PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yorumlar (Avatar,İmza,Özel Çalışma, Senaryo ve Replikler)

Sayfalar : [1] 2 3

simge_yasemin
23-08-07, 17:14
Yorumlarınızı Buraya Yapınız

CAGKAN_SİMGE
23-08-07, 17:27
simgecim ve Yurt-Lady çalışmalarınız süper olmuş:)

simge_yasemin
23-08-07, 17:29
simgecim ve Yurt-Lady çalışmalarınız süper olmuş:)

sağol yorumun için adaşım :img-hyste

Yurt-Lady
23-08-07, 17:30
Sagol yorumun icin CAGKAN_SİMGE :img-yes:

CAGKAN_SİMGE
23-08-07, 17:31
sağol yorumun için adaşım :img-hyste

heheheee:) ayrıca resimler içinde çok saol adaşım:img-wink:

simge_yasemin
23-08-07, 17:35
heheheee:) ayrıca resimler içinde çok saol adaşım:img-wink:

birşey değil adaşım :D
Yurt-Lady çalışman güzel olmuş ellerine sağlım ;)

havin91
23-08-07, 17:38
Selin ve Simge_yasemin calismalariniz cok guzel olmus, ellerinize saglik!

Nazli_Niko 4eve
23-08-07, 17:46
simge_yasemin özel calisma harika olmus, onun resimlerinide ekleyebilirmisin???:img-wink:

simge_yasemin
23-08-07, 19:09
havin91 ve Nazli_Niko_4eve
yorumlarınız için teşekkürler.
canım ben o resimleri bi arkadaşımdan bulmuştum
pcye format atılınca resimlerde gitti dğl olarak ;)

acemicadi_selim
23-08-07, 19:32
ohh bee sonunda multimedya basligimiz acildi :happy0064:happy0064

butun calismalar mukemmel bayildim wallla :)

Yurt-Lady
23-08-07, 23:33
simge_yasemin, Gulpembe72, Rabish: Resimler iicn cokk sagol :img-wink:

Yurt-Lady
23-08-07, 23:38
gzd_keremcem, Havin91, Genco_Pelinsu ve diger arkadaslar: avatarlariniz ve imzalariniz harikaa olmus ellerinize saglikk!! Hep devami beklerizz :img-wink:

Veee..Gulpembe seninde Ozel Calismalarin cokk guzell olmuss ellerine saglikk

simge_yasemin
24-08-07, 08:55
simge_yasemin, Gulpembe72, Rabish: Resimler iicn cokk sagol :img-wink:

birşey değil canım

_pegasus_
24-08-07, 10:14
multimedta bölümü açıldığına çok sevindim hepinizin ellerine sağlıkkk:img-wink:

gzd_keremcem
24-08-07, 11:28
merhem ve summer imzalar süper
simge,genco_pelinsu ve gülpembe emeğinze sağlık

CaNaN^_^
24-08-07, 11:32
heyt be multimedya açılmış sonunda arkadaşlar bütün çalışmalar harika ellerinize sağlık...!

BuRa[K]üBRa
24-08-07, 12:04
hmmmm multimedia bşlıımıız hyrlı olsnn arklarımm!!
yaban çiçekleriiii
btn çalşmalar herşey herşey süperr harikasınız özeti de okudmm pzrtesiii iple çekiormmmmm

BuRa[K]üBRa
24-08-07, 13:15
hmmmm yorumlarr burayaymışşş!!
birz uzak kaldıım yhaaa prdon untmuşumm yeni aviler ve imzalar süperrrdiiii demiştm:D:D:D
özellkle ağaçın ordakii

GULPEMBE72
24-08-07, 17:16
gzd_keremcem, Havin91, Genco_Pelinsu ve diger arkadaslar: avatarlariniz ve imzalariniz harikaa olmus ellerinize saglikk!! Hep devami beklerizz :img-wink:

Veee..Gulpembe seninde Ozel Calismalarin cokk guzell olmuss ellerine saglikk

Güzel sözlerin için teşekkürler arkadaşım.Senin avatarların ve özel çalışmalarında çok güzeller.Seninde ellerine sağlık.

emirdag_güzeli
24-08-07, 17:45
herkesin ellerine emegine saglik..

summer___17
24-08-07, 20:16
Multimedia bölümü hayyırlı uğurlu olsun Arkadaşlar Özel çalışma imza avatar ekleyen herkese çok tşkler

cadikiiiz
24-08-07, 22:56
multimedya bölümümüz hayirli ugurlu olsun
tüm calismalar ve resimler hepsi harika..
ellerinize saglik :img-wink:

gumus-mehmet
25-08-07, 00:40
simge_yasemin senin yaptigin avatarlar bende yorukmuyoo herkesde mi öyle yoksa sadece bende mi..? Herkesde ise yeniden eklermisin merak ettim..

simge_yasemin
25-08-07, 12:18
yoo canım bende gözüküyor ama yeniden ekledim birdaha dene
olmuyorsa sayfayı yenilede bk ;)

sahika_87
26-08-07, 13:22
buda siyah beyazı...
http://img340.imageshack.us/img340/2528/animation2en6.gif

bu avatar çok güzel olmuş ya ellerine sağlık canan

BuRa[K]üBRa
26-08-07, 14:34
canancımm yabtııın siyah beyaz avatara bayldım bnden sana artı rep canım:):):):)

bugsbunny05
26-08-07, 16:23
arkadaş imza yaptım nasıl buldunuzzz

summer___17
26-08-07, 22:57
Çalışmalar İçin Tşkler Arkadaşlar

Yeni bir aile imzası yapsak fena olmaz hani?

BuRa[K]üBRa
28-08-07, 12:05
summer__17 haklısın cnmcımmm ama kim yabcak bn yabarım da beceremiormm kiii:S:S:S

gzd_keremcem
30-08-07, 15:55
GermanLady 14 ve pelinsu çalışmlar çok güzel
peyveste resımler için saol

cadikiiiz
30-08-07, 17:34
wow bütün calismalar süper ötesi olmus
ellerinize,emeginize saglik :D:D

tuğba filiz
30-08-07, 19:19
havin91 germanlady14 çalışmalarınız süper

yabançiçeği
30-08-07, 20:05
ellerinize sağlık.bu arada benide aranıza alırsanız sevinirim...

tuğba filiz
30-08-07, 23:20
sewdam imzan süper ellerine sağlık

sevdam...
31-08-07, 00:11
sewdam imzan süper ellerine sağlık

yorumun icin cok saol canim...begenmene sevindim...

ebrucu_büşraa
31-08-07, 00:31
tüm çalışmalar harika...
ellerinize emeğinize sağlık...

gzd_keremcem
31-08-07, 01:37
sevdam...
bence imzalaın çok güzel olumş canım

BuRa[K]üBRa
31-08-07, 11:47
hmmm gzd_keremcemm çalşmalar süperr ybtııın imzalarr!!
bir de gülpembe abla şu burakın resmlerii bn onu daha önce hij görmemiştimm onun nrmal hali de var mı sende???? eline salık süperr olmuşş gif olrk ybtıına bayldımmmm:img-wink::img-in_lo

tuğba filiz
31-08-07, 11:51
yurt-lady gzd_keremcem gülpembe ellerinize sağlık süper çalışmalarınız

gzd_keremcem
31-08-07, 15:18
üBRa;4585007']hmmm gzd_keremcemm çalşmalar süperr ybtııın imzalarr!!
bir de gülpembe abla şu burakın resmlerii bn onu daha önce hij görmemiştimm onun nrmal hali de var mı sende???? eline salık süperr olmuşş gif olrk ybtıına bayldımmmm:img-wink::img-in_lo

yurt-lady gzd_keremcem gülpembe ellerinize sağlık süper çalışmalarınız

saolun yorumlarınız için
resimlerin kalıtesı kötuydu ımza fazla güzel olmadı
yurt-lady avıler çok şeker

Yurt-Lady
31-08-07, 17:13
gzd_keremcem, tuğba filiz: yorumlariniz icin cokk sagolun! :img-wink:

sarisin_bomba= imzalarin ve avatarlarin cokk guzell olmuss ellerine saglikk. :img-wink:

kordugum = imzalarin cokk guzell olmuss ellerine saglikk :img-wink:

61merve61 = imzalarin cokk guzell olmus ellerine saglikk :img-wink:

sevdam...
31-08-07, 17:50
gzd_keremcem yorumun icin cok saol...

merve, cansu ve sarisin_bomba imzalar ve avatarlar harika olmus...ellerinize saglik...

tuğba filiz
31-08-07, 19:14
kördüğüm merve sarışın_bomba ellerinize sağlık

gulenayse
31-08-07, 19:30
arkadaşlar ellerinize sağlık hepsi çok ama çok güzeller
resim ekleyen arkadaşlarında emeğine sağlık:img-yes:

Yurt-Lady
31-08-07, 21:03
61merve61, firdevs = çalısmalarınız çokk güzel olmuş ellerinize sağlık! :img-wink:

Merviş
01-09-07, 12:22
kordugum cnm çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık.. Ömer&Ayşe süperler. Çok güzel bi sahneden yapmışsın imzanı da gayet kaliteli bi imza.. :img-yes:

Yurt-Lady
01-09-07, 13:18
lusnica = ilk çalısman çokk güzell olmuş ellerine sağlık! :img-wink:

acemicadı_selim = Imzan ve avatarın çok güzell olmuş ellerine sağlık! :img-wink:

gzd_keremcem = cnm imzan çok güzel olmuş ellerine sağlıkk ! :img-yes:

gzd_keremcem
01-09-07, 13:25
yurt-lady yorumun için saol
peyveste ve lusnıca çalışmalar çok güzel

123gülşah
01-09-07, 13:55
ben de o diziyi seviyorum

Yurt-Lady
01-09-07, 18:47
Belize özledim senin çalısmalarını, yine çokk güzel olmuş ellerine sağlık! :img-wink:

belize22
01-09-07, 19:55
Selincim (Yurt-Lady) avatar ve imzaların muhteşem olmuş!
Ellerine sağlık. Yeni bölümlerden de imza ve avatar takımları bekliyorum senden. :img-wink:

Diğer çalışma yapan arkadaşların da ellerine sağlık. Bütün çalışmalar çok güzel.

Yurt-Lady
01-09-07, 20:16
Selincim (Belize) cok sağol yorumun için. Inşallah bu bölümde resim cekersin..:img-blush sesinkiler iyi oluyor :img-wink:

acemicadi_selim
01-09-07, 21:45
yurtlady calismalarin supper

gumus-mehmet
01-09-07, 23:10
Ellerine saglik Yurt-Lady avatarlarin cook guzel olmus..

gzd_keremcem
02-09-07, 00:37
dilara saol resımler için...
maşallah çok hızlısınız

cadikiiiz
02-09-07, 02:24
bütün calismalar ve resimler süper..
emeginize saglik :good:

Yurt-Lady
02-09-07, 14:46
Dilaracım Resimler için çok sağol :img-wink:

esuk
02-09-07, 15:18
Resimler için tekrar tesekkurler dilara calısma ypanların emeklerine saglık Yurt-Lady calısmaların superler=)....!!!!

gulenayse
02-09-07, 18:51
arkadaşlar çalışmalr çok güzel
resim ekleyen arkadaşlara da teşekkürler
çok güzel şeyler yapıyosunuz
yurt lady
esuk
ve keremcem d
harikasınız:img-yes:

acemicadi_selim
02-09-07, 21:45
dilara resimler icin coook tskler

meryemce20
03-09-07, 11:15
eledrhim ellerine saglik senaryon muhtesem

yabançiçeği
03-09-07, 11:47
ARKADAŞLAR ELLERİNİZE SAĞLIK...hepsi muhteşem olmuş..........

eledrhim
03-09-07, 12:13
eledrhim ellerine saglik senaryon muhtesem

:) teşekkür ederim...:img-wink:

birzey
03-09-07, 12:19
ayyy canım asenam ömerle ayşe yazmışşş... hemide süper yazmış...birde buraya yorum yazayım dedim...
canım harika olmuş süper ötesi... daha önce söylemiştim değil... içimden de sanki olası bir durum diye gçiyor... taaarik a uyuz oluyorum yaa... ömer haklı karımdan uzak dur demeye... birde son bölümde ayşeye seni seviyorum dedi ya bence ömer kesin bişeyler yapacak... saatin gerçeği öğrenmesini o kadar çok isityorum ki...ama kemalin tepkisinin aynen yazığın giib olacağına eminim... ayyy devamı nerde kız bunun...hani ama hani..isterimm isterimm m yeni bölüm isterimm.... yeni bölüm derken devamını demek istiyorum...ellerine yüreğine sağlık...

eledrhim
03-09-07, 12:33
ayyy canım asenam ömerle ayşe yazmışşş... hemide süper yazmış...birde buraya yorum yazayım dedim...
canım harika olmuş süper ötesi... daha önce söylemiştim değil... içimden de sanki olası bir durum diye gçiyor... taaarik a uyuz oluyorum yaa... ömer haklı karımdan uzak dur demeye... birde son bölümde ayşeye seni seviyorum dedi ya bence ömer kesin bişeyler yapacak... saatin gerçeği öğrenmesini o kadar çok isityorum ki...ama kemalin tepkisinin aynen yazığın giib olacağına eminim... ayyy devamı nerde kız bunun...hani ama hani..isterimm isterimm m yeni bölüm isterimm.... yeni bölüm derken devamını demek istiyorum...ellerine yüreğine sağlık...

ilahi zeynep yaaaa... devamını senden bekliyoruz...

ben daha diğer senaryo için devam yazamadım canım.. diğer demişken aklıma geldide ben rüşvetimide isterim:)

bu arada ben saadet ve kemalin öğrenmesi için erken olduğunu düşünüyorum... ömer bir şekilde yine bir yalanla kurtulacak ve ayşe yine üzülecek...

tariki bende sevemedim nedense:):icon_whis:img-blush

teşekkür ederim cnm...:img-wink:

birzey
03-09-07, 12:40
ilahi zeynep yaaaa... devamını senden bekliyoruz...

ben daha diğer senaryo için devam yazamadım canım.. diğer demişken aklıma geldide ben rüşvetimide isterim:)

bu arada ben saadet ve kemalin öğrenmesi için erken olduğunu düşünüyorum... ömer bir şekilde yine bir yalanla kurtulacak ve ayşe yine üzülecek...

tariki bende sevemedim nedense:):icon_whis:img-blush

teşekkür ederim cnm...:img-wink:

canım ben devam edeyim etmesinede biliyorsun sonra katliam olmasın canım senaryon...bilirsin bu konuda üstüme yoktyur... hımm doğru sen devam etmelisin ben holiganın devam beklişyorum değil...

ne rüşveti kız... tam anlamadım ki.. dün akşam dediğinse hemen canım zevkle...zaten çok merak ediyorum fikrini... böyle rüşvete can kurban....

bencede öğrenmeleri için çok erken... ama sanki kemal öğrense işler daha kolaylaşır gibide öğrenmesin ömerin bu kıvırışları muhteşem oluyor...

devam yazmayı deneyeyim bariii... tabi şöyle genişlemesine bir hayal kurayım öyle...:img-wink:

eledrhim
03-09-07, 13:18
evet yorumlar burayada yapılmaya başlanmış...:)

sevgili meryemce... ben seninkileride henüz okudum, ben onları replik sanmıştım bu yüzden bakmadım ama az önce dikkatimi çekti senaryo tahminiymiş.. ellerine sağlık...:img-wink: özellikle kemalin ömeri boğazlıyormuş gibi yapmasına bayıdım...

zeynepçim canım msn den çok beğendiğimi söylemiştim senaryonu bende dayanamadım yazdım bir tane... bu arada taaaaariiiik lafına bayılmıştım ömerin... eee bunu sana söylemiştim zaten... tatlım bekliyorum bak devamını... neler döktüreceksin çok meraktayım...:img-yes:

slim-shady elinize sağlık, yorumlara baktım ama kimse oraya yazmamış bende buradan iletmek istedim... (tembelim ya kopyaladım) bölüm güzel ama hüzünle bittiği için biraz ciddi bir bölüm olmuş sanırsam...:img-blush ama ben ömerin derhal orijinal haline döneceğinden eminim nedense:)

şekerşey_bjk
03-09-07, 13:34
bilin bakalım kim geldi....

ooo asena hanım.. zeynep söylemese bilmeyeceğiz burda olduğunu... oy oy oy ne uzun yazmışsın öyle.. ayşe eve döndü... ömer de pek mutlu oldu bakıyorum.... eeeeee.. devamı yok mu:icon_whis:img-polic:img-polic

devam isterim:img-in_lo

zeynep hanım demek burayada yazıyordunuz.. 10. bölümü nasıl bu kadar iyi tahmin ettin ki.. bunların aynısı olmadı mı zaten hemen hemen...

devam isterim ama ben.. bilirsin birazcık doyumsuz bir insanımdır:icon_whis:img-polic:img-polic

diğerlerini de okuyunca yorum yapacam.. sevdim burayı:img-in_lo

a.s.m.
03-09-07, 13:51
cicim....

buraya mı kaçtın...biz de senin peşinden geldik buralara. ama gözümden kaçtı sanma buraya kayırma var...burdaki bi bölümün uzunluğu ne kadar sıla nınki ne kadar...:icon_whis
neyse sağ olsun cecem gösterdi burayı...öyle gördüm yazdığın bölüm devamını. eline sağlık güzel olmuş .ama ömer in gerçekrte bu kadar çabuk kabul edeceğini ailesine söyleme fikrini hiç sanmıyorum.
gerçi belli de olamz. kıskançlıktan gözleri kör olursa söyleyebilir de belki
ellerine sağlık cicim.

birzey
03-09-07, 13:54

ooo asena hanım.. zeynep söylemese bilmeyeceğiz burda olduğunu... oy oy oy ne uzun yazmışsın öyle.. ayşe eve döndü... ömer de pek mutlu oldu bakıyorum.... eeeeee.. devamı yok mu:icon_whis:img-polic:img-polic

zeynep hanım demek burayada yazıyordunuz.. 10. bölümü nasıl bu kadar iyi tahmin ettin ki.. bunların aynısı olmadı mı zaten hemen hemen...

devam isterim ama ben.. bilirsin birazcık doyumsuz bir insanımdır:icon_whis:img-polic:img-polic

diğerlerini de okuyunca yorum yapacam.. sevdim burayı:img-in_lo

şekerim sen benimle dalga mı geçiyorsun kanımca öyle yapıyorsun...gerçi ne yazdım unuttum ama yazdıklarımın hiç biri çıkmadı gibi yaww....ömerin dağıtma oalyı olmadı bi kere ağladı sadece... sen benim hassas duygularımlamı oynuyorsun ne... bak holigan moligan anlamam...holiganı olduğun senaryoyu sana okutmam... heheeheheheh

eledrhim
03-09-07, 14:07

ooo asena hanım.. zeynep söylemese bilmeyeceğiz burda olduğunu... oy oy oy ne uzun yazmışsın öyle.. ayşe eve döndü... ömer de pek mutlu oldu bakıyorum.... eeeeee.. devamı yok mu::icon_whis

ya tamam dayanamadım yazdım dün akşam... yaa siz çok ilgilenmiyorsunuz diye şeetmiştim ben yoksa neden söylemeyim canım.. hem ben senden hiçbir şey kaçmaz sandıydım:)

devamı yok canım, isteme devamını diğerini bırakırım yoksa...:icon_whis

cicim....

buraya mı kaçtın...biz de senin peşinden geldik buralara. ama gözümden kaçtı sanma buraya kayırma var...burdaki bi bölümün uzunluğu ne kadar sıla nınki ne kadar...:icon_whis
neyse sağ olsun cecem gösterdi burayı...öyle gördüm yazdığın bölüm devamını. eline sağlık güzel olmuş .ama ömer in gerçekrte bu kadar çabuk kabul edeceğini ailesine söyleme fikrini hiç sanmıyorum.
gerçi belli de olamz. kıskançlıktan gözleri kör olursa söyleyebilir de belki
ellerine sağlık cicim.

cicim sağolasın.. yok canım öyle canım çekti dün 20 bölüm sıla düşününce kafa dağıtmak baabında...:icon_whis
ya ben tek seferde ekledim çünkü devam etmicem... o sebeple yani.. yoksa 4 bölümlük orası:):img-blush:icon_whis
yok valla ömer kabullenmedi, sadece kaybetme korkusu sardı, tarıkıda kapıda görünce... zati ayşeyi götürdü ama ben o kısımları sadoştan korkacak diyerekten öyle bol keseden atarak yazdım.. ömeri sıkıştıran çok, duyguları, üzgün ayşe, nefise, begüm babası, annesi, kendi babası, recep, sevim, tarık vs gibi... zaten hemen kıvırmaya hazırdı farkettiysen sadoşu görünce ayşenin ardına saklandı aslında aklımdaki de öyle değildi ama biran önce bitirme adına öyle oldu...
sharlock holmes gibi hemen bulursun açığımı:icon_whis dimi cicim...

yabançiçeği
03-09-07, 14:50
çalışmalarınız çok güzel.hepinizin ellerine sağlık...

BuRa[K]üBRa
03-09-07, 16:39
bütün imzalar avilerr harikaaaa şu ömerimin ıslak olduuu bir de kuuklala ömer avisine bayldımm
harikasınınz yaban çiçkeleriii!!!
seform sizi:):):):img-in_lo

Te QuIeRo BoRaN
03-09-07, 16:41
hepinizin calismalari süperrr...hele imzalara bayiliyorumm yaaa:happy0064:happy0064:happy0064
hepinizin ellerine saglik:img-wink::img-yes:

gzd_keremcem
03-09-07, 16:49
melike,hasibe,peyveste,merve çalışmalar çok güzel
gülpembe resimler için saol

gzd_keremcem
04-09-07, 11:08
melıke,esuk,yurt-lady çalışmalar çok güzel
dilara resımler için saol

BuRa[K]üBRa
04-09-07, 11:11
bütün çalşmlalara bayldımmmmm yhaaa süperrrrr harika ötesyyyy:img-wink::img-wink:
saolun arklarr

belize22
04-09-07, 13:23
esuk imzaların çok güzel olmuş. Renk değişimlerini çok güzel uygulamışsın.:img-wink:
Selin (Yurt-Lady), imza ve avatarların yine muhteşem. Bir takımını kullanıyorum şimdi. Ellerine sağlık.:img-wink:

Yurt-Lady
04-09-07, 18:37
Belize, gzd_keremcem yorumlariniz icin cokk sagoll :img-wink:

hazaLck
04-09-07, 18:48
bnmkiLrede yorum yapın kujuLar yhaa:icon_sorr

gulenayse
04-09-07, 19:47
ya yurt lady çalışmalrın süper ötesi ellerine sağlık
diğer çalışma yapan herkesin de ellerine sağlık hepsi çok güzell..

horcruxharry
04-09-07, 22:15
Arkadaşlar yeni nesil Zoraki Koca aile imzası yapılacaktır. Katılmak isteyenler bana özel mesaj atabilirler. Özel mesaj atmayanlar imzaya dahil edilmeyecektir.

Princess-Sila
04-09-07, 22:49
hepinizin elinize emeginize saglik cok güzel olmuslar bende avatarimda kullaniyorum calismalarinizin birini hepsi birbirinden harika

hazaLck
04-09-07, 23:08
bana yine yorum yok !

şekerşey_bjk
05-09-07, 11:05
eledrhim
birzey
ve tüm senaryo yazanlar....

devam istiyoruzzzzzzzz:img-polic:img-polic:img-polic:img-polic:img-polic

BuRa[K]üBRa
05-09-07, 11:15
yhaaaf şu ömerin islak saçlı resmler süperrr gülpembe abla teşekkrler resmler içn btn çalşmalar gene harikaaaaa yeni imzayı yapan arkıma da teşkkrlerr!!!!:img-wink::img-icecr

yabançiçeği
05-09-07, 11:36
hepinizin ellerine,emeğine sağlık çok güzeller...

eledrhim
05-09-07, 11:43
eledrhim
birzey
ve tüm senaryo yazanlar....

devam istiyoruzzzzzzzz:img-polic:img-polic:img-polic:img-polic:img-polic

kız senin işin gücün yok mu?
alçak... taa buralarada yetişme...:icon_whis
ben sana başka devam yazıyorum, kafan karışmıştı ya...:)

gülistan
05-09-07, 18:42
GÜLPEMBE72 , yurt lady
canan^_^,germanlady14
hazalck
hepinizin avantar ve imzaları çok güzel olmuş
yalnız sizden bi ricam var bana beğendiğiniz bi imza gönderebilirmisiniz
multimedya bölümünde var ama izinsiz kullanmak istemedim
şimdiden teşekkürler saolun

sakinn
05-09-07, 20:31
Zoraki Koca resimleriyle özel çalışmalar yapan tüm arkadaşların ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş.devamı gelmesi dileğiyle:)

BuRa[K]üBRa
06-09-07, 12:47
:img-wink::img-wink:özel çalşmalarr harika esuk arkım seninkinide gülpembe abla sennkinide kioö seninkinide acaiq beendim
elinizie yüreinize salık:img-wink:
öptüm siziii!!!!
yrn akşama kdr yokummm!!!!!:img-yes::icon_whis

yabançiçeği
06-09-07, 13:03
hepsi çok güzel.herkesin ellerine,emeğine sağlık...

Yurt-Lady
06-09-07, 17:02
ekın-sarp resimler çok güzel! çok sağol :img-wink:

Yurt-Lady
06-09-07, 22:19
Sefkat imzaların çok güzel olmuş ellerine sağlık! :img-wink:
Sudenaz resimler için çokk sağoll!! :img-yes:
ve gulpembe herzaman olduğu gibi çalısmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık! :img-yes:

Te QuIeRo BoRaN
07-09-07, 17:51
hepiniz süperrrrrrr siniz yaa ellerinize bin kat saglik:happy0064
ya asik oldum bu calismalara avilere ve imzalara:happy0064
cookkk tesekkürlerrbye

BuRa[K]üBRa
07-09-07, 18:58
harbiden kızlar artık hepimiz süper birer resim yabar bozar olduk ki daha ne diiim yani:):)
hepimizin emei,ne yüreine sağlık!!!!
ama bi keRReciklte keşkem burakta görse onun içn ybtklaerımızıııı yhaaaaaaaa:img-blush:img-in_lo

gzd_keremcem
08-09-07, 01:06
bütün çalışmalar süper
aslı,nesrin ve şefkat aklımda kalanlar ellerinize sağlık

hazaLck
08-09-07, 10:58
GÜLPEMBE72 , yurt lady
canan^_^,germanlady14
hazalck
hepinizin avantar ve imzaları çok güzel olmuş
yalnız sizden bi ricam var bana beğendiğiniz bi imza gönderebilirmisiniz
multimedya bölümünde var ama izinsiz kullanmak istemedim
şimdiden teşekkürler saolun

qeç oLdu ama :happy0064 orda bnmde adım war bnmkiLerden istedini kuLLanabiLirsin jnm :img-wink:

gülistan
08-09-07, 13:04
qeç oLdu ama :happy0064 orda bnmde adım war bnmkiLerden istedini kuLLanabiLirsin jnm :img-wink:

teşekkür ederim saol

rockerkemal
08-09-07, 17:07
favori zoraki kocaaaaa

**mavilim**
09-09-07, 16:44
valla çok hızlı ilerliyorsunuz bu 5 gün yoktum üstüne kaç sayfa eklenmiş...neyse ben çalışmalarımı yollimm...

gzd_keremcem
09-09-07, 18:29
bütün çalışmalar süper
dünkü bölümden hiç resim yokmu?:img-in_lo

hazaLck
09-09-07, 18:39
eft yhaa dünkü böLümden capsLer bekLios :img-yes:

kıvanckerocu
09-09-07, 18:41
bütün çalışmalar süper
dünkü bölümden hiç resim yokmu?:img-in_lo

slm arkadaşlar
dünkü bölüm resimlerini eklerseniz çk sevinirim:happy0064:happy0064
reytingler bnce ii 2. ve 4. olmak da bi başarıdır (içimde yinede bi burukluk var yani yaz boyu hep 1.olan dizi cumartesiye alınınca işte böyle oluo kanal yöneticielri inş bunu dikkate alıyolardır)
ömer artık aklını başına al çk sevdiğin kadın gidio :img-in_lo
bu arada dizide bir sürü aşk başladı
nejat-şükü,taner-özlem,recep-sevim haydi hayırlısı
aile imzası yapılırsa bnide eklemeyi unutmayın lütfen:img-wink:

**mavilim**
09-09-07, 18:53
benidee unutmayıın bendeeeeeeeee!!!ben kusur kalmıyimm!!!!:good::P:img-yes:

Yurt-Lady
09-09-07, 20:04
Sahracim son video calisman cokkk guzelll olmuss
yeniden soylemek istedim :img-yes:
ellerine saglikkkk!! :img-wink:

lazkizz
09-09-07, 20:58
Arkiler super imza yapmisiniz, Ellerinize saglik :) Hepsi birbirinden guzel

prenzez
09-09-07, 22:15
ben gelmeyeli multi-meda bölümüz açılmış bile!:happy0064hayırlı uğurlu olsun-gecikmeli de olsa-:) emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

hazaLck
09-09-07, 23:00
üstüme aLarak söLüorm tşk.Ler ama tek tek isim werseniz daha ii oLur :img-wink:

bummer
09-09-07, 23:28
Arkadaslar klıpler cok guzel olmus ellerınıze saglık bende bı ıstek yapayım ozaman nıran unsaldan oyun bozan sarksını klıp yaparsanız cok sevınırım omerın kısılıgıyle cok uyustugunu dusunuyorum ayseden omere gelsın bu sarkı:img-yes: tesekkurler...

Yurt-Lady
10-09-07, 12:40
Belize22 supersin !!
cokkk sagol resimler icin!! :img-wink:

GULPEMBE72
10-09-07, 17:49
Sevgili Sahra Arkadaşım;Son video klibin çok güzel olmuş.Şarkı ve
görüntüler çok uyumlu.Duygulandırıyor insanı.:img-cray:
Ellerine,emeğine sağlık.Kliplerinin devamını bekliyorum.

notum
10-09-07, 22:43
herseni ellerinesağlık heşey çok güzel saolun:)

hazaLck
11-09-07, 19:56
yha böLüm fotoşLarı nerde kaLdı ddizinin üstünden kaç qün qeçti bekLioruzz:good:

gzd_keremcem
12-09-07, 00:49
belize ve yurt-lady resimler için teşekkürler
bütün çalışmalarda çok güzel olmuş

saxe88
12-09-07, 05:58
prenzez
baran-havin
bugs-buny
yurt-lady
hazalck
cicigirl
...nuris...
gzd_keremcem

hepinizin eline ve emegine saglik guzel calismalar devamini beklerim:happy0064:good:

Yurt-Lady
12-09-07, 06:49
gzd_keremcem, nuris..
son imzalariniz cokk guzel olmuss arkadaslar ellerinize saglikk :img-wink:

BuRa[K]üBRa
12-09-07, 11:47
Yurt-Lady bölüm resmleri içn çok çok çok çok teşekkürlerr!!!!
iiikiii koymuşun emeine sağlık cnmcım!!!:):)
birde te quire boran sende ybtııın özl çlşmalar çook güsellll birde son birşey bzm aile imzaları daha hazır deel mi yhaaf?????:icon_sorr:img-in_lo

berivan_
12-09-07, 22:10
Yurt-Lady
ayca-pink

Bölum resimleri icin cok tesekkurler,ellerinize ve emeklerinize saglik:good:

ekim87
12-09-07, 23:32
Yurt-Lady ayça_pink bölüm resimleri için teşekkürler ellerinize sağlık:happy0064

Yurt-Lady
13-09-07, 00:06
arkadaslar yorumlariniz icin cokk sagol...:img-wink:
ayca_pink resimler icin cokk sagol cnm :img-wink:

saxe88
13-09-07, 00:19
yurt-lady & ayca_pink emeginize saglik resimleri eklediginiz icin cok sagol:img-wink:

berivan_
13-09-07, 07:58
Yurt-Lady,bölum resimlerini eklemeye devam etmisin cok tesekkurler....

sudenaz,fragman resimleri icin coook tesekkurler...

BuRa[K]üBRa
13-09-07, 11:42
yurt-ladı bölüm resmleri içn çok çok çok teşekkrler ellerine sağlık!!!:):):););)

Yurt-Lady
13-09-07, 13:05
sudenazz fragman resimler cokk cokk sagol cnm...bende cok merak ediyordum fragmani..
:img-wink:

gzd_keremcem
13-09-07, 13:10
sudenaz fragman resımleri için teşekkürler ben görmemiştim iyi oldu
diğer resımlerde çok güzel çıkmışlar:img-yes:

prenzez
13-09-07, 13:29
Fragmanı görme şerefine erişemeyenlerden biri olan ben için fragman resimleri süper oldu,sağol :)

yabançiçeği
13-09-07, 15:18
arkadaşlar bölüm resimlerinin son sayfasındaki son resimler harika.tabi diğer resimlerde.hepinizin ellerine sağlık...

Yurt-Lady
13-09-07, 16:06
arkadaslar calismalariniz cokk guzell olmuss ellerinize saglikk

prenzez
13-09-07, 17:02
http://img105.imageshack.us/img105/182/burakzivitgzkrpyorkz1.gif (http://imageshack.us)

çok komik olmuş,bayıldım:img-hyste
eline sağlık!

gumus-mehmet
13-09-07, 17:02
Yurt-Lady ekledigi resimler harika helede Burak 2nci resimde cook guzel cikmis acayiip bi gulusu var. Bittim yani:img-in_lo. Ekledigin icin saol Yurt-Lady. Boyle resimleri nereden bulursunuz HIC anlamam

Yurt-Lady
13-09-07, 17:07
gumus-mehmet cok sagol cnmm yorumun icin..
ben resimleri Kanal D´nin sitesinden buldum..:img-yes:

GULPEMBE72
13-09-07, 18:13
Sevgili Prenzez;Güzel sözlerin için çok teşekkürler.Beğenmene sevindim.
Senin imzaların ve avatarların da çok güzel olmuşlar.Ellerine,emeğine
sağlık.

GULPEMBE72
13-09-07, 18:22
Sevgili Sudenaz Arkadaşım;Son eklediğin resimler çok güzeller.
Çok teşekkürler.Ellerine,emeğine sağlık.

saxe88
13-09-07, 19:18
sudenaz
yurt-lady
bu guzel resimler icin cok sagol emeginize saglik gercektende dikkat edin bu guzel iki insana:img-wink: cok tatlilar yaa:happy0064

saxe88
13-09-07, 19:43
horcruxharry ve GULPEMPE72
GermanLady14
ya arkadaslar bencede ne kadar aile imzasi olursa o kadar iyi olur niye boyle yapiyorsunuz bence herkes yapsin daha iyi olur kim hangi imzayi begenirsede onu kullanir bence boyle daha iyi..

germanlady14
horcruxharry ve GULPEMPE72 sizin yeni imzanizi heyecenla bekliyorum:good:

kıvanckerocu
13-09-07, 19:49
germanlady14
horcruxharry ve GULPEMPE72 sizin yeni imzanizi heyecenla bekliyorum:good:[/QUOTE]

bnde yeni imzayı sabırsızlıkla bekliyorum
tekrar teşekkürler

horcruxharry
13-09-07, 19:53
İmzalar eklenmiştir. Yorum ve +replerinizi bekleriz.

Laz_Kizi61
13-09-07, 20:05
horcruxharry aile imzasi cok süper olmus ellerine saglik

saxe88
13-09-07, 20:09
horcruxharry ve GULPEMPE72 yaa arkadaslar harika olmus supersiniz. cok guzel olmus ellerinize ve emeginize saglik devami bekleriz:happy0064:happy0064

saxe88
13-09-07, 20:14
yurt-lady canim koydugun o guzel resimlerden hareketli avatar ve imza yapabilirmisin, yaparsan cok memnun olurum simdiden tsk:img-wink:

fafak37
13-09-07, 20:59
horcruxharry ve GULPEMPE72 elinize sağlık devamı gelecekmi ??????

horcruxharry
13-09-07, 21:09
horcruxharry ve GULPEMPE72 elinize sağlık devamı gelecekmi ??????

daha dur bakalım bunları yeni hazırladık. Bundan sonra daha çok çalışma yaparız herhalde.

fafak37
13-09-07, 21:29
daha dur bakalım bunları yeni hazırladık. Bundan sonra daha çok çalışma yaparız herhalde.

olsun emeğe saygı yapın elinize sağlık takip edecem kolay gelsin :good:

eksTRa.exi
13-09-07, 21:50
yurtlady avatarLar spr 0Lmus jnm

sudenaz
14-09-07, 09:46
Sevgili yurtlady,germanlady14 ,horcruxharry ,GULPEMPE72, prenzez ,bugs_buny ,gs-tugba93,gzd_keremcem ,gzd_gzd ve ismini sayamadigim tüm arkadaslarima tesekkürler.Imzalar ve özel calismalar harika.Ellerinize saglik.

BuRa[K]üBRa
14-09-07, 11:54
aile imzaları ve şu yeni resmlerle yapılan imzalar aviler harika arklarrr!!!!
emeğinize ellerinize sağlık!!!!!
saolun wallla:img-wink::img-wink::img-yes::good:

Princess-Sila
14-09-07, 12:39
hepinizin eline emegine saglik özellikle Yeni Nesil Zoraki Koca imzasi süper olmus cok begendim ne diyim süpersiniz :img-in_lo:img-in_lo

gulenayse
14-09-07, 13:20
arkadaşlar çok güzel imza ve avatarlar yapmışsınız
özellikle son eklenen burak özlem resimlerinden çok güzel şeyler yapmışsınız
emeğinize sağlık=))

prenzez
14-09-07, 13:28
yeni nesil-eski nesil anlamam:img-wink:hazır isimler de varken bir aile imzası da benden olsun dedim:good:güle güle kullanalım:img-kiss:

sevimli lion
14-09-07, 15:20
aile imzaları çokk güsel olmuşş hepinizin ellerine (benim adımda varr!!!) herkesi ayrı ayrı kutluyorum (programı bulsamda bende yapsammm)

meryemce20
14-09-07, 15:24
yeni nesil-eski nesil anlamam:img-wink:hazır isimler de varken bir aile imzası da benden olsun dedim:good:güle güle kullanalım:img-kiss:

aile imzasi cok güzel olmus ellerine saglik bu arada benide ekledigin icin cok tesekkür ederim

hilal-44
14-09-07, 15:37
aile imzaları ve diğer bütün çalışmalar harika olmuş ellerinize sağlık arkadaşlar:happy0064:happy0064

sewimli_cadı
14-09-07, 15:50
arkadslar aile imzaları süper olmus hepinizin emeğine sağlık

Yurt-Lady
14-09-07, 18:14
Arkadaslar calismalariniz cokk guzel olmuss ellerinize saglik..
aile imzalara da bayildim...prenzez izlinle bir tane kullaniyorum... :img-wink:

#Ayçiçeği#
14-09-07, 18:28
arkadaşlar hepinizin çalışmaları süper olmuş ellerinize sağlık :good: :img-wink:

saxe88
14-09-07, 19:33
arkadaslar aile imzalari super olmus herkesin ellerine ve emegine saglik devamini bekleriz:happy0064

Yurt-Lady
14-09-07, 19:43
Te QuIeRo BoRaN, Gulpembe, Bugs_buny: Ozel Calismalariniz harikkaa olmuss ellerinize saglikkk :img-wink:

prenzez
14-09-07, 19:53
meryemce20 teşekkür edermm ve tabi diğer yorum yapanlara da teşekkür ederim:img-yes:
Yurt-Lady'cim güle güle kullan,arada tep,sen bilirsin:)ayrıca son avatarlar çok güzel olmuş,animation shop sanırım,bir ara ben de deneyeyim:img-pilot
Ayrıca bugs,boran ve gülpembe elinize sağlık.

sevdam...
14-09-07, 20:03
Yurt-Lady, ezzgiii, Pamuk_Melegim, gulenayse, gzd_gzd, gzd_keremcem

arkadaslar emeginize saglik...imzalar avalar ve tabi gifler harika olmuslar...hepside birbirinden güzeller...

ayle imzalari icin horcuxharry ve GÜLEPMBE , prenzez, GermanyLady elleriniz dert görmesin...muhtesem olmuslar...

GermanyLady Ö:EVLENEMEYIZ!Sen bana daha tokat bile atmadin... :img-hysteimzana bayildim...süper olmus:img-grin2

ebrucu_büşraa
14-09-07, 20:17
aile imzaları süper olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık..
tüm imza ve avatarlar harika çok teşekkürler ellerinize sağlık..

gzd_keremcem
15-09-07, 00:05
germanlady,prenzez ve gülpembe abla aıle ımzaları çok güzel ellerinize sağlık
nuris,gözde,yurt-lady sizlerin çalışmlarıda çok güzel

gamzem497
15-09-07, 11:05
İmzalar eklenmiştir. Yorum ve +replerinizi bekleriz.

çok tşk horcruxharry,gülpembe, prenzez, GermanyLady emeğinize sağlık aile imzaları çok güsel olmuş

Princess-Sila
15-09-07, 13:56
GermanyLady, horcuxharry ve GÜLEPMBE , prenzez aile imzalari süper olmus hepinizin eline emegine saglik
ayriyetten Senaryo & Replik, Imza, Avatar ve Özel Calisma yapan arkadaslarin da eline emegine saglik ne diyim döktürmüssünüz yine :img-wink:

N_e_z
15-09-07, 17:53
yapilan bütün imzalar süper

KeReMcEmLoVeRiN
15-09-07, 19:09
GermanLady14, prenzez, horcruxharry ve Gülpembe72 aile imzalari icin cok tskler ellerinize saglik:img-wink:cok güzel olmuslar:img-yes:

tüm diger imza, avatar ve özel calismalar icin cok tskler arkiler emeginize saglik:img-wink:

prenzez
15-09-07, 22:26
Dilara daha yeni bitirdik diziyi etkisinden yavaş yavaş kurtuluyoruz:img-pilot,bu ne hız!çok sağol:img-wink:
Ayrıca yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç bilirim ve teşekkür ederim diyerek de öderim.(borcuma sağdığımdır:img-yes:,tamam kötüydü:img-pilot)

nedim_bahar
15-09-07, 22:30
dilara61 bu ne hız daha dizinin üstünden 1 saat bile geçmedi tebrikler+tşkler çok güzel kareler

dilara61
15-09-07, 22:58
Bişey değil arkadaşlar...Resimler ibulunca hemen ekliyim dedim...Bekliyemedim:):)...

GermanLady14
15-09-07, 23:04
Vay Dilara, gercekden süpersin ya...
Ben senin kadar hizli olup hemen simdi Calisma yapamicam vallah...
Ama Yarin ilk firsatta bu Süper bölümden Calismalar sizi bekliyor olacak...

Aile Imzasi Yorumlariniz icinde cok sagolun...

havin91
15-09-07, 23:26
Dilara süpersin,
Resimler icin cok sagol!!

gulenayse
15-09-07, 23:26
Vay Dilara, gercekden süpersin ya...
Ben senin kadar hizli olup hemen simdi Calisma yapamicam vallah...
Ama Yarin ilk firsatta bu Süper bölümden Calismalar sizi bekliyor olacak...

Aile Imzasi Yorumlariniz icinde cok sagolun...

inşallah bizde zevkle bakarız eminmki çok güzel olur:img-wink:
gerçekten dilara süpersin emeğine sağlık

GermanLady14
15-09-07, 23:34
Ya Simdi fark ettim... :icon_sorr
Hic Ayse & Ömer'in Asonsör'den el ele ciktiklari anin Resmi yok...
Onlari bulan olursa nolur eklesin... :img-blush:img-blush

Yurt-Lady
16-09-07, 00:45
Dilaracim resimler icin cokk tskler

gzd_keremcem
16-09-07, 01:03
diaracım resımler için çok saol
havin91,germanlady çalışmalar çok güel
evet arkadaşlar asansörden elele çıktıkları anın resımlerini eklersenız seviniriz

kıvanckerocu
16-09-07, 11:07
diaracım resımler için çok saol
havin91,germanlady çalışmalar çok güel
evet arkadaşlar asansörden elele çıktıkları anın resımlerini eklersenız seviniriz

bnde asansörden elele çıktıkalrı resmi istiyorum
ekelyen herkese çok teşekkürler

saxe88
16-09-07, 13:12
simge_yasemin & sakinn calismalar harika ellerinize ve emeginize saglik:img-wink:

yabançiçeği
16-09-07, 16:57
ellerinize sağlık.son resimler harika olmuş...

hazaLck
16-09-07, 18:48
banada artık bi yorum yapsanız diorum bekLe bekLe aaç oLdum :icon_evil

Yurt-Lady
16-09-07, 20:28
germanylady giflerin superr olmuss ellerine saglik cnm,:img-yes:
byn_sasmaz; calismalarin cokk guzell olmuss ellerine saglik,:img-yes:
gzd_keremcem: seninkiler de cokk guzell olmuss cnm ellerine saglik.:img-wink:
hazaLck: cnm kusura bakma yorum yazamadigim icin aha simdi gordum calismalarini ellerine saglikk cnm!! :img-wink:

saxe88
16-09-07, 23:58
hazalck, hilo, yurt_lady, bugs_buny, gzd_keremcem, byn_sasmaz, germanlady14, havin91 hepinizin calismalari cok guzel ellerinize saglik:happy0064

gumus-mehmet
17-09-07, 00:09
banada artık bi yorum yapsanız diorum bekLe bekLe aaç oLdum :icon_evil

Ellerine saglik hazalck imzani begendim ve hemen kullandim gordugun gibi ikimizin imzasi da ayni ama idare edeceksin artik cok begendim kullanmasam uyuyamazdim hahah :) daha cook calisma bekliyorum sende hele de AVATAR

hazaLck
17-09-07, 12:51
hepinise çookk çook tşk ediorum ark.Lar maLumunus okuLLar açıLdı bnde okuLdan sora yapabiLicem avatar istersen resmi bana ö.m iLe at öLe yapıyım yada bnden bi resim oLsun :img-yes:

sakinn
17-09-07, 15:32
Yurt-Lady
hazaLck
PRinCesS_Mm
cimcime_kiz
havin91
GermanLady14
61MERVE61
simge_yasemin
Hilo
bugs_buny
gzd_keremcem
byn_şaşmaz

hepinizin elleri dert görmesin çok güzel olmuş çalışmalarınız:)

saxe88
17-09-07, 23:05
herkesin ellerine saglik calismalar cok guzel olmus:happy0064 devamini beklerim

simge_yasemin
18-09-07, 08:49
Yurt-Lady
hazaLck
PRinCesS_Mm
cimcime_kiz
havin91
GermanLady14
61MERVE61
simge_yasemin
Hilo
bugs_buny
gzd_keremcem
byn_şaşmaz

hepinizin elleri dert görmesin çok güzel olmuş çalışmalarınız:)

çok sğl yorumun için cnm
saxe88 sanada teşekkür ederim cnm ...=)

hilal-44
18-09-07, 15:50
Yurt-Lady
GermanLady14
cimcime_kiz
simge_yasemin
PRinCesS_Mm
havin91
PeTeK_girl
prenzez
61MERVE61
Hilo
gzd_keremcem (unuttuklarım varsa özür dilerim)
hepinizin çalışmaları harika olmuş ellerinize sağlık arkadaşlar:happy0064

Yurt-Lady
18-09-07, 18:14
Germanlady imzan muhtesem olmusss valla bayildim ellerine saglikk :img-wink:

GermanLady14
18-09-07, 18:57
Yorumlar icin sagolun...
Artik Imzalarimda hep gif ckullanmaya özen gösterecegim...
Cünki Ne kadar cok bu tarz seylerle ugrasirsam, o kadar cabuk ustalasirim, ve daha güzel sonuclar cikar ortaya... :img-wink:

hazaLck
18-09-07, 20:41
gumus-mehmet sana avatarını yaptım jnm yorum yazmayı unutma

bu arada ark.Lar nickLer akLımda kaLmadı ama hepinizinki çok quseL oLmuş eLLerinize sağLık :D

sarıseren
18-09-07, 21:27
GermanLady14,keremcem d,cimcime_kiz,simge_yasemin,havin91,PRinCesS_Mm,pr enzez çalışmalar süper :good:
ellerinize sağlık...

cimcime_kiz
18-09-07, 23:48
Öncelikle herkese Yorumu icin Tsk ederim :img-wink:

Te QuIeRo BoRaN Senaryon gercekden cok güzel olmus :img-yes:
Devamini dört gözle bekliyorum .. ahh keske gercekdende öyle olsa :img-icecr

Dilan-Cagri
19-09-07, 01:07
GermanLady14
cimcime_kiz
prenzez
PRinCesS_Mm
havin91
simge_yasemin
keremcem d
hazaLck
61MERVE61
bugs_buny
Hilo
gzd_keremcem
(ayb!ke)
Gözde
gulenayse
PAMUK_MELEGIM
acemicadi_selim
mervemre
gs-tugba93

Tüm calismalar süper olmus...Bu arada biliyorum gec kaldim ama aile imzasi yenilenince benide eklersiniz cok sevirinim :img-blush

Te QuIeRo BoRaN
19-09-07, 15:10
didem canim calisman süper olmus ayni eski filmlerde gibi :img-wink:
senden baska senden baskaa:happy0064

#Ayçiçeği#
19-09-07, 16:08
Te QuIeRo BoRan senaryon süper olmuş valla devam etsene yine bunun gibi çok güzel olsun devamı da :img-wink: :good:

KeReMcEmLoVeRiN
19-09-07, 17:22
Te QuIeRo BoRan yani Hacer senaryon cok güzel olmus canim kardesim:)
okurken oyuncularin sesini duyar gibi oldum sanki onlar sölüyorlardi:img-yes:

zaten dün sen yazarken okudum yorumumuda yazim dedim kisa yapcam demistin ama baya yazdin aferin:img-wink:
devamini bekliyoruz ablasi:img-wink::img-icecr

meryemce20
19-09-07, 17:48
te quiero boran senaryon muhtesem nolur biran önce devamini yaz

Te QuIeRo BoRaN
19-09-07, 19:31
cok tesekkürler arkadaslar (ablacim:P)
devamini yazcamda zaman bulabilirsem vallah bi basina oturdummu birakamiyom:good:
bence sizde bi deneyin bende hic yazmamistim bi yazmaya basladim gerisi kendiliginden geldi:)

Yurt-Lady
19-09-07, 19:57
cimcime_kiz, mydestiny, germanylady calismalariniz superr olmuss ellerinize saglikk ! :img-wink:

cadikiiiz
19-09-07, 20:05
bütün calismalar cok güzel olmus arkadaslar
ellerinize saglik :good::good:

meryemce20
20-09-07, 10:08
te quiere boran ellerine saglik süper olmus ya ama neden bitirdin..neyse yinede güzeldi"the mutlu end":happy0064:happy0064:happy0064

Dilan-Cagri
20-09-07, 14:57
GermanLady14
Yurt-Lady

Calismalar harika...:img-yes::img-yes::img-yes:

ekim87
20-09-07, 17:13
*super*lady*

Enise Ütük çalışman çok güzel olmuş tebrikler :good:

çokta teşekkürler:happy0064

esra2
21-09-07, 18:08
arkadaslar hepinizin ellerine saglik...
sizden ricam omerin kirmizi buluslu imzasini yapabilirmisiniz? ve ayseyle kelepceli halni, belki guzel olmaz ama simdlik, tskler.

sevdam...
21-09-07, 18:38
bütün emegi gecen arkadaslarin ellerine, emeklerine saglik...calismalariniz harika olmuslar...

arkadaslar cerceve yapmasini bilmiyorum photoshopta eger birleri bana öm la yardimci olursa acayip sevinrim...lütfen

sarıseren
21-09-07, 21:22
summer___17,mc karakule,GermanLady14,cimcime_kiz çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
çok teşekkürler:img-wink:

mc karakule
21-09-07, 22:25
sarıseren yorumun için tşk.ederim :)

Dilan-Cagri
22-09-07, 01:08
cimcime_kiz
GermanLady14
mc karakule
summer___17

Harikasiniz calismalar süper...Emeginize saglik...:good::good::good:

acemicadi_selim
22-09-07, 03:11
german lady cimcime kiz ve yurt lady calismalariniz mukemmel giflerden birini kullanicam ama bi turlu karar veremedimm

summer imzalarin cok gusel bu arada

saxe88
22-09-07, 07:23
summer__17 ve *super*lady* calismalariniz guzel olmus ellerinize saglik :happy0064 devamini bekleriz:img-wink:

saxe88
23-09-07, 00:14
61MERVE61, kordugum, ayca_pink ve summer__17 imza ve avatarla cok guzeller emeginize saglik harikasiniz:happy0064

Yurt-Lady
23-09-07, 01:53
dilaracim resimler icin cokk sagol :img-wink:

YeSim53
23-09-07, 13:36
arkadaslar bütün resimler, calismalar, avatarlar ve imzlar icin tsk hepsi birbirinden güsel ellerinize saglik:img-wink:

monopart75
23-09-07, 16:37
summer__17 ve *super*lady* ve diğer arkadaşlar çalışmalarınızın hepsi mükemmel olmuş ellerinize sağlık:good:

sevimli lion
23-09-07, 18:37
hepinisi ayrı ayrı tebrik ediyorum hepsi çokk güsell ayşenin pat diee kapıdan görünmesii çokk güseldii (ayşeyle ömerin gondoldaki sahnesine gif yaparmısnız)

cadikiiiz
23-09-07, 21:20
arkadaslar bütün calismalar,resimler hersey harika ötesi olmus
elinize emeginize saglik süpersiniz :):)

buarada ratingler süper..
yine 1.ciyiz harika ya :happy0064

gzd_keremcem
24-09-07, 00:03
dilara61 resımler için saol
havın91,melıke,summer_17,*super*lady* çalışmalar çok güzel
nesrin giflerin süper olmuş canım:img-wink::img-yes:

hazaLck
24-09-07, 15:04
gzd_keremcem çaLışmaLarının 2side super oLmuş cnm eLine sağLık

bu arada adın qözde mi :img-blush

gzd_keremcem
24-09-07, 15:12
gzd_keremcem çaLışmaLarının 2side super oLmuş cnm eLine sağLık

bu arada adın qözde mi :img-blush

evet canım adım gözde
yorumun için teşekkür ederim
senın ve byn_şaşmaz arkadaşımın çalışmaları da çok güzel olmuş:img-wink:

hazaLck
24-09-07, 15:15
bnde tşk ederm yorumun için :img-wink:

Dilan-Cagri
24-09-07, 15:23
hazaLck
gzd_keremcem
simge_yasemin
YeSim53
bugs_buny
summer___17
havin91
cimcime_kiz
byn_şaşmaz

Arkadaslar ellerinize saglik...Calismalar cok güzel olmus...:img-wink::img-wink::img-wink:
Resimleri ekleyen arkadaslara da tesekkür ediyorum...

hazaLck
24-09-07, 15:27
tşk.Ler yorum için Dilan-Cagri

aslı_:))
24-09-07, 18:32
buraya yazmıodum ama söyliim dedim yaptıklarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık arkadaşlar

saxe88
25-09-07, 01:29
nuriscim bence calisman harika olmus kendince kotu diyon ama bence cok guzel:happy0064 devamini bekleriz

...NuRiS...
25-09-07, 15:02
tesekkur ederim saxe88 :)

Princess-Sila
25-09-07, 21:49
ben yokken yine döktürmüssünüz elinize emeginize saglik imza ve avi´ler cok güzel olmus

saxe88
26-09-07, 01:17
tesekkur ederim saxe88 :)

bisey degil canim devamini bekleriz artik:good:

simge_yasemin, sevdam..., yurt_lady hepinizin ellerine saglik cok guzel calismalar yapmissiniz basarilarinizin devamini beklerim:happy0064

havin91
26-09-07, 13:56
Butun calismalar harika, ellerinize saglik!

sevimli lion
26-09-07, 17:24
hazaLck
gzd_keremcem
simge_yasemin
bugs_buny
summer___17
havin91
cimcime_kiz
byn_şaşmaz (sayamadıklarım) hepinizin eline sağlık çok çokk güsel olmuşlarrrr

hazaLck
26-09-07, 17:25
hepinizinki super oLmuş eLLerinize sağLık

yanLız bnm bi sorum war nickini hatırLarmıorm ama

qif yapan bi ark. wardı onLarı kuLLanabiLiomuyuz .. :img-blush

havin91
26-09-07, 17:37
Yorumlar icin herkese tesekkurler!!

Gözde Gifler harika olmus, cok sagol!

BuRa[K]üBRa
26-09-07, 17:41
aviler imzalar süperr yaban çiçekleriii walla ellerinize sağlık!!
özl çlşmaalrda ölle okl başladıından beri bişiler ybmaaa vaktim yok maalesef:(:(

artkk bi tatilde fln:D:D
sefoorm sizi:):)):

gzd_keremcem
26-09-07, 18:23
hazaLck
gzd_keremcem
simge_yasemin
YeSim53
bugs_buny
summer___17
havin91
cimcime_kiz
byn_şaşmaz

Arkadaslar ellerinize saglik...Calismalar cok güzel olmus...:img-wink::img-wink::img-wink:
Resimleri ekleyen arkadaslara da tesekkür ediyorum...

hazaLck
gzd_keremcem
simge_yasemin
bugs_buny
summer___17
havin91
cimcime_kiz
byn_şaşmaz (sayamadıklarım) hepinizin eline sağlık çok çokk güsel olmuşlarrrr

hepinizinki super oLmuş eLLerinize sağLık

yanLız bnm bi sorum war nickini hatırLarmıorm ama

qif yapan bi ark. wardı onLarı kuLLanabiLiomuyuz .. :img-blush
ben yaptım canım gifleri
tabıkı kullanabılırsın:img-wink:
Yorumlar icin herkese tesekkurler!!

Gözde Gifler harika olmus, cok sagol!

saolun yorumlarınız için

sarıseren
27-09-07, 10:10
simge_yasemin,sarısın_bomba,...NuRiS...,baran-havin,kıvanç is love,gzd_keremcem,ashlı_emre,Yurt-Lady,sevdam... çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
ellerinize sağlık:)

Yurt-Lady
27-09-07, 13:49
Sudenaz resimlere bayildimmm cok tatli cikmislar :img-in_lo
cok sagol cnm ekledigin icin :img-wink:

saxe88, sariseren: yorumlar icin cokk sagol ..:img-yes:

...NuRiS...
27-09-07, 14:12
saol sarıseren

bu arada arkadalar herkezin calimalari super oluyo ellerinize saglik
germanladi gifler harika devamini bekleriz

GermanLady14
27-09-07, 15:36
:dance::dance::dance::dance: Yarabbim yeni Resimler Süper, süper...!!!
Acayip tatli cikmislar ya, helede ilk Resimde...

Princess-Sila
27-09-07, 15:48
calismalar her zaman ki gibi cok güzel emegi gecen arkadaslarin hepsinin emegine saglik ne tatli cokmislar yaa

yaren-ed
27-09-07, 16:02
merhaba ben bu basligi bayadir takip ediyordum ama hic yazmiyordum eger bendi araniza alirsaniz cok sevinirim

ve calismalar herzamaki gibi harika olmu ellerinize salik !!! :img-wink:

...NuRiS...
27-09-07, 16:04
sudenaz resimler icin cok saol canim

Yurt-Lady
27-09-07, 16:52
gzd_keremcem,
simge_yasemin,
sarisi_bomba,
Nuris...

calismalariniz cokk guzell olmuss ellerinize saglikkk! :img-wink:

saxe88
27-09-07, 17:57
gzd_keremcem,
simge_yasemin,
sarisi_bomba,
Nuris,
sudenaz,
nurseli seli.....

hepminize sonsuz tesekkurler gercekten cok guzel calismalar ve resimleri eklegenlere tsk. hepinizin ellerine saglik supersiniz:happy0064

yabançiçeği
27-09-07, 21:48
hepsi çok güzel resimlerin.özellikle bölüm resimlerinin son kısmına eklenen resimler harika.heralde yeni bölümden hepsi...

Dilan-Cagri
27-09-07, 23:42
emirdag_güzeli
bugs_buny
asli&ekin
sarıseren
gzd_keremcem
kıvanç is love
baran-havin
...NuRiS...
sarısın_bomba
simge_yasemin
Yurt-Lady
yaren-ed
belize22
Asli
Tubak

Calismalar süper...Emeginize saglik...:good:

Yurt-Lady
28-09-07, 09:31
Dilan-Cagri: yorumun icin cok sagol cnm! :img-wink:

Boran&Sila
28-09-07, 10:17
Yelizcim&Nilcim&nurselicim&sudenaz eklediginiz resimler icin cok tskler...

imza+avatar yapan herkeze sonsuz tsklerr:happy0064

cadikiiiz
28-09-07, 13:40
bütün calismalar harika ya..cok güzeller
ellerinize saglik

gzd_keremcem
28-09-07, 13:50
gzd_keremcem,
simge_yasemin,
sarisi_bomba,
Nuris...

gzd_keremcem,
simge_yasemin,
sarisi_bomba,
Nuris,
sudenaz,
nurseli seli.....

hepminize sonsuz tesekkurler gercekten cok guzel calismalar ve resimleri eklegenlere tsk. hepinizin ellerine saglik supersiniz:happy0064

emirdag_güzeli
bugs_buny
asli&ekin
sarıseren
gzd_keremcem
kıvanç is love
baran-havin
...NuRiS...
sarısın_bomba
simge_yasemin
Yurt-Lady
yaren-ed
belize22
Asli
Tubak

yorumlarınız için teşekkürler...
seren,melike,aslı,simge,mervem,belize22,yaren-ed
çalışmalaınız çok güzel olmuş akadaşlar

emirdag_güzeli
28-09-07, 14:27
yorumlarniz icin cok tesukkler arkdaslar..beni cok mutlu ettiniz...

calisma yapan arkdaslar cok saol..hepisi birbirinden guzel olmus..

simge_yasemin
28-09-07, 18:00
gzd_keremcem,
simge_yasemin,
sarisi_bomba,
Nuris...

gzd_keremcem,
simge_yasemin,
sarisi_bomba,
Nuris,
sudenaz,
nurseli seli.....

emirdag_güzeli
bugs_buny
asli&ekin
sarıseren
gzd_keremcem
kıvanç is love
baran-havin
...NuRiS...
sarısın_bomba
simge_yasemin
Yurt-Lady
yaren-ed
belize22
Asli
Tubak

yorumlarınız için teşekkürler...
seren,melike,aslı,simge,mervem,belize22,yaren-ed
çalışmalaınız çok güzel olmuş akadaşlar

hepinize yorumları repler için teşekkür ederim.