PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bıçak Sırtı Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ehlocan
15-08-07, 09:03
Yapımcılığını TMC'nin üstlendiÇi dizinin başrollerinde Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür ve Vildan Atasever gibi ünlüler var. Dizi son Osmanlıların sürgün acılarını anlatacak.

Kaynak: Milliyet Gazetesi Ali Eyüboğlu

http://img472.imageshack.us/img472/479/36175052wj0.jpg

http://img252.imageshack.us/img252/1062/64239814gi5.jpg

http://img252.imageshack.us/img252/7096/32310049sb4.jpg

mıstaa
15-08-07, 09:05
Bu kadar iyi oyuncuların olduğu bir dizi her halükarda izlenir bence.:img-yes:Bekleyip görelim..:)

hewal
15-08-07, 09:06
Aman Allah'ım 3 ü bir arada artık izlenme rekorları kırar bu dizi :happy0064:happy0064:happy0064

Çok sevdiğim üç isim aynı dizide Allah verede Fikret Kuşkan ortalarında sıkılıp bırakmasın diziyi malum öyle huyları var :img-wink::img-wink:

CaNaN^_^
15-08-07, 09:07
Kadro harikaymış...Bu kadronun Kanal D de diziye başlaması onlar için gerçekten iyi bir şey...!
Konusunu çok merak ettim.Umarım Kanal D de fragmanlarını Show tv gibi çabucak yayınlarlar.

cemotara
15-08-07, 09:09
Bu diziyi kesinlikle izleyecek dizilerim arasında olacak.sebebide kesinlikle üç muhteşem oyuncunun bir arada olması.Bu dizi harika olacak gibi konusuda osmanlı zamanında geçecek galiba ama keşke bayan oyuncular arasında vildan atasever olmasaydı ama yinede mehmet günsür,nejat işler vede fikret kuşkan için izleyeceğim bu diziyi ayrıca kanal d de olmasıda çok iyi

hewal
15-08-07, 09:09
Sabah sabah gördüğüm bu güzel haber artık beni 1 hafta idare eder.Hem Nejat İşler hem Mehmet Günsür hem Fikret Kuşkan daha ne olsun.Gerçi Vildan Atasever var ama ne yapalım o da nazar boncuğu olsun.

Ah canım arkadaşım bir hafta ne demek tüm sezon boyunca idare eder :img-wink::img-wink: Osmanlı döneminin son zamanalrını anlatacakmış diziş acep kostümler falan nasıl olur Fikret Kuşkan Esir Şehrin insanlarında izlemiştim fesli falan ama NEJAT VE Memo'yu düşünemiyorum :icon_whis:icon_whis:icon_whis

Osmanlı'nın son dönemi değil sürgüne gidenleri anlatackmış :img-wink:Ama yinede dönem dizisi sayılır çok merak eidyorum ama lütfen müzikleirni KIRAÇ yapmasın :img-wink:

hyoldas
15-08-07, 09:12
Bu dizi izlenmez mi? Süper bir kadro Vildan Atasever de harika bir seçim.
Hiç bir diziyi izlemesem bile bu diziyi kesin izleyeceğim. :good:

eftelya61
15-08-07, 09:15
Bu dizi izlenmez mi? Süper bir kadro Vildan Atasever de harika bir seçim.
Hiç bir diziyi izlemesem bile bu diziyi kesin izleyeceğim. :good:

Kesinlikle izlenir bu dizi.. Her ne kadar yapımcısı ve kanalı daha önceleri çok canımı(zı) yakmış olsada Nejat İşler, Fikret Kuşkan ve Mehmet Günsur'un bir arada olduğu bir yapımı izlemek için bırak kanala yapımcıya katlanmayı çiğ tavuk bile yenir:img-wink:

che_them
15-08-07, 09:16
Yaşasınn sonunda dileklerim gerçek oluyo.. Ne zamandır Osmanlı'yı anlatan bir dizi çekilmesini istiyordum. Sonunda gerçekleşiyo hem de Nejat'ım da oynayacakmış. Süper oldu bu.:happy0064

OXFORD
15-08-07, 09:19
Ehlocan teşekkürler başlık için..

dizinin bir diğer bayan oyuncusu MELİSA SÖZEN arkadaşlar...Bilginize...

Bir dönem dizisinde bir takım oyuncuları yakıştırmam.Maalesef vildan atasever de bu oyunculardan bana göre...İnşallah bizi yanıltır da ikinci bir beren saat vakası yaşanmaz hs'deki gibi...

hewal
15-08-07, 09:20
Ben ne yazdığımı bilememişim isimleri görünce gerçekten ne bir haftası :img-yes::img-yes:Ne yazdığımı bilemediğim gibi dizinin konusuna bile bakmamışım :img-wink::img-wink:

Evet galiba ilk dönem dizileri olacak ikisinin.Ama oyunculuklarıyla ilgili bir şüphem yok.Sadece dediğin gibi sıkılıp bırakıp gitmesinler.

Nejat'tan şüphem yok röp.larından da biliyoruz baişladığı işi yarım bırakmnıyor sadece sıkıldığını çok belli ediyor :img-wink::img-wink:Mehmet'de öyel bu durumda Fikret Kuşkan tereddütte bırakıyor beni ama çok sevdiği iki arkadaşıyla aynı dizide olmaktan keyif alır diye düşünüyorum yani öyle olsun ve bizde uzun zaman sonra bu üçlüyü izleme keyfini yaşayalım :happy0064:happy0064

EvaLongoria
15-08-07, 09:22
Fikret & Nejat & Mehmet

Bu dizi sadece bu üçlü için bile izlenir =) Kaldı ki bu üçlü olunca tadı da kahve gibi olur =)

sudemnaz
Aman Allah'ım 3 ü bir arada artık izlenme rekorları kırar bu dizi :happy0064:happy0064:happy0064

Çok sevdiğim üç isim aynı dizide Allah verede Fikret Kuşkan ortalarında sıkılıp bırakmasın diziyi malum öyle huyları var :img-wink::img-wink:

Haklısın 3 ü bir arada :D
bu dizi kendini izlettirir:D
hayırlısı olsun :happy0064

hewal
Ehlocan teşekkürler başlık için..

dizinin bir diğer bayan oyuncusu MELİSA SÖZEN arkadaşlar...Bilginize...

Bir dönem dizisinde bir takım oyuncuları yakıştırmam.Maalesef vildan atasever de bu oyunculardan bana göre...İnşallah bizi yanıltır da ikinci bir beren saat vakası yaşanmaz hs'deki gibi...

Özge'ciğim Melisa Sözen demek süper :img-wink::img-wink:Vildan konusuna girmek istemiyorum sonra malum polemiklerin ardı arkası kesilmiyor ama bari kendi sesini kullanamsın ki ben normalde dublajdan hiç hazetmem ama V,ldan'ın sesi çok kulak tırmalıyor :img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:

OXFORD
15-08-07, 09:28
Hayır canım neden polemik olsun..Herkes belli bir çerçevede istediğini söyleme hakkını sahiptir.Kimse kimseye hakaret etmeden istediğimizi söyleyebiliriz bence.Dizimizin bir oyuncusuysa hakkında konuşabiliriz de...
Dublaj konusunda eğer gerekiyorsa mutlaka yapılmalı.Ne tür bir karakteri oynayacğını bilmediğimiz için bence izlemeden birşey söylemek yanlış.Belki oynucağı karaktere uyar sevgili vildan'ın sesi..Kadın isterse'de yanılmıyorsam kendi sesiydi.Fakat oynadığı o çatlak kıza uygundu...
Tabi öyle bir karakter bu dizi için zor:img-icecr:img-icecr

Kesinlikle melisa sözen harika bir seçim olmuş.En büyük korkum hs ile aynı saate konulması.Biliyorsunuz yabancı damat ve ıhlamurlar altında bitti.Kanald'nin cuma günü tamamen boşaldı...İki dönem dizisi aynı anda rekip kanallarda...:icon_sorr:icon_sorr Lütfen böyle birşey olmasın....

hewal
15-08-07, 09:32
Hayır canım neden polemik olsun..Herkes belli bir çerçevede istediğini söyleme hakkını sahiptir.Kimse kimseye hakaret etmeden istediğimizi söyleyebiliriz bence.Dizimizin bir oyuncusuysa hakkında konuşabiliriz de...
Dublaj konusunda eğer gerekiyorsa mutlaka yapılmalı.Ne tür bir karakteri oynayacğını bilmediğimiz için bence izlemeden birşey söylemek yanlış.Belki oynucağı karaktere uyar sevgili vildan'ın sesi..Kadın isterse'de yanılmıyorsam kendi sesiydi.Fakat oynadığı o çatlak kıza uygundu...
Tabi öyle bir karakter bu dizi için zor:img-icecr:img-icecr

Kesinlikle melisa sözen harika bir seçim olmuş.En büyük korkum hs ile aynı saate konulması.Biliyorsunuz yabancı damat ve ıhlamurlar altında bitti.Kanald'nin cuma günü tamamen boşaldı...İki dönem dizisi aynı anda rekip kanallarda...:icon_sorr:icon_sorr Lütfen böyle birşey olmasın....

Umarım aynı saatte olmaz ordada beni fitil eden bir zat var ama yinede izliyoruz :img-wink::img-wink: Üstelik Melisa Hs nin yapımcısı Tomris Giritlioğlu'nun eski oyuncusu bu durum bile bir rekabetin sinyalleri bakalım hangi gün yayınlanacak...

Bu sezon Elveda Rumeli ve Kara Yılan'da var dönem dizisi olarak çok çekişmeli bir sezon olacak bu sezon

OXFORD
15-08-07, 09:37
elveda rumeli ve kara yılan yanılmıyorsam tomris hanımın değil mi?Ama ben zaten reyting çekişmesinde bıçak sırtı'nın pek bir sorunu olacağını sanmam...
Dönem dizileri son günlerde çok popüler.Tmc bu konuda avşar ve sis yapıma göre daha tecrübesiz.Fakat bu demek değil ki onlardan daha az bir başarı elde edicekler...Hem de muhteşem üçlünün olduğu bir dizide.
Bir çekişme olacağı gayet açık dönem dizileri arasında...

hewalcim malum kişi ha:img-wink:..Güldürdün beni valla sabah sabah:P

hyoldas
15-08-07, 09:38
İlk açıldığı gün bu kadar yankı uyandıran bir forum var mı acaba ?

Anlat İstanbul'dan beri beklediğim bir üçlüydü. Ama temennimi belirteyim bu üçlünün bir dönem dizisinde değil bir şehir hikayesinde yer almasını daha çok isterdim.
Vildan Atasever konusunda da dizilerinde çok iyi rollerde yer alamadı ama başarılı bir oyuncu. Özellikle İki Genç Kız'da çok başarılı bulmuştum kendisini, yine dönem dizisi olduğu için tereddütlüyüm umarım o şımarık genç kız imajını üzerinden çıkarıp diziye motive olur.

Merakla bekliyorum. Ayrıca eski forumdaşları bir arada görmek beni daha da heyecanlandırdı. :img-in_lo :img-icecr

sudemnaz
15-08-07, 09:42
MELİSA SÖZEN bu isme de çok sevindim:happy0064
genelde dönem projelerinde yer alıyor.
Cenneti Beklerken de kendisini çok beğenmiştim:good:
iyiki bu kadroda:)

OXFORD
15-08-07, 09:42
hyoldas canım valla ilk gün ne ki..bence bizi dizi başlamadan ana sayfaya alıcaklar.Tamam bunu abarttım:img-icecr:img-icecrİlk bölümden sonra diyelim mi o zaman?:P

İki genç kız birden de kendisini ben de başarılı buldum.Fakat feride çetin gibi değildi asla.Ki kendisi de şimdi hatırla sevgili de güzide karakterini canlandırıyor.Bir altın portakallık kadar da değildi:img-icecr:img-icecrDönem dizisi için zayıf isimlerden fakat bizleri şaşırtada bilir.Oynayacağı role göre değişir bence bu durum.
Beren saat ilk baştaki 18'lik cici kız rolünün üstünden geldi.Ama zaman atlamasından sonra olgunlaşmış,anne olmuş yasemin ona yakışmadı...
İş tamamen oynanan role uymayla alakalı bana göre...

mertfirat
15-08-07, 09:47
dizi atvde olucak sanırsam iki tane bu tür dizi çıkmıosa tabi..hande subaşı sarı sıcak programında yeni tarihi konulu dizi olduğunu 1915leri anlatıcağını dizininde makedonyada çekileceğini sölemişti balkanlardaki olayları anlatıcakti dizi

aynı diziden bahsedioruz sanırım :icon_sorr

çok güzel bi dizi oluck bence o 3lü yeter zaten :D

hewal
15-08-07, 09:47
Vildan ödülü aldı aynı yıl ödül alan Beste BEREKET onun kadar çok ses getirmedi sebebi belli onun kadar sansasyonel resimleri olmadığı için...Yani dizi başlayacak ve oyunculuklardan çok magazin haberleri çıkacak ilk tereddüt ettiğim konu bu ikincisi Kadın İsterse de 2 Genç Kızın meyvelerini topladı rolde uygundu ama Özge'nin dediği gibi başka bir role nasıl uyum sağlar merak ediyorum..Önyargılı olmayı sevmiyorum izlemeden karar vermem ama bazı doneler olunca insanın elinde az çok fikir sahibi oluyorsun...HS deki Beren Saat faciasını yaşamaktan endişe ediyorum :img-wink: :img-wink: :img-wink:

OXFORD
15-08-07, 09:49
sevgili mertfirat aynı dizi değil...o elveda rumeli..
Açıkçası bende atv diye biliyordum.Hep öyle düşünüyordum.Şaşırdım bir anda kanald olarak görünce.Fakat bu sene okuduğum bir gazete yazısında da tmc'nin bütün dizilerini kanald'nin aldığını okumuştum.
Benim gönlüm hs ile çakışmaması umudundan dolayı hala atv'de...:img-blush

Hewalcim allah korusun canım.ağlamayı bilmeyen oyuncuları dönem dizilerinde istemiyoruz.Dönem dizileri farkını bu yönden de belli etmeli...

eftelya61
15-08-07, 09:50
Vildan Atasever konusunda açıkçası benimde şüphelerim var ama izlemeden çokta yorum yapıp eleştirmek istemiyorum.. Yalnız şunu söyleyebilirim ki muhteşem üçlünün yanında tercih edeceğim başka oyuncular olurdu bunlardan birisi Melisa Sözen'di ki zaten kadroda varmış muhteşem bir seçim daha bence.. Begüm Birgören'inde dönem dizilerine çok uygun bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, onu da bu dizide görmeyi isterdim ama napalım kısmetimizde Vildan varmış:img-yes:

hyoldas
15-08-07, 09:51
hyoldas canım valla ilk gün ne ki..bence bizi dizi başlamadan ana sayfaya alıcaklar.Tamam bunu abarttım:img-icecr:img-icecrİlk bölümden sonra diyelim mi o zaman?:P

İki genç kız birden de kendisini ben de başarılı buldum.Fakat feride çetin gibi değildi asla.Ki kendisi de şimdi hatırla sevgili de güzide karakterini canlandırıyor.Bir altın portakallık kadar da değildi:img-icecr:img-icecrDönem dizisi için zayıf isimlerden fakat bizleri şaşırtada bilir.Oynayacağı role göre değişir bence bu durum.
Beren saat ilk baştaki 18'lik cici kız rolünün üstünden geldi.Ama zaman atlamasından sonra olgunlaşmış,anne olmuş yasemin ona yakışmadı...
İş tamamen oynanan role uymayla alakalı bana göre...

Canım kesinlikle oyuncunun performansıyla ilgili o konuda çok haklısın. Kimi oyuncular varki hiç beklemediğin performansı gösteriyorlar.
Vildan Atasever'in oyunculuğuna gelince az önce verdiğin örnekle birebir örtüşüyor. Nasıl bir rol olacağını da tam olarak bilmediğimiz için tereddütte kalıyoruz. :img-blush

Vildan olmasının tek artısı hırslı ve cesur bir oyuncu olması... :img-wink:

Ana sayfaya alınır mı? Eylüle kalmaz alınır. :icon_whis

OXFORD
15-08-07, 09:55
Evet oyuncularımızın hepsi cesaretli,sınır tanımayan kişiler...Üçlümüzde bunu zaten gördük biliyoruz.Az çok melisa sözen'in oyunculuğu hakkında çemberimde gül oya gibi bir diziden bilgimiz var.Vildan için böyle bir rol bir ilk olucak fakat oynayacağı karaktere göre o bile harika bir iş çıkartabilir.O bile demem yanlış anlaşılmasın bu arada.Piyasada ondan kötüleri mutlaka var.Ama sayılan isimler arasında en zayıfı olduğu için böyle dedim..

Ana sayfada yer ayırtalım bence:img-icecr:img-icecrNe olur ne olmaz.Fakat tmc diziye bomba gözüyle bakıyor.Özellikle mehmet'in ismini çok iyi sakladılar:img-yes:

delfin23
15-08-07, 09:56
Vildan Atasever konusunda açıkçası benimde şüphelerim var ama izlemeden çokta yorum yapıp eleştirmek istemiyorum.. Yalnız şunu söyleyebilirim ki muhteşem üçlünün yanında tercih edeceğim başka oyuncular olurdu bunlardan birisi Melisa Sözen'di ki zaten kadroda varmış muhteşem bir seçim daha bence.. Begüm Birgören'inde dönem dizilerine çok uygun bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, onu da bu dizide görmeyi isterdim ama napalım kısmetimizde Vildan varmış:img-yes:

Sana kesinlikle katılıyorum açıkçası bende vildan atasever yerine Begüm Birgören'i görmeyi tecih ederdim.Vildan Ataseveri biraz çocuksu buluyorum kendisini ve oyunculugunu çok fazla begenmiyorum. Keşke bu kadar iyi oyuncuların arasına daha iyi bir kadın oyuncu seçilseydi.Ayrıca Melisa Sözen'in oynamasına çok sevindim

hewal
15-08-07, 09:57
http://img299.imageshack.us/img299/4071/balksz1xq4.jpg

yasecey
15-08-07, 10:00
ya öncelikle çok sevindim
ben vildan ataseveri beğenirim
ama galiba ben bu üçlüyü o kadar çok seviyorumki kimseleri yakıştıramıyorum yanlarına:D
vildan pek olmamış diycem
ama dizi için çok sevindim kesin kesin seyredecem

sudemnaz
15-08-07, 10:02
Sana kesinlikle katılıyorum açıkçası bende vildan atasever yerine Begüm Birgören'i görmeyi tecih ederdim.Vildan Ataseveri biraz çocuksu buluyorum kendisini ve oyunculugunu çok fazla begenmiyorum. Keşke bu kadar iyi oyuncuların arasına daha iyi bir kadın oyuncu seçilseydi.Ayrıca Melisa Sözen'in oynamasına çok sevindim

sanırım herkesin vildan a.konusunda endişeli
ben kendisini beğenmiyorum oyunculuk gücü bana yetersiz geliyor duygu geçirme potansiyeli az
ama iyi bir kadro içinde arada kaynar görmezlikten geliriz...
umarım sırıtmaz...
kadroda adını görüne rahatsızz oldum...
bu ülkede özel hayatınız önplandaysa rol kapmak pek zor değil
keşke sadece yaptıkları işlerle gündemde kalsalar.
böyle yapanlar daha asil duruyor...
inş. güzel bir dönem dizisi izlicezz:D

OXFORD
15-08-07, 10:04
sevgili yasecey...
zaten asıl başroller nejat&fikret&mehmet...
yani bayan oyuncuların zaten arka planda kalıcaklarını düşünüyorum ben.başından beri hep üçlü üzerinden reklam yapıldı.bayan oyuncularımızın da rollerine ona göredir bence.

sudemnaz medyatik olmak bir yerde reyting demek reytingin herşey olduğu şu dönemlerde de çok haklısın.seda sayan bile tamer karadağlı gibi bir oyuncuyla bir proje paylaşıyorsa...ne diyim yani..

hyoldas
15-08-07, 10:08
Felaket tellalı olmak istemem ama bu tarz dizilerde bütçe kısıtlanmak zorunda kalıyor. :img-blush Malum üç dizilik başrol oyunucusu var. Hangi birine para yetişecek. Dönem dekorları, adaptasyon çalışmaları çok masraflı işler. :icon_whis

Erol Avcı reklamın bol olsun çünkü bu sefer buna gerçekten ihtiyacın var. :img-yes:

Flora
15-08-07, 10:08
Kadro çok iyi duruyor ama ben izleyemeyeceğim büyük ihtimalle yeni sezonda sadece 1 dizi hakkım var o da KY den yana.Benim yeni haberim oldu bu projeden güzele benziyor en azından kadrosu iyi her ne kadar Vildan Ataseveri çok beğenmesem de.
----

Özge'cim yazdıklarını şimdi daha da iyi anlayabiliyorum canım.

OXFORD
15-08-07, 10:10
Baharcım aslında bloguma o başlığı açarken yazıcaktım ama bu başlığın açılmasını bekledim.Doğru anlatabilmişsim seviyeli bir biçimde ne mutlu bana..Teşekkürler canım...

Hyoldas çok haklısın canım.Dönem dizileri maliyetten dolayı gerçekten yeteri kadar iyi olmuyor.Bütçe gerekiyor çünkü.Ve çok iyi danışmanlara ihtiyaçları var.TMC bu dizi için herşeyi yapar diyorum ben...:icon_whisBilmem artık ne yaparlar nasıl yaparlar ama herşeyi yapmayı göze almaları lazım...

hewal
15-08-07, 10:18
Fikret Kuşkan'ın eşide iyi bir oyuncu Cemile'de çok beğenmiştim birde Fikret Kuşkan'la oynadıkları tv filmi YOLCULUK varki çok güzel bir filmdi kadroda olabilirmi acaba ???

OXFORD
15-08-07, 10:21
Üç erkek,İki bayan...Üçüncü bir bayan ismi çıkar mı bilmiyorum.Ama ben bu dizinin içinde bir aşkı barındırmak çok o zor yılları anlatacağını düşünüyorum.Onun için hewalcim pek sanmıyorum..Ama kendisini çok beğenerim.Olursa da seve seve büyük bir mutlulukla izlerim:img-wink:

Baharcım evet gerçek sonradan belli oluyor kanımca ama ben sinyallerini hep önceden veririm:img-icecr

hyoldas
15-08-07, 10:31
Fikret Kuşkan'ın eşide iyi bir oyuncu Cemile'de çok beğenmiştim birde Fikret Kuşkan'la oynadıkları tv filmi YOLCULUK varki çok güzel bir filmdi kadroda olabilirmi acaba ???

Kartal Yuvası: Yapımcılığını TMC'nin üstlendigi dizinin başrol erkek oyuncusu Erkan Petekkaya.
Ona Bahar Kerimoğlu ve Beste Bereket eşlik edecek.

http://www.milliyet.com.tr/2007/08/15/magazin/yazali.html

Bak canım o Erkan'la oynayacakmış. :icon_whis

eftelya61
15-08-07, 10:35
Felaket tellalı olmak istemem ama bu tarz dizilerde bütçe kısıtlanmak zorunda kalıyor. :img-blush Malum üç dizilik başrol oyunucusu var. Hangi birine para yetişecek. Dönem dekorları, adaptasyon çalışmaları çok masraflı işler. :icon_whis

Erol Avcı reklamın bol olsun çünkü bu sefer buna gerçekten ihtiyacın var. :img-yes:

Masraf konusunda haklısın hele de ülkenin en pahalı oyuncuları var kadroda ki Erol amcama:img-wink:bol kazançlar, bol reklamlar, bol raytingler dilerim..
Bir heyecanla diziyi beklerken iki gün sonra masraf çok, reklamlar yetmiyor vs bahaneleriyle hüsrana uğramayız inşallah..

OXFORD
15-08-07, 10:35
Onu da bir tmc dizisinde görücez o zaman.Beste de orda.Tüh ya:icon_sorr
Değiş-tokuş şansımız yok muymuş acaba:img-icecr:img-icecr:P
Teşekkürler hyoldas...O diziyi de merak ediyorum.Bu yıl tmc şaşırtıcı işlere imza atıcak anlaşılan:img-yes:

hyoldas
15-08-07, 10:42
Farkındaysanız çok göz önünde olmayan oyuncuları seçmiş yine Erol Avcı.
Sanırım bu bir taktik aşık bakan erkekler ve tecrübesiz kadınlar...

Aslında bayan oyuncunun çok popüler olanı iyi olmuyor sanki :img-blush

Eftelya'cım, Erol Avcı bu kadroyu toparladıktan sonra diziyi öyle kolay kolay bitirmez ancak oyuncuların arasında itlaf durumu olursa -ki böyle bir ihtimal söz konusu :icon_whis - dizi biter. Bu sayfalar dolup taşmadan bütün eleştrilerimizi yapalım. Yoksa bize pek yer kalmayacak sanki. :img-pilot

OXFORD
15-08-07, 10:46
aa ne demek canım yer kalmıcak.hayatta kabul edemem böyle birşeyi.3 yıldır yerim hep vardı bu sitede.her sayfada..her zaman da olur.:img-icecr:img-icecrHızlı mı çıktım ne
Erol amca bu diziyi bitirirse(yalnız başlamadan bitişi düşünüyoruz:img-icecr)para sıkıntısı çekebilir.

Hyoldas erol bey son dönemlerde hep yeni yüzler çıkardı.Hp'da özlem bg'de sezin gibi isimler...Ama onlar başroldü...
Bu dizide zaten vildan ve melisa bilinmeyen yüzler değil.Özellikle melisa için bir dönem dizisi yabancı değil.Fazla göz önünde olmayan demek yanlış vildan sürekli göz önünde olabilcek kapasiteye sahip..Bunları bayan oyuncular için diyorum bu arada.Yoksa erkek oyuncularımızdan nejat ve mehmet-ki özellikle nejat-da öyle...Bilmiyorum bu kadar tecrübeli bay oyuncuların yanında böyle pek tanınmamış genç oyuncuları koymak belki de daha doğru.Çünkü kendini kanıtlamış hiçbir bayan oyuncu böyle bir yapımda geri planda kalmak istemez.Melisa ve Vildan isimlerini bu yönden doğru buluyorum.Ama vildan'ın bir dönem dizisinde rol alması hala beni endişelendiriyor...

yasecey
15-08-07, 10:46
Beste Berekette bi tmc dizisinde ha çok sevindim
açıkçası bu dizide olmasını isterdim ben
erol avcı bu sene muhteşem projelere imza atacak gibi
inşallah uzun ömürlü olur hepsi de:img-wink:

BeLiTiM
15-08-07, 11:07
Bu sezon izleyecegim diziler arasinda olacaktir bu dizi cünkü Nejat Isler ve Fikret Kuskan var :happy0064
Yalniz keske kanal d yerine atv´de yayinlansa daha iyi olur bence..

masalsız peri
15-08-07, 11:20
Harika! Harika ! Harika! NAsıl sevindiğimi anlatamam. Her yaz yeni sezon dizilerini merakla beklerim ama bu sefer çok daha farklı bir heyecan. Üçünün ayrı ayrı çekeceği diziler bile kaçmazken üçü bir arada. Bomba gibi bir haber bu. Fikret Kuşkan ve Nejat İşler'den haberim vardı ama Mehmet Günsur oynamayacak diye duymuştum. Çok ama çok sevindim. Bence de 3. kadın oyuncu eksik. Vildan konusunda benim de endişelerim var. Umarım sırıtmaz. 3. kadın oyuncuya gelince de Begüm Birgören gerçekten güzel olurdu. Tabi bir M&M hayranı olarak Meryemce'mizi yani Tülin Özen'i de getirseler hiç şikayetçi olmam. :icon_whis

by_Travis
15-08-07, 11:28
sadece fikret kuskan ve nejat isler ikilisi icin bile izlenecek bir yapim olur
acikcasi bu yil kendime maximumn 5 yerli yapim izleme siniri koydugum icin bu dizinin aniden ortya portlemesi benim butun planlarimi alt ust etti...
kanal d de olmasi kotu olmus bence ,tabi kotu olmus demem benim isime gelmedigindendir bildigim kadariyla kanal d'nin cuma ve pazartesi gunleri bosta ve bu gunlere bu diziyi koyar ise izliyemiyebilrim...
neyse hele bir dizi baslasin da...

OXFORD
15-08-07, 11:37
Reyting sorunu yaşayacak bir dizi olmadığı için-kesin konuşuyorum ama gene de ne olucağı belli olmaz bu kadroyla da reyting alınmasıı zor değil-gün için pek düşünmeyebilir.Fakat pazartesi de boşsa umarım pazartesiyi dener.
Hs ile aynı saatte olması da benim işime gelmez:icon_sorr

Numidian
15-08-07, 11:47
çok güzel biri dizi olacak Türkiyeni üç jönüde bu filmde ben en cok fikret kuskanla nejat işleri seviyorum mehmet gunsurda çok iyi bir oyuncu umarım reyting krubanı olmaz böyle bir yapaım reyting kurbanı olmaz sanmıyorum

Flora
15-08-07, 11:49
Benim yazdığım mesaj neden silinmiş anlamadım,Özge'cim sen görebiliyor musun?
Hayır, yanlış bişey mi yazdım?

Reyting kaygısı olacağını ben de sanmıyorum kadro çok güçlü ama dönem dizilerinde tutunmak zor gibi oluyor başlarda reyting kaygısı yaşanıyor.Örneğin HS nin de ilk bölümleri çok çok iyi reytingli değildi KK seyirci desteğiyle ayakta kaldı diyebilirim.Umarım sorun yaşamazlar çünkü baya pahalıya patlayacak gibi.;)

OXFORD
15-08-07, 11:52
Baharcım ben de göremedim..Ama modlar silse nedenini belirtirdi.Bir sorundan dolayı gitmiş olabilir...

Mehmet günsur sevenleri için büyük süpriz olmuştur herhalde.Çünkü bir adı geçti,bir yok dendi..Ama bu saatten sonra olduğuna emin olabilirler:img-wink:

sayosh
15-08-07, 11:52
oh be kanal D deymiş çok sevindim cidden...
nejat da var...süper dizi olcak:happy0064
çekimler başlamış mıııı

Flora
15-08-07, 11:54
Baharcım ben de göremedim..Ama modlar silse nedenini belirtirdi.Bir sorundan dolayı gitmiş olabilir...

Mehmet günsur sevenleri için büyük süpriz olmuştur herhalde.Çünkü bir adı geçti,bir yok dendi..Ama bu saatten sonra olduğuna emin olabilirler:img-wink:

Umarım öyledir çünkü bu sitede o kadar gereksiz mesajlar var ki benimkini mi görüyorlar sadece diye düşüneceğim.

Evet ben yeni projede yer alacağını sanmıyordum iyi olmuş ama saçlarını kestirdi di mi?:img-icecr

OXFORD
15-08-07, 12:00
Sayosh çekimler başladı evet..Şu fikret ile nejatın kavga haberini yalanlarken gönderdikleri yazıda tmc görevlisi başladığını belirtmişti.

Kanald olması güzel tabi.İyi bir kanal ama günü konusunda endişelerim var.Reyting sorunu yaşamasın ama bu dizi de reyting rekorları kırmayı hak ediyor.Sadece reytinglerin iyi olması bu dizi için yetmez bence.Erol amcamın da benim gibi düşündüğünü sanıyorum:img-icecr

fatma-1721
15-08-07, 12:05
Muhtesem bir kadro var ve cok güzel bir tema isleniyor bu dizide.
Mehmet Günsür Beyaz Gelincik dizisinde en cok begendigim oyuncuydu:good:onu izlemek büyük bir keyif olacak benim icin:happy0064
Vildan Atasever konusunda da hicbir endisem yok,onu Yarali Yürekte izlemistim,dizinin konusu sikmisti beni ama Vildan Atasever rolünün hakkini vermisti,bu dizide de rolünü güzel oynayacagindan süphem yok:img-yes:
Bu dizi bir dönem dizisi ve kanal d de yayinlanacak.
Kanal d nin kirik kanatlara yaptiginin acisi hala yüregimde:icon_sorr insallah bu diziyle bizi ayni hüsrana ugratmaz.

Hürremsultan
15-08-07, 12:10
Anaaaaaaaaaaammmmmm Mehmet Günsür en sevdigim oyunculardan biri!!!!

Ama Kanal d de olmasi bence cok büyük bir dezavantaj Kirikkanatlara yaptiklari hala unutulmadi yani:icon_whis

Konusu tam olarak ne????nerde geciyo?

Melal
Bu diziye başladığı zaman merakımdan bakarım çünkü Fikret Kuşkan var.:)
Bayan oyuncuları pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim keşke daha iyi oyuncular olsaydı.
Hangi kanalda yayınlanacak belli mi?

cemotara
Valla ben bu diziyi üç muhteşem oyuncu için kesin izlerim yani vildan atasever pek önemli değil benim için ama melisa sözenin de olması süper kendisi çok iyi bir oyuncudur.Birde kanal d de olması süper bence başka bir diziyle çakışma gibi bir durumumda olmayacaktır çünkü genellikle kanal d nin dizilerini izliyorum.zaten bu yıl kesin olarak izleyeceğim diziler bıçak sırtı ve Asi olacaktır.

masalsız peri
15-08-07, 12:11
Bu diziye başladığı zaman merakımdan bakarım çünkü Fikret Kuşkan var.:)
Bayan oyuncuları pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim keşke daha iyi oyuncular olsaydı.
Hangi kanalda yayınlanacak belli mi?

Kanal D'de yayınlanacakmış..
Fikret Kuşkan'ı Tv dizilerinde yeniden görmek güzel olacak. :img-yes:

OXFORD
15-08-07, 12:13
Ben de en çok fikret için sevindim.Yani nejat&Mehmet zaten dizide oynamış kısa bir zaman önce ve dizileri de tutmuş isimler.
Fikret için hep bir şanssızlık oldu..Umarım böyle birşey bir daha olmaz...

Konusu için keşke önce bir ilk sayfaya bakılsaydı orda yazıyordu.SON OSMANLILARIN SÜRGÜN ZAMANI....

Melal
15-08-07, 12:13
Kanal D'de yayınlanacakmış..
Fikret Kuşkan'ı Tv dizilerinde yeniden görmek güzel olacak. :img-yes:

Hmm demek kanal d'de kesin kanal d gıcıklık yapıp Hatırla Sevgili'nin karşısına koyar ve bende bu diziyi izleyemem gerçi HS'yi izleyip bunu kayıt yaparım benim için fark etmez.
Ama umarım cuma gecesine koymaz kanal d bu diziyi.

Hürremsultan
15-08-07, 12:15
Tanitim felan oldu mu acaba????
Tv de veya gazetede???

masalsız peri
15-08-07, 12:15
Sanırım pek çoğumuzun korkusu da bu. Ben her ne kadar HS'yi izlemesem de aynı şekilde sizin gibi düşüyorum. Çünkü reyting bölünmesi yaşar öyle bir şey olursa. Sevgili OXFORD arkadaşımızın da dediği gibi bu dizinin çok fazla reytinge ihtiyacı var. :img-wink:

OXFORD
15-08-07, 12:21
Çarşamda elveda derkan yok mu?Ben öyle biliyorum...

Gazetede yazı çıktı.Yoksa çok önceden dizinin olacağı biliniyordu.Bugün ismini de ilk kez öğrendik.Şu ilk sayfaya bir baksanız:icon_whis:icon_whis

sevgili masalsız peri bende reyting bölünmesi istemiyorum.Bu dizi hak ediyor çünkü gerçekten reyting rekortmeni olmayı.Hem kadrosuyla hem konusuyla:img-yes:

Melal
15-08-07, 12:22
Cuma akşamı sadece HS yok ki Sıla var.
Her ne kadar son birkaç bölümünde reyting kaybetmişse de belli bir kitlesi olan bir dizi.
Yeni sezonda cuma akşamları atv'nin olacak gibime geliyor.
En azından atv liderliği elinden kaçırmamak için herşeyi yapacaktır.
Anlaşılan bu senede diziler arasında kıran kırana bir mücadele olacak.:)
Geçen sezon HS ilk başladığında bir Tmc dizisinin karşısında tutunamadı ve günü değiştirildi.
Umarım bu sene tam tersi olur.:)
Keşke bu dizide Sezin Akbaşoğulları da olsaydı Erol amca Vildan yerine Sezin'i alsaydı kadroya o zaman tam süper olurdu.:)

pink-k(c)
15-08-07, 12:28
sonunda memo,fiko ve nejo 3'lüsünü beraber görücez...
sezonun en mükemmel disizi olacağı kesin...
ama keşke içinde vildan olmasaydı :S
reytinglerin yüksek olacağı kadrodanda anlaşıylıyor...
eminimki sezonun en çok izlenen dizisi olacak :)

lindsay
15-08-07, 12:28
inanmıyorum en sevdiğim 3 oyuncu birarada eğer bu kadro gerçekten doğruysa bu sezonun en iddialı dizisi olucağını düşünüyorum:img-wink:

rollick
15-08-07, 12:30
dizinin konusu ismi falan sonunda belli olmuş. bıçak sırtı ismiyle bile hemen dikkatimi çekti nejatla fikonun dizisi olduğunu bilmeden foruma girmemi sağladı. düşünün artık dizi ismlerinin önemini :) ben bu dizinin reyting problemi yaşayacağını hiç zannetmiyorum. bu nedenlerden ilki bayan oyuncular hariç harika oyunculardan oluşan bir kadrosu var,2. si fikret kuşkanı çok özleyen bir kitle ver, 3.sü son osmanlılar anlatılıyormuş + dönem dizisi demek bu dolayısıyla bunun da hastaları var,4. sü ee tmc yapım ;) :) 5. si kanal kanal d. bence hiç tutmicak diye bir endişeniz olmasın. bence daha önceiki diziler karşımıza gelmesin diye dua etsinler :) ahh şu kadın oyuncular da iyi olsaydı neyse o kadarcık kusur kadı kızında da olur. o da nazar boncuğu olsun dizinin :)

OXFORD
15-08-07, 12:31
Buğucum umarım doğru hatırlıyorum adını...
Doğru canım doğru..zaten yeni birşey değil bu çok önceden çıkmıştı haberi.:img-wink::img-wink:
Zeynepçim her dizide oluyor öyle.Dönem dizilerinin son zamanlarda kaderi maalesef bu:icon_sorrTecrübesiz oyuncuları orda tecrübe kazandırmayı amaçlıyorlar herhalde.

pink-k(c)
15-08-07, 12:34
Doğru canım doğru..zaten yeni birşey değil bu çok önceden çıkmıştı haberi.:img-wink::img-wink:
Zeynepçim her dizide oluyor öyle.Dönem dizilerinin son zamanlarda kaderi maalesef bu:icon_sorrTecrübesiz oyuncuları orda tecrübe kazandırmayı amaçlıyorlar herhalde.

haklısın özgecim ama şöyle tecrübeli bi oyuncu daha güzel olurdu,tülin özen,basak köklü kaya yada özge özberkin dizi olmasaydı bu dizide o oynasaydı tam süper olurdu....

rollick
15-08-07, 12:36
evet kadın oyuncu olarak ben de tülün özeni ne bilim daha başka çok genç yetenekli oyuncu var. onlardan biri daha iyi olurdu. ama yıldız kadın oyuncuların bu dizide olmasını zaten beklememek gerekiyo. erol amcamıza da acıyın :)

OXFORD
15-08-07, 12:37
Tülin özen iyi bir oyuncu ama tecrübeli de sayılmaz bence.Onu çıkarırsam..Gene de olmasını isterdim.:img-wink:
Şu yönden düşünürsek vildan&melisa isimleri mantıklı geliyor aslında.Başak,Özge vs..gibi artık kendini bir düzeyde kanıtlamış oyuncular böyle üçlü karşısında geride kalmak istemezleri herhalde.Diziyi daha izlemedik yorum yapmak belki doğru değil ama ilk izlenim bile bayan oyuncuların geri planda olacağını işaret ediyor.Reklamlar falan hep üçlü üzerinden yapılıcak gibi.Bunu kendini kanıtlamış bir oyuncu kolay kolay zaten kabul etmez bence.:icon_whis

Melal
15-08-07, 12:37
Valla hep böyle iyi kadroların olduğu dizilere mutlaka alakasız bir oyuncuyu koyuyorlar.
Misal HS=Beren.:)
Keşke Fikret Kuşkan'ın eşi olsaydı kadroda bence Bahar Kerimoğlu çok iyi bir oyuncu gerçi o da bir başka Tmc dizisinde rol alacak ama Fikret'le aynı dizide onları görmek isterdim güzel olurdu.:)

masalsız peri
15-08-07, 12:38
Ya Tülin Özen de daha bir dizide oynadı.. Onu oynatsalar gerçekten harika olur. Gerçi şu an da dizimiz harika da Tülin olursa ballı kaymak olacak...:img-wink:

rollick
15-08-07, 12:39
evet hatılra sevgiliyi de mesela erkek oyuncular ya da diğer tecrübeli oyuncular ve senaryo götürüyor. o beren saat tam anlamıyla felaket. neyse polemik çıkmasın sevenler vardır. ben de çok isterdim daha iyi bir oyuncu olsun ama bu dizi bence bu haliyle de olay yaratacak. zaten evet reklam işini nejat-fiko sırtlamış gözüküyor.

Melal
15-08-07, 12:41
Tülin olmazdı çünkü daha Mehmet Günsür'le yeni bir dizide oynadı.
Üst üste aynı projede iki oyuncuyu oynatmazlar zannetmiyorum yani.:)
Özge'nin dediği gibi tanınmış,kendini kanıtlamış bir bayan oyuncu bu dizide rol almazdı çünkü 3 erkek oyuncu hep ön planda olacak.
Mesela Özgü Namal olsa süper olurdu.:)
Hatırla Sevgili tek bir oyuncu üzerine kurulu olmayan bir dizi olduğu için bence birkaç oyuncu birden başrol orada.
Bıçak Sırtı'da aynı şekilde 3-4 tane oyuncunun başrol olduğu bir dizi olacak sanırım.

OXFORD
15-08-07, 12:42
Neyse artık şu olsaydı bu olsaydı diye konuşmanın anlamı yok aslında.Karar verilmiş.Dediğiniz gibi ilk üçlü yeticektir kadroya..Çünkü izleyici kazandırcak isimler onlar.Bayan oyuncularımız da iyi bir performans sergilerse yeni sezonun en bomba dizisi olucaktır.Sadece reytingler değil,gerek konusuyla gerek de oyuncu ve oyuncu performanslarıyla:good:

Melal
15-08-07, 12:44
Umarım bu dizide de aşk söylentileri çıkmaz.
Hadi Fikret Kuşkan ve Mehmet Günsür evli ama Nejat'la Vildan'ı veya Melisa'yı yazmazlarsa ne olayım.:img-yes:

rollick
15-08-07, 12:45
bence de tmc ne diim yine 12den vurdu. helal olsun. bir kere benim gibi birçok insanın hayali gerçek oldu. fikret kuşkan- nejat işler- mehmet günsür aynı dizide. şimdiden teşekkürler teşekkürler...:) o yüzden kadın oyuncuları boşverin gitsin onlar zaten geri planda kalır.

masalsız peri
Evet arkadaşlar haklısınız artık karar verilmiş ama benim hala umudum var 3.bir bayan oyuncu daha olacak diye. Olmasa da farketmez gene izleyeceğim..
Hem umulmadık taş baş yarar demişler. Umarım Vildan'dan pek hoşnut kalmayanlarımız da dizi başladıktan sonra gereksiz bir önyargı içinde olduğumuzu düşünürüz. Yaralı Yürek dizisine biraz bakmıştım çok da kötü durmuyordu orda. Umarım burda da öyle olur.

pink-k(c)
melal haklısın kesin böyle bi yakıştırma çıkıcaktır...
neyse artık olan olmuş oyuncular seçilmiş :)
muhteşem üçlü yeter bize :)

Hürremsultan
15-08-07, 12:46
Neyse artık şu olsaydı bu olsaydı diye konuşmanın anlamı yok aslında.Karar verilmiş.Dediğiniz gibi ilk üçlü yeticektir kadroya..Çünkü izleyici kazandırcak isimler onlar.Bayan oyuncularımız da iyi bir performans sergilerse yeni sezonun en bomba dizisi olucaktır.Sadece reytingler değil,gerek konusuyla gerek de oyuncu ve oyuncu performanslarıyla:good:

Haklisin aslinda. Zaten bizde hani bu olsaydi böyle iyi oldu diyoruz tipik fan konusmalari.
Öyle yada böyle Yönetmen ve Cast ajansi karar kilmis bizim bu o<uncu degil de bu oyuncu olsun dememiz artik önemsiz sonucda burda gecen konusmalar burda kaliyo yani BIZ isitiyo z diye adamlari bütün ekip i bastan asagya degistiremezler ya:P

Umarim frgaman filan hemen cikar

Hürremsultan
15-08-07, 12:49
Umarım bu dizide de aşk söylentileri çıkmaz.
Hadi Fikret Kuşkan ve Mehmet Günsür evli ama Nejat'la Vildan'ı veya Melisa'yı yazmazlarsa ne olayım.:img-yes:

heheheheh Himm acaba Nejat in yeni sevgilisi Vildan mi?Az sonraaaa!!!!!

Ya rayting icin yaparlar bence yani en azindan Gazeteciler böyle bir asparagus Haber salarlar:icon_whis

OXFORD
15-08-07, 12:49
Kanald'nin magazin programlarından biri tanıtım gecesinde mutlaka göstericektir zaten.
Melal abla geç kaldın sen nejat ile vildanı diziden önce yazdılar hatta o haberin üzerine vildan'ın dizide oynayacağı yazıldı.İş yemeği o zaman yapılmıştı yani.Neyse onu konuşmanın yeri burası değil...
Bu kadar uzun süre bir şekilde çekimler başlamasına rağmen diziyi sakladılar fragmanları artık ne zaman verirler hiç kestiremiyorum:icon_whis

masalsız peri
15-08-07, 12:53
Bu kadar kısa süre içinde başlığımızın bu kadar hızlı ilerlemesi çok güzel. Dizi daha başlamadan sadece oyuncu isimleri ve kısa bir konu özetiyle bunları yapıyorsa, fragmanları dönmeye başlayınca hele hele dizi başlayınca neler olur bilemiyorum..Ana sayfada yerimiz garanti diyorum. :img-wink:

rollick
15-08-07, 12:53
ben de ilk fragmanı çok merak ediyorum. dehşet bir fragman bekliyorum. çok güzel olsacak ya bu dizi baya heyecanlandım. dedikodulara da takılmayın, yazsınlar istedikleriyle dizinin reklamı olur işte...

Melal
15-08-07, 12:55
Kanald'nin magazin programlarından biri tanıtım gecesinde mutlaka göstericektir zaten.
Melal abla geç kaldın sen nejat ile vildanı diziden önce yazdılar hatta o haberin üzerine vildan'ın dizide oynayacağı yazıldı.İş yemeği o zaman yapılmıştı yani.Neyse onu konuşmanın yeri burası değil...
Bu kadar uzun süre bir şekilde çekimler başlamasına rağmen diziyi sakladılar fragmanları artık ne zaman verirler hiç kestiremiyorum:icon_whis

Anaa bak içime doğmuş gördün mü:img-hyste
Şimdi bu dedikodular alevlenecektir.
Nejat sevgilisini dizisinde oynattı falan derler tam sinirlerimizi zıplatmalık.:)
Özge ben seni düşünüyorum da var ya kesin magazincilere dalarsın sen.:img-hyste
Valla Erol amca dizisinin nasıl tanıtımını yapacağını biliyor ama Beyaz Gelincik'e üvey evlat muamelesi yaptı ya hala kızgınım.:img-beee:

rollick
15-08-07, 12:56
Bu kadar kısa süre içinde başlığımızın bu kadar hızlı ilerlemesi çok güzel. Dizi daha başlamadan sadece oyuncu isimleri ve kısa bir konu özetiyle bunları yapıyorsa, fragmanları dönmeye başlayınca hele hele dizi başlayınca neler olur bilemiyorum..Ana sayfada yerimiz garanti diyorum. :img-wink:

ona ne şüphe. ben de dahil herkes najtla fikret aynı dizide oynicakmış dendiğinden beri aylardır bu diziyi bekliyordu. başlığın bu kadar hızlı ilerlemesi ve kalabalık olması da bunun göstergesi.

Hürremsultan
15-08-07, 12:56

Aman Aman sus Nazar degecek simdi:P
Hele bir fragmanlar gecsin elimize acába Mehmet günsür sürgüne giden bir Kaymakam mi olucak yoksa ögretmen mi?

Sizce ne olur?????

OXFORD
15-08-07, 12:57
Benden önce nejat dalıcak birgün onlara..Syy dizi sayfasında neler konuşuyoruz.Tamam susalım.:img-icecr:img-icecrDaha başlamadan dizi neler yapıyoruz.Bizi tutmak zor olucak:img-icecr:img-icecr

Bence de rollick her türlü reklam iyidir.Bir dönem dizisi..Dönem dizilerinin fragmanları her zaman bir kat daha fazla etkili olmuştur.Bir de yaratıcı biri hazırlarsa reklamdan tam not alırız.Bu da harika bir başlangıç olur zaten:good::good:

masalsız peri
15-08-07, 12:59
Aman aman tahtalara vuruyorum Gamze'cim. Nazar değmesin..
Zaten korkuyordum Mehmet Günsur bir daha Türkiye'de dizi çekmeyecek diye.. Nazar falan değmesin yani...

pink-k(c)
15-08-07, 12:59
Anaa bak içime doğmuş gördün mü:img-hyste
Şimdi bu dedikodular alevlenecektir.
Nejat sevgilisini dizisinde oynattı falan derler tam sinirlerimizi zıplatmalık.:)
Özge ben seni düşünüyorum da var ya kesin magazincilere dalarsın sen.:img-hyste
Valla Erol amca dizisinin nasıl tanıtımını yapacağını biliyor ama Beyaz Gelincik'e üvey evlat muamelesi yaptı ya hala kızgınım.:img-beee:

evet ya :icon_sorr
inş bg ye olduğu gibi fargmanlar 2 gün önceden yayınlanmaz...
yinede güvenmek lazım eminim bu üçlünün projesi için elinden geleni yapacaktır :)
ilk tanıtımda süper olucağına eminim.....

Melal
15-08-07, 13:02
Acaba yine dizinin müziklerini Kıraç mı yapacak.
Keşke Funda Arar bir şarkı söylese o kadının sesine bayılıyorum.:)

Zeynep'cim ya BG'de hiçbir şey yapmamışlardı.
Setten kamera arkası görüntüsü,röportaj falan bir-iki kere ancak yayınlanmıştı.
Tmc'nin bu diziye böyle yapacağını sanmıyorum.

pink-k(c)
15-08-07, 13:06
Aman Aman sus Nazar degecek simdi:P
Hele bir fragmanlar gecsin elimize acába Mehmet günsür sürgüne giden bir Kaymakam mi olucak yoksa ögretmen mi?

Sizce ne olur?????

bilmem ama ona her rol yakışır :D
zaten bu dizinin teklifini kabul etmesine çok şaşırdım...
çünkü mehmet sadece 1 sezonluk dizlerde oynamayı tercih ederdi...
demekki konusunu ve kadrosunu çok beyendi kabul etti :)
iyide yaptı çok özlemiştik...
Bg'den de erken ayrıldı hemde :sad53:
melalcim zaten o konuda çok büyük bi yaram var :(
çok haklısın atv nin bi sılası vardı zaten...
diğer dizileri pes geç :icon_sorr
evet bende sanmıyorum tmc bu diziye böyle yapmaz :) inşallah diyelim yinede :D

OXFORD
15-08-07, 13:07
Rollick burama kadar geldi yani..sessiz kalamazdım.Onun yeri zaten bu sitede yok canım.Ben bloguma bir mekan açtım.Orda canımın istediği gibi yazıyorum:img-icecr:img-icecr

Ayy hayır..Lütfen artık kıraç&funda arar ikilisi istemiyoruz..Baydılar gerçekten.Evet çok iyi sanatçılar,sesleri süper..ama dönem dizisinde de olmasın lütfen.Hs'nin müzikleri gibi harika müzikler beklemiyorum ama dizi iyi olucaksa her anlamda iyi olmalı.Buna müzik de dahil.ki artık müzikler senaryonun önüne bile geçiyor bazen.
Tmc'nin dizilerine gösterdiği ilgi bir garip..birini çok severken diğerine dediğiniz gibi pek bakmıyor.bg zor bir döneme geldi.aliye varken geldi..sonra binbir gece çıktı karşısına.arada kaynadı yani:icon_whis

rollick
15-08-07, 13:09
bence bu dizi şu an tmcnin göz bebeği olacak. hiç arka planda kalmaz. binbir gecenin bile önüne geçebilir reklamlarda.

nazquzeli
15-08-07, 13:11
Hakkaten 3ü birarada olmuş :happy0064 :img-cool2
İzlenmezmi bu dizi yaa bi de tmc yapımı...
Merakla beklicem :img-in_lo

Hürremsultan
15-08-07, 13:11
Rollick burama kadar geldi yani..sessiz kalamazdım.Onun yeri zaten bu sitede yok canım.Ben bloguma bir mekan açtım.Orda canımın istediği gibi yazıyorum:img-icecr:img-icecr

Ayy hayır..Lütfen artık kıraç&funda arar ikilisi istemiyoruz..Baydılar gerçekten.Evet çok iyi sanatçılar,sesleri süper..ama dönem dizisinde de olmasın lütfen.Hs'nin müzikleri gibi harika müzikler beklemiyorum ama dizi iyi olucaksa her anlamda iyi olmalı.Buna müzik de dahil.ki artık müzikler senaryonun önüne bile geçiyor bazen.
Tmc'nin dizilerine gösterdiği ilgi bir garip..birini çok severken diğerine dediğiniz gibi pek bakmıyor.bg zor bir döneme geldi.aliye varken geldi..sonra binbir gece çıktı karşısına.arada kaynadı yani:icon_whis

Bence kira dan ziyade Toygar isikli olsun Kirik kanatlarin veya Yaprak dökümü nün de müziklerini o yapiyo cok iyi bir isim bence bu proje icin.

Melal
15-08-07, 13:16
Özge'cim valla Tmc'nin her dizisinin müziğini Kıraç yapıyor büyük ihtimal bunu da Kıraç yapacaktır.:)
HS'de ki gibi şahane müziklerin olması çok zor bence.

Zeynep'cim Mehmet Günsür bu dizide de 1 sezonluk oynamaz umarım.:)
Hani olur ya öldürülür edilir o zaman kızarım ona.:)

OXFORD
15-08-07, 13:18
Dizinin iki sezon olcağı kesin değil zaten.Yani nejat da iki sezon olduğu zaman sıkılan oyunculardan.Aliyenin ikinci sezonunda"oynasam da gitsem"havası verdi hep.Böyle olmasın lütfen..O zaman bir sezon izlemeye bile razıyım:img-yes:

Valla melal abla bilemiyorum.Kıraç&Funda arar dönem dizisi müziği...Tabiki hs gibi müzikler olamaz.O tek ama bu ikiliyi de açıkçası istemiyorum.Hep aynı tip..Sıkıldım artık:icon_whis

pink-k(c)
15-08-07, 13:20
Özge'cim valla Tmc'nin her dizisinin müziğini Kıraç yapıyor büyük ihtimal bunu da Kıraç yapacaktır.:)
HS'de ki gibi şahane müziklerin olması çok zor bence.

Zeynep'cim Mehmet Günsür bu dizide de 1 sezonluk oynamaz umarım.:)
Hani olur ya öldürülür edilir o zaman kızarım ona.:)

umarım melalcim...
öldürülürse falan büyük bi hayal kırıklığına uğrarım...:icon_sorr
karısı ve çocuğundan ayrı kalmak istemediği için kabul etmiyodu ama inş bunda sonuna kadar oynar :img-yes:

pelin-ce
15-08-07, 13:22
Bence de Kıraç olmasın ama TMC'nin tüm dizi müzikleri neredeyse ona ait tabi tüm bunlardan önce bu üçlüyü bir araya getirebilmek...
Umarım bir aksilik çıkmaz ve bu proje sözde kalmayarak hayata geçer...
Konu ve oyuncu kadrosu ile devrim yaratır bu dizi kesinlikle...

emosss
15-08-07, 13:23
duyunca çok sevindim... en çok sevdiğim oyuncular biraraya gelmiş...
özellikle nejat işleri özlemiştim... dizi tmc'nin olduğu için çok iyi iş yapacağına eminim..dönem dizisi olması, yapımcı firma ve başrol oyuncularıyla önümüzdeki sezonun en çok konuşulacak dizisi olucaktır...
kıraç konusundada ; bende onun yapmasını istemem.. kendisini çok severim ama ne yalan söyliym sıkıldım artık...
mehmet günsür daha önce bi dizide 1 sezondan fazla oynamam demişti.. umarım bunda rolü sürekli olur, artık yapımcının iknasına kalmış...
neyse ya neticede tam istediğim gibi bi dizi..
allah bol reyting versin..

caddys
15-08-07, 13:23
umarım melalcim...
öldürülürse falan büyük bi hayal kırıklığına uğrarım...:icon_sorr
karısı ve çocuğundan ayrı kalmak istemediği için kabul etmiyodu ama inş bunda sonuna kadar oynar :img-yes:

aman zeynebim yaa bu sfrde öldürülmesin
erkende ayrılmasın diziden ole
inş. oynar yaa
adam ailesine baglı thabe:):):)

rollick
15-08-07, 13:24
Bence de Kıraç olmasın ama TMC'nin tüm dizi müzikleri neredeyse ona ait tabi tüm bunlardan önce bu üçlüyü bir araya getirebilmek...
Umarım bir aksilik çıkmaz ve bu proje sözde kalmayarak hayata geçer...
Konu ve oyuncu kadrosu ile devrim yaratır bu dizi kesinlikle...

çekimler başlamış arkadaşım ne sözde kalması :) kesin bu proje kesin. sen merak etme. bence de bir sezon sürsün. ayrılmak zor olacak bu oyunculardan ama onlar da hemen sıkılıyolar maalesef oynadıkları diziden. bu da seyirciye yansıyor haliyle ama tabii belli de olmaz...:icon_whis

pink-k(c)
15-08-07, 13:25
bende kıraç ve funda arar istemem :D
şöyle sesi dönem dizisine yakışıcak birisi olsun :D
onlarında yakışıyo ama heryerde onlar var canım sıkıldım artık :)

pelin-ce
15-08-07, 13:27
çekimler başladı arkadaşım ne hayali :) kesin bu proje kesin. sen merak etme. bence de bir sezon sürsün. ayrılmak zor olacak bu oyunculardan ama onlar da hemen sıkılıyolar maalesef oynadıkları diziden. bu da seyirciye yansıyor haliyle ama tabii belli de olmaz...:icon_whis

O zaman bu devrimin başlangıcı...:img-wink::img-yes:
Eğer proje değişime uğramadan aynı kalarak giderse bence ne biz nede oyuncular sıkılmaz zaten bir dizinin ömrü 2 sezon geçince mutlaka bozuluyor...
:icon_sorr1 sezonda çok kısa olmasın o kadar yaa...

emosss
15-08-07, 13:28
katılıyorum yaa bir sezon çok az...
fikret kuşkanı bi dizide görmeyeli kaç yıl oldu...
doya doya izleyelim artık...

nazquzeli
15-08-07, 13:29
Dizinin iki sezon olcağı kesin değil zaten.Yani nejat da iki sezon olduğu zaman sıkılan oyunculardan.Aliyenin ikinci sezonunda"oynasam da gitsem"havası verdi hep.Böyle olmasın lütfen..O zaman bir sezon izlemeye bile razıyım:img-yes:

Valla melal abla bilemiyorum.Kıraç&Funda arar dönem dizisi müziği...Tabiki hs gibi müzikler olamaz.O tek ama bu ikiliyi de açıkçası istemiyorum.Hep aynı tip..Sıkıldım artık:icon_whis

sana katılıyorum tamam kırac iyi yapıyo ama farkettyseniz binbir gece ile aliyenin bazı sarkıların tınılarında benzer sesler var .. tekrar etmeye basladı sanki :icon_whis baska biri yapar umarım

oslemm
memo oynuo bu dizi izlenmez mi be:happy0064:happy0064:happy0064
gerci vildan yerine daha iyi isimler oynayabilirdi mesela melisa sözen yada begum bingören sonucta onlar bu tarz donem dizilerinde oynadilarr

OXFORD
1 sezon olmasından yanayım.çünkü oyuncular da sıkılıyor.her ne kadar dönem dizisi desek de dönem dizileri konudan sapmaya daha fazla yatkın.
özellikle nejat izlerken izleyice acayip negatif elektirik veriyor.istemeden oynadığı çok açık oluyor

caddys
15-08-07, 13:30
bende kıraç ve funda arar istemem :D
şöyle sesi dönem dizisine yakışıcak birisi olsun :D
onlarında yakışıyo ama heryerde onlar var canım sıkıldım artık :)

eet yni kmse ynlıs anlamasın
ama farklı olsun yani
kırac ve fundanın tarzı belli çoguda birbirine benziyo
bu yüsden msela hatırla sevgili gibi dönemin müziklerine uygun olsun

rollick
15-08-07, 13:33
bence bu dizinin müziklerini kıraç değil başka birisi yapacak. kıraç kartal yuvasının müziklerini yapabilir. hatta zaten bir istabnol masali dizisinin müzikleri içinde kartal yuvası diye bir parça vardı. kıraç onu yaparsa bunu başkası yapar.

hyoldas
15-08-07, 13:33
Olası polemikler, :)

Nejat ile Vildan bar çıkışı yakalandı.

Nejat ile Melisa bar çıkışı yakalandı.

Nejat, Melisa ve Vildan'la sarmaş dolaş yakalandı.

Vildan, Nejatla samimi bir şekilde görünen Melisayı kıskanınca sette kavga çıkardı.

Eşi yurtdışında olan Mehmet Günsur yalnızlığını kiminle dindiriyor.

Fikret ile Nejat'în arasına giren kim?

Fikret ile eşinin dizisi arasındaki reyting kavgası

Dizinin galasında alkol had safhadaydı.

Nejat bir başka dizinin oyuncusu olan Beste B. ile görüntülendi. (Bir TMC klasiği)
vs..

Bu böyle sürer gider.

Sonuç, polemik konusunda görünen Nejatın ipi göğüsleyeceği, özellikle de BBG'de bu taktikle reytingine reyting kattığını düşünürsek. İlerleyen günlerde bunlara gibi bir sürü polemiğe gebe :img-wink:

rollick
15-08-07, 13:36
Olası polemikler, :)

Nejat ile Vildan bar çıkışı yakalandı.

Nejat ile Melisa bar çıkışı yakalandı.

Nejat, Melisa ve Vildan'la sarmaş dolaş yakalandı.

Vildan, Nejatla samimi bir şekilde görünen Melisayı kıskanınca sette kavga çıkardı.

Eşi yurtdışında olan Mehmet Günsur yalnızlığını kiminle dindiriyor.

Fikret ile Nejat'în arasına giren kim?

Fikret ile eşinin dizisi arasındaki reyting kavgası

Dizinin galasında alkol had safhadaydı.

Nejat bir başka dizinin oyuncusu olan Beste B. ile görüntülendi. (Bir TMC klasiği)
vs..

Bu böyle sürer gider.

Sonuç, polemik konusunda görünen Nejatın ipi göğüsleyeceği, özellikle de BBG'de bu taktikle reytingine reyting kattığını düşünürsek. İlerleyen günlerde bunlara gibi bir sürü polemiğe gebe :img-wink:

:) :) :)

ne olursa olsun bunların hepsi diziye hava su yol reyting para para para :) olarak geri döner ama evet nejat magazin haberlerinde ipi göğüsler. :) :)

begummm
15-08-07, 13:37
çok kaliteli bir yapım olacağı kesin hem yetenekli oyuncular hem yapımcı firma tmc hem de konusu çok güzel kesinlikle izlenmesi gerekn bir dizi bence :happy0064:good:

pink-k(c)
15-08-07, 13:38
yok yok memo evli böyle dedikodular çıkarmazlar umarım...
hem o zaten her fırsatta karısını ve çocuğunu nasıl sevdiğini anlatan bi adam :D
araları açılmasın sonra :D
reytingler için kurban giderler olmaz...

ceqenilleqal
15-08-07, 13:40
eminim süper bi dizi olcak.
ee memom olunca nasıl güsel olmasın ki

Melal
15-08-07, 13:42
Hande'cim polemikler süper canım.:)
Valla bu yazdıklarının yarısı olmazsa ne olayım.:)

Özge'cim sana katılıyorum canım bu dizi ya 1 sezon olsun yada 2 sezon olacaksa sapıtmasınlar sonra dediğin gibi oyuncularda sıkılıyor.

emosss
15-08-07, 13:42
yok yok memo evli böyle dedikodular çıkarmazlar umarım...
hem o zaten her fırsatta karısını ve çocuğunu nasıl sevdiğini anlatan bi adam :D
araları açılmasın sonra :D
reytingler için kurban giderler olmaz...

evet mehmet günsür evli ve çok bağlı..ondan böle bişey olmaz.. fikret kuşkanda evli.. dolayısıyla artık işin magazin yönü yine nejat'ın ellerinden öper..

cemotara
15-08-07, 13:43
Acaba nezaman başlayacak dizi eğer çekimler başladıysa yakında fragmanı döner.Bence eylül'ün ilk haftası başlar.Büyük ihtimallede cuma günü yayınlanır bu dizi sonuçta cuma gününü doldurmaları gerekiyor ve atv nin de cuma günü güçlü dizileri var onun için kanal d gün birinciliğini kapmak için güçlü iki yapımını cuma gününe koyacaktır.

oslemm
15-08-07, 13:46
evet mehmet günsür evli ve çok bağlı..ondan böle bişey olmaz.. fikret kuşkanda evli.. dolayısıyla artık işin magazin yönü yine nejat'ın ellerinden öper..

evet artik dizinin reklamlarini nejat saglar bu arada melisa özende oynuyomus ben oynamicak diye biliyodum umarim memo yada nejatla sevgili olur :happy0064:happy0064
bu dönem öss yuzunden fazla tvye bakamicam ama memo ve melisa icin bu diziyi takip etmeye calisicam

emosss
Acaba nezaman başlayacak dizi eğer çekimler başladıysa yakında fragmanı döner.Bence eylül'ün ilk haftası başlar.Büyük ihtimallede cuma günü yayınlanır bu dizi sonuçta cuma gününü doldurmaları gerekiyor ve atv nin de cuma günü güçlü dizileri var onun için kanal d gün birinciliğini kapmak için güçlü iki yapımını cuma gününe koyacaktır.

evet bende cumaya garanti gözüyle bakıyorum..
ıhlamurlar ve y.d bitti..karşıdada sıla ve hatırla sevgili var..
artık yeni sezonda ben h.s mi, b.s mi diye papatya falı bakarım...

yosh
bu dizi kesin süper olcak eminim
çabuk başlasa keşke çok iyi oyuncular var

sleepinsanity
15-08-07, 13:49
Nihayet uzun zamandır beklediğimiz Muhteşem Üçlü'müzün dizisinin adı, kanalı ve konusunu da öğrendik :)
TMC'den hiç beklemiyordum dönem dizisi o yüzden çok büyük bir süpriz oldu, oyuncular bile yeter diziyi izletmeye ama aynı zamanda da dizinin sığ bir konusu olmadığı için çok çok mutlu oldum. Kadro da belirlenmiş, ben de Vildan Atasever'i yakıştıramıyordum ama şimdi daha ılımlı bakıyorum çünkü bu dizi bir Aşk dizisi olmayacak. Mutlaka içinde aşk da olacaktır ama asıl konu aşk olmadığı için içim oldukça rahat. Şimdiye kadarki dönem dizilerinin çoğu da aşk üzerine dayalıydı. Bu yüzden Bıçak Sırtı'nı farkını göstericek bence :img-yes:
Dizinin müzikleri konusunda da Kıraç duymayacağımızı düşünüyorum ve bu da beni oldukça memnun etti. Her ne kadar sesini çok sevsem de dizilerde duymaktan sıkılanlardanım ben artık.

emosss
15-08-07, 13:50
evet artik dizinin reklamlarini nejat saglar bu arada melisa özende oynuyomus ben oynamicak diye biliyodum umarim memo yada nejatla sevgili olur :happy0064:happy0064
bu dönem öss yuzunden fazla tvye bakamicam ama memo ve melisa icin bu diziyi takip etmeye calisicam

melisanın oynayacağı kesinmi , ben sadece vildan belli sanıyodum..
umarım vildanın sesinide dublaj yaparlar...dayanamıyorum onun sesine..
yeni sezonda begümünde hiç bi projesini duymadık.. keşke oda oynasaydı..

rollick
15-08-07, 13:53
evet vildanın sesini kesinle dublaj yapsınlar ben de dayanamıyorum. onun dışında çok da gözükmezse sorun yaratmaz :) neyse...

caddys
15-08-07, 13:53
dizinin ne zmn baslıyacagını bilen varmı
herhalde yeni sezondadır
ztn ne kaldıkii

umaRım perşembe günü olmaz bu dizi için en uygunu cuma bnce

emosss
15-08-07, 13:57
evet vildanın sesini kesinle dublaj yapsınlar ben de dayanamıyorum. onun dışında çok da gözükmezse sorun yaratmaz :) neyse...

gözüktüğü yerlerdede gözümü kapatırım herhalde..
o yüzden mümkünse nejatla az sahnesi olsa iyi olur...

(yanlış anlaşılmasın ama vildan atasever izlemekten zevk aldığım bi oyuncu değil)

cemotara
15-08-07, 14:00
Bence mehmet günsür-melisa sözenle nejat işlerde vildan ataseverle çift olacak.Keşke vildan atasever yerine başka bir oyuncu olsaydı mesela sezin akbaşoğulları veya ahu türkpençe

oslemm
15-08-07, 14:02
ben melisa sözen kesin diye biliyorum yani umarim:img-yes::img-yes:
cemotara bencede melisayla memo nejatlada vildan olur maleseffff

pekdeep
15-08-07, 14:05
ya ben bayan oyuncuları pek beenmedim ya... ama nejat işler+fikret kuşkan+mehmet günsür var ya daha ne olsun diorum. umarım konu da sürükleyicidir ki öle olucaını düşünüorum... artık bayan oyuncuları göz ardı etcem napiim:)

emosss
15-08-07, 14:05
ben bu dizide aşk olaylarına derinlemesine ineceklerini sanmıyorum..
o yüzden bence o dörtlü arasında bişey olmaz..

hyoldas
15-08-07, 14:06
Bence mehmet günsür-melisa sözenle nejat işlerde vildan ataseverle çift olacak.Keşke vildan atasever yerine başka bir oyuncu olsaydı mesela sezin akbaşoğulları veya ahu türkpençe

Cemocan ben süs bebeği gibi kızları görmekten bıktım, masum suratlar aynı ifadeler. :icon_whis

O yüzden bu iki oyuncuyu beğendim ikiside sıra dışı. Her türlü role bürünebilecek oyuncular. Karşıt görüş gibi görünmek istemiyorum ama gayet iyi göründü ikiside bana Vildan gibi, Melisa gibi, Başak K., Devin Çınar gibi gibi oyuncuları tv dizilerinde izlemek istiyorum. :img-icecr

oslemm
15-08-07, 14:06
Doğumu
06/07/1985

Eğitimi
Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü

Filmleri - Oyuncu (17 Film)
Kabuslar Evi: Seni Beklerken 2006
Eve Giden Yol 1914 Safiye 2006
Azap Yolu Burcu 2006
Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey 2005
O Şimdi Mahkum Aylin 2005
Cenneti Beklerken Leyla 2005
Çarpışma 2005
Kayıp Aşklar Nermin 2004
Çemberimde Gül Oya Feriha 2004
Okul Ceyda 2003
Şarkılar Seni Söyler Fatoş 2003
Büyümüş de Küçülmüş Şebnem 2003
Şıh Senem Şıh kızı Senem 2003
İçerideki Zeynep 2002
Bana Şans Dile Tuba 2001
Yeni Hayat Özgür 2001
Aşk Güzel Şeydir

cemotara
15-08-07, 14:10
Cemocan ben süs bebeği gibi kızları görmekten bıktım, masum suratlar aynı ifadeler. :icon_whis

O yüzden bu iki oyuncuyu beğendim ikiside sıra dışı. Her türlü role bürünebilecek oyuncular. Karşıt görüş gibi görünmek istemiyorum ama gayet iyi göründü ikiside bana Vildan gibi, Melisa gibi, Başak K., Devin Çınar gibi gibi oyuncuları tv dizilerinde izlemek istiyorum. :img-icecr

Aynen bende hande,ama ben vildan ataseveri pek sevmiyorum hatta hiç sevmem onun için vildanın oynaması benim için eksi bir puan ama okadar da önemli değil sonuçta diğer oyuncular muhteşem.Melisa sözende bence çok iyi bir seçim
Bence bu dizi muhteşem olacak ayrıca müziklerinide kıraçın yapmasını istemiyorum hep aynı tarz yapıyor.

oslemm
15-08-07, 14:18
http://img142.imageshack.us/img142/2320/by3zriz2.jpg

bessie
15-08-07, 14:37
Mehmet Günsur ve Melisa Sözenin de bu dizide yer alacak olmasına çok sevindim.Melisa Sözen çok genç bir oyuncu ama bu deneyimli oyuncuların arasında olmayı kesinlikle hakediyor.Yazılanlara katılıyorum aşk meşk olaylarına pek girilmeyecek bu dizide sanırım..Farklı bir dizi olmasını bekliyorum..

pink-k(c)
15-08-07, 14:41
bencede aşk olaylarına pek dalmazlar :)
bu 3'lü üzerinde durucaklardır...
umarımki öyle olur :)

OXFORD
15-08-07, 14:57
Kıyaslama yapmayı hiçbir zaman sevmeyen bir insanım.Ama dönem dizilerinde mutlaka yapılıyor.Çünkü aynı tür bir şekilde insanlar karşılaştırma yapıyor.

En yakın örnek Hs..Bir dönem dizisi sözde.ama aşk ve aşk üçgenleri hatta beşgenleri var.Bu da dönem dizisi diye başlanan diziye eski bir özellik getirdi.Ama hs'nin asıl konusunda ak olduğu mevcuttu.Hs dönem dizisinden çok bir aşk dizisi.Konusu da işte bilmem kaç yılında biri chp'li biri dp'li iki ailenin çocukları arasındaki aşk..
Bıçak sırtı'na baktığımda böyle birşey görmemek beni sevindirdi.Zaten bir aşk dizisi olsa herhalde üç bayan oyuncunun adı belli olurdu.Konusunda son osmanlıların sürgün hayatını görmek aşktan çok döneme önem verildiğini gösteriyor.Bir belgesel-drama şeklinde...Bu da çgo'dan sonra yapılmamış birşey.Kınalı kuzuları'ı saymıyorum...O bambaşka birşeydi zaten
Kırık kanatlar bile bir süre sonra dönem dizisi olmaktan çıktı.Dönem dizilerinde bu dengeyi yakalamak gerekir izleyici sıkmamak için.Ve bu dizi tek sezonluk olursa bu denge de harika bir biçimde yansıyacak.Ne oyuncular ne de bizler sıkılırız.Böylece -herkes o isim üzerinde konuştuğu için söylüyorum-vildan atasever'i bile bir dönem projesinde kabullenebiliriz.Tamamen eğitimsiz oyuncuların dönem dizilerinde olmasına karşıt olan biri olarak nasıl olucak bilmiyorum ama bu söylediğim faktörler olursa ben bile:img-icecrbenimsiyebilirim kendisini...

Allta rabia hanımı :img-icecrgörüyorum.40 kere yazdınız erol amcaya.Bakın oldu:img-icecr:img-icecr

Melal
15-08-07, 15:03
Özge'cim henüz bir özet gelmedi bu yüzden de dizide aşk konusunun ne kadar işleneceğini bilmiyoruz.
Oyuncuların oynayacağı karakterler nasıldır bilmiyoruz.
Valla çok merak ediyorum kim nasıl bir karakteri oynayacak.:)

znr
15-08-07, 15:09
Çok iyi ya... Eğer bu söylenen bütün oyuncular varsa izlemekten başka bişey yapamıcam heralde... Bende baya merak ettim şimdi...

caddys
15-08-07, 15:11
melisa sözen ismini bilmiyormusum
çemberimde gül oyanın ferihası

gene bu tarz bi dizide çok iyi bir performans göstermişti
ama görüntü olarak diğer oyuncular kdr büyük göstermiyo uymsuzluk olmaz inş.

balzac
15-08-07, 15:12
oyuncular iyi özellikle de vildan atasever ile mehmet günsürü beğenirim
konusu güzel 1 dönemi anlatan diziler güzel oluyor bu dizi seyredilir fragmanını da görsek iyi olur

Rabish
15-08-07, 15:12
Ufak bir haber ile basladi bu muhtesem 3'luyu bir arada gorme isteyimiz ..
Emin degildik, ama herseyden cok istiyorduk bu 3 muhtesem oyuncuyu bir arada gormeyi.
Hatta "Birseyi 40 kere dersen olur" mantigiyla hareket ederek sevgili Oxford arkadasimizin bloguna 40 kere yazdik bu 3'luyu ne kadar gormek istedigimizi :)
Erol Avci duydu sesimizi kizlar :)

Ne kadar sevindim anlatamam, 3'ude o kadar ozel isimler ki, yani bu kisacik bilgiler bile yetti gunumu guzellestirmek icin :happy0064
Donem dizisi olmasi ayri bir supriz oldu, bence gayet hos bir dizi cikabilir ortaya, ustelik anlatilacak olan donemi ben (malesef) hic bilmiyorum, o yuzden daha bir dikkatli izlicem diziyi.
Senarist ekibini ve dizi hakkinda daha fazla detayi merakla bekliyorum.
Vildan Atasever'in dizide yer almasi beni biraz rahatsiz etti ama onyargili olmak istemem, izleyip oyle yorumumu yapicam.
Bu 3'lunun yanina baska isimler yakisirdi diye dusunuyorum =) Neyse, en azindan Melisa Sozen var :good:
Dizifilm'den yavas yavas kopmaya basliyordum, neyseki bu dizi hizir gibi yetisti, artik yeni forumum burasi :img-icecr

Dizi'nin KanalD'de olmasi ayri bir avanataj, ATV yada Show'un eline dusseydi halimiz ne olurdu ..

Neyse, bu basliga ilk mesajim oldugu icin guzel dileklerimi ve dualarimi eksik etmiyim :)
Insallah:

-CGO kadar mukemmel bir donem dizisi olur
-Vildan hepimizi sasirtir ve rolunun hakkini verir
-Bol bol Memo-Nejo-Fiko sahnesi olur:img-icecr
-Senaryo zamanla bozulmaz
-En az 2 sezon boyunca dizi gununu iple çeker hale gelelim

=)

OXFORD
15-08-07, 15:16
Özge'cim henüz bir özet gelmedi bu yüzden de dizide aşk konusunun ne kadar işleneceğini bilmiyoruz.
Oyuncuların oynayacağı karakterler nasıldır bilmiyoruz.
Valla çok merak ediyorum kim nasıl bir karakteri oynayacak.:)

Evet bir özet yok bende zaten yukarda ki yorumumu tek cümlelik konulardan alarak yazdım.Tek cümlelik konular açılarak çevyere yayılıyor zaten.Bu nedenle dönemin aşktan önde olucağını en azından böyle başlayacağını düşünüyorum:img-yes:

Rabiacım bloguma katletmenize(!)değdi valla.Dualarına da amin diyorum..Hiçbir zaman aman bu üçlüyü beraber izliyim diye bir düşüncem olmadı ama elektirikleri çok iyi.Gerçek hayatta arkadaş olan kişilerin dizide de daha başarılı bir performans gösterceklerine inanırım.Bu nedenle üçlünün sahnelerini keyifle izleyeceğiz gibime geliyor...

Rabish
15-08-07, 15:20
Rabiacım bloguma katletmenize(!)değdi valla.Dualarına da amin diyorum..Hiçbir zaman aman bu üçlüyü beraber izliyim diye bir düşüncem olmadı ama elektirikleri çok iyi.Gerçek hayatta arkadaş olan kişilerin dizide de daha başarılı bir performans gösterceklerine inanırım.Bu nedenle üçlünün sahnelerini keyifle izleyeceğiz gibime geliyor...

Ben hep bu 3'luyu birlikte izlemek istemisimdir.
Helede Anlat Istanbul'dan sonra.
Hatta o zamanlar birlkte roportaj vermistiler, roportajdaki konusmalari, resimlerdeki dogallik, hersey ne kadar harika bir uçlu olduklarini gosteriyordu :img-wink:

sleepinsanity
15-08-07, 15:26
Özge'cim yazdıklarına katılıyorum. Ben de konunun Hatırla Sevgili veya Kırık Kanatlar gibi dizilerde olduğu gibi aşk üstüne dayalı olduğunu düşünmüyorum ki zaten aşk üzerine dayalı olsa konuyu belirten tanıtıcı tek cümle aşk içerikli olurdu. Ama bu demek değil ki dizide hiç aşk olmayacak.
Rabiş'cim güzel dileklerine çok hoş ama bir tek şu var. En az 2 sezonluk bir dizi olmasını temenni etmişsin canım ama bence tek sezon iyidir. :) Gerçi bilemiyoruz izleyip görücez. Malum oyuncularımız dizi sözkonusu olduğunda oldukça sıkılganlar. Üçüyle beraber başlayıp üçüyle beraber muhteşem bir şekilde biter dizimiz inşallah.

tvrehberi
15-08-07, 15:29
böyle bir kadroyla çekilecek dizi izlenmez mi yani??madem yapım TMCnin o zaman müziklerini de Kıraç yapar umarım.seçilen dönem ve hikayenin anlattığı kişiler ( osmanlılar olması ) çok ilgi çekici.herhalde anca eylül ortasında fln başlar...

lindsay
15-08-07, 15:35

doğru hatırlıyosun cnm:img-wink:evt bide bugün gazete de gördüm içim rahatladı insan tabi bu kadar iyi 3 oyuncuyu aynı dizide görünce inanamıyo:D

Rabish
15-08-07, 15:38
Rabiş'cim güzel dileklerine çok hoş ama bir tek şu var. En az 2 sezonluk bir dizi olmasını temenni etmişsin canım ama bence tek sezon iyidir. :) Gerçi bilemiyoruz izleyip görücez. Malum oyuncularımız dizi sözkonusu olduğunda oldukça sıkılganlar. Üçüyle beraber başlayıp üçüyle beraber muhteşem bir şekilde biter dizimiz inşallah.

Canim tek sezon olunca tadi damagimizd kaliyor ( bkz: CGO:icon_sorr) Sonra tekrarlarini izleye izleye helak oluyoruz .. Iki sezon olursa bizi anca keser =)
Hem baymadan 2 sezon devam eden ilk donem dizisi olur belki:img-yes:
Dizi'nin "ilk"lere vesile olmasini diliyorum (cok pozitif gordum kendimi ama)

OXFORD
15-08-07, 15:40
Valla rabişim dileğine katılmamak elde değil ama.çok zor bozulmadan giden dizi.dönem dizisini de geçtim normal dizi bile zor.
Ben tek sezon olmasından yanayım ki o arada sinemaya da vakit bulsunlar.:img-yes:

Rabish
15-08-07, 15:47
Valla rabişim dileğine katılmamak elde değil ama.çok zor bozulmadan giden dizi.dönem dizisini de geçtim normal dizi bile zor.
Ben tek sezon olmasından yanayım ki o arada sinemaya da vakit bulsunlar.:img-yes:

Evet, duzgun giden 2 sezonlugu bosver, tek sezonluk dizi bulmak zorken biraz imkansiz gibi gorunsede ben inanmak istiyorum boyle bir olasiliga:img-icecr
Dizilerde oynayip sinema filminde oynayan bircok oyuncumuz var, bence dizinin iki sezon surmesi pek sorun olmaz.

Simdiden KanalD'de fragman gozlemeye basladim :img-hyste

yasecey
15-08-07, 15:49
ben dizinin tek sezon gösterilmesine razıyım
yeter ki iyi oyuncularla iyi bi iş çıkarılsın
saatini fragmanını iple çektiğim dizi izlemek istiyorum artık BG den sonra:img-yes::img-wink:

pink-k(c)
15-08-07, 16:00
rabia'cım dediklerinin hepsine katılıyorum :)
umarım vildan bizi şaşırtır...
bu arada ben dizide aşk olaylarının üzerinde pek durmazlar dedim ama melal'inde söylediği gibi daha özet gelmedi :D
bende diznin 2 sezon sürmesini isteyenlerdenim..
sonra tadı damağımızda kalıyo :(
ama sapıtıcaksa diğer dönem dizileri gibi hiç almayalım bi sezonda yeter... :)

OXFORD
15-08-07, 16:02
Dizilerde oynayip sinema filminde oynayan bircok oyuncumuz var, bence dizinin iki sezon surmesi pek sorun olmaz.

Bu çok yorucu...Bu dizideki oyuncular bunu pek yapmaz.Erkekler için kıonuşuyorum bu arada.Alışagelmiş artık oyuncu diyince mutlaka onlardan bahsediyorumdur.Bayanlarda isim kullanmaya dikkat etmeye çalışırım:img-blush
En azından nejat bu güne kadar pek yapmadı.Barda falan hep aliyeden sonra geldi.Aynı şekilde yumurtada:img-yes:

sleepinsanity
15-08-07, 16:03
Dizinin hikayesi düzgün bir şekilde başı-sonu belli bir şekilde yazılmışsa bu konuda bir sıkıntı çekilmez. Genelde dizilerin senaryosunu yazarken zamanla şekillendiriyorlar, bu yüzden ortaya saçma sapan seyirciyi sinirden saç baş yollurtcak hale getiren bölümler çıkıyor. Bıçak Sırtı farklı olacak, ben buna inanıyorum. :good:

bessy
15-08-07, 16:17
süper bir dizi olucağı kesin fragman fln da çkıkar umarım hemen vildan atasever olmasaymış keşke ama nejat işlerle mehmet günsür var fikret kuşkanı unutmamak lazım 3 ü bir arada reiting rekorları kırıcağı kesin :)

pink-k(c)
15-08-07, 16:17
Dizinin hikayesi düzgün bir şekilde başı-sonu belli bir şekilde yazılmışsa bu konuda bir sıkıntı çekilmez. Genelde dizilerin senaryosunu yazarken zamanla şekillendiriyorlar, bu yüzden ortaya saçma sapan seyirciyi sinirden saç baş yollurtcak hale getiren bölümler çıkıyor. Bıçak Sırtı farklı olacak, ben buna inanıyorum. :good:

Haklısın kadroya yakışır bi şekilde devam edicektir..
senarsitin kim olduğunu bilmiyoruz..
yani ben öyle biliyorum :)
umarım kaliteli ve iyi bir senaristtir..
genelde işini bilen senaristlerin dizileri hep tadında kalıyor :)
mesela küledibi olsa fena olmazdı :D

OXFORD
15-08-07, 16:19
Rüya işçilerini de senaryoda tek geçerim:good::good:
Başta hs için ben de öyle dedim.öyle bir tanıtım yaptılar ki çünkü.ama sonra büyük hayalkırıklığı oldu.toparlanıcak inşallah yeni sezonda:icon_whis

Rabish
15-08-07, 16:20
Kuledibi fena degil gercekten (BG'nin sonunu goz onunde bulundurmazsak)
Ruya isçileride olabilir ama kuledibi tercihimdir ..

Aysu hanim siz daha bilgilisiniz bu konuda, sizce kimler olabilir ? :)

angelstone505
15-08-07, 16:24
Ay kadro müthiş:happy0064 muhakkak nefis bir dizi olucak tabi benimiçin günüde önemli acaba B.G nin yerine m konucak ozaman izliyebilirim ,yoksa çok dizim var ...ama bu gençlere bir gün ayırırım bakarım gibi
geliyor,3 ününde oyunculuğu süper bakalım bekliyelim görelim....alkış bu kadroya:happy0064

pink-k(c)
15-08-07, 16:25
kuledibi bi dönem dizisi için çok güzel olurdu...
yani enteresan hikayeler yazıyorlar :)
misal Bg rabianında söylediği gib sonu pek güzel olmasada :)

OXFORD
15-08-07, 16:26
ben direk diken üzerindeyim.Kanal d bir gıcıklık yapıp hs'nin karşısına koymaz inşallah.
Hem reyting bölünür ki ben bu dizinin gününde tek olmasını istiyorum:good:hem de bana yazık:icon_sorr

Rabish
15-08-07, 16:30
ben direk diken üzerindeyim.Kanal d bir gıcıklık yapıp hs'nin karşısına koymaz inşallah.
Hem reyting bölünür ki ben bu dizinin gününde tek olmasını istiyorum:good:hem de bana yazık:icon_sorr

Hayal kirikligina ugramaya hazir ol demek istemem Ozgem ama sanki oyle olucak gibi bir his var içimde :icon_sorr
HS'i artik izlemememe ragmen karsi karsiya koymalarini istemem.
Ama KanalD ve ATV hep boyle yapiyorlar, mesela HS ve BBG ayni gune konmustu, ve HS gunu degismisti, simdi yine TMC yine iddiali bir yapim, en kotu ihtimal HS'in veya BS'in gunu degisir ..
Ayni gun yayinlanirsa cok yazik olur iki diziyede ..

iklima=)
15-08-07, 16:30
başlıgın açıldıgını öğrendiğim gibi geldim=)..ne kadar çabuk ilerleyen bir başlık..

dizi çok güzel olacaga benzer..umarım uygun bi saatte olur da izleyebilirim..oyuncular zaten tartışılmaz..eski dönem kostümleri içinde nasıl görenecekelrini çok merak ediyorum..=)

OXFORD
15-08-07, 16:32
Fikret ve nejatın eski dönem dizilerinde az da olsa gördük.fikretin dönem projesi de vardı zaten babam ve oğlum...onları daha bir merakla bekliyorum ben açıkçası.

Valla rabişim bana da öyle geliyor:icon_sorr:icon_sorrİnşallah yapmazlar yani.Her ne kadar hs tozutmuş olsa da sevdiğim oyuncusu varsa sonuna kadar izlerim.Mekik dokurum herhalde iki kanal arasında:icon_whis

sleepinsanity
15-08-07, 16:33
Yok Rabiş'cim bilgi sahibi değilim maalesef. Yönetmen, senarist isimlerini ilerleyen zamanlarda öğreneceğiz sanmıyorum. Dönem dizilerinde yönetmen de senarist de çok önemli umarım. İnsanın içinden ister istemez Çağan Irmak ismi geçiyor yönetmen için ne de olsa dönem dizilerinde deneyimli, başrol oyuncularımızla da daha önce çalıştığı için onları çok iyi tanıyor. Çok isterdim ama bakalım.
Senarist olarak özel bir isteğim yok hepsi arada sırada yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar :icon_sorr

Rabish
15-08-07, 16:37
Yok Rabiş'cim bilgi sahibi değilim maalesef. Yönetmen, senarist isimlerini ilerleyen zamanlarda öğreneceğiz sanmıyorum. Dönem dizilerinde yönetmen de senarist de çok önemli umarım. İnsanın içinden ister istemez Çağan Irmak ismi geçiyor yönetmen için ne de olsa dönem dizilerinde deneyimli, başrol oyuncularımızla da daha önce çalıştığı için onları çok iyi tanıyor. Çok isterdim ama bakalım.
Senarist olarak özel bir isteğim yok hepsi arada sırada yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar :icon_sorr

Cagan Irmak mi ?
Evet evet, o olsun :happy0064
Biraz hayal gibi oldu, muhtesem 4'lu olur bu sefer :img-hyste

Evet, hepsi arada sapitiyor malesef .. Bakalim ..

OXFORD
15-08-07, 16:44
Aysucum bizim bu isteklere nereye kadar merak ediyorum...Gitgide çoğaltıyoruz.:img-blush
Bu arada kanald'nin bu seneki tanıtım gösterisi yemek yapmak olmaz inşallah.Benim çok komiğime gitmişti açıkçası:img-icecr:img-icecr

pink-k(c)
15-08-07, 16:46
çağan ırmak harika olurdu ama ben pek olucağını sanmıyorum :)
keşke olsa..
4-4'lük bi dizi olurdu :)

Rabish
15-08-07, 16:50
Aysucum bizim bu isteklere nereye kadar merak ediyorum...Gitgide çoğaltıyoruz.:img-blush
Bu arada kanald'nin bu seneki tanıtım gösterisi yemek yapmak olmaz inşallah.Benim çok komiğime gitmişti açıkçası:img-icecr:img-icecr

Ay tanitim reklami da olcak di mi ? =)
Dusunsenize bizim 3'lu, efe'ler gibi osmanli kiyafetleriyle falan :img-polic
Ortada Fikret saginda Mehmet solunda Nejat
Sonra arkadan Vildan firliyomus .. Kabus gibi oldu :icon_sorr
Lutfen Vildan Atasever kadro'dan ciksin (41 oldu :))

Mutfak olayina girmezler tekrar, sanmam..

sleepinsanity
15-08-07, 16:51
Hm evet hayal sanırım Rabia'cım, ama olsun bizim düşünce gücümüz var çok istedik muhteşem üçlü karşımıza çıktı, bir de dördüncüsü olsa keşke :img-blush zey_nep dediğin gibi 4-4lük olurdu. :img-yes:
Özge'cim yeni sezon tanıtım yemeği mi yapmışlardı, ben hatırlamıyorum onu :) Muhakkak katılır BS ekibi yemek mi yaparlar kokteyl bir düzenlerse artık. Eskiden reklamlar olurdu tvde, ünlüler çıkıp "biz de kanald'deyiz" tarzında bir şeyler söylerlerdi, gene olacak mı acaba :)

OXFORD
15-08-07, 16:52
Rabişim onları burda söylemiyıoruz lütfen.Burda sevenler de var.Kabus gibi falan böyle söyleyemeyelim.açıkçası benim sevdiğim oyunculardan birine kabus gibi dense bilmem ne olur:img-icecr:img-icecr
41 yaptın ya...işin büyüsü bozulcak.sen gel bakıyım bizim mekana:img-icecr
Evet lütfen mutfak olmasın.yaratıcıydı ama komikti.gülmekten doğru dürüst izliyemedim ben:icon_whis

iklima=)
15-08-07, 16:53
bana sanki salı olcakmış gibi geliyo ama inşallah cumartesi fln olur ya..gerçi iddailı dizileri hafta sonuna pek almıyolar.e bu da gayet bşarılı olcak gibi duruyo..

umarım ben izleyebilrim..=(

pink-k(c)
15-08-07, 16:54
bencede daha güzel bişey olabilir...
bizim 3'lü mutfakta olmaz ya...
yani dizi bi dönem dizisi uymaz :)

yasecey
15-08-07, 16:55
benim senarist olarak gönlüm Kuledibi ' nden yana açıkçası
BG gibi bi dizi izledikten sonra
yönetmen olarak hayal kurabileceğim bi isim aklıma gelmiyo ama bu dizi için en iyilerden birini seçebileceklerinden eminim TMC nin

OXFORD
15-08-07, 16:56
Cansın canım sen salıdan umudunu kes..Binbir gece ile hiç aynı saate koyarlar mı?Ya cuma,ya pazartesi olur gibime geliyor..Bu tarz dizileri ilk kuşakta izlemek zor.Bir de tmc ikinci kuşağa dizi koymaya çok meraklı.Cuma olmasın da her güne razıyım:icon_sorr

Rabish
15-08-07, 16:59
Ozgem haklisin, pardon .. Ama gerçek hislerim bunlar=)
Herkesin gorusune ve secimlerine saygi duyarim, benim sevdiklerime kabusta deseler korkulukda deseler sorun yok, herkesin dusuncesi kendine :img-wink:

iklima=) sali olmaz Binbir Gece var, iki TMC yapimi dizisi bir gece de olmaz ..
Cuma,cumartesi veya Pazar olabilir.
Pazar olsa tam super olur, adam gibi dizi yok pazar gunleri ..

sleepinsanity
15-08-07, 17:00
Cansın, salı günü Kanald'de Binbirgece var ama eğer yayın akışını tamamen değiştirmezlerse salı günü dolu. Perşembe olabilir gibi geliyor bana ama düşününce Kanald'nin cuması tamamen boşaldı gene de perşembe Kavak Yelleri'nden koymak en makulü olur gibi.
Nasıl oluyor bu Kanald'nin tanıtımları ben izlememiştim hiç geçen sene de.. Kostümleriyle mi çıkıyor insanlarla yoksa şaka mı yapıyorsunuz? Kostümlerle falan çıkmazlar herhalde tanıtıma :img-pilot
Kuledibi bence de güçlü bir ihtimal senarist için :img-yes:

OXFORD
15-08-07, 17:05
Aysucum ben sana bir ara ayrıntılı olarak anlatırım.ama genel olarak şöyle diyim canım..

mesela bir tanesinde kırık kanatlar&gümüş vardı...
yemek yapıyorlardı
m.ali nuroğlu biz kışlada hep bu yemekleri yerdik falan diyor.yemek yaparken diziye uygun replikler gibi.dizideki karakter ile alakalı.hayır dizi kıyafetleriyle yok.
Çok komikti özellikle bu gümüş&kırık kanatlar karışımı en komikleriydi.Böyle birşey olmasın.:img-yes::img-yes:
Rabişim sana katılmamak elde değil canım.Yok artık ağır düşünce belirtme sisteminde ben susmam:img-icecr:img-icecrAtarım kendimi ortaya:P

yasecey
15-08-07, 17:05
benim geçen sene kanal d nin tanıtımlarından hatırladığım evet dizi oyuncuları dizideki karakterlerin giysileriyle katılmışlardı tanıtıma
bu sene ne olur bilemem sanırım bi mutfakta falan yanlış hatırlıyo olabilirim:D

bu arada dizinin günü bana cuma olcakmış gibi geliyo
umarım haklı çıkmam:(
boş akşamları kısıtlı kanal d nin

Rabish
15-08-07, 17:06
Cansın, salı günü Kanald'de Binbirgece var ama eğer yayın akışını tamamen değiştirmezlerse salı günü dolu. Perşembe olabilir gibi geliyor bana ama düşününce Kanald'nin cuması tamamen boşaldı gene de perşembe Kavak Yelleri'nden koymak en makulü olur gibi.
Nasıl oluyor bu Kanald'nin tanıtımları ben izlememiştim hiç geçen sene de.. Kostümleriyle mi çıkıyor insanlarla yoksa şaka mı yapıyorsunuz? Kostümlerle falan çıkmazlar herhalde tanıtıma :img-pilot
Kuledibi bence de güçlü bir ihtimal senarist için :img-yes:

Persembe olmaz canim Show TV'de Kurtlar Vadisi Pusu var ..
Ya aslinda cok eglenceliydi, her diziden bi kac kisi (basroller) yemek falan yapiorlardi, bazilari kendi kostumleriyle (mesela Kirik Kanatlar oyunculari)
Ama bu sene baska birsey bulurlar bence ..

hazal oguz
15-08-07, 17:06
Gerçekten çok güzel bir dizi olacak gibi geliyor..
Ahh askerde olmasaydı da Ozancıım da(Güven) olsaydı bu dizide..
Sonu benzemesin - Çok iyi diziler vardı geçmişte - kaldırılan, değerini bilinmeyen, yan rollerde hatta figuran olarak sayabileceğimz rollerinde bile oyanayanların şimdi raiting rekorları kıran dizilerin başrol oyuncuları oldukları diziler vardı..Sultan Makamı gibi.. Umarım gerçekten iyi oyuncularla çekilecek bu dizide de böyle bir durum söz konusu olmaz..

Rabish
15-08-07, 17:11
Rabişim sana katılmamak elde değil canım.Yok artık ağır düşünce belirtme sisteminde ben susmam:img-icecr:img-icecrAtarım kendimi ortaya:P

Dur atma hemen kendini ortaya:)
Insallah dizimiz kadar guzel bir forum olur burasida, simdilik biz isgal ettik ama eminim dolup tasicak buralar ..
Uyarisiz, silinmeyen mesajlarla, kaliteli yorumlarla dolu bir forum diliyorum (bu 3'lu uzerimde cok pozitif etkiler yaratti :img-icecr)

not : yasecey imzan harika

OXFORD
15-08-07, 17:40
Aslında fragman çıkmadan yapmıcaktım ama ne yapıyım dayanamadım:img-blush:img-blush

http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187239798.png+http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187220182.png

ya sadece nejatlı yaptım ben kusura bakmayın lütfen.sanki sadece o varmış gibi oldu:img-icecr

http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187269925.png
http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187240233.png

pink-k(c)
15-08-07, 17:45
özgecim;
süper olmuş bunlar ellerine sağlık :)

OXFORD
15-08-07, 17:49
Ben geldiim:img-icecr

Canım tek cümlelik ve chat mesajları yazma lütfen:img-wink::img-wink:
Teşekkürler zeynepçim.Öylesine yaptım zaten.Gaza geldim kanımca biraz.Bir de nejatı böyle dönem kıyafetleri için de görünce:img-blush

pink-k(c)
15-08-07, 17:53
inş daha çok görücez onları dönem kıyafetleri içinde :)
düşünüyorumda acaba nasıl olucaklar diye bence dönem kıyafetleri onlara çok yakışır :)

hekimoglu64
15-08-07, 17:57
herkese merhabalar bu diziyi tmc yapimi oldugu icin izlerim gerek fikret kuskan gerek mehmet günsur gerek nejat isler cok basarili oyuncular hepsi bir birinden basarili bana göre vildan ataseverin yerine keske ya burcin terzioglu yada sanem celik olsaydi daha iyi olurdu neyse.......

saygilar.......

ehlocan
15-08-07, 17:57
Bu üçlü bir araya gelirse izlenme rekorları kırılır demiştik maşallah sabahtan beri 20.sayfaya ulaşmış başlık bu bile bir işarettir :)

Senaristi yönetmeni kimin olacağı kadar müziklerde çok önemli umarım Kıraç olmaz...Benim aklıma TMC deyince birde CEM YILDIZ (orient expressions) geliyor...Hiç fena olmaz Cem Yıldız olursa :img-wink: :img-wink: Yineliyorum umarım Kıraç olmaz...Beğeniyorum tarzını ama biraz farklı melodiler duymak istiyorum artık TMC denince

hekimoglu64
15-08-07, 18:01
Bu üçlü bir araya gelirse izlenme rekorları kırılır demiştik maşallah sabahtan beri 20.sayfaya ulaşmış başlık bu bile bir işarettir :)

Senaristi yönetmeni kimin olacağı kadar müziklerde çok önemli umarım Kıraç olmaz...Benim aklıma TMC deyince birde CEM YILDIZ (orient expressions) geliyor...Yineliyorum umarım Kıraç olmaz...Beğeniyorum tarzını ama biraz farklı melodiler duymak istiyorum artık TMC denince

sevgili arkadasimhaklisin aslinda cem yildizda süper belki degisiklik yaparlar ama tmc deyince bana hep kirac geliyor genellikle kirac yapiyor ya belki bu sefer farkli olur

saygilar......

Hürremsultan
15-08-07, 18:03

Senaristi yönetmeni kimin olacağı kadar müziklerde çok önemli umarım Kıraç olmaz...Benim aklıma TMC deyince birde CEM YILDIZ (orient expressions) geliyor...Hiç fena olmaz Cem Yıldız olursa :img-wink: :img-wink: Yineliyorum umarım Kıraç olmaz...Beğeniyorum tarzını ama biraz farklı melodiler duymak istiyorum artık TMC denince

Evet ya kirac dönem müziginde bence ayak uyduramaz zaten beyaz gelincigin müzigi nide Türkan Sorayin filminde alip yeniden söylemisti yani kendi yazip caldigi bir parca degil aslen.
Cem Yilmaz zeten Hirsiz Polis de vardi olursa nasil olur bilmem ama bence Toygar isikli olsun Kirik kanatlar ve Yaprak dökümü nde de imzalari var.

Hayirlisi neyse o olsun diyip bakmakdan ve Beklemekten baska caremiz yokk:P

hilalnaz
15-08-07, 18:05
işte izlemeye değer ve gerçek oyuncuların olduğu bi proje.
bu dizi izlenmezmi ya:)
nejat ,fikret ve mehmet süper ya
birde dönem dizisi olması çok güzel.
merakla bekliyorum dizisi.
ama reyting rekoru kırıcağı kesin:)

ashLı
15-08-07, 18:11
Ve işte Sonunda :happy0064
Ne zamandan beri Mehmetin yeni bi projede olmasını bekliyordum ve bi haber geldi ve de sonunda :happy0064
herkesin dediği gibi muhteşem 3 lü artık beraber adı anılırken bu kadar ses getiriyosa dizi başladığında ne kadr ses getirir tahmin bile edemiyorum
Yeni sezonda izlenmeye değer bi dizi olduğu kesin
Bu arada çalışmalar çok güzeller :img-wink:

sleepinsanity
15-08-07, 18:13
Özge'cim ellerine sağlık, ÇGO resimleriyle dizinin fragmanını bekleyemeden tanıtımı yapmaya başlamışsın. Dizinin bu kadro varken tanıtıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ama gene de tanıtım çok çok önemli :)

Ben dönem dizisi olduğunu öğrenir öğrenmez Kıraç olmayacağından emin oldum çünkü sesi gitmez, olmaz yani, hiç ama hiç uymaz. Cem Yılmaz da Hırsız Polisle bestelediği harika parçalarla dizi sektörüne adım attı. Devamını Bıçak Sırtı'yla getirebilir bence de :img-yes: Başka alternatifler de olabilir gene de bilemiyorum ama umarım Hatırla Sevgili kadar etkileyici olur müzikler.

Messa
15-08-07, 18:17
Fikret Kuşkan, Nejat İşler ve Mehmet Günsür... Başka söze gerek yok. Yeni Sezon'un en iddialı dizisi olacaktır kesinlikle. Vildan Atasever yerine başka bir oyuncu olsa çok daha iyi olabilirdi. Üçlünün yanında mutlaka sırıtacaktır ama yine'de önyargılı olmamak ve izleyip görmek lazım. Özge Özberk, Tuba Büyüküstün veya Meltem Cumbul olabilirdi. Kanal d'de yayınlanması tedirginlik duymama sebep oldu, dizilere çok fazla şans tanımıyor...

Rabish
15-08-07, 18:22
Konu muzikten acilmis, bende Kiraç taraftari degilim, Cem Yildiz iyi bir seçenek, donem dizisine de uyar (bkz: imkansiz ask sarkisi )
Cok guzel olur :good:
Ayrica sevgili ehlocan'inda belirttigi gibi ilk gunden bu kadar ilgi gormesi dizinin basarisinin en buyuk isareti herhalde :img-yes:

Messacim, bana kalsa KanalD-ATV-ShowTv seytan uclusu arasinda en iyisi yine KanalD .. ATV ve Show 3 bilemedin 5 bolum sonra kaldiriyorlar tutmayan dizileri.
KanalD yine ufak bir sans taniyor (Kirik Kanatlar'daki gibi mesela) Kotu'nun iyisi yani :img-wink:

Melal
15-08-07, 18:25
Müzik konusunda Ehlocan'a katılıyorum.
Cem Yıldız süper olur umarım Kıraç yerine onun müziklerini dinleriz.

Arkadaşlar cuma olabilir deyip durmayın içime sıkıntı basıyor.
Biz HS severlere acıyın yaa millet yağmur duasına çıkıyor bende bu dizi cuma olmasın duasına çıkacağım bu gidişle.:img-hyste

hekimoglu64
15-08-07, 18:27
bu diziyi kesinlikle izlerim süper ratinglerine gelince tmc nin yaptigi yapimlar bu azaman kadar ratin kirdi eminimki buda aynisini yapacak ratingleri patlayacak .................bu arada dizinin müziklerini bence......kökhan kirdar loopus yapmali yada evet toygar isikli ve son olarak.............insallah bayan oyuncuda bir degisiklik olur vildan atasever bana göre olmamis benim tercih ettigim bayan isimler

1.sanem celik
2.burcin terzioglu
3.tuba büyüküstün diyecem ama o aside oynayacak
4.melisa sözen
5.dönem dizilerine yüzü cok yakisiyor özge özberkkkkkk
6.ve son olarak beyaz gelincigimiz sezin akbasogullari bunlardan biriolsa süerolur kanimcaaaaa

saygilar.........

Rabish
15-08-07, 18:29

Biz HS severlere acıyın yaa millet yağmur duasına çıkıyor bende bu dizi cuma olmasın duasına çıkacağım bu gidişle.:img-hyste

Melalcim Ozge'de seninle gelir kesin :)
Ben pazar aksami yayinlansin diyorum, harika olur, Pazar Keyfi ve Ibo Show var diger kanallarda :icon_whis
Pazar aksamlari sıkılıyorum, boyle bir dizi cok iyi gider ..

Lutfen cuma olmasin ..

hekimoglu64
15-08-07, 18:30

arkadasim sen bizigüldürdün ALLAHDA seni gldürsün cuma günü olmaz sanirimogün cok yogun diziler var sanirim pazartesi olur hatirla sevgili ek izlemiyorumama güzelbir dizi yinede

saygilar.....

pink-k(c)
15-08-07, 18:31
bu diziyi kesinlikle izlerim süper ratinglerine gelince tmc nin yaptigi yapimlar bu azaman kadar ratin kirdi eminimki buda aynisini yapacak ratingleri patlayacak .................bu arada dizinin müziklerini bence......kökhan kirdar loopus yapmali yada evet toygar isikli ve son olarak.............insallah bayan oyuncuda bir degisiklik olur vildan atasever bana göre olmamis benim tercih ettigim bayan isimler

1.sanem celik
2.burcin terzioglu
3.tuba büyüküstün diyecem ama o aside oynayacak
4.melisa sözen
5.dönem dizilerine yüzü cok yakisiyor özge özberkkkkkk
6.ve son olarak beyaz gelincigimiz sezin akbasogullari bunlardan biriolsa süerolur kanimcaaaaa

saygilar.........
melisa sözen zaten bu dizinin kadrosunda :)
değişiklik yapacaklarını pek sanmıyorum..
seçmişler bikere elden ne gelir :D
katlanıcaz :)
müzik konusuna gelince
gökhan kırdar ve cem yıldız benimde tercihimdir...

hekimoglu64
15-08-07, 18:35
melisa sözen zaten bu dizinin kadrosunda :)
değişiklik yapacaklarını pek sanmıyorum..
seçmişler bikere elden ne gelir :D
katlanıcaz :)
müzik konusuna gelince
gökhan kırdar ve cem yıldız benimde tercihimdir...

melissa söenin bu kadroda oldugunu bilmyordumarkadasimsaol bililendirdigin icin

o zaman arkadasimin dedigi gibi begüm birgören olsun güzel ve cok basarili yada özge özberk merakla bekliyorumgercekten

saygilar.....

sayosh
15-08-07, 18:38
müzik konusu açılmışken...
eski zamanı konu edindiği için ağır müzikler koyarlar...bu yüzdenn ağır müzikler olabilir...
cem yıldız olabilirr

dalya
15-08-07, 18:39
Ay inanmiyorum ayaktami uyuyorum ne :D
Ben böyle bi proje oldugunu daha yeni ögrendim baska bir siteden. Gercekten cok sevindim..
Nejat + Memo + Fiko + Melisa süper bir ekip gercekten.. Vildan olmasa da olurdu ya.. neyse :)

mutlaka izlicem, kacirmayacagimdan simdi eminim ;)

pink-k(c)
15-08-07, 18:40
arkadaşlar artık oyuncular seçilmiş vaz geçiliceğini sanmıyorum :)
boş verin kim olsun diye düşünmeyin :)
evet vildan olmasaydı daha iyi olurdu ama
belki vildan bu rolün hakkını vericektir...

sleepinsanity
15-08-07, 18:40
Kadro belirlenmiş bir kere değişceğini sanmıyorum ben ama belki Vildan bizi şaşırtır bile kim bilir. Bir de azıcık gördüğümüz kadarıyla konu erkeklerin üstüne yoğunlaşacak sürgünlere erkek karakterlerin çektikleri acılara, bu sebeple çok başarılı ve hep başrol oynamış kadın oyuncuların hiçbiri bu projede rol almayı istemezdi, muhteşem üçlünün daha gerisinde kalıcak kadın oyuncular çünkü ister istemez.

hekimoglu64
15-08-07, 18:48
Kadro belirlenmiş bir kere değişceğini sanmıyorum ben ama belki Vildan bizi şaşırtır bile kim bilir. Bir de azıcık gördüğümüz kadarıyla konu erkeklerin üstüne yoğunlaşacak sürgünlere erkek karakterlerin çektikleri acılara, bu sebeple çok başarılı ve hep başrol oynamış kadın oyuncuların hiçbiri bu projede rol almayı istemezdi, muhteşem üçlünün daha gerisinde kalıcak kadın oyuncular çünkü ister istemez.

arkadasimyorumuna katilmiyorumama saygi duyuyorumneden katilmiyorsun dersen beyaz gelinciktede sezin akbasogullari muhtesem dörtlünün arkasindamiydi bence baya basroldeydi zaten basroldeydide yanii geride kalmadi demek istiyorumo yüzden bu dizidede herhangi bir bayan oyuncu geride kalmaz

saygilar..........

ashLı
15-08-07, 18:48
Herkes gibi ben de vildan dan süpheliyim :icon_whis Keşke begüm ü izlemek vardı ama değişmez diyosunuz ve de begümün de adı başka bi projede anılıyo neyse :)
Müzik konusunda ise tercihim cem yıldız dan yana :img-yes:

abusra
15-08-07, 18:49
açıkcası ben gene kıraç bestesi bekliyorum ama tmc dizileri hep güzel müziklerle ekrana geldi inş buda öyle olur

İZMİR'İN KAVAKLARI
15-08-07, 18:50
biraz once kanald de fragman cikti sadece Vildan ATASEVER ve Erkan CAN li kismi gorebilgim cok etkileyiciydi...

Rabish
15-08-07, 18:51
arkadasimyorumuna katilmiyorumama saygi duyuyorumneden katilmiyorsun dersen beyaz gelinciktede sezin akbasogullari muhtesem dörtlünün arkasindamiydi bence baya basroldeydi zaten basroldeydide yanii geride kalmadi demek istiyorumo yüzden bu dizidede herhangi bir bayan oyuncu geride kalmaz

saygilar..........

Sezin ve Vildan arasinda daglar kadar fark var ama ..
Sezin BG'de un kazandi, parladi.
Vildan'in zaten odulleri falan var galiba (benim icin hic birsey ifade etmeseler de ..:icon_whis)
Bir suru projede yer aldi, populer bir isim .. Sezin oyle degil.

Bende bayanlarin biraz golgede kalacagini dusunuyorum acikcasi.
Tabii senaryoya bagli ama ister istemez kalirlar, oyunculuk manasinda diyorum ..

hekimoglu64
15-08-07, 18:51
arkadaslar simdi melisa mi yoksa vildanmi basrolde bilen varsa bilgilendirsin lütfen ben melisanin basrolde olmasini istiyorum vildan bilmiyorum yaa umarimhayalkirikligina ugramayiz neyse....

saygilar.......

pink-k(c)
15-08-07, 18:54
ay inanmıyorum :D fragman çıkmış..
artık ben kanal d'yi kapatmam görene kadar (:
hekimoglu64 diznin başrtol oyuncuları 3'lü galiba :)

Rabish
biraz once kanald de fragman cikti sadece Vildan ATASEVER ve Erkan CAN li kismi gorebilgim cok etkileyiciydi...

Inanmiyorum:happy0064
Bu kadar erken ciktigina cok sevindim.
Muzik Kiraç'in muzigine mi benziyordu ?
Baska oyuncular gorebildin mi ?
Euro D'de cikar mi ?:img-help:

Biraz daha detay alabilirmiyiz :)

hekimoglu64

erkan candami var dizide ooooo süperisimler var yaa bu dizi izlenmezmi erken canuhtesem oynuyor takvada süperdi yaaa bu arada ben fragmanini you tubeden izleyecem eger you tubede yoksa biri bizim icin koyarmi buaya fragmani vee......... ne zaman basliyor mu süperdizi

saygilar.....

yasecey
15-08-07, 18:55
inanmıyorum ne çabuk çıktı fragman
şimdi bizler yakalayana kadar

Erkan Canın olduğunu bilmiyodum sevincim dahada arttı
daha ne süprizler görücez bakalım

betush
15-08-07, 18:59
süper ya...
muhtesem üclü bi arada :happy0064:happy0064
fragmnada cikmis:happy0064gerci ben görmedim ama bende ayrilmam artik kanal d nin önünde:happy0064:happy0064
nejo-memo-fiko:happy0064:happy0064

İZMİR'İN KAVAKLARI
Inanmiyorum:happy0064
Bu kadar erken ciktigina cok sevindim.
Muzik Kiraç'in muzigine mi benziyordu ?
Baska oyuncular gorebildin mi ?
Euro D'de cikar mi ?:img-help:

Biraz daha detay alabilirmiyiz :)

bende cok goremedim ama annem mehmet gunsur u gormus birde o zaten biliniyordu...
muzik hakkinda yorum yapamiyacagim dedigim gibi cok cok kisa gordum anlamadim...
butun bildigim bu umarim yardimci olmusumdur:img-in_lo

ayrica Erkan CAN in olmasi gercekten harika

OXFORD
Aaa fragman çıkmış mı?Şaşırdım valla.Erkan Can'ın da ismi geçiyordu ama varlığından şüphe ediyordum.Sevindim:img-icecr
Teşekkürler damlacım...

çalışmalarıma yorumlar için sağolun arkadaşlar.
Ve evet artık isim konuşmaktan vazgeçelim.İsimler belli sonuçta...

Melal abla sorma ya cuma olursa ne yaparım bilmiyorum:icon_sorr

hekimoglu64
15-08-07, 19:00
sevgili arkadaslarimcokmutluyum yaaaa bence tmc nin bu yil ki en süper dizisi diger dizilerde süperde bu dizi gercekten ekranlari kasip kavuracak yaaaa bu yillll ya bomba isimler süper isimlervar erkan can fikret kuskan nejat isler mehmet günsur melissa sözen eeeee daha ne olsun yilin dizisi benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

saygilar.....

NOT: bu arada kurtlarida unutmayaimda kurtlar vadisinide cokseverim

sayglar.....

sleepinsanity
15-08-07, 19:02
A bu ka