Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

öznr
06-07-07, 13:16
arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum ve dünkü bölümü çok beğendim.özellikle efenin abisine zekeriya hocaya benziyorsun (ya da bunun gibi bir şeydi) dediği sahnede koptum resmen.

bu diziyi aslında izlemek istemiyorum çünkü liseyi çoooook özlüyorum :(

dawson'S creek
06-07-07, 13:19
hiç meraklanmayın öpmiycek her iddasına girerim öpse zaten öperdi çünkü aslı onları öpüşürken görünce birmişti . bundada öyle bitirip denizi ağlatabilirlerdi demekki öpmiycek deniz kızık gidicek zaten bisikletide var hızlıca uzaklaşır oonu görmesinler diye aslıda geri çekilir alpte özür diler olur biter iddeaya da girerim

naz&naz
06-07-07, 13:19
bence deniz aslıdan hoslanıyo...

ya diyelim dostu olarak birini kendinden daha cok sewmesini istemiyo...

peki neden efe aynı seyi yapmıyo...??hatta üstüne bu konuyla ilgili sakalar yapıyo..

denizse napıyo kızıyo bu sakalara...kimse onu sewemez hoslanamaz diyo...

deniz aslıyı sewiyo en basından beri ama kendi bile böyle biseye inanmıyo...kendi bile farkında diil...

o su mantıkla yaklasıyo...''o benim dostum kardesim kimsenin onu üzmesine izin weremem...kimse onun canını acıtamaz...''aslında bilmiyoki bunları düsünmesinin tek sebebi ask...

ben bi iki bölümdür tam izleyemedim...ilk iki bölümdede denizle aslı arasında olmamıstı böle seyler...

ben 5.bölümde anladımki deniz aslıyı sewiyo...bi bakısı yeter...

Evet cnm sana katılıyorum.Deniz Alp ile Aslıyı yanyana görmeye dayanamıyo çünkü aslında Denizde Aslıdan hoşlanıyo ama dediğin gibi kendine bunu itiraf edemiyo.Deniz aşık olduğundan kıskanıyo Aslıyı.Efe mesela kıskanmıyo hatta hoşuna bile gitti bu durum.Deniz dostca sevseydi o da Efe gibi davranırdı.

Deniz de şimdi baloya Aslıya inat Mineyle gidicek.Minenin dediği gibi herşey istediği gibi gidiyo.Denizle Aslı baloda birbirlerini kıskandırmaya çalışcaklardır falan şimdi.Yine süper bölümler bizi bekliyo yani...

ekin_gulendam
06-07-07, 13:22
ARKADAŞLAR YA TİYO İSTİYo lazım bize 7.bölümle ilgili yoksa valla ben bu gidişle çatlarım ben çıkıyorum güle güle

gnt
06-07-07, 13:30
ARKADAŞLAR YA TİYO İSTİYo lazım bize 7.bölümle ilgili yoksa valla ben bu gidişle çatlarım ben çıkıyorum güle güle

ya bencede küçük bi tüyoya ihtiyacımız var o öpme kosunundada inş aslı geri çekilir ama ben en çok denizin tavrrnı merak ediyorum

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

atilandacaydin
06-07-07, 13:31
simarik cadi arkadaşımıza 100% katılıyorum, onların üçüde kankiyse neden efede aynı tepkiyi vermdi, bence onlar küçüklüklerinden beri birbirleriyle oldukları içiin bunu arkdaşlık dostluk zannediyo oysa deniz aslıyı kaybettiğinde anladı ona ne kadar değer verdiğini
süper bölümdü efe rolündeki dağhan arkdaşımızın yolu açık arkdaşlar babamlar sır o çocuk için izliyo ve biz artık gülmekten yaşlar geliyo gözlerimizden

byuzax
06-07-07, 13:46
ya bn bişey anlamadım paraları mine çalmadıysa kim çaldı?? ve siz bunu nerden öğrendiniz

akşam çok pis iddaya girdik babamla bence paraları veren çocuk çaldı hani makbuz isteyen fln ! Mine çalmadıııııııı

BERNA
06-07-07, 13:47
Dün gece yapmış olduğum uyarıya uyan üyelere teşekkürler ancak bu uyarıya ısrarla uymayan üyeleri uyarıyı görmediklerini varsayarak son kez uyarıyorum.

Değerli üyelerimiz

Lütfen tek cümlelik yorum yazmayınız.
Sohbet ortamı olusturmayın, kişisel yazışmalar için özel mesaj kullanınız.
Sadece vurgulamak istediğiniz kısımlarda renkli yazı stili kullanabilirsiniz, tamamen renkli yazılar yöneticilere ait duyurular ve uyarılarda kullanılmaktadır.
Diziye ait olan multimedya klasorunun varlığını unutmayınız, çalışmaları ve bunun ile ilgili istek ve yorumları orada bunun için açılmış olan başlıkta dile getiriniz.

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

Sımarık Cadı
06-07-07, 13:49
Evet cnm sana katılıyorum.Deniz Alp ile Aslıyı yanyana görmeye dayanamıyo çünkü aslında Denizde Aslıdan hoşlanıyo ama dediğin gibi kendine bunu itiraf edemiyo.Deniz aşık olduğundan kıskanıyo Aslıyı.Efe mesela kıskanmıyo hatta hoşuna bile gitti bu durum.Deniz dostca sevseydi o da Efe gibi davranırdı.

Deniz de şimdi baloya Aslıya inat Mineyle gidicek.Minenin dediği gibi herşey istediği gibi gidiyo.Denizle Aslı baloda birbirlerini kıskandırmaya çalışcaklardır falan şimdi.Yine süper bölümler bizi bekliyo yani...

ewet cnm...denizin aslıyı sadece dost olarak sewmediği belli..abim ilkdefa baktı diziye we şöle dedi...yaa bu cocuk o kızı sewiyo ama kendi bile bilmiyo dedi...demekki belli ediyo deniz bunu...ayrıca alplede aslı imkansız bi ikili...aslı denizi cok sefiyo...denizde aslıya olan ilgisini yawas yawas farketmeye calısıyo..off su mezuniyete bi beraber gitseler..ama kesinlikle o gece yaa bilmiyorum ama belki dans fln ederler bi sekilde bas basa kalır...insallah...

Cenkolik
06-07-07, 13:49
evet bencede iyi tahmin etmişsiniz çünkü mine çalsa daha pahalı şeyler alırdı birde annanesimi ne işte o kadından para istedikten sonra çaldıklarıyla birleştirip kendisi giderdi hediye almaya ama parası olmadığı için anneannesiyle gitmek zorunda kaldı ya o ben kim olduğunu biliyorum diyen kız yada o parayı veren çocuk çaldı

ikiaile_fan
06-07-07, 13:51
Dünkü bölüm harikaydı:happy0064 bugün D max te tekrarı var 21.20de.:img-yes:

Sımarık Cadı
06-07-07, 13:52
simarik cadi arkadaşımıza 100% katılıyorum, onların üçüde kankiyse neden efede aynı tepkiyi vermdi, bence onlar küçüklüklerinden beri birbirleriyle oldukları içiin bunu arkdaşlık dostluk zannediyo oysa deniz aslıyı kaybettiğinde anladı ona ne kadar değer verdiğini
süper bölümdü efe rolündeki dağhan arkdaşımızın yolu açık arkdaşlar babamlar sır o çocuk için izliyo ve biz artık gülmekten yaşlar geliyo gözlerimizden

saol atilcim...haklısın söylediklerinde...efe aslıya dost olarak değer weriyo...deniz aslıya değer wermesinin yanında duygusal anlamda hoslanıyo...ayrıca ben mineyi o dostluğun bi parcası olarak görmüyorum görmicem...onlar hep üc kisi we bi dördüncüsü daha olmicak...:img-yes: :img-yes: mine böyle gsl bi dostluğu haketmiyo...we düzelmek icinde hep sahte mutluluklara bas wuruyo...o kız asla düzelmez düzelemez...hep kaybedicek..gercekler bi sekilde acığa cıkıcak...we üzülen o olucak...

canannn53
06-07-07, 13:57
dünkü bölümü çok beğendim.. özellikle efe ve denizin sorular ve sorunlar aynı dediği kısma bayıldım.. bu bölümde dağhana bi kere dha hayran oldum.. çok şeker ve komikti..bi de aslının annesi alpin arkasından el sallarken efe il sınırını geçti, falan dedi ya çok güldüm.bi de aslıyla evi taşırken ki halleri çok şekerdi.. efe bu bölüm süperdi yani..
aslının denizi hemen affetmemesi de hoşuma gitti.. ama arkadşlıkalrı bitsin de istemiyorum. bi de denizin aslıyı kıskanması..deniz böylece aslının kymetini anladı ve burda bi kaç arkadaş yazmş bnde katılıyorum bence de deniz aslıya karşı bazı duygular hissediyor. efe dalga geçerken denizin aşırı şekilde kıskanması bana bunu düşündürdü..

gnt
06-07-07, 13:59
akşam çok pis iddaya girdik babamla bence paraları veren çocuk çaldı hani makbuz isteyen fln ! Mine çalmadıııııııı

ya hayır parayı veren çocuk çalmadı ya ddr adlı kullanıcımız buraya üye ve yardımcı oyuncu tmm mı hatta buraya yazdığı mesajı gösteriyorum

parayı veren çocuk çalmadı emin olun 7. bölümde para gönül hocanın kapısının altından atılıcak ve gönül hoca parayı koraya vericek o çocukta parayı geri isticek mezuniyete gelmiceğini söyliyerek korayda parayı geri vericek...

parayı kimin çaldığına gelincede onuda söylemeyelim her şeyi tadına bırakalım
mine de çalmadı başka biri yeni birisi

İLK AŞKIM_MERVE
06-07-07, 13:59
yha arkadşlar...YENİ BÖLÜM ÖZETİ YADA FRAGMAN gelemdi dimi daha yhaa?????

İLK AŞKIM_MERVE
06-07-07, 14:03
ya hayır parayı veren çocuk çalmadı ya ddr adlı kullanıcımız buraya üye ve yardımcı oyuncu tmm mı hatta buraya yazdığı mesajı gösteriyorum

parayı veren çocuk çalmadı emin olun 7. bölümde para gönül hocanın kapısının altından atılıcak ve gönül hoca parayı koraya vericek o çocukta parayı geri isticek mezuniyete gelmiceğini söyliyerek korayda parayı geri vericek...

parayı kimin çaldığına gelincede onuda söylemeyelim her şeyi tadına bırakalım
mine de çalmadı başka biri yeni birisi

yha 7.BÖLÜM HAKKINDA BAŞKA NELER BİLİOSUN...cnm....tüyolar varmı yane..deniz ve aslı hakkında yanee...

NiliWerda
06-07-07, 14:04
ben ikilileri oluşturdum
bence
1. deniz & aslı
2. efe& o kendine bulur
3. metin & gönül
4.koray & minee
5. alp&parayı çalanı biliyorum diyen kız

böle bişey olsun ama muhakkak deniz&aslı olsun çok yakışıyorlar denizde kıymetini anlamaya başladı

ya bu ciftler ta olmus yani tam uyumlular:)
denizde aslida bir an evvel barissa ama bu barismada birbirlerine ask itiraflari yapsalar ne iyi olurdu ama tabii bu imkansiz gibi:(

cez-A-yben
06-07-07, 14:04
evet bencede iyi tahmin etmişsiniz çünkü mine çalsa daha pahalı şeyler alırdı birde annanesimi ne işte o kadından para istedikten sonra çaldıklarıyla birleştirip kendisi giderdi hediye almaya ama parası olmadığı için anneannesiyle gitmek zorunda kaldı ya o ben kim olduğunu biliyorum diyen kız yada o parayı veren çocuk çaldı

bence parayı alan kiişi o kız deil onun bi tanıdığı olcak çünkü pparayı kmn aldığını biliyorum diyor ona göre düşünürsek eğerr

DeFnE_92
06-07-07, 14:07
ewet bencede o değil.parayı kimin çaldığını biliyorum ben çaldım diyebilir belki ama bence öyle fazla haycanı kalmaz ama DDR__ arkadaşımız hiç görünmeyen birisi çalacak dedi.yani bidaha başkasını sokmayabilirlerd işşin işine off kafam karıştı ya :S

aylince
06-07-07, 14:10
saol atilcim...haklısın söylediklerinde...efe aslıya dost olarak değer weriyo...deniz aslıya değer wermesinin yanında duygusal anlamda hoslanıyo...ayrıca ben mineyi o dostluğun bi parcası olarak görmüyorum görmicem...onlar hep üc kisi we bi dördüncüsü daha olmicak...:img-yes: :img-yes: mine böyle gsl bi dostluğu haketmiyo...we düzelmek icinde hep sahte mutluluklara bas wuruyo...o kız asla düzelmez düzelemez...hep kaybedicek..gercekler bi sekilde acığa cıkıcak...we üzülen o olucak...

mine de dostları olabilir bence.ama zaman alacaktır bu daha.ben o kadar sert bakmıyorum mineye.kotu duyguları,planları var ama hayatı toz pembe de degil.ailesiyle ilgili sevgi eksikligi var.iyiligi bilmiyor.deniz de gordu bunu.deniz arkadaşlarımla iyi geçin dedi gitti hediye aldı daha ogreniyor iyilik yapmayı.ama huylarından vazgeçmiyor çunku kolay degil hemen vazgeçmek.aslıyı da kıskanıyor denizden:)

gnt
06-07-07, 14:10
yha 7.BÖLÜM HAKKINDA BAŞKA NELER BİLİOSUN...cnm....tüyolar varmı yane..deniz ve aslı hakkında yanee...

çok tüyoda vrmedi bize akşam diziden sonra bişeler yazdı bide şey dedi balo 7. bölümde diilmiş 8. bölümünde senaryosu daha elimize geçmedi dedi

İLK AŞKIM_MERVE
06-07-07, 14:13
çok tüyoda vrmedi bize akşam diziden sonra bişeler yazdı bide şey dedi balo 7. bölümde diilmiş 8. bölümünde senaryosu daha elimize geçmedi dedi

sen nerden ögrendinn cnmm???...ACABA BAŞKA BİLGİ VARSA BİZE AKTARIRMISIN...birde diziden bir oyuncu flnmı söledii sana...lütfen hepğsini anlat...sen dinliorum...:img-yes:

gnt
06-07-07, 14:16
mine de dostları olabilir bence.ama zaman alacaktır bu daha.ben o kadar sert bakmıyorum mineye.kotu duyguları,planları var ama hayatı toz pembe de degil.ailesiyle ilgili sevgi eksikligi var.iyiligi bilmiyor.deniz de gordu bunu.deniz arkadaşlarımla iyi geçin dedi gitti hediye aldı daha ogreniyor iyilik yapmayı.ama huylarından vazgeçmiyor çunku kolay degil hemen vazgeçmek.aslıyı da kıskanıyor denizden:)

eee ona bakılrsa diğer karekterlerinde hayatı toz pembe diil ki ne var yane insanlara öle davranması gerekmiyo
efe nerdeyse her gün dayak yiyiyo baskı altında ama o hayattan zevk almayı seçiyo
aslı herkes babası hırsız diye herkes onu suçluyo
tek şu ana kdar hayatı toz ğembe olan deniz zenginler annesi babasın iyi davranıyo o yüzden hayatın koşullarını bilmiyor

bence minenin kötü olması ve arkdaşalrını kullanması için bi sebep değil

DeFnE_92
06-07-07, 14:18
dün DDR__ nickli arkadaş girdi kavak yellerinde yardımcı oyunculuk yapıyomuş.bizede tüyoları o verdi.balonun ne zaman yapılacağı belli olduğunda onuda söylicekmiş.

girl01
06-07-07, 14:18
ratingler süper!1. olmusuz!:happy0064
mineyi yavas yavas sevmeye basladim, kiz iyi oluyor! asliya ne aldini cok merak ediyorum,ama efeye haediyesi cok güzeldi:img-wink:
efe-metin sahneleri süperdi ya,efe herzamanki gibi cok sekerdi:img-yes: metin ve gönül bence cok yakisiyorlar, hem metin sayesinde gönülde okulda kalicak galiba:happy0064
bölümün sonu ayni deniz mineyi öperken ve asli onlari görürken´in sahnesi benziyor, sadece bu sefer denizin kalbi kiriliyor. ama asli bence geri cekilcek ve alp´i öpmeyecek. hem alp onla yaklasdinda aslinin yüz ifadesine göre alpi öpmücek galiba:img-yes:

aylince
06-07-07, 14:20
eee ona bakılrsa diğer karekterlerinde hayatı toz pembe diil ki ne var yane insanlara öle davranması gerekmiyo
efe nerdeyse her gün dayak yiyiyo baskı altında ama o hayattan zevk almayı seçiyo
aslı herkes babası hırsız diye herkes onu suçluyo
tek şu ana kdar hayatı toz ğembe olan deniz zenginler annesi babasın iyi davranıyo o yüzden hayatın koşullarını bilmiyor

bence minenin kötü olması ve arkdaşalrını kullanması için bi sebep değil

tabi bunu yapması için bir sebep degil ama onun ki farklı bence.çok kolay birşey degil.tabi sen onun da digerleri gibi oldugunu dusunebilirsin.ama aile kavramı çok onemlidir.herkes ailesiyle kavga gurultu de olsa,ailesinin içinde hata yapanlarda olsa aile var onlarda.ama mine de bu da yok.daha zor bence .ama sen boyle yorumlayabilirsin tabi yanlış anlaşılmasın:)

DeFnE_92
06-07-07, 14:21
inanmıyorumm yeni bölümün özeti elmiş çok sevindim.canan'ın öğrendiği gerçek ne acaba şu para işinide nasıl yapıcaklar çok merak eiyorum.denizle aslı'nın yeniden bir araya gelmesine sevindim.bence ya para açalındı die baloyu iptal edecekler ya da diğer öğrenciler baloyu çok pahalı buldukları için ken di aralarında b,i balo yapıcaklar.

girl01
06-07-07, 14:23
İLK AŞKIM_MERVE özet icin cok tskler canim!
bu bölümde büyük bir kardes kavgasi izlicez,yane efe-metin. efenin evden kacmasina cok üzüldüm,ama sonunda gönül ve metin birbirlerinden hoslandiklarini anlamasi lazim. belki gönül hoca efeyi eve geri getirmek icin onunla bu konuyuda konusur.

BURCAK001
06-07-07, 14:23
şimdi geriye tek bişey kalıo perşembeyi beklemek daha 6 gün var ya heyecanlı bölüm
canann ne öğrendi?
korayı bekleyen acı sürpriz ne?

off off gel perşembe gel:icon_sorr

NiliWerda
06-07-07, 14:24
ozeti okudum yine heyecanli bi bolum:D:D

buarada parayi Minenin caldigini dusunmuyorum.... onu surekli gosteriyor ama o bizi yaniltmak icin bence... parayi baska biri calsi ama kimin caldigi konusunda hic bi fikrim yok:img-cool2

girl01
06-07-07, 14:26
inanmıyorumm yeni bölümün özeti elmiş çok sevindim.canan'ın öğrendiği gerçek ne acaba şu para işinide nasıl yapıcaklar çok merak eiyorum.denizle aslı'nın yeniden bir araya gelmesine sevindim.bence ya para açalındı die baloyu iptal edecekler ya da diğer öğrenciler baloyu çok pahalı buldukları için ken di aralarında b,i balo yapıcaklar.

canan'ın öğrendiği gerçek umarim hamile oldu olmaz! cünkü o zaman gercekten bir aile faciyasi yasanir ve deniz ve asli birdaha arkadas olabilirlermi hic bilmiyorum.

bu arada bencede parayi mine calmadi. koray okulda söylerken kirmizi sacli bir kizi gösterdiler. kiz yere bakiyordu ve biraz geriye cekiliyordu. belki o calmisdir.

senaykurt
06-07-07, 14:28
ratingler süper!1. olmusuz!:happy0064
mineyi yavas yavas sevmeye basladim, kiz iyi oluyor! asliya ne aldini cok merak ediyorum,ama efeye haediyesi cok güzeldi:img-wink:
efe-metin sahneleri süperdi ya,efe herzamanki gibi cok sekerdi:img-yes: metin ve gönül bence cok yakisiyorlar, hem metin sayesinde gönülde okulda kalicak galiba:happy0064
bölümün sonu ayni deniz mineyi öperken ve asli onlari görürken´in sahnesi benziyor, sadece bu sefer denizin kalbi kiriliyor. ama asli bence geri cekilcek ve alp´i öpmeyecek. hem alp onla yaklasdinda aslinin yüz ifadesine göre alpi öpmücek galiba:img-yes:

minemi iyi arkadaşlar güldürmeyin beni ya mine değilmi aslıyı suçlayan bilip bilmeden neresi masum bu kızın resme şeytan o:img-pilot

derinmavi_642
06-07-07, 14:31
yine özet cuma günü gelmiş.bu arada merve(adın merve sanırım)sen bu özetleri nerden buluyosun

ya alp aslıyı öpmüş mü öpmemiş mi bahsetmemişler.çıldıriciiim:icon_evil

efe aslıyla alpi yakıştırıyodu ama o da bi art niyet olduğunu sanmaya başlamış.efenin abisiyle tartışması beklenen bişeydi zaten.aile faciası falan diyo ama ne olur merak ediyorum.öyle tartışmayla aile facası çıkmazki.heralde emekli polis babalarıda taarruza geçti.

bu bölüm yine gülmekten gözlerimizden yaş gelicek.efe yine gülme krizine sokar izleyenleri.:happy0064

girl01
06-07-07, 14:32
minemi iyi arkadaşlar güldürmeyin beni ya mine değilmi aslıyı suçlayan bilip bilmeden neresi masum bu kızın resme şeytan o:img-pilot

evet asliyi suclamisdi, ama iyi olmaya basliyor(efeye mesela iyi anlasmaya basliyor). belki hala kötü olabilir,ama bir insan iki günde´de degisemezki. iyi olucak bence ve asliyla´da arkadas olurlar,ama bu biraz zor olabilir:img-yes:

senaykurt
06-07-07, 14:38
evet asliyi suclamisdi, ama iyi olmaya basliyor(efeye mesela iyi anlasmaya basliyor). belki hala kötü olabilir,ama bir insan iki günde´de degisemezki. iyi olucak bence ve asliyla´da arkadas olurlar,ama bu biraz zor olabilir:img-yes:

aslı mine arkadaş yok canım daha neler ayrıca kimse efeye kendi isteğiyle hediye aldığını söylemsin hepimiz biiyoruzki deniz istedi diye alıyor yani efeyle aslıya bayıldığından değil

Cenkolik
06-07-07, 14:39
off aslının neredeyse alpi öpmeyeceği kesinleşti keşke denizin onları gördüğünü görüp inadına öpse ama öpmez o ben kendimi kandırıyorum ama bence gerçekten çok uymuşlardı..Ya deniz gitsin söylesin aslıya onu sevdiğini yada aslının mutluluğuna engel olmasın

aylince
06-07-07, 15:07
özet için teşekkürler süper:)

bence efe o hediyeyi mine "ogrencinin ogretmenine duydugu aşk" var deyince hemen aldı.mine de etkilemeyi biliyor bu anlamda.kotu yonleri çok tamam yanlış yapıyor.ama bence de iyi olacak mine.dordu iyi dost olacaklar gibi dusunuyorum belki de ondan dolayı boyle.ben neden orijinalinde devamında da mine oyle kotuymuş anlamadım.senaristlerimiz belki aynısını yapmazlar.mineyi iyi yapsınlar ve dost yapsınlar.zaten jenerikte çok tatlılar.hepsi birlikte soyluyor şarkıyı:)

andromeasiren
06-07-07, 15:09
off aslının neredeyse alpi öpmeyeceği kesinleşti keşke denizin onları gördüğünü görüp inadına öpse ama öpmez o ben kendimi kandırıyorum ama bence gerçekten çok uymuşlardı..Ya deniz gitsin söylesin aslıya onu sevdiğini yada aslının mutluluğuna engel olmasın
kesinleşti mi??
nerden biliyorsun...
ya ben bu bölüm hakkında yorum yapiim
çok durgundu,bana çok çabuk geçti gibi geldi
başladı ve bitti sanki yarım saat sürmüş gibiydi..
efeyle minenin arasının mineyle aslının arasından çabuk iyileşeceği kesin:img-icecr
efe ve abisinin telefonlarda gönül resmini görmesi hiç iyi olmadı büyük ihtimal küserler yada tartışırlar:icon_whis
mineye tam üzülmeye başlamıştım..
koraya bu okulda ailecek hırsız kim var??demesiyle tekrar antipatimi kazandı:img-yes:
deniz aslıya karşı neler hissediyor anlamdım..bi insan arkadaşını sevgilisinden bile kıskanacak kadar sahiplenir mi..hadi sahiplendi bunu abartırmı??
efe neden bi şey yapmıyor..bence denizin içine ittiği bi duygu var oda aslıya karşı duyduğu aşk değilde hoşlanma gibi birşey..
alp aslıyı öpecek mi çok merak ediyorum eğer lütfen devam etme falan derse deniz çok kötü olur(gerçi devam etsede kötü olur ama..)ben öpüşürken o beni izledi ve çok kötü şeyler hissetti ben daha onu izlemeden kötüledim..kimbilir öpse ne olurdu??ama aslı onu itti falan diye kendini suçlu hissedebilir:img-yes:

girl01
06-07-07, 15:10
özet için teşekkürler süper:)

bence efe o hediyeyi mine "ogrencinin ogretmenine duydugu aşk" var deyince hemen aldı.mine de etkilemeyi biliyor bu anlamda.kotu yonleri çok tamam ama bence de iyi olacak mine.ben neden orijinalinde devamında da oyle kotuymuş anlamadım.senaristlerimiz belki aynısını yapmazlar.mineyi iyi yapsınlar ve dost yapsınlar.zaten jenerikte çok tatlılar.hepsi birlikte soyluyor şarkıyı:)

bencede hepsi arkadas olsunlar, dörtlü gezerler!
jenerikde´de cok tatlilar arabada,yada resim cekinirken:img-wink:

aylince
06-07-07, 15:23
bencede hepsi arkadas olsunlar, dörtlü gezerler!
jenerikde´de cok tatlilar arabada,yada resim cekinirken:img-wink:

bence konu oyle.fotolardan da jenerikten de belli bu.aslı açısından bakarsak aslında bu kolay degil.siz çok iyi üç arkadaşsınız.aranıza yeni bir kız geliyor.senin aşık oldugun kişi deniz de gidiyor bu kıza aşık oluyor.senin aşkının farkında bile degil.sonra hatasını anlayıp dönüyor.ama yine de dost anlamında dönüyor.aslının denize duygularının karşılıklı olmasını isterdim.çunku aslı denizi çok seviyor.hep onunla aşk yaşamayı istemiş.ama deniz farkında degil.bence aslıya aşıkta degil.alple aslıyı kıskanması aşık dedirtmiyor.dostunu da kıskanabilirsin.efe kıskanmıyor çunku efenin aslıyla bir sorunu yok.aslı onunla konuşuyor.ama denizle konuşmuyor.deniz bu yonden de taktı bu duruma.dostunu geri kazanmak istiyor.bunlar bence yorumlar:)ama bakalım nasıl gidecek bu hikaye:)

dizi_tirya
06-07-07, 15:27
Bence Deniz Aslı'ya aşık.Karşı cinsten birinin Aslı'ya ilk kez ilgi göstermesi Deniz'in bunu az da olsa anlamasına neden oldu.
Çünkü Efe Deniz'in evindeyken aşk hakkında birşeyler söylerken Deniz'i yakın çekim gösterdiler.Orada Deniz gözlerini kaçırdı suskun kaldı.
Mine Deniz'in sadece aklını karıştırır.Ama Deniz Mine'nin nasıl biri olduğunu anladı.Ona göre temkinli davranacaktır bence.Alp iyi bir çocuğa benziyor.Ama ben Deniz-Aslı diyorum...

aylince
06-07-07, 15:39
Bence Deniz Aslı'ya aşık.Karşı cinsten birinin Aslı'ya ilk kez ilgi göstermesi Deniz'in bunu az da olsa anlamasına neden oldu.
Çünkü Efe Deniz'in evindeyken aşk hakkında birşeyler söylerken Deniz'i yakın çekim gösterdiler.Orada Deniz gözlerini kaçırdı suskun kaldı.
Mine Deniz'in sadece aklını karıştırır.Ama Deniz Mine'nin nasıl biri olduğunu anladı.Ona göre temkinli davranacaktır bence.Alp iyi bir çocuğa benziyor.Ama ben Deniz-Aslı diyorum...

deniz-aslı aşkı da olabilir.deniz-mine aşkı da(tabi mine kotuluk yapmayacak bu zaman alır diye dusunuyorum).ben ikisini de yakıştırdım.artık hangisi çift olur bilmem:)mineyi çok antipatik ya da kotu biri olarak dusunmuyorum.kotu yonleri,planları var ama bu durum geçecek,iyi olacak ve dortlu arkadaş olacaklar diye dusunuyorum.denizi de seviyor bence.deniz de onu.aslı da denizi çok seviyor.çok guzel bir aşkı var.deniz bunu farkeder bu aşk olursa da olur ben iki çifti de yakıştırdım.ondan dolayı bu sefer bir taraf tutmuyorum.ilginç her dizide bir çift yakıştırılır.bu dizide ikisi de yakışıyor:)

denizin mineye duydugu duygular aşk bence.çunku babasına sordu.sevdigin için şoyle yapar mıydın falan diye.onu sevdi deniz.mine iyi biri olsaydı aslıya bu anlamda hiç bakmayacaktı bile.bence yine de bakmıyor.dostça diye dusunuyorum yine de.deniz minenin yanlışını gorunce uzaklaştı.hemen bittigini dusunmuyorum duygularının.ondan dolayı aslı varken hiç farketmemiş ama biri aslıya ilgi duyunca hemen ilgilenmesi aşık dedirtmiyor.ozette de alpin iyi biri olmadıgını dusunuyor diyor.daha çok o anlamda bakıyor gibi bu olaya sanki.ben boyle dusundum ama bilemeyiz

Sımarık Cadı
06-07-07, 15:41
simdi okudum özeti..ekleyen arkadasa tesekkürler...

dediğimiz gibi oluyo we aslıyla alp öpüsmüyo...denizse aksine aslıya dahada yaklasıyo bence tamam artık onu kaybetme korkusu iyice sardı denizi...süperr seyler bekliyo bizi...efe sayesinde yeniden bi araya gelmeleri cok iyi oluyo...

efeyede üzülüyorum aslında bi öğretmen hemde ondan yasca büyük we asla olmicak bisi icin ailesini üzüyo kırıyo...ahh ahh efe ahh ama iste gönül bu sonucta...nezaman wazgecicek acaba bu umutsuz asktan...

korayıda su paranın calınmıs olmasıyla ilgili kötü sürprizler bekliyo heralde...gıcık oluyorum cokda tipsiz bisi yaa...böyle kendini bisi sanıyo yaa ıyy itici sey...hele aslıyı öyle hırsızlıkla suclarken iyice sinirlenmistim..ama gönül hoca söylediklerinde cok haklıydı...:img-yes: :img-yes:

mine amacına ulasamicak hic bizaman deniz onu ask anlamında gercekten sewmicek...belki ilerde sırf aslıya inat yapmak isticek ama yapamicak...arkadaslar bi düsünün hani diyoruz yaa mezuniyete sırf aslıya inat o alple gidiyo diye denizde mineyle gider...aslı napıyo denizi kıskandırmak icin alple gidiyo...denizin durumu cokmu farklı...??oda sırf aslıya inat...ama bu inat dostluktan diil asktan..insan dostunu kaybetmek istemez...ama insan dostunu kıskandırmakda istemez...yaa bilmiyorum ama acık we net denizin aslıdan hoslandığı...cokda yakısıyolar..insallah onların gsl askını izleriz...

iReMJeLiBoN
06-07-07, 15:54
Ya bence Aslı ve Alp cok yakısıyorlar.. Senì seviyorum deyip öpmesi falan bence cok şekerdi :) Ama bi duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum eğer Dawsons Creek'e göre çekerlerse Alp gay olacakmıs :(:( Ay lütfen öyle olmasın.. Bence çok şekerler.. Efe ve Aslının çıkmasına daha çok var.. Daha Gönülden vazgeçiicek Aslı Alpten vazgeçecek e bi zahmet belki Denizlede çıkar ama onu bilmiyorum daha sonra.. Belki, önce Efeyle cıkar.. Off ne karısık bu kızın ask hayatı :D

Neyse dünki bölüm cok güzeldi :D

aylince
06-07-07, 16:03
efe ve aslı çıkmasın.aslı denize aşık saf duygularla karşılıksız,itiraf edemedigi bir aşkı var.alple de mutlulugu buldu.ona aşk anlamında deger veren biri alp.ama efeyle dost kalsın.efe-aslı dostlugu da çok guzel.umarım bozmazlar aşkla.yoksa aslıyı herkese aşık yaparlarsa olmaz bence

DeFnE_92
06-07-07, 16:10
ewet bencede efe aslı ile çıkmasın .burda alpled bi yakınlaşması oldu zaten hem efe aslı ya hiç o gözle bakmıyo yani denizle başlarda öyle atışmları oldu ama efe ile hiç olmadı efe de aslıda istemez böyle olmasını.

büşü
06-07-07, 16:29
Ya bence Aslı ve Alp cok yakısıyorlar.. Senì seviyorum deyip öpmesi falan bence cok şekerdi :) Ama bi duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum eğer Dawsons Creek'e göre çekerlerse Alp gay olacakmıs :(:( Ay lütfen öyle olmasın.. Bence çok şekerler.. Efe ve Aslının çıkmasına daha çok var.. Daha Gönülden vazgeçiicek Aslı Alpten vazgeçecek e bi zahmet belki Denizlede çıkar ama onu bilmiyorum daha sonra.. Belki, önce Efeyle cıkar.. Off ne karısık bu kızın ask hayatı :D

Neyse dünki bölüm cok güzeldi :D

yha nolur alp gay olmasın:( inş. gönülden wazgecer efe metinle gönül çooook yakısıo bu dizide ksn çif gözüyl baktığım bi onlar war zati heran hrkes hrkesle olabilir:D

büşü
06-07-07, 16:31
efe ve aslı çıkmasın.aslı denize aşık saf duygularla karşılıksız,itiraf edemedigi bir aşkı var.alple de mutlulugu buldu.ona aşk anlamında deger veren biri alp.ama efeyle dost kalsın.efe-aslı dostlugu da çok guzel.umarım bozmazlar aşkla.yoksa aslıyı herkese aşık yaparlarsa olmaz bence

aslı herkese asık olmaz ki herkes aslıya asık olur:d yani aslı bnce cok güzel bi kız mine gibi giyinse mesela alp kimmiş herkes paşinden koşar ama bnce aslının tek aşkı deniz kalıcak

aylince
06-07-07, 16:36
süper fikir bence de dizimiz anasyafada süper olur atalım mesaj:)

ben aşkın hemen birinden birine olacagını dusunmuyorum.aslı denizi çok seviyor ama karşılıksız bir aşk.itiraf etmemiş.bence soyleseydi gerçi soyleyecekken deniz mineyi seviyorum dedi o da ayrı.ama daha onceden soyleseydi bu aşkı.belki deniz de farkına varırdı.alpe de aşık degil aslı.çunku hemen bitmez denize olan aşkı.ama alpin ona deger verdigini gordu ve etkilendi.alp aslıya aşık bu tamam:) taşınırken yardım etmesi süperdi.ayrıca çorap almayı çok severim diyor ya:img-hyste

deniz de mineye aşık oldu.ilk goruşte.mine iyi biri olsaydı bu aşk devam edecekti.onun da duygularının geçtigini dusunmuyorum.onun duyguları da hemen bitmez sadece süründürüyor:)

mine de iyi biri olmaya çalışıyor.denizi de seviyor.galiba aşk onunki de.ama sevmeyi,sevilmeyi bilmeyen biri hep kotu yonleri var.iyilik yapmayı bilmiyor.denizle ogreniyor boyle duyguları.ama bu aralar deniz onu süründürüyor bu anlamda haklı da:)

hikayeyi bozmasınlar ve bu arkadaşlıgı dostlugu anlatsınlar.efenin kuzusu olarak kalsın aslı hep:) dostu olarak.deniz-aslı,deniz-mine konusunda da ikisini de yakıştırdım.mine iyi karakter olacak tabi yoksa olmaz.hangi çift olursa tamam bence.mine yanlışlarından vazgeçer iyi biri olursa deniz-mine aşkı yaparlar gibi dusunuyorum ama duygum da farketmez deniz-aslı da süper:)

büşü bence de aslı çok guzel ve çok tatlı.ama deniz aşık degil dost olarak seviyor diye dusunuyorum.denizin de o anlamda sevmesini isterdim.senaristler belki boyle yaparlar.

yamisis
06-07-07, 17:09
bir dc fedaisi olarak budiziye en başından itirazım vardı..hala da vardır..tabbiiki nedeni mazimde kalan dc yi berbat etmesinden korkmam dır...o müthiş diziyi de türkiyeye uyarlamalarından korkardım hep..yaptılar bunu... dc yapımcılarının haberi var mı bilmiyorum yani bölüm sonlarında uyarlama olduguna dair birşeyler yazıyor mu izlemediğim için bilmiyorum...ayrıca o sevimli şirin komik romantik pacey witter karakteri yerine dağıhan mı tam bilmiyorum işte o arkadasın getirilmesi tammaaaamen beni şoke etmiştir.. ve fenalardayım durumuna sokmuştur..ölmüş ölmüş dirilmşimdir..pacey hayranları için bence biraz hayal kırıklığı yuh falan olma durumları olmuştur ama ...türkiyede insanlar bunu dinlemezlerki nerde yabancı bi yapım var alırlar onu..neys eefnedim asıl diyeceğim..tüm çabalarıma v einadıma rağmen ve tüm uğraşlarıma rağmen bu bölümü izledim ...biliyorum ihaneyt ettim kendime ama izledim..nedenine gelince...
bu son bölümünün fragmanınd o ege rolündeki çocugun uyaklı muyaklı şiirsel bir manzumesi vardı biştirdi beni.ne yalan söyliyim duyunca koptum..şimdi herkes oldu biraz dik üçgen biraz hipotenüs..valla iyiydi bu..işte onun hatrına izledim diziyi...ve karar verdim iyiki izlemiyorum...birincisi sanırım bu dizide bi senaryo değişikliği yapmları gerekiyor şahsen ben olsam dc dcdeki gibi asla ama asla esas kızın şirin çocuga aşık olmasını istmezdi.dc de tüm kalbimle joeynin paceye gitmesinin istiyorsam burdada ısrarla aslının denize olan aşkının bitmemesinde ısrar ediyorum bence daha sempatik ve daha gözüme kestirdiğim bir tip bence...yani eğer yapacaklarsa böyle yapsınlar.ayrıca aslıyı joeye benzetme çabalarını esefle kınıyorum..ayıp biraz yanii..joey böyle miydi?cidden bence saygısızlık...
tek brazvo dediğim konu ..mine yi jene benzetymişler...bunda dikiş tutturmuşlar afferin onlara.ama ne yalan smyliyim..türkiyedeki diğer uyarlama taklitlere göre çok daha başarılı buldugun-m dizidir kendileri.. kanımca...

cez-A-yben
06-07-07, 17:44
bir dc fedaisi olarak budiziye en başından itirazım vardı..hala da vardır..tabbiiki nedeni mazimde kalan dc yi berbat etmesinden korkmam dır...o müthiş diziyi de türkiyeye uyarlamalarından korkardım hep..yaptılar bunu... dc yapımcılarının haberi var mı bilmiyorum yani bölüm sonlarında uyarlama olduguna dair birşeyler yazıyor mu izlemediğim için bilmiyorum...ayrıca o sevimli şirin komik romantik pacey witter karakteri yerine dağıhan mı tam bilmiyorum işte o arkadasın getirilmesi tammaaaamen beni şoke etmiştir.. ve fenalardayım durumuna sokmuştur..ölmüş ölmüş dirilmşimdir..pacey hayranları için bence biraz hayal kırıklığı yuh falan olma durumları olmuştur ama ...türkiyede insanlar bunu dinlemezlerki nerde yabancı bi yapım var alırlar onu..neys eefnedim asıl diyeceğim..tüm çabalarıma v einadıma rağmen ve tüm uğraşlarıma rağmen bu bölümü izledim ...biliyorum ihaneyt ettim kendime ama izledim..nedenine gelince...
bu son bölümünün fragmanınd o ege rolündeki çocugun uyaklı muyaklı şiirsel bir manzumesi vardı biştirdi beni.ne yalan söyliyim duyunca koptum..şimdi herkes oldu biraz dik üçgen biraz hipotenüs..valla iyiydi bu..işte onun hatrına izledim diziyi...ve karar verdim iyiki izlemiyorum...birincisi sanırım bu dizide bi senaryo değişikliği yapmları gerekiyor şahsen ben olsam dc dcdeki gibi asla ama asla esas kızın şirin çocuga aşık olmasını istmezdi.dc de tüm kalbimle joeynin paceye gitmesinin istiyorsam burdada ısrarla aslının denize olan aşkının bitmemesinde ısrar ediyorum bence daha sempatik ve daha gözüme kestirdiğim bir tip bence...yani eğer yapacaklarsa böyle yapsınlar.ayrıca aslıyı joeye benzetme çabalarını esefle kınıyorum..ayıp biraz yanii..joey böyle miydi?cidden bence saygısızlık...
tek brazvo dediğim konu ..mine yi jene benzetymişler...bunda dikiş tutturmuşlar afferin onlara.ama ne yalan smyliyim..türkiyedeki diğer uyarlama taklitlere göre çok daha başarılı buldugun-m dizidir kendileri.. kanımca...

o senn görüşün hem o senn dediğin dizinn aynısını yapmamşlar merk etme emin olki dağhan o ddiğin oyuncudan daha sempatk ve daha gzl rol yapıyodur madem izlemiosun karışma bu bizim zevkimiz tammmı aslıdn çok şeker bi kız ona buna laf söyliyip durma bu kadar fanı varsa bu dizinn senn beğenmemen yine senn sorununn

cez-A-yben
06-07-07, 17:52
yha nolur alp gay olmasın:( inş. gönülden wazgecer efe metinle gönül çooook yakısıo bu dizide ksn çif gözüyl baktığım bi onlar war zati heran hrkes hrkesle olabilir:D

bnm bildiğim kadarıyla o alp değil metindi ama yinede bilmiyorum hem burası türkiye olmaz öyle şeylerr:img-yes:

Cenkolik
06-07-07, 17:54
bencede Saçmalamasınlar o kadarda gay falan yuh artık cırkı çıkar o zaman hem öyle tiplere benzemiyorlar

angels18
06-07-07, 17:54
bnm bildiğim kadarıyla o alp değil metindi ama yinede bilmiyorum hem burası türkiye olmaz öyle şeylerr:img-yes:

yok canım o o kadar yapmazlar herhalde türkiyeye göre uyarlarlar diziyi gay falan ters bize hem olmasında yakılırmı metin gibi aslan yakışıklı bir delikanlıya:img-wink:

cez-A-yben
06-07-07, 17:58
yok canım o o kadar yapmazlar herhalde türkiyeye göre uyarlarlar diziyi gay falan ters bize hem olmasında yakılırmı metin gibi aslan yakışıklı bir delikanlıya:img-wink:

dimi aslan gibi delikanlı gaymmı olur bu ard dilara imzan çok gzl çokk yakışıyolar atomm karıncam benm

angels18
06-07-07, 18:01
dimi aslan gibi delikanlı gaymmı olur bu ard dilara imzan çok gzl çokk yakışıyolar atomm karıncam benm

dimi yani hiç olmaz metin de gay tipi bile yok polisimiz gay olursa naparız biz olmaz bence türkiyeye göre senaryo yazıyorlar sonucta türkiye de bu durum pek iyi karşılanmaz hem öyle biey yaparlarsa ben diziden soğurum gibime geliyor

luciapink
06-07-07, 18:09
dimi yani hiç olmaz metin de gay tipi bile yok polisimiz gay olursa naparız biz olmaz bence türkiyeye göre senaryo yazıyorlar sonucta türkiye de bu durum pek iyi karşılanmaz hem öyle biey yaparlarsa ben diziden soğurum gibime geliyor

ayy şaşırdım kafam karıştı ya kim gay olcakmış metin mi alp mi ayy bunlarda mı başımıza gelcekti bu nerden çıktı şimdi yaa olamaz metin olmasın alp de olmasın alpi biz mineye ayarlıycaktık metini de gönüle nayır nolamaz yaa...biriniz bana neler olduğunu ya da olacağını anlatırmı lütfen bu haftanın özetini kim yollamış yaaaaa.....

Cenkolik
06-07-07, 18:11
Atom Karıncamın gerçek adını buldum Gökhan Kıraçmış :D

cez-A-yben
06-07-07, 18:11
ayy şaşırdım kafam karıştı ya kim gay olcakmış metin mi alp mi ayy bunlarda mı başımıza gelcekti bu nerden çıktı şimdi yaa olamaz metin olmasın alp de olmasın alpi biz mineye ayarlıycaktık metini de gönüle nayır nolamaz yaa...biriniz bana neler olduğunu ya da olacağını anlatırmı lütfen bu haftanın özetini kim yollamış yaaaaa.....

ya sen kafanı yorma burası sert bi ülke burda olmaz öyle şeyler kmse gay faln olmyc sadece gerçk dizide öyleymş

cez-A-yben
06-07-07, 18:16
Atom Karıncamın gerçek adını buldum Gökhan Kıraçmış :D

ewt bnde resmi sitesinden buldum ama ne resmi var nede hakkında bi bilgi sinirden çatladım

angels18
06-07-07, 18:20
ewt bnde resmi sitesinden buldum ama ne resmi var nede hakkında bi bilgi sinirden çatladım

bildiğim şey ikram reklamları varya onlarda oynamış baska biseyi yok 1979 doğumlu 1.70 boyunda 2006 da yaşamın kıyısında adlı sinema filminde rol almış bu kadar biliyorum

luciapink
06-07-07, 18:25
yabancı versiyonunda birisi gaymiş de onu konusuyorduk ama meraklanma burada olmaz

hımm bende bu hafta verilen özetinde verildi zannettim bu dizinin yabancı versiyonun adı ne acaba öğrenebilirmiyim ya merak ettim allahım ne kadar çok diziden ilham kaynağı alıyoruz ya bi orjinal dizimiz yok diycem artık...nese öyle bişey olmıycağına sevindim ya...

luciapink
06-07-07, 18:28
Arkadaşlar bence aslı alpi öpmemeli hem de denizi kalbine gömse de alpi sevmemeli :)
deniz de iki kızı idare ediyor.mine mi aslı mı?karar versin artık ... Kızdırmasın fanlarını :D

sana aynen katılıyorum cnm valla doğru sölüyosun aslı alpi öpmemeli kafasını geri falan çekmeli yoksa denizde aslı biter büyük ihtimal ama bi yandan da öpsün istiyorum deniz bey görsün aslı ne yaşamış o da aynı acıyı tatsın istiyorum ama öpmesin aslıyı ilk öpen kişi deniz olsun zaten git gide mineden uzaklaşıyo mine ne yapcağını şaşırdı artık herhalde mezuniyet günü aslımızın güzelliğini görünce aşkını ozaman itiraf eder herhalde...ama ondan önce etsin yaa şimdi aslı mezuniyete alple gidicem diyede mineye inat söyledi şimdi çocuğun kalbi kırılır allah korusun bi öğrenirse yaa.... aaaaa:img-blush

nuro
06-07-07, 18:34
vay be öğlen baktığım da sayfa 50lerdeydi şimdi 70 e geçmiş :happy0064
demek Lalpin ismi gökhan kıraç mış ya googledan baktım da hiç bulamadım onla ilgili burda da bulamadım ona ait başlık açsak :img-blush
ya olmasın kimse gay falan yaa :img-yes:

betü$_ozan
06-07-07, 18:34
ya ben bi dahaki bölümü cok merak ediyorum ya..
acaba neler olucak...
asli denizin onu sevdigini söyleyecekmi ! yada tam tersi deniz ögrenicekmi !!
ooffff..

betü$_ozan
06-07-07, 18:47
firuzess cok tesekkürler özet icin..
efem evden kaciyo yie... bana gelsin... saklarim ben onu :img-hyste

cez-A-yben
06-07-07, 18:48
bildiğim şey ikram reklamları varya onlarda oynamış baska biseyi yok 1979 doğumlu 1.70 boyunda 2006 da yaşamın kıyısında adlı sinema filminde rol almış bu kadar biliyorum

okadarda kısa değilmiş yine 1.70 boyu varsa bende şimdi hatırladm biskrm reklmlarnda oynadığını

betü$_ozan
06-07-07, 19:07
şu komik olayları merakla beklemekteyim...
bence canan hamile(bi tahmın):img-wink:

evet olabilir :)
veya birileri istemeye fln gelicek önce istemicek sonrada annesi vermek isticek(diyicem ama annesi öyle biri degil )

Sımarık Cadı
06-07-07, 19:22
efet yaa canan hamile olabilir...

ayyy cok komik olurrr yaa...

persembeyede daha cokkk war offf...offf...

cez-A-yben
06-07-07, 19:58
ya bende şu komk olayları çok merak ediyorum komkse kesin içinde efe vardır bence aslınn ablasınn adını unuuttum hamile olablr aama en çok merk ettiğim alp aslı durumu onlar napıck bide efeyle abisi var tabi..

nedim_bahar
06-07-07, 20:28
reytinglerde hakettiğimiz yere gelmişiz artık hep orda kalırız inşallah
bide merak ettim bu alp gerçek adı ne bilen var mı???araştırdım ama bulamadım ben

CileK_KiZ
06-07-07, 20:45
slm ark
reytingler iyimisss
bölümü yorumlari
süpeeeeeeeeeeeeeer bi bölümdü
ya ilk basda sen bunlari hakketin deniz hic kusura bakma
aslida aynisini yasamisdi sen mineyle öpüsürken yaaaaaaaaaa
ya böyle olur cnm
ya arkadaslar ben sunu anlamadim ya deniz simdi aslliya asik ya
acayib kiskandi be
hakketin bunlari deniz
mine de yapisdi denizime
efe herzamanki gibi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya bayilliyorum o oglana ya
acayib süper yapiyor rolünü

angels18
06-07-07, 20:48
ay ay ay özetimizde gelmiş ne güzel yine mineni entrikalarını izliycez ayy bitmedi gitti şu kızın çevirdiği işler şu deniz ve efenin komik olaylarını acayip merak ettim metin ile efenin birbirine girceğini zaten tahmin etmiştik off off bizi yine cok güzel bir bölüm bekliyor ne güzel

angels18
06-07-07, 20:52
reytinglerde hakettiğimiz yere gelmişiz artık hep orda kalırız inşallah
bide merak ettim bu alp gerçek adı ne bilen var mı???araştırdım ama bulamadım ben

adı gökhan kıraç arkadasım

-A k e L d a N-
06-07-07, 20:53
Ratingler mükemmel..Çookk sevindim:happy0064
nehir_yaso özet için çok sağol..Hiç beklemiyordum şokla karışık sevindirik oldum:icon_whis
Bomba gibi bi bölüm bizi bekliyor..
Efe-Metin arasındaki soğuk savaşın böyle bi felaketle sonuçlanacağını tahmin etmiştim zaten..Kötü olmuş Efe evi terk etmiş..
Deniz'le Efe'yi komik bi macera bekliyormuş Aslı'yla Alp'i takip ederlerken..Ne görcekler acaba çok merak ettim..Efe varsaçok komiktir zaten:img-yes:
Mine neler yapcak merak ettim..Ve acaba parayı kim çaldı..
Şiyar:icon_evil - Gönül arasında nolcak..

angels18
06-07-07, 20:55
okadarda kısa değilmiş yine 1.70 boyu varsa bende şimdi hatırladm biskrm reklmlarnda oynadığını

evet kısa değilmiş ama korayın yanında baya kısa kalıyuordu ben daha kısa sanıyordum 1.70 ideal boyda
nehir-yaso özet analizlerin gerçekten cok güzel sabrısızlıkla bu bölümü bekliyorum

pelinSİ
06-07-07, 20:56
Alp ve Aslı’yı neredeyse öpüşmek üzereyken gören Deniz, bu ilişkinin bu kadar hızlı ilerlemesinden dolayı oldukça rahatsızdır. Hisleri ona Alp’in bu sevecen tavırlarının altında mutlaka kimsenin bilmediği bir art niyeti olduğunu söylemektedir. Bunu ortaya çıkarmak için de Efe’yle birlikte harekete geçer.

'Neredeyse' dediğine göre öpüşmeyecekler,zaten nasıl bu kadar yakın olduklarının şokundan çıkamamışken öpüşmesinler bir zahmet:icon_whis Deniz Aslı'ya aşık...Yoksa onu hiç mi hiç ilgilendirmez Aslı'nın Alp ile birlikte olması ama tehlikeli biriyleyse o başka diyecektiim ve Deniz de art niyet arıyormuş zaten:img-wink: Ama Alp çok saf birine benziyor,sanmam kötü biri olduğunu...Efe de zavallım ordan oraya...

Abisinin cep telefonunda Gönül’ün resmini gören Efe’nin, Metin ile birbirlerine girdiği kavga büyüyerek bir aile faciasına dönüşür ve Efe’nin evi terk etmesiyle sonuçlanır.

Ailesi muhtelemen abisinin yanında olacaktır,ona daha münasip görünüyor çünkü yaş itibariyle...Efe de bunu kaldıramaz,çünkü belki aşağılanır...

. Okuldaki hırsızlık olayı beklenmedik bir şekilde sonuçlanırken Koray’ı mezuniyet gecesiyle ilgili acı sürprizler beklemektedir.

Mine'nin yaptığı anlaşılıyor demek...Yine bir yolla kurtulur o:img-pilot ...Her halde kimse gelmeyecek mezüniyete...Hatta 3-5 kişi falan gelir...Koray kalakalır,ohh ohh:happy0064

Murat boşanma konusunda ne kadar kararlı olursa olsun Leman evliliğini kurtarmak için her şeyi denemeye hazırdır.

Sanırım yapmaya başladığı gibi eviyle ve oğluyla daha çok ilgilenecek,kocasını ikna çabalarına girecek...

Evinden uzak gizlice Deniz’in evinde sabahlamak zorunda kalan Efe’yi ve hislerinin ona söylediği gibi Alp’le Aslı’nın peşine düşen Deniz’i birbiri ardına komik olaylar beklerken,
Sabırsızlıkla bekliyorum...Hakikaten çok komik şeyler yaşanacak:img-pilot :img-icecr

Canan’ın öğrendiği bir gerçek işleri iyice karıştırır

düşünmeye bile gerek yok hamile işte...Murat kesin boşanır artık...Tabi Canan çocuğu aldırmaz veya Murat'a söylememeye karar vermezse...

Ne çabuk gelmiş özet tebrikler kanal d ye:happy0064 ,sana da:good:

>theRockula
06-07-07, 21:02
evet kısa değilmiş ama korayın yanında baya kısa kalıyuordu ben daha kısa sanıyordum 1.70 ideal boyda
nehir-yaso özet analizlerin gerçekten cok güzel sabrısızlıkla bu bölümü bekliyorum

kimden bahsediyorsunuz bu arada korayın yanında kısa kalan?

angels18
06-07-07, 21:03
kimden bahsediyorsunuz bu arada korayın yanında kısa kalan?

alpten arkadasım korayın yanında kısa kalıyor oysaki boyu 1.70miş

derinmavi_642
06-07-07, 21:25
arkadaşlar canan hamile mi?:img-fear2 ben niye bilmiyorum.kaçırdım heralde.

angels18
06-07-07, 21:31
arkadaşlar canan hamile mi?:img-fear2 ben niye bilmiyorum.kaçırdım heralde.

sadece bizim tahminimiz özetin içinde cananla ilgili bir bölüm yazıyordu oradan yola cıkarak tahminde bulunduk ama olabilir neden olmazsın işler iyice çığrından cıkacak özeti erkenden veriyorlarda merve arkadsım fragmanı anca pazartesi günü görebiliyoruz maalesef

cez-A-yben
06-07-07, 21:35
sadece bizim tahminimiz özetin içinde cananla ilgili bir bölüm yazıyordu oradan yola cıkarak tahminde bulunduk ama olabilir neden olmazsın işler iyice çığrından cıkacak özeti erkenden veriyorlarda merve arkadsım fragmanı anca pazartesi günü görebiliyoruz maalesef

ewet fragma için daha çok erken ya pazrtesi yada salı günü yayınlanır ama ben acayp derecede merak ediyorumm

angels18
06-07-07, 21:41
ewet fragma için daha çok erken ya pazrtesi yada salı günü yayınlanır ama ben acayp derecede merak ediyorumm

özet gayet acıklayıcı ama fragmanı görmek apayrı bisey geröekten ozamn taşlar yerine oturmus oluyor bende cok merak ediyorum pazartesi cabul gelse iyi olacak

cez-A-yben
06-07-07, 21:48
ama bn geçen fragmanda şaşırmıştım hani mine aynadan bakınca kesin o çalmıştır dedim ki herkes öyle düşünmüştür yani snra bi kaç yeri daha vardı ama hatırlayamıyorum en iyisi izlemek bence ahhh bi gelse şu perşembee

cez-A-yben
06-07-07, 21:51
dizide efe rolündeki çocuğun abisinin gerçek ismi ne arkadaşlar

ferit aktuğ gerçektende rolünü çok güzel yapıyor dizidede tavırları efeye benziyo hocam demesi fln

x.x.x
06-07-07, 23:02
ya nefret ediorm o mineden yaa :icon_evil deniz daha cok kosmalı aslınn pesnden bence hakkediyor o btn bunları zawallı aslı orda öldümü kaldımı belli deil sen kalk mineyi lunaparka götür olacak işmi daha çooookk koşmalı aslınn peşnden süründürsn aslı onu

gülll
06-07-07, 23:49
ya ben anca cevap yazıyorumm..bölüm gerçekten çok güseldiii...aslının tavrı çok doğruydu o zor durumda iken çocukluk arkadaşım dostum dediği(her ne kadar aslı aşık olsada) kişi gülüyodu parkta mine ileydi...aslı bi süre konuşmamalı.. aslında mine çok hoş bi kız ama dizideki oynadığı karaktere ben ısınamadım ve hala denizle olmasına alışamadım denizle aslı olmalı gibi geliyo hala bana...keşke olsaydı amaaa:icon_sorr ....alp biraz hızlı çıktı ya çok acele olmadımı herşey hoşlanıyo olabilir ama yaaaa...son sahne her ne kadar denizin görmesi güzel olsada:happy0064 ...alpin yaklaşması bence olmamalıydı aslı umarım kendini geri çekerr....ya ben galiba hala aslı deniz dediğim için objektif olamıyorum yanlış bir şy demişşsem kızmayın bana emi:):)..yeni bölümün yorumunu okudumm güsel bölüme benziyo efe için kötü olmuş ya o üsülmese bizi güldüren tek o var ya:icon_sorr ... ya mine iyi bi karakter olmayacakmı hala ama ben ısınamıyorum biran önce ii biri olsun ya ne kadar sürecek kötü kız imajıı ama :icon_sorr ..nese yorumlarınız çok güseldi hepsini okudum ve teşekkürler herkese

gzd_gzd
06-07-07, 23:59
ferit aktuğ gerçektende rolünü çok güzel yapıyor dizidede tavırları efeye benziyo hocam demesi fln

bence de efeyle abisi tavırları açısından
bbenziyorlar birbirlerine....

-A k e L d a N-
07-07-07, 00:01
bence de efeyle abisi tavırları açısından
bbenziyorlar birbirlerine....

Bende çok benzetiyorum..Zaten Gönül Hoca'da benzetmişti:img-yes: :img-wink: İkiside çok şekerler:icon_whis
Ferit Aktuğ bencede çok başarılı:img-yes:

gnt
07-07-07, 00:11
iyi gecelr arkdaşlar öncelikle anasayfaya geçmek için adminlere mesaj atmışsınız çok iyi düşünmüşsünüz ama

anasayfa için
tek cümlelik mesaj yok ki bizde bir çok oluyo ne yazık ki
renkli yazı yazmak yasak ama yazan kişileri görüyorum
bide şunu rica ediyorum lütfen bi kaç sayfaya geriye gidin ve aynı cevaplanmış soruları durmdan sormayın ya
lütfen yoksa anasayfa hayali suya düşer bizim için

gelelim özete kanald cidden beni çok şaşırtıyo özet konusunda erken veriyolar artık mine yine gıcıklıklarını yapmaya başlamış yok ya bu kız imkansız düzelemez ya bi dk rahat durmuyo

HulyaGoker
07-07-07, 00:27
iyi gecelr arkdaşlar öncelikle anasayfaya geçmek için adminlere mesaj atmışsınız çok iyi düşünmüşsünüz ama

anasayfa için
tek cümlelik mesaj yok ki bizde bir çok oluyo ne yazık ki
renkli yazı yazmak yasak ama yazan kişileri görüyorum
bide şunu rica ediyorum lütfen bi kaç sayfaya geriye gidin ve aynı cevaplanmış soruları durmdan sormayın ya
lütfen yoksa anasayfa hayali suya düşer bizim için

gelelim özete kanald cidden beni çok şaşırtıyo özet konusunda erken veriyolar artık mine yine gıcıklıklarını yapmaya başlamış yok ya bu kız imkansız düzelemez ya bi dk rahat durmuyo

evet ben de düzelir diye umuyordum hep öyle olur yaa dizide . hatalarını anlar falan. ama yok hiç sevemedim ben mineyi çok sinsi sürekli karmasa çıkarıyor :icon_sorr

gnt
07-07-07, 00:28
hulya goker evt ya her bulduğu fırsatta denize yanaşmayı deniyo ama artık uyanma vakti geldi deniz için mine bitmiştir aslı başlamıştır

HulyaGoker
07-07-07, 00:32
hulyagoker evt ya her bulduğu fırsatta denize yanaşmayı deniyo ama artık uyanma vakti geldi deniz için mine bitmiştir aslı başlamıştır
ona da gıcık oluyorum zaten insan dibindekinin değerinin bu kadar mı bilmez bu kadar mı farkında olmaz yaa...
:sad53:

FBuse
07-07-07, 00:58
6ci Bölüm yine harikadi özelikle Efe-Asli cok sekerlerdi ya.. efenin espirileri beni kopardi herzamanki gibi bu bölüm en cok aslinin annesine "ccocuk il sinirini gecti" demesi süperdi hahaha alp ise beni sasirtti sevmiyordum sevmeye basladim ama yinede asli-efe askindan yanayim.. deniz oglanda kiskanmaya basladi sanki =))) ehhh sirayla bu isler :img-pilot

Cey0}
07-07-07, 07:34
evet ikisininde önce gönüüülll sora ... hocam demesi cok benzio mesela :img-yes: :icon_whis
Nede olsa abi kardeş.Ama bir fark var Efe biraz serseri çocuk:DAbisi öyle değil mesela.Ama normaldir.Çünkü Efe daha liseli bir genç.

Sımarık Cadı
07-07-07, 09:05
fragman nezaman cıkıcak yaa..

off walla zaman gecmiyo...denizin o anki tawrını cok merak ediyorum...

keske tutsa aslıyı kolundan yaa öpme icin erken ama nebilim yaa şöyle gsl sözler söylese...

o mezuniyet törenine beraber gidemicekler büyük ihtimalle...ama eminim orda onların yakınlasması icin birbirinden ilginc sürprizler olucak...

belkide beraber dans edicekler...ayy süper olur...:happy0064 :happy0064

mavi deniz
07-07-07, 09:09
diziyi bi kaç bölümdür takip ediyorum çok güzel aslında beni ilk fragmanlarında iki şarkısı etkiledi onun vasıtasıyla baktım şimdi izleyen arkadaşlarıma anlayamadıgım bir noktayı sorucam hani ben pek anlamadım bu denizle aslı kavuşamayan aşıklarmı yoksa sıkı dostalarmı yani ne açıdan birbirlerini kıskanıyorlar bu kısmı anlamadım yani bir insan ya arkadaşının dostunun başkasını sevmesini kabul edemez yada aşkını kıskanır bunlardan hanngisi vallahi anlamadım açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

özgür_keremcem
07-07-07, 09:13
efe ve metin birbirlerinin twlwfolarına baktıklarında çok komikti her ikisinininde telinde gönül hocanın resmi wardı

efenin herkes oldu birer hipotenüs lafına bittim ya çok komikti senaristler çok güzel espri yazıyorlar:D

cez-A-yben
07-07-07, 09:13
diziyi bi kaç bölümdür takip ediyorum çok güzel aslında beni ilk fragmanlarında iki şarkısı etkiledi onun vasıtasıyla baktım şimdi izleyen arkadaşlarıma anlayamadıgım bir noktayı sorucam hani ben pek anlamadım bu denizle aslı kavuşamayan aşıklarmı yoksa sıkı dostalarmı yani ne açıdan birbirlerini kıskanıyorlar bu kısmı anlamadım yani bir insan ya arkadaşının dostunun başkasını sevmesini kabul edemez yada aşkını kıskanır bunlardan hanngisi vallahi anlamadım açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

yok sıkı dostlar aslında aslı denizi seviyordu ama şimdi küstüler gibi bişey oldu bu sefer denz aslının peşinden koşucak gibime geliyorr

mavi deniz
07-07-07, 09:15
yok sıkı dostlar aslında aslı denizi seviyordu ama şimdi küstüler gibi bişey oldu bu sefer denz aslının peşinden koşucak gibime geliyorr

yani aşıklar aslında ama farkında degiller öylemi:icon_whis yani evet arkadaşında dedigi gibi diziyi izlerken iki dudagım playbek yapar gibi sürekli açık ve güler biçimdeyim espiriler ince ve bi o kadarda güzel :good:

Sımarık Cadı
07-07-07, 09:18
yani aşıklar aslında ama farkında degiller öylemi:icon_whis yani evet arkadaşında dedigi gibi diziyi izlerken iki dudagım playbek yapar gibi sürekli açık ve güler biçimdeyim espiriler ince ve bi o kadarda güzel :good:

aslıyla deniz cok sıkı dostlar...ama aslı denize asık..deniz bunu bilmiyo...denizde aslıdan hoslanıyo aslında ama kardes gibi büyüdükleri we asla aslıya o gözle bakmadıkları icin bunu kendi bile bilmiyo..ama yawas yawas farketmeye baslıyo...alp saolsun..:):)

mavi deniz
07-07-07, 09:21
aslıyla deniz cok sıkı dostlar...ama aslı denize asık..deniz bunu bilmiyo...denizde aslıdan hoslanıyo aslında ama kardes gibi büyüdükleri we asla aslıya o gözle bakmadıkları icin bunu kendi bile bilmiyo..ama yawas yawas farketmeye baslıyo...alp saolsun..:):)

ay çok güzel ya zaten yakışıyorlar ama diger kız varken her dizide oldugu gibi esas kız esas oglana kavuşamayacak galiba baakalım izlemeye çalışıcam devamlı ama umarım kavuşurlar:good: ayrıca bu bölümde süper yerde bitti hangi akşam yeni bölüm biliyorum çok oldum ama takip etmek için sordum merak ediyorum deniz ne yapr diye ama sanırım öylece bakar bişey yapmadan çünkü aslıda adını tam bilmiyorum ama o diger kızı deniz öperken bakmıştı sadece sanırım buda öyle olacak sadece bakar ve dönüp gider zatn aslıda alpin onu öpmesine izin vermez gibime geliyor:good:

cez-A-yben
07-07-07, 09:26
hehe yapana bakmak lazım ee kuzu bu yapar:happy0064

ewt espriler çok güzel bide yapanda güzel olunca tam süper oluyo.. gülmede yanında yat artıkk

*POP*
07-07-07, 09:28
http://img296.imageshack.us/img296/9830/tara01bv5.th.jpg (http://img296.imageshack.us/my.php?image=tara01bv5.jpg)

http://img296.imageshack.us/img296/7083/04ph2.th.jpg (http://img296.imageshack.us/my.php?image=04ph2.jpg)

http://img296.imageshack.us/img296/1994/kopyastara01nj3.th.jpg (http://img296.imageshack.us/my.php?image=kopyastara01nj3.jpg)

http://img296.imageshack.us/img296/3320/05aq7.th.jpg (http://img296.imageshack.us/my.php?image=05aq7.jpg)

http://img469.imageshack.us/img469/5098/02og4.th.jpg (http://img469.imageshack.us/my.php?image=02og4.jpg)

http://img469.imageshack.us/img469/6984/03vf0.th.jpg (http://img469.imageshack.us/my.php?image=03vf0.jpg)

milliyet tv gazetesi :P

dilekce
07-07-07, 09:44
Bir gençlik dizisi Kavak Yelleri...Lise çağındaki gelgitli hallere gebe üç beş gencin ki özellikle o üç-dört gencin yaşadığı okul , aile , yaşam standardı, ve özellikle aşk gelgitlerini bu kadar heyecanla bekleyeceğimi düşümde görsem inanmazdım sanırım ..:)

Efe yi HP den çok yakinen bildiğim için öncelikle diziyi izlemeye başladım..Ve çok da iyi anladıkki HP ci bir çok arkadaş Efe Hp de ki Jilet karakteriyle başlattığı o komik imajından hiç birşey kaybetmemişş.,,Yine aynı mimikler yine aynı duruşlar ve yine aynı o ses tonuu...Efeyi de çok sevdik En az Jilet kadar..
Oyunculğuu değme oyunculara taş çıkartacak kadar kaliteli...Aşık rolünü üstlenmekten de hiç bir zaman vazgeçmemişş,,Valla bu çocuk çok güzel aşok oluyor..Keşke her delikanlı böyle aşık olabilsee böyle aşkını gösterebilsee kendini böyle sevdirebilse..Efem efem hocamla aynı kulvarda değilsin ki sen..
Çekeceğin aşk acılarında yanındayım bunu bil kardeşim..Ne diyim aşk iştee içinde acı da var, dertte var, öfke de var..var da varrr...

Aslı ,Onu ilk kez görüyorum,, bir kız ancak bu kadar güzel ışıldar bir Deniz :)etrafında ..Gözlerinin içi Deniz gibi, Deniz gibi bakıyor her tarafa ..Baktığı her yere Deniz ışıltısı katıyor sanki..Aşk saçan gözleriyle bakışları , kendisi çok güzel..Çok zariff.. Hoşş..tatlı.. Bir role de ancak bu kadar güzel bir sıcaklık katılabilir.. Son bölümde ki bu tutumu ile aslında ne doğru bir yolda olduğunu belki ilerki zamanlarda anlayacaktır yaa şimdi öfkesinden ne yaptığını bilmez Alp ile gezip tozmaktaa..Amaa iyi oldu böyle..Deniz in koşulsuz dost tanımlamasının aslında Onun istemediği bir şey olduğunu çok yakında anlamasına neden olacak Alp..Haydı Alp bu yoldaa sana başarılar diliyoruz kardeşim..Bu aşıklar sana bakıyor :)

Deniz,, Denizi de ilk kez görüyorum..İlk olmaları normal olmalı aslında..Yeni yüzlere yeni duruşlara bakmak lazım..Güzel olanıı seçip iyi duranı rölün hakkını vereni bulmalı ki geleceğin ışıltılı o güzel oyuncuları olduklarına karar verelimm..

Deniz,, bilmiyor ki aslında bu öfkesinin, Alp i Aslı nın yanında gördüğünde duyduğu rahatsızlığın altında yatan gerçek duygularını,, Aslı ile aynı ortamda kendilerini hep bir kardeş olarak gördüğü hissine kendini inandırıp buna şartlandığı için şu an ki bu hislerinin ne manaya geldiğini henüz çözemiyor..Son bölümde ki son sahnede de zaten bu trvamsına şahit oluyoruzz :) Bu ruh halinde Aslıya olan bu tutumunu çözmesii eğlenceli oluyor ya o ayrı tabi.,,.
Bir kaç bölümdee farklı bir ortamdaa yalnız kaldıklarında galiba Aslı ya olan tutumu değişecek.. En önemlisi dee mezuniyet partisi...Burda birbirlerinden uzak başlayan gece zamanla birbirlerine olan heyacanlarının farkına varmalarına neden olabilir..Şimdi bu tesbitten çok istek oldu ya..Galiba böyle bir sahneyi bekliyorumm..
Hadi bakalım ,,

esra_bülent
07-07-07, 10:00
bencede yazılanlara katılıyorum deniz bence aslının sevgisini hak etmiyo o kaçırılırken rahatça mineyle gezebiliyosa yani .sonrada birisi aslıya ilgi duyuncamı anladı aslıya olan duygularını alp onu gerçekten seviyo bence.yorumlar için tşk herşey süpermiş:happy0064 bye :img-punk:

çağloş
07-07-07, 10:28
ne zamandır giripte yorum yapamıyordum.anca fırsat oldu.

aslı sonunda kurtuldu.iyide yaptı deniz ile barışmadı.alp ile şimdi çok iyi anlaşıyorlar tabi bu denizin gözünden kaçmıyor.her gördüğünde deniz kıskanıyor tabi.
benim fikrim değişti al ile aslı çok yakışıyorlar.ne biliyim onları öyle hep beraber görünce.yeni eve taşındıklarında aslının annesi alpin arkasından gözden kayboluncaya kadar el salladı.efede alıştı alpe aneside sevdi alpi.bence iyi oldu gibi:)
deniz yine mine ile barıştı.mine şimdi gözüne girmeye çalışıyor denizin.efe ve aslı ile arasını düzeltmek için yalandan rol yaparak hediye aldı.efe kabul ettide aslı etmedi işte o zaman aslı alp ile gideceğini söyledi baloya.bence alp ile gideceğini tahmin ettim sonradan.mine de sevindi eline koz geçti tabi.
deniz sahilde alp ile aslyı öyle tam öpüşecekken gördü.orada bitti.kesin çok kıskanacak.hatırlarsanız aslıda mine ile denizi öpüşürken görmüştü.aynı şey şimdide alıya olacak.denizde onları görecek ama budale etmeyecek.

Cey0}
07-07-07, 10:33
ne zamandır giripte yorum yapamıyordum.anca fırsat oldu.

aslı sonunda kurtuldu.iyide yaptı deniz ile barışmadı.alp ile şimdi çok iyi anlaşıyorlar tabi bu denizin gözünden kaçmıyor.her gördüğünde deniz kıskanıyor tabi.
benim fikrim değişti al ile aslı çok yakışıyorlar.ne biliyim onları öyle hep beraber görünce.yeni eve taşındıklarında aslının annesi alpin arkasından gözden kayboluncaya kadar el salladı.efede alıştı alpe aneside sevdi alpi.bence iyi oldu gibi:)
deniz yine mine ile barıştı.mine şimdi gözüne girmeye çalışıyor denizin.efe ve aslı ile arasını düzeltmek için yalandan rol yaparak hediye aldı.efe kabul ettide aslı etmedi işte o zaman aslı alp ile gideceğini söyledi baloya.bence alp ile gideceğini tahmin ettim sonradan.mine de sevindi eline koz geçti tabi.
deniz sahilde alp ile aslyı öyle tam öpüşecekken gördü.orada bitti.kesin çok kıskanacak.hatırlarsanız aslıda mine ile denizi öpüşürken görmüştü.aynı şey şimdide alıya olacak.denizde onları görecek ama budale etmeyecek.
Bencede arkadaşım.Aynen katılıyorum.Ama Deniz onları öyle görünce nedense Deniz'e acıdım.ama sonuçta Aslı Deniz ile evleniyor:D:D

(BuRcUu)
07-07-07, 10:35
ArkadaşLar son sahneyi kaçırdım bn tam oLarak neLer oLdu biLmiyorum.. AlP ve asLının öpüşme sahnesii vardı ne oLdu.. ÖpüştüLer mi yanii AsLıda karşıLık verdi mi??

cez-A-yben
07-07-07, 10:37
ArkadaşLar son sahneyi kaçırdım bn tam oLarak neLer oLdu biLmiyorum.. AlP ve asLının öpüşme sahnesii vardı ne oLdu.. ÖpüştüLer mi yanii AsLıda karşıLık verdi mi??

tam alp aslıyı öpüyodu denizde onları görüyodu oarda bitti sinirler tam yerinde kesmişler bizde onu merk ediyoruzz

Cey0}
07-07-07, 10:39
Hayır tam Alp aslı'yı öpecekken Deniz geldi gördü ve tam orda bitti.Çok meraklanıyorum ya.

ece_gs_1905
07-07-07, 10:56
daha öncede yazmıştım bence aslıyla alp tam öpüşücekken deniz aslı!! diye seslenicek ve öpüşemiycekler

Cey0}
07-07-07, 10:59
daha öncede yazmıştım bence aslıyla alp tam öpüşücekken deniz aslı!! diye seslenicek ve öpüşemiycekler
İçimi rahatlattın.Nedense hala artık Deniz Aslı olmasını istiyorum.Çünkü bu bölümde Deniz Mine'ye hiç ilgi ggöstermedi.

cez-A-yben
07-07-07, 10:59

bende öpşmelerinden yana değilim zaten o alpi haketmiyo sadece ark. olarak görüyo onu ama denizle öyle değil naparsa yapsınn

(BuRcUu)
07-07-07, 11:02
ArkadaşLar biLqi için tşkLer..

İmzayı da şmdi farkettim.. O an Deniz'in ifadesii bir qarip.. Bu durumdan snra beLkii bişiLer oLabiLir.. AsLı konusunda neLer hissettiğinin farkına varır ya da mezuniyet qecesi.. AsLı o qün çok hoş oLucak bnce..

prenses19
07-07-07, 11:06

oleyyy :happy0064 :happy0064

tüyo mu geldi

demek deniz seslenicek ona
iyi iyi bu denizde oldukça gelişme var zaten bütün bölüm mineyle de ilgilenmedi

aslı ondan uzaklaşınca kıymetini anladı işte

hem özette de dediine göre efe yüzünden biraraya geliceklermiş

cemre_dila
07-07-07, 11:07
bencede mezuniyette muhteşem olucak mine kıskansın:):):)
ya efe demişti ya denize
efe:alp bizim aslıda göremediğimiz bişey farketti
deniz:neymiş o
efe:cazibe
denizin suratı acaip olmuştu hatta efe biyerde aşk böle bişey işte ummadığın anda farketmeden karşına çıkar demesi süperdi;)(böleydi glb)
off inş. deniz biran önce aslıya aşık olur inş. baloya beraber giderler minede istediğini elde etmemiş olur
aslı&deniz

FiNdik kuRdU=)
07-07-07, 11:09
evet denizin suratı bi acayipti orda bende farkettim ay inşş ama ben hiç sanmıorum denizden önde efe farketcek gibi gelio bana ya :S

Cey0}
07-07-07, 11:10
bencede mezuniyette muhteşem olucak mine kıskansın:):):)
ya efe demişti ya denize
efe:alp bizim aslıda göremediğimiz bişey farketti
deniz:neymiş o
efe:cazibe
denizin suratı acaip olmuştu hatta efe biyerde aşk böle bişey işte ummadığın anda farketmeden karşına çıkar demesi süperdi;)(böleydi glb)
off inş. deniz biran önce aslıya aşık olur inş. baloya beraber giderler minede istediğini elde etmemiş olur
aslı&deniz
Ya baloya ne zaman gidecekler kaç hjaftadır bekliyorum.Bilen biri varsa cavaplayabilir mi acaba?

cemre_dila
07-07-07, 11:11
evet denizin suratı bi acayipti orda bende farkettim ay inşş ama ben hiç sanmıorum denizden önde efe farketcek gibi gelio bana ya :S

denizin suratı kesinlikle görülmeye değerdi süperdi ya böle çok farklı oldu efe cazibe diyince:):):)

ece_gs_1905
07-07-07, 11:12
oleyyy :happy0064 :happy0064

tüyo mu geldi

demek deniz seslenicek ona
iyi iyi bu denizde oldukça gelişme var zaten bütün bölüm mineyle de ilgilenmedi

aslı ondan uzaklaşınca kıymetini anladı işte

hem özette de dediine göre efe yüzünden biraraya geliceklermiş

yok arkadaşım sadece benim fikrim bu ben öyle olur die düşünüyorum inş olur ama malesef tüyo falan değil.....

mavi deniz
07-07-07, 11:14
ya tüyoyu nerden aldınız acaba sorabilirmiyim dizi setinden biri falnmı var içinizde hayır soonu bnde merak ediyorum ama bu çocuk aslı falan diye seslenirse yani demekki aslıya arkadaşlıktan başka bişey hissediyorkim kankasının o güzel anını bozucak kadar kötüdür ben arkadaşım yıllar sonra öyle bir aşk bulmuş diye kıskanırım ama yani kıskanırım dediysem sadece kankamın hayatına benden daha önemli biri olsun istemem bi yere kadar kızla oglanın öpüşmesine sadece arkadaş diye bakıyorsa olaya müdahale etmesi saçma

cemre_dila
07-07-07, 11:14
Ya baloya ne zaman gidecekler kaç hjaftadır bekliyorum.Bilen biri varsa cavaplayabilir mi acaba?

emin değilim ama sınava 3hafta var dediler bu bölümde. sınavdan önceki hafta yaparlar heralde ama daha açık bi bilgi bulursam tam zamanıyla ilgili söylerim;)

nedim_bahar
07-07-07, 11:15
bu hafta yine farklı olaylar olacak gibi

buefe&metin kavgası baya büyümüş ya efe evi terkediyor ben bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim sonuçta ikisi de suçlu ani suçlu derken ikisin tlfonunda da aynı resim bu durumda kimse kimseye hesap sormamalı ama bence bu durumda efe haklı
aslı&deniz olayına gelince
bu ne ya bi bölüm affet bi bölüm affetme olur mu böyle bişey ya ne çabuk affediyo denizi bu kadar çabuk affetmemeli

cemre_dila
07-07-07, 11:17
ya tüyoyu nerden aldınız acaba sorabilirmiyim dizi setinden biri falnmı var içinizde hayır soonu bnde merak ediyorum ama bu çocuk aslı falan diye seslenirse yani demekki aslıya arkadaşlıktan başka bişey hissediyorkim kankasının o güzel anını bozucak kadar kötüdür ben arkadaşım yıllar sonra öyle bir aşk bulmuş diye kıskanırım ama yani kıskanırım dediysem sadece kankamın hayatına benden daha önemli biri olsun istemem bi yere kadar kızla oglanın öpüşmesine sadece arkadaş diye bakıyorsa olaya müdahale etmesi saçma

evet buraya diziden yardımcı oyuncu giriyor bitane daha yeni üye olmuş ama bildiğim kadarıyla bu konu hakkında tüyo vermedi o sadece parayı minenein çalmadığını yeni birinin çaldığını söyledi(bilmediğimiz biriymiş) ben öle anladım eski sayfalara bak orda var;)

prenses19
07-07-07, 11:18
emin değilim ama sınava 3hafta var dediler bu bölümde. sınavdan önceki hafta yaparlar heralde ama daha açık bi bilgi bulursam tam zamanıyla ilgili söylerim;)

canlarım en son metin sınava 3 hafta kaldı demişti

sonra 1 hafta sonra diye geçti

demek ki sınava 2 HAFTA kaldı

bakalım bu 2 hafta nasıl geçicek ama artık barışsalar bile aslı bi söz verdi alple gidicek

deniz de ağzı açık bakatr artık bu güzelliğin arkasından

nedim_bahar
07-07-07, 11:19
canlarım en son metin sınava 3 hafta kaldı demişti

sonra 1 hafta sonra diye geçti

demek ki sınava 2 HAFTA kaldı

bakalım bu 2 hafta nasıl geçicek ama artık barışsalar bile aslı bi söz verdi alple gidicek

deniz de ağzı açık bakatr artık bu güzelliğin arkasından

oteldeyken denize de bende seninle gelmeyi çok isterim demişti...şimdi kiminle gidecek merak ediyorum ama en doğrusu alp

masum_leydi
07-07-07, 11:21
efeye ölürüm ben efelerin efesi kuzu diyişine ölüp ölüp diriliyorum
çok bal kaymaklardı aslıyla ben efe aslıyı istiyorum ya:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
gecesi 150 dolardan binbirgece oynatırsınız artık dediya koraya gülmekten yerlere yatım ya :D::D
helede il sınırınbı geçti dedi ya yüzümde tebbüsmle izliyorum
aslı çok güzeldi yanlız :)bu arda pelinin oyuncluğu bayağı bayağı hgelişmiş özelikle efeyle olan sabah muhabbetlerinde ne kadar dopal oynadı
denizin kafasına alp kadar balyoz düşmeliymiş meğerse şu anda kendini aslı kardeşim şartlandığı için anlamıyro ne duygular besledğii bak efe takıyomu hiç çünkü öle görmüyo (ne yazııki :() ama deniz efeden farklı reaksiyon gösteriyor özelikle efenin ummadığın kişiye aşık olursun lafı denizi terdütte düşürdü lafı kapatı. bu bir tiyodur bence efe mizden
şu anda aslıya duyduğu duygular yani adını bilemdği duygular minedne daha ağır basıyor vede o da kendini kaybedip aslının peşinde savruluyor deniz oğlan .
bu duygular mezuniyette ortaya çıkıcak deniz efendi vur kafanı taşlara başına alp kadar taşlar düşsünde anla güzeller güzeli aslının değerini bak kaparlar böle

cemre_dila
07-07-07, 11:21
ewt cnm bencede önce efe farketcek çnkü orjinal dizide denzden önce efeyle çıkıyo

ya efeylemi çıkcak ???:S:S:S
uff ya deniz noolcak??? efeyle aslı kankalar sanmıyorum ama heran herşey olabilir glb:S

nedim_bahar
07-07-07, 11:24
Koray’ı mezuniyet gecesiyle ilgili acı sürprizler beklemektedir.

srprizi tahmin ediyim kimse gitmeyecek o otele...

(BuRcUu)
07-07-07, 11:28
efeyle çıkıyo ama denilede evlenio ama mine nsl ölüyo biln varmı varsa söyliye bilrmi??

NasıL yani ya..?? Biz uzun süre izLiycez o zaman.. evLiLikLer fLn.. O qünLerii baya merak ettim şmdi.. :img-wink:

_sema_
ya efeylemi çıkcak ???:S:S:S
uff ya deniz noolcak??? efeyle aslı kankalar sanmıyorum ama heran herşey olabilir glb:S

bence efeyle aslı çıkmaz :img-yes:
efnin deyişiyle aslı kuzusuuuuuuuu onun:img-icecr
offf yaaaaaaaaaa:icon_sorr
deniz&aslının çıkmasını istiyorum bennn:img-wink:
olaylar ne kadar karıştı yaaaaaaaa
efenin dyişil onlara ne olduysa büyüyünce oldu:icon_whis

mavi deniz
efeyle çıkıyo ama denilede evlenio ama mine nsl ölüyo biln varmı varsa söyliye bilrmi??

ölüyomu ne mine şu cadı kız dimi tatlı cadı ya tüh arkadaşlar genişleterek anladın da biz izlemeyenlerde meraklanıyoz :img-blush

cez-A-yben
Koray’ı mezuniyet gecesiyle ilgili acı sürprizler beklemektedir.

srprizi tahmin ediyim kimse gitmeyecek o otele...

bence kimse korayın düzenllediği geceye gitmeyecek efeler yeni bi yerde gece düzenliycek gibime gliyor byk ihtimallede böyle olur

masum_leydi
07-07-07, 11:33

canım denizle evlenmiyo efeyle evleniyo hatta koltukta dawsonun (yani denizin hazırladığı programı izliyorlar)

nedim_bahar
07-07-07, 11:33
Bencede yada şıyar bey bişey yapıp para miktarını azaltmıştır.

hıyar hoca mı herkesten beklerim ondan beklemem sanmıyorum böyle bşey yaptığına

bence kimse korayın düzenllediği geceye gitmeyecek efeler yeni bi yerde gece düzenliycek gibime gliyor byk ihtimallede böyle olur

en büyük ihtimal bu bencede efeler herkesin bütçesine uygun bi yer ayarlamışlardır

cez-A-yben
07-07-07, 11:36
canım denizle evlenmiyo efeyle evleniyo hatta koltukta dawsonun (yani denizin hazırladığı programı izliyorlar)

bana diziyi izleyen ark. söyledi hatta önceki sayfalardada var denizle evleniomuş yani bn öyle biliyorumm

aylince
07-07-07, 11:36

burada deniz alp-aslı arkadaşlıgını istemiyor.çunku alpin dostu var kotu karakterde gerçi artık bıraktı onceden dostuydu.alp aslıyla tanışınca o kişiyle arkadaşlıgından vazgeçti.alpin onceden oyle biriyle arkadaşlıgı var diye ondan dolayı deniz tedirgin.ben bu şekilde bakınca deniz aslıyı duygusal anlamda seviyor diyemiyorum zaten.dostu olarak bu anlamda etkiliyor onu.karışık biraz.deniz aslıya aşık diyemem.ama aslıya çok deger veriyor.mineye soylemişti herkesin yeri ayrı diye

masum_leydi
07-07-07, 11:38
hım sonu öyle bitmiyo sadece dawson (yani deniz rüyasında joeyle aslıyla evlendğini görüyo )
ama peaceyle (yani efeyle evelniyo koltukta da dawsonun (denizin) hazırladığı progarmı izliyorlar hikayeleriyle ilgili)

cez-A-yben
07-07-07, 11:40
hım sonu öyle bitmiyo sadece dawson (yani deniz rüyasında joeyle aslıyla evlendğini görüyo )
ama peaceyle (yani efeyle evelniyo koltukta da dawsonun (denizin) hazırladığı progarmı izliyorlar hikayeleriyle ilgili)

saol cnm bilgilndirdiğin için ben denzle evlenio die biliyodum peki mine nedn ölüyo bilioomusun

cemre_dila
07-07-07, 11:43
ya nasıl ya :(uff efeyle evlenmesin efe çok tatlı bi çocuk ama oonun çok yakın dostu deniz bırak mineyi!!! ne güzel aslı duruyor:(hem aslı sana karşı aşkını bitirmemiş olur zaten aslı denizin resmini fotoğrafların yanından alıp kutuya koyunca çok üzüldüm resminle birlkikte senin aşkınıda gömmeye çalışıorum gibi bişey oldu inş. deniz mineye yakınlaşmazda aslının denize karşı duyguları aynı olur;)

serenay
07-07-07, 11:43
slm arkadaslar..vallah ben diziye yeni basladim..ve sadece efe karakteri icin izliyorum...adam süper ya...ilk blm lerini youtubedan izledim...
sizlere birsey sorcam...efe karakterini canlandiran daghan külegec gercekten 28 yasinda mi?!hi göztermiyo...ben sahsen 22 fln zanediyordum...

büşü
07-07-07, 11:44
yha illa orjinaline uyucaklar die bi kural mı war blki hiç beklemediğimiz şekilde aslı ewlenmez hiç biriyle tıp fakültesinde birini bulur:img-wink: yha bide şey socam acaba orjinalini izleyenler gönül metin durumunu biliolar mı

cez-A-yben
07-07-07, 11:46
yha illa orjinaline uyucaklar die bi kural mı war blki hiç beklemediğimiz şekilde aslı ewlenmez hiç biriyle tıp fakültesinde birini bulur:img-wink: yha bide şey socam acaba orjinalini izleyenler gönül metin durumunu biliolar mı

orjinalınde efeyle gönül çıkıyo çünkü metin yeriene oynayan karakter gay. evt haklısın orjinalıyle aynı olmak zornda değill

Dilara03
07-07-07, 11:47
yaa kavak yellerii yabancı diziden alıntı ama illede onun gibi gitçek diye bişi yokki bence asli we efe hep arkadaş kalcakk zaten öle olmalıı

cemre_dila
07-07-07, 11:48
arkadaşlar bakın ne buldum;););)
KanalD'nin yeni dizisi Kavak Yelleri, yılların Dawson's Creek'inin Türk varyasyonu. Bildiğimiz Cape side hikayesinin "ıssız bir ege kasabası"na taşınmış halini görmekteyiz. Yakında başlayacak olan dizi için şu an Kim Kimdir sayfasında açıkça göremediğimiz bilgi olarak; Efe'nin Dawson, Aslı'nın Joey, Mine'nin Jen, Deniz'in de Pacey olduğu çok açık. Bakalım ne kadar aynı senaryo izlenecek sorusu merakla beklene dursun kim kimdir sayfasındaki Aslı'nın fotoğrafındaki Kate Holmes gülüşü ve Mine'nin Jane ile aynı model saçları gözden kaçmıyor değil. (22dakika.org'dan alımıştır)

masum_leydi
07-07-07, 11:54
saol cnm bilgilndirdiğin için ben denzle evlenio die biliyodum peki mine nedn ölüyo bilioomusun

hayatım hastalınıyomu ne oluyo bilmiyorum hatta jen çocuğunu gay bir arkadaşları var jack sanırım adı o evlat alıyor
hatta jackle joey (aslıyla) bir süre çıkıyor ama jack gelgitler içinde çünkü gaymiyim değilmiyim diye sonunda kabul ediyo gaylğini hatta efenin abisiyle çıkıyorlar :)ama joey (aslı)bence hala bitiremiyor dawsonu (denizi) içinde bana göre ne olursa olsun:img-blush :img-blush

sudemnaz
07-07-07, 12:01
çok güzel bir dizi...
efe ye gülmekten kendimi alamıyorum harika bir oyuncu...
dizinin raytinglerinin yüksek olması sevindirici...
inş. hep böyle devam eder...
denizin aslıyı kıskanması çok hoşuma gidiyor...:happy0064

büşü
07-07-07, 12:03
hayatım hastalınıyomu ne oluyo bilmiyorum hatta jen çocuğunu gay bir arkadaşları var jack sanırım adı o evlat alıyor
hatta jackle joey (aslıyla) bir süre çıkıyor ama jack gelgitler içinde çünkü gaymiyim değilmiyim diye sonunda kabul ediyo gaylğini hatta efenin abisiyle çıkıyorlar :)ama joey (aslı)bence hala bitiremiyor dawsonu (denizi) içinde bana göre ne olursa olsun:img-blush :img-blush

arkadaslar alıntı fln ama bizim rtük işleri bozmasın böle dewam ettirmezler heralde yanlıs anlasılmasın gaylerle sorunum yok ama böle şeyler toplumumuzda hala kbl görmeyen şeyler

cez-A-yben
07-07-07, 12:07
arkadaşlar ben şimdi Dawson's Creek'in bi sitesinden baktım bu bölümün başlığı orda baby yani anlamışsınızdır kesin biri hamile o biride canan:img-yes:

karafirtina
07-07-07, 12:26

yani zaten soylediler ya ilk bolumleri falan benzetlecek sonra kendi hikayeleri yani sanmam mineyi oldurmezler hele hem deniz asliya karsi biseyler hissediyor ama farkinda degil
bazi arkadaslar arkadaslik sevgisi diyor ama ben katilmiyorum
1. arkadaslik sevgisi olsa boyle birsey olamaz asli arkek gibiydi yani hep bizimleydi falan diyemez
2. denize noluyor efe bak bisey diyormu arkadsi oldugu icin cok seker buluyo ikisini birlikte ama denizin icine sinmiyor asliya hadi gidelim diyor asliysa biz alple gidicez diyor yani alpten kiskanma durumu var braz
3. denizin gozu ineden baska birsey gormuyordu simdi minede kendini farkettirmeye calisiyor ama nafile deniz hep asli geldimi yok benim hakkimda ne soyledi efe soylesene falan filan
yan ibence deniz duygularinin farkinda degil..

ece_gs_1905
07-07-07, 12:33
yani zaten soylediler ya ilk bolumleri falan benzetlecek sonra kendi hikayeleri yani sanmam mineyi oldurmezler hele hem deniz asliya karsi biseyler hissediyor ama farkinda degil
1. arkadaslik sevgisi olsa boyle birsey olamaz asli arkek gibiydi yani hep bizimleydi falan diyemez
2. denize noluyor efe bak bisey diyormu arkadsi oldugu icin cok seker buluyo ikisini birlikte ama denizin icine sinmiyor asliya hadi gidelim diyor asliysa biz alple gidicez diyor yani alpten kiskanma durumu var braz
3. denizin gozu ineden baska birsey gormuyordu simdi minede kendini farkettirmeye calisiyor ama nafile deniz hep asli geldimi yok benim hakkimda ne soyledi efe soylesene falan filan

kesinlikle her kelimene katılıyorum aynen senin gibi düşünüyorum efede aslının arkadaşı ama denizle aynı tepkiyi vermedi deniz aslıyı kıskanıyo içinde onunda daha farkedemediği bir sevgi var aslıya karşı umarım bu sevgiyi çabuk farkeder......

atilandacaydin
07-07-07, 12:33

katılıyorum, aslı ile deniz küçüklüklerinden beri birlikte oldukları için, deniz duygularının faekında değil, yoksa efede aynı tepkiyi gösterirdi.

şilimsi
07-07-07, 12:35
Deniz'in şu an içinde bulunduğu durum arkadaşını korumaktan çok çok öte birşey..Efe bu kadar tepki vermezken onun vermesi bilemiyorum yani:icon_whis
Ama Deniz'in ALp ve Aslı'nın arasına girmeye, ALp konusunda Aslı'ya akıl vermeye hiç mi hiç hakkı yok!Aslı Mine konusunda ne kadar uyarmıştı Deniz'i..O kız sana göre değil.Seni kullanıyor.Kendine dikkat et diye..Deniz dinledi mi?HAYIR!Hatta Aslı'yı suçladı ona kızdı aralarına giriyor diye!
Şimdi Alp hakkında ne söylerse söylesin haksız olacak..Üstelik Alp kötü biride değil yani..
Bu Deniz efendi çok mu akıllı sanıyor kendini anlamadım ben:img-pilot..Seviyorum dizideki karakterini falan ama bazen gerçekten çok dengesiz davranıyor:img-pilot..

sudemnaz
07-07-07, 12:36
kesinlikle her kelimene katılıyorum aynen senin gibi düşünüyorum efede aslının arkadaşı ama denizle aynı tepkiyi vermedi deniz aslıyı kıskanıyo içinde onunda daha farkedemediği bir sevgi var aslıya karşı umarım bu sevgiyi çabuk farkeder......

katılıyorum...
denizin bakışları süperdi havada kıskançlık kokusu var...
deniz de aslı gibi davranmaya başladı :)
çok güzel bir dizi...
gönülle efe'nin abisi adının unuttum çok yakışıyor...
okul müdürüne sinir oldum...

gzm_1
07-07-07, 12:37
kavak yelleri ni çok seviyorum inş. aslı yla deniz çıkarlar.bu bölüm .ok gsl di yha hele denizin bakışları sprdi.. bnde kavak yelleri ailesinden olmak istiyorum bni de aranıza alırmısınız??

şilimsi
07-07-07, 12:43
katılıyorum...
denizin bakışları süperdi havada kıskançlık kokusu var...
deniz de aslı gibi davranmaya başladı :)
çok güzel bir dizi...
gönülle efe'nin abisi adının unuttum çok yakışıyor...
okul müdürüne sinir oldum...

Gönülle Efe'nin abisi yani Metin gerçekten yakışıyorlar..
Ben bu konuyla ilgili Deniz'in buluşunu söylüyorum sadece..

Gönül>Efe
Gönül=Metin:img-hyste:img-hyste

sudemnaz
07-07-07, 12:46
Gönülle Efe'nin abisi yani Metin gerçekten yakışıyorlar..
Ben bu konuyla ilgili Deniz'in buluşunu söylüyorum sadece..

Gönül>Efe
Gönül=Metin:img-hyste:img-hyste

:D:D:D teşekkürler unutmuşum adını...
gerçekten çok yakışıyorlar.
gönül güzel metin yakışıklı:good:
efe'ye üzülüyorum onun için diziye biri girse olmaz mı yaa :(
canım çok şeker ama imkansız aşk...

DDR__
07-07-07, 12:51
arkadaşlar geçen bir kaç günde dizinin ilerki bölümleri için bir kaç şey sölmiştim ancak kavak yelleri nickli arkadaşım bana özel msj atarak bunun doğru olmadığı bir şeyler söyledi ki ben sizde biliorsunuzki bunları sadece eğlenelim olsun die falan söyledim ancak gelen bu msjdan sonra bir daha dizi hakkında tüyo vermemeye karar verdim eğlecesine olsa bile artık bende sizler gibi bir kullanıcı olarak dvm edicem ve sadece takip edicem bu topiğe attığım msj ları sildim daha fazla sorun çıkarmasın die...

herkese saygılarımı sunarım...

bu arada bana özel mesaj atan arkadaşa teşekkür ederim düşünceleri yüzünden...

şilimsi
07-07-07, 12:59
:D:D:D teşekkürler unutmuşum adını...
gerçekten çok yakışıyorlar.
gönül güzel metin yakışıklı:good:
efe'ye üzülüyorum onun için diziye biri girse olmaz mı yaa :(
canım çok şeker ama imkansız aşk...

O da er ya da geç vazgeçecek zaten Gönül'den..Çünkü Gönül'ün gönlü Metin'de:img-icecr
Açıkçası ben Efe için Aslı'yı düşünüyorum..Denizle Aslı'yı asla ama asla istemem..O kadar yaptığı şeylerden sonra Denizle Aslıyı sevgili olarak görmek istemem yani..
Efeyle Aslı çok yakışıyorlar..Yani birbirlerini tamamlıyorlar resmen..İlla sevgili olmak zorunda değiller tabi ki..Sonuçta kaç yıllık arkadaşlar ama..Efe için diziye biri girmeyecekse ben Aslı olsun derim:img-yes:

sudemnaz
07-07-07, 13:05
O da er ya da geç vazgeçecek zaten Gönül'den..Çünkü Gönül'ün gönlü Metin'de:img-icecr
Açıkçası ben Efe için Aslı'yı düşünüyorum..Denizle Aslı'yı asla ama asla istemem..O kadar yaptığı şeylerden sonra Denizle Aslıyı sevgili olarak görmek istemem yani..
Efeyle Aslı çok yakışıyorlar..Yani birbirlerini tamamlıyorlar resmen..İlla sevgili olmak zorunda değiller tabi ki..Sonuçta kaç yıllık arkadaşlar ama..Efe için diziye biri girmeyecekse ben Aslı olsun derim:img-yes:

bence aslıyla efe olmaz
çünkü onlar çok iyi arkadaş birbirlerine sarılışları gülüşleri çok güzel
hele aslı her defasında ona deli diyor ya :D
efe de gel kız sana bir daha sarılayım...
çok şekerler...

picuska
07-07-07, 13:14
DENİZ
Aslında sorularda sorunlarda birbirine çok benziyo

EFE
Ne?

DENİZ
Bak… Efe küçüktür Gönülden… Gönül eşittir Metin’e…

EFE
Ya düşündün düşündün bunu buldun bilader ayıp ya

DENİZ
Ama öyle diil mi…

EFE
Diil

DENİZ
Gönül A şehrinden B şehrine gitmeye karar vermiştir… Efe buna engel olmazsa yani p ise q gibi, Gönül ancak ve ancak gidecektir…

EFEYa bilader gerçekten tebrik ederim yani sağol... Yani arkadaş dedik bağrımıza bastık sen beni en acı hatıralarla müfredata soktun:):)

DENİZ
Oğlum senin için daha iyi di mi...Böyle daha kolay anlayabilirsin matematiği...

EFE
Öyle mi sağol... O zaman benim de bi problemim var Deniz... Şimdi ben şuraya beyaz bi sayfa açayım da onu ben sana göstereyim... Bu bi dik üçgen... Ben bu A kenarına Mine diyorum, B kenarıda da Aslı diyorum... Tamam mı... Şimdi bunlar burunlarının dikine giden iki dik kafalı kız, iki dik kenar… Oldu mu

DENİZ
Eee abicim

EFE
E’si şu biz bu dik açının karşısında olan ve bu iki ablanın karşısında sıkışıp kalan kenara ne diyoruz

DENİZ
Hipotenüs

EFE
Tebrik ederim bak gördün mü nasıl tanıdın hemen kendini

DENİZ
Ohooo ama belden aşağı vurmak derler buna ya

EFE
Sen vururken iyiydi di mi? Bak yavrucum şair aslında ne demiş, eskiden hayat ne kolaydı, dört işlem için yeterliydi abaküs, şimdi herkes biraz dik kenar, herkes aslında hipotenüs

DENİZ
Sen mi yazdın şimdi bunu

EFE
Hem yazdım hem de oynadım, şimdi de kanallarla görüşüyoruz

DENİZ
Ya sen var ya harbi manyaksın ha

Allah senin iyiliğini versin be Yiğit kardeşim... Sınavda yamuk esprisiyle ve Rahmi Geniş dialoglarıyla yarmıştın bizi, Kavak Yellerinde de Hipotenüsle... Devam devam... Efe bu kadar komikse senin sayende...

nis
07-07-07, 13:16
pinhani hele bi gel şarkı sözü

İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur.
Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur.
Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için,
Başından geçeni anlat,masaldır benim için.

Hele bir gel,uzaklar sana gelir,
Sen hele bir gel,bütün dertler bitiverir.
Hepseni bulur,uzun zor sıkıcı günler,
Yazık olur,hadi gel kurtar bizi...

bu şarkı gerçekten çok güzel ve herkesin dilinde özellikle benim.

gnt
07-07-07, 13:16
slm arkdaşlar aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz efe-aslı durumuna gelince bende istmeme yane onların dostluğu çok iyi ben onları sevgili görmek istemem ama deniz-aslı olsun ya hem denizin kıskanması aslıyı çok güzeldi

şilimsi
07-07-07, 13:20
Bende illa onlar olsun demedim zaten..Ama eğer diziye biri girmeyecekse Efe için benim gönlüm Aslıdan yana dedim..
Yoksa o arkadaşlıkları dizideki en güzel şey bence..Efenin kuzu naber diyişi:), Aslının delisin sen ya diyişi falan:)..
Sevgili olsalar bu kadar samimi olamazlar herhalde..

Ama ben asla ve asla Deniz&Aslı istemem..Hiç içime sinmiyor:bilmim:

girl01
07-07-07, 13:24
bencede efeye icin bir kiz dizide olmazsa,asliyla olsun. ama asli-efe arkadas olarak daha cok seviyorum, cok tatli ve samimiler:img-wink:
deniz asliyle olmasi icin, önce bir hatasini telafi ettmesi ve kendini asliya affetdirmesi lazim. cünkü onun yüzünden asli cok aci cekti. deniz bir bunlari yapsin, sonra deniz-asli ciftini düsünürüz:img-wink:

Cey0}
07-07-07, 13:27
Bende illa onlar olsun demedim zaten..Ama eğer diziye biri girmeyecekse Efe için benim gönlüm Aslıdan yana dedim..
Yoksa o arkadaşlıkları dizideki en güzel şey bence..Efenin kuzu naber diyişi:), Aslının delisin sen ya diyişi falan:)..
Sevgili olsalar bu kadar samimi olamazlar herhalde..

Ama ben asla ve asla Deniz&Aslı istemem..Hiç içime sinmiyor:bilmim:
Ben Efe ile Aslı istemiyorum.Çünkü sevgili olurlarsa ayrıldıkları zaman arkadaşlıkları eskisi gibi olamaz diye.Deniz ile evleneceği için Deniz ve Aslı istiyorum.

_HaLe_
07-07-07, 13:35
Slm arkadaşlr bir haftadır giremedm foruma.Çok özledm wlla:):):) Dizimizn bu bölümüde çok güzlde yine...Bu arada bencede Aslı ve Efe olmasın onlar dostken daha şekerler:img-yes:

kara_melek_f
07-07-07, 13:40
bencede efe ve asli olmas diziye efe icin kiz alinmasa bile olmasss
denizide istmem cünkü asliyi hak etmio(ama seker ona söz yok)
bencee asli ve alp cooook yakisioo:good:en iyisi ALP

ceren durul
07-07-07, 13:43
Bu diziyi begendim ... yaztatilindede devamm edecek ya; ben yazin persembe günleri Kavak Yellerini kesin izlerim ... ama yaz tatilinden sonra ... :sad53:
izleyemem cünkü en sevdigim dizi basliyacak Kurtlar Vadisi Pusu

bence bu bölümün sonu süperdi ... acaba ne olacak diye merak ediyorum ...
acaba parayi kim caldi ? efe ve abisi ne yapacaklar ? deniz asliya ne tepki verecek? :img-polic
ama asli kesinlikle o cocuga öptürmez kendini ... :img-in_lo

birde; beni´de aile imzasina eklersiniz coooook sevinirimm :happy0064
(haber verirsiniz eklediginizde cok güzel olacak bye )

kara_melek_f
07-07-07, 13:51
bencee para falan calnmadi o pis adamn uydurmasi
efe ve abisi birbirlerine girebilirler
vee askm yane deniz hic bisey demese ii olurr cünküü o mineyi öperken ii oluoo dimiii

arladaslar sözlerim dizi icin gecerli denizide,mineyide cook seviomm

picuska
07-07-07, 13:52
Selam arkadaşlar,

Daha önceki sayfalarda Mine'nin Efe'ye hediye ettiği cdnin anlamını merak edenler olmuş... Biliyorsunuz Kargo'nun bir cdsini verip içindeki bir şarkının klibinin öğretmenine aşık olan bir çocuun hikayesini anlattığından bahsediyordu...

Mine'nin verdiği albüm Kargo grubunun Universal Müzik Türkiye etiketiyle çıkan Product Managerlıının aynı zamanda dizimizin yazarı olan Yiğit Güralp'ün istlendiği "Sen Bir Meleksin İsimli" 2001 tarihli albümdür... Albümün içindeki "Renklerin İçinde" şarkısı Mine'nin Efe'ye sözünü ettiği şarkıdır... Şarkının Yücel Yolcu yönetmenliğinde çekilen video klibinde gerçektende küçük bir okul çocuğununu keman çalan öğretmenine olan aşkı çok sevimli bir şekilde anlatılmaktadır... Klipte öğretmeni Arzu Pavlova'nın oynadığını da söylemeden geçmeyelim...

Klibi izlemek isteyenler youtube sitesinde "Kargo-Renklerin İçinde" diye arama yaparak izleyebilirler... Sözlerini de yazayım tam olsun...

İfadende kararsizsin, isiklarin altinda
Seni tutan birseyler var, korkularin yaninda

Renklerin icinde, duslerin icinde, dogmak sesizce
Renklerin icinde, cennetin icinde, Ölmek sessizce

Anlasilmaz bir yanin var, öldurmeye hevesli
Kupkuru cicek gibisin, biraz suya ozlemli

Renklerin icinde, cennetin icinde, ölmek sessizce

Bir de dizide geçtiğimiz haftalarda yani yamulmuyorsam "Badem Ağacı" isimli üçüncü bir bölümde Deniz sürekli bir Türk filmi izlemektedir... İzlediği bu filimn sonunda babasıyla da konuşarak Mine'yi havaalanına götürme kararı alır...

Bu film Orhan Kemal'ün "Üç Tekerlekli Bisiklet" adlı romanından aynı adla sinemaya uyarlanan filmin Memduh Ün tarafından çekilmiş ikinci versiyonudur... Kaçak isimli bu filmde Tarık Akan'ın bir suçlu olarak Fatma Girik'in tavan arasına saklanır... Aslında düzene karşı çıkıp jhaksızlıklarından ötürü ağanın evini yakmıştır... Ağanın Fatma Girik'de gözü vardır... En sonunda Tarık Akan'ın o evde saklandığı Fatma Girik'in hep *** diye dalga geçilen minik oğlunun "benim de bababm var bana da üç tekerlekli bisiklet alacak" demesiyle anlaşılır... Dizide biz tam da filmin bu çok önemli sahnesini görürürüz... Filmin sonunda Tarık Akan ve Fatma Giriki'in otobüs terminalinde heyecanlı bir kaçış sahnesini izleriz... Mine ve Deniz'in havaalanı terminalde sahneleri de Deniz'in filmde izledikleriyle özdeşdir...

Bütün bu yukarda saydıklarımız Kavak Yelleri'nin ekrandaki çoğu diziden her yönüyle farklı, titiz ve entellektüelitesi yüksek bir çalışma olduğunu gösteriyor... Her bölüme verdiği isimle aslında her bölümü kendi içinde diğer bölümlerden bağımsız ayrı bir sinema filmi gibi izleyebilmenizde bu özenin bi ürünü... Bence Kavak Yelleri'ninbaşarısı tüm bunlara baktığınızda hiç de tesadüf değil... Ayakta alkışlıyoruz....

firuzess
07-07-07, 13:53
arkadaşlar şu yardımcı oyuncu hiç gelmio foruma demi ya da ben mi görmüyorum çok merak ediorum aslı ile deniz barışçaklar mı görsem direkt sorcam ama hem daha bi sürü soru var bigirse foruma:img-wink: :icon_whis

ceren durul
07-07-07, 13:55
bildiğim kadarıyla kurtlar vadisi pusu kavak yellerinden sora başlıyor

evet ama Kavcak Yelleri gec bitiriyor ...:icon_whis
hem bizimkiler malesef yeni cikan diziye bakiyor "Hayat Apartmani" .... :sad53:

picuska
07-07-07, 13:58
arkadaşlar şu yardımcı oyuncu hiç gelmio foruma demi ya da ben mi görmüyorum çok merak ediorum aslı ile deniz barışçaklar mı görsem direkt sorcam ama hem daha bi sürü soru var bigirse foruma:img-wink: :icon_whis

Arkadaşlar yardımcı oyuncu DDR__ aldığı bir uyarı mesajıyla uyarılarak bir daha dizi hakkında tüyolar vermeyeceğini söyleyen bir özür yazısı yazdı ve tüm mesajlarını da sildi... Geçtiğimiz sayfalarda bu mesajı bulabilirsin...

Gerçekten de yaptığı her ne kadar bizleri merakımız açısından doyursada yüzlerce kişilik dizi ekibinin emeğine büyük bir saygısızlıktı...

Film keyifle sinemada, dizi yayın saatinde heyecanla televizyon ekranında izlenir diyorum;)

gnt
07-07-07, 14:17
Selam arkadaşlar,

Daha önceki sayfalarda Mine'nin Efe'ye hediye ettiği cdnin anlamını merak edenler olmuş... Biliyorsunuz Kargo'nun bir cdsini verip içindeki bir şarkının klibinin öğretmenine aşık olan bir çocuun hikayesini anlattığından bahsediyordu...

Mine'nin verdiği albüm Kargo grubunun Universal Müzik Türkiye etiketiyle çıkan Product Managerlıının aynı zamanda dizimizin yazarı olan Yiğit Güralp'ün istlendiği "Sen Bir Meleksin İsimli" 2001 tarihli albümdür... Albümün içindeki "Renklerin İçinde" şarkısı Mine'nin Efe'ye sözünü ettiği şarkıdır... Şarkının Yücel Yolcu yönetmenliğinde çekilen video klibinde gerçektende küçük bir okul çocuğununu keman çalan öğretmenine olan aşkı çok sevimli bir şekilde anlatılmaktadır... Klipte öğretmeni Arzu Pavlova'nın oynadığını da söylemeden geçmeyelim...

Klibi izlemek isteyenler youtube sitesinde "Kargo-Renklerin İçinde" diye arama yaparak izleyebilirler... Sözlerini de yazayım tam olsun...

İfadende kararsizsin, isiklarin altinda
Seni tutan birseyler var, korkularin yaninda

Renklerin icinde, cennetin icinde, Ölmek sessizce

Anlasilmaz bir yanin var, öldurmeye hevesli
Kupkuru cicek gibisin, biraz suya ozlemli

Renklerin icinde, cennetin icinde, ölmek sessizce

Bir de dizide geçtiğimiz haftalarda yani yamulmuyorsam "Badem Ağacı" isimli üçüncü bir bölümde Deniz sürekli bir Türk filmi izlemektedir... İzlediği bu filimn sonunda babasıyla da konuşarak Mine'yi havaalanına götürme kararı alır...

Bu film Orhan Kemal'ün "Üç Tekerlekli Bisiklet" adlı romanından aynı adla sinemaya uyarlanan filmin Memduh Ün tarafından çekilmiş ikinci versiyonudur... Kaçak isimli bu filmde Tarık Akan'ın bir suçlu olarak Fatma Girik'in tavan arasına saklanır... Aslında düzene karşı çıkıp jhaksızlıklarından ötürü ağanın evini yakmıştır... Ağanın Fatma Girik'de gözü vardır... En sonunda Tarık Akan'ın o evde saklandığı Fatma Girik'in hep *** diye dalga geçilen minik oğlunun "benim de bababm var bana da üç tekerlekli bisiklet alacak" demesiyle anlaşılır... Dizide biz tam da filmin bu çok önemli sahnesini görürürüz... Filmin sonunda Tarık Akan ve Fatma Giriki'in otobüs terminalinde heyecanlı bir kaçış sahnesini izleriz... Mine ve Deniz'in havaalanı terminalde sahneleri de Deniz'in filmde izledikleriyle özdeşdir...

Bütün bu yukarda saydıklarımız Kavak Yelleri'nin ekrandaki çoğu diziden her yönüyle farklı, titiz ve entellektüelitesi yüksek bir çalışma olduğunu gösteriyor... Her bölüme verdiği isimle aslında her bölümü kendi içinde diğer bölümlerden bağımsız ayrı bir sinema filmi gibi izleyebilmenizde bu özenin bi ürünü... Bence Kavak Yelleri'ninbaşarısı tüm bunlara baktığınızda hiç de tesadüf değil... Ayakta alkışlıyoruz....

çok teşekkürler ayrıntıları bize verdiğin için sana katılıyorum her ne kadar kavak yellerinini sırf yabancı diziyle aynı olduğunu söleselerde onlar kendilerine ayrı bi yol çizmiş durumdalar bence her bölüme uygun bir şiir mesaj veren özellikleri tamamiyle diğer dizilerden ayrılıyolar

firuzess
07-07-07, 14:42
Arkadaşlar yardımcı oyuncu DDR__ aldığı bir uyarı mesajıyla uyarılarak bir daha dizi hakkında tüyolar vermeyeceğini söyleyen bir özür yazısı yazdı ve tüm mesajlarını da sildi... Geçtiğimiz sayfalarda bu mesajı bulabilirsin...

Gerçekten de yaptığı her ne kadar bizleri merakımız açısından doyursada yüzlerce kişilik dizi ekibinin emeğine büyük bir saygısızlıktı...

Film keyifle sinemada, dizi yayın saatinde heyecanla televizyon ekranında izlenir diyorum;)

ben bilmiodum :icon_sorr :icon_sorr bi daha diziyi beklerim fragman gelsin aslı denizi affetti mi anlarız ama sanmıorum aslı çok kesindi barışmamakta

cemre_dila
07-07-07, 14:49
fragmanı heyecanla bekliorummm;););)
ya yeni bölüm süpper olcakkk gibi gelio çnk denizin aslıya bişeyler hissetmesi kıskançlıkta olsa beni çok mutlu ediyor;););)
ASLI&DENİZ

SBR
07-07-07, 17:07
bence güzel bir bölümdü beni tatmin etti :img-wink: denizin o tavrı ve özetteki gibi bir art niyet araması alp in davranışlarında tamamen saçmalık kendisi mineye onca şeyden sonra yine yaklaştı gitti barıştı şimdi alp olayında şüphesi varmış beyefendinin yok ya adama orda dur derler:good: alp in yükselişi devam edecek sanki:happy0064 orjinale bağlı kalma konusunda ne olur bilmiyorum sonuçta oranın aslı sı tercih etmiyordu denizi :good: tabii burda da öyle olurmu bilinmez ama kalıp olarak tamamen aynı bekleyip görelim şu balo bir an önce olsa çok güzel olur :img-wink: bekleyim görelim:happy0064

dilara-1905
07-07-07, 17:08
beni unutmayınnnnnn benide ekliyinnnn
arkadaşalr miliyet tv de kavak yelleri vardı herkesin kısaca özet sözlerini ekliim hepsini yazarsamm kolarım koparrr

deniz dizide kendini oynadını sölüo bide başrole alışmak için çok çalışıomuşş
efe benzer yanlarımız var ama ben efe diilim dioo bide ailesi bu kadar yetenekli oldunu bilmiorduk diomuş
aslı aslıyla örtüşmüyoruz sadece dik kafalı oluşumuz benziyo diyo bide annesi izlerken bzn ağlıyomuş çünkü bazı olaylar benziyomuş yaşadıklarına
minede mine bana zıt internette çok acımasız yorumlar yapıyorlar o yorumlar mineye gidio biliorum ama bn yinede artık net açmıyorum çünkü aptal gibi ağlıyorum diyooo

bu arada fotolarında efe ve deniz aynı gömleği girmiş ikiz gibi çok komik duruolar ama çok şekerler özet için tşkkkk

canan kesin hamile

cez-A-yben
07-07-07, 17:11
beni unutmayınnnnnn benide ekliyinnnn
arkadaşalr miliyet tv de kavak yelleri vardı herkesin kısaca özet sözlerini eklii