Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

krmcmkolik
14-06-07, 15:36
çok güzel bi dizi ama ben mine ve denizi birbirine yakıştırmıyorum aslı ve deniz daha çok yakışıo efe zaten komedii:img-hyste

lazkizz
14-06-07, 16:03
hahahah kiz kimse mine ve denizi yakistiramiyor ki
aman de :D ASLI & DENIZ 4 EVER!!

ctcc
14-06-07, 16:36
akşama yeni var iple çekiyorum çok iyi rekalm yapıyorlar dizimizi 3.fragmanda çıktı:):)
bakalım akşama ne olaylar olacak:):)
vayy 3.fragman da mı çıktı..
arkadaşlar kıymetini bilin kanald nin bugünleri..
çünkü ilerde bugünleri bulamayabliriz.. kanald kolay kolay hazırlamaz 3 fragman..:img-yes: :img-yes:

gönül__fukarası
02-07-07, 16:40
Umarım dediklerim çıkar ve denizin düşünceleri sabitleşir mineye karşı...Anlar gerçek yüzünü....

ASLI VE DENİZCİYİM BEN NE OLURSA OLSUN.:happy0064 :happy0064

settenay
02-07-07, 16:41
ya ben fragmanı görmedim nasıl oluo aslıyla deniz küsüomu yine yoksa deniz mineyi terkmi edio noluo???

EnDlEeS_89
02-07-07, 16:41
ya arkadaşlar şu antiminete beni de ekleyin ne gıcık bi kız o öyle ya okızın düzelceği yok valla insan 7 sinde neyse 70 inded öyle olur... aslıcımında çektiği nedir...canım ya artık ağlamasın ama(ağlarken çok tatlı oluo oda ayrı:D)

merw
02-07-07, 16:44
Bence de... İzzet Aslı'ya suç atınca sinirlenmişti ama o İzzet'ti...
Şimdi Mine suç atınca ne diyeceği belli olmaz... İkisinin arasında kalabilir:icon_whis

Bu arada ben fragmanı görmedim... Aslı'ya iftira atanın Mine olduğunu nerden biliyorsunuz?

aslıya iftira atanın mine olduğu, "param çalınmış, aslıdan şüpheleniyorum" sesinden sonra, minenin şeytani bir şekilde gülümsemesinden çıktı sanırım. yani, bana öyle geldi en azından :)

bu arada deniz, aslıyı kıskanıyor değil mi :) şok olmuş bakışları çok iyiydi, aslı onları görünce neler hissettti anlasın bakalım heheh

efe'ye yazılan repliklerin herbirine ayrı hastayım :D bu bölümde de "kedi ve şeyi" bombasını patlatmış, oysa ben hala "bizans askeri misin birader niye geri çekiliyorsun" lafının etkisinden çıkamamıştım :D sırf onun replikleri için bile senaristleri tebrik ediyorum ve sondaki müthiş şiirle de gülmekten öldüğümü belirtmek istiyorum :img-hyste

bu arada buradaki ilk mesajım :) herkese merhaba

EnDlEeS_89
02-07-07, 16:47
aslıya iftira atanın mine olduğu, "param çalınmış, aslıdan şüpheleniyorum" sesinden sonra, minenin şeytani bir şekilde gülümsemesinden çıktı sanırım. yani, bana öyle geldi en azından :)

bu arada deniz, aslıyı kıskanıyor değil mi :) şok olmuş bakışları çok iyiydi, aslı onları görünce neler hissettti anlasın bakalım heheh

efe'ye yazılan repliklerin herbirine ayrı hastayım :D bu bölümde de "kedi ve şeyi" bombasını patlatmış, oysa ben hala "bizans askeri misin birader niye geri çekiliyorsun" lafının etkisinden çıkamamıştım :D sırf onun replikleri için bile senaristleri tebrik ediyorum ve sondaki müthiş şiirle de gülmekten öldüğümü belirtmek istiyorum :img-hyste

bu arada buradaki ilk mesajım :) herkese merhaba

slm hoşgeldin... aslında deniz aslıyı bişekilde seviyo ama o sevginin adını koyamamış hernekadar dostuz desede içinde biyerde ona olan sevgisi çok farklı yani bilmiyorum ben öyle düşünüyorum ama biran önce deniz karar versin yoksa aslı kıskandırmak için o çocukla beraber olabilir allah korusun ..........:icon_sorr

ceqenilleqal
02-07-07, 16:51
ya arkadaşlar şu antiminete beni de ekleyin ne gıcık bi kız o öyle ya okızın düzelceği yok valla insan 7 sinde neyse 70 inded öyle olur... aslıcımında çektiği nedir...canım ya artık ağlamasın ama(ağlarken çok tatlı oluo oda ayrı:D)

bencede o kızın düzeleceği yokk.bi insan kötüyse her zaman kötüdür bana göre hemen bi olay oldu diye düzelecek değil

pelinnn
02-07-07, 16:53

Hımm...:icon_whis Sonuçta söyleyen Koray... Mine, Aslı'nın böyle bir iftiraya uğramasına içten içe sevinecektir ama Deniz'e şirin görünmek için Aslı'nın böyle birşey yapmayacağını falan söyleyecektir...

EnDlEeS_89
02-07-07, 16:55
bencede o kızın düzeleceği yokk.bi insan kötüyse her zaman kötüdür bana göre hemen bi olay oldu diye düzelecek değil

zaten düzelmemiştiki İnsan kazık yiyince nasıl olur modundaydı çünkü sevgilisinden kazık yedi ve arkasında bıraktığı insanların durumunu anladı hatırlarsanız ilk bölümlerde almanyada yaptıkları falan demişti anneannesi kim bilir ne yaptı bu kızdan herşey beklerim....
BENCE KORAYLA MİNE İİ OLU TAM YAKIŞIOLAR

prenses19
02-07-07, 16:58

aynı fikirdeyim bu mine deli etti beni yaa

şuan denizi elimden kaçırmıyım derdinde

aslının da onu sevdiğini biliyo

denizin de aslıya nasıl değer verdiğini gördü iyice çıldırdı

off bu aslıyla uğraşmasın kimse artık yaaaa

YoShYÖzGe
02-07-07, 16:58
Fragmanı gördüm.Aslı'ya iftira atıyorlar paramı çaldı diye:img-in_lo
Deniz birşey gördü şok oldu ben Aslıyla Alp'i gördüğünü sanıyorum çünkü çok yakınlardı:img-wink: Aslıyla Deniz'in arası yine bozuluyor:sad53:

EnDlEeS_89
02-07-07, 17:01
ben en çok mezuniyet şölenini merak ediyorum aslı inş ordaki herkesten daha güzel olur ve deniz inde kalbi durur......:D tam bi türk filmi olur :

merw
02-07-07, 17:02
slm hoşgeldin... aslında deniz aslıyı bişekilde seviyo ama o sevginin adını koyamamış hernekadar dostuz desede içinde biyerde ona olan sevgisi çok farklı yani bilmiyorum ben öyle düşünüyorum ama biran önce deniz karar versin yoksa aslı kıskandırmak için o çocukla beraber olabilir allah korusun ..........:icon_sorr

hoşbuldum teşkür :img-blush
evet haklısın, adını koyamıyor. ya da koyuyor ama yanlış koyuyor :D o arkadaşlıktan başka bir gözle bakamıyor aslıya çünkü çocukluktan beri beraberler. onu hiç kız olarak görmemiş ki, arkadaş işte. ama mine birden gayet cesur ve dişi bir şekilde karşısına çıkınca bizim saf denizi allak bullak etti. neyse, o da doğru yolu bulacak birgün inşallah :D

Hımm...:icon_whis Sonuçta söyleyen Koray... Mine, Aslı'nın böyle bir iftiraya uğramasına içten içe sevinecektir ama Deniz'e şirin görünmek için Aslı'nın böyle birşey yapmayacağını falan söyleyecektir...

:img-yes: efet, kesin yapar. herşey beklenir bu mineden..:icon_evil

prenses19
02-07-07, 17:03
ben en çok mezuniyet şölenini merak ediyorum aslı inş ordaki herkesten daha güzel olur ve deniz inde kalbi durur......:D tam bi türk filmi olur :

mezniyet gecesinde ortalık fena karışık bence de

aslı zaten fıstık gibi kız çok ama Çok güzel mezuniyette de çok güzzel olucak

herkesin gözü onda olucak

denizin de aklı başına gelir artık

gönül__fukarası
02-07-07, 17:04
Benim imzamdaki sahnede efenin yüz ifadesi çok hoştu,denizinde öyle gerçekten seviyorlar ikiside aslıyı....

Ama mine bu bölüm;

Mine;Onu seviyorsun dimi?Yani aslıyı...
Deniz;tabiki.....O benım candostum....Ama her kesin yeri ayrı.......dediğinde tamam dedimm işte budur....

Her sahneyi deniz ve aslıya çeviriyorum kısacası:icon_ange :icon_ange :img-clapp

Ben 3 iyi dostluğun bozulmamasından yanayım ve gelecek bölümlerde birbirlerine kenetlenmelerini sağlayacak olaylarıda beklıyorum..
Aslının babasının hapishaneye girmesi.
Aslının kaçırılması
Denizin anne be babasının ayrılması gibi.......
sıra efede,gerçi onun her bölümü ayrı bir matrak:img-wink:

EnDlEeS_89
02-07-07, 17:07
mezniyet gecesinde ortalık fena karışık bence de

aslı zaten fıstık gibi kız çok ama Çok güzel mezuniyette de çok güzzel olucak

herkesin gözü onda olucak

denizin de aklı başına gelir artık

ama şimdi oraya gidicek parayı sonra elbiseyi nerden bulucak ...ablası belki denizin babasından para koparabilir... allah bide deniz aslının ablasınyla babasının durumunu öğrenirse drurm nolcak oooooooo daha çok olay olur bu dizide:D

EnDlEeS_89
02-07-07, 17:10
bu arada imzandaki resimde aslı çok tatlı ona salık saç daha çok yakışıyo...
ya nasıl kör bu deniz gözünün önündeki güzelliği görmüyo birisinin açması lazım gözünü.....

prenses19
02-07-07, 17:10
ama şimdi oraya gidicek parayı sonra elbiseyi nerden bulucak ...ablası belki denizin babasından para koparabilir... allah bide deniz aslının ablasınyla babasının durumunu öğrenirse drurm nolcak oooooooo daha çok olay olur bu dizide:D

bi de olayın o kısmı var tabii

aslı en son işe girmişti bunun içi,n

ama eminim çözülecektir bu iş

yalnız bence de asıl kıyamewt o zaman kopucak hele bi de tam aslıyla herşey mükemmelken ortaya çıkarmış

bence araları olduğunda da ortaya çıkabilir

ama ne zaman olursa olsun çook kötü bi durum olacağı kesin

EnDlEeS_89
02-07-07, 17:13
bi de olayın o kısmı var tabii

aslı en son işe girmişti bunun içi,n

ama eminim çözülecektir bu iş

yalnız bence de asıl kıyamewt o zaman kopucak hele bi de tam aslıyla herşey mükemmelken ortaya çıkarmış

bence araları olduğunda da ortaya çıkabilir

ama ne zaman olursa olsun çook kötü bi durum olacağı kesin

ama aslının suçu ne ? bence o olaydan dolayı araları bozulmaz hem aslıda öğrenirse ii karşılamaz...bide ilk aslı öğreniomuş denize söylesemmi söylemesemmi die düşünüomuş seçenek çok valla herşey olabilir:D

prenses19
02-07-07, 17:19
ama aslının suçu ne ? bence o olaydan dolayı araları bozulmaz hem aslıda öğrenirse ii karşılamaz...bide ilk aslı öğreniomuş denize söylesemmi söylemesemmi die düşünüomuş seçenek çok valla herşey olabilir:D

aslının tabii ki bi suçuy yok

ama denizin ilk tepkisi ters olabilir

ayy o daha fena olur yaaa kızcağız ne yapacağını şaşıruır

prenses19
02-07-07, 17:23
ahhh deniz ahhh bi aklın başına gelseherşey muhteşem olucak

aslının güzelliğini nasıl görmüyo gözleri yaa

o kadar arkdsım diye benimsemiş ki farkında bile değil hiçbişeyin

ama çevresinde başka erkekler dönmeye başlayınca farkına varıcaktır bişeylerin

hani efeyle deniz aslının penceresine tırmanmışlardı

aslının saçları açıktı çok tatlıydı yaaa

efeyle deniz de çok tatlıydı

aslı saçları açık çok güzel oluyo demiştim deniz burda da mı göremedin

angeLcereN
02-07-07, 17:52
bence en sonunda deniz aslıyı farkedicek ama herşey için çok geç olucak o zamana kadar aslı ya alple olur ya da denizi unutur!

bu arada arkadaşlar genelde bu forumda olduğunuz için braya yazıım dedim ben kavak yelleri için senaryo yazıyorum ama bi kaç arkadaş dışında kimse yorum yapmıyo yorumlar olumlu olursa devam edicem lütfen olumlu ya da olumsuz senaryolar ve yorumları kısmında bana yorum yapın:/

Dilara03
02-07-07, 18:00
fragman nete düşmüş bilginiz olsun
aslı ve alp yakınlaşıoduuu alp böle gülüo falandı en sonundada efenin sölediği şey komikti cidden
'eskiden herşey daha kolaydı 4işlem için yeterliydi abaküs şimdi herkes biraz dik kenar herkes oldu hipotenüs':D

viole
02-07-07, 18:03
bence aslıyla denız cok yakısıolar mınede benı ıten birşey var ama gdşta göre denizlen mine tam gaz dvm...

aslı bence denızı bekler denızden baskasını gozunun goreceğını sanmıorum.

eylem.i
02-07-07, 18:14
aslıyla deniz yakışıyorda bence efeyle birlikte olsa daha mutlu olur.... hele o mine yok mu kesin o 200 bin ytl olayı onun başının altından çıkmıştır...
diğer Dawson's Creek sonunda aslı ve efe beraberler bunda da öyle olur..

acemicadi_selim
02-07-07, 18:17
slm arklar fragmanin sonuna yetisebildim nette varsa linkini yollarmisiniz asli ve alp yakinlasiolardi:img-in_lo bide efe fragmanin sonunda cok komik bisi diodu denize

angels18
02-07-07, 18:18
off fragmanı izledim şimdi ve sinir oldum korayın parasını sanırım mina caldı ayy ne sinir bi kız ya derdi ne ki bu kızın denize peki biz ne olacağız diyor sanki biz diye bisey var cok güzel bir bölüm bizi bekliyor ya alp ve aslı baya yakınlasmıslar nedir bu hız off off perşembe zor gelir artık geçmez günler şimdi süper bir bölüm olacak heyecanlandım şimdi

eylem.i
02-07-07, 18:21
kanal d nin resmi sitesine girersen orda hemen ana sayfada kanal d video yazıyor kavak yellerini seç bir daha başka yere dokunma açılıyor..

dilara-1905
02-07-07, 19:09
kavak yelleri avi imzalar sayfasında var cnm
ya bu gün sete gittim ama çekim yoktu bende boş boş çektim okulun girişini okulu luna parkı o efe ile aslının oturduğu sonra denizi filan çağırdıkları 4. bölümdeki kayalıkların fln resimlerini çektimm perşembe günü eklicemm
bu arada luan parkta inşaat gibi bişi vardı bide aslında aşırı bi büyüklüğü de yok o çatışma sahnesinde baya geniş gözüküo ama çoğu toprağpımsı bişi heralde sessiz küçük bi yer diye orayı tercih etmişler

pınar&merwe
02-07-07, 20:27
kavak yellerini çok severek izliyorum en sevdigim dizi bu aralar.........:))

denizcim bi tanedir ordaaaa

dilara-1905
02-07-07, 20:41
ya ben mineye karşı böyle sert olamıyorum <bence her insan hata yapabilir ve sonunda doğruyu bulabilir bu bir dizi ama gerçek hayatlardan geçnliklerden yola çıkılıo yani siz hiçmi hata yapmadınızz bende deniz gibi herkesin hata yapıp deişebilceğine inanıyorum mine 17 yaşında ve bi hata yaptı bu daha çok yatişme tarzı ve o bi gecelik yanlıştan etkilenmesinden kaynaklanıo çok duyarsın ilgisiz büyümüş ama dediği gibi artık hayal kırıklığının ne demek olduğunu biliyor ve hatasını anladı zamanla dahada iyi olacağına inanıyprumm ben

yağğğmur
02-07-07, 20:55
ya ben mineye karşı böyle sert olamıyorum <bence her insan hata yapabilir ve sonunda doğruyu bulabilir bu bir dizi ama gerçek hayatlardan geçnliklerden yola çıkılıo yani siz hiçmi hata yapmadınızz bende deniz gibi herkesin hata yapıp deişebilceğine inanıyorum mine 17 yaşında ve bi hata yaptı bu daha çok yatişme tarzı ve o bi gecelik yanlıştan etkilenmesinden kaynaklanıo çok duyarsın ilgisiz büyümüş ama dediği gibi artık hayal kırıklığının ne demek olduğunu biliyor ve hatasını anladı zamanla dahada iyi olacağına inanıyprumm ben

kesinlikle sana katılıyorum dilara-1905 bencede mine için çok katı davranıyo herkes kızın yetişme tarzı öyle belki o da iyi bi ailede büyümüş olsaydı o da 3 ü gibi iyi bi insan olurdu hatta onun bi ailesi bile yok....o yüzden bence her insan bi şansı daha hak eder...:img-yes: :img-yes: :icon_whis

iloş_06
02-07-07, 21:10
bende daha yeni izledim fragmanı youtube da.gıcık oluyorum şu mineye ya korayın parasını o çaldı.aslının üstüne gıcık şey...aslı yla,alp de ii yakınlaşıyolar.oh olsun denize burnu sürtülsün biraz.efe yine çok komikti ya.sonda ki şiir süperdi:)))))

derinmavi_642
02-07-07, 21:12
kesinlikle sana katılıyorum dilara-1905 bencede mine için çok katı davranıyo herkes kızın yetişme tarzı öyle belki o da iyi bi ailede büyümüş olsaydı o da 3 ü gibi iyi bi insan olurdu hatta onun bi ailesi bile yok....o yüzden bence her insan bi şansı daha hak eder...:img-yes: :img-yes: :icon_whis

ben size katılmıyorum.o şartlarda yetişipte iyi olmayı başaran kişiler var.insanın içinde olucak iyilik duygusu.birisi çok güzel bir ailede yetişmiştir ama belkide kötü bir insan olmuştur.gerçek hayatta rastladığım örneklekler var.tabi belki sonradan iyi birisi olur.

angeLcereN
02-07-07, 21:17
ya minenin parayı çaldığı kesin değil
ayrıca öle bi aptallık yapıcağını sanmıorum
akıllanmışa benzio:S

dilara-1905
02-07-07, 21:18
tabiiki var öyle insanlar inkar etmiyorum ama bu kızın içindede bileyler varmış ki geçte olsa bi hayal kırıklıı yaşayınca hatasını nalamışş deniz için düşünürken ben seni nasıl kaybettim fln demişti iş hap almaya kadar gitömişti aile yapısınında etkisi olmuo diil eer bu kızn içinde hiç bi iilik olmasaydıı bi kere umursamzdı bile denizi kazanmak istemedi onu affettini örenince ya başından savardı yada eğlencesine kullanırdı onu bda bnm düşüncemm ama senin dedinede katılıyorum ii ailede yetişip kötü olanlar fln var tabii insanın içinde olmasıda önemli ama böyleleride oluo işte :/

angeLcereN
02-07-07, 21:19
tabii mine bu sağı solu belli olmaz
ama eğer denizi istiosa böle bi şei yapmaması lazm

_hilal_
02-07-07, 21:19
ya minenin parayı çaldığı kesin değil
ayrıca öle bi aptallık yapıcağını sanmıorum
akıllanmışa benzio:S

bence mine denizden hoşlanmaya başladı hemende aslıyı kıskandıı ondan uzaklaştırmak için yapmıştır bence hala akıllanamadı daha çok hata yapacak gibi geliyooo

yağğğmur
02-07-07, 21:22
bence mine denizden hoşlanmaya başladı hemende aslıyı kıskandıı ondan uzaklaştırmak için yapmıştır bence hala akıllanamadı daha çok hata yapacak gibi geliyooo

kesinlikle haklısın mine denizden hoşlanmaya başladı aslıyı kıskandığı için böyle şeyler yapıo eee seven insan kıskanır:D:D:D:

angeLcereN
02-07-07, 21:28
ama deniz bunları öğrenirse mine için kötü olucak
ya artık mine de ii biri olsun bizimkilerin arasına girmesin artık

derinmavi_642
02-07-07, 21:38
tabiiki var öyle insanlar inkar etmiyorum ama bu kızın içindede bileyler varmış ki geçte olsa bi hayal kırıklıı yaşayınca hatasını nalamışş deniz için düşünürken ben seni nasıl kaybettim fln demişti iş hap almaya kadar gitömişti aile yapısınında etkisi olmuo diil eer bu kızn içinde hiç bi iilik olmasaydıı bi kere umursamzdı bile denizi kazanmak istemedi onu affettini örenince ya başından savardı yada eğlencesine kullanırdı onu bda bnm düşüncemm ama senin dedinede katılıyorum ii ailede yetişip kötü olanlar fln var tabii insanın içinde olmasıda önemli ama böyleleride oluo işte :/

ben denizi sevdiğini düşünüyorum zaten.ama fragmanda onun o yüzünü görünce parayı minenin çaldığını düşündüm.evet bende acıyorum haline ama huylu huyundan vazgeçmez.ama belki denizin yanında durar dura iyilik namına bişeyler kazanır.herkesin görüşü farklı.ben minenin hala kötü birisi olduğuna inanıyorum.yanılıyoda olabilirim.

not:ben o hap içtiği sahneyi izlememiştim.yorumlarım o sahnenin dışında.

erenhayranı
02-07-07, 21:44
yaaaa perşembeyi iple çekiyorum walla çok heyecanlı bu bölüm herkez birbirlerine ateş etti kim öldü kim kaldı belli deil çok heyecanlıydııı :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

FiNdik kuRdU=)
03-07-07, 06:56
ohoo n kadar gerilere güşmüşüz nerdesiniz millet kızlaaarrrr:icon_whis :img-icecr
yhaa fragmanı yeni izledim sonunda görebildim ve yıkıldım kedi ve şe meselesine heheheeeehhehh :happy0064

angels18
03-07-07, 07:31
ya arkiler mine ne yaptıki

günaydın herkese mine korayın parasını calıyor arkadasım suç da aslının üzerinde kalıyor

klgçaglar
03-07-07, 07:34
günaydın herkese mine korayın parasını calıyor arkadasım suç da aslının üzerinde kalıyor

nerden bilion belki o çalmamıştır

angels18
03-07-07, 07:37
nerden bilion belki o çalmamıştır

fragmanı dikkatlice izledinmi ben 3 kere izledim mine almıştı çünkü ozamn mine aynaya bakıp gülüyordu

klgçaglar
03-07-07, 07:39
fragmanı dikkatlice izledinmi ben 3 kere izledim mine almıştı çünkü ozamn mine aynaya bakıp gülüyordu

ya biliom ben 10-15 kere izlemiştim ama belki koray orda aslıyı karalamak için yapıodur onu minede onlara şirin görünmek istioya bişiler yapar die düşündüm

angels18
03-07-07, 07:41
ya biliom ben 10-15 kere izlemiştim ama belki koray orda aslıyı karalamak için yapıodur onu minede onlara şirin görünmek istioya bişiler yapar die düşündüm

bilmiyorum öyle düşünmek istiyorum ama yine içimde kuşku var koray küçük düşürmek için elinden geleni yapar ama bakalım mine nasıl şirin görünecek

firuzess
03-07-07, 08:26
bence de mine çalmıştır çünkü başka çalcak biri yok belki koray yalan söylemiştir parası çalınmadığı halde çalındı deip suçu aslıya atmıştır ama bu olaydan sonra koray alpi unutsun aslıya laf etmiycekti:img-wink:

uçansüpürge
03-07-07, 08:57
arkadaşlar yapmayın minenin ordaki gülüşü hiç de şirin görünme gülüşüne benzemiyordu, aksine gayet sinsi bir gülüştü... bence kesinlikl minenin parmağı var bu olaydan olmasa bile yine bir şeyler planlıyo aslıyla ilgili... belki aslının denize ben artık bu arkadaşlıkta yokum dediği için de gülüyor olabilir ama pek zannetmiyorum, huylu huyundan vazgeçmiyor...

eylem.i
03-07-07, 09:16
balo bu haftada yok bakalım kimle gidecek..peki bunların öss' si ne zaman???
en önemlisi aslı denizi affetmeyecek buda çok iyi oldu görsün bakalım deniz efendi:)

cez-A-yben
03-07-07, 09:24
ark. bencede çok güzel bir bölüm olacak alpte tatlı çock aslında efede dedii ya alp bizm gremediğimz şeyi grmüş aslda die bence artık denz aslıya daha dikkatli bakar:img-wink: bide efenn fragmann sonnd söyledi şiir muhtşem ya bln varsa yazablrmi??

çağloş
03-07-07, 09:26
herkese merhabalar.fragmanı gördüm ama yorum yapmaya fırsatım olmadı.korayın parası çalınıyormuş.heralde o koray unuda aslının üzerine atıyor.o parayı kesin mine çaldı.aslıyı okuldan attırmak için.ve deniz hala farketmiyor.alp ve aslı bayabi yakınlaşıyor.ama bunun olasını istemiyorum.aslı böyle bir şey olmasına izin vermez gibi.alp öpmeye çalışırken o geri çekilir.bakalım bu haftaki bölümü nasıl olacak.

stella_56
03-07-07, 09:33
evet yaa efenin şiire gül gül öldüm
Fragmanı gördüm.Ben fazla detaya girmicem.İlgimi çeken yeri söylüyorum.Alp ile Aslı yakınlaşırsa Deniz'in tepkisini merak ediyorum.Evet bende senin gibi gülmekten öldüm Efe'in şiirine Elif.

DeFnE_92
03-07-07, 09:36
aslıyla alpin yakınlasması iimi oldu kötümü oldu bilmiorum yaa ama efenin siiri cok süper :D:D

ewet ya bende efenin şiirine bayıldım hakkaten çok gzldi.bence aslı ve alpin yakınlaşması iyi oldu.ikisi içinde:img-yes: :img-yes:

FiNdik kuRdU=)
03-07-07, 09:36
eskiden herşey daha kolaydı 4 işlem için yeterliydi abaküs şimdi herkes birer dik kenar herkes oldu hipotenüs

şiir bu cnm kuzum nasıl okuyy yerim onu =)

pelinnn
03-07-07, 09:39
arkadaşlar yapmayın minenin ordaki gülüşü hiç de şirin görünme gülüşüne benzemiyordu, aksine gayet sinsi bir gülüştü... bence kesinlikl minenin parmağı var bu olaydan olmasa bile yine bir şeyler planlıyo aslıyla ilgili... belki aslının denize ben artık bu arkadaşlıkta yokum dediği için de gülüyor olabilir ama pek zannetmiyorum, huylu huyundan vazgeçmiyor...

Parası gerçekten çalınmış olsa bile, Aslı'dan şüphelendiği için zaten Alp'i kaybetti bence...

eylem.i
03-07-07, 09:40
deniz onları görüyor o anda oda sahide zaten ...birinin aslıya ilgi duymasına alışkın olmadığı için onu kıskanıyor...

cez-A-yben
03-07-07, 09:49
inşllah dediğin gibi olur ama aslı bencede alple öylesine beraber olur onu sevmez yinede çokk yakışıolar

gnt
03-07-07, 09:51
slm arkdaşalr ya fragmanda bende efenin şiiirine gül gül öldüm süperdi ya... aslıda denize çok güzel cevap verdi...ve o korayın parasını çalan mine yane fragmandan öle analdım bunu niye yapıyo bilmiyorum ama cüzdanına çalınan para kdr sanırım 100 ytl onu koyuyodu bide sinsi gülüyodu...şimdi alple aslının yakınlaşmasına bi yandan sevindim deniz farkedicek diye ama yinede bi yandan istemiyo cnm

eylem.i
03-07-07, 10:02
bence alp le olmaz aslı denizi seviyor ama denizin yaptıklarından sonra zor...denizde mineden bir darbe daha yiyecek gibi geliyor..

DeFnE_92
03-07-07, 11:59
bence aslı öylesine beraber olacak bi kız değil.belki başlarda hani denizi unutmak için olabilir ama denize inat yapmaz bnce.

angels18
03-07-07, 12:22
Parası gerçekten çalınmış olsa bile, Aslı'dan şüphelendiği için zaten Alp'i kaybetti bence...

kesinlikle korayın arkadsı yok artık alp sözünü yemezse onun yanında dolaşmaz artık efenin şiiri gerçekten cok komikti ama yine söylüyorum minenin parmağı var aynadaki gülümseme bunun kanıtı zaten

gnt
03-07-07, 12:27
bu işin içinde bencede minenin bir parmağı var fragmanda dikkay ettiysen cüzdanına para koyuyodu bide şeytanca gülümsüyodu eğer o çaldıysa parayı niçin böle bişeye ihtiyaç duydu ki

DeFnE_92
03-07-07, 12:30
settenay denizin babası annesinden boşanmak istiyor.alp ve aslı iyice yakınlaşıyolar.koray 100 ytl sinin aslının çaldığını iddaa ediyor.snırım gönülde istifa mektubunu şiyara veriyor

angels18
03-07-07, 12:32
ya ben fragmanı hala görmedim ya biriniz bana ayıntılı bi şekilde anlatsın LÜTFEEEEEEEN!!!!!!!!!!!

deniz ve aslı okulda ben artık bu arkadaslıkta yokum diyor sonra arkadasına bakmadan gidiyor deniz arkasından bağırıyor aslı hiçibişey bilmiyosun falan diyor gönül metine aslında bu veda konusması olabilir diyor sonra gönül şiyar beye istifamı hazırlamıstım görüyorum ki geç kalmısım dedi mine denize peki biz ne olacağız diyor denizde biz diyor efe ve deniz konusuyorlar aslıda bizim göremediğimiz biseyi görmüş demekki diyor denizde ne diyor cazibe oğlum cazibe diyor deniz şiyar beye sizi anlamakta zorlanıyorum diyor siyar beyde sen anlayış bozukluğu olduğunu ilk gördüğümde anlamıstım diyor koray biraz önce 200milyonum calındı ve ben aslıdan süpheleniyorum diyor mine küçük aynaya bakıyor ve gülümsediği belli oluyor sonra alp ve aslı yakınlasıyo murat denizin annesine bosanmak istiyorum diyor umarım anlatabilmişimdir

angels18
03-07-07, 12:34
bu işin içinde bencede minenin bir parmağı var fragmanda dikkay ettiysen cüzdanına para koyuyodu bide şeytanca gülümsüyodu eğer o çaldıysa parayı niçin böle bişeye ihtiyaç duydu ki

kesinlikle katılıyorum sana o aynadaki muzip gülümsemesinden belli oluyor paraya ihtiyacı olduğunu biliyoruz daha evdekilerle arası düzelmedi para isteyemez ki

ewrem.1
03-07-07, 12:39
koray parasının aslının caldıgını ıdda edıormus yha o zmn koray ve mıne plan yap mış olabılır pislikler

klgçaglar
03-07-07, 12:39
bu bölümde ne olacak bilen var mı ?????

neler olmicak ki? bir aslıyla deniz küscekk 2.alple aslı yakınlaşacak 3 efe gönülün gitmemesi için elinden geleni yapcak 4 deniz tarafında küçük çaplı bi kıoskançlık rüzzgarı geçcek 5 bizim ayrıkotu minenin bölgesinde sinsilik en yüksek sewiyelerde olup o sinsilikten şirinlik çıkarcak(böle sinsi dedim die mineyi sewmiom sanmayınnn sewiom) 6 belki yine deniz taraflarında yeni bi ilişki olabilir (mine ile yani ama belki emin deilimm);)

angels18
03-07-07, 12:41
ya ben bu bölümde partiyi izleriz demiştim ama yine izleyemeyeceğiz artık haftaya mı kaldı parti

*sarp*
03-07-07, 12:45
Ayy sonunda fragmanı gördüm.Aslıyla Alp'in yakınlaşması iimi oldu kötümü bilmom ama sanırım Alp adam oldu ve Aslıyı Denizden daha çok hakediyor.Mine zaten her zamanki gibi asla deişemez bu kız ya tam deişti diyoruz sonra gene bi sinsilik yapo..Deişsede deişmesede Mineyi sevmom kardaşşşş..Denizede oh olsun Aslı ii yaptı ben olsam ağzını burnunu kırardım(biraz abarttım galiba):icon_whis

DeFnE_92
03-07-07, 12:51
ewet yaa hemen gelsin şu parti kim kiminle gidicek çok merak ediyorum.parti öss den önce mi olacak yoksa sonra mı???

klgçaglar
03-07-07, 12:53
bende aslı-denizciyim bi kerem hıhh :happy0064

aman aslı kendi kendine gelin güvey olsun deniz o anlamda aslıyı sewmio geçen ne dedi herkesin yeri farklı hem de bi alple yakınlasıo die deniz hemen aslıya asık ol cak deil heralde girişte mineyle deniz kayalıklarda dolasıo bu demek oluoki çıkcaklar hmm

gnt
03-07-07, 12:56
bende sonuna kadar aslı-denizciyim ama deniz aslımı çok üzdü ya o yüzden alple yakınlaşmasını aslıyı fark etmesi için istiyorum bide alp aslıma çok iyi davranıyo ya bilemiyorum kafam çok karışık

NoT:bizim multimedia bölümünde angelceren çok güzel senaryoları var okumanızı tavsiye ederim

klgçaglar
03-07-07, 13:02
sevdigi için gelin güvey oluyo hem aslı mıne gıbı seytan değill

melek olucaı günler çok yakın bi kaç bölüm sonra süper dörtlü olacaklar bence yanlısh anlama ben aslıyı çok sewiom kaçırılınca aladım bilen ama denizle mineyi istiom ne biliim ben ilk tanıtım fragmanında deniz mine dedim hala deniz mineciyim

DeFnE_92
03-07-07, 13:02
deniz aslıyı üzmesinde ne yaparsa yapsın artık bundan sonra.mine ona bi tekme daha tarsa görür o gününü.

*sarp*
03-07-07, 13:03
Arkadaşlar sizle EFENİN MUHTEŞEM ŞİİRİNİ paylaşmak istiorum..
Eskiden herşey daha kolaydı
Dört işlem için yeterliydi abaküs
Şimdi herkes biraz dik kenar herkes oldu hipotenüs..:img-grin2

göksu
03-07-07, 13:07
Arkadaşlar sizle EFENİN MUHTEŞEM ŞİİRİNİ paylaşmak istiorum..
Eskiden herşey daha kolaydı
Dört işlem için yeterliydi abaküs
Şimdi herkes biraz dik kenar herkes oldu hipotenüs..:img-grin2

ya ewt efenin bu şiiirine çokkk güldüm manyak çoçuk ya.... ama o da olmasa kim eğlenceli yapacak ki diziyii... dizinin neşesi o.....:img-wink:

DeFnE_92
03-07-07, 13:07
hyr bence asla olmaz.deniz aslı olsa bile efe mine olamaz bence .yani bana çok uzak geliyo

angels18
03-07-07, 13:13
efe mıne yı bılmıorum ama bana sonrakı bolumlerde denız aslıya asık olacak gıbıme gelıyo

alple yakınlasırsa aslı denizde kıskanclık belirtileri olacaktır ki bu bölümde belli ediyor kendini diğer bölümlerde gerisi gelir sanırım ee hadi hayırlısı:happy0064

ewrem.1
03-07-07, 13:14
alple yakınlasırsa aslı denizde kıskanclık belirtileri olacaktır ki bu bölümde belli ediyor kendini diğer bölümlerde gerisi gelir sanırım ee hadi hayırlısı:happy0064

evet denız aslıyla ytakınlasırsa mınede kıskanıp korayla cıkabılırrr inşallahhh iki uyuz bırbırını bulur :happy0064

derinmavi_642
03-07-07, 13:14
bence efe ve mine hayatta sevgili olmaz.ihtimal bile vermiyorum.dünya yerinden oynasa bile onlar çıkmazlar.

angels18
03-07-07, 13:15
evet denız aslıyla ytakınlasırsa mınede kıskanıp korayla cıkabılırrr inşallahhh iki uyuz bırbırını bulur :happy0064

inş diyelim ama deniz aslıya aşık olduğunu kendine bile itiraf edemez zaman aşımına uğrar yani kabul etmesi alp bunu hızlandırabilir belki:good:

derinmavi_642
03-07-07, 13:18
inş alp aslı olur.deniz ve aslı birbirlerine yakışmıyolar bence.alp aslıyı gerçekten seviyo ve hakediyo.

ewrem.1
03-07-07, 13:18
inş diyelim ama deniz aslıya aşık olduğunu kendine bile itiraf edemez zaman aşımına uğrar yani kabul etmesi alp bunu hızlandırabilir belki:good:

alp bunu hızlandırabılır ? yanı aslıya ıtıraf etmeyı bır an once ıster ve yaparmı demek ıstedın ?

lazkizz
03-07-07, 13:23
fragmanda mubarek deniz asliya cok yaklasiyrodu biran
mine sandim :P sinirlendim baktim ANA bizim asli ya
bu :D hehehe cok sevindim ya!!

DeFnE_92
03-07-07, 13:26
inş alp aslı olur.deniz ve aslı birbirlerine yakışmıyolar bence.alp aslıyı gerçekten seviyo ve hakediyo.

ewet bencede alp aslıyı gerçekten hakediyo.aslında deniz le aslıda birbirlerine yakışıyolar ama alp aslı olsun.yeni bölümde gene efe nin neler yapacağını çok merak ediyorum.o şiiri bitirdi beni zaten :):):)

condemned
03-07-07, 13:26
ben daha önce yazmıştım şimdi birer birer çıkıyor artık bence mineyle deniz tmm oldu alp de aslıyı sevıo ama aslı yazık denızı sevio iş çıkmazda

yağğğmur
03-07-07, 13:38
bence efe ve mine hayatta sevgili olmaz.ihtimal bile vermiyorum.dünya yerinden oynasa bile onlar çıkmazlar.

kesinlikle bende hiç efeyle aslıyı düşünmüyorum çok uzak.............:img-wink:

inş alp aslı olur.deniz ve aslı birbirlerine yakışmıyolar bence.alp aslıyı gerçekten seviyo ve hakediyo..

kesinlikle katılıyorum bende sonuna kadar ASLI ALP diyenlerdenim kesinlikle alp aslıyı hakedio:img-in_lo :happy0064

condemned
03-07-07, 13:43
ama ben aslıya üzülüyorum :( alp le ikisi çok ii olur ama gönül ferman dinlemio minede zaten iice yapıstı denize bırakmaz efeyle minede hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç olmaz

catlak_kıs
03-07-07, 13:52
ben alp&aslı koray&mine diyorumm
bence en mantıklısı bu

stella_56
03-07-07, 13:54
ben alp&aslı koray&mine diyorumm
bence en mantıklısı bu
Evet öyle bencede öyle olmalı Efe&Gönül'ü unutmuyalım:DBirtek Deniz boşta kaldı.Eeee onunla kim olucak:DDeniz'e artık hiç güvenim kalmadı.Birde fragmana Aslı'ya kızıyor.Bak bak bak.Hem suçlu hem güçlü hesabı.

Hepsi1
03-07-07, 13:56
Süper ötesi bir dizi ben EFE&ASLI yakışır diyorum ama belki bazılarınız böyle düşünmüyordur... Aslında Deniz tek kalsa, Mine&Koray beraber olsa tam süper olur... Ayrıca Deniz 2 arkadaşını yeni tanıştığı biri uğruna hiç saymanın nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlamış olur!

catlak_kıs
03-07-07, 14:08
ya ben aslının alple olmasını ıstemıorum ınsallah olmass :S

Ben aslınıın en azından bir süre alple olucaını düşünüyorumm(en azından denızı kıskandırmak için, kendisiniş fark etmek için:img-wink: )...
Sonrada denıs e dönmeli, bence:img-pilot

pelinnn
03-07-07, 14:13
Ben aslınıın en azından bir süre alple olucaını düşünüyorumm(en azından denızı kıskandırmak için, kendisiniş fark etmek için:img-wink: )...

Bence Aslı Alp'ten hoşlanacak...
Alp'i kullanacağını sanmıyorum!

eylem.i
03-07-07, 15:23
bencede alp le birlikte gitmesin baloya efeyle birlikte gider inş..bakalım baloda aslı nasıl olacak bu haliylede çokk güzzel bide makyaj yapıp güzel bir kıyafet giydimi.......

DeFnE_92
03-07-07, 15:44

bence denizi kıskandırmak için asla birini kullanmaz aslı.heö denize dönecekte sevgilimi olucak.deniz onu sevgili olarak sevmiyoki

firuzess
03-07-07, 16:03
bence baloya efeyle gitsin en iyisi efe:happy0064 baloda alple dansetsin hatta denizle alp aynı anda dans teklifi etsinler aslıya ama aslı alpi tercih etsin ama ben yeni bölümde ençok efenin alp aslının cazibesini farketti dediğinde deniz ne diycek acaba gerçekten çok merak ediorum:P :P

SBR
03-07-07, 16:31
evet fragmanı gördüm ve mine hakkında yanılmadığım için mutlu oldum bu bölüm mine şeytanca planlarının uygulayacak ve deniz aslıyı zaten kaybetme noktasına gelmişti yapacağı salakça hareketten sonra hepten kaybedecek aslı bu bölüm olacaklardan sonra bir daha denizle muattap olursa benim gözümden düşer denizin yapacağı affedilecek bir şey değil son olarak bu bölüm sonunda alp harekete geçiyor bu çok güzel olacak büyük ihtimal aslı-alp olacak baloda

SBR
03-07-07, 16:36
off inş yaa denizin surratını görmek istiyorum :happy0064 efede gönül(hocayla:P) gitsin:happy0064 :happy0064

al bendede o kadar şu anda fragman elimde var eğer malum sitede bulamadım diyen varsa bana özelden ulaşabilir seve seve yardımcı olurum bu bölüm gerçekten güzel olacak aslı postayı koyacak denize:happy0064

FiNdik kuRdU=)
03-07-07, 16:41
beklenen gerceklesioo yane hehehe minede yüzünü gösterdiii ama coook ilerki bölümlerde ii olcak onu biliorum :)

baran-havin
03-07-07, 16:57
süperbi dizifragmani ben daha göremedim ama görmek istiyorum en sevdigim oyuncular bu dizide efe ve asli :)

**qzm_
03-07-07, 17:03
aslıyla alp bu bölümde baya yakınlaşıyo denizde kıskanır oo ilerki bölümlerde denizaslı ikilisi bizi beklio bnce:img-in_lo

klgçaglar
03-07-07, 17:05
aslıyla alp bu bölümde baya yakınlaşıyo denizde kıskanır oo ilerki bölümlerde denizaslı ikilisi bizi beklio bnce:img-in_lo

hyr bi kerem bence denizle mine ii olcaklar deniz kıskanmıo aslıyı sinirlenio alple nsl olur die aman aslı alple mutlu mutlu yasasın denizde mineyle

cez-A-yben
03-07-07, 17:10
hayr bence kıskanıo denzde ilerki bölümlerde aslıya aşık olur çaldkları filmde byleydi çnkü belki aslı alpe yknlaşınca denz onn değerini anlar ama bence aslı alp veya efeyle çıkmalı daha çok yakışıolar denizde minesiyle kalsın

büşra15
03-07-07, 17:17
slm arkiler

fragmanı izleyeli bayaaa oluyo ama ben ancak nete girebiliyorum evi bilgisayar mafyaları bastı beni yaklaştırmıyolar bile yanına:P :P

ya koraya sinir oldum :fighting2 :fighting2
nerden biliyosun aslının aldıgını
ya bu dükkan sahibi aslıyı kasadakı paraları alıp kaçmışlar diye hırsızlıkla suçladı ya kesin o yüzden suçluyodur öle bide kendinden emin konuşuyoki sanki parayı çalarken aslıyı gördü Allahım hayatta ne gıcık ve yalancı insanlar varya yine sinirlendirdi beni
aslı denize agzının payını ne güzelde verdi
efe her zaman ki gibi çok tatlı olacak
offfffffff gelisin artık şu perşemde
zaten 7 bölümü izleyememe gibi bi kocaman bi sorun önümde duruyo
hem izlesem bile foruma gelemiycem
offfffffffffffff

Nude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay.scr

picuska
03-07-07, 17:50
hayr bence kıskanıo denzde ilerki bölümlerde aslıya aşık olur çaldkları filmde byleydi çnkü belki aslı alpe yknlaşınca denz onn değerini anlar ama bence aslı alp veya efeyle çıkmalı daha çok yakışıolar denizde minesiyle kalsın

Arkadaşım hem bir projenin fan sayfasına giriyorsun hem de sevdiğin o işi ÇALDIKLARI diyorsun... Lütfen kullandığın kelimelere dikkat et... Sen sevdiğin kişilere de özel hayatta hırsız diye mi hitap ediyorsun...

Herkesi saygıya davet ediyorum... İlk zamanlar dawsonla benzerlikler bulunup uzun uzun yazılıyodu... Haklılardı çünkü birebir benzerlikler vardı... Ama şimdi dizide benzerlik falan kalmadı tamamen özgün kendi konuları içinde akan bir dizi oldu bu seferde habire bazı arkadaşlar dawsonda ne oluyodu, onu izleyen varsa dizinin sonunu söyleyin, o dizide de böyle oluyordu gibi şeyler yazmaya başladı... Ya insanlarda bi arıza var ya da ben insanları anlayamıyorum...

Artık bu sayfada buna devam edilirse bir üyenizi yani beni kaybedeceğinizi üzülerek söyleyerek mesajımı bitiriyorum...

SBR
03-07-07, 18:01
Arkadaşım hem bir projenin fan sayfasına giriyorsun hem de sevdiğin o işi ÇALDIKLARI diyorsun... Lütfen kullandığın kelimelere dikkat et... Sen sevdiğin kişilere de özel hayatta hırsız diye mi hitap ediyorsun...

Herkesi saygıya davet ediyorum... İlk zamanlar dawsonla benzerlikler bulunup uzun uzun yazılıyodu... Haklılardı çünkü birebir benzerlikler vardı... Ama şimdi dizide benzerlik falan kalmadı tamamen özgün kendi konuları içinde akan bir dizi oldu bu seferde habire bazı arkadaşlar dawsonda ne oluyodu, onu izleyen varsa dizinin sonunu söyleyin, o dizide de böyle oluyordu gibi şeyler yazmaya başladı... Ya insanlarda bi arıza var ya da ben insanları anlayamıyorum...

Artık bu sayfada buna devam edilirse bir üyenizi yani beni kaybedeceğinizi üzülerek söyleyerek mesajımı bitiriyorum...

bu tepkiyi anlıyorum hatta katılıyorum ama şuan da tamamen özgün bir konusu var diyemeyiz bu mümkün olmaz çünkü kalıplar aynı ....tabii ki de aynı değil zaten orda yaşanan olaylar kültürümüze de aykırı .zaten dizi ekibide dawsons creek olayından bahsetmişti :good: tepkine katılıyorum ama şuanda ben özgün bir senaryo göremiyorum:img-wink:

Chardonnay
03-07-07, 18:45

Bence sen insanları anlayamıyorsun.sonuçta şu anda kavak yelleri özgün olmaya çalışan bir proje ve bu yolda çok güzel bir şekilde ilerliyorlar.ama söylediğim gibi özgün olmaya çalışıyor,henüz olmadı zaman gerek,o yüzden,alıntı olduğu için,insanlar dawsons creek te ne olduğunu yani gelicek bölümlerde neler olabileceğini merak ediyorlar.ve bence bu gayet normal.

condemned
03-07-07, 19:46
Dawson's Creek, 1999-2004 yılları arasında 6 sezon boyunca yayınlanan bir Amerikan gençlik dizisidir. Dizi gençlerin çocukluk yıllarından üniversite çağlarına kadar yaşadıkları maceraları, arkadaşlık bağlarını ve hayata atılmalarını anlatmaktadır

Dawson's Creek, küçük bir sahil kasabasında yaşayan bir grup gencin, yetişkinliğe uzanan yolculukta başlarından geçenlere odaklanıyor. Hepsi çocukluk arkadaşı olan gençler büyümenin sancılarını ve baskılarını, aşk acılarını birlikte yaşıyor.

condemned
03-07-07, 19:50
Türk Dawson's Creek'i: Kavak Yelleri

KanalD'nin yeni dizisi Kavak Yelleri, yılların Dawson's Creek'inin Türk varyasyonu. Bildiğimiz Cape side hikayesinin "ıssız bir ege kasabası"na taşınmış halini görmekteyiz. Yakında başlayacak olan dizi için şu an Kim Kimdir sayfasında açıkça göremediğimiz bilgi olarak; Efe'nin Dawson, Aslı'nın Joey, Mine'nin Jen, Deniz'in de Pacey olduğu çok açık. Bakalım ne kadar aynı senaryo izlenecek sorusu merakla beklene dursun kim kimdir sayfasındaki Aslı'nın fotoğrafındaki Kate Holmes gülüşü ve Mine'nin Jane ile aynı model saçları gözden kaçmıyor değil.

betü$_ozan
03-07-07, 19:53
arkadaslar fragmani gördüm yine heycanli bir bölüm bizi bekliyo...
o mine yine birseyler yapiyo ya.. offf....

betü$_ozan
03-07-07, 21:02
cnm görme ztn.. aslima neler yapiyo o mine..:(:(

üffffff zaten hiç sevmiyorum şu kızı yaaaa::icon_sorr :icon_sorr

senmi benmi ya... ne gicik .. asliyi hirzislikla sucluyo halbuki kendi caldi..
ama asliyla o bitane cocuk cafede asil olan(ismini hatirlayamadim:icon_whis ) yakinlasiyolardi..

BERNA
03-07-07, 21:04
Degerli üyelerimiz

Kişisel polemiklere girmeyiniz. fikirlere karşı fikirle karşılık veriniz. Kimsenin kimseyi düşüncesi için yargılama hakkı yoktur.
Mesajlarınızda uslubunuza dikkat ediniz.
Tek cümlelik mesaj yazmayınız.

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

İLK AŞKIM_MERVE
03-07-07, 21:05
cnm görme ztn.. aslima neler yapiyo o mine..:(:(

senmi benmi ya... ne gicik .. asliyi hirzislikla sucluyo halbuki kendi caldi..
ama asliyla o bitane cocuk cafede asil olan(ismini hatirlayamadim:icon_whis ) yakinlasiyolardi..

ALPTEN BAHSEDİOSUN..CNM..benim imzamdaki çocuk...ve tabi avatarımdaki ayy cnm benim yhaa...ASLYI NE KADAR SEWİO???

angels18
03-07-07, 21:09
ALPTEN BAHSEDİOSUN..CNM..benim imzamdaki çocuk...ve tabi avatarımdaki ayy cnm benim yhaa...ASLYI NE KADAR SEWİO???

ahh ahh bir başlasa aşkları göbek atıcam yani aslı karşılık verse alpe herrşey cok güzel olacak alp aslıya aşkın ne demek olduğunu gösterecek

semaaa
03-07-07, 21:21
Türk Dawson's Creek'i: Kavak Yelleri

KanalD'nin yeni dizisi Kavak Yelleri, yılların Dawson's Creek'inin Türk varyasyonu. Bildiğimiz Cape side hikayesinin "ıssız bir ege kasabası"na taşınmış halini görmekteyiz. Yakında başlayacak olan dizi için şu an Kim Kimdir sayfasında açıkça göremediğimiz bilgi olarak; Efe'nin Dawson, Aslı'nın Joey, Mine'nin Jen, Deniz'in de Pacey olduğu çok açık. Bakalım ne kadar aynı senaryo izlenecek sorusu merakla beklene dursun kim kimdir sayfasındaki Aslı'nın fotoğrafındaki Kate Holmes gülüşü ve Mine'nin Jane ile aynı model saçları gözden kaçmıyor değil.

böyle diyorsun ama o dizide hatırladığım kadarıyla Dawson Joeye deli gibi aşıktı ve ilk etapta onlar bi ilişki yaşayıp sonradan Joey paceyle çıkmaya başlıyordu sonrada Dawsonun hayatına başkaları giriyordu ama mineyi Jane benzetmeniz doğrudur zaten jane de sevmezdim mineyide sevmiyom. Ayrıca yabancı dizide Paceyin bi öğretmen sevgilisi vardı sonra da hoca görevden atılıyodu (vay be ne hatırladım ama yaw :img-hyste )

ayrıca bu haftaki bölümde mine denizi gaza getiriyo ve sesini yanlış duymadıysam eğer deniz aslının karşısına dikilip herkes içinde param kayboldu ve aslıdan şüpheleniyorum diyor.

betü$_ozan
03-07-07, 21:29

evet alp :):) ismi aklima gelmedi yaw:icon_neut
vayy alp&asli cilarda var ha.. iyimis..
ama ben sonunda kadar asli&efe ciyim :):)

snm_b
03-07-07, 21:46
kavak yelleri çok başarılı güzel bir dizi perşembe günlerini iple çekiyorum aslıyıı çok seviyorum gerçekten çok güzel mineyede gıcık oluyorum aslının yanında mineye çirkin bile denilebilir aslını hem yüzü hemde içi güzel deniz ne buluyor minede bilmem

derinmavi_642
03-07-07, 21:48
kavak yelleri çok başarılı güzel bir dizi perşembe günlerini iple çekiyorum aslıyıı çok seviyorum gerçekten çok güzel mineyede gıcık oluyorum aslının yanında mineye çirkin bile denilebilir aslını hem yüzü hemde içi güzel deniz ne buluyor minede bilmem

bence mine güzel.ama içi güzel değil.aslının hem görünüşü hemde içi güzel.o konuda mineye laf söylenmez bence.allah için güzel kız

dilara-1905
03-07-07, 21:51
ya artık minede iyi bi karakter oluyor ben yine söylüyorum mine hatasını anladı ve zamanla çok daha ii olucak herkes hata yapıp pişman olabilirrr

derinmavi_642
03-07-07, 21:57
ya artık minede iyi bi karakter oluyor ben yine söylüyorum mine hatasını anladı ve zamanla çok daha ii olucak herkes hata yapıp pişman olabilirrr

5. bölümde iyi bir kızdı.ben parayı onun çaldığını düşündüğüm için kötü bir kız dedim.ben zaten 4. bölümden sonra onu sevmeye başlamıştım da yani bu bölüm görcem değişmiş mi değişmemiş mi

dilara-1905
03-07-07, 22:21
5. bölümde iyi bir kızdı.ben parayı onun çaldığını düşündüğüm için kötü bir kız dedim.ben zaten 4. bölümden sonra onu sevmeye başlamıştım da yani bu bölüm görcem değişmiş mi değişmemiş mi

ben parayı mineinn çaldını düşünmüyorum bence bu korayın bi oyunu ama fragmanı izlemediim ordaki hareketleri bilmediim içinde kesin konuşmka istemem tabii bakalım mineye :img-yes:

-A k e L d a N-
03-07-07, 22:26
Ben fragmanı yeni izledim..
Parayı bencede Mine aldı..Çünkü galiba Deniz onu bıraktı Aslı bukadar tepki verdiği için onun gönlünü almaya çalışcak..Mine'de bi şekilde intikam almaya çalışıyor..Tabi bu benim düşüncem başka türlüde olmui olabilir..Ama bence Mine kötü biri değil..Çok büyük problemleri var..Hayatı boyunca pek sevilmemiş,sevgi görmemiş biri..Bence onuda anlamak lazım:img-yes:
Efe bu bölümde döktürüyo:P Fragmanın sonundaki Deniz-Efe konuşmasına bayıldım resmen..Çok şekerler:img-yes:
Alp'te Aslı'ya iyice yaklaşmış..

lazkizz
04-07-07, 00:30
su mineyi gercekten bogazliyasim geliyor
Hemen bakti gordu Deniz & Asli nin arasi
aciliyor ddenizi tamamen kapacak.
Su asli Mine yi bir gün iyice pataklamasi
lazimda bakalim nezaman:D :fighting2 :img-black

:::Tugce:::
04-07-07, 05:09
O koraya acaip sinir oldum gene.
Mine de sırıtıodu.
Fragmanda,efenin sölediği şiire koptum:P :)

!! Elyf !!
04-07-07, 05:37
su mineyi gercekten bogazliyasim geliyor
Hemen bakti gordu Deniz & Asli nin arasi
aciliyor ddenizi tamamen kapacak.
Su asli Mine yi bir gün iyice pataklamasi
lazimda bakalim nezaman:D :fighting2 :img-black

Ayy cok ii demissin..Hele gecen bolum oldum oldum bittim..
Ekrani dovesim geldi..Deniz'ede sinir oldum vallahi..
Orda doga ustu bi guzellik dururken baktigi kiza bak yaa..
Hele ki attigi kazikdan sonra..Olmuo Deniz olmuoo
Kendine gel!!Yada bize gidelim kih kih :D

Fragman cikdimi yaww?..
Siir miir bisiler konusuluo..:img-pilot

YoShYÖzGe
04-07-07, 09:46
Bir gün kaldı:happy0064
Efe'nin okduğu şiir süperdi:img-hyste
Fragmanda Koray'a sinir oldum!!

_1903_özi
04-07-07, 10:26
sanırım alpti adını unuttum aslıyı öpecek mi yaaa
bi de bunu deniz görecek herhalde denizin fragmanda öyle bir bakışı vardı
parayı da kesin mine aslıya iftira atmak için çaldı uyuz oluyorum bu kıza neyse eminim onun işi olduğu ortaya çıkacaktır veee bu durumda deniz ne yapacak merak ediyorum aslı bu defa yanında olmayacak ooohhh
bence mineyle koray yakışıyo yaa ikisi de sinir

derinmavi_642
04-07-07, 10:38
denizin fragmandaki bakışı çok şaşırtıcıydı.:img-fear2 aslıyla alpi gördü galiba.nası bakıyodu öyle.

bu arada arkadaşlar lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayalım.sonra yine başlık kilitlenicek.bir dahaki sefere iki saatle atlatamayız.

nurche
04-07-07, 10:43
yaa bence deniz artık kıskanmaya başlasın yoksa kız gitti gidecek o minenin alacağı olsun deli deli şeyler yapıo bizim kız yanıyor efem yine süperde gönül hocaya üzüldüm yaa bide efenin abiside vuruldu zavallım yaaa

HG_GUMUS
04-07-07, 11:24
fragmanı gördüm sonunda
koray param çalındı ve ben aslıdan şüpheleniyorum diyor
parasını da saklıyor sanırım bunu mine görüyor
özette, "Mine ise, Deniz’e kendisine bir şans daha vermesi konusunda ısrarlıdır ve Deniz’in kalbine giden belki de en etkili yolun yine dostlarıyla iyi anlaşmaktan geçtiğini düşünerek Aslı ve Efe’ye şirin görünmenin yollarını aramaya başlar…" diyordu. mine aslının suçsuz old ispatlayacak ve aslı ile efeyle iyi geçinmeye çalışacak
tahmin ettiğim gibi metin yaralanmışş
efenin fragman sonunda söylediği şiir süpperr :)

eskiden herşey daha kolaydı
4 işlem için yeterliydi abaküs
şimdi herkes biraz dik kenar
herkes oldu hipotenüs

Chardonnay
04-07-07, 12:37
fragmanı gördüm sonunda
koray param çalındı ve ben aslıdan şüpheleniyorum diyor
parasını da saklıyor sanırım bunu mine görüyor
özette, "Mine ise, Deniz’e kendisine bir şans daha vermesi konusunda ısrarlıdır ve Deniz’in kalbine giden belki de en etkili yolun yine dostlarıyla iyi anlaşmaktan geçtiğini düşünerek Aslı ve Efe’ye şirin görünmenin yollarını aramaya başlar…" diyordu. mine aslının suçsuz old ispatlayacak ve aslı ile efeyle iyi geçinmeye çalışacak
tahmin ettiğim gibi metin yaralanmışş
efenin fragman sonunda söylediği şiir süpperr :)

eskiden herşey daha kolaydı
4 işlem için yeterliydi abaküs
şimdi herkes biraz dik kenar
herkes oldu hipotenüs

koray niye böyle birşey yapıyor anlamadım.okuldaki tek arkadaşınıda aslıya kaptırdığı için diye geliyor aklıma ama sonuçta alp in er yada geç bir kız arkadaşı olucaktı.tamam onun açısından aslı olmasaydı daha iyi olurdu ama ne bilim,aslı ile konuşmaz olur biter.erkekler böyle şeyleri kafalarına çok takmazlar zannederdim ben:)şiiri yazdığın iyi olmuş,saol.çok güzel bir şiir.efe okuyunca daha bir sevimli oluyor:)

angels18
04-07-07, 13:36
dizimize sadece 1 gün kaldı fragmanda sık sık dönmeye başladı ayy çok güzel bir bölüm olacak fragmanı izleyince mineye iyice sinir oluyorum parayı nasıl alıyor öyle ya umarım suç aslının üzerinde kalmaz bir an önce minenin aldığı ortaya cıkar boğmak istiyorum koray la mineyi acayip sinir oluyorum ikisine bence aslı kendini öptürmiycek alpe daha cok erken bunun için dimi???

dilara-1905
04-07-07, 13:36
ya korayı parçalarım ben yaa aslına şüpeliio uyuz -- aslı ve alpte baya yakınkaşıyorduuuu
minede dönüo okulaa çok merak ediyorum ya iple çekiyorum bu bölümü

bi kaç resim ekledim kamera arkasına
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3965400#post3965400

ikiaile_fan
04-07-07, 13:41
Bu haftaki bölümün fragmanını ben daha göremedim ya:img-grin2
Kavak yellerinin tekrarı artık Dmax tede verilecekmiş cuma günleri 21.20 de.:img-wink: :img-yes:

angels18
04-07-07, 13:42
ya korayı parçalarım ben yaa aslına şüpeliio uyuz -- aslı ve alpte baya yakınkaşıyorduuuu
minede dönüo okulaa çok merak ediyorum ya iple çekiyorum bu bölümü

bi kaç resim ekledim kamera arkasına
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3965400#post3965400

evet bende yardıma gelirim arkadasım sinir oluyorum mine ile koraya ya bence aslı kendini çeker öptürmez gibime geliyor 1 gün kaldı iyice sabırsızlanıyorum

dilara-1905
04-07-07, 15:22
ya ben mine yi seviyorum ve hata yapıp ders alabilcene inanıyorum ama bu bölüm eğer parayı gerçekten mine çalığp suçu aslıya attıysa fikirlerim değişecek kesinlikle ya aslı ve alp yakışıo bence hem aslıda alpin ona ilgi duymasından rahatsız gibi diildi fragamnda gülümsüoduu

DeFnE_92
04-07-07, 15:23
dizimize sadece 1 gün kaldı fragmanda sık sık dönmeye başladı ayy çok güzel bir bölüm olacak fragmanı izleyince mineye iyice sinir oluyorum parayı nasıl alıyor öyle ya umarım suç aslının üzerinde kalmaz bir an önce minenin aldığı ortaya cıkar boğmak istiyorum koray la mineyi acayip sinir oluyorum ikisine bence aslı kendini öptürmiycek alpe daha cok erken bunun için dimi???

bencede aslı izin vermez alp'in onu öpmesine.ewet ya inş suç aslının üstüne kalmaz.uyuz mine and koray :)

DAİSY_
04-07-07, 15:26
fragmanı izleemdim ama yok yaaa Mine bu kadar kötü olamaz, yani parayı çaldığı yetmiyor gibi birde suçu Aslı'ya mı atacak

ve tabi ki Aslı izinvermez öpmesine.

gnt
04-07-07, 15:26
slm arkdaşlar ben geldim dizimize sadece bir gün kaldı çok heyecanlıyım ya kanald de durmadan fragmanı gösteriyolar çok güzel bir sürü soru var aklımızda inş hepsinin cevapalrına ulaşcaz

NOT:dilara kamera arkası resimler için saol keşke çekimde olsaydı

SBR
04-07-07, 15:34
herkese merhaba valla ben bu olayla ilgili koray-mine ikili çalışması gibi görüyom koray parayı verecek mineye minede hopp kuracak tuzağı ikisi bir bence bu olayda bu saatten sonra deniz biter aslının gözününde deniz efendi kafasını vuracak taşlara sonra ama ne çare favori çiftim alp -aslı efem:happy0064

:::Tugce:::
04-07-07, 15:46
Ya perşembe gününü merkla bekliyorum heycanlandım şimdi.
O koray ile minenin kafalarını tokuşturmak istiyorum.

firuzess
04-07-07, 16:20
ya dizimize bi gün kaldı çok merak ediyorum acaba deniz mineye aslıyı suçladığı için küsçek mi ama bu sefer deniz affetmez inşallah :happy0064 :happy0064

_Tuba_
04-07-07, 16:39
ya yarını iple çekiom bencde aslı öptürmez ya bu mine bu kadar gıcık olmak sorunda mı

öptürmicek bence geri çekildi çünkü
ama alp ile denizi kıskandırıp denizin içinde aslıya karşı birşey varsa dışarı çıkarabilir bence

firuzess
04-07-07, 16:40
ya yarını iple çekiom bencde aslı öptürmez ya bu mine bu kadar gıcık olmak sorunda mı

ben mineyi sevmediğim içinonun gıcık olması aslıdan daha çok uzaklaşması deme kbu da iyi bi şey ne kadar uzakolursa deniz efe ve aslı için o kadar iyi olur

death angel
04-07-07, 16:43
ben mineyi sevmediğim içinonun gıcık olması aslıdan daha çok uzaklaşması deme kbu da iyi bi şey ne kadar uzakolursa deniz efe ve aslı için o kadar iyi olur

evt ama çoğu zaman minenin bu gıcıklığı aslıyı huzursuz edebiliyor mesela: parayı çalıp suçu onun üzerine atıyor..

angels18
04-07-07, 16:53
bencede aslı izin vermez alp'in onu öpmesine.ewet ya inş suç aslının üstüne kalmaz.uyuz mine and koray :)

benimde düşüncem öyle çünkü fragmanda çekiliyor gibi bişey yapıyor pat diye kendini öptürmez öyle ilk önce duygularından emin olması gerek yoksa alpin duygularıyla oynamış olur ki bu aslının yapacağı en son şeydir evet ya umarım hemen aklanır gıcık ikiside nasıl seversin şimdi bu ikisini:icon_whis

_Tuba_
04-07-07, 17:03
evt ama çoğu zaman minenin bu gıcıklığı aslıyı huzursuz edebiliyor mesela: parayı çalıp suçu onun üzerine atıyor..

bizde minenin düzeleceğini düşünmüştük
artık imkansız gibi böle birşey
ama birde deniz anlarsa durumu kesin mineyi siler

mxrxt
04-07-07, 17:10
valla bende ayni sekilde merak ediyorum henüz fragmanida görmedim..cok heycanli bir sekilde bitmisti bakalim neler olacak??

spdr
04-07-07, 17:11
öptürmicek bence geri çekildi çünkü
ama alp ile denizi kıskandırıp denizin içinde aslıya karşı birşey varsa dışarı çıkarabilir bence

:img-hysteöptürmez diyince bi komik geliyo ya:)
alp:aslı öpebilir miyim seni bebişim..littt-fen..
aslı:ama ayıp..hem denizler falan görücek şimdi..utanırım been..
alp:bak denize..
aslı:göremiyorum..nerde kii...
alp:tabi göremezsin,minenin saçları yüzünü kapatıyoo..anladın sen onu:img-blush
aslı:hmmmm..demek öyle..öp o zaman..öp öp öppp:img-blush

:img-hyste..
tabi böyle bişi olmaz da saçmaladım işte:icon_whis

angels18
04-07-07, 17:14
:img-hysteöptürmez diyince bi komik geliyo ya:)
alp:aslı öpebilir miyim seni bebişim..littt-fen..
aslı:ama ayıp..hem denizler falan görücek şimdi..utanırım been..
alp:bak denize..
aslı:göremiyorum..nerde kii...
alp:tabi göremezsin,minenin saçları yüzünü kapatıyoo..anladın sen onu:img-blush
aslı:hmmmm..demek öyle..öp o zaman..öp öp öppp:img-blush

:img-hyste..
tabi böyle bişi olmaz da saçmaladım işte:icon_whis

uzun zamandır yoktun arkadasım nerelerdeydin uzak kaldın forumdan beklediğimiz bölüm geliyor son 1 gün baloyu bu haftada göremiycez

spdr
04-07-07, 17:25
uzun zamandır yoktun arkadasım nerelerdeydin uzak kaldın forumdan beklediğimiz bölüm geliyor son 1 gün baloyu bu haftada göremiycez

diziden sonra yorum yazmayı düşünüyordum aslında.
pek söylenecek bişi yok gibi şimdi çünkü:img-yes:
teşekkürler sorduğun için:)

ama şunu söyleyim..
alpin aslıyı hemen öpmeye çalışması garip olmuş..
tabi aslı öptürmiycek o kesin de..
sadece deniz öpebilecek onu kanımca:icon_whis

ama çıkmadan etmeden öyle bişi yapması hoş olmadııı..
alpe de kızdım yani..
urun kellesiniiiii:):)
efeye devretsek kellesini vurmayı süper olacak fikrimce:)

karafirtina
04-07-07, 17:30
ya herkes su opme olayinda asli opturmez diyoda hic dusundunuzmu arkadaslar belkide o sahne hayaldi, alpin hayali olabilir bence

angels18
04-07-07, 17:32
diziden sonra yorum yazmayı düşünüyordum aslında.
pek söylenecek bişi yok gibi şimdi çünkü:img-yes:
teşekkürler sorduğun için:)

ama şunu söyleyim..
alpin aslıyı hemen öpmeye çalışması garip olmuş..
tabi aslı öptürmiycek o kesin de..
sadece deniz öpebilecek onu kanımca:icon_whis

ama çıkmadan etmeden öyle bişi yapması hoş olmadııı..
alpe de kızdım yani..
urun kellesiniiiii:):)
efeye devretsek kellesini vurmayı süper olacak fikrimce:)

yokluğun farkediliyor yani evet bende garipsedim sonucta daha duygularını acıklıyor nerden cıktı bu öpme işi baya cesaretlenmiş alp aslı evet izin vermeyecek ama sanki onları deniz görüyor gibi bana mı öyle geldi acaba

spdr
04-07-07, 18:17
yok yaa..bence hayal değildi..
hayal olsa aslı alpi öpmeye çalışırdı:)
alp kaçardı aslı kovalardı..
erkekim benim deyüüüüü:img-icecr

ha bir de gerçekte olması olasılığının mümkünsüz ya da çok miniiicik mümkün olduğunu düşündüğüm bir hadise de şu..
birisi parasını kaybederse ne kadar gıcık ve kötü birisi olursa olsun...
direk bak bu benim paramı çaldı..demez..bu şekilde suçlamaz..
burda aslı hırsızın yavrusu diye edilen haksızlıklardan falan baahstemeye çalışılıyor tabi sanırım..
ama var mı böyle bişi yaa...

x:diştaşım düştü abi yaa..
y:abi çevrende hırsız kızı varsa kesin o çalmıştır abi..
x:oolum çalsa napacak onu..
y:hırsız kızıdır..herşey beklenir abi..benden demesi:icon_whis

bu mudur yani:hıh
sirserilerrr:hıh

saçmalamaya devam ediyorum..
biri beni durdursun:img-in_lo

ekinela_94
04-07-07, 19:52
ya tekrarı yok muuuuuu:(ben izleemedim önemli yerleri biri özet geçebilir mi 5.bölümün?:img-blush

dilara-1905
04-07-07, 22:24
ya eğer o pğarayı mine çaldıysa veya aslıyı suçlicak üzücek bişi yaparsa bende btn sözlerimi geri alırımmm

gnt
05-07-07, 00:32
öncelikle herkese selam forumu yeni keşfettim ve bu kadar kavak yelleri fan ' ı olması hoşuma gitti demekki sette sabahlama saatlerce çalışarak ii bir şeyler çıkarıoruzki bu kadar izlenior dizi ve bu kadar fan ' ı var..

Ben kavak yelleri dizinde yardımcı oyuncu olarak görev yapmaktayım deli bir internet tutkunu olduğumdan sürekli internette ve özellikle forumlarda turlamayı seviyorum sizin benimde rol aldığım dizinin hakkında yaptığınız yorumlar çok dikkatimi çekti ve dayanamadım takma bir isimle kayıt oldum ve yorum yazmak istedim...

aslında dizi hakkında pek tüyo vermeyi sevmem ancak...

Emin olun paranın çalınması ile ilgili olarak minenin hiç bir alakası yok şayet bunu yapan karakteri bu bölümde ilk kez tanıcaksınız.... :)

ve 6. bölüm ile alakalı son tüyo...

alp ile aslının öpüşme sahnesi bir hayal sahnesi deil...

bu forumu takip etmeye dvm edicem diziye gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim tüm ekibim adıma sizlerin diziye gösterdiği ilgiyi görünce biz işimizi iyi yaptığımızı düşünüoruz çok sağolun...

tekrar görüşmek üzere ii sabahlar...

ya çok sevindim diziden birinin kayıt olmasına keşke gerçek adınıda bilseydik nese bizzde diziye gidecek birileri bu forumdan bahseder diye dört gözle bekliyoduk ama siz daha erken davrandınız
süper ya yeni birisi geliyo demek belki efeye eş gelir yalnız kalmasın o
bide bişesorcam balo hangi bölümde olcak cevaplarsanız çok sevinirm
bu arada tüyo için çok tşk

DDR__
05-07-07, 00:34
ya çok sevindim diziden birinin kayıt olmasına keşke gerçek adınıda bilseydik nese bizzde diziye gidecek birileri bu forumdan bahseder diye dört gözle bekliyoduk ama siz daha erken davrandınız
süper ya yeni birisi geliyo demek belki efeye eş gelir yalnız kalmasın o
bide bişesorcam balo hangi bölümde olcak cevaplarsanız çok sevinirm
bu arada tüyo için çok tşk

Nude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay.scr

balo sahnesi hakkında bir bilgim yok şu an 7. bölüm çekimleride tamamlandı 8. bölüm senaryosunu beklioruz bakalım..Yani şöle söliyim bildiğim şey 7. bölümde deil :)

bu bilgi yeterli mi ?

gnt
05-07-07, 00:42
ya fragman çıktı süper sonunda bu akşam yzıyo ya çok az zaman kaldı anlaşılan baloya daha çoook zaman var cevap için çok tşk şimdilik bu bilgi yeter

NOT:bu foruma dizi bittikten sonraki o saat civarlarında uğrarsan göreceğinize ilgi sizi çok mutlu edeccektir eminim

FiNdik kuRdU=)
05-07-07, 05:34
öncelikle herkese selam forumu yeni keşfettim ve bu kadar kavak yelleri fan ' ı olması hoşuma gitti demekki sette sabahlama saatlerce çalışarak ii bir şeyler çıkarıoruzki bu kadar izlenior dizi ve bu kadar fan ' ı var..

Ben kavak yelleri dizinde yardımcı oyuncu olarak görev yapmaktayım deli bir internet tutkunu olduğumdan sürekli internette ve özellikle forumlarda turlamayı seviyorum sizin benimde rol aldığım dizinin hakkında yaptığınız yorumlar çok dikkatimi çekti ve dayanamadım takma bir isimle kayıt oldum ve yorum yazmak istedim...

Emin olun paranın çalınması ile ilgili olarak minenin hiç bir alakası yok şayet bunu yapan karakteri bu bölümde ilk kez tanıcaksınız.... :)

bu forumu takip etmeye dvm edicem diziye gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim tüm ekibim adıma sizlerin diziye gösterdiği ilgiyi görünce biz işimizi iyi yaptığımızı düşünüoruz çok sağolun...

selam aramıza hoşgeldin bi kavak yelleri oyuncusuyla tanısmak hoş bisey eer sürekli takip edersen ne kadar cok sevildiginizi görürsün hem belki sevgimizi onlarada tasıyabilirsin

klgçaglar
05-07-07, 06:06
yaa minenin bi alakası yomuş siz benim cnm minemi kötülemekte 1 numarasınız hmmm bakın çalmadı:p

DeFnE_92
05-07-07, 07:23
boşu boşuna kötülemişiz mineyi.ama insanın aklına ilk o geliyo doğrusu.alp ve aslının yakınlaşmasıda hayal deilmiş ama aslı bence geri çekilir kesinlikle

gnt
05-07-07, 07:46
slm arkdaşlar evt minenin bi suçu yokmuş ama ilk akla gelen o oluyo yaptıklarından dolayı ama boşu boşuna kötüledik cidden

6123m
05-07-07, 07:47
boşu boşuna kötülemişiz mineyi.ama insanın aklına ilk o geliyo doğrusu.alp ve aslının yakınlaşmasıda hayal deilmiş ama aslı bence geri çekilir kesinlikle

ewt cnm yhaaa grek bu sıtede grek kavk yellerı sıtesınde bnde mıneye coq yuklendımm Iste on yargı :( pısman oldum sımdııı Demekkı hemen yorm yapmıcm dızılerde:img-blush :img-blush :img-blush

dilara-1905
05-07-07, 08:02
DDR__ çok saol ya diziden birinin aramızda olduğunu görmek çok güzel çok sevindimm =))
dmk balo 7. bölümde diil e daha beklicez ozaman en bolundan napalımmm ayy minenin çalmadına çok sevindim yeni karakteride merak ettimmm yaawff şimci kız ise evet efeye sevgili oalbilir ama hırsızlık yağtına göre mine bitti bi kötü karakter daha çıktıı :S oda var tabiii

(W)

firuzess
05-07-07, 08:49
demek minenin suçu yokmuş o zman kim çaldı bence kimse çalmadı koray bilerek suç attı aslıya aslında para korayda belki alp aslıya vermek için çalmıştır bu ne aşk ya:happy0064 :happy0064

gnt
05-07-07, 09:15
DDR__ çok saol ya diziden birinin aramızda olduğunu görmek çok güzel çok sevindimm =))
dmk balo 7. bölümde diil e daha beklicez ozaman en bolundan napalımmm ayy minenin çalmadına çok sevindim yeni karakteride merak ettimmm yaawff şimci kız ise evet efeye sevgili oalbilir ama hırsızlık yağtına göre mine bitti bi kötü karakter daha çıktıı :S oda var tabiii

(W)

evt mine çalmamış sanırım artık cidden düzeldi haksızlık etmişiz ya belki kızın ihtiyacı vardı parayı kim bilir o yüsden çaldı belkide akşam bekleyip görcez

arrzzu
05-07-07, 10:26
anam,mine yapmamış mı para olayını?ben kesin odur diyordum ama...öpüşme sahnesinin hayal olmamasına içten içe sevindim aslında.deniz düşsün aynı duygulara,en yakının başkasıyla o görsün biraz da.hatta efe sayesinde belki bazı eşylerin farkına bile varır kim bilir...:img-wink:

zynp_k-s
05-07-07, 11:53
Barış abimin ölümünün üzerine kendimi kaybettim zaten yoğun abkımdaykende hep diğer başlıktaydım yazamadım ama şimdi göz attımda Mine suçsuz diyorsunuz. Biri bana açıklayabilir mi? yani demek istediğim evet kimin yaptığı KESİN KESİN belli değil ama Mine neden baştan hemen suçsuz oluverdi...

cez-A-yben
05-07-07, 11:54
ya bn bişey anlamadım paraları mine çalmadıysa kim çaldı?? ve siz bunu nerden öğrendiniz

DeFnE_92
05-07-07, 12:19
Barış abimin ölümünün üzerine kendimi kaybettim zaten yoğun abkımdaykende hep diğer başlıktaydım yazamadım ama şimdi göz attımda Mine suçsuz diyorsunuz. Biri bana açıklayabilir mi? yani demek istediğim evet kimin yaptığı KESİN KESİN belli değil ama Mine neden baştan hemen suçsuz oluverdi...

sanırım kavak yellerinde yardımcı oyuncu olrak birisi girdi forma ve o açıkladı parayı çalan mine değilmiş.daha önce dizide gözükmeyen birisiymiş.ve alp le aslı nın yakınlaşmasıda hayal değilmiş.

gnt
05-07-07, 12:51
minenin neden suçsuz olduğu nerden örediğimizi sormuşsunuz bende onun ddr nickli arkdaşımızn yazısını burya koyuyorum
DDR__ tarafından gönderildi

Emin olun paranın çalınması ile ilgili olarak minenin hiç bir alakası yok şayet bunu yapan karakteri bu bölümde ilk kez tanıcaksınız....

prenses19
05-07-07, 12:58
minenin neden suçsuz olduğu nerden örediğimizi sormuşsunuz bende onun ddr nickli arkdaşımızn yazısını burya koyuyorum
DDR__ tarafından gönderildi

Emin olun paranın çalınması ile ilgili olarak minenin hiç bir alakası yok şayet bunu yapan karakteri bu bölümde ilk kez tanıcaksınız....

canım çok teşekkürler

hımm demek minenin ilgisi yok ilginç

öyle bi bakıştan sonra kesin odur demiştik

neyse o yapar yine bi gıcıklık

alp ve aslının sahnesi hayal değilmiş daha iyi olsun olsun denizin aklı başına gelir belki

hani fregmanda bi yer vardı ya deniz şaşkınca bakıyodu artık ne gördüyse belki de orda onları gördü:happy0064

zynp_k-s
05-07-07, 13:32
Şmdi anlaşıldı Minenin suçsuz olduğu. Aslnda yrdımcı oyuncunun sitemizde olması iyi bişiy...
Alp ve Aslı aslında iyi gibi gözüküyorlar..

Denizime çok çektirtmesin Aslı...

arslan_
05-07-07, 13:44
barışın ölümü kimsede tat bırakmadı.allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. dizimize gelince gerçekten bu yazın en güzel işi.ben yeni başlayanlara bakıyorumda hoşuma giden bi tek genco oldu obile bazı yerlerde saçmaladı.bizim dizi insanı alıp içine çekiyo.istanbulda olsa sete gitmek isterdim.inşallah senelerce sürer,onların aslında yaşıcağı öyle çok şey olabilirki.hatta bizimkiler başka başka insanlarla beraber olabilirler.mesela kışın şehirde olup yazın yine oraya dönerler.bence mine düzelicek orada henüz mutlu olmadısaçmalıyo.denizle aslıda ilerde düzelir çünkü çok yakışıyolar.en iyi aşkıda efe yaşıcak sanırım.gönül hoca okuldan ayrılırsa aralarında bişeyler olabilir çok heyecanlı olur.yaşları çok mani diilki.gönülün tam hikayesi ortaya çıksın artık ben merak ediyorum.en tuhaf kısım denizin babasının durumu,ayrılsa bile aslının ablasıyla olması zor.asıl kışa daha hareketlenicek gibi.bide biz neden ana sayfada diiliz,lütfen artık bunu ciddiye alsınlar.b, dizi daha nekadar tutabilir vesevip destekliyeni olurkiii

DeFnE_92
05-07-07, 13:54
bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum çok az kaldı hele efe'nin şiirini bi kez daha duymak istiyorum.imzaya gelinmce zaten gizem arkadaş yapmış bitane sanırım

derinmavi_642
05-07-07, 13:56
barışın ölümü kimsede tat bırakmadı.allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. dizimize gelince gerçekten bu yazın en güzel işi.ben yeni başlayanlara bakıyorumda hoşuma giden bi tek genco oldu obile bazı yerlerde saçmaladı.bizim dizi insanı alıp içine çekiyo.istanbulda olsa sete gitmek isterdim.inşallah senelerce sürer,onların aslında yaşıcağı öyle çok şey olabilirki.hatta bizimkiler başka başka insanlarla beraber olabilirler.mesela kışın şehirde olup yazın yine oraya dönerler.bence mine düzelicek orada henüz mutlu olmadısaçmalıyo.denizle aslıda ilerde düzelir çünkü çok yakışıyolar.en iyi aşkıda efe yaşıcak sanırım.gönül hoca okuldan ayrılırsa aralarında bişeyler olabilir çok heyecanlı olur.yaşları çok mani diilki.gönülün tam hikayesi ortaya çıksın artık ben merak ediyorum.en tuhaf kısım denizin babasının durumu,ayrılsa bile aslının ablasıyla olması zor.asıl kışa daha hareketlenicek gibi.bide biz neden ana sayfada diiliz,lütfen artık bunu ciddiye alsınlar.b, dizi daha nekadar tutabilir vesevip destekliyeni olurkiii

çok haklısın bu başlığın anasayfada olması lazım.hiç tutmayan diziler var anasayfada.bu işe bi çözüm bulunsun.

efeyle gönülün arasında bişeyler olursa süper olur gerçekten.ama imkansız gibi bişey.çünkü gönül efeye karşı hiçbirşey hissetmiyo.hem efeyle gönül sevgili olursa metin çok üzülür.:icon_sorr

bu arada bunların okulu ne zaman biticek.bitmedi gitti şu okulda.normalde okullar haziranın ortalarında bitiyo.ama temmuz olmuş bunlar hala okulda.

DeFnE_92
05-07-07, 14:03
ben efe ile gönül'ün olmasını hiç istemem bikere gönül efe den büyük ve onun öğretmeni.efe de zaten sevgisinin karşılıksız olduğunu bilio.hem gönülde metinden hoşlanıyo

HG_GUMUS
05-07-07, 14:06
efe:kedi şeyini görmüş yara zannetmiş hesabı
gönül ters ters bakar
efe:kedi ve şey yersiz oldu tabi pardon =)

derinmavi_642
05-07-07, 14:12
ben efe ile gönül'ün olmasını hiç istemem bikere gönül efe den büyük ve onun öğretmeni.efe de zaten sevgisinin karşılıksız olduğunu bilio.hem gönülde metinden hoşlanıyo

bence gönül ve efenin arasında bişeyler olabilir.yani gönül efeden hoşlanırsa.e yakında öğretmenliği de bırakıcak.aralarındaki yaş farkının önemi yok.hem gönül metinden hoşlandığına dair bişey söylemediki.bellide etmedi.

bu arada arkadaşlar rica ederim tek cümlelik mesajlar yazmayalım.lütfen bu uyarıya dikkat edelim.sonra yine başlığı kapatıcaklar.

* hande *
05-07-07, 14:53
evet yine harika bi bölüm bizi bekliyo.Fragmanda gördüğüm kadarıyla aslı denizi affetmiyo ben artık bu arkadaşlıkta yokum flan diyo bence en doğrusunu yapıyo.Alplede yakınlaşıyolar ama bn efeyle olmasını istiyorum ya alple olmasın.Mine yine hainlik peşinde aynadaki gülüşünden anlaşılan o.Korayda minede rahat bıraksınlar artık aslıyı ya nedir bu kızın çektiği.

ekinela_94
05-07-07, 15:05
ya arkadaşlar gecenn bolumu bana birisi biraz özetleebilir mi önemli yerleri ben yarım yarım izleebildm?

kimse cwp wermiyo muu?:icon_sorr

eskiden 3 fragman yayınlanırdı bi fragman mı var yine.......

zynp_k-s
05-07-07, 15:55
Ben fragmanda en çok Denizin en on daki "abi sen manyaksın" diyişini beğendim..
Bu akşam biz yine baya gülücez gibime geliyor..

angels18
05-07-07, 16:15
ben halada kendime gelemedim off ölümü kabullenmek ne kadar zormus hele barış olursa bu evet arkadaslar imza yapmayacakmısınız belen arkadaslarımız cok güzel yapıyorlar keşke bendede o marifet olsaydı yardımcı oyuncu olarak giriş yapan kim acaba merak ettim kimliğini ayrıca aynadan parayı alanın mine olduğu anlaşılıyor şimdi nasıl günahını aldık bunu anlamadım diziyi izleyince sorularımızın cvbını alıcaz demekki herkese şimdiden iyi seyirler

Dilara03
05-07-07, 16:33
aynadan mine gibi görünüyorr ama o yardımcı oyuncumu nedir o öle demedi başka biriymişş alp ve aslı zaten hayal diildir demdim ama bence alp aslıyı öpemicek aslı geri çekiliyodu bide bencede aslı dnenize tavır yapsın biraz deniz bunu haketti!

dilara-1905
05-07-07, 16:38
ewt bende çok kötüyüm aklımdan çıkmıyor barış abi :(:( imza fln yokmu =(( onu çok özlicemmmm :(

yeni bölmüü izlemeye çok az kaldı şu yani karakteri merak ettim doğrusu

derinmavi_642
05-07-07, 16:41
parayı kimin çaldığını çok merak ettim.ama mine çalmamış.haksızlık etmişim kıza.neyse az kaldı zaten.

daha önce geri sayım yapmamışsınız ama ben yapıyım dedim

GERİ SAYIM:1,5 SAAT 17 DAKİKA (6420 SANİYE 385200 SALİSE)

FiNdik kuRdU=)
05-07-07, 16:45
öhh sencede abartmadınmı biraz cnm =)=)=) ya baska biri alıomuş tanımadıgımz biri bize bunu dizideki yardımcı oyunculardan biri acıklamıstı önceki sayfalarda;)

derinmavi_642
05-07-07, 16:54
öhh sencede abartmadınmı biraz cnm =)=)=) ya baska biri alıomuş tanımadıgımz biri bize bunu dizideki yardımcı oyunculardan biri acıklamıstı önceki sayfalarda;)

ne abartıcam ya ne güzel ne kadar kaldığını yazdım.farkındaysan saniye ve salise parantez içinde.öyle ek bilgi olarak yazdım onu.

mine hakkaten masummuş.ama bi kere yalan söylemişti denize.yani ben senin için gitmekten vazgeçmiştim demişti.neyse o kadar kusur kadı kızındada olur.

firuzess
05-07-07, 17:31
dizimize bi saat kaldı:happy0064 :happy0064 off yaa haber saatinin değişmesine alışmamışım kavak yelleri hala 8 de başlıycak sanıorum ş:icon_sorr :icon_sorr nese bu hafta gene çok süper bi bölüm olcak balonun bu bölüm olsaydı çok daha iyi olurdu ama olsun acaba mine efeyle yakın arkadaş olcak mı zaten aslıyla olamazlar ama bence efeyle de olamıycaklar :good: :good:

özgenuroğlu
05-07-07, 19:32
Alpi çok sevdim ben valla:):)
Bence aslı denizi affetmesin yaptıkları yenilir yutulur cinsden değildi...
şiyar beyde tam bir hıyar cidden:icon_whis

* hande *
05-07-07, 19:36
ay bencede bu siyar bey tam bir hıyar sinir oldum yaaa. Aslıya helal olsn affetmiyo denizi ama alplede böle yakınlaşmalarından pek memnun değilim efeyle olsun yaa.Efenin KUZUsu o

Rhapsody
05-07-07, 19:36
alp çok sefimli ya..:P
aslıyla deniz bahçeye çıkınca mine nasıl kaldı öle sınıfta
ooh çok ii oldu, çoktan haketmişti..:happy0064
aslı da deniz'e ii dedi ben ilk düştüğümde yanımda değildin diye..

şiyar a sinir oldum, lafı kulağıyla dinlemediği belli oldu cidden..:img-pilot :img-pilot

gönül..:sad53:

derinmavi_642
05-07-07, 19:39
ilk reklam arası

aslınım kurtulmasın sevindim de yani alp eşyaları taşırken birz komik duruma düştü.efe taklidini çok güzel yaptı.hele metin alpe bacak kadar çocuk dedi.:img-hyste orda koptum.

mineye de çok acıdım ya.kızın adı çıkmış dokuz inmez sekize.gerçekten haksızlık etmişim.ama efede öyle konuştuki.minenin duycağı belli.

gönül hocanın gitmesine üzüldüm.keşke kalsa.

korayda artık kendi kendine güzelcene eğlenir mezuniyet balosunda:img-hyste

neyse reklam bitiyo.bir dahaki reklam arasında görüşmek üzere.bye

seçil-arda12
05-07-07, 19:58
ooff süperdi ya :) :)

efe:aa bak parmağımda böle kalmış lan bidün çarpılıcaz ama allahım sen gençliğime wer dedi ya süperdi ya çok komikti :) :)

bide hipotenüs dik üçgen felan harikaydı walla :) :)

* hande *
05-07-07, 19:59
yine reklamlar....Süper bi bölüm yaa.Mine nasılda koşturuyo denizin peşinde hele aslıyla bahçeye çıktıklarında nasıl kaldı öle sınıfta sinir oluyorum bu mineye!!!

_hilal_
05-07-07, 20:03
aslı kurtuldu oley valla superdi o sahneler apl aslı valla değişik b sey olmuş ama aslı hala denizi seviyor affetmede

keşke denizi affetse ama denizde keşke yanında olsaydı şimdi alsın o minesini
ben aslında deniz&aslıcıyım ama ne bilim deniz çok kırıcı oldu artık

gönül hocanın istifası vermesine çok üzüldüm inşallah metin onun gitmesine engel olur metinle efenin kavgası acayip komiktii

menzuniyette koray tek başına yanında bir iki züppeyle kendi kendine eğlenir

daha dewam etcem

Dilara03
05-07-07, 20:04
alp çok şeker ya aslının annesinin alpe el salladığı yerde koptum ya efede il sınırını geçti falan diyincee:D bencede denizi affetmesin aslıı kzı orda can çekişirkenn bu lunaparka gidioduu

_hilal_
05-07-07, 20:06
ooff süperdi ya :) :)

efe:aa bak parmağımda böle kalmış lan bidün çarpılıcaz ama allahım sen gençliğime wer dedi ya süperdi ya çok komikti :) :)

bide hipotenüs dik üçgen felan harikaydı walla :) :)

evet yaa denizle sucuklu yumurta yemeleri denizin efenin ders çalışmaları superdi:good:

umarım metin gönülü ikna eder ve şiyarda ikna olur:img-pilot

* hande *
05-07-07, 20:08
efe süper yaa alpin taklidini yapması aslının annesine çocuk il sınırını geçti yeter flan demesi,metinle kavgaları,denizle ders çalışmaları hepsi komedi çok seviyorum ben bu efeyi yaa

derinmavi_642
05-07-07, 20:31
ben bu mineyi çözemiyorum ya.kız iyi mi kötü mü anlayamadım.

aslıda lple gidiyo baloy.daha ne isterimki.çok mutluyum şu anda.baloya birlikte gidiceklerini duyunca alpin verdiği tepki çok komikti.yüzü hala gözümün önünde.

mine sanki efenin hocasına aşık olduğunu biliyomu gibi gitmiş tam efeye uygun bi albüm seçmiş.

İLK AŞKIM_MERVE
05-07-07, 20:32
yha dizi SÜPER GİDİO...ŞMDİ REKLAMA GİRDİ..

ama yha abii..bişey DİKKAİTMİ ÇEKTİ;

deniz aslıdan mı hoşlanmaya başladı..yoqsa bana mı öle geldi...yane efeyle yemek yerken efenin sölediklerii...İŞTE AŞK İNSANI EN UMMADIK KİŞİYE BİLE AŞIK EDEBİLİR...gibisinden şeyler...yane deniz GERÇEKTEN ASLIUYA AŞIK OLMUŞ OLAİBLİRMİ???...

inş..olurr...

supergenc
05-07-07, 20:34
arkadaslar ayıp olmasında az once reklamdan once pinhanın calan sarkısı hangisiydi onceden duymadım ama :)

sultansss
05-07-07, 20:34
arkadaşlar bişiy sorcam deniz sanki mineden soğumuş gibiydi,yani duygusal anlamda hisleri pek kalmamış gibi hissettim..

hem aslı'yı da alp'ten çok kıskandı kabullenemedi,acaba diyorum aslı'ya bişiyler mi hissetmeye başladı?benim gibi düşünenler var mı aranızda??

»» DeeTje ««
05-07-07, 20:36
Bolum super :happy0064

Efe ye bitiyorum harika birisi.
Yuz ifadeleri konusmalari hareketleri benimde keske oyle bir arkadasim olsa.
Daha ne isterimki.

Asli Alple baloya gitmeye karar verdi belliydi zaten denizle gidemeyecegi.
Bu durumda Asli baloda cok guzel olucak ve Deniz efendimizde ona sirilsiklam asik olucak bide kiskancliklari var tabi.:img-in_lo

BU deniz resmen keriz yaa. Aslinin sana olan askini hala goremedin ya ne diyeyim ben sana keriz. Eger asliyi daha fazla uzersen biz seni yeriz.:img-hyste :img-hyste
Hala Asli benim dostum arkadasim diye dolaniyor yaa. saf iste saf.

Metin: Siyar midir hiyar midir ...:img-hyste :img-hyste

İLK AŞKIM_MERVE
05-07-07, 20:36
arkadaşlar bişiy sorcam deniz sanki mineden soğumuş gibiydi,yani duygusal anlamda hisleri pek kalmamış gibi hissettim..

hem aslı'yı da alp'ten çok kıskandı kabullenemedi,acaba diyorum aslı'ya bişiyler mi hissetmeye başladı?benim gibi düşünenler var mı aranızda??

HAH BENDE ONU DİYORUM cnm..ewt banada öle geldi..galiba bizim deniz...ASLIYA aşık olucak gibi..bir his var içimde...UMARIM YANILMIORUMDURR...

ışıll
05-07-07, 20:37
dizi çok güzell..hiç kaçırmadan izledim bütün bölümlerini.bide bi sorum var mine çarşıya çıktığında pinhaninin bi şarkısı çalıyodu.onun ismini bilen var mı acaba??

ekinela_94
05-07-07, 20:37
ayy korayn yaptığı çok saçmaydı mine belki aslı çalmıştır diyince direk aslıyı suçladı aslının ne işi var ya....çok saçmaydı bence..nese başlıyo ben gidiim:)

nedim_bahar
05-07-07, 20:39
ÇİĞDEMM ellerine sağlık güzel omuşta buraya eklemesen multimedya bölüm ar oraya ekleyebilirsin:img-yes:
evet yaa denizle sucuklu yumurta yemeleri denizin efenin ders çalışmaları superdi:good:

umarım metin gönülü ikna eder ve şiyarda ikna olur:img-pilot

şiyar mı o kim???

eğer okul müdürünü söylüyosan o şiyar değil hıyardır efenin de dediği gibi:img-yes:
bu bölüm beni çileden çıkarttı bu hıyar hoca bi gönül hocaya bi denize bi efeye abi manyak mı bu hıyar hoca ya diğer müdür melek gibiydi nerden buldular bunu

not:ben hepsini izlemedim izlediğim kadarıyla yorum yapıyorum

narin_
05-07-07, 20:41
Bu bolum cok guzel di, her bolum gibi
Bu dizi cok guzel yaa, hele Efe cok komik, hep gulduruyor

Bence Deniz Asli; yi acaip kiskandi, inshallah Asli o Alp'le opusmez,
bakalim haftaya neler olucak

angels18
05-07-07, 20:43
Yine çok güzel bir bölümdü metin keşke merkezdeyken aileleri çağırmasaydi sonuçta efe sayesinde oradan kurtuldular yabana atmamak gerekirdi ama metin öfkesine yenildi aslı denizi baya affetmemiş vay be denizde merak etmiş inanılmaz mine peşinde koşturup duruyor ama deniz yüz vermiyor roller değişmiş bu sefer alp baya yok katetmiş ya efenin gözüne bile girmiş bravo muratın pat diye boşanmak istiyorum demesine çok şaşırdım ya kesin kararlı boşanacaklar bu haber aslı ile denizi birbirlerine yakınlaştırır yani öyle düşünüyorum aralarındaki buzlar yoksa nasıl eriyecek ya gönüle bak ya nasıl patladı öyle sakin naif bir öğretmenden bu çıkışı beklermiydiniz sonunda gönülüde delirttiler bu haftada patlayan patlayana efenin okulda aslıyla alpi gösterip ay ne tatlılar dedi ya çok tatlıydı bayılıyorum efeye canim benim şiyar bey nasıl ağzının payını aldı yürü be metin kim tutar seni inanmıyorum partiye alple gidiyor çok sevindim hemde çok ama minenin bu sinsi halleri beni sinir ediyor her durumdan yararlanıyor ya of naıl seversin bu kızı deniz ne yapacak merak ediyorum metin efe çok güzeldi ya ay neler olacak şimdi of kardeş kavgasına hazır olun çok güzel bitti ya aslının hissettiklerini şimdi deniz hissediyor oh olsun ona

mxrxt
05-07-07, 20:45
Harika bir bölüm dü cok begendim gene yalniz asli bence denize gercekten haksizlik yapyior gibi ama denizin asliyi kismanmasi beni mutlu ediyor artik onu sevdigini anlamis oluyor sanirim..bu arada mine nasil bir karakter hala anlamadim..

angels18
05-07-07, 20:45
ayrıca arkadaslar bu sefer hata yapmışız mineyi suclamakta kızın sucu yokmus ama ilk hatamız bu minenin iyi olacağını göstermez dimi:good: :img-wink:

İLK AŞKIM_MERVE
05-07-07, 20:46
yha süperdi yhaa..

DENİZ ASLIYA AŞIKMIŞŞ...vayy bee...hepde mineyi sewdigini sölerdi..

SONUNDA DENİZ ASIK OLDU..ASLIMAA...süper yhaa...süperrr...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

sultansss
valla acaba falan diyordum ama deniz ciddi ciddi aslı ile ilgileniyor....

dizinin finalinde alp ve aslı'yı o kadar yakın görünce çok kötüydü yüz ifadesi,dost olarak görse neden o kadar kötü olsun ve neden aslı'nın mutlu olma ihtimalini düşnmesin ki,oldu bu iş...ama şimdi acı çekme sırası deniz efendide...

acemicadi_selim
HAH BENDE ONU DİYORUM cnm..ewt banada öle geldi..galiba bizim deniz...ASLIYA aşık olucak gibi..bir his var içimde...UMARIM YANILMIORUMDURR...

bende katiliorum bende simdi onu yazicaktim deniz alp ve asliyi cok kiskandi walla efe ve efenin abisinin hiyar siyar la yaotigi kavgalar superdi walla....
efe bu bolum yine superdi beni cok guldurdu askim benim yaaa:img-in_lo
ama hani asli mine gelince alple gidicem mezuniyete dedi yaa alp i kullandi resmen mineye karsi gicikligindann.....dizinin son sahnesi superdi deniz bakakaldi cok kiskandi ve sinir oldu kesinlikle yanii
alp cok ii birisi aslida ole ama sanki bana alp i kullandi gibi geldi mine gelince....parayi kim caldi cok mrk ettimm...bide hani aslilar evini yerlestiriolardiyaaa orda coook gusel cikmis alp de gelmis yardim etmis o sahne superdi asliyyla efenin ordaki konusmasi.....efe ve denizin ders calisirken ki konusmasi veee efe ve abisinin gonul hakkinda bahcede yaptigi konusma superdi..efenin oldugu her sahne superdi gerci ama neyse ben bi daha giremem bugun butun yorumumu yapiyim dedimm bye bye

pelinnn
05-07-07, 20:47
Çok güzel bir bölümdü... Aslı, bence geri çekecek kendini ama Deniz'in bakışı süperdi son sahnede yaa:)

Bence Mine iyi ilişkiler kuracak ama Koray, Mine'nin kendisine "aile boyu hırsız kim var bu okulda" diyerek Aslı'yı kasdettiğini söyleyecek ve yine tüm ilişkiler bozulacak:icon_whis

nedim_bahar
05-07-07, 20:47
alp'e bak be amma da hızlı çıktı helal olsun en iyisini yaptı yürü be alp'im kim tutar seni..aslı da bi elektriklenme hisstti bence aslı da zamanla sevecek alp'i
denizin yüz ifadeisi gördünüz mü?? oh olsun sen haketmiyosun aslı'yı deniz

ekinela_94
05-07-07, 20:48
çok güzel bi bölümdü denize çok üzüldüm affetsin artık yaaa:icon_sorr
mine çok gıcıktı:Dama dizinin ilk gününden beri nolursa olsun anti mine olmucam:img-yes:

kardelen2086
süper bir bölümdü bayıldım resmen,deniz aslının kendisine aşık olduğunu bilmeden aslı ya aşık olsun diyordum nitekimde öyle olacak galiba.....

zaten deniz yavaş yavaş duygularını fark etmeye başladı,efe ile birlikte evde ders çalışırken ,efe şöyle bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam;"aşk beklemediğin bir zamanda beklemediğin bir şekilde seni yakalar"işte tam o sahnede kamera deniz in yüzünü gösterdi ya,bence orası deniz in halini anlatmaya yetti bile,deniz aslıya körkütük aşık olmak üzere hayırlısı olsun,ama deniz in burnu bayağı sürtsün bence,aslı da kararından vazgeçmesin ve baloya alp le gitsin,işte deniz tam o gün patlasın ,duygularını haykırsın............:img-yes: :img-yes:

*sarp*
Allahım sonunda işte budur içimi dökmeye geldim beni kimse durduramaz.. Deniz gördü işte nası olomuş Aslı onu Mineyle görünce belki daha farklı şeyler hissetti ama Denizde orda öle kaldıya çok kötüyüm ama hak etti.. Mine hakkında bişi sölememe gerek yok zaten değmezde..Ne kadar Denize ii oldu desemde Alp biraz fazla ileri gitti gibime geldi insan biraz bekler pat diye seni seviyorum dedi ve öptü..Efe zaten muhteşemdi o Korayı öldürcektim.. Diğer bölümü sabırsızlıkla bekliorum..:P

Dilara03
05-07-07, 20:49
bencede dost olan o kadar üzülmez aslı ve alpi çok kıkandı denizz ohh iyi olduu kaldı öle alple aslı çok şekerlerr ayy o aslının annesinin alpe el sallamasını bitişinde yine gösterdiler cidden çok komik:D parayı kim aldı acaba efe ve abisinin tel.lindeki resmi görmesindede yani yorum yok...

_merveee_
gerçi ben formunuza yazmıyorum ama takip ediyorum devamlı bu bölüm dayanamadım artık yazıcamm...

deniz minedensoğudu gibi geldi hoş bence sadece bi heves mine onun için bence öyleydi baktı mine ona göre deil vazgeçti

bugünkü tavırları sanki deniz aslıya karşı bişyler hissidiyo gibi geldi hem hissetmese niye aslıya karşı kendini bu kadar sorumlu hissetsin ve ni KISKANSIN son sahne dedim oo deniz bey kal mı geldi dedim :):)

bu arada gönül ve metin çok yakışıyorlar maşşalahh :happy0064 :happy0064

arslan_
harika bi bölümdü yaaaaaaaaaa bitti çok kötü.hergün olsa seyredicem.efeyle abisi galiba birbirine giricek gönül için.gönülün gönlü kimde acaba.son sahne hayal olsa gerek ben onları yakıştıramıyorum.minede artık sıktı gerçektende kötüymüş ben ona artık acımıcam

derinnick
Çok güzel bir bölümdü. Deniz nihayet (D.C'de Dawson gibi) gerçek aşkının Aslı olduğunu anlamaya başladı. Yaa, dizi ilk başladığında D.C'i kaç kez izledim, başını sonunu bildiğim için izlemek anlamsız olur demiştim. Ama çok güzel uyarlamışlar, ellerine sağlık. Olacak her şeyi bilsek de (D.C izlemiş olanlar) heyecanla izliyoruz.

nedim_bahar
05-07-07, 20:50
yha süperdi yhaa..

DENİZ ASLIYA AŞIKMIŞŞ...vayy bee...hepde mineyi sewdigini sölerdi..

SONUNDA DENİZ ASIK OLDU..ASLIMAA...süper yhaa...süperrr...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
nesi süper ya aşıkmış şuna kıskanıyo diyelim daha doğru olur
hem bi de deniz aslı'yı hiç mi hiç haketmiyor
hakedenleri görüyoruz...
alp aslı'nın kıymetini bilir herhalde

angels18
son sahnede aslı mine ile denizi öpüşürken gördüğünde ki duyguyu deniz yaşadı bundan güzel ne olabilir deniz kendine itiraf etmekten korksada aslıya aşık bu boşanma olayı deniz ile aslıyı birbirlerine yakınlastırırler yoksa aradaki buzlar nasıl eriyecek dimi

_hilal_
bence mine hiç uslanmayacak hiç iyi olmayacak bence diyorum kimse kızmasın
denizde aslının kıymeti anlar deniz aşık olucak kesin kesin oleyy yaaaaaaa
DENİZ ASLI 4EVER

sultansss
öncceki bölümlerde aslı,deniz ve mineyi öpüşürken gördü ve çok acı çekti ...

şimdi de acı çekme sırası ve o an neler hissedileceğini anlama sırası deniz'de diycem ama bence aslı öyle bir hata yapmaz o deniz'e çok aşık ..

anlayamadığım bişiy aslı alp'in ondan hoşlandığını bile bile neden ona yakın davranıyorki çocuk umutlanıyor yazık ona da..

1g9s0g5s
05-07-07, 20:51
arkadaşlar sizce kim çaldı parayı?benim hiç bi fikrim yok...:icon_whis bide bi soru daha sorcam sizce aslı alp'i öpcek mi?yoksa gerimi kaçılcak?:icon_whis :icon_whis cevap lütfen please please please yada nasıl yazılıyosa

İLK AŞKIM_MERVE
05-07-07, 20:52
nesi süper ya aşıkmış şuna kıskanıyo diyelim daha doğru olur
hem bi de deniz aslı'yı hiç mi hiç haketmiyor
hakedenleri görüyoruz...
alp aslı'nın kıymetini bilir herhalde

yha CNM AZ ÖNCE DÜŞÜNDÜMDE GERÇEKTEN HAKLSIN...

bencede DENİZ HİÇBİRZMANA ASLIYI HAKETMEYECEK...

off yha..off...deniz neden böle birisi oldun...SEN VE ASLI OLABİLİRDİ..ama olmadı...ama bence pes etmemelii...HAYATTA İMKANSIZ DİE BİRŞEY YOKTUR..:img-yes:

BENCEE...

şekerşey_gokce
herkese selambye

ya ben artık bu denizi anlamıyorum sanki aslı onun sewgilisiymişte ayrılmışlar gibi dawranıyo

benim hatırladığım kadarıyla en son deniz sewgili olarak MİNE yi seçmiş hatta aslıyı da bi kenara atmıştı
belki çok sert oldu ama deniz biraz bencillik yapıo o birini sewebiliyo ama aslı kimseyi sewemio:icon_sorr

ASLI SONUNA KADAR ARKANDAYIMM:img-wink: :happy0064 :good:

_Tuba_
süper bir bölümdü herşey tam istediğim gibi oldu
efeye olan hayranlığım kat kat arttı tabi o ayrı konu süper bir karakter ya hastayım ona resmen

denize gelince atı alan üsküdarı geçti geçmiş olsun denizcim hakettiğini buldun sonunda
alp ile aslının yakınlaşması iyi ama alp çok klasik türk filmlerind