Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 7)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

!! Elyf !!
03-09-07, 22:04
Ay Hasipem.. Ne bilim..
Oyle bi ozet yazmislarki..
Ama dedigin gibi olur insallah..
Deniz Asli'dan uzak kalmaya calisio ama artik..
Belki gitmez Izmir'de kalir...

BERNA
03-09-07, 22:13
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=31831

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazılan mesajlar ve tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

serseri_mayın90
03-09-07, 22:16
yeni başlık hayırlı olsun:) yorumuma burdan devam ediyorum. hepsi gitcek istanbula sonuçta.. ama nası bilmiyorum. belki denizle efe kaçarlar birlikte:D aslında çok güzel olur ama aileleriyle sorun olur snra:( ama ikisininde ailesi izin vermiyor gtmesine. onlar için şmdilik tek çözüm kaçmak gibi:img-yes:

iReMJeLiBoN
03-09-07, 22:28
off ne demek bu ask artık imkansız ya cok üzüldmm :(:( deniz aslı sonuna kadar..

off murat off canan.. :img-cray:

ins. hersey yoluna girer durup dururken mınedenız tekrar olmasın ya :(

szg_sezgi
03-09-07, 22:36
off ne demek bu ask artık imkansız ya cok üzüldmm :(:( deniz aslı sonuna kadar..

off murat off canan.. :img-cray:

ins. hersey yoluna girer durup dururken mınedenız tekrar olmasın ya :(

bencede ya...aslı ile deniz tekrar olmalı..of..nasıl heyecanlanmıştım..ah şu kısa film ya herşeyi o açtı başımızaa

kırmızı su
03-09-07, 22:44
aslı ve deniz aşkı bir gün ve bence çok yakında gerçek olacak umarım:img-yes: aşkalrına sahip çıkarlar umarım neyse bekleyip göreceğiz

_hasibe_
03-09-07, 22:51
yeni başlık hayırlı olsun:) yorumuma burdan devam ediyorum. hepsi gitcek istanbula sonuçta.. ama nası bilmiyorum. belki denizle efe kaçarlar birlikte:D aslında çok güzel olur ama aileleriyle sorun olur snra:( ama ikisininde ailesi izin vermiyor gtmesine. onlar için şmdilik tek çözüm kaçmak gibi:img-yes:

Evet canım şimdilik çözüm kaçmak gibi gözüküyor..
Belki de tüm oyuncular yerleşene kadar 1-2 bölüm yine İzmir'imde sahneler izleriz :P Sonra yavaş yavaş herkes taşınmaya başlar..
Endişeniz olmasın arkadaşlar,Deniz de İstanbul'a gidicek :img-yes:

szg_sezgi
03-09-07, 22:53
Evet canım şimdilik çözüm kaçmak gibi gözüküyor..
Belki de tüm oyuncular yerleşene kadar 1-2 bölüm yine İzmir'imde sahneler izleriz :P Sonra yavaş yavaş herkes taşınmaya başlar..
Endişeniz olmasın arkadaşlar,Deniz de İstanbul'a gidicek :img-yes:

evet sanırım gidicek ama leman niye engelliyo ya...of..ne zoru var..
kaçarlarsa bişeyler falan gelmesin başlarına efe'ninki gibi

_hasibe_
03-09-07, 23:02
evet sanırım gidicek ama leman niye engelliyo ya...of..ne zoru var..
kaçarlarsa bişeyler falan gelmesin başlarına efe'ninki gibi

Ay başlarına bişey gelmez heralde ya..Yani inşallah..
Gelmez gelmez..Ağzından Kavak Yelleri alsın :img-cool2
Sağ salim inşallah hepsi İstanbul'da olurlar ve bizde keyifli bölümler izleriz... :img-yes:

szg_sezgi
03-09-07, 23:03
Ay başlarına bişey gelmez heralde ya..Yani inşallah..
Gelmez gelmez..Ağzından Kavak Yelleri alsın :img-cool2
Sağ salim inşallah hepsi İstanbul'da olurlar ve bizde keyifli bölümler izleriz... :img-yes:

inşallah=)

şu 1-2 bölümü izlesek bi anlıyacaz da..of..bende çok meraklanıyorum ya...3 gün var daha=(

alaz_alaz
03-09-07, 23:15
bu bölümün özetini okuduğumda çok kötü oldum ya!deniz aslı'dan uzaklaşmaya çalışacak ve bunun için kesin mine'ye dönecek.çünkü ancak öyle aslı ondan uzaklaşır.ya dizinin senaristi buradaki yorumları okuyor nasıl olsa,ona biraz sitem etmek istiyorum.13 bölümdür aslı-deniz'in kavuşmasını bekliyoduk.tam kavuştular derken,kavuşamadan ayrıldılar.anlıyorum tamam ,her dizide olduğu gibi bundada kolay kolay birleşemeyecekler ama,hiç olmazsa bi kere şöyle sevgili gibi sarılsalardı,karşılıklı aşk sözcükleri söyleselerdi.o bile bize yeterdi.şimdi işin yoksa bekle bakalım kim bilir ne zaman kavuşacaklar.ben iyice sıkılmaya başladım.iş heyecandan çok sinir bozukluğu yaratıyor artık.cıvkı çıktı.hele bide mine'ye dönerse valla sinirden izleyemem ben.şunu da söylemeden geçemiyecem;şu GÖNÜL meselesi gerçekten sıktı.

szg_sezgi
03-09-07, 23:22
bu bölümün özetini okuduğumda çok kötü oldum ya!deniz aslı'dan uzaklaşmaya çalışacak ve bunun için kesin mine'ye dönecek.çünkü ancak öyle aslı ondan uzaklaşır.ya dizinin senaristi buradaki yorumları okuyor nasıl olsa,ona biraz sitem etmek istiyorum.13 bölümdür aslı-deniz'in kavuşmasını bekliyoduk.tam kavuştular derken,kavuşamadan ayrıldılar.anlıyorum tamam ,her dizide olduğu gibi bundada kolay kolay birleşemeyecekler ama,hiç olmazsa bi kere şöyle sevgili gibi sarılsalardı,karşılıklı aşk sözcükleri söyleselerdi.o bile bize yeterdi.şimdi işin yoksa bekle bakalım kim bilir ne zaman kavuşacaklar.ben iyice sıkılmaya başladım.iş heyecandan çok sinir bozukluğu yaratıyor artık.cıvkı çıktı.hele bide mine'ye dönerse valla sinirden izleyemem ben.şunu da söylemeden geçemiyecem;şu GÖNÜL meselesi gerçekten sıktı.

aynen cnm ya katılıyorum sana...ne zamandır bekliyoduk ...şimdide olanlara bak...

deniz niye kısa film çekiyor ya...böle bişeyi düşünmeseydi belki olmazdı

!! Elyf !!
03-09-07, 23:32
Yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun..

Insallah dizimizde guzel olaylara vesile olur.. :img-pilot

alaz_alaz
03-09-07, 23:36
aynen cnm ya katılıyorum sana...ne zamandır bekliyoduk ...şimdide olanlara bak...

deniz niye kısa film çekiyor ya...böle bişeyi düşünmeseydi belki olmazdı

açıkçası deniz'in aslı için hazırladığı klibi aslı izlerken ,süprizini tamamlamasını çok isterdim.yani hani o klibi izlerken oda onun tepkilerini izleyecekti.sonra ışıklar yanıp içeri girecekti.ve daha sonrasını çok görmek isterdim.sonra heralde kesin sarılırlardı.birbirilerinin yüzüne söylerlerdi aşklarını ama göremedik.izleyemedik sürprizin tamamını.hep efe yüzünden.yine söyleseydi ama deniz sürprizini yaotıktan sonra söyleseydi.oooof oooof !!

szg_sezgi
03-09-07, 23:44
açıkçası deniz'in aslı için hazırladığı klibi aslı izlerken ,süprizini tamamlamasını çok isterdim.yani hani o klibi izlerken oda onun tepkilerini izleyecekti.sonra ışıklar yanıp içeri girecekti.ve daha sonrasını çok görmek isterdim.sonra heralde kesin sarılırlardı.birbirilerinin yüzüne söylerlerdi aşklarını ama göremedik.izleyemedik sürprizin tamamını.hep efe yüzünden.yine söyleseydi ama deniz sürprizini yaotıktan sonra söyleseydi.oooof oooof !!

evet ne güzel olucaktı...efe'nin pek suçu yok ki..o da bişey öğrendimi saklayınca halinden belli oluyormuş...deniz kısafilmi çekmeye kalkmasaydı tam süper olucaktı...

alaz_alaz
03-09-07, 23:54
evet ne güzel olucaktı...efe'nin pek suçu yok ki..o da bişey öğrendimi saklayınca halinden belli oluyormuş...deniz kısafilmi çekmeye kalkmasaydı tam süper olucaktı...

ya efe'de şöyle diyebilirdi.sen git gel söz anlatıcam falan deseydi,belki deniz ikna olurdu.gerçi deniz'de çok ısrar etti ama .neyse ya sonuçta o güzelim sahneleri izleyemedik.aslında kaç bölümdür bunu bekliyoduk.hak etmemişmiydik böyle bir sahneyi,aşk olsun senariste ne diyeyim.gerçi senaristide küstürmemek lazım,valla mine -deniz aşkı yapabilir.:not_i:

cennex
04-09-07, 06:59
0oooooo forum . baslık degısmıs :img-wink:.
hayırlı olsun yenı baslık.
az bır zaman kaldı. bu bolumde olaylar nsıl baglanacak cok merak edyorum .

umarım yıgıt abı sacmalamaz da bız de hayal kırıklılıgına uğramayız.:img-wink:

Ferny&Lety
04-09-07, 07:01
Yeni başlığımız hayırlı olsun:)

Ya evet bence de hepsi İstanbula gidecek.Mine dahil olmak üzere:)
Rüyamda gördüm onları yine ama bu sefer iyilerdi..

Aslıyla Mine çok iyi arkadaş olmuşlar.DenizLe AsLı birLikteydi ama Mine bundan hoşnutsuzLuk duymuyodu.AsLıyLa Deniz onLardan ayrı sinemaya gidioLar gezioLardı faLAN..

Çok güzeLdi çoookk:sad53:

kiraz44
04-09-07, 07:38
bu bölümün özetini okuduğumda çok kötü oldum ya!deniz aslı'dan uzaklaşmaya çalışacak ve bunun için kesin mine'ye dönecek.çünkü ancak öyle aslı ondan uzaklaşır.ya dizinin senaristi buradaki yorumları okuyor nasıl olsa,ona biraz sitem etmek istiyorum.13 bölümdür aslı-deniz'in kavuşmasını bekliyoduk.tam kavuştular derken,kavuşamadan ayrıldılar.anlıyorum tamam ,her dizide olduğu gibi bundada kolay kolay birleşemeyecekler ama,hiç olmazsa bi kere şöyle sevgili gibi sarılsalardı,karşılıklı aşk sözcükleri söyleselerdi.o bile bize yeterdi.şimdi işin yoksa bekle bakalım kim bilir ne zaman kavuşacaklar.ben iyice sıkılmaya başladım.iş heyecandan çok sinir bozukluğu yaratıyor artık.cıvkı çıktı.hele bide mine'ye dönerse valla sinirden izleyemem ben.şunu da söylemeden geçemiyecem;şu GÖNÜL meselesi gerçekten sıktı.KESİNLİKLE SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM inş daha fazla saçmalamadan bu işe bi son verirler.13 bölüm aslı deniz bekle tam aşklarını itiraf etmişler yaptıklarına bakın ya.inş bu dizede sıla gibi olmaz ilk 11 bölüm süperdi gerisi tam anlamıyla bi fiyasko.

DeFnE_92
04-09-07, 07:40
yeni başlık hayırlı olsun.bende aslı filmi izlerken denizinde orda olup aslının tepkisini görmesini isterdim.keşke efe'ye ısrar etmeseydide gitseydi :(

yaprak.dökümü
04-09-07, 07:42

aynen ben de sana katılıyorum.kaç bölümdür ben de denizle aslının kavuşmasını bekliyodum. tam da kavuşacaklarken denizin aslıyı kendinden uzaklaştırmaya çalışması kötü olacak.

bEeN
04-09-07, 07:46
slm ark.lar 1.5 ay sonra yine burdayım..:img-hyste ayrıca yeni başlık hayırlı olsn.... ya bence ne olursa olsn sonunda deniz ve aslı birlikte olcak..ama birz beklemememiz lazım inş.el ele tutuştuklarını görmek nasip olur..

Ferny&Lety
04-09-07, 08:45
KAVAK YELLERİ 14. BÖLÜM ÖZETİ
“Son Sardunyalar”

Ah o yazlık sinemalar,
Kapı önü akşamları…
Saksıda son sardunyalar,
Avluda el yazmaları…
O pür telaş piyasalar,
İlk sevda, ilk gözyaşları…
Yolları hep gurbete bağlar,
Hep o “gönül” şarkıları…
Ah ne kahraman, ne cesur
Ne güzel çocuklardık
Her yeni günü ümitle
Nasıl kucaklardık
Ah kaldırımlar biliyor
Bi devir muhteşemdik
Güz güneşinden hüzünlü
İlkyazdan şendik
Hem utangaç, hem hevesli
Mektepli sevgililerdik
Pek kırılgan, pek acemi
Bir söyler bin gülerdik

Sezen Aksu / Yelda Karataş

Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri
Soluk Soluğa İzleyeceğiniz
Yepyeni Bölümü “Son Sardunyalar” ile
6 Eylül Perşembe Saat 20.00 da Kanal D’de…

Deniz babasının Canan’la olan ilişkisini öğrenmiş ve adeta iki kere yıkılmıştır… Çünkü babasının bu hatası bir yandan ailesinin dağılabileceği tehlikesini doğururken bir yandan da Aslı’yla aralarının belki de bir daha asla eskisi gibi olamayacağı anlamına gelmektedir… Aslı için de hayat iki büyük şoku aynı anda yaşatmıştır… Önce Deniz’in kendisine sırılsıklam aşık olduğunu anlatmaya çalıştığı filmi izlemiş ve aynı gece ablasının hastaneye kaldırıldığı haberiyle alt üst olmuştur… Şimdi Deniz önce babasından bu olanların hesabını sormak ve bebeğin gerçek babasından habersiz olan Aslı’ya her gün gerçeği gizleyip yalan söylemektense artık bir araya gelemeyecekleriyle ilgili bir bahane bulmak zorundadır…
Ayşe’nin Mert sorununu tamamen çözmesiyle anneanne ve torunun araları belki de ilk kez bu kadar yakınlaşmışken Mine’nin annesinin hastaneden çıkıp Mine’yi Almanya’ya geri istemesi haberi herkes için büyük bir sürpriz olur… Ayşe bir yandan kızının iyileşmesine ve hastaneden çıkmasına sevinmekte bir yandan da torunundan ayrılacağı için üzülmektedir… Ayşe gibi Mine’de karmaşık duygular içindedir… Hem annesini kendisine bu kadar ihtiyacı varken yalnız bırakmak istememekte hem de geldiği günden beri kurtulmak istediği Urla’ya garip bir şekilde bağlandığını hissetmekte üstüne üstlük Deniz’den ayrılmak hepsinden zor gelmektedir…

Aslı, Deniz’in aşkını itiraf ettiği halde neden birden kendisinden kaçmaya başladığına anlam veremez ve üzülürken ÖSS puanları açıklanmış ve Aslı aldığı yüksek puanla Tıp Fakültesine girmeyi neredeyse garantilemiştir… Deniz’in puanı da sinema eğitimi almak için yeterlidir… Ancak Leman’ın son dakika sürprizi Deniz’in İstanbul’da değil İzmir’de okuması ve sinemadan daha geçerli bir meslek seçmesi yönündedir…

Abisinin Gönül’ü istemesinin beraberinde getirdiği sorunlar ve Deniz’in içindeki fırtınaları dindirmekle boğuşan Efe’nin de sınav sonuçları belli olmuş ve aldığı düşük puanla barajı bile geçemeyerek İstanbul’a gitme hayalleri tamamen suya düşmüştür…

Hafize Aslı’ya iyi bir gelecek sunmak ve Canan’ın yakında iyice büyüyecek olan karnını herkesten gizlemek için İstanbul’a giderek orada tutunabilmenin yollarını ararken, Deniz İzmir’de bir üniversiteye gitmek için Leman’ın yoğun baskısı altında nefes alamazken, Efe arkadaşlarıyla hep hayalini kurdukları İstanbul’a gitmek için ailesini ikna etmeye çalışırken ve Mine Almanya uçağı için biletini almış geri dönmeye hazırlanırken olaylar beklenmedik gelişmelerle tırmanacak Kavak Yelleri’nde yeni sezonun bu ilk bölümü Tüm Türkiye’yi yine soluk soluğa Kanal D ekranlarına bağlayacak…

Özeti isteyen arkadaşLar oLmuş..Özet bu arkadaşLar..maaLesef:sad53:

ozlem_1905
04-09-07, 09:10
“Son Sardunyalar”

Ah o yazlık sinemalar,
Kapı önü akşamları…
Saksıda son sardunyalar,
Avluda el yazmaları…
O pür telaş piyasalar,
Hep o “gönül” şarkıları…
Ah ne kahraman, ne cesur
Ne güzel çocuklardık
Her yeni günü ümitle
Nasıl kucaklardık
Ah kaldırımlar biliyor
Bi devir muhteşemdik
Güz güneşinden hüzünlü
İlkyazdan şendik
Hem utangaç, hem hevesli
Mektepli sevgililerdik
Pek kırılgan, pek acemi
Bir söyler bin gülerdik

Deniz babasının Canan’la olan ilişkisini öğrenmiş ve adeta iki kere yıkılmıştır… Çünkü babasının bu hatası bir yandan ailesinin dağılabileceği tehlikesini doğururken bir yandan da Aslı’yla aralarının belki de bir daha asla eskisi gibi olamayacağı anlamına gelmektedir… Aslı için de hayat iki büyük şoku aynı anda yaşatmıştır… Önce Deniz’in kendisine sırılsıklam aşık olduğunu anlatmaya çalıştığı filmi izlemiş ve aynı gece ablasının hastaneye kaldırıldığı haberiyle alt üst olmuştur… Şimdi Deniz önce babasından bu olanların hesabını sormak ve bebeğin gerçek babasından habersiz olan Aslı’ya her gün gerçeği gizleyip yalan söylemektense artık bir araya gelemeyecekleriyle ilgili bir bahane bulmak zorundadır…
Ayşe’nin Mert sorununu tamamen çözmesiyle anneanne ve torunun araları belki de ilk kez bu kadar yakınlaşmışken Mine’nin annesinin hastaneden çıkıp Mine’yi Almanya’ya geri istemesi haberi herkes için büyük bir sürpriz olur… Ayşe bir yandan kızının iyileşmesine ve hastaneden çıkmasına sevinmekte bir yandan da torunundan ayrılacağı için üzülmektedir… Ayşe gibi Mine’de karmaşık duygular içindedir… Hem annesini kendisine bu kadar ihtiyacı varken yalnız bırakmak istememekte hem de geldiği günden beri kurtulmak istediği Urla’ya garip bir şekilde bağlandığını hissetmekte üstüne üstlük Deniz’den ayrılmak hepsinden zor gelmektedir…

Aslı, Deniz’in aşkını itiraf ettiği halde neden birden kendisinden kaçmaya başladığına anlam veremez ve üzülürken ÖSS puanları açıklanmış ve Aslı aldığı yüksek puanla Tıp Fakültesine girmeyi neredeyse garantilemiştir… Deniz’in puanı da sinema eğitimi almak için yeterlidir… Ancak Leman’ın son dakika sürprizi Deniz’in İstanbul’da değil İzmir’de okuması ve sinemadan daha geçerli bir meslek seçmesi yönündedir…

Abisinin Gönül’ü istemesinin beraberinde getirdiği sorunlar ve Deniz’in içindeki fırtınaları dindirmekle boğuşan Efe’nin de sınav sonuçları belli olmuş ve aldığı düşük puanla barajı bile geçemeyerek İstanbul’a gitme hayalleri tamamen suya düşmüştür…

Hafize Aslı’ya iyi bir gelecek sunmak ve Canan’ın yakında iyice büyüyecek olan karnını herkesten gizlemek için İstanbul’a giderek orada tutunabilmenin yollarını ararken, Deniz İzmir’de bir üniversiteye gitmek için Leman’ın yoğun baskısı altında nefes alamazken, Efe arkadaşlarıyla hep hayalini kurdukları İstanbul’a gitmek için ailesini ikna etmeye çalışırken ve Mine Almanya uçağı için biletini almış geri dönmeye hazırlanırken olaylar beklenmedik gelişmelerle tırmanacak Kavak Yelleri’nde yeni sezonun bu ilk bölümü Tüm Türkiye’yi yine soluk soluğa Kanal D ekranlarına bağlayacak…

SAOL CNM YORUM:
Ay bu aslı ve denizde ERen ve Barıştan beter oldu ya valla türk filmine döndü bu dizi ne bölüm ama ne gzl izlenir bu şimdi:happy0064:good:
Ay Aslı ve Deniz istanbula gitsin bırak Leman sonra efede istanbulda hazırlansın bizim evde kalabilirler biz severiz kavak yellerini hele ben ve abim her hafta izleriz babamla annemde arada bakıo:img-yes::img-wink:Büyün gün hele bi geli dinleriz Aslı ve Denize beni al:img-hyste:happy0064Mine gitsin gitmesin farketmez sevmiom ztn kızım Mine hala DEnize aşık mısın sen?

aşk_oyunu
04-09-07, 10:40
ßööüüü :( yıkıldım... of ya şmdi denz uzaklaş babam uzaklaş of:( keşke aslıda bilse durumu yaa,
peeki acaba bunlar nasıl bir araya gelicek üniversitede gel perşembe gel(:

ytrshora
04-09-07, 10:55
özete bak ya bu ne bir de fragmana bak çok zor bir bölüm olacak ve deniz herkesi bırakıp gidecek galiba aslı yazık ya tam hayallerine kavuşmuşken yapılır mı bu hem istanbul'a gidecekti yanında da deniz olacaktı sarpa sardı herşey hadi hayırlısı görcez bakalım...

cennex
04-09-07, 10:58
valla bn de hepımnıze teker teker katılıyrm arkadaslar .
eger bu aslı &denız olayı cok arap sacına donerse ıste o zman baya sıkıcı olur.
hele bır de gecen bolum gıbı her sey yerıne oturacak derken yıne efe olayı gıbı bır dolu talıhsızlık yasanırsa ıste o zmana cekılmez olur.
o kadar sanssızlık fazla olur yanı .
yıgıt abı bır kere yazdı boyle bır senaryo sonra gorduk ne olugunu herkes tepkı gosterdı .
umarım bu yanlıs anlasılmalar cok uzun surmez.:icon_whis

Rhapsody
04-09-07, 11:12
haydaa ben bu lemanı anlamıyorum ya. denizin sinema tutkusu olduğunu biliyor.bu zamana kadar da onu hep desteklemiş.şimdi mi engelleyeceği tutmuş yani..:icon_twis:icon_twis
cocuğun kazanmasına yetiyor bir de puanı..:img-black

cennex
04-09-07, 11:15
haydaa ben bu lemanı anlamıyorum ya. denizin sinema tutkusu olduğunu biliyor.bu zamana kadar da onu hep desteklemiş.şimdi mi engelleyeceği tutmuş yani..:icon_twis:icon_twis
cocuğun kazanmasına yetiyor bir de puanı..:img-black

ınsan gıcık olunca boyle oluyor ıste.
ama belkı de su bebek olayını ogrenmıstr de aslıdan uzak tutmak ıstıyordur.:img-wink:

6123m
04-09-07, 11:25
arkdaslar yenı topıc hayırlı olsun darısı nıce topıclere ayrıca burası bu gun cok sessız :S herneyse

bnde leman hanımı anlamıorm oglunun hayallerını neden yıkmak ıstıo tmm denızde sonunda ıst gıdıck ama neden böyle Oluo bıızler onu mrk edıorz:)

Rhapsody
04-09-07, 11:28
ınsan gıcık olunca boyle oluyor ıste.
ama belkı de su bebek olayını ogrenmıstr de aslıdan uzak tutmak ıstıyordur.:img-wink:

bebek olayını öğreneceğini sanmıyorum. o zaman işler o kadar karışır ki oğlunun sinema eğitimini falan düşünmeye fırsatı kalmaz, gıcık leman..:icon_twis:icon_twis

evan_fun
04-09-07, 11:49
ayy arkada$lar kusura bakmayın yeni ba$lığın açıldığını yeni gördm:happy0064
yeni ba$lığımız hepimize hayırlı olsn kavak yelleriyle dolsun:img-yes:
uff bi per$mbe gelse dha 2 gün var ama nese sayılı gün çabuk geçermi$:)
ya dizimizi izlemek için sabırsızlanıorum acaba olaylar nasl geli$cekk puff ya kafamda bir sürü soru işareti var ama per$embe günü hepsi yok olck in$

alaz_alaz
04-09-07, 11:53
yanlız dikkat ettinizmi?özette bir cümlede şöyle yazıyor.''aslı bir yandan deniz'in kendisine SIRILSIKLAM AŞIK olduğunu anlatmaya çalıştığı filmi izlemiş...''yani buda deniz mine'ye aşık diyenlere kapak olur heralde.:img-clapp
bu kadar içi karartıcı bir özetten güzel birşeyler çıkartmaya çalışıyorum.

bEeN
04-09-07, 11:56
Ferny&Lety saol cnm özt için...:img-wink:
ya keşke canan nın bebeği düşse yani doğmasa bi şekilde ya da süpürgesiz cadının bebeği olmasa 2 bebekten brisi olmasa...
off ya şu aslı ile deniz i kavuşturmamak için ellerinden geleni yapıolar yanii..

SBR
04-09-07, 11:58
dizi tam kördüğüm oldu yahu bu işin içinden kahramanlarımız zor çıkacak gibi :) bu dizide yabancı versiyonda olduğu gibi olmaya başladı aslı-deniz in ne zaman yakınşalacağı tutsa bir şey çıkıyor :img-yes: şimdi en az 10 böülm kadar bu böyle gider sonra her şey unutulur bu sefer başka bir şey çıkar ve bizde bu aşk imkansız repliklerini duyarız yine :img-wink: iyi yorumlar herkese :)

ibrahim_bjk
04-09-07, 11:59
“Son Sardunyalar”

Ah o yazlık sinemalar,
Kapı önü akşamları…
Saksıda son sardunyalar,
Avluda el yazmaları…
O pür telaş piyasalar,
Hep o “gönül” şarkıları…
Ah ne kahraman, ne cesur
Ne güzel çocuklardık
Her yeni günü ümitle
Nasıl kucaklardık
Ah kaldırımlar biliyor
Bi devir muhteşemdik
Güz güneşinden hüzünlü
İlkyazdan şendik
Hem utangaç, hem hevesli
Mektepli sevgililerdik
Pek kırılgan, pek acemi
Bir söyler bin gülerdik

özet için çok tşk :D vay be süper bi özet mine almanya ya dönermi acaba ya :Dama dönmek istemiyo ki deniz bana göre istanbuldaki okula gitsin çünkü aslılarda istanbula gidiyo:D of ya işallah denizin annesi denizi istanbula yollar ...
vay be aslı ta tıp kazanmış süper ya eklediğin özet süper canım:happy0064artı rep of 6 eylul gelsede izlesek

aylince
04-09-07, 12:20
yeni başlıgımız hayırlı olsun:)

kavak yellerinde heyecan devam ediyor.ozellikle mine-deniz sahnelerini heyecanla bekliyorum:)

deniz mineye aşık.ama ona kırgın,minenin onu hiç sevmedigini dusunuyor.affetmesi de zaman alacaktır.denizin aslıya aşık olması bana inandırıcı gelmiyor.mektuptan,alpin aslıya aşkından ve minenin yanlışlarından etkilendi aslıya yoneldi deniz diye dusunuyorum.özette sırılsıklam aşık da dese ne de dese benim duygum boyle.ama aslı-deniz aşkı diyenlere de saygı duyuyorum..

gonul metinin evlenme teklifine evet dememiş ama aşık bence.efe de tamam diyecek galiba..

esmer-limon
04-09-07, 12:22
arklar yeni basli hayirli olsun ozet ve fragman ic karartici agliyasin gelio okudukca ama insallah duzelir persembeyede az kaldi

sevcan_teflon
04-09-07, 12:23
aslı ile deniz işinin olmaması iyi oldu.bu sayede mine ile denizin arasında yeniden bişeler başlayabilir :) (aslı&deniz sevenler bana kızıcak ama napim ben de mine ve deniz i yakıştırıyorum :) ) aslında dış görünüş olarak mine ile efe daha çok yakışıyo ama sonuçta arkadaşının aşkı o :)

6123m
04-09-07, 12:30
arkdaslar lütfen forum kurallarına uyalım

1.lutfen yazılarınızın tumunu renklı yazmayınz...
2.tartısma ortamı yaratmayayınzz
3.resım paylasımları multımedıa bölmlerıne buraya eklemeyınzz
4.vıdıo eklemek yasaktır...

(bnları hatrlatmak ıstedım malum herkes ana sayfaya alnmasını ıstıoyor k.y o bakımdan)

Saygılar Gizem

alaz_alaz
04-09-07, 12:33
yeni başlıgımız hayırlı olsun:)

kavak yellerinde heyecan devam ediyor.ozellikle mine-deniz sahnelerini heyecanla bekliyorum:)

deniz mineye aşık.ama ona kırgın,minenin onu hiç sevmedigini dusunuyor.affetmesi de zaman alacaktır.denizin aslıya aşık olması bana inandırıcı gelmiyor.mektuptan,alpin aslıya aşkından ve minenin yanlışlarından etkilendi aslıya yoneldi deniz diye dusunuyorum.özette sırılsıklam aşık da dese ne de dese benim duygum boyle.ama aslı-deniz aşkı diyenlere de saygı duyuyorum..

gonul metinin evlenme teklifine evet dememiş ama aşık bence.efe de tamam diyecek galiba..

arkadaşlar bunun duygularla yakıştırmakla alakası yok ki,gerçeklerden bahsediyoruz biz.
iyiki ilk iki bölüm deniz-mine gördünüz anlata anlata bitiremediniz.biz 6.bölümden beri olanları anlatmaya kalkssak bu sayfalar yetmez heralde.allah aşkına deniz'le mine'nin bir öpüşme sahnesi var,bide ilk gördüğü andaki bakışları var.başka da bişey yok.zaten sizde dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyosunuz.bak sizin desteklediğiniz mine bile diyor ki:her erkek gibi güzelliğimden etkilenmiş olabilir.ama onun aklı hep bir başkasındaydı.o bile anladı.siz hala deniz'mine'ye aşık diyosunuz.ayrıca deniz mine için bir sürü şey yaptı diyosunuz.araba kaçırmak çokta büyük fedakarlık değil.ama silahlar altına girdimi?aslı'yı kurtarırken silahlar altına girdi ama.ayrıca 6.bölümden beri mine için bişey yapmayı bırak adını bile ağzına almadı.hatta efe seninki dediğinde :şuna seninki deyip durma diyordu.insan sevdiği için böylemi der.

aylince
04-09-07, 12:44
arkadaşlar bunun duygularla yakıştırmakla alakası yok ki,gerçeklerden bahsediyoruz biz.
iyiki ilk iki bölüm deniz-mine gördünüz anlata anlata bitiremediniz.biz 6.bölümden beri olanları anlatmaya kalkssak bu sayfalar yetmez heralde.allah aşkına deniz'le mine'nin bir öpüşme sahnesi var,bide ilk gördüğü andaki bakışları var.başka da bişey yok.zaten sizde dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyosunuz.bak sizin desteklediğiniz mine bile diyor ki:her erkek gibi güzelliğimden etkilenmiş olabilir.ama onun aklı hep bir başkasındaydı.o bile anladı.siz hala deniz'mine'ye aşık diyosunuz.ayrıca deniz mine için bir sürü şey yaptı diyosunuz.araba kaçırmak çokta büyük fedakarlık değil.ama silahlar altına girdimi?aslı'yı kurtarırken silahlar altına girdi ama.ayrıca 6.bölümden beri mine için bişey yapmayı bırak adını bile ağzına almadı.hatta efe seninki dediğinde :şuna seninki deyip durma diyordu.insan sevdiği için böylemi der.

mine-deniz aşkı yorumlarımı ve duygularımı çok yanlış anlamışsın.sadece birkaç sahne ya da duyguyla sınırlamıyorum.genel anlamda aşkı tanımlıyorum ama bu bence boyle.sence de aslı-deniz dir o da senin duygun.minenin o repligini de hiç inandırıcı bulmadım.mine denize aşık ama neredeyse aslıya "sana aşıktı" dedirtmek için ugraşılmış diye dusundum:) aslı-deniz aşkını inandırıcı bulmuyorum.bu kadar basit.siz nasıl mine deniz aşkı gelip geçici diyorsanız bence de deniz aslıyı dostça sevdi.ve yaptıkları da hep dostça.aşkıma diye bir video yaptı evet.ama inandırıcılıgı yok.sanki mineye aşıktı onu bırakıp aslıya zorla aşık oldu gibi hissediyorum.etkilenmiyorum o aşktan.ama size saygı duyuyorum..deniz hep aslıya birşeyler hissetseydi,ilk aşkı ve ilk goruşte aşık oldugu kişi mine diye yansıtılmasaydı.herkes aslı-deniz aşkına destek olurdu.ama burada denizin duygularının karışık oldugu çok belli.zaten mine yanlışlar yapmasa deniz mine diyecekti.minenin katılmadıgı açılış partisinde de denizin aklı minedeydi.aslıya "mine niye gelmedi biliyor musun kavga ettik" dedi deniz.aslıyı dusunse de hep mineyi de dusunuyordu.minenin onun için donmedigini ogrenince de herşey bitti dedi.aslıya aşkını açıklamaya çalıştı.sanki dogru kararmış gibi.herşey çok çabuk gelişti zaten.ama bence aşk bu degil.aşk mineye duydugu duygulardı.senarist ne yapar bilmem.ama ben mine-deniz aşkı diyorum.bu aşkı sevdim:)

Billush
04-09-07, 12:48
Şimdi böyle konuya ortadan dalmak olacak ama içimden yazmak geldi...
Açıkçası ben Deniz-Mine aşkını inandırıcı bulmuyorum.Hatta Deniz'in Mine'ye aşık olduğuna da inanmıyorum.En baştan beri Aslı'yı Alp'ten kıskanması,uzak tutmaya çalışması bunun bir açıklaması.Mine'ye ilgi duydu bu inkar edilemez zaten ama ben bunun aşk olduğunu düşünmüyorum.Hoş,tanımadığı bir genç kızdı.En başta güzelliğiyle ilgisini çekti Deniz'in(her erkeğe olan bir şeydir bu...) ama bence başından beri sevdiği ama kendine bile sevdiğini itiraf etmediği kişi Aslı'ydı...

aylince
04-09-07, 12:59
Şimdi böyle konuya ortadan dalmak olacak ama içimden yazmak geldi...
Açıkçası ben Deniz-Mine aşkını inandırıcı bulmuyorum.Hatta Deniz'in Mine'ye aşık olduğuna da inanmıyorum.En baştan beri Aslı'yı Alp'ten kıskanması,uzak tutmaya çalışması bunun bir açıklaması.Mine'ye ilgi duydu bu inkar edilemez zaten ama ben bunun aşk olduğunu düşünmüyorum.Hoş,tanımadığı bir genç kızdı.En başta güzelliğiyle ilgisini çekti Deniz'in(her erkeğe olan bir şeydir bu...) ama bence başından beri sevdiği ama kendine bile sevdiğini itiraf etmediği kişi Aslı'ydı...

tamam bu da senin dusuncendir saygı duyuyorum..

denizin mineye duyguları aşktı.ama kırgın mineye.denizin aslıya duygularını da aslının duygularına karşılık verme çabası diyorum.ben mine-deniz aşkını inandırıcı buluyorum.sen aslı-deniz aşkını inandırıcı buluyorsun.bu kadar basit bence:)

zaten aynı dusunmek zorunda degiliz.sadece "mine-denizciler de artık anlasın" gibi yorumlar hoşuma gitmiyor.yorumlara cevap veriyorum.çunku biz anlayacagımızı anladık.mine-deniz diyoruz:) aslı-denizciler de aslı-deniz diyor.herkesin kendi duygusu ve yorumları:)

alaz_alaz
04-09-07, 13:08
mine-deniz aşkı yorumlarımı ve duygularımı çok yanlış anlamışsın.sadece birkaç sahne ya da duyguyla sınırlamıyorum.genel anlamda aşkı tanımlıyorum ama bu bence boyle.sence de aslı-deniz dir o da senin duygun.minenin o repligini de hiç inandırıcı bulmadım.mine denize aşık ama neredeyse aslıya "sana aşıktı" dedirtmek için ugraşılmış diye dusundum:) aslı-deniz aşkını inandırıcı bulmuyorum.bu kadar basit.siz nasıl mine deniz aşkı gelip geçici diyorsanız bence de deniz aslıyı dostça sevdi.ve yaptıkları da hep dostça.aşkıma diye bir video yaptı evet.ama inandırıcılıgı yok.sanki mineye aşıktı onu bırakıp aslıya zorla aşık oldu gibi hissediyorum.etkilenmiyorum o aşktan.ama size saygı duyuyorum..deniz hep aslıya birşeyler hissetseydi,ilk aşkı ve ilk goruşte aşık oldugu kişi mine diye yansıtılmasaydı.herkes aslı-deniz aşkına destek olurdu.ama burada denizin duygularının karışık oldugu çok belli.zaten mine yanlışlar yapmasa deniz mine diyecekti.minenin katılmadıgı açılış partisinde de denizin aklı minedeydi.aslıya "mine niye gelmedi biliyor musun kavga ettik" dedi deniz.aslıyı dusunse de hep mineyi de dusunuyordu.minenin onun için donmedigini ogrenince de herşey bitti dedi.aslıya aşkını açıklamaya çalıştı.sanki dogru kararmış gibi.herşey çok çabuk gelişti zaten.ama bence aşk bu degil.aşk mineye duydugu duygulardı.senarist ne yapar bilmem.ama ben mine-deniz aşkı diyorum.bu aşkı sevdim:)

bence deniz'in aklı sadece 2 bölüm mine'deydi.ondan sonra hep aslı'daydı.hatta mine yanındayken bile.hem deniz 'in mine'ye kızgınlığı o intihar olayından sonra geçti ona acıdığı için yardımcı olmaya çalıştı.ayrıca o açılış partisindede aslı'ya yaranmak için mine ile kavga ettiğini söyledi.
deniz aslında çocukluktan beri aşıktı ona.ama bunu anlayamadı.çünkü aslı hep yanındaydı.kimse onu elinden almaya çalışmamıştı.çünkü aslı zaten hep onundu.o yüzdende farkedemedi.ne zaman ki alp'in de dediği gibi ''biri gelip onun elinden alıncaya kadar''işte o zaman anladı sevdiğini.tamam inandırıcı bulmaya bilirsin ama objektif bakmıyosun bence,mine'yi çok sevebilirsin ama gerçekleri gör artık.sana şöyle söyliyeyim.ilk iki bölümde ben diyordum ki deniz mine'yi seviyor diyordum aslı için üzülüyordum.ne kadar aslı'yı sevsemde!!!ama sonra anladım ki bu deniz için geçici bir hevesti.bi insan aşık olsa bu kadar kolay vazgeçermi?mine'nin yaptıkları çok ta kötü affedilemeyecek şeyler değildi.hem mine deniz'e kendini affettirmek için çok şey yaptı.aslı'ya bile hediye aldı.ama ona rağmen deniz 'in aklı hep başkasındaydı.yani diyceğim bu kadar çok sevseydi mine ile tekrar olabilirdi.
ama o aslı'yı seviyor.bak gerçek aşkı şimdi göreceksin.önlerinde ne kadar çok engel çıksada onlar birbirilerinin aklından çıkmayacaklar.çünkü onlar birbirilerine SIRILSIKLAM AŞIKLAR!!!!:img-ok:

aylince
04-09-07, 13:15
bence deniz'in aklı sadece 2 bölüm mine'deydi.ondan sonra hep aslı'daydı.hatta mine yanındayken bile.hem deniz 'in mine'ye kızgınlığı o intihar olayından sonra geçti ona acıdığı için yardımcı olmaya çalıştı.ayrıca o açılış partisindede aslı'ya yaranmak için mine ile kavga ettiğini söyledi.
deniz aslında çocukluktan beri aşıktı ona.ama bunu anlayamadı.çünkü aslı hep yanındaydı.kimse onu elinden almaya çalışmamıştı.çünkü aslı zaten hep onundu.o yüzdende farkedemedi.ne zaman ki alp'in de dediği gibi ''biri gelip onun elinden alıncaya kadar''işte o zaman anladı sevdiğini.tamam inandırıcı bulmaya bilirsin ama objektif bakmıyosun bence,mine'yi çok sevebilirsin ama gerçekleri gör artık.sana şöyle söyliyeyim.ilk iki bölümde ben diyordum ki deniz mine'yi seviyor diyordum aslı için üzülüyordum.ne kadar aslı'yı sevsemde!!!ama sonra anladım ki bu deniz için geçici bir hevesti.bi insan aşık olsa bu kadar kolay vazgeçermi?mine'nin yaptıkları çok ta kötü affedilemeyecek şeyler değildi.hem mine deniz'e kendini affettirmek için çok şey yaptı.aslı'ya bile hediye aldı.ama ona rağmen deniz 'in aklı hep başkasındaydı.yani diyceğim bu kadar çok sevseydi mine ile tekrar olabilirdi.
ama o aslı'yı seviyor.bak gerçek aşkı şimdi göreceksin.önlerinde ne kadar çok engel çıksada onlar birbirilerinin aklından çıkmayacaklar.çünkü onlar birbirilerine SIRILSIKLAM AŞIKLAR!!!!:img-ok:

senarist boyle de yansıtabilir.aslı-deniz kavuşamayan aşıklar diye.sizler inandırıcı bulabilirsiniz.ama herkes katılmak zorunda degildir.bence boyle olmamalı.deniz aslıya aşık degildi.deniz aslıyı hep dostça sevdi.denizin aşık oldugu kişi minedir.aşk onlardaydı.efe de soyledi "aşk boyle birşeydir.hiç ummadıgın bir anda,hiç tanımadıgın birine aşık olursun" dedi denize:) senarist aşkın tarifini boyle yapmıştı.dizide de soylenmişti ama neler oldu herşey aslı-denize yoneldi anlamıyorum.vardır bildigi senaristin:) ben zaten mineye aşıktı.siz de hepiniz mine-deniz deyin diye yorum yapmıyorum.herkes istedigi gibi yorum yapar.ama aslı-denizcilerin baskısı var burada.herkes aslı-deniz desin gibi "artık mine-denizciler de anlamıştır" gibi yorumlar hoş olmuyor.yansıyan duyguyu yorumluyoruz.herkese denizin mineye aşkı yansımamıştır.herkese aslı-deniz aşkı da yansımaz.her iki taraf ta tatlı tatlı savunur sevdigi aşkı:)

klgçaglar
04-09-07, 13:20

ya tamam hersey senin dedin gibi olsun denizle aslı ewlenseler boy boy çocuklar bile olsa biz mine denizciyizz sizin o 2 bölümde almadıınız elektiri m-d iliskisinden bis aldık tıpkı bizim a-d ilişkisinden alamadıımız gibi herkesin ii bi ilişki görüşü farklıdır bize göre m-d bunu nie büütürsünüz anlamam size göre o bize göre bu ben denizin gösleinde aslıya bakarken ask görmüom nsl sizin mineye baktıınıda görmediiniz gibi sizin için m-d ilişkisi neyse bisimkiside a-d için aynı

Billush
04-09-07, 13:25
Bazen ben de aksi bir şey söylemiyorum.Yani sizlere "Artık boşuna konuşmayın,Deniz Aslı'yı seviyor işte!" gibi bir benzetme de yapmadım.Yazıyı görünce o an içimden geldi yazmak ve yazdım.Mine güzel bir kız ve Deniz'in başta ilgisini çekti.Aslına bakılırsa Deniz'in durumunu açıklamak çok kolay...Yani Aslı'yı sevdiğini kendine bile itiraf edememesinin bence en büyük sebebi Aslı'dan ters bir tepki almak korkusuydu.Ya bana nasıl bu gözle bakarsın,ben seni arkadaş gördüm derse korkusu.Ama Aslı'nın mektubunu gördüğünde yüzündeki sevinç ve heyecan bence her şeyi açık ediyor.Hatta yeni fragmanda "Aslı'nın yüzüne nasıl bakarım?Artık imkansız..." demesi de aslında yaşadığı büyük hayal kırıklığını anlatıyor...Deniz'in tek istediği o videoyu izledikten sonra Aslı'dan olumlu bir cevap almak ve mutlu olmaktı...

aylince
04-09-07, 13:28
ya tamam hersey senin dedin gibi olsun denizle aslı ewlenseler boy boy çocuklar bile olsa biz mine denizciyizz sizin o 2 bölümde almadıınız elektiri m-d iliskisinden bis aldık tıpkı bizim a-d ilişkisinden alamadıımız gibi herkesin ii bi ilişki görüşü farklıdır bize göre m-d bunu nie büütürsünüz anlamam size göre o bize göre bu ben denizin gösleinde aslıya bakarken ask görmüom nsl sizin mineye baktıınıda görmediiniz gibi sizin için m-d ilişkisi neyse bisimkiside a-d için aynı

arzucum süper yorumlamışsın:)

ya tamam hersey senin dedin gibi olsun denizle aslı ewlenseler boy boy çocuklar bile olsa biz mine denizciyizz sizin o 2 bölümde almadıınız elektiri m-d iliskisinden bis aldık

süper yorum guldurdun:) haklısın :)senaristin kararıdır ama biz aşkı onlarda gorduk.denizin mineye duyguları,mineye denizin duyguları aşk bizce.mine-deniz aşkına hep destek tam destek bizden:)

Billush senin yorumlarına soylemedim.genel anlamda soyledim boyle "mine-denizciler de anlamıştır" gibi yorumlar var onlara dedim.

alaz_alaz
04-09-07, 13:30

iyide kimsenin sizin deniz-mine demenize bişey söylediği yok.bizim lafımız deniz mine'ye aşık diyosunuz ya hala ona lafımız.!tamam deniz-mine 'yi isteyin çok güzel.zaten hep deniz-aslı istense işin tadı kalmaz.ama gerçekleri görün diyoruz.senarist zorla deniz-aslı aşkı yapıyor diyosunuz.o zaman bizde deriz ki başında zorla deniz -mine aşkı yaptı.böyle dersek çok saçma olur dimi.bu gerçek hayat değil bir dizi.olacakların zorla olması diye birşey yok.o zaman izlediğimiz her ddiziyi senarist zorla şunu yapıyor bunu yapıyor diyerek mi izleyecez.
ayrıca deniz'in aslı'ya masada şeker paketlerken ki bakışlarını hatırlatırım size nasıl aşk dolu bakışlardı onlar.ben mine'ye bir ilk gördüğü zaman hariç hiç baktığını görmedim ki!

Billush
04-09-07, 13:32
aylince benim mesajımdan alıntı yaparak söylediğin için ben de yanıtlama ihtiyacı hissettim canım.Ayrıca tabi ki görüşürüze sayım var.klgçaglar arkadaşın dediğine de bi açıdan katılıyorum.Sizler bir kere Deniz-Mine aşkına inanmışsınız şimdi Deniz Aslı için canını da verse düşüncenizden vazgeçeceğinizi sanmıyorum :)

evan_fun
04-09-07, 13:32
arzucum gerçkten benim de içimden geçenleri anlatmı$sın
evet seninde dediğin gibi biz deniz ve mine arasındaki elektriği aldık ve sonuna kadar ne olursa olsun ister deniz aslıyla olsun ama biz her zaman deniz mine aşkını desteklicez çünkü biz bu aşkı onların gözlerinde gördk

*duygu*
04-09-07, 13:33
Herkese ve bu başlığa yeniden merhaba!
Son birkaç sayfaya göz gezdirebildim anca,malum diğer sayfaları okumanın altından kalkamazdım.
Anladığım kadarıyla konumuz yine Aslı-Deniz-Mine bermuda aşk üçgeni! Bence tartışmalar gereksiz son iki bölümden sonra.Mine'nin Almanya'ya gideceğini sanmıyorum ama Deniz'in de Mine'yle eskisi gibi olabileceğini de sanmıyorum.Yani artık Deniz içinde hala Mine'yi seviyor diyen varsa üzgünüm ama olmayacak gibi.

<EyD@
04-09-07, 13:36
Bazen ben de aksi bir şey söylemiyorum.Yani sizlere "Artık boşuna konuşmayın,Deniz Aslı'yı seviyor işte!" gibi bir benzetme de yapmadım.Yazıyı görünce o an içimden geldi yazmak ve yazdım.Mine güzel bir kız ve Deniz'in başta ilgisini çekti.Aslına bakılırsa Deniz'in durumunu açıklamak çok kolay...Yani Aslı'yı sevdiğini kendine bile itiraf edememesinin bence en büyük sebebi Aslı'dan ters bir tepki almak korkusuydu.Ya bana nasıl bu gözle bakarsın,ben seni arkadaş gördüm derse korkusu.Ama Aslı'nın mektubunu gördüğünde yüzündeki sevinç ve heyecan bence her şeyi açık ediyor.Hatta yeni fragmanda "Aslı'nın yüzüne nasıl bakarım?Artık imkansız..." demesi de aslında yaşadığı büyük hayal kırıklığını anlatıyor...Deniz'in tek istediği o videoyu izledikten sonra Aslı'dan olumlu bir cevap almak ve mutlu olmaktı...

billurum yorumuna aynen katılıyorum cnm..:)
deniz aslıya asıktı ama bunu kendıde bılmıyordu ıtıraf edemıyordu...ztn son bolumde denız herkes anladı aslı bır bız anlayamadık gıbısınden bırsey dedı..buda bence bunun kanıtı..

aslında boyle mıne denız aslı denız dıye sureklı konusmakda gereksız gelıyor bana...her ıkı tarafta kendı cıftıne ınanmıs...senarıstlerımız neler yazıcak gorucez hep bırlıkte..mıne denızmı aslı denızmı olucak gorucez...boyle konusarak bıyerede varılmıyor....

ama bnce bu saatten sonra mıne denız olamaz...onca sozlerden hareketlerden olaylardan sonra olucagını sanmıyorum..bence dogrusu aslı denız ama senarıstler napıcak bakalım...

deadly_angel
04-09-07, 13:36
Diziyi objektif olarak izleyen herkes Deniz'in hiçbir zaman Mine'ye aşık olmadığını fark eder.Mine Deniz'e yalnızca farklı geldi o kadar.Ki sevecek bile olsaydı bu mümkün değildi çünkü Mine yaptıklarıyla durumu çok karışık bir hale soktu.Ayrıca son derece antipatik bir karakter.Daha okula geldiği ilk gün ortalığı karıştırdı.Aslının Denize olan aşkını bile bile mektubu çaldı, oynadı durdu.Hele hele birde üç arkadaşın arasına girmeye çalıştı.Buna yaklaştığı zamanlar olmadıda değil.Aslı ve Denizin arası tam düzelecek, birbirlerinin farkına varacaklar derken şimdide bu yasak aşk meselesi çıktı ortaya.Umarım bu durum Mine'ye yaramaz, ki öyle olurda Deniz onunla tekrar bir yakınlık kurarsa herhalde ekran başında sinir küpü olurum.

Ferny&Lety
04-09-07, 13:38
ya vallahi yeter ben bıktım aslı deniz mine deniz tartışmalarından kapansın bu konu hepimiz ky fanıyız sonuçta gerginliğni alemi yok..aslı denizciler ne sölese mine denizciler dönmez mine denizciler ne sölese aslı denizciler dönmez her seferinde herkesin aslı deniz mine deniz demesine gerek yok..kim kimin neye inandığını biliyo zaten yeter vallahi yani.

Mine deniz olsa da Aslı deniz kalbimde olacak çünkü elimde olmayan bi şekilde inandım ben onlara..

aslı deniz olsa da mine denizcilerin kalbinde mine deniz yatacak çünkü onlar da buna inandı..herkes kendi bildiği yoldan gitsin sert konuşmayalım lütfen birbirimize.

Açıkçası Lemanın bu davranışına anlam veremiyorum.Belki de bu geçerli meslek zırvasını sırf Denizi Aslıyla İstanbula göndermemek için yapmıştır..Ama Deniz oğlan bu söz dinler mi?:img-wink:Elbet gidecek İstanbula.Efe zaten gider..
Mine bu Almanya olayından nasıl sıyrılır bilmiyorum.Belki Mine karakterini bir iki bölüm Almanyada gösterip geri döndürürler belki hiç gitmez Almanyaya.
Ya Aslı Denizciyim diye söylemiyorum ama bence de Mine Almanyaya annesinin yanına gidip kalmalı onun yanında birkaç vakit.Ne de olsa o onun annesi..
Denizle Aslının durumu zaten malum:)zavallı aşıklarım benim:)
eninde sonunda kavuşurlar onlar ama nasıl kavuşurlar bilemem..

aylince
04-09-07, 13:41
iyide kimsenin sizin deniz-mine demenize bişey söylediği yok.bizim lafımız deniz mine'ye aşık diyosunuz ya hala ona lafımız.!tamam deniz-mine 'yi isteyin çok güzel.zaten hep deniz-aslı istense işin tadı kalmaz.ama gerçekleri görün diyoruz.senarist zorla deniz-aslı aşkı yapıyor diyosunuz.o zaman bizde deriz ki başında zorla deniz -mine aşkı yaptı.böyle dersek çok saçma olur dimi.bu gerçek hayat değil bir dizi.olacakların zorla olması diye birşey yok.o zaman izlediğimiz her ddiziyi senarist zorla şunu yapıyor bunu yapıyor diyerek mi izleyecez.
ayrıca deniz'in aslı'ya masada şeker paketlerken ki bakışlarını hatırlatırım size nasıl aşk dolu bakışlardı onlar.ben mine'ye bir ilk gördüğü zaman hariç hiç baktığını görmedim ki!

duygumuzu soyluyoruz.aslı-denize zoraki aşk diyorum.siz de mine-denize gelip geçici aşk diyorsunuz.biz de ona birşey demiyoruz.demem de zaten.o da sizlerin yorumudur.ben başka arkadaşın yorumunda gordum "mine denizciler de artık anlasın" gibi yorum vardı.onu gorunce yorum yaptım zaten.yoksa fazla da yapmıyorum bu konuda.çunku çok tepki alıyoruz.tartışmaya gerek yok.herkes kendi yorumunda devam eder:)

billurcum anladıgın için teşekkürler.biz de bunu diyoruz buradaki arkadaşlara.ben de hiç yorumlarımda "aslı-deniz aşkını unutun,aslı-denizciler de anlamıştır" demiyorum.çunku o aşkı sevenler var.boyle denmez.ama aslı-deniz dostlugunu seviyorum derim bu duygumdur.siz de mine-deniz aşkını sevmiyorum dersiniz bu da sizin duygunuzdur.artık tarafız zaten.tatlı tatlı savunuyoruz:)

<EyD@
04-09-07, 13:44

cnm kesınlıkle katılıyorum... ne demek senarıtlser zorla yaptı bu yoruma hıc katılmıyorum...senarıtsın her yaptıgı zorlamı oluyor...bu senaryonun bır gıdısatı var senarıstlerce belırlenmıs yanı zorla yapılmıs bırsey oldugunu dusunmuyorum..hem tmm denız etkılendı mıneden..ama bu sonradan aslıyı sevemez anlamınamı gelıyor..bırtek mıneylemı olucak mıneden etkılendıgıne gore cok sacma buluyorum bunu acıkcası..denız mıneden etkılendı ama sonradan aslıya asık oldu..bu gayette normal..hepımızın basına gelen bırsey...

evan_fun
04-09-07, 13:44
Diziyi objektif olarak izleyen herkes Deniz'in hiçbir zaman Mine'ye aşık olmadığını fark eder.Mine Deniz'e yalnızca farklı geldi o kadar.Ki sevecek bile olsaydı bu mümkün değildi çünkü Mine yaptıklarıyla durumu çok karışık bir hale soktu.Ayrıca son derece antipatik bir karakter.Daha okula geldiği ilk gün ortalığı karıştırdı.Aslının Denize olan aşkını bile bile mektubu çaldı, oynadı durdu.Hele hele birde üç arkadaşın arasına girmeye çalıştı.Buna yaklaştığı zamanlar olmadıda değil.Aslı ve Denizin arası tam düzelecek, birbirlerinin farkına varacaklar derken şimdide bu yasak aşk meselesi çıktı ortaya.Umarım bu durum Mine'ye yaramaz, ki öyle olurda Deniz onunla tekrar bir yakınlık kurarsa herhalde ekran başında sinir küpü olurum.

deniz mineye aşık olmadı diosun ama insan hiç aşık olmadığı biri için babasının arabasını çalarmı hiç ama deniz yaptı bunu mineye yardım etmek içn elenden geleni fazlasıyla yerine getrdi bence minede denizin kıymetini anladı ve şmdi onu bırakıp almanyaya gitmk zor gelio denizi bırakıp gidemicekde zatn minenin yaptıklarıda almanyadan geldiği ilk zamanlardaydı ama bi kere alpe onların arasına girme denedm ama olmuo demişti mine de artk gerçeği anladı hem minenin yaptıklarına aslıda küçk küçk karşılıklar verdi ama ilerde ikisi çook ii dost olck deniz aslı olmasını isteyenlere saygı duyuyorum ama bn deniz mine aşkını destekliorum

Ferny&Lety
04-09-07, 13:45
Ya yeter lütfen kapatın şu konuyu herkes kimin hangi aşka inandığını biliyor.her mesajda bunu söyleyerek tartışma ortamı yaratmanın alemi yok

Mine Denizciler siz o aşka inanın biz inanmıyoruz sonuna kadar Aslı Deniz diyoruz gerçek aşkı onlarda gördük diyoruz.
Mine Deniz olsa bile bundan sonra biz hep Aslıyla Deniz aşkını isteyeceğiz diyoruz!'!'!

Aynı şeyi Mine Denizciler de bizim için sölüyo artı kbu konuyu kapatalım lütfen davul gibi geriliyorum pc başında.zaten bölüm dolayısıyla herkes burnundan soluyo kimse kimse için alttan almaz yani

Billush
04-09-07, 13:46
Ceydacım ben de sana takılıyorum ne tesadüf :) Herkesin aşka bakışı farklıdır sonuçta ama eğer bundan sonra bir Deniz-Mine aşkı olacak olsaydı bence Deniz tüm gerçekleri bu kadar açıkça öğrenmezdi,daha ileride ilişkileri oluştuğunda Mine dürüst davranıp söylerdi(Mine karakterinden böyle bir davranış beklemem ama olsun...)
Betülcüm bence önemli olan da tatlı talı savunabilmektir zaten.Söylenen sözleri hakaret olarak almamaktır...

aylince
04-09-07, 13:52
ben de tartışma olsun diye soylemedim.mine-denizciler anlamıştır yorumunu gorunce yorum yaptım.aslı-deniz aşkına zoraki dedim diye yanlış bulduysanız bir daha demem.duygum boyle ama demem.aslı-denizciler de mine-denizciler vazgeçin gibi yorumlar yapmazlarsa sorun yok zaten:)

senarist karar verecek zaten.ama artık duygumuz bellidir.aslı-denizciler de mine-denizciler de hep bu aşk olsaydı diyecekler.sevmişiz bir kere başkasını sevemeyiz:)

deadly_angel
04-09-07, 13:53
deniz mineye aşık olmadı diosun ama insan hiç aşık olmadığı biri için babasının arabasını çalarmı hiç ama deniz yaptı bunu mineye yardım etmek içn elenden geleni fazlasıyla yerine getrdi bence minede denizin kıymetini anladı ve şmdi onu bırakıp almanyaya gitmk zor gelio denizi bırakıp gidemicekde zatn minenin yaptıklarıda almanyadan geldiği ilk zamanlardaydı ama bi kere alpe onların arasına girme denedm ama olmuo demişti mine de artk gerçeği anladı hem minenin yaptıklarına aslıda küçk küçk karşılıklar verdi ama ilerde ikisi çook ii dost olck deniz aslı olmasını isteyenlere saygı duyuyorum ama bn deniz mine aşkını destekliorum

İnsan birisine yardım etmek için araba çalınca illa aşık mı oluyor? Hayır.Dedim ya Deniz Mineyi farklı buldu, Almanyadan gelmişti, asiliği tavrı v.s onu etkiledi.Ama bu kesinlikle aşk değil ki öyle olsaydı Aslı'nın farkına bile varmazdı.

Sonuç olarak bir beraberliğidesteklemek ayrı gerçekler ayrı, fazla uzatmaya gerek yok bence:img-wink:

alaz_alaz
04-09-07, 13:54
duygumuzu soyluyoruz.aslı-denize zoraki aşk diyorum.siz de mine-denize gelip geçici aşk diyorsunuz.biz de ona birşey demiyoruz.demem de zaten.o da sizlerin yorumudur.ben başka arkadaşın yorumunda gordum "mine denizciler de artık anlasın" gibi yorum vardı.onu gorunce yorum yaptım zaten.yoksa fazla da yapmıyorum bu konuda.çunku çok tepki alıyoruz.tartışmaya gerek yok.herkes kendi yorumunda devam eder:)

billurcum anladıgın için teşekkürler.biz de bunu diyoruz buradaki arkadaşlara.ben de hiç yorumlarımda "aslı-deniz aşkını unutun,aslı-denizciler de anlamıştır" demiyorum.çunku o aşkı sevenler var.boyle denmez.ama aslı-deniz dostlugunu seviyorum derim bu duygumdur.siz de mine-deniz aşkını sevmiyorum dersiniz bu da sizin duygunuzdur.artık tarafız zaten.tatlı tatlı savunuyoruz:)

kimse hakarete kaçmadığı sürece herkes yorum yapabilir.bunda da kızacak birşey yok.herneyse ben anlatamadım derdimi ya da sizin anlamak işinize gelmiyor.zaten amaç tartışma yaratmak değil.sadece bazı gerçekleri göz önüne sermek istedim o kadar.son olarak tekrar söylüyorum lafım mine-deniz aşkını destekleyenlere değil!!!!objektif bakmayanlara!!!
neyse bir de aklıma takılan birşey var dizide;dikkat ettiyseniz aslı-deniz aşkından efe'nin hala haberi yok.ne deniz söyledi efe'ye ne de aslı.bu benim aklıma şunu getiriyor.acaba ileride efe aslı'ya aşık olabilir mi?çünkü haberi olsaydı deniz'in aslı'ya olan aşkından.arkadaşının aşkına bakacak karakterde bir çocuk değil.ama haberi olmadığı için böyle birşey olabilir mi?çünkü çok iyi dostlar (efe deniz )söylemesi gerekirdi bence

<EyD@
04-09-07, 13:55
Ceydacım ben de sana takılıyorum ne tesadüf :) Herkesin aşka bakışı farklıdır sonuçta ama eğer bundan sonra bir Deniz-Mine aşkı olacak olsaydı bence Deniz tüm gerçekleri bu kadar açıkça öğrenmezdi,daha ileride ilişkileri oluştuğunda Mine dürüst davranıp söylerdi(Mine karakterinden böyle bir davranış beklemem ama olsun...)
...

billurcum ztn Mıne denız askı olacak olsaydı... denız aslıyla bukadar yakınlasmazdı gıbıme gelıyor bana...ne gerek varkı bu yakınlasmaya..ki bnce aslı denızın yakınlasmaktanda ote yasadıkları..yıllardır ıclerınde saklı olan bır askın acıga vurması...:)

hem denız mıneye asıksa ne dıye mineden uzaklasıyor aslıyla yakınlasıyor...deniz naptıgına karar veremeyen duygularını ııyı tartamayan birimi..hayır oyle degıl..o kararını verdı...aslıyı sectı...buna ınanmayanlarda olabılır tabı saygı duyuyoruz..:)

Ferny&Lety
04-09-07, 13:55
ben de tartışma olsun diye soylemedim.aslı-deniz aşkına zoraki dedim diye yanlış bulduysanız bir daha demem tamam.duygum boyle ama demem.aslı-denizciler de mine-denizciler vazgeçin gibi yorumlar yapmazlarsa sorun yok zaten:)

senarist karar verecek zaten.ama artık duygumuz bellidir.aslı-denizciler de mine-denizciler de hep bu aşk olsaydı diyecekler.sevmişiz bir kere başkasını sevemeyiz:)

ya uff evet bu kadar siz de sölemeyin biz de sölemeyelim.
sen mine denizcisin ben aslı denizciyim
benim asl ıdenizci oldumu biliyomusun?
evet ben de senin mine denizci olduğunu biliyorum
bu kadar..

Hayır sürekli aynı cümleler..sürekli aynı tartışma..
aynı zıtlıkk

KISIR DÖNGÜ GİBİ OLDU BU..Sürekli aynı şeyler ..
sıkıyo insanı yani boşverin Yiğit Bey güzel hatrımız için yapar bişeler:):):)
bakarsınız Denizin doğacak kardeşini 2 bölümde büyük delüğanlu yapıp Mineye yamar.(tabi ben Mineye yamasını isterim:) ) ( mineciler de aslıya:) )

aylince
04-09-07, 14:08
İnsan birisine yardım etmek için araba çalınca illa aşık mı oluyor? Hayır.Dedim ya Deniz Mineyi farklı buldu, Almanyadan gelmişti, asiliği tavrı v.s onu etkiledi.Ama bu kesinlikle aşk değil ki öyle olsaydı Aslı'nın farkına bile varmazdı.

Sonuç olarak bir beraberliğidesteklemek ayrı gerçekler ayrı, fazla uzatmaya gerek yok bence:img-wink:

bence de tartışmaya gerek yok.ama bizlerin duygularına gerçek demeyip siz yanlış yorumluyorsunuz deyince olmuyor.dizide gerçek aşk mine-denizde bu bizce boyle..

mine denizin daha yeni tanıdıgı biri onun için o çılgınlıgı neden yapsın.sadece yardım etmek için yapmazdı.aşıktı.çok sevdi.guvendi mineye.ama yanlışlarını ogrendi ve kırgın haklı da.hemen mineye donsun demiyorum zaten.zaman alacaktır.ama aşk varsa mine-deniz de var diyorum.aşk kazansın mine-deniz:)ama aslı-deniz de aşkı gormuş ve bu aşkı sevmiş arkadşalar var.onlara da saygı duyuyorum..

firuzess
04-09-07, 14:08
tekrar mine deniz aslı deniz tartışmasına başlamısız ama bence belli artık aslı&deniz olacağı deniz bi daha dönmez mineye bence bölesi daha iyi hem

Ferny&Lety
04-09-07, 14:15
oLey kapansın bu tartışma:D:D:D

Ya ben DenizLe Murat yüzLeşeceğ izaman Muratın duyguLarını çok merak ediyorum ..Sonuçta bir baba için oğLuyLa böyLe bir konuda yüzLeşmek koLay oLmasa gerek..heLe de oğLu hamiLe bıraktığı kadının kardeşine aşıksa..(ve o da bunu biLiyorsa..)

dilara-1905
04-09-07, 14:30
evet ya mine deniz aslı deniz tartışması fazla uzamış bncede bu konunun kapanması en mantıklı çünkü ne dersek diyelim ne mine decizciler o aşktan vazgeçer nede aslı denizciler vazgeçer

evet murat çok zorlancak yani hiçte kolay olmicak ki murat onların birbirlerini sewdiğinide biliyordu canan demişti deli gibi aşıklar fln diye bnde çok merak ediyorum :S

Billush
04-09-07, 14:37
Ben de Deniz-Murat konuşmasını çok merak ediyorum.Özellikle Murat ne diyecek bu konuda onu merak ediyorum.Sonuçta o da yaptığının doğru olmadığını biliyor,ve Deniz'in Aslı'yla durumunu öğrendiğinde kendisine çok kızacağına eminim.O bebek için bir orta yol bulunması gerek mutlaka...

Ferny&Lety
04-09-07, 14:38
evet ya mine deniz aslı deniz tartışması fazla uzamış bncede bu konunun kapanması en mantıklı çünkü ne dersek diyelim ne mine decizciler o aşktan vazgeçer nede aslı denizciler vazgeçer

evet murat çok zorlancak yani hiçte kolay olmicak ki murat onların birbirlerini sewdiğinide biliyordu canan demişti deli gibi aşıklar fln diye bnde çok merak ediyorum :S

ya Murat ta Canan da bu aşkı bile bile nasıl sürdürürler ilişkilerini tam ümüklerini sıkmalık bunlar.Ahh Cananı istanbulda tır ezse de kurtulsak..murata da kamyon çarpsa..
ohhh onlar sağ biz selamet:)

Nevzat_Ayşe
04-09-07, 14:40
14.bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum özellikle de Aslı nın Deniz in hazırladığı videoyu izledikten sonra Deniz e ne tepki vereceğini...acaba tam olarak İstanbul a ne zaman gidicekler ilk baş Aslılar gidicekmiş gibi görünüyo ama her an her şey olabilir:img-yes:

deadly_angel
04-09-07, 14:40
Muratın olaylar karşısındaki tutumunu merakla bekliyorum, tabi birde Leman'ın ne yapacağı var.Olaylar fena karıştı.Fragmanın son sahnesi durumun ne kadar karışık olduğunun bir göstergesi aslında.Zor bir bölüm olacak...

Ferny&Lety
04-09-07, 14:45
Muratın olaylar karşısındaki tutumunu merakla bekliyorum, tabi birde Leman'ın ne yapacağı var.Olaylar fena karıştı.Fragmanın son sahnesi durumun ne kadar karışık olduğunun bir göstergesi aslında.Zor bir bölüm olacak...

Lemana anLam veren beri geLsn zaten.kadın dengesizdi bu hamiLeLik dah da dengesiz etti onu..
Bu geçerLi mesLek zırvaLarının da sırf denizi asLıdan uzak tutmak için oLduunu düşünüyoRum!

alaz_alaz
04-09-07, 14:49
deniz eninde sonunda istanbul'a gidecek.leman kendini yırtsın dursun.bu arada aslı'nın bebek olayından haberi var sadece babasının kim olduğunu bilmiyor değilmi?canım aslıcım ya.nasılda üzülecek deniz ona yüz vermeyince.artık istanbul'a gitselerde bişeyler değişse.canan'la murat'a bak ya .iki aşık gencin hayatını nasıl da kararttılar.aslında aileler istanbul'a gelmeseler keşke ,onlar kendileri gitseler.çünkü aileler orada olduğu sürece ,özelliklede leman, asla bir araya gelemezler.

6123m
04-09-07, 14:59
umarım ılk blmden gıderler yanı bızm duydugumz ılk blmden 15.blmde gıderlerseesıkıcı olr hemen gıtsınler bakalım yıgıt abı nasıl bır seneryo ıle ıstnbula gonderıcek :D

Cey0}
04-09-07, 15:01
deniz eninde sonunda istanbul'a gidecek.leman kendini yırtsın dursun.bu arada aslı'nın bebek olayından haberi var sadece babasının kim olduğunu bilmiyor değilmi?canım aslıcım ya.nasılda üzülecek deniz ona yüz vermeyince.artık istanbul'a gitselerde bişeyler değişse.canan'la murat'a bak ya .iki aşık gencin hayatını nasıl da kararttılar.aslında aileler istanbul'a gelmeseler keşke ,onlar kendileri gitseler.çünkü aileler orada olduğu sürece ,özelliklede leman, asla bir araya gelemezler.
Evet sadece babasının kim olduğunu bilmiyor benim bildiğim kadarıyla.Ama Deniz'in davranışları karşısında neden bana böyle davranıyorsun der Deniz de anlatır.Öğrenebilir.

deadly_angel
04-09-07, 15:25
Leman son derece tehlikeli birisi, şimdi Denizi Aslıdan uzaklaştırmak içni eline bir kozda geçti, bunu en iyişekilde kullanmak isteyecektir.Ve evet, çok dengesiz... Ortalığın daha da karışmasına o sebep olacaktır.

YoShYÖzGe
04-09-07, 15:32
Sesli fragmanı gördüm:happy0064
Mine Almanya'ya dönüyormuş:img-wink:
Aslı'nın annesi İstanbul'a gidiyoruz diyordu:sad53:

diloş2
04-09-07, 15:45
benim aklıma takılan efe aslı&deniz i bilmiyor ee bunlar söylemez de efe aslı ya aşık olursa inşallah öğrenir bir şekilde eğer öğrenmezse sonradan aslı ya aşık olma olasılığı çok yüksek tabi eğer dc gibi olursa off acaip merak ediyorum.

_HaLe_
04-09-07, 15:46
slm arkadslr yha bnce deniz öyle bişe yapmaz yani yapmaması gerekir aslıya kaç kere mineyi unuttum dedi şimdi karşısna geçip mineyi seviyorm derse aslı ço..k üzülür bir daha denize asla güvnmez ve denizn istedii en son şeylerde bnlar bence daha farklı çözm bulmalıdır...

Ferny&Lety
04-09-07, 15:52
benim aklıma takılan efe aslı&deniz i bilmiyor ee bunlar söylemez de efe aslı ya aşık olursa inşallah öğrenir bir şekilde eğer öğrenmezse sonradan aslı ya aşık olma olasılığı çok yüksek tabi eğer dc gibi olursa off acaip merak ediyorum.

Eğer öyLe oLursa atarım kendimi camdan aşağı...DawsonımLa Joeyum :img-in_loorda birLikte oLamadıLar(senaristLer saoLsun gıccıkLar)
asLımLa Denizim birLikte oLsun bari ya ühü

hem eer dc gibi oLacaksa Deniz he pAsLıya aşık kaLacak ama AsLı Efeyi seçecek..
Höhh Aslı efeyi seçecek..saçmaLık..oLamazzz
kınıyorum onLar kardeşLer

Bu arada Denizim Aslıyı soutmak içn Mineye döneceğini sanmıyorum.Döndüğü takdirde Aslı ipleri koparır hem denizin karakterine uymayan bi davranış mineyi kullanmaz o..

bundna daha da önemlisi aslının ipleri koparmasını istemez..onu kırmayı hiç istemez..daha makul yollar bulacak bence

ecemsi
04-09-07, 16:53
Eğer öyLe oLursa atarım kendimi camdan aşağı...DawsonımLa Joeyum :img-in_loorda birLikte oLamadıLar(senaristLer saoLsun gıccıkLar)

Bu arada Denizim Aslıyı soutmak içn Mineye döneceğini sanmıyorum.Döndüğü takdirde Aslı ipleri koparır hem denizin karakterine uymayan bi davranış mineyi kullanmaz o..

bundna daha da önemlisi aslının ipleri koparmasını istemez..onu kırmayı hiç istemez..daha makul yollar bulacak bence

fundacım herzaman olduğu gibi yine katılıyorum sana...
asla öyle birşey olmamalı sonuçta o yabancı bir dizi bizim dizimiz kavak yelleri çok çok benziyor olabilir ama karıştırmayalım bence..

denizin aslıyı soğutmak için mineye gitmesi hele bu aşkıma olayından sonra tamamen kişiliksizlik olur denizde kişiliksiz bir çocuk değil..
aslıyla aralarında birşey olmayacaksada mineye dönmemeli deniz minenin dış görünüşüne aldandı kasabada öyle bir kız yoktu mineyi gördü onla sevgili olmanın marifet olduğunu sandı ama yine özüne döndü umarımda hiçbirşekilde araları bozulmaz:)

Sennæ
04-09-07, 16:54

sana %1000 katılıyorum cnm başka yollar bulur deniz alsıyı kendinden soğutmak için..
ama beceremez.. sonunda aslı annesinden canandan herşeyi öğrenir.. ve denizin kendisine karşı soğuk davranmasını anlamlandırır.. ilk başta görüşmeyi keser.. fakar ikisi de sonra dayanamazlar.. ve sonunda ikisi de gerçekk aşkı bulur.. birbirlerini:img-in_lo

ayyyy ayyyyyy içim dolu 2 dk.da senaryo yazıyorum.. senaristlerim abilerim ablalarım kardeşlerim.. deniz&aslıyı ayırmayın yaaa :icon_sorr:icon_sorr:sad53:

onlar birbirine çok yakışıyor..

böyle bir hata yapmayın...

angels18
04-09-07, 17:24
herkse mrb ya biraz önce yazdıklarım silinmiş tek cümlede değildi anlamadım gitti şimdi neyse yeni başlık hayırlı olsun anasayfaya hala daha geçemedik yaa eee diziye 2 gün kaldı üzerinizde hala daha kasvet varmı bölümü düşündükçe üzülüyomusunuz ben alıştırdım kendimi ama izleyince nasıl olacak bilmiyorum yaa bakalım ozamnda şimdiki kadar rahat olabilicekmiyim?????

ecemsi
04-09-07, 17:32
herkse mrb ya biraz önce yazdıklarım silinmiş tek cümlede değildi anlamadım gitti şimdi neyse yeni başlık hayırlı olsun anasayfaya hala daha geçemedik yaa eee diziye 2 gün kaldı üzerinizde hala daha kasvet varmı bölümü düşündükçe üzülüyomusunuz ben alıştırdım kendimi ama izleyince nasıl olacak bilmiyorum yaa bakalım ozamnda şimdiki kadar rahat olabilicekmiyim?????

artık bu dallas olayına kafamız alıştı canım :)
bölüm bitince burada nasılsa deliriyor olacak hepimiz oyüzden şuanda rahat anlarımızı yaşıyoruz:D
okadar çok soru işareti varki kafamda sanırım perşembe hepsine cevap olmayacak 100 tane deniz aslı sorusu var sırf:D:D:D

Ferny&Lety
04-09-07, 17:33
sana %1000 katılıyorum cnm başka yollar bulur deniz alsıyı kendinden soğutmak için..
ama beceremez.. sonunda aslı annesinden canandan herşeyi öğrenir.. ve denizin kendisine karşı soğuk davranmasını anlamlandırır.. ilk başta görüşmeyi keser.. fakar ikisi de sonra dayanamazlar.. ve sonunda ikisi de gerçekk aşkı bulur.. birbirlerini:img-in_lo

ayyyy ayyyyyy içim dolu 2 dk.da senaryo yazıyorum.. senaristlerim abilerim ablalarım kardeşlerim.. deniz&aslıyı ayırmayın yaaa :icon_sorr:icon_sorr:sad53:

onlar birbirine çok yakışıyor..

böyle bir hata yapmayın...

Yiğit abicim duyyy biziii:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorrayırma sevenleri:icon_sorr:icon_sorr

ay çok üzülüyom zaten onların durumuna yaaa..:icon_sorr

Ece katılıyom sana rahat olalım bölüm bitince nasılsa sinirden kudurcaz:D

angels18
04-09-07, 17:37
bölüm bitince burada nasılsa deliriyor olacak hepimiz oyüzden şuanda rahat anlarımızı yaşıyoruz:D
okadar çok soru işareti varki kafamda sanırım perşembe hepsine cevap olmayacak 100 tane deniz aslı sorusu var sırf:D:D:D

evet evet yadırgamıyoruz artık hele gecen haftaki bölümden sonra bu bölüm hafif bile kalacaktır şimdiden delirmeyelim perşembe günü ekran basında nasıl olsa vaktimiz var bol bol saclarımızı yolarız artık:img-wink: o soruların cevablarınıda bir bölümde alalım nasıl olsa ortalık sadece bir bölümde toz duman oldu soruların cvblarınıda tek bölümde alsak fena olmaz ama böyle bir iyiliği dizimiz bize yapar mı yapmazzzzz.......:img-yes::P

ecemsi
04-09-07, 17:53
evet evet yadırgamıyoruz artık hele gecen haftaki bölümden sonra bu bölüm hafif bile kalacaktır şimdiden delirmeyelim perşembe günü ekran basında nasıl olsa vaktimiz var bol bol saclarımızı yolarız artık:img-wink: o soruların cevablarınıda bir bölümde alalım nasıl olsa ortalık sadece bir bölümde toz duman oldu soruların cvblarınıda tek bölümde alsak fena olmaz ama böyle bir iyiliği dizimiz bize yapar mı yapmazzzzz.......:img-yes::P

evet bütün enerjimi perşembe akşamına saklıyorum
yok canım sorularıma cevap beklemiyorum zaten bu bölümde daha doğrusu hepsine...
saçlarımızı yolarız tabi deniz bu aşk imkansız der ben kel kalırım artık:D:D:D

serseri_mayın90
04-09-07, 17:56
ahh dallas ta ne dallas:D
evet dediğin gibi rahat günlerimiz. :D perşembe akşamı bölümü hangi enteresan sahnede bırakcaklarsa artık yine ağzımız açık kalabilir. ben yine tv karşısında donabilirim:img-yes: kendimi herşeye hazırlamaya çalışıom:D

ecemsi
04-09-07, 18:07
ahh dallas ta ne dallas:D
evet dediğin gibi rahat günlerimiz. :D perşembe akşamı bölümü hangi enteresan sahnede bırakcaklarsa artık yine ağzımız açık kalabilir. ben yine tv karşısında donabilirim:img-yes: kendimi herşeye hazırlamaya çalışıom:D

artık canım bölüm sonlarını izlememeyi falan düşünüyorum zaten çünkü bölüm bittiği an ağlayasım geliyor öyle biryerde kalıyorki:D:D:D
bende herşeye hazırım:D birtek hazmademediğim denizin bu aşk artık zor gibi birşeyler demesi onun dışında cananın bebeğini bütün urla duyabilir yani bunları kaldırabilirim:D:D:D

kırmızı su
04-09-07, 19:00
arkadaşlar bence deniz ve aslı aşklarına sahip çıkmalı keşke bu yoldan ilerleseler ama galiba deniz kendini bu aşkın imkansız olduğuna inandırmış ... bu durumda efe nasıl bir tavır takınır bilemiyorum ama bu durum gönülle değil ardakaşlarının sorunlarıyla ilgilenmesini sağlayacak ama tabi çok acı bir durum ... cana kendine nasıl bir gelecek kuracak acaba ya da kurabilecek mi bilemiyorum... bir de arkadaşlar mine kesin gitmeyecek kesin kalacak ve durumu da bir şekilde öğrenecek ve bunu herzaman Aslının başına kalkacak bundan eminim... bu arada mert diziden gitmiş galiba ayşe de fotoğrafları almış mineyi kurtarmış kesin:icon_whis:icon_whis mine annesinin yanına dönmeyi seçmeyecek galiba bana öyle geliyor kalacak sanki ve herkesin canını sıkmaya devam edecek gibi...

deadly_angel
04-09-07, 23:38
Bu uzaklaşma tutumu son derece saçma, Lemanın planı hızla ilerleyecek sırf bu yüzden.Aslının da kafası karışacak.Daha çoook bekleriz bu gidişle...

alaz_alaz
04-09-07, 23:45

ben aslı-efe olayını olabilir diye düşünüyorum çünkü,efe'ye ne aslı ne de deniz birşey anlatmadı.efe arkadaşının aşkına bakacak kadar karaktersiz değil ama bilmediği için aşık olabilir.eğer böyle birşey olmayacaksada neden efe'nin olanlardan haberi yok .bu bir soru işareti?:img-sorry

bir de deniz mine'ye döner ama kullanmak amaçlı değil.fragmanda mine'nin bayılma sahnesi vardı.ben mine'nin bir hastalığının olucağını ,bu yüzden de deniz'in destek amaçlı onun yanında olacağını aslı'nın da mine'nin durumunu bilmediği için yanlış anlayacak ve uzaklaşacağını düşünüyorum.yoksa deniz için mine kesin olarak bitti.yani aşık olduğu için dönmeyecek.tabi bu bir tahmin inşallah böyle birşey olmaz.ama boşuna bayılma olayını göstermezler.kesin birşeyler var bunun altında.

Ferny&Lety
04-09-07, 23:52
ben aslı-efe olayını olabilir diye düşünüyorum çünkü,efe'ye ne aslı ne de deniz birşey anlatmadı.efe arkadaşının aşkına bakacak kadar karaktersiz değil ama bilmediği için aşık olabilir.eğer böyle birşey olmayacaksada neden efe'nin olanlardan haberi yok .bu bir soru işareti?:img-sorry

bir de deniz mine'ye döner ama kullanmak amaçlı değil.fragmanda mine'nin bayılma sahnesi vardı.ben mine'nin bir hastalığının olucağını ,bu yüzden de deniz'in destek amaçlı onun yanında olacağını aslı'nın da mine'nin durumunu bilmediği için yanlış anlayacak ve uzaklaşacağını düşünüyorum.yoksa deniz için mine kesin olarak bitti.yani aşık olduğu için dönmeyecek.tabi bu bir tahmin inşallah böyle birşey olmaz.ama boşuna bayılma olayını göstermezler.kesin birşeyler var bunun altında.

ağzından kavak yelleri alsın..ne biçim tahmin o öyle ya:sad53::sad53::sad53:
deniz ve mine:sad53:aslı :sad53: Allahımm:sad53:

YİĞİT BEY el koyun şu olaya..deyinki Aslı Deniz olarak bitecek bu dizi..deniz mineye dönmeyecek aslı başkasıyla birlikte olmayacak deyin..lütfen:sad53:

alaz_alaz
04-09-07, 23:59
ağzından kavak yelleri alsın..ne biçim tahmin o öyle ya:sad53::sad53::sad53:
deniz ve mine:sad53:aslı :sad53: Allahımm:sad53:

kötü düşünüyorum ki perşembe günü iyi şeyler olursa sevinirim.şimdi iyi düşünüp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.bunu duymak istemezsin belki ama bu diziyle ilgili çoğu tahminim tuttu.inşallah bu sefer tutmaz.bir aslı-deniz hayranı olarak asla böyle olmasını istemem.bu arada imzandaki resimde çok şekerler!!!:img-icecr

Ferny&Lety
05-09-07, 00:01
Onların her zamanki şekerliği:img-icecr

Ya lütfen bu tahminin çıkmasın..açıkçası bndde snn gibi tahmn eddiyorum ama olmasını hiç istemiyorm
öle olursa dizimiz Dawson creek kırması die anılıcak
ben bunu istemiyom:sad53:
BEN ASLIYLA DENİZ AŞKINA İNANIYORUM
ONLARIN BİRLİKTE OLMASINI İSTİYORUM

iremege
05-09-07, 00:05

Ya lütfen bu tahminin çıkmasın..açıkçası bndde snn gibi tahmn eddiyorum ama olmasını hiç istemiyorm
bnde inanıyorum onların aşkına
cok seviyorum ikisini
Aslı&Deniz forever
Aslı-Deniz aşkların en güzeli:img-in_lo:img-in_lo

alaz_alaz
05-09-07, 00:06

tabiki sonuna kadar aslı-deniz!!!böyle bir aşk herkese nasip olmaz.düşünsene çocukluktan beri birbirilerine aşıklar.ve ileride de evlenseler tam süper olacak.yani sıradan bir aşk değil!onların ki diğer dizi aşklarına benzemiyor.:good:

ya ben senin imzaya kafayı taktım.deniz orada aslı'nın yanağını mı sıkıyor.:img-wink:

Ferny&Lety
05-09-07, 00:12
tabiki sonuna kadar aslı-deniz!!!böyle bir aşk herkese nasip olmaz.düşünsene çocukluktan beri birbirilerine aşıklar.ve ileride de evlenseler tam süper olacak.yani sıradan bir aşk değil!onların ki diğer dizi aşklarına benzemiyor.:good:

ya ben senin imzaya kafayı taktım.deniz orada aslı'nın yanağını mı sıkıyor.:img-wink:

sanırım evet..resmin tamamı görünmüyor diğer eliyle de pelinin elini tutmuş.pelinin iki elide onun o tek elinde..
çok tatlılaar:P

Yaa ben bugün fazla coştum.Arkadaşlar ben çıkıyorum.

PeLoshLu İboshLu rüyaLar..

Ben uyumadan önce şu Edebiyat araştırmamı bitireyim=) bye öpüLdünüz hepiniz

Duygu$
05-09-07, 01:11
ya başlasın artık şu dizi, gerçekten çok merak ediyorum.Ayrıca Efe ve Aslı da birbirine çok yakışırdı..Denizle Aslı zaten yakışıyor ama işte, iki insanın uzun bir geçmişi olunca her türlü yakışıyor...

*yasemine*
05-09-07, 07:03
efe ile aslının olmasını istemem ama denizde doğru yapmıyor eğer aslıya aşıksa ki öyle needn hiç savaşmadan pes ediyor biraz mücadele etmesi lazım değil mi:cheer:

Ferny&Lety
05-09-07, 07:40
az kaLdı ekran başında saçLarımız ıyoLmaya sinir krizLeri geçirmeye..
denize hak veriyorum.başka bi durum oLsa savaşırdı ama böLe bi durumda asLının yüzüne nasıL bakıcam die karaLar bağLamadan yapamaz

cennex
05-09-07, 08:08
az kaLdı ekran başında saçLarımız ıyoLmaya sinir krizLeri geçirmeye..
denize hak veriyorum.başka bi durum oLsa savaşırdı ama böLe bi durumda asLının yüzüne nasıL bakıcam die karaLar bağLamadan yapamaz

:img-hyste:img-hyste
bu bolumle ılgılı yapılan en mantıklı yorum valla
hepımız sınır krızı gecırecegız.
az once euro d de tekrar frankman gosterıldı.
gıcık oldm ya. offfff!!!
zavallı denız zavallı aslı ve tabıı zavallı efe...

Ferny&Lety
05-09-07, 08:09
:img-hyste:img-hyste
bu bolumle ılgılı yapılan en mantıklı yorum valla
hepımız sınır krızı gecırecegız.
az once euro d de tekrar frankman gosterıldı.
gıcık oldm ya. offfff!!!
zavallı denız zavallı aslı ve tabıı zavallı efe...

aynen Kübra aynen.gece biLmem kaça kdr peLosh başLığındaydık Ebru ve İremLe .tv açık zart zurt fragmanı gösteriyo deLi oLdum deLi...

cennex
05-09-07, 08:11
aynen Kübra aynen.gece biLmem kaça kdr peLosh başLığındaydık Ebru ve İremLe .tv açık zart zurt fragmanı gösteriyo deLi oLdum deLi...

neyse fundacım ya .. umarım fazla uzun surmez.
yoksa senın halın duman be cnm .
baya uzulmussun .
ama hangı bırımız uzulmuyor kı ya.
guya ızledıgımız en guzel bolum olacaktı ya...

yaseminergeneci
05-09-07, 09:16
ayy valla denizle aslıya çok üzülüyorum ya inşallah kavuşurlar fragmanı izledim

aslı: tamda aşkıma demişken eski deniz geri dönmüşken...

::::::::::::::::::::

deniz: babamınkarnında çocuğunu taşıyan birinin kardeşiyle birlikte olmak imkansız...

çok acıklı ya

hele efe ile denizin sürtüşmesi...

!vanessa!
05-09-07, 09:45
bende kavak yellerinin büyük bi hayranıyım benide aranıza alırsanız çok sevinirim
yeni bölüm gerçekten çok üzücü:icon_sorr

lazsolist
05-09-07, 10:41
bende kavak yellerinin büyük bi hayranıyım benide aranıza alırsanız çok sevinirim
yeni bölüm gerçekten çok üzücü:icon_sorr

hooşş geldin canım offf offff sattler geçççmekkk bilmiyorrr bir an önce başlasa da izlesek düşünmekten yeni bölüm hakkında hayeller kurmaktan en sonunda sinir hastalıkları hastanesine kaldırılıcam gene saçmalamaya başladım neyse hepimize iyi beklemeler

*duygu*
05-09-07, 11:04
Gerçekten günler geçmek bilmiyor zaten bir hafta ara beni iyice sabırsızlaştırdı umarım bundan sonra böyle ara olmaz çünkü çok kötü geçen hafta dizi olsaydı bu hafta 15.bölümü izliyor olcaktık yani.

Umarım Deniz Aslı'yı kendinden uzaklaştırmaya çalışmaz öyle olursa Aslı'nın onu kolay affedeceğini sanmıyorum.

zuzuhal
05-09-07, 11:10
Yarın sonunda kavak yelleri var.Ay 2 hafta beklettiler bizi yahu:( Bakalım gerçekten de Mine gidecek mi Almanya'ya...Deniz onu bırakmamalı.:) Ben her zaman DENİZ&MİNE ilişkisini tutuyorum.İnanıyorum ki onların aşkları kazanacak:) ;)

ecemsi
05-09-07, 11:12
arkadaşlarım geri sayıma son süratle devam:D:D
son 1 günümüz kaldı artık kavuşalım yeni bölümümüze böyle kolaj bölüm yayınlanması ne zor oluyormuş:img-blush
birdaha yayınlayacaklarsa perşembe dışında bir gün olsun ne güzel tekrar izleriz:happy0064

_HaLe_
05-09-07, 11:15
slm arkadaslr dediiniz gibi zmn geçmek bilmio ama merak etmein bi bakcaz tv karşısnda yeni bölümü izliorz:):):) umarım izlerkende mutlu oluruz:( yha her şey o kdr karıştıki her bölümü iple çekiorz yhaa umarım dilediğimiz şeyler olur...

Cey0}
05-09-07, 11:16
arkadaşlarım geri sayıma son süratle devam:D:D
son 1 günümüz kaldı artık kavuşalım yeni bölümümüze böyle kolaj bölüm yayınlanması ne zor oluyormuş:img-blush
birdaha yayınlayacaklarsa perşembe dışında bir gün olsun ne güzel tekrar izleriz:happy0064
bencede.Hem çok uzun sürüyor.Hasretimiz artıyor.Bir daha perşembe kolaj falan vemrsinler.Başka gün yayınlasınlar.Bu bölümü fragmanı gördükçe daha da merak ediyorum.Çok heyecabnlı jmatrak bir bölüm olucak.

ecemsi
05-09-07, 11:19
bencede.Hem çok uzun sürüyor.Hasretimiz artıyor.Bir daha perşembe kolaj falan vemrsinler.Başka gün yayınlasınlar.Bu bölümü fragmanı gördükçe daha da merak ediyorum.Çok heyecabnlı jmatrak bir bölüm olucak.

artık fragmanı izleyerek kendime işkence etmeyi bıraktım çünkü her izlediğimde moralim daha çok bozuluyor:icon_sorr:img-blush
kolaj yayınlamasınlarda başka birşey istemiyorum..
genel olarak mineyle ilgili birşey merak etmesemde bu bölümde almanyaya hakkaten gidebilecekmi onu bile merak ediyorum gideceğini sanmıyorum ama:D:D:D

aylince
05-09-07, 12:15
Yarın sonunda kavak yelleri var.Ay 2 hafta beklettiler bizi yahu:( Bakalım gerçekten de Mine gidecek mi Almanya'ya...Deniz onu bırakmamalı.:) Ben her zaman DENİZ&MİNE ilişkisini tutuyorum.İnanıyorum ki onların aşkları kazanacak:) ;)

zuhalcım süper yorum:)

her sahneleri de ayrı bir guzel oluyor.geçen bolum beraber sahneleri yoktu.iyice ayırdılar galiba demiştim.ama senarist bu sefer birlikte sahne yapmış.fragmanda gordum heyecanlandım:)

Merviş
05-09-07, 12:18

her sahneleri de ayrı bir guzel oluyor.geçen bolum beraber sahneleri yoktu.iyice ayırdılar galiba demiştim.ama senarist bu sefer birlikte sahne yapmış.fragmanda gordum heyecanlandım:)

evet betül ablacım sahneleri süper.. Mine denize gidiorum derken süper ya sanki bu dizide onların aşkı anlatıo ama bu hafta ayrılık var gibi yansıtıolar.. Yani senarist de bilio deniz&mine aşkının farkını :img-wink:

aylince
05-09-07, 12:25
haklısın mervecim burada çogu kişi aslı-deniz dese de herkese yansıyan duygunun ne kadar farklı oldugunu anlıyorsun:) mine-deniz aşkını anlatıyor gibi yansıyor bize:) ama ben mutluyum boyle yansıdıgı için.çunku bizce aşk mine-deniz arasındaki duygu.dogru olan bu bence:)

bu arada efeye ne olacak acaba.sanki artık gonul-metin ilişkisine tamam diyecek gibi dusunuyorum

selınnn
05-09-07, 12:32
ortada deniz&aslıcılar yokken biz biras yorum yapalım:)normalde denizin minenin gidişinden etkilenmesi gerek ama şuan aslıyla işler karıştığı için pek düşünmeyebilir ama mine eger hastaysa deniz bundada kayıtsız kalmaz herhalde:img-yes:hala aslı aslı die düşünrse yuh derim:)

serseri_mayın90
05-09-07, 12:33

cnm aslında bende mine-deniz sahnesi olsun artık diodm. yani foto olayından sonra hiç yanyana gelmediler. aslıyla olamıcam dedikten sonra bi mineyle yüzleşsin. hala ona karşı bişi varmı içinde yoksa tamamen mine düşüncesini attımı kafasından...

aylince
05-09-07, 12:38
selincim çok tatlı yorumun oratada aslı-denizciler yokken çoşalım biraz demişsin:) biz o konuyu kendi aramızda konuştuk forumda artık tartışma yok.herkes dusuncesini ozgurce ve diger tarafa saygılı olarak onları kırmadan soyluyor:)

bence deniz minenin gidişinden etkilenebilir.ama artık denizin duyguları çok karışık.aslıya da çok baglandı.ne hissettigini bilmiyor gibi bir durumda sanki deniz.sevdigi,aşık oldugu minenin yalanlarını ogrendi.ondan uzaklaşmaya çalıştı.bir yandan dostunun ona aşkını ogrendi.duyguları karıştı.umarım mine iyidir.mine uzulmesin diye ona donsun istemem.mineyi sevdigi için ona donsun istiyorum.bu da zaman alacak.çunku affetmesi zor denizin.ama aşk kazanmalı mine-deniz:)

evan_fun
05-09-07, 12:58
selincim çok tatlı yorumun oratada aslı-denizciler yokken çoşalım biraz demişsin:) biz o konuyu kendi aramızda konuştuk forumda artık tartışma yok.herkes dusuncesini ozgurce ve diger tarafa saygılı olarak onları kırmadan soyluyor:)

bence deniz minenin gidişinden etkilenebilir.ama artık denizin duyguları çok karışık.aslıya da çok baglandı.ne hissettigini bilmiyor gibi bir durumda sanki deniz.sevdigi,aşık oldugu minenin yalanlarını ogrendi.ondan uzaklaşmaya çalıştı.bir yandan dostunun ona aşkını ogrendi.duyguları karıştı.umarım mine iyidir.mine uzulmesin diye ona donsun istemem.mineyi sevdigi için ona donsun istiyorum.bu da zaman alacak.çunku affetmesi zor denizin.ama aşk kazanmalı mine-deniz:)

cnmm çok güzel bi yorum yazmışsn deniz&mine aşkının sonunu görmiorum çnkü seninde dediğin gibi minenin yalanları ortaya çıkar çııkmaz aslının kendisine olan aşkını öğrendi ve kafası karıştı bir anda ama ilerde ne olck hiç bilmiorum tabi ben deniz mine olsn istiorum o ayrı ama
senin de dediğin gibi aşk kazansın(deniz&mine)

HSVEKY
05-09-07, 13:01
arkadaşlar alıntıdır çok hoşuma gitti ve yazmak istedim umarım bazı sorulara yanıt olur...
Deniz'den Aslıya...
Aslım,biliyosun seninle ne günler geçirdik neler atlattık.Nasıl girsem konuya bilemiyorum.Kendime inanamıyorum aslım.Nasıl birden büyüdü bu aşk içimde.Ne zaman sardı heryanımı.Aslım sen varken,senin gözlerin varken nasıl baktım bi başkasının gözlerine...Anla Aslı ben minenin gözlerine sadece baktım,görmedim.Ama seni,kalbini gördüm aslım.Kalbimdeki yerin o kadar derinmiş ki ben bile farkedemedim.Seni o kadar derinime sakladım ki ben bile anca hissediyorum aşkını.Hayatında başka bir erkeğin olmasını düşünmek bile en keskin bıçağı sapladı kalbimdeki derin yerine...O zaman hissettim seni,içimdeki tuhaflığın aşk olduğunu o bıçakla anladım.Canım çok acıdı aslım.Affet beni çok geç anladım.Biliyorum artık hiçbirşey eskisi gibi olamıcak.Ama ben yine de umutluyum.Hatırlıyomusun bana hep n'olursa olsun umudunu yitirme demiştin.Senin dediğini yapıyorum aslım.İçimdeki yerin hiç değişmicek.Uzattığm ellerimden bahsetmişsin .O eller sana karşı hep yumuşak oldu hep kalbine dokundu aslım bundan sonra da öyle olcak.Kim olursa olsun anladım ki aşk bir kere girer insanın hayatına...Benim aşkım sensin Aslım.Badem ağacında başlayan hikayemizi senin yazdığım mektupla bitirmeyelim.Devam edelim Aslım.Unutma Anla ki sen de benim TEK AŞKIMSIN...

bercis
05-09-07, 13:15
artık bu durum kafa karışıklığını fazlasıyla aştı. mine bile itiraf etti. aslıya dediki ''benle beraberken bile onun aklında hep bi başkası vardı''. mineye gerçekten aşık olsa aklında bi başkası olmazdı. sonradan da gerçek aşkı aslıda buldu. hem neler yaptılar aslıyla. ne güzel sözler söyledi onaa. bunların hangi birini mineye yaptı veya söyledii?? onun gönlünde hep bi boşluk vardı. ve o boşlukta aslı sayesinde artık tamamen dolduruldu.
ayrıca bu dizi dawson's creek'de değill. aslı-efe diede bişey olmıycak.deniz aslıdan asla vazgeçmiycek.
tabiki herkesin fikrine saygı duyuyorumm.ama sonunda gerçek aşk kazanıcak.

YANİ;
ASLI&DENİZ

britneysinem
05-09-07, 13:29
arkadaşlar alıntıdır çok hoşuma gitti ve yazmak istedim umarım bazı sorulara yanıt olur...
Deniz'den Aslıya...
Aslım,biliyosun seninle ne günler geçirdik neler atlattık.Nasıl girsem konuya bilemiyorum.Kendime inanamıyorum aslım.Nasıl birden büyüdü bu aşk içimde.Ne zaman sardı heryanımı.Aslım sen varken,senin gözlerin varken nasıl baktım bi başkasının gözlerine...Anla Aslı ben minenin gözlerine sadece baktım,görmedim.Ama seni,kalbini gördüm aslım.Kalbimdeki yerin o kadar derinmiş ki ben bile farkedemedim.Seni o kadar derinime sakladım ki ben bile anca hissediyorum aşkını.Hayatında başka bir erkeğin olmasını düşünmek bile en keskin bıçağı sapladı kalbimdeki derin yerine...O zaman hissettim seni,içimdeki tuhaflığın aşk olduğunu o bıçakla anladım.Canım çok acıdı aslım.Affet beni çok geç anladım.Biliyorum artık hiçbirşey eskisi gibi olamıcak.Ama ben yine de umutluyum.Hatırlıyomusun bana hep n'olursa olsun umudunu yitirme demiştin.Senin dediğini yapıyorum aslım.İçimdeki yerin hiç değişmicek.Uzattığm ellerimden bahsetmişsin .O eller sana karşı hep yumuşak oldu hep kalbine dokundu aslım bundan sonra da öyle olcak.Kim olursa olsun anladım ki aşk bir kere girer insanın hayatına...Benim aşkım sensin Aslım.Badem ağacında başlayan hikayemizi senin yazdığım mektupla bitirmeyelim.Devam edelim Aslım.Unutma Anla ki sen de benim TEK AŞKIMSIN...

ayy allahım harika bir mektup yaa çok saol eklediğin için...gerçketen çok güzekl bir mektup bu mektuba kim kale almaz yaa yaa:(

ecemsi
05-09-07, 14:03
ee arkadaşlar yorum yokmu ya.. sessiz kalmış forum:( tabi 2 hafta geçince bölümle ilgili tüm yorumlar yapıldı. artık yeni bölümü bekliyoruz..:D
ececim bi anket daha mı yapsan beklenmio böle:D özette geldi. benim yazcağım bişi kalmadı:img-pilot:P

kuzucum bunu yazalı baya oldu sanıyorum ama ben yeni görüyorum:D:D
doğru söylüyorsun canım geçmiyor böyle anket yapayım bari dediğin gibi:D:D

6123m
05-09-07, 14:25
arkldaslar slm herkese yen ıgırdım :D

ayy suu mektup sprrr. kım yazdıı bunu denızmi? .ayrıcaa ecemcım lutfen anket yap cok keyıfli oluyor...

alaz_alaz
05-09-07, 14:29
ya sanki 2 hafta değilde 2 ay geçmiş gibi oldu ya.gerçi ilk defa perşembeyi karnıma ağrılar girerek bekliyorum,olacaklardan korktuğumdan.hep tatlı bir heyecanla beklerdim şimdi ise çok farklı.ooooof ooof!!!

!vanessa!
05-09-07, 14:31
ece ve merve teşekkürler beni aranıza aldığınız için ben begüm
mektup gerçekten çok güzel murat-canan ilişkisi ortaya çıkmasaydı aslı&deniz şimdi birliktelerdi ama :icon_sorr

gzmklc
05-09-07, 14:34
arkadaşlar bu hafta reytingelin çok tehlikdede olduğunu düşünüyorum ben

çünkü yarın saat 20:00 de showdada son osmanlı yandım ali var ve öok öenmli bir film bence yine ilk 3e gireriz tabii reytinglerde ama 1.liği kaptırabilirz bence ya sizce??

serseri_mayın90
05-09-07, 14:37

çünkü yarın saat 20:00 de showdada son osmanlı yandım ali var ve öok öenmli bir film bence yine ilk 3e gireriz tabii reytinglerde ama 1.liği kaptırabilirz bence ya sizce??
aa yrnmıydı o film:( bn izlemeyi düşünmüştüm ama yanii kavak yelleri sonuçta. kaçırılmaz. burdan herkese önerimm...
bırakın s.o.y.a yi. kavak yellerini izleyin siz:D gösterirler o filmi bi daha:img-hyste

6123m
05-09-07, 14:38

ayy anen cnmm :( esas reytıngg savası sımdı baslıyorr egr 1.ligi kaptırırsak olan olr kose yazrları hemen baslarlar konusmaya :S ne olcak bılmıorm ama sanmıorm cevremdekı herkes su anda k.y ızlıor ama bılemıormm :(

yağğğmur
05-09-07, 14:40

ben şahsen öyle düşünmüyorum son osmanlı yandım ali olsa bile sonuçta kavak yellerinin bu bölümünü uzun zamandır bekleyenler var... ve gerçektende çok heyecanlı bir yerde bitti..zaten izleyici kitlesinin çoğunluğu genç olduğu için bence "son osmalı yandım ali" yi değil kavak yellerini seçerler ve yine 1.liği kimseye kaptırmayız Bence !!! e tabi benden daha farklı düşünenler vardır onların fikirlerinede saygımız sonsuz:img-yes::happy0064:D:D:D:D:D:D

alaz_alaz
05-09-07, 15:12
yandım ali'yi geçen haftalarda yine göstermişlerdi sanırım onun için zannetmiyorum 1.olacağını.ama kurtlar vadisi başlayınca 2.oluruz.

Ferny&Lety
05-09-07, 15:14
Deniz'den Aslıya...

Yaa ufff koptum ne mektuptur bu yaa:sad53:

Kim olursa olsun anladım ki aşk bir kere girer insanın hayatına...Benim aşkım sensin Aslım.Badem ağacında başlayan hikayemizi senin yazdığım mektupla bitirmeyelim.Devam edelim Aslım.Unutma Anla ki sen de benim TEK AŞKIMSIN...

ay ağLarım ben yaaa:sad53:

Deniz & AsLı for ever!!!

aslış
05-09-07, 15:14

bende tam bugün bu konuyu konuştum sağolsun bana moral verdi bu bölümün önemli bir bölüm olduğunu gene iyi bir reyting alacağımızı söyledi...

ama benim genede içimde korku var son osmalı yandım ali vizyona girdiğinde çok büyük ses getirmişti..neyse iyi olan her zaman hakettiği yerde olur:good:

YoShYÖzGe
05-09-07, 15:18
1 gün kaldı:happy0064
2 hafta boyunca bu bölümü bekledim:happy0064
Deniz&Aslı aşkı neden olamıyor neden yaa:sad53:

Ferny&Lety
05-09-07, 15:23
1 gün kaldı:happy0064
2 hafta boyunca bu bölümü bekledim:happy0064
Deniz&Aslı aşkı neden olamıyor neden yaa:sad53:

oLur oLur merak etme sen.aşk kazanacak aşk..onLarn aşkı kazanacak

arkadaşLar reytnig konusunda kaygınız oLmasın hiç bi ky izLeyicisinin başka bişeye kayacağını düşünmüyorum yarın.çünkü 2 haftadır bekLeniyo bu böLüm..

angels18
05-09-07, 15:43
herkse mrb arkadslar ayy bu mektup nerden cıktı ya cok güzel yazmış deniz okurken bile cok kötü oldum sanki mektup bana yazılmıs gibi heyecanlandım off off meğer denizn aşkı neymiş böyle yaa

ecemsi
05-09-07, 15:52
1-bizim oyuncular yerine başka oyuncular yerleştirilecek olsaydı başroldeki 4 kahramanımız yerine kimleri seçerdiniz??

2-sizce minenin bayılma sebepleri neler olabilir??

3-pelin karahanın diksiyon dersleri almadığını biliyoruz.. sizce diksiyon dersi almalımı???

4-diğer anketlerde en başarılı oyuncuyu dağhan olarak seçmiştik dağhandan sonra sıralayacak olursak kavak yellerinin en iyi performanslı oyuncuları kimler?

5-dizide efemizin karşısına yeni bir aşk çıksa aşık olacağı kızın karakteri nasıl olmalı ve bu rolü kimin oynamasını isterdiniz?

HAZIRLAYANLAR:ecemsi (ece),serseri_mayın90 (merve)

ecemsi
05-09-07, 16:08
1-bizim oyuncular yerine başka oyuncular yerleştirilecek olsaydı başroldeki 4 kahramanımız yerine kimleri seçerdiniz??

3-pelin karahanın diksiyon dersleri almadığını biliyoruz.. sizce diksiyon dersi almalımı???

4-diğer anketlerde en başarılı oyuncuyu dağhan olarak seçmiştik dağhandan sonra sıralayacak olursak kavak yellerinin en iyi performanslı oyuncuları kimler?

5-dizide efemizin karşısına yeni bir aşk çıksa aşık olacağı kızın karakteri nasıl olmalı ve bu rolü kimin oynamasını isterdiniz?

arkadaşlar kendi yazısını alıntı yapanı göremessiniz birdaha:happy0064

1-efenin yerine cem yılmaz:happy0064
denizin yerine mehmet günsür:happy0064
mine yerine ece erken:happy0064
aslı yerinede eylem yıldız( komedi oldu böyle bir ekiple kavak yelleri düşünemiyorum:D)

2-mine bence ilaç alıck bu bölümde bana öyle geliyor daha öncede yapmaya çalışmıştı başaramadı busefer işleri iyice karıştı bence bayılma sebebi bu..

3-pelin karahanın çok cici bir ses tonu var ben gerçekten beyeniyorum ama sanki biraz ders alsa iyi olur gibi geliyor... göze batıcak birşeyi yok ama bazen kelimeleri yuvarlıyor:D

4- dağhandan sonra aslı enver derim kesinlikle;) daha sonra pelin karahan ve daha sonra iboş.. 4 lünün dışındada yaman tarcan gerçekten iyi bir oyuncu asmalı konaktada hep oyunculuğunu beyenirdim zaten:D:D

5-efenin aşık olacağı karakter öyle biri olmalı ki efe gibi deli dolu olmalı yaşıtı olmalı ve onu üzmeyecek biri olmalı
mesela efenin yanına kamyonda başına dert açan kız gibi biri lazım ama daha güzel olmalı:D
ırmak ünal gibi biri olabilir o kız deli dolu rolleri çok iyi oynuyor:D:D

serseri_mayın90
05-09-07, 16:15

cevaplayasım geldi:D

1)seçim yapmak çok zor. onlar rollerine o kadar yakıştıki başkalarını düşünemiyorum.. ama deniz yerine arda kural, mine yerine billur yazgan yada ece erken olabilirdi ama şimdiki kadro süper bence. ben pelini aslıyı iboşu ve DAĞHANI seviyorum:D
2)minenin hasta olma ihtimali var bence. intihar etmez heralde:icon_whis

3)bence şimdilik gayet başarılı. ama kendini geliştirmek için bişeyler yapabilir:img-wink:

4)dağhandan sonra aslı enver bence:) rolünü çok iyi yapıyor. ondan sonrada ibrahim ve pelin gelio:):img-yes:

5)bence efe gibi azcık çılgın olmalı. bi o kadarda aklı başında düzgün bi kız olamalı. annesi beğensin demi:D kim oynasa.. bulamadm merve sevi olabilir:icon_whis
hem adı merve yani:D dağhan&merve yazarız banada pay çıkar:img-hyste:img-hystesaçmaladım yaww

alaz_alaz
05-09-07, 16:16

1.valla bu soruya cevap veremiyorum.çünkü onların yerine başkalarını düşünemiyorum.

2.bence bir hastalığı var.

3.bence gerek yok.ama ders alırsa kendisi açısından iyi olur.

4.deniz'in babası,efe'nin annesi,deniz,alp diye sıralayabilirim.her ne kadar en çok aslı'yı sevsemde bence oyunculuk olarak bunlar daha iyi.ama aslı'da daha önceden bir dizi yada filmde oynamamasına rağmen çok başarılı.

5.bence o biraz daha ağır olmalı ki,efe çok ileri gitiğinde onu frenleyebilsin.onun sevgilisi rolünüde ,ben hayat bilgisindeki ipek erdem'i çok beğenirdim.o olabilir.

selınnn
05-09-07, 16:23

öncelikle ece ve merveye teşekkürler:happy0064
şimdi başlıorum:)
1-efe yağmur atacan olabilrdi denizde ismail hacıoğlu:happy0064yağmur atacanı bilmem ama iso çok güsel oynardı deniz karekterini:happy0064
2-minein bayılmasına çok üzüldüm annesinden kalan bi rahatsızlık fln olblr olmayadabilr:icon_sorr
3-aslında o kdr göze batmıo ama yinede biras tuhaf konuşuo:)
4-tabi dağhan süper saten:img-yes:ondan sonra aslı enver.yani dağhanla aslı anver ebnim favorilerim ç