Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 6)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8

SETHOSH:)
16-08-07, 12:45
haklısın ya valla yapmadığı kalmadı...ben en çok sevgilisi geldi ya bunun almanyadan işte onun denize minenin neden hava alanından döndüğünü açıkladığı sahnede şok oldum..kız denize senin için döndüm diyor ama işin aslı başka..kötülükte sınır tanımıyor resmen..

Eski sevgilisi de kendi gibi. Ondan ne felaketler gelecek acaba. Sadece Mine'yle kalacağını hiç zannetmiyorum.

zeytingozlu
16-08-07, 12:47
aslıyı istemeye geldiklerinde deniz kawga çıakrıoya o ashne güzele bnzeioo bidee deniz aslıya işte bişiler dioo sonrada seni bu yüzden sewiyorumm dioya oralar süpere bnzioo:img-yes:

chom:)
16-08-07, 12:48
Eski sevgilisi de kendi gibi. Ondan ne felaketler gelecek acaba. Sadece Mine'yle kalacağını hiç zannetmiyorum.

ya mine olayı bitiyo yavaş yavaşş..deniz "aslı" yı farketti..daha doğrusu aslıyı farkettiğini farketti..(biraz karışık oldu galiba)..ama şu eski sevgili sorun yaratabilir..:icon_sorr

batuhan_gumus
16-08-07, 12:59
arkadaslar son 5,5 saat ondan sonra kavak yelleri yha bu diziye bayiliyorum cok samimiyeten yapilmis bi dizi asli cok tatli yawww bu bölümde romantik gececek asli&deniz 4 ever birde arkadaslar ne oldu gecenlerde ibrahimin bir yerleri kirlilmisti balkondan düsmüstü ben bayadir giremeedim de sorumu cvpliya bilirmisin bye

chom:)
16-08-07, 13:04
arkadaslar son 5,5 saat ondan sonra kavak yelleri yha bu diziye bayiliyorum cok samimiyeten yapilmis bi dizi asli cok tatli yawww bu bölümde romantik gececek asli&deniz 4 ever birde arkadaslar ne oldu gecenlerde ibrahimin bir yerleri kirlilmisti balkondan düsmüstü ben bayadir giremeedim de sorumu cvpliya bilirmisin bye

yok bildiğim kadarıyla kırık fln yoktu..hastanede gösterdiler..iiydi..hatta kısa bi rprtj da yaptılar..

punk princess
16-08-07, 13:12
arkadaşlar az kaldı ama zaman geçmiyo. Bi de bişey farkettim ikram reklamı war yaa hani sen yenisin galiba diyolar bi çocuğa işte o alp dün gördüm çok şaşırdım.
evet biz de dün fark ettik bi de ondan snra da çay-simit tadında fln die bi reklam varya tadında galiba ...onda da metin oynuyor sanırım

-kavakyelleri-
16-08-07, 13:14
O ikram reklamını ben de bugün farkettim...Çok şaşırdım..Bugüne kadar hiç dikkatimi çekmemiş...Alp olduğunu farketmemişim:happy0064

esros_16
16-08-07, 13:16
o reklamdan burda bahsedilmişti ya yanılmıyosam....görmediniz heralde...bi ara burda reklamlar bayaa meşhurdu çok konuşuldular....pelinin oynadığı reklamlardan fln da bahsedilmişti....

batuhan_gumus
16-08-07, 13:16
yok bildiğim kadarıyla kırık fln yoktu..hastanede gösterdiler..iiydi..hatta kısa bi rprtj da yaptılar..

Cok saol arkadasim anladim iyi ayaa kirilmamis hic olmassa cana gelen mala gelsin cana gelmesinde yawww az kaldi sabir ediyorum azz kaldi yawwww

Armağankolik
16-08-07, 13:20
O ikram reklamını ben de bugün farkettim...Çok şaşırdım..Bugüne kadar hiç dikkatimi çekmemiş...Alp olduğunu farketmemişim:happy0064

Oysa tam tersi ben, Alp'i görünce "Aaa İkram'daki çocuuk" demiştim. Ayrıca kendisini daha önce başka yerlerde gördüğümden eminim. Biraz da Melih Ekener'e benzetiyordum ama artık pek de alakası olmadığını anladım. :)

Pelin Karahan reklamlarına gelince... Çoğu reklamını izlemişim ama nasıl olmuş da dikkatimi çekmemiş anlamadım. :icon_sorr Onu demek ki sıradan güzellerle karıştırmışım.

aylince
16-08-07, 13:26
cay güzeli bende minecigim ben acikcasi mine&deniz askini istiyorum daha güzel olur yaaaaaaa.mine&deniz olsun,minede iyi bir insan olsun tam olsun ama icimden bir ses olmiyacak diyor.deniz iyicene kaptirdi kendini asliya.

ben de mine-deniz aşkı istiyorum.bence boyle de olmalıydı.ama senaristler aslı-deniz aşkı yapacak galiba.mektup dısında hiçbirşey bana deniz aşık dedirtmiyor.ama mektup çok guzel duygularla yazılmış.fragman da tekrar baktım da.anlamadıgım sanki deniz bir suru kişiye aşık oldu dondu dolaştı aslıyı buldu gibi yansıtıyorlar.deniz sadece mineye aşık oldu.onun yanlışlarını gorunce de aslıyı farketti ona yoneltti duygularını.biraz abartmışlar mektubu suslu yapayım derken bence.bence bu bolum denizin,aslının,minenin de duygularını daha net anlayacagız diye dusunuyorum.bakalım neler yapmış senaristler:)

SBR
16-08-07, 13:32
yani ben bir deniz-mine aşkı göremedim doğru deniz mineden hoşlandı ama bu durum aşk ile anlatılamaz :img-wink: yani aslına bakarsanız ben deniz-aslı arasında sadece aslı tarafında bir aşk var şuanda yani en son izlediğim bölümde bu böyleydi :img-wink: ama deniz-mine arasında mine bence denize aşık falan değildi mine sadece denizi kullandı bana göre denizinde dediğim gibi mineye karşı bir beğenisi vardı ama bence buna aşk diyemeyiz :img-yes:

16-08-07, 13:45
Oysa tam tersi ben, Alp'i görünce "Aaa İkram'daki çocuuk" demiştim. Ayrıca kendisini daha önce başka yerlerde gördüğümden eminim. Biraz da Melih Ekener'e benzetiyordum ama artık pek de alakası olmadığını anladım. :)

Pelin Karahan reklamlarına gelince... Çoğu reklamını izlemişim ama nasıl olmuş da dikkatimi çekmemiş anlamadım. :icon_sorr Onu demek ki sıradan güzellerle karıştırmışım.

ben Pelin'in hangi reklamlarda oynadıını hatırlamıyorm. Sayfasını ya da hangi reklamlarda oynadıını soyleyebilirmisiniz?

tugchemre
16-08-07, 13:50
yani ben bir deniz-mine aşkı göremedim doğru deniz mineden hoşlandı ama bu durum aşk ile anlatılamaz :img-wink: yani aslına bakarsanız ben deniz-aslı arasında sadece aslı tarafında bir aşk var şuanda yani en son izlediğim bölümde bu böyleydi :img-wink: ama deniz-mine arasında mine bence denize aşık falan değildi mine sadece denizi kullandı bana göre denizinde dediğim gibi mineye karşı bir beğenisi vardı ama bence buna aşk diyemeyiz :img-yes:

sana kesinlikle katılıyorum denizi gerçekten sevseydi mine en azından azıcık bile hoşlansaydı onu kullanmaya çalışmazdı yalan söylemezdi deniz sadece hoşlandı ve minenin ısrarla kendisi için kaldığını söylemeside kafasını çok karıştırdı bu fragmandan iki hafta önce ki özetin başlığında deniz aslıya aşık oluyor denmesinden sonra zaten deniz ve aslı arasında aşk yaşanacağı kesin:happy0064

rokoss
16-08-07, 13:50
ben de mine-deniz aşkı istiyorum.bence boyle de olmalıydı.ama senaristler aslı-deniz aşkı yapacak galiba.mektup dısında hiçbirşey bana deniz aşık dedirtmiyor.ama mektup çok guzel duygularla yazılmış.fragman da tekrar baktım da.anlamadıgım sanki deniz bir suru kişiye aşık oldu dondu dolaştı aslıyı buldu gibi yansıtıyorlar.deniz sadece mineye aşık oldu.onun yanlışlarını gorunce de aslıyı farketti ona yoneltti duygularını.biraz abartmışlar mektubu suslu yapayım derken bence.bence bu bolum denizin,aslının,minenin de duygularını daha net anlayacagız diye dusunuyorum.bakalım neler yapmış senaristler:)

bnde kesinlikle denizin mineye AŞIK olduğuna eminim basit yanlışlar onu aslı ya getirdi! çünkü aslıen zor zamnında yanındaydı onun gzelliğini alp onla ilgilenene kadar farketmemişti we şimdi aslı ya aşık olduğıunu sanıyo ama eminim DENİZ MİNEYE A-Ş-I-K olduu!!!!!!!

SBR
16-08-07, 13:55
sana kesinlikle katılıyorum denizi gerçekten sevseydi mine en azından azıcık bile hoşlansaydı onu kullanmaya çalışmazdı yalan söylemezdi deniz sadece hoşlandı ve minenin ısrarla kendisi için kaldığını söylemeside kafasını çok karıştırdı bu fragmandan iki hafta önce ki özetin başlığında deniz aslıya aşık oluyor denmesinden sonra zaten deniz ve aslı arasında aşk yaşanacağı kesin:happy0064

yani ben mine fanlarını anlıyorum ama yani ortada öyle bahsedilen bir deniz aşkı olmadı vede olmayacak bundan sonra tabii bana göre :img-wink: denizin kine bir beğeni diyebiliriz sadece ama minede o da yok yani son bölümde mert gelmeden mine nin bir yüz ifadesine bakın ben hiç öyle görmemiştim mineyi :img-wink: deniz aslı aşkı başlar mı bilinmez ama deniz biran önce ne düşünüyorsa belirtmeli bir an önce :img-wink: deniz mineye aşık falan değil tekrar yazayım dedim:)

pekdeep
16-08-07, 13:55
bence deniz mineden hoşlandı... farklıydı çünkü mine ve bu onun hoşuna gitti...

aslıyı da hep arkadaşı olarak gördü... ama ne zaman ki aslı kendi dişiliini yansıttı denizde de o zaman bazı şeyler dank etti bence... aşk belki sonradan daha da güçlencek ama şimdiki durum bu...

deniz-mine ilişkisi çok iyi olsaydı da aslı kafasında hep soru işareti olarak kalabilcekti ama mine süreci hızlandırdı ve denizin sadece aslı'nın gerçek olduu gibi bi düşünceye kapılmasına neden oldu...

evan_fun
16-08-07, 13:56

o senin düşüncen olabilir ama bn deniz&mine aşkının yaşandığına inanan biri olarak minenin denize aşık olduğunu düşünüorum tabi denizde mineye çnkü birbirlerine bakışları fln her şeyiyle tam anlamıyla birbirine çok yakışıyordular
aslı deniz arasında da senin dediğin gb aslı tarafında bi aşk var
bnce denizin aslıya şu anda duyduğu ise aşk deil çnkü deniz aslıya baloda o gzll kıyafetn içinde görünce aşık oldu bi de alp aslıyla ilgilenince eğer gerçktn sevseydi bu zamana kadr beklemezdi:img-yes:

tabni bu bnm kendi görüşüm

dudu643
16-08-07, 13:56
deniz sadece minenin güzelliğinden etkilendi, deyim yerindeyse çarpıldı, ama hep aslıyı seviyodu, birisinin onu elinden almaya çalıştığını anlayınca, duyguları oturmaya başladı, mineyede yardım eicek mert konusunda çünkü o iyi bir çocuk:)

16-08-07, 13:57
yani ben mine fanlarını anlıyorum ama yani ortada öyle bahsedilen bir deniz aşkı olmadı vede olmayacak bundan sonra tabii bana göre :img-wink: denizin kine bir beğeni diyebiliriz sadece ama minede o da yok yani son bölümde mert gelmeden mine nin bir yüz ifadesine bakın ben hiç öyle görmemiştim mineyi :img-wink: deniz aslı aşkı başlar mı bilinmez ama deniz biran önce ne düşünüyorsa belirtmeli bir an önce :img-wink: deniz mine aşık falan değil tekrar yazayım dedim:)

katılıyorum. ayrıca bence mine hala mert'i sewior. gelmeden once giyinip suslenmesi onun hala güzel olmasından ziyade ne kaybettiğini anlaması içindi. Ve bunu da sadece aşık olan bir kadın yapar.

aylince
16-08-07, 14:01
bnde kesinlikle denizin mineye AŞIK olduğuna eminim basit yanlışlar onu aslı ya getirdi! çünkü aslıen zor zamnında yanındaydı onun gzelliğini alp onla ilgilenene kadar farketmemişti we şimdi aslı ya aşık olduğıunu sanıyo ama eminim DENİZ MİNEYE A-Ş-I-K olduu!!!!!!!

deniz mineye aşıktı.mine yanlışlar yapmasaydı zaten bu aşk olacaktı.minenin yanlışları denizi aslıya yoneltti.mektup dısında hiçbirşey aşk dedirtmiyor bana.ama mektupta aşık gibi yansıtmış

mine denizi kullandı ama denize deger de verdi.onu kıracak birşey yapmadı diye dusunuyorum.kaçması,senin için dondum demesi dısında.mektup aslıya karşı yapılan bir yanlıştı cunku.mine aslıyı sevmiyor.ama aslı da onu sevmiyor.boyle yapmaları dogal diye dusunuyorum

lunaparka gitmeden minelerin evinde mine-deniz konuşmuşlardı.o sahneye tekrar baktım.işte orada aşk var.denizde de minede de aşk var:)

aşk yok diyenlere de saygı duyuyorum.onların dusuncesidir.ama bence aşk var:)

serseri_mayın90
16-08-07, 14:03
katılıyorum. ayrıca bence mine hala mert'i sewior. gelmeden once giyinip suslenmesi onun hala güzel olmasından ziyade ne kaybettiğini anlaması içindi. Ve bunu da sadece aşık olan bir kadın yapar.
belki aşkından değildir. sonuçta aldatılmış.. ve mertin pişman olması için süslenmiştir. hani ben bu güzel kızı nasıl bıraktım demesi için. içinde hala merte aşk varsa bilemicem ama ona güzel görünmek istemesi onu çatır çatır çatlatıyım düşüncesinden de olabilir:img-yes:

SBR
16-08-07, 14:03
o senin düşüncen olabilir ama bn deniz&mine aşkının yaşandığına inanan biri olarak minenin denize aşık olduğunu düşünüorum tabi denizde mineye çnkü birbirlerine bakışları fln her şeyiyle tam anlamıyla birbirine çok yakışıyordular
aslı deniz arasında da senin dediğin gb aslı tarafında bi aşk var
bnce denizin aslıya şu anda duyduğu ise aşk deil çnkü deniz aslıya baloda o gzll kıyafetn içinde görünce aşık oldu bi de alp aslıyla ilgilenince eğer gerçktn sevseydi bu zamana kadr beklemezdi:img-yes:

tabni bu bnm kendi görüşüm

tabii her görüşe saygılıyız :img-wink: yani ilk zamanlarda zaten böyle bir aşk yoktu yani deniz ile mine nin öpüştüğü sıralarda bir aşk yoktu sadece denizin bir beğenisi vardı mine ye daha sonraları minede denizden hoşlanmış olabilir ama bunun aşk boyuntunda olmadığını düşünüyorum ben :img-yes: deniz in aslıya aşık olmadığı zaten belli ama şu balodan sonra bazı şeyleri iyice düşündü deniz sanırsam ama şu anda benim gördüğüm aslı deniz arasında sadece aslının aşıkını hissedebiliyoruz :img-wink:

valla mert i unutmadığı bence kesin görülüyor yani bu tavır ve bakışmalardan dediğin gibi aynalarda süslenmelerden falan belli oluyor ama bu bölüm her şey daha net olacak sanırsam :happy0064

evan_fun
16-08-07, 14:06
sana katılıorum aylincecim lunaparktan önce evdeki sahne de ikisininde birbirine bakışları konuşmaları her şy çok gzlldi...
peki deniz eer mineye aşık olmasaydı ona yaln söleyen biirinin evine gidip onla konuşurmuydu mineyi affetmesinin nedenlerinin biride bnce minenin ona aşık olduğuna inanmasıydı

esros_16
16-08-07, 14:07
ya aşkı bilmesem inanıcam yani mine hakkında söylediklerinize ama o sevmez,sevemez...onun bütün ilişkileri çıkar üzerine....bişey oluyo ha diyorum iyi olucak ama yok yok yine yok...olmuyo işte onun içi fesat bi türlü değişemiyo....o kadar iyi insanlarla karşılaştı ki o beğenmediği küçük kasabada ama değerini bilemedi...bundan sonra da bilecek gibi gözüküyooo...gönül ister ki onu da sevelim ama ne yapsak olmuyo silinmez onun bize yaptıkları...kusura bakmayın ama gerçek bu....ve gerçek aşk burda...deniz ve aslı daa

SBR
16-08-07, 14:10
eğer deniz mineye aşık olmasaydı konuşmazdı derken fragmandan bahsediyorsak denizin oraya gitmesinin tek sebebi olabilir bence o da hesap sormak :img-wink: eğer ki luna park öncesinde denizin mine ile kunuşması ise bahsedilen orda da mine nin geçirmiş olduğu bunalımdan vede ayşe teyze yi kıramamasından ve açık söyliyeyim biraz da saflığından konuşmaya gitti mine ile :img-wink:

evan_fun
16-08-07, 14:11
esros_16 öle düşünüo olabilirsin ama minenin yaşadıklarıda hiç kolay şeyler diil babsız büyüyen bi kız çocuğu snra doğup büyüdüğü şehirden alıp hiç görmediği aneanne ve dedesinn yanına küçk bi kasabaya dönüor ama btn arkadaşları annesi herkes almanyada kalıo

bnce onun yaptıkları kötülük diil sadece azıcık muzurluk km olsa onun yernde aynı şeyleri yaaprdı

esros_16
16-08-07, 14:13
eğer deniz mineye aşık olmasaydı konuşmazdı derken fragmandan bahsediyorsak denizin oraya gitmesinin tek sebebi olabilir bence o da hesap sormak :img-wink: eğer ki luna park öncesinde denizin mine ile kunuşması ise bahsedilen orda da mine nin geçirmiş olduğu bunalımdan vede ayşe teyze yi kıramamasından ve açık söyliyeyim biraz da saflığından konuşmaya gitti mine ile :img-wink:

tamamen katılıyorum saf saf saf bu deniz ve bu yüzden gitti minenin yanına...ama umuyorum ki artık akıllandı ve aynı hatayı yapmicak...sadece arkadaşça yardım eder artık mineye...gerçi ben olsam arkadaşı bile olmam onun ama....

SBR
16-08-07, 14:14
esros_16 öle düşünüo olabilirsin ama minenin yaşadıklarıda hiç kolay şeyler diil babsız büyüyen bi kız çocuğu snra doğup büyüdüğü şehirden alıp hiç görmediği aneanne ve dedesinn yanına küçk bi kasabaya dönüor ama btn arkadaşları annesi herkes almanyada kalıo

bnce onun yaptıkları kötülük diil sadece azıcık muzurluk km olsa onun yernde aynı şeyleri yaaprdı

yani orası öyle annesi babası yanında yok ama bu onun bu yaptıklarını haklı çıkarmıyor yani bir mazaret olmuyor bunlar bence :img-wink: yani insanın içinde olan bir şey bu bana göre :) bence mineninkiler muzurluk olamaz muzurluk kavramını mine banyodayken suyu kesen aslı için kullanmak daha doğru olur gibime geliyor :img-wink:

vadaaa
16-08-07, 14:15
Ben Kavak Yelleri dizisini çok seviyorum. Bence dizideki herkes rolünün hakkını veriyor. Hepimiz Aslı'yı melek, Mine'yi melek yüzlü şeytan olarak biliyoruz. Aslı Enver'in işi daha zor dolayısıyla. Her mimiğinde, her hareketinde "vay be, bak bak ben sölemedim mi gene bi kurnazlık peşinde.. pis salak" laflarını içinden geçirenler öyle çok ki.. Bu sebebple Aslı Enver'i çok seviyorum. Mine'ye gelnce Mine gibi bir arkadaşım olsun isterdim aslında. Güven verici değil ama Mine'yi seviyorum. Aslı'yı da seviyorum ya ben hepsini seviormuşum:icon_sorr

esros_16
16-08-07, 14:16

bence yanlış düşünüyosunuz çünkü asıl onun iyi şeyler düşünmesi gerek...bunca ey yaşamışzın ama ders alamamışsın.....ona bakarsan aslının da babası hapiste ablası desen ne olduu belli değil bi annesi var....(o da yeri geldi mineyi savundu)...aslı mineye hiç onun yaptığı kadar büyük kötülükler yapmadı...hatırlarsan ilk bölümlerde sinemadan döndükleri gece aslı mineye "onu üzme olur mu?" demişti...yani eğer böylesi iyi olucaksa böyle olsun die düşünmüştü....

SBR
16-08-07, 14:17
tamamen katılıyorum saf saf saf bu deniz ve bu yüzden gitti minenin yanına...ama umuyorum ki artık akıllandı ve aynı hatayı yapmicak...sadece arkadaşça yardım eder artık mineye...gerçi ben olsam arkadaşı bile olmam onun ama....

yani ben denizin yerinde olsam bırak hesap sormayı yolumu değiştirirdim yani gidipte konuşsan ne olacak ben bunun mantığını çözemedim hakkaten :img-wink: yani mine için tabii ki uğraşır değer verir ama bu saatten sonra dediğin gibi bu ilgilenme bir arkadaşlık çerçevesi içinde olur bence yani diğer anlamda bir ilgilenme söz konusu bile olamaz artık :img-yes:

evan_fun
16-08-07, 14:20
bence yanlış düşünüyosunuz çünkü asıl onun iyi şeyler düşünmesi gerek...bunca ey yaşamışzın ama ders alamamışsın.....ona bakarsan aslının da babası hapiste ablası desen ne olduu belli değil bi annesi var....(o da yeri geldi mineyi savundu)...aslı mineye hiç onun yaptığı kadar büyük kötülükler yapmadı...hatırlarsan ilk bölümlerde sinemadan döndükleri gece aslı mineye "onu üzme olur mu?" demişti...yani eğer böylesi iyi olucaksa böyle olsun die düşünmüştü....

ama en azından aslının bi babası var nerde ve kim olduğunu bildiği bi babası ama mine babasını hiç bilmio bi de eğer aslı mineye ilk geldiği zamn iyi davransaydı minenin aslıyla hiçbi sorunu olmazdı blkide çok ii bi arkadaş olurlardı

iReMJeLiBoN
16-08-07, 14:26
ay tatildeydim yeni bölümü izleyemedim. hayırlısıyla bu bölüm izlicem.. :)

biri bana geçen bölüm ne oldu anlatabilirmi..

ay yeni bölüm denize bayıldım.. o mektubu dinlerken resmen tüylerim diiken diken oldu..biri yazsa keşke.. :)

aslı & deniz

oldm :img-hyste
bu arada :) bu dizinin artık dawsons creek ile ilgili pek bi alakası kalmadı.. tamamen kendine özgü bi dizi oldu ;) :)

esros_16
16-08-07, 14:27
yanlış hatırlamıyosam aslı mineye hç bi zaman kötü davranmadı...tamam belki sevmedi mineyi ama içinde yaşadı nefretini...ona belli etmedi kiii...

evan_fun
16-08-07, 14:30
minenin üstüne kola dökmeler araksından onun taklidi yapmalar fln her şeiyle aslının mineden nefret ettiği belli oluordu nese aslı&mine konusunu uzatırsak daha sürüp gider en iisi kapatalım

serseri_mayın90
16-08-07, 14:34
yanlış hatırlamıyosam aslı mineye hç bi zaman kötü davranmadı...tamam belki sevmedi mineyi ama içinde yaşadı nefretini...ona belli etmedi kiii...
cnm objektif bakalım.mine ne kdar cadılık yaptıysa aslıda küçük küçük karşılıklar verdi. ilk sinemada üstüne kola döktü.söylediklerini hep tersledi. son bölümü biliyoruz ztn duştayken suları kapadı,diş fırçası vermedi fln.... ama aslının yaptıkları hep küçük pekte zararsız şeylerdi. ondan ele almaya gerek yok aslında. minenin yaptıkları ise daha çok içleri acıtan ikili ilişkileri bozan türdendi:img-yes:

cedric-hülya
16-08-07, 14:41
arkadaşlar bu bölümde deniz ve aslı ilişkisi bariz artık mine ve deniz veyahut aslı ve efe demeyin.
ben bu diziyi ço seviyorum ve abimle her perşembe izliyorum

muggle_dilos
16-08-07, 14:44
cnm objektif bakalım.mine ne kdar cadılık yaptıysa aslıda küçük küçük karşılıklar verdi. ilk sinemada üstüne kola döktü.söylediklerini hep tersledi. son bölümü biliyoruz ztn duştayken suları kapadı,diş fırçası vermedi fln.... ama aslının yaptıkları hep küçük pekte zararsız şeylerdi. ondan ele almaya gerek yok aslında. minenin yaptıkları ise daha çok içleri acıtan ikili ilişkileri bozan türdendi:img-yes:

evet deniz ve aslı daha önceden çıkmaya başlamadıysalar bunun tek sorumlusu mine.aslı yada deniz değil çünkü mektubu alan oydu.

16-08-07, 14:47
evet deniz ve aslı daha önceden çıkmaya başlamadıysalar bunun tek sorumlusu mine.aslı yada deniz değil çünkü mektubu alan oydu.

Ben bu konuda Mine'ye kızamıyorum. Yaptıı cok yanlıstı o bir gercek ama o mektup Deniz'in eline daha önce geçseydi en azından bu kadar sevinmeyecek belkide Aslı-Deniz ilişkisi açısından kötü bile olacaktı.

evan_fun
16-08-07, 14:48
bence bunun tek sorumlusu mine deil çnkü aslının o mektubu verdiği gün deniz aslıya mineye olan aşkını anlatıyordu aslıd a bu yüzdn vazgeçmişti mektubu minenin almasıyla hiç bişi deişmezdi aslı sölemk isteseydi yenidn bi mektup yazabilirdi ya da gidipo kendi söleyebilirdi bunu sölememesinin nedeni de denizin o sırada mineye aşık olmasıydı yani bnce minenin bi suçu yok

She7a
16-08-07, 14:50
siir süper yalniz deniz'in okudugu.

anladim yok cok dondum cok dolastim yok.
en guzeli senin gozlerin gozlerin cocuklugumuz kadar sicak.
ve gozlerin kalan omrumuz kadar derin.
donenlere kusme sakin sen dunya'ya kusebilir misin?
bil ki kimine gore baba ocagi,kimine gore yar kucagi
su kurkcu dukkani dedigi.ve belki de her yolun sonundan sana
donmek en guzel yani su gencligin cunku;yok cok dondum cok dolastim
yok.ve bende anladim asli varken surete gerek yok.

Flora
16-08-07, 14:55
Evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Bu hafta uzun mu sürdü ne?
Sanırım bana öyle geldi.=)Bölümün güzel olacağından mıdır nedir? :icon_roll
Herkese iyi seyirler şimdiden,bakalım neler izleyeceğiz,hangi soruların cevapları bulunacak ve ne sürprizlerle karşılaşacağız? ;)

bakış
16-08-07, 14:56
ben fragmanda mine nin denize sarıldığını görünce çok sinir oldum. sonuçta zamanında denize yalan söyleyen mine'ydi. şimdi denizden kendisini affetmesini bekleyecek. umarım deniz onu affetmez. önceden deniz'in mine'nin tüm yaptıklarını sineye çekişini anlayabiliyordum. Mine'nin ona değer verdiğini sanıyordu. ama bu sefer, herşeyi bilerek affederse yaptığı sadece saflık olur. yapma denizcim, bu sefer yapma, hem öğrendim sevgilin varmış, zaten bunu söylemekle bir kere yıktın beni, aynı şeyi bir daha yapma:sad53:

_HaLe_
16-08-07, 15:03
slm arkasdaslar çok az zmnımız kaldı ya sonunda geçti zmn:)şimdide bir an önce akşşam olsa diorumm:img-yes:aklımızdaki birsürü soru gitcek bu bölümde rahatlıcaz wllaa inşallahh deniz aslı ilişkisinin daha ii oldunu bu bölümde iice anlarızzz mine artık gerçeği görüp denizi kazanmaya çalışmaktan vazgeçsin yhaa denizde kararına sahip çıksın mine-aslı arasında çok kaldııı artık aslıyı seçme vakti geldi:):):)yakınlaşmalarından anlıorz zaten aslıyı sevio umarım akıllanır mine bulaşmaz aslı ve denize:img-yes::img-wink:

*kvkyellri*
16-08-07, 15:06
ya bn sana hiç kat1lm1om çünkü ANTI MINE ciyim sen mineyi tuttuun için kesinlik sewio diosun ama mineyi sewdiin için gerçekleri gözard1 edemessin art1k inenin denizi semedini denizinde asl1y1 sewini kabullensen ii olacak

kvkyllrifan
16-08-07, 15:06
Şu son yazdıklarınızı okuyorum da 3 sayfayı fln acayip güldüm bazılarına ya. Mine kötülükler yaptı demişler bazılarının werdiği cevap aslıda minenin arksaından taklidini yaptı üstüne kola döktü olmuş. Gerçekten birilerinin duygularıyla oynamakla üstüne kola dökülmesi aynı şey olsaydı herşey çok daha kolay olurdu. Bi de mine aslıya iilik yaptı diyenler war mektubu wererek ama bence herkes kendine ait bişeyi kendi isteğiyle vermek ister. Bence bunu yapması deniz aslı ilişkisi için iyi olsa bile aslının kendi isteğiyle wermesi daha iyi olurdu diyorum.

*kvkyellri*
16-08-07, 15:10
ayy gerçek hayatta tabikii böyle değil rprtajlarını falan okursan anlarsın ama okumak laaazım!

aslıyı kıskandırmak için bööle bişey yapmaz o kadar önmsemez ama kesnlikle denizi sewiyo kesinlikle!

ya bn sana hiç kat1lm1om çünkü ANTI MINE ciyim sen mineyi tuttuun için kesinlik sewio diosun ama mineyi sewdiin için gerçekleri gözard1 edemessin art1k inenin denizi semedini denizinde asl1y1 sewini kabullensen ii olacak

fuliş
16-08-07, 15:11
Ben bu konuda Mine'ye kızamıyorum. Yaptıı cok yanlıstı o bir gercek ama o mektup Deniz'in eline daha önce geçseydi en azından bu kadar sevinmeyecek belkide Aslı-Deniz ilişkisi açısından kötü bile olacaktı.

Evet canım zaten Mine de ilk defa yanlışlıkla da olsa iyi bi şey yaptı bence. Kötü olcağını düşünüyodu ama yanıldı. Deniz de Aslı'yı seviyo. Biz bunu biliyoruz ama bi de Aslı bilse çok iyi olucak. Bu bölüm acayip güzel olucak. Sabırsızlıkla bekliyorum..

*kvkyellri*
16-08-07, 15:14
Evet zaten bence de sevmiyo yani. Sırf Aslı'ya gıcıklık olsun diye. Zaten kullanıyo Deniz'i de.. Ben diyorum ya . şimdiye kadar çok dizi izledim, o dizilerde çok kötü karakter gördüm ama bu Mine kadarını da görmedim. Göremem de herhalde zaten.

mrb. bn sana çok kat1l1yotum sende bnm gibi düsünüyosun ama baz1 mineciler(mineyi sewenler) denizinle minenin birbirlrini ewdiini iddia edio we kendilerini kand1r1o

fuliş
16-08-07, 15:14

Ewet canım sonuna kadar sana katılıyorum. Bence de Mine'yi sevdiği için gerçekleri göz ardı ediyo arkadaş. Mine kesinlikle Deniz'i sevmiyo onu sadece kullanıyo. Bu benim düşüncem. Ama Mine'nin Deniz'i sevmediğini o arkadaş da biliyo ama kabullenemiyo. Doğrusu bu. Deniz Aslı'yı seviyo, Aslı'da Deniz'i seviyo. Daha ne olabilir ki artık yani?

fuliş
16-08-07, 15:17
mrb. bn sana çok kat1l1yotum sende bnm gibi düsünüyosun ama baz1 mineciler(mineyi sewenler) denizinle minenin birbirlrini ewdiini iddia edio we kendilerini kand1r1o

mrb:)
Çok saol arkadaşım ben de sana katılıyorum. Mine ve Deniz'in birbirlerini sevmediğini tabiki herkes biliyo. Mineciler de biliyolar. Ama kabullenmiyolar.hepsi bu sadece

HulyaGoker
16-08-07, 15:17
arkadaşlar ben de mineyi sevmiyorum. iyi olduğuna inanmıyorum çok çok çok sonra belki. ama herkes aynı kişiyi sevemez ya dünden beri bu konu konuşuluyor kapansın artık bu konu bence:sad53::sad53:

*kvkyellri*
16-08-07, 15:18

bak sende yanl1s düsünüosun çok denizin asl1y1 sewdini kan1tlayamass1n ki hem denizin asl1y1 nas1l korudunu ona nas1l sözler söyledini görmedin mi fragmanda ayr1camine de denizi semio sace denizi kand1r1o we hala merte ASIK!!!

*kvkyellri*
16-08-07, 15:22
Ewet canım sonuna kadar sana katılıyorum. Bence de Mine'yi sevdiği için gerçekleri göz ardı ediyo arkadaş. Mine kesinlikle Deniz'i sevmiyo onu sadece kullanıyo. Bu benim düşüncem. Ama Mine'nin Deniz'i sevmediğini o arkadaş da biliyo ama kabullenemiyo. Doğrusu bu. Deniz Aslı'yı seviyo, Aslı'da Deniz'i seviyo. Daha ne olabilir ki artık yani?

ÇOK HAKLISIN BiZ AYNI KAFADANIZ GALiBA AMA su MiNECiLER GERÇEkleri KABULLENSE ii olacak aksi halde gerçek d1s1 seyler sölüolar

_HaLe_
16-08-07, 15:25
bak sende yanl1s düsünüosun çok denizin asl1y1 sewdini kan1tlayamass1n ki hem denizin asl1y1 nas1l korudunu ona nas1l sözler söyledini görmedin mi fragmanda ayr1camine de denizi semio sace denizi kand1r1o we hala merte ASIK!!!

ewt sana katılıyormm bunu görmeyen kimse kalmadı bitek mineciler dediğinz gibi kabullenemiyolar yani bnu görmek zor değil minenin denize ne yararı oldu kii hem...deniz aslıya aşık bunu kendiside bilioo ve bu bölümden itibaren deniz-aslı ilişkisi yakınlaşmasını görücezz inş..:img-wink:

Armağankolik
16-08-07, 15:27
Öyle demeyin. Mine'nin elbette Deniz'e karşı yararları oldu. Bir kere Deniz, gerçekleri görmezden gelmemeyi, en duygusal anlarda bile mantık ilişkisini kurabilmeyi öğrendi. Öbür türlü Deniz benim gözümde bir ara "sünepe"nin tekiydi.

fuliş
16-08-07, 15:32
ÇOK HAKLISIN BiZ AYNI KAFADANIZ GALiBA AMA su MiNECiLER GERÇEkleri KABULLENSE ii olacak aksi halde gerçek d1s1 seyler sölüolar

Evet canım bence de aynı kafadanız. Ben de seni çok haklı buluyorum yani. Bence de artık gerçekleri kabullenseler iyi olcak. Kendi söylediklerine kendileri bile inanmıyolar bence..

_HaLe_
16-08-07, 15:33
Öyle demeyin. Mine'nin elbette Deniz'e karşı yararları oldu. Bir kere Deniz, gerçekleri görmezden gelmemeyi, en duygusal anlarda bile mantık ilişkisini kurabilmeyi öğrendi. Öbür türlü Deniz benim gözümde bir ara "sünepe"nin tekiydi.

haklısın ama dikkat etki bunlar minenin yaptığı ii davranışlardan dolayı olmadı :img-yes:
neyse herkes kendince haklı boşuna uztmaya gerek yok:img-wink::img-wink:

Armağankolik
16-08-07, 15:39
Tabi canım ben Aslı'dan yanayım zaten hep. :) AntiMİNE hatta... :) Sadece tezat yaparak anlatmak istedim.

*duygu*
16-08-07, 15:42
Arkadaşlar yine 'kim kimi seviyor,sevmiyor?' tartışmasına girmişsiniz bence hiç gerek yok zaten yaklaşık 2.30 saat sonra dizimiz başlayacak.

Bu bölümde Deniz'in duyguları,Mine'nin duyguları,Aslı'nın duyguları,Efe'nin duyguları...Hepsini öğreneceğiz gibi geliyor bana.Ayrıca Deniz'in Mine'ye neler yapacağını herşeyi göreceğiz yani.
Tartışmak yerine yeni bölümü bekleyin.Çok heyecanlıyım ben :)

hazal oguz
16-08-07, 16:06
ay arkadaşlar aynen yaa çok az kaldı başlamasına..
kafamda soru işaretlri war..
1. Deniz artık Aslı ve Mine ile ilgili kafasında net bi karara varabilecek mi?
2. Mine'nin 2 göz 2 çeşme ağlamasına sebep olan olay ne? (Mert tehdit fln ediyor heralde kızı)
3. Mine'nin ailesinin (anneanne-dedesi) tepkisi ne olacak?
4. Aslı & Deniz yardım edecek mi Mine'ye? (Ki özetten anladığım kadaryla böyle bir şey olabilir, ayrıca fragmanda Deniz'e "Aslı işte ben seni bu yüzden seviyorum dedirten şey bu mu?)
5. Biricik Efe'me ne olacak? Hakikaten Gönül'e "yingeee" diyecek mi? (Lütfen artık Senaristler Efe'me uygun birini bulsunlar..bu bekleyiş ne kadar sürecek??)
6. Murat & Canan & Leman 3lüsünü neler bekliyor?
7. ..

(abarttım mı ne:icon_whis:img-wink:)

Kavak Yelleri Ekibi ! Sizi seviyorummmmm
Herkese ii akşamlar

not: ayrıca She7a displayinee bayıldımmmmm!!
Mavi & Çınar sizi çok özlüyorummmmmm!!

yaprak.dökümü
16-08-07, 16:13
saat sekiz buçuk olsa da izlesek.
çok merak ediyorum neler olacak?
aslı deniz konuşmasını çok merak ediyorum.işte ben seni bu yüzden seviyorum diyodu deniz .bakalım o konuşma nasıl başlıcak nasıl biticek

pekdeep
16-08-07, 16:22
saat sekiz buçuk olsa da izlesek.
çok merak ediyorum neler olacak?
aslı deniz konuşmasını çok merak ediyorum.işte ben seni bu yüzden seviyorum diyodu deniz .bakalım o konuşma nasıl başlıcak nasıl biticek
saat sekiz buçuk olsa da başlamıo ki hemen yeni bölüm:( önce uzuun bi özet oluo..

evet bisürü soru var cevaplancak... ama heralde en son efeye uygun kişi ile ilgili olan çözülcek... o da bizimkiler istanbula geldiinde olur heralde...

16-08-07, 16:24
saat sekiz buçuk olsa da başlamıo ki hemen yeni bölüm:( önce uzuun bi özet oluo..

evet bisürü soru var cevaplancak... ama heralde en son efeye uygun kişi ile ilgili olan çözülcek... o da bizimkiler istanbula geldiinde olur heralde...

zaten o uygun kişi bir çıksın dizi tadından yenmez heralde. Daha da bir güzel olur:D

Flora
16-08-07, 16:30
Günaydın da Mine'nin anneannesi ve dedesiyle ilişkisi yine en başa döner diyor.
Demekki ara bozulacak ama dedesi Mert'e saldırmazsa iyi valla...:)
Neyse ben çıkıyorum,herkese iyi seyirler...:)

cemre_dila
16-08-07, 16:41
merhaaaba arkadaşlar bi ikigündür pelinciimin forumuna göz atmaktan buraya bakamadım pek dizimize1:45DK KALDIIIII çok heyecanlanıorum yeni bölüm içinnn ama mine gene neler yapcak ya denize diyo bitek sana anlatabilirim fln ayyy acaba deniz aslıdan tam olarakkk hoşlandığını belirtebilcekmiii:):):) çok heyecanlıyım şimdiden iyi seyirlerrr;)

<EyD@
16-08-07, 16:47
diziye cok az kaldı cok heyecanlıyım..

bu bolum denızın aslıya olan duygularını net bır sekılde gorucez herhalde...mıneye olan duygulaınıda tabı....aslı denız konusmalarını cok mrk edıyorum....harıka bır bolum olucak...ıple cekıyorum bolumu suan...herkese ıyı seyırler...:)

cennex
16-08-07, 16:49
birbuçuk saat kaldı nası izliycem hala bilemiyorum haftalardır beklediğim bölüm geldi işte kriz geçirmeden sonuna kadar dayanabilsem helal olsun bana deniz oğlan hadi görüyüm seni busefer doğru şeyleri yap

bence de cnm denızın artık dogru seyler yapıp ararlı olması gerekıyor. ama aslıya senı bu yuzden sevıyorum demesı bence tamamen arkadasca kalacak . yanı denız &aslı askı konusunda en azından bu aksamkı bolum ıcın pek umutlu olmayalım derım ben . :img-yes::sad53:

pekdeep
16-08-07, 16:50
zaten o uygun kişi bir çıksın dizi tadından yenmez heralde. Daha da bir güzel olur:D
evet yaa efeye uygun bikişi çıksa biran önceeeee!!!

ama önce aslı-deniz-mine ilişkisi bi biçimlenir...
sonra canan-murat-leman olayı var...:img-cool2
sonra metinle gönül...
ooooo efeye sıra gelene kadarr çok iş var çooookkk

pekdeep
16-08-07, 16:53
bence de cnm denızın artık dogru seyler yapıp ararlı olması gerekıyor. ama aslıya senı bu yuzden sevıyorum demesı bence tamamen arkadasca kalacak . yanı denız &aslı askı konusunda en azından bu aksamkı bolum ıcın pek umutlu olmayalım derım ben . :img-yes::sad53:

bence de o söz kesinlikle arkadaş olarak sölenmiş bi söz olarak algılancak aslı tarafından (amma uzun cümle oldu kusuruma bakmayın:) ) hatta bölüm aslının bakışıyla bitebilir bilemiorum... denizin fragmandaki mektubunu da aslının bu bölüm görceini sanmıorum....

Rhapsody
16-08-07, 17:14
artık bu bölüm deniz oğlan bi atak yapsın ve bıraksın artık şu mineyi ya
kendisi için kalmadığını da öğrendi zaten
bu saatten sonra hala ona yüz verirse yuh artık derim..:img-pilot

bu arada efenin komikliklerini merakla bekliyorum..:happy0064

fuliş
16-08-07, 17:17
artık bu bölüm deniz oğlan bi atak yapsın ve bıraksın artık şu mineyi ya
kendisi için kalmadığını da öğrendi zaten
bu saatten sonra hala ona yüz verirse yuh artık derim..:img-pilot

bu arada efenin komikliklerini merakla bekliyorum..:happy0064

Ben de yuhh derim gerçekten. Evet yani onun için gelmediğini de öğrendi. Bundan sonra güzel bi şey yapsın artık. Acaba Mine'yle nasıl konuşucak. Ohh olsun o Mine'ye..

semma
16-08-07, 17:29
mine yine kandırır denizi. deniz de hemen inanır onun dediğine zaten deniz ve mert balkonda kavga ediyorlarmış ya minenin resimleri için yani deniz mine ile ipleri koparmamış koparmaz. böyle olmasını istemesem de

sehhhhra
16-08-07, 17:29
evet ya dakikalar geçmiyor bi türlü artık mine tamamen bitti zaten yani o bakımdan korkmaya gerek yok alpte aslı için bitti (ZATEN HİÇ Bİ ZAMAN OLMAMIŞTI) artık aslı ile denize bi engel kalmadı

semma
16-08-07, 17:32
evet ya dakikalar geçmiyor bi türlü artık mine tamamen bitti zaten yani o bakımdan korkmaya gerek yok alpte aslı için bitti (ZATEN HİÇ Bİ ZAMAN OLMAMIŞTI) artık aslı ile denize bi engel kalmadı

ben minenin tamamen bittiğini hiç sanmıyorum.
fragmanda mine denize sarılıp ağlıyordu
bakalım neler olacak
merakla bekliyorum

sehhhhra
16-08-07, 17:33
mine yine kandırır denizi. deniz de hemen inanır onun dediğine zaten deniz ve mert balkonda kavga ediyorlarmış ya minenin resimleri için yani deniz mine ile ipleri koparmamış koparmaz. böyle olmasını istemesem de

ya evet bide o var deme inşallah mineyi şımartıcak derecede onun için kavga olmaz ama bence denizin içinde mieye ait aşk asla yok yani bağları kopardı

sehhhhra
16-08-07, 17:35
ben minenin tamamen bittiğini hiç sanmıyorum. fragmanda mine denize sarılıp ağlıyordu

benim demek istediğim deniz için mine bitti mine için deniz bitmemiş olabilir zaten fragmandada öle yazıo mine denize sarılırkende denizde bıkkın bi ifade vardı

semma
16-08-07, 17:39
benim demek istediğim deniz için mine bitti mine için deniz bitmemiş olabilir zaten fragmandada öle yazıo mine denize sarılırkende denizde bıkkın bi ifade vardı
benim de temennim deniz için minenin bitmiş olması
izleyip göreceğiz
bakalım bizi neler bekliyo

bercis
16-08-07, 17:46
ay gecemedı şu bir saat ya meraktan catlıcam:D:Dbekle bekle hal oldum...bekledıgımize degıcek ama..:)

evet kesinlike beklediğimize değecek. bu bölümden sonra bakalım mine-deniz'ciler ne konuşucak artık. uydururlar yinee, ''deniz hep mineyi sevio''(((:D:D))) diee.

Citir_Girl
16-08-07, 17:56
Selam Arkadaslar Ben Kübra, benide araniza alirsaniz cok sevinirim!:)

Ben bu diziyi ta basindan beri seyretmedim hic bazen hep reklam aralarinda acardim sonra hep öyle yapa yapa bi gün sirf bu diziyi izledim basdan sona kadar ve cok hosuma gitti hele ASLI ile DENIZ yokmu bide EFEEE ay efe cok kommik onlara cok bayildim simdi her persembe izlemeye calisiyorum.... ve bugünkü bölümü cok merak ediyorum :D:D:d

semma
16-08-07, 18:00
evet kesinlike beklediğimize değecek. bu bölümden sonra bakalım mine-deniz'ciler ne konuşucak artık. uydururlar yinee, ''deniz hep mineyi sevio''(((:D:D))) diee.
doğrusunu istersen ben de mine-deniz'cilerin ne konuşacağını merak ediyorum.
izleyelim görelim neler olacağını

sultansss
16-08-07, 18:12
arkadaşlar son 15 dakika heyecandan öleceğim,1 hafta geçmedi ya resmen,bu bölüm bitecek yine geçmeyecek her hafta diğer bölümü iple çekiyorum,deniz de aslı'ya bişeyler hissediyor artık daha çok heyecanlanıyorum böyle olunca...

hadi bakalım bu bölüm bizi ne sürprizler bekliyor...

SBR
16-08-07, 18:18
herkese merhaba bakıyorumda forum heyacandan yerinde duramıyor :happy0064 ama az kaldı bu bölüm bazı soru işaretlerininde artık çözülmesini bekliyor vede istiyorum efem :happy0064 neyse herkese iyi seyirler şimdiden güzel bölüm olacağı kesin gibi iyi yorumlar :img-wink:

SBR
16-08-07, 18:37
sevgili dostlar forum kuralları gereği tek cümlelik mesajlar yazmak yasak bu yüzden sürekli uyarı alıyoruz ama hiç bir şekilde gelişme gösteremedik bu konuda ne yazık ki lütfen biraz daha özenli olalım yoksa bu reytingle anasayfaya geçemeyen tek dizi grubu biz olacaz :img-yes: herkese iyi seyirler

serseri_mayın90
16-08-07, 18:49
ismail coştu resmen ya:D denizde daldı hemen:happy0064
efeyle babasının konuşması güzeldi. yumuşadı artık :D
minenin dedeside çok snirlendi. bigün kalbine indircek mine yaa:img-yes:

-kavakyelleri-
16-08-07, 18:51
Uff anneannesi çok kızdı Mine'ye ya...En başa döndüler resmen...Yazık ben dedesine acıyorum...:(

EmRe_m(m)
16-08-07, 18:52
Şu Kürkçü Dükkanı Dediğin;
Efe'ye Göre Ana Baba Kucapı
Deniz'e Göre Yar Kucağı ;)

miracle girl
16-08-07, 18:54
Kart kız dedi ya:img-hyste
Sübyancı sapık:img-hyste
Ay kopmuş vazşyetteyim:img-hyste

ı.love.sanem
16-08-07, 18:59
Ay inanmıyorum ya. O kız isteme olayı çok komikti. Denize nooluyosa artık :img-polic
Efe gitsin bence. Daha iyi olur kanımca :img-wink:

bercis
16-08-07, 19:00
tam da düşündüğüm gibi oldu ilk tepkiyi deniz verdi. hemde ne tepkii!!!! :D:D:D
subyancı sapıkk, koptum ben orda resmen yaa!! :D:D:Dyanii bu çocuk aslıyı sevmiyoda, dost olarak mı görüyoo!! yok artık daha nelerrr??

<EyD@
16-08-07, 19:01
deniz cıldırdı resmen...koptum o sahnede...:D:D:Dsubyancı sapık:D:D:D:D
bide aslı payladı orda denızı horoz gıbı atladın gıbılı bırseyler dedi cok guldum:D:D:D

EmRe_m(m)
16-08-07, 19:02
Pardon dost olarak mı :):):) Bak gördünüz güldüm :):):)
Aşk Kokusu Var Havada Aşk Kokusu Var :):):)

serseri_mayın90
16-08-07, 19:03
Kart kız dedi ya:img-hyste
Sübyancı sapık:img-hyste
Ay kopmuş vazşyetteyim:img-hyste
hakkaten yaa. oğluna bak sen önce.:D canana kart diyo orda. sanki aslıda hemen evlencekti onla.
efe kararsız kaldı ama gitsin biraz hem kafasını dinlesin hem kendi ayaklarının üstünde durup ispat etsin kendini.
mineye çok kızdılar.üzülüyorum mine için ama ne diye eve çağırıyorr off. bide süsleniyo. yazık ananesiyle dedesine:img-yes:

EmRe_m(m)
16-08-07, 19:06
Ben ona üzülmüyorum katakuliciiiiii :)
Evet Canan'a Kart demesin o kadar da kart değil :)
Yalnız o sübyancı bitirdi beni ya :) Bıyıklarda karizma olmuş :) Tam Aslı'ya göre :):)

serseri_mayın90
16-08-07, 19:23
yaa mine denizi seviyor. off nasıl ağlıyor yaa onada üzülüyorum. deniz mineye msj atarken aslı takmıyor gibi gözüküyordu ama aradan da sırıttı:D şimdi de biz eskisi gibi olamayız dio canana...

serseri_mayın90
16-08-07, 19:29
efe&hüseyin süper ikili:D:happy0064 efenin hüseyinle konuşması süperdi yaa..
-hadi hüseyin ben yatıyorum .. hehee

miracle girl
16-08-07, 19:31
Ayy koptum:img-hyste
Ne balı ayı:img-hyste
Hüseyin süper ama sevimli köpüş:D
Efe belgeseli :img-hyste

ı.love.sanem
16-08-07, 19:33
Hüseyin :):):)
Bayılıyorum şu Efeye çok tatlı.
Denizin uyandırma olayında koptum :img-hyste

tugchemre
16-08-07, 19:33
ben galiba denize inanmaya başladım yani aslı konusunda bide şu mineyle sarılma sahnesinde vereceği tepkiye bakıyım işte ozmn anlıycam deniz oğlanın düşüncelerini

ecemsi
16-08-07, 19:34
efe mükemmeeeeeelllllllllllllll tek kelimeyle şahane
tam gönül yapma diye kıvranıyodu::D:D:D:D hepsi kayda alındı deniz tarafından:happy0064
hüseyinle süper bi ikili oldular çok güldüm yaaa:D:D:D:D

buarada deniz tam aşık valla eskiden mine nin hayallerini kurardı mektup herşeyi değiştirebiliyormuş demek:happy0064

bu bölüm harikaaaa:happy0064

bercis
yaa mine denizi seviyor. off nasıl ağlıyor yaa onada üzülüyorum. deniz mineye msj atarken aslı takmıyor gibi gözüküyordu ama aradan da sırıttı:D şimdi de biz eskisi gibi olamayız dio canana...

ya ağlamasına filan bakma o denizi sevmio yaa. o içine düştüğü durum için ve denizi aslıya kaptıracağı için ağlıyo. tabi denizi aslıya kaptıracağı için ağlamasının nedeni aşk değil HIRS!!!

sude_19
ya allah aşkına DENİZ beni sinir ediyorsun,

HERŞEY BİTTİ diyor durup durup, kardeşim biten ne ki, aranızda hiçbişey olmamıştı ki, birlikte bile değildiniz haftalardır, biten ne :D :D komik ya, desene zaten biz birlikte değildik aslı, ben ona karşı bişeyler hissetmiyordum, sadece kırmak istemiyordum o kadar desene. Duygularından bahsetsene

sen öyle gidip nefes nefese mine'yi anlatırsan, kötü oldum dersen, ASLI ne anlar, seviyorsun hala der tabiki

hayatımıza kaldığımız yerden devam edelim mi diyor, iyide zaten devam ediyorsunuz, küs değilsiniz ki, hem kaldığımız yerden demek ne demek ??? sen kaldığın yerden devam etmek istemiyorsun istesende edemezsiniz, o sana karşı bişeyler hissederken, sen ona karşı hissederken nasıl aynı olabilirki herşey, sevgilim olmanı istiyorum de de kurtul :D

sıktınız artık yaaaaaaaaaa

<EyD@
16-08-07, 19:35
ay efe super ya:)kopege verdigi isme bayıldım huseyin:D:D:D:D

denize bnde ınanmaya basladım ama aslı hıc ınanmıyor denızın ısı zor bayagı....ama aslıda haklı tabı kendıne gore...

mertfirat
16-08-07, 19:36
-balayında bari uyuyim
-ne balı ayı

hehe burası çok güzeldi :D

EmRe_m(m)
16-08-07, 19:36
Mine Deniz'i seviyor ama Mert gelecek diye süsleniyor bumu onun sevgisi!:):):)b Güldüm bak :):):)

Efe'nin Hüseyin'i çok komik ya :)
Efe ve Hüseyin Ayrılmaz İkili :):)
Ballı Ayıı :):):)

_hasibe_
16-08-07, 19:37
Çok keyifli bir bölüm izliyoruz yine! Efe'nin kankisi Hüseyin'i gözüm tuttu :D Sadık dost (: Bakalım aralarında daha ne replikler geçicek..

**Deniz'in kısa filminin içinde bence Aslı'ya da yer var,açıp açıp izleyecek gibi görünüyor..

Neyse,tam olarak yorumumu dizi bitince yaparım :img-wink:

bercis
16-08-07, 19:38
ayrıca artık kesin olarak anladıkki deniz aslıyı sevio!!! geceleri sürekli aslının mektubunu okuması, mine ararken telefonu suratına kapayıp mektubu okumaya devam etmesii sürekli aslıyı düşünmesii.....
hele o sonra ne dedii, efenin dedikleri aklından geçti ve
(((tam olarak hatırlayamıyorum ama));
ben senin bu kadar büyük sevgini göremedim, şimdi ise ben seni düşünüyorumm, acaba sen ne düşünüyosunn???.....
şimdi bu çocuk aslıya aşık değilde ne yaaa??????:happy0064:happy0064

serseri_mayın90
16-08-07, 19:39
efe mükemmeeeeeelllllllllllllll tek kelimeyle şahane
tam gönül yapma diye kıvranıyodu::Dhepsi kayda alındı deniz tarafından:happy0064
hüseyinle süper bi ikili oldular çok güldüm yaaa:D:D:D:D

buarada deniz tam aşık valla eskiden mine nin hayallerini kurardı mektup herşeyi değiştirebiliyormuş demek:happy0064

bu bölüm harikaaaa:happy0064
evet yaa denizin tüm fikirleri değişti. warsa yoksa aslı. aslıyı düşünüp duruyor. ama mine kafasını karıştırırmı:icon_whis aslıda artık isteksiz:img-yes:

deniz efeyi çeksin belgeseline hakkaten süper olur:happy0064 özlem haklısın adıda gönül meselesi olsun:happy0064

ebru_kıvançkolik
16-08-07, 19:40
ya allah aşkına DENİZ beni sinir ediyorsun,

HERŞEY BİTTİ diyor durup durup, kardeşim biten ne ki, aranızda hiçbişey olmamıştı ki, birlikte bile değildiniz haftalardır, biten ne :D :D komik ya, desene zaten biz birlikte değildik aslı, ben ona karşı bişeyler hissetmiyordum, sadece kırmak istemiyordum o kadar desene. Duygularından bahsetsene

sen öyle gidip nefes nefese mine'yi anlatırsan, kötü oldum dersen, ASLI ne anlar, seviyorsun hala der tabiki

hayatımıza kaldığımız yerden devam edelim mi diyor, iyide zaten devam ediyorsunuz, küs değilsiniz ki, hem kaldığımız yerden demek ne demek ??? sen kaldığın yerden devam etmek istemiyorsun istesende edemezsiniz, o sana karşı bişeyler hissederken, sen ona karşı hissederken nasıl aynı olabilirki herşey, sevgilim olmanı istiyorum de de kurtul :D

sıktınız artık yaaaaaaaaaa

valla süper yazmışsın dediklerine aynen katılıyorum...aslı denize anlıyorum aldatılmak kötü bişey diyo deniz ağzını açmıyor..ya desene mine benim hiç bişeyim değil ki ne aldatması diye..yok bu çocuk adam olmaz vallahi...

serseri_mayın90
16-08-07, 19:41
Çok keyifli bir bölüm izliyoruz yine! Efe'nin kankisi Hüseyin'i gözüm tuttu :D Sadık dost (: Bakalım aralarında daha ne replikler geçicek..

**Deniz'in kısa filminin içinde bence Aslı'ya da yer var,açıp açıp izleyecek gibi görünüyor..

Neyse,tam olarak yorumumu dizi bitince yaparım :img-wink:
bence filmde mineye ver verirse süper olur:D oda oyunculuğa meraklıydı zaten:P adıda ortalık karıştıran mine olabilir.. yada minesotalı cadı:)

miracle girl
16-08-07, 19:46
Efe çok zeki valla bravo:D:D
Minede şantajı aldııı.. O Merti zaten sevmemiştim..

mavi deniz
16-08-07, 19:48
arkadaşlar uzun zamandır yazmadım ama bugün bişey dikkatimi çok çekti şu kısa film için konulann kamera bence canan murat ilişkisini belgeleyecek hele efe ve deniz kamerayı sakladıya ay ya sanırım o gizli kamera görüntüleri çekiçek tüh ya umarım aslı deniz ilişkisi tehlikeye girmez tüh :(

serseri_mayın90
16-08-07, 19:49
bu mert napıyor yaa.. lemanamı sarkıyor:P iltifatlar,el tutmalar fln:icon_whis
mineyede şantajlar... ooo işimiz var bunla:img-yes:

keremcem_didem
16-08-07, 20:02

harbiden ya ne pislik bi çocuk. aslıyada göz koydu tamamdır. bütün urla bunun sevgilisi olcak. adamda zaten coşkun tipi var.:icon_whis :D :D

ı.love.sanem
İnanmıyorum ya ne iğrenç bu Mert ya. Gözleriyle asılmadığı kız kalmadı dizide :)
Of ya tam böyle Deniz Aslı ilişkisi tekrarmı alevleniyo deerken şimdi yine Mine çıkıcak bence............

serseri_mayın90
deniz güzel laf oturttu.
-oyuncu yapcak işte seni. böylece oyunculuk yeteneğini bizim gibi masumlar yerine .... gerisini unuttum:icon_whis
minenin durumu hakkaten kritik.deniz aslı yardım etcek ama mert bişiler yapar:img-yes:

ecemsi
ayyyyy yine nerde reklama girdiiii offfffff:icon_sorr

deniz yumuşamasın noolur o kız yüzünden neler yaşadı yeter artıkkk!!!!

mert çok adiymiş aslıya bile nasıl baktı öyle ona bakışınnı geçtim lemana sarktı

onu geçtim mineyi nekadar sevmesemde nekadar çirkin bi konudan tehtit etti

valla ne diyebilirim artık

tugchemre
mertte tam gıcıkmışki ya tiksindim valla herkese yaklaşıp duruyo terbiyesiz mert falan neysede mine yine kandırdı çocuğumu ya yok yok ben denizden ümidi kestim şimdi mine zor durumda diye düşünecek mine de bu durumdan yararlanıp iyice yaklaşacak denizeeee:sad53:ağlamak istiyorum ya birhafta bunun içinmi heyecanla bekledim

bercis
16-08-07, 20:03

sadece leman olsa iyi.arada aslıyıda gözüne kestirdi.
işimiz var bunlaa.

sultansss
16-08-07, 20:03
şeytan 1'di 2 oldu..mine ve mert...

mert gitti evli barklı kadına leman'a sarktı ya deli mi ne,sıyırmış valla...

mine'ye de şantaj yaptı,deniz de şimdi dayanamaz yardım edeyim derken yine yakınlaşırlar diye korkuyorum,tabi eskisi gibi olamaz araları hem artık aslı'yı seviyor bal gibi,her şey ortada...ama aslı , deniz'in mine için hala bişeyler yaptığını görürse uzaklaşır diye korkuyorum.

bu arada mert aslı'yı da gözüne kestirdi,deniz bu sefer fena yapar o mert'i zaten siniri var ona...

aklımdaki soru işaretlerinden bikaçı gider diye düşünürken aklım iyice karıştı of yaaa..

bercis
16-08-07, 20:05
yaaa arkadaşlar üff yaa. biz 1 hafta bunun için mi heyecanla bekledik. 1 hafta boyunca minenin YİNE denizi kandırmasını izlemek için mi bekledikk. yaaa denizz bu sefer kanmaa lütfenn yaaaa. yapmaa!!!

tugchemre
16-08-07, 20:08
ya bu kız şaka gibi ya deniz valla öldürdün beni ya aslının mektubunu okurken kendikendine konuşuyoduya nasılda ümitlendim hatta kesin oldu bu iş dedim yok allahım nolur mert şu mineyi alsa götürse şurdan bizde kurtulsak

keremcem_didem
yaaa arkadaşlar üff yaa. biz 1 hafta bunun için mi heyecanla bekledik. 1 hafta boyunca minenin YİNE denizi kandırmasını izlemek için mi bekledikk. yaaa denizz bu sefer kanmaa lütfenn yaaaa. yapmaa!!!

deniz bu sefer kanmaz ama şöle bi durumda var minenin düştüğü durum gerçekten çok kötü dişman bile olsalar kim olsa yardım eder. bence deniz yine mineye yardım etmeli diye düşünüyorum mine karakterini pek sevmesemde.:img-yes::img-wink:

sultansss

kanar canım kanar yine saflığı tutar,ya bıraksın da çeksin cezasını mine sanki deniz mi dedi mine'ye öyle fotoğraflar çekin diye,şimdi çeksin bakalım cezasını ama malesef ki yine aslı ile uzaklaşacaklar,ama bu seferki sebep deniz'in mine'ye karşı bişeyler hissettiğinden değil ona yardım etmek için uğraşmasından olacak..ee tabi yardım ederse,bence eder yine ah saf deniz ah bu kadar çabuk kanma nolur o kıza... sana neler yaşattı aç gözlerini artık...

ecemsi
16-08-07, 20:09
muratta lemana döndü denizi kaybetmekten korkuyor haklıda

cananla onlar için bir gelecek yok birazda bunu canan anlasa harika olacak

olaylar patlak verecek ve denizle aslı bu çocuk olayını öğrenecek diye acayip

korkuyorum

SELİN ASLAN
deniz bütün iyi niyetiyle mineye yine yardım edecektir ama artık eskiye dönüş olamaz.hem zaten bu fotoğraf mevzusunda aslıda denize destek verecektir.mineyi bu beladan beraber kurtaracaklardır.artık akla kara da belli oldu deniz artık aslıya aşık

alpimmm
ya ben o merti ilk görüdüğüm gün kıllanmıstım ilk gün lemana bakıslarından hoşlasmamaıstım ohh mineye lemana aslıya herkese sarkıo bu herif e deniz dalmasaında kim dalsın:icon_whisellleirin dert görmesin denizim

ya ilk reklama kadar olan yterlerini izleyemedimmoff:sad53:

sultansss
16-08-07, 20:11
arkadaşlar LÜTFEN DİKKAT!!!

bence efe ile deniz'in şapkanın altına koydukları kamera ile canan ve murat yakayı ele verecekler!!!bilmeden deniz kötü kaderini öğrenecek!!

ama inşallah olmazzzzz

pekdeep
16-08-07, 20:12
arkadaşlar buraya yazıorum o kamera bi olay yaratcak mesela muratla cananın konuşması!!! aman aman ....
mert de amma karaktersizmiş buarada

blue ivy
16-08-07, 20:18
evet efeyle köpeği süper bir ikili oldular ama keşke köpeğe yabancı bir isim kosaydı,hüseyin ismi çok şanlı özel bir isimdir,yani hayvanlara konulacak isimlerden değil,hep kızmışımdır böyle yapanları,şu replikleri yazanlar biraz daha saygılı olsalar keşke:img-yes:

serseri_mayın90
16-08-07, 20:20
efe süper yaa. sigortalıyız yani:D:happy0064
merte iyice sinir oldum..deniz mineye yardım ederken başına dert alcak.fatih akın meselesinide unut diyo.. bu kameranın çektikleri olay olur valla. en iyi filmi çekti deniz:img-yes:

miracle girl
16-08-07, 20:23
Efe süper valla ya:)
Yenge desin artık:)
Deniz diceni dedi artık Aslı anlasın:D

keremcem_didem
16-08-07, 20:24
eyvaaah muratla canan konuşuyolar ama. efe ile denizin oraya video koyduklarından haberleri yok. deniz şimdi ya öğrenirse herşeyi off işler yine sarpa saracak.:icon_sorr

serseri_mayın90
16-08-07, 20:27
ayyy çoook tatlılarr yaa:happy0064:happy0064 öpüşür gibi yapalım. çok güzeldi heheee:D
aslı&denizciler bence beklediğinize değdi.işte bu sahne:happy0064

miracle girl
16-08-07, 20:28
Vışşş öpüyomuş gibi yaptı süper:happy0064
Tokatıda yedi:D:D
Denizin bildiği bişeyi Efede bilir tabi:D:D

ı.love.sanem
16-08-07, 20:31
O neydi öyle ya :)
Ben olsam (ki olamam :)) bende tokat atardım :)
yse Hüseyin beni bekliyo ben gidiyim :D

ecemsi
16-08-07, 20:32
ayyy harika bölüm diye boşuna demiyoruz
öpermiş gibi yapmışmışmış gerçekten öpmek için neler vermezdi:img-in_lo:img-in_lo

özgenuroğlu
Aman allahım öpüşür gibi yaptılar çok komikti

Deniz efenin dediği gibi limonla çok deneme yapmış heraldee:icon_whis

sude_19
ay gülmekten öldüm vallahide billahide ÖPÜŞÜR GİBİ YAPALIM :D :D biliyordum onu diyeceğini, yalnız öyle abarttıki hehe tokatıda yedi,

ne vuruyorsun be gerçekten mi öptük :D :D

kapıyı açarken nasıl tatlı baktı öyle ASLI 'ya acaba çok güzelsin mi diyecek ne diyecek dedim,

eski günlerdeki gibiyiz, hep yanyana omuz omuza olsak dedi :D

DENİZ KAFAYI YEDİ, ASLI'yla KAFAYI BOZDU, :D deniz geçmiş ola, artık sende körkütük aşıksın canım.

kızı korkutuyor sonra hiççç kapı açıldı diyo :D :D

seni seviyorumda dedi, kısmende olsa, aslı ne diye sorunca yok bişey diye kaçtı :D

ay çok şekerlerrrrrrrrrrrr

ama ama kötü bir olay kapıda geliyor, birdahaki bölüme, canan ile babasının mevzusu patlak verecek :( nolucak.

bercis
16-08-07, 20:33
yaaa arkadaşlarr bnmm içim içeme sığmıyo yaa resmenn. mineyi kurtarma olayı yüzünden çok umutsuzluğa kağılmıştım ama, bu olayy daha da çok yakınlaştırdı bunlarıı yaaa.
ne güzellll öperr gibi yaptı amaa!!!!!!
tokatıda yedii :D:D:D
ayrıca şurayıda atlamayalımm; mertin odasını açarkenn, nasıl öylee uzuuunn uzuuunn baktı aslıyaaa.
BU AŞK DEĞİLDE NE YAAAA!!!

tugchemre
keşke gerçekten öpseydi ya nede tatlılardı yerim ben bunları ya
yazık efem benim kadersiz kuzum yengemi diycem dediya acayip üzüldüm ya durumuna

mertfirat
mertin bakışları çok uyuz walla aslıya.. soğuk meşgale :D

keşke elini koymasaydı deniz araya gerçi aslının tepkisi daa kötü olurdu ama öle daa ii olurdu seyirci açısından daa heyecanlı :D

Nil_fuN
16-08-07, 20:34
Ama çok güzeldi adam iyki gazeteyi almış :)
deniz bişeyler demeye çalışıyo aslı ne ? diyip duruyo denizde yok bişey diyo :)
anladım denizi... :img-wink:

<EyD@
denız costu ya..:img-hysteyok senı sevıyorum demeler yok opusur gıbı yapmalar yok keske snnle hep boyle yanyana olsak demeler...:icon_whis

hele o opusur gıbı yaptıkları sahnede cok komıktı ıkısıde aslıdanda yedı tabı tokadı denız:img-hyste

efecık cok seker ya ama su gönül ısını uzatmasa tam super olacak...

sultansss
kötü haber : canan ve murat kameraya çekildiler,hemde deniz'in film yapacağı kameraya izlerken büyük umutlarla bakmaya başlayacak ama hayal kırıklıkları yaşayacak..

of ya leman ve murat tıpkı eskisi gibi oldular hatta eskisinden daha iyi oldular derken....bu olay patlak verecek..deniz görürse belki de söylemez annesine hamile hamile üzmek de istemez annesini,ama babasını asla affetmez...

güzel haber : aslı ve deniz öpüşürmüş gibi yaptılar,bir de deniz'in biliyor musun aslı şu anda yıpkı eskisi gibi olduk yan yana omuz omuza demesi aynı zamanda da eyvah diyip aslı ne oldu diyince hiiçç kapı açıldı demesine bittimmmm...hele o anda aslı'ya uzun uzun , hayran hayran bakması yok mu öldüm....

ecemsi
16-08-07, 20:36
bence mineyi kurtarmak falan bahane deniz aslıyla birlikte eski günlerdeki gibi vakit geçirmek için fırsat topluyor:D:D:D:D

denizde yapıştı kıza maşallah tokatıda yedi:D:D:D

lemanda muratta aşk tazeliyor:img-in_lo canana güle güle:icon_whis

bercis
yani denizde bula bula yolu öpmekte buldu. demekki çocuğun aklının bi kenarına yerleşmiş aslıyı öpmekk. bi de o kadar abarttıkii; zavallım kaptırdı kendini. ben bi an gerçekten öpecek sandımm. ama nasıl yedi tokatı!!!:D:D
olsun o kesin içinden ''bunun için değerdi,'' die geçirmiştir.:D:D

keremcem_didem
ya şimdi muratla cananın olayı açığa çıkçak denizle aslıda biz bu durumda birlikte olamayız diip uzaklaşabilirler bu olayın bu kadar erken ortaya çıkması bi bakıma çok kötü oldu yaa. ah efe ah sende tam kamerayı koyacak yer buldun koysana plaja filan ne koyarsın barın ücra köşelerine. :)

*sarp*
16-08-07, 20:37
Ya Aslı ile Deniz çok tatlıydılar.. Mineyede üzülemiyorum çünkü kendi etti kendi buldu ama inş. adam olur akıllanır pek öle gibi görünmesede...Ya bu Muratla Canan meselesi ortaya çıkarsa nolcek off offf...:icon_sorrAma bu bölümün kahramanları Efe-Hüseyin ikilisiydi :P:Pacaba sonunda nolcek çok merak edommm....

tugchemre
16-08-07, 20:37
bu gönül meseleside amma kabak tadı verdiya valla patlıyorum artık izlerken ama hüseyin mükemmelya

evet aslı ve denizci arkadaşlarım yeni kader ortaklarım işallah bu bölümde güzel bir aşkın temelini atmışlardır ve işallah birgün miş gibi yapmazdı deniz gerçekten öper aslıyı:happy0064

sea__star
16-08-07, 20:38
kötü haber : canan ve murat kameraya çekildiler,hemde deniz'in film yapacağı kameraya izlerken büyük umutlarla bakmaya başlayacak ama hayal kırıklıkları yaşayacak..

güzel haber : aslı ve deniz öpüşürmüş gibi yaptılar,bir de deniz'in biliyor musun aslı şu anda yıpkı eskisi gibi olduk yan yana omuz omuza demesi aynı zamanda da eyvah diyip aslı ne oldu diyince hiiçç kapı açıldı demesine bittimmmm...

Kameranın görüntü alma olayında haklısın ama içimden bi ses tam Canan ile Murat konuşacaklarken kameranın kasedinin biteceğini söylüyor. Yani biraz daha zaman var sanki bu olayın gün ışığına çıkması için.

sude_19
ya ben neyi merak ediyorum biliyor musunuz,

ya bu EFE bu ikisinin aralarında geçenleri ne zaman öğrenecek :D vallahi çocuk 7.4 şiddetinde şok geçirecek ha :D

ecemsi
evet cananla murat kameraya çekildi yanlız şapka yukarıda değildi sanki

efennin koyduğu yerde şapka göremedim ben yanılmışta olabilirim

umarım o kamera onları çekmemiştir deniz izlediğinde olacakları düşünmek bile

istemiyorum belki efe görür engel olur gibi birşey geçiyor aklımdan umarım öyle olur

bakış
o bu değil de, efe öss yi kazanamadan nasıl istanbul' a gelecek ben onu merak ediyorum. senaristlerin ne düşündüğünü bilemem ama benim önerim belli: konservatuvar sınavlarını kazansın, oyunculuk bölümünde okusun:img-yes:
bu arada ben mine nin ablasının hamileliğinin ortaya çıktığı bölümü izlemeye gerçekten korkuyorum. yazık çok yazık
ayrıca bu bölümde ilk defa mine' ye acıdım. kız gerçekten çok çaresiz durumda. ama dizinin böyle bir konuyu bu şekilde ele alması çok güzel olmuş. ne adamlar var yaaa....

sultansss
yani denizde bula bula yolu öpmekte buldu. demekki çocuğun aklının bi kenarına yerleşmiş aslıyı öpmekk. bi de o kadar abarttıkii; zavallım kaptırdı kendini. ben bi an gerçekten öpecek sandımm. ama nasıl yedi tokatı!!!:D:D
olsun o kesin içinden ''bunun için değerdi,'' die geçirmiştir.:D:D

mine'yle gerçekten öpüşemedi beceremedi bile ama aslı ile maşallah numara bile olsa nasıl öpme isteği doğdu,nazar değmesin,darısı gerçeğine:img-in_lo:img-in_lo

yılmaz_filiz
16-08-07, 20:39
İbomunn :D:D

Yalancıktann öpüşmesi bile çok tatlıydı yhaa =)Ahh ahh Aslının yerinde ben olsaydım tokat mı atardımm :D:D:D

Cananla Muratın durumu nolcak çok merak ettim yhaa =)

!!!melike!!!
çok çok güsel bi bölüm oluo
otelde deniz le aslı nın öpüşürmüş gibi yapmalarını işte seni bunun için sefiorum diince aslının ne deyip yok bişi demesi o mertin kapısının önüdeki konuşma çok çok güseldi

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

tugchemre
arkadaşlar ya deniz bu cananla babasının arasında olanları kameradan öğrendikten sonra aslıyla bütün bağlarını koparırsada bütün bu şeyler boşa giderse olmaz dimi ya

<EyD@
16-08-07, 20:40
bu gönül meseleside amma kabak tadı verdiya valla patlıyorum artık izlerken ama hüseyin mükemmelya

evet aslı ve denizci arkadaşlarım yeni kader ortaklarım işallah bu bölümde güzel bir aşkın temelini atmışlardır ve işallah birgün miş gibi yapmazdı deniz gerçekten öper aslıyı:happy0064

tugce haklısın yanı sıkıntıddan patladım acıkcası metınle efe konusmasında...cok baydı yanı..

huseyın efe super ama kaderdaşlar:D:D

aslı denız yakınlar gıbı ama aslıda ınat var ıste ama haklı kız bır bakımdan...zaten canan murat olayı patlak verıyor bızımkılerı kotu etkılemese aksıne daha yakınlastırsa...:img-cool2

_hasibe_
16-08-07, 20:41

İnşallah Tugcem..Bi gün o gerçek aşkı görücez,bunu yaşadıklarını görücez :img-wink:

Şu Gönül meselesi de bi an önce çözülmesi lazım..Olmuyo böyle!Acilen Efe'ye birini bulmak gerek...!

_hilal_
superdi yaa
denizle aslının öpüşüyomuş gibi yapmaları harikaydı aslının tokadıda harikaydı

cananla murat kameraya çekildiler acaba nolacak

sultansss
Kameranın görüntü alma olayında haklısın ama içimden bi ses tam Canan ile Murat konuşacaklarken kameranın kasedinin biteceğini söylüyor. Yani biraz daha zaman var sanki bu olayın gün ışığına çıkması için.

canım valla öyle olsa ne güzel olur ama ortaya çıkar bence,çünkü bu kamera olayı kadar patlamaz hiç bu olay...

ama inşallah senin dediğin gibi olur..

sude_19
16-08-07, 20:42
bugün harbi DENİZ İLE ASLI üzerine kurulmuş bölüm :D

tek korkum sensin
ne
yine aramız bozulacak diye korkuyorum

edişem senin gözündeki değerimin azalması :D

işte ben seni bu yüzden seviyorum :D

biliyormusun, yine eski günlerdeki gibiyiz, keşke hep böyle yan yana omuz omuza olabilsek

öpüşür gibi yapacağız :D:D:D:D

eyvahhhhhhhhh efe kamerayı açıyorrrrrrrrr

serseri_mayın90
16-08-07, 20:42
ayy efemi görcek cananla muratı acaba***
bu arada coştunuz yine hızınıza yetişilmiyoo

sultansss
16-08-07, 20:43
işteeee efe yetişti olaya,kamerayı izleyecek ve ortadan kaldıracak,yaşasın,kaset bitmedi ama efe bitircek bu olayı..

_hasibe_
16-08-07, 20:44
ayy efemi görcek cananla muratı acaba***
bu arada coştunuz yine hızınıza yetişilmiyoo

Evet su anda Efe kaydı izliyor..

Kötü haber arkadaşlar:Artık Efe bunu bildiğine göre ve kaydedildiğine göre..Deniz&Aslı ikilisine bir engel bu :icon_sorr

serseri_mayın90
16-08-07, 20:45
korayda kızlara hava atıo. burası benim diye hehee...
off efe öğrendi. denize söylemez kesin. siler o kasedi.
denizde bakıo fotolara... hoşuna gitti galiba:P hakkaten fotolar çok kötü deil. komik çıkmış sadece:P

bercis
16-08-07, 20:47
yaa burda bitirilir mi yaaa

aslı:ahhhh
deniz:İŞTE ONA DOKUNMIYCAKTIN!!!!
aslı:denizz!!!!!

çatlarım ben yaa kim bekliycek bi bölüm dahaa

serseri_mayın90
16-08-07, 20:48
off yaa kazayı bu sahnede yapmışlar işte.. kötü uçtular ama havuz var allahtan. çekim sahnesi de zormuş düşmeleri doğal:)

deniz çok tatlı yaa İŞTE ONA DOKUNMAYACAKTIN:happy0064:happy0064

keremcem_didem
efenin izlemesi bi bakıma iyi oldu sanırım. çünkü hiç denize çaktırmadan silebilir görüntüleri. inşallahta öle yapar hem bu sayede denizle aslının ve ailelerinin araları açılmamış olur.:img-wink:

sultansss
ayy çok kötü oldu ya,havuza düştü deniz ya düşerken yere kafası falan çarpılırsa,ne bileyim ya, bölüm güzel başladı ama deniz ve aslı için çok kötü bir bölüm sonu oldu ya ne zaman tamam desem olmuyor işte...

ı.love.sanem
Efe her şeyi ö,ğrendi. Ama tabiiki Denize anlatymiicaak ;)
Demekki bu sahneyi çekerken balkondan düşmüşler :(:(:(
Mütiş bi sondu ama o kadar da kötü değilmiş reesimler...

tugchemre
neyseki efe gördüde o deniz görmeden bişiler yapar artık aslıyada anlatamaz denizede yazık valla
ya resim resim dedi bende iyice açıksaçık bişi sandım ibomun uğruna düştüğü resimler bunlarmıydı yani ya nolucak acaba nasıda düşmüşler ya benim canım acıdı sanki

Nil_fuN
16-08-07, 20:49
inanmıyorummm resimler gitti havuzda herkes görücek onlar alınmazda belki
havuzun klorundan :) silinir resimlerin mürekkebi :)

<EyD@
inanmıyorum burda bıtermı ya:(:(

denıze noldu sımdı havuza dustu???bunu sırf aslı ıcın yaptı...ona dokunmıcaktın dedi ve hauvuza dustuler...ah denız askı ıcın neler yapıyor gerekırse hayran kaldım ona bu bolum

efe o goruntulerı saklıcak bnce gostermıcek denıze...denız baska sekılde ogrerenır herhalde..cunku daha erken gıbıme gelıyor bu olayın acıga cıkmasının...

miracle girl
Ya şu son sahnede düşmüşler galba dimi..
Öbür bölüm yayınlanabilcek mi??

*sarp*
Ya offf işte öğrendi...Aslında Efenin görmesi ii oldu..Deniz ve Aslı görseydi kimbilir neler olurdu..Efe onların üzülmemesi için eminim ki saklıcaktır bi şekilde bu görüntüyü yok edecektir..Aaa bu arada Denizde süperdi işte ona dokunmuycaktın die bi daldı offf be göron mu sen şu Denizii...:P

_hilal_
off ya evet burda bitirilmezdi çatlarım ben yaa

deniz ne güzelde söledi işte ona dokunmaycaktın

!!!melike!!!
16-08-07, 20:50
en çok şu kavga sahnesinde işte ona dokunmıcaktın sözü hoşuma gitti denizin
bide o mert in kapasının önündeki konuşmaları
efe nin hüseyini çok eğlenceliydi konuşması ii geceler hüseyin demesi falan kamarenın nasıl açıldını sen bilion mu falan demesi

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

_hasibe_
İşte o son süperdi!Nasıl da korudu Aslı'yı..Aşık işte aşık :D Sahiplenmesi çok hoş..Sanırım şu korkuluk sahnesi de buydu..

**Ve tahminim Efe bu kaydı Deniz üzülmesin diye silicek,yanlış bir düğmesine basmışım diyecek.Zaten Leman&Murat ikilisine söylediği sözlerden anlaşılıyor ki ayrılmalarını istemiyor :img-wink:

pekdeep
off çok güzeldiiiiii!!!!

videoyu efenin görmesine çok sevindim... efe neyapar eder denizin üzülmesini engeller!!!

deniz sırılsıklam açık ya: ONA DOKUNMAYACAKTIN işte deyip de havuza dalmaları süperdii...

fotolarda hakkaten bişi yokmuş... aslı da biraz abarttı sanki urlada bunlar bile olay olur derken:S

ecemsi
işte tam tahmin ettiğim gibi efe gördü dikkatli birdaha izlerse konuştukları tam idrak ederse o kaseti ortadan kaldırır yüzü allak bullak oldu efenin
artık içlerinden biri herşeyi biliyor..

bölüm süperdi denizle aslının üzerine kuruluydu herşey hakikaten

deniz eskiden üstü kapalı şeyler söylerdi aslıya şimdi gayet çık söylüyor aslı anlamıyor:img-hyste:img-hyste
hele bölümün sonunda işte ona dokunmayacaktın diyip mertin üstüne atlaması harika oldu :happy0064

keremcem_didem
Efe her şeyi ö,ğrendi. Ama tabiiki Denize anlatymiicaak ;)
Demekki bu sahneyi çekerken balkondan düşmüşler :(:(:(
Mütiş bi sondu ama o kadar da kötü değilmiş reesimler...

evet resimler çok güzeldi aslında o resimler için kendilerini tehlikeye atmaya bile değmezmiş. yani hiç bi kötü yan göremedim ki. çok tatlı çıkmış bütün resimlerde. :)

_naz_
16-08-07, 20:51
Allahım allahım.izledgm en güzel bölümdü.
ylnıs fragmanda dnzn mektup okuyusu wardı..cıkıcak sndm dizide:(
walla o öpüşme sahnesi süperdi Aslıyla şakacıkdan :D
ibo yni dnz hr zmnqi gibi muhtesem:img-in_lo--hüso-efede süperdi:D

hele son sahneyi cok ii çkmşler.
aslıya dokunmucaktın diişii düşüşü rsmler..süperdi

(= JesLice =)
arkdaslarr bence denize bişiy olucakk...sonuçta hem gerçk hayatta kaza geçirdiği için...hem de aslı ile deniz arasında romantizm olsunn diye...:):)mutlaka havuzun içinde denize bişiy olurr..kafası filn çarpar...

TnT_kg
bu dizilerde ne kadar çok mantık hatası var!!
alın size bir tane daha...
hangi handcam in kasedi 10 saat görüntü alıyor!sabah denizle efe oraya saat 10da koydu akşam hava kararırken görüntü alıyor(cananın görüntüsü)
yok artık daha neler??hangi kameraymış bu banada söylesinler bende alim ondan bir tane!!!

assi_yılllar
çok süperdi hele o son yaa nasıl da alsı yı korudu .işte ona dojkunmayacaktın ..
yaa o yalandan öpüşme sahnesi yediği tkat

ne yaa sanki gerçekten öptüm derken çok şirindi yaa deniz

efenin o muhteşem yeme ve arkadaşı hüseyine ne demeli müthiş tek kelimeyle!

minenin resimleri gerçekten çok güseldi ..çok güzel çıkmıştı resimlerde:img-yes:

cokofato
16-08-07, 20:52
Çok Güzeldi yhaa Aslıyla Denizin halleri çok sevimliydi o öpme sahnesi koptum yha ''sanki gerçekten öptüm'' :D ve işte ona dokunmıycaktın felan süper di :) Efe video kaydını buldu bakalım nolcak...
Kısaca çok güzel bi bölümdü Efenn babasıda yumuşadı Efenn de elinn para tutması hoşuna gitmiştir tabi.Mine olayı nolcak acaba resimlerde havuza yayıldı zaten gören görcek havuza düştler zaten ...bu bölümde galiba gerçek düşmeleride...neyse güzel bölümdü işte haftaya gelemz şimdi yha off :(:icon_sorr

cemre_dila
arkadaşlar süper bi bölümdü.. efe herşeyi öğrendiiii....
mineye sinir oldum aslında zor durumda üzülmedim desem yalan hele aslıcımmm anlatınca acıdım kıza ama aslının denizin havuza düşüşü ardından bakışına bayıldımmm onu hala sevdiğinin%100 kanıtı yha canana üzülüyorum fakat bence çocuğu aldırmalı aslım çok tatlıydı öpüşme sahnesine bittim yalandanda olsa!!!
denizin aslı seni işte bu yüzden seviyorum diyince çıldırcaktım
mütişşşş bi bölümdüüü;) heyecanla fragmanı özeti bekliyorummmm

serseri_mayın90
inanmıyorummm resimler gitti havuzda herkes görücek onlar alınmazda belki
havuzun klorundan :) silinir resimlerin mürekkebi :)
evet yaa havuza düştü resimler. görmese bari kimse. aslında kötü değil fotolar. beklediğim kadar açık saçık değil.komik sadece. fazla sırıtmış fln... denizde nası bakıodu fotolara:D:P

kedi_nazly
ya üff şu minenin yüsünden denizimin başına neler gelio gerçi kavgaları aslı içindi;) ama bu mertte ne pislik herkese sarkıo efede örendi cananın olayını ya harbiden hiç olmadıı kadar karıştı ortalık...umarım denize bişe olmamıştır o minede az uz deimiş yani ama fotolarda pek bişi yokmuş bea gerçi doru aslının dedii anneanneleri için bras fazla...ohff geçrdk bu bölümüde efeye çok gülüom bea çoook tatlı:D denizim de....

Nil_fuN
evet kötü değildi resimler denizde farketti
mine çok kötü resimlermiş gibi söyleyince ben zorla çekti sandım...
ama urlaya dağıtssaydı kötü olurdu mine için...

sude_19
İşte o son süperdi!Nasıl da korudu Aslı'yı..Aşık işte aşık :D Sahiplenmesi çok hoş..Sanırım şu korkuluk sahnesi de buydu..

**Ve tahminim Efe bu kaydı Deniz üzülmesin diye silicek,yanlış bir düğmesine basmışım diyecek.Zaten Leman&Murat ikilisine söylediği sözlerden anlaşılıyor ki ayrılmalarını istemiyor :img-wink:

sahiplenmek mi, oooooooooo çoktandır böyle zaten :DDDDDDDD

önce şu yapışık çocuk, ay neydi adı unuttum bile bakın hatırlamıyorum :D bu bölüm koymamışlardı ASLI SENİ ÇOK ÖZLEDİM, SENSİZ YAPAMIYORUM :D

sonra bugün isteme mevzusunda ve sonra son sahnede

DENİZ aşık, aslı değilmiş gibi görünüyor, hayat ne kadar ters değil mi, hep böyle olur zaten,

geçen bölümlerde efe birini köpekler gibi severken nasıl olurda bunu hissetmezsin dediğinde DENİZ e anlam verememiştim, nasıl aslı'yı düşündü diye ama şimdi anladım aslı'nın kendisine olan sevgisini düşünmüş, nasıl anlamadım diye o sırada, bu bölüm ortaya çıktı :D

ecemsi
16-08-07, 20:53
DALGAMI GEÇİYORLAR bizle o resimlerde hiçbirşey yoktu ki :D hepsi normal resimler işte.

evet yaaa ben abuk sabuk görüntüler bekliyordum hatta birtane resme dikkat ettim minenin üztünde kaban vardı:D:D:D
yok artık dalga geçiyorlar bende baya açık kıyafetlerle falan bekliyordum mineyi:D:D:D:D

fenerli_kiz
ayy cok güzeldi bu bölüm.. ama mektup isini ben yine anlamadim ya..
göstermedilerde.. bi düsünürken gösterdiler..
yoksa ben mi kacirdim.. göstermediler dimi..

sarp_manyagi
bölüm harikaydı efe her şeyi öğrendi acaba şimdi ne olcak??denizle aslının kapıdaki replikleri mükemmeldi:happy0064...canan ne yapıcak acaba aldırması mantıklıydı ama bakalım ne olcak?...denize acaba ne olcak??mine yüzünden başına bir şey gelmeseydi bari...deniz aslıyı sviyor:happy0064...ahh aslı ahh uzaklaşmasan bir şu çocuktan bu arada deniz keşke gerçekte öpseydi aslıyı:img-wink:

<EyD@
aslı artık ınadı bırakır yanı...nasıl deniz diye bagırdı cnm bnm....
deniz nasıl cıkıcak o hauvzdan bnm kafama takılan o..kotu bırsey yapmasınlar barı...

bu bolum denızın aslıya olan askı ıyıce vurgulandı...:)

_naz_
16-08-07, 20:54
Allahım allahım.izledgm en güzel bölümdü.
ylnıs fragmanda dnzn mektup okuyusu wardı..cıkıcak sndm dizide:(
walla o öpüşme sahnesi süperdi Aslıyla şakacıkdan :D
ibo yni dnz hr zmnqi gibi muhtesem:img-in_lo--hüso-efede süperdi:D

hele son sahneyi cok ii çkmşler.
aslıya dokunmucaktın diişii düşüşü rsmler..süperdi

ha bide Deniz'in mineye çektiği msj(aslının ynnda):D
++ minenin rsmleri bkledgm gibi diildi,gayet güsellerdi;):D

tugchemre
16-08-07, 20:55
ay mert aslıyı itince deniz koruduya işte ona dokunmayacaktınmı ne dedi ay orda bayıldım işte tamamdır artık eminim denizin içinde neler olduğuna bari denizime bişi olmasa gerçek hayattaki gibi

Chardonnay
Çok güzel bir bölümdü yine:) efeme denk geldi yine herşey yaa:) yine cananı öğrenen o oldu:) buarada mine ninde biterim biterim dediği resimler neydi öylee????bari resimleri hiç göstermeselerdi de bizde bayağ görülmiycek resimler herhalde diye düşünmeye devam etseydik...

MurDer
oooo herkes de burda ya ne çabuk arkadaşlar:)
ya deniz düştü yaaa denize bişey olmasın ama yaaaa
evet bence de süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi bölümdü gerçi başını kaçırdım ama izlerim orayıda inş.
efe canan la muratı öğrendiiiii ya neyseki başkası öğrenmedi
ya aslı ve denizzzzzz yaaaa

_hasibe_
DALGAMI GEÇİYORLAR bizle o resimlerde hiçbirşey yoktu ki :D hepsi normal resimler işte.

Jnm dikkat ettiysen o resimler tamamının yarısı bile diildi yani daha fazla resim var ama tabi gösterilmeyecek resimler :img-wink:

**Efe&Hüseyin ikilisi bize çok eğlenceli sahneler yaratacağa benziyor..Sevdim ben bu ikiliyi :D

**Metin&Efe arasında baya sıcak gelişmeler olacak..Efe ne kadar üzüldü Metin'in söylediklerini duyunca :icon_sorr

sultansss
arkdaslarr bence denize bişiy olucakk...sonuçta hem gerçk hayatta kaza geçirdiği için...hem de aslı ile deniz arasında romantizm olsunn diye...:):)mutlaka havuzun içinde denize bişiy olurr..kafası filn çarpar...

bence de kafası darbe almıştır ama şu gerçek hayatta kaza geçirdiği için olayını anlayamadım bişiy mi olmuş da,çekimlerde..

sude_19
ya üff şu minenin yüsünden denizimin başına neler gelio gerçi kavgaları aslı içindi;) ama bu mertte ne pislik herkese sarkıo efede örendi cananın olayını ya harbiden hiç olmadıı kadar karıştı ortalık...umarım denize bişe olmamıştır o minede az uz deimiş yani ama fotolarda pek bişi yokmuş bea gerçi doru aslının dedii anneanneleri için bras fazla...ohff geçrdk bu bölümüde efeye çok gülüom bea çoook tatlı:D denizim de....

arkadaşlar bölümlere devam edeceklerine göre, ayağı sargılı, gözü mor çekilecek yani yaralanmış olacak tabiki dizide de

gizemyd
ay keşke öpüşme sahnesi gerçek olsaydı :D :icon_whis çok güzeldi ama..efede gördü..bişi demez herhalde yaa..:icon_whis resimlerde kötü değilmiş cnm..ibom nasılda ona dokunmaycaktın işte dedi..ve balkondan düştüler havuza..bu sahnede çekerken düşmüşler..:( resimlerin hepsi havuza dağıldı..ayy çok merak ettim diğer bölümü..

sweetymelis
16-08-07, 20:56
wayy bee bölüme bakk
bu bölümde cok sekerlerdı asıklarımız ınatcı asıklarımız!:)(denız&aslı)
hele o yalanadan öpüşme sahnesı yokmuydu:)
inş bi gün gerceını goruruz ya:D:P
umarımkı olucak ...
bnce ıbomuz o bolumde kırdı ayagını
cunku haberlerde gorduğumdede ambulansta ustunde o tısort wardı
kesın o bölümü cekerkene oldu:)
efenınde o vıdeoyu gormesı bı bakıma ıyı bı bakımada kotu oldu:)
o alman gıcık barbie yuzunden olcak gene hersey:(
herneyse bölüm resımlerını sabırsızlıkla bekliyorum...:)

ecemsi
denizin mineye karşı bir zaafı olsada deniz busefer ciddi gözüküyor mine konusunda aynı zamanda aslı konusunda aslının nekadar değerli olduğunu net birşekilde anladı en çok ona seviniyorum

aslıya üstü kapalı seni seviyorum bile dedi aslı efendim falan dedide anlamış olmalı birşeyler çocuk açık ve net bir şekilde söyledi çünkü:D
bence aslı konduramadı:img-in_lo

ve 2 bölümdürde bizim o beklediğimiz şahane mektum CANIM ASLIM da takılı kaldı:img-hyste:img-hyste

cokofato
bu dizilerde ne kadar çok mantık hatası var!!
alın size bir tane daha...
hangi handcam in kasedi 10 saat görüntü alıyor!sabah denizle efe oraya saat 10da koydu akşam hava kararırken görüntü alıyor(cananın görüntüsü)
yok artık daha neler??hangi kameraymış bu banada söylesinler bende alim ondan bir tane!!!

Ewt akşam üstü alıor ama kaset bitmiştr felan dior zaten geri geri sarerken korayın görüntüsü vardı ilk ve gündüzdü :) biraz fazla çekse bile dizidir idare et :)

serseri_mayın90
16-08-07, 20:57
99 kişi var yaa.coştuk yine. yorumları 5e 1 okuyabiliyorum. reytingler süper olck:happy0064 denizle mert normalde yaralandılar biraz yaa onu dizide gerçek yaparlar bence. yani mertin azıcık sakatlığı varmış onu fln...

nufi
denizin fragmanda okudugu siir bence cekecegi kisa filmde olucak, bundan iki bölüm sonra :) ve iste ozaman artik aciktan ilani ask etmis olcak, aslida karsilik verecek...demedi demeyin...

<EyD@
aslında denıze bırsey olsa daha ıyı olur denız aslı yakınlasması bakımından:)
denız yarı baygın aslı basında aglıyor anlamazlıga gelıyorum ama senı sevıyorum fln denız duyuyormus of cok guzel olur:D:D

YoShUn
blm güseldi ben mineye çok acıdım ama gerçekten o fotolarda kötü bişey yoktu ki.efenin hüseyinle olan sahneleri süperdi yaafs...:img-yes:.zaten diziyi efe götürüyo yani espiriler fln.:img-wink:

Nil_fuN
Akın başladı buraya dizi bitince :)
ama bitiş çok iyi olmuş heycan arttı...

sude_19
16-08-07, 20:58
ya ben bu GÖNÜL meselesine harbi sinir olmaya başladım, abisini de hiç sevmiyorum efe'nin kıl oluyorum hatta,

ne saçma ya, insan kardeşide severken, nasıl o kişiyle evlenmeyi düşünebilir aklım almıyor doğrusu, yenge diyeceksin diyor, mümkünmü bu ya

_hasibe_
ay mert aslıyı itince deniz koruduya işte ona dokunmayacaktınmı ne dedi ay orda bayıldım işte tamamdır artık eminim denizin içinde neler olduğuna bari denizime bişi olmasa gerçek hayattaki gibi

Tugcem bence önümüzdeki bölüm Deniz hastaneye fln kaldırılır,biyerlerinde hasar oluşur..Neden diyorum bu sayede Aslı benim için kendini tehlikeye attın fln der..Daha çok yakınlaşırlar :D

ekin_gulendam
ya keşke gerçekten öpseydi bu arada ben geldim süper bi bölümdü deniz aslı dostluğa dönüşüyo gibiydi valla ben aşk istiyorum inş diğer bölümde olur serseri_mayın90 kankicim valla ne desen haklısın evet kavak yelleri ailesi ya diğer bölüü heralde sizde benim gibi iple çekiyordursunuz

esra2
valla bu bolum acaipti, galiba o kaza sahnesi bu bolumde belki haftaya dizi olmayabilir.. bolum superdi oyuncular superdi, daha ne diyim.. efe herseyi ogrendi bakalim nolcak.. deniz asli sahneleri superdi. aklima simdi bunlar gelio, yorumumu erken yapim dedim..

kardelen2086
16-08-07, 20:59
heyecan dolu süper bir bölümdü.......

her sahnesi ayrı bir güzeldi ama 2 sahne çok hoşuma gitti..birincisi kız isteme sahnesinde deniz in aslı yı isteyen çocuğun üzerine yürümesi,diğeri ise tabiki son sahnedeki"ona dokunmayacaktın"lı bölüm.......

bir de deniz kenarında kayalıkların üzerinde otururken deniz in "işte bu yüzden seni seviyorum "dediği sahnede harikaydı.........

nymphadora
yaa gerçekten de düşmüşler ikisi de 9 eylül hastahanesine kaldırılmışlar neyseki bişi olmamış ibrahime bi tek mert denen o insaniyetin kaburgası kırılmış o kadar...

cemre_dila
yha cidden denizin aslıyı sahiplenmesi mükemmeldi tamam herzaman böyle ama bu bölümde daha yoğun bi sahiplenme vardı süpperdiiii
istemediğim tek şey minenin denizin kafasını karıştırması mine&deniz olcağını sanmıyorum ki olmasın zaten ama aslının denize karşı güveni gene mine yüzünden sarsılmasınıda istemiyorum!!!

yağmur*
süper bi bölümdü..denizin kapıyı açarken denizin aslıya bakması çok gzldi :D en çok sevdiğim yeri de sahte öpüşme sahnesiydi koptum orda

ohanges
evet ya harikaydı
işte ona dokunmuycaktın
bide aslıya bu yüzden sni seviyorum dedi yaa

çarşı_903
evet resimler çok güzeldi aslında o resimler için kendilerini tehlikeye atmaya bile değmezmiş. yani hiç bi kötü yan göremedim ki. çok tatlı çıkmış bütün resimlerde. :)

Bencede yani hiç kötü bi yanı yoktu resimlerin...Bu kadar aksiyona gerek yoktu...:icon_whis
O kamera kaydınıda iyiki Efe gördü...((Bu durumu Deniz'e anlatmıyacağından eminim..İlk olarak Deniz'in babasıyla konuşabilir diye düşünüyorum ben..))

Deniz-Aslı süperdi yaa...
Kayalıklarda deniz Seni Seviyorum dedi yaa orası çok güzeldi...:img-blush
Bide öpüşme sahnesinden sonra Deniz Aslı'dan tokadı yiyince verdiği tepki çok hoştu...:img-blush
Ya bu arada fragmandaki mektup değilmiş sanırım.:not_i:Ben onu Aslı'ya yazdığı bir mektup zannettim...
Keşke olsaydı...Ama belki ilerliyen bölümlerde olabilir...:img-pilot

Gelelim Efe-Hüseyin ikilisine...:img-icecr
Efe çok hoştu yaa...Mel Gibson falan...:img-hyste:img-hyste

Neyse yani kısaca yine çok güzeldi dizi...:happy0064:happy0064

pekdeep
16-08-07, 21:01
ya efeye üzülüorum ben ya canım benim unutsun artık gönülü!!!

canan olayını efe şimdi kapatsa da ilerde kesin açılır bu olay...

murat gözümde düştü ama yerlerde yani... lemanla olan ilişkiside yapay duruo artık gözümde...

resimler yayıldı resmen... görnmeseler de bari onca sıkıntıya değse...

Chardonnay
blm güseldi ben mineye çok acıdım ama gerçekten o fotolarda kötü bişey yoktu ki.efenin hüseyinle olan sahneleri süperdi yaafs...:img-yes:.zaten diziyi efe götürüyo yani espiriler fln.:img-wink:

ay evet.efe ve hüseyin süperdi.koptum bende o sahnelerde:img-hyste.efem yaaaa,süper işte.:)bu arada bu bölümle ilgili çalışmaları sabırsızlıkla bekliyorum.özellikle hüseyin ve efe avatarlarını:)

ı.love.sanem
Reytingleri alt üst edeceğimize iddia ediyorum.
Yine süper bir bölümdü. Maşallah tempo hiç düşmüyor. Gelmiş geçmiş en güzel gençlik dizisi ilan ediyorum Kavak Yellerini. Bence artık anasayfaya alınması için yöneticilerle irtibata geçmenin zamanı geldi. Bi yöneticiyi tanıyorum reel de. Umarım anasayfaya aldırırız ;)

tugchemre
16-08-07, 21:02
denizin fragmanda okudugu siir bence cekecegi kisa filmde olucak, bundan iki bölüm sonra :) ve iste ozaman artik aciktan ilani ask etmis olcak, aslida karsilik verecek...demedi demeyin...

sanmam geçen haftada efe şiir okudu ama dizide geçmedi şiir keşke olsa süper bişey olur ama bakalım aslında bütün denzi aslı düğümünü o film çözecekmiş gibime geliyo benim aman ne olursa olsun yeter ki artık mine denizi kandıramasın ah denizoğlan gerçekten öpseydinya

ecemsi
16-08-07, 21:02
efeye bayılıyorum yaaa
köpekle konuşması
taklitler yapması
denizle olan diyalogları
esprileri
kendine has lafları
aslıyı kuzu diyip sıkıştırması
hayatında birtek gönül konusu geçince ciddileşmesi(herzaman olmasada:D:D:D)
arkadaşlarının aileleriyle ilişkisi

bu çocuk süper yaa daha ne olsun birde öss yi kazanabilseydi herşey tamamdı:img-icecr

fuliş
16-08-07, 21:03
Ya tek kelimeyle harika bi bölümdü. Aslı&Deniz sahneleri öldürdü beni ya.. Şöyle bi özet geçiyim.
Deniz'in Aslı'yı bu kadar sevdiğini bilmezdim yani. Görücüye gelenlere nasıl da saldırdı ya? Özellikle o öpme sahnesinde koptum ya. Çok güzeldi.. Bi de otel odasına girerken Deniz'in Aslı'ya bakışları çok hoşuma gitti. Ayrıca son sahnede Deniz'in Aslı için Mert'e saldırması çok güzeldi. Aslı da nasıl koştu bağırdı hemen Deniz!.. diye.

Efe de her şeyi öğrendi ya. Ne olcak acaba? Çok merak ediyorum. Bence de kayıtı siler gibi geliyo.
Ya bu Mert ne pislik adammış ya? Sinir oldum. Aslı'ya da sulandı ya pislik. allah'tan Deniz geldi de..
BakalımEfe-Gönül-Metin üçlüsü nasıl olucak? Ya Efe ne güzel ilk maaşıyla ailesine bişiyler ısmarladı.

Bu arada Aslı'nın Mine için bişey yapıcağı benim de aklıma gelmezdi yani. Ama ne iyi kızmış.

Off ya ben şimdi 1 hafta daha nasıl bekliyicek of?

esra2
16-08-07, 21:04
keske o sahte opusme gercek olsaydi, ama yazik yedi tokati, ama insallah oda olur.. seni seviyorum dedigi sahne, aslida nedein diyince oda keske "duydun iste" deseydi super olurdu, ilkdefa sarisina uzuldum, haketmese bile uzuldum... ofof hemen bu hafta gecse, umarim o kavga sahnesindeki kaza bu sahne degildir diye dusunuyorum ama imkansiz bu sahne, of yazik uzuldum denize..

TnT_kg
16-08-07, 21:05
Bencede yani hiç kötü bi yanı yoktu resimlerin...Bu kadar aksiyona gerek yoktu...:icon_whis
O kamera kaydınıda iyiki Efe gördü...((Bu durumu Deniz'e anlatmıyacağından eminim..İlk olarak Deniz'in babasıyla konuşabilir diye düşünüyorum ben..))

Deniz-Aslı süperdi yaa...
Kayalıklarda deniz Seni Seviyorum dedi yaa orası çok güzeldi...:img-blush
Bide öpüşme sahnesinden sonra Deniz Aslı'dan tokadı yiyince verdiği tepki çok hoştu...:img-blush
Ya bu arada fragmandaki mektup değilmiş sanırım.:not_i:Ben onu Aslı'ya yazdığı bir mektup zannettim...
Keşke olsaydı...Ama belki ilerliyen bölümlerde olabilir...:img-pilot

Gelelim Efe-Hüseyin ikilisine...:img-icecr
Efe çok hoştu yaa...Mel Gibson falan...:img-hyste:img-hyste

Neyse yani kısaca yine çok güzeldi dizi...:happy0064:happy0064

sen izledin mi o filmi??tabi izlemedin zaten böle mel mel bakıon gibi bir şey söyledi!!çok süper yae efe!!
minenin de ne açık fotoları varmış öle keşke göstermeselerdi de biz cidden bir şey var zannetseydik!
bencede efe direk denize söylemez!deniz çabuk parlar annesine falan söyler aslının annes öğrenir işler iyice sarpa sarar!!
en iyisi murat amcayla konuşması ve en mantıklısı:img-wink:

nymphadora
16-08-07, 21:05
sanmam geçen haftada efe şiir okudu ama dizide geçmedi şiir keşke olsa süper bişey olur ama bakalım aslında bütün denzi aslı düğümünü o film çözecekmiş gibime geliyo benim aman ne olursa olsun yeter ki artık mine denizi kandıramasın ah denizoğlan gerçekten öpseydinya

evet ya bence de geçmiek o şiir ama keşke geçse ahh ahh...:img-in_lo
bence de inş. o film çözer bu olayı da kavuşurlar...

serseri_mayın90
16-08-07, 21:06
efe süperdi bu bölümde yaa. konuşmaları mimikleri. hastayım ona yaa:happy0064:happy0064 ama deniz-aslıyla çok yakın deil bu aralar. yani fotoğrafları almaya onlarla gitseydi keşke. onlar 3lü.. hep 3ünü bi arada görmek istiyorum.ama o gelseydi o sahte öpüşme sahnesi olmazdı heralde.. ama havuzada düşmezlerdi. sonuça 3 kişi güçlü olurlardı. merte karşı koyarladı..:img-yes: böyle olunca aslı-deniz için romantik oldu.işte ona dokunmayacaktın fln ama denize bişi olmaz inş:img-yes:

meryemce1
denizle aslının o öpüşür gibi yapmalarında koptum e çocuk yönetmen olcak hemen ayarladı...sonra kapıda ''allah'' dedi ya aslı kotrktu ''noldu?'' dedi...deniz'in o anki kapı açıldı diyişi çok hoşuma gitti benim...

ayshe_yeshil
offffffffffffffff offfffffffffff
yandık ki ne yandık...
denizin aslıyı öper mişşş gibi yapmasıyla tutuştuk.. efenin öğrendiği gerçeklerle piştikk.. ve deniz-mert kavgasıyla kavruluyoruzz..
arkadaşlar acısıyla tatlısıyla bi bölümü daha devirdik.. güzeldi çok çok güzeldii
hem çookk çeşitli karma bi bölüm oldu
açıkçası ben geneli aslı-deniz üstüne kurulu bi bölüm bekliyordum ama genel bi bölümdü çokta süperdi ama bu son:S yakışmadı..
heralde kazada bu bölümün son sahnesi çekilirken olmuştur zaten farkettiyseniz deniz ve mertin havuza düştükleri an gösterilmedi havuzdaki boğuşAları yoktu
belli ki bölümü tamamlayabilmek için minenin resimlerini ön plana çıkararak bitirmişler..

*sarp*
16-08-07, 21:07
efeye bayılıyorum yaaa
köpekle konuşması
taklitler yapması
denizle olan diyalogları
esprileri
kendine has lafları
aslıyı kuzu diyip sıkıştırması
hayatında birtek gönül konusu geçince ciddileşmesi(herzaman olmasada:D:D:D)
arkadaşlarının aileleriyle ilişkisi

bu çocuk süper yaa daha ne olsun birde öss yi kazanabilseydi herşey tamamdı:img-icecr

Valla katılıyorum arkadaşım.. O Hüseyin-Efe ikiliside muhteşemdi..Össyi kazanamasada dediği gibi adam olcek zaten şimdiden bunu kanıtlamaya başladı haylaz felan ama bak nasıda adam olmaya başladı..:P

keremcem_didem
16-08-07, 21:07
99 kişi var yaa.coştuk yine. yorumları 5e 1 okuyabiliyorum. reytingler süper olck:happy0064 denizle mert normalde yaralandılar biraz yaa onu dizide gerçek yaparlar bence. yani mertin azıcık sakatlığı varmış onu fln...

bu kadar kişi olmamıza şaşmamalı. dizi süper ya. yani tmm senaryo dc le aynı olabilir ama. bizim oyuncularımızda harika oynuyolar. ön yargıyla davrananları hiç anlamıyorum. nie bu kadar ağır eleştiriyolar ki. ben buna çok karşıyım. mesela basit bi örnek ben grey's anatomy yi izliodum sonra doktorlar çıktı onuda izledim ve senaryo aynısı diede hiç ön yargııla eleştirmedim bence bizim oyuncularımızda en az onlar kadar iyiler dimi a