Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

özgür_keremcem
24-06-07, 12:22
ewet bende hiç reklamların görmedim.
neyse dün tekrarıını izledim dizimizin sırf aslıyı düünüyorum ya nasıl kurtarılcak falan diye:)
neyse pelin çok şeker bir kız doğla birisi yapmacıık yok:)

İLK AŞKIM_MERVE
24-06-07, 12:31
yaa arksdaşilar..

DENİZ HİÇ REKLAM FİLMİNDE OYNADIMI??????

register00
24-06-07, 12:36
yaa arksdaşilar..

DENİZ HİÇ REKLAM FİLMİNDE OYNADIMI??????

oynamadı galiba ama pars :kiraz operasyonunda oynamıştı

M€LİS
24-06-07, 12:37
Kavak Yellerinin sonunu izleyememiştim dün tekrarını izledim.. hmm, evet.. özetle: berbat bi durum.. tacizden kurtulduğuna sevirken kaçırıldığına üzülücek, ama işin içinde Metin varsa kurtarır Aslıyı, en son kimlikler ondaydı ve salak değil Metin anlıcktır Haydarın parmağının olduğunu, Haydar kaçırmaya pek hevesli değildi, hatta hoşuna gitmedi ama neyse, Efeyle Deniz de Aslıyı bulmak için ellerinden geleni yapıcaklardır.. Bu bölümde Metinin Gönüle biraz darılmasını bekliorum mesela Gönül aradığında (1 seferlik te olsa) açmasın, çünkü Gönül sinirliydi ve Metine önemli bişey olmadıkça bi süre beni aramasanız dedi.. Acaba ondan hoşlanmıo mu, yoksa Şiyara kızdığı için mi? Eğer Şiyara kızdığı içinse Metin biraz alınabilir :img-hyste Ama hoşlanmıosa (ki sanmıorum) yapıcak bşi yok demektir :img-wink:

YoShYÖzGe
24-06-07, 12:43
Birşey soracağım sizce Alpla Aslı yakışır mı?
Bana yakışırlar gibi geldi.
Ama sonuçta Deniz var:icon_whis

ulaş
24-06-07, 12:45
bu arada alp hani ikram mıydı neydi bisküvi reklamında oynayan çocuk deil mi?

register00
24-06-07, 12:45
ya hiçde hatırlamıyorum o reklamı da...diğerleri neydi peki?(bu arada ilk dizi projesi olarak iyi bir başlangıç yapmış:good: )

kavak yellerinin resmi sitesinde yazıyo şu an aklımda sadece 2 tanesi var
1-coca cola reklamı
2-demir döküm reklamı

aslı severlere pelin karahan hakkında kısa bilgi :img-yes: :img-yes:
alıntıdır
FİLMİNDEKİ JOEY'YE ÇOK BENZİYOR BİLHASSA YÜZ SİMASI OLARAK VE GÖZLERİYLE DOWSON'S CREEK FİLMİNDEKİ JOEY KAREKTERİNİ CANLANDIRANIN ASIL İSMİ KATİE HOLMES'DİR.PELİN'İN BABASININ ADI OĞUZ ANNESİNİN ADI SEHER NURAL KOÇYİĞİT VE PELİN ARI KOLEJİNE GİDERKEN HAYRAN OLDUĞU KİŞİ EMEL SAYINDIR.PELİN GERÇEKTEN ÇOK TATLI BİRİ YANINDA SİGARA İÇİLMESİNİ HİÇ SEVMEZ.EN SEVDİĞİ YEMEK MANTI VE YOĞURTLU HAMUR ÇORBASI,EN SEVDİĞİ HAYVAN KÖPEKTİR

esros_16
24-06-07, 12:46
yha yakışırlar neden yakışmasınlar.hatta bence efe&aslıdan daha çok yakışırlar ama............olmaz o iş deniz olsunn...
alınmayın ama efeyle aslı hiç yakışmıyolar.efe böyle çok tatlı,imkansızın peşinde koşarkenn..

register00
24-06-07, 12:49

galiba o alpte tatlı çocuk ama bn deniz-aslı olsun istiyorum elinde sonunda çıkıcakalr denizle ama deniz mineye dönünce insanın sinir katsayı artıyorrr:dito :dito :img-sorry :fighting2 :fighting2

YoShYÖzGe
24-06-07, 12:50
Evet o çocuk ben de hemen fark ettim.
Birşey soracağım şimdi Mine hapları içerse Deniz pişman olup geri dönmesin ben ondan korkuyorum:sad53:

esros_16
24-06-07, 12:54
walla korksak ta artık çok geç çünkü döndü bile...belki ilk başta arkı olarak döndü ama bu işin sonu başka gibi gözüküyoo..ama büyük iht anneannesinin konuşmasından dolayı döner...ooof of aslıya nolcak yaw durup durup onu düşünüyom...

register00
24-06-07, 12:59
Evet o çocuk ben de hemen fark ettim.
Birşey soracağım şimdi Mine hapları içerse Deniz pişman olup geri dönmesin ben ondan korkuyorum:sad53:

malesef öyle oluyor denizle mine tekrar barışıyor ya bn denize inanamıyorum şimdi bunlar barıştıya deniz baloya mineyle gitmek ister ama aslıya teklif etti pişman olcak herhalde demekki aslıyı kullandı bide mineye kızıyodu aslı onları lunaparkta örünce yıkılıyo yaa bide deniz fragmanın sonunda aslı olmadan yiyip içemem gb bişeyler sölüyo sonuna kadar aslı deniz sonuna kadar anti-mineciiii

»» DeeTje ««
24-06-07, 13:11
Arkadaslar internette bir haber okudum.

Haberi basindan cikan haberler bolume ekledim.

EFenin denizin ve aslinin ( gercek isimlerini yazamam simdi) iste onlarin hangi dizilerde ve reklamlarda oynadiklari ve aslinin gercek hayatta nelerden hoslandigini falan yaziyor. isterseniz bir goz atin. Belki bazilariniz okumustur bile.

Kavak Yelleri Oyuncuları

DağhanKülegeç

Film: Her türlü filmi seviyor, özellikle müzikal filmleri

Spor: Basketbol oynamayı seviyor. Evinin önündeki parkta sokak basketbolu oynuyor.
Beslenme Alışkanlığı: Düzensiz besleniyor. Yemek seçmiyor.

Televizyon Alışkanlığı: “Hayatı televizyondan öğrendim” diyor, yabancı sitcom dizilerini ve belgesel kanallarını seyretmeyi seviyor, sıkı bir televizyon izleyicisi

İnternet: İletişim amaçlı kullanıyor

Bilgisayar oyunu: Playstation

Kitap: Kitap okumayı çok seviyor. Bir kitabı bitirmeden ötekini almıyor. En son Andre Bazin’in Orson Welles biyografisini okumuş.

Olmazsa Olmaz: Yok
Dövme: Vücudunda 5 tane dövmesi var

Kariyer: “Lise Defteri” adlı dizi filmde oynadı. Şu anda “Hırsız Polis” adlı dizi filmde oynuyor. İleride televizyon programlarına devam etmeyi ve bir sinema filmi projesinde yer almak istiyor.

Aslı Enver
Kariyeri: Hayat Bilgisi , Molped Reklamı
İbrahim Kendirici
Kariyeri: Sadece Pars Kiraz Operasyonu

Pelin Karahan

Kendisinin çok bakımlı bir genç kız olmasına rağmen canlandırdığı Aslı karakterinin erkek gibi bir kız olduğunu belirten Karahan, “Dizide ergenliği atlatmaya çalışan ve Deniz’e büyük bir aşkla bağlanan Aslı’yı canlandırıyorum. Ben genç kızlık yıllarımda birini beğendiğimde direk söylerdim ama Aslı söyleyemiyor. Aslı gerçekten ilginç bir karakter, onu canlandırmak benim için farklı bir deneyim olacak “ 7 eylul 1984 de Ankara’da doğan Pelin ortaokula kadar İzmir Ödemiş’te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesinde eğitimine devam etti. Eskişehir’de turizm otelcilik okuduktan sonra reklam çekimleriyle kendisini tanıdık. Annesinin giyim tasarım işiyle uğraşmasından olsa gerek iyi giyinirmiş.

Bunun yeri burasi degil ama burayada eleyeyim dedim.

gnt
24-06-07, 13:18
malesef öyle oluyor denizle mine tekrar barışıyor ya bn denize inanamıyorum şimdi bunlar barıştıya deniz baloya mineyle gitmek ister ama aslıya teklif etti pişman olcak herhalde demekki aslıyı kullandı bide mineye kızıyodu aslı onları lunaparkta örünce yıkılıyo yaa bide deniz fragmanın sonunda aslı olmadan yiyip içemem gb bişeyler sölüyo sonuna kadar aslı deniz sonuna kadar anti-mineciiii

evt ya o baloda napcak...eğer öle bişe yaparsa...yine satarsa arkdaşalrını mine için...bence efe-aslı bi daha denisi affetmes...özellikle de aslı

YoShYÖzGe
24-06-07, 13:23
Şimdi Deniz Mineyle gitmek isteyecek ama Aslı'ya bunu nasıl söyleyecek Aslı kullanıldığını düşünüp Deniz'e çok kırılacak:sad53:
Böyle olursa Aslı da Alple gitsin:icon_whis

_hasibe_
24-06-07, 13:30
Bence Deniz'in Mine'yle gitmesi fena olur yaaa...Aslı da kullanıldıını dusunucek bnm kafamda iki secenek war
Ya Aslı en yakın dostu Efe'yle gidicek
Ya da Alp'le...

register00
24-06-07, 13:42
bnce aslı efeyle değil alple gitsin zaten balonun en güzel kızı olcak denizin ağzı açık kalıcak amam alpte o cesareti görmüyorum efe-aslı iki arkadaş giderlerrr

ulaş
24-06-07, 13:49
bnce aslı efeyle değil alple gitsin zaten balonun en güzel kızı olcak denizin ağzı açık kalıcak amam alpte o cesareti görmüyorum efe-aslı iki arkadaş giderlerrr

zaten efeyle giderse deniz kıskanmaz ki ama alple giderse kıskanır işte:img-wink:bencede alple gitmeli:img-yes:

gnt
24-06-07, 13:54
ya şimdi aslı-alple gitse hiç fena olmass.belki denisin gözü açılır...ama aplte de o cesaret yok dorusu.bence sonuç olark bence efe-aslı gidecek ...

aylin_c6
24-06-07, 13:56
bir az önce setteydim.=) okulun kapısında 20 haziran 2007 çarşamba okul balosu kişi başı 200 YTL basvuru C.koray ..... duyurusu wardı ki o günün çekimleri yapıldı büyük bi ihtimalle çünkü çarşamba günü okulun gerçek kep töreni wardı havai fişekler falan atılmstı bnde gidip bakmstm ama içeri girmemiştim keşke girseymişim büyük bi ihtimalle çekimlerde o zmn yapıldı...:)
bugün kü çekimde de sınıfa girmeye çalısıolardı(bz ordayken en az 6 defa denediler):Dsora bz kendi sınıfımıza çıktık arkadasımla.:D daha sonra fotoğraf çekmemiz için bze çok yarıdmcı oldular oyuncularla tanıstık,konustuk hatta pelin karahan ile onlar bakkaldan çıkarkenda karsılastık çok sempatik biri...=) dağhan da koridorda müzik dinleyip dans ediyordu tek basına=) ibrahim çok tatlıydı. aynı şekilde aslı enver de.sınıfa girerken yapılan çekimlerde aslı arkasından korayın arkadası alp giriodu ilk önce mine tabii:P ayrıca koray rolünü oynayan oyuncu gerçekten karizmaydı... uzun boylu,yakısıklı falan..=)

oyuncular ekranda göründüklerinden çok daha güzel ve yakısıklılardı....:)

register00
24-06-07, 14:03
bir az önce setteydim.=) okulun kapısında 20 haziran 2007 çarşamba okul balosu kişi başı 200 YTL basvuru C.koray ..... duyurusu wardı ki o günün çekimleri yapıldı büyük bi ihtimalle çünkü çarşamba günü okulun gerçek kep töreni wardı havai fişekler falan atılmstı bnde gidip bakmstm ama içeri girmemiştim keşke girseymişim büyük bi ihtimalle çekimlerde o zmn yapıldı...:)
bugün kü çekimde de sınıfa girmeye çalısıolardı(bz ordayken en az 6 defa denediler):Dsora bz kendi sınıfımıza çıktık arkadasımla.:D daha sonra fotoğraf çekmemiz için bze çok yarıdmcı oldular oyuncularla tanıstık,konustuk hatta pelin karahan ile onlar bakkaldan çıkarkenda karsılastık çok sempatik biri...=) dağhan da koridorda müzik dinleyip dans ediyordu tek basına=) ibrahim çok tatlıydı. aynı şekilde aslı enver de.sınıfa girerken yapılan çekimlerde aslı arkasından korayın arkadası alp giriodu ilk önce mine tabii:P ayrıca koray rolünü oynayan oyuncu gerçekten karizmaydı... uzun boylu,yakısıklı falan..=)

way inanmıyorm yaa deniz efe ve aslı yı gördüğüne tahmin etmiştim gerçek hayattada tatlı olduklarını peki onlarla konuşabildin mi?????

aylin_c6
24-06-07, 14:12
way inanmıyorm yaa deniz efe ve aslı yı gördüğüne tahmin etmiştim gerçek hayattada tatlı olduklarını peki onlarla konuşabildin mi?????

eft hepsiyle ama en çok pelin karahanla...=) ibrahim kendirci'ye fotoğraf çekilebilrmiyz die sorduğumuzda szn karizmanızı yanında ezilcem falan dedi çok tatlıydı arkadasım resmen bitti:P pelin karahanla fotoğrafımızı çekerken dağhan da arkadan fotoğrafa falan bakıodu.zaten dün akssamda çekimler wardı gitmiştik ama oyuncuları göndermişlerdi bizede yarın sabah 9 da okul formalarnızı giyin çekimlere katılın demişlerdi ama sabah o saatte uyanamadık:D bugünde nie gelmediniz die sordular arkadasımda formam yazlıkta kaldı falan dedi(oysaki formalarımızı hiç beğenmes ondan öle dedi:D) ordaki görevlide olsn burdan veririz dedi=) daha sonra ewe dönerken dediğim gb pelin karahanla karsılastık işte burda mı oturuosnz dedi bzde eft hatta bu okulda okuorz dedik aa ne güsel ewiniz nerde die falan sordu bzde gösterdik çok şekerdi....:D:D:D

gnt
24-06-07, 14:23
ayyy..süper bişe olmalı ya...hepsi ne kdr iyi ilişki kurmuşlar insanlara çok sıcakkanlılar genellikle her sene izmire gideris ama bornava tarafına amcamlar orda aylin_c6 urla ya çok mu uzak bornova ki...gittiğimde görmeyi çok isterim onları

aylin_c6
24-06-07, 14:33
ayyy..süper bişe olmalı ya...hepsi ne kdr iyi ilişki kurmuşlar insanlara çok sıcakkanlılar genellikle her sene izmire gideris ama bornava tarafına amcamlar orda aylin_c6 urla ya çok mu uzak bornova ki...gittiğimde görmeyi çok isterim onları

bornavayla gerçekten çok uzak izmirin bi ucundan dier ucu gb.zaten okul urlada gb gösterilo ama güzelbahçede dizide yürüyerek gidiolar falan ama dizinin çekiliği yerle okul arasında en az 7 km war....:D:D:D

gnt
24-06-07, 14:36
bornavayla gerçekten çok uzak izmirin bi ucundan dier ucu gb.zaten okul urlada gb gösterilo ama güzelbahçede dizide yürüyerek gidiolar falan ama dizinin çekiliği yerle okul arasında en az 7 km war....:D:D:D
hadi ya o kadar usak mı nese bi gidelimde sonuçta arabyla gideris oraya yasın da devam edeceği için sorun yok..7 km vay be gerçekten çekim yaparken çok zorlanıolardır ya...

SarişinBombam
24-06-07, 14:39
sLm arKadaşLar ßnde kavaK yeLLeri fanıyım. Kaçırmadan isLiyorum adım eyLüL. Benide aranısa aLrsanız Sefinirim :img-in_lo :img-wink:

serseri_mayın90
24-06-07, 14:46
sLm arKadaşLar ßnde kavaK yeLLeri fanıyım. Kaçırmadan isLiyorum adım eyLüL. Benide aranısa aLrsanız Sefinirim :img-in_lo :img-wink:
hoşgeldin aramıza:).
bendeo okula gitmeyi düşünüyorum.karşıyakadayım ben ama buluruz bi yolunu gideriz:) ama orda çekimler olcağı için konuşmazlar fln die düşünüyodum ama aylin_c6(adın aylin snrm) söylediğine göre konuşuyorlar. süper yaa. dağhanla iboşu görmüştüm ama pek konuşamadık malesef:(

gnt
24-06-07, 14:49
eylül aramısa hoş geldin cnm ne güsel ailemis git gide büyüyo ya
of ya aylincim hiç ipucu fln alabildin mi ilerki bölümler için yafNude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay.scrNude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay.scr

SarişinBombam
24-06-07, 14:49
hoşgeldin aramıza:).
bendeo okula gitmeyi düşünüyorum.karşıyakadayım ben ama buluruz bi yolunu gideriz:) ama orda çekimler olcağı için konuşmazlar fln die düşünüyodum ama aylin_c6(adın aylin snrm) söylediğine göre konuşuyorlar. süper yaa. dağhanla iboşu görmüştüm ama pek konuşamadık malesef:(

HoşbuLdk cnm tşK. Ayh Dağhanı mı gördün:img-in_lo :img-in_lo ßi ßn göremedm sanırım. ÇoK sefiorm ya. GörmeK biLe yeter konşmayı bıraK :D

Chardonnay
24-06-07, 15:15

aaaa ne güzel:) yaf bir iki şeyi çok merak ediyorum.cevaplarsan çok sevinirim.aslı kısa mı?gerçi kısalık anlayışı değişir ama,ne bilim sence kaçtır boyu??dizide çok kısa gözüküyor.birde mine yi sorucam.oda ekranda kilolu çıkıyor,o nasıl?gerçi okul formasıyla belli olmaz ama yinede sorim dedim:)eylül hoşgeldin:)

SarişinBombam
24-06-07, 15:21
aaaa ne güzel:) yaf bir iki şeyi çok merak ediyorum.cevaplarsan çok sevinirim.aslı kısa mı?gerçi kısalık anlayışı değişir ama,ne bilim sence kaçtır boyu??dizide çok kısa gözüküyor.birde mine yi sorucam.oda ekranda kilolu çıkıyor,o nasıl?gerçi okul formasıyla belli olmaz ama yinede sorim dedim:)eylül hoşgeldin:)

HoşbuLduk cnm tşk. ßni bu Kdr çabuK aranısa aLdınıza sevindm:img-blush :) Evet Mine ßirazcıK KiLoLu gösTeriyor onu bnde MeraK Ettim

klgçaglar
24-06-07, 15:24
slm arkadaşlar ben daha bugün üye oldum ve sırf kavak yelleri için oldum dizi çok gzl tekrarlarını bile hiç bıkmadan defalarca izledim

Chardonnay
24-06-07, 15:27
HoşbuLduk cnm tşk. ßni bu Kdr çabuK aranısa aLdınıza sevindm:img-blush :) Evet Mine ßirazcıK KiLoLu gösTeriyor onu bnde MeraK Ettim

rica ederim cnm ne demek,ne güzel,aile gittikçe genişliyor:)ben ikisinide yani aslı ve mineyi gördüğüm günden beri merak ediyorum:) kgçağlar sende hoşgeldin:)

gnt
24-06-07, 15:31
klgçaglar hoş geldin cnm...
aslında ben hepssini çok mrk ediyorum mesela efe normaldede mi ağzını öle yapıo,mine gerçekte sıcakkanlı birisi mi yoksa çıkarcı birisi mi, denis gerçek hayatında da saf birisi mi yoksa diil mi hepsine bu soruları sormayı çok istiyorum ya valla izmire gidersek ne yapıp edip görmeden gelmiycem

Chardonnay
h.bulduk konuştuğunuz herhangi bi konu warmı

kendime adıma söyleyebilirim ki eylülde bana katılır herhalde,mine nin kilolarını ve aslının boyunu merak ediyoruz:) aylin isimli arkadaştan cevap bekliyoruz:)

aylin_c6

eft yaa aslı biras kısa bnm boyum 1.60 ın üserinde ama yanyana durduğumzda baya kısaydı 1.55 -60 arası bişi ama çok şirin.aslı enverde bzm gb belki biras kısa olblr ama çok kilolu diil kesinlikle dizide daha fazla gösterio hatta resimleri kestim falan ekleyebilrsem eklerim ama o kdr kilolu diil hatta hiç diil çolk güsellerdi...:D

ayrıca aslı enver ile pelin karahan da çok ii anlaşıolar birbirlerine sarılıolardı falan bide anladığıma göre dizide aslıyla alp ii anlaşıcaklar herhalde sınıfa beraber giriolardı peşpeşe falan=)

klgçaglar
24-06-07, 15:34
kendime adıma söyleyebilirim ki eylülde bana katılır herhalde,mine nin kilolarını ve aslının boyunu merak ediyoruz:) aylin isimli arkadaştan cevap bekliyoruz:)

ewt mine son bölümde çok kilolu çıktı hayat bilgisinde böle diil di ama aslının boyu biras kısa heralde hiç görmedim ama tvde öle

SarişinBombam
24-06-07, 15:36
eft yaa aslı biras kısa bnm boyum 1.60 ın üserinde ama yanyana durduğumzda baya kısaydı 1.55 -60 arası bişi ama çok şirin.aslı enverde bzm gb belki biras kısa olblr ama çok kilolu diil kesinlikle dizide daha fazla gösterio hatta resimleri kestim falan ekleyebilrsem eklerim ama o kdr kilolu diil hatta hiç diil çolk güsellerdi...:D

ayrıca aslı enver ile pelin karahan da çok ii anlaşıolar birbirlerine sarılıolardı falan bide anladığıma göre dizide aslıyla alp ii anlaşıcaklar herhalde sınıfa beraber giriolardı peşpeşe falan=)

saoL cnm soruLarı yanıtLadığın için. YararLı oLdu :D ResimLeri ekLeyebiLrsn ekLe çok sefinirz:good: :good:

klgçaglar
24-06-07, 15:36
aslında ben hepssini çok mrk ediyorum mesela efe normaldede mi ağzını öle yapıo,mine gerçekte sıcakkanlı birisi mi yoksa çıkarcı birisi mi, denis gerçek hayatında da saf birisi mi yoksa diil mi hepsine bu soruları sormayı çok istiyorum ya valla izmire gidersek ne yapıp edip görmeden gelmiycemNude Lindsay Lohan saver

yok walla ben denizin nsl biri olduunu çıkaramadım ama çok ii bi oyuncu olduu kesin parstan serserinin teki olarak görmüştük kawak yellerinde ise tam tersi çok spr bi oyuncu bence

Chardonnay
24-06-07, 15:37

aaaaa.o kadar kısa mı??neyse dediğin gibi kısalık onu şirin gösteriyo:) aslı enverin boyuda 1.60 küsürse,hıımm uzun sayılmaz ama dizide uzun duruyo,şanslı kıs:)ekran daha kilolu gösterirmiş ya ondan belki kilolu duruyodur,ama biraz fazlalığı var belli:img-blush .inş. resimleri ekleyebilrsin.ayrıca cevap verdiğin için de saol:)

Chardonnay
24-06-07, 15:47
slm arkadşlar bende aranıza katılabilirmym :D
ya bu dizinn hastasıym çok sefiorm
hangi konuda konuşuyosnz bende girim araya :d

hoşgeldin:)walla aylin arkadaşımız sete gitmiş,merakımızı gidermeye çalışıyoruz:)aylincim,peki çekimlerden dizinin gelicek bölümleri ile alakalı bişiler anladın mı?bölük bölük olur ama ne bilim bi konuşma falan duyabildin mi:)

kış sabahı
24-06-07, 15:48
eeT hoşgeLdn cnm. ßugün herKesn bu aiLeye katıLası deLmiş ne güseL. Ama daha perŞembeye çok var. nasıL bekLicez:sad53: Nude Lindsay Lohan saver

h.bm ewt ya daha çooookk war perşmbeye ....bölüm fragmanı acaba çıktımı ya chokk merk ediorm bu hafta nolcak die...:icon_sorr

gnt
24-06-07, 15:50
h.bm ewt ya daha çooookk war perşmbeye ....bölüm fragmanı acaba çıktımı ya chokk merk ediorm bu hafta nolcak die...:icon_sorr

evt çıktı cnm dün tekrarını verirlerken gösterdiler ben isleyemedim ama yaf

_hasibe_
24-06-07, 15:51
aslında ben hepssini çok mrk ediyorum mesela efe normaldede mi ağzını öle yapıo,mine gerçekte sıcakkanlı birisi mi yoksa çıkarcı birisi mi, denis gerçek hayatında da saf birisi mi yoksa diil mi hepsine bu soruları sormayı çok istiyorum ya valla izmire gidersek ne yapıp edip görmeden gelmiycemNude Lindsay Lohan saver

Cnm bnm arkadasım sete gitmisti bende gidicektim de ayaımdan ameliyatlıyım ewde dinlenmem gerekio :icon_sorr Efe'nin gercekten de agzı öleymis,Mine cok sıcakkanlı,tatlı birisiymis dizideki roluyle,durgunluuyla alakası yokmus...Deniz en basta cekingen dawranıomus sanırsam,Aslı hep olduu gibi cok sekermis...
Bu arada ben hala fragmanı isleyemedim yaaa :img-in_lo

aylin_c6
24-06-07, 15:53
hoşgeldin:)walla aylin arkadaşımız sete gitmiş,merakımızı gidermeye çalışıyoruz:)aylincim,peki çekimlerden dizinin gelicek bölümleri ile alakalı bişiler anladın mı?bölük bölük olur ama ne bilim bi konuşma falan duyabildin mi:)

ya o konuda bişi anlayamadım pek yane zaten bi sahneyi 6 defa çektiler bz yukarı çıktık hala çekiolardı falan ama galiba alp ile aslı ii anlaşıolardı yane beraber giriolardı sanki sınıfa aslı önden o arkadan ama belki dizinin yayınlanan bölümlerinden bu tür sinyaller werdikleri için buna yormus olabilirm....=) mine ve deniz fotosunu ekledim arkadaslar dierleri kestim ama olmamıs bida deniycem:)

serseri_mayın90
24-06-07, 15:54
bende göremedm fragmanı ama önceki sayfalarda arkadaşlar çok güzel anlatmşlar. görmüş kadar oldum:img-hyste heralde yrndan itibaren bolbol fragman werirler. yine 3 frgman olur heralde:happy0064 :img-hyste

_hasibe_
24-06-07, 15:57
bende göremedm fragmanı ama önceki sayfalarda arkadaşlar çok güzel anlatmşlar. görmüş kadar oldum:img-hyste heralde yrndan itibaren bolbol fragman werirler. yine 3 frgman olur heralde:happy0064 :img-hyste

Ewet bence de yrndan itibaren daha fasla göstermeee baslar...Sık sık wersinler yane wala sinir oluorum göremediim zmn :img-hyste

_hasibe_
24-06-07, 16:08
[/B]

artk bıkana kadr gösterrler :img-hyste gerçi ben ne kadr islesemde bıkmamda ......

Aman tek göstersinler de bıktırıp bıktırmayacakları hiiic onmli diil
Biz nasıl olsa bıkmıoruz :img-wink:

gnt
24-06-07, 16:13
Aman tek göstersinler de bıktırıp bıktırmayacakları hiiic onmli diil
Biz nasıl olsa bıkmıoruz :img-wink:

evt ya her reklma grdiğinde göstersinler...hem birinde kaçırdığımız bişeyi diğerinde yakalayabiliyorus

BERNA
24-06-07, 16:18
Degerli uyelerimiz

Iki arkadasinizin mesajlarinin altinda cikan linklere tiklamayiniz. Bu arkadaslarimiz maalesef virus kurbani olduklari icin bu linkler otomatikman cikmaktadir. Siz de tiklayinca ayni virus sizin bilgisayara da bulasabilir.

Iki uyemize de bilgisayarlarini bir virus taramasindan gecirmelerini ve de virusu etkisiz hale getirmeye calismalarini, eger olmuyorsa da maalesef bilgisayarlarina format atmalarini oneriyorum.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

HG_GUMUS
24-06-07, 16:20
arkadaşlar fragman çıktı mı??

»» DeeTje ««
24-06-07, 16:24
aylin_c6 verdigin bilgiler ve fotograflar icin cok cok tesekkurler.
Ne kadar cok sanslisin. Onlari gorup konusabilmissin.
Benim hic sansim yok Hollandada yasiyorum.
Biz gurbettekiler nedir bu cektigimiz cile. :icon_sorr :icon_sorr

Batsin bu dunya bitsin bu gurbetlik.... :img-yes:

Aramiza yeni katilan arkadaslarda hepiniz hosgeldiniz... :happy0064

Su balo meselesine gelirsek Denizin Asliyi birakip Mineyle gidecegini sanmiyorum.
Kizi davet etti simdi sonra daha yeni barismislar yapmaz bunu asliya kesinlikle.
Cok ayip bisey bu ve Deniz boyle biseyi yapacagini sanmiyorum Denize yakismaz boyle bi hareket yaa. Eger boyle bisey yaparsa ne yani senaristler bu denizi bize dusmanmi edecekler. Eger deniz boyle bisey yaparsa herkes ondan nefret eder. Deniz kotu bir karekter degilki iyi bir karekter bizi ondan nefret ettiremezler.

CicimBenim
24-06-07, 16:27
Bence baloda Denizin akli basina gelecek. Dediginiz gibi Asli gordugunde agzi acik kalacak. Er gec Asliya asik olacak. Asli Alp'e sans tanisa, Deniz kiskancindan cildirir.

serseri_mayın90
24-06-07, 16:31
evet deniz iyi biri ama saf.ondan mine onu kandırabilir. aslıda denizi mineyle gitmeye istekli görürse ben efeyle giderim sen mineyle git fln diyebilir. sadece bi fikir..

gnt
24-06-07, 16:39
slm arkadaslar bende kavak yellerini hiç kaçırmadan izliyorum bundan sonra bende burdayım tabi kabul ederseniz:img-wink: :img-wink:

hoş geldin cnm ya bugün valla herkes katılıo süper eğer denis baloya mineyle giderse hayatta aslı onu bi daha affetmesNude Lindsay Lohan saver

fulden
24-06-07, 16:43
hoşbulduk:good:
bence deniz baloya aslıyla gitsin eğer deniz mineyle baloya giderse dediğin gibi aslı affetmez onu iyide yapar yani mieneye gıcık oluyorum zaten ama denizle mine barışıyo snaıırm bu bölümde

Gizem~AsiYıllar
24-06-07, 16:43
arkadaşlar fragman çıktı mı??

ben daha dün (cumartesi) gördüm fragmanı tam hatırlamıyorum ama anlatıyım.aslı kaçırılıyo.kaçıran kişinin kafasına filan vuruyo.(kaçırıldıktan sonra) adam kıza diyo ki sana göstercem ben filan diyo.adam onu pencerenin yanına mı ne götürüyo.(gibi bir yere götürüyo.)
kız ordan denizle minenin eğlendiklerini görüyo lunaparkta.aslı bunu görünce çok üzülüyo.

efenin yüzü kanıyo.öğretmeni onu evine götürüyo yarasını sarıyo gönül.orda efe üstüne bornoz gibi birşey giyiyo.kapı çalınıyo şiyar çıkıyo müdür.(kapıyı efe açıyo) müdür görünce çıldırıyo.
bu kadar hatırlayabildim:img-yes:

register00
24-06-07, 16:47
ben daha dün (cumartesi) gördüm fragmanı tam hatırlamıyorum ama anlatıyım.aslı kaçırılıyo.kaçıran kişinin kafasına filan vuruyo.(kaçırıldıktan sonra) adam kıza diyo ki sana göstercem ben filan diyo.adam onu pencerenin yanına mı ne götürüyo.(gibi bir yere götürüyo.)
kız ordan denizle minenin eğlendiklerini görüyo lunaparkta.aslı bunu görünce çok üzülüyo.

efenin yüzü kanıyo.öğretmeni onu evine götürüyo yarasını sarıyo gönül.orda efe üstüne bornoz gibi birşey giyiyo.kapı çalınıyo şiyar çıkıyo müdür.(kapıyı efe açıyo) müdür görünce çıldırıyo.

geçen hafta bugün tam 3 tane fragman çıkmıştı daha bir tane çıktı sanırsam ama bn o bornozlu kısmı görmemiştim iyi olmuş yazdığın aslıcım ya cnm bnm onun için çok üzülüyorum :icon_sorr :icon_sorr

_hasibe_
24-06-07, 16:53

Yaaa Siyarın Efeyi bornozla gormesi hic ii olmamıs cunku zannedrsem Gönül'ün daha onceden öğretmen-öğrenci iliskisi olmus o yusden ceza almıs gectiimiz bölümde Siyar-Gönül tartısırken bunu dusunmustum ben...
Gönül sucsuz yere yargılanırsa fena olck gercektennn :icon_sorr

register00
24-06-07, 16:57
Yaaa Siyarın Efeyi bornozla gormesi hic ii olmamıs cunku zannedrsem Gönül'ün daha onceden öğretmen-öğrenci iliskisi olmus o yusden ceza almıs gectiimiz bölümde Siyar-Gönül tartısırken bunu dusunmustum ben...

evet ya bnde duyunca çok şaşırdım gönül hoca nasıl böle bişi yaparda sonuçta lisede öğretmenlik yapıyo ve biraz mesafeli olması lazım bnce gönül böle bişi yapmamıştır iftira atmışlardır yada yanlış anlaşılmadır gönül hocayıda anlamam ne götütrsün efeyi evine küçük yer gene dedikodu çıkarırlar biraz ders alması lazımm :img-cool2 bide efe neden bornoz giysinki üstü başı kan olmuştur çıkarmıştır üstündekileri gönülde bornoz vermiştir giysin o aradada şıyar gelmiştir yanlış anlamıştır

girl01
24-06-07, 16:58

evet gönül önceden öğretmen-öğrenci iliskisi yüzünden ceza aldini söylemisdi siyar. bu defada efeyi evinde görürse cok kötü olur. umarim gönül okuldan uzaklasdirilmaz.

elif219
24-06-07, 16:58
valla bnce aslıyla alp ii arkdş olucklr gibime gelio....çnkü ztn alp koray gibi bi çocuk diilki bunuda gördk ztn sn bölümde aksine çok da şeker bi çouck aslıya dn da azıck hoşlnıo galiba....kimblir ilerde bir alp-aslı çiftide göreblrz....aslı ztn ya efeyle olsn ya alple ikisde çk tatlı....

Gizem~AsiYıllar
24-06-07, 17:01
valla bnce aslıyla alp ii arkdş olucklr gibime gelio....çnkü ztn alp koray gibi bi çocuk diilki bunuda gördk ztn sn bölümde aksine çok da şeker bi çouck aslıya dn da azıck hoşlnıo galiba....kimblir ilerde bir alp-aslı çiftide göreblrz....aslı ztn ya efeyle olsn ya alple ikisde çk tatlı....

alp dedin de AKLIMA GELDİ FRAGMANDA BİR DEkoray aslıyla alakalı birşey söylüyo alp diyo ki bir daha o kız hakkında böyle konuşursan seninle arkadaşlığımızı bitiririm diyo

Gizem~AsiYıllar
24-06-07, 17:04

Gönül hoca şiyara önceki ceza almasının yanlış anlaşılma olduğunu söylüyodu geçen bölümde bu olay onun başını yakcak gerçekten

girl01
24-06-07, 17:04

bencede alp cok seker bir cocuk. hem asliyi makyajli görmeden öncede alsidan hoslaniyordu galiba. cünkü demisdiya alp bak asli hep yanliz, denizde onla takilmiyor artik. korayda sana ayarlayalimmi asliyi diye somursdu ve alpde sanki biraz utanmis gibi yok diye gülmüsdü. bence cok tatli bir cift olurlar,ama efe-aslida tatli olur:img-wink:

elif219
24-06-07, 17:05
alp dedin de aklıma geldifragmanda bir dekoray aslıyla alakalı birşey söylüyo alp diyo ki bir daha o kız hakkında böyle konuşursan seninle arkadaşlığımızı bitiririm diyo

ya işte bn diorm bu çocuk çk tatlı ve ii die.....ztn aslıya karşı bişilr hissettiği açk ve onlr aslıyla çk ii arkdşlr olucklr buna da eminm artk...efe ve denizi bilemem ama aslıyla oluck kesn.....

_hasibe_
24-06-07, 17:10

ewet bana da öle gelio zaten pizzacıda da bu belliydi belkide ileriki bölümlerde ask ucgeni olabilir...ama ucgendeki ucuncu kim :img-in_lo :img-hyste

serseri_mayın90
24-06-07, 17:12
ztn bu alp boşuna çıkmamıştır.bişiler olcak gibi gelio banada.aslı mutlu olsunda. alp tatlı çocuk sonunda.aslı&efe demeye devam ediyorum ama onların bu sıkı dostluklarını görünce bu dostluk bozulmasın da diyorum. biraz kafam karışık bu konuda ... aslı&efe aslı&alp :img-in_lo

gnt
24-06-07, 17:16
ya aslı-denis olmasından yanayım ama aslım üsülmesinde kimle olursa olsun alple mutlu oluyosa onla olsun yinede her zaman aslı&denisNude Lindsay Lohan saver

register00
24-06-07, 17:22
ya aslı-denis olmasından yanayım ama aslım üsülmesinde kimle olursa olsun alple mutlu oluyosa onla olsun yinede her zaman aslı&denisNude Lindsay Lohan saver

aynen katılıyorum sana bnde aslı-denizciyim aynı zamanda anti-mineci :D:D:D aslım üzülmesin başka bişey istemiyorum ya düşünsenize aşık olduğunuz çocuk size başka birini sevdiğini sölüyo tam ayrıldı bunlar derken tekrar beraber görüyo çooookkkk kötü bişey ya aslı için çok üzülüyorumm

fulden
24-06-07, 17:26
bence aslı ya denizle yada alp le olsun
anti--mine

merve_polat
24-06-07, 17:47
bn fragmanı izlemek istiyorum ama bulamıyorum eğer bilen biri varsa ö.m atabilir mi?

canım youtubeden izleyebilirsin orda var.ama pek tavsiye etmem ben izledin çok moral mozuyo çünkü fragman çok iç karartıcı:icon_sorr

serseri_mayın90
24-06-07, 17:52
canım youtubeden izleyebilirsin orda var.ama pek tavsiye etmem ben izledin çok moral mozuyo çünkü fragman çok iç karartıcı:icon_sorr
izledm şimdi. gerçekten yazık aslıma ya:( efe yine çok tatlı..

merve_polat
24-06-07, 17:55
izledm şimdi. gerçekten yazık aslıma ya:( efe yine çok tatlı..

onun her zamanki tatlılığı ama denize uyuz olmamak elde diğil zavallı aslı o durumda denizle mineyi öyle görünce yıkılmıştır kız...:sad53:

_hasibe_
24-06-07, 18:04
ztn bu alp boşuna çıkmamıştır.bişiler olcak gibi gelio banada.aslı mutlu olsunda. alp tatlı çocuk sonunda.aslı&efe demeye devam ediyorum ama onların bu sıkı dostluklarını görünce bu dostluk bozulmasın da diyorum. biraz kafam karışık bu konuda ... aslı&efe aslı&alp :img-in_lo

Yaaa bn Efe-Aslı birlikteliinden yanayım ama eger birlikte olursa bu güsel dostluk bozulur yani ztn Deniz Mine'yle beraber olunca Efe we aslının Deniz'le bagları kopmus olur bir de ustune Aslı-Efe birlikte olursa aralarında anlasmzlık fln iice koparlar birbirlerinden...Cok karısık knustum yine...:img-hyste :img-hyste
ama bence simdilik ufukta Aslı-Alp birliktelii war gibi :img-in_lo

askim_17
24-06-07, 18:04
Of yha fragmanda gene beraberdi Mine yle Deniz hemde Aslı nın kaçırıldığı yerde...Ne kadar kötü bi durum Aslı için :(... Cnm benim yha biraz olsa düzelmişti...
Bu okul müdürü ne kadar kötü biri yha yazık Gönülü okuldan atar bu görüntüden sonra kesin...

duygu.1903
24-06-07, 18:05
yhaa şuu Alp'in gerçek adı neeeeeee :D
merak ettim araştırıcam şu çocuu :D

»» DeeTje ««
24-06-07, 19:34
evet deniz iyi biri ama saf.ondan mine onu kandırabilir. aslıda denizi mineyle gitmeye istekli görürse ben efeyle giderim sen mineyle git fln diyebilir. sadece bi fikir..

Evet yaa Denizin mineyle barisitigni ve mineyle cok mutlu oldugunu goren asli denizle baloya gitmekten vaz gecer ve asli denize onunla gitmek istemedigini falan soyler. Bunu ogrenen Efe hem kavalyesi olmadigindan hemde alsiyi yanliz birakmak istemediginden Asliya teklif eder yada Alp asliya teklif eder.
Cok iyi dusunmussun arkadasim.:img-wink:

Ben asli ile Efe baloya gitsinler diyorum. :img-in_lo

PETEĞİM
24-06-07, 19:35
süper ötesi bi dizi ..bayılıorum ya :):) özllkle efe çok tatlı :) Aslı da çok güsel:)

alyssa_
24-06-07, 19:42
biraz önce izledim.denize çok gıcık oldum.
efeye çok güldüm.
aslıya çok üzüldüm..:icon_sorr inşallah kurtulur aslım..

_Tuba_
24-06-07, 20:02
cnm aynı düşünüyoruz:) bende aslı ile efe gitsin istiyorum:img-yes:

evet zaten durum bunu gösteriyor baloya ikisi giderler
balo bu bölüm mü bilen var mı arkadaşlar

kilibik
24-06-07, 20:11
ya ben pek alışamadım diziye, çok amerikan geldi bana, birde :img-pilot ama diziyi beğenenlere de saygı duyuyorum

serseri_mayın90
24-06-07, 20:35
evet zaten durum bunu gösteriyor baloya ikisi giderler
balo bu bölüm mü bilen var mı arkadaşlar
cnm heralde bu bölüm olmaz. fragmanda göstermediler. ama aslıyı kurtarırlarsa hemen belki olur:)özet bi gelse..özette yazar belki...

İLK AŞKIM_MERVE
24-06-07, 21:03
ya arkadaşlar...özet yada fragman gelmedimi yaaa....:img-yes:

derinmavi_642
24-06-07, 21:05
ya arkadaşlar...özet yada fragman gelmedimi yaaa....:img-yes:

fragman geldi de özeti hala bekliyoruz cnm

İLK AŞKIM_MERVE
24-06-07, 21:20
YA ARKDAŞLAR..

ALP'İN FRAGMANDAKİ KORAYA KARŞI KONUŞMASI VAR ...SÜPERDİ...

ALP: ''bir daha o kız hakkında bir tek kötü söz daha söyledigini duyarsam...beni kaybedersin işte o kadar''...

allahım ALP'İME BAK BEE...ASLI İÇİN NELERDE DEDİ...KORAYADA ÖLE DİNLİODU İŞTE...MAL NOILCUAKK...

ALPP SÜPERSİNN....:happy0064

duygu.1903
24-06-07, 21:23
YA ARKDAŞLAR..

ALP: ''bir daha o kız hakkında bir tek kötü söz daha söyledigini duyarsam...beni kaybedersin işte o kadar''...

allahım ALP'İME BAK BEE...ASLI İÇİN NELERDE DEDİ...KORAYADA ÖLE DİNLİODU İŞTE...MAL NOILCUAKK...

efttt izledm cnm bndee Alp helal koçumm Aslıı nası ağlıoduu Mine yle Denizi öle görünce pencerede ayy içimden bişyler koptu sankii... çok kötüydüü :sad53: :sad53:

gnt
24-06-07, 21:27
efttt izledm cnm bndee Alp helal koçumm Aslıı nası ağlıoduu Mine yle Denizi öle görünce pencerede ayy içimden bişyler koptu sankii... çok kötüydüü :sad53: :sad53:

evt ya asla onun yerinde olmak istemesdim zaten kaçırıldığın için mutsuzsun bide üstüne onlar öle mutlu mutlu görüyosun yaf berbat bi durum

ela_86
24-06-07, 21:41
fragmani gordum, artik ne diyebilirim ki denize. ya yine mineyle oldu,:mad72: off be. bence artik akillanmiyacak. Arkadasi kayip onun yaptiklarina bak. Artik deniz cok hata yapti, yani yine mineye vardi. Yani ben cok istiyordum deniz ve asli olmasini ama artik deniz asliyi hakketmiyor. Yani bence deniz asliyi farketmiyecek ve farkettigi zaman asli coktan baska biriyle olucak, mesela alple veya daha da guzeli efeyle. Bence simdilik onlardan birisi daha cok hakkediyor asliyi. Neyse tam yorum yapmak icin persembeyi beklemek lazim.

ünall
24-06-07, 21:45
selam arkadslar fragman ne zaman geldi ya ben rastlamadım halen aslı nasıl kurtulmus pkei onalrın elinden yaa deniz yine mineyemi donmus o akıllanmıycak galiba gıtsın sonra cok kosucak aslının peşinden

_hasibe_
24-06-07, 21:50
YA ARKDAŞLAR..

Yaaa ins Alp te Koray gibi birisi cıkmaz Aslı'yla kim beraber olckk bitürlü karar weremedim ne zor seymis yawfff :img-in_lo Herkes Aslı'ya asık olck heralde,ama aslı kimi secicek :img-hyste :img-hyste :img-pilot

serseri_mayın90
24-06-07, 21:57
selam arkadslar fragman ne zaman geldi ya ben rastlamadım halen aslı nasıl kurtulmus pkei onalrın elinden yaa deniz yine mineyemi donmus o akıllanmıycak galiba gıtsın sonra cok kosucak aslının peşinden
cnm fragman o malum sitede var. ordan izleyebilirsin. resimleride bölüm resimleri kısmında var:img-wink:
aslı daha kurtulmadı. deniz mineyle mafyanın aslıyı tuttuğu lunaparka gidiyorlar..

ünall
24-06-07, 21:59
cnm fragman o malum sitede var. ordan izleyebilirsin. resimleride bölüm resimleri kısmında var:img-wink:
aslı daha kurtulmadı. deniz mineyle mafyanın aslıyı tuttuğu lunaparka gidiyorlar..

cok sagol yaaaa o zaman aslı icin cok kötü durum ya kacırıldıgınamı ynasın mineyle denizin barısmasınamı hemen bakıcam fragmana emnım yıne cok güzel bir bölüm olucakk

ekin_gulendam
24-06-07, 22:16
ben geldim arkadaşlar yoktum hemen ilerlemiş formumuz ya şu balo meselesinde aklım kaldı deniz ya aslıyla gitmesse valla aslı yıkılır bidaha da denizle konuşmaz heralde

_hasibe_
24-06-07, 22:31
ben geldim arkadaşlar yoktum hemen ilerlemiş formumuz ya şu balo meselesinde aklım kaldı deniz ya aslıyla gitmesse valla aslı yıkılır bidaha da denizle konuşmaz heralde

Deniz Aslıyla gitmesse gercekten kötü olucak cunku Aslı daha once Deniz'e sormustu "Bnnmle kıskandırmak icinmi gdiosun"die...Simdi Aslı onu kullandıını dusunurr :img-in_lo
Bu arada arkadaslar Efe'mizin aile imzasına isim eklemem icin yrn son gun yazdırmk isteyen bana özel mesaj atsın...
Daha sonra da Kawak Yelleri ailesi imzası yapsak tam super olur :good: :img-hyste

ela_86
24-06-07, 22:40

ya bencede cok kotu olur deniz asliyla gitmezse, valla deniz gittikce gozumden dusmeye basliyor.

duygu.1903
25-06-07, 07:14

muhtemelen de gitmicek cnm:icon_sorr Deniz maksadını aştı Aslı'yı çok yaraladı... Aslı fragmanda onları gördüğündeki ağlayışıı çok kötüydü..
Hep Deniz Aslı'cı olan ben artık imkansızmış gibi görüorm D&A'yı.. Denizin aklı başka yerde malesef :icon_sorr :icon_sorr
Aslı&Alp'çi oldum..Aslı&Efe olmasın dostlukları deniz sayesinde yeternce zedelendi..:img-cool2
Ama Aslı baloya kesinnnn Efe'yle gdicek :img-yes:
Bu arada fragmanda gördünüz mü bizimm kuzukafa Efee abisine "gönülden uzak dur zaten o da seni istemio" dioo :icon_sorr yazık yhaa Metin'le Gönül çok yakışıolarr delü çocukk abisini üzüo yha:icon_sorr
kısacası bnm dizideki fawori çiftlerim;
Aslı&Alp , Metin&Gönül.. Bunların aralarnda bişy olsa ve ayrılmasalar.. en iisii :img-yes: :img-yes: :img-yes:

klgçaglar
25-06-07, 07:24
ewt aslı-alp,metin-gönül ve belki kızanlar olur ama deniz-mine çünkü 4.bölümde mine nsl bi hata yaptıını anladı we ilerki bölümlerde de denizle oynamaz gibime gelio

DeFnE_92
25-06-07, 07:27
baloya aslıyla gitmezse büyük kütlük yapmış olur.hiç mi düşünemiyo kızın ne kadar bozulacağını.acaba kiinle gidicek:bilmim :bilmim

klgçaglar
25-06-07, 07:30
baloya aslıyla gitmezse büyük kütlük yapmış olur.hiç mi düşünemiyo kızın ne kadar bozulacağını.acaba kiinle gidicek:bilmim :bilmim

kimle olcak mineyle aslında ben deniz ile mineyi istiom ama aslıyı çok sefiom ok üzülüom onun için ama bence lunapark sahnesi hiç olmamalıydı garibim yeterince üzgün bide bu olunca bitmiştir kız

DeFnE_92
25-06-07, 08:37
deniz le gitmesin efe ile gitsin tmm aslı çok üzülücek ama denizin mineyle gidiceğini duyunca efe yanlız kalmasın hem bence deniz aslı ile gitmeyi hak etmiyo

serseri_mayın90
25-06-07, 09:14
deniz le gitmesin efe ile gitsin tmm aslı çok üzülücek ama denizin mineyle gidiceğini duyunca efe yanlız kalmasın hem bence deniz aslı ile gitmeyi hak etmiyo
evet aslı efeyle gitsin:) ama ben denizin pişman olmasını istiyorum. efeden kıskancağını sanmam. ama çok güzel giyipip makyaj fln yapıp alple giderse denizi ağzı bi karış açık kalır:img-hyste

beren_defne
25-06-07, 09:17
Arkadaşlarr benceee harikaa makyaj yapsınn bölee çok daha güzel olsun pelininmm saten güzel de ama yinedee makyaj yapsın alp le gitsin kıskanırr valla ve de serseri_mayın90 ın dediği gibi ağızı açık kalsın;)...

andromeasiren
25-06-07, 09:27
ya burda herkes aslı alpçi olmuş yaa:icon_whis
bence hiçte tatlı bir çocuk değil..komik veya şeker de değil..
aslının denizi kıskandırması için bir araç olabilir ama..başka bişe diil
bu arada aslı kurtulduktan sonra o sapık sübyancı kafeciyide söyler efeye bence..hatta efe adama bişe yapabilir..denizle aslı artık olmaz zaten(fragmandan sonra)
efeyle aslıcı olmamama ragmen artık aslının efeyle olmasını istiyorum..baloyada onla gitsin:img-yes:

serseri_mayın90
25-06-07, 09:36
evet efe kafeciyi bi güzel dövsün yaa.:happy0064 aslının baloya efeyle gitme ihtimali daha yüksek.hemen alple gitmez yani.(bi bakışmadan sonra:))hem efeninde gitceği kimse yoktu şimdilik.

serseri_mayın90
25-06-07, 09:40
arkadaşlar bugün 17.00 da kavak yellerinin tekrarı var. kanal d de:)
ne kadar tutuldu yaa:) bi dizinin aynı bölümü 3 kere gösterilip 3 fragman çıkarımı:happy0064 :img-hyste

İLK AŞKIM_MERVE
25-06-07, 10:04
ya arkdaşlar...MİNEYİ BİRAS SEVMEYE BAŞLADIM YAA...yane düzelltti kendini bizimkilerin degerini anladı..

YANE HATASIZ KUL OLMAZ...

BENCE EN GÜZELİ;

''ASLI&ALP'',''DENİZ&MİNE'',EFE&???''....Efeye birini bulamadım yaa...:img-yes:

İLK AŞKIM_MERVE
25-06-07, 10:06
:img-yes: :img-yes: Yaaa ins Alp te Koray gibi birisi cıkmaz Aslı'yla kim beraber olckk bitürlü karar weremedim ne zor seymis yawfff :img-in_lo Herkes Aslı'ya asık olck heralde,ama aslı kimi secicek :img-hyste :img-hyste :img-pilot

BENCE ALP'İ SEÇMELİ...ÇÜNKÜ ALP NE KORAYA BENZİOO...NEDE ASLIYLA DALGA GEÇİOO...ALP aslıyı sevioo....

ALP&ASLI EN GÜZELİ YAA....BENCE GERÇEK VE DOGRU AŞK BU?????...SİZCEEE....:img-wink:

andromeasiren
25-06-07, 10:08
kavak yelleri eğer sırf yaz dizisi olmazsa üniversite yıllarını da gösterirler mi çok merak ediyorum..:icon_whis

andromeasiren
25-06-07, 10:11
İLK AŞKIM_MERVE
sen bence alpi sırf aslıyı seviyor diye seviyorsun..çünkü çok açık bir karater değil..denizin karakteri ortada efenin de..ama alpin sevilmesi için çok komik,çok romantik falan gibi bir şey diyemeyiz çünkü daha yeni yeni ortaya çıkmaya başladı..
aslıyı seven kim olursa olsun kayıtsız sartsız onu sevemem ben:img-yes:

esros_16
25-06-07, 10:14
sanmıyorum cnm yaz dizisi olucaanı çünkü bu kadar izlenen bi diziyi kısa sürede bitirmek aptallık olur heralde....ama şimdi üni yıllarıda biraz ters oluyo hepsi aynı yeri nasıl ıkazanıcaklar...hadi aslı kazanır da diğerleri nolcak...birinin aklı mine de birinin ki hocasında....onlar bu kafayla bişey kazanamaz...:img-hyste

serseri_mayın90
25-06-07, 10:18
sanmıyorum cnm yaz dizisi olucaanı çünkü bu kadar izlenen bi diziyi kısa sürede bitirmek aptallık olur heralde....ama şimdi üni yıllarıda biraz ters oluyo hepsi aynı yeri nasıl ıkazanıcaklar...hadi aslı kazanır da diğerleri nolcak...birinin aklı mine de birinin ki hocasında....onlar bu kafayla bişey kazanamaz...:img-hyste
öyle deme şimdi efe nasıl çalışmaya başladı gönül için:) öyle devam etse derece bile yapar:img-hyste

esros_16
25-06-07, 10:23
öyle deme şimdi efe nasıl çalışmaya başladı gönül için:) öyle devam etse derece bile yapar:img-hyste

üni kzanamak ta o kadar kolaydııı:img-hystesınava ne kadar kaldı ki öyle bi ay çalışmakla olmuyo kiii...aynı yerleri kazanmalaı çok zor nasıl olucak bilmiom wallaaa.....

andromeasiren
25-06-07, 10:26
yabancı versiyonunu izleyen var mı??belki ondaki gibi olur...
ya aynı üniversite olmasa da aynı şehir olur bence:icon_whis

YoShYÖzGe
25-06-07, 10:32
Ben fragmanı görmedim maalesef...:sad53:
Ama Aslı ağlıyormuş Denizle Mine bir araya geliyormuş tekrar:sad53:

bekirmelike
25-06-07, 10:48
yeni bölümde mineyle-deniz biraya gelio,aslıyı lunaparktaki kulübeye hapsediolar kurtulup cama yapışıo ve denizle mine o lunaparka gelio we onları görüo efede dayak yediği için gönül hocanın ewine girio gönül hoca yarasına pansuman yapıo sonra okul müdürü gelio onları görüo ben olanları gördüm dio müdür sonra bişi oluo ve efe gönül hocaya abimle biz sizi bi daha rahatsız etmiycez dio ama ne zaman dio bilmiorumbye

ekin_gulendam
25-06-07, 11:05
arkadaşlar ya balonun kaçıncı bölümde olacağını bilen var mı veya d.z ye göre baloya deniz kiminlen gidiyor?

ekin_gulendam
25-06-07, 11:10
yaa ewtt 3 ay kala çalışınca zar zor kazanılıo bide aslı inek gibi çalışıo:img-hyste aynı yeri kazanmaları imkansız ama aynı ilçe felan olur
bbide bu dizi kaç bölüm sürecek bilen warmı

haklısın canım sana fazlasıyla katılıyorum efenin bu çalışmayla aynı yere gitmesi zor denizide zaten herşeyden vazgeçiren mine gıcığı yoksa denizde kazanabilir ama bu dizi belli olmaz belki hepsi aynı yeri kazanır

SBR
25-06-07, 11:40
merhaba sevgili dostlar bu dizide büyük ihtimal orjinal yabancı versiyona sadık kalacak belli olmaz tabii ama başroldeki oyuncuların meslekleri bire bir örtüşüyor yabancı versiyonla bakalım neler olacak ama yabacı versiyon pekte iyi sonuçlanmamıştı:img-wink: bekleyip görelim

büşra15
25-06-07, 11:42
ya arkiler ben y7eni fragmanı izlemedim
izleebilecegim bi yer biliyosanız lütfen ö.m atın:img-help:

bu arada bence aslı baloya denizle gitmezse efeyle gider çünkü alpten pek hoşlanmıyo:img-yes:

zaten efenin kavalyeside yok
ikisi birbirini idare eder:icon_whis
denizde mineyle barıştıysa onunla gider:dito

ya ben aslının nasıl kurtuldugunu merak ediyorum

dilara-1905
25-06-07, 11:45
arkadaşlar size sete gitme imkanım var ama sanırım gidemicem demiştim ya kuzen,mle fln konustum bidaki pazar pazartesi fln byk ihtimalle gidebiliriz dedii eğer gidersem res,m çekerim bide kuzenim dediki onların kalabilceği ne mantıklı yer hani balo yapçakları otel varya pahalı olan sanırım orda kalıolarmışşş

bu arada ya ben fragamnı daha göreemdim ama o adama uyuz oldum aslıyı cama dayamış gösterio yaaa aslım benimm:(:( offf deniz aslı kaçırıldı halde nası gezebilio alamadım daha haberi yokmukiii

büşra15
25-06-07, 11:59
fragmanı izledim
gönderen arkadaşlara çok çoooooooooooooooook tşkür edrm:happy0064 :happy0064

ya mine ne gıcıktı öle kim bilir nasıl kandırdı çocugu
ya aslı nasıl üzüldü :icon_cry:
denizinde burnunun dibinde en iyi arkisi kaçırılmış kurtarma imkanı var daha mine derdinde

üfffffffffff yazık ya aslıya

koray alpe aslıyı küçük düşürücü yada babasıyla ilgili bişi sölemiştir
hani küçük dagları kendi yarattıya:img-hyste :img-hyste
alpte sonunda dayanamayıp resti çekmiştir

SBR
25-06-07, 12:04
he hee :happy0064 deniz sonradan kafasını çok vurucak dağlara taşlara en azından orjinal formatta giderlerse öyle olacak :good: bence hikaye güzel başladı bakalım ilerki bölümlerde neler olacak:img-wink:

askim_17
25-06-07, 12:12
Mine çok kötü görünüyordu onada yazık çekti cezasını...
Deniz Aslıya aşık olana kadar avunsun oda :img-hyste

merve_polat
25-06-07, 12:12
denizle mine sonradan nasıl ayrılacaklar acaba bilen var mı?deniz aslı için mi terkedicek mineyi?????

ece_gs_1905
25-06-07, 12:13
ya arkadaşlar deniz ilerki bölümlerde aslıyla mı birlikte olucak yoksa mineyle mi yani yabancı versiyonu bilen varsa bana anlatabilir mi yoksa kendimi yiycem burda lütfennnnnn mineyle olmasın yaaaaaaaaaa

SBR
25-06-07, 12:15
sevgili arkadaşlar yabancı versiyonda neler olduğunu biliyorum ama buraya yazmıyorum heyecan kaçmasın diye ama merak edenler bana özelden ulşırlarsa seve seve her karakteri özet geçebilirim:happy0064

askim_17
25-06-07, 12:16
Balo gecesi Aslı çok güzel olucak ve Deniz onu farkedicek hoşlanmaya başlıcak...
Sanırım ben böyle biliyorum....

labirent
25-06-07, 12:18
yabancı versiyonunda önce sarışına aşık oluyorr yani türk versiyonundaki mineye onunla beraber oluyor bir süre sonra anlıyor ki gerçek aşkı en yakın arkadaşı yani türk versiyonundaki aslı:good:

gnt
25-06-07, 12:24
ah ah denis yine kandın şu aptal sarışına aslım ırda ağlıo ya çok kötü ağlıo du arkadaşlar kanald 4 gün boyunca disinin tekrarını vercek hatta perşembe günü önce tekrarını sonra araya bi haberler sonra tekrar yeni bölümü süper ya
dilaracım ne güsel gitceksin inş bi akisilik olmas da gider bise resim çekersin süper olur ya disinin ilerki bölümlerinden bi kaç tüyo almaya çalış tmm mı:img-wink: :img-wink:

broken_angel
25-06-07, 12:25
valla denzi şu kıza nasıl kanıp duruyor.gerçek aşkı karşısındayken niye böyle yapıyor ki bir görebilise aslını sevgisini valla 5.bölümü merakla bekliyorum..

dilara-1905
25-06-07, 12:27
ahh bi gidebilsemmmm bol bol resim çekerimm tmm cnm çalışırım tiyo almaya :D
ya minenin kötü oldu bölümler geride kaldı attık pişman o yani bi kandırma durumunun oldunu samıyorum artık ii olcak ve dörtlü olcaklar d.c. ye göre öyle en azından ama kvk yellerindede öyle olur heralde aslının farkına sanırım bu baloda varcakkk herkesin yorumu öyle ayrıca d.c.yi izliyen bi ark yazmıştı ama m,ne onlardan ayrılmicaklar olar dörtlü olcaklarrr

SİLVİA
25-06-07, 12:45
ayy inanmıyorum yani deniz aslıya aşık olucak süper olur yaa:happy0064 :happy0064 bn tahmin ediodum ztn böle bisi olacağını:img-hyste mineyi denizin yanında görmeye tahammül edemezdim umarım deniz aşık olunca aslıda naz yapar biraz
gnt heber için çok tşkk

SBR
25-06-07, 12:49
evet sevgil arkadaşlar deniz aşık olacak ama.... diyorum noktayı koyuyorum bazı arkadaşlara özelden özet geçtim zaten neler olduğunu yabancı versiyonda ..güzel bölümler olur inşallah:happy0064

SİLVİA
25-06-07, 13:08
sbr yaa banada gndrrmsn özelden deniz bu bölümde aslının kaçırıldığından haberi warmı bide dizi kaç bölüm sürecek bilen birisi ltfnn söylesin

merve_polat
25-06-07, 13:10
sbr yaa banada gndrrmsn özelden deniz bu bölümde aslının kaçırıldığından haberi warmı bide dizi kaç bölüm sürecek bilen birisi ltfnn söylesin

yabancı versiyonu 6.sezonundaymış ama bizde o kadar sürmez herhalde olaylar daha çobuk ilerler.zaten uzatmamaları daha iyi çobuk ilerlesin bizde efe aslı aşkını görelim:happy0064 :happy0064 :happy0064

serseri_mayın90
25-06-07, 13:15
Balo gecesi Aslı çok güzel olucak ve Deniz onu farkedicek hoşlanmaya başlıcak...
Sanırım ben böyle biliyorum....
ahh ne güzel.balo gecesini sabırsızlıkla bekliyorum:) ama sonunda aslı efeyle olcak demişlerdi. nese izleyipte görelm diğer diziyle kıyaslamayagerek yok şmdi:img-yes: belki değiştirirler..
dilaracm gidersen bol bol resim çek:)bizden de slm söle:img-hyste hepsini çok sewioz:happy0064

merve_polat
25-06-07, 13:16
zaten o kadar uzun sürerse sıkabilir bence

bendece uzatmasalar iyi olur yani öyle diziyi hemende bitirmesinlede o zamanda erken veda bizi üzer
not:arkadaşlar tek cümlelik mesajlar yazmayalım anasayfa hayalimiz suya düşer. lütfeeeeeeeeeeeen

SBR
25-06-07, 13:17
yabancı versiyonu 6.sezonundaymış ama bizde o kadar sürmez herhalde olaylar daha çobuk ilerler.zaten uzatmamaları daha iyi çobuk ilerlesin bizde efe aslı aşkını görelim:happy0064 :happy0064 :happy0064

sevgili arkadaşım benim bahsettiğim yabancı versiyon 5.sezonda bitmişti ben anlamadım bu 6.sezon işini neyse efem bakalım neler olacak bekliyelim belki aynı olmaz :img-wink:

yeni bölüm bayağı heyecanlı bana kalırsa deniz de hemen yumuşamış mine ye orası olmamış yani üzüldüm aslı ya yaww:good:

merve_polat
25-06-07, 13:19
sevgili arkadaşım benim bahsettiğim yabancı versiyon 5.sezonda bitmişti ben anlamadım bu 6.sezon işini neyse efem bakalım neler olacak bekliyelim belki aynı olmaz :img-wink:

yine bu forumdan bir arkadaş söylemişti yanlış bilgi demekki özür dilerim.sanırım minenin ölümüyle bitmişti dizi bizdede böyle olmaz umarım pek sevmesem de minenin ölmesini asla istemem...

CrazyWOW
25-06-07, 13:24
deniz yine mineyle beraber ya, ben anlamadim, asli ortalarda yok, ama beyfendi geziyor. dawson creekden bahsediyorsunuz galiba, ben o dizinin acaip faniydim, ama orda boyle deildi arkadaslik, yani hangi karakter mine oldugunu ben anlamadim, Bir dawson vardi oda joeye asikti, yani burda deniz oluyo galiba dawson, joey kim????

SBR
25-06-07, 13:26
yine bu forumdan bir arkadaş söylemişti yanlış bilgi demekki özür dilerim.sanırım minenin ölümüyle bitmişti dizi bizdede böyle olmaz umarım pek sevmesem de minenin ölmesini asla istemem...

özüre gerek yok sevgili arkadaşım ben tam hatırlamıyorum ama araştıracam bu konuyu en sağlıklı bilgilerle geri gelirim siz merak etmeyin :img-wink: valla bende kimsenin ölmesini istemem yapılacak tek şey beklemek bakalım neler olacak zaten bu dizi yaz yayın akışı için yapıldı tutursa ki bence tuttu normal yayıon akışına girer bekleyip görelim:happy0064

SBR
25-06-07, 13:29
deniz yine mineyle beraber ya, ben anlamadim, asli ortalarda yok, ama beyfendi geziyor. dawson creekden bahsediyorsunuz galiba, ben o dizinin acaip faniydim, ama orda boyle deildi arkadaslik, yani hangi karakter mine oldugunu ben anlamadim, Bir dawson vardi oda joeye asikti, yani burda deniz oluyo galiba dawson, joey kim????

sevgili arkadaşım seni kafan karışmış gördüm hepsini bende bilmiyom ama dawson deniz , joey de aslı aydınlattıysam sevindim .

bu bölüm hakkaten deniz biraz ayıp etmiş yani aslı kayıp sen orda gidip mineyle eğleniyon bakalım neler olacak bekleyip görelim:happy0064 :good:

register00
25-06-07, 13:30

joey aslı oluyo galiba bnd fazla bilmiyorum ama internette okumuştum denize sinir olmaya başladım almış bide kızı lunaparka götürüyor ya fragmanda balo hakkında hiçbişey söylenmiyo olmucak bu bölüm herhalde aslının kaçırılması falan derken diğer bölüme kaldı herhalde 2.fragman yada özet çıkmadı mı daha ??

SİLVİA
25-06-07, 13:32
olayların çabuk ilerlemesinin iyi yönüde war kötü yönüde eğer çok uzatırlarsa sıkar eğer çok çabuk gelişirsede dizimiz çabuk biter merve_polat arkadaşımızın dediği gibi erken weda bizi üzer hemde bu dizi az bulunur cinsten:)

CrazyWOW
25-06-07, 13:34
özüre gerek yok sevgili arkadaşım ben tam hatırlamıyorum ama araştıracam bu konuyu en sağlıklı bilgilerle geri gelirim siz merak etmeyin :img-wink: valla bende kimsenin ölmesini istemem yapılacak tek şey beklemek bakalım neler olacak zaten bu dizi yaz yayın akışı için yapıldı tutursa ki bence tuttu normal yayıon akışına girer bekleyip görelim:happy0064

arkadasin dedigi dogru, o sarisin kiz sonunda oluyo, hatta bir kizi da vardi, ama bu dizi boyle olmaz, cunku o dizi amerikan dizisi, yani o joey mesala kac kisyle yatti, bir dizide bir gay arkadas vardi, yani kavak yellerinde aynisi olmaz diye dusunuyorum. ama youtube da izlersen dawson ve joey diye, onlarin kucukken birbirlerine asik oldugunu gorursun. ve hatta diziyi uygularsa senaristler, asli efeylede beraber olacak, baskasiyla en sonunda denizle. yani aynisi ni yapamazlar bunlar.

serseri_mayın90
25-06-07, 13:35
joey aslı oluyo galiba bnd fazla bilmiyorum ama internette okumuştum denize sinir olmaya başladım almış bide kızı lunaparka götürüyor ya fragmanda balo hakkında hiçbişey söylenmiyo olmucak bu bölüm herhalde aslının kaçırılması falan derken diğer bölüme kaldı herhalde 2.fragman yada özet çıkmadı mı daha ??
yok.ama belki tekrardan sonra çıkar bi fragman daha:)
özette yok hala off sabahtan beri özet bekliom:(

SBR
25-06-07, 13:39
arkadasin dedigi dogru, o sarisin kiz sonunda oluyo, hatta bir kizi da vardi, ama bu dizi boyle olmaz, cunku o dizi amerikan dizisi, yani o joey mesala kac kisyle yatti, bir dizide bir gay arkadas vardi, yani kavak yellerinde aynisi olmaz diye dusunuyorum. ama youtube da izlersen dawson ve joey diye, onlarin kucukken birbirlerine asik oldugunu gorursun. ve hatta diziyi uygularsa senaristler, asli efeylede beraber olacak, baskasiyla en sonunda denizle. yani aynisi ni yapamazlar bunlar.

bencede aynı olmaz ben tam olarak hatırlamıyorum ben aslı sınıftan bir başkasıyla olacak benim tahminim alp ti yani ben öyle hatırlıyorum tabii aynı olmayabilir ama belli kısımlar aynı karakterler istedikleri meslekler birebir aynı :good: bekleyip görelim neler olacağını:img-wink:

CrazyWOW
25-06-07, 13:42
ha bide arkadaslar, dawson creekin aynisini yaparlarsa efenin abisi, gay olmasi gerekiyor. belki basi ayni olabilir ama sonu kesinlikle ayni olmaz diye dusunuyorum.

cansu236
25-06-07, 13:45
selamlar
dünkü bölüm süperdi ama fragmanda olanların bazılarını göstermediler ya:icon_sorr ama yine de çok güzeldi özelliklede korkutun sunuculuğuna bayıldım:img-yes:

Oo_esmer_kiz_Oo
25-06-07, 13:45
ha bide arkadaslar, dawson creekin aynisini yaparlarsa efenin abisi, gay olmasi gerekiyor. belki basi ayni olabilir ama sonu kesinlikle ayni olmaz diye dusunuyorum.

bence o gay meselesi bizi yani turkleri asar arkadasim :)
ama izleyip gorucez

SİLVİA
25-06-07, 13:50
arkadaşlar çok önemli bişey olmadıkça renkli yazı we tek cümlelik mesaj yazmayalım yoksa anasayfaya geçme hayalimiz suya düşer
özet genelde hangi gün geliyor bilen warmı
umarım dawson creek in aynısı olmaz tmmn aynı olan dizileri gördük ilk bölümleri çook güzel oluyor sonra:icon_whis

register00
25-06-07, 13:53
arkadaşlar çok önemli bişey olmadıkça renkli yazı we tek cümlelik mesaj yazmayalım yoksa anasayfaya geçme hayalimiz suya düşer özet genelde hangi gün geliyor bilen warmı
ya umarım dawson creek in aynısı olmaz tmmn aynı olan dizileri gördük ilk bölümleri çook güzel oluyor sonra:icon_whis

özet pazartesi veya salı günü geliyo genelde geçen hafta pazar günü 3 tane fragman çıkmıştı ama bu hafta pazartesi oldu daha bir tane fragman çıktı anlamadım bn bu işi..sana katılıyorum dizinin kopyası olunca ilk bölümler çok oluyo 15. bölümden sonra bozulmaya başlıyor inş kavak yelleri bozulmazzzz

serseri_mayın90
25-06-07, 14:01
özet pazartesi veya salı günü geliyo genelde geçen hafta pazar günü 3 tane fragman çıkmıştı ama bu hafta pazartesi oldu daha bir tane fragman çıktı anlamadım bn bu işi..sana katılıyorum dizinin kopyası olunca ilk bölümler çok oluyo 15. bölümden sonra bozulmaya başlıyor inş kavak yelleri bozulmazzzz
inş. bozulmaz. ama bu kadar tutulan ve sevilen bir diziyi bozmazlar heralde:img-yes: bozmasınlar.biz kavak yellerini çok seviyoruz:happy0064 :img-hyste

ünall
25-06-07, 14:58
evet bugunden ıtıbaren tekrar bolumley gelıyo ama cok vermsın ınsan bayılıyuor artık ve diziden soguyor suanki tekrarla beraber 1 bolum 6 kez tekrar edılıyo :)

merve_polat
25-06-07, 15:16
buarada fragmanda çıktı. ahh aslıcığıma kıyamıorum yaa nasıl ağlıyor:(:sad53:

senin dediğin ilk fragman mı yoksa başka bir fragman daha mı çıktı?umarım yenidir ilkini ezberledik bile:icon_whis :icon_whis

yılmaz_filiz
25-06-07, 15:18
buarada fragmanda çıktı. ahh aslıcığıma kıyamıorum yaa nasıl ağlıyor:(:sad53:

Evet ya nasıl ağlıyor kıyamam.

Denizle Mine tekrar birlikte olmasın.Aslıyla Deniz beraber olsunlar.

serseri_mayın90
25-06-07, 15:20
senin dediğin ilk fragman mı yoksa başka bir fragman daha mı çıktı?umarım yenidir ilkini ezberledik bile:icon_whis :icon_whis
yok aynıydı.küçük bir yeri değişik gibi geldi ama bn dikkat etmemişimdir oraya. aynıydı yani:img-wink:

SİLVİA
25-06-07, 15:34
ya ewt lütfen tek cümlelik mesaj yazmayalım fragmanı tkrr izldm denize gıcık olmaya başladım aslıcığım orda ağlarken onlar eğlenio :icon_sorr
ya kimse aslının kaçırıldığını bilio galiba hepsi normal dwrnyr :)bence aslının kaçırıldığı bölümün sonlarında belli olur

DeFnE_92
25-06-07, 15:41
mine şidi iyi kızmı oldu yani.inş minenin bundan sonra aslılara bi kötülüğü dokunmaz.:icon_whis

SİLVİA
25-06-07, 15:42
evet bugunden ıtıbaren tekrar bolumley gelıyo ama cok vermsın ınsan bayılıyuor artık ve diziden soguyor suanki tekrarla beraber 1 bolum 6 kez tekrar edılıyo :)

diziyi sürekli tkrr wermeleri hiçç iyi diil dediğin gibi insan diziden soğuyor
aslı dizide karakter olarak erkek gibi tawırları warya onu düzeltse süper olur ya deniz bence onunla ilgilenir

sevda_cicegimm
25-06-07, 15:44
evt esracim katiliorum sana..biraz bole erkeksi tavirlarini duzeltse fistik gibi olur..mineden ne eksigi var onun..fazlasi bile var yani...

yya fragmani izledim..asli nasil aglio ole ya..ayy mineye donmus gene deniz offf..hic haketmioo deniz asliyi hicc...ama o korayin arkadasi fena tutulmus asliya solemedi demeyin...bakalim neler olcak persembe...

merve_polat
25-06-07, 15:45
diziyi sürekli tkrr wermeleri hiçç iyi diil dediğin gibi insan diziden soğuyor
aslı dizide karakter olarak erkek gibi tawırları warya onu düzeltse süper olur ya deniz bence onunla ilgilenir

erkekçe diğilde çocukça tavırları var ama onlarda ona ayrı bir şirinlik katıyo onun her haali şeker eğer bnu deniz anlayamıyosa bizde anlıyıcak başka birini buluruz kızımıza...:img-wink:

DeFnE_92
25-06-07, 15:45
ewet ya çocuğa bak denizden daha iyi davranıyo aslıya.alp aslıyı daha fazla hak ediyo

fleiziggirl
25-06-07, 16:32
ya keşke tekrarını verseler yaa saati hiç farketmez yani 1 den sonra olsun yter(1'den önce dersane varda oyüzden:sad53: )ya genelde bütün dizilerin tekrarını veriyolar bununkini niye vermiyolar hadi hergün vermiyolarsa bari haftada bir tekrarını versinler ya bu arada fragman cıktı diyen kim ben baktım fragman falan yok hiçbiyerde zaten vereceklerini de zannetmiyorum çarsambadan önce ben artık fazla giremiycem cünkü dersane basladı malum öss:sad53:

Ateş
25-06-07, 16:38
üfffffff ya bu ne fragmanı gördüm mine ile deniz barışmış nasıl eğleniyolar denizde mübarek hemen affetmiş hiç sevmiyorum o kızı her hareketi yapmacık her sözü yalan deniz hiç akıllanmamış demek bence aslı affetmesin biraz dersini alsın hoş yine almaz mineyle barıştığına göre ama aslıya çok üzüldüm nasıl ağlıyo:icon_sorr

_hilal_
25-06-07, 16:45
keşke bu dizi hafta hafta değil hergün yeni bölüm olsa hergün yayınlansa
bizde böle ne olacak diye meraktan çatlamasak

register00
25-06-07, 16:52
mine şidi iyi kızmı oldu yani.inş minenin bundan sonra aslılara bi kötülüğü dokunmaz.:icon_whis

bnce olmadı hemen daha ilk bölümlerden iyi kız olmaz zaten inanmıyorumda bn ona gene acaba denizle nasıl barıştılar çok merak ediyorum kesin gene bi oyun vardır yoksa deniz kolay kolay barışmaz mineyleeeee deniz nasıl yaparsın bunu aslı-efeye hiç inanamıyorum bide fragmanın sonunda deniz bn aslısız yapamam gibi bişiler dedi orda çok sinir oldum denizeeee inş metin aslıyı hemen kurtarır :icon_sorr :icon_sorr

ekin_gulendam
25-06-07, 16:54
keşke bu dizi hafta hafta değil hergün yeni bölüm olsa hergün yayınlansa
bizde böle ne olacak diye meraktan çatlamasak

evet canım keşke öyle olsa valla hergün islerdim gnt canımcım arkadaşım benim seninlen gidip şöyle hem denizin hemde aslının intikamını seti basıp mineyi döverek mi alsak ne deersin aslı deniz fanları varsa gelebilirsiniz :img-wink:

gnt
25-06-07, 16:55
slm arkdaşlar evt tekrarını isldeim ve mineye yine gıcık oldum ya belki ilerde mine ii kıs olcak ama şimdi bu havalı tavırları fln sinirime dokundu bide denise de biras kısdım ya o kısı gördükten beri aslımı unuttu ve onu azarladı ya

angels18
25-06-07, 16:56
arkadaslar biraz önce fragmanı izledim aslı kacırılıyor efe aibisiyle gönülün arasını bozuyor beyaz yalan söyleyerek ama metin cok üzülüyor ya yazık onada aslı kacırılıp lunaparkta bir yere götürülüyor orada deniz ve mine balerine biniyor oradaki kacıran adam sevgilin değilmi diyor onlar balerindeyken aslı onlara bakıyor ağlıyor(ya deniz ne cabuk unuttu kandırıldığını nasıl hemen affedebiliyor hiç hazmedemiyorum bir türlü kanım ısınmadı kıza sanki uçağı kacırmasaydı gitmeyecekmiydi gidecekti sanki deniz ve diğerleri için dönmüş gibi davranıyor ya gıcık oluyorum kıza)deniz aslı ortalıkta yokken canım bişey yapmak istemiyor gibilerinden bisey söylüyor ayrıca korayın arkadası vardı adını unuttum aslı hakkında bişey diyor sanırım o da o kız hakkında böyle konusma yoksa beni kaybedersin gibi bişey diyor tam hatırlayamıyorum anlıycanız cok güzel bir bölüm olacak cok heyecanlı ya

ekin_gulendam
25-06-07, 16:58
slm arkdaşlar evt tekrarını isldeim ve mineye yine gıcık oldum ya belki ilerde mine ii kıs olcak ama şimdi bu havalı tavırları fln sinirime dokundu bide denise de biras kısdım ya o kısı gördükten beri aslımı unuttu ve onu azarladı ya

aynen arkadaşım benim sana fazlasıyla katılıyorum ya diyorum işte sen ben SİLVİA--- gidip dövelim şu gıcık mineyi aslı deniz fanı çok destek olurlar bize

register00
25-06-07, 17:00
evet canım keşke öyle olsa valla hergün islerdim gnt canımcım arkadaşım benim seninlen gidip şöyle hem denizin hemde aslının intikamını seti basıp mineyi döverek mi alsak ne deersin aslı deniz fanları varsa gelebilirsiniz :img-wink:

durun durun benide bekleyin bn aslı-denizciyim aynı zamanda anti-mineci ay sinir oluyorum bu kıza ya görsem bi kaşık suda boğucam deniz nasıl barışırsın bu aslının deyimiyle aptal barbieyle :D deniz babasına arkadaşlarımı kırdığım için hata yaptım dedi aynı hatayı bi daha yapmaz diye umuyodum ama gene yapacak :icon_sorr :icon_sorr

:::Tugce:::
25-06-07, 17:00
arkadaşlar perşembeden beri giremiyorum...bilgisayarımda bir sorun vardı da ondan dolayı..neyse önceki bölüm çok güseldi...
DENiz ve aslı barıştı onun için sewindim
Ama b bi dahaki bölüm sanırım biras heyecanlı olcak.
fragmanda islediğime göre,aslı kaçırılıyo lünaparka.lünaparkta camdan bakarken mine ve denizi sarmaş dolaş görüoo.

ya çok üzücü bir durum perşembe gelsede izlesek ya ben heyecanlanmaya başladım:img-yes:

Nevzat_Ayşe
25-06-07, 17:01
yeni fragmanı gördüm efe ile deniz aslının annesine destek oluyo aslının annesi aslının yatağına bakıyo sonra efe birlikte çekindikleri resimlere bakıyo deniz ve mine çok eğleniyo tabi aslımda çok üzülüyo:sad53: deniz merak etmeyin zaman aslıyı getiricek gibi bişiy diyo sonra aslıyı kaçıran adam babanda bize böyle ihanet etti dio mine tam intihar ederken dedesi geliyo galiba o da haplarla odasına gidiyo( emin değilim)sonra odasına anneannesi geliyo galiba odasında intihar etmiş

gnt
25-06-07, 17:04

tmm cnm ne zaman gidiyos hazırlık yapmalıyım malum mineyle kavga etces yane hazırlıksız gitmeyelim dimi o sırada biide senaryocuyu dövsek miki hazır gelmişken ha ne dersiniz

angels18
25-06-07, 17:04
durun durun benide bekleyin bn aslı-denizciyim aynı zamanda anti-mineci ay sinir oluyorum bu kıza ya görsem bi kaşık suda boğucam deniz nasıl barışırsın bu aslının deyimiyle aptal barbieyle :D deniz babasına arkadaşlarımı kırdığım için hata yaptım dedi aynı hatayı bi daha yapmaz diye umuyodum ama gene yapacak :icon_sorr :icon_sorr

ya mine hemen intihara kalkıştı diye yelkenler suya indi herşeyi unuttu deniz kızı hiç sevmiyorum sevmiyeceğimde ya uçağı kacırmamıs olsaydı gitmeyecekmiydi bu kız şimdi neden pişman ayaklarına yatıyor bide denize ben senin için geri döndüm diyor ayy ne yalancı kız ya:icon_whis

ekin_gulendam
25-06-07, 17:07
arkadaşlar düşündümde aslı korayla çıkıyomuş ne komik olurdu ama kızın haline acırdım sonuçta korayda mmineden farkı yok gıcık işte gıcık

register00
25-06-07, 17:07
ya mine hemen intihara kalkıştı diye yelkenler suya indi herşeyi unuttu deniz kızı hiç sevmiyorum sevmiyeceğimde ya uçağı kacırmamıs olsaydı gitmeyecekmiydi bu kız şimdi neden pişman ayaklarına yatıyor bide denize ben senin için geri döndüm diyor ayy ne yalancı kız ya:icon_whis

evet ya çok yalancı bi kız her dizide oluyo böle kötü karakterler bizim dizimizinde kötü karakteri mineeeee :D gerçek hayyatta çok tatlı ve iyi bi kız olabilir ama bu rol ona hiç yakışmamışş :icon_whis

gnt
25-06-07, 17:09
arkadaşlar düşündümde aslı korayla çıkıyomuş ne komik olurdu ama kızın haline acırdım sonuçta korayda mmineden farkı yok gıcık işte gıcık

ayy inanmıyorum koray-aslı ha böle bişe olsa dizide şak die bayılırdım valla bunlar her gün kavga ederlerdi yaf

ekin_gulendam
25-06-07, 17:10
gel canım sende gel herkese yetecek kadar minede dövülecek surat var bizdede yer var sonuçta kız ikiyüzlü bile değil kaç tane yüzü var belli değilki mine hanımın anti mineciyim işte gıcık mine nolacak alman sarışın gıcık barbie
değil mi arkadaşlar yalansam söyleyin yane

bu arada gntcim bu imzam nasıl olmuş

ekin_gulendam
25-06-07, 17:13
ayy inanmıyorum koray-aslı ha böle bişe olsa dizide şak die bayılırdım valla bunlar her gün kavga ederlerdi yaf

evet canımcım kesinlikle öyle olurdu ben ayılır ayılır bayılırdım heralde çok komik olurdu

Koray:Aslı birdaha efe ve denizle görüşmeyeceksin
Aslı:Denizi anladık beni mineyle aldattı ama efeyede denizede laf söyletmem gıcık

deyip korayın sırtına atlıyormuş başlıyormuş dövmeye :):):):):):)

böyle olursa arkadaşlar gideriz değilmi aslıya yardıma

ekin_gulendam
25-06-07, 17:20
gelin arkadaşlar gelin nasıl olsa dedim ya herkese yetecek kadar yüz var minede gerçi olmayada bilir çünkü yüzsüz tekrar denizin okadar hakaretlerine rağmen döndüya buda yüzsüzlük oluyor ya o bakımdan

_CALIKUSU_
25-06-07, 17:21
Fragmani az önce izledim. Bu sefer Efe sahneleri cogunlukta; iyide olmus aslinda. Adam reklamda bile güldürüyor beni, helal olsun :happy0064
Neyse gel gelelim yorumuma. Efe´ye diyecek yok. Dayak yedi ama :img-hyste ise yaradi hic degilse,; Gönül´le vakit gecirmis oldu bu sayede.
Deniz´in üzerine saf tanimiyorum. Eminim Mine´nin anneannesi onunla konustu affet falan dedi. E bide üzerine intihar olayi gelince, artik Deniz´in bütün yelkenleri suya inmistir.
Asli canim benim, kim bilir neler cekiyor. Ne kismetki tamda o aci cekerken digerleri önünde egleniyor. Umarim simdi deniz Mineyle baristigi icin mezuniyet balosuna Asliyla gitmekten vazgecer.

register00
25-06-07, 17:24
yeni fragmanı gördüm efe ile deniz aslının annesine destek oluyo aslının annesi aslının yatağına bakıyo sonra efe birlikte çekindikleri resimlere bakıyo deniz ve mine çok eğleniyo tabi aslımda çok üzülüyo:sad53: deniz merak etmeyin zaman aslıyı getiricek gibi bişiy diyo sonra aslıyı kaçıran adam babanda bize böyle ihanet etti dio mine tam intihar ederken dedesi geliyo galiba o da haplarla odasına gidiyo( emin değilim)sonra odasına anneannesi geliyo galiba odasında intihar etmiş

yaaa çok güzel ya bn sabahtan beri bakıyorum yeni fragmanı görememiştim bide özet çıksa çok güzel olucak dedsi neden yakalıyoki bıraksın ne yaparsa yapsın mine intihar edecekse etsinn çok gsl anlatmışsın saol :D

Nevzat_Ayşe
25-06-07, 17:28
teşekkürler bencede mine nin kurtulması için hiç bir neden yok ama ne yapalım katlancaz şunu biliyorum ki ben aslının yerinde olsam denizi öle gördükten sonra asla affetmezdim

ekin_gulendam
yaaa çok güzel ya bn sabahtan beri bakıyorum yeni fragmanı görememiştim bide özet çıksa çok güzel olucak dedsi neden yakalıyoki bıraksın ne yaparsa yapsın mine intihar edecekse etsinn çok gsl anlatmışsın saol :D

canımcım arkadaşımcım mineye intihar etmek ne kelime ölmek serbest ölmek arkadaşım gerçekten sende çok güzel anlatmışsın ya şu özet bi çıksa kaç gündür bekliyoruz ya artık foruma kök salmaya başlıyıcam

angels18
evet ya çok yalancı bi kız her dizide oluyo böle kötü karakterler bizim dizimizinde kötü karakteri mineeeee :D gerçek hayyatta çok tatlı ve iyi bi kız olabilir ama bu rol ona hiç yakışmamışş :icon_whis
denizin hemen yelkenleri suya indirmesine sinir oluyorum birazcık burnu sürtülseydi bence ilerleyen bölümlerde mert gelecek işte o zamn denizin durumun merak ediyorum ya şimdi denizle minenin araları iyi mezuniyet partisine aslıyla gitmekten vazgeçmez dimi öyle bir keleklik yapmaz aslı ya dimi yaa offf ben aslı ve deniz olsunlar istiyorum hiç sevmiyorum şu kızı ayy ayy şimdi ne kadar iyi olursa olsun düşüncelerim değişmeyecek asla ısınamadım ısınamayacağım da isterse bir melek kadar masum olsun hiç farketmez herzaman ve daima aslı&deniz:img-wink:

hepsi_fan
25-06-07, 17:29
Selam arkadaşlar... napıyosunuz bakim?
(çok üzgünüm ya kaç gündür giremiyorum ama artık burdayım):img-wink:
ayyy dünkü bölüm bi harikaydı ama reklamlarda gösterdikleri yerleri göstermediler hepsi grubu bile yarışmada dansını yapamadan bitti dizi çok gıcık oldum ona:icon_evil cemre yi kesinlikle emre bulucak ve ordan devam edicek dizi ... neyse yinde çok güzeldiiiii:img-yes:

özgür_keremcem
25-06-07, 17:32
Bende fragmanı yeni gördüm çok şaşırdım ya aslı orda ne halde deniz mineyle lunaparkta...off gıcık adam ya nasılda kaçırdı aslımızı:(.İnşallah aslıyı efe kurtatrır:)

gnt
25-06-07, 17:33
ya yeni fragmana göre o zmn denis eğlenirken aslının kayıp olduğunu bilmiyodu yane of of aslıyı orda ağlarken görmek çok kötüydü ya mine görür gününü kesin gidelim arkdaşlar gülendamcım ne zmn gidiyos mineyi dövmeye sölede hazırlık yapcam ya

ekin_gulendam
25-06-07, 17:35
gnt ya yeni fragmana göre o zmn denis eğlenirken aslının kayıp olduğunu bilmiyodu yane of of aslıyı orda ağlarken görmek çok kötüydü ya mine görür gününü kesin gidelim arkdaşlar gülendamcım ne zmn gidiyos mineyi dövmeye sölede hazırlık yapcam ya

canımcım arkadaşımcım sen nezaman istersen söyle gidelim bide bi bölümde deniz minenin o pis ellerini öpüyordu ıyyyyyyyyyy

ekin_gulendam
25-06-07, 17:38
ya arkadaşlar şu yönetmenin mail adresini bulsak keşke varya süper olacak hiçdeğilse aslı-deniz diye ufacık bir mail etkimiz olurdu bu arada aylin arkadaşımız izmirde oturuyormuş sanırsam bizim adımıza o gidip konuşabilir belki?

register00
25-06-07, 17:41
ya yeni fragmana göre o zmn denis eğlenirken aslının kayıp olduğunu bilmiyodu yane of of aslıyı orda ağlarken görmek çok kötüydü ya mine görür gününü kesin gidelim arkdaşlar gülendamcım ne zmn gidiyos mineyi dövmeye sölede hazırlık yapcam ya

evet bilmiyodu bide bilirken gitse efeyle çok kötü kavga ederler sonuçta aslı kayıp oratdan bide deniz bey eğlenmeye gidiyo ya bncede deniz böle bişi yapmaz gibi aslıcım çok kötü olmuşturrrr :icon_sorr :icon_sorr bnce aslının bulunmasına deniz yardımcı olmuştur gibi geliyo çünkü deniz oraya gitmişti bide urladan uzak bi yerde olduğunu ve kimsenin aklına gelmiceğini 4 .bölümde aslıyı kaçıranlar sölemişti o yüzden bi tek deniz biliyo inş ters giden bişeyler olduğunu deniz orda anlamıştır tabi gözü aptal barbiden başka bişi görürse :D:D:D:D:D

angels18
25-06-07, 17:41
ya bence ne olacaksa mezuniyet partisinde olacak aslı süper olacak denizin ağzı bi karıs acık kalacak zaten aslının gözleri yeter ya korayın arkadası bile aslının güzelliğinin farkında denizde olsun artık ya ayrıca deniz mineyle barıştı ya aslıyı ekip onunla gitmese bari yaa ozamn gıcık olurum iice denize

gnt
25-06-07, 17:42
ya arkadaşlar şu yönetmenin mail adresini bulsak keşke varya süper olacak hiçdeğilse aslı-deniz diye ufacık bir mail etkimiz olurdu bu arada aylin arkadaşımız izmirde oturuyormuş sanırsam bizim adımıza o gidip konuşabilir belki?

evt hatta o sete gitti bile tekrar gitse belirtse özel istekelrimizi süper olur yaf...neden olmasın yada kanald yede mail atabilris yönetmenin ki bende bulamadım

acemicadi_selim
25-06-07, 17:43
slm son bolumu izledim superdi mine intihar edioya hani ilaclari filan icio hiiic uzulmedim oh olsun dedim yalniz asliya cok uzuldum nolcak acaba yazik kiza yaaa :( efe yine superdi walla bayiliom ona neyse byes

register00
25-06-07, 17:46
ya bence ne olacaksa mezuniyet partisinde olacak aslı süper olacak denizin ağzı bi karıs acık kalacak zaten aslının gözleri yeter ya korayın arkadası bile aslının güzelliğinin farkında denizde olsun artık ya ayrıca deniz mineyle barıştı ya aslıyı ekip onunla gitmese bari yaa ozamn gıcık olurum iice denize

ya aslı çok güzel bi kız ve denizin bunu farketmemesi çok acayip bide aslı onu deliler gibi severken alpte bunun farkına vardı sonunda :D bnce deniz baloya aslıyı ekip mineyle gidicek gibi geliyor aslıda çok kızıcak ama denizin yüzüne bişi demicek alple gidicekler ve balodaki herkes aslıya hayran kalıcak denizde öle ve aslının deyişiyle aptal barbide aslıyı çok kıskancak ve krizlere giriceekkkkk ve deniz ilk dansı aslıyla yapmak isticek ama aslı alple geldiği için ilk dansı onla yapıcak sonra denizle dansedicek minede ortada kalakalcak bunlar sadeece bi tahmin umarım gerçek olur :D:img-hyste :img-hyste

K£R£MC£M&@NG£L
25-06-07, 17:49
süper bi diizi geçen bölm muhteşemdi... bu bölümn fragmanını izledm çok heycanlıya benzio.. şu deniz bi de mine yi bıraksa daha süper olcak ama.. :(

gnt
25-06-07, 17:49
ya aslı çok güzel bi kız ve denizin bunu farketmemesi çok acayip bide aslı onu deliler gibi severken alpte bunun farkına vardı sonunda :D bnce deniz baloya aslıyı ekip mineyle gidicek gibi geliyor aslıda çok kızıcak ama denizin yüzüne bişi demicek alple gidicekler ve balodaki herkes aslıya hayran kalıcak denizde öle ve aslının deyişiyle aptal barbide aslıyı çok kıskancak ve krizlere giriceekkkkk ve deniz ilk dansı aslıyla yapmak isticek ama aslı alple geldiği için ilk dansı onla yapıcak sonra denizle dansedicek minede ortada kalakalcak bunlar sadeece bi tahmin umarım gerçek olur :D:img-hyste :img-hyste

tahminden öteye geçse süper olurdu hatta süperdende öte muhteşem,harika
olurdu inş gerçeklleşir yaa bnde anlamıorum nasıl aslının güzelliğini farketmio belkide arkadaşı die

esros_16
25-06-07, 17:51
DC ye göre biraz hızlı gidiyoruz galibaa...arkadaşların söylediğine göre...ee nede olsa onun kadar uzun sürmez bizim dizi...ama ne kadar hızlı gidiyoz ben bilmiom.izleyen ler varsa anlatabilir mi DC de bu balo olayı hemen mi olmuştu...??????????

_hilal_
25-06-07, 17:51
register00
harika bi senaryo inşallah böle olur alp aslı super denzde çatlasın aslı ondan kat kat kat güzel (ben onu gercekten begenmiyorum herkesn fikri degişebilr)
aslı bence denizi hiç affetmez dans falanda etmez aslıyı ekip mineyle baloya giderse deniz bencede böle

spdr
25-06-07, 17:53
meraba arkadaşlar:img-wink:
bence de aslı çok güzel olabilir baloda.
ama hangi parayla??
bunun kıyafeti var kuaförü-makyajı var:icon_sorr

bir de bence aslı kurtulduktn sonra denizin mineyle barıştığını görünce denize kendisi söyler..
sen mineyle git diye:img-yes:
deniz de çok anlayışlısın vs sözleri eşliğinde teşekkürlerini sunar...

aslı efeyle gelebilir bu durumda..
ama parayı nerden bulacak çok merak ediyorum:img-help:

ha bi de bence mail falan atmaya gerek yok arkadaşlar..
dizi saçmalamadıkça bu böyle olsun falan diye mail atmaya gerek yok kanımca:icon_whis

bu arada ben hep tesadüfeb rastlayıp izliyorum k.y yi.
hangi gün ve saat kaçta acaba:img-help:

spdr
25-06-07, 17:56
DC ye göre biraz hızlı gidiyoruz galibaa...arkadaşların söylediğine göre...ee nede olsa onun kadar uzun sürmez bizim dizi...ama ne kadar hızlı gidiyoz ben bilmiom.izleyen ler varsa anlatabilir mi DC de bu balo olayı hemen mi olmuştu...??????????

DC neydi arkadaşım:img-help:
çok saf hissettim kendimi şimdi:img-in_lo
---
ama balo olayı biraz acele olmuş gibi olucak cidden:img-yes:
balodan önce aslının deniize karşı kesin bir tavır alması..
çook kızması-küsmesi ve alple az çok yakınlaşması gerekli sanırım:icon_whis

angels18
25-06-07, 17:58

umarım böyle olur ama ekerse aslıyı kaybedeceğini biliyor bunu göze alabilirmi ayrıca aslıya bu kacırılma olayını unutturmak için bile partiye aslıyla gider belki yaa deniz mineye bu kadar kör kütük aşıkmı nezamn hangi arada oluverdi de cocukluk arkadasını bile ekmeye cesaret edebiliyor off sinir oldum ya ama seninj dediğin gibi olsa daha iyi olur aslıda intikamını almıs olur aptal barbiden:img-wink: :img-yes:

Cey0}
25-06-07, 19:04

Umarım öyle olur.Ve olması da çok yüksek.Senin de dediğin gibi Aslı çok güzel bir kız hatta Mine'den bile.Ama bunun farketilmedikçe ne önemi var.Deniz eninde sonunda görücek.Ama bu bölümlerde olşabilir bu bölüm de olabilir.Ayrıca fragmanı gözlerimle gördüm.Deniz o anti mine ile parka gitti ve samimiydiler.Adam Adlı'ya olanları gösterip'Erkek arkadaşın mı'diyordu pis pis sırıtarak.Sonun da da Aslı'ya bişey oluyordu.

SBR
25-06-07, 19:05
valla sevgili arkadaşlarıma katılıyorum denizin balık hafızalı durumu benide rahatsız etti o ne öyle balo konusunda ben aslı-alp ile gider diyorum alp aslı yı seviyor arkadaşlar ve bu ikili baloya beraber gidebilir zaten bundan sonra deniz aslı yı davet etse bile aslı gitmemeli ..:good: denizin yaptığı hiç hoş değil:img-wink:

murat2007
25-06-07, 19:11
Bu dizinin taklit olduğunu biliyordum... Orjinalini izlememiştim ama bir sitede bu yorumu buldum bilmeyenler için eklemek istedim...

Diziyi izlemeden yorum yapmak istemedim ama daha tanıtımlarında bu dizinin dawson's creek dizisinin bire bir kopyasını anlamıştım,izleyince emin oldum. elbetteki dünyada çok izlenen dizilerin uyarlama verisyonlarını yapmak gayet normaldir.yeter anne,tatlı hayat,bir istanbul masalı buna örnektir. ancak bu diziler uyarlanırken bunlara Türk kültürüne ait öğeler ve espriler eklenmiştir.ancak bu dizi bence bir uyarlama değil birebir kopya olmuş. Dawson's Creek'i izlememiş olanlara biraz bilgi vermek istiyorum; Dawson(James van DerBeek), çocukluk aşkı Joey(Katie Holmes) ve Pacey(Joshua Jackson)bir sahil kasabasında ergenlik döneminin sonundaki gençlerdir. İlk bölümlerde Dawson kasabaya yeni gelen bir kıza aşık olur. Joey Dawson'a platonik bir aşk beslemektedir ve Pacey okuldaki bir öğretmenine aşıktır. Hatta Dawson kızla ilk randevusuna Joey ve Pacey'i de getirir ve bu dörtlü sinemaya giderler. Ne tesadüf değilmi?:) Bu arada Joey'nin babasının da bir suçlu olduğunu belirteyim. Babasını Joey polise ihbar eder. Kavak Yellerinde Aslı karakterinin Joey(Katie Holmes)e oldukça benziyor olması da oldukça enterasan:) Son bir hatırlatma; Dağhan Külegeç'in oynadığı karakter Pacey karakteriyle eşleşmektedir. Pacey'nin ağbisi ve babası polistir. Babası Pacey'nin polis olmasını istemektedir. Haylaz ve yaramaz Pacey herzaman ağbisinin gölgesinde kalmıştır...Dizinin yaratıcılarının emeklerine saygı duyuyorum ancak keşke Dawson's Creek'in senaryosunu birebir kopyalamak yerine özgün öğeler de katılsaydı...Emininmki o konseptten daha özgün fikirler de çıkabilirdi...

Cey0}
25-06-07, 19:13
valla sevgili arkadaşlarıma katılıyorum denizin balık hafızalı durumu benide rahatsız etti o ne öyle balo konusunda ben aslı-alp ile gider diyorum alp aslı yı seviyor arkadaşlar ve bu ikili baloya beraber gidebilir zaten bundan sonra deniz aslı yı davet etse bile aslı gitmemeli ..:good: denizin yaptığı hiç hoş değil:img-wink:
Evet zaten Aslı başta anlamıştı.'Beni o alman barbieyi kıskandırmak için mi kullanıyorsun diye.Kız temiz kalpliymiş.Tuttu.Alp evet seviyor.Korhan'ın Aslı'ya laf söylemesine karşı çıktı.Ben Deniz ve Aslı olmasını istiyordum ama artık Efeler diyarında Aslı'yı tercih ediyorum.

Cey0}
25-06-07, 19:18
Bu dizinin taklit olduğunu biliyordum... Orjinalini izlememiştim ama bir sitede bu yorumu buldum bilmeyenler için eklemek istedim...

Diziyi izlemeden yorum yapmak istemedim ama daha tanıtımlarında bu dizinin dawson's creek dizisinin bire bir kopyasını anlamıştım,izleyince emin oldum. elbetteki dünyada çok izlenen dizilerin uyarlama verisyonlarını yapmak gayet normaldir.yeter anne,tatlı hayat,bir istanbul masalı buna örnektir. ancak bu diziler uyarlanırken bunlara Türk kültürüne ait öğeler ve espriler eklenmiştir.ancak bu dizi bence bir uyarlama değil birebir kopya olmuş. Dawson's Creek'i izlememiş olanlara biraz bilgi vermek istiyorum; Dawson(James van DerBeek), çocukluk aşkı Joey(Katie Holmes) ve Pacey(Joshua Jackson)bir sahil kasabasında ergenlik döneminin sonundaki gençlerdir. İlk bölümlerde Dawson kasabaya yeni gelen bir kıza aşık olur. Joey Dawson'a platonik bir aşk beslemektedir ve Pacey okuldaki bir öğretmenine aşıktır. Hatta Dawson kızla ilk randevusuna Joey ve Pacey'i de getirir ve bu dörtlü sinemaya giderler. Ne tesadüf değilmi?:) Bu arada Joey'nin babasının da bir suçlu olduğunu belirteyim. Babasını Joey polise ihbar eder. Kavak Yellerinde Aslı karakterinin Joey(Katie Holmes)e oldukça benziyor olması da oldukça enterasan:) Son bir hatırlatma; Dağhan Külegeç'in oynadığı karakter Pacey karakteriyle eşleşmektedir. Pacey'nin ağbisi ve babası polistir. Babası Pacey'nin polis olmasını istemektedir. Haylaz ve yaramaz Pacey herzaman ağbisinin gölgesinde kalmıştır...Dizinin yaratıcılarının emeklerine saygı duyuyorum ancak keşke Dawson's Creek'in senaryosunu birebir kopyalamak yerine özgün öğeler de katılsaydı...Emininmki o konseptten daha özgün fikirler de çıkabilirdi...
Ona bakarsa bu yorumu yazan kişi Yabancı Damat'ıda aynı şekilde yapğanlar var.Evet belki olabilri.Ama bunun yapmalarının nedeni genç yetenkelerin yeteneklerini geliştirmesi.Ve bence Kavak Yelleri çok güzel bir dizi.Ve oyuncular rollerinin hakkını veriyor.

firuzess
25-06-07, 19:27
allah kahretsin yani deniz mineyi affedip onlamı gidio baloya yazık aslıma nese inşallah bunun da acısını çeker deniz bu sefer gerçketen aklı başına gelir off ya

Cey0}
25-06-07, 19:34
allah kahretsin yani deniz mineyi affedip onlamı gidio baloya yazık aslıma nese inşallah bunun da acısını çeker deniz bu sefer gerçketen aklı başına gelir off ya
Akıl olmadığı için biraz zor gelir.Ya aklı başında olan insan aynı hataya 2 kere düşer mi?Üstelik çocukluk arkadaşını satarak.O Deniz Aslı'ya birgün çok ytalvaracak ama kaç hafta sonra.İnşallah Aslı and Efe yada Aslı and Alp olur.Çünkü Deniz'den artık hayır gelmezz..

SBR
25-06-07, 19:38
Evet zaten Aslı başta anlamıştı.'Beni o alman barbieyi kıskandırmak için mi kullanıyorsun diye.Kız temiz kalpliymiş.Tuttu.Alp evet seviyor.Korhan'ın Aslı'ya laf söylemesine karşı çıktı.Ben Deniz ve Aslı olmasını istiyordum ama artık Efeler diyarında Aslı'yı tercih ediyorum.

valla denizin hemen yumuşaması beni rahatsız etti neyalan söyliyeyim:img-wink: en kötüsüde aslı gördü onları bu da kötü oldu :icon_sorr bakalım neler olacak yinede güzel bir bölüm olacak kanatindeyim..artık alp te aslı ya olan ilgisini belli etmeye başlıyor:happy0064

Cey0}
25-06-07, 19:40
valla denizin hemen yumuşaması beni rahatsız etti neyalan söyliyeyim:img-wink: en kötüsüde aslı gördü onları bu da kötü oldu :icon_sorr bakalım neler olacak yinede güzel bir bölüm olacak kanatindeyim..artık alp te aslı ya olan ilgisini belli etmeye başlıyor:happy0064
Evet.Bu bölümde galiba bizi tek güldüren sahneler Efe sahneleri olucak.Bu çocuk başını bin türlü belaya sokuya yine de akıllanmıyor.Bakalım bu bölümde başını yine ne tür bir belaya sokucak:D:D:D

bette
25-06-07, 20:05
ya bu dizi iyi güzel hoşta..

şu mineye sinir oluyorum.. nasıl bağırıyo öyle yaşlı kadına. asi genç tripleri falan. en nefret ettiğim tip.

ekin_gulendam
25-06-07, 20:06
evt hatta o sete gitti bile tekrar gitse belirtse özel istekelrimizi süper olur yaf...neden olmasın yada kanald yede mail atabilris yönetmenin ki bende bulamadım

hem burayaa bir liste ekleriz isimlerimiz hayran olduğumuz kişilere yazar ufak notlarımızı verir süper olur ya gnt canım söyliyelim ayline kabul ederse yapalım

register00
25-06-07, 20:09

şu mineye sinir oluyorum.. nasıl bağırıyo öyle yaşlı kadına. asi genç tripleri falan. en nefret ettiğim tip.

evet ya en azından saygı duy hiç sevmiyorm bu mineyi zaten kendisi almanyadan geldiği için herkesi küçük görüyo halbuki kendisi kçk bi insan :D hiç takdir etmiyorum bu mineyiii :icon_whis insanları kullanarak hedeflerine ulaşacak gerçekten iyi bi insan olsaydı hiçkimse onun hakkında kötü yorumlar yapmazdı zatennn

gnt
25-06-07, 20:13
hem burayaa bir liste ekleriz isimlerimiz hayran olduğumuz kişilere yazar ufak notlarımızı verir süper olur ya gnt canım söyliyelim ayline kabul ederse yapalım

tmm cnm süper olur ya konuşalım aylinle...mesela bislerden fln bahsetse hatta forumdan bahsetse onlar belki üye bile olurlar bisimle disi hakkında yorum yapalrlar ayy çok uçtum ya

Cey0}
25-06-07, 20:16
evet ya en azından saygı duy hiç sevmiyorm bu mineyi zaten kendisi almanyadan geldiği için herkesi küçük görüyo halbuki kendisi kçk bi insan :D hiç takdir etmiyorum bu mineyiii :icon_whis insanları kullanarak hedeflerine ulaşacak gerçekten iyi bi insan olsaydı hiçkimse onun hakkında kötü yorumlar yapmazdı zatennn
Bencedee.Zaten Mine'yi hep gıcık kapmışımdır.Kendinden büyüklere hiç saygısı yok.Gelmiş kadına bağıyo bak bak bak.Berlin de kala kala saydıyı unutnmuş.

bette
25-06-07, 20:32

aaa sende anti-mineciymişsin... :D çok iyi:img-wink:

vallaha ya.. onu gördükçe berlinin bastın demek geliyo içimden..aliye dizisinde nefret ettiğim oyuncuyu sırf o kıza dayanıyo diye hayranlıkla seyrediyorum vallaha :D :D

ekin_gulendam
25-06-07, 20:34

aramıza hoşgeldin canım sende bizdensin korkma biz onu iyi bir benzeticez