Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

sultansss
21-06-07, 20:14
AY CANIM ya tam aslı sapıktan kurtuldu derken işe bak şimdi de mafyanın eline düştü,adam çıkarken de akşama misafirimiz var falan dedi,hemen nasıl öğrendi ya aslının yerini...

ama deniz ve efe kurtarrır aslımızı...

bebishim_f
21-06-07, 20:14
mine deniz için dönmedi cnmm merti aradıı başka bi kadın açtı telefonu yani mine telefonda aldatıldığını öğrenirkenn uçağı kaçırdıı beş kuruşu yoktuu otostopla geri dönmek zorunda kaldı yoksaa Denize bayıldığı için deil yanee üçkağıtçııı... ama ii olmaa başladıı sevdimm alman barbiyii :D

aaa öylemi yhaaaa bende deniz için sanmıştım öyle dediye senin için dönmedim diye üçkağıtı nolcakk:icon_whis aynen bende sevmeye basladm yha çok ağladıı yazık:img-yes:

-A k e L d a N-
21-06-07, 20:15
Mine'ye çok üzüldüm ben yine de yaa..Bence hata yaptığını bilmekte büyük bişeydir..Sonuçta geri döndü:img-yes: Evet insanların kalbini kırdı ve ben en çok anneannesine üzüldüm:icon_sorr Ama yinede pişman oldu:img-yes: İntihar edicek çok yazık:img-help:
Aslıyı kurtarsın biri yaa..Dedim hah işyerinden biri geldi galiba kurtarıcak..Yok bu seferde sapıktan kurtulduk kötü adama çattık:img-yes: Resmen yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal hesabı oldu bu:img-yes: :img-help: Bu sefer kaçırcaklar:img-yes:
Efe yine çok şekerdi:img-yes:

_hilal_
21-06-07, 20:15
ya aslım ya yazık yaa sapık herif geryy ya off mayfada kötü umarım aslı kurtulur tam herşey yoluna girecek yine herşey bozuluoo offfffff

Irem-NL
21-06-07, 20:16
arkadaslar gelen mafya asliyi kaciracak ve obur adamin saklandigi yere goturecek cunku demisti evi toplayin aksama misafir gelecek diye..

hatirlasevgilii
deminn biti dizimizz ayy o adami olduresim geldii nedense ben obur kotuleri sevdim :D:D kizi sonanda kurtardilar ve allah izin verirse kaciricaklar ve boylecede denizz asliyinin degerini anlicakkk yaaa bolum superdi pelinde oyleee :happy0064 :happy0064 (insallah mine intiharetmez etsede insallah olur :))

serseri_mayın90
ya bu mafyanın gelmesine hiç bu kadar sevinemezdim. allah korusun gelmeseydii... umarım kurtulur mafyanın elinden. off nasıl beklicez 1 hafta. fragman fln çıksa hemen bari:img-hyste özet gelsin yada

Nevzat_Ayşe
21-06-07, 20:17
ya aslının başına gelenler kimsenin başına gelmez heralde valla hep de aslının başına geliyo ya yazık aslıma bu arada balo haftaya mı olur aslı da kaçırıldı mine ye üzülmedim yaptıklarının cezasının çekiyo kaç yıllık dostluğu yıktı o kadar olcak bu arada alp aslı ya iyice aşık oldu efe her zaman ki gibi müthişti

miracle girl
21-06-07, 20:17
ee tam sapıktan kurtulduk derken mafyanın eline düşcek kız iyi mi bu arada bu ne hız hızınıza yetişemedim sayfaları bulamıorm valla:D

settenay
21-06-07, 20:18
çok güzel bi bölümdü
of nolcak şimdi bu aslıya kim yardım etcek kıza bilmiorum!!!
ama bu bölümün en güzel yanı aslı ve denizin barışmış olmasıydı
gerçi ben aslı ve efeden yanayım ama olsun:):):)

HG_GUMUS
Sonunu kaçırdım arkadaşlar...Biri anlatabilir mi?

aslının patronu cafenin kapılarını kilitledi
aslı soyunmak üzereyken odaya geldi
kapıda ayakkabılık vardı açamadı zorladı
aslı korkmaya başladı
polisi ararım dedi ama patronu hırsız kamilin kızına mı inanacaklar bana mı dedi
patron kafasına merdane yedi :)(yarasın)yere düştü
mafyanın bir adamı vurmuşş
o hırsız kamil in kızı sensin demek dedi ve bitti

babasının adı kamildi sanırım

dilara61
sapık patron odaya zorla girmeye çalıştı. o sırada mafya geldi adamın kafasına vurup adamı bayılttı.

Sağol...
Oh olmuş o adama...
Ama Aslı birinden kurtuldu şimdi diğerinden nasıl kurtulacak...

duygu.1903
eğerr aslı mafyadann kurtulabilir dee patronun yaptıklarını denizlere filan sölersee tepkileri nolur acabaa ?
amann Efe bulaşmasınn her seferndee bi tarafını morartıp geri gelioo :img-heh:

_hilal_
21-06-07, 20:19
efe yne superdi yazık biraz dayak yedii ama olsun dedigm gibi esprilerini eksik etmedi off hala aklım aslıda bern bi hafta bekleyemem yaa nolacak canım aslı kurtulkacak mı
mne biras düzeliyo sanırım ama bunları yapmayacaktı mert güvend hata yaptı denzde mineye güvend hata yaptı mine hala haksız bence ama intharda etmesn biraz acıdım ona ama olsun (napım nolursa olsun içm ısınmıyor ona)

alple aslı çok komkti ya çok hoştu
aslının patronu sapık şey allaha şükür aslım ondan kurtuldu ama nşallah mafyadan da kurtulmuştur

_hnd_
aslı tam anlamıyla yağmurda kaçarken doluya tutuldu
genel olarak süper bi bölümdüü
ama aslı için üzüldüm yaaa
biri kurtarsa onuu
efe bu akaşm atm anlmıyla mütiştii
abi arasıra bizede gel espiri çok hoştuu
denizin pişmanlığı tam yerinde oldu bencee
mineyi oek sevmezdim ama bu bölüm acıdım onaa
jenerikte görüldüğüne göre ilerde denizle mine çıkıcak
ve bence minenin intiharındna deniz kendini sorumlu tutucak

serseri_mayın90
bölüm süperdi ama. reyting rekoru kırmışızdır inş:img-hyste aktif otuzküsür kişi var başlıkta. :happy0064
mineye bişey olmasın. çok sevdiğimi söyleyemem ama acıdım biraz.:) olmaz ztn bişey. ortalık karıştırcak:img-hyste

settenay
21-06-07, 20:20
of ya biran önce bidahaki bölümün özetini versinler yaa öyle bi yerde bıraktılarki
bu arada arkadşlar dizi yazın sürekli devam etcek dimi??????????????????

sultansss
21-06-07, 20:20
deminn biti dizimizz ayy o adami olduresim geldii nedense ben obur kotuleri sevdim :D:D kizi sonanda kurtardilar ve allah izin verirse kaciricaklar ve boylecede denizz asliyinin degerini anlicakkk yaaa bolum superdi pelinde oyleee :happy0064 :happy0064 (insallah mine intiharetmez etsede insallah olur :))

ewet ben bunu hiç düşünmemiştim bu da farklı bir bakış açısı...

deniz aslı için her şeyi yapar,yokluğunu hisseder ve belki de içinde onna karşı saklı kalan bişiyler vardır ve bu ortaya çıkar...

zaten polis izlerinde o mafyaların bulurlar,aslı kaçırılsın ama deniz kurtarsın aslıya zarar gelmeden..

duygu.1903
21-06-07, 20:21
insalah duyarlarr :D:D cook guzel olur ozaman

Efe duymasın gene dayak yer :img-hyste :img-hyste ama hakkatenn Deniz fln napar acabaa Efe sizz benimm kuzumaa nabıosunuzz diyipp bi de nara atarrr yıkar ortalığııı!!!! heyyytt bee aslanııımm :happy0064 :happy0064

register00
21-06-07, 20:21
eğerr aslı mafyadann kurtulabilir dee patronun yaptıklarını denizlere filan sölersee tepkileri nolur acabaa ?
amann Efe bulaşmasınn her seferndee bi tarafını morartıp geri gelioo :img-heh:

evet ya aslı bahsederse bu olaydan deniz ve efe adamın ağzını burnunu dağıtmaya giderler ama bahsetmez gibi geliyo :img-yes:

ShiLoh
21-06-07, 20:22
Arkadaşlar bu gönül birliği !!! :happy0064 Ben de direk "ohh tecavüz edilmiycek" dedim, olmaz böyle bişey ya :) Bölüm gerçekten çok güzeldi. Gönülün sırrı,Efe(m)nin her bölümde olduğu gibi dayak yemesi(ne istiyolar bu çocuktan ya:icon_sorr ),Deniz'in pişman olması... Mine'ye de çok üzüldüm ya.. Hem o ninesi mi artık her neyse Deniz'i ikna edicek ve Mineyi aralarına alıcaklar bence. Aslı-Deniz zor gibi...Mine de iyi olucak sanırım...Ama Aslı acaip güzel olmuştu ya :img-yes: Alp de vuruldu Aslı'ya..İnşaallah Deniz kıskanır :)

asslli
off mine off yaptı yine yapıcağını şimdi annenanesi denizle konuşcak deniz kesinlikle yumuşucak umarım yumuşaması arkadaşça olur nolursun allahım öyle olsun şimdi intiharda etcek mine aslı denizin kafası iyice karışcak zaten karışık
aslıcım benim başına neler geliyor öyle sapıklarda var işte canım benim umarım kısa zamanda bulunur baloya yetişir alp çok şeker geldi bana aslıya aşık oldu bence deniz orta yerinden çatlıcak gibi geliyor bana inş öyle olur
efeye bişey demiyorum zaten o bir numara bayılıyorum ona

naz&naz
off..hiç ii bitmedi bu bölüm sonu O pislik adamdan kurtuldu diye sevindim tam ama çok kısa sürdü yaa bide arkasından mafya bozuntusu çıktı Aslının yüzündeki ifade hele nasıl korktu ya daha önce kaçıramadılar şans aslının yanındaydı ama malesef artık Aslı onların elinde off yaaa şimdi Hafizeyi tehdit edicekler yine ya kızın yada polislere söle peşimizi bıraksınlar falan kurtulcak aslı ama gerilicez bayaa

gnt
21-06-07, 20:24
ne bölümdü ama ya şokundan çıkabilrisem iidir bölüm geçtikçe daha da güssel oluyu ya valla hepsini nasıl yorumlıycam hiç bilemiyorum ya nese tek tek başlıyım
aslıcnm benim ya nasılda hemen denisi affetti yumuşadı çok güsel olmuştu bu bölümde keşke o işe hiç girmeseydi ya şimdi nolcak sapık heriften kurtulduk mafya geldi başımıza nedir çektiği bu ksın
efe süper bi çocuk ya aslıyla denisin arasını yapmak için hmn nasılda şekrlik yaptı süperdi hava yapayım derken bi güsel dayak yedi ya ona çok üsüldüm
denis hatalarını analdı ya sonunda bide ne akıllı konuşmaya başladı minenin yanında baloya aslıyla gitmek istiyorum dedi ya süperdi yane oh olsun mineye
mineilk önce baya bi kısdım ama sonra üsüldüm ya ne yaptığının farkında artık ama bunları gördüğü ve üsülmeside ii oldu

sultansss
21-06-07, 20:24
of allah'ım ya bir insan birbirine bu kadar mı yakışır aşk oyununda ekin ve sarp'ı yakıştırırdım dizilerden bir de aslı ve deniz..

o nasıl bir minyonluktur off ya çok şeker ikisi de okul partisinde aslı makyaj da yapacak deniz o zaman daha çok farkedecek aslının kalbinin güzelliğini biliyordu ama şimdi dış görünüşünün güzelliğinin daha çok farkına varacak ee bunların olabilmesi için öncelikle aslıyı kurtarmaları gerekiyor.

asslli
21-06-07, 20:25
yazmaya unutmuşum aslının denize sarılması çok güzeldi ayy ayy birde mine onları öyle görmedi mi eridim gittim nolur deniz biran önce anlasın aslıyı ve harekete geçsin hatta mine madem çok iyi bir kız olucak aslının denize yazdığı mektubu versin denize bunda iyi iyilik mi olur

duygu.1903
21-06-07, 20:26
yha arkdaslar bi dizi bu kadarmı kısa olr yhaa hemen bıtıyooo Bu dızı :( agladım zten :( mıne Coq kotydu bu blmde ama arkdaslar Bu gece Doktorlarmıs polatmısss HEPSİ PAŞA PİSOOO KESİNLİKLE 1.olucaz

amann cnmm başka dizileree laf sölemeyelimm nolur nolmass kmse banlanmasın artık.. onların yaptıklarını biz yapmayalımm.. her ne kadar fasa fisoo olduğunu düşünsekde dier dizilerden bahsetmeyelimm neyse:img-wink: :img-wink:
Bide bişy dikkatimi çektii Deniz havaalanındayken... oturuodu yha bankta kollarına gözüm iliştiii amele yanığı olmuşş yarısı bronzlaşmışş yarızıı beyaz peynir mübarekk :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Efenin kumbarası da çk komikti yha Allahtann domuz kumbarası fln çkmadıı :img-hyste :img-hyste
paralarını sayışıı flnn gitti o kdr para bee :img-hyste :img-hyste

_BeRFiN_
21-06-07, 20:26
çok güzel bi bölümdü hele efenin dayak yeme sahnesi müthişti aslı ne yapıcak acaba merak ettim inş. kurtulur ya bu bölümde en çok denizle minenin arası bozukya ona seviniyorum

_hilal_
21-06-07, 20:27
bu hafta reytingler güzel gelecek sanırım sorum hala gecerl gönülün sırrını anlamadım biri anlatablrmi

settenay
21-06-07, 20:28
bu bölümde efe çok şirindi ya yurtsever kardeşler dedi ya karşısındakilere orda çok güldüm
bide aslı ve denizin arasını düzelmesi için nasıl uğraştı ya :):)

hatirlasevgilii
yha arkdaslar bi dizi bu kadarmı kısa olr yhaa hemen bıtıyooo Bu dızı :( agladım zten :( mıne Coq kotydu bu blmde ama arkdaslar Bu gece Doktorlarmıs polatmısss HEPSİ PAŞA PİSOOO KESİNLİKLE 1.olucaz

insallah birincilik bizim olur bolum superrdii birinciligi kavak yelleri hakketdik hele bitisii superrdii

_hnd_
eğer ilerde mine iyi olup denizle çıkarsa aslıya büyük bi kötülük etmiş olucakk
çünkü aslının sevdiğini biliyooo
inş çıkmazlar denizle yaa:(:(

sultansss
arkadaşlar bu arada atladığımız bişiy var galiba...

malesef ki minenin anneannesi deniz ile konuşmaya gitti minenin halini anlatacak ve deniz de aşık olduğu için yumuşayacak bunun üstüne de mine intihar ederse her şey daha kötüye gidecek,bu durumda aslı kaçırılsın ki deniz aslı ile meşgul olsun mine kapmasın yine deniz'i her ne olursa olsun ben mineye asla güvenmiyorum,deniz için geri dönmüşmüş yok ya sen aldatıldığını öğren sonra deniz için döndüm olsun iyi valla...

_hilal_
21-06-07, 20:30
ya farkettinz mi bilmiyorum sanırım efe para sayarken arkada bi resim duruyodu o denizle aslımıydı?, efeyle aslımıydı? (bi salak ben dikkat ettim sanırım)

dilara-1905
21-06-07, 20:31
:happy0064 mine sonunda iyi biri oldu :happy0064
çook seivndim buna ya nihayet hatalarını naladııı artık biran önce dörtlü olsalarrrrr :good:
efenin dayak yemesine çok güldüm ya bide parmak kaldırmış hocam ben biliyorum diyyooo:img-hyste :img-hyste
ya o adam pislik yaaaaa off aslı başını feci belaya soktu şimdi bide dierleri başına bela olcak kızın yaaaaaaa kaçırcaklar of :(:(

minede hap iççekkkk:sad53:

serseri_mayın90
21-06-07, 20:32
bu bölümde efe çok şirindi ya yurtsever kardeşler dedi ya karşısındakilere orda çok güldüm
bide aslı ve denizin arasını düzelmesi için nasıl uğraştı ya :):)
ay evet yurtsevenkardeşler demesi süperdi.bide taksinin kapısını açana aradabir bizede gel demesi:img-hyste
havaalanında aslıya sarıl diye işaret yaptı ve deniz kıyısında da güzel konuştun fln demesi:) heryerde ortalığı ısıtıyor yaa. tatlı şey. gözlükleri takıp nasıl artis artis gitti ama söndü sonra:img-hyste

hatirlasevgilii

malesef ki minenin anneannesi deniz ile konuşmaya gitti minenin halini anlatacak ve deniz de aşık olduğu için yumuşayacak bunun üstüne de mine intihar ederse her şey daha kötüye gidecek,bu durumda aslı kaçırılsın ki deniz aslı ile meşgul olsun mine kapmasın yine deniz'i her ne olursa olsun ben mineye asla güvenmiyorum,deniz için geri dönmüşmüş yok ya sen aldatıldığını öğren sonra deniz için döndüm olsun iyi valla...

evett bende hic guvenmiyorum o kiza yalancinin teki insallah o haplari icip olur...olmicekse icmesin :happy0064 bence minenin annanesiyle eve gidicekler ve mineyi yerde bulucaklar ve o arada denize telefon gelicek aslinin kacirildigi haberi ve deniz mineyi birakip (yani insallah) asliyi bulmaya kosucakkk :D:D:happy0064

_hnd_
ya farkettinz mi bilmiyorum sanırım efe para sayarken arkada bi resim duruyodu o denizle aslımıydı?, efeyle aslımıydı? (bi salak ben dikkat ettim sanırım)

bende dikkat ettim cnaım efeyle aslıydı sanırımm

dizici_manyak
ay ay öldüm bittim o herifi gebertecem nasıl sulandı aslıya öyle ne güzel yardım geldi diyodum o da mafyanın işbirlikçisi pislikler
mineyede acıdım ee herkesi sattı şimdi bu duruma geldi deniz hastaneye yetiştirir herhalde canım benim aslımıda efeyle deniz kurtarır herhalde

_hilal_
21-06-07, 20:33

sana katılıyorum ya aynene düşünüyoruz bende bu kadara yalan hala nasıl söleyebiliyor diye düşünüyorum ne kadar acısamda bende ona güvenmiyorum

dilara61

Deniz inşallah yumuşamaz da...Mine intihar mı ediyordu?Ben görmedim...Son sahnedemiydi?

duygu.1903

aa bak bn bu sahneye dikkat etmemişim söylediğin ii olduu.. Denizz cnmm saftirik elmırımm kesinn koşa koşa giderr ASlı'yı mezuniyet balosundaaa Mine içinn yüzüstü bile bırakabilirr of Deniz of ne zaman gerçeeği görücen bilmiorum yhaa :icon_sorr :icon_sorr

dilara-1905
21-06-07, 20:34
cnm mine sevgilisini aradı merti başka kadın açtı sevgilsiymiş işte mine anladı denislerin değerini ben burda kaç kişi sattım filan dedi üsüldü sonra onu düşünürken uçağıda kaçırdı

hatirlasevgilii
21-06-07, 20:35

yok yok bende ona dikkat etdim :D:D::D ne tesaduf bende deniz ve asli sandim ama obbur resimde deniz obur yanda aslida diyer yandaydi bende cozemedim :D:D

sultansss
evett bende hic guvenmiyorum o kiza yalancinin teki insallah o haplari icip olur...olmicekse icmesin :happy0064 bence minenin annanesiyle eve gidicekler ve mineyi yerde bulucaklar ve o arada denize telefon gelicek aslinin kacirildigi haberi ve deniz mineyi birakip (yani insallah) asliyi bulmaya kosucakkk :D:D:happy0064

benim de tek tesellim bu aslının kaçırılmasını isteyeceğimi söyleseler asla inanmazdım ama bu durumda kaçırılsın ve aslının beyaz atlı prensi onu kurtarsın.

alonsomania
slm evet efeyle aslıydı birşey sorcam asli kafede biriyle çarpıştıktan sonra reklema girdi ya sonunda ne oldu orayı kaçırdım da anlatabilirmisiniz??

_hilal_
21-06-07, 20:36
saolun arkadaslar bende öle gördüm ama emin olmak istyedm o resmi ben netten çekebilirsem eklerim

asslli
ya olmaz deniz mineyle çıkamaz yapamaz olamaz böyle bişi bence onlar arkadaş olcaklar hepsi o sonuçta mine denizi sevmiyor sevgili olarak yani midesi fln yıkanabilir onu hastaneye denizde götürebilir ama sanmıyorum denizin mineyle tekrar yakınlaşacağını bence aslının kaçırılmasımna alpte büyük bir tepki verecek ve deniz kıskancak ve aslıyı bulduktan sonra aslıya sorcak alp'i deniz kabul etmek istemiyo ama aslıyla deniz arasında arkadaşlıktan daha başka şeyler var

_hnd_
yaa off deniz aslıyı kurtarsın istiyorum ben yaaa:icon_sorr
ama aslıyı kaçırırlar daha sonra polis bulur sanırımm

serseri_mayın90
öyle olcağını sanmıyorum. bence kaçırılma haberi geç gider yani hemen farketmeyebilirler. ozamana kadar mineyi hastaneye götürür deniz. hatta affedebilir(saf işte). sonra kaçırılma haberi gelince tabi bırakıp aslıya koşar:img-hyste

HG_GUMUS
Deniz inşallah yumuşamaz da...Mine intihar mı ediyordu?Ben görmedim...Son sahnedemiydi?

son sahne değildi
su içerken dolaptan ilaçları aldıı

dilara-1905
21-06-07, 20:37
ya mine hap içti yawf sonunda ii biri oldu ama deniz bence mutlaka yardıma gelcek

hatirlasevgilii
21-06-07, 20:37
slm evet efeyle aslıydı birşey sorcam asli kafede biriyle çarpıştıktan sonra reklema girdi ya sonunda ne oldu orayı kaçırdım da anlatabilirmisiniz??

bisey olmadi gulusduler sadece aralarinda bisey olsun sanmam bence onlar seneryo gereyi carpisti hani kimse cafenin nerde oldugunu bolmiyor o soylicek felan filan :D

_hilal_
21-06-07, 20:38
off ya bende deniz kurtarsın istiyorum aslıyı umarım mineyi dedesi falan hastaneye götürür deniz aslıya yetişir

naz&naz
21-06-07, 20:38
Efenin dayak yemesi bide otele geldiklerindeki hali çok komikti yaa Deniz Aslıda görmek istediğim gibilerdi onları ayrı görmek hiç hoşuma gitmiyodu bu bölüm bol bol gördük onları yanyana sarılmaları fln çok güzeldi sonra baloya birlikte gidelim demesi kısaca çoook tatlılardı (:

Bu arada hepimizin düşündüğü gibi 1. olcaz böyle bi bölümüde 1cilik yakışır zaten ;)

serseri_mayın90
21-06-07, 20:39
ayy krizlere girdim ama son sahnede. bi ohh çektim mafya gelince. sonra noluyoz ya dedim kendi kendime:img-hyste

alonsomania
21-06-07, 20:42
saol hatırla sevgili mine akıllanmaya başladı derken şimdide hap içti haa vallaha bence o adam aslının başına bi iş açıcak birrde diğer adamlar var yazık aslıya ya ayrıca bencede aslı ve deniz!!

_hnd_
21-06-07, 20:42
yaa bence aslıyı mafyanın kaçırması daha iyii
o adam bişi yapcağına
zaten en başındna belliydi liseli kızlar sayfasına girmesii ;);)

_hilal_
21-06-07, 20:43
HG_GUMUS su anlık öle ama yakında aslı kafedeki gibi makyaj yapmaya başlarsa efede denizde ondan etkilenmeye başlar herkes böle olacak dyor dawson creek e göre böle..

love_girl
21-06-07, 20:43
yok yok bende dikkat ettim efeyle aslıydı

bn hiç dikkat etmedim ya efenin kumrasıyla ilgileniyodumm o sırada:img-blush deniz yok muydu aralarında?:icon_whis

6123m
21-06-07, 20:44
arkdaslar farkındamısnz her hafta bırının adına bölum adı verılıyo :) haftayada efenın adına Verılsn

ayrıca fılmde efe olmasa bı espırısı kalmaz ama Oda Bi gönül Tutturmus Gıdıyo :S

naz&naz
21-06-07, 20:44
ya mine hap içti yawf sonunda ii biri oldu ama deniz bence mutlaka yardıma gelcek
evet yaa o kesin zaten deniz kendini bile suçlar hatta yaa benim yüzümden intihar etti diye bilmiorum nasıl katlancam ben denizle minenin o hallerine

asslli
21-06-07, 20:46
bende katılıyorum aslı doğal haliylede çok güzel ama malesef bazı erkeklerin bu güzelliğin farkına varması için makyaja ihtiyaç var alpin bile dibi düştüyse denizin hayli hayli düşer ama bence efe aslıya aşık olması onun bu hali süper zaten gerek yok aslıya aslıyla deniz çok yakışıyolar hadi deniz güveniyorum sana sonunda doğru yolu bulacaksın

_hilal_
21-06-07, 20:48
evet yaa o kesin zaten deniz kendini bile suçlar hatta yaa benim yüzümden intihar etti diye bilmiorum nasıl katlancam ben denizle minenin o hallerine

evet ya ebnde katanamam ya denzle minenin yan yana oluşuna denizle aslı sarıldıgında minede taksiden gördügünde çooook sevnmiştim zaten:good:
deniz&mine :icon_sorr olmasın yaaa:icon_sorr

alonsomania
21-06-07, 20:48
bencede aslı efe bakmıyo efe de aslıya aralarında bişi olmaz ya o sapık adamdan herşey beklenir bence mafya da sanki paçayı ele verecek gibi bakalım görcez haftaya...yaz boyunca ekranda demi kavak yelleri???

gnt
21-06-07, 20:49
valla arkadşlar hızınıza yetişemdim inş birinci oluruz ya nese denizle aslı bi arada gördük ya süperdi birbirlerine sarılmaları o sırada minenin ordan geçmesi
efe bi insan bu kdr mı şeker olur ya çook tatlı...o resme bende dikkat etmemiştim...sonra denis çok mantıklı konuşmaya başladı babasına arabayı aldığını sölemesi iidi...kahve sahnesi süperdi nasıl da şoka uğradı adamcağız...ama böle son olmas yane bu bise yapılmas mineye mi yanalım aslımıza mı ve denis hangisi tercih etcek...

_hnd_
21-06-07, 20:49
yaa efenin aşık olması kötü olur benceee
aslı zaten seviyo denizi deniz olsun efe olursa aralarındaki samimiyetleri azalır doslukları biter gibime geliyoo

4ewerbrucas
21-06-07, 20:50
arkadaşlar ben sanki mineye acıdım biraz ya çok pişman oldu ya yada buda mı oyun ya mineye güven olmuyor ki:icon_whis ztn intihar oalyında deniz kesin onu affeder bu bir oyun değilse minede denizin değerini anlıyor ama deniz aslıyı niye farketmiyor ya ne güzel kız:img-in_lo

ayshe_yeshil
21-06-07, 20:52
banada yaa. çok ii dostlar şu anda. dostluktan aşka geçiş zor olur:(
üff şu 150 sn sinirimi bozuo ama....:fighting2 :img-polic

banaysaa o kadar kolay geliyor ki...

tabii sancılı bir dönem olacak mutlaka
efenin durulduğu aslının iklilemlere kapıldığı bir dönem.. ama sonucunda ikisidemutlu olacaktır...

sadece sabır diyorum ben...

bu bölümün sonunda o sapık herifin başına vuranın efe olmasını o kadar çok istedim ki anlatamam... çok hayalciyim belşki ama birden orda efenin yüzünü
sobnra kuzu demesini çok isterdimm:icon_sorr :icon_sorr

hatirlasevgilii
21-06-07, 20:53
arkadaşlar ben sanki mineye acıdım biraz ya çok pişman oldu ya yada buda mı oyun ya mineye güven olmuyor ki:icon_whis ztn intihar oalyında deniz kesin onu affeder bu bir oyun değilse minede denizin değerini anlıyor ama deniz aslıyı niye farketmiyor ya ne güzel kız:img-in_lo

ben hic acimadim :) belki inanirdim ama yine yalan soyledi deniz icin donmus bence o hapida sevgilisi icin icicek deniz icin degil birandami denizi sevmeye basladi :D

asslli
21-06-07, 20:54
denizle mine olmaz bence bundan sonra deniz yapmaz öyle şey bence mine söylicek denize diyorum ben mine vericek aslının deniz için yazdığı mektubu iyi insan olmak için önce bunu yapması gerekiyo gerçi denizle aslı sarıldığında çok kötü bakmıştı kıskançlıktan vermeyebilir mi acaba mine yapma bunu bırak denizin yakasını

dilara-1905
21-06-07, 20:57
ya ben mine deniz alsı efe hepsini seviyorummm aslıda karar veremiyorum:fighting2
aslılayada bişi olsa mineyede bişi olsa üsülürüm yanii hem minede ii oldu şimdiii yakında dörtlü olcakalr ama bence aslı ve deniz çıkcak dördü ii ark olcak ama aralarında çıkan aslı ve deniz olcak:good:

_hilal_
otelde minenn konusmasına hiç hakkı yoktu denzde cevabını verdi orda yalan sölemesi benm ona acıdıgım anda tekarar nefret etmeme sebeb oldu ne kadar yalancı stedg kadar aglasın sonuna kadar aslı deniz 4ever

ayshe_yeshil
evet ya ebnde katanamam ya denzle minenin yan yana oluşuna denizle aslı sarıldıgında minede taksiden gördügünde çooook sevnmiştim zaten:good:
deniz&mine :icon_sorr olmasın yaaa:icon_sorr

şahsen ben minenin bu durumuna bu bölümde çok üzüldüm hatta baya acıdım kendisine..
bozuk bi ailenin günahını çekiyor sonuçta.. yani farklı koşullarda yetişse böyle olmazdı eminim

tüm bölüm ona acıdım hatta bi ara içimde sevgi kıvılcımları çakıyordu ki...
otelde denize senin için gitmedim demesne çok sinbir oldum...
yine yalan hep yalan...

naz&naz
arkadaşlar gerçekten hızınıza zor yetişiliyo maşallah ama yaa hep böle olur inş KY forumu (:

Bide Mine demezmi senin için döndüm geri diye allahım mineyi gelde boğma aslında bende üzüldüm yalnız kaldı fln diye sonra ama hak etti bide denize hala yalan söylemesine çok kızdım ya

_hnd_
denizle mine olmaz bence bundan sonra deniz yapmaz öyle şey bence mine söylicek denize diyorum ben mine vericek aslının deniz için yazdığı mektubu iyi insan olmak için önce bunu yapması gerekiyo gerçi denizle aslı sarıldığında çok kötü bakmıştı kıskançlıktan vermeyebilir mi acaba mine yapma bunu bırak denizin yakasını

bencede mine verebilir mektubu tabi yırtmadıysa o söyliyebilir
ama bu bölümde snein için öndüm falan demesi denize kendine bağlamaya çalışması olmaz gibi gösteriyo belki ölümden dönerse aklı başına gelir
mineyi kurtarıcak olan kişi dedeside olabilir

guilty
21-06-07, 20:58
Eğer Deniz Mine'ye geri dönerse varyaaa....
Mine'de intihar ediyor Allah'ım Yarabbim.. Gıcık yaa dikkatleri üstüne çekicek yaa...
Ahh Aslı yağmurdan kaçarken doluya tutuldu uuuffffff...

dilara-1905
21-06-07, 21:00
ayy miney bişi olmasın ama ya aslıyda olmasın ikiside kurtulsun mine kurtulabilri ama aslı zor kurtulcak gibiii :S

ayshe_yeshil
arkadaşlar aranızda gönül hocanın geçmişte aldığı ihtarnamenin sebebini bilen var mı???

_hnd_
benim mineye karşı tutumum hiç değişmicek o hep benim gözümde kötü mine olucak ama belki denize aslının onu sevdiğini sölerse tutumum değişebilir :img-hyste :img-hyste

yağğğmur
21-06-07, 21:02
arkadaşlar gerçekten hızınıza zor yetişiliyo maşallah ama yaa hep böle olur inş KY forumu (:

Bide Mine demezmi senin için döndüm geri diye allahım mineyi gelde boğma aslında bende üzüldüm yalnız kaldı fln diye sonra ama hak etti bide denize hala yalan söylemesine çok kızdım ya

bende sinir oldum yaaa aslında uçağı kaçırdı biraz burnu sürsün deniz iii yapıo ama aslıyıda kullanmasın

serseri_mayın90
banaysaa o kadar kolay geliyor ki...

tabii sancılı bir dönem olacak mutlaka
efenin durulduğu aslının iklilemlere kapıldığı bir dönem.. ama sonucunda ikisidemutlu olacaktır...

sadece sabır diyorum ben...

bu bölümün sonunda o sapık herifin başına vuranın efe olmasını o kadar çok istedim ki anlatamam... çok hayalciyim belşki ama birden orda efenin yüzünü
sobnra kuzu demesini çok isterdimm:icon_sorr :icon_sorr
ayy inanırmısın bende ilk kafasına vurduğu anda efe olsun nolur dedm ama mafya çıktı malesef:(

dilara-1905
arkadaşlar aranızda gönül hocanın geçmişte aldığı ihtarnamenin sebebini bilen var mı???

erkekler filan bişiler dedi o ama efe ve abisi içinmi uyardı yoksa hem geçmişi hem şuan içinmi laf sokuşturdu anlıyamadımmmm:fighting2 :fighting2

asslli
21-06-07, 21:03
bencede mine verebilir mektubu tabi yırtmadıysa o söyliyebilir
ama bu bölümde snein için öndüm falan demesi denize kendine bağlamaya çalışması olmaz gibi gösteriyo belki ölümden dönerse aklı başına gelir
mineyi kurtarıcak olan kişi dedeside olabilir

ben başlarını izlememiştim öyle mi dedi mine senin için mi döndüm dedi yok artık üzülmüştüm bide ben ona ne kadar iki yüzlü bir insan bu kız inanamıyorum deniz ona dönmek gibi bir salaklık yapmaz umarım yapma deniz

gnt
21-06-07, 21:03
evt ya mineye hem üsüldüm hemde ksıdım oteldeyken yalan sölemiycekti orda çok sinirlendim ama denis onu hiç umursamadı

meetmuratti
21-06-07, 21:05
Ya bu arada dizi esnasında Aslı makyaj yapmaya calısırken sanırsam Pinhani nin bir şarkısı çaldı. Ya o şarkının ismini bilen varsa söyleyebilir mi? Lazım.

serseri_mayın90
21-06-07, 21:05
sanırım erkeklerle ilgili bişi. açıklamadılar onuda. bi erkek öğrencisiyle fln ilgili olabilir:icon_whis

naz&naz
21-06-07, 21:06
benim mineye karşı tutumum hiç değişmicek o hep benim gözümde kötü mine olucak ama belki denize aslının onu sevdiğini sölerse tutumum değişebilir :img-hyste :img-hyste
(: (: ehh..bak bu sölediğin kulağa pek hoş geliyo bende aynen antimineciyim ama denize aslının ona aşkını anlatırsa kesinlikle mine hakkında düşüncelerim değişcek bundan hiiiç kuşkum yok (:

ayshe_yeshil
erkekler filan bişiler dedi o ama efe ve abisi içinmi uyardı yoksa hem geçmişi hem şuan içinmi laf sokuşturdu anlıyamadımmmm:fighting2 :fighting2

şu an içinde laf soktu
çünkü metinin arabasından inerken gördüğünde baya bi bozuk çalmıştı...

ama geçmişinde nolduğunu anlamadım yani ihtarname alacak kadar.. birde gönül orada açıklama yapmaya çalışırken bi yanlış anlaşılmaydı
öğrencimi korumak buna benzer bişiler söylüyordu ama net hatırlayamaıyorum...
acaba neydi sebep??

sultansss

müdür ,gönül hoca odadan çıkarken erkek öğrencilerle ve onların genç arkadaşlarıyla mesafeli olmalıydınız gibi bişiyler söledi ama bilmiyorum,gönül hoca da talihsizlikti falan dedi ama...

duygu.1903
21-06-07, 21:07

şey dedii Şiyar Gönül'e ;
önceden de ihtarnameniz var,sizin yerinizde olsamm okuldaki genç çocuklarla ve onların arkadaşlarıyla bu kadar yakın olmazdım sonra yine tayin istemek zorunda kalmayın dedii...
Gönül neden öle bişy yapsın kii buu Şiyar adamı delirtirr Efenin dediği gibii Şiyar mı Hıyar mıı :img-hyste :img-hyste

ekin_gulendam
21-06-07, 21:09
banada öyle geliyor
ya mine sonunda ii biri oldu en azından yaptıklarına pişman oldu çok sevindim yaaaa
:happy0064 :happy0064
ama aslıyı kaçırıoar offfffffffff:sad53: :sad53: nası kurtulcakki ben kurtulabilceni sanmıomm yaaaaaaaaaa:sad53:
minede içti hapları deniz kıoşar şimdi minenin yanına:icon_whis
ama olsun en azından üzgün ve pisman yaniiii ama olsun yinede onlar rk. olsunlar
en iisi aslı:img-in_lo denisss:good:

HAWİNS
21-06-07, 21:09
Ya arkadaşlar herşey iyi hoşta bu aslının kaçırılma olayı hiç iyi olmadı...Bakalım aslıyı kim kurtarıcak...Keşke aslıyı deniz ve efe kurtarsa polis yerine...

ShiLoh
21-06-07, 21:10
inş. gerçekten sevmiyodur artık deniz mine'yi.. gönül hocaya da üzüldüm ya kolay mı şiyarla uğraşmak!

dilara-1905
21-06-07, 21:12
o gönüle laf sokuşturmadan önce kendin baksın şiyar beyyy ay pardonn hıyar beyyyy:img-hyste :happy0064
o efenin dayak yemesi süperd ama yaa çok komikti ay bide parmak kaldırıo hocam ben biliyorum diye yaaaa delüü:img-hyste :img-hyste

asslli
(: (: ehh..bak bu sölediğin kulağa pek hoş geliyo bende aynen antimineciyim ama denize aslının ona aşkını anlatırsa kesinlikle mine hakkında düşüncelerim değişcek bundan hiiiç kuşkum yok (:

bende sizin gibi düşünüyorum ama kuşkuluyum söylemicek gibi geliyor bana çok güzeldi o mektup haydi mine bi cesaret ver o mektubu başka bişi istemiyorum senden

_hnd_

benimde hiç kuşkum yokk:happy0064
ne yaparsa yapsın o hep kötü mine olucakk
bir tek denize sölerse afederim onu:img-wink: :img-wink:

serseri_mayın90
21-06-07, 21:13
cumartesi günü saat 16.50 de tekrar var. tekrar izlemek isteyenlere duyrulur:happy0064

gnt
21-06-07, 21:15
eğer mine hapları içerse ve hastaneye kaldırılırsa denis hemen onun yanına gider ama bi yandan da aslının kaçırıldığını öğrenirse napcak mineyi hastanede bırakıp aslıyı kurtarmaya mı çalışır sizce

dilara-1905
21-06-07, 21:15
aayy aslıyı kaçırmasınlar ama ya bu imkansızz tabii :(:(

bu arada canan da çok komikti valla muratı kalpten götürcek bi gün meğer fal bakıomuş:D:D

gnt
21-06-07, 21:18
aayy aslıyı kaçırmasınlar ama ya bu imkansızz tabii :(:(

bu arada canan da çok komikti valla muratı kalpten götürcek bi gün meğer fal bakıomuş:D:D

valla ya murat kalpten gitcekti yane şoka uğradı zaten sonra fal ollduğunu örendi de rahatladı:img-wink:

naz&naz
21-06-07, 21:18
bence deniz artik mineyi sevmiyor onla cikarsada acimadindan cikar :D:D
bence öyle değil mine senin için döndüm deniz diye söylüyünce yumuşar gibi oldu bide şimdi mine intihar etsin mine tamam artık denizle mine barışır bide bu sefer minenin denize olan bakışıda değişdi artık denizi üzmekte istemiyo ama tabii denizin yüzvermeme ihtimalide var şimdi biz denizin aslıyı farketmesini bekliyoruz baloda farkedebilir diye düşünüyorum yani denizle aslı artık yavaş yavaş sevgili olmaya yaklaşıcak gibi ayy neyse benim kafam karıştı iice ya (: ama inş sizlerin düşündüğü gibidir artık deniz mineyi sevmiyodur.

4ewerbrucas
21-06-07, 21:19
ben hic acimadim :) belki inanirdim ama yine yalan soyledi deniz icin donmus bence o hapida sevgilisi icin icicek deniz icin degil birandami denizi sevmeye basladi :D

ne biliym ya çok iyimser oldum bu hafta mineye karşı:icon_sorr nolucak cnm bende denizi bir anda sec-vmeye başladım ekrana bakmam yeterli oldu:img-hyste ama tabi mine bu belli olmaz sağı solu:img-yes:

derinmavi_642
21-06-07, 21:19
meraba arkadaşlar.bende kavak yellerini beğenerek izliyorum.ilk defa buraya yazıyorum.umarım beni kabul edersiniz.

aslıya çok üzüldüm.tam sapık patrondan kurtuldu diye sevinirken mafya çıktı kızın başına.:icon_cry:

şahsen ben mineye hiç üzülmedim.yaptıkların cezasını çekiyo.sen herkesi kandır sonra hüngür hüngür ağla.aptal sarışın nolcak.

denizde pek saf.troest çocukkendenki arkadaşları kendini uyardı.ama o dinlemedi.tabi çocukta bi suç yokki.mine çok güzel oynuyo.inanmamak elde diil.yani ben arkasından güldüğünü görmesem gerçekte ii bir kızı olduğunu sancam.

efe yine harikaydı.o kapıyı açan görevliye abi sen arada bize gelsene falan demesi süperdi.:img-hyste acıyorum bu çocuğa ya yazık her bölüm dayak yiyo.:img-black

nedim_bahar
21-06-07, 21:20
ben biraz geç kaldım galiba yorumlara
neyse

şimdi şu arabayla otelin önüne gittiklerinde adam arabayı açtığunda orda efe çok komikti ''ya abi sen arada bi bizim eve de gelsene evde hep kapıyı bana açtırıyolar'':img-hyste :img-hyste çok komikti ya orası

aslı ya gelince

ben hala kabullenemiyorum o kadar çabuk affetmesini bunca yaptıklarından sonra insan ha diye affeder mi biraz burnu sürtsün pişman olsun ayaklarına kapansın öyle affetseydin omadı böyle aslı

mine ye gelince

kız iyi biri olma yolunda ilerliyor ama kimse ona yüz vermiyor artık yüzüne bakmıyolar herkes onu dışlamış şuan bi de şu salak koray yok mu mineyle konuşmalarına sinir oldum ayrıca mine gidiyo nasıl kurtulacak acaba???

haaa koray demişken aklıma geldin ben şu hıyar hocayı döverim abi ne bu ya sanki bu koray oğluymuş gibi o kadar iyi davranıyo ki dövesim geliyo onu hani derler ya tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte bu da aynen öyle bişey

bu korayın arkadaşı da çok tatlı biriymiş sevdim onu ama aslı bakmaz ona

dilara-1905
21-06-07, 21:20
denis mineye aşık çok kızgın ama aşık yumuşicak bence ama mine deniz için yapmadıu bence bu olyı yani ilgi çekmek için yapmadı cidden pişmannn ve kötüüüü gözleri neydi öyle yawffff ama deniz aslı ve mine arasında kalırsa aslıy seçer çünkü aslı onun an ii arkii(o öyle bilio):icon_whis vede aslının durumu daha beter kaçırıldı yeri bilinmio ama mine hastaneye kaldırılmış ve iiyileşmiş olcak :img-yes:

ayy şu şiyar uff yine yanlış yazdım :img-hyste hıyar sinir etti yaa o gönüle laf sokmadan önc ekendine baksın yaaaaaa:icon_whis

_hnd_
21-06-07, 21:24
bence öyle değil mine senin için döndüm deniz diye söylüyünce yumuşar gibi oldu bide şimdi mine intihar etsin mine tamam artık denizle mine barışır bide bu sefer minenin denize olan bakışıda değişdi artık denizi üzmekte istemiyo ama tabii denizin yüzvermeme ihtimalide var şimdi biz denizin aslıyı farketmesini bekliyoruz baloda farkedebilir diye düşünüyorum yani denizle aslı artık yavaş yavaş sevgili olmaya yaklaşıcak gibi ayy neyse benim kafam karıştı iice ya (: ama inş sizlerin düşündüğü gibidir artık deniz mineyi sevmiyodur.

bencede canım senin dediğin gibi
deniz hala mineyi seviyoo dediğin gibi minenin senin için dediğinde bakkşları değiştii
ve baloya deniz mineylede katılabilir morali yerine gelsin diyee :icon_whis

ShiLoh
21-06-07, 21:26
bu hıyar cuk oturdu :img-yes: bu arada ya bence deniz affetcek mineyi yani kesin! ama o zaman mezuniyet balosuna kimle gidicek?? şimdi aslıya söz verdi ama bence mineyle gidicek aslı da alple gidicek sonra aslı peri kızları gibi olunca deniz acaip etkilenicek falan... iyi uydurdum! :)

KIRMIZIGÜL
21-06-07, 21:26
ilk defa bugün izledim bakıyım dedim güzel bir dizi gençlik dizisi.bence mineyle deniz değil aslıyla deniz daha çok yakışıyor gibi minenin berlinde sevgiliside varmış sonra sevgilisinin aldattığını öğrenince ağladı kızcağız onada çok üzüldüm.efede çok komik aşık olduğu hocasına yalakalık yapmak için adam tuttu tabi adamlarda bir güzel benzetti efeyi.

güzel bir dizi

gnt
21-06-07, 21:27
evt ya koray sanki oğlu...bide cidden 200 dolar nassıl vercekler ya bunun kıyafeti var...saçı var başı var...bide ayrıyaten 200 dolar...sanki millet para basıyo ya...ne ki bu fiyat gayet uygun diyo bide koray...aslım o parayı nasıl verccek acaba çok merak ediyorum...nese şu mafyanın elinden kurtulsunda sonra bi çaresine bakar...hade denis kurtar aslımızı beyaz atlı prensi olarak kurtar onu...

serseri_mayın90
21-06-07, 21:27
deniz hala mineyi seviyoo dediğin gibi minenin senin için dediğinde bakkşları değiştii
evet morali için katılabilir ama aslıda kaçırılmış olcak yani. onunda morale ihtiyacı var:img-hyste neyse doymasın saflığına gitsin mineyle. aslı nasıl olsa bulur gitcek birini. ya efeyle yada korayın arkıyla gider. :img-hyste yok yok denizle gitmezse kesin efeyle gider:) ama çok üzülür yani denizin onu bırakıp mineyle gitmesine..

naz&naz
21-06-07, 21:28
:( :( ayy yaa ben hiç öyle düşünmemiştim Deniz ve Mine baloya birlikte gidiyolar yook düşünmesi bile kötü yaa Aslı yine hayal kırıklığı yaşıycak bak bu gerçekten çok kötü olur yaa inş.böyle bişey olmazzzzzzzzzz

_hnd_
21-06-07, 21:28
evt ya koray sanki oğlu...bide cidden 200 dolar nassıl vercekler ya bunun kıyafeti var...saçı var başı var...bide ayrıyaten 200 dolar...sanki millet para basıyo ya...ne ki bu fiyat gayet uygun diyo bide koray...aslım o parayı nasıl verccek acaba çok merak ediyorum...nese şu mafyanın elinden kurtulsunda sonra bi çaresine bakar...hade denis kurtar aslımızı beyaz atlı prensi olarak kurtar onu...

bence o 200 dolar işi halolcak
aslının katılabilmesi için bi şekilde hal olucak gibime geliyoo

dilara-1905
21-06-07, 21:29
ya deniz kesin affetcek mineyideee bence ii ark olcaklar daha onlardan sevgili olmazz mine ğişman denizi özlicek fln ama onun ii arki olcak orda asıl çıkan çift aslı ve deniz olcaklar mine deniz efe ve aslı dörtlü olcaklar bu çok belli minenin ii olup aralarına katılcaıda deniz ve aslının çıkcaaağdaa çoık belli benceeee

asslli
21-06-07, 21:30
bu hıyar cuk oturdu :img-yes: bu arada ya bence deniz affetcek mineyi yani kesin! ama o zaman mezuniyet balosuna kimle gidicek?? şimdi aslıya söz verdi ama bence mineyle gidicek aslı da alple gidicek sonra aslı peri kızları gibi olunca deniz acaip etkilenicek falan... iyi uydurdum! :)

eğer deniz mineyi affederse umarım etmez baloya aslıyla gider ama orda mineyle ilgilenir bu arada aslı çok güzel olmuştur denizin kafası karışmıştır tüm bunlar olurken alp de otomatikman aslıyla ilgilenince de deniz çıldırır

ShiLoh
21-06-07, 21:30
aaa evet aslı denizle gitmezse alp yerine efeyle gider mezuniyete ama o zaman deniz kıskanmaz kii alple gitsin!:img-blush

gnt
21-06-07, 21:32
bi kere denis söz verdi her ne olursa olsun aslıyla gitmeli... çünkü aslının kalbini bi daha kırarsa bu sefer aslı onu kolay affetmes... bu arada kırmızıgül aramısa hoş geldin cnm

_hnd_
21-06-07, 21:32
evet morali için katılabilir ama aslıda kaçırılmış olcak yani. onunda morale ihtiyacı var:img-hyste neyse doymasın saflığına gitsin mineyle. aslı nasıl olsa bulur gitcek birini. ya efeyle yada korayın arkıyla gider. :img-hyste yok yok denizle gitmezse kesin efeyle gider:) ama çok üzülür yani denizin onu bırakıp mineyle gitmesine..

evet cnaım efe yada alp olabilir denzii kıskandırmak için
ama çoğunlukla efe olur
gerçekten dneiz mineyle giderse aslı çok kötü olur
ve bence deniz bi süre konuşmazz

asslli
21-06-07, 21:36
ben reytingleri çok merak ediyorumkurtlar vadisininde tekrarı var acaba kaçıncı olacak kavak yelleri ne zaman belli olur?

naz&naz
21-06-07, 21:36
eğer deniz mineyi affederse umarım etmez baloya aslıyla gider ama orda mineyle ilgilenir bu arada aslı çok güzel olmuştur denizin kafası karışmıştır tüm bunlar olurken alp de otomatikman aslıyla ilgilenince de deniz çıldırır
evet bencede deniz mineyle baloya gider ya da baloda mineyle ilgilenirse alp te aslıyla ilgilenir hem denize inat hemde aslı güzel olduğundan süper olur yani aslında birasda deniz kıskansın aslıyı yaniii

naz&naz
21-06-07, 21:40
ben reytingleri çok merak ediyorumkurtlar vadisininde tekrarı var acaba kaçıncı olacak kavak yelleri ne zaman belli olur?
yarın öğlen gibi belli olur heralde bende çok merak ediyorum ama ii reyting alacağımız kesin :)

_hnd_
21-06-07, 21:43
imzaya benide eklerseniz çok seviniirm
reytingler iyi gelir gibime geliyo ama kurtlar vadisinin takrarı var o 2. olursa 1.lik bize geçerr

derinmavi_642
21-06-07, 21:46
evet bencede kavak yelleri birinci olamyı hakediyor.önceden perşembe akşamlarını sıkılarak geçirirdim.ama şimdi kavak yelleri var.kesinlikle perşembe günlerinin birincisi 'KAVAK YELLERİ':happy0064

serseri_mayın90
21-06-07, 21:47
ben kullanırım valla :) bu arada herkese iyi geceler umarım forum hep böyle olur:img-wink: hoşçakalın
iyi geceler. reytingde 2. fln olsakta dizimiz seviliyor biz bunu biliyoruz önemli olanda bu.:) tabi buda reytingleri etkiler:img-pilot

BERNA
Aile imzasi hakkindaki goruslerinizi multimedya klasorunde bunun icin ayrilmis olan baslikta belirtiniz, mesajiniz konu disi icin oldugu icin silinecektir. Ayrica bu kadar hizli ilerleyen bir baslikta istekleriniz gozden kacma ihtimali de cok yuksektir.

Daha onceki uyarimda da yazmistim, mesajilarda renkli yazi sadece vurgu amacli
kullanilmaktadir. Bu konuya dikkat edelim lutfen.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

gnt
aile imzasında bende olursam çok sevinrim acaba fragmanı erkenden verirler mi...yada özeti...en beğendiğim sahnelerden biride denisin efeye aşk konusunda bilgiler vermeseydi ya denissde o sırada dedi sen daha dün şoförlük yapıyodun süperdi ya

nedim_bahar
meraba arkadaşlar.bende kavak yellerini beğenerek izliyorum.ilk defa buraya yazıyorum.umarım beni kabul edersiniz.

aslıya çok üzüldüm.tam sapık patrondan kurtuldu diye sevinirken mafya çıktı kızın başına.:icon_cry:

şahsen ben mineye hiç üzülmedim.yaptıkların cezasını çekiyo.sen herkesi kandır sonra hüngür hüngür ağla.aptal sarışın nolcak.

denizde pek saf.troest çocukkendenki arkadaşları kendini uyardı.ama o dinlemedi.tabi çocukta bi suç yokki.mine çok güzel oynuyo.inanmamak elde diil.yani ben arkasından güldüğünü görmesem gerçekte ii bir kızı olduğunu sancam.

efe yine harikaydı.o kapıyı açan görevliye abi sen arada bize gelsene falan demesi süperdi.:img-hyste acıyorum bu çocuğa ya yazık her bölüm dayak yiyo.:img-black

hoşgelmişsin tabi kabul ederiz seni aramızda görmek çok güzel fandaşım:img-wink:

aslı birinde kurtuluyo başka biri çıkıyo başı beladan kurtulmuyor acaba nasıl kurtulacak o mafyadan ben diyorum kesin metin gelir onu kurtarır

mine de tamam şuana kadar yaptıkları doğru değil ama yani bu kadarını da haketmiyodu

ekin_gulendam
21-06-07, 21:49
yaa yeni geldim malum trafikte ya aslıya çok üzüldüm ya keşke kaçırmasalar inşallah kaçırmazlar ya bide denizin ağlamasına içim gitti yaaaa :(:(:(:(:(:( canım ya elimde olsa gidip adamlara yalvarıcaktım kaçırmayın diye

dilara-1905
21-06-07, 21:49
ya kurtlar vadisinin tekrarı var ab de yine geçeris doktoırlarıda ab de belki 1. olur ama totalde 2 yada 3 olur bence ne dersiniz????

ya süper bölümdü ya bu canan da çok enteresan yaaa cidden muratı kalpten götürcek anahtar olayıda çok komiktiii annesi buraya yüz defa baktım diyoo bide denizeee ay deniz süper yaa:D:D

aslıyı kaçırmasınlar ama kesin kaçırcaklar offff:(:(

dilara-1905
21-06-07, 21:54
sana katılıyorum nedim_bahar bencede bukadarını haketmiyoo mine
bu arada pelin bi röp.üde aslı çok deişik bi karakter eer ben lisede birine aşık olursam direk gider söylerdim süsede önem veririm fln demiş ama böyle bi karakrteri canalndırmak deişik ama güzel demiş
aslıda mine 12 yaşıma kadar bende yurtdışındaydım(ingiltere)mine bana çok zıt ama bazı özelliklerimis benzer demişş
bnen ikisinide çok seviyorum ikisinede bişi olursa üzülürümmmm :(
ama ikisininde başı dertte ya biri hap içti biri kaçırılmak üzere:(:(:(

love_girl
21-06-07, 21:59
bencede kesin kaçırcaklar yoksa adam hayrına mı yapcak hemde mafya babası gibi bişey:img-hyste valla bn o sapık adamdan kamera gibi bi yöntem bekliyodum şaşırttı bni açıkcası:img-polic deniz süperdi ama sanırım mineye döncek çünkü minenin ananesi konuşmaya gitti denizle:img-in_lo aslım bnm ailesinde tek düzgün o ve annesi:icon_sorr efeye ztn laf yok o bi kahraman hemde gözlüklü:img-in_lo gözlükle süper:img-in_lo

lazkizz
21-06-07, 22:00
Of ya o adamin umugunu s!kasim geldi nebicim bakiyordu
Aslima :( Gozleri kor olur ins. tobe tobe.
Adama bitane gecirdi haa kurtuldu aslicim dedim bide
o babasinin belalari cikti tobe tobe. Ne istiyorlar o kizdan
Mineden kurtulduk derken adam cikti :(

ekin_gulendam
21-06-07, 22:01
bencede kesin kaçırcaklar yoksa adam hayrına mı yapcak hemde mafya babası gibi bişey:img-hyste valla bn o sapık adamdan kamera gibi bi yöntem bekliyodum şaşırttı bni açıkcası:img-polic deniz süperdi ama sanırım mineye döncek çünkü minenin ananesi konuşmaya gitti denizle:img-in_lo aslım bnm ailesinde tek düzgün o ve annesi:icon_sorr efeye ztn laf yok o bi kahraman hemde gözlüklü:img-in_lo gözlükle süper:img-in_lo

evet canım bende kamera felan bişey bekliyodum ama hayret ettim ama kendimi acayip kaptırmıştım bi ara reklam arası plazmayı duvardan indirmeye çalışıyordum :)

gnt
21-06-07, 22:05
evet canım bende kamera felan bişey bekliyodum ama hayret ettim ama kendimi acayip kaptırmıştım bi ara reklam arası plazmayı duvardan indirmeye çalışıyordum :)

baya kaptırmıışsın sen ya...keşke kaçırmaslar ama kaçıracakalr kesin olsun...denis onu kurtarmaaya gelir...beyaz atlı prensi nede olsa dimi ama

nedim_bahar
21-06-07, 22:05

ben onu başta gördüğğümde gözüm tutmamıştı aslının resmini gördüğünde anladımartık böyle bişey yapacağını...

ekin_gulendam
21-06-07, 22:06
aslıyı kaçırmasına mı yanımm denizimin iboşumun minenin yanı gidecek olmasına mı yanayım :( off offf neyse ama eni sonu aslıylan çıkıcak dimi arkiler

_Tuba_
21-06-07, 22:10
of ya işler hiç istediğim gibi gitmedi deniz yine mineye kanacak kesin!!!!
deniz aslı ilişkisi bir süreliğine yattı arkadaşlar bence

ekin_gulendam
21-06-07, 22:11
baya kaptırmıışsın sen ya...keşke kaçırmaslar ama kaçıracakalr kesin olsun...denis onu kurtarmaaya gelir...beyaz atlı prensi nede olsa dimi ama

inş canım inş kurtarsın deniz ya amaaaaaaaaa tabi o kadın geldi ya denizin yanına minenin yanına gider deniz :(:(:( ama arkadaşlar bu bölümde aslıyla denizin sarıldığı sahnelere bayıldım

dilara-1905
21-06-07, 22:18
yaa deniizn ağlarken aslının ona sarılması çok güzeldi yaaaa o sahneye bayıldım ama içim bi tuhaf oldu
arkadaşalr ben bi hafta yokum hepinisi çok özlicemmm byee byeee

lazkizz
21-06-07, 22:22
ewt gülendamcımmm gidip engelliyelimmmmmmm o adamı yaa offf kaçırcak aslıyı:(

Ooo canm biz engeleseydik herkezi engelerdik ilk once de su
MINeyi:D hahah :img-hyste
Efe bence guzel bir plan yapacak! ve abisi islemlere basliyacak
kotu adamlari dovecek :P:img-hyste saka bir yana
Asliyerine keske mine yi kacirsalardi yaw cok sevinirdim:D

lazkizz
21-06-07, 22:25
yaa deniizn ağlarken aslının ona sarılması çok güzeldi yaaaa o sahneye bayıldım ama içim bi tuhaf oldu
arkadaşalr ben bi hafta yokum hepinisi çok özlicemmm byee byeee

Evet ya, onlari ogle gormek superdi! Ogh mine de nasil
catladi ama og olsun ona, Deniz sanki biraz yumusadi
gibi geldi bana... Neyse
Tmm cnm Sana Iyi geceler bye bye

arslan_
21-06-07, 22:39
Harika bi bölümdü yine..Bence Aslı'yı bi şekilde kurtarırlar kaçırılmadan.Otel deki Yursever kardeşler lafı çok komikti yaa:happy0064 Bi de Gönül Hoca mutlaka müdahale eder 200 milyonluk mezuniyet gecesine ve eminim yine Şiyar la kapışır önümüzdeki bölüm.Ayrıca ben anlamadım Gönülün geçmişinde ne olduğunu acaba bi öğrencisiyle falan ilişkisimi oldu:sad53:

ekin_gulendam
21-06-07, 22:40
Ooo canm biz engeleseydik herkezi engelerdik ilk once de su
MINeyi:D hahah :img-hyste
Efe bence guzel bir plan yapacak! ve abisi islemlere basliyacak
kotu adamlari dovecek :P:img-hyste saka bir yana
Asliyerine keske mine yi kacirsalardi yaw cok sevinirdim:D

sevinmek kelime ya canım göbek atardım ama bizim deniz varya deniz gider bu seferde acır kurtarmaya çalışırdı yalanmı canımcımlarım?

DAİSY_
21-06-07, 22:41
yaaa inanamıyorum ben bu denize yaaa hala o Mine'ye inanıyor ya hiç birşey demiyorum yani ooofff yaaa...

canım Aslıcımı kaçırdılar zaten :sad53: ben nasıl perşembeyi bekleyeceğim yaaa

AVŞARCI
21-06-07, 22:42
arkadaşlar sonunu tam izlyemedim kısaca anlatırmısınz.o adam sarktı sanırım aslıya sonra şu kaçıracak olan geldi heralde ama o nerden öğrendi ??bi de denizin yanına biri geldi kesin mineye gider deniz falan demişsiniz kim o ?

ekin_gulendam
21-06-07, 22:43
Harika bi bölümdü yine..Bence Aslı'yı bi şekilde kurtarırlar kaçırılmadan.Otel deki Yursever kardeşler lafı çok komikti yaa:happy0064 Bi de Gönül Hoca mutlaka müdahale eder 200 milyonluk mezuniyet gecesine ve eminim yine Şiyar la kapışır önümüzdeki bölüm.Ayrıca ben anlamadım Gönülün geçmişinde ne olduğunu acaba bi öğrencisiyle falan ilişkisimi oldu:sad53:

Canım Şiyar beye laf yok lütfen onuda mineyle elimden gelse parçalıyıcam mkötü kahramanlara benim bi garezim var ki hiiiçç sormayın

lazkizz
21-06-07, 22:46
sevinmek kelime ya canım göbek atardım ama bizim deniz varya deniz gider bu seferde acır kurtarmaya çalışırdı yalanmı canımcımlarım?

haklisin, o deniz zaten sinir etmeye basladi.
Ama birturlu kizamiyorum cnma ben ya!
Efe ama nasil koruyor Asliyi HELAL BE!!
Deniz o laflari soyledikten sonra iste arabada
dedim allah allah deniz kafana minenin bavulumu
dustu yoksa hahahaha :img-hyste :img-hyste
Ama bir bolume kalmaz, kesin olarak deniz
yine mineye donecektir!!

ekin_gulendam
21-06-07, 22:49
haklisin, o deniz zaten sinir etmeye basladi.
Ama birturlu kizamiyorum cnma ben ya!
Efe ama nasil koruyor Asliyi HELAL BE!!
Deniz o laflari soyledikten sonra iste arabada
dedim allah allah deniz kafana minenin bavulumu
dustu yoksa hahahaha :img-hyste :img-hyste
Ama bir bolume kalmaz, kesin olarak deniz
yine mineye donecektir!!

evet canım öyle ama d.c yle aynı giderse aslıyla çıkacak diyorlar ya keşke öyle mbişe olsa

ekin_gulendam
21-06-07, 22:54
yapma arkadaşım yaa... inşallah dönmez Mine'ye... MİNe yine sıralıyor yalanları

aykadaşım ama en çokta neye güldüm biliyrmusunuz bu bölümde minenin denize otelde masada ben senin için gelmiştim deniz demesine yıkıldım gülmekten artık kardım ağrıdı dedim gene yalan makinası başladııııııııı

DAİSY_
21-06-07, 22:59
evet haklısın bende vaaay be dedim... hakkını yememek lazım ama sıkı yalandı. :happy0064

ekin_gulendam
21-06-07, 23:03
arkadaşlar ya sizce d.c yle aynı mı gidecek ya çok merak ediyorum?neyse forumda durdu artık aile sakinleri uyumaya başladı yarın görüşürüz sizleriii çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum ailem benim

_hilal_
21-06-07, 23:07
umarım aslı mutlu olur mayfanın elnden kurtulure bence gelecek bölümde biraz bu olay ve ntihar konusulacak balo ötek bölüm olacak sizce (su an kimse yok artık)

serseri_mayın90
21-06-07, 23:09
umarım aslı mutlu olur mayfanın elnden kurtulure bence gelecek bölümde biraz bu olay ve ntihar konusulacak balo ötek bölüm olacak sizce (su an kimse yok artık)
bencede. yani kaçırılma ve intiharın yanında ezilir o balo.olmaz yani. sonraki bölümde rahat rahat izleriz baloyu:) aslı ne güzel olur kimbilir. inş makyaj fln yapıp süslenerek gider:)deniz görsün artık ya kör olunmaz bu kadar:img-hyste

serseri_mayın90
21-06-07, 23:13
arkadaşlar ya sizce d.c yle aynı mı gidecek ya çok merak ediyorum?neyse forumda durdu artık aile sakinleri uyumaya başladı yarın görüşürüz sizleriii çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum ailem benim
bence aynı gitmez. sonuçta burdan alıncak tepkilerde farklı:img-wink: ama aynı olsun farklı olsun farketmez benim için. zaten izlememiştim d.c yi ondan yorum yapamıcam aynı olsun yada olmasın diye:) bizim 3'lü mutlu olsun yeter bana:) mine de yavaş yavaş akıllanıyor. hadi hayırlısı...
iyi geceler güzel kavak yelleri ailesi:happy0064 .

özgür_keremcem
22-06-07, 06:25
Aslı ya çok üzüldüm ya o para kazanmanın derdinde patronu ne derdinde.ayrıca birinden kurtuldu biri geldi. yeni bölümü çok merak ediyorum.
efe de çok koikti.parayla kendini dövdürdü:D

İLK AŞKIM_MERVE
22-06-07, 06:38
SLM...BEN GELDİM...YAA MUHTEŞEM BİR BÖLLÜMDÜ:happy0064 ...YANE HERŞEY MUKEMMELDİ.:happy0064 ..AMA ÇABUK BİTTİ YAA...mine nasılda aslıyı kıskandı...yhaa daha 1 hafta var offf...:(

ya o aslının patronunu öldüresim geldi yaa allahın sapıuğı...geriiii...pislik....yaa ama kız bir dertten kurtuluo başka bir dert sarılıo yane başına..ama herşeye ragmen süperdi...:img-yes:

duygu.1903
22-06-07, 07:15
ayyy bu dizii ne kıl tiplerle dolu yhaa... Mine,Şiyar(hıyar:img-hyste ) Koray,Çiroz Cengizz :D Aslının ablası da basen beni kıl edio amaa basen de sefiorm :img-yes: Metini de çk sefiorm yha (kampüsistandan beri aslında :img-yes: ) ses tonu falan çok hoşuma gidio :img-yes: :img-in_lo
yhaa Minenin anneannesine çk üsldmm ağladı kadın nası yasıkk bi de kalktıı pastayı çöpe attı içim gitti yhaaa:img-eat: :img-eat: :img-eat:
ben yerdm onuu:img-hyste
haftaya çk heycanlı bi bölüm bizi beklioo:img-yes: :img-yes:

dunya93
22-06-07, 07:31
merhaba arkadaşlar ben aranıza yani katıldım inşllah sizde beni kabul edersiniz....gelelim bölüm yorumlarına..yine harika bir bölümdü bence aslıyla denizin barışmalarına çok sevindim.mine ye de ohh iyi oldu.zavvalı aslı ya para kazanmak için girdi işe patronu başka gözle bakıyodu kıza..zaten patronu liseli olduğunu duyunca nasıl kabul etti hemen.ay bide şu babasının alacaklıları fln çıktı başına çok heyecanlı bi yerinde bitti. diğer bölüm dört gözle bekliyorum...

lazkizz
22-06-07, 07:32
SLM...BEN GELDİM...YAA MUHTEŞEM BİR BÖLLÜMDÜ:happy0064 ...YANE HERŞEY MUKEMMELDİ.:happy0064 ..AMA ÇABUK BİTTİ YAA...mine nasılda aslıyı kıskandı...yhaa daha 1 hafta var offf...:(

ya o aslının patronunu öldüresim geldi yaa allahın sapıuğı...geriiii...pislik....yaa ama kız bir dertten kurtuluo başka bir dert sarılıo yane başına..ama herşeye ragmen süperdi...:img-yes:

Canim benim hosgeldin... :D Evet yine herzaman ki gibi muhtesem bir bolumdu
ama sonu muhtesem olmadi.. :( Aslimi kacircak o pis adamlar yaw :(
Asli bisey alsada kafasina vursa yada cep telefonundan hemen birini arasaydi

DeFnE_92
22-06-07, 08:09
dünkü bölüm süperdi.aslı yağmurdan kaçıyım derken doluya yakalında zavallı kız:( .mineye bakya yalancı deniz için geri dönmüşmüş.efe nası yedi dayağı ama o kadar parasıda boşa gitti.

EmiLy_
22-06-07, 08:32
dünkü bölüm çook güzeldi:happy0064 aslıya çok üzüldüm.kızcağız şok üstüne şok yaşadı:(ama efe ve denizle birlikte üçü çok tatlılardı.hele efenin denizle aslıyı barıştırma çabaları falan çok güzeldi:img-wink: sonunda efenin artist artist yürüyüp dayağı yemeside çok komikti:img-hyste hele o yürüyüşü gözlüklerle filan :img-hyste :img-hysteen bişey sorucam: dc yde pacey mezuniyete alınmıyo gibi bi şey okumuştum nette doğru mu??yani öyle olursa efecikte mezuniyete alınmıcak olabilir:img-help:

İLK AŞKIM_MERVE
22-06-07, 08:39
Canim benim hosgeldin... :D Evet yine herzaman ki gibi muhtesem bir bolumdu
ama sonu muhtesem olmadi.. :( Aslimi kacircak o pis adamlar yaw :(
Asli bisey alsada kafasina vursa yada cep telefonundan hemen birini arasaydi

HAKLISIN CNM YAA...AYY İNŞ..DENİZ FLN ONU KURTARIRLAR...ASLINDA alp'de olur...yaa çok ii bir çocuk korayın yanında olmasına ragmen yanee..

ayrıca ASLIYI GERÇEKTEN SEVİO GALİBA YAA:img-yes: ...yada onla arkdaş olmak istio...bence İLERİKİ BÖLÜMLERDE DENİZLERİN ARASINA GİRİCEK ALPDE...YANEE...benceee...:img-yes: :img-yes:

acemi__cadı
22-06-07, 08:45
Ya ben bu bölümde Aslıya çok üzüldüm arkadaşlar.:icon_cry: Ama Efe çok tatlıydı.Onun esprilerine bayılıyorum.:img-hyste :img-hyste

love_girl
22-06-07, 08:47
aslıyı denizin kurtarması en büyük temennim çünkü mafya babasının aslıyı kaçırcağı kesin aslıyada bir kurtarıcı gerek oda deniz olmalı:good: ama belki deniz mineye sararda ki aslı söz konuu olunca hiç zannetmiyorum ama yinede öle düşünelim o zmn olaya gönüllerin esprili kahramanı efe devreye giriyor:img-hyste gönül hocanın önceki okuldaki olayı neymiş çok merak ettim açıkcası:img-polic efenin abiside abayı yaktı gönül hocaya gizli gizli fotolarını çekiyo:img-cool2

mayıntarlası
22-06-07, 08:51
4.Bölüm bu bölüm genel olarak dostluk adına güzel bir bölüm oldu Aslı Deniz ve Efenin işte aralarındaki aşklardan falan daha önemli ve güzeldi
Deniz sonunda bişeyleri anlayıp arkadaşlarına geri döndü ama sanki Mineyle yine bişeylere başlıyıcak gibi eğer intihar ederse anneanneside geldi konuşmaya aralarında Mine ve Denizin bir aşk başlayabilir
Aslı bu bölümde yine çok tatlı ve sempatikte Denizi affetmesi falan güzeldi sonunda kaçırılıcak galiba
Efe yine beni güldüren tek kişi bu bölümde yine harikaydı o adamlarla kavga sırasında gözlüğü çıkarışı falan karizması süperdi
Mine kız ilk defa bu kadar ağladı gözleri acayip olmuştu hakettide bazı şeyleri ama hala yalan söylüyor ben Deniz için geri geldim diye o yüzden onun gözyaşlarını sahte buluyorum intihar edecek sanırım
Metin-Gönül Metinin Gönülün fotoğrafını çekmesi falan ne bilim Efedede aynı şey oldu pek hoş olmadı bunu Efe görebilir Gönülün yaşadıkları falan bu bölümde kötüydü
Alp bu çocuk bana çok sempatik geldi bu bölümde
diziye doyamadım ama genel olarak güzeldi diğer perşembeye kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum :)

serseri_mayın90
22-06-07, 08:55
alp bu bölümde çoğumuza daha sempatik gelmiş:) ama unutmayalım koray gibi bir kılın arkadaşı. ona uyupta gıcıklıklar çıkarabilir. ama çarptığındaki gülümsemesi ve konuşması benimde hoşuma gitti. bakalım gelcek bölümlerde de böyle iyi mi olcak??...

love_girl
22-06-07, 09:01
benim gördüğüm kadarıyla alp aslıya abayı yamış durumda bi eli ayağına dolanmalar aslıyıyla ilgilenmeler filan:img-pilot ama evt koray denen gıcık şahsiyetin saz arkadaşı o yüzden pek güvenmemek lazım:good: ama eger gerçekten sevicekse ve aslıyı mutlu edicekse o zaman neden olmasın:img-wink: :icon_whis

gnt
22-06-07, 09:08
slm arkadaşlar ben geldim dün akşam çok kalabalıktık bugünün yine dünkü gibi geçmesi dileğiyle...ratinglerimizde inş çok ii gelir...evt alp şiker çocuktu ya...koray olsa dalga geçerdi aa burda çalışıosun die...ama alp dalga geçmedi ve sadece gülümsedi...biras da sakarlık yaptı...aslıyı öle görünce...bi de aslım yazık işe yetişebilmek için okuldan erken çıkmış ya dersleri asmış üfff

YoShYÖzGe
22-06-07, 09:13
Çok güzel bir bölümdü!
Ama Aslı'yı kaçırmasınlar:sad53:
Mine'de çok yalan söyledi Deniz senin için geri döndüm diye:img-wink:

gize<m
22-06-07, 09:14
dünkü bölüm çok güzeldi
ya aslı para kazanmak istiyor ama o patronu ne derdinde
ayrıca yeni bölümü merak ediyorum :img-yes:

serseri_mayın90
22-06-07, 09:14
yazık bu çocuklar sınava gircekler ama son zamanlrda okadar çok şey yaşadılarki sınav fln düşünemiolar. özellikle aslı para kazanma derdiyle dersleri bile ekti.şimdi de mafyalar.. önceden de denizi düşünmekten çalışamıyodu.
deniz mine yüzünden baya boşlamıştı ztn. bi efe öğretmen aşkından çalışıo(dayak yemekten arta kalan zamanlarda):img-hyste

elif219
22-06-07, 09:21
dün yine harika bi bölümdü ayrıca alp vardı....bu çocuğu öncedn farkedememşm ya aslnda tatlı çockta koryla takıla takıla ona benzmş...aslında benzemş görünsede hala ii bi çock bence ve aslıyla arkadş olucklr gibi gelio bana deniz ve efeyle olrmu bilinmz ama aslıyla olck gibi....

ahh o patronu elime bi geçirsm....böle tiplr var ama grçk haytta da ...aslıcm para derdnde millet ne derdnde....

alpe bu bölmdn sonra baya bi ısındm koraya uymazsa daha ii olck ama ii biri olduğnu gösterdi bnce bu bölm...

bekirmelike
22-06-07, 09:22
arkadaşlar bu bölüm çok güzeldi hem de aslının çalıştığı yer pizza pizza izmirde çok bilinen bir yer.babama dayımında ankarada pizza pizza yeri war ama kafenin sahibi aslıya sarkıntılık yaptı ya çok gıcıktı ama bu bölümde aslı-efe-deniz çok iidi hele efe çok komikti:happy0064

picuska
22-06-07, 09:26
[QUOTE=6123m;3800563]arkdaslar farkındamısnz her hafta bırının adına bölum adı verılıyo :)

evet dikkat ettiniz mi diziyi 3. bölümden itibaren Yiğit Güralp yazmaya başladı yani Sınav filminin yazarı bu adam çok başarılı sınav filminde de çok çok iyiydi. ben sürekli takip ediyorum ilk bölümlerde de adı senaryo dr. diye yazıyodu ama demek ki artık tamamen o yazıyo. her bölüme bi isim verme işi de sanırım ona ait çünkü geçen yıl ümit milliyi yazmaya başladığında da her bölüme bir film ismi verip o filmlerle de kafa buluyodu.

yanlış hatırlamıyorsam makinede hiç televizyona çıkmadığı için seyircilierden istek almıştı okan bayülgende yere göğe sığdıramamış o özel kalmak istiyo şimdi onun adı artık merak edilen senaryo yazarı demişti:)

A_S_L_I
22-06-07, 09:29
yawwwwww eyer ben yanlış bilmiyorsam bu dawsons creekin kopyası değilmi..okey çok güzel çok şirin bi dizi ama nedense izlerken olabilecekleri tahmin ediyorum..mesela denizin ailesi boşanacak...deniz mineye dönecek..deniz mineden ayrılacak...çünküm bi süre sonra aslıya ilgi duymaya başlayacak...tam aslının aşkına karşılık verecekken aslıyla efe arasında güzelll ve uzun sürecek bi ilişki başlayacak deniz yıkılacak efeyle arası açılacak...ama sonra uzun zaman sonra aslının deniz aşkı kabaracak...falan filan bu tahminlerin türkiyenin kaldırabileceği ölçüde tuttacağını biliyorum..neden böyle söylüyorum..çünkü orjinali gibi bi senaryoya henüz toplum olarak hazır olmadığımızı düşünüyorum..tek söylüyeceğim işler çokkkk karışacak çokkkkkkkkkk...

gzd_gzd
22-06-07, 09:33
dünkü bölüm çook güzeldi
deniz in sonunda aslı ve efeye(özellikle aslı ya) ne kdr haksızlık ettiğini
anlaması
özellikle havaalanından dönerken içinden düşündükleri
ve kayalıklar da onlara söyledikleri çok güzeldi

mine evden kaçıp almanya ya dönmeye çalışmakla
ve kaçıp planında onu çok seven insanları kullanmakla büyük bir hata yaptığını çok acı bir şekilde anlamış oldu
önce sevgilisinin ihaneti,bu ihaneti arkadaşının da biliyor oluşu
sonra da uçağı kaçırması..oh oldu diyebilirim aslnda
hakediyodu böyle bir dersi
mine nin ananesiyle dedesi ne çok üzüldüm gerçekten
resmen şok oldular mine nin kaçtığını öğrenince
mine heralde intihar etcek
ve bunun üzerine yine deniz le bişiler olcak gibi geliyor
deniz in üzülmesi,havaalanında ağlaması falan çok kötüydü yaa

aslı çok şirin ve çok güzeldi bu bölümde
deniz e kaçamak kaçamak bakışları falan çok şirin oluyor
deniz balo ya onunla gelmek istediğini söyliyince kızarması falan çok şirin olmuştu
keşke iş bulmaya gitmeseydi
en azından ilk görüşmeye yanında efe ve deniz le gitseydi
o adamın tekin olmadığını anlarlardı efeyle deniz
şimdi sapık mağza müdüründen kurtulsa bile
o diğer adam kaçırcak heralde aslı yı
inşallah kurtarırlar onu:icon_sorr

efe her zamanki gibi çook sempatikti
espirileri süperdi:img-hyste kuzuu demesi ayrı bi süper zaten
kadınlar kendilerini koruyan erkeklerden hoşlanır diye
yaptığı plan ters tepti malesef yine dayağı yedi

alp de her ne kdr koray ın arkadaşı olsa da
çok şirin we sempatikti
aslı dan hoşlanıyo gibi geldi bana sanki...

picuska
22-06-07, 09:33
yawwwwww eyer ben yanlış bilmiyorsam bu dawsons creekin kopyası değilmi..okey çok güzel çok şirin bi dizi ama nedense izlerken olabilecekleri tahmin ediyorum..mesela denizin ailesi boşanacak...deniz mineye dönecek..deniz mineden ayrılacak...çünküm bi süre sonra aslıya ilgi duymaya başlayacak...tam aslının aşkına karşılık verecekken aslıyla efe arasında güzelll ve uzun sürecek bi ilişki başlayacak deniz yıkılacak efeyle arası açılacak...ama sonra uzun zaman sonra aslının deniz aşkı kabaracak...falan filan bu tahminlerin türkiyenin kaldırabileceği ölçüde tuttacağını biliyorum..neden böyle söylüyorum..çünkü orjinali gibi bi senaryoya henüz toplum olarak hazır olmadığımızı düşünüyorum..tek söylüyeceğim işler çokkkk karışacak çokkkkkkkkkk...

ya işte evet dawson gibi başladı ama iki haftadır senarist değişince artık dawsonla alakası kalmadı... bence sadece ilk bölümü benziyor

beren_defne
22-06-07, 09:38
Yaa çokk güzell bir bölümdü ama nasıll sarıldılarrr?..
Amaa aslı hanii mine'yi kıskandırmak için mi beni baloya kavalyem olarak davet ettinn dediği deniz de hayır aslı hiç olur mu(attım burasını ama hayır dediğini hatırlıyorum)...
Valla yakınlaşıyorlar mı onu artık bilmiyorum ama artıkk mine hap yutuyorr istemiyorumm saten mineyi bennn...Deniz ile aslı bu bölümde harikaydı..Ama efe dee bu efer espriklerle doluydu ve çok komikti:D...

A_S_L_I
22-06-07, 09:38
ya işte evet dawson gibi başladı ama iki haftadır senarist değişince artık dawsonla alakası kalmadı... bence sadece ilk bölümü benziyor

walla senaristin değiştiğini bilmiyordum ama o tema ve etkiyle başladığı için ne olursa olsun o havadan kurtulacağını sanmıyorum...evet ilk mesajımda dediğim gibi elbette değişiklikler olacak...ha bu benim diziyi sevmediğim yada izlemediğim anlamına gelmiyor çok severek ve kaçırmadan izliyorum ama bu düşüncedende kurtulamıyorum izlerken....:good:

DAİSY_
22-06-07, 09:39
yaaa gerçektan olaylar bu kadar karışacak mı yaaa. :img-help:

hem neden kaldıramasın ki bizim toplum bunu. biz değil miyiz ki (ben değilim tabi...) patronu ile para karşılığı birlikte olmak zorunda kalıp sonra onunla evlenen çalışanın hayatını hiç kaçırmadan izleyen. hatta çok matah birşeymiş gibi bu diziye ödül üstüne ödül dağıtan....

anlattığına göre sadece duygu ve akıl karışıklığı yaşanavak dizimizde. zaten bu da gerçekte de gençlerin yaşadığı şeyler....

_duygucuk_
22-06-07, 09:39
bölüm çok güzledi yine dsotluklar sevgiler işlendi:):)
aslı yı umarım kaçırmazlar deniz de Aslı nın kıymetini anlar şimdi mine nin intihar etmesi belki Deniz le yakınlaşamasına sebep olabilir:)
efe yine çoook komikti..

A_S_L_I
22-06-07, 09:44
ya arkadaşlar yeterrrr Dawson's Creek konusu yüzünden defalarca uyarı aldık arkadaşlarımızı banlandı!!!
kapatın artıkk şu konuyu bu başlıkta sadece Kavak Yelleri konuşulucakkk!!!
Modlara şikayet edicem artık yha!!

bilmiyodum kusura bakma yani düşüncelerimizi söylüyemiyeceksek ayrıca emir verecek şekil yerine güzelce arkadaşlar bu konu yüzünden banlanan arkadaşlarımız oldu kusura bakmayın ama konuşmuyoruz diyebilirdin... neyse evet güzel çok hoş çok tatlı bi dizi..aslıda çok tatlı efenin espiriler şahane deniz acayip yakışıklı..mineye herkes gibi uyuzuz......

merve_polat
22-06-07, 10:07
arkadaşlar o nasıl bir bölüm finaliydi yaa adamın biri(sapık olan patron)aslıya saldırıyo pat adamın kafasına vuruyolar adam yerde kim kurtardı peki kızımızı babasının belalıları "SEN O MEŞHUR HIRSIZ KAMİLİN KIZISIN DEMEK" ay iğrençti yaa

Cey0}
22-06-07, 10:16
Ohh Deniz,Mine'nin gerçek yüzünü gördü.Aferin iyi davrandı.Tama iyi bölümdü.Ben geliyim sonuna.O adamın niyetinin anlamıştım ben.Hatta ben odaya kamera takıcak nette yayıcak sandım.Az kalsın televizyon gidiyordu.Allah'tan yapmadı.Sapık şeyy..Acaba haftaya ne olacak???

merve_polat
22-06-07, 10:20
Ohh Deniz,Mine'nin gerçek yüzünü gördü.Aferin iyi davrandı.Tama iyi bölümdü.Ben geliyim sonuna.O adamın niyetinin anlamıştım ben.Hatta ben odaya kamera takıcak nette yayıcak sandım.Az kalsın televizyon gidiyordu.Allah'tan yapmadı.Sapık şeyy..Acaba haftaya ne olacak???

babasının belalıları aslıyı kaçırıcaklar daha doğrusu kendilerine hayat sıgortası yapıcakalar kaçabilmek için tabi bizimkilerde "denizle EFE" düşücekler aslının peşine canlarım benim...

DeFnE_92
22-06-07, 10:23
ewet bencede hakediyo 1.liği ama bence gene 2. olucaz neyse ama kavak yelleri bizim kalbimizin 1.si

M€LİS
22-06-07, 10:24
cok moralim bozuk.. Finali izleyemedim :icon_sorr ama yorumlarınızı okuyunca az çok anladım, ne adamlar var ya kocaman adam liseli kızlara asılıo sarkıo, görünce ağzının suyu akıo, iğrenç.. :img-help: neyse, güzel bi bölümdü gercekten cok güzeldi, Denizle Aslıya bayıldım, yine eski günlerdeki gibi oldular, belki de daha yakın.. Mineye içim acıdı, kız gerçekten anladı hatasını, herşeyi o gerizekalı Mert için yapmıştı bakın aşk neler yaptırıo insana, tabi aşık diye herkesi satması parmağında oynatması yanlıştı ama anladı hatasını, onun için çok zor.. Annesiyle babasının bi hatası.. Gerçekten yazık kıza, psikolojisi cok bozulmuş.. :img-yes: neyse kendi etti kendi buldu ne diyelim, Aslıya da makyaj yakısıoo :img-wink:

picuska
22-06-07, 10:29
cok moralim bozuk.. Finali izleyemedim :icon_sorr ama yorumlarınızı okuyunca az çok anladım, ne adamlar var ya kocaman adam liseli kızlara asılıo sarkıo, görünce ağzının suyu akıo, iğrenç.. :img-help: neyse, güzel bi bölümdü gercekten cok güzeldi, Denizle Aslıya bayıldım, yine eski günlerdeki gibi oldular, belki de daha yakın.. Mineye içim acıdı, kız gerçekten anladı hatasını, herşeyi o gerizekalı Mert için yapmıştı bakın aşk neler yaptırıo insana, tabi aşık diye herkesi satması parmağında oynatması yanlıştı ama anladı hatasını, onun için çok zor.. Annesiyle babasının bi hatası.. Gerçekten yazık kıza, psikolojisi cok bozulmuş.. :img-yes: neyse kendi etti kendi buldu ne diyelim, Aslıya da makyaj yakısıoo :img-wink:

arkadaşım finalini youtube'da izleyebilirsin... orada çıkmış... 4. bölüm 9. kısım final... bence izle kaçırma gerçekten tam bir heyecan fırtınası...

Cey0}
22-06-07, 10:36
babasının belalıları aslıyı kaçırıcaklar daha doğrusu kendilerine hayat sıgortası yapıcakalar kaçabilmek için tabi bizimkilerde "denizle EFE" düşücekler aslının peşine canlarım benim...
Aferinn..Ya bu Aslı,Deniz,Efe'nin huyları bana ve 2 kuzenime çok benziyo.Ben Aslı gibi çalışkanım,bir kuzenim deniz gibi saftirik,diğer kuzenimde Efe gibi işin gırgırında:D:DBu kada benzerlik olmaz..

M€LİS
22-06-07, 10:38
valla aklıma gelmemişti, saol picuska.. :img-yes: hemen izlicem valla.. doğru sölüosun o final kaçmazz.. :img-yes: GeLecek bölümde baloyu görücez değil mi? bu konu hakkında tüyo sahibi olan war mı?

Cey0}
22-06-07, 10:43
Arkadaşlar jetonum yeni düştü.Ben fazla dikkat etmem de dikkat ettim şu mine hayat bilgisinde ki hazal.Yeni anladım.Jetonum tez düştü..

serseri_mayın90
22-06-07, 10:47
Kavak Yelleri'nin de Taklidi !
Kanal D'nin 2007 yaz sezonu için yayınlamaya başladığı yeni gençlik dizisi Kavak Yelleri Dizisi'nin Dawson's Creek adlı Amerikan gençlik dizisinin taklidi olduğu söylenirken şimdi Kavak Yelleri'nin de Show TV'de Son Tercih adıyla bir taklidi çıkacak.

Kanal D ekranlarının gençleri ekran başına bağlayan gençlik dizisi Kavak Yelleri'nin izleyicilerden bir hayli olumlu tepkiler alması ve izlenme rekorları kırması diğer televizyon kanallarını da harekete geçirdi. Kavak Yelleri Dizisi'nin Dawson's Creek adlı Amerikan gençlik dizisine konusu ve oyuncuları bakımından benzerliği tartışılırken, yakında Kavak Yelleri'nin de Show TV'de üniversite sınavını kazanamayan bir grup gencin yeni kayıt oldukları dershanede başlarından geçen komik olayları, aşkları, dershanedeki hocalarıyla ilişkilerini anlatacak olan Son Tercih Dizisi, adıyla bir benzeri ekranlara yansıyacak. Hangi yapımın daha başarılı olacağını ise bekleyip göreceğiz.

bunu kavak yellerinin fan sitesinde buldum. doğru olup olmadığını bilmiom:)

elif219
22-06-07, 10:51
Kavak Yelleri'nin de Taklidi !
Kanal D'nin 2007 yaz sezonu için yayınlamaya başladığı yeni gençlik dizisi Kavak Yelleri Dizisi'nin Dawson's Creek adlı Amerikan gençlik dizisinin taklidi olduğu söylenirken şimdi Kavak Yelleri'nin de Show TV'de Son Tercih adıyla bir taklidi çıkacak.

Kanal D ekranlarının gençleri ekran başına bağlayan gençlik dizisi Kavak Yelleri'nin izleyicilerden bir hayli olumlu tepkiler alması ve izlenme rekorları kırması diğer televizyon kanallarını da harekete geçirdi. Kavak Yelleri Dizisi'nin Dawson's Creek adlı Amerikan gençlik dizisine konusu ve oyuncuları bakımından benzerliği tartışılırken, yakında Kavak Yelleri'nin de Show TV'de üniversite sınavını kazanamayan bir grup gencin yeni kayıt oldukları dershanede başlarından geçen komik olayları, aşkları, dershanedeki hocalarıyla ilişkilerini anlatacak olan Son Tercih Dizisi, adıyla bir benzeri ekranlara yansıyacak. Hangi yapımın daha başarılı olacağını ise bekleyip göreceğiz.

bunu kavak yellerinin fan sitesinde buldum. doğru olup olmadığını bilmiom:)

yk ya doğru ama taklidi mi emn diilm çünkü orda başka bi konu işleniyo yani bzdeki gibi 4 gencn başndn geçn olylr,hayatları fln diilde orda bi dersane ve ordaki herkesi anlatyo....daha çk çılgın dersanenin kopyası bence....

elif219
22-06-07, 10:54
arkadşlr ab de birinciyiz....:happy0064 :happy0064

HEDEF KİTLE : A/B
21 HAZİRAN 2007 PERŞEMBE

PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 5,20 19,70
2 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,70 26,00
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 4,60 17,80
4 KURTLAR VADISI PUSU (OZEL) [NET] SHOW 4,20 16,90
5 ZAFER YOLU (Y.S) [NET] KAND 3,90 14,80
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,70 16,90
7 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 3,30 11,60
8 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,

TELE - BAROMETRE
PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU (OZEL) [NET] SHOW 4,9 22,3
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 4,8 18,6
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 4,4 16,9
4 SAVULUN BATTAL GAZI GELIYOR (T.S) [NET] STV 3,8 12,9
5 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 3,7 13,0
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,6 22,1
7 ZAFER YOLU (Y.S) [NET] KAND 3,0 12,9
8 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 3,0 11,3
9 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND

gnt
22-06-07, 10:57
oo rating süper ab de birinciyiz gerçi totalde 3. olsak da normal çünkü kurtlar vadisi gibi bi yapımı geçmek zor ee bide doktolar kaç şeydir oynuyo olsun birisinde de birinci olmak çok güsel

ekin_gulendam
22-06-07, 10:59
arkadaşlar ne diyebilirimki en büyük kavak yelleri başka büyük yookkkk değil mi yani bizim taklidimiz olamaz yapsalarda beceremezler

gnt
22-06-07, 11:07
arkadaşlar ne diyebilirimki en büyük kavak yelleri başka büyük yookkkk değil mi yani bizim taklidimiz olamaz yapsalarda beceremezler

evt hem bizim disi tuttu diye aynısı yapsalr belki o tutmıycak sonuçta bizim disimis konusu ve ouyncularıyla bi bütün bunu başarabilcekler mi

beren_defne
22-06-07, 11:07
OLeyyy 1. yizzzz A/B'de de 3. olsakkk bilee 3 cüye giriyoruz barometre dee olsunn çok iyi...Yaa evet aslaa dizimizinn taklidini yapmazlar yapsalar bilee beceremezler yayınlasalar bile özenti larak tanınır ve fazla izleyen olmaz düşüncesindeyimm ama yine de izlerler çünkü kavak yelleri çok güzel bir dizi olduğundan ve de kopyası olacağından izlerler:D;)...

ekin_gulendam
22-06-07, 11:11
evt hem bizim disi tuttu diye aynısı yapsalr belki o tutmıycak sonuçta bizim disimis konusu ve ouyncularıyla bi bütün bunu başarabilcekler mi

tabiki gnt tecim başaramayacaklar :) ne forumda başarabilecekler bizim gibi böyle bir sıkı aile olmayı nede dizide böyle ratingler almayı

serseri_mayın90
22-06-07, 11:20
aman aman bi baktım gelmiş reytingler:) 1.yiz ha süper:happy0064 :cheer: :cheer: :bella :bella :klme :img-hyste
hep böyle 1.cilikler olsun. dizimizin başarılarının devamını diliyorum. tüm yaz sezonu boyunca 1. olur inş:)

serseri_mayın90
22-06-07, 11:28
zaten barometrede de çok büyük bi fark yok:) herzaman bizim kalbimizin 1.si KAVAK YELLERİ:happy0064

Nevzat_Ayşe
22-06-07, 11:29
yaşasın a\b de 1.yiz Allah daha nice 1. likler versin ne olcak acaba aslıma? Yeni bölümü çok merak ediyom inşallah kurtulur balo da da herkesi kendine hayran bırakır fragman ne zaman verilir acaba?

_hnd_
22-06-07, 11:32
reytingler çok güzel yaaa:happy0064 :happy0064
tam beklediğmiz gibii
dün akşamki bölümde bu yakışırtdı zaten
daha nice 1.likleree:happy0064

serseri_mayın90
22-06-07, 11:33
yaşasın a\b de 1.yiz Allah daha nice 1. likler versin ne olcak acaba aslıma? Yeni bölümü çok merak ediyom inşallah kurtulur balo da da herkesi kendine hayran bırakır fragman ne zaman verilir acaba?
Bence fragman en geç pazar verilir:) yrn tekrarı var. belki yrn akşam bile verebilirler:img-yes: inş verirler:img-wink: :img-hyste

dilara61
22-06-07, 11:52
Reytingler süper...
1. ve 3. olmuş...
Harika...
Nice 1.'liklere...

gnt
22-06-07, 11:54
bi kere birinci olduk ya artık devamı gelir...saten her gittikçe bölümlerdeki heyecan artıyo...onla beraberde gittikçe büyüyen bi kitleye sahibis

sarp_manyagi
22-06-07, 11:55
reytingler süper bişiy dicem ya ben başını izleyemedim biri anlatır mı??deniz kayalıklara gitti ondan öncesi yok bende

andromeasiren
22-06-07, 11:57
çok güzel bir bölümdü..
reytinglerde süper:happy0064
böyle devam edelim:good:
bu arada son sahnede aslıya çok yazık oldu..sapıktan kurtuldu,psikopat mafyaya çattı..nolacak bu kızın hali:sad53:

beren_defne
22-06-07, 11:58
Evett yaa 1. oldukkk ve daha dediğinn gibi gerisi gelir çünküü hepp harikalığımızz gittikçee artıyorr inş. hep birinci oluruzz 3 e girmemizz bile çok iyidir...

rihanna
22-06-07, 12:02
reytingler süper bişiy dicem ya ben başını izleyemedim biri anlatır mı??deniz kayalıklara gitti ondan öncesi yok bende
iştem aslıyı aldılar sonram o adamlar takip etti metinleri sonra hava alnına geldiler mine de o sırada gitti işte telefon açtı sevgilisine sonra kız çıktı(kızı gösterdiklerinde kız yataktaydı)işte ben sevgiliyim dedi sonra işte arkadaşını aradı gamzeyi sonra sen biliyodun falan dedi sonra koşa koşa gitti işte kapıdna geöti dediler uçağı kaçırdın ondna sonra işte öle bakakaldı sonra metin anneannesşne aradı söledi işte kadon ağladı sonra aslılar dinizin yanına gitti aslı ya yanına git der gibi işte öle onu gösterdi aslı gitti gönülde gidiyodu efe tuttu kolundan sonra aslı gitti sarıldılar falan deniz ağladı sonra metin aslıyı kaçıracak olan adamların takip ettini anladı adamların yanına gitti kimliklerini aldı sonra denizi eve bıraktılar deniz işte arabanın anktarını koydu anneside zaten arıyodu sonra kendisi girdi işte burda falan dedi sonra aslılar kayalıklardaydı aradı efe denizi bak aslıda gel diyo falan dedi deniz aslıdan çok utanıyodu sonra o zamna gelirim dedi işte öle giderken babasına söledş arabvayı çaldını sonra babasıyla sarıldılar kayalıklara gitti öle işte bu kadar.

rihanna
22-06-07, 12:07
birde kavak yelleirnin klibi dönmeye başladı hele bir gele yapmışar fix tvde gösterdiler sabah üç kere işte komik sahneleri koymuşlar bilmek isterseniz ddiye yazdım.:img-wink:

gnt
22-06-07, 12:10
birde kavak yelleirnin klibi dönmeye başladı hele bir gele yapmışar fix tvde gösterdiler sabah üç kere işte komik sahneleri koymuşlar bilmek isterseniz ddiye yazdım.:img-wink:

süper ya valla kavak yelleri sayesinde pinhani keşfettim harika bi grup youtube var mıdır yoksa da koysalar ya biras bahsetsene klipten disiden hangi sahneler var...

Çılgınn
22-06-07, 12:13
dünkü bölüm süperdi reytinglerde harikaa nice 1.liklerree

ama bn bşi sorcam orayı kaçırdım mı efenin tuttğu adamlar gönül hocaya lafla taciz yaptı mı bn görmedim de fragmanda göstermşlerdii

LiMe
22-06-07, 12:15
arkadaşlar ben de bu diziyi beğenerek izliyorum fakat dünkü bölümü izleyemedim .tekrarı ne zaman oynuyor?

rihanna
22-06-07, 12:16
süper ya valla kavak yelleri sayesinde pinhani keşfettim harika bi grup youtube var mıdır yoksa da koysalar ya biras bahsetsene klipten disiden hangi sahneler var...
işte kamerayla çektikleri bölüm var duvra kavak yellerş yazdıkları bölüm var efenin ağzının açık kaldığı bölüm var aslının hani mine denizin yanına oturdu ya ona öle ters ters bakrken o bölüm var efenin partisinde aslıyla efenin konuşmaları var sonra mineyle denize bakıyorlar ya o bölüm var işte o öpüşme sahnesi var sonra aslı mineyi almaya gittiklerinde taklidini yapıyodu ya orası var bide sinema sahnesi vardı denize atlma sahneleride vardı galiba uyku sersemiyle hatırladıklarım bu kadar ama çok veriyolar böle 1 saat geçince falan.

serseri_mayın90
22-06-07, 12:18
dünkü bölüm süperdi reytinglerde harikaa nice 1.liklerree

ama bn bşi sorcam orayı kaçırdım mı efenin tuttğu adamlar gönül hocaya lafla taciz yaptı mı bn görmedim de fragmanda göstermşlerdii
evet yaptılar:) snra efe çıktı ztn:img-hyste

ezzgiii
22-06-07, 12:18
arkadaşlar ya ebnde seğredemeim bu bölümü hep annemlerin yüzünden çıkmak zorunda kaldık tekrarları oluomu aceba_?

serseri_mayın90
22-06-07, 12:20
arkadaşlar ben de bu diziyi beğenerek izliyorum fakat dünkü bölümü izleyemedim .tekrarı ne zaman oynuyor?
yrn 16.50 de var tekrarı:img-wink::)

gnt
22-06-07, 12:21
işte kamerayla çektikleri bölüm var duvra kavak yellerş yazdıkları bölüm var efenin ağzının açık kaldığı bölüm var aslının hani mine denizin yanına oturdu ya ona öle ters ters bakrken o bölüm var efenin partisinde aslıyla efenin konuşmaları var sonra mineyle denize bakıyorlar ya o bölüm var işte o öpüşme sahnesi var sonra aslı mineyi almaya gittiklerinde taklidini yapıyodu ya orası var bide sinema sahnesi vardı denize atlma sahneleride vardı galiba uyku sersemiyle hatırladıklarım bu kadar ama çok veriyolar böle 1 saat geçince falan.

çok tşk cnm....gusel ve eğlenceli klibe benziyo...bizim görmdiğimiz sahnelerden bişe var mı hiç..yane belki ilerki bölüme bi ipucu olurdu

gs-tugba93
22-06-07, 12:21
dizi dün harikaydi ya süper saten reatinglerde süper
1 ve 3 olmusuz cok sevindim ya

ezzgiii
22-06-07, 12:22
evet yaptılar:) snra efe çıktı ztn:img-hyste

Efe dövüldümü yoksa dövdümü_?:img-hyste

asslli
22-06-07, 12:24
ya çıldırıcam başlarını izleyememiştim sabahtan beri onu izlemeye çalışıyorum kalıyor bilgisayar çatlıcam orta yerimden o mine çok iki yüzlüymüş ya uçağı kaçırdığı için gitmemiş inanamıyorum bu kadarını beklemezdim hiç

andromeasiren
22-06-07, 12:25

ben dizi izlemedn öncede pinhaniyi biliyordum..bu dizi başlamadan reklamlarda duyunca hele bi geli sevinmiştim..grubun tanıtımı açısından iyi olur diye..sonuçta müzikler diziye ayrı bir hava katıyor..sonuçta öyle de olmuş sen pinhaniyi bu diziyle tanımışsın..
bu arada netten bakmadım ama denizin babasıyla deniz gerçekte de baba oğul mu benim bi arkadaş öyle demişti ama heralde doğru diil:img-yes:

rihanna
22-06-07, 12:25
çok tşk cnm....gusel ve eğlenceli klibe benziyo...bizim görmdiğimiz sahnelerden bişe var mı hiç..yane belki ilerki bölüme bi ipucu olurdu
yok canım malesef izlediklerimiz vardı hep ama klipte bile efenin o hallerini gülüyo insan :D

serseri_mayın90
22-06-07, 12:26
evet cnm dayak yedi:img-hyste adama verdi o kadar para ama adam oyun oynadı efeye. efe artislenince gömdü kafayı:img-hyste

gnt
22-06-07, 12:27

valla cnm adamları tuttu ama kandırdılar onu ya dövüldüü...sonra da gönül hocaya hocam ben biliyorum die parmak kaldırıyodu ya çok şkerdi

özgenuroğlu
22-06-07, 12:46
wayyyy Abde 1. yizzz:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 İŞDE KALiTE FARKI:happy0064 :happy0064
İLK AŞKIM_MERVE ellerine sağlık:img-yes: :img-wink:

girl01
22-06-07, 13:07
dün süper bir bölümdü,saten ratinglerde´de 1. olmusuz!:happy0064
deniz mineye tavir yapmasi ve asliyla takilmasi süperdi, cok tatli bir ciftler ya:img-wink:
aslida ne kadar bahtsiz bir kiz. tam adamdan kurtuldu dedi, kacirmak icin o adam geldi. yeni bölümde galiba asli kacirilcak ve deniz-efede onu kurtakmak icin planlar yapicak!

timucinhastasi
22-06-07, 13:08
dünkü bölüm yine muhtesemdiiiii :happy0064 :happy0064 aksam izliyemedim bende uyumadim ve gece tekrarini izledim ... 3 saatlik uykuyla kalktim evden ciktim ... hala uykusuzum ... ama kavak yelleri icin uykusuz kalmaya degdi valla ne yalan söyliyim ... gelelim yorumuma ... mineye hic ama hic üzülmedim ... bence mineye müstehak geri döndükten sonra yasadiklari ... anneannesine cook üzüldüm canim teyzem bunlari haketmemisti ... ben denizi gectim o boyunun ölcüsünü aldi zaten ... ama okadar hazirlik bosa gitti ... bir anda yikildi anneannemiz ... dedemizde öyle tabii ... mineye yaziklar olsun .... evet simdi cok ama cok pisman ... ama affetirmeye calissalarda bu cok zor ... !!! dizinin sonlarina dogru intihara kalkisti ama mine bundan da kurtulmanin bir yolunu bulur nasilsa ... !! belki cesaret bile edemez ... denize hayran kaldim aferim baya direncli cikti ve mineye tekrardan yenilmedi ... zaten bence efeyle ve asliyla arasini düzeltmisken birdaha ayni hatayi yapmamasi gerekir ... !! efe ... efeye söylicek laf bulamiyorumm ... replikleri muhtesemm gül gül karnima agrilar girdi :img-hyste bi insan bukadar tatli bukadar seker bukadar sempatik bukadar espritüel bukadar catlak bukadar asik olamaz yaaa .... ama oluyor iste tek örnek Daghan/Jilet/Efe (M_I_L_I arkadasimin degimiyle) .... esprilerine bittim yaa bittim ... maalesef aklima tutamiyorum ama muhtesemdi cidden ... heleki son yaptigi kahraman olma cabasi muhtesemdiiii ... kazdigi kuyuya kendi düstü akillim benim ... nasil yedi o kafayi ya ... yazik efemee .... yine kahraman olamadi gönülünün gözünde ... metinle gönülde baya bir yakinlastilar ... hadi bakalim hayirlisi ... cünkü ben efeler diyarinda asliyi secenlerdenim ... efem tek kelimeyle muhtesemdii :happy0064 ... Asli ... ahh aslim nazli aslim .... ahh aslim güzel aslim ... ahh aslimm narin aslim ... neler geldi basina cicegimin yaaa ... ohh Efeler yetisti kurtuldu diye sevinirkeeen .. ohh hic yanliz kalmadi derkeen .. önce o igrenc herifin yaninda ise basladi ... nefret ediyorum o patrondan ... ondan kurtuldum diye sevinirkeen o mafia kilikli adam geldi ... napicak aslii yaa ... nasi kurtulcak kimsenin haberide yok .. offf off .. umarim Efe imdadina kosar gönülün gözünde kahraman olamadi ama aslinin kahramani olur ve yakinlasirlar cokmu uctum aceba :icon_whis ya asliya bisey olmasin ya ne oluuur ... off ... 1 hafta nasi gecicek simdi yaa ... bekle bekle gecmez artik ....

Riyankaa
22-06-07, 13:21
valla cnm adamları tuttu ama kandırdılar onu ya dövüldüü...sonra da gönül hocaya hocam ben biliyorum die parmak kaldırıyodu ya çok şkerdi

Evet yha çok şekerdi ama üzüldüm ya adamlar ayıp ettiler az para da wermemişti ama adamlar izbandut gibi :img-blush

Riyankaa
22-06-07, 13:26
Dünkü bölüm çok güzeldi Deniz&Aslı çok şekerlerdi.Mine'ye uyuz oldum yha Deniz biliyorum benden intikam almak için yapıyosun yok senin için döndüm felan ne kadar palavracı bi kız uyuz bi de artık yalan yok diyo ... Hala yalan söylüyo..

Denizle Aslı havaalanında sarılıyolardı o arada Metin abi geldi Efe'de boy ölçüşüyo ya orda bittim kendi Gönül Hocayla boy bakımından uyumlu abisine tip tip bakıyo çok hoştu ya ...

ozgeozdem
22-06-07, 13:30
Çok güzel bir bölümdü gerçekten.Ama Aslı'ya ne olucak çok merak ediyorum.Efe gelip kurtarsa yine..

Efenin de espriler süperdi yine.Abisine dedi ya: (gönül'ün arabası bozulunca) çekici çağırsaydın..; ama sen kendini daha çekici buluyosun di mi:img-hyste

büşra15
22-06-07, 13:32
dünkü bölüm muhteşemdi:happy0064
ya deniz çok tatlıydı nasıl aglıyodu benin tatlım ya
pis mine çocugun hayallerini yıktı arkadaşlarıyla arasını açtı
ama neyseki çok geçmeden deniz hatasını anladı

efe çok tatlıydı ve komik muhteşemdi ya
çocuk parasıyla rezil oldu
yazık ya

asalıya nolcak acaba
ya o dükkan sahibi ne gıcıktı öyle sapık ya aslı nasıl da korkmuştu:sad53:
kesin o mafya aslıyı kaçırır metinde adamları hapse tıkmak için bahane arıyodu artk hafize hanımla karşılaştırmasına gerek yok

aslıyıda efeyle deniz kurtarsınlar ne güzel olur :img-yes:

ya bu hafta nasıl geçecek daha cumadayız
üfffffff bitmez bu hafta
daha 5 gün 27 saat 25 dakika var üffffffffff

acaba aslıyı nasıl kurtaracaklar?
gönülün tatsız sırrı ne?

asslli
22-06-07, 13:39
şimdi izledim başlarını çok sinir oldumo mineye yaa üzülmüştüm bide ben ona dün yeter be yetermiş deniz için dönmüşmüş de deniz onu kıskandırmak için yapıyormuşmuş da kendini beğenmiş şeyonun denizi sevdiği falan yok kaybetmemeye alışmamış hemen denizin ona koşucağını sanıyordu yıkılmış arkadaşları tarafından yalnız bırakılmış (özellikle aslı) bir deniz bulacağını sanıyordu ama yanıldı ohh canıma değsin öyle olmadı işte şimdi intihar etti deniz affetcek kesin onu noluur yapma deniz sen aslıyı bul boşver mineyi noluur eğer denizle mine çıkarsa benim için çekilmez bir dizi olur

havinim_baranım
22-06-07, 13:39
Dün çok matraktı efe gene mezuniyet için otele gittiler ya taksiden inerken otel görevlisi kapıyı açtı ya abi sen bizim eve gel hep evde kapıyı bana açtırıyolar deyince koptum resmen ya,ya bu dizi tam bana göre ya süper birbirlerine olan bağları çok hoşuma gidiyo Aslı&Efe&Deniz sıkı dostlar ne güzel ya:D

iReMJeLiBoN
22-06-07, 13:51
Dünkü bölüm cok güzeldi..

Waay, 1. olmuşuz..

Mezuniyet yaklasıoo.. Sanırım Aslı Denize göre imalı bi sarkı sölicek.. Ay öyle olursa hangi sarkıyı sölicek acaba!!..

Bu bölüm cok güzeldi,
Mineye acıdım ya.. :D

Efenin lafla