Tüm Versiyonu Göster : Kırık Kanatlar-Bölüm Yorumları (Arşiv)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
Bu sayfanın boş kalması çok üzücü ama elden gelen her şeyi zamanında yaptık... bu saatten sonra belki bu sayfalarda değil ama yüreğimizde en güzel yeri aldı Kırık Kanatlar... Efsaneler unutulmaz...Kırık Kanatlar da unutulmayacak..
Çok haklısın canım... Bu siteye üye olmama sebep olan diziydi KK... Ve bugün buradaki üyeligimin 1. yılı... Su an bu sayfalarda gönül baska türlüsünü isterdi ya neyse...
off off..KKnın yokluğu çok belli oluyor ve çok koyuyor...kanal d dizimize olan gıcıklığını yine yapıyor ve son bölümün tekrarını vermiyor!!!Kendi bilir KKyı kaldırmakla kaybeden o oldu zatn..Bizde bölece kanal d nin (reytinglerin gerektiğinden düşük gelmesiylede)halkımızın tarihine verdiği önemi biz çok güzel anladık...Bizim KK gibi dizilere ihityacımız var vıcık vıcık aşk izlemeye değil...bilinçlenmemiz lazım...ama bilinçlenilecek programlar (diziler filmler vs.)halkımız tarafından ilgi görmediği kanalların da tek dertleri para olduğu ve ilgi görmeyince para kazanamadıkları için biz daha çoook vıcık vıcık aşk dizleri kadın programları izleriz!!!
Yazarları çoğu bizim yanımızda olmayanlarda var herkes izleyecek beğenecek değil ama tarihimizi anlattığı için desteklemeri gerekirdi bence...hiç reklam yapılmadı dizimize yapılmadığı halde yine izlendi tam bilinçlendik derken bikaç kişi gitti diye reytingler düştü(anladık ki gene bilinçlenememişiz)!!!bunu kimse inkar edemez...neyse ya olanla ölene çare olmazmış...kim ne derse desin KK bizim için(herşeyde) ilk ve tekti!!!!
Kurt_Memati
01-03-07, 19:27
Rahip Fred rolünü oynayan kişi Kırık Kanatlar ile birlikte iş almaya başlamadı. O kişi zaten önceleride STV'de çeşitli yapımlarda rol almıştı. Ayıca Köprü dizisinde Kırık Kanatlar varkende oynuyordu. :) Dizi oylamasında Kırık Kanatlar'ın hiç şansı yok. Çünkü ilk üç sıradaki dizilerin oyu hayli yüksek. Onları yakalamak imkansız gibi.
evet pek şansımız yok ama bu dizimizin kötü olmasından değil.. bazen bizden daha az kaliteli diziler daha yüksek oy alabiliyor başrole aşık oldukları için...
bende oyumu verdim..
evet pek şansımız yok ama bu dizimizin kötü olmasından değil.. bazen bizden daha az kaliteli diziler daha yüksek oy alabiliyor başrole aşık oldukları için...
bende oyumu verdim..
arkadaso, süper konusmussun.....bende ayni senin gibi düsünüyorum..tamam bende diger dizlerdeki oyunculari begeniyorum ama oyumu kaliteye göre vermeyi tercih ediyorum...
özge_letyy
02-03-07, 17:39
bende oyumu verdim..
evet halecim aynen öyle zaten bilen biliyo kırık kanatları ispatlamaya da gerek yok önceki anketlerden anlaşıldı bu anketin ne bela bişey olduğu..
ben bütün üyeliklerimle verdim kkya ama işi zor
olsun bizim gönlümüzün birincisi belli:good:
dolunay_yıldız
02-03-07, 19:47
kırık kanatların eski dizi olarak anılması gerçekten çok üzücü oldu devam etmesi için çok uğraşıyoruz ama halen ses yok
kırık kanatları cok seviyorum bende oy veridm kaznamasakta onemli degil bizim varlıgımız gözlerine girsin biraz bana oda yeter
herkese iyi güğnler
bende oyumu verdim..
Halecim ne güzel söylemişsin...İçlerinde en çok saygıyı hakeden en çok izlenmesi izletilmesi gereken dizi Kırık Kanatlardı...Kimse bunu inkar edemez...Diğerleri vıcık vıcık aşktan başka bişey değil...Herkes neyin ne olduğunu birgün anlıcak inş. o günler uzak değildir...!!
özge_letyy
04-03-07, 04:39
Arkadaslar...ÖZGE ÖZBERK Makina´da ...daha cagrimadi Okan ama bu gece konuk!!!
Belki dizimiz ile ilgili birsey der.,....
Özge abla kkyı geçtim kendi dizisinden,tiyatro oyunundan bile konuşamadı başta konuşabildi sadece o da mavi gözlü devdeki münevver rolüyle ilgiliydi
programda 2 saat falan mavi gözlü dev konuşuldu zaten
Kurt_Memati
04-03-07, 18:41
Özge Özberk programa katılmış heralde ben izleyemedim. Kırık Kanatlar'dan bahsetseydi keşke. Çünkü Kırık Kanatlar da kariyerinde önemki bir yere sahipti.
evet ya bende carsamba günlerinin bu kadar özlemle ve cansikintisiyla gecmesine cok üzülüyorum, kirik kanatlardan kopardilar bizi...
bu arada ben araniza yeni katildim...
Kurt_Memati
04-03-07, 23:39
Kanal D'yi bırakın Avşar Film bile diziyi unuttu bana göre. Avşar Film'in sitesinde Kırık Kanatlar ile bir kelime bie bulamazsınız. Diğer dizileri yapımları var ama Kırık Kanatlar hiç yok.
nazli_cemal_23
05-03-07, 01:12
duyan varmı bilmiyorum ama yarından (pazartesi)itibaren gece 2de tekrar yayınlanacak izlemek isteyenlere duyurulur(buraya yazıldımı bilmiyorum ama)
evet arkadaslar hepiniz haklisiniz, vallahi bende cok üzülüyorum kirik kanatlarin böyle kolay unutulmasina, ask olsun yani...böyle güzel bir dizi unutulur mu?? zaten kanal d ye güvenende hata, ama bence yani insallah baska bir kanalda devami gelir, arkadasiminda selami var hepinize o da benimle ayni fikirde...
kim unutursa unutsun ben kirik kanatlari unutmicam iste, inat degil mi....
dolunay_yıldız
06-03-07, 01:40
kırık kanatların unutulması söz konusu bile olamaz daha doğrusu unutturmamaya çalışıyoruz bütün tepkilerimizi ortaya koyuyoruz fakat herkes kulaklarını tıkamış durumda bunu bize karşı yapılmış bir haksızlık olarak görüyorum. dizinin sonunu bile yapamadılar konular hep havada kaldı. KIRIK KANATLAR KARDEŞLİĞİ OLARAK MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ..........
Bende oy verdim.
Bu arada Kanal D de şu an Kırık Kanatların ilk bölümünü izliyorum,şaşırdım vallahi,nasıl oldu bu iş.
evet ya..yeni bitti...
elimde bölümler mevcut olduğu halde tv'de yeniden izlemek çok garip etti içimi...ilk başlardaki müzikler, görüntü..kısacası ben bir fena oldum..
tıpta var mıdır ki bu hastalığın bir adı?:img-blush
yayın akışında dizi salı ve çrş gece 2'de var...diğer günler yok...neden öyle oldu şimdi?
Bende oy verdim.
Bu arada Kanal D de şu an Kırık Kanatların ilk bölümünü izliyorum,şaşırdım vallahi,nasıl oldu bu iş.
onurcan kırık kanatların eski bölümlerini mi veriyor gerçekten bende sasırdım ama verdigi saatde gecenin ikisi bence gecenin 2lerinde verene kadar hiç vermesin daha iyi
neyse herkese iyi günler
kırık kanatların unutulması söz konusu bile olamaz daha doğrusu unutturmamaya çalışıyoruz bütün tepkilerimizi ortaya koyuyoruz fakat herkes kulaklarını tıkamış durumda bunu bize karşı yapılmış bir haksızlık olarak görüyorum. dizinin sonunu bile yapamadılar konular hep havada kaldı. KIRIK KANATLAR KARDEŞLİĞİ OLARAK MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ..........
evet bizler burda varoldugumuz sürece kırık kanatlar kolay kolay unutulmaz bnecede unutulmamalı zaten bu kadar güzel degerler anlatan bir dizi unutulursa o ortaya gelen degerler adına gercekten üzücü olur hem dedimya biz varoldukca kolay kolay unutulmaz kırık kanatlar
özge_letyy
06-03-07, 16:55
vay be inanamadım cansel başlığında kknın tekrarının olduğunu söylemişler hayret kanal d nasıl oldu da yaptı bunu?gerçi yine saati anormal ama yine de iyi bişey burası da bu sayede canlanmış çok sevindim:happy0064
tekrar çok izlemek isterim aslında ama hem saati çok geç hem de cesaretim yok bir daha izlemeye bilgisayarımda olmasına rağmen açmıyorum
sonunun böyle olduğunu düşününce izlerken kendime işkence yapmış gibi oluyorum ama yine de bilseydim dün ilk bölümüne bakardım:icon_sorr
arkadaşlar ben çoğu kez kırık kanatların tekrarının verilmesi için kanaldye mesaj attım...dünmü başladı ya tekrarları ama ben sizdennde yardım ve desteklerinizi bekliyorum...hepimiz bi saat ayarlayalım mesela benim aklıma 17 19 arası geldi çünkü şu an acemi cadı var bu saatlerde ama acemi cadının tekrarını veremez yeni bölümüne geldi eski bölümü kalmadı onun için çok bastırırsak belki olabilir...
özge_letyy
06-03-07, 18:32
gizemnurcum keşke öyle bişey olsa ama ben umutlu değilim kanal d asla yapmaz bunu
acemi cadının belirttiğin saatteki tekrarı bile iyi reyting alıyo kkyı koyacaklarını sanmam baksana 2ye koyarak lütufta falan bulunduklarını zannettiler heralde:img-cool2
dolunay_yıldız
06-03-07, 19:58
arkadaşlar bence de acemi cadı nın yerine kırık kanatları koymaları gerekir sonuçta o dizi yeni bölümleri ile oynanıyor. kırık kanatlar 17 ve 19 saatleri arasında beya izlenir diye düşünüyorum kanal d sürekli mail atıyoruz ama gece yayınlanıyor dizimiz. izleyebileceğimiz bir saate yayınlasalar keşke.......
Arkadaşlar şuan kırık kanatların 2.bölümü kanal d yayınlanıyor....
Bundan sonra her salı akşamı gecenin 01:30 mı verecekler bilmiyorum...
Ama ne olursa olsun... tekrardan yüzbaşı cemali-nazlıyı....nevzatı-ayşeyi görmek çok büyük mutluluk...
:happy0064 :happy0064 :happy0064
ve de bitti 2. bölüm bu bölüm benim favori bölümüm malum garnizona yaptıkları sabotaj bu bölümde ;) bir de son sahneyi beğenmişimdir hep sıhhıyenin sözüyle bitiyor bölüm; ''Kumandanım,er öldü.''...
arkadaşlar ben çoğu kez kırık kanatların tekrarının verilmesi için kanaldye mesaj attım...dünmü başladı ya tekrarları ama ben sizdennde yardım ve desteklerinizi bekliyorum...hepimiz bi saat ayarlayalım mesela benim aklıma 17 19 arası geldi çünkü şu an acemi cadı var bu saatlerde ama acemi cadının tekrarını veremez yeni bölümüne geldi eski bölümü kalmadı onun için çok bastırırsak belki olabilir...
arkasdasım sen daha kanald yi tanıyamadınmı hiç böyle sey yaparmı ama yinede denemekten birşey kaybetmeyiz ben destege varım yani
birde avatarın cok tatlıymıııs
birde herkese slm burda siziznle takılmaktan gercekten mutluyum
kanal d bir işini tam yapsın bari.. diziyi inadına mı o saate koyuyolar anlamıyorum. gece saat ikide kim kalkıp izleyecek diziyi.. bu ne saçmalıktır ya seyirciyi biraz memnun edin.. diziyi koyun dediniz koyduk demiş oluyorlar böylece..
bu arada yoksa rüya mı ile ilgili bir yorum okudum kanal d de çok güzel falan diyorlar. reyitngleri de iyiymiş.. biz dizimizi kaybettiğimize yanalım.artık diziyi devam ettirmek mümkün değil bence kimse boşuna uğraşmasın.. içimizde bir yara olarak duracak o ayrı..
kanal d bir işini tam yapsın bari.. diziyi inadına mı o saate koyuyolar anlamıyorum. gece saat ikide kim kalkıp izleyecek diziyi.. bu ne saçmalıktır ya seyirciyi biraz memnun edin.. diziyi koyun dediniz koyduk demiş oluyorlar böylece..
bu arada yoksa rüya mı ile ilgili bir yorum okudum kanal d de çok güzel falan diyorlar. reyitngleri de iyiymiş.. biz dizimizi kaybettiğimize yanalım.artık diziyi devam ettirmek mümkün değil bence kimse boşuna uğraşmasın.. içimizde bir yara olarak duracak o ayrı..
dogru diyosun arkadasım benimde pek ümidim yok ama denemekten bir şey kaybetmeyiz en azından kırık kanatlar sevenleri olarak gözlerine batar dururuz bize yaptıkları seyi bir daha hatırlarlar birazda onlar rahatsız olsun bence
evet göze batmak rahatsız etmek olabilir. ama dizi devam etsin demek yerine diziyi kaldıranlara isyan niteliğinde olursa daha yararlı olur bence.
iyi güzel hosta, euro d dede varmi ya tekrari, bilen varsa lütfen söylesin, bari nevzat ve ayseyi, cemal le nazli yi görürüm icim burkula burkula...
ama bunlarda insafta kalmamis, kardesim madem koyuyorsunuz, bari biraz erken kolsaydiniz...
euro d de var mı bilmiyorum ama kanal dyle ortak hareket etmiyorlar sanırım. yinede gösterebilirler saati değişiktir ama..hem gece ikide olan şeyi nasıl seyredeceğiz ki? ne saçmalıktır bu ya..
fix tv'de kırık kanatların da klibi var. 18.30 ve 18.35 arası çıkabilir.önceden nevzatın ayşeyi şerefin elinden kurtarmaya çalıştığı sahnelerden oluşuyordu klip. dün gördüm klip değişmiş. sonuna yetiştim ondada peçeli kafasını eğmişti. göre göre onu gördüm.. d max teki tekrarları da kaldırmışlar.. resmen silmeye çalışıyorlar çok belli...
archeologue
07-03-07, 22:43
tekrar tekrar izlediği halde nasıl hala gözlerim dolarak izledim gecenin bir köründe (!) yayınlanan bölümleri bilemiyorum....ama bildiğim birşey var o jeneriği duymak ve kırık kanatlara bağlandığım o muhteşem bölümleri izlemek çok güzeldi...ben yüzbaşımı,teğmen nevzatımı,yunus çavuşumu,nazlımı,ayşemi,zeynep'imi buldum dün yine...ben KIRIK KANATLAR'ı gördüm...her ne kadar kanald işe giden,okula giden insanları yine düşünmeyerek bunu reva görmüş olsa da...
Bu nasıl saygısızlık, bu nasıl bir terbiyesizliktir ya...Kusura bakmayın ama kanal d nin yaptığına başka ne denir ki...Acemi Cadı gibi saçmalıktan oluşmuş bir diziyi okulun çıkış saatine herkesin tv başında olduğu bi saate koyup Kırık Kanatlar gibi şanlı tarihimizi en güzel şekilde anlatan bi diziyide herkesin en derin uykuda olduğu bi zamana hangi zihniyet koyar ya!!??Kanal D den nefret ediyordum şimdi nefretinde ötesine geçti...
İşte tarihimize verilen önem...Kanal D gibi kanal olmaz olsun!!!
Arkadaşlar şu an Kanal D deki Abbas Güçlü ile genç bakış ta diziler ve programlar tartışılıyor.Aslında sesimizi duyurabilirdik.
Bir öğrenci Kıırık Kanatlar Cumhuriyet kurulmadan niye bitti ve niye son bölümde saltanatçılar kazandı diye sordu.Konuklar kem küm etti,net bir yanıt veremediler.Sadece özel bir diziydi dediğini hatırlıyorum Yüksel Altuğ un.
Bir öğrenci Kıırık Kanatlar Cumhuriyet kurulmadan niye bitti ve niye son bölümde saltanatçılar kazandı diye sordu.Konuklar kem küm etti,net bir yanıt veremediler.Sadece özel bir diziydi dediğini hatırlıyorum Yüksel Altuğ un.
evet bahsi geçti...finalinin neden böyle olduğunu sordular...senaryo sorunundan kaynaklandığını söyledi osman yağmurdereli...şükrü avşarın iyi arkadaşıymış...senaryo tıkadı diziyi dedi...ama dediğin gibi net birşey söylenmedi yine...sonra da abbas güçlü bizden sonra kk var özleminizi giderirsiniz gibi birşey söyledi...
bu arada stüdyodaki gençlerin hem tavırları hem de sordukları sorular beni deli ediyor...resmen eğlenmeye gelmişler yahu...neyse işte tam da bunu yazarken abbas güçlü uyardı onları...
Kurt_Memati
08-03-07, 16:15
Tekrarlara hiç denk gelmedim. Denk gelmesemde olur. çünkü bölümler bende mevcut. Tekrar saati hakikaten geç. Kırık Kanatları kolay kolay gündüz saatine koymazlar. Birçok ratin alacak dizi program vs. var. Ayrıca ben dizimizin yerine gelen Yoksa rüyamı'yı çok beğeniyorum Hepsini izlemiyorum denk gelince arada bakıyorum ama baktığım kadarıyla güzel bir program. dizimizin yerine en azından anlamsız bişey gelmedi. Kırık Kanatlar bizlere az çok tarihi anlatıyordu. tarih bilmeyenlerimize kitap okumaya zorlanalara yardım ediyoru. yoksa rüyamı programıda yoksullara yardım ediyor.
dolunay_yıldız
08-03-07, 18:21
kırık kanatlar dün gece 3 te yayınlandı. 3.bölümünü izledim sanki hiç izlememiş gibiyim böyle güzel bir diziyi nasıl bitirdiler halen daha şaşıyorum....
Çanakkale83
09-03-07, 17:37
Ben bir kısmını izledim Abbas Güçlüyle Genç Bakış programının. Ne güzel birisi kalkıp KK'dan bahsetti dedim ilk başta kızın dediğini algılayamamışım cumhuriyet kurulmadan dizi bitti dedi ama dizide cumhuriyet ilan edilmişti 26 bölümde. Zaten konuklar da bu sorunun muhatabı değildi ama keşke doğrudüzgün sorular sorulsaydı KK hakkında. Osman Yağmurdereli de senaryo tıkanmış demek ki cumhuriyer bile ilan edilmeden dizi bitmiş dedi. Bilmiyordur ki olanları. İşte en güzel zamanda diziyi bitirmek en iyisi dedi Konu kapanıverdi hemen. Bir kere Nevzat bilmemkaç bölüm dağda gezeceğine olayları bağlasalardı. Soruyu soran kızın da bir şeyden haber yok belli.:icon_sorr Keşke burayı takip eden biri olsaydı da en azından tepkimizi görselerdi hoş o da önemli değil buna en iyi örneği Mesut Yar verdi zaten. Yöneticinin birine sormuş bu gereksiz programlar hakkında "bize bir çok mail geliyor size daha çok geliyordur neden dikkate almıyorsunuz" demiş yöneticinin cevabı şu olmuş "o mailleri dikkate alsaydık nasıl yaşardık?":icon_evil sanırım bu her şeyi açıklıyor.
Kurt_Memati
09-03-07, 20:47
Bende bir kısmını izledim. Kırık Kanatlar ile ilgili soruyu görmedim hiç. Ama genel itibariyle güzeldi program. ÖNemli konulara değindiler. Osman Yağmurdereli artık edebi eserleri diziye uyarlayacağını onlara ağırlık vereceğini söyledi. Programda öğrencilerde güzel sorular sordular.
selam arkadaslar....bir saat önce D Max´ta KIRIK KANATLAR´a baktim....oooofff ne kadar güzeldi. 34. Bölümdü....ne kadar özlemisim yaaa....:icon_sorr .
Kurt_Memati
10-03-07, 01:24
D Max'ta tekrarların kesildiğini duymuştum. demekki tekrarları koymaya yeniden başladılar. TV'den izlemek isteyenler için güzel fısat. Ama Uydusu olmayanlar şanslarına küssünler artık :)
dolunay_yıldız
10-03-07, 13:49
kırık kanatlar bitmesin yeni bölümlerini çeksinler diye ısrar ederken artık tekrarlarını izliyorum. yollar tıkandı maalesef :icon_sorr kk unutamayacağım kaliteli bir dizi olarak hatırlayacağım.ayrıca reyting kurbanı oldu bunu her seferinde belirtecem.......
bu gece 2'de de 5. bölüm var ama belli olmaz kanalın işi daha erken veya geç başlatabilirler.izlemek isteyenler bence daha erken bi saatte tv başına geçsin ;)
Kurt_Memati
13-03-07, 21:15
Bir dizi keyfi için neler yapılmakta. :) İnsanın bir an garibine gitmiyor değil bunlar. Ama Kırık Kanatlar için değer.
ve az önce bitti bölüm.artık her sahneyi her repliği ezberlemişim Allah bilir kaçıncı seyredişimdi bu tabi yine 1 dakikasında bile sıkılmadan izledim.
gece kalktım. baktım heryer karanlık önce gözüm yemedi tabi:img-wink: gece üçte abim bişey sormak için gelmiş(ne ilginç biri değil mi gelip beni uyandırıyor salak:img-wink: ) o gelince kalktım gittim baktım kırık kanatlar.. keşke bende sizler gibi izleyebilsem. aslnda o saatte uyumuyorum ama kalkıpta izleyemiyorum işte. kalktım bir an baktım ayşe ve hristo.. sonra gittim yattım. ama bir an bile görmek çok mutlu etti beni. ne olur sanki şöyle herkesin izleyebileceği bir saate koysalar..
dolunay_yıldız
17-03-07, 01:44
aslında kırık kanatlar gece yayınlanmayı hak etmiyor. senaryosu kötü, yayınlandığı zamanlarda da reytinleri o kadar kötü bir dizi değil gecenin bir vakti verilmesini anlamıyorum.ana haberden önce yayınlasalar ne olur ki bizde dizimizi tat alarak seyredebilsek. dikkate alınabilirsek tabi:img-yes: KALİTELİ BİR DİZİYİ NE HALE DÜŞÜRDÜLER
aslında kırık kanatlar gece yayınlanmayı hak etmiyor. senaryosu kötü, yayınlandığı zamanlarda da reytinleri o kadar kötü bir dizi değil gecenin bir vakti verilmesini anlamıyorum.ana haberden önce yayınlasalar ne olur ki bizde dizimizi tat alarak seyredebilsek. dikkate alınabilirsek tabi:img-yes: KALİTELİ BİR DİZİYİ NE HALE DÜŞÜRDÜLER
sana katılıyorum arkadasım kırık kanatlar gercekten bunu hakketmiyor keske gercekten haberlerden önce verseler cok güzel olurdu ama kanald nin böyle bir jest yapacagını hayatta düsünmemneyse herkese iyi günler
Arkadaşlar içimden geldi bir şeyler yazıyim dedim.kanald de ne zaman bir dizinin fragmanı başlasa sanki kırık kanatların fragmanı veriliyormuş gibi kulaklarıma dizinin müzikleri geliyor o kadar kötü oluyorum ki....:icon_sorr
dolunay_yıldız
19-03-07, 15:23
dizi bittiğinden beri çok uğraştık kırık kanatlar tekrar başlasın diye. e-mail atmaktan parmaklarım ağrıda birkaç köşe yazarı haricinde kimse sesimizi duymadı bu yüzden tüm ümitlerimi yitirdim. şimdi de gece yayınlanıyor bu kırık kanatlar izleyicisine saygısızlık bence. bundan sonra dizinin geri dönmesi imkansız
arkadaslar bizim dizimizde ekranda atık sadece tekrarlarını görürüz bundan sonra devam etmez ama en azından saatler erkene alınsın bunun için ugrasalım bence
özgecim ve A.P.W.B.D tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bahsettiğiniz kitapları okuyacağım.Fikriye'nin ölümü beni çok üzdü ve Latife Hanıma olan sempatim gitti..
Artık Kırık Kanatlar devam edemez siz buna inanıyor musunuz? Bir aydan uzun süre geçti.Sonu açık olsun devam eder dediler ama bir devam göremedik. Artık umutlanmayın Kırık Kanatlarcıların attğı mailleri okuyanlar artık yeter bir türlü susmadılar dizi çoktan bitti deyip okumuyorlardır bile.Acı ama gerçek... Televizyonda daha erken bir saate alınması güzel olabilir.Birşeyler için uğraşılacaksa bunun için uğraşılsın...
kırık kanatlarr
19-03-07, 19:15
bencede artık tekrar başlasa keske baslasa ama olmaz oyuncular yenı işlere basladı.Keske boyle bıtmeseydı hala kırık kanatların eksıklıgını hıssedıyorum.Ben hiç bir diziyi boyle severek ızlememıstım ama bıze bu kadar sevılen ve sevdıgımız bır dızının fınalını boyle kotu bıcımde bıtırerek resmen alay ettıler
Kurt_Memati
19-03-07, 23:09
Dizinin tekrar başlaması i.m.k.a.n.s.ı.z :) . Dizinin tekrar başlaması için çok büyük mucizeler gerekir. Tekrarları ile idare edilmek zorunda.
Çok uzun zaman olmuş KK sayfasına girip yazı yazmayalı:)
Kanald dizinin tekrarlarını vermeye başlamış ama verdiği saat de hakikaten çok abuk.Böyle yapacaksa hiç vermesin daha iyi.Dalga geçmeye çalışıyorlarmış gibi hissediyorum sonra..Neyyyssseee:icon_whis
Bir de dizinin yeniden devam etmesi için mail atın denmiş ama bence de bu imkansız artık.Dizi biteli neredeyse 1,5 ay oldu,eğer başlasaydı şimdiye çoktan başlardı..Tabii bence dizinin bitiş sahnesine bakarsak yapımcının amacı diziyi devam ettirmek gibiydi ama ben hiçbir zaman dizinin yeniden yayınlanacağını düşünmedim..
Öyle veya böyle KK da her dizi gibi kendince(!) bir final yaptı.Her ne kadar bu finali kabullenemesem de..Yazılan saçma şeyleri hazmedemesem de..Bir dizi olarak KK benim için çok özeldi ve hep öyle kalacak..
dolunay_yıldız
20-03-07, 00:50
arkadaşlar söylediklerinizin tümüne katılıyorum bir daha dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi imkansız zamanında çok uğraşanlardan biriyim sadece sonunun güzel bir şekilde bağlanmasını istemiştik ama olmadı. zaten oyuncular(cansel elçin ve özge özberk) problemli bir şekilde ayrılmışlardı diziden daha başından böyle olacağı belli olmuştu sonunun....
dolunay_yıldız
21-03-07, 00:40
kırık kanatlar gibi geçmişe ışık tutan; kurtuluş savaşının nasıl zorluklarla kazanıldığını anlatan, cumhuriyetin ilanından sonra karşılaşılan zorlukları anlatan herhangi bir dizi yoktu. şimdi oynayan tüm diziler birbirlerine benziyor farklı konudakiler de tutulmuyor ve reyting kurbanı oluyor kırık kanatlar gibi. dizinin tekrarlarını da gecenin bir yarısı vermeyip de herkesin izleyeceği bir saatte yayınlasalar ne olur ki...
aaaaaaaah kirik kanatlar aah
bugünleridemi görcektik????????
duygulandim bi an
hayatimin dizisiydi yaa
yüzbasi cemal
tegmen nevzat
nazli, ayse, zeynepp
of
keske devam etseydi
cemalli nazlili nevzat ve ayseli
cok özledim onlar valla ya
Dün gece Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Full Ekran programında kanald’nin genel yayın yönetmeni vardı. Semercioğlu izleyiciden gelen birkaç soruyu sordu ardından reytingleri okumaya başladı. Programın sonlarına doğru yine izleyici sorularını yöneltecekti ama bir an durup “Kırık Kanatlar seyircileri mail yağmuruna başladılar, bu nasıl final diye soruyorlar” dedi. Yayın yönetmeni de “Bu konuyla ilgili bende çok mailler alıyorum. Dizi ne yazık ki istikrarlı ilerlemedi 40 bölümde sanki farklı 4 dizi izledik. Bir ilk bölümlere bakın... Kırık Kanatlar aniden bitmedi biz yapımcı Şükrü Avşar’la beraber oturup bitirmeye karar verdik. İsteyen Avşar yapıma sorabilir” dedi. (sanki cevap veriyorlar da...) Maliyetin yüksek olmasından bahsetti. Kısacası adam günah çıkarttı.
Aslında ben söylediklerini samimi bulmadım. Hem maliyetten yakınıyor hem de benim en büyük hayalim Atatürk dizisi çekmekti diyor sanki bu işler maliyetsiz yapılıyormuş gibi... O zaman neden dizide tam tarihe ve Mustafa Kemal’e yer verilmeye başlayınca kaldırdınız?
Bu arada programın tekrarı Habertürk te Pazar saat 20:00 de.
Çanakkale83
24-03-07, 01:01
ANTİKA haber için teşekkürler. Bencede çok saçma bilmiyorlar mıydı bu işe başlarken maliyetin ne kadar olacağını?:icon_whis Sonuçta dönem dizisi elbetteki diğer dizilere göre maliyeti yüksek olacak:icon_evil Kimse dizi neden bitti demiyor zaten bitsin ama doğru düzgün bitsin.:img-yes:
İİyi bari en azından canlı canlı mailleri okuduklarını,tepkilerimizden haberdar olduklarını öğrendik. Önemsediklerini zannetmiyorum ama.....yazık yaa bu akşam gene izledim rezaletti yani. Nevzat adamların dibinden dibinden takip ediyor:icon_evil ...sonra o terzi:icon_evil neyse gene sinir olacağım susayım en iyisi.
Dün gece Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Full Ekran programında kanald’nin genel yayın yönetmeni vardı. Semercioğlu izleyiciden gelen birkaç soruyu sordu ardından reytingleri okumaya başladı. Programın sonlarına doğru yine izleyici sorularını yöneltecekti ama bir an durup “Kırık Kanatlar seyircileri mail yağmuruna başladılar, bu nasıl final diye soruyorlar” dedi. Yayın yönetmeni de “Bu konuyla ilgili bende çok mailler alıyorum. Dizi ne yazık ki istikrarlı ilerlemedi 40 bölümde sanki farklı 4 dizi izledik. Bir ilk bölümlere bakın... Kırık Kanatlar aniden bitmedi biz yapımcı Şükrü Avşar’la beraber oturup bitirmeye karar verdik. İsteyen Avşar yapıma sorabilir” dedi. (sanki cevap veriyorlar da...) Maliyetin yüksek olmasından bahsetti. Kısacası adam günah çıkarttı.
Aslında ben söylediklerini samimi bulmadım. Hem maliyetten yakınıyor hem de benim en büyük hayalim Atatürk dizisi çekmekti diyor sanki bu işler maliyetsiz yapılıyormuş gibi... O zaman neden dizide tam tarihe ve Mustafa Kemal’e yer verilmeye başlayınca kaldırdınız?
Tek kelimeyle PALAVRA.Madem televizyona çıkıyorsun gerçeği söyle,ama nerede o yürek.
Ekleme için teşekkürler Antika
Ya ben Kırık Kanatlar ı çok özledim (gerçi eski bölümlerini izliyorum ama). :(
haber icn tesekkurler antika bende size katılıyorum Aatatürk diziye girmişken dizi hiç bitirilmemeliydi bnece kırık kanatlara haksızlık ettiler
40 bölüm mü?:img-huh:Ben dizi 36.bölümde bitti sanıyordum ama:icon_whis Lafın gelişi olarak söylenmiş olsa bile bir dizi için (ya da en azından KK için) 36 bölümle 40 bölüm çok fark ediyor.Kanald diziyi aniden bitirdi,önceden planlanmış bir şekilde bitmedi dizi.Eğer kanal diziye 3 haftacık daha süre verseydi belki o zaman daha derli toplu bir final izlemiş olurduk.Belliydi yani çünkü final diye tanıtılan bölümde Sümbül'ün aşkından,Efdal'in birden bire(!) Cumhuriyetçi kesilmesinden o bölümün aslında senaristler tarafından final amaçlı yazılmadığı..
Bir de tuhafıma giden şey şu;evet dizinin senaryosunun ne kadar bozulduğunu biliyorum ama sanki diğer dizilerin senaryosu çok güzelmiş de bir tek KK'nınki kötüymüş gibi bir anlam çıkıyor buradan.3 senedir ekranda olan dizilerine baksın önce bir kanald,çiftlerin arasına sürekli kara kedi sokarak sürdürüyorlar resmen yayını.Senaryonun bahane edilmesi çok saçma,kaldı ki son anlarda toparlanmıştı senaryo (tabii yine senaristler bizi ters köşeye yatırmış o ayrı)..
Bu dizinin en büyük şanssızlığı kanald ve senaristlerdir.Bir de Şükrü Avşar'ın verdiği bazı yanlış kararlar.Bu oyuncu kadrosu ve teknik ekip (Çağatay Tosun'la Cevdet Mercan'ı kast ediyorum) bir daha zor biraraya gelir.Yanarım yanarım buna yanarım zaten..
Antika'cım bilgilendirdiğin için teşekkürler..
evet dizinin senaryosu cok kötüydü....ama son 5 bölüm gercekten düzelmisti bence....tam senaryo oturdu dizi bitti!
senaryonun kötüye gidişini kullanıyorlar sürekli.. ama önce şunuda düşünsünler.. diziyi bitirme kararını çoktan aldıklarını söylemeleri terbiyesizlik. o yuzden mi aslında dizi sezon sonu bitecekti ama bitirilme kararı alınınca senaryo değiştirildi? Bu kadar da olmaz..
senaryonun kötüye gidişini kullanıyorlar sürekli.. ama önce şunuda düşünsünler.. diziyi bitirme kararını çoktan aldıklarını söylemeleri terbiyesizlik. o yuzden mi aslında dizi sezon sonu bitecekti ama bitirilme kararı alınınca senaryo değiştirildi? Bu kadar da olmaz..
Haklısınız Hales ve diğer arkadaşlar. Gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. O kadar belli ki son bölüme dek finalin olacağının hesap edilmediği ve hatta -bence- son bölüm çekilirken sanki yarıda kesip sonunu final yaptıkları.
Türk halkını temşit pilavı gibi aynı hikayeleri defalarca seyrettirmeye alıştırmış "birilerine", bu senaryo ve konu "ağır" geldi sanırım. Elbette biz de farkındaydık son beş bölüme kadar senaryonun ve hikayenin bir yerlerde tıkandığını. Fakat iyi gidiyordu be...
Sorarım size, Kırık Kanatlar'dan sonra, hangi dizi yerini doldurabildi, hangisi sizi ekran başına böylesine çekti, hangisinde WC ihtiyacı için bile reklam arasını bekler oldunuz? Hee, hangisinde?
valla ben ne KK'dan önce ne de ondan sonra bir diziyi takıntılı gibi takip etmedim,yani şöyle diyim KK'ı kaçırmamak için 8:30 da deneme sınavından çıkıp araba bulamayınca bir saatte eve yürüyerek gittiğimi hatırlarım :) normalde evle dersane arası yürüyerek 1.5 saat fln sürerdi
Kırık Kanatlar hepimiz için bir efsane oldu hiçbir dizi yerini dolduramayacak bizim için.. belkide böylesine elimizden alındığı için fazla sahiplendik, daha çok sevdik..
Bari doğru düzgün cevabını verebilseler.. Adama Kırık Kanatlarcılar atağa geçti dizi niye bitti diye soruyolar deniyor ama bu kadar kolay yalan söyleyebiliyorlar.Kimse seyirciye değer vermiyor ki zaten.. hele bugun nihat doğana program yaptırmışlar sinirlerim bozuldu.Bizim bu tip saçmalıklara değil böyle dizilere ihtiyacımız var! Anlayana...
evt kesin bu kdr sahiplenmemizde onun da payı vardır. ama sabrettiler sonunda elimizden aldılar KK'ı hem de yapılacak o kdr final varken bu tip bir finalle. her ne kadar bazıları aşk dizisiydi tarihi tam anlamıyla anlatamadı dese de ben KK'ın gereken mesajı verdiğini ve gerekenleri anlattığını düşünüyorum eksikleri ve yanlışları olsa da...
tabi ki her dizi böyle kötü dönemlerden geçebilir. böyle mi yapmaları gerekirdi tam toparlanırken böyle mi bitirilirdi? finalimiz final miydi yoksa normal bir bölüm müydü? nevzatın takip ettiği adamları hiçte takip ediyor gibi olmaması ne demekti? nevzat keklik gibi avalanacak mıydı dağlarda? bu muydu final dedikleri.. öldü mü kaldı mı bilmiyoruz..
bence kırık kanatlar vermek istediği mesajı yeterince verdi.Yoksa birileri tarafından bitmesi istenmezdi ve "bitmezdi"..
evet haklısın hales ama kanal d neyi düzgün yaptıkı zaten buda onlara yakısır bir davranıs o yüzden yadırgamıyorum ama gercekten cok önceden bu haberin bizimkilere gütmesi lazımdı bu yaptıkları saygısızlık
neyse arkadaslar artık bunun için bir sey yapamayız sanırım
herkese iyi günleeer sizi seviyom krırk knatlar sevenleri kib
Kurt_Memati
27-03-07, 00:37
Programı izlemedim. Ama konuşulanları buradan gördüm. Kanal D diğer kanallar gibi ratinglere önem veriyor. Ama bu bazı yapımlar için fazla önemli olmuyor. Mesela Yıldızlar Savaşı adlı dizi kaç haftadır yerlerde sürünen rakamlar alıyorlar. Ama hala yayında. O programı diziyi yapanların emeğine saygım sonsuz tabi. Ayrıca Elveda Derken ekibinede saygım var. ama Bu kadarda insanın gözüne sokulmaz ki bir dizi. Dizinin ilk bölümü Çarşamba gününü saymazsak en aşağıya iki kez yayınlandı. Bunlar tabi 12.00 gibi yayınlananların sayısı. Birde gündüzleri verdiyseler bilmiyorum. Bunların binde biri KK'ye yapılmadı. Maliyetini karşılayamadık gibi bir bahane bana gülünç geldi. Koskoca Kanal D bir dizinin ücretini karşılayamıyacakmış !
arkadaslar suan kırık kanatlar var kanald de eski bölümleri yayınlandıgından beri ilk defa seyrediyorum cok özlemişim cok seviyom ben bu diziyi yeniden hepsini bir arada görmek cok güzel
dolunay_yıldız
27-03-07, 02:44
arkadaşlar o programı ben de izledim kanal d nin genel yayın yönetmeni tamamen bahanelerin arkasına sığındı yayında. dönem filmleri çekmek zormuş, maliyeti yüksekmiş, altından kalkamazlarmış. bunlar tamamen bahane.:img-yes: bide 40 bölüm çekilen bir dizi nasıl olurda bitirilirmiş tamamen senaryo sebebiyle bitmiş yani kanal d tarafından bitirilmemiş bunu tekrarlayıp durdu.yayına sürekli tepki mailleri attım sonunda cengiz semercioğlu kendisine iletti benim gibi mail atan arkadaşlara teşekkürler :happy0064
son olarak atatürk filmi çekmeyi çok istiyormuş kendileri nasıl olduysa kırık kantlar tam atatürk ü konu alıyor ve saltanatçılar tarafından düzenlenen suikasti gösteriyor cumhuriyetçilerin mücadelelerini konu alıyor o sırada saçma bir sonla bitiyor daha doğrusu olmayan bir sonla bitiyor...saçma bir sonla bitirlen dizi bir ilk oluyor nede olsa ilklerin kanalı değil mi:img-help: çarşamba akşamları tv izleyemiyorum kırık kanatları unutamıyorum ne yapayım:icon_sorr
tekrarları ile teselli buluyorum onu bile gecenin bir yarısı veriyorlar takip edemiyorum ancak sabahtan dersim olmadığı günler izliyorum böyle bir dizi ne hale düştü yaa:sad53:
Çanakkale83
27-03-07, 03:02
bilmek istiyenler için 11. bölüm simdi bitti
Evet ben izledim bölümü:icon_sorr :icon_sorr Nevzat köyüne giderken pusuya düşürüldü:icon_sorr :icon_sorr Recep Efendi ne yaparsa yapsın kimse görmedi,duymadı....sonra ne oldu kuyuya atıldı gene kimse yaptıklarını öğrenemedi:icon_evil :icon_evil Suçun büyüğü kanalındır yazık ettiler diziye...40 bölümmüş haa...daha kaç bölüm çekildiğini bilmiyorlar ya da 40. bölümde biten dizi 36. bölümde bitirildi:icon_evil :icon_evil
en sinir olduğum şey de ne biliyor musunuz bizimler dalga geçer gibi 40. bölümde bitti demeleri. insan kendi kanalında yayınlanan dizinin kaç bölümde bittiğini bilmez mi yaa. bu kadar bihaberler işte taa en başından beri bu diziden.nihat doğan seda sayanın programına kaç kez katılmış sor bilirler ama. nasıl iki kuruş daha fazla kazanırımın hesabını yapsınlar ancak. hiç eğitici bir şeyler vermenin peşinde olmasınlar. sonra da halka ne verirsen onu alır desinler. en başından beri bu diziyi sahiplenmedi ki kanal. diğer dizilerin setine giderler bizim dizinin fragmanını vermeye üşendiler. hayır madem istemiyorsun neden aldın bu diziyi. bırak başka kanal alsın.nihat doğanın programına yapılan reklamın yarısı yapılsaydı bu diziye çok farklı olabilirdi her şey.
eminim hepimiz bu dizi için çılgınca şeyler yapmışızdır. mail atmamız bile buna işaret. aslında saçma geliyor bir dizi için bunca şey yapmak ama kk başkaydı. onun için değerdi. şimdi bir dizi için yapar mıyım??? kesinlikle hayır. günümüzdeki diziler için yapmam böyle bir şey. perşembe günler paso dizi yorumu yapardık okulda hatırlıyorum da. reytingleri beklemek bile güzeldi bee...
bir keresinde akşama kadar fragmanı verip son dakika kolaj bölüm vermişlerdi ya... ne sinir olmuştuk. bir de montajı yetişmedi demişlerdi. montajı yetişmeyen dizinin ne diye fragmanını verirsen artık...tekrarlar ya sabaın köründe ya gece yarısından sonra verilirdi ki hala öyle.fragmanı utanmasalar vermeyeceklerdi.resmen üvey evlat muamelesi yaptılar bu diziye. bir de Atatürk dizisi çekmek hayalim demiş. bu dizide Atatürk olduğundan da haberi yok bence...
dolunay_yıldız
28-03-07, 16:22
ben bu zamana kadar hiçbir dizinin bitmemesi için uğraşmamıştım ama kırık kanatlar farklı diğer diziler gibi değil ki....
diğer dizilerin konuları aynı ayrıca eğitici birşey verilmiyor kısacası içi boş diziler ben kırık kanatların yerini tutacak herhangi bir dizi bilmiyorum izlemedim de daha.. kırık kanatlar arşivde duracak önemli bir dizi benim için onun için çok uğraştım neden bitirildiğini soruyorum ama sürekli bahane bahane aynı sözler.
şimdi kanal d nin pazartesi hüsranı var pazartesi günleri hiçbir dizisi tutmuyormuş yıldızlar savaşı diye bir dizi başlamış fakat izlenme oranı düşük olduğu için kaldırılma aşamasındaymış yani kanal d hep böyle tutulmayınca direk kaldırıyor dizileri. ama kırık kanatlar tutulan bir diziydi neden bitirildiğini halen daha mantığım almıyor benim bu işleri:img-in_lo
dolunay_yıldız
28-03-07, 16:31
birşey daha
kanal d nin genel yayın yönetmeni dizi 40.bölümde bitirildi diyor ama 36. bölümde bitti o zaman insanın aklına takılıyor 40 bölüm çekildi de son 4 bölümü yayınlamadılar mı acaba :icon_sorr bunu da sormak gerekiyor o zaman kanal d ye.genel yayın yönetmeni neden öyle dedi acaba....
her sözün altında birşey arıyo oldum yaa:img-wink:
birşey daha
kanal d nin genel yayın yönetmeni dizi 40.bölümde bitirildi diyor ama 36. bölümde bitti o zaman insanın aklına takılıyor 40 bölüm çekildi de son 4 bölümü yayınlamadılar mı acaba :icon_sorr bunu da sormak gerekiyor o zaman kanal d ye.genel yayın yönetmeni neden öyle dedi acaba....
her sözün altında birşey arıyo oldum yaa:img-wink:
yok 40 bölüm çeliklmedi 36 bölüm çekildi ama diziden haberleri olmadığı için bilmiyorlar. onurcan arkadaşımız final bölümünün çekimlerine gitmişti. işte bu kadar ilgililer diziyle...
dün gece ıhlamurlar altında başlarken avşar yapım yazısı çıkıyor ya çok hüzünlendim birden.. ve bununla da kalmadı..
ben ıhlamurlar altındayı takip etmiyordum aslnda ama babamla izledik dün akşam.dizide tv açıktı ve televizyonda kırık kanatlar vardı.. zeynep'e yunanistan'dan mektup geliyordu zeynep ağlıyordu falan. sonra yunus kendine ceza vermişti hatırlarsanız. şahin onu çıkarmaya geliyordu.. seslerden anladım önce.. sonra televizuyonu gösterdiler baktım kırık kanatlar.. birden çok kötü oldum. sonra nazlının kemanda çaldığı ikinci bir parça vardı dizide o müziği kullandılar hatta baya uzun.. ne oluyor böyle dedim çok şaşırdım.. şükrü amca kırık kanatları unutmadığını mı göstermeye çalışıyor yoksa bizi teselli etmeye mi diye düşündüm.. sizce?
bu arada bende baktım şükrü amcanın yeni dizisine.. malum bizim ekip çekiyor o diziyi. yönetmenide cevdet mercanmış ekin ablanın söylediğine göre. çekimlerine bakmaya çalıştım falan ahh ahh:icon_sorr
evet ben dün izledim diziyi. beğendim güzele benziyor. Şerif Sezer oynuyor.en başında avşar yapımın introsu başladı bir garip oldu içim sanki KK başlayacakamış gibi hissettim
Seninle aynı duyguları paylaşıyoruz elif_gs.Ben de ne zaman avşar yapımın introsuna rast gelsem veya izlesem kırık kanatlar başlayacakmış gibi geliyor bana.:icon_sorr bu hem umut verici hem de ondan sonra verilenler umutları yıkıcı oluyor.:sad53:
Seninle aynı duyguları paylaşıyoruz elif_gs.Ben de ne zaman avşar yapımın introsuna rast gelsem veya izlesem kırık kanatlar başlayacakmış gibi geliyor bana.:icon_sorr bu hem umut verici hem de ondan sonra verilenler umutları yıkıcı oluyor.:sad53:
Babam ve Oğlum başlarken de öyle oldum :icon_sorr :icon_sorr bu arada ıhlamurlar altında da ben de gördüm haleciğim. odamdaydım tam o sırada babam aa KK dedi bir koşmusum:img-hyste :img-hyste
önce bir afalladım ne alaka diye. yarım elma gönül alma taktiği mi artık bilemem:img-wink:
özge_letyy
01-04-07, 13:29
aynen ben de babam ve oğlumun başında öyle oldum.birden kk başlayacakmış gibi geldi
avşar filmin introsunu ne zaman görsem çok kötü oluyorum
ıhlamurlar altında olanlara rastlamadım malum hs var
çok şaşırdım tekrarı falan varsa ben de bakarım
Dün gece izledim çok geç başladı saati bilmiyorum 3'ü geçiyordu herhalde...:icon_whis Ay en sevdiğim bölümdü...Nevzat Ayşe'yi istemeye geldi...:img-hyste Ayşe'nin kahve yaptığı sahneye bayılıyorum ya Nazlı tuz koyuyor ne yapıyorsun diyor sonra da bir kaşık acı biber koydu yahu...:img-hyste Ama Nevzat2a helal olsun ya kahveyi 2 dikişte bitirdi...İçer içmez de babasına "Baba kalkalım mı?" dedi ya süperdi ya...:img-hyste Babası Allah'ın emriyle o peygamberin kavliyle dedi...:img-hyste Bayılıyorum bu sahneye...E adam 2 kaşık tuz ve 1 kaşık acı biber yuttu Ayşe'si yüzünden...:img-hyste
bbeeyyzzaa
18-04-07, 20:05
Evet o bölüm gerçekten çok güzeldi.Karnım ağrıyordu; ama ben karın ağrımı bile unutmuştum izlerken...O sahneyi her izleyişimde ayrı bir gülerim.
ya bu diziyi büyük bir zevkle izlemsitim bence turk halkinin böyle dizilere ihtiyaci var kesinlikle ... tam anlamiyla cok mukemmledi kirik kanatlar bu arada kinali kuzularda ayni bu ksekilde begenerek izledigim bir dizi oldu...bye
arkadaslar saygın soysal hatırla sevgiliye dizisine giriyormus onu görünce cok mutlu oldum seviyoz yunusu
Meryemce90
19-06-07, 20:57
arkadaslar saygın soysal hatırla sevgiliye dizisine giriyormus onu görünce cok mutlu oldum seviyoz yunusu
evet cnm bende cok severim yunusu yani saygin soysali....
bende cok sevindim hatirla sevgiliye insallah girer:happy0064
ayrica arkadaslar biz artik ilk bölümden yorum yapmaya yani ilk bölümden basliycagiz hepimiz sonra gelsin yorumlar eger istersenizzz..
ya ayse&nevzat ikilisini yunus&zeynep ayse&nazli yi cok özlüyorummm:img-cray: :img-cray:
HulyaGoker
23-07-07, 15:48
ben dizinin sonunu falan hiç bilmiyorum nasıl bitirdiler bilenler rica etsem benimle paylaşabilir mi? :sad53: nazlı cemalin sonunu izledikten sonra biraktım doğrusu ben çok üzülmüştüm :sad53: :icon_sorr sonra neler oldu
çok güzel bir diziydi keşke bitmeseydi yaa
cemal öldü ama yeni gelen şahin yüzbaşıyı sevmiştim
Sanırım dmaxte başlayacakmış saati 18.40 demişlerdi..
HülyaGöker arkadaşım nazlı ve cemal öldükten sonra bir sürü saçmalık oldu sora tam toparlandı derken bitirdiler.Sonuda saçmaydı en azından Kırık Kanatlar'a yakışmayan bir sondu.Nevzat mit için çalışmaya başladı yeni kuruluyordu Mustafa Kemal ve cumhuriyeti korumak vazifesiyle görevlendirildim dedi ayşeye ve tam işte kötü adamları:P takip ederken pusuya düşürüldüler nevzat yatın diye bağırdı orda bitti.
Kirik kanatlari yayinlandigi siralarda,kanal d ye olan nefrettim yüzünden
degil bir bölüm bir dakkika bile izlememistim maalesef.
Hatta kanala o kadar gicik olurdumki reklam aralarinda KK ya rastladigimda zavalli diziyle hic haketmedigi kadar alay eder,an bile gecmeden baska kanallara gecerdim.Meger ne kadar ön yargiliymisim.
Bundan üc hafta evvel bir yerde ,tamamen tesadüf KK nin 7.bölümüne hatta son yarim saatine rastladim ve dizi beni kendine bagladi.
Eh mecburen hic istemeyerek Kirik kanatlarin hatirina Kanal D ye üye oldum ve bir kac gün icinde bölümleri arka arkaya izlemeye basladim.
Meger ne kadar güzel bir diziymis.Sizlerle beraber bakmadim diye cok üzüldüm.Dizi belkide reyting kurbani olmayabilirdi.
Fakaaat kanal d yine yapmis yapacagini ve sanatcilarini küstürerek en sevdigim karekter Cemal ve Nazli yi yok etmis.
24. bölüme geldigimde ben Cemal ve Nazli nin ölecegini bilmiyordum .
Cemal intihar edince mideme yumruk yemis gibi oldum ,öylece kalakaldim.Bir hafta gecti halen kendime gelemedim halen üzgünüm .Tamamen hazirliksiz yakalandim,keske yorumlarinizi yada özeti okumus olsaydim hazirlikli olurdum hic olmasa.Cok üzgünüm su an .Böylece Kk da kendisiyle alay edip dalga gecmenin intikamini bir yil sonra almis oldu benden.
Kanal d niye böyle seyircisini yarim birakiyo ? her zaman yapiyor bunu .Güzel basladadigi bir dizinin sonunu güzelce bitirdigini hic görmedim simdiye dek .Sinir oluyorum Dizilerinin arkasinda sapa saglam durduguna hic rastlamadim .Nasil bakabilirki insan bu kanala ben bakamiyorum sahsen.
Kirik kanatlar gibi güzel bir diziyi bile mahvetme basarisini göstermis ya daha ben ne diyeyim.
arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm kırık kanatlar benim bugüne kadar izlediğim ve beni ağlatan tek tük dizilerdendi çok güzeldi hiçbir bölümünü kaçırmadan izlemiştim hele nazlının öldüğü bölümde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım ama sonu hiç güzel olmadı bi kere tam bi kesinlik yoktu ve biz bittikten sonra daha başlar devam eder die bekliyoruz fragman çıktı resmen şok olmuştuk
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.