Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

prenses19
23-07-07, 22:04
evet ya deniz alo mine nbr dio o da taklidini yapıo çok hoştu ya aslı da balo konusunda bayağa ısrarcı ben en çok eşiseyi merak ediorum bi de saçını

hadi yaa üff göremedim

aslıyı hiç göstermediler di mi

ayy bi de kafama takıldı bu kız gitmek istemi,yodu ama ablasıyla bayağı çsalışıyo

sonra alp herkesin önünde sözünü hatırlatıyodu ama efeyle gidiyo

zaten efenin kuzuuuu deyişi muhteşemdi

neyse deniz bey aslıyı görünce niye onla gitmedim diye derdine yansın:hıh

acaba aslı nasıl oldu yaa dediğin gibi elbisesi saçı nasıl

çok merak ediyorum

firuzess
23-07-07, 22:09
arkadaşalr bişi sorcam deniz mineye tel. açarken aslı taklidini yapıo ya o sırada deniz araba mı kullanıo ben mi öle hatırlıom

m.e.s.u.t.
23-07-07, 22:11
hadi yaa üff göremedim

aslıyı hiç göstermediler di mi

ayy bi de kafama takıldı bu kız gitmek istemi,yodu ama ablasıyla bayağı çsalışıyo

sonra alp herkesin önünde sözünü hatırlatıyodu ama efeyle gidiyo

zaten efenin kuzuuuu deyişi muhteşemdi

neyse deniz bey aslıyı görünce niye onla gitmedim diye derdine yansın:hıh

acaba aslı nasıl oldu yaa dediğin gibi elbisesi saçı nasıl

çok merak ediyorum
ya warya bnce aslınn kıyafeti mükemmel bişi olucak saçları ise salık üstleri örgülü bişeyler yada topuz gibi olur makyajı ise sade olur mine gibi abartmazzz mesela

m.e.s.u.t.
23-07-07, 22:14
arkadaşalr bişi sorcam deniz mineye tel. açarken aslı taklidini yapıo ya o sırada deniz araba mı kullanıo ben mi öle hatırlıom
eft cnm aynen öle hatırlıyosun deniz o arada araba kullanıyodu aslıda onun yanında denizin taklıdini yapıodu çok hoştu ya koptum walaaaa:Dhahahhaa bi de galiba efe sınava giriodu bnce bunların hepsi istanbulu kazancak minede dahil olmak üzere ıyyyyy sonra çekimlere istanbulda dewam edilcek:D

firuzess
23-07-07, 22:19
deniz nasl araba sürecekki ehliyeti yok babası izin werdi mi acaba

naz&naz
23-07-07, 22:20
Bu bölüm tam komedi olucak ya.Gerçi her bölüm öyle ya.Efenin Fatih Ürek demesi süperdi ya çok komikti.Sonra Aslıyla Cananda çok komikti.Fragmanda en çok hoşuma giden yerdi.Çok güldüm.Çok tatlılardı orda.Aslının Denizi taklit etmesi falan çok güzeldi.Bide o sırada Denizi ben araba kullanmıyo diye hatırlıyorum sanki arka koltukta oturuyolardı ama yanlış hatırlıyorum kanımca.

m.e.s.u.t.
23-07-07, 22:27
flim işte ne zmn nolcağı belli olmuyo demekki bu da bi mantık hatası olabülür kanımcaaaaa

firuzess
23-07-07, 22:28
Bu bölüm tam komedi olucak ya.Gerçi her bölüm öyle ya.Efenin Fatih Ürek demesi süperdi ya çok komikti.Sonra Aslıyla Cananda çok komikti.Fragmanda en çok hoşuma giden yerdi.Çok güldüm.Çok tatlılardı orda.Aslının Denizi taklit etmesi falan çok güzeldi.Bide o sırada Denizi ben araba kullanmıyo diye hatırlıyorum sanki arka koltukta oturuyolardı ama yanlış hatırlıyorum kanımca.

abi ben orayıtam anlamdım noluyoda efe fatih ürek dio soru ne bi de efnin sınawa girdiğini nerden anladınınz ben tek 1 kez izledim de:icon_sorr

naz&naz
23-07-07, 22:35
firuzess bende bir kez izledim bu yüzden Efenin sınava girip girmediğini anlayamadım.
Denizle Aslı soruları cevaplıyolar.Soruda ünsüz yumuşması ses düşmesi falan geçiyo.Efe de ordan atlıyo Fatih Ürek diyo çok komikti.Ama fragmanı anlayabilmek için bi kaç kez izlemek lazım tabii.

asli&ekin
23-07-07, 22:43
Aslımı çok merak ediomm
Her zamanki gibi süperdir ama çok değişcek herhaldee
Off 2 gün var daha ya:(

luciapink
23-07-07, 23:04
firuzess bende bir kez izledim bu yüzden Efenin sınava girip girmediğini anlayamadım.
Denizle Aslı soruları cevaplıyolar.Soruda ünsüz yumuşması ses düşmesi falan geçiyo.Efe de ordan atlıyo Fatih Ürek diyo çok komikti.Ama fragmanı anlayabilmek için bi kaç kez izlemek lazım tabii.

off ya fregmanı izleyemedimm...sade sonuna yetişebildim ama oda kavak yelleri perşembe 20.30 da demesiydi :P ayy efem yine efeliğini yapmış yine orda ya fatih ürek demesiyle acaba gönül ne cvp verdiki sınavdan çıktıktn sonra falan mı sorunu cevaplarım dedi ki efe böle yine espri patlatıyo sınavda en sonunda mezuniyette geldi çattı ya beklenen an geldi 8 bölüm öncesinde aslının bu halini merak ediyoduk ve işte 2 gün sonra görücez zaman geçmek bilmiyo yaaa...biliyorum aslı mezuniyette herkesi kendine aşık edicek denizide 2 kere :happy0064

naz06
23-07-07, 23:20
off ya fregmanı izleyemedimm...sade sonuna yetişebildim ama oda kavak yelleri perşembe 20.30 da demesiydi :P ayy efem yine efeliğini yapmış yine orda ya fatih ürek demesiyle acaba gönül ne cvp verdiki sınavdan çıktıktn sonra falan mı sorunu cevaplarım dedi ki efe böle yine espri patlatıyo sınavda en sonunda mezuniyette geldi çattı ya beklenen an geldi 8 bölüm öncesinde aslının bu halini merak ediyoduk ve işte 2 gün sonra görücez zaman geçmek bilmiyo yaaa...biliyorum aslı mezuniyette herkesi kendine aşık edicek denizide 2 kere :happy0064

evet ya beklenen mezuniyet sonunda teşrif etti ama aslım gercekten cok süper olcak ya...way anasını 2güncük kaldı gerçermi acaba...:icon_sorr

krmcmkolik
24-07-07, 07:08
yaa sonunda beklediğimiz bölüm mezuniyet gecesi aslı bence de çok güzel olucakkk bakalım deniz ne yapıcak onu görüncee

Cenkolik
24-07-07, 07:17
Bence deniz aslıyı görünce şok geçirecek ve ona aşık olucak..Yada Geçen bölüm efenin dediklerini düşünücek gizliden gizliye onu seviyormuyum diye.

Bence mine o kadarda güzel olmamış yani her zamanki hali =) Ben beğenmiyorum ya Deniz nasıl beğeniyor onuda anlamıyorum.beni bırakıp gidicek ve ben ona bir şans daha vericem ohoo deniz büyük bir hata yaptı ona ikinci bir şans vererek.

Efe zaten ayrı bir dert onada birini bulsak çok iyi olucak çünkü gönülle işi çok zor.Ama ben buldum metini canana kakalarsak gönül efeye kalır.Yada metini öldürelim gönül efenin olsun.

Efe çok tatlı ya konuşması bile bir ayrı komik.Tipi pek yok ama çok tatlı..Deniz bence çok karizmatik atta yakışıklı bile gözleri dudakları ya yüzü çok tatlı bence.Aslı zaten bir numara gözlerine bitiyorum ben onun aslında gözleri farklı bir renk olsa bile çok güzel bir kız olur.Fiziğide güzel ama iyi oturtmuşlar filme kahve gözlü olsa o kadar da ilgi çekmezdi.Böle Süper Olmuş.Birde Efeye birini bulsak dizi mükemmel olucak =) Hatta olur olur mine&efe çıkarlar fln onlar daha çok uyuyorlar bence .Aslı&Efe yada Deniz&Mine dense Mine&Efe Deniz&Aslı olabilir =) Yada mineyi AtomKarıncaya kakalarız =)

DeFnE_92
24-07-07, 07:34
yani mine hep makyaj fln yaptığı için bi değişiklik yok bence onda. aslıyı göstermediler ama heralde çok gzl olduğu için göstermediler.zaten ondan hiç şüpem yok :).inş baloda aslının saçları salık bi şekilde durur bence ona salık daha çok yakışıyo.

ozlembloom
24-07-07, 07:47
Ya ben fragmanı izlemedim ama,yazdıklarınıza katılıyorum..Aslı büyük sürpriz olacak herkese ..Özellikle de Deniz'e....

Flora
24-07-07, 08:01
Efe giriyor arkadaşlar sınava 3 ününde sınavdaki halleri gösteriliyor çünkü.
Fatih Ürek demesi tam bi komediydi zaten ayna karşısında yürüyüş de öyle.
Ben dönyanın en gözel gadınıyammmm :):):)

aylince
24-07-07, 08:03
mine çook şık ve guzel.bence mine de aslı da çok guzel kızlar.ama aslıyı sır gibi saklamalarından da anlaşılıyor rol geregi aslı mineden daha guzel olacaktır.ekip aslıya daha farklı bir kıyafet,makyaj uygulaması yapacak o anlamda diyorum rol geregi derken:)bence deniz aslıdan etkilenecek.aslı itiraf edecek aşkını.ve aşk başlayacak.ama sonra deniz ve aslı birbirlerini aşk anlamında sevmediklerini ve dostluklarının çok guzel oldugunu,duygularının dostça oldugunu anlayacaklar.ozellikle aslı kavuşamadıgı aşkı denize kavuşunca sanki boyle farkedecek gibi dusunuyorum.aslında aşık olacagı kişinin o olmadıgını.deniz mineye aşık oldugunu anlayacak,efe de yanımdaki aşkı farkedemedim deyip "kuzunun" aslında sevdigi kız oldugunu ama onceden farketmedigini anlayabilir.aslı da efeye duygularını boyle anlayabilir.boylece deniz &mine aşkı ve efe&aslı aşkı olabilir:) dortlu dostluk ve beraber gezme de boyle saglanır:)

diger fragmanda mine piknikte çook tatlı gorunuyor.telefonda denizle konuşuyor ama ne diyor tam anlamadım.gonul efeye hayır dedi galiba ama bence efe sınava girmiştir:)

süper dizi kavak yelleri süper:)

İLK AŞKIM_MERVE
24-07-07, 08:21
SLLLLMMM..

ben geldim....yhya sizi ÇOKKKK ÖZLEDİM...

sonunda geldim...

yha fragmanoıo gördüm...muhteşem bir bölüm olucak...çok heyecanlyıyım...

MİNE İGRENÇ ÖTESİ OLMUŞ...iiyyyy....

ASLIM...ayy bitanem süper olmuş..yane olmş gşbş duruyooo...

DENİZ İLE EFEYE LAF YOK...onlar ztn mükemmel..

süper bir bölüm bizi beklio..

eee bir MERHABA YOKMUU???

*arife*
24-07-07, 08:24
demin reklamını gördüm dizimizin süperdi ya muhteşem bi bölüm olucak aslı yı çok merak ediyorum ya perşembe çabucak olsun

DeFnE_92
24-07-07, 08:30
efe sınava giriyo demek çok sevindim.inş bi aksilik çıkmazda hepsi iyi biyerleri kazanır.baloyuda çok merak ediyorum.şu fatih ürek espirisinede koptum :)

EmRe_m(m)
24-07-07, 08:37
Hoşgeldin ilkaşkım_merve

Yha Kuzumu görmeye 2 gün kaldı ama ben delirecem yha çok merak ediyorum.

Efe'nin ağzı açık kaldığına göre bizimde kalacaktır ;)

DeFnE_92
24-07-07, 08:40
Hoşgeldin ilkaşkım_merve
ya aslıyı bende çok merak ediyorum.inş öss de de balodada bi aksilik çıkmaz.

serseri_mayın90
24-07-07, 08:41
SLLLLMMM..

ben geldim....yhya sizi ÇOKKKK ÖZLEDİM...

sonunda geldim...

yha fragmanoıo gördüm...muhteşem bir bölüm olucak...çok heyecanlyıyım...

MİNE İGRENÇ ÖTESİ OLMUŞ...iiyyyy....

ASLIM...ayy bitanem süper olmuş..yane olmş gşbş duruyooo...

DENİZ İLE EFEYE LAF YOK...onlar ztn mükemmel..

süper bir bölüm bizi beklio..

eee bir MERHABA YOKMUU???
hoşgeldin cnm:D
ayy 2 gün geçermi yaa... ben anladım bu dizi bağımlılık yapıo:happy0064 açıp tv yi fragman beklioz, perşembeye geri sayım fln yapıoz:img-hyste
mine bence güzel olmuştu ama eminim aslı daha güzel olur:img-yes:

EmRe_m(m)
24-07-07, 08:44
Evet Mİne'de güzel olmuşta.Eğer çok çalıştıysa o hale gelmek için çalışmalarının karşılığını alamamış maalesef.

Ama Aslım kesiz süper olmuştur :)

serseri_mayın90
24-07-07, 08:44
Hoşgeldin ilkaşkım_merve
ya aslıyı bende çok merak ediyorum.inş öss de de balodada bi aksilik çıkmaz.
öss de artık çıkmasın bi terslik yaa.kazada yaptılar:img-hyste
ama baloda kesin bi terslik çıkcak. koray bişiler planlıcak o kesin belki alpte sonradan dahil olup bişeyler çıkarabilir:img-yes:

EmRe_m(m)
24-07-07, 08:50
Koray'ı babasına şikayet edelimmi nasıl olsa birşeyler yapacağını biliyoruz :):):):):)

Alp süpriz yapacak bize belki Deniz ile Aslı dans ederken gelecek...

sudemnaz
24-07-07, 09:08
efe'nin sınava girmesine çok sevindim...
sanırım sınavdan sonra hepsi ist. kazanacaklar
hikayeyi ist.a taşıyacaklar
bu bölüm çok güzel ve heyecanlı olacak :happy0064

grimace_88
24-07-07, 09:34
ikinci fragmanı da sonunda görebildim:) çok güzel ve keyifli bir bölüm bizi bekliyor anlaşılan:img-yes: Aslıyı çok merak ediyorum açıkçası..Ama mükemmel görüneceğini ve baloda herkesin ağzının açık kalacağını-hatta Mine nin bile:)-düşünüyorumm..

DeFnE_92
24-07-07, 09:37
ewet minede bence çok kıskanıcak aslıyı.hep çok gzl olduğu için hem de denizin de ağzının açık kalması için :).bu 2 günde geçmek bilmez şimdi ya :(

Amy_gıs
24-07-07, 09:51
Ya aslında Mine de güzel.Ama genelde o makyajlı.O yüzden bize pek bi fark yokmuş gibi geliyor.Ama güzel olmuş yine de :img-yes: Bakalım kuzucuk nasıl olcek :img-in_lo

bse
24-07-07, 10:03
ya ben kuzuyu çok merak ediyorum ya otelde artık odaya çıkıp dizimizi izlicem:)
sanki fragmanda gsterseler ölürler
mine aslında güzel olmuş ama bizim kuzumuz her daim daha gzl:)

punk princess
24-07-07, 10:09
yaşasın ben de dün gece 2.fragmanı gördüm,efe yine süper ,fatih ürek, süper yaa...
kuzuyu iyice merak ettim ya diziyi izleyemezsem meraktan deliririm heralde:sad53:

firuzess
24-07-07, 10:14
arkadaşlar tam o gün bize misafir gelio napçam bilimorum ama izlerim odaya girer izlerim ya arkadaşlar aslıyı görebiliriz demi reklamın bittiği yerde dizi de bitmez 1 hafta daha bekleymem

kvkyllrifan
24-07-07, 10:18
arkadaşlar tam o gün bize misafir gelio napçam bilimorum ama izlerim odaya girer izlerim ya arkadaşlar aslıyı görebiliriz demi reklamın bittiği yerde dizi de bitmez 1 hafta daha bekleymem

Aynen bize de misafir gelio.HAtta ondan sonra ki hafta da tatile gidiorz.Naapcam bilmiorum.:icon_sorr Bna orda bitirirler gibi gelio. Daha önce de söylemiştim daha aslıyı fln ikna etcekler. Balo 10. bölüme kayar bnce. Ama inş.. yanılıorumdur.,
Bi de minenin piknikte ki hali baloya giderken ki halinden daha güzell bnce. :icon_whis

ayışıgı
24-07-07, 10:20
Slm Arkadaşlar Herkese Merhaba!
Öncelikle Yine Söylüyorum altını çize çize ben taraf tutmuyorom.Herkes Balo gecesini merakla bekliyor,Kimileri daha Aslının Denizi o gece güzelliğiyle baştan çıkartaçağını sanıyor kimileri ise Denizin Aslıya aşık olduğunu ima ediyor. Aslında bir şeyin farkında değiliz Balo gecesi herkes güzel görünür,Denizin Mineye bakışı beni bitirdi.Bence Bu gecede Efe gerçeklerle yüzleşecek çünkü Efe daha önce Aslıyı böyle görmemişti.Efe Aslıya bu geceden sonra birşeyler hissedecek bakalım hep birlikte izleyip göreceğiz.Neyse Sevgiyle ve Kavak yelleriyle kalın....:sad53: :sad53: :sad53:

serseri_mayın90
24-07-07, 10:25
ahh ben anneme hep diom perşembe günü ne misafir gelsin nede biz misafirliğe gidelim die:D :img-hyste
aslıyı göstermezlerse televizyona dalarım heralde:img-hyste bekledik o kadar yaa bi hafta daha mı beklicez:S

firuzess
24-07-07, 10:28
ahh ben anneme hep diom perşembe günü ne misafir gelsin nede biz misafirliğe gidelim die:D :img-hyste
aslıyı göstermezlerse televizyona dalarım heralde:img-hyste bekledik o kadar yaa bi hafta daha mı beklicez:S

ya benim öle bi şansım yok:icon_sorr misafirler 1 hafta önceden haber veriolar bi de perşembe gelip cuma gidiolar cuma gelip cumartesi gitseler olmuo sanki

bence aslıyı görürüz hem görmesek de sonraki haftanın ilk fragmanıda görürüz bi de denizin tepkisi war tabi onun için beklememiz gerekio

punk princess
24-07-07, 10:38
bn de öyle diorm ama ztn gittiğimiz yerlerde de hep izleniyor kavak yelleri....:happy0064
ama bu sefer bn gidiorm izleyemeyebilirim,ilk defa bi bölümü böyle bekledim onuda byk olasılık izliemicem:sad53:

acemicadi_selim
24-07-07, 10:45
sesli fragmani gordum superdi merakla bekliorum bu bolumu...

mineyi elbiseleriyle gosterdiler ama asliyi gostermediler demekki mineden daha gusel olmus..bide ablasiyla ben gosel bi gariyemm filan die yuruyus calismalari cok komik....ayy yalniz efede takim elbiselerle filan supper olmus asli bi goruo kuzu dio orda bitio fragman persembeye kadar nasil bekliciim bilmiorum walla yaaa....ozet geldimiii ben bi bakiyimm

esros_16
24-07-07, 10:54
ya bnce mine normale dönüyoo mesela denize olan sevgisi yznden gitti aslıya mektubu verdi (bn olsam vermzdim-kız mineyi kıskandırmaya çalışıyo bunu da çok belli ediyo)

cnm şimdi belki diceksiniz ki herşeyi de kötü anlıyosun ama bence o mektubu aslıya iyilik olsun die vermedi...onun tek amacı kendini mutlu etmek....düşündüğü şey de şuydu bence:"eğer bu mektup bnm elimde kalırsa gün gelir deniz bunu öğrenir...gelip bana sorarsa ne işi var sende die zor durumda kalırım...iyisi mi ben bunu fazla başa bela olmadan geri veriim..."
yani ben bunu anladım.....belki geri vermese yırtıp atsa da başına bela olmazdı ama bu davranışı deniz üzerinde olumlu etki yaratır die bu yolu seçtiii...kusura bakmayın ama ben bu saatten sonra o kızın her davranışında art niyet ararım yaniii...

asli_deniz
24-07-07, 10:57
esros_16 ( adını bilmiyorum pardon ) bence çok haklısın eskiden de her yaptığı iyilik gibi görünsede altında kendine iyilik olacak şeyler yapardı bence buda onlardan biri. :D

esros_16
24-07-07, 10:59
esros_16 ( adını bilmiyorum pardon ) bence çok haklısın eskiden de her yaptığı iyilik gibi görünsede altında kendine iyilik olacak şeyler yapardı bence buda onlardan biri. :D

ismim esra cnm...
artık doğru olanda bu bence...o kız iyi olmaz....olamaz...istese de yapamaz...:P :img-yes: onun içi fesat içiiii.....:happy0064 :happy0064

firuzess
24-07-07, 11:00
bence de mine fırsat bulsa aslının yüzüne bile bakmaz sırf mecburiyet yüzünden iyi görünmeye çalışıo hem alp gilin evinden çıktıktan sora aslıya ne dediğini düşünsenize aslı kavga etmekte haklıydı

ayışıgı
24-07-07, 11:04
cnm şimdi belki diceksiniz ki herşeyi de kötü anlıyosun ama bence o mektubu aslıya iyilik olsun die vermedi...onun tek amacı kendini mutlu etmek....düşündüğü şey de şuydu bence:"eğer bu mektup bnm elimde kalırsa gün gelir deniz bunu öğrenir...gelip bana sorarsa ne işi var sende die zor durumda kalırım...iyisi mi ben bunu fazla başa bela olmadan geri veriim..."
yani ben bunu anladım.....belki geri vermese yırtıp atsa da başına bela olmazdı ama bu davranışı deniz üzerinde olumlu etki yaratır die bu yolu seçtiii...kusura bakmayın ama ben bu saatten sonra o kızın her davranışında art niyet ararım yaniii...
Sen olayı tek taraflı yorumluyorsun Arkadaşım.Ya Aslının yaptıkları sinemaya gittikleri zamanı hatırlatmak istedim bide Deniz Aslıya sorduğunda sizin Mineyle aranızda ne geçti neden söylemedi bunları bir hatırlatalım arkadaşlar ona göre yorumlarımızı yapalım.Kimsede art niyet aramıyalım lütfen!

asli_deniz
24-07-07, 11:09
benim mineye hiç kanım ısınmadı ısınmayacakta.. ona hiç güvenmedim güvenmeyi düşünmüyorum bende aslı yerinde olsam yine kavga ederim...

asli_deniz
24-07-07, 11:12
peki almanya ' ya gitmek için denizi kullandığını... arkadaşı ile msnde konuşurken arkadaşının ben seni tanıyorum bir kız bir erkeğe aşık olunca ve o erkekte sana aşık olunca sen onu o kızdan uzaklaştırıyorsun dediğini hatırlıyormusun msnde ben aslında denizi sevmiyorum dediğini hatırlıyormusun
peki arkadaşlar bunları yapan bir insana güvenilir mi allah aşkına ya ?

ayışıgı
24-07-07, 11:13
benim mineye hiç kanım ısınmadı ısınmayacakta.. ona hiç güvenmedim güvenmeyi düşünmüyorum bende aslı yerinde olsam yine kavga ederim...
Herkes özgürdür kimi sevip sevmemesinde neyse kız hatalarından ders alamazmı bunu lütfen düşünelim yargısız infaz yapıyoruz...

asli_deniz
24-07-07, 11:16
mine mi yaptıklarından ders alacak yapma allah aşkına almanyaya gidemediğinde değerlerini anlamış gibiydi ama hala devam ediyor yaptıklarına ...

havincim
24-07-07, 11:26
mine hiç yaptıklarından ders almışa benzemiyor...

denize neden yakınlaştığını sanıyorsunuz ki?sevdiği için mi?tabiki de hayır...baktı aslı denizi onun elinden alacak hemen atağa geçti...hırs yaptı hanfendi...dünyalar güzeliya kendisi!kimse bi erkeği onun elinden alamaz!:dito kendine yediremez sonra.alışkın tabi erkekleri peşinden koştursun...

bi ara gerçekten iyi olacağını sanmıştım ama piknikte erkeklere göz kırpmalar falan...hep aynı mine işte...

ayışıgı
24-07-07, 11:27
Tekrardan Herkese Merhaba!
Aslında benim anlatmaya çalıştığımolay hatırlarsanız Minenin söylediği bir söz vardı ilaç içme sahnesi ben seni nasıl kaybettim Deniz!
Bir sonraki bölümde mine,Aslıya Denize Efeye hediye aldı Minenin Anneannesi Denizle konuşmasında artık gerçekleri görmeye başladı yani hatalarından ders aldı bunu herkes göz ardı ediyor.En önemlisi Denizin Mineyle konuşmasında sen arkadaşlarımla aranı düzelt bizim ilişkimiz aynen devam edecek dedi.Ve son olarak Mine Aslının Denize yazdığı mektupu geri verdi hatta özür diledi.Kız daha ne yapsın kendi hatalarını telafi etmeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyor...

firuzess
24-07-07, 11:29
ya mine denize mektup konusundan bahsetmedi çünkü suçlu kendisiydi bütün olayları çıkartn oydu bence mine deniz dışında birini bulsun denizin yüzüne bakmaz sırf arkadaş olsun die yapıo bunları

asli_deniz
24-07-07, 11:32
ya cnm sen neden hediye aldı sanıyorsun denizi kendine daha kolay aşık edebilmesi için ztn deniz ne dedi benden değil arkadaşlarımdan özür dileyeceksin dedi o da o yüzden diledi yoksa aslının yüzüne bile bakmaz...

firuzess
24-07-07, 11:37
bence deniz eskisi gibi oluruz derken aşkı kastetmio arkadaş olabiliriz anlamında dedi efe ve aslıyla barış sen de bizim aramıza katıl eskisi gibi olalım dedi

HSVEKY
24-07-07, 11:38
merhaba arkadaşlar ben geldim mine madem suçunu anladı da hediye aldı o zmn nie aslıya hediyeyi vermeden mezuniyet konusuna girdi sonra ortalığı karıştırmak için neden denizi aradı ya biraz düşünün yani yakında bu kız sizi de kandırcak böyle giderse...

ayışıgı
24-07-07, 11:45
Biraz eğer ilk bölümleri tekrardan izlersiniz,madem inanmıyorsunuz Ya aslının yaptıklarına ne demeli oda süttençıkmış kaşık değil Önce Alpe sen iyi arkadaşsın diyor sonrada onunla başbaşayken az kaksın öpüşecekti yani Aslıda yere bakan yürek yakanlartdan...

HSVEKY
24-07-07, 11:45
Sen olayı tek taraflı yorumluyorsun Arkadaşım.Ya Aslının yaptıkları sinemaya gittikleri zamanı hatırlatmak istedim bide Deniz Aslıya sorduğunda sizin Mineyle aranızda ne geçti neden söylemedi bunları bir hatırlatalım arkadaşlar ona göre yorumlarımızı yapalım.Kimsede art niyet aramıyalım lütfen!

Keşke mine de sadece kola dökseydi aslının üstüne ama o elinden gelen tüm kötülükleri sıraladı tek tek denize de aslı ne deseydi yani "deniz ben sana aşık olduğum için mektup yazdım mine de elimden aldı mı deseydi" art niyet aramamıza gerek yok zaten art niyet ortada...

ayışıgı
24-07-07, 11:50
Keşke mine de sadece kola dökseydi aslının üstüne ama o elinden gelen tüm kötülükleri sıraladı tek tek denize de aslı ne deseydi yani "deniz ben sana aşık olduğum için mektup yazdım mine de elimden aldı mı deseydi" art niyet aramamıza gerek yok zaten art niyet ortada...
Şunu göz ardı ediyoruz arkadaşlar Mine o mektupu Denize veremezmiydi siz diyorsunuzya mine arniyetli biraz mantıklı olalım arkadaşlar Mine o mektupla kötülük yapabilirdi ama yapmadı çünkü Denizi sevdiği için...

HSVEKY
24-07-07, 11:54
Biraz eğer ilk bölümleri tekrardan izlersiniz,madem inanmıyorsunuz Ya aslının yaptıklarına ne demeli oda süttençıkmış kaşık değil Önce Alpe sen iyi arkadaşsın diyor sonrada onunla başbaşayken az kaksın öpüşecekti yani Aslıda yere bakan yürek yakanlartdan...

ilk bölümleri ezbere biliyoruz ztn çoğumuz bakmamıza gerek yok elle tutulur bişey söyle aslının yaptığı kötülük diyasan tabi bunlara ona bakarsan efe de sevmiyodu mineyi neden çünkü ikisi de minenin her fırsatta bi koraya bi denize gittiğini biliyolardı aslı denizi düşündüğü için yaptı bunları kendi için yapsaydı son bölümde mine denizin mutluluğunu istersin heralde dediğinde yumuşamazdı...

HSVEKY
24-07-07, 11:57
Şunu göz ardı ediyoruz arkadaşlar Mine o mektupu Denize veremezmiydi siz diyorsunuzya mine arniyetli biraz mantıklı olalım arkadaşlar Mine o mektupla kötülük yapabilirdi ama yapmadı çünkü Denizi sevdiği için...
mektubu vermedi çünkü koz olarak elinde tutuyodu aslıya karşı mektupla nasıl da dalga geçmişti hatırlamıyomusunuz...

firuzess
24-07-07, 11:57

aslı deniz gelmese bile alpi öpmezdi o sewmediği bi çocuğu öpüp de ona umut werecek bi kız deil lütfen diğer karakterlerle karıştırma asıl yer bakıp yürekyakan mine ilk geldiğinde hem korayı hem denizi idare etti sora 2 sine de diğerinden hoşlanmıorum dedi

EmRe_m(m)
24-07-07, 11:59

Yha Aslı'yı gösterecekler bence.Çünkü baksanıza;

Koray baloda olay çıkartmaycak mı? Evett o zman bizde baloyu izleyeceğiz.Eee o zmanda ne olacak kuzumuzu örecez İnşallah :happy0064 :happy0064

HSVEKY
24-07-07, 11:59
aslı deniz gelmese bile alpi öpmezdi o sewmediği bi çocuğu öpüp de ona umut werecek bi kız deil lütfen diğer karakterlerle karıştırma asıl yer bakıp yürekyakan mine ilk geldiğinde hem korayı hem denizi idare etti sora 2 sine de diğerinden hoşlanmıorum dedi

çok haklısın arkadaşım katılıyorum hem içinden konuşurken "napabilirdim ki seni seviyorum diye boynuna atlıyacak değildim heralde" demişti deniz gelmese de öpmezdi...

kvkyllrifan
24-07-07, 12:02

Bnce minenin denize mektubu vermemesinin sebebi iyi olması diildi. Eğer o mektubu denize werseydi denizin aklı karışıcaktı ve o mektubu her sıkıştığında aslıya karşı kullanıcaktı. Arkadaşlar mine bnce çok tatlı böyle hırçın olması ona çok yakışıyo ama denizi asıl hakkeden aslıdır yani lütfenç:img-yes:

firuzess
24-07-07, 12:05
herkese mrb ya ben forumu 80lerde bırakmıstım ne cabuk 100lere geldi iyi yazıyorsunuz valla bu arada neyi tartışıyorsunuz bakayım aslı ve mineyi mi yoksa:)

evet her zamanki gibi deniz&mine mi yoksa aslı&deniz mi tartışması bence aslı deniz ama deniz&mine ciler ve tabiki aslı&efeciler war

angels18
24-07-07, 12:10
evet her zamanki gibi deniz&mine mi yoksa aslı&deniz mi tartışması bence aslı deniz ama deniz&mine ciler ve tabiki aslı&efeciler war

bencede deniz&aslı herzamanki gibi aslı ile efe dost olarak kalsınlar onları sevgili olarak düşünemiyorum dostlukları o kadar güzelki baska bisey aklıma gelmiyor mine zaten ısınamadım denizi sevdiğini inanmıyorum sırf arada aslı var diye deniz aslıyı cok düşünüyor diye kıskanıyor o yüzden aslıya denizi bırakmamak için seviyormus numarası yapıyor ama hiç inandırıcı gelmiyor ki böyle olduğunu mineyi en iyi tanıyan en yakın arkadası söyledi daha ne olsun dimi:img-wink:

SBR
24-07-07, 12:22
herkese merhaba efem sbr sizi selamlıyor :happy0064 dah hiç bir fragmanı izlemedim :img-wink: öyle bir karar aldım heyacanı kaçıyor diye bakmıyorum ama kendimi nasıl tutuyorum bir bilseniz:img-pilot hatta yavaş yavaş elim malum siteye gidiyor bile :img-pilot neyse sizi iyi yorumlar :happy0064

register00
24-07-07, 12:58
herkese merhaba efem sbr sizi selamlıyor :happy0064 dah hiç bir fragmanı izlemedim :img-wink: öyle bir karar aldım heyacanı kaçıyor diye bakmıyorum ama kendimi nasıl tutuyorum bir bilseniz:img-pilot hatta yavaş yavaş elim malum siteye gidiyor bile :img-pilot neyse sizi iyi yorumlar :happy0064
iyi sabrediyosun gerçekten bn özeti ve iki fragmanı defalarca okudum ve seyrettim gerçekten çok güzel bi bölüm olucak daha ilk bölümlerde balo lafı geçince insan heyecanlanıveriyodu balo ne zmaan olucak diye kısmet bu bölümeymiş kaç haftadır bn bu baloyu bekliyorum aslımız bu balonun en güzel kızı olucakk inşallah

firuzess
24-07-07, 13:27
arkadaşlar ya fragmanda efenin fatih ürek die cevap werdiği soru ne ben başını kaçırdım da fragmanın bi de efenin sınawa girdiği nerde geçio ben sanırım orayı da kaçırdım

yabancıdamat
24-07-07, 13:30
soru galiba aşağıdakilrden hangisi hem yumuşama hem benzeşyme vardır die soruyodu tam hatırlayamadım ikinci kısımını

Genco_Pinar
24-07-07, 13:35
Merhaba arkiler
ben bu basliga hic yazmadim
benide araniza aliir misiniz?
ben kavak yellerinde en cok efeyi seviyorum

cemre_dila
24-07-07, 14:06
slm arkadaşlar ne zmndır foruma giremiodum bil. ekranı yanmıştıda malesef:(
bu bölüm süper olcak ya fragmanı izledim efe aslıyı almaya gidio şok oluyo:):):) yanlız deniz gene mineye takmış durumda kafayı mine balo için hazırlanınca mine diyip kalıo böle ayyyy
aslıyı görsün bakalım nasıl olmuş:) kavalyesi efemi??;)
ablasıyla yürüme provası yapıolar ben güzel karıyam dio:D:D
süper olcak inşallah aslıcım;););) deniz şok olcak inş.
ama hala mineye kafayı takmasına üzülüom:(
aslı süper olcak inş. yawwww deniz&aslı

firuzess
24-07-07, 14:15
arkadaşlar biri bana efenin sınava girdiğini nerden anladığınızı sölesin ben anlamadım o denizle aslı konuşurken soruya cevap werdiği için mi öle dediniz

SBR
24-07-07, 14:25
iyi sabrediyosun gerçekten bn özeti ve iki fragmanı defalarca okudum ve seyrettim gerçekten çok güzel bi bölüm olucak daha ilk bölümlerde balo lafı geçince insan heyecanlanıveriyodu balo ne zmaan olucak diye kısmet bu bölümeymiş kaç haftadır bn bu baloyu bekliyorum aslımız bu balonun en güzel kızı olucakk inşallah

valla balo konusunu bende çok merak ediyorum :img-wink: süper olacak vede bu arada hala fragmanları seyretmemiş bulunmaktayım ama acayip zor muş yaww:img-yes: özete bile doğru düzgün bakmadım heyacan gitmesin diye :happy0064

ÇuGyAcIk
24-07-07, 14:25
esasında nisan ayında başlıycakmış ama sanırım yaz dizisi olması için daha geç başlatmışlar
bu bölüm çok güzele benziyo aslı çok güzel olucak sanırım:img-wink:

firuzess
24-07-07, 14:33
h.geldin cnm bizim kapımız herkese açık..arkiler efenin sınawa gireceinden %100 eminiz dimi

ben de bunu soruorum ama kimse cevaplamıo nerden anladınız ben tam izlemedim fragmanı eminsiniz efe girio sınawa aslı deniz konuşurken soruya cevap wertdiği içnmi böle dediniz

firuzess
24-07-07, 14:41
bence olması gereken ve olaack olan deniz&aaslı :happy0064 :happy0064 ama genede merakla beklioz tabi bi de efnin bulacağı kız var o daha görünmedi ama soraki bölümde görürüz onu da heeralde baloda falan

firuzess
24-07-07, 14:50
feyza olmaz olsaydı şimdie kadar olurdu bence yeni bi karakter böle çok hoş bi kız baloda böle aslı kadar olmasada bayağa güzl olcak

firuzess
24-07-07, 14:54
ewt ztn mine ve aslı kdr güzel olmaz aslı ve mine basrolde ztn

demi merak edilen 2 si zaten hangisi daha güzl olcak aslı mı mine mi tabi bu bize göre değişir dizidekiler ne diycek acaba

klgçaglar
24-07-07, 15:00
demi merak edilen 2 si zaten hangisi daha güzl olcak aslı mı mine mi tabi bu bize göre değişir dizidekiler ne diycek acaba

ya aslınınn daha gzl olması gerekio ztn o bilinç yerledti bize aslı çok güzel olcak mine onu kıskancak ama dediin gibi kisiden kisiye deişiyo ben nmi,neciyim belki mineyi daha gzl görürüm ama bu dizi çok deişik dier dizilere benzemio yani belki deniz hiç beklemediimiz tepki werir

Dilara03
24-07-07, 15:25
ewet efee soru çözüyoduu demekki girmiş sınavaa 0pinkiktee dedesinin ğeşinden kovaladığı minenin aa ne diyosunuz siz terbiyesizler dediği çocuklar vardı ya mine onlara göz kırpıyorduu mine hiç değişmeyecek galiba

firuzess
24-07-07, 15:27
ewet efee soru çözüyoduu demekki girmiş sınavaa 0pinkiktee dedesinin ğeşinden kovaladığı minenin aa ne diyosunuz siz terbiyesizler dediği çocuklar vardı ya mine onlara göz kırpıyorduu mine hiç değişmeyecek galiba

ben bilmiodum ne gıcık biri adamı katil eder o kız kimbilir baloda napar kesin denizle dansetmek falan ister aslı sewmemekte haklı

klgçaglar
24-07-07, 15:31
arkiler fragmanı izledim efe sınavda soru çözüodu çok sewindim bi de mine nie göz kırpıo o piknikteki çocuklara

ne olsun dedesinin kalbine indirmek istio ama bi gözkırptı bütün çocukları ayarladı istede düşünün onu siz

Ekin12
24-07-07, 15:36
Efe'min sınava gireceğini biliyordum zaten o asla öyle bi hata yapmaz. Hem mantıkla düşünecek olursak ztn girmesi gerekiyor dizinin ilerlemesi açısından. Aslı herkesin merak ettiği bir konu ztn şahsen ben çatlıyorum meraktan. Ama bakalım artık. İnş. bölümü onu göstermeden bitirmezler. Mine de güzel olmuş ben onu da çok hoş buldum ama niye o piknik teki çocuklara göz kırpıp da bir şeyden haberi yokmuş gibi yapıyor anlayamadım bir türlü. Neyse bence bu balo Deniz için bir dönüm noktası olacak ztn Aslı'yı kıskanmıştı bir de şimdi öyle görünce onun farkına varacak bence.:good: :P

firuzess
24-07-07, 16:04
yha aslı hani atom karıncayla gidicekti niye efe alıo onu ewden

soradan vazgeçio heralde alpten bide denizle ikisi ısrar edince o da efeyi seçti diyoruz ama bence alp yerine efeyle gitmesi hiç fena olmaz

DeFnE_92
24-07-07, 16:19
ya aslınınn daha gzl olması gerekio ztn o bilinç yerledti bize aslı çok güzel olcak mine onu kıskancak ama dediin gibi kisiden kisiye deişiyo ben nmi,neciyim belki mineyi daha gzl görürüm ama bu dizi çok deişik dier dizilere benzemio yani belki deniz hiç beklemediimiz tepki werir

ya tabi herkese göre değişir ama aslıyı sonuçta hiç öyle bi halde görmemiştik hep saçı topluydu makyaj fln yapmıyodu.mineyi daha gzl bulanlara göre belki mine aslıdan daha gzl olmuş diicek ama aslıyıda belki öyle görünce çok şaşıracaklar

klgçaglar
24-07-07, 16:41
slm ben geldim:D
inş o anlamda demiştir. unutsun artık gönülü:img-yes:

inş. ama çok komikti yeminimi bozdum len len len kuaförde diodu belki k.,nanır taklidi yapıodur

mavirüya
24-07-07, 16:53
bu diziyi bi türlü doğru düzgün izlemek mümkün olmadı ya!!
ilk bölümü hariç reklamlarından takip ediyorum genellikle.. mutlaka bi aksilik çıkıyo evde olmuyorum bişey oluyo izleyemiyorum sinir oluyorum:icon_sorr
dağhanı çok beğeniyorum ve dizide aslı karakterini oynayan kızın gözleri muazzam güzel.. maşallah diyelim nazar değmesin:D
ayrıca aslıyla denizin aşkı benim en yakın arkadaşımla olan ilişkiye çok benziyo bu kadar olamaz yani:) biz birlikte olamadık ama inşallah onlar olurlar da bari seyredebilirim:)
başarılar hepsine özellikle dağhan'a:img-in_lo

cennex
24-07-07, 16:57
inş. doğru çıkar. ben aslıyıda efeyide çok seviom. ve eğer birlikte olurlarsa güzel sahneler görürüz gibime gelio:D

accaayıp eglencelı olur bence.ıns. olur mervecım . bence denızle olacagına ,onların ask sahnelerını ızleyecegımıze efe ve aslının askını ızleyelım bıraz gulerız.:happy0064 :happy0064

kırmızı su
24-07-07, 17:03
bence bu bölüm deniz ve aslı arasında bişeylerin başlangıcı olabilir:img-yes: bu arada sınavdaki başarıları da ayrı bir merak konusu :icon_whis kazanan sadaece ası da olabilir belki de herkes aynı yeri kazanır bu da kuvvetli bir ihtimal :img-yes: balo da olacaklarını da merak ediyorum acaba mine aslının güzelliğine karşı ne tepki verecek kendisi son derece fesat bir kız bence aslıyı küçük düşürecek bişey yapmaz umarım:icon_whis

register00
24-07-07, 17:21
bölüm özetleri kısmı niye kapalı yaa?? ekleyecektim ama ekleyemedim..
zaten bölüm özeti buraya eklendi eklemene gerek yok dizimizin başlamasına çok az kaldı çok heyecanlıyım artık konuşulcak bi konu kalmadı inş balo aslı ve deniz için bir başlangıç olur ve efe gönülü unutur çünkü gönül metini seviyor metinde gönülü aslı deniz ve efenn öss sınavları iyi geçmiştir inşş

cennex
24-07-07, 17:25
evet cnm:D hehee kuzuların aşkını izleriz:img-hyste sen aslı&deniz ci deilmiydin?:icon_whis

ya oyle değıl . ben denızı de severım ama mıne gıbı bır karakterle:not_i: bırlıkte olmasını ıstemııyorum .
aslı ve efenın arkadası olsun , onlar da bırlıkte cıksınlar ıstıyorum .
cok sey mı ıstıyorum ?
bu arada mınenın sacları guzel olmus balo gecesınde.
bakalım aslı neler yapacak ?:icon_whis :img-yes:

* hande *
24-07-07, 17:45
deniz: aşağıdakilerden hangisinde hem ünlü yumuşaması hem de ses düşmesi wardır
efe: A Fatih Ürek :):):)
bu efe öldürcek beni yaa esprilerine bayılıyorum.

cennex
24-07-07, 17:46
ya bu arada ıns. bu bolumde aslıyı gosterırler. bana gostermeyecekler gıbı gelıyor. hanı heyecan yapmak ıcın gelecek bolum adına....
sankı baloya gıdecekler ve orada herkes aslıya bakacak , bıtecek gıbı . ya da efenın onu gormesıyle bıtecek gıbı....

ooooooofffffffff haklı cıkmayayaım ne olur ya.:sad53:

EdaNY
24-07-07, 17:54
Meraktan catlicim. Eminim cok guzel olmustur Asli. Ben mineyi oynayan kiz hayat bilgisinde daha guzel buluyordum simdi bu dizide bana o kadar guzel gelmiyo, sac stilindenmi bilemiyorum, ama Hayat bilgisinde daha guzel kizdi.

SBR
24-07-07, 18:12
bence fragmana bakama çünkü daha çok heyecanlanıosun hele fragmanın sonunda hadi dewam etsene diesin gelio boşwer izleme

valla sevgili arkadaşım öyle bir karar aldım izlemiyecem fragmanı falan dedim ama sen birde bana sor dayanamıyacam artık yaw:happy0064 ama izledim mide heyecanı kaçıyor ama işte merak eiyorum neler olduğunu bakalım nasıl sabredecem 2 gün :img-wink:

EmRe_m(m)
24-07-07, 19:07
Kaçmaz heyecanı kaçmazz izle senn :):)Fragmansız olurmuymuş? :)

Arkadaşlar balo bence olacak ve Aslı'yıda göreceğiz.Loray olay çıkartacağı bi balo olmak zorunda değil mi?

aylince
24-07-07, 19:08
bazıları bolum aslı da biterse demiş sanmam bence gosterecekler aslıyı diye dusunuyorum.fragmanda heyecan yapsınlar diye saklamışlar:)

ayrıca minenin aslıya mektubu vermesinin minenin aslıyı dusunmesinden degil kendisini dusunmesinden demişsiniz bazılarınız yorumlarınızda.bir anlamda dogru dediginiz mine daha çok iyi biri degil.zamanla olacak.mektubu verme nedeni de kendini degil denizi dusunmesiydi.denizi seviyor ve denize yaptıgı bir yanlışta denizin artık onu affetmeyecegini biliyor mine.ama yine de farkında olmadan aslının duygularına da saygı duymuş oldu.oncelikle denizin guvenini sevgisini tekrar kazanacak.aslının,efenin guvenini,sevgisini de zamanla kazanacak bence:)

mine efeye niye oyle şeyler dedi demişsiniz.ama mine bence dogru olanı soyledi."o ogretmen sen ogrenci ne bekliyorsun" dedi.ama efe umutluyum şoyle boyle diye anlatınca.o zaman uygun bir zamanda soyle o da seviyorsa soyler zaten dedi.efe de sınavı bile beklemeden soyledi.efe kendi dusunmeliydi burada bence.minenin yanlışı yok diye dusunuyorum

fragmanda denizle mine telefonda konuşuyor aslı da denizin taklidini yapıyor komik sahne:)

DeFnE_92
24-07-07, 19:14
ya bu arada ıns. bu bolumde aslıyı gosterırler. bana gostermeyecekler gıbı gelıyor. hanı heyecan yapmak ıcın gelecek bolum adına....
sankı baloya gıdecekler ve orada herkes aslıya bakacak , bıtecek gıbı . ya da efenın onu gormesıyle bıtecek gıbı....

ooooooofffffffff haklı cıkmayayaım ne olur ya.:sad53:

yaa bilmiyorum inş öle bişi yapmazlar baloyuda gösterirler yani inş.öle biyerde bitirirlerse zaten bizim için çok kötü olur fragmanda da göstermediler perşembeyi bekliyoruz o zmanda göstermezlerse vay halimize.ama sanki bölüm özetinde yanlış hatırlamıyosam baloda alpmi ne hesap sorucaktı aslıya öle bişim vardı.yoks benmi yanlış hatırlıyorum???

TİMUÇİN_ÖZLEM
24-07-07, 19:15
İyi akşamlar ,uzun bir aradan sonra tekrar burdayım.
Yeni bölüm harika olucak .Aslı'nın güzelliği Efe dahil herkesin başını döndürücek (ki benim için önemli olan EFE :)) Yalnız merak ettiğim tek şey baloyu göstermeden bölümü bitirip bitirmeyecekleri . Umarım bitirmezler lakin 1 hafta bekleyecek sabrım yok.

aylince
24-07-07, 19:19
iyi akşamlar TİMUÇİN_ÖZLEM :)partiyi gosterirler bence:)

koray da partiyi mahvedecekti galiba ne yapacak acaba alpi de korayı da sır gibi saklamışlar.alp aslı ondan vazgeçince sizce iyi olmaktan vazgeçer eski tavırlarını takınır mı korayla

TİMUÇİN_ÖZLEM
24-07-07, 19:41
iyi akşamlar TİMUÇİN_ÖZLEM :)partiyi gosterirler bence:)

koray da partiyi mahvedecekti galiba ne yapacak acaba alpi de korayı da sır gibi saklamışlar.alp aslı ondan vazgeçince sizce iyi olmaktan vazgeçer eski tavırlarını takınır mı korayla
Böyle birşeyin olacağını sanmıyorum.Aşk bu bir kalemde silecek kadar kolay birşey mi? :)Ben Alp'in aşkına güveniyorum ama karşılıksız olacak kanımca.:P Gerçi senaristlerin ne yapacağı belli olmaz ama ; gecen bölümlerde dikkatimi çekti Efe ve Aslı'nın sahnelerinin bir kaçında Alp çok kötü bakmıştı ikisine Efe ve Aslı'nın aralarında birşeyler yaşanacağının sinyali bence bu.:img-wink:
Hadi ya artık hızlı ilerlesin bazı şeyler şöyle birlikte görsem Aslım ve Efemi daha ne isterim ki.:)

Amy_gıs
24-07-07, 19:56
Ben de gördüm yarın diyordu.Şaşırdım birden saat 12!yi geçti mi acaba diye :D Daha erkene almışlar daha az bekliyciğiz iyi oldu iyi :img-cool2

EmRe_m(m)
24-07-07, 20:03
Hatadır kuzular o yaa...

Yoksa doğrumu İnşallah doğruduuuur

Ama bence yanlış o

EmRe_m(m)
24-07-07, 20:06
Orada bir yanlışlık olmuş.Yarın değil.Sitede yayın akışında sana mecburum var.Perşembe günü.

Amy_gıs
24-07-07, 20:31
Evet ben de gördüm kuzu :img-wink: Yanlışlık yapmışlardır herhalde.Ekranı ikiye bölüp iki diziyi birden gösteremeyeceklerine göre.... :D :P

nghn
24-07-07, 21:02
Bölümün sonu Deniz'in Aslı'yı Sindirella'ya dönmüş halini görüşü ile de bitebilir.Bence Aslı ve Deniz için arkadaşlıklarının sonsuza kadar değişeceği an o an olabilir.Deniz Aslı'nın artık sadece komşu kızı olmadığını farkedeceği anı yaşayacak olabilir

firuzess
24-07-07, 21:09
bence balo korayın yapacağı terslikle biter böle herkes susar denize kötü bişi yapabilir aslı ile mine aynı anda deniz diye bağırırlar orda biter

serseri_mayın90
24-07-07, 21:17
fragmanda yrn yazıo demişsiniz hemen yayın akışına baktım. perşmembe diye gözüküyor. belki ynnş yazmışlardır yada saat 12 yi geçti varsaymışlardır:img-hyste

İLK AŞKIM_MERVE
24-07-07, 21:25
yha çok heycanlıyım...SÜPER BİR BÖLÜM OLUCAK...yha bu arealar çok sık giremiyoırum nete ve dizifilme..

o yüzden beni de hep arnızdaymışım gibi görün olurmuu...lütfen...

çünkü aklım hep sizdee...YHA BİR TÜRLÜ FIRsat OLMUOO..girmeye ynae..

ama yeni bölüm frgmanlarını hep görüorum..

yha acaba aslı nasıl oldu...çok merak ediyorum yha...çok heycanlıyım...

PERŞ. GÜNÜNEDE ÇOK AZ KALDI...

sadece 2 günn....ohh bee...sonundaaaa...:happy0064 :happy0064

smarst-x
24-07-07, 21:36
:img-yes: bencede denizle aslı birlikte olsun.Efe aşık olacağı birini bulacaktır sanırım çünki abisiyle öğretmen daha çok yakışıyo:img-wink: kuzunun son halini merak ediyorum:img-pilot

szg_sezgi
24-07-07, 21:40
ya bide tam şeyde biterse efe'nin aslıyı gördüğü anda?

balo kısmını göstercekmi ?eminmisiniz?ya ben aslıyı görmek istiyorum....

merve_polat
24-07-07, 21:46
uff ya aslıyı 2. fragmandada göstermediler merakatn deliricem ama efenin surat ifadesi aklıma gelince daha da fena oluyorum efe demişken valide sultan kafayı takmış gönülü metine alıcak hadi bakalım hayılısı...

naz06
24-07-07, 21:50
oleyy......:happy0064 :happy0064 :happy0064

off çok merak ediyorum yaaa.....2. fragman fln olsa aslı'yı az biraz gösterseler yaa...çatlatcaklar insanı

cnm bölüm cok güzel bak ama alp herkesin ortasında aslıya dicekmiş sen benle gelcektin hani die:icon_sorr orası kötü olacak:icon_sorr ama kuzumun ağzı açık kaldı aslıyı görünce:img-wink: yani aslı harika olmuş olacak:img-wink:
2.fragman yok arkiler tek fragman var:img-in_lo

merve_polat
24-07-07, 21:52
2. fragman çıktımı...benim haberim yok...yani denk gelmedi bana :(:(

ondada yok demekki off...

evet canım verdiler ama çoğu sahneler aynıydı öncekinin dışında bir efenin annesini falan gösterdiler minenin piknik yerinde o çocuklara göz kırpmasını falan gösterdiler birinci fragmanda sadece aslıdıklarını göstermşlerdi ben anlamıştım bir bit yeniği olduğunu ama bu kadarını tahmin etmiyodum ine ne planlıyo acaba bizim cadı...

szg_sezgi
24-07-07, 21:53
cnm bölüm cok güzel bak ama alp herkesin ortasında aslıya dicekmiş sen benle gelcektin hani die:icon_sorr orası kötü olacak:icon_sorr ama kuzumun ağzı açık kaldı aslıyı görünce:img-wink: yani aslı harika olmuş olacak:img-wink:
2.fragman yok arkiler tek fragman var:img-in_lo

ama alp de haklı..aslı öle dedi ama aslı deseydi bişiler gönlünü alsaydı alp'in....o harika kızı bide biz görsek hiç fena olmas

naz06
24-07-07, 21:57
ama alp de haklı..aslı öle dedi ama aslı deseydi bişiler gönlünü alsaydı alp'in....o harika kızı bide biz görsek hiç fena olmas

ewet cnm ama dur bu işler bellimi olur.?:img-wink: alpi bakalım aslım neden ekti bi sebebi vardır unutacak değil ya :img-blush unutmaz dimi.?:img-blush
zaman akmıyor sanki ya bi gelse prş saat 20:30
bide kanal d uyuz eder adamı yüz saat reklam verir

punk princess
24-07-07, 21:58
minenin çocuklara göz kırpmasına acayip şaşırdım ya bu mine iyileşiyo mu yoksa hep aynı mı çözemedim?(gerçi bnce aynı ama:icon_whis )
bu arada 1 hafta yokum,diziyi izliyemicem kuzuyu da göremicem kanımca:sad53:

Ekin12
24-07-07, 21:58
2. Fragman var arkadaşlar. Ama çok farklı değil yani. Bir iki sahne var işte. Efe ve annseinin konuşması Efe nin sınavda yazı yazması, mine'nin dedesi hani bir iki çocuğun peşinden koşuyodu ya mine nin onları göz kırpması leman murat konuşması yani bir dolu gereksiz şey ilk fragman pzr günü çıkmıştı sanırım. y***tube dan bakın 9. bölüm fragmanı diye iki tane var.

naz06
24-07-07, 22:06
bi sebebi var demekki....perşembe gelsede görsek neler olup bittiğinii

ewet cnm ya hemen olsa yarın yeni dizimiz war:img-wink:
sonunda zaman iyice yaklastı ama yinede geçmiyormuş gibi:img-wink:
aslıyı görmek istiyommmm:img-nyam:
emremm(m)bekleriz seni burda:img-wink:

EmRe_m(m)
24-07-07, 22:07
punk princess üzüldüm senin için kuzuyu 4 gün daha göremeyeceksin demek.

Bu arada serseri_mayın90 bak gördünmü kişisel sohbet içerikleri mesjlar yazınca hemen silindi bnm mesaj :):)

Başkkkaa kuzumu görmemize İnşallah 1 gün kaldıı dayanıınn

Kuzuyu görrdükten sonra sizinle burda yorum yapmayı çok isterdim ama gelince artık İnşallah...

naz06 Teşekkür ederim.Unutmayın beni :happy0064 :happy0064 bu arada 40 saat uzun uzun yazmayaa çalışmayın ben Emre Emre yazsanız yeter :):)

serseri_mayın90
24-07-07, 22:12
evet emrecm gördüm gitmiş bikaç mesaj:img-wink:
punk princess görüşürüzbye
hadi dizimize bigün kaldı ama saat olarak daha fazla:(
neyse kuzum nasıl olcak acaba gerilim artıyor gitgide. bu bölümde biraz deniz&mine yakınlaşması görebiliriz gibime gelio. nede olsa birlikte gitcekler baloya:img-wink:

EmRe_m(m)
24-07-07, 22:14
Gitsinler Aslı gelince Deniz yapışır Aslı'ya bırakmaz.

Mine'de öyle bakakalır giden Deniz'in ardından :)

naz06
24-07-07, 22:17
zaman gçmiyor sanki fragmanı izledim denizde mineye konuşmasa olmuyor sanki halla halla ya..:dito
emre yazarız cvpların altına:img-wink:
cok süper bir bölüm ya
o bu değilde asıl kuzum çok yakışıklı olmuş ya'çok tatlı çok farklı masallah :icon_redf

szg_sezgi
24-07-07, 22:19
ya aslı'yı 1-2 kere göstersinler offf...çatlıcam ben ama....
daha var perşembeye:(:(:(
efe kötü olmuştur annesi bu kızı oğluma alıcam diyince yazık ona

(BuRcUu)
24-07-07, 23:09
Ben AsLıyı qörmek istiyorum.. Çok merak ediyorum ya.. ne zamandır mezuniyet'in qeLmesini bekLiyorduk.. Nyse ki bu hafta son.. Sonunda izLiycez.. YaLnız AsLı Efe iLe mi qidicek..

(BuRcUu)
24-07-07, 23:18
(BuRcUu) hepimiz çok merak ediyoruz :):)

Evet Aslı Efe ile gelecek...

oOo Süper oLucak o zaman..

Deniz Mine'yi qörünce şaşkın qibiydi.. AsLıyı qörünce ne yapıcak merak ediyorum.. :img-wink:

EmRe_m(m)
24-07-07, 23:31
Deniz Aslı'yı görünce bayılacak :):)

Ya bayılsada yeridir hani ne kadar daha görmesekte eminim çok güzel olacaktır İnşallah:):):)

gzd_gzd
24-07-07, 23:47
Ben AsLıyı qörmek istiyorum.. Çok merak ediyorum ya.. ne zamandır mezuniyet'in qeLmesini bekLiyorduk.. Nyse ki bu hafta son.. Sonunda izLiycez.. YaLnız AsLı Efe iLe mi qidicek..

ben de aslıyı çook merak ediyorum walla
kimbilir ne kdr güzel olmuştur :)

-A k e L d a N-
25-07-07, 00:05
ben de aslıyı çook merak ediyorum walla
kimbilir ne kdr güzel olmuştur :)

Bende çok merak ediyorum..Efe öyle bir kuzuu diyor ki merak etmemek elde değil:img-wink:

Mine mezuniyetin en güzel kızı olmak istiyormuş..
Aslı ondan güzel olunca kıskançlık yapıp bişeyler karıştırabilir:img-yes:
Fragmanın en sevdiğim bölümü ''Been dönyanııınn en gözeeell karısiyeeemm'' bölümü tek kelimeyle mükemmel düşünülmüş..O türk filmi de çok güzeldi ayrıca:img-hyste :img-wink:

gzd_gzd
25-07-07, 00:20
Bende çok merak ediyorum..Efe öyle bir kuzuu diyor ki merak etmemek elde değil:img-wink:

Mine mezuniyetin en güzel kızı olmak istiyormuş..
Aslı ondan güzel olunca kıskançlık yapıp bişeyler karıştırabilir:img-yes:
Fragmanın en sevdiğim bölümü ''Been dönyanııınn en gözeeell karısiyeeemm'' bölümü tek kelimeyle mükemmel düşünülmüş..O türk filmi de çok güzeldi ayrıca:img-hyste :img-wink:

walla bence de
baloda kendisinden daha güzel bir aslı görünce
kıskançlıktan bişiyler yapabilir mine gibi geliyor bana da

aynı bölmü ben dde çook sevmiştim
o film süperdi:D

aslıyla ablası da çok şirinlerdi o sahnede :D:D

-A k e L d a N-
25-07-07, 00:30
walla bence de
baloda kendisinden daha güzel bir aslı görünce
kıskançlıktan bişiyler yapabilir mine gibi geliyor bana da

aynı bölmü ben dde çook sevmiştim
o film süperdi:D

aslıyla ablası da çok şirinlerdi o sahnede :D:D

Evet bide Aslı'ya gıcığı var zaten..
Bide balonun en güzel kızı olmayı kafasına koymuş..Kötü şeyler olmaz umarım:img-wink:
Ama Mine bu belli olmaz tabii:img-yes:

O film cidden süperdi..Ama başroldeki bayan pek tanınmıyordu galiba vermiyorlar pek..
Hatırlamıyorum çok filmini:img-yes:
O formattaki bütün filmler çok komik oluyor zaten..

Ablası da çok şirindi evet..
Özellikle ikinci fragmanda Aslı'yı yakın çekim göstermişler..Çok şeker duruyordu:img-wink:

Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bu bölümü..Bomba gibi bir bölüm olcak belliii:happy0064

DeFnE_92
25-07-07, 08:28
ewet oraya bende çok güldüm ''ben dönyanın en gözel karısıyım '' :):):) aslının öyle olmasında ablasının çok büyük bi payı var.mine nin saçını toplu bişiler yapsalarmış daha iyi olurmuş.ona toplu daha çok yakışıyo bence

Pamir
25-07-07, 08:58
doğru.. mine'ye toplu saç çoook yakışıyor ama böyle de çok güzel olmuş...
aslıya da açık saç çoook yakışır.. maşa yapsa dalgalı olsa saçları makjajla falan çok güzel olur... inşallah toplu bişey yapmazlar kıza ama belli olmaz toplu bir saç da çook yakışabilir aslıya!!!!

beren_defne
25-07-07, 09:40
Bu bölümm çok çokk harika olucakk...
Aslı herkesdenn mine'dennn sonsuz kat güzel olucakk..Kesinlikle efe kuzu dediyse öle hayranlıkla baktıysa kesin güzeldir:P...İnş. deniz don olur orda görür;)..

Cey0}
25-07-07, 09:40
Fragmanı bugün gördümm.Ama kuzuyu göstermeddiii yaa inşallah orda bitmezz.Efe'nin ağzı açık kaldı.

SİLVİA
25-07-07, 09:57
bu bölüm süper olacağa benzio aslıyı çok merak ettim nasıl olacak die bence çoook güzel olacak(ztnn kesin bisii(=) we mine çatır çatır çatlayacak:happy0064 denizde sölediği sözden utanacak bence :img-yes: :happy0064

serseri_mayın90
25-07-07, 10:18
ayy oleyy son 1 gün:happy0064 :happy0064
kuzuyu görcez inş. sonunda:img-yes: deniz mineyi çok beğencek bence. ama sonra aslıyı görünce küçük dilini yutcak:img-hyste

EmRe_m(m)
25-07-07, 10:21
Küçük dili dahil olmak üzere bütün dillerini yutacak bence küçük büyük orta :)

Evet aslında Mine gelince belki herkes Mine'yi çok beğenecek Mine'de şımaracak hemen ama Aslı gelince insanlar kuzuyuu görünce Mine'yi unutacaklar ehehe :) Mine çatlar :)

çağloş
25-07-07, 10:23
en çok aslıyı merak ediyorum.efe öyle ir kuzu dediki.dahada meraklandım.neyse son 1 gün kaldı.o zamana kadar dayanırım:)

İLK AŞKIM_MERVE
25-07-07, 10:37
arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu hafta perşembe günkü yeni bölümün tekrarı ne zaman olacak cevap yazarsınız çok sevinirim

cnm...BÜYÜK İHTİMAL...CUMARTESİ...saatt 12.30 gibii..

yada pazar günü 17.00'!dee....:img-yes:

aylince
25-07-07, 10:55
piknikte mine ne tatlı ya süper tatlışş:)

laf mı atıyorlar ne oluyor dedesi de hemen kızıyor.eglenceli sahneler:)

prenses19
25-07-07, 10:57
off bi perşrembe gelemedi

meraktan çatlıca artık

bu arada efecik de pek bi artist olmuştu

gerçi kendini unuttu aslıyı görünce

ama bana efeyi görmek yetmedi

denizi görücem bi ohhhhh çekicem eminim hayal ve gerçek arasında bian gidip gelicek:hıh

klgçaglar
25-07-07, 10:58
piknikte mine ne tatlı ya süper tatlışş:)

laf mı atıyorlar ne oluyor dedesi de hemen kızıyor.eglenceli sahneler:)

ewt betül ne gzl de göz atıo adamlara çok tatlı en kötü hali bile yaw mşine kötülerin en tatlısı bence ama ii olcak

özgürcü genç
zaman az kaldı sadece bir gün benim korkum diziyi aslıyı göstermeden bitirmeleri anammmm o zmn 1 haftada bekle bekleyebilirsen:icon_sorr

çağloş
piknik sahnesinde mine telefonla konuşuyor ve adamlara gözkırpıyor ondan sonra adamlar laf atınca dedesi koşturuyor.orayı bende anlamadım.acaba mine bilerek mi yaptı:)

yabancıdamat
25-07-07, 11:02
kuzuyu çok merak ediyorum diyorum ya inşallah saçını toplamamıştır salıkken çok çok güzel oluyo şimdi minenin de hakkının yemeyelim çok güzel olmuş ama yaşından biraz büyük göstermiş daha sade bişeyler yapabilirmiş

aylince
25-07-07, 11:03
ewt betül ne gzl de göz atıo adamlara çok tatlı en kötü hali bile yaw mşine kötülerin en tatlısı bence ama ii olcak

şeker otesi dedim.pembe halini gorunce:) çook yakışmış mineye.bebek gibiydi.denizi o mu aradı deniz onu mu aradı bakalım:)belki nasıl geçti diye soracaktır belki başka birşey:) artık mine hep deniz diyor zaten başka birşey demiyor:)

çagloş mine bilerek belki oradan uzaklaşsın onlar,dedesi kızsın diye yapmıştır.muzurdur mine:) ama çook tatlıştır.artık çok zarar verecek birşey yapmaz.oncelikle denize deger veriyor sonra da efeyle,aslıyı zamanla sevecek bence:)

prenses19
25-07-07, 11:05
kuzuyu çok merak ediyorum diyorum ya inşallah saçını toplamamıştır salıkken çok çok güzel oluyo şimdi minenin de hakkının yemeyelim çok güzel olmuş ama yaşından biraz büyük göstermiş daha sade bişeyler yapabilirmiş

yaa sorma artık bu sefer de saçını toplamışsa çıldırırım

açınca muhteşem oluyo

zaten güzel daha güzel oluyo

sanırım burda mineyi beğenmeyen bi benim

bilmiyorum özette yaptığı hazırlıkları okuyunca daha farklı bişeyler bekliyoduım belki ondandır

klgçaglar
25-07-07, 11:07
şeker otesi dedim.pembe halini gorunce:) çook yakışmış mineye.bebek gibiydi.denizi o mu aradı deniz onu mu aradı bakalım:)belki nasıl geçti diye soracaktır belki başka birşey:) artık mine hep deniz diyor zaten başka birşey demiyor:)

çagloş mine bilerek belki oradan uzaklaşsın onlar,dedesi kızsın diye yapmıştır.muzurdur mine:) ama çook tatlıştır.artık çok zarar verecek birşey yapmaz.oncelikle denize deger veriyor sonra da efeyle,aslıyı zamanla sevecek bence:)

ama bak alicam çağlar deil arzu betül herkes böle yapıo ben acıların çocuuyum :'(ay ewt betül çok tatlıydı mine bence dedesi gitsinde denizle rahat konusuyum die yaptı

bhtr
25-07-07, 11:12
yaaa bişey sorcam sizce aslının nasıl olduğunu yarın görebilcekmiyiz yoksa haftayamı kalcak inş. bu hafta görürüz ama bana orda bitirceklermiş gibi geliyo aslının nasıl güzel olduğunu görebilmek için haftaya beklicez galba:icon_sorr

szg_sezgi
25-07-07, 11:15
yaaa bişey sorcam sizce aslının nasıl olduğunu yarın görebilcekmiyiz yoksa haftayamı kalcak inş. bu hafta görürüz ama bana orda bitirceklermiş gibi geliyo aslının nasıl güzel olduğunu görebilmek için haftaya beklicez galba:icon_sorr

bende ondan korkuyoum ama sanırım gösterceklermiş...
inşallah gösterirler artık dayanamam öle olursa muhtemelen isleyemicem burda olmucam çünküü

serseri_mayın90
25-07-07, 11:15
cnm büyük ihtimalle görcez ama bi kıllık olupta orda bırakırlarsa bi sonraki bölümün fragmanında kesin görürüz.

aylince
25-07-07, 11:17
ama bak alicam çağlar deil arzu betül herkes böle yapıo ben acıların çocuuyum :'(ay ewt betül çok tatlıydı mine bence dedesi gitsinde denizle rahat konusuyum die yaptı

oyle diyorsun demek dusunmemiştim olabilir.ama denizle goruşmesine izin veriyorlar sanmam.bence başka bir muzurlugu var orada.zarar verecek birşey degildir bence sadece eglencelik birşey dedesi kızsın diye oradakilere:)

piknige gitmesi dedesi ve anneannesiyle yavaş yavaş anlaştıgını gosteriyor ama ne guzel süper bence:)

bhtr
25-07-07, 11:21
inş. dediğiniz gibi olur arkadaşlar aslının nasıl güzel olduğunu görürüz dediğin gibi bi hafta daha beklemek çok zor

prenses19
25-07-07, 11:22
cnm büyük ihtimalle görcez ama bi kıllık olupta orda bırakırlarsa bi sonraki bölümün fragmanında kesin görürüz.

orda da bırakmazlar gibime geliyo

inş bırakmazlar yaa zaten fregmandan beri yerimde duramıyorum

hala aklıma efenin kuzuuuu deyişi geliyo kopuyorum:img-hyste

naz06
25-07-07, 11:23
inş. dediğiniz gibi olur arkadaşlar aslının nasıl güzel olduğunu görürüz dediğin gibi bi hafta daha beklemek çok zor

kesin diorum rkailer özette balıoyla ilgili sahneler var hayalet gibi bi aslı ortalıkta dolaşamayacağına göre:img-wink: bu bölüm tam süper olacak denizin ağzı açık kalcak aslıyı görünce:img-wink:
minede kenarda kıskançlıktan ölür:img-yes:

aylince
25-07-07, 11:23
koray ve alp ne yapacak sır gibi saklamışlar.alp aslıya niye benimle gelmiyorsun diye kızsa da aslı kararını vermiş efeyle gidiyor:) bakalım alp ne yapacak.ama onceden eglenceli parti yapsalar da sonra parti guzel geçmeyebilir koray birşeyler yaparsa

cokofato
25-07-07, 11:24
Ancak Koray’ın geceyi berbat etmek için yaptıkları ve bir süredir kendini geriye çeken Alp’in ansızın ortaya çıkarak Aslı’ya geceye birlikte gitmekle ilgili kendisine verilmiş bir sözü olduğunu hatırlatarak herkesin içinde beklenmedik şekilde hesap sorması işleri daha da karıştırır. Artık cevabı merakla beklenen bir tek soru vardır: Efe’nin de deyişiyle “Kuzu”nun yani Aslı’nın bu gelişmeler karşısında kararı ne olacaktır.

arkadaşLAr özetin sonunda bu yazıyor ben bunu şöyLe anLAdım bu sanki partiden önceki karşıklık çünkü Aslı kimi seçicek gibi bişey var burda

prenses19
25-07-07, 11:26
oyle diyorsun demek dusunmemiştim olabilir.ama denizle goruşmesine izin veriyorlar sanmam.bence başka bir muzurlugu var orada.zarar verecek birşey degildir bence sadece eglencelik birşey dedesi kızsın diye oradakilere:)

piknige gitmesi dedesi ve anneannesiyle yavaş yavaş anlaştıgını gosteriyor ama ne guzel süper bence:)

canım vallaha benim de aklıma o geldi sanki hani denizle rahat konuşabilmmek için yapmıştır diye

dedesi denize karşı nasıl yumuşadı bilmiyorum

malummm efeyle aslıyı takip ederlerken yakaladığı uygunsuz konumda ben yerlere yatmıştım:img-hyste

klgçaglar
25-07-07, 11:26
koray ve alp ne yapacak sır gibi saklamışlar.alp aslıya niye benimle gelmiyorsun diye kızsa da aslı kararını vermiş efeyle gidiyor:) bakalım alp ne yapacak.ama onceden eglenceli parti yapsalar da sonra parti guzel geçmeyebilir koray birşeyler yaparsa

ewt bence koray mineye asılabilir wede mine denizin aslıya baktıını göünce koraya yüzverir kıskandırmak iiiiiiçin belki dans bile eder deli kız sonuçta ne yapacaı belli olmuo

naz06
25-07-07, 11:27
Ancak Koray’ın geceyi berbat etmek için yaptıkları ve bir süredir kendini geriye çeken Alp’in ansızın ortaya çıkarak Aslı’ya geceye birlikte gitmekle ilgili kendisine verilmiş bir sözü olduğunu hatırlatarak herkesin içinde beklenmedik şekilde hesap sorması işleri daha da karıştırır. Artık cevabı merakla beklenen bir tek soru vardır: Efe’nin de deyişiyle “Kuzu”nun yani Aslı’nın bu gelişmeler karşısında kararı ne olacaktır.

arkadaşLAr özetin sonunda bu yazıyor ben bunu şöyLe anLAdım bu sanki partiden önceki karşıklık çünkü Aslı kimi seçicek gibi bişey var burda

tamam geceye efeyle gidiyor ama belki baloda ki partnerinin kim olacağı yönünde bir secimdir belki.?

klgçaglar
25-07-07, 11:29
canım vallaha benim de aklıma o geldi sanki hani denizle rahat konuşabilmmek için yapmıştır diye

dedesi denize karşı nasıl yumuşadı bilmiyorum

malummm efeyle aslıyı takip ederlerken yakaladığı uygunsuz konumda ben yerlere yatmıştım:img-hyste

ya walla ben m. dedesine çok kısıodum bu kadarda baskı olmaz ama ben o durumda görürsem kolay kolay afetmem ama adam ne yapsa haklı yani çok komiqtiii :)

naz06
25-07-07, 11:29
bisürü soru var ...

bende bisürü şey düşünüyom...

yarın bi olsa yaa...delircem of....:(:(

sabret cnm yarın beklenen gün olacak:img-wink:
ve kuzumuz denizi kendine hayran bırakacak:img-yes::img-meeti :love05:

aylince
25-07-07, 11:31
evet çok komikti cnmm:img-hyste

dedesi mineye deger veriyor.baktı denizle mutlu sanırım karışmıyor artık.anneannenin de etkisi var bunda:) ikisi minenin odasında konuşmuşlardı.orada bile anneanne onların konuşacakları var dedi.dedeyi sakinleştirdi.yalnız bu sefer bir kavga gibi birşey var cunku anneannesi iki keçi sizin bu tavırlarınızdan bıktım mı ne diyor" fragmanda:) tam hatırlayamadım da boyle birşey:)

acaba dedesi-mine piknikte ekip oldularda oradakilerle kavga ettiler ondan anneanne kızdı mı:) ya da dede mine çok atıştılar anneanne yine kızdı:) minenin ailesi onlar.onlarla diyalogu hoşuma gidiyor.bakkaldan alınacak birşey yoksa gidiyorum dedi geçen bolumde de:) mine çook tatlışş ya.artık bakkaldan birşeyler de alıyor eve:)

aylince
25-07-07, 11:34
ya walla ben m. dedesine çok kısıodum bu kadarda baskı olmaz ama ben o durumda görürsem kolay kolay afetmem ama adam ne yapsa haklı yani çok komiqtiii :)

dede haklı bir anlamda.annesinden dolayı zaten yaralanmışlar bu konuda.minenin de erkeklerle dostlugunu,arkadaşlıgını istemiyor.ama anneanne guzel idare ediyor.denize guveniyor zaten anneanne:)

klgçaglar
25-07-07, 11:34
evet çok komikti cnmm:img-hyste

dedesi mineye deger veriyor.baktı denizle mutlu sanırım karışmıyor artık.anneannenin de etkisi var bunda:) ikisi minenin odasında konuşmuşlardı.orada bile anneanne onların konuşacakları var dedi.dedeyi sakinleştirdi.yalnız bu sefer bir kavga gibi birşey var cunku anneannesi iki keçi sizin bu tavırlarınızdan bıktım mı ne diyor" fragmanda:) tam hatırlayamadım da boyle birşey:)

acaba dedesi-mine piknikte ekip oldularda oradakilerle kavga ettiler ondan anneanne kızdı mı:) ya da dede mine çok atıştılar anneanne yine kızdı:) minenin ailesi onlar.onlarla diyalogu hoşuma gidiyor.bakkaldan alınacak birşey yoksa gidiyorum dedi geçen bolumde de:) mine çook tatlışş ya.artık bakkaldan birşeyler de alıyor eve:)
ay ewt sanki hayatı yeni örenen çocuk gibi bayılıom walla mineye dediin gibi betülcüm pepmbeler içinde o kdr tatlıydıki cnm bbnm ya

selınnn
25-07-07, 11:35
efe sınava girio oleyyy:happy0064 aslı efeyle gitcek baloya ama alp nolcak onu çok merak ediorum..yaa bide gönül ne dedi acaaba off ya çok heyecanlı bi bölüm yrn bi gelsee:img-yes: bence denz aslıdan o kdr çok etkilenmiyecek mineden daha çk etkileneck ama tam retside olblr.koray bi terslik çıkarmassa balo çok güsel geçer hele efe kesin balo bölüünde bizi gülme krizine sokar yinee:happy0064

prenses19
25-07-07, 11:38

bak o konuda kesinlikle haklısın

yanii bi kere normal biri için fazla bi baskı kaldı ki bine rahat bi ortam dan gelmiş onun için daha beter olur

bi de o sahnenin komik kısmı annanesi yine gelin falan diyo

dedi diyo sapıklarr bi daha evime alırmıyım:img-hyste

klgçaglar
25-07-07, 11:38
efe sınava girio oleyyy:happy0064 aslı efeyle gitcek baloya ama alp nolcak onu çok merak ediorum..yaa bide gönül ne dedi acaaba off ya çok heyecanlı bi bölüm yrn bi gelsee:img-yes: bence denz aslıdan o kdr çok etkilenmiyecek mineden daha çk etkileneck ama tam retside olblr.koray bi terslik çıkarmassa balo çok güsel geçer hele efe kesin balo bölüünde bizi gülme krizine sokar yinee:happy0064

ewt yani ıssız adaya gitmek istesem ilk alıcaım şey efedir o warken insan gülmekten kayılanmaya üzülmeye bile wakit bulamaz inş. dediin gibi olur bi aslıyı zoom yapar olur biter inş.

serseri_mayın90
25-07-07, 11:43
ewt yani ıssız adaya gitmek istesem ilk alıcaım şey efedir o warken insan gülmekten kayılanmaya üzülmeye bile wakit bulamaz inş. dediin gibi olur bi aslıyı zoom yapar olur biter inş.
ayy ett yaa:D efeyle her yere gidilir:happy0064 inş. aslı ve efe kapıdan girerler otele. deniz aslıyı görür. orda biter:D yani aslıyı görmüş oluruz:img-yes:
sezgicim evet efe girio sınava.:img-yes: fragmanda öle gösterio:P

aylince
25-07-07, 11:48
ay ewt sanki hayatı yeni örenen çocuk gibi bayılıom walla mineye dediin gibi betülcüm pepmbeler içinde o kdr tatlıydıki cnm bbnm ya

süper tatlışş cumleleri duzgun kurmaya çalışıyor.atasozleri kullanıyor:)deniz de farkediyor.bak neler ogrenmişsin diyor mineye:)denizin onu anlaması hoşuma gidiyor:)

ayrıca denize "sen onu boşver de,sen bana soyle eskisi gibi olmamız için ne yapmam gerek" derken boyle sanki birşey planlar gibi degil de tamamen kendi duygusuyla soyledigi birşey gibiydi.kücük bir kız çocugu birşey ister ya onlar gibi.denize soruyordu.o sahne de ayrı bir tatlıydı:)

prenses19
25-07-07, 11:51
bu bölüm çok güzele benziyo aslı nasıl oldu çok merak ediyom mine partinin en güzel kızı olacağını sanıyomuş aslıyı görünce çok şaşırcak heralde:bella :happy0064

of offf ben de ben deee

acaip merak ediyorum yaa

eminim çok güzel oldu

efecik bile öyle bi kuzuuuuuuuuu dediğine göre anlayın artık deniz kimbi,lir ne hale gelicek

gitsin o kalın kafasını duvarlara vursun :hıh

Merviş
25-07-07, 11:54
Evet betül abla bencede prensesimiz mine Eskisi gibi olmamız için ne yapmam gerek derken bencede planı varmış tipi yoktu..Aksine çok tatlıydı kendi duygularını yansıtıyordu senin dediğin gibi.. Çok uğraşıyor tatlımız denizi tekrar kazanmak için. İnş. kazanır.. :D
Bu arada 2.fragman çıktı mı.Ben izlemedim merak ettiim. :icon_sorr

HSVEKY
25-07-07, 11:57
kuzuyu çok merak ediyorum yaa neyse ki yarın görcez az kaldı balo olcak bence bu bölümde herkes şaşırcak aslıya ...

Kajol
25-07-07, 11:59
kuzuyu çok merak ediyorum yaa neyse ki yarın görcez az kaldı balo olcak bence bu bölümde herkes şaşırcak aslıya ...

bence bu bölümde asliyi göremicez tam herkez asliyi görünce bitiriler bence, ama insallah öyle olmaz!

szg_sezgi
25-07-07, 12:04
bencede gösterirler sanırım..

mine bu bölümlerde daha da değişti ama bence her an bi planı olabilir gibi geliyo

prenses19
25-07-07, 12:06
ya görelim ama yaaaaaa bu haftayı zor getirdik bi de haftaya kadar bekleyemeyiz...

aynen yaaa

cidden çok merak ediyorum

biz de görelim herkes de görsün herkesin şaşkın ve hayran bakışlarını da görelim

güzeller güzeli aslımızı görelim

kısacası görelim işte yaaa bak coşmuşum yine:img-hyste

yabancıdamat
25-07-07, 12:06
bencede minenin yeni planları var... sınavı kazanırlarsa hepside istanbula gidicek ee peki aileleri ne olucak kesin onlarda peşlerinden gelir çünkü onlar istanbula giderse aileleri pek güzükmicek bence onlarda gelir

çağloş
25-07-07, 12:11
sınavı kazanıp hepsi istanbul'a gidecekler.eğer aileleri gelmezse.deniz,aslı,efe ve mine bir tane ev tutup hep birlikte otururlar veya başka bir yolla.ama4 kesin kesin istanbula gidecekler.

SBR
25-07-07, 12:13
herkese merhaba efem fragmanı hala izlemedim heyecan kaçmasın diye :happy0064 yazdığınız yorumlardan bir son sahneye dair bir fikrim oldu efe-aslı konusunda bakalım neler olacak neyse iyi yorumlar herkese :happy0064

çağloş
25-07-07, 12:16
efe ve aslı'nın birbirlerine aşık olmasını istemem.ama içimden bir ses efe mezuniyet gecesinden sonra aslıya karşı bir şey hissedecek diyor ve umarım böyle bir şey oolmaz.tam tersi olsun deniz aslıdan etkilensin.

yabancıdamat
25-07-07, 12:23
ya benimle ayın şeyi düşünen kimse yok mu onlardan hiç biri aşık olmasın arakdaşken güzeller aşk herşeyi bozar dostlukları bile ölür

aylince
25-07-07, 12:25
Evet betül abla bencede prensesimiz mine Eskisi gibi olmamız için ne yapmam gerek derken bencede planı varmış tipi yoktu..Aksine çok tatlıydı kendi duygularını yansıtıyordu senin dediğin gibi.. Çok uğraşıyor tatlımız denizi tekrar kazanmak için. İnş. kazanır.. :D
Bu arada 2.fragman çıktı mı.Ben izlemedim merak ettiim. :icon_sorr

evet 2.fragman çıktı.bakınca daha net minenin tatlı hallerini gorursun.ben çok begendim.pembelerle oyle gorunce.pembeyi de çook severim.mineye de çook yakıştırdım:)

mervecim ne dusundum biliyor musun.daha onceki bolumlerde aslı kaçırıldıgında deniz konuşmaya gelmişti mineyle.kırgındı ama anneannesi istedi diye.orada mine birşey soyleyecekti denize sevdigini sanki ama sonra telefon çaldı deniz once açmadı ama sonra açtı telefonu.sonra tekrar mineye sordugunda ne diyordun diye mine de "saçmalarım boyle boşver" dedi.o hali de çook tatlıydı orada da samimiydi denize aşık oluyor galiba:) ama deniz once aslıdan etkilenecek bence.çunku aslı da itiraf edecektir.ablası itiraf etmelisin dedi.bu konu bir şekilde aralarında geçer diye dusunuyorum.once aslı-deniz aşkı olabilir ama onemli olan denizin gerçek aşkı bulması.o aşkta mine de bence.aslıyla dostlugu çok guzel denizin ben aşka donuşsun istemiyorum.deniz ve aslının bu duygularının yanlış oldugunu anlayacaklarını dusunuyorum.deniz zaten çok aşık diye degil,etkilendigi için yapıyor.ozellikle aslı anlayacak bence.çunku o hep aşıktı.ama şu an deniz onun için kavuşamadıgı aşkı dostlugunun ustune geçmiş bir duygu var aslıda.sanki zamanla farkedecek o da.ve deniz&mine aşkı olacak gibi.çok hoşuma gitti boyle yorumlarken ya boyle yaparlarsa mine&deniz aşkı isteyenler mutlu olur ne guzel olur:) aslının denize duyguları biter.dostluk olur.mine&deniz aşkı olur:) ve dordu çok iyi arkadaş olurlar.aslı-efe aşkı da olabilir.ama o konuya nasıl geçiş yaparlar bilmem:)

Merviş
25-07-07, 12:30
Evet Betül abla. Dediğin gibi olabilir ama bence eğer sonuçta deniz mine aşkı olacksa deniz aslı aşkı olmaz..
Sadece bence deniz onu hiç bir erkekle görmediği için kıskandı. Sonradan bir hoşlanma olabilir ama aşka dönüşmez inş.
Birde aslıya ablası kesin bu çocuk sana aşık dedi ya o bölüm biraz saçmaydı ama :D Bence senaristler insanları düşündürmek için öyle dedi ne anlama geldi anlamadım yoksa gerçekten mi olucak:icon_sorr

aylince
25-07-07, 12:38
Evet Betül abla. Dediğin gibi olabilir ama bence eğer sonuçta deniz mine aşkı olacksa deniz aslı aşkı olmaz..
Sadece bence deniz onu hiç bir erkekle görmediği için kıskandı. Sonradan bir hoşlanma olabilir ama aşka dönüşmez inş.
Birde aslıya ablası kesin bu çocuk sana aşık dedi ya o bölüm biraz saçmaydı ama :D Bence senaristler insanları düşündürmek için öyle dedi ne anlama geldi anlamadım yoksa gerçekten mi olucak:icon_sorr

bence de once bir aşk sonra diger aşk olmaz yanlış anlama cnmm.sadece aslının bu duyguları içinde tutmaması ve artık anlaması için gerek dedim.deniz onun dostu ve dostça seviyor.aslı da denizi dostça sevdigini anlaması açısından.yoksa ben de denizin once aslıyla aşk yaşayıp sonra mineyle aşk yaşasın istemem.zaten oyle dostta olmazlar.herkes birbiriyle aşk yaşarsa dostluk nasıl saglanacak.tamam yabancı dizilerde oluyor onlar oyle yapıyorlar.ama biz de olmaz bence:)

İLK AŞKIM_MERVE
25-07-07, 12:41
YHA NE deniz minesinden bahsediosunuzzz.....mine ve deniz...tekrar bir-le-şe-MEZZZ...

yha unutun bunu..

DENİZ ASLI olucak...bundan sonra...DENİZ MİNEYE ARTIK TEKRAR GÜVEJNEMEZZZZ....

__Tv Hastası__
25-07-07, 12:43
ya benimle ayın şeyi düşünen kimse yok mu onlardan hiç biri aşık olmasın arakdaşken güzeller aşk herşeyi bozar dostlukları bile ölür

bende sana katılıyorum cnm.efe-aslı-deniz çok iyi arkadaşlar. 5 yaşından beri birlikte büyümüşler.aslı keşke başından beri böyle şeyler hissetmeseymiş.ama senaristler öyle yazmasaymış diziye nerden konu bulcaklarmış demi :) bencede saçma ama naparsın diziyi böyle yapmışlar:img-yes: :img-yes: :img-wink:

aylince
YHA NE deniz minesinden bahsediosunuzzz.....mine ve deniz...tekrar bir-le-şe-MEZZZ...

yha unutun bunu..

neden kızıyorsun anlamadım:) sadece yorumluyoruz.bu aşkı istiyoruz.sen de aslı-deniz diyorsan saygı duyuyoruz tabi ama biz aslı-deniz dostlugunu seviyoruz.mine&deniz aşkı istiyoruz:)

çağloş

yha unutun bunu..

sana katılıyorum.deniz aslıyı mezuniyet gecesinden sonra onu fark edecek ve bundan sonra deniz&aslı aşkı başlayacak.

prenses19
25-07-07, 12:46

yha unutun bunu..

canım dur sakin ol

tamam ben de aslı deniz taraftarıyım ama ahaaa denizin yapğtıkları ortada

o kadar uyarıldı o kadar şey yaşadı hala akıllanmadı

Merviş
25-07-07, 12:49

yha unutun bunu..

Orasını senaristler bilir istersen onlara bırakalım...
Sen aslı deniz istiyordan bizde sonuna kadar mine deniz aşkı istiyoruz... :happy0064 :happy0064

aylince
25-07-07, 13:00
sana katılıyorum.deniz aslıyı mezuniyet gecesinden sonra onu fark edecek ve bundan sonra deniz&aslı aşkı başlayacak.

zaten ben de başlayacak diyorum.ama dostluklarının daha guzel oldugunu ve aslında birbirlerine aşık olmadıklarını anlayacaklar bence.sadece boyle diyorum.yoksa bu belli zaten.soylenmemiş,itiraf edilmemiş bir aşk var o konuyu işleyecekler.ama nasıl işleyecekleri senaristlere baglı.sonrasında da bence dostluk yapacaklar aslı-deniz arasında.yani zaten dostlardı sadece aslının duygularının açılmasıyla bir etkilenme ama yine dostluklarının farkına varışları işlenecek gibi dusunuyorum.hep dostluk devam edecek.sizce aşk devam edecekse eder bilemem:)

prenses19
25-07-07, 13:01
hayır yane...ben sadece imkansız..şeyler düşünmeyin die söledimmm...

:img-hyste

merve kopardın beni buyrda

ama ben bu konuda denize güvenemiyorum yaaa

mineye bi bakıyorumn eskisi gibi değil eskisi gibi ilgilenmiyo sonra bi bakıyorum sen de sınava gir beraber ist a gideriz

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Merviş
25-07-07, 13:08
Ya arkadaşlar imkansız diye birşey yoktur..
Deniz-aslı da olabilir deniz-mine de... Bu konu hakkında kesin birşey neden söylüyorsunuz ki..
Ayrıca deniz maymun iştahlı değil. Mine onun aşık olduğu kıs. Sadece bu aralar biraz ona karşı ilgisiz ama bu onu sefmiyor anlamına gelmez.
Ve yine ayrıca Mine kötü birisi değil !!!

tugchemre
25-07-07, 13:16
işallah kuzuyu güzel gördükten sonra deniz farkeder bazı şeyleri bende deniz aslıcılardanım ve içimden bi ses bundan sonraki bölümlerdede onların aşkını izliycez diyo fragman süperdi önyargıdan falan demiyorum ama ben minenin saçını beğenmedim normalde bile daha güzel oluyodu bakalım aslı nasıl olmuş

selınnn
25-07-07, 13:16
ya fragmanda deniz mineyi arıo ya nbr mie fln die aslı orda çok komik yaa hemen kıskanıo:img-icecr denizin aslıyı seveceğini hiç sanmıorum ası partide ne kdr güsel olursa olsun herzaman arkadş olark görüo bence:img-wink: cananda aslının aklına abuk subuk fikirler sokmasın yaa tek aslının deil bizimde kafamızıı karıştırmasın:fighting2

szg_sezgi
25-07-07, 13:17
sakin olun arkadaşlar..

bende aslı-deniz aşkını istiyorum ama öle olursa biraz garip olur gibi geliyo...

ilerde anlayacağız nelerin olduğunu

Merviş
25-07-07, 13:18
zaten ben de başlayacak diyorum.ama dostluklarının daha guzel oldugunu ve aslında birbirlerine aşık olmadıklarını anlayacaklar bence.sadece boyle diyorum.yoksa bu belli zaten.soylenmemiş,itiraf edilmemiş bir aşk var o konuyu işleyecekler.ama nasıl işleyecekleri senaristlere baglı.sonrasında da bence dostluk yapacaklar aslı-deniz arasında.yani zaten dostlardı sadece aslının duygularının açılmasıyla bir etkilenme ama yine dostluklarının farkına varışları işlenecek gibi dusunuyorum.hep dostluk devam edecek.sizce aşk devam edecekse eder bilemem:)

Sana hep katılıyorum betül ablacım.. Hep mantıklı şeyler söylüyorsun.. Pekii ben deniz-aslı diyenlere soruyorum burdan. Denizle aslı aşkı olursa bu 4'lü grup nası olacak.
Efeyle mine mi :img-haha: :img-hyste imkansızın ötesinde bişi

sarp_manyagi
25-07-07, 13:19
ya efenin aslıyı görünceki yüzü süperdi ya:happy0064 inş. efe aslıya aşık olur deniz zaten mineye aşık:happy0064 efe:img-in_lo aslı aşkı:happy0064

szg_sezgi
25-07-07, 13:27
Sana hep katılıyorum betül ablacım.. Hep mantıklı şeyler söylüyorsun.. Pekii ben deniz-aslı diyenlere soruyorum burdan. Denizle aslı aşkı olursa bu 4'lü grup nası olacak.
Efeyle mine mi :img-haha: :img-hyste imkansızın ötesinde bişi

eet belki hiç aşık olmaslar ii arkadaş olurlar....mine Ede katılır..

of ama hiç bişe diyemiyom ya ...tahmin edilmiyo şimdiden

Merviş
25-07-07, 13:28
evet sarp_manyağı kesinlikle benim duygularımı yansıtıyorsun..
Ama aslı efe aşkı biraz zaman alıcak gibi değer be biz izleriz.. :D

DeFnE_92
25-07-07, 13:32
ya ben öss sonuçlarını çok merak ediyorum.odamı yoksa bu bölümde belli oluyo yani aldıkları puanlar.o belli olmasada denizler internetten bakıyolardı zaten soruları heralde neler yaptıklarını sölerler hiç değilse konusu geçer

firuzess
25-07-07, 13:39
bence gayet güzel olur deniz aslıyla çıkar efeye büyük ihtimalle yeni bi kız bulunur hem efe arkadaşlarını kıskanacak birisi deil deniz ve aslı da onu yabana atacak değilller her zamanki gibi devam eder hem arkadaşlıklarında hiç bir gizlilik saklılık kalmaz deniz aslı kavgaları da son bulur

Cenkolik
25-07-07, 13:40
bence gayet güzel olur deniz aslıyla çıkar efeye büyük ihtimalle yeni bi kız bulunur hem efe arkadaşlarını kıskanacak birisi deil deniz ve aslı da onu yabana atacak değilller her zamanki gibi devam eder hem arkadaşlıklarında hiç bir gizlilik saklılık kalmaz deniz aslı kavgaları da son bulur

Keşke Öyle Olsa Ama dizilerde pek böyle olmuyor işte aşıkların birleşmesini engellemek için her zaman bir kötü olur.Bu dizide de kötü mine naapalım senaristler hep böyle yapıyor.Siz hiç her bölümde mutluluk huzur hiç kötülük olmayan bir dizi gördünüz mü :img-icecr

Merviş
25-07-07, 13:41
peki cnm senin senaryonda mine nerede.. Yani artık şu kızı kötü biri diye algılamayın yaa. Kız adam yerine konmuyor vallahi kızmayın ama arkadaşlar... :img-cool2

Cenkolik
25-07-07, 13:44
peki cnm senin senaryonda mine nerede.. Yani artık şu kızı kötü biri diye algılamayın yaa. Kız adam yerine konmuyor vallahi kızmayın ama arkadaşlar... :img-cool2

Evet benimde anlatmak istediğim buydu aslında mineyi sevmiyoruz.Çünkü mine onları ayırıyor.Ya aslı rolünü aslı enver(mine) oynasaydı bu seferde pelini sevmiyecektik.Sırf bir rol yüzünden bunları yapmayalım

yesilimim
25-07-07, 13:47
Dizi Orjaneline paralele gitmiyo zaten şu anda.Mezuniuet blosu geldiğinde Efe-Deniz arası kötü çünki Aslı-Efe çıkıyolar ve o gece ayrılıyolar.3.sezon sonu oluyo bu da.Orjinalinde Gönül de Efeden hoşlanıyodu.Denizle Aslı çıkarken efe de başka birisi ile çıkıyodu ve mutluydu.Grup gelişiodu ilk sezonda.İlk sezonda bi gecede karşılaşıyolar Mine ile Deniz berabr gitmiş.Deniz Aslıya hayran hayran akıyodu sanıyoum bu bölüm o bölüm olacak.

Merviş
25-07-07, 13:48
Ama cnm benim Mine sevilmemek için çok kötü birşey yapmadı ki. Geçmişte yaşadıı psikolojik sorunlar nedeniyle bi takım hatalar yaptı ve şimdi bunları elinden geldiğince düzeltiyor.. Kız daha ne yapsın ki... :img-yes:

firuzess
25-07-07, 13:52
mine onların arkadaşı olur belki yeni bi çocukla falan çıkar ama benim favorim deniz aslı olduğu için mineyi denizle düşünmüorum ayrıca onu kötülediğim falan yok sadece denizle düşünmüorum

Nevzat_Ayşe
25-07-07, 13:57
hepimiz biliyoruz ki aslı balo da çok güzel olucak :img-yes: benim merak ettiğim acaba balodan sonra giyim tarzı falan değişcek mi ( yani etek falan giyer mi makyaj yapar )yoksa yine eski aslı mı olcak (bana değişir gibi geliyo)

Merviş
25-07-07, 14:00
mine&başka bir çocuk
deniz-aslı
efe-başka biri...
Veee 4'lü grup.. Mineninkiyle efeninki dışta kalsın..
Bence bundan da saçma bir durum olamaz. Artık nası 4'lü grup yapacaklar bilmiyorum ama bu kadar saçma bişi yapmazlar heralde...

firuzess
25-07-07, 14:06
mine&başka bir çocuk
deniz-aslı
efe-başka biri...
Bence bundan da saçma bir durum olamaz. Artık nası 4'lü grup yapacaklar bilmiyorum ama bu kadar saçma bişi yapmazlar heralde...

bence daha saçması da var mesela denizin sürekli kendisini aldatan bi kızla birlikteliği ve aslının-denizi unutarak!- en yakın arkadaşı abisi gibi gördüğü biriyle çıkması

tugchemre
25-07-07, 14:06
hepimiz biliyoruz ki aslı balo da çok güzel olucak :img-yes: benim merak ettiğim acaba balodan sonra giyim tarzı falan değişcek mi ( yani etek falan giyer mi makyaj yapar )yoksa yine eski aslı mı olcak (bana değişir gibi geliyo)

bende senin gibi düşünüyorum yani genel olarak dizilere baktığımız zaman sonra değişiyorlar gerçi aslı değişmesede ben onun çok tatlı olduğunu düşünüyorum ama deniz aslıya aşık olacaksa değişsin

DeFnE_92
25-07-07, 14:13
bence ablasını dinlerse değişir yada herkes ona böyle çok farklı bakarsa (ki bana öyle geliyo) çok hoşuna giderse değişiebilir.

Merviş
25-07-07, 14:31
bence daha saçması da var mesela denizin sürekli kendisini aldatan bi kızla birlikteliği ve aslının-denizi unutarak!- en yakın arkadaşı abisi gibi gördüğü biriyle çıkması

1.Mine Denizi aldatmadı...
2.Aslı hemen unutsun demiyorum zaten. Efe-aslı aşkı olacaksa uzun bir zaman alıcak dedim...
Ben cümlelerimde 4'lü grubu da düşünüyorum... çaktın köfteyi :img-wink:

kırmızı su
25-07-07, 14:34
bence aslı mineden zaten güzel baloda daha da güzel olacak:img-yes: yarınki bölüm de gayet güzel olacak... cananın da sonunu karanlık görüyorum:icon_whis muratın da öyle... bu durundan aslının ve denizin ne zaman haberi olacak acaba olunca neler olur .. bence dehşet şeyler.. neyse biz yarın ki bölüme bakalım en iyisi :img-yes:

spdr
25-07-07, 15:09
mine&başka bir çocuk
deniz-aslı
efe-başka biri...

4lü grubu korumak açısından mantıklı aslında söylediğin durum:good:
ama bir de şöyle düşünelim..hadi deniz-aslı yı anladık daa..efe-aslı olur da bunların arkadaşlık ilşkileri hala devam ederse ne kadar inandırıcı olur ki bu sence:bilmim
bence böyle dizilerde içinde karşı cinse ilgiyi barındırmayan arkadaşlıklar görmek de çok güzel olur...
yani efe de aslıyı severse..yerim ben sizin arkadaşlığınızı..derim ancak:hıh

ilaveten;nerdeyse tüm dizilerde -ki artık çizgi filmlerde bile eşi olmayan insan yok- gösterilen her karakterin bir aşk hikayesi olmak zorunda mıdır?diziyi yürütmek için ana bir hikaye elbette olmalı ama mesela efe gönül hocadan vazgeçerse ille de birini bulmak gerekmez bence onun için..bırakalım single takılsın.ben onu böyle daha çok severim hatta:good: (bunu diziler hk.genel bir eleştirimi belirtmek adına yazıyorum...cevaben değil yani:img-yes: )

ama ne olursa olsun aslı-efe olmasın..akıllarından bile geçmesin hatta mümkünse:img-cool2

mineyi ise çok takip edemiyorum ama en son arkadaşıyla netten başkası sevdiği zaman ona ilgi duyan birine daha fazla değer verdiği hk.konuşurken görmüştüm...denize olan ilgisiyle ilgili tek düşüncem bu şimdilik:img-yes:

sevgiler

selınnn
25-07-07, 15:50
yaa feyzayı ilk ben demiştim efeyle sevgli olsunlar die:good: inşallah öle bişy olur ama kız pek ortalarda yok
bunlar gerçeginde 6 kişilermiş ben öle duyudm DC de 6 deilmi arkadşlar yaa herkes 4 dio:icon_whis

tugchemre
25-07-07, 15:57
fragmanı görüp efe hayran hayran kuzu falan diyince acaba dedim hikaye aslı efeyemi dönüyo ama sanmam aslı deniz için güzelleşecek olması gereken aslı deniz bu saatten sonra ay çatlıycam nolurdu sanki fragmanda aslıyıda gösterselerdi eminim melek gibi olmuştur

YoShYÖzGe
25-07-07, 16:41
Ben Efe'nin Aslı'ya aşık olmasını istiyorum.:img-wink:
Aslı ve Efe'yi çok yakıştırıyorum.:img-wink:
Mezuniyet balosunu da çok merak ediyorummm:happy0064

hateTHElove
25-07-07, 16:49
bn kavak yellerini başından beri takip ediorum ama bu foruma ilk defa yazıorum.bnce çok güzel bi dizi hatta türk dizileri içinden tek izlediim.dawson'S creek e benzio bn çok sewerdim o dizii:P DENİZ de tam süper bu arada:img-in_lo

ayışıgı
25-07-07, 17:13
Slm Arkadaşlar Herkese Merhaba!
Sadece bir gün kaldı Dizimizi izlemeye,Yarın Akşam her şey belli olacak kim kiminle olacak kavgasını yapıyoruz.Ben tekrar etmek istiyorum ben taraf tutmuyorum,sonuna kadar MİNE VE DENİZ DİYORUM.SEVGİYLE VE KAVAK YELLERİ İLE KALIN...:love04: :love04: :love04:

HSVEKY
25-07-07, 17:21
geçen bölüm de herşey belli olcak demiştik ama daha hiçbişeyin belli olduğu yok biz denizi anlayana kadarrrr...deniz karar verene kadar hislerinden emin olana kadar ikisini de kaptırcak görcek sonra özellikle de kuzuyu çünkü aslının balodan sonra yalnız kalacağını düşünmüyorum...

cennex
25-07-07, 17:39
yaa bilmiyorum inş öle bişi yapmazlar baloyuda gösterirler yani inş.öle biyerde bitirirlerse zaten bizim için çok kötü olur fragmanda da göstermediler perşembeyi bekliyoruz o zmanda göstermezlerse vay halimize.ama sanki bölüm özetinde yanlış hatırlamıyosam baloda alpmi ne hesap sorucaktı aslıya öle bişim vardı.yoks benmi yanlış hatırlıyorum???

bence en ıyı ıhtımalle aslıyı gosterecekler , efe bır seyler soyleyecek , sonra partıye gıdecekler orada denız ve mıne de dahıl herkes aslıya bakacak ve oyle bıtecek .
bılmıyorum bana oyle gelıyor.

M€LİS
25-07-07, 17:46
Doğru, mantıklı.. Bana da partiyi gelecek bölümde gösterirler gibi gelio.. Tüm güzellikleri bi bölümde harcamasınlar değil mi? :img-wink: Hem Aslı'yı göstericekler büyük süpriz, hem baloyu göstericekler beklenen büyük an.. Gelecek bölümdür o :img-yes: Denizle Aslının bi dansı olucak o kesin, o dans cok romantik olucak, birbirlerinin gözlerinin içine bakıcaklar, Aslı gözlerini kaçırıcak :img-yes: gibi gelioo :D

szg_sezgi
25-07-07, 17:50
ya az kaldı yarına ama......ama diolar özette alp aslıya nie gelmedin benle bana bi sözsün vardı diomuş herkesin içinde....... partiyi gösterirler sanırım..inşallah yanii

cennex
25-07-07, 17:53
Doğru, mantıklı.. Bana da partiyi gelecek bölümde gösterirler gibi gelio.. Tüm güzellikleri bi bölümde harcamasınlar değil mi? :img-wink: Hem Aslı'yı göstericekler büyük süpriz, hem baloyu göstericekler beklenen büyük an.. Gelecek bölümdür o :img-yes: Denizle Aslının bi dansı olucak o kesin, o dans cok romantik olucak, birbirlerinin gözlerinin içine bakıcaklar, Aslı gözlerini kaçırıcak :img-yes: gibi gelioo :D

evet bence de . haklıyım . :img-ok: :cheer: :bella :img-hyste :love04: bır de efe gıderken aslıyı opuyormus . ama yanaktan oper. o safhaya gecmek ıcın ooohhhhhhoooooo daha cok zamn var. en az ıkı bolum.:img-yes: :img-wink:

cennex
25-07-07, 18:06
ay cnm sen çok yaşa emi:D hemen geçmezler o safhaya heralde:img-hysteönce aslının denizi unutması lazım efeyle olması için:img-yes:

:img-hyste :img-hyste :img-hyste ama oyle merve . bıraz komık oldu ama naapııımm oyle . daha dostluk safhası bıtcek , sonra sadece arkadasız ayagına yatacaklar, aslı denızı unutacak , sonra bunlar asık olacaklar yavastan .ayyyyyy cok heyecanlı .

valla bak demıstı dıyeceksın yenı bolumde goreceksınız aslı ve efe partıye gıdecek orada da bıtecek . gerısı dıger bolume kalır bence

gercı cok da ıddalı konusuyorum ama belkı baska turlu de olabılır.
ama bnm dusuncem boyle
efe ve aslı gıdecek orada da bıtecek.

:::Tugce:::
25-07-07, 18:13
fragmanı gördümm.bakalım yarın akşam nler olucak
artık efe aslıyı öğle gördükten sonra belki hoşlanırr.
:)
efenın o donuk hali aklımdan çkmıorçok tatlıydı.papyonda çok yakışımış:)
denız de bakalım aynı tepkiyi gösterecekmi:img-yes:

Flora
25-07-07, 18:16
Ben de evde değilim şehir dışındayım ama yine uzak kalmadım burdan.:)
Yarın harika bi bölüm olacak evimde izlemeyi yeğlerdim ama kısmet değilmiş.
Çok merak ediyorum olacakları neyse kısa kalmam gerekiyor herkese iyi yorumlar...

DeFnE_92
25-07-07, 18:23
valla artık ben aslıya şuanunla olsun bununla olsun demiycem işler çok karıştı çünü.sanki deniz ondan hoşlanıyo gibi oldu bi anda mineyide seviyomuş gibi.bu dinizin işini anlıyamıyorum ben.2 kız birdenmi idare etmeye çalışıyo yoksa :):)

* hande *
25-07-07, 18:36
ewet gerçekten işler çok karışık deniz aslıdan hoşlanıo gibi ama mineyi sewio.aslıcım garibim hala denizi sewio.efe fragmanda aslıya hayran hayran bakıodu sanki mezuniyetten snra efede gönülü unutup aslıya karşı bişeler hissedicek gibi.aşk üçgeni değil dörtgen beşgen flan oldu bu artk.hee bi de zavallıcık alp war.onada yazık yaa aslıyı sewio gariban...

nis
25-07-07, 18:43
bu bölümü çok merak ediyorum her bölüm gibi.acaba aslı nasıl olacak efe öyle şaşırıp baktığına çok güzel oldu heralde gerçi aslı zaten güzel ama ben yinede çok merak ediyorum ve eminimki aslı yine mineden daha güzel olcak e her zamanki gibi.

ceren durul
25-07-07, 18:58
asli zaten güzel, dogal nasil denir ki iste güzel ...
mineyi fragmanda gördüm ya, acikcasi peruk muydu o, neydi artik bilmiyorum ama acikcasi berbat olmus, yani kendi saclari, eski saclari daha güzeldi ...

efe bilmiyorum ne olacak, hem gönüle sevdigini itiraf etti, hemde abisi onunla evlenmek istiyor, efenin "abi" diyip vurmasi cok komikti yaaa ...

yarina cok az kaldi, acayip merak ediyorum, umarim baloyu bu bölümde verirler
yoksa ben meraktan catlarim, ama bu bölümde olacak ya, baksana mine dedesi ve ninesiyle tatil gibi birsey yapiyorlardi, kesin balodan sonra ...

DeFnE_92
25-07-07, 19:02
bnm bildiğim o minenin eski yani harbi kendi saçlarıydı.aslında minede bence her zmanki gibi yani herzamanki halinden bi değişiklik olmamış ona bence çünkü öncedende makyaj fln yaptığı için bize bi değişikmiş gibi gelmedi.ama aslı öle değildi önceden makyaj fln yapmıyodu saçı hep topluyduki bence ona açık saç dahada çok yakışıyo.böle makyaj fln yapınca daha değişik olcak tabi

cennex
25-07-07, 19:27
bnm bildiğim o minenin eski yani harbi kendi saçlarıydı.aslında minede bence her zmanki gibi yani herzamanki halinden bi değişiklik olmamış ona bence çünkü öncedende makyaj fln yaptığı için bize bi değişikmiş gibi gelmedi.ama aslı öle değildi önceden makyaj fln yapmıyodu saçı hep topluyduki bence ona açık saç dahada çok yakışıyo.böle makyaj fln yapınca daha değişik olcak tabi

ya mınede o kadar değısıklık olmaz . ama aslım....:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
keske o koray zuppesı de ona asık olsa . sonra da aslı ona ıyı bır ders verse...

serseri_mayın90
25-07-07, 19:58
ya mınede o kadar değısıklık olmaz . ama aslım....:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
keske o koray zuppesı de ona asık olsa . sonra da aslı ona ıyı bır ders verse...
ay yok yani ben istemem. sonra musallat olur aslımın başına. aslıdan uzak cehenneme direk :img-hyste. ama aslı iyi bi ders verse ii olur tabi:happy0064

serseri_mayın90
25-07-07, 20:18
başlık yrn kapanır heralde:D yeni bölüme yeni başlıkla gireriz. valla başlık dayanmıo bize. buda cuma açılmıştı. hatta reytingler gelmişti:D:happy0064 herhafta başka başlık:happy0064

ya metin gönüle yemeğe çıkalımmı gibi bişi soruo. gönülde gülümsüyor. acaba araları iice düzeliyormu. belki öyle olunca efede gönülden vazgeçmeye karar verir. aslında bence evlenme teklifinden sonra gönül kötü bişii sölediyse asıl o zmn vazgeçmeye başlar :img-wink:

cemre_dila
25-07-07, 20:37
başlık yrn kapanır heralde:D yeni bölüme yeni başlıkla gireriz. valla başlık dayanmıo bize. buda cuma açılmıştı. h