Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 7)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
selamlar..
fragmandan sonra toplrladıkmı bıraz??:)
sımdı bn saglam kafayla dusununce tmm cok uzulucez aglıcaz ama aslıyla denızın askı herseyın ustesınden gelecektır emınım..:) hem bır ask nekadar zor olursa okadar buyur efsane olur...:D:D
herkese tekrar selam arkadaşlar
bence 2.fragman çıkmıyıcak gibime geliyo zaten bu hafta yoktu ya direk sesli fragmanı verdiler bizim için daha iyi :)
bi de benim kafam şurda takıldı
şimdi hafize canana fragmanda o kadar çok kızmıyodu yani kızgın değildi
e kızgın değilse hafize bebeğin murattan olduğunu biliyo mu bilmiyo mu
e eğer biliyosa aslı öğrenir
e bilmiyosa da aslının hemen öğrenmesi imkansız
ya efe den ya denizden öğrenir
ama öğrenmesi gerekiyo bi şekilde :img-yes:
benim merak ettiğim aslı bunu kimden öğrenir ?? :icon_sorr
serseri_mayın90 31-08-07, 15:18 karmaşık sayı yada kompleks sayılar işte başka bi şey bulamadım bayağı karmaşık bir konudur zamanında benim kafamıda acaip karıştırmıştı
hehee matematik dersine başlayalım:D karmaşık sayı a+bi şeklinde ifade edilen sayılar ve gerçekten karmaşık olan bi konudur:D
şuanki durumları için ii bi isim ama ... bence daha farklı bişi olcak.
hehee matematik dersine başlayalım:D karmaşık sayı a+bi şeklinde ifade edilen sayılar ve gerçekten karmaşık olan bi konudur:D
şuanki durumları için ii bi isim ama ... bence daha farklı bişi olcak.
ay hatırlatma kusasım geliyor:img-fear2:img-fie:
ya o işin şakası :img-wink:evet farklı olur bir arkadaş imkansız aşk demişti o olabilir ama
basit te gelse İMKANSIZ AŞK...
denizin ağzından üstüne basa basa çıkan tek şey buu...
Ya inanır mısın benim de aklıma ilk bu geldi ama HP de kullanılır genellikle bu laf olmaz ve klasik olur diye düşünmüştüm.Malum bizim bölüm adlarımız orjinal oluyor.:)Basit gibi duran ama aslında bölümü özetleyen bir o kadar da güzel adlar.(bu benim görüşümdür)
Ceydamm hoşgeldin yaw dün 2 dk girebildim onda da beynimden vurulmuşa döndüm,bu defa ben seni bekliyodum.:)
Ya inanır mısın benim de aklıma ilk bu geldi ama HP de kullanılır genellikle bu laf olmaz ve klasik olur diye düşünmüştüm.Malum bizim bölüm adlarımız orjinal oluyor.:)Basit gibi duran ama aslında bölümü özetleyen bir o kadar da güzel adlar.(bu benim görüşümdür)
Ceydamm hoşgeldin yaw dün 2 dk girebildim onda da beynimden vurulmuşa döndüm,bu defa ben seni bekliyodum.:)
hosbuldum baharcım..:)
bnde hıc ummadıgım bır zamanda fragmanı gordugum ıcın beynımden vuruldum bnde ustelık denızın dedıklerınıde dogru duzgun anlayamadım:)
ama fragman denız dısında aslında ıyıdı...su bakımdan aslı denız kavgası beklıyordum ama kotu bır durum yoktu fragmana gore...ucu yanyana...gercı aslı ozaman bırsey bılmıyor ama denız en azından aslıyı suclamıyor bukonuda.....
_duygucuk_ 31-08-07, 15:31 yazık yine Aslı-Deniz kavuşamayacak galiba...
neyse istanbul da belki tesedüfler onları biraraya getirir :)
hepsi İstanbul a gidecek bakalım nasıl herhalde Aslı lar bir akrabalarının yanına gidecek :)
Mine de almanyaya gidiyormuş hiç sanmıyorum ama:(
6 eylül de herşeyi göreceğiz bölümün adı ne olacak acaba?
ya büyük ihtimalle efe denizin babası sayesinde gidecek istanbula.Denizin babası diyecek aferim çok çalışıyorsun oradaki tesiste çalışacaksın gibisinden konuşma olacak.aslı ve efe cepte yani onlar gidiyor ama deniz nasıl gidecek heralde oda üniversiyi kazanınca gider..umarım ayrılmazlar...denizle aslı işi çok kötü oldu ya
nedim_bahar 31-08-07, 15:36 şimdi bu hafta yeni bölüm oynamadı e sezon finaline giren dizilerde başlıyor artık bu durumda sezon finaline girme ihtimali var dizinin ama inş olmaz böyle bişey
hosbuldum baharcım..:)
bnde hıc ummadıgım bır zamanda fragmanı gordugum ıcın beynımden vuruldum bnde ustelık denızın dedıklerınıde dogru duzgun anlayamadım:)
ama fragman denız dısında aslında ıyıdı...su bakımdan aslı denız kavgası beklıyordum ama kotu bır durum yoktu fragmana gore...ucu yanyana...gercı aslı ozaman bırsey bılmıyor ama denız en azından aslıyı suclamıyor bukonuda.....
Benim anlamadığım o zaman niye o zaman Aslı Tam aşkımızı itiraf etmişken şu olanlara bak oysa herşey ne kadar tatlıydı aşık olduğum deniz geri gelmişti gibisinden laflar etti.
Ne söylediler ki bu kıza?
Bir de Aslı geldiğinde yüzü çok iyi değildi hani gidersin sonra bakarsın Denizin yüzü asık şaşırırsın ama öyle değil Aslının da canı sıkkın gibi.
serseri_mayın90 31-08-07, 15:44 şimdi bu hafta yeni bölüm oynamadı e sezon finaline giren dizilerde başlıyor artık bu durumda sezon finaline girme ihtimali var dizinin ama inş olmaz böyle bişey
ne sezon finali cnm yaa. devam artık. 1 sezon devam eder böle. seneye artık sezon finali inş. 2-3 sezon devam etse tam süper olur:happy0064
ne sezon finali cnm yaa. devam artık. 1 sezon devam eder böle. seneye artık sezon finali inş. 2-3 sezon devam etse tam süper olur:happy0064
2-3 sezonda Melek Adasına döner canım ya.
2. sezonda sapıtıyor diziler zaten.
DC yi anlatıyorlarda bazıları çok saçma onu ne deneme tahtası gibi Aslı Denizi seviyor sonra Efeyle,Deniz Mineyi seviyor sonra Aslıyla Efe Gönülü seviyor sanırım 2. bir karekter daha geliyordur.E daha neler bunlar olacaksa hayatta izlemem diziyi midem o kadarını kaldıracak kadar gelişmedi.
2-3 sezonda Melek Adasına döner canım ya.
DC yi anlatıyorlarda bazıları çok saçma onu ne deneme tahtası gibi Aslı Denizi seviyor sonra Efeyle,Deniz Mineyi seviyor sonra Aslıyla Efe Gönülü seviyor sanırım 2. bir karekter daha geliyordur.E daha neler bunlar olacaksa hayatta izlemem diziyi midem o kadarını kaldıracak kadar gelişmedi.
Bence DC gibi olmaz.Senaristler düşünür bunu herhalde.Eğer DC gibi olursa sıkar.Ve reyting kaybına neden olur.Reytinglere baktımm ÖZEL bölümümüz bile 1. olmuş.Ne diyiyim ki.
serseri_mayın90 31-08-07, 16:00 2-3 sezonda Melek Adasına döner canım ya.
senaristimiz yeter yaa bulur o bişiler. ben ne kadar sürerse izlerim:D
bazı kişiler uzun sürünce sıkılıolar çünkü konu dışına çıkılıyor dediğin gibi sapıtılıyor braz ama mesela ben yabancı damatı 3 sezon severek izlemiştim. kavak yellerinide sıkılmadan izlerim diye düşünüorum. tabi garip senaryolarla karşımıza çıkarlarsa bırakabilirim. yani mesela mine-efe fln olursa.. ama ozmnda komik olur napıo bunlar die izlerim:img-hyste:img-hyste
Yok valla o kadar değil bu çizgisinde devam etsin sonuna kadar KY ama sapıtacaksa hiç gerek yok.:)
Merakla bekliyor olacağım özeti umarım açık ve güzel bir özet gelir 13. bölüm özeti çok güzeldi ama bölüm adını çok merak ediyorum cidden ya.:)
Neyse herkese iyi yorumlar,ben kaçtım..:)
Ferny&Lety 31-08-07, 16:21 zaten sonu dc gibi oLacaksa en iyisi bu diziye hiç bağLanmamak:icon_sorr
yav bu özet ne zaman geLecek ne zaman ya:icon_sorrgerçi fragman içnde böLe dedik geLdi de ne OoLdu ki?:sad53:
zaten sonu dc gibi oLacaksa en iyisi bu diziye hiç bağLanmamak:icon_sorr
yav bu özet ne zaman geLecek ne zaman ya:icon_sorrgerçi fragman içnde böLe dedik geLdi de ne OoLdu ki?:sad53:
haklısın funda.
dc gıbı olacaksa hıc ızlemeyelım daha ıyı.nasıl olsa ne olacagını asagı yukarı bılıyoruz.:img-yes:
umarım oyle olmaz.
Ferny&Lety 31-08-07, 16:47 haklısın funda.
dc gıbı olacaksa hıc ızlemeyelım daha ıyı.nasıl olsa ne olacagını asagı yukarı bılıyoruz.:img-yes:
umarım oyle olmaz.
umarım oLmaz..yoksa çok büyük hyaL kırıkLığı oLur bnm için..
ya özet yarına çıkar mı sizce?
valla fragmanı izledikten sonra yeni yeni kendime geliyorum deniz umarım fragmanın sonunda dediği gibi bu aşkın yürümeyeceğine inanmıyordur
eğer gerçekten aşıklarsa zaten vazgeçmezler bundan eminim:img-wink:
ama yinede etkilenio insan yav uzaklaşmasınlar
deniz kıyısında 3 ü şezlonglarda yatarken ne güzeldi hepp öyle olsunlar:img-blush
ayy ayy neler oluyor böyle biz bu bölüm için mi bekliyoruz yani ya hiç gülecek bişey yok herkes salya sümük ağlıyor kimse gülmüyorr offf nasıl bölüm oalcak böyle acayip umutsuzluğa düştüm yalnız sizde benim gibisiniz tahmin etmek zor değil offff cok tşkler arkadasım fragman için off bünyem kaldırmadı gerçekten istanbula taşınıyor sanırım set
Ferny&Lety 31-08-07, 17:17 ayy ayy neler oluyor böyle biz bu bölüm için mi bekliyoruz yani ya hiç gülecek bişey yok herkes salya sümük ağlıyor kimse gülmüyorr offf nasıl bölüm oalcak böyle acayip umutsuzluğa düştüm yalnız sizde benim gibisiniz tahmin etmek zor değil offff cok tşkler arkadasım fragman için off bünyem kaldırmadı gerçekten istanbula taşınıyor sanırım set
ya kimse izlediine memnun olmadı fragmanı zaten rica ederim bu arda..
aslında bikaç kişi sadece aslıların istanbula gittiğini düşündü.bencede öle olabilir.
merve bgn minenn ananesi rolündeki oyuncuyu görmş izmirde..hani yani oyuncular ın hpsi gtmiş olsaydı onların neyşi vardı orda??
yada belki hepsi gidiyodur..
bilmiyorum yaa hiç bişe bilmiyorum ben:icon_sorr:sad53:
valla fragmanı izledikten sonra yeni yeni kendime geliyorum deniz umarım fragmanın sonunda dediği gibi bu aşkın yürümeyeceğine inanmıyordur
deniz kıyısında 3 ü şezlonglarda yatarken ne güzeldi hepp öyle olsunlar:img-blush
katılıyorum sana uamrım denız vazgecmez ve yenıden ufukta bır denız&mıne askı (buna ne kadar ask denılır bılmıyorum ama :img-haha::img-haha:)olmaz.
zaten denız kendını kandırmıs olur onunla yenıden cıkarsa. cunku artık aslıyı sevıyoır ve bunu da bal gıbı farkında.
mıneyı sevdıgıne hala ınanasım gelmıyor.antı mınecı oldugumdan dolayı degıl . sadece mantıgım almıyor. kendı kendını nasıl kandırabılır kı mıneye asıksa. ask bu mudur sızce? bnce ask , emın olmaktr bıraz da . ve kımse kusura bakmasın denız artık emın!!!:good:
serseri_mayın90 31-08-07, 17:19 valla fragmanı izledikten sonra yeni yeni kendime geliyorum deniz umarım fragmanın sonunda dediği gibi bu aşkın yürümeyeceğine inanmıyordur
ececim yine katılıyorum sana. şezlonglardaki sahneyi çok merak ediyorum çok tatlı gözüküolardı:D aslında her sahne bi merak konusu. deniz efeye ne dicek aslıyla ne konuşcak? aslı bebeğin murattan olduğunu öğrencekmi?? vee mineye noluoo???:ditotroest:fighting2
Ferny&Lety 31-08-07, 17:23 öteki bölümlerde fragmanı milyonlarca kez izliyodum şimdi tvde çıkına kanalı değiştiriyorum valla izledikçe ağlayasım geliyo özette yok ortada fragman varda niye hala özeti koyamıyolar bunuda anlayamadım zaten bu bölümüde bundan sonra olacaklarıda anlayamıyorum :sad53:
Bence fragmanın üstüne özet çok kötü darbe olur kalp krizi falan geçiririz die vermiyolar özeti.:icon_sorr:sad53:nedir bu çektiğimiz yaa uffff:sad53:
evet o şezlong sahnesi çok güsl ama aslı orda neyi kastediyo annamadım hani tamda aşkını itiraf ettiği gece olanlara bak fln dio ya :icon_whis
register00 31-08-07, 17:27 Bence fragmanın üstüne özet çok kötü darbe olur kalp krizi falan geçiririz die vermiyolar özeti.:icon_sorr:sad53:nedir bu çektiğimiz yaa uffff:sad53:
evet o şezlong sahnesi çok güsl ama aslı orda neyi kastediyo annamadım hani tamda aşkını itiraf ettiği gece olanlara bak fln dio ya :icon_whis
sana katılıyorum ya özeti verselerr çok kötü olurr nedir bizim bu çektiklerimiz aslı-denizinde hiç şansı gülmüyor yaa
aslılar ista taşınıyorlar ama diğerleri nasıl gelicekk bnce hafize iyiy bir karar verdii
deniz fragmanında sonunda diyor ya imkansız aşk diyee orası çok kötüü imkansız değil aslında imkansız olan onların ayrılmalarıı :) :img-in_lo
ececim yine katılıyorum sana. şezlonglardaki sahneyi çok merak ediyorum çok tatlı gözüküolardı:D aslında her sahne bi merak konusu. deniz efeye ne dicek aslıyla ne konuşcak? aslı bebeğin murattan olduğunu öğrencekmi?? vee mineye noluoo???:ditotroest:fighting2
canım bende şezlonglarda ne konuşuyorlar acaba istanbulla ilgili planmı yapmaya başlayacaklar çok merak ediyorum
birde diğer bir merak konusuda efe bu bölümde aslı&deniz aşkını öğrenebilecekmi tabi ona fırsat kalırmı bilmiyorum çünkü bu bölüm oldukça zor olucak:img-wink:
katılıyorum sana uamrım denız vazgecmez ve yenıden ufukta bır denız&mıne askı (buna ne kadar ask denılır bılmıyorum ama :img-haha::img-haha:)olmaz.
zaten denız kendını kandırmıs olur onunla yenıden cıkarsa. cunku artık aslıyı sevıyoır ve bunu da bal gıbı farkında.
mıneyı sevdıgıne hala ınanasım gelmıyor.antı mınecı oldugumdan dolayı degıl . sadece mantıgım almıyor. kendı kendını nasıl kandırabılır kı mıneye asıksa. ask bu mudur sızce? bnce ask , emın olmaktr bıraz da . ve kımse kusura bakmasın denız artık emın!!!:good:
canım öncelikle aşk tarifine katılıyorum bende onu yazmak istemiştim birazda aşık insan kendinden emindir çok zor bir durum yaşıyolar eğer aşkları bundan da geçerse ki ben geçeceğine inanmak istiyorum sonuna kadar ozaman önlerinde hiçbir engel kalmaz:good::img-wink:
mineye gelince mine işini bitirmesi lazım denizin tamamen kandırıldı bunun kadar acı birşey olamaz aslıyı seviyor tabikide:img-in_lo:happy0064
evet merve ve ece . bn de sızlere katılıyorum. sezlong superdı . :img-wink:
umarım ozet de bır an once gelır .
neyse bnm artık ders calısma faslım baslıyor . bugun gıremem artık . sabah gırerım . bır de bu saatlerde.oglen yokum . malum dershane var. :img-wink:
hoscakalınn
kolaj güzeldi.yeni bölümün fragmanı için sabırsızlanıyorum yha.bi dahaki perşembeye kdr bekliycez artık napalım.bu arada dizinin tam gaz deva etmesi haberinede çok sevindim.haber için teşekkürler.
Ferny&Lety 31-08-07, 17:31 evet merve ve ece . bn de sızlere katılıyorum. sezlong superdı . :img-wink:
neyse bnm artık ders calısma faslım baslıyor . bugun gıremem artık . sabah gırerım . bır de bu saatlerde.oglen yokum . malum dershane var. :img-wink:
hoscakalınn
byebyecnm o şezlong sahnesini çokbekledim ben..yani sadece üçünün olduğu..böyle bir arada sessiz sakinn huzurluu(ne huzurlusu yaa ne sakini piff sen kendini kandır kızım:icon_sorr)
hiç bişey eskisi gibi olmuyo artık
delice esiyo kavak yelleri:sad53:
serseri_mayın90 31-08-07, 17:39 evet merve ve ece . bn de sızlere katılıyorum. sezlong superdı . :img-wink:
hoscakalınn
byebye cnm bende soru çözcem aralarda bakcam burayada.
Oysa bir zamanlar
Masallar anlatırdık birbirimize
Ve kor yerine
Üç yeşil elma düşerdi gökten üzerimize
Biri ona, biri bana diğeri de tüm sevdiklerimize
Çocuk olmak paylaşmaktı
Çocukluk böylesine güzeldi işte
bize olanlar büyüyünce oldu...
byebyecnm o şezlong sahnesini çokbekledim ben..yani sadece üçünün olduğu..böyle bir arada sessiz sakinn huzurluu(ne huzurlusu yaa ne sakini piff sen kendini kandır kızım:icon_sorr)
canım öyle deme onlarında bir nebzede olsa huzura ihtiyaçları var ve o sahne banada huzur dolu gibi geldi
o anda birinin annesi babası aramazsa yada bir olay olmazsa sessiz sakin oturuyor gibilerdi
belkide dertleşiyorlardır efenin yine gençlikle ilgili o ilginç teorilerini dinleriz belkide:D:D
Ferny&Lety 31-08-07, 17:43 canım öyle deme onlarında bir nebzede olsa huzura ihtiyaçları var ve o sahne banada huzur dolu gibi geldi
o anda birinin annesi babası aramazsa yada bir olay olmazsa sessiz sakin oturuyor gibilerdi
belkide dertleşiyorlardır efenin yine gençlikle ilgili o ilginç teorilerini dinleriz belkide:D:D
yaaa uff ne bilim Ececim yaa.ben bu bölüme kendimi veremicem zaten bu çok belli.aklım sürekli aslıyla deniz nolucak die ...
off ya içim sıkılıyo
ruhum bunalıyoo:sad53:
elizabeth_darcy 31-08-07, 17:44 ben bu dizide aslı ve efe çiftinin olucagını pek sanmıyorum.çünkü dawson's creek de joey ve pacey in ilişkileri aslı yla efeninkinden çok farklı.joey ve pacey bi kere o kaadr çok yakın arkadaş degiller ve sürekli didişirler kavga ederler.ama burda aslı ve efe kardeş gibiler çok yakın arkadaşlar yani olursa biraz garip olur gibime geliyo.
ve bu dizide sevmediğim tek konu efenin bu gönül meselesinin bu kadar çok uzaması yeter artık yaa
yaaa uff ne bilim Ececim yaa.ben bu bölüme kendimi veremicem zaten bu çok belli.aklım sürekli aslıyla deniz nolucak die ...
off ya içim sıkılıyo
ruhum bunalıyoo:sad53:
canım bilmezmiyim birçoğumuzun aklı orda olacak
ama fragmanı izlediğimde yine kötü olduğum bir durumda efenin üzerine denizin fena halde yürümesi umarım çok geçerli bir sebeptir efe onu kızdıracak birşey söylemiştirde böyle birşey yapmıştır yoksa çok üzülürüm onlar kavga edicek en son 2 insan olmalılar:img-yes::img-wink:
serseri_mayın90 31-08-07, 17:58 canım bilmezmiyim birçoğumuzun aklı orda olacak
ama fragmanı izlediğimde yine kötü olduğum bir durumda efenin üzerine denizin fena halde yürümesi umarım çok geçerli bir sebeptir efe onu kızdıracak birşey söylemiştirde böyle birşey yapmıştır yoksa çok üzülürüm onlar kavga edicek en son 2 insan olmalılar:img-yes::img-wink:
cnm ben inanıyorum ki denizin tepkisi o anki şoktan dolayı. sonra efeyle barışcaklar:img-yes: onlar kardeş gibiler yhaa. son bölümlerde biraz kopmuş gibi olsalarda önceki bölümleri hatırlayın.. merdivenle aslının penceresine fln tırmanmışlardı,efe gizlice denizlerde kalmıştı hatta lemana yakalanmamak için tuvalette saklanmıştı:img-hyste
ben en çok onların dostluklarını seviyorum. hiç bozulmasın hep dahada yakın olsunlar:img-yes:
cnm ben inanıyorum ki denizin tepkisi o anki şoktan dolayı. sonra efeyle barışcaklar:img-yes: onlar kardeş gibiler yhaa. son bölümlerde biraz kopmuş gibi olsalarda önceki bölümleri hatırlayın.. merdivenle aslının penceresine fln tırmanmışlardı,efe gizlice denizlerde kalmıştı hatta lemana yakalanmamak için tuvalette saklanmıştı:img-hyste
ben en çok onların dostluklarını seviyorum. hiç bozulmasın hep dahada yakın olsunlar:img-yes:
işte canım bende bu yüzden denizin daranışına anlam veremedim tabiki tepkili olacaktı ama biraz aşırı gibi geldi ama dediğin gibi çok sinirlendi herhalde ondandı birde üzerinde aslıyı orada bırakmanın stresi vardı eminim
o bölümleri asla unutamam merdivene tırmandıkları alpin evine kapıyı kırarak daldıkları eğlendikleri sınıfta yaptıkları onlar çok güzel bir bütün yaa hiç bozulmasın hele istanbulda bundan daha sıkı sıkı bağlansınlar birbirlerine:img-yes::img-icecr
ben bu dizide aslı ve efe çiftinin olucagını pek sanmıyorum.çünkü dawson's creek de joey ve pacey in ilişkileri aslı yla efeninkinden çok farklı.joey ve pacey bi kere o kaadr çok yakın arkadaş degiller ve sürekli didişirler kavga ederler.ama burda aslı ve efe kardeş gibiler çok yakın arkadaşlar yani olursa biraz garip olur gibime geliyo.
ve bu dizide sevmediğim tek konu efenin bu gönül meselesinin bu kadar çok uzaması yeter artık yaa
bence de ya.efe uzatmasın artık bu meseleyi.
gönülle metin beraber olsunlar.
efeye de şöyle güzel bir kız bulalım.
denizle aslı da mutlu mesut olsunlar işte..:img-icecr
bu ne yaa şaka gibi onca bekledk ve her şey yoluna girdi derken ocananla muratın salakça davranışları yüzünden her şey bitti mi yani ya deniz yapma bunu sahip çık aşkına kimin bebeğiyse beğiyse bebeği yani babanla sorunun aslıyla değil ki senin asşının ablasıyla ve babanla yapma noluur mantıklı bir karar bekliyorum senden
**hayalci** 31-08-07, 18:48 bu ne yaa şaka gibi onca bekledk ve her şey yoluna girdi derken ocananla muratın salakça davranışları yüzünden her şey bitti mi yani ya deniz yapma bunu sahip çık aşkına kimin bebeğiyse beğiyse bebeği yani babanla sorunun aslıyla değil ki senin asşının ablasıyla ve babanla yapma noluur mantıklı bir karar bekliyorum senden
arkadaslar meraba ben ce deniz aslıyı bırakmas denizde mineye kalmas ama yeni bolüm yayınlamadılar gıcık oldm
oc_forever 31-08-07, 19:02 öff ya fragman beni altüst etti
acaba şimdi nolucak bencede bu bölüm deniz aslıdan uzaklaşmaya çalısıcak ama bunu pek basarabilecegini sanmıyorum aslı da gercekleri bence ögrenmiycek belki bölüm sonunda ögrenebilir gercekleri bilmediginden biraz garip gelcek ona denizin tavırları
efede ilk önce sinirlencek denize sanki herseyin sorumlusu o.ama daha sora hepsi yanyana sezlonglarda yattıgına göre yatıscaklar veya aslı onları yatıstrcak efenn küslügü cok uzatcanı sanmıyorum
benim fikrim böle ..bi özet gelsede bölüm hakkında daha cok ipuçu edinsek
kırmızı su 31-08-07, 19:17 ben efenin denize küseceğini biliyordum zaten ama umarım zun sürmez bu küslük ... bu arad mine almanyaya gider mi acaba gerçekten bu durumdan sonra gider mi acaba bilemiyorum... denizin durumu çok zor çok napacak şimdi neler olcak.. aslımız napsın nonun durumu çok daha kötü bence istanbula gidecekler öyle mi ailecek yaniaslı üniversiteyi kazandı ve istanbulu kazandı demekki umarım deniz de istanbulu kazanmıştır efe de istanbula gider beraber olurlar yine umarım hiç ayrılmazlar ... bu arad hafizenin hali çok şaşırtı beni sanki çok kızmamış gibi gelidi bana bi de arkadaşlar o yatağa devrilen kim mine mi canan mı acaba bana canan gibi geldi ama :icon_whis:icon_whis bu arad özet gelmemiş ama fragman var ama çok bişey anlaşılmıyo kısa çünkü ...
Ne küslüğü ya küslük nerden çıktı?
Fragmanın neresinde gördünüz ki böyle bir sahneyi?
Ya benim gördüklerim gayet doğaldı,o anki tepkiler tabiki öyle olacak durup aahh ne iyi Canan abla hamile babamdan hem annemden hem metresten kardeş mi geliyor diyecekti deniz.
Görmediniz mi 3 ü nasıl uzanmış öyle hepsi kendini dinliyordu o an.
Bence hepsi de sakinleşecek,kendine gelecek ondan sonra mantıklı konuşacaklar.
Allah aşkına 5 yaşından itibaren kabul edersek 12 yıllık arkadaş bunlar,bir tokat mı bitirecek işi?
kırmızı su 31-08-07, 19:23 arkadaşım niye bu kadar sinirlendin anlamadım yani.... benim dediğim bana küsmüş gibi geldi ve muhtemelen küseceklerdir az bir müddetde olsa... neyse umarım herşey tatılya bağlanır:img-yes:
serseri_mayın90 31-08-07, 19:25 Ne küslüğü ya küslük nerden çıktı?
Fragmanın neresinde gördünüz ki böyle bir sahneyi?
Ya benim gördüklerim gayet doğaldı,o anki tepkiler tabiki öyle olacak durup aahh ne iyi Canan abla hamile babamdan hem annemden hem metresten kardeş mi geliyor diyecekti deniz.
Görmediniz mi 3 ü nasıl uzanmış öyle hepsi kendini dinliyordu o an.
Bence hepsi de sakinleşecek,kendine gelecek ondan sonra mantıklı konuşacaklar.
Allah aşkına 5 yaşından itibaren kabul edersek 12 yıllık arkadaş bunlar,bir tokat mı bitirecek işi?
aa kızdırmayın ama :Dhehee..
küslük fln yok tabi yaa. biz sadece denizin tepkisinden sonra efe napar die knuşuoduk. arkadaşlarda ondan öle yazdı snrm. yanii ne küslüğü hakkaten.efe önemsemez o tokatı. çünkü o da bilio. söledikleri az buz şey değil. yeri gelir bağırırlar birbirlerine,tokat atarlar,, yeri gelir kardeşçe sarılıp sorunlarını çözmeye çalışırlar.
onlar küsmezler darılsalarda birbirlerine aslı girer devreye barıştırır hemen:D aslı-deniz azmı darıldılar.. efe araya girmedimi??:D
nese kısaca onlar küsmez :img-yes:
arkadaşım niye bu kadar sinirlendin anlamadım yani.... benim dediğim bana küsmüş gibi geldi ve muhtemelen küseceklerdir az bir müddetde olsa... neyse umarım herşey tatılya bağlanır:img-yes:
Canım benim sana kızdığımı nerden çıkardın?
Ben genele konuştum çünkü bu konu çok konuşuluyor,Deniz çok kötü tokat atmış Efe haketmemiş,küseceklermiş vs vs...Son sayfaların genelinde görünce kızdım açıkçası.Sana hitaben demedim yani.
Kusura bakma,üstüne alınma,kırdıysam özür dilerim.:img-in_lo
aa kızdırmayın ama :Dhehee..
küslük fln yok tabi yaa. biz sadece denizin tepkisinden sonra efe napar die knuşuoduk. arkadaşlarda ondan öle yazdı snrm. yanii ne küslüğü hakkaten.efe önemsemez o tokatı. çünkü o da bilio. söledikleri az buz şey değil. yeri gelir bağırırlar birbirlerine,tokat atarlar,, yeri gelir kardeşçe sarılıp sorunlarını çözmeye çalışırlar.
onlar küsmezler darılsalarda birbirlerine aslı girer devreye barıştırır hemen:D aslı-deniz azmı darıldılar.. efe araya girmedimi??
nese kısaca onlar küsmez :img-yes:
Bence de Efe onların küslüğüne dayanamıyor kendi nasıl küsecek?:)
Anında kaynaşalım yaaaa havalarına giriyor çocuk.:img-icecr:img-icecr(Canım benim.:))
Buarada ya Mervecim biliyor musun şu avatarından ve imzandan ki özellikle avatarından dolayı seni hep haşarı bir çocuk gibi hayal ediyorum.Daha doğrusu karşımda öyle biri konuşuyormuş gibi geliyor.:)Efenin hatırlattıklarından dolayı sanırım.:):)Neyse sohbete dönüştürmeyeyim aklıma geldi diyeyim dedim.:img-icecr:img-icecr
kırmızı su 31-08-07, 19:36 yok arkadaşım benim kırılmadım .... küsmesinler hep mutlu olsunlar hep gülsünler ve aslı ve denişz sevgili olsun efe de başkasını sevsin gönülü unutsun ama şimdi en önemli mesele şu canan olayı galiba yani bu mesele bu çocuk nolacak acaba canan bu çocukla napacak sürünecek mi yoksa kendisine iyi bir gelecek kurabilecek mi en merak ettiğim soru bu ... murat sahip falan çıkmaz bence ne bebeğe ne canana gibi geliyo bana... ama bu durum deniz ve aslıya çok zarar verdi malesef vermeye de devam edecek ya bu beni üzüyor:icon_sorrumarım bir gün herşey herkes için düzelir
yok arkadaşım benim kırılmadım .... küsmesinler hep mutlu olsunlar hep gülsünler ve aslı ve denişz sevgili olsun efe de başkasını sevsin gönülü unutsun ama şimdi en önemli mesele şu canan olayı galiba yani bu mesele bu çocuk nolacak acaba canan bu çocukla napacak sürünecek mi yoksa kendisine iyi bir gelecek kurabilecek mi en merak ettiğim soru bu ... murat sahip falan çıkmaz bence ne bebeğe ne canana gibi geliyo bana... ama bu durum deniz ve aslıya çok zarar verdi malesef vermeye de devam edecek ya bu beni üzüyor:icon_sorrumarım bir gün herşey herkes için düzelir
Bence en iyisi o çocuğu düşürmesi.
Merdivenlerden düşsün.(klasik türk filmi.:))
Zaten bebek olayı da öyle değil mi?Tamam o da öyle düşsün,valla kabulüm.
Yeterki çıksın şu bebek ortadan ya hazır dünyaya gelmemiş bebeğin ne günahı var babasız büyüyecek,babası da ablasının (belki o zamana evlenirler.:):) sapıttım yine:)) kocasının babası mı olacak?:img-pilot:img-pilot
yok arkadaşım benim kırılmadım .... küsmesinler hep mutlu olsunlar hep gülsünler ve aslı ve denişz sevgili olsun efe de başkasını sevsin gönülü unutsun ama şimdi en önemli mesele şu canan olayı galiba yani bu mesele bu çocuk nolacak acaba canan bu çocukla napacak sürünecek mi yoksa kendisine iyi bir gelecek kurabilecek mi en merak ettiğim soru bu ... murat sahip falan çıkmaz bence ne bebeğe ne canana gibi geliyo bana... ama bu durum deniz ve aslıya çok zarar verdi malesef vermeye de devam edecek ya bu beni üzüyor:icon_sorrumarım bir gün herşey herkes için düzelir
efe ile deniz mi küsecek bende hiç sanmam:):)hem efe en kötü bir olayda bile o gülümsemeyi yüzünden hiç eksik etmiyor,esprilerini de tabii...
kıyamaz ki o çoçukluk arkadaşına,en iyisini yaptığına inandığı için söyledi..nasıl olsa deniz birgün duyacaktı öyle ya da böyle,dostluk budur işte,en kötü bir şeyi bile ondan saklamamak her zaman dostunun yanında olmakk...
ama işte efe zaman konusunda bir gaf yaptı o da deniz'in aslı'ya açılacağını ve bir sürpriz hazırladığını bilmediği için,yoksa asla o zamanda söylemez ertelerdi...
serseri_mayın90 31-08-07, 19:42 Bence de Efe onların küslüğüne dayanamıyor kendi nasıl küsecek?:)
Anında kaynaşalım yaaaa havalarına giriyor çocuk.:img-icecr:img-icecr(Canım benim.:))
Buarada ya Mervecim biliyor musun şu avatarından ve imzandan ki özellikle avatarından dolayı seni hep haşarı bir çocuk gibi hayal ediyorum.Daha doğrusu karşımda öyle biri konuşuyormuş gibi geliyor.:)Efenin hatırlattıklarından dolayı sanırım.:)Neyse sohbete dönüştürmeyeyim aklıma geldi diyeyim dedim.:img-icecr
hehee yok cnm yaa ne haşarısı:D
ama haklısın yani bakınca öle bi hava verio dağhanın resimleri. napalım siz normal düşünün bari:img-pilot
ben özet yazmak istiom ama soru çözmem lazım off şu dersler.:D
sayın senaristimiz girsede yazsa özeti. gerçek özet gelse süper olur..herşeyide senaristten beklioz ama olmaz böyle.:img-pilot kim eklicekse eklesin yhaa:happy0064
ayshe_yeshil 31-08-07, 19:44 Bence en iyisi o çocuğu düşürmesi.
Merdivenlerden düşsün.(klasik türk filmi.:))
Zaten bebek olayı da öyle değil mi?Tamam o da öyle düşsün,valla kabulüm.
Yeterki çıksın şu bebek ortadan ya hazır dünyaya gelmemiş bebeğin ne günahı var babasız büyüyecek,babası da ablasının (belki o zamana evlenirler.:):) sapıttım yine:)) kocasının babası mı olacak?:img-pilot:img-pilot
selamlarr
evt baharcımm
valla en iisi o çocuğun doğal koşaullarla yok edilmesii
ztn izleyici bu kadar tepkiliyken o çocuğu doğururlarsa ne denir onlara...
istemiyoruz kardeşim yasak ilşki çocuğunuu
ne bu murat babalık yapmıcak canan da çiniler gibi caminin avlusuna mı bırakacak çocuğuu
Mervecim ya ben onu da yapamıyorum:bilmim, düğün var apartmanın yanında,şehrin merkezinde ne düğünüyse deli edecekler akşam akşam.Bari siteye takılayım dedim neyse yarın dersanede telafi edicem artık.:kahve
Hehe canım gerçekten öyle düşünüyorum hele bi arada gifsiz kullanıyordun Elifin yaptığı o tam haşarı çocuk duruyordu vallahi.:)İmzanda da Dağhanla alakalı bişey vardı dağhanın espri makinesi miydi neydi artık.Onları kullanınca karşımda çok yaramaz çocuk duruyor gibi düşünüyordum...
Neyse set çekiyorum bölüm yorumlarına geçeyim...
----------------------------------
Ya bu senaristin nicki neydi?Adama toplu mesaj mı göndersek belki dayanamaz yazar.(ben yine sapıtmaya başladım :img-pilot)
Aslıya ne dediler acaba ya tam herşey güzel olmuşken felan diyor demekki bişey uydurdular.Ne acep?:img-fullm
selamlarr
evt baharcımm
valla en iisi o çocuğun doğal koşaullarla yok edilmesii
ztn izleyici bu kadar tepkiliyken o çocuğu doğururlarsa ne denir onlara...
istemiyoruz kardeşim yasak ilşki çocuğunuu
ne bu murat babalık yapmıcak canan da çiniler gibi caminin avlusuna mı bırakacak çocuğuu
Ayşe (-ablacım- diyorum büyüksün sanırım benden.:))
Bence de ya o çocuk yok olsun gerçekten kürtaj felan olursa yine ayaklanmalar çıkabilir yani doğal yollardan yok olsun dediğin gibi.
Hem biz rahat ederiz hem herkes.
Ama olan yine Canana olacak,neyse o da ettiğini bulur.
Ne işin var senin evli barklı adamla??
Ayşe (-ablacım- diyorum büyüksün sanırım benden.:))
Bence de ya o çocuk yok olsun gerçekten kürtaj felan olursa yine ayaklanmalar çıkabilir yani doğal yollardan yok olsun dediğin gibi.
Hem biz rahat ederiz hem herkes.
Ama olan yine Canana olacak,neyse o da ettiğini bulur.
Ne işin var senin evli barklı adamla??
baharcım sırf o çekse cezasını yine iyi baksana herkesi darman duman etti
düşüncesiz ikiside muratta cananda
o bebeğin yokolması lazım dediğin gibi
vallahi onlar yüzünden bizim 3 lü birbirlerine darılsınlar seti basarım:D:D:D
hepinizi seviyorum iyi gecelerrrr:sad53::sad53:
baharcım sırf o çekse cezasını yine iyi baksana herkesi darman duman etti
düşüncesiz ikiside muratta cananda
o bebeğin yokolması lazım dediğin gibi
vallahi onlar yüzünden bizim 3 lü birbirlerine darılsınlar seti basarım:D:D:D
hepinizi seviyorum iyi gecelerrrr:sad53::sad53:
Yok canım ya onlar yine zamanla düzelir de kalıcı hasar Canan da olacak.
Leman öğrenince ne yapacak acaba?Aman Allahım Aslıdan daha da soğur o kadın.
Ya ben olacakları düşünmüyorum şimdiden kafa yedirtir.Relax olun relax.:)(güzel türkçemizde yabancı kelimeler kullanmayalım okey mi?:):)))
Aklıma nerden geldiyse gece gece kafayı yedim yine ya!!
Kafamda borazanlar ötüyor gibi düğün var yaaaa şehrin ortasında...
Ferny&Lety 31-08-07, 20:11 Mervecim ya ben onu da yapamıyorum:bilmim, düğün var apartmanın yanında,şehrin merkezinde ne düğünüyse deli edecekler akşam akşam.Bari siteye takılayım dedim neyse yarın dersanede telafi edicem artık.:kahve
Hehe canım gerçekten öyle düşünüyorum hele bi arada gifsiz kullanıyordun Elifin yaptığı o tam haşarı çocuk duruyordu vallahi.:)İmzanda da Dağhanla alakalı bişey vardı dağhanın espri makinesi miydi neydi artık.Onları kullanınca karşımda çok yaramaz çocuk duruyor gibi düşünüyordum...
Neyse set çekiyorum bölüm yorumlarına geçeyim...
----------------------------------
Ya bu senaristin nicki neydi?Adama toplu mesaj mı göndersek belki dayanamaz yazar.(ben yine sapıtmaya başladım :img-pilot)
Aslıya ne dediler acaba ya tam herşey güzel olmuşken felan diyor demekki bişey uydurdular.Ne acep?:img-fullm
picuska idi cnm:)
ama o senarist deil arkadaşı bence ve mervece yani:P
ya diyorum ya çekimleri basıcam bu gidişle ben çekimleri..durdurucam çekimleri..senaristin evini bile basabilirim gözm kara yakarım romayı da yakarım:P
picuska idi cnm:)
ama o senarist deil arkadaşı bence ve mervece yani:P
ya diyorum ya çekimleri basıcam bu gidişle ben çekimleri..durdurucam çekimleri..senaristin evini bile basabilirim gözm kara yakarım romayı da yakarım:P
Waww Sezarın yerini almaya meraklısın demek.
Sen Romayı değil Vedenik i yak daha kolay.(hehe saçmaladım yine suların için de ne yangını?.:):)))
Ben durdukça saçmalıyorum,şu düğünü durdursa biri.
Ben de tam emin olamadım aslında ama yine de inandım,aslında pek inanmam ama bu siteye artık oyuncularda katıldığı için senaristlere de yer var diye düşündüm.:)
Ferny&Lety 31-08-07, 20:20 Waww Sezarın yerini almaya meraklısın demek.
Sen Romayı değil Vedenik i yak daha kolay.(hehe saçmaladım yine suların için de ne yangını?.:):)))
Ben durdukça saçmalıyorum,şu düğünü durdursa biri.
Ben de tam emin olamadım aslında ama yine de inandım,aslında pek inanmam ama bu siteye artık oyuncularda katıldığı için senaristlere de yer var diye düşündüm.:)
Yiğit beyin eşi bu konuda ne ddüşünüyo onu merak ediyom aslı deniz aşkını mı mine deniz aşkının mı istiyo acaaba??
hani 1 ihtimal Yiğit bey eşinden etkilenir yani di mi:icon_whisİnşallah eşi aslı denizcidir:)
sanırsam bende saçmalamaya başladım:)
yaww şu özet bi türlü gelmedi yaw genelde fragmandan önce çıkması gerekirdi oysa:icon_sorr off canan yaktın deniz'le aslı'nın başını aslı başından beri sana deniz'e olan aşkını anlatıodu sen genede murat'ın .... töbe töbe :img-pilot
serseri_mayın90 31-08-07, 20:22 arkadaşlar tamamen benim hayalim olan bu özeti görünce gerçek sanıp heyecanlanmayın.biraz sallama olcak kusura bakmayın:D kafam çok dolu bi yandan soru çözüp bide alttaki garip satırları karaladım(nası karaladıysam artık klavye ile pek zor oldu:img-hyste):D
14.Bölüm
İMKANSIZ AŞK
Deniz,efenin gerçekleri anlatmasıyla şoka girmiştir.Şimdi hem ailesini hemde aslıyla ilişkisini düşünmek zorundadır.Aslıyla olmayı artık imkansız olarak gören deniz bu imkansız aşkı zorda olsa kalbine gömmeye karar verir.
Aslı Denizin süprizinden sonra ne kadar sevinsede annesinin telefonu düşüncelerini tamamen karıştırır.Aslı,süprizden sonra Denizden ilgi beklerken yaşadıkları onu hayal kırıklığına uğratır.Kafede Efe-Deniz tartışması sürerken Aslı duyduklarına anlam veremeyecektir.Efe ve Deniz bunu Aslıdan saklayamayacaklarını anlarlar.Tek sorun bunu aslıya nasıl söleyecekleridir.
Çat kapı Gönül'ü istemeye giden Metin ve ailesi bekledikleri gibi karşılanmazlar. Gönülün kesin tavrından sonra Urlada kalamayacağını anlayan Metin, bir iş olanağı bulduğu İstanbula gitmeye karar verir.
Hafize,Cananın hamileliğini öğrendikten sonra Urladan ve murat'dan uzaklaşmak için bir plan yapar. Aileye İstanbul yolları gözükmüştür.
Mine , mert olayından sonra anneanne ve dedesini daha fazla üzmek istemez. Tek çıkış yolu almanyaya annesinin yanına geri dönmektir. Ama hiç beklenmedik bir olay bu yolculuğa engel olacaktır.
Deniz,Aslının aşkından vazgeçmeye çalışırken,diğer yandan da yapacağı ilk işi babasına hesap sormak olacaktır ama bu yüzleşme hiçte kolay olamayacaktır...
Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri
Yepyeni Bölümü “imkansız aşk” ile
6 eylül Perşembe Saat 20’00da Kanal D’de
serseri_mayın90 31-08-07, 20:25 Yiğit beyin eşi bu konuda ne ddüşünüyo onu merak ediyom aslı deniz aşkını mı mine deniz aşkının mı istiyo acaaba??
hani 1 ihtimal Yiğit bey eşinden etkilenir yani di mi:icon_whisİnşallah eşi aslı denizcidir:)
sanırsam bende saçmalamaya başladım:)
cnm eşi etkili olur tabi. derki aslı deniz olmazsa boşarım seni bak nası yapmıo aslı deniz:img-hyste:img-hyste
ayrıca saçmaladım demişsin. benim saçmalama işini aşmış kendinden ve özetlikten coşmuş sallama özetimi okuyunca kimin saçmalamaya başladığını anlarsınız:img-hyste:img-hyste
fragmanı yeni gördüm ...hı olacağı buydu yani tek kelimeyle mükkemmel murat amca(efenin değimiyle)herşeyi mafetti dizi istanbula dönüo...art. nolur hiç bilmiorum...e sınav sonuçları açıklandımı ki acaba...bekle şimdi 6 gün işin yaksa...
Ferny&Lety 31-08-07, 20:26 arkadaşlar tamamen benim hayalim olan bu özeti görünce gerçek sanıp heyecanlanmayın.biraz sallama olcak kusura bakmayın:D kafam çok dolu bi yandan soru çözüp bide alttaki garip satırları karaladım(nası karaladıysam artık klavye ile pek zor oldu:img-hyste):D
14.Bölüm
İMKANSIZ AŞK
Deniz,efenin gerçekleri anlatmasıyla şoka girmiştir.Şimdi hem ailesini hemde aslıyla ilişkisini düşünmek zorundadır.Aslıyla olmayı artık imkansız olarak gören deniz bu imkansız aşkı zorda olsa kalbine gömmeye karar verir.
Aslı Denizin süprizinden sonra ne kadar sevinsede annesinin telefonu düşüncelerini tamamen karıştırır.Aslı,süprizden sonra Denizden ilgi beklerken yaşadıkları onu hayal kırıklığına uğratır.Kafede Efe-Deniz tartışması sürerken Aslı duyduklarına anlam veremeyecektir.Efe ve Deniz bunu Aslıdan saklayamayacaklarını anlarlar.Tek sorun bunu aslıya nasıl söleyecekleridir.
Çat kapı Gönül'ü istemeye giden Metin ve ailesi bekledikleri gibi karşılanmazlar. Gönülün kesin tavrından sonra Urlada kalamayacağını anlayan Metin, bir iş olanağı bulduğu İstanbula gitmeye karar verir.
Hafize,Cananın hamileliğini öğrendikten sonra Urladan ve murat'dan uzaklaşmak için bir plan yapar. Aileye İstanbul yolları gözükmüştür.
Mine , mert olayından sonra anneanne ve dedesini daha fazla üzmek istemez. Tek çıkış yolu almanyaya annesinin yanına geri dönmektir. Ama hiç beklenmedik bir olay bu yolculuğa engel olacaktır.
Deniz,Aslının aşkından vazgeçmeye çalışırken,diğer yandan da yapacağı ilk işi babasına hesap sormak olacaktır ama bu yüzleşme hiçte kolay olamayacaktır...
Merve senaryonu hiç beenmedm felaket tellalımısın kıızm sen yaaa:icon_sorr:icon_sorr
bende oonu düşünmüştüm:)
Yiğiiiittt bana bak deniz aslı yapmazsan yarın boşuyorum seni ona göre kıymıyciksin o yavruceklere:)
serseri_mayın90 31-08-07, 20:31 Merve senaryonu hiç beenmedm felaket tellalımısın kıızm sen yaaa:icon_sorr:icon_sorr
bende oonu düşünmüştüm:)
Yiğiiiittt bana bak deniz aslı yapmazsan yarın boşuyorum seni ona göre kıymıyciksin o yavruceklere:)
cnm ben gerçekçi olmaya çalışıom. orda aslı-deniz hiç ayrılmamak üzere birbirlerine sarılırlar fln yazsam forumcana gülerdiniz artık:D hayal gücüne bak bee fln die.:P yannız şmdi düşündüm de hakkaten bikaç yeri ii yazsaymışım bari. ne psikolojisye soru çözerken iyimser olamıyorum:img-hyste:img-hyste
yaw kafayı yedim yiyecem
ben bu cananla muratın saçını başını yolmaya gidiyom tutmayın beni(uçtum biraz amam olsun fıtık ettiler beni)
ayyy aklıma geldikçe çıldırıyorumyaw salak hadi bi salaklık yapıp hamile kaldın bide çocugumu doguracan istersen urlanın ortasında telli duvaklı dügünde yapsınlar sana tüm masraflar deniz aslı efeden olurmu canım :dito:dito:dito:dito:ditoyaw ben bu cananı öldürmeye gidiyom tutmayın beni yaw o ortadan kalkarsa denizle aslı yeniden birlikte olurlar böylelikle herşey yoluna girer dünyadanda bi salak daha eksilir bende rahatlamış olurum
yaw tamda herşey yoluna girmişti ya üfffffffffffffffff tekrar başa döndük iyimi
offfffffffff offffffffffff ya salak canan kendi hayatını yaktın zavallı aslıdan ne istiyosun yazık deilmi bi almancı barbi gelir elinden alır çocugu bi sen gider bi halt işlersin tam yeni bi aşk başlarken herşeyi halledersin yazık deilmi bu kıza hiç möi hakkı yok mutlu olmaya
ya bak yine sinirlendim ben bunu öldüreyim sonrada kaza süsü vereyim bölece cezada almamış olurum
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
serseri_mayın90 31-08-07, 20:36 yaw kafayı yedim yiyecem
ben bu cananla muratın saçını başını yolmaya gidiyom tutmayın beni(uçtum biraz amam olsun fıtık ettiler beni)
ayyy aklıma geldikçe çıldırıyorumyaw salak hadi bi salaklık yapıp hamile kaldın bide çocugumu doguracan istersen urlanın ortasında telli duvaklı dügünde yapsınlar sana tüm masraflar deniz aslı efeden olurmu canım :dito:dito:dito:dito:ditoyaw ben bu cananı öldürmeye gidiyom tutmayın beni yaw o ortadan kalkarsa denizle aslı yeniden birlikte olurlar böylelikle herşey yoluna girer dünyadanda bi salak daha eksilir bende rahatlamış olurum
offfffffffff offffffffffff ya salak canan kendi hayatını yaktın zavallı aslıdan ne istiyosun yazık deilmi bi almancı barbi gelir elinden alır çocugu bi sen gider bi halt işlersin tam yeni bi aşk başlarken herşeyi halledersin yazık deilmi bu kıza hiç möi hakkı yok mutlu olmaya
ya bak yine sinirlendim ben bunu öldüreyim sonrada kaza süsü vereyim bölece cezada almamış olurum
yavaş arkadaşım.:D dünyanın 1 salaktan kurtulması yetmiyor artık. ahh ahh kafa olsaydı bizde de ilk bölümden gidip öldürseydik cananı:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ferny&Lety 31-08-07, 20:37 yaw kafayı yedim yiyecem
harkulade 1 fikir...canımm
bende geliyom senle cananı bi güzel sürüye sürüye istanbulak dr getirelim..muratı getrmeye gerk yok boynuna bi kaya yallah urlann denizinin engin suları..
cananı da burdan boaz köprüsünden aşaı attım mı sen sağ ben selamet:)
YHA ARKADASLAR FRAGMANI İZLEDİM FLORA ARKADASIN BLOGUNDAN O NE FRAGMANDI YHA ÜHÜÜ imkansız oldu aslı deniz aşkı niye imkansız anlamıorum denizi yani afedersiniz babası bi halt etmiş oda ondan dolayı ayrılıo nasıl bakarım diyo oysa aslımız nasıl beğendi filmi offf off
arkadaşlar cananı öldürürseniz önce muratın sonra aslının sonra da hafizenin gazabına uğrarsınız gerçi murat canandan çok bebeği düşünür ama iyi tarafından bakarsak denizle aslının önünü açarsınız:happy0064
ayyy arkdaslar yavas en hızlı ucan bızı mtopıc herhaldee yavas oln dızıye bı haftadn az var :D sakin :D
ayrıca bn sezlonglardakı manzarayı merk edıormm ayrıcaaa canını YOlmak ıstıoyorm
not:topıcı kırletmeyelm lutfen ve tamamnını Renklı yazmayn lutfen
gİzosşş;)
serseri_mayın90 31-08-07, 20:59 Günlük son saçamalamamı yapıyorum. yorum yapmanız gerek yok.:D ben çıkıyorum artık. size böle bi şiirimsi bişeyle veda ediyim. kafayı iyice yedim.. bu kadar iğrenç olmasının bi sebebide baş harfleri oluşturmaya çalışmam:D
Küçükken herşey ne güzeldi
Artık büyüdük herşey değişti
Vursaydık bi kilit gönlümüze
Acıtmazdı aşk kalbimizi böyle
Kolaymı unutmak herşeyi kolaymı söyle..
Yolun başında kaybettik bu oyunu
Ellerini tutamadım bir ömür boyu
Lacivert gecelerde seni düşledim
Lakin sana bunu hiç söyleyemedim
Eskiden beri sakladım içimde
Romantik prensim beni dinle
İşte o sihirli iki kelime'' seni seviyorum''
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Günlük son saçamalamamı yapıyorum. yorum yapmanız gerek yok.:D ben çıkıyorum artık. size böle bi şiirimsi bişeyle veda ediyim. kafayı iyice yedim.. bu kadar iğrenç olmasının bi sebebide baş harfleri oluşturmaya çalışmam:D
oy oy kuzum ne sacmalaması guzl olmus:) ayrıca arkdaslar bakın denız gene efeynın yakasına yapısıoo cok oldu ama bu artık Ne yanı her sınırlendıgınde efenın bogazına cokeckse :@
Günlük son saçamalamamı yapıyorum. yorum yapmanız gerek yok.:D ben çıkıyorum artık. size böle bi şiirimsi bişeyle veda ediyim. kafayı iyice yedim.. bu kadar iğrenç olmasının bi sebebide baş harfleri oluşturmaya çalışmam:D
yo gayet güzel benim şiirlerimden güzel oldugu kesin(şiirlerim dediysen yazamadıgım şiirler:img-hyste:img-hyste:img-hyste)
yani anlamlıda ayrıca
ya offffffff offfffffff aslı nasıl ögrendi acaba meraktan çıldıracam
gelsin artık şu perşembeya zamn durdu geçmek bilmiyo offfffffffffffffffffffffffffffff
serseri_mayın90 31-08-07, 21:13 oy oy kuzum ne sacmalaması guzl olmus:) ayrıca arkdaslar bakın denız gene efeynın yakasına yapısıoo cok oldu ama bu artık Ne yanı her sınırlendıgınde efenın bogazına cokeckse :@
cnm deniz-efe çözerler o olayı.:D efe kızmaz heralde denize. ama fragmanda bi ara bağırıyordu. gitmek için cesedimi çiğnemen gerek gbi bişi diodu. fazla sallamamışımdır umarım:D
nese ben kaçtım kuzular ve aslı-denizci arkadaşlar. mine-denizci varsa onlarada ii geceler. kısaca tüm kavak yelleri ailesibyebyebye
mervecim çok güzel olmuşş...
fragmanı izledim heyecanla bölümü beklimo neler olucak aslı öğrenince napıcak..?
acemicadi_selim 31-08-07, 22:29 Günlük son saçamalamamı yapıyorum. yorum yapmanız gerek yok.:D ben çıkıyorum artık. size böle bi şiirimsi bişeyle veda ediyim. kafayı iyice yedim.. bu kadar iğrenç olmasının bi sebebide baş harfleri oluşturmaya çalışmam:D
ooo bayagi gusel olmus sair adamsin walla ben hiiic beceremem bole seyleri
neyse fragmani gordum kafayi yemek uzereyim asli deniz olayina cok uzuldum deniz artik imkansiz filan die sacmalamakta...efe ve denizde yine tartisiolar...istanbula tasiniolar ve ii bi haber tabii dogru soluosa mine alamanyaya geri donuyy
kırmızı su 31-08-07, 23:30 arkadaşlar ya bu bölüm acaba mine kesin gidecek mi ne olacak yoksa deniz küçük bir ihtimalde olsa aslıyla olan durumdan sonra mineyi afmı eder ne olur:icon_whis:icon_whis efenin buduruma karşı tavrı ne olur denizle darılmazlar umarım ... onların arkadaşlıkları bu sarsıntıyı da atlatır mı acaba yoksa bu durum birbirlerinden uzak kalmalarına ya da bir dargınlığımı yol açar kestirmek şimdiden zor gibi... ama ben aslı ve denizin mücadele edeceklerine inanmak istiyorum çünkü bu durumda onların günahı yok suç tamamen canan ve muratın ... durumdan şimdilik lemanın haberi yok galiba umarım da olmaz yoksa daha büyük felaket olur bence yani bir kere aslı ve denizi kesinlikle ayırır, görüşmelerine izin vermez kesinlikle ayrıca bu durum malesef minenin de işine çok yarayacaktır aslıyı her fırsatta karalamak için büyük fırsat yakalar bence bu da pona yeter de artar bileneyse hepinize iyigeceler iyi yorumlarbyebyebye
ooo bayagi gusel olmus sair adamsin walla ben hiiic beceremem bole seyleri
neyse fragmani gordum kafayi yemek uzereyim asli deniz olayina cok uzuldum deniz artik imkansiz filan die sacmalamakta...efe ve denizde yine tartisiolar...istanbula tasiniolar ve ii bi haber tabii dogru soluosa mine alamanyaya geri donuyy
Evet ya bayıldım ben de. Hiç de iğrenç olmamış. Gem içeriği güzel hem de baş harfleri oluşmuş. Tebrikler arkadaşım:)
Evet canım saçmalalıyolar ama onlarda ne yapsınlar işte? Deniz ben Aslı'nı yüzüne bi daha nasıl bakarım diyodu. Bu olay nasıl olcak ya?off of..:icon_sorr
İyi bi haber var Mine'nin Almanya'ya gitmesi ama bu yüzden ona bile sevinemiyoruz.
arkadaşlar ya bu bölüm acaba mine kesin gidecek mi ne olacak yoksa deniz küçük bir ihtimalde olsa aslıyla olan durumdan sonra mineyi afmı eder ne olur:icon_whis:icon_whis efenin buduruma karşı tavrı ne olur denizle darılmazlar umarım ... onların arkadaşlıkları bu sarsıntıyı da atlatır mı acaba yoksa bu durum birbirlerinden uzak kalmalarına ya da bir dargınlığımı yol açar kestirmek şimdiden zor gibi... ama ben aslı ve denizin mücadele edeceklerine inanmak istiyorum çünkü bu durumda onların günahı yok suç tamamen canan ve muratın ... durumdan şimdilik lemanın haberi yok galiba umarım da olmaz yoksa daha büyük felaket olur bence yani bir kere aslı ve denizi kesinlikle ayırır, görüşmelerine izin vermez kesinlikle ayrıca bu durum malesef minenin de işine çok yarayacaktır aslıyı her fırsatta karalamak için büyük fırsat yakalar bence bu da pona yeter de artar bileneyse hepinize iyigeceler iyi yorumlarbyebyebye
Bence Deniz Mine'yi affetmez yani o kadar şeyden sonra. Onu kullandı resmen kzı ya çocuk bi daha nasıl güvensin ona? Hem Deniz'in öle bi şey yapıcak biri olduğunu sanmıyorum.
Bana Efe ile darılmaz herhalde gibi geliyo. Fragmanda bi şeyler diyodu işet ya bana Efe'ya anlatır gibi geliyo. Ama yine de bi,lemiyorum.:icon_whis
yaa senaristler abartmaz heralde.. yanii bi mine bi aslı...olmaz öle şeyy ya... denizz ilkk mine dedikk...şimdii aslıyı sefiyooo... ya bu canan olayı kötüü olduuu ama sonuçt oda bebekk yaaa..... tek suç cananda değillll...fragmanı bende yeni izledim.... efe deniz kavga ediolarrr nasıı ya...
nese kafam karıştı galibaa....
ayyy aslıı minee asla arkadaş olamıcak galiba...... ben omların arkadaş olmasını istiodum....
Oooo Mervecim bu ne hal sen gerçekten uçmuşsun.:)
Şaka şaka özet de şiir de çok güzel olmuş valla bu kadar kısa sürede iyi yazmışsın ikisini de.:)Ellerine sağlık.
Ya bir tek Merve değil gece gece herkes uçmuş dikkat ettim ben de uçmuşum bazı yerlerde.
Ama şimdi kendimdeyim merak etmeyin.:)
byebye cnm bende soru çözcem aralarda bakcam burayada.
Oysa bir zamanlar
Masallar anlatırdık birbirimize
Ve kor yerine
Üç yeşil elma düşerdi gökten üzerimize
Biri ona, biri bana diğeri de tüm sevdiklerimize
Çocuk olmak paylaşmaktı
Çocukluk böylesine güzeldi işte
bize olanlar büyüyünce oldu...
coz mervecim cozzz.
:img-wink:bakarsın aynı unuv.de oluruz.:good:ayyy ne guzel olr. gercı sen bnden bır yas buyuksun , ama olsun.:img-wink:
haklısın funda. ama sadce bız degıl , herkes bekledı sanırım bu sahneyı.
ama yıne de keske boyle olmasaydı.daha mutlu oldukları bır anda bıraraya gelselerdı.:sad53:
neyse . bakalım bu bolumde ne olacak . off daha cok var ama ya.
tabıı cnm . hem bzım efemız anlayıslı cocuktur.:img-wink:o ankı sokla boyle bır sey yaptıgını anlar.:good:kardes gıbıler sonucta.
!! Elyf !! 01-09-07, 08:28 Bu hafta ara vermeselerdi keske yaa..
Cok feci bi yerde bitti..
Tamda Asli Deniz kavusdu mutlu olcaklar fln diodum ki..
Aboo.. Isler karisti..
Catlicam ben bekleyemem yaa bu kdr gun..:sad53:
Ayy sinav fln diince aklima geldi..
Okulda acilio iyk..
Yaa ama onla bunla gecir gecir bu zamani nereye kdr..
Ben yinede bekleyemiom iste..
Gel Persembe gell.. :img-cool2
Ozeti okumadim.. Fragmanida izlemicekdim aslinda ama..
O sondan sonra mrk ettiydim.. Dayanamadim izledim..
Mine nie oyle dusuo aceba?..
Beni ne kdr kendisi ilgilendirmesede bunu mrk edesim tuttu..:D
hahahahhahah valla guzelım mıne basrol oyuncularından bırı olmasa benı de hıc ılgılendırmıyor ama onun basına bır sey geldı mı dızıdekı dıgerlerı de etkılenıyor ne yazık kı.:img-yes:yoksa bana ne o gıcıktan .:icon_whis
!! Elyf !! 01-09-07, 09:10 Sende haklisin valla..
Bi kurtulamadik su kizdan aman..
Gitsin de nereye giderse gitsin..
Birakin yaa.. Almanya kusu.. :D
Valla Deniz'de gitme mitme fln derse artik kendim gidip bulucam dofcem kendisini.. :D
Ama kiyamam Ibo'mada.. :img-blush
_duygucuk_ 01-09-07, 09:27 mervecim şiirin çok güzel olmuş ahh bir de özet gelse bakalım neler olcak ....
fragmandna belli olaylar bir sürü bir tek isteğim var aslı-deniz kavuşsun ama sanırm buna zaman var...:(...
Aman Elifcim yavaş yani daha sonra Tuğçenin gazabına felan uğrarsın.Müstakbel kocası kızın.(o öyle sanıyor ben kaptırmam nihhahahhaa:):))
Buarada milleyetin tv ekinde süper bir resim var 4 ü birarada daha önce hiç görmedim o resmi ben arıyorum ama yok gibi ya.
ya fragmanı daha yeni izledim mine ne güzel gidio kurtuluorus ondan ama gene bişi cıkcak galiba cananı yolucam bu aşk artık imkansız dio ya deniz
ya arkadaşla özet varmıı
merak ettim o fotoyu ya.ekleyebilir misin buraya?
Ya canım valla bulsam dükkan senin ama bulamıyorum ki.
Milliyetin ekinde ama sitesinde yok.Çok hoş ve farklı bir resim ama yoookkk.:(:(
ala_billur 01-09-07, 10:18 Arkadaşlar dizinin devamı var..Ben gideceklerini sanmıyorum inşallah herşey yoluna girer ve eski neşeli hallerine geri dönerler
Ya resmi bende merak ettim.. Betül ablam(aylince) da görmüş deniz mineye sarılıomuymuş neymiş çok sevindim :D
selam arkadaşlar
bende de var o resim
gene 4 lü bi şekilde her zamanki gibi poz vermişler hepsi çok şekerler ben eklemeye çalışıcam da inşallah ekliyebilirim
kırmızı su 01-09-07, 10:56 bu bölüm bence bizimkilerin arkadaşlıkları için bir dönün noktası olacak bence..bu bölüm canan artık hayatıyla ilgili bir karar alır heralde çünkü murattan hayır yok artık bence o bu çoçuğa da annesini de sahip çokmaz çokmayacak da.Onun için leman var artık ve sanırım bu durumu lemanun duymaması için herşeyi yapar gibi.. aslı ve denize gelince umarım onlar da aşklarına sahip çıkarlar ve ayrılmak yerini mücadele etmeyi seçerler çünkü ikisinnin de hep söylüyorum bir günahı yok... bu arada aslı istanbulu kazandıki hafize istanbula gidiyoruz diyor umarım deniz de aslıyla beraber istanbula gider ve efe de yanlarında olur okumasa da çalışabilir bence... bir de mineye de umarım üçünün arkasından su dökmek düşer zira ben böyle4 bir sahneyi görmeyi çok istiyorum:img-grin2:img-yes:
forumu şöyle bir gözden geçirdim.ve hayret ettim doğrusu hala deniz'in mine'yi sevdiğini düşünenler var.gerçekten çok şaşırdım.tamam mine'yi seviyor olabilirsiniz de bu kadar da körükörüne düşenmemek lazım.
iyiki bir ilk 2 bölüm mine deniz gördünüz.anlata anlata bitiremediniz.deniz'in aslı'ya aşkı 6. bölümden belliydi.nerde görülmüş iki arkadaşın birbirini böyle deli gibi kıskandığı.madem iyi dostlar neden efe kıskanmadı hiç.dostsalar oda kıskansın.deniz resmen alp'i dövdü dövecekti.bizim anlatacaklarımız buraya sığmaz.gerçekleri kabul edin deniz mine'yi değil aslı'yı seviyor.ayrıca deniz mine'ye hiç bir zaman aşık olmadı.onun ki sadece bir beğeniydi.çocuk o çevrede ilk defa bu kadar süslü bir kız görmüş ve beğenmiş.
bi de bugüne kadar aslı'ya aşık olsaydı söylerdi, diyosunuz.iyi de oda farkında değildi ki aslı'ya aşık olduğunun.çünkü aslı hep onun yanındaydı.onu kaybetme korkusu yoktu hiç.ne zaman ki alp'in de dediği gibi birisi gelip onun elinden alıncaya kadar.işte o zaman anladı içinde kopan fırtınaların nedenini. aslında mine ona çokta köti şeyler yapmadı yani affedilebilir şeyler bence.hemde kız o kadar mücadele etti deniz'i kazanmak için.madem çok aşık affededbilirdi.mine çoktan hazır dı onunla beraber olmaya.neden olmadı.çünkü aklı hep aslı'daydı.yaw mine bile anladı.deniz'in aslı'yı sevdiğini.çocuğun gözü kaçırılma olayından beri aslı'dan başkasını görmüyor.
tamam mine'yi çok sevebilirsiniz ama kabul edin artık deniz aslı'yı seviyor demek az kalır resmen aşık yaw!:img-in_lo
gzd_keremcem 01-09-07, 11:22 forumu şöyle bir gözden geçirdim.ve hayret ettim doğrusu hala deniz'in mine'yi sevdiğini düşünenler var.gerçekten çok şaşırdım.tamam mine'yi seviyor olabilirsiniz de bu kadar da körükörüne düşenmemek lazım.
iyiki bir ilk 2 bölüm mine deniz gördünüz.anlata anlata bitiremediniz.deniz'in aslı'ya aşkı 6. bölümden belliydi.nerde görülmüş iki arkadaşın birbirini böyle deli gibi kıskandığı.madem iyi dostlar neden efe kıskanmadı hiç.dostsalar oda kıskansın.deniz resmen alp'i dövdü dövecekti.bizim anlatacaklarımız buraya sığmaz.gerçekleri kabul edin deniz mine'yi değil aslı'yı seviyor.ayrıca deniz mine'ye hiç bir zaman aşık olmadı.onun ki sadece bir beğeniydi.çocuk o çevrede ilk defa bu kadar süslü bir kız görmüş ve beğenmiş.
bi de bugüne kadar aslı'ya aşık olsaydı söylerdi, diyosunuz.iyi de oda farkında değildi ki aslı'ya aşık olduğunun.çünkü aslı hep onun yanındaydı.onu kaybetme korkusu yoktu hiç.ne zaman ki alp'in de dediği gibi birisi gelip onun elinden alıncaya kadar.işte o zaman anladı içinde kopan fırtınaların nedenini. aslında mine ona çokta köti şeyler yapmadı yani affedilebilir şeyler bence.hemde kız o kadar mücadele etti deniz'i kazanmak için.madem çok aşık affededbilirdi.mine çoktan hazır dı onunla beraber olmaya.neden olmadı.çünkü aklı hep aslı'daydı.yaw mine bile anladı.deniz'in aslı'yı sevdiğini.çocuğun gözü kaçırılma olayından beri aslı'dan başkasını görmüyor.
tamam mine'yi çok sevebilirsiniz ama kabul edin artık deniz aslı'yı seviyor demek az kalır resmen aşık yaw!:img-in_lo
söylediklerinin hepsine katılıyorum canım her kelımesıne bencede deniz aslıyı seviyor dediğin gibi minede anladı hatta aslıya karşımda daha ıyı bi rakıp gömek ıstıyorum gibi bişey de söylemişti:img-yes:
yaww inanmiorumm arkadslarr yeni bölüm ne olcak öle yaaaa... cok cok heyecanli yaa.. bi yandan efe deniz we aslinin olaylari bi yandan gönülün we metinin olaylari minenin mertle olaylari simdide istanbula tasinma cikti!!!!!!!!! yaaawww güselim izmirden tasinmasinlar yaww :(
ya bende diodum persembe günü islieyince neden yeni bölüm yok die... hani bitane bölümün tekrari wardi ya.. bide frgamni görmemistim hic... nekadarda heyecanliydim nolcak die deniz ne dicek filan die.... metinler gönülü istemeye gittiler nolcak diee... cok merak ediom hepsini yaaaa.. bi an önce persembe olsunnn ... :)
selam arkadaşlar
bende de var o resim
gene 4 lü bi şekilde her zamanki gibi poz vermişler hepsi çok şekerler ben eklemeye çalışıcam da inşallah ekliyebilirim
arkadaşlar o resimi multimedya bölümüne basından haberler bölümüne ekledim ama resim siyah-beyaz :img-blush :img-blush idare ediverin artık :)
arkadaşlar tamamen benim hayalim olan bu özeti görünce gerçek sanıp heyecanlanmayın.biraz sallama olcak kusura bakmayın:D kafam çok dolu bi yandan soru çözüp bide alttaki garip satırları karaladım(nası karaladıysam artık klavye ile pek zor oldu:img-hyste):D
14.Bölüm
İMKANSIZ AŞK
canım benim helal olsun sana valla beni dinlemişsin yazmışsın bi özet:D:D
harikada olmuş ayrıca
fragmanı gayette güzel yorumlamışsın yani
ben biraz bunu okumakta geç kaldıma ama olsun eğer başta not düşmeseydin özet diye heycan bile yapabilirdim çnkü oldukça benzetmişsin:D:D:happy0064
serseri_mayın90 01-09-07, 12:04 Oooo Mervecim bu ne hal sen gerçekten uçmuşsun.:)
Şaka şaka özet de şiir de çok güzel olmuş valla bu kadar kısa sürede iyi yazmışsın ikisini de.:)Ellerine sağlık.
Ya bir tek Merve değil gece gece herkes uçmuş dikkat ettim ben de uçmuşum bazı yerlerde.
Ama şimdi kendimdeyim merak etmeyin.:)
hehe yorumlar için herkes saolsun. ama makkaten dün biraz uçmuştuk sankiç bende iyiyim şimdi bide özet gelse...
coz mervecim cozzz.
:img-wink:bakarsın aynı unuv.de oluruz.:good:ayyy ne guzel olr. gercı sen bnden bır yas buyuksun , ama olsun.:img-wink:
ahh cnm oluruz inş. 1 yaştan bişi olmaz ben giderim 1 sene sonra sen gelirsin:D belki kavak yellerinin çekildiği üni.ye fln giderim tabi k.y ninen az 1- 2 sezon sürmesi lazım.. :D ahh seneye daha kolay girerim heralde buraya. bu sene çok çalışmam lazım.:(
serseri_mayın90 01-09-07, 12:08 canım benim helal olsun sana valla beni dinlemişsin yazmışsın bi özet:D:D
harikada olmuş ayrıca
fragmanı gayette güzel yorumlamışsın yani
ben biraz bunu okumakta geç kaldıma ama olsun eğer başta not düşmeseydin özet diye heycan bile yapabilirdim çnkü oldukça benzetmişsin:D:D:happy0064
ececim yorumun için saol kuzum. sen istersinde yazmazmıyım.:D
ama aslı-denizci bazı arkadaşlar beğemedi snrm.:D ben elimden geldiğince gerçekçi yapmaya çalıştım. gerçek özet gelsede baksak ne kadar benzetebilmişim:P:img-pilot
ececim yorumun için saol kuzum. sen istersinde yazmazmıyım.:D
ama aslı-denizci bazı arkadaşlar beğemedi snrm.:D ben elimden geldiğince gerçekçi yapmaya çalıştım. gerçek özet gelsede baksak ne kadar benzetebilmişim:P:img-pilot
yok canım bence gerçekçi yazmışsın valla ben çok beyendim:img-blush:happy0064
özette eminim buna yakın birşey olucak
akşamada artık anket yapıcam birtane framanla ilgili tabiki birde geçmiş bölümlerle ilgili hafızalarımızı yoklayacağız
akşam toplandığımzda değerlendirirz bir sonuca bağlarız:D:D
herkese mrb arkadaslar ben hala daha fragmanın etkisindeyim uyanamadım bir türlü yaa off nasıl bir bölüm bekliyor bizi böyle önceden fragmanları tekrar tekrar izlerdim şimdi ikinci tekrarını bile bünyem kaldıramıyor o kadar üzüntü dolu bir bölüm olacak ki off izlerken nasıl olacağız bilmiyorum artık yaaa deniz&aslı aşkı başlamadan bitti resmen olacak şeymiydi bu yaaa
mervecim özet süper olmuş yaa...bi an özet geldi falan sandım....
özzet daha yok dimi ortalıkda yada ben mi kaçırdım??
herkese mrb arkadaslar ben hala daha fragmanın etkisindeyim uyanamadım bir türlü yaa off nasıl bir bölüm bekliyor bizi böyle önceden fragmanları tekrar tekrar izlerdim şimdi ikinci tekrarını bile bünyem kaldıramıyor o kadar üzüntü dolu bir bölüm olacak ki off izlerken nasıl olacağız bilmiyorum artık yaaa deniz&aslı aşkı başlamadan bitti resmen olacak şeymiydi bu yaaa
canım bitti diye düşünme yav:icon_sorr
bence onlar sınanıyorlar bu olayla büyüdükleri için sorunlarıda büyüyor ama onlar birbirlerini seviyorlar ben asla aşklarının biteceğine inanmıyorum:img-in_lo
fragmanın etkisinden çıkamıyoruz valla bende açıp bi izliyorum illa hergün:D:D
(kendime işkence çektiriyorum:D:D)
mervecim özet süper olmuş yaa...bi an özet geldi falan sandım....
özzet daha yok dimi ortalıkda yada ben mi kaçırdım??
yok arkadasım daha özet ortalarda yok bekliyoruz ama fragmandan ne olacağı belli zaten özette sanırım aynı olur farklı bişeyler yazacağını sanmıyoruz bakalım bekliyoruz artık:icon_whis
canım bitti diye düşünme yav:icon_sorr
bence onlar sınanıyorlar bu olayla büyüdükleri için sorunlarıda büyüyor ama onlar birbirlerini seviyorlar ben asla aşklarının biteceğine inanmıyorum:img-in_lo
fragmanın etkisinden çıkamıyoruz valla bende açıp bi izliyorum illa hergün:D:D
(kendime işkence çektiriyorum:D:D)
öylede arkadasım ne olacak şimdi sınanıyor ama cok ağır bir sınama olmadı mı bu aşkları bitmeyecek ama hemende başlamayacak gibi gözüküyor cok zaman var cok denizin duyduklarını hazmetmesi lazım hafize annede bebeğin kimden olduğunu öğrenirse onunda hazmı zor olacak aslı duyarsa birde onun hazmetmesini izleyeceğiz ooooo bakmışız zaman geçmiş herşey küllenmiş yaa düşündükçe sinirleniyorum yani yok yok kendime daha fazla kötülük yapamam 2 kere izledim bana yetti fazlası herzaman zarar :icon_sorr
öylede arkadasım ne olacak şimdi sınanıyor ama cok ağır bir sınama olmadı mı bu aşkları bitmeyecek ama hemende başlamayacak gibi gözüküyor cok zaman var cok denizin duyduklarını hazmetmesi lazım hafize annede bebeğin kimden olduğunu öğrenirse onunda hazmı zor olacak aslı duyarsa birde onun hazmetmesini izleyeceğiz ooooo bakmışız zaman geçmiş herşey küllenmiş yaa düşündükçe sinirleniyorum yani yok yok kendime daha fazla kötülük yapamam 2 kere izledim bana yetti fazlası herzaman zarar :icon_sorr
evet önlerine engel çıktı çok büyük bir engel hatta denizin annesinin falan haberi olursa olaylardan iş iyice büyüyecek belki ama iki tarafta biliyorki bu durumdan ne denizin ne aslının en ufak bir suçu var
aslı denizle ilgili olsun diğer konularla ilgili herşeyini ablasına anlatırdı... aynı şekilde deniz içinde öyle lemanla paylaşmadığı şeyi babasıyla paylaştı deniz
bu yüzden belki zamanla ailelerinden uzaklaşacaklar çünkü onları ailesindeki insanlar hayal kırıklığına uğrattı:img-wink:
belki kimsenin bunu hazmetmesini beklemeden urladan ayrılmaları onlara çok iyi gelecektir:img-wink:
evet önlerine engel çıktı çok büyük bir engel hatta denizin annesinin falan haberi olursa olaylardan iş iyice büyüyecek belki ama iki tarafta biliyorki bu durumdan ne denizin ne aslının en ufak bir suçu var
aslı denizle ilgili olsun diğer konularla ilgili herşeyini ablasına anlatırdı... aynı şekilde deniz içinde öyle lemanla paylaşmadığı şeyi babasıyla paylaştı deniz
bu yüzden belki zamanla ailelerinden uzaklaşacaklar çünkü onları ailesindeki insanlar hayal kırıklığına uğrattı:img-wink:
belki kimsenin bunu hazmetmesini beklemeden urladan ayrılmaları onlara çok iyi gelecektir:img-wink:
devasa büyüklükte bir engel resmen bir suçları yok ama deniz canana bakınca olanları hatırlayacak aslıda aynen yani kötü bir durum nasıl çözülecek bilmiyorum artık düşünmek istemiyorum ama off aklımdan hiç cıkmıyor resmen yaa hem deniz için hem aslı için bu olay büyük bir darbe oldu deniz babasını kaybetti tamda herşeye düzelmişken aslıda öğrendiğinde ablasını kaybedecek ne acı bir durum yaa belkide iyi olur yaralar belki daha cabuk kapanır ama ya kapanmazsa......
-kavakyelleri- 01-09-07, 13:44 Ne bölüm ama...Gerçekten en güzel bölümde ortaya çıktı herşey...Hem keşke onlar İstanbul'a gitse de aileler kalsa...Perşembe gelmek bilmez şimdi...Uff fragman da çok karışık...Özet gelse de bir an önce anlasak neler olduğunuuuuu...
devasa büyüklükte bir engel resmen bir suçları yok ama deniz canana bakınca olanları hatırlayacak aslıda aynen yani kötü bir durum nasıl çözülecek bilmiyorum artık düşünmek istemiyorum ama off aklımdan hiç cıkmıyor resmen yaa hem deniz için hem aslı için bu olay büyük bir darbe oldu deniz babasını kaybetti tamda herşeye düzelmişken aslıda öğrendiğinde ablasını kaybedecek ne acı bir durum yaa belkide iyi olur yaralar belki daha cabuk kapanır ama ya kapanmazsa......
işte birbirlerine bakınca birşeyleri hatırlamamaları için en iyi yol urladan ayrılmaları ben çekimlerin urlada sürmesini çok istiyordum ama malesef olay öyle bir boyuta geldiki şuanda urladan ayrılmalar en mantıklısı
ben okadar katı bakmıyorum kaybetmek olarak düşünmüyorum bunuda atlatacaklar atlatmak zorundalar kendileri için değilsede çocukları çok iyi arkadaş bunun için birşeyler yapmak zorundalar:img-wink:
çıkmak zorundayım kuzular akşama görüşürüz zaten anket hazıladım akşam için iyi yorumlar:):)
işte birbirlerine bakınca birşeyleri hatırlamamaları için en iyi yol urladan ayrılmaları ben çekimlerin urlada sürmesini çok istiyordum ama malesef olay öyle bir boyuta geldiki şuanda urladan ayrılmalar en mantıklısı
ben okadar katı bakmıyorum kaybetmek olarak düşünmüyorum bunuda atlatacaklar atlatmak zorundalar kendileri için değilsede çocukları çok iyi arkadaş bunun için birşeyler yapmak zorundalar:img-wink:
evet arkadasım doğru söylüyorsun suan ayrılmaları en mantklısı ama araya mesafe girince unutmak daha kolaylaşıyor ya birbirlerini unuturlarsa bu olamaz mı sence
evet arkadasım doğru söylüyorsun suan ayrılmaları en mantklısı ama araya mesafe girince unutmak daha kolaylaşıyor ya birbirlerini unuturlarsa bu olamaz mı sence
canım zaten oradan birlikte ayrılmalılar aslı annesiyle gidecek ee öyle olunca denizde urlada durmayacak belki efeyide alıp istanbula gidecek işte orada dayanışma içinde olmaları lazım zaten kastettiğim sınamada buydu
işte bu olaylar onları sınıyor :img-wink:
serseri_mayın90 01-09-07, 14:00 canım zaten oradan birlikte ayrılmalılar aslı annesiyle gidecek ee öyle olunca denizde urlada durmayacak belki efeyide alıp istanbula gidecek işte orada dayanışma içinde olmaları lazım zaten kastettiğim sınamada buydu
yha arkadaşlar bu bölümde gidilmiyor demi istanbula. bu bölümde karar verirler haftaya giderler heralde.. fragmanda gitmekle ilgili bi tek hafize gidioz diodu. hemen giderlermi:icon_whis bu bölümde urlada geçcek heralde. sonraki bölümde ver elini istanbul...
canım zaten oradan birlikte ayrılmalılar aslı annesiyle gidecek ee öyle olunca denizde urlada durmayacak belki efeyide alıp istanbula gidecek işte orada dayanışma içinde olmaları lazım zaten kastettiğim sınamada buydu
belkide öyle olacak zaten ünivi kazanınca istanbula gidecekti bu arada sonuclarını nezamn söyleyecekler artık yaa yaz bitti resmen ama öss sonucları hala daha yok umarım bu sınamadan üçüde yara almadan cıkarlar ve hala daha arkadaslıkları sorunsuz bir şekilde deva meder ayrıca mine sence almanyaya geri dönecek mi bak onu hiç konusmuyoruz daldık gitti aslı deniz ilişkisine mineyi unuttuk:img-wink:
yha arkadaşlar bu bölümde gidilmiyor demi istanbula. bu bölümde karar verirler haftaya giderler heralde.. fragmanda gitmekle ilgili bi tek hafize gidioz diodu. hemen giderlermi:icon_whis bu bölümde urlada geçcek heralde. sonraki bölümde ver elini istanbul...
evet mervecim bende birdahaki bölüm diye biliyorum
sadece karar verildi zaten gitmeye kalksalar bile yarıda kesilir aslı istanbula taşıncaklarını denizle efeye nasıl söyleyecek merak ediyorum sonuçta denizde üniversteyi orada okuyacak ama yinede söyleyinde bir garip olur insan:img-blush:icon_sorr
belkide öyle olacak zaten ünivi kazanınca istanbula gidecekti bu arada sonuclarını nezamn söyleyecekler artık yaa yaz bitti resmen ama öss sonucları hala daha yok umarım bu sınamadan üçüde yara almadan cıkarlar ve hala daha arkadaslıkları sorunsuz bir şekilde deva meder ayrıca mine sence almanyaya geri dönecek mi bak onu hiç konusmuyoruz daldık gitti aslı deniz ilişkisine mineyi unuttuk:img-wink:
mine almanyaya dönerse diziden çıkmak zorunda kalır almanyada çekim olmayacağına göre:D:D
bence gitmez yada gitse bile kaçar istanbula denizlerin yanına valla ben mineden her türlü deliliği beklerim:D
evet öss sonuçlarıda gelsin artık zaten bu bölümde yada birdahakinde gelir istanbula gitmeye başladıklarına göre:img-wink:
mine almanyaya dönerse diziden çıkmak zorunda kalır almanyada çekim olmayacağına göre:D:D
bence gitmez yada gitse bile kaçar istanbula denizlerin yanına valla ben mineden her türlü deliliği beklerim:D
evet öss sonuçlarıda gelsin artık zaten bu bölümde yada birdahakinde gelir istanbula gitmeye başladıklarına göre:img-wink:
bence gidecek sonra sınav sonucu gelecek bir bakmış kazanmıs oda istanbula gidiyor ve almanyadan geri dönecek benim tahminim böyle
serseri_mayın90 01-09-07, 14:08 evet mervecim bende birdahaki bölüm diye biliyorum
sadece karar verildi zaten gitmeye kalksalar bile yarıda kesilir aslı istanbula taşıncaklarını denizle efeye nasıl söyleyecek merak ediyorum sonuçta denizde üniversteyi orada okuyacak ama yinede söyleyinde bir garip olur insan:img-blush:icon_sorr
evet ve efe nası gitcek. giderse ailesinden kopar. babasıyla arası iyiyken yine bozuşsun istemiyorum. benden bi tahmin daha belkide gönülü isteme olayından sonra metin bunalıma girer ve baba derki yürüyün şükran ben çocuklarımın böle erimesini istemiyorum. istanbula gidiyorum fln..yada şükranda diyebilir bunu. çünkü fragmandan anladığım kadarıyla sinirlenmişti baya. ve efe-gönül-metin ilişkisinden çok rahatsız oluyor. o gitmek isteyebilir:img-yes:
serseri_mayın90 01-09-07, 14:12 bence gidecek sonra sınav sonucu gelecek bir bakmış kazanmıs oda istanbula gidiyor ve almanyadan geri dönecek benim tahminim böyle
bence almanyaya gitmicek. o bayılma olayını boşununa koymazlar.. bi engel olmalı gitmesine. gidersede uzun sürmez döner. hemde istanbula gider.. bölece ekip tamam:D ama yinede ben gitceğini sanmıyorum.. bide şu mert gitsin artık yaa onu gördükçe sinirim bozuluyor. kıl insan. ayşe teyze napcak acaba??..
sayın senaristimiz duyun benii mert en kısa zamanda gitsin almanyaya vee bidaha gelmesinn:img-beee::img-huh:
evet ve efe nası gitcek. giderse ailesinden kopar. babasıyla arası iyiyken yine bozuşsun istemiyorum. benden bi tahmin daha belkide gönülü isteme olayından sonra metin bunalıma girer ve baba derki yürüyün şükran ben çocuklarımın böle erimesini istemiyorum. istanbula gidiyorum fln..yada şükranda diyebilir bunu. çünkü fragmandan anladığım kadarıyla sinirlenmişti baya. ve efe-gönül-metin ilişkisinden çok rahatsız oluyor. o gitmek isteyebilir:img-yes:
evet efenin babası böyle birşey yapabilir..zaten 2 seçenek var ya efe denize takılıp çalışacam diyip istanbula gidecek yada senin dediğin gibi babasıda razı olacak hepbirlikte gidecekler
konuştuğumuz konuyla alakası yokta metinde hakkaten çok saflık yaptı gönül konusunda kendine nasıl bukadar güvenebildi anlamıyorum yani birden çat kapı istemeye gittiler kzıın üzerinde bornoz vardı yani çokta hoş olmadı bence:img-yes:
bence gidecek sonra sınav sonucu gelecek bir bakmış kazanmıs oda istanbula gidiyor ve almanyadan geri dönecek benim tahminim böyle
evet o bayılmadan birşey çıkabilir:D:D ananesi yok kızım ben seni bu halde
hiçbiryere yollamam der büyük ihtimal:D
mienin neden bayıldığınıda merak ettim yav acaba ciddi birşeymi yoksa
tansiyonu falanmı düştü valla aklıma hap bile yutabileceği geliyor birkere
yapmaya kalkmıştı çünkü
serseri_mayın90 01-09-07, 14:16 evet efenin babası böyle birşey yapabilir..zaten 2 seçenek var ya efe denize takılıp çalışacam diyip istanbula gidecek yada senin dediğin gibi babasıda razı olacak hepbirlikte gidecekler
konuştuğumuz konuyla alakası yokta metinde hakkaten çok saflık yaptı gönül konusunda kendine nasıl bukadar güvenebildi anlamıyorum yani birden çat kapı istemeye gittiler kzıın üzerinde bornoz vardı yani çokta hoş olmadı bence:img-yes:
kesinlikle cnm. aslında burda efenin daha dorusu alpin planı başarıyla sonuçlanmış oluyor:img-yes: ama gönül de sevio sanki.. benim isteğim gönülle metinin kavuşması ama efenin tamamen vazgeçmesi lazım. yoksa bende istemem bu ilişkiyi. efe çok üzülür:img-yes:
bence almanyaya gitmicek. o bayılma olayını boşununa koymazlar.. bi engel olmalı gitmesine. gidersede uzun sürmez döner. hemde istanbula gider.. bölece ekip tamam:D ama yinede ben gitceğini sanmıyorum.. bide şu mert gitsin artık yaa onu gördükçe sinirim bozuluyor. kıl insan. ayşe teyze napcak acaba??..
sayın senaristimiz duyun benii mert en kısa zamanda gitsin almanyaya vee bidaha gelmesinn:img-beee::img-huh:
bayılan omuydu acaba ne olduda bayıldı ne olur ölümcül bir hastalık falan olmasın bu dizi kaldırmaz böyle şeyleri bilmiyrum gitmezsede istanbula kesin gidecek sınav sonucları gelecektir artık nezamn belli olacak sonbahar geliyor eylüle girdik artık yani bir an önce senaristler acıklasın sınac sonuclarını
kesinlikle cnm. aslında burda efenin daha dorusu alpin planı başarıyla sonuçlanmış oluyor:img-yes: ama gönül de sevio sanki.. benim isteğim gönülle metinin kavuşması ama efenin tamamen vazgeçmesi lazım. yoksa bende istemem bu ilişkiyi. efe çok üzülür:img-yes:
valla güzelim ben gönülün duygularını diziye katıdığından beri kestiremiyorum herhalde bende bir sorun var:D:D
tabi kendisini metine daha uygun görüyor olabilir yaş itibariyle ama dediğin gibi olay efede bitiyor efenin bu konuda üzüleceği birşey olmamalı biliyorsunuz efenin gönüle yengemi diyeceğim demesini nekadar tartışmıştık
ama ne olursa olsun metin çok acele davrandı bence bu yüzden kaybetti
valla güzelim ben gönülün duygularını diziye katıdığından beri kestiremiyorum herhalde bende bir sorun var:D:D
tabi kendisini metine daha uygun görüyor olabilir yaş itibariyle ama dediğin gibi olay efede bitiyor efenin bu konuda üzüleceği birşey olmamalı biliyorsunuz efenin gönüle yengemi diyeceğim demesini nekadar tartışmıştık
ama ne olursa olsun metin çok acele davrandı bence bu yüzden kaybetti
gönül metin'e boş değil ama senin de dediğin gibi metin çok erken davrandı ...hem de efe için hayır dedi bence.
atom karınca'nın efe'ye verdiği akıl işe yaradı,kötü adam efe olmadı,efe'miz komik prens her zamanki gibi:)
ama ya bir de atom karınca'nın (alp'in) aklı işe yaramasaydı da bu isteme olayı olumlu sonuçlansaydı o zaman efe ne yapardı atom karıncayı düşünmek bile istemiyorum...:img-cool2
bayılan omuydu acaba ne olduda bayıldı ne olur ölümcül bir hastalık falan olmasın bu dizi kaldırmaz böyle şeyleri bilmiyrum gitmezsede istanbula kesin gidecek sınav sonucları gelecektir artık nezamn belli olacak sonbahar geliyor eylüle girdik artık yani bir an önce senaristler acıklasın sınac sonuclarını
ölümcül bi hastalık falan olabilir mi?aslında minenin anneside hasta belkide ırsidir:img-yes:
neyse bu arada ben de yeni üye oldum,aranıza alırsanız sevinirim:img-yes:
serseri_mayın90 01-09-07, 14:28 gönül metin'e boş değil ama senin de dediğin gibi metin çok erken davrandı ...hem de efe için hayır dedi bence.
atom karınca'nın efe'ye verdiği akıl işe yaradı,kötü adam efe olmadı,efe'miz komik prens her zamanki gibi:)
ama ya bir de atom karınca'nın (alp'in) aklı işe yaramasaydı da bu isteme olayı olumlu sonuçlansaydı o zaman efe ne yapardı atom karıncayı düşünmek bile istemiyorum...:img-cool2
en başta bende öle düşünmüştüm. gönül olumlu bi karşılık fln verirse.. efe dalardı atom karıncaya:P:img-hyste aslında şimdi kendi gönül meselesini mi düşünsün yoksa dostlarını mı düşünsün bi karmaşa oldu ama :img-yes:
ölümcül bi hastalık falan olabilir mi?aslında minenin anneside hasta belkide ırsidir:img-yes:
hoşgeldin canım aramıza:)
evet minenin anneside rahatsızda alkolden dolayı mine her gece içen biri değil rahatsızlığının ırsi olacağını sanmıyorum ama birşey var tabi yığıldı kaldı yani:img-yes:
aramıza hoşgeldin eylül yok sanmıyorum olmaz olursa bile dizi iyice sapıtır bence tansiyonu falan düşmüştür sonucta günlerce ağladı halsiz düştü bence
gönül metin'e boş değil ama senin de dediğin gibi metin çok erken davrandı ...hem de efe için hayır dedi bence.
evet atom karıncanın işi bitmişti öyle birşey olsaydı:D:D:D
40 yılda bir işe yaradı bizim atom karınca :D
tabi biz şimdi böyle konuşuyoruzda gönüle olay dank eder ve bende seni seviyorum diye metine koşarsa şaşırmamak lazım:D:D
efeye çok üzülüyorum yaa bu konuda halbuki bizim şebeğimiz ne rüyalar görüyordu ne hayaller kuruyordu:D
Benim bildiğim Minenin annesi alkol bağımlısı ırsilik söz konusu olamaz bu durumda.(yanlış biliyorsam düzeltin lütfen )
Niye düşüyor bilmiyorum ama umarım yine intihar felan değildir yani intiharsa da madem bu kadar çok istiyor bırakın bu defa ölsün!!!
İsteklerim:
-Mine biran önce Mertle Almanyaya uçsun,mutlu mesut yaşasınlar 3 de çocukları olsun.
-Efe Gönülden vazgeçsin İstanbulda yeni birini bulsun.
-Canan o çocuğu düşürsün,çocuk mocuk kalmasın ortada.
-Gönül Metinle evlensin soğuk nevaleliği bıraksın.
-Hafize sürekli hesap sormaktan,Leman da insanları küçük görmekten vazgeçsin.
-Aslı-Deniz kavuşsun,hep mutlu olsun.
...sin,sın,sun,sün........vs vs vs
Saçmalamaya başladım yine bunlar olacak da nerdeee?
Daha uzun bir müddet sürüneceğiz.
serseri_mayın90 01-09-07, 14:40 ölümcül bi hastalık falan olabilir mi?aslında minenin anneside hasta belkide ırsidir:img-yes:
hoşgeldin cnm aramıza:D
ayy efenin rüyaları yokmu:D:happy0064 ama burdan senaristimize yine sesleniyorum. lütfen sayın senaristim duyun bizi efe gönülden vazgeçsinn!!!
Benim bildiğim Minenin annesi alkol bağımlısı ırsilik söz konusu olamaz bu durumda.(yanlış biliyorsam düzeltin lütfen )
Niye düşüyor bilmiyorum ama umarım yine intihar felan değildir yani intiharsa da madem bu kadar çok istiyor bırakın bu defa ölsün!!!
İsteklerim:
-Mine biran önce Mertle Almanyaya uçsun,mutlu mesut yaşasınlar 3 de çocukları olsun.
Valla isteklerin hepsi bizimde isteklerimiz..acaba hepsinin olacağı bigün gelecek mi??en önemlisi denizin bu bölümde dediği gibi imkansız mı olacak bu aşk yoksa kavuşacaklar mı???bakalımm zaman göstercek...bu bölüm gercekten önemlii...biranönce persembe gelsinnnn
İsteklerim:
baharcım bence çocukları olmasın mertle minenin yani topluma faydalı insanlar kazandıralım diğerlerine lüzum yok:D:D
evet cananın bebeği düşsün biz burada kafayı yemeyelim aslıyla deniz nasıl etkilenecek diye
minenin intiharı ilk aklıma gelen şeydi eğer öyle bir şey olursa busefer ananesi denizden yardım istemez herhalde...denizin derdi başından aşkın..
bence mine'nin hastalığı olabilir.bu durum da deniz ve mine'yi yakınlaştırabilir ve bu beni çok üzer :icon_sorr. tabi sevdiği için değil ama.ayrıca bunun için almanyaya göndermezler mine'yi aneannesi.birde nedense ben efe'nin bu bölümden sonra gönül'den soğuyacağını düşünüyorum.soğusunda artık sıktı bu GÖNÜL meselesi.:mad72:
hoşgeldin cnm aramıza:D
ayy efenin rüyaları yokmu:D:happy0064 ama burdan senaristimize yine sesleniyorum. lütfen sayın senaristim duyun bizi efe gönülden vazgeçsinn!!!
evet yaaa efeye o rüya sahnelerinde güldüğüm kadar hiç gülmemiştim hele denizin uyandırdığı sahne şahaneydi:happy0064
evet efe gönülden vazgeçsinnn!!! yeter artık herşeyde efe üzülüyor üzülmesin daha fazla:icon_sorr
İsteklerim:
alemsim flora bence intihar değil cok istediği sey oluyor almanyaya geri dönüyor neden intihar etsinki aklından zoru mu var yani evet evet yazdığın tüm istekler dilediklerin olsa cok iyi olur ama hayal kuruyoruz resmen
baharcım bence çocukları olmasın mertle minenin yani topluma faydalı insanlar kazandıralım diğerlerine lüzum yok:D:D
evet cananın bebeği düşsün biz burada kafayı yemeyelim aslıyla deniz nasıl etkilenecek diye
minenin intiharı ilk aklıma gelen şeydi eğer öyle bir şey olursa busefer ananesi denizden yardım istemez herhalde...denizin derdi başından aşkın..
Ahahahaa süpersin canım ya bence de haklısın ben onu hiç düşünmedim.Annesine ya da babasına çekerse çocuk vay halimize.Aman Allah korusun junior Mine.:img-hyste:img-hyste
Buarada ya o ne hastalık felan iyice türk klişesine döndürürler diziyi.
Yani zaten bir tane evlilik dışı çocuk olayı var bir de kanserle felan mı uğraşacağız.
alemsim flora bence intihar değil cok istediği sey oluyor almanyaya geri dönüyor neden intihar etsinki aklından zoru mu var yani evet evet yazdığın tüm istekler dilediklerin olsa cok iyi olur ama hayal kuruyoruz resmen
Ya işte benimki de iş olmayacak duaya amin diyorum.
Her şeyden medet ummaya başladım ya ama o kızın Almanyaya gideceği yok baksanıza duygu sömürüsü yapıyor sarılır felan Denize sonra Aslı gelir bi bakar hani bitmişti diye olayı bilmez felan.Ohooo...İşimiz var ya!:img-fie:
Ahahahaa süpersin canım ya bence de haklısın ben onu hiç düşünmedim.Annesine ya da babasına çekerse çocuk vay halimize.Aman Allah korusun junior Mine.:img-hyste:img-hyste
Buarada ya o ne hastalık felan iyice türk klişesine döndürürler diziyi.
Yani zaten bir tane evlilik dışı çocuk olayı var bir de kanserle felan mı uğraşacağız.
canım napalım junior mineyi ne biz kaldırabilir nede dizimiz kalırır:D:D
evet yaaa olayı dramatize etmesinler valla mineyi hasta edip denizide onun peşine düşürrlerse büyük hayal kırıklığıı yaşarız onu düşünmek bile istemiyorum
İşte panik atak forumun minenin saniyelik bayılma sahnesinden çıkardığı sonuçlar:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ya işte benimki de iş olmayacak duaya amin diyorum.
Her şeyden medet ummaya başladım ya ama o kızın Almanyaya gideceği yok baksanıza duygu sömürüsü yapıyor sarılır felan Denize sonra Aslı gelir bi bakar hani bitmişti diye olayı bilmez felan.Ohooo...İşimiz var ya!:img-fie:
belki olur bilmiyoruz ki bekliyoruz sadece evet ya gitmeyecek bu belli artık istanbulda bile denize rahat vermeyecek offf sınavı kesin kazanacak oda istanbula gidecek ayy düşündükçe daha cok sinirleniyorum zaten bu bölümden ümitsizim bu bölüm ağlatacak resmen bizi off bu dizide hiç bu kadar umudumu yitirmemiştim yaaaaa:icon_sorr:sad53:
canım napalım junior mineyi ne biz kaldırabilir nede dizimiz kalırır:D:D
evet yaaa olayı dramatize etmesinler valla mineyi hasta edip denizide onun peşine düşürrlerse büyük hayal kırıklığıı yaşarız onu düşünmek bile istemiyorum
İşte panik atak forumun minenin saniyelik bayılma sahnesinden çıkardığı sonuçlar:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Panik atak ki ne atak.
Fragmanı görür görmez celallenmiş forum gece 2 dk ders molası vereyim dedim bi geldim fragman felan çıkmış herkes ateş püskürüyor.
Şimdi sakinleşildi sanırım.
Neyse güzel güzel yorum yapıyoruz işte fena mı Ece'cim.:img-wink:
mine'nin bayılma sahnesini bence boşuna koymamışlardır.kesin birşeyler var.deniz'i inşallah peşinden koşturtmazlar.gerçekten dediziyi o zaman eski türk filmlerine dönüştürürler.bu da çok kötü olur.zaten mekan değişecek bide öyle olursa ya diziden soğutmasınlar insanı ya.13 bölümdür aslı ile deniz birlikteliği bekledik.tam işte bu bölüm olur.efe söylemez dedik.izlettirmediler şöyle doyasıya aslı-deniz sahnesi ya.artık heralde bi 13 bölüm daha göremeyiz.:img-cray:bu olayın soğuması lazım.ya hak etmedikmi biz bunların aşkını doyasıya görmeyi.oofff offff.senarist kesin mine'ci.:img-beee:
Panik atak ki ne atak.
Fragmanı görür görmez celallenmiş forum gece 2 dk ders molası vereyim dedim bi geldim fragman felan çıkmış herkes ateş püskürüyor.
Şimdi sakinleşildi sanırım.
Neyse güzel güzel yorum yapıyoruz işte fena mı Ece'cim.:img-wink:
evet baharcım yaa yorumsuz olurmu
biraz panik atağız ama olsun seneryo yazmada sınır tanımıyoruz:img-hyste
ateş püskürmemek elde değilki hevesimiz kursağımızda kaldı aşkıma sahnesinden sonra başımıza gelene bak:img-in_lo
birde minenin bayılma konusunda denizden hamileliği bile konuşulmuştu çok gülmüştüm o konuya:img-hyste:img-hyste
belki olur bilmiyoruz ki bekliyoruz sadece evet ya gitmeyecek bu belli artık istanbulda bile denize rahat vermeyecek offf sınavı kesin kazanacak oda istanbula gidecek ayy düşündükçe daha cok sinirleniyorum zaten bu bölümden ümitsizim bu bölüm ağlatacak resmen bizi off bu dizide hiç bu kadar umudumu yitirmemiştim yaaaaa:icon_sorr:sad53:
Benim anlamadığım YDS de Alman dil ve edebiyatından çıkmıyor mu?
Çünkü benim bildiğim ingilizcede edebiyattan da çıkıyordu sanırım almancada da çıkar.Eee bu kız ne anlar edebiyattan?(gerçi ben oksyim pek bilmem ama hocamız demişti YDS de edebiyattan da çıkmıştı ben baktığımda diye)
Sadece dil bilmek yeterli mi yani ben onu merak ettim.
serseri_mayın90 01-09-07, 15:06 evet baharcım yaa yorumsuz olurmu
ateş püskürmemek elde değilki hevesimiz kursağımızda kaldı aşkıma sahnesinden sonra başımıza gelene bak:img-in_lo
birde minenin bayılma konusunda denizden hamileliği bile konuşulmuştu çok gülmüştüm o konuya:img-hyste:img-hyste
ayy cnm şmdi sen söleyince yine güldüm valla:D mine hamile olcak haa:img-hystebide denizden
YOK ARTIKK...:D
Benim anlamadığım YDS de Alman dil ve edebiyatından çıkmıyor mu?
Çünkü benim bildiğim ingilizcede edebiyattan da çıkıyordu sanırım almancada da çıkar.Eee bu kız ne anlar edebiyattan?(gerçi ben oksyim pek bilmem ama hocamız demişti YDS de edebiyattan da çıkmıştı ben baktığımda diye)
Sadece dil bilmek yeterli mi yani ben onu merak ettim.
tabiki dil bilmek yeterli değil senin dediğin doğru işin fiiline öznesine kadar giriliyor yani sadece konusmak yeterli değil almancanın nasıl oluştuğunu falan bilmek gerekiyor yani aman off kazanacak bu belli zaten bosver kapatalım mine konusunu kızın ismi gecince bile sinirleniyorum sevemedim gitti kızı yaa
ayy cnm şmdi sen söleyince yine güldüm valla:D mine hamile olcak haa:img-hystebide denizden
YOK ARTIKK...:D
valla canım öyle bu minenin ananesinin hamile kalması kadar zor bir durum:img-hyste:img-hyste
birde bahara dediğim gibi olmasın yani minenin çocuk doğurması sakıncalı:D:D
özet çıktı mı?
arkadasım keske tek cümlelik yazı yazmasaydın şimdi silinecek özet cıkmadı daha bizde onu bekliyoruz sadece fragman cıktı onun hakkında yorum yapıyoruz yani pekde güzel bir fragman değil ama
evet baharcım yaa yorumsuz olurmu
E yok artık daha neler komediye mi çevrilecek dizi?
Cananın Murata dediği gibi aşk tek kişi olur,çocuk tek kişi yapılır vs vs...:img-hyste
Hiç güleceğim yoktu alemsiniz valla.
Angels18 sağol cevap için,ama ne yapalım atlıyoruz böyle konuları işte.
serseri_mayın90 01-09-07, 15:25 anammm doğrumu gördüm. kanal d hazırlık kampı die reklam çıkmış:D bizimkilerin resmide gözüküo. son anda grdüm ama.. beklemiodum hiç bi baktım kavak yelleri yazısı gözüzküo ama ben bakana kadar geçti hemen...
keşke eski kanal d mutfağı gbi bişi olsaydı uzun uzun gösterselerdi...
E yok artık daha neler komediye mi çevrilecek dizi?
Cananın Murata dediği gibi aşk tek kişi olur,çocuk tek kişi yapılır vs vs...:img-hyste
Hiç güleceğim yoktu alemsiniz valla.
Angels18 sağol cevap için,ama ne yapalım atlıyoruz böyle konuları işte.
yani bukadar üzücü bir fragmanın ardından gülebiliyoruz napalım forum eğlenceli:D:D
minenin olayı irdeledik ya iyice merak ettim bayılmasının sebebini:icon_sorr
nighhtmare 01-09-07, 15:30 evt bende gördum o o kadar kısa deıldır heralde bnm bıldıgım oyuncularda oynıcak şimdilik tanıtım amaclı o kadarını gösterıolar sezon baslıyoo yarın o fılmın tamamını gösterırler heralde bu arada hala özet yok deılmı beklıorz genee
anammm doğrumu gördüm. kanal d hazırlık kampı die reklam çıkmış:D bizimkilerin resmide gözüküo. son anda grdüm ama.. beklemiodum hiç bi baktım kavak yelleri yazısı gözüzküo ama ben bakana kadar geçti hemen...
keşke eski kanal d mutfağı gbi bişi olsaydı uzun uzun gösterselerdi...
her dizinin oyuncuları çıkmıştı geçen sene onda mervecim hatırlıyorsundur kanald mutfağı gibi birşeyler yaptılar herhalde..
bu senede öyle birşey yapmış olabilirler doğru görüşsündür yani
eee kavak yellerini koymazlarsa çok ayıp olurdu zaten:D:D:img-icecr
nighhtmare 01-09-07, 15:34 arkadaşlaaaaaar noldu neler olduuuu:) bi kaç gündr yoktm da biri bna fragmanı atabilr mi?
bşka bi haber war mı ?
arkadasım fragman war hatta kanalımızn sıtesınden ızleyebılrsın baska haber yok özet de yok bıde kanald nın sezon için tanıtım fılmı war suan sadece kısa olanı yayınlıorlar galıba yarın oyuncuların oynadıgı tanıtım fılmınıı gösterırler
..::EmMy::.. 01-09-07, 15:41 böggg bu fragman ne Allah aşkna iğrenççç:S
ağlamak istiorum yaaaa..! imkanszmış bu aşk.. bilmem ne.. üff hemen pes edio ya.. mine nie bayıldı acaba:S deniz efeye acaip kızmış yumruk bile atıcak nerdeyse bi kez daha tebrik ediorum onu.. aslıdan da wzgeçmiş zaten.. harika yaa.. iğrenç bi bölüm bizi beklio nası düzelicek herşey bakalım:icon_sorr
deniz aslı'dan vazgeçiyormuş...ama şimdilik korkmayın arkadaşlar,sadece şimdilik...
böyle bir durumda kim olsa öyle düşünürdü,başlamadan bitirirdi,ama zamanla gönlüne söz geçiremeyeceği için o sözünü tutamayacak!!!
deniz ne kadar imkansız bu aşk dese de gönül ferman dinlemiyor işte:img-in_lo
sesli fragman falan mı çıktı ilk fragmanı izledim,ama sesli çıktıysa onu izlemedim...
|