Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
ya efe nasıl fırlama bişeydir öyle...çok tatlı çok.kimsenin yanında hiç çekinmiyo ve aklına ne gelirse söylüyo.hele denizin annesinin yanında:img-hyste beni kapatıp açın dediya dün akşamki bölümde çok komikti ya:img-hyste :img-hyste bide gönüle tam öss sabahı pat diye ewlenme teklif etmesi:)hangi öğrenci yaparki böyle bişeyi tamda öss sabahı!!hele aslıyla baloya gelmesi süperdi.aslıyla gecenin en güsel en yakışan en tatlı en sempatik çifti oldular:happy0064 :happy0064 denizle minenin aslıyla efeyi gördükleri andaki surat ifadeleride görülmeye değerdi.çook komikti.selin diyoduya 'kal geldi' diye aynen onların durumuna uydu:img-hyste
ewet yaaa denizin bu belirsizliği beni deli ediyo ya aslıyı seviyosundur yada mineyi ama bence aslıya aşık
yaa zaten alpe olan tepkisinden çok belliydi aşık olduğu
mine konusunda kafasının karışmasını anlayabiliyorum ama deniz çook dengesiz yaa
tamam mine sıradışıydı onlar için o küçük yerde daha önce böyle bi kız görmemişti çok etkilendi daha önce hiçkimseden böyle etkilenmedii için de aşk zannetti bunu
ama alp zamanında belki bişeyler kafasına dank eder diye bekliyodum
efeyle konuşurken ben neden aslıyı kıskanıyorum dedi
bunu demesi bile onun için bi gelişmeydi ama sonra yine ortalık karıştı
eeeee boşuna KÖŞELİ JETON dememişlerrrr:img-wink:
Sadece şunu anlamıyorum senaristler ne yapmaya çalışıyor.Efe halen Gönülün peşinden gidiyor böylede olmazki çok gıcık oldum.Bence senaristler bir an önce Aslı ve Efe Aşkı senaryosu yazsın yoksa yazık olacak Efeye Ve Güzelim diziye...
-s_e yaren- 27-07-07, 12:22 Çok güzel bir bölümdü ya...Aslı ve Deniz'in sınavlarının iyi geçmiş olduğuna çok sevindim.Kesin İstanbul'a giderler...Aslı'mızı tıp fakültesinde görürüz artık.Off ama Efe'mize çok üzüldüm hiçbir şey yapamadan çıktı ya.Gönülle konuşmasaydı en azından kağıdı boş vererek çıkmasındansa birşeyler yaparak çıkardı.Ama Efe'de bir şekilde gidicek ya İstanbul'a sevindim.Aslı gerçekten beklediğimden de harika olmuş ya.Efe'nin kuzuu diyip şaşkın şaşkın bakması kadar varmış yani.Çok güzel olmuş ya.Deniz de öyle kalakaldı bakalım nolucak.Mine'de çok sinir oldu ondan kimsenin daha güzel olabileceğini zannetmiyordu.Bence bu Mine'ye çok iyi oldu...
Özete gelince cidden tam uymuş bölüm ismi bölüme...Deniz sonunda farketti buna çok sevindim.Ama Aslı da çok haklı keşke bunu daha önceden farketseydi çünkü şimdi sırf öyle olduğu için baloda,seviyor diye anlaşılacak...Demek ki Deniz'in hep o kıskançlıkları içinde Aslı'ya karşı birşeyler olduğundaymış.Herşey çok güzel olucak.Süper bir bölüm bizi bekliyor merakla bekliyorum ya....
slm :happy0064
ben yeni üye oldum
kavak yelleri süper bir dizi ve dünkü bölümünü kacirdim sonunda ne oldu asli güzel oldumu?????
canım ne diyosun fıstık gibi olmuştu
o beyaz kıyafetrin içinde kuzumuz olmuştu kuğuuu
efeyle birliklte girdiler içeri mine çatlamak üzere mosmorrr deniz şok ve hayranlıkla bakıyodu :happy0064
aslıcığım böyle şeker bi şekilde etrafa gülümsüyodu öyle bittiii
arkdaslar bu kdr ınsan ızlıyoo bu kdr ınsan zevk ALıyoken bana yorum Dusmezz hıı ama Bnm yorumum
1.BELLİ 2.KİM :D zuhahha :D
yaa zaten alpe olan tepkisinden çok belliydi aşık olduğu
mine konusunda kafasının karışmasını anlayabiliyorum ama deniz çook dengesiz yaa
tamam mine sıradışıydı onlar için o küçük yerde daha önce böyle bi kız görmemişti çok etkilendi daha önce hiçkimseden böyle etkilenmedii için de aşk zannetti bunu
ama alp zamanında belki bişeyler kafasına dank eder diye bekliyodum
efeyle konuşurken ben neden aslıyı kıskanıyorum dedi
bunu demesi bile onun için bi gelişmeydi ama sonra yine ortalık karıştı
eeeee boşuna KÖŞELİ JETON dememişlerrrr:img-wink:
yaaa valla anlıyamıyorum artık ben denizi biran önce karar versin benim istediğim artık aslı üzülmesin 9. bölümde aslıya ben çok üzüldüm öyle yalnız başına denize mineyle git dedikten sonra ewe giderkenki hali efeyle denizde arkasından baktı sırf aslıya inat olsun die mineye gidelim dedi bence deniz beraber mezuniyete
arkadaslar dün yine muhtesem bir bölüm izledik!!!!
efenin babalar günü hediyesine bayildim, o kadar derdin icinde yine yapti yapacagini!!!
asliya bayildim cok güzel olmus!!!!:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: (ama birazda eski romalilara benzemis:img-wink: )
efe de az yakismamis bizimkinin yanina, masallah azi kulaklarindaydi partye geldikleri zaman!!:img-hi:
neyse gelelim koray'a, oglan tam düzeldi parasizlik buna donkundu.... diyecekken.. yine yapti korayligini!!!!!!!!!!!!!!
tabi alpin banyoda olmasi ve ihbari duymasi, bence korayin hic ama hic isine yaramiyacak!!!:fighting2 :img-gun:
Burdan Murat amcamiza duyurulur:
mademki canana imam nikahi kiyacak, o zaman onu kuma olarak eve getirsin !
hem iki kadini daha iyi idaare etmis olur, saklanmasina gerek kalmaz;
hemde dogacak bebeklerini kardes kardes büyütür artik!!!!:img-wink:
GÜL GÜZELİ 27-07-07, 12:31 2.efeyle mine olsun dicemm ama ben bile derken ıyyyyyyyy oldum ikisini bi çift olara düşünemiyorum yaa gerçi karakter olarak birbirlerine uyuyolar ikiside haşarı insanlar çünkü ama genede bi çift olamazlar bence mine şu internetteki kızın bahsettigi çocuga döndün efe kendi dengine uygun birini bulsun bizim 1.lerimizz efeyle aslımızda süper bi aşkı yaşamaya başlasınlar son hızla hemdee...
yaaa valla anlıyamıyorum artık ben denizi biran önce karar versin benim istediğim artık aslı üzülmesin 9. bölümde aslıya ben çok üzüldüm öyle yalnız başına denize mineyle git dedikten sonra ewe giderkenki hali efeyle denizde arkasından baktı sırf aslıya inat olsun die mineye gidelim dedi bence deniz beraber mezuniyete
yaa çayda zaten aslıya ayrıca üzüldüm o dans ederken ki hali falan
oyy kıyamamm meleğim benim yaaa
deniz hazmedemedi canım
herkesin içinde ona göre aslı denizi tercih edicekti olup bitecekti koraya da kapak olucaktı
ama ne oldu alple gitmiyosam seninle de gidemem dedi
mineye bile mezuniyete tamam demeden önce arkasına bakmadan giden aslıyı bian izledi sonra döndü tamam dedi
aslı onu istemedi diye inat etti işte
kendi kaybetti canım
bunu daha öncede dedim bu güzeller güzeli kızla kolunda giren o olabilirdi
şansına küssün :hıh
boncuk-girl 27-07-07, 12:35 slm arkadaşlar kardeşim izlerdi bu diziyi ama ben izlemezdim...
dün akşam baktım biraz ve çok hoşuma gitti...
keşke baştan beri baksaydım diyorumm
ilk bölümlerini netten izleyeceğim artık anlaşılan
aslı çok güzel olmuştu
süper bir diziymiş artık hep izleyeceğim
yaa çayda zaten aslıya ayrıca üzüldüm o dans ederken ki hali falan
oyy kıyamamm meleğim benim yaaa
deniz hazmedemedi canım
herkesin içinde ona göre aslı denizi tercih edicekti olup bitecekti koraya da kapak olucaktı
ama ne oldu alple gitmiyosam seninle de gidemem dedi
mineye bile mezuniyete tamam demeden önce arkasına bakmadan giden aslıyı bian izledi sonra döndü tamam dedi
aslı onu istemedi diye inat etti işte
kendi kaybetti canım
bunu daha öncede dedim bu güzeller güzeli kızla kolunda giren o olabilirdi
şansına küssün :hıh
ewet bencede kendi kaybetti o gecenin çifti efe ve aslı kıyafet olarakta birleriylede çok yakıştılar ikiside tatlı talı gülüyolardı felan çok tatlılardı ohhh olsun denize inş. aslı alplede dans eder bence alp en azından bi dansı hakediyor
gönül_fukarasi 27-07-07, 12:44 Ne özeti özet mi geldi ben görmedim arkadaşlar..
Yardımcı olurmusunuz?
şimdiden teşekkürler.
gönül_fukarasi 27-07-07, 12:51 Tamam özeti okudum köşeli jeton denize söylenmiş bir laftır ee anca düştü jetonu aslıya olan duygularını anladı..
Efe gitmesin bir yere yaa....Şimdi roller değişti bu sefer deniz aslının peşinde.:img-wink:
neyse arkadaşlar size iyi yorumlar ben çıkayım artık inş. haftaya perşembe çabucak gelir
asli_deniz 27-07-07, 12:54 yeni başlığa ilk defa yazıyorum yeni başlık hayırlı olsun...
aslı harikaydı ya kuzumuz sessizliğini bozup gösterdi güzelliğini hemde en uygun günde aslı tebrik ediyorum o öğğ diyebileceğim mine iğrenç olmuştu pahalı diye almadığı elbiseyi aldığında nasıl da ağzı kaldı ohh mustahak ona ... :D
Ne özeti özet mi geldi ben görmedim arkadaşlar..
Yardımcı olurmusunuz?
şimdiden teşekkürler. 34 sayfada özet var ordan okuyabilirsin
pohpoh_perisi 27-07-07, 13:03 Çok güzel bir bölümdü...
Kuzuu süper olmuştu valla bi an göstermicekler diye çok korktum.Deniz nasıl kaldı ama çok yakışıyolar aslıyla..Denizin babası napacak bakalım iki çocuğu olacak:)..
perşembe çabucakgelsin o baloyu izlemek istiyorum..Denizin ve minenin hallerini çok merak ediyorum..
34 sayfada özet var ordan okuyabilirsinpardon 35 sayfada
ya aslının alple gitmemesi biraz kötü oldu.yani ozaman aslı teklif etmişti birlikte gidelimmi die sonra kendisi gitmedi.bakalım gelecek bölümlerde ne olacağı belli olmazz
aslı alpe net birşey soylemiyor.bence o konuda yanlış yapıyor.
deniz-efe-mine çarşıya gittiklerinde çook tatlılardı:) efe sıkıldı,deniz tamam diyor.mine de şuraya da bakalım burayada bakalım diyor:)
Ay evetarkadaşlarrrözet gelmişş:happy0064 :happy0064 Bende kavak yelleinin kendi stesinde gördüm....Vee sonunda beklnen an Deniz Aslıya aşık oluyo ama bu defada Aslının bi gecelik güzel görünmesinden sonra onu sevdiini düşündü için Aslı ondan kaçcak yaaa...Minede durmaz ya her zaman ki planlarını yapo ama tüm gözler bizim kuzunun üstünde olunca nasıda bozulmuştu şimdide Denizin gözü Aslıda bakalım bu defa ne yapcakkk.......
krmcmdilann 27-07-07, 13:19 ya arkadşlar dun aksamkı bolum kaçıncı bolumdu..?
angel_timuçin 27-07-07, 13:21 ya arkadşlar dun aksamkı bolum kaçıncı bolumdu..?
9.bölüm arkadaşımmmmmm:D:D:D:D:D
KAVAK YELLERİ 10. BÖLÜM ÖZETİ
“Köşeli Jeton”
Koray’ın ördüğü tüm çoraplara rağmen mezuniyet balosu herkesin hafızasında güzel anılar bırakarak sona erer… Tabii ki bir tek kişi hariç: Mine… Mine mezuniyet gecesinde Deniz’in Aslı’ya artık arkadaşlıktan öte daha da farklı bi gözle bakmasına tanık olarak deliye dönmüştür… Üstelik bu durumu yeniden leyhine çevirmek artık eskisi kadar kolay görünmemektedir…
Deniz Aslı’ya karşı haftalardır içinde kopan ve adını koyamadığı duygunun aşk olabileceğini anlamaya başlamıştır, ancak bu seferde Aslı için durum farklıdır… Mezuniyet gecesi giydiği elbiseyi çıkardığında hayatın tüm acımasızlığıyla kaldığı yerden devam ettiğini düşünen Aslı yıllardır gözünün önünde olduğu Deniz’in sırf bir gece giyinip süslendi diye kendisiyle ilgilenmeye başlamasını hazmedememektedir…
Deniz, Aslı ve Mine arasındaki ilişki böylelikle yepyeni bir boyut kazanırken, Efe, Metin ve Gönül arasındaki olaylarda Gönül’ün Urla’dan kesin gidiş biletini almasıyla yepyeni bir yol ayrımına girer… Efe Gönül’ün kasabadan ayrılması halinde kendisinin de buralarda durmayacağını söyleyerek işleri daha da zorlaştırır…
Bütün bunlar olurken Koray’ın babası Altan’ın Murat’a teklif ettiği yeni ve sürpriz bir iş; Aslı, Deniz ve Efe’nin de yaz tatillerini değerlendirmek için güzel bir fırsat olur… Ancak Mine yine boş durmayacak, Efe ise bu yaz kasabadan herkesten önce ayrılacak gibidir…
Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri
Yepyeni Bölümü “Köşeli Jeton” ile
2 Ağustos Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de…
gönül_fukarasi 27-07-07, 13:21 Koray’ın ördüğü tüm çoraplara rağmen mezuniyet balosu herkesin hafızasında güzel anılar bırakarak sona erer…
Koray amacına ulaşamadı bunda alpin payı olacaktır.
Mine mezuniyet gecesinde Deniz’in Aslı’ya artık arkadaşlıktan öte daha da farklı bi gözle bakmasına tanık olarak deliye dönmüştür… Üstelik bu durumu yeniden leyhine çevirmek artık eskisi kadar kolay görünmemektedir....
Bunu defalarca dedik ve sonunda dediğimiz oldu.Ve mine yaptıklarının sefasını süreceği yerde cezasını çekmekte..Eee bir laf vardır;
''Gururlanma padişahım senden büyük Allah var...''
Deniz Aslı’ya karşı haftalardır içinde kopan ve adını koyamadığı duygunun aşk olabileceğini anlamaya başlamıştır, ancak bu seferde Aslı için durum farklıdır…
Derin bir oh çekip sonunda yani diyorum..
DENİZZ KÖŞELİ JETONMUŞ SENDEKİDE:happy0064
Mezuniyet gecesi giydiği elbiseyi çıkardığında hayatın tüm acımasızlığıyla kaldığı yerden devam ettiğini düşünen Aslı yıllardır gözünün önünde olduğu Deniz’in sırf bir gece giyinip süslendi diye kendisiyle ilgilenmeye başlamasını hazmedememektedir…
Aslıya hak veriyorum..Artık denizin mineyi sevdiğinden emindi ve sırf kendisine özen gösterdi diye denizin ona ilgi göstermesini hazmedemiyor.Beni ben olduğum için sevmesi gerekirdi diyecek eminim....
Kısacası şuan aslıyı denizden uzaklaştıran tek şey GURUR!...
Deniz, Aslı ve Mine arasındaki ilişki böylelikle yepyeni bir boyut kazanırken, Efe, Metin ve Gönül arasındaki olaylarda Gönül’ün Urla’dan kesin gidiş biletini almasıyla yepyeni bir yol ayrımına girer…
Gönül metinede hayır diyecek çünkü ortada gerçekten mümkün olmayan bir durum var.Efenin gönüle aşık olması...Ve gönül iki kardeşi birbirine düşürmemek için metine karşı boş olmasa bile hayır diyecek.Artık urladan kesinlikle ayrılması gerektiğini düşünerek kararını açıklayacak.
Efe Gönül’ün kasabadan ayrılması halinde kendisinin de buralarda durmayacağını söyleyerek işleri daha da zorlaştırır..
Ahh efe ahh babanında dediği gibi bir kadın için değermi??
Bütün bunlar olurken Koray’ın babası Altan’ın Murat’a teklif ettiği yeni ve sürpriz bir iş; Aslı, Deniz ve Efe’nin de yaz tatillerini değerlendirmek için güzel bir fırsat olur…
Murat açısından gerçekten sevindim,aslı,efe ve deniz içinde güzel sahneler olacaktır tatille ilgili..
Ancak Mine yine boş durmayacak,
Bundan şüphemiz yok zaten boş durmayacaktır.
Efe ise bu yaz kasabadan herkesten önce ayrılacak gibidir…
Nereye neden ve hangi sebeple ayrılıyorsun efem yaa yapma:icon_sorr
arkadaslar özete göre bu bölüm baya dolu geçcek denizin aslıya asık olmasına çok üzüldüm ama yapcak bişi yok ama aslıyada hak weriorum birden gzl giyindi diye ama acaba deniz aslıya açıldımıki aslı böle bi kanıya wardı
Süper bir bölümdü.:happy0064
Aslı süper olmuştu.:happy0064 Efe ile çok yakıştı:happy0064
Mine pahalı diye almadığı kıyafeti Aslı'nın üzerinde görünce ne yapacak acaba:happy0064
Aslı ile Deniz karşılaştıklarında ne olacak çok merak ediyorum:happy0064
Chardonnay 27-07-07, 13:30 angel timuçin özeti yazdığın için saolsın.sonunda kavuştum formuma,çok özlemişim:).bölüm yorumuma gelince...dün akşamki bölüm süperdi.efe beni her zamanki gibi gülmekten mahvetti:).ve balo gecesi bence efe denizden daha yakışıklı olmuştu,simokini ile.ama sınavda hiçbirşey yapamamasına çok üzüldüm:(.keşke gönül sınavdan sonra bir cevap verseydi.efe nin sınavının iyi geçmemesinde rolü büyük,bencede kasabadan ayrılmakla en iyi kararı vermiş olur.birde nedense ben bu bölümde mine yi çok sempatik buldum,özellikle piknikteki hali çok hoştu:)buarada diziye hiç hoşlanmadığım bir şey olucak buda beni çok üzüyor.istanbula taşınıcak gibi gözüküyor ki bence hiç hoş değil.nedir bizim yapımcıların istanbul sevdası anlamadım,yabancı dizilerin hepsi sanki newyork,los angeles ta çekiliyor.
Efe&Aslı Deniz&Mine çok uyumlu çiftler olmuşlardı bence arkadaşlar... :D
Ama bana göre mine aslıdan daha güzeldi. Ya aslının böyle aşırı derecede göz kamaştırıcı biri olucağını zannederdim.. Ama aslıda güzeldi...
Off deniz aşık olmasa barii.Özette öyle diyor ama emin değilim bir aşk böyle çabuk bitemez ki :icon_sorr
gönül_fukarasi 27-07-07, 13:45 Arkadaşlar bu akşam ''Telefon Kulübesi'' diye bir film var ve Dawson creek'te aslımızı oynayan kız var filimde..Belki izlerseniz diye düşündüm..:img-wink:
Chardonnay 27-07-07, 13:46 Efe&Aslı Deniz&Mine çok uyumlu çiftler olmuşlardı bence arkadaşlar... :D
Ama bana göre mine aslıdan daha güzeldi. Ya aslının böyle aşırı derecede göz kamaştırıcı biri olucağını zannederdim.. Ama aslıda güzeldi...
Off deniz aşık olmasa barii.Özette öyle diyor ama emin değilim bir aşk böyle çabuk bitemez ki :icon_sorr
sonunda benimle aynı fikirde birisi:)çok sevindim aynı şeyi düşündüğümüze,bende mine nin aslıdan daha güzel olduğunu düşünüyorum.hem balo akşamı,hemde normal hayatlarında.özellikle aslının o ördek gibi yürüyüşünü hiç sevmiyorum.denizin aslıya aşık olacağı zaten belliydi.hem zaten denizin mineyede eski ilgisi kalmamıştı.
ozenc_fidan 27-07-07, 13:49 KAVAK YELLERİ 10. BÖLÜM YORUMUM
Koray’ın ördüğü tüm çoraplara rağmen mezuniyet balosu herkesin hafızasında güzel anılar bırakarak sona erer…
Büyük ihtimalle alp sayesinde çünkü o duydu...
Tabii ki bir tek kişi hariç: Mine… Mine mezuniyet gecesinde Deniz’in Aslı’ya artık arkadaşlıktan öte daha da farklı bi gözle bakmasına tanık olarak deliye dönmüştür… Üstelik bu durumu yeniden leyhine çevirmek artık eskisi kadar kolay görünmemektedir…
Ah minem ah tam hatalarını anlarken olucak şey mi bu Aslı ya Efe sana daha uygun cnm ya
Deniz Aslı’ya karşı haftalardır içinde kopan ve adını koyamadığı duygunun aşk olabileceğini anlamaya başlamıştır, ancak bu seferde Aslı için durum farklıdır…
Nedeni açık
Mezuniyet gecesi giydiği elbiseyi çıkardığında hayatın tüm acımasızlığıyla kaldığı yerden devam ettiğini düşünen Aslı yıllardır gözünün önünde olduğu Deniz’in sırf bir gece giyinip süslendi diye kendisiyle ilgilenmeye başlamasını hazmedememektedir…
Oh aferin sana aslı aslında bunun büyük payı var yani elbisenin falan
Deniz, Aslı ve Mine arasındaki ilişki böylelikle yepyeni bir boyut kazanırken, Efe, Metin ve Gönül arasındaki olaylarda Gönül’ün Urla’dan kesin gidiş biletini almasıyla yepyeni bir yol ayrımına girer… Efe Gönül’ün kasabadan ayrılması halinde kendisinin de buralarda durmayacağını söyleyerek işleri daha da zorlaştırır…
Ah efem ah gönülü artık hiç sevmiyorum
Bütün bunlar olurken Koray’ın babası Altan’ın Murat’a teklif ettiği yeni ve sürpriz bir iş; Aslı, Deniz ve Efe’nin de yaz tatillerini değerlendirmek için güzel bir fırsat olur… Ancak Mine yine boş durmayacak, Efe ise bu yaz kasabadan herkesten önce ayrılacak gibidir…
Gitme efe ya
Heycanal BEKLİYORUM yeni bölümü....
Efe&Aslı Deniz&Mine çok uyumlu çiftler olmuşlardı bence arkadaşlar... :D
offfffffffffffff offfffffffffffffffffff bencede ağlıcam yaaaaaaaaaa olmaz böyle şey yoksa kabusmu of of efe-aslı mine-deniz ya nie hatırlattınnnn offff offf
Chardonnay 27-07-07, 13:51 Arkadaşlar bu akşam ''Telefon Kulübesi'' diye bir film var ve Dawson creek'te aslımızı oynayan kız var filimde..Belki izlerseniz diye düşündüm..:img-wink:
katie holmes...haber verdiğin için saol,bakarım mutlaka.o güzel,şirin mimiklerini özledim walla:)
sonunda benimle aynı fikirde birisi:)çok sevindim aynı şeyi düşündüğümüze,bende mine nin aslıdan daha güzel olduğunu düşünüyorum.hem balo akşamı,hemde normal hayatlarında.özellikle aslının o ördek gibi yürüyüşünü hiç sevmiyorum.denizin aslıya aşık olacağı zaten belliydi.hem zaten denizin mineyede eski ilgisi kalmamıştı.
aslının zaten o ördek gibi yürüyüşü sanırım sadece dizi için.ablası onu çalıştırırken dikkat edersen erkek gibi yürüyosun demişti.ewet denizinde zten aslıya aşık olacağı belliydi çünkü alpten onu kıskanmaya başlamıştı
beren_defne 27-07-07, 13:53 Selamm arkadaşlar ben geldimm ..Ya çok güzell bitti..Aslıı çok güzeldii...Ama nasıl hayranlıkla kaldı denizz...Ama bomba ihbarı yaptıı ya gıcık oldumm Koray'a ....Ben neden deniz'e o zaman iyi davrandı diye soruyordum kendi kendime...Bu yüzdenmişş :(...
ay gel kardesim gelllll bende aynı fikrdeyim yaaa ufffffffffffff ama ahh denizim ahh ben seni çok sewmiştim amannn neyse mineme elini sallasa ellisi bi göz kırptı neler olduu istanbulda görcez minemi ama deniz offfffffff offfffffffff
ya denizde bi acaip oldu.mine onu sevmeden önce nerdeyse deliler gibi aşıktı.mine ona aşık olduktan sonra bi anda mineden soğumaya başladı.çay partisine gideceklerinde mineyi bekliyolardı mine öyle süslü püslü gelince aslı ile efeye bile bekmadan hemen mine ile önden önden gitmeye başladı.ben bu denizi anlamıyorum
dünkü bölüm müthişti.çok güldüm.heycanla dizinin sonunu bekledim.aslıyı görmek için.aslıcım çok güzel olmuştu.siz diyin huri ben diyim peri kızı mübarek.:happy0064 :happy0064 :happy0064 çok güzel aslı.hayran kaldım valla.gelecek bölümü iple çekiyorum.
beyaz siyah 27-07-07, 14:02 dün akşam gene çok gzl bi bölümdü.aslı gzl olmuştu ama ben daga gzl beklerdim oğrusu.ben mine+deniz istiyorum mineyi fazla sevmesemde.yani yaptığı şeylerden dolayı.
deniz o kadar yakın arkadaşına aşık olmayı kabullenemiyo heralde
ama eğer efe de aşık olursa şimdi aslıya ki olcakmış duyduuma göre deniz belki kendini geri çekip biraz daha sevgisini gizler
yazık aslının güzelliği karşısında ne yapcaklarını şaşırdılar hepsi :img-haha:
ozenc_fidan 27-07-07, 14:03 offfffffffffffff offfffffffffffffffffff bencede ağlıcam yaaaaaaaaaa olmaz böyle şey yoksa kabusmu of of efe-aslı mine-deniz ya nie hatırlattınnnn offff offf
Olamaz ya mine çabuk bişey yap deniz elden gidiyo ağlıcam şimdi :img-cray: :img-cray: :img-cray:
Aslı efe daha uymlu kızım anla sende ya :icon_shad :icon_shad :icon_shad
ya denizde bi acaip oldu.mine onu sevmeden önce nerdeyse deliler gibi aşıktı.mine ona aşık olduktan sonra bi anda mineden soğumaya başladı.çay partisine gideceklerinde mineyi bekliyolardı mine öyle süslü püslü gelince aslı ile efeye bile bekmadan hemen mine ile önden önden gitmeye başladı.ben bu denizi anlamıyorum
ya ben ya bennnn ya bukdarda olmazzz yaaaa senaristlerde işi iice karıstırdılar ama deniz mineye bidaha kıskanır weya bakarsa gebertirim seni deniz senaristler lütfen minemize böle boylu endamlı yakısıklı hatta denizden bile yakısıklı bi kısmat bulun yaaaa
ewet bellimi olur belki efe de aslıdan hoşlanmaya başlar:) .işler karışır :) .ben bundan sonraki bölümlerini çok merak ediyorum acaba neler olucak.diziye yeni kişiler girer bence tabi istanbula giderlerseki kesin gidicekler gibi gözüküyo.bana sınavı minede kazanır gibi geliyo
Olamaz ya mine çabuk bişey yap deniz elden gidiyo ağlıcam şimdi :img-cray: :img-cray: :img-cray:
Aslı efe daha uymlu kızım anla sende ya :icon_shad :icon_shad :icon_shad
ya bencede efe-aslı iii minemmmmm minemm bişiler yap errr yinede olmassa senaristler sana böle yakısıklı bi kısmat bulsunlarr efedede suç war yaw sen neden denizden önce asık olup aslıya sölemion of offff aslı deniz demeyin banaaaaaaaa yyaa bgence mert istye gelcek kaç bölümden beri ik defa mert denildi wede mineyi soruomus inş. gelir ve yakısıklı olur denizde ikisinin yakınlastıı bi hallerini görüp kıskanır belki ama istede minenin pesinden erkek sürüsü dolascak bencee e kız gzl nede olsa of drennnnnniz offff
canım ne diyosun fıstık gibi olmuştu
o beyaz kıyafetrin içinde kuzumuz olmuştu kuğuuu
efeyle birliklte girdiler içeri mine çatlamak üzere mosmorrr deniz şok ve hayranlıkla bakıyodu :happy0064
aslıcığım böyle şeker bi şekilde etrafa gülümsüyodu öyle bittiii
ay resmi varsa bi göndersene bakiyim cok merak ettim:good:
ne ne ne neeeeeeeeeeee efe aslıya aşık mı olcakmış:img-fie:ya daha gönül var :blink:noluo yawww :img-swoon
ay resmi varsa bi göndersene bakiyim cok merak ettim:good:
hyrrrrrrrrrrrr ltfn bu syfya koymayınnnnnnnnnnnnnn ltfnnn ağlıyasım gelio gördükçe we sunuda anladık deniz için iç gzlii umrunda deil dış gzlli bakarsınız istede böle gzl süslü püslü birini bulur deniz semranın deişiyle daldan dala daldan dala
verycool91 27-07-07, 14:15 süper ötesi bi dizi....yazın en başarılı gençlik dizisi...:happy0064
aslı en iyisini yapıyo bi güzel kıyafet giyince vede boyanıncamı aklı başına geldi deniz beyin çeksin cezasını ama çok çekmesin tabi azıcık pişman olsa yeter :img-yes:
bu aslı efe olayı nerden çıktı anlayamadım ama onların arasında bişey olmasını istemem doğrusu her nekadar efeyi çoooooook sevsemde sonuna kadar aslı ve deniz hadi kuzuya çok az kaldı zafere...
Chardonnay 27-07-07, 14:17 olaylar dawsons creek teki gibi gelişmeye başladı.bencede bunu yapmakla akılılık ederler.gönül urladan gidicek falan...(özette yazana göre)çünkü bu dizinin başka türlüsü izlenmez.deniz ve aslı bir ilişki yaşıycaklar mutlaka.hatta denizin biricik aşkı olarak kalıcak aslı.ama sonunda bence kesin efe ve aslı çifti olucak.mineyede kanım bayağ ısınmıştı,yazık...
ne ne ne neeeeeeeeeeee efe aslıya aşık mı olcakmış:img-fie:ya daha gönül var :blink:noluo yawww :img-swoon
ne gönülü bi an önce asık olmazsa deniz elden gidcekk mineden böleee uçup gidcekkkkkkkk efe ltfn hızlı olll ve denizden önce çıkma teklifi et aslıya
kara_melek_f 27-07-07, 14:17 arkadaslar bu dizi yazdan sonra bitcekmi yoksa devammi etcek
yhaa umarm bitmezz
ekin_gulendam 27-07-07, 14:18 Aslı harika olmuştur minenin yüz tipini unutalmaz Denizde kesin her an seni seviyorum Aslı diyecek gibi bakıyordur
DENİZASLI4EVER
ekin_gulendam 27-07-07, 14:21 arkadaslar bu dizi yazdan sonra bitcekmi yoksa devammi etcek
yhaa umarm bitmezz
canımcım retingler böle giderse inş devam eder ya hiç bitmesin ömür boyu olmazsa biz senaryo yazıp yollarız
sarp_manyagi 27-07-07, 14:21 efe aslıya çıkma teklifi etcek...böylece deniz avucunu yalicak:happy0064 ne kadar kötüyüm dimi??:img-wink: neyse bölüm süperdi aslı-efe harikaydı özellikle aslı çok güzel olmuştu:happy0064 efe aslıya aşık oldu:img-in_lo mine de güzel olmuştu ama aslı kadar değil:img-wink: ...harika bir bölümdü...daima aslı&efe:img-in_lo :happy0064 :happy0064
efe aslıya çıkma teklifi etcek...böylece deniz avucunu yalicak:happy0064 ne kadar kötüyüm dimi??:img-wink: neyse bölüm süperdi aslı-efe harikaydı özellikle aslı çok güzel olmuştu:happy0064 efe aslıya aşık oldu:img-in_lo mine de güzel olmuştu ama aslı kadar değil:img-wink: ...harika bir bölümdü...daima aslı&efe:img-in_lo :happy0064 :happy0064
yoq cnm bence çok iisn böle dwm ett deniz inş. awucunu yalayıp minye geri döner efee sende hızlı ol biraz yawwwww
ya denizi bende anlamıyorum ya ama anlamaya çalışıyorum yani onun açısından bakarsak mine ona kazık attı aslı her zaman yanındaydı yani aslıyı seçmesi normal bence aşk bi anda nefrete dönüşebilir ama hiç nefret eder gibi de davranmıyo neyse mine ve deniz aşkı olsun olmasın umrumda değil denizin aklı bi karış havada hak etti bunu ben de efe aslı diyorum aslıyı en iyi efe anlıyo minenin nasıl bi insan olduğunun da farkında ayrıca da çok yakışıyolar...
register00 27-07-07, 14:31 canımcım retingler böle giderse inş devam eder ya hiç bitmesin ömür boyu olmazsa biz senaryo yazıp yollarız
dizimiz bu gidişle bitmez çünkü reytinglerde birinci ve özetlerimizde ikinci
deniz aslıyı sevmeye başlamıştı ama bu bölüm aşık olacak
efe aslıya bu bölümlerde kesinlikle aşık gözüyle bakmıyo ve çıkma teklifide etmeyecek çünkü daha zamanı var ve gönülü unutamadı ne zman abisiyle evlenir ve mutlu olurlar ancak o zaman unutur.
mine bu bölümde denizi kaybetti aslında deniz mineyi başlarda seviyordu ama artık aslıyı seviyor.mine elindekini kaybetmemeye çalışacak.minenin denizi sevdiğini zannetmiyorumm çünkü denize köylü çocuğu diyip duruyor ve pikniktede başka erkeklere göz kırpıyor seven insan böle bi şey yapmaz mine aslıyıda kıskandırmak istiyor bu yüzden böle işlere kalkışıyor
ya denizi bende anlamıyorum ya ama anlamaya çalışıyorum yani onun açısından bakarsak mine ona kazık attı aslı her zaman yanındaydı yani aslıyı seçmesi normal bence aşk bi anda nefrete dönüşebilir ama hiç nefret eder gibi de davranmıyo neyse mine ve deniz aşkı olsun olmasın umrumda değil denizin aklı bi karış havada hak etti bunu ben de efe aslı diyorum aslıyı en iyi efe anlıyo minenin nasıl bi insan olduğunun da farkında ayrıca da çok yakışıyolar...
deniz şuanda mineyede kazık atmış bulunuo inş. efe-aslı vede mine-mert olurr denizde daldan dala ne demekmiş anlar sen mine warken arkinin sewecei kıza asık olursan böle olur inş. bnm dediim gibi olur ama sonradan deniz mine olur of offfffffffffffff
efe aslıya çıkma teklifi etcek...böylece deniz avucunu yalicak:happy0064 ne kadar kötüyüm dimi??:img-wink: neyse bölüm süperdi aslı-efe harikaydı özellikle aslı çok güzel olmuştu:happy0064 efe aslıya aşık oldu:img-in_lo mine de güzel olmuştu ama aslı kadar değil:img-wink: ...harika bir bölümdü...daima aslı&efe:img-in_lo :happy0064 :happy0064
Efe nezaman aslıya aşık oldu ya benmi farketmedim :img-huh: yok canım efe ve aslı ikilisi olmaz aslı çocukluğundan beri denizi seviyo efeye karşı bişeyler hissetmez efenin birkez daha karşılıksız aşk yaşamasını istemiyorum yazık çocuğa:icon_sorr
dizimiz bu gidişle bitmez çünkü reytinglerde birinci ve özetlerimizde ikinci
deniz aslıyı sevmeye başlamıştı ama bu bölüm aşık olacak
efe aslıya bu bölümlerde kesinlikle aşık gözüyle bakmıyo ve çıkma teklifide etmeyecek çünkü daha zamanı var ve gönülü unutamadı ne zman abisiyle evlenir ve mutlu olurlar ancak o zaman unutur.
mine bu bölümde denizi kaybetti aslında deniz mineyi başlarda seviyordu ama artık aslıyı seviyor.mine elindekini kaybetmemeye çalışacak.minenin denizi sevdiğini zannetmiyorumm çünkü denize köylü çocuğu diyip duruyor ve pikniktede başka erkeklere göz kırpıyor seven insan böle bi şey yapmaz mine aslıyıda kıskandırmak istiyor bu yüzden böle işlere kalkışıyor
ohhh ii yapmışşş denize of deniz off ben seni çoooooooooookkkkkkkk sewiodum sen ne yaptınnn gittin aslıya asık oldun resmen daldan dalasın off deniz offff
aslında haklısın deniz mineye seviyomuş gibi davrandı şimdi değişti bişiler oldu yani anlamadım ama aslı kolay lokma değil denize haddinin bildirir merak etme...
ohhh ii yapmışşş denize of deniz off ben seni çoooooooooookkkkkkkk sewiodum sen ne yaptınnn gittin aslıya asık oldun resmen daldan dalasın off deniz offff
ya tamam ben de denizi anlamıyorum ama abartmayın bence aslıya aşık olduğu için suçlayamayız ki ben sadece tutarsız davranışlarından ve aslının kıymetini bilmediğinden dolayı kızdım yoksa isteyen isteyene aşık olur karışamayız kii...
sarp_manyagi 27-07-07, 14:40 Efe nezaman aslıya aşık oldu ya benmi farketmedim :img-huh: yok canım efe ve aslı ikilisi olmaz aslı çocukluğundan beri denizi seviyo efeye karşı bişeyler hissetmez efenin birkez daha karşılıksız aşk yaşamasını istemiyorum yazık çocuğa:icon_sorr
ya canım efenin aslıya nasıl baktığını fark etmedin galiba:img-yes: ...bence efe aslıya aşık olcak mine tekrar denizin kalbini çalcak sonra mine de denize aşık olcak aslı üzülcek sonra efe ona duyduğu aşkla onu teselli etcek ve aslı da efeye aşık olcak merak etme efemiz üzülmicek aslımız onu üzmez:happy0064
ben şeyi merak ediym,,aslı-efe olayı nası ortaya çıktı,dawson's creek'te mi böle bişey var,yoksa sadece bi teori hayal falan mı..??
ya tamam ben de denizi anlamıyorum ama abartmayın bence aslıya aşık olduğu için suçlayamayız ki ben sadece tutarsız davranışlarından ve aslının kıymetini bilmediğinden dolayı kızdım yoksa isteyen isteyene aşık olur karışamayız kii...
off ya rahat rahat efkarlanamıoz da rahat bırakın beni yaaaaaa off arzu noluo sana kendine gel alt tarafı bi dizi offff offfffffffffffffff ama denizde su son bölümlerde mineyi yani minecileri umutlandırmasaydı hem ben üzüntüden ne dediimi biliomuyum
ben şeyi merak ediym,,aslı-efe olayı nası ortaya çıktı,dawson's creek'te mi böle bişey var,yoksa sadece bi teori hayal falan mı..??
canım dc de vardı böyle bişi ayrıca efenin aslıya bakışlarından herkes etkilendiğini söylüyo...
ya canım efenin aslıya nasıl baktığını fark etmedin galiba:img-yes: ...bence efe aslıya aşık olcak mine tekrar denizin kalbini çalcak sonra mine de denize aşık olcak aslı üzülcek sonra efe ona duyduğu aşkla onu teselli etcek ve aslı da efeye aşık olcak merak etme efemiz üzülmicek aslımız onu üzmez:happy0064
O bakış şakınlıktı bence onların ilişkisi arkadaşlıktan ileri gitmemeli dizinin konusu belli kim kime aşık belli u dönüşü gibi bişey olur yıllarca süren aşk bi anda bitiyo bana saçma gelir :img-yes:
O bakış şakınlıktı bence onların ilişkisi arkadaşlıktan ileri gitmemeli dizinin konusu belli kim kime aşık belli u dönüşü gibi bişey olur yıllarca süren aşk bi anda bitiyo bana saçma gelir :img-yes:
sana kesinlikle katılıyorum madem aslı denizi çok seviyo unutacakmı hemen mineye karşı bukadar mücadele verirken hemde minenin denizi biraz olsun sevdiğine inansam aslıyla efenin arasında bişey olmasını isterdim
SELİN ASLAN 27-07-07, 14:53 ben aslının efeyle arasında bişeyler olacağını düşünmüyorum.aslı denize aşık.denizde ona aşkını anlayacak.efeyle aslı kardeş gibi geliyor bana.ya da ben aslıyla deniz aşkını çok fazla istediğim için görmek istediğim gibi görüyorum.farklı düşünen arkadaşlara da saygım sonsuzdur.:img-wink:
arkadaşlar dizimiz şu anda dc ye göre gidiyo amasonradan değişir bence çünkü dc de Türk ahlakına uymayan bazı bölümler var ve bu bölümler dizinin gidişatını etkiliyo bence dizimiz sonradan da olsa kendi bağımsızlığını kazanacak...
Meryemce90 27-07-07, 14:59 O bakış şakınlıktı bence onların ilişkisi arkadaşlıktan ileri gitmemeli dizinin konusu belli kim kime aşık belli u dönüşü gibi bişey olur yıllarca süren aşk bi anda bitiyo bana saçma gelir :img-yes:
tamam asli yillarca sevmis ama karsilik alamayinca napsin kizcagizzz..
ömür boyu denizi mi beklesin
merak ve heyecanla yeni bölümü bekliyorum.denizin mezuniyet ve ondan sonraki davranışları çok değişek.aslı ya daha yakın olmak isteecek.efe ve mine'ninde gözünden kaçmayacak.efe neysede mine kıskançlıktan duramayacak:)
Evet yeni bölümü bende heyecanla bekliyorum.Özellikle baloyu...Bakalım neler olacak...
ben aslının efeyle arasında bişeyler olacağını düşünmüyorum.aslı denize aşık.denizde ona aşkını anlayacak.efeyle aslı kardeş gibi geliyor bana.ya da ben aslıyla deniz aşkını çok fazla istediğim için görmek istediğim gibi görüyorum.farklı düşünen arkadaşlara da saygım sonsuzdur.:img-wink:
ben de aslı-efe arasnda bişi olcağını düşünmüyorum
efe nin aslıya bakışlarında herangi bir hoşlanma weya aşk yoktu kesinlikle
ama denizin bakışları için aynı şeyi söyliyemiycem:img-blush
Doğru aslında çünkü kim olsa o güzelliğe oyle bakakalırsı.Efe'yede aynı şey oldu.Şöyle bakarsak Efe ona o gözle hiç bakmadı.Ama belli olmaz...
ben de aslı-efe arasnda bişi olcağını düşünmüyorum
efe nin aslıya bakışlarında herangi bir hoşlanma weya aşk yoktu kesinlikle
ama denizin bakışları için aynı şeyi söyliyemiycem:img-blush
sana katılıyorum canım.
efenin bakışların bir hoşlanma gibi belirti yoktu.
aralarınada bir şey olacağını zannetmem.
onlar kardeş gibiler dahada ötesi olmaz.
ama denizin bakışı farklıydı.
deniz aslıya öyle güzel baktı ki.işte o bakış aşk belirtici bakışıydı.
ben aslının efeyle arasında bişeyler olacağını düşünmüyorum.aslı denize aşık.denizde ona aşkını anlayacak.efeyle aslı kardeş gibi geliyor bana.ya da ben aslıyla deniz aşkını çok fazla istediğim için görmek istediğim gibi görüyorum.farklı düşünen arkadaşlara da saygım sonsuzdur.:img-wink:
aslı denize aşıktı ama alplede yakınlaştı o gözle bakacak olursak konuya.bende aslı ve denizi istiyorum.ya bende efe ile arasından bişi olmasını istemem bu saaten sonra zaten.onlar çok iyi dost olarak kalsın.
ya özete bakılırsa deniz-aslı cephesinde işler baya karışcak.tam denizde aslıdan hoşlanmaya başlıo derken bu seferde aslı gurur yapıo.gerçi aslı haklı sırf bi gece süslendi die deniz ondan hoşlanmaya başladı.halbuki seven insan her haliyle sevmeli..neyse zamanla aslı bu gururu bi tarafa bırakırda mutlu olurlar inş..keşke bu bölüm mine mektubu denize werse.o zaman herşey süper olur yaa..ama mine anlarsa denizin aslıya karşı bişeler hissettiğini kesnlikle wermez...
sana katılıyorum canım.
efenin bakışların bir hoşlanma gibi belirti yoktu.
aralarınada bir şey olacağını zannetmem.
onlar kardeş gibiler dahada ötesi olmaz.
ama denizin bakışı farklıydı.
deniz aslıya öyle güzel baktı ki.işte o bakış aşk belirtici bakışıydı.
bencede efe-asli ask yasamicaklar. ama haklisin, denizin bakisi farkliydi. deniz yavas yavas asliya asik olmaya baslicak.
bu arada ben efenin sinavi kötü gecmesine cok üzüldüm. ama herkes istanbula gidince efe´de yanliz kalmaz ve bir yol bulur onlarla istanbula gitmek icin:img-wink:
metin´de gönüle evlenme teklif etmek istedine cok sevindim. bence birbirlerine cok yakisiyorlar:img-wink: ama gönül ne diycek cok merak ediyorum...
ya özete bakılırsa deniz-aslı cephesinde işler baya karışcak.tam denizde aslıdan hoşlanmaya başlıo derken bu seferde aslı gurur yapıo.gerçi aslı haklı sırf bi gece süslendi die deniz ondan hoşlanmaya başladı.halbuki seven insan her haliyle sevmeli..neyse zamanla aslı bu gururu bi tarafa bırakırda mutlu olurlar inş..keşke bu bölüm mine mektubu denize werse.o zaman herşey süper olur yaa..ama mine anlarsa denizin aslıya karşı bişeler hissettiğini kesnlikle wermez...
ama deniz aslı yı deli gibi kıskanıyodu.bunun bi sebebi vardı ama deniz bi türlü bu duygunun ne olduğunu bulamıyodu.yeni bölümde onu farkedecek...
ewet bende efe ile aslının arasında bişi olacağını zannetmiyorum.efe hiçbir zaman aslıya o gözle bakmaz bence.efe nin istanbula gitmeside belki gönül istanbula gider metinde onun için gider ne olsa işi fln kalmadı efede onun prşine takılır
dünki bölüm çok guzeldi aslıda ayrıca guzeldi.efe ile aslı arasında bırşey olacağıNI zannetmıyorum.
deniz&aslı 4 ewer
yeni bölüm çok güzel olacak eminim ayrıca denizin aslıya sırf güzel giyindiği için baktığını sanmıyorum çünkü o öyle olmadan önce kıskanmaya başlamıştı,umarım mezuniyet koray yüzünden batmaz ben bi de en çok dans sahnelerini merak ediyorum......
SAHRA_IRMAK 27-07-07, 16:29 bencede efe-asli ask yasamicaklar. ama haklisin, denizin bakisi farkliydi. deniz yavas yavas asliya asik olmaya baslicak.
bu arada ben efenin sinavi kötü gecmesine cok üzüldüm. ama herkes istanbula gidince efe´de yanliz kalmaz ve bir yol bulur onlarla istanbula gitmek icin:img-wink:
metin´de gönüle evlenme teklif etmek istedine cok sevindim. bence birbirlerine cok yakisiyorlar:img-wink: ama gönül ne diycek cok merak ediyorum...
bencede efe aslıya kardes gosuyle bakıyo bole bıse olmas ...ya bence aslının kıyafetı hıc gusel degılsdı mıne begendı dıye aldı canan ama bence onu daha gusel gosterecek bı kıyafeet oılabıulıtrdıu
angeLcereN 27-07-07, 16:38 Dün acayip güzeldi
Yazık Efe'me ya Gönül yüzünden giremedi sınava yapamadı yani
Ben olsam Gönül'e inat yapmaya çalışırdım.
Ama o İstanbul hayallerinde Efe'ninki çok komikti.
Arkalarından su döküyo ya çok güldüm.
Balo çok güzel görünüyodu ama bakalım Koray napcak?
Daha doğrusu Koray'ın planlarını duyan Alp napıcak?
Ayrıca Metin-Şiyar'da çok komikti.
Murat'a da hem acıdım hemde haline güldüm.
Leman'da hamile ortalık karışıcak=D
aslı rüya gibiydi.:img-kiss:
mine nin makyajı çok ağır olmuştu:icon_shad
aslı çok doğal ve güzeldi abartı yoktu.
mezuniyet balosu deniz in aslı ya hissettikrini daha da pekiştirecek bence :love01:
cok seviyorum bu diziyi dün akşam en heyacanli yerinde bitti
ama cok eglenceli bu dizi yaa...
bayılıyorum ben efe&aslı çiftine aralarinda aşk olmasa bile cok güzel
şeker bir ikili hele efe cok komik
yaa başını izleyemedim off:( gönül ne dedi efeyee??bide aslı bence daha güsel olabilridi rujuunu hiç begenmedim mesela:img-icecr bence minede çok güsel olmuştu hemde o elbise aslıya pek yakışmamış ama minenin elisesi daa güseldi:img-yes: ama genel olarak 2side çok güsel olmuştu yanii:happy0064
slm arkadaşlar bu diziye bende bayılıyorum aslı ve denizin beraber olmasını istiyorum mine çok gıcık ama dün aslının güzelliğini görünce yüz ifadesi şahaneydi...
kırmızı su 27-07-07, 16:47 bence bu bölüm oldukça güzeldi:img-yes: aslı çok hoş ve de şıktı denizin kalbini çalacak yakında :img-wink: bu arada o koray da ne kadar kötü bir insan umarım herşeyi mahvetmez:icon_whis bi de lemanın hamileliği gerçerk mi sizce belki de yalandır:icon_whis cananla muratın da imam nihahı kıyacak olmaları bilmiyorum ama çok saçma bence bu arada sınavı aslı ve deniz kesin kazandı:happy0064 efeye üzüldüm ama umarım gene de bişeyler olur da oda istanbula gider minede umarım peşlerinden gitmez de hepsi rahat eder
ya ılerıkı bolumu ıplke cekıyorum .
denız bence aslıya sırf atık guzel oldugu ıcın asık olmayacak . çunku o zaten asık olmustu. sadece kendıne ıtıraf edemıyordu.
mıne ye kesınlıkle asık degıl.
asık olsaydı uca uca gıderdı onunla partıye .
ama aklı aslıdaydı .
hem bazılarımız dıyor ya ,denız kac yıllık arkadası dıye kıskanıyor .
hıc ama hıc alakası yok bence.
ona bakarsanız efe de cok uzun zamandır arkadası aslının.
ama sımdıye kadar hıc bu tur bır seye rastlamadık .
dun cay partısınde daha ıyı anladım alp ıle denız kavga ederken .
bu arada daha eglencelı olacagını dusundugum ıcın aslı &efe askı ıstıyorum demıstım .
ama vazgectım .
efe aslının arkadası oldugunda da yıne eglenırız.
bence denız &aslı olmalı.:love09: :love04:
ben onların askını ıstıyorum .
eger efe aslıya asık olursa denızle araları cok fena olur.
ben oyle olamsını ıstemıyorum ya .
arkadaslıkları bozulmamalı bence.
bu arada pelın karahanın guzellıgıne bır kez daha hayran kaldım .
masallah
allah nazardan saklasın .
ablası cok ıyı yaptı mınenın begendıgı elbıseyı almakla.
zaten sevıyordum o kızı daha da sevıyorum artık.
Harikaydı ya dünki bölüm...
Sınav sonrası olanlar felan...
Efe'nin sınavının öyle geçeceğini tahmin etmiştim.2 saat erken çıktı.:)
Deniz şoke oldu ya Aslı'yı görünce gerçi gözlerini biraz daha açığa çıkaracak makyaj yapılabilirdi ama neyse...
Valla aklıma gelmiyor şu an geldikçe yazacağım yorumlarımı...
kvkyllrifan 27-07-07, 16:55 Arkadaşlar bu bölümde en sewdiğim sahneler şunlar oldu:
1- Aslımızın kuğu olması ve denizin öle bakakalması.
2- Aslının çayda paylaşılamayan kız durumuna gelmesi ve deniz peşinden gittiğinde sevgili gibi konuşmaları ( tabi bi de o cadı mine gelmeseydi) Mine sarılırkende denizin öle bakması.
3- Aslıyla deniz sınav sorularına bakarken deniz mine gelcek diince aslıda alpde gelse keşke dedi de deniz hemen celallendi yaa bi de telefonlarıma cevap wermiyo diince kendisi kaybeder dedi çok tatlıydı.
4- Deniz efe ve minenin çarşıda ki halleri ( deniz şuna seninki diyip durma dedi) :happy0064
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum.
selama arkiler dizimizin bi başını bi sonunu izledim ama anladım yarın tekrarını izliycem inş
aslı&denizciler-ben dahil- çok mutluyuz o kadar bekledik artık deniz-aslı aşkı gerçekleşti:happy0064 :happy0064
deniz bi daha mineye dönmez bence.efeye de bi kız göremedik ama bu arada efe şarkıcı olacak sanırım öle dedi ya babasına onun sınav da bayağa kötüydü nolcak aacba:icon_sorr :icon_sorr
merry..,,!! 27-07-07, 17:00 Arkadaşlar bu bölümde en sewdiğim sahneler şunlar oldu:
2- Aslının çayda paylaşılamayan kız durumuna gelmesi ve deniz peşinden gittiğinde sevgili gibi konuşmaları ( tabi bi de o cadı mine gelmeseydi) Mine sarılırkende denizin öle bakması.
3- Aslıyla deniz sınav sorularına bakarken deniz mine gelcek diince aslıda alpde gelse keşke dedi de deniz hemen celallendi yaa bi de telefonlarıma cevap wermiyo diince kendisi kaybeder dedi çok tatlıydı.
4- Deniz efe ve minenin çarşıda ki halleri ( deniz şuna seninki diyip durma dedi) :happy0064
katiliyorum cnm.. aslinda butun sahneler superdi..
Walla Bence bu yaizn en iyi dizilerinden biri aslindan Yilin en iyi dizilerinden Biri..
Ilk once Bu diziyi bakmam demistim ama artik kavak yellerisiz Efesiz, denizsiz,aslisz yapamiyorum.. Hele efenin kuzuu demesini cok seviyoruum , DENIZin bakislarini, Aslinin gulusu :) !superler..
Buarada Mine iyi olmaya başladı,dost olacaklar,gitti mektubu verdi felan diyenler dün cevabını Mine'den bizzat aldı.
Mektubu vermiş ama ne verme..
Ayrıca bence yakında o Mert de gelecek başa bela olacak.
Neyse izlemek çok zevkli olacak yine de.:)
Arkadaşlar bu bölümde en sewdiğim sahneler şunlar oldu:
evet cnm aynen katılıyorum .
hele de caydan sonra konusmaları falan..
korayın denıze soyledıklerı ..
denızın aslının pesınden kosması..
cok guzeldı cok...
hele de son sahne..
Buarada Mine iyi olmaya başladı,dost olacaklar,gitti mektubu verdi felan diyenler dün cevabını Mine'den bizzat aldı.
Mektubu vermiş ama ne verme..
Ayrıca bence yakında o Mert de gelecek başa bela olacak.
Neyse izlemek çok zevkli olacak yine de.:)
valla ben de o sahneden sonra aklımdan aynen bunları gecırdım .o kız ıyı olmaz hemen oyle .
içi kötü onun içi....
mine mor oldu mor.
gıcık kız ya.
zaten o mektubu verdıgınde de hıc ınanasım gelmemıstı ıyı olmaya basladıgına.
ınanmamıstım da .
her zaman antı mınecıyım .
Evet cennex'cim ben de her zaman anti Mine'ciyim.
Çay partisine gidilecek diyorlar anında dur ben giyinip gelim diyor kızın işi gücü süs.Gerçi çay partisi de güzel çay partisiymiş ama...:):)
Aslı'ya çok üzüldüm orda garibim ya...
valla ben de o sahneden sonra aklımdan aynen bunları gecırdım .o kız ıyı olmaz hemen oyle .
içi kötü onun içi....
mine mor oldu mor.
gıcık kız ya.
zaten o mektubu verdıgınde de hıc ınanasım gelmemıstı ıyı olmaya basladıgına.
ınanmamıstım da .
her zaman antı mınecıyım .
demi ya o kızın içi fesat :img-hyste :img-hyste ne kadar iyi olursa olsun yapısı kötü ama nese artık o kadar etkili olmaz denizin üstünde artık aslı var:happy0064 :happy0064
Yalnız Aslı'nın ablasına da teşekkür borçluyuz yoksa Aslı meydanı boş bırakıyordu.
Canan düzeltti üstünü başını,gaz verdi.:)
Sonunda Mine ve Deniz'in yüzü nasıl morardı ya şoke oldular.
kırmızı su 27-07-07, 17:21 arkadaşlar yeni özet geldi mi geldiyse nerden okuyabilirim
Yalnız Aslı'nın ablasına da teşekkür borçluyuz yoksa Aslı meydanı boş bırakıyordu.
oyle ya evet. ben o kızı cok sevıyoru . bakalım o ne yapacak ılerıkı bolumlerde.
dilara-1905 27-07-07, 17:25 yha aslı peri gibi olmuş cidden çok şekerrr olmuşşş yhaa ben mine deniz aşkı istiodum ama aslıda hakedio denizi o daha sevio gibi yha bnde çok kararsız kaldım mine bu bölüm birsürü dolap çevirdi çünkü :S
m.e.s.u.t. 27-07-07, 17:26 arkadaşlar yeni özet geldi mi geldiyse nerden okuyabilirim
cnm sayfa 45 de mi ne 44 veya 43 de olabilir bak oraya ben yazmıştımm
:img-pilot Evet cennex'cim ben de her zaman anti Mine'ciyim.
Çay partisine gidilecek diyorlar anında dur ben giyinip gelim diyor kızın işi gücü süs.Gerçi çay partisi de güzel çay partisiymiş ama...:):)
Aslı'ya çok üzüldüm orda garibim ya...
sonuna kadar arkandayım cnm .
garezım var bnm o cadıya.
:img-pilot
sonuna kadar arkandayım cnm .
garezım var bnm o cadıya.
Benim de var valla.
Buarada Efe'nin babasına hediyesi süperdi.
Yalnız Deniz ayıp etti Aslı'nın yanında vererek,düşünebilirdi yani hiç mi aklına gelmedi?
Aaa!Özet geldi mi ben de okumadım ya onu okuyayım.
angel_berfu 27-07-07, 17:38 kullanabilirsiniz
http://img116.imageshack.us/img116/9228/kavakylleriep8.jpg (http://imageshack.us)
http://img103.imageshack.us/img103/9869/kavakylleriiise8.jpg (http://imageshack.us)
http://img116.imageshack.us/img116/5376/kavakyelleriic1.jpg (http://imageshack.us)
yorum pls:happy0064
Mine mezuniyet gecesinde Deniz’in Aslı’ya artık arkadaşlıktan öte daha da farklı bi gözle bakmasına tanık olarak deliye dönmüştür…
-----
İnanmıyorum ya özete bak nasıl bir özet öyle...
Ya bu defa Aslı inata başlayacak gibi kızım gösterdin kendini Deniz de sana ilgi duydu ne inadı felan ya...Off offf kuzu!
Efe için durum daha zor ama Aslı-Deniz ve Efe'nin tatillerini geçirmek için felan dediği cümle çok güzel nasıl bi iş acaba?
bu bölüm çok güzeldi ya çok güldüm
en çok güldüğüm sahne aslının mineye bakarak onun gibi dans etmeye çalışması koptum valla:P :P :P ama çok tatlıydı ya hareketleri filen sonunda da çok güzel olmuştu özeti de okudum merakla yeni bölümü bekliyorum:happy0064
Mine mezuniyet gecesinde Deniz’in Aslı’ya artık arkadaşlıktan öte daha da farklı bi gözle bakmasına tanık olarak deliye dönmüştür…
-----
İnanmıyorum ya özete bak nasıl bir özet öyle...
Ya bu defa Aslı inata başlayacak gibi kızım gösterdin kendini Deniz de sana ilgi duydu ne inadı felan ya...Off offf kuzu!
Efe için durum daha zor ama Aslı-Deniz ve Efe'nin tatillerini geçirmek için felan dediği cümle çok güzel nasıl bi iş acaba?
ya aslının hıc ınat yapacak zamanı deıl bence. kabul etsın denızle hakettığı askı yasasın bence.
İLK AŞKIM_MERVE 27-07-07, 17:49 sslmm..
iYHA ÖZET Mİ GELDİ..NEYSE BEN BİR BAKİM..SONRA DÖNÜCEM YİNE BURAYA..
BU ARADA aslım dün muhteşemdi...ztn dün dizi bittikten sonra da buraya yazmıştım....
ya aslının hıc ınat yapacak zamanı deıl bence. kabul etsın denızle hakettığı askı yasasın bence.
Bence de değil ama bir gecede süslendikten sonra kendisiyle ilgilenmesini hazmedememektedir diyor.Yani yine sırt çevirecek.Mine zaten boş durmuyor.
Koray'ın bomba ihbarını Alp duymuştu bakalım nasıl tepki verecek?:img-in_lo
Yeni bölümü çok büyük heyecanla bekliyorum ya...:img-yes:
İLK AŞKIM_MERVE 27-07-07, 17:54 OLEEEYY BEE...ABİ ÖZET SÜPOER...
KÖŞELİ JETON..
SONUNDA DENİZ ASLIYA AŞIK OLDU....oleyy beeee...çok mutluyumm...:happy0064 :happy0064 :happy0064
bence de aslı nın böyle peri kızı gibi olmasını canan sağladı
aslı nın bu kdr güzel olmasının yanı sıra,giyidiği kıyafetin minenin pahalı diye alamadığı kıyafet olması da mineye vurulan öldürücü darbeydi bence:D :D
çok güzeldi yaa akşamki bölüm harikaydı baştan sona özelliklede sonu tabi ki deniz eşekten düşmüşe döndü hatta sonra kamyon bile çarptı mine zaten mosmor oldu ama aslı gerçekten muhteşemdi bence çok güzel olmuştu efede öyle çok şekerdi denizle mine mezuniyet gecesi tencere kapaktı bence kıyafetleri hele denizinkisi berbattı iyi aslı denizle gitmemiş kıyafeti ve güzelliği sönerdi denizin yanında
hayalleri falanda çok hoştu efeninksinde koptum resmen toparlayamadılar çok şeker ya her de insanı gülümsetiyor
bence de aslı nın böyle peri kızı gibi olmasını canan sağladı
aslı nın bu kdr güzel olmasının yanı sıra,giyidiği kıyafetin minenin pahalı diye alamadığı kıyafet olması da mineye vurulan öldürücü darbeydi bence:D :D
Kesinlikle öyleydi Mine'nin 2. şoku o oldu zaten.Baktı pahalı bıraktı en büyük rakibinin üzerinde...
Canan sağolsun ne diyelim...:)
Yalnız onun da başı dertte Leman da hamile çıktı bu Murat ne hızlı adam ya...:img-wink:
çok güzeldi yaa akşamki bölüm harikaydı baştan sona özelliklede sonu tabi ki deniz eşekten düşmüşe döndü hatta sonra kamyon bile çarptı mine zaten mosmor oldu ama aslı gerçekten muhteşemdi bence çok güzel olmuştu efede öyle çok şekerdi denizle mine mezuniyet gecesi tencere kapaktı bence kıyafetleri hele denizinkisi berbattı iyi aslı denizle gitmemiş kıyafeti ve güzelliği sönerdi denizin yanında
hayalleri falanda çok hoştu efeninksinde koptum resmen toparlayamadılar çok şeker ya her de insanı gülümsetiyor
Haha!Haklısın o hayaller süperdi hele Efe'ninki harikaydı.
Herkes gidiyor o arkadan su döküyor...Eee o sınavdan sonra...
Deniz'in kıyafeti bence de berbattı daha sportif giyinebilirdi emanet gibiydi üzerindekiler nerden bulmuş onları?Normal Deniz'i istiyorum ben o ne kılık öyle.:img-yes: :img-icecr
hyr bence hemen kabul etmesin.gerçektende hemen 1 gece süslenmiş gördü sonra aşık oldu diye anlıyo insan doğal olarak.yeni bölümü çok merak ediyorum 6 gün nası sabredicez biz :(
baran-havin 27-07-07, 18:10 nekadar kisa özet
__Tv Hastası__ 27-07-07, 18:12 çok güzeldi bu bölüm . efe yine süperdi her zaman ki gibi komikti. abisine tokat atması ve sonra ödeştik demesi çok komikti.efenin annesinin git ama abini de getirmeden dönme barışıp geleceksiniz bu eve demesine çok hak verdim zaten kadıncağız delilerin arasında kalmış sonunda canına tak etti.:img-yes: kafede alpin aslıya seni deliler gibi seviyorum demesi ,balo için ona söz verdiğini söylemesi
ve bunu üzerine denizin delirmesi çok komikti.:img-wink:
tabiki sonunda aslı ve efe süperdi beklediğimden daha da güzel olmuştu. çok hoştu aslı.efenin de kasım kasım kasılması çok komkti .deniz aslıyı görünce neye uğradığını şaşırdı:img-haha:
'köşeli jeton' güzeli bir başlık olmuş çok güzel hemde bayıldım ohh deniz efendi noldu kaldın öle ilk şaşkınlığı atınca napcak acaba mineyi çıldırtıcakmış baksanıza minecim canm noldu hani hiç kimse seni reddedemezdi hani gittiğin her yerde sen dikkat çekerdin bak bazen herşey değişebiliyormuş senin ağzının içine bakan deniz bile ama aslı çok haklı denize karşı tepkili olmasında bir gecede ne değişti aslının güzel bir kıyafet giyip makyaj yapması ne gibi bişiyi değiştirdi ki burdan bakınca aslının sonuna kadar haklı hatta denizi bırakıp alple olsun deriöm ben çocuk herkesin önünde seni seviyorum dedi daha ne yapsın ama olmuo işte mantıklı düşünmek
yaa gönülü anlamıyorum ben neden gidiyo ki herşey yoluna girmişken metinde evlenme teklif etcekti daha ne istiyo ki acaba efe yine neler yapcak
SELİN ASLAN 27-07-07, 18:21 özeti şimdi okudum.yine güzel bir bölüm olacak.denizin aslıya duyduğu aşkı farketmesi çok iyi.bir an önce minenin balodaki hallerini izlemek istiyorum ama daha altı gün var.aslı biraz nazlanır ama sonunda denizin onu bir günlük değil önceden beri sevdiğini anlayacaktır.ve beklediğimiz aşk iyice alevlenecektir.
fantagirro 27-07-07, 18:25 arkadaşlar aslı nın daha önce hangi dizilerde oynadığını bilen var mı?
eğer deniz aslıya ondan hoşlandığını sölerse bence aslıda hemen sölemesin senden hoşlanıyorum die.o mineyle birlilteyken aslıyı çok ihml etti çünkü.biraz deniz aslının peşinden koşsun dimi ama?? :):)
kırmızı su 27-07-07, 18:31 bence denizin gözünde artık mine yok artık aslının devri başlıyo hoş aslında bence hep aslının devriymiş bence:img-wink: mine kesinlikle denize uygun değil, ne kişiliği ne hayata bakışı denize uyar. Denizin kalbi aslıya ait bunadan sonra mine naparsa yapsın denizi elde edemeyecek bence.Ama aslının bundan sonraki tavrını kestirmek zor:icon_whis nasıl davranacağını , denize nasıl davranacağını bilemiyorum.birbirlerine sevgilerini söylemeleri uzun zaman alacak sanki oysa ikisi birbirlerine öyle yakışıyoki çok uzun zaman almaz umarız sevgi sözlerinin söylenmesi.Efeye gelince artık aklını başına alır umarım, gönülden umudu kesti galiba, kendisine uygun, espirili, şirin bir kız bulur da o da rahat eder diğerleri de:img-wink: zaten gönülle metin de işleri ilerletti gibi mutlu olacaklar gibi:img-yes bu arada cananla muratın durumu da ortaya çıkacaksa bile çok uzun zaman sonra olsun çünkü şimdi hiç zamanı değil herşeyin bozulmasına yol açar haksızmıyım:icon_whis
ewt kesinlikle denizinde burnu sürtsün biras
çok güzel bir bölümdü ya.
aslı süperdi.
afferin canana aslıyı çok güzel hazırladı.
gerçi onların durum ne olcak o da meçhul.:icon_whis
denize iki kardeş geliyor.:img-icecr
ya efe her zaman ki gibi harikaydı.
o hayal yerinde bittim ben.:img-hyste :img-hyste
herkes gidip birileri bırakıyor arkada
efe kendisi bırakıyor.:img-hyste
ama alpe çok üzüldüm ya.
ordaki konuşması falan.:icon_sorr
yazık çocuğa.:icon_sorr
denizde bir karar veremedi offf of:img-pilot
bi mine bi aslı.
o aslıyı seviyor mu sevmiyor mu
hiç birşey anlamadım:icon_whis
Bence de değil ama bir gecede süslendikten sonra kendisiyle ilgilenmesini hazmedememektedir diyor.Yani yine sırt çevirecek.Mine zaten boş durmuyor.
Koray'ın bomba ihbarını Alp duymuştu bakalım nasıl tepki verecek?:img-in_lo
Yeni bölümü çok büyük heyecanla bekliyorum ya...:img-yes:
ya bn bır gece ıcın ılgılenmesını hazmedemıyor tarafını gormemıstım oyle ıse tabıı kı hemen kabul etmesın .
bıra z surunsun tabııı
ya ewet yaa.canan lar napçak çok merak ediyorum.hem leman hamile hem canan :) .söz verdi murat canana imam nikahı yapırım die ama bakalım ne zaman olçak.işler bayağı karışık gözüküyo :P :P
ya hemen bana yardım edıınnn
ozetı nereden okuyorsunuz .
lutfen yazın
neyse arkaslar . gerek kalmadı buldum.
GÜL GÜZELİ 27-07-07, 18:47 ya ewet yaa.canan lar napçak çok merak ediyorum.hem leman hamile hem canan :) .söz verdi murat canana imam nikahı yapırım die ama bakalım ne zaman olçak.işler bayağı karışık gözüküyo :P :P
murat canana nikah kıyarsa cananında dedigi gibi aslının eniştesi oluyoo ufff o zaman bu aslı deniz aşkına en büyük engel olurrr o zaman aşk yaşayamazlar kii yok yok biz galiba sevindigimizle kalıcazzz ufffffffff ama ya ben ne denizi başkasıyla nede asliyi başkasıyla görmek istemiyorumki ben onları yan yana görmek istiyorum ama engeller engeller engeller.......
İLK AŞKIM_MERVE 27-07-07, 18:52 reytingler...HER ZMNKİ GİBİ SÜPERR....:happy0064
HEDEF KİTLE : A/B
26 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,80 33,60
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,10 25,00
3 KAVAK YELLERI (OZET) KAND 3,70 21,30
4 KOCA KAFALAR [NET] KAND 3,70 19,50
5 BULENT ERSOY''LA YILDIZLARIN ALTINDA [NET STAR 3,40 15,70
26 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,70 35,20
2 KAVAK YELLERI (OZET) KAND 5,10 25,20
3 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,20 24,10
4 KOCA KAFALAR [NET] KAND 3,20 18,90
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,90 19,10
m.e.s.u.t. 27-07-07, 19:03 reytingler...HER ZMNKİ GİBİ SÜPERR....:happy0064
26 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
26 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
eee yani yine reytinglerr her zamanki gibiii heyooo
reytingler...HER ZMNKİ GİBİ SÜPERR....:happy0064
26 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
26 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
CANIM her zamankli gibi muhteşem
başka nasıl gelebilirdi ki
bu arada mervee özet geldi okudun mu
deniz aslı için neler yazıyooo nelerrr
İLK AŞKIM_MERVE 27-07-07, 19:07 CANIM her zamankli gibi muhteşem
başka nasıl gelebilirdi ki
bu arada mervee özet geldi okudun mu
deniz aslı için neler yazıyooo nelerrr
ayy okumammı...TABİKİ OKUDUM CNM...
ama varya..mine bu bölüm yine kıskançlıgından çatlıycak..
yhaa bu denizde artık..bir karar verdi yane sonunda...AMA DOGRU BİR KARAR DİMİ CNM...
ayy okumammı...TABİKİ OKUDUM CNM...
ama varya..mine bu bölüm yine kıskançlıgından çatlıycak..
yhaa bu denizde artık..bir karar verdi yane sonunda...AMA DOGRU BİR KARAR DİMİ CNM...
canım benimmm
daha ne diyim artık onun o kalın kafasına bile girmiştir
ayy mibne çıldıracak hem onun beğendiği pahalı diye alamadığı elbise hem deee aslı muhteşem olmuş
zaten gördüğü anda gözlerinden ateş fışkırmıştı :img-hyste
deniz doğru yolu bulsun ama ben öyle hemen aslı deniz iliişkisi istemiyorum
önce deniz aslıyı haketmeli :img-wink:
İLK AŞKIM_MERVE 27-07-07, 19:15 canım benimmm
daha ne diyim artık onun o kalın kafasına bile girmiştir
ayy mibne çıldıracak hem onun beğendiği pahalı diye alamadığı elbise hem deee aslı muhteşem olmuş
zaten gördüğü anda gözlerinden ateş fışkırmıştı :img-hyste
deniz doğru yolu bulsun ama ben öyle hemen aslı deniz iliişkisi istemiyorum
önce deniz aslıyı haketmeli :img-wink:
ASLINDA haklsın...öle hemen sevgili olmasınlar...BİRAZ HEYECAN YAŞAYALIM..DENİZİN KISKANÇLIK DOLU KOMİK HALLERİNİ GÖRELİM DİMİİ...
ama aslı denize bu bölümde çok kzıcak...özette dio yhaa..ztnnn....ASLI DENİZİN SADECE DIŞ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VEREN BİRİSİ OLDGUNU DÜŞÜNÜO...ynae düşünmeye başladıı...
ama yanee..oda haksız deil şimdi..ama deniz seviodu gerçektenn......tabi öle prensesimizi o kadar güzel de görünce..AŞKI DEPREŞTİ..
AMA UMARIM SONUNDA BİRBİRLERİNE KAVUŞURLARR...inşalaaaahhh..:img-yes:
ASLINDA haklsın...öle hemen sevgili olmasınlar...BİRAZ HEYECAN YAŞAYALIM..DENİZİN KISKANÇLIK DOLU KOMİK HALLERİNİ GÖRELİM DİMİİ...
ama aslı denize bu bölümde çok kzıcak...özette dio yhaa..ztnnn....ASLI DENİZİN SADECE DIŞ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VEREN BİRİSİ OLDGUNU DÜŞÜNÜO...ynae düşünmeye başladıı...
ama yanee..oda haksız deil şimdi..ama deniz seviodu gerçektenn......tabi öle prensesimizi o kadar güzel de görünce..AŞKI DEPREŞTİ..
canım aynen başından beri ASLI-DENİZ diyorum
ama denizin bu tutarsız tavırları beni delirtiyo
aslıyı seviyosa kanıtlasın
aslının düşüncesi de normal
deniz şuan kim daha güzel olursa ona giden bi tip gibi gözüküyo
olmaz böyle
birlikte olsun mutlu olsunlar
dc de ki gibi biraz çıkıp ayrılacaklarsa istemem
tutarlı bi ilişkileri olsun
ama şunu diyim şuan sadece urlanın erkekleri hayran kaldı asıl ist a gidince kızın peşindekilere çıldırsın ben de rahat edeyimmm :hıh
İLK AŞKIM_MERVE 27-07-07, 19:27 bye canım aynen başından beri ASLI-DENİZ diyorum
ama denizin bu tutarsız tavırları beni delirtiyo
aslıyı seviyosa kanıtlasın
aslının düşüncesi de normal
deniz şuan kim daha güzel olursa ona giden bi tip gibi gözüküyo
olmaz böyle
birlikte olsun mutlu olsunlar
dc de ki gibi biraz çıkıp ayrılacaklarsa istemem
tutarlı bi ilişkileri olsun
ama şunu diyim şuan sadece urlanın erkekleri hayran kaldı asıl ist a gidince kızın peşindekilere çıldırsın ben de rahat edeyimmm :hıh
ewt yhaa...haklsın cnm...O KADAR DOGAL BİR GÜZELLİĞİ VARKİ..
yane asllıyaa nasıl kimse aşık olmamış anlamıyorum...ama tabi kendine biraz baksa..yane ztn güzelde...güzel giyinse fln...HAAVADA KARADA KAPARLAR...ASLIMI..
neyse cnmç..sonra yine görüşürüz...ben çıkıyorum..
HEPİNİZE İİ YORUMLAR...byeee...bye
bye
ewt yhaa...haklsın cnm...O KADAR DOGAL BİR GÜZELLİĞİ VARKİ..
yane asllıyaa nasıl kimse aşık olmamış anlamıyorum...ama tabi kendine biraz baksa..yane ztn güzelde...güzel giyinse fln...HAAVADA KARADA KAPARLAR...ASLIMI..
neyse cnmç..sonra yine görüşürüz...ben çıkıyorum..
HEPİNİZE İİ YORUMLAR...byeee...bye
aynencanım
kız her haliyle muhteşemm
deniz de bu güzelliği nasıl farkedemedim diye dererdine yansın:img-wink:
görüşürüz canım
byeeee
aynencanım
kız her haliyle muhteşemm
deniz de bu güzelliği nasıl farkedemedim diye dererdine yansın:img-wink:
görüşürüz canım
byeeee
eft zaten bütün erkekler aynı birisi elinden kaçınca anlar baknz alp aslıyla ilgilenmeye başladı deniz bey kıskançlık triplerine girdi
off ıns. ama aslı eger 1 gecede asık oldugunu dusunuyorsa kesınlıkle kabul etmesın .
kossun bıraz pesınden .
tatlı tatlı atısmaları falan olur .
ayyy super.
kıskanclık krızlerıne falan tutulur denız. :img-in_lo
ama hemen kabul etmesın tabıı.
daha once yazdıgımda ben aslının ınat yyaptıgı ıcın denızı ıstemedıgını zannedıyordum ama sonra ozetı okuyunca anladım .
haklı kızcagız.
Kesinlikle öyleydi Mine'nin 2. şoku o oldu zaten.Baktı pahalı bıraktı en büyük rakibinin üzerinde...
Canan sağolsun ne diyelim...:)
Yalnız onun da başı dertte Leman da hamile çıktı bu Murat ne hızlı adam ya...:img-wink:
bence de cnm canan ssağolsun:D
ama o üçgende de feci şeyler olcak gibi walla
murat resmen iki ateş arasnda kaldı
bence de pek hızlıymış murat:icon_whis
lemanda hamileyim dedi murat için 3. şok.
1.cananın hamile olması.
2.imam nikahı istemesi
3.lemanın hamile olması
durumu vahim muratın valla.
efeye çok üzüldüm yani nasıl sınavı yapmadan çıkar?çok da üzüldüm gönüle de çok kızdım, ama bütün bunlar mine cadısının suçu.
hep aslı denizin yakın dost olduğu ikisinin daha iyi arkadaş olduğu yansıtılmaya çalışıldı ama ikisinin de özellikle aslının gerçek dostu efe bence.
cemre_dila 27-07-07, 21:32 yha arkadaşlar u dizi tamamen dawson creeke dönmüş deniliyor bazı şeyler bunu doğruluyor özeti yeni gördüm ama aslı denizin ondan 1gecelik büyü için ondan hoşlanmasını istemiyormuş denizle aslı çıkınca aslı ayrılırsa tamaamen dawson creek olcak efede aslıya aşık olursa tamaamen o diziye döncek....yha o diziye benzemesi önemli değil ama sonu çok acaip şeyler oluo inş. olmaz:(:(:(
neyse
ayyyy süper deniz aslıya aşık oluyor fakat kötü olann yani aslı bunu istemiyor tya deniz aslıya çoktan aşık olmaya başlamıştı geceyle alakası yokki:(:(:(
offfffff ya ayrılmazlar inş. hiç bi zaman efecim sen napıyon yha nasıl gidersin ztn össs meselesi beni çok ama çok üzdü:(:(:(
inş. mine raha bırakır deniz&aslımı
balo güzel geçiomuş sevindim:)
cemre_dila 27-07-07, 22:57 forum neden boş yawww yarım saattir kimse bişey yazmıyor
aslı çok güzel bencee haklı aslında birazda denizin onu severse gerçekten sevmesini istiyor;)
bence de cnm canan ssağolsun:D
ama o üçgende de feci şeyler olcak gibi walla
murat resmen iki ateş arasnda kaldı
bence de pek hızlıymış murat:icon_whis
lölölöööm murat neymiş yavv
yuh anam yuhhh çift taraflı coşmuş :img-hyste
çok çıkabilirse işin içinden yaaa
neyse murat da bi işe taradı baldızına kıyafet aldı:img-wink:
Ya ben hala şeydeyim şimdi bu Aslı2nın ablası bileziği cebe attı değil mi? Az değil o ya :)
Ama bu bölümde herkes bir işe yaradı Murat parayı odededi.Aslı'nın aplası Aslı'yı baloya hazırladı :)
cemre_dila 27-07-07, 23:15 evt parayı murat ödedi:):):)
bence bileziği cebe atmaz lazım olunca ev için kullanır:)
YerçekimliKaranfil 27-07-07, 23:19 Özetişimdi okuudum.Gönül gidiyomuş ya :icon_sorr ya gizmez dimi hem olaylar acaba nasıl o hale geldi..sanırım metinin teklifinide reddeti gönül...
hem efe nereye gidiyo?..Bu konuda tahmini olan varmı acaba? :icon_sorr
EFEEEE!!! Efe 1 numaralı adamım yaaff....Çok seviyorum onu çooooook...:good: :good:
yasemin_gülçin 27-07-07, 23:58 BEN bitek aslı çok merak etmiştim ve gördüm dedim bide göstermezlerse ama çok güzel olmuştuuuuu
bence efe aşık filan olmıcak
ihlamurdelisi 28-07-07, 01:55 Bence bu haftaki en güzel bomba minenin almak istediği elbiseyi aslının almasıydı...Tabıkı Aslı o kıyafetle gidince balo ayağa kalktı :D süper olcak haftayaki bölüm süper...Ama efe içlerinde en sempatikleri laflarına bayılıyorum kardeş kardeş gideriz diyo Aslıya :D
Bence bu haftaki en güzel bomba minenin almak istediği elbiseyi aslının almasıydı...Tabıkı Aslı o kıyafetle gidince balo ayağa kalktı :D süper olcak haftayaki bölüm süper...Ama efe içlerinde en sempatikleri laflarına bayılıyorum kardeş kardeş gideriz diyo Aslıya :D
ya ben minenin o fiyata o elbiseyi pahalı bulmasınada baya bi şaşırdım yani minelerin durumu o kadar kötümü nese ya efe sen nie kardesh kardesh dion sewgili sewgili desene deniz elden gidio diorum efe elini biras çbk tutttt
alonsomania 28-07-07, 07:42 ya bence aslıyı daha güzel yapabilirlerdi bu bölümde aslıya o elbiseyi yakıştıramadım ona uymamış ama efe çok süperdi birde denizin üstündeki ceket emanet gibbi duruyordu ve uyumsuzdu bunları hiçe sayamazlar bence....
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 07:59 ya bence aslıyı daha güzel yapabilirlerdi bu bölümde aslıya o elbiseyi yakıştıramadım ona uymamış ama efe çok süperdi birde denizin üstündeki ceket emanet gibbi duruyordu ve uyumsuzdu bunları hiçe sayamazlar bence....
wallaa..ASLI ÇOK GÜZELDİ..
AMA DENİZ KONUSUNDA HAKLSINI...çok uyumsuz giyinmişttii...:img-yes:
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 08:02 off ıns. ama aslı eger 1 gecede asık oldugunu dusunuyorsa kesınlıkle kabul etmesın .
kossun bıraz pesınden .
tatlı tatlı atısmaları falan olur .
ayyy super.
kıskanclık krızlerıne falan tutulur denız. :img-in_lo
ama hemen kabul etmesın tabıı.
daha once yazdıgımda ben aslının ınat yyaptıgı ıcın denızı ıstemedıgını zannedıyordum ama sonra ozetı okuyunca anladım .
haklı kızcagız.
EWT CNM...bencede sana sonuna kadar katılıorum..
AMA VARYAA...görünüşe bakılırsaa deniz aslının peşinden daha çookkk koşucak...:img-yes:
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 08:11 http://img267.imageshack.us/img267/3649/71170444zg9cq3zn6.jpg
ASLI BURDA ÇOK TATLI ÇIKMIŞ DİMİİ??:img-wink:
clevergirl 28-07-07, 08:28 ya arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim,perşembe istanbula geldiğim için diziyi izleyemedim ve şimdi hiçbiyerde bulamıyorum önceden hemen y...eklenirdi ama bu sefer yok,bana birisi özet geçebilirmi lütfen...
güzel bir bölümdü sonunu izleyemsemde birisi kısaca özeti geçebilirmi perşembe günüde bi türlü gelemdei kaldı ya çok sıkıldım kavak yelleri olmadan olmuyor ya keşke hemen perşembe olsa efe yine çok şekerdi
serseri_mayın90 28-07-07, 08:49 slm arkadaşlar dün malesef giremedm buraya. şimdi baktım da reytingerimiz süper yav..:happy0064 alıştık artık ama seviniyorum da yanii:P sayfamızıda coşturmuşsunuz:img-wink:
evet aslı çok güzeldi.efede çok tatlıydı. deniz ne kadar kötü giyinmişse de yüzünün tatlılığı yeter:)
bide bişi sorcam. özet fln gelmedi daha demi??
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 08:57 slm arkadaşlar dün malesef giremedm buraya. şimdi baktım da reytingerimiz süper yav..:happy0064 alıştık artık ama seviniyorum da yanii:P sayfamızıda coşturmuşsunuz:img-wink:
evet aslı çok güzeldi.efede çok tatlıydı. deniz ne kadar kötü giyinmişse de yüzünün tatlılığı yeter:)
bide bişi sorcam. özet fln gelmedi daha demi??
ÖZET GELDİ...işte cnm;
KAVAK YELLERİ 10. BÖLÜM ÖZETİ
“Köşeli Jeton”
Koray’ın ördüğü tüm çoraplara rağmen mezuniyet balosu herkesin hafızasında güzel anılar bırakarak sona erer… Tabii ki bir tek kişi hariç: Mine… Mine mezuniyet gecesinde Deniz’in Aslı’ya artık arkadaşlıktan öte daha da farklı bi gözle bakmasına tanık olarak deliye dönmüştür… Üstelik bu durumu yeniden leyhine çevirmek artık eskisi kadar kolay görünmemektedir…
Deniz Aslı’ya karşı haftalardır içinde kopan ve adını koyamadığı duygunun aşk olabileceğini anlamaya başlamıştır, ancak bu seferde Aslı için durum farklıdır… Mezuniyet gecesi giydiği elbiseyi çıkardığında hayatın tüm acımasızlığıyla kaldığı yerden devam ettiğini düşünen Aslı yıllardır gözünün önünde olduğu Deniz’in sırf bir gece giyinip süslendi diye kendisiyle ilgilenmeye başlamasını hazmedememektedir…
Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri
Yepyeni Bölümü “Köşeli Jeton” ile
2 Ağustos Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de…
serseri_mayın90 28-07-07, 09:06 saol cnm özet için.
işte bu söz herşeyi anlatıyo ztn. deniz dış görünüşe önem veren birimi yoksa birine aşık olduğunu anlaması için o kişinin süslenip püslenip onun dikkatini çekmesimi lazım..
yaa bizimkiler tatilemi gidio:P :D
herkese merhaba deniz in artık aslı nın farkına varması beklenir bir şey ama efe de HENÜZ böyle bir etkilenme yok özette de bu belli oluyor zaten efe nin ilgisi daha sonraları olur :good: o zamanki yani beklenen 2 adam 1 kadın bölümleri çok eğlenceli olabilir :img-yes:
herkese merhaba deniz in artık aslı nın farkına varması beklenir bir şey ama efe de HENÜZ böyle bir etkilenme yok özette de bu belli oluyor zaten efe nin ilgisi daha sonraları olur :good: o zamanki yani beklenen 2 adam 1 kadın bölümleri çok eğlenceli olabilir :img-yes:
evet katılıyorum bu diziyi perşembe günü ilk defa izledim ama en eğlenceli yerine denk gelmişim hoşuma gitti doğrusu
Sonuçta özete d eyzdığına göre deniz anlamaya başlamıştır.Zaten Aslı'ya bi takım hisleri vardı ama kendi farkında değildi.Alpi kıskanması tamamen onu sevdiği içindi.Eğer prjinal ile aynı paralel de gidecekse efe aslıan önce aslnın denizle birlikte olup ayrıldıktan sonra irlikte olmaya başlıyacağı sevgilisinin kızkardeşi ile birlikte olucak.Denizle Aslının yollarının ayrıldığı bi dönemde Denizin istedği üzerine Efe ile Aslı daha çok vakit geçriricek.Efe de sevgilisinin bi hatası sobrası onunla yollarını ayırıp aslıya aşık olacak.Tabi eğer orjinali ile aynı giderse.Orjinalinde Gönülle Efe birlikye olmuştu esela.
evet katılıyorum bu diziyi perşembe günü ilk defa izledim ama en eğlenceli yerine denk gelmişim hoşuma gitti doğrusu
valla sevgili arkadaşım dizi konu olarak çok iyi gidiyor vede eğlenceli sahneler çok fazla inşallah böyle devam eder zaten reytinglerde ortada k.v olmadığından beri her hafta 1. oldu o varkende 2. oluyordu zaten inşallah böyle devam eder :happy0064
Sonuçta özete d eyzdığına göre deniz anlamaya başlamıştır.Zaten Aslı'ya bi takım hisleri vardı ama kendi farkında değildi.Alpi kıskanması tamamen onu sevdiği içindi.Eğer prjinal ile aynı paralel de gidecekse efe aslıan önce aslnın denizle birlikte olup ayrıldıktan sonra irlikte olmaya başlıyacağı sevgilisinin kızkardeşi ile birlikte olucak.Denizle Aslının yollarının ayrıldığı bi dönemde Denizin istedği üzerine Efe ile Aslı daha çok vakit geçriricek.Efe de sevgilisinin bi hatası sobrası onunla yollarını ayırıp aslıya aşık olacak.Tabi eğer orjinali ile aynı giderse.Orjinalinde Gönülle Efe birlikye olmuştu esela.
sevgili arkadaşım bence tam olarak aynı gitmez sonuçta belirli ana hatlarla aynı gidiyorlar ama aslı-efe de o ana hatlar içinde sankim o yüzden ilerde böyle bir şey beklemek çokta yanlış olmaz zaten ne kadar aynı gideceği ilerki bölümlerde daha net belli olur :img-yes:
bence o diziyle aynı doğrultuda gitmez.gelecek bölümdemi mine sınava girecek.bence eğer gelecek bölümdede girmezse daha sonraki bölümde kesin girerr.bunların sonuçları ne zaman açıklancak yaaa.ben çok merak ediyorum
bence o diziyle aynı doğrultuda gitmez.gelecek bölümdemi aslı sınava girecek.bence eğer gelecek bölümdede girmezse daha sonraki bölümde kesin girerr.bunların sonuçları ne zaman açıklancak yaaa.ben çok merak ediyorum
aslı demişsin ama yanlış yazdın herhalde büyük ihtimal mine girer bir sonraki bölümde sınava. dizi onunla tamamen, yani bire bir aynı olmaz ama an hatlarda benzerlik gösteriyor :img-wink: zaten buda ilerki bölümlerde bir fikir sahibi olmamızı sağlıyor :happy0064
ewet karıştırdım mine yazacaktım :) .reytingler çok iyi inş her zaman böyle olur.aslı paylaşılamayan kız oldu şimdi.bence zaten deniz başta mineyi seviyodu ama şimdi ne eskisi gibi davranmıyo ona ve tabi aslıyı seviyo.gerçi nie bi anda mineden soğusdu onuda anlamış değilim
Puanlarını bence 3-4 bölüm içerisinde öğrenirler.3+1+3=7 bölümde deherhalde nereye yerleştiklerini öğrenirler yani 7 bölüm içerisinde hem puanlarını öğrenirler hem tercih yaparlar e nereye yerleştiklerini öğrenirler.Tabi bu sadece benim tahminim.Daha uzun eya daha kısada olabilir.İnşallah daha kısa olur :)
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 10:05 Puanlarını bence 3-4 bölüm içerisinde öğrenirler.3+1+3=7 bölümde deherhalde nereye yerleştiklerini öğrenirler yani 7 bölüm içerisinde hem puanlarını öğrenirler hem tercih yaparlar e nereye yerleştiklerini öğrenirler.Tabi bu sadece benim tahminim.Daha uzun eya daha kısada olabilir.İnşallah daha kısa olur :)
İNŞ..CNM...ancak 4 hafta sonra...sonuçşlar açıklanırr...OFF BEKLE ALLAH BEKLEE...
reytingler...HER ZMNKİ GİBİ SÜPERR....:happy0064
26 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
26 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
reytingler süper zaten dizimiz bunu hakediyor çünkü mükemmel:happy0064
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 10:17 arkadaşlar...KAVAK YELLERİNİN 9.BÖLÜMÜNÜ BULDUM..
bazı arkadaşlar..bulamamıştıda..
şeyy..izlemek isteyen varsa..bana p.m atsın..ben linki veriimm....:img-yes:
bizimkiler tatile gidiyo herhalde ne yapar eder bu mine de onlarla gider bakalım bu duruma denizin tavrı ne olacak hem mine denizi sevmiyorki arkadaşıyla konuşurken dedi bunu zaten onun aklı eski sevgilisinde aslıya yine kötülük yapıcak bu kız bende akıllandı zannetmiştim mektup olayında ama....
aslında minenin mektubu ortaya çıkarması aslıya bir iyilik olurdu hazır denizde aslıya karşı boş değilken
ya arkadaşlar dün çıktım bugün girdim oku oku bitiremedim iyi iyi böyle gidersek belki anasayfaya geçeriz neyse yeni bölüm tam bi harika aslının gerçekten de denizle artık aşk yaşaması gerek ama bi yandan da haklı kız ya yani bi giyindi süslendi diye olmaz kii mine de boş durmaz tam gaz kötülüğe devam eder olan yine bizim kuğumuza olur of mine of nerden çıktın sen yaa...
aslı&deniz aşkı olacağı için mutluluktan havaya uçuyorum.zaten böyle olacağı belliydi.tahminde etmiştik.yavaş yavaş istediklerimiz oluyor:)
muhteşem bi dizi.Deniz ve aslı süper.Bayılıyorum.Onlar çok farklı...
aslı&deniz aşkı olacağı için mutluluktan havaya uçuyorum.zaten böyle olacağı belliydi.tahminde etmiştik.yavaş yavaş istediklerimiz oluyor:)
arkadaşlar aslı deniz aşkı yavaş yavaş ve çok güzel olacak bu bölüm de herşey anlaşıldı çok yakışıyorlar efe yede birini bulsunlar deniz asli.birde arkadaşlar nasıl resim ekliyoruz buraya
Yaa arkadaşlar Deniz Aslı olucağı için mutluyuz falan demişiniz kesin mi bu? Ben çok istiyorum işallah olurda eminsiniz di mi?
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 11:27 Yaa arkadaşlar Deniz Aslı olucağı için mutluyuz falan demişiniz kesin mi bu? Ben çok istiyorum işallah olurda eminsiniz di mi?
evet kesin cnm...yane öle görünüoo..
ÇÜNKÜ ARTIK DENİZDE ASLIYA AŞIK..
aslında herşey alp sayesinde oldu..bence...yane alp olmasaydı..deniz aslıyı ondan kıskanmıycaktı...vee kalbinin derinliklerinde aslı için duydugu aşk...ORTAYA ÇIKMIYCAKTII..
o yüzden alp'e çok şey borçlularr...deniz ile aslı yanee....ee tabi bizdee...:img-yes: :img-yes:
yaaa ben dizinin d.c gibi olmasını istemiyorun ne o öyle bii mineyle bi aslıyla sonra gene mineyle çok kötü doğru düzgün bii ilişkileri olsun öyle devam etsin ayrıca aslıda fazla uzatmasın yani dış görünüş felan die tamam belki haklı olabilir ama napıcaksın öle işte sanki minenin neyine aşık oldu etkilendi karakterinemi
Yaa arkadaşlar Deniz Aslı olucağı için mutluyuz falan demişiniz kesin mi bu? Ben çok istiyorum işallah olurda eminsiniz di mi?
kesin zaten özettede yazıyordu.için rhat olsun.aslı biraz naz yapabilir ama deniz ogünden sonra aslıya aşık olacak.minede kıskançlığından çatlayacak:img-yes:
Orjinaliyle paralel giderse önce Aslı Deniz'in kendisini süslendikten sonra farkettiği için kızacak ama gene de Deniz'in bu durumundan oldukça hoşnut olacak.Mine konusunu çok kestiremiyorum çünkü orjinalde çok daha insani duyguları ön plana çıkarıyordu ilk sezonda ancak Deniz ve Aslı birlikte olmaya başlarsa bu ilişkiye sekte vurmak için bayaa bir uğraşacak sanırım başlarda çünkü Jen'de Dawson Joey'i ayırmak için uğraşmıştı.
Üniversite konusunda şimdilik grup 4 kişi olduğu için sanırım Deniz Aslı ve Mine kesin İstanbul'u kazanacak.Efe ise arkadaşları İstanbul'a gidiyor diye onlarla gidecek.Bana sanki evdekilere İstanbul'u kazandığını söylecek gibi geldi.İstanbul'da diğerleri üniversiteye giderken o da çalışacak veya tekrar üniversiteye hazırlanacak gibi görünüyor.
Hala orjinalle paralel giden şeyler var ama ayrılan noktalarda olduğundan çok kestiremiyor insan.Özellikle de Deniz - Aslı - Efe üçgeni.
valla ben pekte öyle deniz-aslı olacağını şuan için sanmıyorum zaten öyle bir şeyde istemiyorum :img-yes: deniz gitsin mineyle olsun aslı için o tren biraz kalkmış olacak sankim neyse bekleyip görelim :happy0064
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 11:52 yha bende 10.bölümle ilgili bir senaryo yazdım..BUYRUN;
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=4214072#post4214072
valla ben pekte öyle deniz-aslı olacağını şuan için sanmıyorum zaten öyle bir şeyde istemiyorum :img-yes: deniz gitsin mineyle olsun aslı için o tren biraz kalkmış olacak sankim neyse bekleyip görelim :happy0064
bende sen katiyormu canim deniz asıl olmaz ki
bende sen katiyormu canim deniz asıl olmaz ki
valla bence deniz aslı şimdilik bir hayalden ileri gitmez :img-yes: tabii bir sonraki bölüm denizin tavırlarını gördükten sonra daha net bir şekilde görürüz tabii kide herşeye rağmen güzel bölümler kapıda gibi :happy0064 ben açıkçası efe-aslı-deniz üçgenini bekliyorum:happy0064
son bölüm yine çok güzeldi aslı gerçekten çok güzel olmuştu hele ablasının mine nin alamadığı elbiseyi alması çok komikti.efe yle içeri girdiklerinde şaşırıp kaldılar deniz de anlasın nasıl hata yaptığını.ben düşündümde aslı yla efe gerçekten çok yakışıyor efe nin aslı yı gördüğündeki bakışları falan çok hoştu bence onlar arkadaş olarakta sevgili olarakta çok yakışır.
son bölüm yine çok güzeldi aslı gerçekten çok güzel olmuştu hele ablasının mine nin alamadığı elbiseyi alması çok komikti.efe yle içeri girdiklerinde şaşırıp kaldılar deniz de anlasın nasıl hata yaptığını.ben düşündümde aslı yla efe gerçekten çok yakışıyor efe nin aslı yı gördüğündeki bakışları falan çok hoştu bence onlar arkadaş olarakta sevgili olarakta çok yakışır.
bu yoruma katılıyorum özellikle son yazdığına bence de sevgili olarak yakışlırlar bir kere ikiside mine ye uyuz oluyor :happy0064 :happy0064 tabii muhtemel bir aslı-efe çok sonra olur ve orjinal düşünülürse olmıyacak şey değil hani :img-wink: deniz aslıdan etkilendi ama bakalım bu nasıl yansıtacak bir sonraki bölümde görecez artık :img-wink:
cidden aslı çok hoştu.efe de öyle.ve tabi ki efenin abisi deee:D
NASIL OLSa GÖNÜLLE yemeğe gitceklerdi acaba yüzüğü takabilecek mi?bence onlar daha çok yakışıyor.METİN&GÖNÜL
register00 28-07-07, 12:05 yha bende 10.bölümle ilgili bir senaryo yazdım..BUYRUN;
senaryon çok güzel olmuş hemen okudum
aslı ve deniz arasında geçenler sanki gerçek ve olabilecek şeyler...
herkes bu senoryayu okusun derim :D
1o. bölüm de inşallah aslı ve deniz sevgili olurlar ama aslı bu kadar ani bişekilde sevgili olmaz denizle aradan biraz zaman geçer ve aslı denizin kendisini sevdiğinden emin olduğu zaman çıkmaya başlarlar
1o.bölüm gene bomba gibi olacak :!
ya Arkadaşlar Ne Yazik Ki Ben Bu Haftaki Bölümü Izleyemedim. Bana özel Mesaj Yoluyla Hangi Gün Ve Hangi Saatte Olduğunu Gönderirseniz çok Makbule Geçer Yaaa...
valla bence deniz aslı şimdilik bir hayalden ileri gitmez :img-yes: tabii bir sonraki bölüm denizin tavırlarını gördükten sonra daha net bir şekilde görürüz tabii kide herşeye rağmen güzel bölümler kapıda gibi :happy0064 ben açıkçası efe-aslı-deniz üçgenini bekliyorum:happy0064
evet ama her yerşey olabilir
Nevzat_Ayşe 28-07-07, 12:19 yha bende 10.bölümle ilgili bir senaryo yazdım..BUYRUN;
çok güzel olmuş senaryonumarım devamını bi an önce yazarsın
lanetly_girl 28-07-07, 12:28 bencede aslı çook çok gusel olmuş ama ne yalan söliim ben daha gusel bekliyodum denizde keşke öle giyinmeseydi de efe gibi giyindeydi çok mrk ettim şimdi nasıl olurdu:happy0064
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 12:29 herkese tşk ederim...senaryom için yorumlarınız harika...:img-wink:
DVMINI HMN YAZIORUM....:img-yes:
Slm arkadaşlar son bir kaç gündür girmiyorum farkındaysanız sadece sizlerin yorumlarını takip ederek kendimi bir köşeye çektim,olanları düşünüyorum.Herkes Aslı Ve Denizdir tutturmuş gidiyor Ben Mine ve denizin olmasını istesemde aklıma Efenin Yanında kimsenin olmadığını görüyorum ve bu beni çok üzdü açıkcası.Bence Efe gönülün arkasından gidecek bu noktada senaristlere kızıyorum,çünkü Efe Gönül yüzünden sınavdan hemen çıktı Ve Efenin hayatı mafoldu.Neyse daha yazacak çok konu var bugünlük bu kadar kendinize iyi bakın.Ve Kavak yelleri ile kalın...
bu yoruma katılıyorum özellikle son yazdığına bence de sevgili olarak yakışlırlar bir kere ikiside mine ye uyuz oluyor :happy0064 :happy0064 tabii muhtemel bir aslı-efe çok sonra olur ve orjinal düşünülürse olmıyacak şey değil hani :img-wink: deniz aslıdan etkilendi ama bakalım bu nasıl yansıtacak bir sonraki bölümde görecez artık :img-wink:
yorumuma katılmana sevindim bencede bu daha sonra olacak bişey deniz in nasıl tepki verceğini çok merak ediyorum.
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 12:56 işte senaryomun DEVAMII;
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=4214659#post4214659
işte senaryomun DEVAMII;
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=4214659#post4214659
mervecim bilmiyorum artık bak deniz ablandan başka kimse çatır çatır yorum yazmıyo:img-wink:
ah ahh bi yazdığın gibi olsa
ama denizin şapşal hallerini görürüz sanırım
süper bi bölüm olucak
youtube a gelmedi bi türlü yaa :( aslınn mineyi taklit etmeye çalışmasını görmek içinn sabırsızlanıyorumm amaaaaaaa
krmcmdilann 28-07-07, 13:27 valla ben pekte öyle deniz-aslı olacağını şuan için sanmıyorum zaten öyle bir şeyde istemiyorum :img-yes: deniz gitsin mineyle olsun aslı için o tren biraz kalkmış olacak sankim neyse bekleyip görelim :happy0064
dusunduklerımı yazmıssın..:happy0064 :good:
bence de deniz gtsn mineyle olsun hem mine de onu swio bnce..:):)
dusunduklerımı yazmıssın..:happy0064 :good:
bence de deniz gtsn mineyle olsun hem mine de onu swio bnce..:):)
valla bu konuda yanlız olmadığımı görmek sevindirici :happy0064 valla deniz zaten emin değil kendinden ben çözemedim onu vallaha :img-wink: ilerki bölümlerde tavrını netleştirir inşallah bir sonraki bölümü merakla bekliyorum :happy0064
İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 13:31 mervecim bilmiyorum artık bak deniz ablandan başka kimse çatır çatır yorum yazmıyo:img-wink:
ah ahh bi yazdığın gibi olsa
ama denizin şapşal hallerini görürüz sanırım
süper bi bölüm olucak
TŞK..CNMÇ...dvmını yazmıştım...
|