Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 7)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

BERNA
24-08-07, 19:43
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=32244

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazılan mesajlar ve tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

SBR
24-08-07, 19:46
yeni başlığa ilk yorum benden gelsin :happy0064 daha şimdiden bir sonraki bölümü düşünmeye başladım bu gece fragman gelse çok iyi olur aslında ama yaşanan bu son olaylardan sonra zor gibi :sad53: bu kaza olayı olmadan önceden çekiliyordu hemen hazır oluyordu fragman erkenden :icon_sorr neyse iyi yorumlar herkese yeni başlık hayırlı olsun efenim iyi yorumlar :happy0064

cerenimo_
24-08-07, 19:49
hadi ben de yorum yapayım..
fragman veya özet hangisi olursa bi an önce gelse ii olur...
çok bomba bi yerde bitti dünkü bölüm..

serseri_mayın90
24-08-07, 19:51
yeni başlık hayırlı olsun yaa:happy0064 her bölüme bi başlık. devam ediyor. süper..:D güzel yorumlar paylaşırız umarım
KAVAK YELLERİ FOREVER:happy0064
inş yarın özet gelir:icon_whis

sultansss
24-08-07, 19:52
bu başlık dopdolu geçecek...

efe sizce iyi mi yaptı söymekle,bence iyi yaptı vicdan azabı çekmektense...

ama zamanlaması çok kötü oldu,iyiki aslı izledi o sinemayı ya izlemeden olsaydı tüm bunlar...

hafize hanım da canan'ın hamilelik olayını öğrendi,kimden olduğunu öğrenirse yerin dibine geçer canım ya...

leman hanım deniz'e ...

hafize hanım da aslı'ya baskı yaparsa ve koparlarsa diye çok korkuyorum ki korkarım olacak öğrendikleri halinde tabi:(:(

cennex
24-08-07, 19:53
bu arada bn yazmayı unuttum ama soyleyeyım. mıneye cok uzuldum ya (nefret etmeme ramen ). kımse oyle bır seyı haketmez sonucta.

ayshe_yeshil
24-08-07, 19:55
yeni başlık hayrılı olsun bakalım bu kaç gün dayanacak hızımıza:D

cennex katılıyorum
mineye bende üzüldüm gerçekten
ama en çokta anneannesine üzüldüm o yaşta o kadıncağıza yazık oluyo
o mert bi kötülük yapmasa bartii(hiç sanmıyorum kesin bi şey yapacak orda)..

sultansss
24-08-07, 19:55
bu arada bn yazmayı unuttum ama soyleyeyım. mıneye cok uzuldum ya (nefret etmeme ramen ). kımse oyle bır seyı haketmez sonucta.

ewet canım öyle ama resimler o kadar da korktuğu ve abarttığı gibi hiç de değil yani,mine için normal bile sayılabilir,günlük hayattaki kıyafetleri ve makyajı ile çekilmiş fotolar sonuçta,biraz dişiliği ön plana çıkmış resimlerde dergilerin kapak kızları gibi olmuş,yani korkacağı pozlar değil,o kadar kendini yıprattığına değmez...

cerenimo_
24-08-07, 19:57
efe sölemekle doğru yaptı tabi ki..
muhakkak öğrenilecekti zaten bebek ölece kalmayacak ya büyüecekti nasılsa..
sadece efenin zamanlaması yanlış oldu...

serseri_mayın90
24-08-07, 19:59
ah cnm sölemiştim bende çok üzüldüm mineye. ağlama rolünü çok güzel yapıyor. okadar üzüldüm ki.. o ağladıkça ben üzüldüm...:Dneyse abartmıyım ama yaşadıkları kolay değil. ahh o mert. sinir insan yaa. neler yaptı kıza parasını da aldı. ananesinin mineye tokat atmasıda çok kötüydü. bide mine ananesine sarılmak için yaklaştı ananesi itti yaa. ahh orda çok kötü oldum ve dedimki işte bu kız aradığı aile sıcaklığını ananesinde buldu. eskiden konuşmaktan sıkıldığı ananesine en dertli anında acılarını paylaşmak için sarılmak istedi... ananeside ona tokat atsada itsede onu ne kadar çok seviyorki herşeyi göze alarak merte gitti. ve elinde silahla. nolcak çok merak ediyorum. heralde fotoları alcak.

off çok uzun yazmışım ama bu bölümde mineyle ilgili değişik duygular yaşadım yani...

cennex
24-08-07, 20:02
en ıyı ıhtımalle verecek resımlerı .
belkı korkmustur da verrır ama .

off ya bu arada bu denız de tam soracak zmanı buldu ha .
yanı anlamıyorum . zaten aslı olayını gıdınce anlatacaktı o sırada efenın de problemını dınlerdı .

tam da zamnını buldu.

pekdeep
24-08-07, 20:06
ya bence mert anneannenin silah dayamasından kurtulcak fotoları vermeden... üstelik onda bisürü daha kopya olabilir sanki sadece bi tane usb var :S

efe sölemekle iyi yaptı tabikii de... canım nası da vicdan yaptı, rüyada bile gördü...zamanlamada sırf onun diil denizin de parmağı var... sanki her efe bozuk olduunda nedenini araştırıo... gönüle evlilik teklifini bile sonradan öğrenmişti malumunuz...

picky
24-08-07, 20:11
ya arkadaşlar bişi sormak istiyorum lütfen beni aydınlatın bu deniz aslıya aslı varken surete gerek yok gibi süper bi cümlenin de olduğu bi mektup yazmamış mıydı ya da en azından dizinin fragmanlarında öle değil miydi mektup nerde:icon_sorrher ne kadar hazırladığı film beni koparsa da mektubun geleceği hakkında merak içinde olmadan da edemiyorum:icon_sorr

serseri_mayın90
24-08-07, 20:14
ya bence mert anneannenin silah dayamasından kurtulcak fotoları vermeden... üstelik onda bisürü daha kopya olabilir sanki sadece bi tane usb var :S

efe sölemekle iyi yaptı tabikii de... canım nası da vicdan yaptı, rüyada bile gördü...zamanlamada sırf onun diil denizin de parmağı var... sanki her efe bozuk olduunda nedenini araştırıo... gönüle evlilik teklifini bile sonradan öğrenmişti malumunuz...
tamemen her sölediğine katılıyorum:Döncedende bi yorumun aynen benim düşüncelerimle aynıydı hatırladımda:D:P efe nerden bilsin böyle olcağını. kabuslar görmeye başlamıştı kuzu.. hak verin onada arkadaşlarının iyiliğini istiodu. o masaj muhabbeti geçerken nasıl bakmıştı onlara. kötülüklerini istermi hiç. onlar dost ve onlardan bunu saklamaması gerektiğini düşünmüştür ki bence doğru bi düşünce. tebrikler efe 100 puan:P:D

SETHOSH:)
24-08-07, 20:18
ya arkadaşlar bişi sormak istiyorum lütfen beni aydınlatın bu deniz aslıya aslı varken surete gerek yok gibi süper bi cümlenin de olduğu bi mektup yazmamış mıydı ya da en azından dizinin fragmanlarında öle değil miydi mektup nerde:icon_sorrher ne kadar hazırladığı film beni koparsa da mektubun geleceği hakkında merak içinde olmadan da edemiyorum:icon_sorr

Yeni başlıımız hayırlı olsun bu ne hız. O mektup sadece fragman için Deniz'in hissettiklerinin bi yansımasıydı. Kısacası ortada bi mektup yok. Ya çok gıcık bi yerde bitti. Bi kaç bölümde olsa Aslı-DEniz görmek istiorum ben ya. Aşkınıza ne olursa olsun sahip çıkın ya..

güzel_kız
24-08-07, 20:36
bu bölüm coook qzldi Deniz de öqrendi smdi qerceqi ne olacak acaba..?Aslı filmi izlio bence annesi arar acaba neler olacak coook merak ediorum bu bölümünü sabırsızlıkla da bekliorum.Persembe qelsede izlesek.. :)Deniz Efeye tokat bnce atmaması qerekiodu..Efe bnce cekip qidebilir!!Deniz acaba bunu Aslıya sölicek mi..?Aslıda smdi Cananın hamile olduqunu öqrencek..Neler olacak acaba..???

summer___17
24-08-07, 20:51
Yeni Başlık hayırlı olsun ne bölümdü öyle yaa :good: en son bitiitğinde deniz de sanki tik varmışta efede o tikini kullanmış denizde direk pattlattı çoçuğa tokadı acıdım walla efeye efenın ne suçu war yaa olan yıne denız ile aslıya olcak bu olay duyultuktan sonra sevgili olma meselesi uzun bir süre için askıya alınacak gibime geliyor . Tamda Aslı öğrendi Denizinde ona aşık olduğunu bu sefer ablası yüzünden bişi olamıcak aralarında :sad53:

kırmızı su
24-08-07, 20:53
bence aslı öğrenmeden cananın çekip gitmesi gerekir.... bu arada efe de yine alıp başını gidebilir yine ama deniz hatasını anlayıp efeyi geri döndürür gibigeliyor bana.... bu arad bütün bunlardan sonra murat bişey yapmayacak mı acaba gerçi o seçimini yaptı karısını seçti... canana sahip çıkacağını falan sanmıyorum en fazla para falan verir gibi.... duruma hafize nasıl bir çözüm bulacak canan o da sahip çıkmazsa canan intahar falan eder gibi... ASlıysa eğer bunu da öğrenirse denize karşı nasıl bir tavır alır acaba beraber olamayacaklarını mı söyler yoksa ayrılmazlar mı bilemiyorum ama ayrılmamaları lazım çünkü ikisinşin de günahı yok bu işte... umarım aşklarına sahip çıkarlar ve de ayrılmamayı seçerler.Bu arad ayşe o resimleri kesin alır ama sonrasını bilemem ama büyük ihtimalle mert çekip gider bidahada kimseyi rahatsız edemez bence.Mine de bundan sonra akıllanır ailesine karşı daha dürüst ve sevgi dolu olur bence

_hasibe_
24-08-07, 21:06
Arkadaslar bu olayların açığa çıkmasında Efe'ye kızmayın bence.Çünkü o en doğru olanını yaptı.Aynı şey sizin başınıza gelseydi en yakın arkadasınızdan bunu duymak isterdiniz eğer bunu başka birinden öğrenip te en yakın arkadaşının da gerçeği önceden bildiğini öğrendiğinizde tepkiniz büyük olurdu.Yakın arkadaşlar iyi ya da kötü,herşeyi birbirleriyle paylaşırlar.Efe de en yakın arkadaşı Deniz'den bunu saklayamazdı.
Deniz bu olayın üzerine çok büyük bir şok yaşayacak bence,başta inanmak istemeyecek,Efe'ye ters davranacak..Ama sonra bir şekilde inanacak.Efe en yakın arkadasından yediği tokattan sonra ne yapar işte onu bilemiyorum,ama o da arkadaşının gerçirdiği şoku anlayacaktır.Efe konuşmaya başlarken sen de erkeksin,bu yüzden sana söylüyorum gibi bişiler söylemişti..Bence Efe ve Deniz bir süre Aslı'dan saklarlar.Tabi bu sürede Aslı videoyu izlemiştir,Deniz aşıktır ama son olaylardan kafası karışmıştır.(Aslı'ya ne der bunu bilmiyorum.)Deniz gidip babasından hesap sorabilir,tepkisi mutlaka büyük olacaktır.Babası vazgeçtiğini,Leman'ı sevdiğini söylese de Deniz iş işten geçtiğini,ortada bir çocuk olduğunu söyler.Karışık durumlar bizi bekliyor bu konuda.
Canan annesine bebeğin Murat'tan olduğunu tabi ki de söylemez,başka biri der ya da üstüne gelmemesini söyler.Tabi Aslı da bu durumun üzerine yıkılır.Kimden olduğunu araştırır..
Gerisini ben de getiremiyorum valla,bizi fragman değil ancak yeni bölüm paklar :img-wink:

..::seren::.
24-08-07, 21:12
yeni baslikk hayirli ugurlu olsunn;):)

nice basliklara insallah

hasibe düsündüklerini cok güzel anlatmissin bencede
öbür bölümlerde bölye olucakmis gibi gelliyooo bana:)

nymphadora
24-08-07, 21:16
yeni başlığımızı yeni gördüm ben hayırlısı olsun daha ne başlıklar devircez bu diziyle inşallah...
evettt fragman/özet/ipucu ne gelirse gelsin artık bugün cuma haftaya perşembeyi daha nası beklicemmm benn...

büşü
24-08-07, 21:23
yha umarım özet yada fragman ya da her ikisi cabucak gelir sabırsızım ben yha meraktan ölüyorum umarım minenin ananesine bişe olmaz yaslı kadın zaten o mert denen sahısta genc ve güçlü ani bi hareketle silahı elinden alabilir gibime geliyo ben bu bölümde en cok büyüklere üzüldüm leman aslı konusunda ne kdr gıcık olsada aldatılan bi kadın hamile hamile bunu örenmesi ii olmıcak:(minenin ananesi desen hem aile yadigarından oldu hem torununun bası belada e hafize ana bunca yıl namusuyla didinip calısmıs cocukları için kendini feda eden biri cananin yaptıklarını nasıl kabullenicek of ki of yanii gecmez zaman:(:(

nuro
24-08-07, 21:33
yeni başlık hayırlı olsun arkadaşlar :happy0064
perşembe gelmeden bu başlığı da kapatırız inş. :img-pilot :img-yes:
ya özet-fragman ikisinden biri biran önce gelsin yaa meraktan çatlıcamm
en heyecanlı bölüm 14.bölüm olcak mı ne gibime geliyo :icon_whis :img-pilot
olayı olmayan bi karakter yok vallahi işler brezilya dizileri gibi karman çorman :img-pilot :img-hyste

serseri_mayın90
24-08-07, 21:44
yeni başlık hayırlı olsun arkadaşlar :happy0064
perşembe gelmeden bu başlığı da kapatırız inş. :img-pilot :img-yes:
ya özet-fragman ikisinden biri biran önce gelsin yaa meraktan çatlıcamm
en heyecanlı bölüm 14.bölüm olcak mı ne gibime geliyo :icon_whis :img-pilot
olayı olmayan bi karakter yok vallahi işler brezilya dizileri gibi karman çorman :img-pilot :img-hyste
efede sölemişti arkadaşım. dallasa döndü valla. heryerden biri çıkıo. biri birini sevio. birinin ablası diğerinin babasıyla birlikte. birisi abisiyle aynı kişiyi seviyor. birini eski sevgilisi tehdit ediyor ananeside onu tehdit edio:D hehe saymaya devam etsem sabah olur nese bukadarı yeter ... ama her bölümün sonunda bizi şok ediyorlar bazımızı delirtip bazımızı coşturuyorlar bizi deli gibi özet ve fragman bekletiyorlar yaa helal olsun tüm kavak yelleri ekibine:D:happy0064

_hasibe_
24-08-07, 21:47
İşte işin en güzel yanı da dizimizin özetini beklemek bile güzel..Sabırsızlanmak bile güzel :)
Kimi diziler vardır o kadar işin-gücün arasında gününü bile unutursun,"Aa,bugün müydü o?" dersin.Ama Kavak Yelleri böyle değil..Yeri geldiğinde kalan saatleri,dakikaları bile sayıyoruz.Ve bunları yaşarken sıkılmıyoruz,yeni tahminler üretmekten,senaryolar yazmaktan.. :good:

betül kocak
24-08-07, 21:47
arkadaslar yeni baslik hayirli olsun.haftaya cok güzel bir bölüm olucak özet yada fragman ciksaydi ikiside yok belki yarin özet cikar gibime gelyor insallahda cikar.

baran-havin
24-08-07, 21:48
Dün süperdi bencedeniz asliya cok güzel bi video hazirladi süper yapti...
Efe asli ve deniz artik eskisi gibi cok sey beraber yapmiyorlar diye fark ettim
bu aralar mine derdinden beraberde olamiyorlar efe heb sahilde yanliz oluyor.
Bence deniz efeyide götürebilirdi aslinin yanina eskiden heb beraber giderlerdi...
tabi bu simdi gönül meselesi :) yanliz olsalar daha iyi ama yinede iste tuhaf oluyor insan...

nuro
24-08-07, 21:56
efede sölemişti arkadaşım. dallasa döndü valla. heryerden biri çıkıo. biri birini sevio. birinin ablası diğerinin babasıyla birlikte. birisi abisiyle aynı kişiyi seviyor. birini eski sevgilisi tehdit ediyor ananeside onu tehdit edio:D hehe saymaya devam etsem sabah olur nese bukadarı yeter ... ama her bölümün sonunda bizi şok ediyorlar bazımızı delirtip bazımızı coşturuyorlar bizi deli gibi özet ve fragman bekletiyorlar yaa helal olsun tüm kavak yelleri ekibine:D:happy0064

evet yaa helal olsun valla nasıl işse oturup saat sayıyorum fragmandır özettir kavak yellerinin yeni bölümüne ait küçücük bişey bulsam sevinçten uçucam sanki hele yeni bölüm izlerken çıt çıkartmıyorum valla odada bi kelimeyi bile kaçırırsam nolur benim halim :img-hyste :img-hyste
bana bu diziyi bu kadar sevdiren kavak yelleri ekibine sonsuz teşekkürler :img-pilot

güzel_kız
24-08-07, 23:26
Yeni qördüm yeni baslıqımız hayırlı olsun arkadaslar..Cook qzl bi bölümdü..Deniz Aslıya askı itiraf eden bi film hazırladı vee Aslıda smdi bunu izledi ne yapacak acaba..?Deniz de Efeden olayı öqrendi ne yapacak..?Bnce Efeye tokat atmaması qerekiyordu ama o sinirlikle attı o yokadı..Efe cekip qidebilir!!Aslıyı da bnce annesi filmi izlerken arar vee Aslıda Cananın hamile olduqunu öqrencek..??Gzl bi bölüm olcak bncee sabırsızlıkla bekliyorum bu bölümü..:):)

rdapaul88
25-08-07, 04:51
dun gece youtube dan kavak yellerinin yeni bolumu izledim. valla sahane bir bolumdu. dizimiz her bolumle daha heycanli oluyor. denizin surprizine bayildim ya. artik asli inanmamaktan vazgecer bence. ama ya nekadar kotu zamaninda deniz surpriz yapiyor asliya. yani deniz artik cook sinirli ve kirgin halide olacak ve kesin asli yanlis anlar. ins yanlis anlamaz. ama bana efenin itirafina cabuk geldi. yani bence bir bolum daha uzatsaydilar. bu super olurdu cunku deniz iyi bir halinde asliya karsilasabilirdi.

ya o murata cook gicik oldum. artik pislik denir ona. o herseyi suclu. canan masum bir kiz ve adama asik oldu. simdi canan iyice dertli. anesi onun hamile oldugunu ogrenince meraketiyorum nasil davanacak. kizi evden kovulacakmi yoksa kabul edecekmi herseyi. yani o bir torun istiyordu solemisti canana ama tabiki bole sekilde torunu olacagni tahminetmezdi.

bence deniz hemen babasina karsilasacak. leman hanim bence bu haberi duyduktan sonra kesin muratdan bosanmaya karar verir. yani onun bebegi olacak ama bole bir adamla oturmak istemez bence. deniz babasina kuser buguk ihtimal ve bosanma kararina kabul edir.

Aferim ayse teyzeye. cook iyi bir karar yaptigi merte dovmekle. merte iyice gicik oldum mineye naptiklari gordukten sonra. mine icin artik cook uzuluyorum ya. yani tabiki bir aptal sarisin oluyor bu mert herifl sectigi icin. ama artik mertin yaptiklari coook yanlis. parayi aldigi ve resimleri geri vermedi sahneyi izledikten sonra cook sinirli oldum. mine ona guvenmeseydi ya. ama artik mine ne yapsin ya. mert ona bir turlu rahat birakmadi. :icon_evil

Merviş
25-08-07, 06:58
Herkese günaydın arkadaşlar. Herkese bol mine-deniz-efe-aslı lı günler... :img-grin2
Ya daha özet gelmedi mi yaa ben merak ediyorum neler olucağını.
Tabi hala mine&denizciyim vazgeçmem :img-wink:

6123m
25-08-07, 07:17
yenı baslık hayırlı olsn hayırlısı ıle bıtmesı ıle:D
bn hala tokatın sokundayım denızden asla bklemezdm böle bısıyı :S yanı nasıl yapar anlamıormm yaww:( asıl merk ettıgım aslıya noluckk yanı aslı ıle denız noluck böle syler ortaya cıktıktan sonra :S

merve_m
25-08-07, 07:50
yenı baslık hayırlı olsn hayırlısı ıle bıtmesı ıle:D
bn hala tokatın sokundayım denızden asla bklemezdm böle bısıyı :S yanı nasıl yapar anlamıormm yaww:( asıl merk ettıgım aslıya noluckk yanı aslı ıle denız noluck böle syler ortaya cıktıktan sonra :S

Ya arkadaşım şu tokat olayını büyütmeyelim. Sonuçta deniz babasının böyle bişey yapabileceğine inanamadı ve efenin böyle söylemesi sonucunda o tokatı attı. Biri benim babamada aynı şeyi söylese bende şok olurdum ve böyle bir tepki verebilirdim. Ben efeninde bunu anlayacağını düşünüorum.

aslıyla denizi bende çok merak ediorum. Kesin bozulur araları tamda düzelmişken offf offf... Leman zaten aslıya gıcık olup duruodu. Birde bu olaylar ortaya çıkarsa denizke aslıyı biraraya getrmemek için elinden geleni yapar herhalde.

Şu özet gelsede biran önce bizde birazcık olsun merakımızı gdersek. Umarım geçen haftaki gibi geç gelmez.

bercis
25-08-07, 07:53
arkadaşlar yeni başlık açılmış;
hayırlı olsunn. özet veya fragman hala yok dimii???

her zaman ASLI&DENİZZ!!

merve_m
25-08-07, 07:57
arkadaşlar yeni başlık açılmış;
hayırlı olsunn. özet veya fragman hala yok dimii???

her zaman ASLI&DENİZZ!!

Evet cnm özet ve fragman hala yok. Sabırsızlıkla bekliorum. Bencede her zaman ve sonana kadar aslı&deniz ama işte... İşler çok karıştı. Nasıl çözülür ne olur bilemiorum.

bercis
25-08-07, 07:59
Evet cnm özet ve fragman hala yok. Sabırsızlıkla bekliorum. Bencede her zaman ve sonana kadar aslı&deniz ama işte... İşler çok karıştı. Nasıl çözülür ne olur bilemiorum.

işin kötü tarafı forum ikiye bölündü.
aslı-deniz'cilerle efe-aslı'cılar olarak. aslıyla efenin ilerde bi aşk yaşayabileceklerine nasıl inanıyolar anlamıorumm

merve_m
25-08-07, 08:03
Eğer ilerde aslı&efe olursa düşer bayılırım herhalde. Böyle bir ihtimali hiç düşünmedim ve hala da düşünemiorum. Bir kere yapsalar nasıl olacak yani. Onlar kardeş gibi yaa. Böyle bişey asla olamaz bence..

fırtına_leyla
25-08-07, 08:23
herkese günaydın en son veren bölüm çok güzeldi deniz ne güzel aslıya film yaptı aslı izlerken yüz ifadesi çok tatlıydı keşke deniz de görebilseydi:icon_sorrama denize çok üzüldüm çocuk şoka girdi öğrenince efeye tokat attı aslının annesi de öğrendi bebeyi aslıyla denize olan olucak ama araları bozulacak:icon_sorr

cennex
25-08-07, 08:34
Arkadaslar bu olayların açığa çıkmasında Efe'ye kızmayın bence.Çünkü o en doğru olanını yaptı.Aynı şey sizin başınıza gelseydi en yakın arkadasınızdan bunu duymak isterdiniz eğer bunu başka birinden öğrenip te en yakın arkadaşının da gerçeği önceden bildiğini öğrendiğinizde tepkiniz büyük olurdu.Yakın arkadaşlar iyi ya da kötü,herşeyi birbirleriyle paylaşırlar.Efe de en yakın arkadaşı Deniz'den bunu saklayamazdı.
Deniz bu olayın üzerine çok büyük bir şok yaşayacak bence,başta inanmak istemeyecek,Efe'ye ters davranacak..Ama sonra bir şekilde inanacak.Efe en yakın arkadasından yediği tokattan sonra ne yapar işte onu bilemiyorum,ama o da arkadaşının gerçirdiği şoku anlayacaktır.Efe konuşmaya başlarken sen de erkeksin,bu yüzden sana söylüyorum gibi bişiler söylemişti..Bence Efe ve Deniz bir süre Aslı'dan saklarlar.Tabi bu sürede Aslı videoyu izlemiştir,Deniz aşıktır ama son olaylardan kafası karışmıştır.(Aslı'ya ne der bunu bilmiyorum.)Deniz gidip babasından hesap sorabilir,tepkisi mutlaka büyük olacaktır.Babası vazgeçtiğini,Leman'ı sevdiğini söylese de Deniz iş işten geçtiğini,ortada bir çocuk olduğunu söyler.Karışık durumlar bizi bekliyor bu konuda.
Canan annesine bebeğin Murat'tan olduğunu tabi ki de söylemez,başka biri der ya da üstüne gelmemesini söyler.Tabi Aslı da bu durumun üzerine yıkılır.Kimden olduğunu araştırır..
Gerisini ben de getiremiyorum valla,bizi fragman değil ancak yeni bölüm paklar :img-wink:tabıı cnm efe en dğrusunu yaptı.
ama zamnlama yanlıstı ıste. o en dıgrusunu yaptı.

serseri_mayın90
25-08-07, 08:48
işin kötü tarafı forum ikiye bölündü.
aslı-deniz'cilerle efe-aslı'cılar olarak. aslıyla efenin ilerde bi aşk yaşayabileceklerine nasıl inanıyolar anlamıorumm
bide deniz-mineciler var cnm
efe&aslı&deniz&mine:D ama bölünme olarak düşünmeyelimde farklı düşünceler diyelim:img-yes: çünkü sonuçta biz kavak yelleri ailesiyiz:img-wink:
özet gelsin artık bugün:dito

cennex
25-08-07, 08:50
bide deniz-mineciler var cnm
efe&aslı&deniz&mine:D ama bölünme olarak düşünmeyelimde farklı düşünceler diyelim:img-yes: çünkü sonuçta biz kavak yelleri ailesiyiz:img-wink:
özet gelsin artık bugün:dito
evet. unutmayın kı mıneyı sevenler coğunlıkta.denız mıne askı ısteyenler de olacktr elbet.:img-wink:
off mınenın olayı duzelsın artık yaw.

esra2
25-08-07, 08:57
yazik kiz bu bolum aglaya aglaya bi hal oldu... aslinda mine iyi kiz ama iste, ilk kotu karakterle gosterip ondan nefret ettiriyorlar sonra, hersey aciga cikinca bizde uzuluyoruz... valla yazik oluyor kiz, herkesten bir darbe yiyor..

merve_m
25-08-07, 09:02
yazik kiz bu bolum aglaya aglaya bi hal oldu... aslinda mine iyi kiz ama iste, ilk kotu karakterle gosterip ondan nefret ettiriyorlar sonra, hersey aciga cikinca bizde uzuluyoruz... valla yazik oluyor kiz, herkesten bir darbe yiyor..

Gerçekten ya ağlaya ağlaya bir hal oldu. Mineye üzülüorum aslında. Kendimi onun yerine koyuyorum da... Çok zor bir durumda. Ama artık oda anladı bence ailesinin değerini.

muggle_dilos
25-08-07, 09:35
Ohhh yeni başlık hayırlı olsun..Yeni bölüme kadar umarım bir başlık daha eskitiriz..

Her neyse =) fragman çıktımı arkadaşlar + özet geldimi

efeye sinir olmaya başladım.herşey alt üst olucak.rüyalarıma bile girdi yani =)

nufi
25-08-07, 09:40
efeyi cok sevmekle beraber acayip gicik oldum.cocugun acelesi var, heyecanli, belliki önemli bir olay var, hemen öyle oracikta söylemesi gerekmiyordu.mesela sabahi bekleyebilirdi..
asli videoyu izlerken yüzündeki ifade cok güzeldi, ben ilk itiraf aninin daha romantik olmasini istemistim, mesela denizde orda olsaydi ve asliyi izleseydi vs vs...
saolsun efe sayesinde planlar alt üst.ama dizi ekibini tebrik ediyorum, masallah 13 bölümdür ne heyecan ne merak ne aksiyon eksildi diziden, bir de üstüne üstün gittikce ilginclesiyor konu..
özetti, fragmandi, iz süren arkadaslar hemen buraya haber etsin :)

serseri_mayın90
25-08-07, 09:50
ayy mineye gerçekten çok üzüldüm bu bölümde. bölümün çoğunda ağlıyordu. ahh o mert yokmuu... neler çektirdi kıza yaa. ama bnce bizim mineye ısınmamızı istiyorlar artık 4lü olmalarına zemin fln hazırlıyor olabilirler.. ama minenin ananesine sarılmaya çalıştığı sahne çok kötüydü yaa. orda dedim işte mine artık aile sıcaklığını buldu:img-yes: ama muzurluklarını da bitirmez daha. aslıyla güçlü rakip istiyorum fln demeler...

serseri_mayın90
25-08-07, 09:54
Ohhh yeni başlık hayırlı olsun..Yeni bölüme kadar umarım bir başlık daha eskitiriz..

Her neyse =) fragman çıktımı arkadaşlar + özet geldimi

efeye sinir olmaya başladım.herşey alt üst olucak.rüyalarıma bile girdi yani =)

efeyi cok sevmekle beraber acayip gicik oldum.cocugun acelesi var, heyecanli, belliki önemli bir olay var, hemen öyle oracikta söylemesi gerekmiyordu.mesela sabahi bekleyebilirdi..
asli videoyu izlerken yüzündeki ifade cok güzeldi, ben ilk itiraf aninin daha romantik olmasini istemistim, mesela denizde orda olsaydi ve asliyi izleseydi vs vs...
saolsun efe sayesinde planlar alt üst.ama dizi ekibini tebrik ediyorum, masallah 13 bölümdür ne heyecan ne merak ne aksiyon eksildi diziden, bir de üstüne üstün gittikce ilginclesiyor konu..
özetti, fragmandi, iz süren arkadaslar hemen buraya haber etsin :)
yaa ama efeye yükleniosunuz yinee. efe kaç kere sölemicem git sen dedi yaa. ben bile sıkıldım artık sölüceksen söle sölemiceksen deniz zorlama da git diye. ama efenin kafasında söleme planı vardı zaten. onlardan bunu saklamak istemiyorduki doğru düşünce. denizde sölemesi için o kadar ısrar edince söyledi yani bence efenin suçu yok. evet aslı-deniz için kötü bi zamandı ama unutmayın ki efe bilmiyordu bunu. deniz ona içini dökse duygularını anlatsa belki böyle olmucaktı:img-yes:

cennex
25-08-07, 10:44
yaa ama efeye yükleniosunuz yinee. efe kaç kere sölemicem git sen dedi yaa. ben bile sıkıldım artık sölüceksen söle sölemiceksen deniz zorlama da git diye. ama efenin kafasında söleme planı vardı zaten. onlardan bunu saklamak istemiyorduki doğru düşünce. denizde sölemesi için o kadar ısrar edince söyledi yani bence efenin suçu yok. evet aslı-deniz için kötü bi zamandı ama unutmayın ki efe bilmiyordu bunu. deniz ona içini dökse duygularını anlatsa belki böyle olmucaktı:img-yes:

evet arkadaslar. efenın hakkını yemeyelım . suc denızdeydı . kzın yanına gıt yaw sonra dınlerdın efeyı be denızım .orada suc denızdeydı . ayrıca efe bır keresınde denıze "bn kac gındr ne yasıyorum sen bılıyor musun ?" demıstı .
denız o zaman hıcbır sey soylemedı .
ama hayatının en onemlı anını yasayacakken efenın yakasını bırakmadı.

bn merveye kaılıyorum . efe ona gıt, dedı ama denız bırakmadı .
efenın bır sucu yok sonucta.
o nereden bılebılırdı kı arkadslarımmmm:img-haha:

selınnn
25-08-07, 11:22
bencede efeyi suçlamayın deniz kendisi istedi ısrar etti saten herkes efeye yükleniodu o da dayanamayıp söledi ki bence sölemekle çok iyi etti:)

serseri_mayın90
25-08-07, 11:28
evet arkadaslar. efenın hakkını yemeyelım . suc denızdeydı . kzın yanına gıt yaw sonra dınlerdın efeyı be denızım .orada suc denızdeydı . ayrıca efe bır keresınde denıze "bn kac gındr ne yasıyorum sen bılıyor musun ?" demıstı .
denız o zaman hıcbır sey soylemedı .
ama hayatının en onemlı anını yasayacakken efenın yakasını bırakmadı.

bn merveye kaılıyorum . efe ona gıt, dedı ama denız bırakmadı .
efenın bır sucu yok sonucta.
o nereden bılebılırdı kı arkadslarımmmm:img-haha:

bencede efeyi suçlamayın deniz kendisi istedi ısrar etti saten herkes efeye yükleniodu o da dayanamayıp söledi ki bence sölemekle çok iyi etti:)
saolun canlarım.:D efeye hep destek tam destek:img-wink:zaten senaristler denizin bi türlü öğrenmesini sağlıcaklardı. kabahat efeye patladı yanii. deniz orda süpriz yapcak ne işi var kafede. babası para bırakcakmış. sabahtan alamadınmı sen o parayı yada ne biliyim hiçmi paran yok. illa gitcek kafeye. ee o gidincede ve efeyi o kadar sıkıştırınca garibim napın söledi:img-yes:

cokofato
25-08-07, 11:36
sLm arkadaşlar öncelikle dizi çok güzeldi harika bi bölümdü ama sonu kötü bitti ne olurdu deniz aslı işi halolduktan sonra canan işi ortaya çıksaydı ... Neyse hiç olmassa Aslı filmi izlio...Güzel bi bölümdü haftayı sabırsızlıkla bekliorum...

LÖzet geldimi arkadaşlar??

Flora
25-08-07, 11:37
Herkese Merhabalar,
Ooo yeni başlık açılmış çok sevindim hayırlı olsun bu başlığımızda.

Ne yalan söyleyeyim bence de suç Denizdeydi ya Efe git diyor hala ne var ne var söyle efe ne var???Deli etti ya annem var bana bakıyor tepki de gösteremiyorum tırnaklarımı kemirmeye başladım.:):)Annem de deli mi gitsene kızın yanına dedi.:))
Ama cidden orta hata Denizdeydi,yalnız tokattan dolayı küslük felan olmaz Efe normal karşılar yani siz kendinizi Denizin yerine koyun biri sizin babanıza öyle dese ben de üstüne atlarım heralde.Şok üstüne şok yaşadı çünkü.:)

nuro
25-08-07, 11:39
herkese selam arkadaşlar dün girdiğimden beri çok az ilerlemişiz ama
tabi ortada özet-fragman hala daha yok :img-cray: bi gelseler çok merak ediyorum ama ilk özet gelsin fragmandan daha işe yarıyo :good: :img-pilot

nuro
25-08-07, 11:42
Herkese Merhabalar,

Ne yalan söyleyeyim bence de suç Denizdeydi ya Efe git diyor hala ne var ne var söyle efe ne var???Deli etti ya annem var bana bakıyor tepki de gösteremiyorum tırnaklarımı kemirmeye başladım.:):)Annem de deli mi gitsene kızın yanına dedi.:))
Ama cidden orta hata Denizdeydi,yalnız tokattan dolayı küslük felan olmaz Efe normal karşılar yani siz kendinizi Denizin yerine koyun biri sizin babanıza öyle dese ben de üstüne atlarım heralde.Şok üstüne şok yaşadı çünkü.:)

evet canım ben de katılıyorum sana suç efe de falan değildi deniz baya bi ısrar etti söyle söyle diye git işte kızın yanına alla alla
ama efe de uydurabilirdi bişiler yok işte gönülü istiycekler abimler ona üzülüyorum falan diyebilirdi
ama ne olursa olsun efe en doğrusunu yaptı :img-yes:

ecemsi
25-08-07, 11:43
herkese selam arkadaşlar dün girdiğimden beri çok az ilerlemişiz ama
tabi ortada özet-fragman hala daha yok :img-cray: bi gelseler çok merak ediyorum ama ilk özet gelsin fragmandan daha işe yarıyo :good: :img-pilot

bende canım busefer bir başka merak ediyorum herşey ortaya çıktıya herhalde ondan:D
belki bu akşam fragmanı verirler:img-blush

<EyD@
25-08-07, 11:44
Herkese Merhabalar,

herkese slmlar...;)

baharcım burada sana pek katılmıyorum...denız nekadar ıyı bır dost oldugunu gosterdı bence....efenın yuzunun o halını gorunce bırakamadı onu yalnız....ıyı ozaman deyıp gıdıp aslıyla eglenmeye romantık seyler yasamaya razı olamadı:)
bu bence hata degıl fazla ustune dustu dostunun cunku oyle gormeye dayanamadı:)

denizin efeye tokadınıda buyuttuk bence bıraz...cok daha karısık olaylar varken...efe buna aldırmaz bncede...dusunun en yakın arkadasın baban hakkında abukca bırsey dıyor hemde cırkınce oyle davranması cok normal...

amaa denız oglan aslımı uzerse kı aslı ztn uzulucekte yanı bu konu hakkında onu suclarsa kulahlar degısır anında..:)

Flora
25-08-07, 11:45
evet canım ben de katılıyorum sana suç efe de falan değildi deniz baya bi ısrar etti söyle söyle diye git işte kızın yanına alla alla
ama efe de uydurabilirdi bişiler yok işte gönülü istiycekler abimler ona üzülüyorum falan diyebilirdi
ama ne olursa olsun efe en doğrusunu yaptı :img-yes:

Evet Gönül'ü isteyecekler neyse sen git gelince konuşuruz diyebilirdi ama tabiki o anki ruh halini biz anlayamayız sonuçta benim hiç başıma gelmedi böyle bir şey bilmem gelen var mı zor bir durum olsa gerek.
Ama asıl suçlu Deniz bu da bir gerçek.:img-cool2

cennex
25-08-07, 11:46
saolun canlarım.:D efeye hep destek tam destek:img-wink:zaten senaristler denizin bi türlü öğrenmesini sağlıcaklardı. kabahat efeye patladı yanii. deniz orda süpriz yapcak ne işi var kafede. babası para bırakcakmış. sabahtan alamadınmı sen o parayı yada ne biliyim hiçmi paran yok. illa gitcek kafeye. ee o gidincede ve efeyi o kadar sıkıştırınca garibim napın söledi:img-yes:

her zman mervecım . :img-wink::img-wink::img-wink:
bu arada denızle ılgılı yaptıgın yoruma koptum .haklısın valla . evden alsana parayı .

Flora
25-08-07, 11:49
herkese slmlar...;)

baharcım burada sana pek katılmıyorum...denız nekadar ıyı bır dost oldugunu gosterdı bence....efenın yuzunun o halını gorunce bırakamadı onu yalnız....ıyı ozaman deyıp gıdıp aslıyla eglenmeye romantık seyler yasamaya razı olamadı:)
bu bence hata degıl fazla ustune dustu dostunun cunku oyle gormeye dayanamadı:)

denizin efeye tokadınıda buyuttuk bence bıraz...cok daha karısık olaylar varken...efe buna aldırmaz bncede...dusunun en yakın arkadasın baban hakkında abukca bırsey dıyor hemde cırkınce oyle davranması cok normal...

amaa denız oglan aslımı uzerse kı aslı ztn uzulucekte yanı bu konu hakkında onu suclarsa kulahlar degısır anında..:)

Ama diğer tarafta çok önemli bir olay da yaşanacakken zorla bir şeyler söyletmeye çalışmasını sevmedim,gelince de konuşabilirlerdi.
Buarada diğer konuda kesinlikle katılıyorum ya ben kimse üstünde durmaz diye bekliyordum tokat meselesinde bir şey yok bence Efe normal karşılar ben olsam ben de atardım bir tane neye uğradığını şaşırıyor insan.Kaç yıllık kankalık yani öyle bir durumda 1 tokatla ne olacakki.:img-in_lo

<EyD@
25-08-07, 11:56
Ama diğer tarafta çok önemli bir olay da yaşanacakken zorla bir şeyler söyletmeye çalışmasını sevmedim,gelince de konuşabilirlerdi.
Buarada diğer konuda kesinlikle katılıyorum ya ben kimse üstünde durmaz diye bekliyordum tokat meselesinde bir şey yok bence Efe normal karşılar ben olsam ben de atardım bir tane neye uğradığını şaşırıyor insan.Kaç yıllık kankalık yani öyle bir durumda 1 tokatla ne olacakki.:img-in_lo

bnde olsam kac yıllık kankamı oyle bırakıpda gıdemezdım herhalde..gercı boylesı hıc basıma gelmedı ama:D:Dztn gıdemedıgı ıcın gec kaldıgı ıcın ıcı ıcını yıyordu:)
deniz oglanda boyle ıste naparsın:img-in_lo

aslıyı dusunuyorum ben ya...sımdı denızin kesınlıkle sınemaya gıdıcegını dusunmuyorum..aslı gerı doner herhalde tek basına cafeyemı gıder evemı??:)

cafete gıderse denızde orada aslıya napar ne der bagırırmı kızarmı sogukmu durur bırsey olmamıs gıbımı yapar???:img-pilot

ztn efecik oyalayacak bır sure galıba aslıyı...denızın konusucak durumda olacagını sanmıyorum bır kac gun...:img-cool2

Flora
25-08-07, 12:01
Bence filmin en önemli yerinde Hafize arar,Aslı hastaneye gider sonra o sinemaya Deniz bitkin vaziyette gelir adama ne oldu izledi mi der sonra adam yok tamamını izlemeden çekti gitti der Deniz yanlış anlar.Sonra aslı olanları öğrenir bence Aslı uzak duracak,bir daha görüşmesek iyi olur Deniz felan diyecek.

Amanııııınnnnn benden senarist menarist olmaz Allah korusun yaw!!!:dito:dito

Flora
25-08-07, 12:13
Hani ya ben gelince mi sessizleşeceği tutuyor bu forumun anlamıyorum ki.
Hiç yeni mesaj yok ne bu sessizlik??
Neyse fragman-özet vs gelirse coşarız sanırım.
Çok merak ediyorum yeni bölümü ama hüzün bölümü olacak sanırım adı ne bilen var mı?
Milliyetin ekinde 2 haftadır hiç kısa özet çıkmıyor ya deli etti beni.

Neyse ben çıkıyorum çok kalamayacağım belki akşamüstü uğrarım,herkese iyi yorumlar...

nuro
25-08-07, 12:16
Bence filmin en önemli yerinde Hafize arar,Aslı hastaneye gider sonra o sinemaya Deniz bitkin vaziyette gelir adama ne oldu izledi mi der sonra adam yok tamamını izlemeden çekti gitti der Deniz yanlış anlar.Sonra aslı olanları öğrenir bence Aslı uzak duracak,bir daha görüşmesek iyi olur Deniz felan diyecek.

allaah naptın sen :img-pilot
valla öyle olabilir bence ama aslı görüşmeyelim diyecek derecede büyümez bence ama diğerleri dediğin gibi olabiler :good:
bi özet gelse de gene ipucu çıkarırız :icon_sorr :img-yes:

<EyD@
25-08-07, 12:19

kız ınsanın gece kabusuna gırer bu yazdıkların...:img-pilot
hafize pat dıye aramaz bnce cananla fln ılgılenır bebegı sorar...
ztn kac dakikalıktırkı klıp aslı ızler sonuna kadar..:)
ztn eger bu ılıskı bozulucaksakı umarım bozulmaz kendını gerı ceken bu ılıskıyı geren denız olucak bnce hep...:img-cool2:img-cool2

ordulu
25-08-07, 12:33
ya özet ve fragman inşallah bir an önce çıkar ya ölücem meraktan artık.en çok aslı ile deniz e üzülüyorum ya canlarım benim neyapacaklar acaba ya?:-(

bette
25-08-07, 12:38
yayınlanan son bölüm çok güzeldi..sonunu baya ustaca bağladı senarist..

ama her filmde aynı şey olmasıda ilginç oluyor tabi. kadın hamiledir ancak ailesinin haberi yoktur. daha sonra muhakkak biryerden düşer,bayılır falan.. sonra hastaneye kaldırıldığında aileden kimse bişey sormadan hemşire teyze o cümleyi söyleyiverir.. ''bebekte iyi,merak etmeyin :D :D '' kardeşim sana kim bebeği sordu ne diye ortalığı karıştıryosun..

hep aynı taktik ama neyseki yinede heycan uyandırıyor..

denizin efe git dedikçe ısrarla kalmasına sinir oldum. ölüm kalım meselesi değil ya,git işte aslının yanına.. illa kötü haberi duyup rahatlıycak.. yoksa olmaz..

ecemsi
25-08-07, 12:51
kız ınsanın gece kabusuna gırer bu yazdıkların...:img-pilot
hafize pat dıye aramaz bnce cananla fln ılgılenır bebegı sorar...
ztn kac dakikalıktırkı klıp aslı ızler sonuna kadar..:)
ztn eger bu ılıskı bozulucaksakı umarım bozulmaz kendını gerı ceken bu ılıskıyı geren denız olucak bnce hep...:img-cool2:img-cool2

hafizeye çok üzüldüm yaaa herşeyi o kadın çekti aslıyı o okuttu kocasının dertleriyle uğraştı şimdide kızının hamile olduğunu öğrendi artık bu saatten sonra canana kızsa bağırsa ne fayda...

klibi aslı izleyecek bencede ne kadar kötü olay olsada aslının o anki yüz ifadesini görücez nezamandır beklediğimiz sahneyi görmek için sabırsızlanıyorum
deniz illaki birine tavır alacaksa aslıya değil babasına almalı aynı şey aslı içinde geçerli..
ne kadar zor olursa olsun böyle bir konuda birbirlerine sırt çevirmemeliler

iloş_06
25-08-07, 13:14
arkadaşlar az önce bi sitede okudum,doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama.fragman çıkmış.izleyen biri diyo ki,aslı tam klibi izlerken teli çalıyor,hastaneye gidiyo,hafize bayılıyo.efe ve deniz kamerayı çıkarıyo.leman dahil herkes canan ın hamile olduğunu öğreniyo.gönül ü vermiyolar.
ben o sitede yazan arkadaşın yalancısıyım valla...

rdapaul88
25-08-07, 13:15
evet cook meraketiyorum aslinin davranislari ne olacak filmi izledikten sonra. ama aynisi dusuniom hafizisi belki kaybeder onun ablasi hamile oldugunu duyunca. ve artik deniz ve asli sadece onlarin ailelerinin dertlerie ilgilendirler bundan sonra. yani kac bolum biz bence sadece bu murat ve cananin yasak iliskileri hakkinda seyler izlicez gibi geliyor. ins uzatmazlar.

6123m
25-08-07, 13:32
hayır arkdaslar daha cıkmadı fragman sadece sete gıdıp ızlıyenler bılıorrr doal olrkta fragman gıbı aksettırıolar.... herkese ıı eglencler bol yorumlar

kırmızı su
25-08-07, 14:07
ya umarım aslının hayalleri sona ermez üstelikde böyle sona armesi çok yaralar beni:icon_sorr denizle efe gerçekten o görüntüleri izleseler kıyamet koparbence deniz çok yıkılır... bu arada denizle efenin arası bozulmaz umarım bu güzel dostluk hep devam etse keşke ... bu arada hafize bu durumu kaldıramaz gibi bence eniyisi cananın uzaklara gitmesi ve kendine yeni bir yaşam kurması böylesi herkes için en iyisi bence...

_hasibe_
25-08-07, 14:25
Canan işi gerçekten çok ama çok karışık.Hiçbirimiz kesin bir tahminde bulunamıyoruz malesef.Buna ne düşünülecek bilemiyorum ama bu olay Deniz&Aslı birlikteliğini baya bir sarsacak.Hafize hanım için de durum çok kötü,bence kızının kimden hamile kaldığını şimdilik öğrenmez,Canan söylemek istemez..Ya da Hafize hanım Canan'ın psikolojisini düşünerek üstüne gitmez ama daha sonra bir açıklama ister.Er yada geç bu gerçeği herkes öğrenecek.
Deniz için de durum çok kötü,Aslı için de..Herkes için derinden bir yara olucak bu olay. :icon_sorr

cennex
25-08-07, 14:36
arkadaşlar az önce bi sitede okudum,doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama.fragman çıkmış.izleyen biri diyo ki,aslı tam klibi izlerken teli çalıyor,hastaneye gidiyo,hafize bayılıyo.efe ve deniz kamerayı çıkarıyo.leman dahil herkes canan ın hamile olduğunu öğreniyo.gönül ü vermiyolar.
ben o sitede yazan arkadaşın yalancısıyım valla...

ya o sıtede bn de gordum bunu. ama doğru olduguna ınanmıyorum . bu yuzden sızı de telaslandırmamak ıcın yazmadım buraya .
hıc sanmıyorum boyle bır seyın oldugunu . hangı ara cıktı kı frankman . cok erken daha .
mantklı bır senaryo ama bnce frankman cıkmamastr.
saygılar....
kübra(bu arada artık her yorumumdan sonra adımı yazaccagım , boylece bana cennex demez kımse.:img-haha::img-haha::img-meeti:img-wink:)

Flora
25-08-07, 14:44
Kızlar valla yazmışsınız gece kabuslara girer bu yazdıkların diye,valla ne deseniz haklısınız az önce baktım iyi saçmalamışım ya!=):)
Ben Hafizeyi sevmiyorum nedense ya!Kadın bana çok gıcık geliyor her şeye yüzünü buruşturuyor,her yapılandan hesap soruyor.

muggle_dilos
25-08-07, 14:46
bence fragman çıkmış olaiblir.zaten bizde bunların olacağını tahmin ediyorduk
aslının telefonunun çalacağını sonra gideceğini falan ama zaten izledi filmin başını o bile yeterli =)

Flora
25-08-07, 14:53
Kübracım ve Ececim memnun oldum,ben de Bahar.;)Gerçi bazılarınızı tanıyorum ama herkes ismini söylerse gerçekten daha sıcak bir forum olur.;)

Fragman daha çıkmaz ya sanmıyorum pazar günü ancak özet gelseydi keşke.
Geçen haftanın fragmanları pek bir şeye benzemiyordu ama özet süperdi.

ecemsi
25-08-07, 14:57
yazmayı unuttuğum birşey aklıma geldi

gönülün ailesi efeyi sevdi ya efenin tepkileri ordada çok hoşuma gitti kimi seveceklerini biliyorlar gerçekten
annesi metine metin efendi diyip duruyor kapıcı gibi onada çok gülüyorum:D:D
birde aralarında yaş farkı olmasa efeyle gönülün hiçbir engeli yok:D
ama şundan eminim gönül hoca metine ne kadar uygun olursa olsun evlenseler üzülürüm efe çok seviyor çünkü:img-in_lo

muggle_dilos
25-08-07, 14:58
valla fragman çıkmaz doğru amam gördüm diyorsa görmüştür yani belki bize denk gelmedi..
Neyse ya efeyi öldürücem ama az kaldı yani

bu arada Ben DiLara .Kübracım senin ismini geçekten merak ediyordum =) memnun oldum.Bahar sen zaten çoğu kişiyi tanıyorsun =)

cennex
25-08-07, 14:59
Kızlar valla yazmışsınız gece kabuslara girer bu yazdıkların diye,valla ne deseniz haklısınız az önce baktım iyi saçmalamışım ya!=):)
Ben Hafizeyi sevmiyorum nedense ya!Kadın bana çok gıcık geliyor her şeye yüzünü buruşturuyor,her yapılandan hesap soruyor.

ya bn de bazen gıcık oluyorum ama bn canana cok bagırıyor dıye uyuz luyorum . kıza bır guler yuz gosterdıgını gormedım.:img-cool2bu ıfade gıbı soguk.:img-grin2
bır de denızın anne ve babasını sevmıyorum . sosyetıkler . onlar da su ıfadeye benzıyor::kahve:kahve
ayy sacmalıyorum artık ya .
ımza :kübra:img-haha:

Flora
25-08-07, 14:59
ben de memnun oldum , ama bn zaten senn adını bılıyordum.:img-wink::img-yes:
kübra(artık herkes boyle yapsın):img-haha::img-meeti

Hehe sen beni biliyormuşsun ama ben seni bilmiyordum bu vesileyle öğrenmiş oldum.;)
Hepinizle tanıştığıma çok sevindim gerçekten.

Ben Efenin annesini çok seviyorum ya en iyi anne o bence dizideki,buarada farkeden oldu mu bilmiyorum ama kadın süper rol yapıyor ya ağlaması,bağırması süper gerçekten çok hoş rol yapıyor gerçek gibi sanki.:good:

ecemsi
25-08-07, 15:02
:img-wink::img-wink:kübra ,ece ve bahar sizinle tanıştığıma memnun oldum.ben ilayda.tıpkı sizin gibi kavak yelleri fanıyım:img-wink::img-wink:

yukarıda yazmıştım ama ayrıca yine yazmak istedim bende memlun oldum ilaydacım böyle daha samimi oluyor haksız sayılmayız sanıyorum:)

efenin tepkisi ne olacak sizce bu son olayda ??????
bana kalırsa efe bu durumda denizin yanında olurdu ama busefer tokat yedi belki içine oturmuştur:img-blush

NOT: 150 saniye bekemek işkence geliyor:D:D

cennex
25-08-07, 15:06
:img-wink::img-wink:kübra ,ece ve bahar sizinle tanıştığıma memnun oldum.ben ilayda.tıpkı sizin gibi kavak yelleri fanıyım:img-wink::img-wink:

bn de memnun oldum cnm .
ama valla sımdı uyarı gelecek .
barı dızıyle ılgılı bır seyler yazayım .
bn anneler arasında en cok efenın annesını sevıyorum . ne aslının annesı gıbı davranıyor , ne de denızın annesı gıbı .
ımza :kübra bahar kurşun (soyadımla ıkıncı ısmımı de yazayım barı :img-grin2)

ecemsi
25-08-07, 15:09
bn de memnun oldum cnm .
ama valla sımdı uyarı gelecek .
barı dızıyle ılgılı bır seyler yazayım .
bn anneler arasında en cok efenın annesını sevıyorum . ne aslının annesı gıbı davranıyor , ne de denızın annesı gıbı .

evet uyarı almayalım:D:D

bende efenin annesini çok seviyorum çok tatlı zaten efe annesine benziyor metin babasına:icon_whis:img-icecr:D
deniz babasına benziyor diyecem olmayacak adam karısı aldattı rahat rahat deniz yapmazdı öyle birşey lemanada benzemiyor:D
aslı annesine benziyor:D
canan üçkağıtçı oda babasına benziyor:D

iloş_06
25-08-07, 15:16
haklısınız
bu aslıyla deniz hiç mutlu olmayacaklar mı ya...tam diyoruz ki tamam açıldılar,artık sevgili olurlar,sürekli bişeyler çıkıyo ya..

dankolik
25-08-07, 15:24
acaba yeni bölümde ne olacak bende sizler gibii sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümü inş deniz ve aslı çıkmaya başlamadan bitirmezler...:(

cennex
25-08-07, 15:24
haklısınız
bu aslıyla deniz hiç mutlu olmayacaklar mı ya...tam diyoruz ki tamam açıldılar,artık sevgili olurlar,sürekli bişeyler çıkıyo ya..

offff offfff sorma cnm sorma.
daha coookkk engel cıkacak onların karsısına cookkkk.
ya acaba hangı unuv.de cekılecek ya.
denız ıtude okusa ne guzel olr.
not: hedefım ıtu de o yuzden ıstıyorum . hem hırs da yaparım okulu grdukce.:img-pilot:img-icecr
imza kübra(bılmeyen kalmmaaaaaasssssssıııııııınnn adım kubraaaaaaa:img-haha::img-haha:)

ecemsi
25-08-07, 15:30
sanırım en çokta buna üzülürüm eğer birbirlerinden uzaklaşırlarssa efe aradaa kalırsa çok kötü olur

bunu kolayca atlatsınlar onlar gerçekten birbirlerini seviyorlar:img-in_lo

atom karınca nekadar üzülecek duyunca ama yapacak birşey yok

register00
25-08-07, 15:33
sanırım en çokta buna üzülürüm eğer birbirlerinden uzaklaşırlarssa efe aradaa kalırsa çok kötü olur

bunu kolayca atlatsınlar onlar gerçekten birbirlerini seviyorlar:img-in_lo

atom karınca nekadar üzülecek duyunca ama yapacak birşey yok
yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşalr daha çok yorum yapıcaz burda :D
inşallah efe arada kalmaz ama deniz ve efenin arası açılır aslı arada kalır gibi geliyor bana

inş aslı-deniz mutlu olur çünkü aşkların engüzelini en masumunu yaşıyorlar :img-in_lo

dankolik
25-08-07, 15:34
'ecemsi' umarım dediğin gibi olur ve kolayca atlatırlar...dediğin doğru eğer bitirmeye karar verirlerse olan efeye olucak:(şu fragman bi çıksa yaw..

Flora
25-08-07, 15:37
Tekrar hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum,tabiki biz farklıyız çünkü KY fanıyız.;);)

Hafize Cananın üstüne çok gidiyor gerçekten ne yapsa hesap soruyor,kız biraz meyve-sebze aldı diye ne onlar,nerden aldın,ne yaptın??Soru üstüne soru çok sinir oluyorum.
Denizinkine bişey denmez zaten gıcığın teki.;)
En iyisi Efeninki.;)

ecemsi
25-08-07, 15:47
inşallah efe arada kalmaz ama deniz ve efenin arası açılır aslı arada kalır gibi geliyor bana

inş aslı-deniz mutlu olur çünkü aşkların engüzelini en masumunu yaşıyorlar :img-in_lo

denizin ilk duyduğundaki tepkisini gördük oldukça kötü bir tepki verdi
şimdi sıra aslıda muratın iş yeinde çalışmaktan ayrılacaktır bence bunlar aklıma geldikçe sinirleniyorum
ama ne olursa olsun iyi düşünmemiz lazım yoksa rüyalarıma falan girecek artık:D
dediğin gibi güzel bir aşkları var mutlu olsunlar:)

'ecemsi' umarım dediğin gibi olur ve kolayca
atlatırlar...dediğin doğru eğer bitirmeye karar verirlerse olan efeye olucak:(şu fragman bi çıksa yaw..

umarım canım:) kestirip atacaklarını düşünmüyorum belki kavga edecekler kızacaklar ama onlar birbirlerini seviyorlar kopmazlar asla

fragmam için bende sabırsızlanıyorum zaten çıkar çıkmaz biz görmesek bile sbr arkadaşımız bilgilendirir bizi:)

cerenimo_
25-08-07, 15:50
diğer sitelerde yazanlar biraz fikir verdi bu bölüm hakkında ama yine de özet gelse süper olur..
sizce ne zaman gelebilir özet??

cennex
25-08-07, 15:52

ayyy . efe en son aslıyla denızın arasında kaldıgında cok da ıyı seyler hatrlamıyorum bn.

yıne delırmesın bu cocuk . zaten yetrınce derdı var cocugun .
bu arda artk su metın de ıse alınsın ya. yazık cocuga

cennex
25-08-07, 15:55
bu arada bn en son bolumde en cok aslının denıze masaj yapısını sevdm .
ayyy cok sırınlerdı ya. va romantk:img-blush:img-in_lo denız aslının elını nasıl da tuttu ama . aslı da dıyor ya "problem mı vardı cnm"ayy denız ne yaparsa yapsın cok sevıyor aslı onu. halbukı onun yuzunden az gozyası dokmedı .

dankolik
25-08-07, 16:04
evet deniz ne yaparsa yapsın aslı çook sevior mine inşallah aralarına girmez yine..ya biran önce versinler fragmanı çok merak ediorumm

She7a
25-08-07, 16:14
o tokat neydi oyle be Deniz. :icon_neut
neyse Aslı seyretmeye basladı gulumseyerek.:happy0064

ecemsi
25-08-07, 16:16
1-Bu bölümde en beyendiğiniz replik?

2- Bölümde en başarılı oyuncu kimdi?

3-En beyendiğiniz sahne?

3-sinir oldum dediğiniz sahne oldumu varsa hangi sahne?

büşü
25-08-07, 16:24

3-En beyendiğiniz sahne?

4-sinir oldum dediğiniz sahne oldumu varsa hangi sahne?

1-efeden inci:metine ya ne bakıyosun öle yha kıs senin yüzünden haşemayla kaldı o gidincede hadi be cıkar artık sunu tarzı bişe sölemesi
2-efe

3-aslının askıma yazısını görmesi:img-in_lo

4-tabiki lemanın hersey aslının basından cıkıyo yok efendim üçüncü sayfa haberi ailesi kızı bilmemne demesi gıcık işte gıcık sen onun ya nese ben bişe demiyorum yha:)

bu arada asım büşra herkes ismini sölüyo heralde büşra derseniz sewinirim;)
edit:soru sıralarını karıstırmısım

Nevzat_Ayşe
25-08-07, 16:25

3-En beyendiğiniz sahne?

hemen cevaplıyım

1-Efe nin Mine ye sen abimle beni Urla dan yollar,babamla gönülü nikahlar,şiyarı göreve getirip annemle baş göz edersin demesi:img-icecr

2-bence efe ydi kamerayı gömmesi falan sırrı saklamaya çalışması

3-tabiki de Deniz in Aslı için süprizi hazırladığı sahneler:img-in_lo

4-sinir olduğum sahne Lema nın otelde olay çıktığı zaman olanları Aslı dan bilmesi

punk princess
25-08-07, 16:35

3-En beyendiğiniz sahne?

1-Aslında çok güzel replikler vardı seçemiyorum ama efe'nin tüm replikleri desem:img-blush
2-Efe
3-Deniz'in sürpriz hazırladığı sahneler:img-blush
4-Lemanın Aslı'yı kötüleyip durması

karafirtina
25-08-07, 16:40

3-En beyendiğiniz sahne?

1. efenin replikleri
2. tabiki efe
3. aslinin o saskin yuz ifadesi
4.tabi o lemanin ve muratin oldugu tum sahneler ikiside gicik bunlarin

karafirtina
25-08-07, 16:43
bide ben bir anket yapiyim gelecek bolum hakknidfa

1. sizce asli ne tepki verecek izledikten sonra
2. deniz efeden duyduklarindan sonra napicak
3. gonul metini ve ayleisni kapida oyle bornozla karsisinda gordu napicak sizce
4. hafize hanim canana ne tepki verecek
5. superanneanne almanci cocugu oldurcekmi sizce

hadi kolay gelsin size

sanel
25-08-07, 16:55

3-En beyendiğiniz sahne?

1-Efe ve Metin arasında geçen replikler
2-Efe
3-Dizinin son sahnesi
4-Lemanın Denizi Aslı ile olan ilişkisi konusunda uyarması

büşü
25-08-07, 16:56

hadi kolay gelsin size

1-bnce sewincek ama canan olayından dolyı uzaklasmak isticek
2-bi fikrim yok
3-anesi kovmaktan beter etcek ya da gönül bu iş olmaz demistim dicek
4-walla kendisine bişe olmasından korkuorum tepki weeremiyebilir:icon_sorr
5-bnce mert resmleri vercek ama baska kopyası vardır gibime gelio

ecemsi
25-08-07, 17:07
büşü,Nevzat_Ayşe, punk princess, karafirtina, sanel , ceyda, cennex ,blackeagle,alpimmm cavapladı

herkes efemi seviyor vallahi hepinize sonuna kadar katılıyorum:happy0064

cevaplayan oldukça ekleyeceğim:)

maşide
25-08-07, 17:42
arkadaşlar bu hafta izlediğimiz bölüm bi harika idi.ama ben bu bölümde mineye ve anneannesine çok acıdım.minenin sanki iyilik damarları kıpırdamaya başladı.denizin yaptığı sürprize bayıldım.inşallah bi kaza filan çıkmadan minenin anneannesi o mert denen çocuktan resimleri alır

<EyD@
25-08-07, 17:46

3-En beyendiğiniz sahne?

1)efenın replıklerı
2-hepsı superdı ama mine dıyım cunku aglama sahnelerını ıyı becerdi
3-denız aslı masaj sahnsı ve aslının fılmı ızlerkenkı halı
4- sınır oldugum sahne lemanın denızı azarlamasıydı cok abuk seyler dedı aslıma

cennex
25-08-07, 17:55

3-En beyendiğiniz sahne?

1efenın kameradakı goruntlerı ızlerken soyledıgı tum sozler.

2efe tabııkı . ha bır de canan.ıkı tane oldu ama olsun .
3aslının denıze masaj yapması
4 lemanın denızle aslı hakkında konusması.

blackeagle
25-08-07, 17:57

3-En beyendiğiniz sahne?

1)Efe: zıvanadan çıktım yoldayım geliyorum:img-yes::P

2)efe:happy0064:img-wink:

3)mine'nin babaannesinin mert ile hesaplaşması:img-wink: gerçi henüz yarım kalmış bir sahne ama:img-wink:

4)sinir olduğum bir sahne mi tabikiiii:yok:img-wink:

alpimmm
25-08-07, 18:02

3-En beyendiğiniz sahne?

1-efenin her lafıı
2-EFE
3-denizin görüntüleri hazılrakenki hali
4-mertin mineye mp3 vermeden gitmesi orda onu boğasım geldi ve myuratın cananla konusması

ecemsi
25-08-07, 18:18
arkadaşlar yazan olursa ekleyeceğim şuanda en sevilen replikler efenin en

sevilen oyuncuda efe gibi görünüyor değişik fikirler olursa devam ederim:good:

yazan herkese teşekkür edeirm şimdiden:D

SBR
25-08-07, 18:20
merhaba forum şöyle bir bakayım dedim forum ne halde :happy0064 fragmandan maalesef ses yok kanımca ama olsun inat vede sabır duyguları ile beklemekteyiz :happy0064 kaza olayı olmasaydı şimdiye gelmişti ama işte ne yaparsınız iyi yorumlar herkese :)

stella_56
25-08-07, 18:26

3-En beyendiğiniz sahne?

1-bu bölümde en beğendiğim replik Efe'ninkiler
2-Bu bölümde en başarılı oyuncu Efe
3-En beğendiğim sahne Deniz'in Aslı'ya video hazırlması
4-En gıcık olduğum sahne Mert'in Mine'den parasını aldığı halde resimleri vermemesi

YoShYÖzGe
25-08-07, 18:31
Çok ama çok heyecanlı bitti:sad53:
Çok merak ediyorumm:sad53:
Neler olacak acaba:sad53:

gzmklc
25-08-07, 18:32
ky resmi sitesi bakımdaaymış

dedim belkki özet gelmiştir foruma bi sürpriz yaparım ama nerde...:(

stella_56
25-08-07, 18:38
Kavak yelleri'inin yapım şirkenin web sitesi yok mu?Orda belki vardır.ben adresini bilmiyorum zaten.Bende en çok ama en çok bu bölümü merak ediyorum.
1-Deniz ne söyliyecek efe'ye?
2-Aslı ve Deniz'in ilişkisi ne olacak
3-Hafize ve leman öğrendiği zaman ne yapacak.

Daha bir çok soru.ooo özet gelsede yorum yapsak.Zaten forum bomboş.Bu arada bugün giremedim.Kusuruma bakmayın arkadaşlar.Galiba yeni başlığa geçmişiz.Çok geç olsada yeni başlık hayırlı olsun.

HG_GUMUS
25-08-07, 18:46

3-En beyendiğiniz sahne?

1) Efenin replikleri

2) Mine/Aslı Enver

3) Aslı Deniz'e masaj yaptıktan 3ünün sarıldığı sahne çok şekerlerdi :img-icecr

4)bütün Mert sahneleri

HG_GUMUS
25-08-07, 18:50
1-Deniz ne söyliyecek efe'ye?
2-Aslı ve Deniz'in ilişkisi ne olacak
3-Hafize ve leman öğrendiği zaman ne yapacak.

1)Yalan söylüyorsun,sana inanmıyorum gibi sözler söyleyecek ve gidecek
2)denizin videosu aslının hoşuna gidecektir ama denize yüz vermeyecek eskisi gibi kalacaklar
3)ikiside bir olup cananı öldürecek :icon_whis

alişşş
25-08-07, 18:56
bölüm güzeldi sonu çok kötüydü tek korkum denizin efeden kanıt istediğinde köpeğin kamerayı alıp gitmiş olması bir diğeride denizin aslıya kızıp mineye dönmesi işleri çıkılmaz bir duruma sokar helede denizin aslıya yaptığı o harika filmden sonra
pcim bozuk olmasaydı yazacağım çok şey vardı ama hepsini unuttum

nighhtmare
25-08-07, 19:11
merhaba herkese yaa arkadaslar bu aksam forum çok boşş özet geldıgınde şenlenırızzz heraldee yaaa bncee denızın aslıya kızması için bı sebep yokkı sonucta suçlu olan aslının ablası ve onun babası tabı ıster ıstemez bı sogukluk olucaktır ama inş bu ılıskıyı fazla etkılemez efe aslı ve denızi ögrenınce mutlu olacaktır heralde ama bu olaylar bıraz gecıktırecek bu ilişkiyı özet ve fraagman inş hemen çıkarrr beklıorzz :happy0064:good:

Flora
25-08-07, 19:15

Efe zıvanadan çıktım geliyorum tarzında bişey dedi aa tabi bir de Mineye beni ve abimi sürdürür gönülü babamla nikahlar şiyarı da göreve getirir annemle başgöz edersin sen süperdi.

İbrahim Kendirciydi bence,Pelin bazı sahneleri oynayamıyormuş gibi geliyor ya bazen.(aman ha saldırmayın)

3-En beyendiğiniz sahne?

Masaj sahnesi ve tabiki sürpriz bölümü.

Lemanın Aslı hakkında ileri geri konuşması.

serseri_mayın90
25-08-07, 19:22
ben geldimm forum. nasılsınız. sorulara bnde kendi çapımda cwp veriyim:D

3-En beyendiğiniz sahne?

1-efe-mine konuşmaları
2-dağhan yani efe.performansı her zaman süper
3-denizin süpriz hazırladıpı sahne
4-tabikide denizin efeme tokat attığı sahne:(

hadi kolay gelsin size
1-bence sevinecek ama denizin sonra davranışları değişirse sinir olcak
2-orasını bilemem şoktan çıkabilirse yapar bişiler:D
3-metine çok kızacak. ama bi türlü içeri davet ederler. ve efenin umduğu gibi kötü geçmeyebilir
4-hafize hem çok üzülcek hemde canana çok kızcak. kimden olduğunu öğrenmeye çalışır. öğrenirse muratla sert bi konuşma yapar
5-öldürmücek bence ama fotoları alır inş:img-yes:

6123m
25-08-07, 19:38
Daghan külegeç HEr bir kelimesii

Daghan külegec
3-En beyendiğiniz sahne?
aslının denize masajı

TOkat sahnesiiii

aslış
25-08-07, 19:40

3-En beyendiğiniz sahne?

öncelikle herkese selam...

1.efenin mineyle geçen diyaloğunda söylediği sözler çok komikti:)

2.Bence bütün oyuncular bu bölümde çok başarılıydılar...

3.Denizin Aslı'ya sürpriz hazırladığı sahneler ve Aslı'nın o videouyu gördüğü an:good:

4.mertli tüm sahneler ve leman'ın aslı hakkında sinir bozucu konuşması...

NiliWerda
25-08-07, 20:18
arkadaşlar yazdıklarını okumadım çünkü diziyi izleyemedim bu hafta şimdi netten indiriyorum indirip hemen izlyecem ama ben indirene kadar çatlıycam meraktan bişi sorcam istiyorum: dizideki köpek çıktımı?

dilara-1905
25-08-07, 20:18

efe:kızım sen benim gibi arkadaşı öpte başına koy
mine:ne öpcem seni ya git gönül öpsün seni :)

hepsi birbirinden başarılı...:)

3-En beyendiğiniz sahne?

her sahne süperdi ama süpriz olayı başkaydı...

mertin mineyi tehdit etiği sahneler

yağğğmur
25-08-07, 20:25
yeni başlık hayırlı olsunnn

efeyle minenin diyaloğu

her zaman hepsi güzel oynar ama bu bölümde en çok ibrahim ve dağhan'ı beğendim:D

3-En beyendiğiniz sahne?
masaj sahnesi:D:D:D

kesinlikle lemanın aslıyı denize kötülediği sahne sinir oldum:(

..::seren::.
25-08-07, 20:27

dilaraya katliyorumm bencede bu replik;)
efe:kızım sen benim gibi arkadaşı öpte başına koy
mine:ne öpcem seni ya git gönül öpsün seni!!!

bencede hepsiii :):)

3-En beyendiğiniz sahne?

denizin asliya yaptigi süpriz tapiki:)

leman hanimin asli hakkinda konusmasii:(

_hasibe_
25-08-07, 20:28

Deniz:Sen bnm gibi arkadaşı öp te başına koy..
Aslı:Mine öpsün seni :D (Tam olarak hatırlayamadım ama böyleydi galiba..)

Kesinlikle bi'tanem,İbo'mdu..O bakışları fln..Her geçen bölüm daha da ii oynuyor :good:

3-En beyendiğiniz sahne?

Sorulur mu?Deniz'in Aslı'ya hazırladığı video,videoyu hazırlarkenki bakışlar.. :img-blush

Leman'ın Aslı hakkında ileri geri konuşması!

__________________________________________________ _

1:Deniz ne söyleyecek Efe'ye?
İnanmak istemeyecek..Efe'ye kırıcı laflar söyleyecek.Tabi Efe geçirdiği şoku anlayacak ve ters bir tepki vermeyecek..Daha sonra da zaten kamerayı fln çıkarırlar olduğu yerden,gerçek ortaya çıkar,kanıtlanır..

2:Aslı ve Deniz'in ilişkisi ne olacak?
Bir süreliğine rafa kaldırılacağa benziyor. :img-yes:

3:Hafize ve Leman öğrendiği zaman ne yapacak?
Ne yapmayacak ki... :img-wink:

_hasibe_
25-08-07, 20:40
bana cevap veren bir babayiğit çıkacakmı acaba? :img-hyste

Evet Nil'cim çıkarıldı..
Daha önceden sahnelerde varsa da bu olaylardan sonra çıkarılmıştır..
Hüseyin fln yok dizimizde :img-wink: :)

NiliWerda
25-08-07, 20:42
Evet Nil'cim çıkarıldı..
Daha önceden sahnelerde varsa da bu olaylardan sonra çıkarılmıştır..
Hüseyin fln yok dizimizde :img-wink: :)

hah bana cevap verecek çıktı bir babayiğit:)
ohh çok iyi olmuş çok sevindim annem diziyi izlemeye bile bırakmıştı yani neyse kanal D akıllanmıştır şimdi ama en önemlisi senaristlerin akıllanması ya neyse:)
offf çabuk insin şu dizi hemen izlemek istiyorum:icon_sorr

dilara-1905
25-08-07, 20:47
nül sen sevindin mi
yaa nülcüm ben çook üzüldüm köpeğin çıkmasına yaa :icon_sorr ben çok seviodum ef eile güzel ikili olmuşlardı :) olan köpeğe oldu sanat hayatı bitti :D:D :)

prenses19
25-08-07, 21:18
geçen bölüm sonu yorum yazamadım

son dk ya kadar bekledim dedim belki efem bişey uydurur olmadı

dayanamadı söyledi garibim tokadı yedi

deniz desen daha büyük bi darbe aldı ne diyim

aslı hayatının aşkını bulmuşken kaybedicek

maalesef en başından beri aslı denizci olmama rağmen bu iş uzun süre kapanıcak

aslı yüzünde kocaman bi gülümsemeyle gelicekken deniz soğuk davranıcak

hatta bu arada mineyle bi ilişki bilem yaşıcaktır

neyse bakalım ilerki bölümler bize ne getirecek

bu arada hüseyinimiz de gitmiş :hıh

ayşe92
25-08-07, 21:23
arkadaşlar bişey sorucam..daha önce konusu geçtimi bilmiyorum ama..ibrahim ve mine'nin sevgilisi mert'i oynayan çocuğun balkondan düştüğü bölüm bu en son izlediğimiz bölümmüydü?yani havuza atladıkları yerde?

prenses19
25-08-07, 21:26
arkadaşlar bişey sorucam..daha önce konusu geçtimi bilmiyorum ama..ibrahim ve mine'nin sevgilisi mert'i oynayan çocuğun balkondan düştüğü bölüm bu en son izlediğimiz bölümmüydü?yani havuza atladıkları yerde?

evet ibrahimle beraber düştüler

gerçi onlar havuza değil yere çakılmışlar

ecemsi
25-08-07, 21:33
büşü,Nevzat_Ayşe, punk princess, karafirtina, sanel <EyD@, cennex ,blackeagle,alpimmm,stella_56,HG_GUMUS,Flora, serseri_mayın90,aslış, dilara-1905, yağğğmur,..::seren::.,_hasibe_,6123m ,yağmur* cavapladı

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim öncelikle kullanıcı adlarını yanlış yazmamışımdır umarım

anketleri inceledim oyunculuk konusunda büyük çocğunluk efe ve denizz demiş bende size katılıyorum.. mine diyen arkdadaşlarda var onlarada katılıyorum aslı enverde iyi oyuncu bence;)

en beyendiğiniz repliklerde birçoğunuz efenin repliğini yazmışsınız benimde en çok hoşuma giden mineyle konuşmasında söylediği sözlerdi çok tatlıydı

en beyendiğiniz sahne yine birçoğumuzun aslıya hazırlanan süpriz olmuş denizin hazılarkenki halleri
aslının izlerkenki yüz ifadesi
aslının denize yaptığı masaj
efenin sahneleri ,
babannenin mertten intikam almaya gittiği sahne ...

en sinir olduğumuz sahneyede lemanın denize bağırması yazılmış minenin ananesinin mineye yüklendiği sahneler yazılmış, bütün mert sahneleri denmiş..

atladığım yoktur umarım akıldan yazdığım için unuttugum yerler olabilir tekrar herkese teşekkür ederim:)

ayşe92
25-08-07, 21:36
evet ibrahimle beraber düştüler

gerçi onlar havuza değil yere çakılmışlar

tşk cnm cevapladıın için.bnde haberlerde 14.bölüm die duydum gibime geldi..demekki bu bölümmüş..çok üzüldüm valla ikisinede..allahtan şimdi iyilerr..:img-yes:

hüsnanur
25-08-07, 21:38
ya off aslinda efeyi seviyorum komik ama niye denize söyledi ya biraz daha dayansaydi bari
önce deniz asliyi görseydi ne tepki vercek diye ondan sonra anlatsaydi efe herseyi oooooooooooffffffffffffff offfffffffffff
gicik canan
hem asli ve deniz birbirini seviyo diyo hemde denizin babasindan hamile ve dogurmak istiyo ne düsünüyosa artik salak sey

_hasibe_
25-08-07, 21:40
en beyendiğiniz sahne yine birçoğumuzun aslıya hazırlanan süpriz olmuş aslının denize yaptığı masaj olmuş efenin sahneleri olmuş...

Aslında bu bölümde Mine de güzel oyunculuk sergiledi..Ağlama sahneleri fln çok gerçekçiydi..
Peki benim size bir sorum var..Alp ve Efe Sıkı dost olacağa benziyorlar..
Bu dostluk hakkında ne düşünüyorsunuz :P

serseri_mayın90
25-08-07, 21:43
nül sen sevindin mi
yaa nülcüm ben çook üzüldüm köpeğin çıkmasına yaa :icon_sorr ben çok seviodum ef eile güzel ikili olmuşlardı :) olan köpeğe oldu sanat hayatı bitti :D:D :)
bende çok sevmiştim cnm ama dizimize zarar vercek bişeyse böylesi daha ii artık napalım:( hem efe tam kendini ynnz hissettiğinde alp geldi. bence çokda ii oldu. efem yalnızlıktan kafayı yicek orda yaa. :img-fie::blink::img-swoon:img-fear2

ecemsi
25-08-07, 21:43
Aslında bu bölümde Mine de güzel oyunculuk sergiledi..Ağlama sahneleri fln çok gerçekçiydi..
Peki benim size bir sorum var..Alp ve Efe Sıkı dost olacağa benziyorlar..
Bu dostluk hakkında ne düşünüyorsunuz :P

hasibecim atom karınca kendini düzeltti yine herşerde aslının yolunu kesip ben seni seviyorum sensiz yapamam diye bizi sıkboğaz etmezse alple efe çok rahat arkadaş olabilirler ama aslıyı rahatsız ederse ki bu bölümde uysallaşmış gördüm ben alpi ozaman efede olaya el atar

evet minede güzel oynuyor zaten biz hep burda onun dizideki karakterini eleştiriyoruz aslı enver olarak çok hoş bir kız ve iyi bir oyuncu

_hasibe_
25-08-07, 21:51
hasibecim atom karınca kendini düzeltti yine herşerde aslının yolunu kesip ben seni seviyorum sensiz yapamam diye bizi sıkboğaz etmezse alple efe çok rahat arkadaş olabilirler ama aslıyı rahatsız ederse ki bu bölümde uysallaşmış gördüm ben alpi ozaman efede olaya el atar

evet minede güzel oynuyor zaten biz hep burda onun dizideki karakterini eleştiriyoruz aslı enver olarak çok hoş bir kız ve iyi bir oyuncu

Aslında Alp çok iyi birisi.Çok duygusal..
Aslı'nın da her dakika peşinde koşmasa çok iyi olucak.-Ki bu bölümde bende çok uysallaşmış gördüm kendilerini :) Aşkını kalbine gömmeye karar verdi heralde,en iyisi de bu,karşılık bulmadıktan sonra ne anlamı var ki peşinde dolaşmanın :img-wink:

ecemsi
25-08-07, 21:57
Aslında Alp çok iyi birisi.Çok duygusal..
Aslı'nın da her dakika peşinde koşmasa çok iyi olucak.-Ki bu bölümde bende çok uysallaşmış gördüm kendilerini :) Aşkını kalbine gömmeye karar verdi heralde,en iyisi de bu,karşılık bulmadıktan sonra ne anlamı var ki peşinde dolaşmanın :img-wink:

umarım aşkını kalbine gömer yoksa çok üzülür aslı deli gibi aşık valla:D
bizim atom karınca zamanında korayla takılmakla büyük hata yapmış
neyseki çabuk döndü bak şimdi koray yapayalnız oturuyor murata sinir olmama rağmen birçok konuda koraya olan sabrından taktir ediyorum gerçekten.. o çocuk sabredilcek gibi değil çünkü..

nymphadora
25-08-07, 22:00
neyseki çabuk döndü bak şimdi koray yapayalnız oturuyor murata sinir olmama rağmen birçok konuda koraya olan sabrından taktir ediyorum gerçekten.. o çocuk sabredilcek gibi değil çünkü..

tamamen katılıyorum gerçekten de pek sabır edileek biri değil o koray... ben gayet uyuz oluyorum o şahsiyete... neyse de alp doğru yoolu buldu ama şimdi eskiden korayla takılmanın ezasını çekiyor gibi gözüküyor...:good:

ecemsi
25-08-07, 22:03
evet alp doğru yolu buldu zaten efeye takılsın hayatını yaşasın bunun ötesi varmı:happy0064
özet yada fragman çıkarsa birbirimizi haberdar ederiz arkadaşlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler iyi yorumlar:) yarın görüşmek üzere:)

_hasibe_
25-08-07, 22:14

Evet,Murat'ın karakterini beğenmiyoruz tamam da,bu konuda çok sabırlı davranıyor.Karsısında bikere bile sinirli cümle sarfetmedi,hep "evlat" dedi :) Hatta Koray "Ben senin nerden evladın oluyorum" gibi bişeyler söyledi.Biz babasına olan biteni söylemiştir diye düşünmüştük ama son olayları da söylememiş..Koray'ı yola getirebilir mi acaba :icon_whis

yağmur*
25-08-07, 22:31
1-Bu bölümde en beğendiğiniz replik?
beni ve abimi sürdürür gönülü babamla nikahlar şiyarı da göreve getirir annemle başgöz edersin sen ztn efenin dediği herşey komik matrak ya bzm ailede kriz geçirio o konuşunca gülmekten...bide pelosh mineye anladık mine tmm tmm erkekleri en ii sen anlarsın herşeyi sen bilirsin fln demesi

pelin karahan,ibrahim,[Dağhan] hep süperler ama öbürleride güzeldi

3-En beyendiğiniz sahne?
pelinin videoyu gördüğü sahne,ibo nun video hazırladığı sahne
minenin eski sevgilisine uyuz oluoum,ibonun annesinin aslıyı suçlaması

ecemsi
26-08-07, 07:11
Evet,Murat'ın karakterini beğenmiyoruz tamam da,bu konuda çok sabırlı davranıyor.Karsısında bikere bile sinirli cümle sarfetmedi,hep "evlat" dedi :) Hatta Koray "Ben senin nerden evladın oluyorum" gibi bişeyler söyledi.Biz babasına olan biteni söylemiştir diye düşünmüştük ama son olayları da söylememiş..Koray'ı yola getirebilir mi acaba :icon_whis

yok arkadaşım yok koray yola gelmez:D:D
gelse bile birşey vardır altında adam sakin sakin evlat diyo ben senin evladın değilim diyo hayret birşey muratta biliyor evladı olmadığınıda samimiyet anlamında söylüyor ama çocuk illaki birşey bulacak:D:D kıl kuyruk işte naparsın:D
şaka bir yana muratın aldatması falan bizi ondan baya bir soğuttu ama şundan eminimki murat çok iyi bir baba
bunu işyerindede evdede koraya karşı tutumundada belli ediyor zaten:)

NOT: anketin genel değerlendirmesi ve cevaplayanlar sayfa 14 de:)

angels18
26-08-07, 08:14
herkese günaydın arkadaslar bölüm özeti hala daha yokmu fragmanda yok sanırım off bu kanal ne yapmaya calısıyor ne güzel erkenden veriyordu şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum gerçekten

serseri_mayın90
26-08-07, 08:20
herkese günaydın arkadaslar bölüm özeti hala daha yokmu fragmanda yok sanırım off bu kanal ne yapmaya calısıyor ne güzel erkenden veriyordu şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum gerçekten
evet cnm yaa. özetin cumadan fragmanın pazardan geldiği günleri özledim ben.:)hadi fragman p.tesi fln çıksında ÖZET nerdeee??:hıh:img-fear2

angels18
26-08-07, 08:23
evet cnm yaa. özetin cumadan fragmanın pazardan geldiği günleri özledim ben.:)hadi fragman p.tesi fln çıksında ÖZET nerdeee??:hıh:img-fear2

ya tamam fragman hemen gelmesin ama özeti verselerdi bari yaa bende özledim arkadasım ama kanal bizi merakta bırakmak için yapıyor bunu

angels18
26-08-07, 08:42
katılıyorum angels18. Ama olsun yaaa böyle merak etmek de güzel yaaa:happy0064:happy0064

iyide cok kötü bitti bölüm acayip merak ediyorum şimdi off neler olacak acaba neyse kanalın elindeyiz beklemekten baska bisey yapamayacağımıza göre bugün de umutlu değilim F1 var kanal d de cok zor yani fragmanın gösterilmesi

aysede
26-08-07, 09:19
Şimdi Harika Pazar'da izledim, sırf şu 'Hüseyin' olayı için yapılan protestoyu, RTÜK kanala ceza vermeye karar vermiş.
Ya, bu olay bu kadar büyümemeliydi. Özür dilendi, gereği yapıldı. E daha ne ?
Dizimiz bu olaydan umarım zarar görmez.
Anlamıyorum da, bu olayda öyle bir art niyet de yok, insanlar bunu anlayamıyorlar mı ? Ya da sadece olay yaratmak için mi böyle yapıyorlar ?..

ecemsi
26-08-07, 09:29
Şimdi Harika Pazar'da izledim, sırf şu 'Hüseyin' olayı için yapılan protestoyu, RTÜK kanala ceza vermeye karar vermiş.
Anlamıyorum da, bu olayda öyle bir art niyet de yok, insanlar bunu anlayamıyorlar mı ? Ya da sadece olay yaratmak için mi böyle yapıyorlar ?..

evet yaaa ne kadar büyüttüler böyle sanki kasti yapılmış gibi gereğide yapıldı
yani
arkadaşım ne ceza verilecekmiş söyledilermi??

NOT: anketin genel değerlendirmesi ve cevaplayanlar sayfa 14 de:)

aslış
26-08-07, 09:36
evet bende izledim harika pazarı ceza vereceklermiş malesef ama sadece bir uyarı vereceklerini düşünüyorum ben, çünkü hem art niyet yok hem de kavak yellerine gelinceye kadar bir sürü ceza alacak dizi ve program var bence...!

maşide
26-08-07, 09:40
slm millet ben geldim anlaşılan fragman halen daha gelmemiş bu arada ceza olayınada çok üzüldüm ya inşallah önemsenicek kadar büyük bir ceza olmaz
:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis :icon_whis

_hasibe_
26-08-07, 09:46

Haklısın cnm..Yapımcıların ya da yönetmenlerin Hüseyin adlı kişilere gıcık olmasından verildi bu isim sanki.Efe derdini anlatabilecek bir arkadas buldu,ona da Hüseyin adını koydu,nedeni de onu artık bir dost bilmesiydi :) Hiçbir art niyetleri yoktu.Zaten özür de dilendi..Konunun bu kadar uzatılması çok ama çok mantıksız!Terör içerikli dizilere nedense hiç uyarı yapılmıyor,bende buna sinir olıuyorum!

çağloş
26-08-07, 09:53
herkese merhabalar tatilde olduğum için bir süre aranızda yoktum.dizi ile ilgili olaylar tam istediğimiz gibi ilerledi deniz sonunda aslımıza aşık oldu ve ona cevap olarak çok güzel bir film hazırladı ve bende bundan çok etkilendim.
efe canan ile muratın bebeği olduğunu öğrendi çok şaşırdı haklıydı.bunu denize öyleyince tokatıda yedi ama denizde efe gibi şaşırdı.ben aslı,deniz ve aslının annesi perişan olaaklar.acaba aslıya kim söyleyecek çok merak ediyorum.

yosh
26-08-07, 09:54
bu ceza olayı fazla uzadı.özür dilediler işte.
ayrıca daha fragman yok mu yaa.çok merak ediyorum zaten.daha göstermediler özette yok.offf

lazsolist
26-08-07, 10:04
offff yaaa özet yook fragman yook biz nasıl bekliyeceğiz bunu düşünen de yok ceza vermeseler bari niye bu kadar büyüttüler ki ÖZÜR dilediler yaa yetmiyor mu daha ne yapsınlar

Flora
26-08-07, 10:06
Ben de denk geldim az sonra yazılarında oturdum onu bekledim salak gibi ve 2 dakika ya sürdü ya sürmedi.Üstelik sunucu da başta Ali sonra Hüseyin ismi konuldu dedi.Hayır,Ali adı konulmadı sadece adı geçti.
Zaten ATV rakip kanal olunca baya kötüledi diyebilirim,hiç özürden felan bahsedilmedi.

SBR
26-08-07, 10:12
fragmansızlık arkadaşların başına vurmuş sanırsam :img-pilot önce özet gelsin demişler ne yapacaksınız özeti yahu :) bu kaza olayı hakkaten kötü oldu yani bir ara cuma geceleri bile çıkyordu fragman :sad53: neyse herkese iyi yorumlar diğer kanallarında son olaylar konusunda ne söylediğini fazla takmayın o belirten kanal geçen perşembenin reytinglerine baksın :img-yes:

Flora
26-08-07, 10:17
Ya biz pazardan çıkmadı diye deliriyoruz kışın ne yapacağız?
O kadar dizi var pazardan sıra mı gelir ancak salı günü çıkar yani.
Şimdi bir sürü tanıtım başlıyor,sonra reytingler yükselsin diye daha da fazla tanıtım bizimkine sıra gelmez biz ancak salı akşamı görürüz fragmanı.

_hasibe_
26-08-07, 10:24
Evet arkadaşlar üstelik bu haber ATV'de yani rakip kanalda çıktı..Özür dilenmesinden bahsedilmedi demişsiniz normaldir,dizinin reytinglerini düşürmek ve diziyi karalamak için yapmış olabilirler.2si de kaliteli kanallar,böyle şeylere hiç gerek yok aslında :img-wink:

<EyD@
26-08-07, 10:30
slmlar....sınır oldum az once atv magazınde ky yı verdıler...nekadar zaman gectı uzerınden ıkı ozur yazısı yayınlandı olay kapandı hala uzatıyorlar...yenıden bu konuyu actırmayamı calısıyorlar ne...ayrıca ali ismı konmadı sadece adı gectı....ayrıca ozr yazısından da bahsedılmedı....
dıledıklerı kadar karalasınlar ratınlerımız 1.sırada hep...elınızden gelenı ardınıza koymayın aman...:img-cool2

çağloş
26-08-07, 10:33
bence atv'nin magazin olayı çok şaçma bir benzetme olmuş.neden böyle bir şey ile karıştırdılar anlamıyorum.kıskandıkları için yapıyorlar desem uyar dizimiz her perşembe 1.olduğu için böyle dedikodular çıkıyor ve bu yüzdende RTUK un sadece uyarı verir.

sevda_cicegimm
26-08-07, 10:35
Ancak yorum yapiyorum..

butun hersey bu bolumde cikti yaff....asli cok mutlu oldu filmden ama...
deniz asliya yaptigindan pisman olucak bence...yine asiklar ayrilcak..
hele leman duyarsa bunu..epey ayrilik girer aralarina...
cananin hamile oldugu ortaya cikti...bakalim neler olcak??
minenin durumu ne olcak gorucez..bence alir..:img-in_lo

sultansss
26-08-07, 10:36
Ben de denk geldim az sonra yazılarında oturdum onu bekledim salak gibi ve 2 dakika ya sürdü ya sürmedi.Üstelik sunucu da başta Ali sonra Hüseyin ismi konuldu dedi.Hayır,Ali adı konulmadı sadece adı geçti.
Zaten ATV rakip kanal olunca baya kötüledi diyebilirim,hiç özürden felan bahsedilmedi.

ona kaldıysa ali,mehmet ,hüseyin isimleri geçti işlerine gelen isimlerin üzerinde duruyorlar neden mehmet isminin geçtiğinin üstünde durmadılar ki dimi ama???

boşverelim böyle haberleri önemli olan Reytingler,biz değil reytingler konuşuyor hem de sonuna kadar,ilk bölümden bugüne kadar...

Kıskananlar Çatlasın:happy0064:happy0064

NiliWerda
26-08-07, 10:40
nül sen sevindin mi

ya bende üzüldüm çıkmasına ama madem öyle doğru dürüst bi isim koysalardı:icon_whis
neyse şu geçen bölümü hemen izleyim yahu:img-pilot

<EyD@
26-08-07, 10:48
ya bende üzüldüm çıkmasına ama madem öyle doğru dürüst bi isim koysalardı:icon_whis
neyse şu geçen bölümü hemen izleyim yahu:img-pilot

nil kız sndemı buralardasın..:)
hep ugra buralara ya yorumlarını cok merak edıyorum aslında..:)
bu bolum harıkaydı ztn..aslı denız harıkaydı...:img-in_lo

not:imzana koptum:P:P:P

_eCe_
26-08-07, 11:15
arkadaslar özür dilerim biraz okudum ama pek birşey anlamadım bu "hüseyin,ceza" olayları ne biri bana çok kısa bir açıklama yapabilirmi

Flora
26-08-07, 11:17
Nilcim ben de koptum imzana ya.:)

Buarada izlemeyen varsa kaçırmasın izlesin derim bölümü valla o kadar çok olay oldu ki anlatılmaz izlenir.;)

Boşverin ya ATV de karalama politikasının içine girdi ne yapsın perşembe rakibi yok koyacak reytinglere bakıp bakıp düşünüyordur nasıl karalasam diye...

Flora
26-08-07, 11:20
arkadaslar özür dilerim biraz okudum ama pek birşey anlamadım bu "hüseyin,ceza" olayları ne biri bana çok kısa bir açıklama yapabilirmi

Canım dizide Efe akşam nöbeti için plajdaki yerde kalıyor,orda da kendine bir köpek arkadaş edindi.Adını ne koyayım senin bak bakalım dedi.Ali, yok Ali olmaz mehmet yok o da değil çomar morar zaten sevmem buldum Hüseyin evet ya hüseyin gibisinden bir replik söyledi.
Daha sonra tüm Caferiler ayaklandı kanal d yi bastı protesto felan yapıldı pankartlı.Rtük de ceza verecekmiş Kanala.
Durum bundan ibaret.

_eCe_
26-08-07, 11:23
Flora açıkladığın için teşekkür ederim son bölümü izleyememiştim ondan anlamadım olsa gerek bende önemli bişey var sanmıştım :img-pilot meğer tipik atv miş neyse bizim efede evden kaçtığında plajda kaldıgında heryerde bi köpek buluyor ekndisine :img-pilot

Flora
26-08-07, 11:26
Hııı hiç sorma arası iyi köpeklerle.:)Ama bu olay 12.bölümde olmuştu sanırım.
Haklı olabilirler ama gereğinden fazla büyütüldü hemen her anahabere çıktı magazin programlarında gösterildi.Yetkililer özür de diledi ama işte...

beyaz beyincik
26-08-07, 12:15
sonuçta o ismin verilmesinde hiçbi kasıt yoktu
olay çok büyütüldü
kanal d ye baskın bile düzenlendi
bütün bunlar çok gereksizdi bence

_1903_özi
26-08-07, 12:22
özet yine mi yoook ya
her seferinde heyecanla giriyorum özet gelmiştir diye yine gelmemiş
akşama doğru inş özet gelir bu bölüm çok heyecanlı olacak ondan mı acaba böyle herşeyi geciktiriyorlar

esros_16
26-08-07, 12:46
arkadaşlar özet geldi mi iki günden beri hiç girmedim de göremedim yaniii...bide eski bölümün tekrarlarınjı artık vermiyolar mı yaaa....hadi geçen hafta hüseyin olayı fln verilmedi bu hafta noldu kii
????????????

bercis
26-08-07, 12:59
arkadaşlar özet geldi mi iki günden beri hiç girmedim de göremedim yaniii...bide eski bölümün tekrarlarınjı artık vermiyolar mı yaaa....hadi geçen hafta hüseyin olayı fln verilmedi bu hafta noldu kii
????????????

herhalde denizin geçirdiği kaza yüzünden çekimler aksadı. onun için fragmanda gecikme olmuştur.merakla bekliyoruzz:img-wink::img-wink:

She7a
26-08-07, 13:29
Fragman genelde hangi gun veriliyordu unutmusum Pazartesi Salı
falan mıydı acaba.Umarım en yakın zaman da ozet ve fragman verilir.

ecemsi
26-08-07, 13:33
yok arkadaşlar fragman özet yok meydanda ben rastlamadım daha doğrusu
zaten gören buraya yazar eminim pazartesiye sarkmasa bari bugün izlesek çok güzel olacak:)

_hasibe_
26-08-07, 13:43
Arkadaşlar bu hafta 1-2 gün gecikebilir..Biliyosunuz çekimler aksamıştı.Ben bugün çıkmasından fln pek umutlu değilim ama inşallah Kanal D bir sürpriz yapar da çıkar bugün ;)
Biz alıştık fragmanların böyle erken gelmesine,yeni sezonda bakalım napıcaz,o zaman yayın gününden 1gün önce fln çıkarırlar :icon_sorr

Flora
26-08-07, 14:13
Keşke önden gitselerdi ya neye güvenip gitmediler ki?
Sonuçta ne olur ne olmaz en azından 2 bölüm önde gidilecekti.
Daha sonra böyle sıkışıp aksamalar oluyor işte...
Neyse başa gelen çekilir,Allah daha büyüğünden korusun...

_hasibe_
26-08-07, 15:10
Bahar'ım yaz dizisi olduğu için ağırdan gidilmiştir,sonuçta yaz dizilerinin akıbeti belli olmuyor.
Reytingler kötü gelirse devam ettirmiyorlar.Onlar da ağırdan alıyorlardı.Böyle bişey olacağı nerden bilinirdi ki :icon_sorr

<EyD@
26-08-07, 15:12
fragman ozet yok daha dımı???ah barı bır bolum onden gıtselermıs belkı olmazdı bu kadar gecıkme...yanı Allah baska kazalardan korusun onları ne dıyım..

_HaLe_
26-08-07, 15:14
slmlar forum ne kdr sessiz böyle :icon_whis:img-pilot
yha özet ve fragmandan hala haber yok demii:icon_sorr nasl bi bölüm olcak acaba yhaa gerçi kesn çokk güzl bi bölüm yine ama merak etiimz çok şey var yha fragman ya da özet çıksa bir an önce:img-yes::img-yes:

nighhtmare
26-08-07, 15:22
evt ya hala özetten fragmandan ses yokk offf beklıcezz artık heralde yavas yavas yenı sezon havasına gırılıoo kanald polıtıkası yaneee yaa yenı bölum güzel olucak inş ben en çok sezon yaklastıkca kanald mutfagı wardı yenı sezon tanıtım fılmı bu sene nasıl olucak kavak yellerıyle onu merak edıorum walla 1 haftaya kalmaz yayınlanır heralde kanald tanıtım fılmı. fragmanda salı gunu dönmeye baslar heralde ama barı özet gelseeee böle merakta kalmasakkk yaaaa:img-wink:

<EyD@
26-08-07, 15:36
evt ya her kanal boyle yapıyor....yanı yenı dızı oldumu her reklam arası gosterırler hatta bana bıkkınlık gelıyor hep...ozet fragman fln erkenden gelır ınsanlar baglanır dızıye haydaa yavas yavas ozet fragman suresı gecıkır fragman az gosterılır...

ozet benı gecen hafta nekadar mutlu etmıstın bu haftada mutlu et benı..aslımla denızım ele ele olsun....

prenses19
26-08-07, 15:47
evt ya her kanal boyle yapıyor....yanı yenı dızı oldumu her reklam arası gosterırler hatta bana bıkkınlık gelıyor hep...ozet fragman fln erkenden gelır ınsanlar baglanır dızıye haydaa yavas yavas ozet fragman suresı gecıkır fragman az gosterılır...

ozet benı gecen hafta nekadar mutlu etmıstın bu haftada mutlu et benı..aslımla denızım ele ele olsun....

Aynen ceyda yaa bekle bekle öldüm

bi de bu aralar zorunlu istirahat sürecinden dolayı süreekli tv başında yatıyorum tık yok

başlarda süper işliyodu bu özet fregman işi ama teklemeye başladı

stokları bitti bizim de bekleme zamanımız geldi sanırım

NiliWerda
26-08-07, 15:48
nil kız sndemı buralardasın..:)
hep ugra buralara ya yorumlarını cok merak edıyorum aslında..:)
bu bolum harıkaydı ztn..aslı denız harıkaydı...:img-in_lo

not:imzana koptum:P:P:P

hehe araa gelebiliyorum buralara neyse zaten geçen hafta zleyemedim bu akşam izleyebilecem inşallah ben arada yorum yazıyordum şimdi her hafta yazarım inşallah:)

[QUOTE=Flora;4538957][B]Nilcim ben de koptum imzana ya.:)
[QUOTE]

hehe imzama fazla kopmayın diye değiştirdim :img-hyste
herkes kopmuştu neyse bi ara yine kullanırım:)

ATV Kanal Dlemi uğraşıyor anlamadım?
aman neyse boşverin tabi ATVnin geçti eline bi koz kullanıp duruyo aman boşverin gitsinn biz dizimizi izlemeye devam edelim ama köpeksiz:img-yes:

Flora
26-08-07, 16:08
Forum da mateme dönmüş valla kimse mesaj yazmıyor.
Herkes fragman ve özeti bekliyor sanırım,bu gidişle yarın gelecekler bu saate kadar gelmeyen özet (fragmanı bilemem) bu saatten sonra da gelmez sanırım.

<EyD@
26-08-07, 16:18
Aynen ceyda yaa bekle bekle öldüm

bi de bu aralar zorunlu istirahat sürecinden dolayı süreekli tv başında yatıyorum tık yok

başlarda süper işliyodu bu özet fregman işi ama teklemeye başladı

stokları bitti bizim de bekleme zamanımız geldi sanırım

bugun umudu kesın zaten fragmandan ve ozetten gelecegını hıc sanmıyorum..
kanalın polıtıkası boyle ıste cnm dızıyı dahada baglamak ıcın bastan bızım kuralımıza gore oynayıp ozet fragman erken gelıyordu ama sımdı bekle bekle yok..:img-cool2

buarada cnm hayırdır neyın var??snnle konusamıyoruz ztn msnındede bır sorunlar oldu galıba..:icon_sorr:icon_sorr

nilcım kesınlıkle ızle bolumu harıkaydı...yorumda yap ama cok mrk edıyorum...kopekcık gıttı ztn kustu kopek herkese gıttı....bn cok sevmıstım ama onu ya..:):)

Flora
26-08-07, 16:20
Evet arkadaşım da dedi köpeği hiç görmedik diye.
Cidden öyle oldu köpek uçtu gitti.;):)
Ama daha iyi oldu biraz daha tepki toplamaktansa zaten isim değiştirseler felan da olmazdı en iyisi gitmesi olmuş konusu bile açılmadı.

Flora
26-08-07, 16:25
eet çok da şirin köpekti yav neden çıkmadı ortalıga isim değişikliği olsun yeter :)

Ya onu da farklı yorumlarlardı Allah bilir,başa kaza bela olmadan yolladık köpeği.:img-wink::img-wink:

Off off ben tatildeyim kimse yok,foruma bak matem havası var demiştim matem bundan iyi ya.

angels18
26-08-07, 16:54
herkese mrb arkadaslar anladğım kadarıyla halada özet fragman yok off bekle bekle insan sinir oluyor ayrıca hakikaten bu olayı cok uzattılar güzel ve başarılı giden her işi baltaladıkları gibi dizimizede aynı şeyi yapıyorlar yazık acıyorum onlara başka yapılabilecek akıllı bişey yok çünkü

Ferny&Lety
26-08-07, 16:56
İnanmıyorum 2 gün yoktum.özet gelmiştir fragman çıkmıştır die düşünürken karşılaştığım olaya bak.ÖZETTE FRAGMA NDA YOK!!

BU kanal ne yapmaya çalışıyo ya?ya yemin ediyorum böle bi dizi..ne aptalca hareketler bunlar ya!geçen hafta gecikti anladık bu hafta nie vermediler:icon_sorr

esmer-limon
26-08-07, 17:42
biraz gec oldu ama bolum superdi denizin filmi hrkaydi ozet hala yok frgmn desen ztn su dizi tntmlari yuzunden cikmiyo biz napicaz bole yha:(

rain 1907
26-08-07, 18:12
13.bölümü net ten izledim.kavak yellerinin en çok güldüğüm bölümüydü diyebilirim.efe süper yaaaa.:good: hele mineye kurduğu şu cümleye bittim : "sana bişey anlatılır mı kızım,sen abimle beni urladan sürdürür,gönülü babamla nişanlar,şiyarı göreve getirir onu da anneme ayarlarsın:img-hyste:img-hyste:img-hyste

güldüğüm bir diğer yer de gönülle annesinin diyaloğunda geçti

gönülün annesi : kızım öğrencinin yerine gidelim işte ne güzel hem bize indirim de yapar

gönül : onun yapacağı tek şey yüreğimize indirmek olur :img-hyste:img-hyste

bir de gönülün plaj da bir türlü soyunamaması da çok komikti.ailesinin diziye dahil olması güzel oldu.en sevdiğim karakterler efe ve gönül çünkü:happy0064

n.u.r.t.e.n
26-08-07, 18:19
yaa off bir kaç gündür foruma gıremıyorum ozet ve fragman gelmiştir diye hemen forumu açtım şuraya bak ne ozet var ne fragman bu sefer fazla gecıktı ama uzattılar yani bu gidişile persembe gunu vercekler şimdiye kadar 2. fragman bile çıkmıştı

ece_gs_1905
26-08-07, 18:20
13.bölümü net ten izledim.kavak yellerinin en çok güldüğüm bölümüydü diyebilirim.efe süper yaaaa.:good: hele mineye kurduğu şu cümleye bittim : "sana bişey anlatılır mı kızım,sen abimle beni urladan sürdürür,gönülü babamla nişanlar,şiyarı göreve getirir onu da anneme ayarlarsın:img-hyste:img-hyste:img-hyste

güldüğüm bir diğer yer de gönülle annesinin diyaloğunda geçti

gönülün annesi : kızım öğrencinin yerine gidelim işte ne güzel hem bize indirim de yapar

gönül : onun yapacağı tek şey yüreğimize indirmek olur :img-hyste:img-hyste

bir de gönülün plaj da bir türlü soyunamaması da çok komikti.ailesinin diziye dahil olması güzel oldu.en sevdiğim karakterler efe ve gönül çünkü:happy0064
:img-hyste benimde en çok güldüğüm sahne denebilir efe ve minenin konuşması gönülde çok komikti bide orda abisi efeye diyo ya ne bakıyosun oğlum sapık gibi sanki kendisi bakmıyo çok komikti ya:)

ecemsi
26-08-07, 18:25
efeyi ben öyle kendi halinde espriler yapam arkadaşları için yaşayan bir çocuk sanırdım:D:D:D ama maşallah metinden beter çıktı:D:D

şaka bir yana efe ve kendi halinde olmak çok tezat valla gönül elbisesini çıkarsın diye dikildi başına çok tatlıydı bu bölümdede replikleri harikaydı her bölümde olduğu gibi:happy0064

sultansss
26-08-07, 18:50
arkadaşlar özet falan geldi mi?

ben bu bölümü inanılmaz merak ediyorum o kadar karmaşık bitti ki her şey...

Allah'ım nolur aslı ve deniz birleşsin artık bir engel çıkmasın diyorum ama sanırım canan ve murattan dolayı bu şimdilik imkansız gibi uzun bir süre de olmaz of yaaa:(

Ferny&Lety
26-08-07, 19:00
arkadaşlar özet falan geldi mi?

ben bu bölümü inanılmaz merak ediyorum o kadar karmaşık bitti ki her şey...

Allah'ım nolur aslı ve deniz birleşsin artık bir engel çıkmasın diyorum ama sanırım canan ve murattan dolayı bu şimdilik imkansız gibi uzun bir süre de olmaz of yaaa:(

Off ne özet var ne de fragman.Çıldırma noktasına gelmiş bulunuyorum.Zaten denizle aslıyı acaip merak ediyorum bi de böle geciktirme oluyo iyice fıttırıyorum

register00
26-08-07, 19:18
Off ne özet var ne de fragman.Çıldırma noktasına gelmiş bulunuyorum.Zaten denizle aslıyı acaip merak ediyorum bi de böle geciktirme oluyo iyice fıttırıyorum
aynı şekilde nerde kaldı bu özet cumadan gelirdi eskiden keşke gene cuma gelseydi yarın kesin gelir özette fragman ne zaman çıkar onu bilmiyorum keşke çıksa hemen
deniz ve aslı için dönüm noktası olacak bu bölüm ya devam edecekler ya da başlamadan biticek ilişkileri keşke efe söylemeseydide birkaç bölüm sonra ortaya çıksaydı gerçekler aslımızla denizimiz aşklarını yaşasaydı ne güzell :):):):)
aslı_deniz :img-in_lo

Rhapsody
26-08-07, 19:31
ya en önemli yerinde kaldı çok merak ediyorum bu bölümü.
acaba deniz aslıya nasıl davranacak ya da aslının haberi olacak mı bu olaydan.

efecik yazık nasıl tokat yedi öyle, hiç haketmemişken..:icon_sorr

Flora
26-08-07, 19:36
Son bölümü kaçıranlar izlesin der