Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
punk princess 08-08-07, 20:09 hoşgeldin seda....kavak yellerini izleyen ve seven herkes bu ailenin içindedirrr sende hoşgelmişsin...:img-blush:happy0064
yaaaa eft aslıyı istedilerrr yaaa şok etti senarist bizi ya...
yok yok ben eminim canana gelip aslıyı beğendiler....eee en güseli aslı tabiii...:happy0064:happy0064
ayy eft yüz ifadeleri çok şekeydi yaaa....onlayada süpriz oldu....:):):):happy0064:happy0064
ben orada denize bayıldım ya nasıl bozuldu birdenbire,valla hafize teyze verme aslıyı ben evlenicem aslıyla falan diyebilir o yüz ifadesinden sonra herşeyi bekliyorum:img-hyste
ben orada denize bayıldım ya nasıl bozuldu birdenbire,valla hafize teyze verme aslıyı ben evlenicem aslıyla falan diyebilir o yüz ifadesinden sonra herşeyi bekliyorum:img-hyste
eftt yaa atlasa keşke... durun aslıyı veremezsiniz....aslıyı ben seviyorum onla ben evlencemmmm:img-hyste:img-hyste ama yok orda minede vardır şimdiiii parçalar deniziiii:icon_sorr hem deniz yapamaz öleeee yaa.... ama yaparrr işallaaa...
eftt yaa atlasa keşke... durun aslıyı veremezsiniz....aslıyı ben seviyorum onla ben evlencemmmm:img-hyste:img-hyste ama yok orda minede vardır şimdiiii parçalar deniziiii:icon_sorr hem deniz yapamaz öleeee yaa.... ama yaparrr işallaaa...
he he :happy0064 yok arkadaşlar öyle diyemez çünkü deniz aslı yı sevmiyor ki dermişim ki demiyorum , demiyecem , demek istemiyorum :img-pilot:img-pilot bu yorum acayip oldu tamam kabul ediyorum :happy0064 iyi yorumlar herkese efem :img-wink:
bu arada başlıkta bayağı ilerlemiş hani büyük ihtimalle geçecez yeni başlığa :happy0064
görücüler aslı yı isteyince deniz in yüzü çok komikti.inşallah dediğiniz gibi aslı yı veremezsiniz der.ama zaten aslı yı varmezler. verirlerse deniz de aslı yı kaçırır.tabi bu olmayacak bişi.
serseri_mayın90 08-08-07, 20:43 olsun o da güzel olurdu ama mine var evde aslı tam çarşafları birbirine bağlayıp kaçıcakken gelip engellerdi biz de bol bol gülerdik
valla yeni bölümü beklemekten delirdim galiba her cümleden senaryo yazıyorum :img-hyste
:img-hyste:img-hystetam aslıyı istediklerinde deniz biz birbirimizi çok seviyoruz evlencez der, mine kıskançlık krizi geçirir, aslının annesi denizi evden kovar ,aslı denize kaçmaya karar verir ,bohçasını hazırlar tam denize doğru koşarken mine arkadan çıkar kötü bakış atıp silahını 2 kere ateşler önce deniz sonra aslıyı vurur.o sırada mert çıkar mineyi almanyaya kaçırır :img-hyste:img-hyste coştum durdurun benii:P
kvkyllrifan 08-08-07, 20:56 Arkadaşlar bnde 1 saattir girmiyorum.Yeni bi kampanya mı wr anasayfa fln neyse bn her türlü kampanyaya warım. Bi de bence aslıyı istemeye geldik diince deniz birden ayağa kalkar ne diyosunuz siz be fln der. Aslı deniz dur bi sakin ol der. Hafize de bnm size werecek kızım yok ulennn. defolun gidin der. O olay öyle kapanır ama komik olcak hee. :img-icecr
assi_yılllar 08-08-07, 21:08 bence aslıyı kaçırsa çok süpper oulrdu
hayır nolamaz sevdiğimi kızı benden alamazsınız ve aslyı sırtına alıp koşuorr
ama bu anca rüyamda olur:img-blush
kvkyllrifan 08-08-07, 21:09 deniz:siz kimin sevdiğini istiyosunuz,yemini bozdum uleyn leyn leyn (arkasından bi uçan tekme oğlumuz ismaile doğru)
canan:minik fare bak bide sevmiyo diyorsun senin için kavga ediyor çocuk
mine:(o sırada delirir durumda)
:img-hyste:img-hyste
hehe ii olmuş bak bu. Ama şey komik olmuş deniz orda kavga ediyo canan geliyo deniz seni sewio bak. O hengamede araya sıkıştırır canan. Aslıda şey der ' Tmm abla pes ediyorum sewio yeter artık her fırsatta şunu söylemezsen olmaz mı' :img-hyste
herkese selam arkadaşlar
yeni arkadaşlar gördüm hepisine toptan hoşgeldiniz diyorum :img-wink:
demek fragmanı konuşuyosunuz
valla hepinizin de hayal gücü ne kadar gelişmiş öyle hele punk princess inkine bittim :img-pilot :img-pilot
valla bir an önce gelse de izlesek yaaa merakla bekliyorum
he bi de efe söylüyo denize ya öss sabahı gönülle geçirdiği konuşmayı bunu aslı duysa napar acaba :icon_whis
punk princess 08-08-07, 21:12 hehe ii olmuş bak bu. Ama şey komik olmuş deniz orda kavga ediyo canan geliyo deniz seni sewio bak. O hengamede araya sıkıştırır canan. Aslıda şey der ' Tmm abla pes ediyorum sewio yeter artık her fırsatta şunu söylemezsen olmaz mı' :img-hyste
ee canan bu,mine banyo yaparken suları da keser deniz kavga ederken aslıyı ikna da eder:img-hyste
yalnız aslının annesi bu arada ne yapar onu bilemem ,onlarda ismailin annesiyle saç saça kavga ederlermiş benim kızım evlenicek yaşta mı git kıro oğluna başka kız bul diye:D
punk princess 08-08-07, 21:15 herkese selam arkadaşlar
yeni arkadaşlar gördüm hepisine toptan hoşgeldiniz diyorum :img-wink:
demek fragmanı konuşuyosunuz
valla hepinizin de hayal gücü ne kadar gelişmiş öyle hele punk princess inkine bittim :img-pilot :img-pilot
valla bir an önce gelse de izlesek yaaa merakla bekliyorum
he bi de efe söylüyo denize ya öss sabahı gönülle geçirdiği konuşmayı bunu aslı duysa napar acaba :icon_whis
teşekkür ederim,senaryo yazma konusunda çok yaratıcıyımdır hatta arkadaşlarıma da sıkıntı gelmişti benim bu hevesim yüzünden
öss sabahı olanları kuzu duysa kesin mine'ye uydun sınavın kötü geçti işte uymasanıza şu alman barbi'ye derdi kesin
kvkyllrifan 08-08-07, 21:16 ee canan bu,mine banyo yaparken suları da keser deniz kavga ederken aslıyı ikna da eder:img-hyste
yalnız aslının annesi bu arada ne yapar onu bilemem ,onlarda ismailin annesiyle saç saça kavga ederlermiş benim kızım evlenicek yaşta mı git kıro oğluna başka kız bul diye:D
Walla hafize bu yapar gerçi kadın sürekli böyle canından bezmiş durumda ortalıklarda geziyo kavga etcek gücü wr mı onun bilmiyorum. Bi de bunlar direk başlık parasını konuşmaya başlarlarmış. Hafize ' aslı kızım babanın durumu bak bnde çok yaşlandım bi de ablan hamile evleniwr şu bizim ismail oğlanla fln ' Yok kabul ediyorum fzla abarttım. :icon_whis
kvkyllrifan 08-08-07, 21:21 tabi artık bahane de hazır valla fare zehiri koyar hatta ben daha fena şeyler de bekliyorum böyle bir anda tüm hırsını çıkartması için...böyle çin işkencesi falan:img-hystearada da kötü kadın kahkahası falan ha ha ha sen sınavını mahvettin bende seni mahvedicem:img-hyste
Ewt ewt tabi yandaşı da hazır canan. Polise de şey der poliste metin ' ama metin abi o senin kardeşinin geleceğini mahvetti naapsaydım yani . Metinde 'ewt aslı haklısın o yüzden gidebilirsin mine ömür boyu hapse mahkum edildi.' zuhahaha
punk princess 08-08-07, 21:21 Walla hafize bu yapar gerçi kadın sürekli böyle canından bezmiş durumda ortalıklarda geziyo kavga etcek gücü wr mı onun bilmiyorum. Bi de bunlar direk başlık parasını konuşmaya başlarlarmış. Hafize ' aslı kızım babanın durumu bak bnde çok yaşlandım bi de ablan hamile evleniwr şu bizim ismail oğlanla fln ' Yok kabul ediyorum fzla abarttım. :icon_whis
hatta deniz orada ısrar edince hafize şey der:en yüksek parayıverene kızı vericem
ismail:2000 dolar
deniz:ne 2000 dolar mı aslı 2 milyon dolar cnm
aslı:ahh cesur denizim benim(öpücük atar)
hafize:2000 dolara ismaille ben bile evlenmem:img-hyste deniz verdim gitti kızı
Evet ya sanırım bu seneryo bu yıl iki veya üç dizide uygulandı.
Hatta hatta tam çocuk gerçek babası Deniz i bulmuşken birde bakarız ki çocuk Efe den.Ama Efe töre nedeiyle o kaçarken babasına yakalanan kızla evli hahe :):):)
punk princess 08-08-07, 21:35 Adım melodi slm bu arada bi de bi arkadaş ismail kırosunu koymuş saolsun. O bıyıklara bittim sn neymişsin ismail bee. :img-icecr Damat ismail ha :img-hyste:img-hyste
memnun oldum melodi
aslı kesin damat ismailin o bıyıklarını yolucak :img-hyste
bak ya hala inanamıyorum kesin annesinin gözü bozuk aslıyı tam göremedi o yzden oğluna istiyor ya
hafize:saçmalamayın ben güzelim kızımı ize veremem
Annesi:aslı yaklaş bakiim yavrum göremiyorum da
saçmalamayın hafize hanım bu kız mı gzl bi kere 3 tane gözü var bunun:img-hyste
Ayrıcada İsmail inde Canan ile bir ilişkisi varmış.Hatta Canan 'ın eski sevgilisymiş o.Murat kendisinde sandığı çocuk aslında İsmail ve Canan'ın çocuğuymuş yaaa :)
Efe de aşiret ağası babasını ayağına çağrıyor babasıda ben sana ağa olamassın demedim ki adam olamazsın dedim oğlum diyor ne seneryo ama :):)
punk princess 08-08-07, 21:38 Oy oy oy efem de aşiret ağası oluomuş ( efeden de ii ağa olur da) sonra aslıyı kuma alıomuş ismaille denizde ayak işlerine fln bakar artık. Sonra bizim aslı töreyi çözmeyi kendine görew bilmiş ( çok mu esinleniorm ne :icon_whis ) we töreyle savaşırmış fln.
he he herkes böyle efe ağa diye dolaşır efe de babasına gider ve baba bak sen adam olamazsın demiştin adam olamadım belki ama ağa oldum,törelerim var benim artık kork benden baba
kork zuhahaha:img-hyste
kvkyllrifan 08-08-07, 21:40 memnun oldum melodi
aslı kesin damat ismailin o bıyıklarını yolucak :img-hyste
bak ya hala inanamıyorum kesin annesinin gözü bozuk aslıyı tam göremedi o yzden oğluna istiyor ya
hafize:saçmalamayın ben güzelim kızımı ize veremem
Annesi:aslı yaklaş bakiim yavrum göremiyorum da
saçmalamayın hafize hanım bu kız mı gzl bi kere 3 tane gözü var bunun:img-hyste
:img-hyste Üç göz haa Bi de şey der ' İsmail yavru kuşum gel bn sana daha güzelini bulurum yawrum bizim hacı niyazinin kızı fadime ne güne duruyo. ' İsmail ağlamaya başlar ' Ya anne ama bn aslıyı seviom Onun üç gözü yok hem asıl fadime dört göz ühüüü' Wayy bee tam en saçmasından sit com senaryosu yazcak hayal gücü wr bnde.
serseri_mayın90 08-08-07, 21:41 yaa dawson's creek adlı diziden esinlenme varmış kavak yellerinde de o dizinin sonu nasıl bitiyor bilen var mı ? merak ettim
kimle kim kavuşuyor yahuu ? efeye yeni biri mi glcek dizidekilerden biri ile mi beraber olcak ? acepp nolcakk o dziyi seyreden var mı ?
ben izlemedim ama aslı&efe oluomuş diye duydum:img-yes:
efeye ağalık pek yakışır.:happy0064ağaların ağası efe ağa:P
adamlar yürü eve diyince
ne evi yaa yani evden kaçtım demesi süper:happy0064:img-pilot
ya hepiniz sacmaliyorsunuz bence asli asla bu evlenme teklifi kabul etmez. bence canan belki eski sevgilisile barisir cunku onun bebegi icin bir babasi lazim veya onun bebegini aldirir. simdi hersey karma karisik olacak ya. hemde bence artik asli-mine kavgalari bol bol izlicez artik.
kvkyllrifan 08-08-07, 21:44 Ayrıcada İsmail inde Canan ile bir ilişkisi varmış.Hatta Canan 'ın eski sevgilisymiş o.Murat kendisinde sandığı çocuk aslında İsmail ve Canan'ın çocuğuymuş yaaa :)
Efe de aşiret ağası babasını ayağına çağrıyor babasıda ben sana ağa olamassın demedim ki adam olamazsın dedim oğlum diyor ne seneryo ama :):)
Bu çok komik olmuş yaaa. Efe rüya görünce babası ne diodu onun gibi olmuş unuttum. Neyse bi de ismail canala muratın bi ilşkisi olduğunu duyunca 'canan bilmek istiyorum bu çocuk kimin DNA testi yaptırcaksın. canan ' hayır ismail DNA testi yaptırırsam sndn boşanırım ' Alın size bi esinlenme daha bakalım bu dizi ne bulabilcek misiniz
assi_yılllar 08-08-07, 21:44 ben izlemedim ama aslı&efe oluomuş diye duydum:img-yes:
efeye ağalık pek yakışır.:happy0064ağaların ağası efe ağa:P
adamlar yürü eve diyince
ne evi yaa yani evden kaçtım demesi süper:happy0064:img-pilot
aslı&efe mi ...aaaaaaa kuzu ve efe bak koptum burada yaa ...deniz oğlan ya o nolcek mineyle mi yoksa... keşke seyretseydik yaa sonunu bilirdik acaba aslı gerçekten efe ye aşı oluyor mu ya deniz aa benim hepten kafam karıştı devreler gitti..bu kadar kendimi zorlayınca :icon_whis
bu arada efenin ağa oma düşncesi acaip olmuş gerçekten ... :happy0064
Hatta Şiyar'a da kesin bir iş bulur o.Neyse biz birde Mineye bakakalım ona neler oluyor;
Mine Mine Minneee Koray'la evlenmiş.Çocuklarının annesi olmuş.Ama hep bastırılmış bir Deniz aşkı varmış.Tam Deniz ile Aslı buluşunca ikisinin fotosunu çekmişş :)
arkadaşlar d.c nin sonunu bilince ne yapacaksınız yahu ben keşke bilmeseydim diyorum mesela :img-yes: biraz heyacan kaçma olayı oluyor aslında ama bölümlerle ilgili tahmin konusunda işime yaramıyorda değil hani :happy0064 aslı -efe yazıyor efem :img-wink:
punk princess 08-08-07, 21:49 :img-hyste Üç göz haa Bi de şey der ' İsmail yavru kuşum gel bn sana daha güzelini bulurum yawrum bizim hacı niyazinin kızı fadime ne güne duruyo. ' İsmail ağlamaya başlar ' Ya anne ama bn aslıyı seviom Onun üç gözü yok hem asıl fadime dört göz ühüüü' Wayy bee tam en saçmasından sit com senaryosu yazcak hayal gücü wr bnde.
ya dwm etmek istiorm ya
annesi:4 göz iyidir kınalı kuzum seni daha ii görürü burma bıyıklı yavrum benim
ismail:ee anne aslı da 3 gözlü işte
annesi:sen dedin ya 3 gözlü deil die
ismail:mana ne ya mana ne istemiom bn fadimeyi ben çocukken de böyle yapardın hiç bnm istediğim çikolatayı almazdın böyle bahane bulup kendi istediğini alırdın fadimeyi de başlık parası az olduğu için istiyosun demi pinti nolcak kstüm:img-fie:
serseri_mayın90 08-08-07, 21:50 coştuk gidioz. bu hızla gidersek yrn gelince yeni başlıpa yazcaz..
efe ağa olur. denizde töre filmi çekmek için efenin köyüne gelir. gerçekçi olsun diye karizmatik ağa rolünü efeye verir.efe çok ünlü olur. gönül efeyi tv de görünce karizmasına dayanamayıp ona aşık olur. metin tarla sürerken gönülle efe tarlalar içinde koşuşup aşk yaşarlar...
kvkyllrifan 08-08-07, 21:50 Hatta Şiyar'a da kesin bir iş bulur o.Neyse biz birde Mineye bakakalım ona neler oluyor;
Mine Mine Minneee Koray'la evlenmiş.Çocuklarının annesi olmuş.Ama hep bastırılmış bir Deniz aşkı varmış.Tam Deniz ile Aslı buluşunca ikisinin fotosunu çekmişş :)
Hee ewt hatta aslıyaa şantaj yapıomuş paramı wer seni inek kafa yoksa herşeyi efe ağaya sölerim topuğuna topuğuna sıkar walla. Hem ismail de sna hayatı zindan eder (kötü kız kahkası ) hahahaha:img-hyste KOray da beş parasız olur tabi babadan para alamayınca soförmüş fln.. Diziyi baştan yazdık hee. Bütün dizilerden esinlenerek ortaya bi karışık :))))))
assi_yılllar 08-08-07, 21:50 arkadaşlar d.c nin sonunu bilince ne yapacaksınız yahu ben keşke bilmeseydim diyorum mesela :img-yes: biraz heyacan kaçma olayı oluyor aslında ama bölümlerle ilgili tahmin konusunda işime yaramıyorda değil hani :happy0064 aslı -efe yazıyor efem :img-wink:
aa öyle deme ben mesela sonunu bilsem aa acaba olaylar nasıl gelişecek diye daha çok merak ediyoem ama
insan aslı -efe aşkına da inanamamıyor ki(en azından ben)
yane mesela takarım seni koluma kardeş kardeş gideriz fln demesi onlar çok iyi arkadaşlar! nasıl olur fln diye düşündüm benn
şimdi daha çok merak ediyorum efenin aslıya nasıl aşık olacağını ...
:happy0064
böyle başka bilgin varsa bana özelden söyleyebilirsin :img-polic
Hee ewt hatta aslıyaa şantaj yapıomuş paramı wer seni inek kafa yoksa herşeyi efe ağaya sölerim topuğuna topuğuna sıkar walla. Hem ismail de sna hayatı zindan eder (kötü kız kahkası ) hahahaha:img-hyste KOray da beş parasız olur tabi babadan para alamayınca soförmüş fln.. Diziyi baştan yazdık hee. Bütün dizilerden esinlenerek ortaya bi karışık :))))))
Mine artık bu hayattan sıkılnca evi terkedermiş.Sonra bir internet cafeye gidir chat yaparmış.Orada tanııştığı birisine ben çok zenginim yatlarım katlarım var dermiş :)
Sonra Aslı da İsmail'e ben bu Aşk Oyununda sıkıldım İsmail ayrılmalıyıızzz dermişşş :) mişşşş mışşş miişşş mışşş :)
valla bence efe gonul den vazgecer ve abisine verir ve efe asliya asik olur ve asli ona asik olur. denizde mine icin askina unutmaz ve onlar tekrar barisirlar. koray da askere gider ve sonra adam olur donunce.:img-wink::D:D
punk princess 08-08-07, 21:54 coştuk gidioz. bu hızla gidersek yrn gelince yeni başlıpa yazcaz..
efe ağa olur. denizde töre filmi çekmek için efenin köyüne gelir. gerçekçi olsun diye karizmatik ağa rolünü efeye verir.efe çok ünlü olur. gönül efeyi tv de görünce karizmasına dayanamayıp ona aşık olur. metin tarla sürerken gönülle efe tarlalar içinde koşuşup aşk yaşarlar...
vay be müthiş olur hatta onlar tarlalarda koşarken fon müziği de buğdayların içinden canım koşarak koşarak gel bana gel :)(güllerin içinden)
o sırada efe'nin karısı gelir kamyondaki kız gönülü görünce seni babama şikayet edicem der sonra babası da kıza olsun bnm de 5 tane karım var ,6.da cananla evlenicem:)
kvkyllrifan 08-08-07, 21:56 ya dwm etmek istiorm ya
annesi:4 göz iyidir kınalı kuzum seni daha ii görürü burma bıyıklı yavrum benim
ismail:ee anne aslı da 3 gözlü işte
annesi:sen dedin ya 3 gözlü deil die
ismail:mana ne ya mana ne istemiom bn fadimeyi ben çocukken de böyle yapardın hiç bnm istediğim çikolatayı almazdın böyle bahane bulup kendi istediğini alırdın fadimeyi de başlık parası az olduğu için istiyosun demi pinti nolcak kstüm:img-fie:
Hemen dewam ediyorum.
İsmailin annesi : Yok minik kuşum kaytan bıyıklım ben hacının kızıydı die öyle dedim. Hem helal sütü emmiş bi kız bu aslı hakkında şey dediydiler baloda mı ne bütün oğlanlarla dans etmiş. Daldan dala anlıcağın.
İsmail: Anne bak aşkımıza mani olamazsın eğer beni aslıyla evlendirmezsen bi yerlerde uyuşturucu komasına girmiş gebermiş olarak bulursun karışmam.
Anne: Oğlum deme öyle şeyler tmm kaytanım istediğin kızı alacam sana. Ağlama yawrum ağlama.
aa öyle deme ben mesela sonunu bilsem aa acaba olaylar nasıl gelişecek diye daha çok merak ediyoem ama
insan aslı -efe aşkına da inanamamıyor ki(en azından ben)
yane mesela takarım seni koluma kardeş kardeş gideriz fln demesi onlar çok iyi arkadaşlar! nasıl olur fln diye düşündüm benn
şimdi daha çok merak ediyorum efenin aslıya nasıl aşık olacağını ...
:happy0064
böyle başka bilgin varsa bana özelden söyleyebilirsin :img-polic
he he :happy0064 sen şimdi kardeş kardeş dediğine her şey değişebilir sonra daha çok başlardayız hele deniz böyle dengesizken ama çokta uçuk bir şey gibi gelmiyor aslında aslı-efe :img-wink: ama belli olmaz tabii ne olacağı ama bunun için daha erken zaten :img-wink:
assi_yılllar 08-08-07, 21:58 he he :happy0064 sen şimdi kardeş kardeş dediğine her şey değişebilir sonra daha çok başlardayız hele deniz böyle dengesizken ama çokta uçuk bir şey gibi gelmiyor aslında aslı-efe :img-wink: ama belli olmaz tabii ne olacağı ama bunun için daha erken zaten :img-wink:
aslında ciddi düşünnüce de geçrekten efe ve aslı kulağa hiç de fena gelmiyor ben zaten ilk başlarda öyle istiyordum ama sonra deniz aslı ya dönmüştüm ..efe ve aslı arasındaki arkadaşlığı görünce...ahh ahh aslıay herkes yakışıyor ...
vee gerçekten evet deniz çok dengesiz yaa bozulmuş terazi gibi bi oraya kayıyor bi buraya :icon_whis
aslında ciddi düşünnüce de geçrekten efe ve aslı kulağa hiç de fena gelmiyor ben zaten ilk başlarda öyle istiyordum ama sonra deniz aslı ya dönmüştüm ..efe ve aslı arasındaki arkadaşlığı görünce...ahh ahh aslıay herkes yakışıyor ...
vee gerçekten evet deniz çok dengesiz yaa bozulmuş terazi gibi bi oraya kayıyor bi buraya :icon_whis
terazi mi vallaha süper örnek :img-pilot yaw tam denizin ne düşündüğünü anlıcaz diyoruz hopp öyle bir şey yapıyorki kitliyor beni :) aslı-efe şimdi olmasada ilerde olabilir belki ama çok sonralarda olur tabii :happy0064 bekleyip görmek lazım tabii :happy0064
punk princess 08-08-07, 22:06 hehee:img-hyste:img-hystebuğdayların içinden...
efede kayınpederinin rekoruna yetişmeye çalışır.. bakalım 6 olcakmı..
kamyondaki kız,gönül,aslıyıda alır (aslı ismaille boşanır fln), mine( :img-hysteyok artık) ... başka bulan varmı yaa..:P
şu parayı çalan kız vardı onu da alalım hem gzl hikaye çıkar ondan kamyondaki kızın düğününde takılan 30 kiloluk altınları(aşiret düğünü ya:)) çalar fln gzl olur o da
:D
assi_yılllar 08-08-07, 22:07 terazi mi vallaha süper örnek :img-pilot yaw tam denizin ne düşündüğünü anlıcaz diyoruz hopp öyle bir şey yapıyorki kitliyor beni :) aslı-efe şimdi olmasada ilerde olabilir belki ama çok sonralarda olur tabii :happy0064 bekleyip görmek lazım tabii :happy0064
valla beni de aslıyı kıskandı diyorum tamam oldu bu iş diyorum gidip mineye aalıyla iyi anlaşırsan eskisi gibi oluruz diyor....tamam dşyorum tmm bunu da analsfım ozaman mineyi swiyor...sonra gidip mineye sarılıyor arkasından aslıya bakıyor..
bozuk terazi evey evet bu uydu deniz oğlana ...bozuk terazi falan ama çok yakışıklı :img-in_lo
kvkyllrifan 08-08-07, 22:11 şu parayı çalan kız vardı onu da alalım hem gzl hikaye çıkar ondan kamyondaki kızın düğününde takılan 30 kiloluk altınları(aşiret düğünü ya:)) çalar fln gzl olur o da
:D
Hehe ii olur feyza da artık ew hareme dönermiş efe böyle ortalarına kızlar dans ediyo fln. Yaa denize de yazık ama bnce o da efenin çocuklarına baksın. Şaka şaka bn deniz aslı aşkı aslı efe dostluğu sewenlerdenim.
valla beni de aslıyı kıskandı diyorum tamam oldu bu iş diyorum gidip mineye aalıyla iyi anlaşırsan eskisi gibi oluruz diyor....tamam dşyorum tmm bunu da analsfım ozaman mineyi swiyor...sonra gidip mineye sarılıyor arkasından aslıya bakıyor..
bozuk terazi evey evet bu uydu deniz oğlana ...bozuk terazi falan ama çok yakışıklı :img-in_lo
mesala ben bu mert in gelişle anlarız bir şeyler diyordum yani tavırlardan falan ama baktık 2.fragmanda aslı nın mektubu yırtıyor ondan sonra bakıyoruz mektup yazıyor ama sanırsam o yırttığı mektup kendi yazdığı mektup gibime geliyor :img-wink:
kvkyllrifan 08-08-07, 22:14 mesala ben bu mert in gelişle anlarız bir şeyler diyordum yani tavırlardan falan ama baktık 2.fragmanda aslı nın mektubu yırtıyor ondan sonra bakıyoruz mektup yazıyor ama sanırsam o yırttığı mektup kendi yazdığı mektup gibime geliyor :img-wink:
Bnce pişman oldu yırttığına baktı aslının yüzüne söyleyemio bizim deniz oğlan o da mektup işine gircek. İçimden bi ses öyle söylüyo 6. his işte naaparsın.
assi_yılllar 08-08-07, 22:14 mesala ben bu mert in gelişle anlarız bir şeyler diyordum yani tavırlardan falan ama baktık 2.fragmanda aslı nın mektubu yırtıyor ondan sonra bakıyoruz mektup yazıyor ama sanırsam o yırttığı mektup kendi yazdığı mektup gibime geliyor :img-wink:
mektubu aslının yanındayken deniz kenarında yırtmıyor muydu ?yanlış görmüş olabilirm yada hatırlıyor ama ben öyle hatırlıyorum ..
bence orada tam deniz güzel birleyler söyleyecekken yani ben de seni sewiyorum gibi falaan
aslı atlayıp şuan ki duygularım değil bunlar daha önceden yazılmış bir mektup hem bunu sana ben vermedim gibi şeyler söylerse denizde kızgınlıkla mektubu yırtar bence :icon_whis
mektubu aslının yanındayken deniz kenarında yırtmıyor muydu ?yanlış görmüş olabilirm yada hatırlıyor ama ben öyle hatırlıyorum ..
bence orada tam deniz güzel birleyler söyleyecekken yani ben de seni sewiyorum gibi falaan
aslı atlayıp şuan ki duygularım değil bunlar daha önceden yazılmış bir mektup hem bunu sana ben vermedim gibi şeyler söylerse denizde kızgınlıkla mektubu yırtar bence :icon_whis
bende öyle düşünüyorum aslında ama işte net bir şey söylüyemiyorum :img-yes: deniz in yazdığı mektup aslıyla konuştuktan önce mi sonra mı bunu bölümde anlıyacaz herhalde bekleyecez artık ne yapalım zaten çok bir şeyde kalmadı bu arada başlıkta nerdeyse bitti arkadaşlar hayırlı olsun :happy0064
kvkyllrifan 08-08-07, 22:17 vay be burma bıyıklı damadımıza bak sen ne yere bakan yürek yakanmış öyle:)
o sırada gönül gelir ve nınınını
ilk görüşte selvi boylu burma bıyıklı ismoşa aşık olur ve ondan snra
gönül:annecim bni de alınismoşa n'olur ben size yemek yaparım masaj yaparım
annesi:aferin bak gelin dediğin böyle olur büyüklerine saygı duyar aldım gitti seni de
o sırada efe'nin annesi gelir:durun onu alamazsınız o bnm gelinim zuhahaha
He ewt hatta sonra ismoşun annesi
Aaaa ismail bak bu gelinlerin hiç biri bana değer wermiyo bu turuncu saçlıda ewli çıktı gel sn şu fadimeye war yawrum ne dersin.
İsmail
Aaa anne yeter bak bu kızların hepsini alana yanında eşantiyon olarak fadimeyi de weriolarmış ondan da bi iki çocuk yaparıım sonra senin hizmetçin olur tamam mı
Annesi
Ohh be selvi boylum kaytan bıyıklım ( çok matrak yaa ) kaç saattir bunu demeni bekliorm. Aldım gitti kızların hepsini sna
assi_yılllar 08-08-07, 22:19 bende öyle düşünüyorum aslında ama işte net bir şey söylüyemiyorum :img-yes: deniz in yazdığı mektup aslıyla konuştuktan önce mi sonra mı bunu bölümde anlıyacaz herhalde bekleyecez artık ne yapalım zaten çok bir şeyde kalmadı bu arada başlıkta nerdeyse bitti arkadaşlar hayırlı olsun :happy0064
bence konuştuktan sonra..çünkü konuurlarken üstlerinde hala aynı kıyafet vardı ..deniz mektubu yırtarken...sonra yazraken başka bir mekanda yazıyordu ..bence de yırttığı için özür dileyecek .. belki bi kaç sevgi sözcüğü de ekler :img-in_lo
serseri_mayın90 08-08-07, 22:19 mektubu aslının yanındayken deniz kenarında yırtmıyor muydu ?yanlış görmüş olabilirm yada hatırlıyor ama ben öyle hatırlıyorum ..
ayy sonunda ciddi bi yorum. deminden beri hayaller denizinde yüzüoduk. bencede öyle olabilir mantıklı yanii yada deniz aslıyı sevmediği için(terazi yaa o an sevmediği halindeyse) ben arkadaş kalmayı tercih ederim fln diyip yırtabilir.. :img-yes:ay ben gidiyodum yaa. tüm forum size iyi gecelerrbye
:happy0064yarın yeni başlığımızda görüşmek üzerebye
punk princess 08-08-07, 22:20 He ewt hatta sonra ismoşun annesi
Aaaa ismail bak bu gelinlerin hiç biri bana değer wermiyo bu turuncu saçlıda ewli çıktı gel sn şu fadimeye war yawrum ne dersin.
İsmail
Aaa anne yeter bak bu kızların hepsini alana yanında eşantiyon olarak fadimeyi de weriolarmış ondan da bi iki çocuk yaparıım sonra senin hizmetçin olur tamam mı
Annesi
Ohh be selvi boylum kaytan bıyıklım ( çok matrak yaa ) kaç saattir bunu demeni bekliorm. Aldım gitti kızların hepsini sna
annesi:hafize hanım başka bildiğiniz kız var mı ya?onları da alayım ismoşuma
hafize:efendm kızlar taze bitti ama ama isterseniz deniz-efe-metin üçlüsü var onları da şoför,bekçi,bahçıvan yaparsınız olur mu
annesi:yalnız maaş vrmm ona göre:)
assi_yılllar 08-08-07, 22:22 ayy sonunda ciddi bi yorum. deminden beri hayaller denizinde yüzüoduk. bencede öyle olabilir mantıklı yanii yada deniz aslıyı sevmediği için(terazi yaa o an sevmediği halindeyse) ben arkadaş kalmayı tercih ederim fln diyip yırtabilir.. :img-yes:ay ben gidiyodum yaa. tüm forum size iyi gecelerrbye
:happy0064yarın yeni başlığımızda görüşmek üzerebye
tşkler yorumuma ciddi dediğin için ... :happy0064
bence de oalbilir ama ben terazi deken sevip sevmeme konusunda dememiştim debiz için ..
bi taraf aslı bi taraf ta mine olsa en gereksiz ve yanlış zamanda ynlış yer ağır geliyor bozuk işte bozuk :sad53:
bence konuştuktan sonra..çünkü konuurlarken üstlerinde hala aynı kıyafet vardı ..deniz mektubu yırtarken...sonra yazraken başka bir mekanda yazıyordu ..bence de yırttığı için özür dileyecek .. belki bi kaç sevgi sözcüğü de ekler :img-in_lo
valla büyük ihtimal öyledir ama yinede emin olamıyorum ben :img-wink: zaten o konuşmalar hep inandırıcı gelmiyor denize yani aslı muakkak senin dediğin gibi o duyguların önceleriydi falan diyordur :img-wink: ama tabii beklemek lazım bölümü :happy0064 bu arada arkadaşlar başlık bitti 2 mesajlık yer kaldı vallaha çok hızlıyız hakkaten:happy0064
punk princess 08-08-07, 22:26 valla büyük ihtimal öyledir ama yinede emin olamıyorum ben :img-wink: zaten o konuşmalar hep inandırıcı gelmiyor denize yani aslı muakkak senin dediğin gibi o duyguların önceleriydi falan diyordur :img-wink: ama tabii beklemek lazım bölümü :happy0064 bu arada arkadaşlar başlık bitti 2 mesajlık yer kaldı vallaha çok hızlıyız hakkaten:happy0064
bence de deniz aslının mektubunu önce yırtar
eğer öyle olursa umarım deniz sadece özür mektubu yazmaz romantik bi kaç bişi ekler gerçi canım aslım diye başladı ama:img-in_lo
bence de deniz aslının mektubunu önce yırtar
eğer öyle olursa umarım deniz sadece özür mektubu yazmaz romantik bi kaç bişi ekler gerçi canım aslım diye başladı ama:img-in_lo
doğru sanırsam aslı şimdi öyle hissetmiyorum diyecek (zaten derse niye diyecek anlamıyacam ) denizde kızıp yaratacak sonra kendi yazacak ama eğer zaten romantik şeyler bir nevi aşk ilanı yaparsa o mektup aslı nın eline geçmez zaten :img-yes: bu benim görüşüm tabii kide ne olacağı belli olmaz başlığı bitirdik arkadaşlar hayırlı olsun :happy0064
assi_yılllar 08-08-07, 22:37 doğru sanırsam aslı şimdi öyle hissetmiyorum diyecek (zaten derse niye diyecek anlamıyacam ) denizde kızıp yaratacak sonra kendi yazacak ama eğer zaten romantik şeyler bir nevi aşk ilanı yaparsa o mektup aslı nın eline geçmez zaten :img-yes: bu benim görüşüm tabii kide ne olacağı belli olmaz başlığı bitirdik arkadaşlar hayırlı olsun :happy0064
neden diyecek çünkü belki de deniziini o balodaki süsü yüzünden kendisine umut verici şeyler söyleteceğini hissetmiştir ve o denizin kendine ilan-ı aşkını çok farklı düşündüğü için yolunu kesmiştir...vee evet sana katılıyorum ... o mektupta önmli şeler yazarsa aslının eline geçmez
aynı evde kalırlarken aslıya vermeye kalkarsa deniz yine önemli bir mektup mine nin eline geçebilir mi acaba? inş geçmez...
neden diyecek çünkü belki de deniziini o balodaki süsü yüzünden kendisine umut verici şeyler söyleteceğini hissetmiştir ve o denizin kendine ilan-ı aşkını çok farklı düşündüğü için yolunu kesmiştir...vee evet sana katılıyorum ... o mektupta önmli şeler yazarsa aslının eline geçmez
aynı evde kalırlarken aslıya vermeye kalkarsa deniz yine önemli bir mektup mine nin eline geçebilir mi acaba? inş geçmez...
bence olabilir mine nin eline geçebilir yine bence mine nin aslı lara taşınması boşa değildi yani mine ya canan ın hamile olduğunu öğrenecek yada böyle bir mektup olayı olacak vede mektup mine nin eline geçecek bunlar birer tahmin ama bekleyip görmek lazım tabii :happy0064
assi_yılllar 08-08-07, 22:43 bence olabilir mine nin eline geçebilir yine bence mine nin aslı lara taşınması boşa değildi yani mine ya canan ın hamile olduğunu öğrenecek yada böyle bir mektup olayı olacak vede mektup mine nin eline geçecek bunlar birer tahmin ama bekleyip görmek lazım tabii :happy0064
ay yine böyle önemli bir mektup minenin eline geçerse pess bir tane de ben yazıp yollucam mineye ama olmazki
hele canan ın hamile olduğunu öğrenmesi hiç olmaz yaaaa o zaman hepten çıkmaza sürüklenir aslı-deniz aşkı hem sırf bu değil denizlerin evinin durumunu da hiç düşünemiyorum ... :icon_whis
kvkyllrifan 08-08-07, 22:43 bence olabilir mine nin eline geçebilir yine bence mine nin aslı lara taşınması boşa değildi yani mine ya canan ın hamile olduğunu öğrenecek yada böyle bir mektup olayı olacak vede mektup mine nin eline geçecek bunlar birer tahmin ama bekleyip görmek lazım tabii :happy0064
Yaa bnce tamamen matrağına da öyle yapmış olabilirler. Bi de aslının en çok nefret ettiği günler yaa o zmn daha da çok sinir olcak. Kötü düşünmeyin ya pozitif olun :img-wink:
umarım geçer mektup aslının eline
gerçi deniz bu inat olsun diye öylesine yazdım fln diyebilir yani terazi sonuçta(yok daha neler:))
bu arada başlığı kapattık kapatıcaz hayırlı olsun
valla bence mine boşuna taşınmadı aslı lara mutlaka bir şey olacak ya mektup olayı yada cananl ilgili bir şey öğrenecek mine ama mektup olayı olması büyük ihtimal gibime geliyor :img-wink: tabii belli olmaz ama benim içimden bir mektup vakası daha yaşıyacaz gibi geçiyor :happy0064
assi_yılllar 08-08-07, 22:46 Yaa bnce tamamen matrağına da öyle yapmış olabilirler. Bi de aslının en çok nefret ettiği günler yaa o zmn daha da çok sinir olcak. Kötü düşünmeyin ya pozitif olun :img-wink:
valla ne zaman pozitif olsam bi hayal kırılığı yaşıyorum ben şimdiden hazırlıyım mektubun mineye geçmesine de bari hayal kırıklığı yaşamayım ... :img-yes:
bende sbr arkadaşımıza katılıyorum bence de mektup olayı daha yakın bir olaslık malesef...
ay yine böyle önemli bir mektup minenin eline geçerse pess bir tane de ben yazıp yollucam mineye ama olmazki
hele canan ın hamile olduğunu öğrenmesi hiç olmaz yaaaa o zaman hepten çıkmaza sürüklenir aslı-deniz aşkı hem sırf bu değil denizlerin evinin durumunu da hiç düşünemiyorum ... :icon_whis
yani her şey olabilir ama boşuna taşınmadı bence mine ben böyle bir şey bekliyorum açıkçası canan olayı olmasada mektup olayı olabilir nekleyip görelim en iyisi :happy0064
Yaa bnce tamamen matrağına da öyle yapmış olabilirler. Bi de aslının en çok nefret ettiği günler yaa o zmn daha da çok sinir olcak. Kötü düşünmeyin ya pozitif olun :img-wink:
tabii pozitif olmak lazım ben bir şey bekliyorum yani matraklık olarakta olabilir ama sanki mine bazı şeyleri öğrenecek gibi hadi hayırlısı bekleyip görelim :happy0064
assi_yılllar 08-08-07, 22:50 yaa bu karede deniz oğlan küçük emraha dönmüş ne diyorsun sen abi senin hiç sevdiğin olamdı mı neden benimkini çalıyorsun bak kalkarsam gösteririm ama der gibi bakıyıor ..
vay bea bi bakıştan ne anlam çıkardım:happy0064
punk princess 08-08-07, 22:54 Aslı nası ama bababak ağzını nası da yamutturmuş. Denzide hakkaten küçük emrah yeter ulenn aslı ben senin bu taliplilerinle uğraşmaktan bıktım. gibisinden bakıo.
aslı da deniz hala oturuyo mu yoksa çoktan adama saldırıp kafa attı mı diye kontrol ediyor:img-hyste
deniz de alpi dövemedi hırsını ismailden çıkarıcak:img-hyste
bu sefer gerçekten çıkıorm ii geceler
kvkyllrifan 08-08-07, 22:55 selvi boylu burma bıyıklı ismoş yapar valla yalnız annesiyle o kadar uğraştık annesini de merak ettim ben:img-yes:
bu arada assi_yılllar spr yazmışsın gerçekten deniz öyle bakıyor ah ismail yandın sen deniz çok fena dövücek seni:img-hyste
Hakkaten annesi nası acaba asıl fadime falan hehehe:img-hyste Yaa bu arada bn senin selvi boylum burma bıyıklı demene bayıldım nerden buldun. a a hem sn çıkmıyomuydun yaa:img-hyste
assi_yılllar 08-08-07, 22:56 Aslı nası ama bababak ağzını nası da yamutturmuş. Denzide hakkaten küçük emrah yeter ulenn aslı ben senin bu taliplilerinle uğraşmaktan bıktım. gibisinden bakıo.
ben anlamı çıkarttım sizde maşallah yanii bak bak aslı da kontrol ediyormuş ... alpi dövemeci hırsını zavallı ismoştan çıkarıyormuş sizde potansiyel var gerçekten ...
ama deniz de cidden bak kalkarsam sağ çıkamazsın bu bahçeden der gibi bakıyor ben kalkmadan git yanee ...
iyi geceler punk princess
:::Tugce::: 08-08-07, 22:58 herkese selamlar.
fragmanı dün akşam gördüm ama yazamadım buraya.
fragman tam tahmin ettiğim gibi.
aslı ile mine aynı evde.ehueheuheuhhuh
yürü be aslı kım tutar seni.tüm hırsını çıkar.
efe fragmanda herzamankı gibi komik yaa
hıhıhıhı.:):img-yes:merakla bekliyorum
ilk defa rahat rahat diziyi isleyebiliceğim:happy0064:happy0064
kvkyllrifan 08-08-07, 22:59 ben anlamı çıkarttım sizde maşallah yanii bak bak aslı da kontrol ediyormuş ... alpi dövemeci hırsını zavallı ismoştan çıkarıyormuş sizde potansiyel var gerçekten ...
ama deniz de cidden bak kalkarsam sağ çıkamazsın bu bahçeden der gibi bakıyor ben kalkmadan git yanee ...
iyi geceler punk princess
hehehe wlla arkadaşım artık beklemek bize zor gelio biraz delirdik galiba. Fragmanların özetlerin altını üstüne getiriyoruz küçücük bi sözcükten bi bakıştan bile neler çıkartıyoruz. Bizi bu hale kavak yelleri getirdi ulenn. Wayy be şiir gibi konuştum.
ben fragmanları bu sabah gördümm
birinde canan görücülere kahve götürüyor onu isteyecekler sanmıştım ama diğer fragmanda belli oluyor ki aslıyı istemeye gelmişler ve yanında deniz de var yüzü çok kötüydüü :D
efe her zamanki gibi çok komik bu bölüm de çok güleceğiz :)
mineye ise üzüldüm artık çok kötü oldu :icon_sorr
arkadaşım ben 2.fragmanı izlemedim .mine neden kötü oluyo.ne yapıyo ki:sad53::sad53::sad53:
yani bende anlamadım aslıda kötü oluo duşdayken su kesilirmi aslıda az deil yani bunu kabul edin hep mine hep mine olmaz yani yani aslıyı sewmiom ama aslının öle yapmasına çok sasırdım yani kızı duş ortasında bıraktı yani
:img-pilotyani bende anlamadım aslıda kötü oluo duşdayken su kesilirmi aslıda az deil yani bunu kabul edin hep mine hep mine olmaz yani yani aslıyı sewmiom ama aslının öle yapmasına çok sasırdım yani kızı duş ortasında bıraktı yani
arkadaşım muakkak açar sonra musluğu şaka mahiyetinde bir olay bu sonuçta :img-wink: yani bu olayı mine nin yaptıkları ile karşılaştırırsak doğru olmaz sankim :img-wink: gerçi bölümde görecez ne olacağını ama bu şaka bir durum yani :)
ewet bencede minenin yaptıklarına bakınca mine hayranı olan birisinin böle şaşırması pek normal gelmedi bana :) .demek aslıyı istemeye geldiklerinde denizde ordaydı.kalkıp adamın ağzını burnunu dağıtmaın sakın :)
kvkyllrifan 09-08-07, 08:32 günaydınn kavak yelleri ailesi:happy0064
anam nerde bizim yenii başlık yaa..:P dün fazla dağıttık toplayamadılar heralde başlığı:img-hyste
diziye tam 10 saat kaldı:img-wink:
GÜNAYDINN harbiden yaa nerde bizim yeni başlığımız. Arkadaşlar yine mine mi kötü aslı mı kötü olayına girmişler. Bence bu bölümde minenin yaptığı kötülükleri denize söylese efe (fragmanda öle bi yer wrdı) ii olur. Gerçekten dün bayağa bi dağıttık yeni bölüme temiz bi sayfa kampanyası bayağa tuttu.Neyse kapanır heralde başlık yakında.
arkadaşım ben 2.fragmanı izlemedim .mine neden kötü oluyo.ne yapıyo ki:sad53::sad53::sad53:
mine duştayken aslı suyu kesiyor.deniz ile tartışıyorlar.acı çekiyor artık bağırmasından bunu anlıyorsun mine mutsuz yani kötülüğü o anlamda söyledim
bir de mert geliyor aslı kurtulmak için mert'e geri dönecek büyük ihtimal
aslı suyumu kesti :):).ben fragmanı görmedimde ona göre yorum yapamıyorum.peki minenin yaptıklarına şaşırmıyomusun klgçaglar???
cnm ben sana mine hiçbişi yapmıo sütden çıkmış ak kaşık demedimkii mine çok şey yaptı inkar edememm ama aslıda ölee sandıınız gibi deil o da az deil dedim diemezmiyim hakkım yokmu buna nese herkese ii sohbetler
sevgili dostlar şimdi ufacık masum bir şakadan (bana göre) yani aslı da içinde kötü gibi bir anlam çıkarmak veya mine ile karşılaştırma yoluna gitmek bence biraz haksızlık olur gibime geliyor :img-wink: bekleyip görelim yeni bölümü herkese iyi yorumlar :happy0064
şu anda fragman yeniden dönüyor (yenisi) :happy0064
kvkyllrifan 09-08-07, 08:45 Yani tmm aslının yaptığı iyi bişey diil (ben olsam bende yapardım :img-hyste ) Yani bana da o kadar kötülük yapan biri olsaydı bnde yapardım aslının yaptıklarını yani kabul ediyorum. Zaten kız kendisi de dedi artık ağlamıcam gibisinden. Bi de bi kaç arkadaş hani aslı mineye inat denizle barışınca aferin aslıya böyle ezdirmesin kendini demişti. Haklıda yani ezik ezik nereye kadar. Lütfen kendinizi aslının yerine koyun mine gibi biri size böyle şeyler yapsa ve sizde kimseye söyleyemezseniz kendinizi nası hissederdiniz??
Yani tmm aslının yaptığı iyi bişey diil (ben olsam bende yapardım :img-hyste ) Yani bana da o kadar kötülük yapan biri olsaydı bnde yapardım aslının yaptıklarını yani kabul ediyorum. Zaten kız kendisi de dedi artık ağlamıcam gibisinden. Bi de bi kaç arkadaş hani aslı mineye inat denizle barışınca aferin aslıya böyle ezdirmesin kendini demişti. Haklıda yani ezik ezik nereye kadar. Lütfen kendinizi aslının yerine koyun mine gibi biri size böyle şeyler yapsa ve sizde kimseye söyleyemezseniz kendinizi nası hissederdiniz??
katılıyorum sana, bende aslının arkasındayım, mineyide hiç sevmiyorum zaten, bu arada arkadaşlar, aranızda görücülerin aslı için geldiğini söyleyenler var, görücüler ablasına geliyo, özetinde de okdum öyle yazıyo yani:img-wink:
ne varki bende yapardım :) .sadece sinir olduğum birine değil sevdiğim birisinede yapardım yani.ben orda arkadaşa mine hayranısın ama mine o kadar kötülük yaptı dedim.o aslının suyu kesmesinden bahsediyodu demek istedimki mine kötü olduğu halde hayranları var ee alıda bi su kesemiş hayranı olmıycakmı?
serseri_mayın90 09-08-07, 08:53 katılıyorum sana, bende aslının arkasındayım, mineyide hiç sevmiyorum zaten, bu arada arkadaşlar, aranızda görücülerin aslı için geldiğini söyleyenler var, görücüler ablasına geliyo, özetinde de okdum öyle yazıyo yani:img-wink:
yok canana geliyo sanıolar ama 2. fragmanın sonunda ismailin annesi oğlumuz ismaile kızınız aslıyı istioruz dio. aslı ve denizde şaşıp kalıolar:img-wink:
kvkyllrifan 09-08-07, 08:55 katılıyorum sana, bende aslının arkasındayım, mineyide hiç sevmiyorum zaten, bu arada arkadaşlar, aranızda görücülerin aslı için geldiğini söyleyenler var, görücüler ablasına geliyo, özetinde de okdum öyle yazıyo yani:img-wink:
Yok bence aslıya geldiler. Özette de bizi şaşırtmak için öyle yazdılar. Biz dün bu isteme olayıyla ilgili öyle senaryolar yazdık ki aslı da canan da ismaille ewlenio. :img-hyste Ama aslıyı istemeye geldiklerine eminim bn yaa öyle bişi olmaz ne biliim ah prdn aslı diildi kızım senin adın neydi fln insan isticeği kızın adıı bilir yani o kadarda diil. :img-icecr
yok canana geliyo sanıolar ama 2. fragmanın sonunda ismailin annesi oğlumuz ismaile kızınız aslıyı istioruz dio. aslı ve denizde şaşıp kalıolar:img-wink:
evet izledim şimdi 2. fragmanı gerçekten de oğlumuz ismaili kızınız aslıya falan diyolar ama bence dil sürçmesi, karışıklık falandır yani, özette canana geldikleri yazılı ama:bilmim
sonunda perşembe oldu daha fazla dayanamayacaktım fragmanı binlerce kez izledim evet kızımız aslıya diyomuş çok heyecanlı bi bölüm olacak helede deniz ve aslı için:happy0064
sonunda perşembe oldu daha fazla dayanamayacaktım fragmanı binlerce kez izledim evet kızımız aslıya diyomuş çok heyecanlı bi bölüm olacak helede deniz ve aslı için:happy0064
he he :happy0064 bende yüksek sesle dinleyince duydum :img-pilot ama nasıl olacak anlamadım ama bu iş en çok canan a yarıyor :happy0064 tabii daha murat durumu belli değil :img-wink: güzel ama karışık bir bölüm olacağı kesin :img-wink:
kvkyllrifan 09-08-07, 09:18 he he :happy0064 bende yüksek sesle dinleyince duydum :img-pilot ama nasıl olacak anlamadım ama bu iş en çok canan a yarıyor :happy0064 tabii daha murat durumu belli değil :img-wink: güzel ama karışık bir bölüm olacağı kesin :img-wink:
Yaa ewt o cananın durumu nolcak ki bence çocuğu düşürür zaten lemanın hamile olduğunu öğrendi acaba naapıcak. Neyse bu sorular çok birikkti hadi 20.30 hele bi gelllll
arkadaşlar fragmanda dikkat ettinizmi deniz aslıya mektup yazıyordu başlıkta 'CANIM ASLIMA'diye başlıyordu harika ya..:happy0064
Yaa ewt o cananın durumu nolcak ki bence çocuğu düşürür zaten lemanın hamile olduğunu öğrendi acaba naapıcak. Neyse bu sorular çok birikkti hadi 20.30 hele bi gelllll
valla ben düşüreceğini sanmıyorum vede şöyle diyorum ki murat boşanabilir leman dan :img-wink: ve canan la evlenebilir :img-yes: tabii bu şimdilik bir görüş ama olması muhtemel bir görüş :happy0064 hakkaten bende gel 21.00 gel moduna girdim :img-pilot özet bitmiyor 21.00 e kadar :)
bütün foruma günaydınn
ilk kez yazıyorum kavak yelleri için efe hayranıyım:happy0064
fragmanı bende izledim ismaili aslıya istiyorlardı yada dediğiniz gibi şaka yapıyorlar...
efenin yanındaki kızada hayret ettim doğrusu nasıl birden seviyorum onu diyiverdi kaldım öylece:img-pilot zaten her konuda başı dertte efenin birde kız soktu belaya...:img-pilot
birde mektup olayı var tabi minenin isteği denizin aslıyı terslemesi falandı olaylar tam tersi olacak gibi geliyor bana aslı denizii tersleyecek o mektubu çok önce yazdığını ve onun için şuanda anlam ifade etmediğini söyleyecek bence(tabiki külliyen yalan:P)
benim merak ettiğim birşey var aslının ablasının bundan sonra ne yapacağı.. annesine nasıl diyecek hamileyim diye??? imam nikahıda yaptı ama malesef onla bitmiyor:icon_sorr
bütün foruma günaydınn
ilk kez yazıyorum kavak yelleri için efe hayranıyım:happy0064
fragmanı bende izledim ismaili aslıya istiyorlardı yada dediğiniz gibi şaka yapıyorlar...
efenin yanındaki kızada hayret ettim doğrusu nasıl birden seviyorum onu diyiverdi kaldım öylece:img-pilot zaten her konuda başı dertte efenin birde kız soktu belaya...:img-pilot
birde mektup olayı var tabi minenin isteği denizin aslıyı terslemesi falandı olaylar tam tersi olacak gibi geliyor bana aslı denizii tersleyecek o mektubu çok önce yazdığını ve onun için şuanda anlam ifade etmediğini söyleyecek bence(tabiki külliyen yalan:P)
benim merak ettiğim birşey var aslının ablasının bundan sonra ne yapacağı.. annesine nasıl diyecek hamileyim diye??? imam nikahıda yaptı ama malesef onla bitmiyor:icon_sorr
aslının ablası uçmuş açıkcası, bir halt etmiş zaten birde üstüne bebeği doğuracağım diyor, olacak iş değil yani, hayalperestin önde gideni, ortalık fena karışıcak, leman da hamile murat napıcak bilmiyorum, üstelik bu iş, aslı ve deniz içinde çok zor olucak, yani ablası denizin babasından hamile, oda denizle sevgili olucak, onlar için çok zor bir durum bu, ne düşüncesiz kız şu canan
aslının ablası uçmuş açıkcası, bir halt etmiş zaten birde üstüne bebeği doğuracağım diyor, olacak iş değil yani, hayalperestin önde gideni, ortalık fena karışıcak, leman da hamile murat napıcak bilmiyorum, üstelik bu iş, aslı ve deniz içinde çok zor olucak, yani ablası denizin babasından hamile, oda denizle sevgili olucak, onlar için çok zor bir durum bu, ne düşüncesiz kız şu canan
şimdi burda canan düşüncesiz de muratında ondan aşağı olduğu söylenemez yani sonuçta 2 kişi var bu olayın sonucunda :img-yes: o olayda bence metin canan la evlenecek yani bir orjinallik olacağı kanısındayım ama leman ne olacak onu bilemiyorum :img-yes:
şimdi burda canan düşüncesiz de muratında ondan aşağı olduğu söylenemez yani sonuçta 2 kişi var bu olayın sonucunda :img-yes: o olayda bence metin canan la evlenecek yani bir orjinallik olacağı kanısındayım ama leman ne olacak onu bilemiyorum :img-yes:
ben baştan beridir söylüyorum canan metinle olsun diye ama kimse onay vermemişti bana.ama cananın yaptığı aptallık gerçekten o çocuğu doğurup naapacakki biriyle evlenmezse ortada kalıcak belki annesi onu reddeder.
katılıyorum sana .. aslıyla denizin napacağı başlı başına bir konu ama birde anneleri var o kadın çok tatlı ve iyi bir kadın ona böyle bir şey yapmaya hakkı yok nekadar üzüleceğini tahmin bile edemiyorum
çok komik bir durum gerçekten deniz ve aslı içinde kabul etmesi çok güç tamda aralarındaki sevgi ortaya çıkmışken..
cananın en kısa zamanda buna bir çare bulması lazım..
slm arkiler
sonunda baştan sona izledim fragmanı
çok muhteşem ötesi bi bölüm olacak özelliklede aslı ve mine için
efenin garibimin başı dertten kurtulmuyo ya yazık efeye:img-yes:
deniz aslıyı istediklerini anlayınca nasıl bozuldu ama:P:P
ya bence canannın adını aslı diye biliyolardı ondan öle dediler yoksa aslı daha çok küçük :img-icecr:img-icecr:img-icecr
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
ben baştan beridir söylüyorum canan metinle olsun diye ama kimse onay vermemişti bana.ama cananın yaptığı aptallık gerçekten o çocuğu doğurup naapacakki biriyle evlenmezse ortada kalıcak belki annesi onu reddeder.
işte burda bana göre canan- murat evliliği izleyecez ve murat lemandan ayrılacak her ne olursa olsun gibime geliyor :img-yes: tabii bu bir görüş ama olması yüksek ihtimal bir görüş ama belli olmaz tabii kide bekleyip görecez :img-wink:ama benim dediğim gibi olurda murat lemandan boşanıp cananla evlenirse canan ın annesi yine reddeder cananı :img-yes: cananın çıkış yolu yok sanki :img-wink:
sonunda perşembe günü geldi
bu sferde saatleri sayar duruma geldim ne olucak bu halim
yalnız yine diyorum deniz arkdsca mektup yazıcam diyip mineyi kıskanırsa paralarım
neyse tehdit işlemlerini bölüm sonrasına bırakıyorum :img-hyste
aslıcığıma kıyaMAM kız şok oldu yaaa
ne güzel de gülümsüyodu adını duyunca şoka girdi
işte burda bana göre canan- murat evliliği izleyecez ve murat lemandan ayrılacak her ne olursa olsun gibime geliyor :img-yes: tabii bu bir görüş ama olması yüksek ihtimal bir görüş ama belli olmaz tabii kide bekleyip görecez :img-wink:ama benim dediğim gibi olurda murat lemandan boşanıp cananla evlenirse canan ın annesi yine reddeder cananı :img-yes: cananın çıkış yolu yok sanki :img-wink:
en iyisi aldırsın çocuğu kesin çözüm onada kötü bir deneyim oldu zaten.Çok büyük acılar çekicek gibime geliyor bence murat-leman ayrılmasın üstüne birde ayrılsalar bile canan-murat evlenmesin denizve aslı için kötü olur.ama ben artık denizin sıpsevdi gibi bişi olduğuna eminim her önüne gelen güzele aşık oluyor çözemedim daha ama şıpsevdi olabilir :img-icecr
en iyisi aldırsın çocuğu kesin çözüm onada kötü bir deneyim oldu zaten.Çok büyük acılar çekicek gibime geliyor bence murat-leman ayrılmasın üstüne birde ayrılsalar bile canan-murat evlenmesin denizve aslı için kötü olur.ama ben artık denizin sıpsevdi gibi bişi olduğuna eminim her önüne gelen güzele aşık oluyor çözemedim daha ama şıpsevdi olabilir :img-icecr
vallaha bekleyip görelim ama bence murat-leman her şeye rağmen ayrılacak hadi hayırlısı :) zaten ben deniz i çözemedim şu 10 bölümlük geçen sürede :happy0064 bu bölümden umutluydum ama yine bir şey çözeceğimi sanmıyorum :img-pilot
haklısın sbr ama canan işi daha içinden çıkılmaz bir hale sokuyo yani, işlenen kabahati, en az zararla ört bas edebilirlerken o daha zor olanı seçiyo herkes içinde zor hale getiriyo, çok bencil bence kimseyi düşünmüyo, hafize hanım kocası olmadan 2 küçük kızı büyütmüş, şimdi birisi yüzünden bütün kasabaya rezil olacak yazık değil mi?
haklısın sbr ama canan işi daha içinden çıkılmaz bir hale sokuyo yani, işlenen kabahati, en az zararla ört bas edebilirlerken o daha zor olanı seçiyo herkes içinde zor hale getiriyo, çok bencil bence kimseyi düşünmüyo, hafize hanım kocası olmadan 2 küçük kızı büyütmüş, şimdi birisi yüzünden bütün kasabaya rezil olacak yazık değil mi?
bence çok haklısın o kadın hem kocası yüzünden rezil olmuşken birde kızının rezilliğiyle tüm kasabanın diline düşecek zaten aslıya dükkan soydu diye hırsız damgası koymuşlardı kadının işi çok zor
o konuda bir şey diyemem zaten yani canan ın yaptığı kabul edilemez tabii ki de ama benim içimden geçen yani tahmin ettiğim olay o şekilde yani murat-canan ın evlenmesi :img-yes: zaten hiç bir şekilde bu işten kurtulmıyor canan :img-wink: zaten en çok hafize hanıma üzülüyorum bende :img-yes:
birde öss leri var tabi arkadaşlar..
denizde kazanacak aslıda ozaman efeye ne olacak herhalde 2 si gidecek efe kalacak diye birşey olamaz tabi efeyi babası öldürmezse..:icon_sorr
buarada hep minenin istediği gibi gelişiyor olaylar artık birazda aslıyla denizden yana gelişsin yaa bu mektup onlar için büyük adım olacak... birde denizin yazdığını gördükten sonra fragmanda iyice heveslendim:icon_whis
Arkadaşlar Deniz&Aslı mektupları ben çok beğendim yorumve replerini bekliyorum bu arada alıntıdır =)
Aslı için;
OLSUN YİNE BEN…
Şu hayatta sadece seni özlerim
Her gün yolunu gözlerim
Bazen kırar seni sözlerim
Olsun yine ben hep seni özlerim…
Kaptırdın kendini aptal sarışına
Hastayım o tatlı bakışına
Elimi uzatınca kaçışına
Olsun yine ben hep seni severim…
Seninle sevdim hayattaki her şeyi
Sense sevdin sadece Mine’yi
Ağzından çıkan her kelimeyi
Olsun yine ben hep seni beklerim…
Bekledim yıllarca beni sevmeni
Karşılıksız sevdim oysa ben seni
Sen yalnız beni değil gözlerimi de anlamadın
Olsun yine ben hep seni gözlerim…
Aşkımı belirtmezdim senden saklayarak
Bazense gözlerimi senden kaçırarak
Ağlardım geceleri hıçkırarak
Olsun yine ben hep senin için ağlarım…
Deniz için;
OLMASA MEKTUBUN…
Yıllardır gözlerine baktım habersizce
Seninle gezdim Urla’yı bilinçsizce
Elimi uzattım her seferinde kimsesizce
Anlamazdım belkide,olmasa mektubun…
İçimdeki sese engel olmadım
O gece gözlerimi senden alamadım
Senin kıymetini ben bilemedim
Sevinince gözlerini kısarsın ya,
Bana kırılıp küsersin ya
Alp’in yanına gidip gülersin ya
Bir şeyler değişti benim kalbimde
Kim bilir seni sevdim belkide
Gülmek istedim hep seninle birlikte
Bazen kalbimi çok acıttın
Mine’yi sevdiğimi sandın
Seni kıskandığımı göremedin
Denizce;
İçimdekine bir anlam vermeli artık..Bir isim koymalı..Aşk mı?...Yoksa?..Yoksası yok belkide bunun...Zaman cesaret zamanı…Kendimden kaçmayı bırakıp itiraf etme zamanı…Bir mektup..Aşk sandığım duygunun bir anda kararttığı beyazları aklaştıran bir mektup…Yıllardır beklediğim bir haber,bir arzu sanki bu…İçimden gelen sesin açıklaması,duygularımın ifadesi bu mektup…Hayatımdaki her şeyden daha sıcak,her şeyden daha anlamlı…Her şeyden daha ölümsüz…Belkide seviyorum Aslı’yı..Bir mektupta ben yazmalıyım aslında,bir mektupta ben…
Aslı,
Biz birbirimize söz vereli 10 yıl olmuş demiştim bir kere..Ağaçtan düştüğünde yanında olduğum gibi hep olacağım demiştim.Uzattığım o sıcacık değdin el aslında yüreğine dokunmuş ya..O yürek o kadar temiz ki,o kadar saf ve masum ki...Bunu anlamakta bile zorlanıyorum ki nasıl anlatayım?..
O gece o kadar farklıydın ki..O kadar güzeldin ki..Evet,sana bakmaktan kendimi alamadım..Ama bu kıyafetin veya makyajın için değildi..Yıllardır tanıdığım ve kişiliği için gerçekten sevdiğim kız içindi..Senin içindi..Ne olursa olsun,ellerim senin kalbine dokunmaktan vazgeçmeyecek..Sonsuza kadar tek aşkımsın..
Deniz
devamı =)
Aslı & Deniz için;
TEK DİLEK
Seviyordu belki ikiside birbirini
Anlatamıyorlardı hiç hislerini
Birbirine kenetlediler kalplerini
Oda özlüyordu ama hep saklıyordu
Her gün merak edip arıyordu
Sevdiği var mı diye soruyordu
Belki ikiside birbirini seviyordu
İkisinin de gözlerindeki o aşk hiç bitmeyecekti
Zamanında anlamalıydılar ama çok geçti
Aşk değil zaman hızla geçti
Aslı & Kerem misaliydi aşkları
“hele bi gel”di şarkıları
Sevilmemekti tek korkuları
Belki ikiside birbirini seviyordu
Aralarındaki o büyük aşk hiç azalmadı
Hiçbir zaman kötülük kazanmadı
Mine bile onları ayıramadı
Artık ikiside birbirini seviyordu
Artık zaman anlatma zamanıydı
Birbirlerine karşı duyguları aynıydı
İşte bir yıldız daha kaydı
Tuttukları tek dilek ayrılmamaktı
VE SON:
Anlattılar sonunda duygularını
Bizimde tek dileğimiz ayrılmamalarıydı
Aşk tek kapılarıydı
Bizimde tek dileğimiz ayrılmamalarıydı
Arkadaşlar Deniz&Aslı mektupları ben çok beğendim yorumve replerini bekliyorum bu arada alıntıdır =)
Aslı için;
OLSUN YİNE BEN…
Şu hayatta sadece seni özlerim
Her gün yolunu gözlerim
Bazen kırar seni sözlerim
Olsun yine ben hep seni özlerim…
Kaptırdın kendini aptal sarışına
Hastayım o tatlı bakışına
Elimi uzatınca kaçışına
Olsun yine ben hep seni severim…
Seninle sevdim hayattaki her şeyi
Sense sevdin sadece Mine’yi
Ağzından çıkan her kelimeyi
Olsun yine ben hep seni beklerim…
Bekledim yıllarca beni sevmeni
Karşılıksız sevdim oysa ben seni
Sen yalnız beni değil gözlerimi de anlamadın
Olsun yine ben hep seni gözlerim…
Aşkımı belirtmezdim senden saklayarak
Bazense gözlerimi senden kaçırarak
Ağlardım geceleri hıçkırarak
Olsun yine ben hep senin için ağlarım…
Deniz için;
OLMASA MEKTUBUN…
Yıllardır gözlerine baktım habersizce
Seninle gezdim Urla’yı bilinçsizce
Elimi uzattım her seferinde kimsesizce
İçimdeki sese engel olmadım
O gece gözlerimi senden alamadım
Senin kıymetini ben bilemedim
Sevinince gözlerini kısarsın ya,
Bana kırılıp küsersin ya
Alp’in yanına gidip gülersin ya
Bir şeyler değişti benim kalbimde
Kim bilir seni sevdim belkide
Gülmek istedim hep seninle birlikte
Bazen kalbimi çok acıttın
Mine’yi sevdiğimi sandın
Seni kıskandığımı göremedin
Denizce;
İçimdekine bir anlam vermeli artık..Bir isim koymalı..Aşk mı?...Yoksa?..Yoksası yok belkide bunun...Zaman cesaret zamanı…Kendimden kaçmayı bırakıp itiraf etme zamanı…Bir mektup..Aşk sandığım duygunun bir anda kararttığı beyazları aklaştıran bir mektup…Yıllardır beklediğim bir haber,bir arzu sanki bu…İçimden gelen sesin açıklaması,duygularımın ifadesi bu mektup…Hayatımdaki her şeyden daha sıcak,her şeyden daha anlamlı…Her şeyden daha ölümsüz…Belkide seviyorum Aslı’yı..Bir mektupta ben yazmalıyım aslında,bir mektupta ben…
Aslı,
Biz birbirimize söz vereli 10 yıl olmuş demiştim bir kere..Ağaçtan düştüğünde yanında olduğum gibi hep olacağım demiştim.Uzattığım o sıcacık değdin el aslında yüreğine dokunmuş ya..O yürek o kadar temiz ki,o kadar saf ve masum ki...Bunu anlamakta bile zorlanıyorum ki nasıl anlatayım?..
O gece o kadar farklıydın ki..O kadar güzeldin ki..Evet,sana bakmaktan kendimi alamadım..Ama bu kıyafetin veya makyajın için değildi..Yıllardır tanıdığım ve kişiliği için gerçekten sevdiğim kız içindi..Senin içindi..Ne olursa olsun,ellerim senin kalbine dokunmaktan vazgeçmeyecek..Sonsuza kadar tek aşkımsın..
Deniz
Süper yazmışlar.Ve sonunda beklediğimiz gün geldi.Akşam olsada izlesek dizimizi.İnşallah bu bölümde Deniz ve Aslı aşkı görürüzz.
muggle_dilos yaa yaaa çok güzel yazmışsın, özellikle şiirler çok hoşş:img-in_lo
canım alıntı bunlar özellikle denizin yazdıkları çok hoşuma gitti yani ona uyarlanmış olanlar =) ikisinide baştan sona okumanızı üstüne basarak söylüyorum =)
canım alıntı bunlar özellikle denizin yazdıkları çok hoşuma gitti yani ona uyarlanmış olanlar =) ikisinide baştan sona okumanızı üstüne basarak söylüyorum =)
Hepsini okudum ve bayıldım ya süper.Deniz'in kilere bayıldım özellikle.Akşamı bekliyecez.bizim tv çöalışmıyo ama altında var.Artık üşüye üşüye izlerim:D:D:Dama Dizinin sıcaklığı beni ısıtır:D:D
ya ben inanmıyordum artık tüm ümidimi yitirmiştim ama bu mektuplardan sonra yine ası&deniz aşkı diyorum bu bölüm bol bol deniz&aslı aşkı izliyeceğz gibime geliyor =)
Sevgili arkadaşlar,
Yeni başlık açmak için tek cümlelik mesajlar konusunda ısrarcı olmayınız. Lütfen, özenli olunuz.
bende efenin ordan nasıl kurtulucanı çok merak ediyorum, herhalde arkadaşları geldiğinde durum açıklığa kavuşur, bu arada deniz aslının mektubunu yırtıyo herhalde aslı ona ters bişey söylüyo, sonrada aslıya mektup yazıyo ya, bence orda deneme yapıyo nasıl başlasam diye:img-yes:
Fragmanı malum siteden izledişm çok harika bir bölüm olacak akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.Dizimiz bittikten tüm aile burda olalım lütfen valla ben sabajha kadar oturabilirim:D
he he :happy0064 güzel olur hakkaten ben burda olurum yane bu arada :img-wink: çok güzel olur neyse en azından 3-5 kişinin burda olacağı kesin :happy0064 efe nin kurtulma hikayesini bende merak ediyorum açıkçası bekleyicez artık ne yapak :happy0064
Slm arkadaşlar bende kavak yellerini çok beğeniyorum bu akşam heyecanlı bir bölümü var galiba .. ayrıca dawson's creek diye bir filmin resimlerine bakıyodum kavak yelleriyle karşılaştırmışlar ve aynı sahneler esinlenerek yapılmış sanırsam ama olsun yinede çok güzel bir dizi
Eheheh bizim gereksiz mesajları silmişler ama yine de başlık yakında kapanır bu hızla :)
Demin de fragmanın sesini duydum Efe'nin söylediği çok güzeldi :)
Ben Aslı'nın Mine'ye yapacaklarınıda çok merak ediyorum :happy0064:happy0064:happy0064
başlığı kapatmaya niyetliyiz sanırım :).hadi bakalım çok az kaldı efe nası kurtuluyo yaa o aşiretin elinden :).gerçi efe kurtulmıycakta k,im kurtulcak efe kurtulmazsa kimse kurtulmuycak demektir :)
ayy Aslı'cımı izlemeye çokk az kaldıııı.... tabii canana geldiğini sandığımız ama Aslıya dadanan görücülerideee :img-hyste:img-hyste:img-hyste
ayyy efe nası kurtuluo bnde merak ediommm ama yapar kuzuuu ilee deniz bişiii (deniz de kurt olsun yaaaa....:img-hyste:img-hyste)
5.5 6 saat varr oleyyy çok az kaldııı:happy0064
Bence kuzuuu denizlerin gelmesiyle kurtulucak.Çünkü abisi orda kuzuyyaa eve gidecen falan diyordu.neyse akşam izliyip görücez.Bu arada forumda 9 üye var hepsi yazsa 10 kere bu başlık kapanır.lütfen arkadaşlar yeni bölümde yeni başlığa geçmemiz lazımm.Bölüm yorumlarını yeni başlıkta yapalım..
ya bu minede denize sen beni şeyten san aslıyıda melek dio.acaba deniz mineye bunu söyltterebilicek ne dediki.neyse araları açılsın ben açılmasını istiyorum çünkü aslıyla denizin çıkmasını istiyorum.bakalım.denizin yazdığı mektup bu bölümde aslının eline geçiçekmi
gel ablam gel hehee...:P
off geç zaman geç. efe ağa olmaktan nası kurtulcak acaba çok merak ediom:happy0064
Merak etme abla geliyorum geliyorum ama bölüme izleyebilecekmiyim süpheli :( Hatta belki nete belki ''Oğlum gidin Emre abinizin yanına bilgisayar oynayın'' diye çocukları gönderip GTA oynamak zorunda bile kalabilirm :(
Aslı neler yapacak acaba Mine'ye merak ediyorum.Suları kesmesi çok güzel olmuş :) Zaten o Sinsi Canan varken Mine delirir delirir :):)
ya bu minede denize sen beni şeyten san aslıyıda melek dio.acaba deniz mineye bunu söyltterebilicek ne dediki.neyse araları açılsın ben açılmasını istiyorum çünkü aslıyla denizin çıkmasını istiyorum.bakalım.denizin yazdığı mektup bu bölümde aslının eline geçiçekmi
canım birkaç sayfa geride birkaç şiir ekledim yeni başlığa geçincede ekliyeceğim.Onları bir oku istersen aslınınyazdığı mektuba benzettim belkide deniz de diğerini yazmıştır.öyle olursa kesin çıkarlar =)
linkin.park 09-08-07, 13:06 bende damla bilmiyodum bi daha yazmam .aranıza aldığınız için teşekkürler .bu bölümü güzel olucağa benziyo uff artık denizde anlasa aslıya olan aşkını ve karşılıklı güzel bi aşk izlesek bi mine bi aslı ne oldğu belli değilki
hoşgeldin aramıza. bn merve:happy0064
yeni olduğun için uyarıyorum cnm tek cümlelik msj yazmamaya dikkat et. yasak:img-wink:
Bari bende adımı söyliyim Ceyda ama sohpet ortamı nayır.Resimler ebaktım da KAVAK YELLERİ yabancısından kat kat daha iyi.Joey'e bakın ya Bizim aslıyla zıt giyiniyo:D
evt deniz kesinlikle şıp sevdi ben bu kanıya vardım şimdi güzel bir kız daha gelse onada aşık olur benden söylemesi =)
aslıcımda zor durumda kalıcak ya off bu görücüler nerden geldiyse
İnşallah yaa inşallah yok ben fazla dayanamıcam bari malum siteden hasretimi gideriyim:D:D
aynen canım ya ama o şiirler gerçekten çok etkiledi beni =) keşke ona benzer bişiyazsa neyse bende izliycem yoksa duramıyorum yerimde =)
ya kesin şıpsevdi valla birisi gelse kesin onada aşık olucak güzelliğe dayanamıyor çocuk.
ama bu bölüm herşey açığa çıkacak gibime geliyor
bende kavak yelleri dizisini beğenerek izliyorum ve o diziyi çok seviyorum.bir süredir yazdıklarınızı okuyorum.maşallah hızınıza yetişilmiyor yani en dolu forum sizsiniz harelde.diğer forumlarda bu kadar çok üye yok.benim adım dilek.beni de aranıza alacağınızı umut ediyorum.
ben bir aslı-denizciyim.mineden pek hoşlanmıyorum ama nefret de etmiyorum.size bir sorum olacak:mine nin annesi ne tedavisi görüyor?
baksanıza ya sinir oldum ne alaksı var şimdi bununla dizimizin:
Bağcılar Lisesi `nde depodan bozma bir bodrumda namaz kılmaya çalışan öğrencileri, `dünyanın en ağır suçunu işliyormuş` gibi gösteren medyanın, neden böyle davrandığına dair kodları çözmek için, ekranlarda yayınlanan okul-öğrenci formatlı bazı dizilere bakmak yeterli.
Aslında bizim televizyon ekranlarımızda öğrencilerimizin sorunlarını analitik bir bakış açısıyla ele alan, işleyen, istikbalimiz olan gençlerimize bir şeyler kazandırma amaçlı dizi yok. Bazı diziler içinde, okul ve öğrenci kavramlarının nasıl işlendiğine dair ipuçları görüyoruz... Mesela; çocuklarımızın zihinlerini kurcalamak için kurgulanmış, sihir ve abra kadabra dizilerinden Selena ... Aynı formattaki Acemi Cadı ... Geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlanan Kavak Yelleri ... Selena `da üç küçük kız çocuğu var... Dizide eğitim-öğretim konusuyla ilgili hiçbir şey yok... Küçücük kızların, okulda beğendikleri erkek öğrencileriyle kurdukları ilişkiler... Flört teknikleri... Birbirlerini ayartma oyunları... Benzer şeylerin tamamı Acemi Cadı dizisi için de geçerli... Lise çağlarındaki `cadı kızımız` okulda ilgisini çeken erkek öğrenciyi tavlayabilmek, avlayabilmek için türlü numaralar yapıyor, kılıktan kılığa giriyor... Sihir yapıyor... Cadı kız, kendisine erkek arkadaş bulma noktasında rakip olan diğer kız arkadaşlarını sihir gücüyle perişan ediyor... Çiçeği burnunda Kavak Yelleri dizisinin ilk bölümünde de, durum aynı minvalde cereyan ediyor... Yıllardır birlikte olduğu erkek arkadaşını, okula yeni gelen başka birisine kaptıran kızın dramı... Ekranlarında böyle abidik gubidik işleri konu eden televizyonlarımızın, medyamızın, gazetelerimizin Bağcılar Lisesi `nde `Rablerine kulluk görevlerini yerine getirmek için namaz kılan öğrencilere` suçlu muamelesi çekmelerine şaşırmamak gerek.
Onların, öğrenci ve okul kavramlarından anladıkları format; birbirleriyle gönül ilişkisine giren, flört etmek için türlü numaralar çeviren, dünyadan bi haber bir gençlik ... Kim kimi ayartmış, kim kiminle fingirdeşiyor, kim kiminle gönül eğlendiriyor, kim kiminle çıkıyor, kim kime arkadaşlık teklif ediyor? Tüm dertleri bu... Daha acısı, bu dizilerdeki kahramanların hiçbir bir bölümde ders çalıştıklarına filan şahit de olmadık...
Amaçsız bir gençlik ... Kendi arzuladıkları bir dünya görüşünü topluma dayatmak için vargücüyle çalışan, kavramları çarpıtarak istedikleri gibi kullanan hakim paradigmanın manivelası, borazanı olan medyanın şekillendirebileceği, algıları ve duyargaları sadece onlara açık, bomboş zihinli bir gençlik... Ders çalışma noktasında yarış atı gibi yetiştirilen, okul, dersane, ev üçgeninde sıkışmış, ÖSS köprüsünden geçebilmek için dersanelerin `yolunacak kaz` olarak gördükleri bir gençlik... Okulu bitirme konusunda bile amacı olmayan, öğretmenlerini `not` deposu olarak gören, bilgiyi sadece `okul müfredatından` ibaret zanneden bir gençlik... Mezun olduğunda sudan çıkmış balığa dönen, aldığı diploma `salatalık tezgahlarında` süs olarak kullanılan bir gençlik ... Bu medya zihniyetinin üretmeye çalıştığı gençlik profili işte bu!...
Allah (c.c.) sonumuzu hayreylesin!...
ya kesin şıpsevdi valla birisi gelse kesin onada aşık olucak güzelliğe dayanamıyor çocuk.
ama bu bölüm herşey açığa çıkacak gibime geliyor
öyle demeyin canım niye şıpsevdi olsun ki deniz oğlan, mineyle birlikteydi, ayrıldılar, zaten o çocukluktan kalma seviyomuş aslıyı bence, çünkü araya alp girince ortalaık karıştı mine varken bişey yoktu ama, alp gelince deniz oğlan çıldırdı, kıskançlıktan yani:img-wink:
çok doğru yazmışlar bence ya sizce?
Farkı ayrıntılarda gizli
Kanatları yalpalıyor
Gençler geliyor
Yaz sezonu başlayınca, yazlık dizilerin devreye girmesi adettendir. Genellikle ya komedi ya da gençlik dizileridir bunlar ve biraz baştan savma hazırlanır... Genç nüfusun böylesine yoğun olduğu bir ülkede, gençlere reva görülen ekran renklerinin böylesine sönük olması ne acıklı değil mi? Ama bu sezon şaşırtıcı bir hareketlilik var. `Plajda voleyboy oynayan bir grup gencin bikinili kızları gözetlemesi`nden çok daha özenli ve yaratıcı yapımlar yayına giriyor. Önce `Hepsi 1`, sonra `Kavak Yelleri ` gibi mesela... `Kavak Yelleri `ndeki safiyane dostluk hikayesi, ilk aşk sıkıntıları, ÖSS çıkmazı, kıskançlık, neşe ve sadakat... Öyle tanıdık ve içten geldi ki bana. Üstelik eğer izlenme oranlarına göz atarsanız, itinayla hazırlanan gençlik dizilerinin çok büyük bir kesimi kucakladığını da görürsünüz. Kanallar nihayet önlerindeki deryayı keşfetmeye başladı galiba.
kavak yellerinin zaten yabancı bir dizinin türk versiyonu olduğunu biliyoduk hatta geçen gün bende gördüm tvde....
neyse gelelim bugüne izlemeyi istediğim tek sahne var aslında denizin aslıya yazdığı mektup benim için herşeyin cevabı o mektupta olacak artık çatlamak üzereyim şu saatlerde bi geçsede kavuşsam...
çok doğru yazmışlar bence ya sizce?
Farkı ayrıntılarda gizli
Kanatları yalpalıyor
Gençler geliyor
Yaz sezonu başlayınca, yazlık dizilerin devreye girmesi adettendir. Genellikle ya komedi ya da gençlik dizileridir bunlar ve biraz baştan savma hazırlanır... Genç nüfusun böylesine yoğun olduğu bir ülkede, gençlere reva görülen ekran renklerinin böylesine sönük olması ne acıklı değil mi? Ama bu sezon şaşırtıcı bir hareketlilik var. `Plajda voleyboy oynayan bir grup gencin bikinili kızları gözetlemesi`nden çok daha özenli ve yaratıcı yapımlar yayına giriyor. Önce `Hepsi 1`, sonra `Kavak Yelleri ` gibi mesela... `Kavak Yelleri `ndeki safiyane dostluk hikayesi, ilk aşk sıkıntıları, ÖSS çıkmazı, kıskançlık, neşe ve sadakat... Öyle tanıdık ve içten geldi ki bana. Üstelik eğer izlenme oranlarına göz atarsanız, itinayla hazırlanan gençlik dizilerinin çok büyük bir kesimi kucakladığını da görürsünüz. Kanallar nihayet önlerindeki deryayı keşfetmeye başladı galiba.
ben bu yazıyı daha önce okumuştum.yanılmıyorsam bir tv eleştirmeninin yazdığı bir yazıydı.tv eleştirmeninin de dediği gibi dizinin reytingleri dizinin ne kadar özenle hazırlandığını gösteriyor.gzmklc sorumun cevabını alamadım hala.mümkünse diğer yazıyı nereden bulduğunu söyleyebilir misin
[quote=gzmklc;4348130]baksanıza ya sinir oldum ne alaksı var şimdi bununla dizimizin:
Bağcılar Lisesi `nde depodan bozma bir bodrumda namaz kılmaya çalışan öğrencileri, `dünyanın en ağır suçunu işliyormuş` gibi gösteren medyanın, neden böyle davrandığına dair kodları çözmek için, ekranlarda yayınlanan okul-öğrenci formatlı bazı dizilere bakmak yeterli.
Canim yazinin tamamini alinti yapmadim yer kaplamasin diye.
Ama gorunce sok oldum resmen kim yazmis bunu bilmiyorum ama bu kadar olmaz artik.
Kavak yelleriyle benzer tuttugu dizilere bakarmisiniz cok komik bu yaa.
Ustelik bu dizide cocuklari ozellikle Asliyi ders calisirken cok gorduk.
Ailelerde cocuklarin sinavi yaklastigi icin surekli onlarla ilgileniyor.Sinav bitince sorulara baktilar falan iste..
Daha ne olsun Gonul hoca 45 dakika ders mi anlatsin dizide:img-hyste
serseri_mayın90 09-08-07, 13:49 merhaba forum bir nabız kontrolü yapayım dedim gördüğüm kadarıyla heyacan dorukta ne güzel az kaldı zaten :happy0064 bu arada yabancı versiyonun 11.bölümünün adı 13. cuma :img-wink: pek bir alakası yok ama yazayım dedim iyi yorumlar herkese .... aslı-efe :happy0064
oo heyecan tam hız devam... ama bizim msjlar devamlı siliniyor. böyle giderse kapanamıcak bu başlık:img-yes: yazdıkca azalıyor yaa:P
bölüm adı olmasa mektubun, yersiz olcak ama yazasım geldi şarkı..:P:img-pilot
Olmasa mektubun yazdıkların olmasa
Kim inanır senle ayrıldığımıza
Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla
Herşeyi unutarak yaşanır sanma
Neydi bir arada tutan şey ikimizi
Birleştiren neydi ellerimizi
Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi
Sevmek birçok şeyi göze almaktır
Baksana geçmişe ne çok anıyla yüklü
Nerde o taverna nerde sinema
Harcanmış zamanlar yeniden yaşanmazki
Geç kaldıktan sonra arama boşa!
serseri_mayın90 09-08-07, 13:52 Canim yazinin tamamini alinti yapmadim yer kaplamasin diye.
Ama gorunce sok oldum resmen kim yazmis bunu bilmiyorum ama bu kadar olmaz artik.
Kavak yelleriyle benzer tuttugu dizilere bakarmisiniz cok komik bu yaa.
Ustelik bu dizide cocuklari ozellikle Asliyi ders calisirken cok gorduk.
Ailelerde cocuklarin sinavi yaklastigi icin surekli onlarla ilgileniyor.Sinav bitince sorulara baktilar falan iste..
Daha ne olsun Gonul hoca 45 dakika ders mi anlatsin dizide:img-hyste
ehh ama dedim ben. gönül hocada hiç ders anlatmıyor şimdi. sonra efe aşık oluyor kabahat oluyor. alcaktın bi mat. hocası her bölümün 10 dk sında sayılar anlatcaktı. en azından össye girceklerin mat1 ine faydası olurdu:img-hyste:img-hyste
oo heyecan tam hız devam... ama bizim msjlar devamlı siliniyor. böyle giderse kapanamıcak bu başlık:img-yes: yazdıkca azalıyor yaa:P
bölüm adı olmasa mektubun, yersiz olcak ama yazasım geldi şarkı..:P:img-pilot
Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla
Herşeyi unutarak yaşanır sanma
Neydi bir arada tutan şey ikimizi
Birleştiren neydi ellerimizi
Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi
Sevmek birçok şeyi göze almaktır
Baksana geçmişe ne çok anıyla yüklü
Nerde o taverna nerde sinema
Harcanmış zamanlar yeniden yaşanmazki
Geç kaldıktan sonra arama boşa!
biter elbet yaw :happy0064 aslında biz kastık biraz bitirelim diye ondan bitmiyor gibime geliyor bana :img-wink: yeni bölüm her zamanki gibi çok heyacanlı olacak artık geri sayım başladı :happy0064
bu arada şiirde olmuş yani bravo :happy0064 iyi yorumlar iyi paylaşımlar bu arada imzalar bölümünde bir öneride bulundum düşüncelerinizi bekliyorum ona göre :happy0064
herkese slm millet nasılsınız sayfalar baya ilerlemiş bu arada en kısa zamanda anasayfaya geçeriz umarım neyse sabırsızlıkla beklediğimiz bölüm bu aksam 4 saatlik biz zaman kaldı ne cabuk geçti dimi arkadaslar:) saya saya sonunda perşembeyi getirebildik 2.fragmandan umudum yoktu onuda izledim süper oldu canan için gelen görücüler meğer aslıya gelmişler acayip güldüm yani hele ki deniz ve aslının suratları görülmeye değerdi yani denizin davranıssları şimdi nasıl olacak acba merakla bekliyorum
betül kocak 09-08-07, 14:19 BU BÖLÜMDE BENIM EN COK MERAK ETTIGIM SAHNELER
1.Efe o kizdan nasil kurutlacak ???????????????
2.Deniz mektupu okuduktan sonra asliylan ne konusacak, neler olacak o sahnede??????
3. mine merti affedecekmi???????????
4.Asliyi istemeye geldikleri sahnede neler olacak?????????????
..::seren::. 09-08-07, 14:22 ben geldimmm
aksama dizimiz var
simdi ben seslii fragmanii yo....ube dan izledimm:)
benimde gercektenn merak ettigim cokk sahneler var
mesela deniz aslinin ona yazdiyi mektubu neden yirtiyoo???:(
en cok saten bu sahneyi merak ediyorumm bakalim neler olucak??=)
ama deniz'de asliya mektub yaziyooo
Birde "canim Aslim " diye basliyooo ya:):):)
bakalimm bu bölümde neler olucakk
sonn 4 saattttt:):)
bu arada deniz mektubu yırtıyordu ikinci fragmanda yoksa benmi yanlış gördüm birde mektup yazıyordu ayyy kafam iyice karıştı benim bişey anlamadım 2.fragmandan
sarp_manyagi 09-08-07, 14:43 oley dizimizin başlamasına az kaldı:happy0064...süper olcak bu bölüm aslı mineyi ölmekten beter ediyor:happy0064...mertte geliyor cümbüş yaşancak yani...gönül metinle efeyi çok üzücek zaten üzdü üzceği kadar bu sefer daha da kötüsü olcak:img-yes::icon_sorr...denizde aslıya mektup yazıyor:happy0064...canana geliyor sandığımız görücüler galiba alsıya gelmiş:img-yes:reklamında öyle gösteriyordu:icon_whis
utanmasam oturum tektek saniyeleri sayıcam heyecandan bir hafta hemencecik geçtide şu 3buçuk saat geçmiyo işte evdede yalnızım rahat rahat izliycem kimse karışmadan bişey sormadan
acemicadi_selim 09-08-07, 14:51 ayy fragmani tekrar gordum merakla bekliroum bu bolumuuu :):):)
ugly minenin annesi alkol tedavisi goruo die biliorummm...
süper bi diziya...
hep izliyorum ama bi türlü yorum yapamamistim...
bu bölümü de heycanla bekliyorum bakalim neler olacak...
arkdaslarn da yazdigi gibi bende cok sey merak ediyorum yani ayni seyleri...
deniz asli ne konusacak
efe o kizdan nasil kurtulacak...
mine eski sevgilisini affedecek mi?
son 3,30 saat kaldi...
register00 09-08-07, 15:29 allahhhhh 3 saat kaldı yaaaaaaa çok heyccanlıyız hepimizzzzzzzzzzzzz :(
bu arada sizce deniz aslıya yazdığı mektubu vericek mi yada verebilcek mi ?
dizimize sonn 3 saat kaldı insan sabırsızlanıyorrr kaç gün bekledikk bi 3 saat te bekleyelimmm :D
bnce deniz aslıya bu bölüm mektubu veremez ya da mektubu aslının kitabına yada başka bir yere koyar minede gelir onu bulurrr bilmiyorum ama bu bölüm ulaşmaz eline :king:
bu arada başlığımızın kapanmasına çok az kaldı inşallahh 11.bölüm yorumlarımızı yeni başlığımızda yazarızz:happy0064:happy0064
dizimize sonn 3 saat kaldı insan sabırsızlanıyorrr kaç gün bekledikk bi 3 saat te bekleyelimmm :D
bnce deniz aslıya bu bölüm mektubu veremez ya da mektubu aslının kitabına yada başka bir yere koyar minede gelir onu bulurrr bilmiyorum ama bu bölüm ulaşmaz eline :king:
bu arada başlığımızın kapanmasına çok az kaldı inşallahh 11.bölüm yorumlarımızı yeni başlığımızda yazarızz:happy0064:happy0064
ben de böyle düşünüyorum.deniz mektubu yazsa bile aslının eline bu bölüm geçmez böyle.ama minenin eline de geçmesin.
bence de deniz yazdığı mektubu bu bölümde veremez aslıya.bişey olsada gene mine ulaştırsa denize aslının mektubunu ulaştırdığı gibi :)
ben geldim....iki buçuk üç saatimiz kaldı başlaıcakkkk dizimizzz:happy0064:happy0064
denizin yırttığı mektup "canım Aslıma " diye başlayan mektup olmasın hani filimlerde mektup yazamazlar yırtarlar ya.:img-pilot..öle olur ilk yazamaz yırtar bida yazar falan...yada Aslıyı istedikleri an yırtabilir...nese.... şimdi başlıcak ye gerisi önemli değil izleyip görcez :happy0064:happy0064
ayy çok sabırsızlanıyorum...bekleyelim bakalımmm:icon_sorr
serseri_mayın90 09-08-07, 15:58 arkadaşlar gönül urladan gitcekmi??giderse diziden çıkcakmı??
bana metinle araları olcak gibi geliyor. metinin anneside çook istio:img-yes::P
arkadaşlar gönül urladan gitcekmi??giderse diziden çıkcakmı??
bana metinle araları olcak gibi geliyor. metinin anneside çook istio:img-yes::P
ben gideceğini hiç sanmıyorum şuan dizideki en popüler isimlerden biri bende metinle aralarında bişey olacağını düşünüyorum efeyle bişey olamayacağına göre metinle olur hem seviyoda metin işte olsun bu işte
asıl efem yazık ya ona birini bulmak lazım şöle ufuktada hiç yeni biri gözükmüyo nolacak bu çocuğun gönül meselesi
serseri_mayın90 09-08-07, 16:04 banada olucak gibi geliyor inşallah diziden gitmez ben onuda çok sevdim iyi birisi hem metinlede yakışıyorlar bence
bende çok sevdim. ama efeye sınav öncesi dediklerinden sonra soğudum biraz. efem onun yüzünden sınavı erkenden bıraktı.bazı davranışları ters olsada çok tatlı:img-yes:
ama dizi çekimlerine istanbulda devam edilecek Gönül İstanbula gider....metin işine döner ama tayını başka yere alınır (büyük olasılıkla istanbul) bi şekilde kadro İstanbula taşınacak bence urla'da kalmaz Gönül....Efe'yide alırlar İstanbula Efe'de dersaneyemi gidecek tek başına....:icon_sorr:icon_sorr....
çay güzeli 09-08-07, 16:08 mine ve deniz
mine çok guzel kız we denızede çok yakısıyor bence.bence deniz ve mine daha çokk yakışıyor aslının bunu engellememesi lazım sonucta onun arkadaşı aslı da sevebilir ama deniz mıneye aşık minede en azından denızden hoşlanıyor.bence deniz we mine sewgili olmaları lazım çünkü mine denizi denizde mineyi sewiyor aslının buna saygı duyup çekilmesi gerekir son birşey söylicem bu diziyi sakın kaldırmayın çok güzel bir dizi tam gençlere göre bir dizi kısaca süper dizi oyuncularıda süperr!!!
BU KONUDA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
çay tamlisi_53 09-08-07, 16:09 bende çok sevdim. ama efeye sınav öncesi dediklerinden sonra soğudum biraz. efem onun yüzünden sınavı erkenden bıraktı.bazı davranışları ters olsada çok tatlı:img-yes:
bence orda davranması gerektiği gibi davran dı ama sınavının kötü geçmesinin bi sebebide minenin ona gaz vermesinden dolayı oldu yoksa bence mine o kadar gaz vermeseydi söylüyemezdi o kadar şeyi
ben denizin mineye kesinlikle aşık olmadığını düşünüyorum.başlarda sadece hoşlanmıştı sonrada aslıya aşık oldu zaten aşık oldu demesekte çok büyük bi ilgi duyuyo yani.bence mine aslı ve denizi engellememeli.
serseri_mayın90 09-08-07, 16:11 bence orda davranması gerektiği gibi davran dı ama sınavının kötü geçmesinin bi sebebide minenin ona gaz vermesinden dolayı oldu yoksa bence mine o kadar gaz vermeseydi söylüyemezdi o kadar şeyi
evet. minede de suç ama gönül düzgünce konuşabilirdi. sınavdan snra konuşalım bu konuyu fln diyebilirdi.:icon_sorr efe gider istanbula ama nası?? belki çalışmaya gider bi yandanda dersaneye gider:img-yes:
mine ve deniz
mine çok guzel kız we denızede çok yakısıyor bence.bence deniz ve mine daha çokk yakışıyor aslının bunu engellememesi lazım sonucta onun arkadaşı aslı da sevebilir ama deniz mıneye aşık minede en azından denızden hoşlanıyor.bence deniz we mine sewgili olmaları lazım çünkü mine denizi denizde mineyi sewiyor aslının buna saygı duyup çekilmesi gerekir son birşey söylicem bu diziyi sakın kaldırmayın çok güzel bir dizi tam gençlere göre bir dizi kısaca süper dizi oyuncularıda süperr!!!
öncelikle bu mesajdan sonra başlık kesin kapanır arkadaşlar :img-pilot şimdi gelelim düşünceme aslı araya girmemesi lazım demişsin ama öyle bir durum yok yani bana kalırsa :img-wink: yani denizin mine ye aşık olduğunu aynı şekilde mine nin denize aşık olduğunu düşünmemekteyim açıkçası :img-wink:
çay tamlisi_53 09-08-07, 16:13 mine ve deniz
bi kere aslı aralarından çekildiğinde deniz aslı yı alp ten kıskanmaya başladı yani deniz mineden sadece biraz hoşlanmış o kadar bunu fazla abartmana gerek yok bence
serseri_mayın90 09-08-07, 16:15 mine ve deniz
dizinin kaldırılmaması konusunda tamamen katılıyorum:img-yes: aslı zaten mine&deniz arasından çekilmişti. hatta partiye birlikte gidin demişti. ama denizin aklı aslıda(ona bakıp duruyordu). minede kazdığı kuyuya düştü.mektup belki denizin aslıya olan duygularının açığa çıkmasını sağlar..
aslı&denizci gibi knuştum ama bende mine&denizi daha çok yakıştırıyorum:P ama aslı&deniz olsa üzülmem:img-wink:
çay güzeli 09-08-07, 16:20 [QUOTE=çay tamlisi_53;4350435]bi kere aslı aralarından çekildiğinde deniz aslı yı alp ten kıskanmaya başladı yani deniz mineden sadece biraz hoşlanmış o kadar bunu fazla abartmana gerek yok bence[/QUOTE
deniz mineden biraz hoşlandı demeniz bile bana göre saçmalık niye biliyo musunuz çünkü minenin ne zaman başı sıkışsa deniz yanındaydı.deniz mineyi her zaman sevdi ama aslıyı sadece bir kere sevdi.aslıyla deniz ne zaman yan yana gelseler kavga ediyolar.:img-icecr:img-icecr
Şimdi yazıcaklarımdan dolayı belki kızıcaksınız ama tamamen benim görüşüm arkadaşlar...Deniz biraz ayran gönüllü biri bence Mine ilk geldiğindede hemen süsü püsü hoşuna gitti hatırlarsanız Aslı makyaj mucizesi dediğinde Deniz,olabilir ama çok güzel demişti Mine için...Şimdi Aslı bir gece süslendi Deniz hemen ona döndü ama bu Mine'ye benzemeyecek bence.Tam tersine zaten Deniz'in gizli olan duyguları ortaya çıktı...Yani Deniz'in Aslı'ya olan ilgisi zaten yıllardan beri var farkettiniz mi bilmiyorum başlarda Deniz'le Aslı arasında olan sahneler Efe ve Aslı yla olan sahnelerden çok daha özeldi...Yani sonuç olarak bence Mine Mert'i unutmak için Deniz'e döndü ama Deniz şuan için Mine'den pek hoşlanmıyor burası kesin...
unutma çay güzeli büyük aşklar nefretle başlar.hem neden kavga ediyolar sence birbirlerini kıskandıkları için buda bize gösterirki denizde aslıyı seviyo değilmi ama??
çay tamlisi_53 09-08-07, 16:24 bi kere sevdi nedemek pek anlamadım açıkçası sonuçta onlar çocukluk arkadaşı heralde sen parti deyken aslıyı beğenmesinden bahsettin yanlış anlamadıysam belki aslıya aşık olduğunu yeni farketti olamaz mı
unutma çay güzeli büyük aşklar nefretle başlar.hem neden kavga ediyolar sence birbirlerini kıskandıkları için buda bize gösterirki denizde aslıyı seviyo değilmi ama??
Kesinlikle katılıyorum baştan beri kavga etmelerinin sebebi sürekli birbirlerini kıskanmaları...Eh seven insan kıskanır demişler...Bu bölüm Mert gelince Deniz onu Alp'i kıskandığı gibi kıskanmayacak bence...
[QUOTE=çay tamlisi_53;4350435]bi kere aslı aralarından çekildiğinde deniz aslı yı alp ten kıskanmaya başladı yani deniz mineden sadece biraz hoşlanmış o kadar bunu fazla abartmana gerek yok bence[/QUOTE
deniz mineden biraz hoşlandı demeniz bile bana göre saçmalık niye biliyo musunuz çünkü minenin ne zaman başı sıkışsa deniz yanındaydı.deniz mineyi her zaman sevdi ama aslıyı sadece bir kere sevdi.aslıyla deniz ne zaman yan yana gelseler kavga ediyolar.:img-icecr:img-icecr
Evet belki haklısın Deniz Mine'nin her zaman yanındaydı ama Aslı'nın değil miydi?Aslıyla on küsür senedir sürekli beraber Aslı'nın mektubunda yazdığı gibi Deniz Aslı'nın ne zaman başı sıkışsa ona elini uzatıyordu.Baban olmasa bile ben varım diyen de Deniz'di...Bunun için Mine'nin yanında olmuş da nolmuş diyorum...Onlar birbirine söz vereli kaç yıl olmuş...
çay güzeli 09-08-07, 16:33 Kesinlikle katılıyorum baştan beri kavga etmelerinin sebebi sürekli birbirlerini kıskanmaları...Eh seven insan kıskanır demişler...Bu bölüm Mert gelince Deniz onu Alp'i kıskandığı gibi kıskanmayacak bence...
arkadaşlar ben size katılmıyorum .bence bu akşam denizin kimi sevdiğini anlıcaz.mert gelince eminim kıskanmaktan çatlıcaktır.çünkü o hala mineyi seviyo.şu aralar aslı dikkatleri üstüne çektiği için böyle davranıyo
register00 09-08-07, 16:33 Şimdi yazıcaklarımdan dolayı belki kızıcaksınız ama tamamen benim görüşüm arkadaşlar...Deniz biraz ayran gönüllü biri bence Mine ilk geldiğindede hemen süsü püsü hoşuna gitti hatırlarsanız Aslı makyaj mucizesi dediğinde Deniz,olabilir ama çok güzel demişti Mine için...Şimdi Aslı bir gece süslendi Deniz hemen ona döndü ama bu Mine'ye benzemeyecek bence.Tam tersine zaten Deniz'in gizli olan duyguları ortaya çıktı...Yani Deniz'in Aslı'ya olan ilgisi zaten yıllardan beri var farkettiniz mi bilmiyorum başlarda Deniz'le Aslı arasında olan sahneler Efe ve Aslı yla olan sahnelerden çok daha özeldi...Yani sonuç olarak bence Mine Mert'i unutmak için Deniz'e döndü ama Deniz şuan için Mine'den pek hoşlanmıyor burası kesin...
niye kızalım ki diziyi gerçekten çok güzel izlemişsinnn bnde seninle aynı düşünüyorummm deniz mineye aşık falan değilde sadece bir hoşlantı vardı içinde ama daha sonra aslıya karşı birşeyler hisetii bunuda herkes gördü ve sonra aslıya aşık oldu bütün duyguları ortaya çıktı zaten aşık olan insan kimseden kolay kolay vazgeçmezz hem mine denizi rezil etti baloda deniz kesinlikle ona dönmez
çay güzeli 09-08-07, 16:37 [QUOTE=çay güzeli;4350561]
Evet belki haklısın Deniz Mine'nin her zaman yanındaydı ama Aslı'nın değil miydi?Aslıyla on küsür senedir sürekli beraber Aslı'nın mektubunda yazdığı gibi Deniz Aslı'nın ne zaman başı sıkışsa ona elini uzatıyordu.Baban olmasa bile ben varım diyen de Deniz'di...Bunun için Mine'nin yanında olmuş da nolmuş diyorum...Onlar birbirine söz vereli kaç yıl olmuş...
ben diyorum ki eğer deniz o kadar aslıyı seviyosa niye mine gelince hemen onu sattı.aslı onu uyardığı halde kalbini dinledi.canından çok sevdiği arkadaşlarını saymadı.demekki mineyi o kadar çok seviyo
arkadaşlar ben size katılmıyorum .bence bu akşam denizin kimi sevdiğini anlıcaz.mert gelince eminim kıskanmaktan çatlıcaktır.çünkü o hala mineyi seviyo.şu aralar aslı dikkatleri üstüne çektiği için böyle davranıyo
Olabilir ama bende sana katılmıyorum üzgünüm :)
Buna da bir örnekle yanıt vermek istiyorum.10.bölümün son sahnesinde Deniz mektubu okurken nasıl da gülümsedi nasıl hoşuna gitti farketmişsinizdir.Bir insan sevmediği birinden aşk mektubu alırsa hoşuna gitmez bir kere.Hatta 'ben onu sevmiyorum ne cevap vereceğim' diye bile düşünür...
Bu arada çay güzeli senin dediğin de kısmen olabilir dediğim gibi Deniz ayran gönüllü biri belki Mert hoşuna gitmez belki Deniz Mert'i bile görmez dizide.Ama tek söyleyeceğim bence Mine Mert'i seviyor,Deniz'e de sürekli onunla ilgilendiği için azıcık minnettar...Zaten 4.bölümdede bunu belirtmişti...
çay tamlisi_53 09-08-07, 16:39 [QUOTE=*duygu*;4350728]
ben diyorum ki eğer deniz o kadar aslıyı seviyosa niye mine gelince hemen onu sattı.aslı onu uyardığı halde kalbini dinledi.canından çok sevdiği arkadaşlarını saymadı.demekki mineyi o kadar çok seviyo
sevdiğini zannetmiş jnm münkün oldukça aslıyla beraber olmaya çalışıyor mine yi eskisi kadartakmıyo anlıyacağın
Valla arkadaşım sana da hak vermiyor değilim.Deniz çok karmaşık davranıyor.Havaalanı olayından sonra da Mine'ye eskisi kadar yakın olamadı.Zaten Alp olayları falan kafası karıştı Deniz'in de...Ama bence Deniz başta Mine'ye çok güvendi ondan öyle davrandı.
sevdiğini zannetmiş jnm münkün oldukça aslıyla beraber olmaya çalışıyor mine yi eskisi kadartakmıyo anlıyacağın
Burda alıntı yaptığın mesajı ben göndermişim gibi olmuş,düzeltirsen sevinirim...
Dizide aşkına en çok sahip çıkan kişi kesinlikle Efe...Aslı da öyle ama biraz çabuk kırılıyor ve Deniz'in karşısına çıkıp ben seni seviyorum bile diyemedi zaten...
aysegul_90 09-08-07, 16:45 konu eğer denizin kimi sevdiğiyse bende yorumda bulunmak istiyorum
bence en başından beri deniz aslıyı seviyodu
ama mine gelince denizin kafası karıştı ve minenin güzelliği ona cazip geldi(gerçi aslı da çok gzl ama)
işte böyle kafası karışınca aklı mineye doğru gitmeye başladı
ama minenin ona yaptıklarını görünce ondan vazgeçti
ve de hala aslıya aşık olduğunu anladı
bence.....:img-wink:
Bence öle biseyki ikiside yıllardan beri birlikte oldukları için birbirlerine karşı olan duygularını hep aynı sanmışlar bence yani hep ikiside birbirini dost sanmış.Sadece aslı denize olan duygularının farklı olduğunu sanıo bence deniz bunun farkında değil yani bnce denizde sevio...Yoksa neden kıskansın!!!Gerçi en yakın dostunu insan kıskanır çünkü onu kaybetmekten korkar...!!!
Selam arkadaşlar ben geldim ya dizi bittikten sonra gelemem belki çünkü misafir geldi.Ama gelebilirimde.Çok merak ediyorum bu bölümü.Fragman çok güzeldi.En çok Dniz'in Aslı'ya mektup yazarken olan sahneyi çok merak ediyorumm..
bende merak ediorum...ama eğer o da sevdiğini yazarsa mektupta dizide pek zevk kalmaz çünkü herşey o ikisinin altındaki kıskançlıklar ve çekişmelerden başlıo o nedenle bnce açıklamamalı!!!
çay tamlisi_53 09-08-07, 16:56 bende merak ediorum...ama eğer o da sevdiğini yazarsa mektupta dizide pek zevk kalmaz çünkü herşey o ikisinin altındaki kıskançlıklar ve çekişmelerden başlıo o nedenle bnce açıklamamalı!!!
ya açıklasında bizde rahat edelim böylece mine yi mi seviyor aslı yı mı anlarız hemde öğrendikten sonrada boşu boşuna mine&deniz veya aslı&deniz kavgaları olmaz
ben de mine-deniz diyorum:)
denizin aslıya aşık oldugunu dusunmuyorum.mine gelmeden de deniz aslıyla dosttu ve dostça seviyor.mine gelince aslı duygularını itiraf etmeye kalktı.ama deniz mineye aşıktı itiraf edemedi.bence hep aslı aşıktı denize ve yine oyle.deniz seviyor ama farkında degil kısmına da inanmıyorum seviyorsa farkında olurdu.deniz aslıya çok deger veriyor bu dogru kıskanması da hepsi bu degere baglı diye dusunuyorum.ama tabi mektuptan sonra daha iyi anlaşılacak herşey.gizlilik kalmadı.artık mektup denizde.mektuptan etkilenecektir deniz cunku birisinin hatta dostunuzun sizi boyle guzel duygularla sevmesi ve hep gizlemesi çok guzel bir duygu.herşeyi biliyor ve kararını verecek.artık karar versin zaten.bakalım ne diyecek.aslıyla dost kalmasını isterim.umarım mine der deniz:)
Ferny&Lety 09-08-07, 17:00 DENİZ & ASLI FOREVER
EN GÜZEL AŞK DENİZ VE ASLININ AŞKI
Ay yerim vallaa ben bu Denizi..
Canım Aslım diye mektuba başladı Allah sonunu getirtsin inşallah:P:P:P:P:P
bence deniz kesinlikle asliyi seviyor.zaten bunu bu aksamki bolumde herkes gorecek.
mine ve deniz asla olmaz diyorum ben.ne deniz mineyi,ne de mine denizi seviyor...mine sirf egosu yuzunden denizin pesinden kosuyor,denizinse zaten mineyi taktigi yok...
evet betül ablacım gibi bende deniz&mineciyim..
Yaa bana da inandırıcı gelmio deniz ve aslının aşk yaşayacağı ve deniz&mine dostluğu.. Yaa düşününce çok saçma görünüo her ne kadar aslı deniz olmasını isteyen olsada bence onlarada düşününce saçma gelebilir...
İnş. bu dizinin yabancı versiyonu gibi olur. Orda ilk önce deniz&aslı olmuş. Sonra mine&deniz ve efe&aslı olmuş... Yaa böyle herşey daha güzel. Gerçi aslının denizi unutması zor ama zamanla inş. olur..
çay tamlisi_53 09-08-07, 17:04 :good::P:Pbence deniz kesinlikle asliyi seviyor.zaten bunu bu aksamki bolumde herkes gorecek.
mine ve deniz asla olmaz diyorum ben.ne deniz mineyi,ne de mine denizi seviyor...mine sirf egosu yuzunden denizin pesinden kosuyor,denizinse zaten mineyi taktigi yok...
aynen minenin denizi taktığı yok önceki bölümlerde deniz minenin peşinden ayrılmazken şimdi umursamıyor bile
Ferny&Lety 09-08-07, 17:04 ya vaLLa onu bunu biLmem farkındaysanız fragmanda Aslı sahilde mektubu eline aldı denize bişiler söledi ayrıldı ordan sonra Deniz peşinden bişiler diycek gibi oldu sonra sahile bakıp gülümsedi..
Eh mektubu okurken de güldü
Bide canım aslım diye mektup yazıyo
Ayy hayırlısı:P:P:P
:)
bence deniz kesinlikle asliyi seviyor.zaten bunu bu aksamki bolumde herkes gorecek.
Bende sana katılıyorum.Dediğim gibi Mine Deniz'i değil Mert'i SEVİYOR!!Başkasıyla olduğunu öğrendi diye onu sevmekten vazgeçmedi,sadece Deniz'i elinin altında tutmak istiyor ve biraz da Aslı'ya inat yapıyor bunu!!
Bu akşam çoğu şey ortaya çıkacak gibi geliyor bana...Bekleyip göreceğiz...
Ferny&Lety 09-08-07, 17:07 Bende sana katılıyorum.Dediğim gibi Mine Deniz'i değil Mert'i SEVİYOR!!Başkasıyla olduğunu öğrendi diye onu sevmekten vazgeçmedi,sadece Deniz'i elinin altında tutmak istiyor ve biraz da Aslı'ya inat yapıyor bunu!!
Bu akşam çoğu şey ortaya çıkacak gibi geliyor bana...Bekleyip göreceğiz...
Evet zaten Mine msnde arkadşıyla konuşurken de söylemişti arkadaşı bunu seni bilmez miyim ben diye:img-yes::img-yes:
Mineyi bi türlü sevemedim ki ben..Hiç içten gelmiyor bana.Hep Denizin gözünü boyamaya çalışıyor gibi geliyor bana
mine FANLARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM AMA BANA BÖYLE GELİYO
canım özür dilicek bişey yok ki
ne de olsa hakaret etmiyosun
yaa mine aslının onla ilgilendiğini duyunca gıcıklığına yaptı bunu
sonra mertin onu aldattığını öğrendi güveni sarsıldu güvenebileceği bi debniz kaldı ama hiçbi zaman ona aşık olmadı
sadece elinden kaçırmamaya çalışuıyo
|