PDA

Tüm Versiyonu Göster : 28 Hafta Sonra (28 Weeks Later)

_seboist_s
28-08-07, 22:34
28 Hafta Sonra

Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır.

http://img338.imageshack.us/img338/7518/28haftasonravz5.jpg (http://imageshack.us)

sudem
28-08-07, 22:39
+18 yaş sınırı olan bir film. Bilmeden, tahmin etmeden kuzenimle gittim. Sakın yapmayın. Ben bile gözlerimi kapatark izledim filmi. İlk filmin devamı sayılır ama 28 Gün sonra'yı izlemeseniz de 28 Hafta Sonra'yı anlayabilirsiniz. Bu türe ait diğer filmler bu kadar vahçi değil. Bu yüzden iki kere düşünün gitmek için. :img-wink:

Gabi_Art
08-10-07, 10:34
Bnde Bu kdr Kötü olabileceğini tahmin etmeden Girdm Arkadaşımla..Aslında Girmek istememiştm ama merk ettm..Girdm..ve Film berbt,Korknç,irençti..Filmde Sırf Kan vr..

zeynepchd
29-10-07, 00:34
Bence güzel bi filmdi ...28 gün sonrayıda izlemiştimm....iki filmde çok başarlı...:img-wink:

mn54
11-12-07, 20:16
bence süper bi filmdi.iyiki gitmişim...çok heyecanlıydı

İlsu
19-02-08, 22:34
Geçenlerde CDden izledim harika bir film... Sevgili Sudem film evet +18 yaş ama ben +18 değilim ve açıkçası ben korkmadımda sanırım fazlasıyla korku filmi izleyip bunların gerçek dışı şeyler olduğuna sadece bir film olduğuna kendimi inandırmam. Aslında evet korkutucu yerleri var ama bir Hallowen kadar bir testere kadar değil... Tabi herkesin kendi görüşü...28 Gün Sonrayı izlemedim ama kuzenim izlemişti zaten bunu da evde beraber izledik anlamadığım yerlerde o aydınlattı beni... Çocukların babasına acayip gıcık oldum sinir birisi filmde o olmasaymış daha iyiymiş:img-hyste

*yildiz*
26-04-08, 13:02
süper bir film
ikinci bölümü'de cok begendim
herkeze tavsiye ederim

_nesli_
05-09-08, 16:15
bnce iyi filmdi ilk seride olduğu gibi....
bol kan dökülüyo ama nedense bnde böyle filmlerden korkamıyorum zaten bu filmler korkutmak için değil germek için insanı yaw :)

sweetcasnu
10-09-08, 12:03
tavsiye etmem valla bence izlemeyin , hiç hoş diil bide bu filmin gerçek olduğunu yani gerçekten yaşanmış olduğunu düşünürseniz , gerçekten korkutucu, hele o kapkaranlık yerde birbirlerini görmeden ilerliyolar ya resmen kanım dondu kaldı ya