PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sizce "Kırık Kanatlar" isimli dizi yayından kaldırma gerekçeleri yeterlimi?

Sayfalar : [1] 2

Rose
17-03-06, 18:34
Merhaba Arkadaslar

Sizce "Kırık Kanatlar" isimli dizi yayından kaldırma gerekçeleri yeterlimi?

Lütfen düsüncelerinizi belirtin ve bir dizinin yayindan kaldirilmasi icin nasil gerekcelere sahip olmasi gerektigi hakkinda fikirlerinizi sunun.

Saygilarimla
Rose

lindsay
17-03-06, 18:42
tabiki yeterli değil çok güzel bi dizi ve yayından kalkarsa gerçekten çok yazık olur:(

*venus*
17-03-06, 18:55
Kesinlikle yayından kaldırılmamalı.. Kırık Kanatlar bu sezon yayınlanan en iyi dizi bence..

_ozge_
17-03-06, 19:05
Bence kesinlikle kaldırılmamalı.Bence çok güzel bir dizi en azından birçok diziden çok çok fazla iyi.Yayındaki dizilerin en müthişi...

Buffy_Fan
17-03-06, 19:10
Tabikide kaldırılmamalı çok güsel bir dizi.. Ayrıca nerden çıktı bu karar ?

A.Konak
17-03-06, 19:14
bence güzel dizi. yazık edilmemeli..

souLshah
17-03-06, 19:16
bu Ülkede güzel ve kaliteli işler çabuk bitiyor nedenleri tartışılır tabi !
ancak kesinlikle kalkmaması gerektiğini düşünüyorum ..
şu ana kadar izlediğim en kaliteli ve konusu itibariyle bize hitap eden bir dizi ..
yani şu anda ekranlardaki diğer dizilerden farklı .. farkıda sıradan bi senaryoya sahip olmaması .. :img-yes:

keremcem d
17-03-06, 19:17
bence yayindan kaldirilmazi cok süper bir dizi cok heyecanli bütün filimleri kirik anatlar icin biraktim ask oyunu avartarimi bile ynai kaldirilmazin yaw

mademoiselle
17-03-06, 19:31
bu dizi sıradan bi dizi değil.hiç olmazsa onun hatrına kaldırmaları yanlış.yeni nesli aydınlatacak böyle kaç tane yapım var? üstelik kesinlikle çok güzel bir dizi gerek oyuncu kadrosunun kalitesi gerek diğer öğeler açısından. bu yılın dizisi kesinlikle kırık kanatlar! hem reytingler 70 milyonun seçimini belirtmediğine göre(son çıkan hileli reyting raporları da bu görüşüme somut bir kanıttır) reytingler bahane edilemez.kesinlikle bu dizi çok izleniyor...
son olarak bu ülkenin olumlu akıbeti için kırık kanatlar ve bu gibi yapımlar daima hiç bir gerekçe bahane edilmeden desteklenip ,diğer dizilerle aynı kulvarda görülmeyip, aynı kefeye konulmayıp sonuna kadar yayında kalması sağlanmalı.milli duygulara değer veren kanalımız(!) bu hassasiyeti gösterecektir diye umut ediyoruz!

Flora
17-03-06, 19:33
Tabiki hayır.Evet yeterli yayından kaldırılabilir diyen kişileri de merak ettim açıkçası.Neyse bence kesinlikle kaldırılmamalı.Yazık olur çok yazık.....

theroseberry
17-03-06, 19:34
Kırık Kanatlara gelinceye kadar kaldırılması gereken onlarca dizi var. Kaliteli işler rayting almıyor. Türkiyede böyle...

cool_secret
17-03-06, 19:34
bencede yayından kaldırılmamalı harika bi diziiii
bunca uğraştan sonra hala kaldırmak istiyorlarsa (kanal yetkilileri) yazıkkkk
çok yazııkkk :img-blush

keremcem d
17-03-06, 19:47
kaldirilmazin yaw cok süper cok kisi bakyior nyie kaldiriyorlar ki yaw hepte sevdigim begüm ve berk ahkmanin dizilerini seher vaktide öyle oldu bare bu olmazin

Muvakkit
17-03-06, 19:51
Televizyondaki yapımların insanı eğitmesi bilgilendirmesi,bilinç sahibi yapması ve iyi ile kötüyü ayırd edebilen insanlar haline getirmesi tabii bunları yaparken aynı zamanda yerine göre de eğlendirebilmesi için varolduklarını düşünüyorum.Buna rağmen Türkiye'de topluma kötü örnek olan ,şiddeti savunan ,ahlaksızlığı masum birşeymiş gibi gösteren yapımların sayısı bir hayli fazla.
Kırık Kanatların özellikle gençlerin tarihe olan meraklarını uyandırıp,bu konuda onları araştırmaya sevk etmesi bakımından yayından kesinlikle kaldırılmaması gerektiğine inanıyorum.
Ayrıca TRT nin dönem filmlerinden sonra özel sektörde yapılan ilk çalışma.Diğer yapımcılarında bu yolda gitmesine örnek teşkil etmesi bakımından bu sebeple de yayında kalması gereken bir dizi.

rüzgara karşı
17-03-06, 20:01
Yazılı basında güvenilir kalemler tarafından yazılan dizinin yayından kalkmayacağı yönündeki haberler her geçen gün artıyor.Bu nedenle artık korkum kalmadı Türkiye de sadece 2500 kişide olan o salak rating ölçüm cihazı yüzünden bu kadar iyi bir yapımı kaybetmek felaket olurdu doğrusu....

tuuuche
17-03-06, 20:17
Tabiki hayır idda ediyorum Kırık Kanatlar bizlerin görüp görebileceği en mükemmel senaryoya en mükemmel oyunculara sahip...yani bu dizi tek kelimeyle !!!MÜKEMMEL!!!

havin 1
17-03-06, 20:20
bence kaltirilmamali cünkü bu bir baska procedil yani öpür dizilerden bir farki var eskiden insanlar bizim vatanimiz icin böyle mucadele vermisler bence coook güzel bir dizi ben oyunculari,aslinda herkese bu dizide yartim edenere tesekür ediyorum

deniz123
17-03-06, 20:25
hastası olduğum 2 dizi var biri beyaz gelincik diğeri kırık kanatlar bu dizi asla kaldırılmamalı hem eskiden yaşananları hemde harika aşkları anlatıyo(özellikle nazlı-cemal) BU DİZİYİ REYTİNGLERE YEM ETMEMELİLER...

rosesen
17-03-06, 20:39
kesinlikle kaldırılmamalı. bu kadar kaliteli kadrosuyla,harika bi senaryoyu işleyen,türkiyede az bulunan kaliteli yapımlardan biri olan bu diziyi kaldırmak kesinlikle haksızlık olur Tarihimize. dizinin yapımcısından, senaristinden,oyuncularından hepsinden geçtim de konusu mükemmel bi kere. Kurtuluş Savaşımız!!!!!!! daha doğru dürüst bi sinema filmi olarak çekilmeyen bu şanlı zaferimizi birileri akıl edip dizi olarak tasarlamış ve o dizi ''kaldırılsın mı kaldırılmasın mı'' durumuna düşmüş. gerçekten çok yazıkk. :mad72:

CANSEL1
17-03-06, 20:40
Bu dizi bence gerçekten yılın olayı. 2006 'nın en iyi dizisi. Reyting ve sponsor yok gerekçeleriyle kanal d dizinin ipini çekmeye çalışıyor ama dizimizi asla harcatmayacağız. Herşey reyting değil. 2000 küsur kişinin evine konulan cihazlar bizlerin beğenisini belirleyemez. Gerçek reyting patlamasını zaten günlerdir verdiğimiz mücadeleyle yapıyoruz arkadaşlar. k.kanatların arkasında böylesine kemikleşmiş izleyici ordusu varken, gerçek reyting budur. Sponsoru bulmak ise kanalın işiyken, onada biz mücadele veriyoruz. İnşallah aslanlar gibi dizimize sponsoru da bulacağız. Yeter ki mücadeleden vazgeçmeyelim. Kırık kanatlarımız kendi kanatlarıyla uçana kadar mücadeleye devam arkadaşlar!

gurbetci
17-03-06, 20:45
genc yeteneklerle deneyimli isimleri kadrosunda barindiran bu dizinin kaldirilma gerekcesi bence cok sacma.izlenme oraninin düsük olmasi bu dizinin kotü oldugu manasina gelmez asla.kanal kendi prestiji icin bu diziyi yayinlamaya devam etmeli.

iborotti89
17-03-06, 21:08
Tabiki hayır.Evet yeterli yayından kaldırılabilir diyen kişileri de merak ettim açıkçası.Neyse bence kesinlikle kaldırılmamalı.Yazık olur çok yazık.....
madem merak ettin, buyur... ben kaldırılması taraftarıyım. kırık kanatları sevmiyorum. özellikle de müziği beni sinir ediyor ve mehmet ali nuroğlundan nefret ediyorum. herkes seviyor , herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ben kırık kanatları sevmiyorum

OXFORD
kaliteli bir kadro.kaliteli bir yapım.böyle bir dizi asla kaldırılmamalı.mutlaka SON diyebilceğimiz bir son olmalı.ama yarıda kalmak ASLA..

anket için de yönetime ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum...

asia
asla kaldırılmamalı ne demek! kanallar ve bu sistemi yürüten halkın zevklerini körelten dayatma yapımlar sunanlar her kimlerse şöyle bir geri dursunlar bakalım herşey basma kalıp yoz olacak biz dur demeyeceğiz.bizler günlerdir uğraşlarımızla bütün arkadaşlar bir kesimin dikkatini çekmeyi başardık.insanlar silkelensinler artık ortak hesap bile açtırırız yinede yayından kaldırmayız kırık kanatlarımızı.kimse abartmışlar demesin bu yapım en iyisini hak ediyor.

kırık kalbim
17-03-06, 21:52
bizde bunun için uğraşıyoruz zaten.türkiyede bu tür kaliteli yapımlar herzaman yapılmıyo.bu altının kıymetini herkes bilmeli

potc_fan
17-03-06, 21:53
Kesinlikle yeterli değil! Bence Kanal D bu diziyi kaldırırsa hayatının en büyük hatasını yapmış olur!

CANSEL1
18-03-06, 00:17
madem merak ettin, buyur... ben kaldırılması taraftarıyım. kırık kanatları sevmiyorum. özellikle de müziği beni sinir ediyor ve mehmet ali nuroğlundan nefret ediyorum. herkes seviyor , herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ben kırık kanatları sevmiyorum

Sizin sevdiğiniz dizileri durun ben tahmin edeyim. Ağır abi dizileri, şarkıcı, türkücü manken dizileri. Haydi siz kendi dizilerinize yorum yapın. Beğenmediğiniz izlemediğiniz bir dizi hakkında zaten sağlıklı bir yorum yapamazsınız. Aslında ben arada bir çıkan bu çatlak seslerden çok memnunum. Çünkü dizimizi oldukça iyi tanıtmışız ki, insanlar kıskançlıktan çatlıyorlar. Gördük ki, meyva veren ağaç taşlanmaya başladı bile. Bravo bize, ne mutlu bize ki, dizimizi insanların konuşacağı kadar tanıtmışız. Bundan 10 gün önce bu diziyle ilgili olumlu ya da olumsuz hiç yorum yokken, anladım ki, çok iyi mücadele vermişiz ve herkes konuşuyor. Devam edin. Farkında olmadan dizimizin tanıtımına katkıda bulunuyorsunuz. Haydi kırık kanatlar fanları. Bu eleştiriler bizi daha da kamçılamalı. Tek yumruk, tek yürek mücadeleye devam! Az kaldı.

fawwka
18-03-06, 02:16
kırık kanatları seyrettigim günden beri :happy0064 daha önceden seyrettigim diziler şimdi ne kadar anlamsız ve saçma geliyo. hala inanamıyorum kurtlar vadisi saçmalıgını.(hiçbir zaman seyretmedim ) :fighting2 gençlerimize kötü örnek olan diziler neden kaldırılmıyor. bide tekrarlarını seyrediyorlar hayret ya

Emre 24
18-03-06, 03:05
bu dizi kesinlikle yayinda kalmali böyle dizilere nasil insanlar seyretmez anlamiyorum kurtlar vadisi gibi sacma bir dizinin reytingleri yüksek oluyor bu bizim dizinin reytingleri düsük burda bir arkadasin biri ben kirik kanatlardan nefret ediyorum yazmis sen git o dandik diziyi izle kurtlar vadisini izle sen ne anlarsin diziden kaliteden maalesef cok üzülüyorum bitecek evet bitecek bende artik zaten pes ettim ama sunu unutmayin nasil seyredilmez böyle bir yapim nasil izlenmez böyle güzel bir dizi anlamiyorum reytingleri düsük evet cok düsük ama bu bir Atatürkün dizisi sayilir ve bu diziye sahip cikilmasi gerekir siz sevmeyenler bu diziyi siz gidin mafya dizilerini seyredin kabadayilik yapmaya devam edin ne anliyorsunuz ya oysa bu dizide okadar cok güzel seyler varki biraz oturupta izleseniz neyse yine tekrar ediyorum kirik kanatlar kesinlikle yayinda kalmali yok kaldirilacaksa ozaman güzel bir sonla bitmeli yarim yamalak bitirmeyin bu diziyi

sustun
18-03-06, 05:30
Bence de kaldırılmamalı çünkü böyle kaliteli diziler her zaman yapılmıyor

anny
18-03-06, 07:57
hiç izlemedim..o kadar çok dizi var ki hangi birini izleyecegiz..ama arkadaşım ısrarla izle diyor.belki izlerim belli olmaz..

tanyel_1004
18-03-06, 07:57
Yeterli olur mu hiç?...Tabi ki değil ama naapalım bu piyasa böyle!! Sırf reytingi az diye KIRIK KANATLAR da dahil olmak üzere çoooook güzel dizileri kaldırmaya kalkıyolar.Neden?? İyi reyting almıyo....
Hayır anlamıyorum benim tanıdığım herkes izliyo forumlarından da anlaşılacağı gibi çok izleyicisi var...Nası düşük çıkıo bu reytingler..Amaaan neyse!! İnşallah kaldırılmaz..Eğer öyle bi şey olursa çok büyük bi hata yapılmış olur....

Anda
18-03-06, 08:53
"Gerekçe" denilen kavram mantıksız ise geçerli değildir bence. Bu dizinin yayından kaldırılması için "gerekçe" adıyla öne sürdükleri saçmalıklar da mantıksız olduğundan elbette kaldırılmamalı.

winnie_e
18-03-06, 09:19
Arkadaşlar bencede böyle diziler devam etmeli ama reyting maalesefki kanallar açısından bakıldığında çok önemli bir etken adam para kazanmazsa o dizinin parasını nasıl ödeyecek ki Ben her iki tarafından izleyici ve kanalın da haklı yanları olduğunu düşünüyorum :img-blush :img-yes:

Sevgiyle Kalın

bounie
18-03-06, 10:54
ya hayır ya kalkmasın bu dizi ya ne kadar da çabuk tüketiliyor... Harcanan emeklere ve sonuçta bu dizileri büyük bir hevesle izleyen seyircilere saygısızlık!! :icon_evil

gaby
18-03-06, 10:59
2500 kişinin evinde olan ve ondada çıkan nskandallar malum buna dayanarak bir dizi kaldırrılmaz hele ki bu dizi kırık kanatlar gibi tamamen tiyatroculardan oluşan ve içinde maken ve türkücü bozması içermeyen müthiş bir kadaronun oynadığı dizinin kaldırılmasına karşıyım

CEYLANN
18-03-06, 12:33
HAYIR DİİL!!!AYRICA KİMSENİN ÇIKIP DA NEDEN BELİRTTİĞİ YOK Kİ.BİZ KENDİ KENDİMİZE DİZİ BİTECEK DEDİK VE KİMSE TELEVİZYONA ÇIKIP AÇIKLAMA YAPMADIĞI İÇİN KENDİ KENDİMİZE İNANDIK.AMA ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ DEMİŞLER.DİZİ BİTMESİN DİYE UĞRAŞMAYA DEVAM EDELİM.KIRIK KANATLAR'I ÇOK SEVİYORUM!!!BAYILIYORUM,ÖLÜP BİTİYORUM!!!BİTERSE ÇOK ÜZÜLÜRÜM :img-cray: :not_i: :icon_cry: :img-sorry

_yagmurCiNi
18-03-06, 13:23
Bencede kaldirilmamali. Bu kanald amma tuhaf, kaldirilmasi gereken diziyi kaldirmazlar kaldirilmamasi gereken diziyi kaldirmaya calisirlar. :img-help:

Gülse B
18-03-06, 14:30
ben nostaljik dizileri izlemiyorum heyecan ve ilgi uyandırmıyor üzerimde o yüzden benim için farketmez

Gülse B
18-03-06, 14:32
Ama arkadaşlarımdan bazıları izliyor hiç izlemedim bu kadar seveni olduğuna göre güzel bir dizidir

savash41
18-03-06, 15:21
kaldırılmamalı tabiki zaten bir tek odiziyi izliyorum oda kalkarsa tv ile ilişkim biter

tuuba_cn
18-03-06, 15:50
bunun anketinin yapılması bile hata.böyle önemli bir dizinin,hangi şuurla kaldırılması düşünülüyo,gerçekten hayret!gençliğin yitik olduğu şu dönemde bu dizinin yararını hala anlaşılmaması çok garip.bi çok genç bu ülkenin ne kadar zor kazanıldığının farkında değil.böyle bi hata yapmayın ve bizim gibi düşünen bir çok izleyicinizide kaybetmeyin.ayrıca sadece biz yokuz,internete giremeyen yüzlerce insan var.BU DİZİ,BU ÜLKEYE LAZIM!!!!!!!!!!!

barbiee
18-03-06, 15:52
böyle bir diziyi yayından kaldırmaları çok saçma olur lütfen kırık kanatlar devam etsin

cropsy
18-03-06, 16:02
tabiikide kaldırılma gerekçeleri yetersiz.herşey reyting değildir!!hemde bize tarihimizi yansıtan bir dizide reyting'in EN ÖNEMLİ unsur olması BENCE çok yanlışş.umarım dizimiz yoluna tam gaz devam eder;) tüm dizi ekibine başarılarrr :icon_ange

Meryem_87
18-03-06, 16:25
Simdiye kadar izledigim en guzel dizi ve bagimlisi oldugum tek dizi. Kaldirilmasi cok yazik ve sacma olur. Bunca izleneyi varken bir dizi neden kaldirilir ve madem yarida birakilip bitirilecekti bastan neden bu projeyi alimis Kanal D?

Ateş
18-03-06, 16:47
kanalın böyle bir diziyi kaldırmayı düşünmesi bile saçma bu diziyi kaldıracaklarda hangi diziyi yayınlayacaklar yapılan engüzel dizilerden biri tek kelimi ile muhteşem bir dizi ayrıca diziyi kaldırma gerekçeleri yetersiz çok büyük nedenler olması lazım tamam reyting kaldırılmasındaki enbüyük etkenlerden biri ama ben şahsen bu dizinin izlenmediğini düşünmüyorum aksine çok büyük bir kitleye sahip olduğuna inanıyorum.
bu dizi yayından kaldırılmamalı

özlem87
18-03-06, 17:16
bencede diziyi kaldirmayi düsünmeleri sacma. Onca sacma konularla dizi yapmislar birkere bir güzel konu var senaryo iyi ve böyle güzel birseyi kaldirmak istemeleri üzücü. Illa raitingler süper mi olmasi gerekiyor. Benim tanidigim herkes bu diziyi izliyor. Bu dizi devam etmeli edecekde insallah.

?keremcem?
18-03-06, 18:00
kırık kanatlar iğrenç bir dizi benceeee kaldırılmalı yayından

kırık kalbim
18-03-06, 18:14
git kardeşim sen git mafya,manken dizilerini izle.sizin gibi insanlar bizim dizimizi izlemesede olur.sizin nasıl dizileri izlediğiniz malum.kırık kanatları ancak yüksek seviyeli kişiler izler

DIARS
18-03-06, 18:33
Arkadaslar bence dızımızı overken baska dızılerı kotulemeye ınanın gerek yok,bız ne oldugunu ıyı bılıyoruz gerısını bosverın..
Ankete gelınce kesınlıkle yeterlı degıl,reytıng ugruna bu dızı kaldırıyor,hemde atmıs mılyon nufusu olan bır ulkede 2500kısının evınde reytıng aletı varken,bu kadar dusuk bır yuzde dızının degerını olcemez kesınlıkle..

Çanakkale83
18-03-06, 19:18
Bencede bu dizi devam etmeli. İzleyen de çok ayrıca. Hem izlenmeseydi çok izlenen bir dizinin karşısına getirilir miydi? Çoğu dizinin izlenmediği için kaldırıldığını düşünmüyorum. Neye göre izlenmiyor. Sadece birkaç kişiye göre ayarlanmamalı değil mi? Diziyi beğenmeyenlere de izlemeyin o zaman diyorum sadece. Ve bu düşüncem her program için geçerli ben istemediğim şeyleri izlemiyorum ama yayından kaldırılsın da demiyorum. İsteyen istediğini izler. "Ben izlemiyorum, beğenmiyorum o halde kaldırılsın" diye saçma bir şey olamaz.

Billush
18-03-06, 19:52
Hayır, yeterli değil ... devam etmesi gerekiyor.

Dimple15
18-03-06, 19:56
Ya ben bu işten hiç bir şey anlamadım. Nasıl olurda kaliteli, sürükleyici ve sevilen bir diziyi yayından kaldırmaya çalışırlar. Eğer yayından kaldırılırsa gerçekten çok yazık olur. Hem son bölümlerde reytinglerde çıkış yapıyor.
Ayrıca aşk oyunu adlı diziyle de aynı anda gösterilmesi dizi için dez avantaj bence. Eminim başka bir günde olsaydı daha fazla izlenirdi.

Flora
18-03-06, 20:02
Hayır, yeterli değil ... devam etmesi gerekiyor.
Billurcum sen izliyor muydun bu diziyi ya.Heheh!Alemsin valla.

seziaykut
18-03-06, 20:04
kırık kanatlar fanlarıııı
www.kanald.com.tr de en iyi dizi anketi varrrr,oy verelim oraya... kanal d kamuoyu yoklaması yapıomuş,dizimizi 1. yapalım,yayından kaldırılma ihtimali olmaz o zmn... herkese haber verin,oy kullanınnnn

melim
18-03-06, 20:09
anlamadigim gösterimdeki bütün diziler 1.mi de bu diziyi kaldiriyorlar.seyretmeyen seyretmesin benimde sevmedigim diziler var seyretmiyorum.ama kalksin demiyorum. :img-help:

!!!€kin!!!
18-03-06, 21:10
evet çok güzel bi dizi bencede devam etmesi gerekiyo

aYbuSh
18-03-06, 21:22
bence tabikide kaldırmamalı ama ben merak ediyorum evet kaldırılmalı diyen arkadaşlar neden öyle demişler böylesine kaliteli bi dizi sponsor veya reyting gibi sebeblerle kaldırılmasını uygun görüyorlar acaba hiç izlemişler mi acaba???

potc_fan
18-03-06, 21:39
Kesinilikle yetersiz! Yeterli diyen arkadaşlar lütfen ellerini vicdanlarına koyup tekrar düşünsünler!

CANSEL1
18-03-06, 21:41

Bu diziye iğrenç diyen bir insanın Türk olduğundan şüpheliyim. Kesinlikle buna inanıyorum. Çünkü gerçek Türk olan bir insan tüm değerleri ayaklar altına alıp, "iğreniyorum" diyerek böylesine seviyesizce konuşmazdı. Eleştirebilirsin. o kadar. Ama iğreniyorsan, galiba midene oturdu, git başka yerde kus kinini. Burayı kirletme. Arkadaşlar verin şu seviyesize cevabını. Seni bu terbiyesizliğinden dolayı kınıyorum.

CANSEL1
18-03-06, 21:45
Televizyon ekranlarını kalitesizliğe mahkum eden yayıncılık zihniyetinin, beslendikleri gıdanın reyting, bildikleri tek ölçünün para olduğu çarpıcı şekilde ortaya çıktı… Reyting canavarı televizyon kanallarından Kanal D, bir süre Perşembe geceleri ekranlara getirdiği, verim alamadığı için Çarşamba gününe kaydırdığı Kırık Kanatlar dizisini yayından kaldırmaya karar vermiş…
Kırık Kanatlar, reyting alamıyormuş… Reyting alamadığı için reklamverenler tarafından tercih edilmiyormuş… Maliyetlerini bile kurtaramadığı için Kanal D Program Koordinatörleri, dizinin biletini 13 bölüm sonunda kesmeye karar vermişler… Kırık Kanatlar, sıradan bir dizi değil… Bir dönemin öyküsünü anlatıyor… Anlattığı öykü de, sıradan bir öykü değil… Kurtuluş Savaşı… Kurtuluş Savaşı’nda özellikle Batı cephesinde, Yunanlılara karşı verilen destansı kurtuluş mücadelesinin öyküsü… Dizide, Kurtuluş Savaşı’yla ilgili tüm unsurlar, entrika, aşk, sevda, mücadele, kahramanlık ve insani duygular örgüsü içinde verilmeye çalışılıyor… Kırık Kanatlar dizisini senaryosundaki küçük eksiklikler, dekorundaki aksaklıklar dolayısıyla eleştirebilirsiniz… Başrol oyuncusu olan iki subayın, sürekli kirli sakalla dolaşmasını, başlarının açık olmasını gündeme getirebilirsiniz.. Savaş sahnelerinin gerçeklikten uzak olduğunu iddia edebilirsiniz…
Bu tür diziler, Avrupa ve Hollywood ortamlarında milyonlarca dolar harcanarak çekiliyor… Kırık Kanatlar ise, oldukça mütevazı bir bütçeyle, son derece kısıtlı imkanlarla, dizi için emek verenlerin özverisine yaslanarak çekiliyor… Hepimize ait bir tarih kesitini ekranlara getiren bir dizinin reyting alamaması, izleyenler nezdinde prim yapmamasını nasıl yorumlayacağız? Bir: Türk izleyicisi kendi tarihini izlemek istememektedir… Tarih bilinci yok edildiği, tarihe yabancılaştırıldığı için bu tür yapımlara rağbet etmemektedir…
İki: Televizyon ekranlarını tuzu kuru ailelerin arızalı ilişkilerini ele alan, sığ, düzeysiz, kalitesiz dizilerle, kimin eli kimin cebinde belli olmayan magazin programlarıyla, vur patlasın çol oynasın eğlence anlayışındaki yapımlarla dolduran zihniyet, insanlarımızın beğeni seviyesini düşürmüştür…
Üç: Türkiye’de özellikle son dönemde yükseldiği ve tavana vurduğu iddia edilen “milliyetçilik” çizgisi aslında basının abartmasından başka bir şey değildir…
Dört: Türkiye sınırları içinde iş yapan, bu milletin cebindekileri tırtıklayarak semiren ve büyüyen reklamveren firmalarımızın televizyonlarda görünürken esas aldıkları tek ölçü, reytingdir… Reklam paralarının geriye dönüşümünü sağlayacak kapitalist anlayıştır… Reklamverenler için, milletimizin ortak değer yargıları, ortak tarih bilincini işleyen bir dizinin yaşaması, ekranda tutunması zerre kadar önemli değildir… Reklamveren firmalarımızın Kırık Kanatlar’ın ekrandan kaldırılmasıyla ilgili anlayışlarını özetleyen tek cümle vardır: Ne ka para, o ka köfte…
Yazık, gerçekten çok yazık… Bu diziyi reyting için kurban eden anlayışa… Dizinin yaşaması için reklamını esirgeyenlere… Nice üfürük dizileri reytingde tavana vurduran izleyicilere…
Yazıklar olsun!...

Nedim Odabaş
nodabas@milligazete.com.tr

16.03.2006

ASLIŞ
18-03-06, 21:55
bence bu dizi bitmemeli,her ne kadar sizler kadar kırık kanatlar fanı olmasamda dizinin bitmesini istemiyorum,ben kırıkkanatları arada sırada izleyen bir seyirciyim,ama bizim tarihimizi anlatan,bir dizinin nasıl olursa olsun bitmesini istemem ve umarım bitmez.bide galiba sponsor sorunu varmış bir sürü kalitesiz dizi veya programların sponsorları olan firmalar, bizim tarihimizi anlatan bir diziye nasıl sponsor olmuyorlar anlamış değilim????

gzm
18-03-06, 22:36
kanallar icin yeterli oluyor ama ben karsıyım hatta o raporların gercegini yansıttıgını düsünmüyorum

babacan
19-03-06, 00:21
böyle harika kaliteli ve mükemmel oyunculardan kurulu bir kadrodan oluşan bir dizi kesinlikle devam etmeli... biraz uzun bi cümle oldu ama olsun.. ben bu diziyi çok sevdim

asia
19-03-06, 00:40
sevgili arkadaşlarım seviyesiz kişilere cevap yetiştirmeye kesinlikle çalışmayalım.Biz seviyoruz biz destekliyoruz ya!.Dizimize gelince kesinlikle kaldırılmamalı. Bu kadar kişiyi peşinden sürükleyen bir dizi asla kaldırılmayı hak etmiyor.

_free_
19-03-06, 02:24
kesinlikle kaldırılmamalı!zaten şu anda piyasada doğru dürüst,kaliteli kaç tane dizi varki kırık kanatlarıda kaldırmayı düşünüyolar anlamıyorum..kanald nin yanlış yayın politikaları yüzünden dizi harcanacak..söz konusu bile olmaması gerekirdi ama kanalDnin ayıbı..!

melim
19-03-06, 02:24
neye göre oldugu belli olmayan bir gerekce anlamis degilim,basladigi günden
beri ayni konu bari iyi bir (dilim varmiyor ama)son yapsalar,zaten bu sartlarda
herhalde oyuncularin da bütün hevesi gitmistr diye düsünüyorum,insallah bu kodroyu baska projelerde ve bilhassa da baska bir kanalda görürüz.Yazik bu kadar emege devami geleceksede baska bir kanal olsa bari ben bu kanaldan bayagi sogudum cünkü.
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

ruya kız
19-03-06, 03:04
sevgili cansel1 tüm yazdıklarına ve düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum,
mücadeleye devam edeceğiz,bu forumda yapılan hareket çok ciddi bir ses getirdi,seni ve diğer arkadaşları tebrik ediyorum ve çok teşekkür ederim tüm
çabalarınız için,bu sayede dizimizi izlemeye devam edebiliyoruz,böyle bir diziyi
ne pahasına olursa olsun devam ettirmek kanalın başlıca görevi olmalıydı zaten,
çok yazık,umarım kaldırılmaz,umarım bizim gibi düşünenlerin sayısı her geçen gün daha da artar,umarım ona sahip çıkacak bir kanal ve sponsor bulunur, mücadeleye devam arkadaşlar :)

Sizin sevdiğiniz dizileri durun ben tahmin edeyim. Ağır abi dizileri, şarkıcı, türkücü manken dizileri. Haydi siz kendi dizilerinize yorum yapın. Beğenmediğiniz izlemediğiniz bir dizi hakkında zaten sağlıklı bir yorum yapamazsınız. Aslında ben arada bir çıkan bu çatlak seslerden çok memnunum. Çünkü dizimizi oldukça iyi tanıtmışız ki, insanlar kıskançlıktan çatlıyorlar. Gördük ki, meyva veren ağaç taşlanmaya başladı bile. Bravo bize, ne mutlu bize ki, dizimizi insanların konuşacağı kadar tanıtmışız. Bundan 10 gün önce bu diziyle ilgili olumlu ya da olumsuz hiç yorum yokken, anladım ki, çok iyi mücadele vermişiz ve herkes konuşuyor. Devam edin. Farkında olmadan dizimizin tanıtımına katkıda bulunuyorsunuz. Haydi kırık kanatlar fanları. Bu eleştiriler bizi daha da kamçılamalı. Tek yumruk, tek yürek mücadeleye devam! Az kaldı.

tugchemre
19-03-06, 08:28
yayınlandığı saatte aşk oyunu olduğu için şansı çok az belki haftasonuna doğru olsa başta ben olmak üzere izleyenler mutlaka artar yayın saatinden kaybediyor

CANSEL1
19-03-06, 10:23
arkadaşlar daha öncede bahsettim. kanal d küçük çapta bir kamuoyu araştırması yapıyor. ana sayfada hemen alt bölümde kanal d 'nin en sevilen dizisi anketi başlattı. dün gece kırık kanatlar % 34 oyla öndeydi. ama şu an itibariyle oylar % 32 'ye düşmüş. Arkadaşlar lütfen oy kullanın. çevrenizde kimler varsa oy kullanmaya yönlendirin. Bu sonuç en az % 50 olmalı. nerde tek yürek olmuş kırık kanatlar sevenleri. haydi bugün akşama kadar oylar en az % 50 olmalı. Arkadaşlara, eşe dosta herkese haber verin. Oy kullanmaya zorlayın! Ben buradan daha fazla açıklayamıyorum. açıklarsam diğer dizilerin sevenleri de okuyorlardır.
o yüzdan oyları artırmanın çaresine bakın arkadaşlar!

_ozge_
19-03-06, 10:29
ben oy verdim arkadaşlar şimdide %31 olmuş.Bir an önce oy vermeye bakın...

melis_krmcm
19-03-06, 10:41
ben de pek izlemiyorum ama bazen bakıyorum ve çok güzel bi diziye benziyo umarım kalkmaz arkadaşlar kanal d nin anketinde de kırık kanatlara oy verdim umarım 1. gelir şu an birinci gerçi ama diziye destek olan arkadaşlar gerçekten de tebrikler yaptığınız herşey için.. bence de şu an yayında olan biçok diziden iyi ve kaliteli ve oyuncular ztn çok iyi ne diyim yani başka, bence kalkmaz arkasında bunca destek varken!

_butterfly_
19-03-06, 11:00
tabikide hayır..yayından kaldırılma gerekçeleri yeterli değil...
zaten kaldırılsın diyen kişilerin nasıl böyle dediklerini anlamıyorum...
aa doğru belkide içinde biri birinin babası çıkarr.....aa evet sen benim kızımsınn gibi replikler yada konu geçmediğindendirr...
biz nasıl olsa banu alkan murat taşdemirii büyük bir merakla izleyen miletizz galibaa..dimi ben bunu unutmuşum...

hyoldas
19-03-06, 11:31
Dizinin kaldırılma gerekçesini yeterli bulmamakla birikte bu konu tüm diziler için geçerli keşke dizifilm.com yönetimi medyada yer bulduğu için bu kampanyayı yapmak yerine diğer diziler içinde aynı kampanyayı yapabilirdi.
Bu güne kadar ne yazıkki kaldırılmak istenen dizilerin çoğunluğu kaliteli yapımlar olmuştur. Nedense de evinde reyting aleti olan kimseler bu dizilerin farkına geç varmıştır. Ama Kırık Kanatlar bu konuda istisnadır. Kırık Kanatlar gösteilmeye başlandığı ilk haftalarda İstiklal'in gölgesinde bir aşk sloganıyla başlamış! İlk bölümleriyle insanların milliyetçi ve Atatürk'çü duygularına hitap etmeye başlamıştır. Daha sonra yükselen bu reyting grafiği senaristleri bizim halkımız aşkı meşki seviyor konuyu biraz daha aşka çevirelim diyerek Kurtuluş Savaşı sahnelerini bile bir klip olarak tek bölümde bitimişlerdir. Ben çoğu kişi gibi bu durumda Kanal D'nin bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Bu konunun sorumlusu diziyi vatanseverlikten çıkarıp halk aşk sever yakışıklı ve güzel oyuncular izler diye düşünüp hareket eden Avşar Film ve dizi senaristleri bu dizinin pimini çekmişlerdir. Bu diziyi bende severek izliyorum. Ama aklıma takılan bu durumların ancak sebebi bunlar olabilir diye düşünüyorum. Gözden düştüğü nokta ise hiç kimse yiyecek birşey bulamazken Kahraman Türk askerinin kanlı üniformasınının sırf daha yakışıklı görünsün diye değiştirilmesi. Sadece doğallık olsun istiyorum! Sadece bir aşk değil İstiklal'in gölgesinde bir aşk istiyorum. Ve bu güzelim konuyu çiğneyip geçen senaristleri dizinin bitişini hazırladıkları için kınıyorum.

CANSEL1
19-03-06, 12:03
Dizinin kaldırılma gerekçesini yeterli bulmamakla birikte bu konu tüm diziler için geçerli keşke dizifilm.com yönetimi medyada yer bulduğu için bu kampanyayı yapmak yerine diğer diziler içinde aynı kampanyayı yapabilirdi.
Bu güne kadar ne yazıkki kaldırılmak istenen dizilerin çoğunluğu kaliteli yapımlar olmuştur. Nedense de evinde reyting aleti olan kimseler bu dizilerin farkına geç varmıştır. Ama Kırık Kanatlar bu konuda istisnadır. Kırık Kanatlar gösteilmeye başlandığı ilk haftalarda İstiklal'in gölgesinde bir aşk sloganıyla başlamış! İlk bölümleriyle insanların milliyetçi ve Atatürk'çü duygularına hitap etmeye başlamıştır. Daha sonra yükselen bu reyting grafiği senaristleri bizim halkımız aşkı meşki seviyor konuyu biraz daha aşka çevirelim diyerek Kurtuluş Savaşı sahnelerini bile bir klip olarak tek bölümde bitimişlerdir. Ben çoğu kişi gibi bu durumda Kanal D'nin bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Bu konunun sorumlusu diziyi vatanseverlikten çıkarıp halk aşk sever yakışıklı ve güzel oyuncular izler diye düşünüp hareket eden Avşar Film ve dizi senaristleri bu dizinin pimini çekmişlerdir. Bu diziyi bende severek izliyorum. Ama aklıma takılan bu durumların ancak sebebi bunlar olabilir diye düşünüyorum. Gözden düştüğü nokta ise hiç kimse yiyecek birşey bulamazken Kahraman Türk askerinin kanlı üniformasınının sırf daha yakışıklı görünsün diye değiştirilmesi. Sadece doğallık olsun istiyorum! Sadece bir aşk değil İstiklal'in gölgesinde bir aşk istiyorum. Ve bu güzelim konuyu çiğneyip geçen senaristleri dizinin bitişini hazırladıkları için kınıyorum.

Sevgili arkadaşım. Bazı eleştiri yapan arkadaşlar çok acımasız oluyorlar. Türk subayı saçı başı dağılmış kirli sakallı olamaz falan diyorlar. bence o şekilde olmaları daha doğal değil mi. Savaş döneminde kimden sinek kaydı traş bekliyorsunuz. askerlerin ayağına çarık dahi bulunamazken, traşı kim düşünüyordu. bu arada sizin eleştirinize de katılmıyorum. savaş bitti. günlerce o kanlı üniformayla dolaştılar. dizinin sonuna kadar böyle mi devam etmeliydi. o dönemde en azından hiç olmazsa su vardı ve üniformalar yıkanmıştır öyle değil mi?

alperim
19-03-06, 12:17

sonuna kadar katılıyorum sana cansel1 televizyondaki seviyesizlik aldı yurudu valla ınanın televızyon ızlemıyorum artık izlediğim 3 dizi var kırık kanatlar beyaz gelincik ve hırsız polıs zaten televizyonda ızlemeye değer başkada bişey yok
kırık kanatlar kesınlıkle kaldırılmamalı bızım ulkemızı nasıl kurdugumuzu hala anlamak ısytemeyen ınsanların gozune gozune sokulmalı ama onu yapacak kanal nerde en azından bu kanal kesınlıkle kanal d değil

alperim
19-03-06, 12:20
ben nostaljik dizileri izlemiyorum heyecan ve ilgi uyandırmıyor üzerimde o yüzden benim için farketmez

yasadıgın vatan hakkında yapılan bır dızıye nostaljı olarak bakma takdıre değer doğrusu

ватuħаи
19-03-06, 13:13
arkadaslar bencede bu dizi kesnlikle devam etmeli nedense bu tip diziler sadece bir sezon oynayabiliyo cemberimde gul oya da izlenmiyo die kalkmisti heralde bizm toplumumuza bole diziler agir geliyo... aliye zerda gumus vb... tamm bunlarda ii ama kirik kanatlar tarizndaki dizilerede yer verilmeli cesit olmali yani biyerde.ayrica benm suara en etkilendigim dizi carsamba gununu iple cekerkn kalmasi benm tarafimda cook uzucu olacaktir herkesdn destek bekliyorzz!!!!!

sude9
19-03-06, 13:52
Tabiki yeterli değil.Reyting diye birşey icat etmişler,kimlerin evinde bulunduğu belli değil,üstelik son çıkan haberlerde kanalların kendi menfaatlerine göre kullandıkları ortada.Ayrıca bir kaç kişide bulunan bu aletler benim beğenilerimi nerden bilecekler.Buna dayanarak bu kadar güzel bir diziyi kaldırmaya çalışmaları akla uygun bir düşünce değil

KIRIK KANATLAR HER ÇARŞAMBA 21:45

sude9
19-03-06, 13:55
Sevgili arkadaşım. Bazı eleştiri yapan arkadaşlar çok acımasız oluyorlar. Türk subayı saçı başı dağılmış kirli sakallı olamaz falan diyorlar. bence o şekilde olmaları daha doğal değil mi. Savaş döneminde kimden sinek kaydı traş bekliyorsunuz. askerlerin ayağına çarık dahi bulunamazken, traşı kim düşünüyordu. bu arada sizin eleştirinize de katılmıyorum. savaş bitti. günlerce o kanlı üniformayla dolaştılar. dizinin sonuna kadar böyle mi devam etmeliydi. o dönemde en azından hiç olmazsa su vardı ve üniformalar yıkanmıştır öyle değil mi?
Çok haklısın,bu tür yorumları yapanların arşivlerdeki görüntülerden haberleri yok galiba,fotoğraflara dikkatle bakmaları gerekiyor

Emre 24
19-03-06, 14:27

sen zaten dizidenmi anlarsin kardesim sen bu diziyi izlesen ne olur izlemesen ne olur sen bu diziyi izlesen bile beynine birsey girmez sen git o mafya dizileri izle ve ileriye gidecegine geriye gitmeye devam et

keremcem d
19-03-06, 14:30
hayir hicte igrenc degil bence süper !!!!!!!!igrenc degilde daha kibar bir seykilde diye bilirsin bence süper yaw kaldirilmazin

Flora
19-03-06, 14:32
Gülse B;nickli arkadaş.Yazdığın yorumu Alperim isimli üyenin alıntı yaptığından sonra gördüm ama ne yazıkki hangi sayfaya yazdığını daha doğrusu yorumunu bulamadım.Bunun için alıntı yapamadım.Her neyse "Ben nostalijik dizileri izlemem" demişsin ki; bu diziyi de izlemediğin herhalinden belli.Kesinlikle nostalijik bir dizi değil. Bu diziye bu yorumu yaparsan;yanlış bir yorum yapmış olursun.
Arkadaşlar lütfen diziyi izleyenler yorum yapsın.İzlemeyip de atıp tutmaya inanın hiç gerek yok.

sude9
19-03-06, 14:39
Arkadaşlar lütfen diziyi izleyenler yorum yapsın.İzlemeyip de atıp tutmaya inanın hiç gerek yok.
Doğru söze ne denir,birşeyler hakkında fikir sahibi olmak için izlemek ,okumak ve öğrenmek gerekir.

DIARS
19-03-06, 15:00
Arkadasım ben senın gorusune kesınlıkle katılmıyorum,okudugum kadarıyla sen sadece savas ıstıyorsun.Bende sunu dıyorum,kurtulus mucadelesı savasmaktan ıbaret degıldır,,ben bu dızıde paylasım goruyorum,vatan ıcın mucadele(maddı yada manevı),vatan ııcın yapılan fedakarlıkları goruyorum, yanı ıllakı kan gormek zorunda degılım.
Bırde evet kaldırılsın dıyenlere bahar(sarısın)guzel cevap vermıss,ızlemedıgınız bır sey ıcın atıp tutmayın lutfen..

Ay90
19-03-06, 15:02
ben aslında dizi yi seğretmiyorum o yüzden bnm icin farketmiyor ama yinede bi kac şey söylemek istiyorum:

gercekten bazı diziler cok iyi oyuncularla, ve kaliteli yapımlar olsa bile tutulmuyo. Ama şu arlar o kdr cok dizi var ki artık insanlar neyi seğrediceğini şaşırdı. Her gün yeni bi dizi cıkıyor insan gercekten ne seğrediceğine şaşırıyo ve o yüzden gecen sezon daki dizilerini yada hic br dizi seğretmiyorlar. Kırkık Kanatlar gec başladığı icin desavantage lı diye düşünüyorum. Belkki sezonun başında başlasaydı. Ama gercekten bu bir haksızlık cünkü ben bu dizi yi seğrederdim saatleri uyuşsaydı. Anlamadığım insanlar nsl da Cennet Mahallesi, yada gecen sezon Melekler Adası gibi sacma diziler seğrediyodu kaliteli yapımlar ı seğretmiyorlar. Hic anlamıyorum cünkü bu dizi bunu gercekten hakketmedi gerek olsun oyuncularıyla yada senaryosuyla.....

kara gÖzlü
19-03-06, 15:39
KESINLIKLE kaldirilmamali bu sezonun en iyi dizilerinden birisi!!!kesinlikle kaldirilmasin!!!

asli&ekin
19-03-06, 16:17
bence kaldırılmalı ya aşk oyunuyla aynı saate geliyo ve ben aşk oyununu seyredemiyorum ablam kırık kanatları seyrediyo

aYbuSh
19-03-06, 16:37

Nasıl ya belliki keremcemi çok seviyosun ve onun oynadığı diziyi izliyorsun ve aynı saatte olan çok kaliteli bir diziyi belkide hiç izlemeden kötülüyorsun hemde iğrenç gibi bir kelime ile hemde burada bu kadar kırık kanatlar sevenler varken

asli&ekin
19-03-06, 16:51
yada kaldırılmasın ama yine perşembe günleri olsun bence daha iyi olur

meltem-cmbl
19-03-06, 17:38
aslında ben kırık kanatları izlemiyorum ama kaldırılmasın güzel diziye benziyo.kendimi kırık kanatlra dizsinin HAYRANLARININ yerine koydum VE öle kaarr verdim. ya benim sevdiğmi dizi (ask oyunu yani) kapansa çok kötü olurdu yani.bence kaldırılmasınnnnnn:)

yeşim_84
19-03-06, 18:53
kırık kanatlar konusu bakımından ekranda yayınlanan tek dizi bize geçmişte ülkemizde savaş döneminde yaşanan olayları ve saf temiz aşkları anlatan çok başarılı bir yapım LÜTFEN KALDIRMAYIN artık zengin erkek fakir kız aşklarını
yada buna benzer dizileri izlemekten sıkıldık...

LÜTFEN KALDIRMAYIN

*{LOLLY}*
19-03-06, 18:55
kesinlike hayır...son zamanların en kaliteli en özgün,yalın dizisi.kendi tarihimizi çok güzel bir şekilde yansıtıyor şimdi böyle diziler bulmak zor.bizlerin tarihimizi o güçlükleri tarihi bilincimizin oluşması için bilmesi şart.bizi biz gençleri tarihimiziden kendimizden yoksun bırakarak nasıl bizden bu vatana sahip çıkmamızı bekliyorlar?zaten artık tv de izlemeye değer o kadar az yapım var ki!zaten böyle kaliteli diziler hiç yok gibi bir şey heleki böyle bizi anlatan bir dizi.çok yazık olur çookk.bu ülkenin genç bir vatandaşı olarak yetkililerden rica ediyorum lütfen yayından kaldırmayın.bırakın da kendi tarihimizi tarih kitaplarının yanısıra böyle görsel bir biçimde daha kalıcı olarak öğrenelim...

cornflakegirl
20-03-06, 01:46
kaldırılmamalı tabikide...

yeldaaa
20-03-06, 08:25
bence böyle güzel kaliteli bir dizi yayından kaldırılmamalı geçmişimizi o günün şartlarını öğreniyoruz kaldırılsın diyenlere hayret ediyorum zaten nerde kötü dizi program var onları izliyorlar ve ben bu kampanyanın tamamen arkasındayım süper bir kampanya çıkartmışlar tebrik ederim

cici_83
20-03-06, 09:30
kesinlikle kaldırılmamalı
yani böyle bi senaryo ile biz tarihimizi izlemekten zevk aldık daha duyarlı olmaları lazım reyting kaygısını bu sefer bi kenara bırakmalılar yanii biz izlemeye devam etmek istiyoruz ve daha uzun bi zaman daha ekranlarda olması gereken bi dizi bu

serap düzgün
20-03-06, 10:07
Dizinin yayından kalrılması tamamen bir hata,senaryosu olsun,müziği olsun,oyuncuları olsun,hepsi mükemmel......
yayından kaldırılması gereken o kadar çok dizi varki ilk önce onları yayından kaldırsınlar....Bu diziyi değil

askın
20-03-06, 10:08
kesinlikle devam etmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

alperim
20-03-06, 10:13
valla gereken cevabı bız kırık kanatlar fanatıklerı olarak verdık sanırım yapılan hıç bır anket bu kadar oy almamıstır kanal d bu dızı ızlenmıyor der ve yayından kaldırırsa ve de sponsorlar yıne dızımızın ızlenmedıgı ıçın reklam vermeyıp sponsor olmuyorlarsa bu ısten hıçbısey anlamıyorlar demektır.ben dızı yapımcıları yerınde olsam kanal d ye dızı yaparken çok dusunurum yanı kendı kendılerıne zarar verıyorlar pıyasadakı ımajlarını yerle bır edıyorlar farkında bıle değilller

mevlana
20-03-06, 12:33
tabiki kaldırılmamalı.böyle diziler her zaman ekrana gelmiyor.bu dizi bizi anlatıyor.bu bizim tarihimiz bizim yeniden doğuşumuz...

keremcem simge nur
20-03-06, 13:34
Bence çok Kötü Bir Dizi Yayindan Kaldirilmasi Gerekiyor Kimbilir Onun Yerine Ne Anlamli Ne Güzel Diziler çikar Kirik Kanatlar Hiç Güzel Bi Dizi Diil Hatta Iğrenç ötesi

alperim
20-03-06, 13:39
Bence çok Kötü Bir Dizi Yayindan Kaldirilmasi Gerekiyor Kimbilir Onun Yerine Ne Anlamli Ne Güzel Diziler çikar Kirik Kanatlar Hiç Güzel Bi Dizi Diil Hatta Iğrenç ötesi

aşk oyunu gıbımı mesela zengın erkek fakır kız kısır dongu ıstersen ben sana onun sonunu yazayım sende merak etme ılerleyen bolumlerı

Flora
20-03-06, 13:44
Diziyi kaç kere izledin merak ediyorum.En fazla birdir.Hatta hiç izlememiş olabilirsin de.Kusura bakmayın ama bende sıkıldım artık Zengin erkek-Fakir kız,Kül Kedisi masallarından.Bizim toplumumuzun aklına dizi diyince bu tür diziler geliyor nedense.Belki de ekranda defalarca isimleri değiştirilip değiştirilip gösterildiği içindir.Farklı konuda,senaryo da,eski zamanı anlatan bi dizi ekrana gelince de insanlar kıymetini ne yazıkki bilemiyor.Neden???Çünkü onlar yine bi zengin-fakir masalları bekliyorlar.Sanırım sizin bu diziye "İğrenç Ötesi" demenizin nedeni de bu.

beyonce_lili
20-03-06, 13:49
Diziyi kaç kere izledin merak ediyorum.En fazla birdir.Hatta hiç izlememiş olabilirsin de.Kusura bakmayın ama bende sıkıldım artık Zengin erkek-Fakir kız,Kül Kedisi masallarından.Bizim toplumumuzun aklına dizi diyince bu tür diziler geliyor nedense.Belki de ekranda defalarca isimleri değiştirilip değiştirilip gösterildiği içindir.Farklı konuda,senaryo da,eski zamanı anlatan bi dizi ekrana gelince de insanlar kıymetini ne yazıkki bilemiyor.Neden???Çünkü onlar yine bi zengin-fakir masalları bekliyorlar.Sanırım sizin bu diziye "İğrenç Ötesi" demenizin nedeni de bu.

sana hic eksiksiz katiliyorum sarisin....

-s_e yaren-
20-03-06, 13:50
kesinlikle kaldırılmamalı

kale
20-03-06, 13:51
Arkdaslar yorum yapacaksaniz uslubunuza dikkat edin biraz, sevmek,begenmek zorunda degilsiniz ama yorum yaparken de seyretmediginiz bir dizi icin atip tutmak dogru degil.
Kirik Kanatlar bu yila damgasini vuracak bir dizi.
Genclere tarihini sevdirecek, arastirmayi on ayak oldugunu dusunuyorum.
Lutfen yorum yaparken bir birimizi kirmayalim.Sevgiler

mademoiselle
20-03-06, 14:18

neden kötü? şanlı zaferimizi anlattığı için mi?pardon,bunu derslerde de görüyoduk dii mi! öyle değil,şanlı zaferimizi gençlerin ilgisini çekebilecek konularla harmanlayıp anlattıkları için mi?
az veya çok, bi şekilde bu dizi milli duyguları uyandıran bi dizi.bunu bilmeye, gençlere göstermeye her devirde ihtiyacımız var.herşeyi yapıcaz tabi izleyebilmek için ve böyle yapımları herkes izlesin diye de herşeyi yapmak öncelikle bi yurttaşlık görevi. sen ve snn gibiler farkında değilsiniz ki aslında bu dizinin yayında kalışını değil kendi geleceğinizin,çocuklarınızın ,torunlarınızın geleceğini baltalamaktasınız.
evet Atatürk'ün türk genci, aynen böyle düşünüyorum...bugün burda şu forumda yorum yapabilen sen, bunu Atatürk'ün askerlerine borçlu olduğunu bi nebze de olsa hatırlatan bi diziye bu lafları ettiğin için bizlere bi özür borçlusun...

alperim
20-03-06, 14:31
neden kötü? şanlı zaferimizi anlattığı için mi?pardon,bunu derslerde de görüyoduk dii mi! öyle değil,şanlı zaferimizi gençlerin ilgisini çekebilecek konularla harmanlayıp anlattıkları için mi?
az veya çok, bi şekilde bu dizi milli duyguları uyandıran bi dizi.bunu bilmeye, gençlere göstermeye her devirde ihtiyacımız var.herşeyi yapıcaz tabi izleyebilmek için ve böyle yapımları herkes izlesin diye de herşeyi yapmak öncelikle bi yurttaşlık görevi. sen ve snn gibiler farkında değilsiniz ki aslında bu dizinin yayında kalışını değil kendi geleceğinizin,çocuklarınızın ,torunlarınızın geleceğini baltalamaktasınız.
evet Atatürk'ün türk genci, aynen böyle düşünüyorum...bugün burda şu forumda yorum yapabilen sen, bunu Atatürk'ün askerlerine borçlu olduğunu bi nebze de olsa hatırlatan bi diziye bu lafları ettiğin için bizlere bi özür borçlusun...

bu kadar duyarlı olduğun ıçın teşekkür ederim arkadasım soyledıklerıne kelıme kelıme katılıyorum hatta daha fazlasınıda yazacaktım ama agır kacar dıye yazmadım bız herseyımızı sanlı tarıhımızdekı bu kahramanlara borçluyuz onların anlattıkları bızım geçmısımız varolus nedenımız gençlerımızın bu kadar duyarsız olması benı çok korkutuyor bır dızının konusu geçmısını anlatırken bu kadar duyarsız olabılıyorsa bu gençler gerçek hayatta vatanımızı nasıl korurlar dusunmek bıle ıstemıyorum Allah onları bıldığı gıbı yapsın

ykocyigit
20-03-06, 14:50
bence kaldırılmamalı çünkü inanın sıkıldım sıradan dizilerden bu çok farklı bir dizi

CADYY
20-03-06, 15:48
Bence Bu Dizi çok Güzel Kaldirilmasin Başindan Beri Seyrediyorum.
Eğer Reyting Alamiyorsa Bu Hata Kanalinin Bence Perembe Günü Hada Iyiyde Getirdiler Sanki Kasitli Seyredilmesin Diye En çok Izlenen Aşk Oyununla Ayni Saate Yayinladilar Bence Hata Yayin Günü Ve Saatinde.

angelsss
20-03-06, 16:05

senin anlamlı ve güzel anlayışını çok merak ettim.senin anlamlı anlayışın klasik şeyler olsa gerek aşk oyunu gibi.bence önce düzgün bir seyret.bencede yayından kalkmaması gereken bir dizi.sizin de dediğiniz gibi rayting herşey ifade etmez. :img-dirol

spring91
20-03-06, 17:01
Genellikle Iyi Diziler Yayindan Kaldiriliyor.bence Kaldirilmamali Böyle Iyi Yapimlar Yayinda Fazla Yok.kaldirilmasin..........

ruya kız
20-03-06, 19:31
o kadar güzel yazmışsın ki bize de söyleyecek artı bir şey bırakmamışsın,sana
teşekkür ediyorum böyle güzel bir cevap yazdığın için,ayrıca bir diziyi seyretmeyebilirsin,sevmeyebilirsin (tabi bu sadece herhangi bir dizi değil bunu
anlamamak ne acı)ama onu sevenler ve destekleyenlerin forumuna girip "iğrenç ötesi" demek de ne demek?neden daha kibar daha saygılı olamıyoruz birbirimize karşı,çok mu zor bunu yapmak?neyse ki bunlara çoğnuluğun sesi değil,buna
şükretmek gerek en azından....

SILVER
20-03-06, 22:25
Böyle harika bir dizinin yayından kaldırılması için hiçbir makul sebep göremem. DİZİMİZ DEVAM ETMELİ.

Lady_GS
20-03-06, 23:25
Bu kadar guzel bir diziyi, nasil yayindan kaldirmayi akillarindan geciriyorlar ben anlamiyorum.

kırık kalbim
20-03-06, 23:48
bu diziyi beğenmiyor olabilirsin.ama bu senin diziye iğrenç ötesi deyimini yakıştırmanı gerektirmez.biz burda şimdiye kadar hiç bir diziye o diziyi sevenleri üzecek şekilde asla yazılar yazmadık.herşey belli saygı çerçevesinde yapılıyor.lütfen yorumlarına dikkat et.

med
21-03-06, 00:08
ben yayından kaldırılma ile ilgili haberleri ilk duyduğumda gerçekten inanamadım.yani kimle konuştuysam bu dizi onların favorisi.yani bu reyting ölçen alet kimlerin evinde var bilmiyorum.?ama inanın bu diziyi tanıdığım herkes izliyor, beğeniyor.hem hikayesi ;yakın tarihimizden .O zamanda neler yaşandığını bize bir pencereden veriyor. her bölümü merakla bekliyorum.bir imparatorluğun küllerinden doğan Türkiye Cumhuriyetinin doğum sancıları;ve bir milletin nasıl tükenmişlikten , tek yürek olarak ayağa kalkmasını ,izleyen bölümlerde hep birlikte seyretmek istiyoruz. bunları genç neslin izlemesini, bu toprakların ne tür fedakarlıklarla kurtarıldığını tekrar tekrar hatırlamasını istiyorum.kadını ,erkeği, genci ve yaşlısıyla insanımızın neleri feda ettiğini tekrar tekrar göstermesini istiyorum. diziye saçma diyen arkadaşım;söyle bu dizinin nesi saçma? tüm bunları anlatması mı saçma!?

bu dizinin kaldırılması için hiçbir geçerli neden bulamıyorum.reklama girdiğinde bile zap yapmıyorum ki;ben başka bir yerdeyken başlar diye... reklam verenlere, sponsor olanlara duyurulur......!

kale
21-03-06, 09:39
Bu dizi kesinlikle uzun bir sure yayinda kalmali.
Begenmeyen arkadaslara da tevsiye ediyorum, gozleri,kulkalari,ruhlari kapali olmadan tarafli olmadan seyretsinler.Sevgiler

alperim
21-03-06, 11:59
haklısınız arkadaslar benım takıp ettıgım butun sıtelerde suan dızılerle ılgılı anketler var ve kırık kanatlar hepsınde bırıncı hemde acık ara ızlenmıyor dıyenlere onemle duyurulur

dizimakinası
21-03-06, 12:01
tabiki kaldırılmamalı insanların güzel anlayışları farklıdır evet ama burada kırık kanatlar söz konosu ise bence doğru tektir bu dizi çok kaliteli ve ASLA YAYINDAN KALKMAMALI

yılmaz
21-03-06, 13:23
bence kaldırılmamalı ben çok seviyorum bu diziyi ayrıca herkez çok seviyorum
ayrıca bu diziyi bitirirlerse ben mehmet abimi nerde izleyeceğim birdaha şok şefiyon ben onû :img-cray:

yılmaz
21-03-06, 13:26
bence kaldırılmamalı ben çok seviyorum bu diziyi ayrıca herkez çok seviyorum
ayrıca bu diziyi bitirirlerse ben mehmet abimi nerde izleyeceğim birdaha şok şefiyon ben onû :img-cray:
şımarıklık yapıyım dedim hepsini yanlış yazmışım ama gerçekten çok seviyorum mehmet abimi kelimeler yanlış sadece & mehmet abimi görmeye gitçem birgün izmire onun için ölmem ama bişiler düşünürüz :) şaka yahu aaaaaaaaaaaaaaa

GOKCENAGAR
21-03-06, 14:22
Hayır kaldırılmamalı.Bence henüz senaryoda işlenmesi gereken konular bitmedi.Herşeyin havada kaldığı bir sonla bitirilirse yazık olur.
Kaldırılması hatta hiç yayında olmaması gereken o kadar abuk diziler varken,Kırık Kanatlar gibi tarihi konuları gayet yalın ve sıcak bir şekilde anlatan bu dizi, herkes tarafından izlenmeli.

Sevgiyle kalın

essmos
21-03-06, 14:40
neden kaldiriliyo ben pek anliyamadim

Yurt-Lady
21-03-06, 21:00
Tabiki kaldirilmamali...kardesim

qumrum
21-03-06, 21:05
Kesinlikle ve asla kaldirilmamali..muhtesem bi dizi ya cok gercekci dizi oburleri gii hayalci kotu ylan deyil...

gaby
21-03-06, 21:21
hani kanal d diziye sahip çıksa reklamını yapsa yinede tutmasa dizi yine bi nebze anlarım ama bu kanal hiç destek olmuyo ki diziye diziyle aynı saatte yayınlanan başka bir dizinin reklamını yapıyo gündüz yayınında

gaby
21-03-06, 21:31
sana kesinlikle katılıyorum
yazık hakikaten yazık insanlar çabalayıp bişeyler yapmaya çalışıyorlar ama biri çıkıp "ayyy iğrenç diyor"sorarım sana kaç defa izledin bu diziyi?diziden ne bekledin de bulamadın?eğer diziden beklediğin kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir hikayeyese evet haklısın yok,köyden gelen türkücü,ağa,şarkıcı, istiyorsan evet onlarda yok şarkıcı,manken bozması oyuncularsa evet onlarda yok
kusura bakma biz bu diziyi senin isteklerini karşılamadığı için seviyoruz.

Flora
21-03-06, 21:45
Ya ben zaten bizim milletimizi anlayamıyorum.Yani dizi diyince akıllarına direkmen zengin erkek-fakir kız öyküleri geliyor.Yani nasıl bi mantıktır bu??Hangi ülkede dizilerin konusu hep aynı türde olur ve o diziler "mutlaka" izlenir merak ediyorum.Yoksa sadece bizim milletimize mahsus bişey mi bu?
Bu dizinin oyuncu kadrosu çok çok iyi,senaryo desen zengin-fakir aşklarından çok daha farklı birşeyi anlatıyor.En azından bizim geçmişimizi.Bazı arkadaşlarda belki de hiç izlemedikleri bi dizi hakkında "iğrenç bir dizi" diyor.Kaç kere izledi acaba??Merak ettim.Ama tabii!!!!Bizim milletimiz alışkın olduğu için zengin-fakir aşklarına yeni,farklı bir dizi ortaya çıkınca benimseyemiyorlar diziyi.Neden???Ekranda aynı şeyleri izleyip durdukları için otomatikmen alıştılar kül kedisi masallarına.Bi kere farklı bir diziyi izleyin.Ne olur sanki?Ama ne izlerler ne de beğenirler.Ancak hakkında atıp tutarlar ki bu atıp tutma boyutu "iğrenç" kelimesine kadar varır.Bizim milletimizin "Dizi" konusundaki durumu da bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.Peki tamam.Siz devam edin zengin erkek-fakir kız,fakir ama gururlu genç hikayelerine.Herkes istediğini izlemekte özgür nasılsa.Siz beğenmeseniz de,sevmeseniz de,izlemeyip hakkında atıp tutsanız da; BİZ DİZİMİZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ....

Timber
21-03-06, 21:51
Sarısın ne guzel ıfade etmıssın aynen katılıyorum KESINLIKLE KALDIRILMAMALI.

gaby
21-03-06, 21:53
Ya ben zaten bizim milletimizi anlayamıyorum.Yani dizi diyince akıllarına direkmen zengin erkek-fakir kız öyküleri geliyor.Yani nasıl bi mantıktır bu??Hangi ülkede dizilerin konusu hep aynı türde olur ve o diziler "mutlaka" izlenir merak ediyorum.Yoksa sadece bizim milletimize mahsus bişey mi bu?
Bu dizinin oyuncu kadrosu çok çok iyi,senaryo desen zengin-fakir aşklarından çok daha farklı birşeyi anlatıyor.En azından bizim geçmişimizi.Bazı arkadaşlarda belki de hiç izlemedikleri bi dizi hakkında "iğrenç bir dizi" diyor.Kaç kere izledi acaba??Merak ettim.Ama tabii!!!!Bizim milletimiz alışkın olduğu için zengin-fakir aşklarına yeni,farklı bir dizi ortaya çıkınca benimseyemiyorlar diziyi.Neden???Ekranda aynı şeyleri izleyip durdukları için otomatikmen alıştılar kül kedisi masallarına.Bi kere farklı bir diziyi izleyin.Ne olur sanki?Ama ne izlerler ne de beğenirler.Ancak hakkında atıp tutarlar ki bu atıp tutma boyutu "iğrenç" kelimesine kadar varır.Bizim milletimizin "Dizi" konusundaki durumu da bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.Peki tamam.Siz devam edin zengin erkek-fakir kız,fakir ama gururlu genç hikayelerine.Herkes istediğini izlemekte özgür nasılsa.Siz beğenmeseniz de,sevmeseniz de,izlemeyip hakkında atıp tutsanız da; BİZ DİZİMİZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ....
millet almış rölantiye izlyo işte ilk 5-6 bölümde kızın ağzında teller vardır sonra çıkar(kızımız muhtemelen manken bozmasıdır)başta birbirlerine sinir olurlar ama sonra erkek sonra kız olmak suretiyle aşık olurlar.......
millet konuyu bildiği için yormuyo kendini şimdi insanlar KK izlicek de şanlı tarihlerini düşüncek,insanların bir dönem özgürlükleri için neylerden vazgeçtiklerini düşüncek,ne çok şehit verildiğini düşüncek oooo ölme eşşeğim ölme yormaz bizim insanımız kendini baksanıza çanakkale şehitlerini bile 2-3 programla geçiştirdiler(onlarıda trt yaptı zaten)

jonathan_ial
22-03-06, 18:44
ya böle bi dizinin yayından kaldırılması cok yazık olur=(bicok diziden coookkk daha kaliteli bence ülkenin geçmişi bi kere yaa...hem aşk ve tarih dengesi cok ii kurulmuş bi dizi ne aşk öne geçio ne de tarih=)ülkemizde mafya dizileri bu kadar tutulurken nası oluo da böle bi dizi yayından kaldırılıo anlamıorm yaa=(

avgg
23-03-06, 00:19
YAYINDAN KALDIRILMA EMRİNDE GEÇ BİLE KALINDI

NEDENMİ?

--Kadrosu tamamiyle oyunculuk eğitimi almış veya tiyatro kökenli oyunculardan kurulu olduğu için. ( Bu da bizi yoruyor ve kabiliyetleriyle alay edip eğlenemiyoruz.)

--Kadroda hiç şarkıcı, türkücü takımı olmadığı için ( seyrederken şarkılarını düşünüp müzik zevkimizi gideremiyoruz)

--Kadroda manken veya magazinel kişiye rol verilmediği için. ( kim kimle ne yapmış, kimle kavga etmiş, kime laf atmış, bacakları nasılmış, göbeği ne alemde? BU OYUNCULARLA bunları öğrenemiyoruz.)

--Hikayesi piyasadaki ve bildiğimiz dizilere benzemediği için ( konuyu önceden tahmin edemeyip kafa yoruyoruz)

--kanal d bügüne kadar yayına soktuğu kaliteli dizileri, hep yayından kaldırdı. Kırık Kanatlar'ı da kaldırmalı. (beklentilerimize aykırı davranmamalı)

--Dizi ATV de izlenir sloganına karşı çıkılmaması için "KIRIK KANATLAR" da
YAYINDAN KALDIRILMALI

Bu arada kanal d yi kutluyorum genel müdürünü değiştirdi ama zihniyetini değiştirmedi

avgg

Siyahinci
23-03-06, 00:43
Bu kadar güzel izah edilebilirdi seni cidden tebrik ediyorum avgg.Duygularıma tercüman oldun desem yeridir. Yüreğine sağlık.

acipulbiber
23-03-06, 09:14
arklar günaydın ilk önce kırık kanatlar gibi bir dizin kaldırılması çok saçma eğer kanal d böyle bir şey yaparsa pes demekten başka hiç bir şey demiyorum sen dizinin reklamını yapmazsan o dizini nasıl izleme oranı düşük diye kaldırısın tabi o dizideki herkes işin iyi yaptığı için magazinsel olayları olmadığı için tarihimiz anlatığı için aman zaten reytingler de düşük kaldırılalım demişlerdi eğer bu diziyi kaldırıp saçma sapan bir aşk dizi koyarlarsa hakiktende adamlarını kafası hiç bir şeye basmıyor diye düşünceğem :icon_evil

begummm
23-03-06, 11:49
AVGG canım çok haklısın söylediklerine tamamen katılıyorum.
Nasıl böyle büyük bi hata yapıyolar anlamıyorum. :(

lilly_rush
23-03-06, 13:30
ewet bencede yayından kaldırılmamalı, çok hoş bir dizi. hatta aşk oyununu bile bıraktım sırf kırık kanatları izleyebilmek için yazık yahuuu

elifeylul
23-03-06, 14:58
Bence Bu Dizi Kesinlikle yayindan Kaldirilmali çünkü Gerçekten çok Kötü çekilmiş Mantik Hatalariyla Dolu Bir Dizi Mesala Dünkü Bülümünde 3 Kiz Adliyeden çiktiğinda Herkes Kizlara Hain Diye Bağiriyordu Taki Yüzbaşi çikti Onlar Suçsuzdur Dedi Halkta Hemen Ikna Oldu Aaa Yanliş Anlaşilmaymiş Falan Dediler

şeytane
23-03-06, 15:06
olaya kimin acısından baktıına baglı ben diziyi sewom bence bitmeeeessssiiiiinnn :icon_evil

ceyil
23-03-06, 16:29
ya tabi ki KALDIRILMAMALI.AMA bizim ülkemizin politikasına göre kaldırılmalı.çünkü:
-ağalar falan yok
-pek silah sahnesi yok
-kabak tadı veren aşk hikayeleri yok
-zengin kız fakir oğlan yok
-iğrenç ve sadistce adam öldürmeler yok
-MANTIKSIZLIK YOK
-mafya yok
vs vs vs
ve tamamiyle avgg ye katılıyorum

yagmur94
23-03-06, 17:15
bencede yayindan kaldirilmali

Flora
23-03-06, 19:58
YAYINDAN KALDIRILMA EMRİNDE GEÇ BİLE KALINDI

NEDENMİ?

--Kadrosu tamamiyle oyunculuk eğitimi almış veya tiyatro kökenli oyunculardan kurulu olduğu için. ( Bu da bizi yoruyor ve kabiliyetleriyle alay edip eğlenemiyoruz.)

--Kadroda hiç şarkıcı, türkücü takımı olmadığı için ( seyrederken şarkılarını düşünüp müzik zevkimizi gideremiyoruz)

--Kadroda manken veya magazinel kişiye rol verilmediği için. ( kim kimle ne yapmış, kimle kavga etmiş, kime laf atmış, bacakları nasılmış, göbeği ne alemde? BU OYUNCULARLA bunları öğrenemiyoruz.)

--Hikayesi piyasadaki ve bildiğimiz dizilere benzemediği için ( konuyu önceden tahmin edemeyip kafa yoruyoruz)

--kanal d bügüne kadar yayına soktuğu kaliteli dizileri, hep yayından kaldırdı. Kırık Kanatlar'ı da kaldırmalı. (beklentilerimize aykırı davranmamalı)

--Dizi ATV de izlenir sloganına karşı çıkılmaması için "KIRIK KANATLAR" da
YAYINDAN KALDIRILMALI

Bu arada kanal d yi kutluyorum genel müdürünü değiştirdi ama zihniyetini değiştirmedi

avgg

bencede yayindan kaldirilmali
Kaldırılmalı demişsin.Bir tane neden göster.Ama doğru haklısınız.Avgg'nin saydığı nedenler yeter zaten.Başka nedene gerek yok.
Avgg sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.Bizim Türk Halkımız kafa yormaya gelemiyor malesef.:icon_whisAynı konu aynı senaryo oldu mu tamam.Devamına yüz çeviriyorlar.

CEYLANN
23-03-06, 20:13
HADİ ARKADAŞLAR YA,KIRIK KANATLAR SEVGİNİZ BU KADAR MI?WWW.KANALD.COM.TR YE GİREREK ALTTAKİ ANKETTE ÖLÜP BİTTİĞİNİZ(BUNDAN ŞÜPHEM VAR)DİZİMİZE OY VERİN!!!![/U]HEM PROTESTO MAİL ATALIM,HEM DE OY VERELİM YA. [U]GURURUMA DOKUNUYO Bİ DİZİNİN KIRIK KANATLAR'I GEÇMESİ.HIRSIZ POLİS'İN OYLARI BİZİMKİNİN 2 KATI KADAR.HADİ OY VERİN YA!!!

ilkin
23-03-06, 23:20
Kesinlikle Yayindan Kaldirilmamali...

blackeagle
24-03-06, 12:57
kesinlikle yayından kaldırılmamalı! bunu haketmiyor..... hakeden onca dizi ve program varken..... kırık kanatlar HAYIR! :icon_ange

yildizz
24-03-06, 13:04
kirik kanatlar kaldirilmasin.... kaldirilirsa, trt,atv yada showturk alip onlar gostersin....

arrzzu
24-03-06, 19:29
arkadaşlar pardon dizinin yayından kaldırılma nedeni tam olarak ne kanal hangi gerekçeyi gösteriyor???
ben ilk bir kaç bölümü dışında izlemedim ama yine de işlediği konuyu bildiğim için kaldırılmasın derim...
ama devam ederse de bazı dikaktsizliklerin tekrarlanmamasını dilerim.(örn; bir sahne önce ölen insanın yeniden ortaya çıkıp yeniden ölmesi, yokluk zamanı ahırda süt sağan kadının ellerinde fransız manikürü olması ...vb...)

özgür_keremcem
24-03-06, 20:07
bencede kaldırılmamalı çok güzel bir dizi

şirin baba
25-03-06, 08:33
kırık kanaklar bitmeli çünkü AŞK OYUNUYLA aynı zamana geliyor

cann2366
25-03-06, 09:28
kalksın diyenlere sesleniyorum diziyi izlemenizi istemiyoruz sizin gibi hiç bir şeyden anlamayan kültürsüz insanlar diziyi izlerse dizinin anlamı kalmaz çok korktuğunuzu biliyorum çünkü geçen hafta ve bu hafta aşk oyunu reytinglerine bakarsak aşk oyununun kitlesi 5 milyon düşmüş ve kırık kanatlarında 5 milyon artmış

avrilcansu
25-03-06, 10:14
bence bitmemeli çok güzel bir dizi

ama bence başka bir güne alınmalı ne biliyim salıya fln

BG22
26-03-06, 00:54
bana fark ettmez cünkü seyretmiyorum!

Ezgi Elçin
26-03-06, 14:53
ya bencede yetmez

gülpembe
26-03-06, 18:43
ewet bencede yayından kaldırılmamalı, çok hoş bir dizi. hatta aşk oyununu bile bıraktım sırf kırık kanatları izleyebilmek için yazık yahuuu

Arkadaşım ben de KIRIK KANATLAR çarşambaya alınmadan önce gayet güzel bir şekilde ikisini de izleyebiliyordum.Ama çarşambaya alınınca ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda kaldım ve tabiki de KIRIK KANATLAR'I seçtim :P Ve şimdi gelmiş ''diziyi kaldırıyoruz'' diyorlar :hıh :img-cray: kesinlikle böyle bir şey yapmamalılar.LÜTFEN BÖYLE HARİKA,KALİTELİ BİR DİZİYİ KALDIRMAYIN :img-nyam: ;)
ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA...

CHICULATA
26-03-06, 19:47
Bu Dizi Kaldirilmamalii..!!!
Bu Dizi Simdiye Kadar Gordum En Guzel Dizi..!!!
Kaldirilmasin..

dizimakinası
26-03-06, 19:53
tabiki kaldırılmamalı bunun için zaten bütün çabalarımız bütün arkadaşların kırık kanatlarıın forumuna gelip bize destek vermelerini bekliyoruz hayatımda hiç bir diziden bu kadar etkilenmedim daha önce hiç bir dizi için günleri hatta saatleri saymadım dahada önemlisi hiç bir dizi yayından kalkmasın diye bu denli savaş vermedim ve benim gibi düşünenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok bilmem bu anket için yeterli bi açıklama oldumu gerisini siz düşünün ÇARŞAMBA AKŞAMINIZI KIRIK KANATLARA AYIRMAKLA HİÇ BİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ AKSİNE ÇOK ŞEY KAZANIRSINIZ NELER KAZANABİLECEĞİNİZİ HAFTALARDIR FORUMUMUZDA TARTIŞIYORUZ HAYDİ HERKES KIRIK KANATLARI İZLESİN

CHICULATA
26-03-06, 19:54
bende iki dizi arasinda kalmistim ve kirkkanatlarii sectim ve hic pisman degilm bu dizi yayindan kaldirilmasin..!!! gordum en guzel dizi simdiye kadar..

SNT
27-03-06, 10:52
ben inanın anlamıyorum.dizi başladığından beri yayından kalkıyor kalkıcak diye haberler alıyoruz.ben bile bu haberleri almaktan yoruldum.peki ya dizi ekibi onlar ne yapıyorlar acaba?bu psikolojiyle herşeye rağmen kaliteyi ortaya koyuyorlarlar ya,hepsini tebrik ediyorum.helal olsun onlara.bizim insanlarımız susmayı tercih ediyorlar artık bundan eminim.diziyi seviyoruz ama kaldırılıcak dendiğinde az insan tepki veriyor.ben izleyici olarak tepkimi kanald yetkillilerin e bildirdim perşembe günü mail attım .gelen cevap beni çok mutlu etti.ilgiden dolayı teşekkür etmişlerdi ve dizinin yeni bölümleriyle devam edceğini bildirmişlerdi. ama bugün yine kaldırılacak,bitecek haberlerini alınca yine çok üzüldüm.yeter artık böyle bir diziyi reyting denilen,ki ne kadar sağlıklı olduğu şüpheli ölçek (ben canavar diyorum )yüzünden kaldırırlarsa vicdanları sızlasın diyorum. ne olur yetkililere üzüntülerini bildirmeyenler bildirsinler...

Editor029
27-03-06, 12:22
Kırık Kanatlar dizisinin yayından kaldırılması tarihimize ve gençliğimize vurulmuş bir darbedir. Bizler bunun olmasına müsade etmemeliyiz....

Flora
27-03-06, 12:30
Bende elimden geldiğince mail atıyorum ama bi cevap vermediler bana.Verdikleri kişilerin hemen hemen hepsine de aynı maili gönderiyorlar.Kanal dan biri çıksın.Adam gibi bi açıklama yapsın.Böyle olmaz ya.Bize de yazık

gülpembe
27-03-06, 13:59
Yeter artık bir karar verilsin.Tabi bu karar dizimizin kalması yönünde olsun :img-angel Sıkıldım ben artık bu kaldırılacak meselesinden :img-sorry NE OLUR DİZİMİZİ RAHAT BIRAKINDA SENARYOSUNA GÖRE GÜZEL BİR ŞEKİLDE İLERLESİNNN!!!!!!!!! :img-kiss:

asia
28-03-06, 14:44
Oy kullanmama rağmen nedense yorum yapamamıştım.Günlerdir uğraşmalarımız,çabalarımız hep Kırık Kanatlar için.Yinede feda olsun.Yılın en başarılı,en seviyeli,en duygulara hitab eden dizisi.Geleneksel olarak yıllardır halkın oylarıyla verilen Altın Kelebek ,yılın dizisi dalında ve en iyi kadın ,en iyi erkek oyuncu, dallarında adresini Kırık Kanatlardan yana doğru kullanmak zorundadır.Ondanda ötesi hak etmektedir.Bunca yozlaşmışlık bunca kalitesizilk barındıran ekranlar gerçek starını seçmelidir. oda gerek teknik ekibi,gerek oyuncuları,gerek yönetmeni ile hatta sonuna kadar destekleyen vefalı izleyicisi ile Kırık Kanatlardır....İnandığım birşey varsa oda Altın Kelebekde dizimizden esirgenen ilginin haklı olarak ortaya çıkacağıdır.

c@nDy
28-03-06, 14:54
nerde saçma sapan dizi var onlar hala ekranlarda ama kırık kanatlar gibi kaliteli diziler neden kaldırılıyo ?? ben ce kesinlikle devam etmeli. :hıh

Çanakkale83
29-03-06, 18:15
Benim yılaardan beri dikkat ettiğim bir şey var ama ne derece doğru bilemiyorum. Çok eskiden benim çok sevdiğim ve en çok izlenen bir dizinin reklamlarını beklerdim her hafta. Pazartesi yayınlanıyordu ve cumartesiden ekranın karşısına geçer reklamını beklerdim ama bu dizi yerine çarşamba günü yayınlanan başka bir dizinin reklamları sürekli olarak yayınlanıyordu. Tabi nasıl sinir olduğumu tahmin edersiniz. Bu günde yine dikkat ediyorum aynı şekilde devam ediyor. Düşünüyorum da reklamın amacı nedir sizce? Bir ürünün(buradak ürün dizi) tanıtımını yapmak satışını arttırmak vs vs.....Dizilerinde izlenme oranlarını artırmak amaç olmalı değil mi? Kırık Kanatların reklama ihtiyacı yokki zaten yeterince izleniyor..........ama genede kanal d sanki bizimle inatlaşıyor bu kadar da olmaz. Dizi kesinlikle devam etmeli...

foerdem
29-03-06, 19:53
tabiki devam etmeli

yılmaz
29-03-06, 22:22
höffffffffff yaaaaaa allahım ne yapsınlar yaaaaaa dizi 13 bölüm olarak çekilmiş zati yani kesmiyorlar devamı yok ne yapsınlar zaten dizi yazın çekilmiş farkınadysanız hava hep açık dizide ama işşallah mehmete yeni rol teklifi gelir ben onuı şok şefiyom şoyrada öşlüyom yaw hııııııııııh hıh :img-cray: neyse hadi öptüm byeeeeeeeeeeeee

keremcem d
30-03-06, 09:01
yaw kaldirilmazin cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook süper bir dizi cemal nazli nevzattttttt ayseeeeee ber hakman(eskiden)zeynepo yunus hepsini cooooooooooook seviyorum bitemsin cok müthis bir filim neden bitiyorki???????????

sweet_sinem
30-03-06, 20:34
bence güzel dizi yayindan kaldirilmasin lütfenn :icon_whis

betush
31-03-06, 14:45
Hayir Dizi Kaldirmayin

belize
31-03-06, 14:52
Diziyi kaldirmasinlar...

aYbuSh
31-03-06, 15:06
Bencede kesinlikle kaldırılmamalı çünkü çok kaliteli bir dizi bende çok merak ettim kaldırılması diyen arkadaşları umarım kanald artık düzgünce reklamını yapmaya başlar ve dizi hakettiği yerde olur ve devam eder....

özgür_keremcem
31-03-06, 15:25
dizi izlenmiyo olabilir fazala ama izleyenlerde saygı duyalımmmmm

ALAN
31-03-06, 21:02
bence çok güzel bi dizi bitmemeli bitirmesinler çok yazık olur.böyle güzel bi dizinin yayından kaldırılması çok üzücü olur kırık kanatlar devam etmeli

ama bi yandan da düşünüyom da savaş bitti ne olacak bundan sonra diye.bitirseler de (bitmemesi dileğiyle)anlamlı bitirsinler bence. :img-fullm

keremcem d
01-04-06, 10:22
bitememeliiiiiiiiiiii cok süper bir dizi reyting kurbani olmamamli

zeytinusa
01-04-06, 17:45
KanalD yoneticileri bunu aliskanlik haline getirdi malesef..
ilk defa kurtulus savasini bukada guzel isleyen bir dizi yapiliyor.
kac haftadir ekrana kitlenip izliyoruz.simdide yayindan kaldiriliyor.
Daha oncede basladigimiz bircok diziyi yayindan kaldiran Kanal D yoneticilerini kiniyorum...Neye gore Karar veriyorlar anlamadimki.

angiie
02-04-06, 16:30
Bence kesinlikle kaldırılmamalı. Daha Ne kadar oynadı ki zaten dizi ekranda o kadar çok slikon dizi varken böyle gururla izlediğimiz bir dizinin yayından kaldırılması gibi düşünce hiç hoş değil. Oyuncular bir kere okadar benimsemişler ki rolleri başka bi yerde gördüğüm zaman sanki yabancıymış gibi gelio bana. Cemal ve nevzat sanki sivil değil benim için. Bütün değerlerimizi o kadar güzel harmanlamışlar ki. Fragmanı izlerken bile gözlerim yaşarıyo. Umarım böyle güzel bi dizi yayından kaldırılmaz.

diziküpü
02-04-06, 23:12
tabiki yeterli değil çok kaliteli bir dizi devam etmesi gerekiyor

gaby
02-04-06, 23:21
bu dizinin kalkmaması için ben dahil birçok arkadaşım çok çabaladık bu süreçte benim en sinir olduğum şey karşınızda muhattap bulamamak oldu adamlara diyoruz ki nolcak kaldırılcak mı dizi biz beyeniyoruz kaldırılmasın... adam diyo ki yayın akışımız www...... bilmem ne zıkkımdadır hadi ya bende salaktım bilmiyodum
çıkıp adam gibi tvye bu dizi tutmuyor biz verdiğimiz parayı çıkaramıyoruz reklemda yaptık ama olmuyor(ki bu yalandır dizi tutmasın diye çok çabalamışlardır)ben anlayışla karşılardım peki derdim çocuk kandırıyorlar sanki

beyonce_lili
03-04-06, 12:03
bu dizi kalkmaz arkadaslar ya kendinoizi uzmeyin...

*orly*
03-04-06, 13:01
dizi izlenmiyormuşşmuşş seyirci sayısı azmışmışş :img-fie: yukardaki sonuçlarr nee pekiii dizi izlenmioda niee kırık kanatlar sevenlerii böyle bir uygulama başlattıı benn kaldırılma sebeplerininn bunlar olduğuna inanmıyorumm inanmıcamdaa :img-fullm zaten amaçlarına ulaşamadılarr KIRIK KANATLAR dizisi kaldırılamaz kaldırılmayacakta zatennnn :img-meeti bununn gerçekleşmesinii sağlayann tümm herkesedee çookkk teşşekkürrrr.... :img-clapp bidee evet kaldırılsınn diyenleree bi sözümm varrr diziyii mademm sevmiosunnn izleme kardeşimmm geliptee burdaa çamurr atmayaa kalkışmaaa bizimm işimizee karışmmaa :fighting2 gerçii attıın çamurlaraa kendinn düştün ama :img-black :img-haha:

adyge55
03-04-06, 15:13
benim için farketmiyor çünki fazla izlemediğim bir dizi

adyge55
03-04-06, 15:19
benim için farketmiyor çünki fazla izlemediğim bir dizi

adyge55
03-04-06, 15:20
benim için farketmiyor çünki fazla izlemediğim bir dizi ama fazla izlenmiyor diyede bir dizi kaldırılmamalı

elif35
03-04-06, 18:57
dizi güzel mi değil mi bilmiyorum ama bence artık kaldırılsın

alperim
04-04-06, 10:41
kesınlıkle kaldırılmamalı benım en cok kızdıgım dızıyı ızlemeyen ınsanların yorum yapmaları oyuncuların performansını konusunu çekım kalıtesını bılmedıgınız bır dızının sadece sız ızlemıyorsunuz dıye yayından kalkmasını savunmak nasıl bır mantıktır anlamıs değilim

şirin baba
04-04-06, 13:59
sen 1 nisanın milliyet gazetisini alıp okusaydın AŞK OYUNUNUN reytingini görürdün ayrıca kırık kanatların düşüşünü istediğiniz kadar uğraşın kırık kanatlar bitecekkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sbuffy
04-04-06, 15:08
kanal d çemberimde gül oyadan yola çıkarak bu dizinin de istedikleri kadar reyting almayacaklarını çok iyi bilmeleri gerekirdi.şimdi reytingler yüzünden diziyi kaldırıyoruz demeleri seyirciye saygısızlıktan başka birşey değil.keşke reyting kaygısı olmayan bir kanal olsa ve bu tarz kaliteli yapımlar yapsalar bizde rahat rahat seyretsek.

*duygu*
05-04-06, 08:13
benim için farketmez çünkü aşk oyununu izliyorum

kale
05-04-06, 08:26
Arkadaslar biz de ask oyununu seviyoruz neden polimige girdiginizi anlamadim.
KIRIK KANATLAR bitmez...

Rabish
05-04-06, 11:36
Ben bu diziyi izlemiyorum ama gozlerim kapali bir Cagan Irmak yapiminin mukkemel oldugunu bilirim ;)
Ustelik konusu cok guzel oyuncularda oyle, bence kesinlikle ve kattiyen kaldirilmamali ..

asyustan
05-04-06, 14:38
bu Ülkede güzel ve kaliteli işler çabuk bitiyor nedenleri tartışılır tabi !
ancak kesinlikle kalkmaması gerektiğini düşünüyorum ..
şu ana kadar izlediğim en kaliteli ve konusu itibariyle bize hitap eden bir dizi ..
yani şu anda ekranlardaki diğer dizilerden farklı .. farkıda sıradan bi senaryoya sahip olmaması .. :img-yes:
Bende kesinlikle katılıyorum size. Mükemmel bir dizi ve zevkle izlediğim dizilerden bir tanesi çok güzel. Yayıldan kalkarsa çok üzülürüm

tuba01
06-04-06, 12:34
Merhaba Arkadaslar!!!!!!!!
Bence KIRIK KANATLAR yayindan kalkmamali cünkü cok seveni var ve cok kisi izliyor bu diziyi, ben anlamiyorum kanal d'nin bu diziye neden kaldirmaya calistigini bence devam etmeli hem daha kötü diziler var onlari kaldirsinlar..........

criss
06-04-06, 18:53
ya bukadar güzel bi diziyi yayından kaldırmak için hiç bir gerekçe geçerli olamaz kesinlikle gerekçeleri yeterli değill!!!

ssvshy
06-04-06, 19:15
arkadaşlar bu dizi kesinlikle kaldırılmamamlı bugüne kadar tarihimizi bu kadar güzel ve akıcı anlatan kaç dizi yapılmıştır savaşın gölgesinde yaşanan aşkları anlatan kaç dizi var

keremcem d
06-04-06, 20:22
hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalkmazin bayiliyorum bu dizyie cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kkk güzel

yaw sacma sapan diziler giriyor devreye ama kirik kantlari kaldirmak istiyorlar diyelim alles klar almanya cok sacma bir filim ama kaldirilmali felan diyen yooook

Nisanda
07-04-06, 14:11
kesinlikle hyr!

tv´de o kadar sacma dizi warken en kaliteli dizileri kaldiriyorlar.
Bizlerle ugrascaklarina gitsinler önce sacma dizileri yayindan kaldirsinlar.
bir örnegin besikkeltmesi (böyle´di galiba ismi) dizi o kadar sacma ki
bittigi halde halan terkrarlari war.
Bu dizi Kurtulus Savasini anlatan bir dizi we gayet kaliteli.
Diger diziler tutmayinca´da cok dizi war diye isyan ediyorlar,cok dizi warsa
o zaman hergün tv´yi actigimizda yeni bir dizinin baslicagini
görmeyelim,yapmasinlar o zaman sacma olanlari kaldirip kaliteli dizileri yayinda
biraksinlar!

KelebeQ
07-04-06, 14:36
Bence çok kaliteli bir dizi =) Maalesef ilk bölümden beri izleyemedim...
Ama dikkatimi çekmisti.. Bu dizi için Ask Oyunu'dan vazgeçtim, artik Kirik Kanatlar izlicem.. ;)

Kesinlikle devam etmesi gerekiyor..!

tubiii
07-04-06, 16:39
gerçekçi olmayan saçma bi kurgu üzerine yayımlanan dizilerin reyting rekorlorı kırması gerçekten çok acı. kırık kanatlar gibi bi dizinin televizyondan alınmasını istemiyorum bence biraz daha gerçekçi düşünmek gerekir sizce de fazlasıyla sıkmadı mı zengin çocuk fakir ama gururlu kız dizileri? dikkatli bakın tvdeki dizilerin konusuna; hepsi birbirinin aynı ve bi noktadan sonra hepsi fazlasıyla saçmalıyor. Yayından kaldırılması gereken okadar cok dizi varken Kırık Kanatlar ve bunun gibi dizilere sahip çıkalım

BÜYÜK SESSİZLİĞİN SESİ OLALIM ............

CHICULATA
07-04-06, 22:50
gerçekçi olmayan saçma bi kurgu üzerine yayımlanan dizilerin reyting rekorlorı kırması gerçekten çok acı. kırık kanatlar gibi bi dizinin televizyondan alınmasını istemiyorum bence biraz daha gerçekçi düşünmek gerekir sizce de fazlasıyla sıkmadı mı zengin çocuk fakir ama gururlu kız dizileri? dikkatli bakın tvdeki dizilerin konusuna; hepsi birbirinin aynı ve bi noktadan sonra hepsi fazlasıyla saçmalıyor. Yayından kaldırılması gereken okadar cok dizi varken Kırık Kanatlar ve bunun gibi dizilere sahip çıkalım

BÜYÜK SESSİZLİĞİN SESİ OLALIM ............

bencede yaa bende hiic anlamiyom bende sana katiliyorum arkadas bütün diziler birbirlerine benziyor ve hepsi sapitiyor.. bu dizi bambaska cok güzel kanald ye de cok kiziyorum hicc reklamini iyi yapmiyor bu diziye reklam
gerekmes ama son gun hep reklamini gosteriyorlarr daha vazla olabilir..

montania
08-04-06, 00:06
Yaa üff neden bitirmeyi düşünüyorlar ki bence süper bir dizi yaa. Mutlaka devam etmesi lazım. Yeni sezonun en iyi dizilerinden.

sarp ım aşkım
08-04-06, 19:32
Yaa üff neden bitirmeyi düşünüyorlar ki bence süper bir dizi yaa. Mutlaka devam etmesi lazım. Yeni sezonun en iyi dizilerinden.

sana kesinlikle katılıyorum montania

**Tugce**
08-04-06, 22:02
Kesinlikle ve kesinlikle kalkmaması lazım.Konusu çok güzel ,oyuncular çok yetenekli.E,daha ne olsun.Devam etmesini istiyorum...

gul_solmaz
08-04-06, 23:16
Giyim, oyuncular, camera, sarki super!
Fakat su kahrolasi senaryo duzgun degil, koca kurtulus savasini o 3 kizin etrafinda izliyoruz, baska bisey yok. Yani cok kisi birseyler ogrenmek icin bakiyor ve cocuklarina baktiriyor.
Boyle devam edecekseler bitsin derim, ama yinede guzel dizi. Degisik duygular veriyor sehircisine...

angiie
09-04-06, 12:28
Bu dizi türk milletinin dönüm noktası olan bir konuyu işliyor. Ve bunu çok güzel yapıyor. Oyuncularla birlikte okadar iyi birşey çıktıki ortaya diziyi izlerken kendimi gerçekten o zamana aitmişim gibi hissediyorum. Bence konusu ve oyuncuları bu kadar kaliteli olan bir dizinin kaldırılması söylentisi bile gerçekten içimi acıtıyor. Hani her yerde diyolar ya. LÜTFEN KANATLARIMIZI KIRMAYIN.

keremcem d
09-04-06, 13:18
b-i-t-m-e-s-i-n

c---o-o-o-.o-o-.o-o-o-k güzel bir dizi lütfen bittmesinnnnnnnnnnn

ada_ela
09-04-06, 16:48
tabikide kalkmasin turkiyede bole donem dizisi kac tane yapiliyo zaten yapilanlarin omrude kisa suruyo örn: cemberimde gul oya
kesnlikle devam etmeli etmemesi icin sebep yok bence eminim kanal d den baska bi kanal alabilir bu diziyi, we seneyede devam edebilir. bikere konusu cok genis 13 bolumde bitck gibi diil ,kadrosu cok guzel herkesin zevkle izleyecegi kisiler oynuyo,seyirciye resmn dizinin icine cekiyo ve ordaki olaylari, duygu yogunlugunu seyirciye cok basaili bisekilde yasatiyo...e daha ne olsun artikkk.......

zynp92
10-04-06, 10:55
Kesinlikle kaldırılmamalı , bu kadar güzel bir diziyi kaldırma düşüncesi bile saçmalık

Nisanda
10-04-06, 12:30
Arkadaslar duyduma göre dizi aslinda 13. bölümlük müs.
13. bölümlük anlasmislar diziyi uzatmaya bakiyorlarmis ama
13.bölümlük anlastiklari icin uzatamiyorlarmis.
Dogrumu bilmiyorum ama öyle duydum :icon_roll

mademoiselle
10-04-06, 12:47
nisanda;
13 bölüm kanaldyle anlaşmaları varmış.ondan sonraki bölümler için ya kanald,ya diğer kanallarla anlaşacaklarmış eğer kanal bulunmazsa da en kötü ihtimalle bu tarihimizi anlatan mükemmel diziyi dvd olarak yayınlayacaklarmış.Avşar yapım bu kadar duyarlılık gösteriyo bu diziye ve hepsi bizim çabalarımızın desteklerimizin sonucu.
yani en az 20 bölüm çekilecekmiş. eğer hala beğeniliyorsa gelecek sezonda devam edecekmiş. dediğim gibi herşey bize bağlı.lütfen bu nedenle, dizimizin devamı hala reytinglere bağlıyken bu konuda çalışmalarımıza bu diziyi izleyen herkes katılsın.ne kadar çok olursak ,ne kadar çok kişi desteklerse dizinin devam ihtimali hatta gelecek sezon da devamı o derece artar.
diğer kanallara dizimizi kendi kanallarına almaları için(atv,trt,show tv),sponsorlara(dizimize sponsor olmaları için),kanaldye(fragmanı daha çok yayınlaması konusunda ve sponsorlardan gelen mailleri onlara ulaştırmak için) ve sesimizi duyurabilecek her yere mailler atalım. maillere 'kırık kanatlara destek olmak için iletişim bilgileri' bölümünden ulaşabilirsiniz. ayrıca orada gönderebileceğiniz mail örnekleri de mevcut.

bu arada şükrü avşar'ın dizinin en az 20 bölüm süreceğiyle ilgili röportajına 'kırık kanatlar' bölümünün 'basında çıkan haberler' başlığından ulaşabilirsin...
bir de bu yazım buraya uymuyorsa moderatörlerden özür dilerim ama soru sormuş yanıtsız kalsın istemedim:)
hepinize sevgiler

_dımple_
11-04-06, 18:17
TABİ Kİ KALDIRILMASI İÇİN GEÇERLİ BİR SEBEP YOK kaldırılırsa çook yazık olur. Televizyonlarda onca saçma dizi varken neden kırık kanatlar kaldırılıyor. Kaldırılıyorsa çook yazık olur. Tarihimizi konu alan tek dizi kırık kanatlar çünküüü....... :img-cray:

ırmaknil
13-04-06, 17:35
asla asla asla kaldırılmamalı bu kadar iyi oyuncu kadrolu bir dizi herhalde yoktur hepsi birbirinden yetenekli oyuncular sanki diziden çok film tadı var

dizimakinası
14-04-06, 13:38
sevgili site yöneticileri buraya kırık kanatlarla ilgili bir anket koydunuz çok teşekkürler bu bizim başlattığımız kampanyaya çok yararı olan bişey oldu ama artık bu anketi kaldırsanız çok iyi olur çünkü dizimizin böyle bi tehlikesi kalmadı yani dizi kaldırılmıyor bu forumumuzu ziyaret edenlerin hepsi biliyo kanatlanan bişey bence bu anketin burda durması biraz gereksiz affınıza sığınarak söylüyorum tabi

keremcem d
14-04-06, 14:23
bu hafta kirik kanatlarin reytingleri oldukca süperdi bence bu reytinglerden sonra ve bizim bu kirik kanatlara hayranligimizdan sonra kirik kanatlar dizisinin kaldirilmamasi gerekiyor

cemal_fan
15-04-06, 14:22
Eğer Kirik Kanatlar Gibi Muhteşem Bi Dizi Yayindan Kaldirilirsa Dicek Söz Yoktur Yaniii

peroni
15-04-06, 16:46
Reyting almayan dizilerin yayından kaldırılması kanallarda sıkca rastlanan birşey. Kendilerince haklılar belki de...Kanal D malesef bu konuda biraz daha katı.

Kırık Kanatlar'ın dönem filmi olması dışında kaliteli bir yapım olması da yayınlanmasını gerektirir bence. Hiç reyting almasa da, izleyen 3-5 kişi dahi olsa yayınlanmalı.(ki izleyicisinin olduğuna inanıyorum).

Böylece insanlara arz-talep meselesi diyerek saçma sapan programlar izletmek yerine, kaliteyi seçme hakkı da tanımış olurlar.

Reyting cihazları gerçeği ne derece yansıtıyor o da tartışma konusu... Bu işlerin birazcık içinde olan insanlar , bu cihazların hangi bölgelerde olduğunu da bilirler.

Soru şu ; biz kimlerin tercihini izlemeliyiz???

hilal__
15-04-06, 19:38
Bunu bizlere neden yapiyorlar anlamiyorum bukadar güzel biri dizi ve icinde bize anlatilacak bir cok konu da yer aliyor.
Kirik kanatlari kaldiracaklari yerine belali baldiz gibi sacma dizileri kaldirsalar daha iyi olmaz mi sanki vallah ben bu dizinin kaldirilmasini istemiyorum ve Herkesin destek olmasini istiyorum..Ya harika bir dizi ya ben hollandadan yaziyorum ve benim okadar cok bu diziye bakan arkadasim var ki inanamazsiniz.Bir de rating az diyorlar olamaz yaaa lütfen yalvariyorum bu siziyi kaldirmayin

Sevgilerimle

Hilal

Flora
15-04-06, 19:44
Kesinlikle ve kesinlikle kalkmamalı.Benim sürekli olarak takip ettiğim iki dizi var.Biri Beyaz Gelincik diğeri Kırık Kanatlar.Eğer kalkarsa çok üzülürüm.Kesinlikle kalkmamalı.Umarım Kanal D yönetimi böyle bir hataya düşmez.

zambak
16-04-06, 02:08
Bu başlığı okuyunca çok üzüldüm, inşallah yayından kalkmaz, gerçekten her yönüyle sezonun en iyi dizisi, ancak dizilerin çok fazla olması nedeniyle bir dezavantaj yaşadı, diğer dizilerden sonra yayına girdi o nedenle sanıyorum günü biraz oturmadı, örnek olarak ben çarşmba aynı güne yanık kozayı izliyorum ve iki dizi çakışıyor, iki kanalı birden izlemeye çalışıyorum ya da k.kanatların tekrar bölümleine bakıyorum, lütfen çok güzel bir dizi, belki p.tesi konulsa daha iyi olur.

angiie
16-04-06, 12:32
yaptığımız onca şey bi işe yaradı heralde. Yani 13 bölüm olarak çekilcekmiş ama 20 ye çıkabilirmiş. Biraz daha gayret edelim. Bu arada dizi oyuncularının resimlerini bulmakta zorlanıyorum. Bana yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler

kobanxone
16-04-06, 14:32
tabii ki yayından kalkmasın, millet korelilerin yaptığı Denizler İmparatoru ile bu zavallı-ilkel dizi arasındaki farkı görsün de dünyada kimseye nasip olmayan tarihi zenginliğe sahip bir milletin-uygarlığın tarihinin oldukça önemli bir dönemini nasıl böyle ucube bir dizi ile canlandırırlar görsün.

istanbulspence
16-04-06, 22:21
Reyting almayan dizilerin yayından kaldırılması kanallarda sıkca rastlanan birşey. Kendilerince haklılar belki de...Kanal D malesef bu konuda biraz daha katı.

Kırık Kanatlar'ın dönem filmi olması dışında kaliteli bir yapım olması da yayınlanmasını gerektirir bence. Hiç reyting almasa da, izleyen 3-5 kişi dahi olsa yayınlanmalı.(ki izleyicisinin olduğuna inanıyorum).

Böylece insanlara arz-talep meselesi diyerek saçma sapan programlar izletmek yerine, kaliteyi seçme hakkı da tanımış olurlar.

Reyting cihazları gerçeği ne derece yansıtıyor o da tartışma konusu... Bu işlerin birazcık içinde olan insanlar , bu cihazların hangi bölgelerde olduğunu da bilirler.

Soru şu ; biz kimlerin tercihini izlemeliyiz???
dediklerine biliyorumki kendinde inanmıyorsun peroni bir kanal sahibi olursam senin özellikle genel yayın yönetmeni olmanı isterdim bak şimdi ne kadar istedim peroni ya : ] özellikle şu 3 5 kişi hali
böyle bir ideale sahip olman istatistik bakımdan damgasını vurdu hani karara : ]ben soruna karşılık vermek isterdim peroni ama biz tercih etmenin ne olduğunu bilmiyoruz bunun için de hiç kimse bir şeyleri tercih etmiyor sadece şıkların üzerinde o piti piti karamela sepetini saydırıp bir şeyleri çıkartıyoruz kalan kurtuluyor
kırık kanatlar mı onda müdahele edilmese bir mızıkma durumu görecektik ama pankartlar hiç inmedi ben de her gördüğümde budur ya deyip bir heyecanlandım budur ya

Hilo
18-04-06, 12:29
Hayirr tabiki hayiirr bu kdr kaliteli bir dizi nasil kaldirilir ya diger diziler gibi sacma sapan diil

INTEGRAL
19-04-06, 03:09
Bence farketmez. İzlemiyorum o diziyi. Zaten Tarihi filmlerde aşk teması işlenmesini tarihe saygısızlık olarak görüyorum. Konu aşk temasına odaklanıyo tarih arka planda kalıyo

Kumral_Kiz
20-04-06, 09:25
bence fark etmez cünkü bakmiyorum!!!! ama bakanlar icin de üzülürüm biterse cünkü gercekten cok sevilen bi dizi herhalde !!!

Antialiye
20-04-06, 15:43
Seyretmiyorum diziyi ama bir iki yanlışını duydum.Anlamadığım konu şu bu kadar izleyeni varken neden kaldırılıyor.Aliye gibi diziler dururken

faithfulover
20-04-06, 21:22
yani evet nasıl bi mantıkla beğenilmez ki arada saçma ya da aksak yönleri oluyo çünkü çok zor bir yapım.basit bir sitkom deil ki.ama bu diziye karşı o kadar insan var ki mesela ülkücüler.onlar tabi at gözlüğüyle bakıyolar.gerekçeleri hristonun iyi türk askerinin kötü gösterilmesiymişmiş.

Hilo
21-04-06, 11:22
Hicte bile müthis ötesi bir dizi.
Ayrica tarihin icinde bir ask öyküsü daha güzel ne olabilir??
Diger diziler hep ayni ask...Kavusamiolar ama asiklar..yok su oluyor yok bu oluyor...Bu biraz degisik ve neden birbirlerine kavusamadiklarida baska.Hep aile izinvemio filan diil bu dizide!!Acikcasi bende bu diziyi kiniyorum diyenlerin türklügünden süphelenirim dogrusu...

İNTİZAR
21-04-06, 13:37
Hayiiir Ya Kaldirilmamali Acaba Kaldirilmali Diyenler Neye Dayanarak Kaldirilmali Diyolar? Geçmişlerine Hiçmi Saygilari Yok Bu Insanlarin? Ayrica ülkemizde O Kadar çok Mafya Ve Aşk Furyasina Kapilan Dizi Varki Bu Dizi Bütün Bunlarin Arasindan Adeta Bir Güneş Gibi Doğduu......

Darille
21-04-06, 22:19
Bence kaldirilmasin !!Ben Ask Oyununa baktigim icin o diziye pek bakamiyorum ama sonuna yetisebiliyorum !!! Ama gercekten guzel bir dizi !!

purna
22-04-06, 09:05
dizi devam karARI almıs devam ediyormus

elif35
22-04-06, 18:41
Bu Diziyi Izlemediğim Için Fazla Bişey Diyemicem
Ama Yeter Artik Kaldirilsin Bu Diziden Iyi çok Dizi Var
Bikkinlik Geldi Artik Kaldirilsin

conbanda_dnz
22-04-06, 18:55
Ne demek akldırılsın elif 35 sen bu diziden bıkkınlık geldi daha güzel diziler var diosun heralde aşk oyunu falan izliosundur sn bu diziden bıkyığına göre tarihimizi hiç önemsemiyosun bu hayatta niçin varsın sanıyosun bu ülke topraklarda nasıl yaşayabiliyosun tabikide bize böyle bir gelecek bırakmak uğruna binlerce şehit veren ordumuza ama bu dizi bunu anlatıyor ama eğer bu diziden bıkkınlık geldiyse demekki bunca dökülen kanı önemsemiyosun demek sen o şehitleri hiç düşünmüyosun Bu vatanı anlatan gördüğüm en güzel film bu sen izlemeyebilirsin izleme ama izleyenlere de saygı duy kaldırılsın da ne demek biraz bize saygı duy.

sabis
22-04-06, 19:10
bu dizi sıradan bi dizi değil.hiç olmazsa onun hatrına kaldırmaları yanlış.yeni nesli aydınlatacak böyle kaç tane yapım var? üstelik kesinlikle çok güzel bir dizi gerek oyuncu kadrosunun kalitesi gerek diğer öğeler açısından. bu yılın dizisi kesinlikle kırık kanatlar! hem reytingler 70 milyonun seçimini belirtmediğine göre(son çıkan hileli reyting raporları da bu görüşüme somut bir kanıttır) reytingler bahane edilemez.kesinlikle bu dizi çok izleniyor...
son olarak bu ülkenin olumlu akıbeti için kırık kanatlar ve bu gibi yapımlar daima hiç bir gerekçe bahane edilmeden desteklenip ,diğer dizilerle aynı kulvarda görülmeyip, aynı kefeye konulmayıp sonuna kadar yayında kalması sağlanmalı.milli duygulara değer veren kanalımız(!) bu hassasiyeti gösterecektir diye umut ediyoruz!
Mademoiselle, bana söyleyecek tek bir kelime bile bırakmamışsın. Sana aynen katılıyorum! :happy0064
Böylesine güzel ve tarihimizle o dönemlerin masum aşklarının harmanlandığı bir dizi elbette bazı kesimleri o veya bu nedenle rahatsız edecektir, o nedenle mutlaka kaldırılmasını isteyenler de vardır zaten bu da dizimizin nitelikli ve boş bir dizi olmadığının en büyük göstergesidir!

ırmaknil
22-04-06, 19:18
sen türk değilsin herhalde!
şimdiye kadar hayatımda izlediğim en güzel dizidir kırık kanatlar
saçma sapan zengin kız fakir oğlan durumları yok
kendinden utanmalısın!bu dizide tarihimiz var en önemlisi yüce atamız var
bizim geçmişimiz var onlar olmasaydı eğer sende olmayacaktın bunu aklından çıkarma ve özür dile tüm izleyenlerden
bu dizi asla kaldırılmamalı vede kaldırılmayacak zaten!..
bir defa oturda izle kırık kanatları elif35 izlede kendinden utan!!!
her izleyişimde resmen ağlıyorum hem oyuncular mükemmel,hepsi rolünü muhteşem yapıyor,bir film bile kırık kanatlar kadar güzel olamaz...

keremcem d
22-04-06, 19:33
Bu Diziyi Izlemediğim Için Fazla Bişey Diyemicem
Ama Yeter Artik Kaldirilsin Bu Diziden Iyi çok Dizi Var
Bikkinlik Geldi Artik Kaldirilsin

tabii senin düsünsen saygi duyariz ama ne demek ya bu?????????bundan daha iyi bir dizi olamaz ki cünkü bu süper!!!!!!!!

ırmaknil senin dedigin herseye katilioyrum yaw!!!!!!!cok duygusal ,heyecanli her sey avr icinde.......hangi dizi kirik kanatlardan daah iyiymis söylermisin lütfen???

moon_rose
22-04-06, 20:46
izlidiklerim en iyisi diyebilirim ayrıca konusu itibariylede hepimizi ilgilendiriyor.kaldırılmaması taraftarıyım...

ederiya
23-04-06, 11:27
lütfen iğrenç yazıpta yorum yapma yorumunu bu şekilde yapma çünkü biz açk oyunu gibi saçma sapan dizilere böle demiyoruz iğrençç kaldırılsın demiyoruz demekki senin içinde saygı olmayınca biz ne yapabiliriz sana saygı dersi mi verelim tek sen deilsin senin gibi kaç kişi var daha ben sadece uyarı yaptım yoksa sizinle ne işimiz olacak

gulseven
23-04-06, 12:30
iğrenç bi dizi diyenlere bişey demek istemiyorum.diyeceklerim vardı ama vazgeçtim birden.şu anda sürekli takip ettiğim 2dizi var.ama asla kaçırmam tek bölümünü bile dediğim tek dizi var."kırık kanatlar"...
bazılarının bu diziden öğrenmeleri gereken o kadar çok şey var ki.

bu ülkede yaşayıp, bu ülkenin suyunu içip, bu ülkenin nimetlerinden faydalananlar bi dönsün baksınlar bu noktaya nasıl gelinmiş.kırık kanatları izleyip hiç değilse ülkemizin bu noktalara gelirken atlattığı badireleri bi anlayın.bi iki şey bile öğrenseniz yararınıza.tabiki de hayatımızın hiç bi noktasında eksik olmayan ve olamayacak olan aşkın büyüklüğünüde görün.sevgiler selamlar...

tugyan
27-04-06, 18:45
ben kirik kanatlari cok begeniyorum izlerken sanki o dönemi yasiyormus gibi oluyorum.Dizinin her karesi tarihden esintiler saciyor.Tüm ekibe helal olsun!!!En cok begendigim karekterler ise tabiki --Nazli ve Cemal-- Dizi kesinlikle yayindan kaldirilmamali!!! Selamlar

Kurt_Memati
27-04-06, 18:53
Elif35 sen nasıl böyle konuşabiliyorsun ki? Sen daha diziyi izlemeden yorum yapıyorsun. senin nasıl bir düşünce yapın var onu bilemiyorum. Ama insan yorum yapmadan önce bakar bi izler diziyi. Sen kendi mesajında diyorsun zaten diziyi izlemediğini. İnsan geçmişine saygı duyar. Sen git ao dizisini izle sanada bu yakışır zaten.

keremcem d
27-04-06, 19:00
Elif35 sen nasıl böyle konuşabiliyorsun ki? Sen daha diziyi izlemeden yorum yapıyorsun. senin nasıl bir düşünce yapın var onu bilemiyorum. Ama insan yorum yapmadan önce bakar bi izler diziyi. Sen kendi mesajında diyorsun zaten diziyi izlemediğini. İnsan geçmişine saygı duyar. Sen git ao dizisini izle sanada bu yakışır zaten.

vallah cok hakklisin!! elif35 filmi izlemeden yorum yapiyor filmin konusunu bile bilmiyorsun madem ki kalksin diyorsun o zaman bare yalniz oy at ama buraya kalksin yeter artik felan yazma filmi izlemeden

kirik kanatlar tüm dizilerin arasindan 1numarra olarak cikar

candy55
02-05-06, 20:36
kesınlıkle kaldırılmamalı izledigim en güzel dizi bu.eger kaldırırlarsa cok yazık olur.

Hilo
04-05-06, 18:51
Valla elif35 in yazdiklarini okuyunca resmen sok oldum.E cnm git o zmn adini degistirip elisabelle koy ee türk degilsin nede olsa!!!!!!!!!!!!

bone88
06-05-06, 00:20
kırık kanatlar ne? kim oynuyor? ilk kez duydum

TubaBülent
06-05-06, 17:37
bence carsambadan kaldirmalilar cünkü ask oyunuyla saatleri cok yakin :icon_mad:

dalya
07-05-06, 09:01
Hayir, kaldirilmamali.. Yetersiz neden.. Günü ve saatide iyi bence..
Bazen biraz düsüyor reytingler ama genelde cok iyi..

buse66
08-05-06, 01:18
bence tüm kalksin yada ayni dursun aman ne biliyim sevenleri karar versin :img-icecr

Niçle
09-05-06, 01:32
Ya bence de gününü değiştirseler iyi olacak. Aşk Oyunu ile aynı saatlere denk gelmese onu da izleyecem ama reklam aralarında olmuyo işte..
Ayrıca Elif 35 e çokağır ithamlarda bulunuşsunuz. Ne demek "Türk değilsin sen" falan filan... İnsanın tarihini öğrenmesi ya da geçmişine saygı duyması bu diziyi izlemekle olmuyor kesinlikle. Ayrıca Elif35 arkadaşımıza birtakım ağır ithamlarda bulunduktan sonra "sanada ao gibi dizileri izlemek düşer zaten" gibi bi cümle kullanmışsınız. Ne demek şimdi bu; Kırık Kanatları izlemeyen yani türk olmayan ve geçmişine saygı duymayan insanlara Aşk Oyununu izlemek mi düşer. Bunu kasteddinizse size acımaktan başka bişey yapamam. Yazık... Gerçekten yazık, Türklüğünü bu denli önemseyen insanlar böyle düşünüyorsa...

Medea
09-05-06, 01:59
Bunların gerekçeye ihtiyacı yok ki! Kendilerine uymayan herhangi bir durum olduğunda ya da daha iyi bir proje,tabii ki onlara göre iyi,bulduklarında derhal diğerinden vazgeçebiliyorlar.Kaldırdıkları dizi tutmuşmuş işte izleniyormuş umurlarında değil.Belalı baldız 30 bölümü devirdi hep de,birkaç bölüm dışında hep ilk beşte yer aldı.Hatta AB grubunda defalarca Aliyenin arkasından ikinci oldu.Pek atv ne yapıyor?Hiçbir açıklama olmadan diziyi sezn sonunu bile beklemeden bitirmeye kalkıyor!!O yüzden kalkma gerekçesi lazım değil bunlara..istesinler yeter!

Kurt_Memati
12-05-06, 02:22
Biçle arkadaşım Elif35e bulunulan ithamların bazıları belki söylenmemeliydi. ama genel olarak ben Elif35e yapılan ithamlarda bir problem görmüyorum.