Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 5)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

tuğba filiz
05-08-07, 10:54
ewet hasibecim bir an önce perşembe gelsin deniz artık mineye dönmez bence aslı-deniz aşkı izleriz efeyle abisi neden gönülün kapısna gittiler acaba

yağğğmur
05-08-07, 10:56
ayy fragmanı izledim süper yaaaa valla meretinde yüzü azıcık belli oluyo efecimde ne güzel konuşuo yaaaa:D:D:D::D

zynp_k-s
05-08-07, 11:02
Fragman harika olmuş..
Mineden sanki biraz daha kurtulur gibi olduk! baksanıza sevgili, ev fln. Bide dedesi yakalıyo. Allaaahh, evde kıyamet kopabilir, ben çok gülerimm..

Aslı,Efe ve Deniz sarılıyorrr.. Çok güzell yaa, ben çok duygulandım orda

kırmızı su
05-08-07, 11:13
valla ben de beğendim fragmanı üçünün sarılmaları gayet güzel hep böyle olsalar ya :img-yes: bu arad mine o gelen eski sevgiliyle arasını düzeltir umarım da deniz ve aslıyla uğraşmayı bırakır. efe de evine dönmüş galiba bu gelişi babasıyla arasındaki buzları eritecek :img-yes:

renses
05-08-07, 11:17
ya şimdi denizle aslı deniz kenarında konuşuor acaba kötü bişi mi diolar bibrbirlerine yoksa aslı herşeyi itiraf edip ewet ben seni sewiorum ama sen mimeye aşıksın gibi şeyler mi dio:icon_whis
bi de dikkatimi çekti deniz aslı efe birbirlerine sarılırken efe geri çekilip noluyo be gibilerinden bişiler söylüo acaba yine mi efecim o muhteşem konuşmasını yapıp onların aralarındaki buzları eriticek mi?:bilmim
minenin way haline o kadar sewindim o kadar sewindim ki anlatamam toplasın pılını pırtını gitsin mertiyle almanyasına yhfbyebye
bide şu sesli fragman çıksa tam süper olcak ama bir an önce çıksın şu sesli fragman yhfimgdrag

nuro
05-08-07, 11:27
ya şimdi denizle aslı deniz kenarında konuşuor acaba kötü bişi mi diolar bibrbirlerine yoksa aslı herşeyi itiraf edip ewet ben seni sewiorum ama sen mimeye aşıksın gibi şeyler mi dio:icon_whis
bi de dikkatimi çekti deniz aslı efe birbirlerine sarılırken efe geri çekilip noluyo be gibilerinden bişiler söylüo acaba yine mi efecim o muhteşem konuşmasını yapıp onların aralarındaki buzları eriticek mi?:bilmim
minenin way haline o kadar sewindim o kadar sewindim ki anlatamam toplasın pılını pırtını gitsin mertiyle almanyasına yhfbyebye
bide şu sesli fragman çıksa tam süper olcak ama bir an önce çıksın şu sesli fragman yhfimgdrag

evet renses sana katılıyorum çok doğru yazmışsın
ben de efenin ağzını okudum noluyo be dedi
denizle aslının da gene araları olmıycak gibime geliyo aslı üzgün ayrılıyodu çünkü ama senin dediğin de olabilir tabi :img-wink:
ay ama mine merti kullanıp denizi kıskandırmaya çalışabilir mine bu her şeyi yapar :img-yes:

cedric-hülya
05-08-07, 11:34
arkadaslar kanimca yeni bölüm söyle olacak
deniz mektubu okuduktan sonra asli ile karsilasir ve deniz asli'Yi öpmeye ba_lar tam bu sirada mine ile efe de onlari görür ve onlar da birbirini sevdiklerini anlar
ve öpüsmeye baslarlar.
tam bu sirada alp de onlari görür ve :gaderim gader olaydiii... diye türkü çigirarak oradan ayrilir
-son_
arkadaslar saka olsun diye yazd1m bunu yoksa ben dizinin böyle ve hemen bitmesini istemem

renses
05-08-07, 11:39
yaww mantıksız tarafı denize seni kıskanıorum anlamıomusun? dedi mine ama başlarsa mertin yanına gitmek için denizi kullandı yani şmdi de denize sahip olmak için merti kullanacak yani olamz gibi me gelior gerçi mine dedesi gördükten sonra bunların hiçbirini oldurtmaz ama:img-hyste:img-hyste
ha ha minenin vay haline hiç de acımıorum hakketti o aptal barbie :bella

yani eğer mine denizi kıskandırmak için merti kullanır ve denizde oyuna gelip mineyi kıskanırsa işte o zmn deniz zannediorum ki deniz&aslı için çabalyanların gözünden düşer ve bana görede benmde gözümden düşer ve aslı ne yaparsa deniz hakeder işte o zaman!!!:mad72:
korktuğum şey tamam aslı doğru yapıo denizi süründürmesi lazım biraz ama biz hiç aslı&deniz aşkı göremeyecez gibime gelior işallah böle bişi olmass...
TEK İSTEĞİM DENİZ&ASLI AŞKI :love04::blush::love05:
yhf bi aralar bide efe aslıya aşık olcak die bişiler duydum bunların doğruluk derecesi ne acaba:icon_whis

seherim
05-08-07, 11:45
yani eğer mine denizi kıskandırmak için merti kullanır ve denizde oyuna gelip mineyi kıskanırsa işte o zmn deniz zannediorum ki deniz&aslı için çabalyanların gözünden düşer ve bana görede benmde gözümden düşer ve aslı ne yaparsa deniz hakeder işte o zaman!!!:mad72:

Kavak Yelleri en başta hiç hoşuma gitmemişti ama şimdi daha çok sewiorum.Ve lardeşim sayesinde de izliorum.

Ama senin dediğin gibi de Deniz Mineyi kıskanırsa yuh artık derim yani:.Umarım Mineden en yakın zamanda kurtulur Deniz.:icon_whis

evan_fun
05-08-07, 11:46
ya arkadaşalr bnce mine ve emrt arasında bişi olmaz gibime gelior mine denizi kıskandırmaya çalışır sadece ve denizde kıskanır blki hem mineyle merti, sevgili yaparlarsada azıcık saçma olur çünkü mert başrol değil yani alakaısz olur azıcık bnce

yaa daha fragmanı izleyemedm yazdıklarınızı okuyunca da çok merk ettim fragmanı

perşembe günü gelsede izlesek dizimizi

renses
05-08-07, 11:57
mine oyunun amacına ulaşır ve deniz onu kıskanırsa ben denizin aslıya duyduğu aşktan şüphe ederim şahsen....
o zaman denizin de aslının dediği gibi kosmetik meraklısı aşkına inanırım ve işte o zaman denizim mineyi minenin de denizi hakedecek kadar birbirlerine ne derce uyan bir çift olduğuna inanırım
ama denizin öle bişi yapacağını zannetmiorum sonunda ohh be deniz aslı aşkı başlıo dicekken bide bu olay çıkarsa işler iyice arapsaçına döner yaww
BURADAN SENARİSTLERE SESLENİORUM LÜTFEN ÖYLE BİŞİ YAPMAYIN BİZİM SAF SU GİBİ DENİZ&ASLI AŞKIMIZIN UMUTLARINI KÖRELTMEYİN(biras nostaljik oldu ama güzle oldu bea:happy0064)

assi_yılllar
05-08-07, 12:14
bence bölümün başında deniz tam mektupla alakalı bşi dicekken aynı bnzin istasyonunda olan efe ile ilgili durumu öğrenirler ve deniz bşi diyemez ..daha sonra aslının elindeyken o mektup başka bi yerdeler deniz kenarıydı galiba ..yane o sarılmadan sonra mektubu alsıya veriyor ve deniz bnce aslı-deniz aşkı için iç açıcı bşiler sölğüor ebnde sana karşı boş diilim gibi bşiler..ama aslıı bunu bi elbisele mi anladın gibi bşiler dior yane deniz hakkında bu sırlaar ikillemde olduunu sölüor bu yüzden de fragmanın sonunda deniz benn ne halt ettim gibi aslı nın arkasından bakıyor :) ....

çok uzun bi tahmin olduu ....iyi yorumlar

SELİN ASLAN
05-08-07, 12:20
mertin gelmesi denize olumlu yansıyacaktır yani mineyi kıskanmak bi yana dursun artık ona karşı birşey hissetmediğini anlayacak ve aslısının gönlünü almaya çalışacaktır.bu biraz zor gözüküyor ama denizim başarır:img-in_lotabi bunlar benim olmasını istediğim gelişmeler.aksini düşünen arkadaşlarıma saygım sonsuz.:img-wink:

byn_şaşmaz
05-08-07, 12:25
mine denizi resmen kendi eli ile aslıya verdi çok sevindim
ve efeyee yazık yaaa bela eksik olmuyo çocuğun başından neyse efe gidemiyor oda işin iyi tarafı

yağmur*
05-08-07, 12:27
bi tane mantık hatası olmuştu ösym sınavına giderken kaza geçirmişlerdi ya denizin alnı açılmıştı deniz yarabandını sol tarafa takmıştı bi baktım sağa geçmiş sora yine sola geçmişti :D

assi_yılllar
05-08-07, 12:47
bi tane mantık hatası olmuştu ösym sınavına giderken kaza geçirmişlerdi ya denizin alnı açılmıştı deniz yarabandını sol tarafa takmıştı bi baktım sağa geçmiş sora yine sola geçmişti :D

haır jnm bildiğim kadarıyla o öyle değilş ...bantın yer değiştirdiği yerde denizi aynadan görteriyorkardı berberde galiba o yüzden

havincim
05-08-07, 13:09
renses bende denizin mineyi kiskanmasindan cok korkuyorum...umarim senaristler boyle bir hata yapip deniz&asli askini mahvetmezler...denizin mineyi mertle gordukten sonra verecegi tepki cok onemli...

RaViNGMaD
05-08-07, 13:56
daha önce de belirttiğim gibi aslı deniz aşkı için mertin gelmesi çoookk iyi oldu..aaslı deniz aşkı olsun artık ya perşembenin gelmesi için sabırsızlanıyorum..

angels18
05-08-07, 14:13
valla o konuda aslı haklı bence yani denizin tavırları değişti balo dan sonra aslı denizden duymak istediği sözleri efe den duydu( hep güzeldin falan gibi) o yüzden aslı da bir hayal kırıklığı oldu haklı olarak :img-wink: gel perşembe gel oldu hakkaten :img-wink:

mrb arkadsım kesinlikle değişti fiziksel olarak bakıyor artık ruh güzelliği falan deniz için palavra resmen efecim canım kuzu denizin söylemesi gerekenleri o söyledi ama deniz halada aksamki halini düşünüyorum dedi baltayı taşa vurdu resmen ama ben denizden bir qatak bekliyorum valla ya hem özet hem fragman erken gelince günler geçmez oldu resmen daha cokkkk var:icon_sorr

angels18
05-08-07, 14:18
bende benzettim ama çok büyük değil mi ???

o kimki cıkartamadım şimdi ben araştırayım bakalım:icon_whis evet baktım resmine baya büyükmüş ya mine kendinden büyük olduğunu söylemişmiydi mertin

SBR
05-08-07, 14:23
mrb arkadsım kesinlikle değişti fiziksel olarak bakıyor artık ruh güzelliği falan deniz için palavra resmen efecim canım kuzu denizin söylemesi gerekenleri o söyledi ama deniz halada aksamki halini düşünüyorum dedi baltayı taşa vurdu resmen ama ben denizden bir qatak bekliyorum valla ya hem özet hem fragman erken gelince günler geçmez oldu resmen daha cokkkk var:icon_sorr

vallaha sevgili arkadaşım sayılı çabuk geçer deniyor ama hiç öyle değil :img-pilot deniz in en son haldeki yani mektup sonrası bayağı bir mennundu :img-yes:ama fragmanın son sahnesi malum :img-wink: büyük bir ihtimal aslı kabul etmeyicek herhalde yada deniz den değişik bir tepki görecez açıkçası karmaşık bir durum aslında bekleyip görelim :happy0064

ytrshora
05-08-07, 14:52
işte minenin sevgilisinin resmi fargmandan çektim deşifre edebilen varsa etsin
http://www.galeriturk.net/getimg/gfg1.JPG

mavi_kiz18
05-08-07, 14:59
ben ümit olcay olduğundan eminim.daha önce çemberimde gül oya dizisinde mehmetin arkadaşı rolündeydi fragmanı görünce tanıdım ve sizlerle paylaşmak istedim

mavi_kiz18
05-08-07, 15:36
efenin hazırlandı sahnede ki şarkının adı "yalandan da olsa" pinhani söylüyor

belki durup dururken yanına gelince
söylediklerimi anlamsız buldun
oysa vakit yoktu ama sen haklıydın
çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi
yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana

sanırım bu şarkıyı diyosun

yağğğmur
05-08-07, 15:45
pinhani - yalandan da olsa...

belki durup dururken yanına gelince
söylediklerimi anlamsız buldun
oysa vakit yoktu ama sen haklıydın
çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi

yalandan da olsaaaaa
ne güzel güldün o akşam banaaaaa

belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor
peki görüşmek çok mu kolaydı?
çok kısa bir zamanda belki birazda zorla
bence gayet iyide anlaştıkkkk

yalandan da olsa
ne güzel güldün o akşam bana

bildiğim kadarıyla şarkının sözleri böyle:D:D:D:D:D

sehhhhra
05-08-07, 15:53
slm arkadaşlar yeni bölümden beri bi türlü foruma giremedim bölüm muhteşemdi
mine nin mektubu vermesi iyi oldu deniz mektubu okuyunca sevindi minenin denizden yana şansı hiç gülmüo inşallah mert gelince mutlu olur

kırmızı su
05-08-07, 16:05
ana sayfaya geçsek iyi olur zira hakediyoruz bunu bu arada cananı istemeye gelen kim acaba nasıl biri gerçi canan için bir anlamı yok ama :icon_whis nolacak acaba bu kızın hali gerçekten en merak ettiğim bu efe de o kızla işi ilerletir umarız :img-wink: eve nasıl geri gelecek acaba nasıl bir tepkiyle karşılaşacak acaba babası bu sefer efeye sarılacak bi de ağlarsa tam olur babasıyla efenin arasında yeni bir dönem başlayacak galiba :img-yes:bu arada bu bölüm aslıyla minew rasında neler olacak kavga etmeden durabilecekler mi :) pek sanmıyorum ama neyse:img-hyste bu arada mine canala ilgili şeyleri duymaz umarım duyarsa felaket olur ama canan açık vermez :icon_whis deniz ve aslıyla ilgili ise tek yorumum bunlar daha uzun zaman inatlarını kıramaz gibi özellikle de aslı kendisini artık denize fazla kaptırmaz gibi geliyor bana :icon_whis

seherim
05-08-07, 16:09
bu efe de o kızla işi ilerletir umarız :img-wink: deniz ve aslıyla ilgili ise tek yorumum bunlar daha uzun zaman inatlarını kıramaz gibi özellikle de aslı kendisini artık denize fazla kaptırmaz gibi geliyor bana :icon_whis

Efenin o kızla arasında bişi olabileceği hiç aklıma gelmemisti ama olsa da fena olmaz hani:img-grin2Aslı-Deniz konusunda sana katılıyorum.Aslı kendini hemen bırakıcağa benzemiyo.

yağğğmur
05-08-07, 16:14
Efenin o kızla arasında bişi olabileceği hiç aklıma gelmemisti ama olsa da fena olmaz hani:img-grin2Aslı-Deniz konusunda sana katılıyorum.Aslı kendini hemen bırakıcağa benzemiyo.

bu efe de o kızla işi ilerletir umarız deniz ve aslıyla ilgili ise tek yorumum bunlar daha uzun zaman inatlarını kıramaz gibi özellikle de aslı kendisini artık denize fazla kaptırmaz gibi geliyor bana

banada öyle yapcak gibi geliyo aslı kesinlikle aslı kendini hemen bırakmaz ... aslı denizin mineyle geçirdiği zamanlara inant onu peşinde koşturur bence:img-wink::img-wink::good:

Chardonnay
05-08-07, 16:17
sonunda yorum yapabilicem:) yok yok ben anladım,ben aslıyı sevmiyorum:img-blush.aslı sevenler üzgünüm ama hakikaten ben bu kızı sevmiyorum anladım.mine yi bile seviyorum ama aslıya ısınamadım bir türlü:).bölüm yorumlarıma gelince.bence birkaç bölüm daha denizin burnunun sürttüğünü görebiliris,yani aslının inkarları ile birlikte yada denizin aslıya imalarıyla birlikte:)efe yine süperdi:)yazık garibim kız üstüne kalmasa bari:) abisinede acıdım,veremedi gönüle yüzüğü.gönülde bir garip anlamamış adamın ilgisini...gönül bir an önce şu kasabadan gitsede efe de mutlu olsa,senaristler şöyle efeye uygun birilerini getirseler diziye.buarada eğer efe geri dönerse,üçünün bütün yaz çalışmaları sırasında bayağ eğleneriz:)canan ın durumuda ne olucak çok merak ediyorum.bebek gün geçtikçe büyümeye devam ediyor....

punk princess
05-08-07, 16:27
ya arkadaşlar sizce efe ve o kızın arasında bişey olur mu ya sevemedim bir türlü ben o kızı:sad53:
umarım deniz mineyi mertten kıskanmaz,hatta iyi ki geldi der bizde 2 bölüme kadar aslı-deniz aşkı izlemeye başlarız:happy0064

Chardonnay
05-08-07, 16:38
cnm güzel olmuş ellerine sağlık ama lütfen onu buraya ekleme yasak...imza avatar bölümüne ekle...ve anasayfaya geçmek için kurallara uyalım lütfen tek cümlelik msjlara halam devam bakıoyrum o kdr uyarı aldık bide...

bölüm yorumuna gelince iki sürprizi birden yaşadık...brincisi minenin aslıların evinde üç gün geçirmesi...ikincisi denizin mektubu okuması...bakalmı ilerleyen günler bize ne göstercek...

ay evet ben onu unutmuşum yani mine nin aslıların evinde 3 gün kalacağını:)hehee süper olucak bence.ya birbirlerine nefretleri daha çok büyücek yada azıcıkta olsa bi sıcaklık olucak aralarında ki bence ikincisi.dizinin sonuna kadar mineyi kötü yapamazlar.

kutukola5
05-08-07, 16:47
harika bi bölüm bizi bekliyor bence. acaip eğlenecezz..minenin aslılarda kalması tam bombaya denizin mektubu okumasına ne demeli efenin düştüğü durum ya süperyaa. minenin burnundan gelir inşallah herşey aslının ablası onun hakkından gelir.ama mine mutlaka aslının ablasıyla ilgili sırrıda bulur.

seherim
05-08-07, 16:52
Bence de bu bölüm çok eğlenceli ve komik olucak.Minenin Aslılarda kalması ola zaten ya.Ama bence de Canan onun hakkından gelir.Efenin durumu da komedi.İns.bu kızla bisiler olur.

Chardonnay
05-08-07, 16:53
Ay mert gelmiş:).mine hayatta affetmez onu.affetmesinde zaten.ben denizin mert yüzünden aslıdan vazgeçeceğini zannetmiyorum.buarada canana görücü gelmişşş,eeeee nolcak şimdi bu kızın işi walla çok merak ediyorum.efede tahmin ettiğim gibi gitmemiş,gidemezdi zaten de:)yazın çalışmalarnı izlemek çok zevkli olucak:happy0064.ayrıca mert teşekkürler ama buraya link eklemek yasaktı sanırım:img-blush

DeFnE_92
05-08-07, 17:12
bence efeyle o kız bişiler yaşayabilir.ya da sadece öyle 1,2 bölümlük yapmışlardır sadece.ama ben bu kızı sevdim aralarında bişiler olmasını isterim yani.inş olur :) .minenin aslılarda kalmasdıa çok zevkli olucakk

beyaz siyah
05-08-07, 17:19
bende isterim o kızla aralarında bişiler olmasını.inş mert geldiğinde mine biraz olsun mertin peşinden gidip denizi unutuversin.

DeFnE_92
05-08-07, 17:21
bu bölüm çok karışık olucak zaten belli oluyo :) . minenin aslılarda kalması ve mertin'in türkiyeye gelmesi.bakalım deniz nası tepki verecek ben çok merak ediyorum.bi yandan aslının mektubu bi yandanda mertin gelişi acaba hangisine yakaınlaşacak :)

esmer71
05-08-07, 17:25
ayy bu bölüm çok ama çok süperdi
izlerken yerimde duramadim
insallah mine denizi unutur
asliya asik olur ya

ayshe_yeshil
05-08-07, 17:25
bu bölüm çok karışık olucak zaten belli oluyo :) . minenin aslılarda kalması ve mertin'in türkiyeye gelmesi.bakalım deniz nası tepki verecek ben çok merak ediyorum.bi yandan aslının mektubu bi yandanda mertin gelişi acaba hangisine yakaınlaşacak :)

evt yaa çok karışacak ortAlık

zaten mine aslının mektubunu denize okuttuğu için aslının hher an onu öldürmesi beklenebilir e bide aynı evde olunca
ölüm kaçınılmaz:D:D

yalnız dikkat ettiyseniz mine sanırım aslılarda kalmayıp kedi evlerine dönecekk yani doğal olarak aslıyla 3 gün aynı çatıda kalması beklenmez
mertle konuşurken kendi evindeler ve o sırada dedesiyle anneannesi geliyor..

punk princess
05-08-07, 17:36
çok kötü hissettim kendimi şu efenin yanındaki kızı bir tek ben sevmemişim galiba:img-hyste
bu arada aslı'nın annesine acıdım ya kesin o ev yıkılır mine-aslı sayesinde:img-hyste

punk princess
05-08-07, 17:39
evt yaa çok karışacak ortAlık

zaten mine aslının mektubunu denize okuttuğu için aslının hher an onu öldürmesi beklenebilir e bide aynı evde olunca
ölüm kaçınılmaz:D:D

yalnız dikkat ettiyseniz mine sanırım aslılarda kalmayıp kedi evlerine dönecekk yani doğal olarak aslıyla 3 gün aynı çatıda kalması beklenmez
mertle konuşurken kendi evindeler ve o sırada dedesiyle anneannesi geliyor..
evet mine kaçıyor galiba aslılardan,aman daha ii aslı'yada yazık zaten
(bu arada dizi magazini izledm hepsi çok şekerler ama aslı enver'e bayıldım ya :img-yes:yani kim derki mine gibi kötü bi kızı canladırıo bizde hiç sevmiorz die :icon_whis)

assi_yılllar
05-08-07, 17:41
dizi magazinde 3 hafta sonra setin istanbula taşınacağını söylediler arkadaşlar ayrıca dizi 2008 e kdr sürcekmiş büük iht.. bncde sürer ratingler süper.. :)

SBR
05-08-07, 17:42
sevgili arkadaşlarım yazma gereği duydum dizi 3 hafta sonra istanbul a taşınacak zaten bu kesin bir haber :happy0064 zaten bugünkü cine 5 teki haberle kesinleşti bu :img-wink:

bir aydınlanma oldu sanırım :) hepinize iyi yorumlar

DeFnE_92
05-08-07, 17:43
mine nie öyle süsleniyo ben anlayamadım.acaba mertin gelmesinden minenin haberi var mı.ben fragmanı pek çözemedim.bakalım artık perşembenin gelmesini bekliycez

ayshe_yeshil
05-08-07, 18:19
Dizinin istanbul'a taşınma ihtimali varmı sizce ??

büyük ihtimalle diğer sezon orda olurlar..
üniversite falan derken istanbula taşınırlar..

kvkyllrifan
05-08-07, 18:21
Fragmanda sanki aslı denize o mektubu bn yazmadım fln dio çünkü denizde böle pişman bi surat ifadesi wr. Yani anlamadıım şu bu aslı nie azarlıo ki bu çocuu acaba deniz bnde seni sewiorm fln dioda daha aklın başına yeni mi gelio dio. Uff kafam çok karıştı yaa.:icon_sorr

ayshe_yeshil
05-08-07, 18:23
evet mine kaçıyor galiba aslılardan,aman daha ii aslı'yada yazık zaten
(bu arada dizi magazini izledm hepsi çok şekerler ama aslı enver'e bayıldım ya :img-yes:yani kim derki mine gibi kötü bi kızı canladırıo bizde hiç sevmiorz die :icon_whis)

aslında ben aslı enveri hayat bilgisinden tanıyorum ve orda çok seviyordum...
rolünden dolayı sevmez oldum ama çok şeker birii

bu bölümde özellikle sarhoşken anneannesiyle birlikte denize tükürdüğü sahne vardı yaa
bu kadar mı tatlı tüüü sana denir yaa:img-icecr

ayshe_yeshil
05-08-07, 18:26
Fragmanda sanki aslı denize o mektubu bn yazmadım fln dio çünkü denizde böle pişman bi surat ifadesi wr. Yani anlamadıım şu bu aslı nie azarlıo ki bu çocuu acaba deniz bnde seni sewiorm fln dioda daha aklın başına yeni mi gelio dio. Uff kafam çok karıştı yaa.:icon_sorr

bence aslı inkar etmez mektubu kendisinin yazdığını..ama denize karşı olan duygularından eminde değil rtık bu yüzden eminim hiç pas vermiyor orda
e haliyle de denizin suratı allak bullak...

punk princess
05-08-07, 18:31
aslında ben aslı enveri hayat bilgisinden tanıyorum ve orda çok seviyordum...
rolünden dolayı sevmez oldum ama çok şeker birii

bu bölümde özellikle sarhoşken anneannesiyle birlikte denize tükürdüğü sahne vardı yaa
bu kadar mı tatlı tüüü sana denir yaa:img-icecr
evet ya çok tatlıydı o sahnede
ya aslı bence o mektubu ben yazmadım demez ama beni elbise yüzünden mi sevdin fln diyebilir

ayshe_yeshil
05-08-07, 18:35
evet ya çok tatlıydı o sahnede
ya aslı bence o mektubu ben yazmadım demez ama beni elbise yüzünden mi sevdin fln diyebilir

hakkı zaten yaa
tamam deniz aslıya olan duygularının yeniş farkına varıyor olabilir gerçekten seviyor belki
ama aslıyı o elbiseler içinde görmese hiç farketmeyecek...
bu ne kadar doğru ki.

serseri_mayın90
05-08-07, 19:05
canlarım ben geldim:P 1haftadır yoktum çok özledim sizleri:D
bölüm yorumuna geçiyim hemen geçte olsa..çok hareketli olmasada bna göre baya heyecanlı bi bölümdü:D hele bitince şok içinde kaldım. :sad53:aslı denizden vazgeçiyor gibi artık. ama denizde aslının değerini anladı. hele mineyi kalması için aslılara bıraktılar yaa koptum orda hehee:img-hyste
sizden bi isteğim olcak bölüm özeti geldiyse tekrar ekleyebilirmisiniz:icon_sorr

serseri_mayın90
05-08-07, 19:26
saolun özet için. ahh efemde evden kaçtı yaa. kızı kamyonda görünce efeye yeni bi aşkmı çıktı demiştim ama bela oldu kız:img-hyste

Naz_Elmas
05-08-07, 19:28
Efe'nin bindiği kamyondaki kızın Efe'ye sevgili demesine sinir oldumçocuğun başına iş açtı :@
Ama fragmanda gördüğüm kadaryla kurtulmuş sanırım =)

serseri_mayın90
05-08-07, 19:37
Efe'nin bindiği kamyondaki kızın Efe'ye sevgili demesine sinir oldumçocuğun başına iş açtı :@
fragmanı bende şmdi izledm. kurtuluyo ki aslı deniz buluo onu:img-yes:
efenin babası mektubu okuyodu yaa ohh ii oldu anlasın biraz efenin değerini yaa. hep ona kızıo:icon_whis

punk princess
05-08-07, 19:39
kızı benden başka sevmeyenlerde varmış yaşasın:happy0064,acaba nasıl kurtuldu ya?ee efe var o sahnelerde kesin süper komik olur!

serseri_mayın90
05-08-07, 19:55
reytinglere değinmeden de edemicem.1.ciyiz herzamanki gibi ama izlenme oranı süper:happy0064
mine mertle nolcak acaba. belki aslı denizi terslerse fln deniz mineyi kıskanır:icon_whis
ayy baya karışık oldu bu aşk durumları yaw.. :img-yes:

aylince
05-08-07, 20:05
fragmana baktım.mert dönmüş,ama minenin bakışları çok ta merti affettigini gostermiyor.deniz aslıya bakıyor mineyle ilgilendigi yok.partide bile yalnız bıraktı.ayrıca mert eski sevgilisi minenin mertten etkilenmesi çok dogal bence.ama sadece etkilenme olacagını dusunuyorum.bence mine denizi seviyor deniz de kıskanırsa o da seviyor demektir:)

minenin aslının mektubunu vermesine de,mertin donmesine de sevindim:) mine-deniz duyguları netleşecek diye dusunuyorum.umarım birbirlerini sevdiklerini anlarlar:) mine-deniz:)

MENEKŞE
05-08-07, 20:10
yeni bölüm çok heyecenlı olacağa benziyor röportajlarında çok samimiydiler özelliklede efe yani dağhan külegeç hayranları için kimseye çok bağlanıp hayran olmayın gibi şeyler söyledi ne kadar açık sözlü.ben deniz aslı aşkı olsun istiyorum ama ablasının yüzünden durumlar karışık.efe kamyona binince içimden galiba efe bu kıza aşık olacak dedim ama nolur bilemem,ayrıca merti ben taniyamadım gerçek ismini bilen var mı?

betül kocak
05-08-07, 20:13
ben mertin gercek adini bilmiyorum sana yardimci olamicam.bencede eger asli&deniz aski olursa durumlar karisa bilir aslinin ablasi yüzünden

aylince
05-08-07, 20:17
mine mertin geri donmesinden dolayı karışık duygular içinde.ama bence denizi seviyor mine.mert dizide konuk oyuncudur devam etmez zaten.boylece de mine-deniz aşkı efe-aslı aşkı:)

sadece yorumluyoruz bilemeyiz ama bence boyle olursa süper olur:)

ytrshora
05-08-07, 20:19
arkadaşlar minenin ex aşkı mavi kızın da dediği gibi ümit olcay galiba onun eklediği resimdeçok farklı çokmış ben bi resmini buldumda benziyor bayağı fragmandaki çocuğa buyrun:
http://www.sinematurk.com/images/kisi/10054.jpg

ekin_gulendam
05-08-07, 20:34
saolun özet için. ahh efemde evden kaçtı yaa. kızı kamyonda görünce efeye yeni bi aşkmı çıktı demiştim ama bela oldu kız:img-hyste

evet kankicim biras öle oldu belki aşkta olabilir punk prensesin senaryosu sanırsam ona doğru bu arada aslı deniz aşkı için herşeye değer benceee...:happy0064

serseri_mayın90
05-08-07, 20:47
evet kankicim biras öle oldu belki aşkta olabilir punk prensesin senaryosu sanırsam ona doğru bu arada aslı deniz aşkı için herşeye değer benceee...:happy0064
kankicim olabilir aşk diyoruz ama olmasın yaa kız sevgilim dedi hemen efeye.. kabahat efenin başına patlıcak.neyseki efem atlatır onları:img-yes: kızın tarzı en başta hoşuma gitti böle kaçık fln efeme göre dedim ama nolsun başını belaya soktu anında:P ben aslı&efe demeye devam ediyim neme lazım gittikçe dert alıyor başına efe :img-hyste

kara_melek_f
05-08-07, 20:52
üzgünüm :D böyle bişey olmayacak ÇÜNKÜ DENİZ - ASLI birbirlerini seviyorlar.

hiç belli olmaz dizi bu bi bakarsın mineyle deniz eskisi gbi ayrıca denizin kafası çok karışık daha hiç bişey belli diil

sude_19
05-08-07, 20:56
hiç belli olmaz dizi bu bi bakarsın mineyle deniz eskisi gbi ayrıca denizin kafası çok karışık daha hiç bişey belli diil

bence kesinlikle belli :D görüceksiniz. Ayrıca allah aşkına mine ile deniz ne yaşadıki :D hiç bişey, iki çıkmak sevgili olmaksa.

kara_melek_f
05-08-07, 20:59
bence kesinlikle belli :D görüceksiniz.

herkesin düşüncesi kendine senin dedğin gibi olursada saygı duyarım
zaten bende aslıyı çooook seviorum ama denizle dostken daha iyilerr yinede belli olmaz diorum herşey değişebilir senin kararlılığına anlamış diilim ama olsun:img-wink:

SONUNA KADAR MİNE&DENİZ:img-in_lo:img-icecr

diloş2
05-08-07, 21:03
bencede deniz&aslı birbirlerini seviyorlar tabi ki ne olacak belli olmaz ama şu an deniz mine yi sevseydi mine ile çıkarlardı yani hiç bir engel yok üstelik aslı bile o kadar mine'nin yanına git falan diyor ki deniz'e kızıyor deniz de aslı ya kızıp mine nin yanına gidebilir ama taktığı bile yok aslı da seviyor. Böyle bir karmaşa yaşamasının sebebi deniz in duygularının yanlış bir zamanda(mezuniyet) ortaya çıkması aslında alp i kıskandığı zamanlarda da bişey hissediyordu ama mezuniyette farkına vardı ama yine de ne olacağı belli olmaz

sude_19
05-08-07, 21:10
herkesin düşüncesi kendine senin dedğin gibi olursada saygı duyarım
zaten bende aslıyı çooook seviorum ama denizle dostken daha iyilerr yinede belli olmaz diorum herşey değişebilir senin kararlılığına anlamış diilim ama olsun:img-wink:

SONUNA KADAR MİNE&DENİZ:img-in_lo:img-icecr

mine'yi sevmiyorum o kadar, hatta sinir oluyorum, çünkü samimi değil, sahte de ondan,

sonuna kadar DENİZ & ASLI :D

serseri_mayın90
05-08-07, 21:16
bence hiç bişi belli olmaz. aslı denizi sevio. şimdi şimdi denizde aslıyı sevio gibi ama olmucak sanki... aslı denize çok kırgın. bence biraz deniz sürüncek ama mine oyunlarını bitirmez. :img-yes: denizin kalbinde de azıcık mine aşkı varsa deniz&mine görcez sanki ilerleyen bölümlerde..

tabi bunlar sadece bnm tahminim.:img-wink:

kara_melek_f
05-08-07, 21:19
mine'yi sevmiyorum o kadar, hatta sinir oluyorum, çünkü samimi değil, sahte de ondan,

sonuna kadar DENİZ & ASLI :D

senin düşncen sana bn bişi demdim
sen mineye sinir olamaya devam et kimse mani olmuo :img-wink:

DENİZ&MİNE

punk princess
05-08-07, 21:26
ya kaç oldu bu bilmiyorum ama o kız olmasın ya biz ona cafeye gelen şöle hafif deli ama çok gzl bi kız ayarlayalım,ztn efe'yi hep böle sahnelerde gösteriolar,artık izlemek isteyip de izleyemediğim sahnelerden efe senaryosu yazdım ya:img-hyste

SBR
05-08-07, 21:26
he he :happy0064 sevgili dostlar deniz-aslı konusunda o kadar emin olamayın diyorum ben yabancı versiyonu bilen bir arkadaşınız olarak :happy0064 yani burda her şey olabilir ama ben dizinin sonunda aslı -deniz olacağını düşünmeyenlerdenim ((tabii böyle başka düşünen varsa :)) )

yeni bölüm heyacanı şimdiden sardı ama daha çok var yaw bekleyecez artık ne yapak :happy0064 allahtan fragman erken geldi yani izle izle dur :img-pilot:img-pilot iyi yorumlar herkese

kırmızı su
05-08-07, 21:28
sonuna kadar tabiki deniz ve aslı :img-yes: minenin layığı mert bence :icon_whis aslı denizi hak ediyor ,ama mine hak etmiyor. bu arada efeyle o kız rasında heralde ilerde bişeyler olur şimdilik kız tatlı bela olarak kalacak galiba :img-wink: efe de o kızla gönülü unutur artık inşallah.. cananın durumu bu isteme olayıyla açığa çıkmaz umarım yoksa sonu feleket olur bu durum zaten deniz ve aslı için çok tehlikeli bi de zamansız ortaya çıkmasa bari bu arada sınav sonuçları falan ve ondan sonrası ne zaman işlenecek acaba ben merak ediyorum acaba bizimkiler hayallerindeki gibi istanbulda birarada okuyabilecekler mi yoksa deniz ve aslı okuyacak efe çalışacak mı ve en önemlisi mine ne yapacak o nerde olacak bizimkilerle mi yoksa ayrı mı olacak aynı şehirde olur tine denizi rahat bırakmaz daha bir süre çünkü kendince elindekini kaybetmek istemiyor ama deniz de aslıyı seviyor ... bu gelen mert de ortalığı karıştıracağa benziyor ne olacak acaba mineyle durumu mine yine ona döner mi ya da tepkisi ne olur kestirmek biraz zor ama olumlu olacak gibi geliyor bana şimdi değilse bile ilerde mertle mine arasında bir aşk olbilir gibi :img-wink:

sude_19
05-08-07, 21:28
senin düşncen sana bn bişi demdim
sen mineye sinir olamaya devam et kimse mani olmuo :img-wink:

DENİZ&MİNE

yok cnm bişey demedin estafurlah bende bişey demedim sana :D evet herkesin düşüncesi elbetteki kendine, bakalım zamanla göreceğiz neler olacağını ama sevmiyorum işte o kızı :(

beren_defne
05-08-07, 21:29
Mine&Deniz diyenler hala galiba fragmanı izlemediler..Mine aşık deil deniz'e çünkü mert geldi unuttu yaptıklarını hemen kaynaşıyorlar...Mine&Mert Oldu artık..Saten deniz'de aşık değil mine'ye nasıl mine&deniz anlamıyorum...
Aslı&Deniz ama hemen olmucak çünkü aslı gidiyor konuştukları yerden..Ama mutlaka bir gün aslı&deniz...

sude_19
05-08-07, 21:32
he he :happy0064 sevgili dostlar deniz-aslı konusunda o kadar emin olamayın diyorum ben yabancı versiyonu bilen bir arkadaşınız olarak :happy0064 yani burda her şey olabilir ama ben dizinin sonunda aslı -deniz olacağını düşünmeyenlerdenim ((tabii böyle başka düşünen varsa :)) )

yeni bölüm heyacanı şimdiden sardı ama daha çok var yaw bekleyecez artık ne yapak :happy0064 allahtan fragman erken geldi yani izle izle dur :img-pilot:img-pilot iyi yorumlar herkese

yabancı versiyondan haberim yok, olabilirde haklısın, herşey mümkündür, sonuçta gençlik dizisi, filmin ismide kavak yelleri olduğuna göre, herşey mümkündür :D

znr
05-08-07, 21:36
Ya fragmanı bi ben izleyemedim heralde... Çok merak ettim valla... Bende Aslı&Deniz diyorum valla... Çünkü Minenin tek amacı kendi egosunu tatmin etmek... Denizi sevdiği yok... Yeniden elde etse bile çok sürmez...

betül kocak
05-08-07, 21:37
bende mine&deniz diyorum ama daha ne oldugu belli degil belkide hala mine denizi istiyordur fragmanda yanila bilirsiniz mesela o hirsizlik davasindada öyle mine yapti dediler aam o yapmamisti

SBR
05-08-07, 21:45
yabancı versiyondan haberim yok, olabilirde haklısın, herşey mümkündür, sonuçta gençlik dizisi, filmin ismide kavak yelleri olduğuna göre, herşey mümkündür :D

ne kadar güzel söylemişsin her şey olabilir tabii şimdiden bunu kestirmek zor hakkaten 10 . bölüme bakıyorsun deniz mektubu görüyor mennun olmuş bir şekilde sırıtıyor ondan sonra bakıyorsun 11.bölümün fragmanına son sahne malum :img-wink: yani ne olacağı belli olmuyor hakkaten herkese iyi yorumlar :happy0064

(BuRcUu)
05-08-07, 21:49
Mine Mezuniyet qecesii Deniz'in AsLı'ya karşı oLan tavrına çok bozuLdu.. Kafayı buLdu.. fazLa tepki verdi.. Deniz'e karşı bişiLer hissetmiyorsa bana qöre böyLe davranıyor oLmasıı saçma ve qereksiz..

Bu arada fraqman veriLdi mi??

serseri_mayın90
05-08-07, 21:57
bu arada cine 5 dizimagazin ekibi bizimkilerle röportaj yapmışlar.youtube a kavak yelleri cine5 yazın çıkıyo.ii seyirler
izledm şimdi. ordada dio zaten istanbula gideceklermiş:img-yes: ama üzüldüm nedense sevmiolarmış urlayı bizim 4lü. ne güzel tatil yapsınlar işte.hep istanbuldalardı biraz ege gezisi yapsınlar:P

!! Elyf !!
05-08-07, 22:03
Fragmani izledim.. Ama bi yorum yapamicam..
Bisi annadim desem yalan olur..:D

Ama dizi Istanbul'a tasiniomuz..
Bunu ogrendim.. Olaylar dahada karisicak..
Persembeye kdr bekliyemem ben ya.. :img-pilot

znr
05-08-07, 22:06
Fragmani izledim.. Ama bi yorum yapamicam..
Bisi annadim desem yalan olur..:D

Ama dizi Istanbul'a tasiniomuz..
Bunu ogrendim.. Olaylar dahada karisicak..
Persembeye kdr bekliyemem ben ya.. :img-pilot

Heh Elif aynen bende pek anlamadım... :D

Evt İstanbul değişik olaylara neden olur.... Bende çok merak ediyorum ama beklicez valla... Başka yolu yok... :)

serseri_mayın90
05-08-07, 22:09
hehee bi ben değilmişim fragmandan bişi anlamayan:img-hyste ama özeti okuyunca bişiler şekillenio kafada. fragmanda gördüğüm kadarıyla mert mineyi öperken dedesi ve ananesi gelio. acaba mine affedermi merti. aslı denize ne dio off yine başladım gel perşembe gel...

kardelen2086
05-08-07, 22:13
bugün durup duruken kafama bir şey takıldı arkadaşlar...

ileride aslı ve deniz in sevgili olduğu günleri düşünüyorumda,acaba diyorum bu arada leman; kocası ve aslı nın ablası arasındaki ilişkiyi öğrenip,aslı-deniz aşkına karşı çıkıp onları ayırmaya çalışır mı,mine den sonra bi de bu engel çıkmasın sakın!!!!:icon_sorr:icon_sorr

SBR
05-08-07, 22:20
hehee bi ben değilmişim fragmandan bişi anlamayan:img-hyste ama özeti okuyunca bişiler şekillenio kafada. fragmanda gördüğüm kadarıyla mert mineyi öperken dedesi ve ananesi gelio. acaba mine affedermi merti. aslı denize ne dio off yine başladım gel perşembe gel...

aslında fragman o kadar karmaşık değildi yahu :img-wink: ama fragman hakkaten merak ettiriyor özellikle son sahnedeki konuşmalar çok ilgi çekici bekleyip görecez artık aslında bir 2.fragman gelse daha net bir fikire sahip olabiliriz ama ...(gelirmi 2. fragman orasıda bilinmez:)) :happy0064

britneysinem
05-08-07, 22:59
ay yeni gördüm youtubedan izledim fragmanı valla mineyi hiç mi hiç üzülmedim ohh iyi oldu o gidip o merti affederse vllla helal olsun derim sadece

efem gelio evine ohh sonunda minede gitsin alpde kalsınlar bunlar eski günler gibi

emoş112
05-08-07, 23:29
ya efe ile abisi arasındaki gönül ne yapacak artık gitmiyo ama efe nin annesi de alacam oğluma dedi bak efe evden gitti şimdi geliyo işler yine karışacak:sad53:

DeFnE_92
06-08-07, 07:25
aslında mert geldiğinde mine hiç sinirli gözğkmüyodu.suratında sanki biraz gülümsme varmış gibi duruyodu.ama zaten dedesi geldiği anda o gülümseme gider ikisindede.bakalım nler olucak :)

DeFnE_92
06-08-07, 07:30
bugün durup duruken kafama bir şey takıldı arkadaşlar...

ileride aslı ve deniz in sevgili olduğu günleri düşünüyorumda,acaba diyorum bu arada leman; kocası ve aslı nın ablası arasındaki ilişkiyi öğrenip,aslı-deniz aşkına karşı çıkıp onları ayırmaya çalışır mı,mine den sonra bi de bu engel çıkmasın sakın!!!!:icon_sorr:icon_sorr

valla olurmu olur.ama bakalım belki ilerki bölümlerde belli mi olur işler bu duruma gelmez belki bakalaım artık.ama böyle olursa bence ayırmaya çalışır

klgçaglar
06-08-07, 07:39
aslında mert geldiğinde mine hiç sinirli gözğkmüyodu.suratında sanki biraz gülümsme varmış gibi duruyodu.ama zaten dedesi geldiği anda o gülümseme gider ikisindede.bakalım nler olucak :)

mine merti gerçekten sewio io yüzden güldü...arkiler bnm tanıdım mineyse dedesine kolay kolay papuç bırakmaz eer merte mineme benziosa hiç papuç bırakmazlar walla denizin kıskanmasını istiom eer kıskanmıosamine mert gitsin böle

DeFnE_92
06-08-07, 07:45
valla biyandan aslının mektubu bi yandan mertin gelmesi işler karıştı.eğer mektup olmasaydı (bilmiorum deniz mineyi kıskanırmı ama)bence deniz mert meselesini iyice kafaya takardı gibime geliyo.

klgçaglar
06-08-07, 07:51
valla biyandan aslının mektubu bi yandan mertin gelmesi işler karıştı.eğer mektup olmasaydı (bilmiorum deniz mineyi kıskanırmı ama)bence deniz mert meselesini iyice kafaya takardı gibime geliyo.ya bnm istediim tabikide takması yani d&m ciler bunu istio yani eeer böle bişi olmasa şahsen ben diziden sourum çünkü ikisi için izliom diziyi tabi baska kişilerde war ama odaklandıım kişiler bunlar eer deiz merti kıskanmassa mineyi hiç sewmememiş anlamına gelir ama bence kıskancak

sayosh
06-08-07, 07:52
ya şimdi canan lemanın da hamile olduğunu öğrendi yaa görücü de gelio..murtın ayrılamayacağını da bilio..o görücüyle evlenir belki die düşünüyorumm

DeFnE_92
06-08-07, 08:00
bnm istediğim kıskanmaması ama bence kıskanıcak :).ben deniz aslıcıyım ama deniz ve mine olsada ben diziyi izlemeye devam ederim.efede vazgeçsin artık gönülden.

DeFnE_92
06-08-07, 08:22
efe kendine daha yaşına başına uygun birisini bulucak bence.belkide istanbulda bulur belli mi olur.valla gönülden vazgeçsinde nerde bulursa bulsun.istanbul izmir farketmez:)

klgçaglar
06-08-07, 08:27
efe kendine daha yaşına başına uygun birisini bulucak bence.belkide istanbulda bulur belli mi olur.valla gönülden vazgeçsinde nerde bulursa bulsun.istanbul izmir farketmez:)

inş. wazgeçer ya istede olursa daha ii olr bizimkileer böle gruplu gruplu eer mine deniz olmuyacaksa mine ztn kendine bulur hemen haftada bir sewgil deiştirir ama yaksısır mineme

ekin_gulendam
06-08-07, 08:33
valla ben aslı deniz mine mert ciyim mert türkiyede kalır minede onunlan çıkar böyle olursa grupça gezsinler bence yoksada aslı efe deniz olsun ama benccee yani

DeFnE_92
06-08-07, 08:44
valla ben aslı deniz mine mert ciyim mert türkiyede kalır minede onunlan çıkar böyle olursa grupça gezsinler bence yoksada aslı efe deniz olsun ama benccee yani

ewet kanka bende aslı ve denizciyim sonuna kadarda öyle olucak heralde.bence efe istanbulda bi kızla tanışır gitgide ona aşık olur ve gönülü unutur.yada metinle gönül işleri iyice büyütür ve sonunda efe de vazgeçer ama bence efe yeni birini bulucak en kısa zamanda

tugchemre
06-08-07, 09:08
ay işallah mertciğim geri dönmez ya biranda içim ısındı ona karşı ay bu bölümde şöyle bolbol izlesek mineyle merti ne güzel olur böylece denizinde kafa karışıklığı sona erer tamamen aslıya kalır:happy0064:img-blush:img-yes:

bende efenin yakında birini bulacağını düşünüyorum bu gönül meselesi böyle gidemez çünkü...

renses
06-08-07, 09:14
efenin birini bulması çok iyi olur ama bi arlar efeyle aslı sevgili olcak diolardı yüreğim ağzıma geldi valla ama efe etkilense mezuniyet gecesindeki konuşmalardan anlaşılırdı zaten o yüzden yok öle bişi kanımca....
ahh ahh bi asl&deniz aşkı görebilsek şöyle gerçek aşkı ne güzel olur:img-blush
mert bi zahmet mineyide alsın gitsin alamanyalara ya da mine kalmak istiosa kalısn minenin başını bağlasında bizde kurtulalım şundan denizimiz de:good:
perşembe gelmior bi türlü yhf:sad53:

gzmklc
06-08-07, 09:16
Aslında ben ne deniz&mine ciyim
ne deniz&aslıcı

nede aslı&alpciyim

çünkü

1-deniz mineyi sevmiyo ki...Sadecd güzelliğinden etkilendi o kadar minede dnizi sevmiyo sadece kendi egosunu tatmin etmek için..msnde bir arkadaşıyla konuşurken de öle dememişmiydi :-Ben şimdiye kadar hiç reddedilmedim deniz de beni reddedemez tarzında bşi
2-deniz &aslıcı değilim çünkü bunlar 10 yıldır çocukluk arkadaşı birbirlerine karşı o çocuksa masumça sevgilerini korumaları bence daha iyi olur ama ikiside birbirini seviyo ne diyelimm.. :D
3-alp&aslıcı hiiiiiçç değilim çünkü aslı sevmiyo işte alp i bunu ona da kaç kere söyledi ama anlamıyısa ben onun zekasından şüphe ederim :D efeyi aramaya gidiolar gelmiş aslı konuşmamaız lazım ben seni çok özledim bi git yaw bi git çocuklar kardeşlerşnşn kkankalarının derdine düşmüş sen hala konuşalımda özledim de bilmemnne yaw git bi :D

aslında ben ne istediğimi de tam anlamıyla bilmiyorumm :D

sayosh
06-08-07, 09:30
son 4 gün..yaa galiba aslıyla deniz o mektup yüzünden bozuşacaklarr..deniz aslının peşini bırakmicakmış gibi görünüoo

RebeCa
06-08-07, 09:32
Aslında ben ne deniz&mine ciyim
ne deniz&aslıcı

nede aslı&alpciyim

çünkü

1-deniz mineyi sevmiyo ki...Sadecd güzelliğinden etkilendi o kadar minede dnizi sevmiyo sadece kendi egosunu tatmin etmek için..msnde bir arkadaşıyla konuşurken de öle dememişmiydi :-Ben şimdiye kadar hiç reddedilmedim deniz de beni reddedemez tarzında bşi
2-deniz &aslıcı değilim çünkü bunlar 10 yıldır çocukluk arkadaşı birbirlerine karşı o çocuksa masumça sevgilerini korumaları bence daha iyi olur ama ikiside birbirini seviyo ne diyelimm.. :D
3-alp&aslıcı hiiiiiçç değilim çünkü aslı sevmiyo işte alp i bunu ona da kaç kere söyledi ama anlamıyısa ben onun zekasından şüphe ederim :D efeyi aramaya gidiolar gelmiş aslı konuşmamaız lazım ben seni çok özledim bi git yaw bi git çocuklar kardeşlerşnşn kkankalarının derdine düşmüş sen hala konuşalımda özledim de bilmemnne yaw git bi :D

aslında ben ne istediğimi de tam anlamıyla bilmiyorumm :D

selam arkadaşlar diiyı takıp edıyorum aama yenı yazıyorum.
arkadaşım 1.maddeye kesınlıkle katılıyorum.mine sırf egosunu tatmın etmek için denızın peşinden koşuyor.O'nu taktıgı yok.Onun derdı Aslı ile Aslı'nın aşık oldugunu bılıyorya ılk başta Denız buna yuz verdı sonrada partıye Aslı ıle gıdecegım dedı,onu yedıremedı kendısı oynadı Denız ıle sonrada barışmak için nelere yaptı kızn hayatı yalan bırde denız aslı ıle gıdecegım deyınce ben senın için döndüm dedi.
Yesinler Almanya'ya telefon açıp sevgılısının ıhanetını öğrenmeseydı bal gıbı gerı dönecektı Almanya'ya.
Bir laf vardır senın kemık dıye attıgını başkası ilik diye kapınca tutuşursun.
mine Deniz'i kemik diye attı fakat deniz aslı için bır iliktı Mine bunu gördü ve kudurdu tabii.
Sonuna kadar Denız -Aslı ama Aslı biraz süründürsün Deniz Oğlan'ı.

Efe'ye gelince diyecek bir söz yok mükemmel.Dedesinin yüzünü kara çıkarmadı
Not:Daghan Altan Erbulak'ın torunudur.

renses
06-08-07, 09:38
bırakmasın zaten ya kaç bölümdür burda göbeğimizi şişti aslının karşılıksız aşkı yüzünden biraz da o koşsun peşinden hemencecik öle mektubumu okudum hadi sevgili olalım olayı olmasın deniz biraz yalvarsın yakarsız az mı çektirdi kıza..hele bi de şu aptal barbieyle aslı arasındaki mektup kavgasını öğrenirse ohh ohh gel keyfim gel.....belkide o yüzden fragmanda çekip gidio aslı ben sana mektubu vercektim ama senin aptal seviglin yüzünden senin seviglin o bn deilim gibilerinden bişi sölicek deniz de hazmedemiyce o sözleri ve seni sewiyorummmmmm dicek belki ay ne güzel olurrr:img-in_lo:img-blush

bebishim_f
06-08-07, 09:39
yeni bölüm fragmanını izledim.süper olucak yine:happy0064 Allahım bir dizi bukadarmı güzel olurda insanı içine çeker:good:artık ailecek izliyoruz valla babam ikidebir soruyo şu yamuk ağızlı çocuğun dizisi bu akşammıydı?:img-haha:
neyse...bence efe ve şu gönül meselesi yüzünden kaçan kız arasında bişiler olabilir.efe artık gönülü unutucak:img-yes:
ayrıca deniz mektubu okudu ama aslı ona yüz vermicek bence.çünkü aslı denizin onu makyajlı haliyle filan beğendiğini düşünüyo:img-yes:
alpe çok üzülüyorum karşılıksız aşk zordur ama aslıda onu sevmiyoki napalım:icon_sorr
minenin denizi sevdiğinede pek inanmıyorum ne yapmaya çalışıyo bilmiorum birisi elini tutuyodu fragmanda gördüğüm kadarıyla deniz değildi...
kısaca olayların şu karışık hali bile çok güzel:happy0064

ayışıgı
06-08-07, 09:40
Slm Arkadaşklar!
Ben Bir Mineci Olarak Denizle Olmasından Yanayım,Nedenleri,Çünkü Aslı Denizden Yanında Sönük Kalıyo Mine Daha olgun Duruyo Bilmiyom Bu Benim Düşüncem.Bide Aslı Denizin Neden olamıyacakları Canan Yüzünden.Çünkü Aslı Yada Deniz Bunu Öğrendiğinde Muhtemelen Çok Kötü Olaylar olabilir,Buda Yatmezmiş Gibi Aslının Annesi Bu Cananın Muratla İlişkisini Öğrendiğinde Koyarmı,Bence koymaz...

SBR
06-08-07, 09:40
herkese merhaba ;

gerçekten daha çok var yahu :icon_sorr fragmanı izle izle ezberledim yahu :img-pilot bir 2. fragman falan gelsede birazda onunla avunsak :happy0064 mine bırakın affetmeyi yelkenleri bayağı bir suya indirmiş yani fragmanda görülen o :img-wink: bekleyip görecez artık

shame
06-08-07, 09:57
arkadaşlar bizim evdede konuşuldu izlerken kamyondaki kızla ilgili ama efe o kıza aşık olursa bir şekilde mine gibi beraber takılacaklar, gruba gelecek.bence onlara bir 5.fazla gerek yok.:img-yes:

renses
06-08-07, 10:01
aman aman aman eksik olsun o kızda gelmesin hiç bi yere dursun o abileriyle mutlu mesut yaşar gider:img-yes:
efeye kız mı yok allahın aşiretinde ağa kızıyla ewlenecek :hıh

dudu643
06-08-07, 10:16
bence o kızla efe arasında bişey olucak, zaten bizim dizilerde kimse tek kalmaz illa ki ona da birisini yapıcaklar, aslıyla denize benim aklım takıldı, ne olacak şimdi, deniz öğrendi aslının onu sevdiğini, eğer kendisinin de aşık olduğunu anlayabilirse sorun kalmıcak, karşılıklı olarak biliyo olucaklar, bu arada aslının ablasını istemeye geliyolar evleniceni sanmıyorum açıkcası

aylince
06-08-07, 10:16
mine-denizciyim:)

deniz mineye aşık

1-deniz mineye ilk goruşte aşık oldu.mine herkesden farklıydı herkesi etkiledi ama denizi başka etkiledi
2-deniz mineye "guluyorsun ama sanki gizledigin birşeyler var"dedi.deniz mineyi anladı
3-efe sokakta "deniz aşık" diye bagırdı:)
4-deniz mine için sınava girmedi,kendini tehlikeye attı
5-annesine "mine iyi biri ama sorunları var" dedi.mineyi savundu

mine denize aşık

1-deniz onu anlıyor.deniz onun hep yanında oluyor.ona sırtını çevirmeyen bir kişi deniz
2-denizi kandırdıktan sonra degerini anladı "ben seni nasıl kaybettim deniz" dedi ve kimse yokken sadece mine kendine sordu boyle
3-deniz mineye kırgın olmasına ragmen anneanesinin istegiyle mineye gitti ve onunla konuştu.orada mine denize birşeyler soyluyordu sanki seni seviyorum diyecek gibiydi ama aslı kaçırılmıştı ve telefon çaldı o sırada mine de tekrar birşey soylemedi saçmalarım boşver dedi denize
4-mine denize "sen deger verilecek birisin" dedi
5-mine arkadaşı denize birşeyler soyleyince aslında oyle degil dedi ve savundu
6-belki kendini kurtarmak için yaptı ama aslıya o mektubu geri verdi mine (kopyalamasa iyiydi ama)
7-mine denize "seni kıskanıyorum anlamıyor musun" dedi

ama esas denizin mektuba bakmasından ve minenin merte tavırlarından bu aşk daha da anlaşılacak diye dusunuyorum.umarım mine deniz aşkı olur:)

gzmklc
06-08-07, 10:34
ya nolur şuna bi cvp istiyorum ben :D

Ben normalde afyonda oturuyorum ama 11-17 ağustos tarihleri arasında izmir/tire de olacağım.Bizimkileri ikna edip urlaya gitmeyyi çok çok ama çok istiyorum.

1-dizi 11-17 ağustos tarihlerinde nerede çekilecek?

2-Tire/izmir arası kaç km?
3-urlaya gitsem bile bu tarihler arasında nerelerde bulabilirim onları???

esra_esr
06-08-07, 10:52
Dizinin istanbul'a taşınma ihtimali varmı sizce ??

mrb sna cvp veren oldmu bilmiorum ama 3 hafta snra ist.te çekm yapacaklarmış röportajlarında dediler...

nis
06-08-07, 11:04
fragmanı daha yeni izledim.bence herzamankinden farklı duygusal bi blüme benzyor ben daha fragmanı izlerken bile duygulandığım sahneler oldu.mesela efe nin babasının hali ban yumuşadı gibi geldi.bu bölümüde herzamanki gibi merakla bekliyorum.

döndü
06-08-07, 11:16
kaçan kovalanır olacak deniz aslının peşinde olacak birde mine birisiyle buluşuyor fragmanda gördüm yani minede kurtulduk..:img-yes:

klgçaglar
06-08-07, 11:24

deniz mineye aşık

1-deniz mineye ilk goruşte aşık oldu.mine herkesden farklıydı herkesi etkiledi ama denizi başka etkiledi
2-deniz mineye "guluyorsun ama sanki gizledigin birşeyler var"dedi.deniz mineyi anladı

mine denize aşık

1-deniz onu anlıyor.deniz onun hep yanında oluyor.ona sırtını çevirmeyen bir kişi deniz
2-denizi kandırdıktan sonra degerini anladı "ben seni nasıl kaybettim deniz" dedi ve kimse yokken sadece mine kendine sordu boyle
3-deniz mineye kırgın olmasına ragmen anneanesinin istegiyle mineye gitti ve onunla konuştu.orada mine denize birşeyler soyluyordu sanki seni seviyorum diyecek gibiydi ama aslı kaçırılmıştı ve telefon çaldı o sırada mine de tekrar birşey soylemedi saçmalarım boşver dedi denize
6-belki kendini kurtarmak için yaptı ama aslıya o mektubu geri verdi mine (kopyalamasa iyiydi ama)

ama esas denizin mektuba bakmasından ve minenin merte tavırlarından bu aşk daha da anlaşılacak diye dusunuyorum.umarım mine deniz aşkı olur:)

ay ewt katılıom sonuna kadar katılıom bence mine merti denizi kıskandırmak için kullanılacak we de inş. deniz mineye kıskanacak

tugchemre
06-08-07, 11:29
evet mine denizi kıskandırmak için merti kullanacak ama ben yinede son bölümde denizin aslıya bakışından mektubu okurkenki tebessümünden fazla etkileneceğini hatta etkileneceğini hiç sanmıyorum ama bakalım

nuro
06-08-07, 11:33
peki aylincenin söylediklerine bişiler demek istiyorum ben de aslı&denizciyim de :D
deniz mineyi seviyo diyelim peki efe denize mine için seninki seninki derken deniz niye hep,oğlum seninki deme şuna ya dedi mine için
aslı yı niye bu kadar kıskanıyo deniz.efe de aynı yıllık dostu aslının deniz de ama efe de denizinki gibi bi kıskançlık görmedim bundan mutlu bile oldu efe.alp le bişiler yaşamasından ama deniz niye bu kadar kıskanıyo anlam vermiş değilim
aslıya bu son bölümlerde niye güzel güzel bakıyo deniz ?
artık buda denizin dengesizliğine kalmış kusura bakmayın da bi karar versin artık yani :img-pilot
deniz önceden mineye evet aşıktı ama şimdi pek sanmıyorum ilk bölümlerdeki gibi davranmıyo mineye bunu da bütün izleyenler görüyo davranması da beklenemez yani
peki mine denize aşık diyelim bu olabilir ama minenin sadece büyük bi yerden bu küçük yere gelip mineyle ilgilenenin tek deniz olması mine sadece bundan etkilendi bence ama seviyo da olabilir ona bişey diyemiycem ama mert gelince mine eğer gerçekten denizi seviyosa merte yanaşmaz diyorum ama mert için denizi kandırıp almanyaya dönme macerasını da unutmayalım bence :img-wink:

gzmklc
06-08-07, 11:34
ya tire ile dizinin çekildiği yerler çok ters yönler uzak yani bayağı
yapma yaa...zaten 2 kere gidiyorum senede izmire :(
bende öle bi hesap yapıyodum kafamdanşöyle bşi çıktı ama bide siz bakın :D(çok büyük olduğu için link halinde koyuyorum):http://img179.imageshack.us/img179/3066/fdfdfdfis1.th.png (http://img179.imageshack.us/my.php?image=fdfdfdfis1.png)

klgçaglar
06-08-07, 11:44
peki aylincenin söylediklerine bişiler demek istiyorum ben de aslı&denizciyim de :D
deniz mineyi seviyo diyelim peki efe denize mine için seninki seninki derken deniz niye hep,oğlum seninki deme şuna ya dedi mine için
aslı yı niye bu kadar kıskanıyo deniz.efe de aynı yıllık dostu aslının deniz de ama efe de denizinki gibi bi kıskançlık görmedim bundan mutlu bile oldu efe.alp le bişiler yaşamasından ama deniz niye bu kadar kıskanıyo anlam vermiş değilim
aslıya bu son bölümlerde niye güzel güzel bakıyo deniz ?
artık buda denizin dengesizliğine kalmış kusura bakmayın da bi karar versin artık yani :img-pilot
deniz önceden mineye evet aşıktı ama şimdi pek sanmıyorum ilk bölümlerdeki gibi davranmıyo mineye bunu da bütün izleyenler görüyo davranması da beklenemez yani
peki mine denize aşık diyelim bu olabilir ama minenin sadece büyük bi yerden bu küçük yere gelip mineyle ilgilenenin tek deniz olması mine sadece bundan etkilendi bence ama seviyo da olabilir ona bişey diyemiycem ama mert gelince mine eğer gerçekten denizi seviyosa merte yanaşmaz diyorum ama mert için denizi kandırıp almanyaya dönme macerasını da unutmayalım bence :img-wink:cnm tabiki tebbesüm yapcak yan ne yani kim olursa olsun sana birisi ask mektubu yazrsa mutlu olmazmısın olmam deme olurdun hemde fragmanda güzel güzel baktıını görmedim denizle aslının arsı baya bi bozuktu biz ztn ilk bölümkü gibi asık demioruz ama asıklardır die düsünüoruz hemde 11.bölümde görcez eer deniz mineyi mertden kıskanmassa sizin dediiniz doru çıkcak biz m&d ciyiz we böle seler istememiz we düşünmemiz çok çok normal

sultansss
06-08-07, 12:01
fragmanda deniz'in yüz ifadesini gördünüz mü?hani şu deniz kenarındayken aslı gidiyor ve deniz arkasından zafer gülücüğü atıyor ya acaba aslı ne dedi de deniz çok sevindi?her şey ortaya mı çıktı ki??

bende diyordum mine yapmaz vermez mektubu ama deniz'in , aslı bana aşkını itiraf etse asla inanmam,sadece gülerim sözüne karşılık bizim şeytan mine de mektubu verdi...iyi mi etti bence iyi etti ama mine kendi etti kendi buldu bundan sonra zor bulur deniz'in aşkını...

şeytan yanlış plan yaptı malesef,kendi eliyle aslı ve deniz'in arasını yaptı :D:D

gülll
06-08-07, 12:09
bende mektubu vermez sanıyodum...ama bu hatayı anlık yaptı mine deniz "şimdiden sonra söylese farketmez " demişti galiba ordan güç aldı mine....
bencede iyi yaptıı ben aslııııyıııı sefiommmm:img-blush minede çok şeker bi kız tabiii:img-yes:.... ya eski sevgilisini seviyo hala evet ama denizin aslıya dahada yaklaştığını görünce kafası karışacak bayağı gibi geliyo bana...
bundan sonraki bölümlerde ne olur bilmem ama mine rolündeki karakterin iyi olması dileğiyleeeee

veeee :img-in_lo Aslııııı & Denizzzzzz....:img-in_lo
Efeeecimmmmmmm:img-wink::happy0064

SBR
06-08-07, 12:14
he he :happy0064 mine mektubu verdi ama farklı bir şekilde olayların gelişeceğini sanıyordu ama öyle olmadı :img-wink: ama mektubu verdiği iyide oldu böylece mektup olayı aradan çıktı :happy0064 bende az yazılan bir çift yazıyorum aslı-efe :happy0064 :happy0064 iyi yorumlar herkese :img-wink:

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 12:14
ya arkadaşlar bırakalımda deniz karar versin kime aşık oldugunu biz niye kendimizi paralıyoruz burda yok deniz aslıya aşık yok mineye aşık diye neticede deniz her kime aşıksa her kimle beraber olucaksa olsun biz gene bu diziyi izlemicekmiyizz ee daha ne sinir oluyoruzki mine ve deniz aşkını isteyenler onları daha çok yakıştırmışlar ve istiyolar haklılat aslı ve deniz isteyenler de ikisini yakıştırmışlar onlarda haklılar ama her kim haklı çıkıcaksa çıksın neticede kalpda aşkta denizin mineyi seçer aslı gider başkasına aşık olur aslıyı seçer mine için zaten unutmak zor olmaz çünkü daha aşık oldum bile demedi ki ona buna göz kırmpmasından da belli unutabilicegi neyseeee ben deniz aslı aşkı isteyenlerdenım ama olmazsada çok üzülmem yani neticede bu bi dizi ve aşktan başka konularda var şeker pare efe ve haşarlılıkları gibi...

döndü
06-08-07, 12:24
deniz aslıya aşık işte ötesi yok mine bir anlık bir duygu boşluğuydu bitti gitti ..artık aslı deniz aşkını konuşalım..:img-blush

Merve_Ayşegül
06-08-07, 12:29
Merhaba arkadaşlar.Ben Kavak Yelleri'ni severek izliyorum.Favori çiftim tabi ki de Aslı ve Deniz.Bu bölümü izliyememiştim.Çünkü çok şiddetli yağmur yağdığı için izliyememiştim.Ama şimdi malum bir siteden 1. partı izledim birazdan da 2. partı izliyip yorumumu yapıcam.1. part gayet güzeldi.Deniz bence öyle yapmamalıydı.Yani Aslı'ya öyle durup durup bakmamalıydı.Bakacaksada her zaman bakmalı.Çünkü eğer Alı'yı seviyorsa her haliyle sevmeli.Mine sinir oldukça ben sakinleştim diyebilirim.Koray yine yapacağını yapmış.ben zaten geçen bölümden anlamıştım.Zavallı Alp sevdiği kız tarafından reddedildiği yetmiyormuş gibi o kötü koray(kötü bile onun yanında melek kalır)onu bayıltıp bir kulübeye kitledi.Ben Murat ile Leman'ın ayrılmasını Deniz için istemiyorum.Birde leman hamileymiş.Bana oyun gibi geliyor.Şuan Metin ile Gönül'ün yemek sahnesini izliyorum.Gönül "evlenme teklif etmiş"falan diyince Metin'inin yüzü çok komikti.Bakaklım daha neler olucak.Umarım beni aileye alırsınız.Alırsanız çok ama çok sevinirim.:img-blush

kara_melek_f
06-08-07, 12:31
deniz aslıya aşık işte ötesi yok mine bir anlık bir duygu boşluğuydu bitti gitti ..artık aslı deniz aşkını konuşalım..:img-blush

sen öle düşünüosun öle düşünmeyenlerde varr
hem bn ve mine-deniz isteyenler mine-deniz aşkını konuşmak istioo:img-yes:

condemned
06-08-07, 12:33

bence o kadar emin olmayın hep öle beklenirken deniz sürekli mine-aslı arasında gidip geldi deniz tam karar veremioki

klgçaglar
06-08-07, 12:36
sen öle düşünüosun öle düşünmeyenlerde varr
hem bn ve mine-deniz isteyenler mine-deniz aşkını konuşmak istioo:img-yes:

eed fatmacığıma katılıom burası aslı-deniz deil kavak yelleri forumu we herkes istedii konuda konusabilir biz herkese mine-deniz hakında konusmak gibi biş sölemiosak sizdende bunu beklioruz ewt size göre azınlık olabiliriz ama bizimde bazı hakarımız war

kvkyllrifan
06-08-07, 12:39
fragmanda deniz'in yüz ifadesini gördünüz mü?hani şu deniz kenarındayken aslı gidiyor ve deniz arkasından zafer gülücüğü atıyor ya acaba aslı ne dedi de deniz çok sevindi?her şey ortaya mı çıktı ki??

bende diyordum mine yapmaz vermez mektubu ama deniz'in , aslı bana aşkını itiraf etse asla inanmam,sadece gülerim sözüne karşılık bizim şeytan mine de mektubu verdi...iyi mi etti bence iyi etti ama mine kendi etti kendi buldu bundan sonra zor bulur deniz'in aşkını...

şeytan yanlış plan yaptı malesef,kendi eliyle aslı ve deniz'in arasını yaptı :D:D

Yok ya bn ortada zafer gülücüğü görmedim aksine üzülüodu. İstersen nette bi daha izle fragmanı yani bnde gülmesini isterdim ama gülmüodu maalesef.:img-wink:

kvkyllrifan
06-08-07, 12:42
eed fatmacığıma katılıom burası aslı-deniz deil kavak yelleri forumu we herkes istedii konuda konusabilir biz herkese mine-deniz hakında konusmak gibi biş sölemiosak sizdende bunu beklioruz ewt size göre azınlık olabiliriz ama bizimde bazı hakarımız war

Tabi herkes istediği konuyu konuşabilir. Katılıyorum ama arkadaş artık aslı-deniz aşkı kesin olcağı için konuşalım diodur. Bn bu bölümde denizin mineyi kıskancağını hiç sanmıyorum ama kıskanırsa da yuh artık derim. O kadar da saçmalamaz heralde.:icon_whis

SBR
06-08-07, 12:42
sevgili dostlar sakin olalım yahu :img-wink: ah bu deniz ah hepsi onun suçu :img-pilot yaw adamın ne istediğini anlıyamadık ki :img-pilot neyse isteyen istediği çifti yazsın arkadaşlar o konuda bir sorun olmaması lazım :img-yes: bu bölüm bazı şeyler netleşecek kanımca :happy0064 iyi yorumlar herkese :img-wink:

klgçaglar
06-08-07, 12:45
Tabi herkes istediği konuyu konuşabilir. Katılıyorum ama arkadaş artık aslı-deniz aşkı kesin olcağı için konuşalım diodur. Bn bu bölümde denizin mineyi kıskancağını hiç sanmıyorum ama kıskanırsa da yuh artık derim. O kadar da saçmalamaz heralde.:icon_whis

dielim mine-deniz askı olsa bizde size böle sölesek anlarsınız bizi ya walla ben bu foruma gelmeye korkuom elim gitmio normelde aslı enver forumunda takılıom ama bugün bos die geldim ama gerçekten bıktım ya su denizde ne yapacaksa yapsın o karar wermeden biz birbirimizi yicez deniz artık karar wer yaaa

dudu643
06-08-07, 12:48
ay hakkaten de deniz ortalığı karıştırıdı, ne istediği belli değil, artık aslıya karşı hissettiklerinin ne olduğunu anlaması gerekiyo, zaten ordan sonrası kolay gibi, deniz efendi aslıya aşık işte, bunu birde kendi anlasa.neyse, minenin yanında biri var sanırım almanyadaki sevgilisi, minede artık başkalarıyla uğraşmasın, sevgiliside gelmiş işte, efenin durumu belli değil zaten, yani o kamyondaki kız tekrar karşısına çıkarsa bişeler olur gibi:)

Merve_Ayşegül
06-08-07, 12:49
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla forum ikiye bölünmüş durumda.Aslı-Deniz isyenlerdenim.Ama mine-deniz'i de isteyenlere saygı duyuyorum.Bence bu kavgalar falan gereksiz.Kavak yelleri ailesi olarak en önemlisi bir kardeş olarak bu bize hiç yakışmaz.Birde umarım beni aileye almışsınızdır.Ben durmadan hemen 2. partın yorumunu yapıyım hemen.Metin,yüzüğü kaybettiğinde,gönül ile konuşurken,akıllarından geçenler herşey çok komikti.Masanın altına yapışmıştı resmen.Deniz,Aslı'ya dans teklifi edince bence Aslı haklıydı.Kız haklı.Geldiğinden beri herkesle dans ediyordu.Mine yine yapacağını yaptı.Adamı kandırdı içki içti.Pes doğrusu.Ama akıllı kız.aklını başka şeylerde kullansa herkes ve kendi için daha iyi olur.Mesela üniversiteyi kazanabilir.Koray Aslı'ya "inanmıyacaksın ama bomba gibi olmuşsun"dediği zaman sinirden patlıycaktım.Gıcık şeyy.Şimdi 3. parttayım.(umarım beni aileye almışsınızdır:img-blush)

Merve_Ayşegül
06-08-07, 12:54
ay hakkaten de deniz ortalığı karıştırıdı, ne istediği belli değil, artık aslıya karşı hissettiklerinin ne olduğunu anlaması gerekiyo, zaten ordan sonrası kolay gibi, deniz efendi aslıya aşık işte, bunu birde kendi anlasa.neyse, minenin yanında biri var sanırım almanyadaki sevgilisi, minede artık başkalarıyla uğraşmasın, sevgiliside gelmiş işte, efenin durumu belli değil zaten, yani o kamyondaki kız tekrar karşısına çıkarsa bişeler olur gibi:)
Benim tanıdığım Mine,Mert'i asla affetmez.Bence affetmesin.Gurur diye birşey var.Ama affederse birşey diyemem.herkes için belki en iyisi bu olur.Bilemiyorum.Deniz'in gerçekten de ne istediği belli değil.Onun yüzünden forum ikiye bölündü resmen.

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 13:07
oda bilmioki kime aşık olduğunu :) karar veremio dıştan mine gibi ama içten aslı için fırtınalar kopuo

en büyük sorunumuzz bu dimi zaten deniz aslımı mine denizmi konusuda burda karışıyo adam kime aşık yada aşıkmı belli degil ki habire kıskanıyo ona buna bagırıp çagırıyo kendi kendini yiyo o kadar bi anlasak kime aşık herkez rahat bi oh çekip dizinin seyirine bırakıcak kendini de efenın degimiyle deniz oglan ne yaptıgını ne hissettigini vede ne yaşadıgını bilmiyomuu malesefffff....

dudu643
06-08-07, 13:13
en büyük sorunumuzz bu dimi zaten deniz aslımı mine denizmi konusuda burda karışıyo adam kime aşık yada aşıkmı belli degil ki habire kıskanıyo ona buna bagırıp çagırıyo kendi kendini yiyo o kadar bi anlasak kime aşık herkez rahat bi oh çekip dizinin seyirine bırakıcak kendini de efenın degimiyle deniz oglan ne yaptıgını ne hissettigini vede ne yaşadıgını bilmiyomuu malesefffff....

ya farkındaysanız şöyle bişey var, deniz minenin peşinden konuşmuyo, mine denizin peşinde, ama denizin aklı aslıda, nereye gidiyo, kimle ne konuşuyo, hatta kime ne hissediyo yatıp kalkıp bunları düşünüyo, mine denizin peşinde olmasa belki deniz onu aramaz bile

zuzuhal
06-08-07, 13:14
Merhaba arkadaşlar,
Ben geldim.Fragmandan gördüğüm kadarıyla Mine biriyle ilişkiye giriyordu?Bu doğru mu?Aslı'nın ablasını istiyorlardı.Sanırım gerçekleri söyleyecek.Aslı&Deniz'in araları mektupla açılıyor.Efe kankalarına kavuşuyor(Tabi Gönülününe de:))

Merve_Ayşegül
06-08-07, 13:14
3. partta bittii.Bu partta tek birşeyin yorumunu yapıcam.Aslı ve Alp geceyi kuratardı daha doğrusu atom karınca geceyi kurtardı.Efe hazretlerinin emriyle korayın havuza atılması çok komikti gerçekten.Birde Murat ile Metin içerken dertleşmeleri ilklerde güzeldi ama sonra komik bir hal aldı.Şimdi 4. parttayım.Uff böyle zor oluyor ama daha iyi sindiriyorum:D

mxrxt
06-08-07, 13:22
o degilde neolcak bizim bu efenin sisi bir an önce su gönül sevdasuindan kurtulmasi lazim zaten gönül hocanin gönlüde abisinde artik söyle etrafine bir baksin yaa bu arada cocugun basi hic beladan kurtulmuyor ..
bizim inatci asiklar cok komikler zaten yakinda efe bagira bagira siz birbirinizi seviyorsunuz birde anlasabilseniz derse hic sasirmam ..:happy0064

RebeCa
06-08-07, 13:24

deniz mineye aşık

mine denize aşık

arkadaşım umarım avukat degılsındır çünkü ,denız mıneye mıne de denıze aşık tezını öyle bır savunmuşşsunki tamamaı ıle denız bunu dedı mıne şunu dedı.
umarım yanlış anlamazsın senın fıkrın tabııkı
ama ben aslı denızcıyım.

daha evvelde soyledıgım gıbı mıne tamamı ıle egosunu tatamın etmek için denızle ugrasıyor amacı denıızn aslının olmaması kı bu onu çıldırtır (balo olayında kendı begendıgı kıyafetı aslı nın ustunde görunce sıyrıdı ve sarhoş oldu zaten.
ayrıca kendın de demışsın mıne kendını kurtarmak için yapamcık olarak mektubu gerı verdı.tabıı kopyasınıda alarak ,seven bırı boylemı yapar.
mıne -denızcıler daha son bölümde efe nın kaçtıgı haberı gelınce,
mıne ne yaptı oh ne guzel mektubu okuyunca öbürünüzden de kurtulacagım demedımı hanı aşk bu ne bıçım aşk?sözde aşık oldugu kışının kankası kayıp belkı hayatı tehlıkede mıne hanım ne düşünüyor.
ayrıca bu mıne kendını çok akıllı zannedıyor ama bence hepsını butun şımarıklıgı annesınden kaynaklanıyor (sonradan çıkacak bence ortaya).
denız butun gece gözlerını balo da ayıramadı aslıdan sonar da konuşmaya gıdeınce ıkan oldu denızın aslıya yuz vermeyecegını gıttı mektubu verdı denize kendı elı ıle başlattı aşkı

Merve_Ayşegül
06-08-07, 13:24
jnm mine biriyle ilişkiye girmiodu o eski sevgilisi mert:img-wink:
Bence Mine affetmemeli.Gurur diye birşey var.Mert,bal gibi Mine'yi aldattı.Artık ne palavralar uydurupta Mine'yi kandırırsa bilemem artık.Şuan 4.partı izliyorum pek bişi olduğu yok.Bakalım neler olucak.Uff ya perşembe günü yağmur yağıyordu kanallar gitti diye izliyememiştim..

Merve_Ayşegül
06-08-07, 13:30
arkadaşım umarım avukat degılsındır çünkü ,denız mıneye mıne de denıze aşık tezını öyle bır savunmuşşsunki tamamaı ıle denız bunu dedı mıne şunu dedı.
umarım yanlış anlamazsın senın fıkrın tabııkı
ama ben aslı denızcıyım.

daha evvelde soyledıgım gıbı mıne tamamı ıle egosunu tatamın etmek için denızle ugrasıyor amacı denıızn aslının olmaması kı bu onu çıldırtır (balo olayında kendı begendıgı kıyafetı aslı nın ustunde görunce sıyrıdı ve sarhoş oldu zaten.
ayrıca kendın de demışsın mıne kendını kurtarmak için yapamcık olarak mektubu gerı verdı.tabıı kopyasınıda alarak ,seven bırı boylemı yapar.
mıne -denızcıler daha son bölümde efe nın kaçtıgı haberı gelınce,
mıne ne yaptı oh ne guzel mektubu okuyunca öbürünüzden de kurtulacagım demedımı hanı aşk bu ne bıçım aşk?sözde aşık oldugu kışının kankası kayıp belkı hayatı tehlıkede mıne hanım ne düşünüyor.
ayrıca bu mıne kendını çok akıllı zannedıyor ama bence hepsını butun şımarıklıgı annesınden kaynaklanıyor (sonradan çıkacak bence ortaya).
denız butun gece gözlerını balo da ayıramadı aslıdan sonar da konuşmaya gıdeınce ıkan oldu denızın aslıya yuz vermeyecegını gıttı mektubu verdı denize kendı elı ıle başlattı aşkı
Bence Mine'nin şımarıklığı annesinden kaynaklanmıyor.Dedesinden kaynaklanıyor.Zamanınde Dedesi annesine yapmadığı kalmamış.Ama diğer söylediklerinde sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşımm.

Merve_Ayşegül
06-08-07, 13:38
bnecde umarım affetmez merti:icon_sorr
Umarım.Birde arkadaşım tek cümlelilk mesajlar yazma.Yoksa anasyfaya geçemicez.Lütfen forum kurallarına uyalım.Daha yeni üyeyim ama uzun zamandır bu forumu takip ediyordum.Şuan 4. part bitti.Pek birşey olmadı.Tabi beni ilgilendiren.Birkaç şey dışında onlarıda hemen yazıyım.Bence Aslı,ablası ile konuşurken gayet haklıydı zaten 2. partta yorumumu yaparken söylemiştim.Ve dediğim doğru çıktı.Aslı istemiyor bu şeki,lde olmazsını.Deniz'in süslü haline aşık olmasını.

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 13:38
ya farkındaysanız şöyle bişey var, deniz minenin peşinden konuşmuyo, mine denizin peşinde, ama denizin aklı aslıda, nereye gidiyo, kimle ne konuşuyo, hatta kime ne hissediyo yatıp kalkıp bunları düşünüyo, mine denizin peşinde olmasa belki deniz onu aramaz bile

haklısın deniz eskisi gibi pervane degil minenın peşinde ama hala hayran hayran bakıyo mineye bakışları hala aynı o yüzden içimdeki şüpelerimden kurtulamıyorum ve mineyi ex aşkından kıskanıcak diye çok korkuyorum kıskanırsa hala kime ne hissettigini bilmiyo demektir buda bizim daha uzun zaman denizin asıl duygularını beklicez anlamına geliyo ne karışık aşk hayatı var bu denizin yaa hayır çapkınlık yapsa onu bile eline yüzüne bulaştırır kesinn:):):)

Merve_Ayşegül
06-08-07, 13:41
haklısın deniz eskisi gibi pervane degil minenın peşinde ama hala hayran hayran bakıyo mineye bakışları hala aynı o yüzden içimdeki şüpelerimden kurtulamıyorum ve mineyi ex aşkından kıskanıcak diye çok korkuyorum kıskanırsa hala kime ne hissettigini bilmiyo demektir buda bizim daha uzun zaman denizin asıl duygularını beklicez anlamına geliyo ne karışık aşk hayatı var bu denizin yaa hayır çapkınlık yapsa onu bile eline yüzüne bulaştırır kesinn:):):)
Çapkınlık mı??Deniz çapkınlık kelimesini söylerken bile aklı karışır.Yani aşk hayatı çok karışık.Ama ben isterim ki Deniz ve Aslı olsun.Ama dikkat ki bu Deniz-Mine aşkını isteyenelre karşıyım değildir.Herkesin kararına saygılıyım:)

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 13:47
Çapkınlık mı??Deniz çapkınlık kelimesini söylerken bile aklı karışır.Yani aşk hayatı çok karışık.Ama ben isterim ki Deniz ve Aslı olsun.Ama dikkat ki bu Deniz-Mine aşkını isteyenelre karşıyım değildir.Herkesin kararına saygılıyım:)

aynen bende herkez düşüncelerinde özgürdür bende aslı denizciyim bu aşkın yada ilişkinin nereye kadar gidecegini yada gidebilicekmi bilemiyorum kestiremiyorum ama genede deniz aslı aşkı istiyorum aslı melek gibi bi hız duygulu düşünceli sevecen deniz saf aşkı çapkınlıgı bilmeyen kendi halinde şeker bi çocuk ve bence aslıyla tam uyumlular deniz mineyle yapamaz çünkü mine cin gibi çok plancı bi kız bi anda hain bi plan yapıp ortalıgı karıştırabiliyo piknikte dedesine yaptıgı gibi tabii baloda da yaptı aynısını ama tabiki mine deniz isteyenlere saygım sonsuzzz onlarda haklı kendilerince....

punk princess
06-08-07, 13:48

katılıyorum deniz ve çapkınlık bir araya gelmeyecek 2 kelime yani.
ama yine de deniz ne istediğini anlasa çok iyi olacak yani hem aslı açısından hem mine açısından kızlar da şaşırdı neye inanacaklarını:img-hyste

angels18
06-08-07, 13:53
vallaha sevgili arkadaşım sayılı çabuk geçer deniyor ama hiç öyle değil :img-pilot deniz in en son haldeki yani mektup sonrası bayağı bir mennundu :img-yes:ama fragmanın son sahnesi malum :img-wink: büyük bir ihtimal aslı kabul etmeyicek herhalde yada deniz den değişik bir tepki görecez açıkçası karmaşık bir durum aslında bekleyip görelim :happy0064

mrb arkadasım geçmiyor arkadasım ya evet mektup sonrası memnundu amaaslı kabul etmedi bence zaten bu konudaki fikrini bu bölümde söylemişti değiştiğini sanmıyorum neyse izleyip görücez artıık

muggle_dilos
06-08-07, 13:56
ya benim dikkatimi bişi çekti bu cine 5 te röpörtaj yapmışlarya orda en son sahnenin çekimini çok kısa bir süre gösterdi aslı denize koluyla dokunuyordu falan off çok merak ettim şimdi ya noolcak acaba =)

renses
06-08-07, 13:56
herkese mrb ben sabah girdim 47. sayfadaydım bu ne hız baş sayfaya yerleşme yolunda hızla ilerlioruz:img-yes:
ben biraz dawson's creek'e baktımda yani ordak aslı yani joey bi onla beraber bi bunla beraber jen yani mine de ölüyor alkolden galba ilginç bişi kavak yellerinin senaryosu hep aynı gitmio dimi kötü olur böle olursa o dizi ztn türk ahlak yapısına uygun olmayan bi dizi özellikle aslı yani joey karekterinde....

SBR
06-08-07, 13:59
mrb arkadasım geçmiyor arkadasım ya evet mektup sonrası memnundu amaaslı kabul etmedi bence zaten bu konudaki fikrini bu bölümde söylemişti değiştiğini sanmıyorum neyse izleyip görücez artıık

evet bekliyecez artık tam olarak bilmiyoruz tabii ama büyük ihtimal aslı ben yazmadım diyecek :img-wink: tabii benim tahminim bu yönde ama ne olursa olsun güzel bir bölüm olacağı kesin mert te ayrı bir tat katacak diziye eminim :happy0064

Merve_Ayşegül
06-08-07, 13:59
aynen bende herkez düşüncelerinde özgürdür bende aslı denizciyim bu aşkın yada ilişkinin nereye kadar gidecegini yada gidebilicekmi bilemiyorum kestiremiyorum ama genede deniz aslı aşkı istiyorum aslı melek gibi bi hız duygulu düşünceli sevecen deniz saf aşkı çapkınlıgı bilmeyen kendi halinde şeker bi çocuk ve bence aslıyla tam uyumlular deniz mineyle yapamaz çünkü mine cin gibi çok plancı bi kız bi anda hain bi plan yapıp ortalıgı karıştırabiliyo piknikte dedesine yaptıgı gibi tabii baloda da yaptı aynısını ama tabiki mine deniz isteyenlere saygım sonsuzzz onlarda haklı kendilerince....
Evett bencede huydan Deniz ve Aslı daha uyumlular ki bende onu istiyorum.Şuanda 5. partta bitti.Hemem yorumumu yapıyım.Efe çok iyi yaptı Gönül'ün evine gidip o konuşmayı yapmaktan.Umarım Gönül gitmez.Ve büyük ihtimalle gitmicek.Aslı ile Canan şekerlerden yaparken Deniz geldiğinde yaptıkları konuşma sonunda Deniz'in yüzü çok komikti yaa.Efe otobüs firmasına gitti.Helal valla.Yazmayı unuttacaktıma z kalsın şu koray çaynı zamanda çok yalancı.Polis'e şaka olsun diye falan diyordu.

punk princess
06-08-07, 14:00
herkese mrb ben sabah girdim 47. sayfadaydım bu ne hız baş sayfaya yerleşme yolunda hızla ilerlioruz:img-yes:
ben biraz dawson's creek'e baktımda yani ordak aslı yani joey bi onla beraber bi bunla beraber jen yani mine de ölüyor alkolden galba ilginç bişi kavak yellerinin senaryosu hep aynı gitmio dimi kötü olur böle olursa o dizi ztn türk ahlak yapısına uygun olmayan bi dizi özellikle aslı yani joey karekterinde....
bence de aynı gitmez heralde çnkü türkiyede o olayların yaşanması garip olur?
ya daha p.tesi deil mi perşembeye çok var off off:sad53:

sehhhhra
06-08-07, 14:01
ever deniz mektubu okuyunca sevindi bencede kesin aslı bi sakatlık çıkarıcak yani denize sen benim kıyafetim için benimle ilgileniyorsun diyecek denizde inat die mineye yaklaşıcak ama minenin merti geldi bakalım nolucak izleyip görücez

register00
06-08-07, 14:01
ya benim dikkatimi bişi çekti bu cine 5 te röpörtaj yapmışlarya orda en son sahnenin çekimini çok kısa bir süre gösterdi aslı denize koluyla dokunuyordu falan off çok merak ettim şimdi ya noolcak acaba =)
evet çok az gösterdiler ama bu haftaki bölümde devamını vercekmişlerr bnde merakla bekliyorum
merti fragmanda gösteriyor o kadar fazla yakışıklı değil bnce mineyle brbirlerine çok yakışıyorlarr
aslı ve deniz arasındaki yakınlaşma başladıı bu bölüm çok güzel olucak çooookk

punk princess
06-08-07, 14:05
bence de aslı-deniz çok uyumlu ama mine-denizcilere de saygı duyuyorum ayrıca aslı enver'in hatırına mineyi sevmeye çalışıyorum ama:img-blush

muggle_dilos
06-08-07, 14:06
bu arada arkadaşlar umarım dawson's creek le aynı olur bir sahnede jeoy ve dawson öpüşüyorlar joey aslı dawsonda deniz bildiğim kadarıyla öyle olursa süper olur =)

Merve_Ayşegül
06-08-07, 14:06
Ayy 6. part süper gidiyor.Aslı ile Deniz şeker yaparken Deniz'in Aslı'ya bakışları süperdi yaa.Ama Mine telefon açınca herşey bozuldu.Sonra konuşma ilerledi.Aslı bişiler dedi.Deniz de "sanki senin sevgilin varda" diyince Aslı"nerden biliyorsun belkide vardır"dedi va alp geldi.Denizde amma bozludu haa.

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 14:11
bence de aslı-deniz çok uyumlu ama mine-denizcilere de saygı duyuyorum ayrıca aslı enver'in hatırına mineyi sevmeye çalışıyorum ama:img-blush

bende aslı enveri seviyorum hayat bilgisinde bayılıyodum zaten ama mineyi bi karakter olarak sevemedim aslıyla denizin arasına giriyo diye degil sevemedim çünkü kızda iticilik var yani sevdiremiyo kendini mine sevenler kızıcak belki ama ben öyle düşünüyorum bu benım şahsi fikrim aslıyla yada aslı deniz aşkıyla alakalı degil minede benim sinirime giden bi hava var dünyayı ben yarattım diyo sanki habire yalanlar şımarıklıklar ukala ukala tavırlar kozmetik merakı hoş bi kız degil yaa ne biliyim ısınamadım ısınamıyorumdaa....

muggle_dilos
06-08-07, 14:13
ama aynı dizide joey yani aslı ilk önce dawson yani denizle sonra da efeyle beraber oluyor

olsun ne olucak.=) aslı güzel kız cazibesine dayanamayabilirler =).Efeyi boşverde denizle olabilir=) yani öpüşseler yeter bana =)

klgçaglar
06-08-07, 14:14
evet bekliyecez artık tam olarak bilmiyoruz tabii ama büyük ihtimal aslı ben yazmadım diyecek :img-wink: tabii benim tahminim bu yönde ama ne olursa olsun güzel bir bölüm olacağı kesin mert te ayrı bir tat katacak diziye eminim :happy0064

ewt yani sırf mertin gelmesi beni diziye daha çok bağladı ilk kez 10.bölümü heycanlı beklememiştim ilk defaydı ama şimdi heycanlanıom mert gelcek die

Merve_Ayşegül
06-08-07, 14:15
İnşallahhh Deniz-Mine'yi gördük.Deniz-Aslı'yı da görsek iyi olurr.Hatta süper olurrr..
Süper ya süper gidiyor.Alp ile Aslı konuşurken Deniz kapıda dinlemeyi çalışıyordu.Ablası geldi.Deniz de Aslı'nın bir sevgili var mı diye sordu.Canan da var galiba,Mektup falan yazıyordu.İlk önce babama sandım ama sonra Aşkıma falan yazmış diyince Deniz Oğlan çok bozuldu.Aslı'da Alp'i kırdı.Ama olması gereken buydu.

Merve_Ayşegül
06-08-07, 14:19
olsun ne olucak.=) aslı güzel kız cazibesine dayanamayabilirler =).Efeyi boşverde denizle olabilir=) yani öpüşseler yeter bana =)
Bencede öyle olsa süper olurr..Nede olsa kız süper güzell.Neyse ben izliyim.Devam ediyim.Süper gidiyor.

klgçaglar
06-08-07, 14:20
Süper ya süper gidiyor.Alp ile Aslı konuşurken Deniz kapıda dinlemeyi çalışıyordu.Ablası geldi.Deniz de Aslı'nın bir sevgili var mı diye sordu.Canan da var galiba,Mektup falan yazıyordu.İlk önce babama sandım ama sonra Aşkıma falan yazmış diyince Deniz Oğlan çok bozuldu.Aslı'da Alp'i kırdı.Ama olması gereken buydu.

yani mineye seytan dionuz ama aslınında bi seytanı war canan ..aslının menejeri gibi walla her ne kadar bu aslının suçu olmasada yinede aslı tarafında seytanlıa dair vukuatlar war

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 14:23
ya olucak şey degil ama bu mert mine için gelip aslıya aşık olmasın gerçi bayagı bi karışır ortalık deniz mine aslı mert alp acayip karmaşa olur ruz salatası gibi ama heyecanlıda olur başlarlar birbirlerini kıskanmaya o onu kıskanır o onu süper olurr ama sanmıyorum ya mert aslıya aşık olmaz gerçi olabilirde çünkü geldigi yerde aslı gibi sade kendine has sevimli kız yoktur emınım herkez mine gibidir o bakımdan olabilirr ama olmayada bilir ufff amma karıştım yaaa....

Merve_Ayşegül
06-08-07, 14:24
yani mineye seytan dionuz ama aslınında bi seytanı war canan ..aslının menejeri gibi walla her ne kadar bu aslının suçu olmasada yinede aslı tarafında seytanlıa dair vukuatlar war
Evet doğru haklısın canım.Şimdi izliyorumda anneannesdi ve mine arasında duygusal bir konuşma vardı.çok duygusaldıı yaa başka söze gerek yokk..Birde perşembe bir gelse

renses
06-08-07, 14:25

ayy olsun olsun bişi demiorum yeter ki olsunda dawson's creek'in hepsini almazlar heralde die düşünüorum yeterki öpüşsünler biz de bi aslı&deniz aşkı seyredelim.....:happy0064:img-blush:img-in_lo

muggle_dilos
06-08-07, 14:26
ya olucak şey degil ama bu mert mine için gelip aslıya aşık olmasın gerçi bayagı bi karışır ortalık deniz mine aslı mert alp acayip karmaşa olur ruz salatası gibi ama heyecanlıda olur başlarlar birbirlerini kıskanmaya o onu kıskanır o onu süper olurr ama sanmıyorum ya mert aslıya aşık olmaz gerçi olabilirde çünkü geldigi yerde aslı gibi sade kendine has sevimli kız yoktur emınım herkez mine gibidir o bakımdan olabilirr ama olmayada bilir ufff amma karıştım yaaa....

bence aşık olmaz erkekler genelde süslü püslü kızlara aşık oluyordenizde buna örnek mertin aslıya aşık olcağını snamıyorum

klgçaglar
06-08-07, 14:27
ayy arkiler mertide mineye bırakın yani tamam mine aslı gibi doğal deilde herkes aslıya asık olcak diede bi kanun yok hem mine çok gzl bence hemde o 3.bölümdeki kadındanda anlıoruz mert süslü kızlardan hoslanıo

Merve_Ayşegül
06-08-07, 14:27
Aaaa hiç aklıma gelmedi valla.Ya sussalım da olmasınn.Sonra forum 3 e bölünür.2ye bölündüğü yetmediği gibi.Amama yinede ben SONUNA KADAR DENİZ&ASLI diyorum:)

Merve_Ayşegül
06-08-07, 14:30
ayy arkiler mertide mineye bırakın yani tamam mine aslı gibi doğal deilde herkes aslıya asık olcak diede bi kanun yok hem mine çok gzl bence hemde o 3.bölümdeki kadındanda anlıoruz mert süslü kızlardan hoslanıo
Evet canım haklısın.(Aslıcı olmama rağmen)Ben özeti okumadım halal.Özet geldi mi arkadaşlar?Ben en iyisi bir bakıyım.

klgçaglar
06-08-07, 14:30
Evet doğru haklısın canım.Şimdi izliyorumda anneannesdi ve mine arasında duygusal bir konuşma vardı.çok duygusaldıı yaa başka söze gerek yokk..Birde perşembe bir gelse

işte sorunda bu biz mine kötülük yapmadı demioz yaptı denizin de dedi gibi sorunları war babası yok annesi tedavi görüo annesinin yanlıslarıyla yargılanıo yasadıı yerden bi anda kendini küçük bi kasabada buluo sewgilisi onu aldatıo üstüne üstün annesin tedavisi kötü geçio öle tawırları normal bence ben öle bi durumda olsam ortalıı daha fena yapadımm

punk princess
06-08-07, 14:31

valla işler iyice karışır deniz-mert-alp aslıya,mine denize-merte(?),aslı denize ama efe kızıl krakerine(efe'ye de bi kız bulamadık),hatta kamyondaki kız da efe'ye fln:img-hyste

punk princess
06-08-07, 14:33

bence de mine de çok gzl ya her ne kdr mineyi sevmesemde yani sonuçta mert onu aldattı o yzden ona da üzülüyorum

klgçaglar
06-08-07, 14:36
bence de mine de çok gzl ya her ne kdr mineyi sevmesemde yani sonuçta mert onu aldattı o yzden ona da üzülüyorum

ya ztn mertin onu yapıcak yüzü warsa yuh yane hem alddat hem gel baskasına bak e yuh yani böle yaparsa neyse

betül kocak
06-08-07, 14:37
ay cok merak ediyorum bence bu bölümde hersey ortaya cikacak kim kimi seviyor diye insallah mert döndü diye mine ona varmaz

deniz&mine forever (ama mine degisirse)

yağmur*
06-08-07, 14:42
ya mine ilk geldiğinde o kadar insan ona iyi davrandı ama o onlara hainlik yaptı o uçak olayından sora düzelir dedim ama hala aynı şeyi yaptı denize yalan söledi senin için döndüm dedi halbuki uçağı kaçırmıştı hemde sevgilisi aldatmıştı mine denize aşık oluyor ama çevresindekilere kötü davranmaktan hala vazgeçmiyor bende (aslı&deniz) ciyim ama minenin kalbinin kırılması kötü olur intihar bile edebilir onada birisini bulmak lazım ama mert olmaz

Merve_Ayşegül
06-08-07, 14:44
işte sorunda bu biz mine kötülük yapmadı demioz yaptı denizin de dedi gibi sorunları war babası yok annesi tedavi görüo annesinin yanlıslarıyla yargılanıo yasadıı yerden bi anda kendini küçük bi kasabada buluo sewgilisi onu aldatıo üstüne üstün annesin tedavisi kötü geçio öle tawırları normal bence ben öle bi durumda olsam ortalıı daha fena yapadımm
Evet aynenn öyle zaten bu bölümü izledim şimdi süperr.Bence Mine aslında iyi kız ama iştte sorunları var.

kara_melek_f
06-08-07, 14:50
Evet aynenn öyle zaten bu bölümü izledim şimdi süperr.Bence Mine aslında iyi kız ama iştte sorunları var.

yha gerçektende çok iisn
yorumların güzell deniz&aslı aşkını savunuosun ama herkese saygı duyuyosun seni tebrik etmek isitiorum:happy0064:img-yes:

bu bölümün heycanlı olcağı kesin
ama anlamadım mert minenin anneannesiyle dedisi geldiğinde napioduu?

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 14:53
bence aşık olmaz erkekler genelde süslü püslü kızlara aşık oluyordenizde buna örnek mertin aslıya aşık olcağını snamıyorum

her erkek bir degilki cnm denizle efeyi karşılaştıgında aynımı baloda deniz aslının güzelliginden etkilenirken efe sen bizim aslımızsın hiç bişey degiştiremez seni dedi buda erkekler arasındaki farkı göz önüne koyuyo kimileri deniz gibi dış güzellige önem veriyo kimileride efe gibi iç güzellige ve bu noktada benım tercihim efenın düşünceleri çünkü bende iç güzellige önem veririrm karşımdakide benım gibi düşünsün isterim neysee gelelim merte benımki sadece bi ihtimaldi ama olmucak bişey degil deniz nasıl minenın güzelliginden havasından etkilenip aşık olduysa mertte aslının sadeliginden kendine has sevimliliginden içtenliginden etkilenip aşık olabilir şöyle düşünüyorumda çokda iyi olur denizin kafasına daha çok dank eder aslının kıymetini daha çok anlar gerçi mineden bi mine daha çıkar ama olsun önemli olan aslının döktügü onca gözyaşının çektigi onca acının karşılıgını alması deniz oglan hatasını anlayıp aslıyı tekrar kendine aşık etmeli bunun içinde aslıyı daha çok kıskanması sinir olması filan lazım ve bence mert ideal ama bakalım zaman ne getiricekk...

SBR
06-08-07, 14:55
ewt yani sırf mertin gelmesi beni diziye daha çok bağladı ilk kez 10.bölümü heycanlı beklememiştim ilk defaydı ama şimdi heycanlanıom mert gelcek die

valla bölümler hep heyacanlı oluyordu ama bu sefer mert in gelmesi daha bir heyacan katıcak diziye :happy0064 zaten bu sayede deniz in tepkilerini görecez bir fikir sahibi oluruz herhalde :happy0064 neyse bekleyip görelim :happy0064

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 14:58
yaa valla efeye düzgün bi kız lazımm cnm benm ben hala efe& aslı+deniz ciyim ama:)

ya ben efeyi kamyondaki kızla düşünmüştüm ama işin içine töre möre girince vazgeçtim topu topu bi tane efemiz var töreye kurban veremeyizz kusura bakmasın kimse ama o kızıda boşu boşuna sokmuş olamazlar dimi acaba o anlıkmı girdi diziye yoksa bundan sonrada olucakmı çok merak ediyorumm fragmandada ilk sahneler hariç hiç göstermediler ama bakalım görücezz inşş biran önce gönül hocayı unutur efe boşu boşuna acı çekiyo yetmiyo abisiyle gönül hocayada çektiriyo onun yüzünden ikisi aşklarını yaşayamıyolar bi farketse aslında çok güzel olcak ama farkedemiyo aşk gözünü kör etmiş şu kör gözünü açıcak bi kız bulmak lazım efeye ama kamyondaki kızdan başkada kız yokkii...

Merve_Ayşegül
06-08-07, 14:59
yha gerçektende çok iisn
yorumların güzell deniz&aslı aşkını savunuosun ama herkese saygı duyuyosun seni tebrik etmek isitiorum:happy0064:img-yes:

bu bölümün heycanlı olcağı kesin
ama anlamadım mert minenin anneannesiyle dedisi geldiğinde napioduu?
Çok tşk ederim canım ben sadece herkesin yapması gerektiğini yapıyorum.O kamyonda ki kız ile Efe olabilir.Sizinde dediğiniz gibi.Neyse ya herşeyi akışına bırakalım nbasıl olsa perşembe günü herşeyi görcez.Tabi perşembe gelmek nedir bilirse:D

serseri_mayın90
06-08-07, 15:06
ya ben efeyi kamyondaki kızla düşünmüştüm ama işin içine töre möre girince vazgeçtim topu topu bi tane efemiz var töreye kurban veremeyizz kusura bakmasın kimse ama o kızıda boşu boşuna sokmuş olamazlar dimi acaba o anlıkmı girdi diziye yoksa bundan sonrada olucakmı çok merak ediyorumm fragmandada ilk sahneler hariç hiç göstermediler ama bakalım görücezz inşş biran önce gönül hocayı unutur efe boşu boşuna acı çekiyo yetmiyo abisiyle gönül hocayada çektiriyo onun yüzünden ikisi aşklarını yaşayamıyolar bi farketse aslında çok güzel olcak ama farkedemiyo aşk gözünü kör etmiş şu kör gözünü açıcak bi kız bulmak lazım efeye ama kamyondaki kızdan başkada kız yokkii...
bence o sahne için girdi. sanırım efenin orda kalması aslıların ona yetişmesi için:img-wink:belkide töre gereğince evlenmeye zorlarlar fln dicem ama özette ve fragmanda bahsetmediler hiç kızdan.:img-yes:

Merve_Ayşegül
06-08-07, 15:07
yine çıktı fragman bayıılorumm efeciğiminn sesineee ve anlattıklarınaa bide kendine göre güzel bir kız bulsaaa
Evetya bende mal8um siteden izledim süperyaa.Perşembe bir gelse daha ne olurr..Ya Aslı yine herşeyi bozcak papatyam yaa.Ama birazda haklı.Çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorumm..

serseri_mayın90
06-08-07, 15:10
valla bölümler hep heyacanlı oluyordu ama bu sefer mert in gelmesi daha bir heyacan katıcak diziye :happy0064 zaten bu sayede deniz in tepkilerini görecez bir fikir sahibi oluruz herhalde :happy0064 neyse bekleyip görelim :happy0064
deniz hep elinden kaçarken sevdiğinin farkına varıyor. yani kıskanması gerekio. belki mineyi sevdiğini fln farkeder. ama şimdilik aslıya takılmış bi halde...
aslı&deniz ilişkisi karmakarışık oldu yaa. eğer mine merti affetmezse deniz mineyle yakınlaşır belki.:icon_whis ayy deniz merti görünce ne tepki vercek yaaww bende çok mrk ediom.. hiç takmıomuş bide mine kesin sinir olur:P

shiny
06-08-07, 15:10
belki oda bulur birini istanbulda o kamyondaki kızın tarzını bıraz aslıya benzettim ama aslı daha güzel tabiii efe daaa iyilerine layıkk

Nevzat_Ayşe
06-08-07, 15:15
ya acaba 2. fragman çıkçak mı umarım çıkar çünkü bu fragmandan bişiy anlamak zor bide fragmanın en başında aslı ile denizi sahil kıyısında gösteriyo ya aslı nın elindeki mektup mu bana mı öyle geldi eğer öyleyse bence aslı ben yazmadım fala diycek gibi geliyo ... perşembe çabuk gelsin

Merve_Ayşegül
06-08-07, 15:18
ya acaba 2. fragman çıkçak mı umarım çıkar çünkü bu fragmandan bişiy anlamak zor bide fragmanın en başında aslı ile denizi sahil kıyısında gösteriyo ya aslı nın elindeki mektup mu bana mı öyle geldi eğer öyleyse bence aslı ben yazmadım fala diycek gibi geliyo ... perşembe çabuk gelsin
Yada kabul edecek ben yazdım dicek denizde evet falan der Aslı'da sen benim süslü hali,me aşık oldun gerçek aslıya faland er olay karışır gibime geliyor.

condemned
06-08-07, 15:29
arkadaşlar bence denizle aslı aşk filan yaşamasınlar mineylede yaşamasınlar ya efe aslı deniz üçü hiç ayrılmasın ii dost olsunlar ya efe deniz aslı mine alp beraber grub olsunlar

Merve_Ayşegül
06-08-07, 15:31
bak öle de olabilir düşünmemiştim:P ama bence aslı denize çektirmeden bu ilişki başlamıycak
Evet aynen Aslı çektirecek Deniz'e yalvartacak sonra başlıcak.Ama bu güzel dostluk için çok üzülecem:(

punk princess
06-08-07, 15:38
haklısın bi tanecik efemiz var onu da töreye kurban veremeyiz,yazık ya.en kısa zamanda güzelinden bi kız rica ediyoruz efe'ye:D

havincim
06-08-07, 15:38
yeni bolum super olacak...
artik hersey aciga cikti dizi daha heyecanli oldu...bi de deniz anlasa asliya asik oldugunu o zaman tam super olacak:Dgerci deniz bunu anlamada cok gec kaldi ama olsun...fragmanin sonunda asli denize kizgin bir sekilde gidiyor denizde bisey yapamiyor...asli kimbilir neler diyor denize...
sesli fragman ciksin artik yaa...

forever asli&deniz

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 15:41
ya aslının denize çektirmesi gerekiyo ama haklı çünkü denizin mineye söyledigi onca şey yaptıgı onca şey yaşadıkları onca şey varken aslı gurursuzluk yapıp hemen atlamamalı denizin boynuna aslı çok güçlü bi kız denizi çok sevmesine ragmen gözünün önunde mineyle aşk yaşamasına göz yumdu ama asla kendinden ödün vermedi ya düşünsenize kız denize aşkını itiraf edecekken aynı gece deniz mineye aşık oldugunu söyledi zavallı aslının mektubu kala kaldı yetmedi bide minenın eline geçti aslı napsın yanii hiç bişey olmamış gibi nasıl davransın hem artık alpte var ve aslıya aşık ben aslı deniz ilişkisi başlıcaksa hemen başlamaz diyorum deniz biraz acı çekicek hatta ve inş gözyaşı dökücek aslıyı ikna etmek için herşeyi yapıcak tam pes edicekken aslıdan olumlu cevap gelicek diye düşünüyorum iş haklı çıkarım ki o zaman aşklarıda çok kuvvetli olur her zorlugu her savaşı yenmiş bi aşktan daha kuvvetlisi yoktur çünkü...

GÜL GÜZELİ
06-08-07, 15:44
haklısın bi tanecik efemiz var onu da töreye kurban veremeyiz,yazık ya.en kısa zamanda güzelinden bi kız rica ediyoruz efe'ye:D

:happy0064:happy0064:happy0064 al bendende o kadar ayy yerim ben o efeyi ayy aklıma geldi de ne güzel cüneyt arkın taklidi yapmıştı öyle balo günü kuförde gül gül ölmüştüm geçen bölümde çok güzeldi yokyaa efeye efe gibi biri lazım hem aşk yaşıcak hem haşarılık yapıcak kendine uyumlu kafa dengi olucak ama kim varki öyle düşünmek lazım:icon_whis

özgür_keremcem
06-08-07, 15:45
fragmanı gördüm heyecanlı bir bölüme benziyor bence minenin eski sewgilisi mert wardı ya o geri geldi bence
aslı bencede denize çektirecek öyle tahmin ediyorum çünkü istemedende olsa denizde aslıyı üzdü

Merve_Ayşegül
06-08-07, 16:02
Acilen Efe'ye yeni bir kız bulmak lazımm.Tıpkı Efe gibi.Ama uzun sürer Efe'nin başka birine aşık olması.Dhaha Gönülü untmadı Efe.

DeFnE_92
06-08-07, 16:14
bende başta efe nin o kamyondaki kızla aşk yaşamasını istedim ama şimdi istemiyorum.daha iyi birisini bulsun gönülüde unutsun artık.bellimi olur belki başka kıza aşık olup göülü unutur.en kısa zamanda inşallah

SevdaCicegim
06-08-07, 16:16
bu diziyee ben fazla bakamiyoorum .. ama baktigim zamanlarda oluyorr tabii .. dizinin iceriginiide biliyorum .. dizii cok guzell .. ama ben bunaa tutukluu kalamadigimdan her hafta bakmiyorum .. Guzell bir dizii .. ama suu Mineyee gicik oluyorum .. :S