PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bıçak Sırtı Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Rabish
17-08-07, 17:16
Arkadaslar yanliz zaman ilerledikçe ve mantikli senaryolar okudukça donem dizisi olmadigina sevinir gibiyim.
Gerçi 3'luyu donem dizisinde gorme istegim cok buyuktu (helede Mehmet'i), kendimi oyle hazirlamistim ama attigimiz senaryolarin dogru olabilecegini dusundukçe seviniyorum.
Yani karakterlerin hicbiri biribirini tanimiyor, dunyanin 4 bir yanindan geliyolar, aralarindaki baglar cozulur, ustelik butun bunlar gunumuzde geciyor, bu da guzel ..
Birde isin içine birkac sir girer, bolumler ilerledikce sirlar cozulur, tipki yabanci dizilerin akisi gibi olur ki bence cok guzel olur :img-icecr

yasecey
galiba mehmette bardaklarla değil
elinde bi bezle elmas parlatsaydı bende bu üçlü takım derdim

ancak sleepinsanity arkadaşımıza katılıyorum biraz
birbirinden habersiz olacak ve sonradan aralarında ki ilişkiler(geçmişten) meydana çıkacak ve bi araya gelip bu geçmişi araştıracaklar
çok mu yazdım:icon_conf

ehlocan
Ay pırlanta falan deme çomağı hazırla, ya da iyi insan lafının üzerine gelir olayı falan olur.

Bak Aslım dediğin bana çok mantıklı geldi. Nejat, Fikret'in patronu olabilir. Ama bunlar Heroes gibi sonradan karşılacak benim içime doğdu valla.

Müzik dediğin gibi süper. Ben çok etkilendim kesin Kıraç yine bir yerlerden araklamıştır.

Başlığımız tüm forum ahalisine hayırlı uğurlu olsun :happy0064

Bana Kıraç değilmiş gibi geliyor içimden geçen CEM YILDIZ (Orient Expressions) :img-wink: :img-wink: Bir arkadaş Nail Yurtsever yazmış ama TMC ile çalışmadı hiç ve Biri Avşar biri Sis yağpıma iki dizisi var gelecek sezonda bir arkadaşta ısrarla Erdal Güney olsun diyor valla bende isterim o üçlünün bu dizinin müziklerini yapmasını ama olmaz sanırım yanii CEM YILDIZ olsun :img-wink:

OXFORD
17-08-07, 17:18
Yok cerencim bence bıyıklı da çok hoş.hem bu seferki kendi bıyığı..yumurta filmindeki takma olucak.
Neslihan bilgiler için teşekkürler.ellerine sağlık.
Rabişim başka zaman da dönem dizisinde görürüz.daha sinema var.:happy0064

ben de birbirlerinden habersiz olmalarından yanayım.Biri-ki bu vildan gibi duruyor fragmanda-bu olayları incelerken bir araya getirir onları ve aralarındaki ilişkiler her ne ise başlar

NEVLAN
17-08-07, 17:19
milliyet te ki yazının yanlış oldugunu sanmıyorum....konu osmanlılar la ilgili olmalı...ama biz daha eski bir dönem diye düşündük galiba....ama konu daha yakın bir tarih olabilir...yine osmanlılar....onların yurtdışındaki hayatları...ve kesişen yollar

TÜLİN ÖZEN
17-08-07, 17:20
Yeni sezonda yayınlanacak olan bir Kanal D dizisi Bıçak Sırtı son Osmanlıların sürgün acılarını anlatıyor... Dizide Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür ve Vildan Atasever gibi ünlü ve başarılı oyuncular var.. Dizinin başarılı olacağı şüphesiz..

bir internet sitesinde bulduğum dizi hakkında bilgi

Messa
17-08-07, 17:21
1-2 saat yok oldum ikinci başlığıa geçmişsiniz helal olsun... Dizi başlayınca başlık yetişmeyecek... Ekincim, inşallah canım burada'da KK'daki gibi çok güzel paylaşımlarda bulunuruz canım. Valla ben bu sayfayı ve yazan arkadaşları çok benimsedim. Geniş bir fragman daha verilse keşke yaa bu kısa fragmandan tahmin yürütmek çok zor oluyor.

emosss
17-08-07, 17:27
milliyet te ki yazının yanlış oldugunu sanmıyorum....konu osmanlılar la ilgili olmalı...ama biz daha eski bir dönem diye düşündük galiba....ama konu daha yakın bir tarih olabilir...yine osmanlılar....onların yurtdışındaki hayatları...ve kesişen yollar

üstelik sürgün dediğine bu düşündüğün çok daha olası..
zaten fragmanda hiç osmanlı havası vermiyor..
bu arada yeni başlık için teşekkürler ehlocan...biraz geç söyledim ama

hyoldas
17-08-07, 17:28
Bana Kıraç değilmiş gibi geliyor içimden geçen CEM YILDIZ (Orient Expressions) :img-wink: :img-wink: Bir arkadaş Nail Yurtsever yazmış ama TMC ile çalışmadı hiç ve Biri Avşar biri Sis yağpıma iki dizisi var gelecek sezonda bir arkadaşta ısrarla Erdal Güney olsun diyor valla bende isterim o üçlünün bu dizinin müziklerini yapmasını ama olmaz sanırım yanii CEM YILDIZ olsun :img-wink:

Bende düşünmüştüm aslında Orient Ex. olacağını. Yine de böyle büyük bütçeli bir yapım için Kıraç'ı düşünüyorum. Popüler bir yapımda onun adı yer alır. Dizi müziklerinde bir marka yarattı. :img-yes:

Bu arada dizinin senaryosu bizim yorumlarımızla Heroes'e benzemeye başlıyor ya da bana mı öyle geliyor. :img-blush

mevlana
17-08-07, 17:28
yahu daha diğer başlıkta gezerken bir anda ikinci başlık açılmış.rfragmanı en az25.kez seyrederken aklıma bişşey takıldı.hani nejat o makineyi kaldırıyo ya ekranın sol tarafında ten rengi bi yer var o nejatın kolu mu oluyor.evet demeyin düşüp bayılırım.(diziyle alakası yok ama durup dururken dikkatimi çekti)eğer öyleyse fakir biri olcağını sanmam.

sleepinsanity
17-08-07, 17:31
Ben bu birbirlerinden habersiz olma senaryosuna baya inanmaya başladım, hatta çok güzel olur, Rabişim aynen benim de daha çok hoşuma gitmeye başladı böylesi dönem dizisinden ziyade.

Tanıtımdaki müzik Kıraç'a benzemiyor, müzik bile tarih kokuyor bence. hele de sözlü bir müzik olursa Kıraç'ın sesinin gitmeyeceğini düşünüyorum hala, umarım Kıraç değildir.

OXFORD
17-08-07, 17:31
evet sevgili mevlana...aleti yukarı doğru kaydırırken kolu oluyor..Neden ki?

Bıktık yani tmc'nin hep aynı kişilere müzik yaptırmasına.Farklı bir isim bence de olmayacaktır ama olmasını isterim.

hyoldas
17-08-07, 17:32
yahu daha diğer başlıkta gezerken bir anda ikinci başlık açılmış.rfragmanı en az25.kez seyrederken aklıma bişşey takıldı.hani nejat o makineyi kaldırıyo ya ekranın sol tarafında ten rengi bi yer var o nejatın kolu mu oluyor.evet demeyin düşüp bayılırım.(diziyle alakası yok ama durup dururken dikkatimi çekti)eğer öyleyse fakir biri olcağını sanmam.

Biliyormusun ben onu Nejat'ın kolları olarak düşündüm.

Birde ne kadar kaslı kolları varmış gibi düşünmekten kendimi alıkoyamadım. :img-blush :img-in_lo

Son olarak ta maşallah dedim onu da belirteyim.

bora.asli
17-08-07, 17:32
bora.asli ilgi alanina girdigi icin soruyorum, bir tas kesmek icin o kadar buyuk bir makine gerekli mi ?
Cunku Nejat Fiko ve Melisa'nin elmasini kesiyor olabilir.

Evet gerekli:img-yes:
Ben bu işin profesyoneli değilim ama üniversitede Belçikalı bir ustadan kısa bir süre ders almıştık..Elmas ham haliyle hiçbirşeye benzemezken işlendikten sonra (o koskoca makinalarla) tıpkı Fikonun elindeki hali gibi mükemmel bir forma bürünüyor:img-wink:

yani bence Nejat kesim ustası olabilir..yanılıyor da olabilirim..ama görünen o..

yahu ne zaman başlayacak şu dizi..çatlıyciyim meraktan:img-pilot

sleepinsanity
17-08-07, 17:33

Sağdaki kaslı kol Nejat'a ait evet. Manuel olarak kullanılan bir bıçaklı makina için kasa ihtiyaç var sanırım :) Sol taraftaki disk şeklindeki bıçağın altında da bir tahta parçası var. Üstünde herhangi parlayan bir nesne görünmüyor.
(ekranın içinden bakıldığında Nejat'a göre yani yönler)

Rabish
17-08-07, 17:34
Ben bu birbirlerinden habersiz olma senaryosuna baya inanmaya başladım, hatta çok güzel olur, Rabişim aynen benim de daha çok hoşuma gitmeye başladı böylesi dönem dizisinden ziyade.

Tanıtımdaki müzik Kıraç'a benzemiyor, müzik bile tarih kokuyor bence. hele de sözlü bir müzik olursa Kıraç'ın sesinin gitmeyeceğini düşünüyorum hala, umarım Kıraç değildir.

Evet ya ayni durumdayim canim ya.
O kadar guzel olur kin gozumde canlandirdim ya, hic yapilmamis bir sey olur Turkiye'de, alinti ve esinlenme yok :img-cool2
Umarim gondericekleri ozet bizi daha da heyecanlandirir, bekledigimizden daha zayif birseyle karsilasirsak kotu olur :icon_sorr

Muzik Kiraç'in degil bence ..

NiliWerda
17-08-07, 17:34
ooo yeni başlık:) dizi başlamadan 2. başlık hadi hayırlısı:)

Kıraç kesinlikle değil bencede ama Erdal Güneyde değil (ne kadar istesekte),
Cem Yıldızı aklıma soktun ya (süper oda) ama onun tarzına benzetemedim...
öbür başlıktada yazdım Ali Otyammıdır acep diye ama bence bu kadar kaliteli bir dizinin müziğini Ali Otyama yaptırmazlar belki diye düşünüyorum...

fırtına_
17-08-07, 17:36
ne diziymiş daha şimdiden 2.başlığa geçti

ben dizinin konusunu karakterleri,meslekleri falan acayip merak ettim
biraz daha geniş bir fragman verseler keşke ama
hoş onuda verseler gene merak edicez ama en azından nasıl bir konusu olduğunu öğrenirdik

sude-elvin
17-08-07, 17:37
daha dizi baslamadan bi baslik kapandi
bi ilk heralde bu.
fragmani izlemeye doyamiyorum günler cabuk gecse.
dizi müzigi gercekten cok güzel
kirac olabilir olsa iyi olur aslinda cok güzel seyler cikiyor ortaya.

sleepinsanity
17-08-07, 17:40
Evet ya ayni durumdayim canim ya.
O kadar guzel olur kin gozumde canlandirdim ya, hic yapilmamis bir sey olur Turkiye'de, alinti ve esinlenme yok :img-cool2
Umarim gondericekleri ozet bizi daha da heyecanlandirir, bekledigimizden daha zayif birseyle karsilasirsak kotu olur :icon_sorr

Muzik Kiraç'in degil bence ..

Bu konuda da çok haklısın canım, dizi olarak yapılmamış düşünmemiş bir şey, üstelik millet olarak çok az bilgi sahibi olduğumuz da bir konu. Denenmemiş, bazı dizilerden esinlenilmemiş bambaşka bir yapım. Ben baya inandırdım kendimi sahiden bu tarz bir senaryoya, umarım dediğin gibi beklentilerimizin altında bir şeyle karşılaşmayız

badger
17-08-07, 17:41
Dizinin yayınlanan müziği Kıraç tarzına benzemiyor, daha değişik oryantal bir tarzı var...Bir çeşit modernize saray müziği gibi...ama Kıraç ın tarzından faklı gibi...ve olmazsa da çok sevinirim...Kıracın nağmeleri sertleşen, ve sonra inen bir tarzda...bu müzikte o yok, tam bir akıcılık var...

Modern zamanlarda geçiyor...Belki Osmanlılardan kalma bir mücevher üstüne kurulu olabilir...Sebep fragmanda gözümüze soklan pırlanta....Bir hanedan mücevheri...biri ele geçirmeye çalışır...yani obsesif bir koleksiyoncu gibi...diğeri de aile mensubu olarak..manevi değerinden ötürü...Diğeri de saklayan ya da yerini bilen olabilir...Farklı konumlarda başlayan arayışlar, yolları kesiştirir...Ama kesinlikle biraz gizem, aksiyorn, aşk(!), biraz tarih göndermesi olduğunu düşünüyorum..

Bu arada sizleri tebrik ediyorum minicik bir fragmandan dağ gibi sayfaları indirmişsiniz..:) bknz: fragman amacına ulaşmış...İnşallah senaryo kvvetlidir sezonun ortasında tıkanmaz ve saçmalamaz..Heyecanı ve merakı dozunda tutarlar....bknz:her Türk dizisinin klasiği...

Yeni bölüm hayırlara vesile olsun, umarım yakında ilgi bu kadar yoğunlaşmışken biraz daha bilgi gelir..:img-wink::img-yes::img-pilot

ehlocan
17-08-07, 17:45
ooo yeni başlık:) dizi başlamadan 2. başlık hadi hayırlısı:)

Kıraç kesinlikle değil bencede ama Erdal Güneyde değil (ne kadar istesekte),
Cem Yıldızı aklıma soktun ya (süper oda) ama onun tarzına benzetemedim...
öbür başlıktada yazdım Ali Otyammıdır acep diye ama bence bu kadar kaliteli bir dizinin müziğini Ali Otyama yaptırmazlar belki diye düşünüyorum...

Ali OTYAM'da dizinin konusuna göre fena müzikler yapmıyor misal KÖPEK dizisi :)

Cem Yıldız'ın çok değişik tarzda mzüik çalışmaları var çok eskiden kollektif Türkü albümlerinde yer alması
Sabahat Akkiraz'la birlikte çalışması
Orient Expressions kendi albümüde çok farklı ve güzel bir çalışma

Demem o ki çok değişik tarzda müzik yapabilen birisi olduğu için farklı bir müzik yapmış olabilir bu dizi içinde

ama TMC=KIRAÇ kafa karıştırıyor

yasecey
17-08-07, 17:46
gerçekten şimdi tekrar dinleyince banada cem yıldız gibi geldi
müzik çok güzel farklı bi havası var

biz fragmandaki her ayrıntıya takılırsak eminim daha bi çok yorum yaparız:img-wink:
gerçekten kısacık bi tanıtımdan bi çok şey çıkartık

şimdilik karakterlerin birbirinden habersiz ama geçmişlerinden birbirne bağlı insanlar olarak düşünüyorum
bakalım başka şeyler yazılırsa benim fikrim yine değişir

Messa
17-08-07, 17:49
http://img407.imageshack.us/img407/2366/untitled1pw0.jpg

oslemm
17-08-07, 18:00
arkadaslar bu ne hizzz simdiden 2. sayfaaa:happy0064:happy0064:happy0064
bu arada sudeme tesekkurlerr melisa sözen imzasi icinn

hazal_90
17-08-07, 18:02
bende fragmanı daha dün akşam gördüm ve o üçlüyü görünce resmen ağzım acık kaldı böyle aval aval baktım televizyona konusu ne olursa olsun umrumda değil dedim mehmet günsür varya o bana yeter ben ona bakar bakar dururum artık dedm kendi kendime :D ama sonra internetten araştırdım konusu ne diye son osmanlıların sürgünde yaşadıklarını anlatıcakmış... yani badger bi nevi dediğin gibi bencede kıraça benzemio hiç bunun daha cok bi modernize edilmiş saray müziği havası var...ve osmanlılardan kalma mücevherlerle alakalı bncede cünkü sürgün edilen ailedekilerin büyük çoğunluğu bir süre sonra parasızlıktan hep mücevherlerini satmışlar.. belki bunlarla alakalıdır ama gene dediiğim gibi ne olursa olsun ben izlemeyi düşünüyorum :D

Dizinin yayınlanan müziği Kıraç tarzına benzemiyor, daha değişik oryantal bir tarzı var...Bir çeşit modernize saray müziği gibi...ama Kıraç ın tarzından faklı gibi...ve olmazsa da çok sevinirim...Kıracın nağmeleri sertleşen, ve sonra inen bir tarzda...bu müzikte o yok, tam bir akıcılık var...

Modern zamanlarda geçiyor...Belki Osmanlılardan kalma bir mücevher üstüne kurulu olabilir...Sebep fragmanda gözümüze soklan pırlanta....Bir hanedan mücevheri...

pink-k(c)
17-08-07, 18:05
messa'cım ellerine sağlık imzan harika görünüyor...
bu ne hız ?
2.başlığa geçmişiz süper bi durum :)
buna çok eminim bu dizinin müziği kıraça ait değil..
1 tane bile kıraç şarkısı dinleseniz anlarsınız :)

ümit_milli_zey
17-08-07, 18:07
ikinci başlık hayırlı olsun bu gidişle dizi daa başlamadan biz 3. başlııda bitircez mehmetim olduu süreceee:D...mkemmel bi yapım bnce üç büük usta bir arada:)

yasecey
17-08-07, 18:08
zaten ne çıktıysa çoğunlukla o tanıtımda ki elmastan çıktı
hemde neler neler
ilk önce fikretle melisa arasındaki bi bağ dedik sonra nejat fikret melisa dedik
aslında bu denilenlerde olabilir bi mücehverin peşinden gidip bişeyler çıkaracaklar
ama emin olduğum tek şey dizinin tam konusu açıklanmadan yada başka bi fragman çıkmadan daha o elmastan çok şey çıkarırız forumda

oslemm
17-08-07, 18:14
ya fragmani dikkatli izleyince memo ile vildan olcak gibi geldi cunku melisa ile fikret ve nejat arasinda bi bag gözukuyor memo ve vildan malesef disarda kaliyo

yasecey
17-08-07, 18:19
artık herşey yerinde olsun güzel olsunda ne olursa olsun
dediğin olabilir gerçekten melisanın fikretle bi bağı olabilirde nejatı bilemem
ama ilk bölümlerde pek aşk mevzularına dalacaklarını sanmıyorum nedense
başka bişey bekliyorum sanki ama nedir bilemiycem

fakat mehmet boşta kalırsa sevinirim:D:img-wink:

pink-k(c)
17-08-07, 18:19
ya fragmani dikkatli izleyince memo ile vildan olcak gibi geldi cunku melisa ile fikret ve nejat arasinda bi bag gözukuyor memo ve vildan malesef disarda kaliyo
ay yok daha neler :S
memo işini bilir böyle bişey olsa oynamazdı dizide :S
yanılmıyorumdur inş..
olmaz ya vildan nerde memo nerde hiç uygun değil :D
kriz geçiririm ben böyle bişey olursa..
yağmur bencede mehmet boşda kalsın en hayırlısı :sad53:

yasecey
17-08-07, 18:24
zeynepcim şu durumda biz mehmet fanları için en hayırlısı:D
ama bakalım dediğiniz gibi 3. bi kadın oyuncu eksikliği var ve ben kapanacağını düşünüyorum
ama kapanmasada bu sayfa ikinci mesaj son cümlem tek temennimdir eğer böyle olursa benim için bişey farketmez:icon_whis

emosss
17-08-07, 18:26
artık birininde partneri olmayıversin cnm..
bencede çift olucaksa mehmetle vildan olur..(vildanı nejatla düşünemiyrm,fikrette büyük kaçıyo) biz şuan vildan konusunda endişeliyiz biraz ama belki sevdiğimiz bi karakter olucak.. belki beklemediğimiz bi performans sergiler.. bende melisanın bakışlarını beğenmedim mesela..bi işler karıştıran bi karaktere benziyo..

abusra
17-08-07, 18:27
mehmeti tv de görekte güzel gerçeten bana ama vildan atasever öyle her zamanki ginbi değildi ne biliyim avukat gibi falan geldi bana açıkcası dosya falan çok ciddiydi yani ama mehmet her zamanki gibiydi partner olmazlar heralde

pink-k(c)
17-08-07, 18:30
yok mehmet barmen vildanla ne işi olur :D
ben onların çift olucağını düşünemiyorum :)
3.kadın oyuncu lazım o iyi olursa bari onlar eş olsun :D
vildan ortada kalsın en hayırlısı bu :)
yok 3.bi bayan oyuncu gelmiycekse en hayırlısı mehmet boşda kalsın :)

TÜLİN ÖZEN
17-08-07, 18:32
ay yok daha neler :S
memo işini bilir böyle bişey olsa oynamazdı dizide :S
yanılmıyorumdur inş..
olmaz ya vildan nerde memo nerde hiç uygun değil :D
kriz geçiririm ben böyle bişey olursa..
yağmur bencede mehmet boşda kalsın en hayırlısı :sad53:

ya vet sakınolmasın yaa
valla ben krizin alasını geçiririm herhalde
evet evt boşta kalsın en iyisi

hyoldas
17-08-07, 18:34
Tamam tartışmalayalım Memo'nun partneri ben olurum. En azından yabancıya gitmez. :img-heh::img-heh:

Mehmet'in böyle Nip/Tuck'taki Christian Troy gibi birşey olmasını istiyorum.

Çapkın, macera adamı ve karizmatik bir barmen. :img-cool2

abusra
17-08-07, 18:34
yok mehmet barmen vildanla ne işi olur :D
ben onların çift olucağını düşünemiyorum :)
3.kadın oyuncu lazım o iyi olursa bari onlar eş olsun :D
vildan ortada kalsın en hayırlısı bu :)
yok 3.bi bayan oyuncu gelmiycekse en hayırlısı mehmet boşda kalsın :)

biz böyle diyoruz ama partner olurlarsada elimizden bişey gelmez malesef ama ben gennede olmazlar diyorum ya napsak tmc ye mesaj atıp tülinimi istesek :img-blush

the_isyankar
17-08-07, 18:35
dizide en çok sevilen oyuncu mehmet günsur galiba. yakışıklaı adam. ama dizide erkan can gibi bir usta var. ondan hiç söz eden yok...

NiliWerda
17-08-07, 18:36
şey arkadaşlar geçmişş başlıktan pek yazılarınızı okuyamadım şunu sorabilirmiyim:
mehmet=barmen (tam o tip çok yakışmış:))
Nejat=marangoz (yakışır:))
fikret= fikrete ne dediniz onu sorcaktım? kuyumcu falanmı?

yasecey
17-08-07, 18:36
emosss bencede melisanın rolü çok farklı olacak gibi
tanıtımda ki bakışları banada fena geldi
ciddi baya ve dediğin gibi ortalığı karıştıran birine benziyo

e artık mehmet için hayırlısı olsun :)
ama tülini göremeyiz sanırım artık:sad53:

NiliWerda fikrete pek bişey bulamadık sanırsam
bi ara kapalıçarşıda kuyumcudur deniyodu:D

ıslak ıslak
17-08-07, 18:37
Vayy bee ikinci başlığa geçilmiş bu ne hız bölee..:) Aslında bu oyuncaları görünce başlığın hızına pek şaşırmamak lazım tabiii :) Nesee fragmanı ilk çıktığından beri izliyorum ama Nejat İşler'in ne yaptığını bi türlü anlayamadım.. Hoş diğerlerini de pek anladım sayılmaz ama :) ne biliyim varsa çözebilen bi açıklayıversin lütfen..

NiliWerda
17-08-07, 18:39
dizide en çok sevilen oyuncu mehmet günsur galiba. yakışıklaı adam. ama dizide erkan can gibi bir usta var. ondan hiç söz eden yok...

valla benim dizide bi çok sevdiğim bide hiç sevmdiğim oyuncular birarada...

Sevdiklerim: nejat,fikret,mehmet
Sevmediklerim: Vildan,Erkan Can,

yani Erkan Can hakkında bişi yazamıyorum benim gibi bi çok kişide yazmamış...

=edit=
yasecey oo iyi güzel bizim kapalı çarşıdamı yahu bu fikretin dükkanı?:)

TÜLİN ÖZEN
17-08-07, 18:41
emosss bencede melisanın rolü çok farklı olacak gibi
tanıtımda ki bakışları banada fena geldi
ciddi baya ve dediğin gibi ortalığı karıştıran birine benziyo

e artık mehmet için hayırlısı olsun :)
ama tülini göremeyiz sanırım artık:sad53:

NiliWerda fikrete pek bişey bulamadık sanırsam
bi ara kapalıçarşıda kuyumcudur deniyodu:D

büşracım ağzından bal damlıo ama
arkadaşın dediği gibi
tülin olmaz :icon_sorr:icon_sorr
bak yazarken bile ağlayasım geldi valla keşke olsa ama çok zor

hiç bir oyncunun rolü belli değil ya
basında bile bir haber yokk
nasıl oluo anlamadım:img-yes:

abusra
17-08-07, 18:43
basında falan haber yok çünkü her zamanki tmc taktiği bence hiç bi zaman bi dizi hakkında açıklama yapmadılar ki

spdr
17-08-07, 18:47
büşracım ağzından bal damlıo ama
arkadaşın dediği gibi
tülin olmaz :icon_sorr:icon_sorr
bak yazarken bile ağlayasım geldi valla keşke olsa ama çok zor

hiç bir oyncunun rolü belli değil ya
basında bile bir haber yokk
nasıl oluo anlamadım:img-yes:

ne zaman başlayacağı belli mi pekii:icon_whis
bu arada önce de yazdım ama konu açılmışken;fikret kuşkan ı hiiiç sevmem ben..nejat işler in olmasına çok sevindim ama:icon_whis:good:
çift durumlarını da bilmiyorum ama..nejat işler ile melisa sözen olursa fena olmazdıı:img-yes:

NiliWerda
Tülin Özen?
pek bişi anlayamadım?
dizidemi görmek istiyorsunuz?
çok ümitsiz konuşuyorsunuz noldu bişimi oldu?
ay çok gerimi kaldım ne?:)

yasecey
=edit=
yasecey oo iyi güzel bizim kapalı çarşıdamı yahu bu fikretin dükkanı?:)

öncelikle yağmur diyebilirsin:img-wink:

vallahi bilemiycem
sarraftır dediler elinde elması bide o elmasa bakışları görünce

şu an dizi hakkında hiç bir yerde haber yok:icon_sorr
o ilk başlık ilk mesajdan başka
sanırım bu dizi bizim sabrımızı zorlar başlayana kadar
ama eminim ki hepimiz sabırlıyız
böyle bi dizi için herşeye razı olur insan

dizinin günü dahil hiç birşey bilmiyoruz tanıtımdaki oyuncular dışında

TÜLİN ÖZEN
basında falan haber yok çünkü her zamanki tmc taktiği bence hiç bi zaman bi dizi hakkında açıklama yapmadılar ki

saÇMA değilmi ama büşram
yani ucundan bari biraz bilgi versinler

birde bir arkadaş yazmış erkan can hakkında
uerkan canın usta oyunculuğunu tartışmaya bile gerek yok
eminim burdaki herkes biliodur büyük bir oyncu olduğunu ama kimse erkan canın ne yaptığını anlamadı ki yorum yapsın
diğerleri biraz bellio ne yapmaya çalıştıkları kendi fikirm erkan canın ne yaptığını hiç anlamadım
:img-yes:

mc_merve
17-08-07, 18:50
dızı baslamadan ıkıncı baslık acılmıs bıde baslasa neler olur acaba :)fragmanıyenı ızleyebıldım fazla bırdey yok ama gımede farklı bır fragman olmus melısa sozenın olmasına cok sevındım daha oncede dedıgım gıbı merakla beklıyorum

TÜLİN ÖZEN
Tülin Özen?
pek bişi anlayamadım?
dizidemi görmek istiyorsunuz?
çok ümitsiz konuşuyorsunuz noldu bişimi oldu?
ay çok gerimi kaldım ne?:)

canım tülin özeni tanıomusun
biz m&m olarak yani meryemce mustafa hayranları olarak
vildan yerine tülinin olmasını tercih ederiz
büşra da onu dedi ben onun üzerine yorum yaptım canım
tülinin yeni projelerinden de haberimiz yok:icon_sorr ondan söledik bunları:P

pink-k(c)
tülini unutun bence..
bidaha bi arada zor oynarlar...
3.bayan oyuncu alırlarmı oda daha meçhul..
bakalım dizinin künyesi bi gelseydi....

dalya
17-08-07, 18:54
Yeni baslik acilmis. Hayirli ugurlu olsun :)

Sahsen ben Erkan Can'i farkli bir rolle görecegime sevindim, hep karadenizli rollerde oynuyordu.. Nereye kadar :D
Severim kendisini :)

NiliWerda
17-08-07, 18:55
canım tülin özeni tanıomusun
biz m&m olarak yani meryemce mustafa hayranları olarak
vildan yerine tülinin olmasını tercih ederiz
büşra da onu dedi ben onun üzerine yorum yaptım canım
tülinin yeni projelerinden de haberimiz yok:icon_sorr ondan söledik bunları:P

a-aa tülini tanımammı çok iyi tanırım çok güzel kız başta oyunculuğu iyidir...
diziye vildanı seçmişler (fragmandaki halini görünce onun kötü bir rolde oynadığını sanıyorum) eğer kötü bi rolde oynuyorsa Tülin gitmezdi o role...

buarada Erkan Can hakkında ben yazmıştım ama sevmiyorum napiyim:)

yasecey
17-08-07, 18:55
tmc her dizisinde farklı castlar kuruyo
yani artık tülini mehmetle başka bi projede izleriz belki:(
yani bu dizi için bencede unutun

3. bi kadın oyuncu ümidim var sanki şimdi saklanıyo ama belkide hiç olmaz
sanırım böyle gidecek
nolur konu gelsin artık:sad53:

OXFORD
17-08-07, 18:56
Sanırım dizinin bir dönem dizisi değil de günümüzde geçicek bir dizi olması yavaş yavaş çift oluşturma eğilimi gösterdi bizlerde de haklı olarak...

Açıkçası ben başından beri vildan ile nejatın bir çift olucağını düşünmüştüm(her ne kadar istemesem de herkes gibi)çünkü nejat ve vildanın isimleri hep vardı..aynı şekilde fikret de...mehmet ve melisadan çok önce bu üçlü anılmaya başladı.Eee herhalde fikret ile düşünmek daha zor olacağı için nejat&vildan olarak düşünüyordum..Fakat bu fragman kafamdaki herşeyi değiştirdi.Nejat&melisa&fikret arasındaki elmas üçlü arasında bir bağ olduğunu gösteriyor diğerlerine göre.
Bu konuda da geriye vildan&mehmet kalıyor..
Tabi bu illa bir aşk olacağı anlamına gelmez.Ya da karşılıklı aşk...Ama fragmanı her izlediğimde bende çiftler olarak böyle düşünmeye başladım...

TÜLİN ÖZEN
17-08-07, 18:58
tülini unutun bence..
bidaha bi arada zor oynarlar...
3.bayan oyuncu alırlarmı oda daha meçhul..
bakalım dizinin künyesi bi gelseydi....

tülini unutmak mümkin değil ama:P:P:P:P
tabi bu dizi için unuttuk
doğru sölorsun
bizim ki de umut işte
dediğin gibi künyesi gelse herşey anlaşılacak ama
yok işte:icon_sorr

sleepinsanity
17-08-07, 18:59
Bence hemen eşleştirme yapmaya çalışmayalım, mutlaka bir ilişkiler olacaktır ama benim en büyük temennim aşkların daha geri planda kalması. Aşk olmazsa da olmaz aslında çoğu insanın dizilerden beklentisi aşk izlemek

TÜLİN ÖZEN sana Erkan Can konusunda katılıyorum, tartışmasız çok iyi bir oyuncu, belki hazetmeyenler vardır ama iyi çok çok iyi. Dediğin gibi de kimse anlayamadı, tek gördüğümüz bir aracın yarı açık camını iki parmağıyla tutuyor ve parmaklarının arasında bir tespih. İnsanın aklına şoför olabileceği geliyor

yasecey
ben vildanın değilde melisanın biraz dişli bi karakter canlandıracağını sanıyorum
bencede fikret kuşkanla bi alakası olacak
o bakışlar baya fenaydı

vildan da faklı bi rolde
bana ilk bakışta ne yalan söyleyim banka memuresi gibi geldi
ama tabi dosyalar falan herşeyi çağrıştırabilir
bi araştırmacıda olabilir dediğiniz gibi

birde erkan can kesin bi şoför gibi geldi
kendi halinde yaşarken sanki diğer karakterlerle bir bağ oluşacak

rollick
aa tülin özeni ben de pek beğenirim. olsa güzel olurdu bu dizide gerçekten ama sanmıyorum ben de. ama daha diğer yan roller falan var fragmanda başrollerin isimlerini verdiler. kim bilir daha kimler oynuyordur. belli de olmaz...

kotu_kaderim
arkadaslar benim bir sorum acaba dizinin yönetmeni kim bilen varsa yazabilir mi acaba ama benim aklimdan BEYAZ GELINCIGIN birde HIRSIZ POLISIN yönetmenin den birisinin olabilecegini düsünüyorum

pink-k(c)
bakalım ne olucak :(
künye ve konu gelse tamam herşey çözülücek...
bende kendimi paralamam...
vildan artık kabuslarımada girer benim :(
özge'cim umarım aşk varsada bu karşılıklı olmaz...

NiliWerda
17-08-07, 19:00
3. bi kadın oyuncu ümidim var sanki şimdi saklanıyo ama belkide hiç olmaz
sanırım böyle gidecek
nolur konu gelsin artık:sad53:

Yasemincim(banada kısaca Nil deyin:) 3. bayan oyuncu mutlaka girmesi gerek hani 3 erkek başrol olunca...
ben şunu düşünüyorum: bu 3 erkek oyuncudan birisi mutlaka evlidir...
ben aile babası rölünü Nejattan bekliyorum:img-cool2
umarım o evli olur dizide:img-yes:
3. bayan oyuncuda belkide yeni bir yüz olur, ilk defa göreceğimiz bir oyuncu olabilir...
diziye sonradan girer...
yada acaip ünlü biri olur diziye bomba gibi girer artık bilemicem...

_pegasus_
17-08-07, 19:04
Özge senin yorumunu okuyunca benimde aklıma şöyle bişey geld melisa fiko ile evli nejatla da bir aşk yaşıyor falan olabilir ama bu bir anda parladı aklımda ama umarım böyle olmaz o elmastan yola çıkarak bölyle bşey düşündüm:icon_whis

OXFORD
17-08-07, 19:04
3.kadın oyuncu olsa bile ne kadar etkili olur bilemiyorum.Ki bu aşk için mi yoksa dönem olayını ortaya çıkarmak için mi olur bilinmez..İşlevi buna göre değişicektir çünkü..
Nilcim harika olur valla nejatı baba olarak görmek.Eğer böyle birşey varsa fragmanın bizlerde uyandırdığı etkiye göre de nejat olucaktır...İnşallah olur:img-blush

yasecey
17-08-07, 19:05
Yasemincim(banada kısaca Nil deyin:) 3. bayan oyuncu mutlaka girmesi gerek hani 3 erkek başrol olunca...
ben şunu düşünüyorum: bu 3 erkek oyuncudan birisi mutlaka evlidir...
ben aile babası rölünü Nejattan bekliyorum:img-cool2
umarım o evli olur dizide:img-yes:
3. bayan oyuncuda belkide yeni bir yüz olur, ilk defa göreceğimiz bir oyuncu olabilir...
diziye sonradan girer...
yada acaip ünlü biri olur diziye bomba gibi girer artık bilemicem...

nilcim yağmur ama yaseminde olur:)

gerçekten bana bi 3. bayan oyuncu olacakmış gibi geliyo
dediğin gibi yeni bir yüz olabilir mutlu oluruz
TMC çok yeni yüzler kazandırdı dizi-film piyasasına

nejat için ne deyim bilmiyorum
ama çok farklı bi karakter canlandıracağı kesin onunda

bkoolcikolatam
17-08-07, 19:06
Öncelikle Yeni Başlıgımız Hayırlı Ugurlu Olsun..Diyor Kafamdakı Ve Kafalardakı Soru İşaretlerini Çaogaltmaya Devam Eden Tmc Bu sENEDE eN İyi Hindiler
Dizilerimizi İzleyen Seyircilerimiz Olacak İddasında Oldugunu Söylemek İsterim..
Dizi Hakkında Bir Hikmetmiş Gibi Sanki İzleyecek Biz Degılız Gibi Ser Verip Sır VerMeyen Tmc.. Osmanlının Surgun Zamanı Dıye Bızı Gecıstırp Dakka Bası Yayınladıgı Sadece Baktıgımız Muhtesem Kadro Ama Ne Alaka ..Demekki Hersey Sanıldıgı Gıbı Degıl Baksana Bıcak Sırtı Fragmanda Bıle Yazıların Tersı Bıcagın sırtı Ters Gösterırya..Diye Gerceklerimi Gösterecek Diye Düşünürken..Bir Yandan O Pırlanta Küpeler Ortada Gezerken;Bu 3 Muhtesem Sey Nasıl Bıraraya Gelecek Diye Gökten Vahı Beklıyoruz...
Bunun Yanı Sıra Dızının Diğer Dizlerde Önce Yayına Girezme Hayal Kırıklıgına Ugrar Dıyorum..Bir Hafta Önceden Başlarsa Daha İyi Olacagı Kanısındayım
Sevgiler..

OXFORD
17-08-07, 19:07
Özge senin yorumunu okuyunca benimde aklıma şöyle bişey geld melisa fiko ile evli nejatla da bir aşk yaşıyor falan olabilir ama bu bir anda parladı aklımda ama umarım böyle olmaz o elmastan yola çıkarak bölyle bşey düşündüm:icon_whis

İnanır mısın dilaracım..Aklımdan geçen aynen bu.Birine söyledim ben bunu ama kime söyledim ya.Aysu sana mı yoksa rabişim sana mı:img-blush?Her neyse birinde msn'de laf arasında söylemiştim...
Ki bana da öyle geliyor fakat bu bir yasak aşk değil.Nasıl diyim aldatma değil tam olarak.Birbirini seven bir çift olabilirler.Fakat evli ya da herhangi başka bir sebepten dolayı bu aşkları umutsuz olan bir çift olabilirler.İnan benim de aklıma gelen bu:img-wink:

Rabish
17-08-07, 19:08
Her konuda atip tutabilirim, ya da fikirlerimi soyleyebilirim ama cift konusuna gelince duruyorum.
Vildan'i hicbirine yakistiramiyorum, en yakin isim Mehmet olur (malum ikisininde gunumuze ait goruntuleri var) ama yani, daha neyin ne oldugunu bilmeden kendime boyle bir hayal kirikligi yasatmiyorum ve diyorum ki : Mehmet & Vildan asla olmaz ! :img-cool2 Olmaz, olamaz.

Aysu, Ozge, Derya;
Barda'yi izlemeyi nerdeyse bitirdim, ne film ama ..

not : Ozgem bana dememistin, Aysu'ya herhalde ..

TÜLİN ÖZEN
17-08-07, 19:09
Bence hemen eşleştirme yapmaya çalışmayalım, mutlaka bir ilişkiler olacaktır ama benim en büyük temennim aşkların daha geri planda kalması. Aşk olmazsa da olmaz aslında çoğu insanın dizilerden beklentisi aşk izlemek

TÜLİN ÖZEN sana Erkan Can konusunda katılıyorum, tartışmasız çok iyi bir oyuncu, belki hazetmeyenler vardır ama iyi çok çok iyi. Dediğin gibi de kimse anlayamadı, tek gördüğümüz bir aracın yarı açık camını iki parmağıyla tutuyor ve parmaklarının arasında bir tespih. İnsanın aklına şoför olabileceği geliyor

yani aşk konuusnda haklı olabilirisn ama napim ben o dizide vildanla kimseyi yakıştıramıorum
kendi düşüncem
yani erkan can konusunda tek kelimeyle bir şey anlamdım ben anlayamadığım bir konu hakkında yorumda yapmam saçma olur ne olursa olsun erkan can bize en iyi şekilde yansıtacaktır rolünü :happy0064

bu arada bana gözde diyebilirsin canım:P

forgetmenot
17-08-07, 19:10
Bana da bakışlarından filan Vildan Atasever'in pek sağlam bir ayakkabı olmayacağını düşünüyorum.Keza Fikret Kuşkan'ın da!Aslında içimdeki his, hiç biri masum olmayacak diyor.Gerçi fazla entrika da gerer beni.Allah korusun Entrikalar kraliçesi senaristimizin(Nuran Devres) diziyle uzaktan yakından ilgisi yok değil mi??

NiliWerda
17-08-07, 19:10
ya nolur nickinizle hitap edeyim isimleriniz birbirinizle aynı yahu :img-hyste
Yağmurcum benim canım:)
nejatı marangoz diye adını çıkardıkya (marangzmu bilmiyoruz tabi amin değiliz) hani aile babası olur öyle düşündüm...
mehmet çok serseri tip :img-blush
fikretse ağır başlı,yalnız sadece annesiyle yaşayan,üçkağıtıçı :img-hyste ya hayallendim gene ya ben hiç seneryo yazamıyorum :img-hyste

_pegasus_
17-08-07, 19:11
Özge senin de aklına geldi demek bende de öyle bir tepki uyandırdı :img-yes:belki de melisa nejatı seviyor ama fiko ile evlenmek zorunda kalmış gibi bişey olabilir bence:img-blush

OXFORD
17-08-07, 19:11
Rabişim ve diğer memocu arkadaşlarım..Sizlere hak vermemek elde değil.Çünkü tülin özen gibi yetenekli bir oyuncunun arkasından vildan atasever zayıf kalıcaktır.Kötü demiyorum çünkü vildan'a kötü denmez ödül almış yani..Ama zayıf..Bu zayıflığını bu dizide gidermesi doğru mu bilemem?Ondan size hak veriyorum..Ama şunu diyim alışırsınız.Biz hs'ciler(cansel+okancılar)yeteneksiz arkadaşımız ile bir sezon geçirdik malum...
Rabişim
bir ara değerlendirmesi yapalım topluca

nighhtmare
17-08-07, 19:12
yaaaaa arkadaslar bende acayıp heycanlandım bu haberı görunce daha dun gördum we çok mutlu oldum kadro hersey sahaneee muhtesem bı dızı olcakkk ben en çok kanald sezon baslarken kanald mutfagı gıbı fragmanlar hazırlıo yaa bu sene bu kadroyla nasıl olcak acabaaa çok merak edıorum walla:img-wink::happy0064

OXFORD
17-08-07, 19:13
Bana da bakışlarından filan Vildan Atasever'in pek sağlam bir ayakkabı olmayacağını düşünüyorum.Keza Fikret Kuşkan'ın da!Aslında içimdeki his, hiç biri masum olmayacak diyor.Gerçi fazla entrika da gerer beni.Allah korusun Entrikalar kraliçesi senaristimizin(Nuran Devres) diziyle uzaktan yakından ilgisi yok değil mi??

Allah korusun aman o bizden uzak,biz ondan uzak mutlu mesut yaşayalım mümkünse..Yani aşk yaşarlar arkasından o onun amcası öbürü diğerinin ninesi bile çıkabilir.Allh korusun diyorum sadece..Her senariste katlanabilirim ama ona aslaa:icon_whis

yasecey
17-08-07, 19:14
nil kesinlikle bi çok kişi istiyo nejatın aile babası olmasını ama hangi ailenin babası bilemem

bu arada tanıtımda bana en masumları mehmet gibi geldi neden acaba:img-blush

vildanın bakışlarından hiç bişey anlamadım
melisanın bakışları ürkütücü ve tabiki fikret ve nejat

erkan can konusunda birşey diyemeyeceğim
ama bana sanki yorgun gibi geldi
çekim günümü öyleydi yoksa gerçekten dizide bi kamyon şoförü falan bütün gün direksiyon mu sallıyo acaba:P

NiliWerda
17-08-07, 19:14
Özge senin de aklına geldi demek bende de öyle bir tepki uyandırdı :img-yes:belki de melisa nejatı seviyor ama fiko ile evlenmek zorunda kalmış gibi bişey olabilir bence:img-blush

eh naptın ya:)
çok entrika olmasın bence ay fenalık geldi zaten şu her dizide bi entrikadır gidiyor yok onu seviyormuşta ama gitmiş sevdiği başkasınlan evlenmiş zorlan ama meğer oda başkasını seviyormuşmuşta amannnn:img-hyste

angel666
17-08-07, 19:16
slm arkadaşlar süpersnzzz
2, başlığaa geçmşiz bilee hayırlı olsuun hepimizeee:happy0064
dizi başlamadan bitriirzz bikaç başlık daha :D
keşeke bian önceee başlasa çok merak edioruum oyuncular süperr süper olcak eminmdee genede bian önce başlasın istiyorumm :img-blush

NiliWerda
17-08-07, 19:17
vildanın bakışlarından hiç bişey anlamadım
melisanın bakışları ürkütücü ve tabiki fikret ve nejat

erkan can konusunda birşey diyemeyeceğim
ama bana sanki yorgun gibi geldi
çekim günümü öyleydi yoksa gerçekten dizide bi kamyon şoförü falan bütün gün direksiyon mu sallıyo acaba:P

vildanın makyaj tarzı bana o hissi uyandırdı ne bilim kötü bir rol sanki kara kedi:icon_whis
Melissanında makyajını beğenmedim :img-hyste oda çok disiplinli birine benziyor:) çok titiz böyle...

Erkan Can zannımca Şöför rölünü oynayacak e haliyle o yorgun rölünü yapmış olabilir...

Rabish
17-08-07, 19:17
Oxford'lu (dunden aklimda kaldi :img-hyste) lutfen Beren ornegini verme.:( Neler cektiklerinizi biliyorum o sahis yuzunden. Mehmet & Vildan olmaz diyorum,hatta kendimi inandirdim bile :img-yes: Mehmet ve Vildan çift olmicak, herkes rahatlasin :happy0064 (delirdim mi ne ..)

Erkan Can hakkinda hicbirsey yazmadim simdiye kadar, oyunculugunu son derece begendigim bir isim, dizi icin bir avantajdan baska birsey olamaz :good: Zaten o da Anlat Istanbulda oynamisti:img-icecr

bkoolcikolatam
17-08-07, 19:18
Rabişim ve diğer memocu arkadaşlarım..Sizlere hak vermemek elde değil.Çünkü tülin özen gibi yetenekli bir oyuncunun arkasından vildan atasever zayıf kalıcaktır.Kötü demiyorum çünkü vildan'a kötü denmez ödül almış yani..Ama zayıf..Bu zayıflığını bu dizide gidermesi doğru mu bilemem?Ondan size hak veriyorum..Ama şunu diyim alışırsınız.Biz hs'ciler(cansel+okancılar)yeteneksiz arkadaşımız ile bir sezon geçirdik malum...
Rabişim

Özge Agzından Bal Damlıyo..Ya Tülinden Sonra Buyuk Bır Sok Hos durmazlar..
Herkes Kabul Etsın Soguk Bır Kız....Görunmemıs Bır Kız Olursa Iyı Olur Özgecım...Sankı Butun Dertlerimiz Bitmiş Gibi Herseyı Ögrenmıs Gıbı Konu Ne Kım Kımın Nesi Kımın Fesi..AL dUŞUNMEKTEN uCTUK..

TÜLİN ÖZEN
17-08-07, 19:19
Rabişim

özgecim sana hak veriorum canım
bana görede vildn çok fazla zayıf kendi düşüncem
yani kendine yakışan bir rolü yapabilir ama
meryemce ve mustafa aşkından sonra
vildanla bir çift olarak düşünemiorum memoyu(gerçi ne fiko ne de nejatla düşünüorum ama)
inş olmazlar ama olsa bile istediğimiz kendimizi yırtalım boşa olur yani
bekleyip görmemiz lazım:P

_pegasus_
17-08-07, 19:20
eh naptın ya:)
çok entrika olmasın bence ay fenalık geldi zaten şu her dizide bi entrikadır gidiyor yok onu seviyormuşta ama gitmiş sevdiği başkasınlan evlenmiş zorlan ama meğer oda başkasını seviyormuşmuşta amannnn:img-hyste

nill ben yapmadım valla diziler beni bu hale getirdi ama televizyonda gördüğüm dizilerin %90'nı böyle ben de etkilendim azıcık:img-blush

bkoolcikolatam
17-08-07, 19:22

Pegasusum Bunların Hepsini Fragmandan Çıkardın Dimi :img-pilotİzlesen Fılmı Daha Ne Çıkarcan Osmanlıylada Bır Alaka Kur Canım..

OXFORD
17-08-07, 19:22
neden öyle diyorsunuz canım tabiki konuşup fikirlerimizi paylaşacağız..Bu da bir dert yani.İlla senarist,yönetmen adı mı öğrenmek dert...Devam edelim..Dizi başlayana kadar hep böyle geçer günler..

Rabişim sorma ya dün koptum ona zaten:img-icecr:img-icecrNe yapıyım en yakın örnek o geldi bana duruma uygun olarak.Hayatımda tarih tekerrür ediyor bence.:img-wink:

Tabi bir de memocuların mehmeti aşk ötesi bir aşkta izlemiş durumları var.Aşkı aşırı kuvvetli gösterdi o çift.Ondan böyle düşünüyor olabilirsiniz.Ben bile bg'yi bir kere izlemiş olmama rağmen bir bölümde çok etkilenmiştim.:img-in_lo

bkoolcikolatam
17-08-07, 19:25
neden öyle diyorsunuz canım tabiki konuşup fikirlerimizi paylaşacağız..Bu da bir dert yani.İlla senarist,yönetmen adı mı öğrenmek dert...Devam edelim..Dizi başlayana kadar hep böyle geçer günler..
Bu Taş Bana Galıba ...:icon_whis..Elbette Snryoyu Bılmek Yonetmenı Bılmek Dert Mehmetın Kımı Öpecegıde Dert..Merak Ediyoruz Elbbette..Ondan Söyledim Yani..Baska Bır Amacı Yoktu.. Hepp Bu Erol Avcı Yuzunden Neolur Azcık Kopya Verse...

_pegasus_
17-08-07, 19:26
Pegasusum Bunların Hepsini Fragmandan Çıkardın Dimi :img-pilotİzlesen Fılmı Daha Ne Çıkarcan Osmanlıylada Bır Alaka Kur Canım..

fragmandan çıktı sanırım hepsi bilemiyorum hayal gücüm baya bir geniş osmanlıyla alaka kurmaya çalışıyorum ama pek bilgim yok malesef sadece bir yorum getirdim :img-yes::)

ashLı
17-08-07, 19:26
sanırım herkes bu karakterlerin yani üçlümüzün önceden birbirinden habersiz olacağına ve bunların bi yolla hayatlarının kesiceğine inanıyo
benim de aklıma oldukça yattı bu vildan ismi geçiyo, bu buluşmada Melisa da olabilir çünkü fragman da elinde pırlanta küpe vardı.. bu ihtimali de düşünüyorum üçlümüzü olmasa da iki karakteri birbirine bağlar gibi geliyo bana
erkan can hakkında pek fazla fikir yürütemiyorum açıkçası ...

pink-k(c)
17-08-07, 19:28

Rabişim sorma ya dün koptum ona zaten:img-icecr:img-icecrNe yapıyım en yakın örnek o geldi bana duruma uygun olarak.Hayatımda tarih tekerrür ediyor bence.:img-wink:

Tabi bir de memocuların mehmeti aşk ötesi bir aşkta izlemiş durumları var.Aşkı aşırı kuvvetli gösterdi o çift.Ondan böyle düşünüyor olabilirsiniz.Ben bile bg'yi bir kere izlemiş olmama rağmen bir bölümde çok etkilenmiştim.:img-in_lo

yaa işte bu yüzden istemiyoruz vildanı :(
üzerimizden m&m şokunu atamadık galiba ...
başka iyi bi oyuncu olsa hadi neyse olsun tabi ama vildan nayır nolamaz...:icon_sorr
yani memonun yanında vildanı bi hayal edermisniz nasılda sırıtır..:icon_whis
yakışmıyolar bikere...

dalya
17-08-07, 19:28
Bence ücüncü bir kadin yok. En azindan simdilik (daha sonradan gelebilir..)
Ask ücgeni olucak bence.. Off böyle sıradan şeylerden sıkıldım..
Hele Neşe ve Gaye ikilisi yazıyorsa olma ihtimali 100 %.
Bu kadronun dizisinin bu kadar basit olmasını istemiyorum :icon_sorr

Rabo,
pohahaha izledin mi nasıldı?? bence de bi ara değerlendirme yapın beni de davet edin :D ben de nişantaşı çocuğuyum :D

bkoolcikolatam
17-08-07, 19:29
fragmandan çıktı sanırım hepsi bilemiyorum hayal gücüm baya bir geniş osmanlıyla alaka kurmaya çalışıyorum ama pek bilgim yok malesef sadece bir yorum getirdim :img-yes::)

Canım Senın Gıbı Renklı Bırılerının Forumda Olması Super...Şimdi Bende Uçuyorum :img-pilot BU Nejatın Verdiği Küpeler Eskiden Gelen Sürgün Zamanında Kız İçin degerli..Olabılırmı Devamı Senden..

OXFORD
17-08-07, 19:29
Bu Taş Bana Galıba ...:icon_whis..Elbette Snryoyu Bılmek Yonetmenı Bılmek Dert Mehmetın Kımı Öpecegıde Dert..Merak Ediyoruz Elbbette..Ondan Söyledim Yani..Baska Bır Amacı Yoktu.. Hepp Bu Erol Avcı Yuzunden Neolur Azcık Kopya Verse...

Yok canım taş falan değil,taş olsa emin ol o kadar sakin bir biçimde yazmadım:):)
Erol avcı bu dizisini bomba olarak gördüğü için hiçbir şey söylememesine şaşmamak lazım.Tmc'nin sitesinde bile hala geçen yıl dizileri mevcut.Sırf bu diziyi yazmamak için siteyi değiştirmemiş bile olabilirler.Ama bakıyorum da bu seneki tüm tmc dizileri çok iddialı.:img-yes:

zeynepçim gel ben sana terapi uygulucam canım:img-icecr,sizi bizden daha iyi kimse anlayamaz herhalde.Çünkü fikret nejat ara verdiler.Kimle oynasalar kabullenmek daha kolay olur.Ama mehmet diziden çıkmış olmasına rağmen hala dizide hep varmış gibiydi.Karakter adı bile hep geçti..Bizler de cansel elçin'i özge özberk gibi bir oyuncudan sonra beren saat gibi genç ve tecrübesiz(!)bir isimle izleyince böyle olduk...:icon_whis

Rabish
17-08-07, 19:30
yaa işte bu yüzden istemiyoruz vildanı :(
üzerimizden m&m şokunu atamadık galiba ...
başka iyi bi oyuncu olsa hadi neyse olsun tabi ama vildan nayır nolamaz...:icon_sorr
yani memonun yanında vildanı bi hayal edermisniz nasılda sırıtır..:icon_whis
yakışmıyolar bikere...

Evet yakismiyor, photoshopta yan yana koydum olmuyo yakismiyo :icon_whis
Zaten Mehmet'in cikicak yeni filmindede ask var, yeter ask ask nereye kadar.
Bende Mehmet yanliz takilsin diyenlerdenim.
Aslinda ask'li mesk'li dizileri severim ama M&M baska bir durum, izlemeyenler anlayamaz :)

fırtına_
17-08-07, 19:31
Rabişim

bencede özge tülin'den sonra vildan çok zayıf olucak ama yapıcak birşey yok yapımcılar böyle uygun görmüş...
umarım bu kadar iyi oyuncunun yanında çok göze batmaz

bkoolcikolatam
17-08-07, 19:32
Yok canım taş falan değil,taş olsa emin ol o kadar sakin bir biçimde yazmadım:):)
Erol avcı bu dizisini bomba olarak gördüğü için hiçbir şey söylememesine şaşmamak lazım.Tmc'nin sitesinde bile hala geçen yıl dizileri mevcut.Sırf bu diziyi yazmamak için siteyi değiştirmemiş bile olabilirler.Ama bakıyorum da bu seneki tüm tmc dizileri çok iddialı.:img-yes:

Diyorum Ya Canım..Tmc İddalı Bu Senenin En iYİ hİNDİLERİ bİZİM sEYİRCİLERİMİZ oLACAK.Sankı Dizi Kendi İzliycek Reytıngı O Vercek ..Uff Gene Damarıma Bastı Bu Tmc..Taşa Gelınce Fazla Acımadı :img-blush

_pegasus_
17-08-07, 19:33
Canım Senın Gıbı Renklı Bırılerının Forumda Olması Super...Şimdi Bende Uçuyorum :img-pilot BU Nejatın Verdiği Küpeler Eskiden Gelen Sürgün Zamanında Kız İçin degerli..Olabılırmı Devamı Senden..

sağol cnmm:img-wink:bu dizi ben de çok etki bıraktı çok düşünüyorum üzerinde sanırsam:img-pilot

bence diziye 3. bir kişi girmeli ama bana girmeyecek gibi geliyor ya:icon_whis

pink-k(c)
17-08-07, 19:33
özge'cim en yakın zamanda gelicem :D
bu iyi oyuncuların kaderi galiba :(
rabia'cım bende öyle istiyorum o işine baksın :D
yanlız takılsın...
evet gerçekten izlemeyenler anlayamazlar..
özge'nin yaptığı gibi bi bölüm izlemek bile yeter ama izlemeyen anlamaz...

yasecey
17-08-07, 19:34
bu dizide pek aşk falan izlemeyiz öncelikle diycem ama
yok demiyim:)

Rabish gerçekten izlemeyeler anlayamz:img-blush
o bambaşkaydı
o yüzden bende mehmet yalnız kalsın diyorum
gerçekten vildan olursa m&m nin ardından büyük şok olur affedin

sleepinsanity
17-08-07, 19:35
Ben aşkı olması gerektiği kadar görmek istiyorum. Gerçek hayatta da bu kadar büyük aşklar vs. yokki. Sıkıldım açıkçası aşk dizilerinden, replikleri evirip çevirip, karakterleri oyuncuları mekanları hikayeyi değiştirip sürekli aslında hep aynı şeyler veriyorlar. İstemiyorum gerçekten de ön planda aşk izlemek ve bana kolaya kaçmak gibi geliyor aşk üzerinden reyting yakalamak, Bıçak Sırtı'nda geri planda izleyeceğimizi düşündüğüm için çok farklı geliyor bu proje. Dizide aslolan aşk olsaydı eminim başrol kadın karakterler yaşça daha olgun ve daha deneyimli isimler olurlardı.

Tabi bir de tam kadroyu da bilmiyoruz dediğiniz gibi, birden Nejat'ı tanımadığım bir simayla evli görürsem sevinebilirim oldukça :)

Özge'cim bana demiştin sanırım fikir alışverişimizlerin birinde :)

Rabiş'im

Gel gel canım ayrıntılı bir şekilde tartışalım, ben bir ara konuşmaya tahammül edemiyordum filmi ama atlattım o dönemi sanırım :)

TÜLİN ÖZEN
17-08-07, 19:35

zeynepçim gel ben sana terapi uygulucam canım:img-icecr,sizi bizden daha iyi kimse anlayamaz herhalde.Çünkü fikret nejat ara verdiler.Kimle oynasalar kabullenmek daha kolay olur.Ama mehmet diziden çıkmış olmasına rağmen hala dizide hep varmış gibiydi.Karakter adı bile hep geçti..Bizler de cansel elçin'i özge özberk gibi bir oyuncudan sonra beren saat gibi genç ve tecrübesiz(!)bir isimle izleyince böyle olduk...:icon_whis

özgecim durumumuzu birr m&mciler birde canselciler anlayabilir herhalde:P:P:P:P
çünkü sizin durumda bana göre kötü yani cansel elçinin mükemmel oyunculuğu olmasa(birde okan yalabık var tabiki)
ben kesinlikle memonu yanına hayatta vildanı yakıştıramam
her en olursa olsun
ya bıçak sırtının sitesi bile yok anlayamdım ki
internetten araştırırdım orad bile adam akıllı bir bilgi yok:icon_sorr

GüLpArE_YeŞiM
17-08-07, 19:36
çok merak ettim diziyi fragmanını çok az veriyor gerçi tmc nin dizileri bir başka
oluyor muhteşem bir dizi olucak bence nejat,fikret,mehmet 3 ü süper...
yerimizde duramıcaz izlerken eminim buna...:):)

_pegasus_
17-08-07, 19:39
sağoll meryem olsun bence yoksa 2 kız 3 adam değişik olacak :icon_whis

inş. demişsiniz aşk olacak mı olmayacak mı dönem dizilerinde fazla romantikm sahneler sırıtıyor tadında bırakılırsa efsane bile olur bu iki durumun örnekleri de var :img-blush

OXFORD
17-08-07, 19:39
Tamam canım durun üzülmeyin..Dizi başlasın ondan sonra üzülürsünüz.:P:P
Tülin Özen evet canım kader ortaklığı dedikleri böyle birşey.Ama dönem dizisi olsa daha çok üzülürdüm bayan oyuncuların zayıflığına.Belki günümüzde geçtiği için daha katlanılabilir hale getirebilirim.Alışırım asla demiyorum..Maalesef kötü bir özelliğim benim.Bir kere mimledim mi o ismi,öldür allah kendini sevdiremez bana:img-icecr

rabiş,aysu,derya
Bugün akşam toplaşırsak değerlendiririz.Değerlendircek birşey yok ya.Gerçek oyunculuğun adı var o filmde:good:

bkoolcikolatam
17-08-07, 19:43
sağoll meryem olsun bence yoksa 2 kız 3 adam değişik olacak :icon_whis

inş. demişsiniz aşk olacak mı olmayacak mı dönem dizilerinde fazla romantikm sahneler sırıtıyor tadında bırakılırsa efsane bile olur bu iki durumun örnekleri de var :img-blush

Bencede Meryem Olsun..Güzel Olur..Olursa Sanada Bır Rol Kaparız..Hehe..Deyme Keyfime Herkeze Önceden Anltırız Sonrada İşten Atılırız Nasıl Plan Ama
Pegasus
Önce Ögrenmemiz Gerek Nerde Cekılıyo Sonra Yardım Ayaga hehe..Kötuyum Ben Kötuyum...

TÜLİN ÖZEN
17-08-07, 19:44
Tamam canım durun üzülmeyin..Dizi başlasın ondan sonra üzülürsünüz.:P:P
Tülin Özen evet canım kader ortaklığı dedikleri böyle birşey.Ama dönem dizisi olsa daha çok üzülürdüm bayan oyuncuların zayıflığına.Belki günümüzde geçtiği için daha katlanılabilir hale getirebilirim.Alışırım asla demiyorum..Maalesef kötü bir özelliğim benim.Bir kere mimledim mi o ismi,öldür allah kendini sevdiremez bana:img-icecr

rabiş,aysu,derya
Bugün akşam toplaşırsak değerlendiririz.Değerlendircek birşey yok ya.Gerçek oyunculuğun adı var o filmde:good:

ya aslında ağırıma giden de bu. bir dönem dizsi ve ben kadınlarda daha iyi seçim yapmaları gerektiğini düşünüorum. sonuçta çok ağırdır dönm dizilerinde oynamak. ortalıkta o kadar iyi oyuncu var sayabilecek bunlar ne alaka. kendi fikrim bu. valla canım ben de hayatta alışamam bir kere sevemedim sevmiorum napim ben memoyla olmasa bile başta vildan olmak üzere kadın oyuncualra hayatta alışamm yani karakter bu yani bende napim:P:P:P:P:P

T.M.C.post
17-08-07, 19:44

Merhabalarrbye

Lötfen yani Erol AVCI ya kabahat bulmayınız Frağmanlar Kanal D ye gönderilmiştir. TMC nin hiç bir günahı yok bu konuda:img-blush

Kanal D yönetimi azcıcık ucundan yavaş yavaş sindire sindire Koklatıyor Frağmanın Tamamının yada seslisinin verilmesi tamamen D Yönetiminin elinde

Bilginize sunayım istedim:img-wink::img-yes:

ashLı
17-08-07, 19:45
bu dizide muhakkak aşk olucak arkadaşlar bu belli bu kadar yakışıklı ve karizmatik 3 erkek yalnız bırakılmaz :D
Ama sanırım bi noktada kesişicek aşk hayatları
dediğiniz gibi işin suyunu çıkarmadan anlatırlarsa süper olur :img-blush

yasecey
17-08-07, 19:47
gözdecim dizi dönem dizisi değil

o yüzden artık beklemekten ve yavaş yavaş içimize sinidrmekten başka çaremiz yok
herşey tamamlanmış çekimlere başlanmış oyuncular seçilmiş
alışıcaz artık
nelere alıştık
başta özgenin söylediği tabi hs seyredenler anlarlar:P

bkoolcikolatam
17-08-07, 19:47
bu dizide muhakkak aşk olucak arkadaşlar bu belli bu kadar yakışıklı ve karizmatik 3 erkek yalnız bırakılmaz :D
Ama sanırım bi noktada kesişicek aşk hayatları
dediğiniz gibi işin suyunu çıkarmadan anlatırlarsa süper olur :img-blush
Evet 3/1 aRADA Yalnız Bırakılmamalı Sakıncalı Alıcım..
Aslıcım Pegasus
Bencede Yalnız Bırakmayalım Gidelım Bak Ben Pegasusu Ayarladım
Merhabalarrbye

Lötfen yani Erol AVCI ya kabahat bulmayınız Frağmanlar Kanal D ye gönderilmiştir. TMC nin hiç bir günahı yok bu konuda:img-blush

Kanal D yönetimi azcıcık ucundan yavaş yavaş sindire sindire Koklatıyor Frağmanın Tamamının yada seslisinin verilmesi tamamen D Yönetiminin elinde

Bilginize sunayım istedim:img-wink::img-yes:

Tamam Tamam Birsey Demedim Tmcye ..Sadece Insan Kızıyo Sır Kupu Dızı Hıc bişey Bılınmıyo

OXFORD
17-08-07, 19:48
Aslıcım her dizide aşk olucaktır..Tadsız tuzsuz birşey olur yoksa.Tamamen bir belgesel havasına girer aksi taktirde.Ama şimdi günümüzde geçiceği için nereye kadar sınır koyarlar bilmem,en baştaki tek cümlelik konulara sadık kalırlar inşallah...

Tülin Özen,bu bir dönem hikayesi ama dizisi değil canım..Günümüzde geçicek yani..

Sevgili Tmc.Post madem bu bilgileri sunuyorsun,rica etsem sitenin neden güncellenmediği hakkında bilgi de sunar mısın?Ya da ne zaman güncelleneceği?Bir yıl olmuş nerdeyse...:icon_whis

bkoolcikolatam
17-08-07, 19:50
Sevgili Tmc.Post madem bu bilgileri sunuyorsun,rica etsem sitenin neden güncellenmediğ hakkında bilgi de sunar mısın?Ya da ne zaman güncelleneneği?Bir yıl olmuş nerdeyse...:icon_whis

Konus Özge Be!!Evet Azcık Bilgi Onu İzleyecek Reytıng Kazandırıcak Olanlar Bizleriz..Hindi Oldum Sayesinde...Acıklama Beklıyoruz...Bu Bizim Hakkımız..Güncellem Yapın En Azından..

ashLı
17-08-07, 19:52
Fragmanlar kanal d'ye gönderildiyse kimbilir ne zaman izleriz gerisini
evet tabiki de aşk olucak da işin suyunu çıkarmadan anlatırlar umarım aşk üçgeni gibi bi şey olucaksa bunu tadında izlemek herkese keyif verir :img-yes:

bkool :D
bkool gidelim tabi neden olmasın

sym_88
17-08-07, 19:57
ya fragmanı çok kısa ama çok etkiliyici bir fragman fikret,nejat,mehmet muhteşem üçlü bir araya gelince hepden etkiliyici olmuş.tmc'nin dizileride zaten mükemmel oluyor.Kesin bu sezon en çok reyting kırcak dizilerden biri hayalini bile kuramıyacağın birbirinden üç yetenekli karizmatik oyuncu bir araya geliyor kesin bu dizi reytingleri tavana vurur.:happy0064 Bu arada yeni başlık hayırlı olsun

T.M.C.post
17-08-07, 20:02
Sevgili Tmc.Post madem bu bilgileri sunuyorsun,rica etsem sitenin neden güncellenmediği hakkında bilgi de sunar mısın?Ya da ne zaman güncelleneceği?Bir yıl olmuş nerdeyse...:icon_whis

Merhabalarrbye

Dizi departman bölümünde ki arkadaşlar çalışıyor zamanı gelince bütün soruları ve cevapları bulacaksınız Kanal D 3 Eylül de yeni yayın dönemine başlayacak ama bir taraftan da diğer kanalların yayın politikalarını Takip etmek zorundalar onun için Şu gün Şu saat diye belirlenmiş değil henüz herşey Kanal D'nin Dizilerden sorumlu kişisinin Takdirine kalmış zaten Yayınlanacağı tarih belli olduğu anda Uzun ve sesli Frağman devreye girer.

Biraz sabır :img-blush

bora.asli
17-08-07, 20:03
Tamam tartışmalayalım Memo'nun partneri ben olurum. En azından yabancıya gitmez. :img-heh::img-heh:

Mehmet'in böyle Nip/Tuck'taki Christian Troy gibi birşey olmasını istiyorum.

Çapkın, macera adamı ve karizmatik bir barmen. :img-cool2

Handem sen de ne çok şey istiyorsun öyle..Memonun da başını bağlayıverdin iki dakkada..hayırlara vesile olsun artık:)

Ben de kesinlikle müziklerini Kıracın yapmamasını istiyorum..Allah rızası için yani..bakınız Kıracın müziklerini hazırlamadığı bir TMC dizisi, HP..farklı bir soundla bayram etmişti kulaklarımız..

Bu arada kimin eli kimin cebinde olacak şu aşamada çok da önemli değil benim için..ben bir an önce gözlere ve gönüllere bayram oyunculuklar izlemek istiyorum..kim kimin partneriymiş sonra didikleriz o konuyu:img-wink:

ashLı
17-08-07, 20:03
bu çift meselesi takıldı benim aklıma
bence fikret ile melisa çift olabilir
melisanın oldukça asil duruşu vardı ve fikretin elinde sadece pırlanta vardı
bi de patron olabilir die düşünenler var
sanırım melisa ile fiko olucak die düşünüyorum
ay niye yakıştırma yapıosam
benim memocu olarak aklımda vildan kaldıda :icon_sorr

bkool :D
mehmet de bize çok meraklıydı :D

OXFORD
17-08-07, 20:06
Merhabalarrbye

Dizi departman bölümünde ki arkadaşlar çalışıyor zamanı gelince bütün soruları ve cevapları bulacaksınız Kanal D 3 Eylül de yeni yayın dönemine başlayacak ama bir taraftan da diğer kanalların yayın politikalarını Takip etmek zorundalar onun için Şu gün Şu saat diye belirlenmiş değil henüz herşey Kanal D'nin Dizilerden sorumlu kişisinin Takdirine kalmış zaten Yayınlanacağı tarih belli olduğu anda Uzun ve sesli Frağman devreye girer.

Teşekkür ederim zaten benim derdim sadece bu dizi için değil,bir yıldır hiçbir güncelleme yapılmaması...3 eylülden itibaren hem bu dizi hem de diğer dizi ve projelerle ilgili güncellemeleri bulucaz herhalde.
Ki benim anlamadığım şu an sitede var olan projelerin de hakkında birşey yok.Güncellemek için saate ihtiyaç duysalar veya tarihe...Şu anki dizilerinde olmaz mıydı?Yaptıkları sadece isim ve foto koymak gibi duruyor.Şu ana kadar hep öyle oldu yani...
Teşekkürler cevap için...

bkoolcikolatam
17-08-07, 20:08
Merhabalarrbye

Tabı Haklısınız Sabreden Derviş Bekleye Bekleye Mefta Olmus mu Desem Artık..O Polıtıka Bu Polıtıka Sıtenızı Yenılememeniz Nasıl Bır Polıtıka..Anlayamadım..Ayrıca Tmc Her Dizisi Olay Zaten Rüya Gibi Her Ne Kadar Kabusla Sonuclansada..Bence Seyircileri Kızdırmamak Gerek Bıraz Bılgının Kımseye Zararı Dokunmaz Hem Bır Kırıklıga Ugrarsak Bekledıgımıze Degmedı Deriz..Tmc Huyu Demelıyım Aslında Bölüm Özetlerını Bekletme Polıtıkası Gıbı Bır Polıtıka Olmalı Saygılar...
Aslıcım
Mehmet Tamam Önce Nejatta Kalıırz Fıkoya Gecerız Eee O Zamana Kadar Mehmetın Gonlunu Yaparız..Ama Pegasus Ayarlamak Şart Oldu..

yasecey
17-08-07, 20:08
T.M.C.post bilgilendirdiğin için saol
dediğin gibi sabredecez
yeni sezon başlangıçları kanallar için farklı farklı rekabetler ortaya çıkarıyo
ne olacağı meçhul
inşallah günü güzel seçilir

asslli
17-08-07, 20:17
ayyy inanmıyorum mehmet günsür nejaj işler ikiside aynı dizide insanın inanası gelmiyor üstelik bir tmc işi süper bir dizi olucak inş.kesinlikle izlicem

Spectre
17-08-07, 20:18
Bu dizi süper olacağa benziyo..Zaten Fikret Kuşkan'ın olduğu her dizi izlenir:img-wink: Hele bide Nejatla Mehmet varsa kaçar mı bu dizi??....:happy0064

arzu-başak
17-08-07, 20:20
Herkese merhaba...
işten gücten fırsat bulupta gelemedim bir türlü bu başlığa...daha bir hafta oldu zaten bu diziyi öğreneli..
kadronun çok iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım...oyunculuk bakımından çok iyi...bir tek vildan ataseverde tereddütlerim var...melisa sözen süper bir seçim..hem çok güzel hem çok iyi bir oyuncu bana göre...e üç başrol erkeğimiz için bir şey demeye gerek yok..fikret kuşkan ve nejat işler benim ilk göz ağrılarım...mehmet günsur da iyi seçim...ah ah birde bunların yanında uğur polat olucaktı..aman yok yok...akıllara zarar olurdu o zaman...kime bakacağımı şaşırırdım....bakalım dizi hangi gün olucak...cuma hariç herhangi bir gün olsunda başka birşey istemem....
size iyi sohbetler......

hekimoglu64
17-08-07, 20:24
Herkese merhaba...
işten gücten fırsat bulupta gelemedim bir türlü bu başlığa...daha bir hafta oldu zaten bu diziyi öğreneli..
kadronun çok iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım...oyunculuk bakımından çok iyi...bir tek vildan ataseverde tereddütlerim var...melisa sözen süper bir seçim..hem çok güzel hem çok iyi bir oyuncu bana göre...e üç başrol erkeğimiz için bir şey demeye gerek yok..fikret kuşkan ve nejat işler benim ilk göz ağrılarım...mehmet günsur da iyi seçim...ah ah birde bunların yanında uğur polat olucaktı..aman yok yok...akıllara zarar olurdu o zaman...kime bakacağımı şaşırırdım....bakalım dizi hangi gün olucak...cuma hariç herhangi bir gün olsunda başka birşey istemem....
size iyi sohbetler......

sevgili arkadasim yorumunu cogu yerine katiliyorum bir yeri haric ya niye hep 3 basrol erkegi diyorsunuz ERKAN CANI görmüyormusunuz ERKAN CAN DA basrolde........unutmayin VE DIYE BASLAYAN oyuncular cok BASARILI KIYMETLI OYUNCUDUR VE VE DIYE YAZILAN OYUNCUDA BASROLDEDIR...............erkan canda vee diye basliyor yani ve erkan can artik dörtlü degin lütfen ya yoksa ben erkan cana haksizlik olarakgörüyorum

saygilar......

arzu-başak
17-08-07, 20:35
sevgili arkadasim yorumunu cogu yerine katiliyorum bir yeri haric ya niye hep 3 basrol erkegi diyorsunuz ERKAN CANI görmüyormusunuz ERKAN CAN DA basrolde........unutmayin VE DIYE BASLAYAN oyuncular cok BASARILI KIYMETLI OYUNCUDUR VE VE DIYE YAZILAN OYUNCUDA BASROLDEDIR...............erkan canda vee diye basliyor yani ve erkan can artik dörtlü degin lütfen ya yoksa ben erkan cana haksizlik olarakgörüyorum

saygilar......

Erkan can'ında bu dizide oluğunu bilmiyordum...kusuruma bakma olurmu...zaten daha yeni haberim oldu diziden...ben fikret,nejat ve mehmeti görünce unuttum herşeyi...Erkan'ın oyunculuğunu tartışmam zaten..çok iyi bir oyuncu olduğu ortada...haksızlık yapıldığı yok..en azından benim tarafımdan...bundan sonra dört başrol oyuncusu diye başlıcam söze...anlaştıkmı....

sleepinsanity
17-08-07, 20:35
Hekimoglu üçlü diye kasedilen üç oyuncuya bu diziden önce de muhteşem üçlü deniyordu. Hatta bir çok kişi - ben de olmak üzere - bu üç oyuncunun bir araya gelmesi için çok uzun zaman bekledik. Gerek çok yakın arkadaş olmalarından gerekse üçünün de çok karizmatik ve kaliteli oyuncular olmaları dolayısıyla Muhteşem Üçlü olarak kalıplaştı artık. Bu Erkan Can'ı başrol oyuncu olarak kabul etmediğimizden ve müthiş oyunculuğunu kabul etmediğimizden kaynaklanmıyor bana kalırsa. Her seferinde ne sen muhteşem dörtlü diyin diye çırpın bundan sonra ne de kimse kendini bir şey demek için zorunlu hissetmesin, saygılı olunduğu sürece herkes istediği tabiri kullanmakta özgür neticede.

*Rüya*
17-08-07, 20:36
Imzalari&avileri görünce dikkatimi çekti dizi :)
Zaten MeModa oynuyormusss :img-in_lo ozmn kesin süper olur..
Ama malesef pek bilgim yok dizi hakkinda :(

Hangi gün yayinlanicak? kOnusu ne?

biri yardimci olabilirse sevinirim :icon_sorrbye

hekimoglu64
17-08-07, 20:41
Erkan can'ında bu dizide oluğunu bilmiyordum...kusuruma bakma olurmu...zaten daha yeni haberim oldu diziden...ben fikret,nejat ve mehmeti görünce unuttum herşeyi...Erkan'ın oyunculuğunu tartışmam zaten..çok iyi bir oyuncu olduğu ortada...haksızlık yapıldığı yok..en azından benim tarafımdan...bundan sonra dört başrol oyuncusu diye başlıcam söze...anlaştıkmı....

anlasildi arkadasimkusuruma bakma özür dilerim ne bileyimiste erkan cana haksizlik yapildigini düsünmüstümyanilmisim kusuruma bakma saol iyi niyetin icin

saygilar........

_SiNeM_
17-08-07, 20:43
http://img165.imageshack.us/img165/9439/animation1do7.gif+http://img502.imageshack.us/img502/8103/animation22hk4.gif+http://img201.imageshack.us/img201/7171/animation30cu6.gif+http://img201.imageshack.us/img201/2511/animation33ea5.gif+http://img505.imageshack.us/img505/6310/animation37ba0.gif+http://img526.imageshack.us/img526/5849/animation39oo7.gif
http://img526.imageshack.us/img526/4281/animation40ki9.gif
pek güzel olmadılar sanrım :icon_sorr

hekimoglu64
17-08-07, 20:44
Hekimoglu üçlü diye kasedilen üç oyuncuya bu diziden önce de muhteşem üçlü deniyordu. Hatta bir çok kişi - ben de olmak üzere - bu üç oyuncunun bir araya gelmesi için çok uzun zaman bekledik. Gerek çok yakın arkadaş olmalarından gerekse üçünün de çok karizmatik ve kaliteli oyuncular olmaları dolayısıyla Muhteşem Üçlü olarak kalıplaştı artık. Bu Erkan Can'ı başrol oyuncu olarak kabul etmediğimizden ve müthiş oyunculuğunu kabul etmediğimizden kaynaklanmıyor bana kalırsa. Her seferinde ne sen muhteşem dörtlü diyin diye çırpın bundan sonra ne de kimse kendini bir şey demek için zorunlu hissetmesin, saygılı olunduğu sürece herkes istediği tabiri kullanmakta özgür neticede.

sevgili arkadsim yorumuna saygi duyuyorum ama unutmayin o dizide erkan canda var dörtlü demek zorundayiz arkadas olabilirler neyse

saygilar......

OXFORD
17-08-07, 20:47
Hekimoğlu şimdi olmadı ama..Ne demek zorundayız.Kimse birşey demek zorunda değildir.
Burda biri erkan bey'in oyunculuğuna kötü mü dedi?Diziye yakışmaz mı dedi?Ya da başrol olmadığını mı belirtti...Bunların hiçbiri söylenmedi ki sen böyle birşey diyorsun.
Uzun uzun fiko&nejo&memo yazıcağımıza daha önce de yaptığımız gibi muhteşem üçlü diyoruz..
Bu saatten sonra o dörtlü olmaz.Yoksa erkan can muhteşemliğini her anlamda kanıtlamış bir oyuncumuzdur..
Hiç kimse de zorunda değil..

Sinem ellerine sağlık,Gıfler çok güzel olmuş...

hekimoglu64
17-08-07, 20:47
sinem calisman bomba olmus cok güzel ellerine saglik saolasin ence cok güzel olmus artik dizi baslayinca bir sürü calisma yapin o kesin zaten

saygilar......

sleepinsanity
17-08-07, 20:48
sevgili arkadsim yorumuna saygi duyuyorum ama unutmayin o dizide erkan canda var dörtlü demek zorundayiz arkadas olabilirler neyse

saygilar......

Hm.. Anlatamadım sanırım. Ben de Erkan Can'ın oyunculuğuna hayranım ve bu kadroda olduğunu duyduğumda çok mutlu olmuştum. Gene de kimsenin böyle bir şey deme zorunluluğu yok bana kalırsa. Kimse birbirini zorlamasın, böyle diyelim şöyle yapalım gibisinde. Herkes özgür bir şekilde düşüncelerini paylaşıyor sonuçta

sinem ellerine sağlık, gifler için teşekkürler

hekimoglu64
17-08-07, 20:50
Hekimoğlu şimdi olmadı ama..Ne demek zorundayız.Kimse birşey demek zorunda değildir.
Burda biri erkan bey'in oyunculuğuna kötü mü dedi?Diziye yakışmaz mı dedi?Ya da başrol olmadığını mı belirtti...Bunların hiçbiri söylenmedi ki sen böyle birşey diyorsun.
Uzun uzun fiko&nejo&memo yazıcağımıza daha önce de yaptığımız gibi muhteşem üçlü diyoruz..
Bu saatten sonra o dörtlü olmaz.Yoksa erkan can muhteşemliğini her anlamda kanıtlamış bir oyuncumuzdur..
Hiç kimse de zorunda değil..

Sinem ellerine sağlık,Gıfler çok güzel olmuş...

oxford arkadasim sana cok saygi duyuorum tamam konuyu kapatiyorum isteyen dörtlü desin isteyen üclü desin tamam ne bileyim ya iste haksizlik yapiliyor sandimneyseee senin yorumarina hep saygi duyuyorum oxford arkadsim cünki yazdigin yorumlarda cogunlikla hakli olabiliyorsun ve dogru yaziyorsun

TATSIZLIK CIKARDIYSAM HERKESTEN ÖZÜRDILERIM

saygilar......

by_Travis
17-08-07, 20:50
fragmanida gorduk pek bir bilgi sahibi olamadik ya neyse... ben bu diziden cok umitliyim sebeleride malumunuz oyuncular ozellikle erkan can, isminin duydummu icim bir hos oldu fragmandan da anladigim kadariylada onu eski dizilerindeki gibi laz tiplemelerinde gormiyecegiz, bu guzel iste...
nejat isler ve fikret kuskan zaten soylememe gerek yok,gunumuz sinemasinin iki onemli ismi...
melisa sozen hakkinda pek bir sey soyleyemem cgo'da rolunun biraz sonuk kalmasindan olsa gerek(diger yapimlarini izlememistim)
vildan atasever rolu hakkinda bilgi sahbi degiliz ama anladigim kadariyla kendisine karsi bir onyargi var ama zamanla bu onyargilar kirilir,tekrarlamak gerekirse kendisinin basarili bir performans gosterdigi kader filmi izlene...
mehmet gunsur acikcasi bu adami hic sevmiyorum, bilmiyorum itici geliyor bana ama onyargim yok kendisi hakkinda; kim bilir belki bu dizi ile birlikte kendisini bana sevdirir :)

hekimoglu64
17-08-07, 20:53
Hm.. Anlatamadım sanırım. Ben de Erkan Can'ın oyunculuğuna hayranım ve bu kadroda olduğunu duyduğumda çok mutlu olmuştum. Gene de kimsenin böyle bir şey deme zorunluluğu yok bana kalırsa. Kimse birbirini zorlamasın, böyle diyelim şöyle yapalım gibisinde. Herkes özgür bir şekilde düşüncelerini paylaşıyor sonuçta

sinem ellerine sağlık, gifler için teşekkürler

arkadasim kusura bakma yaaa affedersin ben asiri erkan can hayraniyimdirda haksizlik yapiliyor sandim kusura bakma yorumun anlasilmistir

saygilar......

yasecey
17-08-07, 20:53
rüyacım sana cevap verildimi bilmiyorum ama dizinin günü ve konusu tam belli değil henüz:img-wink:

bu da benden olsun

http://img101.imageshack.us/img101/6576/bakgif10el0.gif

rollick
17-08-07, 20:54
fragmanida gorduk pek bir bilgi sahibi olamadik ya neyse... ben bu diziden cok umitliyim sebeleride malumunuz oyuncular ozellikle erkan can, isminin duydummu icim bir hos oldu fragmandan da anladigim kadariylada onu eski dizilerindeki gibi laz tiplemelerinde gormiyecegiz, bu guzel iste...
nejat isler ve fikret kuskan zaten soylememe gerek yok,gunumuz sinemasinin iki onemli ismi...
melisa sozen hakkinda pek bir sey soyleyemem cgo'da rolunun biraz sonuk kalmasindan olsa gerek(diger yapimlarini izlememistim)
vildan atasever rolu hakkinda bilgi sahbi degiliz ama anladigim kadariyla kendisine karsi bir onyargi var ama zamanla bu onyargilar kirilir,tekrarlamak gerekirse kendisinin basarili bir performans gosterdigi kader filmi izlene...
mehmet gunsur acikcasi bu adami hic sevmiyorum, bilmiyorum itici geliyor bana ama onyargim yok kendisi hakkinda; kim bilir belki bu dizi ile birlikte kendisini bana sevdirir :)

hayatımda ilk defa mehmet günsürü sevmiyorum diyen biriyle karşılaştım :) neyse saygı duyuyorum tabii ki. yalnızca şaşırdım.

gencer1982
17-08-07, 20:56
öncelikle herkeze merhabalar keyfinizi sormuyorum malum hepimiz çok mutluyuz çok kıymetli oyuncuların oynadığı harika bir seneryo ile bu kışta ekranlardan kalkamıyıcağız sanırım yeni dizilere baktım ve kış sezonum dolu arkadaşlar artık çok daha şeyler paylaşıcağımıza inanıyorum yeni dizimiz vatana millete hayırlı olsun e hani alkışlarım eller havaya yeni sezonda bıçak sırtı ile ....

T.M.C.post
17-08-07, 20:56
pek güzel olmadılar sanrım :icon_sorr

SiNeM Hojabye

Hojam niye öyle diyosun gayet güzel ve hoş olmuş :img-blush:happy0064

Benim gibi Pc özürlüler var mesela onları ne Yapsak aceba:img-pilot

Sen devam et Hojam:good:

hyoldas
17-08-07, 20:57
Benden naçizane bir çalışma devamı gelecek yorumları bekliyorum. :img-in_lo

http://img116.imageshack.us/img116/139/melisa1copyws4.jpg (http://imageshack.us)

BeLiTiM
17-08-07, 20:57
Nejat Isler ve Fikret Kuskan imzalari yapildi mi
Yani sadece ikisinin beraber
yapilmadiysa rica ediyorum biri yapabilir mi acaba ;) tskler

*Rüya*
17-08-07, 20:59
Yagmurcum sagol cevap için :)
Bukadar az bilgiye ragmen 2 baslik kapatilmis helal olsun vallah..
Bende simdi tanitim fragmanini izledim çOk sevdigim oyuncular var dizide..
Bende kesinlikle izlemeyi düsünüyorum :img-yes:

love-angel
17-08-07, 21:00
yaa reklamlarını gördüğümde bu kadroyu bi araya kim topladıysa helal olsun dedim
yani mükemmel bi 3lü oluşturmuşlar hepsi mükemmel oyuncular konuda güzelse ii bi günede konulursa iyide reklam lazım kaliteli bi işe benziyo çünkü yanii kanald bu dizinin kıymetini bilirse bi efsane olmaya yatkın bi dizi gibi duruyoo.:happy0064:happy0064
ee daha oyuncularıyla sağlam ilerleyebilecek bi dizi olduğunu gösterdi:good:.walla gümübür gümbür geliyo:img-meeti varlığını hissetmemek güç

hekimoglu64
17-08-07, 21:00

sevmeyebilirsin saygi duyarim bir kisinin sevmemesiyle birsey olmaz herhalde mehmet günsur oyuncuugunu kanitlamis holywodda da oynadi yurt disinda italyan sinemalarinda cok taninan bir isim ESI ITALYAN YÖNETMEN

saygilar.......

OXFORD
17-08-07, 21:01
oxford arkadasim sana cok saygi duyuorum tamam konuyu kapatiyorum isteyen dörtlü desin isteyen üclü desin tamam ne bileyim ya iste haksizlik yapiliyor sandimneyseee senin yorumarina hep saygi duyuyorum oxford arkadsim cünki yazdigin yorumlarda cogunlikla hakli olabiliyorsun ve dogru yaziyorsun

TATSIZLIK CIKARDIYSAM HERKESTEN ÖZÜRDILERIM

saygilar......

Yok ne tatsızlığı...Sen fikrini belirttin,biz de fikrimizi..Sanırım bu üçlü arasındaki kuvvetli bağdan haberin bizim kadar yok sanırım
Teşekkür ederim ayrıca düşüncelerin ve anlayışın için...

Handecim ellerine sağlık canım.Yok melisa güzelliğinin sınırına ulaşmış bu fragmanda:img-blush

betush
17-08-07, 21:01
yeni baslik hayirli ugurulu olsun:)

calismalar cok güzel yine :)

Rabish
17-08-07, 21:04
Su "onyargi" kelimesinden biktim ya, kimsenin onyargili oldugu falan yok, yakistirmiyoruz o kadar. Vildan'i daha once izleyen birisi olarak bunu rahatlikla soyleyebilirim.
Ikide bir onyargi onyargi ..:img-elvis

Sinem gif'lerin cok guzel ellerine saglik :img-wink:
Handecim seninde imzan yikiliyo ..

pink-k(c)
17-08-07, 21:06
bencede önyargı falan yok...
hadi daha önce hiç izlememiş olsak neyse..
ama citten vildan hiç uymadı...
memo ile vildan ne alaka ?
kel alaka :img-hyste:dito
uymuyolar,yakışmıyolar...

sevimli.girl
17-08-07, 21:07
bende bu diziyi seyretmeye çalışıcam imkanlar yettikçe. mehmet günsür bana göre çok yakışıklı yani bu dizi sırf onun bile seyredilir.

OXFORD
17-08-07, 21:08
Zeynep öldürdün beni ya:img-icecr...Dur ben sana terapiye başlıcam.
Gören de ordan biri çıktı vildan&mehmet kesin çift olucak dedi.Sizi haklı buluyorum tabiki ama dur daha ortada birşey yok.Önceden telaş yapıyorsun:img-icecr:img-icecr

epıler
17-08-07, 21:20
herkese merhaba

ilk kez fragmanını izlediğimde bu filmi kesinlikle izlemeyim dedim bir defa diğer dizileri sollaması için geçerli nedeni fikret kuşakan ve nejat işler olaması benim için bir dizi izlemeye başlamadan oyuncuları önemlidir oyuncular iyi olunca ortaya ister istemez zaten kaliteli bir yapım çıkıyor bu da izlenmeye değer oluyor
umarım rayting denilen televizyon canavarına takılmaz
sabırsızlıkla başlamasını bekliyorum
bu arada çok şaşırdım bu başlığı gördümde bu akşam daha önce dikkat etmemişim sonra başlığın içine girince daha şaşırdım ikinci sayfayı devirmişsiniz maşallah size daha başlamadan dizi

kaptan jack
17-08-07, 21:21
merak ettim bu diziyi yaa.....nejat işler-fikret kuşkan-mehmet günsür ee daha ne olsun,üçü bir arada.........dönem dizisiymiş galiba,ayrıca melisa sözende varmış kesin izlenir bu dizi.......:img-wink:

sleepinsanity
17-08-07, 21:23
Neyse tartışmayalım bakalım izleyelim görelim kim nasıl oynayacak, eminim her bölümden sonra bu sayfalar oyunculara olan övgülerle dolup taşıcak :) Aynı şekilde senaryo hakkında da sürekli bir memnuniyet içeren mesajlar olur :img-yes: Şimdiden senaristler ayaklarını denk alsınlar, en ince ayrıntıya kadar inceliyoruz biz :icon_whis

betush
17-08-07, 21:24
merak ettim bu diziyi yaa.....nejat işler-fikret kuşkan-mehmet günsür ee daha ne olsun,üçü bir arada.........dönem dizisiymiş galiba,ayrıca melisa sözende varmış kesin izlenir bu dizi.......:img-wink:

yok cnm dönem dizisi degil sanirim ama osmanli konusu galiba:icon_whis
melisanin olmasina bende sevindim .. severim kendisini !
vildanda var ! asil bomba erkan can da var !

yasecey
17-08-07, 21:24

yok canım dönem dizisi değil
ama konusu bakımından yani şu ana kadar çıkardığımız sonuçtan diyelim muhteşem bi dizi olacak gibi görünüyor

evet melisa sözende var:img-wink:

arkadaşlar artık kapatsak şu konuyu

hekimoglu64
17-08-07, 21:34
arkadaslar az önce you tubede fragmani izledim tüylerim diken diken oldu gercekten cok etkileyici bir fragman sanki sinema filmi gibi bir fragmani varr

saygilar.....

müzik cok güzel yaa acaba kim yapiyorrr

007 LAZ CADI
17-08-07, 21:37
Mükemmel bir kadro en sevdiğim oyuncular mükemmel yaa kesin bağımlsı
olucam fragmana hayran kaldım nejat işler çok tatlı :img-in_lo

seherim
17-08-07, 21:37
arkadaslar az önce you tubede fragmani izledim tüylerim diken diken oldu gercekten cok etkileyici bir fragman sanki sinema filmi gibi bir fragmani varr

saygilar.....

müzik cok güzel yaa acaba kim yapiyorrr

Biraz geç te olsa yeni başlık hayırlı olsun:happy0064Ya müziğini kimin yaptığını bile bilmiyoruz:icon_cry:Ve de fragman çok kısa ya birsürü şey ürettik ama gerçek senaryonun nasıl olduğunu da bilmiyoruz.Çok sabırsızlanıyorum.Uzun bi fragman werilsin artık ya..

hekimoglu64
17-08-07, 21:40
Biraz geç te olsa yeni başlık hayırlı olsun:happy0064Ya müziğini kimin yaptığını bile bilmiyoruz:icon_cry:Ve de fragman çok kısa ya birsürü şey ürettik ama gerçek senaryonun nasıl olduğunu da bilmiyoruz.Çok sabırsızlanıyorum.Uzun bi fragman werilsin artık ya..

evet uzun bir fragman verilirse iyi olur ama sabredecegiz arkadasim müziklerini evet bilmiyoruz kim yapiyor ama bana kalirsa kirac kesin ben erdal güneyi isterim ama tercih tmc ninnn

saygilar....

pink-k(c)
17-08-07, 21:41
özgeyel terapiye başladık yakında düzelirim heralde :img-hyste
doktorum dediki başlasın bi bakalım kim kiminle çift olucak sonra üzülürsün :D
öyle yapıcam...
bi tartışma olmuş cevap vermiyimki konu kapansın zaten çok güzel cevaplarda verilmiş benimde cevap vermeme gerek yok :img-icecr

rollick
17-08-07, 21:42
arkadasim sen beni güldürdünALLAHDA seni güldürsün ya ne komiksiniz arkadaslar vildan hakidaaa yazabilirsin aksam aksam iyi geldi saolll

saygila......

amin amin allah hepimizi güldürsün inşallah.

ya dizi dizi değil sır mübarek. ne yönetmeni belli (güzide balcı söylentileri var), ne senaristleri belli (neşe-gaye ikilisi söylentileri var), ne müziği belli o söylentilere hiç girmim... konuyu da ucundan koklattılar. çatlicaz artık...

OXFORD
17-08-07, 21:45
özgeyel terapiye başladık yakında düzelirim heralde :img-hyste
doktorum dediki başlasın bi bakalım kim kiminle çift olucak sonra üzülürsün :D
öyle yapıcam...
bi tartışma olmuş cevap vermiyimki konu kapansın zaten çok güzel cevaplarda verilmiş benimde cevap vermeme gerek yok :img-icecr

Birtanecik hastam,sende büyük gelişmeler görüyorum.Çok daha iyi olacaksın.Ben nelere katlandım bir sezon:icon_whis:icon_whisBeraber deliririz olmazsa.

Müzik konusunda katılıyorum bu jenerik müziği de olur herhalde.Sadece tanıtım müziği olarak kalmaz:img-yes:

hyoldas
17-08-07, 21:46
Kendimi çalışmaya verdim valla :img-icecr

İşte huzurlarınızda Dünyanın 8. harikası elimden geldiğince, hasetimden çirkinleştirmeye :img-blush çalıştım ama başaramadım sanırım.

http://img162.imageshack.us/img162/3160/mehmetcr3.jpg (http://imageshack.us)

Özge, Rabia ve sleepinsanity yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizin gibi üstatların beğenisi beni çok mutlu etti. :img-in_lo

seherim
17-08-07, 21:47
amin amin allah hepimizi güldürsün inşallah.

ya dizi dizi değil sır mübarek. ne yönetmeni belli (güzide balcı söylentileri var), ne senaristleri belli (neşe-gaye ikilisi söylentileri var), ne müziği belli o söylentilere hiç girmim... konuyu da ucundan koklattılar. çatlicaz artık...

Ya gerçekten sır gibi saklıolar ya.
Bi de ben fragmanı yeniden izlerker bişey düşündüm sanki Vildan o dosyayı böyle bi ürpererek alıyo.Belki de kendi geçmişiyle falan ilgili bişeydir.
Ya senaryo açıklanana kadar hepimiz tahmin yapmaktan senarist olcaz galiba:img-pilot:img-grin2

rollick
17-08-07, 21:50
Ya gerçekten sır gibi saklıolar ya.
Bi de ben fragmanı yeniden izlerker bişey düşündüm sanki Vildan o dosyayı böyle bi ürpererek alıyo.Belki de kendi geçmişiyle falan ilgili bişeydir.
Ya senaryo açıklanana kadar hepimiz tahmin yapmaktan senarist olcaz galiba:img-pilot:img-grin2

acaba diyorum bu tmc yetkilileri bizim senaryoyu yazmamızı mı bekliyorlar :) neyse biraz cıvıklığım üstümde ben forumu dağıtmadan çıkim. tüm foruma iyi akşamlar...

hekimoglu64
17-08-07, 21:52
arkadaslar az önce yine izledimmüziginin kim yapiyor diye iyice anlamak icin yaa arkadaslar bu müzik calismasi kiracain yaptiklarina benziyor bence kirac yapiyor yaa

saygilar....

ashLı
17-08-07, 21:52
by_Travis burda herkesin düşüncesi öyle :img-yes:
özge zeynoya terapiye mi başladın :D ben de istiyom terapiden :D
fragmndan daha neler çıkartırız biz çalışmalar için ellerinize sağlık arkadaşlar ,bu da içimden geldi :D
http://i196.photobucket.com/albums/aa297/ashlitr/bcak2.gif

nalan-k
17-08-07, 21:53
oyuncular süperrr!! derslerden vakit bulabilirsem izleyeceğimm :img-wink:

evet oyuncular gercekten süper, bende kesinlikle izlemek istiyorum, eski sezondan kalma iki tane önemli dizim var, insallah onlarla cakismaz, gerisi fark etmez

pink-k(c)
17-08-07, 21:55
Birtanecik hastam,sende büyük gelişmeler görüyorum.Çok daha iyi olacaksın.Ben nelere katlandım bir sezon:icon_whis:icon_whisBeraber deliririz olmazsa.

Müzik konusunda katılıyorum bu jenerik müziği de olur herhalde.Sadece tanıtım müziği olarak kalmaz:img-yes:
biricik doktorum sayende iyileşiyorum :img-icecr
sen nasıl dersen öyle :D olmazsa beraber deliririz...:img-hyste
hyoldas dünyanın 8.harikası ha süper !!
ellerine sağlık çok güzel olmuş imzan bayıldım...

OXFORD
17-08-07, 22:00
aslı sende mi canım ya?
Helal olsun bundan da gıf yaptın:happy0064:happy0064sana boş yere gıf kraliçesi demiyoruz.Ellerine sağlık canım
zeynepçim en kötü ihtimal dediğin gibi beraber deliririz.:img-icecr:img-icecrYapmadığımız şey değil:img-icecr

sleepinsanity
17-08-07, 22:02
hyoldas tek tek geliyor imzalar, ellerine sağlık Mehmet imzası da harika olmuş, bakalım sırada kim var :img-blush :)

Aslı senin de giflerin çok güzel oluyor, ellerine sağlık.

Fragmandan çıkarılacak bir şey kaldı mı acaba?

abusra
17-08-07, 22:03
hyoldas tek tek geliyor imzalar, ellerine sağlık Mehmet imzası da harika olmuş, bakalım sırada kim var :img-blush :)

bide klip yapsak tam olacak ama 2 fragmanı süreki döndürmekten başka bişey yapamayız:icon_whis

seherim
17-08-07, 22:05

O kadar uzun bi fragman ki daha hepsini analiz edemedik.:img-grin2Gerçekten çalışma yapan bütün arkadaşlar harikasınız.İki tane resimden bu kadar harika şeyler çıkarttığınıza göre dizi başlayınca burası hiç boş kalmıcak galba.Hepinize çok teşekkürler..

kaptan jack
17-08-07, 22:06
yok cnm dönem dizisi degil sanirim ama osmanli konusu galiba:icon_whis
melisanin olmasina bende sevindim .. severim kendisini !
vildanda var ! asil bomba erkan can da var !

hadi ya bende sevinmiştim dönem dizisi diye olsun yinede etkileyici bir hikayeye benziyor...erkan can damı var..ne rolde acaba yaa iyice merak ettim........ne zaman izlicez biz bu diziyi bilen varmı....:icon_whis

hekimoglu64
17-08-07, 22:07
BICAK SIRTI

Bir yanimda leyla mecnunum olamadim bir yanimda zehra kizima doyamadim
bir yanim yedi tepe bir yanim baba ocagi yüregimde tüter hasretimin dumani

BICAK SIRTINDA yasiyorum bir yanim sicak yaniyorum yaniyorum
bir yanim soguk üsüyorum üsüyorum eyy hat duy beni hayat

ERDAL GÜNEY.....

KESKE dizimizin jenerik müzigi bu müzik olsa süper olur erdalgüney yapsin

saygilar.......

sarp_manyagi
17-08-07, 22:10
çalışmalar harika çok sağolun ya benim aklımı bayadır kurcalıyor size de sorayım dedim dizinin ismi neden bıçak sırtı?bu konu hakkında bilgisi ya da tahmini olan biri var mı?

hyoldas
17-08-07, 22:10

Canım Hande benim ismim, :img-yes:
Böyle hitap edebilirsiniz.

Çok sınırlı vaktim olduğu için malum ancak evde p. shop çalışabiliyorum. O yüzden yaptığımı ekliyorum. Aslında tek tek eklemek istemezdim ama neyse :img-blush

sleepinsanity
17-08-07, 22:11
kaptan jack bir şey bilmiyoruz maalesef henüz.

bide klip yapsak tam olacak ama 2 fragmanı süreki döndürmekten başka bişey yapamayız:icon_whis

:img-hyste:img-hyste
Evet sanırım bir bu eksik kaldı. Bir süre sonra da daha uzun fragmanlar yayınlanmaya başladığında inşallah çalışma yapmak için yeni resimler çıkar. Çalışmaların hepsi birbirinden güzel gerçekten de, emek verenlerin ellerine sağlık.

Hande tek tek gelince daha heyecanlı oluyor aslında, kısıtlı vaktinde bile yaptıkların şahane, tekrar ellerine sağlık

ashLı
17-08-07, 22:11
yorumlarınız için teşekkür ederim :img-blush
kanal d den acilen yeni fragmanlar istiyorum :icon_whis daha ne yapayım die düşünüyom hep
acayip heyecanlı beklemek yaa
bu arada dizinin müziği kıraç eseri gibi gelmedi bana gerçi binbir gece müziği de kıraç eseri gibi gelmemişti ama :)

bora.asli
17-08-07, 22:15
Fragmanları az önce tekrar izledim de, valla içim ürperdi TMC logosunu görünce..eminim hepimizin gönül telini titreten bir dizisi vardır bu yapım şirketine ait..yani bana çok güzel anlar yaşatmıştır, güzel insanlarla tanıştırmıştır..kızdığım da olmuştur TMCye..ama bu kadroyu toparlayıp bizlere ucundan accık koklattıkları görüntüler için de teşekkür ediyorum..iki gündür bu diziyle yatıp bu diziyle kalkar oldum..yani bir dizi başlamadan bu kadar kritik yaptığımı hatırlamıyorum..umarım izlediğimiz bölümler sonrası hayal kırıklığına uğramayız..kendimce o kadar allayıp pulladım ki..şimdi konuşmaya korkar oldum nazar değecek diye..eşe dosta haber salmaya başladım bile diziyle ilgili..

en can alıcı nokta ise yayınlayan kanal..inanın en üzüldüğüm nokta bu..bu kanal d zamanında çok eziyet etti bize, çok ahımızı aldı..yayın politikasından nefret ederim..benim büyük aşkla bağlı olduğum dizimi 1 ay yayınlamadığı olmuştu vakti zamanında..sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı endişelerim var kanalla ilgili..aklına estiği vakit dizinin yerine antin kuntin programlar, maçlar yayınlamaktan hiç çekinmez kendileri..

dua edelim de Avrupa kupası maçlarının olduğu günlere denk gelmesin yayın günü..ziyan olur..yazıktır günahtır..

Rabish
17-08-07, 22:17
Handecim photoshop bile yetmez bu sahsiyeti cirkinlestirmeye :img-in_lo
Ama imzan super olmus.

Asli gif'ine soylicek laf yok :good:
Kullancam bir ara.

Fragmanda didiklemedigimiz kare, kullanmadigimiz pixel kalmadi :img-pilot

Acilen yeni fragman araniyor !

OXFORD
17-08-07, 22:19
Evet herşeyini inceledik herhalde fragmanın.Ve büyük sonuçlara ulaştık bence...

bora.asli çok haklısın özellikle perşembe ve çarşamba günleri maç zamanları oluyor.Kanald sağolsun maç vermeye çok meraklı..Bu nedenle pazartesi ikinci kuşakta ısrar ediyorum ben...İnsanlar sıkılıyor sürekli ara verilmesine.

Dizinin müziğinin Gökhan Kırdar'a ait olduğunu sanmam o daha bayıcı müzikler yapıyor.Bu ona biraz haraketli kaçtı bence.:img-icecr

mehmet_şevin
17-08-07, 22:21
Handecim photoshop bile yetmez bu sahsiyeti cirkinlestirmeye :img-in_lo
Ama imzan super olmus.

Asli gif'ine soylicek laf yok :good:
Kullancam bir ara.

Fragmanda didiklemedigimiz kare, kullanmadigimiz pixel kalmadi :img-pilot

Acilen yeni fragman araniyor !

:img-hyste:img-hyste bencedee rabişim süpersin valla koptum burda yeni fragman aranıor bir sürü çalışmalar yapıldı bunlara yeter ama kim bilir dizi başlayınca neler yapılacak ay çok heycanlı ve sabırsızım:img-in_lo bir an önce başlasın ve gerçektende yapılan herşey süper harikasınız çok saolun:happy0064

seherim
17-08-07, 22:21
umarım izlediğimiz bölümler sonrası hayal kırıklığına uğramayız..kendimce o kadar allayıp pulladım ki..şimdi konuşmaya korkar oldum nazar değecek diye..
Ewet ya ben de bu sefer tedirgin oldum.Bi diziye daha başlamadan çok ilgi duymustum sonra ilk bölümden sonrasını izlememistim::icon_sorrAma Bıçak Sırtı öle olmucak inş.beklentilerimizi karşılıcak ya.Oyuncu kadrosu harika bi kere bi de senaryo güzel oldu mu tamamdır bu iş:good:

bora.asli
17-08-07, 22:24
Evet herşeyini inceledik herhalde fragmanın.Ve büyük sonuçlara ulaştık bence...

bora.asli çok haklısın özellikle perşembe ve çarşamba günleri maç zamanları oluyor.Kanald sağolsun maç vermeye çok meraklı..Bu nedenle pazartesi ikinci kuşakta ısrar ediyorum ben...İnsanlar sıkılıyor sürekli ara verilmesine.

Dizinin müziğinin Gökhan Kırdar'a ait olduğunu sanmam o daha bayıcı müzikler yapıyor.Bu ona biraz haraketli kaçtı bence.:img-icecr

Kesinlikle..zihniyet bu yani..varsa yoksa maçlar..arada olan büyük beklentilerle yayınladığı dizilerine oluyor..mesela HP için bizim prestij dizimiz demişlerdi ama 3hafta üstüste yayınlanmayınca kemikleşmemiş izleyiciler diziden soğudu ve bıraktılar..bizim gibi dizinin bağımlılarına saç baş yoldurarak apar topar final yaptılar sonra da..yani reytingler çok önemli..seyirci soğudu mu bir kere feriştahı gelse dökülen reytingler toparlanamaz..

yasecey
17-08-07, 22:25
HG_GUMUS
sadece bu altı oyuncu kesin onları biliyoruz
teknik ekip, senarist, yönetmen, dizinin günü, yan oyuncular hiç biri belli değil henüz:img-wink:

kaptan jack
17-08-07, 22:28
fragman gerçekten etkileyici sagolun her karesini degerlendirmişsiniz ama bu bizi kesmez ki kesin eylülde falan başlar dizi iyice reklam yapsalar bari....güçlü bir oyuncu kadrosu bana bu dizi tutar gibi geliyor.....:icon_whis

sleepinsanity
17-08-07, 22:31
Kanald'nin en bomba dizisi Bıçak Sırtı olacak bence bu sene. O yüzden yayın gününü seçerken maçların yayınlanma saatlerini de göz önünde bulunur inşallah. En çok izlenecek dizilerinden birini harcayacağını sanmıyorum, o kadar aptal değillerdir. Umarım yani. :icon_whis

bora.asli
17-08-07, 22:32
Ha bu arada unutmadan, kanal d her sezon başında yeni sezonda yayınlanacak diziler ve programlarıyla ilgili bir tanıtım filmi hazırlıyor..bu filmde de dizilerdeki oyuncuların yer aldığı kısa tanıtımlar yapılacaktır..yani geçen iki sezonda öyle bir bant vardı umarım bu sezon da yaparlar..eğer öyleyse eli kulağındadır yayınlanır eylüle doğru:icon_whis

columba35
17-08-07, 22:33
Dizinin basligini 2 gun once gordum yine yeni bir dizi heralde diye bi gozatiyim dedim ama o da ne oyunculari gorunce birkac saniye sok gecirdim :img-swoonaynen boyle oldum yani..
Vee bu gun de fragmani gorunce yine aynen boyle oldum.
Super :happy0064kadro dizi mukemmel olcak sezonun dizisi olur bence de..

philosophy
17-08-07, 22:34
Kanald'nin en bomba dizisi Bıçak Sırtı olacak bence bu sene. O yüzden yayın gününü seçerken maçların yayınlanma saatlerini de göz önünde bulunur inşallah. En çok izlenecek dizilerinden birini harcayacağını sanmıyorum, o kadar aptal değillerdir. Umarım yani. :icon_whis

İnşallah canım ama kanal d bi garip kanala pek güvenmemekle beraber bu oyuncuların bir araya geldiği projeyi yayınlayacağı içinde kutluyorum kendilerini :)

ıslak ıslak
17-08-07, 22:35
a duygucumda burdaymis, ben yardim edim diyecem sana, ama ben senden de az bilgiliyim, bütün gün calistim geldim, geldim gelelide burayi okumaya calisiyorum canim, sen handeye sor, hande hep burda orhan k. bosladi iyice:img-pilot

Aa canım sende burdaymışsın :) Evet hande buralardaymış calışmalar falan gayet güze handecim bravo :) Ne yapalım biraz boşladık yeni bi haber olmayınca.. Nesee yaa fragmanda Nejat İşler'in neyle uğraştığını cıkaramadım dıyorum ( hoş diğerlerini de pek anladım ama ) anlayan varsa bi anlatıversin lütfenn:)

HG_GUMUS
Kanald'nin en bomba dizisi Bıçak Sırtı olacak bence bu sene.

bence de :img-yes:
bakarmısınız 6 oyuncu dışında hiç bir bilgi yok 2.başlık açılmış,çalışmalar yapılmışş şaşırdımm :)

OXFORD
Evet bir tanıtım olacaktır,fakat şu mutfak olayını sevmemiştim.ellerinde yemek,tencere..Bu sene daha hoş birşey çıkacağını umut ediyorum...
Aysucum inşallah dikkate alırlar:img-blush:icon_whis

nejat fragmanda bir aletle kesme işlemi yapıyor...

columba35
17-08-07, 22:38
Ha bu arada unutmadan, kanal d her sezon başında yeni sezonda yayınlanacak diziler ve programlarıyla ilgili bir tanıtım filmi hazırlıyor..bu filmde de dizilerdeki oyuncuların yer aldığı kısa tanıtımlar yapılacaktır..yani geçen iki sezonda öyle bir bant vardı umarım bu sezon da yaparlar..eğer öyleyse eli kulağındadır yayınlanır eylüle doğru:icon_whis

Evett yeni yayin donemi tanitim filmi hazirliyolar her sene.
Tanitimi da dort gozle beklicegim hic aklima gelmezdi ama cok merak ettim.

Rabish
17-08-07, 22:40
Arkadaslar az once Euro D ilk defa uzun fragmani verdi, sanslimiyim ne :) tam kapatiyordum birden "o" sesi duydum, hemen kayit ettim.

Iki degisik kare var sadece

Bu pek onemli degil ama calisma yapabiliriz :img-hyste
http://www.warst.com/images/uploads/2007-08-17/msoft1501a1.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=msoft1501a1.jpg)

Bu bence cok daha onemli. Acik ve net, bu bir elmas ve boylesine gozumuze sokuldugu icin kesinlikle onemli :img-yes:
http://www.warst.com/images/uploads/2007-08-17/msoft16b8bd.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=msoft16b8bd.jpg)

Iste iki yeni kare, tepe tepe kullanin :img-hyste

ehlocan
17-08-07, 22:41
Arkadaşlar oyuncular hakkında eleştiri yapabilirsiniz ama lütfen polemik yaratacak kelimeler kullanmadan..

Ayrıca başlık genel anlamda dizi yorumları için henüz elimizde fazla bilgi olmadığı için oyuncular hakkında da yorumlar yapılıyor ama yoğun sevgi mesajlarını kendi sayfalarında paylaşınız....

Birde Türkçe'mizi düzgün kullanmaya dikkat edelim..Hojam,Bajım ,arkim gibi kelimeler kullanmamak gereksiz harf uzatmamak yada anlamsız kısaltmalar yapmamak gibi :img-wink:

Sevgiler
Dizifilm Yönetimi

kaptan jack
17-08-07, 22:43
evet ya kanal d ye güven olmaz,ama kadro bence b