Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

prenses19
26-07-07, 21:25
önceki sayfalara yazmıştım ama fazla yoğunluktan okunmadı snrm :img-hyste
aslı efe çok tatlıştı:Defe süperdi kasım kasım kasıldı:D aslıma dicek söz yok ztn... aslı beyazlar içinde efe papyon takmış takım elbiseyle. gelinle damat gibilerdi:happy0064

oyy mervecim aşk olsun

vallaha kaynamıştır coştuk burda

ben de aynen öyle dedim

efe aslı çifti gecenin çiftiydi

harikaydı harikaaa

annesi bile kalakaldı efeciğimi görünce

efe desen aslıyı görünce şokta

deniz kesin şaşı olucak bütün gece aslıya bakmaktan

oh ohhhhh:happy0064 :happy0064

ordulu
ya arkadaşlar sizin yazdıklarınızı takip ediyordum yorum fazla yazmıyordum ama bu akşam içimden geldi.ASLI tek kelime ile müthişti.şimdi görsün her yerde dikkat çeken kimmiş özelliklede deniz in dikkatini.inş. deniz bu sefer aslı ya olan duygularını anlar ve gerçekten dost olarak mı seviyo yoksa deli gibi aşık mı anlar.ayrıca efenin hastasıyım bayılıyorum ona ya...

HSVEKY
canım gel gell

şu sitedeki en güzel avatarlı dediğim sayılı kişilerdensin:img-wink:

yahuu bütün bölüm kıvrandım durdum aslıyı göstericekler mi diye

gösterdiler minenin denizin o hali

minenin kıskançlık dolu bakışları

efemizin heyyyttttt bnen geldim hem de dünya güzeli bi kızlaa dermişcesine tavrıı

ohh bee diyorum ne diyimm:happy0064 :happy0064
geldim canım geldimm avatarım da gerçekten ben buradayım deye bağırıyo resmen ama haksız mı üç doğru bi yanlış...ya bu deniz de akıllansın artık ya sanki efe de bu bölümde gönülle ilgili konularda çok tepki vermedi anlıyo yavaş yavaş sanırım o da gönülle uymadığını...

HulyaGoker
26-07-07, 21:26
:sad53: aslının o halindeki resmini çeken varmıııı

ben çekecektim arkadaş ama itecek göstermeden sandım çeken varsa eklesiiin lütfen :sad53:

serseri_mayın90
mervecim canan murata ödetti elbiseyi:img-yes:

ayrıca bu bölüm dizi yeni başlıyor sayılabilir
çünküm efe aslı arasında bişiler olma ihtimali var
denizin işi bitti
o artık bir aslı hayranı:good:
minebye
hee doğru ama annesi öle demişti bozdur fln die.. sonra canan sevgilimin baldızına fln demişti hatırladım :img-wink:
evet mine sanabye bye

register00
Aslının efenin ve denizin hayal sahneleri çok komikti

deniz arabayı sürüyor yanında aslı var ve arkadada efe acaba mine nerde bn göremedim gören varsa sölesin :D:D:D:D:D tabiki arkalarından suyu alp döküyorr:D

aslı arabayı sürüyor yanında deniz var arkada efe .... ve mine arkalarından suyu döküyor :D:D:D

efenin hayaliyde en komik olanı :D herkes arabaya binmiş gidiyor ve efem arkalarından su döküyor bu hayaliyle efe bni kırdı geçirdi çoookk güldüm :D

efe deniz aslı mine çay partisindeyken mine bi güzel dans ediyodu herkes ona bakıyodu aslıda orda mineye bakarak dans etmeye çalışıyodu kimse ona bakmıyodu orda çok üzüldüm ama baloda mineyle ödeştiler :D

love_girl
26-07-07, 21:27
ya arkadaşlar lemen da hamile canan da murat napmayı düşünüo ya?
2 kadın arasında kaldı acaba nolcak

valla cnm muratın işi zor:img-yes:
ama bu lemanın bi oyunuda olabilir malum evliliğini bırakmak istemiyo ama çok küçük bi ihtimal tabii:img-yes:

bence canan kaynıcak arada ama pek kaynıcak bi tipe benzemiyo:icon_whis bnce en mantıklısı muratın olayı lemana anlatması:img-yes:

gzd_gzd
lölölöööm sen ne diyosun

o sırada kapı çaldı

mnasıl içeri koşmuşum açtıktan sonra bilemedimmm :img-hyste

ayy o ne güzellik o ne gülüşşş

yerim ben seniiiiii

işte bu kadar GÜZEL OLUNCA DİKKAT ÇEKİYOSUN:icon_whis

kızın elinde değil:happy0064 :happy0064

lölölööömm

b ence de yaa
bu kdr gözel olduğu için
dikkat çekiyor tabi

bakalm alp napcak görünce :happy0064 :happy0064

neljan
mervecim canan murata ödetti elbiseyi:img-yes:

ayrıca bu bölüm dizi yeni başlıyor sayılabilir
çünküm efe aslı arasında bişiler olma ihtimali var
denizin işi bitti
o artık bir aslı hayranı:good:
minebye

ben böyle bir ihtimal vermiyorum ..Efe karakteri dostlar arası acil servis gibi..yaşandı diyelim eski dostluk ortadan kalkacagından dizinin tadı kacar..konusu yani temeli bozulur..ama izleyip göreceğiz..dizi işte belli mi olur..

cemre_dila
arkadaşlar 10sayfadır okuyorum yorumları bişey yazdım daha yazamadım kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper ötesiydi ne kadar güzeldi
mine herzamanki gibi
efemiz çok yakışıklıydıııııııııııııııı;)
denizzz güzel olmamıştı:(:(
ilk defa kuzuyyla efeyiiiii çookkkkk yakıştırdıımmm
inşallah deniz aslıya aşık lurda görür gününü:):):)
yok be hala deniz&Aslıcıyım çok seviyorum denizide ama şuna bayıldım efe dedi ya seninki diye denizde nerden bnmki oluyo sana 100kere dedim şuna seninki deme dedi:);)
aslı mütiş ötesiydiii yawww
bide minenin en beendiği kıyafeti giydi ya süperdi deniz böle bakakaldı mütişşş
mine ztn şoklardaydı
oh iyi oldu nisbet yapar gibi aslının karşısında oynuodu gör bakalım kuzumuzu;););)
efe çok tatlıydı bu bölümde yawww:)

bhtr
26-07-07, 21:28
offf yaaa böyle düşününcede çok kötü şimdi deniz veya efe farketmez aslıya aşık oluyo etkileniyo böyle güzelliiğini görmeseydi deniz bey hiç etkilenmiyodu gerçi aslının süslenmesine gerek felan yok zaten yeterince güzelde deniz şimdi onun güzelliğine aşık olmuş olacak bence kötü bişey bu gene aslıyı hakeden kişi alp o ilk farkeden aslıyı ama aslı maalesef onu sevmiyo

serseri_mayın90
26-07-07, 21:29
Ya erçekten hiçbir yorumu okuyamıyorum,yetişemiyorum :)
Yavaş gerçekten :)
Ama tam coşulacak bölümdü.
Ya ben birşey soylemek istiyorum ama;
Şimdi bildiğiniz gibi Efenin kazanma ihtimali çok düşük.Denizin babası onlar İst ye gitmek istiyor dediğinde Aslı nın annesi bozuldu biraz.İçimden bir ses Aslı annesini kıramayıp İzmir de bir Üni. gidecek.Eee Efe zaten gidemiyor.Deniz'de onları bırakmayacak.
Ama böyle olmaya da bilir tabi.Efe çünkü şeyde dedi.''Sonuçta hepimiz gidecğeiz İstanbul'a'' gidebilirler belki Efe dershane filan...
ay cnm eet aslında belki izmirde kalırlar. denizde orda ezdi izmiri yanii. izmirdemi okucam sinemacılık die:D pek bilgim yok ama izmirde o bölüm yokmu acaba?? yoksa nie öle dedi...

prenses19
26-07-07, 21:30
geldim canım geldimm avatarım da gerçekten ben buradayım deye bağırıyo resmen ama haksız mı üç doğru bi yanlış...ya bu deniz de akıllansın artık ya sanki efe de bu bölümde gönülle ilgili konularda çok tepki vermedi anlıyo yavaş yavaş sanırım o da gönülle uymadığını...

oyy canım sorma denize o kadar çok sayıyorum ki

bazen diyorum deniz sakin ol adaşsınız

ama yok kaşınıyo

o yanlışı aralaRına o soktu zorla hem de

efem ne diy,m artık sınavda gitti

çok üzüldüm çoookk

gzd_gzd
bu arada aslı yı beklerken
leman ın verdiği haberin de şokuna girdm
az çok tahmin edebiliyodm gerçi aslnda hamile olabilceğini ama

tam iki ateş arasnda kaldı murat

napcak acep:icon_whis :icon_whis

love_girl
ben böyle bir ihtimal vermiyorum ..Efe karakteri dostlar arası acil servis gibi..yaşandı diyelim eski dostluk ortadan kalkacagından dizinin tadı kacar..konusu yani temeli bozulur..ama izleyip göreceğiz..dizi işte belli mi olur..

canım sana katılıorum bnce aslıyla efe diye bişi olamaz bile çünkü ne aslı döner bundan sonra nede efe böle bişi yapar bnce efe ist. birini bulucak giderlese tabi gitmezlerse urlaya biri katılcak ona yakcak abayı:img-in_lo

HulyaGoker
26-07-07, 21:31
offf yaaa böyle düşününcede çok kötü şimdi deniz veya efe farketmez aslıya aşık oluyo etkileniyo böyle güzelliiğini görmeseydi deniz bey hiç etkilenmiyodu gerçi aslının süslenmesine gerek felan yok zaten yeterince güzelde deniz şimdi onun güzelliğine aşık olmuş olacak bence kötü bişey bu gene aslıyı hakeden kişi alp o ilk farkeden aslıyı ama aslı maalesef onu sevmiyo
aslıyı farketme konusunda haklısın arkadaş ama gönül işte naparsın olmuyor bazen:sad53:

serseri_mayın90
26-07-07, 21:32
ayy evet yaa:( herşey dış güzellik deil ama bence denizin içinde aslıya karşı hisler var. ama mineden daha çok etkilendi sanki. şuandan sonrada deniz&mine olsun diyorum. çünkü ben ASLI&EFE ciyim:happy0064

EmRe_m(m)
26-07-07, 21:32
Arkadaşlar Türkiye'nin onemli üç ilinde birisi değil mi İzmir?Bence Sinemacılık bölümüde vardır.Kalsınlar İzmir'de ne olacak.Hem ben çok sevdim Aslı'nın annesini.Nasıl okutacak kızını oralarda.Yok yok kalsın İzmir de onlar :)

prenses19
26-07-07, 21:33
lölölööömm

b ence de yaa
bu kdr gözel olduğu için
dikkat çekiyor tabi

bakalm alp napcak görünce :happy0064 :happy0064

lölölööööm efe deniz den sonra

ben korkuyorum alp kesin kalpten gider:img-hyste

kıskançlıktanmillet de çıban falan çıkmasın da zorlamadan :img-hyste

register00
26-07-07, 21:33
bnce deniz daha önceden beri aslıya karşı birşeyler hissediyodu ama bunu arkadaşlık maskesi altında gizliiyodu ve bu bölümde maske düşecek ve deniz aslıya bal gibide aşık olucakk

efe daha aslıya aşık olmaz efe aslıyı çok seviyo tabi dost olarak şuanda gönülü seviyor gönüle olan aşkı bittiği zaman yavaş yavaş aslıya aşık olmaya aşlar :D:D:D:D:D:D

love_girl
26-07-07, 21:34
Arkadaşlar Türkiye'nin onemli üç ilinde birisi değil mi İzmir?Bence Sinemacılık bölümüde vardır.Kalsınlar İzmir'de ne olacak.Hem ben çok sevdim Aslı'nın annesini.Nasıl okutacak kızını oralarda.Yok yok kalsın İzmir de onlar :)

bencede kalsınlar.
deniz nankörlük etti orda ama bnce ist. gidicekler çünkü bn gittğimde çekimler yapılmıodu ya tatildelerdi yada çekilmş bu bölümler ist. dewam etcek bnce ist. dewam edicek çünkü sonuçta o oyuncular ist.lular gerçi pelini,ibrahimi,aslıyı bilmiorum ama dağhan öle bnce ist. olcak:img-yes:

YoShUn
26-07-07, 21:35
bende ilk defa yazıorum buraya çok hızlı ilerliyosunuz yetişemiyorum.aslı süperdi ya.one güzellik öyle.mine çatladı resmen yani. e tabi çok güzelim diyip duruyodu.partide aslının gölgesinde kalacak şimdi.

EmiLy_
26-07-07, 21:35
bu akşamki bölüm tek kelimeyle süperdi:good: efeyle aslı birbirlerine çook yakışmıştı yaa.allah nazarlardan korusun(bkz:mine :))mine bencede o kadar güsel olmamıştı.denizde o kadar ahım şahım değildi:icon_whis ama efeyle kuzu pardon kuğu muhteşemdiler.bence efe bu akşamdan sonra aslıdan etkilenmeye başlıcak.deniz ztn aşık oldu bile.bakalım gelecek bize neler gösterecek:)

HulyaGoker
26-07-07, 21:36
ay cnm eet aslında belki izmirde kalırlar. denizde orda ezdi izmiri yanii. izmirdemi okucam sinemacılık die:D pek bilgim yok ama izmirde o bölüm yokmu acaba?? yoksa nie öle dedi...
benim de söz
dkkatimi çekti izmirli değilim ama savunuyorum izmir de çok gelişmiş bir sehir yaniiii:icon_sorr

EmRe_m(m)
Tamam bizde zaten İstanbul'da olmasını istiyorduk ama Efe'nin kazanamaması,Aslı'nın annesinin İstanbul'u duyunca bozulması soru işaretleriii getirdiii :)

prenses19
bnce deniz daha önceden beri aslıya karşı birşeyler hissediyodu ama bunu arkadaşlık maskesi altında gizliiyodu ve bu bölümde maske düşecek ve deniz aslıya bal gibide aşık olucakk

efe daha aslıya aşık olmaz efe aslıyı çok seviyo tabi dost olarak şuanda gönülü seviyor gönüle olan aşkı bittiği zaman yavaş yavaş aslıya aşık olmaya aşlar :D:D:D:D:D:D

yaa canımbi kere aslıdan antremanlıyız

sence notmsal bi arkds yanında bi erkek görmeye böyle tepki gösterir mi bu derece

aslı nasıl minede öyleyse deniz daha beter bi şekilde alp konusunda öyleydi

bi de kafama şey takıldı

efeye sürekli SENİNKİ deyip durma dedi

ne yapmaya çalışıyo anlamadoım

Sevdiş
26-07-07, 21:37
Bu bölüm tek kelimeyle süperdi.Ama aslı daha güzeldi tabiii!Ya arkadaşlar ben aslıyla efeyi çok yakıştırıyorum.Bence efe aslıdan hoşlanıcak.Denizde çatır çatır çatlayacak..

serseri_mayın90
bencede kalsınlar.
deniz nankörlük etti orda ama bnce ist. gidicekler çünkü bn gittğimde çekimler yapılmıodu ya tatildelerdi yada çekilmş bu bölümler ist. dewam etcek bnce ist. dewam edicek çünkü sonuçta o oyuncular ist.lular gerçi pelini,ibrahimi,aslıyı bilmiorum ama dağhan öle bnce ist. olcak:img-yes:
ya izmir güzel işte kalsınlar. hem aslının anneside istemio gitmesini. denizin kardeşi olcak 2 tane snrm:icon_whis aslı teyze olcak off karıştı ortalık ztn. neyse ne diodm işte izmirde kalsınlar kısacası. efe kazanamıo ztn. hem izmirin üni.leride güzeldir. ezmesinler lütfen:img-yes: :img-wink:

znr
Ooo maşallah herkes aşka gelmiş... Sayfaları takip edemiyorum valla... :) Neyse iyidir iyi... :)

HSVEKY
26-07-07, 21:39
oyy canım sorma denize o kadar çok sayıyorum ki

bazen diyorum deniz sakin ol adaşsınız

ama yok kaşınıyo

o yanlışı aralaRına o soktu zorla hem de

efem ne diy,m artık sınavda gitti

çok üzüldüm çoookk

pinhani ben nasıl büyük adam olucam diye şarkı yazmış tam efeye göre bi de ben nasıl akıllı adam olucam diye bi şarkı yapsınlar tam denize göre...

love_girl
26-07-07, 21:39
ya izmir güzel işte kalsınlar. hem aslının anneside istemio gitmesini. denizin kardeşi olcak 2 tane snrm:icon_whis aslı teyze olcak off karıştı ortalık ztn. neyse ne diodm işte izmirde kalsınlar kısacası. efe kazanamıo ztn. hem izmirin üni.leride güzeldir. ezmesinler lütfen:img-yes: :img-wink:

denize 17 yıl sonra 2 kardeş geliyo:)
aslı teyze oluyo:happy0064
akraba oluyolar resmen kan bağı olcak bi yerde aralarında o iş olmaz ztn deniz kaybetti aslıyı:img-yes:
aslının annesi salmıcak galiba aslıyı ya efe ztn kazanamadı sadece deniz var bide mine ama minenin işi sakat o dedeyle zor biraz açıkcası:img-yes:
ayy izmirin üni. çok güzel deniz düzgün konuşsun valla bulduda bunamasın yani:)

EmRe_m(m)
26-07-07, 21:41
Gerçekten ben geldiğimde 16. sayfadaydıı daha çok olması geldiğim:)
Gerçekten galiba onalar İzmir'de okuyacaklar.Zaten İzmir'De bir sürü olay olacak bence o olayları bu üçlüde yaşar.Yani İzmir'de yaşar.
Bu arada evet Merveee doğru yaa kzumuz teyze oluyoorr :)

prenses19
26-07-07, 21:41

vallaha ege de radyo sinema televizyon var

ama onların hayalleri hep istanbulmuş

ilk dediğind ben de çok şaşırdım çünkü ordaki ünvlerde güzel bence

bu arada çift taraflı kardeş babası artık ne yapar bilmem :img-hyste

YerçekimliKaranfil
26-07-07, 21:42
Herkese merhabalar...

Dizi buakşam çok güzeldi...Özellikle aslı son sahnede müthiş olmuştu..Gönülün efeye verdiği sert tepkiye üzüldüm sonra zaten efe yıkıldı ve sınavda bişiy yapmadan çıktı ama göünüülümde bunu duyunca çok üzüldü evine filan gitti :img-in_lo ..Gönül ve metin arasında artık bişiyler başlıyor gibi metin yemek teklif ederken çok şirindi ya :D

Bu arada su canan ve denizin babasının sahneleri okadar çokki bazen sıkılıyorum onun yerine metin ve gönül sahneleri koysalar sahane olur valla :D

bhtr

ewet olabilir ama bence efeyle aslı aradaş olarak çok güzel bi ikili yani ne biliyim onların arkadaşlıkları samimiyetleri felan hiç bozulmasın bence böle devam etsin olursa aslıyla deniz olsun bence

register00
yaa canımbi kere aslıdan antremanlıyız

sence notmsal bi arkds yanında bi erkek görmeye böyle tepki gösterir mi bu derece

aslı nasıl minede öyleyse deniz daha beter bi şekilde alp konusunda öyleydi

bi de kafama şey takıldı

efeye sürekli SENİNKİ deyip durma dedi

ne yapmaya çalışıyo anlamadoım
bnde anlayamadım denizin ne yapmaya çalıştığını .... denizde aslıya karşı boş değil anladığım kadarıla sadece mineyi kırmamak için onla baloya gitti

deniz ve mine sarılıyolardı çay partisinden sonra aslıda gidiyodu orda deniz mineye sarılırken aslının arkasından nasıl baktı tipik bir aşık gibiydi bn orda anladım denizinde aslıya boş olmadığını bu bölümdede aslıya aşık olacak en fazla iki bölüm soonra çıkarlar inşallah alp bi sorun çıkarmaz

bn deniz ve aslı diyorum

prenses19
26-07-07, 21:44
pinhani ben nasıl büyük adam olucam diye şarkı yazmış tam efeye göre bi de ben nasıl akıllı adam olucam diye bi şarkı yapsınlar tam denize göre...

vallaha ne diyim süper bi fikir

hayır bi de akıllıyım diye geçinen bi tip ne diyim artık

ama deli etti bu deniz beni

belki aslıyı böle görünce biraz aklı başına gelmiş olurrr tabi bu da biraz geç olur ama neyseeee

sibs
26-07-07, 21:46
Bu dizinin tanitimi ilk donmeye basladigi zaman her gorusumde anne bak yeni dizi basliyacak diyip durdum. Ama dizi basladi ve niye bilmiyorum ben izlemedim. Neyse son 3 haftadir izliyorum ama. Yani yetistim size :)
Bu aksamki bolum cok guzeldi. En hosuma giden sahne Efe ve Aslinin partiye geldikleri sahne. Efenin kolunda Asli la partiye girdigi sahnedeki hali cok komikti. Efenin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Tabi Deniz ve ozellikle Minenin yuzude baska bir komikti.
Bu arada dizinin muzigide cok guzel. Bayiliyorum diyebilirim.

HulyaGoker
denize 17 yıl sonra 2 kardeş geliyo:)
aslı teyze oluyo:happy0064
akraba oluyolar resmen kan bağı olcak bi yerde aralarında o iş olmaz ztn deniz kaybetti aslıyı:img-yes:
aslının annesi salmıcak galiba aslıyı ya efe ztn kazanamadı sadece deniz var bide mine ama minenin işi sakat o dedeyle zor biraz açıkcası:img-yes:
ayy izmirin üni. çok güzel deniz düzgün konuşsun valla bulduda bunamasın yani:)

evet ama neden gndermiyor bozuluyo onu anlayamadım yani:sad53: i kız ii bi yrlere gelsin istiyodu hep:icon_sorr

cemre_dila
arkadaşlar gözlerimde bi ağrı bi ağrı annem kambur olcan dioki belirtileri var:P:P:P ama ciddi ciddi bu forumun bi 18 sayfasını okudumki herkez uzun uzun yazmış genelde;)yazmaya zaman bulamıom okumaktan bi kavak yelleri bide hepsi1de
neyse konuya gelelim süper yha bukadarda güzel olunmazki mütiş kelime yok sölencek nazaar değdirmese mine bare:):):)
efe süper yürüyodu benm kolumdaki dnyanın en güzel kızı havalarında doğruda aslımız(kuzumuz:))bir kuğu gibiydi süzülüyor gülücük saçıyor mine şoklarda tabe deniz donma poz. tabikide senmisin bizim kuzumuz yerine mineyi seçen al sana kuzudan kuğu yaptık efeninde koluna taktık oldumu:)

prenses19
26-07-07, 21:47
bnde anlayamadım denizin ne yapmaya çalıştığını .... denizde aslıya karşı boş değil anladığım kadarıla sadece mineyi kırmamak için onla baloya gitti

deniz ve mine sarılıyolardı çay partisinden sonra aslıda gidiyodu orda deniz mineye sarılırken aslının arkasından nasıl baktı tipik bir aşık gibiydi bn orda anladım denizinde aslıya boş olmadığını bu bölümdede aslıya aşık olacak en fazla iki bölüm soonra çıkarlar inşallah alp bi sorun çıkarmaz

bn deniz ve aslı diyorum

yaa biraz da intikam var bence

bak işte sen tercihini bendenyana kullanmadın kendi ellerinle mineye gönderdin tercesine gitme kararı aldı mineylee

canım bakışlar zaten felaketti

gözünü ondan ayırmıyo falan

alp e diyo biz 10 yıldır bunun hayalini kuruyoruz zaten hiç ayrılmafdık ki

deniz peşinden koştu hemen aslının mine kalakaldı

o kız anlasın artık onun kadeeri bu

bu saatten sonra buuuuu

deniz aslının peşinden koşarken denizin arkasından bakmak:img-hyste

bhtr
26-07-07, 21:47
yaa bişey sorcam dizinin ortasında çalan sözlü şarkı pinhaninin hangi şarkısı biliyomusunuz acaba

(BuRcUu)
26-07-07, 21:48
Çok tatLı.. aSLı bu qece çok tatLıydı.. GöstermiycekLer diye kafayı yiyorum az daha.. Nyse kii 1 hafta daha bekLemek zorunda kaLmadık.. ELbise çok yakışmıştı tabii o eLbiseyii Mine'nin de beğenmiş oLmasıı süper.. =)) KıskançLıktan deLi oLucak o qece deLi..

BURCAK001
ben nasıl denize açılacam diye şarkıda tam aslıya göre
ben nasıl aslıyı sinir etcem buda tam mineye göre
:img-yes: :happy0064

dilara-1905
yha mine bu bölüm cişdden kızdırdı beni yhaa seviyorum aslında ama bu bölüm kötüydü yni :S

aslı peri gibi olmuşşşşşşş =) :)

HulyaGoker
26-07-07, 21:50
Bu dizinin tanitimi ilk donmeye basladigi zaman her gorusumde anne bak yeni dizi basliyacak diyip durdum. Ama dizi basladi ve niye bilmiyorum ben izlemedim. Neyse son 3 haftadir izliyorum ama. Yani yetistim size :)
Bu aksamki bolum cok guzeldi. En hosuma giden sahne Efe ve Aslinin partiye geldikleri sahne. Efenin kolunda Asli la partiye girdigi sahnedeki hali cok komikti. Efenin yuzu gozumun onunden gitmiyor. Tabi Deniz ve ozellikle Minenin yuzude baska bir komikti.
Bu arada dizinin muzigide cok guzel. Bayiliyorum diyebilirim.
ben de ilk bölümü izledim son gün falan bilmiyodum 6 bölüm kaçtı ama internetten izledim sonra çok güzel dizi yaaaa:happy0064

EmRe_m(m)
Tabiki de Deniz Aslı'ya karşı boş değil.Çünkü çok yakında arkadaşl olsalar o kadar kıskanamaz bir insan.Bak Efe'ye hiç kıskanıyor mu?:)

Efe'de süperdi hani.O içeriye girdiğinde herkes Aslı'ya bakınca nasıl havalandı :):) Süperdi Efe'de ama sınavdan 2 saat erken çıkmasıı ama 1 saat 15 dakikada soru çözmüşmüydü?Ama cevap kağıdı bomboştu galiba :(

pekdeep
çok güzel bi dizi bu ya
ve bu bölümü de süperdi
gönülün efeye çıkışmasına bozuldum açıkçası, daha ılımlı yaklaşabilirdi sonuçta çocuk sınava gircek yani... ve onun yüzünden biraz da efe yapamadı hiçbişi:S
denize geçen bölüm ısınmaya başlamıştım ama bu bölüm yine saçma bi karakter olduunu hissettim. mineye hiç deinmiycem zaten. yazık kuyruk acısındansa tüm bu yaptıkları daha da yazık...
alpe üzülüorum.. aslının ona karşı azcık daha anlayışlı olmasını beklerdim. hakketen çocuu denize karşı kullanmış oldu:S
efe yine bölümün yıldızıydı
aslı süper oldu.. kıyafeti bi harika
bu arada aslının ablası olayı iice arapsaçına döndü.. ya hem deniz hem de aslı için çok kötü bi durum bu ya ve abla hala olayın ciddiyetinde diil bence. çok bencil...
sonuç: süper bölüm
ha bi de eğer efe gidemiosa hiçbiri gitmesin ist'ye;)

love_girl
bnce efenin babasına aldığı babalar günü hediyesi olan çayın aynısından mineye hediye etmek lazım
malum aslıyı kuğu gibi görünce baya lazım olcak sinirlerine
tabi zor deniz elden gidicek ztn gözleri pörtletip baktı öle kal geldi çocuğa:happy0064

register00
26-07-07, 21:51
yaa bişey sorcam dizinin ortasında çalan sözlü şarkı pinhaninin hangi şarkısı biliyomusunuz acaba
pinhaninin yalandan da olsa şarkısı bu şarkı daha öncede çalmıştı dizide ve günlerce bu şarkının adını merak etmiştik forumda :D

bnce hemen bul ve indir çok güzel :D

HSVEKY
26-07-07, 21:51
evet deniz aşık olduğunu anlasa da birz geç kaldı buarada aslıyla denizin konuşması vardı ya orda aslını yaptığı davranış çok güzeldi ya takdir ettim doğrusu efe de ısınamamış mineye denizin ne işi var bu kızla anlamıyorum tamam kırmak istemiyosun da bi bak etrafına daha başka kimleri kırıyosun bu kadar da olmaz yanii...

serseri_mayın90
26-07-07, 21:52
cnm hangisini diosun? yalandanda olsa mı acaba...

HulyaGoker
26-07-07, 21:53
Çok tatLı.. aSLı bu qece çok tatLıydı.. GöstermiycekLer diye kafayı yiyorum az daha.. Nyse kii 1 hafta daha bekLemek zorunda kaLmadık.. ELbise çok yakışmıştı tabii o eLbiseyii Mine'nin de beğenmiş oLmasıı süper.. =)) KıskançLıktan deLi oLucak o qece deLi..
ewet yaaa az sevinmedim görünce.beklemek zorunda kalmadık

BURCAK001
26-07-07, 21:53
ay ne güzel hediye almış efe tam babasına göre annesi çatladı gülmekten valla tabi bende ama çay işe yaramadı ters tepti bu sefer metini vurdu:img-hyste

bhtr
26-07-07, 21:54
bence cananın çocupu düşermiş gibi geliyo bana yoksa başka türlü bu işin içinde çıkılmaz olan aslıyla denize olur çok kötü bi durum inş. kimse öğrenmeden kurtulur bu durumdan canan

BURCAK001
26-07-07, 21:56
bence cananın çocupu düşermiş gibi geliyo bana yoksa başka türlü bu işin içinde çıkılmaz olan aslıyla denize olur çok kötü bi durum inş. kimse öğrenmeden kurtulur bu durumdan canan
canan ya çocuğu aldıracak ya düşürecek yoksa murat işin içinden çıkamaz ama ayıklasın princin taşını bi karısını bi cananı idare etmeseymiş ama cananda napsın aşk bu:img-in_lo :img-yes:

:::Tugce:::
26-07-07, 21:56
efe çok tatlıydı ya.elbisenin içinde heheheheh.
minenin suratı çok ama çok komikti.
ohh die bir bağırdım.evin içinde islerken.canan da az değil vaalla.
Bana da cananın çocuğu düşermiş gibi geliyor.
Koray hala akıllanmadı ne pislik bir çocuk.alp gördü ya.belki,içerde söyliyebilir.
yani.
Aslımm kuğu gibiydi.
efe sanırım aslının güselliğini fark etti..sonunda.
:img-in_lo

bhtr
26-07-07, 21:57
pinhaninin yalandan da olsa şarkısı bu şarkı daha öncede çalmıştı dizide ve günlerce bu şarkının adını merak etmiştik forumda :D

bnce hemen bul ve indir çok güzel :D

çok saol çokteşekkürler

register00
26-07-07, 21:57
aslı efe deniz ve ve alp çay partisindeyken alp aslıya demişti ya denizi kıskandırmak için bnle dolaştın gibi bişiler demişti deniz burda anlamalıydı aslının onu sevdiğini çünkü bi kız neden bi erkeği kıskandırmak istesinki tabiki sevdiği için deniz burda hemen anlamalıydı bide sinemacı olcam diyo zaten aslının kaçırılmasında telefon olayınıda çözemedi alp yardım etti sağolsun :D:D:D:D:D

deniz aslıya aşık olmaya başlıyor gelecek haftaki bölümü iple çekiyorummmm

sude_19
26-07-07, 21:58
ya herkes galiba DENİZ boş değil diye yazmışta komik geldi, arkadaşlar DENİZ boş değil diye bişey yok,

DENİZ zaten kör kütük aşık ASLI'ya ama kendi bile farkına varamamış bugüne dek, nasılki aslı'yı kaybetmeye başladığını anladı o zaman onu ne kadar çok sevdiğinin farkına vardı,

ama bu sevgisinin daha AŞK olduğundan kendisinin bile haberi yok, aslında şüpheleniyor, hatta efe ile yattıkları gece ben niye aslıyı bu kadar kıskanıyorum diye düşünürken belli değil miydi

düşünüyor ama çıkar yol bulamıyor, duygularını sorguluyor, nasıl olur başka şeyler hissederim, bu hissettiklerimin anlamı ne, ben niye böyleyim diyor kendi kendine ama itiraf edemiyor,

çünkü hep kardeş gibi büyümüşler ama ölesiyede bağlılar, deniz ile aslı'nın dostlukları anlaşıldığı üzere çok daha öncesine dayanıyor, efe'den önce yani.

DENİZ feci halde aşık, Mine'ye olan ilgisizliği, sürekli Aslı'yı düşünüp durması, kıskanması, mine yanındayken ısrarla baloya onunla gitmek istemesi, ona bakarken gözlerinin parlaması herşey belli ediyor zaten :D :D :D

ayrıca bugün partiden sonraki kavgaları hiç iki dostun arkadaşın kavgasına benziyor muydu, alakası bile yoktu :D tam iki aşığın kavgasıydı, birbirlerine gizliden hesap soran, sürekli kıskanan ama itiraf edemeyen iki aşık :D

bhtr
26-07-07, 22:00
cnm hangisini diosun? yalandanda olsa mı acaba...

ewet canım saol

SBR
herkese merhaba mükemmel bir bölümdü kuzu nasıl salındı öyle :happy0064 gerçekten mükemmel olmuş bölüme yine efe damgasını vurdu vede yabancı versiyonda olduğu gibi (d.c) lemanın hamile olduğu belli oldu :img-wink: büyük ihtimalle yabancı versiyonla aynı gidecek gibi :good: bekleyip görelim :img-yes:

DeFnE_92
ya inanmıyorum naptı bu efe yaaa.onların sınavı süper geçti istanbula kesin gözüyle bakıyolar efede onların arkadasından su dökmeye kesin gözüyle bakıyo.aslı gerçekten gzl olmuştu ama saçları şöle dümdüz olsamış daha iyi olurmuş.ama bölede çok iyiydi.cananda nası verdi 350 ytl yi ona şaştım doğrusu.mineye inat aldı heralde o elbiseyide :) .mine kesin çok kıskanıcak aslıyı üstündeki kıyafeti görüncede çok şaşırıcak bence :)

szg_sezgi
26-07-07, 22:02
ya aslı muhteşem olmuş.....

efe muhteşemdi yine...deniz inş annar aslı'ya aşık olduğunu..

love_girl
26-07-07, 22:03
herkese merhaba mükemmel bir bölümdü kuzu nasıl salındı öyle :happy0064 gerçekten mükemmel olmuş bölüme yine efe damgasını vurdu vede yabancı versiyonda olduğu gibi (d.c) lemanın hamile olduğu belli oldu :img-wink: büyük ihtimalle yabancı versiyonla aynı gidecek gibi :good: bekleyip görelim :img-yes:

canım sn yabancı versiyonu izledin mi?
izlediysen ö.m atar mısın?:happy0064

HSVEKY
26-07-07, 22:03
acaba özet ne zaman çıkar ya valla kavak yelleri yüzünden bu üç ay çabuk geçicek neyse haftaya harika bi bölüm bizi belkiyo sıkı durunnnnnnnnn...

HulyaGoker
26-07-07, 22:04
evet deniz aşık olduğunu anlasa da birz geç kaldı buarada aslıyla denizin konuşması vardı ya orda aslını yaptığı davranış çok güzeldi ya takdir ettim doğrusu efe de ısınamamış mineye denizin ne işi var bu kızla anlamıyorum tamam kırmak istemiyosun da bi bak etrafına daha başka kimleri kırıyosun bu kadar da olmaz yanii...
bu yüzden o kadar kızıyorum ki bazen denze

bhtr
26-07-07, 22:05
ya inanmıyorum naptı bu efe yaaa.onların sınavı süper geçti istanbula kesin gözüyle bakıyolar efede onların arkadasından su dökmeye kesin gözüyle bakıyo.aslı gerçekten gzl olmuştu ama saçları şöle dümdüz olsamış daha iyi olurmuş.ama bölede çok iyiydi.cananda nası verdi 350 ytl yi ona şaştım doğrusu.mineye inat aldı heralde o elbiseyide :) .mine kesin çok kıskanıcak aslıyı üstündeki kıyafeti görüncede çok şaşırıcak bence :)

iyide parayı canan ödemediki murata yani denizin babasına ödetti parayı

register00
aslının kıyafetini murat aldı zaten canan almadı...

aslının istanbulu kazanmasını anlarımda çünkü kız sürekli ders çalışıyodu ama deniz o kadar çok ders çalışmıyodu nasıl olduda sınav iyi geçti anlamadım demekki dizi başlamadan önce iyi çalışmış :D:happy0064 :happy0064

aslı ders çalışırken denizin resimlerine bakıyodu şimdide deniz leptopundan aslının resimlerine baksın :D:D

bu arada denizlerde baya zenginmiş hani evleri falan denize karşı süper bi ev zaten bide kendi otelleri var zaten denizin işi hazır helal olsun genede denize hazıra konmuyor koray gibi :D:D

LadyA
leman gercekten hamilemi yoksa bosanmamak icin boyle bir yalanami basvurdu acaba:icon_whis

szg_sezgi
efe sınava girmedi:(:(

girdi ama geri çıktı:(:( girmicekti saten ama öle gösterince...

ceren durul
KAVAK YELLERI ...

keske canan hamile olmasaydi, cok tatli abla olarak asliya acayip destek cikiyor
tatli sevecen biri, ama aslinin en iyi arkadasinin babasiyla beraber olmasi; ... biraz gicik oldu ya ...
efe yine favorimdi: her zaman oldugu gibi; :) :icon_whis
oh oh canan minenin o alamadigi elbiseyi aldi ya, ne sey kizmis yaa ...
asli cok güzeldi ... mine cok cirkindi ... fragmanda o merdivende inis sahnesinde ben hep saclarini peruk sandim ... :cheer:

--------------------------------------------------------------------------

deniz bence asliyi seviyor gibime geldi, aslinda asli partiye mineyle git demeseydi gitmezdi´de ...
efe ... yavas yavas gönül´den vazgeciyor, bu iyi iste, ve asliyi görünce agzi onbes karis acik kaldi ... nasil güldüm ama, en iyi yani asliyi gösterdiler ya icim rahat en azindan, efe partide kolundada asli partinin en güzel kizi, biraz sey oldu yaa .. hosuna gitmedi degil yaa ...
bakalim neler olacak, efe neler yapacak, sinav sonuclari ne zaman belli olur, ve istanbula giderlerse nasil olacak diye cook merak ediyorum, en gicik yani efe sinavdan iyi bir sonuc alamiyacak´ta, ya asli, deniz, mine istanbula gidebilirlerse efe ne yapcak ...?
bence güzel idi, istanbula gitmeseler, böyle daha güsel ...:happy0064

--------------------------------------------------------------------------

tek kelime ile heycanli ve süper bir bölümdü ----

cemre_dila
26-07-07, 22:07
yha bencede nasıl yaptın efecim yha nasıl onlar istanbula gidip efe kalmaz yane böle bişi yapmazlar yapamaazlar bence ayy bide minede gidiomuşşşş:(
sınavı varya offf:(
efe tam çok yakışıklı oldun kuzuyuda taktın koluna ist. hepiniz gitseniz yada hiç gidiiiilmese;)
aslı&deniz nolcak deniz hoşlanıyo yawaş yawaş aslıdan ztn efenin seninki demesi üstüne neler söledi:):)
yha kesin mineden soğuyo diyorum bayağı bakıom mineye yanaşıyooo gerçi aslı ona dediği için baloya mineyle git ama denizde az çektirmedi aslıya haksızmıyım;)
:):):)senmisin bizim kuzumuz yerine mineyi seçen al sana kuzudan kuğu yaptık efeninde koluna taktık oldumu:):):)

!!!melike!!!
arkasaşlar gerçektende leman hamile mi ya?
yoksa dier ark. sölediği gibi numaradan mı

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

DeFnE_92
ya zaten bu bölümdede aslıyı göstermeselerde çatlardım ben heralde merakımdan.bölüm özeti inş hmencecik gelir.ya şimdi nolucak çok merak ediyorum onlar kesin istanbula gidiyolarmış gibi konuşuyolar yani eminler.ama efe napıçak orda kesin onları bir arada yapçaklar ama nasıl.anneside gönül hocan olmasaydı bişi yapamazdın diip diip duruyo :)

szg_sezgi
26-07-07, 22:08
leman gercekten hamilemi yoksa bosanmamak icin boyle bir yalanami basvurdu acaba:icon_whis

bence gerçekten hamile çünkü sabah fln kötü oldu sınavdan önce...bilerek yapmamıştır dimi?

SBR
26-07-07, 22:08
canım sn yabancı versiyonu izledin mi?
izlediysen ö.m atar mısın?:happy0064

sevgili arkadaşım tabii kide atarım şuanda ileride olabilecek 2 bilgi var zaten bunu sizlerle seve seve paylaşırım başka isteyen arkadaşlar olursa onlarda bana özelden ulaşsın :img-wink:

EmRe_m(m)
26-07-07, 22:10
Galiba gerçekten hamile.Olsun Deniz'in 2 tane kardeşi olur ne olacak :)
Pelin Karahan başlığında Kuzumun resimleri var :)

serseri_mayın90
bencede hamile. murata dert işte. acıdım adama ama kendş etti kendi buldu..
ya belkide ayrılmamak için leman öyle diodur diyom ama yok hamiledir oda :img-yes:

DeFnE_92
aaa ben bilmiyodum muratın aldığını canan ödedi parayı die biliyodum.demekki ben orasını kaçırmışım :)

hateTHElove
yabancı wersyona yani dawson's creek e göre giderse çok ilginç şeyler olcak aslı efe sora aslı deniz fln olaylar karışçakkk heyyy sabırsızlanıom walla

paçiii_melos
26-07-07, 22:11
Kadın ne diye durup dururken yalan söylesin ki, bence gerçekten hamile...Bakalım artık hayırlısı, bu bölüm gerçekten çok güzeldi. Ailecek çok ama çok güldük. Her bölümde olduğu gibi bu bölümünde harikası Efeydi. Amaaaaaaa Aslıyıda unutmamak lazım. Ne kadar da çok güzel olmuştu. Maşallah maşallah nazar değmez inş. Bu arada

Daha geniş olarak sonra yorum yaparım inş. Canan'ı da unutmamak lazım, herşey birazcıkda hem onun hem de Efenin sayesinde oldu ;) ;) ;)

Ekin12
26-07-07, 22:15
Ay Aslımız çok gzl olmuştu değil mi? Efe de yani halinden bayağı bir memnun gözüküyordu. Deniz Mine2yi görünce etkilendi ztn bunu biliorduk ama Aslı'yı görünce daha bi etkilendi. Zaten Aslı'ya inat olsun diye onun söyledikleri yüzünden baloya Mine ile gitti Deniz. Bu arada bu koray ner pis bi adammış ya hala geceyi bozmaya çalışıyor. Ama atom karınca inş. düzelticek işleri bakalım. Neyse sizin de deiğiniz gibi muhteşem bir bölüm kapıda birz dayanalım arkadaşlar.:img-in_lo :img-blush
Özet gelse de bari biraz fikir sahibi olsak.

LadyA
26-07-07, 22:16
valla benim lemanin gercekten hamile olma imkani aklima yatmiyor bir turlu nedense..
bence derdi muratin cok aceleci davranisina engel olmak
canan sekerleri sagolsun bu fikri verdi bence lemana..

angel_a291
26-07-07, 22:20
kuzuuuu.ne tatlı şeysin sen ya, efe de pek yakıştı yanına. bırak sen denizi bence :icon_whis neyse zaten deniz de sana aşık merak etme hiç.ama biz çoook merak ediyoz gelecek bölümde neler olacak

register00
26-07-07, 22:25
kuzuuuu.ne tatlı şeysin sen ya, efe de pek yakıştı yanına. bırak sen denizi bence :icon_whis neyse zaten deniz de sana aşık merak etme hiç.ama biz çoook merak ediyoz gelecek bölümde neler olacak
sana katılıyorum denizde aşık oldu aslıya :D

foruma girdiğimde 10. sayfadaydım şimdi 29 oldu sayfalar baya ilerleiyor böle giderse bi perşembeyekadar 2 tane daha başlık kapatırız
inş önmüzdeki bölümde deniz gerçeği görür ve aslının yanında olur koray bile anladı minenin nasıl biri olduğunu daha deniz anlayamadı ama sırf iyi niyetinden galiba denize gerçek hayata dönmesini öneriyorummm :D:D:D:D:D:

sarp_ekin
26-07-07, 22:26
sevgili arkadaşım tabii kide atarım şuanda ileride olabilecek 2 bilgi var zaten bunu sizlerle seve seve paylaşırım başka isteyen arkadaşlar olursa onlarda bana özelden ulaşsın :img-wink:

bana atarmısın acaba bu arada aslı çok güzel olmuştu mine nasılda kaldı ama denizde çok şaşırdı efede takmış balonun en güzel kızını koluna nede hoşuna gitti

serseri_mayın90
26-07-07, 22:27

foruma girdiğimde 10. sayfadaydım şimdi 29 oldu sayfalar baya ilerleiyor böle giderse bi perşembeyekadar 2 tane daha başlık kapatırız
inş önmüzdeki bölümde deniz gerçeği görür ve aslının yanında olur koray bile anladı minenin nasıl biri olduğunu daha deniz anlayamadı ama sırf iyi niyetinden galiba denize gerçek hayata dönmesini öneriyorummm :D:D:D:D:D:
yok cnm heasplarıma göre bu çarş. kapanır:happy0064
o alp korayı engellicekmi acaba yoksa yardım fln edermi koraya...:icon_whis

HulyaGoker
26-07-07, 22:28

inş önmüzdeki bölümde deniz gerçeği görür ve aslının yanında olur koray bile anladı minenin nasıl biri olduğunu daha deniz anlayamadı ama sırf iyi niyetinden galiba denize gerçek hayata dönmesini öneriyorummm :D:D:D:D:D:bu hafta daha iki başlık doldururuz rahat hayırlısı dizi de heycanlı noktalara geldi sonunda bakalm neler olacak ben gidiyorum bu kadar yeter görsrzbye bye

EmRe_m(m)
26-07-07, 22:30
Evet Deniz Aslı'ya aşık oldu.O aslında hep Aslı'ya aşıktı ama bunun bir türlü farkına varamıyordu maalesef.

Şimdi neler olacak bakalım...

cemre_dila
26-07-07, 22:30
aslı süperr ötesi olmuş yha hala aynı şeyi yazıom ama doğru koray partiyi mahvetmese bare gerçi alp duydu ama:):):)
aslı süpererrrr olmuş yawww:):):)
senmisin bizim kuzumuz yerine mineyi seçen al sana kuzudan kuğu yaptık efeninde koluna taktık oldumu

love_girl
26-07-07, 22:33
aslı süperr ötesi olmuş yha hala aynı şeyi yazıom ama doğru koray partiyi mahvetmese bare gerçi alp duydu ama:):):)
aslı süpererrrr olmuş yawww:):):)
senmisin bizim kuzumuz yerine mineyi seçen al sana kuzudan kuğu yaptık efeninde koluna taktık oldumu

dilacım kesinlikle katılıorum hele son sözüne bayıldım resmn slogan olmuş bravoo:)

-A k e L d a N-
26-07-07, 22:36
Çok güzel bir bölümdü..Ama sonu bütün bölümden daha güzeldi..
Efe'nin Aslı'yı koluna takmış hava atar durumundki hali müthişti yahu:img-hyste
Aslı zaten mükemmel olmuştu..Elbisesi,makyajı,saçları..Süperdi:good: :icon_whis
Aslı'yı görünce Mine'yle Deniz'in yüzündeki o şaşkınlık ifadesi..Offf süperdi valla..
Efe'de çok şaşırdı..Böyle bir güzellik beklemiyordu kimse:img-yes:

Metin'le Gönül cephesinde de aşk rüzgarları esiyor gibi..
Metin'in niyeti baya ciddi ama Gönül bakalım daha ilk çıktıkları akşam evlenme teklifi alınca ne yapıcak:img-yes:

* hande *
26-07-07, 22:37
senmisin bizim kuzumuz yerine mineyi seçen al sana kuzudan kuğu yaptık efeninde koluna taktık oldumu :)

evet süper söz yaaa.canana da aferin pek sewmem kendisini ama gidipte minenin alamadığı elbiseyi aldı ya helal olsun yanii..gerçi pelinimiz ne giyse güsel olurdu ama öle beyazlar içinde gerçektende kuğu gibi olmuştu...

love_girl
26-07-07, 22:40
bence bu çocuklar öyle yada böyle ist.a kesin gitcekler:img-yes:
hazırda şarkıları bilem var yani Pinhani-İstanbul'da:happy0064

cemre_dila
26-07-07, 22:41
dilacım kesinlikle katılıorum hele son sözüne bayıldım resmn slogan olmuş bravoo:)
tşk ederim cnm herkez görsün farketsin diye yazdım kimse farketmedi bitek sen içim rahatladı:happy0064 :happy0064 :happy0064

bizim slogan olsunnn yanlış anlaşılmasın ben deniz&aslıyıda istiorum ama deniz mineden vazgeçese;););)asıl deniz&aslıcıyım

SBR
26-07-07, 22:41
yani hakkaten baktım deniz efenin yanında sönük kaldı yaw :img-wink: efe neydi öyle yaw süper olmuştu aynı şekilde aslı öyle zaten denizin nasıl baktığını gördük son sahneydi mükemmel bir bölümdü gelecek bölümü 4 gözle bekliyom:happy0064

arsenic
26-07-07, 22:43
özet belki yarın çıkar geçen haftada öle olmuştu zaten ertesi gün çıkmıştı bakam bidaki bölümde neler olcak bi tahmini olan varmı*

belki ama genelde geç koyuluyor özetler yanii aslında dizinin yapımına bağlı bence kanaldye gönderilen özet ne zaman gelirse o zaman internet ile ilgili bölüme gönderirler özeti sonrada internet departmanıda koyar özeti siteye ekler.Videolarda zaten yayınlandıktan sonra dizinin bölümü mesela 9 yayınlandı 11. bölüm yayınlandıktan sonra 9'u koyuyorlar hanii diğer dizilerde öle bi sıra var

love_girl
26-07-07, 22:44
tşk ederim cnm herkez görsün farketsin diye yazdım kimse farketmedi bitek sen içim rahatladı:happy0064 :happy0064 :happy0064

bizim slogan olsunnn yanlış anlaşılmasın ben deniz&aslıyıda istiorum ama deniz mineden vazgeçese;););)asıl deniz&aslıcıyım

yok cnm bn yazmasamda başkaları farkederdi mutlaka spr söz yalnız kesinlikle deniz akıllanıncaya kdr bzm slogan bu olmalı:img-yes: :good:
açıkcası bnde DENİZ&ASLI yandaşlarındanım efe yalnız takılsın yada o grup dışında birini olsun bnce o grup olmaz kuzuyla deniz olucak başka yolu yok eger olmazsa kuzumuzu atom karıncayla baş göz ederik:)

cemre_dila
26-07-07, 22:45
senmisin bizim kuzumuz yerine mineyi seçen al sana kuzudan kuğu yaptık efeninde koluna taktık oldumu :)

evet süper söz yaaa.canana da aferin pek sewmem kendisini ama gidipte minenin alamadığı elbiseyi aldı ya helal olsun yanii..gerçi pelinimiz ne giyse güsel olurdu ama öle beyazlar içinde gerçektende kuğu gibi olmuştu...

tşk ederim cnm ama yalanmı:):):)
cidden süpperrr olmuştu bnmde onu görünce aklıma geldi(birdan pelinimin resimleriyle hande senin koyduğun tşklr onlarla ilhamla yazdıım)
efede çok yakışıklıydı
deniz çok iğrençti normalde bile ondan çookkkk güzel giyiniyor:):):)
mine mor mor:):):)yane morardı

sibs
26-07-07, 22:47
Efe gercektende super olmustu. Diyoya beni bir bugun boyle gorursunuz birde dugunde.
Aklimadan kolunda Asli partiye girdigi zamanki hali gitmiyor. Aklima geldikce guluyorum. O nasil giristi oyle.

love_girl
26-07-07, 22:48
bence mine moru seçerek çok ii yapmış:good:
bi yerde komsepthe uyum sağlamış aslı gelince malumunuz azıcık(!) morardıda:)

serenalti
26-07-07, 22:48
ya bu bölümün yarısını uygun olmayan hava koşulları sebebi ile izleyemedim..anten takla attı durdu balkonda,onu düzelteyim derken bi baktm filmin yarısını kaçırmışım..

deniz aslı'ya aşık mı şmdi gerçekten..??

love_girl
26-07-07, 22:50
ya bu bölümün yarısını uygun olmayan hava koşulları sebebi ile izleyemedim..anten takla attı durdu balkonda,onu düzelteyim derken bi baktm filmin yarısını kaçırmışım..

deniz aslı'ya aşık mı şmdi gerçekten..??

bzm kurgumuz o yönde ama ne olucağını ilerleyen bölümlerde görücez ama elbetteki enizin aslıya aşık olmasını çok isteriz yani:img-yes:
inş. olur öle bişi minede kıyafeti gibi morarır:icon_whis

SBR
26-07-07, 22:51
yani aslında alp-aslı cıydım ama alp in son zamanlardaki tavırlarını hiç beğenmiyorum :good: o yüzden bu ikiliden vazgeçtim :happy0064 bu bölüm gerçekten dağhan müthiş oynadı her zamanki gibi çok iyi bir performans göstermiş :happy0064 en güzelide minenin alamadığı elbiseyi kuzunun giymesi o gerçekten çok güzel oldu mineye :img-yes: mine nin elindeki mektubu da gördük aslı nın yazdığı zaten mine ile ilgili fikirlerimde çok emindim bu da tuz biber oldu yani :img-wink:

arsenic
26-07-07, 22:54
oyy canım ben gförmemiştim senin ne yazdığını
oleyyyyyyyyyyyy:happy0064 :happy0064 :happy0064

sana birazdan msj atıcam hazır ol tamam mı

şimdi çok heuyecanlıyım ondan bişey yazamıyorum

ohhh bee rahatladım şimdi bitanesinnn:img-wink:

Arkadaşım ben yazdığın yazıyı yeni gördüm kusura bakma:img-wink: olurmu kör gibi geziyorum sitede işte :) o yüzden cvp yazamadım sana neyse yaw :)öle sölyim dedim

love_girl
26-07-07, 22:55
neyse hepinize iyi geceler arkadaşlarbye
ben sadece kavak yelleri oynadığı gün yazıyorum bide fragman verildiğinde o zaman dilimi içerisnde imza yaparsanız beni yazarsanız çok sewinirim bunuda araya sıkıştırım dedim:)
artık bir dahaki bölümün reklam aralarında görüşmek üzere hoşçakalı kavak yellerinde kalın:img-pilot

gönül__fukarası
26-07-07, 22:55
İnsanlar değişmez!.....

Efe demişti bu sözü hatırlıyorumusunuz?Ne kadarda haklı,mine hala aynı mine bence yaptığı gerçekten ayıp.(arkadaşıyla konuşmasından bahsediyorum)Yada korayı örnek verelim,aynı koray üçkuruşluk hesaplar peşinde.Gelip denize iyi çocuk tavırları yapması hani diyorya karizmamı yerle bir ettin diye alp'e işte o bahsettiği delikanlılığa sığarmıydı bu yaptığı...Hırsına yenik düştü kısacası..Bazı değişmeyen ve değişmesi gereken mevzularda yok değil..Deniz ve aslı.....İşte orası biraz karışık...Kalbimden geçen,aslı ve denizin bir arada olması...
Canan...Onun şuan bulunduğu durum dahada fena.Yaptığı hataydı olması mümkün olmayan bir işe kalkıştı,cezasınıda yavaş yavaş çekiyor...
Murat...Onun ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim..İmam nikahı herşeyi çözecek mi sanıyor..Kendisininde dediği gibi burası küçük yer ve üstelik cananın babası hapishanede...Yani namus herşeyden önce gelir..
Lemanda hamile.
Peki ya şimdi ne olacak?
OLMASI GEREKEN OLACAK...
Aslımız güzel olmuştu,ama yinede üstüne basa basa doğal güzellik herşeyden önce gelir diyeceğim.:img-wink:
Efelerin efesi reyn reyn reyn:happy0064
Mine gerçekten akıllı bir kız ciddiyim hem akıllı hemde güzel ama karakter bakımından sıfır malesef...
İstanbul hayallerine çok güldümm..Mine,alp ve efe'nin su dökmeleri süperdi...

Ya ne denebilir ki tek kelimeyle harika bir bölümdü....:img-yes:

serenalti
26-07-07, 22:59
rica etsem biri bna çay partisinden sonra olanları bi anlatabilir mi..aslı ben gelmiym ne senle ne de senle dedi,deniz de aslııı die peşinden gitti..sonra da bizim anten gitti..snra düzelnce baktm mineyle deniz sarılıyo,kuzu gidiyo,efe de öle bakıyo..

bu 2 durum arasındaki olayları biri bna anlatırmı..deniz le aslı ne knuştu..??

SBR
26-07-07, 23:01
İnsanlar değişmez!.....

Efe demişti bu sözü hatırlıyorumusunuz?Ne kadarda haklı,mine hala aynı mine bence yaptığı gerçekten ayıp.(arkadaşıyla konuşmasından bahsediyorum)Yada korayı örnek verelim,aynı koray üçkuruşluk hesaplar peşinde.Gelip denize iyi çocuk tavırları yapması hani diyorya karizmamı yerle bir ettin diye alp'e işte o bahsettiği delikanlılığa sığarmıydı bu yaptığı...Hırsına yenik düştü kısacası..Bazı değişmeyen ve değişmesi gereken mevzularda yok değil..Deniz ve aslı.....İşte orası biraz karışık...Kalbimden geçen,aslı ve denizin bir arada olması...
Canan...Onun şuan bulunduğu durum dahada fena.Yaptığı hataydı olması mümkün olmayan bir işe kalkıştı,cezasınıda yavaş yavaş çekiyor...
Murat...Onun ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim..İmam nikahı herşeyi çözecek mi sanıyor..Kendisininde dediği gibi burası küçük yer ve üstelik cananın babası hapishanede...Yani namus herşeyden önce gelir..
Lemanda hamile.
Peki ya şimdi ne olacak?
OLMASI GEREKEN OLACAK...
Aslımız güzel olmuştu,ama yinede üstüne basa basa doğal güzellik herşeyden önce gelir diyeceğim.:img-wink:
Efelerin efesi reyn reyn reyn:happy0064
Mine gerçekten akıllı bir kız ciddiyim hem akıllı hemde güzel ama karakter bakımından sıfır malesef...
İstanbul hayallerine çok güldümm..Mine,alp ve efe'nin su dökmeleri süperdi...

Ya ne denebilir ki tek kelimeyle harika bir bölümdü....:img-yes:

ne kadar güzel bir yorum arkadaşımı tebrik ediyorum gerçekten mine konusunda yüklendiğimizde bir şansı daha hak ettiğini söyleyen arkadaşlarımız vardı ama bu bölüm gördük ki mine nin değişeceği yok zaten bana göre mine aşıkda değil denize sadece mine nin arkadaşının dedigi gibi denizi kaybettiği için geri kazanmaya çalışıyor mine ninki aşk değil bence:good:

cemre_dila
26-07-07, 23:03
neyse hepinize iyi geceler arkadaşlarbye
ben sadece kavak yelleri oynadığı gün yazıyorum bide fragman verildiğinde o zaman dilimi içerisnde imza yaparsanız beni yazarsanız çok sewinirim bunuda araya sıkıştırım dedim:)
artık bir dahaki bölümün reklam aralarında görüşmek üzere hoşçakalı kavak yellerinde kalın:img-pilot

cnm sende kavak yellerinde kalll:):):)baybay
yha acaba dawson creekteki gibimi olcak inş. olmaz yha offf eğer denizde efede aslıya aşık olursa işler karışır:(:(:(nolcak acaba zaten hala sınav işine sinir oluyorummm
senmisin bizim kuzumuz yerine mineyi seçen al sana kuzudan kuğu yaptık efeninde koluna taktık oldumu(sloganımızdır isteyen kullanabilir ben ypmıştımmm gerçi daha dmn yaptım ama)

love_girl
26-07-07, 23:07
ya o diziyi tek bn mi izlemedim bnm haberim yok ya uyuyomuşum resmen dilacım bi zahmet yarın bna ö.m at olur mu tatlım sorcak çok sorum var:icon_whis
nese bn çıkışımı yapıorum:)
Dila sakın yarın ö.m atmayı unutma tamm mı tontişim yada sn şimdiden olanları yaz bn yarın sna yazarım:img-yes:
öpüldünüz özellikle Dilacım sn
bye bye bye

cemre_dila
26-07-07, 23:27
ya o diziyi tek bn mi izlemedim bnm haberim yok ya uyuyomuşum resmen dilacım bi zahmet yarın bna ö.m at olur mu tatlım sorcak çok sorum var:icon_whis
nese bn çıkışımı yapıorum:)
Dila sakın yarın ö.m atmayı unutma tamm mı tontişim yada sn şimdiden olanları yaz bn yarın sna yazarım:img-yes:
öpüldünüz özellikle Dilacım sn
bye bye bye

tabikide cnm yok aslında bende izlemedim ama hakkında araştırma yatım netten ve arklardan fln fln sende öpüldün cnm sende bende kaççam şimdi herkeze iyi geceler yarın yazarım cnm uykum geldi:):):)çok pc başında duruyorum kamburum çöıkcak annemin değimiyle:)
tekrar şunu söylüyorum
aslının güzelliğine söylencek laf yok mükemmel ötesiydi
efe çok yakışıklıydı;)
deniz normalgünde bile ondan çok daha güzeldi
mine ztn herzmnki gibi değişen bşy yok

senmisin bizim kuzumuz yerine mineyi seçen al sana kuzudan kuğu yaptık efeninde koluna taktık oldumu(sloganımızz)

gulenayse
26-07-07, 23:30
Evet arkadaşlar gerçekten çok güzel bi bölümdü aslı varya bu mineden bin kat daha güzel olmuştu bayılıyorum aslıya yaçok tatlı çok şeker:img-yes:
ayrıca sınava girmeden önce aslıyla denizin sarılması da harikaydı süperdi ya ben anlamıyorum deniz aslıyı mı seviyo mineyimi?????

cemre_dila
26-07-07, 23:30
herkeze iyi geceler ben kaçtım rüyanızda aaslıyı görün kuğu haliniiii:):):)

EmRe_m(m)
26-07-07, 23:43
Kim unutur ki kuzumun o güzel halini.Gerçekten süper olmuştu :)
Amacım Mine'Yi sevmediim için kötülemek deil ama Mine gerçektende pek güzel olmamıştı :)

love_girl
27-07-07, 00:05
arkadaşlar bi sitedeki bi yorumdan buldum bzm dizinin yabnacı versyonu hakkında yazılmış:img-yes:
^kucukken izlediigm guzel bir diziydi(birde hepsi gencti cok hosuma gidiyordu) dawsonu begenen bi kiz vardi adi joe..kiz ona sirilsiklam asikti ama oglan farketmiyordu..joe birgun bir gece elbisesi giymisti ve dawson gozlerini ondan ayiramamisti(yanlis hatirlamiyorsam) sonradan dawson'da ona asik oldu.. fakat ayrildilar.. kiz birakmisti sanirim.. ama dawson joe'yi sevmekten asla vazgecmedi.. kotu joe iste ne olacak :) oglanin kiymetini bilmedi ^

burda joe dediği aslı oluo
dawsonda deniz
o gece kıyafeti giydiği dediği yerde bzm mezuniyet oluyo:happy0064 :happy0064
bu arada o kötü yorumlarınıda joeye yazmış aslıy alaf ettirmem kötü kimmiş bea o bi melek:)

cansu_a
27-07-07, 00:06
ben de bu akşam yarım yamalak izledim ama özellilkle kuzu'yu görmek için bekledim ve bayıldım çok güzel olmuştu :) hatta enfesti :img-in_lo

mine aslında güzl kız ama çok basit olmuştu öyle bi gcee için

denize ben de anlam veremiyorum aslıyı seviyo aslında ama mineden de alamıyo kendini bi an önce karar versn dicem ama sanırım dizinin uzaması içiğn bisüre beklicz hatta şöle olabilir

tam üni.yi kazanırlar deniz de aslıya söler onu sevdiini o sırada aslı da üni.den başkasıyla çıkmaya başlar...

love_girl
27-07-07, 00:09
arkadaşlar bu dzinn yabancı versiyonu tam 6 sezon sürmüş o yüzden bol bol kavak yeleri takılıcaz tabii yabancı versiyona göre giderse:icon_whis

love_girl
27-07-07, 00:20
buarada ufak bi araştırma yaptım ve sonuçta yabancı versiyondan bzmkine çeviri yapıorum anladıklarımı tabii dizi yabancıya göre giderse
deniz mezuniyette aslıya aşık oluyor ve işn ilginç tarafı efede aslıya aşık oluyor

daha bi sürü şey öğrendim mrk edenler ö.m atsın herkes finalini öğrenmek istemez diznin ve yaşancakları:img-yes:
tekrar sölüorum bu dediğim yabancı versiyona göre
Dilacım sn yinede ö.m at:good:

EmRe_m(m)
27-07-07, 00:23
Evet ama yabancı dizilerin çoğunluğu sezonlarca :) sürüyor.Maalesef ki Türkiye'de (A.Y) dışında en uzun 3 sezon :( ama dizimiz umarım 6 deil 12 sezon sürer

Amiiiin :)

love_girl
27-07-07, 00:25
Evet ama yabancı dizilerin çoğunluğu sezonlarca :) sürüyor.Maalesef ki Türkiye'de (A.Y) dışında en uzun 3 sezon :( ama dizimiz umarım 6 deil 12 sezon sürer

Amiiiin :)

evet oda var yanılmıosam 1 sezon 10-15 bölüm fln onlarda o yüzden uzun sürüo bizde en uzun süreli dizi dediğin gibi A.Y inş. bzm dizide o kdr uzun sürer ama sanmam en uzun 2 sezon bize göre tabi:img-yes:

cansu_a
27-07-07, 00:26
aaa efe de aşık olursa karışcak iş bi de şimdi denizle efenin de araları bzulur allah bilir yaa sanki yaz dizisi gibi başladı ama çok sevdik ya kavak yellerini bence de uzatırlar mesela bgn kavak yelleri kitabını gördm incecik bi kitp ama dizisi baya sürüyo ööle olabilir 6 sezon olmasa da bu kış da izlemek isteriz kavak yellerini

love_girl
27-07-07, 00:28
aaa efe de aşık olursa karışcak iş bi de şimdi denizle efenin de araları bzulur allah bilir yaa sanki yaz dizisi gibi başladı ama çok sevdik ya kavak yellerini bence de uzatırlar mesela bgn kavak yelleri kitabını gördm incecik bi kitp ama dizisi baya sürüyo ööle olabilir 6 sezon olmasa da bu kış da izlemek isteriz kavak yellerini

yok yok daha o bişi değil neler oluomuş nelerr aklın hayalin durur valla okurken şok oldum resmn:)

_S_E_D_A_
27-07-07, 00:30
süper bölümdü yaaa

aslım süper olduu

deniz ona a$ıkk::::D:)

_S_E_D_A_
27-07-07, 00:34
yok yok daha o bişi değil neler oluomuş nelerr aklın hayalin durur valla okurken şok oldum resmn:)

nerde okudun c!c!m kitapta mı ?

?kitabın yazarı kim??

love_girl
27-07-07, 00:39
nerde okudun c!c!m kitapta mı ?

?kitabın yazarı kim??

hayır kitaptan okumadım araştırdım ordan buldum
gözlerim yoruldu ya:img-pilot
ama değdi yani hem hayal kırıklığı yaşadım hemde sewindim:good:

kaan_ezgi
27-07-07, 00:40
bitmesin bu dizi ya avrupa yakası gibi olsun inşallahhh

_S_E_D_A_
27-07-07, 00:59

biras anlatır mısın ???

veya

nerden buldun?adresi özel msjla yazar mısın?

RIZA_BABA
27-07-07, 06:15
Bu bölümde aslı nın perfonmansını süper buldum ablası ile yürürlerken çok komiklerdi:img-yes: O mine cok kurnaz ve kötü biri hem gidiyor oğlanlara göz kırpıyor sonrada dedesine sölüyor dedesinin koşuşu çoksüperdi ama:P :P

Bu Bölümde biraz saçmaladılar diye biliriz şimid aslı nın ablasıda hamiler murat amcanın karısıda hamile murat ne yapacak şimdi senaristler böle yapsaydı süper olurdu

GULBEYAZ76
27-07-07, 06:26
Aslı çok güzel olmuştu.Denizde Mineyle kol kola gelirsem canın yanmıyacakmı dedi daha ne desin.Şimdi canı yanma sırası onda Efeden bile kıskanacak Aslıyı.
Muratda maşşallah altın çağını yaşıyor kreş açar yakında adam avucunda şeker görmekten sıkıldı arkasına bakmadan kaçacak artık.Karısı boşanmamak için numara yapıyor olabilir.

cokofato
27-07-07, 06:54
Bu BöLüm Çok GüzeLdi ya bayıLdm...AsLı Mine'ye bakarak Dans etmeye ÇALışıodu yha o sahne çok komikti :) Efe'nin sınavdan çıkması Kötü OLdu :( diğerLeride tam vaktinde yetiştiLer :) veda partsi harikaydı Efem ne tatLı oLmuştu :img-blush AsLının abLasıda süper hee Minenin pahLı diye aLmadığı kıyafeti aLdı zeki kız veee tabi en süper sahne AsLı çok güzeL oLmuştu yha zaten güzeL de o eLbisenin içinde çok güzeLdi ve bence Deniz AsLıya karşı hiç boş değiL Mineye sarıLırken biLe ona bakıodu sonra baLoda onu görünce o derece bakması feLan Denizde hoşLnıo bence...Ama asLıyLA Efede çok yakışmıştı yha :)

Cey0}
27-07-07, 07:27
Dün kü bölüm harikaydı.Deniz'e Mine'ye bakarken gıcık oldum.Aslı müthiş oldu.Ben Dünya'nın en güzel karisiyem sahnesi çok komikti.Tabiki Efe'de.Abisine nasıl attı yokatı borcum vardı diye.Neyse fazla uzatmnıyalım süper bir bölümdü.Aslı müthiş olmuştu.Efe o sahnede çok komikti.

eylem.i
27-07-07, 07:29
sitede dünkü bölümün resimleri yokmu???bölüm harikaydı şimdi deniz ne yapacak bakalım..minenin suratı nasıl değişti aslıyı görünce..mine aynıydı elbiseside o kadar güzel değildi..deniz bide ona nasıl baktı...bide en sonda efe nasıl geriliyordu..en güzel kızın onunla birlikte olduğu için:)

GULBEYAZ76
27-07-07, 07:36
Mine çok antipatik geliyor bana Aslı günlük haliyle bile ondan çok daha güzel ve sempatik.Akşam nerde Aslıda buraya gelecek medeni cesaret diyordu işte geldi bakalım şimdi ne yapacaksın hemde senin pahalı diye alamadığın elbiseyle peri kızı gibi olmuştu.Partideki bütün erkekler Aslıya bayılacak Denizin bayıldığının zaten farkında Denize geliceğini öğrenince gözlerin parladı farketmedim sanma dedi ne yüzsüz.En yakışıklı erkekde Efe bu arada yakıyordu Aslıya uygun olmuş kıyafeti.Denizin ceketi de sanırım Muratındı.
Bu arada Murat Cananı seviyormu yoksa onun için küçük bir maceramıydı?
Muratın karısı kesin hamile değil boşanmamak için numara yapıyor.Şekerler onda böyle bir yalan uydurma duygusu uyandırdı.Murata sevgilim,aşkım,hayatım dedikçe bana afakanlar basıyor çok yapmacık.

gnt
27-07-07, 07:39
dünden beri baya sayfa ilerletmişsiniz nese tam istediğim ve tahmin ettiğim yerde bitirdiler hatta burdada söledim denizin aslıyı gördüğü andaki halde bitirsinler diye eğer aslıyı göstermeden kuzu dediği yerde bitirselerdi o zmn diğer diziler gibi ve sıradan olurdu ve çok mantıksız olurdu ama onlar tam yerinde bitirdiler işte buda kavak yelleri farkı

aslı çok güzel olmuştu bence elbisesi çok hoşuma gitti yalnız saçlarını keşke kahkül yapsaydı yandan ayrımasaydı öle biraz büyük göstermiş onu diğer herşeyiyle süperdi eee ablasınında az yardımı yok

efede aslının yanında böle havalrdaydı gerim gerim gerildi ee tabe balonun en güzel kızı yanında olunca:img-wink: ...denizin bakışı süperdi ama minede kısknadı şimdi biraz asıl eğlence 10. bölümde olcak gibi inş baloyu uzunca gösterirler:happy0064 :happy0064 o zmn tam süper olurdu

serseri_mayın90
27-07-07, 07:45
dünden beri baya sayfa ilerletmişsiniz nese tam istediğim ve tahmin ettiğim yerde bitirdiler hatta burdada söledim denizin aslıyı gördüğü andaki halde bitirsinler diye eğer aslıyı göstermeden kuzu dediği yerde bitirselerdi o zmn diğer diziler gibi ve sıradan olurdu ve çok mantıksız olurdu ama onlar tam yerinde bitirdiler işte buda kavak yelleri farkı

aslı çok güzel olmuştu bence elbisesi çok hoşuma gitti yalnız saçlarını keşke kahkül yapsaydı yandan ayrımasaydı öle biraz büyük göstermiş onu diğer herşeyiyle süperdi eee ablasınında az yardımı yok

efede aslının yanında böle havalrdaydı gerim gerim gerildi...denizin bakışı süperdi ama minede kısknadı şimdi biraz asıl eğlence 10. bölümde olcak gibi inş baloyu uzunca gösterirler:happy0064 :happy0064 o zmn tam süper olurdu
bende tam onu dicektm. aslımızı göstermeden bitirselerdi diğer dizilerden farkı olmazdı. biz o yüzden hep ikilemde kaldık burda. gösterirlermi göstermezlermi die. ama teşekkür ediyorumki bize bir hafta daha meraktan çatmala eziyetinde bulunmadılar:happy0064

_S_E_D_A_
27-07-07, 07:55

bende okumak istiyorum cicim nerde okudun???

BİRDE BİŞİ SORACAĞIM yabancı versiyondaa NELER OLUYO BİRİ ANLATABİLİRMİ????

gnt
27-07-07, 07:58
bende tam onu dicektm. aslımızı göstermeden bitirselerdi diğer dizilerden farkı olmazdı. biz o yüzden hep ikilemde kaldık burda. gösterirlermi göstermezlermi die. ama teşekkür ediyorumki bize bir hafta daha meraktan çatmala eziyetinde bulunmadılar:happy0064

eft bende ikilemde kladım ama sonunda olması gerekn yerde bitirdiler...ya gönül çokm sert tepki gözterdi off kuzum ya naptın sen sınvı nie terk ettin bide abisiyle konuşmaları süperdi:good:

aylince
27-07-07, 08:15
çook guzeldi.herkes çook tatlışş bu dizide:) deniz&mine,efe&aslı gittiler:)

mine arkadaşıyla konuşurken yine denizle egleniyormuş gibi yansıttı ama bence seviyor nedense ben sevdigini dusunuyorum.mektubu scan ettirdigini de ogrendik.aslıyla ugraşacak galiba.çok zarar vermedigi sürece sorun yok.çunku karakterin hemen duzelmesi beklenmez.mineye kızmıyorum bundan dolayı.denizi uzerse bir daha deniz onu affetmez bunun da farkındaysa tamam çok yanlışlar yapmaz gibi dusunuyorum.bakalım daha ne muzurluklar yapacak.piknikte çook tatlıydı:)

efenin gonulle konuşması çok duygusaldı.efe gonulu çok seviyor ve guzel yansıttı.anladı olmayacak vazgeçti galiba.ama gonulun tavrı yanlıştı.bunu sonra konuşalım falan dersin.hemen de olmaz boyle birşeyi nasıl dusunursun dedi.efenin sınavı hiç guzel geçmedi of off

aslı denize mektubu verecek galiba.bakalım neler olacak.deniz de aslıyı çok dusunuyor.ben aşk demiyorum ama sizler hep burada aşk dediniz bakalım sizlerin yorumlarındaki gibi olacak mı bu aşk.ben hep mine&deniz diyorum.yapsalar da yapmasalar da.aşkı onlara yakıştırdım:)

çay partisine giderken minenin "ben hazırlanayım" deyişi çook tatlıydı:) partiye gittiklerinde de mine dans ederken aslının ona bakarak yapmaya çalışması çook guzeldi.arkadaşlık yavaş yavaş olacak gibi aralarında süper:)

alpin aslıya "seni seviyorum" demesi süperdi.aslıyı zor durumda bıraktı ama o da efe gibi soyledi sevdigini sevdigi kıza:)

baloda mine de aslı da çok guzeldi.ama ben konuya gore aslıyı farklı hazırlamışlardır,çok daha guzel,daha farklı bir şeyler dusunmuştum.efe de çook tatlıydı:)

kavak yelleri süper:)

1g9s0g5s
27-07-07, 08:27
dizi süper:happy0064 ASLI süper:happy0064 EFEyle DENİZ çok şeker:happy0064 mine eh işte:icon_whis koray kötü:img-pilot bence alp ASLInın EFEyle geldiğini görünce söylemeyecek korayın bomba ihbarı yaptığını yani bi dahaki bölüm işler bayaaa karışacak inşallah yine pazar gününden itibaren verirler fragmanıda bizde merak etmemeye çalışırız bu arada arkadaşlar kavak yellerine imza yapılırsa her ne olursa olsun(mine&deniz)hariç benide koyarsanız çooookkkk sevinirim...:happy0064 :img-icecr

GÜL GÜZELİ
27-07-07, 08:31
merhaba arkadaşlar ben gül güzeli aslında ben yeni degilim dizifime uzunnn yıllardır üyeyim ama pek girmem her yere kavak yellerine ise deniz aslı yakınlaşmasından sonra girmeye karar verdimm ben çünkü reklamlarını gördügümden beri zaten hep aslı deniz aşkından yanaydım mine ortaya çıkınca hayallerim suya düşmüştü çünkü denizde minenın agzına düşmüştü ama sonradan asli ve denizz sıcaklıgını görünce hayellerim düştükleri yerden kalkıp tekrar canlandılarr ama sizz efenınde aslıya aşık olabilicegini yazmışsınızz ama bu güzel olmazkii hem efe zavallım zaten acı bi aşkı daha yeni geride bıraktı aşık oldugu kadınn yakında yengesi olucak tabii abisinin teklifini kabul ederse böyle büyük bi acının üstüne hiçbişey olmamış gibi aşık olursa saçma olur kaldı ki ben deniz efe aslı arkadaşlıgını hiç bişeyin bozmasını istemiyorum tabii deniz ve aslı aşkını da yaa tam aslı aşkına karşılık alıyoken belkide mutlu olma şansı varken efenın aşkı yüzünden genemi içine atsın zavallım aşkını zaten mine deniz aşkı yüzünden yeterince üzüldü acı çekti hatta kabullenmek zorunda bile kaldı şimdi bide efe yüzünden çekmesin kendini geri haksızlık bu hem efe şu parayı çalıpta sonra utanıp gönüle itiraf eden bi kız vardı adını bilmiyorum ama onunla acayip yakışıyo bencee diploma gecesindede yan yana gördüm ve bayıldım bence süper bi çift olurlar yani inş olurlarr ya ben deniz aslı aşkının başlayıpta tadına varamadan bitmesini istemiyorummm onlar çok farklı çok özel aşklarıda kendileri gibi olmalı ve öyle kalmalı ne efe ne mine nede başka bişey bu aşkı yıkmamalı bencee çünkü gerçekten mükemmel bi elektirikleri varr denizz dünya tatlısı şefkatli düşüncelii aslı çok şeker çok masum çok içli ya tam birbirlerine görelerr ama işte mine ve efe rahat verse denizin babası aslının ablası ve hiç bi suçu günahı olmayan küçücük masum bi bebek izin vermez bu aşka ne olcak şimdi tam birbirlerine aşık olmuşken belkide mutluluk kapıdayken ayrımı kalıcaklar bunlar ama bu HAKSIZLIKKKK........

ALAN
27-07-07, 08:46
dünkü bölümde gülmekten kırıldım valla bide kuzunun o halini görünce çok güzel olmuştu ya peri gibi sanki beyazlar içinde efede pek bir şık olmuştu ama efenin sınavının kötü gitmesine çok üzüldüm yav bide anlamadıgım mine nie onlarla aynı zamanda girmedi sınava???

!!!melike!!!
27-07-07, 08:54
KAVAK YELLERİ 10. BÖLÜM ÖZETİ
“Köşeli Jeton”

Koray’ın ördüğü tüm çoraplara rağmen mezuniyet balosu herkesin hafızasında güzel anılar bırakarak sona erer… Tabii ki bir tek kişi hariç: Mine… Mine mezuniyet gecesinde Deniz’in Aslı’ya artık arkadaşlıktan öte daha da farklı bi gözle bakmasına tanık olarak deliye dönmüştür… Üstelik bu durumu yeniden leyhine çevirmek artık eskisi kadar kolay görünmemektedir…

Deniz Aslı’ya karşı haftalardır içinde kopan ve adını koyamadığı duygunun aşk olabileceğini anlamaya başlamıştır, ancak bu seferde Aslı için durum farklıdır… Mezuniyet gecesi giydiği elbiseyi çıkardığında hayatın tüm acımasızlığıyla kaldığı yerden devam ettiğini düşünen Aslı yıllardır gözünün önünde olduğu Deniz’in sırf bir gece giyinip süslendi diye kendisiyle ilgilenmeye başlamasını hazmedememektedir…

Deniz, Aslı ve Mine arasındaki ilişki böylelikle yepyeni bir boyut kazanırken, Efe, Metin ve Gönül arasındaki olaylarda Gönül’ün Urla’dan kesin gidiş biletini almasıyla yepyeni bir yol ayrımına girer… Efe Gönül’ün kasabadan ayrılması halinde kendisinin de buralarda durmayacağını söyleyerek işleri daha da zorlaştırır…

Bütün bunlar olurken Koray’ın babası Altan’ın Murat’a teklif ettiği yeni ve sürpriz bir iş; Aslı, Deniz ve Efe’nin de yaz tatillerini değerlendirmek için güzel bir fırsat olur… Ancak Mine yine boş durmayacak, Efe ise bu yaz kasabadan herkesten önce ayrılacak gibidir…

Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri
Yepyeni Bölümü “Köşeli Jeton” ile
2 Ağustos Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de

özet gelmiş arkadaşlar eklendiyse falan özür

Nevzat_Ayşe
27-07-07, 09:11
çok sağol özet için yine muhteşem bir bölüm bizi belkiyo umarım efe kasabadan ayrılmadan aslı ve eniz duruma el koyar mine de haketmişti bunları:img-yes: bölüm adıda süper "KÖŞELİ JETON"anlaşıldı galiba bu ifadenin kim için kullanıldığı:P

meltemsmy
27-07-07, 09:11
dünkü bölümde gülmekten kırıldım valla bide kuzunun o halini görünce çok güzel olmuştu ya peri gibi sanki beyazlar içinde efede pek bir şık olmuştu ama efenin sınavının kötü gitmesine çok üzüldüm yav bide anlamadıgım mine nie onlarla aynı zamanda girmedi sınava???

canım mine yabancı dil sınavına gireceği için geç girecek.yds öss den 1 hafta sonra oluyor.

!!!melike!!!
27-07-07, 09:14
çok güsel bi bölüm olcak demek deniz anlıo aslı ya aşık oldunu ya fragman ne zaman çıkar oda özet gibi erken çıksın

Sımarık Cadı
27-07-07, 09:15
Muhteşem Bi Bölümdüü Tabiki...

Özette Gelmişşş İşte İşteee Adı Aşk Bu Duygunun...Başından beri bunu sawunuyoruzz deniz&aslıcılar...

bi insan bukadar şeker olabilir yaa deniz gözlüm benim harikaydıı...o ne giyse yakısıyo zaten...okadar zariftikiii ayy kimbilir neler olucak neler...dans ediceklerr bence...uff cokk gsll olucakk...

mine bence gsll olmamıştı..yüzü tatlıydı ama iri kollarına o askılı elbise yakısmamıstı...ayrıca bazı arkadaslar fragman cıktığında deniz mineye hayran hayran baktı demiştiii...aslıya bakarken hayran hayran öyle bakılmaz böyle bakılır dedirtti insana...

efeyleee aslı kardes kardes cok sempatikler...aslı&deniz&efe gercek dostlardır...aralarına asla bi dördüncü kisi giremedi girmicekkk...yaa mine denize sarılırken bilee denizin gözü aslıdaydıı..sırff aslı dedi die taktı mineyi koluna süs bebği gibii...

özete bakılıcak olursa aslıı denizi baya peşinden koşturucak..ama eninde sonunda illa görücez onları el ele diz dize...

efe zaten yazık ediyo kendine olmicakk bisi için...okadarda calısmıstıı yaa yazıkk olduu...

aslıyla deniz kazanırlarr...mineden umudum yook zaten...beraber giderler ama istanbulaa...bakalım maceraları nasıı olucakk...??

denizin babası sayesinde tatilleride olucakk süperr yaa...bizi cook eğlenceli bölümler bekliyoo...

mine naparsa yapsın artık deniz duygularının farkında ben dememişmiydimm yaa...ikiside başka birilerinin kollarında gidicek ama o gece denizin gözü aslıdan baska bisi görmicekk...

yaa buarada denizin annesininde hamile olduğuna inanmıyorum ben..barışması içinn bi oyundur yaptığıı...

yaa cananda ckk yanlış yapıyoo...bu durumu aslıya denize nası acıklicaklar orası muamma...

off off haftaya kadar nasıı beklicezz yaa...nası...

bu duygununn adı aşk işte denizzzzzz&&aslııııııııı...:happy0064 :happy0064

EmRe_m(m)
27-07-07, 09:15
Yok yok çok teşekkürler ozet için.
Ben özeti beğendim :) İyi oldu o Deniz'e Aslı'da çok iyi yapıyor.Biraz sürünsün Deniz efendi.
Anlaşılan Efe hala Gönül'den vazgeçememiş.
Ben bu iş oalyını çok beğendim :) Onlar eğlenirken bizlerde eğleniriz İnşallah :):):)

_S_E_D_A_
27-07-07, 09:26
yeni bölüm süper olacak galiba

ama aslıda nie öle yapıo aslında düşüncesi doru ama...işte:D

zeyno_(bjk)
27-07-07, 09:26
dünkü bölümde en çok üzüldüğüm kişi efeydi ama genede tüm olanlara rağmen neşesini hiç kaybetmedi ve tabiki esprileri her zaamnki gibi bizi güldürmeketen yedi bitirdi
heleşükür deniz artık duygularının farkına varcak inş doğru yolu bulur:img-wink:
ve ben 10.bölümün süper bi bölüm olcağına inanıorum:img-yes:

naz_özge12
27-07-07, 09:30
ben umudumu kaybetmişitim.dedim kesin aslı'yı göstermiycekler nası olduğu.ama gösterdiler çok sevindim.aslı süperdi ya.çok güzel olmuştu.deniz'in tepkisini çok merak ediyorum.bakalım ne olucak.

naz_özge12
27-07-07, 09:33
ya dünkü bölümde efe'nin abisiyle konuşmaları süper bişeydi ya.hele ki sonunda abisine tokat atması çok güzeldi.ne güzel ödeştiler işte.efe çok matrak çocuk ya.ama yazık oldu öss de hiç bir şey yapamdı ya.inş. bir mucize olur o da üniv. okuyabilir.

dilara-1905
27-07-07, 09:33
aslı peri gibi olmuş yha ben mineyi seviorum ama bu bölüm bni çok kızdırdı neydi o tepkileri yha sanki eski mine :(:(

~.!!!merve!!!.~
27-07-07, 09:34
off Efe ye cok uzuldum ya sınavı cok berbat gecti. kuzu zprdi ya harika elbisesi cok yakısmıss..kızda altyapı var biras suslemek gerek.salak mine olmasa hersey duzgun olcaktı. o canan denen kadından da nefret ediyorum ne namussuz yaaa..deniz in babasıda terbiyesizin teki aslı ile deniz in askını hep engelleyecek bisieyler cıkıyo cok sinir oluyorum. bence aslıyla efe olması imkansızz .. gonul le metin yakısıyorlar tabikide. efe bence baskasını bulsun.ama efe cok komik neden onu kimse sevg. olarak gormuyo anlamadım hepsi fırsatı kacırıyolarr..mine de resmen kotu kız bi de aslının mektubunu vermemis sacını basını yolcam o kısın yaa salak bisey nefret ediyorum nefret biri beni durdursun yoksa 2 sayfa falan yazırım eyse bu kdrlık by

zuzuhal
27-07-07, 09:37
Ben geldim...
Arkadaşlar, ben bir Mine fanıyım ama dünki bölümde gerçekten de Aslı giysisiyle çok güzel olmuştu.Güzel ve eğlenceli bir bölüm oldu:) Mine saçlarıyla ve elbisesiyle çok şıktı :)

gülçinkopat
27-07-07, 09:37
evt gerçekten spr olmuş aslı yaa ztn güzel kız makyajı falan süperdi ama deniz ne yapacak çok merak ediyorum süperdi:happy0064

aylince
27-07-07, 09:42
özet gelmiş bile teşekkürler:)

aslı guzelleştikten sonra denizin onu farketmesine aslının tepkisine sevindim.çunku dogru olan bu tepkiydi.denize hemen evet demeyecek.bence hiç demesin.dostluk yakışıyor:) ama bu aşk olacak gibi gorunuyor.bakalım neler olacak çook guzel bir dizi kavak yelleri süper:)

dilaracım haklısın mine biraz kızdırdı.ama hemen duzelmez diye dusunuyorum.ayrıca mine denizi seviyor bence.ben nedense oyle dusunmuyorum.aslı da dedi "mine seni seviyor" dedi.mine aslıyı kıskanarak denizi seviyor.sevgisini bu yollarla gosteriyor.bu da onu yanlışa sürüklüyor.biraz karışık duygularda mine.bu kadar mineye tepki dolu yorumlar arasında olumlu anlamda destek gerekiyor mineye.ben zaten seviyordum yine seviyorum:)destege devam:) ayrıca vazgeçmek yok.senaryoda kimleri aşık yaparlarsa yapsınlar.mine&deniz aşkına hep destek tam destek benden:)

dikkat ettim de dizide aşk yaşayan da yok.birileri mutlu olsun.gonul-metin olacak galiba:)

DeFnE_92
27-07-07, 09:42
onların bi aksilik çıkmazsa istanbula gidecekleri kesin.şu hayallerini çok bneğendim deniz alpin arkasından su dökmesini fln bekliyo süperdi.ben bu denizi anlıyamıyorum zatn bi mineyle bi aslıyla.
bu arada elbisenin fiyatını muratın ödediğini nerden biliyosunuz?

EmRe_m(m)
27-07-07, 09:45
Çünkü Aslı'nın ablası baldızını alır gibi birşey soyledi parayı da Murat verdi.
Eee o zman bileziği cebe attı bu kız.Az değil hhe :)

ALAN
27-07-07, 09:46
canım mine yabancı dil sınavına gireceği için geç girecek.yds öss den 1 hafta sonra oluyor.

hmm saol bende merak ediyodum

!?(>&=!?
27-07-07, 09:49
valla özete bakarsak 10. bölüm cidden harika bi bölüm olucak inş ama hakkaten denizinki biraz köşeli jeton oldu. dünkü bölümde aslı çok şahaneydi ablasınında minenin beğendiği elbiseyi alma fikri kesinlikle süperdi:happy0064 ama ben minenin o kadarda güzel olduğunu düşünmüyorum sonuçta mineyi hep bu şekilde görüyoruz farklı bi görünümü olmadığı için pek beğenmedim ama eminimki aslının o beğendiği kıyafet olduğunu farkettiği an deliricek:img-yes:

acemicadi_selim
27-07-07, 09:50
super bi bolumde walla asliyi gostermicekler sandim sinir oldumm...ama gosterdilerrr...super olmus asli walla bide elbisesi minenin istedigide parasindan dolayi alamadigi elbiseydi...ayy asli kolunda eh en gusel kiz resmen efe kasim kasim kasiliodu walla :):):)

DeFnE_92
27-07-07, 09:51
ama genede sanırım minenin öss yede girmesi gerekiyodu yds ye girebilmesi için.bölüm özeti gelmiş yeni gördüm.demek deniz aslıya aşık olduğunu ufak ufak anlıyo.ewet haklısın aylince mine aslıya uyuz olduğu için denizi elde etmek istedi ama sonradanda aşık oldu heralde.

gzd_gzd
27-07-07, 09:51
yeni bölüm özeti gelmiş bile

köşeli jeton :D :D
deniz in jeton gerçekten köşeliymiş walla,aslı yı anca farkedebildi:icon_whis

süper bir bölüm olcak 10. bölüm walla

cokofato
27-07-07, 09:52
Of yha Özet Çok güzeL haftayaki böLüm daha güzeL oLcak :) Deniz demek fark etti sonunda aşkını ama AsLı'da hakLı bakaLım noLcak off Perşembe geLmez şimdi :(:(

SBR
27-07-07, 09:53
herkese merhaba efenin sınavı kaybettiğini düşünmüyorum öyle olursa çok karmışık olacak :img-yes: deniz aslı nın farkına vardı özette bu tip bir yazı yazmış ama sadece farkına vardı bunun birde kabullenme olayı olurki tabii bu :img-wink: daha sonra olur öyle olursada deniz-aslı için tren kaçabilir :img-blush bakalım neler olacak özeti ekleyen arkadaşa teşekkürler

hil_avril
27-07-07, 09:59
Dünkü böLüm süperdi..

Ben de iLk başta AsLıyı göstermicekLer sanmıştım ama gösterdiLer çok GüzeL olmuştu Deniz de artık farketti yanii...

KesinLikle Minenın begendıgı eLbiseyi aLma fikri süperdi...

Mine kesinLikLe onun begendiği eLbise oLdugunu görünce sinirden napıcanı biLemicek..

Haftayada çok heyecanLı bir böLüm bizi bekLiyor...:img-wink: :good: :happy0064 :img-icecr :img-yes:

aylince
27-07-07, 10:01
mine çook guzeldi bence.biraz hafif makyaj daha iyi olurdu ama oyle yapmışlar.anneannesinin kolye taktıgı sahnede duygusaldı.minenin duygusal yanları var.bence karışık duygularda mine.iyi biri olacak.benden hep destek tam destek mineye:)

bu arada pembeler ayrı bir yakışıyor:)

alp aslıyı çok seviyor bence.nasıl da "herkes duysun seni seviyorum ne arkadaşlıgı" dedi.onceden de yaptıklarında bravo alpe demiştim yine bravo:) ama karşılıksız aşk onun ki de.aslı alp- deniz arasında karışık duygularda olacak galiba.bakalım ne yapacak aslı:) efe de aşıksa tamam herkes aslının peşinde:) ama anlamadıgım aslı zaten guzel bir kız oyle kendine bakmadıgını dusunmuyorum.mine sadece biraz daha farklı tarzda giyiniyor.çay partisinde çook tatlılardı aslı-mine:)

süslü
http://www.galeriturk.net/getimg/shot8fj0.jpg (http://www.galeriturk.net):P http://www.galeriturk.net/getimg/shot10eh3.jpg (http://www.galeriturk.net)
bye

seleniti
yeni bölüm özeti gelmiş bile

köşeli jeton :D :D
deniz in jeton gerçekten köşeliymiş walla,aslı yı anca farkedebildi:icon_whis

süper bir bölüm olcak 10. bölüm walla

Yeni bölüm özetini çok beğendim, tam denize uygun bir başlık olmuş.
Çok güzel bir bölüm olacak. Aslı harika görünüyor ya, çook güzel olmuş

hil_avril
27-07-07, 10:04
bu böLüm harika oLacak arkadaşlar ama haftaya kadar nasıl sabredicez valla zor oLcak...Özet için tşkler...:img-yes:

aylince
27-07-07, 10:05
sizce aslı da mine gibi giyinse guzel olur mu bence aslının da minenin de bir tarzı var.ve onlara yakışıyor.aslıya neden bakımsız diyorlar anlamadım.partide çook guzeldi ama diger zamanlarda da bir tarzı var ve ona yakışıyor.bence aslı da mine de çok guzel diye dusunuyorum:)

büşü
27-07-07, 10:10

o cünkü össye girmicek yabancı dil sınawına gircek cewaplandıysa özürr

bu arada süper bi bölümdü dün aslı muhteşemdi efeyede smokin cook yakısmıstı efeyle abisinin konusmaları çok güzeldi bide cananın minenin beğendiği elbiseyi alması denizin babasınada üzülsemmmi sewinsemmi bilemiyorum ikiz olmayan ama aynı yaşta çocukları olcak:Dnapcak acaba canan murat ilişkisi aslı deniz ilişkisine zarar wermesinde hadi herkese ii yorumlar

hil_avril
27-07-07, 10:15
bencede mineninde aslının da ayrı bir tarzı var ve onlara o yakışıyor ama aslı çok güzeldi yaa efede cok tatlı denizde artık bişilerin farkına vardı...

aylince
27-07-07, 10:16
alp nasıl da aslıya "seni seviyorum ne arkadaşlıgı"dedi:)bence alp seviyor aslıyı.ama karşılıksız galiba.aslı deniz-alp arasında karışık duygularda olacak galiba.bakalım neler yapacaklar:)

büşü
27-07-07, 10:17
yha efeyle aslının girişi süperdi efe takmıs aslıyı koluna herkes aslıya bakıo bayıldım orda efenin mimiklerine :)böle en güzel kız bende edası falan
aslında deniz aslıda olabilir efe aslıda ama özettede dediği gibi sırf süslendiği için olmasın aslında alpde aslıya öleasık oldu cafede mini etekli makyajlı fln görünce inş. alp aslı dansı olurda deniz iice catlar

TUĞBA SLC
27-07-07, 10:18
merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okurken dayanamadım bende birşeyler yazmak istedim..

dünkü bölüm çok güzeldi ekranın başından bir an olsun ayrılmadım bütün konsantrem dizideydi dizi sona yaklaştıkça aslıyı iyiden iyiye merak etmeye başladım biran göstermeyeceklerini sandım ya çok korktum ne yapardım haftaya kadar o zaman..
aslı tıpkı bir melek gibiydi ya beyazların içinde çok güzeldi..herkes nasılda ona bakmaya başladı büyük bir şaşkınlıkla en baştada denizz..
aslı geceye gelmeden önce mine nasılda atıp tutuyodu öyle yok o gelemezmiş yok cesareti yokmuş ama nasıl morardı aslıyı görünce oh olsun işte..
deniz gece boyunca aslıyla ilgilenecek minede kıskançlığından çatlayacak..belkide geceden erken ayrılır ne dersiniz..
efe her zamanki gibi harikaydı ya söylediği her söze gülüyorum ..hele birde baasına aldığı hediye yok mu çok iyi bir fikir bende mi alsam ne.. :)

szg_sezgi
27-07-07, 10:22
cok guzel bir bolumdu...asliyi g,rduk yaa cok tatli olmus seker....

ozet de gelmis guzel bi bolum olacaga benziyo..

insallah izleyebilirim olmassa tekrarlarini yada y..islerim.....

okann1907
27-07-07, 10:23
a/b grubu
1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,80 33,60 2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,10 25,00
3 KAVAK YELLERI (OZET) KAND 3,70 21,30
4 KOCA KAFALAR [NET] KAND 3,70 19,50
5 BULENT ERSOY''LA YILDIZLARIN ALTINDA [NET STAR 3,40 15,70

total
1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,70 35,20
2 KAVAK YELLERI (OZET) KAND 5,10 25,20
3 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,20 24,10
4 KOCA KAFALAR [NET] KAND 3,20 18,9

GÜL GÜZELİ
27-07-07, 10:28
KAVAK YELLERİ 10. BÖLÜM ÖZETİ
“Köşeli Jeton”

Koray’ın ördüğü tüm çoraplara rağmen mezuniyet balosu herkesin hafızasında güzel anılar bırakarak sona erer… Tabii ki bir tek kişi hariç: Mine… Mine mezuniyet gecesinde Deniz’in Aslı’ya artık arkadaşlıktan öte daha da farklı bi gözle bakmasına tanık olarak deliye dönmüştür… Üstelik bu durumu yeniden leyhine çevirmek artık eskisi kadar kolay görünmemektedir…

Deniz Aslı’ya karşı haftalardır içinde kopan ve adını koyamadığı duygunun aşk olabileceğini anlamaya başlamıştır, ancak bu seferde Aslı için durum farklıdır… Mezuniyet gecesi giydiği elbiseyi çıkardığında hayatın tüm acımasızlığıyla kaldığı yerden devam ettiğini düşünen Aslı yıllardır gözünün önünde olduğu Deniz’in sırf bir gece giyinip süslendi diye kendisiyle ilgilenmeye başlamasını hazmedememektedir…

Deniz, Aslı ve Mine arasındaki ilişki böylelikle yepyeni bir boyut kazanırken, Efe, Metin ve Gönül arasındaki olaylarda Gönül’ün Urla’dan kesin gidiş biletini almasıyla yepyeni bir yol ayrımına girer… Efe Gönül’ün kasabadan ayrılması halinde kendisinin de buralarda durmayacağını söyleyerek işleri daha da zorlaştırır…

Bütün bunlar olurken Koray’ın babası Altan’ın Murat’a teklif ettiği yeni ve sürpriz bir iş; Aslı, Deniz ve Efe’nin de yaz tatillerini değerlendirmek için güzel bir fırsat olur… Ancak Mine yine boş durmayacak, Efe ise bu yaz kasabadan herkesten önce ayrılacak gibidir…

Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri
Yepyeni Bölümü “Köşeli Jeton” ile
2 Ağustos Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de

özet gelmiş arkadaşlar eklendiyse falan özür

inanmıyorum özet gelmiş yorumumun üstünede süper oldu yanlızz aslı deniz aşkı yıkılmamalı derken özette denizin aşkı anlatılıyoo süperr yanlızzz bu seferde aslı yamuk çiziyo gerçi haklı yıllardır denizin gözünün önunde ilgilenmemiş bi suslü elbiseden sonra anlıyo aşık oldugunu gerçi denizz alp sayesinde anladı hatasını ama aslının durumunda böyle bakılmıyo olaya ki bende olsam bende aslı gibi düşünürdüm hem öyle olmasa bile aslı kolay kolay pas vermemeli genede çünkü deniz mineye aşık olmuştu aslının gözü önunde mineyle gülüp söylüyodu mine gitmeye karar verdiginde acılar çekmişti şimdi aslı hiç bişey olmamış gibi oda bana aşık diyip gitmemeli denizeee en azından deniz aslıya çektirdigi acıyı farketip kendinden utansın öyle gerçi içimden bi ses bunlar aşklarını itiraf edicek ama yaşayamıyacaklar diyo çünkü denizin babasıyla aslının ablasının ilişkileri ve iki masum bebek var ortada herşey ortaya çıkınca arap saçı olucak deniz aslı ilişkisi zedelenicek belki denizin annesi aslının annesiylede görüşmek istemicek bu durumda aslıyla denizde görüşemeyecekk ve bu ilişki burda biticekk uffff ortalık savaş alanına dönücekk inş bizim aşıklar akıllarını kullanırlarda bu savaşın içinde olmaz kenarda masum masum aşklarını yaşarlar inşş..

gnt
27-07-07, 10:29
oleyy özetimiz gelmiş inş aslı bencede çok doru düşünmüş...şimdi herkes aslıya farklı bir gözle bakıcak...bence aslının o kdar çok süslenmesine yok ki biraz kıyafet tarzını değiştirse saçını açsa fln yeter ona...bir kolye küpe gibi hiç bir takı yok birazda takı tkasa tam süper olur

şimdi minenin denizi kazanması biraz daha zorlaşcak ve ikiside aynı erkek için ellerinden geleni yapıcaklar acaba kazanan kim olcak:icon_whis

tuğbay
27-07-07, 10:29
kaç haftadır tv de izleyemiyodum k.y ni tv de izlemenin zevki başkaymış.
Ben çok beğendim bu bölümü,Tabiyki ilk önce efeden başlıcam onun yeri tüm hp cilerde ayrı:img-yes: çok güldürdü canım benim ama sınavının kötü geçmesine üzüldüm sınavı kazanamıcak ama eminim bir şekilde gidicek oda istanbula onsuz asla olmaz gönül çok sert davrandı çocuğa ,Bu deniz aslıyımı seviyo mineyimi yoksa ikisinidemi anlamadım bi tercih yapması lazım dizi başladığından beri mine karakterine hiç ısınamadım belkide aslının temizliğinden ve güzelliğindendir mine itici geliyo bana aslı ise bence çok normal giyiniyo bir bayan erkeklerin dikkatini çekmek için illa mini etekler yada açık kıyafetler giymek zorunda değildir bence :img-yes: aslı giyim tarzını değiştirmesin tabi özel günler hariç :P Denizle konuşurken dedi ya ben o filimlerdeki kötü kadınlar gibi sizi ayırmaya çalışmıcam:img-angel ( buna benzerdi en azından) orda çok taktir ettim diğer dizilerdeki gibi sürekli susma saklama gibi bi durum yok içlerini dökmeleri güzel :good: gecenin en yakışıklısı efeydi en güzelide aslı deniz pek özenmemişti sanki ama aslıyı gördüklerinde mineninde denizinde şaşkınlıkları :img-swoon süperdi :blink: (ohhhhhhh :P ) Efede ayrı bi havayla geldi zaten güzel kızı taktı koluna daha ne istesin dimi:icon_whis Önümüzdeki bölümde denizle aslı dan romantik bir dans bekliyorumbye

büşü
27-07-07, 10:30
reytingler süper yha özetler bile her iki grupta ilk üçe girmiş yehuu inş. hep böle giderr:happy0064 dün bizde misafir wardı bi sürü gürültücü cocuklar ama onlarda cıt ses cıkarmadı trans halinde izledik walla bn onlar ses cıkarsada acık bırakcaktım zati reyting olsun die

Nevzat_Ayşe
27-07-07, 10:31
yaşasın reytigler süperr zaten bu bölüm ünreytinglerinin güzel olmaması beklenemez di di mi ama?:img-yes:

szg_sezgi
27-07-07, 10:32
reytingler süper ya.....
diğe bölümü çok merak ediom ya off..

EmRe_m(m)
27-07-07, 10:33
Reytingler süper :) Zaten böyle bir bölümede böyle reytingler yakıırdı.Hep böyle devam eder İnşallah...

renses
27-07-07, 10:37
yine birnciyiz yine birinciyiz bu kdar birincilik kimde war....tabiki bizde

özet gelmiş harika ya deniz farkediyo sonunda aşkını çok sewindim ama denizi biraz süründürmek lazım böylesi daha gzl olcak sonuna kadar aslı&deniz diorum....

efenin şu dolaşım sorusuna verdiği cewapta koptum gülmekten gözlerim yaşardı walla....abisiyle barışmaları çok gzldi...

ztn dikkat ederseniz bu bölümde deniz&aslı yakınlaşmasının sinyalleri verildi çünkü efe seninki deyince denize seninki deme şuna ya dedi bi de deniz mineyle baloya gitmeye karar werince mine sarılırken aslını arkasından şöyle bi baktı ki o bakışta aslı görsün de kıskansın bakışıydı....

bir an önce fragmanda gelse de rahatlasak zannedersem onu pazardan önce wermezler....

aylince
27-07-07, 10:41
ratingler süper:)

daha tam anlaşamasalar da,dordu beraber gezmeye başladılar çook tatlışş aslı-deniz-efe-mine :)

ekin_gulendam
27-07-07, 10:42
ben geldim

ya izleyemedim ya ölmek istiorumm ya birisi özet geçebilirmi youtubeye eklenincede izlerim veya tekrar ne zaman ııııı :(:(:(

gnt
27-07-07, 10:42
ratinglerimizde gelmiş süperiz ya zaten alıştık artık birinciliğe:happy0064 :happy0064 ya dizi istanbula taşındı mı yoksa daha taşınmadı mı taşınsa da pogramlara fln çıksalar tellevizyon makinesi fln olabilir hiç bir yerde gözükmüyolar çünkü:sad53:

çağloş
27-07-07, 10:43
herkese günaydın
reytingler harika.aslımda harika gece boyu hiç o güzelliği aklımdan çıkmadı.ama deniz nasılda baktı prensesimize.valla aslının güzelliğinden dolayı diğer yerlerine yorum yapamayacağım.mine'nin o suratıda gözümün önünden gitmiyor.ohh çok iyi oldu.çat diye çatladı.canımada değsin iyi oldu ona.kıskansın şimdi aslıyı.

aslış
of reytingler uçmuş resmen artık bu reytinglerle kesinlikle kışa devam eder kavak yelleri:img-yes:zaten tam gençlik dizisi bunu kesinlikle hakediyor:good:

byn_şaşmaz
reytingler çok iyiymiş

mhc
27-07-07, 10:44
slm arkadaslar.. nasılsınız? aksamki bölüm cok güzeldi. 10. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.....ama koray herseyi mahvetmek planında...
1 hafta nası geccek yaaaaaa.......:img-yes: bye

DeFnE_92
27-07-07, 10:46
oleyy özetimiz gelmiş inş aslı bencede çok doru düşünmüş...şimdi herkes aslıya farklı bir gözle bakıcak...bence aslının o kdar çok süslenmesine yok ki biraz kıyafet tarzını değiştirse saçını açsa fln yeter ona...bir kolye küpe gibi hiç bir takı yok birazda takı tkasa tam süper olur

şimdi minenin denizi kazanması biraz daha zorlaşcak ve ikiside aynı erkek için ellerinden geleni yapıcaklar acaba kazanan kim olcak:icon_whis

bencede aslı çok iyi düşünmüş.aslı zaten bu haliylede çok gzl ama snn dediğin gibi hep saçlarını fln topluyo herkes ona öyle alışmoş bi saçlarını açsa bile herkes ona değişik gözle bakabilir.bakalım ünide neler olucak.ben çok seviniyorum kazandıkları için çünkü bence üni bölümleride dahada süper olucak

gzmklc
27-07-07, 10:46
peliin nası bişeysin sen kuzumm yaa
kendimi pelinin en büyük fanı ilan ediyorum!:D aslı sınava girerken denize deniz ben dayanamicam artık demesinde o ağlarken bende ağladım walla :D :(
inanılmaz güzel bi bölümdü yani gerçekten aslı peri kızınındaa ötesinde bşi olmuştu :D tamam şimdi minede güzel kız hakkını yemeyelim ama göz var nizam var yani pelinnn kuzummm :D:D

efe&Aslıda süperdi amaa :D
şeyde çok güldüm yaa hani istanbul hayalleri kurarken

deniz herkesin gidip arkada alpin kalmasını aslı herkesin gidip arkada minenin kalmasını(ki araba koltuğundaki bakışı beni yedi bitirdi :D)efenin de herksin gidip kendinini kalamsı D:D:::D:D

hemen bi çalışma yapıcam şimdi

aslı_02
27-07-07, 10:55
hehe dünkü bölüm süperdi yaa
herkes istanbula giderken efenin kalması çok komikti :)
koptum resmen:img-hyste
aslı gerçktn çk gsl olm$tu yha. acaba dnz ne dicek aslıyı öle gördüğünde. of en hycnlı yrnde bitti ya sinir oldm :D
koray bomba ihbarı yprkene alp duydu onu. acaba napcklr:blink:
reytinglerde süpr yaa:happy0064

ekin_gulendam
27-07-07, 10:55
güzellik konusunda kuzuyu kimse geçemez bence

yakışma kolnusundada aslı deniz diyorum başka bişey demiyorum demiyeceğimde

aylince
27-07-07, 11:03
deniz&mine çook tatlıydı.denizin minelerin evinde dedesinin soylediklerini dinlemesi çok hoştu:)

DeFnE_92
27-07-07, 11:05
allahım şu koraya uyuz oluyorum yaa.gitti denizle el sıkıştı sonrada bomba ihbarı verdi.mineyede uyuz oldum internette arkadaşıyla konuşurken aslıya salak demişti.bakalım elbiseyi üstünde görünce ne düşünücek kesin kıskançlıktan patlıcak :)

HSVEKY
27-07-07, 11:07
oooo özet gelmiş süper yaa artık bizi bekletmeden veriyolar özeti ee reytingler uçmuş olcak o kadar ahh deniz ahh sen şu kızın kıymetini bilemedin ya ne diim ben sana şimdi aslı sonuna kadar haklı ben de olsam öyle düşünürdüm mine yine kötü planlar içerisinde çok belli ama iş işten geçti deniz hernekadar geç kalmış olsada aslıya aşık olduuuu...

szg_sezgi
27-07-07, 11:07
bende koraya uyuz oldun sinir...

inş bi aksilik çıkarmaz

ben gidiyorum tatile inş orda izleyebilirim yaa:(:(

HSVEKY
27-07-07, 11:12
allahım şu koraya uyuz oluyorum yaa.gitti denizle el sıkıştı sonrada bomba ihbarı verdi.mineyede uyuz oldum internette arkadaşıyla konuşurken aslıya salak demişti.bakalım elbiseyi üstünde görünce ne düşünücek kesin kıskançlıktan patlıcak :)

minenin içi dışı kıskançlık zaten nette arkadaşıyla konuşurken aslıyla dalga geçmesine ben de sinir oldum ama ağzının payını aldıııı yani bi de bu kız düzeliyo diyodunuz ben bile inanmak üzereydim ama kendinin ne olduğunu bi kez daha belli etti bize kuğumuzun yanında sönük kaldı valla dünkü bölümden sonra ne yapsa ben bu kızı ne severim ne de acırım ne hali varsa görsün ama bizim kuğumuza bulaşmasın biraz zor tabii...

yabancıdamat
27-07-07, 11:14
korktuğum başıma geldi 20.15 te elektrikler kesildi saat 23.30 da geldi dolayısıyla izleyemedim aslı güzelmiydi sınavları nasıl geçti nerde bitti nette var mı tekrarı ne zaman nette yoksa ne zaman gelir nasıl izleyebilirim

bebishim_f
27-07-07, 11:19
aslı çok güzeldi gostermicekler diye çok korktum ama gösterdiler ne kadar şekerdi dimi:)
reytinglerde süper yakıyoruz valla ortalığı:happy0064
yeni bölümün özeti gelmiş bile...heralde çekimlerde bayağı bir ilerdeler:img-yes:
denizin aslıya aşık olabiliceğini düşünmemiştim ama şimdi koşsun aslının peşinden zamanında aslının değerini bilmedi:icon_whis
alpede çok üzüldüm doğrusu...yazık çocuğa karşılıksız sevmek zordur...ben seni deliler gibi seviyorum dediğinde içimin yağları eridi yaa :icon_sorr
kuzum yine çok komikti... gönül ona sınavdan önce bukadar tepki göstermeseydi belki sı