Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
miracle girl 14-06-07, 17:24 ayy bgn çok gzl bi gün yaşasın en sevdiğim dizilerden birini izlicem :)
biran önce başlasada izlesek
şu efeye bayılıyorum ya baş parmağınla işaret parmağını birleştir kim oldu :D:D
elmali-turta 14-06-07, 18:08 Güzel gidiyor bu bölüm ama Aslı'ya yine çok üzüldüm:img-blush Efe'nin gözü zaten Mine'den başkasını görmüyor o yüzden ona diyicek bir şey bulamıyorum:img-in_lo
yua su mineye uyuz olmıyım dıyorumj ama yıne benı uyuz ettı yok mertı bırıcık askını cok sevıyomus telefonunu nıye armıyor nasıl asksa bu
serseri_mayın90 14-06-07, 18:25 şu mineye her geçen bölüm daha da sinir oluyorum.bide mert çıktı başımıza biricik aşkı:img-hyste :img-hyste mert'te çok takıodur onu orlarda.gelsin kurtarsın seni aşkın.
Mine ne sinir bişi ya.. ! SevqiLisii oLduğu haLde Deniz'e neLer yapıyor.. Tabii snra aşık oLucak ya o başka.. Efe çok şeker bişi ya.. =))
Bu arada arkadaşLar isimLerii karıştırmayaLım.. ;)
diziyi takip ediyorum ama foruma ilk yazıorum bnce çok spr bi dizi aslının çocukluğu çok gzlmiş:happy0064 deniz çok tatlı yha:img-in_lo bnce aslı ve efe olalı aslında ilk aslıyla denizi düşündümde sonradan vazgeçtim efe daha sempatik geldi:img-hyste
bide mert cikti iyimi:img-hyste sanki bana mertle minenin pcde konustugu kizla bir ilidkisi varmis gibime geliyo ya neyse:img-help:
aslinin ablasi neden tlefonu ali anlamadim
bu arada aslinin gordugu ruya cok kotuydu ya :icon_sorr
aslı aştı kendini yha gömleğin düğmeleri fln açık etek boyu kısalmış fln ooo süper olmuş yha gzl kız:good:
efenin lafları süperdi yha:img-hyste sempatiklik bakımından efe 1 numara:img-wink: yakışıklılıkta ise deniz:img-yes: bnce aslı daha ii mineye göre bnm fikrimce daha gzl:good:
evet ya asli yine butun acilar ona geldi yazik :(Aslimizi niye uzuyorlar ya
Offff
nedim_bahar 14-06-07, 18:56 metin beye bakın hele vay be ammada nazik biriymiş gönülhoca&metin aşkı olur mu olur valla neden olmasın
vallaha parçalıycam mineyitroest elimde kalıcak kendi kaçıo yetmio bide denizi ayartıo:img-black bide sarılırken sinsi sinsi gülüo yha orda ekranı parçalıycaktım:img-black kendi pis oyunlarına denizide alet edio çok gıcık o mine yha madem sevmion aç denizin önünü aççç daha sırada beklyenler war:img-black
o gönülde az deil yani sanki efe naptı ki kim olsa aynı şeyi yapardı:icon_whiskız kübra üzülme dizinin tekrarı verilio:img-wink:
efe yıkılcak gönül&metin aşkını duyunca:icon_sorr amann oda aslıya aşık olsun daha ii:img-hyste mineyi boğazlıcam yha aslımı sinir ediotroest cananda ne yere bakan yürek yakanmışda haberimiz yok vayy şunun yaptığına zavallım o aileden tek düzgün aslıyla annesi:sad53
serseri_mayın90 14-06-07, 19:17 aslı&efe çok tatlılardı ağacn altında:)
minede iyice duygu sömürülerine girdi.deniz de safım kanıyo cadıya..
nedim_bahar 14-06-07, 19:23 aslı&efe çok tatlılardı ağacn altında:)
minede iyice duygu sömürülerine girdi.deniz de safım kanıyo cadıya..
saf ki hemde ne saf alla alla mine arabayı al diyo bence alır ki eğer alırsa da ailesi ona ne dese hakkıdır
bide bizim gönül hoca&metin ohh kaynaşmaya başladılar bi kahve içeriz falan gönül hoca da hemen kabul etti insan bi kere gördüğü biriyle gider mi çay kahve içmeye ama iyi iyi gitsin eğer gönül hoca metinle çıkarsa efe de gönül hocayı unututr veeee aslının farkına varır artık
efeyle aslı olmalı bnce yha alı unut şu denizi o kendi saflığına yansın yha sonradan çok pişman olcak haberi yok bide snradan aslının peşinden koşturuomuş:img-hyste
ya bu deniz ne hakla bağırırr yaaaa
aslıya yazık diil mi 5 yaşında öpmüşş
sonraaa kaytarıo şimdii ooooooo efem gibisi yokkk
serseri_mayın90 14-06-07, 19:44 size ne dio bide deniz. efe haklı sattı bi kız için arkadaşlarını. oysa o koray la gezio:) we dayak sahnesi geldii:)
ben denizde hic asliya karsi arkadaslik sevgidi goremiyorum bunlar 10 kucuklukten beri arkadas deyilmiydi efeyle asli cok iyiler ama denizde bu arkadasligi hic goremiyorum:img-help:
miracle girl 14-06-07, 19:57 hayati bi manzarayla karşı karşıya :D
ya şu mineye gıcık oluyorum mine gitsn nereye giderse rahat bıraksın bizi gitsn almanyaya mı gider rusyaya mı yoksa uzaya mı
archeologue 14-06-07, 20:01 efe benim favorim çokseviyorum onu ya:)
tepkilerine bayılıyorum...
denizle mine de yakalanacaktı az kalsın...
hiç sevemedim zaten şu kızı:img-cool2
nedim_bahar 14-06-07, 20:02 yok kardeşim denize artık söyleyecek bişey bulamıyorum alla alla aldı arabayı gitti ya insan biraz düşünür kız almanyaya gitti sana ne gibi bi faydası olacak ki sonunda minesiz kalırsın başka da bişey yok
off bi de efe gönül&metin'i gördü ama şimdilik onlara bişey demedi mineyle denizi durdurmaya gidiyolar ama arabada ben sana gösteririm dediğinde acayip komikti orda da reklam girdi zaten az kaldı bölümün bitmesine....
KIRMIZIGÜL 14-06-07, 20:03 gençlik dizisi ama izlemeye birtürlü fırsatım olmadı.pinhani grubunun hele bir gel şarkısını koymuşlar diziye çok uymuş inşallah izleme fırsatı yakalarım
Ya yok valla katil olcam bu Kız yüzünden o mineyi öldürcem..Bi insan bu kadar yüzsüz olurmu..Deniz ona nası inanıyor anlamıyorum arkadaşlerını sattı onun için yazılıya girmedi..Ya efe bile kız seni kandıro dedi ama sallamadı..
-A k e L d a N- 14-06-07, 20:07 Efe süper yaa:img-yes: Sempatik,komik,zekiii..Bi akşamda nasıl yedi yuttu kitapları ama:img-wink:
Deniz'de bi türlü kullanıldığını göremedi..Mine yalan söyledi bi sürü,Deniz'ede yutturdu..Ama dedesi Mine'ye vurunca yinede çok üzüldüm..Bence okadar kötü bi kız değil ama bencil,insanları kullanıyor,saygısız fln filan..Anneannesi çok çabalıyor Mine'yi adam etmek için bakalım neler olcak:img-wink: Yazık kadın kızın doğum günü diye pasta yapıyor,Mine kaçıyor..
Aslı'ya çok üzüldüm..Deniz ona kötü davrandı baya..Bi anlayabilse iyiliğini istediğini zaten..Anlayamadı kör etti Mine onu..Aşkın gözü kördür derler aynen öyle oldu:img-yes:
Metin'ide çok sevdim ben yaa..Efe'ye üzlüyorum ama abiside çok duygusal,sevecen bi insan..Gönül'de ondan hoşlandı:img-wink:
ewt cnm müzik spr zaten ama günü çok kötü
tam doktorların saatinde yayınlanıo gerçi o kadar güzel bi dizi ki reklam aralarında ona bakiim derken arada unutup kavak yellerini baya bya isliorm
tam bi gençlik dizisi hele efe&aslının dostluğu çok hoşuma gidiyo yhaff
ayy bölüm harikaydii yaa,bekle simdi bir hafta off off bekleyemem yaa,ohh iyi oldu denize gördü simdi arkadaslari hakli miydi haksiz miydi,bide simdi asli kacirilirsa vicdan azabindan ölcek valla asliyi acaip seviyorum,ama insallah kacirilirda görür deniz naptigini!!
betü$_ozan 14-06-07, 20:11 ayy ayy ne bölümdü.. aslimi kacirmadan insallah efem yetisir:)
deniz de anlamistir insallah mineyi.. off ya.. efe bile anladi nasil biri oldugunu ...
ben söylemiştim o arabadan bi halt çıkıcak die acaba kaçırıcaklar mı ya yoksa yetişcekler mi ya uuffff ama deniz pis bozuldu iyi oldu gıcık ya neler dedi kıza.........................
ayyy walla boğcam bu mineyi
denzde arkadşlarını dnlemedi bile işte böyle kala kalır off ya mineninn ailesine yazık işalla aslıyada yetişirler yaa ama herzamnki gibi çok gsl bi bölmdü
Ya inanmıyorumm aslı elden gidoo..Deniz mineyi değil havayı aldıı(ohhh)..Efe her zamn ki gibi muhteşemdi ama sonu kötüydü Denize ne kadar gıcık olmaya başlasamda üzüldüm gördü ama oda Aslı demişti onaaaa....
Deniz'e bak be.. ! Bir kız uğruna neredeyse yok saydı o kdr yıLLık arkadaşLığı.. AkLıı fikri Mine'de.. NasıL da idare ediyor çocukLarı..
batuhan_gumus 14-06-07, 20:15 belliydi bu asliyi dinlemedi deniz simdi alsin iste minenin gercek yüzünü bence en tatli asli en iyi oo uff yhaa asliyi kaciriyorlar bu arada mineye dedesi tokat atti ben sasirdim ilk defa orda mineye aci mistim ama bu son yapti mineden beni igce soguklastirdi tam izliyemedim cunku doktorlari izledim ama kavak yelleride harika bi dizi nasilsa yazin dvm edecek artik hep izlerim insallah bye
İLK AŞKIM_MERVE 14-06-07, 20:17 :img-wink: :img-yes: ayy muhteşem ötesi bir bölümdü...UMARIM RESİM ÇEKEN VARDIRDA SİTEYE KOYAR..UMARIM..
abi aslı elsen gdioo yaa...off efemm aslıyı bir an önce alsalarda denizin yanına giteseler...yazık yıkldı çocukcagız...ama haketti yanee..ASLI'M İLŞE AŞKIMIN(efe'min) DEDİKLERİNİ DİNLSEYDİ BÖLE OLMAZDI..ama aşk tabi naparsıon..:img-in_lo
ÖNÜMÜZDEKİ BÖLÜMÜ İPLE ÇEKİOM...OFF YAA PERŞ.BİR GELSEE..:img-yes:
nedim_bahar 14-06-07, 20:17 mine gitti gidiyo ohh olsun sana deniz efendi aslı da efe de o kadar uyardılar seni değil mi onları dinlemezsin ha al sana mine şimdi vur başını taşlara
ya denizme de yazık yaa cnm yaa oda üzülüoo kandırdı alçak mine uyuz geryy ya kendimi tutamıyorum kusura bakmayın yaa
aslıma bisey yapmasın lar yaa kacırmasınlar efe yetiş aslıyı kurtar o kötü adamların elinden hadi bee efee
seçil-arda12 14-06-07, 20:18 hani efe bizde olsa direk aksiyon dedi ya ben orda koptum walla :D :D
bide Angelina Jolie dudağı süperdi :) :)
çok matrak bi dizi ya süper :) :)
mineyede sinir oldum o ayrı.................
timucinhastasi 14-06-07, 20:18 sonunda izledim ... bölüm izledigim kadariyla cok güzeldiii ... efe muhtesemdi özlemisim zaten daghani ses tonunu konusmasini canim benim yaa ... efe anladi denizin kullanildigini da bi deniz anliyamadi ... mineyi sevmedim sevemedim ... belkide en kötü bölüme denk geldim ... yani minenin en acimasiz oldugu bölüme denk geldim kanimca ... denizede sinir oldum asliya cok kötü davrandi canim yaa ... hani sordu ya agactan düssem yanimda mi bitersin yoksa uzaktan bana gülermisin diye ... bence bunun cevabini kendisi bal gibi biliyor ... iste gördük denizin yaptigi deliligi ögrendigi anda yaninda bitmek icin cabaladi ... !! ya o adamlar kimm ne istiyorlar aslidan ... !! uff uff insallah efe hemen yetisir asliyada bisey olmaz güzelime ... asliyi cook sevdim kanimca bende efeler diyarinda asliyi secenlerdenim ... efeme afferim nasil dersleri ezberledi nasil calisdi yemek bile yemeden ... canikim benim yaa :happy0064 ... mineye üzüldüm bende tokat yiyince ama oda dedesini anlamaya calismiyor kiii ... annaeannesi pasta yapiyordu dogum günü icin icim gitti yaa ... kadincagiz okadar ugrasiyor bu kaciyor ... bence mine hicbirsey icin savasmadi ... denize cok üzüldüm son sahnede ... yeni bölümü cook merak ediyorum nasil gecer bu 1 hafta ya ....
bencede denizin akli iyice gitmis, mine de varya
ama azitmis olan yine asliya oluyor yazik :(
archeologue 14-06-07, 20:19 deniz ne saf allahım deli eeti beni ya :)
mine yaptı yapacağını işte! buyursun...başına bela da aldı...ehliyeti yok...
aslıyı kaçıracaklar ya:icon_sorr
nedim_bahar 14-06-07, 20:20 ya denizme de yazık yaa cnm yaa oda üzülüoo kandırdı alçak mine uyuz geryy ya kendimi tutamıyorum kusura bakmayın yaa
aslıma bisey yapmasın lar yaa kacırmasınlar efe yetiş aslıyı kurtar o kötü adamların elinden hadi bee efee
hiçte yazık değil ohh olsun ona az bile aslı&efe o kadar uyardılar onu değil bu kız kandırrıyo seni diye bunca yılllık arkadaşlarını dinlemesen sonun böyle olur demek ki bi bildikleri varmış dimi...
inşallah aslıya bişi olmadan efe kurtarır.bide deniz umarım şu kıza aşkından affetmez onu kaçmaya çalıştını anladı çok üzüldü yazık onada yaaa :(:( umarım yine araları eskisi gibi olur(efe aslı denizin ) mineylede uzun bi süre konuşmazlar
4ewerbrucas 14-06-07, 20:21 arkadaşlar slm ben aranıza yeni katıldım yani bu sayfaya ilk defa yazıyorum neyse bu akşamki bölüm çok güzeldi mine nasıl bir kızdır ya nasıl oynuyor denize karşı iyice soğudum bu akşam mineden denizede çok üzüldüm çok aşık aslıyı dinlemedi şimdi gördü gerçek yüzünü ama son bakışına çok üzüldüm cnm benim:sad53: aslıyıdıa kaçırcaklar mı şimdi ona bişey yapmasınlar çok üzülürüm ben:sad53:
Özetinden çok daha fazlası vardı... Özetinden çok daha iyiydi... Demek ki neymiş özetlere tahminlere aldırmayıp direkt diziyi izlemek gerekirmiş... Yazanlar ters köşeye yatırma konusunda çok başarılı yalnız taktir ettim... Devammm...:happy0064
hiçte yazık değil ohh olsun ona az bile aslı&efe o kadar uyardılar onu değil bu kız kandırrıyo seni diye bunca yılllık arkadaşlarını dinlemesen sonun böyle olur demek ki bi bildikleri varmış dimi...
aslında sende haklısın denizde de suç var ama mine gözünü boyadı onun yazık oldu anlar artık aslının kıymetini demişti zaten aslı ne yapacak bilmiyorum ama sana zarar verecek diye
TİMUÇİN_ÖZLEM 14-06-07, 20:23 Nedendir bilinmez bu bölümü gayet sakin izledim,yani bir eksiklik vardı sanki diğer bölümleri daha büyük bir zevkle izlemiştim.:img-wink:
-Aslı'ya ne olacak çok merak ediyorum.İnsallah Efe'ler yetişir.
-Gönül ve Murat'ı çok yakıstırdım ben .:img-wink:
-Efe 'ye yine çok güldüm.''bizans ordusu musun abi niye çekiliyorsun?'':img-hyste
-Deniz'e söyleyecek sözüm yok .Çok kızdırıyor beni.Hata üstüne hata yaptı.Özellikle Aslı'ya karşı Mine'nin gerçek yüzünü de öğrendi bakalım şimdi ne yapacak?:img-beee:
timucinhastasi 14-06-07, 20:24 hiçte yazık değil ohh olsun ona az bile aslı&efe o kadar uyardılar onu değil bu kız kandırrıyo seni diye bunca yılllık arkadaşlarını dinlemesen sonun böyle olur demek ki bi bildikleri varmış dimi...
evet haklisin katiliyorum kesinlikle ... bencede hicte yazik degil müstehak denize ... insan cocukluk arkadaslarini degilde dogru düzgün tanimadigi bir kizi dinleyip üstelik inanirsa sonu böyle olur ... simdi cezasini cekicek ... hem arkadaslarindan hemde mineden oldu ... hos arkadaslari hala onun icin cabaliyorlar ama ... umarim akli artik basina gelmistir sanmiyorum ama belli olmaz ...
bu bölüm çok güzeldi ama baya heycanlı bitti şu aslıya çok acıdım walla yazık kıza mine ye snr olasım gelıo ama bı yerde o da haklı gıbı ben de ole bı yerden buraya gelsem ve ole kısılern yanında kalsam ben de ole yaprım (belkı bıras daa masum olablırm :D) nese guseldı işte
Nevzat_Ayşe 14-06-07, 20:24 ya aslıya bişey yapmasınlar ya:sad53: :sad53: denize çok iyi oldu ama haketmişti umarım efeler aslıyı bulurlar .Efe de gönül hoca yı unutur aslı da denizi ne güzelllll :happy0064 ama efe çok tatlı ya aslı ile çok yakışıyo
:img-yes: EFE ASLI YI KURTARR...:img-yes:
GüzeL böLümdü..
Efe çok sempatik.. şeker bişi ya.. ! AsLı iLe çok iyi arkadaşLar.. BöyLesine qüzeL bir arkadaşLığın.. dostLuğun.. aşka dönüşücek oLmasıı bnce kötü..
Murat - GönüL çok yakıştıLar.. Bu 2Liyi sevdim.. bakaLım Efe'de sevicek mi..?
serseri_mayın90 14-06-07, 20:24 yaa aslımızı kurtarsa efe bari yetişse. yazık cnm neler çekio off..
deniz için çok kötü bitti. sonda o bakışı bitirdi beni:( ama iyi oldu. o cadının ne olduğunu anlar artık. arkadaşlarını kırdığı için pişman olur. mine de gitsin nereye gitcekse. kalıp dahada karıştırmasın ortalıklarıı.
efe'nin azmine bittim. bi günde nasıl çalıştı o kadar. :happy0064
Nedendir bilinmez bu bölümü gayet sakin izledim,yani bir eksiklik vardı sanki diğer bölümleri daha büyük bir zevkle izlemiştim.:img-wink:
-Aslı'ya ne olacak çok merak ediyorum.İnsallah Efe'ler yetişir.
-Gönül ve Murat'ı çok yakıstırdım ben .:img-wink:
-Efe 'ye yine çok güldüm.''bizans ordusu musun abi niye çekiliyorsun?'':img-hyste
-Deniz'e söyleyecek sözüm yok .Çok kızdırıyor beni.Hata üstüne hata yaptı.Özellikle Aslı'ya karşı Mine'nin gerçek yüzünü de öğrendi bakalım şimdi ne yapacak?:img-beee:
evet ya bende metnle gönülü yakıştırıyorum iyi oldu efe üzülür ama aslı onu yatıştırır yanında olur denzde gözünü açar artık geres orap söküğü gibi gelir böle olursa tabi
off 150 sn
tanrıverdihazal 14-06-07, 20:26 yaa aslımızı kurtarsa efe bari yetişse. yazık cnm neler çekio off..
deniz için çok kötü bitti. sonda o bakışı bitirdi beni:( ama iyi oldu. o cadının ne olduğunu anlar artık. arkadaşlarını kırdığı için pişman olur. mine de gitsin nereye gitcekse. kalıp dahada karıştırmasın ortalıklarıı.
efe'nin azmine bittim. bi günde nasıl çalıştı o kadar. :happy0064
valla ben dizi bittiğinde denizee ohhhh iyi oldu dedim ve çok içten sööllediimmm çok sinirim bozuldu ya gıcıkk bide aslıyla efeye nasıl baarıyo görrdü işte asıl arkadaşlığın kimlerde olduğunu
allahım o efeye öldümm yaa bitanem cnm bnm yaa allahım öldüm öldüm dirildimmmmm çok şekerdii yaa
bide bu arada aslıya inş. yetişir efeler yaa yoksa varya yandık he
kardelen2086 14-06-07, 20:27 diziyi ilk bölümünden beri izliyor olsam da yorum yapmak bir türlü nasip olmamıştı,kısmet bugüne imiş......
bugünkü bölümde en az diğer bölümler kadar güzeldi,hatta her hafta daha da güzelleşiyor,deniz sonunda mine nin gerçek yüzünü gördü,umarım hala onu savunmaya kalkmaz.(efe ye mine konusunda çıkışmasına sinir oldum,ama efe de iyi dedi hemen kaç yıllık arkadaşını sattın gibisinden.)efe desen ayrı bir güzel,esprileri olsun,konuşmaları olsun hepsi ayrı süper.gelelim aslı ya ,bu kıza acıyorum,hiç hak etmediği şeyleri yaşıyor,ama eminimki sonunda o da sevdiğiyle mutlu olacak.....deniz sonunda gerçeği görecek ve gerçek aşkı aslı da bulacak ama umarım çok geç kalmaz.........:img-yes: :img-yes:
ya şimdi nolcak ki acaba aslı kaçırılırsa bu adamlar walla temiz iş yapar gibime gelio öyle hemen bırakmazlar ama bence kaçıramıcaklar çünkü eğer kaçırıcak olsalardı kaçırırlardı ve öyle biterdi..dizilerin kuralı bu en kötü olay en sonda olur...kaçıramadıklarına göre efeler yetişir die düşünüyorum.aslında kaçırsalar daha güzel olur hareket yaniiii....hem denizde değerini anlar arkadaşlıklarının.gerçi o biraz kıt anlamaz öyle kolay da...en azından bi kafasına dank eder...
bu olaylardan soorada deniz mineyle takılmaya dvm ederse saçmalık olur.ee peki o zmn bu kız nasıl iyi biri olucak ta aralarına giricek.bu saatten soora affetmek zor olsa gerek.herkes nefret ediyo kızdan galiba artık deniz de..nasıl olcak bilmioyrum wallaa...
bu arada bölümde en çok kızdıım şey şu oldu hani deniz aslıya dedi ya HEP TEK PRENSES SEN OLUCAKSIN DİMİ o ne demek ya savaşta bile söölenmez insana ben olsam çarpardım iki tane....efe gibi bi sağ diz bi sol diz:img-hyste
nedim_bahar 14-06-07, 20:30 mine nin hiçbi yere gitmeyeceği kesin çünkü efe gönül hoca metin yetişir ve engel olurlar gitmesine ama artık deniz de mine nin gerçek yüzünü anlar artık (gerçi hala emin değilim ama) ve de aslı&efe zaten denizi afferderler ve eski günlerdeki gibi ourlar
bi de bi şekilde mine deonlarla arkadaş olur ama nasıl olacak orayı kestiremiyorum
Mine'yi çok seviyodum çok tatlı buluyodum gittikçe soğuyorum ya..
Aslı'ya nolcak çok merak ediyorum.Deniz'e de kızgınım Aslı'ya yardım edeceğinden bile şüpheliyim:img-hyste (ama o akdar yapmaz tabii)
Efe'yi de her geçen dakika daha çok seviyorum ya çok komik çok eğlenceli:good:
Gönül ve Murat çok iyi olur bence de:good:
dilara-1905 14-06-07, 20:32 birinci bölümden beri izliyorum ama burayı pek takip etmedimm benide aranzıa alırsanız çok sevinirmmmmmmm
bölüm süperdi ya ama mine feci kullandı denizi o arkasından bakışı :(:(
efenin yine tüm komiklii üstündeydi bölmüün başımda: bnm dizim var hemde 2 tane oynatiimmi sizi :):)
aslıyıda kaçırcaklar inş. efeler yetişirrr gerçi yetişmeseler de eninde sonunda kaçırcaklar aslıyı deniz bu sefer daha feci yıkılır ama hem şimdi haklı oldunu anlicakk bide konuşamadan kaçırıldını yardımcı olamadını fln görünce :/ gerçi mine gidemez heralde amaaa off çok karışık bittiiiiiiii:(:(
krmcmkolik 14-06-07, 20:33 ya Mineye Gicik Oldum Bu Bölm çocuk Onu Gerçekten Sevio Ama Onun Umrunda Diil Kullanio çocuğu Asliya çok üzüldüm Yaa
immortalf1 14-06-07, 20:35 asLı we efe birLikte oLsun ba$ka bişi istemiomm efenin hareketLeri öLe şirinkii asLıya süper yakışcanı düşünüorumm benje asLıyı kaçırjakLar we onu efe kurtarcak böLece asLı efe a$qının iLk tohumLarı atıLcak :img-hyste :happy0064
dilara-1905 14-06-07, 20:37 Mine'yi çok seviyodum çok tatlı buluyodum gittikçe soğuyorum ya..
Aslı'ya nolcak çok merak ediyorum.Deniz'e de kızgınım Aslı'ya yardım edeceğinden bile şüpheliyim:img-hyste (ama o akdar yapmaz tabii)
Efe'yi de her geçen dakika daha çok seviyorum ya çok komik çok eğlenceli:good:
Gönül ve Murat çok iyi olur bence de:good:
düşüncelerimiz bu kadar aynı olabilir =)) bende başta mineyi beğenmiştim gittikçe soğuyorummm denize bende biraz sinirlendim ama aşık oda napsın anlar heralde şimdi efe ve aslının haklı oldunu efe cidden çok sempatik bende gittikçe daahada seviyorumm
gönül ve murat bence süper:good:
my.baby.face 14-06-07, 20:37 bölüm çok karışıkdı yaa..:img-pilot
ama gayet güsel bi bölümdü..
ya ben aşık oluom galibaaa ühhühüüh denüüüzzz:sad53::sad53:
çok güsel bi bölümdüü,minenin yaptkları dıışında...
-A k e L d a N- 14-06-07, 20:43 düşüncelerimiz bu kadar aynı olabilir =)) bende başta mineyi beğenmiştim gittikçe soğuyorummm denize bende biraz sinirlendim ama aşık oda napsın anlar heralde şimdi efe ve aslının haklı oldunu efe cidden çok sempatik bende gittikçe daahada seviyorumm
gönül ve murat bence süper:good:
Efe cidden çok sempatik yaa..Yalnız Efe'nin abisinin adı Metin değilmiydi yaa ben mi yanlış hatırlıyorum acaba..Aman adın ne önemi var sonuçta çok yakışıyorlar:img-in_lo :img-yes: :img-wink:
oleeeeey sonunda anladı deniz mine nin kötü olduğunu ya inşallah aslıya bişi yapmadan efeler onu bulur süper bi bölümdü
ya arkadaşlar herkes ençok denize üzülüo ama ben hem ona hemde anneannesine çok üzülüyorum :(
mine kızımız hayat bilgisinde ne kadar şekerdi! burda dombilikleşmiş, canavar bir şey olmuş! rolünü iyi yapıyor. :)
dilara-1905 14-06-07, 20:46 doru doru keremin sevdii bi kızdı ... :S
evet bende diyorum bu kızı nerdne tanıyorum ya doru orda hazal rolündeydi ben çok seviyodum orda tabi böyle bi rolde deildiçok iiydi burdada öle olsada kullanmasa denizimizi ah ahhh:sad53:
-A k e L d a N- 14-06-07, 20:46 ya arkadaşlar herkes ençok denize üzülüo ama ben hem ona hemde anneannesine çok üzülüyorum :(
Evet yaa anneannesine bende çok üzüldüm..Kadın sadece torununu düşünüyor:icon_sorr O doğum günü pastası hazırlıyor,torun Almanya'ya kaçıyor..Yazık valla:icon_sorr :img-help:
nedim_bahar 14-06-07, 20:47 Efe cidden çok sempatik yaa..Yalnız Efe'nin abisinin adı Metin değilmiydi yaa ben mi yanlış hatırlıyorum acaba..Aman adın ne önemi var sonuçta çok yakışıyorlar:img-in_lo :img-yes: :img-wink:
yok doğru efenin abisinin adı metin vede gönül hocayla birbirleriyle yakşıtılar efe de artık gönül hocanın peşini bıraksa ve aslının farkına varsa tam süper olurdu
not:arkadaşlar lütfen gönül hoca fotolarını bol bol çekin
süper bir bölümdü. Mine ne kadar da uyuz birisiymiş. Deniz'e naz yaptı, havaalanına ehliyetsiz olarak getirdi Deniz ve Mine kaçtı bide üstüne "HOŞÇAKAL" dedi...
Ben olsam orda Mine'ye varya... DEniz yine kendini iyi tuttu!
Benim aklıma bişiy takıldı. Minenin annesi hasta mı? yoksa numaracıktan mı öyle bişiy attı?
Bi de Aslı var... kızı resmen yolunn ortasından kaçıracaklar ama bence Efeler yetişcek gibi, aman bi bu eksikti yaa-ne gherek var kaçırmayaa yaaa... Bide Mine Almanya'ya gidiyo ya, acaba biz bidaha görür müyüz onu??
dilara-1905 14-06-07, 20:48 Efe cidden çok sempatik yaa..Yalnız Efe'nin abisinin adı Metin değilmiydi yaa ben mi yanlış hatırlıyorum acaba..Aman adın ne önemi var sonuçta çok yakışıyorlar:img-in_lo :img-yes: :img-wink:
doğru söylüyosun metinfi murat nerden çıkmış yaa :) pardonnn doğru gerçi önemli olan yakışmaları ama efe köpürcekkk :icon_whis
ben bu dizinin jeneriinede bayılıyorum yaaaa:happy0064
-A k e L d a N- 14-06-07, 20:49 yok doğru efenin abisinin adı metin vede gönül hocayla birbirleriyle yakşıtılar efe de artık gönül hocanın peşini bıraksa ve aslının farkına varsa tam süper olurdu
not:arkadaşlar lütfen gönül hoca fotolarını bol bol çekin
Evet çok yakıştılar gerçekten..Doğru hatırlıyomşum demekki:img-wink:
Ama Metin'in Gönül'ü gördüğünde tutulup kalmasına bayıldım yaa:img-in_lo İlk görüşte aşık oldu..Sonrada 360 derece döndü iyilik meleği oldu:img-wink: :icon_whis Süperdi..
dilara-1905 14-06-07, 21:00 süper bir bölümdü. Mine ne kadar da uyuz birisiymiş. Deniz'e naz yaptı, havaalanına ehliyetsiz olarak getirdi Deniz ve Mine kaçtı bide üstüne "HOŞÇAKAL" dedi...
Ben olsam orda Mine'ye varya... DEniz yine kendini iyi tuttu!
Benim aklıma bişiy takıldı. Minenin annesi hasta mı? yoksa numaracıktan mı öyle bişiy attı?
Bi de Aslı var... kızı resmen yolunn ortasından kaçıracaklar ama bence Efeler yetişcek gibi, aman bi bu eksikti yaa-ne gherek var kaçırmayaa yaaa... Bide Mine Almanya'ya gidiyo ya, acaba biz bidaha görür müyüz onu??
minenin sadece ilk dedii doruydu ztn dedi o yüzden mineyide annesinide sevmiyo dierleri yalandı yani annesi hasta diil
ya ben bişi diyicem minenin doğumgünü 25.06 yazıodu anneanesi bugün ayın kaçı dyince 23 dedi.ama öss 17 sinde pazar günüüü.yoksa benmi yaznlış gördüm minenin doğumgününü??
inşallah aslıyı kaçırmazlar yaaa tam öss arifesinde piskolojisi bozulmasınn:(
narkotikos 14-06-07, 21:13 ben bogacaım yakında o sarı ciyani zaten allahım denizde salak yani insan aşık olur da bu kadar kör olmas ki sanki dünyada ilk defa seven o. bi tarafta 3 günlük dengesiz bi yaratık öbür tarafta senin 12 senelk arkadaşların
Chardonnay 14-06-07, 21:16 Çok güzel bir bölümdüü:) efe yine muhteşemdi:happy0064 .aslı ile ısınma turları attırıyorlar.gerçi onların hemen birlikte olmaması gerekiyor ama olsun birlikte hoş gözüküyorlar,özellikle efe nin o sevimli afacanlığıyla:) deniz e bu bölümde hem kızdım hem acıdım.yazık çocuk aşık olmuş ne yapsın???alışması lazım.ilerde efe de ona çok fena bir kazık atıcak çünkü:)
3.bölüm ve yeni başlık hayırlı olsun.
Ya Aslımı kaçıracaklarmı allahım ya :( Efe ve Aslıya bayılıyorum.Denizde çok şeker ama Mine.Malesef karakterine ısınamıyorum çok çabuk kaçtı sanki ben birkaç bölüm daha oyalar sanıyodum denizi.Haftaya çıkacak bölümü merakla bekliyorum.
ya ben bişi diyicem minenin doğumgünü 25.06 yazıodu anneanesi bugün ayın kaçı dyince 23 dedi.ama öss 17 sinde pazar günüüü.yoksa benmi yaznlış gördüm minenin doğumgününü??
inşallah aslıyı kaçırmazlar yaaa tam öss arifesinde piskolojisi bozulmasınn:(
evet bu çok büyük bir mantık hatasıydı benim de dikkatimi çekti. ama gözümüze gözümüze soktular tarihi.
haa bu arada dizi hala dawsonla paralel mi gidiyor?eğer öyleyse kopya versin izleyen arkadaşlar?kaçırma olayı falan orda da oluyor muydu?
3.bölüm ve yeni başlık hayırlı olsun.
Ya Aslımı kaçıracaklarmı allahım ya :( Efe ve Aslıya bayılıyorum.Denizde çok şeker ama Mine.Malesef karakterine ısınamıyorum çok çabuk kaçtı sanki ben birkaç bölüm daha oyalar sanıyodum denizi.Haftaya çıkacak bölümü merakla bekliyorum.
o şeytan mine bulur bi yolunu ikna eder yine denizi ...
deniz de aşık ya gözü kaç yıllık dostunu da görmüyor ya hemen kanar mineye...
ya gözlerini açsın artık ona kör kütük aşık melek kalpli aslıyı görsün artık:(
Chardonnay 14-06-07, 21:32 haa bu arada dizi hala dawsonla paralel mi gidiyor?eğer öyleyse kopya versin izleyen arkadaşlar?kaçırma olayı falan orda da oluyor muydu?
hayır dawsons da öyle birşey hiç olmadı.joey yani aslının babası uyuşturucu işi yüzünden hapse girmişti ama joey yani aslıyı kaçırma gibi bir olay hiç olmamıştı.
Çok güzel bir bölümdü herzamanki gibi...
Aslım canım benim ya çok tatlı hiç üzülmeyi haketmiyo...Aslı ne kadar tatlıysa Minede o kadar itici...Gıcık şey...:)
Off ya Denizin bu kızı bu kadar üzmesine sinir oluyorum...Bide Mineyi kıskanıyor aramızı bozmaya çalışıyor gibi şeyler demiyo mu...İnşallah pişman olup Aslıdan özür dilediği zamanlarıda görücez...Ama aslı o zaman Efeyle birlikte olcak...:happy0064
Gönülle Metinide çok yakıştırıyorum gerçekten Efeyle olmazdı zaten hem öğretmeni hemde Aslı var...
Aslıyla Deniz diyordum ama Denizin bu yaptıklarından sonra Aslı & Efe diyorum...
ozlem_1905 14-06-07, 21:44 bu denzi ne salak neymiş efendim ağaçtan düşse yanında olur muymuş emin değilmişmiş.gıcık asıl yanında ilk o olur.bak efede dio olm artık akıllanmışsındır işşallah.yalnız mine ne zmn geri döncek dizi onsuz süremz yani.off deniz off ne gıcıksın yaa
evt cok haklisin ... deniz ve mine ikiside salak ..ikisinde sevmiyom ..iyi oldu deniz mune onu birakti :D offff kardesimden duydum bu yazdan sonra bitecek dogrumu ???????????
Chardonnay 14-06-07, 21:52 evt cok haklisin ... deniz ve mine ikiside salak ..ikisinde sevmiyom ..iyi oldu deniz mune onu birakti :D offff kardesimden duydum bu yazdan sonra bitecek dogrumu ???????????
bütün yaz devam edicekmiş ama sonrasını bilmiyorum.ben mine nin de almanyaya gidebileceğini zannetmiyorum ya:)
kubraeren18 14-06-07, 21:53 Süper bir bölümdü gerçekten...Mine'ye sinir oldum gene Deniz adına da üzüldüm yazık ya kandırıyor çocuğu.Efe gene muhteşemdi:happy0064 Aslım benim ya ne kadar da tatlı gördüğü rüyanın sonunda Mine vardı ya çok sinir oldum orda.Mine havaalanında Deniz'i hüsrana uğrattı.4.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:)
miracle girl 14-06-07, 21:54 ewt cnm müzik spr zaten ama günü çok kötü
tam doktorların saatinde yayınlanıo gerçi o kadar güzel bi dizi ki reklam aralarında ona bakiim derken arada unutup kavak yellerini baya bya isliorm
tam bi gençlik dizisi hele efe&aslının dostluğu çok hoşuma gidiyo yhaff
bu denzi ne salak neymiş efendim ağaçtan düşse yanında olur muymuş emin değilmişmiş.gıcık asıl yanında ilk o olur.bak efede dio olm artık akıllanmışsındır işşallah.yalnız mine ne zmn geri döncek dizi onsuz süremz yani.off deniz off ne gıcıksın yaa
ya denizin aklı nerde bi anlasam mine güzl kız anlıormda insan güzelliğine aldanıpta bu kdr mı kndini kaybeder
efe en isi ya çok şeker akıllı :D
dawsonjoey 14-06-07, 22:52 yaz dizisimi yani e ama okul fln var yazın okul görmek istemiyorummm :D
bitmesin ya naparım beenn:)
güzel dizi zaten o kdr az ki bari bu kalsın kopya olmayan bi dizi o kdr az kii bu da değil dimi:)
Bu konuyu çok tartıştık canım :) Bu dizi de Dawson's Creek diye bir diziden 'esinlenme' ama güzel dizi diyeyim de tartışma başlamasın :)
yaaa mineyi öldürmekk istiyorummmmm denizimi nasıl ortada ırakrı yaa öylee ama bir yandan da teşekkür ediyorum böylece denizin gözleri açılmış oldu ama biraz geç gerçekleşti bu olay yaa ama tam o sırada aslıyı kaçırırlarsa olmaz ki hemen ordan denizin gelip sen haklıymışsın aslı falan demesi sonra aslının ona olan aşkını itiraf etmesi gerekir ardından denizin ben ne kadar körmüşüm aman allahım demesi ve ardından güzel bir birlikteliğe yelken açmaları gerekir.....:img-hyste :img-hyste (amannn iyicene uçtum yaaaa....:img-hyste )
meraba ben bu siteye yeni üye oldum ve ilk buraya yazıyorum.bu akşamki bölüm çok güzeldi:D heyecanlı bir yerde bitti baya..mine hariç hepsini seviyorum ama dawson's creek'i düşününce de mine'den nefret edemiyorum..iyi ki var bu dizi..yaşasın:D
Mine'nin gerçek yüzü bir çıksın ortaya da herşey rayına oturur biraz.Mine'den daha çok nefret ettiğim birisi O müdür. :D Deniz çok saf tekrardan Mine Denizi kandırabilir gibime geliyor.Aslı'nın aşkına inanılmaz saygı duyuyorum.Egeninki ne ise " haydi leyyn " den başka birşey denilmez heralde :)
Forza ASLI! ;)
hduff_fanz 14-06-07, 23:18 Herkese merhabalar...
Mine'nin gerçek yüzü bir çıksın ortaya da herşey rayına oturur biraz.Mine'den daha çok nefret ettiğim birisi O müdür. :D Deniz çok saf tekrardan Mine Denizi kandırabilir gibime geliyor.Aslı'nın aşkına inanılmaz saygı duyuyorum.Egeninki ne ise " haydi leyyn " den başka birşey denilmez heralde :)
Forza ASLI! ;)
Aslında sana katılmakla her şeyi söylemiş oluyorum ama kendim de bir kaç kelam edeyim.
Bir kere bu dizi esinlenme yada orjinal hiç fark etmez bence çok güzel olmuş. Esinlenme olan çok fazla dizi izledik ve izliyoruz. Ben izlerken şahsen zevkle izliyorum.
O Mine'yi bana bırakmasınlar parçalarım. Geldi grup dağıldı. Deniz garibim gerçekten saf. Dediğiniz diziyi izlemedim ama umarım aşkının karşılığını alır. Tabi önce biraz çektirsin derim.
Aslı'nın güzelliğini dizide kimse görmüyor. Bence Mine'den daha duru bir güzelliği var. Efe'ye gelince manyak replikleri var. Bence süper bir tip.
Pinhani diyorum başka birşey demiyorum.ilk onlar için baktım diziye şimdi arada da bakıyorum hoş dizi.özellikle pelin karahan ve ibrahim kendirci çok hoşuma gitti çok hoş bir çift.Dawson's Creek in türk versiyonu diye duydum.o diziyi izlemedim ama aynıymış.ama tuttu bu dizi sevdi herkes herhalde:img-yes: aslı,deniz,efe güzel PİNHANİ daha da güzel ne diyim başka:happy0064
mayıntarlası 15-06-07, 00:12 çok güzel bir bölümdü ama doyamadım ya insan hep sürsün istiyor :)
Efe bu bölümde yine süperdi denize verdiği akıllar aslıyla konuşmaları falan şeker di yine
Aslı bazı şeylerin yani denizin duygularının falan artık farkında kabullenmeye çalışır bir hali vardı resimleri birleştirirken oda tatlıydı ağaç altında denizle yaşadığı olay rüyasındaki üzücüydü artık büyüdük falan demesi
Deniz minenin ne olduğunu anlıyıcak artık sonunda ya :) ayrıca efe ve aslının denizi affetmemesi lazım çünkü deniz iki gündür tanıdığı kız için arkadaşlarını karşısına aldı
Mine bu kadar iki yüzlü bir insan olamaz heralde
metin-gönül efe ne ne kadar üzülsede bir ilişki başlıyıcak gibi güzel oldular :)
ben bu bölümden sonra sanki aslı-deniz aşkı olucak gibime geldi ama inşAllah öyle bişey olmaz
çok güzel bir bölümdü ama doyamadım ya insan hep sürsün istiyor :)
Efe bu bölümde yine süperdi denize verdiği akıllar aslıyla konuşmaları falan şeker di yine
Aslı bazı şeylerin yani denizin duygularının falan artık farkında kabullenmeye çalışır bir hali vardı resimleri birleştirirken oda tatlıydı ağaç altında denizle yaşadığı olay rüyasındaki üzücüydü artık büyüdük falan demesi
Deniz minenin ne olduğunu anlıyıcak artık sonunda ya :) ayrıca efe ve aslının denizi affetmemesi lazım çünkü deniz iki gündür tanıdığı kız için arkadaşlarını karşısına aldı
Mine bu kadar iki yüzlü bir insan olamaz heralde
metin-gönül efe ne ne kadar üzülsede bir ilişki başlıyıcak gibi güzel oldular :)
ben bu bölümden sonra sanki aslı-deniz aşkı olucak gibime geldi ama inşAllah öyle bişey olmaz
Aslıyla Efenin Denizi affetmeme konusunda sana katılıyorum.Fakat Deniz minenin ne olduğunu anlıyıcak artık sonunda ya
kısmı "inşallah olur" diyebildiğim fakat gerçekleşmeyeceğini düşündüğüm mevzu :)
kavak_yelleri 15-06-07, 03:08 hele sükürrr denizzzz anlamis oldu minenin ne cadi oldugunuu
ama deniz yinede akillanmaz
ama asliyi kaciririlarsaaa insalla efeyle abisi gelirlerde asliyi görürüler:(
ama efe nesilda calimsiti derslereeee :img-hyste :img-hyste abisiyle gönülü görünce sok oldu zavalli:img-hyste
kavak_yelleri 15-06-07, 03:18 arkadaslar gökhan özenin yeni dizisi kavak yelleriyle ayni günmüs saatini bilmiyorum
yani söylememme bile gerek yok ama lütfennn kavak yellerinden vaz gecmeyelim:img-wink:
dizimize sahip cikalim degil mi :img-wink:
arkadaslar gökhan özenin yeni dizisi kavak yelleriyle ayni günmüs saatini bilmiyorum
yani söylememme bile gerek yok ama lütfennn kavak yellerinden vaz gecmeyelim:img-wink:
Canım valla ben en sevdiğim bir dizi vardı.Ama doktorlar değil çünkü nefret ediyorum.O malum diziyi izlemeyi bıraktım.Artık kavak yellerini izliyorum.Arkadaşlar bu hafta girememdim.Çok özür dilerim.Bu bölümde Mine'yi boğazlıyasım geldii.Gıcık kızz.Tavır yapıyo büyüklerini.Aslı yine üzüldü off Deniz'i,de gıcık kaptımm.Efe'ye çook güldüm.aslı'ya iki işi birden halletcez dedi ya.Ayy Aslı'yı kaçırcaklarr offfff...Şu canan ne tehlikeli ama Mineden değil...Ohh sonunda Deniz gördü galibaa.Gıcık şeyy ne olacakkk..
hoşgeldin arkadaşımmm.valla bende hayatta vazgeçmem yani kavak yellerinden.ben kavak yelleri için zaten başka şeylerden vazgeçtim :):).
ya bide mine gidiyo artıkk hiçte geri dönceğe benzemyo nolçak??kime gıcık olçaz biz ondan sonraa:icon_whis
iReMJeLiBoN 15-06-07, 07:56 Cok güzel bi bölümdü ya.. cok üzülüyorum Aslıya..:( Bir an önce anlasınlar su kızın degerini, bide umarım bisi yapmazlar.. tam alacakları sırada kesin efeler gelir..
bide müzikleri nerden bulcamm.. ? [ Jenerik müziği hariç.. ] O Aslının Denizle Mineyi öpüsürken gördügü sahnedeki ve bu bölüm yeni çalan müzik?
ben bu başlığı yeni gördüm yaaaa :sad53: yani içimde kalan şeyleri kaç bölümdür yazamadım. beni de aranıza alır mısınız...
ben her bölümde Efe'nin şahane laflarına bayılıyorum. Koray'ın arkadaşına (adını unuttum) 'seni bir mora boyarım ötesine de karışmam' :img-hyste
deniz'e 'Bizans ordumuzun oğlum niye geri çekiliyorsun' :img-hyste
öldürüyor bu Efe beni yaaa.
her ne kadar Efe'nin babasına uyuz olsamda :icon_evil Efe'ye 'yüzüne de mi dövme yaptırdın demesi' komikti...
arkadaslar gökhan özenin yeni dizisi kavak yelleriyle ayni günmüs saatini bilmiyorum
naber kavak yelleri sen ne zaman uyuyosun ayıptır sorması sabahın bilmem kaçında mesaj yazmışın öğlen de yazıyosun e gece de rastladım sen zombie misin :):):):) korkma bu yeni diziden de zaten kanımca gökhan özenin dizisini seredenler bunu seretmemişlerdir bile arada klas ve konu farkı var yanılıyormuyum. gökhanın dizisi biraz aşk acitasyonu olur zengin kız fakir erkek muhabbetleri yani bu dizi ise sadece aşkı değil hayatı tüm yönleri ile anlatıyor anlatıyor ne dram ne komedi herşey maşallah tam kıvamında :)
dizi ne zaman bitecek diyenlere de kendi fikrimi söyleyim. bu dizi daha üniversite hazırlık dönemini gösteriyor ve bu kadar tuttuğuna göre de yapımcı heralde üniversiteyi okutur bu çocuklara :) hatta raitingler böle gitsin mezara kadar bile sürdürür bu yapımcılardan korkulur :)
herhalde yarın gelir ratingler tam emin değilim ama bende umutluyum bu diziden üçüncülükten aşağı yakışmaz bize :img-wink:
Cok güzel bi bölümdü ya.. cok üzülüyorum Aslıya..:( Bir an önce anlasınlar su kızın degerini, bide umarım bisi yapmazlar.. tam alacakları sırada kesin efeler gelir..
bide müzikleri nerden bulcamm.. ? [ Jenerik müziği hariç.. ] O Aslının Denizle Mineyi öpüsürken gördügü sahnedeki ve bu bölüm yeni çalan müzik?
dediğin müzik sanırım "pinhani-beni al"
Cok güzel bi bölümdü ya.. cok üzülüyorum Aslıya..:( Bir an önce anlasınlar su kızın degerini, bide umarım bisi yapmazlar.. tam alacakları sırada kesin efeler gelir..
pinhani'nin sitesinde var şarkıları ama sanırım oradan indiremiyorsun sadece dinleyebiliyorsun
merhaba arkadaşlar.
epeydir hiçbir foruma girip yorum yapmadım.sezon sonuna doğru sıkmaya başlamışlardı takip ettiğim diziler. ama kavak yellerini izleyince yorum yapasım geldi valla:). o kadar şirin bir dizi ki. saf dostlukları ve sevgileri anlatması hoşuma gitti belki. umarım çok kısa soluklu olmaz.
çünkü Efe'ye bayılıyorum. hazırcevaplığı, ilginç benzetmeleri, parlak (!) fikirleri gülmekten kırdı geçirdi beni. Deniz'e " oğlum bizans ordusu musun niye geri çekiliyosun?" ve Mine hakkında "niye sıkkınmış canı? sivilce mi çıkarmış?" deyişi ilk aklıma gelenler :) bir de abisi için atıp tutarken, yanından bir kız geçsin eli ayağına dolanır diye yorum yaparken, abisinin Gönül'ü tavlamak için derhal harekete geçmesi ve Efe'nin ikisini birlikte görmesi çok hoşuma gitti. sen misin abiyi beğenmeyen! bak bakalım kimin eli ayağına dolanıyomuş :) oysaki maşallah güzel bayanlara olan ilgi ve alaka ( Gönül'ün de "Gönül hocam deyişiniz bile aynı" diyerek belirttiği gibi) genetikmiş baksanıza.
neyse benim tahminim Mine'nin Almanya'ya tabiki gidememesi yönünde. ama bence, şu durumda haklı olarak herkesin ümüğünü sıkmak istediği :img-hyste Mine' nin burda kalması, bu temiz yürekli çocukların onu daha yakından tanımasına, aslında gerçekten de kimseyle paylaşmadığı sorunlarının olduğunu anlamasına ve yardım etmeye çalışmalarına sebep olacak. Deniz'le araları düzelir mi? sizin de dediğiniz gibi Deniz çok saf. affedecektir.ama ben de boncuk gözlü Aslı ile olmasını tercih ederim. ama şimdiden bunu söylemek güç. Efe Gönül ile olan ilişkisini öğrenci-öğretmen ilişkisinden ileri taşıyamayacağına göre kimbilir belki de..?
bir de müziklerini çok sevdiğimi söyleyip bitireyim. henüz sitesine bakmadım ismini bilmiyorum sanatçının. ama tebrik ederim. dizinin konusuna, kahramanların başında esen kavak yellerine çok uyan müzikler yapmış.
ben bu başlığı yeni gördüm yaaaa :sad53: yani içimde kalan şeyleri kaç bölümdür yazamadım. beni de aranıza alır mısınız...
ben her bölümde Efe'nin şahane laflarına bayılıyorum. Koray'ın arkadaşına (adını unuttum) 'seni bir mora boyarım ötesine de karışmam' :img-hyste
deniz'e 'Bizans ordumuzun oğlum niye geri çekiliyorsun' :img-hyste
öldürüyor bu Efe beni yaaa.
her ne kadar Efe'nin babasına uyuz olsamda :icon_evil Efe'ye 'yüzüne de mi dövme yaptırdın demesi' komikti...
Evet ya bende oralara çok güldüm.Çok komikya.Her işin gırgırında.Arkadaşlar ben daha fazla kalamıcam.Çünkü bugün okullar bitti ve karnem çok iyi takdir aldım.Sevincimden sığmıyorum forumlaraa..
Pinhani diyorum başka birşey demiyorum.ilk onlar için baktım diziye şimdi arada da bakıyorum hoş dizi.özellikle pelin karahan ve ibrahim kendirci çok hoşuma gitti çok hoş bir çift.Dawson's Creek in türk versiyonu diye duydum.o diziyi izlemedim ama aynıymış.ama tuttu bu dizi sevdi herkes herhalde:img-yes: aslı,deniz,efe güzel PİNHANİ daha da güzel ne diyim başka:happy0064
süper bir dizi yaa müziğide cuk diye oturmuş walla süper 3 nlömüdür gözümü ekrandan alamıyorum..aslı , efe , deniz ve mine bence iyi oyuncular gelecekleride baya parlak.bir daha ki bölümü iple çekiyorum
bebishim_f 15-06-07, 09:15 akşam çok güzeldi yine ve reytingler eminim çok iyidir...denize çok kızdım kaç yıllık arkadaşlarını hiçe sayıp mineyle gitti.ama sonunda gördü mine hanım bırakıp gitti denizi.uf gitsin zaten çok lazımdı.:icon_whis
aslımada çok üzüldüm canım yaa denizi mineden kurtarmak istiyodu ama deniz ne kötü bağırdı...haydar ve adamlarıda aslıyı tam alıcaklardı ama bitti napçaklar acaba aslıya.
efe yine süper komikti.çok gülüyorum ona her bölümde:img-hyste
kısaca güsel bi bölümdü 4.bölümü iple çekiyorm:img-yes:
nedim_bahar 15-06-07, 09:19 Pinhani diyorum başka birşey demiyorum.ilk onlar için baktım diziye şimdi arada da bakıyorum hoş dizi.özellikle pelin karahan ve ibrahim kendirci çok hoşuma gitti çok hoş bir çift.Dawson's Creek in türk versiyonu diye duydum.o diziyi izlemedim ama aynıymış.ama tuttu bu dizi sevdi herkes herhalde:img-yes: aslı,deniz,efe güzel PİNHANİ daha da güzel ne diyim başka:happy0064
ne çok hoşu ya alla alla çocuk kızın değerini anlamadı işte sırf iki günde tanıştığı bi kız yüzünden arkadaşlarını sattı
haa aslı&efe denizi afferder mi dersiniz efe affeder ama aslıyı bilmem belki affetmez ki sonuna kadar haklı bende affetmesini istemem biraz burnu sürtsün beyefendinin
bebishim_f 15-06-07, 09:22 ne çok hoşu ya alla alla çocuk kızın değerini anlamadı işte sırf iki günde tanıştığı bi kız yüzünden arkadaşlarını sattı
haa aslı&efe denizi afferder mi dersiniz efe affeder ama aslıyı bilmem belki affetmez ki sonuna kadar haklı bende affetmesini istemem biraz burnu sürtsün beyefendinin
kayılıyorum deniz hemen sattı kaç yıllık arkadaşlarını.efe ve aslı biraz affetmesinde denizde yalnız kalsın aklı başına gelsin dinlemedi onları müstehak ona:img-yes:
bebishim katılıyorum sana aslı yüz vermesinde görsün o gününü.2 günlük kıza güvaniyo.hemde o bi korayla bi onunla dolaşıyo ama denizin umrundamı sanki.
kaç yıllık arkadaşlarına mineyi savunuyo
kayılıyorum deniz hemen sattı kaç yıllık arkadaşlarını.efe ve aslı biraz affetmesinde denizde yalnız kalsın aklı başına gelsin dinlemedi onları müstehak ona:img-yes:
sonuna kadar katılıyorum size. hem Efe'yi hem Aslı'yı çok kırdı ve nelerle suçladı. özellikle Aslı'yı aşk bile olsa bence en önemli şey dostluk. sevgili her zaman bulunur. ben olsaydım Deniz'i afetmezdim. dediğiniz gibi burnunu bir güzel sürterdim ki aklı başına gelsin.
gerçi Deniz'in aklının başına geleceğinden pek umudum yok ama :img-yes:
bekirmelike 15-06-07, 09:36 ya aslıya bişi olmaz inş denize çok acıdım ama arkadaşlarına kötü dawrandı ama ben denizi sefiorumm:img-in_lo mineye hem kızyorum hem acıyorum sewgilisine gitsin merte ama denize nie yalan söledi bi de arkadaşlar mine nedn türkiyeye geldi 1.bölümden beri anlamadım
dilara-1905 15-06-07, 10:41 ya denizz öyle baka kaldı ya arkasıondan çok üzüldüm ben yaaa :(
çok saf çocuk mine nasıl kulandı ya :sad53: şimd aslının değerini analr da bulabilirse tabi umarım kaçıramazlarrr
Oo_esmer_kiz_Oo 15-06-07, 10:59 buyrunuzz efendim raytinglerimiz gelmis hos gelmis :happy0064
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 11,50 38,00
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 6,20 21,60
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,90 21,50
4 KORKUNC BIR FILM 3 (Y.S) [NET] KAND 5,20 16,70
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,90 21,40
6 BEBEGIM. [NET] ATV 3,80 13,00
7 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 3,30 11,20
8 SPOR GUNDEMI KAND 3,20 17,40
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,10 17,00
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,80 22,00
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 11,90 40,80
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,00 22,50
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 5,60 20,00
4 KORKUNC BIR FILM 3 (Y.S) [NET] KAND 5,00 16,40
5 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 3,70 12,90
6 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 3,10 11,30
7 BEKCILER KRALI (T.S) [NET] STV 2,90 8,90
8 BEBEGIM. [NET] ATV 2,70 9,70
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,50 16,50
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,40 16,30
baya guzelmis ya :happy0064
mrb,
ratingler yine çok güzel :):)
akşam ki bölümde çok güzeldi
ama Aslı çok üzüldü :(
Umarım Aslı yı kaçırmazlar
:(:(
iReMJeLiBoN 15-06-07, 11:31 cok sagolun aradıgım sarkı BEni Al ' mıs ama bi sarkı daha vardı
Deniz ve Mine öpüsürken Aslı görüyordu böle sözsüz mmm.. diye gitarla bi sarkı onu biliyor musunuz * cok sey istedim sanırım.. :D
sarp_manyagi 15-06-07, 11:34 ya süper bir bölümdü mineye kıl oldum efeye çok güldüm ya dio ya sende çölde ahu tuğbasını kaybetmiş meriç gibisin:img-hyste :img-hyste aslıya çok üzüldüm ya acaba kaçırcaklar mı off ya şimdi işin yoksa perşembeye kadar bekle:icon_sorr off ya yeni bölüme daha çok var bu arada deniz hatasını anlicak ve bence alsıdan özür dilicek inş. mine gitmez ya mine giderse aslı-efe aşkı oluşmaz ki:icon_sorr mine gitmesin yaaa
iReMJeLiBoN 15-06-07, 11:39 Mine cok güzel kız aslında.. Tam sevgili elden alacak tip var.. Yani bide o güzellikle basarır yani.. Sacları gözleri falan.. O kız Aslı rolünü alamazdı yani.. Aslı rolü biraz ne biliyim alçak gönüllü bi rol.. :) Bu kıza cuk oturmus Mine roLü :)
düşündün düşündüm aklıma bişey geldi belki öyle görmek istiyorum ööle görüyorum ama deniz mineyi sevdiğini sansa da aslıya karşı da bişeyler var içinde...hani bi yerde sordu nerdeydin akşam die aslıda işim vardı dedi.deniz nasıl kızdı akşam akşam ne işin vardı die.....bence kendisi de farkında değil ama onda da bişeyler var....okuldan fln aslıya biri asılsa feci kıskanır bence......anca öyle anlar onu sevdiğini.birinin aslıyla ilgilenmesi lazım ama o efe olasın ya soora araları iice açılır......
iReMJeLiBoN 15-06-07, 11:51 düşündün düşündüm aklıma bişey geldi belki öyle görmek istiyorum ööle görüyorum ama deniz mineyi sevdiğini sansa da aslıya karşı da bişeyler var içinde...hani bi yerde sordu nerdeydin akşam die aslıda işim vardı dedi.deniz nasıl kızdı akşam akşam ne işin vardı die.....bence kendisi de farkında değil ama onda da bişeyler var....okuldan fln aslıya biri asılsa feci kıskanır bence......anca öyle anlar onu sevdiğini.birinin aslıyla ilgilenmesi lazım ama o efe olasın ya soora araları iice açılır......
Evet, özellikle bu cocuk Efe olursa ben cok sevinirim.. :)
Aslında bence Efede öyle.. İçten içe seviyor Aslıyı.. Ama Gönülüde seviyormus gibi yapıyor..
Yani Aslıya asık, Gönülü seviyor..:)
hduff_fanz 15-06-07, 12:10 Bakıyorum da senaryoculuk bu başlıkta da almış başını gidiyor. Benim de aklımda bir kaç(!) şey var.
Deniz Mine'nin ne olduğunu gördü. Umarım her şeyi anlar bu durumda Aslı ve Efe'nin tam destek onun yanında olması gerekir. Dizi süper bir arkadaşlıkla başladı ve gerçek arkadaşlıklar bu tip durumlarda bozulmaz kendini gösterir.
İçimden bir ses Mine'nin Deniz'e en kısa zamanda yanacağını söylüyor.
Aslı deniz aşkı hiç sanmıyorum. Aslı bir nevi acıların kızı. Aşkına karşılık bulamayacak ve içine gömmeye çalışırken Efe ile yakınlaşacak bence.
Aslı'yı kaçıracaklar tahminimce çünkü Deniz'e biraz vicdan azabı lazım. Hem Mine meselesi hem de kaçırılması olursa hatasını daha iyi anlayacaktır.
Metin-Gönül yakınlaşması gayet mantıklı. Efe başından beri boş hayallerdeydi. Umarım bunu çabuk atlatır dicem ama atlatamazsa izleyici daha çok gülecek demektir ki yapımcılar bunu ister.
Belki garip bir tahmin ama bence Mert Mine'yi Zeynep'le aldatıyor. Mine bence gidecek bun görecek ve orada Deniz'in değerini anlayıp geri dönecek.
Dizinin gidişatıyla ilgili olarak da umarım üniversiteyi göstermezler. Bu kadar güzel bir dizinin berbat olmasını istemiyorum. Bu şekilde güzel başlayıp batan çok dizi var. Umarım bu onlardan olmaz..
nehirgözlü 15-06-07, 12:34 yarım yamalak izleyebildim ama çok güzeldi efeyle denizin konuşması çok süperdi şu öpüşme olayı efe egzersiz yapcaz diyodu denizde manyakmısn olum git işine diyodu orda koptum resmen replikleir bilen varsa yazabilirmi
bencede bu mert mineye bi vola vuracak mine urlaspor kalesine 90 dan giricek ve goooooooolllllllllllllll mine çooooooooooookkkkk üzülecek gibime geliyo :) aferim merte :)))))))))
şöyle bir düşünürsek bölümün sonu haricinde gene çok güzel bir bölüm izledik..
favorim Efe'ydi:img-hyste (yine.. :))
biraz başını kaçırdım ama olsun.. tekrarını izlerim ben..
-----
bölüm yorumlarına geçiyorum ;
bu bölümde Deniz'e gıcık oldum.. Aslı ve Efe'yi yeni tanıştığı ve onu oynatan birisi için sattı.. sonradan gerçekten çok pişman olacak ama farkında değil.. yani aslında suçu yok ama ; tek suçu aşık olması ve saflığı:img-in_lo
Aslı ve Efe de çok tatlıydılar:img-in_lo Efe'nin şakalarına bayıldım gerçekten.. Ama sonu öyle bitti ki kafamda birsürü soru işareti var.. İnş.. Aslı'ya bir şey olmaz:img-yes:
Mine'ye gelince.. Deniz'e çuvalla yalan söyledi!! onu kandırdı ve saflığından yararlandı.. belki özünde iyi bir kızdır ama bu bölüm ona feci gıcık oldum :)
Gönül ve Metin için de iyi temennilerimi iletiyorum..
darısı Aslı ve Efe'nin başına:img-hyste
sarp_manyagi 15-06-07, 12:41 Bakıyorum da senaryoculuk bu başlıkta da almış başını gidiyor. Benim de aklımda bir kaç(!) şey var.
Deniz Mine'nin ne olduğunu gördü. Umarım her şeyi anlar bu durumda Aslı ve Efe'nin tam destek onun yanında olması gerekir. Dizi süper bir arkadaşlıkla başladı ve gerçek arkadaşlıklar bu tip durumlarda bozulmaz kendini gösterir.
İçimden bir ses Mine'nin Deniz'e en kısa zamanda yanacağını söylüyor.
Aslı deniz aşkı hiç sanmıyorum. Aslı bir nevi acıların kızı. Aşkına karşılık bulamayacak ve içine gömmeye çalışırken Efe ile yakınlaşacak bence.
Aslı'yı kaçıracaklar tahminimce çünkü Deniz'e biraz vicdan azabı lazım. Hem Mine meselesi hem de kaçırılması olursa hatasını daha iyi anlayacaktır.
Metin-Gönül yakınlaşması gayet mantıklı. Efe başından beri boş hayallerdeydi. Umarım bunu çabuk atlatır dicem ama atlatamazsa izleyici daha çok gülecek demektir ki yapımcılar bunu ister.
Belki garip bir tahmin ama bence Mert Mine'yi Zeynep'le aldatıyor. Mine bence gidecek bun görecek ve orada Deniz'in değerini anlayıp geri dönecek.
Dizinin gidişatıyla ilgili olarak da umarım üniversiteyi göstermezler. Bu kadar güzel bir dizinin berbat olmasını istemiyorum. Bu şekilde güzel başlayıp batan çok dizi var. Umarım bu onlardan olmaz..
ya bence de hepsine harfi harfine katılıorum ama en çok mertin zeyneple ilişkisi var bundan eminim hatta aynı şeyi dün akşam ablama dedim bence:deniz&mine--aslı&efe çiftleri olucak bu arada reytingelr süper ya
birde şunu söylemek istiyorum dizinin okuldaki çekilen sahneleri izmir'in güzelbahçe ilçesinde çekilio yani 60. yıl anadolu lisesi güzelbahçe'de. çocukların evleri ve mahallelerinde çekilen yerler urla'da (benim kuzenim orda okuyo ordan biliyorum:img-yes: )
ya arkadaşlar biri bana sonunu anlatabilirmi.mine ile deniz polisi atlatıktan snr efeleri gösterdiler ya arabada snr reklam oldu ondan sonrasını izliyemedim..işte biri anlatırsa çok sevinirim..
dilara-1905 15-06-07, 12:57 ya minenin iyi olcağı bölümleri iple çekiyorum yaaa bu kızı çok seviyorumda çok feci bi roldee :(
denizimde saf kanıyo herbişiyeee :/
ya arkadaşlar biri bana sonunu anlatabilirmi.mine ile deniz polisi atlatıktan snr efeleri gösterdiler ya arabada snr reklam oldu ondan sonrasını izliyemedim..işte biri anlatırsa çok sevinirim..
öncelikle mrb fatmacım:img-wink: hatırladın beni umarım!
efe abisinin arabasına bindi gönül hocada vardı içinde sonra aslı'yı alcaklardı aslıda onları bekliyodu. mine ile deniz havaalnına gitti mine heyecandan aç olduğunu söledi deniz bişeyler almaya gitti bu arada mine ordaki bi görevliye dış hatları sordu ve vize işlerini yaptırıp tam karşıya geçerken deniz geldi ve... anla sen gerisini!
-mine nereye?
-gidiyorum ben deniz!
(bunun gibi bi konuşma geçti ve bitti)
the end!
öncelikle mrb fatmacım:img-wink: hatırladın beni umarım!
efe abisinin arabasına bindi gönül hocada vardı içinde sonra aslı'yı alcaklardı aslıda onları bekliyodu. mine ile deniz havaalnına gitti mine heyecandan aç olduğunu söledi deniz bişeyler almaya gitti bu arada mine ordaki bi görevliye dış hatları sordu ve vize işlerini yaptırıp tam karşıya geçerken deniz geldi ve... anla sen gerisini!
-mine nereye?
-gidiyorum ben deniz!
(bunun gibi bi konuşma geçti ve bitti)
the end!
saol cansucum hatırladım tabi ohh ii olsun denize anlar artık mine nin nasıl bi kız olduğunu onun için çocukluk arkadaşlarını bile kırdı.o adamlar aslının peşindeydi kaçırmazlar inş zavallı aslı adam taktı kafayı kıza..
dilara-1905 15-06-07, 13:08 bide sanırım efeler aslıyı yakalayamicak o adamlar tamz amanı fln deidler işte aslıya arabayla yaklaştılar ya uzaktan görcekler kaçırıldını yaa hiç yetişemicekler :(:(
saol cansucum hatırladım tabi ohh ii olsun denize anlar artık mine nin nasıl bi kız olduğunu onun için çocukluk arkadaşlarını bile kırdı.o adamlar aslının peşindeydi kaçırmazlar inş zavallı aslı adam taktı kafayı kıza..
ya tam olarak bu kadarını hatırladım bide aslıyı takip eden adamın arabası tam aslının arkasında durdu adam arabadab iner gibiydi ama indimi orasını görmedim reklamlara girdiği sıra değiştiriyodum ben kanalı o yüzden geciktem ben biraz!
cok cok güzeldi.. sonunda Minenin gercek yüzünü Aslıyla Efeden sonra Deniz de gördü.. Nasıl oynadı cocukla ama.. Aslında ben Mineyi de anlıyorum, anne baba kızlarından habersiz, istenmeyen cocuk, bütün arkadaslarını sevgilisini bırakıp hic tanımadığı bi insanların evine yerlestirilmis.. Ama yine de baskalarının duygularıyla oynamasını gerektirmezz.. O Canan cok zeki bisi.. sonunda evlenicek Muratla Lemana da olan olucak yani :img-hyste Efe yine krizlere soktu benii..!! "-Angelina Jolie'le öpüsen insan evladı deil mi?".. -"Haydaa hergün veli toplantısı olur mu ya" :img-hyste :img-hyste Zaten abisiyle Gönül arasında da bi yakınlasma basladı gidio.. Hadi hayırlısı =) yeni bi ask doğuo.. Aslının rüyası da güzeldi gercekten :img-yes: üzülüorum aslıyaa cook
efe gerçekten de çok komikti ''bizans ordusumusun oğlum niye çekiliyosun''.lafı öldürdü beni..ha bide limonla ilgili bişey söyledi hatırlamıyorum tam ama oda çok komikti..
ewwet efe bu bölümdede formunu koruyodu yumruk yediği halda:) .bence de aslıyı kaçırıcaklarr
Aslıyı kacırıcakları kesinleşti.. bana başta Denizi kaçırıcaklarmıs gibi geldi, ne alaka diceksiniz belki ama Aslıyla Deniz kafede konusurken "sevgilisi de yakısıklıymıs" dediler.. seslerinde "yazık olucak cocuğa" gibi bi ton vardı.. Ne biliim önce uzaktan uzaktan zarar vermeye baslarlar eğer sözleri dinlenmezse iyice yakınlarına zarar vermeye baslarlar.. öyle düsünmüstüm ama Aslıyı takip ettiklerini görünce bunların acemi olduğunu anladım direk belden aşağı vuruolar yani :img-hyste Aslı kurtulmayı basarır.. büyük ihtimalle Denizle Efe kurtarır hem arkadaslıkları daha da güclenir.. Denizin Aslıyla Efeye bi özür borcu olduğu kesinleşti artık.. En cok ta Minenin ananesine üzülüorum kadın herseyi düzeltmek icin elinden geleni yapıo daha önce cok üzülmüs aynı seyler tekrarlansın istemio, haklı.. Tam da doğum günü partisi hazırlayıp heveslenlenmisken "kactı" haberini alıcaklar :icon_sorr cok üzücüüü..
ben bu hafta izleyemedim tekrarı varmı varsa ne zman bilen varsa söyleyebilirmi?
Dizinin tekrarı Pazar akşamı 20'de.
Reytinglerde de başarılı gözüküyoruz. Devamı gelir umarım.
_duygucuk_ 15-06-07, 13:33 bölüm çok güzeldi :):)
deniz en sonunda gördü mine nin yüzünü:)
efe yine çok tatlıydı hele abisine basgit derken:):)
gönül-metin ikilisi efe yi üzecek:(
Aslı çok şekrdi yine yazık ağacın altındaki küçüklüğü çok tatlıydı:)
ratingler süper,her hafta ratingler daha iyi oluyor!:happy0064
bence asliyi kaciramicaklar,cünkü adamlar tam arabayla aslinin yanina gelmeden önce asli biryere bakip gülümsedi.yane kesin efe,abisi ve gönül hocayi arabada görmüsdür.
denize´de aslinda kisdim, cünkü bosu bosuna aslinin kalbini kirdi. yane mine denize yalan söyledi ap acik ortada. sonunda mine denize üzgünüm, hoscakal demesi ve denizin o bakislari bitidi beni:sad53: canim ya cok üzülmüsdü:sad53:
Cok güzel bir dizi..ratingleride cok iyi..ihlamurdan sonraki dizim bitiyor zaten bu hafta:) bencede asliyi kaciramicaklar efe geliyor sanirim
dilara-1905 15-06-07, 14:09 umarım dediniz gibi olurrrr kaçıramaslar aslıyı ztn o iki olay birden nası ayarlicakalr bilmiorum çok karmaşık bitti bi yanda deniz-mine minenin gitmesine nsı engel olcakalr deniz artık mineye nası davrancak yani yüzünü gördü artık aslıyı anlicak ama çok seviyodu çok üzülceği kesin :(:( sonra bide aslının kaçırılma olayı varrr bide aslıyı kaçırrılarsa bidaki bölm bu bölümdende heycanlı ve sürükleyici olur bence bu haftaki bölüm en güzel bölümüydü ;) hepsi mütiş ama bu haftaki beni daa bi etkiledi ;)
dünkü bölüm çoook güzeldi
özellikle aslı çoçukkenki hallerini hatırlarken çalan şarkıya bayıldım zaten
çok merak ediyorum aslıyı kaçıracaklarmı ya
efe de çook tatlı bağırmaları filen gerçekten çok ii
denizi de çok seviyorum küçükken aslıyı nasıl öpmüş bu bölümü çok beğendim
mine de şimdilik yorumsuz benim için
dilara-1905 15-06-07, 14:25 ya ben mineyide seviyorum aslında ama bu halleri diil tabikiii yani iyi olunca sevcem:D:D o yüzden böle kötü anti fln onlara katılmak sitemiyorum bnm içnide yorumsuz ama deniz ve aslıyı çok seviyorum anti mine hariç her türlü imzada bulunmak isterimmm şuan aslı denizi çok seviyorum ama ilerrde beli olmaz gerçi dünkü bölümden sonra deniz mineyi affedermi bilmiyorum amaa aşık sonuçta belki iyi ounca mine o ii hallerinden etkilenebilir efe zaten mütişşş :D:D
Gizem~AsiYıllar 15-06-07, 14:28 çok güzel bir bölümdü bayıldım.Efeye daha çok tabi.Gönülün gözüne girmek için nasılda çalışıyo.:img-hyste denize yazık oldu.ama hak etti.arkadaşlarının sözünü dinlemeliydi.minenin bir de Mert diye sevgilisi varmış bu da tam oldu.deniz mahvolucak yine onu toparlayacaklarda aslı ve efe olucak.yalnız aslıyı kaçırmak isteyenler var fakat kaçırılacağını sanmıyorum bence tam o sıra da arabasıyla efe gelicek.tabi abisi de polis bir şey yapamazlar.inşallah.minenin dedesiyle ninesi üzülücek gerçi dedesi fazla üzülmez.
Ayy ne bicim bi bölümdü o dün yhaaaa.... bi yandan süüper'di, Herzamanki gibi tabiii... ama bi yandanda asliya yine cok üzüldüm, su mineye bidaha gicik oldum yhaaa....
haftayi nasil beklerimm.. nasil devam edicegini cook merak ediorumm.... ins. yine cabuk fragman gelir... :)
Gönül: Yoksa siz Efe'nin Abisimisiniz?
Metin: Ewet, nerden bildiniz, benzemeyiz'de..
Gönül: "Gönül Hocam" degisiniz ayni =)
burasi cok komikti bence, bide su Angelina Jolie sahnesi :)
ya ben gelicek bölümü çok merak ediyorum.acaba deniz ne tepki vericek.mine gidemez ya ne biliim gitse bile olma yani ne dediğimi bende bilmiyorum :)
Gizem~AsiYıllar 15-06-07, 14:45 ya ben gelicek bölümü çok merak ediyorum.acaba deniz ne tepki vericek.mine gidemez ya ne biliim gitse bile olma yani ne dediğimi bende bilmiyorum :)
hiç mine gitmez yönüyle düşünmedim.giderse bir daha dönermi ki dönmez o gerçi.mine çok kararlı gidecektir.giderse nasıl bizim üçlünün (aslı deniz efe) arasına girecek:icon_whis
bende onu düşünüyorum giderse ve bidaha hiç dönmezse olmazki minenin rolü biter yani o zman.işleride ordan yürtemezki sonuçta kaçmak istiyodu kaçtı
bence mine gitmez,yane kesin gidemicek. dedesi felanmi gelir efe ve abisimi gelir ama kesin birisi onu durdurcak. yane mine giderse geri dönmez ve rolüde bitmis olur. ama mine rolü hemen bitmez bence.
dilara-1905 15-06-07, 14:54 bence efeler aslıyı kaçırmalarını engelicekler aslıyı alıcaklr o adamlarda kalcak öyle:)
sonra havaalanına gidip denizi bulcaklar ve minenin gitmesini engellicekler mine binse girdikten sonra bi süre orda kapının açılmasını sonrada uçağa bindikten sonrada kalkmasını bekliosun o süre içinde efelr glr denis herşeyi anlatır metinde nede olsa polis durdurabilir uçağı mineyi alırlar böyle olabilir bana biraz öle gelio belli de olmasss ama minenin gidemicee kesin ve o adamlada eninse sonunda aslıyı kaçırcaklar :(
miracle girl 15-06-07, 14:56 Ayy ne bicim bi bölümdü o dün yhaaaa.... bi yandan süüper'di, Herzamanki gibi tabiii... ama bi yandanda asliya yine cok üzüldüm, su mineye bidaha gicik oldum yhaaa....
haftayi nasil beklerimm.. nasil devam edicegini cook merak ediorumm.... ins. yine cabuk fragman gelir... :)
Gönül: Yoksa siz Efe'nin Abisimisiniz?
Metin: Ewet, nerden bildiniz, benzemeyiz'de..
Gönül: "Gönül Hocam" degisiniz ayni =)
burasi cok komikti bence, bide su Angelina Jolie sahnesi :)
bncede bu bölm ve angelina jolie sahnesi kim oldu bu abi kimm e angelina jolie :D
kısaca efeli sahneler desek ben onu çok seviormm
ay nasıl çalıştı harıl harıl snra sınava ınava girmedi yazık ya:)
ewt aynen bende haftaya kdr nsl dayanıcam bilmiyorum çabuk geçse keşke günler!
bu arada beni tanımayan arkadaşlar, ben cansu yeni kavak yelleri fanıyım:) gerçi şuana kadr pek kimseyle tanışamadım ama ben yinede mutluyum burda olmaktan!:img-yes:
punk--rock 15-06-07, 15:01 yaa bende k.y çok seviyorum tekrarlarının bile 1 saniyesini kaçırmıyorum.bende aslıyı haklı buluyorum ama mine tam bnm tarzım.yani öyle biriyle çıkıp diğeriyle çıkmalar fln değilde neyse anladınız si onu.bu arada yeni üyeyim =)
Bende Kavak Yellerini izliyorum Doktorlar'ın reklam aralarında:)
Çok güzel yaa bayıldım doğrusu:)
Dün sonunuda ne oldu acaba kaçırdım da.....
Efe'ler en son Aslı'yı almaya gidiyorlardı reklam girdi herhalde ondan sonra bitti ne oldu acaba??? Bana biri anlatabilir mi lütfen..
Bir de Hele Bir Gel şarkısını kim söylüyor????
hele bi gel şarkısını Pinhani söylüyo ve dizinin diğer şarkılarınıda!:good:
evet pinhani söylüyo gerçekten bütün şarkıları çok güzel özelliklede bir anda bende var 3 şarkıda hergün dinliyom bıkmadan..
evet pinhani söylüyo gerçekten bütün şarkıları çok güzel özelliklede bir anda bende var 3 şarkıda hergün dinliyom bıkmadan..
beni al da çok gzl ya bitiyorum o şarkıya. hafta sonu, ben nasıl büyük adam olucam şarkılarıda çok gzl tavsiye ederim!:good:
bu arada bende yeni fanım yaa :icon_cry: kimse tanımıo beniii!
Ewet iyi olduğu zaman Deniz tekrar Mineye döcektir... Ama dönmesin ya istemesin onu...
ya gelecek perşembeyi iple çekiyorumm.hemencecik gelse.ama gelmiyo işte bide tatilde daha zor geçiçekmiş geliyi bana.çok merak ediyorum doğrusu gelecek bölümü diğer bölümler gibi.bu arada ailemiz iyice büyüyo buda beni çok sevindiriyo:):)
Burasi Kavak Yelleri dizisinin tartisildigi basliktir. Lutfen kisisel mesajlarinizi ozel mesaj yoluyla iletiniz ve sohbet ortami olusturmayiniz.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
dilara-1905 15-06-07, 15:45 bende şuana kadarki aile imzalarında yokum da inş. dierlerinde olur adım :D 1. bölmüden beri izliyorumda bu forumu yeni yeni böle takip ediorm ondan geri kaldım biraz :S
bewn denizin halini çok merak ediyorum cnm benm ya öyle tek başınaaa havaalanında efeler gelince göndermicekler ama mineyiii:sad53:
Oohh ohh sayfa baya ilerlemis arkiler :D supersiniz
Insallah varya su minenin basina oyle bir bela gelirki
kurtulamaz :( Asliya nasil aci cektiriyor sinir
dilara-1905 15-06-07, 15:48 Oohh ohh sayfa baya ilerlemis arkiler :D supersiniz
Insallah varya su minenin basina oyle bir bela gelirki
kurtulamaz :( Asliya nasil aci cektiriyor sinir
zaten mine ölücekmiş ama düzeldikten yani iyi olduktan sonra ölcekmişş başına bi bela gelcek yani ama iyi olduktan sonra üzücü olur çok ben mine hakkında yorum yapamıyorum ondan yaa ama şuan kızgınım onu bilyorummm çünkü denizi kullandı saflığından faydalandı:sad53:
serseri_mayın90 15-06-07, 15:55 zaten mine ölücekmiş ama düzeldikten yani iyi olduktan sonra ölcekmişş başına bi bela gelcek yani ama iyi olduktan sonra üzücü olur çok ben mine hakkında yorum yapamıyorum ondan yaa ama şuan kızgınım onu bilyorummm çünkü denizi kullandı saflığından faydalandı:sad53:
beddualarımız tutar ölürse:) ama ölüm olmasın. sadece biraz acı çeksin yeter. birileride onunla oynasın. hatta bişey olsunda herkese rezil olsun:img-hyste . sonra aklını başına gelsin iyi bir insan olmaya karar versin. hiç kimseyi kandırıp arkadaşlarıyla arasını bozmasın..
4ewerbrucas 15-06-07, 15:55 cok sagolun aradıgım sarkı BEni Al ' mıs ama bi sarkı daha vardı
Deniz ve Mine öpüsürken Aslı görüyordu böle sözsüz mmm.. diye gitarla bi sarkı onu biliyor musunuz * cok sey istedim sanırım.. :D
cnm şarkı adını buldun mu bilmiyorum ama aradığın şarkı bir anda şarkısı bende istersen gönderebilirm sana
mayıntarlası 15-06-07, 16:04 dizi bağımlılık yaptı bende ya sürekliyi efeyi aslıyı göresim var :) perşembeye kadar ne yapıcam bilemiyorum valla 3. bölümünün en sonu cidden güzel bitti deniz iyi apışıp kaldı mineninde sadece hoşçakal demesi
:)efeler falan gelip minenin gitmesini engellemez inşAllah ben aslıyı kaçırıcaklar onlarda onların peşine düşücek gibi geliyor minede gitmiş olur ama dizinin devamı için böyle bişey olmaz sanırım yine bu kız bişekilde denizi kandırıp yaptığı şeyi kesin farklı bişekilde açıklar denizde onu affeder gibime geliyor
dilara-1905 15-06-07, 16:08 beddualarımız tutar ölürse:) ama ölüm olmasın. sadece biraz acı çeksin yeter. birileride onunla oynasın. hatta bişey olsunda herkese rezil olsun:img-hyste . sonra aklını başına gelsin iyi bir insan olmaya karar versin. hiç kimseyi kandırıp arkadaşlarıyla arasını bozmasın..
d.c. dizisi 6 sezon oldunda ölüooo belki burda öldürmezlerde mine ii bi karakter olcak o kesin bu halleri geçcek yaneee ondan ben mineyi kötülüyemiyorum bi türlü onuda seviom ama şu bölümler sinirlenmemek elde diil yaniii ama dizi tuttu burdada uzatırlarsa 6 sezon olmazda 4 szn olur diyelim ozaman burdada öldürebilirlerrr ama ben ölürse çok üzülürüm:sad53:
sarp_manyagi 15-06-07, 16:11 ya bence mine mertin onu zeyneple(minenin bu msnden konuştuğu ark. doğru yazmışımdır inş. ismini)aldattığını öğrencek ve türkiyeye geri döncek denizin kıymetini anlicak ii bir kız olcak bu arada aslıyla efede birbirlerinin yaralarını sararken yakınlaşcaklar:happy0064 yani inş....
şimdi ilk olarak şunu söyliim bence mine gidicek çünkü ne deyipte gitmemesini sağlıcaklar ki yani mine onları takmıyo bile...hadi iyi arkadaş olsalar dicem ki aslı kaçırılır mine onu duyar gitmez ama şuan da mine onu duysa oh iyi olmuş der yane:img-cool2 bu sebeple bence gider...ama soora bi arkadaş söölemişti hatırlayamıyorum şuan ismini mert mineyi aldatıyo fln die ööle bişey olur ve geri gelir......bnm tahminimce.....
ayrıca bu d.c. yi izleyenler anlatabilir mi ya bu bizim diziyle birebir mi gidiyo..yani tamamen aynı mı ööleyse mine ne zamn iyi biri olucak,aslı ne zmn güzelleşicek ve bunlar nasıl olucak biri anltırsa sevinirimmmm.........
dilara-1905 15-06-07, 16:37 valaa sahneler bile birbirinin aynı ama ufaj tefek deişiklikler olmuş tabii bende tam olarak izlemedim ama başka bi sitede görmüştümm yani mine ksn ii olcakta zamanını bende bilmiyorum ben örenmeye çalışırım eer örenebilrisem sölerim ;) bende o günü iple çekiyorum çünkü minede bnm hoşuma gidiyo ama şu ilk bölmüler baya bi uyus roldee
gs-tugba93 15-06-07, 16:38 dünkü bölüm harikaydi ya hele su efe cok komikdi yine dün ya
ders calisirkene falan acayipdi ya
dilara-1905 15-06-07, 16:44 şimdi ilk olarak şunu söyliim bence mine gidicek çünkü ne deyipte gitmemesini sağlıcaklar ki yani mine onları takmıyo bile...hadi iyi arkadaş olsalar dicem ki aslı kaçırılır mine onu duyar gitmez ama şuan da mine onu duysa oh iyi olmuş der yane:img-cool2 bu sebeple bence gider...ama soora bi arkadaş söölemişti hatırlayamıyorum şuan ismini mert mineyi aldatıyo fln die ööle bişey olur ve geri gelir......bnm tahminimce.....
ayrıca bu d.c. yi izleyenler anlatabilir mi ya bu bizim diziyle birebir mi gidiyo..yani tamamen aynı mı ööleyse mine ne zamn iyi biri olucak,aslı ne zmn güzelleşicek ve bunlar nasıl olucak biri anltırsa sevinirimmmm.........
ama şöyle bişide var öretmen ve polisle gidiolar yani 17 yaşında sonuçta mine 18+ diil yane :) yani ialesininn izni olmadan gidemezki denizde bunu söyler gizlice gittiklerini deniz sölemese aslı veya efe söler yani arabayı fln kaçırmışlar sonuçta ananesi ve dedesini arar engel olurlar ayrıca o int.te konuştu kız ile mert arasında ibşi olsa kız nie almanyaya gelmesini salasınki satamadım işte para yetmedi bişiler olurdu uydururdu bilmiorum belkide sizin dediniz gibi olur gider sonra geri dönerrr
ya vede baya sonra deniz aslının farkına varıomuşş ama daha bayan varmışşşş bide öle bişi duydumm kavak yellerindede aynısı olur sanırım
zeynepppaliii 15-06-07, 16:45 herkese slm...
ben sude...
ya çok güzel dizimiz doktorları geçmş reytingde....:happy0064
bn en çok efe ye bayılıyorum ya...
ndir o mimikler öyle...=)
dünkü bölüm harikaydı
efe her zamanki gibi çok komikti.deniz ile angelina jolie muhabbeti...:img-hyste
aslım her zamanki gibi üzgün,mine de her zamanki gibi gıcıktı
denize ise bir yorum yapmak istemiyorum görecek o yakında...
arkadaşlar bilirsiniz mine daha önce hayatbilgisinde hazal rolündeydi çok yavaş sakin bi kızdı şimdi gıcıklığından geçilmiyor bu da gösteriyor ki kızımız ii oyuncu
aslı ağaçtan düşünce denizin onu öptüğü sahne harikaydıı:img-in_lo
sonra deniz büyüdü ve mineyle gitti orası da çok kötüydüü
ewet yaa efenin mimikleri fln çok güzel dün sınavda hoca bakarken gülüyodu fln yaa bi de aslıyla kağıtları değişince mimikleri süperdi
serseri_mayın90 15-06-07, 16:59 TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
14 HAZİRAN 2007 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 11,50 38,00
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 6,20 21,60
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,90 21,50
4 KORKUNC BIR FILM 3 (Y.S) [NET] KAND 5,20 16,70
TELE - BAROMETRE
14 HAZİRAN 2007 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 11,90 40,80
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,00 22,50
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 5,60 20,00
4 KORKUNC BIR FILM 3 (Y.S) [NET] KAND 5,00 16,40
demek dizimiz çok seviliyor. ne güzel:happy0064
haftaya 1-2 yiz demekki:) k.v. de yaz tatiline girdi:img-wink:
dilara-1905 15-06-07, 17:01 metin ve gönüle çok şekerler şu replik bitirdi bni:D
gnl:e bana veli geldi demişlerdi
mtn:doğru bzm ufaklık için geldim yani kardeşim
gnl:durun tahmin ediyim siz efenin abisimisiniz
mtn:evet enrden bildiniz pek benzemeyizde
gnl:gönül hocam diyişiniz aynı desem:D
reytingler süperrr
NeHiR_92 sana katılıyorum aslının sınav kağıdını alınca efe kaldıı:img-hyste
dağhanın mimikler süperr
serseri_mayın90 15-06-07, 17:02 ewet yaa efenin mimikleri fln çok güzel dün sınavda hoca bakarken gülüyodu fln yaa bi de aslıyla kağıtları değişince mimikleri süperdi
evet ya orası süperdi.:) aslı yapmştr diye deişiyo kağıdı. bakıyo onun bomboş:img-hyste :img-hyste
metin ve gönüle çok şekerler şu replik bitirdi bni:D
bir de tel görüşmeleri var repliği hatırladığım kadarıyla yazıyorum
mtn:hocam nasılsınız
gnl:buyur evladım tanıyamadım :img-hyste
mayıntarlası 15-06-07, 17:15 en komik yerlerden biride deniz işte bu öpüşme geyiğinde ben daha önce birini hiç öpmedim dedi efede Aslıyı öpmüştün ya ağacın altında dedi :img-hyste
oda küçüktük falan dedi :img-hyste
Dün akşamki bölüm çok güzeldi...
Reytinglerde gayet güzel...
metin ve gönüle çok şekerler şu replik bitirdi bni:D
bir de tel görüşmeleri var repliği hatırladığım kadarıyla yazıyorum
mtn:hocam nasılsınız
gnl:buyur evladım tanıyamadım :img-hyste
Bu repliklerde acayip komikti:img-hyste :img-hyste
betü$_ozan 15-06-07, 17:50 reytingler süper ya.. bravo vallah:happy0064 :happy0064
insallah efeyle aslinin arasinda birsey olur ya.. cok tatlilar:)
valla ya aslıya bak öss yaklaşırken başına neler geldi.bi yandan sevdiği çocukla arası bozuk bi yandan kaçırılma tehlikesi var.syazılısındada bişi yapamamıştı zaten.çok üzülüyorum amaaaa:(
zaten mine ölücekmiş ama düzeldikten yani iyi olduktan sonra ölcekmişş başına bi bela gelcek yani ama iyi olduktan sonra üzücü olur çok ben mine hakkında yorum yapamıyorum ondan yaa ama şuan kızgınım onu bilyorummm çünkü denizi kullandı saflığından faydalandı:sad53:
Inanmiyorum ya! Olecekmi ayy olmesin be nekadar
kotu olsada dizide hic kimse olmemesi lazim
Simdi iyi olursa ve olurse varya uhuuu diye aglarim
ben :(
Deniz bide Asliyi duclamasin mine oldugunde .. Denizin
sagina soluna belli olmaz:O:sad53:
reytingler süper ya.. bravo vallah:happy0064 :happy0064
insallah efeyle aslinin arasinda birsey olur ya.. cok tatlilar:)
umarim arlaarinda birsey olur...yani ben onlarin ikisini destekliyorum...
araniza yeni katildim arkadaslar yani bu foruma yazmiyordum ama diziyi elbet takip ediyorum...
ya bana bi konuda yardim aderseniz sevinirim...kavak yelleri sezon icin bi dizimi yoksa yaz tatillerinden sonra devam edecekmi? umarim anlatabilmisimdir...
dilara-1905 15-06-07, 18:18 bende ölemsini istemiyorum şuan gıcık bi rolde ama ilerde ders alcak gıcıklığı geççek ozaman ölünce kötü olur işte ya valla bende ağlarımmmm ben şimdi bile üzülüyorum yani onun yaşamıd akolay diil almanyada türkiyeye göndermişler onu attıklarını düşünüolar ananesi süperde bide o baskıcı dedesi varrr sonra dio ya bbası yok dedisi sevmio annesinide onuda yani onunda şımarık olması doğal ama bzmkilerin yanında ders alıp ii olcak bu seferde kız ölcek of umarım tamamen aynı almazlar d.c. dende öldürmezler mineyiii :(
reytıngler muhatesm dızler bırer bırere gıdıyo tatile yaz boyu birincilik artık birincilik bayragını dıkırez yaz boyuncada kalırız dunku bolum cok güzeldii
önümüzzdeki bölümde neler olcak acaba gerçekteen çok merak ediorum tabi deniz çok üzülcek ama haketti aslıya bişi olmas inşallahh offf biran önce perşembe gelsede izlesek yaaaaaaa
:D:D:D
dilara-1905 15-06-07, 18:38 sevdam.. hoşgeldin aRAmısa kvk yelleri yaz dizisi die başladı ama çok tutu kışında dvm edicek hatta baya uzunn soluklu olcak gibime gelio
Inanmiyorum hala soktayim kavak yelleri DOKTORLARI gectiiiiiiiii,
Raytingler gittikce duzeliyor .. Gerci k-V gecmek biraz zor olsa
gerek ama olsun ha 2 ha 3 farketmez 10un icinde ya :D ona bakalim...
Denizime kıyamasam da iyi oldu diyorum...Mine nin nasıl bir kıs olduğunu anladı onun için ailesini ve arkadaşlarını karşısına aldı...
Ama yani saf da biraz...Kız bir onla bir diğer çocukla.Anlayamadı mı ordan?
Zavallı Aslım da kaçırılacak...Efeler yetişemeyecek gibime geliyorr yaaa...
Bir zavallı da Efe sevdiği kız abisine aşık oldu galibaaa....
Bu çocukları hepsi zavallı yaa...Düştükleri durumlara bak....Canlarım benimmmmm...Yazık onlara yaaaaaaa.....
register00 15-06-07, 18:54 deniz gözünü aç ve aslıyı farket biraz zaman alır çocuk mineye aşığım dio ya gırtlaklıcam zaten hep böle olur
dilara-1905 15-06-07, 18:59 ay kıyamam denizime ya cnm bnm başta ehlitsiz araba kullanmak kçok kötü geldi ona ama minenin kızmasına dayanamayıp arabanın anahtarlarını çaldı ya ailesi duyunca valla bu sefer harçlıktan kesmeyledeyırtamicak ii bi fırça yicek hadi dierinde eşyalardı ama burda hayatını tehlikeye attı sonuçta ztn polisi görünce napanı şaşırdı başta cnm bnm ya neler yaptırdı mine ona :S mineyide seviyorum amam öyle kötü roldeki delirtiyo yanii :(:( minenin iyileştii bölümler biraz önce gelse yaaaaa
nedim_bahar 15-06-07, 19:04 ben bu yeni müdürü hiç sevmedim döverim onu ben adı şiyardı dimi ya da efenin deyişiyle hıyar:) alla alla ya neymiş seviye tespit sınavını yapmak anca sizden(gönül hoca) beklenirmiş tabi ondan beklenir başka kimden bekliyodun şiyar pardon hıyar
bncede bu bölm ve angelina jolie sahnesi kim oldu bu abi kimm e angelina jolie :D
kısaca efeli sahneler desek ben onu çok seviormm
ay nasıl çalıştı harıl harıl snra sınava ınava girmedi yazık ya:)
ewt aynen cnm cok tatliydii...
ben gönülümün oldugu her sahneye bayildim... cok tatliydi yine, metinle süperlerdi... o dedigim sahne yani replik süperdi bence..." Gönül Hocam degisiniz ayni desem :) " ayy süüper yhaa.. cnmm yhaaa.. :)
ayy reytingler süüper yhaa arkadaslarrr... süüper yhaaa... cook sfndimm..
haftayi nasil beklicemmm... cabuk fragman gelir umarim yhaa, dayanamicammm..... :)
nedim_bahar 15-06-07, 19:07 Arkiler denizin gercek ismi ne ve aslinin??? Unuttum
deniz:ibrahim kendirci
aslı:pelin karahan
off şu 150 saniyeden nefret ediyorum
ben bu yeni müdürü hiç sevmedim döverim onu ben adı şiyardı dimi ya da efenin deyişiyle hıyar:) alla alla ya neymiş seviye tespit sınavını yapmak anca sizden(gönül hoca) beklenirmiş tabi ondan beklenir başka kimden bekliyodun şiyar pardon hıyar
:img-hyste nedimm aynenn yhhaaa.. bende ona coook gicikk olduumm.....
gönülüme cok kötü davrandi ... bide bifr gec geldi die nasilda kizdii.. iyy... hatta gecde kalmamistii... gicik resmen su hiyar...
gönül hocamiza kimse laf yetistirmezzzz :)
ratingler süper yaa :happy0064 kurtlar vadisiyle aynı saatte yayınlanmadığı için dizimiz onu rakip olarak görmüyorum ben.
.... ve zaten o da sezon finali oldu demek ki haftaya birinciyiz.:happy0064
:img-hyste nedimm aynenn yhhaaa.. bende ona coook gicikk olduumm.....
gönülüme cok kötü davrandi ... bide bifr gec geldi die nasilda kizdii.. iyy... hatta gecde kalmamistii... gicik resmen su hiyar...
gönül hocamiza kimse laf yetistirmezzzz :)
ama sonunda nasıl o Şiyar'ı öğrencilerin başına bırakıp gitti
:img-hyste ben orada bittim zaten
register00 15-06-07, 19:25 dizi gene güzeldi 4.bölümde ne olcağını 4 gözle bekliyorum gönül hocayla metinn birbirlerini sevmeleri çok güzel ama efenin bunu duyduğunda yüzündeki ifade çok tatlıydı mine sonunda yaptı yapacağını bundan sonra deniz minenin yüzüne bakarsa bnce yuh daha ne diyim aslı kaçırılırsa efe çok üzülür denizde üzüür ama ona göre daha önmli sorun minenin gitmesi (çok sevindim sonunda!!) aslıya biraz daha ilgi gösterse daha ii olur aslı hem çalışkan hem güzel bu erkekleri hiç anlamam:img-pilot :img-pilot :img-pilot
dilara-1905 15-06-07, 19:34 ayy iple çekiyorummm ya perşembeyi ama bu gün cumaa:(:(:( çok merak ediyorum 4. bölümü bağımlılık yaptı her an aslı mine efe ve denizi görmek sitiyorum :D:D tmm tmm deniz ve mineyi görsemde yeter:D
G-O-T-H-İ-K-A 15-06-07, 21:04 bn geldim aranızaa =) kabul edin beni!!! kavak yellerii mükkemmell hariikaa!!!! efe aslı çooookk şeker ve sempatikk mine ve denisz de ii yanii herkes birbirine yakışıyoo:D:D kararsızımm bennn
Minenin gitmesi çok güzel...
Ama ya gidemicek yada geri dönücek kesin... :(
zehirli sarmaşık 15-06-07, 21:16 harika bii bölümdü yaa. :D :D mine artık şunların arasına girmesin.arkadaşlıklarıyla oynuyo.ya da oda düzelsin bunlara katılsın.ama düzelsin!!!
bana mı öyle geliyo yoksa bu dizi seyrederken kanald çok mu reklam koyuyo.diziyi seyrederken hemen bitiyo.hevesim kursağımda kaldı yani..:):)
bide dizide aslının ağacın altındaki rüyasına bittim...gene olan benim aslıma oldu:(:(
serseri_mayın90 15-06-07, 21:25 ya deniz aslı ve efe çok iyi arkadaş değilmiydi ya. deniz nasıl o cadıya kanıp arkadaşlarının karşısına geçti. öff:( hep böyle cadılar olmak zorundamıı!! deniz de pek saf yanii. çocukluk arkadaşını doru düzgün dinlemeden kırıyor,elin alman güzelinin bir yalanına kanıverior. cezasını kendi çekcek artık. aslı&efe denizi kolay affedermi bilemem ama deniz'in özellikle aslıya yaptıkları ve dediklerinden dolayı kendini affetmemesi lazım.
of denizden aldım hıncımı. ama doğruya doğru. bukadar saf olmasın. yoksa çok acı çeker. zaten ehliyetsiz arabayıda aldı...:img-swoon
serseri_mayın90 15-06-07, 21:28 bn geldim aranızaa =) kabul edin beni!!! kavak yellerii mükkemmell hariikaa!!!! efe aslı çooookk şeker ve sempatikk mine ve denisz de ii yanii herkes birbirine yakışıyoo:D:D kararsızımm bennn
hoşgedin cnm. bende en başta kararszdm ama aslı&efe forever:) deniz ii çocuk bulsun başkasını:) mine naparsa yapsın. bizimkilere bulaşmasında:img-hyste
bu bolumde cok guzeldi. Denize ve mineye daha cok sinir oldum. bence ikisi birbirini bulmus. Asliyi ve efeyi dinlemedi deniz ve ne oldu havaalaninda. Oyle baka kaldi. Ve o oradayken en iyi arkadasi, yani onu asil gercekten seven arkadasi kacirilmak uzere. Insaallah kacirilir asli ve bundan sonrada deniz insaallah anlar aslinin degerini ve pisman olur. belkide kacirilmaz asli, belki tam o sirada efe ve abisi arabayla gelir ve bu yuzden kaciramazlar. neyse haftayi bekliyecegiz ve gorecegiz.
serseri_mayın90 15-06-07, 21:42 yeni bölüm özeti gelse keşke hemen. üf daha cumadayız. günler geçmio perşembe olsun hemen..
bu arada bu haftaki bölümü(3.blm) kaçıran yada tekrar izlemek isteyenler için
pazar akşamı 20.00 tekrarı var:img-wink:
ben bu yeni müdürü hiç sevmedim döverim onu ben adı şiyardı dimi ya da efenin deyişiyle hıyar:) alla alla ya neymiş seviye tespit sınavını yapmak anca sizden(gönül hoca) beklenirmiş tabi ondan beklenir başka kimden bekliyodun şiyar pardon hıyar
ewet ya ona bende uyuz oldum.ne o öle çocuk bi arabasının önüne çıktı die yapmadığı şey kelmedı nolçak patates:)
Arkiler mine kacinci bolumde akilanacak bir fikriniz varmi?
hic zanetmiyorum cnm
onun akilanicagi falan yok
ya denizi resmen kullaniyor kücük cadi
asliya da yazik denizi seviyor ** karsiliksiz ............
ayni
efede ki gibi oda gönülü seviyor ..........
ama bence bu dizide efe ve asli :img-in_lo sevgili olucak
mineylede deniz:img-in_lo beraber olucak
ama galiba herkes deniz ve aslinin beraber olmasini istiyor:img-in_lo
herkese iyi gecelerbye bye
Arkiler mine kacinci bolumde akilanacak bir fikriniz varmi?
Mine ve Akıllanmak mı? o biraz zor işte. :img-hyste şaka bir yana sonunda akıllanacağı kesinde ama en azından bir 4-5 bölüm geçer gibi geliyor bana. eğer Deniz o Mine'yi afederse ben sinir krizi geçiririm herhalde burada :dito
lykiadreamer 16-06-07, 01:27 Kanal d keşke pazar akşamı tekrar vereceğini bilseydim de bende perşembe akşamı asıl izlediğim diziyi bırakıp kavak yellerine geçiş yapmasaydım...ah kavak yelleri sen ne güzel bi gençlik dizisisin,ah sen nelere kadirsin...;) ;)
4. bölümünn fragmanıı verildiii hatırladımm kadarıyla yaziimmm
mine deniz havalanında konuşuolarr en son cümlesi brz büyü gibi bişi
efe birindenn dayak yiyoo ama öğrencilerdnn diill motorluu biriydii
deniz aslı yı bi yere davet ediooo(sanırım balooo emin diilim)
korayın yanında dolaşan çocukk ve aslıı çarpışıolarrr
hatırlayabildiklerimm bu kdr yine bomba gibi bi blmm beklioo bizi
4. bölümünn fragmanıı verildiii hatırladımm kadarıyla yaziimmm
anlatin icin cok tskler canim! ayyy inanmiyorum deniz asliyla baloya gitcek,süper bu ya!:happy0064 ve galiba korayin arkadasi varya asliyi seviyor,ama bence hic yakismiyorlar!
anlatin icin cok tskler canim! ayyy inanmiyorum deniz asliyla baloya gitcek,süper bu ya!:happy0064 ve galiba korayin arkadasi varya asliyi seviyor,ama bence hic yakismiyorlar!
o baloo bnm tahminim :img-hyste
sağol anlattığın için ben görmedim :( Mine yok mu fragmanda gidiyor mu yani :happy0064
mine sadece fragmanın başında vardı bi daa gözükmüooo
korayın arkadaşıı bencedee sevioo aslıyıı keisnlikle yakışmıolarr ama yardımı olabilir gibime gelioo deniz kıskanmasıı fn içn
İLK AŞKIM_MERVE 16-06-07, 09:07 ewt haklısın cnm...KORAYIN ARKADAŞI ASLI^YA AŞIK...
vayy bee helal olsun aslıma..bir sürü talibi var...efe,korayın arkdaşı,inş BİRDE OLURSA DENİZ!!!:img-yes: :img-yes:
Gizem~AsiYıllar 16-06-07, 09:23 4. bölümünn fragmanıı verildiii hatırladımm kadarıyla yaziimmm
vay neler oluyor neler oluyor.çok güzel bir bölüm olucak.:happy0064 motorlu kim acaba?
merak ettim şimdi ben fragmanı görmedim.anlattığın için teşekkürler.:img-yes:
İLK AŞKIM_MERVE 16-06-07, 09:29 VAYY BEE 4.BÖLÜMDEN TÜYOLAR GELMİŞ..süper..
off yaa...daha 6 gün var...tabi bugünüde sayarsak...ayy çabuk geçin yaa çabuk..
YAA PEK İSTEMİORUM AMA..LÜTFENN DENİZ ASLIYA AŞIK OLSN:...
dilara-1905 16-06-07, 09:32 süper bölüm olcakk bide ben görseydim saol anlattın için demek mine denize biras büyü dio ay aslı ve deniz baloyamı gido parti balo öyle bişidir heraldeee efe kmiden dayak yiyoki aciba yaa merak ettim şimdi off offff perşembe hele bi gelll......=)
-A k e L d a N- 16-06-07, 10:04 ewt haklısın cnm...KORAYIN ARKADAŞI ASLI^YA AŞIK...
vayy bee helal olsun aslıma..bir sürü talibi var...efe,korayın arkdaşı,inş BİRDE OLURSA DENİZ!!!:img-yes: :img-yes:
Evet Koray'ın arkadaşının bişeyler hissettiği çok belli..Bakalım açılcak mı?
Fragman verilmiş galiba..Çok meraklandım..Anlattıklarınıza göre bomba gibi bi bölüm gerçekten..
serseri_mayın90 16-06-07, 10:19 ben daha göremedm fragmanı. baloya gidiyorlar haa. aslı süslenip fıstık gibi gitse ne güzel olur:):img-hyste demek kaçırılmıyor aslı:)
aslı deniz'i reddedse de efeyle gitse:img-pilot :img-wink:
efe de dayak yiyip duruyo yazık cnm ya:img-hyste
dilara-1905 16-06-07, 10:24 dmek mezuniyet balosuuu :D:D çok ii yaa minede gitti demek acaba ne olcak ta geri döncekkk zsanırım siziin dedinis doğru o intteki arkisi ismi gamzemiydi hatırlamıom ama işte o mert sevgili çıkcak yada başka olylar olcakk çok merak ettimm
ben daha göremedm fragmanı. baloya gidiyorlar haa. aslı süslenip fıstık gibi gitse ne güzel olur:):img-hyste demek kaçırılmıyor aslı:)
aslı deniz'i reddedse de efeyle gitse:img-pilot :img-wink:
efe de dayak yiyip duruyo yazık cnm ya:img-hyste
aaa çok iyi fikir. keşke dediğin gibi Aslı Efe ile gitse. deniz sap gibi kalsa ortada :img-hyste yeni tanıştığı bir kız için kaç yıllık arkadaşlarını kırmak ne demekmiş görse..
aaayyy çok kinci kötü bir kız oldum ben yaaa :icon_sorr ama hakediyor deniz
ooo balo demek oh ne gzl.bencede efe ile aslı gitsin denizinde burnu sürtülsün.belki mineyi ordan tekrar postalarlar öyle dönmek zorunda kalır ama fazla sanmıyorum.aslı inş saçını fln açıp gider baloyaa:):happy0064
ya demek balo olacak ne zaman fragman çıktı yaa inş aslı super gynir güzel olur denizde kıymetin anlar almancı sarışın almanyaya gidiomu yan orasını anlamadım
yaa bizde görmedik arkadaşım fragmanı ama varmış demekkkii görenler var.....
ben söylemiştim demekten bıktım ama işte parti geldiiiii...şimdi aslı süslenir püslenir gider partiye.gerçi aslıya kalırsa o iş yandık ama ablası fln yardım eder heralde....
bu efenin hali nolcak ya bütün dizi dayak mı yicekkk..yazıııııııııııııııııkkkk.....
işte an bu andır..deniz sonunda aslıyı farkedicek...şu kahrolası mine de geri dönmese keşke ama biliyoruz ki döncek..en son istediğim şey...
hadi deniz hadi aslanım bastır...bencede dediğiniz gibi efeyle gider partiye ama bu işin sonu deniz&aslı gibi gözüküyo inşşşşşşş............
bu arada yarın ÖSSye giriyorum nolur dualarınızı esirgemeyin bendeeeennn....:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
İLK AŞKIM_MERVE 16-06-07, 11:12 yaa bizde görmedik arkadaşım fragmanı ama varmış demekkkii görenler var.....
ben söylemiştim demekten bıktım ama işte parti geldiiiii...şimdi aslı süslenir püslenir gider partiye.gerçi aslıya kalırsa o iş yandık ama ablası fln yardım eder heralde....
bu efenin hali nolcak ya bütün dizi dayak mı yicekkk..yazıııııııııııııııııkkkk.....
işte an bu andır..deniz sonunda aslıyı farkedicek...şu kahrolası mine de geri dönmese keşk |