Tüm Versiyonu Göster : Yalancı Yarim'den Önce / Sonra
Bu başlıkta dizi ile ilgili anılarınızı paylaşabilirsiniz..Ama lütfen sıohbet ortamı doğuracak mesajlar yazmayınız...
Sevgiler
Ehlocan
angel eyes
27-08-07, 23:50
ilk mesaj benden olsun.pek önemli olamayabilir bazılarımız için ama benim için kıyamet sebebiydi.46.bölümün yayınlanacağı saatte hatta başlamak üzereyken birden ışıklar gitmişti.tabi bende sinirden deliriyorum.ışıklar sonra geldi gelmesine ama dizi bitti iki dakka sonra geldi.avrupasında gece saat 2 de yayınlanacaktı.sırf inat yüzünden saatlerce başlamasını beklemiştim.ama onlar için herşeye değer.dimi?:)
yalancı yarimden önce aşkın bu kadar güzel ve ulaşılmaz olduğunu farkatmemiştim....sonrasında mı???ben aşka aşık oldum :)
baris[a]rock
28-08-07, 00:04
ben hayatımda bu kadar güzel aşkı anlatan dizi görmemiştim bana aşkı anlattı aşka inanmazken aşka alıp götürdü:(
angel eyes
28-08-07, 00:12
ben çok yakın bir arkadaşım diziyi sırf şu sözü için izlediğini biliirim.
AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINA arkadaşım bana bu söz beni öyle etkiliyo ki acayip demişti.ben her zaman bir acayip oluyorum zaten yalancı yarimden önce ve sonra.:(buralara kadar geldik yani.önce sonra durumlarına:9
kırmızı su
28-08-07, 01:06
yalancı yarimle beraberken gerçekten insani değerleri ve aşkı hatırlatan en güzel diziyi izlediğimi düşünürdüm... yalancı yarimden sonrada böyle düşünüyorum.... bitanemiz barışı andım gene bu gece ve gözümden gene yaşlar aktı tutamadım ve kalkıp onun için yine bişeyler yazayım dedim iyi de etmişim bu mübarek gecede onun için de bişey yapmak huzur verdi bana ... bi de bişey anladımki ben barışı ve yalancı yarimizi çok ama çok özlüyorum özlemişim:sad53:
YALANCI YARİMLE aşkın sadece sözlerle değil gözlerle de anlatılabileceğini
hala o saf o masum aşkların olduğunuu öğrendim..
ve YALANCI YARİM ekibi gibiii harika bi ekipi tanıma fırsatıı bulduk.yalancı yarim bizee sonsuzz bi sevgi ve dostluk aşıladı sanırım..HİÇBİR DİZİİİ için bu kadar çaba sarf edilmemiştir eminim. bizz aşka aşıklar olarak çok büyük şeyler yaptık acılarımızı da birbirimizle paylaştık ..ve kocaman bi AİLE OLDUK...YALANCI YARİM AİLESİİ..
tüm ekibee oyunculara barışa merveyee sonsuzz teşekkürr 1 yıl boyuncaa yüreğimizee bu güzel sevgiyi verdikleri için..
barışımız(alfonso tarıkımız)bizi cennetten duyuyoo eminim ne yalancı yarim ne dee BARIŞ AKARSU yu asla unutumayacağım..offff dizimiii çoookk özledimm:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
aşka_aşık11
28-08-07, 10:19
"AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINA" bu sözleri tekrar duyabilmek içn neler wermezdm! şimdi sezon başlıor yani bütün diziler teker teker ekrana dönüyor veya dizlern sewnleri formlarda tahmnlerde bulnmaya başladılar! keşke bizm dizimzde sezon finali yapmış olsaydı daa şu anda senaryoları okuyp yorum yapacağmıza dizide neler olabileceğini tartışsaydk! bişey söyleym mi starın başında saatlerce oturup fragman beklemeyi bile özledm! keşke barış gitmese dizi dewam eteydi de gene gece 2-3 lere kadr yalancı yarimn fragmanını görmeyi beklesydk!
ben bu dizi ile aşkın sadece gözlerle ne kadr güsl anlatılabldiğini gördm! aşkın sürekli öpüşerek vs deil de sözlerle, kelime oyunlarıyla nasıl daha güsel izleneblr hale geldiğini anladm ve zewkle izledm!!!
onları çok özledm!
hey AŞKA AŞIKLARIN DİZİSİ sizi çok özlediimmmmmm!!!!!!
elime bir fırsat geçse zamanı geri çewireblcek olsam! hangi zmna giderdm acaba? düşnmeye bile gerek yok 29 haziran 2007 tarihine giderdm! barışı uyarrdm! o yola çıkarken dikkatli olmasını söylerdm!!
oof dewam edrsm ağlaycam yeter bu kadar!!!!:(
özledim.. yalancı yarimi izledikten sonraki gün okula giderken serviste yorum yapmayı özledim. sanki izlememişiz gibi işte şurası çok güzeldi, burası çok güzeldi diye birbirimize anlatırdık. halbuki hepimiz izlemiş olurduk. bunu başka dizilerde babaannem bana yapınca sinir olurdum, 'tamam babaanne ben de izledim biliyorum' derdim ama yalancı yarim olunca serviste en çok ben konuşurdum. sonra babaannem aklıma gelince kendi kendime gülerdim. çokk özledim çokkk
melek yüzlüm
28-08-07, 10:30
benim bir anım oda dizi bebek sahilinde cekilirken ben otobüsdeydim ve o sırada arbayı görmüşdüm ama bir an tanıyamdım daha sonra otobüs bir süre gidince anladım yy deki araba otobüsden indim ve baya bir koşmuşdum çünkü otobüs baya ilerlemişdi ama orya gitdigimde cekim tamamlanmış herkes bir anda kaybolmuşdu yani önceden farketseydim şuan ordaki cekimi paylaşırdım
arkadaşlar:sad53::sad53:
yalancı yarim dizisi benim için bir süreçti. Sadece dizi izlenmez, irdelenirdi. dizi sonrası yorumu, yorumların yorumu; dizinin son bölümünün indirilimesi; tekrar, tekrar izlenmesi; oyuncuların ilk izlemede gözden kaçan halleri veya etrafta olan bitenin incelenmesi; yeni bölümün özetinin beklenmesi; özete yorum yapılması; fragmanın beklenmesi; fragmanla özetin beraberce değerlendirilmesi; yeni böülm. Bu süreci her hafta büyük bir hazla yaşardım.
Şimdi Star'da reklamlar başldığında çalınan müziği duyunca titriyoum. (fragman beklemekten kalan bir durum herhalde) hemen tv'ye bakıyorum. sonra içimden "o bitti" diyorum.
Bende çok özledim dizimi. Ama sağolsun senaryo yazan arkadaşlara biraz olsun özlemimi giderebilyorum.
Anılar !!!!!!!
O kadar çok ki... anımsadıkça yazarız, yazdıkça anımsarız. Aslında çok şey bir anda geliyor insanın aklına ama, hepsini birden yazıp tüketmek olmaz. Çok hoş anıları yazıp güleceğiz biliyorum.... o günlere geri gideceğiz :img-yes:
Sizlere çok uzak olmayan bir anımızı yazmak istiyorum. Çoğul konuşuyorum çünkü buradan bir kaç arkadaş, Haziran ayında Bodrum-Yalıkavak da tatil yaparken yaşandı bunlar. Nedense o tarihlerde oralarda tatil yapmak pek bir modaydı :img-wink:
Neyse gelelim dizi ile ilgili kısma.... malumunuz o tarihler 49. bölüm çekimlerinin olduğu ve dizinin bitirildiği dönemler... Bilgisayalar ve telefonlar, Star Tv ve FM yapıma bombardıman yapmakta.... Gazeteciler isyan etmekte.... Konu ?? Konu YY devam etmeli, böyle bitmemeli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hepimiz işimizi gücümüzü bıraktık bu işlere konsantre olduk. Bende yola çıkmadan gerekli yerlere mesajlarımı göndermiş olmanın rahatlığındayım. Tatilimizin 1. haftasını bol rüzgarlı Yalıkavak da gezerek tozarak arkadaşlarla cepten cebe muhabbetler yaparak geçirdik. Aklım dizinin yayınında ... tamam mı? - devam mı?.... Bomba haber geldi dizi devam edecek..... aman aman bu ne mutluluk.... bir havalara sıçrayıp taklalar atmadığımız kaldı.... yaşımızdan utanmasak yapıcaz da :icon_whis ... Bu arada diğer arkadaşlarımızda aynı ortama dahil oldular.... muhabbetler sadece YY ve Tarık-Naz üzerine kurulu.... (Bu arada yazmadan geçemeyeceğim.... arkadaşların geldiği ilk gün o kadar çok konuştuk ki... ertesi sabah eşim," Eeee dün bitirdiniz tüm konuları bakalım bugün ne konuşacaksınız" dedi.... Basmışım kahkahayı... biz bu diziyi 11 ay konuştuk konular bitmedi, bir günde biter mi?....NE MÜMKÜNNNNNN) Neyse devam....
Muhabbetlerimizi dinleyen yan şezlonglar da bize katılmaya başladı.... komin topluluğumuz dışa açılmaya başladı.... sayımız 10 ları buldu ( 4 le başlamıştık) her gün YY muhabbetleri devam etti..........
20. bölüm diyoruz ahh ahhhhh lar geliyor 33 diyoruz.... olmaz böyle şeyler geliyor..... 34 diyoruz.... ya inanamıyoruz nasıl o hale geldiler geliyor..... anlayacağınız tüm bu topluluk rakamlardan diziyi anlayıp tepkilerini belirtmeyi başardı.... ( eskiii bir fıkra vardır..... bir vapurda kalabalık bir grup ... herkes bir rakam söyler ve grup basar kahkahayı..... başkası başka bir rakam söyler yine grup basar kahkahayı.... bunları izleyen yabancı bir şahsiyet yaklaşıp sorar... kuzum siz ne yapıyorsunuz.... "fıkra anlatıyoruz"..... "bu nasıl fıkra anlatmak sadece rakam söylüyorsunuz ve gülüyorsunuz" .... " biz tüm fıkraları ezebere biliyoruz... rakam söylenince anımsıyor ve basıyoruz kahkahayı" derler... yabancı "o zaman bende katılayım der ve bir rakam söyler..... kimse gülmez.... anlamaz bakar gruptan birileri "hiç komik anlatmadın" der) Her ne kadar sonu bize uymasada, bu fıkra o halimize çok uygundu..... Ortada sadece rakamlar ve kahkahalar uçuşuyordu.... günler böyle geçti gitti...
28 Haziran günü FM yapımdan bir yetkili ile görüşme ayarladık.... ( Gördüğünğüz gibi tatilde de boş durmadık.... enselerinde boza pişirdik) Buluşma tanışma derken bir yerlerde soğuk birşeyler içelim dedik ve deniz kenarında oturup muhabbete başladık......
Beyefendiye , dizi ile ilgili burada ve diğer sitelerde neler yapıldığı falan anlatıldı. Hem mutlu hemde büyükkkkkkkk bir şaşkınlıkla dinliyor bizleri. Nelerin nasıl didiklendiği, neler hakkında tartışmalar çıktığı, bazen senaristlerin nasıl yerden yere vurulduğu ama bir sonraki hafta yine omuzlarda taşındığı falan anlatıldı. Gerçekten yüzündeki ifadeleri görmeniz lazımdı. Olamaz böyle şey der gibi bakıyordu..... İtiraf beklentileri... gül talepleri... şarkı talepleri.... aylarca bizi beklettikleri NAZ'IN DOĞUMGÜNÜ..... bile soruldu.... :happy0064:happy0064:happy0064 yanıtını aynen yazıyorum.... " aaa olamaz.... oooo bizimkiler onu çoktannn unutmuştur.... takılmayın arkadaşlar böyle şeylere... izleyin ve eğlenin......" Bizler zaten izleyip eğleniyoruz ama bunlarada çok takılıyoruz... sitelerde kavgalara bile sebep oluyor.... lütfen atlamasınlar böyle konuları diye özel taleplerimizi de ilettik....
Ayrılma vakti geldiğinde beyefendinin hakkımızda düşündükleri gözlerine yansımıştı.... DELİ BUNLARRRRRRRRRRR
handeozbek
28-08-07, 13:28
Söze nasıl başlayacağımı bilemedim. Özledim diyerek başlamak en doğrusu olacak galiba
O günleri özledim. Fragman ve özet didiklediğimiz, keyifle yorumlarımızı birer birer yazdığımız (hiçbir zaman ne kadar istesek de tam olarak ifade edemedik duygularımızı o ayrı) heyecanla başlama saatini bekleyip bölüm bittiğinde ne çabuk bitti dediğimiz, reklamlarda bir an evvel ilk duygularımızı yansıtmak için birbirimizle yarıştığımız, hiç bir zaman tutmayan hatta yakından uzaktan alakası olmayan tahminlerde bulunduğumuz.... vs vs günleri o kadar çok özlüyorum ki.
Hayatımın renklerinden biri gitmiş gibi. Artık benim için gökkuşağı 7 değil 6 renkli. Yalancı Yarim'den sonra sanki bir boşluk var gibi. Anlatılmaz ama hepiniz az çok bilirsiniz işte.
O kadar çok anım vardır ki dizimizle ilgili. Gecenin bir saati deneme olur neymiş özel denemeymiş. Yarısında çıkar koştura koştura eve gelir yemek bile yemeden izlerdim. Bölümü bile unutamıyorum 34. bölümdü. Meşhur 33'den sonra ayrı merak etmiştim.Sadece bir tanesi bu anılarımdan.
Her zaman ters köşe olmayı özledim. Tahminlerimin çoğunun tutmamasını büyük bir zevkle izledim.
Yorum yazmayı özledim. Önce kızgınlıkla yazdığım bölümü tekrar izledikten sonra ne kadar güzel olduğunu ballandıra ballandıra yazdığım.
Repliklerle atışmayı özledim. BAG, MAG, KAG atışmalarını, Hulisican'ın bakıcısı olma yarışını, Tarıkla Naz'dan hangisinin haklı olduğuna karar vermeyi özledim.
Yakalamaya çalıştığımız, yakalayınca büyük keyif yaşadığımız ince ayrıntıları, ince ayrıntılar içinde kaybolmayı özledim.
Fragmanı en az 500 kere bölümü en az 100 kere izlemeyi özledim.
Özet ve fragman geldiğinde yaşadığım heyecanı özledim.
Ben Tarıkla Nazı, yalancı yarimi o saf aşkı özledim. Kalbimin köşesindeki yerin hiç değişmeyecek.Yazılacak o kadar çok şey var ki ama her zamanki gibi daha fazla ifade edilemiyor. Anlatmak çok zor yaşamak gerek derler ya işte aynen öyle. Bana yaşattığın duygular ve kazandırdığın her şey için teşekkürler Yalancı Yarim...
kaza olmasaydı devam edecekti hayatımın dizilerinden biriydi unutmicam
yaa herkes bişiler yazmış aslında bende bişiler yazmak istiyorum ama yapamıyorum neden ??? nese yaa bende en basitinden kısa bişi yaziim..yalancı yarim 20. bölümle ilgiliydi yanlış hatırlamıyosam..30 haziran saat 20'de yalancı yarim var..bende fragmanı izledikten sonra büyük bi sevinç coşku var tabi..gündüz evi doldurdum cips kola vs. (ee o zamnlar mideme düşkündüm tabee..)
saat 7..ben başlasın die zamnı iple çekiyorum..biraz geçti saat 7.20..içimden son yarım saat hadi biraz daha bekle diorum..tam o anda benim oturduğum karşıyakada elektrikler gitti..hemen aradım tedaşı bi problem varmış bu gece saat 9.30-10.00 kdr feln elektrik yok..ben tabi sinirden köpürdüm..arkadaşları arıyorum..o haftada bi gezi vardı üniversitelerin tanıtımıyla ilgili ankarada..herkes gitti ben yy'yi kaçırmıim die gitmedim..hiç kimse yok arkadaşlardan..hani olsa son sürat gitcem orda izlicem..kimse yokdu en son aklıma yy'yi izleyip de geziye gitmeyen bi hocamız geldi kadın 60 yaşlarında geveze ve tarih hocası tabe bizim aramız kötü (beni bırakmışdı tarihden..:) ) nese dedim gitcez artık başka yolu yok bindim arabaya büyük bi hızla alsancağa gittim..kadının kapısına dayandım..acıdı aldı içeri..bende dizinin ilk 5 dksını kaçırdım ama bütün bölümü beraber izledik..ama son dk'lar o malumunuz öpüşme sahnesi var..kadın elleriyle kapattı gözlerimi yok evladım izleme böle şeyler..ayıptır olmaz feln..artık öle bitirmiştik bölümü..tabe ben bölüm yorumu yapmakdan 2 gün sonraki tarih sınavına çalışmayınca kalmıştım o sınvdan da..ama yalancı yarim için değdi..:) nese ya saçma bi anıydı ama yine de güzeldi bence..
nese en önemli kısım yalancı yarimden önce ve sonra..aşka inanmayan ben aşka aşık oldum yalancı yarimle..işte en önemlisi buydu..:)
adnl_özge_
28-08-07, 14:27
Daha önce hiç bir dizinin karakterine bu kadar bağşlanmamaıştım . vede yy yi izlerken çok eğleniyodum daha önce hi bir dizi bana bu tadı vermemişti ve vermeyecek te malesef:icon_sorr
Star fragman tanıtım müziği bile benim için Yalancı yarimle özdeşleşti.Hala o müziği duyunca bir arkadaşın da dediği gibi "aşka aşıklar" diye söze başlanacak sanıyorum.Oysa nafile..Tarık yok,Naz yok..Hulusi yok..hiçbiri yok.Benim küçük anım da Barış panayırından..ABD'nin ırak'ı işgalini protesto için düzenlenen Kadıköydeki Barış panayırı etkinlikleri kapsamında konser veren Barış herzamanki gibi çok ilgi görmüştü.Sahneden de ,kıyamam nezaketine,içi elvermeyip yeniden çıkarak "Valla sete gitmem lazım çok özür dilerim" diye yeniden anons bile yapmıştı.Konsern düzenlendiği çadırdan koşarak çıkarken arkasından onu takip eden iki gençten birisi de diğerine aynen şöyle diyordu;" Oğlum Tarık Tekelioğlu kaçıyor tutsana!!.." :)..Aşk denen şey nedir kim yaşamıştır bilemem ama ona en çok yaklaştığım yerlerden birisi bu diziydi.Öylesine güzel aktardılar ki,onları çok ama çok özlüyorum.Hey gidi günler..hey gidi yalancı yarim.
yalancı yarimden önce....
tarık-naz aşkından önce aşk varmıydı???ben aşkın gerilimini,masumluğunu,gerçekliğini,inadına ve gelgitliğini tanıdım aşka aşıkların dizisinde...
biz aşka aşıktık!!!
her bölümü soluksuz izledik...günler önceden fregman bekledik!!!
özenle koruduk oyuncularımızı,ailemizi...
ne sanaryolar ürettik,ne espireler yaptık!!!
şimdi sonrasi diye bişey yokk:icon_sorr
yalancı yarim gerçek bir efsane kaldı aşkı en güzel anlatan çiftin hatırası kaldı bize....
onlar gerçek hayatta iki yakın dostu,biz onalrın aşık olmadıkalrını bilirdik ama izlerken öyle bir aşkk fışkırırdıkii gözlerinden,haraketlerinden...
biz inanırdık..aşkın var olduğuna inanırdık!!!!
ogün bugündür o aşk bizce gerçek kaldı...
tarık-naz aşkı unutulmaz bir aşk şimdi...
en masum,en efsane,en gerçek aşk kalarak....
ne kadar bı anı bılmıyorum aslında...ben yalancı yarımı bırıncı bolumunden berı ızledım...ve bırakamadım...ama buraya hıc yorum yazmadım,yazmadım degıl aslında yazamadım...cunku OSS vardı hayatımda...ve benım nete gırmem yasaktı...ama dızımı bır kere bıle kacırmadım..Ogretmenlerımle ders programlarını yalancı yarıme gore yaptık!!!benım kac kere ders programım degıstı..Dızının saatlerı yuzunden...saatlerı gectım gun degısıklıgı yuzunden...Sınıfta hep TARIGIMI,NAZIMI tartısırdık..''bak yıne kavga ettıler ,kım haklı sence??''bu soruları sormayı ozledım...dızı bıttıkten sonra ne kadar cabuk bıttı diye kızmayı ozledım...hulusuyı ozledım..fılızı,sadrıyı,umıtı,en onemlısı NAZ ve TARIĞI OZLEDIM...HEMDE COK OZLEDIM...
Bır sanıyeyı bıle kacırmamk ıcın reklamları ezberlemeyı ozledım....Ne senaryolar yazardım kafamda..bazı tutar bazıları tutmazdı..daha cok tutmazdı yaa.naz benı hep sasrttırdı..:img-in_loNazın benı sasrtmasını bıle ozledım...ben yalancı yarım var dıye yazılıya okulda calıstıgımı bılırım...hey gıdı heyy!!!
Sımdıye kadar ne dızı karakterlerını bu kadar bagrıma bastım,ne bı dızıyı ızlemeden edemedım.mutlak kacırdıklarım olmustur bolumlerde...Ama yalancı yarım de sıfır...hemde hıc yok...kısaca ben HERSEYI COK AMA COK OZLEDIM...:icon_sorr:icon_sorr
Ama ne alfonsoyu,ne sofor tarıgı,ne sarkıcı barısı,nede bızım nazlı nazımızı asla unutmuycam...Hep yuregımın kosesınde ozel bı anı olarak kalacak bu...
Ve son sozum;aska Inanmayan,askın olduguna, ozellıkle saf askın olduguna ınanmayan ben ASKA ASIK OLDUM YALANCI YARIMLE...O ASKI GOZLERDE GORDUM..ARTIK TARIK-NAZ ASKI BIR EFSANE. OLDU BIZLER ICIN..
ya ilk sayfaya yazdımm aslında ama içimden tekrardan yazmak geldii
YALANCI YARİM benim için hayata dönüş olduu.8 ay önce teyzem kollarımda ölünce hayattan hiçbir beklentim kalmamıştıı..yalancı yarim beni hayataa aşkaa tekrardan döndüren bana umut veren gecelercee başka bişey düşünmemi sağlamayan bi ilaç benim için..
AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINAAA bu sözü duymayııı çookk özledim.
gecelerce fragman beklemeyiii..arkadaşlarla naz haklıı hayır tarık haklı kavgalarınıı o kadar arıyorum kii şimdii..burda günlercee senaristleree aşkk istiyoruz aşkk diye bağırmayıı..TARIKIN NAZA VERİCEĞİİ GÜLÜ BEKLEMEYİİ
senaristlerin bizi her seferinde ters köşe yapmalarınıı çookk özledim..DİZİMİZ İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK günlerce uyumadan mail ve telefon ettiğimi bilirim.hatta fm yapımı o kadar aradım kii benden bıkmışlardıı artık o yüzden üst düzey birine ulaşmamı bile sağlamışlardıı off neydi o günler yaaaa. BENİ SÖYLEDİĞİM O SÖZ AYAKTA TUTMUŞTU O GÜNLERDE EN SON UMUT ÖLÜRR bu söz sloganımız olmuştu .hele uğur kedinin AŞK KAZANDII yazısını görüncee dışarı çıkıp bağırmıştım yaww.başardık diyee.ama ne yazık ki hepsi birer anı artık.biz belgincikleri görmeyi beklerken acı bi haber bizi mahvettiii...
barışla son konuşmamızda dizinin devamı için çok mutlu olduğunuu söylemişti banaa sizler gibi sevenler oldukçaa yalancı yarim asla bitmez demiştii.O sözünü hiç unutmuyorum..evett YALANCI YARİM Bİ EFSANEEE artık AŞKLARIN EN GÜZELİNİ BİZE GÖSTEREN Bİ EFSANEEE.onları asla unutmayacağımm:img-yes::img-yes:
007 LAZ CADI
28-08-07, 23:32
ne diyim arkadaşlar harika şeyler yazmışsınız yalancı yarimi isleyince aşkın
ne kadar tatlı ve zor olduğunu hisssediodum bi bakış yeterli bu dizi sayesinde
bunu öğrendim..tarık naza bakarken ben eriodum kardeşimle birlikte son
bölümlerini aşırı beğendikk sonunda dedik itiraf etti patladı dedik ohh tarık
tekellioğlu olduğunu sölemişti biz rahatladık bide ilk bölümde naz tarığa o
kıyafeti giydirdikten sonra şapkayı kafasına geçirmişti bittttttiiik resmmenn
bide 34.bölümde türk sineması bölümüne geçtiler Naz:Tarık tarık tarık
Tarık:söyle nazım söyle hayatımın tek kadını Demişti barış orda sanki cennet
bahçesindeydi inş.. şişmdide cennet bahçesindedir bu inanıyorum yalancı
yarim dizisi mükkemel bir dizi son bölümlerde bir durgunluk hüzün vardı
malesefff devam etseydi çok ii olurdu ama olmadı öncesi harikaydı yalancı
yarim in sonrası olmadı ama barışla bu diziyi hatırlıcaz :icon_sorr::icon_sorr
yalancı yarim benim için çok özel bir yere sahip..heyecanla beklenen bölüm geceleri.evde herkesden uzak başka odada izlenen bölüm anları.ardından nete koşup yorumları okumak vede ertesi gün kendimce hazırladığım uzun yorumum..ertesi gün msn de forum arkadaşlarımla beraber reytinglerin açıklanacağı dakikaları heyecanla beklemek..sektei kalp kıvamında reytingleri okumak.ve onları alel acele ilgili sitelere eklemek.ardından reyting yorumları..sonraki günler biraz sukunet.ardından yeni bölümüm fragmanını bekleyiş.ve bir fragmandan yapılan sayfalarca yorumlara dahil olmak ve onları okumak okumak okumak.bunlarla keyif almak..ah ahhh.çok güzeldi çoookk..nasıl unutulur o günler.ama herşey bir cumartesi sabahi milliyet tv ekinde çıkanyy kalkıyor haberiyle başlayan ve ardından kabus dönen o günler.49 da bitecek dendiğinde yaptığımız mücadele.ve kazanışımız..ama işte ama sevgili barışımızla birlikte gerçektende 49 da biten büyük acımız...
her nekadar senaryoda kafamiza ,gönlümüze uymayan replikler olsada,güzel bir diziydi.zaten diziyi güzel ve özel kilan baris ti...yillar sonra tekrarlarini cekmek isteyecekler,ama asla bu seyirciyi bulamayacaklar.cünki baris cok özeldi ve bizlerde barisi seven insanlar olarak cok özel oldugumuzu düsünüyorum......
nekadar cabaladik bu dizi icin yayindan kalkmasin diye,,ask istiyoruz diye....mailler.mektuplar.telefonlar..tam anlamiyla teslim oldular caresizce bize..50.bölüm icin start aldiracak kadar,güclüydük.......ama barisi allahin yanina yollamamak icin,ne kadar ruhani mailler attiksada sabahlara kadar agladik,allahla kendimizce konusup yalvardiksada,basaramadik,iste burada gücsüz kaldik,ama elimizden gelen gelmeyen hersey icin kendimizi zorladik....ve allaha teslim olduk.isyan etmedik.bizler gercekten yürekli,ve özel insanlariz....
hayata birdaha gelsem ve basima ayni seylerin gelecegini bilsem tekrar yasamak isterdim ,yeterki barisi tanimis olayim..belkide barisi kurtarmak icin bir ümidimde olurdu.......keske
ben Barış'ı kaybettiğimizden beri Y.Y formuna uğramadım çünkü biliyordumki burda ki anılara daynamıycaktım şimdi
cesaretimi toplayıp geldim ama yine dayanamadım yazdıklarınızı okudukça kendimi tutamadım aslında kendime çok şaşırıyorum biliyormusunuz kendimle ilgili bişeyi keşfettim meğer ben çok sulu göz biriymişim. Y.Y ile ilgili
anılar okadar çokki bikere benim tv de Türk dizisi izlememe
neden olmuştu ben fazla dizi izleyen biri değildim hele birbirine benzeyen o dizileri görmek bile istemeyen biriydim. Bikere bu inancımı kırdı bunun en büyük etkenide çok aşına olmadığımız genç ,yetenekli çocukların olmasıydı ve özelliklede Barış'ı çok merak ediyordum nasıl bir performans göstercek diye ve beni çok şaşırttığını itiraf etmeliyim özelikle de duygularını gözleriyle çok iyi yansıtıyordu. Gözleriyle seyircisinin gönlüne kement atıp
demirliyordu adeta bir şarkıcı önyargısıyla daha önce örselenmişken bitane daha hiç çekilmezdik doğrusu ama Barış her şeyi, bütün önyargıları alt üst etmişti. ki,şimdi yine hızla şarkıcalar dizisi furyası başlatılmasına sebep olmuştu ama herkes Barış olamıyor işte malesef yapılan bu diziler kalbur üstü değerler değiller.bu dizi beni sadece tv 'ye bağlamamış üstüne üstlük bu siteye üye olmamı sağlamış, bide üstüne bura ya gelip diziyi tartışır olmuştum.kimi zaman ,kızmış, kimi zaman, sevinmiş, kimi zaman coşmuştuk diziyle. yani benim için bi çok ilki yaptıran diziydi ve sanırım hep de böyle kalacak Yalancı Yarim kalbimizde efsane olarak kalmaya devam edecek.
Yalancı Yarimden önce ; Her sene yaz aylarında tatil için memlekete giderken, geçen yaz gitmemiştim. Birçok dizi izleyip, ordaki konu mankeni misali aşklarla yetinmişim.
Yalancı Yarimden sonra ; Sanki bir boşluk var hayatta benim için, ama tam hissedemiyorum. Zaman geçtikçe unutulur mu diye düşünürken, yokluğu daha yeni yeni farkedilen ve hüzünlendiren bişey...
Şimdi "İkisi" de olsaydı ne güzel olurdu di mi?
elmali-turta
29-08-07, 12:43
Ahh ah...
Yalancı Yarim, ne söyleyesem ki bende hepiniz gibi o güzel günlerimizi çok özledim...dizimizi özledim..tarık-naz aşkını Fulya'yı Çetin'i Ayşe'yi Sadri'yi Mert'le Bora'yı bile çok özledim:icon_sorr
Burda yaşadığımız anılar..yorumlar zaman zaman olan tartışmalar forumda başlayıp ardından gecelere kadar msnde yapılan sohbetler ,buluşmalar...hepsini çok ama çok özlicem ...
Bu dizi bana o kadar çok şey kattıki bu dizi sayesinde tanıdğım ve inşallah hiç ayrılmicağımızı bildiğim harika dostlarmı desem...şirin mi şirin oyuncularmı desem bilemiyorum ki...En önemlilerinden biri de hepinizin bildiği benim Fulya'ya olan hayranlığım:img-in_loFulya'yı da bu dizi sayesinde tanıdım o da bana Yalancı Yarim'in ve Barış'ın bana en büyük armağanlarından biri herlade:icon_sorr
Şuan herkes gibi hayatımda bir boşluk var sanki hayatımın merkezini kaybetmiş gibiyim insanın hayatı bir diziye ve bir sanatçıya bu kadar bağlı olunca böyle oluyor demekki...
Son olarak sizleri ve Yalancı Yarim'i çok ama çok seviyorum...:happy0064
bunların hepsini bende hissediyor ve yaşıyordum
yalancı yarim beni hayataa aşkaa tekrardan döndüren bana umut veren gecelercee başka bişey düşünmemi sağlamayan bi ilaç benim için..
AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINAAA bu sözü duymayııı çookk özledim.
gecelerce fragman beklemeyiii..arkadaşlarla naz haklıı hayır tarık haklı kavgalarınıı o kadar arıyorum kii şimdii..burda günlercee senaristleree aşkk istiyoruz aşkk diye bağırmayıı..TARIKIN NAZA VERİCEĞİİ GÜLÜ BEKLEMEYİİ
senaristlerin bizi her seferinde ters köşe yapmalarınıı çookk özledim..DİZİMİZ İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK günlerce uyumadan mail ve telefon ettiğimi bilirim.hatta fm yapımı o kadar aradım kii benden bıkmışlardıı artık o yüzden üst düzey birine ulaşmamı bile sağlamışlardıı off neydi o günler yaaaa. BENİ SÖYLEDİĞİM O SÖZ AYAKTA TUTMUŞTU O GÜNLERDE EN SON UMUT ÖLÜRR bu söz sloganımız olmuştu .hele uğur kedinin AŞK KAZANDII yazısını görüncee dışarı çıkıp bağırmıştım yaww.başardık diyee.ama ne yazık ki hepsi birer anı artık.biz belgincikleri görmeyi beklerken acı bi haber bizi mahvettiii...
barışla son konuşmamızda dizinin devamı için çok mutlu olduğunuu söylemişti banaa sizler gibi sevenler oldukçaa yalancı yarim asla bitmez demiştii.O sözünü hiç unutmuyorum..evett YALANCI YARİM Bİ EFSANEEE artık AŞKLARIN EN GÜZELİNİ BİZE GÖSTEREN Bİ EFSANEEE.onları asla unutmayacağımm
pas.si.on79
30-08-07, 09:50
ANILARIMIZ.......YALANCI YARİM EFSANESİ......
Yazılanları gözyaşlarıyla okudum.
Yalancı Yarim'den önce:Sabahtan akşama kadar iş yerinde kendimi işe kaptırmış,akşamları da zaman zaman dizilere baksamda sırf o dizilere bakmak için bakardım.Belki bir ya da iki tanesi dışında hiçbiri Yalanci Yarim kadar anlam,heyacan uyandırmadı. Yalancı Yarim kadar önemlisi de olmadı...
Yalancı Yarim hayatıma bir güneş,bir umut gibi doğdu.Benim için sadece bir dizi değil; dizinin kazandırdığı dostlarla,arkadaşlarla paylaştığımız forum sayfası, daha duygularımızı ifade edebildiğimiz platforumumuzdu.
İlk defa bir diziyi daha bitmeden sabırsızlıkla bekliyordum. Günleri saatleri sayıyordum. Sabah uyandığımda YAlancı YArim şu günü,Yalancı Yarim yarın diye mutlulukla uyanıyordum.Aynı şekilde akşam yatarken Yalancı Yarimi heyecanla bekliyordum. İş yerinde arkadaşlarla bu duyguları(heyecanla keyifle beklediğim) onlarla paylaşıyordum;Onlar bile yüzümdeki gülümsemenin,dizinin bana kattığı bu enerjinin farkındaydı.Dizinin ertesi günü hemen diziyi anlatıyordum.
22 nci bölüm de tüm kanallar çekiyor bizim kablolu olduğu için star çekmiyordu. Bekledik geri gelmedi.. Dizi için komşuya gitmiştim. SOnrasında aynı bölümü kaç kez izledim ben sayamadım.Dizinin olduğu gün ben de yetişememe endişesi olduğu için acayip strese girerdim. İŞten geç çıkarsam kaçırdığım yeri arkadaşlar platforumda,forumda anlatırlardı.Yalancı Yarim de,herhangi bir aksaklık olmasın diye kendi çapımda önlemler alırdım.İşler uzarsa diye,küçük tv yi bile o gün arkadaşlardan rica ederdim,getirtirdim.HAtta bir bölümde yol da dört gözle ilk 10 dakikasını izlemiştim.
Bir cumartesi günü sınavdan çıkınca hiçbirşeye aldırmadan hayat mayat meselesi gibi koşa koşa eve gittim.. Kaçırdığım kısmını yine arkadaşlarımız anlattı.
Özet sabırsızlıkla beklenir mi?...Fragman gece yarılarına kadar beklenir mi?Kanalın reklam müziği duyunca hemen koşulup gelinir mi? Fragmanı netten yüzlerce seyredilir mi? Tv da çok az yakalasalanda tüm işlerini güçlerini bırakıp yüzbir kere seyretmek için koşulur mu? Fragman dış sesleri yazılır, defalarca okunur mu?Fragmanlar didik didik didilir mi?Olayları,sıralamayı tahmin etmek için gecenin bir yarısı platforumda arkadaşlarla konuşulur mu?Kıyafetleri,tablolar,mekanı bulmak için fragmanın her karesi her sözü defalarca izlenir mi?Diziyi bölüm numalarıyla çok iyi hatırlanır mı? Dizinin bitme ihtimali üzerinde gazetecilere tv culara mailler yağmurunu tutulur mu? Bitecek dedildiğinde ki kızgınlıkları paylaşıp,AŞK KAZANDI denilince sevincimizle ikonlarla dans edilir mi? Yazarlar takip edilir mi? Bir yerde tv da gazetede,nette Yalancı Yarim bahsetse kalp hızlı çarpar mı? Replikler yazılır,sanki hiç izlememiş gibi okunur mu?Bölümden kareleri,fragman karelerini sabırsızlıkla beklenir mi?Diziyi izlerken aksilik olmasın diye elden gelen önlemler alınır mı? SAniyesi kaçırılmamasına özen gösterilir mi?
10-20 kişi bir platforumda bir dizi izlenir mi?O anki sorular duygular orada paylaşılır mı? Forumda reklam aralarında, platforumdan daha çok ilk duygular,heyecanlar paylaşılır mı? ... Akşam yatıp gözlerinizi kapattığınız da gözlerinizin önünde Tarık Naz olur mu? Forum sayfasında arkadaşların kendi yazdığı senaryoları keyifle okunur mu? İşyerinde bir tekrarı izleme şansı yakalayınca üç dört gözcüyle müdürün odasından dizi izlenir mi?
İşyerinde forumdaki yorumları,minik replikleri okurken gülerek etrafta rezil olmamak için dudaklar ısırılıp,ayaklar yerlere vurulup,sessiz sessiz gülünür mü? ya da lavobaya gidip bir gülünür mü?Ayna karşısında şarkılar söylenip gülünür mü?tabi etraftakiler görürse önemsenmez mi?Yol da giderken arabada hep dizidenTarık ve Naz replikleri,senaryoları düşünülür mü?
Yalancı Yarim işte böyle birşey...
dizi bitiminde Barışımızın kaybıyla yine aynı şekile Yalancı Yarimden önceye döndüm.Keyifsiz,umutsuz......Bu aralar görünmüyorum.Acımı kendi içimde yaşıyorum,acımı daha yaşamak istiyorum. Tekrar bölümleri ve klipleri defalarca izliyorum.
Şimdi Yalancı Yarim den önce Yalancı Yarimden sonra bakıldığında hangisi daha iyi,,,,
Bu ekibi bir araya getiren,Yalancı Yarim de tüm emeği geçen herkese,
Replikler,mini replikler,fotolar,fragmanlar,video klipler ekleyen,senaryolar, yorumlar yazan,acımızı-sevincimizi paylaştığımız tüm arkadaşlarımıza,
ve bize bu tüm yaşanan bu duygularda en büyük etken olan; Sevgili Barış AKARSU 'yumuza ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER... ÜZERİNE YILDIZLAR YAĞSIN.RAHAT UYU..NUR İÇİNDE YAT...
Yalancı Yarimi ilk bölümden itibaren izliyordum. Ama internet henüz benim dolaylarıma uğramamıştı malum öss falan. Foruma üye olmak çok geç kısmet oldu. Bu sıcak ortamı gördüğüm an iyiki de olmuşum dedim hep.
Sizlerle bazı şeyleri yeteri kadar paylaşamasam da eski yazılanları okudum. Neler yaşadığınıza az çok katılmaya çalıştım. Bu keyifli ortamı neden daha önce farketmedim diye üzüldüm.
Yalancı yarimin yeri bambaşkadır. Nasıl anlatılabilir ki bu? Ders programlarımı ona göre ayarlardım. Dizinin saatinde akan sular dururdu. Hatta bir keresinde arkadaşımla bir yerde buluşacaktık. Ben ona randevu vermiştim. Arkadaşım aramış ulaşamamış malum telefonlar kapanırdı. Eve gelmiş kapıyı duymamışım. Deliye dönmüştü. Sonra ben ona herşeyi anlattım. Dizinin günü yine değişmişti. Ben dizinin olduğu güne göre işleri ayarlarken dizi pat başka günde. Arkadaşım bana nasıl bakmıştı unutamıyorum.
Herşey çok güzeldi dizimiz varken. İzlediğim zaman ya stres kalmıyordu ya da daha fazla artıyordu:)
Çok keyifli günlerdi. Geri gelmesi imkansız. Bizim tek şansımız ne olursa olsun yaşatmak. En azından bu görevimi yerine getirdiğim için çok huzurluyum. Seni çok özledim ve seni çok seviyorum yalancı yarim.
barış akarsu seni hiç unutmayacayız:img-yes:
barış akarsu seni hiç unutmayacayız:img-yes:
Başlığa uygun olarak da birşeyler yazsa mıydınız hani?:img-wink::img-yes:
Yalancı yarim benim için çok özel bir diziydi. Dizinin olduğu saatte oğlumla güzel bir masa hazırlardık cips, meyve, cayımızı da alıp dizimizi seyrederdik. çok özel bir saati bizim için. Dizi bitince nete girip yorum yapmak. yorumları okumak tekrar seyrediyormuş gibi heycenlandırıyordu beni. Ertesi haftanın fragmanını heycenla beklemek AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINA sözünü duymak çok faklı bir duyguydu.
Şimdi hiç bir diziyi zevkle seyredemiyorum. Hiç bir dizi Yalancı yarim dizisinin tatını vermiyor. Barışının yerini hiç bir şey tutmuyor.
49. Bölüm öyle bir yerde bittiki sanki ayarlanmış gibi Nazla Tarık ayrırken bitseydi yada Naz Tarığın kimliğini ögrenmeden bitseydi. Ama öyle bir yerde bittiki planlı gibi. Bundan sonra sı olmayacak gibi. Star 49. bölümde bitecek dedi ve bitti. Sanki önceden ayarlanmış gibi. Çok tuhaf rastlantılarla bitti dizimiz. Bizi kocaman bir boşuklukta bıraktı. Bunu dolduracak bir şeyde yok.
high_school_m
31-08-07, 12:06
yalancı yarim benim için ve izleyen herkes için özel bi dizi oldu.
hiç kaçırmadan izlediğim nadir dizilerdendi belkide..
hatta diyaloglarını bile ses kaydedicisiyle kasete alıyordum tekrar bölümleri sırasında.. o kadar bağımlı olmuştum yani..
dizinin yeni bölümü başlamadan bütün işlerimi bitirmek için çırpınırdım . hatta o günlerde yemek saatlerini bile özellikle biraz daha öne alırdımki kaçırmayayım die...
49. bölümün sonunda öyle heyecanlanmıştımki ilk izlediğim vakit tamam dedim tarı ve naz hele şükür birlikte olacaklar..
ama bbarış akarsunun kaza haberi gölge düşürdü bu sevince.. birde yenik düşüp vefat edince... daha bi berbat olduk...
dizi yapımcıları devam ettirmemekle çok ii ve saygılı olduklarını kanıtladı... ama dizimiz bittikten sonra hayatımda kocaman bi boşluk oldu açıkca söylemek gerekirse..
artık yemek saatlerini öne almak için bir nedenim kalmamıştı.. işlerimi çabucak bitirmeminde bir anlamı kalmadı.. kısacası uzun bir süre hiç bir anlamı kalmadı hiç bi şeyin..
başak-eylül
02-09-07, 19:34
Yalancı yarim benim için çok özel bir diziydi.Yalancı Yarimden önce hiçbir diziyi zevkle izlemedim,hiçbir dizinin bölümlerini heyecanla beklemedim,sadece zaman geçirmek için bakardım.Oldukça da sıkıcı bir hayatım vardı zaten.Okul de dersten başka birşey bilmezdim ama Yalancı Yarim ile hayatım sıkıcılığını kaybetmiş ve daha eğlenceli olmaya başlamıştı çünkü onu izlerken hiç gerilmez aksine güzel dakikalar geçirirdim,günlük hayatımdaki sorunlardan biraz da olsa uzaklaşırdım.
İlk bölümle başladım Yalancı Yarimi izlemeye.Bölümler ilerledikçe diziye olan ilgim arttı ve artık her şeyimi ona göre ayarlar olmuştum.Yayın günleri değiştikçe benim de programlarım değişirdi.Önceleri sıradaki bölümü sabırsızlıkla beklerdim.Sonraları bu durum özet ve fragmanı sabırsızlıkla beklemeye dönüşmüştü.Sırf fragmanı görebilmek için izlemediğim programları bile izler olmuştum.(aklıma Neredesin Firuze ve Zanzara geldi:))Fragman çıkınca da havalara uçardım görebildim diye.Fragmanı önce bilgisayarıma sonrada telefonuma kaydederdim.Okulda ders aralarında telefonuma kaydettiğim fragmanı defalarca seyredip hangi sahnenin daha önce olduğunu anlamaya çalışırdım ters köşe olacağımı bile bile.Bazen de derste sıkılırken sesi kapatarak izlerdim:)Yalancı yarimde diğer dizilerdeki gibi her şey tahmin ettiğin gibi olmazdı zaten..Kanalın reklam müziğini her duyduğumda koşup ekrana yapışırdım belki dizinin fragmanı tekrar çıkar diye.Fragmanı defalarca izlememe rağmen sanki ilk defa izliyomuş gibi tekrar izlerdim ve izlemekten de asla sıkılmazdım tıpkı bölümleri defalarca izlemem ve hiç sıkılmamam gibi.
Dizinin olduğu sabah mutlulukla yataktan kalkardım ve bütün gün yüzümde tebessümle gezerdim.O gün olan hiç bir şeyi kafa takmazdım.Diziyi izlerken ya kimsenin olmadığı bir odaya geçerdim ya da etrafımdakileri sustururdum hiçbir repliği ve sahneyi kaçırmamak için.Telefonumu bile kapatırdım kimse beni rahatsız etmesin diye.Bir ara derslerim akşam saatine alınmıştı.Okuldan eve koştur koştur gelir hemen kanalı açar karşısına geçerdim.Reklam çıkana kadar da yerimden milim kıpırdamazdım.Reklam aralarında da buraya gelip zevkle ilk yorumları okurdum.Dizi bitince de ne çabuk bitti diye üzülürdüm.Akşam yatmadan önce okula gidecekmiş gibi saatimi kurar kalkıp aynı bölümü televizyonda gecenin sessizliğinde bir kere daha izlerdim.Gerçi uyku saatim azalırdı ama aksine daha bi enerji dolu olurdum,güne Yalancı Yarimle başlamak benim için yeterliydi.Sonra da başlardım gelecek bölüm ne olacak diye kafamda kurmaya.Ertesi gün okuldan gelir gelmez hemen reytinglere bakardım sonrada bölüm hakkında yapılan geniş yorumları zevkle okur diziyi tekrar izlemiş gibi olurdum.Forumda yazılanları okurken çok fazla kahkaha attığımdan ailemdekiler sen deli misin ne diye kendi kendine gülüp duruyosun demeleri hiç azımsanacak kadar değildi.O hafta dizide kullanılan replikler ağzımda dolanıp dururdu.Artık rakamları ile dizinin bölümlerini hatırlar olmuştum.Yolda,otobüsde dizile ilgili en ufak bir şeyle karşılaştığımda yüzümde hep bir tebessüm olurdu.Bir ara dizi biticek dendiğinde hayatımda hiç atmadığım kadar mail attım.Dizinin kaldırılmayacağını öğrendiğim de attığım çığlık dün gibi aklımdadır.Artık gecem gündüzüm yalancı yarim olmuştu yani.
Yalancı Yarimle hayatım renk kazanmıştı.Tam her şey yoluna girdi derken hem Barış abimi hem de sevdiğim dizimi kaybettim.Şimdi o eski sıkıcı hayatıma geri döndüm.Hayatımın o kadar büyük bir kısmını kaplamışlar ve önemlilermiş ki benim için şimdi bir boşlukta gibiyim.
Hala kanalın reklam sesini duyunca aşka aşıklar ekran başına denilecek sanıyorum,çünkü bu lafı duymayı çok özledim.Özet,fragman,bölüm beklemelerini çok özledim.Gecenin bi yarısı herkesten gizli kalkıp dizi izlemeyi,burada yapılan sohbetleri zevkle okumayı,Tarık’ı,Naz’ı,Filiz’i,Ümit’i,Sadri’yi,Ayşe ’yi….çok özledim.Barış abimi de Yalancı Yarim’i de çok seviyorum ve asla da unutmayacağım.
yalancı yarim öncesi benim yaşadıgım bir hayattı ve yalancı yarim öyle bir yerde bitti ki hayatımda bitti o anda günlerce saatlerce düşündüm hayal ettim düşünsenize bitmeseydi hulusinin dogum gününe beraber kol kola gideceklerdi ahh ahh bizi ne güzel günler bekliyodu şimdi biz o günleri bekliyoruz biliyorum birgün onunla elbet buluşacagım (tabi diger dünyada) ve biliyorumki biten yerden birgün devam edecekler ... edecekler.... barış bizi böyle üzgün kırgın kırık bırakıp gitmezdi oda bizi bekliyo orada buna emin olun.........
YALANCI YARİM ANLATILMAZ Kİ YAŞANIR........
AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINAA.. DİGER TARAFTA DUYMAK İSTEDİĞİM TEK ŞEY BU......
secretpearl
03-09-07, 14:03
ne diyebilirimkii yalancı yarimm bir efsane ...şuan öyle bi bostayım kiii starıı bile bile açmıyorum sırf o reklam müziği varya fragman gelicek sannediorumm offf offf o kadar özledimkiii....:icon_sorr yalancı yarimm benim herseyimdi uyurken yalancı yarim kalktıımda herseyde yalancı yarimm vardıı...dersdee kafayıı gömerr gelecek bölümde ne olacaını düşünürdümm hoca soruncada basımm arıoo:)off çokkk özledimm yhaaa dizinin olacaıı günlerr kimse bana karısamazdııı yemek önceden yenirrr anneme söölenirr sakın benii çağırma yalancı yarimi izliiicemmm der ve odaya tıkılırdımm 7:30 daaa kesinlikle tekkk basımaa izlerdimm...ama en çokkk neye üzülüyorumm 48. bölümü herzamankii gibi odama tıkılıppp izliyememe... bi gün resmi siteyi açıorumm dizi bitiooo halimi görmeliydiniss şuan bn bile inanamıorummm ilk defa bi diziye bu kadar bağlanmışş ve ilk defa bitmemesii içinn o kdarr mail atmıstımm...ve sonraaa o harika uğur kediii mesajııı hawalara uçtummm artıkkk tamamen yalancı yarim olmustumm çünküüü bi kere onu kaybedebileceimizi anlamıs ve kıymetini anlmıstımmm artıkkk hiçç bişeele urasmıodummm perşembe günü mat dan sınavımm olurduuu bn sallardımm yasılıyıı oturr izlerdimm sonra notum kötüü gelirdiii tabiii bn hala sallamazdımm çünküüü bnm için hersey yy di...ama işte o gün nete senaryo okumak içinn girdiğimm o haberr barıs abiminn kazasııı:icon_sorr:icon_sorr gerisini herkes bilio satennn şimdii ise bombosummm tv yle alakam kesildii nette herzaman yy...ama bn yinede çokkk mutluyummm böylee bi dizinin hiçç bi bölümünüüü kaçırmadıımm içinnn ve bu dizi sayesindee bi sürü şeyy kazandımm sanırımmm...önceklikle aşkınnn ...hayatımm canımmm gibi laflarıı ollmadıını anladımmm sadece gözlkerlede aşk olurmusss sadece gözlerle....BARIŞ VE YALANCI YARİM ARTIK ASLA UNUTULMAZ BİR EFSANE!!!!!!!!
AHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHH... YALANCI YARİM....
yalancı yarim diyince aklıma ilk aşk geliyor.Sonrasında Barış Akarsu ve yalancı yarim ekibi.
Yalancı yarimi seyretmek için neler yapmazdım kii yalancı yarim benim için çok özeldi. günler öncesinden fragmanını seyretmek için tvnin başından ayrılmamak
sonrasında yorumlar hemen arkasından arkadaşı telden arayıp seyretmediyse ona fragmanı anlatmak seyrettiyse üzerine yorum yapmak fragmanını gösterirken AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINA!!!denmesi müzikten yalancı yarimi gösterecegini anlamak bazen yanılmak. Günü gelene kadar diziyi seyrederken bişeyler yemek için günler öncesinden para ayarlamak yoksa haçlıkları harcamamak başladıgında odadan annemi babamı erkek kardeşimi kovmayı kız kardeşimle beraber izlemeyi reklamda yorum yapmayı bilgisayar boşsa gelip burda yorum yazmayı dizi için babamla kavga etmeyi babam gelip kızrak dizinin ortasında tvyi kapatmasını sonra gece yarısı arkadaşların sayesinde ne oldugunu ögrenmek hatta ogün diziden hemen sonra youtube koyulduysa ordan baştan izlemeyi çokkkk özledim... Ben dizi sonrasında anneme ve telden arayıp arkadaşlarıma anlatmayı dizi sonrasında yastıga başımı koyduktan sonra haftaya ne olcak acaba onunla ilgili senaryolar yazmayı sonrsında hayeller kurup kendi kendimekonuşmayı tarıgın nazın repliklerini mimiklerini kendi çapımda tekrarlamayı siteye yorum yazmsaını onlarlaberaber tarışmayı yeri geldiginde senarisleri eleştirmeyi yeri geldiginde alkışlamayırepliklerini tekrardan okumayı çok özledimhemde çok ben AŞKA AŞIKLARIN DİZİSİNİ ÇOK ÖZLEDİM...
Yalancı yarim = Tarık'la Naz bana aşkın yok olmadıgını hala var oldugu nasıl yaşandıgını ögretti bizler aşka aşık olduk.
yalancı yarimin kattıgı dosluk sevgi yalancı yarimden önce ot gibi yaşayan ben yalancı yarimle bambaşka biri oldum. ben o günlerimi çok özledim
BEN AŞKA AŞIKLARIN DİZİNİ
BEN YALANCI YARİMDEKİ SIMSICAK AŞKI
BEN YALANCI YARİMDEKİ SEVGİYİ
BEN TV BAŞINDA FRAGMAN BEKLEMEYİ
BEN YALANCI YARİMDE BARIŞÜZÜLDÜYSE BENDE ÜZÜLMEYİ
BEN YALANCI YARİMDE AĞLAMAIYI
BEN BUNLARIN HEPSİNİ ÇOOOOKKK ÖZLEDİM...
Barış gittikten sonra hiç bir anlamı yok aslında ama ben gene de bari orada bir mutlu son olsun isterdim.Olsun ki zaman içinde izleyip biraz olsun teselli olalım.Onların sevgili hallerini görüp belki de evlilik hallerine bakıp gülümseyelim acı da olsa.Ama Barışımızın zamansız ve talihsiz gidişiyle yıkıldık kaldık..beklenmedik bir sondu..Barış için de dizi için de.Çok özlüyorum o saf ve sıcacık,az bulunur aşk hikayesini..çok özlüyorum seni Yalancı yarim..çokk.
bende istirdem elgız ablacım hiçdegilse onla avunmayı ve bi gülümseme ama acıda olsa bi gülümseme gerçekten herşe zamansız oldu ve herşey yarım kaldı...Barışımın gitmesiyle beraber..
Barış Akarsu,Yalancı Yarim sonrası koca bir boşlukk:icon_sorr
kırmızı su
04-09-07, 00:36
karanlık, soğuk ve can yakan bir boşluk:sad53:
Arkadaşlar bu başlığı bizlerde unutulmaz bir yer edinen dizimizle ilgili anılarınızı paylaşmanız için açtık.Duygularınıza saygımız büyüktür ama ne olur burada yalnızda dizimizle ilgili başınıza gelen güzel olayları ve sizdeki izlerini paylaşınız.Böylece yaşanan onca acıya rağmen Barışı biraz olsun anmış ve o güzel günlere gitmiş oluruz..Sizlerden rica ediyorum buna uyunuz..şimdiden teşekkürler.
immortalf1
04-09-07, 00:46
YaLancı Yarimm şimdyLerde bi efsanee her böLümünüü yüsümüsdeki o sımsıcakk qüLümsemeyLe isLedimiss Barışımısın unutuLmas kareLerinin yaşandıı Merwe ninn akıL aLmas qüsLLiyLee birLeşincee buLunmass bi dizi çıkmıştı ortayaa...Taaa ki kara haber qeLenee bütün ümitLer bitene kadar pamuk şeker kadar pembee oLann bu dizi şimdyLerdee siyahLara bürünürek sakLanmış bi çeyis qibi arşiwLerde..Ama bis unutmadık unutamasıss nee ürme qösLü Alfonsomuzu nee tripLerin efendysi Naz ı ne dee 1 yıL boyuncaa qeçen her sahneyiii ...İyiki wardyn YaLancı Yarim iyiki seii isLedym o muhteşem keyfi yaşadımmm emeği qeçen tüm oyuncaLara we dizi ekibinee teşekkürLerr....
dizi kurdu
04-09-07, 23:10
mdem anılarımızı palaşıyoruz bende bir anımı anlatmak istiyorum. stajımı tamamlamam için bir yerdeçalışıyordum o günde yy günüydü genelde dizi başlamadan evde olurdum fakat o gün patronun işi çıktı ve gitti ama ben deli oluyorum ayy kadın 1saat gelmedi yani dizini 1 saati kaçtı allahtan kardeşim geldi bisikletle birlikte hızlıca gittik.aksi gibi o günlerdede dizinin tekrarını izlediğim sitede kapandı yani beo bölümü 1 2 hafta izleyemedim.güzel günlerdi.keşke yeniden olsa yeniden o anları yaşayabilsek heycanla fragman beklesek.geçede starda reklamlara rastladım dizi tanıtımı yapılıyordu köprü fragmnı çıktı aklma yy fragmanını bekleken köprüyüde izlemek zorunda olduğumuz günler geldi. güzel günlerdi.hayatım boyunca unutmıyacağım.iyiki yy izlemişim.
ben bir anımı daha yazayım dedim...yine bir akşam yalancı yarim vardı.çok merakla beklediğim bir bölüm vardı hem de (gerçi tüm bölümlerini merakla beklerdim).daha 1 saat kala tv karşısındaki koltuğa dizi bitene kadar kalkmamak üzere oturmuştum:).ne güzel birazdan dizi başlayacaktı...ama unuttuğum birşey varmış: ertesi günkü matematik sınavı!!
hemen gidip biraz çalışayım dedim 1 saatte ne kadar çalışılırsa...yine de fazla çalışamadan geldim yine tv karşısına..dizi başladı, bitti, ben de odama gidip diziyi izlemenin vermiş olduğu mutlulukla uyudum:) (evde kimseye matematik sınavından bahsetmemiştim:D) sabah yine sınavı hatırladım...'keşke daha çok çalışsaydım' diye üzüldüm..ama diziyi izlemiştim ya ne önemi var.:) ve okula gittiğimde arkadaşlar müjdeyi verdiler: sınav iptal!!! iyi ki diziyi izlemişim...gerçekten yalancı yarim varken günlerim çok eğlenceli geçiyordu...şimdi ise tv ye bile bakamıyorum...her an yalancı yarim fragmanı verilecekmiş gibi geliyor...ben ilk kez bir diziyi bu kadar sevdim.ilk kez her bölümünü defalarca izleyip sıkılmadığım bir dizi oldu...ve de ilk kez hiç unutamayacağım bir dizi oldu benim için...gerçekten yalancı yarim unutulmaz bir efsane...
Merhabalar, Öncelikle televizyon izlemenin tadı kalmadı sadece bakıyorum ......
Starın müziğini duydukça içim burkuluyo size de oluyo mu?
Anılarım bissürü ama aklıma gelen bişeyi paylaşmak istiyorum . Yalancı yarimin günü değişmişti (devamlı olan bişeydi) Her hafta o günde bizim ihracat dosyalarımız hazırlanırdı. İşyerine televizyonu kurup bi yandan izler diyandan kontrol yapardım (ne kadar yapılabilirse!!!) İşim biterdi ama dizinin bitmesi lazım ya işimi yayardım yayardım millet aşşağıda beni beklerdi ve dizi bittiği anda fırlardım :) Bayağı sürdü böyle ... Cumartesileri işyerinde kimse olmaz (aynı bugün gibi) Ben de akşama kadar burda ööyle takılırdım . Benim gibi hisseden arkadaşlarımla dizimi paylaşmak beni ne kadar mutlu ederdi.
Hani tarık ve naz içince komik oluyolardı ya
hep diyodum Tarık ve naza şarap yollamalıyız (hatta kampanyam vardı ...Tarık ve naza şarap kampanyası :))
Bide nazın şu lafına bayılırdım :
Haaaaa anladııım (Hep yanlış anladığı hatta konu hakkında fikri bile yokken genelde bunu söylerdi)
off offf bitti....
Fragmanını indirip, ağız okumaya çalışmak için bile 10larca defa izlediğim tek diziydi şimdiye kadar.Malesef şu ana kadar da çıkmadı öyle bir dizi, bundan sonra da sanmıyorum pek.Gece nöbetlerinde yazılanları okumak için saatlerce bilgisayara gözlerini dikmiş biri olmam da tekti.
Didiklemeler, defalarca bölümlerini izlemeler...
Neler yaşamadık ki ya...O kadar çok şey var ki anlatabileceğim.
Ama bu foruma ilk üye olduğumda (ki dizifilme sürekli yazmam da YY ile başladı...) Uğur Kedimizin mesajını görmüştüm.Herkes mutluluktan uçuyordu o geldi diye:) Tabi ben tanımıyorum forum arkadaşlarıma sormuştum kim diye, onlar da cevap vermişlerdi, ben de sevindim o andan sonra:) Neden acaba :icon_whis
Ama çok özlüyorum çok...
İlk kez bir diziye bu kadar bağlanmıştım.Aşkı en güzel hissettiğim biricik dizimdi o...Ama bitti, bitmek zorunda kaldı.:icon_sorr
AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINA....
Bu sözü o kadar özledim ki sizler gibi.
Bundan sonra, bana bu duyguları hissettirebilecek ilk dizi benim dizimdir.Tabi olursa :icon_sorr
hüseyingazi
16-09-07, 02:11
Nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.
Çünkü o kazadan beri buralara tek satır yazamadım.Bir çoğumuz gibi benimde kelimelerim tükendi yazmaya elim gitmedi.
Ama eski alışkanlıkları ve buradaki güzel ortamı nasıl bırakabilirdim ki...
Eskiden yaptığım gibi yine hergün buraya gelip her yazılanı okumaya çalışıyorum yorum atlamadan.Sadece senaryoları okuyamıyorum henüz daha ona hazır değilim.İnşallah birgün onlarıda okuyabilirim.Geceleri yine nöbet başındaydım tıpkı eskiden yaptığım gibi.
Bu başlığı görünce eğer birgün yeniden yazmaya başlarsam ilk yazacağım yer burası olmalı dedim kendi kendime.Aslında yazacaklarım ne benden öncekilerden ne de benden sonrakilerden çokta farklı olmayacak bunuda biliyorum.Çünkü hemen hemen hepmiz aynı şekilde izledik ve bağlandık diziye.
Hangimiz fragman nöbeti tutmadı gece gündüz ,hangimiz ztardaki programları değilde reklamları beklemedi dört gözle,hangimiz özeti didik didik etmedi ,fragmanı kaydedip her saniyesini izlemedi,hangimiz yeni bölümü bilgisayarına indirip ezberleyene kadar izlemedi ve hangimiz her satırını ezbere bildiği bölümü gece yarısı çıkacak tekrarını tv de izlemek için uykusuz kalmadı,hangimiz günlük hayatını ve işlerini yy min yayın akışına göre ayarlamadı,hangimizin günlük kelimeleri yy de geçen repliklerden oluşmadı,hangimiz dizi devam etsin diye mesaj atmadı .....aslında hangimiz aşka aşık olmadı....
Evet belkide en kısa özet bu son cümle.
Şimdi yy den sonra aslında hiçbir şey eskisi gibi değil ve de olamayacakta biliyorum.Ne doğru düzgün bişey izleyebiliyorum ne de zevk alıyorum .Herşeye yyden bir parça bulabilir miyim gözüyle bakıyorum aslında.Çok fazla çabalamamada gerek yok bir şekilde en alakasız şeyden bile yy me has bişeyler çıkarabiliyorum.
Birde tv de eski dizilerin tatilden dönmelerini ve de yeni dizilerin başlamasını gördükçe içim dahada bir garip oluyor.Keşke demek belki hiçbirşeyi geri getirmiyor ama dilim ilk bu söze sarılıyor büyük bir acı ve özlemle.
İki aile dizisini görüyorum ,fragman çıkar diye az izlememiştim bu diziyi.Tatildeler hemde Bodrumda.Tanıdık geliyor mekan evet iyice bakınca anlıyorum ki burası bizimkilerin gittiği otel .Zaten o andan itibaren ben yy mi izlemeye başlıyorum ekrandan.Şimdi TT Naza yerini söylediği zannedip çok kızıyor odasına geliyor ve Naz da peşinden ağlayarak camın dışından yalvarıyor.
Başka bir dizide Hacer annenin evi var ben diziyi değilde evi izlemek için yapışıyorum ekrana.Evin içinde başkaları yaşasada biliyorum orası Hacer Annenin evi ve de hep öyle kalacak.Ayşe,Sadri ve Hacer Anne oturmuş akşam yemeği yiyorlar masada.Birazdan belki Tarıkda gelecek ,sadriyi alıp gidecek.
Evleri izler oldum evet çok garip belki ama hepsi binlerce yy anısıyla dolu evler.Başka bir dizinin reklamında bir kapı görüyorum çok tanıdık.Evet hulusilerin kapısı bu .Birazdan Hulusi çıkacak ve Tarık annesine ve Filize aldığı gümüş takıları getirecek .Hepsi oturup kahvaltı edecekler masada.Belgin yine oğluşunun derdine düşecek her zamanki gibi.
Sonra eski bir dizide Vahilerin evini göreceğim ve yine evi seyredeceğim kimlerin oynadığına bakmadan.Mutfak yine Nazın çorba yapmak için dağıttığı haliyle canlanacak gözümde .Hepsi yine salondaki masada keyifli bir akşam yemeğinde buluşmuş.Gece uyuyamayan Tarık mülştemilatın camından Nazın penceresine bakıyor Nazda orda oda uyuyamamış tarık gibi.
Sonra ön bahçeye geçiyorum birden yeni görüntüyle Tarık arabada Naz ağlayarak yanına geliyor.Omzuna yaslanıyor tarığın ve Tarıkta saçlarını okşuyor Nazın.
NAZ:Sevmicem işte hiçkimseyi sevmicem.Ya çekip gidiyorlar ya ölüp gidiyorlar sonunda üzülen hep sen oluyorsun.
TARIK:Saçmalama Naz sevgisiz yaşanmaz.
.
.
.
NAZ:Gitmeni istemiyorum...
TARIK:İstesende gitmiyorum...
replikleri kulaklarımda çınlıyor ve o ana kadar tuttuğum ne varsa çıkıyor içimden ve gözlerimden.Daha fazlası yok burda tükeniyor yine herşey.:icon_sorr
Bişeyi ne kadar çok seversen ne kadar çok bağlanırsan yokluğuda içini o kadar çok acıtıyormuş.Ama herşeye rağmen iyiki bu diziyi izlemişim .iyiki Barışı tanıımışım diyorum.Tabiki tüm yy ekibinide iyiki tanımışım.Bana ve bize böylesi güzel günler yaşattıkları için hepsine binlerce teşekkürler.Tabi bu forumdaki herkesede binlerce teşekkür.
Not:Aslında başlarken güzel şeyler ,mutlu şeyler yazmak için başlamıştım ama cümleler buraya geldi.Daha sonra daha güzel şeylerde yazabilirim inşallah.Başka bir gece nöbetinde umarım diğer sesli ve sessiz nöbetçi arkadaşlarım ve yy ailemizden kişilerde yazar ve tekrar eski güzel günleri anarız.
Hepinize iyi geceler ve hayırlı ramazanlar....bye
Neyi ne kadar özlediğimi bilmiyorum, ama bir şeyden eminim bu forumun eski halini çok özledim. Hiç bir zaman aralarında olmadığım çoğunun adını bile bilmediğim insanları özledim, hiç birini tanımıyorum berki alt katta oturuyor biri berki de daha uzakta, ama ben onları özledim. Arada sırada "active" oluyor bazıları alta görüyorum, teşki bir şeyler yazsalar diyorum, ama ne yazacaklar? Koca bir boşluk kalmış geride, artık hiçbir şeyin önemi yok, değil mi?
İşte ben YY den sonra en çok sizleri özledim, bir üste yorum yazan arkadaşın yazdığı her şeyi özlediğim gibi, sizileri de özledim, berki hiçbir zamam tam bir parçanız olamasam da yazdıklarınızı okumak bana mutluk verirdi.
Hepinize Sevgilerle,
yine rüyamda gördüm seni barış...
erkenden uyandım,öyle mutlu gözükyodunki...
biliyorum görüyosun bizi bi yerlerden...
sana olan bu sevgiyi hissedebilyosun!
hayatımda senden sonra neler mi değişti çok şey...
yukarıda yazılanları okudukça duyguların ne kadar ortak olduğunu görüyorum yalnızca...
yy den sonrası kocaman bi boşluk!
huseyıngazı öyle guzel anlatmışsınki yaşadıklarımı...
ekleyebileceğim tek şey BARIŞsız olmuyo,onu ve diziyi beklemeyi,onlarca kez aynı bölümü bıkmadan izlemeyi çok özledim!
asla unutulmayacaksın yalanci yarim:sad53:
Bu kadarcık mı anılarımız?Dizimiz devam ederken neler neler anlatılırdı " ay şöyle oldu böyle oldu" diye,şimdi neden bunca az yorum var burada?Yazın biraz,yazın ki bir zamanlar bizi gülümseten içimizi ısıtan dizimizi anıp güzel anıları okuyup teselli olalım.
Bu diziyi o kadar çok seyrettim ki adeta bütün seneryoyu ezberledim. Daha uzun zamanda hiç sıkılmadan büyük bir keyifle seyredecem.
Ama 46. Bölümden sonrasını seyredemiyorum. Bodrum sahnelerine bakınca çok kötü oluyorum.
KaRaNLIk...
17-09-07, 17:35
yalancı yarim...
içimdekiler o kadar yoğun o kadar can yakıcıki ki yazıya dökmek bile zor gibi görünüyor
ama şunu biliyorum ki hiç bir diziyi böyle merakla heyecanla bekleyerek sanki onu yaşayarak izlememiştim büyük bi ihtimalle izlememde
yalancı yarim sıradan bir dizi değildi,yalancı yarim büyük bir topluluğu aile yapıp birbirine kenetleyebilen bi diziydi
hepimizin neredeyse aynı şeyleri düşündüğüne eminim
yalancı yarim ilk lerin dizisiydi
şimdi artık televizyon izlemek yük gibi geliyo helede starı izlemek,starda her reklam başlayışında kalbim ilk günkü gibi oluyo pır pır,hadi yalancı yarimin fragmanı çıksın diyo dilim,sonra aklım araya giriyo ve bütün hayallerim yıkılıyo
yada farklı dizilerde yalancı yarimin çekimi için kullanılmış bir ev bir sahne görünce ah diyorum bak bizim dizinin çekildiği yerlerden biri ne olmuştu burda hee evet naz ile tarık alıştığımız kavgalardan birini ediyolardı...
veya yalancı yarim oyuncularından birini bi dizide görsem diziyi beğenmesem bile sırf oyuncuyu görüp anıları taze tutmak için,sırf barış abiyi hatırlamak için (ki buna gerek olmuyo çünkü aklımdan hiç çıkmıyo yha neyse)oturup o diziyi izliyorum
yani uzun lafın kısası çok özlüyorum onları hemde herşeyden çok
kırmızı su
17-09-07, 23:49
barışı her geçen gün daha çok özlüyorum gördüğüm her güzel şeyde barış var benim için.... ama o artık bu dünyada yok bebim kalbimdeyse hep var olacak hep .... şarkılarını her dinledğimde eski güzel günler aklıma geliyor geri gelmeyecek olan yalancı yarimli günler ne kadar güzel bir diziydi kalplerimizde ne güzel bir yeri vardı ama hala da var o yer kaybolmadı olmayacakta.... bir de herkesi başka projelerde görmek beni hem mutlu ediyo hem de üzülyo... neyse Allah herkese selamet versin herkesin yolu açık olsun tek dileğimiz bu ....
dizi kurdu
19-09-07, 22:17
bir gün radyo dinliyordum yanımdada başka biri vardı. radyoda bu kalp seni unuturmu şarkısı çaldı.yanımdaki ne kadar güzel bir şarkı değil mi diye sordu. bende dedimki '' evet yalancı yarimin 10. bölümünde söylenmişti bu şarkı.'' karşımdaki bana deli bu ne diye bakmıştı. yalancı yarim adeta hayatımız olmuştu. bizi günlük hayatın sıkıcılığından kurtaran romantik, komik ve aynı zamanda da düşündüren, güzel dersler veren bir diziydi.hayatım yalancı yarim olmuştu nerdeyse konuşmalarım falan hatta size şöyle söyliyim bir arkadaşım bana sen mazoşist misin dedi bende ona hayır nazoşistim dedim. tabi kız benim ne demek istediğimi ben açıklayınca anladı.işte böyle birşeydi yalancı yarim güzeldi ve özeldi.
dün akşam kanalları geçerken atv deki senden başka dizisine gözüm yada kulagım takıldı çünkü gönül şarkısı çalıyodu yemin ederim o an göz yaşlarına boguldum çünkü yalancı yarimde barış naz a bu şarkıyı söylemişti ya ben oşarkıyı duyunca hep aglıyorum y.y sonra hayat yok her kanalda her şarkıda onu arıyorum ben seni çok özledim sürmelim y.y mide ya hiçbir söz anlatmaz bu acıyı şuan bunları yazarken bile bogazım düğüm düğüm oldu dilim konuşmuyo ama yüregim hiç susmuyo barış barış diyo bu mezara kadarda böyle gidecek....
BARIŞIM SEN ÖLMEDİN YÜREGİMİZE SAKLADIK SENİ NE OLURSUN BİZİ GÖR VE BİZİ UNUTMA BEKLE BİZİ ORALARDA ELBET SONUNDA BİZİMDE GELECEGİMİZ YER ORASI:img-angel orda bi meleksin biliyorum
Bu kadarcık mı anılarımız?Dizimiz devam ederken neler neler anlatılırdı " ay şöyle oldu böyle oldu" diye,şimdi neden bunca az yorum var burada?Yazın biraz,yazın ki bir zamanlar bizi gülümseten içimizi ısıtan dizimizi anıp güzel anıları okuyup teselli olalım.
hiç soruyorumusun sevgili medea elin klavyeye gidiyor mu diye... kolay değil... hemde hiç değil... askerdeyken öğrendiğim... hatırlamaz mıyım burada o gece sohbetlerini.. eleştirileri.. o grupları... grupların şakalaşmalarını... takılmalarını... az kızmazdık naz'a... deli ederdi bizleri.. öyle bir muhabbet halkası olmuştu ki, o atmosferi dizimizin oyuncuları bile geldi, formumuza... evet yazmaya...
kaç dizinin oyuncusu bu foruma gelip mesaj bırakmıştır... kaç?! belki gelmiş ama resmi ismiyle gelip kaç kişi bırakmıştır... sanmıyorum ki başka bir diziye nasip olsun... askerdeyken izleyemediğim bölümleri izleyemedim bile.. bir tek son bölüm hariç... öyle güzel bir yerde bitmiş ki... hangi yalan insan ömründen uzun...
melek yüzlüm
20-09-07, 14:13
bende bile artık bölüm kısmına gidemiyorum çünkü elim kalveyeyi gitmiyor eskiden olsa en az bölüm kısmına günde 10 yorum yazardım ama şimdi cok zor oluyor oaya girmek keşke olmasaydı bariış bizle olsaydı keşkeler hiç bir zaman söylenmeseydi ama söyleniyor bu artık insanın acısını daha büyük artırıyor
benimde cok anım var yy ile ilgili en güzeli yy bizimle olamasıydı dimi
hele dün gece senden başka dizide gönül şarkısı calması beni bir anda diziye götürdü ve barışın söyledigi bölüm aklıma geldi ve gözlerimden bir kac damla atdı işte her yerde yy yerde barış karşımıza cıkıyor ve çıkmaya devam edecek çünkü her şey barışın anıları ile dolu ve bu anlıar oldukca biz hatırlatıkca barışı daha çok üzülcegiz ve keşkeleri çok kullancagız bu hayatda
hayatda en sevmedigm kelime keşke bu kelimeden nefret ediyorum hep diyorum keşke keşke keşke dememek ama diyorum işte
elgiz abla anılar anlatmak bitermi hiç:img-in_lo
gecenin bir körüne kadar nasıl fregman bekliyoduk ya:img-blush
ne bekliyoduk ne buluyoduk:P
hele o gül meselesi...:Pitalya...
biz çok güzel 1 yıl geçirdik...hiç bir dizi ailesinin yaşayamadıklarını yaşadık!
herşey için yeniden teşekkürler 'aşka aşıklar ailesi'...
bizim kalbimiz bir,bu yeter!
hiç birşeyin kıymetini iş işten geçtik sonra anlamadık biz...
hep yyciydik..hep barışcı...hep merveci...
hiçbir şey değişmedi biz yine aynıyız!!!
hiç soruyorumusun sevgili medea elin klavyeye gidiyor mu diye... kolay değil... hemde hiç değil... askerdeyken öğrendiğim... hatırlamaz mıyım burada o gece sohbetlerini.. eleştirileri.. o grupları... grupların şakalaşmalarını... takılmalarını... az kızmazdık naz'a... deli ederdi bizleri.. öyle bir muhabbet halkası olmuştu ki, o atmosferi dizimizin oyuncuları bile geldi, formumuza... evet yazmaya...
kaç dizinin oyuncusu bu foruma gelip mesaj bırakmıştır... kaç?! belki gelmiş ama resmi ismiyle gelip kaç kişi bırakmıştır... sanmıyorum ki başka bir diziye nasip olsun... askerdeyken izleyemediğim bölümleri izleyemedim bile.. bir tek son bölüm hariç... öyle güzel bir yerde bitmiş ki... hangi yalan insan ömründen uzun...
Asker ne zaman döndün sen.... bak seni görünce neler geldi aklıma.... seni askere göndermeden önce itiraf gelsin diye ne çok uğraşılmıştı.... hatta hangi bölümde itiraf edilecek diye platformda (msn de ) bölüm numaraları üstüne parasız bahis bile oynanmıştı... :img-wink:
Hoşgeldin tekrar arkadaşım....
yalancı yarim...
o akşam yayınlanacağını bildiğim hergün yüzüdme büyük bi gülümseme ile güne başlardım..okula gittiğimde arkdaşlar"eveett bu akşam kesin yalancı yarim var baksanıza naz nasılda keyifli"derlerdi.bnde onlara gülümseyerek"ekranın en kaliteli dizisi,izlerken aşkın bu kadar güzel olduğunu bir kez daha anlıyorum"derdim..yalancı yarim i izlemeye ço kgeç başladım ama çoğu kişi gibi bnde ezbere biliyorum..hiç unutmuyorum 33.bölümün ertesi günü okudlaydım arka sırada bi arkadaşım "ya dün yy vardı süeprdi kızım nasıl öpüştüler ama eksn artık sevgililer"diye yanındaki arkadaşa anlatıyordu..bnde ona döbnüp"hangi dizi abi?"dedim arkadaş"kızım adaşın var dizicde hangisi olabilir yy tabiiki of varya barış bi rol kesio abi görmen lazım yaa"dedi bnde bi merak uyandı..eve gittim hemen youtube u açtım 1.bölümü izledim.baktım sarıyor bütün bi gece uyumadım evde kimse yoktu 33 e kadar bütün bölmelri elimde yemeğim kahkahalar atarak izledim..hayatımın en güzel gecesini yaşattı bna yaylncı yarım..geçen gün yine evde yalnızdım hadi naz yine o günü yaşa dedim..bacak backa üstüne attım koltuğumda yayıldım ve 1.bölümden açtım...ama içimdeki hüzün 4. bölümden sonra gözyaşları ile damla damla akmaya başladı...şimdi onun hakkında sen aryo yazarak ve başkalarınınkini okuyarak teseelli oluyorum..hiçbi diziye bu kadar bağlanmamıştım..ne zaman uykum kaçsa direk yy hayali kurar ve 10 dkya kalmaz yavaşça uykuya dalrdım..şişmdi ise gözlerimin daldığı yerde yalancı yarimde yaşalrıma engel olamıyorum...çok özledim seni be barışım..tarığımızı,alfonsomuzu,nazımızı,ümiimizi ve nicelerini çok özledim...ama hiç değilse onları yine görebileceğiz..ama yy hiç bitmedi arkadaşlar biz senaryolarımızla yorumlarımızla eski bölümlerin tekararlarını yorumlayarak onu yaşatmaya devam edeceğiz..onlarsızda onlarlayız..
Ah be güzel kardeşim ah..neler yaşamadık ki sen yokken:icon_sorr Öncelikle hoşgeldin.Acımızın tarifi yok yeniden anlatıp da deşmek de istemem zaten.Askerde bunu öğrenmek nasıl bir histir düşünmek bile istemem zordur eminim.Bu öyle bir diziydi ki hepimizin içine sindi yüreğimize kazındı.Detaylara olan ilgimiz arrtı etrafımıza daha bir özenle bakar olduk,fragman didiklemeleri sayesinde.Unutlur mu o dudak okumalar,Tarık ve Naz sayesinde "aşk nedir?" sorusunun yanıtı aramalar ve sonuçlar çıkarmalar?Unutulmaz..asla !Keşke sen buraya geldiğinde yeni yorumlarla karşlasaydık seni..ah be Barış...gel de keşke deme işte..gel de deme:icon_sorr
yalancı yarım...hayattakı en buyuk zevkımdı son bır sene...Barısımı gorecegım dıye nasıl sevınmıstım gecen yaz..dızıde oynayacagı haberı geldgınde...dızıye BARIS ıcın basladım..sonra tum oyuncular gonlumde taht kurdular..fılızıyle,umıtıyle,sadrısıyle,aysesıyle, nazıyla...ve dıger butun oyuncularıyla..bır senemı onlarla gecırdım..ben onlarla ASKA ASIK OLDUM...Tarık uzuldgunde naz'a cok kızdım..bırbırlerıne acılmalarını bekledım..Tam bu sefer oldu derken senarıtlerın bızı yan koseye yatırmasını ozledım....oyuncuları ozledım...nazı,umıtı ozledım..en onemlısı canımı,Barısımı ozledım...49.bolum fınal dedı dıye evde cıldırdıgımı hatırlıyorum..yazılım vardı..takmadım bıle o uzuntuyle...sonra ugur kedının guzel haberıyle mutlu oldum..ama yıne ztar kazandı..dızımız 49.bolumde fınal dedı..bu sefer acı bı fınal oldu...
butun dızıler dondu sezona..ama Yalancı yarım yok...keske olsa..keske hıc bu acı olay olmasaydı ve dızımız sezona donseydı..herseyıyle..sımdı yalancı yarım yok...barıs yok...ve hayatımda kocman bı bosluk var.yuregımde bır acı..gecmeyen bı acı...
hayatıma cok sey kattı yalancı yarım..kımı zaman agladım,kımı zaman guldum..kımı zamansa kızdım..ama ben askın sadece gozlerde de olacagını ogrendım..kısaca ASKA ASIK OLDUM..:icon_sorr
sahteprenses
21-09-07, 01:15
ben dönmeni bekledim çaresizce
dualar ettim dön diye
hergün umutla tv açtım
sımcıcak dizim başlar diye
ama biliyodum sen dönmeyecksin
hiç bi zaman dizim başlmcak
hiç bi zmn sen olcksın
ama ben yinede dönersin diye dua ettim
bi gece bir ses duydum sokaktan
bi araba vardı içinde şımark bi kız
şöför kızla başedemiyodu
kız şımark ukalaydı ama
belliydiki ikiside aşktı
gözlerindeki aşkı gördüm
onlarda gördü aslında
şöföre iyce baktım bana göz attı
giderkende bana el salladı sesizce
ama şımark kız hadi tarık bey deyince
öle bakıp gitti
biliyorum o sendin işte duam kabul olmştu
çok mutlu olmştum ve halada mutluyum
ben seni öle çok sevdim ki
bunu sende duydun geldin uzaklardan
ama yine gittin
ama biliyorum her gidişinin bi dönüşü olacak..........:img-wink:
Ne yalancı yarimden öncesi ne de sonrası var hele sonrası hiç bi zaman olmicak..olamaz da zaten
böle bi aşkı hangi dizi anlatabilmiş ki bize
hangi dizinin fragmanları tekrar tekrar yüzlerce kere izlenmiş
hangi dizinin tekrarını izlemek için ertesi gün ki sınava çalışılmamış ve dersten kalınmış ama hiç umursanmamış
yeni bi resim bulabilmek için hangi dizinin forumları sabahlara kadar didik didik edilmiş
hangi dizi için iş yeri erken kapatılmış, aile yemeklerinin - tatil programlarının tarihleri değiştirtilmiş
hangi dizide bi yandan ağlarken 2 saniye sonra kahkaha atıp gülerken yerlere düşülmüş..
peki hangi dizinin vazgeçilmez baş kahramanı hayatının en güzel döneminde bulutlara uçup sevenlerinin kalbinde silinemez koca bi yumruk bırakmış ve onun izi, acısı koca bi yaz geçsede hala ilk gün ki gibi taze kalmış...
ve hangi dizinin ardından başka hiç bi diziyi izlemeye tahammül edilememiş
SADECE YALANCI YARİM!
ve artık YALANCI YARİM bir efsane olduğuna göre
YALANCI YARİM'den sonrasıda yok benim için
Asker ne zaman döndün sen.... bak seni görünce neler geldi aklıma.... seni askere göndermeden önce itiraf gelsin diye ne çok uğraşılmıştı.... hatta hangi bölümde itiraf edilecek diye platformda (msn de ) bölüm numaraları üstüne parasız bahis bile oynanmıştı... :img-wink:
Hoşgeldin tekrar arkadaşım....
bu hafta içi geldim efem... ah sevgili asu ah.. şimdi sadece anı oldular... ama eldende birşey gelmiyor ya... sadece anı.. hemde en tatlısından...
Ah be güzel kardeşim ah..neler yaşamadık ki sen yokken:icon_sorr Öncelikle hoşgeldin.Acımızın tarifi yok yeniden anlatıp da deşmek de istemem zaten.Askerde bunu öğrenmek nasıl bir histir düşünmek bile istemem zordur eminim.Bu öyle bir diziydi ki hepimizin içine sindi yüreğimize kazındı.Detaylara olan ilgimiz arrtı etrafımıza daha bir özenle bakar olduk,fragman didiklemeleri sayesinde.Unutlur mu o dudak okumalar,Tarık ve Naz sayesinde "aşk nedir?" sorusunun yanıtı aramalar ve sonuçlar çıkarmalar?Unutulmaz..asla !Keşke sen buraya geldiğinde yeni yorumlarla karşlasaydık seni..ah be Barış...gel de keşke deme işte..gel de deme:icon_sorr
hiç sorma sevgili elgiz... hiç unutmam o anı.. gazete okurken.. nizamiyede.. bir asker vardı.. karslıydı.. geldi abi senin sevdiğin dizi varya.. bende sandım diziyle alakalı soru soracak.. tebessüm ettiğimi hatırlıyorum... evet dedim işte onu oynayan oyuncu kaza geçirmiş.. bilirlerdi ya sevdiğimi.. devamlı anlatırdım onlara.. şaka sandım.. lem dedim böyle şaka olur mu.. abi yok gerçek.. kim inanır.. inanmadım.. taki gazeteyi görene kadar... neler geçmedi ki.. hiç tanımadıgım yüzünü bile gerçekte görmediğim birinin ölümü sanki ailemden birinin ölümüne denk olmuştu.. forum geçmişti gözlerimin önünden.. gözlerimin sulandıgını bilirim... yara deşmek değilde ölümde hak ama genten birinin gidişi ayrı koyuyordu insana.. hele böylesinin gidişi yok mu... keşke...
ya dizimiiii özledimmmmmm offf olmuyooo yaa onlarsız.
benim içn ne öncesi ne sonrası var şimdi..televizyon bile açmıyorum dizileri görmek beni sinir ediyo..:icon_twis:img-cray:
oysa herşey 3 ay önce ne güzeldi.rüya gibi şimdi herşey sanki bi kabus gibi biri bizi uyandırsın artık diye dua ediyorum ama olmuyo
fragman beklemeyi özleyeceğim aklıma gelmezdi ama özledim işte,yorum yapmayı hatta naz haklı tarık haklı kavgalrını etmeyi..
hergün aynı bölümü tekrar tekrar izleyip yeni yorumlar yapmak şimdi o kadar uzak ki..ZTARTV yi yendik ama bu sefer öyle çaresiz kaldık ki dönüşü yok bunun BARIŞ gitti çok uzaklara..keşke demeyi sevmem ama aylardır KEŞKE keşke KEŞKE diyorum KEŞKE BÖYLE OLMASAYDI.YÜREĞİMDE Kİ ACI O KADAR BÜYÜK Kİ SIĞMIYO ARTIK İÇİME:icon_sorr:icon_sorr:img-cray:
yalancı yarimden önce/sonra bu başlığı o kadar çok açtım ki bişeyler yazmak için ama işte şimdi yazıyorum ne yazmalıyım ne anlatmalıyım bilmiyorum benim için yalancı yarimden önce diye bişey yok sonra diye de bişey olmuycak ben bu siteyi açıp kan aranıyor yazısını gördüğüm zaman da kaldım yaşıyorum yaşıyormuyum gerçekten o gün sabak ki heyecanım star tv yi dakika başı açmam sadece bir kere olsun fregmanı seyredebilmek için sadece aşka aşıklar ekrarn başına yalancı yarim yepyeni bölümüyle yarın akşam cümlesini duyabilmek için kanalları değiştirmem siteye girip bi de bilgisayarda bakıyım deyip siteyi açmamla birlikte zaman durdu sanki evet zaman ilerliyor ama hiç bişey eskisi gibi değil olmıycak olamazda zaten ben televizyon seyretmeyi naza kızmayı kardeşimle yalancı yarime bakmak için yaptığım kavgaları özledim tv de sanki başka hiç bir yer yokmuş gibi yalancı yarimin çekildiği yerler evler başka şarkı yokmuş yy de söylenen şarkılar artık tv izlemek gelmiyo içimden her film de her reklamda yy ile ilgili bişeyler bulmaya çalışıyorum bir akrabam istanbulda askerdi o izindeyken barış da bi işlem yaptırmak için bildiğim kadarıyla şubeye gitmiş anlattı da ordaki herkesle konuşmuş hatta şaka yapmış ben artık öbür tarafa gidiyorum diye bende gittim bu sene o şubeye her yere baktığımda acaba burda yürümüşmüdür acaba burda oturmuşmudur diye düşündüm keşke keşkeler hiç bir şeyi geri getirmiyo ama keşke o şakayı yapmasaydın babaannem yalanı dolanı sevmez normalde yy başladığı zaman dedemle ben bakardım gelirdi kızardı gene mi yalancılara bakıyosun diye normalde hiç bi filmin adını söyleyemez sadece bu kadarını söylüyordu yalacı yarimler sonra koltuğa oturup birz bekledikten sonra bu çocuğada saç yakışıyor ama diyordu babannemle yaptığımız kavgaları gülmelerimizi özledim şimdi ne olucak napıcam bilmiyorum o kan aranıyor yazısını okuduktan sonrası koskocaman bşluk zaman ilerliyor ama içinde biz istemediğimiz halde bizi de sürüklüyor ne kadar da dirensem de dirensekte duramıyoruz 3 ay olmuş neredeyse ne zaman üç ay oldu KEŞKE KEŞKE KEŞKEbu sorudan sonra hep keşkeler keşkeler .....aklımda o kadar çok şey vardı ki yazmaya başladığımda planlamıştım ama şu an öyle zorlanıyorum ki yazarken bütün her şey aklıma geliyor üzüntülerim mutluluklarım kardeşimle yy me bakmak için yaptığım kavgalar o unutmak isteyipte unutamadığım 29 haziran günü neyse benden bu kadar belki cesaretimi toplayabilirsem bişeyler daha yazabileceğime inanırsam belki yazarım :icon_sorr
ilk başta sırf barış için izlediğim ama beni kendisine baglayan belki de barış oynuyor diye kendisine bagladı beni bilemiyorum ama beni kendisine baglayan bir diziydi yalancı yarimden önce hiç bir diziyi bu kadar sıkı takip etmemiştim yalancı yarimden sonradan takip etmedim etmeyeceğimde yalancı yarimin benim için ayrı bir yeri vardı ya aslında ne yazacağımıda bilemiyorum aslında yazıcak çok şey var ama kelimelere dökemiyorum barışla sevdiğim ama barışı kaybettikten sonra onu andığım bi dizi
Bu dizi garip birşeydi ya..başyapıt değildi belki ya da kelli felli sponsorları yoktu ya da ödüller almadı belki ama yüreğimizde biryerlere öyle dokundu ki anlatamam.Barışımızın başına bu elim olay gelmeseydi kimbilir daha neler ne anılar daha yaşayacaktı bu forum ama olmadı olamadı.Barış yaşasaydı da biz sürmemesine de razıydık dizinin..ne denir ki çaresiz bir keşke'den başka? :( Sizi bilmiyorum ama ben sanki akrabalarımı yakınımdan insanları yitirmiş gibiyim bu dizinin bu talihsiz sonla bitmesiyle.En başta da canımız Barışımızın gitmesiyle yarım yamalak kalakaldık.
Bu dizi garip birşeydi ya..başyapıt değildi belki ya da kelli felli sponsorları yoktu ya da ödüller almadı belki ama yüreğimizde biryerlere öyle dokundu ki anlatamam.Barışımızın başına bu elim olay gelmeseydi kimbilir daha neler ne anılar daha yaşayacaktı bu forum ama olmadı olamadı.Barış yaşasaydı da biz sürmemesine de razıydık dizinin..ne denir ki çaresiz bir keşke'den başka? :( Sizi bilmiyorum ama ben sanki akrabalarımı yakınımdan insanları yitirmiş gibiyim bu dizinin bu talihsiz sonla bitmesiyle.En başta da canımız Barışımızın gitmesiyle yarım yamalak kalakaldık.
sana sonuna kadar katılıyorum. bu dizi çok özledi, Barış özledi herşeyi yarım bırakıp gitti. Oysa biz dizi yarım kalmasın diye ne kadar ugraştık neler yaptık her yere mail attık dizi devam etti bu sefer Barış yarım bıraktı. Keşke demekten başka bir şey gelmiyor dilimin ucuna..
Huzur içinde uyu sürme gözlü prensim seni hiç unutmayacağım, unutturmayacağım....
Sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın
Sensiz gün doğmuyor yalnızım çok yalnızım
baris[a]rock
02-10-07, 17:12
sana sonuna kadar katılıyorum. bu dizi çok özledi, Barış özledi herşeyi yarım bırakıp gitti. Oysa biz dizi yarım kalmasın diye ne kadar ugraştık neler yaptık her yere mail attık dizi devam etti bu sefer Barış yarım bıraktı. Keşke demekten başka bir şey gelmiyor dilimin ucuna..
Huzur içinde uyu sürme gözlü prensim seni hiç unutmayacağım, unutturmayacağım....
Sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın
Sensiz gün doğmuyor yalnızım çok yalnızım
elgiz ablamada sanada katılıyorum kocaman bir keşkee!!!:(
gerçekten çok haklısınızz bu dizi çok güzel ve çok özeldii
sanki orda nazla tarık deil ben aşkı iliklerime kadar yaşıyomuşum gibi hissediyordum okadar iyi oynuyolardı yanii onuda diğer dizilerden farklı kılan olağanüstü oyuncu kadrosu ve nazla tarığınn o güzel aşkıydı bizde aşka aşık olup çıktık onlarla beraber! onlar sevindi biz mutlu olduk onlar üzüldü biz ağladık yanii yerimde zıplayarak izliyodum her bölümünü...heyecanla bekliyodum diğer bölümlerini yynin oldugu sabahlar kalkınca böle bi sevinçle bugün yalancı yarim var dierek huzurlu olarak kalkıyordum eminim yy'yi izleyen herkeste böle...kim bilebilirdi böle biticeğini....Bari barış yaşasaydı razıydım bitmesine...şimdi tüm oyuncu kadroları yeni dizilere başladı her birini görünce aklıma barış geliyo naz geliyo tarık geliyo o mutlu günler geliyo yüreğim bir defa daha acıyo...gerçekten yüreğimizi kasıp kavurdu bu özlem bu hasret herşeye okadar hasretizki açızki bişeyler yarım kaldı bizde...yitirdiklerimiz bize okadar ağır geldiki taşıyamadık bu acıyı kaldıramadık ama hiçbir zamanda yılmadık hala ayaktayız acımızı hafifletmeye deil acımızla yaşamayı öğreniyoruz istesekte hafiflemiceni biliyoruz...Artık bize düşen vede barışın bizden istediği tek şey DUA...bizde bunu herzaman yapma yolunda yemin ettik...Barışı rahat uyutmak için elimizden geleni yapıyoruz...Artık hayattaki tek amacımız Barışı Yaşatmak oldu...TÜm YY ekibini ve Barışı çok özledim çok özledikk eski günlerin geri gelmesi için nelerimi vermezdimki...
sanki orda nazla tarık deil ben aşkı iliklerime kadar yaşıyomuşum gibi hissediyordum okadar iyi oynuyolardı yanii onuda diğer dizilerden farklı kılan olağanüstü oyuncu kadrosu ve nazla tarığınn o güzel aşkıydı bizde aşka aşık olup çıktık onlarla beraber! onlar sevindi biz mutlu olduk onlar üzüldü biz ağladık yanii yerimde zıplayarak izliyodum her bölümünü...heyecanla bekliyodum diğer bölümlerini yynin oldugu sabahlar kalkınca böle bi sevinçle bugün yalancı yarim var dierek huzurlu olarak kalkıyordum eminim yy'yi izleyen herkeste böle...kim bilebilirdi böle biticeğini....Bari barış yaşasaydı razıydım bitmesine...şimdi tüm oyuncu kadroları yeni dizilere başladı her birini görünce aklıma barış geliyo naz geliyo tarık geliyo o mutlu günler geliyo yüreğim bir defa daha acıyo...gerçekten yüreğimizi kasıp kavurdu bu özlem bu hasret herşeye okadar hasretizki açızki bişeyler yarım kaldı bizde...yitirdiklerimiz bize okadar ağır geldiki taşıyamadık bu acıyı kaldıramadık ama hiçbir zamanda yılmadık hala ayaktayız acımızı hafifletmeye deil acımızla yaşamayı öğreniyoruz istesekte hafiflemiceni biliyoruz...Artık bize düşen vede barışın bizden istediği tek şey DUA...bizde bunu herzaman yapma yolunda yemin ettik...Barışı rahat uyutmak için elimizden geleni yapıyoruz...Artık hayattaki tek amacımız Barışı Yaşatmak oldu...TÜm YY ekibini ve Barışı çok özledim çok özledikk eski günlerin geri gelmesi için nelerimi vermezdimki...
senem sana sonuna kadar katılıyorum
bnm anlatmak istediklerimi tam anlamıyla
anlatmışsın.bnmde o kadar yazcak şeyim varki
ama buraya gelince elim klavyeye gitmio
neden bilmiorum ama bu bölümde elim klavyeye gitmio
bnm düşüncelerimi anlattığın için sana çok teşekkür ediyorum senem
ah senem ah o kadar güzel yazmışsın ki ağladım gene..
o günleri hatırladıkça yüreğimde ki acıyı kelimeler bile anlatmıyo artık.....
YALANCI YARİM VE EKİBİNİ ÇOKKKK ÖZLEDİM HEMDE ÇOKKKKKK..HELE DE BARIŞI
Yalancı yarimden öncesi mutluluktu şimdii ise SONSUZ Bİ KEŞKEEEEEE
:not_i::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
Yalancı Yarimin Çekileceğini öğrenince malum yapımcı firma tarafından hele birde BARIŞ AKARSU'un oyuycağını öğrenince sevinmiştik birde Merve Sevi gerçektende çok güzel bir 2 li olmuşlardı.Dizi başladığı zaman 1.bölümden 49.bölüme kadar hiçbir bölümü kaçırmadım gerçekten hem ekran önünde hem ekran arkasında dizi oyuncuları ve ekip samimiydiler.Hele birde Barış'ın Tarık rolünü yapması çok güzel ve keyiflidi kimin aklına gelir bir bankan varken Maaşlı şoför olasın.Ama bu Şoförlük büyük bir aşkın başlangıcı oldu.
ilk başlarda Tarık nekadar eziyet çeksede pes etmedi aynı şekilde nazda eziyet etmekten vazgeçmedi ama en sonunda tam birleşmişlerdiki o anı aklıma getirmek istemiyorum talihsiz kaza meydana geldi belki o kaza olmasa bizleri dahada güzel şeyler bekliyordu hem dizide hem dizi dışında ama kader önüne geçilemiyor.Burdan tekrar BARIŞ AKARSUya Allahtan Rahmet diliyorum.
Şunu unutmayın o bizi uzaktada olsa görüyor..
Ne güzel söylemişsin senemcim herkez onları o kadar çok özledi. Eski günlerin geri gelmesi için herkez herşeyini vermeye hazır ama malesef .....
YY. yarim oyuncularının oynadığı dizileri takip ediyorum onları faklı şekilde bile olsa ekranda görmek rahatlatıyor beni.
Cetin - Annem dizisinde Eymen olarak cok tatlı
Vahi beyde - Sessiz fırtına dizisinde oynacak sabırsızlıkla diziyi bekliyorum cok farklı bir rolde elinde silahla bir mafya adamını canlandırıyor vahi beyi elinde silahla hiç düşünemiyorum.
Merve - Dağlar delisnde oynayacak o da bir an önce başlasa artık.
Filiz - Dudaktan kalbede oynayacak
Amasrayı görmek için fikrimin ince gülünü seyrediyorum.
Yani herkez bir yerde oynuyor.
Bir tek Barışımız yok ama oda gökyüzüde meleklerle beraber arkadaşlarını seyrediyordur. Sonrada huzur ve mutluluk içinde uyuyordur.
Rahat uyu bi tanemmmmm
Ne güzel söylemişsin senemcim herkez onları o kadar çok özledi. Eski günlerin geri gelmesi için herkez herşeyini vermeye hazır ama malesef .....
YY. yarim oyuncularının oynadığı dizileri takip ediyorum onları faklı şekilde bile olsa ekranda görmek rahatlatıyor beni.
Cetin - Annem dizisinde Eymen olarak cok tatlı
Vahi beyde - Sessiz fırtına dizisinde oynacak sabırsızlıkla diziyi bekliyorum cok farklı bir rolde elinde silahla bir mafya adamını canlandırıyor vahi beyi elinde silahla hiç düşünemiyorum.
Merve - Dağlar delisnde oynayacak o da bir an önce başlasa artık.
Filiz - Dudaktan kalbede oynayacak
Amasrayı görmek için fikrimin ince gülünü seyrediyorum.
Yani herkez bir yerde oynuyor.
Bir tek Barışımız yok ama oda gökyüzüde meleklerle beraber arkadaşlarını seyrediyordur. Sonrada huzur ve mutluluk içinde uyuyordur.
Rahat uyu bi tanemmmmm
çok güzel şeyler yazmışsın hepiniz benim dile getiremediğim hissettiğim şeyleri yazıyorsunuz derslerden dolayı tv yi izleyemiyorum ama bu sene ne pahasına olursa olsun yy mi seyredecektim sadece onu şimdi ise içimden tv ye bakmak gelmiyo bende rastladım yy oyuncaları tabiki başka dizide oynuyacaklar zaman denen şey hiç durmuyor yaşanan onca şeye karşı akmaya devam ediyo istemesek bile bizide beraberinde götürüyor.onlar içinde bizim içinde hayat devam ediyo. ama onları başkalarıyla başka isimde görmek başka karekterlerde onlar çünkü benim için ve yy ler için hep naz, tarık, filiz,ümit,vahi,netice,hacer,belgin,hulusi,ayşe,sa dri olarak kalıcaklar ve hep öyle kalmalrını isterim belki geçen yılın benim için önemli olması nedeneniyle böyle istiyorum okul birinciliği onun getirdiği bir aylık istanbul gezisi barışla ilgili biçok yere gitmem ve beğenerek izlediğim tek dizi yy belki bunlar hayatımda ilk ler olduğu için çünkü geçen yıla kadar gergün bi diziye bakıyordum karar vermiştim kendi kendime geçen yıl hiç bi diziye bakmıycam diye ama yy baktım ve iyiki bakmışım sizler gibi bende yy min devam etmesi için her şeyimi vermeye hazırım ama kocaman keşke keşkeler keşke diyorum hiç sevmediğim halde keşke hiç keşke demeden yaşayabilsek keşşkeee:icon_sorr
uzun zaman oldu uğramayalı zaman zaman
Barış'ın başlığına uğrayıp boş bırakmamaya çalışıyorum.
Bugün bi uğrayayım dedim, dedimde yine gözlerime, yüreğime, söz geçiremedim. Hele eski arkadaşları burda görünce hepten koyverdim kendimi offff ne kadar özlemişim
meğer. Sevgili Murat (sondakika) seni görmek çok güzel ama eski anılar geldi aklıma yine içim acıdı be hocam.Düşünüyorumda bizler bu cezayı hak edecek ne yaptıkda hayat bize bu cezayı çektiriyor. bilmiyorum ki, belkide bizi sınıyor kimbilir ama keşke Barış'ımız yaşasaydıda biz bu kötü günleri anlarımızın en tib köşesinde unutulmaya bıraksaydık. off be allahım bunun bedeli gencecik yaşında Barış'ın hayatıylamı ödenmeliydi.
en iyisi ben susayım yine isyanım yüreğime sığmayacak
pazartsi günü volkan konağın proğramında Hasretinle yandı gönlüm parçasını dinleyeyince yine koptum belki bu türküyü daha önce defalarca dinledim ama dizide Barış'dan dinlemişdim ya ondan sonra bir başka dinler oldum. Bugüne kadar Barış'dan dinlediğim her şarkı karşıma başka başka yerlerde, başka dillerde çıksada beni her seferinde ah ah çekmekten alıkoyamıyor.Sizler gibi bende starın her jenerik müziği çıkınca "gayri-ihtiyari"başımı çevirip bakıyorum sanki o'sesi yine duyacağım "AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINA "ÇOOOOOOK ÖZLEMİŞİM ÇOK
çok saolun hemfikir oldugumuzu biliyordum hatta emindim denebilirr
herkes zamanı geri getirmek için herşeyini vermeye hazır ama malesef bu konuda elimiziden hiçbişey gelmiyo:icon_sorr
bende ilk barışımın kaza geçirdiğini duyunca sölediğim tek kelimeler şunlar oldu
"Allah'ım nolur ya benim canımı al ona ver yeterki barışım yaşasın canımdan geçmeye razıyım"dedim.Çünkü onun daha çekeceği diziler filmler onun daha çıkacağı konserler çıkaracağı albümler en önemlisi onun daha gençliği var
O çok genç yaşayacağıı daha çok şey varr yaa neyse daha fazla konuşmak istemiyorumm sadece şunu söliyim Barış herzaman bizi görüyo eminim çok mutludur şimdi onun mutlu oldugunu düşünmek benimde bizimde içimizdeki acıyı bi nebze olsada azaltıyo...
artık keşke demekten bıktım ama keşkeler bi fayda etmiyo etseydi şayet ömrümün sonuna dek keşke demeye hazırdım
keşke keşkelerin anlamı olsaydı...
kod adı yağmur
03-10-07, 16:55
öncesi iyiydi daha dizi çekilmeden önce tabi
ama sonrası çoook kötüüü:icon_sorr
rahat uyu BARIŞ'IMMM
Yalancı Yarim’den önce Star, izlediğim bir kanal değildi pek.Hatta bu yüzden diziyi de ilk beş bölümden sonra fark ettim ve izlemeye başladım.Dizinin ne reklamı ne tanıtımı hiç birine rastlamamıştım.Sadece gazetelerden birinde bir tv eleştirmeninin yazısına rastlamıştım.Dizideki isim ve karakterlerin Yeşilçam filmlerinin birebir kopyası olduğundan bahseden bir yazıydı.Ama nasılsa bir gün tesadüfen denk gelene kadar ne gününden, ne de saatinden haberim vardı.Ancak bir kere rastladıktan ve şöyle beş dakika şans verip izledikten sonra ekranlardaki asla vazgeçemediğim tek dizi oldu.Her hafta kaçırmadan izledim, hangi gün ve saatte yayınlanırsa yayınlansın.Diziyi keşfimden sonra Barış hakkında kısa bir araştırma yapmıştım internette.Hiç unutmam karşıma ilk çıkan Barış’ın “Kimdir O” klibi olmuştu.İzlediğim an hayran olmuştum bu çocuğa.Hayatta kendine has bir duruşu olan ve söyleyecek sözü bulunan bir insandı O benim için. Hak ediyordu sonuna kadar kendisine duyulan sevgiyi ve saygıyı.
Haftalar ilerledikçe bendeki Yalancı Yarim sevgisi, aşka dönüştü.Bu dizide farklı bir şeyler vardı, diğerlerinde olmayan.Ya da diğer dizilerin hepsinde olan şeylerin farklı bir şekilde anlatılmasıydı belki de bizi kendine bağlayan. Bu dizi, ekrandaki diğer dizilerden farklı olan o sıcacık öyküsü ile bizlere kendisini o kadar sevdirdi ki yayınlanacağı günlerde hepimizin içinde farklı bir heyecan ve sevinç yarattı.Bütün haftanın yorgunluğunu ve stresini o iki saat içinde üzerimizden attık ve bu diziyi izlerken gerçekten mutlu olduk.Bize anlatılan bu sıcak ve masum aşk hikayesini hepimiz çok sevdik.Dizimizi izlerken hepimizin ağzında o eski Türk filmlerinin tadı kaldı.Bizim dizimizde ne aile müessesesine ilişkin değerler sömürülüyordu, ne de kadın ya da çocuk suistimali vardı.Belki de bunun için sadece aşkı izlemek isteyen küçük bir azınlık kıymetini bildi bu dizinin.
Bu dizi bana neler yaptırmadı ki; Dizimin yayınlanacağı günler, kendimi daha mutlu ve enerjik hisseder, başka günlerde yapmaya üşendiğim işleri o gün daha bir şevk ve iştahla yapardım, hiçbir şeyden şikayet etmez, akşamın daha çabuk gelmesi için önüme çıkan her işe talip olurdum.Akşam üstü markete mi gidilecek, ben giderdim.Çocuk dershaneden mi alınacak, ben alırdım.Yalancı Yarim akşamları iş çıkışı mutfaktaki işlerimi her zamankinden daha çabuk ve seri bir şekilde halledip, dizim başlamadan önce televizyonun karşısındaki yerimi alırdım.
Star’da izlediğim tek dizi Yalancı Yarim’di ama gerek evde olsun, gerekse işte olsun akşama kadar hep Star açıktı televizyonumda.Ya fragmanı görebilmek için yada dizimle ilgili herhangi bir haber çıkar ümidiyle hep Star izlerdim.Hatta büyük kızım bile “ anne baktığın bir tek dizi yüzünden Star’dan başka kanal izlemiyorsun” derdi.Artık çocuklar bile benim Yalancı Yarim düşkünlüğümün farkındaydılar.Yine hiç unutmam, küçük kızım daha uyanmadan evden çıktığım bir gün, tam da duruşmanın ortasında telefonum titremeye başladı, işimi bitirince önemli bir şey mi oldu diyerek evi aradım, kızım heyecanla bana müjde veriyor: “Anne Yalancı Yarim’in reklamını gördüm, Naz, gelinlik giymişti” diyerek çocukça bir sevinçle.Hangi bölüm olduğunu bilirsiniz hepiniz.Yine iş için günü birlik şehir dışına çıktığım bir gün, bütün öğle arasını yemek yiyip dinlenmek yerine televizyon izleyebileceğim küçük bir odada Star’ın başında nöbet tutarak geçirmiştim, ama son reklamda yakalamıştım 30. bölümün fragmanını ve işimin öğleden sonraki kısmına mutlu bir şekilde devam edebilmiştim.
Yalancı Yarim’le birlikte bu forum da benim vazgeçilmezim oldu.Yüzünü bile görmediğim, hatta hiçbir zaman göremeyeceğimi de bildiğim, ancak benimle aynı duyguları paylaşan insanların olduğunu bilmek, beni mutlu etti hep.Bu diziyle birlikte ilk defa internette yapılan bütün anketlerde dizim ve oyuncuları için oy kullandım,ilk defa gazetecilere mailler attım, ilk defa bir televizyon kanalını arayıp, tepkimi dile getirme ihtiyacı hissettim.
Dizimizin hiç beklemediğimiz bir anda, böylesine acı bir şekilde bitişi ise hepimiz için çok büyük bir yıkım oldu.İlk zamanlar önüme çıkan yaz dizilerinin çoğunu izledim, duygusuzca, boş gözlerle, sırf vakit geçirmek ve içimdeki boşluğu biraz da olsa hafifletebilmek için.Star’ın dizileri ile şarkıcıların oynadığı diziler hariç.Bilmiyorum, belki çocukça bir duygu ama Barış’ın Yalancı Yarim’deki başarısından sonra yapımcıların önüne gelen şarkıcıya dizi yapmaları beni çok rahatsız etti ve içten içe hep kötü dileklerimi dile getirdim bu diziler için.(Çok mu kötü bir insanım bilmiyorum ama içimden geçen buydu.) Ve biten her şarkıcı dizisi, içten içe beni çok mutlu etti.Böylece belki birileri herkesin Barış gibi olmadığını ve olamayacağını anlarlar dedim kendi kendime.
Yaz tatilim ise Yalancı Yarim’i özleyerek geçti.Hatta atv avrupada öğle saatlerinde yayınlanan bir diziye rastladım.Adını bilmiyorum dizinin, oyuncuları da hiç umurumda değildi ama dizide Naz’ların evi ana mekandı ve ben her öğlen o diziyi açıp, evi izliyordum. Evet, diziyi değil, sadece evi.Havuzu her görüşümde Tarık’ın “sevdan bir ateş” şarkısını söylediği sahne geliyordu aklıma, ya da bilardo masasını gördüğümde yine Naz’ın Tarık’ı Ümit’in elinden alıp götürdüğü sahne.Tarık’ın yattığı kanepeyi gördüğümde ise nasıl da heyecanlanmıştım, sanki Tarık’ı da görecekmişim gibi orada.
Şimdi kanallarda yeni sezon dizileri başladı.Çoğu koca koca bütçeli, bol reklamlı, oldukça da şatafatlı diziler. Ama ben, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bunların hiç birini izlemeyi düşünmüyorum.Henüz Yalancı Yarim’de yakaladığım sıcaklığı yakalayabildiğim ve bu benim dizim diyebileceğim dizi olmadı içlerinde.Sanırım bu gidişle uzunca bir süre de olmayacak. Çünkü bu dizilerin hepsini Yalancı Yarim’le kıyaslayacağım ve çok iyi biliyorum ki hiç biri onun yerini alamayacak.
Eskiden en büyük zevkim hafta sonları erkenden kalkıp, eşim ve çocuklar henüz uyanmadan Yalancı Yarim forumuna girip, gece yapılan sohbetleri okumak, Çiçek ve Serdar arkadaşlarımızın yazdığı senaryoları takip etmekti benim.Artık hafta sonları erken kalkmak için bir sebebim kalmadı.Hatta fark ettim ki son iki haftadır, hafta sonu bilgisayara dokunmamışım bile.
Yine de Yalancı Yarim forumunun bu boynu bükük ve öksüz hali içimi o kadar acıtıyor ki bir şeyler yazma ihtiyacı hissettim.Sanırım ölçüyü biraz kaçırdım ama olsun.Beni anlasa anlasa yine bu forumdakiler anlar diyor ve hepinize sevgi ve iyi dileklerimi sunuyorum.
arkadaşlar kusura bakmayın ama bişey sorucaktım capcup arkadasın awatarındaki resmin büyüğü warmı acaba sayfayı sölermisiniz çocuk olan resim hatta bu tablo bigün gerçek olcak diyo onu rica etmiştim şimdiden tşk
:icon_sorr Ben Barış Akarsu için bi çok çalışma yaptım arşivlerde var ama yaklaşık2 aydır hiçbirşey yapamıyorum yüreğim kaldırmıyor açıkcası hatta imza ve avatarımı bile değiştirdim bu yüzden zaten dikkat edersenizde imzalarda falanda varım.
Hayatta Zamanı Geri alma 1 kez olsaydı ben şahsen Barış'ın kaza geçirdiği zamanki anı durdurup onu ve diğerlerini kurtarmak isterdim ama mümkün değil işte. :icon_sorr
Bence Star tvye bu dizi iyi reytingler getirdi çünkü memnun olmasalardı uzatma kararı almazlardı
Önce bir arkadaşımızın hastalık haberi , arkasından Barış dinlemeyen arkadaşlarımın bile gün boyunca Barış'tan bahsetmeleri ve dinlemeleri(gerçekten çok şaşırdım), hasta arkadaşımızın iyi haberleri ve en sonda da Haluk Levent'ten " Herşey yalan olsa bile en güzel aşk zor olanmış" ve ben yaşlı gözlerle burdayım. İnanın burda yazılanları okusam, hatta aynı şeyleri hissetsem ve cevap yazmak istesem bile bir türlü elim klavyenin tuşlarına gitmedi. Kelimeler cümle oluşturmadı. Ama şimdi burdayım.
Barış'ın gidişi gerçekten de içimde öyle bir boşluk oluşturdu ki... Bilmeden ne kadar bağlandığımı farkettim. Onu ilk akademide izlemeye başladım. Güzel bir sesi vardı.Çok neşeli, cıvıl cıvıl,konuşkan... Ama derslere çalışmayı pek sevmiyordu. Hele aldıkları oyunculuk dersleri hep çok komikti. Akademiden sonra arada birkaç röportajını gördüm o kadar. Sonra dizinin reklamları başladı. Bir baktım Barış oynuyor. Merak ettim ve izlemeye başladım. Yaz boyunca izledim. Sonra viyanaya geldim. Burda bende tv yok. İnternette aradım, başka diziler olmasına rağmen yy yoktu. Arada birkaç bölüm izleyemedim (tabii sonradan yüzlerce kez izledim) Birgün okulda bir arkadaşım dedi ki ben baktım konulmuş. Ve ben de internetten takip etmeye başladım. Ve de bir bakmışım forumu takip etmeye başlamışım. Ekran başında olmasa da ben de internette fragman nöbeti tutuyorum. Dizi bittiğinde birileri iki satır yazsa da neler olmuş anlasam diye bilgisayar başında kıvranıyorum. Diziyi tv de izleyen arkadaşlar izledikleri için direk esprileri yazar, yorumlar yapar ve gülerlerdi. Bense aynı espriyle ilgili bütün yorumları okuyup birleştirmeye çalışırdım. Daha önce birçok dizi izlemişimdir. Ama şimdiye kadar hiçbir dizinin fragmanı çıksın diye beklememişimdir. Veya onları indiripte tekrar izleyip olayları çözmeye çalışmadım. Hiçbir dizi sayesinde yeni arkadaşlar edinmedim. Gece nöbetlerine kalmadım. Senaryolar yazmadım. Hatta yorum bile yaptığım söylenemez....
Gece nöbetleri... Geçen senenin en keyifli zamanlarıydı benim için.(tabiki diziden sonra :img-yes:) İlk başlarda çok sessiz olurdu. Sonradan sürekli tetikte bir patronum ve sesli-sessiz nöbetdaşlarım olmaya başladı.Forumdan 2 dakika ayrılsam okunacak onlarca sayfa olurdu. Ve her sayfada birçok güzel yorum, komik senaryolar, mag-bag kavgaları... Ben hangisini tutsam bilemezdim. Çünkü bir hafta Tarık'a hak versem, ertesi hafta bir pot kırar benim magcı olmamı sağlardı. Eee tabi onun kırdığı potları yytv muhabirleri patronun planladığı yeni bir operasyonla düzeltmeye çalışırdık. Bunun için her kılığa girmiştik. Ne günlerdi... YY dolup taşan mutlu günler...
Açıkçası bu sefer içimdekileri burda bitirmek istiyorum. Bu mutlu zamanlarda... Barış'ın bazen gülen, bazen kızgın, bazen üzgün, bazen korkmuş, bazen kıskanç,ama her zaman aşk dolu sürmeli bakışları hep gözlerimin önünde olduğu zamanlarda...
Ve inşallah kısa zamanda tekrar o günlerimize kavuşabiliriz... Bu güzel ailenin dağılmasını gerçekten hiç istemem.
Herhalde star tv jenerik müziklerini değiştirince en çok mutlu olacak olanlar Yalancı yarim izleyicileri olacak.Zira;o kırmızı renkli jenerik her başladığında o müzik her duyulduğunda ardından "Gözlerin" şarkısı başlayacakmış ve anlatan ses "aşka aşıklar ekran başına" diyecekmiş gibi geliyor çok fena buruluyorum.Barış hayattayken öyle heyecanlandırırdı ki oysa hepimizi bu müzik ve jenerik,tv başına koşardık her nerede isek..şimdi hüznün habercisi oldu adeta...özledim sizi be Tarık'la Naz...
kod adı yağmur
16-10-07, 16:13
Herhalde star tv jenerik müziklerini değiştirince en çok mutlu olacak olanlar Yalancı yarim izleyicileri olacak.Zira;o kırmızı renkli jenerik her başladığında o müzik her duyulduğunda ardından "Gözlerin" şarkısı başlayacakmış ve anlatan ses "aşka aşıklar ekran başına" diyecekmiş gibi geliyor çok fena buruluyorum.Barış hayattayken öyle heyecanlandırırdı ki oysa hepimizi bu müzik ve jenerik,tv başına koşardık her nerede isek..şimdi hüznün habercisi oldu adeta...özledim sizi be Tarık'la Naz...
hanginiz özlemedi ki onları
çookkk özledim onların aşklarını kavgalarını kıskandırmalarını:icon_sorr:icon_sorr
baris[a]rock
16-10-07, 16:34
kim özlemedi elgiz abla kim...o günden berii...içten gülemiyorum..:(sürekli hüzün var yüzümda:(
Bu saatte henüz yeni kalktım (15:1x). Aklımda dünden beri foruma girmek vardı. 29 Hazirandan sonra haberleri takip etmek için burdaydım hep. Ama o andan sonra hiç doğru dürüst girmedim. Her girişimde ayrı bir acı oturdu içime. Halbuki geçen sezon sonlarına doğru günün yarısından fazlasını geçirdiğim yerdi burası.
Dün öğlen saatleriydi. Bilgisayarımdaki dosyaları düzenlemek için uğraşıyordum o klasör senin bu klasör benim. YY klasörü geldi önüme bir anda. Dizinin tüm bölümlerinin olduğu yer. Geçtiğimiz yıl arkadaşımla hiç kaçırmadan izlediğimiz bölümlere baktım. Bazı yerleri tekrar ettim. Gözlerim doldu tutamadım kendimi. Ne güzel günler geçirmişiz, neler yaşamışız...
Haziran ayında dizinin devam kararı üzerine bir video yapmaya başlamıştım. Forumdan görüntüleride içeren bu videoyuda paylaşacaktım. Yetişmediği için eve gidince devam ederim dedim. 28 Haziran akşamı evdeydim. Gerisine gerek var mı...
Şimdi yine bazen o yarım kalan video çarpıyor yüzüme. Hemde tokat gibi..
Yine geçtiğimiz sezon sadece bu diziyi daha kaliteli izlemek için uydu aldım. Uğraştım yurdun çatısına kurdum ama şimdi hiçbir anlamı yok. O gitti. Hiçbir kanalda tat yok.
Öncesinde diziler vardı, kanallar vardı.. Esnasında dizi vardı, doğru dürüst olmasada kanal vardı.. Sonrasında dizilerde yok, kanallarda..
Hayatımda belkide en çok bağlandığım sanaldı. Sonunun böyle olmasını kim isterdiki..
Az önce Elgizin yazdığı bir yazıyı okurken kendimide buldum içinde. Star artık değiştirsin şu reklam arayüzünü. Her reklamda sanki fragman çıkacak, sanki yeni bir heyecan bizi saracak, sanki bu sefer Tarık Naza ilanı aşk edecek..
İçimdeki ve içimizdeki boşluk ne zamana kadar nereye kadar sürer bilinmez ama yeri kesinlikle dolmaz.
Şimdi kafamda hep anahtar kelimeler var. Karakterlerimizin isimleri, dizinin çekildiği mekanlar, italya, bodrum (ki burası artık yok bende), ravioli ve daha bir sürü. Bunları duyduğum zaman hep aklım kayıyor sağa sola.
Bu diziden çok şey öğrendim ben. Hayatımın bir yılını alan bu oyundan çok gerçek kaldı bende.
Ve Barış. Kendini bize bu kadar sevdirdikten sonra şarkıları kendisiyle anlam yüklendi. Bu çok acıtıyor içimi. Her şarkısını duyduğumda, ismini biryerde gördüğümde, adını biri söylediğinde kötü oluyorum.
Bazen sanki bir televizyon programına çıkacakda açıklayacak herşeyi gibi geliyor. "Yanıldınız millet ben hep burdaydım" gibi.
Dünyanın tek gerçeği onu erken buldu.
Kafamdakileri o günden beri doğru dürüst toparlayamadığım için çok düzensiz ve içimden geçenleri yazdım. Herkesten özür diliyorum. Uzun zamandır pek buralarda görülmemiş olmam belki bazılarının kafasında soru işaretleri oluşturmuştur. Ama hep burdayım..
güneş_evrem
18-10-07, 09:02
evet.her o müzik çıktığında sanki nöbetini tuuttuğumuzyy fragmanı başlicakmış gibi oluyoum.içim bir tuhaf oluyor oynayamayacağını bile bile cumartesi beni ekran karşısına çekiyor.barışımın ve merme sevinin o tatlı yüzleri tarıkla nazın birbirini yemesi gözümün önüne geliyor.artık starı açmıyorum.atlıyorum.yyden önce de starı izlemezdim zaten.küçük fragmanı çıkacak diye(bize göre yavru fragman)gün boyunca tv başında bekleyip izlerken dünyayla bağlarımı kopartıp senki tv içinde geziyormuşum gibi hissettiren tek dizi...artık tek tük dizilere bakıyorum.takip etmiyorum onları.her şeyde yy arıyorum.özledim ya keşke baştan başlatsalar tv de:img-cray:
Yahu star tvnin hani bir müziği varya onu duyduğumda bir heyecanlanıyorum çünkü bizde hep star acık olurdu ve bende hep(Bir zamanlar...)Yalancı yarimin fragmanını beklerdim o müziği duyuncada fırlardım ancak şimdi birden heyecanlanıyorum sonra geçiyor...:sad53:
yalancı yarimden önce ve sonra......
bu cümle bile öyle koyuyorki insana
yalancı yarimden önce ben tv izlemekten ne anlardım
bilmiorum...
ve ondan sonra hiçbir sekilde tvden birsey anlamıorum
bos duvara bakıyormus hissi
yada içinde kaybolduğum biricik dizimiz gibi yarım kalmıslık hissi
ayrılık bitti saka sona erdi aska asıklar ekran basına lafını duymanın özlemi belkide...
yalancı yarimin o kısacık ama beni deli gibi mutlu eden fragmanını görmek için
calışma masamda ödevimin basındayken ama aynı anda her an o melodiyi duyacakmıs gibi tetikdeyken
duyduğumda yada duyduğumu sandığımda odama karken halı yüzünden kayıp düşüşlerim
dizi basladı die tüm ev halkını susturusslarım
tüm gün ve hala olduğu gibi okulda evde yalancı yarimden bahsedislerim
forumda belki özet belki fragman vardır umudu ile kosa kosa girişlerim
sabahlara kadar olan fragman yorumlama yada gelmeyen fragmana olan komik,hüzünlü,sinirlendirici kısacası hazinemiz yorumlar
tv nöbetcilerimiz
köprü dizisini esneyerek izleyişlerimiz
hakanla il il gezişlerimiz
uyuya kalıp kendimize ya izleyemediysek die kızıslarımız
nazın patronluklarına tarığın yalanlarına sinirlenişlerimiz
bazen diorum ki keske gercekten su anki uzak kalısımız yalan olsa
yada bir rüya hatta kabus
uyandak kanter içinde
yine sarılsak kumandamıza
tam yy saati yy dakikasında kalsak
öylece.....
gözümüzün önünde barışımızın gülüşü
kulaklarımızda nazın kahkahaları
kalbimizde onlar öylece kalsak
kısacası
evvelim onlar oldu,ahirim onlar........
yalancı yarimden önce ve sonra......
bu cümle bile öyle koyuyorki insana
yalancı yarimden önce ben tv izlemekten ne anlardım
bilmiorum...
ve ondan sonra hiçbir sekilde tvden birsey anlamıorum
bos duvara bakıyormus hissi
yada içinde kaybolduğum biricik dizimiz gibi yarım kalmıslık hissi
ayrılık bitti saka sona erdi aska asıklar ekran basına lafını duymanın özlemi belkide...
yalancı yarimin o kısacık ama beni deli gibi mutlu eden fragmanını görmek için
calışma masamda ödevimin basındayken ama aynı anda her an o melodiyi duyacakmıs gibi tetikdeyken
duyduğumda yada duyduğumu sandığımda odama karken halı yüzünden kayıp düşüşlerim
dizi basladı die tüm ev halkını susturusslarım
tüm gün ve hala olduğu gibi okulda evde yalancı yarimden bahsedislerim
forumda belki özet belki fragman vardır umudu ile kosa kosa girişlerim
sabahlara kadar olan fragman yorumlama yada gelmeyen fragmana olan komik,hüzünlü,sinirlendirici kısacası hazinemiz yorumlar
tv nöbetcilerimiz
köprü dizisini esneyerek izleyişlerimiz
hakanla il il gezişlerimiz
uyuya kalıp kendimize ya izleyemediysek die kızıslarımız
nazın patronluklarına tarığın yalanlarına sinirlenişlerimiz
bazen diorum ki keske gercekten su anki uzak kalısımız yalan olsa
yada bir rüya hatta kabus
uyandak kanter içinde
yine sarılsak kumandamıza
tam yy saati yy dakikasında kalsak
öylece.....
gözümüzün önünde barışımızın gülüşü
kulaklarımızda nazın kahkahaları
kalbimizde onlar öylece kalsak
kısacası
evvelim onlar oldu,ahirim onlar........
ah ecem o kadar güzel anlatmışsın ki..
yalancı yarimden öncesi de sonrası da yok şimdi varSa bile kocaman bi boşluk şimdi..o kadar özledim ki onları hergün biraz daha derinleşiyo içimde ki yara.KEŞKE Bİ KABUS OLSA BU YAŞANANLAR VE UYANSAK ARTIK YA:icon_sorr
foruma aktif bir üye olmasamda yazılanları okumak yazmaktan daha iyi geliyor.ancak simdi yazma ihtiyacı hissettim.agustosta 3hafta kdr bodrum türkbükündeydim,bu gectigimiz bayram da ordaydım.her torba kavsagına geldiğimde düşünüyorum ama bir türlü işin içinden cıkamıyorum.o andaki hissedilen duygu o kadar karısık ki nasıl tarif edebilirim bilemiyorum.bikac duyguyu biranda yasıyorsunuz.böle bos bos o kavsaga bakıyor gibi görünsemde gözümün önünden 49 bölümlük olan o kos koca dizimizin her karesi bir anda geciveriyor.ki özellikle son 2bölüm daha net bir biçimde...hiçbir dizi beni bu derece tv ye baglamamıstı.konusuyla,oyuncusuyla bir bütün olan,içinde benim her torba kavsagına geldiğimde hissettigim o bikac duyguyu yansıtan,fragmanı izlemek için sbha kdr starı acık bırakıp forumlarda insanlarla fikir alısverisi yaptıgımız,yeri geldiğinde dizinin bitmemesi için yazarlara yazı yazıp,hem starı hem yapım sirketini tel ve mail yagmuruna tuttugumuz,vurdulu kırdılı olmayıp her yas grubunun izleyebildiği muhtesem bir yapımdı.sizlerinde dediği gibi star tv ne zmn reklam arasına girse hepimizin içi cız ediyor.söylenicek cok sey olup bogazınızda düğümlenmesi de buna tuz biber oluyor.
hiçbir zmn cevabını bulamıycagım tek soruysa ''o kavsakta bu kaza nasıl oldu''...birazcık daha dikkat desem?...bu sorunun yanıtı olabilir mi..belki ama gercegide değistiremiycegimiz bir yanıt olucak.
Muharrem'le Bahri de unutulur mu?Muharrem'in Tarık'a olan takılmaları,Bahri'nin "amaa aaabiii" diye başlayan savunmaları ne güzeldi.Hatta herkes romantik senaryolar yazarken ben ise onlarla ilgili senaryolar yazardım komediyi çok sevdiğim için.Keşke start tv Barış'ın ardından onlara güzel birkaç şey söyleten bir skeç daha hazırlasaydı..Muharremi biraz duygusal görmek isterdim doğrusu.
Muharrem'le Bahri de unutulur mu?Muharrem'in Tarık'a olan takılmaları,Bahri'nin "amaa aaabiii" diye başlayan savunmaları ne güzeldi.Hatta herkes romantik senaryolar yazarken ben ise onlarla ilgili senaryolar yazardım komediyi çok sevdiğim için.Keşke start tv Barış'ın ardından onlara güzel birkaç şey söyleten bir skeç daha hazırlasaydı..Muharremi biraz duygusal görmek isterdim doğrusu.
Bahri hala bizimle.. Bende çok severdim onları..
http://omerfaruk16.googlepages.com/bahri.jpg
Elgiz ben bu replikleri cok sevmistim,bazilarini arsivimde copy etmistim simdi senin yazini gorunce yine hatirladim....bunu hatirliyorsun degilmi!!!
biz bir itiraf gelsin diye ne tahminler yaptik, ne hayaller kurduk!!!!
MUHARREM-- Neydi bu sürmeli adamın lakabı bahri?
BAHRİ-- Alfonso Muharrem abi.Müthiş bir rallici sıkı adam.
MUHARREM-- Ne sıkısı Bahri..ne sıkısı.Kuyruğu kaptırmış el kadar hatuna peşi sıra gidiyo kurbanlık koyun gibi.Olmaz böyle Bahri olmaz..delikanlı adamı bozar.Bunlar birbirine açılana kadar biz ABye bile gireriz yahu !