Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
günaydın forum milleti bu saatten sonra deniz aslı yı kaybetmiştir ..yaptığı kabul edilir bir şey değil:good: bu ne yaww hemen unuttu olan olayları :img-yes: efe sahneleri nin güzelolacağını düşünüyorum bu bölüm ayrıca alp te aslı ya olan duygularını yavaş yavaş dile getiriyor deniz kafasını vuracak dağlara taşlara gibi geliyor ya hadi neyse:good:
günaydın forum milleti bu saatten sonra deniz aslı yı kaybetmiştir ..yaptığı kabul edilir bir şey değil:good: bu ne yaww hemen unuttu olan olayları :img-yes: efe sahneleri nin güzelolacağını düşünüyorum bu bölüm ayrıca alp te aslı ya olan duygularını yavaş yavaş dile getiriyor deniz kafasını vuracak dağlara taşlara gibi geliyor ya hadi neyse:good:
ben birleştiler diye sevinirken deniz yine bozdu.oysaki deniz ie aslıyı bir arada görmek o kadar çok isterdimki.ama deniz yine kendini tutamadı ve ine ile barıştı.madem mine ile barışıyor niye o zaman aslı ile arasını düzeltti.ama yine bozulacak araları.ne yapmaya çalıştığını hiç anlamadım.aslı o adamın elinden kurtulmayı başarır kesin.ama onun ağlayışıda bizi çok üzdü.ayy birde alp vardı.şimdi aslıya eğer açılırsa aslı donup kalır veya bir şey demeden çekip gider.ben denizi seviyoru diyemez.derse zaten alp ilk iş olarak bunu mineye veya denize söyler gibime geliyor.bu bölüm biraz karışık olacak galiba.:icon_sorr
deniz pişman olacak ama cok gec artık ya aslıyı coktan kaybetti
valla al benden de o kadar :good: dediğim gibi kafasını çok vuracak sonra ama tren kalmış olacak kanımca:good: ..deniz in hemen yumuşaması kabul edilemez aslı da zaten bu tavrı yapacak birde denizin aslı yı balo için kulllacağı gerçeği de açığa çıkmış oldu hemen barıştı mineyle aslı ilrde değerlendirecek bu olanları gibime geliyor:happy0064
ben birleştiler diye sevinirken deniz yine bozdu.oysaki deniz ie aslıyı bir arada görmek o kadar çok isterdimki.ama deniz yine kendini tutamadı ve ine ile barıştı.madem mine ile barışıyor niye o zaman aslı ile arasını düzeltti.ama yine bozulacak araları.ne yapmaya çalıştığını hiç anlamadım.aslı o adamın elinden kurtulmayı başarır kesin.ama onun ağlayışıda bizi çok üzdü.ayy birde alp vardı.şimdi aslıya eğer açılırsa aslı donup kalır veya bir şey demeden çekip gider.ben denizi seviyoru diyemez.derse zaten alp ilk iş olarak bunu mineye veya denize söyler gibime geliyor.bu bölüm biraz karışık olacak galiba.:icon_sorr
valla deniz herşeyi mahvetti bir de mine yi kıskandırmak için aslı ya balo teklifi yaptığı çok açık bir şekilde belli oldu..yani deniz fena çuvalladı bana kalırsa ..ben ilerde bir alp-aslı olabilir diyorum hatta favori balo çiftim alp-aslı bile diyebilirim:good: bekleyip görelim neler olacağını:img-wink:
evet balo işini deniz mineyi kıskandırmak için yaptığı anlaşıldı.bence aslı efe ile gitsin baloya.bu sefer belki deniz kıskanır diyeceğim onu kıskanmaz.eğerki alp ile baloya giderse işte o zaman işler değişir.bu sefer aslıyı kıskanır alp ile giderse.zaten deniz mineile gidecek.eğer dediğim gibi olursa kıskanır.:img-yes: :img-yes:
serseri_mayın90 26-06-07, 08:49 valla al benden de o kadar :good: dediğim gibi kafasını çok vuracak sonra ama tren kalmış olacak kanımca:good: ..deniz in hemen yumuşaması kabul edilemez aslı da zaten bu tavrı yapacak birde denizin aslı yı balo için kulllacağı gerçeği de açığa çıkmış oldu hemen barıştı mineyle aslı ilrde değerlendirecek bu olanları gibime geliyor:happy0064
aslı için ne kötü bişey. çocukluktan beri en yakın arkadaşı yeni gelen bi kız için onu kullanıyor:( öncedende o kız için kırmıştı aslıyı noldu sonunda yine aslı haklı çıktı. off gel perşembe gell...
valla o sahneyi gördükten sonra aslı denize ne yapsa hakkıdır:sad53: yazık yahu kızcağıza iyi insanların değeri neen hiç bilinmez:icon_sorr aslı baloya denizle gitmesin hatta denize bayagı bir tavır alsın:img-cool2
aslı için ne kötü bişey. çocukluktan beri en yakın arkadaşı yeni gelen bi kız için onu kullanıyor:( öncedende o kız için kırmıştı aslıyı noldu sonunda yine aslı haklı çıktı. off gel perşembe gell...
siz böyle konuşunca aslıya dahada çok hak veriyorum.denizin yaptığı affedilecek bir şey değil.niye böyle bir şey ypı.ne olcaktı barıştıtıda ne oldu.aslı bunu öğreniince yine küsecek ve deniz çocuklu arkadaşını kaybedecek ve belkide hiç bir daha kazanamayacak:icon_sorr :icon_sorr
valla al benden de o kadar :good: dediğim gibi kafasını çok vuracak sonra ama tren kalmış olacak kanımca:good: ..deniz in hemen yumuşaması kabul edilemez aslı da zaten bu tavrı yapacak birde denizin aslı yı balo için kulllacağı gerçeği de açığa çıkmış oldu hemen barıştı mineyle aslı ilrde değerlendirecek bu olanları gibime geliyor:happy0064
evet mine onun için dönmedi uçağı kacırmasa burada olmayacaktı ama deniz hemen kandı ya arkadaslarını kaybedeceğini biliyor mine isterse melek olsun kızı sevmiyorum sevmiyeceğim lunaparkta onları gördü aslı o adamlardan kurtulduğu zaman denize karsı cok kırılacak bunu da belli edecek ki denize tavır da yapsın ne bu ya oyuncak oldu kız onun yüzünden
hakkaten gel perşemde gel oldu:good: bakalım nasıl affedek hemen garanti mine güzel bir edebiyat yapar ondan sonra hoopp bizim denizde kanar mine ye bekleyip görelim benim balo çiftim aslı-alp efe ne olacak bilmiyorum ama aslı-alp olsun baksanıza nasıl savunuyor aslı yı alp :happy0064
aslı olanları hiç hak etmedi.yani deniz ona ihanet etti gibi bir şey.yapmamalıydın deniz böyle bir şey.sonra olanlar hiç düşündü mü?eğer aslı öğrenirse ne olacağını.şimdi deniz kesin mine ile gider.gelip aslıya mine ile gideceğini söyler.elinde sonunda minenin onu kullandığını öğrenecek.
evet mine onun için dönmedi uçağı kacırmasa burada olmayacaktı ama deniz hemen kandı ya arkadaslarını kaybedeceğini biliyor mine isterse melek olsun kızı sevmiyorum sevmiyeceğim lunaparkta onları gördü aslı o adamlardan kurtulduğu zaman denize karsı cok kırılacak bunu da belli edecek ki denize tavır da yapsın ne bu ya oyuncak oldu kız onun yüzünden
yani tamam biraz yumuşama olabilir kız sonuçta intihar etmiş bu anlayışla karşılanabilir ama bizim ki vur deyince öldürmüş ona öyle hemen luna park ta gezmeler falan adama ne oluyor derler :good: ben burda efenin bu konuya yaklaşımını merak ediyorum bakalım neler diyecek:img-wink:
yani tamam biraz yumuşama olabilir kız sonuçta intihar etmiş bu anlayışla karşılanabilir ama bizim ki vur deyince öldürmüş ona öyle hemen luna park ta gezmeler falan adama ne oluyor derler :good: ben burda efenin bu konuya yaklaşımını merak ediyorum bakalım neler diyecek:img-wink:
ya tamam da hemen yaptııklarını unuttu denizin bir ortası yokki ya hep ya hiç gibi birşey oluyor bende onu merak ediyorum acaba ne tepki verecek birde aslıyı kim kurtaracak su mafya bozuntusundan:icon_whis :img-help:
günaydın arkadaslar öncelikle denize bu bölümde çok kızacagım gib geliyo aslı zaten çok üzügün olacak fragmanda görülüyo canım hep aglıyodu bence alp aslıya ondan hoşlandıgını söyler mine desen gıcık yalancının teki bence bu kızın yalanlarını saysak sayılar yetmez artık yalanlarla yine denizi kendne çekecek intihar ederek kendnn acındırıyo pişman ama hala yalan sölüyor
naz_özge12 26-06-07, 09:06 arkadaşlar bir şey sorucam..
hani dün kavak yellerinin 1. bölümünü verdiler ya.artık her hafta içi verilcek mi?
her gün bir bölüm olaraktan..
ya tamam da hemen yaptııklarını unuttu denizin bir ortası yokki ya hep ya hiç gibi birşey oluyor bende onu merak ediyorum acaba ne tepki verecek birde aslıyı kim kurtaracak su mafya bozuntusundan:icon_whis :img-help:
valla belki kendi kurtulur öyle olmazsa büyük ihtimal efenin abisi kurtarır gibi geliyor:img-wink: haklısın denizin ortası yok zaten bu çok açık bir şekilde görülüyor:img-wink: bekleyip görelim nasıl bir bölüm olacak belki 2.fragman gelir daha fazla bir bilgi sahibi oluruz:img-yes:
serseri_mayın90 26-06-07, 09:08 arkadaşlar bir şey sorucam..
hani dün kavak yellerinin 1. bölümünü verdiler ya.artık her hafta içi verilcek mi?
her gün bir bölüm olaraktan..
perşembeye kadar verilcek. bugün 2. blm olcak yanii:img-wink:
arkadaşlar ne oldu yaww bu forumu durgunlaşmış gördüm anasayfa olayından vazgeçme mi oldu yoksa :img-wink: neyse bari ben bir şeyler yazayım :img-yes:
bu bölüm efe hakkaten abisine bir gol atıyor ...:img-wink: bakalım efe ne zaman vazgeçecek bu sevdadan.. :img-yes: en önemli soru işareti aslı nasıl kaçacak ve deniz hangi sözlerden sonra yelkenleri suya indirecek bekleyip görelim:good:
serseri_mayın90 26-06-07, 10:00 arkadaşlar ne oldu yaww bu forumu durgunlaşmış gördüm anasayfa olayından vazgeçme mi oldu yoksa :img-wink: neyse bari ben bir şeyler yazayım :img-yes:
bu bölüm efe hakkaten abisine bir gol atıyor ...:img-wink: bakalım efe ne zaman vazgeçecek bu sevdadan.. :img-yes: en önemli soru işareti aslı nasıl kaçacak ve deniz hangi sözlerden sonra yelkenleri suya indirecek bekleyip görelim:good:
efenin vazgeçmesi lazım bence. çünkü öğrtmeni yani ayrıca abisiyle de arasında bişiler war.ona bz daha genç birini alalım. aslı mesela:img-hyste
efenin vazgeçmesi lazım bence. çünkü öğrtmeni yani ayrıca abisiyle de arasında bişiler war.ona bz daha genç birini alalım. aslı mesela:img-hyste
efe anlar herhalde ama ne zaman :img-wink: bende hep aslı-alp düşündüm efeye başka birini buluruz :img-wink: hem denizi çatlatmak var işin ucunda :img-yes: efede böyle bir kıskanma içine girmez ama alp olursa işin rengi değişebilir bekleyip görelim bir 2.fragman gelsede daha net bir fikir sahibi olsak:good:
evet artık bi özet koysalar tam super olacak biraz ne olacak tahmin edeblriz su an ne olacak tam bi karar ble veremyorum enden mineyi affediyo mine ne yalan söledi yalan mı söledi hiç b fikrim yook
özet istiyoruzzz
Nude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scr
bencede efeyle gönül biraz zor ama gönülde onun öğretmeni araya mesafe koyması gerekiyo.ben sonuna kadar Aslı & alp diyorum çünkü alp aslıyı bence çok seviyo onun için en iyi arkadaşından vazgeçebilir bunu frragmandada gördük.ben bu mineyede çok üzülüyorum onun önceden böyle kötü olmasının sebebi o değil annesi ama şimdi düzeldi ve bence mine ve deniz çok yakışıyo...
serseri_mayın90 26-06-07, 10:19 efe anlar herhalde ama ne zaman :img-wink: bende hep aslı-alp düşündüm efeye başka birini buluruz :img-wink: hem denizi çatlatmak var işin ucunda :img-yes: efede böyle bir kıskanma içine girmez ama alp olursa işin rengi değişebilir bekleyip görelim bir 2.fragman gelsede daha net bir fikir sahibi olsak:good:
evet cnm tabi kıskanması lazım denizin. bi pişman olsun kafasını vursun taşlara:) efeye şuan birini bulamıyoruz.d.c de yeni birileri taşınıyor demişlerdi. belki bizimkinde de olur ve efe ona aşık olur:img-wink:
Kurtlar -V olmasaydi bu dizi kesinlikle 1 ci sirayi kapardi :D
bugunden itibaren kesin fragani verirler yada verdiler
Aslima ins. Bisey olmas:(
evet cnm tabi kıskanması lazım denizin. bi pişman olsun kafasını vursun taşlara:) efeye şuan birini bulamıyoruz.d.c de yeni birileri taşınıyor demişlerdi. belki bizimkinde de olur ve efe ona aşık olur:img-wink:
valla belli olmaz tabii ama efenin daha öğretmeninden kopacağı gözükmüyor en en azından şimdilik malum bir balo var yakın zamanda o yüzden bir aslı-alp olması daha yüksek d.c ile konular büyük ölçüde aynı bakalım neler olacak bekleyip görelim:good:
özette fragmanda çok geç geliyor.erken gelse güzel olacak.kanald işte çekiyoruz.bence baloya alp ve aslı gitsin denizde kıskansın bakalım nasıl oluyormuş.zaten deniz mineyle gitmek ister baloya.
DC ye göre aslı baloya kiminle gidiyo bilen var mı yaaww???
bu arada gerçekten çok yavaş gidiyoruz.tutuk kaldık yaniii...ne zaman ansayfaya geçicez yaa uffff....:img-blush
serseri_mayın90 26-06-07, 11:18 DC ye göre aslı baloya kiminle gidiyo bilen var mı yaaww???
bu arada gerçekten çok yavaş gidiyoruz.tutuk kaldık yaniii...ne zaman ansayfaya geçicez yaa uffff....:img-blush
nese arkadaşlar bugün geçtimi bi yrn war sonra perş.:happy0064
aslının baloya alple gitmesini isterim ama zor bi ihtimal. sonuçta alple o güne kadar pek iyi anlaşamıyorlardı. ve hemen yakınlaşcaklarını sanmıyorum. sonuçta korayın arkadaşı diye bakabilirler. ayrıca denizi kıskandırsın diyoruz ama aslı ben alple gitcem baloyu derse efenin de tepkisini alabilir:img-in_lo
nese arkadaşlar bugün geçtimi bi yrn war sonra perş.:happy0064
aslının baloya alple gitmesini isterim ama zor bi ihtimal. sonuçta alple o güne kadar pek iyi anlaşamıyorlardı. ve hemen yakınlaşcaklarını sanmıyorum. sonuçta korayın arkadaşı diye bakabilirler. ayrıca denizi kıskandırsın diyoruz ama aslı ben alple gitcem baloyu derse efenin de tepkisini alabilir:img-in_lo
o kesn ztn efeninde tepkisi olucktr ama bence aslı herkesi şaşırtıck yani kimseye eğer alple giderse tabi onla gittiğni söylemiyck ve herks şok oluck...aslında efeylede gideblr o daha yakn bi ihtiml ama baklm...denz belkide söznü unutmz hç sanmıorm ama....
bir tülü geçmiyor vakitler.yeni bölüm heyecanlı ve birazda sinir bozucu olacak.şu mine yüzünden.tabi denizede kızacağız barıştığı için mine ile
forum cosmus iyicene yaw! :D
Aklim hala aslida yazik kiz nasil kurtulacak.. :(
arkadaşlar gelmio özet fragman bu bölümü çok merak ediorum bu hafta her iki daldada birinci olalım başka bişi istemem heralde bide mine ölsün yeter:icon_whis bide şu partide deniz aslıya aşık olup mineden tamamen vazgeçsin
valla belki kendi kurtulur öyle olmazsa büyük ihtimal efenin abisi kurtarır gibi geliyor:img-wink: haklısın denizin ortası yok zaten bu çok açık bir şekilde görülüyor:img-wink: bekleyip görelim nasıl bir bölüm olacak belki 2.fragman gelir daha fazla bir bilgi sahibi oluruz:img-yes:
kavak yellerinin fragmanlarını cok seviyorum 3 ayrı fragman veriyorlar ve cok iyi oluyor kafamızda dizi baslayana kadar net birşeyler beliriyor evet izleyip görücez umarım aslı denizi süründürür
serseri_mayın90 26-06-07, 11:53 heralde bu hafta bizi kudurtmaya çalışıolar. 1 fragmanı koydular önümüze bekle perşembeyi:img-hyste özetide çarş. akşamı verirler artık:img-pilot
arkadaşlar ne oldu yaww bu forumu durgunlaşmış gördüm anasayfa olayından vazgeçme mi oldu yoksa :img-wink: neyse bari ben bir şeyler yazayım :img-yes:
efe hakikaten beklenmeyen bişey yapıyor ve gönülle abisinin arasını bozuyor böyle mi olmalıydı bilmiyorum ama metine de yazık tam hayatının askını buldu efe yüzünden kaybedecek ama metin gerçeği öğrenirse efenin cekeceği var ayrıca arkadaslar cananın gerçek adı baska dizilerde oynamısmıydı bir yerlerden tanıdık geliyor cıkartamıyorum bir türlü:img-help:
serseri_mayın90 26-06-07, 12:05 araştırdım:)
Münire Apaydın adıAşk Oyunu (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=31)Berna2005Müjgan Bey (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=188)2004Adı Aşk Olsun (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=215)2004Görünmez Adam (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=321)2004Kavak Yelleri (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=1159)
aşk oyunundan tanıdık gelio olabilir:)
araştırdım:)
Münire Apaydın adıAşk Oyunu (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=31)Berna2005Müjgan Bey (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=188)2004Adı Aşk Olsun (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=215)2004Görünmez Adam (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=321)2004Kavak Yelleri (http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=1159)
aşk oyunundan tanıdık gelio olabilir:)
cok sağol ya evet oradan tanıdık geliyor kafama takılıyordu cok tşk ederim tekrar
serseri_mayın90 26-06-07, 12:11 cok sağol ya evet oradan tanıdık geliyor kafama takılıyordu cok tşk ederim tekrar
önemli deil cnm. benimd kafama takılmıştı ztn:)
bide bu cananla denizin babasının ilişkisi bi gün ortaya çıkar heralde. umarım bu aslı ile denizin arasını bozmaz. aslında deniz aralarını bozulması için elinden geleni yapıo ama:img-hyste
önemli deil cnm. benimd kafama takılmıştı ztn:)
bide bu cananla denizin babasının ilişkisi bi gün ortaya çıkar heralde. umarım bu aslı ile denizin arasını bozmaz. aslında deniz aralarını bozulması için elinden geleni yapıo ama:img-hyste
ben o ilişkiyide anlamıyorum zaten kız her delilliği yapabilir gerçekten denizin babasını seviyor mu acaba merak ediyorum:icon_whis
dilara-1905 26-06-07, 12:15 ii ii perşembeye baya az kaldı oleyyyyyyy :D:D:D
ya süper bölüm olcakkk aslının nasıl kurtulcanı çok merak ediyorum yaa adama işte burdayım demesi filan :D ama umarımkaçar ve yakalamazzz efenin de metine gönülde seni görmek istemiyor demesi çok feci yaaa be efeye üzülüodumdametinede üüzldüm şimdi metin ve gönülü yakıştırıodummmm
ya aslının ağlaması çok kötüydü of deniz madem aslı yokken uyuyamıyosunn ymk fln yiyemiosun luna parkta ne işin varrrr
serseri_mayın90 26-06-07, 12:23 demii. aslısız yemek yiyemiosun ama bi güzel lunaparklarda eğlenion.. off of aşktanmıdır saflıktanmıdır anlayamadım ama deniz bi saçmalıyo bu aralar:img-hyste uyuma sen yemekte yeme. git lunaparkta mineyle eğlen..:icon_evil :fighting2
efe hakikaten beklenmeyen bişey yapıyor ve gönülle abisinin arasını bozuyor böyle mi olmalıydı bilmiyorum ama metine de yazık tam hayatının askını buldu efe yüzünden kaybedecek ama metin gerçeği öğrenirse efenin cekeceği var ayrıca arkadaslar cananın gerçek adı baska dizilerde oynamısmıydı bir yerlerden tanıdık geliyor cıkartamıyorum bir türlü:img-help:
valla efe iyi bir hamle yapıyor ama şimdilik:good: yaww bu efeyede birini bulmak lazım ama kimi??:img-wink: aslı-alp olursa ki öyle olsun bu efe kiminle gidecek balo ya yahu yok mu bir namzet:img-pilot
demii. aslısız yemek yiyemiosun ama bi güzel lunaparklarda eğlenion.. off of aşktanmıdır saflıktanmıdır anlayamadım ama deniz bi saçmalıyo bu aralar:img-hyste uyuma sen yemekte yeme. git lunaparkta mineyle eğlen..:icon_evil :fighting2
bunlrnki anca lafta kalır ortada bi icraat yok..tmm kıza moral fln vermk için yapıosnda aslı kaçırlmşkn olr mu....bide aslıya baloya onunla gitmk istediini söyledi bk o da lafta kaldı kesn mineyle gidr ama bellide olmz şaşırtr belki bizi....valla saflk mı iyi niyetindnmi bnde anlamdm...
valla efe iyi bir hamle yapıyor ama şimdilik:good: yaww bu efeyede birini bulmak lazım ama kimi??:img-wink: aslı-alp olursa ki öyle olsun bu efe kiminle gidecek balo ya yahu yok mu bir namzet:img-pilot
yaa ben bi şey okumuştum internette dcyle ilgili.orada pacey(efe) mezuniyete alınmıyo gibi bi yazı vardı.acaba bu doğru mu??eğer doğruysa o zaman efe de mezuniyete katılamayabilir:img-wink:
serseri_mayın90 26-06-07, 12:41 kıyamam ben efeye onada birini bulmamız lazım. yalnız olmaz:( ama o bulur heralde gitcek birini. partiye çağırdığı kızlardan biriyle fln gidebilir. yada gönül hocayla muhabbet koyulaşmışken birlikte gidelm fln diyebilir ama olmas tabii.ayy inanamıom bulamadık efeye birini. yalnızmı kalcak çocuk...:img-help:
evet şimdilik sonrasında neler olacak merakla bekliyorum gerçekten olmuyor böyle birisine asık olsun hemen görünce carpılsın ama kim ki bu şahsiyet aslı olmayacağına göre:img-help:
serseri_mayın90 26-06-07, 12:45 yaa ben bi şey okumuştum internette dcyle ilgili.orada pacey(efe) mezuniyete alınmıyo gibi bi yazı vardı.acaba bu doğru mu??eğer doğruysa o zaman efe de mezuniyete katılamayabilir:img-wink:
ay yapmasınlar öle yaa. eğlence kaynağımız o bizim. kim bilir ne numaralar bulur baloda.. efede gitsin baloya. onsuz olmazz:icon_conf imgdrag :img-fear2 :img-swoon
dilara-1905 26-06-07, 12:47 niye alınmıoki acaba bu bölüm o hıyar beyin efeyi gönülün evinde görmesi bi etken olabilirmi(fragmanda öyleydi yanlış anlaamdıysam) ama efe olamdan olmaz kiiiiii
bunlrnki anca lafta kalır ortada bi icraat yok..tmm kıza moral fln vermk için yapıosnda aslı kaçırlmşkn olr mu....bide aslıya baloya onunla gitmk istediini söyledi bk o da lafta kaldı kesn mineyle gidr ama bellide olmz şaşırtr belki bizi....valla saflk mı iyi niyetindnmi bnde anlamdm...
bence baloya mineyle giderse-ki öle görünüo-aslı bi daha affetmemeli o ne biçim arkadaşlık küsken aslıyla gez mineyle barışıncada kızı bırakıp mineye git deniz böle bişi yapaarasa efede aslıda affetmemeli zaten aslı biliodu beni kıskandırmak için mi kullanıosun demişti denize nese fragman gelsin görürüz mineyle mi aslıyla mı gidio
evet şimdilik sonrasında neler olacak merakla bekliyorum gerçekten olmuyor böyle birisine asık olsun hemen görünce carpılsın ama kim ki bu şahsiyet aslı olmayacağına göre:img-help:
valla benim kimse aklıma gelmiyor zaten efenin hocadan başkasını gördüğü yok belki bu bölüm gösterirler bir namzet..hem arkadaşlar merak etmeyin efe katılır mezuniyete onsuz olmaz katılıyorum :happy0064 bekliyelim neler olacağını :img-wink:
dilara-1905 26-06-07, 12:51 ya diziye ilerde iki kişi gelcekmiş işte biri efenin sevgilisi biride o sevgilisinin abisi olcakmış ben öyle biliom yani efe her ne kadar gönül ve metinin arasını bozsada uzun bir süyeyanlız kovboy olarak devam etcek meyin ve gönül barışcak bence
valla benim kimse aklıma gelmiyor zaten efenin hocadan başkasını gördüğü yok belki bu bölüm gösterirler bir namzet..hem arkadaşlar merak etmeyin efe katılır mezuniyete onsuz olmaz katılıyorum :happy0064 bekliyelim neler olacağını :img-wink:
evet yeni birisi falan gelirse belki artık bu arada özet gelmiş okudum ve sinir oldum denize meğer aslının kacırıldığını bilerek lunaparka gidiyormus ayy gıccık sey yaa
arkadaşlar korkarım deniz mineyle gitçek baloya teselli etmek içinkoray gönülü müdüre söylerse gönülde okuldan atılabilir :img-blush
sevgili arkadaşlarıma teşekkür diyorum ve o denize yuhhh diyorum başka bir şey demiyorum gurursuz ne olacak aslı kayıp beyefendi mineyle gezme tozmalarda yazık iyiki de aslı-deniz olmıyacak :img-wink: deniz çok menfaatçi sonunda kadar aslı-alp :img-yes:
selam özet gelmiş
Deniz ve Efe, Aslı’yı arıyor
Çalıştığı kafeteryanın sahibi İzzet’in tacizinden son anda Haydar’ın patronunun sağ kolu Fuat tarafından kurtarılan Aslı esrarengiz şekilde ortadan kaybolur. Herkes Aslı’nın Haydar’ın adamları tarafından kaçırıldığını düşünürken İzzet’in karakola gelerek verdiği ifade akılları iyice karıştırır. Gönül motosikletli adamlar tarafından hırpalanan Efe’yi sarmaş dolaş kendi evine taşırken Koray tarafından görülür ve işler büsbütün sarpa sarar. Yaptıkları sonucunda büsbütün yalnız kalmış ve girdiği ruhsal çöküntüden hala kurtulamamış olan Mine’nin intihara kalkıştığını öğrenen Ayşe, durumun ciddiyetini anlayarak Deniz’den yardım ister. Deniz bir yandan Efe’yle birlikte Aslı’yla ilgili sır perdesini aralamak için çırpınırken bir yandan da gururunu bir kenara koyup onu aldatan Mine’nin hayata geri dönmesi için bir şeyler yapmak zorundadır.
deniz bey biliomuş aslımın kaçırıldığını mine hanımı eğlendirmek çin lunepark a götürüo
ya bu izzet zırıltısı ne dioda herkesn kafası karışıo...saçma bişlr söylmez umarm diicm ama ondn ne beklenirki kendisi kaçtı fln demese bari...off off işlr iice karıştı...
arkadaşlar yarın dizinin tekrarı war büyük olasılıkla sessiz fragmanı yarın akşam yayınlarlar:good:
ama artık yuh diyorum başka da bişey demiyorum yaa...bu deniz ne yaptıını sanıyo..sanane elalemin almanından yaa.bırak ne hali varsagörsüm.yok uyuyamıyomuş,yok yemek yiyemiyomuşş..hadi ya hiç belli olmuyo...warya bu deniz mine kadar var yaniii...sanki siz mi kızı intihara ittiniz..kendi hatası kendi sorunu sanane kardeşiiiimmm..kendi kendine halletsin.herşeyin doğrusunu o bilio ya zatn.bunu da halletsin işte.....
dilara-1905 26-06-07, 12:55 özet için çok teşekkürler ya bence deniz 2. defa satmicak aslyı özette bunu gösteriyo ztn ZORUNDADIR diyooo oun aklı sadece aslıda artıkkk(bencee):img-yes:
şuan dost olarak aklı onda ama o baloda aslıyı öyle çook güzel süslü püslü görünce onun kide dostluktan aşka sarmaya başlicak mine onların sadece arkisi olcakkk:img-yes:
duffy_duff 26-06-07, 12:56 selamlar...........
geçen cuma günü setteydim bende çook güzeldi efei oynayan çocuk çoooooooooook komik mineyi ben göremedim ama arklarım görmüş
aman zaten kalsın bendeki fotoları da birazdan ekliycem ama bi bakıım belki arkım
eklemiştir:img-yes: :img-yes:
evet yeni birisi falan gelirse belki artık bu arada özet gelmiş okudum ve sinir oldum denize meğer aslının kacırıldığını bilerek lunaparka gidiyormus ayy gıccık sey yaa
al bende de o kadar adam ne kadar rahat yaww:good: bu kadar da olmaz yani aslı -alp diyorum efem kesinlikle deniz yaklaşmasın aslı nın yanına ..zaten efe için birinin girmesi gerekiyor diziye çünkü bir aday yok efeye balo ya kadar girse bari kim girecekse :good:
sevgili arkadaşlarıma teşekkür diyorum ve o denize yuhhh diyorum başka bir şey demiyorum gurursuz ne olacak aslı kayıp beyefendi mineyle gezme tozmalarda yazık iyiki de aslı-deniz olmıyacak :img-wink: deniz çok menfaatçi sonunda kadar aslı-alp :img-yes:
iyi tamam hayata döndürsün ama bu kadarıda fazla ya insn arkadası kayıpken bari gezdirmez şu aptal barbiyi aslıyı bulsun sonra ne yapacaksa yapsın birde yemek yiyemiyorum mu diyordu deniz bey hıh kim inanır buna evet aslı-deniz olmayacak alp olsun onun zararı olmaz hiç olmazsa:img-yes:
ama artık yuh diyorum başka da bişey demiyorum yaa...bu deniz ne yaptıını sanıyo..sanane elalemin almanından yaa.bırak ne hali varsagörsüm.yok uyuyamıyomuş,yok yemek yiyemiyomuşş..hadi ya hiç belli olmuyo...warya bu deniz mine kadar var yaniii...sanki siz mi kızı intihara ittiniz..kendi hatası kendi sorunu sanane kardeşiiiimmm..kendi kendine halletsin.herşeyin doğrusunu o bilio ya zatn.bunu da halletsin işte.....
bence de ya,nedir bu deniz in mine takıntısı anlayamadım.illa bir kazık daha mı yemesi gerekiyor....mine boşuna saf dememişti bunun için...:icon_whis
off ben de çok sinir oldum:icon_evil senin orda en ii arkadaşın kaçırılmış sen git seni aldatan bi kızın moralinin yerine gelmesi için onu lunaparka götür!!ins efe aslı için bi şeyler yaparda seviniriz:happy0064
iyi tamam hayata döndürsün ama bu kadarıda fazla ya insn arkadası kayıpken bari gezdirmez şu aptal barbiyi aslıyı bulsun sonra ne yapacaksa yapsın birde yemek yiyemiyorum mu diyordu deniz bey hıh kim inanır buna evet aslı-deniz olmayacak alp olsun onun zararı olmaz hiç olmazsa:img-yes:
ewet arkadaşım...ztn bu gidişle aslı&deniz isteyen kimse kalmicak.iyice soğutuyolar bizi...ve galibaa istedikleri de bu..ters köşeye tarırnmak gibi bişey buda.herkes öyle istedi die deniz&aslı olmuyo...biz vazgeçince yapıcaklar..maksat bizim istediğimiz olmasın:img-yes:
ALP&ASLIIIII en azından alp mineyle takılmıyo:img-hyste
serseri_mayın90 26-06-07, 13:01 bence izzet paraları çaldı ve kaçtı fln dicek. ama tabi efe ve deniz inanmıcak buna ve aslıyı arıcaklar. demek deniz bilerek gidio lunaparka. tmm mine iyi olsun diye gezin ama aşırı eğlence modunda adam yaa. senin arkadaşın kayıp sen güle oynaya lunaparklarda gezion...
vallaha doğru tamam anladık intihar etmiş diye biraz yumuşadın hafiftende suçluluk duygun var ama deniz beyefendi vur dedik öldürdü bea:img-pilot :good: bu kadar da olmaz efe bir ayar çeker bu denize :good: yeni bölüm güzel olacağa benziyor (deniz-mine hariç)
off ben de çok sinir oldum:icon_evil senin orda en ii arkadaşın kaçırılmış sen git seni aldatan bi kızın moralinin yerine gelmesi için onu lunaparka götür!!ins efe aslı için bi şeyler yaparda seviniriz:happy0064
yani ya bu kız tamam pişman ama sonucta mert yüzünden ask acısı cekmiyor mu yani yine denizi aldatmıs olmuyormu ayy ayy kızın sevmiyorum ya nasıl saldıracağımı sasırdım ahh deniz ahh senin hiç ortan olmayacakmı böyle uclardamı yasacaksın sen yaa:img-help:
nasıl biri ya bu deniz bliyomuş ama hala lunapark gülüşüp mineyel eglenyoo r batsın bunun eglencesi efe le gönül işler kesn karışacak şiyar(hıyar) kesn bşeyler yapacak
acaba o geryy izzet ne ded herkesn aklı karışacak yaaa
vallaha doğru tamam anladık intihar etmiş diye biraz yumuşadın hafiftende suçluluk duygun var ama deniz beyefendi vur dedik öldürdü bea:img-pilot :good: bu kadar da olmaz efe bir ayar çeker bu denize :good: yeni bölüm güzel olacağa benziyor (deniz-mine hariç)
ya bu kız ask acısı cekmiyormu yani tamam insanları kandırdığı için pisman ama yinede aldatılmıs olmayı hazmedemedi ve intihar ediyor bunun denizle ne alakası varda deniz hemen sazan gibi atlayıp gezmelere cıkarıyor sanki 5 yasındaki cocuk bırak kendisi gezsin sen aslıyı ara yok illaki eliindn tutup o gezdirecek fedaisi mübarek
her ne kadar denz onu haketmese de aslı onu seviyoo aptal barbie de yakında deniz sevecek gibi görünüyor efe aslı yada alp aslı olacak bence alp aslı çünkü alp aslıyı hak ediyoor umarım aslı bunu anlar
artık bundan sonra bişi olup deniz aslıya çıkma teklifi fln ederse kabul etmesin bence.allahım çocuğa bak kaçırıldığını bşle bile kızı lunaparka getirmiş eğleniyolar.aslının durumda deniz olsaydı aslı asla böle şeyler yapmazdı
ya bu kız ask acısı cekmiyormu yani tamam insanları kandırdığı için pisman ama yinede aldatılmıs olmayı hazmedemedi ve intihar ediyor bunun denizle ne alakası varda deniz hemen sazan gibi atlayıp gezmelere cıkarıyor sanki 5 yasındaki cocuk bırak kendisi gezsin sen aslıyı ara yok illaki eliindn tutup o gezdirecek fedaisi mübarek
valla bende bilmiyom ne alakası var bak sen ne güzel demişsin sazan işte:good: sana ne yaww bırak dedesi neyin götürsün nereye götürcekse aslı bu yapılanı unutmaz arkadaş unutmamalı zaten :img-wink: aslı-alp diyorum başkada bir şey demiyorum :happy0064 desteğinizide bekliyorum:img-wink:
valla bende bilmiyon ne alakası var bak sen ne güzel demişsin sazan işte:good: sana ne yaww bırak annesi götürsün nereye götürcekse aslı bu yapılanı unutmaz arkadaş unutmamalı zaten :img-wink: aslı-alp diyorum başkada bir şey demiyorum :happy0064 desteğinizide bekliyorum:img-wink:
işte izleyip görücez ama aslı unutmaz kız orada canıyla uğrasıyor ama deniz bey gezmelerde kim olsa bunu unutmaz deniz aslıyı can alıcı yerinden vurdu bence affetmez böyle şey kolay kolay unutulurmu ya unutmasın da zeten
ewet arkadaşım...ztn bu gidişle aslı&deniz isteyen kimse kalmicak.iyice soğutuyolar bizi...ve galibaa istedikleri de bu..ters köşeye tarırnmak gibi bişey buda.herkes öyle istedi die deniz&aslı olmuyo...biz vazgeçince yapıcaklar..maksat bizim istediğimiz olmasın:img-yes:
evet acayip soğuttular kesinlikle alp&aslı baska olanak yok çünkü deniz zaten bir alem mineye kendini kaptırdı zor kurtarır artık ümidi kestim ben yazık oldu gül gibi çocuğa:icon_whis
bence aslı&efe olmalı ama daha bi süre beklicez gibi:img-wink: daha çok macera yaşayacak dördüde ve sonunda herkes doğru kişiyi bulucak(umarım:P)aslı nın ilk aşkı deniz ama gerçek aşkı bulucak daha ve bu bence efe olmalı:)
şimdi ben minenin ne yapmak istediğini anlamadım.
1)bu kız gitmeyecekmiydi yurtdışına?niye gitmedi peki?
2)denizi sevmiyordu neden barışmak istedi?yoksa aşık mı oldu?
3)merti mi seviyor yoksa denizi mi?yada ikisinide kullanıyor mu?
planı ne daha hala anlamadım valla.
şimdi ben minenin ne yapmak istediğini anlamadım.
1)bu kız gitmeyecekmiydi yurtdışına?niye gitmedi peki?
2)denizi sevmiyordu neden barışmak istedi?yoksa aşık mı oldu?
3)merti mi seviyor yoksa denizi mi?yada ikisinide kullanıyor mu?
planı ne daha hala anlamadım valla.
ben böle bşey anladım
1) mertn kendisi aldattıgı ve ucagı kacırdıgı için gitmedi
2) en azından biri kendisne destek olsun ide bence
3) mert blmem ama denizi kullanıyor
ben böle düşünüyorum ya sz??
Nude Lindsay Lohan saver
ne alp&aslısı canım:)alp daha dünkü çocuk hıh:img-beee: orda güll gibi karizma abidesi efe varken alp te kim oluyor:Pşaka bi yana bencede ilk önce aslının kendini keşf etmesi için alple birlikte olması gerekir.en azından denizi kıskandırmak için:img-yes: ama sonra gerçek aşkı bulması lazım yani efeyi:img-wink:
serseri_mayın90 26-06-07, 13:25 ben böle bşey anladım
1) mertn kendisi aldattıgı ve ucagı kacırdıgı için gitmedi
2) en azından biri kendisne destek olsun ide bence
3) mert blmem ama denizi kullanıyor
ben böle düşünüyorum ya sz??
Nude Lindsay Lohan saver
ya gerçekten isteseydi bi sonraki uçağa binerdi. ama mertin onu aldattığını öğrndikten sonra denizin kıymetini anladı sanki...:img-wink:
ya gerçekten isteseydi bi sonraki uçağa binerdi. ama mertin onu aldattığını öğrndikten sonra denizin kıymetini anladı sanki...:img-wink:
ee tabi anlayacak gül gibi cocuk hep peşnde yanında en yakın arkadaşını ble satıyoo ne blim kesnlkle daha sonra yan bu bölmüden sonra hatta belk bu bölümde mine denize aşık olucak
olan aslıya olacak oda ya efeyle (efe gönülü düşünüyor ama) ya da alp ile olur gibi
Nude Lindsay Lohan saver
ewt bencede mertin yani en çok inandığı kişinin onu aldattığını anlayınca onu gerçekten sevenin deniz olduğunu anladı ama sonra herşey için çok geç olduğunu anlayıncada intihar etmeye kalkıştı(kalkışacak:))
sucuklu_kahve 26-06-07, 13:35 aslı-efe en güzeli bence ama o olmassa aslı-alp olsun en azından aslının kıymetini bilen biri olsun yani :img-yes:
herkese merhaba tekrar resmi sitedeki ankete göre efe-aslı-deniz arasında en çok sevilen karakter efe , çok az geride olan aslı. deniz ise çok geride ve sonuncu :img-wink: son yaptıklarıyla bu oy oranı daha çok düşer denizin :img-wink: tutturmuş bir mine de mine bu ne yaww:good:
valla yorumlar çok karılşık.bazılarınız aslı&alp bazılarınız efe&aslı.bence en iyisi buna aslının karar vermesi.eğerki deniz yaptğının yanlış olduğunu fark ederse ve oda aslıyı severse aslı denizi şeçer veya efeyi.:img-wink: :img-wink:
ekin_gulendam 26-06-07, 13:48 valla yorumlar çok karılşık.bazılarınız aslı&alp bazılarınız efe&aslı.bence en iyisi buna aslının karar vermesi.eğerki deniz yaptğının yanlış olduğunu fark ederse ve oda aslıyı severse aslı denizi şeçer veya efeyi.:img-wink: :img-wink:
evet canım biryönden sana katılıyorum sonuçta burada benimle beraber aslı deniz fanları var sonuçta ikisini sevdiğimiz için istiyoruz ama sevdiğimiz insanların kararlarınada saygı duymalıyız sonuçta
ekin_gülendam sana katılıyorum canım.umarım aslı doğru bir karar veririr.
arkadaşlar buarada özet gelmişmiydi.kanald sitesinde bir tane özet var.ynlış koymuş olabilirim.
Deniz ve Efe, Aslı’yı arıyor
Çalıştığı kafeteryanın sahibi İzzet’in tacizinden son anda Haydar’ın patronunun sağ kolu Fuat tarafından kurtarılan Aslı esrarengiz şekilde ortadan kaybolur. Herkes Aslı’nın Haydar’ın adamları tarafından kaçırıldığını düşünürken İzzet’in karakola gelerek verdiği ifade akılları iyice karıştırır. Gönül motosikletli adamlar tarafından hırpalanan Efe’yi sarmaş dolaş kendi evine taşırken Koray tarafından görülür ve işler büsbütün sarpa sarar. Yaptıkları sonucunda büsbütün yalnız kalmış ve girdiği ruhsal çöküntüden hala kurtulamamış olan Mine’nin intihara kalkıştığını öğrenen Ayşe, durumun ciddiyetini anlayarak Deniz’den yardım ister. Deniz bir yandan Efe’yle birlikte Aslı’yla ilgili sır perdesini aralamak için çırpınırken bir yandan da gururunu bir kenara koyup onu aldatan Mine’nin hayata geri dönmesi için bir şeyler yapmak zorundadır.
Bu bölüm çok güzel olucak.İzzet neden karakola gidip ifade versin ki.Bu işin içinde bir iş var ama ne.Deniz'e inanamıyorum.Aslı kaçırılmış.Bu Mine için uğraşıyor.Fragmanıda göz önünde bulundurarak tabi yaptım yorumumu.
şimdi aslı deniz ile mineyi lunaparkta görüyor.denizde aslının bunu gördüğünü görüyor acab tepkisi ne olur.aslının yanına mı gider.yoksa minenin yanında mı durur?bana göre eğer aslının gördüğünü görürse aslının yanına koşar ve işte aslı yanlış anladın diye bir şeyler der ve araları yine bozulur.deniz mineyi affettiği için.artık deniz pişman mı olur olmaz mı ona kalmıştır.
ya off ya denise inanamıyorum hem bilio aslının kaçırıldığını bilio ve mineyle gezio üfff onun en yakın arkdaşı aslıyı araması lasımdı her yerde eğlenmesi diil
şimdi aslı deniz ile mineyi lunaparkta görüyor.denizde aslının bunu gördüğünü görüyor acab tepkisi ne olur.aslının yanına mı gider.yoksa minenin yanında mı durur?bana göre eğer aslının gördüğünü görürse aslının yanına koşar ve işte aslı yanlış anladın diye bir şeyler der ve araları yine bozulur.deniz mineyi affettiği için.artık deniz pişman mı olur olmaz mı ona kalmıştır.
Bence gider.Özür dilerim falan der ama Aslı kabul etmez.İnşallah da böyle olur.Ama öncelikle Aslı bir kurtulsun şu adamların elinden.
arkadaşlar galiba bu bölümde işler iyice karışacak.çünkü mine ile deniz iyice yakınlaşıyorlar.yani havada aşk kokusu seziyorum..:img-yes: :img-yes:
Bence gider.Özür dilerim falan der ama Aslı kabul etmez.İnşallah da böyle olur.Ama öncelikle Aslı bir kurtulsun şu adamların elinden.
evet aslı kabul etmez zaten etmeyeceği kesin.deniz kesin yine kendini haklı zannedecek.he birde bloya mine ile giderse işte o zaman ipler kopar aslı kesin hiç affetmez denizi.aslıda heralde efe ile gider baloya yada gitmez.en büyük ihtimal gitmz gibi.
serseri_mayın90 26-06-07, 14:39 Bence gider.Özür dilerim falan der ama Aslı kabul etmez.İnşallah da böyle olur.Ama öncelikle Aslı bir kurtulsun şu adamların elinden.
evet ya aslıyı kurtaranı gidip alnından öpcem:) aslı artık affetmesin.bi kere affetti noldu yine aynı şey. sürünsün biraz deniz:)
evet deniz biraz sürünmeli yanlış yaptığını anlayana kadar bakalım deniz yanlış yaptığını ne zaman anlayacak.geç olmadan anlamalı.tabi bunu aslı söylememeli.
ekin_gulendam 26-06-07, 14:42 evet aslı kabul etmez zaten etmeyeceği kesin.deniz kesin yine kendini haklı zannedecek.he birde bloya mine ile giderse işte o zaman ipler kopar aslı kesin hiç affetmez denizi.aslıda heralde efe ile gider baloya yada gitmez.en büyük ihtimal gitmz gibi.
-songülöden-
bencede canım sana fazlasıyla katılıyorum belki de aslı hiç gitmeye bilir yada denizle minenin gittiğini duyunca korayla gidebilir
ASİ_YILLAR 26-06-07, 14:46 arkadaşlar fragmanı izledim ne oluyodu öle ya valla denizde ne çabuk unuttu olanları ben hala mineye güvenmiyom valla hatırldınızmı bilmeme ama 4.bölğümde hanii bunlar masanın etrafında oturmuşlardı mine denizle konuşmak istedi denizde tavır yaptı mine orda ne dedi bende senin için geri dönmüştüm dedi hala yalan söylüuo sonra ağlıyo
ekin_gulendam 26-06-07, 14:47 arkadaşlar ya hem fragmanda deniz aslının elini öpüyodu şimdide ayşe teyze rica etmişdiye hasta diye yazıyor özette
evet ya aslıyı kurtaranı gidip alnından öpcem:) aslı artık affetmesin.bi kere affetti noldu yine aynı şey. sürünsün biraz deniz:)
Birde bakıyoruz ki Alp kurtarıyor.Ve Aslı baloya Alp ile gidiyor.Hiç düşünemiyorum ama olabilirde.Yada Efe kurtarır.Ama Efe kurtarsın ve Gönülden vazgeçsin.
5.2.Bölüm Fragmani simdi seyrettim , asliya cok üzüldüm ...denizden de böyle birsey asla beklemezdim..
serseri_mayın90 26-06-07, 15:26 5.Bölüm ve 5.2.Bölüm Fragmani hepdizi.com'da simdi seyrettim son cikan fragmani asliya cok üzüldüm ...denizden de böyle birsey asla beklemezdim..
ayy 2. fragman çıkmış yaa. evet sapık adam aslıya kafeyi soydu iftirası atmış. tahminimiz doğru çktı..denizle efe de telaş yapıo. aslının annesine gidip destek oluolar. efe resimlerine bakıo.aslımız yine ağlıo. mine deniz baya eğleniyolar..minenin intihar ettiğini ananesi anlıo
serseri_mayın90 26-06-07, 16:10 efe aslıyı sahte doğumgünü partisine çağırırken çok tatlılardı.. efe kuzuuu yaptı yine:) aslının gülüşü çok tatlıydı. yazık aslım hep ağlıyor.gülsün böyle ne güzel
buünkü bölümü çok güzeldi.iyi oluyor izlemek tekrar tekrar.aslı deniz ve mineyi öpüşürken görüyor işte o an yıkılıyor resmen.o zaman başlıyor büyük rekabet.
aslı ile minenin birde tuvalette kapışmaları var.efe nasılda içeriye atlıyor.valla çok komik şu efe insanı güldürüyor.gözlerini kapatıp girdi.
bende mineyi sevemiyorum.onu denizle gördükçe ve aslının üzüldüğünü gördükçe sinirlerim tepeme zıplıyor.
evt ya bende isledim bölümleri çok severek isliorum keşke hergün verseler ya mineye gıcık oldum ya aslımı nasılda ağlatıo 2. fragmanı göremdim nerde gördünüs siz ya
bende mineyi sevemiyorum.onu denizle gördükçe ve aslının üzüldüğünü gördükçe sinirlerim tepeme zıplıyor.
aynen mineyi denizin yanında görünce denizede kızıyorum insanın sinirlerini laçka yapıyorlar canım olmaz ki bizede yazık
!! Elyf !! 26-06-07, 17:11 Mine'yi ztn kim severki yaa.. Vizdansiz, icden pazarliklii, cadiii.. :icon_evil :icon_evil
Demek 2. fragmanda cikdi ayy hemen bulup izlemem lzm.. :img-yes:
ekin_gulendam 26-06-07, 17:19 ya ikinci fragmanı hemen izlemem lazım nerede bulabilirim ya arkadaşlar tekrarı izledim birkez daha mineden nefret ettim ve birkez daha mineye hayır dedim
serseri_mayın90 26-06-07, 17:20 anlatym fragmanı. efe ve deniz öğreniyorlar aslının kaybolduğunu ama sapık patron aslı paraları çalıp kaçtı diye iftira atmış aslının annesi ağlıo fln. sonra deniz ve efe aslının annesinin yanında kadın ağlıo fln. sonra efe aslıyla fotolarına fln bakıo. denizle mine baya eğleniyolar .aslı görüo ağlıyo baya.. sonra adamın aslıyı kaçırma sahnesini gösterio. aslı kapıyı kapamaya çalışıo ama adam itiyor sonra bayıltıyor aslıyı.
ekin_gulendam 26-06-07, 17:22 anlatym fragmanı. efe ve deniz öğreniyorlar aslının kaybolduğunu ama sapık patron aslı paraları çalıp kaçtı diye iftira atmış aslının annesi ağlıo fln. sonra deniz ve efe aslının annesinin yanında kadın ağlıo fln. sonra efe aslıyla fotolarına fln bakıo. denizle mine baya eğleniyolar .aslı görüo ağlıyo baya.. sonra adamın aslıyı kaçırma sahnesini gösterio. aslı kapıyı kapamaya çalışıo ama adam itiyor sonra bayıltıyor aslıyı.
çok teşekkürler canım anlattığın çok iyi olmuş ellerine sağlık umarım efe ve deniz aslı için atılan iftiraya inanmamışlardır
çok tşk mervecim anlattığın için olmas ki bu ya hem sapık, hemde yalancı patron ya denis nolur mineyi dinleme aslı kayıp farkında msın sonıuna kdr anti-mine
anlatym fragmanı. efe ve deniz öğreniyorlar aslının kaybolduğunu ama sapık patron aslı paraları çalıp kaçtı diye iftira atmış aslının annesi ağlıo fln. sonra deniz ve efe aslının annesinin yanında kadın ağlıo fln. sonra efe aslıyla fotolarına fln bakıo. denizle mine baya eğleniyolar .aslı görüo ağlıyo baya.. sonra adamın aslıyı kaçırma sahnesini gösterio. aslı kapıyı kapamaya çalışıo ama adam itiyor sonra bayıltıyor aslıyı.
canım fragmanı anlattığın için çok sağol demekbu patron denilen kişi iftira atıyor aslıya.allahım aslı sana ne yaptı.deniz beyde aslı kaçırılış eğlence peşinde.ne biçim arkadaşlık bu.de biçim ocukluk arkadaşlığı
anlatym fragmanı. efe ve deniz öğreniyorlar aslının kaybolduğunu ama sapık patron aslı paraları çalıp kaçtı diye iftira atmış aslının annesi ağlıo fln. sonra deniz ve efe aslının annesinin yanında kadın ağlıo fln. sonra efe aslıyla fotolarına fln bakıo. denizle mine baya eğleniyolar .aslı görüo ağlıyo baya.. sonra adamın aslıyı kaçırma sahnesini gösterio. aslı kapıyı kapamaya çalışıo ama adam itiyor sonra bayıltıyor aslıyı.
cok tşkler anlattığın için ayy sapık adam ya tabi ben kıza sarkıntılık ettim sonra birisi kafama vurdu diyemez itibarı sözkonusu bu kadar itibarını düşünüyordun neden küçük kızlara sarkıntılık yapıyorsun be adam ayy sinir oldum şimdi aslıcım zaten kacırılmış bide bu iftiraya maruz kalıyor umarım deniz ve efe inanmazlar inanırlarsa zaten dostluklarından şüphe duymaya baslarım sonucta dostluk güven duygusunun üzerine kurulu değilmidir yanılıyormuyum:icon_whis
serseri_mayın90 26-06-07, 17:30 önemli değil arkadaşlar. zaten fragman resimlerinide ekledim. aslımız çok ağlıyor ben çok üzülüyorum:sad53:
ekin_gulendam 26-06-07, 17:38 ya aslı ağlarda kim üzülmez hep o gıcık minenin yüzündendir kesin gıcık işte nolucak anti mineciyim mineye hayır
yazık aslıma yaa canım resimelre baktımda nasıl ağlıyo hıçkıra hıçkıra aptal sarışına deymez ama off boşver deniz mineyi kurtar aslıyı
sonuna kadar ANTİ MİNEEEEE
nedim_bahar 26-06-07, 17:46 bugünkü tekrarda bazı sahneleri kesmişlerdi farkına vardınız mı bilmiyorum ama ben farkettim mesela minenin arkadaşıyla msn'de sohbet ettiği sahne kesilmişti zaten kesmeselerdi şaşardım tüm kanalllar bunu yapıyolar
ay canım aslıma iftira atıyor sapık adam off çok olaylar var bu bölüm kaçmaz anti mineeeeeeeeeee
anti mine lafina sinir oluyorum!!!
minede bu dizinin bir parcasi, bu dizi dört arkadasin hikayesini anlatiyor, yani siz saniyorsunuzki üc arkadas ve mine ek olarak diye ama öyle degil.....hepside bu dizinin bir parcasi....o yüzden diger dizilerdeki gibi anti manti seylerine girmesek daha hos olur! ;)
serseri_mayın90 26-06-07, 18:09 anti mine lafina sinir oluyorum!!!
minede bu dizinin bir parcasi, bu dizi dört arkadasin hikayesini anlatiyor, yani siz saniyorsunuzki üc arkadas ve mine ek olarak diye ama öyle degil.....hepside bu dizinin bir parcasi....o yüzden diger dizilerdeki gibi anti manti seylerine girmesek daha hos olur! ;)
cnm bu konuyu önceden de konuşmuştuk. şimdilik mine kötü davrandığı için mineyi sevmiyoruz ama sonrada sevmicez anlamına gelmez bu..
arkadaslar, kac tane fragman donuyor su an, bilen var mi?? ben sadece bir tanesini gordum ve o yuzden soruyorum.
olsun ben yinede anti-mine sözcügünü sevmiyorum
bu diziye yakismadigini düsünüyorum :)
perşembe gününkü bölümün fragmanını gördüm aslının ağladığı sahnede içim parçalandı yaa:icon_sorr alıcağın olsun denizzz:icon_sorr en yakin kankin kaçırılmış sn mineyle lunaparkta:icon_sorr :icon_sorr bide aradan sesi geliyo aslı yokken gözüme uyku girmio die ama mineyi lunaparka götürüonn:icon_sorr yazık aslıya yyyyaaaaaaaaa:icon_sorr :icon_sorr
ya fragmanı sımdı ızledımde ya adam aslıya kotu bırseymı yapcak sımdı bıttın sen dıyo aslıyı bır yere taıyp aslıda baygın aynı sahnemı yoksa farklmı bırde son sahnede aslıya sevgılınmı demsı ve aslının aglaması cok dokundu yaa
ya fragmanı sımdı ızledımde ya adam aslıya kotu bırseymı yapcak sımdı bıttın sen dıyo aslıyı bır yere taıyp aslıda baygın aynı sahnemı yoksa farklmı bırde son sahnede aslıya sevgılınmı demsı ve aslının aglaması cok dokundu yaa
bence kötü birsey yapmaz. sadece onu götürmek icin öyle demisdir.
haklisin fragmanda son sahne,asli aglarken, cook kötü ya! dayanamam onun göz yaslarina:sad53:
ekin_gulendam 26-06-07, 19:09 anti mine lafina sinir oluyorum!!!
renkler ve zevkler tartışılmaz arkadaşım bana göre mine çoooookkkk gıcık denizlen hiç yakışmıyorlar kinci birisi sana göre çok iyi olabilir ben senin kararına saygı duyuyorum sendende anti minecilerin kararlarına ve sözlerine saygı duymanı bekliyorum
ben bu diziyi tekrarlarından azar azar seyrederek cok sevdım persembe gunu ızlemeye baslayacagım..adamın aslıya denız ve mınenın lunaparktakı görüntülerini göstermesı cok kotuydu...hayatta en kötü şey olsa gerek:(:(başa gelmesin boylesi...KAVAK YELLERİ
cok tşkler anlattığın için ayy sapık adam ya tabi ben kıza sarkıntılık ettim sonra birisi kafama vurdu diyemez itibarı sözkonusu bu kadar itibarını düşünüyordun neden küçük kızlara sarkıntılık yapıyorsun be adam ayy sinir oldum şimdi aslıcım zaten kacırılmış bide bu iftiraya maruz kalıyor umarım deniz ve efe inanmazlar inanırlarsa zaten dostluklarından şüphe duymaya baslarım sonucta dostluk güven duygusunun üzerine kurulu değilmidir yanılıyormuyum:icon_whis
ewt çok haklısın.bencede dostluk güven duygusu üzerine kuruludur.bence aslının para çaldığından bile şüphe etmemeleri lazım efe ve denizin...efe kesinlikle aslı böyle bişey yapmaz der bence ama denizi bilemiyorum.tam karakterini anlamadım çünkü:P
fragmanı izledim burda ''satmak '' sözcüğü çok yerinde kullanılmış deniz hakkaten sattı aslı yı zaman her şeyin ilacı diyor birde utanmadan bu deniz çok boş çıktı canım o ne öyle vah aslı vah oda çaresiz izliyor deniz-mine yi yazık yaww:icon_sorr
anlatıığın için çok tşkkk cnm
manyak,sapık,iftiracıı adammm ya aslıma tecavüz etmeye kalktığı yetmiyor birde paralarımı alıp kaçtı diyorr :icon_evil :fighting2
geçen hafta aslı&deniz yakınlaşması beni üzmüştü acıkcası ben aslı&efe-mine&deniz in olmasını istiyorum ve sanırım olacak
serseri_mayın90 26-06-07, 20:22 ben bu diziyi tekrarlarından azar azar seyrederek cok sevdım persembe gunu ızlemeye baslayacagım..adamın aslıya denız ve mınenın lunaparktakı görüntülerini göstermesı cok kotuydu...hayatta en kötü şey olsa gerek:(:(başa gelmesin boylesi...KAVAK YELLERİ
arkadaşım hoşgeldin aramıza.:):img-pilot umarım bundan sonrada seğretmeye devam edersin. biz seni aramızda görmekten mutluluk duyarız:)
HG_GUMUŞ snrm dediğin gibi olur. aslı&deniz çok zor. mine&deniz,aslı&efe daha yüksek ihtimal..
serseri_mayın90 26-06-07, 20:30 geçen haftanın haberi:)
Kanal D'nin yeni dizisi "Kavak Yelleri (http://kavakyelleridizisi.blogcu.com/Kavak+Yelleri/)" bu hafta da birinciliği kimseye kaptırmadı. Kurtlar Vadisi ve Sağır Oda gibi diğer dizilerinde tatile girmesi veya bitmesi Kavak Yelleri Dizisi'ne yaradı. İşte Hürriyet Gazetesi'nin Haberi;
Başrollerinde Pelin Karahan (http://kavakyelleridizisi.blogcu.com/Pelin+Karahan/), İbrahim Kendirci (http://kavakyelleridizisi.blogcu.com/ibrahim+Kendereci/), Dağhan Külegeç (http://kavakyelleridizisi.blogcu.com/Daghan+Kulegec/) ve Aslı Enver (http://kavakyelleridizisi.blogcu.com/Asli+Enver/)’in oynadıkları Kanal D'nin yeni dizisi “Kavak Yelleri (http://kavakyelleridizisi.blogcu.com/Kavak+Yelleri/)"nin (21 Hazitan) perşembe günü ekrana gelen 4. bölümü (http://kavakyelleridizisi.blogcu.com/3369663/) A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 5.2 reyting ve yüzde 19.7 izlenme payı ile birinci oldu. Başlarında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında deli kan dolaşan, büyümek için sabırsızlanan Deniz, Aslı, Efe ve Mine adlı dört gencin hikayesini anlatan “Kavak Yelleri (http://kavakyelleridizisi.blogcu.com/Kavak+Yelleri/)” her bölümünde, izleyen herkese kendi hayatlarından da bir şeyler hatırlatıyor. Büyüyenlerin ilk gençlik günlerini hatırladıkları, başında kavak yelleri esenlerin ise kendilerini buldukları “Kavak Yelleri (http://kavakyelleridizisi.blogcu.com/Kavak+Yelleri/)” kısa zamanda büyük küçük herkesin yeni ekran gözdesi oldu.
hg_gumuscüm sana katılıyorum canım.deniz&aslının olması çok zor.bencede deniz&mine olacaklar.daha sonrada aslı ve efe birbirlerine aşık olacaklar böylece aslı&efe olacak:)olay bu=)
merve_polat 26-06-07, 20:31 evet bende ikinci fragmanı izledim çok duygusal bir fragmandı yine.benim için 2.fragmanın en can alıcı sözü (her ne kadar çok kızsamda denizden geldi)
DENİZ:tek ihtiyacımız olan beklemek, zaman bize aslıyı geri getiricek...
bu lafa bittim resmen :good:
register00 26-06-07, 20:47 bnde 2.fragmanı izledim çok gsldiiii 2.fragman 1.fragmandan daha anlaşılırdı efe ve deniz umarım aslıyı bir an önce bulkurlar deniz niye mineyi teselli etmek için lunaparka götürüo mine kendi kendine teselli olsun cnm aaaaa
merve_polat 26-06-07, 20:54 uff perşembeye kadar kim bekliyicek yaa bari bir tane daha fragman verseler zaten 2.fragman da denizle efenin konuşmaları dışında pek farklı birşey yoktu aslının ağlamasıyla minenin haplanması...inş bu bölüm kurtulur aslıcık:icon_sorr
İLK AŞKIM_MERVE 26-06-07, 21:10 slm ben geldim....yaa abi...benim ALP'E OLAN HAYRANLIGIM GİTGİDE ARTIYOR...
YALNIZ BİRŞEYE DİKKAT ETTİM; KAVAK YELLERİNİN BUGÜNKÜ BÖLÜMÜNDE ALP PARTİDE FLN...BUGÜNKÜ KAVGADA FLN...ASLIYLA HEP DALGA GEÇİODU...demekki yeni aşık olmuşş...ama ne aşk bee...korrayı bile karşısına aldı..çocuk...WALLA GÖZÜME GİRDİ YANEE....:img-yes: :img-yes:
ayrıca çok şekerrr.r....:img-in_lo
register00 26-06-07, 21:29 slm ben geldim....yaa abi...benim ALP'E OLAN HAYRANLIGIM GİTGİDE ARTIYOR...
YALNIZ BİRŞEYE DİKKAT ETTİM; KAVAK YELLERİNİN BUGÜNKÜ BÖLÜMÜNDE ALP PARTİDE FLN...BUGÜNKÜ KAVGADA FLN...ASLIYLA HEP DALGA GEÇİODU...demekki yeni aşık olmuşş...ama ne aşk bee...korrayı bile karşısına aldı..çocuk...WALLA GÖZÜME GİRDİ YANEE....:img-yes: :img-yes:
ayrıca çok şekerrr.r....:img-in_lo
aynennn alp gitgide gözüme daha tattlı gözüküyorr aslıyıda seviyo ee aşk bu işte alp aslıya aslı denize gerçek hayattada böle olur insanlar güle ulaşmak için ayaklarının altında ezilen papatyaların farkına varmaz diye umarm doğru sölemişimdir.aslıda öle ama bn denizle aslı olsun istiyorum
nedim_bahar 26-06-07, 21:44 anlatym fragmanı. efe ve deniz öğreniyorlar aslının kaybolduğunu ama sapık patron aslı paraları çalıp kaçtı diye iftira atmış aslının annesi ağlıo fln. sonra deniz ve efe aslının annesinin yanında kadın ağlıo fln. sonra efe aslıyla fotolarına fln bakıo. denizle mine baya eğleniyolar .aslı görüo ağlıyo baya.. sonra adamın aslıyı kaçırma sahnesini gösterio. aslı kapıyı kapamaya çalışıo ama adam itiyor sonra bayıltıyor aslıyı.
aslında biraz mantıklı düşünecek olursak şimdi o patron şöyle düşünmüştür kendisini içerde bıraktığını ve kendisini üzerine çekme ve sonradan o kafasına vuran kişinin aslının bi arkadaşı olduğunu düşünmüştür o yüzden aslıyı böyle suçlamıştır çünkü o adamın bu mafya adamlarından hiç haberi yoktu dimi
bilmem anlatabildim mi???
register00 26-06-07, 21:55 ahh ah salı 2sinde de ağlıyor. gülsün artık şu kızın yüzü:img-yes:
off evet ya şu aslının yüzü bi gülmedi yani hep mine yüzünden gelmeseydi denizde ona aşık olmazdı aşık olmayaıncada araları bozulmazdı.araları bozulmayıncada aslı ağlamazdııı :D
serseri_mayın90 26-06-07, 21:57 aslında biraz mantıklı düşünecek olursak şimdi o patron şöyle düşünmüştür kendisini içerde bıraktığını ve kendisini üzerine çekme ve sonradan o kafasına vuran kişinin aslının bi arkadaşı olduğunu düşünmüştür o yüzden aslıyı böyle suçlamıştır çünkü o adamın bu mafya adamlarından hiç haberi yoktu dimi
bilmem anlatabildim mi???
oda olabilir ama adam sonuçta sapık ve bunun ortaya çıkmasını istemez. aslıya da demişti zaten zorluk çıkartma sen hırsız kamilin kızısın kasadan para çalmaya kalktı derim. sana mı inanırlar bana mı fln demişti. ondan iftira atmışta olabilir. yani ne dicek ben zorla odaya girmeye çalışıodm fln mı dicek:)
hg_gumuscüm sana katılıyorum canım.deniz&aslının olması çok zor.bencede deniz&mine olacaklar.daha sonrada aslı ve efe birbirlerine aşık olacaklar böylece aslı&efe olacak:)olay bu=)
yhaa belki olabilr senaristler belki okadr saçmalar ama aslı-efenin dostlukları çok güzel asla bi aşka dönüşmesini istemem:img-yes:
biz efeyi hep aslıya kuzuuuu derken görmek istiyoruz onlar dost kalsınn:img-hyste
o zaman denizlede olmıcak.çünkü onlarda dost aslı denize başka bi gözlede baksa deniz için aslı öyle değil.
Günaydın,
Yeni olduğum için tüm sayfaları okuyamadım, o yüzden daha önce yazılmış şeyler yazarsam kusura bakmayın. Kavak Yelleri, çok güzel bir dizi gerçekten. İlk bölümü izleyene kadar bu kadar güzel olacağını da tahmin etmiyordum. Dawson's Creek uyarlaması olduğu için, taklitten öteye gidemeyecek diye düşünmüştüm. Dawson's Creek çok severek izlediğim bir diziydi ama zaten tam olarak uyarlamaları imkansız:img-yes: İlk bölümün bir çok sahnesi, denize atlamaları, Mine'nin gelişi vs birebir aynıydı ama yine de ülkemize çok güzel uyarlamışlar. Müzikleri de şahane, Aslı da orijinaldeki Joey'e ne kadar benziyor yaa. Yalnız eğer Dwson's Creek'ten tam sapmayacaklarsa, Aslı önce Deniz ile sonra da Efe ile olur. Hatta büyük aşkının Deniz değil Efe olduğunu anlar ama Deniz de hep ömür boyu sevdiği biri olarak kalır. Neler yapacaklarını ben de çok merak ediyorum. Bir de mutlaka sound track çıkarmalı, tıpkı Hatırla Sevgili gibi.
yhaa belki olabilr senaristler belki okadr saçmalar ama aslı-efenin dostlukları çok güzel asla bi aşka dönüşmesini istemem:img-yes:
biz efeyi hep aslıya kuzuuuu derken görmek istiyoruz onlar dost kalsınn:img-hyste
evet canım sende haklısın aslında:img-yes: gerçektende efe ile aslının çok güzel komik bir dostlukları var.aslı efenin kuzusu:img-wink: bu yüzdeen senin yorumunu okuyunca benimde düşüncem değişti.:img-yes: :img-yes:
:img-wink: Ya ben fragmanı görünce denizle mine barıştı diye çok sevimdim. (Deniz&Mine)
Ama daha sonra özetini okudum da hayata bağlamak içni onları yapmış.Ama inş. Deniz hala aşıktır Mineye. Mine olur. Mutlu mutlu yaşarlar :D
serseri_mayın90 27-06-07, 08:51 zaten şuan efe&aslı ilişkisi çok uzak görünüyor. bende onların dostluklarını çok seviyorum ve bozulmasını istemiyorum. zaten biz kuzuucuyuz. efe aslıya kuzuu demedikten sonra ne anlamı var:):img-hyste ama yinede efeler diyarında aslıyı seçenlerdenim ve aralarında bişi olursa üzülmem. sadece sonradan araları bozulmasın...
dizimize 1 gün kaldı:happy0064 derinnick hoşgeldin:)
evet efe gönülden vazgeçmez.zaten efenin abiside gönüle aşık.iki kardeş bir öğretmene aşık.ama gönülde sanırsam efenin abisine aşık.efe fragmanda abisine bir şeyler diyordu.abisideşaşırıyordu.gönülede aynı şeyleri dedi.elinde sonunda efeniin dedikleri ortaya çıkacak zaten.umarım sonunda efe üzülmez.
Bizim hafiye izleyicilerden kaçmaz!
HEP söylüyorum, "Yakından Kumanda'nın yetiştirdiği ekran hafiyeleri ile ne kadar gurur duysam azdır" diye... Zaten bu köşeyi hayata geçirirken en büyük hedefim, ekran karşısındaki bilinçli, dikkatli ve seçici izleyici sayısını arttırmak, sektör üzerinde izleyici eksenli bir "kontrol mekanizması" oluşturarak, kaliteyi arttırmaktı. Görüyorum ki, doğru yoldayız. Yakından Kumanda okurlarının gözünden hiçbir ayrıntı kaçmıyor. İşte bir kaç örnek:
* Star TV'nin magazin programı Zoom'da gece boyunca "Mustafa Karadeniz'in şok şakası az sonra" diye anonslar yer aldı. Ama programın sonunda "Mustafa Karadeniz'in şok şakası ilerleyen günlerde Mustafa Karadeniz'in yeni şaka programında sizlerle buluşacak, iyi geceler" denildi. Resmen enayi yerine konulduk! (Yunus Palancı- İZMİR)
* Kavak Yelleri dizisini biz İzmirliler garipseyerek izliyoruz. Gençler okuldan çıktıktan sonra yürüyerek evlerine veya deniz kıyısına gidiyorlar. Okul olarak Güzelbahçe 60.Yıl Anadolu Lisesi kullanılmış. Evlerin yeri ise Sığacık veya Seferihisar sanırım. Aralarında 30 kilometre var. Yani çıkıp iki dakikada gidilecek yol değil. Hele dün akşam mafya elemanlarının arkadaşı "Sizi arkadaşımın evine götüreceğim, orada sizi kimse bulamaz. Bir-iki gün kalırsınız" dediği yer, oğlumun yaş gününü yaptığımız İnciraltı'ndaki lunapark ve cafe. Burası İzmirliler tarafından çok bilinen bir yer. Lütfen bu diziyi İzmirliler'in de izlediği unutulmasın. (Mehmet Ali Barut-İZMİR)
* Doktorlar dizisinde Doktor Zenan alt katta, Doktor Suat üst katta hastanenin camından dışarıya bakıyorlar. Kamera da aşağıdan yukarıya doğru bunları çekiyor. Kameranın ve onu yukarı doğru taşıyan vincin gölgesi aynen hastanenin camında ve duvarında görünüyor. (Yücel Yılmaz - ISPARTA)
* Binbir Gece dizisinde Şehrazat'ın oğlu kaçırılıyor, sonra da polisler çocuğu buluyorlar. Çocuk, Şehrazat'la beraber evlerinde. Kapı açılıyor, dedesi eve geliyor, çocuk dedenin kucağına fırlıyor, o da ne? Çocuğun ayakkabıları galoşlu! Gözlerime inanamadım. Farklı açıdan yapılan çekimde yine galoşlu... Acaba dedim evde herkes galoşla mı geziyor? Yoo, herkes makosen veya topuklu... (Levent Ulukut)
* Yalancı Yarim'de Naz provadan geldiğinde gece 03.30'du. O sırada kardeşi, babasının imajıyla ilgilenirken güpegündüzdü!.. (Gülçin Gündeş)
* Gümüş dizisinin final bölümünde 13 yıl sonrayı göstermişler. Dizideki tüm çocuklar büyümüş fakat yetişkinlerin bir saç teli bile ağarmamıştı. (Ayşin Gündeş)
* Kavak Yelleri'nde Aslı'nın soyunma odasına kimsenin girmemesi için kapının arkasına koyduğu dolap, anahtar deliğini kapatmasına rağmen patron diğer taraftan rahatlıkla dikizliyor. Gözlerinde xray cihazı mı var ne? (Mustafa Tosun)
* Hatırla Sevgili'de zaman Aralık ayının sonlarıdır. Herkes dışarıda eldivenli, kabanlı. Yalnız yaprağı en çabuk dökülen çınar ağacının bile yaprakları yemyeşildi. (Erkin Metin)
* Arka Sokaklar dizisinde Hasan, bir diğer çete mensubunu tabancayla delik deşik ediyor. Olay yerine gelen Başkomiser Rıza Baba öldürülen adamın cep telefonundan Hasan'ı arıyor. Hasan da kurbanın öldüğünden emin olduğu için açmıyor. Peki Rıza Baba numarayı gizlemeyi ya da başka telefondan aramayı niye akıl edemiyor? (Tansu Sarı) NOT: Bu sahneler, video kayıtlarından izlenerek teyit edilmiştir. Bazı okurlarımız, isimlerinin bu köşede anılması için hayali senaryolar üretiyor. Bu konuda en az 20 ihbar asılsız çıktı. Lütfen kendinizi boşa yormayın. Zira doğruluğundan emin olmadığımız hiçbir ihbarı burada yayınlamıyoruz.
Yüksel AYTUĞ/SABAH
denizi anlayamıyorum.nasıl aslı kaçırılmışken lunaparkta eğleniyor.yani siz denizden böyle bir şey beklermiydiniz?efenin durumunu düşünemiyorum birde.eğer denizin mine ile barıştığını ve luna parka gittiklerini görürse işte o zaman tepkisi bana göre bence sinirden köpürür.farkettiyseni.mine denizin hayatına girince deniz değişti.yoksa eğer mine olmasaydı deniz şuanda çıldırmış olurdu.ama aslının kaçırılmasına rağen o eğlenmeyi şeçti minesi ile.mineyi kazanmışken.çocukluk arkadaşını kaybedecek.
denizi anlayamıyorum.nasıl aslı kaçırılmışken lunaparkta eğleniyor.yani siz denizden böyle bir şey beklermiydiniz?efenin durumunu düşünemiyorum birde.eğer denizin mine ile barıştığını ve luna parka gittiklerini görürse işte o zaman tepkisi bana göre bence sinirden köpürür.farkettiyseni.mine denizin hayatına girince deniz değişti.yoksa eğer mine olmasaydı deniz şuanda çıldırmış olurdu.ama aslının kaçırılmasına rağen o eğlenmeyi şeçti minesi ile.mineyi kazanmışken.çocukluk arkadaşını kaybedecek.
kesinlikle haklısın deniz hata üstüne hata yapıyo etrafında sadece mine kalıcak sonra oda onu bırakıp gidecek çok değişti deniz:img-yes: :img-yes:
serseri_mayın90 27-06-07, 09:27 denizi anlayamıyorum.nasıl aslı kaçırılmışken lunaparkta eğleniyor.yani siz denizden böyle bir şey beklermiydiniz?efenin durumunu düşünemiyorum birde.eğer denizin mine ile barıştığını ve luna parka gittiklerini görürse işte o zaman tepkisi bana göre bence sinirden köpürür.farkettiyseni.mine denizin hayatına girince deniz değişti.yoksa eğer mine olmasaydı deniz şuanda çıldırmış olurdu.ama aslının kaçırılmasına rağen o eğlenmeyi şeçti minesi ile.mineyi kazanmışken.çocukluk arkadaşını kaybedecek.
evet yani tmm mine intihar etmiş olabilir ama ona destek olmak ayrışey onla eğlenmek ayrı şey. efe bence sinirlencek baya. belkide denizin mineyle lunaparkta olduğunu öğrenir ve denize kızmak için lunaparka gider. o sırada da tesadüfen aslıyı görür ve kurtarır:D :icon_roll :img-hyste
evet yani tmm mine intihar etmiş olabilir ama ona destek olmak ayrışey onla eğlenmek ayrı şey. efe bence sinirlencek baya. belkide denizin mineyle lunaparkta olduğunu öğrenir ve denize kızmak için lunaparka gider. o sırada da tesadüfen aslıyı görür ve kurtarır:D :icon_roll :img-hyste
evet katılıyorum sana canım.tesadüfen aslıyı görür ve içeri dalar adamı yumruklar,bu arada adamda bir tane yumru atar.sonra aslıyı çözüp kaçarlar.tabi aslı sevinir.çünkü efe kendisini tehlikeye atmıştır.deniz ve mine onları görür.yanlarına gelir.tabi bu sefer aralarında yine bi küslük yaşanır.bu sfer efede küser denize.:img-yes: :img-yes:
küsmel ihtimali var nedeni ise aslı kaçırılmışken gidipte luna parkta mine ile eğleniyor.çocukuk arkadaşı kaçırılmış.ama denizin umarında değil.eğer efe bunu fark ederse bence küsebilir.eğer anlarsa tabi yani ben olsam fark etseydim küserdim yani.
küsmel ihtimali var nedeni ise aslı kaçırılmışken gidipte luna parkta mine ile eğleniyor.çocukuk arkadaşı kaçırılmış.ama denizin umarında değil.eğer efe bunu fark ederse bence küsebilir.eğer anlarsa tabi yani ben olsam fark etseydim küserdim yani.
ama deniz de merak edio mineyi deniz asının lunaparkta olduunu bilse hiç orda mineyle elenirmiydi dier ordaki yere giderdi
anlatmak istediğim şu şimdi senin bir yakının kaybolsa allah korusun sen deniz gibi sevgilin olsa eğlenir misin?ben şahsen eğlenmem.buda aynı şey.deniz tabi nerede olduğunu bilse hemen gider.ben gitmez demedim.yani aslı kaçırılmışken mine ile eğlenmesi bizi kızdırdı.hiç değilse bir şey yapamıyorsa bile arayıp soruşturmalı.
anlatmak istediğim şu şimdi senin bir yakının kaybolsa allah korusun sen deniz gibi sevgilin olsa eğlenir misin?ben şahsen eğlenmem.buda aynı şey.deniz tabi nerede olduğunu bilse hemen gider.ben gitmez demedim.yani aslı kaçırılmışken mine ile eğlenmesi bizi kızdırdı.hiç değilse bir şey yapamıyorsa bile arayıp soruşturmalı.
ama istediindenmi eğlenio ananesi zorladı sen birisi intihar etmişse ve bundada senin biraz etkin warsa ona daha yaknlaşmazmısın
bencede efe denize küsmez bence ama bence deniz aslının değerini anlar
ama denizin böyle dawranması normal değil mineye aşık gibi gözü mineden başka kimseyi görmüyor
ama istediindenmi eğlenio ananesi zorladı sen birisi intihar etmişse ve bundada senin biraz etkin warsa ona daha yaknlaşmazmısın
canım eğer benim bir yakınıma bir şey olsa veya kaçırılsa intihara kalkışan bir arkadaşım olsa.teselli ederim yani deniz gibi lunaparka götürmem.zaten mineye anlatsa mine anlar.
haklısın SİLVİA cım sana fazlasıyla katılıyorum ama mine bunlarım hiçbirini haketmiyor senide çetemize ekledik haberin olsun
anti minecimisiniz bence ilerki bölümlerde hepiniz mineyi affedeceksiziniz öle düsünüom ben
ya tam olark bölümü islediğimis için neyin ne olduğunu bilmiyorus ama eğer denis aslı kaıçırılmışken ve haberide varsa kısarım tmm mine onun yüsünden intihar etmişte olabilir ama hastaneye gidr ziyaret eder ne bilim çiçek alır(gerçi o bile fazla ama nese) yani gdipde onla eğelenmenin bi anlamı yok
ya tam olark bölümü islediğimis için neyin ne olduğunu bilmiyorus ama eğer denis aslı kaıçırılmışken ve haberide varsa kısarım tmm mine onun yüsünden intihar etmişte olabilir ama hastaneye gidr ziyaret eder ne bilim çiçek alır(gerçi o bile fazla ama nese) yani gdipde onla eğelenmenin bi anlamı yok
sana katılıyorum canım benimde anlatmak istediğim bu.yani denizin mineyi eğlendirmesine gerek yoktu.eğer çok istiyorsada bunu aslı bulunduktan sonrada yapabilirdi.
klgçağlar ilerki bölümlerde affedermiyis affetmesmiyis bilmem ama şuan mine çok kötü şeyler yaptı ve şimdi kimse onunla konuşmuo die böle bişeye kalkışmışta olabilir, yada mert onu aldattığı için yane onun herşeyi yalan vede insanları kullandı böle kişiye nasıl iyimser olabilirim ki
klgçağlar ilerki bölümlerde affedermiyis affetmesmiyis bilmem ama şuan mine çok kötü şeyler yaptı ve şimdi kimse onunla konuşmuo die böle bişeye kalkışmışta olabilir, yada mert onu aldattığı için yane onun herşeyi yalan vede insanları kullandı
biliorum ztn ikinci bölüm ve 3.bölümde bende sizin gibiydim ama onu 4.bölümde öle görünce dayanamadım çünkü bn kawakyellerini mine ve deniziçin izlemeye basladım çünkü hayat bilgisinde hazalken çok hosuma gitmişti geçen bölümde onu öle görünce dayanamadım
biliorum ztn ikinci bölüm ve 3.bölümde bende sizin gibiydim ama onu 4.bölümde öle görünce dayanamadım çünkü bn kawakyellerini mine ve deniziçin izlemeye basladım çünkü hayat bilgisinde hazalken çok hosuma gitmişti geçen bölümde onu öle görünce dayanamadım
ilk başta bende üsülmüştüm ama sonra hak etti bence biras daha kendi affetircek türden bişler yapmalı yane en azından orda denise senin için döndüm yalanı yerine bi özür fln olsaydı daha ii olurdu eğer ii devam ederse değişir miyim değişmes mi düşüncem bilmiom
Nude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scrNude Lindsay Lohan saver
alp acaba aslıya nasıl açılacak.korayı bile karşısına aldı.aslı için.önceki bölümlerinde aslı ile dalga geçti sonradan aşık oldu.korayda anladı gibi aşık olduğunu.bakalım koray bir şey yaparsa dediğini yapacak mı?insan olur olmaz alpin sözlerine şaşırıyor=)
alp acaba aslıya nasıl açılacak.korayı bile karşısına aldı.aslı için.önceki bölümlerinde aslı ile dalga geçti sonradan aşık oldu.korayda anladı gibi aşık olduğunu.bakalım koray bir şey yaparsa dediğini yapacak mı?insan olur olmaz alpin sözlerine şaşırıyor=)
arkiler walla ben ne aslıyla denizin nede efenin olmasını istiom alp ii aslı için ikisi yakışır birbirine
Dizinin heyecanlı olması için mutlaka bir çatışma olması gerekiyor. Deniz Mine ile Efe öğretmeni ile Aslı da Alp'le olsa dizi olmaz ki. Orijinaldeki gibi olacak bence ki öyle de olmalı, madem bu kadar feyz alındı Dawson's Creek'ten, Aslı önce Deniz'le olacak ama yürütemeyecekler, Deniz de Efe de Aslı'ya aşık olduklarını anlayacaklar ve Aslı sonunda Efe ile olacak. Tabii bu orijinali. Ama belki bazı değişiklikler olur, mesela sanmıyorum gerçeğindeki gibi burada da gay karakterler olacağını.
valla bu kdr ayrıntıyı bulmşlr ya helal olsn ne diim bn hç dikkat etmediim içn böle şeylere bzm dizi içn söylemiorm bunu diğr dizilr için.....bide dolap anahtr delğini mi kapatıomş ala ala ya bu nası dikkattr bn bırak dolabın deliği kaptmasını dolaba bile bakmam ama millet iyi izlio valla....
hoşgeldin ececim ya tekrar ratingleirne baktım 1. bölümüne göre daha düşük gelmiş nese normal bölümde düşük gelmsinde
bekirmelike 27-06-07, 11:26 zaten çok güzel reytingler inş hep böyle devam eder bu perşembe yani yarın yine çok güzel bir bölüm bizi bekliyo:happy0064
hoşgeldin ececim aramıza.güzel,heyecanlandığımız,sinirlendiğimiz bir bölüm olacak.umarım kuzumuz kurtulur.
Slm arkadaşlar ben Hale bende yeni üyeyim...uzun zmndır takip ettiğim site ama yeni üye oldum:img-wink: :img-wink: :img-wink:
Bende Kavak Yelleri dizisini çok seviyorum ve takip ediorum:good:
Birlikte güzl günler geçiriris umarım :good::good: :img-yes::img-yes:
Slm arkadaşlar ben Hale bende yeni üyeyim...uzun zmndır takip ettiğim site ama yeni üye oldum:img-wink: :img-wink: :img-wink:
Bende Kavak Yelleri dizisini çok seviyorum ve takip ediorum:good:
Birlikte güzl günler geçiriris umarım :good::good: :img-yes::img-yes:
umarm arkadşm...oooo üyeler çoğalmaya başldı gittikçe büyüorz ne gsl...inş. anasayfaya da taşınırz bigün...
mine çok çirkin en iyisi aslı cok gusel bi ,kızz ve kawak yellerıde cok gusel bi diziii mine knedını birşey sanıyor ama aklı basına gelmeye basladı ama sonuna kadr aslıı
ekin_gulendam 27-06-07, 11:43 mine çok çirkin en iyisi aslı cok gusel bi ,kızz ve kawak yellerıde cok gusel bi diziii mine knedını birşey sanıyor ama aklı basına gelmeye basladı ama sonuna kadr aslıı
haklısın arkadaşımcım aramıza hoş geldin ya keşke hergün oynasa kavak yelleri birgün kaldı nasıl dayanıcam bilemiyorum valla
FiNdik kuRdU=) 27-06-07, 11:43 süpe rolur valla =) hemen kaynaşcaz gibi geldi =) ya deniz aslının degerini onu ne kadar sevdigini bi anlasa... hersey ii olucak gibi =)
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.inşllah sizde aranıza beni kabul edersiniz....bu bölüm çok süper olacak.yazık aslıya ya babasının yüzünden kızın başına gelmedik kalmadı.reklamlarda mine ile deniz lunaparka fln gidiyolardı.nasıl olur ya.inşallh rüyadırr...
Sende aramıza hoşgeldn cnm.Bencede çok güzel olucak bu bölüm...Çok merak ediorm bir an önce izlemek istiorm:):):):)
hepiniz hoşgeldiniz.yarın çok güzel bir bölüm izleyeceğiz.kuzumuz biran önce kurtulsun kurtulmadan bölümü bitirmesinler.
register00 27-06-07, 12:58 merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.inşllah sizde aranıza beni kabul edersiniz....bu bölüm çok süper olacak.yazık aslıya ya babasının yüzünden kızın başına gelmedik kalmadı.reklamlarda mine ile deniz lunaparka fln gidiyolardı.nasıl olur ya.inşallh rüyadırr...
aramıza hoşgeldin burda herkese yer var :D sanırım rüya falan değil gerçekten gidiyolarr deniz mineyi depresyondan kurtarmak için götürüyo ama barışıyolar herhalde :D
register00 27-06-07, 13:01 Yaşasın mine kurtulcak bol bol Deniz&Mine sahnesi görcez.Aslıyada çok üzülüorum inş.Kurtulurrr
sen minecisin galiba saygı duyarım minenin kurtulmasını bnd isterim sonuçta bi insan ama denizle barışmasını istemem çünkü denize çok kötülükler yaptııı aslı ve denizin doğru çift olduğunu düşünüyorum :D
sabır sabır ya sabırr.....ne desem ki bilmiyorum.kelimeler anlatamıyo bnm bu denize sinirimi....hele o mine yoq mu şeytan dio git yapış yakasına sor herşeyin hesabını....bu senarist bozuntusu diziyi yazarken kafası pek yerinde olmuyo galibaa.yoksa normal bi insan bu kadar saçmalamaz dimi.....arkadaşlık değerlerini bu kadar hafife almayalım lütfen..iki günlük insanlar için yılların dostlukları yıkılamaz...bunlar gözönünde bulundurulursa sevinirim....
register00 27-06-07, 13:11 sabır sabır ya sabırr.....ne desem ki bilmiyorum.kelimeler anlatamıyo bnm bu denize sinirimi....hele o mine yoq mu şeytan dio git yapış yakasına sor herşeyin hesabını....bu senarist bozuntusu diziyi yazarken kafası pek yerinde olmuyo galibaa.yoksa normal bi insan bu kadar saçmalamaz dimi.....arkadaşlık değerlerini bu kadar hafife almayalım lütfen..iki günlük insanlar için yılların dostlukları yıkılamaz...bunlar gözönünde bulundurulursa sevinirim....
çoook süper anlatmışın resmen bana tercüman oldun yanii :D söylediklerinin hepsine katılıyorum şu mineden deniz aslı ve efeyi uzak tutmak lazım efenin de dediği gibi minenin seviyesi deniz seviyesi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bence iilerıki bolumlerde denız ve aslı bırlıkte efeylede mine bırlıkte olcakkk ınsallah öle olur
yeni izledim fragmanı sinirden ölüyorum o denizi görmek bile sinirlerimi bozyuyor inanamıyorum ya aslı kayıp o mineye sürpriz yapıyor 1-2-3 müş allahım ya gel de sinir olma gıcık aferin alp e tuttum ben alp i iki günlük kız için denniz aslıyı sattı ama alp aslı için dostuna resti çekti aferin sana alp aslıcım ya denizle mine yi görünce nasıl üzüldü bağıracaktı bence ben burdayım diye ama onları öyle görünce yıkıldı canım benim ya ah deniz ahh ne safmışsın
register00 27-06-07, 13:37 bence iilerıki bolumlerde denız ve aslı bırlıkte efeylede mine bırlıkte olcakkk ınsallah öle olur
evet denizle aslı birlikte olacaklar ama efyle minenin birlikte olacağını hiç zannetmiyorum mine korayla çıkar büyük bi ihtimal efenin mineyle çıkacağı ihtimali düşünmüyorum bile efe mineyi hiç sevmiyo zaten
son bir gün dayanabilirim.umarım sinirleneceğimiz bölümler olmaz diyeceğim ama olacak.deniz ve mine sahneleri hele.o sahnelerde sinirleneceğiz.
Arkadaşlar;
3. Bölümden beri her bölümün ismiyle birlikte bir de şiiri var... Genelde www.kavakyelleri.tv veya bi kaç tv sitesinde çıkıyo... Aşağıda bulabildiğim kadarını toplamaya çalıştım...
Okuyun içiniz açılsın... Hem de antimineciler, deniz'le aslı olsuncular, aslıyla efe olsuncular, denizi affetmesinler dışında sitede yeni bi muhabbet olur... Bana kalırsa ilk günlerde sitemiz daha ateşliydi şimdi kör bir noktaya odaklanmış gibi duruyoruz... Biraz farklılık biraz aksiyon lütfen...
3. BÖLÜM
“Badem Ağacı”
Hanginiz küçükken düşüp bi yerini acıtmadı ki?
Ve hanginizin acısı biri öpünce hemencecik geçmedi ki?
Deniz’de Aslı’yı bir badem ağacının altında öpmüştü…
Düşünce kanayan yarası çabucak iyileşsin diye…
Ama bütün bunlar küçükken idi…
Onlar şimdi büyüdüler…
Ve artık bir öpücük bir yarayı kapatmaya yetmezken
Yerine daha da büyük yaralar açabiliyor…
4. BÖLÜM
“1 Yanlış 3 Doğru”
Bilirsiniz büyükler her şeyi çok bilirler…
Bize de hep 3 yanlış 1 doğruyu götürür dediler…
Hatta 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğünü bile söylediler…
Zamanla yanlışlar çoğaldı, ama doğrular hep bir taneydiler…
Büyüdükçe anlıyor insan, büyükler çok fazla şey bilmiyor…
Bir yanlış yaparsan bazen, tüm doğruları götürüyor…
5.BÖLÜM
“Kızkaçıran”
Gazozuna oynadığımız top,
Meyvesine tırmandığımız dut…
Ve kaç kez oyuna dalmıştık,
Acıktığımızı unutup…
En ateşli maceramızdı
Fitili tutuşmuş bi kız kaçıran…
Ve ne çok şarkı bilirdik
Bilmediğimiz tek şeydi yalan…
süper şiirler bence bu disiye ne kadar değer verdiklerinin göstergesi çok anlamlı oluo ve mutlka bölümün içinde mantıklı bi şekilde yer alıo mesela densi dediği gibi yanlış mineydi doğru olan üçümüzün dostluğu demişti
evet denizle aslı birlikte olacaklar ama efyle minenin birlikte olacağını hiç zannetmiyorum mine korayla çıkar büyük bi ihtimal efenin mineyle çıkacağı ihtimali düşünmüyorum bile efe mineyi hiç sevmiyo zaten
ya ama fragmanı gosterırken bı resım cıkıyorr efe mıne ile aslı denız ilee mine korayla denızı kıskandırmak ıcın cıkar anca
register00 27-06-07, 14:16 Arkadaşlar;
3. Bölümden beri her bölümün ismiyle birlikte bir de şiiri var... Genelde www.kavakyelleri.tv veya bi kaç tv sitesinde çıkıyo... Aşağıda bulabildiğim kadarını toplamaya çalıştım...
Okuyun içiniz açılsın... Hem de antimineciler, deniz'le aslı olsuncular, aslıyla efe olsuncular, denizi affetmesinler dışında sitede yeni bi muhabbet olur... Bana kalırsa ilk günlerde sitemiz daha ateşliydi şimdi kör bir noktaya odaklanmış gibi duruyoruz... Biraz farklılık biraz aksiyon lütfen...
3. BÖLÜM
“Badem Ağacı”
Hanginiz küçükken düşüp bi yerini acıtmadı ki?
Ve hanginizin acısı biri öpünce hemencecik geçmedi ki?
Deniz’de Aslı’yı bir badem ağacının altında öpmüştü…
Düşünce kanayan yarası çabucak iyileşsin diye…
Ama bütün bunlar küçükken idi…
Onlar şimdi büyüdüler…
Ve artık bir öpücük bir yarayı kapatmaya yetmezken
Yerine daha da büyük yaralar açabiliyor…
4. BÖLÜM
“1 Yanlış 3 Doğru”
Bilirsiniz büyükler her şeyi çok bilirler…
Bize de hep 3 yanlış 1 doğruyu götürür dediler…
Hatta 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğünü bile söylediler…
Zamanla yanlışlar çoğaldı, ama doğrular hep bir taneydiler…
Büyüdükçe anlıyor insan, büyükler çok fazla şey bilmiyor…
Bir yanlış yaparsan bazen, tüm doğruları götürüyor…
5.BÖLÜM
“Kızkaçıran”
Gazozuna oynadığımız top,
Meyvesine tırmandığımız dut…
Ve kaç kez oyuna dalmıştık,
Acıktığımızı unutup…
En ateşli maceramızdı
Fitili tutuşmuş bi kız kaçıran…
Ve ne çok şarkı bilirdik
Bilmediğimiz tek şeydi yalan…
bu şiirler çooook güzel bölümlerin konularıyla çok uyumlu iyi şiirler seçmişler 5.bölümün şiiride harika konunun değiştiği iyi oldu
arkadaşlar bişi sorcam şimdi deniz mineyi parka mineden hoşlandığı için mi yoksa sırf mine üzülmesin die mi götürüo yoksa herikisi birdenmi tabii onca olaydan sonra mineyle konuşması bile suç ama:not_i: :img-heh: !!!!!
ekin_gulendam 27-06-07, 14:26 arkadaşlar Dawson's Creek e göre pacey kim söyler misiniz?
register00 27-06-07, 14:29 arkadaşlar bişi sorcam şimdi deniz mineyi parka mineden hoşlandığı için mi yoksa sırf mine üzülmesin die mi götürüo yoksa herikisi birdenmi tabii onca olaydan sonra mineyle konuşması bile suç ama:not_i: :img-heh: !!!!!
1.ihtimallll olmasınya 2.ihtimal çıksın çünkü minenin babanesi konuşmuştu denizle denizde mine üzülmesin diye götürmüş olabilir lunaparkta tekrar aşkı depreşmez inşallah sanırım lunaparktayken aslının kaçırıldığını biliyodu nasıl bi insan anlamadım bu deniz ya en yakın dostu kaçırılmış o lunaparkta hiç yakıştıramadım yani denize:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
bence de nasıl bir insan bu deniz ya bide aslı yokken yemek bile yemek canım istemio dio yemek yemio ama mineyle parka gidip eğlenebilio alp bile daha anlayışlı bu denizden :good:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım bana yer vardır ..bende kavak yellerini beğenerek izliyorum.. galiba herkes fragmanı görmüş ben hala göremedim ya denizle mine barışıyorlar mı peki ya aslı kurtuluyo mu off çatlıyacam şimdi meraktan neyse sanırım bir gün daha çatlamadan durabilirim...
arkadaşlar Dawson's Creek e göre pacey kim söyler misiniz?
dc ye göre pacey efe canım.
serseri_mayın90 27-06-07, 14:53 merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım bana yer vardır ..bende kavak yellerini beğenerek izliyorum.. galiba herkes fragmanı görmüş ben hala göremedim ya denizle mine barışıyorlar mı peki ya aslı kurtuluyo mu off çatlıyacam şimdi meraktan neyse sanırım bir gün daha çatlamadan durabilirim...
sende hoşgeldin cnm:) fragman youtub.. de war.:img-wink: eet deniz ve mine barışıyor ama aslı kurtulmuyo şimdilik. göstermiyor orayı:img-yes:
ekin_gulendam 27-06-07, 14:55 ozaman Dc te göre finalde deniz ile aslı evleniyorlar
ozaman Dc te göre finalde deniz ile aslı evleniyorlar
hayır dc ye göre finalde aslı ve efe evleniyor.yani aslı denizi değil efeyi seçiyor:img-wink:
ekin_gulendam 27-06-07, 15:09 hayır dc ye göre finalde aslı ve efe evleniyor.yani aslı denizi değil efeyi seçiyor:img-wink:
ama denizle aslı çıkıyorlar değil mi?
serseri_mayın90 27-06-07, 15:18 ama denizle aslı çıkıyorlar değil mi?
ben izlemedim ama arkadaşların söylediklerine göre çıkıyolarmış ama sonra ayrılıyolarmış. aslı efeyle evleniomuş:) ama yine söylüyorum belki aynı gitmez. esinlenerek yapılmış bi dizi.illa aynı devam etcek deil..
Selam arkadaslarrr....
üfff hemen hemen bi hafta oldu girmieli... ama bu aralar inanin cooook az girebiliomm foruma, suan ders filan icin actim PC'ye, ondan forumada ugramak istedim yaninda.... :(
amann Bosverr, Bölüm yorumum:
son bölüm bi heyecanliydiki bi heyecanliydiki, daynamadimm...
gönülüme coook üzülmdüm, üffffff siyar aptal gönülümü nasil kovar !!!
üfff........
aslinin durumunuda suan cook merak ediommm, cok yazik oldu ona, sonu cok kötüydüü..
yarin yeni Bölüm war, fragmani mahalesef daha göremedim :( ins. daha görerim, cünkü cok merake diorumm...
nese size daha bol eglence, ins. yakin zamanda yine araniza tam dönerim..
byeeee...
pelosh umarım en kısa zamanda tekrar aramızda olursun:)
az kaldı arkadaşlar ha gayret 26 saat 30 dk var:):img-hyste
sagol cnm.. ewt bencede umarim cabuk gelirim, bizim daha tatil baslamadi :( bende iste böle okul selerle ugramsma lazim. ahh ahh... saten tatil baslasada giremem, o zmn tr'ye gelcem cüünküü.. ayy baslasada gzl tatilimi yapsamm :)...
ya pelosh inan bende dayanamıyorum canım ya başlasada bi izlesek ya artık rüyalarıma giriyor
beni tanimadin herhalde gülendamcim, ben pelin :)
wallah ne yalan sölim, benimde rüyalarima girioo....
fragmanida daha göremedim... ama belki simdi youtube'dan bakarim :)
allahtan şu tekrarlar var:) ama mesela 2. bölümü kaç kere izlediğimi sayamadm artk 4-5 kere izlemişimdir:img-hyste
ewt su tekrarlar olmasa yanmisizdirr.... :)
of ya tekrarlar olmasa gereçkten çekilmes olurdu ya ama çoğu yeri kesmişler ya...ha gayret bi gün kladı ya bu bölümün özeti çok kısa vede fragmanıda çook az verdiler üff
slm arkadaşlar ya fragmanı izledim özeti okudum ve şoke oldum resmen felç geçirecektim ya denizin öle yaptığına hala inanamıyorum ya nası olur ya..
bu arada gnt arkadaşım anti mine çetesine beni de katar mısın acaba??yani bi prosedür fln gerekio mu??
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben kavak yellerini başında beri izliğyiroum güzel bir dizi
ozaman Dc te göre finalde deniz ile aslı evleniyorlar
ayy ne güzel olur.onları evlenirken görmek.çok merak ediyoum final bölümünü.sizce sezon finaline girer mi?
serseri_mayın90 27-06-07, 17:28 arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben kavak yellerini başında beri izliğyiroum güzel bir dizi
hoşgeldn cnm aramıza.
-songülöden- k.y. yaz dizisi olarak başladı. sezon finaline girmicek.:)
ayy ne güzel olur.onları evlenirken görmek.çok merak ediyoum final bölümünü.sizce sezon finaline girer mi?
hayır sizi seneye kadar devem edıcek bence cunku dizi zaten yaz dizisi olsun dıye gec basldı kac ay frgaman dondu burada ne kadar tartsıam oldu dc den esıntı dıye ama sanırım iki aile ve acemı cadı gıbı 1 sene surer senyeye tatıle gırer sonucta daha yenı dizi
hoşgeldn cnm aramıza.
-songülöden- k.y. yaz dizisi olarak başladı. sezon finaline girmicek.:)
ne yani tatil bitince oda mı bitecek:icon_sorr :icon_sorr umarım devam eder.
ne yani tatil bitince oda mı bitecek:icon_sorr :icon_sorr umarım devam eder.
hayır ya dizi yaz sezonu ıcın basldı gelecek sene ve kac sezon devem eder bılınmez bole gıderse en az 3 veya 4 sezon surer:happy0064 :happy0064 :happy0064 :)
hayır ya dizi yaz sezonu ıcın basldı gelecek sene ve kac sezon devem eder bılınmez bole gıderse en az 3 veya 4 sezon surer:happy0064 :happy0064 :happy0064 :)
umarım böyle olur canım.ben şunu anlamadım.dizinin sonunda deniz&aslı mı evleniyor?yoksa aslı&efe mi evleniyor?
umarım böyle olur canım.ben şunu anlamadım.dizinin sonunda deniz&aslı mı evleniyor?yoksa aslı&efe mi evleniyor?
sanırım dc dizinin sonuna gore deniz ile aslı evlenıyomus ama bole olsa bıle bıde orayay gelmeye cok var kanallar tutan dizileri uzatmayay cok meraklılar zatenn
ezgi_bahar 27-06-07, 17:46 yaaaa ben bayılıyorum bu diziye özelliklede denizzz sana hastayım ya!!!!aslıda çokkk tatlı kız onuda çok sewiyorum!!!!!!!!!!:img-in_lo Nude Lindsay Lohan saver
sanırım dc dizinin sonuna gore deniz ile aslı evlenıyomus ama bole olsa bıle bıde orayay gelmeye cok var kanallar tutan dizileri uzatmayay cok meraklılar zatenn
doğru meraklılar uzatmaya.ama umarım deniz ve aslı evlenirde mutlu olurlar:)
serseri_mayın90 27-06-07, 17:50 umarım böyle olur canım.ben şunu anlamadım.dizinin sonunda deniz&aslı mı evleniyor?yoksa aslı&efe mi evleniyor?
cnm burda bi arkadaş sölemişti. dc de aslı&efe evleniyormuş. önceden de aslı&deniz çıkıyomuş. bence bizim dizide daha farklı olabilir:icon_whis
cnm burda bi arkadaş sölemişti. dc de aslı&efe evleniyormuş. önceden de aslı&deniz çıkıyomuş. bence bizim dizide daha farklı olabilir:icon_whis
farklı olmasın ya.aslı efenin kuzusu.onların çok iyi bir arkadaşlığı var:img-wink:
Ya şimdi aslımı kaçırıp o lunapark gibi yere götürüyolar :( ama deniz ve mine ne arıyor orda.Herhalde aslının kaçırıldığı haberini almadan önce gidiyolar oraya yoksa o kadar eğlenemezler sanıyorum fragmanda "aslı olmadan uyuyamıyorum" diyende deniz değilmi?
selam arkadaşlar hepinize.. (:
bende kawak yelleri dizimizin izleyicilerindenm (:
genel olarak yorum yapıcak olursam;
DEnz'İ çok sewiyorm dizideki fawori oyuncum diyebilirm.Çok tatlı we acaip çekici geliyor bana.(: Aslı ise onu çok sewiyor gerçkten we ben onları hep birarada görmek istiyorum. Aslında fiziksel olarak bakıcak olursam Mine ile Deniz daha çok yakışıyor. Mine gerçekten çok güzel bir kız ama ben Mine'nin Denize layık olacagını düşünmüyorum (akıllanmaya başlıyor olsa bile..) Efe'Den söz edicek olursam tek kelime SEMPATİK PRENSS =] gerçekten çok şeker bişey o yaa :img-wink: Aşk olarak efeye kimseyi yakıştırmıyorum şuan:img-wink:
SoN OLarak ;(L) Dnz & AsLı (L) SİZİ SEWİYORUM....(:
serseri_mayın90 27-06-07, 18:11 farklı olmasın ya.aslı efenin kuzusu.onların çok iyi bir arkadaşlığı var:img-wink:
yok illa aslı&efe olcak diye değil mesela aslı&alp te olabilir:img-hyste
yok illa aslı&efe olcak diye değil mesela aslı&alp te olabilir:img-hyste
yok yok aslı&alpte olmasın:img-hyste en iyisi ASLI&DENİZ bu kulağa daha hoş geliyor:img-hyste :img-hyste
serseri_mayın90 27-06-07, 18:24 yok yok aslı&alpte olmasın:img-hyste en iyisi ASLI&DENİZ bu kulağa daha hoş geliyor:img-hyste :img-hyste
benim kafam çok karışık aslı konusunda:) efeyle dostluklarını çok seviyorum.ondan eğer aralarında bişi olursa bu sıkı bağ bozulur diye korkuyorum.deniz ise aslı için pek onayladığım biri değil. aslıyı çok kırdı o ve hakettiğinide düşünmüyorum. oysa en başlarda yakıştırıyordum bende..
nese kısacası izleyip görcez:img-hyste
deniz ve mine olsunnnn :D
valla ben deniz ve mineci
asli ve efeciyim
yani bu haliyle dizi süper olur :)
lunapark olayina gelirsek....düsündürüsü belkide mine intihar etti ya....onu neselendirmek icin götürmüs olmasin deniz lunaparka mineyi?
benim kafam çok karışık aslı konusunda:) efeyle dostluklarını çok seviyorum.ondan eğer aralarında bişi olursa bu sıkı bağ bozulur diye korkuyorum.deniz ise aslı için pek onayladığım biri değil. aslıyı çok kırdı o ve hakettiğinide düşünmüyorum. oysa en başlarda yakıştırıyordum bende..
nese kısacası izleyip görcez:img-hyste
bak aslında oda doğru.denize zaten kızgınız hak etmedi.ama alplede yakışmıyorlar ne olacak şimdi aslımızın hali.napalım izleyip göreceğiz:img-wink:
serseri_mayın90 27-06-07, 18:58 ezgi bahar neden durmadan msginin arkasina lindsay linki ekliyorsun :S virüs mü o durmadan pesinde
malesef bikaç arkadaşımızda var o.kimsenin basmamasını öneriyorum. bölüm sorumlusu berna1 bu konuda uyarı yapmıştı...
Degerli uyelerimiz
Iki arkadasi |