PDA

Tüm Versiyonu Göster : Barış Akarsu

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6

peAce.esqii
31-08-07, 21:03
sonunda bitmek bilmeyen tatilden döndüm!!
buraları o kadar çok özlemişim ki anlatamam ama sonunda kavuştum...
hepinize eklediğiniz resimler yorumlar ve haberler için binlerce kez teşekkür ederimm..
sanırım artık onun için ağlamak yerine dua etmeyi iyice benimsedik.
eminim buna çok seviniyordur.
bu arada taşınma olayımız olduğu için foruma artık eskisi gibi giremiyeceğim.
bunun için çok mutsuzum=(
ve herkesten özür diliyorum
umarım onu unuttuğumu düşünen kimseler olmaz
hepiniz kendinize iyi bakın
bye

joker_b
31-08-07, 22:25
arkadaslar, biz burada konusuyoruz, kim gercekten uzuldu, kim gercekten agladi, kimin gercekten ici yandi diye... elbette yalan oldugunu dusundugumuzu ayipliyoruz falan ama, bence en onemlisi, BARIS biliyor kimin gercekten uzuldugunu, kimin onu gercekten sevdigini, kimlerin onu hayatlari boyunca kalbinde tasiyacagini ve anisi onunde her zaman saygi ve sevgi ile egilecegini... en onemlisi bu.

Sevgili o/e, soylediklerine tum yuregimle katiliyorum ve bende sunu eklemek istiyorum....

Lutfen arkadaslar, Barisimizin emanetlerine tabii sahip cikiyoruz ve cikacagiz, ama yanlis anlamaktan kaynaklanan polemiklere girmeden…
Polemiklere yer vermeyelim, bos yere birbirimizi kirmayalim, magazinlestirmeyelim bu guzel BARIS sayfasini, uzmeyelim Barisimizi…
O’nun hakkettigi sekilde duralim burda ve her yerde… Baris Akarsu muhtesem yorumlu sarkilari konusalim, kisa sure icerisinde buyuk sayida konserlerini, O’nun guzel, sevgi dolu yuregini, etrafina sactigi resimde bile olsa
hissedebildidigimiz o isigini, basarilarini, insanligini, duyarligini, yardimseverligini…
Konusalicak ne cok sey var…
Baris sevgimizi, ozlemimizi, anilarimizi…
ISLAK ISLAK’in zirvede olmasini (bu arada tum emegi gecen Barisseverlere ellerine, yuregine saglik)…

Boyle tartismalar olacagina, birakin ayni fotolari, ayni roportajlari tekrarlarsak tekrarlayalim…

ASLOLAN BARISTIR, Sevim hanimim dedigi gibi...

joker_b
31-08-07, 22:28
Adını ilk kez Akademi Türkiye yarışmasında duyduk, ardından 2 albüm yaptı ama asıl çıkışı başrolünde oynadığı Yalancı Yarim adlı dizi ile oldu. Rock müziğin sevilen isimlerinden Barış Akarsu ile keyifli bir sohbette bir araya geldik.

- Kendinizden söz eder misiniz? Kimdir Barış Akarsu?
29 Haziran 1979’da Zonguldak’ta doğdum. İlkokul, ortaokul ve liseyi ve gençliğimi Amasra denilen küçük bir sahil kasabasında geçirdim. Okul bittikten sonra bulunduğum mekandan çıktım, Ankara’ya çalışmaya gittim. iki sene Ankara’da çalıştıktan sonra tekrar Amasra’ya döndüm, dershaneye yazıldım. Bir ay süren bir çabadan sonra tekrar Amasra’dan ayrıldım. Karadeniz Ereğlisi’ne gittim ve canlı müzik yapmaya başladım. Sonra tekrar Karadeniz Ereğlisi’nden ayrıldım Antalya’ya gittim. İki sene Antalya’da animatörlük yaptım. Ondan sonra tekrar Karadeniz Ereğlisi’ne döndüm, ve çuzun bir süre, beş seneye yakın bir süre grubumla beraber müzik yaptım. Oradan da ‘Akademi Türkiye’ yarışmasına katıldım.

- Genç yaşta flütle başlayan müzik yaşamınız, mızıka ve kumsalda gitar çalarak devam etti. Sonrasını sizden dinleyelim.
Ben müzik yaşantıma blok flütle başladım, müziği çok seviyordum, müzik dinlemeyi çok seviyordum. Dinlediğim müziği de artık yapmak istedim, flütle başladım, sonra mızıka çalmaya başladım. Evde bir yerlerde bulmuştum. Sonra da saz çalmaya başladım.

- Saz ! Ne alaka?
Tarza göre işte. Hayatımda uzun süre Zülfü Livaneli’ler, Pir Sultan Abdal’lar, özellikle Ruhi Su’lar, Rahmi Saltuker, Ahmet Kaya, Cem Karaca ile büyüdüğüm için saz merakı başladı. Özellikle Zülfü Livaneli ile. Sonra klavyeye döndü olay. En sonunda da kendimi buldum. Sahil kasabasında yetiştiğim için artık genç bir yapıya sahip olduk ve baktık ki kumsalda çalınabilecek en güzel şey gitar, romantik bir alet. Ve gitarla benim her şeyim değişti. Tarzım değişti, yaşantım değişti, müziğe bakış açım daha farklı olmaya başladı.

- ‘Akademi Türkiye’ yarışmasının, hedeflerinize ulaşmanız yolunda lokomotif olduğunu söyleyebilir miyiz?
Tabi, tabi. Bir araçtı benim için. Ben her zaman söylüyorum. ‘Akademi Türkiye’ye iyi ki katılmışım. En iyi kararlarımdan bir tanesidir ve ‘Akademi Türkiye’ hayatımın dönüm noktasıdır.

- Nasıl karar verdiniz bu yarışmaya katılmaya ve o süreçte neler yaşandı?
Birdenbire oldu. Evde oturuyordum, baktım televizyonda ‘Akademi Türkiye’ diye fragmanlar dönmeye başladı, çocuklar dans ediyorlar falan. Sonra eğitim verileceğini öğrendim. “Birinci olan yurt dışına çıkacaktır, tekrar yarışacak, Türkiye’yi temsil edecektir” denildi. Tabi ben bu olayın sadece eğitim bölümünde kaldım. Şansımı deneyeyim dedim. Zarar da olmayacak benim için, aksine öğrendiklerim yanıma kâr kalacak. Hiçbir şey olmasa, 1-2 ay bile kalsam eğitim almış olurum diye düşündüm. Ve öyle girdim yarışmaya.

- Hangi albümleri çıkardınız şimdiye kadar?
İki albüm çıkardım. Birincisi “Islak Islak” albümü, ikincisi de “Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek” albümü. Yakında üçüncü albüm çıkacak kısmetse.

- Albümlerden beklediğinizi alabildiniz mi?
Aldım tabi. İkisinden de beklediğim ilgiyi aldım. Çünkü Türkiye’de gerçekten şu anda albüm yapıp satmak çok zor.

- Peki neden rock?
Benim yaşam standardımı oluşturduğu için. Yaşamımı oluşturdu aslında açıkçası. Ben rock’çı olayım, rock yapayım diye başlamadım buna. Bu benim yaşamımda geçtiğim süreç içerisinde oluşan bir şey, içimden gelen bir şey. O yapıya sahibim. Rock müzik yapan insanların yapısına sahibim, ya da o düşünceye sahip olan insanların yapısına sahibim. Rock müziği içimden gelerek yapıyorum. O müziğin ritmi çok hoşuma gidiyor, anlattığı şeyler hoşuma gidiyor. Sonuçta hayata karşı bir bakış açım var ve bu bakış açısını en iyi gösteren müzik, rock müzik. Sahnedeyken de sahne tansiyonum tamamen gitara bağlı, sert seviyorum. Ve çok hareketli bir adamım, başka türlü müzik beni kaldırmıyor. Hepsi hafif kalıyor, rock tansiyonumu gösteriyor. Kalbim o şekilde atıyor.

- Dizi oyunculuğu nasıl başladı?
İkinci albümden sonra ‘Yalancı Yarim’ için teklif geldi. Akademi Türkiye’den çıktıktan sonra da sevilen bir çok dizi için teklif gelmişti ama hiç birini kabul etmemiştim. Çünkü öncelikle yapmam gereken işin müzik olduğunu düşündüm. Eğer önce diziye başlasaydım albümlerimi yapamayacaktım. Sonuçta ben müzik yapmayı, şarkı söylemeyi, sahneyi çok seven bir insanım. Onun için ilk başta müziği öngördüm, hatta diziyi hiç düşünmüyordum, hep müzikle gitmeyi düşünüyordum. Ama Türkiye’de bu çok zor. Hele şu anki piyasa o kadar zor ki müzik yapmak için. Çünkü önüne gelen müzik yapıyor. Herkes bir şey çalıyor, herkes albüm yapıyor, herkes şarkı söylüyor. Onun için bu döneme kendimi daha çok tanıtabilmek, kanıtlayabilmek için ikinci aracın dizi olduğunu düşündüm.

- Dizi oyunculuğunuzun müzisyenliğinizin önüne geçebileceğini düşünmediniz mi?
Hayatta geçemez. Şöyle bir olay vardır. Şu anda beni hep televizyonda dizide görüyorsunuz. Ama ben bunu yanı sıra arka planda müziğimi yapıyorum. Ben şu anda birçok konser veriyorum. Hem diziyi hem konserleri bir arada yürütüyorum. En son Eskişehir’deydim, Van’daydım. Önümde Trabzon konserim var, Artvin konserim var, Aydın konserim var. Yani bunları sağlayan dizi oldu. İnsanlar beni daha görüyorlar, daha çok seviyorlar, daha çok ilgi gösteriyorlar. Ve ben müziğimi, rock’ı daha çok insana yaymış oluyorum.

- Ama dizi sayesinde daha çok hatırlıyor insanlar sizi?
Dizide de hatırlıyorlar, sonuçta ben her şeyi müzik için yapıyorum. Bu sadece bir işlev. İşliyorum sadece, oyayı işliyorum ben şu anda. Ama ana karakter müzik olacak.

- Gelecek için ne gibi tasarımlarınız var?
İyi bir müzisyen olmak, kalıcı olabilmek. İlerde insanların beni çok iyi hatırlamasını istiyorum. Barış Akarsu diye bir adam vardı, adam gibi adamdı demelerini istiyorum.

- İdolünüz Cem Karaca mıdır?
İdol olarak değil, örnek aldığım insanlardan biridir. Ben cem Karaca’yı severek dinlerdim. Çocukluğum onun parçalarıyla geçti, Cem Karaca, Barış Manço, Moğollar, Erkin Koray. Bunlar işledi. Ama yanı sıra işte ne bilim ben çok yabancı müzik de dinlerim. Led Zeplin, Deep Pearpell vs.

- Engelli insanlar ve onların sorunlarıyla ilgili duygu ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim..
(TESYEV broşüründeki sloganı göstererek) Yaşam Engel Tanımaz. Örnek, yaşam gerçekten engel tanımaz. Yaşam o kadar özel ve o kadar güzel bir şey ki. Yani yaşadığımız her güne, yataktan kalktığımız, nefes aldığımız her güne şükretmemiz gerekir. Ve bunu sağlam insanlar ve engelli insanlar olarak ayıramayız. Böyle bir ayrım yok bu dünyada. Engel nedir ki? Kafandaki engelleri kaldırman lâzım önce. Önemli olan odur. İlk önce beynin özgürlüğü, ilk önce beyninden kaldır engelleri. Önemli olan budur. Onları kaldırdığınız zaman zaten fiziksel engel de ortadan kalkıyor. İnsan o kadar farklı bir şey ki. İnsan o kadar özel bir olay ki. Verilen imkanları o kadar güzel kullanabiliyor ki.. Diyor ki benim bir kolum yoksa diğer kolum var, bir bacağım var. Senin iki kolunla yaptığını bir koluyla bir bacağıyla yapıyor. Bu azimdir. İnsanların hayata hâlâ ışıkla bakabilmesidir. Bence bir çok insanın böyle azimli insanları görerek örnek alması gerekir.

- Engellilere toplumun, devletin, yerel yönetimlerin olması gereken değeri verdiğini düşünüyor musunuz?
Düşünmüyorum, hiçbir zaman da düşünmedim. Devletin ya da yerel yönetimlerin bu insanlar hakkında ya da başka şeylerle ilgili çalıştıklarını düşünmüyorum. 27 yaşındayım ve 18 yaşından beri yani kendime geldiğimden, bir şeylere karşı çıkmaya başladığımdan beri düşünmüyorum. Ve ben hep şuna inanırım. İnsanlar hep kendi çabalarıyla bir şeyler yaptılar. Devlet engelliler özel bir şey yapmadı, bizim ülkemizde engelliler de var, onlar için de şunu yapalım demedi.

- Elinizde imkan olsa engelliler adına neyi nasıl değiştirirdiniz?
Öncelikle çalışma imkânları oluştururdum onlar için. Çünkü bir çok insan engelli diye bir çok yerde çalışamıyor.

- Engelli insanlarımıza vermek istediğiniz mesaj var mı?
Sevgi her şeyin çözümü, bütün kötülükler, olumsuz her şeyi ortadan kaldıran bir kuvvet. Bence engelli insanlarımızda kalplerindeki o sevgiyi kaybetmesinler ve onu bulmak için uğraşsınlar.

Röportaj: Arzu Cantürk

joker_b
31-08-07, 22:31
http://img413.imageshack.us/img413/8167/cd11er4.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/7034/cd12jl4.jpg

swetty_18
31-08-07, 22:31
Lutfen arkadaslar, Barisimizin emanetlerine tabii sahip cikiyoruz ve cikacagiz, ama yanlis anlamaktan kaynaklanan polemiklere girmeden…
Polemiklere yer vermeyelim, bos yere birbirimizi kirmayalim, magazinlestirmeyelim bu guzel BARIS sayfasini, uzmeyelim Barisimizi…
O’nun hakkettigi sekilde duralim burda ve her yerde… Baris Akarsu muhtesem yorumlu sarkilari konusalim, kisa sure icerisinde buyuk sayida konserlerini, O’nun guzel, sevgi dolu yuregini, etrafina sactigi resimde bile olsa
hissedebildidigimiz o isigini, basarilarini, insanligini, duyarligini, yardimseverligini…
Konusalicak ne cok sey var…
Baris sevgimizi, ozlemimizi, anilarimizi…
ISLAK ISLAK’in zirvede olmasini (bu arada tum emegi gecen Barisseverlere ellerine, yuregine saglik)…

Boyle tartismalar olacagina, birakin ayni fotolari, ayni roportajlari tekrarlarsak tekrarlayalim…

ASLOLAN BARISTIR, Sevim hanimim dedigi gibi...

butun soyledıklerıne katılıyorum...daha fazla ne denebılırkı...

joker_b
31-08-07, 22:35
http://img413.imageshack.us/img413/9809/cd21qs8.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/6668/cd22eo5.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/6587/cd23di8.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/744/cd24km6.jpg

o/e
31-08-07, 22:59
arkadaslar, yazdigim yazida yanlis bir sey mi soyledim diye aranip duruyorum. benimde soyledigim, en onemlisi, kimin onu sevdigini Baris'in bilmesi. sizde bunu diyorsunuz, bende. ama yanlis mi ifade ettim bilmiyorum ki. istemeden bir hata yaptiysam, birini kirdiysam, ve ya bu guzel sayfanin huzurunu bozduysam, cok ozur dilerim.

sevgilerimle

lil
31-08-07, 23:09
sevgili o/e seni kimsenin yanlış anlaması mümkün değil.. üzme kendini.. benzer şeylerden sözediyorsunuz:)

o/e
31-08-07, 23:14
cok tesekkur ederim sevgili. bende kendimi yiyiyorum burda, yaziyi tekrar okuyup duruyorum..., nerde bu yanis diye butun satirlara goz gezdiriyorum...

icimi rahatlattin. elgiz ablada sagolsun icimi rahatlatti...

sevgiler

NOSTALJİK
31-08-07, 23:15
Az laf çok iş.sevgi emek ister.Lütfen destek verelim.

bende syrediyorum ve ağlıyorum.destekliyorumda.

joker_b
31-08-07, 23:17
Sevgili o/e,
senin sozlerine tam katildigim icin alinti yapmistim...
Of, of bende yanlis anlasmalara mi sebep oldum... Cok ozur diliyorum canim...

jenn
31-08-07, 23:21
bende eskilerden iki foto koyayım.tekrar analım o günleri..yarışma sonrası serdar ortaçın bir programına katılmış dı barış...ordan iki kare.çok severim bu fotoları..

http://img265.imageshack.us/img265/8574/baric50wx0.jpg (http://imageshack.us)

http://img265.imageshack.us/img265/3162/baric52fl9.jpg (http://imageshack.us)

lil
31-08-07, 23:32
youtube da izlediniz mi bilmiyorum.. sanırım akademide son günler.. barışla tolga mutfakta.. barış patates haşlamış onu yiyo.. öle boş boş.. ama öyle tatlı yiyo ki tolga yok çok tuz döktün yok bilmem ne ayaklarıyla gidip alıyo bi parça:)
kardeşim fulltime izlerdi gün içinde olanları özetlerdi bana.. tuğçe vardı barışın çok sevdiği yakın arkedeşi.. tuğçe barışa dehaya yemek yapardı becerikliydi gerçekten.. sesi de güzeldi ama alavere dalavere elediler.. neyse yarışmanın sonlarına doğru dışardan biri girecekti eve.. tabii sevgili barışla deha tuğçe yanlısıydı.. programı sunan öyküde barışı severdi öyle hatırlıyorum.. bu tuğçe olayında barışa takılmıştı hatta.. tabii istersiniz size yemek yapıyo ne isterseniz onu yapıyo dimy diye.. gülmüşlerdi.. o günler güzeldi..

swetty_18
31-08-07, 23:43
sevgılı jenn bu resımler cok guzelll.paylastıgın ıcın saol:img-wink:

AuroraBorealis
31-08-07, 23:46
merhaba arkadaşlar
öncedende demiştim staj yapıyorum o yüzden çok sık giremiyorum diye ama imkanım oldukça şantiyeden,bürodan,evden internet bulduğum heryerden misafir olarak gelip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı. çünkü bu sayfayı her açtığımda başlığın sayfa sayısının artmış olduğunu görmek beni çok mutlu ediyo :) eminimki barış abimizde ne kadar çok sevildiğini hissediyordur ve o da mutlu oluyodur...
yeni yapılan avatar ve imzalar gördüm ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel olmuşlar her zamanki gibi :img-wink: ayrıca resim ekliyen arkadaşlarada tşk ederim ilk defa gördüğüm resimler var önceki sayfalarda...

o/e
31-08-07, 23:56
cok ozur dilerim joker. ama simdi hepimizin huzuru yerinde, onemli olan da bu.

jenn, o fotograflar, yarismadan hemen sonra, flipper'da cekilen bir yarisma programindan degil mi?

ben Baris'i ilk orada gormustum. ilk orada konusmustum. "yarismadaki izlenimlerimin hepsi dogruymus" diye dusunmustum. "Allah nazardan saklasin, cok buyuk isler yapacak, muthis bir insan" diye konusup durmustuk o gece ailecek. cok kisa bir konusmada bile, cok anlamli, ve hayatimda gercekleri oturrtuum bir donemde oldugum icin, cok yon verici seyler soylemisti.

sanirim Baris'in sayfasinda anlatmistim, gitmeye cekindigimi farketmisti, "cekinme gel" demisti... kisa bir sohbet etmistik. sonra, annemi gormustu, elinde fotoraf makinasi. yine cekindigimi anlamisti, "bi fotograf cektirelim mi?" diye espiri yapmisti, gulmustuk. sanki unlu olan benimde, o yanima gelmis gibi. sirf beni rahatlatmak icin. (Allahim, ne kadar cekingen bir cocuktum ben :img-blush ) o fotograftada, her fotografta oldugu gibi, gozlerinin ici guluyor, yuzunde de kocaman bir gulumseme elbette... sonra, bir grup erkek cocuk gelmisti 7-8 yaslarinda, "Baris Abi, top oynayalim mi?" diye. kusura bakmayin dedi, gule gule cocuklarla top oynamaya gitti. onlari da kirmadi yani...

sanirim fotograflar oradan. hatirliyorum, kolsuz bir beyaz tisort, kot ve mavi spor ayakkabi giymisti (fotografa baka baka ezbere aldim).

bu anilari tekrar hatirllatigin icin cok tesekkur derim jenn... minnettarim.

matrix83
01-09-07, 00:05
ssssssssssssssssssssssssssssss

matrix83
01-09-07, 00:09
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

matrix83
01-09-07, 00:13
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

o/e
01-09-07, 00:18
matrix83, eminim bilgisayarinda "word" programi yukludur. orada istedigin harfi istedigin kadar tekrarlayabilirsin. hem arada 150 saniye beklemek zorunda kalmazsin. zaman kazancin da olur. ha bi de, sana pek bir sey ifade etmeyecektir ama, ayni zamanda, insanlarin huzurunu da bozmassin. senin bu 3 mesajindan sonra ne kadar dogru bilmiyorum ama, biraz saygili davranmani bekliyorum.

(zorlayarak) saygilarimla

jenn
bu anilari tekrar hatirllatigin icin cok tesekkur derim jenn... minnettarim.

evet canım o programdan iki kare.2004 ağustosuydu sanırım..resimdeki gözyaşlarını söylemişti ceyhunda yarışmacıydı eşlik etmişti barışa..

Medea
matrix83 nickli üye eğer bu tavrına devam ederse gereken yapılacaktır..kimse bu nedenle kendisini üzmesin.

o/e
01-09-07, 00:23
evet canım o programdan iki kare.2004 ağustosuydu sanırım..resimdeki gözyaşlarını söylemişti ceyhunda yarışmacıydı eşlik etmişti barışa..

hepsini hatirliyorum, her anini... agustos ayinin ilk 2 haftasindan bir gun olmasi lazim, ama gunu tam hatirlayamiyorum. butun o saniyeler, cok degerli anilar benim icin.

tekrar cok tesekkur ederim.

jenn
01-09-07, 00:39
çok sevdiğim iki foto daha..

bu foto ıslak ıslak albümü çıktığında seyhan müziğin sitesindeki albüm tanıtım sayfasında yer alan foto..diğeride ıslak ıslak albüm tanıtım konseri afişi.

http://img67.imageshack.us/img67/1509/baryukarda8.jpg (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/6412/fsunkkdz9.jpg (http://imageshack.us)

007 LAZ CADI
01-09-07, 00:56
ya arkadaşlar önceki sayfalara bakarken kim bu matrix83 nie garip şeyler
yazıp yolou allahım ya bugün baya zaten sinirim bozuk her nedenden neyse
jenn resimler çok güsel eline sağlık cnm bu arada arkadaşlar burayı ailem gibi
gördüğüm için çok ağladım ailevi meseleler yüsündn barışımızı isledim 2 sonra
ilk kez gülümsedim çok güsel bişi swety_18 bu konudada beni aydınlattı
saolsun barış sayesinde hayata tutunabilioz meleğimizi hissediyoruzzz ..

Medea
01-09-07, 01:03
Zaman ilaçtır laz cadı,aksi halde o acı ilk andaki gibi kalsa insanlar yaşayamazdı.Allah ilahi bir biçimde sabrını ve dayanma gücünü veriyor.Haa veriyor da insan alışabiliyormu o başka konu.Barış ölene dek son nefesime dek her daim aklımda olacak..unutulması söz konusu bile olamaz.O dünya iyisi insanı bir kere tanıyan biraz olsun aynı ortamda bulunma şansını yakalayan,konser olsun imza günü olsun farketmez,bir insanın onun etkisinden kurtulması ve onu unutması imkansızdır.Mekanın cennet olsun Barış'ım..

jenn
01-09-07, 01:04
ve işte konuşan bir foto daha..bu gözlerde ne güzel anlamlar saklıydı..gözleriyle konuşan nadir insanlardandı barış..

http://img164.imageshack.us/img164/9782/datanalan0364slml0.jpg (http://imageshack.us)

Medea
01-09-07, 01:05
Gözler kalbin aynası derler..iyi bakan bakmasını bilen bir insan Barış'ın koca yüreğini bu güzel gözlerden rahatça görebilirdi.

007 LAZ CADI
01-09-07, 01:16
Zaman ilaçtır laz cadı,aksi halde o acı ilk andaki gibi kalsa insanlar yaşayamazdı.Allah ilahi bir biçimde sabrını ve dayanma gücünü veriyor.Haa veriyor da insan alışabiliyormu o başka konu.Barış ölene dek son nefesime dek her daim aklımda olacak..unutulması söz konusu bile olamaz.O dünya iyisi insanı bir kere tanıyan biraz olsun aynı ortamda bulunma şansını yakalayan,konser olsun imza günü olsun farketmez,bir insanın onun etkisinden kurtulması ve onu unutması imkansızdır.Mekanın cennet olsun Barış'ım..

yyaaa alllahımm:img-in_lo bu forum benim herşeyim ne harika insanlarsınız
yaw elgız abla sözlerin harika ben biraz küçüğüm 17 dime yeni basıcam
olgunlaşıp sizin gibi düşünmeyi iple çekiorummm barış abim sayesinde dert mert
kalmıo mükemel bişi bu hiç kimsede bulunamayan o güsellik melek gibi bakınca
o mükkemel bakışıyla baktım sıkıntım derdim kalmadı gözyaşlarımı sildim
toparlandım sözleriniz bi kez daha içimi işledi elgız ablacım bu arada ben derya nickim çok usn olduğu için söledim ...

şehrayin
01-09-07, 01:18
Sevgili lil ne olur yanlış anlama..herkese bunu dersek o zaman ipin ucunu kaçırırız.Yani Barışın fotoğraflarına ben ömür boyu baksam bıkmam ama habire de,hani daha bir iki sayfa önce eklenen fotoların da yeniden yeniden eklenmesinin de anlamı yok.Bari biraz zaman geçsin değil mi? ;) Yeni bir şey ne eklenebilir deme..daha onlarca yüzlerde hatta binlerce foto ve video var arşivlerde.Zamana yaymak lazım..Barışseverlerin bu konudaki arşivlerine güvenin bence :)

katılıyorum... bakmaya tabiki doyulmaz ama biraz daha özenli olunursa belkide aynı fotolar yüklenilmemiş olur.. yinde herkesin iyi niyetle yaptığı aşikar...

şehrayin
01-09-07, 01:23

lisedeyken bir öğretmenimizi kaybetmiştik..
onun çok samimi olduğu bir diğer öğretmenimiz birkaç ay sonra bir derste
ölen kardeşi ve arkadaşından edindiği deneyimlerden yola çıkarak şöyle demişti:

HİÇBİR ACI UNUTULMUYOR SADECE ONUNLA YAŞAMAYI ÖĞRENİYORSUN

bu sözler o zamandan beri beynimde ve gerçekliğini yaşadıkça görüyüorum..
Allah bize ve sevdiklerimize daha büyük acılar vermesin

swetty_18
01-09-07, 01:23
barısımız...gozlerıyle konustu bızımle..yuregıyle konustu...hep sevgıyle konustu...gercekten sevılmeyı hak eden ender bır ınsandı barıs...dıyorum kı bazen barısı hıc sevmemıs ya hıc tanımamıs olsaydım??Ya sonradan farkına varsaydım onun??Iste o zaman kahrolurdum...keske zmanında degerını bılemeyenlerde zamanında anlasaydı barısı keske....

Hepımıızın yuregı o kadar barıs sevgısıyle dolu kı...Onu tanımamak,gozlerındekı o ısıltıyı hıssetmemek,o sevgıyıı gormemek,yuregındekı sevgının gozlerınden okunmasını gorememek cok buyuk eksıklık olurdu benım ıcın...Saol barısım herseyı cın...Herseyden ote hayatıma anlam kattıgın ıcın sonsuz tesekkurler...Nur ıcınde yat...

eylül_87
01-09-07, 02:03
Bugün Barış'ımın yanına gideceğim arkadaşlar..
şu an Onun buğulu sesinden Leyla'yı dinliyorum..kimbilir kaçıncı kez..ve kabrinin başında Sürmelime de dinleteceğim.
diyeceğim ki;''sen bizi bırakıp gidebileceğini mi düşündün Barış'ım..ansızın girmiştin hayatlarımıza zorunlu terkedişin de ansızın oldu..ama seni unutmak mümkün mü Barış'ım..yumruk yemiş gibi kaskatı kesilen yüreklerimize,sel gibi akan gözyaşlarımıza,söylediğin her parçayı sadece senin yorumunla beyinlerine kazımış bizlere seni unutturabilmek !
evet,ACIYI veren Tanrım SABRINI da veriyor..ilk günlerdeki şok edici acı hafifliyor zamanla..bunu daha önce yaşadıklarımdan öğrenmiştim..ama ASLA YOKEDİLEMİYOR.
azalıyor ama yerini daha yakıcı,daha kavurucu ÖZLEME bırakıyor.
Her dinlediğimiz şarkında,her gördüğümüz resminde yüreklerimiz özlemle daha bir kanıyor..daha bir koyuyor insana yokluğun..Ve en önemlisi ,böylesi büyük hasretin sonunda kavuşulamayacak olman ...işte en çok o yıkıp kahrediyor insanı..
Sen göz kamaştıran bir ışık gibi girdin hayatımıza..bizlerden biri oldun,samimiyetinle,doğallığınla evimizin bir üyesi gibi kabul ettirdin kendini..her adımını takip eder olduk,seninle ağlayıp,seninle mutlu olmaya başladık..anlaşılmaz bir çekiciliğin vardı..sesin,gülüşün,karakterinle olduğunca kabullendik seni..Bir olduk seninle yediden yetmişe...
İsyanlarımızı senin sesinle haykırdık,sevgilerimizi yüreğinin sıcaklığında yaşattık..özlemlerimizi dile getirdik,hayata bakışımızı şekillendirdik seninle..
''Sevgi Herşeyin Anahtarıdır.''sözcüğünün anlamını kavradık yeniden..

Yüreğimizi yaktın sen Barış..Acılarımızı canlandırdın yeniden.
Ama kısacık da olsa SENİ TANIDIK ya...BU SANA DUYACAĞIMIZ TÜM HASRETE DEĞER.

UNUTULMAYACAKSIN BARIŞ'IM..YÜREĞİMİZİN EN ÖZEL KÖŞESİNDESİN .

forever_love
01-09-07, 02:28
hatırlatmak istemezdim bu konuyu ama bir söz söylemek istedim..
BARIŞIMIZIN yanında, kimse yokken, Annesi Babası vardı..belki, herkes gider ama onlar kalır..
"evladı olmayan" "evladından olmayan" anlayamaz bu acıyı..onlar ne söylese sözleri altındır.. onlar BARIŞIMIZIN anası babası, bizlere BARIŞIMIZIN emanetleri..

lütfen BARIŞ sevgisine layık yaşayalım.. onu mutlu etmeyi herşeyden çok isteyen herkes zaten layık yaşamak için gerekeni yapacaktır, zannederim..

resimler için çok sağolun..emeklerinize sağlık..yorumlarınız için de teşekkürler..
BARIŞIMIN gülen yüzünü gözlerini görmek ruhuma çok iyi geliyor..
meleğim çok özledim seni..

wesley
01-09-07, 09:24
eylü-87 bizlerdende barışımıza selam söyle bilsinki onu çok seviyoruz ve asla unutmayacağız

wesley
01-09-07, 09:31
Tarih: Pzr Ağu 26, 2007 8:22 pm Mesaj konusu: CUMHURİYET GAZETESİ 27/ 08 / 2007 EN DUYGULU AN

EN DUYGULU AN

Genç yaşta yitirdiğimiz Barış Akarsu'nun babasının Barışarock'çıları sahneden selamlaması,festivalin en duygulu anıydı.Yaşamını insanı insan yapan değerler için savaşmakla geçirdiğini,Barış'ı da aynı düşüncelerle büyütüp 68 ruhunu verdiğini anlatan acılı baba,2005 yılında Barış'ın bu sahnede olduğunu anımsattı.Bodrum Torba'da yolların güvenliğini almayan yetkillileri sert dille protesto eden Selahattin Akarsu,''BARIŞ'IN YATTIĞI YER BARIŞSEVERLERİN SEVGİSİYLE DOLSUN'' dedi.
Herkesi gelecek yıl Amasra'da Barış Akarsu adına yapılacak festivale çağıran Selahattin Akarsu'ya Barışarock'çılar ''BARIŞ KALBİMİZDE YAŞIYOR'' sloganlarıyla yanıt verdiler.

Cumhuriyet Gazetesi'nden

wesley
01-09-07, 09:35
YÜKSEL AYTUĞ/sabah gazetesi(27.07.07)

--------------------------------------------------------------------------------
Barış'ın Leyla'sı yetim kalmasın

Yine O'nu yazacağım. Garip bir duygu... Sanki yaşıyormuş da ben, yazmaktan vazgeçtiğim gün gerçekten bu dünyadan ayrılacakmış gibi hissediyorum. İsmini ne kadar anarsam, ruhu o kadar soluk alıp-verecekmiş gibi geliyor. Barış'ın hayranları da mesaj yağdırıyorlar. "Ne olur onunla ilgili yazmaktan vazgeçmeyin Yüksel Bey. Çünkü bu dünyada onu en iyi anlayan ve anlatan insanlardan birisiniz" diye adeta yalvarıyorlar. Ama daha önce de dediğim gibi, yanlış anlaşılmaktan kaygılıyım. Malum, onun acısından reyting ve tiraj damıtmaya çalışan öyle çok insan var ki... Hayranları, onun hazırlık yaptığı üçüncü albümünün piyasaya çıkıp, çıkmayacağını, eski şarkılarından bir albüm ya da Akademi Türkiye'deki görüntülerinden bir DVD yapılıp, yapılmayacağını soruyorlar. Ne yazık ki, üçüncü albüm henüz kayıt aşamasına gelmeden Barış aramızdan ayrıldı. Yani yeni albüm için stüdyoda seslendirilen bir tek şarkı bile yok. DVD için de ilgili kuruluşlar arasında bir mutabakat sağlanmış değil. Ama Barış'ın stüdyoya girip, söylediği son bir şarkısı var ki, benim gönlüm onun yok olmasına razı değil. Barış, Ezgi'nin Günlüğü grubunun 25. yılı nedeniyle yapılan bir özel albüm için stüdyoya girip "Leyla"yı okumuş. Hem de ne okumak... Henüz dinleme imkanım olmadı ama kaydı dinleyenler anlata anlata bitiremiyorlar. Ezgi'nin Günlüğü'nün bu tribute albümü için stüdyoya giren ünlüler arasındaki tek "yeni nesil" şarkıcı ise Barış Akarsu imiş... Ancak Ezgi'nin Günlüğü, Leyla'yı albüme dahil edip, etmemek konusunda tereddütlü. Onların da endişesi, "Barış'ın hatırasını kullanıyormuş" gibi algılanmak... Bu yazıyı, onları cesaretlendirmek ve Barış hayranlarının "dinmeyen arzusunu" gerçekleştirebilmek adına yazıyorum. Sevgili müzisyen dostlar, korkmayın, samimiyetinizden kimse şüphe duymayacaktır. Lütfen Barış'ın "Leyla"sını yetim bırakmayın

wesley
01-09-07, 09:37
Başarı deyince aklımıza farklı şeyler gelir.

Toplumun gözünde başarı;
İyi maddi gelir getiren bir kariyer,
Büyük bir ev,
Lüks bir arabadır.
Aslında bunlar başarılı olmanın tanımı değildir.
Başarı;
Sık sık gülmek ve çok sevmektir.
Akıllı insanların saygısını ve çocukların sevgisini kazanmaktır.
Dürüst eleştirmenlerin onayını almaktır.
Sahte dostların arkadan vurmalarına dayanmaktır.
Güzeli sevmektir.
Herkesteki en iyiyi bulmaktır.
Karşılık beklemeyi hiç düşünmeden kendiliğinden vermektir.
Geride ister sağlıklı bir çocuk, ister kurtarılmış bir ruh, ister bir parça yeşil bahçe, ister iyileştirilen bir sosyal durum bırakarak dünyanın iyileşmesine katkıda bulunmaktır.
Gönlünce eğlenmek ve gülmek,
Kendinden geçerek şarkı söylemektir.
Tek bir kişi bile olsa, birinin sizin varlığınızdan ötürü daha rahat nefes aldığını bilmektir.

BU YAZIYI GÖRÜNCE BARIŞA NE KADARDA UYUYOR DEDİM

wesley
01-09-07, 09:44
O fotoğrafı basmamalıydık!

Bence hata yaptık. Barış Akarsu'nun yoğun bakım ünitesinde gizlice çekilen o son fotoğrafını yayımlamamalıydık.
Onu günlerdir ekranlardan, birinci sayfalardan gülümseyen yüzü yerine, ecelle boğuşurkenki görüntüsüyle anımsamamalıydık.
İnsanı ölüm döşeğinde bile rahat bırakmayan bu paparazzilik tutkusuna, bu fotoğraflama iştahına, bu mahremiyet ihlaline prim vermemeliydik.
Gelen fotoğrafları çöpe atıp "Bunu yayımlamakta bir kamu yararı görmüyoruz" deseydik, sadece Barış'a saygı göstermiş olmakla kalmaz, mesleğimize de saygınlık kazandırırdık.
Yapamadık.
İlgili yasaları, grubun etik ilkelerini, Batı'daki uygulama örneklerini sayıp dökmenin bir yararı yok.
Yine de kısaca hatırlatayım:
60 yıllık Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nden başlayarak pek çok temel belge, özel hayatı güvence altına alıyor.
"Mahremiyet hakkı" en temel insan haklarından biri sayılıyor.
Bu haklar, çağımızda giderek daha özel alanlara tanınıyor.
Daha yeni bir belge, 2002 tarihli Avrupa Sözleşmesi hastaya, sağlığına ilişkin bilgilerin gizli tutulmasını talep etme hakkı veriyor.
Hasta Hakları Bildirgesi'ne göre "Hasta, ölümünden sonra da bu bilgilerin gizli kalmasını isteyebiliyor".
Yani insan hakları, insandan sonra da varlığını sürdürüyor.
Sağlık Bakanlığı'nın hasta hakları bildirisinde "Her hasta gizliliğe uygun bir ortamda sağlık hizmeti alır" deniliyor.
Barış'ın yoğun bakım fotoğraflarının hem çekilmesi, hem sızdırılması, hem yayımlanması bunlara temelden aykırı...
Bir insanın bu halde görüntülenmesinde kamunun ne yararı olabilir ki?
Şimdi daha ilginç bir hatırlatma yapayım:
Barış'ın yoğun bakım fotoğrafı 4 Temmuz gecesi televizyon ekranlarına geldi.
Ondan bir gün önce, 3 Temmuz'da İstanbul'da bir imza töreni vardı.
Türkiye'nin bütün ulusal kanallarının yöneticileri bir araya geldiler.
RTÜK'ün ve yayıncıların girişimiyle hazırlanan "Yayıncılık Etik İlkeleri" başlıklı 12 maddelik bir metni imzaladılar.
Bundan sonraki yayınlarına kılavuz olması amacıyla, kendi inisiyatifleriyle hazırladıkları 12 maddenin birinde şu vaat vardı:
"İnsan onuruna, temel hak ve özgürlüklere saygılı olmak..."
Bir başka ilke ise şöyleydi:
"Özel hayata ve mahremiyete saygılı olmak."
Bu ilkelere attıkları imzanın mürekkebi kurumadan, bir insanın onurunu hiçe sayan, onu ölüm döşeğinde sergilemekten kaçınmayan, mahremiyetini ayaklar altına alan bir fotoğrafın yayınına göz yumdular.
Bazen meslek hırsı, bazen rekabet duygusu, bazen de zaman baskısı körleştirebiliyor bizi...
Taze bir haberi, ilginç bir fotoğrafı bir an önce yetiştirme telaşıyla, insani hassasiyetleri unutabiliyoruz.
"Benim başıma gelse", "Orada yatan ailemden biri olsa" türü sorgulamalara fırsat bulamayabiliyoruz.
Ama bu gerekçeler, bizi, hiç olmazsa ertesi gün bir özeleştiri yapmaktan ve aynı hatanın tekrarlanmaması için önlem almaktan alıkoymamalı...
Çünkü yapılan iş, sadece daha yeni imza attığımız etik kurallara, içinde çalıştığımız grubun meslek ilkelerine, evrensel yasalara, hukuk normlarına, bakanlık genelgelerine filan değil, vicdana da aykırı...

can.dundar
http://www.milliyet.com/2007/07/07/yazar/dundar.html

http://www.youtube.com/watch?v=X5DQNr4VcIY

jenn
01-09-07, 10:33
arşivimi karıştırmaya devam..şimdide ıslak ıslak albümü kartonetinden üç foto.albüm fotolarını Almanyada yaşayan fotoğraf sanatçısı sedat mehder çekmişti..

http://img68.imageshack.us/img68/8878/barly5.jpg (http://imageshack.us)

http://img357.imageshack.us/img357/6425/barisakarsu05vy9.jpg (http://imageshack.us)

http://img167.imageshack.us/img167/35/barisakarsu10co7.jpg (http://imageshack.us)

merhem
01-09-07, 10:38
:( bu imzalari yaparken cok duygulandim..

http://www.galeriturk.net/getimg/yy19.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/yy23.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/yy33.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/yy41.jpg (http://www.galeriturk.net)

jenn
01-09-07, 10:39
ve unutulmayacak bir foto daha...barışın ıslak ıslak albümünün seyhan müzikde ki imza günü için,seyhan müziğin istanbul kadıköydeki binasına asılan vede günlerce orda asılı kalan dev afişin denizden görünümü..bir arkadaşımız çekmişti..

http://img459.imageshack.us/img459/2387/afiswg6.jpg (http://imageshack.us)

şehrayin
01-09-07, 10:58
O fotoğrafı basmamalıydık!

Bence hata yaptık. Barış Akarsu'nun yoğun bakım ünitesinde gizlice çekilen o son fotoğrafını yayımlamamalıydık.
Onu günlerdir ekranlardan, birinci sayfalardan gülümseyen yüzü yerine, ecelle boğuşurkenki görüntüsüyle anımsamamalıydık.
İnsanı ölüm döşeğinde bile rahat bırakmayan bu paparazzilik tutkusuna, bu fotoğraflama iştahına, bu mahremiyet ihlaline prim vermemeliydik.
Gelen fotoğrafları çöpe atıp "Bunu yayımlamakta bir kamu yararı görmüyoruz" deseydik, sadece Barış'a saygı göstermiş olmakla kalmaz, mesleğimize de saygınlık kazandırırdık.
Yapamadık.
İlgili yasaları, grubun etik ilkelerini, Batı'daki uygulama örneklerini sayıp dökmenin bir yararı yok.
Yine de kısaca hatırlatayım:
60 yıllık Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nden başlayarak pek çok temel belge, özel hayatı güvence altına alıyor.
"Mahremiyet hakkı" en temel insan haklarından biri sayılıyor.
Bu haklar, çağımızda giderek daha özel alanlara tanınıyor.
Daha yeni bir belge, 2002 tarihli Avrupa Sözleşmesi hastaya, sağlığına ilişkin bilgilerin gizli tutulmasını talep etme hakkı veriyor.
Hasta Hakları Bildirgesi'ne göre "Hasta, ölümünden sonra da bu bilgilerin gizli kalmasını isteyebiliyor".
Yani insan hakları, insandan sonra da varlığını sürdürüyor.
Sağlık Bakanlığı'nın hasta hakları bildirisinde "Her hasta gizliliğe uygun bir ortamda sağlık hizmeti alır" deniliyor.
Barış'ın yoğun bakım fotoğraflarının hem çekilmesi, hem sızdırılması, hem yayımlanması bunlara temelden aykırı...
Bir insanın bu halde görüntülenmesinde kamunun ne yararı olabilir ki?
Şimdi daha ilginç bir hatırlatma yapayım:
Barış'ın yoğun bakım fotoğrafı 4 Temmuz gecesi televizyon ekranlarına geldi.
Ondan bir gün önce, 3 Temmuz'da İstanbul'da bir imza töreni vardı.
Türkiye'nin bütün ulusal kanallarının yöneticileri bir araya geldiler.
RTÜK'ün ve yayıncıların girişimiyle hazırlanan "Yayıncılık Etik İlkeleri" başlıklı 12 maddelik bir metni imzaladılar.
Bundan sonraki yayınlarına kılavuz olması amacıyla, kendi inisiyatifleriyle hazırladıkları 12 maddenin birinde şu vaat vardı:
"İnsan onuruna, temel hak ve özgürlüklere saygılı olmak..."
Bir başka ilke ise şöyleydi:
"Özel hayata ve mahremiyete saygılı olmak."
Bu ilkelere attıkları imzanın mürekkebi kurumadan, bir insanın onurunu hiçe sayan, onu ölüm döşeğinde sergilemekten kaçınmayan, mahremiyetini ayaklar altına alan bir fotoğrafın yayınına göz yumdular.
Bazen meslek hırsı, bazen rekabet duygusu, bazen de zaman baskısı körleştirebiliyor bizi...
Taze bir haberi, ilginç bir fotoğrafı bir an önce yetiştirme telaşıyla, insani hassasiyetleri unutabiliyoruz.
"Benim başıma gelse", "Orada yatan ailemden biri olsa" türü sorgulamalara fırsat bulamayabiliyoruz.
Ama bu gerekçeler, bizi, hiç olmazsa ertesi gün bir özeleştiri yapmaktan ve aynı hatanın tekrarlanmaması için önlem almaktan alıkoymamalı...
Çünkü yapılan iş, sadece daha yeni imza attığımız etik kurallara, içinde çalıştığımız grubun meslek ilkelerine, evrensel yasalara, hukuk normlarına, bakanlık genelgelerine filan değil, vicdana da aykırı...

can.dundar
http://www.milliyet.com/2007/07/07/yazar/dundar.html

http://www.youtube.com/watch?v=X5DQNr4VcIY

bizim o imzadan ve antlaşmadan haberimiz yoktu tabi..
bunun üzerine o fotoğrafların yayınlanması dahada ayıp...
çoooookkkkk ayıpppp hemde çokkkkk
o günden beri bahsedilen gazeteyi almıyorum...

zer
01-09-07, 11:11
bugün 1 Eylül Dünya Barış günü hepinize kutlu olsun. Adını bu kadar hak ederek taşıyan ve adına bu kadar yakışan başka birini daha tanımadım.Adı kadar güzel ruhlu çocuk seninde bugünün kutlu olsun. Bu Dünya belki Barış'ını kaybeti ama sen gittiğin gün binlerce çocuk doğdu adı Barış olan.Şimdi mümkünmü seni unutmak
adına bunca şiir adanmışken

Barış

Çocuğun gördüğü düştür barış.
Ananın gördüğü düştür barış.
Ağaçlar altında söylenen sevda sözleridir barış.

Akşam alacasında, gözlerinde ferah bir gülümseyişle döner ya baba
elinde yemiş dolu bir sepet;
ve serinlesin diye su, pencere önüne konmuş toprak bir testi gibi
ter damlalarıyla alnında...
barış budur işte.

Evrenin yüzündeki yara izleri kapandığı zaman,
ağaçlar dikildiğinde top mermilerinin açtığı çukurlara,
yangının eritip tükettiği yüreklerde
ilk tomurcukları belirdiği zaman umudun,
ölüler rahatça uyuyabildiklerinde, kaygı duymaksızın artık,
boşa akmadığını bilerek kanlarının,
barış budur işte.

Barış sıcak yemeklerden tüten kokudur akşamda
yüreği korkuyla ürpertmediğinde sokaktaki ani fren sesi
ve çalınan kapı, arkadaşlar demek olduğunda sadece.
Barış, açılan bir pencerden, ne zaman olursa olsun
gökyüzünün dolmasıdır içeriye.

Bir tas sıcak süttür barış ve uyanan bir çocuğun gözlerinin önüne tutulan kitaptır.
Başaklar uzanıp, 'ışık! ışık! ' diye fısıldarken birbirlerine!
Işık taşarken ufkun yalağından.
Barış budur işte.
Kitaplık yapıldığı zaman hapishaneler
geceleyin kapı kapı dolaştığı zaman bir türkü
ve dolunay, taptaze yüzünü gösterdiği zaman bir bulutun arkasından
cumartesi akşamı berberden pırıl pırıl çıkan bir işçi gibi;
barış budur işte.

Geçen her gün yitirilmiş bir gün değil de
bir kök olduğu zaman
gecede sevincin yapraklarını canlandırmaya.
Geçen her gün kazanılmış bir gün olduğu zaman
dürüst bir insanın deliksiz uykusunun ardısıra.
Ve sonunda hissettiğimiz zaman yeniden
zamanın tüm köşe bucağındaki acıları kovmak için
ışıktan çizmelerini çektiğini güneşin.
Barış budur işte.

Barış ışın demetleridir yaz tarlalarında,
iyilik alfabesidir o, dizelerinde şafağın.
Herkesin 'kardeşim' demesidir birbirine, 'yarın yeni bir dünya kuracağız' demesidir;
ve kurmamızdır bu dünyayı türkülerle.
Barış budur işte.

Ölüm çok az yer tuttuğu gün yüreklerde,
mutluluğu gösterdiğinde güven dolu parmağı yolların,
şair ve proleter eşitlikle çekebildiği gün içlerine
büyük karanfilini alacakaranlığın...
barış budur işte.

Barış sımsıkı kenetlenmiş elleridir insanların
sıcacık bir ekmektir o, masası üstünde dünyanın.
Barış, bir annenin gülümseyişinden başka bir şey değildir.

Ve toprakta derin izler açan sabanların
tek bir sözcüktür yazdıkları:
Barış.
Ve bir tren ilerler geleceğe doğru
kayarak benim dizelerimin rayları üzerinden
buğdayla ve güllerle yüklü bir tren.
Bu tren barıştır işte.

Kardeşler, barış içinde ancak
derin derin soluk alır evren.
Tüm evren,
taşıyarak tüm düşlerini.
Kardeşler, uzatın ellerinizi.
Barış budur işte.

Yannis Ritsos

ıslak ıslak
01-09-07, 11:26
Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle zer arkadaşım şimdi bende o şiirle anıcaktım Barış'ı sen önce davrandın..:img-yes: Neyse bende herkesin dünya Barış gününü tüm içtenlikle kutluyorum ve sonuna dek Barışla kalın diyorum..
jenn eklediğin resimler o kadar güzel ki bakmaya doyamıyor insan..:icon_sorr Ayrıca merhem imzalar için sağol..bye

Merviş
01-09-07, 11:33
Fotolar ve çalışmalar için sağolun arkadaşlar..
Ya ben rüyamda barışımı gördüm.. Sizinle paylaşmak istedim..
Gerçi çok saçma gelebilir ama ben baya tesirinde kaldım..
Rüyamda dağlar delisi dizisi çekliyordu. Dizide barış akarsu da var ama barış ölmüş :( onu oynatıyolar sanki canlı gibi böyle dağlar delisindeki adamla kavga ediyo böyle barış akarsu vuruomuş gibi yapıolar o anda eli bana değiyo barışın.. Çok korktum :( Seni Çok Seviyorum Barışş :icon_sorr

swetty_18
01-09-07, 12:03
jenn resımlerın harıka..bakmaya doyamadım...
merhem arkadasım ımzalar ııcn saol...
ve zer o sıır o kadar guzel kı okurken ınsan kendısını kaybedıyor.paylastıgın ıcın saol...barısımızı boyle bır sıırle anmak cok guzel olmus..ellerıne saglık..evet arkadaslar hepınızın dunya barıs gunu kutlu olsun...sonzuza kadar barısla kalmamız dılegımle....

ıslak ıslak
01-09-07, 12:59
http://img507.imageshack.us/img507/1663/adszni5.jpg

http://img262.imageshack.us/img262/20/y1pagc1qvisbnbobqwmivntan6.jpg

http://img95.imageshack.us/img95/7725/520barc4b1c53yj.jpg

alpimmm
01-09-07, 13:24
herkese selam arkadaşlar ilk önce size kocaman bir teşekür ediyorum bu sayfayı hiç boş bırakmadığınız için benm gibi hiç uğramamazlık etmedğnz için belki sizee çok saçmaa gelecek belkide üzüleceksiniz ama elmde değil işte yapamıyorum bu sayfaya her geldğimde içim yanıyorr yüreğimm cız ediyor kalbim parçalanıyorr onu çok özlüyorum:icon_sorrhemde çok lütfen beni affedin onun şarkılarını dinleemiorum onun sayfasına gelemiorum affedin benii yapamıorum ama onu unutuyormuyum aslaa o hep benm içimde yüreğimdee onu unutmam mümkün değill o benm canımın canıı:icon_sorrnasıl unuturum ki onu hergece ona duamı ediorum onu yanıma çaırırum bari rüyama gel diyorum o beni duyuyorr ve biliorumki yanıma geliorr onu çok seviyorum bide hatice teyzem ve selahattin amcamla ilgili bişey gördüm onlar bana abimin emnaetii ve kimseyee hiç kimseyee onlarla ilgili laf söylettirmem söyleyendee karşsnda beni bulur çünkü onlar benm melek yüzlü abimi bana hediye verdiler hemde en güzel hediyee öyle birşey olmaz umarım neysee hepinizin yaptığı çalşmlaar çok güzel çok özel çok saoln ellrnze yüreğinize sağlık:img-wink::icon_sorr

sana tamamen katılıyorum giremiyorum ne bu sayfaya ne diğer siteye yapamıyorum yüreğim elvermiyo

jenn
01-09-07, 13:34
sana tamamen katılıyorum giremiyorum ne bu sayfaya ne diğer siteye yapamıyorum yüreğim elvermiyo

bence girmelisiniz yukarılarda bir arkadaşın yazdığı gibi bu gerçekle yaşamaya alışmalısınız..böylece onu gönlünüzde yaşatmaya devam edebilirsiniz..

evet şimdide benim çok sevdiğim fotolardan biri..2004 eylül ayında trt yapımı memleketim programının konuğu olan barışın teknede çekilmiş çok güzel bir fotosu..

http://img469.imageshack.us/img469/5989/memleketimbarij4.jpg (http://imageshack.us)

ıslak ıslak
01-09-07, 13:44
http://img527.imageshack.us/img527/9118/10311592788785061qh8.jpg

http://img114.imageshack.us/img114/7518/232ur8.jpg

İşte her şey bitti
Kapılar kilitlendi
Asla açılmayabilir unutma

Belki rüyam bitti
Uyanmak senin elinde
İstiyorsan devam etsene

Ama vazgeçme
Sevmekten vazgeçme
İstemekten
Umutları sönmez insanın

Ama vazgeçme
Gülmekten vazgeçme
Direnmekten
Anlamsız gelse de hayatın.

GEMİ
01-09-07, 13:53
bi yandan BARIŞ'ı dinliyorum,bir yandan da msjı yazıyorum..ölüm zor..Hele iyi yürekli güzel insanları kaybetmek daha zor..
Allah tüm sevenlerine ve sizlere sabır versin...

şehrayin
01-09-07, 13:54
bugün tüm dünya BARIŞ'ı kutluyor,
BARIŞ'ı anıyor...
biz yüreğimizde sevgi ve özlemle her gün BARIŞ'ı anıyoruz..

BARIŞ'a özlemimiz sonsuz... tüm dünya BARIŞ'a hasret....

lil
01-09-07, 14:29
Herkesin 'kardeşim' demesidir birbirine, 'yarın yeni bir dünya kuracağız' demesidir;
Barış budur işte.

Yannis Ritsos

sevgili zer in eklemiş olduğu dizelerden bu kısmı aldım.. benim barıştan anladığımın bu olması nedeniyle..
öyle güzel ifade edilmişkii.. iyilik alfabesidir barış..

sayfayı görünce şimdi öyle mutlu oldum ki.. sevgili jenn in paylaşımcı yanını olgunlaşmış sevgisini gördüm bi kez daha.. ıslak ıslakın sayfadaki emeğini gördüm.. imzalar resimler yorumlar.. teşekkür etmek istedim emeği geçenlere sadece:)

bilirsiniz belki ekşisözlük vardır ki gerçekten acımasız ekşi bi sözlüktür.. ama konu barış olduğunda o sözlüğün nasıl sıcak samimi nerdeyse fan sitesine yakın bi havaya büründüğünü gördüm ki sadece barışın gidişiyle olmamış öncesinde de aynı hava aynı ruh..
insanlara çok kısa sürede ulaşmış biri barış.. neden nasıl diye düşünce bunu söylediğini farkettim.. o zaten bunu biliyordu.. sevgi herşeyin anahtarı diyordu..
okuduğum yazılardan birine takıldım.. havaalanında koltuklarda karşılıklı uyumuşlar saati beklerken.. bu kişi barışı tanımıyormuş.. hayatının bi yerinde denk gelmeyenlerden.. bi an uyur uyanık gözgöze gelmişler.. barış o insan o sevecen sıcakdost haliyle gülümsemiş.. hiç olmadık biriyle hiç olmadık bi yerde hemen bi sevgi bağı oluşturmuş.. ne kadar olumsuz önyargı varsa kırabilecek bi sevgi ondaki.. çoğumuzun normal hayatlarımızda sevdiklerimize bile esirgediğimiz sevgiyi o şanlı şöhretli hayatında hiç tanımadığı kimselere hiç esirgemeden sevgiyle dağıtabildiği sevgi zenginliğine sahip birisi.. sonrasında etrafını orda çalışanlar sarmış barışın.. çocuk anlatıyor.. canımbarış:) uykuyum iyi çıkmam desede her resmi ayrı bi heyecanla çekilmiş.. her seferinde yok bu iyiçıktı bu iyi olmamış yorumları yapacak kadar içten samimi..

bunalrı yazarken hiç unutamadığım.. barışın bi zibidinin aşağılık kişiliğine tavrına göstermiş olduğu tavır.. elini göğsüne götürüp söylediği eyvallah.. diyişi geldi aklıma.. yalnızca bunu duymak bile barışın kişiliğini anlamaya.. insanda barış sevgisi oluşturmaya yeter geliyor bana..

okumadığım kaçırdığım her ropörtajı burda sayenizde okumuş oldum.. birinde jurileri soruyorlardı.. hangisi size takık yada yakın diye.. normalde stresli bi yarışma ortamında elenmelerle yüzyüze iken jurinin ettiği büyük lafların nelere malolucağını bilen yarışmacılar ona göre gardlarını alırken.. bizler onların söylediği her kelimeye ifrit olup diş bilerken.. barışın verdiği cevap işte barış bu dedirtiyor.. farkımız bu:) ben onlara o gözle bakmadım kii.. gerçekten öyle yaşayan öyle bakmayı başaran biri barış..
insanlara dünyaya böylesine iyi bakabilen nadir insanlardan biri özel biri barış..

jenn
01-09-07, 14:52
okumadığım kaçırdığım her ropörtajı burda sayenizde okumuş oldum.. birinde jurileri soruyorlardı.. hangisi size takık yada yakın diye.. normalde stresli bi yarışma ortamında elenmelerle yüzyüze iken jurinin ettiği büyük lafların nelere malolucağını bilen yarışmacılar ona göre gardlarını alırken.. bizler onların söylediği her kelimeye ifrit olup diş bilerken.. barışın verdiği cevap işte barış bu dedirtiyor.. farkımız bu:) ben onlara o gözle bakmadım kii.. gerçekten öyle yaşayan öyle bakmayı başaran biri barış..
insanlara dünyaya böylesine iyi bakabilen nadir insanlardan biri özel biri barış..

sevgili lil..barış, akademi jürisi için şöyle derdi yanlış hatırlamıyorsam.."onlar görevlerini yapıyorlar" vede asla onlara negatif cevap vermezdi.sadece dinlerdi..hiç laf düellosuna girmezdi..ve kazanan o oldu..

jenn
01-09-07, 15:01
arkadaşlar ben barışın fotolarından zaman zaman özel çalışmalar yapıyorum..bunları barışın resmi sitesinde sergiliyorum..zaman zaman burayada eklemeyi düşünüyorum.yanlız bir konuda hassasım..beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum..resimlerimi ismim çıkarılarak başka yerlerde görmek istemiyorum.çünkü kendimce bir emeğim var..ismimle tabiki kullanabilirsiniz..şimdiden teşekkürler..bunlardan birini ekliyorum..

http://img293.imageshack.us/img293/9618/okzel2eq6.jpg (http://imageshack.us)

şehrayin
01-09-07, 16:02
arkadaşlar ben barışın fotolarından zaman zaman özel çalışmalar yapıyorum..bunları barışın resmi sitesinde sergiliyorum..zaman zaman burayada eklemeyi düşünüyorum.yanlız bir konuda hassasım..beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum..resimlerimi ismim çıkarılarak başka yerlerde görmek istemiyorum.çünkü kendimce bir emeğim var..ismimle tabiki kullanabilirsiniz..şimdiden teşekkürler..bunlardan birini ekliyorum..

http://img293.imageshack.us/img293/9618/okzel2eq6.jpg (http://imageshack.us)

sevgili jennn seni asla yanlış anlamıyouz
emek kutsaldır.. emek saygı ister.. haklısın...
dışarı çıkmadan sayfaya gireyim dedim ama kimsecikler yok :((((
ben şimdi ezginin günlüğünün albümünü almaya gidiyorum....
seviçliyim o yüzden.. tabiki buruk bir sevinç
ondan gelen son hediyeyi dinlemek için sabırsızlanıyorum...

jenn
01-09-07, 16:07
Olmasanda yanımda
Olmasakda birlikte
Hiç istemezsem bile
Yaşarım ben seni

Yollarda bulurum seni
Takvimlerden çalarım seni
Dans ederim hayalinle
Yine de yaşarım seni

Yanlız kalırım sanma
Mutsuz olurum sanma
Yaşarım doya doya
Yaşarım ben seni

Yollarda bulurum seni
Takvimlerden çalarım seni
Dans ederim hayalinle
Yine de yaşarım seni

bu güzel şarkıyı barış öyle güzel söylüyorki..youtubede akademi performansı var..barış akarsu akademi aramasında bulursunuz.çok güzel çok..

sinemim_g
01-09-07, 16:09
bugün barışş günü...öylemii????
yalan... bizim için hergün barışş günü...
ama illa resmi gün buysa kutluu olsun barış günü...
hepimizin barışı unutmaması,her daim hatırlaması,şarkıalrının en büyük anı kalması dileğiyle....

sürmee gözlümüzzz...rahat uyu!!!
varlığındada yanındayız...yokluğundada...
tek fark bedenindeki gözlerin kapandı...tek fark bedenin sonsuz uykuya daldı!

ama ıslak gözlerin gökyüzünden bize bakıyor,ve ruhun baki...
rahat ol barış yürekli adam...rahat ol barış yürekli çocuk!
sen bizim için teksin!
benzerin olsada sen teksin!!!

seni hatırladığımızı,unutmadığımızı kimseye ispat etmek zorunda değiliz...
burda bir yığın barışçıı yok!!!!

çoğu gerçek yerinde,ait oldukları yerde!!!
buraya girmiyoruz demek unuttuk demek değil!
acıyı azda olsa hafifletmek demek!!!
buraya girmiyoruzz demek,özledik ve resimlerini görünce canımız acıyor demek!

dünya barış gününüz kutlu olsun!

o/e
01-09-07, 16:47
dunya BARIS gunu kutlu olsun!!!

bir yazi eklemisti bir arkadas, basari ile ilgili,

diyordu ki, arkanizda yesil bir bahce, ve ya, varliginizdan dolayi rahat bir nefes alan bir ruh, ve ya bir can birakirsaniz, ve yahutta iyilestirilmis bir sosyal yapi... iste budur basari diyordu.

Baris yemyesil bahceler birakti arkasinda, kendi bahcesi bir yana, bizim gonul bahcelerimiz, cicek acmisti onunla, yemyesil olmustu... Baris, milyonlarca ruh birakti, varligi sayesinde "dunyada hala sevgi var, dunyada, sinir tanimaz, karsilik beklemez bir sevgi var hala" diyerek derin bir nefes alan, ve oylece yasamaya devam eden... Baris, iyilestirilmis bir sosyal ortam birakti, oncelikle, sevgiye inandirdi insanlari, Baris, tek tek, yardim elini uzatti. hemde sinir ve ya zorluk nedir bilmeden...

BARIS, BARISMAYI, BARISTIRMAYI BASARDI. SEVGIYE INANDIRDI, BARIS'A INANDIRDI...

Destina diye bir sarki vardir ya, "iste bu yuzden, sirf bu yuzden yeni bir isim verdim sana" der hani... sanirim, hepimiz Baris'a, yine BARIS DERDIK, HEP BARIS DERDIK, iste bu yuzden, sirf bu yuzden, hep Baris derdik biz O'na...

kedoxx
01-09-07, 17:05
tüm Barış severler dünya barış gününüz kutlu olsun...
bize barışı öğreten Barış Abimiz şimdi çok uzaklarda ama arkasında kocaman bir Barış(barış) ordusu bıraktı...nur içinde yat barış meleğim...

Barış'la kalın barışı yaşayın...

nil355
01-09-07, 17:31
selam arkadaşlar hepnize çalışmalar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ellerinize sağlık bugün barış günü mü keşke hayatta barışın değerini bilmeyen kalmasa ama insanları bir kavag etme huyu almış başını gisdiyor yok yere sebepsiz yalnız barışın değil herşeyin kıymetini bilmesi dileğiyle tüm insanların barışıın kitabunun yazılmasına başlandı mı bilgisi olan var mı

ıslak ıslak
01-09-07, 18:24
http://img386.imageshack.us/img386/9919/lmmlzh0.jpg

Ben senin en çok bana yansımanı sevdim
Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni
Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim
Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni...

Hirotaro
01-09-07, 19:02
http://www.loadtr.com/k-106269-Sanatçı_Resimleri.jpg (http://www.loadtr.com/106269-Sanatçı_Resimleri.htm)

Dünya Barış günün kutlu olsun Sevgili Barış...
Böyle bir kutlama yapacağımıza (kutlama denirse buna) inanmazdım.Ama işte hayat,neye sürükleyeceği ne getireceği belli olmuyor.
Arkadaşlar Barış gününüz kutlu olsun

Hugo
01-09-07, 19:12
baris akarsu seni cok özledim senin ardindan reyting kazanmak isteyen yapimcilara ve o yeni basliyacak olan dizideki oyuncularada gerci sadece merve sevi denilen kisiyede lanet olsun seni cok seviyoruz yalanci yarimi ve seni cok özliyecegim

swetty_18
01-09-07, 19:13
http://img339.imageshack.us/img339/3408/4xj4fd2ro5.jpg (http://imageshack.us)

http://img339.imageshack.us/img339/8400/bar340km5hv4.jpg (http://imageshack.us)

http://img339.imageshack.us/img339/7002/bar341hu1mf1.jpg (http://imageshack.us)

http://img248.imageshack.us/img248/3844/bar478wk0ts8.jpg (http://imageshack.us)

BARIŞAHASTA
01-09-07, 19:22
gözlerinde saklıymış tüm sırlar barışım...en mutlu anında bile gözlerinde hep bir bugu hep bir yaşlı ifade vardı neden oldugunu hepimiz şimdi daha iyi anladık... ve yaşayarak anlamış olduk barışım...o bakışlarki duygu anlam bir ömre bedeldi ...gözlerinde karadenizin güzelligini barındıran o hırçın ve şiddetli ve bir o kadarda masum ,yumuşak ve uysal denizinde bogulmak isterdim ama bize yoklugunun denizinde kaybolmak düştü barışım..kaybolduk ve kendimizi bulamıyoruz nerelerde oldugumuzu bulamıyoruz barışım....

evet bugün dünya barış günü ,seninle hergün barış günüydü zaten ardı ardına gelen güzel haberlerini alabilmek ,gelen haberleri fotografları heyecanla izlemek takip etmek ne güzeldi barışım ne güzeldi.....
şimdi çektin gittin bizden alarak o güzel gözlerini....çektin gittin içinde binlerce kez bogulmak istedigimiz o güzel gözlerini...belki karadeniz bütün şaşasıyla varolacak aakacak ama senin denizinde içimizde her daim bir karadeniz gibi köpürecek ve asla dinmeyecek......

Medea
01-09-07, 20:34
baris akarsu seni cok özledim senin ardindan reyting kazanmak isteyen yapimcilara ve o yeni basliyacak olan dizideki oyuncularada gerci sadece merve sevi denilen kisiyede lanet olsun seni cok seviyoruz yalanci yarimi ve seni cok özliyecegim

Barış'ın sayfasına yakışmayan bir mesaj bu.Sevgimiz kadar öfkemizi de dozunda yaşamayı bilmeliyiz.Sevmemek veya hoşlanmamak,eleştirmek gibi duygu ve istekler çok insani hislerdir..yeter ki bunları belli bir düzey gözeterek ifade edelim.

thesunset
01-09-07, 20:43
WORKS OF LOVE ARE WORKS OF PEACE.....MOTHER TERESA

Yillar once yukardaki jumleyi okumustum, benim icin her zaman dunyanin en guzel ve en anlamli cumle.
BARIS ve sevgiyi hic bir zaman kalbinizden eksik etmeyin....BARIS'la kalin.

Dun aksam Bengi Abla Baris'in Serdar ortac'in programina katildigi programi fotograflarini koymustu, bende bir tane daha koymak istedim.guler yuzlu Baris....
http://aycu34.webshots.com/image/28113/2000340022108530613_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000340022108530613)

başak-eylül
01-09-07, 20:54
Herkese iyi akşamlar...
Eklenen tüm resimler için çok teşekkürler.zer eklediğin barış şiiri çok güzelmiş,paylaştığın için sağ ol.Herkesin Dünya Barış Günü kutlu olsun.Hep BARIŞ'la kalmak dileği ile...

swetty_18
01-09-07, 20:57
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,
arkalarında doldurulması
mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer.

ne kadar guzel soylemıs degılmı can yucel...senın gıdısınle yerı dolmayacak bosluklar acıldı ruhumuzda...belkıde omur boyu kapanmayacak yaralar...yıllar sonra bıle aklımıza her geldıgınde,o guzel sesınle sarkılarını dınledıgımızde bır damla yas dokulecek gozlerımızden....sensızlık acı verecek hep...ve bu hıcbır zaman degısmeyecek....yuregımız kanayacak...ama hep felsefen,hep emanetlerıne sahıp cıkarak yıllar gececek...o kadar coksey ogrettın kı bana..anlatmak ıstesem anlatamam bıle...o kada cokkı...hangı bırını anlatayım...sadece sunu soyleyebılırım;o kısacık zamanda ;(belkıde 3 sene koca bı zamandr bılmıyorum) sıradn bır ınsan gıbı gırmemıssın hayatıma...Aksıne hayatım aanlam katmısın...sımdıyse anlamsız hayatım...kopkoyu bı karanlık var heryerde...hayatımdakı anlamı senın gozlerınde bulmustum ben...yuregındekı sevgının dısa vurumuydu sankı...zaten gozlerıne dıkkatlıce bakan hemen senı anlardı...sımdı sadece anılar ve resımler kladı ellerımde...sadece hatıralar....:icon_sorr

BARIŞAHASTA
01-09-07, 21:09
dedigin gibi arkadaşım swetty_18,özetle

belkide tek cümleyle HAYATIMIZA ANLAM KATMIŞSIN EN DERİNİNDEN........senin ismin hep güzelliklerle anılacak bizim tarafımızdan sen merak etme çünkü sen bize hep güzellikleri ögrettin,yaşattın ve sevdirdin canım BARIŞIM.....

gokcen1983
01-09-07, 22:36
Ben de hepinizin Dünya Barış Gününü kutluyorum... Bu ara yine aşırı duygusalım. Barış ile ilgili okuduklarımı içim huzur dolarak okuyordum ama bugün gözlerimi sürekli siler oldum. Özellikle Barışla ilgili yaşamadıklarımı hatırladıkça çok ciddi vicdan azabı çekiyorum... Barış geçen sene bizim eve yakın bir alışveriş merkezine imza günü için gelmişti. Annem "Barış'ı gördüm" dedi ama ben saçma sapan işlerim yüzünden 200 metre ilerdeki Barışıma gidemedim. Yani annem bile gördü ben göremedim. Şimdi bunları yazmak bile içimi nasıl sızlatıyor bilemezsiniz. Onu orada görememem sürekli aklıma geliyor ve hemen unutmak için başka şeyler düşünmeye çalışıyorum. Çünkü bu yaptığımı düşündükçe ölmek istiyorum. çok kötü bir duygu... Buraya yazarsam belki biraz rahatlarım diye düşündüm :img-sorry

whiteangel
01-09-07, 22:43
http://img232.imageshack.us/img232/4527/10ov5tm9.jpg (http://imageshack.us)
Bu gece geleneksel Bodrum Kalesi Barış Konseri'nde sahnede olacaktın muhtemelen...
SENİN EN SEVDİĞİN, EN YAKIŞTIĞIN VE HEP GÖRMEK İSTEDİĞİM YERDE.. SAHNEDE BİR RESMİNLE ANMAK İSTEDİM BARIŞ GÜNÜ'NDE..

whiteangel
01-09-07, 22:49
http://img339.imageshack.us/img339/2353/11ub4cj3.jpg (http://imageshack.us)

BARIŞ GÜNÜ'NÜZ KUTLU OLSUN

Fotolar için Fatih arkadaşa teşekkürler

fantagirro
01-09-07, 23:00
youtube da izlediniz mi bilmiyorum.. sanırım akademide son günler.. barışla tolga mutfakta.. barış patates haşlamış onu yiyo.. öle boş boş.. ama öyle tatlı yiyo ki tolga yok çok tuz döktün yok bilmem ne ayaklarıyla gidip alıyo bi parça:)
kardeşim fulltime izlerdi gün içinde olanları özetlerdi bana.. tuğçe vardı barışın çok sevdiği yakın arkedeşi.. tuğçe barışa dehaya yemek yapardı becerikliydi gerçekten.. sesi de güzeldi ama alavere dalavere elediler.. neyse yarışmanın sonlarına doğru dışardan biri girecekti eve.. tabii sevgili barışla deha tuğçe yanlısıydı.. programı sunan öyküde barışı severdi öyle hatırlıyorum.. bu tuğçe olayında barışa takılmıştı hatta.. tabii istersiniz size yemek yapıyo ne isterseniz onu yapıyo dimy diye.. gülmüşlerdi.. o günler güzeldi..

arkadaşım bunu youtube da hiç görmedim ben hangi başlıkta oldugunu yada linkini gönderebilirmisin rica etsem

fantagirro
01-09-07, 23:10
arkadaşlar hepinizin dünya barış günü kutlu olsun aslında artık bizim için her gün barış günü barışı andıgımız hergün bizim için barışla dolu bi gün olacak eminim bu kadar gün geçti o gittiğinden beri onu anlatmaktan yılmadık bundan sonrada yılmıycaz.

007 LAZ CADI
01-09-07, 23:14
arkadaşlar hepinizin dünya barış günü kutlu olsun... barışımızı bugündede
anıyorz çok güsel bişey barışımız hep kalbimizde yaşıcak her zamnnnn

lil
01-09-07, 23:28
arkadaşım bunu youtube da hiç görmedim ben hangi başlıkta oldugunu yada linkini gönderebilirmisin rica etsem

tuğçeli kısım anılardan:) diğerinin linki okey.. hatta o videoyu ekleyen arkedeşin diğer videolarıda akademiden barıştan..

007 LAZ CADI
02-09-07, 00:02
kendi çalışmam içimden geldi :img-wink: ben beğendim sizde beğenirsiniz umarım

http://img205.imageshack.us/img205/5912/akmmgb1.jpg (http://imageshack.us)

swetty_18
02-09-07, 00:16
lazcadı calısman cok guzell olmus ellerıne saglık:img-wink:

Medea
02-09-07, 00:45
En yakıştığı yerde...sahnede.

http://img54.imageshack.us/img54/2219/photo95th0.jpg (http://imageshack.us)

http://img54.imageshack.us/img54/4246/photo27sg7.jpg (http://imageshack.us)

joker_b
02-09-07, 01:41
http://img20.imageshack.us/img20/5923/barisarock34uw1.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/3064/barisarock31nu7.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/448/barisarock30sv0.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/5593/barisarock32xq5.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/8499/barisarock33qp3.jpg

daisy58
02-09-07, 01:42
Merhaba Arkadaşlar,

Barış'ın fotoğraflarına bakıyorum da, hiç gitmemiş gibi geliyor. Hep yanıbaşımdaymış gibi, her an çıkıverecekmiş gibi. Aslında 2 ay olacak gideli; ne unutacak ne de alışacak kadar uzun bir süre değil. Unutmak da alışmak da mükün değil zaten. Belki sadece bu fotoğraflara bakıp, şarkıları dinleyerek Barış ile yaşamayı öğreneceğiz.

Zaman öğretiyormuş gerçekten... Bu acıyla nasıl yaşanır, insan buna nasıl dayanır herşeyi öğreniyoruz zamanla. İlk günkü gibi yangın yeri değil yürekler belki artık ama en ufak bir rüzgarda alevlenen korlar var içimizde. Bir rüzgar esse adı Barış, birini sevmekten bahsetsen yine Barış, bir yerlerde bir melodi duysan sesi Barış. Adı Barış olan bebeklerin sayısı arttı, "sevmek herşeyin anahtarıdır" diyenler çoğaldı, bilmeyenler öğrendi.

Bu kadar çok sevgiyi toplamak için bu kadar kısa zaman. Nedeni varmış meğer bunun da... 3 yılda yüzbinlerce insanın kalbine hissettirmeden yerleşivermiş Barış. Allah öyle bir yazmış ki kaderini, ölüm bile değiştirmiyor kalplerdeki yerini. Öyle bir boşluk ki ardından kalan kimse dolduramıyor bıraktığı yeri... Bizlere bıraktığı "Leyla" bile başka bir anlamlı.

Bir sabah çıksam kaybolsam
Dönmesem kalsam anılarda
...
Kar yağıyor bu gece öyle beyaz ki şehir,
Anlamak bir ömür sürer hayat niye kirlenir...

Sanki bilerek seçilmiş, bilerek bu kadar güzel okumuş Barış...

joker_b
02-09-07, 01:44
http://img20.imageshack.us/img20/7823/barisarock27eu8.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/8223/barisarock28ch1.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/3621/barisarock29ou5.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/7387/barisarock26jd3.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/8983/barisarock24qn4.jpg

joker_b
02-09-07, 01:47
http://img20.imageshack.us/img20/696/barisarock21ip0.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/1778/barisarock15xj4.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/2303/barisarock14qp6.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/2408/barisarock17ej8.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/7392/barisarock19so2.jpg

joker_b
02-09-07, 01:49
http://img20.imageshack.us/img20/4962/barisarock7ag8.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/6971/barisarock8gi7.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/3471/barisarock12vy6.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/1580/barisarock13dj6.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/157/barisarock11hl0.jpg

joker_b
02-09-07, 01:52
http://img20.imageshack.us/img20/448/barisarock3td4.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/5913/barisarock6xy9.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/695/barisarock2bf1.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/8329/barisarock4xf5.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/1430/barisarock5jy4.jpg

Medea
02-09-07, 01:54
O Barışarock konserinde;sahneye çıkan ve konuşma yapan gencin elinden aldığı gökkuşağı renkli bayrağı sallayıp da "İnadına Barış.inadına sevgi" diye haykırması yok mu.İçimi dağlıyor sanki..sanki gitmemiş gibi..sanki biryerlerden çıkıp da " Haydi hocam nerede kalmıştık..konserlere devam "diyecekmiş gibi.Oysa o şimdi meleklere şarkı söylüyor..bu özlem bitmiyor bitmeyecek.

basakss
02-09-07, 10:31
Yokluğu gün geçtikçe daha çok koyuyor bize. Aslında zaman herşeyin ilacı derler ama Barış ı unutmak yada daha az anmak mümkün değil. Hepimizin en büyük ortak noktası onun sanki hiç ölmemiş olmasını ve her an bir yerlerden çıkıp gelecekmiş gıbı olduğunu düşünmemiz. Resimler o kadar gerçekçi ki bakışlarındaki yüzündeki gülümsemesi o kadar sıcakki. Özlemimiz gün geçtikçe daha çok artıyor ve artmayada devam edecek.

swetty_18
02-09-07, 10:36
Barış Güvercini
Güvercin olmak isterdim
Hani o beyaz olanından
Kırmızı gagalı mercimek gözlü
İnsandan kaçmayan korkmayan
Küçücük yüreğine rağmen
Savaşa meydan okuyan
Barışlar için havalanan
Gittiği yere bolluk götüren
Hani talih kuşu da derler ya
Hani insanların başına konan
Şans dağıttığı söylenen
Bir zamanların postacısı
Sevenlerin aşıkların müjdecisi
Barisin özgürlüğün sembole
Güvercin olmak isterdim
Biliyorum beni vururlar
Kanadımı kolumu kırarlar
Çeşitli tuzak kurarlar
Siyasetine beni alet ederler
Beni bitirmek isterler
Amma nafile bitiremezler
Ben öldükçe çoğalırım
Ben sevdikçe yaşarım
Ben sevgi ve ümit taşırım
Karanlıklardan bile ışırım
Rengim bembeyaz benim
Merhamet barış eserim
Saymakla bitmez hünerim
İnsanı insanlığı severim
Güvercin olmak isterdim
Tabiata kayıtsız kalmayan
Erozyona duyarsız olmayan
Zamansız av yapmayan
Asla yas ağaç kesmeyen
Bir fidana dokunmayan
Yeşile itibar ederdim
Gulu nergisi severdim
Kırda bayırda gezerdim
Golde gölette yüzerdim
Çocukları sever sayar
Göz bebeklerinden öperdim
Barış türküsü söylerdim
Savaşa meydan vermezdim
Zalimle birlik olmazdım
Teröriste göz yummazdım
Kemik için satılmazdım
Güvercin olmak isterdim
Silah satanların inadına
Pusuda yatanların inadına
Yetim hakkıyla beslenen
Şerefsiz yüzsüzlerin inadına
Dostluğun kardeşliğin adına
Yarınların geleceğin adına
Barisin dostluğun devamına
Savaşsız bir dünya için
Bütün dünya halklarının
Huzur ve rahatlığı için
İnsanların kardeşliği için
Tertemiz bir dünya için
Barış güvercini olmak isterdim

ıslak ıslak
02-09-07, 11:02
Resimler, şiirler, çalışmalar Barış'a dair eklediğiniz tüm paylaşımlar için teşekkürler..

http://img395.imageshack.us/img395/6163/srmelimrw6.png (http://imageshack.us)

http://img395.imageshack.us/img395/223/srmelim1ty4.png (http://imageshack.us)

http://img395.imageshack.us/img395/5364/srmelim3wf6.png (http://imageshack.us)

http://img395.imageshack.us/img395/9376/srmelim2oi5.png (http://imageshack.us)

swetty_18
02-09-07, 11:03
busiir barısa ne kadr da guzel uyuyor...her kelıme,her sozcuk onu anlatıyor sankı...tam bır barıs guvercınıydın barıs...ne yazıkkı ıyılere,guzellıklere yer yokmus bu hayatta...:icon_sorr

KIRMIZIGÜL
02-09-07, 11:03
öncelikle herkese resimler ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederim iki gün yoktum çok özledim burayı geçmiş dünya barış günümüz kutlu olsun diyorum geç oldu ama kutlamak istedim hiç aklımdan çıkmadı zaten bugünde kadıköyde baırş için şiir dinletisi varmış istanbuld aolmak çok isterdim ama değilim gidecek olanlar gitsin lütfen hala barış abimi düşünüyorum allahım onsuz ne yapacağım diyorum hatta kendime bir defter tuttum barış abimle ilgili herşeyi yaızyorum düşündüklerimi ona olan sevgimi duygularımı yazıya dökünce rahatlıyorum sanki o bunları okurmuş gibi geliyor her zaman barışlayım ve barış gibi olanların yanındayım bundan sonra foruma çok giremeyebilirim malum tatil bitti(tabi tatil olduysa) okullar açılacak össye çalışma vaktim geldi herkes gibi bu stres ne yapa rbeni bilmiyorum neyse hepinizi çoks eviyorum tüm barışseverleri çok seviyorum foruma giremesemd esakın barışı unuttuğumu sanmayın unutmam onu ben

BARIŞA KALIN...

swetty_18
02-09-07, 11:06
http://img356.imageshack.us/img356/359/bar486kt7kv0.jpg (http://imageshack.us)

http://img125.imageshack.us/img125/2229/bar1232at2vg9.png (http://imageshack.us)

http://img356.imageshack.us/img356/742/thumb613404247eb8.jpg (http://imageshack.us)

http://img356.imageshack.us/img356/1796/thumb953763295mg4.jpg (http://imageshack.us)

mavi_kelebek
02-09-07, 11:22
Barış
http://img378.imageshack.us/img378/8961/babaani1cd0.gif

Çocuğun gördüğü düştür barış.
Ananın gördüğü düştür barış.
Ağaçlar altında söylenen sevda sözleridir barış.

Akşam alacasında, gözlerinde ferah bir gülümseyişle döner ya baba
elinde yemiş dolu bir sepet;
ve serinlesin diye su, pencere önüne konmuş toprak bir testi gibi
ter damlalarıyla alnında...
barış budur işte.

Evrenin yüzündeki yara izleri kapandığı zaman,
ağaçlar dikildiğinde top mermilerinin açtığı çukurlara,
yangının eritip tükettiği yüreklerde
ilk tomurcukları belirdiği zaman umudun,
ölüler rahatça uyuyabildiklerinde, kaygı duymaksızın artık,
boşa akmadığını bilerek kanlarının,
barış budur işte.

Barış sıcak yemeklerden tüten kokudur akşamda
yüreği korkuyla ürpertmediğinde sokaktaki ani fren sesi
ve çalınan kapı, arkadaşlar demek olduğunda sadece.
Barış, açılan bir pencerden, ne zaman olursa olsun
gökyüzünün dolmasıdır içeriye.

Bir tas sıcak süttür barış ve uyanan bir çocuğun gözlerinin önüne tutulan kitaptır.
Başaklar uzanıp, 'ışık! ışık! ' diye fısıldarken birbirlerine!
Işık taşarken ufkun yalağından.
Barış budur işte.
Kitaplık yapıldığı zaman hapishaneler
geceleyin kapı kapı dolaştığı zaman bir türkü
ve dolunay, taptaze yüzünü gösterdiği zaman bir bulutun arkasından
cumartesi akşamı berberden pırıl pırıl çıkan bir işçi gibi;
barış budur işte.

Geçen her gün yitirilmiş bir gün değil de
bir kök olduğu zaman
gecede sevincin yapraklarını canlandırmaya.
Geçen her gün kazanılmış bir gün olduğu zaman
dürüst bir insanın deliksiz uykusunun ardısıra.
Ve sonunda hissettiğimiz zaman yeniden
zamanın tüm köşe bucağındaki acıları kovmak için
ışıktan çizmelerini çektiğini güneşin.
Barış budur işte.

Barış budur işte.

Ölüm çok az yer tuttuğu gün yüreklerde,
mutluluğu gösterdiğinde güven dolu parmağı yolların,
şair ve proleter eşitlikle çekebildiği gün içlerine
büyük karanfilini alacakaranlığın...
barış budur işte.

Barış sımsıkı kenetlenmiş elleridir insanların
sıcacık bir ekmektir o, masası üstünde dünyanın.
Barış, bir annenin gülümseyişinden başka bir şey değildir.

Ve toprakta derin izler açan sabanların
tek bir sözcüktür yazdıkları:
Barış.
Ve bir tren ilerler geleceğe doğru
kayarak benim dizelerimin rayları üzerinden
buğdayla ve güllerle yüklü bir tren.
Bu tren barıştır işte.

Kardeşler, barış içinde ancak
derin derin soluk alır evren.
Tüm evren,
taşıyarak tüm düşlerini.
Kardeşler, uzatın ellerinizi.
Barış budur işte.

kedoxx
02-09-07, 11:32
"Senden ayrı olduğum bir tek an yok,
çok uzaklarda olsan bile
seni taşıyor herşey
kokular, sesler, seslenişler,
ne zamandır görmüyor gözlerim,
unuttuğum tanıdığım ne varsa,
bir tek senin yüzün,
çok uzaklarda olsan bile..."
(Kürşat Başar_Başucumda Müzik)

okudum kitapta yer alan bir şarkı sözü sizlerle paylaşmak istedim...duygularımızı tam anlamıyla yansıtıyo en azından benimkileri...

Hugo
02-09-07, 12:35
Barış'ın sayfasına yakışmayan bir mesaj bu.Sevgimiz kadar öfkemizi de dozunda yaşamayı bilmeliyiz.Sevmemek veya hoşlanmamak,eleştirmek gibi duygu ve istekler çok insani hislerdir..yeter ki bunları belli bir düzey gözeterek ifade edelim.

niye gercekleri söylemek sucmu bu cevap baris akarsu sayfasina en cok yakisan cevap olmustur kimse barisin arkasindan reyting almaya calismasin bunuda merve yapiyor yalanmi

swetty_18
02-09-07, 12:42
ÖZLEMEK

Birden özleyiveriyorsunuz...
Çoktan unuttuğunuzu sandığınız
ya da yalnızca bir kere karşılaştığınız
ve özlemek için yeteri kadar tanımadığınız birini
bir sabah çılgınca özleyerek uyanıyorsunuz.

Rüyalarınız, içinizdeki o gizli, esrarını ele vermez büyücü,
siz çarşaflarınızın arasında,
bütün tehlikelerden uzak,
güvenle yattığınızı sandığınız bir anda,
usulca ruhunuza sokulup,
sizden habersiz oralara yığılmış cephanelikleri
birer birer ateşleyiveriyor.
İnfilaklarla sarsılarak uyanıyorsunuz.
Hayatınızda olmayan birini hayatınıza almak,
ona dokunmak,
onun sesini duymak için kıvranırken buluveriyorsunuz kendinizi...

Özlemek, o yakıcı istek,
bilinen herşeyi ve önem sırasını değiştiriveriyor.
Özlediğiniz ise çok uzaklarda...
Yanında olmasını istediğiniz halde
yanınızda olmayan bir tek kişi,
yanınıza bile yaklaşmadan,
hatta onu özlediğinizden
ve onu istediğinizden haberdar bile olmadan

kedoxx
02-09-07, 12:48
niye gercekleri söylemek sucmu bu cevap baris akarsu sayfasina en cok yakisan cevap olmustur kimse barisin arkasindan reyting almaya calismasin bunuda merve yapiyor yalanmi

hugo dağlar delisi başlığı sayenizde bir kere kitlendi şimdi sıra burdami...
lütfen barışın adına yakışmıyo bu tarz şeyler...

NeHiR_92
02-09-07, 13:23
arkadaşlar bütün şiirler resimler çalışmalar süper..ellerinize emeğinize sağlık...
kedoxx özellikle senin yazdığın şarkı sözünü çok beğendim..gerçekten okuyunca barışı hatırlattı bana..tşkk

swetty_18
02-09-07, 13:46
barıs yalancı yarımın 21.bolumde seslendırmıstı...

Sana gitme demeyecegim.
Üsüyorsun ceketimi al.
Günün en güzel saatleri bunlar.
Yanimda kal.

Sana gitme demeyecegim.
Gene de sen bilirsin.
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim,
Incinirsin.

Sana gitme demeyecegim,
Ama gitme, Lavinia.
Adini gizleyecegim
Sen de bilme, Lavinia

bunuda herzamankı gıbı cok guzel soylemıstı...ahh ahhh!!!:icon_sorr

ıslak ıslak
02-09-07, 14:33
mavi kelebek, kedoxx ve mervecim paylaşımlarınız için sağolun..

Bir görebilsem yüzünü,beklenmedik bir şekilde
Ne yaprak düşer sonbaharda inan,ne yağmur
Ne acı kalır yürekte,ne gözyaşı
Bir değse gözlerin gözlerime
Ne hüzün kalır gecemde,ne matem
Ne asiliği kalır denizin ,ne hırçınlığı.
Ne çok özledim seni bilsen. ..

forever_love
02-09-07, 16:08
istanbulda olup inanılmaz gitmeyi istediğim halde gidemedim şiir dinletisine..lanet olsun yaa.. özgürlüklerimin kısıtlanmasından bıktım zaten hep bu nedenden dolayı gidemedim BARIŞIMIN konserlerine.. şimdiyse yok işte yokk.. göremeyeceğim artık onu :(:( bu yapılır mı bana yaaa oofffffffff ::(:(:(
onun anıldığı yere gitmeyi yürekten öyle diledim istedim ama olmadı yaa :(:(:(
zaten ne istesem dilesem olmuyor bu hayatta benim, özellikle de BARIŞIMA dair, Allahım yaa.. ama şükür ki iki isteğim olmuştu ve tanışmıştım meleğimle çok şükürr ki..

gidemedim :(:( ama yüreğim orada.. BARIŞSEVER canlarla.. ve her zamanki gibi BARIŞIMLA..
eminim BARIŞIM da orada şu anda ve izliyor, gülümsüyor, mutlu oluyor cancazım..

umarım çeken olur,ve fotolar paylaşılırsa sevinirim..nasıl bir atmosfer olduğunu görmeyi çok istiyorumm..

jenn
02-09-07, 16:23
istanbulda olup inanılmaz gitmeyi istediğim halde gidemedim şiir dinletisine..lanet olsun yaa.. özgürlüklerimin kısıtlanmasından bıktım zaten hep bu nedenden dolayı gidemedim BARIŞIMIN konserlerine.. şimdiyse yok işte yokk.. göremeyeceğim artık onu :(:( bu yapılır mı bana yaaa oofffffffff ::(:(:(
zaten ne istesem dilesem olmuyor bu hayatta benim, özellikle de BARIŞIMA dair, Allahım yaa.. ama şükür ki iki isteğim olmuştu ve tanışmıştım meleğimle çok şükürr ki..

gidemedim :(:( ama yüreğim orada.. BARIŞSEVER canlarla.. ve her zamanki gibi BARIŞIMLA..

umarım çeken olur,ve fotolar paylaşılırsa sevinirim..nasıl bir atmosfer olduğunu görmeyi çok istiyorumm..

şiir dinletisi olmadı zaten üzülme canım..şiir dinletisini hazırlayan arkadaş iptal etmek zorunda kaldı..

forever_love
02-09-07, 16:55
aa bilmiyodum.. takip edemedim pek..
sevineyim mi üzüleyim mi buna şimdi.. gidemedim diye çok üzülmüştüm aslında.. iptal olduğu iyi oldu da acaba başka zaman yapacaklar mı?..:icon_roll
neden iptal oldu ablacım bilgilendirebilecek misin şu bilgisiz kızını :blush:

o/e
02-09-07, 16:56
olsun, bir gun mutlaka yapariz. hepimiz hazirlaniriz, hepimize uygun ir zamanda, uygun bir yerde oluruz. uzulmeyin... muutlaka bir gun yapariz!!!

ıslak ıslak
02-09-07, 17:09
http://img386.imageshack.us/img386/9919/lmmlzh0.jpg

Gittin...
gidişini görmemek için gözlerimi kapattım.
Öğlesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu,
bacağımı bu kadar acı duymazdım.
Acım yaş olup akmalıydı gözümden.
Ağlayamadım...

Gittin...
gidişini önlemek için tutmalıydım ellerinden. .
Bir kez dokunsam, bir kes tutsam ellerini,
gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu.
Tutamadım…

Gittin...
bir yıkım gibiydi gidişin.
Sen adım, adım uzaklaşırken benden çöküp kaldı bedenim olduğu yerde.
Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kes yenilmişti.
Bu kadar zayıf değildim ben, kalkmalıydım.
Kalkamadım...

Can Yücel

(aslında çok uzun bi şiir ben sadece belli kısımlarını aldım)

gün batımı
02-09-07, 17:24
kesinlikle ölümü yıktı bizi hatta bugün lafı bile geçti barışımın konuşmada cnm yaaa:(

swetty_18
02-09-07, 17:55
duygucum paylasımlar ıcın saol..cok guzel sıırdı..bu arada neden yapılmadı kı sıır dınletısı??gercı bende gıdememıstım..ama aklım ordaydı...bende senle aynı detteyım forever_love arkadasım...:icon_sorr

elmali-turta
02-09-07, 18:12
Hatice Teyze ve Selahattin Amca hiçbir etkinliğe izin vermiceklerini Sevim Abla aracılığıyla resmi siteye duyurmuşlardı bu nedenle iptal edilmiş olabilir ama tam emin değilim bende:img-cool2

forever_love
02-09-07, 18:17
duygucum paylasımlar ıcın saol..cok guzel sıırdı..bu arada neden yapılmadı kı sıır dınletısı??gercı bende gıdememıstım..ama aklım ordaydı...bende senle aynı detteyım forever_love arkadasım...:icon_sorr

bana sevil diyebilirsin canım..
nedir bizim bu ailelerden çektiğimiz.. bizi sakınacaklar ama bu kadarı fazla geliyor bana.. hayatımdaki yeri çok ayrı, benim için çok önemli olan bir insanla, hele ki böyle mükammel bir insanla ilgili hiçbir şeye izin vermiyorlar, acımı bile yaşayamadım zaten onların baskısından dolayı ..:(:(:( hayat benim hayatım ama hakimi onlar..:(:(

dinletinin iptali ile ilgili, burada bir bilgi verilmeliydi ancak verilmedi sanırım.. fazla giremedim bu aralar ne yazık ki, ancak girdiğimde yorumların hepsini okumuştum rastalayamadım bir bilgilendirmeye.. bengi abla da yok şu anda çıktı.. o geldiğinde bilgilendirecektir.. neden olmadı acaba? :icon_roll
daha ileriki zamanlarda güzel organizasyonlarda, öncülüğünde BAGın olduğu anmalar yapacağız ve BARIŞIMIZI mutlu edeceğiz inşallah...:img-yes::img-wink:

007 LAZ CADI
02-09-07, 18:29

kesinlikle aynı fikirdeyim bende çok gitmek istedim ama o gün sınavım vardı
offfffff gidemedim of of ne istesem olmuo üstelik çok istemiştim ya iptal edildiğini duydum doğrumu arkadaşlar?

o/e
02-09-07, 18:57
Hatice Teyze ve Selahattin Amca hiçbir etkinliğe izin vermiceklerini Sevim Abla aracılığıyla resmi siteye duyurmuşlardı bu nedenle iptal edilmiş olabilir ama tam emin değilim bende:img-cool2

ben bunu bilmiyordum. elbetteki onlarin istekleri cok onemli. o yuzden, onlar ne derse o olur...

007 LAZ CADI
02-09-07, 19:04
arkadaşlarrr dün gece 3 e kadar yalancı yarimi isledim 40.
bölümlerden sonralarını .. sonra dedim allahım ya olmuyor kabullenemiom nasıl
gider barış abim nasıl? off duygulandım yattım sabaha doğru bir rüya gördüm
bir arabadayız önde bi amca tanımıom yanında barış abim arkada ben üsgün
şekilde barış abime bakıom oda arkaya dönüo ikimiz gözümüzün içine
bakıoz:img-in_lo offff sonra ben heycanlandım alaamadım gözlerimi barışımdan
sonra o bana güldü yanağımı okşadı sabah ezanında uyandım sabah 8 ze kadar
uyanıktım uyuamadım sevincimden artık ağlamıcam her zamnki gibi dua edicem
barışıma mükkemeldi sizlerle baylaşmak istedim biz onu unutmadık oda bizi çokk
dua etmiştim rüyamda bir kex olsun göryim die gördüm çokk mutluyum çoookk
artık ağlamıcam üsülmemizi istemio aşkı bitanem meleğim..:img-in_lo

Medea
02-09-07, 19:09
Kötü emsal olamazkötü örnek alınamaz..Barış kendisine kötü söz de söyleyene bunları asla demezdi.Gerçekler adı altında bile olsa Barışın sayfasında lanet okunmasını ben onaylayamam üzgünüm,sanırım onaylayan da çıkmaz..sevgiler.

swetty_18
02-09-07, 19:37
arkadaslar hepımız burda bazı seylerı onaylıyoruz veya onaylamıyoruz...bız madem barıs severız o zaman barısa ters dusmeyen seyler yapmalıyız...elgız ablamında dedıgı gıbı barıs bunu asla onaylamzdı.unutamyın barıs kendısıne konserde hakaret eden ınsana''canın sagolsun hocam''dıyen bır ınsan..lutfen bunları goz onune alalım derım bende

swetty_18
02-09-07, 19:42
bana sevil diyebilirsin canım..
nedir bizim bu ailelerden çektiğimiz.. bizi sakınacaklar ama bu kadarı fazla geliyor bana.. hayatımdaki yeri çok ayrı, benim için çok önemli olan bir insanla, hele ki böyle mükammel bir insanla ilgili hiçbir şeye izin vermiyorlar, acımı bile yaşayamadım zaten onların baskısından dolayı ..:(:(:( hayat benim hayatım ama hakimi onlar..:(:(

dinletinin iptali ile ilgili, burada bir bilgi verilmeliydi ancak verilmedi sanırım.. fazla giremedim bu aralar ne yazık ki, ancak girdiğimde yorumların hepsini okumuştum rastalayamadım bir bilgilendirmeye.. bengi abla da yok şu anda çıktı.. o geldiğinde bilgilendirecektir.. neden olmadı acaba? :icon_roll
daha ileriki zamanlarda güzel organizasyonlarda, öncülüğünde BAGın olduğu anmalar yapacağız ve BARIŞIMIZI mutlu edeceğiz inşallah...:img-yes::img-wink:

bende merve canım:img-wink:evet bende acımı yeterı kadar yasayamadım..barısın resmı sıtesı olmasa,burası olmasa kafayı yerdim heralde...anlamıyorlar..belkıde anlamak ıstemıyorlar bılmıyorum...ama artık bende konusmuyorum..acımı ıcıımde yasıyorum...amasraya o kadar cok gıtmek ıstedımkı ama yok gıdemıyorum...bunalıyorum...sızlerde olmasanız napardım bıılmıyorum...

bu arada ben cok merak edıyorum yaa dınletı neden olmadı??

nilüfer3
02-09-07, 19:46
ben de gittim bugün taa kadıköye ne yazıkki iptal olmuştu,nedenini bilmiyorum.ama bazı görevlilerin haberleri bile yoktu.barış için feda olsun ama keşke haberimiz olsaydı önceden :(

kedoxx
02-09-07, 19:53
arkadaşlar nette gezerken buldum buraya eklemek istedim...barış abim jony deep'ten kat kat daha yakışıklı olduğu için daha bi şirin durmuş tabii...
http://img409.imageshack.us/img409/4674/2668135ry1.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/4645/3018499vj1.jpg (http://imageshack.us)
alıntıdır...

swetty_18
02-09-07, 20:16
kubracım bu resımler harıka yaa...:img-wink: ekledıgın ıcın saol:img-yes:

meralty
02-09-07, 21:04
Ah BARIŞIM, acım azalacağına her geçen gün daha da çoğalıyor,, gözyaşım eksileceğine artıyor, yokluğunu, gittiğini, artık hiç bir zaman bizimle birlikte olamayacağını, yeni şarkılar söyleyemeyeceğini, güşüşünü, o güzel gözlerini, bakışlarını göremeyeceğimizi düşündüğüm zaman aklımı kaçırıyorum.
Allahım kabul edemiyorum, ne yapabilirim.
Hayat herşey anlamını o kadar kaybetti ki, hiç bir şey zevk vermiyor, zevki de düşünemiyorum zaten.
O gün, o lanet gün günden beri avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum, ama hiç yapamadım. Sadece hıçkırarak ağlayabiliyorum, o da genelde gizli gizli. Çünkü insanlar anlayamıyorlar ve ben anlatmaya çalışmaktan bıktım, bunaldım ve yoruldum.
Allahım keşke geri dönmen mümkün olsa... Tek dilek hakkım olsa senin dönmeni istemekten başka bir şey olamazdı.
Herşeyden yoruldum seni beklemek dışında, hala gelecekmişsin gibi, beklemeye de devam edeceğim, ömrümün sonuna dek.
Benim için seni ilk gördüğüm Akademi sahnesinden beri TEKTİN, TEK OLMAYA DA DEVAM EDECEKSİN.
SENİ GÖRDÜKTEN SONRA BAŞKA KİMSEYE SANATÇI DİYEMİYORUM.
İçim yanıyor be BARIŞIM, gitmesi gereken en son insandın, sürmeli meleğim.
Giderken de öyle bir şey öğrettin ki birtanem, HAYATTA HERŞEYİN KOCAMAN BİR YALAN olduğunu... ÖLÜMÜN İSE EN BÜYÜK GERÇEK...
GERİYE KALANIN İSE SEVGİYLE DOLU KOCAMAN BİR KALP OLMASI GEREKTİĞİNİ.
İŞTE BARIŞ AKARSU
SAVAŞSIZ BİR DÜNYADA, TERTEMİZ AKAN BİR SU GİBİ= BARIŞ AKARSU
Rahat uyu birtanem, cennet mekanın olsun meleğim.
Seni her zaman çok seviyorum ve seveceğim.
Allah bana seninle cennette tuğba ağacının altında buluşmayı nasip etsin, BARIŞIM, CANIM, BİRTANEM.

kedoxx
02-09-07, 21:19
herkese iyi akşamlar...
Barış'la barış içinde kalın...

mavi_kelebek
02-09-07, 21:28
mavi kelebek, kedoxx ve mervecim paylaşımlarınız için sağolun..

Bir görebilsem yüzünü,beklenmedik bir şekilde
Ne yaprak düşer sonbaharda inan,ne yağmur
Ne acı kalır yürekte,ne gözyaşı
Bir değse gözlerin gözlerime
Ne hüzün kalır gecemde,ne matem
Ne asiliği kalır denizin ,ne hırçınlığı.
Ne çok özledim seni bilsen. ..

Sen de sağol:sad53::icon_sorr Polemikler yerine şiirlerle,yazılarla anılması çok daha yerinde.Kim reklam yapıyor yapmıyor artık bizi ilgilendirmiyor ki Merve'nin de bunu yaptığını sanmıyorum:img-yes:

forever_love
02-09-07, 21:47
bende merve canım:img-wink:evet bende acımı yeterı kadar yasayamadım..barısın resmı sıtesı olmasa,burası olmasa kafayı yerdim heralde...anlamıyorlar..belkıde anlamak ıstemıyorlar bılmıyorum...ama artık bende konusmuyorum..acımı ıcıımde yasıyorum...amasraya o kadar cok gıtmek ıstedımkı ama yok gıdemıyorum...bunalıyorum...sızlerde olmasanız napardım bıılmıyorum...

bu arada ben cok merak edıyorum yaa dınletı neden olmadı??

memnun oldum canım :img-wink:
Allah bize dayanma gücü sabır versin.. kimse anlamak istemiyor ama öyle veya böyle yaşıyoruz acımızı işte içimize atıyoruz.. kimse önemsemesin hak vermesin farketmez.. zaten kimse umurum değildir benim, yanımdakiler harici, aynı hisleri paylaştıklarım dışındakiler ve barışımdan başka kimse umurum değildir.. onunla iletişim kurduğuma inanıyorum..ve onu üzmemek adına ağlamamaya çalışıyorum her zamanki gibi bugün de barış dolu yüreğim onu anıyorum onun için dayanıyorum üzmemek adına dayanıyorum..

nedeni üzerinde tahminler var.. Hatice Anamız ve Selahattin Babamızın talebi yönünde doğru mudur bilinmez..
bilen varsa söylerse memnun oluruz..nedeninden çok, dinletinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum aslında..

dlktlc
02-09-07, 22:11
http://img250.imageshack.us/img250/4497/fotoraf0001xt0.jpg (http://imageshack.us)

ıslak ıslak
02-09-07, 22:11
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..bye kübra resimler için sağol..
Bu şiir daha önce çok kez verildi belki ama tekrar paylaşmak istedim o kadar güzel ki.. :sad53:

http://img487.imageshack.us/img487/4825/bulutsa31sj4nw0.jpg

Sizin diye bildiğiniz evlatlar,
gerçekte sizin değildirler.
Onlar kendilerini özleyen hayatın
oğulları ve kızlarıdırlar.
Sizler aracılığıyla dünyaya gelmişlerdir
ama sizden değildirler.
Sizlerin yanındadırlar
ama sizlerin malı değildirler.
Onlara sevginizi verebilirsiniz
ama düşüncelerinizi asla,
çünkü onların kendi düşünceleri vardır.
Onların bedenlerini barındırabilirsiniz
ama ruhlarını asla,
çünkü onların ruhları geleceğin sarayında oturur
ve sizler düşlerinizde bile orayı ziyaret edemezsiniz.
Kendinizi onlara benzetmeye çalışabilirsiniz
ama onları kendinize benzetmeye çalışmayın hiç
çünkü hayat ne geriye gider,
ne de geçmişle ilgilenir.
Sizler, evlatların
birer canlı ok gibi fırlatıldıkları yaylarsınız.
Yayı gerenin elinde seve seve bükülün
çünkü oku atan o güç,
uzaklaşan okları sevdiği kadar,
Elindeki sağlam yayı da sever…

__THALIA__
02-09-07, 22:41
merhaba arkadaşlar üç haftadır yoktum..yeni geldim..eklediğiniz çalışmalar ve yazılar çok güzeller..imzaya beni eklememişsiniz ama neyse..ben kaldığım yerden devam edeceğim..

gokcen1983
02-09-07, 22:42
memnun oldum canım :img-wink:
Allah bize dayanma gücü sabır versin.. kimse anlamak istemiyor ama öyle veya böyle yaşıyoruz acımızı işte içimize atıyoruz.. kimse önemsemesin hak vermesin farketmez.. zaten kimse umurum değildir benim, yanımdakiler harici, aynı hisleri paylaştıklarım dışındakiler ve barışımdan başka kimse umurum değildir.. onunla iletişim kurduğuma inanıyorum..ve onu üzmemek adına ağlamamaya çalışıyorum her zamanki gibi bugün de barış dolu yüreğim onu anıyorum onun için dayanıyorum üzmemek adına dayanıyorum..

nedeni üzerinde tahminler var.. Hatice Anamız ve Selahattin Babamızın talebi yönünde doğru mudur bilinmez..
bilen varsa söylerse memnun oluruz..nedeninden çok, dinletinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum aslında..

Dediğin gibi birçoğumuz acısını burada paylaşıyor... Ben de üzüntümü sizlerle paylaşabiliyorum. Çevremdekiler sen hala üzülüyormusun gibi şeyler söylüyorlar sadece. Destek olma niyetinde olduklarının farkındayım ama bu insanın acısını daha da arttıyor.

Geçen ay bir BAG toplantısına katılmıştım. Orada Hatice Anneyle konuşan bir ablamız Hatice Annenin "Sakın bizi yalnız bırakmayın" dediğini iletti. Şiir dinletisi gibi güzel etkinliklere bir şey diyeceklerini sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla onlar bu tür etkinlikleri destekliyorlar. Tabi bu benim fikrim.

__THALIA__
02-09-07, 22:51
http://img208.imageshack.us/img208/3781/rizefest006db1jx8di6.jpg (http://imageshack.us)

http://img517.imageshack.us/img517/7108/ekle10029921gj3eq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/7108/ekle10029921gj3eq9.a51bfd9358.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=ekle10029921gj3eq9.jpg)

songül_kıvanç
02-09-07, 23:36
uzun epey uzun bır aradan sonra yıne burdayım! barıs abının resımlerını gordumde ona duydugum ozlemın arttıgını fark ettım. o yaşasaydı aynı ortamda olamayabılırdık, o hayattayken belkıde aklımdan ucup gıtmıstı varlıgı kısa bır anlık... ama bılıyordum o yeryuzunde bır yerlerde eglenıyor,guluyor,konusuyordu bılıyordum... sımdı ıse koskocaman bır bosluk... barıs abı nerde??? kalbımızde... yanımızda olmasını ne kadar ıstesekte yanımızda degılde kalbımızde, kalbımızde...

whiteangel
03-09-07, 00:16
Dediğin gibi birçoğumuz acısını burada paylaşıyor... Ben de üzüntümü sizlerle paylaşabiliyorum. Çevremdekiler sen hala üzülüyormusun gibi şeyler söylüyorlar sadece. Destek olma niyetinde olduklarının farkındayım ama bu insanın acısını daha da arttıyor.

Geçen ay bir BAG toplantısına katılmıştım. Orada Hatice Anneyle konuşan bir ablamız Hatice Annenin "Sakın bizi yalnız bırakmayın" dediğini iletti. Şiir dinletisi gibi güzel etkinliklere bir şey diyeceklerini sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla onlar bu tür etkinlikleri destekliyorlar. Tabi bu benim fikrim.

Arkadaşım lütfen tahmin üzerine konuşmayalım.
AKARSU AİLESİ, BARIŞ'IN MENEJERİ VE YAPIMCISI hiç bir şekilde izin vermiyor BARIŞ'IN adı kullanılarak yapılan etkinliklere. Şiir dinletisi konusunda da dinletiyi hazırlayan arkadaşın defalarca görüştüğünü ve aileyi kesinlikle ikna edemediğini çok iyi biliyorum. Hatta Barış'ın yapımcısı Seyfi Bey '' bize rağmen bu tür etkinliklerde BARIŞ'IN adı kullanırsa biz bunu engelleriz, asla ve kata bizden izinsiz hiç bir kişi ya da kurum BARIŞ'IN ADINI KULLANAMAZ!'' dedi. Siz burda tahminde bulunarak insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
Keşke gerekli izin ve onay alınmadan duyuru yapılmasaydı kimse zor durumda kalmasaydı.
Neden izin ve onay vermediklerine gelince ; bu konuda herhangi bir fikrim yok.Doğrusu sormadım da. Tamamen onların bileceği bi konudur,kararlarına saygı duymaktan başka yapılacak bişey yok..

swetty_18
03-09-07, 00:29
evet dıyecek bısey yok..olamazda zaten..bu konuda en ıyı ve en dogru kararı verecek olan aılesıdır..bızede saygı duymak duser....:img-yes:

Medea
03-09-07, 02:01
Malum video paylaşım sitesindeki Islak Islak videosunu,her gün başından sonuna izleyip sonra da oylamayı unutmuyorsunuz değil mi?Barışa borçluyuz bunu sanırım ne dersiniz?:img-wink::img-yes:

swetty_18
03-09-07, 02:12
tabııkı var ve unutmuyoruzda merak etmeyın...bu arada hepınıze ıyı geceler arkadslar...barıs'la kalın....bye

ıslak ıslak
03-09-07, 02:50
Malum video paylaşım sitesindeki Islak Islak videosunu,her gün başından sonuna izleyip sonra da oylamayı unutmuyorsunuz değil mi?Barışa borçluyuz bunu sanırım ne dersiniz?:img-wink::img-yes:

unutmuyoruz tabi ki yalnız ratinglerde baya gerilerdeyiz lütfen arkadaşlar herkes destek olsun bir tık sadece :sad53:

sitting
03-09-07, 04:14
selam arkadaşlar ben geldim tekrar aranıza biliyorum beni sevmeyeniniz çok ama ne yapayım başka yerden duyacağınıza benden duymanız daha iyi olur diye düşündüm neyse artık yine aranızdayım inşallah beni affedersiniz

sitting
03-09-07, 04:23
şu video paylaşım sitesinin adresini verinde bende göndereyim oyumu

KIRMIZIGÜL
03-09-07, 08:36
resimler için teşekkürler

kedoxx sana ayrıca teşekkür ederim hakikatende jonney deppten daha karizmatik bizim barışımız:img-wink:

elgiz ablama katılıyorum barış formunda lütfen hakaret etmeyelim barış abi onaylamazdı böyle şeyleri bizde onaylamıyoruz zaten biz barış formunda onun resimlerini,yaptığı çalışmaları paylaşalım başka şahıslara hakaret etmeyelim lütfen barışseverlere bu yakışmıyor çünkü.

video paylaşım sitesine giriyorum hep ıslak sılağı tıklayıp izliyorum ztane yüzkerede izlesem bıkmıyorum bıkılmıyor ki o sesten o tatlılıktan reytingleride yüksek tutalım

NeHiR_92
03-09-07, 10:29
herkese günaydın...
arkadaşlar şu video paylaşım sitesini ben bilmiyorum..ömden link atarsanızz ben de seve seve barışa oy veririmm

angel eyes
03-09-07, 10:45

hiç unutur muyuz elgiz abla.barışa görevlerimizden biriside bu.
onun için ne yapsak azdır.hergünde yapacağız.:img-yes:

whiteangel
03-09-07, 11:59
ARKADAŞLAR bahsi geçen paylaşım sitesi hepinizin çok iyi bildiği dünyanın en büyük paylaşım sitesidir.
adresi ise; youtube.com
eh artık başına ne koyacağınızı biliyosunuzdur .
Buraya öncelikle üye olmanız gerekiyor. Üye olanlar istedikleri klibi 5 yıldız verip, oylayabiliyor.
Tabi klibi favorilerinize eklemeyi, izleyip oylamayı ve yorum yazmayı ihmal etmiyosunuz.Şimdiden teşekkürler hepinize.
not: üye olduktan sonra barış akarsu - ıslak ıslak yazıp aratın, ilk sırada çıkan klibi oyluyoruz, unutmayın.

swetty_18
03-09-07, 12:22
herkese gunaydın....
asla unutmuyoruz olurmu oyle oyle sey...hergun oyluyoruz tabııkı...hersey barıs ıcın!!!onun ıcın ne yapsak azdır:img-yes:

jenn
03-09-07, 12:39
bakışların konuştuğu bir foto daha..

http://img458.imageshack.us/img458/5260/datanalan037zycs8.jpg (http://imageshack.us)

gokcen1983
03-09-07, 13:05
Arkadaşım lütfen tahmin üzerine konuşmayalım.
AKARSU AİLESİ, BARIŞ'IN MENEJERİ VE YAPIMCISI hiç bir şekilde izin vermiyor BARIŞ'IN adı kullanılarak yapılan etkinliklere. Şiir dinletisi konusunda da dinletiyi hazırlayan arkadaşın defalarca görüştüğünü ve aileyi kesinlikle ikna edemediğini çok iyi biliyorum. Hatta Barış'ın yapımcısı Seyfi Bey '' bize rağmen bu tür etkinliklerde BARIŞ'IN adı kullanırsa biz bunu engelleriz, asla ve kata bizden izinsiz hiç bir kişi ya da kurum BARIŞ'IN ADINI KULLANAMAZ!'' dedi. Siz burda tahminde bulunarak insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
Keşke gerekli izin ve onay alınmadan duyuru yapılmasaydı kimse zor durumda kalmasaydı.
Neden izin ve onay vermediklerine gelince ; bu konuda herhangi bir fikrim yok.Doğrusu sormadım da. Tamamen onların bileceği bi konudur,kararlarına saygı duymaktan başka yapılacak bişey yok..

Ben de sana arkadaşım diye hitap etmek istiyorum ama senden daha az öfkeli olarak. Lütfen hassas olduğum konularda benim üzerime gelme. Ben sadece Hatice Annenin dediği bir şeyi ekledim. Şiir dinletisiyle ilgili ne düşündüklerini bilmiyorum. Sadece benim katıldığım toplantıda bu tür toplantıları desteklediklerini ve unutmamamızı istediklerini belirtmişlerdir. O zaman ertelenen program sadece bir şiir dinletisi değildi. Barışın ailesi ve yapımcısı işin içinde başka şeyler görmüşlerdir. Barışı kullanarak rant elde ettiklerinin farkına varmışlardır belki. Mekan reklamı gibi...

Beni anlayıp dinlemeden konuşmakla itham ederken lütfen sen de anlayıp dinlemeden hassas olduğum bir konuda beni eleştirip üzme...

whiteangel
03-09-07, 13:37
Ben de sana arkadaşım diye hitap etmek istiyorum ama senden daha az öfkeli olarak. Lütfen hassas olduğum konularda benim üzerime gelme. Ben sadece Hatice Annenin dediği bir şeyi ekledim. Şiir dinletisiyle ilgili ne düşündüklerini bilmiyorum. Sadece benim katıldığım toplantıda bu tür toplantıları desteklediklerini ve unutmamamızı istediklerini belirtmişlerdir. O zaman ertelenen program sadece bir şiir dinletisi değildi. Barışın ailesi ve yapımcısı işin içinde başka şeyler görmüşlerdir. Barışı kullanarak rant elde ettiklerinin farkına varmışlardır belki. Mekan reklamı gibi...

Beni anlayıp dinlemeden konuşmakla itham ederken lütfen sen de anlayıp dinlemeden hassas olduğum bir konuda beni eleştirip üzme...

Siz benim yazımda öfkeli bir ifade gördünüzse üzgünüm. Kesinlikle öfkeli değil sadece tam olarak anlaşılması için net bir ifadedir. Kimin hangi konuda ne kadar hassas olduğunu bilemem, bilmem de mümkün değil zaten.
Ailenin ve yapımcının bu konulardaki yaklaşımlarını birebir biliyorum, çünkü bu duyuruyu yapmamı , baris-akarsu.com a bu duyuruyu yazmamı benden kendileri rica etmişlerdir.
Lütfen siz de beni suçlamadan önce bu sayfaya yazılanları bir daha okuyun. İnsanların ailenin verdiği ve duyurduğu bu karara rağmen bunu bile bile yine yapılsa ben giderim tarzında yazmaları beni fazlasıyla üzdü.
Ayrıca kimin neyi ne niyetle yaptığını ayırt edebilmek maalesef mümkün olamıyor. Barış üzerinden rant elde etmeye çalışanların yanısıra, cidden çok iyi niyetle bişiler yapmaya çalışanlar da vardır.Herkesi rant veya prim yapmakla suçlamak da doğru olmaz.Ama buna rağmen hiç bir şekilde izin vermiyorlarsa buna saygı duymaktan başka bişi gelmez elimizden.
Eğer siz de aynı konuda defalarca yazıp insanların hala okumadan, ya da okuduğunu anlamadan, daha kötüsü de inadına bu konuda mesajlar yazdığını görseydiniz eminim beni anlardınız.
BARIŞ SEVGİSİ biraz da olsa onun geride bıraktıklarına saygı duymak onlara sahip çıkmak demektir benim fikrimce..sevgiler

barısarock_28
03-09-07, 13:39
ya arkadaşlar selahattin amca kitabı bitirdimi?kitap ne zaman yayınlancak bilgisi olan var mı?

whiteangel
03-09-07, 13:42
7 EYLÜL 2007 CUMA

SAAT: 21.30

TGRT HABER TV

"BENİM HAYATIM" PROGRAMI

BARIŞ AKARSU

Benim Hayatım

TGRT Haber Televizyonu'nda yayın hayatına başlayan "Benim Hayatım", ülkenin tanınmış simalarını, bir döneme damgasını vurmuş, iş, siyaset ve sanat dünyasının önemli isimlerini ekranlara taşıyor...

Yayın hayatına bugün başlayan ve bir ilki başaran
Benim Hayatım programı, iş, sanat, siyaset dünyasına damgasını vurmuş Türkiye'nin önemli şahsiyetlerini ekranlara taşıyıp, aynı zamanda, "TGRTHABER" haber portalında da yılın her günü internet ortamında yayınlayarak izleyicisiyle buluşturacak.

www.tgrthaber.com.tr/BenimHayatim

swetty_18
03-09-07, 14:03
haber ıcın cok tesekkurler..kesınlıkle ızlıycem..cok saolun..:img-wink:

glçnm
03-09-07, 14:26
arkadaşlar mrb :) ben tatilden yeni döndüm 1 aydır internete ve dolayısıyla foruma giremedim :( burayı ve sizleri çok özledim vakit bulunca bütün sayfaları tek tek okumak istiyorum ama eğer önemli bir haber varsa bana söylerseniz çok sevinirim Barışla ilgili tek bir haberi bile kaçırmak istemiyorum ...

lil
03-09-07, 14:38
canım glçnmciğim.. seni merakettim doğrusu.. oku sayfaları bence de.. yeni çok güzel resimler var.. içten yorumlar var.. özlem dolu şiirler var