PDA

Tüm Versiyonu Göster : Survivor

SÜRMELI
25-08-07, 06:25
ya basligimizi kilitlediniz dahada açmadiniz, lütfen açin yada bu basligi silmeyinnnnn.. biz burda az sey paylasmadik nolursa olsun arada bir bi araya gelip konusmak istiyoruz belki aaa

SÜRMELI
25-08-07, 06:58
soru yanitliycam bende yaa

1 Survivorda genelikle oyunlar gösterildi fakat Ada Yasamlarinida gördük bazen, AKSAM Adada yasanan Aklinizda kalan bi olay varmi?

Tanerin, sanli kanaryaaa sanli kanaryaaaa adli tezahürati besteledii aksam bi söylemisti onu hatirliyom

2 Final Gecesi harbi herkes birbirinden güzeldi sizce en güzel bayan ve en yakisikli erkek kimdi? (hem kanaryalardan hem aslanlardan)

Kanaryalardan

En güzel bayan : Yaprak
En yakışıklı erkek : yokki, ama yinede taner hostu

Aslanlardan

En Güzel Bayan : sanirim seden
En yakışıklı erkek : cevooooo

3 Sizce Kanaryalardan Aslanlari en sinir eden kisi kimdi? ayni sekilde Aslanlardan Kanaryalari en sinir eden kisi kimdi?

kanaryalardan aslanri herhalde aysil, onun oyunlarda yaptigi yorumlara baya gülüyolardi, çaktirmiyolar hani aysil laflari koyunca :P

aslanlardanda deniz, yenildiklerinde bile o herkezi fitleyip tezahürat yaptiriyoduuu.. iyyyy tipik insan

4 Yarismacilardan en ünlü kim oldu yarisma bitince? Hangi Yarismacinin Söhreti uzun sürer ve neden?

ne bilem kim oldu

5 Harbiden Aslan Taraftarlari icin Survivor Aslanlar-Kanaryalar 2 yapilsinmi? Yogun istek oldugunu biliyoruz oyüzden yani

bu soru aslanlar taraftarinami annamadim ?? ama olsun hatta bende gidem

6 Dokunulmazlik oyunlarindan sonra bazen puzzle parcalari veriliyordu.. kazanan aslanlar olmustu "büyük" ödül ise Kombine Bilet olmustu? Bu ödül sizce yeterince büyükmüydü? siz olsaydiniz nasil bi ödül verirdiniz?

ben olsam para isterdim :icon_whis

SÜRMELI
25-08-07, 07:12
1. Malum Survivor bi Adada cevriliyor, Yarismacilar adaya neler götürdüler acaba? Yarismacilarin yanina aldiklari kiyafetleri-takilari hatirliyormusunuz? Hatirliyorsaniz herhangi birini yaziniz.. (kopya cekmeden harbi aklinizda kalan birsey..)

erkayin kafadaki seyi

2. Düsünün bi sizde Survivor Aslanlar-Kanaryalarda Yarismacidiniz! Final 2 Kanarya (taner-aysil) veya 2 Aslan (özlem-cigdem) oluyor ve Stüdyoda oylama yapiliyor.. kendi takiminizdan kimi yazardiniz ve neden? (hak ediyor diye yazmayin daha acik bi neden..)

ben taneri seviyodum yarismada hiç bi sorunu olmadi kimseyle benlede olmazdi herhllll oan verirdim

3. Sizce Survivor Türkiye-Fransa Yarismasina eski yarismacilardan kim katilsin? tabi sinirli olarak 1 aslan ismi bitanede kanaraya ismi rica ediyorum.. ++neden?

cevdet çunku onu bidaha görmek çk güzel olurdu :D saka bi yana biliyiniz yani tip olarak hersey olarak ben onu çok yakisitiriyorum survivora kanaryalardannnn bakam kim taner olabiler

4. Survivorun vazgecilmezleri Ödüller.. siz ödülleri belirliyor olsaydiniz yarismacilari nasil bi ödül bekliyor olurdu? ayrica Yemek Ödülleri hakkinda ne düsünüyorsunuz?

tikinmak olurdu bol bol anacim sonra misketli halayli horonlu roman havali seyler çalardim birde türk yemekleri o gavur yemekleri degil

5. Survivor "Hayatta kalmak" anlamina geliyor, ada sartlari yeterince zormu? sizce dahada zorluk cekmeleri gerekirmi yoksa bu sartlar ztn yeterince agirmi?

hmm sartlar gayet eyü

6. Ada Konseylerinde cikan oylar sizce adilmi? Survivor Aslanlar Kanaryalarda en adili & adilsiz konsey hangisidi ve neden?

ne bilem ya okadar düsünemiyorum

7. Survivor Panamada cekildi.. siz hangi ülkede cekilmesini isterdiniz? (tabi issiz bir adasi olsun ülkenin..)
valla benim için heryer hos birde issiz adami begencez anacim 1 tane bile bilmem panama disinda

8. Yarismada en büyük konusan kisi kimdi? ve ne dedi? (olumlu veya olumsuz..)

ne bu simdi

9. Altaki Kelimelere akliniza ilk geleni yazin ama sadece bi kelime olmali..

Panama?survivor
Acun?firarda
Renkler? sarilarci
Konsey?ada
Erkekler?çekilmez
Kizlar? cici
Aslanlar? cevdet
Kanaryalar? kutsal 6

10. sorular nasil??

gozel cicimmm sevdümde mannak gaci niye hep soruyun wuhauhah

gsasıgı
26-08-07, 19:32
Kanaryalardan

En güzel bayan : YAĞMUR
En yakışıklı erkek : TANER

Aslanlardan

En Güzel Bayan : İLGİ MÜGE
En yakışıklı erkek : MESUT

2. Düsünün bi sizde Survivor Aslanlar-Kanaryalarda Yarismacidiniz! Final 2 Kanarya (taner-aysil) veya 2 Aslan (özlem-cigdem) oluyor ve Stüdyoda oylama yapiliyor.. kendi takiminizdan kimi yazardiniz ve neden? (hak ediyor diye yazmayin daha acik bi neden..)

BEN ÇİĞDEMİ SEVİYORUM AMA ÖZLEM KAZANMALIYDI BİZDEN ÇÜNKÜ ÇOK GÜÇLÜ BİR BAYAN YARIŞMACI BİZİM EN GÜÇLÜ BAYAN YARIŞMACIMIZ KANARYALRDAN TANER KAZANDI TEBRİK EDİYORUM BN TANERİ SEVİYORUM 4 ÜNÜN İÇİNDE EN ÇOK O HAKKEDİYORDU AYŞIL KAZANSAYDI DELİRİRDİM

3. Sizce Survivor Türkiye-Fransa Yarismasina eski yarismacilardan kim katilsin? tabi sinirli olarak 1 aslan ismi bitanede kanaraya ismi rica ediyorum.. ++neden?

BUNA CVP VERMEK ZOR AMA EN GÜÇLÜMÜZ BİZDEN CEVDETTİ O KATILSIN İSTERDİM KANARYAARDANDA TABİKİ TANER ÇÜNKÜ BEN ONLARDAN EN GÜÇLÜSÜ O

4. Survivorun vazgecilmezleri Ödüller.. siz ödülleri belirliyor olsaydiniz yarismacilari nasil bi ödül bekliyor olurdu? ayrica Yemek Ödülleri hakkinda ne düsünüyorsunuz?

BENCE EN GÜZEL ÖDÜLLER BAKLAVA BÖREK KARNAVAL MANGAL VE O AÇIK ARTTIRMAYDI BEN OLSAM BOL YEMEK EĞLENCE YAT VE UÇAK GEZİSİ VERİRDİM EN ÇOK YEMEK TABİ ÇÜNKÜ EN ÇOK İHTİYAÇLARI OLAN O

5. Survivor "Hayatta kalmak" anlamina geliyor, ada sartlari yeterince zormu? sizce dahada zorluk cekmeleri gerekirmi yoksa bu sartlar ztn yeterince agirmi?

AÇLIK ZORDUR HERHALDE BİDE ORADAKİ HAVA ŞARTALI Bİ SICAK Bİ SOĞUK İKİSİDE ETKİLEMİŞTİR AMA BEN ZOR YADA KOLAYDI DİYEMEM BUNU ORDA OLANLARA SORMAN LAZIM

7. Survivor Panamada cekildi.. siz hangi ülkede cekilmesini isterdiniz? (tabi issiz bir adasi olsun ülkenin..)
valla benim için heryer hos birde issiz adami begencez anacim 1 tane bile bilmem panama disinda

BENCE PANAMA GAYET GÜZEL

YARIŞMADA EN BÜYÜK ÇOK KONUŞAN KİŞİ

BİZDEN DENİZ KANARYALARDAN CÖMERT VE ORKUN

Lütfen, mesajlarınızı büyük harflerle yazmayınız. Lütfen,özenli olunuz.

__DeNnİZ__
27-08-07, 00:16
galiba bugün aslanlar partideydi nasıl gecti anlatsa biri resim falan cekildi mi

eylül87
28-08-07, 08:52
galiba bugün aslanlar partideydi nasıl gecti anlatsa biri resim falan cekildi mi

çekinmişler ama burda ekli diil süper geçmiş bende telle konuştum çitomla ay laf yuu eylül die tezahürat yaptılar bana:happy0064:happy0064 anlata anlata bitiremiolar çok süpermiş

__DeNnİZ__
28-08-07, 23:36
yaa ne güzelkeske bnde gidebilseydim bu siteden baya kişi gitmiştir heralde

!karbeyaZ!
02-09-07, 22:29
Arkadaşlarr yeni sezonda showda yeniden survivor varmışş..... Showun tanıtımında gördüm ama tr-gr mi a-k mı onu göstermediler..

SÜRMELI
03-09-07, 07:21
Arkadaşlarr yeni sezonda showda yeniden survivor varmışş..... Showun tanıtımında gördüm ama tr-gr mi a-k mı onu göstermediler..

giiiizzz ne diyon seeeennn ins vardir yaa poff suranin haline bak

eyschann
03-09-07, 07:41

inanmiyorum hadi hayirlisi insallah vardir ya umarim tr-gr dir:img-polic

eyschann
03-09-07, 07:43
giiiizzz ne diyon seeeennn ins vardir yaa poff suranin haline bak

nediyor duymuyon mu soruyon allalalal:img-icecr
burasi artik terk edildi yenisi baslasa bali de burasida senlense:img-polic

SÜRMELI
03-09-07, 07:50
nediyor duymuyon mu soruyon allalalal:img-icecr
burasi artik terk edildi yenisi baslasa bali de burasida senlense:img-polic

evet :sad53: ama bence baslamiycak, olursa ocak ayinda felan olur diyodu acun.. öyle birsey vardi.. yani hemen simdi baslamaz

FBuse
03-09-07, 14:56
muahaha buranin haline ne böylee :img-pilot

yeni survivor baslasin ama Acun tarafindan yapilmasin =D
ilk survivorun yapimcisi yapsin yine.. :icon_whis
herneyse insallah ülke arasi fln olmaz erkekler-kizlara karsi fln muaha ii olur

sarışınım
03-09-07, 16:53
başlık uzun zamandır kiltiliydi yaa açılması iii olmuşş
Bende gördum showda başlıcakmış yeniden survivor ama içeriğini bilmıyorumm
ama kızlar erkek falan olursa saçma olur bencee

!karbeyaZ!
03-09-07, 19:54
valla millet pazar keyfinde tanıtımlarda yeni yayın döneminde survivor var dediler (malesef acun yapıyor gene:img-hyste)... inşş tr-gr olurr bende katılcamm çünküüü :D

way survivor cı napıon buralarda pis fenerli seni şaka şaka kısma :) yeni sezonda da varirlerse harika olur ya sabırsızlıkla bekliyorum inş verirler:img-yes:
kısımm sen buralara uğrar mıydınn acunmedyaya git bakiim:img-hyste pis fenerli deyipp sinirimin tavan yapcağını nasıl biliyon ama:img-hyste ben msnden senin ifadeni alcamm ona göree:img-hyste

deadly_angel
03-09-07, 23:16
Survivor All Star olması büyük bir ihtimale bence, böylede olmalı.Çünkü kazanmasına kesin gözle bakılan ve bunu gerçekten hakedip elenen yarışmacılar vardı. (Özi, Teymuralp gibi)

eyschann
04-09-07, 01:46
aman aman gözlerime inanamiyorum kutsal arkiler muhtesem dönüs yapmislar :) bir nazar boncugu eksik valla:sad53:

baslama önerileri herkezinki gayet mantikli ama kadinlar erkekler olmasin yani sonuncda kadinlarin daha zeki ve güclü oldugunu gördük :img-hyste

bence ülkeler arasi olsun seyretmeside tartismasida zevkli olur:img-polic

!karbeyaZ!
04-09-07, 02:50
ayy türkiye-yunanistann oluur inşallahh... şöyle pantelis gibiler gelir de boyunun ölçüsünü alıp giderlerr inşallahh..:img-hyste:img-hyste yannis gibi yanaklarını sıkabileceğim, yoanna gibi türk düşmanıyken yunan düşmanı yapabileceğim, kratis gibi rezil edebileceğim, nadya gibi kendini güzel sanan kızlara güzellik böyle olur diye gösterebileceğim, stellanın türkçesine yunancayla karşılık verebileceğim, melita gibi işe yaramaz birini yarışmanın sonuna kadar tutmak için çaba sarfedeceğim bi yarışma istiyorumm:img-hyste:img-hyste:img-hyste

acuunn duysun artıkkk yunanlıları istiyoruuuzz :P:img-hyste

ayy dipnot : acunmedyaya girin onurcuğumuzz yeni resimler eklemiş harikaa :D:D geçen gün kutsal 6yla sohbetini yapıyorduk ondan söyliyim dedim :D

ebrush_05
04-09-07, 03:01
Slm arkadaslar naber nasilsiniz ? Survivor biteli biraz havamiz indi mi nedir, o zamanlar pek atisirdik, hirslanirdik ama hic birseye degismem o gunleri o ayri ;) Neyse ee bu sezon survivor yok mu ? Kesin olmali, bu sene boyle gecmez. Farkli atraksiyonlar bekliyorum pek sevgili Acun'dan mumkunse kizlar - erkekler gibi sacma birsey lutfen olmasin daha mantikli olsun hem ilgide ceker. Yeni bilgileri paylasirsaniz sevnirim. Iyi aksamlar GS'lilerede , Febe'ilerede :P

volley_fb_girl
04-09-07, 13:49
ay ne iyi olmuşta açılmış bu başlık özlemiştik survivoru süper oldu bu..:)Yeni survivoruda merakla bekliyorum..:)

immortalf1
04-09-07, 14:01
survivor başLasadaa renkLensee şu topictee ascıkk umarımm yine 2 üLkee arasında oLur aLmanya-türkiye meseLaaaa nasıLsaa türkLer herkesii yeniooo :):)

!karbeyaZ!
04-09-07, 14:06
ay ne iyi olmuşta açılmış bu başlık özlemiştik survivoru süper oldu bu..:)Yeni survivoruda merakla bekliyorum..:)
ayy hoşgeldinn cnmm..valla yavaş yavaş toplanıyoruz..

hani nerde sorular :D bu başlık birbirimize soru soralım diye kapanmadı yoksa elifin açtığı diğer başlık gibi kapanacaktı..:D
marie clare, seda magazin, cosmopolitan sizi bekliyoo:img-hyste

ozlem_1905
09-09-07, 19:31
Ya survivorda çalan müzikler bazı yerlerde çalıo varya içim bi garip oluo BEN SURVİVORU DA BURAYI DA ÇOK ÖZLEDİM!!!!!:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

MERVe-
10-09-07, 19:13
Yeni survivor mu basliomuuuuuuuuuuuuussss?
Biraz geride kaldim galibaa :img-pilot

eyschann
11-09-07, 03:28
Ya survivorda çalan müzikler bazı yerlerde çalıo varya içim bi garip oluo BEN SURVİVORU DA BURAYI DA ÇOK ÖZLEDİM!!!!!:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

aman aman helüüü sen döndünmü cicim tatilden:) hosgeldin
ins baslar artik biran önce bende cok özledim valla :(

eyschann
11-09-07, 03:31
Yeni survivor mu basliomuuuuuuuuuuuuussss?
Biraz geride kaldim galibaa :img-pilot

oo mervos sen ayakda uyuu:) basliyormus 1 ay sonra ama daha ne olca belli degil yaw :( ins GS-fb olmaz ...ülkeler arasi olursa süper olur :)
almanya -tr yada avusturya -tr süper olur valla :)

*ArAnCiL*
11-09-07, 12:05
oo mervos sen ayakda uyuu:) basliyormus 1 ay sonra ama daha ne olca belli degil yaw :( ins GS-fb olmaz ...ülkeler arasi olursa süper olur :)

slmm bendee özlemişim burayı yhaff
evet ülkeler arası güsel olurrr inş eski yarışmacılardan olur dicem ama acun bi all star yapmayı düşünüopmuş ama daha sonraa biraz ilerleyince bakalım nolcakk showun tanıtımında survivor ı görünce ümitlendim ben başlıomuymuş gerçekten yhaff

MERVe-
11-09-07, 16:26

Valla uyuyooom ben, daha 2 hafta olmadi okullarin basladigi, kafami derslerden kaldiramaz oldum ben yaaaaaaaa:img-cool2
aaaaa 1 ay sonami basliomus, ne hemen, Valla yine GS-FB olsa neguzel olurr yaa, Ama ulkeler arasi dahaa heyecanli oluyoo, Bence ehmmm sey olsuun; Turkiye-Hollandaa hehehe :img-pilot veya Turkiye-Bulgaristaan ??

!karbeyaZ!
11-09-07, 18:39
Yaa valla artık başlasın çokk özledimmm... Türkiye-Yunanistan olurr inşallahhh çok istiyoomm... Ama bi daha A-K yapacağını sanmıyorum.. Sanki Acunun fikri Almanya-Türkiye ya da Fransa-Türkiye:img-pilot

ayrıca anti ismail yekaya survivor ekibindeki herkesi de yazmış oldumm:img-hyste

FBuse
11-09-07, 18:45
Yaa valla artık başlasın çokk özledimmm... Türkiye-Yunanistan olurr inşallahhh çok istiyoomm... Ama bi daha A-K yapacağını sanmıyorum.. Sanki Acunun fikri Almanya-Türkiye ya da Fransa-Türkiye:img-pilot
neden sanmiyorsun cnm bakim?? :icon_whis
ya bence survivor yapilsin ama acun tarafindan degil =))
acun yapsa yapsa tr-gr yapar zülos senin icin :img-icecr

!karbeyaZ!
11-09-07, 19:30
neden sanmiyorsun cnm bakim?? :icon_whis
ya bence survivor yapilsin ama acun tarafindan degil =))
acun yapsa yapsa tr-gr yapar zülos senin icin :img-icecr
acunun A-K dan yana yarası var bencee:img-hyste
bence de acun yapmasın.. pelin akatınki daha gerçek bi survivora benziyordu:icon_whis ama eğer tr-gr yaparsa alnından öpcemm acunu:img-hyste

KeReMcEmİm
12-09-07, 10:51
şahsen bn aslanlar kanarya olsun isterim açıkcası onda daha heycanlanıorum

*ArAnCiL*
13-09-07, 05:54
şahsen bn aslanlar kanarya olsun isterim açıkcası onda daha heycanlanıorum

açıkçası bencede öle olsn ama çift dikişi ii olmuo aynı şey yhaa bi sonra yaparsa onu öle yapsın kan deişikliği lasım
ülkeler ii olabilir ma ünlü ünsüz daha deişik gelmiş acuna inş mankenlerden fln oluşan bi ünlü kadrosu koymaz önümüze yavuzun yaptığı survivor şakası gibi:img-hyste:img-hyste:img-hyste gerçi acun kaliteli yapıo bence ama bilemiomm

KeReMcEmİm
13-09-07, 11:01
ama acun gene A-K yapmayabilir çünkü ülkeler arası daha ii reyting topluğuodu ama ben A-K yi tercih ederim

mischa_barton
13-09-07, 14:12
slm arkadaslar bnde survivorı çok sewiorum ermenistan-tr oldunu düşünsenize:img-pilot hrlde ortalık kan glne döner bzmkiler dierlerinin adasına yüzerek gider filan:P

g_i_z_e_m
13-09-07, 14:51
Fransa-Türkiye olsun çok eğlenceli olur

*ArAnCiL*
13-09-07, 16:31
evet ülke daha çok reyting toplar bence sahiplenme açısından
yhani ne olursa vede sarasa izleriz heraldee sefiom survivor ı aslan kanarya yani farketmezde eskilerle kıyaslama olunca kötü oluo yhani onlar gibi olsunlar istio insa özlemi mesutu cevoyu çido yu meteyi fln arar gözlerim bnm :D
bu arada ünlü ünsüz olsa kim gelir acaba die düşünüomda kimseyi bulamadım demin alp kırşanı duydum beden eğitimi okuomuş galiba o olabilir ama askeremi ne gidiomuş bende tam bilmiom nesee yapımcılar fln bulur artk izleriz inşş:D

!karbeyaZ!
13-09-07, 17:01
evet evett ülkeler arası olsunn :D:D ama böyle beni sinir etcekk ezelii rakipp ülkeler.. başta yunanistann sonra isviçre (ıııyyyy :S) olabilir :D

KeReMcEmİm
13-09-07, 17:13
evet evett ülkeler arası olsunn :D:D ama böyle beni sinir etcekk ezelii rakipp ülkeler.. başta yunanistann sonra isviçre (ıııyyyy :S) olabilir :D

eet bencede ya fransa ya da isviçre olsun işviçrelilerin buna yanaşcağını sanmam ama

!karbeyaZ!
13-09-07, 17:21
isviçreye dünya kupasından beri kılımmm böööööö :S
ama fransızlar korkar bence bizden :D kabul etmezler :D:D
yunanlılar tekrardan istiyorlardı :D yenilen pehlivan güreşe doymazmışş:img-hyste:img-hyste

MERVe-
13-09-07, 17:36
En guzel Bulgaristan olur bencee:img-polic

KeReMcEmİm
14-09-07, 11:27
isviçreye dünya kupasından beri kılımmm böööööö :S
ama fransızlar korkar bence bizden :D kabul etmezler :D:D
yunanlılar tekrardan istiyorlardı :D yenilen pehlivan güreşe doymazmışş:img-hyste:img-hyste

hyr işte tam tersi olmuş acun demişti ya yunanlılarla anlaşamıdık istemediler gibi bişey onlar korktular asıl yoksa gene olcaktı survior tr-gr

terazi_burcu
14-09-07, 14:57
bence Türkiye, Yunanistan-Ermenistan-Fransa ve Rum kesimine karşı olsun yani onların hepsi bir adada olsun bizimkiler bir adada olur mu öyle şey demeyin bir TÜRK dünyaya bedeldir:good::img-yes:

G_ezgi_S
16-09-07, 14:12
bence Türkiye, Yunanistan-Ermenistan-Fransa ve Rum kesimine karşı olsun yani onların hepsi bir adada olsun bizimkiler bir adada olur mu öyle şey demeyin bir TÜRK dünyaya bedeldir:good::img-yes:

Güzel fikir.Onların hepsini yeneriz biz.
Ne mutlu Türk'üm diyene.

Sweet89
16-09-07, 17:00

deil o kadar ülke tüm dünya ülkeleri gelsin alnımızın akı gibi çıkarız işin içinden..

bence ermenistan ve fransa olabilir...olursa bende başvurarım..
hatta hepimiz başvuralım...devirelim gelelim onları..

deadly_angel
16-09-07, 23:29
Ermenistan yada Fransa yapacaklarını sanmıyorum.Hassas olan ilişkiler bu yarışmayla gerilebilir.Ülkeler olarak bakmıyorum aslında ben Survivor'a sonuçta A ülkesinin kazanması o ülkeyi B ülkesi karşısında güçlü yapmaz.Sadece bir yarışma bu.Kişiler yarışır sonunda da bir kişi kazanır para ödülü onun olur.Aradan uzun yada kısa bir süre geçer herşey unutulur.Ya Yunanistan yapacak Acun Ilıcalı ya da All Star.Büyük ihtimalle All Star olacak, sitesinde de bunlardan bahsediyor zaten ara sıra .

Sweet89
18-09-07, 00:21
Ermenistan yada Fransa yapacaklarını sanmıyorum.Hassas olan ilişkiler bu yarışmayla gerilebilir.Ülkeler olarak bakmıyorum aslında ben Survivor'a sonuçta A ülkesinin kazanması o ülkeyi B ülkesi karşısında güçlü yapmaz.Sadece bir yarışma bu.Kişiler yarışır sonunda da bir kişi kazanır para ödülü onun olur.Aradan uzun yada kısa bir süre geçer herşey unutulur.Ya Yunanistan yapacak Acun Ilıcalı ya da All Star.Büyük ihtimalle All Star olacak, sitesinde de bunlardan bahsediyor zaten ara sıra .

zaten survıvor yapmayacak ..bakalım artık belki bu yapacağı proğramdan sonra seneye eğer cok istek olursa survıvor yapabilir..

ya aslında ermeni ve fransayla aramızın bozuk olduğundan habersiz değilim ama başka ülkelerle ne kadar çekişmeli olacak ki...

MERVe-
18-09-07, 17:08
Survivor murvivor unutun siz, bu sene varmisin yokmusun cikacak, +Acun ilicali sunacak.. :img-cool2

Sweet89
18-09-07, 23:50
Survivor murvivor unutun siz, bu sene varmisin yokmusun cikacak, +Acun ilicali sunacak.. :img-cool2

bende ondan bahsettim zaten yeni programı var belki ondan sonra yoğun istek olursa yapabilir...

gulum15
20-09-07, 18:38
ya yani yeni bir survivor mu yapacaklar aaaaaaa
bunu bilmiyordum yaa nolur biriniz beni bilgilendirirmi
bence olursa fransa turkiye yada turkiye yunanistan olsun o zamn super olurrrrrr

Sweet89
21-09-07, 16:51
ya yani yeni bir survivor mu yapacaklar aaaaaaa
bunu bilmiyordum yaa nolur biriniz beni bilgilendirirmi
bence olursa fransa turkiye yada turkiye yunanistan olsun o zamn super olurrrrrr

canım bende cok istiyorum ama yunanistan olmaz cünkü zaten yapıldı ..diğer ülkelerle de aramız şuan limoni o yüzden bu aralar survivor olmaz zaten başka bi programi var acunun..:icon_sorr:icon_sorr

gulum15
22-09-07, 10:34
canım bende cok istiyorum ama yunanistan olmaz cünkü zaten yapıldı ..diğer ülkelerle de aramız şuan limoni o yüzden bu aralar survivor olmaz zaten başka bi programi var acunun..:icon_sorr:icon_sorr

aaaaa cok uzuldum ya ne guzel olsaydi survivor
bari kendi aramizda yapalim
mesela galatasaray besiktas gibi trabzon galatasaray gibi ne bilim
ben yada taaaa onceki gibi hani ad veriyorlardi ilk survivor superdi yapsinda acun valah hic bisey istemiyom cok seviyorum survivoru ya

ama fear factor da vardisurvivoru snarkan ama neysebye

Sweet89
22-09-07, 16:20
aaaaa cok uzuldum ya ne guzel olsaydi survivor
bari kendi aramizda yapalim
mesela galatasaray besiktas gibi trabzon galatasaray gibi ne bilim
ben yada taaaa onceki gibi hani ad veriyorlardi ilk survivor superdi yapsinda acun valah hic bisey istemiyom cok seviyorum survivoru ya

ama fear factor da vardisurvivoru snarkan ama neysebye

ok canım olabilir kendi aramızda yapalım..ne güzel olurdu ama ..
ya bende acunun duyması lazım başka programlar istemiyoruz biz survivor istiyoruz ya..

gulum15
23-09-07, 14:22
ok canım olabilir kendi aramızda yapalım..ne güzel olurdu ama ..
ya bende acunun duyması lazım başka programlar istemiyoruz biz survivor istiyoruz ya..

evet :icon_sorr baska program yapmasin
ooo survivor yapsin cok seviyorum ben yaaaaa
acuna mesaj yolluyalim belki yapabiilir

Sweet89
23-09-07, 17:18
evet :icon_sorr baska program yapmasin
ooo survivor yapsin cok seviyorum ben yaaaaa
acuna mesaj yolluyalim belki yapabiilir

evet canımda nasıl ?
hem göndersek bile şuan praogramı var..belki o bitikken sonra yapabiliriz zaten coğu insan survivor istiyor ..bence bunu oda biliyordur..

sezinti
24-09-07, 21:51
Bölüm başlığının açılış amacından uzaklaşması ve bölümde sohbet içerikli mesajların süreklilik arzetmesi nedeni ile bölüm bir süreliğine kapatılmıştır.