Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 7)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
Alaz_alazcım yorumlarına bayılıyorum replerim feda olsun sana.:)
Arabada nerde dedi ya ne kadar inkar etse de o da seni seviyor diye.
Ben hatırlamıyorum da öyle bir şeyi biri bana açıklayabilir mi?
Unutmuş da olabilirim izlememiş de.
:img-wink:
canım saolasın.yani deniz mine'ye aşık dediklerinde bizede böyle yorumlar yapmak gerekiyor ister istemez.
bu arada o sahne hatırlarsan benzinlikte mektup hakkında konuştular sonrda efe 'yi bulmak için arabya bindiler.orada içlerinden konuşuyorlardı.deniz :ne kadar inkar etsede oda seni seviyor.herkelimesi aşk dolu(mektuptan bahsediyor).ne mektuptu ama diyor.
aslı'da :ne mektubu.yoksa benim ona yazdığım mektubu mu buldu falan diyor.
en azından deniz'in aslıya aşkını anlatmasıyla mineden hoşlandığını gösterme şekilleri farklıydı
mineyi sewmiş olsa bile deniz aslıyı daha çok sewdi yani
arkadaşlar bi mektubun alıntısını yapmıştım hatırlarsanız ordaki mektubu kimse kafasından uydurmadı ileriki bölümlerde görebiliriz yaniiii....
ya deniz mine'ye kırgın falan değil.ona ve dedelerine acıdığı için yardım bile etti.o iyi niyetli bir çocuk. şunu söyleyebilirim.mine başta kullandı deniz'i ama şimdi çok fena aşık.ama bence deniz artık mine'yi sallamıyor.yani ilkbaşta olsaydı gerçekten kırgın olurduda şimdi yardım bile ediyor.yani onu sıradan bir insana yardım eder gibi yardım etti o kadar.sevse onca şey yaptığı için değil ona yardım etmek onun yüzüne bile bakmazdı.
deniz mineye aşk anlamında kırgın.ama bu aşık degil anlamına gelmiyor.aslıya aşık anlamına gelmiyor.denizin yaşadıkları da etkilenmesi bakımından çok dogal hak veriyorum.once aşık oldu mineye.onu çok sevdi.deger verdi.babasına bile dedi "sevdigin için yapmaman gereken birşey yapar mıydın" dedi.sonra da mineyle havaalanına gittiler.ama bir baktı mine kaçma dusuncesinde ve onu hiç sevmemiş.uzuldu.yanında dostları vardı.daha çabuk toparlandı.sonra mine senin için dondum dedi ve anneannesinin denize minenin yanında bulunun demesiyle hep mineyle yakınlaştı.ama ona aşk anlamında guvenemedi.kırgındı.ama aşk bitti anlamında degil bu sadece kırılma ve guvensizlikle ilgili birşey.boyle bir duygudayken bir yandan da alpin aslıya aşkından,aslının mektubundan ve minenin yaptıgı yanlışlardan etkilenerek aslıya yoneldi.aslıyı mine nedeniyle kırmak uzmek istemedi.artık aslıya aşıkmış gibi yansıtıyorlar.ama bu konuda bize de hak verin.biz inandırıcı bulmuyoruz.sadece boyle.mine için yaptıklarından,duygularından ve bu anlattıklarımdan sonra aslıya yonelmesi hiç bir anlam ifade etmiyor.ama seven sevmiş.sizler çok daha fazlasınız zaten.ama yorumlarımıza gulmeyin.hoş olmuyor..saygı ve anlayışla savunuruz sevdigimiz aşkı:)
captainsparrow 06-09-07, 12:05 bence deniz aslıya hiç bi zaman efe gibi bakmıyodu çok daha farklıydı davranışları.efe aslıya tamamen kardeşine bakarmış gibi bakıyodu ama deniz öle deildi.zaten bence deniz aslıya en başından beri aşıktı.ama aslı hep yanındaydı o yüzden bunu anlamadı.ne zamanki alp geldi deniz beyin kafasına dank etti.ama hala duygularından tam anlamıyla emin deildi çünkü efeye eğer herşey filmlerdeki gibi olsaydı aslıyı neden kıskandığımı anlardım demişti.mezuniyet gecesi de aslıya sırılsıklam aşık olduğunu farketti.:happy0064eh biraz gecikmeli oldu ama buna da şükür.ya mineyle birlikte olup hiç anlamasaydı mazallah!!!
ama hatırlarsan başka bi akşam yine bu sözü düşündü ve çok sinirlenip bardağı masaya vurdu.hem başka bi akşam da herkes anladı bi sen anlamadın demişti hatırlarsan.bence bu aşkı tekrar düşün!!!tabi buna aşk denirse...etkilenme ve aşkı karıştırmayalım lütfen.ben insanın hayatta bi kere aşık olabileceğine inanırım.deniz de aslı da gerçek aşk birbirleri için.hem deniz ilk bölümlerde doğru insanda söz etmişti.deniz mineden HOŞLNIRKEN mine merte aşıktı deniz aslıya aşıkken mine denizden hoşlanmaya başladı.demekki birbirleri için doğru insan deiller bi de bu gözle bakın.
katılıyorum kesinlikle.biz burada deniz'in mine'ye aşık olmadığını anlatamıyoruz minecilere.ama dizimiz en kısa zaman da bu büyük aşkı herkesin gözüne soka soka izletecek.bence o zaman başka söze de gerek kalmayacak.çünkü aşkların en güzeli onlarınki.böyle bir aşk herkese nasip olmaz.mine-deniz arasında yaşananlar çok sıradandı.ama bunlarınki çocukluktan beri aşıklar.bu çok özel bir aşk!
:img-in_lo
captainsparrow 06-09-07, 12:13 katılıyorum kesinlikle.biz burada deniz'in mine'ye aşık olmadığını anlatamıyoruz minecilere.ama dizimiz en kısa zaman da bu büyük aşkı herkesin gözüne soka soka izletecek.bence o zaman başka söze de gerek kalmayacak.çünkü aşkların en güzeli onlarınki.böyle bir aşk herkese nasip olmaz.mine-deniz arasında yaşananlar çok sıradandı.ama bunlarınki çocukluktan beri aşıklar.bu çok özel bir aşk!
:img-in_lo
ben de kesinlikle sana katılıyorum çok basitti aşk falan deildi ben zaten ilk görüşte aşka inanmam aşk zaten dış görünüşle olmaz ki bak mineye dıştan iiydi ama denizi çok üzdü!ilk görüşte aşk deil etkilenme olur ancak.çünkü insanlar tanıyarak severler birbirlerini.o yüzden ortada mine deniz aşkı die bi şey yok sadece mazide kalan bi mine deniz birlikteliği var!!!
Yaa neden mineye düşmansız bu kadar anti lafına karşı olalım prıl pırl 4 yetenekli oyuncu 1 yanlış valan o kız keyften bu rolu oyamıo siz ondan nefret edio demkki bu kadar iyi oynuo.Pelin de süper hepsi süper mineye anti sözü hiç yakışmıo hiç brine yakışmıo.
biz mine-deniz aşkını seviyoruz,onu savunuyoruz..siz aslı-deniz,biz sizin yorumlarınıza saygı duyuyoruz..fakat biz yorumlarımıza gülünsün istemiyoruz..
valla şu deniz-mine diyenlere hayranım.hala deniz mine'ye aşık diyolar valla bravo!
evet kardeşim deniz mine'ye aşık hatta öyle aşık ki ona olan aşkından aslı için film hazırladı ''aşkıma''diye.:img-hyste ve hatta öyle öyle aşık ki aşkından hep geceleri aslı'yı düşünüyor.(yanlış anlamayın mine'ye aşık olduğundan aslı'yı düşünüyor.).bi de mine'ye aşık olduğu için arabada 'ne kadar inkar etsede oda seni seviyor ''dedi.ha bi de masada şeker paketlerken aslı'nın gözlerine hayran hayran bakarken mine'ye olan aşkını düşünüyordu.daha sayamıyacağım bir sürü şey var.
ama tabi bunların hepsi mine'ye aşık olduğundan.:img-hyste
alemsiniz ya!!!
biz aşkı mine-deniz'de gördük..siz bizimle aynı görüşte olmayabilirsiniz..biz size saygı duyuyoruz..şu güne kadar hiçbir şey söylemedik,gülmedik yorumlarınıza..bizler de kırılıyoruz yorumlarımıza bu şekilde gülününce..renkler ve zevkler tartışılmaz..siz de lütfen bize biraz saygı duyun..
minecilere anlatamıyoruz mine-deniz aşkının olmadığını demişsiniz,biz bu aşka inanıyoruz..ve mine-deniz arasında geçenler sıradan değil çok özel olduğunu düşünüyoruz..bunlar bizim düşüncelerimiz..
alaz_alaz anlatmaya çalışınca sorun oluyor zaten.duygunuzu savunursunuz.ama gulmek ve siz yanlış yorumluyorsunuz demek olmuyor.herkes yorum yapar.herkes aşkını savunur.deniz aslıya aşıgım da dese denizin aslıya aşkına inanmıyoruz.biz mine-deniz aşkınsevdik bu aşka inandık..aşka bakışımız boyle.nedenlerini de anlattım:)duygumuz mine-deniz:)
siz de nedenlerinizi anlattınız.tamamdır.ikna etmeye çalışınca olmuyor..
ya deniz&aslıcılar hala nie analamıosunuz deniz ilk mineye aşık oldu ilk görüşte aşktı onun ki ama siz kabullenemiosuz nedense:icon_whisdeniz&minecilerede saygı göstermenz gerek dalga geçmeniz deil:img-wink:belki bizde denzin aslıya aşık olduğuna inanmıoruz o mektubu gördünce etkilendiğini düşünüorus ki öle bence ama kimsenin fikirleriyle dalga geçmioruz:img-pilot mine şuanaa kadar hiç bi yalan sölemesydi deniz hala mineye aşıktı.saten mert herşei anlatınca hemen aslıya yöneldi deniz:img-wink:
aylince aysede selınnn yorumalrınıza katılıoruz.Biz deniz&aslıcılara saygı duyorus.Lütfen sizde deniz&minecelere sygı duyun.
Yaa neden mineye düşmansız bu kadar anti lafına karşı olalım prıl pırl 4 yetenekli oyuncu 1 yanlış valan o kız keyften bu rolu oyamıo siz ondan nefret edio demkki bu kadar iyi oynuo.Pelin de süper hepsi süper mineye anti sözü hiç yakışmıo hiç brine yakışmıo.
ebrucum haklısın ama sevmek zorla degildir.karakteri de oyuncuyu da sevmeyebilirler.bu konuda birşey demiyorum zaten ama saygılı olunmalı yine de..
dizide de denizin boyle bir repligi vardı ya o nedenle yapmışlardır.ama minenin yanlış olmadıgını deniz bile biliyor.deniz mineyi gerçekten çok sevdi.çok deger verdi.bunları haketmedi.bu nedenle çok kırgın.mine pişman..deniz kırgın..aşk kazanmalı mine-deniz diyorum:) mine de denizi çok seviyor.ikisinin arasındaki duyguyu hep hissettirdiler.bu aşkı çok sevdim:)
baharcım arabada dusunurken dedi efeyi bulmaya giderlerken.sonra aslı "sen başka birisini başka birisi de seni severken olmaz "deyince.sustu kaldı birşey demedi ama mesela burada da demedi birşey
Betül ablacım teşekkürler.
O gün bizde misafir vardı tam duyamamıştım ne dediklerini bunu öğrendiğim iyi oldu.:)
Valla ne yalan söyleyeyim ben de artık Denizin Mineye aşık olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca Denizin Aslıya duyduğu dostluk duygusu bile Mineye duyduğu aşktan daha büyük ve onun için değerliydi...
captainsparrow 06-09-07, 12:22 biz zaten deniz minecilere saygı duyuyoruz.hem herkes aslı denizci olsaydı tadı olmazdı biz sadece hala DENİZ MİNEYE AŞIK demenizi anlamsız buluyoruz!!! çocuk daha ne yapsın aslıya aşık olduğunu anlatmak için en sonunda tüm gece uyumadı video hazırladı o bile yetmedi!!!
arkadaşlar biz aslı&denizcilere daima saygı duyduk onları eleştirme dalga geçme anticilik gibi bir durumda bulunmadık aslı'cılara yakışmaz:img-wink: ben aslı&pelinciyim anticilik falan asla olmaz:img-wink: dizide aslı&deniz olacağı kesin değil zaten :icon_whis
Sorun tam da burda başlıyor işte.Biz Aslı Enver'e bişey diyomuyuz?Yani en azından ben demiyorum ben Anti-Mine'ciyim yani Mine karakterini sevmiyorum Aslı Enver'i değil?Aradaki fark çok farklı herhalde biz onun oyunculuğuna herhangi birşey söyledik mi burda Mine hakkında yorum yapıyoruz.
Her iki taraf ta birbirini ikna etmeye çalışınca ister istemez tartışma ortamı oluşuyor.Bence bu insanların aşka bakışı ile ilgili bişey.
Nasıl derseniz mesela siz ilk görüşte aşk'a inanıyorsunuz,Mine-Deniz aşkı size normal geliyor,biz de zamanla oluşan,görüntüyle karakterin birleştiği aşka inanıyoruz ve Deniz-Aslı diyoruz.Bu kadar basit.
deniz mineye aşk anlamında kırgın.ama bu aşık degil anlamına gelmiyor.aslıya aşık anlamına gelmiyor.denizin yaşadıkları da etkilenmesi bakımından çok dogal hak veriyorum.once aşık oldu mineye.onu çok sevdi.deger verdi.babasına bile dedi "sevdigin için yapmaman gereken birşey yapar mıydın" dedi.sonra da mineyle havaalanına gittiler.ama bir baktı mine kaçma dusuncesinde ve onu hiç sevmemiş.uzuldu.yanında dostları vardı.daha çabuk toparlandı.sonra mine senin için dondum dedi ve anneannesinin denize minenin yanında bulunun demesiyle hep mineyle yakınlaştı.ama ona aşk anlamında guvenemedi.kırgındı.ama aşk bitti anlamında degil bu sadece kırılma ve guvensizlikle ilgili birşey.boyle bir duygudayken bir yandan da alpin aslıya aşkından,aslının mektubundan ve minenin yaptıgı yanlışlardan etkilenerek aslıya yoneldi.aslıyı mine nedeniyle kırmak uzmek istemedi.artık aslıya aşıkmış gibi yansıtıyorlar.ama bu konuda bize de hak verin.biz inandırıcı bulmuyoruz.sadece boyle.mine için yaptıklarından,duygularından ve bu anlattıklarımdan sonra aslıya yonelmesi hiç bir anlam ifade etmiyor.ama seven sevmiş.sizler çok daha fazlasınız zaten.ama yorumlarımıza gulmeyin.hoş olmuyor..saygı ve anlayışla savunuruz sevdigimiz aşkı:)
biz size mine-deniz'i destekliyoruz dediğinize gülmüyoruz.deniz mine'ye aşık dediğinizde açıkçası komiğime gidiyor.çünkü sırf bu aşkı istediğiniz için olaylara objektif bakmıyosunuz.körükörüne savunuyorsunuz.
sana mine'ye aşık olmadığına dair bariz bir örnek vereyim.
hatırlarsan bu yıl sonu partisine deniz aslı ile gitmek için yapmadığını bırakmadı.allahaşkına yılsonu partisine böyle romantik bir ortama dans falan edilecek yani insan sevdiği ile mi gitmek ister yoksa arkadaşıylamı?herkes sevdiği ile gitmek ister.
şimdi diyeceksin ki önceden söz vermişler biribirilerine .tamam öyle söz vermişler ama aslı bu sözü bozdu.alp'le gidecekti .hatta deniz'e de mine seni seviyor.ikiniz birlikte gitmelisiniz o partiye dedi.deniz madem mine'yi çok seviyor bunu fırsat bilip mine ile gitmek için çabalardı.ama o aslı ile gitmek için nerdeyse alp'i dövecekti.niye bu kadar sinirleniyor ki.ve de mine ile gideceği için hiç mutlu gözükmüyodu.aslı'nın arkasından baka kaldı.
biz zaten deniz minecilere saygı duyuyoruz.hem herkes aslı denizci olsaydı tadı olmazdı biz sadece hala DENİZ MİNEYE AŞIK demenizi anlamsız buluyoruz!!! çocuk daha ne yapsın aslıya aşık olduğunu anlatmak için en sonunda tüm gece uyumadı video hazırladı o bile yetmedi!!!
o bizim yorumumuzdur..biz hala denizin mineye aşık olduğunu düşünüyoruz..
kimseye haksızlık etmek istemem ama çoğu kişi mine-denizcilere saygı duymuyor ve yorumlarıyla sürekli dalga geçiyor.bence bu kötü birşey.o zaman bizim burada kendi düşüncelerimizi yazma özgürlüğümüz kısıtlanıyor.birşey yazarken 20 kere düşünüyoruz bu yazımızla dalga geçerler mi diye.ve bu biz mine-denizcileri çok kırıyor.
aslı-denizcilere sonsuz saygı duyduğumuzu,hiçbir şekilde yorumlarına gülmediğimizi,dört pırıl pırıl genci de çok sevdiğimizi,beğendiğimizi belirtmek istiyorum..
ya önceden dizi bittikten sonra diğer bölümle ilgili fikirlerim oluyodu ama bu bölümle ilgili hiç fikir yürütemedim bu gün izleyip ne olup bittiğini görücez bakalım canan ve murat ın yaptıkları nelere kimlere mal olucak
biz size mine-deniz'i destekliyoruz dediğinize gülmüyoruz.deniz mine'ye aşık dediğinizde açıkçası komiğime gidiyor.çünkü sırf bu aşkı istediğiniz için olaylara objektif bakmıyosunuz.körükörüne savunuyorsunuz.
sana mine'ye aşık olmadığına dair bariz bir örnek vereyim.
hatırlarsan bu yıl sonu partisine deniz aslı ile gitmek için yapmadığını bırakmadı.allahaşkına yılsonu partisine böyle romantik bir ortama dans falan edilecek yani insan sevdiği ile mi gitmek ister yoksa arkadaşıylamı?herkes sevdiği ile gitmek ister.
şimdi diyeceksin ki önceden söz vermişler biribirilerine .tamam öyle söz vermişler ama aslı bu sözü bozdu.alp'le gidecekti .hatta deniz'e de mine seni seviyor.ikiniz birlikte gitmelisiniz o partiye dedi.deniz madem mine'yi çok seviyor bunu fırsat bilip mine ile gitmek için çabalardı.ama o aslı ile gitmek için nerdeyse alp'i dövecekti.niye bu kadar sinirleniyor ki.ve de mine ile gideceği için hiç mutlu gözükmüyodu.aslı'nın arkasından baka kaldı.
komiğine gidebilir..gülebilirsin..ama bunu bize karşı kırıcı mesajlarınla ifade etmek zorunda değilsin bence..bu bizim düşüncemiz..biz bu aşkı istiyoruz ve olaylara objektif bakıyoruz..körükörüne değil,en küçük ayrıntıyı bile atlamadan savunuyoruz mine-deniz aşkını..
biz denizin mineye aşık olduğunu düşünüyoruz,bu böyle,değişeceğini sanmıyorum..
deniz mine için bir sürü şey yaptı,mert'ten bazı şeyleri öğrenince de aslı'ya yöneldi..mert'ten duymasaydı bazı şeyleri aralarında birşey olmayacaktı bence aslı ve denizin..deniz gerçekleri öğrendi ve aslı'ya gitti hemen.bizce mine'yi bu kadar çabuk unutamaz..
ben aslı-deniz dostluğunu seviyordum, mine-deniz aşkını..
mine-deniz diyorum hala..
bence bu konu kapansın..
captainsparrow 06-09-07, 12:29 bi de bişi daha aklıma geldi insan aşık olduğu kişi kendisine sarılınca umursamamazlıktan gelip başkasının gidişini izlemez deil mi?ama aslı mineyle git deyip denizin yanından ayrılınca aynen böyle olmuştu.bana aşık olduğum kişi sarılsa ben o an ondan başkasını düşünmem.yani SADECE DOSTUM dediğim kişinin beni reddedip gitmesini izlemem zaten başından beri aşık olduğum kişiyle gitmek isterim.
GÜL GÜZELİ 06-09-07, 12:29 merhaba arkadaşlarr bakıyorumda gene aynı mevzu aslı deniz ve deniz mineciler gene iş başında bende bi aslı denizciyim ve sizden bişey rica ediyorumm bu akşamki bölümü herkez pür dikkat izlesin özellıkle aslı mine denizz tabii efe dörtlüsünüü benım düşüncem şudurki bu bölümden sonra bekledigimiz aşkları degil daha farklı aşklarda görebilicegimiz yönunde en azından mine efe ve aslı üçlüsünde başka başka insanlara aşık olabilirler deniz için bişey diyemiyorum çünkü adamın dogru dürüst duygu yaşadıgını görmedim mineye hayranlık duyarken ki ben aşk diyodum o duyguya birden aslı için yanıp kavrulan biri oldu bi anda unuttu aşkını tamam aslıyı farketmiş olabilir ama hangi insan ilk aşkını pat diye atar içinden tabiki denizzz neyseee dedigim gibi bölümü dikkatlice izleyin ve bu dörtlügü başkalarınında yanında görebilicegimizin hesabını yapın hatta kendinizi alıştırın çünkü dörtlüyü istanbul,istanbulun kızları ve erkekleri bekliyoo ve sizz aslı deniz aşkı mine deniz aşkı diye diyee ortada aşk bırakmıcaksınızz yanii bişeyi çok isterseniz olmazmışş sizde sonunda hüsrana ugramazsınız inş tekrar diyorum bende bi ASLI DENİZCİYİM ama kendimi herşeye hazırlamış durumdayım hele ki istanbulda bizimkileri bekleyen süprizlere o yüzden sizde başlasanız iyi edersinizzz....bu arada sakın beni yanlış anlamayın derdim size akıl vermek yada emir vermek degil sadece olaya başka bi taraftan bakmanızı önerdim o kadar gerisi size kalmış..
Ben Mineyi hiçbir zaman sevmedim hiçbir zaman da sevmeyeceğim.
Ayrıca isteyen istediği meseja istediği smileyi koyabilir.Kimsenin hakaret ettiği yok.
Gülünç geldiyse niye koymasın?
Ayrıca Deniz daha sonra o mezuniyete Mineyle gittiğine çok pişman oldu biz de bunu biliyoruz.Yok mankenmiş yok 16 yaşında gösteriyormuymuş.İçti içti orda hem kendi rezil oldu hem Denizi etti.
biz zaten deniz minecilere saygı duyuyoruz.hem herkes aslı denizci olsaydı tadı olmazdı biz sadece hala DENİZ MİNEYE AŞIK demenizi anlamsız buluyoruz!!! çocuk daha ne yapsın aslıya aşık olduğunu anlatmak için en sonunda tüm gece uyumadı video hazırladı o bile yetmedi!!!
işte ikna etmeye çalışıyorsun.bunu yapınca sorun oluyor zaten:) savunun biz de savunalım ama ikna etmeye çalışmayın.deniz aslının duygularına karşılık verme çabasında bu nedenle yapıyor..denizin aslıya aşkının inandırıcılıgı yok ama bizce.sizce varsa var o da sizin gorusunuz..
alaz_alaz dedigin sahnede deniz aslıya "ben sen boyle yaparken,partiye gelmezken,mineyle mutlu gidecegim boyle oldugunu mu dusunuyorsun" dedi.deniz aslıyla arasındaki sorunu halletmeye çalıştı hep.aslıya çok deger veriyor.onun için hep boyle yaptı.mineye de "sen dostlarımla iyi geçin,eskisi gibi olacagız" dedi.hatta tartıştıklarında bile mektup meselesinde "sürekli ikinizin arasında kalmaktan bıktım" dedi deniz.minenin yanlışlarını ve aslının duygularını ogrenince de aslıya yoneldi.ama aşk degil bu.bizce boyle.aşkıma videoda yapsa.aşıgım da dese degil.bizce boyle
baharcım smile koyma degil.mine-denizcilerin yorumlarına gulunuyor onu diyoruz..
Ben Mineyi hiçbir zaman sevmedim hiçbir zaman da sevmeyeceğim.
Ayrıca isteyen istediği meseja istediği smileyi koyabilir.Kimsenin hakaret ettiği yok.
Gülünç geldiyse niye koymasın?
++++++++imzam Bahar'cım güzel demişsin!
Şimdi bu tartışma böyle uzar gider bence.Eskiden olsa Deniz'in duyguları tam belli değil diyordum,artık yani Deniz geceleri Aslı'yı düşünmeden uyuyamıyor,böyle bir bahanem de kalmadı.:img-cool2
Daha önce de dediğim gibi ben ilk görüşte aşka inanmadığım için bana öyle geliyor,siz inandığınız için size öyle geliyor olabilir.
iyide bize gülüp dalga geçiyosunuz diyorsunuz.daha önceki sayfalardada bazı mine -denizcilerin yorumlarımıza gülüp dalga geçtiklerini hatırlatırım.
ayrıca mine'ye düşman değiliz.eee doğal olarak sevmiyoruz.daha doğrusu desteklemiyoruz.ama aslı enver'i değil.o başka.onu hayat bilgisinde görmüştüm.orda oyunculuğunu hiç beğenmiyordum.ama gerçekten bu dizide süper bir performans gösteriyor.kendini çok geliştirmiş.
bide size hakaret etmiyoruz,kötü bir söz söylemiyoruz.bizde düşüncemizi yazıyoruz yani bu kadar basit.sizde yazın.zaten yazıyosunuz da!
Betül abla güldüklerini nerden anlıyorsunuz?
Smileylerden tabiki.Smiley koymasa nerden bileceksiniz güldüklerini ya da kahkaha attıklarını?
Demek ki Deniz ne yapsa sizi inandıramayacak Aslıya olan aşkına.
Ne video ne başka bir şey..Neyse sonuçta önemli olan Aslının inanması Mine-Denizcilerin değil.
Ben onları inandırmayı zaten beklemiyorum.Herkesin düşüncesi kendinedir.Bana göre de Deniz Aslıya sonuna kadar AŞIK!!
*yasemine* 06-09-07, 12:35 benim görüşümde ddeniz mineye aşık değildi ve değil çünkü urlaya ilk defa öyle almanyadan gelen bir kız gördüğü için ilgi duydu ve bunu aşk sandı ama bence aşk değil deniz aslıya aşıktı sonunda farkına vardı hatta 13.bölümde mine''denizle birlikteykende aklında biri vardı'' gibi birşey söyledi ve bu aslı vardı demek bence ama herkesin görüşüne saygı duyarım
evet betül ablama katılıyorum..
kimse kimseyi ikna etmeye çalışmasın.tatlı tatlı savunalım sevdiğimiz,inandığımız aşkı.
floracım,smiley koyma değil iş,dalga geçme biraz..alemsiniz yani,bravo hakikaten gibi bize karşı edilen laflar kırıyor bizi.neyse..biz aslı-denizcileri kırmamaya özen gösteriyoruz,gösterdik,göstereceğiz..keşke bize de bu özen gösterilse diye düşünüyorum ama galiba olmuyor.yanlış anlaşılmasın herkes değil,bazı kişiler.
denizin mineyle tek sorunu aslıyla iyi geçinememesiydi.aslı onun dostuydu,mine ise aşkı.bizce..ikisinin arasında kalmak istemiyordu mektupta dediği gibi.ikisine de değer veriyordu.bazı şeyleri mert söyleyince deniz hemen aslıya yöneldi.bizce aşk bu değil.biz aslı-deniz dostluğuna,mine-deniz aşkına inanıyoruz,inandık,inanacağız..
alaz_alaz :
biz hiçbir şekilde aslı-deniz diyenlerle dalga geçmedik fakat mesela sen mesajlarında bravo yani alemsiniz gibi bizi küçültücü sözler söylüyorsun.biz de kırılıyoruz tabii..biz size böyle şeyler söylemedik.biz sadece mine-deniz aşkını savunuyoruz.bence daha fazla uzamasın konu.herkes savunsun istediğini ama birbirini küçültücü laflar söylemesin..
o bizim yorumumuzdur..biz hala denizin mineye aşık olduğunu düşünüyoruz..
kimseye haksızlık etmek istemem ama çoğu kişi mine-denizcilere saygı duymuyor ve yorumlarıyla sürekli dalga geçiyor.bence bu kötü birşey.o zaman bizim burada kendi düşüncelerimizi yazma özgürlüğümüz kısıtlanıyor.birşey yazarken 20 kere düşünüyoruz bu yazımızla dalga geçerler mi diye.ve bu biz mine-denizcileri çok kırıyor.
aslı-denizcilere sonsuz saygı duyduğumuzu,hiçbir şekilde yorumlarına gülmediğimizi,dört pırıl pırıl genci de çok sevdiğimizi,beğendiğimizi belirtmek istiyorum..
katılıyorum mine ve denizcilere kimsa saygı duymuyor bence:img-yes: herkesin kendi düşüncesi ben bu foruma sık girmiyorum ama bende mine ve denizciğim deniz mineye olan aşkını öyle bir inandırdıki sonradan aslıyı fark etmesi felan buna bakarsak buda komik onca sene görmemiş mi aşkını :icon_whis:icon_whis neyse kötü konuşmuycam bakalım nasıl olsa çiftlerde değişecek asıl diziye göre galiba aslıyla efe olcakmış bende tam bilmiyorum ama
Bu saatten sonra Mine-Deniz aşkını düşünmediğim gibi Aslı-Deniz dostluğunu da düşünmüyorum.
Arada bu kadar olay geçip,bu kadar sözler sarfedildikten videolar hazırlandıktan sonra mı Deniz tekrar Mineyi tercih edip gel Aslı dost olalım diyecek?
İşte ben buna da inanmıyorum...
işte ikna etmeye çalışıyorsun.bunu yapınca sorun oluyor zaten:) savunun biz de savunalım ama ikna etmeye çalışmayın.deniz aslının duygularına karşılık verme çabasında bu nedenle yapıyor..denizin aslıya aşkının inandırıcılıgı yok ama bizce.sizce varsa var o da sizin gorusunuz..
alaz_alaz dedigin sahnede deniz aslıya "ben sen boyle yaparken,partiye gelmezken,mineyle mutlu gidecegim boyle oldugunu mu dusunuyorsun" dedi.deniz aslıyla arasındaki sorunu halletmeye çalıştı hep.aslıya çok deger veriyor.onun için hep boyle yaptı.mineye de "sen dostlarımla iyi geçin,eskisi gibi olacagız" dedi.hatta tartıştıklarında bile mektup meselesinde "sürekli ikinizin arasında kalmaktan bıktım" dedi deniz.minenin yanlışlarını ve aslının duygularını ogrenince de aslıya yoneldi.ama aşk degil bu.bizce boyle.aşkıma videoda yapsa.aşıgım da dese degil.bizce boyle
baharcım smile koyma degil.mine-denizcilerin yorumlarına gulunuyor onu diyoruz..
''ama aşk degil bu.bizce boyle.aşkıma videoda yapsa.aşıgım da dese degil.bizce boyle'' işte körü körüne savunma diye buna diyorum.göz göre göre.sonrada gülünce kızıyosunuz.
deseniz ki denizle mine'yi çok seviyorum.onları çok yakıştırıyorum.onların aşk yaşamasını istiyorum.ona eyvallah.saygım sonsuz.
ama bu çok saçma ya.çocuk aşkıma diyor.gece uymuyor sabaha kadar uğraşıyor.hatta sinemacı yaşlı adamada bu bir nevi evlenme teklifi gibi bişey diyor.buna rağman siz bunu yazıyorsunuz valla bravo.:img-clapp
Betül ablacım teşekkürler.
O gün bizde misafir vardı tam duyamamıştım ne dediklerini bunu öğrendiğim iyi oldu.:)
Ayrıca Denizin Aslıya duyduğu dostluk duygusu bile Mineye duyduğu aşktan daha büyük ve onun için değerliydi...
rica ederim baharcım.mine-denizci olarak aslı-denizcinin sorusunu cevapladım:)
baharcım çok guzel bir yorum yapmışsın denizin aslıya duydugu dostluk duygusunun guzelligini soylemişsin.tabi sen mineye aşkının gelip geçici oldugunu dusunuyorsun.bu kısım bence boyle degil.bence deniz-mine gerçek aşk.ama yorumun diger kısmı çok guzel.denizin aslıya dostça duyguları varhem de çok guzel çok degerli.deniz bu duyguyu çok guzel yansıttı.onlar dost kalmalı bence.aynı denizin mineye duydugu aşk duygusu gibi sevdim.mine de sormuştu hatırlarsan denize "aslıyı çok mu seviyorsun" demişti.deniz de "herkesin yeri ayrı" demişti.sen aşkım aslı dostum der gibiydi deniz.çok hoşuma gitmişti mine-denizci olarka tabi cnmm:)
alaz_alaz hiç bir yorumunuza gulmedim.gulduysem sen de uyar yanlış yapmışım demektir.kimsenin duygularıyla dalga geçilmez hep bu goruşteyim
captainsparrow 06-09-07, 12:44 bence bu saatten sonra efe aslı aşkı da çok saçma yani hiç inandırıcılığı olmaz.efe bunca yıl kardeşten de öte bi gözle bakmış aslıya bu saatten sonra mı deişcek işler hem her aşk için bi kıvılcım çıkması lazım denizin aslıya aşkı için bi alpin aslıya ilgisiydi ama efe hiç takmamıştı bunu.diğeri de mezuniyetti efeye orda da bişi olmadı daha nolcak da efe aslıya aşık olcak???bence çok saçma senarist böle bi hata yapıp dünyanın en ii dostluğuna(bence tabi) zarar vermemeli onlar hep dost kalmalı.ben böle düşünüyom.
alaz_alaz biraz önceki mesajımda yazdığım spoiler'ı okursan sevinirim :)
biz buna rağmen böyle diyoruz evet.biz bu aşka inandık çünkü.sonuna kadar destekleriz,destekleyeceğiz.aslı-deniz dostluğu,mine-deniz aşkı güzeldi bizce.biz mine-deniz'de aşk gördük.bir sürü örnek sayabiliriz biz de mine-deniz aşkına inanmamızla ilgili.ufak detaylara dikkat ediyoruz ve mine-deniz'de aşk görüyoruz..
betül ablacım katılıyorum tamamen,diyordu ya "herkesin yeri ayrı" deniz..aslı dostum sen aşkımsın demeye çalışır gibiydi orada.mine-deniz aşkı bize böyle güzel yansıdı.sonuna kadar mine-deniz diyoruz :)
ayrıca denizin aslıya çok değer verdiğini de biliyoruz.ama biz bu verdiği değere dostluk dedik.kardeşlik gibi dedik.bizim düşüncemiz bu :)
Betül ablacım onun dediğinden beri köprünün altından ne sular aktı.
Minenin senin için döndüm yalanı,Aslının mektubu vs vs..
Tabiki M-D ci olarak senin hoşuna gitmiş olabilir o da senin görüşün.
bence bu saatten sonra efe aslı aşkı da çok saçma yani hiç inandırıcılığı olmaz.efe bunca yıl kardeşten de öte bi gözle bakmış aslıya bu saatten sonra mı deişcek işler hem her aşk için bi kıvılcım çıkması lazım denizin aslıya aşkı için bi alpin aslıya ilgisiydi ama efe hiç takmamıştı bunu.diğeri de mezuniyetti efeye orda da bişi olmadı daha nolcak da efe aslıya aşık olcak???bence çok saçma senarist böle bi hata yapıp dünyanın en ii dostluğuna(bence tabi) zarar vermemeli onlar hep dost kalmalı.ben böle düşünüyom.
bencede öle cnm ama her an ne olucağı hiç belli olmaz efenin gönül aşkı umutsuz ya diziye yeni birisi katılır efe için...ya da efe aslıya aşık olabilir..:icon_whis
evet betül ablama katılıyorum..
kimse kimseyi ikna etmeye çalışmasın.tatlı tatlı savunalım sevdiğimiz,inandığımız aşkı.
floracım,smiley koyma değil iş,dalga geçme biraz..alemsiniz yani,bravo hakikaten gibi bize karşı edilen laflar kırıyor bizi.neyse..biz aslı-denizcileri kırmamaya özen gösteriyoruz,gösterdik,göstereceğiz..keşke bize de bu özen gösterilse diye düşünüyorum ama galiba olmuyor.yanlış anlaşılmasın herkes değil,bazı kişiler.
denizin mineyle tek sorunu aslıyla iyi geçinememesiydi.aslı onun dostuydu,mine ise aşkı.bizce..ikisinin arasında kalmak istemiyordu mektupta dediği gibi.ikisine de değer veriyordu.bazı şeyleri mert söyleyince deniz hemen aslıya yöneldi.bizce aşk bu değil.biz aslı-deniz dostluğuna,mine-deniz aşkına inanıyoruz,inandık,inanacağız..
alaz_alaz :
biz hiçbir şekilde aslı-deniz diyenlerle dalga geçmedik fakat mesela sen mesajlarında bravo yani alemsiniz gibi bizi küçültücü sözler söylüyorsun.biz de kırılıyoruz tabii..biz size böyle şeyler söylemedik.biz sadece mine-deniz aşkını savunuyoruz.bence daha fazla uzamasın konu.herkes savunsun istediğini ama birbirini küçültücü laflar söylemesin..
güzelim ,bravo yada alemsiniz demek aşağılamak ve küçültücü bir söz mü?yani o zaman hiçbirşey demeyelim.ya siz savunuyosanız bizde savunuyoruz. bence herşeyi hakaret olarak algılamayın.hiç kimseyi aşağılamak ne benim haddimdir,ne de başkasının.kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.sadece tatlı talı sohbet ediyoruz.bu kadar ciddye almayın.
biz buna rağmen böyle diyoruz evet.biz bu aşka inandık çünkü.sonuna kadar destekleriz,destekleyeceğiz.aslı-deniz dostluğu,mine-deniz aşkı güzeldi bizce.biz mine-deniz'de aşk gördük.bir sürü örnek sayabiliriz biz de mine-deniz aşkına inanmamızla ilgili.ufak detaylara dikkat ediyoruz ve mine-deniz'de aşk görüyoruz..
ayşecim yorumun süper:) mine-deniz diyoruz.savunuyoruz.detaylara dikkat ediyoruz.nedenleriyle de anlattık.mine-deniz:)
dilara-1905 06-09-07, 12:51 ya aslı efe aşkı hiç inandırıcı ve güzel olmaz gerçekten bnce öylle bi aşk olmicakta... çünkü aslı efe'nin kuzusu :)
captainsparrow 06-09-07, 12:52 ben filme yeni bi kız girmesinden yanayım ama efenin de başka bi kıza aşık olma ihtimalini düşük görüyorum şaka maka derken gönüle duyduğu aşk gerçek galiba.ben başta etkilenme falan die düşündüm ama bu iş etkilenmeyi geçti artık.ama keşke şöle tatlı ve gzl bi kız bulsa kendine(aslı dışında tabi)
alaz_alaz sorun şu.deniz birşey yapıyor aslı-denizciler "artık mine-denizciler de anlamıştır denizin aslıya aşkını" diye yorum yapılıyor.biz anlayacagımızı anladık.mine-deniz diyoruz:)deniz aslıya aşıgım da dese mine deniz diyoruz.inanmıyoruz aslıya aşkına.belki bu garip geliyordur size.ama boyle.biz hep diger aşkı sevecegiz.bu aşka inandık.başkasını sevemeyiz:)ikna etmeye çalışınca hoş olmuyor ve deniz mineye aşık bu nedenle aslıya yoneliyor gibi yorumlar yapılınca da gulunuyor.bunlar hoş degil sadece..
Benim Mine-Deniz'cilerin yorumlarından anladığım,Aslı ve Deniz evlense,Mine de Almanya'ya dönse bile onların hala Mine-Deniz aşkının güzel olduğunu savunacakları oldu.Yani sonuna kadar diyorsunuz,demekki durum böyle,baştan inanmışsınız ve hiçbirşey bunu değiştiremeyecek.
Eh,bunu baştan söyleseydiniz bu kadar tartışmaya gerek kalmazdı bence ? ;)
captainsparrow 06-09-07, 12:55 alaz_alaz sorun şu.deniz birşey yapıyor aslı-denizciler "artık mine-denizciler de anlamıştır denizin aslıya aşkını" diye yorum yapılıyor.biz anlayacagımızı anladık.mine-deniz diyoruz:)deniz aslıya aşıgım da dese mine deniz diyoruz.inanmıyoruz aslıya aşkına.belki bu garip geliyordur size.ama boyle.biz hep diger aşkı sevecegiz.bu aşka inandık.başkasını sevemeyiz:)ikna etmeye çalışınca ve deniz mineye aşık bu nedenle aslıya yoneliyor gibi yorumlar yapılınca da gulunuyor.bu hoş degil sadece..
ama size de gülünç gelmiyo mu deniz mineye aşık bu yüzden aslıya yöneliyo demek.siz birine aşık olunca gidip başkasına seni seviyorum der misiniz???
dilara-1905 06-09-07, 12:55 evet efe için yeni biri gelsin bencede aslı olmaz yani deniz aslıyı aslıda denizi severken ilerde çıkamazlar dc de mutlu olmamaışlar fln diyodu ama türkiyede böyle olmicak bence hem dc ye görte minenin çoktan şeytanlığı bırkmış olması gerekşiyodu ama bi türlü ii yapmıolar şu kızı sanki herkesi anti mineci etmeye yemin etmişler gibi ya !!!!
oysa aslı enver nekadar şeker insanın anti diyesi gelmiyo :img-blush
ama mine harbiden uyuz yanii :S bi türlü de düzelmio belki şu bölümler deişir
aslı ve deniz çıkar efe ve aslı hiç bi zaman çıkmaz bnce :img-yes:
alaz_alaz biz o sözlere kırıldık sadece belirteyim dedim spoiler'da.
bence de tatlı tatlı sohbet edelim,herkes istediği aşkı-dostluğu savunsun :)
bu forumda kavga ortamı olmasın,herkes görüşünü özgürce yazsın,istediğimiz bu :)
betül ablacım senin de yorumların bence super :)
evet aslı forumunda bir sürü neden yazmıştık mine-deniz için.aşkı çok güzel anlatıyorlar dedik.bu aşka inanıyoruz dedik.destekledik :)
aslı forumunda liste yapmıştık "neden mine-deniz?" diye..bazı maddeleri yazayım ben de :)
-deniz"soylemek istiyorum içimdekileri tutamıyorum artık" demişti mineye.aşkını soylemek istiyordu çook tatlılardı (aylince)
-Mine denize ne yapıyorsun die mesaj çektiğinde deniz ''seni düşünüyorum'' yazmıştı.. Süperdi (Merviş)
-birlikte lunaparka gittiler.donduklerinde
mine:aslıyı çok mu seviyorsun
deniz:herkesin yeri ayrı (aylince)
-Deniz ve efe mineyi evlerine bıraktıktan sonra deniz ''içim kıpır kıpır bağırmak istiyorum'' demişti efe ise ''deniz aşık'' die bağırmıştı.(Merviş)
-mine denizle kavga ettigi için partiye gitmemişti.denizi sevmese deger vermese giderdi.ama tartıştıgı için gitmedi çunku denizi seviyor deniz de aslıya "mine niye gelmedi biliyor musun.kavga ettik" dedi.o da mineyi dusundu.(aylince)
bu liste daha uzayıp gidiyor.paylaşayım dedim :)
biz vazgeçmeyeceğimizi,sonuna kadar mine-deniz diyeceğimizi belirtiyoruz her mesajımızda :)
captainsparrow 06-09-07, 13:07 alaz_alaz biz o sözlere kırıldık sadece belirteyim dedim spoiler'da.
bence de tatlı tatlı sohbet edelim,herkes istediği aşkı-dostluğu savunsun :)
bu forumda kavga ortamı olmasın,herkes görüşünü özgürce yazsın,istediğimiz bu :)
betül ablacım senin de yorumların bence super :)
evet aslı forumunda bir sürü neden yazmıştık mine-deniz için.aşkı çok güzel anlatıyorlar dedik.bu aşka inanıyoruz dedik.destekledik :)
aslı forumunda liste yapmıştık "neden mine-deniz?" diye..bazı maddeleri yazayım ben de :)
-deniz"soylemek istiyorum içimdekileri tutamıyorum artık" demişti mineye.aşkını soylemek istiyordu çook tatlılardı (aylince)
-Mine denize ne yapıyorsun die mesaj çektiğinde deniz ''seni düşünüyorum'' yazmıştı.. Süperdi (Merviş)
-birlikte lunaparka gittiler.donduklerinde
mine:aslıyı çok mu seviyorsun
deniz:herkesin yeri ayrı (aylince)
-Deniz ve efe mineyi evlerine bıraktıktan sonra deniz ''içim kıpır kıpır bağırmak istiyorum'' demişti efe ise ''deniz aşık'' die bağırmıştı.(Merviş)
-mine denizle kavga ettigi için partiye gitmemişti.denizi sevmese deger vermese giderdi.ama tartıştıgı için gitmedi çunku denizi seviyor deniz de aslıya "mine niye gelmedi biliyor musun.kavga ettik" dedi.o da mineyi dusundu.(aylince)
bu liste daha uzayıp gidiyor.paylaşayım dedim :)
biz vazgeçmeyeceğimizi,sonuna kadar mine-deniz diyeceğimizi belirtiyoruz her mesajımızda :)
biz zaten deniz hiç bi zaman mineye aşık olduğunu söylemedi demedik ki.biz deniz mineye aşık olduğunu sandı ama asıl aşık olduğu kişi başından beri aslıydı.mine bile bunu görmüş zaten.
biz zaten deniz hiç bi zaman mineye aşık olduğunu söylemedi demedik ki.biz deniz mineye aşık olduğunu sandı ama asıl aşık olduğu kişi başından beri aslıydı.mine bile bunu görmüş zaten.
mine aslıya duygusundan etkilendi denizin.bu nedenle boyle demiştir.çunku mine de denize aşık boyle demezdi diye dusunuyorum.biraz da senarist aslı-denize alıştırmak için mineye de soylettirdi diyorum.ama mine-deniz aşkı diyenler için hep mine-deniz var:)ayrıca biz de deniz mineye aşık oldu gerçek aşkı mine,ama alpin aslıya duygularından,mektuptan ve minenin yanlışlarından etkilenerek aslıya yoneldi.aslıya aşık degildi.hep dostça sevdi.yaptıkları da aslının duygularına karşılık verme çabasından diyoruz.biz de boyle diyoruz:)
duygucum aslı-denizci de olsan bizler tarafından bakıp anlamışsın duygumuzu teşekkürler.hep mine-deniz diyoruz:)
ayşecim maddelemiştik çoşmuştuk mine-deniz diye:)buraya eklemen de süper olmuş.teşekkürler.hep mine-deniz diyoruz:) tartışma olmasın diye buraya eklememiştim.ama artık herkes birbirini anladı galiba:) umarım yorumlarımızı hep saygı ve anlayışla yaparız:)
captainsparrow 06-09-07, 13:21 üyeliğim yeni olsa da uzun süredir bu başlığı takip ediyodum eskiden bölümler ve fragmanlar yorumlanır özetler hakkında tartışılırdı artık tek konu kavgalar.tmm herkes istediğine inansın bu konular da bi daha açılmasın.çünkü artık çok sıktı.bu muhabbetler sadece başlığın kalitesini üşürüyo böle giderse anasayfaya biraz zor geçeriz benden sölemesi!!!
rica ederim baharcım.mine-denizci olarak aslı-denizcinin sorusunu cevapladım:)
baharcım çok guzel bir yorum yapmışsın denizin aslıya duydugu dostluk duygusunun guzelligini soylemişsin.tabi sen mineye aşkının gelip geçici oldugunu dusunuyorsun.bu kısım bence boyle degil.bence deniz-mine gerçek aşk.ama yorumun diger kısmı çok guzel.denizin aslıya dostça duyguları varhem de çok guzel çok degerli.deniz bu duyguyu çok guzel yansıttı.onlar dost kalmalı bence.aynı denizin mineye duydugu aşk duygusu gibi sevdim.mine de sormuştu hatırlarsan denize "aslıyı çok mu seviyorsun" demişti.deniz de "herkesin yeri ayrı" demişti.sen aşkım aslı dostum der gibiydi deniz.çok hoşuma gitmişti mine-denizci olarka tabi cnmm:)
alaz_alaz hiç bir yorumunuza gulmedim.gulduysem sen de uyar yanlış yapmışım demektir.kimsenin duygularıyla dalga geçilmez hep bu goruşteyim
deminden beri mesajı arıyodum, buldum.aylince istersen 5.sayfaya bir göz at.orada klgcaglar'ın yorumunu önce bir oku ,sonrada ona senin yazdığın cevabı oku.onu okuduktan sonra heralde bize demezsin artık biz sizinle dalga geçmiyoruz diye.aslında alıntı yapıp buraya koyacaktım diğer arkadaşlar da görsün diye ama neyse olayları büyütmemek lazım.
Gizem~AsiYıllar 06-09-07, 13:40 gittim geldim gene mi aynı konu.aslı denizciler onların aşkını tutsun.mine denizciler de onların aşıkını tutsun.bitsin artık yaww.burası aynı mahkeme salonu.kavak yelleri forumu olmaktan çıkmış.
Ferny&Lety 06-09-07, 13:41 ya ben nedense efeyle aslının arasındaki ilişiyi denizle aslı arasında alamıyorum.aslıyla efe sanki gerçek kardeş gibi o ilişkiyi bana yansıtıyolar fakat ben dizinin ilk bölümünden beri aslıyla deniz arasındaki o kardeşlik ilişkisini alamadım.
Yorumların hepsini okumadım ama buna geldiğimde durdum.evet evet eet..ilk bölümden ber ibe ndenizle aslının arasında kardeş gibi dost gibi bir sıcaklık alamadım-a-la-ma-dım..hiç bi zaman efeyle aslı için denizle efe için dediğim süper dostluk lişkisini aslı ve deniz için diyemedim.başından ber iben deniz aslı aşkını görüyorum.her ne kadar deniz mineye aşık dense de...
bence de herkes istedigine inansın.kimseyi zorlamak ya da duygularına gulmek olmaz.herkesin aşka bakışı ve yansıyan farklıdır.saygı duymak gerek diye dusunuyorum..aslında saygı duyuluyordu ama alaz_alaz arkadaşımız deniz mineye aşık,aslıya duyguları aşk degil dedigimizde yorumumuza gulunce tepki oldu.belki ona gore komiktir ama duygumuzla dalga geçiliyor diye dusunuyoruz.denizin mineye duyguları gerçekten çok guzeldi ve aşktı.gelip geçici bir duygu degildi biz hep boyle dusunuyoruz.hemen niye aslının yanında minenin yanında bulunsun diyorlar.tamam ama mineye kırgın.mineyi affetmesi zaman alacak diyoruz.aslının mektubundan da etkilendi deniz.ayrıca bence de denizin aslıya yaptıkları komik.mineye aşıktı hemen nasıl aslıya aşık oldu.ama hiç yorumumda bunlar komik.demiyorum.ya da yapılan yorumlara gulmuyorum.çunku bu aşkı sevenler de var.bu açıdan bakarsanız daha iyi anlarsınız bizlerin duygularını da bu nedenle soyledim komik diye.ama soylemem.yorumlarımıza gulununce mine-denizciler savunmaya geçtik biraz:) hepimiz kavak yellerini seviyoruz:) dizimizin sayfasına da zarar gelsin istemeyiz..
sizlerden istedigimiz mine-denizcilere de saygı duyun.biz hep mine-deniz diyoruz.onlar artık anlamıştır gibi yorumlar yapılmasın.bunlar hoş olmuyor.biz anladık zaten mine-deniz diyoruz:) dizide hep aslı-deniz aşkı olsaydı zaten herkes hissederdi.aslı-deniz derdi.ama demiyorsak demek ki başka duygudayız.saygı duyulsun sadece..
şunu da anlamıyorum yine mine-deniz aslı-deniz konuşuluyor yorumları yapılıyor.konuşulacak.bunda ne var.herkes aslı-deniz demek zorundaymış gibi hissettiriyorsunuz.ama boyle hissetmiyoruz.aslı-deniz aşkını istemiyoruz.mine-deniz aşkı istiyoruz.denizin yaptıkları ve minenin yaptıklarıyla hep konuşulacaktır.aslı-deniz sahnelerinin konuşuldugu gibi mine-deniz sahneleri de konuşulacaktır.umarım artık herşey anlaşılmıştır.ve tatlı tatlı savunuruz sevdigimiz aşkı:)
alaz_alaz ben kendi yorumlarımdan sorumluyum.başka arkadaşlar sizi kırdıysa onlarla konuşmalısın.ben senin yorumunu gordum.hemen kırgınlıgımı soyledim..
captainsparrow 06-09-07, 13:44 ya ben nedense efeyle aslının arasındaki ilişiyi denizle aslı arasında alamıyorum.aslıyla efe sanki gerçek kardeş gibi o ilişkiyi bana yansıtıyolar fakat ben dizinin ilk bölümünden beri aslıyla deniz arasındaki o kardeşlik ilişkisini alamadım.
eh alamaman çok normal çünkü zaten böle bi ilşki yoktu onlar en başından beri sırılsıklam aşıklar birbirlerine ama anlamaları biraz zaman aldı:img-yes::img-yes:
off nese ya bırakın şu konuyu ...bişey sorcam ya fragmanda mine yere düşüyo ya orada ne olduğunu bilen var mı??cvp ltfen...:P
register00 06-09-07, 13:45 Yorumların hepsini okumadım ama buna geldiğimde durdum.evet evet eet..ilk bölümden ber ibe ndenizle aslının arasında kardeş gibi dost gibi bir sıcaklık alamadım-a-la-ma-dım..hiç bi zaman efeyle aslı için denizle efe için dediğim süper dostluk lişkisini aslı ve deniz için diyemedim.başından ber iben deniz aslı aşkını görüyorum.her ne kadar deniz mineye aşık dense de...
bende senin yorumuna yorum yazmadan geçemedim gerçekten aslı-efe arasındaki dostluk ve kardeşlik aslı-denizde yok çünkü onlar birbirleri için yaratılmışlar :)
bnde dizi başladıktan beri hep aslı-deniz aşkını görüyorum onlardan başkasıda olmadı zaten onların aşkları en masum en güzel aşk :img-in_lo
deniz mineye aşık diyorlar buna katılmıyorum görünen köy kılavuz istemezzz ...
Herkes Aslı-Deniz veya Mine-Deniz deseydi bu forum bu kadar keyifli olmazdı.Aslında Mine'nin dizide olmasının sebebi de bu.Şimdi Mine olmasaydı,Aslı-Deniz-Efe İstanbul'a gitseydi Deniz de Aslı'ya aşık olsaydı bu kadar keyifli olmazdı diye düşünüyorum ben :)
İlk görüşte aşka inanmam,inanmayacağım da.O yüzden Mine-Deniz aşkı bana sahte geliyor.Dediğim gibi bu sizin hayat felsefenize bağlı.
captainsparrow 06-09-07, 13:48 off nese ya bırakın şu konuyu ...bişey sorcam ya fragmanda mine yere düşüyo ya orada ne olduğunu bilen var mı??cvp ltfen...:P
bilen yok da tahmin eden çok.kimi hamile diyo kimi kanser falan bence sadece tansiyonu falan düştü çok kötü bişi öğrendi.bence annesiyle ilgili.ona bişi oldu.çünkü annesini yalnız bırakmamak için biletini almış gidiyodu.galiba ona bişi oldu o yüzden almanyaya deil istanbula gitcek.bana göre en mantıklısı bu.sizce???
Ferny&Lety 06-09-07, 13:48 sonunda kiminle gittiğini hepimiz bilioruz:)
gecenin sonunda ne olduğunu da hepimiz çok iyi biliyoruz:)gitmek için onu kimin zorladığını da hepimiz çok iyi biliyoruz:)
parlakz güneş 06-09-07, 13:49 bence de herkes istedigine inansın.kimseyi zorlamak ya da duygularına gulmek olmaz.herkesin aşka bakışı ve yansıyan farklıdır.saygı duymak gerek diye dusunuyorum..aslında saygı duyuluyordu ama alaz_alaz arkadaşımız deniz mineye aşık,aslıya duyguları aşk degil dedigimizde yorumumuza gulunce tepki oldu.belki ona gore komiktir ama duygumuzla dalga geçiliyor diye dusunuyoruz.denizin mineye duyguları gerçekten çok guzeldi ve aşktı.gelip geçici bir duygu degildi biz hep boyle dusunuyoruz.hemen niye aslının yanında minenin yanında bulunsun diyorlar.tamam ama mineye kırgın.mineyi affetmesi zaman alacak diyoruz.aslının mektubundan da etkilendi deniz.ayrıca bence de denizin aslıya yaptıkları komik.mineye aşıktı hemen nasıl aslıya aşık oldu.ama hiç yorumumda bunlar komik.demiyorum.ya da yapılan yorumlara gulmuyorum.çunku bu aşkı sevenler de var.bu açıdan bakarsanız daha iyi anlarsınız bizlerin duygularını da bu nedenle soyledim komik diye.ama soylemem.yorumlarımıza gulununce mine-denizciler savunmaya geçtik biraz:) hepimiz kavak yellerini seviyoruz:) dizimizin sayfasına da zarar gelsin istemeyiz..
sizlerden istedigimiz mine-denizcilere de saygı duyun.biz hep mine-deniz diyoruz.onlar artık anlamıştır gibi yorumlar yapılmasın.bunlar hoş olmuyor.biz anladık zaten mine-deniz diyoruz:) dizide hep aslı-deniz aşkı olsaydı zaten herkes hissederdi.aslı-deniz derdi.ama demiyorsak demek ki başka duygudayız.saygı duyulsun sadece..
şunu da anlamıyorum yine mine-deniz aslı-deniz konuşuluyor yorumları yapılıyor.konuşulacak.bunda ne var.herkes aslı-deniz demek zorundaymış gibi hissettiriyorsunuz.ama boyle hissetmiyoruz.aslı-deniz aşkını istemiyoruz.mine-deniz diyoruz.denizin yaptıkları ve minenin yaptıklarıyla hep konuşulacaktır.aslı-deniz sahnelerinin konuşuldugu gibi mine-deniz sahneleri de konuşulacaktır.umarım artık herşey anlaşılmıştır.ve tatlı tatlı savunuruz sevdigimiz aşkı:)
alaz_alaz ben kendi yorumlarımdan sorumluyum.başka arkadaşlar sizi kırdıysa onlarla konuşmalısın.ben senin yorumunu gordum.hemen kırgınlıgımı soyledim..
Yorumuna katılıyorum ablacımm...
Herkes düşüncesinde özgürdür sonuçta..Kimsenin kimseye bi zararı yok burda sadece yorum paylaşımın da bulunuyoruz..Mine-Deniz diyenler de var Aslı-Deniz diyenler de var..Kavak Yellerini büyük bir kesim izliyor ve herkesin herkesin düşüncesi çok farklı.
Mine-Deniz çok güzel anlatıldı ilk başta..İlk görüşte..Dizinin 2.sahnesinde Deniz'in Mine'ye aşkı başladı.Ben bu kadar kolay bitmez diyorum o yüzden...Ve Mine-Deniz diyorum..
serseri_mayın90 06-09-07, 13:49 noldunuz arkidişler. kavga kokuları aldım devreye girym hemen.hadi dizimize az kaldı:D bu akşam yine baya dolck burası. dün yapmıştım bugünde yapıyorum uyarımı lütfen heyecanlanmayın yorumlarınızı yavaş yavaş yapın.. benim akıl sağlığım gidio valla yorumları okuym derken:D
şimdi akşam kimse girmiomuş:D şaka şaka burası dolsun yine . 100 kişi fln olalım. sadece yorumları sakin sakin yapalım:img-wink:
iyide aylince sende orada çok komiksin beni güldürdün falan yazmışsın.yani sende ona katılıp dalga geçmişsin yorumunla.öyle değilmi?
bence anlamadığınız bişey var sizin.inanın siz burada sadece desenizki mine ve deniz aşkını istiyoruz ,yakıştırıyoruz falan deseniz.yani yorum yazmayız bile.ama kalkıpta deniz aslı'ya aşık diyosunuz insan ister istemez yazmak zorunda hissediyo kendini
vay be efe-aslı dan konumuz yine deniz mine ye aşık mı değil mi konusuna dönmüş :img-pilot yaw herkes istediğini belirtir arkadaşlar burda yani ölümüne aslı-deniz ci arkadaşlar biraz fanatik bakıyor olaya sankim :img-wink: şu bir gerçek deniz aslı ya aşık gibi duruyor gerçi ne hissettiği belli olmuyor arkadaşın aslı zaten denize aşık ama senaryo bir araya getirmiyor onları :img-wink: benim aslı-efe istemem şu an için uçuk bir şey gibi gözüküyor ama deniz-aslı da olacağı yok yahu fragmanda denizin söylediklerini herkes duydu kanımca :)
bilen yok da tahmin eden çok.kimi hamile diyo kimi kanser falan bence sadece tansiyonu falan düştü çok kötü bişi öğrendi.bence annesiyle ilgili.ona bişi oldu.çünkü annesini yalnız bırakmamak için biletini almış gidiyodu.galiba ona bişi oldu o yüzden almanyaya deil istanbula gitcek.bana göre en mantıklısı bu.sizce???
saol cnm cvp verdiğin için..bencede ist.gidicek çünkü bizimkiler ist.gidio efede bi şekilde gider... o yüzden mineninde gitmesi gerekio en ii mantıklı tahmin sennki ewet...:img-yes:
iyide aylince sende orada çok komiksin beni güldürdün falan yazmışsın.yani sende ona katılıp dalga geçmişsin yorumunla.öyle değilmi?
bence anlamadığınız bişey var sizin.inanın siz burada sadece desenizki mine ve deniz aşkını istiyoruz ,yakıştırıyoruz falan deseniz.yani yorum yazmayız bile.ama kalkıpta deniz aslı'ya aşık diyosunuz insan ister istemez yazmak zorunda hissediyo kendini
senin yorumuna degil denizin aslıya yaptıkları komik dedim.komikte degil garip.degişik bir duygu aslında.deniz mineye aşıktı aslıya duygularını inandırıcı bulmadıgımdan.senin benim yormumuma gulmenle guldugum şey başka.ama yine de boyle yapmayalım o aşkı sevenler var dedim..
ben zaten "mine-denizciler de artık anlamıştır" gibi yorumları hoş bulmuyorum.biz anlayacagımızı anladık.mine-deniz diyoruz.denizin aslıya aşkına da inanmıyoruz bu boyle..aslı-denizcilerin baskısı var burada.ama mine-denizciler de var saygı duyulsun sadece..
vay be efe-aslı dan konumuz yine deniz mine ye aşık mı değil mi konusuna dönmüş :img-pilot yaw herkes istediğini belirtir arkadaşlar burda yani ölümüne aslı-deniz ci arkadaşlar biraz fanatik bakıyor olaya sankim :img-wink: şu bir gerçek deniz aslı ya aşık gibi duruyor gerçi ne hissettiği belli olmuyor arkadaşın aslı zaten denize aşık ama senaryo bir araya getirmiyor onları :img-wink: benim aslı-efe istemem şu an için uçuk bir şey gibi gözüküyor ama deniz-aslı da olacağı yok yahu fragmanda denizin söylediklerini herkes duydu kanımca :)
İyi de canım ölümüne Mine-Deniz diyen arkadaşlar da var.Bence bu fanatiklik değil de sadece bir inanış meselesi oldu.
Başında Mine-Deniz'e inananlar öyle,Aslı-Deniz'e inananlar öyle gidiyor.
Fazla tartışma yapmak lüzumsuz,birbirimize ispat etmek zorunda da değiliz sonuçta sadece bir dizi.
Ben Aslı-Deniz'ciyim şahsen Deniz Mine'ye dönse de Aslı-Deniz derim,aynı şey Mine-Deniz'ciler için de geçerli.
Kimse görüşünden vazgeçmek zorunda değil,demokratik bir ülkede yaşıyoruz :)
captainsparrow 06-09-07, 14:00 vay be efe-aslı dan konumuz yine deniz mine ye aşık mı değil mi konusuna dönmüş :img-pilot yaw herkes istediğini belirtir arkadaşlar burda yani ölümüne aslı-deniz ci arkadaşlar biraz fanatik bakıyor olaya sankim :img-wink: şu bir gerçek deniz aslı ya aşık gibi duruyor gerçi ne hissettiği belli olmuyor arkadaşın aslı zaten denize aşık ama senaryo bir araya getirmiyor onları :img-wink: benim aslı-efe istemem şu an için uçuk bir şey gibi gözüküyor ama deniz-aslı da olacağı yok yahu fragmanda denizin söylediklerini herkes duydu kanımca :)
bana göre dizilerde imkansız die bişi yoktur hem tüm dizi aşkları böledir zaten önce herşey imkansız gibidir sonra yavaş yavaş düzelir.inşallah dizimizde de böyle olucak.ben efe ve aslıya dostluğu yakıştırıyorum.o kadar güzel ki arkadaşlıkları izleyip acaba benim de bugün böle bi arkadaşım olcak mı die düşünüyorum.benim isteğim hep böyle arkadaş kalmaları ama herkesin görüşüne de saygılıyım.
serseri_mayın90 06-09-07, 14:00 yaa arkadaşlar herkes istediğini düşünür. ve burasıda bi forum sayfası düşüncelerini paylaşabilir. tmm sen tam tersini düşün ama başkasının düşüncelerine de karışamazsınkii. böyle terslikler çıkınca ben üzülüyorum. bazen çoğunluk aslı-denizciler oluyor ve deniz-mineciler yorum yapmak istemiyorlar sırf böyle tartışmalar çıkıo diye. düzgünce fikirlerimizi paylaşabiliriz. isteyen deniz aslıya yada mineye aşık diye düşünebilir.
bende efe-mine diyorum:img-fear2:D :dito:Pvarmı karşı çıkan:img-pilot:P:img-hyste:D
Bence de Mine'nin annesine birşey oldu, Mine bayıldı duyunca..
Ben bu akşam izleyemeyeceğim ya, çok üzgünüm..
Çok yakın bir arkadaşımın partisi var, gitmek zorundayım :(
Keşke izleyebilsem, bu bölüm çok heyecanlıydı :(
Mine hasta değildir bence kanser falan değildir yani, sadece tansiyonu falan düşmüştür kötü bir haber falan aldıysa..
Ferny&Lety 06-09-07, 14:02 Herkes Aslı-Deniz veya Mine-Deniz deseydi bu forum bu kadar keyifli olmazdı.Aslında Mine'nin dizide olmasının sebebi de bu.Şimdi Mine olmasaydı,Aslı-Deniz-Efe İstanbul'a gitseydi Deniz de Aslı'ya aşık olsaydı bu kadar keyifli olmazdı diye düşünüyorum ben :)
İlk görüşte aşka inanmam,inanmayacağım da.O yüzden Mine-Deniz aşkı bana sahte geliyor.Dediğim gibi bu sizin hayat felsefenize bağlı.
Ya zaten ilk görüşte aşk nasıl olur ya nasıl?Ya bir insan bir insanı sadece bir obje olara kgörüp te aşık olamaz ki..Bu çok saçma..İnsanlar birbirlerini tanıdıkça,karakterleri,düşünce yapıları,duyguları,hareketleri,davranışları,iyi yanları,kötü yanları..İnsanlar bunlara aşık olurlar.Aha ben bu kızı gördüm be nbu çocuğu gördüm ilk görüşte aşk değildir bu!!!
Ya çok hoş kızdır hoş çocuktur etkilenirsin.Olabilir ama asla aşık olamazsın.İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANMAM.ÇÜNKÜ ÖYLE BİR ŞEY YOK..OLAMAZ..
İnsanları sadece bir obje olarak değerlendirip aşık olamaz kimse ..herkesin duyguları var.İlk görüşte insanın içine girip te aa bu böle insanmış tama mdeyi pte aşık olamayacağına göre tanıdıkça seversin birini..Tanıdıkça aşık olursun olacaksan..HAKSIZ MIYIM HA??
Dizi bu olabilir ilk görüşte aşk zırvalıklarını da duymak istemiyorum.Yiğit beyle konuştuğum vakit bu dizi gerçek birer hayat demişti..Gerçek hayatta olamayacak şeyler olmaz bu dizide demişti..İlk görüşte aşk olmaz!Etkilenirsin..
Bunu MİNE-DENİZCİLERİ RENCİDE ETMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM HATTA VE HATTA ONLARLA İLGİSİ DE YOK.SADECE BU İLK GÖRÜŞTE AŞK ZIRVALIKLARI CANIMI SIKIYOR..BU ZIRVALIKLAR İNSANLARI SADECE YÜZEYSEL DÜŞÜNMEYE İTER..GÖRMEYE DEĞİL BAKMAYA,DİNLEMEYE DEĞİL DUYMAYA İTER..YÜZEYSELLİĞE İTER..OYSA DUYGULAR VARDIR..YÜZEYSEL OLMAMASI GEREKEN DUYGULAR..İNSANLAR NEYE İNANIRLARSA ÖYLE YAŞARLAR.
Bana göre ilk görüşte aşka inananlar yüzeysel duygulara sahip,bakan ama göremeyen,duyan ama dinlemeyen insanlardır..
Mesajımı burda noktalıyorum..İyi yorumlar!..
captainsparrow 06-09-07, 14:05 Ya zaten ilk görüşte aşk nasıl olur ya nasıl?Ya bir insan bir insanı sadece bir obje olara kgörüp te aşık olamaz ki..Bu çok saçma..İnsanlar birbirlerini tanıdıkça,karakterleri,düşünce yapıları,duyguları,hareketleri,davranışları,iyi yanları,kötü yanları..İnsanlar bunlara aşık olurlar.Aha ben bu kızı gördüm be nbu çocuğu gördüm ilk görüşte aşk değildir bu!!!
Ya çok hoş kızdır hoş çocuktur etkilenirsin.Olabilir ama asla aşık olamazsın.İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANMAM.ÇÜNKÜ ÖYLE BİR ŞEY YOK..OLAMAZ..
İnsanları sadece bir obje olarak değerlendirip aşık olamaz kimse ..herkesin duyguları var.İlk görüşte insanın içine girip te aa bu böle insanmış tama mdeyi pte aşık olamayacağına göre tanıdıkça seversin birini..Tanıdıkça aşık olursun olacaksan..HAKSIZ MIYIM HA??
Dizi bu olabilir ilk görüşte aşk zırvalıklarını da duymak istemiyorum.Yiğit beyle konuştuğum vakit bu dizi gerçek birer hayat demişti..Gerçek hayatta olamayacak şeyler olmaz bu dizide demişti..İlk görüşte aşk olmaz!Etkilenirsin..
Bunu MİNE-DENİZCİLERİ RENCİDE ETMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM HATTA VE HATTA ONLARLA İLGİSİ DE YOK.SADECE BU İLK GÖRÜŞTE AŞK ZIRVALIKLARI CANIMI SIKIYOR..BU ZIRVALIKLAR İNSANLARI SADECE YÜZEYSEL DÜŞÜNMEYE İTER..GÖRMEYE DEĞİL BAKMAYA,DİNLEMEYE DEĞİL DUYMAYA İTER..YÜZEYSELLİĞE İTER..OYSA DUYGULAR VARDIR..YÜZEYSEL OLMAMASI GEREKEN DUYGULAR..İNSANLAR NEYE İNANIRLARSA ÖYLE YAŞARLAR.
Bana göre ilk görüşte aşka inananlar yüzeysel duygulara sahip,bakan ama göremeyen,duyan ama dinlemeyen insanlardır..
tamamen haklısın:happy0064:happy0064:happy0064seni lkışlıyorum bende bi kaç msj önce bundan söz etmiştim ben de inanmam ilk görüşte aşka düşüncelerim seninkiyle tıpatıp aynı resmen zihnimi okuyup yazmışsın:happy0064:img-yes::img-yes:
Ya zaten ilk görüşte aşk nasıl olur ya nasıl?Ya bir insan bir insanı sadece bir obje olara kgörüp te aşık olamaz ki..Bu çok saçma..İnsanlar birbirlerini tanıdıkça,karakterleri,düşünce yapıları,duyguları,hareketleri,davranışları,iyi yanları,kötü yanları..İnsanlar bunlara aşık olurlar.Aha ben bu kızı gördüm be nbu çocuğu gördüm ilk görüşte aşk değildir bu!!!
ilk goruşte aşk olur.bu nedenle bile ayrı goruşteyiz seninle.tanıdıkça sevgi olur.ama aşk ilk goruşte olur.aşk boyle birşey:)ama bence:) bu kadar tepki gosterme buna bile tepkin var.ama dusuncemiz boyle:) deniz mineyi anladı da "guluyorsun ama gizledigin birşeyler var "dedi.hep deniz-mine arasındaki guzel duyguyu yansıttılar.biz sevdik bu aşkı:)
aşa bakışımızı bile eleştirmişsin.ama bu bakıştır.sence ilk goruşte olmaz tanıdıkça olur bence oyle olmaz o sevgidir..
Canım sen inanmıyorsun,bende inanmıyorum.
Şimdi başka biri gelir,bişeyler söyler o da ben bunun için inanıyorum der ve haklı çıkabilir.
O yüzden Aslı-Deniz benim için duygularla birleşip olan bir aşk,Mine-Deniz ise bir hoşlantı veya etkilenme.
Başkasının görüşü de beni ilgilendirmez ben buna inanıyorum ve bunu söylüyorum sadece.
Mine-Deniz'cilere söylenenleri okudum,çok aşırı olmasa da bazen sakıncalı mesajlar var,Aslı-Deniz'cilere de vardır.
Bunların olması doğal -ki zaten bu forumda bulunma amacımız budur.
Benim için:
Aslı-Deniz:good:
Ferny&Lety 06-09-07, 14:09 aylince sana birşey mi dedim ki ben olayı hemen o aşka laf attığımı düşünerek cevaplıyosun?
Sadece ilk görüşte aşk zırvalıkları saçmadır diyorum saçma..Tepkiliyim evet çünkü insanları yüzeyselliğe iten bir düşünce bu.
Deniz-Mine diyosun aferin iyi yapıyosun çok güzel tebrik ederim..
Deniz aslıcıları da tebrik ederim..
Deniz mineciler de veya deniz aslıcılarda eğer ilk görüşte aşka inanan varsa onları da alkışlamaktan başka bişey düşmez bana..
AŞK KUTSALDIR..AŞK GÜZELDİR..BİR İNSAN BİR İNSANA SADACE BAKMAZ..GÖRMESİ LAZIM ONU..BUNUN İÇİNDE ZAMAN GEREKİR..SANİYELİK ŞEYLER DEĞİLDİR BUNLAR
bana göre dizilerde imkansız die bişi yoktur hem tüm dizi aşkları böledir zaten önce herşey imkansız gibidir sonra yavaş yavaş düzelir.inşallah dizimizde de böyle olucak.ben efe ve aslıya dostluğu yakıştırıyorum.o kadar güzel ki arkadaşlıkları izleyip acaba benim de bugün böle bi arkadaşım olcak mı die düşünüyorum.benim isteğim hep böyle arkadaş kalmaları ama herkesin görüşüne de saygılıyım.
valla bence de öyle yani mine -efe bile olabilir ilerde sonuçta bir dizi bu tabii herkesin kafasında bir çift var gibi öyle gözüküyor:) şu an için zaten olması beklenmiyor aslı -efe ama dizinin çok başlarındayız ve şimdiden aslı-deniz kördüğüm oldu çık işin içinden çıkabilirsen :img-wink:
aylince sana birşey mi dedim ki ben olayı hemen o aşka laf attığımı düşünerek cevaplıyosun?
Sadece ilk görüşte aşk zırvalıkları saçmadır diyorum saçma..Tepkiliyim evet çünkü insanları yüzeyselliğe iten bir düşünce bu.
Deniz-Mine diyosun aferin iyi yapıyosun çok güzel tebrik ederim..
Deniz aslıcıları da tebrik ederim..
Deniz mineciler de veya deniz aslıcılarda eğer ilk görüşte aşka inanan varsa onları da alkışlamaktan başka bişey düşmez bana..
AŞK KUTSALDIR..AŞK GÜZELDİR..BİR İNSAN BİR İNSANA SADACE BAKMAZ..GÖRMESİ LAZIM ONU..BUNUN İÇİNDE ZAMAN GEREKİR..SANİYELİK ŞEYLER DEĞİLDİR BUNLAR
aşk ilk goruşte olur buna inanıyorum.dizilerde de hep boyle yansır.gerçekte de vardır bu boyledir.digeri sevgidir.ama hayır degildir diyorsan senin gorusun..
captainsparrow 06-09-07, 14:12 bence mine hiçbi zaman aşık olmadı denize başta zaten aşık deildi bence şimdi de deil.gerçekten aşık olan insan karşımda daha güçlü bi rakip isterim der mi?aslı bunu mineye söyledi mi?deniz alpe,efe metine,metin efeye söyledi mi böyle bişey mineninki sadece kendini kendine kanıtlama çabası bunu arkadaşı gamze de sölemişti denizi elde edince yine bi kenara atıp yeni bi av arıycak.tabi bunlar benim düşüncelerim böle aşk olmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ferny&Lety 06-09-07, 14:13 aylince açıkla o zaman nası laşık oluyosun ya?
Bi bakışta çarpılıyosun?Saniyelik bi olay mı?ya sen tanımıyosun etmiyosun nesine aşık oluyosun o ilk anda gördüğün sadece dışı onun..görüntüsü..
kıyafeti..saçı başı..
bunların neyine aşık oluyosun birden??
aşık olunan karakterdir..dış görünüş değil..
bence aslı-deniz ciler olaya fanatik yaklaşmıyor tam tersi.biz elimizde gerçek olan şeylerle savunuyoruz.hayali şeylerle değil .ve inanın ki deniz mine'ye yaptığı tavırları aslı'ya yapsaydı.ben kesin olarak derdim ki deniz aslı'ya aşık değil.zaten dizinin başında aşık değil diyodum.aslı'ya çok üzülüyodum.ama şimdi herşey çok değişti. ona aşık oldu.
bence elinde bişey olmadan körükörüne savunmak fanatiklik.mineciler böyle yapıyor.eğer bizim yaptığımız fanatiklik ise öyleyiz.sonuna kadar da savunurum.ama boş şeylerle değil,gerçek olan şeylerle!
bu arada bence kavga falan demeyin yani herkes kendi düşüncesini savunuyor.yani şu anda konuşabileceğimiz yeni bir konu yok.dizimiz 1 hafta geciktiği için.mecburen konu dönüp dolaşıp deniz-aslı-mine oluyor.
tamamen haklısın:happy0064:happy0064:happy0064seni lkışlıyorum bende bi kaç msj önce bundan söz etmiştim ben de inanmam ilk görüşte aşka düşüncelerim seninkiyle tıpatıp aynı resmen zihnimi okuyup yazmışsın:happy0064:img-yes::img-yes:
Canım sen inanmıyorsun,bende inanmıyorum.
Şimdi başka biri gelir,bişeyler söyler o da ben bunun için inanıyorum der ve haklı çıkabilir.
O yüzden Aslı-Deniz benim için duygularla birleşip olan bir aşk,Mine-Deniz ise bir hoşlantı veya etkilenme.
Başkasının görüşü de beni ilgilendirmez ben buna inanıyorum ve bunu söylüyorum sadece.
Mine-Deniz'cilere söylenenleri okudum,çok aşırı olmasa da bazen sakıncalı mesajlar var,Aslı-Deniz'cilere de vardır.
Bunların olması doğal -ki zaten bu forumda bulunma amacımız budur.
Benim için:
aylince açıkla o zaman nası laşık oluyosun ya?
Bi bakışta çarpılıyosun?Saniyelik bi olay mı?ya sen tanımıyosun etmiyosun nesine aşık oluyosun o ilk anda gördüğün sadece dışı onun..görüntüsü..
kıyafeti..saçı başı..
yettttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeerrrrr yeeeeeeeeeeeeettttterrrr yeterrrrrrrrrr ve yine yeter ya kavak yelleri topiinde pardon a-d topiinden kaçıp buraya gelioz burdarda bisi rahat bırakmıosunuz nsl kurtulcaz biz sizden ya ben aslıya gıcık kapıom d-a askınada gelip pelin karahanın sayfasına tek bir stır yazmısmıım yok biz nsl kendimisi franliosak resmen dalga geçionus hadi by by kardesim byyy aslı enver burası siz tuturdunuz minede mine alla alla ne yaptı size bu mine dnz bile affetikten sonra size hiç bişi düşmez bizede deli ettiniz beni yaaaa
serseri_mayın90 06-09-07, 14:18 arkadaşlar belki bizi bu tartışmaya iten denizin tutumu. sevgili senaristimiz bizim aslı-deniz mi mine-denizmi şeklinde düşünmemiz için belki böle yapıyor. en başta sadece aslının duygularını görüyorduk. ben hep denizin mineye aşık olduğunu düşündüm yani yada aşk demeyelim hoşlanma. ama o zmnlar mine için mert vardı. sonra mine mertten kazık yiyince denizin değerini anladı ve aşkına karşılık vermeye başladı. ama denizinde kafası karıştı o aralarda çünkü alp çıktı karşısına ve nedenini bilmediği bi şekilde aslıyı kıskanmaya başladı. ama mineden vazgeçmedi ki mezuniyete mineyle gitti. sonra aslının mektubuyla denizin aslıya olan duygularını görmeye başladık. ve minenin mert olayını öğrenince tamamen mineden koptu. şimdi şu soruyu soruyorum mine için evden kaçmayı göze alan deniz oğlan mineyi kalbinden tamamen atabildimi?? yada aslı herzaman kalbinin içindeydi de şimdi şimdimi bu aşkı meydana çıktı:icon_whis
bence aslı-deniz ciler olaya fanatik yaklaşmıyor tam tersi.biz elimizde gerçek olan şeylerle savunuyoruz.hayali şeylerle değil .ve inanın ki deniz mine'ye yaptığı tavırları aslı'ya yapsaydı.ben kesin olarak derdim ki deniz aslı'ya aşık değil.zaten dizinin başında aşık değil diyodum.aslı'ya çok üzülüyodum.ama şimdi herşey çok değişti. ona aşık oldu.
bence elinde bişey olmadan körükörüne savunmak fanatiklik.mineciler böyle yapıyor.eğer bizim yaptığımız fanatiklik ise öyleyiz.sonuna kadar da savunurum.ama boş şeylerle değil,gerçek olan şeylerle!
bu arada bence kavga falan demeyin yani herkes kendi düşüncesini savunuyor.yani şu anda konuşabileceğimiz yeni bir konu yok.dizimiz 1 hafta geciktiği için.mecburen konu dönüp dolaşıp deniz-aslı-mine oluyor.
tabi sekerrrr hiç fanatiklestirilermii aa allah tas eder yoksa bisi hep m-d ciler yapıo dimi seker biz gelip pelinin topiinde laf atıoz özür walla allah allah yaa
yettttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeerrrrr yeeeeeeeeeeeeettttterrrr yeterrrrrrrrrr ve yine yeter ya kavak yelleri topiinde pardon a-d topiinden kaçıp buraya gelioz burdarda bisi rahat bırakmıosunuz nsl kurtulcaz biz sizden ya ben aslıya gıcık kapıom d-a askınada gelip pelin karahanın sayfasına tek bir stır yazmısmıım yok biz nsl kendimisi franliosak resmen dalga geçionus hadi by by kardesim byyy aslı enver burası siz tuturdunuz minede mine alla alla ne yaptı size bu mine dnz bile affetikten sonra size hiç bişi düşmez bizede deli ettiniz beni yaaaa
Sen sayfaları karıştırdın galiba??
Birincisi burası Aslı Enver sayfası değil...Kavak yelleri forumu...
İkincisi benim yorumumu alıntı yapmışsın ama alıntı yaptığın yazıyı okumamışsın galiba ben orda size de hak verdiğimi açıklıyorum.
Üçüncüsü burası özgür forum isteyen istediğini savunur 'nefret ediyorum' gibi kelimeler kullanmadığı sürece.
Dördüncüsü Aslı Enver ve Mine'yi karıştırmayın artık ya!
hemen konuyu değiştiriyorum bence efe -aslı aşkı çok güzel olur :img-pilot nasıl değiştirdim ama :) yaw bu ilk görüşte aşk olayı biraz mantık sınırlarını aşmaya başladı insan ilk görüşte aşık olmaz mı yahu :img-icecr:img-icecr neyse bu konuyu kapattım döndüm fragmana :img-wink: ben aslı nın canan ın hamileliği konusunda bilgisi olmayacak sanıyordum ama öyle değil sanırsam fragmandaki aslı ,deniz ,efe yatarlarken ki aslı nın konuşması nerden çıktı bu hamilelik gibisindendi sanki bekleyip görelim :happy0064
kıyafeti..saçı başı..
valla katılıyorum sana fundacım . :good:cok haklısın .
ılk goruste aska bn de ınnmıyorum .
Ferny&Lety 06-09-07, 14:22 yettttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeerrrrr yeeeeeeeeeeeeettttterrrr yeterrrrrrrrrr ve yine yeter ya kavak yelleri topiinde pardon a-d topiinden kaçıp buraya gelioz burdarda bisi rahat bırakmıosunuz nsl kurtulcaz biz sizden ya ben aslıya gıcık kapıom d-a askınada gelip pelin karahanın sayfasına tek bir stır yazmısmıım yok biz nsl kendimisi franliosak resmen dalga geçionus hadi by by kardesim byyy aslı enver burası siz tuturdunuz minede mine alla alla ne yaptı size bu mine dnz bile affetikten sonra size hiç bişi düşmez bizede deli ettiniz beni yaaaa
klgçaglar sakin ol istersen ha..buraya gelip deli oluyosan gelme kardeşim kimse sana deli o lda demiyo kimse seni buraya gelmen için zorlamıyo da kimse seni kovmuyo da..
gördüğün gibi o alıntı yaptığım mesajlarımın tekinde bile mineye bir söz yok..mine deniz aşkına bir söz yok..sadece bir arkadaşımın ilk görüşte aşka inanmam msajına destek verdiğimi ve mesajımın sonunda kesinlikle mineye laf etmediğimi görmüşsündür umarım..
+ aslıya gıcık kapman aslı deniz aşkına gıcık kapman hiç kimseyi bağlamaz o senin duygun senin düşüncendir...
Ama sendne başka hiç bir mine -denizci veya aslı-denizci bu tür bir mesaj yazmamıştı..bizden kurtulacak neyin var senin?sen kim oluyosun da bizi bulunduğumuz başlıktan kovuyosun?senin tekelindemi burası?
hem burası aslı enver by by kardeşim ne demek ya??
burası ky başlığı..+ aslı enver benim çok sevdiğim bir oyuncu işte bunu idrak edemediğin çok belli biz burada tüm aslı denizciler mine denizcviler aslı efeciler mine efeciler her ne karın ağrısıysa ALI ENVERİN ROLÜNÜ BU KADAR İYİ YAPMASINI TAKDİR EDİYORUZ.MİNEYİ ELEŞTİRİYORUZ.ZATEN MİNEYE BU KADAR GICIK KAPMAMIZDA ASLI ENVERİN O GÜZE LOYUNCULUĞUNUN YATTIĞINI HALA ANLAYAMAMIŞSIN
BU KADAR!
captainsparrow 06-09-07, 14:23 öfffffffffffffffffffffffffffffff yani çok sıktı bu muhabbet bu arada senin soruna da cvp veriyim her zaman söylediğim gibi denizin kalbinde hep aslı vardı mineye de acıdığı için onu havaalanına götürdü çünkü ağlayıp duygu sömürüsü yapmış deniz ona sarılınca da sırıtmıştı orda iğrenmiştim ondan!!!son zamanlarda daha bi seviyorum ama kesinlikle aslı denizciyim ve gerçek aşkın onlarınki olduğunu düşünüyorum NOKTA. diyceklerim bu kadardır herkese ii yazışmalar diler saat ona kadar herkese esenlikler dilerim çıkıyorum şimdi kavak yellerini izleyip gene gelicem şimdilik herkese bye:sad53:
Sen sayfaları karıştırdın galiba??
Birincisi burası Aslı Enver sayfası değil...Kavak yelleri forumu...
İkincisi benim yorumumu alıntı yapmışsın ama alıntı yaptığın yazıyı okumamışsın galiba ben orda size de hak verdiğimi açıklıyorum.
Üçüncüsü burası özgür forum isteyen istediğini savunur 'nefret ediyorum' gibi kelimeler kullanmadığı sürece.
Dördüncüsü Aslı Enver ve Mine'yi karıştırmayın artık ya!
cnmcım bitanem a-d dedim açılımı aslı-deniz demek orası BAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA göre a-d topiii okişşşş dolaylı yoldan öle bi nefret ediorum dionus kii wallaa ben en azından lafı dolastırmıom pelinden deil aslıda nefret ediorummm aslında beni aslıdan nefret etiren siz ve sizin gibi düşünenler mine ölsün gebersin aslı ii olsun bu mantık sizde warken siz daha kaç bin kişiyi aslı düşmanı edersiniz ama ya allah askına yapma gerçekten sawunuonmu yoksa basen biside allah yarattı deip ii gözükmek için mi dionn
arkadaslar ben aslı&denizciyim..yani mine&denizcilere tabiki saygım var ama bazı şeyleride görmeniz lazım yanii..kusura bakmayın ama sizde cok mineci olmuşsunuz mine-deniz dışındaki olayları görmüyosunuzz yada görmek istemiyosunuz bilmiyorum ama bazı şeylerinde farkına varın artık..deniz geceleri aslıyı düşünmeden edemiyo,aslıya onu sevdigini itiraf etmek için video hazırlıyo,aslı için annesine bile karsı cıktı..yani daha bir sürü sey var ve bunlarıda görmezlikten gelemezsiniz heralde..mine ilk başlarda denizi kullandı,yalan söyledii tabiki kimse mine&deniz askını savunamaz yani bi siz savunuyosunuzz bnm cevremdeki herkez deniz&aslı aşkını savunuo...:happy0064 yalanlar üzerine kurulan bi askı kim savunurkii???
bana göre gercek aşkkkkkkkkkkkkkkkk ASLI&DENİZ sonuna kadar
yaw bu topic falan ne oluyor yahu :mad72::mad72: burası forum arkadaşlar topic falan yakışık almıyor yani :img-blush diğer konuda ise herkes fikrini beyan eder burda kimseyede zorla gir yorum yap denmiyor burda ayrıca seviyeyi koruyalım :img-blush iyi yorumlar
serseri_mayın90 06-09-07, 14:29 hemen konuyu değiştiriyorum bence efe -aslı aşkı çok güzel olur :img-pilot nasıl değiştirdim ama :) yaw bu ilk görüşte aşk olayı biraz mantık sınırlarını aşmaya başladı insan ilk görüşte aşık olmaz mı yahu :img-icecr:img-icecr neyse bu konuyu kapattım döndüm fragmana :img-wink: ben aslı nın canan ın hamileliği konusunda bilgisi olmayacak sanıyordum ama öyle değil sanırsam fragmandaki aslı ,deniz ,efe yatarlarken ki aslı nın konuşması nerden çıktı bu hamilelik gibisindendi sanki bekleyip görelim :happy0064
belki murattan olduğunu bilmiodur:icon_whis
süper deiştirdin konuyu bende balıklama atlıyım:D
aslı-efe benim en başta favori çiftimdi. ee diğerleride boş kalmasın mine-deniz istiodum. ama saolsun senarstimiz öyle bi( 180 derece döndü yada bana öle geldi) değiştirdi ki konuyu şimdi iste de bakalım aslı-efe olsun.istemem artık zaten yeni birisini alsınlar diziye. efeyle o süper bi aşk yaşasın. bizde bol bol onları isleyip yorum yapalım. ne bu yaa sıkıldıımm:icon_whis
cnmcım bitanem a-d dedim açılımı aslı-deniz demek orası BAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA göre a-d topiii okişşşş dolaylı yoldan öle bi nefret ediorum dionus kii wallaa ben en azından lafı dolastırmıom pelinden deil aslıda nefret ediorummm aslında beni aslıdan nefret etiren siz ve sizin gibi düşünenler mine ölsün gebersin aslı ii olsun bu mantık sizde warken siz daha kaç bin kişiyi aslı düşmanı edersiniz ama ya allah askına yapma gerçekten sawunuonmu yoksa basen biside allah yarattı deip ii gözükmek için mi dionn
Öncelikle güzel Türkçe'n için teşekkürler.
Son dediğinden bişey anlamadım ama yine de anladığım kadarıyla cevap vericem.
Buraya a-d başlığı demişsin yani sürekli Aslı-Deniz'ciler üste çıkıyor gibi bişey.
Bana göre de burası Kavak Yelleri forumudur ve baya Mine-Deniz'ci arkadaşımız var hepimiz burda güzel yorumlarımızı yapıyorduk.
Mine ölsün gitsin Aslı iyi olsun gibi bişey demişsin buna katılmıyorum ki benim hakkımda yorum yapmadan önce mesajlarımı okumanı isterdim bikaç sayfa önce Mine'nin dizide olmasını gerektiğini ve diziye heyecan kattığını da yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Ben bir dizi uğruna kalp kırmak falan istemediğimden böyle yorumlarda bulunuyorum sana göre farklı amaçlarım olabilir ama ben bu amaçla yorum yapıyorum!
Sevgili Asli-Denizciler ve Sevgili Mine-Denizciler...
Ben (Imzamdanda anla$iliyorki) Asli-Denizciyim...
$imdi siz ( Mine - Denizciler) diyorsunuzki
"2. bölümden itibaren deniz mine aski cok güzel anlatildi " vs...
Vede diyorsunuzki "Asli´nin Mektubu Denizin kafasini karistirdi..."
,farkindaysaniz, 2. bölümden beri Minede denizin kafasini karistirmayi
basardi...Kafa Karistirmak asksa eger o zaman ooohooo...
Yanli$ anlamayin lütfen sadece yorumumu yazmak istedim.
Ilk defa bu konu hakkinda yorum yaziyorum hatta.
Ama demek istedigim $u ki, Denizin kafasi sadece Aslida degil,
Minedede kari$ti. o kadar kari$tirdiki Mine Kafasini, Arkadaslarini
kaybedecek ve Minenin yalanlarina inanacak derecede.Bunlari görmezden
gelemezsiniz heralde.Denizin bir zamanki a$kina inanirim belki ama
Mine´nin a$kina asla ve asla inanmiyorum,inanabilecegimide
zannetmiyorum.Mine Her firsatta yalan söyleyip sonrada utanmadan
yardim isteyebilecek kadar basit ve zavalli bir karakter. Deniz böyle birini
asla hak etmiyor.
Saygilarimla
tabi sekerrrr hiç fanatiklestirilermii aa allah tas eder yoksa bisi hep m-d ciler yapıo dimi seker biz gelip pelinin topiinde laf atıoz özür walla allah allah yaa
arkadaşım iyimisin sen?biz burada yorum yapıyoruz burasıda kavak yelleri forumu.aslı enver değil.ben diiyorum ya işte körükörüne destekliyosunuz.işte bir örnek daha asklı enver'e olan sevgin yüzünden nereye yazdığını bile bilmiyosun .
captainsparrow 06-09-07, 14:30 klgcaglar forumdan çıkıyorum dedim ama yazdığını görünce dayanamadım.bilmem farkında mısın ama her msjında biraz daha kabalaşıyosun lütfen biraz dikkatli olalım sonuçta bize hakaret ediyosun.herkes sınırlarını bilsin lütfen.bi kere bizim mantığımızın hiçbir sorunu yok sen aslıdan nefret ediyosan o senin sorunun ama giderek daha kırıcı oluyosun bi de bize fanatik diyodun sana bu uyarı msjını yumuşak bi dille yazmaya çalıştım inşallah kırılmamışsındır.
Ferny&Lety 06-09-07, 14:31 cnmcım bitanem a-d dedim açılımı aslı-deniz demek orası BAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA göre a-d topiii okişşşş dolaylı yoldan öle bi nefret ediorum dionus kii wallaa ben en azından lafı dolastırmıom pelinden deil aslıda nefret ediorummm aslında beni aslıdan nefret etiren siz ve sizin gibi düşünenler mine ölsün gebersin aslı ii olsun bu mantık sizde warken siz daha kaç bin kişiyi aslı düşmanı edersiniz ama ya allah askına yapma gerçekten sawunuonmu yoksa basen biside allah yarattı deip ii gözükmek için mi dionn
1-Aslıdan nefret etmeni kimse engelleyemez.
2-Biz lafı asla dolaştırmıyoruz doğrudan söylüyoruz.Hiç kimsenin hiç kimseye hakaret boyutuna varacak mesajlar atmaya hakkı yok.
3-İİ gözükmek için mi ne demek?Sen şu an arkadaşımın karakterine hakaret edip onu 2 yüz<lülükle suçladığının farkında mısın?
3-Daha kaç bin Aslı düşmanı demen çok saçma çünkü sadece objektif olamayanlar onun gibi şeker bir kızdan nefret eder..
4-Gördüğün gibi mine-denizciler dahi Aslıy ıseviyorlar.
5-İlerde Miney isevmem demiyorum ama şu an sevmiyorum.AMA ASLI ENVERİ TAKDİR EDİYORUM VE SEVİYORUM.
6-Mine ölsün gebersin aslı ii olsun mantığı yok biz de tam aksine Asl ızaten iyi,karakterli bir kız..Minenin de düzeleceğini umut ediyoruz ve mesajlarımızda bunu belirtiyoruz..
Şimdi daha seviyeli daha saygılı mesajlar yazarsanız sevinirim..
Umarım herşey açıklığa kavuşmuştur yoksa en önemli günümüzde başlığımız kapanacak
belki murattan olduğunu bilmiodur:icon_whis
süper deiştirdin konuyu bende balıklama atlıyım:D
aslı-efe benim en başta favori çiftimdi. ee diğerleride boş kalmasın mine-deniz istiodum. ama saolsun senarstimiz öyle bi( 180 derece döndü yada bana öle geldi) değiştirdi ki konuyu şimdi iste de bakalım aslı-efe olsun.istemem artık zaten yeni birisini alsınlar diziye. efeyle o süper bi aşk yaşasın. bizde bol bol onları isleyip yorum yapalım. ne bu yaa sıkıldıımm:icon_whis
bence bilmesi lazım yani hamilelik olayı bilecek sormaz kimden diye bence aslı nın her şeyden haberi olacak gibime geliyor :img-wink: hakkaten yahu bende artık favori çiftimi değiştirdim efe -x diyorum ve tüm efe-x cilere sesleniyorum senaryo yazan kardeşin efe ye birini bulacağı yok en iyisi biz bir tane namzet yollıyalım :img-pilot hepinize iyi yorumlar :happy0064
hemen konuyu değiştiriyorum bence efe -aslı aşkı çok güzel olur :img-pilot nasıl değiştirdim ama :) yaw bu ilk görüşte aşk olayı biraz mantık sınırlarını aşmaya başladı insan ilk görüşte aşık olmaz mı yahu :img-icecr:img-icecr neyse bu konuyu kapattım döndüm fragmana :img-wink: ben aslı nın canan ın hamileliği konusunda bilgisi olmayacak sanıyordum ama öyle değil sanırsam fragmandaki aslı ,deniz ,efe yatarlarken ki aslı nın konuşması nerden çıktı bu hamilelik gibisindendi sanki bekleyip görelim :happy0064
..:good:...cnm fragmanda aslı şu gecede olanlara bak oysa herşey o kadar tatlıydıki adeta aşık olduğum deniz geri gelmişti die sölüodu galiba tabi burayı diosan...aslının hamilelikten haberi olur ama hamile kaldığı kişiden haberi olmaz bnce ...:img-yes:
EnDlEeS_89 06-09-07, 14:35 arkiler noluyo burda ya kim kimden nefret ediyo allah aşkına bu bi dizi bukadar abartmayalım lütfen dizideki karaktere kıl olabilirsin doğaldır ama o insanların gerçekteki kişikliklerini bilmiyoruz .... sadece bir oyun senaryo yani kaptırmayın kendinizi bu kadar dizinin keyfini çıkarın ...
1 türkçemin nsl olduun karar weremesin sinirden öle yazmıs olablirim kolay deill tek seninle deil dier arkilerinlede urasıom bide mine heyacan katıo palavra bunlarr saten mine tek heycan katan diziye o benceeeeee çünkü bütün olaylar onun gelmesiyle basladıı bütün demiim ama çou olaylarr tabi cnm alaz_alazmı ne yorum yapmış hehehe dalga geçermiş gibi yorum yapan saten bendim artık kalp kırmıosunuz ki kafa bozuosunuz en bas örnek işte bennn
Ben senin Türkçe'ne karar veremem ama seni anlamam için de iyi yazman gerektiğini düşünüyorum.
Fazla yorum yapmıcam artık çünkü ben uzattıkça suçlu çıkaracaksın sen beni...
Yani utanmasan başlıktan kovucaksın ki böyle bir hakkın yok?
Az önce Mine-Deniz konusunda bizi anladı diyen arkadaşlara da sesleniyorum neden sustular acaba ben sizin tarafınızdan olaylara bakmaya çalışırken siz neden beni aşağılamakla meşgulsunuz anlamıyorum.
Kendi adıma değil arkadaşlarımın adına da yazıyorum bu yazıyı.
Sadece hayal ürünü ve senaryodan ibaret yani gerçek hayat değil arkadaşlar bu.
Sizce insanların birbirini kırmasına değer mi şimdi senarist istese olaylar tersine dönebilir bu onun elinde olan bişey...
Lütfen artık böyle yorumlar yazma Mine-Deniz'i seviyorsan onları savunabilirsin ama beni böyle aşağılamaya hakkın yok.
serseri_mayın90 06-09-07, 14:40 bence bilmesi lazım yani hamilelik olayı bilecek sormaz kimden diye bence aslı nın her şeyden haberi olacak gibime geliyor :img-wink: hakkaten yahu bende artık favori çiftimi değiştirdim efe -x diyorum ve tüm efe-x cilere sesleniyorum senaryo yazan kardeşin efe ye birini bulacağı yok en iyisi biz bir tane namzet yollıyalım :img-pilot hepinize iyi yorumlar :happy0064
bz kendi çapımızda konuyu deiştirelm bari:D
efe-x ci haa süper. ben de varım:D senaristimiz bulmazsa birini ben gitcem çekimlere. gircem araya. efenin x i olarak oyunculuk hayatıma başlıcam:D görürsünüz beni artık. ben başladım bu konuya ama ece,bahar,kübra yok.. uzatmayım zaten sizde a-d-m olayını uzatmayın. başlığımıza zarar vermeyelim demii:D
aslının öğrenip öğrenmiceğini çok merak ediyorum. deniz aslıya nası davrancak fln...:icon_whis
..:good:...cnm fragmanda aslı şu gecede olanlara bak oysa herşey o kadar tatlıydıki adeta aşık olduğum deniz geri gelmişti die sölüodu galiba tabi burayı diosan...aslının hamilelikten haberi olur ama hamile kaldığı kişiden haberi olmaz bnce ...:img-yes:
hım sanırım annesi haber verecek canan ın durumundan ama hafize hanım aslı denizin arası açılmasın diye söylemiyecek hamilelik olayını aslı ya tansiyon düşmesi ile geçiştirecekler :img-wink: ama deniz öğrendi zaten bu durumda tam kördüğüm olur o zaman :img-wink: neler olacağını tahin etmek zor bekleyip görelim en iyisi iyi yorumlar :happy0064
Ferny&Lety 06-09-07, 14:43 Ben senin Türkçe'ne karar veremem ama seni anlamam için de iyi yazman gerektiğini düşünüyorum.
Az önce Mine-Deniz konusunda bizi anladı diyen arkadaşlara da sesleniyorum neden sustular acaba ben sizin tarafınızdan olaylara bakmaya çalışırken siz neden beni aşağılamakla meşgulsunuz anlamıyorum.
Sizce insanların birbirini kırmasına değer mi şimdi senarist istese olaylar tersine dönebilir bu onun elinde olan bişey...
Lütfen artık böyle yorumlar yazma Mine-Deniz'i seviyorsan onları savunabilirsin ama beni böyle aşağılamaya hakkın yok.
Duygucum kimsenin seni aşağılamaya hakkı yok..Arkanda seni haklı gören herkes..
İnsanların bir dizi yüzünden birbirlerini kırıcı mesajlar yazmalarını saçma buluyorum senin de dediğni gibi..
Bizi bir araya getiren bu dizi..Ben bu dizi yüzünden tanıdığım arkadaşlarımı çok seviyorum.Sadece PeLin fanLarını deniz aslı fanlarını değil mine deniz fanlarını aslı enver anlarını da tanıdım..Bu yüzden gayet mutluyum..Ama bizi bir araya getire nbu diziye hakaret olur arkadaşlar bu tür kavgalar lütfen diyorum lütfe nhakaret edip aşağılamayın..
saygı göstermezseniz saygı görmezsiniz bunu na unutmayın
Şimdi konu kapansın yoksa gerçekten başlık kapanacak.hem de en öneml igünde
efe-x ci haa süper. ben de varım:D senaristimiz bulmazsa birini ben gitcem çekimlere. gircem araya. efenin x i olarak oyunculuk hayatıma başlıcam:D görürsünüz beni artık.
aslının öğrenip öğrenmiceğini çok merak ediyorum. deniz aslıya nası davrancak fln...:icon_whis
he he :happy0064 tamam o zaman sen git ama şöyle kıyafetlerinde efe -x ci grubu diye bir şeyler yazsın :img-pilot (uçtum iyice :img-pilot) konuyu değiştirme çabam başarılı olacak kanımca :happy0064
diğer konuda ise bence hamilelik durumunu bilmeyecek aslı tansiyon düşmesi olarak geçiştirecekler :img-yes: sonra deniz aslı dan uzaklaşacak gibime geliyor bakalım neler olacak :img-wink:
bencede konu kapansın ya gittim geldim hala aynı konu:)ama aslı&denizciler klgçglr'a(arzu)ya çok yüklenmşisiniz kızın konuşmasına bile bişy bulmuşsunz bu kdr yapmayın yani:img-pilot
he he :happy0064 tamam o zaman sen git ama şöyle kıyafetlerinde efe -x ci grubu diye bir şeyler yazsın :img-pilot (uçtum iyice :img-pilot) konuyu değiştirme çabam başarılı olacak kanımca :happy0064
diğer konuda ise bence hamilelik durumunu bilmeyecek aslı tansiyon düşmesi olarak geçiştirecekler :img-yes: sonra deniz aslı dan uzaklaşacak gibime geliyor bakalım neler olacak :img-wink:
Aslı bence hamileliği öğrenmeyecek.Ben de efe-x taraftarıyım:good: Mine ve Efe uymaz çünkü.Efe ve Aslı bence hiç uymaz.Onun için diziye başka bir karakter girmeli!
Fragmanda Aslı'nın söyledikleri bence hamilelikten değil sadece Deniz ona soğuk davranıcak o yüzden öyle konuşuyor.
Not: Diğer konu kapandı :img-cool2
efe-x ci haa süper. ben de varım:D senaristimiz bulmazsa birini ben gitcem çekimlere. gircem araya. efenin x i olarak oyunculuk hayatıma başlıcam:D görürsünüz beni artık. ben başladım bu konuya ama ece,bahar,kübra yok.. uzatmayım zaten sizde a-d-m olayını uzatmayın. başlığımıza zarar vermeyelim demii:D
bn buradayım guzelım .
:img-wink:
evet arkadaslar merve haklı.
baslık kapanacak .
bır kere daha olmustu .
bır daha olmasın lutfen .
bu yuzden artık yazılmasın. yoksa kapaacak . yorum morum yalan olacak valla..
müboş_Candan 06-09-07, 14:50 Bu akşamki bölüm harika:img-yes: bundan sonra neler olacak çok merak ediyorum.Ama ne olursa olsun Aslı ve Deniz aşkı bütün engelleri aşıp mutlu olacaklar :P :img-wink:
Ferny&Lety 06-09-07, 14:50 Selincim dikkat eder misin lütfen mesajlarında yazdıklarına..Yenilir yutulur laflar değil..Hiç bir mine*denizci aslı denizcilere yada aslı denizciler mine denizcilere bu tür mesajlar yazmamıştı..ya bizi başlıktan kovdu:) o yetmedi arkadaşımızı 2 yüzlülükle suçladı..saçmasapan hakaret boyutuna varacak mesjalar yazdı..
konuyu alevlendirmemek en iyisi ama siz bize bugünkü mesajlardan dolayı ne kdr kırıldıysanız biz şu olaydan sonra o kırgınlıkların o hayal kırıklıklarının n 10 mislini yaşıyoruz..
Diziye az kaldı..başlık kapanmaz inşallah
Bu arada Duygucum Aslı orda çok farklı bişyey sölüyo denizin ona davranışlarıyla ilgili olan biş ideil..
ta mda aşkını itiraf ettiği gecede çocuğun başına gelenlere bak diyo..başına ne gleiyosa artık...(yani aslının bildii kadarıyla bizim bildiğimiz denizin başına çok büyük bişey geliyo)
Ben senin Türkçe'ne karar veremem ama seni anlamam için de iyi yazman gerektiğini düşünüyorum.
arkadaşım sonuna kadar sana katılıyorum ve arkandayım.ayrıca kimse kimseyi aşağılayamaz.kimsenin haddine düşmez.
gerçektende konuyu kapatalım yoksa iş çirkin yerlere gidecek.
neyse bu akşam dizimiz kış dönemine girdiğinden 20:00 de başlar.önceden 20:30 da başlıyordu.çok merak ediyorum akşam olacakları.gerçi büyük bir kısmını tahmin ediyorum ama görecez bakalım.
Selincim dikkat eder misin lütfen mesajlarında yazdıklarına..Yenilir yutulur laflar değil..Hiç bir mine*denizci aslı denizcilere yada aslı denizciler mine denizcilere bu tür mesajlar yazmamıştı..ya bizi başlıktan kovdu:) o yetmedi arkadaşımızı 2 yüzlülükle suçladı..saçmasapan hakaret boyutuna varacak mesjalar yazdı..
konuyu alevlendirmemek en iyisi ama siz bize bugünkü mesajlardan dolayı ne kdr kırıldıysanız biz şu olaydan sonra o kırgınlıkların o hayal kırıklıklarının n 10 mislini yaşıyoruz..
Diziye az kaldı..başlık kapanmaz inşallah
Bu arada Duygucum Aslı orda çok farklı bişyey sölüyo denizin ona davranışlarıyla ilgili olan biş ideil..
ta mda aşkını itiraf ettiği gecede çocuğun başına gelenlere bak diyo..başına ne gleiyosa artık...(yani aslının bildii kadarıyla bizim bildiğimiz denizin başına çok büyük bişey geliyo)
Haklısın canım ama benim bildiğim tam da eski aşık olduğum Deniz geri gelmişken olanlara bak diyor.Bu da benim kafamı çok karıştırdı öğreniyor da olabilir ama özette öğrenmiyor diyor.:icon_whis
Tamam lütfen tartışma bitsin o kişi de çıktı anladığım kadarıyla ben kendi seviyemde kendimi korudum sorun yok.
Her zaman dediğim gibi benim için;
Ferny&Lety 06-09-07, 14:57 Ya evet Aslı orda
çocuğun aşkını itiraf ettiği gecede başına gelenlere ba ktam da aşık olduğum deniz ger igelmişti çok şekerdi mi çok tatlıydı mı ne diyo
Sanırım Denizle Efe Aslıya bi yalan sölüyolar sorun çıktı fala ndiye
DENİZ & ASLI FOR EVER
İBOSH & PELOSH FOR EVER=)
FS PRODUCTİON:img-cool2:img-wink:
Ya evet Aslı orda
çocuğun aşkını itiraf ettiği gecede başına gelenlere ba ktam da aşık olduğum deniz ger igelmişti çok şekerdi mi çok tatlıydı mı ne diyo
Sanırım Denizle Efe Aslıya bi yalan sölüyolar sorun çıktı fala ndiye
DENİZ & ASLI FOR EVER
İBOSH & PELOSH FOR EVER=)
FS PRODUCTİON:img-cool2:img-wink:
Evet o yalan ne onu merak ediyorum.Yani Deniz nasıl çıkıcak işin içinden.Koskoca sinemayı kapatmış,video hazırlamış yani.
İşin içine Efe de girerse Aslı-Deniz arasında olanları öğrenir umarım öğrenir çocuğun bişeyden haberi yokki.:img-yes:
hım sanırım annesi haber verecek canan ın durumundan ama hafize hanım aslı denizin arası açılmasın diye söylemiyecek hamilelik olayını aslı ya tansiyon düşmesi ile geçiştirecekler :img-wink: ama deniz öğrendi zaten bu durumda tam kördüğüm olur o zaman :img-wink: neler olacağını tahin etmek zor bekleyip görelim en iyisi iyi yorumlar :happy0064
aaa ewet aslı belkide hamile olduğunu bile öğrenemeyebilr...ya gitgide kördüğüm oluo zaten herkes çıkmazda...:img-yes:nese dizimizin başlamasına az bi zaman kaldı soru işaretlerimiz azda olsa yanıt bulucak..:img-yes:
Haklısın canım ama benim bildiğim tam da eski aşık olduğum Deniz geri gelmişken olanlara bak diyor.Bu da benim kafamı çok karıştırdı öğreniyor da olabilir ama özette öğrenmiyor diyor.:icon_whis
Tamam lütfen tartışma bitsin o kişi de çıktı anladığım kadarıyla ben kendi seviyemde kendimi korudum sorun yok.
Her zaman dediğim gibi benim için;
bence aslı öğreniyor.ama sadece ablasının kimden hamile olduğunu bilmiyor.keşke bilseydi.kız deniz'in yaptıklarına anlam veremiyecek.
Arkadaşlar dizi 20:00'da başlıyor dimi?Ona göre ekran başına geçicem de :)
Aslı öğrenmez gibi geliyor bana da.Ve üniversiteye gidiceği için annesi ona söylemeden biz de oraya taşınıcaz seni yalnız bırakmam gibi bir bahane uydurabilir.
İşler gerçekten arap saçına döndü bir de Deniz'in annesi herşeye karışır oldu sinirlerimi bozuyor ya.
Ferny&Lety 06-09-07, 15:05 ya fragmanı izledim tekrar tvde çıktı..ya çok duygulandım yaa:sad53:
özellikle şu 2 kısım da
Ah ne kahraman, ne cesur
Ne güzel çocuklardık
Her yeni günü ümitle
Nasıl kucaklardık
ve
Ah kaldırımlar biliyor
Bir devir muhteşemdik
Güz güneşinden hüzünlü
İlk yazdan şendik
yani dizinin şu durumuna uygun daha güzel bir şarkı bulunamazdı..
ah kaldırımlar biliyo bir devir muhteşemdik..
bir devir..
Ah ne kahraman, ne cesur
Ne güzel çocuklardık
çocuklarDIK
:icon_sorr
ekin_gulendam 06-09-07, 15:10 bengeldim naber ailem unutmamıştırsınız beni umarım sete 2 defa gittim ikisindede kimsecikler yoktu isteye gitmişler
Ferny&Lety 06-09-07, 15:11 AsLı <3 Deniz...
pazara kadar değiL MEZARA KADAR...
Sonuna kadar AsLı <3 Deniz..
İbosh <3 PeLosh for ever ve
sonuna kadar aslı <3 deniz kardeşliği
sonuna kadar ibosh <3 pelosh kardeşliği:good:
bengeldim naber ailem unutmamıştırsınız beni umarım sete 2 defa gittim ikisindede kimsecikler yoktu isteye gitmişler
ya istanbulun neresine gitmişeler acaab ögrendinmi??inşallah anadolu yakasıdır:)gerçi avrupa yakasındada olsa gidicem artık:)
AsLı <3 Deniz...
pazara kadar değiL MEZARA KADAR...
Sonuna kadar AsLı <3 Deniz..
İbosh <3 PeLosh for ever ve
sonuna kadar aslı <3 deniz kardeşliği
sonuna kadar ibosh <3 pelosh kardeşliği:good:
evet sonuna kadar Aslı&Deniz 4 ever
İbosh<3 Pelosh forever
Aslı&Deniz :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
arkadaşlar bu bölümü izlemeden önce kendimizi sakinleştirmek için neler yapsak acaba yaw.meditasyon falan mı denesek.valla ben bazı sahnelere bakamıycam ,dayanamam.hele o aslı'nın masum gözlerine hiç kıyamam :icon_sorr.inşallah fazla üzülmez aslımız.
serseri_mayın90 06-09-07, 15:20 bengeldim naber ailem unutmamıştırsınız beni umarım sete 2 defa gittim ikisindede kimsecikler yoktu isteye gitmişler
hoşgeldin cnm:) unutmadık unuturmuyuz:D
demek gitmişler artık ist.a
bu bölüm nası bitcek acaba. çok merak ediom. istanbula bu bölümdemi gitcekelrr:icon_whis
Ferny&Lety 06-09-07, 15:29 arkadaşlar bu bölümü izlemeden önce kendimizi sakinleştirmek için neler yapsak acaba yaw.meditasyon falan mı denesek.valla ben bazı sahnelere bakamıycam ,dayanamam.hele o aslı'nın masum gözlerine hiç kıyamam :icon_sorr.inşallah fazla üzülmez aslımız.
Bende saat 7 gibi yogaya başlıcam anca motive ederim kendimi..
aslımın o gözleri..ah kıyama mbebişime..
denizime yazık..:icon_sorr
Off Allahım onların aşkı keremle aslı gibi leylayla mecnun gibi olucak sanırsam:P
Bende saat 7 gibi yogaya başlıcam anca motive ederim kendimi..
aslımın o gözleri..ah kıyama mbebişime..
denizime yazık..:icon_sorr
Off Allahım onların aşkı keremle aslı gibi leylayla mecnun gibi olucak sanırsam:P
valla leyle ile mecnun olurlar mı bilmem ama bu sene diziler arasında yılın aşkı olacakları kesin.varmı böyle aşk ya!!!!
aslı&deniz en özel aşk
herkese selamlar dizimize çok az kaldı yaşasınn :happy0064:happy0064
ama o kadar sevinmemeliyim bence off bizim açımızdan iyi bi bölüm olucağa benzemiyo :img-cray:
serseri_mayın90 06-09-07, 15:38 fragmanda denizde dio. aslı bundan habersiz die. yani aslı ya bebeği bilmio yada bebeğin murattan olduğunu.
bu arada sinir oldum. evdekiler dışarı gitme planı yapıolar. illa bu akşamı bulcaklar. bende inadına ben gitmem hiç bi yere diyorum.:) nese ben burdayım arkadaşlar. :D yani inş.. :img-wink:
Ferny&Lety 06-09-07, 15:45 alaz_alaz katılıyorum en özel en güzel en masum en temiz aşk onların ki..
çok seviyorum onların aşkarını çoookk..
valla ben dizi yayınlanırke nhiç bişiye bakamam çıkıcam netten diziye odaklancam:)
valla leyle ile mecnun olurlar mı bilmem ama bu sene diziler arasında yılın aşkı olacakları kesin.varmı böyle aşk ya!!!!
aslı&deniz en özel aşk
:good:...süper bencede öle...
sonuna kadar aslı&deniz...:img-yes:
ben çıkyorum arkadaşlar.hepinize iyi seyirler.aslı-deniz destekleyen arkadaşlarımada diyorum ki.bu akşam sinirlere hakim olalım.kırılacak eşyaları etraftan uzaklaştıralım.bye
Ferny&Lety 06-09-07, 15:52 alaz_alaz byebye cnm
bence de dikkatli olalım.saç baş yolmayalım..unutmayın son gülen biz olucaz son gülen iyi güler arkadaşlar..bizim aşkımızın önnde hiç bi engel durmaz.muratta cananda layığını bulacaklar:img-yes:
ben çıkyorum arkadaşlar.hepinize iyi seyirler.aslı-deniz destekleyen arkadaşlarımada diyorum ki.bu akşam sinirlere hakim olalım.kırılacak eşyaları etraftan uzaklaştıralım.bye
byebye....m.etme cnm biz sinirlerimize hakim olmasını biliriz...(yinede emin konişmim:P)...ya bu son belli aslı&deniz bu aşk bitmezzz.... bitemezzzz....:img-wink:herkese ii sohbetler diziden sonra görüşmek üzre çiftimizle kalın...:img-yes:(aslı&deniz)
serseri_mayın90 06-09-07, 16:02 arkadaşlar tmm güzel aslı-deniz aşkını destekliyorsunuz ama böle hoş olmuo bnce. yani mine-denizcilerle tartışma oluyor. onlar buraya gelip düşüncelerini paylaşamıyorlar(yani bazı konuştuğum kişilerden biliyorum. tartışma çıkmasın diye yorum yazmayanlar var). sonuçta burası kavak yelleri başlığı herkes kendi görüşünü belirtir. burda kimseye sözüm yok genel konuşuyorum. bazı mine-denizci arkadaşlarda sert çıkışıyorlar. ama ben buranın sadece aslı-deniz başlığı gbi olmasına karşıyım yanii.tartışma çıkmadan konuşsak ne güzel olur.
tabi deniz-aslıcılar çoğunlukta:D uzatmıyım yaa benim için sorun yok yanii...
huzurlu olsun başlık yeter:img-yes:
nese şimdi bende başka bi tartışma fln başlatmıyım:( kötü hissederim sonra kendimi. 2 saat kaldı dizimize:D :happy0064
oy oy oyyy az kaldı artık arkilerrr merak merak merak çatlıcam yaaa
bi de bişi sorucam kanaldnin bi reklamı var dizileri gösteriolar kavak yellerinin tanıtımında deniz ve mine öpüşüolar sarı bi gölek var denizde bu ne yaaa cık cık bi gördüm kudurdummm
ASLI & DENİZZ 4EVER :D:D
captainsparrow 06-09-07, 16:29 oy oy oyyy az kaldı artık arkilerrr merak merak merak çatlıcam yaaa
bi de bişi sorucam kanaldnin bi reklamı var dizileri gösteriolar kavak yellerinin tanıtımında deniz ve mine öpüşüolar sarı bi gölek var denizde bu ne yaaa cık cık bi gördüm kudurdummm
ASLI & DENİZZ 4EVER :D:D
bu ne tanıtımı ya benim bildiğim bi tanıtım var o da malum tanıtım işte beyaz helyum falan...bu 2. tanıtım da nerden çıktı???:icon_cry::img-fie::blink:
kıyafeti..saçı başı..
aşk nedir herkese gore degişir.ama bence aşk ilk görüşte olur.ilk görüşte etkilenirsin.bakışından,gülüşünden,tavrından,görün üşünden ya da soyledigi bir cumleden.ama birşeyden etkilenirsin.aşk boyledir.karakterini seversin.tanıdıkça sevgin artar.ama o aşk degildir.senin duygun oyledir birşey diyemem.ama bence de boyle aşk boyle karakterine aşık olmazsın.onu sonradan seversin.tanıdıkça daha da seversin.denizin de mineye aşkı boyleydi.mineyi gordu aşık oldu.sonra da efe-deniz-aslı birlikte ders çalışmaya gittiklerinde deniz mineyi dusundu."kalıcı galiba" dedi.ondan çok etkilendi.efe de etkilenmesini anladı."hmm sen şu kızı soyluyorsun bavullarla geldi diye kalıcı diyorsun" dedi.aşkı anlattı deniz tavırlarıyla,duygularıyla.sonra da mineyi bırakmadı.hep yanındaydı minenin.ona aşkını açıklamak istiyordu.içi içine sıgmıyordu denizin.efe de "deniz aşık "demişti.aslıya bile "ben hiç boyle hissetmedim.sevdigim kızla mineyle iyi geçinmeni istiyorum"dedi.denizin bu duygularını gorunce mine onu sevse de sevmese de deniz mineye aşık dedim.aşktı bu ve boyle bence.sonra da daha onceki mesajlarda dedigim nedenlerle mineden uzaklaştı deniz.aşk anlamında kırıldı.ama aşk bitti denmez.belki de bitirmiştir senarist.ama bence bitmez ve bitmemeli.aşktı bitmemeli.hiç inandırıcı olmaz senaryo.ama yine de senaristin kararıdır.saygı duyarım ama inandırıcı bulmam aslı-deniz |