PDA

Tüm Versiyonu Göster : Basın Haberleri

summer___17
24-08-07, 10:28
Zoraki damat, Zoraki Oyuncu

http://img84.imageshack.us/img84/7745/burakqx6.gif (http://imageshack.us)

'Best Model of Turkey'de birinci, dünya klasmanında ikinci olan Burak Özçivit, Kanal D'de yeni başlayan 'Zoraki Koca' adlı dizide başrol oynuyor. Futbolcu olmak isterken kendini kameraların önünde bulan Özçivit, 'Her şey babamın yüzünden oldu' diyor

'Resimlerimi babam göndermiş'
Nereden aklına geldi model olmak?
Babam istiyordu daha çok, benim aklımda yoktu. Zamanında çok istemiş olamamış, o yüzden teşviki çok oldu. 'Ben yapamadım oğlum yapsın' durumu.'Best Model' yarışmasına resimlerimi göndermiş. Annem de hiç istemiyordu.Yüksek tahsilimi yapayım, iyi bir işim olsun diye düşünüyordu.
Peki sen ne olmak istiyordun?
O sıralar 17 yaşında, top peşinde koşan bir çocuktum. İleriye yönelik planım yoktu. Sadece futbolcu olmak istiyordum. Sonra Marmara Üniversitesi Fotoğraf Bölümü'ne girdim. Orada okurken 'Best Model' elemelerine çağırdılar. Beş yıldır okuldayım ama mankenlikten dolayı hâlâ ikinci sınıftayım.
Sonra mankenlik ağır mı bastı?
Tabii, ortamı filan görünce hoşuma gitti doğrusu. Okulla birlikte götürürüm diye düşündüm ama profesyonelliğe kadar gitti.
Kızlar filan da var tabii, o ortamda...
Bilemiyorum, var tabii, işte öyle aldı yürüdü. Ben bir işe çok zor adapte olurum ama olduğum zaman o işi iyi yaparım. Şimdi de oyunculuk işine yoğunlaştım.
Kolay yani bu oyunculuk meselesi...
Öyle demiyorum ama beyin olarak oradayım. En azından yapımcılar şimdilik memnun. Ayrıca 'Eksi 18'de de oynadım. Oyunculuk öyle başladı. Beni internette görmüşler, esmer birini arıyorlarmış. Önce istemedim, anlamam dedim. Israr ettiler, ben de tecrübe olur diye kabul ettim, dersler aldım. Sonuçta "Sende iş var" dediler.
Pardon bu esmerlik nereden geliyor? Sakın solaryum deme bana...
Babam Antepli, annem Edirne tarafından. Böyle çapraz bir durum var o açıdan.
Bu arada sinemayla ilgili miydin, 'Al Pacino gibi olsam' diyor muydun?
Hiç, kesinlikle yoktu. Ama dediğim gibi bu işe girdim ve yapacağıma inanıyorum.
Bir anda kendine göre şöhret oldun, bu seni ne kadar şaşırttı?
Olay karakterde bitiyor. Ben düzgün bir adam olduğum için beş yıldır değişmedim. Yarışmalar da, etrafımdaki kızlar da, magazin basını da beni şaşırtmadı. Annem-babam öyle yetiştirdi. Karakter neyse odur.
Nedir senin karakterin?
'Best Model'da birinci olduğum zaman bu olayın, 'Ye kürküm ye' olayı olduğunu gördüm. Seni televizyonda, gazetede görüyorlar, bir hayranlık oluyor. Ama bunun geçici olduğunu biliyorum. Bir süre iş yapmasan insanlar seni hemen unutuyor. Mesela bazı manken arkadaşlar televizyon dizisinde filan rol alınca şekilleri değişiyor, havalara giriyorlar. Ben bunlardan uzağım. Kendimi hiçbir zaman şöhrete kaptırmıyorum. Ona göre hareket ediyorum. 'En iyi' olayım diye bir derdim yok. Amacım bu işi (oyunculuğu) iyi yapmak, şöhret değil.

'Sevgilim çok kıskanıyor'

Senin gibi yakışıklıların kadınlarla ilişkileri de zor olur derler. Öyle mi?
Bir kız arkadaşım var, ilişkimiz iki yıldır sürüyor. Hatta ben birinci olduğum zaman o mecburi nedenlerden dolayı İzmir'e gitti bir yıl görüşemedik. Ve ben onu bir yıl bekledim. Sonra burada bütün işlerimi ayarladım, iki yıl önce İstanbul'a geldi, burada yaşıyoruz. İnsanlar beni böyle görünce çapkındır diye düşünüyor ama alakası yok.
Sevgilin kıskanmıyor mu?
Çok kıskanıyor. Ben kendimi biliyorum ama içim huzursuz. Kuşku ister istemez oluşuyor. Yapacak bir şey de yok...
Son zamanlarda bazı ünlü kocalar eşlerini bırakıp, genç kızlarla birlikte oluyor. Bir acemi ve 'zoraki koca' olarak bu konuda ne diyorsun?
Şöhret yaptırıyor bunu. Tanınmanın getirdiği bir şey. İnsanlar ne kadar karakterli olsalar da, başları dönüyor bence.
Dizideki gibi 'Aşkta kazanan kumarda kaybeder' gibi bir durumun var mı özel yaşamında?
Şöhretlere bir türlü âşık olunuyor, bu klasik bir şey. Ama ünlülerin dışında bu biraz zor, ilgi çekmek için kendini beğendirmek zorunda adam. O da, 'Bu kadınları ayarlamak için para kazanmam lazım' diyor. 'Ünlü değilsem, zenginim' havasını atıyorlar. Herkes bunun yalan olduğunu biliyor. Fakat bir kılıf uydurulmuş buna da. Eviydi, arabasıydı, parasıydı diye güç ediniyorlar.

Kaynak:Radikal

ecr
29-08-07, 09:39
Pazartesi birincisi

"Zoraki Koca"nın pazartesi akşamı ekrana gelen bölümü de Türkiye’yi ekran başına kilitledi.

KANAL D'nin başrollerinde Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Cihat Tamer, Seray Gözler ve Zerrin Sümer'in oynadıkları sevilen dizisi "Zoraki Koca"nın pazartesi akşamı ekrana gelen bölümü de Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Yakışıklı, zengin ve çapkın bir genç olan Ömer ile, güzeller güzeli Ayşe'nin 'zoraki evliliklerini' ve onların etrafında gelişen olayları anlatan dizinin önceki akşam ekrana gelen bölümü Tüm Kişiler'de yüzde 4.7 reyting ve yüzde 17 izlenme payı ile yine birinci oldu.

Hürriyet

sultansss
01-09-07, 13:21
Haftanın Dizisi Zoraki Koca: Bir iddiayla başlayan aşk

ÖZLEM YILMAZ

Ben olsam tüfeği çekerdim

- Oyunculuk sevdası nerden geliyor?
Çocuklugumdan beri sürekli tiyatrolara gidiyorum. Tiyatroyu çok sevdiğim için oyuncu olmaya karar verdim ve sinema eğitimi almak için Müşfik Kentederden özel ders almaya başladım. Kısa bir zaman sonra babamı kaybettiğim için derse ara vermek zorunda kaldım. Bir yıl sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezine girdim. 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldum. Rüyalarda Buluşuruz, Felek Ne Demek, Karagümrük Yanıyor ve Dicle dizilerinde oynadım.

- Dizide yer almanız nasıl oldu?
Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Misak Toros benim hocamdı. Biz onunla sürekli yemeğe gideriz. Bir gün yine birlikte yemek yedik ve beni oradan dizinin yapım şirketine götürdü. Kapıdan girer girmez aaa işte Ayşe dediler. Ben ne oldugunu anlamadım ilk başta. Sonra projede yer almamı istediler. Teklife hayır diyemezdim.

- Başrol oynamak nasıl?
bir kere çalışma açısından daha yogunum.haftanın bir günü çalışmıyoruz,o günümde kuaförde kaynak yaptırmakla geçiyor.çok izlenen bir dizi oldugu için insanlar bir anda beni tanımaya başladı.sokaga çıktıgım zaman aaa ayşe diyorlar.onu dışında her hangi farklı bir duygu yaşamıyorum.

Rol için yedi kilo aldım
- Ayşe karakteriyle ilgili görüntünüzde değişiklik yaptınızmı?
Karagümrük Yanıyor dizisinde oynarken benim saçlarımı kesmişlerdi. Ayşe için kaynak yaptırmak zorunda kaldım. Kaşlarım inceydi kalınlaştırdım. Ayrıca Ayşe rolü için 7 kilo aldım. Ayşe bir kasaba kızı oldugu için biraz dolgun bir vücüdu olması gerekirdi. Ben ise 48 kilo sıfır benden biriydim. O yüzden 7 kilo aldım. Şu anda 55 kiloyum. Kendimi patates gibi hissediyorum şu anda.

- Dizideki gibi bir evlilik başınıza gelse neler yapardınız?
Ayşe gibi susmazdım heralde. Ailesine kesinlikle herşeyi açıklardım. Olay çıkarırıdım. Ömerin peşinden kocacım diye gezmek yerine alırdım elime tüfeği topuklarına sıkardım. Ben rizeli bir kız olarak bun yapardım kesinlikle.

- Bu evliliğin sonu nereye gidecek?
Ayşe Ömere zaten aşık. Ömerde ayşeye ilgi duyuyor ama bunu kabullenmiyor. Erkekler bir kadına kendilerini kaptırmayı kabullenemezler. Ömerde bunu yaşıyor. İlerde aramızda mecburi yakınlaşmalar gerçege dönüşecek.

- Dizi her hafta birinci oluyor, bunu bekliyormuydunuz?
Boşanacagım diye kimse evlenmez. Diğer projelere başlarkende bitecek diye başlamadım. Ama bu projenin izleyici tarafından sevileceginden emindim.

- Hiç kız arkadaşım olmadı. Öyle süslü püslü kıyafetler giyemem diye bir açıklamanız vardı. Neden?
Dönem dönem kendimi kokoş hissettigim zamanlar oluyor ama genelde çok rahat giyinen biriyim. Elbise giymeyi sevmiyorum. Kargo pantolonlar giyerim. Eşofman ve tişört giyerim. Süslenip püslenip dışarı çıkayım derdinde hiç değilim. Annem bana çok kızar böyle dışarımı çıkılır der. Ama beni ilgilendirmiyor. İki dizide oynadım diye tarzımı değiştirmem. Çok arada içimden gelirse tabiki süslenirim ama genelde spor giyinirim.

BURAK ÖZÇİVİT

dizi bana terapi gibi geldi

-dizide canlandırdıgınız ömerle ortak özellikleriniz varmı?
kızlarla arası çok iyi,kime baksa o kzıı tavlıyo.akçayda ayşe isimli kızla tanışıyor çok hoşlanıyor.sonra ayşeyi tavlayıp tavlayamama konusunda arkadaşlarıyla iddiaya giriyor.ayşeyi diger kızlar gibi sanıyor.ancak işin öyle olmadıgın görüyor.iddiayı kaybetmemek için ayşeyi tavlıyor ve evleniyor.ömer aslında iyiniyetli,sırf iddia ugruna evleniyor.fakat ailesinin yetiştirme tarzından doalyı ömer böyle davranıyor.ben ömer gibi yapamam.ömer karakteri benim tam tersim.bir iddia ugruna asla evlenmem ve kız tavlamam.benim tarzım değil.ben daha çok aklı başında sakin mantıklı biriyim

-set ortamına alıştınızmı?
bu benim ikinci dizim.bundan önce -18 adlı dizide oynadım.ikisi arasında çok büyük farklar var.başta kartal tibet farkı var.bizim en büyük başarımız yönetmenimiz kartal tibet.senaryomuz oyuncularımız kadromuz her şey güzel ama bunları toparlayan kartal tibet.

-yükseklik korkum var
-romantik komedi tarzında güldürmek zordur.zorlandıgınız analr oluyormu?
komedi çok zor,özellikle başrol için çok daha zor diyorlar.ben bu işe başlarken çok korktum.dizi öncesi de alper mestçinin musallat isimli bir korku filminde oynadım.ondada başaramama korkusu yaşadım.zoraki kocada ise komedide türkiyede önümüzde örnek alabileceginiz genç biri olmadıgı için biraz bocaladım.çünkü agır abi racon kesen tarzda oynayan birçok isim var.romantik komedi tarzında yok.eskilerden bir tek tarık akan var. benim oynadıgım bu roli yapan tek o var.şu anki jenerasyonla çok fark var.o yüzden benim için bu durum bir dezavantaj.

-tarık akanın filmlerini izliyormusun?
evet diziye başlamadan önce tarık akan ve gülşen bubikoglunun filmlerini bol bol izledim.ayrıca oyunculuk konusunda kenan imirzalioglunun dizi filmlerini izledim.-18 adlı dizide oynarken kenan agabeyin setiyle bizim set karşılıklıydı.sık sık o sete gidip onu izlerdim.kenan agabey sette beni görünce kardeşine benzetti..

-musallat filminde başınıza ilginç oalylar geldimi?
filmi çekerken psikolojim bozuldu.musalla taşına yattım.çekimlerde parçalanan cam parçacıklarını yuttum.intihar sahnesinde çatıda kaldım ve bayldım.çünkü bende yükseklik korkusu var.13 katlı bir binanı tepesindeyim.üç tane iple beni bagladılar ama kameranın lensi bozulmuş.benimde haberim yok,yukarıda çekimin bitmesini beklerken dayanamadım ve bayıldım.birde musalla taşına yattıgımda psikolojim çok bozuldu.bende doktora gittim.filmden sonra bu dizi benim için terapi oldu.

Kaynak : Milliyet

Ekin_Derya
02-09-07, 13:34
hepsi alintidir
http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/002.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/016.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/009.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/007.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/001.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/008.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/020.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/023.jpg

Ekin_Derya
02-09-07, 13:40
hepsi alintidir
http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/013.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/014.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/010.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/011.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/012.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/015.jpg

http://ozlemyilmaz.com.tr/_Dosyalar/Image/gazete/buyuk/021.jpg

gamzem497
02-09-07, 15:11
Zoraki damat, zoraki oyuncu

Kanal D `nin, Kartal Tibet `in yönettiği yeni dizisi `Zoraki Koca`da başrol çeken Burak Özçivit , 22 yaşında, güleryüzlü, iyi niyetli, neşeli biri. Beş yıldır modellik yapıyormuş. `Eksi 18` diye bir dizide oynamış, haberim yoktu. Şimdi de `Zoraki Koca`nın yanında bir de `Musallat` adlı filmde rol alıyor.

İyi hoş çocuk da, bunları kim nereden nasıl bulur? Dizinin yapımcısı `3 Nokta Film`in künyesine bakınca aydım meseleye. Dürin Ababay , Ayda Özlü Çevik ve Levent Çevik adlı bu arkadaşlar mucitlerdir bu konularda, bizzat şahit olmuştum zamanında. `3 Nokta` dedikleri de, hepsinin (benim de) yıllarca Nokta dergisinde çalışmamızdan geliyor sanırım. Severim kendilerini ama bir türlü beni keşfedemediler, o ayrı...

`Resimlerimi babam göndermiş`

Nereden aklına geldi model olmak?

Babam istiyordu daha çok, benim aklımda yoktu. Zamanında çok istemiş olamamış, o yüzden teşviki çok oldu. `Ben yapamadım oğlum yapsın` durumu. `Best Model ` yarışmasına resimlerimi göndermiş. Annem de hiç istemiyordu. Yüksek tahsilimi yapayım, iyi bir işim olsun diye düşünüyordu.

Peki sen ne olmak istiyordun?

O sıralar 17 yaşında, top peşinde koşan bir çocuktum. İleriye yönelik planım yoktu. Sadece futbolcu olmak istiyordum. Sonra Marmara Üniversitesi Fotoğraf Bölümü`ne girdim. Orada okurken `Best Model ` elemelerine çağırdılar. Beş yıldır okuldayım ama mankenlikten dolayı hala ikinci sınıftayım.

Sonra mankenlik ağır mı bastı?

Tabii, ortamı filan görünce hoşuma gitti doğrusu. Okulla birlikte götürürüm diye düşündüm ama profesyonelliğe kadar gitti.

Kızlar filan da var tabii, o ortamda...

Bilemiyorum, var tabii, işte öyle aldı yürüdü. Ben bir işe çok zor adapte olurum ama olduğum zaman o işi iyi yaparım. Şimdi de oyunculuk işine yoğunlaştım.

Kolay yani bu oyunculuk meselesi...

Öyle demiyorum ama beyin olarak oradayım. En azından yapımcılar şimdilik memnun. Ayrıca `Eksi 18`de de oynadım. Oyunculuk öyle başladı. Beni internette görmüşler, esmer birini arıyorlarmış. Önce istemedim, anlamam dedim. Israr ettiler, ben de tecrübe olur diye kabul ettim, dersler aldım. Sonuçta `Sende iş var` dediler.

Pardon bu esmerlik nereden geliyor? Sakın solaryum deme bana...

Babam Antepli, annem Edirne tarafından. Böyle çapraz bir durum var o açıdan.

Bu arada sinemayla ilgili miydin, `Al Pacino gibi olsam` diyor muydun?

Hiç, kesinlikle yoktu. Ama dediğim gibi bu işe girdim ve yapacağıma inanıyorum.

Bir anda kendine göre şöhret oldun, bu seni ne kadar şaşırttı?

Olay karakterde bitiyor. Ben düzgün bir adam olduğum için beş yıldır değişmedim . Yarışmalar da, etrafımdaki kızlar da, magazin basını da beni şaşırtmadı. Annem-babam öyle yetiştirdi. Karakter neyse odur.

Nedir senin karakterin?

`Best Model `da birinci olduğum zaman bu olayın, `Ye kürküm ye` olayı olduğunu gördüm. Seni televizyonda, gazetede görüyorlar, bir hayranlık oluyor. Ama bunun geçici olduğunu biliyorum. Bir süre iş yapmasan insanlar seni hemen unutuyor. Mesela bazı manken arkadaşlar televizyon dizisinde filan rol alınca şekilleri değişiyor, havalara giriyorlar. Ben bunlardan uzağım. Kendimi hiçbir zaman şöhrete kaptırmıyorum. Ona göre hareket ediyorum. `En iyi` olayım diye bir derdim yok. Amacım bu işi (oyunculuğu) iyi yapmak, şöhret değil.

`Sevgilim çok kıskanıyor`

Senin gibi yakışıklıların kadınlarla ilişkileri de zor olur derler. Öyle mi?

Bir kız arkadaşım var, ilişkimiz iki yıldır sürüyor. Hatta ben birinci olduğum zaman o mecburi nedenlerden dolayı İzmir `e gitti bir yıl görüşemedik. Ve ben onu bir yıl bekledim. Sonra burada bütün işlerimi ayarladım, iki yıl önce İstanbul `a geldi, burada yaşıyoruz. İnsanlar beni böyle görünce çapkındır diye düşünüyor ama alakası yok.

Sevgilin kıskanmıyor mu?

Çok kıskanıyor. Ben kendimi biliyorum ama içim huzursuz. Kuşku ister istemez oluşuyor. Yapacak bir şey de yok...

Son zamanlarda bazı ünlü kocalar eşlerini bırakıp, genç kızlarla birlikte oluyor. Bir acemi ve `zoraki koca` olarak bu konuda ne diyorsun?

Şöhret yaptırıyor bunu. Tanınmanın getirdiği bir şey. İnsanlar ne kadar karakterli olsalar da, başları dönüyor bence.

Dizideki gibi `Aşkta kazanan kumarda kaybeder` gibi bir durumun var mı özel yaşamında?

Şöhretlere bir türlü aşık olunuyor, bu klasik bir şey. Ama ünlülerin dışında bu biraz zor, ilgi çekmek için kendini beğendirmek zorunda adam. O da, `Bu kadınları ayarlamak için para kazanmam lazım` diyor. `Ünlü değilsem, zenginim` havasını atıyorlar. Herkes bunun yalan olduğunu biliyor. Fakat bir kılıf uydurulmuş buna da. Eviydi, arabasıydı, parasıydı diye güç ediniyorlar.

2007-07-11 05:51:14 Radikal

Ekin_Derya
02-09-07, 16:14
(alintidir)

Dizi başlamadan aşk başlıyor

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/ZK_Basin/df991a49.jpg

Ünlü yönetmen Kartal Tibet'in yönettiği 'Zoraki Koca' adlı dizinin tanıtımı Kuruçeşme'deki Levendiz Meyhanesi'nde yapıldı. Dizide başrolü ise Burak Özçivit ile Özlem Yılmaz paylaşıyorlar. Dizide iki sevgiliyi canlandıran Özçivit ile Yılmaz gece boyunca birbirlerinden hiç ayrılmadılar. Sarmaş dolaş pozlar verip samimi görüntüler sergileyen iki genç oyuncunun rollerine kendilerini kaptırdıklarını öne sürenler, 'Dizi başlamadan galiba aşk başlıyor!' demekten kendilerini alamadılar İki genç oyuncu ise 'Biz sadece çok başarılı bir dizi yapmak istiyoruz' diye konuştular.
Serkan ÇALIŞKAN

Kaynak: Güneş Gazetesi
http://www.gunes.com/2007/07/04/magazin/m5.html

Slim_Shady
29-09-07, 22:04
milliyet tv ekinde Emeç Serin diye bir okurun yorumu;

Zoraki Koca dizisi başlarda öyle güzel ve eğlenceliydi ki,
dizinin tekrarlarını bile izliyordum.Şimdi ise çok sıkıcı geliyor.

gÜmÜs_mEhmEt
09-10-07, 00:56
Haberin tümünü asagadaki linkten bakabilirsiniz.

http://www.sobeledik.com/haber.asp?haberid=621

1-7 EKİM TARİHLERİ ARASINDA “EN ÇOK REKLAMI” HANGİ DİZİ ALDI?.. HAFTANIN EN ÇOK REKLAM ALAN DİZİLERİ BİR TIK ÖTEDE!..
.
.
.
99 reklamla besinci siraya yerlesen yerli dizi Zoraki Koca, 6 Ekim Cumartesi gecesinin en cok izlenen program oldu.

delfin23
06-11-07, 07:52
“Zoraki Koca”nın Ömer’i Burak Özçivit, mankenlikten oyunculuğa geçen isimlerden. Samimiyetin işte, aşkta, hayatın her alanında tüm kapıları açacağına inanan genç oyuncu, Trendy dergisine verdiği röportajda, "İlk zamanlar oyunculuk tecbürem yok diye çok reddedildim" dedi.

2005 Best Model of the World" yarışmasında 2’nci oldunuz. Modellikle başladınız ama artık oyunculuk yapıyorsunuz. Neden?

- 5 yıldır bunun için çabalıyordum. "Best Model"a katılmadan önce mankenlik yapıyordum. 2002 yılında yine "Best Model" yarışmasına girdim. Onda "Gelecek Vaat Eden Model" seçildim. Çünkü daha 17 yaşındaydım ve bir erkek için çok erken bir yaş bu. Amaç tabii ki daha iyi yerlere gelmekti ama hedefim mankenlik değildi. Babam çok istediği için yarışmaya katıldım. Bu yarışma benim için sadece bir basamaktı. Oyunculuğa gelince... Kendimde bu kadar oyunculuğun olacağını düşünmüyordum. Çünkü oyunculuk en başta rahatlık demek. Ne kadar rahat olursan arkası da o kadar geliyor. Biraz da çalışıyorsa, beyin ekliyorsun üstüne o kadar! Yarışmadan sonra çok çalıştım, çok çabaladım. Bir çok film şirketine gittim. Ama söylenen şey; "Tecrüben yok" oldu. Ama "Zoraki Koca"nın yapım şirketi bana çok güvendi. "Yeni bir yüz" diye şans tanıdılar.

n Film şirketlerinden devamlı; "Deneyimin yok"u duymak, güveninizi kırdı mı?

- Yapamazsam korkusu çok oldu. Çünkü hiç bilmediğiniz bir meslektesiniz. Ama "Zoraki Koca"yla tüm korkuları aştım. Ayaklarımı yere şimdi daha güçlü basıyorum.

n "Oyuncu oldum" diyebilir misiniz?

- Hayır. Sonuçta bu işin eğitimini almış insanlar var. Ben eğitim almadım sadece içimden geldiği gibi oynuyorum. Ama sette tiyatroculardan aldığım dersler var; "Şöyle yap, böyle yap. Yanlış oldu bir daha yap" gibi... Bunun çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü birinci bölümle on yedinci bölüm arasında ciddi bir fark var, bunu hissediyorum.

MANKENDEN KEBAPÇI DA OLUR CUMHURBAŞKANI DA

n Canlandırdığınız karakterle aranızda bir benzerlik var mı?

- Yok. Sadece o da benim kadar doğal. Ben de özel hayatımda o kadar doğalım. Mankenler daha çok kasılır. Bunu biliyorum çünkü 5 yıldır bu işin içindeyim. Oyunculukta da bunu çok kullanıyorlar. Hepsi için söylemiyorum ama yüzde 90’ı böyle. Ben nasılsam öyleyim o yüzden kurtardım biraz da. Film setine hálá podyum gözüyle bakıyorlarsa bir kere yanlış. Ben burada mankenliği unuttum. Burada sadece oyuncuyum. "Krize gir" diyorlar, giriyorsun.

n Bu arada şanslısınız, "Musallat" adında bir sinema filminde de oynadınız...

- "Musallat" bir korku filmi... Yarısı Almanya’da çekildi. Bunalımlı bir adamı canlandırıyorum. "Musallat" 16 Kasım’da vizyona girecek. Türkiye’de yapılan korku filmlerini gördük, hepsi komikti. Bizimkinde kimse gülemez, garanti veriyorum! Çok sert bir film. Çirkin bir adamım orada, saç sakal birbirine girdi! Kendimi bu filmde göstereceğime inanıyorum. Herkes; "Bu çocukta neler varmış" diyecek.

n "Mankenden oyuncu, şarkıcı olmaz" düşüncesine nasıl bakıyorsunuz?

- Bir genelleme yapmamak lazım. Kafası çalışan her insan her işi yapar. Biraz da yeteneği varsa olur. Oyunculuk yetenek işi ama biraz da zekáya bağlı. Fakat şarkıcılık tamamen yetenekle ilgili. Kafam çalışıyor diye şarkıcı olamam! Ama; "Mankenden şu olmaz, bu olmaz" diye bir şey yok. Mankenden kebapçı da olur kardeşim, cumhurbaşkanı da... Mankenlerin hepsi boş değil, okumuş insanlar...

n Nasıl kızlardan hoşlanıyorsunuz?

- Makyaj sevmiyorum ben. Hafif makyaja eyvallah ama şimdi genç kızların yaptığı ağır makyajdan hoşlanmıyorum. Fazla makyaj, doğallığı kaldırıyor ortadan. Samimiyet kalmıyor. Benim kız arkadaşım da öyle makyaj yapmaz, olduğu gibidir. Ama genelleme yapmak gerekirse; kumrallardan hoşlanırım. Kız arkadaşım da kumral...

n Gelecekle ilgili planlarınız neler?

- Şu an sadece oyunculukla ilgileniyorum. Ben yaptığım işe çok odaklanırım. Bir sürü teklif geliyor. Ama dediğim tek şey; "Şu an bu işteyim ve başka bir işle ilgilenemem." Sabah 5’te uyanıyorum. Sete gidiyorum. Gece 3’e kadar setteyim. Geri kalan zamanda uyuyorum. Aralarda da yemek yiyorum. Kız arkadaşımla buluşamıyorum bile! Hayatım "Ömer" olmuş durumda.

Sevgilim beni kıskanıyor

n Büyük bir hayran kitleniz var. Özel hayatınızda bunun güzellikleri kadar zorluklarını da yaşıyor musunuz?

- Neredeyse kız arkadaşımla dışarıya çıkamıyorum. Vaktim olduğunda da şapka ve gözlükle dolaşıyorum. Bu arz taleple ilgili. Şu an tek hedefim; işimle ön planda olmak!

n Sevgiliniz hayranlarınızdan rahatsız oluyor mu?

- Doğal olarak beni kıskanıyor. O da ben de bu kadar ilgi olacağını düşünmüyorduk. Dizi çok tuttu. Ömer karakteri sevildi. Samimiyete inanıyorum. Oynarken de yapmacık değilim. Eğer yapmacık olduğunu hissedersem, bir daha oynarım. Olduğum gibiyim; "Ay kötü çıktı, olmadı" gibi endişelerim yok.

n Sevgilinizle evlilik planınız var mı?

- Hayır yok, daha çok erken. 23 yaşındayım. Askerliğim var önümde, mesleğim var. Neticede erkeğim ben!

Hürriyet /Kelebek

bummer
06-11-07, 15:51
Attığımı vururum

Zoraki Koca"da duygusal bir rolde izlediğimiz Özlem Yılmaz, "Çok iyi silah kullanırım, attığımı vururum. Bir aksiyon filminde oynamak isterim" dedi.

Yazın başlayan ve yeni yayın döneminde de yerini korumayı başaran "Zoraki Koca" dizisinin genç yıldızı Özlem Yılmaz, masum aşık rollerinde oynamaktan artık sıkıldığını söyledi. Rizeli bir ailenin kızı olmanın verdiği karakter yapısıyla aslında deli dolu olduğunu belirten Yılmaz, bir aksiyon filminde oynamak için can attığını açıkladı.

ÇOCUKKEN TANIŞMIŞ!

"Görüntüme aldanmayın, çok iyi silah kullanırım ve attığımı vururum" diyen Özlem Yılmaz, Karadenizli olduğu için silahla çocukken tanıştığını belirterek şöyle konuştu: "Bir gün hocamız Müjdat Gezen bize bir kısa film ödevi verdi. Biz de aksiyon tarzında, Mavi Kelebek adında bir film yaptık. Herkes beni öyle elinde silahla, sert görünce çok şaşırmıştı ve beğenmişti. Bu filmde bir kadın tetikçiyi oynamıştım. Dizilerde oynamak çok keyifli ama ben özellikle bir sinema filminde rol almak istiyorum. Senaryo güzelse aksiyon da olabilir. Duygusal rollerde çok oynadım, aksiyon filminde sert bir kadın karakterini de başarıyla canlandıracağıma inanıyorum."

YOUTUBE’DA İZLENEBİLİR

Özlem Yılmaz'ın ilk film deneyimi "Mavi Kelebek" YouTube'a düşmüş bile. Daha şimdiden izlenme rekorları kıran minik filmde Özlem Yılmaz’ı eli kanlı bir katil olarak gören hayranları hayretler içinde kalıyor.

Kaynak:BUGÜN gazatesi

bummer
13-11-07, 17:46
Arkadaslar yalnıs ısım kullanılmıs ama yıne de buraya link koymak ıstedım,nasıl bole bır yanlıs yaparlar onuda anlamadım ama neyse!!!...

http://www.gezentilki.com/v2/acim-var-yaram-var-10832-1.php?PHPSESSID=d533ae748043946bcbe0abfa989a970c

bummer
13-11-07, 18:06
Evet sımdı duzeltmısler bıraz once Zeynep yılmaz dıye gecıyordu haberde...

delfin23
15-11-07, 16:53
Burak Özçivit "Musallat"ın afişlerinde üstü çıplak duruyordu. Ancak Kültür A.Ş., belediye otobüslerindeki afişlerde Özçivit'e atlet giydirdi!

"MUSALLAT" ile ilk sinema filmini çeken yönetmen Alper Mestçi, ilk kez bir sinema filminde başrolde oynayan Burak Özçivit'i, filmin bir sahnesinde yarı çıplak oynattı. 16 Kasım'da vizyona girecek filmin yapımcısı da Özçivit'in yarı çıplak bu görüntüsünü filmin afişinde kullandı. Mia Yapım, filmin tanıtımı için bu afişleri önce İstanbul'un metro ve otobüs durakları ile belediye otobüslerine astırmak istedi. Reklam ajansı aracılığıyla metro durakları için Ulaşım A.Ş.'ye, otobüs durakları için de Kültür A.Ş.'ye başvurdu.
İKİ kurum da ajanstan "Musallat"ın afişlerini istedi. Ulaşım A.Ş. yetkilileri afişte bir sakınca görmeyip gerekli izni verdi. Kültür A.Ş. yetkilileri ise Burak Özçivit'in çıplak görüntüsünün açık hava reklamına uygun olmadığını, ancak giydirilmesi halinde afişe izin verebileceklerini söyledi. Bunun üzerine filmin yapımcısı, Özçivit'e bilgisayarda siyah atlet giydirdi. Böylece metro duraklarındaki afişlerde çıplak olan Özçivit, belediye otobüsü ve duraklarına ancak giyinik çıkabildi.

Beni babam manken yaptı
Futbolcu olmayı planlarken babasının Ben olamadım, bari oğlum olsun diye mankenlik yapmasını istediği Özçivit bu hafta vizyona girecek Musallat adlı korku filminde başrolde. Genç yıldız iddialı: Bizim film güldürmeyecek.

Tıpkı idolü Kenan İmirzalıoğlu gibi Burak Özçivit de, Best Model Yarışması'nın Türkiye'ye kazandırdığı yıldızlardan biri...
Üstelik Özçivit, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin alt yapısına girmeyi başarmış, iyi bir futbolcu olmayı planlarken babasının zoruyla mankenliğe evet diyen biri... Oyunculuğa da istemeye istemeye başlayan Özçivit şimdi Kanal D'de ekrana gelen "Zoraki Koca" dizisinin yıldızı, cuma günü vizyona girecek "Musallat" filminin de başrol oyuncusu... Türkiye'nin yeni jönüyle, futbolculuğu düşlerken birden bire kendini içinde bulduğu dünyayı konuştuk.

2005'te Türkiye'nin "Best Model"i seçildikten sonra katıldığınız Best Model of the World Yarışması'nda ikinci seçildiniz. Sonra birden "Eski 18" dizisinde, ardından "Musallat" filmi ve "Zoraki Koca" dizisinde başrol... Bu kadar kısa sürede ön plana çıkmanızı sağlayan şen yeteneğinizi mi yoksa, tipiniz mi?
İlk başta tip. Çünkü insanlar ekranda güzel ya da yakışıklı birini görmek istiyor. Türkiye'de de erkek yönüyle oyuncu anlamında bu çok sayılı. O yüzden ekrana çıkan yakışıklı birini hemen sevip, benimsiyorlar. Beş bölüm benimsiyorlar ama ondan sonrası sizin yeteneğinize ve oyunculuğunuza kalıyor. Kanal 7'deki işi de her şeyin tip olmadığını göstermek için kabul ettim. Bu işin mutfağını öğrenmek sonra büyük işlerde ciddi kanallara geçmeyi düşündüm. Oyunculuk eğitimim yok. Olmamasının tek sebebi de bu. Oyunculuk eğitimi alıp da dizilerde kendini gösteremeyen, sivrilemeyen birçok arkadaşım var. Ben de eğitim alıp başlayacağıma, direkt bu işin mutfağına gireyim, arkasını öğrenip, ısınayım diye düşündüm.

2005'te Best Model yarışmasında birincisi oldunuz. Bu yarışmadan sonra hayatınızda neler değişti?
Mankenliğe başladığım günden beri hedefim Best Model'e girip birinci seçilmekti. Şunları getirsin, bunlar olsun diye düşünmedim. İlk 2003 yılında girdim "Gelecek vaat eden manken" seçildim. Çok gençtim "Sen git, büyü gel" dediler. İki yıl sonra tekrar girdim ve birinci seçildim.

Uzun yıllar top peşinde koşturdunuz. Ünlü bir futbolcu olmak istediniz ama olamadınız neden?
Top oynamayı cidden çok seviyorum. O yüzden futbolcu olmak istedim, ama kısmet... O zaman okullardan dolayı ertelendi, olmadı. Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın alt yapısına girmiştim. Ama babam okulumdan dolayı istemedi top oynamamı. Babam hep manken olmamı istedi. Zamanında manken olmayı çok istemiş ama olamamış. Yarışmaya benim fotoğraflarımı da babam yolladı.

Baban manken olamadı ne oldu?
Babam kebapçıdır benim.

Senin gibi yakışıklı mı?
Yakışıklıdır ama ben anneme çekmişim. Annem Gülşen Bubikoğlu'na çok benzer. Annem Edirneli, babam Gaziantepli.

Beş yıllık modellik yaptınız. O defteri tamamen kapattınız mı?
Kapatmadım. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü'nde okuyorum. Okulum olduğu için hobi olarak yapmaya başladım.

Oyunculuk macerası nasıl başladı?
Oyunculuk fikri hiç aklımda yoktu. Zamanla ajans beni oyunculuk için görüşmelere yollamaya başladı, ama tecrübem olmadığı için almıyorlardı. Ben Türker İnanoğlu'nun birçok görüşmesine gittim. Onun dışında bütün şirketlere gitmişimdir. İlk oyunculuğa başlamam ise Kanal 7'deki "Eksi 18" dizisiyle oldu. Yönetmen Ahmet Dönmez, esmer bir tip arıyormuş. İnternetten araştırma yaparken benim Best Model fotoğraflarım karşısına çıkmış. Best Model'in bana getirdiği tek artı bu diyebilirim. .

"Musallat" filmi için sizi nereden buldular?
Onlar da yine internetten esmer ve düzgün bir tip arıyorlarmış. Ama özellikle tanınmayan biri olmasını istiyorlarmış. Tanınmamış yüzlerin seyirciye daha gerçekçi geleceğini düşünüyorlarmış.

"Musallat"taki oyunculuğunuz beğenilmezse cin çarpmışa döner misiniz?
"Musallat", kendimi beyaz perdede izleyeceğim ilk filmim olacak. Heyecanı benim için yeter. Yapıcı eleştiriler istiyorum. Eleştirelim ve bu çocuğu yerin dibine sokalım tarzında istemiyorum.. "Musallat" Türkiye'de yapılmamış bir iş. Türkiye'de yapılan korku filmlerinin hepsi güldürdü. Bunu çekenler de, oynayanlar da biliyor. Bizim film kesinlikle güldürmeyecek, bu konuda iddialıyım.

"İnsanlar sıcaklığımı sevdi"
Hakkınızda kızların yüreklerini hoplattığınız yönünde yorumlar var. Gittiğiniz yerde kendinizi sevdirir misiniz?
Evet sevdiririm. Çünkü ekranda neysem gerçek hayatta da oyum. Yakışıklı bir adam komedi rolü kolay kolay oynayamaz. Neden oynayamaz? Çünkü çirkin çıkacağım korkusu yaşar. Bende o yok. Ben her türlü rolü oynarım. "Musallat"ta da çirkin bir adamı oynuyorum. Böyle jöleler falan yok. Olabildiğince çirkin sahnelerde oynadım. Yakışıklı bir adam komediyi kabul etmez. Yüz mimikleri yamulacak, çirkin çıkacak. Ben yakışıklıyım diye şu hareketi yapmayayım, bana yakışmaz demiyorum.

Performansınızı beğenmezlerse kariyer planınızda değişiklik olacak mı?
Hayır hiçbir değişiklik olmayacak. Ama ben filmime çok güveniyorum. Biz Amerikalıların yaptığı korku filmi gibi yapmadık tam Türklerin düşüneceği tarzda korku filmi yaptık. Belki efektler Amerikan tarzı olabilir ama konusu gereği tamamen Türk halkına yönelik. Filmimiz birbirini seven iki gencin arasına giren doğa üstü bir varlığın hikâyesi. Bu bir cinin aşkı.

'Deli Yürek'in hastasıydım'
Best Model seçildikten sonra sevgilinizden ayrılmışsınız. Sonra yeniden bir araya gelmişsiniz. Hâlâ devam ediyor mu?
İzmirli olduğu için öyle olmuştu. Halen devam ediyor beraberliğimiz. 2,5 yıl oldu.

Bu kadar ön planda olmanızı kıskanıyor mu? İlk sevgili olduğunuzda bu kadar şöhretli değildiniz çünkü.
Onun bana olan sevgisinin gerçekliği ben tanınmadan önce benimle oluşundan geliyor. Benim için en büyük özellik bu.

Şu an sizi elinde tutması daha zor ama.
Ama o benim elimde. Ben değişmedim değişmem de. Ben kız arkadaşımla Best Model seçildikten sonra tanıştım. O bana hep güvendi, ben de ona güvendim.

Manken mi sevgiliniz?
Evet ama yapmıyor şu anda mankenlik. Üniversiteye hazırlanıyor.

Oyuncu olarak idolleriniz var mı?
Şu anda Kenan İmirzalıoğlu var. Deli Yürek'in hastasıydım izliyordum.

"Ağır Abi"leri oynayan Necati Şaşmaz, Kadir İnanır gibi isimler de var?
Bana göre değil Necati Şaşmaz. Ama Kadir İnanır tabii ki o tartışılmaz ağır rollerde. Ama Kenan Abi'nin tarzını başka seviyorum. Necati Şaşmaz'ı ben hiç o tarz görmüyorum.

Kabadayı rolü istiyor

İyi ki yapmışım, keşke yapmasaydım, mutlaka yapmalıyım dediğiniz şeyler neler?
İyi ki Best Model'e girmişim. Babam istiyor diye iyi ki girmişim. "Musallat" filmini iyi ki kabul etmişim. Annem mankenlik yapmamı istemiyordu. Keşke yapmasaydım dediğim bir şey yok. Mutlaka yapmalıyım dediğim şey ise sinema filmi. Kabadayı tarzında bir rol oynamayı çok istiyorum.

10 ismin çağrıştırdıkları

Tuğçe Güder: Çikolata
Erkan Özerman: Best Model kurucusu
Kenan İmirzalıoğlu: Abim kadar çok seviyorum. İdollerimden biri
Özlem Yılmaz: Yaramaz böcek
Ayda Özlü Çevik: Ekranlarda tanınmamın ilk basamağı
Kartal Tibet: Oyunculuğun ilk adımı
İlkem Karbulut: "Musallat"taki partnerim
Alper Mestci: Çılgın
Fatih Terim: İmparator
Recep Tayyip Erdoğan: Başbakanımız, Fenerli olduğu için çok seviyorum

Ali Eyyüpoğlu / Milliyet

aeyuboglu@milliyet.com.tr

bummer
16-11-07, 01:28
Erkeklerden yana dertli

Kanal D'nin büyük beğeniyle izlenen "Zoraki Koca" dizisinin genç yıldızı Özlem Yılmaz, kısa sürede genç kızların ve erkeklerin hayranlığını kazandı.

Özellikle yaşıtı erkekler tarafından çok beğenilen genç oyuncu, "Beğenilmek güzel. Ama ben hem fiziği hem de oyunculuğuyla göz dolduran bir sanatçı olmayı, o şekilde beğenilmeyi tercih ederim" dedi. 21 yaşındaki güzel oyuncu, erkeklerden yana çok şansız olduğunu da belirterek "Erkekler ne yazık ki çok yalancıncı" dedi ve konuşmasına şöyle devam etti: "Erkeklerle uğraşmak zor. Dediğim gibi onlar çok yalancı. Aşk olabilir ama evliliği henüz düşünmüyorum. Erkeklerin arasında iyisi de var, kötüsü de var derdim. Şimdi erkeklerin hepsi kötü. Bu konuda ne yazık ki çok dertliyim..."

aysegülll
23-11-07, 13:18
Zengin şımarık kızlar nasıl olur? Zoraki Koca, Tatlı Bela Fadime ve Senden Başka dizilerindeki zengin kız karakterleri, beni bu konuyu düşünmeye itti. Zengin kızlar istedikleri her şeyi elde eder, edemezlerse çirkin yollara başvururlar. Ve illa ki kendilerinden fakir ama gururlu delikanlılara aşık olurlar. Böyle bir genellemeye doğru gidiyoruz. 3 dizideki zengin kız karakterleri neredeyse birbirinin aynısı. Hem de giyim tarzlarından ağlama efektlerine kadar... Bir kere işin gerçeği şudur ki, gerçekten zengin kız dediğiniz öyle her gördüğüne aşık olmaz. Kendilerine denk, zengin aile oğullarını gözlerine kestirir ve genelde kendi camialarından eş seçerler. Bıktık artık aynı tipi 3 dizide birden izlemekten, üstelik gerçekçi bile değil.

takvim gazetesi
Nilgün K. Tahmaz

sarıseren
05-12-07, 10:26
Onlar gelmezler

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4560781.jpg

Onlar gelmezler 'Zoraki Koca' dizisinin oyuncuları tüm dünyada kutlanan '3 Aralık Dünya Özürlüler Günü' için çocuklarla buluştu.

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Zoraki Koca'nın ekibi, tüm dünyada kutlanan '3 Aralık Dünya Özürlüler Günü' için önceki gün Olivium Outlet Center'da çocuklarla buluştu. Dizi ekibinden Cihat Tamer, Işıl Yücesoy, Fatih Doğan, Alican Yücesoy'un katıldığı etkinlikte İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'den ve Özel Parlak Umutlar Rehabilitasyon Merkezi'nden çocuklar, oyuncularla buluşmanın keyfini yaşadı. Cihat Tamer, "Neden Burak Özçivit ve Özlem Yılmaz gelmedi" sorusuna, "Eğer televizyon programı olsaydı gelirlerdi. Onun için gelmediler. Onlar yeni ünlü oldular, böyle işlere gelmezler" yanıtını verdi.

Hürriyet/Kelebek

Begüm*
05-12-07, 16:57
Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Zoraki Koca'nın ekibi, tüm dünyada kutlanan '3 Aralık Dünya Özürlüler Günü' için önceki gün Olivium Outlet Center'da çocuklarla buluştu. Dizi ekibinden Cihat Tamer, Işıl Yücesoy, Fatih Doğan, Alican Yücesoy'un katıldığı etkinlikte İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'den ve Özel Parlak Umutlar Rehabilitasyon Merkezi'nden çocuklar, oyuncularla buluşmanın keyfini yaşadı. Cihat Tamer, "Neden Burak Özçivit ve Özlem Yılmaz gelmedi" sorusuna, "Eğer televizyon programı olsaydı gelirlerdi. Onun için gelmediler. Onlar yeni ünlü oldular, böyle işlere gelmezler" yanıtını verdi.

Hürriyet-Kelebek

resmin üstüne tıklayın büyür.
http://img356.imageshack.us/img356/1791/4560782si5.th.jpg (http://img356.imageshack.us/my.php?image=4560782si5.jpg)

belize22
08-12-07, 03:32
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/ZK_Basin/sabah_zk1.jpg

Kaynak: Sabah

NATY&FACU
11-01-08, 12:51
'Zoraki Koca' bitiyor
Ali Eyüboğlu

Son günlerde bir çok okurumuzdan Kanal D'de ekrana gelen "Zoraki Koca" dizisine dair elektronik posta alıyorum.
Hepsi de dizisinin akıbetini soruyor, bitip - bitmeyeceğini merak ediyor.
"Zoraki Koca" tutkunu okurlarımızın yanıtını merak ettiği soruyu ben de Kanal D yetkililerine sordum.
İşte Kanal D'den gelen bilgi.
"Zoraki Koca" bu cumartesi 26. ve son bölümüyle ekrana gelecek.
Burak Özçivit ile Özlem Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı dizinin bitmesinin sebebi ise "Zoraki Koca"nın son haftalarda yaşadığı reyting kaybı.
Dizi geçen hafta elde ettiği 3.4 reytingle sıralamada 12. oldu.
"Zoraki Koca" bu reytingi TRT'de alsa, emekli olana kadar orada yayınlanır...
FOX'ta da öyle...
Ama Kanal D'de çıta yüksekte.
milliyet.com.tr

nehir_yaso
11-01-08, 15:20
buda eklenen haberin resmi.milliyet gazetesinin haberinin(buraya eklemek ne kadar doğru bilmiyorum ama...inş. yetkililer kızmaz bana:)
http://img204.imageshack.us/img204/4458/yazali1rd0.jpg (http://imageshack.us)