Tüm Versiyonu Göster : Tuğba Doğan

zeynomm
26-08-07, 17:50
doktolar dizisinin şuankı senaristi..

daha önce hangi projeelrde yer aldı bılmıyoruz ama bu yapımda kendısını çok

başarılı buluyoruz..

sizde onunla ilgili düşünceleriniiz burda paylaşın..

gewweze
26-08-07, 17:56
doktorlar dizisinin 1. sezon son bikaç bölümünün senaryosunu yazdı son derece güzel sahneler yazdı
seyicinin çağrısına kulak veren bir senarist
umarım güzel sahneler yazar vee izleyicinin fikirlerine kulak veriri:P

gewweze
26-08-07, 17:59
2. KÖYCEĞİZ ULUSAL ALTIN ASLAN FİLM FESTİVALİ
KISA METRAJ FİLMLER

DELİLİ(RİK)LER
Yönetmen: Tuğba Doğan
Senaryo: Tuğba Doğan, Baran Yıldırım
Görüntü Yönetmeni: Umut Üçok
Oyuncular: Bilal Çatalçekiç
Süresi: 4' 43"
Filmin Konusu:
Semih, doktoru Faruk'a geçmişini anlatmaktadır. Çocukluğundan ve yaşadıklarından bahseden Semih, bir süre sonra doktoruna bir oyun oynamayı teklif eder. Bu oyuna göre, bir süreliğine yer değişeceklerdir. Oyunun sonunda gerçeklik ve yanılsama birbirine karışır.

gewweze
26-08-07, 18:03
85 SENARYO YAZARI SETEM'E SORUYOR

Senaryo Yazarları Derneği (SEN-DER) üyesi 85 senaryo yazarı, yarı resmi nitelikte bir meslek birliği olan SETEM'e üyelik için çeşitli defalar başvurmuş ancak hiç bir yanıt alamamıştır. 30 Mayıs Pazartesi saat 16.00'da Taksim Kafe Tiyatro'da (İstiklal Caddesi Rebul Eczanesi üstü) 2.Olağan Genel Kongresini yapacak olan SETEM yönetimine bunun nedeni soruluyor...

SETEM YÖNETİM KURULUNU SORULARIMIZI YANITLAMAYA ÇAĞIRIYORUZ

Biz, Sinema ve Televizyon Senaryo Yazarları, bir yılı aşan bir süreden beri, SETEM yönetim kuruluna değişik zamanlarda sözlü ve yazılı başvurular yaptık. Bizi temsil eden kuruluşumuz SENDER üyelerinin tamamı, sektörün aktif ve etkin yazarlarıdır. Artık Meslek Birliklerinin mesleki yaşantımızda ifade ettikleri önemi bilen bizler, SETEM yönetim kurulunun, dernek aracılığıyla başlattığımız kampanyaya öncülük etmesini talep ettik. 90 kişinin çalışma yoğunluğu içinde tek tek Karaköy'e gidip, üyelik işlemi yapması yerine, dernek yönetimine verdiğimiz yetkiyle pratik güçlükleri aşabileceğimizi düşündük. Birleşmek, kurumlaşmak inanıyoruz ki, bu ve bunun gibi yüzlerce güçlüğü kolayca aşmak içindir. Ayrıca bir meslek örgütü yönetiminin görevi, örgüte üye olması gerekenler, bu gerekliliği farketmese bile, onlara farkettirmek, ikna etmektir. Üstüne üstlük üyeler kampanya açıyor ve meslek birliği yönetimini göreve çağırıyorsa, yönetimin görevi elinden gelen bütün kolaylığı göstermektir. Nedenini bilmediğimiz ve anlayamadığımız bir biçimde bütün çağrılarımız ya yanıtsız kaldı ya da geri çevrildik. Son olarak 17 Mayıs 2005 tarihinde bir kez daha 85 ayrı başvuru dilekçesini toplayıp, yönetim kuruluna teslim ettik. Yönetim Kurulu da üyelerimizden ve hukuk danışmanımız olan Sabri Kuşkonmaz'ı toplu başvuruyu yapması için görevlendirdi. 30 Mayıs'da Genel Kurul'a da aynı soruyu sormayı arzu ediyoruz: Bizler hala neden üye değiliz? Bir yıllık çabamıza karşın, kongreye kadar neden bekletildik? Kongrede Meslek Birliğimiz'in kaderinin belirlenmesine neden ortak olamıyoruz?

ERDOĞAN AKDUMAN, ATAY SÖZER,SERPİL KIREL, HAKAN HAKSUN, HÜSEYİN KUZU, AHMET YİĞİTÇETİN BÜYÜKAKIN, SERAP GEDİK, İHSAN AYDIN, SEVİLAY ÖZTÜRK, ÜLKÜ ERAKALIN, AYDIN YEŞİLYURT, MÜFİT CAN SAÇINTI, HÜLYA İNİŞ, KEMAL KENAN ERGEN, YILDIRIM YANILMAZ, ATİLLA ENGİN, YAŞAR ARAK, YAŞAR GÜNER, ÜMİT ÜNAL, NURAN DEVRES, ERDOĞAN TÜNAŞ, SULHİ DÖLEK, NEŞE CEHİZ, IŞIL ÖZGENTÜRK, AHMET SONER, BARIŞ PİRHASAN, EYÜP HALİT TÜRKYAZICI, VEDAT TÜLEK, GÜLİZ KUCUR, FİLİZ TERZİ, SEVGİ SAYGI, AYSEL KÖZ, M.AKİF EBİCLİOĞLU, KASIM UÇKAN, VASIF KÜÇÜKORUÇ, FARUK KARAÇAY, CÜNEYT BOLAK, GAYE BORALIOĞLU, FATİH SOLMAZ, SERDAR TANTEKİN, VEDAT TÜRKALİ, CENK. S. BOGATUR, M.CEM GÖREÇ, BARIŞ ERDOĞAN, MERİÇ DEMİRAY, MUHARREM BUHARA, İLKER ARSLAN, BENGÜ ŞEN, AYHAN SONYÜREK, MERİÇ ÖZEN DEMİR, ÖMER LÜTFİ METE, AYDIN ÜREDİ, KAĞAN YAZICIOĞLU, LEVENT KAZAK, MAKBULE KOSİF, ELVAN PEKTAŞ DENİZ, RECEP YENER, F.SERKAN ACAR, SABRİ KUŞKONMAZ, HÜLYA ŞAHİN, YILMAZ ŞAHİN, YERKAN KAHRAMAN, BEHİCE ÖZDEN, ATİLLA GÖKBÖRÜ, ÖZLEM SARAÇ, EFE DEVRİM ÜMEKAN, VAROL DÖKEN, MELTEM KANAT, TEKİN DUMAN, PINAR ORDU, BİLAL BABAOĞLU, İREM PEKİN, BİROL GÜVEN, HÜSNÜ ÖZÇETİN, TUĞBA DOĞAN, EMİNE NEVİN CANGÜR, BURCU GÖRGÜN, ELİF USMAN, ELA BAŞAK ATAKAN, NEŞE ŞEN, ZAFER ÖZER ÇETİNEL, BERRİN TEKDEMİR, SEYFİ ŞAHİN, ZEYNEP GELEN, MEHMET BİLAL DEDE, SEHER KOÇAK, EGEMEN ERTÜRK, FİKRET BEKLER, KERİM CEYLAN, DERSU YAVUZ ALTUN, MEHMET RASİM DOĞAN, BEKTAŞ TOPALOĞLU, CANER GÜLER, ENGİN AYÇA.

www.sen-der.org
www.sen-der.com

kelfindik
26-08-07, 21:43
inş bu sayfaları okuyordur..özellikle doktorlar başlığını...düşündüklerimize fikirlerimize değer veriyordur...İnş yeni sezonda güzel sahneler yazar...

sevgi sihirbazı
27-08-07, 22:33
aslında tuba adını sadece bu yapımda duydum.
bizi uzun zamandır beklediğimiz sahnelere kavuşturdu.
dilerim daha bir çok başarılı işlere imza atar.
bu yapımdada bizlerin isteklerine cevap vereceğini umuyorum.
umarım dokatorları çok iyi yerlere taşır.
yeni sezonda bizler için neler hazırladı bakalım:img-wink:

celine18
27-08-07, 22:40
yazdığı replikler ve sahneleri başarılı buluyorum...
gerçi bu repliklere hayat veren oyunculardır ama
senaryo ana malzeme tabiki :)
başarıların devamını diliyorum...
özellikle izleyicinin psikolojisinden anlıyor
ve ne istediğini biliyor...
umarım forumu okuyordur :img-wink:
yeni dönemde inş entrikasız,aşk dolu sahneler izleriz bol bol :img-wink:

zeynomm
01-09-07, 17:53
tuğbam ya canım benım biricik senaristim ..
bi geldı 26 bölüm boyunca bekledığım sarılmayı yazdı:(
ben sonuna kadar güvenıyorum ona ..
izleyici onu çok sevdi özelliklede biz zenan suatçılar..
eminim yenı sezondada bu başarısını devam ettırecektır..
gerçek aşka gerçek senarist yakışır zaten..
ahh ahh tuğbam benım canımsın canım..

not: bana tuğbayı tanıyormusn arkadaşınmı gibi öm atmaktan vazgeçin valla tanışmışlığımız yok benımkı ilk bölümde sevgi:)
26. bölümde yazdıklarından sonra birden kanım kaynadı çok sevdim onu..
tamamen platonık zaten ben onu tanımıyorum o benı hiç tanımıyor..

diklo
01-09-07, 20:33
İyi kalpli senaristimiz...
Suat'ımla Zenan'ımı barıştırdı ya,şimdiye kadar gördüğüm en iyi senarist..:)
Bir de aralarına üçüncü bir kişi -Sedef- sokmazsa çok memnun olacağız forum olarak..
Aşk sahnelerini ve replikleri güzel yazıyor..
Tuğba Hanım,çizginizi bozmazsanız seviniriz..:)

özge_letyy
01-09-07, 21:20
Tuğba Tuğba Tuğba..
Ah ne mükemmel bir senarist..:img-in_lo
26.bölümdeki o replikleri yazdı ya..Bize sonunda o güzel sahneyi izletti ya..Favori senaristim oldu valla:)
Ondan hep böyle güzel sahneler ve replikler bekliyoruz.
Sesimize kulak vermesini de tabi ki..

zeynomm
02-09-07, 00:37
tuğbam canım senaristim..
suat zenam aşkının önemini anlamış büyük insan..
biliyorum sen varken bizimkilerin arasına 3. sahıslar girmeyecek herşey güzel olacak..
25 bölüm boyunca nerdeydın sen yaw..
iyiki geldın ..
gerçek aşka şgerçek senarist..

nghn_87
02-09-07, 00:38
Tuğba Ablam yaa
Valla yaşını falan bilmiyorum ama ablamsın,senaristimsin
Tamam bizimkilerin sahnesi fazla diye sevmeye başladım seni ama
O güzel sözler,26. bölüm sarılması müthiş bir kere
Bizi kırmayacağını biliyoruz
O güzel ve özel sahneleri bol bol izleyeceğiz senin sayende
Sen bizi sevindirdin Allah da seni sevindirsin insallah
Durmak yok aynen yola devam(söz bıraz calıntı ama aynen kısmına dıkkat:))

kelfindik
10-09-07, 17:48
Tuğba hanım iyisiniz hoşsunuz da Levo'nun karakteri niye değişiyor ki???
Ben o eski romantik Levo'yu istiyorum..
Ayrıca ikinci kez yazıyorum galiba ama lütfen doktorlar forumuna uğrayın...
Yani bizim düşüncelerimiz istekelerimizi öğrenin..
Sonuçta bu diziyi biz izliyoruz?
Cevap vermeyeceğiniz, ya da veremeyeceğinizi biliyorum ama E-L ayrılığı çok uzun sürmeyecek di mi?
Yani benim gönlüm sürmememesinden yana...