PDA

Tüm Versiyonu Göster : Replikler ve Senaryo Çalışmaları

dilara61
23-08-07, 23:04
Zoraki Koca dizisine ait replikleri ve senaryo çalışmalarını buraya ekliyebilirsiniz...

meryemce20
26-08-07, 09:30
kemal:askim bebegim yavrum
ömer:baba...napiyosun sen
kemal:sadetttt lütfen beni affet
nefise:lütfen kemal bey tesüf ederim
saadet:ay nefise
nefise:ay geliyorum saadet hanim
saadet:muhattap olma lütfen

..........................................
ofiste
kemal:ben bi karar verdim cocugum
ömer:bosanicam deme sakin

tarik:meltem ömerle aranizda biseymi var

.................................................. ........
ömer ve kemal balik tutarken
kemal:ben bi kiz buldum ama
ömer:kim
kemal:meltem
kemal:ama gec kaldik herhalde bizim tarik varya tarik kafayi takmis kiza
ömer:canina okurum ben onun canina canina

ömer tarik catismasi
ömer:bak bana kendini dövdürtme tariiiik(babasi gibi i le diyo)
havuza düserken
ömer:birak o kizin pesiniiiiiiiiii
ayse:durun hey napiyosunuz
ömer:söyle hadi karim oldugunu söyle hadi

evettt benden bukadar artik pazartesiye kadar sabredicez sonra replikleride eklerim

meryemce20
26-08-07, 18:38
ben aslinda senaryo yazmasini beceremem ama 9.bölümden bi iki sahne yazmak istedim tahmin
ömer ve ayse lokantayi tasimaya yardim ederken
sevim:evladim sizi de yordum böyle ama
ömer:olurmu hic annecim (recep kötü kötü bakar)
ayse:anne bu halilari nereye koyiyim (eline bi hali alip iceriye girer
bu sirada tarik onlari görür
ömer hava atmak icin
ömer:annecim ben tasirim
sevim:oglum koskoca koltuk nasil tasicaksiniz
ömer:bise olmaaaz siz verin annecim (sevim koltugu sirtinda tasimasina yardim eder tabi bu arada ömer in pestili cikmisdir ama karizmasi cizilmesin diye bozuntuya vermiyodur)
recep:(ayseye)suna bak bide utanmadan annecim diyo ah sen olmicaktin ki
ayse:recep amca tamam tatsizlik cikmasin nolur
isler bittokten sonra ayse camlari siler recep le ömer de masada oturuyodur
ömer:lokanta cok güzel oldu deme
recep:(ter ters bakar)
ömerde gicik olur kalkip gider
.................................................. .................................................. .
balik tutma sahnesi
ömer:hadi baba iyisin yine ays meltemin sayesinde barisdin annemle
kemal:eee oglum annen hic bana dayanabilirmi bende bu karizma varken
ömer:(siritir)off ya baristiginiza göre kesin yine begümle beni bi araya getirmek icin plan yapar
kemal:ondan hic süpem yok sadet cok kurnazdir anasi gibi aydinli melahatin kizi
ömer:off ya
kemal:bana bak aslinda ben tam sana göre bi kiz buldum
ömer:kim
kemal:meltem ama gec kaldik tariik varya tarik kafayi takmis kiza
ömer:ne olamaz ya vazgecmemismiydi bu sari tavsan
kemal:valla bu gidisle meltemi kapcak
ömer:(bogazliyomus gibi yapar)canina okurum onun canina

tabi hepsi tahmin degil fragman deki replikleride kullandim

birzey
29-08-07, 13:09
10. bölüm için kendimce birşeyler yazmaya çalıştım ne kadar başarılı oldum bilemeyeceğim ama yazmadan edemedim...umarım beğenirsiniz...

10. bölüm

Ömer havuzda ayşeye seslendi…
“ ayşe…. Hadi söyle… karım olduğunu söyle… karım o be benim karım….”
Alaycı bir şekilde tarığa bakıyordu…Tarık ise şaşkın bir şekilde bir ömere bir ayşeye baktı önce… ayşeden yanıt beklediği açıkca ortadaydı…

Ayşe ise ömerden bu itirafı hiç beklemiyordu…
“ evet… ben ömerin karısıyım…”
Tarığın beyninde o an tüm taşlar yerine oturur… ve büyük bir hayal kırıklığı yaşar…

Ömerse tarığa galip gelmenin gururunu yaşar…
“ karımdan uzak dur anladın mı tariiikkk….”
Ömer havuzdan çıkıp ayşenin yanına doğru gider ama o da ayşeden beklemediği bir tepkiyle karşılaşır… ayşe kızgın bir şekilde ömere bakar… ömerse gülen yüzünü yavaş yavaş düşürmüştü…
“ ayşeee…”
Ayşe ise arkasını dönüp sinirle ayrılır oradan…
Ömer bir anlık duraksamadan sonra ayşenin peşinden gider ve ayşenin kolundan tutup kendine dönderir…
“ ayşe…sende bunu istemiyor muydun ha…söledim işte evli olduğumuzu daha ne isityorsun …”
Ayşe ise ömere kızgın bakışlarını devam ettirerek…
“ artık senden hiçbir şey istemiyorum… ben her hangi bir eşya değilim ömer bunu ne zaman anlayacaksın… ben senin ideasına girebileceğin bir eşya değilim…senin istediğin olacak ömer…tamam ayrılalım…bunu isityorsun değil mi…”
Ömerse o an tam bir karmaşa içine düşer… ayşeden duydukları evlendiğinden beri istediği şeydi…ayşeden boşanmak istemiyor muydu… isityordu… öyleyse şimdi neden canı acımıştı…
“ demek boşanmayı kabul ediyorsun…”
“ istediğin bu değil mi… istediğini sana veriyorum…”

Ayşe sinirle arkasını döner ve gider… aslında içinde ufak umutlar oluşmaya başlamıştı…ömer gibi o da karmaşık duygular yaşıyordu… ömerin evli olduklarını bir kişiye bile söylemesi umutlandırıcıydı…üstelik tarığa sölemişti.. demekki kıskanmıştı… buda ayşeye karşı boş olmadığını gösterirdi.. ama ayşenin kabul edemeyeceği şeyi yapmıştı ömer… ayşe ömerin herhangi bir eşyası değildi..onun duygularını hiçe sayarak tarıkla idealaşması hiç hoşuna gitmemişti…
Ayşe köşke gidip bavulunu toplamaya başlamıştı bile…. Ömerde üzerini değiştirmek için gelmişti peşinden… ömer sahte bir mutluluk içindeydi aslında yüreği öylesine buruklaşmıştı ki ama istediği şey olmuştu sonunda…
“Oğlum ömer sen de bunu istemiyormuydun…kız ayrılıyor işte senden…daha ne isityorsun…özgürsünsün oğlum özgür…” ömer üzerini değiştirip aşağı inerken nefise anneyi görür… sahte mutluluğuyla nefise annenin yüzünü sıkarak
“ nefise annem benim… beni merak etmeyin akşam geç dönerim bizim çocuklarla olacam…”
Nefise anne şaşkınlık içinde kalakalmıştı…. Ömer çoktan gitmişti… tuhaf bir sevinç vardı üzerinde….
Nefise anne ömerin peşinden gülen yüzle bakarken
“ deli çocuk…” demeyi ihmal etmemişti…
Odanın kapısını açtığında ise şaşkınca bakakalmıştı…
“ ayşe…kızım ne yapıyorsun sen…”
Ayşe dönüp nefise anneye baktı… ağladığı belliydi…
“ gidiyorum ben nefise anne…”
Nefise anne ayşenin yanına gelerek…
“ ayşe yapma kızım… hele anlat neler oldu… aceleyle karar verme… hem savaşacaktın…hemen vazgeçmek olur mu güzel kızım…”
“ olmuyor işte nefise anne… ömer beni bir eşyası hatta tapulu malı gibi görüyor… benim sahibimmiş gibi davranıyor… ama annesiyle babasına sölemeye cesareti bile yok…tarıkla ideaya girmişler…kavga ediyorlardı kim kaybederse aradan çekilecekmiş… benim duygularımın ömer için hiçbir anlamı yok…hayatımı alt üst etti umursamıyor bile… benim artık uğraşacak gücüm kalmadı nefise anne…dayanamıyorum…en iyisi ayrılmak…”
“ kızım… ayşe…bak iyi düşün…bizim çocuk deli doludur… yaptığı şeyin sonuçlarını düşünmez bile… o seni sevmese tarıkla kavga edermiydi sanıyorsun… hadi bırak şu bavuluda eşyalarını geri yerleştirelim…”
“ olmaz nefise anne… ya herkeze evli olduğumuzu söyler…yada bu iş burada biter…”
“ onunda zamanı gelecek sabret… biraz daha ha Ayşecim… biraz daha sabır…”
Ayşe ise bavulunun kapağını kapayıp…
“Artık benim sabrım kalmadı nefise anne… ben gidiyorum… seninle görüşürüz yine…”
Ayşe boynunu büküp sarıldı nefise anneye… nefise anneninde gözünden yaşlar süzülmeye başlamıştı…
“ şimdi gitmene sesimi çıkarmıyorum ama biliyorum ki döneceksin…hemde bu evin gelini olarak….”
Ayşe bişey demeden eline bavulunu aldı ve evden çıktı…
Ömerse ne yapacağını bilemez halde dolaşıyordu… babasıyla annesi barıştığı içinde babası sözünde durmuş ve arabayı geri vermişti..tanerler arabayı görünce bu bizim araba artık demişlerdi… ama ömer verme taraftarı değildi…
Lafı başka yöne kaydırmaya çalışıyordu…
“ şimdi boşver arabayı oğlum bugün benim günüm…ayeş ayrılmayı kabul etti…felekten bir gün çalmanın tam vaktidir ağabeycim hadi atlayın….”
Arabaya binmişler boş boş geziyorlardı… akaşma olduğunda barlara diskolara gidiyorlardı…ömer sahte mutluluğuyla çılgınca dans ediyordu…. Aklının ucundan ayşe geçmiyordu bile…taki içkinin dozunu kaçırıp hafif sarhoş oluncaya kadar…
Yaşar ömerin daha fazla içmesini engellemek için…
“ oğlum artık içme…dut gibi oldun zaten kibrit çaksak havaya uçacaksın…”
“ ben içmimde kim içsin ha…karım beni terk etti… anlıyormusun..ayşe beni terk etti… hem de ne için tarıkla onun için kavga ettim diye….” Ağzından kelimeler yarım yamalak çıkıyordu…
Tanerse her zamanki gibi ömeri gaza getirmeye hazır vaziyette…
“ haklısın abi ya… bunun için terk edilir mi… git hesap sor abi…”
Yaşar tanere kzıgın bir bakış atıp…
“ abi ne yapıyorsun sen…he ne yapıyorsun… bu dediğin söylenecek söz mü mü şimdi…”
Tanerse kendini haklı görerek…
“ ne var ağabeycim…adam karısı için kavga etmiş… bunun için kızılır mı… hadi ağabeycim kalk kalk…gidiyoruz…”
Ömerse baygın gözlerle…
“ nereye gidiyoruz…”
“ nereye olacak eve …ayşeyle biran önce konuş…haklılığını savun abi… öyle posta koymak var mı…”
Yaşarsa ikisine tuhaf tuhaf bakıp…
“ sizin ikinizinde kafası iyi değil ağabeycim..hadi kalkın bana gidiyoruz…”
Ömer tek elini havaya kaldırarak…
“ hayır ağabeycim..ayşeye gidiyoruz… “
Hep beraber kalkmışlardı…ömeri kolundan tutarak çıktılar…arabayı bu sefer yaşar kullanıyordu… çünkü içlerinde en az içki alan oydu…
Sonunda yaşar onları kendi evine götürmeyi başlamıştı…ömer iki de bir ayşe diye bağırıp duruyordu… eve çıkarmak en güç olanıydı… ama güç olan başarılmış ve eve girilmişti sonunda… kanepeye yatırdılar zor bela… ömerse orada uyuya kaldı…

Ayşe ise annesine gitmişti… annesi ayşenin elinde bavulu görünce ters giden bir şeylerin olduğunu anlamıştı… ayşe ağlayarak annesine sarıldı…sevim hanım hiç bir şey sormadı ayşeye ve ağlamasına izin verdi…biliyordu ki zamanı geldiğinde ayşe ona her şeyi anlatırdı…ama recep amca onun kadar sakin değildi…biliyordu ki ömer mutlaka ayşeye bişey yaptı...
Sevim teyze ayşenin yüüznü avuçlarının içine alarak…
“ ne oldu güzel kızım kocacınla mı kavga ettin yoksa… hıı… ama olmaz ki böyle… kavga ettiniz diye çıkıp gelinmez ki…”
Recep amca söze girmişti…
“ ayşe öyle ufak bir şey yüzünden evini bırakıp gelmez sevim hanım..üzerine gitmeyelim…”
Ayşe ise göz yaşlarını silerek…
“ anne ben ömerden ayrılacağım…”

şimdilik bu kadar... bye

eledrhim
03-09-07, 08:56
oo bölüm sorumlumuz tanıdıkmış.. selam canım..:img-wink:

sevgili meryemce... ben seninkileride henüz okudum, ben onları replik sanmıştım bu yüzden bakmadım ama az önce dikkatimi çekti senaryo tahminiymiş.. ellerine sağlık...:img-wink:
zeynepçim canım msn den çok beğendiğimi söylemiştim senaryonu bende dayanamadım yazdım bir tane...:)
slim-shady elinize sağlık, yorumlara baktım ama kimse oraya yazmamış bende buradan iletmek istedim...:img-wink:

Aklımdan birçok seçenek geçti, en çokta ömerin başına ya kendi annesi tarafından ya da begümün babası tarafından bir şey geleceği ve ayşenin korkuyla geri döneceğiydi ama ben biraz daha eğlencesine yazma taraftarıyım o yüzden gelişi güzel yazmaya başladım artık ne çıkarsa bahtınıza…

Bölüm 11

Ömer “ayşeee” diye seslendi…
Ayşe ise gözlerinden akan iki damla eşliğinde sadece camdan bakıyordu, içi kan ağlasa da bir son vermeliydi artık bu oyuna… Perdeyi kapatıp camın yan tarafına yaslandı “bana bunu yapma ömer, dayanamıyorum artık yapma… Git lütfen git”
Ömer “yapamam ayşe, gidemem… Seni almadan gidemem… Allahım lütfen aşağı geliyor olsun”
Ayşe yine de dayanamamış tekrar bakmıştı perdenin kenarından “allahım hala orada, ya gitmezse yine… Ne yaparım nasıl dayanırım”
Ömer “bekleyeceğim ayşe, asosta nasıl beklediysem burada da beklerim… Gerekirse ömrümün sonuna kadar beklerim… Yeter ki yüzün gülsün yeniden”
Ayşe “git ömer… Git”

Recep su içmeye kalkmıştı ki “ayşe, ne arıyorsun kızım orada?”
Ayşe ömeri koruma güdüsüyle “şey recep amca… hiiiç... Uykum kaçtı da… Öyle dışarı bakıyordum.. Hadi yatalım artık, yorgunuz zaten”
Recep “ayşeee… Senin doğduğun günü bilirim ben, beni mi kandırıyorsun… O herifi mi koruyorsun hala, sana bunca yaptıklarına rağmen hala mı kızım”
Ayşe “ne yapayım recep amca… Hayatımı mahvetti ama ben ona hala kızamıyorum… Seviyorum… Hem de ölesiye seviyorum” dedi ve sarıldı recebe…

Bu sırada ayşenin evi civarında gezen Tarık “vay vay hem kıza yapmadığını bırakma hem de hala inatla yakasından düşme… Ben şimdi sorarım sana” dedi ve ömerin yanına geldi “iyi geceler ÖMER BEY” dedi bastırarak “sizce de artık ayşeyi rahat bırakmanın zamanı gelmedi mi, kız senden bu kötü anılarından kurtulmaya çalıştıkça sen kızın peşini bırakmıyorsun”
Ömer “ya sana ne oluyor… Hem sen ne biliyorsun ki, bana böyle ahkâm kesiyorsun?”
Tarık “her şeyi ömer bey… ayşe her şeyi anlattı bana… Onu nasıl kandırdığını, onun üzerine nasıl iddiaya girdiğini sonra onun ne hale geleceğini bile düşünmeden nasıl bırakıp kaçtığını” dedi, sesi git gide sinirli bir hal alıyordu içine sığdıramıyordu “kendisinin bakmaya kıyamadığı ayşeye, ömerin böyle fütursuzca davranmasına…
Ömer “bana baksana sen.. Ayşe benim karım, karıııım… Sen hala anlayamadın sanırım…”
Tarık “ayşe senin karın falan değil ömer, kendini kandırma… O sadece kâğıt üzerinde bir formalite ve yakında o kâğıtta aradan kalkacak”
Ömer şaşkınca “ne, sen kendini ne sanıyorsun ha… ayşe beni seviyor beni, çekemiyorsun tabi ayşenin bana âşık olmasını, uyduruyorsun sonra işte böyle” dedi, dayılanıyordu yine gaza gelmiş “bana bak taaaariik KARIMDAN uzak dur anladın mı beni?”
Tarık ”şimdi mi aklına geldi karın olduğu”
Ömer “sana ne oğlum, bu bizim evliliğimiz seni ne alakadar eder”
Tarık “ayşe hanımın avukatı olarak çok alakadar eder, hem yakında bu evlilikte tarih olacak”
Ömer çok bozulmuştu ne diyeceğini bilemedi ama bozulduğunu tarığa belli etmeye de niyeti yoktu “ha haaaa… Kolaydı öyle adam boşamak… Ben kaç aydır uğraşıyorum haberin var mı senin?”
Tarık “ee sorun ortadan kalktı o zaman, sizde boşanmak istediğinize göre”
Ömer “kim demiş, ben buraya ayşeyi almaya geldim bir kere”
Tarık “ayşeyi rahat bırak ömer, bırak bari kız bundan sonra hayatına bir yön versin”
Ömer “bana baksana sarı kafa bir cin sensin dimi, ben ayşeyi bırakayım sonra da sen rahatça peşinden koş dimi… Yok öyle yağma… Bırakacaksın karımın peşini… Ayrıca BOŞANMIYORUM var mı bir itirazın… BO-ŞAN-MI-YO-RUM…”

Recep “ayşe bu sesler ne?”
Ayşe “bilmem ki recep amca…” dedi cama yönelirken, bu arada içinden “allahım aklıma gelen şey olmasın lütfen”
Recep “Baksana neler oluyor” dedi kendide camın kenarına gelirken…
Ayşe camdan bakar bakmaz “Allah kahretsin” dedi ve kapıya koşmaya başladı “allahım boşanmıyorum mu dedi o?” diye düşünerek indi aşağıya…
Recep “hayırdır ne oluyor kızım” dedi ve camdan gördükleri üzerine o da ayşenin peşinden indi hızla…
Bu esnadan seslere uyanan sevim, ayşeyi yanında göremeyince, merakla ne olduğuna bakmak için kalktı...

Ayşe “ya ne yaptığınızı sanıyorsunuz siz yine”
Recep “ne olyor burada” dedi, ömere dönüp “senin ne işin var burada”
Tarık “bnde tam aynı şeyden bahsediyordum”
Ömer “karımı almaya geldim” dedi, bu lafın üstüne ayşe kitlenmiş gibi sadece ömere bakıyordu…
Recep “yeni mi aklına geldi karın olduğu”
Ömer “ayşee” dedi, yalvarır gibi bakıyordu “ayşe lütfen geri dön, pişmanım çok pişmanım”
Recep “inanma ayşe, sana bunca zamandır yaptıklarını düşün ona nasıl güvenirsin”
Tarık “recep amca haklı ayşe, seni yeniden kandırmasına izin verme sakın”
Ömer ne recebin ne tarıkın dediklerine aldırmadan ayşenin gözlerinin içine bakıyordu “ayşeee… Bak senin için geldim… Sen gittiğinden beri bu resimle avare avare geziniyorum” dedi, ayşenin odasından aldığı resmi gösterip “ha ayşe… Döneceksin dimi? Bak nefise annem de çok üzüldü sen gittiğinden beri ağlıyor”
Recep “yeter artık, yetmedi mi kızın aklını çeldiğin… bu iş bitti ömer seni bir daha ayşenin etrafında görmeyeceğim”
Ömer “ayşee” dedi, recebin söylediklerini vurgular gibi…
Sevim “hayrola ne oluyor böyle gecenin bu vaktinde… aaa ömer oğlum.. Hoş geldin”
Ömer “hoş buldum annecim” dedi, acıların çocuğu edasıyla…
Sevim “aaa İçeri gelsenize neden sokaktasınız gecenin bu vaktinde, âlemsiniz vallahi”
Recep “ömerde gidiyordu zaten biz çıkalım hadi kızım” dedi, ömere ters bir bakış atıp, ayşeyi eve yönlendirirken..
Ömer “yooo ben ayşeyi almaya geldim hiçbir yere gitmem” dedi, birden atılıp “ya annecim sen bir şey söyle bari ya minicik bir tartışma yüzünden evini terk eder mi insan ki ona tartışma bile denmez ayıp olur, münakaşa münakaşa”
Sevim “haklısın oğlum, aynı şeyleri bende söyledim ama sen de biraz daha dikkatli davransan karına karşı… Hem ben kızımı iyi tanırım öyle hemen pes etmez”
Ömer, sevimin haklı olduğunu ve konunun sapmaya başladığını fark edince “haklısınız annecim, izin verirseniz ben karımı alıp gideyim”
Recep tersçe “kız gelmek istemediğini söyledi ya oğlum”
Ömer “yok valla annecim ayşe hiçbir şey söylemedi” dedi, baskın kişinin sevim olduğunu bildiğinden “hadi annecim izin ver de karımı alıp gideyim, ben onsuz yaşayamam”
Sevim “aman oğlum kovalayan mı var, çıkın şöyle yukarıda biraz konuşalım, bakalım neymiş derdiniz”
Ömer “tabi annecim” dedi eve doğru atılırken “naaaber taaarik” dedi, nanik yaparken sonra sevimlere dönerken ciddileşti ve “iyi akşamlar taaarik bey” dedi ve ayşeyi önüne katıp ilerledi “hadi hayatım” dedi, sevimi göstererek…
Ayşe hala ağzını açıp tek kelime etmemişti… Sessizce tarıka bir kez baktı be içeri girdi…
Tarık “iyi akşamlar efendim”
Sevim “iyi akşamlar oğlum”

Evde;
Sevim “şimdi anlatın bakalım sorununuz nedir?”
Ömer “şey annecim, ayşe haklı ben çok büyük eşeklik ettim… O da haklı olarak bana kızdı ama inanın ben hatamın farkına vardım ve karımdan özür dilemeye geldim” dedi, ayşenin yanağına bir öpücük kondurup…
Recep bu öpücüğün ardından “adi düzenbaz” diye geveledi lafı, sevim hariç herkes anlamıştı recebin ne dediğini…
Sevim “anlaşılan gece uzun sürecek en iyisi ben bir çay koyayım” dedi ve mutfağa yöneldi, giderken de “recep bey, bana yardım eder misin?” dedi, kaş göz ederek..
Recepse sevime renk vermemek için “tabi” dedi, o da ömere işaret parmağını salayı “ben sana sorarım” diye fısıldayıp gitti sevimin yanına…
Ömer sanki recepe inat kolunu ayşenin omzuna attı bu seferde “eee geliyorsun dimi karıcım”
Ayşe ömere ters bir bakış atıp karın boşluğuna indirdiği dirsekle birlikte “hiç önemsemiyorsun değil mi benim ne düşündüğüm nasıl hissettiğim” diye fısıldadı…
Ömer “ayşe ben”
Ayşe “duymak istemiyorum ömer”
Ömer, ayşenin önüne çömelip ellerini tuttu “ayşe, bak ben gerçekten çok pişmanım” dedi, her zamanki masum bakışlarını takınıp...
Ayşe “…”
Ömer “ee ne diyorsun geri dönecek misin?”
Sevim ve recep geldi o esna da;
Sevim “aaa dönecek tabi, böyle ufak tefek konulardan yuva yıkılır mıymış hiç?” dedi, gözleri ayşedeydi, ayşe hiç sesini çıkarmıyordu “…”
Recep “sevim biz karışmayalım, belli ki ayşenin bir bildiği var”
Sevim “öyle deme recep ben ayşeyi çok iyi tanırım… Dönecek belli, hem ömer gerçekten kötü bir şey yapmış olsaydı benim bildiğim ayşe onu alnının çatından vururdu”
Recep “aaah sevim aşk bu aşk… Bir bilsen o şerefsizin ayşeye neler ettiğini, yine böyle mi konuşurdun acaba” diye iç geçirdi…
Ömer “dimi ya annecim… Hadi Ayşecim kırma bizi de evimize gidelim hemen”
Sevim gülerek “aaaa oğlum ne acelen var bu gece kalın burada en azından ayşe de biraz düşünmüş olsun… Dimi annem” dedi, ayşeye dönüp…
Ayşe “hı hı” diyerek onayladı, hala sesi çıkmıyor, gözleri kimseninkilerle çakışmıyordu…
Ömer “gitseydik biz”
Recep sıktığı dişleri arasından “ömeeer”
Ayşe “tamam recep amca haklılar, gidelim biz”
Ömer “evet gidelim, gidelim” dedi, avuçlarını ovuştururken…
Ayşe “tamam, gidelim” dedi, ömerin gözlerine garip bir boşlukla bakarken… Bavulunu toplayıp getirdi “al şunu KOCACIM” dedi, bavulu eline tersçe vererek…
Sevim bu kocacım lafı üstüne “gördün mü bak recep bey, gençlikte olur böyle şeyler”
Recep “yaa ne demezsin” dedi, ömere sert bakışları üzerine…
Ömer “ee ben taksi çevireyim” dedi, bu bakışın üstüne kaçmak için…
Recep, ömerin ardından “ömer… Bir daha ayşeyi sakın üzeyim deme, bizim kızımız sahipsiz değil”
Ömer “hiç üzer miyim recep amcacım” dedi, abartarak “ee ben taksi çevirecektim” dedi ve aşağı inip izzeti çağırdı ve bavulu yükledi…
Hala kapıda bekleyen Tarık “demek ellerlin boş dönüyorsun ömer efendi” dedi, yanına gitti “hayırdır, bakıyorum da seninde ellerin boş kalmış”
Ömer “yaa sen hala burada mısın? Ben sana karımın etrafından uzak dur demedim mi?”
Tarık “o senin karın değil ömer”
Ömer “sen öyle san taaarik” dedi, gözleri kapıya yöneldi… Ayşe ailesiyle vedalaşmış geliyordu…
Artık şaşkınca “ayşe bunu sakın yapma… O sana hep acı verdi, neden ona dönüyorsun”
Ömer “sana ne, karı koca arasına girilmez hem… Hadi canım hadi canım Allah versin” dedi, elinin tersiyle git git işareti yaparken…
Ayşe “böyle olmak zorunda Tarık... Lütfen anla beni”
Ömer “hadi HAYATIM, EVİMİZE gidelim” dedi, tarıkın gözlerinin içine bakarak ve ayşeyi bindirdi arabaya…

İzzet “abi şimdi anlaşıldı bütün gün neden öyle mecnun gibi gezdiğin, demek yenge terk etmiş”
Ayşe şaşkınca “ne yani sen o yemeğe gitmedin mi?”
Ömer “hayır” dedi, hayatında ilk defa bu kadar ciddi bir cevap vermişti, kaşı gözü oynamadan “ayşe bu sefer inan bana ne olursun, bak bu sefer kesin anlatacağım bizimkilere”
Ayşe “sana inanmak istiyorum ömer ama yapamıyorum sana bir türlü güvenemiyorum… Artık dayanamıyorum bu işkence bitsin ne olur”
Ömer “tamam güzelim bak sana söz veriyorum, şimdi gider gitmez annemlerle konuşup anlatacağım her şeyi” dedi, elini ayşenin omzuna atıp kendine doğru çekti, alnına minik bir öpücük bıraktı…

Saadet elince kırbacıyla (onu ancak kırbaç paklardı) kapıda ömeri bekliyordu “onu elime bir geçireyim beni jet sosyeteye rezil etmek neymiş soracağım ona… Etlerini lime lime edeceğim… Parçalayacağım onu… Benim güzel gelinimi ağlatmak ne demekmiş göstereceğim…”
Kemal “yahu ne çabuk benimsedin de gelinin oldu, belli ki istemiyor çocuk”
Saadet “sen karışma kemal, ben bu evlilik olacak dedimse olacak”
Kemal “aman iyi karışmıyorum ama şuradan kenardan izleyim pek eğlenceli olacak gibi geliyor”

Ömer ayşeyi arabadan indirip elini tuttu ve eve doğru çekmeye başladı, kararlıydı bu sefer anlatacaktı ve ne olacaksa olacaktı…
Ayşe şaşkınca “ömer emin misin?” dedi, elini göstererek...
Ömer “tabi kızım sen kocanı iyice korkak belledin galiba”
Ayşe gülümseyerek “hadi bakalım” dedi, inanmak istiyordu yüreği…

Bahçeden içeri adımlarını atar atmaz bu şekilde saadetin çığlıklarıyla karşılaştılar…
“saadet “öömeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr… Geldin demek sonunda geldin... Seni çiğ çiğ yiyeceğim gel buraya”
Ömer “eyvaaaah ayşe annemi unuttuk, bu gece ben yemeğe gitmeyince delirmiştir haliyle… Kaç ayşe kaç… Canını kurtar, ben kendimi feda ediyorum” demeye kalmadan saadet dikildi karşılarına...
Saadet “sen nerde----“ derken ömerle ayşenin ellerini fark etti “aaa… Bu da ne demek oluryor demek bu yüzden gelmedin öyle mi?” dedi, ellerini ayırıp ömerin kafasına bir tane vurdu..
Ömer “yaa annecim bir dur, dur da dinle, neden hemen darp ediyorsun… Önce sor bir niye gelmedin diye”
Saadet “yahu ne soracağım her şey göz önünde, resmen bu haspa için benim güzel gelinimi üzdün, ağlattın”
Ayşe “neee?”
Kemal “hakikaten neeee? Nesi haspa mis gibi kız, takdir ettim bu oğluşun hayatında ilk defa kedi olalı bir fare yakalamış”
Nefise “ayşee..ayşem gelmiş” dedi, arkadan sevinerek…
Saadet “aaaa… Sen sus kemal” dedi, ömere dönüp bir tane daha vurdu kafasına “çabuk bırak o kızı, çabuk dedim”
Ömer “yahu anne bir dur da dinle”
Saadet “dinliyorum, anlat bakalım”
Ömer “şimdi annecim ayşeyle biz böyleyiz çünküüüüü… Şimdi ben yemeğe gelemedim çünkü ayşe kardeşim aradı beni, ömer ağabeycim dedi senin yardımına ihtiyacım var dedi, bu taaaarik beni zorla götürmek istedi dedi, bende koştum gittim ayşe kardeşime yardım etmek için” dedi, can havliyle…
Ayşe şaşkın yine “ömer” dedi, sesindeki hayal kırıklığını anlamamak imkânsızdı “hiç adam olmayacaksın değil mi?”
Kemal “tüh bee gördün mü senin bu salak oğlun o yakaladı sandığımız fareyi yakalayamamış... Zaten bende şaşırmıştım bu dünya güzeli bu salakta ne buldu diye”
Ömer “aşk olsun baba”
Ayşe “izninizle ben gidiyorum” dedi, tam arkasına dönecekken “annemede gidemem, allahım sokakta kaldım… Oh olsun sana müstahaksın kızım sen, aklın başına gelmiştir umarım sonunda”
Ömer “ayşe dur” dedi, sessizce “ayşe yalan söylemeseydim annem senide beni de öldürürdü bu sinirle sabret ben anlatacağım yine”
Ayşe “yeter artık ömer yalanlarını duymak istemiyorum”
Nefise tuttu ayşenin elinden “gel kızım, ben seni odana götüreyim” dedi, ömere “yazıklar olsun” bakışıyla…

Ömer saadetin elinden kurtulmanın bir yolunu bulmuştu her zaman ki gibi… Tabi şimdilik… Herkes yattıktan sonra ayşenin odasına daldı, yatağın kenarına gidip “ayşe” diye fısıldadı...
Ayşe sinirle “senin burada ne işin var” derken, ömer ağzını kapadı…
Ömer “ayşe bak sabah gidersin falan, önce konuşalım olur mu?”
Ayşe “mmmmmmmmmm” dedi, gözleriyle ömerin ağzındaki elini işaret ederek..
Ömer “haa pardon bağırırsın diye şeetmiştimde”
Ayşe “defol git buradan”
Nefise yandı “hayırdır… aaa ömer… ne işin var senin burada... Çık çabuk, kızı ne kadar üzdüğünü görmüyor musun?”
Ömer “ama nefise anne”
Nefise “çık dedim ömer, kız zaten çok zor bir gece geçirdi, sabah konuş ne konuşacaksan da”
Ömer “peki nefise anne” dedi boynunu büküp sonra ayşeye dönüp “sakın gitme tamam mı?” dedi, çocuklar gibi, ayşenin yanağına ani bir öpücük kondurup kaçtı oradan…

sevimli lion
03-09-07, 14:05
Ömerle tarık birbirlerini havuzda dövmeye çalışıyor...

Ömer-Bırak o kızın peşini, gel buraya.. gel gel
(bu arada ayşe gelir)
Ayşe-Durun hey napıyosunuz siz saçmalamayın
Ömer-Duramayız
Tarık-Duramayız meltem. bu mesleyi burda çözmemmiz lazım
Ömer-Gel der tarığa. sen eve git yemeğe yetişirim ben merak etme sen bu tarık avukut bozuntusunu geberticem
Ayşe-Noluyo ya ne demek sen eve git pardon ama siz niçin kavga ediyosunuz
Tarık- Senin için kaybeden aradan çekilecek
Ömer- Sen çekileceksin sen
Tarık- Sen
Ayşe-Kazanan napıcak peki sahibim mi olucak siz ne sanıyosun kendinizi ya kazanılacak kaybedililecek bişiymiyim ben
Tarık-Tamam o zaman söyle ikimizden birini seç ve diğeri bir centilmen gibi aradan çekilsin
Ömer-Beni seçicek
Tarık- Beni
Ayşe-Ne seni ne de onu seçiyorum ne haliniz varsa görün
Tarık-Hani sana aşıktı artist.
Ömer-Aşık tabi oğlum aşık deli gibi hemde
Tarık-Hıı..
Ömer-Benim için neler yaptı bilmiyosun sen(ayşeye dönerek) ayşee, ayşee hadi söylesene buna karım olduğunu söyle hadi hadi karım olduğunu söyle karımsın işte karım..
Ayşe-Evet ömerin karısıym
Ömer-Karım der ayşe ordan ayrılır karım tarığa tokat atar tarık suda
devamı gelecekk...

sevimli lion
04-09-07, 15:33
Ömer- Bırak peşimi artık(ayşe onun peşinden gider)
Ayşe-Ayaklarıma kapandığın o günleri ne çabuk unuttun (ömer ayşenin peşinden gider bu arada seda sayan konuşur)
Ayşe-Seninle niye evlendimki(dedi galiba) :icon_whis
Ömer- Ayşee ayşeee bak (parmaklarıyla çok tatlı 1 dk gibi bişiyy yapıyoo)

ÇOK TATLILARDII:)

sevimli lion
05-09-07, 23:13
Havaalanı
''Herşey bu yazbaşında gittiğim egenin o küçük kasabasında başladı. özpolat holdingin sahibi kemal özpolat tarafından bizzat görevlendirilmiştim. şirket için arazi satın alıcaktım bu mühim göreve layık görülmek beni çok onurlandırıyor bir o kadar da heycanlandırıyordu. Üzerimdeki büyük sorumluluğun farkındaydım.''
Özpolat holding
kemal-saat başı ariyacaksın beni bilgilendireceksin bu işin şakası makası yok koskoca özpolat holdingi temsil ediyosun ne yap ne et o araziyi al sıkı pazarlık et kazıklanıyım falan deme anlaşıldımı iyice okumadan bir şey imzalama.
ömer-emredersiniz
kemal- oğlum dalgamı geçiyosun sen benle hıh eşşek sıpası
ömer-estağfurullah babacım ne hadddime
kemal- bana bak bu işi hallettin hallettin yok eğer halledemesen yandın annene falan da güvenme sakın he yediğin önünde yemediğin arkanda gel keyfim gel oh. ohh ben senin yaşındayken (ömer sözünü keser)
ömer-gece demez gündüz demez çalışırdınız babacım rahmetli dedem sadece iki inek bırakmıştı size onları satıp geldiniz istanbula(kemal gururlanır) inşaatlarda çalıştınız parklarda yattınız ama yılmadınız taşı sıkıp suyunu çıkardınız yoktan var ettiniz her şeyi
kemal- yeter yeter zevzeklik etme (özleme) özlem hanım söz konusu araziye yapılacak olan inşaatla ilgili fizibilite rakanları öğleden sonra masamda olucak sonrada birlikte üzerinden geçeriz
özlem-tabi efendim (özlem pc yi kapatıp odadan çıkar ömer le kemal arkadan bakakalılar)
kemal- ee ne duruyosun hemen yola çık hadi kırmıyim kafanı
ömer-peki babacım
kemal-hadi hadi uzatma hadi öp bakıyim (kemalin elini öper)
ömer-saygılar babacım
(özlemle artık ne oduğunu biliyosunuz yazmıyim anneside hasta olmasın diee bir sürü ilaç verir orayıda yazmıyom affedin çok uzun)
''evet bu badireyide atlattık sonra sıra geldi bizim çocukları ayarlamaya''(taner masajda yaşar bilardo'da)
yaşar-ee biz napıcazki abi orda
ömer- biz napıcazki abi orda tatil yapıcaksınız işte oğlum deniz güneş kızlar cenneti seriyorum ayaklarınızın altına daha ne istiyosunuz anlamadımki
taner-hafta sonu on parti olayına gircektik be kanka
ömer-şimdide peach parti olayına giricez daha iyi değilmi abi muhabbet işte evet yer ayırtimmi istermisiniz
ömer-tabiki isterlerdi (yaşar taner bavullarıyla görünürler) evet yaşarcım arabamız
yaşar-heh 17 DH 375
taner-aferim..
ömer-onu sormuyorum nerde diyorum
yaşar-ne biliyim abi gelmemiştir heralde daha
ömer-nasıl gelmemiş ya ta istanbuldayken kiralamadıkmı biz bu arabayı
yaşar-evet
taner-şişt usta demin uçakta konuştuğun kız değilmi şu
yaşar-bu sefer pek etkli olmamışsın galiba kanka baksana kız arkasına bakmadan gidiyo
ömer-kendinle karıştırdın galiba yer yüzünde bana hayır diyen bie kadın olmadı bu güne kadar
yaşar-ama şimdi olucak sanırım
taner-vay be
ömer-8 aylık mısın sen dönücek işte sabırlı ol şimdi tam arabaya binicekken durup arkasına bir balış atıcak(kız ömere bakar) fakat o da ne 5 sn geçmeden arabayı durduracak ve bana doğru gelecek (kız arabayı durdurup ömerin yanına gelir) müsadenizle beyler(kız kartını verir)
kız-beni ara
taner-ve tanrı erkeği yarattı pes valla
(ve ayşe arabayla gelir tabi onlar bilmeden)
yaşar-heh araba geldi beyler
ömer-bagajları yükle delikanlı
taner-hepsini hepsini (ayşe bavulları koyar)
''artık eğlenceye hazırız amacım hem güzel bir tatil yapmak hemde biraz pederin gözünü boyamakdı ama hiç birşey planladığım gibi olmadı başıma öyle büyük bir bela aldımki rüyamda görsem inanmazdım ama ah o bela o tatlı bela öyle bir ateşe attıki beni yanıp yanıp kavruldum.

devamı gelecek

sevimli lion
06-09-07, 15:07
ömer annesiyle konuşur
ömer-evet evet tamam anne olur anne peki anne öpüyorum çok kapatır
yaşar-abi sen hepi topu 30 sn konuştun bu hatunlaya nasıl oldu bu iş anlamadım
ömer-önemli olan süredeğil olum o süreye sığdırabildiklerin ama sen bunu bir anlayabilsen zaten
taner-nasıl anlasın abi o hala (burda dediklerini anlamadım )
ömer-harcadığın zamanın 4 de 1 ni kızlara harcasaydın bugün harem kurmuştun namussusum
yaşar-hadi ordan be peki bu hayatta sana hayır diyecek bir kız yokmu abi
ömer-malesef yok dostum malesef bende sıkıldım aslında bu durumdan ya biraz heyecan istiyorum ama filmin sonu hep belli ne yazıkki kadın kısmının beyninin sağ yarım küresi sadece tek bişeyi aigılar küçücük bir iltifat misal olarak düyadaki en muhteşem diz kapaklarına sahip olduğunu söylediğin kadının size hayır deme olasılığı istanbul trafiğinin çözüm bulunma olasılığına eş değerdir
taner-ee dirsek desek olmuyomu
ömer-saçmalama abi o anda tek bir noktaya kilitlenir söz konusu şahıs evet, evet ben muhteşem diz kapaklarına sahibim hayat durmuştur onun için dünya diz kapaklarının erafında dönmektedir artık
taner-hı diz kapağı yani senin olayın bu anladım
yaşar-peki ya diz kapakları çirkinse abicim
ömer-oğlum diz kapağı burda bir detay sadece ya bir sembol bir metafor önemli olan
(araba bozulur)
ömer-noluyo ya abi noluyo
yaşar-niye durduk
taner-cevap versene abicim ya allahallah(ayşe iner kaputu açar)
ömer- hıh bide bu çıktı başımıza(ayşe kaputun başında şapkasını ve gözlüğünü çıkarır ve işte o an)
taner-abicim kızmış bu ya
yaşar-tüh rezil olduk kıza bak
ömer-saçmalamayın ona sadece kız denemez ben hayatımda böyle şahane bişey görmedim tutmayın beni abi bir motur tamir etmem lazım
yaşar&taner-hey ne motoru ya sen ne anlarsın motordan ömer!!
(ömer ayşenin yanına gelir)
ömer-bide ben bakıyım isterseniz
ayşe-evet bu kadar gidebiliriz
ömer-e tabi neye uğradığını şaşırdı zavallı dimi araba diyorum sizin gibi güzel bir kızın ellerinde şaşırdı tabi(ayşe arabaya binerken)
ayşe-diz kapaklarıma tav olmuştur heralde(yaşarla taner güler tabi)
ömer-ya kesin bir şamatayı (arabaya binerler ömer öne geçer)
ömer-az önce söylediklerime bir şey ilave etmek istiyorum arkadaşlar ki dikkatinizi çekerim en önemli kısmı sona sakladım kadın beyninin sağ yarım küresi deyip geçmemek lazım o sağ yarım küre kainatın en sıra dışı ögesidir aslında çarpıcıdır baştan çıkarıcıdır hayatın özünü içinde barındırır ve bununlada kalmaz tabi
yaşar-çırpındıkça batıyosun
ömer-(içinden) ah dilimi eşşek arısı soksaydıda öyle şeyler söylemeseydim kadınları küçümseyen şımarık çapkın biri sanıyodur artık beni oysa ben ne kadar romantik ne kadar hisli ne kadar içli bir adamım yok yok bu muhteşem varlığa kendimi derhal tanıtmam gerekiyo (otele gelirler)
ayşe-yaşar bey telefon numaranızı yazarmısınız
yaşar-tabi
ömer-ben yazsaydım
ayşe-arabayı kaç gün kullanacağınızıda belirtin lütfen
ömer-hadi ama yapmayın siz beni gerçekten yanlış anladınız önemli olan diz kapağı değil ruh güzelliği
ayşe-teşekkürler(ayşe motora biner)
ömer-kadınlar önemlidir anamızdır onlar bizim bacımızdır herşeyimizdir hepsi kanatsız bir melektir kadına değer vermeyen adam susuz kalmaya mahkum bir ağaç gibidir hatta.. ama siz beni dinlemiyosunuzki
ayşe-anahtar üstünde ha unutmadan stepde patlak bir ara yaptırabilirseniz çok iyi olur
yaşar-tamam merak etme (ayşe giderr)
ömer-üff... rüzgar gibi geçti
taner-usta bence sen bu diz kapağı teorini bir daha gözden geçirsen iyi olucak
yaşar-hatta tamamen tedavülden kaldırsan
ömer-vay ne amma çetin cevizmiş suratıma bile bakmadı
yaşar-gördüğün gibi her kuşun eti yenmiyomuş beyzadem çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 de güm kafa üstü
ömer-e uğraşmadımki adam gibi
taner-daha ne uğraşıcaktın ya bi amuda kalkmadığın kaldı az daha onuda yapıyodun yani
ömer-ezberim şaştı oğlum yol yorgunuyum tabi şimdi hava değişikliğide var ama ben istesem varya ayaklarıma kapanır bu kız
(otele girerler)

sevimli lion
06-09-07, 16:24
''ertesi gün şirketin asa işini halletmek üzere yola çıkmıştım dönerken kader bizi yine karşılaştırmıştı işte(ömer ayşenin hemen yanına gelir el falan sallar şirinlik yapar) hemen bir plan yapmam gerekiyordu (ömer hemen hızla uzaklaşır)
ayşe-hooopp hopppp ağır olda molla desinler hata recep amcada böyle öküzlere kiralatmicaktı arabayı
ömer arabayı durdurur arabanın lastiklerini patlatır sonra ayşe gelir)
ayşe-lastikmi patladı
ömer- aa sizmiydiniz verdiğiniz araba çok güvenilirmiş yani bravo yedek lastiği bile patlak
ayşe-ben sizi steple konusunda uyarmıştım ama hem arabayı nasıl kullandığınıza bakılırsa iyi bile dayanmış
ömer-ne biliyim ben canım dün bir bugün iki napıcam ben şimdi
ayşe haklısınız
ömer-şu düştüğüm hale bak
ayşe-geçmiş olsun
ömer- ee o kadarmı bir yardım etseniz
ayşe-elbette(lastiğe bakar)
ayşe-yok bu lastik adam olmaz ariyimda recep amca siz yeni bir araba yollasın(recep amcayı arar:)
recep-aloo aa ayşe nerdesin kızım geliyomusun
ayşe-yok recap amca nerde dün götürdüğüm arabada sorun çıktı müşteri yolda kalmış yeni bir araba lazım hemen
recep-hayallah son arabayı biraz önce verdim napıcaz şimdi zaten annende biraz önce fırçasını atıp gitti buyrun cenaze namazına
ayşe-sakin ol recep amca ya bişey olmaz ammada korkuyosun annemden araba işni nasıl hallderiz onu düşün sen şimdi burdaki arkadaş pek laf anlicağa benzemiyo çünkü
recep-valla elim kolum bağlı ne yapsak bilmiyorum ki
ayşe-anladım recep amca tamam ben bakarım bir çaresine sen sıkma canını hadi eyvallah kusura bakmayın recep amcanın elinde hiç araba kalmamış isterseniz bekleyelim birileri yardım eder nasıl olsa
ömer-hay aksi şeytan bir sürüde işim vardı yapılacak
ömerle ayşe araba çevirirler tabi sadece ayşe
ayşe-şişş abi ya dursana
''evet oyunum başarılı olmuştu başbaşa kalmıştık işte oysa söylenip duruyordu benimse umrumda deildi hem o kızınca dahamı güzel oluyordu ne nadide eşi benzeri olmayan bir çicek gibiydi adeta hırçın ve zaptdilemeyen başına buyruk deil dalından koparmak bir an olsun dokunmak bile imkansızdı ona(birden yanlarında araba durur iki kişi iner) evet o bir çicekti ama yaban çiceği benim yaman çiçeğim işte fırsat ayağıma gelmişti duruma müdahele etmeliydim kadınlar kahramanlara bayılırdı diymi(ömere bir cesaret adamların yanına gelir)
ömer-alooo noluyo burda (der yumruğu yer
adam-ne diyon lan sen
ayşe-ulan ben şimdi sizi gelin lan(alır levyeyi adamları kovalar)gel buraya gelsene adammısınız geçiricem şimdi gelsenize(ömer yamulmuş bir şelkilde ayşeye bakar ayşe ömerin dudağını temizler)
ömer-ay ayy ay ayy
ayşe-dur durr bu böyle olmicak en iyisi ben lastiği alıp gidiyim hemen yaptırıp getiririm
ömer-olmaz ben ne yaparım bu dağ başında
ayşe-o zman siz gidin ben bekliyim
ömer-o hiç olmaz sizi hayatta yanlız bırakmam burda gördünüz eşkiya dolu burası
ayşe- o olmaz bu olmaz napıcaz peki
ömer-birlikte gidicez(kalkar motora biner)atla hadi e hadi ama(ayşe kaskı takar biner ömer beline sarılır ufka doğru pardon lokantaya doğru giderler:img-icecr)
ömer-hangi parfümü kullanıyosun
ayşe-sabun ben parfün kullanmam
ömer-bende ne çok ortak yönümüz var bizim
ayşe-konuşmadan duramazmısın sen
ömer-tamam canım nie kızıyosun(lokantaya gelirler ömer iner)
ayşe-kısacası durum bu recep amca
recep-hayallah ya aksiliğe bak çok özür dilerim evladım zordurumda bıraktık seni ama iyiki karşılaşmışsınız
ömer-evet kaderin bir oyunu gibi uutulmaz dakikalar yaşadık
ayşe-ya ne demessin hadi bana eyvallah unutulmaz dakikaları beyfendiyle sen yaşarsın artık recep amcacım benden bu kadar iki gündür yüksek doz oldum daha fazlasını bünyem kaldırmicak
recep-oğlum gerçekten çok özür dilerim ilk kez böyle bişey oluyo oda san kısmetmiş
ömer-ben yine uğricam recep bey araba meselesini hallderseniz çok sevinirim emlakçı ne tarafta
recep-öbür köşede(ömer emlakçıyla konuşur sonra lokantaya gelir)
ayşe-bana bak benimi takip ediyosun sen
ömer- aa çok rica ederim kırıcı oluyosun ama yine kaderin bir oyunu desek
ayşe-ya kaderinde işi yoktu çünkü bana bak bu numaralr bana sökmez bir daha peşimde dolaşmasan iyi olur ne yemek istiyosun söyle(ömer ayşeye gülerek bakar) ne var ne sırıtıyosun yine pişmiş kelle gibi
ömer-müşterileri yemek öncesi kalaylarmısınız hep e ben ara sıcak olarak alsaydım daha iyiydi ama
ayşe-anlaşıldı tamam laftan anlamicaksın sen en iyisi
ömer-kıymalı gözleme bide yaprak dolması lütfen
ayşe-şimdi indiricem bişey kafasına töbe töbe bir kıymalı gözleme bide dolma
sevim-noluyo kız yine geldiler sana
ayşe-yok bişey anne
sevim-deminki çocuk deilmi bu nie gelmiş yine
ayşe-ay ne biliyim ben keyfinin kahyasımıyım elin adamının
ayşe yemeleri getirir)
ömer-zahmet olmassa paket yaparmısın (alır yemekleri paket yaparayşe heabı getirir koyar arasına parayı)
ömer-iyi günler
ayşe-dur paranın üstünü almadın
ömer-e bahşiş bırakmıştım ben
ayşe-hesaptan fazla bahşiş mi olur be sen beni ne sandın al şunuda gazla güle güle (ömer iç çeker)

sevimli lion
06-09-07, 17:28
ayşe yüzerken ömer yanına gelir
ayşe-ne yaptığını sanıyosun sen
ömer-deniz soğukmu die sorucaktım
ayşe-sana bir çakarım shukmu sıcakmı olduğunu anlarsın
ömer-yapma ya şakadan anlayamasmısın sen
ayşe-bırak elbiselerimi
ömer-giyinmene yardım ediyim(ileri gitti ama)
ayşe-kaşınıyosun sen
ömer-arkama dönerim
ayşe-ben öyle güzel döndürürm ki şmdi seni(ayşe tokat atar hala sırıtıyorr)
ömer-elinde amma ağırmış yaban çiçeğim
(akşam lokantaya gelirler)
yaşar-sevim abla restaurant ne işmiz var bizim abi sevim anlanın resturanında gül gibi otelimiz dururken
sevim-oteliniz kadar konforlu olmasada yemeklermiz hiç te fena sayılmaz bu arada be sevim hoş geldiniz
yaşar-meraba sevim abla
taner-kusura bakmayı arkadaş aç olunca böyle asabi olur tutamıyo kendisini
sevim-tatilemi geldiniz
yaşar-evet yani biraz tatil birazda iş
sevim-siz menüye baka durun kızım siparişleri alır şimdi
yaşar-teşekkürler. tüh ayıp oldu be
ayşe-meraba yaşar bey hoşgeldiniz
yaşar meraba hoşbuldum
ayşe-sizde hoşgeldiniz
taner-hoşbuldum (ömer ayşeye döner)
ayşe-kabusmusun sen ya
ömer-geceleri uykuna girebiliceksem neden olmasın
ayşe-bana bak yettin ama ben senin bildiğin ızlara benzemem bunu kafana sok
ömer-he bu cümleyi nerden duymuştum ben aa hatırladım eski bir türk filminde
ayşe-anlaşılan bir tokar yetmiyo sana evire çevire bir dövmek lazım
ömer-senin elinden olucaksa onada razıyım tanıştırayım karşınızda yaban çiçeği
ayşe-asıl ben tanıştırayım huzurlarınızda şehir züppesi
ömer-ben yapra dolması alıyim gene ee köfte vee
ayşe-sana yemek vermiyorum sizin siparişlerinizi alıyim ne arzu edersiniz
yaşar-ben çupra ve salata alıyım ayrıca soğuk mezelerden ne varsa alıyım 1 kola yok yok 2 olsun ve en sonunda da tatlıların hepsinden
taner-bende çupra ve kola istiyorum
ayşe-hıhı
yaşar şişt hani kapıya çarpmıştın lan dudağını
taner-kızdan dayakmı yedin hiç yakışıyomu seni gibi bir gönül işleri duayenine
ömer-ona dayak denmez küçücük bir tokat bir nevi aşk cilvesi
taner-tabi biraz setbir cilve olmuş ama
yaşar-oğlum bak dinle beni bu sefer baltayı sert taşa vurdun işte bak kendide söyledi bu kız senin bildiğin kızlardan değil
taner-değil abicim değill
ömer-kafalanmicak kız yoktur olum daha zor kafalancak kız vardır o kadar benim tavlayamicam kız yer yüzüne gelmedi daha ee bahse girelim o zaman arabamı koyuyorum pederin yeni aldığı arabayı kaybedersem sizin 10 gün istiyorum sadece 10 gün sonra bu kız deli gibi aşık olucak bana ama işte o zman 1 yıl bana çalışıcaksınız
taner-nasıl sana çalışıcaz
ömer-e bas baya işte benim emrimde bizim şirkette askeri ücretle
yaşar-allahallah benim babamın holdingi dururken ne çalışıcam senin yanında be
ömer-yerse kendine güveniyorsan girersin bahse
taner-nasılsa kaybediceksn abcim ben okey diyorum
yaşar-e peki o zman maksat eğlence olsun ben de okey diyorum(ayşe yemeleri getirir)
ayşe-kolalarınız çek elini o da yaşar beyin mezeleriniz
taner-ohh ohh evet
ayşe-buyrun
taner- ee tatllar nerde
ayşe-geliyo
ömer-bende bir ayran içseydim dilim damağım kurudu
ayşe-sana su yok su(sabah ömer ayşenin evine gelir)
ayşe-bir buraya gelmen eksikti şehir züppesi
ömer-e tesadüfün bu kadarınada pes doğrusu ne işin var senin burda
ayşe-asıl senin ne işin var benim evimin önünde belamısn sen ya
ömer-inanmıyorum ne biliyim burda oturduğunu canım domuz avına çıkmıştım ben
ayşe-baksenn insan akrabalarını avlarmı hiç çok ayığ çok hiç yakıştıramadım senin gibi medeni şehir çocuğuna
ömer-farkındamısn bana ilk kez gülümsedin
ayşe-- eee
ömer-ne biliym hoşuma gitti işte bir bardak su alabirmiyim su sadece su istedim bir bardak
ayşe-burda bekle(ömer içeri girer)
ayşe-haydaa ne yapıyosun sen
ömer-pek değişmemişsin babanmı
ayşe-sen kendini ne sanıyosun ver şu resmi hemen çık evimden çıkk
ömer-niden bu kadar kötü davranıyosun bana hiç tanımoyosun ki beni daha tamam mükemmel olmayabilirim ama aslında iyi bir adamım ben ayşe ben senden gerçekten çok hoşlanıyorum neyse be gidiyim hoşçakal
ayşe-suyunu içmedin

meryemce20
06-09-07, 20:32
canim sikildi biseyler yazmak istedim pek güzel olmadi sacmaladim iste ama yinede okumak istiyen olursa:
ayseyle ömer bi süre bakistiktan sonra ayse perdeyi kapar
ömerin gözünden yaslar süzülmeye baslar aysede perdeyi kapattiktan sonra agliyarak odasina gider ve yüzügü avucunun icine alip devam aglar.
ömer tam gidecekken tarik onu durdurur
tarik:ömer
ömer:tarik...ne isin var senin burda bidaha seni karimin yaninda görmicem demedimmi
tarik:dogru konus benimle ben ayse istedigi sürece hep onun yaninda olucam ayrica sizinki gercek bi evlilik sayilmaz oyüzden aysede karimm diyip durma
ömer:sanane lan ister derim ister demem bak hatta diyorum karim ayse benim karim(kendini isaret eder)
tarik:(gicik bi ifadeyle)ömer seninle biraz konusalimmi
ömer:benim seninle konusucak hic biseyim yok tariiiik
tarik:lütfen ömer iki yetiskin insan gibi problemlerimizi konusarakta halledebiriz
ömer:hih konusarak problemlerimizi halledicekmisiz burda bi problem varsa oda sensin sari problem(ben kemal ve ömer kadar takma isim konusunda yetenekli degilim)
tarik:haddini asiyosun ömer adam gibi oturup konusalim dedim
ömer:(sinirli sinirli tarik a bakar)iyi konusalim(öldürücekmis gibi bakar)
sahilde
tarik:bak ömer ayseyi cok üzdün kizin senin yüzünden hayati darmadagan oldu
onun senin yüzünden ne kadar aci cektigini tahmin edebiliyomusun
ömer tam bise söylicekken tarik lafini keser
tarik:bak ömer lafi fazla uzatmicam eger ayseye birazcik olsa deger veriyosan birak pesini
ömer yavas yavas oturdugu yerden gogrulur
ömer:sen kim oluyosunda bana karinin pesini birak diyosun lan
tarik:ömer isi yokusa sürme bak bosanin olup bitsin hem sende bosanmak istemiyomuydun üstelik ayse ssenin kagit üzerinde karin olabilir ama siz evli sayilmazsiniz
ömer(iyice gicik olmusdur)bana bak sari problem senin karimla arama girmeye hakkin yok tamam mi ben ayseyi seviyorum ve bosanmiyorum(bastirarak söyler)(hep böyle bi sahne hayal etmistim umut dünyasi iste)
tarik:yapma ömer eger ayseyi sevseydin ona bukadar aci cektirmezdin ayrica hatirliyosan kimse evli oldugunuzu bilmiyo sende anladigim kadariyla söylemeyi düsünmüyosun isin icinden nasil cikacaksin
ömer:sen beni tehtid mi ediyosun simdi
tarik:(bi ic gecirir)eger isteseydim simdiye kadar söylerdim ama ayse ve kemal beyin hatrina susuyorum
ömer:susmak la iyi yapiyosun hele bi konus seni mahvederim
tarik:bak gördünmü hem ayse yi sevdigini söylüyosun hemde ailene bile söyleme ye cesaret etmiyosun
ömer:(morali bozulur)ben ...söylicem sadece dogru zamanin gelmesini bekliyorum
tarik:(güler)eminim öyledir bak ömer ayseyi bi daha üzmemen icin elimden geleni yapcam gerekirse bosanma davanizla bizzat kendim ilgilencem
ömer:anlamadim galiba avukat bozuntusu bo san mi yo rum
tarik:öyle olsun ama sunu unutma bundan sonra ayseyi üzemiceksin cünkü ben yaninda 9oolcam
ömer tam bise söylicekken tarik gider ve sinirin den agaca tekme atar(tabi sonra baya bi acir)
bi birinci kisimdi yarin devami geliyo(yani begenirseniz)

gamzem497
09-09-07, 22:25
11.Bölüm'ün son sahnesinden

ömer:yüzük almıştım sana Begüm'ünkünden daha güzeldi
ayşe: gerçekten mi taşıda onun ki kadar büyükmüydü
ömer: ah yok o kdr değil ama ııı...o kdr büyük mü isterdin?sorun değil hemen alırım hemen alalım istersen.hadi kalk şimdi gidelim hadi
ayşe: sen beni hiç tanımıyorsun Ömer.Hiç tanımıcaksında.Ayrı dünyaların insanlarıyız biz derdin ya hep çok haklıymışsın.Benim kalbim senin o üç kuruşluk pırlantandan daha zariftir, benm onurum senin o sosyetik hayatından daha kıymetlidir anlıyormusun bunu?anlıyabiliyormusun?

sevimli lion
10-09-07, 00:17
ayşeyle ömer bakışırlar

ömer-ayşe
ayşe-yapma kapıyı çalma sakın git
ömer-kapıyı çalsam girsem içeri uzatsam elimi geri dön desem
ayşe-dönmem asla dönmem
ömer-ama sen sen karımsın benim uzatsam elimi tut desem
ayşe-tutmam ki bir kez daha inanmamki
ömer-kötüyüm perişanım desem
ayşe-inan.. inanmak artık sana
ömer-seni bir kez daha görme konuşmak istiyorum
ayşe-korkaksın sen korkak
ömer-değilim SENİ SEVİYORUM (ayşe perdeyi kapatır ömer çaresiz gider tarıkda hafif gülümser gider ayşe hala ağlar)
(tarıkla ömer sahilde)
tarık-seni böyle görüceğim hiç aklıma gelmezdi görende gerçekten acı çektiğini sanıcak
ömer-devam et ne varsa içinde akıt zehirini
tarık-biliyomusun meslek hayatım senin yaptıklarını düzeltmekle geçti ömer özpolat yanındaki sosyete güzeline laf atan paparaziyi yumrukladı koş avukat tarık ömer özpolat muhterem arkadaşlarıyla barda içerken kavga çıkardı koş avukat tarık ömer özpolat son model arabasıyla kaza yaptı hemen koş avukat tarık baban için bunlar haylazlıktı benim içinse
ömer-evet senin için neydi
tarık-şımarıklık
ömer-hakikaten çok çekmişsin patronun şımarık oğlu neler yapmış sana böyle
tarık-kemal beyin hatrı için dayandım beni okuttu iş verdi bana şunu bilki babanın parası olmasaydı bunların hiçbirini yapamazdın ne her gece bara gidip kavga edebilirdin ne paparaziler seni tanırdı ne son model bir araban olurdu
ömer-bunların hiçbiri umurumda deil
tarık-anladınn çünkü dimi istediğin herşeyi elde edemiceğini anladın ayşede gördü senin gerçek yüzünü bundan sonra her ihtiyacı olduğunda yanında ben olucam
ömer-defol git!! git hayallerini başka birine anlat
tarık-hayal değil ki bunlar görüceksin
ömer-git dedim
tarık-eyw. ömer bey

(ömer nazifin evinde)
ömer-ya nazif amca ya bu sizin uslubunuzmu Allahaşına ya siz böyle görüşmek istediğiniz kişiyi telefon edip çağıracağınıza ya niye mekan mekan dolaşıp topluyosunuz hani daha medenice olurda o bakımdan
nazif-meşgule düşrülmekten hoşlanmam oğlum
ömer-bu sebepten yani anladım
nazif-görüşmeyeli senin uslubunda baya değişmiş bakıyorum böyle bir hava bir cesaret gelmiş güzel olmuş ha şöyle ya damadım olucaksın hep böyle cesur görmek isterim seni
ömer-nazif amca üzgünüm ama ben sizin damadınız olmicam
nazif-abartma istersen evladım bu kadar cesarette biraz fazla oluyo
ömer-e ben çok ciddiyim kızınızla evlenemem
nazif-evlenirsin
ömer-evlenemem(bizcede evlenemez:))
nazif-evleniceksin
ömer-evlenmicem
nazif-sus artık geldiğinden beri evlenmem evlenmem diyip duruyosun senin kara kaşına kara gözüne vurulmuş deiilim ben bu hayatı kızımın mutluluğu için yaşıyorum ve o seni seçtiyse evleniceksin o kadar
ömer-ben karısını mutlu edebilecek bir adam değilim keşke edebilseydim onu o kadar çok isterdim ki(ömer kalkar gider)

(ömerle taner dertleşir)
ömer-yok baba o yüzüğü ayşe görseydi kesin eve dönerdi abi mesaj doğruydu annem o kıza aldı ama bende sana aldım karıcım kesin eve dönerdi görmedi ama izin vermedi
taner-1 dk abicim 1 dk bişiy sorucam ama bak doğru söyliceksin okey mi hıh ayşe köşke döndü diyelim nolucak abi
ömer-nolucak
taner-oğlum ben soruyorum nolucak
ömer- e nolucak bilmiyorum
taner-bilmiyosun işte ne olucağını bilmiyosun senin için karma karışık olmuş abi
ömer-nasıl karmakarışık
taner-ya kabul et bilmiyosun işte
ömer-evet bilmiyorum bu ii bişeymi kötü bişeymi
taner-bir yanın diyoki ayşe gitti ohh kurtuldum bir yanın diyoki ayşe gitti eyvah perişanım senin içinde savaş var oğlum benimki öylemi her şey ortada aşığım sana dedim olmaz dedi evlenmeden olmazmış
ömer-kim bu kız
taner-boşver abi alırım kız gerekirse basarım nikahı ne yapayım yani
ömer-içmeden sarhoş olmak buna ne denirmiş
taner-ben kendimi çözdüm oğlum aşk sarhoşuyum ben mevzu budur
ömer-ya ben ben ne yapayım ben ne yapacağını bilmeyen bir adam haline geldim söyle taner ben ne yapayım
taner-ömer ben ne yapacağımı biliyomuyumki sana ne yapacağını söyliyim hadi ayşe senin karın benimki benim karım olmak istiyo tamam aşığım da hazır değilim abi ne yapıcam evlenecek miyim şimdi çok kararsızım olum
ömer-bende kararsızım abi ama ayşeyi ÇOK ÖZLEDİM o benim karım abi karım ben evlendim onunla ya he kocasıyım ben onun kocası ÇOK SEVİYORUM olum
taner banamı anlatıyosun abi
yaşar-ya kafamı kaldı olum yemin ediyorum bak olum kafa falan kalmadı dağaldım abi dağaldım ayşem o benim yaban çiçeğim(ömer ağlar)
taner-tamam arkadaşım tamam koçum ağlama artık geçti ah benim AŞIK arkadaşım bizde aşığız he

(tarıkla ayşe parkta)
tarık-ne oldu anlamadım nie öyle apar topar çıktık ki
ayşe-annem olanları bilmiyo belki farkında olmadan bişey söylersin die korktum
tarık-yok canım bu konuda bana güvenebilirsin gerçekten çok dikkat ediyorum köşkte meltemsin burda ayşe köşkte evli olduğunu bilmiyolar burdaysa biliyolar
tarık-nasıl ii ezberlemişmiyim
ayşe-aslında artık kimsenin rol yapmasana gerek yok ben köşkten ayrıldım
tarık-ne nasıl yani ayrıldın bittimi yani herşey
ayşe-hıhı
tarık-belki bana kızıcaksın ama açıkcası sevindim doğrusu buydu ömer sana layık biri deil....... neyin varr ne oldu anlatmak istermisin
ayşe-anlatıcak pek fazla bişey yok bir anda oldu bir anda ne oraya ne de ömere ait olmadığımı anladım
tarık-ayşe biliyorum benim varlığım üzüntünü azaltmicak ama eğer eğer izin verirsen ben hep yanında olmak isterim ya birerkek olarak deil bir arkadaş gibi bir dost gibi sen izin verdipin sürece anlıyomusn
ayşe-eve gitmem lazım hoşçakal
tarık-ayşe yarın akşam sinemaya gidelimmi hem kafan dağılır biraz değişiklik olur
ayşe-saol tarık başka zaman

sevimli lion
14-09-07, 23:13
(ayşe sevim ömer yemeğe otururlar)
sevim-ay bunlar ne neler yapmışsın ay sen dolmadamı yaptın eline sağlık kızım(ömer gelir şamata)
ömer-aman da aman karıcım ne de güsel yemekler yapmış böyle ohh(ayşeyi öper) ohh dolmalar fasülyeler oh ohh e ben di daha öpüyim(yine öper) ellerine sağlık ohh süper öpücem bir daha öpücem
ayşe-ah kes artık
ömer-öpüş öpüş yemeklre bak be
sevim-bu gidişle kilo alıcaksın damat ama ayşem hala zayıf
ömer-e ben onu besliyorum annecim siz hiç merak etmeyin aç bakıyım ham ham amanda ne güsel yermiş yerim ben senin o dudaklarını öpüyim ohh bir daha öpüyim hatta ellerine sağlık ee rakı yokmu bu masada dolapta olucaktı kap gel bakıyım karıcım
ayşe-kalkta kendin al... kocacım
sevim-ayşe kısım madem kocanın canı çekiyo
ayşe-annecim biz rakıda içkide pek içmeyiz dolapta yok yani(ömerin cebi çalar)
ömer-pardon anncim alo aloo
sevim-ayşem canın bişeye mi sıkıldı nie ters davranıyosun kocana
ayşe-yok anneciim nie ters davranayım havluyu orta yere attı ya ona sıkıldım çok dağınık da
sevim-erkek o çocuğum anlamazki düzenden tertipden yapma sevecen ol hoşgör bak nasıl seviyo seni
---------------------------------------------------
ömer-nefise annenin selamı var
sevim-saolsun
ömer-ohh dolmadan başlıyım ben yemeğe
ayşe-bunu da yermisin kocacım
ömer-devir devir dök yemez miyim zehir olsa yerim ben senin elinden karıcım öperim öpüş öpüş
---------------------------------------------------
(ayşe ömer aynı oda içinde ömer yatıyodur)
ayşe-burda yatamassın seni yerin orası
ömer-ya nie hep ben ya bir kez de sen yat yerde ya
ayşe-centilmen ol biraz yemekte mucuk mucuk öpüyodun ya burda da karıcığnı düşünmen lazım
ömer-annen anlamasın die öptüm aşkımdan deil yani
ayşe-hııı..nie yazdırdın o mektubu tarığa
ömer- o istedi bir kızdan hoşlanıyorum dedi nerden biliym sen olduğunu
ayşe-biliyodun yalan söyleme
ömer-niyeti ciddiymiş (kahkaha atar) salak tariikk evli olduğunu öğrendiğinde ne kadar da bozulcak kim bilir yani öğrenemez ama
ayşe-öğrenicek merak etme
ömer-bak hayır olmaz sakın söyleme zaten benden nefret ediyo kesin babama söyler
ayşe-o zaman onu zorduruma düşürme o iyi biri
ömer-o zman tersliceksin onu beğenmiyorum seni diceksin sarı kafaları sevmem diceksin hem boyuda kısa burnuda biraz yamuk sanki yamuk diymi
ayşe-bilmiyorum senin kadar dikkatli bakmadım
ömer-ben daha yakışıklıyım yakışıklıyoım dimi
ayşe-(gülerek) maymunsun sen
ömer-kocana el kaldırıyosun heh bana he heh
ayşe-ya bırak (ömer yastıkla vurur) bırak bey bak yumruğu yersin
ömer-annenin dediklerini duydun sevecen olucaksın ne dersem yapıcaksın kocanım ben senin (sokulur ayşeye)
ayşe-o zman söyle herkese söyle bunu ben ayşenin kocasıyım de
ömer-ayşe ayşe ben burda uyuyamam ya şöyle köşeye kıvrılsam
ayşe-olur bu çizgiyi geçmiceksin yoksa kafanı kırarım
ömer-tamam canım geçmem kızma
--------------------------------------------------------
sabah
ayşe-hii hop hop çek kollarını ay uyan uyan çek şu kollarını
ömer-noluyo yaa
ayşe-ben sana bu çizgiyi geçmiceksin demedimmi
ömer-ya sen geçmişsin baksana çizgi çizgi çizgi ben hala aynı köşedeyim
ayşe-ne biliyim ben canım uyurken olmuş işte
ömer- ohh mis gibi çay kokusu geliyo burnuma
ayşe-annem kahvaltıyı hazırlamış galiba
ömer-e uyusaydık biraz daha sen yine geçseydin çizgiyi olmazmı hıh
ayşe-yapma bırak kalk giyin hadi beraber gidelim içeri(ayşe gider)
ömer-yarabbim ya

sevimli lion
15-09-07, 12:53
(ayşe holdinge ömerin yanına gelir)
ayşe-hayatıma karışma artık yeter hem ben kime aşıkmışım he söylesene kime
ömer-kime olucak bana
ayşe-sana hah öylemi sanıyosun o eskidendi kocacım seni sevmiyorum hatta sendn nefret ediyorum ve hatta alnının ortasından vurmak istiyorum seni
ömer-noluyo ya niye bu kadar kızıyosun başkasına aşıktım peşini bıraksın die kötümü ettim dur bir dakika yoksa sen bu sarı tavşandan hoşlanıyomsun heh doğru söyle
ayşe-ne hoşlanması ya ne saçmalıyosun sen banane tarıktan hayatıma karışma diyorum sana yeterince alt üst ettin bir gün çekip gitmek istedğimde gidicek bir yerim yok biliyomusun evimiz yok lokantamız yok her şeyin üzerine örtüceğim gömüceğim bir avuç toprağım bile yok annem lokantayı satmış evimizi orda bırakıp gelmiş
ömer-ne nasıl yani şimdi hep burda mı kalıcak(yuh yani)
ayşe-seni ilgilendiren tek şey bu dimi kendinden başka hiç bişeyi düşünmezsin dimi bana noluyo biz noluyo umrunda bile deil
ömer-ayşe dur öyle demek istemedim valla azımdan kaçtı(ayşe ağlamaya başlar)ağlama nolur ağlama lütfen ya bak benide ağlatıcaksın ayşe(ömerin göğsünde ağlar)ayşem geçti geçti tamam geçti(tarık dalar içeri)
tarık-ömer bu dosya..... pardon
ömer-tarık biraz izin verirmisin
tarık-tabi tabi

sevimli lion
15-09-07, 12:56
(ayşe yüzük olayını yaşadığı için kötüdür ömerin suratına kapar kapıyı)
ömer-ayşe ayşe ayşee
ayşe''hiçbişeyden mutlu değildim artık üzülemiyodum bile ne oldu bana böyle bir tek nefise anneye üzülürüm o kırılsın istemem
nefise-çok yanlış yaptın ömer
ayşe''bu yüzükmü aklımı başıma getirmişti yoksa ömerin korkaklığımı meltem kardeşim diyodu hala korkak! begümden bahsediyolardı bir başka kızdan ne işim vardı benim orda bir anda bitmişti (bavulunu toplar) herşey içimde ne öfke vardı ne de hüzün bir tuhaf boşluk galiba beni engellemeye çalıştı gitme dedimi ne önemi varki içimde o tuhaf boşluk(ayşe kapıdan çıkar)
ömer-ayşe
ayşe-bitti ömer artık bir karın yok(sibel gelir)
sibel-meltem gidiyomsun yoksa
ayşe-benim adım meltem deil ayşe
nefise-ayşe dur gitme kızım gitme yavrum gitme evladım gitme yavrum
ayşe-artık dayanamıyorum nefise anne
ömer-ayşe ayşe (peşinden giderler)
nefise-ayşecim ayşe(ayşe nefise anneye sarılır gider ömer perişan bir halde)

Te QuIeRo BoRaN
18-09-07, 22:22
bende cok kisa bi senaryo yazmaya calisacam insallah beyenirsiniz (ilk senaryom ona göre):img-yes:

13.bölüm

ömer ve begüm nisanlanmaya hazirlanirlar..ömer aslinda begümle neden nisanlanmak istedigini bilmiyor ama artik ayseden bi beklentisi yoktur..
sadet nisanlanmak istediklerini duyunca hemen hazirliklara baslar kemal artik herseyi biliyor ama ömerin begümle nisanlanma istegini anliyamaz..ömerin artik hayatta hic bi sevinci yoktur odasina kapanmis sadece o fotoya bakar ve aglar..

Sadett-oglum napiyorsun sen burda hadi gel bugünde begümün nisan elbisesini alcaz ayyy cok güzel olcak benim gelinim bütün sosyeteler gelcek süper olcak hahayyy..
ömer- anne ben gelmezsem olmazmi??
sadet- aaa olurmu oglum hadi kalk giyin sende geliyorsun!!!
ömer bisey demez sadece susar....

buarada ayse deniz kenarinde dolasir ve herseyi bidaha düsünür ama ömeri asla unutamiyacagini bilir..tarik bosanma islemlerini halletmek üzeredir artik geriye dönus yoktur..
Ayse-sadece bi hafta kaldi..bi hafta..acaba ömer suan napiyo..onu cok özledim
ayse ne diyosun sen o adam sana hic bi zaman deger vermedi sana hic askim sevgilim canim seni cok seviyorum dedimi??hayir demedi..off ömeroff bukadar zormuydu..kacsefer arkami döndüm baktim sana hadi biseyler söyle dedim icimden amaa hayir o koca agzini bitürlü acamadin neden??

nisan artik yaklasmisdir..iki gün kalmis begüm heycandan ölmek üzeredir ama ömer gittikce daha kötü olur..

begüm-ayyyy annecimm elbisem cok güzel dimi??
sadet-kizim yavrum benim güzel prenses kizim sana ne yakismazz
begüm-ömerde beyenirmi beni..
sadet-ne beynmesi kizim bayilcak bayilcakkk
begüm yine o simarik gülüsünü atar..sadette gelinini iyicene yaglar..

artik nisan günü gelmistir ömer cildimak üzeredir..
ömer-napiyorumm benn..yine ayni hatayi yapiyorum..ömerrr sen hala evlisin napiyorsun senn..bunu ayseye nasil yapabilirsin begümle nisanlan ertesi gün ayseyle bosan..napiyorsun sen oglum..napip edip burdan kacmam lazimm..
sadet-ömerrrr oglummm hadi gel oglum gelinim seni bekliyor..
ömer-tamam annecim geliyorum..
sadet odadan cikar cikmaz ömer hemen camdan atlar ve ayseye gider
busefer ayseye ne dicekti???bunlari düsünemezdi artik ayse burnunda tütüyordu..hemen sevim abla resterauntun önüne gittti ayse disarda yanliz oturuyordu..ömeri görünce hemen kalkdi..
ömer-ayseee gitme ayse beni dinle ayse lütfenn
ayse-ömer sen ne yapmaya calisiyorsun??biz bosancaz
ömer-ayse beni affet nolursun
ayse-ömerr daha nekadar israr etceksinn
ömer-ayse bak lütfen artik dayanamamiyorum lütfen beni affet begümün benim icin hicbi degeri yok lütfen ayse seni cok özledim
ayse-ömer bak annemler duycak git burdan artik zorlama zaten bu askin hicbirimize hayri yok..
buarada kemal gelir..
kemal-ayse
ayse-kemal amca???
kemal-hicbisey demene gerek yok herseyi biliyorum..
ömer-babaaa..senin burda ne isin var..aaa ayse kim baba bak bu meltem meltem kardesim (ayse ömere sinirli bi sekilde bakar)
kemal-ömer sus..herseyi biliyorum..simdi beni dinleyin ömer ayseyi al git hani yazlik bi evimiz vardi oraya gidin nazif adamlariyla simdi seni ariyordur..hadi oglum cabuk olun
ayse-noluyio ya ben hicbiyere gitmiyorum
kemal-ayse bak kizim bu sizin son sansiniz artik ya ayrilirsiniz yada yeni bui baslangic yaparsiniz..
ömer-ayseee bak babamda herseyi biliyor artik lütfen dinliyelim babami..
ayse-baban hicbisey bilmeseydi bunu yaparmiydin ömer beyy??
ömer-ayse yeter artik lütfen gidelim bu diyardan
kemal-ayse kizim hadi beni dinle herseyi hazirlattim ömerlede konuscam ama simdi gidin cünki nazif heryerde ömeri ariyor..hadi kizim
ayse-ama annem ??recep amcam ?? ne derim onlara??
kemal-kizim sen onu düsünme hadi kizim gidin ben herseyi anlaticam annenlere
ömer-ayse karicim askim sevgilim bak diyorum iste hemde babamin yaninda..
hadi gidelim canim karim..
ayse-gülümseyerek peki ama üstüm ??
kemal-kizim sen düsünme onlari ben yollicam size..hadi yeter ama gidin artik..
ömer-baba bu iligini hic unutmicam..
ömer aysenin ellinden tutar ve yazliga giderler..artik hersey bambaskadir
ömer ve ayse ne yapcak??nazif ömeri bulabilcekmi??begüm ve sadet ne haldedir??ve daha fazlasi bidaki senaryodA:img-wink:

ARKADASLAR HATAM OLABILIR LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYIN TÜRKCEDE YANLISLARIM OLABILIR AMA KUSURUMA BAKMAYIN..TSKLER..

Te QuIeRo BoRaN
20-09-07, 00:13
senaryomun devami:

ömer ve ayse yeni bi baslangic yaparlar..artik hersey bambaskadir...

ayse-ömerr sence busefer basarabilcezmi??
ömer-ayse lütfen artik sen bunlari düsünme önünde artik yeni ömer var..o cocuk ömer yok artik önünde inan bana canim karicim
ayse ömere bi gülüs atar
ayse-peki artik hep o yazlikdami kalcaz?? ben annemsiz yapamam ömer o yazlikta sadece bi kac gün kalip geri dönelim annemin yakinlarinda kücük bi ev tutariz o bize yeter
ömer-ben sana villalar alirim karicim sen onlari hic düsünme
ayse-ömerr baslama yine artik babanin parasini yemicez kendi alinteriyle kazandigimiz parayla gecinelim..
ömer-ayse bak simdi bunlari konusmanin zamani deil tamammi karicim bak simdi evimize gidiyoruz ilk gecemizi beraber gecircezz
ayse-ömerr yok öyle
ömer-nasil yok yaa
ayse-ben hazir deilim ömer
ömer-aysee
ayse-ömerr
ikiside gülmeye baslarlar..buarada yazligia varirlar..
ayse-vayyy ne güzelmis burasi
ömer-tabi karicim sana anca burasi laiktir
eve girerler..
ayse-ömer burasi cok güzelll..aa bak kemal amca herseyi hazirlamis bizim icin
ömer-vayy babam canim babam benim baksana yemeklwer yaptirmis bizim icin aa bak zeytinyagli enginarda varr
ayse-karnim cok acikti hadi gel biseyler yiyelim..
ömer ve ayse yemeklerini cok romantik bir ortamda yerler..
yemekten sonra ömer televizyonun önüne oturur..
ayse-napiyorsun sen kalk bakalim bulasikalra yardim etceksin
ömer-aaa olurmu ben senin kocanim öyle olurmu hic aaa koca ddigin hic bulasik yikarmi??
ayse-neden yikamazmis??
ömer-yikamazda ondan hem mac var simdi
ayse-ömer bakkk sinirleniyorum hadi kalk bulasiklara yardim ediyorsun
ömer- ya off yaa
ayse-offlama kalk tabaklari kaldir..

buarada nisan salonu cehenneme dönüsmüstür bi taraftan begüm aglar,bi taraftan sadet sosyetelere yalanlar uydurur diger taraftanda nazif bey adamlarini toplayip artik ömerin isini bitirmeye gider..
nazif-artik yeter bu adam benim kizmi oyuncakmi sandi!!! cezasini vermeye gec bile kaldim
sadet-aaa siz ne yaptiginizi zannediyorsunuz oglumun kilina bile dokunursaniz
bunun cezasini cok agir ödersiniz
nazif bey sadeti dinlemeden gider..
sadet-aaaaa aaaa bu adam ne yapmaya calisiyo sükran hanim
sükran-sadet hanim ama oglunuzda rezil etti bizi herkese malzeme olduk
sadet-aaa ben ona sorcam zaten ama nazif beye düsmez o
sükran hanim susar bisey demez..
begüm nisanpastasina huucumlar ve bi baslamada 3 katli pastayi bitirir..
buarada tarik gelir gördügü manzaraya sasirir
tarik-begüm noldu burda??hem sen neden yine pasta yiyosun??
begüm-ömerr benii terkk ettiiii(zirlar)
tarik-nasil terk ettiii
begüm-kactiii isteeee beni burakip gittiii
begüm tarike sarilir
begüm-tarik beni denizkenarina götürümüsn lütfennn
tarik-tamam gel aglama artik...
tarik ve begüm denizkiyana giderler begüm tarike sarilir tarik sasirir ama bisey demez...

buarada ömer ve ayse bulasiklari bitrmis buseferde tv kavgasi yaparlar..
ayse-ömer bak ben maca felan bakamk istemiyorum tamammiii
ömer-ayse dur yya gol accas simdi
ayse-ömer su kumandayi hemen bana ver
ömer-ya off yyaaa bi maci izlettirmedin
ayse-bak ne güzel korkunc film var ben buna bakcam
ayse heycanla filmi izler
ömer-ya ayse hadi karicim yatalim
ayse-sen git ben simdi bunun sonuna bakmadan uyuyamam
ömer-ya ayse yaa oyun bozanlik yapam hadi ama
ayse-ömer sen git ben geliommm
ömer-ya banane simdi geliosun
ömer ayseyi kucagina aldigi gibi yatak odasina götürür
ayse-(gülerek)ömerr napiosun yaa
ömer-ya hadi karicim yatalim...
....
ayse sabah erkenden kalkar ve ömere güzel bi kahvalti hazirlar..ömer kokuyu alir almaz hemen mutfaga kosar
ömer-vayy benim karim bana kahvaltimi yapmis...öpücem öpücem banane..bidaha öpücemmm.muaaaahhh
ayse-ya ömerrr yeter yalakaliok yapmaaa..bak sana güzel bi kahvalti yaptim ama bulasiklarida sen yikacaksin tamammi canim kocacim
ömer-ya ayse yaaa
ayse-suus bakim al su balli ekmegii..hmmm afiyet olsun
ömer-(azi dolu)ayse ben cocukmuyum
ayse-ayni cocuklar gibisin ama
ömer-aysee..bugün napalim az gezellimmmi
ayse-gezelim
ömer-aaa aklima simdi geldi olmazz nazif beni heryerde ariyo
ayse-yaa offf yaa simdi evde tikilimi kalcaz bizzz
ömer-ayse iste balayi yapiyoruz
ayse-ben cok sIkIliyorum ama
ömer-karicim az sabret babam halletdcek
ayse-zaten sen pisle birak baban temizlesin
ömer-aysee baslama yine
ayse-tamam tamam..
ömer-baksana lunaparka göürimmi seni
ayse-hani nazif ariyodu seni
ömer-lunaparkta aricak hali yok dimi ama
ayse-tamam gidelim ama önce bulasiklarrr
ömer-yaa off yaaa

buarada begüm tarikin evinde kalmistir tarikda yavas yavas begüme karsi baska seyler hissetmeye baslar..
nazif sinirden catlamak üzeredir hem ömeri bulamaz hemde kizinin nerde oldugunu bilmiyordur..
begüm eve gelir
begüm-baba
nazif-kizim sen nerdeydin!!!
begüm-baba lütfen bisey sorma zaten moralim bozuk
nazif-begümmmm benim sinirimi tasirtma söyle nerdeydin
begüm-baba artik herseye kendim karar vercem tamammi bana artik karisma yoksa begüm diye bi kizin olmaz!!!
sükran-begümmm
begüm merdivenlerden yukariya gider giderken duraklar
begüm-hee bide ömerin pesini birak artik o sevdadan vazgectim ben gitsin kendi hayatini yasasin
nazif bisey demez...

sadet delirmek üzeredir
sadet-nerde bu cocuk rezil etti beni bütün sosyetelere amaaa kolay kurtulcagini saniyosa halt yemis beyfendii...öylebi yapiscamki onun yakasina hele bi gelsin o eve
kemal-sadet rahat birak cocougu o dogrusunu yapti
sadet-öylemi kemal bey sende oglunun tarifina gec yanliz birakin beniii zaten bu gidisde delircemmm delircemmm
sadet bagra bagra gider...kemal bisey demez ömeri arar
kemal-ömer cocugum nasil gecti gününüz
ömer-baba hersey icin cok tskler..hersey cok güzeldi..
kemal-ayse kizim napiyo
ömer-tv bakiyo banada bulasik yikattiriyo
kemal kahkalar atarak güler
ömer-ya baba bari sen gülme
kemal-aferin benim güzel gelinime yola getiriyo seni
ömer-ya baba yaa
kemal-gelinimi ver bakim birazda onun sesini duyim
ömer-al seni istiyo
ayse-merhaba kemal amca nasilsiniz
kemal-iyiyim kizim sen nasilsin nasil gecti
ayse-hersey icin cok tskler kemal amca
kemal-bisey deil kizim artik gözümde arkada kalmaz ömere bulasik yikattirdinya helal olsun sana biz kiyamadik oglumuza artik anca sen onun basindan gelirsin

ömer bulasiklari yikadiktan sonra ayseyle beraber lunaparka giderler..
busefer ömer ayseye o ayicigi kazanir..
ömer-beyendinmi karicim seni mutlu edebildimmi
ayse-edebildinde simdi sadece bisey kaldi
ömer-neymis o
ayse-ömerr hadi gel annenede anlatalim herseyi
ömer-aysee
ayse-ömer lütfen bak hersey böyle iyi gitmisken gidip söyliyelim herseyi onunda bilmeye hakki var..
ömer-ayse onun tepkisinin ne olcagini cok iyi biliyorsun
ayse-biz diyelim gerisi ona kalmis bisey tamammmi kocacim
ömer önce susar ama sonra
ömer-tamam be babam zasten herkes ögrendi bi annemi ögrenmicek
ayse-haa bide benimj annem var
ömer-babam recep amcayla konusmus pecep amca herseyi annene anlatmis ilk basta sinirlenmis ama sonra düsünmüs ve bana kizmamaya karar vermis
ayse-iyi cok güzel bi tokattan daha kurtuldun
ömer-aysee
ayse-nee..hadi gidelim söyliylelim herseyi
ömer artik cesaretini toplamis herseyi anlatcaktir..eve gidereler ve kapidan iceriye el ele girerler..
ömer sadeti görünce hemen aysenin arkasina saklanir..
ayse-ya ömer cik su kümesinden bak yolda ne demistin
sadet-noluyo burda ömerrrr..sen nerdesin haaa..nerdesin sen beni dleimi etcen
buarada kemal gelir sadeti susuturur
kemal-sadet sen gel bakim benimle saana cok önemlli bisey anlatcam
sadet-kemalll kemall simdi bu oglani gebetmekten önemli biseyim yokkk
kemal-sadet hadi gel bak bi hava alalim senle hadi hadi
sadet-ömer beyy seninle konuscaz biz daha
ömer korkak korkak bakar ve hala aysenin arkasinda saklanmaktadir..
ayse-ya bikere olsun söyle adam gibi bisey yapamadin
ömer-ayse kolaydi sanki sen annemi tanimyiosun onun basindan anca babam gelir..
kemal sadeti ikna eder ve aylar sonra ayse ve ömer kendilerine kücük bi ev tutarlar(kendi kazandigi paralarla)ve bi kac yil sonra aysenin cok tatli bi kizi olur...artik cok mutlu ve mesut yasarlar..begüm tarikla evelnmis ve hamiledir..

THE MUTLU END!!

kıvanckerocu
30-09-07, 12:06
Birazcık replikkk:D

--------------------------------------------------------------------------------

ÖMER:Ya dün gece çin özür dilerim.Sizi öyle birlikte görünce tepem atıyo napıyım elimde değil.
AYŞE:Boşanma davasını konuşmak için çıkmıştık.
ÖMER:Tamam işte çıkmayın.Ne o öyle Kurtlar gibi.Bak bi anlaşma yapalım.Boşanana kadar başkalarıyla yemeğe çıkmak yok.Dışardamı yemek istiyosun ara beni.Ben seni en şahane restoranlara götürürüm.İstersen yemeği ayağına getiririm ha.

DAVA SAHNESİ
AYŞE:Ben kararımı verdim hakim bey.
HAKİM:Sizde kararlı mısınız ömer bey?
ÖMER:kararlıyım.
Avukat:Asın bu adamı asın.AMa asmadan önce düşünün.........Bahar yağmuru gibi bu çocuk ne zaman nereye yağacağının bilmiyor.Şimdi hakim bey kararı siz verin.Ya bunun kellesini vurun hayatı boyunca acı çeksin,ya da affedin gitsin.
HAKİM:Kızım son kez soruyorum size.Evleneli az birşey olmuş.Kararınızda ısrarcı mısınız?
AYŞE:KArarlıyım ben hakim bey boşanmak istiyorum.
HAKİM:Sen?Cevabını bekliyorum.
ÖMER:Bende boşanmak istiyorum.
HAKİM:Yaz kızım.Gereği düşünüldü.
ÖMERİÇİNDEN)Buraya kadarmış macera bitti.
HAKİM:Boşanmak istiyen çiftin evlilikleri 1 seneyi doldurmadığından dolayı çifti sosyal hizmet uzmanına yönlendiriyor,davayıda sosyal hizmetler bilirkişi raporu gelene kadar erteliyorum.
ÖMERİN AVUKATI(RAİF):Helal olsun hakim bey baba adammışsınız.
HAKİM:Çok teşekkür ederim Raif bey.Sizin tarafınızdan takdir edilmek beni çok mutlu etti.
TARİK:Ama efendim bizi dava dosyamızda...
RAİF:HAdi geçmiş olsun.Karara ağlama.
HAKİMava dosyalarını okumadan hiçbir zaman mahkemeye gelmiyorum avukat bey.
ÖMER:Ne oldu şimdi?
RAİF:Kazandık.hehhehe
ÖMER:ne?
RAİF:Hakim sizi evlilik danışmanına yolladı.Psikoloğa yani.KArınla barış.Hadi hadi çıkarın tadını çekinme çekinme.
ÖMER:Bak işte napacaksın.Kanunun kestiği parmak acımaz derler ama.
AYŞE:Üff.
TANER:öMER?
ÖMER:Abi siz cafede bekleyin ben gelip anlatıcam size.Görüşürüz.
TANER:Tamam.
YAŞAR:Ne oldu?
TANER:yürü yürü cafede anlatacakmış.

TARİK:Afedersiniz efendim.Bir saniyenizi alabilir miyim?
Hakim:Kararımı beğenmediniz galiba.Daha çok gençsiniz,mesleğin başındasınız.Sizde bilirsiniz ki boşanmak kolaydır.Ama biz yuvayı yıkmadan önce onarmayı deneyelim.
AYŞE:N eoldu?
TARİK:Ne söyliceğimi bilmiyorumki.

HAKİM:ohoho hoşgeldin asker arkadaşım.Kahvenide söylemişsin.Otur otur rahatına bak.EEe nasılsın görüşmeyeli?
KEMAL:İyiyim ne olsun bildiğiniz gibi.
HAKİM:Senin çocuklar boşanmak için çok uğraşacakalr
KEMAL:Sağolun sağouln komutanım valla bu iyiliğinizi hiç unutmıycam.
HAKİM:Yok canım benlik birşey değil.Evliliklerinde 1 seneyi doldurmamış çiftleri evlilik danışmanından gelecek rapora bakmadan boşamıyoruz.Benim yerimde başka bir hakim olsa o da bu kararı verirdi.Artık gençlerin arasını yapmak sana düşüyor.
KEMALrasını hiç merak etmeyin komutanım.
HAKİM:Gelin kız kararlı gibi.
KEMAL:Eh görcez bakalım ne kadar kararlı

the end.................

tamam ekledim

GermanLady14
07-10-07, 13:29
(omer ve ayse bankta oturuyor)
ayse: ne olmus yani paranin cani cehenneme, yok onsuz olmaz diyorsan calisip kazanirsin
omer: nasil? ben hayatimda hic calismadimki
ayse: hani sen yurtdisinda en iyi universitelerde okumustun, oda mi yalandi?
omer: aaa yooo okudum, isletme okudum, sikildim matematike gectim oda sarmadi muhendis olayim dedim, ama bilirsin yani zefkine gittim geldim. yaw ayse bana para versinler diye calisacakmiyim yani?
ayse: ee haliyle bizler oyle yapiyoruz.
omer: simdi sen beni hepten terkedersin, ben fakirim ya
ayse: ne? ne sacmaliyorsun sen be, ben seni paran icin mi sevdim
omer: ne icin sevdin peki?
ayse: omeeer konuyu degistirme
omer: yaw degistirelim ya lutfen, hatta bu bir ruya olsun, uyanalim..
ayse: omer ruya falan gormuyoruz hadi toparla kendini guclu olmak zorundasin ailenin sana ihtiyaci var (tabi benim de sana ihtiyacim var:img-in_lo)……
ve o mutis opucuk mmmuuuuaaahhhh
hadi cesur ol biraz
omer: fakir olunca daha mi cekici oldum ne? yoksa artik bana aciyormusun?
ayse: (gulerek) ama sen gercekten tokadi hakediyorsun
omer: tamam tamam gucluyum, cesurum, aslanin ben aslan, koc gibiyim koc (burda Kemal Sunal gibi konustu topragi bol olsun cok komik adamdi

ama en cok guldugum sahne omer begumle konustugu sahneydi

begum: omer omer bende geleyim cok ozledim seni iyimisin ne olur uzulme askim babamin parasi hepimize yeter kurtariz sizi bu hayattan
omer: kurtarirmi hakkatten, nasil olacak bu is? ayrica ne varmis hayatimizda begum? SEN GIDIP BIR KOSEDE FIKRALARINI ANLATSANA...:img-hyste:img-hyste:img-hyste (temel ile dursun)
begum: ne dedim simdi ben....
yaw bu kiz gercekten cok saf oyle safki fikralarini bile unutmus:img-pilot

omer: (özpolat sirketin onunde) ac kapiyi ac baba yutmadim
kemal: yutmazsan gargara yap cocugum ustunede soguk su ic...:img-hyste

kemal: (yeni ofisinde) sukku sen ne aysecik seytan cekicisin kiz nerden buluyorsun bunlari 40 ayak uzerinde 40 yalan soyluyor:img-haha:

(omer ve ayse asansorun icinde) omer: ah baba ah ne diyeyim sana haa
ayse: omer kendine gel asansor bozulucak simdi
omer: bozulsun aylardir bana bir sey dememis
ayse:omer kendine gel artik kaldir basini su sirketten basin dik cik.. HELAL OLSUN AYSECIM:img-clapp

kemal: (golf oynarken) senin gibi topun seni top diye bana getirenin:img-hyste

saxe88'ye tesekkürler...

sevimli lion
20-10-07, 14:37
psikolagta

ömer-vay be filmlerdeki gibi he koltuklarda varmış eee (ömer gözlüğü takar) evet ömer bey çocukluğunuzu anlatın nasıl bir çocuktunuz siz ee bir evin tek oğluydum doktorcum bir dediğimi iki etmezlerdi ee oyuncakmı derhal ömercim arkadaşmı istedin hemen ömercim ne ağaştan düştüm nede dayak yedim yani hiç şiddet gömedim tabi karımdan yediğim tokatları saymassak
ayşe-artık begüm atar o tokatları
ömer-aaa mümkün değil valla bu konuda hiçbir kadın eline su dökemez begümde nerde incelik o zarafet pişt pişt pişttt gel gel gelsene yanıma iki kişi sıkışırız belki çok rahat burası hem kimsede yok kimse yok ya nasıl bir evlilik bu ya heh elim eline deymedi daha oo stres topu heh
ayşe-ömer! otursana şuraya allah aşkına
ömer-ne var
ayşe-karıştırma arayı burayı
ömer-pist allah allah be
ayşe-boşanma raporu almaya geldik buraya eğlenmeye değil
ömer-ya karışma sen bizim psikolok stresli galiba ayşe bu nagihan çatlak bişey olmasın sakın çatlak çatlak kafayı yemiş kafayı
nagihan-hem öyle sanırlar yavrucum hep öyle sanırlar
ömer-olmasın da ne olsun hah ne olsun söyle söyle ne olsun heh hergün bir manyakla uğraşıyosun bugünde iki manyakla uğraşıyosun birbirini seven iki manyakla uğraşıyosun
nagihan-hiperaktifli bir kişi arada başka bir kadın var şiddet mevzu bahis olmayanbir cinsel hayat
ayşe-ömer otur şuraya ciddi ol biraz
ömer-oynamam lazım aa resimler bunlar nie düzgün bak şimdi bana bak onun ben dengesini bozucam onlar böyle şeylere hastadır simetri hastalığı vardır simetri nasıl nasıl oldu
ayşe-ya otur şuraya ciddi ol biraz çocukmusun istersen burdan çıkınca elinden tutup çocuk parkına götüriyim seni
nagihan-kız haklı bu çocuk tam parka götürmelik kız daha bilinçli
ömer-bunları görünce ne yapıcak çok merak ediyorum
nagihan-geliyorum yavrucum geliyorum hiç merak etme(psikolog gelir)
nagihan-sen arakadaki yavrum onları eski haline getir sonrada gel buraya otur tabloları tabloları(ömerle ayşe şaşırır) resimleri düzelt dedim hadi ötekine geç bakalım sağdakine biraz daha sol soldakini düzelt hadi yavrum afferim hadi gel şimdi otur otur bakalım evett ömer ve ayşe demek boşanmak istiyosunuz evleneli kısa bir süre olmuş evet anlatın bakalalım
ömer-çocukluğumdan mı başlıyım
nagihan-yok yavrum cilalı taş devrindne başla hadi sizi dinliyorum
ömer-nasıl
nagihan- neden geçinemiyosunuz evladım onu anlat
ömer-isterseniz ben özetliyim ben hayatı ciddiye almam karımsa ciddiye alır bizi ilişkimizdeki tek sorun bu
nagihan-öylemi yavrucum tek sırun bumu
ayşe-hayır öyle değil bir de ben özetliyim kocam beni düğün gecemizde bırakıp gitti ailesine evli olduğumuzu hala söylemedi ha bu arada kendisi nişanlıdır
nagihan-heh ne güsel hem evli hem nişanlı
ömer-dimi dedim size herşeyide ne kadar ciddiye alıyo
nagihan-evladım bunlar ciddiye alınmicak şeylermi kıza yapmadığını bırakmamışsun ayol
ömer-peki baştan anlatayım efenim şimdi şöyle
------------------------------------------------------------
nagihan- e hadi çok heycanlı anlat
ömer-e ben palyanço kılığında kalmazmıyım böyle elimde alyans karım arkasını dönmeden gitmiş bir palyanço sokaklarda ağlıyor hayal edemiliyomsun nagihan abla ne büyük bir keder
nagihan-vah vah vah:D çok zor e sonra
ömer-sonra ben eve gitim perişanım tabi annemede tamam dedim tamam istediğin kıza evledir beni gül gibi karım beni terk etmiş banane begümden diymi ama
nagihan-evet çocuğum anlıyorum tabi o moral bozukluğuyla
ömer- ha bu arada bir ayrıntıyı unuttum karımın avukatı kim hadi tahmin et hadi
nagihan- e bunu bilmicek ne var tarık
ömer- tabi tarık
nagihan-ay deme
ömer-öyle valla pes valla nagihan abla sneden de pes yani senden de hiçbişey kaçmıyor yani
ayşe-ay afedersiniz ama biz bugün bu raporu alabilcekmiyiz,
nagihan-ne raporu yavrum
ayşe-hani biz boşanıcaz şiddetli geçimsizlik içindeyiz ya sizde bize başanabilirler evet raporu vericeksiniz(ömer gülmaya başlar)
nagihan-he o rapor günler torbaya girmedi ya hayatım veririz acele etme
ömer-veririz veririz halletcem o işi halletcez
nagihan-ay merektan ölüyorum ömer hadi devam et
--------------------------------------------------------------------------
2 gün sonra
nagihan-ay çocuklar kusura bakmayın çok özür dilerim bugünkü seansa biraz geç kaldım
ömer-estafurullah nagihan abla ya biz böyle iyiydik
nagihan-biz nerde kalmıştık he hatıradım heh evli çiftler zaman içersinde birbirleriyle ilgili önyargılar geliştirirler bu seansınızda önyargılardan bahsedelim evet ayşecim o nasıl biridir
ayşe-yalancıdır bencildir
ömer-teşekkür ederim karıcım iiyiki bir kaç küçülk yalanımı yakaladın yani canım herkez arada bir yalan söyler
ayşe-arada bir
ömer-günde bir yalandan kimseye zarar gelmez diymi nagihan abla
nagihan-değil yavrucum sıra sende karın hakkında önyargılarını söyle bakalım
ömer-e yok bişey karım aleyhinde konuşmayı sevmem
ayşe-konuşacak bişeyin yok çünkü ben iyi biriyim
ömer-a evet iyidir dürüsttür merttir cesurdur eli biraz ağırdır ama olsun ben o halinide seviyorum
nagihan-ya kocan ayle onun hiçmi iyi tarafı yok
ayşe- bilmem
ömer-vardır ya biraz düşünsen
ayşe-komiktir şaşkındır biraz yaramaz çocuklar gibidir bazen yanaklarını sıkası gelir insanın adamın ömrüne ömür katar yanılır tabi insan yani aldanır ama öyledir işte şeytan tüyü vardır
ömer-o güzeldir öyle güzel bakarki insan gözlerinin içine girip hapisolmak ister cilvelidir cilveli pek naz yapar
ayşe-hayır yapmam
ömer-tamam yapmaz
ayşe-daha devam edelimmi
nagihan- daha varmı yavrucum
ömer-var daha o kadar çok şey varki günler yetmez haftalar
nagihan-ay ben size nasıl boşanırlar derim şuan rapor falan veremem siz bal gibi aşıksınız birbirinize
ayşe-iyi ama bizim boşanmamız lazım
nagihan-aman canım bir ara boşanırsınız hadi ii günler sonraki seansta görüşürüz
ömer-boşver boşanırız sonra hadi devam et devam etsene başka neyimi seviyosun benim
ayşe-of ömer of hadi gidelim kalk
ömer-ya iki bişey daha böyle göz falan
ayşe-ömer
ömer-ya ii tamam
-------------------------------------------------------------
nagihan-bu seferki seansta ii görmedim sizi küsmüsünüz
ömer-yo ben şahsen ii hissediyorum kendimi sevdim bu terapileri karım hakkında bir sürü şey öğrendim
nagihan-bir dargın bir barışık oh ne güsel bu konud sne ne düşünüyosun ayşe
ayşe-bilmiyorum kontrolsüz hissediyorum kendimi herkez boşanmamız için elinden geleni yapıyomuş gibi geliyo benim kararımın hiç bir önemi yokmuş gibi
nagiha-yanılıyosun ben taraf tutmam boşanmak seni mutlu edicekse tabiki o raporu vericem yavrucum ancak bundan enim olmam lazım evet bugünlk bu kadar yeter artık YTBT aşamasına geçebiliz yarın sabah hazır olun evlerinizden alicam sizi
ayşe- afedrsiniz o nemek YTBT
nagihan-ben kısaca öyle söylüyorum açılımı şu yakından tanı beni tatlım
ayşe- hıh
ömer-vay be süper aşamaymış ya e nasıl bir aşama bu aşama
nagihan-görürsün yavrucum şimdilik hoşçakalın byy
ömer-YTBT
ayşe-o ne demek yaa

sevimli lion
21-10-07, 17:02
ormana gelirler
ayşe-neresi burası ya
ömer-ne biliyim
nagihan-oktay her zmanki yerde dur yavrum
ömer-nereye geldik ya sorsammı
ayşe-sus!
ömer-nie ya
nagihan-oktay her zmanki gibi çadırı ve malzemeleri indir yavrum gelin korkmayın çocuklar gördüğünüz gibi her taraf sizin
ayşe-duydunmu
ömer-her yer bizim
nagihan-tabi işi büyütmeyin sadece bir gecelki burdasınız sakın kaçmaya çalışmayın en yakın yerleşim merkezi 20 km uzaklıkta boşuna aramayın kaybolursunuz kontrol etmek isterseniz telefonlarınıza bir bakın hayatta çekmez yeterli erzağınız ve herşeyiniz var bütün ihtiyacınız karşılanmış durumda ben doktorunuz olarak istiyorumki başbaşa güzel halkurade bir gece geçirin hadi ben gidiyorum yarın sabah sizi almaya gelicem ha bu arada sormak istediğiniz birşey varmı
ömer-benim bir sorum olucaktı
nagihan-tamam anlaşıldı yok:D
ayşe-napıyo bu kadın ya
ömer-benim sorumu dinlemedi sorumu görevini yapıyo ayşe psikolog dediğin her türlü şeyi dener canım nagihan ablacım benim canımsın ben bu kadını çok sevdim bu aşama benim aklımı başıma getirdi hatta senin bile(ayşe peşinden gider arabanın)
ayşe-aa nagihan abla ya dur ya nagihan abla durun beni bırakmayın burda ben burda kalmak istemiyorum lütfeeennn off arkalarına bile bakmadılar
ömer-gel hadi gel hadi gel ama bak şimdi inat etme sen benimle inatlaşma bir kere gel güzel ama dimi:D
----------------------------------------------------------------
ayşeyle ömer ateş başında
ömer-ayşe hadi bak sucuklar hazır
ayşe-çadır kurmak sucuk pişirmeye benzemiyo
ömer-ya iyiki bir çadır kuramadık yani aa bende ateşi yaktım baksana sende beni taktir et bu arada sana bişey sorcam ikimiz bu çadıra sığcakmıyız
ayşe-ben sığarım
ömer-ya ben
ayşe-sen dışarda yatıcaksın
ömer-nasıl dışarda
ayşe-baya dışarda çadırın önünde
ömer-dalga geçiyosun heralde ayşe saçmalamaya dağ başında beni yanlız mı bırakıcaksın ayı vardır burda karıcım burda kurtlar kol geziyodur gözümün yaşına bakmazlar çatur çutur yerler çatur çutur
ayşe-ii olur boşanmamıza da gerek kalmaz
ömer-yarısı yenmiş bir kocada işine yaramaz ama şiişş yarısı diyorum bak diğer yarımı kurtarırsın die umut ediyorum şurda
ayşe-hele bir ayı gelsinde bakarız kocacım:D
ömer-ekmeğin arasına koysana onu
ayşe-ben ekmek yemicem
ömer-ben yicem ya
ayşe-e iyiki bir sucuk yaptın sabaha kadar konuşursun artık
ömer-konuşucam tabi sucuk
--------------------------------------------------------
ömer-neyin var senin canın sıkkın
ayşe-yok bişiyim
ömer-var üstelik benle ilgilide değil öyle olsaydı takadı çoktaan yemiştim çünkü evet bekliyorum
ayşe-annemle recep amca birliktelermiş
ömer-vay be ee recep amca sounda aşkını ilan etti hah çok sevindim
ayşe-sen nerden biliyosun sana söylemişmiydi
ömer- hayır söylemedi ama o kadar belliydiki tabi bide şu var aşık adamaın halinden aşık adam anlar
ayşe-sen ne anlarsın aşktan
ömer-anlarmışım bak sen senelerdir anlayamamışsın ben ona şaşıyorum belki anlamak istememişsindir
ayşe-bilmem
ömer-evet öyle babanı bekliyosun çünkü recep amca değişik biri ya hemde çok değişik biri bir çok kez yani kızımın civarında
görmiyim seni die fırça attığı zmanlar ya sana noluyo babasımısın demek geldi içimden ama yapamadım bir baba gibiydi çünkü öyle kızıyodu öyle üzülüyodu senin için ayşe recep amca senin baban almuş farkında değimisin
ayşe-benim bir babam var yanımda değil ama var
ömer-tabiki var biliyorum hem nie üzülüyosun onlar mutlu değilmi eminin çok mutlular
ayşe-evet mutlular
ömer-farkındamısın baya aklı başında şeyler söyledim
ayşe-açık hava çarptı heralde
ömer-madem öyle madem olgun bir adam gibi konuştum acaba bu davranışım beni çadıra almanı sağlarmı
ayşe- hayır dışarda yatıcaksın
ömer-ya ben ne şanssızım ya

sevimli lion
21-10-07, 17:05
ömer-ayşe ayşe!! ayşe sesleri duyuyomsun ya çok ilginç hayvan sesleri geliyo
ayşe-kuş sesi onlar
ömer-ya ne kuşu ya basbaya ayı sesi bu ilginç hayvan sesleri geliyo
ayşe-ya yarasaya benziyo ayı falan değil:D
ömer-a öylememi ben öyleyse rahar rahat uyurum ya ya delimisn ayşe kan emer bunlar benimde uykum ağırdır ya sabaha kadar yer bitirirler haberim olmaz:D hiç olmassa kafamı içeri sokiyimi
ayşe-şımarıklık yapmada uyu
ömer-ya ayşe inanki çok korkuyorum daha önce aynı odada kalmadıkmı biz giriyorum ve kenarda yatıyorum aaa bu evin erkeği kim bu evin erkeği benim ve aynı zamanda kocan olduğumu unutma aç dedim sana açç
ayşe-gir hadi gir kıyamadım yine
ömer-uçuyorum içeri haha erkeğinim ben senin
ayşe-öff erkekmiş:D ya yavaş
ömer-ee aslında ben üşüdümde korktuğumu sanma
ayşe-çizgiyi geçmek yok
ömer-aa burdadamı çizgi ya tamam canım ne geçicem çizgiyi e sen sabak kollarımda uyanmada hatırlarsan birlikte uyuduğumuz her gecenin sabahında kendini huzur veren karizmatik göğsümde buluyosun
ayşe-susarmısın uyumak istiyorum
ömer-ayşe uyumicaksın biliyorum ben hepsini aynı yatakta uyuduğum tek kız sensin işin tuhafı diğerleri karım bile değildi
ayşe-benimde
ömer-ne!! nasıl yani benden başka bir erkekle aynı yatakta uyudunmu
ayşe-yatakta değil çimlerin üzerine uzanırdık
ömer-nasıl yani ne çimeni kim bu
ayşe-sırt üstü uzanır el ele tutuşur gökyüzüne bakardık sonra bazen uyuya kalırdık
ömer-adı ne bu adamın he
ayşe-selçuk
ömer-nasıl biri yani iri yarı bişeyse asosa giderken tanerle yaşarıda alıcam e değilse icabına tek başıma bakıcam o bakımdan soruyorum
ayşe-of ömer 7 yaşındaydık o zman komşumuzun oğluydu sonra ailesiyle ingiltereye gitti senelerdir hiç görmedim
ömer-he anladım çocuktunuz yani oda çocuk bak sana ne yapıcam sakın bakmicaksın ama söz ver
ayşe-tamama söz
ömer-bakmaaa
ayşe-ömer ne yapıyosun(yırtma sesleri gelir)
ömer-ya bakma şiş bakma hala bakma sen sadece elimi tut gökyüzünü seyredicez gel(el ele tutuşurlar)yukarı bak
ayşe-ömer çadırın üstünümü kestin
ömer-yıldızları görebilmen için
ayşe-delisin sen ya
ömer-selçukmuş tarık yetmez gibi bide 7 yaşında velet çıktı iiyimi
ayşe-ömer bırak şimdi konuşmayı yıldızlara bak

sabah olur her zmanki manzara:D
ayşe-ömer ömer kalk hadi toparlanalım kalk nagihan abla birazdan gelir
ömer-üf tamam kalkıyorum ya ben çok üşümüşüm ya
----------------------------------------------------
ömer-üf üf üf üfff
ayşe-nerde kaldı bu nagihan abla ya
ömer-ya ne acelecisin ya bekliyoruz işte gelirler (gelirler) heh bak gözün aydın geliyo
ömer- oh bee
nagihan-günaydın merhaba nasıl geçti geceniz biraz daha yakınlaşabildinimi birbirinize
ömer-nerde nagihan abla seninkisi koskoca ormanın ortasında araya çizgi çizdi çizgi
ayşe-ömer!!
nagihan-ben ruhsala yakınlamadan behsetmiştim yavrucum
ayşe-olmuyo hiçbişey değişmiyo nagihan abla biz şu raporu alsak
nagihan-aa durun bakalım acelemiz ne başka çözümler deneriz hadi yavrum yükle şunları arabaya hadi taşıyın hadi

sevimli lion
28-10-07, 21:59
17. bölümm

ayşe-napıyosun sen burda?
ömer-napıyosun sen burda
ayşe-ben.. taksiye bindim
ömer-bende müşteri aldım
ayşe-o zman gidelim şöför bey
ömer-emredersiniz küçük hanım
ayşe-tencere satmaktan nie vazgeçtin. .yok yani gayet ii beceriyodun
ömer-karımız kıskandı bırakmak zorunda kaldık(vay be) hayat tersdüz etti biliyosun ha kaportayı doğrultmaya çalışıyoruz napalım ekmek parası
ayşe-aferin sana racon da kapmışsın bu arada
ömer-biz her zman delikanlıydık güzelim he züppe gibi göründüğümüz günlerde oldu olmadı deil ama bizim özümüz budur yani ya iyi güzelde sen nie bu kadar güzelsin... nereye gidiyosun
ayşe-sanane
ömer-ne demek sanane ya ben senin kocanım kocan haberim olmadan nereye gidiliyo bu saatte he nereye gidiliyo
ayşe-ömer önüne bak!!!!(öndeki arabaya toslarlar)
ömer-bi bu eksikti ya
ayşe-bir işide becersen şaşardım zaten
ömer-ya ne demek istiyosun sen ya o ayrı bu ayrı
ayşe-öyle artis artis racon kesmekle olmaz bu işler önüne bakıcaksın diyorum
adam-körmüsün lan sen gazoztanmı çıktı ehliyetin
ömer-ya abi kusura bakma ben karımla sohbet ediyodum yani
adam-ne sohbeti lan tanbon içine girdi görmüyomusn (ömeri dövmeye başlar)
ömer-noluyo be dur!!
ayşe-ömer!!!(adamı tutar dövmeye başlar) bana baksana sen(yanlışlıkla ömere yumruk atar:)) ömer!
ömer-ayşe hedef şaştı ömerim ben ömer
ayşe-(adama) hepsi senin yüzünden oldu
adam-abla ben yapmadım sen vurdun adama
ayşe-öylemi öylemi hah(adamı pataklar)
adam-kadınsızn die dokunmuyoruz
ömer-aa- ayşe ya bir kerede bana bırak ya şöyle bir adam dövemiyecekmiyim ağız tadıyla ben hah kafa göz giremiyecekmiyim taksici esnafına saldırıyolar burda
ayşe-sus sende!!
------------------------------------------------------------
karakolda:
komiser-ne bu kızcağızmı dövdü seni kalıbından utan be
ömer-yok yok kalıpla ilgisi yok efendim karım die söylemiyorum çok ağırdır eli
komiser-sen sus karışma lafa hasar raporu tutulmuşmu musa
p-m-evet efendim arkadaş kırmızı ışıkta duran arabaya toslamış
komiser-hadi kocanı anladık yaramazın teki belli ama kavga mavga yakışıyomu kızım sana
ayşe-haklısınız efendim
komiser-modern terbiyeli kibar bir kıza benziyosun gerçi takmışsın şu yaramazı koca die koluna ama
ömer-komserim ya lütfen ya lütfen zaten boşanmak istiyo benden
komiser-gayet isabetli bir karar aferim kzım şikayetçimisin sen bunlardan
adam-evet efendim
komiser-napiyim ben şimdi sizi adam şikayetçi nezarete atmam lazım sizi
ayşe-ama benim bir iş görüşmesine gitmem gerekiyodu
ömer-yok yaa he hem adama saldır hemde öyle ucuz kurtul olmaz atın bizi nezarete komserim atın a yok her er dolu diyosanız aynı yere tıkın sığışırız dimi karıcım
komiser-istersen bide yatak verelim mum ışığı şampanya istermisin delikanlı
ömer-valla çok ii olur komserim yaşasın türk polisi yaşasın
komiser-kes be kes işinize gelince yaşasın türk polisi işinize gelmeyince ne diyolardı musa bizim için
p.m-söylemiyim komserim ayıp kaçar şimdi neyse sonuç itibariyle atın bu ikisini nezarete
ayşe-komserim ben avukatımı arayabilirmiyim
ömer-ne!! sarı kafayımı aricaksın bide ne avukatı be amerikamı burası seyrediyolar öyle ecnebi filimleri komserim a sonra da yok avukatımı istiyorum yok telefon hakkımı kullanıcam Türkiye burası güzelim Türkiye alooooo
komiser-kes be kes
ömer-çok özür diliyorum çokk
komiser-arayabilir isterse ara kızk nereye istiyosan
ayşe-teşekkürler
------------------------------------------------------
nezaretette:
ayşe(ayakkabısını çıkarır ömere atar)-senin yüzünden başıma gelmeyen kalmadı nezarete bile düştüm nesin sen be belamı
ömer-aa- ayşe dur bak ayıp oluyo arkadaşlar belki uyuyacak belki bu abi dükkan açıcak yarın mesela
sarhoş-yok kardeş sen rahatına bak beni 3 gün daha çıkarmazlar burdan
ömer-bak yazık açamıyo dükkanını garibim hem bana bak ayşe sen bana nie kızıyosun adama yumruk atan ben miyim belki ben öpüşüp barışıcaktım sen nie araya girdin
ayşea(ayakkabı atar)-tabi ys bırakıcaktım seni kendi haline okşicaktı seni birgüzel ama ben ne yaptım ben öyle bir salağımki
kadın-al tatlım bizde cephane bitmez(ayakkabısını verir)
ayşe-çık hayatımdan!!! girme istemiyırum artık seni
ömer-noloyo be kaç ayağı var bu kızın abi? ben çoktan bile çıktım seni hayatından he gece vakti koca istanbulda benim taksimimi buldun binicek ha hususi bindi dim abi hususi bindi durdun beni bekledin bak burda cevap veremedi ii dedim dimi(ayşe yine fıtlatır) hey yavrum benim koç be kaç ayakkabı oldu ya
sarhoş-4 etti abi saydım
p.m-noluyo lan burda ne bu gürültü ne bu bağırış çağırış bu ayakkabıların ne işi var burda kimin bunlar
ömer-benim memur bey bunlar benim yani daha doğrusu bana fırlatıldı şu taraftan geldi hepsi 40 numara 40 kürek gibi
kadın-beyfendi beyfendi 38 giyiyorum ben
ömer-özür dilerim hanfendi sizde gerçekten...
p.m-kes be kes avukat isteyen sen miydin
ömer-benim benim geldimi raif amcam
p.m-gelmedi raif amcan
ömer-nie gelmiyoo
p.m-şehir dışındaymış atmayın ayakkabı falan atıcaksanız fındık fıstık atın bunlara belki bir işe yarar hadi zıbarın yatın yeter be kafamız şişti
ömer-gördünmü fındık fıstık dio maymun olduk senin yüzünden maymun
ayşe- maymunsun zaten
ömer-maymun sensin kuruyemişçi kuruyemişçi kuruyemişçi
--------------------------------------------------------------
karakolun önü:
ayşe-bu güzel gece için çok teşekkür ederim
ömer-ya rica ederim ne demek senle birlikte böyle aynı yerde kalamdıkya ben ona yanıyorum valla yanıyorum(tarik gelir)heh yani bu güzel gecenin sürprizi geldii palyaço gösterisi
tarik-kusura bakma ayşe geciktim
ayşe-önemli deil
ömer-geciktin tabi Allahtan komser anlayışlı adam sana kalsaydı mühebbet hapis yatardı heralde
tarik-abartma ömer davacı şikayetinden vazgeçmiş olmalı ki bırakmışlar sizi gerçi seni serbest bırakarak cemiyete kötülük ettiklerinin farkında deiller ama olsun
ömer-senin varya
ayşe-yeter
ömer-bak bu seferlik affediyorum içeri tekrar girmek istemiyorum yeni çıktım zaten içerden karımı alıp gidicem tarık hadi sana ii geceler
ayşe-rica etsem beni ece bırakırmısın tarık
tarik-memnuniyetle ayşe benim için zevktir
ömer(bakakalır) Allah kahretsin ya!!!

sevimli lion
30-10-07, 23:09
12. bölüm
palyaço krizinden sonra restauranta

sevim-kızım yemeğini yesene
ayşe-yiyemiyodum anne
ömer-meraba efiyet olsun
ayşe-ömer senin ne işin var burda
sevim-hoşgeldin çocuğum buyur gel
ömer-oturmicam anne
sevim-olurmu canım öyle şey ayşe hadi git kocana tabak getir
ömer-gerçekten gerek yok
recep-tok heralde ısrar etmeyelim
sevim tokmusun çocuğum
ömer-ya yok açım aslında ama ben önemli bişiy için geldim nefise anne burdamı
ayşe-yok burayamı gelicek
ömer-bilmiyorum belki burdadır die geldim evi terketmişte
ayşe-nasıl terketmiş
ömer-gitmiş işte neyse ben aramaya devam ediyim buraya gelirse haber verirsiniz iyigünler anne iyigünler recep amca
sevim-ömer evladım bir aç içseydin bare
ömer-saol anne ya içmiyim gidiyim ben
ayşe-ömer bekle bende geliyorum.. neden gitmiş ne oldu söylesene
ömer-sabah begünle annesi gelmi onlar gittikten sonra
tarik-meraba nasılsınız
ömer-meraba
tarik-ne oldu telaşlısın bişeymi oldu ayşe
ayşe-yoo
ömer-sanane tarık sanane benim karımın telaşından
tarık-karınmı ayşe seni terk etti bense karım derken birazcık dikkatli ol
ömer-bana bak sen artık fazla olmaya başladın
ayşe-ömer napıyosun annemler içerde
ömer-dua et annemler var yoksa..
tarik-ben gayet sakinim ayşe merak etme kavga çıkmicak
ömer-bana bak bende çok sakinim öyle sakinimki aklın şaşar şimdi beni iyi dinle ben karımla yemeğe gidiyorum evlilik sorunlarımızı konuşucaz sen hemen şirkete işinin başına bundan sonra mesai bitöeden şirketten çıkmak yok şirkete telefon açıcam haberin olsun he ayrıca ömer değil ömer diyeceksin bana gidebiliriz hayatım
ayşe-hiç değişmiceksin dimi ömer
tarık-bunlar son tırmanışların ömer yazık sana be
-----------------------------------------
ayşe-böyle park bahçe gezerek bulamyız nefise anneyi
ömer-ee napalım
ayşe-yapıcak bişey yok en iyisi eve gidip beklemek
ömer-aa tamam gidelim hadi kalk e gidelim demedinmi mi gidelim belki babam bulup getirmiştir
ayşe-ömer artık benim evim başka yerde
ömer-yani bize gelmiyosun böyle bir durumda beni yanlızmı bırakıcaksın nefise annemiz bibi terk etti ama maaşallah maaşallah senin umrunda değil çok yanlış tanımışm ayşe seni çok
ayşe-ömer bak
ömer-hayır gidemessin ya kabul etmiyorum ben bu ayrılığı hiç biryere gidemessin ayşe hayatımda hiç bukar mutsuz olmadım demiştin bu ne demek oyumuydu hepsi rol mü yaptın ya hatırla lütfen biz çok mutluyduk senin gözlerinin içi gülüyodu içi(dondurma yedikleri sahilde koştukları anı hatırlar)
ayşe-mutlulukmu ne mutluluğu ben seni tanıdığımdan beri bir taş kalbimi ezdi hep kocaman bir taş
''ayşe-bir hafta oldu haber yok telefonlarıma cevap vermio nie böyle oldu recep amca öldümü kaçtımı kaçırıldıımı çıldırıcam niebir kez olsun aramıyo''
ömer-dans etmiştik o gece sen çok güzeldin o kadar güzeldinki gözlerim kamaşmıştı o şarkıyı hep durdugumda içim sızlıcak biliymosun(sen gelmez oldun şarkısı eşliğinde dans etmelerini hatırlar)
ömer-hep yerde yatan ben olurusm olsun mutluydum ama
'' ömer-ben daha yakışıklıyım yakışıklıyım dimi
ayşe-maymunsun sen
ömer-kocana el kaldırıyosun bana heh
ayşe- ya bırak bırak beni bak yumruğu yersin
ömer-annenin dediklerini duydun sevecen olucaksın ne dersem
yapıcaksın kocanım ben senin''
ayşe-hayır kesme hatırla devamını hatırla
ayşe- o zman söyel herkese söyle bunu ben ayşenin kocasıyım de''
ayşe-seni tanıdığımdan beri hiç bilmediğim bir duyguyu tattım ben çaresizliği ben mutlu değildim ömer hoşçakal
ömer-ayşe ayşe ayşe sana dondurma ısmarlıyimmi ilk buluşmamızıda böyle koparmıştım dondurma temiştik son buluşmamızda böyle olsun
ayşe-tamam
-------------------------------------------
ömer-hızlı yedin
ayşe-bilmem yedim işte
ömer-bir tane daha istermisin
ayşe-hayır
ömer-bakarmısınız bir tane daha lütfen
ayşe-3'üncüyü mü yiceksin
ömer-4'cüyü bile yerim çok güzelmiş
ayşe-napıyosun daha kaç dondurma yiyebilirsinki
ömer-eğer gitmiceksen istanbuldaki bütün dondurmaları yerim
ayşe-ömer yapma bitti kabul et
ömer-eyv. kardeşim eyv. daha dondurmamız bitmedi ama he
-----------------------------------------
ömer-bu arayanda kim şimdi alo nefise anne merak ettik nerdesin bakıyim heh öyle haber vermeden çekip gittin anladım iyisin dimi ne işin var senin oralarda geliyoruz ayrılma bak sen ordan sakın ayrılma hadi görüşürüz
ayşe-nerdeymiş
ömer-bir otele gitmiş iyimi
ayşe-otelmi yürü hemen gidelim
ömer-zaten zorla yiyodum ya garson hesap
garson-buyrun efendin
ömer-nasıl yani 5 tane kredi kartı verdim ben sana hiçbirinde para yokmu
garson-hayır yok
ömer-iyi ama nasıl olur
ayşe-burdan alın lütfen üstü kalsın
ömer-annemin işidir çocukluğumdan beri ne zman böyle yapsam harçlığımı keserler begüme hayır dedim die kredi kartlarımı iptal etmişler
ayşe-üzülme begümle evlenirsin yine verirler harçlığını
-------------------------------------
ömer-öğrendim 308 nolu odadaymış buyrun(ömer içinden)olmicak dönmicek eve nefise anneyi alıcaz ve herkez yoluna ya bir mucize olsa zaman dursa yankızca o ve ben kalsam şu hayatta filmlerde falan olurya asansör durur kızla oğlan öyle kala kalır kız korkar oğlana sarılır(ammada temiz kalpli ha asansör bozuldu:)) aaa durdu durdu
ayşe-noluyo ya
ömer-valla durdu
ayşe-nie durduk sana ne oluyo nie sırıtıyosun asaonsörde kaldık bişey yapsana
ömer-ee kader karıcım bizi bir arada tutmak için elinden geleni yapıyo şişt ne yapyosun sen ya
ayşe(düğmelere basar)-çalışsana çalış çalışsana ya
ömer biz böyle mutluyduk
görevli-içierde kaldınız ama endişelenmeyin merak etmeyin teknik ekibimiz az sonra sorunu halledicek
ömer- e siz yinede acele etmeyin rahat olsun rahat olun biz karımla iyiyiz böyle
ayşe-ne demek iyiyiz ya
ömer-acele işe şeyten karışır ya o yğzden söylüyorum karıcım
ayşe-ne olucağını sanıyosun korkup boynunamı sarılıcam he
ömer- aa evet.. yok canım nerden çıkarıyosun aklımdan bile geçirmemiştim
ayşe-hiç umutlanma ömer artık sana kanmicam bu iş bitti
görevli-merak etmeyin teknik ekibimiz geldi çıkartıcaz sizi az sonra dayanmaya çelışın
nefise- a çocuklar ne oldu tehlikeli bişeymi var
görevli-asansör bozuldu hanfendi bir karı koca içerde kalmışlar
nefise-aaa neyseki ben içindeyken bozulmadı verilmiş sadakam varmış
görevli-evet yapıyoruz merak etmeyin hadi biraz acele et sende
ayşe-daha ne kadar bekleriz sence
öer-bilmem ben hayatımdan memnunum seni son kez öpebilirmiyim?ya aslında ilk de olucak galiba
ayşe-tokatı yersin!!
ömer e tamam öncemi atarsın tokatı sonramı
ayşe-hic heveslenme tokadı yediginle kalırsın!
ömer-ya bir kerecik öpseydim bare
ayşe-napıyosun
ömer-seyrediyorum seni budamı yasak(ömer içinden)ben senin neyine aşık oldum acaba ne dünyaın en güzel kadınısın nede seksi bişeysin ama o endamın o bakışın o gözlerin(sesli)ben senin neyine aşık oldum..a ben ne dedim yaa
ayşe-dilin sürştü heralde
ömer-evet evet evetbu bakışın varya ben buna aşık oldum evet e bu kadar zor değilmiş e evet değilmiş evet ben aşığım olmuşum bir işte yaoıcak bişey yok ee anlamalıydım tabi sersefil olmadınmı oğlum sen mecnuna dönmedinmi ağladınya zırıl zırıl ayşe die sarılmadımı sen ağaca falan:D
ayşe-ağacamı anlamadım
ömer-sorma bir gece parkta uyudum sen gittikten sonra rüyamı hayalmiydi bilmiyorum sen die sarılmışım ağaca neyse boşver ayşe ben senden kaçtım seni kırdım çünkü ben bunu kabul etmek istemedim ben bundan korktum evet hep korktum ben sana aşık olmaktan sana teslim olmaktan korktum ama kabul etmem lazım ben varya sana öyle aşığım öyle aşığımki ayşe ne istersen yaparım bak ne istersen istersen yine nikah kıyalım heh sen iste 50 kez yapalım ömrümün sonuna kadar ayrılmam dizinin dibinden lütfen inan bana lütfen inan nolur yalvarırım(ellerini ayşenin yüzüne koyar)lütfen inan bana nolur yalvarırım ayşe ayşem canım karıcım canım karıcım birtanem
ayşe-ama ben sana güvenmiyorumki
ömer-haklısın ne desen haklısın ben öyle kafasız öyle eşşeğimki korktum ayşe herşey çok ani oldu ben kabul edemedim ama kalbim kalbim sızlıyo buna engel olamıyorum gitme gitme ne olur bırakma beni he bırakma(asansör düzeltilir)aa daha kızı öpmemiştim ya he şöyle bir kaç saniye daha burda kalamazmıydık(ayşe gülümser)
mutlu son asaonsörden birlikte el ele çıkarlar ama kemal amca var die ömer elini bırakır
ömer-aa babam babam (ayşe gider)

sevimli lion
30-10-07, 23:12
13. bölüm

ömer ağacın yanında uyurken ayşe gelir

ayşe- ömer ömer
ömer-a-ayşe
ayşe-napıyosun burda
ömer-ıı ne mi yapıyorum geçiyodum geçiyodum uğradım
ayşe-hıı
ömer-yani uğradım derken yakında bir yerde işim vardı biraz dinleniyim dedim ee kuş sesleri yaprakların hışırtısı derken uyuyakalmışım
ayşe-bütün gece burda uyumadın yani
ömer-yok canım daha neler e sen nie geldin buraya
ayşe-nie gelebilirim seni sevdiğim için
ömer(ömer heycanla)-boşanmaktan vazmı geçtin
ayşe-yoo hayır boşanıcaz
ömer-nasıl yani hem boşanıyosun hemde seni ilk kez öptüğüm ağacın altına mı geliyosun aşıklar bunu yapar aşkından geberenler mutsuzluktan ölenler
ayşe-bide geçerken uğrayanlar senin gibi
ömer-aa canım benim ki başka tutarsız olan senin hislerin
ayşe-benim benim hislerim tutarsız ha
ömer-evet tabi seven insan boşanmaz duygularının arkasında durur aşkına sahip çıkar
ömer-bunu senmi söylüyosun bana bak yeter artık evet doğru hala aşığım sana ne uyku tutuyo ne bir lokma geçiyo boğazımdan neye uğradığımı şaşırdım hayatımda böyle büyük bir acı yaşamadım ama sana öyle kızgınımki aşkından ölsem bile yüzüne bakmam yani istediğim ağacın altına istediğim zaman giderim senin gibi geçiyodum uğradım die kıvırmam ben senden daha delikanlı çıktım kabul et
ömer(muzipçe)-hiç bişey yemiyomusn ama hasta olursun
ayşe-yapma bunu yapma
ömer-ne oldu ne yaptım
ayşe-beni üzme lütfen üzme artık(kemal bey içinden konuşur bu hallerini görerek) mahkemede görüşürüz ömer
ömer-mahkemedemi yoksa hapishanedemi görüşürüz orasını bilmem avukatını öldürücemde haberin olsun
ayşe-tarıktan avukatım olmasını ben istedim ondan başka tanıdığım avukat yok
ömer-farketmez ölücek
ayşe-ömer boşanıcaz sende kendine bir avukat bulsan iyi olur
ömer-bulurum merak etme o çömezden alasını bulurum... ve avukatı ya ben avukat falan istemiyorumki.. aşıkmış hala böyle aşk mı olur ya böyle aşk mı olur.. Allah kahretsin..
----------------------------------------------

Te QuIeRo BoRaN
31-10-07, 12:56
herkes arabanin önünde ömerin biseyler demesini bekler ama begüm sessizligi bozar:
begüm-ömer hayatim hadi gel seninle bi tur atalim yeni arabanlaa
ömer-ama...
begüm-hadi amaaa
ömer-(ayseye acikli bakarak sessiz) tamam
ömer annesini düsünüp bisey demez cünki artik kararini vermek zorundadir aysemi annesimi ömerin aklina o acikli konusma gelir ve bisey demez arabaya biner ayseye bi bakis atar ve yok olur..
özlem-inanmiyorum ya bu ömer nekadar acimassizmis yaziklar olsun yaa
ayse sen íyimisin
ayse-neden kötü olimki zaten biz bosanmak üzereyiz bari begümü üzmesin..
ayse-tarik beni evime götürebilirmisn??
tarik-tabi hadi gel gidelim
özlem-ayse bende gelebilirmiyim suan taneri görmek istemiyorum nede olsa ömerin en iyi arkadaslarindan(tanere bi sinirli bakis atar)
taner-ya ben simdi nabtim abi
yasar-bana bisey deme oglum zamaninda dedim ben sana bilmem evlilik sevgili isine girme abi
taner-yasar sende baslama yine zaten özlemin tavirlari yetiyo bana
özlem-biseymi dedin taner?!
taner-yoo askim ben hic bisey demedim aha sustum kapattim azimi
özlem-iyi..hadi gidelim ayse
ayse artik ömersiz bi hayata kendini ayarlamistir artik hicbi beklentisi yoktur kesin bosanmak istiyo ve artik ömerin hayatina girmek istemiyodur..
buarada ömer eve gelince sados hemen atlar önüne
sadet-oglum ne yaptiniz gelinimle ??
ömer-hic bana bi araba almislar
sadwet-ayyy dünürlerim benim damatlarini düsünmeden yapabilirmi onlar sende kabul ettin dimi bak etmediysen sütümü helal etmem ona göre!!
ömer-ettim ettim merak etme..buaradada hayatimda en büyük hatayi yaptim (sessiz)
sadet-efendim biseymi dedin
ömer-ben yatmaya gidiyom dedim bugün baya yorulmusum
sadet-iyi hadi oglum yarinda gelinimle biyerlere gidersiniz
ömer-...
ömer odasina girer girmez gözyaslari teker teker akmaya baslar
ömer-ben ne yaptim..ne yaptin ömer??hayatini maf ettin..nasil ayseyi deilde begümü secersin??nasil yaptin bunu nasilllll!!!
biseyler yapmam lazim hayatimin askindan nasil vazgecebilirim hayir o saf begümlemi evlenceksin??hayir olmaz olamaz yarin önce nazifin ciftligine sonra ayseye ayseme gitmem lazim hadi ömer topla cesaretini artik ne kaybetceksem kaybedim yeterki aysemle olim...

ertesi gün ömer öncelikle nazife gider ve tüm cesaretini yüzüne carpar
ömer-nazif bey sizinle konusmaya geldim
nazif-iyi otur bakalim
ömer-yok saol..diceklerim kisa
ben begümle evlenmek istmemedigimi söylemek icin geldim
nazif-a..
ömer-lütfen bölmeyin beni tüm cesaretimi toplayip geldim buraya biliyorum cok gec kaldim ama begümle evlenmek istemiyorum simdiye kadar bitek bi neden yüzünden dayandim oda annem ama artik cesaretlendim ve annemide dinlemciem evet nazif bey kizinizla evlenmek istemiyorum
nazif-sen kendini ne zannettin önce kizimla oynadin simdide burakip gidiyosun he hayir beyfendi istedigini yapamzsin kizim seni seviyor
ömer-ama ben onu sev-mi-yo-rum zaten o hep bana sulandi ben ona hic yanit vermedimki hic yakinlasmadim seni seviyorum bile demdim bikez olsun
nazif-nasil sen kizimi kullandinmi
ömer-hayir sadece cesaret edfipte diyemedim onu sevmedimi baskasini sevdigimi
nazif-nee bide baskasinimi seviyorsunnn
ömer-evet hemde deliler gibi simdide gidiyorum ve begüme söyleyinh üzülmesin oda hayatinin gercek askini bulacaktir eminim
nazif-suss suss defol git evimden defoll kizimin hayatini maf ettin o seni deliler gibi seviyodu ama ben dedim bunda bisey var dedim artik senden hayir yok defol git evimden
ömer taksiye biner ve aysesinin yanina gidme sevincindedin
ömer-ohh bee üstümden kocaman bi yük kalkdi ohhh..simdide ayseyi razi etmek kaldi aysem bekle beni geliyorum allahim yardim et bana aysem affetsin beniii..ömer sevim abla restaurantin önüne gelir ve bambnaska bi manzarayla karsilasir:sevimin ve recebin dügünü vardir
ömer-oha yani insan bizide cagrir dimi ama..hmm demekki ayse bana cok kizdi..uff ya simdi ben ne dicem ona ne desem affeder beni acaba??
nabsam ne sölesem..ömer busefer cok önemli tüm cesaretini toplamiskan hadi söle aysene kalbinde hissetiklerini
ömer iceriye girer sevim ve recebin yanina gider onlari görür görmez
sevim-aaa oglum senmi geldin kusura bakma sizi cagiramadik
ömer-önemli deil annecim size mutluluklar dilerim recep amca öpim
recep-saol buarada sakin aysei yine üzmeye calisma bak busefer sdag kurtulamazsin elimden zaten kiz üzgün yine biseyler yaptin sen
sevim-ne konusuyosunuz bakim siz sessiz sessiz
recep-hic yok bisey hadi gel biseyler icelim
sevim-tamam hayatim
buarada ömer caktirmadan ayseyi arar..ayse yanliz bi masada oturur ömer yavas yavas yanina giderken birden hersey karisir...sevim birden bagirir
sevim-sen he sen ne cesaretle gelirsin buraya
ömer saskin saskin arkasini döner ve ne oldugunu anliyamaz
sevim-ne cesaretle gelirsin buraya en mutlu günümde
ragib-sevim bak lütfen dinle sonkez olsun dinle beni
ayse-anne bu..bu babammi
ragib-evet kizim benim hatirladinmi??
ayse ne yapacagini bilemez icinde hem nefret hemde özlem vardir...
sevim-ne hakla en mutlu günümüzde buraya gelirsinm he hayatimizi maf etmedigin yetmedimi he yetmedimi
ragip-sevim lütfen dinle beni ben senden beni affetmeni beklemiyorum sadeece kizimi görmek istedim ve size mutlulklar dilemeye geldim cünki biliyorum artik sen benim deilsin recep senelerdir seni bekledi o seni hakketti
sevim-iyi ozaman git burdan senin yüzünü bile görmek istemiyorum
ayse-anne lütfen o benim babamm
ragip-kizimm
ayse-baba neden birakipta gittin bizi nedenn
ragip-kizim lütfen sorma bunu lütfen
ayse-ama nedenn neden kücücük yuvani birakipta gittin o kücük kizini düsünmedem karini düsünmeden cekip gittin hic düsünmedinmi bizi
ragip-kizim affet beni nolur
ayse agliyarak disariya kosar ömer hemen arkasindan gider
ömer-ayseee ayse dur
ayse-ömer lütfen yanliz kalmak istiyorum
öme