Tüm Versiyonu Göster : Sanem Çelik
Ekim kasım dediğin bu ekim kasım mı? Ama öyle olsa neden böyle haberler çıksın ki. Londradan ev aldı, Türkiye'ye dönmeyeceğini söyledi, eğitim alıyor, Türkiye'deki bütün teklifleri reddetti, Amerika'da sinema filmi için anlaşmış... gibi bir sürü haber çıktı şu son birkaç ay içinde. Çoğumuz bu nedenle umutsuzuz. Yoksa evet genelimiz bu yıl dönmesini umut ediyor ve bekliyorduk ancak bu haberlerden sonra bu pek mümkün değil bence. Okuyo mudur acaba gerçekten. Okuyosa bana çok kızıyodur yaa:img-blush sataşanlara böyle çok büyük tepkiler göstermeme falan. Ama napim onu o kadar çok seviyorum ve o kadar çok özledim ki dayanamıyorum.:img-in_lo Loralaicım yok o kadar kilo vermedim, o kadar kilo versem ölürüm zaten :) ama baya rahatladığımı söyleyebilirim. Gerçi pek geçmedi öfkem ve kinim zaten kolay kolay geçmez ee akrep burcu olunca...:)
Bence bu ekim kasım ama bakın bence.İnanıyorum ki bu forumu o da takip ediyor:img-yes:
hattori ha
01-09-07, 20:55
yuh ya londra yazmışım New York yazacağıma kafam nerdeyse:) Pardon.:) evet cerrah inşallah senin dediğin gibi olur çünkü forumcak onu çok özledik.
ya zaten diğerleri dediğim de senin avatarındaki kişi ile bir iki erkek oyuncu daha işte.:) yoksa bayan oyunculardan sıfır yani kimse Sanem'in eline su dökemez. Zaten dökecek olsa onun hayranı olurdum dimi;) Ama Sanem o erkek oyunculardan da çok iyi. Bunu da belirtim yaniii :)
Öyle valla Nur doğru söylüyorsun..Sanem&Nejat forever yani:img-in_lo
Nejat'ı herkesten kıskanıyorum birtek Sanem'den kıskanmıyorum..Çok tatlılardı:img-in_lo
Hani siz böyle yazıyorsunuz ya Sanem şununla oynasa bununla oynasa falan diye ben hiç yorum yapmıyorum gönlümden Nejat geçiyor hep.Ama artık çoook zor belki birkaç yıl sonra bi sinema filminde falan biraraya gelirler..:sad53:
Neyse uçtum ben yine:)
Pınar imzanız çok tatlı olmuş bu arada...:img-wink:
Haa birde ekim-kasım çok iyimser bir tahmin keşke dönse prenses ama zor bence:sad53:
yuh ya londra yazmışım New York yazacağıma kafam nerdeyse:) Pardon.:) evet cerrah inşallah senin dediğin gibi olur çünkü forumcak onu çok özledik.
Evet farkettim onu ben ama dedim Nur yanılmaz ben yanlış hatırlıyorumdur belki:img-wink:Bugün epey sinirlerin bozulmuş Nurcum:)
tatli_kizim
01-09-07, 22:35
imzayi begendginiz icin tesekürler..
Esracigimin fikriydi..:)
Yazi cok hos olmus..:)
Sanem celik olmassa bende sizlri taniyamicakdim..
Nur,esra,bessie,öznur,onur,dilek,büsra,gökce,gizem ....
hepinizi sanem celik sayesinde taniim..
TESEKÜRLER SANEM CELIK! :)
PAMUK_MELEGIM
01-09-07, 22:55
Buarada cerrah sen buraya ilk girisn galiba bide ben sanki bessieyide yeni goruyorum gibi:S yani bikac sefer gordum ama tatilden sonra yanii:)
Buarada cerrah sen buraya ilk girisn galiba bide ben sanki bessieyide yeni goruyorum gibi:S yani bikac sefer gordum ama tatilden sonra yanii:)
Evet canım bende yeni sayılırım aslında 1-1,5 aydır falan yazıyorum:img-wink:
tatli_kizim
01-09-07, 23:03
Evet canım bende yeni sayılırım aslında 1-1,5 aydır falan yazıyorum:img-wink:
bir sürü yeni arkilerimiz katildiii bu sene..:)
Hosgeldiniz tkr..:)
Aslinda sen baya burdasinn..:)
Esracigim bessie hep burda sen niye daha yeni göriin hee..:D
PAMUK_MELEGIM
01-09-07, 23:04
Dedim gibi yeni derken yani tatilden once gormemistim ondan sordumm:)
Isim neydi bessie:)
Dedim gibi yeni derken yani tatilden once gormemistim ondan sordumm:)
Isim neydi bessie:)
Canım ismim Gözde seninki Esra sanırım:)
Birçok kişinin ismini biliyorum artık..Bu arada hoşgeldin tatilden:img-wink:
Hoşbuldum Pınar tekrar:)
Evet Sanem yokken birçok kişi katılıyor birde dönse ne olacak acaba?
Bu kadar uzun zamandır ortalarda olmayan ve başlığı bu kadar hareketli baska oyuncu yoktur herhalde..
tatli_kizim
01-09-07, 23:12
Hoşbuldum Pınar tekrar:)
Evet Sanem yokken birçok kişi katılıyor birde dönse ne olacak acaba?
Bu kadar uzun zamandır ortalarda olmayan ve başlığı bu kadar hareketli baska oyuncu yoktur herhakde..
yok zatennn Gösdecigim...:)
Evet dönceee 1000 kisi tanirisss valla.:)
sanemin daha cokk hayranlarii var..:)
PAMUK_MELEGIM
01-09-07, 23:13
Canım ismim Gözde seninki Esra sanırım:)
Birçok kişinin ismini biliyorum artık..Bu arada hoşgeldin tatilden:img-wink:
evet canim Adim Esra Sende Hosgeldin canm:)
tatli_kizim
01-09-07, 23:16
aaa nurr gelmiSs..
HosGeldinn nurr..:):):)
Bizde tamm sanemimizin sayesinde bir sürü sanemcii tanidigimizi konusuyordukk :D
hattori ha
01-09-07, 23:28
hoşbuldum :) evet ne güzel bir sürü Sanemci katılıyor da eskiler de ortadan kaybolmasınlar ama. Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen bazı Sanemciler var özledim onları ama heralde tatilleri bitmedi. Neyse evet Sanem'in hayranları çooook fazla. Biz en fanatikler olarak hergün burdayız. Yoksa buraya yazmayıp sevenler de çoook... Bu arada pınar imzan çok güzel. Onur bu resimler kaçıncı bölümdendi. ya Sanem çelik'in telefon tutuşu, telefonla konuşuşu bile ayrı olay, ayrı bir hava var. Çok beğeniyorum her hareketini. keşke cep telefonu reklamlarında falan oynasaydı. Çok güzel tutuyor.:) Gerçi nokia telefonunun reklamını seslendirmişti ama o reklamda da güzel sesine doyamadım sadece aliye sırasında rastlıyordum. Ben hala inanmıyorum yaa bu ekimde kasımda falan kavuşucağımıza...:icon_sorr
tatli_kizim
01-09-07, 23:38
hoşbuldum :) evet ne güzel bir sürü Sanemci katılıyor da eskiler de ortadan kaybolmasınlar ama. Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen bazı Sanemciler var özledim onları ama heralde tatilleri bitmedi. Neyse evet Sanem'in hayranları çooook fazla. Biz en fanatikler olarak hergün burdayız. Yoksa buraya yazmayıp sevenler de çoook... Bu arada pınar imzan çok güzel. Onur bu resimler kaçıncı bölümdendi. ya Sanem çelik'in telefon tutuşu, telefonla konuşuşu bile ayrı olay, ayrı bir hava var. Çok beğeniyorum her hareketini. keşke cep telefonu reklamlarında falan oynasaydı. Çok güzel tutuyor.:) Gerçi nokia telefonunun reklamını seslendirmişti ama o reklamda da güzel sesine doyamadım sadece aliye sırasında rastlıyordum. Ben hala inanmıyorum yaa bu ekimde kasımda falan kavuşucağımıza...:icon_sorr
Evet eski sanemcilerimizide kaybetmeyelim..
Ya ne bilim..Tatilleri bitsin artik cidden cok ösledik..
Öznuru,Büsrayi...
Gelsinler artik..Tatilde ne tatilmis ama..:)
Carita (kereta..:) ) gel artik aa...
Evet nurcugum bende imzami cok seviyorum..orda sac tarzida hosuma gitmisdi..:)
kacinci bölüm oldugunu onur bilir..:)
ben bilmiyorum..
Ayh..sanem bi gelsinde..reklamda mi oynicak dizide mi oynicakk hic fark etmez acikcasi..:)
bende pek sanmiyorum kavusucagimizi kasim ekimde falan..
ama yinede belli olmaz..
eger olursa cok büyük bir süpriz olur..:)
PAMUK_MELEGIM
01-09-07, 23:49
Bir sabah uyanmisiz gozlerimi ovarak oturma odasina gidiyorum tvyi acip bir magazin progamina denk geliyor birazdan sok sok haberler diye reklamlar cikyiormus sIkintidan olsa bile bakiyormusum aradan 10 daka geciyor 15 daka geciyor sok haber daha baslamadi ve sunucuu sonunda iste sok habermiz sanem celik aylardir amerikada kalip dinlenip ve kafasini toprayip geri dondu!!! hayranlarina sunu demeyide untumadi: Bu yanliz ilk supriz yakinda daha guzel suprizlerle karsinizdayim ...ve site birden cosuyormuss sanemin yeni resimleri ve gelen birsuru yeni haberler busefer gercek olan haberlerrr!! ooofff off:) cok mu abartili oldu hehe:)
tatli_kizim
01-09-07, 23:52
Bir sabah uyanmisiz gozlerimi ovarak oturma odasina gidiyorum tvyi acip bir magazin progamina denk geliyor birazdan sok sok haberler diye reklamlar cikyiormus sIkintidan olsa bile bakiyormusum aradan 10 daka geciyor 15 daka geciyor sok haber daha baslamadi ve sunucuu sonunda iste sok habermiz sanem celik aylardir amerikada kalip dinlenip ve kafasini toprayip geri dondu!!! hayranlarina sunu demeyide untumadi: Bu yanliz ilk supriz yakinda daha guzel suprizlerle karsinizdayim ...ve site birden cosuyormuss sanemin yeni resimleri ve gelen birsuru yeni haberler busefer gercek olan haberlerrr!! ooofff off:) cok mu abartili oldu hehe:)
ayhh cok güzell..
keske öle bisi olsa yhaa...
Ama evet..Saemmm bomba gibi geri dönücekk
bir sürü sürizlerle..:)
hattori ha
01-09-07, 23:54
inşallah inşallah. :happy0064:happy0064 aslında Sanem'in tarzı değildir magazin programlarını ayağa kaldırarak dönüş yapmak ama güzel olurdu be :) Mesela filler ve çimenden sonra tüm magazin programlarında ödül alarak yer almıştı. ne zaman açsam altın portakalı aldığı görüntüleri gösteriyolardı. yine öyle olur inşallah...:img-in_lo
PAMUK_MELEGIM
01-09-07, 23:56
Hatta o gunu sanem i kiskananlar catliyormus hahahhah catlayinn emii:P:P saka saka nese canlarim hepinze iyigeceler benim cikmam lazimm:( haklisi nur abla daha guzel bir gelis olmali hmmm dusunmem lazim:P ....
tatli_kizim
01-09-07, 23:58
inşallah inşallah. :happy0064:happy0064 aslında Sanem'in tarzı değildir magazin programlarını ayağa kaldırarak dönüş yapmak ama güzel olurdu be :) Mesela filler ve çimenden sonra tüm magazin programlarında ödül alarak yer almıştı. ne zaman açsam altın portakalı aldığı görüntüleri gösteriyolardı. yine öyle olur inşallah...:img-in_lo
evet güzel olurdu...
oof oof...hayalller cokk güzell..
Sadece gerceklesmesini bekliyecegiz...:(
Esracigim sana iyi geceler..
Nurcugum kaldik yine basbasa..:)
Ayy Esra süperde Sanem o magazinci tayfasına açıklama yapmazki..
Ne yapıyosa sesiz sedazsız yapıyor prenses.Ama buna rağmen zırt pırt hala Sanem'in haberini yapıyolar.Akılları fikirleri Sanem'de:)
Hayali bile güzel valla hiç beklemiyorken dönüyormuş böyle pat diye:img-icecr
90_SANEM_90
02-09-07, 00:54
Esra ve Pinar imzaniz cok güzel olmus kizlar !!!! :good:
Bende pek sanmiyorum bu sene dönecegine ama insallah seneye döner !!
Dönmesi lazim cünkü daha fazla daynamam ben !!!
Insallah 2008 yeni sezonuna damgasini vurur yine ....INSALLAHHHHHHHHH
Esracim süper yyazmisin ins canim öyle olur ...o günleride görürürz ins
Bende böyle hayalediyorum ....
Agustosun ortalarindayiz ve kanal dyi (atv de olabilir tabi ) izliyoruz birden yeni bir dizinin fragmani geliyor ay bicak sirti fragmanini düsünün Sanem Celikkkkkkkkkkk yaziyor ...cok degisik bir imaj ve rolle ...
fragmanin ilk yayinlanmasi ve mütis bir kadro ile Sanem Celikkkkkkkkkkkkk
ekranlara geri dönüyorrrrrrrrrr
tatli_kizim
02-09-07, 01:03
Esra ve Pinar imzaniz cok güzel olmus kizlar !!!! :good:
Bende pek sanmiyorum bu sene dönecegine ama insallah seneye döner !!
Dönmesi lazim cünkü daha fazla daynamam ben !!!
Insallah 2008 yeni sezonuna damgasini vurur yine ....INSALLAHHHHHHHHH
Esracim süper yyazmisin ins canim öyle olur ...o günleride görürürz ins
Bende böyle hayalediyorum ....
Agustosun ortalarindayiz ve kanal dyi (atv de olabilir tabi ) izliyoruz birden yeni bir dizinin fragmani geliyor ay bicak sirti fragmanini düsünün Sanem Celikkkkkkkkkkk yaziyor ...cok degisik bir imaj ve rolle ...
fragmanin ilk yayinlanmasi ve mütis bir kadro ile Sanem Celikkkkkkkkkkkkk
ekranlara geri dönüyorrrrrrrrrr
evet gercekten süper olurdu cigdemcigim..
umarimm cok beklemeyiz..
90_SANEM_90
02-09-07, 01:16
evet gercekten süper olurdu cigdemcigim..
umarimm cok beklemeyiz..
Umarim cok beklemeiyz canim ...En kisa zamanda geri döner insallah :img-wink:
esracım ben hayalini biraz daha saneme uyarlamak istiyorum çok güzel ama sanemin tarzı değil bide bende inanmıyorum sanemin bu sene döneceğine hatta seneye bile şüpheliyim hoşgeldin bu arada cerrah ya bu saatte mesaj yazıyorum yani yuh bana daha hiç uyumadım şimdi esranın hayaline gelelim sanemi havaalanında yakalıyorlarr şok şok şok haberr duyurularından sonra geary magazinciler mikrofonu burnuna sokup abuk sabuk sorular soruyolar sanemde gülümseyerek iyi günler arkadaşlar demekten başka hiçbir şey söylemiyo sadece yürüyüşünü seyrediyoruz bide yeni imajını görüyoruz ve bu bizi bayıltmaya yeterde artar bilee bence 15-20 gün kadar sonra sanemi yeni dizisinin setinde gösteriyorlar ve rp yapıyr doğru düzgün bir gazeteciylee tabiki işte adı üstünde hayal gerçekleşmesi çok zor gibi görünüyo şuandaa ama zaman ne gösterir bilinmez tabiii
depresyondayım unutuldum aldatıldımm
sanemimden ayrıldım çok yalnızımmmmmmm
hayat_guzeldir
02-09-07, 08:06
benden de birkaç foto
http://img368.imageshack.us/img368/4214/50449499ba0.png (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/7196/62832635lx7.png (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/2609/tryuhdfyfdgbz7.png (http://imageshack.us)
tatli_kizim
02-09-07, 09:53
esracım ben hayalini biraz daha saneme uyarlamak istiyorum çok güzel ama sanemin tarzı değil bide bende inanmıyorum sanemin bu sene döneceğine hatta seneye bile şüpheliyim hoşgeldin bu arada cerrah ya bu saatte mesaj yazıyorum yani yuh bana daha hiç uyumadım şimdi esranın hayaline gelelim sanemi havaalanında yakalıyorlarr şok şok şok haberr duyurularından sonra geary magazinciler mikrofonu burnuna sokup abuk sabuk sorular soruyolar sanemde gülümseyerek iyi günler arkadaşlar demekten başka hiçbir şey söylemiyo sadece yürüyüşünü seyrediyoruz bide yeni imajını görüyoruz ve bu bizi bayıltmaya yeterde artar bilee bence 15-20 gün kadar sonra sanemi yeni dizisinin setinde gösteriyorlar ve rp yapıyr doğru düzgün bir gazeteciylee tabiki işte adı üstünde hayal gerçekleşmesi çok zor gibi görünüyo şuandaa ama zaman ne gösterir bilinmez tabiii
loralai seninde hayalin cokk güüzwell..
aaaah ahhh..bir ssürü hayaller kuruyoruzz..
Sanemm gell artikkkk hayallerimizi gerceklesdirr..
ahhh ahh....
hattori ha
02-09-07, 10:47
ya yok iyi günler arkadaşlar da demesin onlara. arkadaşlar hiç demesin. :img-beee: Yürüsün gitsin işte. Aslında yurtdışında büyük başarılara imza atsa, burdaki magazinciler falan herkes de bir röportaj yapabilmek için çıldırsa ama kedininin ciğere bakar gibi öööyle bakakalsalar daha süper olur.:img-in_lo Loralai ben de senin gibi sadece çok saygın, özel insanların olduğu programlarda görünmesini, kaliteli gazetecilerle falan röportaj yapmasını istiyorum. Mümkümse bundan sonra magazinin m'sinde gözükmesin. Dışarda falan mutlaka gözükür o ayrı ama onların mikrofonlarına mümkünse iyi geceler, merhaba arkadaşlar, kolay gelsin gibi tek bir kelime bile söylemesin. Yalakalık yapan çok zaten onlar yeter bu magazincilere.:hıh Ama elbet Türkiye'ye gelirse dizi, film falan için onları kullanacaktır, güler yüz gösterecektir bu da bir gerçek, zaten de gerekir. çünkü o dizinin o filmin falan bunlar tarafından da reklamının yapılmasına ihtiyaç var. Sanem her zamanki sınırında tutar işte onlarla ilişkisini. Hep araya bir mesafe koyduğu, rakip kanalda olduğu, sürekli onlarla röportaj yapmayıp, abuk sabuk program davetlerine evet demediği için oldu ya zaten tüm bunlar. Ayrıca evet seneye de gelmeyebilir Türkiye'ye.:img-yes: Çünkü aslında geçenlerde bunun kimseye bir yararının olmayacağını söylemiştim ama Türkiye'deki magazinciler olsun, ünlüler olsun herkes çok kötü davrandı ve onu çok ama çok üzdüler. Uzun süre de dönmezse anlarım. Benim içimdeki öfke ve üzüntü geçmedi hala acaba Sanem neler hissediyordur:img-in_lo Canım benim o hiç üzülmesin ya. Biz onu çok seviyoruz.
tatli_kizim
02-09-07, 12:35
Aaa...Basligimiz 2. sayfada..:)
hemen kurtardim..:)
Bakin sanemmm prensesimizde cok sasirmiSs..:):)
http://www.loadtr.com/b-106775-sanemm.jpg
PAMUK_MELEGIM
02-09-07, 14:43
Arkadaslar aslinda magazincilere aciklama yapmiyor hayranrina aciklama yapiyorr yanii:))
PAMUK_MELEGIM
02-09-07, 15:01
RESIMLER
http://img208.imageshack.us/img208/673/bscap0018zz4nl1.jpg (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/8233/bscap0054nk2yr7.jpg (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/5295/bscap0198ia1jf9.jpg (http://imageshack.us)
http://img246.imageshack.us/img246/2597/103wl3.jpg (http://imageshack.us)
Resimler için teşekkürler esracım...İlk iki resme bitiyorum...Sanemin kısa saçlı resimleri favorim...:good::good::good:
hattori ha
02-09-07, 15:05
Yok canım, Sanem Çelik hayatının hiçbir döneminde magazinciler aracılığıyla özel hayatı konusunda hayranlarına açıklama yapmadı bundan sonra da yapmaz zaten. Dizi için yapılan röportajlar hariç. O da zaten mecburiyettir yani. Her oyuncu o kanalın magazin programına röportaj verir. Çok bayıldığından değil yani dizinin reklamı için.:img-wink: Sanem genelde gazete ve dergi röportajlarıyla ya da cnntürk, habertürk ya da başka kanallardaki saygın özel programlara konuk olarak hayranlarını bilgilendirir biliyorsun. Bu son zamanlarda çıkan haberler de bence genel olarak Sanem çelik hayranlarını Sanem Çelik'in akibeti konusunda bilgilendirmek için. Allah razı olsun yani:icon_whis ölücektik meraktan o haberler de olmasa.daha ortada bile yok ben röp hayali falan kuruyorum kafamda. Ya vallahi arkadaşlar nasıl dayanıcaz. Resimler için teşekkürler esra. off şu güzelliğe, tatlılığa bakın. Ama haksızlık bu yaa. Sevdiğim oyuncuyu izleyememem gerçekten haksızlık.:sad53:
ne yazacağımı bilmiyorum bir selam veriyim bari geçerken:Phe birde kara meleğin bölümlerinin olduğu siteye ekleme devam edecekmiş bu ara yoğunluk varmış vakti olunca ekleyecekmiş umarım öyle olur 29 bölümü bir kere bile izleyemedim:icon_sorr:icon_sorrdiğerlerini izledim neyseki, 29 da ne varsa hep onu izleyemiyorum:img-hyste:img-hyste:icon_cry::icon_cry:
tatli_kizim
02-09-07, 15:10
bende ilk iki resme bitiyorum valla..
ahh ahh sanem gell artikn aaaa..
ellerine saglikk esracigim..
Yasdasimmm...yine ayni rsimlerii begendikk :)
hattori ha
02-09-07, 15:11
Ben de uzun bir süre ilk bölümü izleyememiştim:) Dzi ilk başlicağı zaman büyük bir heyecanla tvnin karşısına geçmiştim. ne zamandır beklediğimiz harika dizi diye. Tanıtımları o kadar uzun süre dönmüştü ki ben artık başlasın bu dizi falan demeye başlamıştım ama ilk bölüm başladıktan bir süre sonra elektrikler kesilmişti:) Çook sonra tekrar yayınlanmaya başladığında izleyebilmiştim ilk bölümü.:)
resimler için teşekkürler Esracım:good:kısa saç çok yakışıyor bencede:img-wink:
bende ilk iki resme bitiyorum valla..
ahh ahh sanem gell artikn aaaa..
ellerine saglikk esracigim..
Yasdasimmm...yine ayni rsimlerii begendikk :)
Evet yasdasım kurdele2im:):):)Aynı resimleri beğenmişiz...Kısa saçı ben daha çok yakıştırıyorum...Bi de boğazlı kazağı giydimi off güzelliğe bak yaa:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
http://img185.imageshack.us/img185/1957/fkga7.png
http://img71.imageshack.us/img71/8480/iiay1ntn2.jpg
Burdada çok güsel ya gözlükte ayrı bi hava katmış...Maşşallahhhh tu tu tu tu:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
hattori ha
02-09-07, 15:55
Ayy evet gökçe burdaki halinin de hastasıyım. Yönetmen Kudret Sabancı'nın köpeği öldüğünde onu öldürenleri protesto için bütün dizi ekibi toplanmışlardı. Ne güzel mesajlar vermişti Sanemciğim yine. O röportaj bitiminde merdivenden inişi vardı ya böyle herkes bakıyordu o konuşmasını bitirdiğinde bile.:) Yürüyüşünde, konuşmasında herşeyinde asalet var ya. Evet boğazlı muhteşem yakışıyor beyaz ayrı bir yakışmış. canım benim canıııımmm... Maşşallaaaah gerçekten...:img-in_lo
PAMUK_MELEGIM
02-09-07, 16:16
bendn bitanecikde avatar=)
http://img516.imageshack.us/img516/5205/se11fw5.png (http://imageshack.us)
hattori ha
02-09-07, 16:39
Türkiye'nin en güzel ağlayan, en iyi kadın oyuncusu Zümrüt Prenses...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
http://img68.imageshack.us/img68/4927/aliyebesincib0000000053fn0.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/791/aliyebesincib0000000056ip7.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/6027/aliyebesincib0000000057fg5.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/4387/aliyebesincib0000000060al6.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/4567/aliyebesincib0000000061uy2.jpg (http://imageshack.us)
hattori ha
02-09-07, 16:43
Türkiye'nin en güzel, en iyi, en değerli kadın oyuncusu...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
http://img68.imageshack.us/img68/1742/aliyebesincib0000000065dg6.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/4069/aliyebesincib0000000069pv0.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/2174/aliyebesincib0000000080ad1.jpg (http://imageshack.us)
hattori ha
02-09-07, 16:47
http://img68.imageshack.us/img68/5033/aliyebesincib0000000085bn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/82/aliyebesincib0000000088rs3.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/55/aliyebesincib0000000090og9.jpg (http://imageshack.us)
hattori ha
02-09-07, 16:50
http://img68.imageshack.us/img68/1944/aliyebesincib0000000092oe8.jpg (http://imageshack.us)
http://img68.imageshack.us/img68/7449/aliyebesincib0000000093kf1.jpg (http://imageshack.us)
Türk tvlerinde hiçbir dizide bundan daha güzel bir sahne daha görmedim. Sanem Çelik ve kız kulesi... Sanem Çelik'in muhteşem oyunculuk gücü yanında yönetmeni de alkışlamak lazım...
http://img68.imageshack.us/img68/2830/aliyebesincib0000000098hv2.jpg (http://imageshack.us)
hattori ha
02-09-07, 16:56
Off çok güzel sahnelerdi yaa. Sanem Çelik HARİKASIN. Ayakta alkışlanacak performans...:good:
http://img114.imageshack.us/img114/3324/aliyebesincib0000000100xk6.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/2029/aliyebesincib0000000103xl0.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/9096/aliyebesincib0000000105wu8.jpg (http://imageshack.us)
tatli_kizim
02-09-07, 17:03
nurcugum rsmler harikaa..
oof offfff...ne güzell agliyoo..
süpersin..
bendende o saman resim..:)
http://www.loadtr.com/b-106981-snm.jpg
http://www.loadtr.com/b-106982-snm.jpg
http://www.loadtr.com/b-106983-snm.jpg
http://www.loadtr.com/b-106986-snm.jpg
http://www.loadtr.com/b-106987-snm.jpg
PAMUK_MELEGIM
02-09-07, 17:09
bende sanemin aglamasina hayran kalmistim zaten:)
90_SANEM_90
02-09-07, 17:18
Esra ekledigin resimler ve o güzel avatarin icin tesekkürler canim ...
Pinar ve Nur eklediginiz resimler icn cok ama cok sagolun ....
Bende bitiyorum o aglama sahnelerine ....
Nurcum o ekledigin resimler kacinci bölümden ...unuttum :img-blush
hattori ha
02-09-07, 17:18
Gülmesi, ağlaması, kızması, bağırması, koşması, yürümesi, konuşması... herşeyi hayran bırakacak cinsten... Star ışığı dedikleri bu olsa gerek ekrandaki her hareketi sıradan bir insandan farklı geliyor. Yeryüzünde hiçbir oyuncuda olmayan bir başka büyüleyiciliği var.
90_SANEM_90
02-09-07, 17:20
Gülmesi, ağlaması, kızması, bağırması, koşması, yürümesi, konuşması... herşeyi hayran bırakacak cinsten... Star ışığı dedikleri bu olsa gerek ekrandaki her hareketi sıradan bir insandan farklı geliyor. Yeryüzünde hiçbir oyuncuda olmayan bir başka büyüleyiciliği var.
oh oh ne güzel yazmisin ....aynen katiliyorum ....
tatli_kizim
02-09-07, 17:28
ayin karanlikk yüzü...
süper bir filimdi yhaa..
http://www.loadtr.com/b-107019-sanm.jpg
http://www.loadtr.com/b-107021-sanm.jpg
http://www.loadtr.com/b-107024-sanm.jpg
http://www.loadtr.com/b-107026-sanm.jpg
http://www.loadtr.com/b-107027-sanm.jpg
hattori ha
02-09-07, 17:31
keşke dönse de hep birlikte daha güzel yorumlar yapsak. sıkıldım artık eski resimlerine yorum yapmaktan. her resminde her projesinde çok farklı olduğu için yeni projesine de yorumlarımız çok farklı olacaktır. Zümrüt gözlüm çok özletme kendini yaa. Artık daha ne kadar özletecekse... neyse şu iki gündür yine sevgim doruklarda bakalım dönene kadar günler nasıl geçecek. iyi ki sizler varsınız biraz konuşuyoruz, resimlerine bakıyoruz da özlem gideriyoruz.
keşke dönse de hep birlikte daha güzel yorumlar yapsak. sıkıldım artık eski resimlerine yorum yapmaktan. her resminde her projesinde çok farklı olduğu için yeni projesine de yorumlarımız çok farklı olacaktır. Zümrüt gözlüm çok özletme kendini yaa. Artık daha ne kadar özletecekse... neyse şu iki gündür yine sevgim doruklarda bakalım dönene kadar günler nasıl geçecek. iyi ki sizler varsınız biraz konuşuyoruz, resimlerine bakıyoruz da özlem gideriyoruz.
Sevgini paylaşınca daha bi farklı oluyo dimi nur ya daha bi seviyosun,bağlanıyosun...Paylaştıkça Sevgimize sevgi katıyoruz sanki...Ama paylaşmayınca olmuyo uygun cümleyi bulamadım ama olsun:img-blushNası bi sevgi bu yaaaa :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-blush
hattori ha
02-09-07, 18:10
Sevgini paylaşınca daha bi farklı oluyo dimi nur ya daha bi seviyosun,bağlanıyosun...Paylaştıkça Sevgimize sevgi katıyoruz sanki...Ama paylaşmayınca olmuyo uygun cümleyi bulamadım ama olsun:img-blushNası bi sevgi bu yaaaa :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-blush
Evet kesinlikle haklısın paylaştıkça çoğalıyor, büyüyor sevgimiz. belki bu forum olmasa sizler olmasanız unutmak daha kolay olacak. daha doğrusu unutmak imkansız fakat hep kalbimizde yaşarken 24 saat düşünmicez en azından:) Gerçekten paylaştıkça büyüyor, özlem daha da artıyor.:img-in_lo
Arkadaşlar süpersiniz fotolar harika hele ağladığı fotolar yok mu?Resmen yaşıyor rolunu Sanem..Hepinizin elllerine sağlık,teşekkürler:img-wink:
Esra avatar için sağol şahane olmuş..Bende birkaç çalışma yaptım fotolardan:img-wink:
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188841815.jpg http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188822805.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188769144.jpg
Umarım beğenirsiniz..:P
bessie avatar ve imza için,esra avatar için,nur,pınar ve esra resimler için teşekkürler...Bu sanem yokluğunda iyi oluyo bu çalışmalar...Ellerinize sağlık:good::good:
bessie avatar ve imza için,esra avatar için,nur,pınar ve esra resimler için teşekkürler...Bu sanem yokluğunda iyi oluyo bu çalışmalar...Ellerinize sağlık:good::good:
Çok sağol yorumun için Gökçe(İsmini doğru biliyorum umarım:img-blush)
Keşke Sanem'in yeni yeni resimleri olsa elimizde çok merak ediyorum ne yapıyor acaba?Saçını boyattı mı mesela,kilo alıp verdi mi?Neler yapıyor??
Gerçi o ne yaparsa yapsın güzel:img-in_lo
Ah Sanem ah neden yoksun:sad53:
Keşke Sanem'in yeni yeni resimleri olsa elimizde çok merak ediyorum ne yapıyor acaba?Saçını boyattı mı mesela,kilo alıp verdi mi?Neler yapıyor??
Evet ismim gökçe seninkini bilmiyorum ben kusura bakma neydi ismin??
Evet hepimiz çok merak ediyoruz bu dediklerini...Bi dönse yeni bi rsim görsek ne güsel olur ama bundan onu haberi bile yok:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Evet ismim gökçe seninkini bilmiyorum ben kusura bakma neydi ismin??
Evet hepimiz çok merak ediyoruz bu dediklerini...Bi dönse yeni bi rsim görsek ne güsel olur ama bundan onu haberi bile yok:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
İsmim Gözde..Memnun oldum tekrar:img-wink:
Doğru söylüyorsun haberi yok bencede bu kadar sevildiğinden ve özlemle beklendiğinden..Neyse umutlarımızı 2008'e erteledik artık:sad53:
İsmim Gözde..Memnun oldum tekrar:img-wink:
Doğru söylüyorsun haberi yok bencede bu kadar sevildiğinden ve özlemle beklendiğinden..Neyse umutlarımızı 2008'e erteledik artık:sad53:
Bende memnun oldum gözdecim...İnşallah 2008 Sanem Yılı olacak ve müthiş bi yapımla karşımıza çıkacak eminim...:img-yes::img-yes::img-yes:
hattori ha
02-09-07, 19:07
Gözde çalışmalar için teşekkürler. Çok hoş olmuş. Ben de ben de:img-yes: çok merak ediyorum. Saçı ne renk şu an onu bile bilmiyoruz. İlk gittiği zaman sarıya boyattı falan diye bir efsane dolaşıyordu ortalıkta ama bilemiyorum uydurma haber de olabilir. Acaba saçı ne renk, ne yapıyor. Acaba bu tatil sırasında falan bronzlaştı mı ten rengini bile bilmiyoruz. En son aliyeyi bitirip gittiğinde pamuk prenses gibiydi. Kilo aldığını sanmıyorum yine formunu koruyordur belki daha bile zayıflamıştır. Ay herşeyini merak ediyorum. İlk ne zaman nerde görücez acaba. Ya gerçekten neden yok. Siz ne kadar umutlusunuz. Bana da loralaidan geçti heralde seneye bile onu göremicez gibi geliyor.:icon_sorr
tatli_kizim
02-09-07, 19:16
bendende avatar ve imza..:)
http://www.loadtr.com/b-107194-ss.jpg
http://www.loadtr.com/b-107200-ss.jpg
alitidir.:) yapanlarin ellerine saglikk :)
Gözde çalışmalar için teşekkürler. Çok hoş olmuş. Ben de ben de:img-yes: çok merak ediyorum. Saçı ne renk şu an onu bile bilmiyoruz. İlk gittiği zaman sarıya boyattı falan diye bir efsane dolaşıyordu ortalıkta ama bilemiyorum uydurma haber de olabilir. Acaba saçı ne renk, ne yapıyor. Acaba bu tatil sırasında falan bronzlaştı mı ten rengini bile bilmiyoruz. En son aliyeyi bitirip gittiğinde pamuk prenses gibiydi. Kilo aldığını sanmıyorum yine formunu koruyordur belki daha bile zayıflamıştır. Ay herşeyini merak ediyorum. İlk ne zaman nerde görücez acaba. Ya gerçekten neden yok. Siz ne kadar umutlusunuz. Bana da loralaidan geçti heralde seneye bile onu göremicez gibi geliyor.:icon_sorr
Dur nur naptın ya...2008 de burda inşallah sanem...Biraz umutlu olmak lazım...Yoksa nası dayanacaz...İki sayfa geri git bi oku...Umudunu kaybetme:img-yes:Ben de o mesajları okurken nur aşka geldi diyodum:):)Ne güsel sanemden bahsettik hep birlikte dayancaz buna:)Sen de umutlu ol bakem:)
hattori ha
02-09-07, 19:38
Dur nur naptın ya...2008 de burda inşallah sanem...Biraz umutlu olmak lazım...Yoksa nası dayanacaz...İki sayfa geri git bi oku...Umudunu kaybetme:img-yes:Ben de o mesajları okurken nur aşka geldi diyodum:):)Ne güsel sanemden bahsettik hep birlikte dayancaz buna:)Sen de umutlu ol bakem:)
İmza ve avatarları tekrar eklediğin için saol pınar. İnşallah yine gelip yine dizi çekecek biz de yine böyle ödüller için destek imzaları yapıcaz inşallah. Ya çok uzak geliyor artık bana Sanem'in Türkiye'ye gelip dizi yapacağı ihtimali. Moralim bozuldu. Neden şu son haberler çıktı sanki. Ben o zaman daha büyük bir umutla beklerdim gelecek sene için. Neyse gökçe evet inşallah gelir seneye. Sanem ne kadar farklı yaa. Bir de sürekli diğer forumlarda bazı oyuncu fanları Sanem'i kendi oyuncularına rakip olarak gösteriyorlardı ya. Evet Sanem'i onlar rakip olarak görüyor ama doğrusu onlar Sanem'in umrunda bile değil. Bak Sanem Çelik çekti gitti hiç bişe düşünmeden. Sadece eğitim ve kendini daha fazla geliştirmek için. Bu sene de kesin gibi. 2 koca sene ara vermeye Türkiye'den cesaret gösterecek tek bir kadın oyuncu gösterebilir misiniz? Gerçi Sanem'in yokluğunda çoğu iyice cebini doldurdu. belki doydularsa bundan sonra ara vermeyi düşünebilirler:) Ama sanmam. yürek ister !!! Sanem'in kulvarı gerçekten Türkiye'deki tüm oyunculardan farklı ve en başarılı, en özel isim. Off dayanamıyorum yokluğuna... :sad53: İnşallah birbirimize destek olarak bu günleri geçiricez ve yine Sanemli güzel günlere dönücez. Bir de şu forumda arada türeyen böcekler olmasa daha bir güzel olacak herşey. Rahat bıraksınlar bizi !!!!
tiyatrocu_kiz
02-09-07, 20:25
Tüm eklenenler çok teşekkürler herkesin ellerine sağlık
ayrıca
arkadaşlar bende sanem çeliği sizin gibi çok seviyorum ...!
Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinicem ..!
Adım dilek..
Umarım sanem çelik gelir ve Türkiyenin tozunu attırır:):):)
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim:img-blush
Pınar eklediklerin için çok teşekkürler:img-wink:
Nur çok doğru şeyler yazmışsın hepsine katılıyorum:img-yes:Ama sen 2008 içinde pek umutlu değilsin sanırım,tamam bende umutsuzum ama bence sadece bu yıl Sanemsiz olucaz.Seneye bomba gibi dönecektir..
Döner değil mi?Kendimi mi kandırıyorum yoksa?:sad53:
90_SANEM_90
02-09-07, 22:10
Eklenen hersey icin cok tesekkürler ...emeginize saglik
Gözdecim imzan cok güzel olmus canim ....kullaniyorum...:img-wink:
Arkadaslar okadar ümitsiz olmayalim ya ...insallah seneye bomba gibi geri dönecek ...
Yeterki biz ümidimizi yitirmiyelim ...
hattori ha
02-09-07, 22:10
Ben bu yıl için çoktan umudumu yitirdiğim gibi evet:img-yes: gelecek sene için de çok umutlu değilim. Moralim çok bozuk bu sıralar. Bence seneye de dönmicek ama neyse yazıp sizin de sinirlerinizi bozmim. Şu an böyle düşünüyorum yarın bakarsınız bir haber çıkar fikrimi değiştiririm ama şu an böyle hissediyorum. Geçen yıl bu sene için ümitlendiğim gibi bu sene de gelecek yıl için bir beklentiye girmek istemiyorum. Çok büyük hayal kırıklığı oluyor sonra bu yıl yaşadığım gibi. Çok ama çok fazla istiyorum artık gelecek eylül bir diziyle dönmesini ama nedense öyle bişe olmicak gibi geliyor şu sıralar.:sad53:
90_SANEM_90
02-09-07, 22:15
Tüm eklenenler çok teşekkürler herkesin ellerine sağlık
ayrıca
arkadaşlar bende sanem çeliği sizin gibi çok seviyorum ...!
Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinicem ..!
Adım dilek..
Umarım sanem çelik gelir ve Türkiyenin tozunu attırır:):):)
Memnun oldum canim ...benim adimda Cigdem ...ismin hicde yabanci gelmedi yaw...sanki bir yerden taniyorum seni ....:):):):):):):)
Aaahhh bi gelse tozunu attiracagi kesin ...
tiyatrocu_kiz
02-09-07, 22:16
ya döncek bee üzülmeyin:)
Bakın ben üzülüyomuyum :(
Dönücek ama nereye kadar ki yani...1
Ama be sanem bişiyide tadında bırak yaa..!
Döncen ama biliyorum :)
Eklenen hersey icin cok tesekkürler ...emeginize saglik
Gözdecim imzan cok güzel olmus canim ....kullaniyorum...:img-wink:
Arkadaslar okadar ümitsiz olmayalim ya ...insallah seneye bomba gibi geri dönecek ...
Yeterki biz ümidimizi yitirmiyelim ...
Çiğdemcim çok sağol yorumun için..Beğenmene çoook sevindim:img-wink:
İnsallah İnsallah dönecek bencede seneye:img-yes:Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun.Sanem şöyle bomba gibi dönsün..Kıskananlarda(ki çok var) çatır çatır çatlasınnn..
90_SANEM_90
02-09-07, 22:20
Ben bu yıl için çoktan umudumu yitirdiğim gibi evet:img-yes: gelecek sene için de çok umutlu değilim. Moralim çok bozuk bu sıralar. Bence seneye de dönmicek ama neyse yazıp sizin de sinirlerinizi bozmim. Şu an böyle düşünüyorum yarın bakarsınız bir haber çıkar fikrimi değiştiririm ama şu an böyle hissediyorum. Geçen yıl bu sene için ümitlendiğim gibi bu sene de gelecek yıl için bir beklentiye girmek istemiyorum. Çok büyük hayal kırıklığı oluyor sonra bu yıl yaşadığım gibi. Çok ama çok fazla istiyorum artık gelecek eylül bir diziyle dönmesini ama nedense öyle bişe olmicak gibi geliyor şu sıralar.:sad53:
seneye bir diziyle dönmesini bende cok ama cok istiyorum ...
ya bu sene geri dönecek yine tmc yapimla bir dizi cekecek diye bin haber cikti ...ama dönmedi ...
bu defa ise amerikaya yerlesti ve uzun zaman daha dönmeyi düsünmüyor diye yaziyorlar ...simdide bu haberlerin tersi cikacak insallah ve bomba gibi dönecek buna eminim
90_SANEM_90
02-09-07, 22:23
ya döncek bee üzülmeyin:)
Bakın ben üzülüyomuyum :(
Dönücek ama nereye kadar ki yani...1
Ama be sanem bişiyide tadında bırak yaa..!
Döncen ama biliyorum :)
Ha iste aynen Dilek gibi olalim .....
Yani kiz gelecek diye diye sonunda getirecek Sanemi ...:P
90_SANEM_90
02-09-07, 22:27
Çiğdemcim çok sağol yorumun için..Beğenmene çoook sevindim:img-wink:
İnsallah İnsallah dönecek bencede seneye:img-yes:Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun.Sanem şöyle bomba gibi dönsün..Kıskananlarda(ki çok var) çatır çatır çatlasınnn..
catlasinlar hemde yüzbin parcayaaaa :happy0064
tiyatrocu_kiz
02-09-07, 22:30
Ha iste aynen Dilek gibi olalim .....
Yani kiz gelecek diye diye sonunda getirecek Sanemi ...:P
valla yaaa kadının ruyalarınada giriyorumuyum acab :)
Düşünsene ruyasında biri saneme
"türkiyeyeye döönüüüüceğiiiiniii biliyoooruuuummm, türkiyeye dööönüüüüüccceeğiiiniii biliiiyooorrruuuumm!" diyormuş
Sanoşda kalkıp geliyomuş , sonra bunu haberlerde söylüyormuş ...!
Ruyadakinin ben olduğumu düşünnenler olur mu aranızda :P
:):):):)
"türkiyeyeye döönüüüüceğiiiiniii biliyoooruuuummm, türkiyeye dööönüüüüüccceeğiiiniii biliiiyooorrruuuumm!" diyormuş
Olmaz olur mu?Direkt sen gelirsin valla aklıma dilek.
Birşeyi 40 kere söylersen olur derler ya.Senin kaçıncı söyleyişin kimbilir 40'ı çoktan geçti ama:)
Aramızda en umutlu sensin hadi inşallah deminde dedim ya güzel düşünelim güzel olsun:img-wink:
tiyatrocu_kiz
02-09-07, 22:42
Olmaz olur mu?Direkt sen gelirsin valla aklıma dilek.
Birşeyi 40 kere söylersen olur derler ya.Senin kaçıncı söyleyişin kimbilir 40'ı çoktan geçti ama:)
Aramızda en umutlu sensin hadi inşallah deminde dedim ya güzel düşünelim güzel olsun:img-wink:
inşallah canm inşallah ..!
Ama eğer gelmezse (ki kesin gelicek adım gibi biliyorum ) durumum yerlerde....:)
Ama geliceğine eminim...Yani en azından geliceğine o kadar çok hazırladım ki kendimi ona eminim . Yoksa arayıp söylemedi yani gelcem die :)
90_SANEM_90
02-09-07, 22:54
olmazmiiiiiiiiiiiii ...senden baska kim olacak canim ...tabiki sen olacan ....
Sanem gelince seni görüyormus ve ana bu benim rüyamda bana döneceksin diye tutturan kiz degilmi ya diyecek :):):)
tiyatrocu_kiz
02-09-07, 22:56
olmazmiiiiiiiiiiiii ...senden baska kim olacak canim ...tabiki sen olacan ....
Sanem gelince seni görüyormus ve ana bu benim rüyamda bana döneceksin diye tutturan kiz degilmi ya diyecek :):):)
bence sanem beni görünce senin bu söölediklerini söylemeye fırsat bulamadan hadi bu kızı gömelim diicek :img-yes:
Çünkü ben o sırada kalp krizinden meftaa olacam :happy0064
90_SANEM_90
02-09-07, 23:03
bence sanem beni görünce senin bu söölediklerini söylemeye fırsat bulamadan hadi bu kızı gömelim diicek :img-yes:
Çünkü ben o sırada kalp krizinden meftaa olacam :happy0064
ALLAH korusun canim ...sonra bu forum senin o meshur mesajlarina hasretinden ölür gider valla :img-wink:
yok kalp krizi degilde görünce hemen boynuna sarilirsin ve heyecandan bayili verirsin ...sonra uyandiyinda karsinda sanemi görüyormusun ....iyimisin canim diyo sanem ...sanemin evinde oldugunu anliyorusn sonra yine bayili veriyorsun ...tabi sok üstüne sok normal canim ...bende bayilirim yaw oh oh nasil olur
hattori ha
02-09-07, 23:28
catlasinlar hemde yüzbin parcayaaaa :happy0064
Evet çatır çatır çatlasınlar. Ben Sanem'i bu kadar kıskanan insan olduğunu hiç tahmin etmezdim arkadaşlar. Ama meğerse ne kadar çok kıskanan, çekemeyen insan varmış. Şu foruma bile yapılmayan kalmadı, tvde şahit olduklarımı zaten söylemeye gerek yok. Sanem'im başarılı oldukça o insanlarının yüzlerinin aldığı şekli hayal edip daha büyük keyif alıyorum.:img-icecr Allah Sanem'imi her türlü kötülükten korusun, uzun başarılarla, huzurla dolu bir ömür versin ve hep en iyi, en mükemmel insanlarla karşılaştırsın.:img-in_lo Dostunu düşmanını da iyice tanımıştır. Evet çiğdem işte o uzun süre dönmicek haberlerinden dolayı bu kadar umutsuzum zaten. İnşallah bu haberlerin de aksi olur ve seneye döner. gerçi bir sene bile çok uzun bir süre. Yani seneye dönerse aslında o haber pek de yanlış çıkmış olmaz. Bilmiyorum yaa bildiğim tek şey deli gibi özlediğim.:img-in_lo İnşallah kara melek bittikten sonra canım kocacım, canım kocacım bittikten sonra günahım neydi allahım, günahım neydi allahım bittikten sonra da aliyenin tekrarları başlar da bir yıl geçip gider. Sonra da Sanem'imizin yeni dizisini izleyelim.
oh oh bensiz iyi muhabbet ediyosunuz netimde sorun var pek giremiyorum yazdıklarınızı okudumda bende umutsuzum tabiki nurada ben bulaştırdım bi dileğe bulaştıramıyorum ama seneyede gelmezse dileğe asla dilek demiycem gearyy demeyi düşünüyorum ya varya farkettimde bu sanem herşeyi abartıyo çok başarılı olmayıda abartıyo ortalarda olmamayı yüzünü unutturmayıda abartıyo offfffffffffffff çok mutsuzum ve umutsuzummmmm inş çiğdemcim senin dediğin gibi bu haberlerin tersi çıkarrr neyse hadi iyi geceler
az önce uzun zamandır ilk kez pazar keyfini izledim ve sanem çelikle ilgili aynen şunları söylediler 'işte malum olaydan sonra ülkeyi terk eden sanem çeliğin dönmiycekmisin diye soran yakın çevresine şansımı hollywodda deniycem burda beni çok isteyen yapımcılar var bir daha türkiyede dizi yapmıycam ve istanbula dönmiycem dediği öğrenildi ' evet ve ben pazar keyfi proğramına delirsemde bu haberin doğru olduğunu düşünüyorum gerçekten sanemin dönmeye niyeti yokkk
hattori ha
03-09-07, 01:47
Ya kahretsin nasıl kaçırdım yaa. Öff loralai ya programın tam olarak hangi kısmında neresinde hangi haberlerle birlikte gösterdiler. bir detaylı anlatsana bir de haberi. hangi görüntüleri kullandılar. nasıl bir haberdi. belki showun sitesine koyarlar. Ya ama bir yandan da güzel haber. Beni burda isteyen yapımcılar var dediyse eğer, bu gerçekten süper bir haber. amma kesin konuşmuş. Yani ne bilim güveniyo demek ki kendine. iyi hadi bari. Hollywooda doğru düzgün transfer ettiğimiz ilk oyuncu mu olacak ne.
tiyatrocu_kiz
03-09-07, 01:47
az önce uzun zamandır ilk kez pazar keyfini izledim ve sanem çelikle ilgili aynen şunları söylediler 'işte malum olaydan sonra ülkeyi terk eden sanem çeliğin dönmiycekmisin diye soran yakın çevresine şansımı hollywodda deniycem burda beni çok isteyen yapımcılar var bir daha türkiyede dizi yapmıycam ve istanbula dönmiycem dediği öğrenildi ' evet ve ben pazar keyfi proğramına delirsemde bu haberin doğru olduğunu düşünüyorum gerçekten sanemin dönmeye niyeti yokkk
gelicek banane...!
yalan söylüyo herkes..!
gelicek!:(
hattori ha
03-09-07, 01:54
ya ama belki onlar biraz abartıyorlardır haberi. gıcıklar sonuçta. onlar Sanem'in yakınlarından nasıl haber alacak hem. onlar da bizim gibi gazetedeki haberlere göre konuşmuşlardır. amaaan öff ya orda herşey istediği gibi gitmezse niye böyle dönmicem diye kesin konuşuyor delirtecek bu kadın beni ya. ee seneye yeni dizi mizi bişe için yüzünü saklamıyosa o zaman bir röportaj yapsın da kesin öğrenelim. niye hala yüzünü saklıyo ki o zaman.
ya nurcum haber o kadardı haftanın dedikoduları diye bir haberin içerisindeydii ve kısaydıı aman amerikada oynasa nolcak meltem cumbul bişe oldu ya sanemde olur hiç sevinmedim valla bu habere depresyonum arttııı
hattori ha
03-09-07, 02:03
hımm tamam. belki haftanın dedikoduları falan diye eklerler siteye neyse. meltem cumbulun Hollywood hayali tam anlamıyla fiyasko zaten bence. ne bilim öff nerdeyse oturup ağlicam. bu Sanem kendinde mi yaa. Birisi gidip şöyle kollarından tutup sarssa. Ya belki iyi roller teklif edilmiştir ne bilim ya bilemiyorum offf...
hattori ha
03-09-07, 02:16
ya hayır anlarım şansını dener orda ama bir daha İstanbula dönmicemler noluyo. öfff. depresyona ben de iyice girdim evet
yani bende anlarım şansımı denitcem lafını ama yok hanfendi illa kesin konuşcak hani kendine belirli sınırlar çizmezdi sanem hanım hani ne kapı açılırsa girerdii offf delirtti beni yaaa
hattori ha
03-09-07, 02:28
Ya ben artık kesin adam gibi bir açıklama bekliyorum ve bir daha İstanbula dönmicem gibi birşey duymak istemiyorum. Şu yapımcı adlarını alalım bari kimmiş o yapımcılar Steven Spielberg falanmıymış :) (bak dalga bile geçirdi yani.)Yapımcı ismini duysam şöyle adam gibi bir film için teklif aldıysa tamam ama yani inşalalh doğru düzgün bişedir. ya belki de haber yalandır. Tamam şansımı denicem demiştir ama bir daha dönmicem dememiştir.
artık bilemiyorum nurcum hiçbir şeyden emin değilim ama sadece şundan eminim sanem bizi hiç düşünmüyo ve umursamıyo bundan gerçekten eminim umursuyor olsa doğru düzgün bir basın açıklaması yapardı en azından kendi çıksın demiyoruz illaki imalsını taşıyan bi açıklama yayınlansa yeterliydi ama yokk ne gerek varki bizim için kendinimi yorcakk üffff yatıcam artık beklememe gerek yokk iyi geceler nurcumm
hattori ha
03-09-07, 02:34
ben de yatıyorum ve bir daha doğru düzgün bir basın açıklaması gelene kadar belki ben de girmem buraya ben de yatıyorum yaa. hayret bişe. bence de hiç umursamıyor bizi. haberisz bırakıp duruyo üç kuruşluk magazin programları olmasa haber bile alamicaz. yeter artık be !!!! sana da iyi geceler ahsencim.
Arkadaşlar yapmayın böyle Nur sende yazmam belki artık falan diyorsan işimiz iş artık:sad53:Bence değişen birşey yok yani bu geceki haber pek inandırıcı değil bence o mahlukatlar Sanem'in yakınları ile nasıl irtibat kuracak.Bizim gibi gazete haberlerini okuyor ve kafalarına göre yorumluyorlar..Durum aynı yani.Sanem Türkiye'den tamamen kopamaz..Neyse Kara Melek bölümü indirdim bi tane fotolarını çektim Sanemimin ekleyeyimde sabah bakınca içiniz açılsın..:img-wink:Bu kadar umutsuz olmayın ama ne olur...
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188776355.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188843533.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188864968.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188858960.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188841934.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188835475.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188794141.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188861804.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188825561.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188843031.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188780340.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188874610.jpg
Hadi iyi uykular Sanemciler sıkmayın canınızı çok fazla.. byebyebye
Başlık 2.sayfada arkadaşlar:sad53:
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188849989.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188849223.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188882436.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188881476.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188830988.jpg
hattori ha
03-09-07, 13:14
Arkadaşlar yapmayın böyle Nur sende yazmam belki artık falan diyorsan işimiz iş artık:sad53:Bence değişen birşey yok yani bu geceki haber pek inandırıcı değil bence o mahlukatlar Sanem'in yakınları ile nasıl irtibat kuracak.Bizim gibi gazete haberlerini okuyor ve kafalarına göre yorumluyorlar..Durum aynı yani.Sanem Türkiye'den tamamen kopamaz..Neyse Kara Melek bölümü indirdim bi tane fotolarını çektim Sanemimin ekleyeyimde sabah bakınca içiniz açılsın..:img-wink:Bu kadar umutsuz olmayın ama ne olur...
Evet haklısın. Onlar Sanem'in ailesiyle nasıl görüşecekler de haber alacaklar. kesin bu gazetedeki haberleri kendi kafaları bastığınca yorumlamışlardır. Sanem'in bir daha İstanbul'a dönmicem, dizi çekmicem gibi şeyler söyliceğini sanmıyorum. Bunlar gazetelerde de çıkan haberlere göre saçma sapan dedikodular üretiyorlar. başka işe yaramazlar zaten. Sanem "şansımı denemek istiyorum, teklif getiren yapımcı çok fazla" demiştir bunlar da ev falan aldı haberlerine göre kendilerince yorumlamışlardır. Dönmicem demişmiş. Aman çok biliyosunuz. Zaten dedikodu haberlerinin içinde yer almasından belli aslının olmadığı. Hem gazetelerde de uzun süre dönmicek diye yer almıştı. Ama inşallah şansı yaver gider de dönmesine gerek kalmaz gerçekten. hem biz niye meltemle onla bunla kıyaslıyoruz ki. Sanem meltemden hem daha güzel, hem daha iyi, hem daha sempatik, hem daha donanımlı, hem de daha başarılı bir oyuncu. Dolayısıyla meltemden daha başarılı olacağı ihtimalini de düşünmek lazım. Ama uzun süre dönmeyeceği fikrine de kendinizi alıştırın artık bence. Ya bu arada ben o haberi izleyemedim hala. Sitelerine girdim ama konu başlıkları eski gibi geldi. Dünkü program daha eklenmemiş heralde. O haberlerin üstüne de tıklamak içimden gelmedi açıkçası. Yeterince midemi bulandırıyolar zaten. Sanem'in haberiyle karşılaşan birileri olursa linki buraya eklerlerse sevinirim.
Bende Sanem'in İstanbul'a bir daha dönmeyeceğim dediğine kesinlikle inanmıyorum.Hatta hatırlarsınız haftalık dergisinin anketinde Newyork mu İstanbul mu? sorusuna "İstanbul çünkü burada yapacak çok işim var"cevabını vermişti Sanem.Ben Sanem'in İstanbul'da işlerinin bittiğine inanmıyorum.Mutlaka dönecektir. Tabi orada iyi işler yapacaksa biraz bekleyebiliriz ama sonunda mutlaka dönecek İstanbul'a bence..
hattori ha
03-09-07, 13:30
Ya tabii ki dönecektir. Bir dizi bitti de hayatında ne değişti böyle saçma açıklamalar yapacak. Daha dizi sırasında cnn türkteki konuk olduğu programda daha üç tane türk filmi çektim falan demişti. Ben de inanmıyorum Türkiye'de işinin bitmediğine. Ama bakar ki orada herşey çok süper gider buraya dönmez o tamam ama bu açıklamalar için henüz çok erken ve Sanem'in de bir daha Türkiye'ye dönmicem diye bir açıklama yaptığına zerre inanmıyorum. Ancak gözümle görür, kulağımla duyarım öyle. O zaman da zaten heralde haklı bir sebep görürüm onun söyledikleri doğrultusunda. Ama şu an bu açıklama çok mantıksız geliyor. Bu şapşal magazincilerin uydurmaları işte...
hattori ha
03-09-07, 13:52
Evet gözde bahsettiğin haftalık dergisindeki yazı. Orda da İstanbul mu New york mu denildiğinde İstanbul demiş.:img-wink: Ama belki de dönmeye zaman kalmicak kadar çok film teklifi vardır:) Ya bu arada ben şu bir sürü teklif aldığı yapımcıları merak ettim.:img-icecr
http://img263.imageshack.us/img263/7338/haftalik08112005d0xfej3ga7.jpg (http://imageshack.us)
Eklediğin için teşekkürler nurcum ben bunu görmemiştim arkadaşlarım sanemci olduğumu bildiği için bunun diğer tarafını getirmişti bi de posteri vardı bi hesap sorim bu bölümünü nie getirmedin die:):):)
Bak şimdi benide meraklandırdın...Kimlerden aldı acaba...BEnce hepsinde almıştır:img-yes:...Zaten adamakıllı az yapımcı var:icon_whis...Diğerlerini sanem saten kabul etmez:icon_whis
hattori ha
03-09-07, 14:02
Eklemişken diğer sayfaları da eklim bari... Bişe diil gökçecim.
http://img476.imageshack.us/img476/1500/haftalik08112005c5xhkn7zy4.jpg (http://imageshack.us)
hattori ha
03-09-07, 14:06
Güzeller güzeliiiii...:img-in_lo
http://img476.imageshack.us/img476/7351/haftalikb4ahas0.jpg (http://imageshack.us)
Nur sağol eklediğin için..Gerçektende risk almayı seviyor prenses şu piyasada 2 sene ortadan kaybolmak,Abd'ye gitmek,orada şansını denemekte risk mesela!Birde Meltem Cumbul konusunda haklısın ne Meltem Cumbul ne Nilüfer Açıkalın ne rahmetli Derya Arbaş (aklıma gelenler bunlar) pek basarılı olamadılar ama hiçbiride Sanem gibi değil.Orada veya burada farketmez yeter ki basarılı olsun prenses..
Şu yapımcılar kim bilmiyorum ama eğer Bıçak Sırtından teklif alıp kabul etmediyse valla kafayı çizerim öyle birşey olmuşssada hiç bilmeyeyim deliririm vallahi:)
hattori ha
03-09-07, 14:24
Burdakileri geçtim artık. ben hani Amerika için demiş ya burada beni isteyen çok yapımcı var diye onları merak ettim dedim.:) Evet burda kim bilir kimlerden teklif aldı bildiğimiz sessiz fırtına ve sinekli bakkal ama bıçak sırtından almışsa ve kabul etmemeşse ben de çıldırırım yani. Aman kalsın öğrenmeyelim.:) Zaten bir de bıçak sırtının şu kadın oyuncuları belli olmadan önce posta gazetesinde Nejat İşler Amerika'da olan Sanem Çelik'i dönmeye ikna etmeye çalışıyor diye bir haber çıkmıştı. Yani aslında uzak bir ihtimal değil.:img-blush Ah Sanem ah inşallah Türkiye'deki dizi tekliflerini reddetmene değecek bir sinema filmi vardır Amerika'da.:sad53:
PAMUK_MELEGIM
03-09-07, 14:42
:happy0064aynen aynenn:))) o cok baskaa cok:))) herzamn diyorum; onun ENDAMIII YETERRR :img-blush
PAMUK_MELEGIM
03-09-07, 14:46
Bende Sanem'in İstanbul'a bir daha dönmeyeceğim dediğine kesinlikle inanmıyorum.Hatta hatırlarsınız haftalık dergisinin anketinde Newyork mu İstanbul mu? sorusuna "İstanbul çünkü burada yapacak çok işim var"cevabını vermişti Sanem.Ben Sanem'in İstanbul'da işlerinin bittiğine inanmıyorum.Mutlaka dönecektir. Tabi orada iyi işler yapacaksa biraz bekleyebiliriz ama sonunda mutlaka dönecek İstanbul'a bence..
:good:EVET EVET ISTANBULA ELBETT DONECEK BENDE BUNA INANIYORUM ARADA BIR UMUTSIZLIGE KAPILSAMDA:))
Burdakileri geçtim artık. ben hani Amerika için demiş ya burada beni isteyen çok yapımcı var diye onları merak ettim dedim.:) Evet burda kim bilir kimlerden teklif aldı bildiğimiz sessiz fırtına ve sinekli bakkal ama bıçak sırtından almışsa ve kabul etmemeşse ben de çıldırırım yani. Aman kalsın öğrenmeyelim.:) Zaten bir de bıçak sırtının şu kadın oyuncuları belli olmadan önce posta gazetesinde Nejat İşler Amerika'da olan Sanem Çelik'i dönmeye ikna etmeye çalışıyor diye bir haber çıkmıştı. Yani aslında uzak bir ihtimal değil.:img-blush Ah Sanem ah inşallah Türkiye'deki dizi tekliflerini reddetmene değecek bir sinema filmi vardır Amerika'da.:sad53:
Aaa ben onu Türkiye'de ki yapımcılar için söyledi diye anladım.Eee Amerika içinse bu dahada iyi birşey tabi.Evet okumuştum o haberi Nejat'ım sağolsun ikna etmeye çalışmış Sanem'i:)
PAMUK_MELEGIM
03-09-07, 14:52
gozdeydi galiba??:) (bessie)cok guzel karamelek resimler eklemisin eve gidip hemen calismalar yapcam:) cok tesekurler
Dünyanın en şahane boynuna sahip kadın..Canım benim kuğu gibi masallah:img-in_lo
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188917316.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188840626.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188874282.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188919517.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188919967.jpg
gozdeydi galiba??:) (bessie)cok guzel karamelek resimler eklemisin eve gidip hemen calismalar yapcam:) cok tesekurler
Evet Esracım Gözde:)Rica ederim..:img-wink:
Bencede dönecek sonunda ama biraz hasret kalıcaz güzel yüzüne:img-yes:
hattori ha
03-09-07, 15:01
Aaa ben onu Türkiye'de ki yapımcılar için söyledi diye anladım.Eee Amerika içinse bu dahada iyi birşey tabi.Evet okumuştum o haberi Nejat'ım sağolsun ikna etmeye çalışmış Sanem'i:)
ya vallahi ben loralaiın pazar keyfinde yayınlanan haberi aktardığına göre öyle anladım yani loralaiın bu cümlesine göre öyle söyledim. "ülkeyi terk eden sanem çeliğin dönmiycekmisin diye soran yakın çevresine şansımı hollywodda deniycem burda beni çok isteyen yapımcılar var bir daha türkiyede dizi yapmıycam ve istanbula dönmiycem dediği öğrenildi " Yoksa evet vatan gazetesinde çıkan haberler buradaki birçok teklifi reddedip Amerika'daki filmi kabul ettiği yönündeydi. Neyse loralai bizi aydınlatır ben izleyemediğim için onun yazdıklarına göre konuşuyorum. Resimler için çok teşekkürler gözde. süperler. Evet muhteşem bir boynu var, muhteşem bir sırtı var yüzü desen ayrı güzelllikte, boy,pos endam... :img-in_lo maşallah maşallah...
Dünyanın en şahane boynuna sahip kadın..Canım benim kuğu gibi masallah:img-in_lo
Sana sonuna kadar katılıyorum...En güzel boynuna sahip...Yok böle bi şey ya...Sanemin heryeri güsel maşallahh...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
http://img509.imageshack.us/img509/1070/sanemcelik45kt4yb8.jpg
Maşşallah...Allah nazarlardan saklasın...Şu güselliğe bak:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Rica ederim fotolar için:img-wink:
Tabi canım buradan birsürü teklif aldığının söylenmesine bile gerek yok ona eminim zaten.
Şu Pazar Keyfi haberi doğru ise Amerika'dan da böyle teklifler almış demek ki..
Ama ben güvenemiyorum ki magazincilere yani Sanem öyle bişe dediyse bu çok güzel orda iyi şeyler yapacak demek ki ama aynı habere göre artık Türkiye'de dizi çekmicemde demiş:sad53:
Ah Sanem vallahi allak bullak ettin kafamızı ya...
Gökçe sağol foto için çooooook güzel evettt:img-in_lo
Rica ederim sana da teşekkürler kara melek resimleri için:img-wink:...Kaçıncı bölüm resimleri onlar???
Ya koca yaz geçti herhangi bi dizisini yayınlasalar nolurdu ya...O kadar mail attık...Bu kadar olmaz yaa offf:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
hattori ha
03-09-07, 15:24
Rica ederim fotolar için:img-wink:
Tabi canım buradan birsürü teklif aldığının söylenmesine bile gerek yok ona eminim zaten.
Şu Pazar Keyfi haberi doğru ise Amerika'dan da böyle teklifler almış demek ki..
Ama ben güvenemiyorum ki magazincilere yani Sanem öyle bişe dediyse bu çok güzel orda iyi şeyler yapacak demek ki ama aynı habere göre artık Türkiye'de dizi çekmicemde demiş:sad53:
Ah Sanem vallahi allak bullak ettin kafamızı ya...
Gökçe sağol foto için çooooook güzel evettt:img-in_lo
Ben haberin beğendiğim kısmına inanıp beğenmediğim kısmına inanmamayı tercih ediyorum :) Şaka tabii bu sinema meselesi birkaç haftadır gündemde olduğu için belki doğru olabileceği ihtimalini verdim. Belki de demiştir gerçekten bunların hepsini. Böyle net bişe söylediyse Amerika'da oldukça güvendiği filmler var demek ki. Ama eğer bunu dediği halde dönerse de heralde o çok iyi, inandığı bir dizi projesi olacaktır. Çünkü herşeyden önemlisi o işe kendinin inanması. Ya gerçekten allak bullak etti kafamızı. Hiç bişe belli değil ufukta gözüken bir film dışında. O bile aslında belli değil. Neden bu gizlilik hala. Pek bir anlam veremiyorum ama hoşuma da gidiyor. :) Sanem'in bu gizemini çok seviyorum.
hattori ha
03-09-07, 15:27
Rica ederim sana da teşekkürler kara melek resimleri için:img-wink:...Kaçıncı bölüm resimleri onlar???
Ya koca yaz geçti herhangi bi dizisini yayınlasalar nolurdu ya...O kadar mail attık...Bu kadar olmaz yaa offf:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Belki trt dizileri yayınlamak için dizimaxde kara melekin bitmesini bekliyordur.:)
eklediklerinize çooook teşekkürler Sanem film yapacak film dizi mizi yok bize:img-grin2:icon_sorrTürkiyeye de arada uğrar artık ben öyle düşünüyorum hiç gelmeden yapamaz ama orayıda bırakmazbyebyebyeneyse oyunculuk yapsında gerisi önemli değil...
Canım 25.bölümden..:img-wink:
Evet Nur'cum gizem hep gizem.. Sanem'in tarzı bu anladık artık..
Ama buda iyi birşey böyle bir anda karşımıza çıkarsa büyük bir sürpriz aynı zamanda inanılmaz bir mutluluk olacak:img-yes:
Belki trt dizileri yayınlamak için dizimaxde kara melekin bitmesini bekliyordur.:)
Bu arada arkadaşlar organize olup Kara Melek bittikten sonra Trt'ye mail atsak ya şu Canım Kocacım'ı yayınlasınlar..
Günahım neydi Allahım'ı izledim fakat Canım Kocacım'ı izleyemedim ben..
Meraktan çatlamak üzereyim..
Neyse ben çıktım..Sanem'le kalın..:img-wink:
Sanem'imizin baslığını çok gerilere düşürmeyelim hıı:):sad53:
PAMUK_MELEGIM
03-09-07, 16:18
http://img124.imageshack.us/img124/9488/snmj1sz6.png (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/3005/snmj2te1.png (http://imageshack.us)
:)) benden ikitane imza
hattori ha
03-09-07, 16:30
İmzalar çok güzel esra ellerine sağlık. evet gözde kara melek bitsin de iyi bir organize olup trtye iyi bir mail operasyonuyla yayınlatalım şu canım kocacımı. bu arada dmax demek istedim. Bu sıralar bende bişe var ya hadi hayırlısı. hep Sanem yüzünden hep.:)
PAMUK_MELEGIM
03-09-07, 16:31
ya arkadaslar d maxda kara melek oynuyormu ??
hattori ha
03-09-07, 16:33
ya arkadaslar d maxda kara melek oynuyormu ??
evet :img-yes:
PAMUK_MELEGIM
03-09-07, 16:34
birkac resim cektim bu zehirlenme sahnesini ne muthis oynuyor ilk defa bir karamelek sahnesini izledim, bide ilk bolumden bir sahne izledim ..
http://img442.imageshack.us/img442/1047/jj1io8.png (http://imageshack.us)
http://img251.imageshack.us/img251/1230/jj2lv5.png (http://imageshack.us)
http://img251.imageshack.us/img251/2763/jj4hg0.png (http://imageshack.us)
http://img442.imageshack.us/img442/6766/jj3bp1.png (http://imageshack.us)
PAMUK_MELEGIM
03-09-07, 16:37
evet :img-yes:
hadi yaa dogru ya onur bana turkiyedeyken demisti, off saat kacta peki bizim d max pek cekmiyor ama bir umut sansimi denerim .. peki bolumleri nerden bulabilirim billen varmi cok merak ediyorum yaa cok izlemek istiyorum ..
hattori ha
03-09-07, 17:55
birkac resim cektim bu zehirlenme sahnesini ne muthis oynuyor ilk defa bir karamelek sahnesini izledim, bide ilk bolumden bir sahne izledim ..
http://img251.imageshack.us/img251/2763/jj4hg0.png (http://imageshack.us)
çok harika bunlar esra. çok saol resimler için.ne güzel gülüyor ne güzel bakıyor ya. kara melek 17.20 civarında başlıyor. tuğba(aysima84) kara melek bölümlerini indirmek isteyenlere sitenin linkini yolluyodu ondan isteyebilirsin.
hattori ha
03-09-07, 18:25
Sonunda dünkü haberi az önce showun sitesinden izledim. Evet aynen loralaiın anlattığı gibi güya Sanem çelik geri dönmicek misin diyenlere "Amerika'da şansımı denicem, Hollywood'da beni isteyen çok yapımcı var, Türkiye'de dizi çekmem, İstanbul'a bir daha geri dönmem" demiş. Bilemiyorum neyse zaman gösterecek bunun doğru olup olmadığını. İzlemek isteyenler showun sitesine girip izleyebilirler. Pazar keyfi kısmında bu haberler kaçmaz başlığı altında ama bence hiç izlemeyin ben bütün söylediklerini yazdım zaten.
tatli_kizim
03-09-07, 18:44
ayhh..resimler sahane yhaa..
Gösdecigim resimler icin cok teseküürlerr sana.;:)
Esracigim sanada tskler..:)
imza süper olmuss hemen kullaniyorum..:)
Esracigim su zehirlenme sahnesinden ekledigin resimler ile bir imza yapabilirmisin rica etsem..? :)
90_SANEM_90
03-09-07, 20:08
Gözdecim ve Nurcum eklediginiz resimler icin cok tesekkürler...
Esra avatarlarin yine cok güzel olmuslar canim ...
ya ben bu ucankus haberine hicccccc ama hiccc inanmiyorum ....
ucankusun yada pazar keyfinin haberlerine kaldiysak vay halimizeeeeee....
zaten bunlarin tikleri var Saneme karsi
bence seneye ve engec insallah olmaz 2009 da döner .......
ben seneye bir efsaneyle dönmesini istiyorum yine ...
yaw herkes bida dönmicek diyo ...depresyona sokuyorlar insani ....
gecen senede hatta bi kac ay öncesine kadar Sanem bir TMC dizisiyle ekranlara geri dönecek diye haberler cikiyodu ....bizde burda seviniyoduk .......ama ne oldu tersi cikti yaaa hemde tam tersi .........
simdide bu haberlerin tersi cikcak bana göre ....
bu sene dönmedi ve herkes nasil sasirdi ....seneye dönecek ver herkes yine cok sasiracak :img-yes:
izlediniz demek iyi inanmayın artık ne diyim ben inanıyorum o proğramı yapımcısını bilmemnesini sevmesemde inanıyorum sanem belki bir daha dönmem diye birşey söylesede döner onu bilemem ama dönmeside çok uzun sürecek benceee ben bunu bilir bunu söylerim bakın görceksiniz ben bu senede dönmiycek demiştim siz yine şuan verdiğiniz tepkileri verdiniz bu sefer yanılan ben olurum inşş
hattori ha
03-09-07, 20:24
İyi dönmesin ama orada da boş boş oturmasın, film falan çeksin. Amaan artık bilmiyorum. Keşke herşey çiğdemin yazdığı gibi olsa.
arkadaşlar elinizde kara meleğin jenerik şarkısı varmı???
yada nerde ulaşabileceğim konusuna bi bilgisi olan var mı??
PAMUK_MELEGIM
03-09-07, 21:59
Pinarim o resimlerle imza yapcaktim ki cikmam gerekti,, yaparim tabiki:)
PAMUK_MELEGIM
03-09-07, 22:03
çok harika bunlar esra. çok saol resimler için.ne güzel gülüyor ne güzel bakıyor ya. kara melek 17.20 civarında başlıyor. tuğba(aysima84) kara melek bölümlerini indirmek isteyenlere sitenin linkini yolluyodu ondan isteyebilirsin.
Bende cok begendim gercekden cok mahsum guluyorr :)
tugbaa okursun umarim bana omyle sitenin linkini yolarmisin kara melek bolumleri icin=)
hattori ha
03-09-07, 22:39
Işıl ışıl bir yıl dileğiyle... Ne güzel günlerdi yaa...
http://img406.imageshack.us/img406/2064/bscap0001rq4.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/5672/bscap0003wc3.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/538/bscap0004cl6.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/7654/bscap0005gq2.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/4271/bscap0006hg6.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/3527/bscap0007wa8.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/3836/bscap0008ny5.jpg (http://imageshack.us)
tiyatrocu_kiz
03-09-07, 22:45
Şimdi artık bize mutlu yıllar demek yerine başkalarına happy new year diicek :(:(
olsun ... Biz sanki onsuz happy olucaz sanki:(
Ama o happy olursa , bizde happy years geçiririz demi :)
thanks nur :)
hattori ha
03-09-07, 22:50
bişe diil canım. evet sanırım artık başkalarına dicek. bu kadar haber artık yalan olamaz heralde. Eğer bir daha Türkiye'ye dönmezse "Türkiye'den bir yıldız kaydı" diyebilirim. Yurtdışında ne kadar başarılı olursa olsun onu çok özlicem. Ama yeter ki o çok başarılı ve mutlu olsun biz de mutlu oluruz o zaman.
tiyatrocu_kiz
03-09-07, 22:52
bişe diil canım. evet sanırım artık başkalarına dicek. bu kadar haber artık yalan olamaz heralde. Eğer bir daha Türkiye'ye dönmezse "Türkiye'den bir yıldız kaydı" diyebilirim. Yurtdışında ne kadar başarılı olursa olsun onu çok özlicem. Ama yeter ki o çok başarılı ve mutlu olsun biz de mutlu oluruz o zaman.
O herzaman mutluydu bizde mutluyduk. ve hep başarılıydı biz yine mutluyduk..!Bu bize bence çok ağır gelicek ..!
Bana çok koydu ...!:img-cool2
hattori ha
03-09-07, 22:56
O herzaman mutluydu bizde mutluyduk. ve hep başarılıydı biz yine mutluyduk..!Bu bize bence çok ağır gelicek ..!
Bana çok koydu ...!:img-cool2
Bana ağır gelmeye başladı bile. Kara melekten beri onu izleyen biri olarak çok üzgünüm yaa. Bunun elbet birgün olacağını düşünüyordum ama hiç istemiyormuşum açıkçası. Şu sıralar çok mutsuzum. Ben daha Sanem'e doyamamıştım ki. Bir de yurtdışında iyi bir projede yer alsın diye mi beklicez...:sad53:
tiyatrocu_kiz
03-09-07, 23:05
Bana ağır gelmeye başladı bile. Kara melekten beri onu izleyen biri olarak çok üzgünüm yaa. Bunun elbet birgün olacağını düşünüyordum ama hiç istemiyormuşum açıkçası. Şu sıralar çok mutsuzum. Ben daha Sanem'e doyamamıştım ki. Bir de yurtdışında iyi bir projede yer alsın diye mi beklicez...:sad53:
Gelmesin napalım yaa...!
Bazen bencil olmam gerektiğini düşünüyorum..!
Bumuydu bizim hakkımız..!
Sanki kullanılmış gibi...!
Tabiiki saneme canımı bile veririm ama , ayıp etti gibi geliyo bazen bana...!
Sonuçta oyuncuyu yücelten seyirci değilmidir?
Yüceldikten sonra, artık sattı bizi :(
Aldatıyo birnevi:(
Çok ağrıma gidiyo :(
Şimdi benim sanemime gavur kızlar mı "sanem forever" diicek :(
Ben sanemimi kimseye kaptırmam tamam mı :img-cool2
Sanki napmış ona türkiye de "Bir daha istanbulda dizi yapmıycam" demiş..! İki-üç tane gerizekalının suçu bizemi külfet olucak ???
Biz onun başarısını göz önünde bulundurmaktan,önümüzde her eğildiğinde ayakta alkışlamaktan, her karesinde hayran kalmaktan başka ne yaptık ????
Bizim günahımız neydi:(
Ben para biriktirip amerikaya gidicem işte :icon_sorr
Bırakmam sanemi yar etmem onlara :icon_sorr
Sanem TÜRKİYE santçısı....
Onu burdan birilerinin desteklemesi gerekiyor..!
Gerçi alpaçino(banane yazılışından) ile bişiyler yapması hoşuma giderdi...!Ama sadece o kadar !
Benim güneşim başka bi ülkedemi doğacak artık ?
Ben karanlıklarda mı nefes alıcam hı?
Kim ışık tutucak bana....
Çok özledim ben yaa :(
tiyatrocu_kiz
03-09-07, 23:32
Sanem çeliğe olan sevgimle ilgili bir kitap çıkarıcaktım ...!
ÖYle bişey yapmasamda hepsini bir deftere doldurup sır gibi saklıycaktım ..!
Yine yapıcam ..!
Ama ben onu sanemevermek istiyordum ..!
Türkiyede karış karış arayıp kucağına defterimi ve resimlerini bırakıp kaçmayı ...
Hani herkes bi ünlü görürde " bi fotoğraf çekine bilirmiyiz?" yada" şu fotoğrafı imzalayabilirmisiniz?" der ya...! Ben bir değişiklik yapacak, ve onun için biriktirdiğim herşeyi öpüp ona vericektim..!
Evet belki gözyaşlarımı tutamıycaktım ama bunun heycanıyla yaşadım hep...!
Türkiyede onu bulucak bunu yapıcaktım ..!
Şimdi bunu yapmak için dünya turları atmalıyım ...?!
İlk defa sanemin mutluluğuna mutsuzum ..!
Onun dudağındaki tek bir tebessüm için herşeyden geçerim elbette, ama o tebessümün gül gibi açtığını görememek çok kötü koyuyo insana..!
Yazıcak o kadar çok şey varkiii....
Ama kitleniyo insan ...!
Yazamıyorum ..!
dün akşam haberden sonra....
Bu gün giremedim bi türli foruma...
Cesaret edemedim...!
Ama sonra düşündüm....
Sanemimi daha doğrusu sanemsizliğimi sanem severlerle paylaşmalıyım, beni en iyi onlar anlar, onlarıda ben dedim kendi kendime...!
Ve gelddim...!
Hani 1 sene boyunca hep yazardık ya (HERGÜN)
****=Acaba sanem şimdi ne yapıyordur?
****=Acaba saat kaçta kalkıyordur ?
****=Acaba neler yiyor, nasıl besleniyor, eğleniyormudur?
Bu sorulara sanki hiç cevap bulamıycaz gibi geliyor bana..!
Sanem burdaykende onu göremiycektim "bu bi gerçek!"
ama en azından onunla aynı havayı solumaktı belkide en büyük tesellim..!
Sanemsiz kalmak Çölde susuz kalmak gibi...!
Çölde susuz kalan bir insan ne kadar yaşayabilir ki...!
Ben nasıl yaparım sanemsiz............
Hayattaki bütün değerlerimi kaybetmelimiyim..?
Rabbime asla isyan etmem...!
Etmedimde...!
Etmiycemde..!
Ama var olan herşeyim yok oldu..!
SAhip olamadığım bir şeye tutundum , kendim var olmaya devam etmekiçin..!
Oda yok artık..!
Umarım Rabbim bi şekilde bana yardımcı olur...!
tutunacak dalım olmadan ağaçta nasıl yaşayabiliceğimi bilmiyorum ..!
Dal varmış gibi hissederek havada asılı kalabilirmiyim onuda bilmiyorum ..!
Bildiğim tek şey= Temas kuramadığım, bakışmadığım, konuşmadığım, sadece sanal ortamlarda seyir edebildiğim bu insanı, olmayışıyla beraber hala çok sevdiğimdir...!
Hala seviyorum ,ve sevgimin sınırı bilmem kaç mesafelik ülke çizgisi sınırından daha kısa değil..!
Bu sevgimi azaltmaz, ama sevginin şeffaflığı beni hergün biraz daha diri diri mezara gömer..!
Böyle olmamalıydı .................:icon_sorr
hattori ha
03-09-07, 23:33
Gelmesin napalım yaa...!
Bazen bencil olmam gerektiğini düşünüyorum..!
Bumuydu bizim hakkımız..!
Sanki kullanılmış gibi...!
Tabiiki saneme canımı bile veririm ama , ayıp etti gibi geliyo bazen bana...!
Sonuçta oyuncuyu yücelten seyirci değilmidir?
Yüceldikten sonra, artık sattı bizi :(
Aldatıyo birnevi:(
Çok ağrıma gidiyo :(
Şimdi benim sanemime gavur kızlar mı "sanem forever" diicek :(
Ben sanemimi kimseye kaptırmam tamam mı :img-cool2
Sanki napmış ona türkiye de "Bir daha istanbulda dizi yapmıycam" demiş..! İki-üç tane gerizekalının suçu bizemi külfet olucak ???
Biz onun başarısını göz önünde bulundurmaktan,önümüzde her eğildiğinde ayakta alkışlamaktan, her karesinde hayran kalmaktan başka ne yaptık ????
Bizim günahımız neydi:(
Ben para biriktirip amerikaya gidicem işte :icon_sorr
Bırakmam sanemi yar etmem onlara :icon_sorr
Sanem TÜRKİYE santçısı....
Onu burdan birilerinin desteklemesi gerekiyor..!
Gerçi alpaçino(banane yazılışından) ile bişiyler yapması hoşuma giderdi...!Ama sadece o kadar !
Benim güneşim başka bi ülkedemi doğacak artık ?
Ben karanlıklarda mı nefes alıcam hı?
Kim ışık tutucak bana....
Çok özledim ben yaa :(
Ya dilek yazma böyle ya. Zaten yeterince mutsuzum şu haberlerden dolayı. Bir de ağlatacak mısın bizi. Ben Sanem'imi istiyorum yaa. Onu izlemek istiyorum. İçimizden ona senaryo yazma, onun oynayacağı dizilerin senaryosunu yazma hayaliyle senaryo atölyelerine gidenler bile vardı.(Zümrüt Prenses) Çok erken oldu bence. Ama hangi kararı alırsa alsın arkasındayım sonuna kadar desteliyorum ama şu an mutlu olduğumu söyleyemem. Bir an önce güzel proje haberleri almam gerek...
90_SANEM_90
03-09-07, 23:34
Nurcum resimler icin sagol canim
Ne oldu ya ...cok hüzünlendi birden herkes ...aglicam simdi ha :(
Daha ortada net bir haber yok ....
Adi üstünde dedikodu iste ...
Ya tmc haberleri gelcek diye yüz haber cikti ...dogrumuydu ya ...hepsi fos cikti ...bunlarinda fos cikmiyacagi nerden bellli ....
Dilekcim bitek sen kalmistin gelicek diyen ...sendemi artik gelmeyecegine inandin...
Yoh benim icime dogdu seneye dönecek bizimkisi ....
Seneye mutlaka bir projede yer alacak buna eminim ...
tiyatrocu_kiz
03-09-07, 23:38
Ya tmc haberleri gelcek diye yüz haber cikti ...dogrumuydu ya ...hepsi fos cikti ...bunlarinda fos cikmiyacagi nerden bellli ....
Dilekcim bitek sen kalmistin gelicek diyen ...sendemi artik gelmeyecegine inandin...
İçim hala gelicek diyor...!
Ama "acaba" diyince.................
KAldıramıyorum bu haberleri...!
Her ne kadar inansamda "gelicek" diye.... zoruma gidiyor...!
Çünkü hasretim haddini aştı...!
hattori ha
03-09-07, 23:40
Çiğdemcim o tmc haberlerinin hepsinin fos çıkmasına sebep de yine Sanem. Dönmüyor işte. Kabul etmiyor yaptıkları hiçbir teklifi. Ne yapıyor, ne yapmak istiyor bilmiyorum ama Türkiye'ye bu kadar mı küstü. Ona kötü birşey söyleyen kötü bir satır yazan herkesten inanılmaz derecede nefret ediyorum. Onlar mı acaba bu radikal kararı almasından etkili oldu. Bilemiyorum... Benim içime artık hiç bişe doğmuyor. Sadece yokluğundan ötürü inanılmaz mutsuzum.
tiyatrocu_kiz
03-09-07, 23:42
Ya dilek yazma böyle ya. Zaten yeterince mutsuzum şu haberlerden dolayı. Bir de ağlatacak mısın bizi. Ben Sanem'imi istiyorum yaa. Onu izlemek istiyorum. İçimizden ona senaryo yazma, onun oynayacağı dizilerin senaryosunu yazma hayaliyle senaryo atölyelerine gidenler bile vardı.(Zümrüt Prenses) Çok erken oldu bence. Ama hangi kararı alırsa alsın arkasındayım sonuna kadar desteliyorum ama şu an mutlu olduğumu söyleyemem. Bir an önce güzel proje haberleri almam gerek...
DEstek her zaman olucak...!
Ama o özlem herseferinde fare gibi kemiricek içimizi..!
Nur üzülme diyycem ama üzülmiycekmisin sanki be arkadaşım ..!
en iyisi dökmeye çalış içini...!
SEnin sanem sevgini, benden , bizden başka kimse anlayamaz...!
denilecek bişe yok..!
çarşambayı sel aldı...!
Sanemi sevdik el aldı ..!
Nur ve Esra eklediğiniz herşey için çooook teşekkürler..:img-wink:
Çiğdemcim katılıyorum:img-yes:Hani Sanem'in Tmc ile anlaşması sürüyordu ve bu sene mutlaka dizi yapacaktı.Fakat sonradan anlaşıldı ki işi bitmiş Tmc ile..
Bu haberlerde gayet tabi fos çıkabilir.Bence Sanem hakkında magazinde çıkan haberlere inanıp canımızı sıkmayalım zaten bu bize bişey kazandırmaz.
hattori ha
03-09-07, 23:52
Ona inanma buna inanma biz hangi haberlere inanıcaz o zaman. Hiç haber çıkmasın en iyisi bu !!!!! Dönmicek işte bu haberler doğru!!!! Dilekçim içimi buraya dökmeye başlarsam kötü şeyler olur. En iyisi bazı şeyler içimde kalsın... Ben bu haberlerin hüznünü kendi içimde yaşim...
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 00:00
Ona inanma buna inanma biz hangi haberlere inanıcaz o zaman. Hiç haber çıkmasın en iyisi bu !!!!! Dönmicek işte bu haberler doğru!!!! Dilekçim içimi buraya dökmeye başlarsam kötü şeyler olur. En iyisi bazı şeyler içimde kalsın... Ben bu haberlerin hüznünü kendi içimde yaşim...
Ya dönücektir yaa...!
Benim zümrütüm yapmaz öyle bişiy...!
Yine resimlerine daldım ..!
gülümseyen bir tanesine..!
Bakerken oraya doldum ..!
Gözlerinin içine..!
Sonra ekrana yanaşıp bi tane yanağından öptüm...!
Sonra dayanamadım :(
Yine başladım :(:(:(
Gözleri gelicem diyo nur, çiğdem,bessie..
Gerçekten gelicem diyo..!
Sizde açın bakın ..!
Gülümsüyor,Sabredin kızlar bu hasretin acısı çıkıcak diyor..!
saatlerce izlemek istiyorum o resmini..!
Görseniz , karşımda insan varmış gibi oturup saatlerce izlerken gözlerimle neler anlatmaya çalışıyorum ona,
Oda sanki bazen hareket edip bana yanıt veriyor..
Ben ağlamaya başlayınca yine sevgi dolu bakmaya başlıyor!
Oda bizi çok seviyo:icon_sorr
Gelicem diyo!
Ne diyeyim artık söylenecek fazla birşeyde yok..
Durum şunu gösteriyor kimimiz bu haberlere inanacak,kimimiz inanmayacak, gözardı edecek ve umut etmeye devam edecek ha bu sonucu etkiler mi?Hayır..
Bekleyip göreceğiz..
Ama ben yine de umut eden tarafta olmayı tercih ediyorum bu şekilde daha katlanılabilir oluyor Sanem'in yokluğu.
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 00:21
Ben biraz önceki başlıklara bakıcam ..!
Sanemsiz zamanlarımız nasıl geçmiş , sadace 2 yada 3 kişinin değil bütün herkesin umutla beklediği anlar...!
Simdilik hoşçakalın ..!
hattori ha
04-09-07, 00:25
Sana tavsiyem şöyle ekim kasım ya da ocaktaki mesajlara hiç bakmaman. daha fazla moralin bozulabilir. Çıkan haberlerle ne kadar da mutluyduk şimdiki halimizin aksine. Hayallerimiz yıkıldı...:img-cray::img-cray::img-cray:
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 00:29
Sana tavsiyem şöyle ekim kasım ya da ocaktaki mesajlara hiç bakmaman. daha fazla moralin bozulabilir. Çıkan haberlerle ne kadar da mutluyduk şimdiki halimizin aksine. Hayallerimiz yıkıldı...:img-cray::img-cray::img-cray:
o zamanlar çok mutluyduk, resimler replikler, sanemin gelişine dair ufak senaryolar.....
Şimdi ne kaldı..?
Herkesin gözünden damlayan hasret yaşları...:img-cray:
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 00:56
sanem abla dön artık pazar günü ne kadar zor geliyormuşyaaa ... aliye varken salı gelmes di . Şimdi sen türkiyeye geliceksin die pazar günü gelmiyo
hava alanında karşılayalımmmı arkadaşlar kaç uçağıyla geldiğini araştırıp ????
25-01-07, 22:17
hey allahın saftiriği hey, kim geliyomuş pazar günü..!
hattori ha
04-09-07, 01:05
25-01-07, 22:17
hey allahın saftiriği hey, kim geliyomuş pazar günü..!
:) :) bir ara tutturmuştun pazar gelicek diye. :) ama o aramızdaa öyle bişeydi yaa. Sanem dışı konuşmalarda falan araya sıkıştırıyoduk onu. Hatta birçok kişi Sanem mi geliyo diye düşmüştü :)
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 01:11
:) :) bir ara tutturmuştun pazar gelicek diye. :) ama o aramızdaa öyle bişeydi yaa. Sanem dışı konuşmalarda falan araya sıkıştırıyoduk onu. Hatta birçok kişi Sanem mi geliyo diye düşmüştü :)
doğru :)
ama hayali bile güzelmiş ...!
Vay beee neler yaşamışız biz öyle yaa..!
Sabırlıyız haa..!
Geçen gün başka bi forma girdim...
İsim vermiyorum ...
Baya gündenmd olan bi insan ..
3 gündür magazinlerde görünmüyor die kahroluyolar...!
Yemin ediyorum hırsımdan mausu fırlatıp oturdum ağladım hüngür hüngür..!
Rabbim bize peygamber sabrı vermiş..!
:):):)
Yetmez dahada ver rabbim:(
hattori ha
04-09-07, 01:20
vah vah yazık onlara. çok salak forumlar var ya boşver. ben de geçenlerde bir foruma girdim merakımdan değil Sanem hakkında konuşan bazı mimli üyeler var takibe aldığım onların mesajını mutlaka takip ediorum her neyse işte forum ismi vermim vah vah neden ortalarda gözükmüyomuş oyuncuları. altı üstü bir aydır yoktu haa :) yuh be dedim bizim yerimizde olsanız nolcaksınız. Sabreden derviş muradımıza ericek miyiz ölecek miyiz bilemiyorum yani.
arkadaşlar ben bir karar aldım sanemin dönmeyeceğini kabullendim ama bunu kendime depresyon olarak geri döndürmemeye çalışıcam en azından bu forumda dileğin az önce yaptığı gibi eski şakalaşmalarımızı falan gündeme getirebiliriz bakarsınız sanem seneye bir mücize olur çıkar gelir (en umutsuz bendim noldu yavv siz çok bunladınız ya ben moral veriyim bari kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş) şimdi ben 1 sene daha beklemeyi çoktan göze aldım haaa olduki seneye gelmedi o zaman ciddi manada beni burda görmeniz çok zor ( geçen senede bunları söylüyodum sanki)ama bu sefer ciddi zaten üniversite falan olursa çok zor bu senede össden dolayı az girerim ama hergün takip ederim sizde gelin biz buraya sadece sanem için değil birbirimiz içinde girelim artık bence sanem hasretimizi anlatırız bazen ağlar bazen kahkahalarla güleriz geçer 1 sene daha anam benn ne umutluymuşum beeee kendimdeki hayat enerjisini takdir ettim beni böyle gaza getirende dileğin yazıları oldu ağlıycaktım bee ani duygusal travmalar yaşattın bana dilek ruhunu bana yoladın heralde üfürükçü senii neyse yarın okursunuz bunları artık erken yatmam lazım iyi geceler yarın görüşmek üzere hepiniz allaha emaneto lun sizleri çok seviyorum (ölcemmi ne)
hattori ha
04-09-07, 02:07
arkadaşlar ben bir karar aldım sanemin dönmeyeceğini kabullendim ama bunu kendime depresyon olarak geri döndürmemeye çalışıcam en azından bu forumda dileğin az önce yaptığı gibi eski şakalaşmalarımızı falan gündeme getirebiliriz bakarsınız sanem seneye bir mücize olur çıkar gelir (en umutsuz bendim noldu yavv siz çok bunladınız ya ben moral veriyim bari kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş) şimdi ben 1 sene daha beklemeyi çoktan göze aldım haaa olduki seneye gelmedi o zaman ciddi manada beni burda görmeniz çok zor ( geçen senede bunları söylüyodum sanki)ama bu sefer ciddi zaten üniversite falan olursa çok zor bu senede össden dolayı az girerim ama hergün takip ederim sizde gelin biz buraya sadece sanem için değil birbirimiz içinde girelim artık bence sanem hasretimizi anlatırız bazen ağlar bazen kahkahalarla güleriz geçer 1 sene daha anam benn ne umutluymuşum beeee kendimdeki hayat enerjisini takdir ettim beni böyle gaza getirende dileğin yazıları oldu ağlıycaktım bee ani duygusal travmalar yaşattın bana dilek ruhunu bana yoladın heralde üfürükçü senii neyse yarın okursunuz bunları artık erken yatmam lazım iyi geceler yarın görüşmek üzere hepiniz allaha emaneto lun sizleri çok seviyorum (ölcemmi ne)
allah korusun manyak ölcem mi ne diyo:) güzel yazmışın loralaicım. benim de bu sıralar umutsuzluğum üstümde. ama böyle umut edenler iyi oluyo forumda. yoksa forum toptan yasta gibi olcak ay allah korusun. ama ben hayal kırıklığına uğramamam açısından çok büyük umutlar beslemiyorum. daha iyi işte gelince büyüüük bir sevinç olur benim için.:) ay inşallah gelir yaa. Hollywood'da film de yapsın burada dizi de yapsın hepsini istiyorum işteee... :D
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 02:11
Sağol canım ...Bizde seni çok seviyoruz..!!(ALLAH korusun ölme be)
Tabiiki şu zamana kadar beraber yendik 1 seneyi bundan sonrada birimiz hepimiz hepimiz birimiz için olucaz, kenetlenip büyük sevgimizle saneme umut taşıycaz, belki o zaman hasret elektiriklerimiz ona daha güçlü kıvrımlarla ulaşır ve birden beynine dank edip buraya gelme kararı alır ;)
neyse teselli etcez diede bu kadar sallamaya gerek yok :):)
Kafayı yiycem, demin ağlıyodum şimdi espiri yazıyorum :)
Bana üfürükçü dedi yaa :)
yarını beklermiyim ahada okudum yazını :)
EVet geçmiş sayfalardaki gibi olmaya çalışalım..!
zaten sen bana bakma ahsencim.Sanem gelicek :)
Ben dolmuşum ööle küçük bi patlama yaşadım :)
Ohhhhh bee moraller düzelmiş nihayet harikasınız..:img-wink:Sanemcilere de bu yakışır.Arkadaşlar çok değil bir sene daha sabredelim güzel şeyler olacak bence:img-yes:
Bu arada yarasa gibiyim vallahi uyuyamıyorum geceleri:)
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188902882.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188898443.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188885373.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188897454.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188931483.jpg
Kıyamam ya nasıl vuruyor Sanem'ime..
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188897060.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188923615.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188939590.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188887395.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188887587.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188943582.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188907913.jpg
Tatlı rüyalar..Sanem'i görün rüyanızda:)
ay ben bi cinsim valla millet umutlanınca ben umutsuzlaşıyorum herkes umutsuzlaşınca ben umutlu oluyorum neyse artık idare etcez böyle ama bende hayal kırıklığına uğramayacak şekilde hazırladım kendimi böyle diyorum ama farkına varmadan içimde bir yerde gelir seney diye umut taşıyorum ve gelmeyince çok olmasada hayal kırıklığı oluyo geçen sene öyle olmuştu mesela ayy benim bu saatte uyanık ve pc başında ne işim var bee gidiyorum yatmaya
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 11:09
ay ben bi cinsim valla millet umutlanınca ben umutsuzlaşıyorum herkes umutsuzlaşınca ben umutlu oluyorum neyse artık idare etcez böyle ama bende hayal kırıklığına uğramayacak şekilde hazırladım kendimi böyle diyorum ama farkına varmadan içimde bir yerde gelir seney diye umut taşıyorum ve gelmeyince çok olmasada hayal kırıklığı oluyo geçen sene öyle olmuştu mesela ayy benim bu saatte uyanık ve pc başında ne işim var bee gidiyorum yatmaya
:alla iiliğini versin senin yaa :)
Git yat :)
Geç sölüyorum ama :)
Bende burdan 3 te çıktım . sonrabaktım avrupa yaası var, dedim uyuma dile :) İzledim saat 4,buçuğa doğru dayanamadım yattım . 8 de kalktım 9 da dayanamadım yattım daha yeni uyanmışım :) gözümü bile açamıyorum şunları yazarken :) durun bi yüzümü yıkıyım :)
ya umutlan zaten kzıım sanem dönücek :)
Siz bana nie inanmıyorsunuz ki :):)
Bende senin aksine içime ne kadarda gelmezse çoooooooooooooooooooooook üzülecek gibide olsa ufak bi umutsuzluk yaşıyorum ...:)
Bunuda dün patlattım ..!
ama gelicek :)
90_SANEM_90
04-09-07, 11:13
Gözdecim resimler icin cok sagol canim ....
Oh oho yine forum o eski keyfini bulmus ...hep bÖyle olalim ya ...
aman durun bi gün dilek bi gün loralai diyo ölcemmi ne diye ...
yapmayin arkadaslar Nur ,Dilek ve Loralai siz olmasaniz biz neyapariz ya ....:)
insallah muradimiza erecez ölmicez arkadaslar ...
sabrin sonu selamettir dememisler bosuna canim ...
ölürsekde artik hep beraber ölelim ...toplu cenazeyle bizi sanemin evinin yanina gömsünler :):):):) sacma oldu ama neyse
ya belki cenazemize gelir ne dersiniz ....:img-wink: ozaman belki farkina varir yaw benim ne kadar cok hayranim varmis diye ....:):):)
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 11:43
Gözdecim resimler icin cok sagol canim ....
Oh oho yine forum o eski keyfini bulmus ...hep bÖyle olalim ya ...
aman durun bi gün dilek bi gün loralai diyo ölcemmi ne diye ...
yapmayin arkadaslar Nur ,Dilek ve Loralai siz olmasaniz biz neyapariz ya ....
insallah muradimiza erecez ölmicez arkadaslar ...
sabrin sonu selamettir dememisler bosuna canim ...
ölürsekde artik hep beraber ölelim ...toplu cenazeyle bizi sanemin evinin yanina gömsünler sacma oldu ama neyse
ya belki cenazemize gelir ne dersiniz ....:img-wink: ozaman belki farkina varir yaw benim ne kadar cok hayranim varmis diye ....
hayale bak :)
Dirimize gelmiyo ölümüze gelcek :)
Sen sanemfan'ı da geçtin çidoşum :)
Gözde resimler için teşekkürler (ay ismini aklımda tutamamışım kusura bakma canım ;)Çiğdem diyince fark ettim . İsmini bilmediğim ,için ayıp olmasın die teşekkürde edemedim :)Çünkü baya bişeler paylaştık ve bessie demek ayıp olur artık :))
Herneyse, ben umutluyum ya :)
Sanem gelcek :)
TmC ile devam eder sanırım ....
Ama gelir yani :)
KESİN gelir kesin:)
oleeey sanem gelicek :)
90_SANEM_90
04-09-07, 12:11
hayale bak :)
Dirimize gelmiyo ölümüze gelcek :)
Sen sanemfan'ı da geçtin çidoşum :)
Gözde resimler için teşekkürler (ay ismini aklımda tutamamışım kusura bakma canım ;)Çiğdem diyince fark ettim . İsmini bilmediğim ,için ayıp olmasın die teşekkürde edemedim :)Çünkü baya bişeler paylaştık ve bessie demek ayıp olur artık :))
Herneyse, ben umutluyum ya :)
Sanem gelcek :)
TmC ile devam eder sanırım ....
Ama gelir yani :)
KESİN gelir kesin:)
oleeey sanem gelicek :)
öyle oldu azcik canim ....gerci ölümüzede gelmez ...aman ölmüsler bida onlar icin okadar yolmu katetcem der ozamanda ....bir celenk yollar olur biter ....hepimize bir tane yeter ...simdi tek tek yollayamaz cok masrafli olur taaaa oralardan yollamasi
Bende umutluyum ya...
Bencede gelicek ....
Tmc ile hala devam ediyo ....
Tabiki gelir nörecek oralarda ...
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 12:58
öyle oldu azcik canim ....gerci ölümüzede gelmez ...aman ölmüsler bida onlar icin okadar yolmu katetcem der ozamanda ....bir celenk yollar olur biter ....hepimize bir tane yeter ...simdi tek tek yollayamaz cok masrafli olur taaaa oralardan yollamasi
Bende umutluyum ya...
Bencede gelicek ....
Tmc ile hala devam ediyo ....
Tabiki gelir nörecek oralarda ...
istemem onun çelenkini :hıh ..!
Bi fatiha okusa yeter:icon_whis
Amma saçmaladım :img-pilot besmeleyi biliyormu acep :img-hyste
Dimi yani... Belki işi sağlama almak için anlaşma yapmıştır ama tmc yide bırakmaz sanırım ..!
Çünkü Türkiyeye göre tmc çok iyi bir yapım ve sanem çeliğede Türkiye baabında hak ettiği değeri verdii...!
Bence satmamalı tmc yi :)
Sanem kız aza kanat etmeye çoğu bulamazmış :)
Bak allah korusun sonra bizim gibi devlet tiyatrolarında 3 kuruşa beş köfte yapma :):):)
Senin gibi bir yeteneğe en güzeli yakışır ;)
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 13:10
Ha bu arada hani ben size bi resim yollıycaktımda skeynırım bozuldu .... Çok önceden söylemiştim..!
Gerçi bu eklenmişti ama galiba faklı bi kare (çok az farklı)
ama ben önce şunun hikayesini anlatıyım :)
Gazetenin tarihine bakmayı akıl etmiştim ama unuttum :)
Bize son iki senedir yaz tatilinin 10 gününü erdekte geçiroyoruz...!
Oraya gittiğimizde bi villada kalıyoruz.Orda bitane benim çok sevdiğim teyze ve amca var ..!
bu sene değil ama geçen sene gittiğimizde bütün odaları karıştırdım eski gazete ler buldum ..!Teyseyle amca almışlar galiba(artık her gittiğimde karıştırıyorum artık gazeteleri :) belki 2000 filan çıkar die :))
Bulduklarım da geçen sene yazına ait gazeteler...!Yani hesaplarsak. 2007'nin yazında diilde 2006'nın yazında gazeteyi bulduğuma göre ve 2006 da bulduğum gaete önceki senenin yazına ait olduğuna göre 2005'in temmuz ayları civarı bişe çıkıyo ortaya :)
Yanlız nası dengesiz bi gazeteyse , görüntü kalitesi yerlerde...:(
Ama selülit yok haa :)
Baleden mi allah vergisimi bilemiycem ama çok hoş bi fiziği var, manken gibi değil ama gerçekten çok hoş hatlara sahip ...Gerçi ben anlamam onur gel sen daha ii anlarsın ama güzel yani :)
Nur sırtı güzel ama dimi :)(sırt manyağı :):)))
http://img374.imageshack.us/img374/5387/img0002fv6.jpg (http://imageshack.us)
hattori ha
04-09-07, 13:12
Aman millet naptınız durun ne ölmesi, daha Sanem'i çoook izlicez çok şey paylaşıcaz onla. Aramızdan birkaçımız görmüştür, tiyatrosuna gitmiştir, sete falan gitmiştir eskiden ama durun daha hep birlikte basıcaz onun dizi setlerini :) Tabii Amerika'dan dönmezse bu hep hayal olarak kalacak ve tabii tmc ile çalışmaya devam ederse de. Hele bir de yönetmen kudiş:) olursa rüyamızda görürüz Sanem'i.:img-pilot Biliyosunuz aliye dizisinin setine kimseyi sokmuyolardı.:img-cool2 Bir elwin girmeyi başarmıştı sanırım o da elinde Sanem Çelik'e hayran olduğunu gösteren resimleriyle dolu bir dosyayla başarmıştı bunu:) Önümüzdeki sene için amma umutlusunuz ne güzel yav. :img-icecr İnşallah döner zaten 2 sene normaldir apartmasın yani daha fazla:)
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 13:18
Aman millet naptınız durun ne ölmesi, daha Sanem'i çoook izlicez çok şey paylaşıcaz onla. Aramızdan birkaçımız görmüştür, tiyatrosuna gitmiştir, sete falan gitmiştir eskiden ama durun daha hep birlikte basıcaz onun dizi setlerini Tabii Amerika'dan dönmezse bu hep hayal olarak kalacak ve tabii tmc ile çalışmaya devam ederse de. Hele bir de yönetmen kudiş olursa rüyamızda görürüz Sanem'i. Biliyosunuz aliye dizisinin setine kimseyi sokmuyolardı. Bir elwin girmeyi başarmıştı sanırım o da elinde Sanem Çelik'e hayran olduğunu gösteren resimleriyle dolu bir dosyayla başarmıştı bunu Önümüzdeki sene için amma umutlusunuz ne güzel yav. İnşallah döner zaten 2 sene normaldir apartmasın yani daha fazla
üfff :) dizi oyuncusu olsaydım tavlardım işte ne güzel kudreti sokradım hepinizi sete:)
Bu espiriy bi kerede evde yapmıştım annem "sanem kılıklı" demişti :img-pilot
Ya eğer tek sorun hayranlığa bağlı sanem resimleriyse bence şansımız hala var :D
Bende defter bilem var be :)
Olmadı evimi taşırım sete :)
Heryerde o var :)
Ya illa bişiy götürmelimiyim kalbimi taşırım (klasik oldu:))
Ama orda iki kere şakıdım mı kudret zaten ağlamaktan bizi tutmayı unutur :)
ne kudreti yaa!:)
ama alllah için işini iyi yapıo yani...!
Umarım ondan daha ii bi yönetmen çıkarda sanem onla çalışır..!
Gerçi ben bile yönetmenliğin "y" sini bilmediğim halde saneme yönetmenlik edersem, profosyonele çıkar adım :)
Çalıştığım kişi sanem yani dimi:img-wink:
hattori ha
04-09-07, 13:24
dilek dövcem seni öyle bir yazıyosun ki bazen Sanem hayranı olduğunu bilmesem elimde kalacaksın:) neyse tabii espri yapıyosun biliyorum:icon_whis:img-pilot aman ne blim tmc deyince aklıma kudiş geldi. seneye bitiyor ya binbir eziyet dizisi(çok şüküüüür:)) dedim heralde Sanem yine çalışırsa onlarla açıkta yönetmen bu kalıyor. diğerleri dolu olur heralde. Türkan derya da başlicakmış sanırım bu sene bir diziye o yüzden bu kalıyo yani ama tabii bilemem neyse. aa dilek saol resim için evet farklı bir kare. napim kızım acayip güzel yazmadan geçemiyorum maşallah kara melekte de sürekli açmışlar bunu farkedip resimler öyle denk gelince ben de yazıyorum. Evet yaa fiziği muhteşem maşallah gram selülit falan yok. gazetenin tam o kısmı katlanmış ama yok yani ben başka dergide de görmüştüm. hem allah vergisi hem baleden. Bir de dikkat ettiniz mi tabii dikkat etmişsinizdir benim ki de soru oturuşu kalkışı tvdeki hiçbir oyuncuda olmayan zerafete sahip. sanki kuş gibi konuyor koltuğa.:) çok harika ya. Evet dilek bu resimler 2005 yazındaki bodrum tatiline ait. Zaten bu son tatiliydi bodrumdaki:icon_sorr Bu sene Amerika'nın San Diegolarında, Los Angeleslarında tatil yaptı.:sad53:
tiyatrocu_kiz
04-09-07, 13:33
dilek dövcem seni öyle bir yazıyosun ki bazen Sanem hayranı olduğunu bilmesem elimde kalacaksın neyse tabii espri yapıyosun biliyorum aman ne blim tmc deyince aklıma kudiş geldi. seneye bitiyor ya binbir eziyet dizisi(çok şüküüüür) dedim heralde Sanem yine çalışırsa onlarla açıkta yönetmen bu kalıyor. diğerleri dolu olur heralde. Türkan derya da başlicakmış sanırım bu sene bir diziye o yüzden bu kalıyo yani ama tabii bilemem neyse. aa dilek saol resim için evet farklı bir kare. napim kızım acayip güzel yazmadan geçemiyorum maşallah kara melekte de sürekli açmışlar bunu farkedip resimler öyle denk gelince ben de yazıyorum. Evet yaa fiziği muhteşem maşallah. hem allah vergisi hem baleden. Bir de dikkat ettiniz mi tabii dikkat etmişsinizdir benim ki de soru oturuşu kalkışı tvdeki hiçbir oyuncuda olmayan zerafete sahip. sanki kuş gibi konuyor koltuğa.çok harika ya. Evet dilek bu resimler 2005 yazındaki bodrum tatiline ait. Zaten bu son tatiliydi bodrumdaki Bu sene Amerika'nın San Diegolarında, Los Angel