PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sahra ve Mithat Aşkı ...

pinkzone
15-01-05, 14:39
BU AŞKTA ÇOK ŞEYLER KONUŞULABİLİR.

BU AŞK daha yeni olmasına izleyici etkisi altına almıştır. Sahranın sondan hissettiği aşk ve mithatın intikam almak amacıyla yaklaştığı kadına aşık olması bu konu çook konuşulur dimi arkadaşlar

Hadi SAHRA severler Mithat Sahra aşkını değerlendirelim

OXFORD
15-01-05, 19:00
hepimiz sahra ve mithatı yakıştırıyoruz.ama unutmamamız gereken acı gerçek mithatın dizide genel olarak(son bölümlerde değil)okan şenozandan(sinan)sonra geldiği.yani sonuç olarak sahra ve mithat birbirlerine çok yakışsalarda sahra sonunda kocasına geri dönecek.bu benim kararım.ama dileğim mithatla mutlu olması tabi.bir de diziye sonradan birkaç yeni kişi eklenebilir bence.örnek olarak sahranın mithata daha duymadığı aşkı duyduracak bir kadın ve mithatın öldü zannettiği abisinin ölmüş olmaması.çok mu kötü oldu?biraz pembe diziye benzedi sanırım :lol: .ama benim fikrim bu.ve hepimiz gelecek bölümleri merakla bekliyoruz.herkesi bütün sahra severleri öptüm...

özge

melissss
15-01-05, 19:50
hepimiz sahra ve mithatı yakıştırıyoruz.ama unutmamamız gereken acı gerçek mithatın dizide genel olarak(son bölümlerde değil)okan şenozandan(sinan)sonra geldiği.yani sonuç olarak sahra ve mithat birbirlerine çok yakışsalarda sahra sonunda kocasına geri dönecek.
Bence böyle bişey sözkonusu olamaz her ne kadar il başta sahrayı aldaymamış olsa da sonradan nille evlenerek düşüncelerinde bi parça haklı çıkmış sahra.Sahranın sinana karşı hiç bi duygusu yok şu an bence olmıcak ta.

sedab
15-01-05, 20:44
hem zaten sahra nın aşkı kesin bir şey değil şu an için bence
aşık olmayada bilir yani of :cry:

handenur
16-01-05, 02:23
bence aşık sahra..sadece kafasında soru işaretleri vardı... ondan biraz tedirgindi... ama şimdi herşey daha açık.. bence bu hafta aralarında yakınlaşma olacak.. zaten mithat kouştuktan sonra nasıl mutlu oldu sahra...

handenur
16-01-05, 02:31
birde böyle bir aşk taşı bile eritir.. sahra taştan daha katı değil herhalde... ilerki bölümlerde mithat sahranın hüseyine yazdığı mektubu okuyup güveni sarsılabilir... ama kesinlikle sahra sinana dönmez...dönmemeli...

pinkzone
16-01-05, 16:15
valla ben sahranın yerinde olsam çoktan ağzımın suları dökülürdü ya

ben bu adama sırılsıklam aşık oldumm daha ne diyeyim

shuis
16-01-05, 18:24
sinan sahrayı aldatadı ve sahra sonunda sinana dönücek, çünkü sinanın suçu yok diyosunuz ama nilin planlarını sezmiş, bunra rağmen sahrayı korumak için hiçbi girişimde bulunmamış bi adamın sevgisinden ben açıkçası şüphe duyarım. Sinanın sahrayla evlenmesinin sebebi sahranın sahip olduğu gücüydü, hatırlarsanız sinan o gücü elde etmek, şirketin başında olmak istiyordu, sahra onun görüşlerini paylaşmayınca da çok sinirleniyodu. Sürekli sahranın evde ipekle kalmasını söylüyodu, sözde ipek içindi hepsi ama esas sebep tamamen güç. Şu anki tavırları da bana göre bu görüşümü destekliyo. O yüzde evet, sahranın sözde ölümünde sinanın doğrudan ilgisi olmayabilir ama bu, sinanın suçsuz olduğu anlamına gelmiyo bence. Aynı durumda mithatın yapabileceklerini düşünsenze...

tazmanya
19-01-05, 23:01
Eğer mithat bana aşık olsaydı ben hiiiiiiiiç durmazdım :P :P :P hemen atlardım :P :P hiçbir yere gidemezdi :P :P :P yani sahranın içindeki kuşkuları bi yana bırakıp mithatı üzmesin bakiiimm :o :o :o :o :o

forgetmenot
24-01-05, 23:59
...Yeter yeter,söyleme söyleme artık;
Kelimeler kanatır yarayı.
Gözlerin anlatıyor,
MUTLU AŞK YOKTUR YOKTUR...

Sakin olun arkadaşlar, 'MUTLU AŞK YOKTUR'.

-Mutluyum!
-Sakin ol yakında geçer.
(MURPHY YASASI)

etelh
25-01-05, 09:20
bu haftaki bölüm güzel olacak gibi gözüküyor. mithat annesinin isteğini yerine getirip evde küçük bir evlilik töreni düzenliyecek gibi.tabii fragmanlarından anladığım kadarıyla. Sahra sanki o törene uygun olsun diye mithatı sevdiğini söylicek ama daha sonra aralarında gerçekten bir yakınlaşma olacak gibi.. Umarım kiralık katil Sahra & Mithat aşkını öldürmez...

OXFORD
25-01-05, 09:28
vallah o katil mithatı öldürmesinde neyi,kimi öldürürse öldürsün.ama bu hafta gerçekten aralarında bir yakınlaşma var.olması daha iyi olur.çünkü dizi böylece devam eder.sahra bende seni seviyorum derken ciddiydi bence.o nil ortadan kalksa ne güzel olur.inşallah mithata birşey olmaz.

özge

forgetmenot
25-01-05, 10:46
Yunus Emre der ki;Kurtla kuzu dost gezerdi, fikir başka başka olmasaydı.
Bence,dünyada ne kadar insan varsa o kadar da aşk vardır.Yoksa çoğu yazar(!) işsiz kalırdı,ne yazarlardı?Aşkları sınıflamak,yargılamak,kurallar beyan etmek, pek doğru değil,faydasız.
Ayrıca o dörtlük, çok ünlü bir yabancı şairin ,çok ünlü bir şiirinden alınmıştı.Hatta o sözlerin bestesi yapıldı,Z.Livaneli de şarkısını söyledi.
Dizi deki aşkın gidişatı, bana sadece o şarkıyı hatırlattı!O kadar.

_free_
25-01-05, 19:47
bence de sahra seni seviyorum derken ciddiydi artik o da biseyler hissetmeye baslamisti zaten.mithatin ona olan sevgisinden emin oldu sahra.öyle adam da sevilmez mi yani...

daybreak
26-01-05, 09:39
Aşk kartvizite bakmaz ...

sedab
27-01-05, 20:27
artık bir aşk olduğunu söyleyebiliriz değil mi

gunebakan
27-01-05, 20:29
umarım sahra da aşıktır mithata.

shuis
27-01-05, 20:36
söylediği gibi hislerinin ne olduğu konusunda emin değilse bile, gelecek bölümde mithatın yaralanacağı varsayımında bulunuyorum, o an anlayacaktır. insan elindekinin değerini kaybedeeceği zaman anlar derler ya, mithatın yarası ciddi, yaşayıp yaşamayacağı da belirsiz olsa (amma yazdım ama gönlümden geçen de bu) hisleriyle yüzleşecek ve bunun aşk olduğunu anlayacaktır diye düşünüyorum. Ancak anlasa bile söylememesi gerektiği konusundaki düşüncemi yineliyorum, bozuk plak gibi...

handenur
27-01-05, 20:40
umarım sahra da aşıktır mithata.

eğer aşık değilse bir sorun var demektir.. hüseyini iki dakikada sevdi fasta... hala mithatın bakışları ve o muhteşem sözleri karşısında nasıl erimedi bilmiyorum..
taş olsa bile erirdi...
hüseyinde olupta mithatta olmayan ne var?!!! mithatta olupta hüseyinde olmayanları saymaya kalksak ömür yetmez..

gunebakan
27-01-05, 21:10
doğru aslında sinan gibi karakterde olan birine bile aşık olabildiğine göre.
ama yine de hislerinden emin olamadığını söylüyor. dostluk mu,sığınma hissi mi aşk mı?

mithata çok üzülüyorum. o çok seviyor ama karşısındaki hala duygularından emin değil.

_ozge_
27-01-05, 21:23
YA BENCEDE ARTIK AŞIK OLMA ZAMANI GELMİŞTİR.O GÜZEL SÖZLERDEN SONRA...

handenur
27-01-05, 21:28
bu arada sahranın da keyfine diyecek yok.. adam iyiki aşık yani.. hizmetci gibi evde... bir kerecikte olsa hazır bir kahvaltıya oturmaya hakkı yokmu mithatın..

shuis
28-01-05, 00:18
bu arada sahranın da keyfine diyecek yok.. adam iyiki aşık yani.. hizmetci gibi evde... bir kerecikte olsa hazır bir kahvaltıya oturmaya hakkı yokmu mithatın..
bir gün sürpriz yapar belki :)

sinana
28-01-05, 00:26
Mithat'a aşık olmaması,gerçekten çok komik...O lafları seçen senaristtede helal olsun gerçekten süper sözler kullanıyor...Ve bütün yönetmenlerden nefret ediyorum sinan karakterine hep tipsiz,sapsız insanları koyuyorlar...Mithat yolundayız abi ;)

OXFORD
28-01-05, 08:53
senaristler harikalar ya.e-mail adreslerini alıp rtebrik mesajı atsak iyi olcak.gerçekten bir tebriği hak ediyorlar.yalnız ben anlamadım.mithat başta kötü adamdı neden iyi adam oldu.nil bir ara kötüydü hala öyle de.kazadan sonra bir ara iyi oldu.yazaık ama olmaz ki. :lol: :lol: :lol:

özge

lelezar
28-01-05, 11:22
Selam Önce, ben bu siteye ilk girişim girişimin sebebi de serhat Tutumluer (namı diğer Mithat) aşıkım ölüyorum yada onun gibi bürsürü şeyler diyebilirim ama diyemem neden çünkü tanımıyorum, ama ekrandaki adama aşığım bakışı,duruşu,davranışı,tavır ve hareketlerindeki asilliği için, konuşma biçimi ve konuşma sitili için,kimbilir kiminiz şimdi haydaaaaaaaaaaa diyorsunuzdur.Ama doğrusu bu, herkese sevgiler .Kendinize iyi davranın

daybreak
28-01-05, 13:41
sahra da mithata aşık. ama bunu kendine bile itiraf edemiyor. önce tamamıyla sinanı devcre dışı bırakması ve ipek sorununu çözmesi gerekiyor.

sedab
28-01-05, 15:27
yazık şu mithata türk tv tarihinin en çok sürünen adamı odu sahra yüzünden

artıık sürünmesin sahra da nasıl daanıyor bravo yani :lol:

shuis
28-01-05, 17:22
senaristler harikalar ya.e-mail adreslerini alıp rtebrik mesajı atsak iyi olcak.gerçekten bir tebriği hak ediyorlar.yalnız ben anlamadım.mithat başta kötü adamdı neden iyi adam oldu.nil bir ara kötüydü hala öyle de.kazadan sonra bir ara iyi oldu.yazaık ama olmaz ki. :lol: :lol: :lol:

özge
Mithatın nilden intikam alma amacı vardı ve o doğrultuda ilerliyordu ama bu, onun kötü adam olduğu anlamına gelmez ki!

OXFORD
28-01-05, 17:26
yine de amacı intikamdı.intikam içerenler kötü olurlar.bu bence tabi.ve yaptıkları da.neydi kadının adı.unuttum vallah.neyse bu benim kararım.yoksa bende çok seviyorum mithat.(bkz :arrow: avatarım)

özge

shuis
28-01-05, 17:32
o zaman yazdığından çıkan anlam şu oluyor: mithat hâlâ intikam almaya çalışıyor, o zaman kötü adam olmaya da devam ediyor. Yani sonradan iyi adam olmadı, değişmedi, aynı çizgide... Ne dersin?

OXFORD
28-01-05, 17:36
yine de iyi denilmez.ama tabi eskiye oranla bir düzelme var.

özge

shuis
28-01-05, 17:44
Desenize dizimizdeki 4 as oyuncu da kötü karakter (ne de olsa sahra da intikam almaya çalışıyor, bu durumda o da kötü) ama olsun bir değişikliktir en azından!

OXFORD
28-01-05, 17:47
kesinlikle evet.farklılığı burdan belli oluyor.

özge

shuis
28-01-05, 18:00
ben biraz farklı düşünüyorum, en azından iyi ve kötü ayrımım biraz daha farklı ama görüşüne tabii ki saygı duyarım. Nil konusundaysa kötü olduğu konusunda hemfikiriz ama karakteri son zamanlarda biraz daha insancıl hale getirdiler, umarım abartılmaz...

gunebakan
28-01-05, 20:11
sinan da kötü bence. sahra'ya yapılanlara göz yumdu. :?:

shuis
28-01-05, 20:15
sinan da kötü bence. sahra'ya yapılanlara göz yumdu. :?:
çok doğru, fiilen sahrayı öldürmeye çalışmamış olabilir ama dolaylı yoldan ilgisi var. Ne de olsa nilin planlarını tahmin ettiği halde pasif kaldı.

nurgl
28-01-05, 21:20
kesnlikle bende durmazdim.adam resmen yürüyen karizma.sahra da yani azinin tadtini bilimiyor.ögretmek lazimm :P

gunebakan
28-01-05, 22:50
yazık şu mithata türk tv tarihinin en çok sürünen adamı odu sahra yüzünden

artıık sürünmesin sahra da nasıl daanıyor bravo yani :lol:

sadece "sahra" da değil. kasırga insanlarında da aşık ama karşısındakinden ilgi görmeyen birisiydi.

sinana
29-01-05, 00:13
senarist falan deişti denilior veya yönetmendi galiba birisi öle demişti...eğer öle ise inşallah mithat artık sahra ya güzel laflar etmez sahra da kafayı yer sonra o ona tutulur bu böle...seversin sölersin bakmaz tarafına seversin kalbine gömersin ee ozaman kalpte kalıo ;) heh sevipte sölicen,ama üstelemicen...ama harbiden abimin lafları süpper

gunebakan
29-01-05, 00:18
senarist önceden nuran devres'ti. şimdi ise oya yüce yazı grubu. ayrıca replikler çok güzel bence değişmesin.

sinana
29-01-05, 00:21
nası değişmesin ya ben sinir oluyorum mithat yansın aşkından kız sussun otursun ölece...bide erkeklere odun derler ben anlamam en yakın zamanda aşkına karşılık vermesi lazım mithat ya ölürse?ya yaralanırsa ozaman napacak?kim sölicek ona o sözleri...

gunebakan
29-01-05, 00:23
ben de sinir oluyorum sahra'nın ilgisizliğine ama eninde sonunda o da aşkını itiraf edecek.

sinana
29-01-05, 00:28
ya çok geç olursa?bu sonuçta insan ilgisizliğe taammul ne kadar edecek ki?Kalp her zaman ilk attığı gibi atmaz ... :oops:

gunebakan
29-01-05, 11:19
ya çok geç olursa?bu sonuçta insan ilgisizliğe taammul ne kadar edecek ki?Kalp her zaman ilk attığı gibi atmaz ... :oops:

ama bana göre dizinin sevilmesinin bir nedeni de replikler. hem bizimki sadece tahmin. belki de bundan sonra senin dediğin gibi olur. mithat kaçar
sahra kovalar.

şunu söyleyebilirim ki mithat demircan karakterine birşey yapmayacaklar. tabi dizinin bitmesini istemiyorsa.

sinana
29-01-05, 13:32
gunebakan olabilir ama şunuda düşünmek lazım bu replikler artık saçma olmaya başlıyor yani yeryüzünde bukadar çok kovalayıp karşılık alamayan bi insan belkide yoktur ;) belki biraz abartmış olabilirim ama dizi gereğide olsa olmamalı...Hem senaristlerde değişti diosunuz belki bu gelen grup sahrayı koşturur =) hem mithatın gitmesi demek dizinin bitmesi demek değil,çok izliyici kaybederler belki ama sürdürürler...ama daha önce sölediğin daha güzel di ;) vurulursa sahra onla daha ilgilenir orası fena olmaz işte

nurgl
29-01-05, 13:51
bence mithat hafifde olsa yaralancak.sahar da yakinlascak.ama kesinlikle sahra mithatin arkasindan kosmucak.mithatta istemiyo gibi bisy yapmicak .yani mithatn simdiye kadar edebiyat kitabini dolduracakkadar ettigi sözler bosunamiydi yani ha?sorarim size.sahra ipek icin kendini frenliyo bence.ipek bi gelsindeee....sonrasi olacagina varir

gunebakan
29-01-05, 18:46
işte bu konuda hemfikiriz. mithat yaralanırsa sahra da onunla ilgilenir.

Lavenia
31-01-05, 17:28
war ya Mithat gibi biri bana gelsin ona öyle bi yapışırım ki.Ya bu Sahra daha ne bekliyor anlamadım ki...Ya biri bana öyle bakacak öyle sözler diyecek ben geri çekileceğim.Uff ya yok ki şöyle Mithat gibi biri..Sahra aklını başına topla.........

nurgl
31-01-05, 17:33
kesinlikle sana katiliyorum.bende aynisini dedim.ama napalim kismet meselesi.
ALLAH HEPIMIZE MITHA GIBI BIR ES NASIP EYLESIN YARABBIMM

AMIINNNN :lol:

forgetmenot
02-02-05, 21:53
Yeni filizlenen Sahra-Mithat birlikteliğinin(onlar önce evlendiler şimdi flört ediyorlar)üstüne, geçmişin gölgesi(Sinan) düşebilir.Sahra'nın Mithat'a aşk ilanı için daha çok beklenebilir.Çünkü dizinin temel iskeleti, action,kötü,yarı-kötü ruhlular ve entrika üstüne kurulmuş gibi.Ama, işin eksenin de tabiiki AŞK var.

dencacicik
07-02-05, 21:09
böyle aşk allah herkezin başına versin valla mithatın bu aşkı ile ooooo bu kadra güzel bu kadar büyük bir aşk aaaah bece sahrada aşık ve kafasındaki soru işaretlerini toparlamay açalışıo eminim onların aşkı esma ve selimin aşkından sonra 1 inci olacakkkkk

Kezban_izm
07-02-05, 23:24
MİTNAT VE SAHRA AŞKI :P :P :P ÇOK GÜZEL :P :roll: :idea: AMA BİRBİRLERİNE AÇILAMAMALARI İYİ OLMUYOR. :P

forgetmenot
08-02-05, 08:51
Daha önce de dikkatle takip ettiğim başka bir dizi vardı.Orda da birbirlerine aşklarını açıklasalar da, maalesef asla ulaşmıyorlardı.İşin gizemi, hep acı çekmek, ayrı kalmak herhalde!Yolları zaman zaman kesişiyor gibi olsa da, araya ya kötü olaylar,ya kötü kişiler ya da yanlış anlamalar giriyordu.Burda ne olur?NŞA(Normal Şartlar Altında)dizinin daha yaza kadar(Mayıs sonu gibi)devam edeceği düşünülürse,çok şey olur da kavuşma ııhııııh!

daybreak
08-02-05, 14:12
bitip tükenmez sigaram
ciğerim nefessiz kalmış
herşey yalan olsa bile
en güzel aşk ZOR olanmış ...

eyeni
13-02-05, 23:39
demın sahranın fragmanını seyrettım.bu bolum sahrayla mıthat kesınlıkle daha da yakınlasıyorlar.kesın opusecekler.

lasin
20-02-05, 21:48
bu arada diziye Hüseyin tekrar geliyormuş
bu haftaki özetin de izledim
ne gereği var ya Hüseyin neden geri geliyor ya yazık ya MİTHATA

tutkum
20-02-05, 22:56
bu arada diziye Hüseyin tekrar geliyormuş
bu haftaki özetin de izledim
ne gereği var ya Hüseyin neden geri geliyor ya yazık ya MİTHATA
Özeti ne zaman verdiler ben görmedim.Tam olarak özette ne okuduğunu anlatırmısın bu kadar güzel bir bölüm ve sahneler izledikten sonra hüseyin gelirse ve sahranın aklı karışırsa ben çok üzülürüm.

pinkzone
18-03-05, 19:51
bu aşk şimdilik cevap buldu bu seferde mithat istemiyor. çünkü sahra onun ölceğini sandı. yanii hüseyinle eşit ortamlarda olmadığı için şimdilik kabu letmedi. amann onla eşit olsan ne yazar yaaa sen onu 100 km geçtin. onun için o baştan kaybetti.

OXFORD
19-03-05, 16:18
bu aşk şimdilik cevap buldu bu seferde mithat istemiyor. çünkü sahra onun ölceğini sandı. yanii hüseyinle eşit ortamlarda olmadığı için şimdilik kabu letmedi. amann onla eşit olsan ne yazar yaaa sen onu 100 km geçtin. onun için o baştan kaybetti.

Sahra Fanlarının buluşma noktası

www.sahradizi.net bekleriz.. :lol: :lol:

kesinlikle katılıyorum.sahra yanardönerli bir kadın.ondan karar veremiyor.

özge

BUSSRAAA
19-03-05, 17:15
BENCE SAHRA'NIN AKLI BİR KARIŞ DEĞİL NERDEYSE 1000 KARIŞ HAVADA.İNSAN BU KADAR 8) Y A K I Ş I K L I 8) BİR ADAMIN AŞKINA KARŞILIK VERMEZMİ YAA.YOK HÜSEYİNMİŞ MÜSEYİNMİŞ GÖZÜM GÖRMEZDİ.İYİKİ HÜSEYİNİ MİTHAT BAŞKA SEVMEYENLER.ÖRNEĞİN FEYZA HADİ FEYZA YAA GÖNDER ŞUNU FAS'INADA RAHATLAYALIM... :x

tutkum
19-03-05, 17:31
bence sahranın yanar dönerli falan olduğu yok kadın düşünmek istedi ve bir karar verdi bu kararıda mithat bence bu mithat vuruldu diyede yapmadı önceden yaraları vardı sarması gereken kocasıyla kardeşiyle ilgili ve bu olayların arasında hüseyinde onun için eski bir konu kaza anından yaralarından bir parça ve o zaman onu iyileştiren insan işte bu yüzden düşündü ve karar verdi.

BUSSRAAA
21-03-05, 10:38
BENCE SAHRA DA MİTHAT'I SEVİYOR AMA BELLİ ETMİYOR. :oops: BİRDE HÜSEYİN GERİ DÖNÜNCE SAHRA VE MİTHAT'IN AŞKI DAHA İMKANSIZLAŞMAYA BAŞLADI.ZATEN HÜSEYİN'İN FAS'A DÖNECEĞİDE YOK.AMA MİTHAT'IN VURULMASI İYİ OLDU.BÖYLECFE SAHRA MİTHAT BU DURUMDAYKEN ONA DAHA YAKINLAŞTI. :lol:

lasin
21-03-05, 18:46
bence de Sahra Mithat' ı seviyor ama aklı karışık ama şu Hüseyin midir nedir bir gitmedi yaw
ama bir an önce gitse çok iyi olur yani ve son zamanlarda Sahra'nın Mithat'a seni seviyorum demesi çok iyi oldu Mithat da çok sevindi ama hala garip davranıyor

bahar475
26-03-05, 22:49
bence de Sahra Mithat' ı seviyor ama aklı karışık ama şu Hüseyin midir nedir bir gitmedi yaw
ama bir an önce gitse çok iyi olur yani ve son zamanlarda Sahra'nın Mithat'a seni seviyorum demesi çok iyi oldu Mithat da çok sevindi ama hala garip davranıyor

Evet haklisin bence de Sahra Mithat'i seviyor ama, iste Sahra Mithat'i sevdigini Mithat'in tam vurulduktan önce söylemesi.... iste bu Mithat'in içine büyük bir süphe düsmesine sagladi, Sahra o'nu ölmesinden korktugu için söyledigini düsünüyor... :roll: ve tabi o Hüseyin de çok büyük bir engel, iyice sinir oldum o'na ya :P Bir an evvel Fas'a gitse de Mithat ile Sahra'nin, arlarindan çekilse..

OXFORD
27-03-05, 14:41
benim aklıma birşey geldi.olamaz mı?belki de gerçekten sahra mithata aşık değil.seviyor sadece.çok farklı şeyler.ölceğini sanmış olabilir.biraz daha aşkını göstermesi gerekiyor bence.

özge

lasin
27-03-05, 17:50
bence aşkı ama bunu bir türlü göstermiyor son zamanlarda göstermeye biraz başladı ama bu seferde mithat sorun çıkarıyor ama mithat hastaneden çıkarsa araları daha güzel olcak bence yani inşallahh :) :?

pinkzone
27-03-05, 17:55
Sahra Mithat'a ben Hüseyin'e asik degilim deyince Mithatta tipki banada olmadigin gibi dedi,yüzümü yikamak istiyorum diye ayaga kalkinca Sahra Mithata koltuk degneklerini uzatarak ''Bunun icin önce hastanaden çikman gerekecek'' dedi.Herhalde Mithat'in yüzünü yikamak için hastaneden çikmasina gerek yok.Bence Sahra sana asik olup olmadigimi anlaman için hastaneden çikman gerekecek dedi,çünkü bunu söylerken gülüyordu.Zannedersem Mithat hastaneden çikinca Sahra ona olan askini ispat edecek.
Benim anlamadigim Mithat Sahra'ya sen bizden süphe ettin derken kastettigi biz kim?Mithat-Sahra mi?
Mithat-Hüseyin mi?

lasin
27-03-05, 18:00
bende orayı anlamadım neden mithat sahraya bizden şühhe ettin dedi ben de anlamadım
bence de haklısın PİNKZONE aşkını hastaneden çıktıktan sonra ispat edecek yani umarım öyledirrrr

pinkzone
27-03-05, 18:05
Bende o dediği yerde çok takıldım. Sahra ilk önce hasteneden çıkta dedi. ve manasızca veya bana anlamsız geldi. Bir baya bir gülümseme oldu. Sanki mithatın hastaneden çıkınca ona bir açıklmada bulunurcasına bişey oldu bu ben tekrarı izleyince kafamda daha netleşti. Bence sahra mithat hastaneden çıkınca bir açıklmada bulunabilir.

OXFORD
27-03-05, 20:38
sevgili pinkzone abla bence mithat orda mithat_sahra ikilisinden bahsetti.hüseyinle alakası yokki.

özge

lasin
04-04-05, 16:57
bence orda şeyden bahsetmiş olabilir hani eskiden bunlar kavga ettiklerinde sahra mithatın yatağında bir kız gördü ve onu aldattığını düşündü ya ondan olabilir yani başka bi şeyde gelmedi aklıma

OXFORD
04-04-05, 18:59
bence orda şeyden bahsetmiş olabilir hani eskiden bunlar kavga ettiklerinde sahra mithatın yatağında bir kız gördü ve onu aldattığını düşündü ya ondan olabilir yani başka bi şeyde gelmedi aklıma

nasıl anlamadım.ne alakası varki.biraz daha açar mısın?

özge

lasin
04-04-05, 19:07
hayır benim demek istediğim hani bir tane kız vardı ya mithatla beraber olmak isteyen sahra onu giderken gördü sonra mithatı teketti ve gitti ya belki diyorum mithat onu aldatacağını nasıl düşündü diye sen benden şüphe ettin demiş olabilir

Pinkfan
08-07-05, 22:58
Ah Ah!O aşk!!!!Gerçekten süperrrr.Birbirlerine çok yakışıyorlar.Bence ikiside birbirlerin grçekten sırılsıklam aşıklar.Mithat çok yakındı hele hele o ilk nikahlarını olduğu akşam mithat öyle evi hazırlamıştya Allah'ım o sahne gözümün önünden gitmiyo.Ama sahra biraz daha mesafeliydi.Ben olucaktım kii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saliha meryem
17-07-06, 18:49
bence dizilerde gordugum en buyuk ask.allahım o ne saf ve guzel bır aşktı...

merve_ko
17-07-06, 20:58
bence de:love05:

saliha meryem
15-08-06, 18:42
ben o askı çok arıyorum su ankı dızılerde nerde o askta buldugum tat nerdeeee.

merve_ko
15-08-06, 20:52
evet canım ya.. hiç bir dizide böyle güzel, saf ve etkileyici bir aşk göremedim:love05:

*arife*
01-09-06, 12:05
gördüğüm en güzel aşk onları çok seviyorum ya

merve_ko
04-11-06, 11:19
ben de çok seviyorum..