FiNdik kuRdU=)
21-07-07, 08:53
bencede giricekler ve set ista taşıncak gibi gelio =) yani inş ole olur
|
Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 4) FiNdik kuRdU=) 21-07-07, 08:53 bencede giricekler ve set ista taşıncak gibi gelio =) yani inş ole olur çağloş 21-07-07, 08:57 diğer bölümde kesin çok kmik anlar olacak.efe gönüle ilanı aşk etti ama gönül ne tepki verecek?kesin bu şaka mı gibisinden şeylerde.en çok o bölümü merak ediyorum. clevergirl 21-07-07, 08:58 bencede giricekler ve set ista taşıncak gibi gelio =) yani inş ole olur ya ama bunca olaydan sonra hepsinin sinavi kazanmasi mucize gibi bisey olur sanirim :) Kazanin sokunu atlatamadan sinava giricekler, sonra efe büyük ihtimal gönülden azar isiticek,o morallede kazanirsa helal olsun :P kvkyllrifan 21-07-07, 09:02 Ya daha öncede yazmıştım ama yine sorucam belki başka fikirler gelir. Bu aslı nie mezuniyetee katılmak istemio.Pahalı desek diilmiş. Sınavı mı kötü geçiyo acaba diycem aslım son anda yetişiosa kazanır( yani umarım) :icon_whis belki de alple mi denizle mi gitceene karar verememiştir ikisinide kırmamak için gitmiodur.. Uf kafam çok karıştı bi akıl verin..:img-wink: ekin_gulendam 21-07-07, 09:10 ya arkadaş fragman geldimi acaba kaza ne oldu?? EmRe_m(m) 21-07-07, 09:21 ya arkadaş fragman geldimi acaba kaza ne oldu?? Yok maalesef daha fragan gelmedi bildiğim kadarı ile ama birkaç foto gelmiş naz06 21-07-07, 09:25 arkadaslar yarın büyük ihtimalle fragman dönmeye başlar:img-wink: ama bölümün en güzel yanı deniz aslı barışmasıydı birde mine aslıya mektubu vardiya ona cok sewndm ya:img-wink: !! Elyf !! 21-07-07, 09:28 Cok guzel bi bolumdu yine bu hafta.. Efe'nin ruyasi hele cok komikdi.. Yine bizi bi ruya ile kirip gecirdilerr.. Asli'da Mine'yi yolcakdi aslinda bi guzel amma.. Iste.. Olmadi.. Baska zaman insallah.. Ama cok kotu bitti yaa.. Hic tahmin etmemisdim bole bi sonun geldigini.. Umarim hic birine hic bisi olmamisdir.. Tamda sinava gidiolardi..:sad53: Efe'de Mine'ye uydu.. Bakalim Gonul hanimin o soruya cevabi ne olcak.. :D naz06 21-07-07, 09:36 Cok guzel bi bolumdu yine bu hafta.. Efe'nin ruyasi hele cok komikdi.. Yine bizi bi ruya ile kirip gecirdilerr.. Asli'da Mine'yi yolcakdi aslinda bi guzel amma.. Iste.. Olmadi.. Baska zaman insallah.. Ama cok kotu bitti yaa.. Hic tahmin etmemisdim bole bi sonun geldigini.. Umarim hic birine hic bisi olmamisdir.. Tamda sinava gidiolardi..:sad53: Efe'de Mine'ye uydu.. Bakalim Gonul hanimin o soruya cevabi ne olcak.. :D evet ya bölüm cok güzeldi:img-wink: rüyada leman hanımın klozet kapağını gecirmesi cok komikti ya.. kadın kabus gibi ya:img-yes: aslı yolsaydı keşke mineyi ama :dito neyseki denizle aslı eski haline döndü mineninde hakkını yemeyelim mktubu aslıya verdi ya(çıkar ama olsun) gönülün cvp belli ama efe cok kötü olcak yaaa:icon_sorr klgçaglar 21-07-07, 09:58 cnm bnde izmirde kalmalarıı isterdim ama istanbuldada eğlenceli sahneler görürüz:D ayrıca bi arkadaş yeni bölümden bikaç resim eklemişti, görmediniz heralde. kazada büyük bişi olmuyor.kamyona fln biniyolardı. sınava gircekler büyük ihtimalle:img-yes: ya nereye sölermisin ltfn sweet10 21-07-07, 10:00 gzel bi bölümdü kazada bişey olmaz onlara ya yaralı kurtulurlar naz06 21-07-07, 10:08 arkadaslar gelecek bölümle ilgli cok fazla kopya vermeyin uzaklastırma alabilirsiniz dikkatli olun hem sayfada kapanabilir.. register00 21-07-07, 10:11 gzel bi bölümdü kazada bişey olmaz onlara ya yaralı kurtulurlar bncede çok güzel bir bölümdü. efe deniz aslı sınava ya girerler ya giremezler ama aslı sınava giremezse çok üzülürüm eğer deniz ve aslı kaza geçirirlerse doğla olarak sınava giremezler ve bu haber efeyede ulaşınca oda sınava girmeye bilirrr yada kaza geçirmezler hepsi sınava girir mezuniyeti daha farklı bekliyodum biraz hayal kırıklığı yarattı ama genede güzeldi. gnt 21-07-07, 10:14 slm arkadaşlar dün 6. sayfada bıraktım bugü 21 sayfada buldum valla iki üç sayfa öncesini okuyabildim yetişilmiyor sizin hızınıza ee normal bu sonuçta kavak yelleri başlığı:happy0064 özet geldi mi?fragmanı sormuyorum zaten daha çıkmamıştır.. lütfen tüyo işi vermeyin kapanıyor başlık biliyosunuz...gerçi önceden sölendi bunlar ama bilmeyenler varsa tadında izlemenizi tvsiye ederim.... ben orda kaza yapıcakalrını biliyordum hiç bi heyecnı kalmadı mesea:good: naz06 21-07-07, 10:18 slm arkadaşlar dün 6. sayfada bıraktım bugü 21 sayfada buldum valla iki üç sayfa öncesini okuyabildim yetişilmiyor sizin hızınıza ee normal bu sonuçta kavak yelleri başlığı:happy0064 özet geldi mi?fragmanı sormuyorum zaten daha çıkmamıştır.. lütfen tüyo işi vermeyin kapanıyor başlık biliyosunuz...gerçi önceden sölendi bunlar ama bilmeyenler varsa tadında izlemenizi tvsiye ederim.... ben orda kaza yapıcakalrını biliyordum hiç bi heyecnı kalmadı mesea:good: evet ya bnde aynı sekilde biliyordum cok heyecanı kalmamıstı ama güzel bir bölümdü.. en güzeli aslı ve denizdi ya..:img-wink: gnt 21-07-07, 10:19 bncede çok güzel bir bölümdü. efe deniz aslı sınava ya girerler ya giremezler ama aslı sınava giremezse çok üzülürüm eğer deniz ve aslı kaza geçirirlerse doğla olarak sınava giremezler ve bu haber efeyede ulaşınca oda sınava girmeye bilirrr yada kaza geçirmezler hepsi sınava girir mezuniyeti daha farklı bekliyodum biraz hayal kırıklığı yarattı ama genede güzeldi. canım o senin kastın balodansa daha o yapılmadı onlar sadece diplomayı fln aldılar...işte kepler havaya atıldı daha balo olmadı ki... cansu_a 21-07-07, 10:23 selam :) bence kazada bişey olmaz sınava girip istanbulu kazancaklar heralde ki istanbula gitsinler...:icon_whis gerçi belki de girmezlerse dersaneye gitmek için istanbula gidebilirler son tercih dizisine geçsinler bari .img-hyste ben aslıyla denizin bir an önce beraber olmasını istyorum mine gibi kızlardan nefret ederim zaten hıh :hıh ama aslının ablasının denizlere gidip elinde bebek şekerleriyle kapıda kalakalması komikti bence :img-wink: register00 21-07-07, 10:24 canım o senin kastın balodansa daha o yapılmadı onlar sadece diplomayı fln aldılar...işte kepler havaya atıldı daha balo olmadı ki... yaaa bnde şaşırdım zaten o zman diploma töreni için iyi bn zanettim ki bundan başka olmucak iyi bari :D mezuniyette denizin annesinin çalıştığı yerde olucak herhalde sınavda sonra olmasaydı keşkede izleseydikkkk dilara-1905 21-07-07, 10:33 ya şu baloyu ipleçekiyorummm herşey baloda belli olcak denizmineyi sevio ama aslıyıda dost olarak seviyo amaa şu balo herşeyi deişrtirir belkide ya çok merak ediyorumm ama bnce mineyi seçmelii gerçi ozaman da aslı :(:( off yha ama artık dörtlğ takılıolar buna çok seviniorum :):) alp te nası hsp sorcakaciba ya kuzu zor durumda kalcakkk bölümün adından da belli ztn kuzuların sessizliği :) asslli 21-07-07, 10:43 ayy kafayı yicem şimdi diziyi izleyememiştim şimdi izliyorum ve çıldırıyorum bu deniz ne yapmaya çalışıyor yaa mineye ilk defa katılıyorum bir koltukta iki karpuz taşınmaz(bozuk saat misali)ilk günkü gibi olcakmışlar yaa ne çok biliyormuşlar yaa EmRe_m(m) 21-07-07, 10:44 ya şu baloyu ipleçekiyorummm herşey baloda belli olcak denizmineyi sevio ama aslıyıda dost olarak seviyo amaa şu balo herşeyi deişrtirir belkide ya çok merak ediyorumm ama bnce mineyi seçmelii gerçi ozaman da aslı :(:( off yha ama artık dörtlğ takılıolar buna çok seviniorum :):) alp te nası hsp sorcakaciba ya kuzu zor durumda kalcakkk bölümün adından da belli ztn kuzuların sessizliği :) Bende şu baloyu çok merak ediyorum yha :).Evet haklısın o balo herşeyi değiştirebilir... cennex 21-07-07, 10:44 arkadaslar gelecek bölümle ilgli cok fazla kopya vermeyin uzaklastırma alabilirsiniz dikkatli olun hem sayfada kapanabilir.. ya evet. dıkkATLI olalım sayfa kapanmasın lutfen. naz06 21-07-07, 10:45 ya şu baloyu ipleçekiyorummm herşey baloda belli olcak denizmineyi sevio ama aslıyıda dost olarak seviyo amaa şu balo herşeyi deişrtirir belkide ya çok merak ediyorumm ama bnce mineyi seçmelii gerçi ozaman da aslı :(:( off yha ama artık dörtlğ takılıolar buna çok seviniorum :):) alp te nası hsp sorcakaciba ya kuzu zor durumda kalcakkk bölümün adından da belli ztn kuzuların sessizliği :) bence mezuniyet gecesinde deniz aslıya hayran olacak böyle cok güzel olsun aslı ya..:icon_sorr minede alpte kendileri takılsalar keşke.. efe zaten bitane ya kuzuuu:img-clapp cennex 21-07-07, 10:48 ayy kafayı yicem şimdi diziyi izleyememiştim şimdi izliyorum ve çıldırıyorum bu deniz ne yapmaya çalışıyor yaa mineye ilk defa katılıyorum bir koltukta iki karpuz taşınmaz(bozuk saat misali)ilk günkü gibi olcakmışlar yaa ne çok biliyormuşlar yaa aman uff ya. bu denızı anlayamıyorum zaten . mıneye hem artık soğuk davranıyor hem de aslıya "onunla ıyı anlas " dıyor. ne ıs ya. bu arada benım fıkrım denıızn aslıyı sevdığı yonunde.:img-yes: bu arada bır sey daha oğrendım . dawsons creekte mıne oluyormus sonunda . bır de hamıle kalıyormus . kımden olduğunu bılmıyorum ama. bızım dızıde boyle bır sey olmmaz dıye dusunuyorum. cennex 21-07-07, 10:51 bence mezuniyet gecesinde deniz aslıya hayran olacak böyle cok güzel olsun aslı ya..:icon_sorr minede alpte kendileri takılsalar keşke.. efe zaten bitane ya kuzuuu:img-clapp super olur. eğer efenın de aslıyı sevme gıbı bır durumu olursa o da baloda asık olur. register00 21-07-07, 10:52 aman uff ya. bu denızı anlayamıyorum zaten . mıneye hem artık soğuk davranıyor hem de aslıya "onunla ıyı anlas " dıyor. ne ıs ya. bu arada benım fıkrım denıızn aslıyı sevdığı yonunde.:img-yes: bu arada bır sey daha oğrendım . dawsons creekte mıne oluyormus sonunda . bır de hamıle kalıyormus . kımden olduğunu bılmıyorum ama. bızım dızıde boyle bır sey olmmaz dıye dusunuyorum. bnde denizi anlayamıyorum deniz ya mineyi seçsin yada aslıyı hem mineye yüz veriyor hemde aslıya anlamadım gitti minede ne olay olursa orda bitiyo hemen karışmaya başlıyor efeninde dediği gibi deniz aslıya aşık olmaya başladı aslınında mineyi kıskandırma taktiği güzeldi hemen denizi öptü güzel oldu bayaa bn gene aslı-denizciyimmmmm naz06 21-07-07, 10:52 arkadaslar ben bölümün basını kaçırmıştım youtube falan verilmişmi.?nerden izleyebilirim.?kanaldnin sitede yok zaten..lütfen yazarmısınız.??? naz06 21-07-07, 10:54 bnde denizi anlayamıyorum deniz ya mineyi seçsin yada aslıyı hem mineye yüz veriyor hemde aslıya anlamadım gitti minede ne olay olursa orda bitiyo hemen karışmaya başlıyor efeninde dediği gibi deniz aslıya aşık olmaya başladı aslınında mineyi kıskandırma taktiği güzeldi hemen denizi öptü güzel oldu bayaa bn gene aslı-denizciyimmmmm iyide arkadaslar denize cok yükleniyoruz tammda denzin aslının sevgisinden haberi yokki... cocukta hep arkadas gözüyle bakmış birden cıkalım diemez bu durumda denizden tercih beklemekte olmaz zamanla inş. aslı ve deniz olcak insallah ... ama zamanla...:klme _-ceyda-_ 21-07-07, 10:55 bence de mezuniyet gecesinde Deniz Aslı ya hayran kalacak..Mine de kıskanacak tabi:).. serseri_mayın90 21-07-07, 10:58 bence de mezuniyet gecesinde Deniz Aslı ya hayran kalacak..Mine de kıskanacak tabi:).. olabilir ama mineyi küçümsemeyelim. oda çok güzel olmak için elinden geleni yapcak bence:img-wink: özgürcü genç 21-07-07, 10:59 super olur. eğer efenın de aslıyı sevme gıbı bır durumu olursa o da baloda asık olur. AYY AYY AYY efele aslı aşık olurlarsa görün şamatayı süper olur yaa:happy0064 :happy0064 naz06 21-07-07, 11:01 bence de mezuniyet gecesinde Deniz Aslı ya hayran kalacak..Mine de kıskanacak tabi:).. insallah öyle olcak ya:img-wink: birde imzana bayıldım cok güzell:img-wink: serseri_mayın90 21-07-07, 11:03 AYY AYY AYY efele aslı aşık olurlarsa görün şamatayı süper olur yaa:happy0064 :happy0064 bencede süper olur ama öyle bişiyin olması için çok zaman gerekiyor:img-yes: kuzudan aşkıma geçiş olcak:img-hyste naz06 21-07-07, 11:03 olabilir ama mineyi küçümsemeyelim. oda çok güzel olmak için elinden geleni yapcak bence:img-wink: kız zaten güzel bide deniz için iyice boya küpü olur ama ben baloda aslıdan manyak süper bi çıkış bekliyorum.. keşke efe deniz alpe dudak ısırtsa,birde korayda aslıya asık olurmus buyrun denize yeni bir rakip:dito :img-meeti serseri_mayın90 21-07-07, 11:06 insallah öyle olcak ya:img-wink: birde imzana bayıldım cok güzell:img-wink: hepimiz öyle umuoz. deniz aslıyı çok beğencek:D inş. bizi tes köşeye yatırmazlar öyle olur. kaç haftadır bunu beklioz:img-wink: ama bnce mine de güzel olcak.. hakkaten imza çok güzelmiş. bende bayıldım:img-wink: cennex 21-07-07, 11:08 ya arkıler ben sımdıden soyluyorum . kesın olacak oyle bır sey. yanı efe kesınlıkle asık olacak aslıya. zaten dawsons creekte de olaylar ondan sonra baslıyrdu .:happy0064 ayyy aslı -efe supeerrr. HulyaGoker 21-07-07, 11:16 ya arkıler ben sımdıden soyluyorum . kesın olacak oyle bır sey. yanı efe kesınlıkle asık olacak aslıya. zaten dawsons creekte de olaylar ondan sonra baslıyrdu .:happy0064 ayyy aslı -efe supeerrr. evet yaa çok eğlenceli olur olaylar ama şu balo bir gelse çok merak ediyorum yaa :happy0064 cennex 21-07-07, 11:17 bu bolum balo bolumu olur herhalde. çağloş 21-07-07, 11:19 baloya acaba kim kim gidecekler.kesinb aslı&deniz gider.nasıl olsa barıştılar.minede kıskanır zaten şimdiden kıskanmaya başladı.umarım bu bölüm baloyu gösterirler. NOT:nickimi değiştirdim.belki tanıyamazsınız.eski nickim;-songülöden-. * hande * 21-07-07, 11:20 bu bolum balo bolumu olur herhalde. ay inşallah öle olur.gelsn şu balo artk yaa.çok merak ediorm neler olcak... cennex 21-07-07, 11:20 olabilir ama mineyi küçümsemeyelim. oda çok güzel olmak için elinden geleni yapcak bence:img-wink: mervecım bence ne olursa olsun aslı daha guzel olacaktır. hatta bence aslı su ankı halıyle bıle ondan kat kat guzel . nasıl farkına varılmaz anlayamıyorum. serseri_mayın90 21-07-07, 11:22 fragman gelse bi belki baloyu gösterir:D belki baloya mine&deniz aslı&efe gider:D bhtr 21-07-07, 11:23 bence efe ve aslı hep arkadaş olarak kalsınlar onların arkadaşlığı daha güzel daha hoş bakın mesela aslıyla denizin arkadaşlığı aslıyla efenin arkadaşlığı kadar iyi deil aslı ve efe daha samimi felan denizle hep bi mesafe var çünkü aslı denize aşık oyüzden efe aslı kankalığı hiç bozulmasın bence serseri_mayın90 21-07-07, 11:25 mervecım bence ne olursa olsun aslı daha guzel olacaktır. hatta bence aslı su ankı halıyle bıle ondan kat kat guzel . nasıl farkına varılmaz anlayamıyorum. tabi cnm bencede. zaten aslı kat kat daha güzel mineden.ama deniz farkına varamıo:icon_whis register00 21-07-07, 11:25 mervecım bence ne olursa olsun aslı daha guzel olacaktır. hatta bence aslı su ankı halıyle bıle ondan kat kat guzel . nasıl farkına varılmaz anlayamıyorum. sana katılıyorum aslı çok güzel bi kız nasıl olurda onun farkına varmazlar anlamıyorum yanılmıyosam deniz ve aslı çocukluk aşkı.. deniz vazgeçmiş ama aslı vazgeçmemiş ve deniz tekrar aslıya dönmeye başladı minede nerde olay orda mine herşeye karışıyor balonun en güzel kızı aslı olucak tabikide :D minede güzel ama bazen gözüme çirkin gözüküyo aslı öyle değil :D:D:D:D:D naz06 21-07-07, 11:30 tabi cnm bencede. zaten aslı kat kat daha güzel mineden.ama deniz farkına varamıo:icon_whis hakkını yemeyelim minede cok güzel tatlı ama aslı bambaşka ya tek istegim su baloda deniz aslıya asık olsunnnnnn:img-meeti EmRe_m(m) 21-07-07, 11:34 Eeee evet doğru yha ben aklımdan çıkmış baloda ne giyecekelri nasıl oalacakları.Aslım zaten çok çok güzel ama bence o akşam ayrı bir güzel olacak.Deniz :img-in_lo :love05: :love09: :love04: :icon_redf böyle olacak haha :) Tabi Mine de Aslı kadar olmasa da güzel kız :) o da çok güzel olur ama Deniz Aslı'yı tercih eder İnşallah :) .Ama eğer D.C gibi olursa yani Efe&Aslı Efe o akşam Aslı'ya aşık olabilir kim bilir :) ebru_cenk 21-07-07, 11:40 Arkdaşlar bnde diziyi severek izliorum çok beğeniorum ama neden mineyi(aslı enver)i neden bu kadar haksılık yapıosun seneryoyu omu yaptı hem sonuçta ikiside çok güseller bence yaptınız haksızlık.Pelinde o rolü oynasaydı ona da mı böle yapcaktınız???Sonuçta Aslıda pelinlede çok güsel kızlar klgçaglar 21-07-07, 11:42 sana katılıyorum aslı çok güzel bi kız nasıl olurda onun farkına varmazlar anlamıyorum yanılmıyosam deniz ve aslı çocukluk aşkı.. deniz vazgeçmiş ama aslı vazgeçmemiş ve deniz tekrar aslıya dönmeye başladı minede nerde olay orda mine herşeye karışıyor balonun en güzel kızı aslı olucak tabikide :D minede güzel ama bazen gözüme çirkin gözüküyo aslı öyle değil :D:D:D:D:D ne tesadüf ama bi farklılık war aslı bana hiç gzl gelmio ya kızda bişi war azı çok küçük boyu kısa boynuda kısa tek gözleri gzl angeLcereN 21-07-07, 11:48 Arkdaşlar bnde diziyi severek izliorum çok beğeniorum ama neden mineyi(aslı enver)i neden bu kadar haksılık yapıosun seneryoyu omu yaptı hem sonuçta ikiside çok güseller bence yaptınız haksızlık.Pelinde o rolü oynasaydı ona da mı böle yapcaktınız???Sonuçta Aslıda pelinlede çok güsel kızlar Çok haklısın ama zaten yapılan eleştiriler Mine karakterine Aslı Enver'e değil.Eleştiri yapanlar Mine karakterini beğenmedikleri için eleştiriyorlar.Kimsenin Aslı Enver'e yaptığı bi eleştiri olduğunu sanmıyorum.Biz dizideki karakteri gereği Aslı'yı kendimize daha yakın bulduk.Mine'nin de davranışları ortada..Bu yaptıklarını eleştiriyoruz.Aramızda Mineciler de var tabi ve onlara da saygı duyuyoruz.Kimseye kasıtlı bi eleştiri yok canım.Sanırım yapılan eleştirileri biraz yanlış anladın.=S serseri_mayın90 21-07-07, 11:50 Çok haklısın ama zaten yapılan eleştiriler Mine karakterine Aslı Enver'e değil.Eleştiri yapanlar Mine karakterini beğenmedikleri için eleştiriyorlar.Kimsenin Aslı Enver'e yaptığı bi eleştiri olduğunu sanmıyorum.Biz dizideki karakteri gereği Aslı'yı kendimize daha yakın bulduk.Mine'nin de davranışları ortada..Bu yaptıklarını eleştiriyoruz.Aramızda Mineciler de var tabi ve onlara da saygı duyuyoruz.Kimseye kasıtlı bi eleştiri yok canım.Sanırım yapılan eleştirileri biraz yanlış anladın.=S tamamen katılıyorum cnm. yoksa ben aslı enveri severim. aslında mine karakterinede ısınmaya başladım :img-yes: burda yorumlarımız tamamen dizideki karakterlere:img-wink: ebru_cenk 21-07-07, 11:53 tamamen katılıyorum cnm. yoksa ben aslı enveri severim. aslında mine karakterinede ısınmaya başladım :img-yes: burda yorumlarımız tamamen dizideki karakterlere:img-wink: Arkdaşlar anlıorum ama yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayın ama güzel kız değil diyenler güzellik minedede aslıdada aynı kişi.Pelinde Aslıda çok güseller:sad53: klgçaglar 21-07-07, 11:54 tamamen katılıyorum cnm. yoksa ben aslı enveri severim. aslında mine karakterinede ısınmaya başladım :img-yes: burda yorumlarımız tamamen dizideki karakterlere:img-wink: ewt dizideki hiç kimseyi tanımıoz ben mesala mineciyim ve aslıyı hiç ama hiç sewwmiorum yani gıcık kapacak derecede ama bunu kendine sölemiom mesela aslının dizideki karakteri bana çok ters ama bi reklamdada pelin karahan çok hosuma gitmişti gülüşü fln dizide öle deil hiç sewmiom cennex 21-07-07, 11:56 Çok haklısın ama zaten yapılan eleştiriler Mine karakterine Aslı Enver'e değil.Eleştiri yapanlar Mine karakterini beğenmedikleri için eleştiriyorlar.Kimsenin Aslı Enver'e yaptığı bi eleştiri olduğunu sanmıyorum.Biz dizideki karakteri gereği Aslı'yı kendimize daha yakın bulduk.Mine'nin de davranışları ortada..Bu yaptıklarını eleştiriyoruz.Aramızda Mineciler de var tabi ve onlara da saygı duyuyoruz.Kimseye kasıtlı bi eleştiri yok canım.Sanırım yapılan eleştirileri biraz yanlış anladın.=S süpersın . ben de senın gıbı dusunuyorum . ama gercekten kımsenın kımseye bır haksızlık yaptıgı falan yok . sonucta bu bızım yorumumuz . baskalarına mıne nasıl cırkın gelıyorsa sıze de aslı cırkın gelebılır. bu bır hakksızlık değıl , olsa olsa yorum farkı olur bnce. ama dedıgımız gıbı yapılan elestrıler aslı envere değıl, mıne KARAKTERINE. bu arada soylemem gereken bır sey var aslı enver bazen ınternetten yorum okuyormus ve bızım ondan nefret ettığımızı gorunce ağlıyormus. :sad53: bence herkes o karakterı sevseydı o zaman ağlamalıydı . sonucta mıne kotu karakter. demekkı gercekten ıyı rol yapıyor kı bız de boyle dusunuyoruz. hıc uzulmesın.:img-yes: :img-wink: serseri_mayın90 21-07-07, 12:00 süpersın . ben de senın gıbı dusunuyorum . ama gercekten kımsenın kımseye bır haksızlık yaptıgı falan yok . sonucta bu bızım yorumumuz . baskalarına mıne nasıl cırkın gelıyorsa sıze de aslı cırkın gelebılır. bu bır hakksızlık değıl , olsa olsa yorum farkı olur bnce. ama dedıgımız gıbı yapılan elestrıler aslı envere değıl, mıne KARAKTERINE. bu arada soylemem gereken bır sey var aslı enver bazen ınternetten yorum okuyormus ve bızım ondan nefret ettığımızı gorunce ağlıyormus. :sad53: bence herkes o karakterı sevseydı o zaman ağlamalıydı . sonucta mıne kotu karakter. demekkı gercekten ıyı rol yapıyor kı bız de boyle dusunuyoruz. hıc uzulmesın.:img-yes: :img-wink: ben aslı enveri hayat bilgisinde çok seviodum ve beğeniyordum. hala daha güzel bence ama pelin daha güzel geliyor. belki dizide karakterlerin verdiği etkiyledir.ama güzellik sonuçta herkese göre değişen bi kavram. kimi beğenir kimi beğenmez. bu yorumu da okursa onu sevdiğimizi bilsin ve ağlamasın:D çünkü çok iyi bir oyuncu:img-yes: klgçaglar 21-07-07, 12:02 süpersın . ben de senın gıbı dusunuyorum . ama gercekten kımsenın kımseye bır haksızlık yaptıgı falan yok . sonucta bu bızım yorumumuz . baskalarına mıne nasıl cırkın gelıyorsa sıze de aslı cırkın gelebılır. bu bır hakksızlık değıl , olsa olsa yorum farkı olur bnce. ama dedıgımız gıbı yapılan elestrıler aslı envere değıl, mıne KARAKTERINE. bu arada soylemem gereken bır sey var aslı enver bazen ınternetten yorum okuyormus ve bızım ondan nefret ettığımızı gorunce ağlıyormus. :sad53: bence herkes o karakterı sevseydı o zaman ağlamalıydı . sonucta mıne kotu karakter. demekkı gercekten ıyı rol yapıyor kı bız de boyle dusunuyoruz. hıc uzulmesın.:img-yes: :img-wink: ama arkiler minenin çektiklerinin yarısını aslı çekmeti babasız doğdu ben anlayamam ama çok kötü bi pskoloji halidir sonra berlind3e basından olaylar geçmiş yasadıı yerde aniden koparılıp hiç bilmedii yerlere getirildi vede sewgilisi onu aldattı dedesi tarafından hala çok yoğun bi baskı war yani dawranısları çok normal herkes mineye yüklenmiş biras onuda anlayın hemde bu kadar seyden sonra bu kadar çabuk iileşmisi çok gzl bişi mesela bende aslı karekterini hiçç sewmiom mine gelince birden denize olan duygularının farkına wardı o mektubu mine gelmeden önce yazıp veremedimi hem o arala denizin mineden hoslandıını biliodu cennex 21-07-07, 12:02 ben aslı enveri hayat bilgisinde çok seviodum ve beğeniyordum. hala daha güzel bence ama pelin daha güzel geliyor. belki dizide karakterlerin verdiği etkiyledir.ama güzellik sonuçta herkese göre değişen bi kavram. kimi beğenir kimi beğenmez. bu yorumu da okursa onu sevdiğimizi bilsin ve ağlamasın:D çünkü çok iyi bir oyuncu:img-yes: evet cok guzel gıcık rolu yapıyor. * hande * 21-07-07, 12:04 bnce aslı enver çok iyi bi oyuncu,çokta güsel biri bnce.ama mine diyince işler değişio mineden nefret ediorm...ama tabi gerçek hayatla diziyi karıştırmamak lazm.bnce aslı enver mineden bu kadar nefret etmemizi sağlayabiliosa gerçekten ii bir oyuncudur EmRe_m(m) 21-07-07, 12:08 Tamam başarılı bir oyuncu hemde çok güzel :) Tamam güzel başarılı diye dizide sevmemiz mi gerekiyor :) angeLcereN 21-07-07, 12:10 ben aslı enveri hayat bilgisinde çok seviodum ve beğeniyordum. hala daha güzel bence ama pelin daha güzel geliyor. belki dizide karakterlerin verdiği etkiyledir.ama güzellik sonuçta herkese göre değişen bi kavram. kimi beğenir kimi beğenmez. bu yorumu da okursa onu sevdiğimizi bilsin ve ağlamasın:D çünkü çok iyi bir oyuncu:img-yes: Canım ya tam benim söylemek istediğim şey=D Bende Hayat Bilgisi'nde çok beğeniyodum. Kavak Yelleri'nde baştaki davranışları yüzünden Mine'ye uyuz olmuştum. Ama şimdi düzelmeye başladı ve bende ona ısınmaya başladım. Ayrıca kimine göre güzel olmayan bi kişi kimine göre güzeldir. Bence 2kızda kendine göre güzeller. Bu konuyu daha fazla konuşmaya gerek yok bence! sudemnaz 21-07-07, 12:11 çok güzel bir dizi kanald nin bu yaz dizilerinin çoğu güzel ve özel... kavak yellerini hiç kaçırmadım tekrarlarını bile sıkılmadan izledim oyuncuları hepsi harika en çok efeye gülüyorum harika biri yaaa hele gönül diyişine bitiyorum... inş. dizi hep böyle sıkmadan devam eder... deniz & aslı onlar da çok şeker... mine sürekli plan program yaptığı için bana sevimli gelmiyorum onu izlerken sıkılıyorum... elif219 21-07-07, 12:13 ya noluo arkdşl bi geldm ortalk yine şenlnmş...ne tartşmasıdr bu aslı mı mine mi yoksa aslı enver mi mine mi yoksa hepsi mi... bide aslı envrn yormlrı okudğnda ağldını fln okdm biraz önce insanın kötü bi karakteri canlandırırkn daha sağlm olması gerkr çünkü bütn kötü sözlere ve eleştirilere açık olmalıdr...kötü bi karakteri oynayı seçmk dmk insanlrn seni sevmemesine de hazır olmk demektr....ama bu dmk diilki oyuncunun kendisine bu sadece karakteredr... klgçaglar 21-07-07, 12:15 ya noluo arkdşl bi geldm ortalk yine şenlnmş...ne tartşmasıdr bu aslı mı mine mi yoksa aslı enver mi mine mi yoksa hepsi mi... bide aslı envrn yormlrı okudğnda ağldını fln okdm biraz önce insanın kötü bi karakteri canlandırırkn daha sağlm olması gerkr çünkü bütn kötü sözlere ve eleştirilere açık olmalıdr...kötü bi karakteri oynayı seçmk dmk insanlrn seni sevmemesine de hazır olmk demektr....ama bu dmk diilki oyuncunun kendisine bu sadece karakteredr... yok benn mineyi dünyalar kadar çok sewiommm dizede en çok sewdiim kişi o sonra denizz yani ben bayanım güzelli nedenile deil serseri_mayın90 21-07-07, 12:17 ya noluo arkdşl bi geldm ortalk yine şenlnmş...ne tartşmasıdr bu aslı mı mine mi yoksa aslı enver mi mine mi yoksa hepsi mi... bide aslı envrn yormlrı okudğnda ağldını fln okdm biraz önce insanın kötü bi karakteri canlandırırkn daha sağlm olması gerkr çünkü bütn kötü sözlere ve eleştirilere açık olmalıdr...kötü bi karakteri oynayı seçmk dmk insanlrn seni sevmemesine de hazır olmk demektr....ama bu dmk diilki oyuncunun kendisine bu sadece karakteredr... evet cnm. bence sevinmesi lazım.çünkü kötü bi karakter canlandıran birinin izleyenler tarafından sinir bulunması onun ne kadar iyi oynadığını gösterir. belki dizinin ilerleyen bölümlerinde iyi olur ve bizde onu sevmeye başlarız. zaten son bölümde ısındım mineye;) ilerde başka bir projede iyi biri olararak karşımıza çıkar belkii.. bizde ona bayılarak izleriz:P :happy0064 elif219 21-07-07, 12:21 evet cnm. bence sevinmesi lazım.çünkü kötü bi karakter canlandıran birinin izleyenler tarafından sinir bulunması onun ne kadar iyi oynadığını gösterir. belki dizinin ilerleyen bölümlerinde iyi olur ve bizde onu sevmeye başlarız. zaten son bölümde ısındım mineye;) ilerde başka bir projede iyi biri olararak karşımıza çıkar belkii.. bizde ona bayılarak izleriz:P :happy0064 bende de bu sırlr mineye karşı bi sevgi vr ama nedenini çözemedm...ilk başlrda kimse ısınamştr mineye ztn ama bu onun sadece ii rol yaptığndn kaynklanan bi durum eğer bu kdr ii kötü rolü oynamsydı ağlamsı gerkrdi bnce...lütfn daha fazla ağlmsn bizide üzmesn biz onun sadece karakter olrk canlndrdığı kişiyi sevmiorz kendisiyle ilgili bişy asla diil...bu kdr ii rol yaptığı içinde onu tebrk ediorm... klgçaglar 21-07-07, 12:28 ya arkiler deminde yazdım bence mine basından beri ii bi karakter o kadar şey çekip yani bi hata yaptı die herkes onun üstüne gideceksee aslıda geçen bölümlerde alpi kullandı paartiye gitcez die geçen bölümdede deniz öptü hemen mine gelince mine en azından o yanındayken denizi öpmüodu bu inadına öptü yani o olaydan sonra aslı karakterine asırı derecerede gıcık kaptım cennex 21-07-07, 12:28 bende de bu sırlr mineye karşı bi sevgi vr ama nedenini çözemedm...ilk başlrda kimse ısınamştr mineye ztn ama bu onun sadece ii rol yaptığndn kaynklanan bi durum eğer bu kdr ii kötü rolü oynamsydı ağlamsı gerkrdi bnce...lütfn daha fazla ağlmsn bizide üzmesn biz onun sadece karakter olrk canlndrdığı kişiyi sevmiorz kendisiyle ilgili bişy asla diil...bu kdr ii rol yaptığı içinde onu tebrk ediorm... evet . az once ben de aynı seylerı yazdım . kotu rolde olan bır ınsanın bu tur tepkılere sevınmesı gerek. Flora 21-07-07, 12:31 ne tesadüf ama bi farklılık war aslı bana hiç gzl gelmio ya kızda bişi war azı çok küçük boyu kısa boynuda kısa tek gözleri gzl Ben damdan atlamış gibi oldum belki ama bu yorumu görünce dayanamadım bir şey yazmak istedim. Sevmeyebilirsiniz,beğenmeyebilirsiniz bu size kalmış saygı duyarım ama bu kadar kötü bir eleştiri yapmak kimin haddine! Yok ağzı küçük boyu kısa bilmem ne...Ben de başlayayım mı Mine'yi saymaya?? Nereye kadar yani tamam eleştiri yapın ama biraz yapıcı olsun ne demek bu? Lütfen arkadaşlar ayıp olmuyor mu böyle? cennex 21-07-07, 12:31 ya arkiler deminde yazdım bence mine basından beri ii bi karakter o kadar şey çekip yani bi hata yaptı die herkes onun üstüne gideceksee aslıda geçen bölümlerde alpi kullandı paartiye gitcez die geçen bölümdede deniz öptü hemen mine gelince mine en azından o yanındayken denizi öpmüodu bu inadına öptü yani o olaydan sonra aslı karakterine asırı derecerede gıcık kaptım bence cok ıyı yaptı . sırf ona ınat. :good: beter ol mıne . zaten orta yerınden catlayacaksın baloda.:happy0064 :happy0064 bır de sureklı olarak mıne cok sey cektı dıyorsunuz . sızce aslının hayatı cok mu ıyı ? o da cok sey cektı , mıne de cok sey cektı. klgçaglar 21-07-07, 12:33 Ben damdan atlamış gibi oldum belki ama bu yorumu görünce dayanamadım bir şey yazmak istedim. Sevmeyebilirsiniz,beğenmeyebilirsiniz bu size kalmış saygı duyarım ama bu kadar kötü bir eleştiri yapmak kimin haddine! Yok ağzı küçük boyu kısa bilmem ne...Ben de başlayayım mı Mine'yi saymaya?? Nereye kadar yani tamam eleştiri yapın ama biraz yapıcı olsun ne demek bu? Lütfen arkadaşlar ayıp olmuyor mu böyle? aaaaaaaa cnm ama mineye yok kilolu fln diince ayıp olmuor itio beni o kızdaki bişi ben onların hepsini o anlamda demedim yani azımı küçük şurasımı şöle yanlıs anlasılmıssam ne yapabilirim bu bnm görüsümdür güzellik göreceli bi kawram Flora 21-07-07, 12:33 Ayrıca Mine bence hiçbir zaman iyi olmayacak.Bigün gelecek yine arkadan vuracak. Yorumlarda okudum işte hediye aldı iyi davrandı gibisinden Allah aşkına hediye aldı da ne yaptı?Mezuniyet konusunu açtı yine aranın bozulmasına sebep oldu.Deniz gitti hesap sordu bilmem ne... Hatta hatırlarsanız yatakta düşünürken madem öyle ben de oyunu kuralına göre oynarım gibisinden laf etmişti.Ve bence de oyunu kuralına göre oynayacak. Flora 21-07-07, 12:36 aaaaaaaa cnm ama mineye yok kilolu fln diince ayıp olmuor itio beni o kızdaki bişi ben onların hepsini o anlamda demedim yani azımı küçük şurasımı şöle yanlıs anlasılmıssam ne yapabilirim bu bnm görüsümdür güzellik göreceli bi kawram O kızın sizi itip itmesi ayrı bir şey ama tutupta burada orası şöyle burası böyle demek kimseye düşmez.Ben bugüne kadar hiçbir oyuncuyu öyle eleştirdiğimi hatırlamıyorum çünkü Allah vergisidir bu. Konuyu daha fazla uzatıp da ceza almak istemiyorum ama lütfen burada eleştiri yaparken normal yapın.Beni de Mine itiyor ama hiçbir şekilde gelip de ağzı şöyle burnu şöyle diye eleştirmedim. klgçaglar 21-07-07, 12:37 bence cok ıyı yaptı . sırf ona ınat. :good: beter ol mıne . zaten orta yerınden catlayacaksın baloda.:happy0064 :happy0064 bır de sureklı olarak mıne cok sey cektı dıyorsunuz . sızce aslının hayatı cok mu ıyı ? o da cok sey cektı , mıne de cok sey cektı. aslının sonucta bi babası war we onun her daim yanında olacak çok çok ii arkisi war minenin kimi war fakirlii demicem maddiat hiç önemli deil hemde bi arkiye de kırıldım çatlıyacaksın fln dedi mineyi sewmek suçmu hemen cephe alıonuz ben denizle mine öpüstüü bölüm aslıcılara orta yerinden çatlıyacaksınızmı dedim bu kadarda olmaz yani klgçaglar 21-07-07, 12:41 O kızın sizi itip itmesi ayrı bir şey ama tutupta burada orası şöyle burası böyle demek kimseye düşmez.Ben bugüne kadar hiçbir oyuncuyu öyle eleştirdiğimi hatırlamıyorum çünkü Allah vergisidir bu. Konuyu daha fazla uzatıp da ceza almak istemiyorum ama lütfen burada eleştiri yaparken normal yapın.Beni de Mine itiyor ama hiçbir şekilde gelip de ağzı şöyle burnu şöyle diye eleştirmedim. cnm ben ztn sana sölemedim yani ben bu foruma ilk geldiim gün konu minenin kiloları ve aslının boyuydu yani onu konusurken kimse kimseye böle hiddetli cwp wermemişti ben o yüzden yazdım yoksa daha kırıcı olmamaya çalısırdım ama yani minenin üstüne bu kadarda gidilmesi beni çileden çıkartıor serseri_mayın90 21-07-07, 12:44 cnm ben ztn sana sölemedim yani ben bu foruma ilk geldiim gün konu minenin kiloları ve aslının boyuydu yani onu konusurken kimse kimseye böle hiddetli cwp wermemişti ben o yüzden yazdım yoksa daha kırıcı olmamaya çalısırdım ama yani minenin üstüne bu kadarda gidilmesi beni çileden çıkartıor arkim halledildi snrm sorun. boy kilo fln önemli değil. zaten biz konuşmaya dizideki karakterlerden başlamıştık ama ynnş anlaşılma sonucu başka yerlere geldi konu. yoksa şahsen ben aslıyıda pelinide çok severim:img-wink: tarik_naz 21-07-07, 12:53 9.Bölüm Basın Özeti Öss sabahı yaşananlarla yüzleşmek kimse için kolay olmamıştır.Ancak artık sınav geride kalmış ve sıra mezuniyet gecesine gelmiştir.Bütün son sınıflar Denizler'in otelindeki mezuniyet gecesine katılmak için hazırlıklara başlar. Kaynak: Milliyet elif219 21-07-07, 12:55 arkdşlr özet eklendimi bilmiorm ama baktm bölüm özetlri kısmnda yoktu.... KAVAK YELLERİ 9. BÖLÜM ÖZETİ “Kuzuların Sessizliği” ÖSS sabahı yaşananlarla yüzleşmek hiç kimse için kolay olmamıştır… Ancak artık ne yaşanmışsa yaşanmış, okul kapanmış, sınav geride kalmış ve sıra Koray’la Şiyar’ın emrivakileriyle bi türlü yapılamayan mezuniyet gecesine bir çözüm bulmaya gelmiştir… Beklenen ekonomik teklif Leman’dan gelir ve bütün son sınıflar Denizlerin otelinde yapılacak mezuniyet gecesine katılmak için hazırlıklara başlar… Şiyar’a karşı son görevini de yerine getirerek ona şehri terk ettiren Metin’i işsiz, güçsüz ve zor günler beklemektedir… Efe bir yandan Gönül’ü aklından çıkaramazken bir yandan da annesi, abisi ve evde yaşananlar arasında sıkışıp kalmıştır… Aslı’nın mezuniyet gecesine katılıp katılmaması belirsizliğini korurken, Mine tüm dikkatleri üzerine çekip gecenin en gözde kızı olabilmek ve otele Deniz’le kol kola gidebilmek için her yolu denemektedir… Deniz’se Mine’ye bu konuda henüz kesin cevabını vermemiştir ve Efe’yle birlikte; Aslı’nın geceye katılması için onu ikna etmeye çalışmaktadır… Ancak Koray’ın geceyi berbat etmek için yaptıkları ve bir süredir kendini geriye çeken Alp’in ansızın ortaya çıkarak Aslı’ya geceye birlikte gitmekle ilgili kendisine verilmiş bir sözü olduğunu hatırlatarak herkesin içinde beklenmedik şekilde hesap sorması işleri daha da karıştırır… Artık cevabı merakla beklenen bir tek soru vardır: Efe’nin de deyişiyle “Kuzu”nun yani Aslı’nın bu gelişmeler karşısında kararı ne olacaktır… Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü “Kuzuların Sessizliği” ile 26 Temmuz Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de… serseri_mayın90 21-07-07, 12:59 9.Bölüm Basın Özeti Öss sabahı yaşananlarla yüzleşmek kimse için kolay olmamıştır.Ancak artık sınav geride kalmış ve sıra mezuniyet gecesine gelmiştir.Bütün son sınıflar Denizler'in otelindeki mezuniyet gecesine katılmak için hazırlıklara başlar. Kaynak: Milliyet çok garip yaa. ne kadar erken veriolar böle:D özette cumadan gelmişti:img-yes: elif219 özet için saol. gelmişti ama görmeyenlerde olabilir:img-wink: yrnda fragman çıkar inş.:img-wink: cennex 21-07-07, 13:01 aslının sonucta bi babası war we onun her daim yanında olacak çok çok ii arkisi war minenin kimi war fakirlii demicem maddiat hiç önemli deil hemde bi arkiye de kırıldım çatlıyacaksın fln dedi mineyi sewmek suçmu hemen cephe alıonuz ben denizle mine öpüstüü bölüm aslıcılara orta yerinden çatlıyacaksınızmı dedim bu kadarda olmaz yani ya deseydın arkadasım naapııımmm. allah allah ya . nıye bu kadar abartılıyor anlamıyorum . ıstedıgımı soylerım mıne ye . mıneye yalnız . anlıyor musun . yanı sabahtan berı aynı sey . burada farklı yorumlar olacaktır elbet . ama yok benı cıleden cıkartıyorlar, vay sız nasıl oyle dersınız gıbı yorumlar olmaz. lutfen bu kadar uzamasın bu konu. bence ıyı yaptı dedım ve bu tur yorumlara kendını herkes alıstırsa ıyı olur. bu benım fıkrım . mıneyı sevmeyenler olarak boyle yorumlar yapılacaktır her daım. kımse de bunu EN GEL LE YE MEZ. aslı konusunda bırı ona boyu kısa ve beğenmıyorum dedı . bız ona bır sey dedık mı ? kendı fıkrıdır , soylemekte de ozgurdur. clevergirl 21-07-07, 13:10 arkadaslar tartismanin hic geregi yok,herkes istedigini sevmekte özgürdür, unutmayinki bu sadece bir dizi, bir dizi icinde birbirimizi kirmaya hic gerek yok... Ben asliyi mineden daha cok seviyorum,mine kötü kiz demiyorum,ama onun aliskanliklari zevkleri herseyi aslidan ve digerlerinden cok baska,uyusamamalari cok dogal...Mine bence tatli bir kiz,ama benimde onu cok sevdigim söylenemez, dizide basta bize cok itici bir karakter gibi gösterildi,su son bölümlerde biraz sevmeye basladik,ama elbette birdenbire mineci olacakta degiliz, herkes yorumlarinda özgürdür ama bunu birbirimizi kirmayacak sekilde yapalim..Ha bu arada siz ''Boyu kisa,kilolu'' diyerek mine veya asliya laf etmiyorsunuz,onlari canlandiran oyunculara ediyorsunuz,bunuda bir düsünün,üzülebilirler bu yorumlari okuduklari zaman öyle degilmi :img-wink: bonita 21-07-07, 13:11 size de izlerken oldu mu bilmiyorum ama sanki bu bölümi izlerken bi kış dizisinin sezon finalini izler gibi hissettim özellikle de son sahnelerde hani hep öle olur ya ya bi patlama ya bi kaza ya da çok önemli bi olay şimdi de 8. bölüm aklıma geldikçe hep bu fikre kaıpılıyorum ama perşembe günü yeni bölüm olması fikrini de çok seviyorum:img-icecr cennex 21-07-07, 13:11 arkdşlr özet eklendimi bilmiorm ama baktm bölüm özetlri kısmnda yoktu.... KAVAK YELLERİ 9. BÖLÜM ÖZETİ “Kuzuların Sessizliği” ÖSS sabahı yaşananlarla yüzleşmek hiç kimse için kolay olmamıştır… Ancak artık ne yaşanmışsa yaşanmış, okul kapanmış, sınav geride kalmış ve sıra Koray’la Şiyar’ın emrivakileriyle bi türlü yapılamayan mezuniyet gecesine bir çözüm bulmaya gelmiştir… Beklenen ekonomik teklif Leman’dan gelir ve bütün son sınıflar Denizlerin otelinde yapılacak mezuniyet gecesine katılmak için hazırlıklara başlar… Şiyar’a karşı son görevini de yerine getirerek ona şehri terk ettiren Metin’i işsiz, güçsüz ve zor günler beklemektedir… Efe bir yandan Gönül’ü aklından çıkaramazken bir yandan da annesi, abisi ve evde yaşananlar arasında sıkışıp kalmıştır… Aslı’nın mezuniyet gecesine katılıp katılmaması belirsizliğini korurken, Mine tüm dikkatleri üzerine çekip gecenin en gözde kızı olabilmek ve otele Deniz’le kol kola gidebilmek için her yolu denemektedir… Deniz’se Mine’ye bu konuda henüz kesin cevabını vermemiştir ve Efe’yle birlikte; Aslı’nın geceye katılması için onu ikna etmeye çalışmaktadır… Ancak Koray’ın geceyi berbat etmek için yaptıkları ve bir süredir kendini geriye çeken Alp’in ansızın ortaya çıkarak Aslı’ya geceye birlikte gitmekle ilgili kendisine verilmiş bir sözü olduğunu hatırlatarak herkesin içinde beklenmedik şekilde hesap sorması işleri daha da karıştırır… Artık cevabı merakla beklenen bir tek soru vardır: Efe’nin de deyişiyle “Kuzu”nun yani Aslı’nın bu gelişmeler karşısında kararı ne olacaktır… Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü “Kuzuların Sessizliği” ile 26 Temmuz Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de… tesekkurler cnm saol. cennex 21-07-07, 13:17 arkadaslar tartismanin hic geregi yok,herkes istedigini sevmekte özgürdür, unutmayinki bu sadece bir dizi, bir dizi icinde birbirimizi kirmaya hic gerek yok... Ben asliyi mineden daha cok seviyorum,mine kötü kiz demiyorum,ama onun aliskanliklari zevkleri herseyi aslidan ve digerlerinden cok baska,uyusamamalari cok dogal...Mine bence tatli bir kiz,ama benimde onu cok sevdigim söylenemez, dizide basta bize cok itici bir karakter gibi gösterildi,su son bölümlerde biraz sevmeye basladik,ama elbette birdenbire mineci olacakta degiliz, herkes yorumlarinda özgürdür ama bunu birbirimizi kirmayacak sekilde yapalim..Ha bu arada siz ''Boyu kisa,kilolu'' diyerek mine veya asliya laf etmiyorsunuz,onlari canlandiran oyunculara ediyorsunuz,bunuda bir düsünün,üzülebilirler bu yorumlari okuduklari zaman öyle degilmi :img-wink: en onemlısı de bu zaten . herkes ıstedığı yorumu yapmakta ozgur . o yuzden cıleden cıkmaya gerek yok. bır daha kımse boyle seyler soylemez , boylece herkes ıstedığı yorumu usuluyle ve OZGURCE yapar. asslli 21-07-07, 13:22 bu özet beni kalpten götürecek bayaaa hareketli bir bölüm olucak anlaşılan başlık herşeyi anlatıyor aslında kuzuların sessizliği mine her zamanki gibi yine yapacağını yapacsak anlaşılan da alpe çok şaşırdım sonunda patlıyor demek ve son sözü aslı söylicek ya sonsuza dek elveda deniz dicek ya da beklemeye devam etcek off allahım off yine en büyük yük aslının omuzlarında gnt 21-07-07, 13:23 ya biz minenin karekterine söliyoruz bi kere hatta bende mineyi sevmiyodum dedim ama bu bölümün yorumumda hatırlarsanzı ilk defa mine doru düzgün laflar söledi gayet yerindeydi dedim yane o yüzden bu arada boyu kısa diye eleştiri yapıldığı zaman bu pelin karahana yönelik biz ne zaman aslı envere yönelik bi eleştiri yaptık mine karekterine yönelik bişe yaptık... bide mine bir çok şey yaşamış olması öle davranmasını gerektirmiyo ki...sence efenin babası durmadan onu azarlıyor adamdan saymıyor dövüyor ama o bunu takmıyor eğlenceye vurarak yaşamını öle yaşıyor deniz aralarında el bebek gül bebek lafı vardır ya öle büyümüşlerden...o yüzden gerçek hayatla tanışmamış gibi ve bir çok hata yapıp onlardan yara alıyor... aslı bi kere çevresinde hiç kimse onu güzel bulmuyor yane bi erek tarafından hoşlanılmak istmez mi kimse ....sonra babası hırsız diye onun adı çıktı herhangi bi hırsızlık olayı olsa onu suçladılar....kaçırıldı...fakirler... o zaman yaşadıklarıdan sonra oda hatalar yapsın ama yılmadı çalıştı ve okul birincisi de oldu çok uzun yazdım ya kimse okumaz sanırım Flora 21-07-07, 13:23 İnanmıyorum ben özeti yeni okudum sağol Elif ama bu özet ne ya? Alp yine mi başa bela bi türlü izin vermiyorlar ki Deniz ve Aslı birlikte gitsin. Mine de + bir dert zaten. Benim umutlar tükendi,pes ettim Aslı ve Deniz birlikte gitmiyor.:(:( cennex 21-07-07, 13:25 bu özet beni kalpten götürecek bayaaa hareketli bir bölüm olucak anlaşılan başlık herşeyi anlatıyor aslında kuzuların sessizliği mine her zamanki gibi yine yapacağını yapacsak anlaşılan da alpe çok şaşırdım sonunda patlıyor demek ve son sözü aslı söylicek ya sonsuza dek elveda deniz dicek ya da beklemeye devam etcek off allahım off yine en büyük yük aslının omuzlarında ee alp de bır yere kadar dayanabılır. off aslı ne kadar guzel olacak kım bılır. ya ama bnm aklıma bır sey geldı . hanı bzım aslı fakır ya . ya suslenıp gelmezse?meydan mıneye kalırsa?:sad53: Flora 21-07-07, 13:27 Deniz el bebek gül bebek büyütülmüş ama bu anne-baba ayrılmasından sonra o da gerçeklerle yüzleşecek gibi.Her ne kadar belli etmese de anne ve babasının işlerini ayırmasına üzüldü bir de temelli ayrılık olacağını duyarsa çok kötü olacak gibi.Şok etkisi yaratabilir çünkü ne bir kavga yaptılar önünde ne de bir şey... Aslı hayatın zorluklarıyla çok genç yaşta tanışmış inişleri çıkışları olan bir karekter.Ne çok aşırı iyi ne çok kötü.Soğuk tavırları ama Deniz'i gerçekten çok seviyor. clevergirl 21-07-07, 13:28 ee alp de bır yere kadar dayanabılır. off aslı ne kadar guzel olacak kım bılır. ya ama bnm aklıma bır sey geldı . hanı bzım aslı fakır ya . ya suslenıp gelmezse?meydan mıneye kalırsa?:sad53: bak onu bende cok düsünüyorum,nedense aklima aslinin bu sebepten gitmeme ihtimali geliyor aklima...ama sonunda kesin gidecek,ya süslenemeden yada biliyorum cok sacma olcak, mine ona yardim edecek ve giymesi icin biseylerini vericek,sirf denizi kazanabilmek icin asliya öyle bir iyilik yapabilir,kimbilir belki böylelikle arkadas olurlar :icon_whis Flora 21-07-07, 13:29 ee alp de bır yere kadar dayanabılır. off aslı ne kadar guzel olacak kım bılır. ya ama bnm aklıma bır sey geldı . hanı bzım aslı fakır ya . ya suslenıp gelmezse?meydan mıneye kalırsa?:sad53: Evet,Aslı kıyafet meselesini nasıl halledecek dersiniz? Acaba annesinin temizliğe gittiği kadınlardan biri yardımcı olur mu bu konuda? Yoksa kızın annesi ablası 2 alışveriş yaptı diye demediğini bırakmadı kıyafet ve kuaför paralarını nerden bulacak bunlar? Aslı kot+saçı at kuyruğu vaziyette gitmeyecek heralde.:img-in_lo gnt 21-07-07, 13:30 Deniz el bebek gül bebek büyütülmüş ama bu anne-baba ayrılmasından sonra o da gerçeklerle yüzleşecek gibi.Her ne kadar belli etmese de anne ve babasının işlerini ayırmasına üzüldü bir de temelli ayrılık olacağını duyarsa çok kötü olacak gibi.Şok etkisi yaratabilir çünkü ne bir kavga yaptılar önünde ne de bir şey... Aslı hayatın zorluklarıyla çok genç yaşta tanışmış inişleri çıkışları olan bir karekter.Ne çok aşırı iyi ne çok kötü.Soğuk tavırları ama Deniz'i gerçekten çok seviyor. eft aynen katılıyorum bende dedim zaten denizi el bebek gül bebek büyümüş hiç bir maddi sıkıntı yok anne-baba iyi...ama haberi aldığı zaman onun içn çok kötü olur ya cennex 21-07-07, 13:33 ya biz minenin karekterine söliyoruz bi kere hatta bende mineyi sevmiyodum dedim ama bu bölümün yorumumda hatırlarsanzı ilk defa mine doru düzgün laflar söledi gayet yerindeydi dedim yane o yüzden bu arada boyu kısa diye eleştiri yapıldığı zaman bu pelin karahana yönelik biz ne zaman aslı envere yönelik bi eleştiri yaptık mine karekterine yönelik bişe yaptık... bide mine bir çok şey yaşamış olması öle davranmasını gerektirmiyo ki...sence efenin babası durmadan onu azarlıyor adamdan saymıyor dövüyor ama o bunu takmıyor eğlenceye vurarak yaşamını öle yaşıyor deniz aralarında el bebek gül bebek lafı vardır ya öle büyümüşlerden...o yüzden gerçek hayatla tanışmamış gibi ve bir çok hata yapıp onlardan yara alıyor... aslı bi kere çevresinde hiç kimse onu güzel bulmuyor yane bi erek tarafından hoşlanılmak istmez mi kimse ....sonra babası hırsız diye onun adı çıktı herhangi bi hırsızlık olayı olsa onu suçladılar....kaçırıldı...fakirler... o zaman yaşadıklarıdan sonra oda hatalar yapsın ama yılmadı çalıştı ve okul birincisi de oldu çok uzun yazdım ya kimse okumaz sanırım ben okudum . gayet dogru seyler yazmıssın. mıne ne yasamıs olursa olsun oyle pıs seylerı yapması onu haklı cıkartmazz. bu bnm yorumum tabıkı. gnt 21-07-07, 13:35 ben okudum . gayet dogru seyler yazmıssın. mıne ne yasamıs olursa olsun oyle pıs seylerı yapması onu haklı cıkartmazz. bu bnm yorumum tabıkı. saol cnm...tamam insanlar hata yapabilir tabe yavaş yavaş farkediyor mine şimdilik diil belki daha ilerde düzelebilir ama o bunu haklı çıkarmaz yane yaşadıkları onun yaptığı hataları haklı çıkarmaz cennex 21-07-07, 13:36 Evet,Aslı kıyafet meselesini nasıl halledecek dersiniz? Acaba annesinin temizliğe gittiği kadınlardan biri yardımcı olur mu bu konuda? Yoksa kızın annesi ablası 2 alışveriş yaptı diye demediğini bırakmadı kıyafet ve kuaför paralarını nerden bulacak bunlar? Aslı kot+saçı at kuyruğu vaziyette gitmeyecek heralde.:img-in_lo yıne cok guzel bence ama yanı baloya da oyle gıdılmez. eger guzel gıderse mınenın yuzunu sımdıden gorebılıyorum. clevergirl 21-07-07, 13:37 saol cnm...tamam insanlar hata yapabilir tabe yavaş yavaş farkediyor mine şimdilik diil belki daha ilerde düzelebilir ama o bunu haklı çıkarmaz yane yaşadıkları onun yaptığı hataları haklı çıkarmaz evet her insan yasadiklari yüzünden herkesi ezmeye, kötülemeye kalksa isimiz var,dünyada hic iyi insan kalmaz bu durumda..mine bence cok simartilmis,hic karisani olmamis,birden bire anneanne ve dede cikiyor ortaya,onun özgürlügünü kisitliyor, baskiya gelemeyen bir tip mine,bunca baskinin altinda, denizle biraz iyi vakit gecirme pesinde..bu benim yorumumdur,katilmayabilirsiniz girl01 21-07-07, 13:41 İnanmıyorum ben özeti yeni okudum sağol Elif ama bu özet ne ya? Alp yine mi başa bela bi türlü izin vermiyorlar ki Deniz ve Aslı birlikte gitsin. Mine de + bir dert zaten. Benim umutlar tükendi,pes ettim Aslı ve Deniz birlikte gitmiyor.:(:( bende deniz asliyla beraber gitmedine cok üzüldüm:sad53: aslida alple degil bara efeyle gitseydi:sad53: özet´de kaza´dan yada efenin gönüle evlenme teklifinden birsey yazmiyor. ama mezuniyet gecesi olduna göre, kaza´da birsey olmamisdirki, onlarada gidebildiler o gece:img-wink: bu arada umarim mine degilde asli gecenin en güzel kizi olur:happy0064 aylince 21-07-07, 13:44 mine gelmeden once aslı denize aşıktı.ama hiç itiraf etmemiş aşkını.deniz de kimseyi sevmemişti.aslıyı dostça seviyordu.aşk ne bilmiyordu.mineyi gordu aşkı buldu deniz.ama mine oraya gelmek istemeyen,annesi tarafından anneannesinin yanına bırakılan,sevgi ortamında yetişmemiş,yanlışlar yaparak yetişen,yanlış arkadaşları olan biri.denizi kullanarak oradan kaçmak istedi.kaçtıgında ogrendi ki sevgilisi onu aldatmış.geri dondu.madem buradayım onlara uymalıyım dedi.gittikçe denizi sevdi.denizin arkadaşlarını da sevmeye çalıştı.aslıyı sevmedi.çunku aslı denize aşıktı.aslıyla denizi hep ayırmaya çalıştı.çunku o sevgiyi kıskandı.yavaş yavaş aşık oluyordu denize.denizin aslıya ilgisini istemiyordu.ama bilmiyordu ki deniz aslıyı dostça seviyor ve onların dostlukları,sevgisi başka.artık anlamaya başladı gibi.aslıya mektubu vermesi de bunların gostergesi.ama yine de hemen çok iyi biri olması beklenmez mineden.yavaş yavaş olacaktır.ben iyi biri olacagını dusunuyorum.denize aşık oldugunu da dusunuyorum.diyeceksiniz ki arkadaşı şoyle dedi "biri seni sever,sen onu uzersin,sonra seninle konuşmaz,sen onu geri kazanmaya çalışırsın,oyun oynarsın boyle" dedi.mine onayladı ama ben denize soyledigi "sen deger verilecek birisin" ve aslıya soyledigi "denizi seviyorum.o benim için herşeyi goze aldı.ben de onun için herşeyi yaparım" deyişlerini samimi buluyorum.minenin duyguları bu bence.mineyi seviyorum:) aslı-deniz-efe-mine hepsini çook seviyorum:) denize bakınca bence aşkı minede buldu.aslıdan etkilenmesi sadece onu korumak adına aslıyla aşk yaşarsa bu aşk sanki aslı istiyor diye yaşanacak gibi dusunuyorum.deniz aslıya aşık olsaydı onceden de olurdu.aslıya duygularında aşkı yansıtmıyor bence deniz.aslı-deniz dostlugu çok guzel bence boyle kalmalı.ama senaristler ne yapar bilmem:) clevergirl 21-07-07, 13:50 aylince yorumuna saygi duyuyorum ama katilmiyorum... Mine denize asik degil, deniz den baska etrafinda kimse kalmadi,digerleri onunla arkadaslik etmeye yanasmiyor,tümden yanliz kalmamak icin,denizin etrafinda dolaniyor ve onun arkadaslariyla ugrasiyor... Denize gelince, hic bir erkek sevmedigi bir kizi kiskanmaz, ben bir arkadasini fena halde kiskanan birine rastlamadim,deniz bence asliya karsi birseyler hissediyor,bu hislerinin seneler boyunca farkina varmadi,cünki baslarda asli onun icin diger erkek arkadaslari gibi bir arkadasti,son bölümdede kendi bunu itiraf etti zaten ''Ben sadece asliya bir erkegin ilgi duyma ihtimalini düsünmemistim hic'' deyisi bunun büyük bir kanitidir. Deniz aslinin farkina onunla herzaman herseyini paylastigindan varamadi bence, eger dost olmasalardi,cocukluktan beri bir arada olmasalardi,eminimki aslinin daha önce farkina varirdi. klgçaglar 21-07-07, 13:54 ya arkadaslar beni bi gzl elestirmissiniz saolun ya dizide çok bakımsız bana öle gelio olamazmı yani ben aslının oynnasıı bi reklamda çok hosuma gitmişti ne gzl kız demiştim hatta dizide aslı bize öle mine gibi süslü gözüktürülmediki ben mineyle denizin beraber olmasını çok istiorum o nedenle aslıyı sewmiom ztn yakıstırmalar genellikle bunun üstünne kuruludur bide bence aslı dizide asırı ii bu bnm görüsümdür ben dizilerde asırı iileri sewmem yani aslı bu kadar ii olunca birden bi betüş selana gibi hayali bi kahraman oldu gözümde ben 3. bölümde sewgilisi mineyi aldatırken oh olsun dedim mineye önce ama sonraları düzelmeye basladıını görünce mineci oldum yani ben fiziken yapılan yorumlara şait oldum we bölede tepkiler alınmadı yani birilerini kırmıssam ö.dilerim bilseydim daha kibar konusurdum aylince 21-07-07, 14:00 bide mine bir çok şey yaşamış olması öle davranmasını gerektirmiyo ki...sence efenin babası durmadan onu azarlıyor adamdan saymıyor dövüyor ama o bunu takmıyor eğlenceye vurarak yaşamını öle yaşıyor minenin tabi bunları yapması gerekmez yapmayabilirdi de.ama yapıyor.mineyi seviyorum.yapma nedenlerine de bakınca bu nedenler onun kotu bir karakter olmadıgını,sonradan iyi biri olacagını dusunduruyor bana:)ama sevmeyen sevmez saygı duyarım.. mine denizi seviyor bence.bunu yansıtıyor.aslı sevmiyor demiyorum.aslı haketmiyor da demiyorum.ama zorla aşk olmaz o aşk denizin duygularıyla degil aslının duygularıyla dolu.ama aşk iki kişiliktir.yine de senaristler denizi de sonradan aslıya aşık yapıp,aslı-deniz aşkı yapabilirler.saygı duyarım.zaten isteyen var.ama ben mine-deniz aşkı diyorum.aşk onlara yakıştı:) Flora 21-07-07, 14:00 Klgçağlar,ben de senin gibiyimdir.Dizilerde asla sevmem çok iyi melek gibi olanları.Acemi Cadı daki Ayşegül(kardeşim izler ordan biliyorum),Sihirli Annem Betüş gibi karekterlerden nefret ederim. Ama Aslı'nın böyle olduğunu düşünmüyorum Aslı hiçbir zaman çok iyi en iyi olmadı.Yeri geldi bağırdı yeri geldi soğuk davrandı.Deniz ona çok sıcak olduğunda bile hep bir soğukluk vardı dikkat ettiyseniz.Çorap çekmecesinde,ilk bölümün ilk sahnesi olan Nereye?Denize de. Yani bence Aslı benim gözümde hiç en iyi çok iyi melek gibi değil öyle olduğunu düşünmüyorum yani. Yine de senin fikrindir,saygı duyarım. Flora 21-07-07, 14:03 minenin tabi bunları yapması gerekmez yapmayabilirdi de.ama yapıyor.mineyi seviyorum.yapma nedenlerine de bakınca bu nedenler onun kotu bir karakter olmadıgını,sonradan iyi biri olacagını dusunduruyor bana:)ama sevmeyen sevmez saygı duyarım.. mine denizi seviyor bence.bunu yansıtıyor.aslı sevmiyor demiyorum.aslı haketmiyor da demiyorum.ama zorla aşk olmaz o aşk denizin duygularıyla degil aslının duygularıyla dolu.ama aşk iki kişiliktir.yine de senaristler denizi de sonradan aslıya aşık yapıp,aslı-deniz aşkı yapabilirler.saygı duyarım.zaten isteyen var.ama ben mine-deniz aşkı diyorum.aşk onlara yakıştı:) Ama biz onları daha aşk olarak izlemedik.Hep dostluk çerçevesindeydi Aslı ve Deniz'in ilişkisi.En azından Deniz için öyleydi Aslı da belli etmedi zaten. Belki onlara daha çok yakışır,bilemeyiz ki! Yine de ben Aslı ve Deniz'i çok sevdiğim için öyle olsun istiyorum. Efe zaten hayal dünyasında kuzu kuzu yaşıyor.:) klgçaglar 21-07-07, 14:03 Klgçağlar,ben de senin gibiyimdir.Dizilerde asla sevmem çok iyi melek gibi olanları.Acemi Cadı daki Ayşegül(kardeşim izler ordan biliyorum),Sihirli Annem Betüş gibi karekterlerden nefret ederim. Ama Aslı'nın böyle olduğunu düşünmüyorum Aslı hiçbir zaman çok iyi en iyi olmadı.Yeri geldi bağırdı yeri geldi soğuk davrandı.Deniz ona çok sıcak olduğunda bile hep bir soğukluk vardı dikkat ettiyseniz.Çorap çekmecesinde,ilk bölümün ilk sahnesi olan Nereye?Denize de. Yani bence Aslı benim gözümde hiç en iyi çok iyi melek gibi değil öyle olduğunu düşünmüyorum yani. Yine de senin fikrindir,saygı duyarım. cnm bu dizinin en iisi bence aslı iilik kawramı göreceli bi kawramdır bana göre çok çok ii aslı ama bu dizinin tabiki bi betüşle bi aysegülle kıyaslanmaz ama bu dizinin denizde ii ama denizle mineyi yakıstırdıım için sefiom denizi clevergirl 21-07-07, 14:06 cnm bu dizinin en iisi bence aslı iilik kawramı göreceli bi kawramdır bana göre çok çok ii aslı ama bu dizinin tabiki bi betüşle bi aysegülle kıyaslanmaz ama bu dizinin denizde ii ama denizle mineyi yakıstırdıım için sefiom denizi sen iyi diye asliyi sevmiyorsun,ama deniz mineyle birlikte diye denizi seviyorsun,bu bence düpedüz ön yargi...yani istedigini sevip istemedigini sevmiyosun,ama ben öyle ayrim yapmiyorum,bütün karakterleri seviyorum ben..ayrica bence asli hicbir zaman cok iyi olmadi..öyle olsaydi mineye baslarda öyle davranmazdi,kabullenirdi onu ama yapmadi oda duygularinin esiri oldu... Merviş 21-07-07, 14:08 minenin tabi bunları yapması gerekmez yapmayabilirdi de.ama yapıyor.mineyi seviyorum.yapma nedenlerine de bakınca bu nedenler onun kotu bir karakter olmadıgını,sonradan iyi biri olacagını dusunduruyor bana:)ama sevmeyen sevmez saygı duyarım.. mine denizi seviyor bence.bunu yansıtıyor.aslı sevmiyor demiyorum.aslı haketmiyor da demiyorum.ama zorla aşk olmaz o aşk denizin duygularıyla degil aslının duygularıyla dolu.ama aşk iki kişiliktir.yine de senaristler denizi de sonradan aslıya aşık yapıp,aslı-deniz aşkı yapabilirler.saygı duyarım.zaten isteyen var.ama ben mine-deniz aşkı diyorum.aşk onlara yakıştı:) Kesinlikle katılıyorum aşk deniz&mineye yakıştı. Hem herkes cıvıttı. Aslının ablası nerden biliyo denizin aslıya aşık olduunu çok saçma yapmışlar. Ama sen aslı -deniz olursa saygı duyarım diosun :( ama ben çok üzülürüm.. Gerçekten çok istiyodum betül... klgçaglar 21-07-07, 14:08 sen iyi diye asliyi sevmiyorsun,ama deniz mineyle birlikte diye denizi seviyorsun,bu bence düpedüz ön yargi...yani istedigini sevip istemedigini sevmiyosun,ama ben öyle ayrim yapmiyorum,bütün karakterleri seviyorum ben..ayrica bence asli hicbir zaman cok iyi olmadi..öyle olsaydi mineye baslarda öyle davranmazdi,kabullenirdi onu ama yapmadi oda duygularinin esiri oldu... cnm bnm saten sewmek hep ön yargıyla olur ilk bölümde minenin ananesine baırması dısında tekbir kötülüğünü görmedik dimi aama k.y.cilerin yarısı mineyi sewmedi doaldır çünkü herkes istediini sewer istediini sewmez çok doru dedin istediimi sewerim istemediimi sewmem Flora 21-07-07, 14:09 cnm bu dizinin en iisi bence aslı iilik kawramı göreceli bi kawramdır bana göre çok çok ii aslı ama bu dizinin tabiki bi betüşle bi aysegülle kıyaslanmaz ama bu dizinin denizde ii ama denizle mineyi yakıstırdıım için sefiom denizi Fikirler zaten görecelidir sana göre Aslı çok iyi ama bana göre çok da iyi değil. Bence dizinin en iyisi de o değil Efe. Yine de tabiki görüşlerimiz farklı ben zaten böyle olaylarda genellikle dost olup tek taraflı aşıkları severim Aslı yı da o yüzden sevdim belki. Mesela Hatırla Sevgilidede benzer durum olduğunda Ayla'yı tutmuştum. O tip karekterleri seviyorum sanırım biraz da bu yüzden Aslı'cıyım.:P aylince 21-07-07, 14:10 Ama biz onları daha aşk olarak izlemedik.Hep dostluk çerçevesindeydi Aslı ve Deniz'in ilişkisi.En azından Deniz için öyleydi Aslı da belli etmedi zaten. Belki onlara daha çok yakışır,bilemeyiz ki! Yine de ben Aslı ve Deniz'i çok sevdiğim için öyle olsun istiyorum. Efe zaten hayal dünyasında kuzu kuzu yaşıyor.:) efecim oyle cnmm ya ama teklif etti süper yaptı bence.evlilik teklifinden once sevdigini soylese daha uygun olurdu ama annesi abisine alacak diye korkuyor haklı da:) yaşları uygun degil de efenin sevgisi bir başka kıyamıyorum efeye:) aslı-deniz aşkını istemiyorum cnmm.dostlukları çok guzel bence.ama sana da saygı duyuyorum.. mine&deniz diyorum.onlar da daha tam aşk yaşamadılar.deniz severken mine kaçmayı planlıyordu:) aylince 21-07-07, 14:12 ya bn hemaslı hemde mineyi çok seviyorum ama deniz ve mineyi daha çok yakıştırıyorummm bnce daha uyumlularr.......... dilaracım bak yorum yaptım diger sayfada nasıl sence cnmm begenirsin belki sen:) senaristler de iki tarafı da aslı&denizcileri de,mine&denizcileri de mutlu etmeye çalışıyorlar.denizi sersem ettiler ama boyle.hangisini sevsin deniz mine aslı:) firuzess 21-07-07, 14:13 minenin tabi bunları yapması gerekmez yapmayabilirdi de.ama yapıyor.mineyi seviyorum.yapma nedenlerine de bakınca bu nedenler onun kotu bir karakter olmadıgını,sonradan iyi biri olacagını dusunduruyor bana:)ama sevmeyen sevmez saygı duyarım.. mine denizi seviyor bence.bunu yansıtıyor.aslı sevmiyor demiyorum.aslı haketmiyor da demiyorum.ama zorla aşk olmaz o aşk denizin duygularıyla degil aslının duygularıyla dolu.ama aşk iki kişiliktir.yine de senaristler denizi de sonradan aslıya aşık yapıp,aslı-deniz aşkı yapabilirler.saygı duyarım.zaten isteyen var.ama ben mine-deniz aşkı diyorum.aşk onlara yakıştı:) denizi aslıya aşık yapmlarına gerek yok zaten aşık ama farkında deil sadece zamana ihtiyacı war ilerde bunu farkedecek bence mine onun içn kapandı bence sadece arkadaş olarak görüo baloya gitmek istemiş tekrar ama kabul etmemiş deniz bu da gösterio zaten clevergirl 21-07-07, 14:14 ya deniz kimle olursa olsun,ama hepsi cok iyi dost olsun,tabiki hepimizin istekleri farklidir ama ben deniz mineyle olursa, zaplarim diye birsey söylemiyorum,cünki ben hepsini seviyorum ama asliyi daha cok seviyorum :) Yani senarsitler eminimki hepimizi mutlu edicek bir cözüm bulucaklardir,ama suda kesin yani,dawsons creek tede asli ve deniz rolündeki karakterler ask yasiyorlardi Flora 21-07-07, 14:15 Madem öyle kimse de kusura bakmasın eğer Aslı aşkını içine gömüp,geri çekilmeye kalkarsa da ben üzülürüm ve istemem. Mine daha yeni geldi Aslı neden geri çekilecek o çekilsin? Böyle yaklaşım yaparsak nereye kadar??? Merviş 21-07-07, 14:16 denizi aslıya aşık yapmlarına gerek yok zaten aşık ama farkında deil sadece zamana ihtiyacı war ilerde bunu farkedecek bence mine onun içn kapandı bence sadece arkadaş olarak görüo baloya gitmek istemiş tekrar ama kabul etmemiş deniz bu da gösterio zaten Ama mineye aslı ile iyi geçinirsen en baştan başlarız dedi. Minede aslıyla iyi geçindi. Eeee sonucu ne olacak bakalım ??? clevergirl 21-07-07, 14:17 Ama mineye aslı ile iyi geçinirsen en baştan başlarız dedi. Minede aslıyla iyi geçindi. Eeee sonucu ne olacak bakalım ??? Basta birlikte olacaklardir zaten,yani öyle düsünüyorum ama ileride denizin duygulari tam anlamiyla mineye karsi bitecektir ve asliya asik oldugunu daha iyi anlayacaktir.. klgçaglar 21-07-07, 14:18 ya deniz kimle olursa olsun,ama hepsi cok iyi dost olsun,tabiki hepimizin istekleri farklidir ama ben deniz mineyle olursa, zaplarim diye birsey söylemiyorum,cünki ben hepsini seviyorum ama asliyi daha cok seviyorum :) Yani senarsitler eminimki hepimizi mutlu edicek bir cözüm bulucaklardir,ama suda kesin yani,dawsons creek tede asli ve deniz rolündeki karakterler ask yasiyorlardi eed ben zaplarım hemde ben artık d.c.yle uyusturmuorum k.y.ni bide söle bişi war mesela kaybolan yıllardada aynısı oldu çocukluk arkileri sewgili oldu izlemedim bile basta izlememe rahmen yani ben kanqilerin dostların sewgili olması bana ters gelio bu bnm düşüncemdir aylince 21-07-07, 14:18 ya deniz kimle olursa olsun,ama hepsi cok iyi dost olsun,tabiki hepimizin istekleri farklidir ama ben deniz mineyle olursa, zaplarim diye birsey söylemiyorum,cünki ben hepsini seviyorum ama asliyi daha cok seviyorum :) Yani senarsitler eminimki hepimizi mutlu edicek bir cözüm bulucaklardir,ama suda kesin yani,dawsons creek tede asli ve deniz rolündeki karakterler ask yasiyorlardi zaplamazlar onlar tepkilerinden oyle diyorlar:)süper dizi süper karakterler.mine&deniz aşkı isterim ama yapmazlarsa da deniz sevmiş aslı sevmiş saygı duyarız.aslı-deniz-efe-mine hepsi çook tatlı.aşkı da,dostlugu da süper anlatıyorlar.istedigim aşk mine&deniz:)ve deniz-aslı-efe-mine dostlugu,arkadaşlıgı:) ayrıca diger diziyi bilmiyorum.ama aynen kopyalacaklarını dusunmuyorum:) Merviş 21-07-07, 14:19 Ama flora bunun sonradan gelmekle ne alakası var ki. Deniz mineyi minede de denizi seviyorsa neden olmasın ki.. :good: Flora 21-07-07, 14:20 Ben de tam aksine Mine'nin aralarına katılmasını istemiyorum. Deniz-Efe-Aslı.Bunlar yılların arkadaşlığına sahip bence birbirleri için de yerleri aynı.Mine aralarında sırıtıyor diye düşünüyorum. klgçaglar 21-07-07, 14:21 Madem öyle kimse de kusura bakmasın eğer Aslı aşkını içine gömüp,geri çekilmeye kalkarsa da ben üzülürüm ve istemem. Mine daha yeni geldi Aslı neden geri çekilecek o çekilsin? Böyle yaklaşım yaparsak nereye kadar??? ya sizde öle konuosunuzki kawak yelleri gelmiş 100. bölümüne mine daha yeni gelmiş diziye ztn bu dizinin baslangıc sebebi minenin urlaya gelmesi yoksa laylaylom aslı deniz asık olur ortada bi engel yok ee nesi kaldı dizinin ben aslınında çekilceiini sanmıorum hemde tanıtımda denizin kalbinde narin bi mine dio orada mineyi basa alabilirlerdi demekki öle bişi war aylince 21-07-07, 14:22 Basta birlikte olacaklardir zaten,yani öyle düsünüyorum ama ileride denizin duygulari tam anlamiyla mineye karsi bitecektir ve asliya asik oldugunu daha iyi anlayacaktir.. bu bence çok yanlış olur.zaten dortlu dostluk olacak.once mineyle sonra aslıyla olmaz.ayrıca aşk ozeldir bence:) Flora 21-07-07, 14:23 Ama flora bunun sonradan gelmekle ne alakası var ki. Deniz mineyi minede de denizi seviyorsa neden olmasın ki.. :good: Dağdan gelip bağdakini kovmak hesabı olmuyor mu? Aslı'nın geri çekilmesini istemem kız her ne kadar diyemese bile bu kadar yıl sevmiş neden sonradan gelen bir kız için aşkından vazgeçsin ki! Bir hatası olmadı Deniz'e karşı,yarı yolda bırakıp gitmedi,kullanmadı da. Benim belirttiğimde zaten ilerde biri vazgeçmek zorunda kalırsa idi... klgçaglar 21-07-07, 14:23 zaplamazlar onlar tepkilerinden oyle diyorlar:)süper dizi süper karakterler.mine&deniz aşkı isterim ama yapmazlarsa da deniz sevmiş aslı sevmiş saygı duyarız.aslı-deniz-efe-mine hepsi çook tatlı.aşkı da,dostlugu da süper anlatıyorlar.istedigim aşk mine&deniz:)ve deniz-aslı-efe-mine dostlugu,arkadaşlıgı:) ayrıca diger diziyi bilmiyorum.ama aynen kopyalacaklarını dusunmuyorum:) hay aklınla 1000 yasa işte hersey bu bu kadar basit oldu bitti deniz-minecilerin politikası buu bi dediinde aynı ask 1000 kere yasanmaz 1 kere yasanır sen dierlerini ask sanırsın ama onlar sewgi saygıdan baska bişi deildir Flora 21-07-07, 14:25 ya sizde öle konuosunuzki kawak yelleri gelmiş 100. bölümüne mine daha yeni gelmiş diziye ztn bu dizinin baslangıc sebebi minenin urlaya gelmesi yoksa laylaylom aslı deniz asık olur ortada bi engel yok ee nesi kaldı dizinin ben aslınında çekilceiini sanmıorum hemde tanıtımda denizin kalbinde narin bi mine dio orada mineyi basa alabilirlerdi demekki öle bişi war Ben de anlamadım, siz eğer Aslı-Deniz aşkı olursa izlemem,kapatırım gibi laflar edince sorun olmuyor ben edince oluyor. Zaten sonuna yazdım böyle yaklaşırsak nereye kadar diye. klgçaglar 21-07-07, 14:28 Ben de anlamadım, siz eğer Aslı-Deniz aşkı olursa izlemem,kapatırım gibi laflar edince sorun olmuyor ben edince oluyor. Zaten sonuna yazdım böyle yaklaşırsak nereye kadar diye. ya bi zaplamak kelimesi bukadarmı büyütülür bnm televizyonum bnm evim bnm düşüncem ben orada elestiri yaptım cepe almadım birilerine hemde ben onu bi anlık sinirle sölemiş olabilirim onu o gün geldii gün karar weririm ya deniz ve mineyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ççççççççooooooooooookkkkkkk amaaa çoooooooookkkkkk sefiorum ve denizle aslının hiç olmasını istemiorum olay buu clevergirl 21-07-07, 14:31 Ben minenin biraz da olsun düzelmeye basladigini düsünüyorum ama tam anlamiyla icinde hic bir kötülük kalmadi diyemiycem,bence hala biseyler planliyor,o mektubu asliya geri vermesinin sebebi yaptiklarindan pisman oldugu icin degil, denizin asliya ilgi duydugunu fark etmesi ve bundan korktugu icin denizin aslinin ona olan ilgisini ögrenmemesi icindi bence !!!melike!!! 21-07-07, 14:32 herkesin düşüncesi kendine arkadaşlar bu kadar büyütmeyin tartışma halinede getirmeyin ya sora başlık kapanır falan yani bunun olmasını istemeyiz Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr Flora 21-07-07, 14:35 Neyse artık kapatalım,herkesin sevdiği kendine.Konuyu değiştirelim. Sizce sınavları nasıl geçecek? Herkesin puanları nerelere yetecek? Merviş 21-07-07, 14:36 Dağdan gelip bağdakini kovmak hesabı olmuyor mu? Aslı'nın geri çekilmesini istemem kız her ne kadar diyemese bile bu kadar yıl sevmiş neden sonradan gelen bir kız için aşkından vazgeçsin ki! Bir hatası olmadı Deniz'e karşı,yarı yolda bırakıp gitmedi,kullanmadı da. Benim belirttiğimde zaten ilerde biri vazgeçmek zorunda kalırsa idi... Ama cnm haklısın sende aslı o kadar beklemiş ama Denizde o onu o kadar yıl bekledi diye eğer mineyi sefiyosa aslıya dönemez ki.. !!!melike!!! 21-07-07, 14:38 flora bence aslı ve mine kazanır gibime gelio zaten aslı çalışkan falan mineninde yabancı dili ii deniz de kazanır ama efe nin bi moral çöküklüğü olabilir Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr klgçaglar 21-07-07, 14:38 Neyse artık kapatalım,herkesin sevdiği kendine.Konuyu değiştirelim. Sizce sınavları nasıl geçecek? Herkesin puanları nerelere yetecek? yya ben dizinin istye tasınmaması için aklımdan tek bişi geçiodu o da sınawlara girmemeleri o da oldu bence kesin tasınacak istye herkez istyi kazancak ve bence istde bizi çok farklı seler beklicek nebiliim aslıya bbaska kisilerin asık olması mineyede öle bide denize basbelası bi kız efeyede yeni bi aşk klgçaglar 21-07-07, 14:41 [QUOTE=!!!melike!!!;4145310]flora bence aslı ve mine kazanır gibime gelio zaten aslı çalışkan falan mineninde yabancı dili ii deniz de kazanır ama efe nin bi moral çöküklüğü olabilir ya gönül hoca böle bişi yapcak kadar tecrübesiz biri deil bence bunu düşünürüm akıllı bi hamle yapıp efeyi sınawa gönül rahatlıyıyla yollar bence !!!melike!!! 21-07-07, 14:43 ya biliorum gönül hoca nın öle biri olmadığını benimki sadece bi tahmindi yani senin dediğin gibide olabilir Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr clevergirl 21-07-07, 14:44 ya gönül hoca böle bişi yapcak kadar tecrübesiz biri deil bence bunu düşünürüm akıllı bi hamle yapıp efeyi sınawa gönül rahatlıyıyla yollar bence hakketten bence bir sekilde efeye bir süreligine evet der, sonra efe bu gazla sinavida kazanir :D Ama ondan sonra büyük bir üzüntü yasar tabi,ah kiyamam ben ona ya :icon_sorr Flora 21-07-07, 14:45 Gönül hocanın vereceği cevap Efe'nin sınavı için çok önemli.Dikkatli olsa bari. Aslı bence de kazanır okul 1. si zaten ek puan alıyorlar di mi?Ben oks olduğum için öss hakkında pek bilgim yok. Denizin de durumu iyi o da kazanabilir Mine zaten yabancı dilden girecek o da kazanır.Ama ben dizi İst.a taşınsın istemiyorum İzmir/Urla daha güzel ve daha doğal bence.Ama mecburi durum gibi. klgçaglar 21-07-07, 14:52 Gönül hocanın vereceği cevap Efe'nin sınavı için çok önemli.Dikkatli olsa bari. Aslı bence de kazanır okul 1. si zaten ek puan alıyorlar di mi?Ben oks olduğum için öss hakkında pek bilgim yok. Denizin de durumu iyi o da kazanabilir Mine zaten yabancı dilden girecek o da kazanır.Ama ben dizi İst.a taşınsın istemiyorum İzmir/Urla daha güzel ve daha doğal bence.Ama mecburi durum gibi. ya ben tasınsın istiom daha serbest hayatları olur hem setine uğrama şansımızda olur ..efeye bende çok üzülüom keske minem gaz wermeseydi efeye ah efem ah ama össden sonra duyması önce duymasından 1000 kat iidir gzd_gzd 21-07-07, 14:53 Gönül hocanın vereceği cevap Efe'nin sınavı için çok önemli.Dikkatli olsa bari. Aslı bence de kazanır okul 1. si zaten ek puan alıyorlar di mi?Ben oks olduğum için öss hakkında pek bilgim yok. Denizin de durumu iyi o da kazanabilir Mine zaten yabancı dilden girecek o da kazanır.Ama ben dizi İst.a taşınsın istemiyorum İzmir/Urla daha güzel ve daha doğal bence.Ama mecburi durum gibi. gönül hoca efe yi yaralicak bişiy söylemez bence söylese bile bunu sınavdan sonraya bırakır ;) açıkcası ben de dizi istanbul a taşınsın istemiyorum urla daki ortam çok güzel,ama eğer üniversteyi kazanırlarsa,ki muhtemelen hepsi kazancak,istanbul a taşınır set:icon_whis clevergirl 21-07-07, 14:54 gönül hoca efe yi yaralicak bişiy söylemez bence söylese bile bunu sınavdan sonraya bırakır ;) açıkcası ben de dizi istanbul a taşınsın istemiyorum urla daki ortam çok güzel,ama eğer üniversteyi kazanırlarsa,ki muhtemelen hepsi kazancak,istanbul a taşınır set:icon_whis hepsinin istanbulu kazanmasi biraz tuhaf olmazmi ya :D neyse kazansinlarda gerisi önemli degil :) Simdi istanbula giderlerse bir ev mi tutarlar, yani asli ve mine yi ayni evde düsünemiyorum :D Merviş 21-07-07, 14:55 yya ben dizinin istye tasınmaması için aklımdan tek bişi geçiodu o da sınawlara girmemeleri o da oldu bence kesin tasınacak istye herkez istyi kazancak ve bence istde bizi çok farklı seler beklicek nebiliim aslıya bbaska kisilerin asık olması mineyede öle bide denize basbelası bi kız efeyede yeni bi aşk Asılında doğru dedin. Bence keşke ist. a taşınsalar. Aslı orda kendine birini bulsa ahhh... :img-blush Flora 21-07-07, 15:00 Ya puanları yeterse İstanbul'dan bir üniversite tercih ederler.Hepsi aynı yeri seçecek değil heralde. Bence de Gözde Urladaki ortam daha güzel ya lise daha hoştu üniversite olarak düşünemiyorum onları. Neyse ben çıkıyorum çok kaldım iyi sohbetler herkese... ekin_gulendam 21-07-07, 15:12 bencede urladaki ortam daha güseldi sadeydi ist. gitmelerini pek istemiorum Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr ben geldim hoş geldin yok mu evet canım sana katılıyorum efe kuzu biz bu mahallenin çocuğuyuz demekte artık biraz zorlanır giderlerse :D * hande * 21-07-07, 15:15 bnce de urlada kalsalar daha ii olurdu.orda küçük bi mahalledeler herkes birbirini tanıo.daha sıcak bi ortamları war.ist.da olursa üniv. ortamları flan pek güsel olmaz bnce.ama bellide olmaz ist.dada çok değişik olaylar yaşarlar.belki hepsi bi ew tutarlar.aynı ewde kalırlar.çok güsel olaylar olur. ekin_gulendam 21-07-07, 15:19 bnce de urlada kalsalar daha ii olurdu.orda küçük bi mahalledeler herkes birbirini tanıo.daha sıcak bi ortamları war.ist.da olursa üniv. ortamları flan pek güsel olmaz bnce.ama bellide olmaz ist.dada çok değişik olaylar yaşarlar.belki hepsi bi ew tutarlar.aynı ewde kalırlar.çok güsel olaylar olur. evet canımcım hande bu arada çok tatlı bi insansın hemen araya ekliim ama efenin babası denizin annesi aslınında annesi malum ev tutmalarına izin vereceklerini sanmıyorum aslının annesi kocaman kız oldun diip duruo mary osbourne 21-07-07, 15:26 bence istanbula gelmesinler gerçektren urlada kalsalar daha iyi olur firuzess 21-07-07, 15:27 ama urla da kalırlarsa hangi üniv te gitçekler en azından aslı napçak kız tıp istio bence ist. da daha güzl olur aileden ayrı kendi başlarına Merviş 21-07-07, 15:27 Senaristler keşke bizi duysada onları aynı evde oturtsalar. Mesela ev arkadaşı olsalar 4ü.. Ne güzel olur. Deniz&mine aslı&efe kardeş kardeş :p ekin_gulendam 21-07-07, 15:34 [QUOTE=clevergirl;4145874]evet büyük ihtimalle yurtta kalirlar, ama ayni evde olsalardi cok süper olurdu ya...Yeni bölüme daha cok var ya off :icon_sorr [/QUOTEevet canım sana katılıyorum acaba kaç bölüm sürer abusra 21-07-07, 15:51 son sahneyi izleyince aklıma şey geldi deniz ve aslı kaza geçirirse sınava giremeyecekler efede kazanamazsa 3üde ayrılmayacaklar ve evlerinde kalacaklar böylece dizi devam edecek ama 3üde kazanırsa ayrılırlar ve dizinin devam etmesi zorlaşır ebru_cenk 21-07-07, 15:54 Asılında doğru dedin. Bence keşke ist. a taşınsalar. Aslı orda kendine birini bulsa ahhh... :img-blush Olabilirr ama izmir'dede iyii... ekin_gulendam 21-07-07, 15:57 son sahneyi izleyince aklıma şey geldi deniz ve aslı kaza geçirirse sınava giremeyecekler efede kazanamazsa 3üde ayrılmayacaklar ve evlerinde kalacaklar böylece dizi devam edecek ama 3üde kazanırsa ayrılırlar ve dizinin devam etmesi zorlaşır süpersin aslında olabilir ama sanırsam sınava giricekler belki minede gider ama okul ortamıda hoştu bilemiyorumya register00 21-07-07, 16:06 keşke bu sene lise 2 de olsalardı diz daha uzun sürerdi o zaman :D:D:D:D:D aklımdan bi an böyle geçti ya sınava hepsi giricek yada hiç kimse bnde tam olarak bilemiyorum murat son anda direksiyonu kırabilir çünkü deniz ve aslı muratı uyardılarrr serseri_mayın90 21-07-07, 16:29 keşke bu sene lise 2 de olsalardı diz daha uzun sürerdi o zaman :D:D:D:D:D aklımdan bi an böyle geçti ya sınava hepsi giricek yada hiç kimse bnde tam olarak bilemiyorum murat son anda direksiyonu kırabilir çünkü deniz ve aslı muratı uyardılarrr ben geldim:D haklısın şmdi lise 2de olsalardı 1 sene daha lisede izlerdik onları:D heralde konu bulunsun die böyle yaptılar. öyle bayabilir diye düşünmüşlerdir:img-yes: alişşş 21-07-07, 16:33 selam dizinin Dawson's Creek dizisine benzemesi olayı çok doğru karakterlerin fiziksel özelliklerinden yaşadıkları sorunlar vs herşey birebir örtüşüyor çok severdim bu diziyi eğer birebir uygulama yapılacaksa o zaman denizin annesi hamile olur ama en sondaki gibi bişey yapmalarını istemem joe önce dawsonı sevdi sonra diğerini yani olayı ruh ikizi olayına çevirmesinler ekin_gulendam 21-07-07, 16:33 ben geldim:D haklısın şmdi lise 2de olsalardı 1 sene daha lisede izlerdik onları:D heralde konu bulunsun die böyle yaptılar. öyle bayabilir diye düşünmüşlerdir:img-yes: hoş geldinn canım arkadaşım evet keşke lise 2 de olsalardı ama şiyar ve koray dayanılmaz insanlar onların efe deniz ve aslının bir yıl daha onlara katlanmalarını istemezdim klgçaglar 21-07-07, 16:41 hoş geldinn canım arkadaşım evet keşke lise 2 de olsalardı ama şiyar ve koray dayanılmaz insanlar onların efe deniz ve aslının bir yıl daha onlara katlanmalarını istemezdim aa yapma onlar dizinin tuzu biberi kötü karaktersiz dizimi olurmus ekin_gulendam 21-07-07, 16:42 aa yapma onlar dizinin tuzu biberi kötü karaktersiz dizimi olurmus evet aslında haklısın sanada katılıyorum gerçi bizim klere tuz biber+vızz gelir onlar hadi onlarada razıyım ekin_gulendam 21-07-07, 16:45 bölüm özetii KAVAK YELLERİ 9. BÖLÜM ÖZETİ “Kuzuların Sessizliği” ÖSS sabahı yaşananlarla yüzleşmek hiç kimse için kolay olmamıştır… Ancak artık ne yaşanmışsa yaşanmış, okul kapanmış, sınav geride kalmış ve sıra Koray’la Şiyar’ın emrivakileriyle bi türlü yapılamayan mezuniyet gecesine bir çözüm bulmaya gelmiştir… Beklenen ekonomik teklif Leman’dan gelir ve bütün son sınıflar Denizlerin otelinde yapılacak mezuniyet gecesine katılmak için hazırlıklara başlar… Şiyar’a karşı son görevini de yerine getirerek ona şehri terk ettiren Metin’i işsiz, güçsüz ve zor günler beklemektedir… Efe bir yandan Gönül’ü aklından çıkaramazken bir yandan da annesi, abisi ve evde yaşananlar arasında sıkışıp kalmıştır… Aslı’nın mezuniyet gecesine katılıp katılmaması belirsizliğini korurken, Mine tüm dikkatleri üzerine çekip gecenin en gözde kızı olabilmek ve otele Deniz’le kol kola gidebilmek için her yolu denemektedir… Deniz’se Mine’ye bu konuda henüz kesin cevabını vermemiştir ve Efe’yle birlikte; Aslı’nın geceye katılması için onu ikna etmeye çalışmaktadır… Ancak Koray’ın geceyi berbat etmek için yaptıkları ve bir süredir kendini geriye çeken Alp’in ansızın ortaya çıkarak Aslı’ya geceye birlikte gitmekle ilgili kendisine verilmiş bir sözü olduğunu hatırlatarak herkesin içinde beklenmedik şekilde hesap sorması işleri daha da karıştırır… Artık cevabı merakla beklenen bir tek soru vardır: Efe’nin de deyişiyle “Kuzu”nun yani Aslı’nın bu gelişmeler karşısında kararı ne olacaktır… Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü “Kuzuların Sessizliği” ile 26 Temmuz Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de… register canımmmm arkadaşım gelmişti ama ben okuyamadım pc kapandı çoook teşekkür ederim baya heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar register00 21-07-07, 16:45 KAVAK YELLERİ 9. BÖLÜM ÖZETİ “Kuzuların Sessizliği” ÖSS sabahı yaşananlarla yüzleşmek hiç kimse için kolay olmamıştır… Ancak artık ne yaşanmışsa yaşanmış, okul kapanmış, sınav geride kalmış ve sıra Koray’la Şiyar’ın emrivakileriyle bi türlü yapılamayan mezuniyet gecesine bir çözüm bulmaya gelmiştir… Beklenen ekonomik teklif Leman’dan gelir ve bütün son sınıflar Denizlerin otelinde yapılacak mezuniyet gecesine katılmak için hazırlıklara başlar… Şiyar’a karşı son görevini de yerine getirerek ona şehri terk ettiren Metin’i işsiz, güçsüz ve zor günler beklemektedir… Efe bir yandan Gönül’ü aklından çıkaramazken bir yandan da annesi, abisi ve evde yaşananlar arasında sıkışıp kalmıştır… Aslı’nın mezuniyet gecesine katılıp katılmaması belirsizliğini korurken, Mine tüm dikkatleri üzerine çekip gecenin en gözde kızı olabilmek ve otele Deniz’le kol kola gidebilmek için her yolu denemektedir… Deniz’se Mine’ye bu konuda henüz kesin cevabını vermemiştir ve Efe’yle birlikte; Aslı’nın geceye katılması için onu ikna etmeye çalışmaktadır… Ancak Koray’ın geceyi berbat etmek için yaptıkları ve bir süredir kendini geriye çeken Alp’in ansızın ortaya çıkarak Aslı’ya geceye birlikte gitmekle ilgili kendisine verilmiş bir sözü olduğunu hatırlatarak herkesin içinde beklenmedik şekilde hesap sorması işleri daha da karıştırır… Artık cevabı merakla beklenen bir tek soru vardır: Efe’nin de deyişiyle “Kuzu”nun yani Aslı’nın bu gelişmeler karşısında kararı ne olacaktır… Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü “Kuzuların Sessizliği” ile 26 Temmuz Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de… klgçaglar 21-07-07, 16:48 ayyy çok heycanlıyım inş. istyi kazanırlar ve hepsini aynı ewe otutururlar yada yab yaba daireleree deniz&mine efe&aslıı ah ah bi ewde aslı mine bi ewde deniz efe birbirlerinr sürekli gitseler ewde filmler izleseler ama hepsini aynı ewe otutursunlarr onlar arkiler sonuctaa dilara-1905 21-07-07, 16:57 ya aslı tıp kafültesini kazanır deniz sinemacılık bölümünü kazanır mine dil sınavını kessin kazanırr ama ef enapar bilmiorum bi hedefi yok ztn kuzunun bidegönül onu terslersee cnm ya gider sınavı :( seleniti 21-07-07, 16:59 KAVAK YELLERİ 9. BÖLÜM ÖZETİ “Kuzuların Sessizliği” ÖSS sabahı yaşananlarla yüzleşmek hiç kimse için kolay olmamıştır… Ancak artık ne yaşanmışsa yaşanmış, okul kapanmış, sınav geride kalmış ve sıra Koray’la Şiyar’ın emrivakileriyle bi türlü yapılamayan mezuniyet gecesine bir çözüm bulmaya gelmiştir… Beklenen ekonomik teklif Leman’dan gelir ve bütün son sınıflar Denizlerin otelinde yapılacak mezuniyet gecesine katılmak için hazırlıklara başlar… Şiyar’a karşı son görevini de yerine getirerek ona şehri terk ettiren Metin’i işsiz, güçsüz ve zor günler beklemektedir… Efe bir yandan Gönül’ü aklından çıkaramazken bir yandan da annesi, abisi ve evde yaşananlar arasında sıkışıp kalmıştır… Aslı’nın mezuniyet gecesine katılıp katılmaması belirsizliğini korurken, Mine tüm dikkatleri üzerine çekip gecenin en gözde kızı olabilmek ve otele Deniz’le kol kola gidebilmek için her yolu denemektedir… Deniz’se Mine’ye bu konuda henüz kesin cevabını vermemiştir ve Efe’yle birlikte; Aslı’nın geceye katılması için onu ikna etmeye çalışmaktadır… Ancak Koray’ın geceyi berbat etmek için yaptıkları ve bir süredir kendini geriye çeken Alp’in ansızın ortaya çıkarak Aslı’ya geceye birlikte gitmekle ilgili kendisine verilmiş bir sözü olduğunu hatırlatarak herkesin içinde beklenmedik şekilde hesap sorması işleri daha da karıştırır… Artık cevabı merakla beklenen bir tek soru vardır: Efe’nin de deyişiyle “Kuzu”nun yani Aslı’nın bu gelişmeler karşısında kararı ne olacaktır… Büyüdükçe Büyüyen Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü “Kuzuların Sessizliği” ile 26 Temmuz Perşembe Saat 20’30da Kanal D’de… Özetimiz gelmiş, harika bir bölüm bizi bekliyor. Böyle ayrıntılı özetleri çok seviyorum:img-wink: Bence Deniz ve Efe ,Aslıyı ikna eder ve hep birlikte mezuniyete katılırlar. Aslı Alpe söz vermişti, büyük ihtimale Alple biriikte gidebilir. Şiyarın gidiyor olmasına çok sevindim ama Metin için işsizlik zor olacak. Mezuniyetin en güzel kızı Aslı olacak, Mine kadar çok hazırlanmasa bile:img-wink: serseri_mayın90 21-07-07, 17:00 ya aslı tıp kafültesini kazanır deniz sinemacılık bölümünü kazanır mine dil sınavını kessin kazanırr ama ef enapar bilmiorum bi hedefi yok ztn kuzunun bidegönül onu terslersee cnm ya gider sınavı :( yani belli gönül olumlu bişi sölemicek. bence eğer terslerse gönül efe dicek ben burda durmam. hırs yapcak sınavıda kazancak:img-hyste :img-hyste çokmu uçtm?:icon_whis klgçaglar 21-07-07, 17:02 yani belli gönül olumlu bişi sölemicek. bence eğer terslerse gönül efe dicek ben burda durmam. hırs yapcak sınavıda kazancak:img-hyste :img-hyste çokmu uçtm?:icon_whis yok cnm senin uçmanın neticesi deil şuan sen uçmuon zmnında uçtun uçtun taa uzaya kadar şimdi yerçekimi yok ya orda uçuon istemeden ama olabilir bizim deli efe herşeyi yapar çocuk çılgın yaaaw klgçaglar 21-07-07, 17:06 Özetimiz gelmiş, harika bir bölüm bizi bekliyor. Böyle ayrıntılı özetleri çok seviyorum:img-wink: Bence Deniz ve Efe ,Aslıyı ikna eder ve hep birlikte mezuniyete katılırlar. Aslı Alpe söz vermişti, büyük ihtimale Alple biriikte gidebilir. Şiyarın gidiyor olmasına çok sevindim ama Metin için işsizlik zor olacak. Mezuniyetin en güzel kızı Aslı olacak, Mine kadar çok hazırlanmasa bile:img-wink: mine olur ama farketmeyi<z çünkü mineciğimin süsüne püsüne alıskınız ama aslıda böle 4 5 kez bakcaz bu aslımı die yaww ayy mezuniet balosuda olsunlarda isteye gidip hep beraber ew tutsalar register00 21-07-07, 17:07 Özetimiz gelmiş, harika bir bölüm bizi bekliyor. Böyle ayrıntılı özetleri çok seviyorum:img-wink: Bence Deniz ve Efe ,Aslıyı ikna eder ve hep birlikte mezuniyete katılırlar. Aslı Alpe söz vermişti, büyük ihtimale Alple biriikte gidebilir. Şiyarın gidiyor olmasına çok sevindim ama Metin için işsizlik zor olacak. Mezuniyetin en güzel kızı Aslı olacak, Mine kadar çok hazırlanmasa bile:img-wink: sana katılıyorum bide alp aslıyı onunla gitmesi için zorlayabilir çünkü aslı ona söz vermişti ama aslı denizle gitmek istiycek baloya ama alp engeli çıktığı gittiği için gidemiycekler deniz mineylede gidemiycek çünkü aslıyla gidiceğini zannedecek ama alp sonunda bi atak yapıp baloya aslıyla gidicek gibi geliyor şıyarda gitti iyi oldu efe ve deniz aslıyı baloya gelmek için ikna edemeyecekler ve ikisi baloya gidicekk mine balonun ilk başlarında deniz olmak üzere herkesi büyüleyecek ama aslı baloya en son gelecek ve deniz dahil olmak üzere herkesi büyülecek umarım yorumlarım doğru çıkar klgçaglar 21-07-07, 17:11 sana katılıyorum bide alp aslıyı onunla gitmesi için zorlayabilir çünkü aslı ona söz vermişti ama aslı denizle gitmek istiycek baloya ama alp engeli çıktığı gittiği için gidemiycekler deniz mineylede gidemiycek çünkü aslıyla gidiceğini zannedecek ama alp sonunda bi atak yapıp baloya aslıyla gidicek gibi geliyor şıyarda gitti iyi oldu efe ve deniz aslıyı baloya gelmek için ikna edemeyecekler ve ikisi baloya gidicekk mine balonun ilk başlarında deniz olmak üzere herkesi büyüleyecek ama aslı baloya en son gelecek ve deniz dahil olmak üzere herkesi büyülecek umarım yorumlarım doğru çıkar ya bence efe mineyle denizde aslıyla gitcek çünkü aslı denizle gitmek ister efeyle minede bos kalır ikisi giderler her ne kadar denizle minenin gitmesini istesemde ekin_gulendam 21-07-07, 17:18 aynen gönül onu terslerse sınava girmez gönülde sonra pişman olur bide metinlen evlenirse efe intahar eder bende gönül hocaya küserim :):( sizceee? Flora 21-07-07, 17:21 Arkadaşlar ben Aslı&Deniz aile imzası yapmayı düşünüyorum.Ailede olmak isteyenler bana pm atsın lütfen ayrıca bir şeyi daha belirtmek istiyorum. İmzanın başına Aslı&Deniz ailesi değil de daha farklı ve orjinal bir şey yazmak istiyorum.Bu konudaki görüşlerinizi de lütfen bana bildirin. elif ece 21-07-07, 17:23 özet gelmiş hemde uzun biraz ayrıntılı.bence aslı ve deniz gidecek yada deniz mineyle gittiğine bir şekilede pişman olacak...efe ne yapıcak acaba perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum..bye serseri_mayın90 21-07-07, 17:27 özet gelmiş hemde uzun biraz ayrıntılı.bence aslı ve deniz gidecek yada deniz mineyle gittiğine bir şekilede pişman olacak...efe ne yapıcak acaba perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum..bye bende efeyi çok merak ediom yaa. bu arada imza süper. kullanıyorum sorun olmaz heralde. klgçaglar 21-07-07, 17:30 ya arkiler ikidir yazıom kimse görmüo yaw bunlart isteye gidseler hepsi kardesh kardesh bi evde otursalar aksamları denizin seçtii filmleri izleselerrr nhe gzl olur hiç heycanlanmıomusunuz yawfs serseri_mayın90 21-07-07, 17:36 ya arkiler ikidir yazıom kimse görmüo yaw bunlart isteye gidseler hepsi kardesh kardesh bi evde otursalar aksamları denizin seçtii filmleri izleselerrr nhe gzl olur hiç heycanlanmıomusunuz yawfs hehee evet cnm:) ztn aynı evde kalırlar heralde yurtta fln kalmazlarsa:D efe parti yapar evde aslı ve denizde kızar:D:happy0064 cennex 21-07-07, 17:38 ya arkiler ikidir yazıom kimse görmüo yaw bunlart isteye gidseler hepsi kardesh kardesh bi evde otursalar aksamları denizin seçtii filmleri izleselerrr nhe gzl olur hiç heycanlanmıomusunuz yawfs valla ben oyle bır seyın olması taraftarı değılım . mıne varsa huzur da olmaz kanımca. aslım uzulmesın benım. zaten yakında paylasılamayan kız olacak.:img-yes: :img-wink: ya bu arada baloyla ılgılı aklıma bır sey geldı . acaba alp hanı sınırlenmıstı ya bır ara aslınyla gıtmekten vaz mı gecer? belkı o zamana kadar bızım denız de şu almancıya soz verırı boylece aslı ve efe gıdeeerrrr.:img-in_lo :img-in_lo register00 21-07-07, 17:43 özettende anlaşılcağı gibi deniz aslı ve mine sınava giriyorlar yani aslı ve deniz kaza geçirmiyor bn en çok buna sevindim bide şıyarın gitmesine aslı ve efe denizin anne ve babasının boşanacağını bildiği için denizin sürekli yanında olurlar bişeyi anlamadım aslı baloya neden gitmek istemesin ki.. serseri_mayın90 21-07-07, 17:47 valla ben oyle bır seyın olması taraftarı değılım . mıne varsa huzur da olmaz kanımca. aslım uzulmesın benım. zaten yakında paylasılamayan kız olacak.:img-yes: :img-wink: ya bu arada baloyla ılgılı aklıma bır sey geldı . acaba alp hanı sınırlenmıstı ya bır ara aslınyla gıtmekten vaz mı gecer? belkı o zamana kadar bızım denız de şu almancıya soz verırı boylece aslı ve efe gıdeeerrrr.:img-in_lo :img-in_lo mine kolay kolay denizi bırakmaz aslıya:) denizde sevio sonuçta kıyamaz mineyle gider:D böyle olursa alpin sert çıkışından sonra aslı efeyle gider:happy0064 ama önce aslıyı ikna etmeleri lazım. yaa aslı nie gitmek istemio:icon_whis klgçaglar 21-07-07, 17:48 hehee evet cnm:) ztn aynı evde kalırlar heralde yurtta fln kalmazlarsa:D efe parti yapar evde aslı ve denizde kızar:D:happy0064 öle bi durumda en çok mine ne yapar onu bilmem ama minede parti yanlısı olur inş. o partilerin sonuda 2.bölümdeki partinin aynısı gibi olurr :img-in_lo stella_56 21-07-07, 17:50 Arkadaşlar dün kanal d de koca kafalar vardı.Kavak Yelleri'nide yapmışlar.Çok komikti.Gülmekten öldüm...Belki bilmiyorsunuzdur diye yazdım.Eğer yazılmışsa çok çok özür dilerim.Bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorumm.Acaba kazayı atlatabilecekler mi?Biri bu sorunun cevabını yanıtlar mı?Lütfen. Sımarık Cadı 21-07-07, 17:51 Özeti Bende Yeni Okudum... Aslının Kararı Bence Sırff Mineye İnatt Eee Tabi İstediği İçinde Denizle Gitmek Olucak...Barışmadığı Halde Mine Geldiğinde Gıcıklık Olsun Diye Denizi Yanağından Öpüp Herşey Halloldu Demişti...Kesinlikle Tercihi alp Olmicaktır...Sonuçta Hayatımın İki Önemli İnsanı Diyip Sonrada Onları Silip Atamaz... Denizde daha Kesin Cewabını Wermediğine Göre...Aslı Ortamı Mineye Bırakmamalı...Yaa Aslı İstese Denizi Kendine Sırılsıklam Aşık Eder...Şuanda Asık Ama...:):) Alpinde Hala Akıllanmamış Olmasına Sinirlendim...Aslı Denizle Barıstı ee daha Ne İstiyo Alp Anlamıyorum ...Kız Daha Nası Anlatsın Onu Sewmiceni...Sanki Beraber Giderlerse Aslı Ona Asık Olucak...Yaa Şimdi Denize HakVermeye Başladım Bu alp Konusunda...:):) Neyse Bakalım Fragman Cıksında Bi Anlıyalım...Fragman Daha Cok Kafa Karıştırıyo Ama Neyse... serseri_mayın90 21-07-07, 17:51 arkadaşlar lütfen birbirimizi kırmayalım. tabi açıkça görüşlerimizi belirtcez. ama ceza almayalım düzgünce yorumlarımızı yapalım:img-wink: sabahtan beri esas konu aslı-mine olarak tartışma oluyor. lütfen herkesin görüşüne saygı:img-wink: szg_sezgi 21-07-07, 17:52 mrb arkadaşlar...fragman bi çıksa yaa çok güzel olur merak ediom nolcak? serseri_mayın90 21-07-07, 17:54 Arkadaşlar dün kanal d de koca kafalar vardı.Kavak Yelleri'nide yapmışlar.Çok komikti.Gülmekten öldüm...Belki bilmiyorsunuzdur diye yazdım.Eğer yazılmışsa çok çok özür dilerim.Bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorumm.Acaba kazayı atlatabilecekler mi?Biri bu sorunun cevabını yanıtlar mı?Lütfen. biliyorduk cnm evet çok güzel yapmışlar. künefe fln:D:img-hyste :img-hyste kazayı atlatacaklar arkadaşım. sınava grcekler:img-wink: tüyo değildir bu heralde. resimlerden gördm:img-yes: cerenemreaydin hoşgeldin aramıza.:img-wink: ben merve.. stella_56 21-07-07, 17:57 Özeti şimdi okudum.Bence Alp'in Aslı'ya baloda herkesin önüne rencide edicek sözler söylememesi gerekirdi gerçekten seviyorsa.Bence Deniz bu olanlardan sonra Mine ile gitmez.Aslı'ya teklif eder diye düşünüyorum. klgçaglar 21-07-07, 17:59 Özeti şimdi okudum.Bence Alp'in Aslı'ya baloda herkesin önüne rencide edicek sözler söylememesi gerekirdi gerçekten seviyorsa.Bence Deniz bu olanlardan sonra Mine ile gitmez.Aslı'ya teklif eder diye düşünüyorum. aslıya ztn teklifde bulundu aslının cwbını beklio angeLcereN 21-07-07, 18:00 Yine kavga çıkmış arkadaşlar yapmayın ya lütfen Bu konu kapandı sanıyodum Mineciler sizde yapılan yorumları biraz alttan alın lütfen Minecisiniz buna saygı duyuyoruz ama biraz daha dikkatli olun yoksa forum kapanabilir.Aynı şey Aslıcılar içinde geçerli! Aslıcılarda biraz daha sakin olsunlar lütfen 2tarafında taraftarları var ama bu diğer tarafı aşalığcaz veya kırıcı bi eleştiri yapıcaz anlamına gelmez Ayrıca normal hayatta 2si çok yakın arkadaşlar kim bilir 2si arasında böyle bi kavga çıktığını öğrenirlerse ne kadar üzülürler Lütfen forumda olduğumuzu unutmayalım ve bu tatsız muhabbet bitsin artık Herkesde birbirinin fikrine saygı duysun ve ağır yorumlar yapmasın stella_56 21-07-07, 18:01 biliyorduk cnm evet çok güzel yapmışlar. künefe fln:D:img-hyste :img-hyste kazayı atlatacaklar arkadaşım. sınava grcekler:img-wink: tüyo değildir bu heralde. resimlerden gördm:img-yes: cerenemreaydin hoşgeldin aramıza.:img-wink: ben merve.. Bilgi için teşekkürler.Özeti o zaman okumamıştım ama şidi okudum.Biran tüm hayalleri suya düşcek diye korkmuştuum.Evet gerçekten çok komik olmuştuu. serseri_mayın90 21-07-07, 18:02 Yine kavga çıkmış arkadaşlar yapmayın ya lütfen Bu konu kapandı sanıyodum Klgçaglar sende yapılan yorumları biraz alttan al lütfen canım Sen bi Minecisin buna saygı duyuyoruz ama biraz daha dikkatli ol yoksa forum kapanabilir Aslıcılarda biraz daha sakin olsunlar lütfen 2tarafında taraftarları var ama bu diğer tarafı aşalığcaz veya kırıcı bi eleştiri yapıcaz anlamına gelmez Ayrıca normal hayatta 2si çok yakın arkadaşlar kim bilir 2si arasında böyle bi kavga çıktığını öğrenirlerse ne kadar üzülürler Lütfen forumda olduğumuzu unutmayalım ve bu tatsız muhabbet bitsin artık Herkesde birbirinin fikrine saygı duysun ve ağır yorumlar yapmasın cnm bende arkadaşlara uyarı msjı yazıyordum. bence yazdığınız tartışma mesajlarını silin ve tatsızlık çıkmasın:img-wink: biz bir aileyiz değilmi. kavak yelleri ailesine yakışmaz bu.:img-yes: görüşlerimizi belirtcez ama saygı çerçevesinde:img-wink: klgçaglar 21-07-07, 18:02 biliyorduk cnm evet çok güzel yapmışlar. künefe fln:D:img-hyste :img-hyste kazayı atlatacaklar arkadaşım. sınava grcekler:img-wink: tüyo değildir bu heralde. resimlerden gördm:img-yes: cerenemreaydin hoşgeldin aramıza.:img-wink: ben merve.. ne tüyosu deil saten özetden herkes anlar.. stella_56 21-07-07, 18:04 aslıya ztn teklifde bulundu aslının cwbını beklio Tamam o zaman okumamıştımda arkadaşlar forum kurallarına uyalım lütfen.Sonra modlar başlığı kilitler. angeLcereN 21-07-07, 18:05 ne tüyosu deil saten özetden herkes anlar..tamam angelceren ztn o kişi bişi yazdıında elestiri bile olsa cwplamicam bide ltfn yazılara bak ben mineye laf yok dedim daha büyük şeyler gördüm alrını çizerek tek benim adımı wermene gerek yoktu genel konusmalıydın bence Özür dilerim o an aklıma öyle geldi ben yaptığım hatayı şimdi düzeltirim eğer kırdıysam tekrar özür dilerim klgçaglar 21-07-07, 18:05 cnm bende arkadaşlara uyarı msjı yazıyordum. bence yazdığınız tartışma mesajlarını silin ve tatsızlık çıkmasın:img-wink: biz bir aileyiz değilmi. kavak yelleri ailesine yakışmaz bu.:img-yes: görüşlerimizi belirtcez ama saygı çerçevesinde:img-wink: tamam cnm ben sildim:img-wink: cerenemreaydin 21-07-07, 18:07 tesekkürler merve bnde ceren klgçaglar 21-07-07, 18:08 Özür dilerim o an aklıma öyle geldi ben yaptığım hatayı şimdi düzeltirim eğer kırdıysam tekrar özür dilerim önemli değil neyse sizide rahatsız ettim ö.dilerim kendi adıma angeLcereN 21-07-07, 18:08 cnm bende arkadaşlara uyarı msjı yazıyordum. bence yazdığınız tartışma mesajlarını silin ve tatsızlık çıkmasın:img-wink: biz bir aileyiz değilmi. kavak yelleri ailesine yakışmaz bu.:img-yes: görüşlerimizi belirtcez ama saygı çerçevesinde:img-wink: |