Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-3)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

miracle girl
27-06-07, 20:03
evet bayaa bi döndüler:D
Aha şimdi cemreyi kitliyo alev koşun:)
Ya bi daha görmek istiorm o fragmanı
İnşallah hatalı fragman değildir dimi kızlarr(erkek var mı bu forumda yaa:))
Ayhh KorkutuuMMM (uz;))
Ege çubukçuya tşk ediyo aşkım:)
Egede ödül alıyo bu yeni bölmde
Niyeyse:D

gulum15
27-06-07, 20:06
slm aradaslar
ya fragmani heryerde ariyorum ama bulamiyorum ya
nolur birisi internetteyse ozel mesajla bana gondere bilirmi lutfen
yaaaaaaaa cok merak ediyorum ya cemreyi ya napcak bakalim emre kapiyi actiginda ya
napcak emere kapiyi mi kircak yoksa ayy duper olur alevi gebertmek istiyorum yaaa salak sey nolcak dans etmeyi bile bilmiyoooo ooo bizimkileri gorsun ve birseyler oglensin dimi ama:img-hyste

miracle girl
27-06-07, 20:08
Ya şu korhanda fena çocuk değilmiş;)
Şarkıda çok güzelmiş:)
Gerçek bi şarkıysa kim sölüyo adı ne:)

Ay pazar gelsee..
ay ne güzel bensiz hiç bişey yapamıolar da diyooo:img-in_lo
şeyler:img-hyste
Ay sunuculuğunu yesinlerrrr:img-in_lo :love05: :love05:

ekin-sarp
27-06-07, 20:08
evet bayaa bi döndüler:D
Aha şimdi cemreyi kitliyo alev koşun:)
Ya bi daha görmek istiorm o fragmanı
İnşallah hatalı fragman değildir dimi kızlarr(erkek var mı bu forumda yaa:))
Ayhh KorkutuuMMM (uz;))
Ege çubukçuya tşk ediyo aşkım:)
Egede ödül alıyo bu yeni bölmde
Niyeyse:D

yazmayin cemre-emre sahnesini ya..aglamak geliyor icimden:icon_sorr :icon_sorr
umarim bu aksam yada yarin fragmani görerim..
yazmayin diyorum cemre-emre sahnesini ama yinede biri daha ayrintili yazabilir mi bu süper sahneyi??

ekin-sarp
27-06-07, 20:11
Ya şu korhanda fena çocuk değilmiş;)
Şarkıda çok güzelmiş:)
Gerçek bi şarkıysa kim sölüyo adı ne:)

Ay pazar gelsee..
ay ne güzel bensiz hiç bişey yapamıolar da diyooo:img-in_lo
şeyler:img-hyste
Ay sunuculuğunu yesinlerrrr:img-in_lo :love05: :love05:

evet korhanin sarkisi güzel gercekten..gecen hafta dizi biterken ben iste sonundaki yazilara sonuna kadar baktim orda "yalanci nisan" yaziyordu söz-müzikde korhan (soy adini unuttum) yaziyorda..yani bence korhanin ismi gercekten korhan ve sarkiyi bence o yazdi..

miracle girl
27-06-07, 20:14
Zaten konuk oyuncular kısmında Korhan ... yazıyodu.
Seside güzel,şarkıda güzel, kendiside fena değil:)
Amaaa Korkutttt!:img-in_lo :img-in_lo :love01: :love05:
Bu ifadelerle avunuyorum napim:):img-wink:

CAGKAN_SİMGE
27-06-07, 20:17
arkadaslar fragmanı gördünüz mü??? bn gördüm.emre cemre'yi buluyordu.sarılıyorlardı.hemde dönerek:happy0064 cok güzel bir bölüm bizi bekliyor.korkutta nişan yüzükleri almıs.acaba yasemin'e evlenme teklifi mi edicek??? kızlar 1.kesin biziz alev kızlara bağırıyordu...

_KeNNy_
27-06-07, 20:33
arkadaslar fragmanı gördünüz mü??? bn gördüm.emre cemre'yi buluyordu.sarılıyorlardı.hemde dönerek:happy0064 cok güzel bir bölüm bizi bekliyor.korkutta nişan yüzükleri almıs.acaba yasemin'e evlenme teklifi mi edicek??? kızlar 1.kesin biziz alev kızlara bağırıyordu...

evet ben de gördüm:happy0064 emrele cemre sarılıolardı:happy0064 cemre emrei döndürüodu korkut yüzük almış birilerine gösterıo bı de kızlar bole beyas garıp bı kıyafet gıymıslerdı gulcın elınde cıcek tututodu yanlıs hatırlamıosam acaba mertle gülçin barışıomu???

CAGKAN_SİMGE
27-06-07, 20:36
evet ben de gördüm:happy0064 emrele cemre sarılıolardı:happy0064 cemre emrei döndürüodu korkut yüzük almış birilerine gösterıo bı de kızlar bole beyas garıp bı kıyafet gıymıslerdı gulcın elınde cıcek tututodu yanlıs hatırlamıosam acaba mertle gülçin barışıomu???

bilmm jnm olabilir.bn en çok cemre ile emreye sevindim.ayy canlarım yha.kesin yakınlaşıcaklar görüceksiniz.yoshy yazık gösteri günü korkutu görünce şok oldu bide nişan yüzüklerini görünce hayatının en büyük şokunu yaşıycak wah wah=)

miracle girl
27-06-07, 20:38
Fragman geldi canım kısaca özetliim;

Emre Cemreyi kurtayıyo.Sarrılıyolar,yarım sa. dönüyolar.:)
Korkut gözlük takıyo.Yüzük almış.
Kızlar gelinlik gibi bişey giyiyo.
Barış Alevi öpüyo(ıykkk)
Alev Esrayı boazlıyo:)
Bizim kızları hacer mi ne alkışlıyo evde(heralde kazandılar)
Ege çubukçu KorkutcuMdan ödül benzeri bişey alıyo:)

Sessiz ama...:img-wink:

yasecey
27-06-07, 20:40
mertle gülçin mertin evinin kapısındalar ve gülçin merte gülüyo onlar barışmışlar galiba:img-yes:

fragmna daha nette değildir millet coşmayın daha yeni çıktı
korkut gözlükleri takmış
her sahnede gözlüklüydü elindede yüzükler varıdı ayhh emreyle merte gösteriyodu:img-in_lo

*Rüya*
27-06-07, 20:41
Fragman geldi canım kısaca özetliim;

Emre Cemreyi kurtayıyo.Sarrılıyolar,yarım sa. dönüyolar.:)
Korkut gözlük takıyo.Yüzük almış.
Kızlar gelinlik gibi bişey giyiyo.
Barış Alevi öpüyo(ıykkk)
Alev Esrayı boazlıyo:)
Bizim kızları hacer mi ne alkışlıyo evde(heralde kazandılar)
Ege çubukçu KorkutcuMdan ödül benzeri bişey alıyo:)

Sessiz ama...:img-wink:

Amaninnn..bu benim bittim andir :icon_cry::icon_cry:
Baris Alevi öpüyor yaniii :icon_cry::blink:
dudaktanmiiii? :sad53: :sad53: Ay hakkinizi helal edin :sad53: :sad53:

tatli_kizim
27-06-07, 20:44
Ahhh...Aplacigim...Unut senn o adamii :)
bakk napiyooo oo :D

miracle girl
27-06-07, 20:44
Yok kız ne dudağı:img-hyste :img-hyste
Yanaktan yanaktaaa:happy0064 :img-wink:

N_e_z
27-06-07, 20:46
Yok kız ne dudağı:img-hyste :img-hyste
Yanaktan yanaktaaa:happy0064 :img-wink:

iyyy yinede igrenc bence hahahaha
e eren görüyomu yine?
erenle ilgili birsey yokmudu ?
neyse pay pay

CAGKAN_SİMGE
27-06-07, 20:46

jnm 7.bölümde de öpmüştü 8.bölümde de öpücek.zaten barışı sevmior kötülükleri için kullanıyor...

yagmur94
27-06-07, 20:47
tabikide yanaktan ayy bide dudaktan olcaktı :icon_sorr ::sad53:
alev ve barış sahneleri beni deli etti ya
off barış artık düzelsen ii olcak ama :icon_sorr
emre cemreyi taşıyamadı ya :D (sarılırken)

NİLYA
27-06-07, 20:48
bence yarışmada ege çubukçu birinci olucak çünkü ödüle benzer bişey alıyodu...ama bu bi yanıltmacada olabilr:img-yes:

CAGKAN_SİMGE
27-06-07, 20:49
tabikide yanaktan ayy bide dudaktan olcaktı :icon_sorr ::sad53:
alev ve barış sahneleri beni deli etti ya
off barış artık düzelsen ii olcak ama :icon_sorr
emre cemreyi taşıyamadı ya :D (sarılırken)

bnce çok ii taşıdı yani biraz kızarmalar vardı ama bnce utançlıktandır o:img-in_lo

NİLYA Ege Cubukcu oraya konuk sanatçı olarak katıldı.bn öle biliorm....

miracle girl
27-06-07, 20:49
Hahahhaa
Arkadaşş. O yarışma da bile değil:)
O kul zengin bi okul yane katıldığı için ödül vermişlerdir hrealde. Bizim kızlar kazanıak kesiiin!

tatli_kizim
27-06-07, 20:50
özet yok hala..:(:(
Yaaa...:):):)
Öpsün ya dudakdann:) zatennn tam ykaisiyorlar..bide onu yapsinlar tam olsun bariii :):):)
allahim onuda yaparlarsaa varya...Su b ile baslayan s ile bitenn adami diziden kovarim..ararim senaristi ve derim ki " senarist amca su barisi atin isden diziden" derim nais ama :)

*Rüya*
27-06-07, 20:53
Oh ohhh yanaktan öpüyormus :bella:bella morelim birden düzeliverdi :img-hyste :bella
Ayhhh..Bariiiis nolur düzel artiiiiikkkkk..Su içindeki canavari pis herifi birak sal gitsin yaa :icon_evil

ezzgiii
27-06-07, 20:55
ben geldiim vaay be fragamn ne çabuk verilmiş şmdi bi evlenme teklifi vardı forumda gördüm kimkime edior ya yasecey cevap beliorm cnm

miracle girl
27-06-07, 20:56
Ya etceklerini sanmıorm ama olursa Korkut Yasemişne eder.
Çünkü o yüzükleri almış.

yagmur94
27-06-07, 20:57
özet yok hala..:(:(
Yaaa...:):):)
Öpsün ya dudakdann:) zatennn tam ykaisiyorlar..bide onu yapsinlar tam olsun bariii :):):)
allahim onuda yaparlarsaa varya...Su b ile baslayan s ile bitenn adami diziden kovarim..ararim senaristi ve derim ki " senarist amca su barisi atin isden diziden" derim nais ama :)
yaaa öpmesin gider senaristti döverim valla korumalarımla :D
hem ne barış aleve aşık nede alev barışa birbirlerini kullanıyorlar işte
ooff barış erene yada bana aşık ol gitsin alev kendi işine yaaa
artık senaristte düzeltsin şunu cnm aaa
off ya acaba nasıl düzelcek nasıl erene aşık olcak çok merak ediyorum.

ezzgiii
27-06-07, 21:01
yaaa öpmesin gider senaristti döverim valla korumalarımla :D
hem ne barış aleve aşık nede alev barışa birbirlerini kullanıyorlar işte
ooff barış erene yada bana aşık ol gitsin alev kendi işine yaaa
artık senaristte düzeltsin şunu cnm aaa
off ya acaba nasıl düzelcek nasıl erene aşık olcak çok merak ediyorum.
aman cnm olmazk zorunda deil hem olsa bile eren onu afetmezz bence eren e .ok daha ii leri layıkk

yagmur94
27-06-07, 21:04
aman cnm olmazk zorunda deil hem olsa bile eren onu afetmezz bence eren e .ok daha ii leri layıkk
kızım eren elinde sonunda aff etcek eren sap gibi kalmıycak heralde
tamam çok iyilerine layık ama barışla olcak.
barışta hoş çocuk ama kimse sevmiyor...
tabi barış kötü ama iyi biri olcak kendi çıkarları için kötü oluyor o (ne çıkarı varsa)
erene başka birini bulcaklarınıda zannetmiyorum
eren ve barış olcak

miracle girl
27-06-07, 21:06
O kadar kesin konuşma yağmurrr!
Herşey olabilir dizi bu:)
Bakarsın Korhanla Eren:D
Ama tabi o daha yakın bi sonuç.

ezzgiii
27-06-07, 21:08
kızım eren elinde sonunda aff etcek eren sap gibi kalmıycak heralde
tamam çok iyilerine layık ama barışla olcak.
barışta hoş çocuk ama kimse sevmiyor...
tabi barış kötü ama iyi biri olcak kendi çıkarları için kötü oluyor o (ne çıkarı varsa)
erene başka birini bulcaklarınıda zannetmiyorum
eren ve barış olcak
eren zate sap gibi kalmazki elini sallasa ellisi:):P
ben emin deilm barış iiolupta eren in gönlünü alır ama eren öle kolay kolay effetmezzz
hem ewt korhan la eren in olcaığnı sanmam ya bişe diyimmi ben barışla cemre yi yakışıtıorm biraz:icon_sorr

kalemera
yok ya böyle bişi olmaz senaristlerin ne yapacağı belli olmaz ama korhanın aklı hala gülçinde belki gülçini kıskandırmak için olabilir

*Rüya*
Vallah bilmiyorum ama bazi arkiler Korhanada gicik kaptilar..Ben ise hiç takmadim ona :D Bendemi bu tuhaflik var ne..:icon_whis Gidip kötüleri seviyorum :D
Erene Tolgahan çok yakisirdi yaa =( ööffff :icon_sorr

ezzgiii
27-06-07, 21:11
yok ya böyle bişi olmaz senaristlerin ne yapacağı belli olmaz ama korhanın aklı hala gülçinde belki gülçini kıskandırmak için olabilir
bence öle bişe olsa eren kabul etmez korhan ı ama korhan la gülçin sorada mertle eren çıkarsa çoKmtü olur mert le gülçin / korkut yosy / cemre emre bunlar kesin ama arkadaşlar barış la cemre yakışmıomu sace yakışma olarak ama ha yani yanlış anlaşılmıim

yagmur94
27-06-07, 21:12

kıızm ne korhanı ne ereni ya :D
dizi olabilir de sonuçta barışla olcak

Vallah bilmiyorum ama bazi arkiler Korhanada gicik kaptilar..Ben ise hiç takmadim ona :D Bendemi bu tuhaflik var ne..:icon_whis Gidip kötüleri seviyorum :D
Erene Tolgahan çok yakisirdi yaa =( ööffff :icon_sorr

cnm asıl tuaflık bende gidip kötüleri seviyorum
hepsi 1 barış yaprak dökümü ferhunde necla oğuz kavak yelleri mine
asıl tuaflık bende yani :img-hyste :img-hyste (ne buluyorum acaba ben bu kötülerde:icon_whis .)
evet ya tolgahanla erende yakışırdı yakışıklı çocuk :img-yes:
ben murat boz olsun istiyordum erenle ama :icon_whis

acemicadi_selim
27-06-07, 21:18
slm ben geldim anca geldim sans eseri fragmani gordum walla avrupa yakasi reklama girince show tv yi aciodum bi baktim reklamlar tam kanali degistiriodum fragman cikti cok mutlu oldum

ayy cemre emre sariliolar hemde donerek ayy icim icime sigmio walla:img-blush :img-in_lo :happy0064 :happy0064 korkut gozluklere geri donmus:icon_sorr ama 2 tane yuzuk vardi yani ne ayak oldum???:img-hyste sonracigima baris alevi yanagindan opuodu iggrennnccc mide filan kalmadi bende yani:img-hyste sonra bizimkiler gelinlik filan giyiyodu bide ege cubukcu odul aliodu ayy eger nete geldiyse birisi bana o.m. ile yollayabilirmi acaba???? ayyy emre cemre sa-ri-li-yooooo cook mutluyum icim icime sigmiooooo:happy0064 :img-in_lo

acemicadi_selim
27-06-07, 21:21
ben ise tom ve jerryde tomu tutuyorum hep
kuzenimede tom diyorum :D
soruyorlar niye tom diyorsun diye
tom ve jerryde tomu seviyorum diyorum.
böyle birşey varda ben şu son zamanlarda çok kötüleri tutuyorum yahu

bende harry potter da draco malfoy u tutuorum ama yok barisi tutmam imkansiz su an hele alevi optuya bide artik yok benim icin baris ama ii oldugu an sewicem onu ama su ande emre cemre sarilio yaa o beni ilgilendiriooo:happy0064

CAGKAN_SİMGE
27-06-07, 21:23
bende harry potter da draco malfoy u tutuorum ama yok barisi tutmam imkansiz su an hele alevi optuya bide artik yok benim icin baris ama ii oldugu an sewicem onu ama su ande emre cemre sarilio yaa o beni ilgilendiriooo:happy0064

eft snde galiba bnm gibi cemrecisin.yha emre ile cemre çok yakışıyorlar nasılda sarılıyorlar cnm bnm.cemrenin yerinde olmak isterdim:icon_whis

acemicadi_selim
27-06-07, 21:26
eren zate sap gibi kalmazki elini sallasa ellisi:):P
ben emin deilm barış iiolupta eren in gönlünü alır ama eren öle kolay kolay effetmezzz
hem ewt korhan la eren in olcaığnı sanmam ya bişe diyimmi ben barışla cemre yi yakışıtıorm biraz:icon_sorr

ayyyy ne baris ve erenmi duymamis ve okumamis oluyimm simdi bozma isi emre cemre bak isimleri bile kafiyeli cnm ayyyyyyyyy sizde yani beni kalpten goturcenizmi yaw

acemicadi_selim
27-06-07, 21:28
eft snde galiba bnm gibi cemrecisin.yha emre ile cemre çok yakışıyorlar nasılda sarılıyorlar cnm bnm.cemrenin yerinde olmak isterdim:icon_whis

ayy evt cemreciyim tabiikide ayy nasil sariliolar canlarim benim yaa icim eridi resmennnn ayyy cooook mutlu oldum walla fragman bi gelsin resim cekip koymazsammm......ayy cok mutluyum coookkk:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-in_lo :img-blush

YoShYÖzGe
27-06-07, 21:31
Fragmanı gördüm!
Kızlar gelinlik giyiyorlardı.Korkut gözlüklere dönmüş elinde yüzükler vardı.Ege Çubukçu ödül alıyordu:sad53:Show Tv'yi açmış reklamların çıkmasını bekliyorum:sad53:
Özeti de bekliyorum:sad53:

hell_scream_89
27-06-07, 21:31
arkadaşlarrr yanıt vericek olanınız yokmu yha :s

özellikle evde çektikleri sahneler var oranın adresini bilen yokmu, okuldaki set bitti zaten :S

yasecey
27-06-07, 21:33
korkutum yine gözlüklerini takıyo ben böyle olmasına sevindim ama neden bilmiyorum:img-in_lo
galiba yasonun onu böyle sevmesini istiyorum ben

evet kızlar gelinlik giyiyo şarkıyı söylüyolar ama neden çakamadım neyse
bide bu yüzük mevzuu var korkutun elindeki bekleki pazar gelsin

ezzgiii
27-06-07, 21:37
korkutum yine gözlüklerini takıyo ben böyle olmasına sevindim ama neden bilmiyorum:img-in_lo
galiba yasonun onu böyle sevmesini istiyorum ben

evet kızlar gelinlik giyiyo şarkıyı söylüyolar ama neden çakamadım neyse
bide bu yüzük mevzuu var korkutun elindeki bekleki pazar gelsin
korkutumuzun gözlükelri onu güzelleştiren eşr çünkü:P bu arda avi süper video maker lamı yopıson_?

YoShYÖzGe
27-06-07, 21:40
Fragmanı izleyenler dikkat ettiniz mi Ege Çubukçu ödül alıyor!:sad53:
Bence de Yasemin,Korkut'u olduğu gibi sevsin:img-wink:

miracle girl
27-06-07, 21:40
Evet acaba lenslerle başa çıkamadı mı:)
Olsun ben(biz) onu bölede seviyorumm
Ama Yasoyu bilmicem
Belki bi dha bayılır gözlükleri taktı diye:D
Bu arada çektiğim resimleri ekliyorumm;)

yasecey
27-06-07, 21:43
ya bende korkutu gözlüklü seviyorum
yusufu gözlüksüz seviyorum işte böyle bi çelişki:img-blush
yaseminde korkutu böyle sevsin gözlükleriyle

yusufu ben (biz) severiz o kalsada olur:icon_whis

ezgii imageready şekerimbeğendiğine sevindim

mertle gülçinin araları iyi gibiydi gülüşüyolardı barıştılar herhalde

ezzgiii
27-06-07, 21:45
ya bende korkutu gözlüklü seviyorum
yusufu gözlüksüz seviyorum işte böyle bi çelişki:img-blush
yaseminde korkutu böyle sevsin gözlükleriyle

yusufu ben (biz) severiz o kalsada olur:icon_whis

ezgii imageready şekerimbeğendiğine sevindim

mertle gülçinin araları iyi gibiydi gülüşüyolardı barıştılar herhalde
ay inşallah barışmışlardır ya valla sen yaparsında ben beğenmezmiyim cnm:)
bende öle korkut gözlüklü sheker ve yakışıklı ama yusuf gözlüksüzz:) valla nedenini bende bilmiom belki korkut a öle alıştık ondandır

birkaç yorum yazın çıkmak zorundaym yha üf sabah erken kalkmam lazımda:S

acemicadi_selim
27-06-07, 21:51
bnde cekcektim olmadı kötü oluo sn çeksen hiç fena olmaz jnm bizde tv kartı yok anca cep tlfnu kamerası yada normal fotoğraf makinesi ile...

yok bendede tv karti yok ama internete gelince youtube dan cekiorum iste you tubedan video indirme programi var bende ordan indirip movie makerdan cekiorum iste neysee

evt korkut gozluklu ii yoshy onu ole sewsin ayy yuzukler ne yaw?? neyse yaa ege cubukcu konuktu yaa yarismaci diildi bence hepsi kazancaktir....ayy cemre emre sarilioya superdi alev ve baris opusuoduya igrencti yaniiiii ama simdi cok mutluyum havalara ucuorumm..... cemre emre forevaaaa!:happy0064 :happy0064

YoShYÖzGe
27-06-07, 21:53
Cemre-Emre sarılıyormuş orasını görmedim-:happy0064
Ben de yüzükleri çok merak ediyorum ne olacak onlar yaa:img-wink:
Korkut bence her haliyle çok tatlı ama Yasemin'in onu gözlüklü olarak sevmesini isterim herşey dış görünüşe bağlı değil hem Korkut öyle de çok yakışıklı:img-wink:

acemicadi_selim
27-06-07, 21:54
ya fragmanı ayrıntılı anlatabilirmisiniz mertle gülçinii

walla sahneler cok hizli geciodu gormedim mert ve gulcini ztn cemre emreyi gorunce uctum gozum gormedi baska bisiyi ama yagmura sor o bayagi dikkatli izlemis

kalemera
27-06-07, 21:54
ya fragmanı ayrıntılı anlatabilirmisiniz mertle gülçinii

beni bitek gülçin mertlere gidiyodu kapıyı açan mert oluyodu o kadar başka bişi yok malesef:sad53:

miracle girl
27-06-07, 21:56
Bencede herşey dış görünüş değil. Ayrıca Yaseminde buna önem veren biri değildir heralde. Hem Korkut süper iyi bir insan ve Yasemini çok seviyor.
E ama madem yeniden takacaktı neden çıkardı ki(?)

yasecey
27-06-07, 21:57
ooo buralar beni avalarla şenlenmiş ne kadar sevindiğimi bilemezsiniz saolun:):)

dilara peyvestenin dediği gibi gülçin mertin kapısının önünde çok kısa bi sahne ama gülçin gülüyodu hemde kocaman barıştılar diye umut ediyorum

cemreyle emrede maşşalah yarım saat döndüler bu iyi oldu cemrede biraz yumuşar artık

alev barış sahnelerine girmiyorum
ama bi yerde alevmiydi kimdi barışın boynuna mavi bi kurdele takıyodu ne iş:img-polic

ezzgiii
27-06-07, 21:59
Bencede herşey dış görünüş değil. Ayrıca Yaseminde buna önem veren biri değildir heralde. Hem Korkut süper iyi bir insan ve Yasemini çok seviyor.
heralde sunucu ya ondan ne alaka bilmiom ama sunucu olunca insan öle oluor güsel olmaazk isitior bendede öle bi duygu vardı:) bu arda acemicadı_selim bende video indirip öle yağıorm ama bazende farklı yaws sen video bil. mı indirion yoksa dire aygıttan yakla varya ordanmı_?

register00
27-06-07, 22:00
Cemre-Emre sarılıyormuş orasını görmedim-:happy0064
Ben de yüzükleri çok merak ediyorum ne olacak onlar yaa:img-wink:
Korkut bence her haliyle çok tatlı ama Yasemin'in onu gözlüklü olarak sevmesini isterim herşey dış görünüşe bağlı değil hem Korkut öyle de çok yakışıklı:img-wink:

bnde yaseminle korkutu destekliyorum korkut eskidende yakışıklıydı halbuki yasemin farkedemedi neyse sonunda yaseminde korkuttan hoşlanmaya başladıııı geçen bölümün fragmanında hepsi kızlarını dans ederken gösteriyodu yarışmada ama bu bölümde çıkmadı demekki bu bölümde çıkıcak ve cemre kurtulucakk :D

kalemera
27-06-07, 22:00
bişi dicemde cemre ve emrenin sahneleri bence çok abaryılıyor yani ne biliyim ağır çekimlerle çok yapmacık olmasını sağlıyo ben pek beğenmiyorum bu açıdan sanki aşırı bir imkansız aşkmış gibi hani erenle barışa koysalar neysede
biraz garip duruyor
özellikle sarılma sahnesinde

acemicadi_selim
27-06-07, 22:01

yarismada kizlara gusel gorunuyim yasemini kiskadiriyim die yapmistir belki ama bence yoshy onu ole gordukten sonra tekrar gozluklerini taksa bile sewcek kesinlikle bence ole olcak yani ins. ole olur kanimca:img-hyste ayy ne dewrik cumle kurdum ben yaw

ezzgii vdownloader die bi program var ordan indiriom o programi indirmek icin uye ozel yardim kisminda video yapimina girersen 11. yada 14. sayfada sanirim indirmek icin link var

acemicadi_selim
27-06-07, 22:03
bişi dicemde cemre ve emrenin sahneleri bence çok abaryılıyor yani ne biliyim ağır çekimlerle çok yapmacık olmasını sağlıyo ben pek beğenmiyorum bu açıdan sanki aşırı bir imkansız aşkmış gibi hani erenle barışa koysalar neysede
biraz garip duruyor

aaaaa bak simdi hic bole sey denilirmi ask olsun yanii tmm cemrenin ole donup bakmasi emreye sonra uzaklasmasina sinir oluorum ama diger sahneler supper bence hele bu sarilma sahnesi super otesi olcak bence... eren baris ne alaka baris ereni sewmioki simdi yuzune bile bakmio ztn nesini agir cekim yapcaklar acaba?????

YoShYÖzGe
27-06-07, 22:04
Bencede süper bir insan ve çok yakışıyorlar.Hayatımda gördüğüm en yakışan çiftlerden diyebilirim.Bence Yasemin Korkut'u ilk başlarda arkadaş gibi görüyordu sevmemesinin nedeni dış görünüş değildir ama Yasemin de farketti artık heralde(umarım:sad53: )

kalemera
27-06-07, 22:07
aaaaa bak simdi hic bole sey denilirmi ask olsun yanii tmm cemrenin ole donup bakmasi emreye sonra uzaklasmasina sinir oluorum ama diger sahneler supper bence hele bu sarilma sahnesi super otesi olcak bence... eren baris ne alaka baris ereni sewmioki simdi yuzune bile bakmio ztn nesini agir cekim yapcaklar acaba?????

sanki bence aşırı bir imkansız bir aşkmış gibi gösteriyolar yani saçma orası bana göre bu kadar fazla ağır çekim koymaları bana göre biraz yapmacık oluyo bide mesela eğer barış eren aşık olursa asıl imkansız aşk orda başlıyacak ve bence onların aşkına daha uyuyo gibime geliyor

acemicadi_selim
27-06-07, 22:16
sanki bence aşırı bir imkansız bir aşkmış gibi gösteriyolar yani saçma orası bana göre bu kadar fazla ağır çekim koymaları bana göre biraz yapmacık oluyo bide mesela eğer barış eren aşık olursa asıl imkansız aşk orda başlıyacak ve bence onların aşkına daha uyuyo gibime geliyor

neyse cnm herkezin fikri kendine zevkler ve renkler tartisilmaz dimi neyse cnm ztn ben onlarin ole imkansiz ask gibi olmasini sewmiorum cemre zorlu biri diolar ondan ole yapiolar iste hemen barissalar ciksalar yeter walla ztn yeter benim icin sonra da diger ciftler barissin sirayla walla

yasecey
27-06-07, 22:18
Bencede süper bir insan ve çok yakışıyorlar.Hayatımda gördüğüm en yakışan çiftlerden diyebilirim.Bence Yasemin Korkut'u ilk başlarda arkadaş gibi görüyordu sevmemesinin nedeni dış görünüş değildir ama Yasemin de farketti artık heralde(umarım:sad53: )

diğerlerinden farkın yok diyodu çocuğa evet arkadaş gibi görüyodu

ama şimdi bunu değiştirecek ne var
bence yaso korkut gözlükleri çıkardığı için azıcık gevşedi şimdi ama korkut gözlükleri tekrar taksın yaso yine gevşemeye devam eder ateş yandı bikere kavrulsun yaso
güzel biraz çeksin korkut gibi( senaristler okuyosa ben yandım bu forumda vallahi)
kızmayın ha azıcık:icon_whis

bitek cemreyle emre kavuşsun çünkü ağır çekim koşmalar yiyip bitiriyo ama şaka bi yana gerçekten kavuşsunlar istiyorum cemre yumuşar artık yumoşla yıkanmış gibi emrede romeo gibi adam bi pencereye tırmanmadığı kaldı mart kedisi gibi bu insan evladının kavuşsunlar
gülçinle mertte barışsın artık yaw
alevle barışı geçemem onlarda belasını bulsun

gibi gibi:):):)
heyecandan mazur görün

acemicadi_selim
27-06-07, 22:19

bencede dis gorunus diil bence nedeni o acayip konusmasi mesela mertle konusuoduya acayip acayip ondan olabilir yanii.....bide hatirlarsaniz 1. bolumde cok saf gostermislerdi korkutu bize belki ondandir ama simdi artik o bizim clark kentimiz oldugu icin 1. bolum gibi diil gelistirdi kendini korkut ee son yayinlanan bolumden sonra artik yoshy korkutun agzinin icine duserr:happy0064

acemicadi_selim
27-06-07, 22:22

bence yaso korkut gözlükleri çıkardığı için azıcık gevşedi şimdi ama korkut gölükleri tekrar taksın yaso yine gevşemeye devam eder ateş yandı bikere kavrulsun yaso
güzel biraz çeksin korkut gibi( senaristler okuyosa ben yandım bu forumda vallahi)

bitek cemreyle emre kavuşsun çünkü ağır çekim koşmalar yiyip bitiriyo ama şaka bi yana gerçekten kavuşsunlar istiyorumama cemre yumuşar artık yumoşla yıkanmış gibi emrede romeo gibi adam bi pencereye tırmanmadığı kaldı mart kedisi gibi bu insan evladının kavuşsunlar

bayildim yorumununa canim icimden gecenleri soledin resmen bayildim wallaa supersin emre cemre hakkinda hakkaten bi pencereye tirmanmadigi kaldi cocugun ve yoshy korkut hakkinsa solediklerine 100% katiliorum cnm

miracle girl
28-06-07, 00:24
Arkadaşlar fragmandan çektiğim fotoları koydum ilgilenenlere duyurulur ve lütfen + rep verin;)
Fragmana bakılırsa eğlenceli bir bölüm olacak.
Ama hala neden Korkutun tekrar gözlükleriin taktığını anlamış değilim.
Gerçi o her halde süper ama.(?)
Kızlar neden gelinlik benzeri şeyler giyiyolar. Reklam teklifi fln mı geldi:)
Kesin bizim kızlar kazanmıştır yarışmayı. Zaten öyle olmalı ve hacer kızları alkışlıyodu falan.
Kimse yok zaten iyi geceler bana:) bye

ozlem_1905
28-06-07, 04:04

bence yaso korkut gözlükleri çıkardığı için azıcık gevşedi şimdi ama korkut gözlükleri tekrar taksın yaso yine gevşemeye devam eder ateş yandı bikere kavrulsun yaso

bitek cemreyle emre kavuşsun çünkü ağır çekim koşmalar yiyip bitiriyo ama şaka bi yana gerçekten kavuşsunlar istiyorum cemre yumuşar artık yumoşla yıkanmış gibi emrede romeo gibi adam bi pencereye tırmanmadığı kaldı mart kedisi gibi bu insan evladının kavuşsunlar

gibi gibi:):):)
heyecandan mazur görün

ayenen çeksin czasını biraz geç oldu alevlenmek için ya yusufun kuzuları ilk görüşte aşık oldu bak yoshye ya duygusuz mudur nedir o da ay hatırladım yine ben duygusuzum

erkekkol
28-06-07, 09:57
herkeze günaydın ya dün bi gördüm fragmanı heycandan geri geri giderken sn git arkanda duran tabaga saro şak kırıldı tabi ve bn hala izlemeye devam ediyodum zaten emre ve cemreyi görüce koptum yani sonra okuldalar galiba emre cemreye çicek vermiş sanırım tek papatyaydı onu koklayıp oturuyodu biyyere sonra eren ve cemre biyere yasemin ve gülçin biyere gdiyodu çok mutlu görünüyolardı gece cemrenin elşnde kagıt gibi bişi bide siyah bişi vardı kızlar salonun ordasında durmuş gülüyolardı karsılarında biri var ama kim bilmiyorum ve gülçin mertin kapısındaydı gülüyodu yazık ya korkut o yüzükleri nie almış ki yani evlenme falan yosy umut bile vermdiki yüzük alsın

CAGKAN_SİMGE
28-06-07, 10:04
biraz garip duruyor

özelliklede emre'nin koşup cemre'yi araması çok komikti.çünkü ağır çekim ile koşuodu berbat oluodu.ama bnce en güzel çift emre ve cemre=)

acemicadi_selim
28-06-07, 10:20
herkeze günaydın ya dün bi gördüm fragmanı heycandan geri geri giderken sn git arkanda duran tabaga saro şak kırıldı tabi ve bn hala izlemeye devam ediyodum zaten emre ve cemreyi görüce koptum yani sonra okuldalar galiba emre cemreye çicek vermiş sanırım tek papatyaydı onu koklayıp oturuyodu biyyere sonra eren ve cemre biyere yasemin ve gülçin biyere gdiyodu çok mutlu görünüyolardı gece cemrenin elşnde kagıt gibi bişi bide siyah bişi vardı kızlar salonun ordasında durmuş gülüyolardı karsılarında biri var ama kim bilmiyorum ve gülçin mertin kapısındaydı gülüyodu yazık ya korkut o yüzükleri nie almış ki yani evlenme falan yosy umut bile vermdiki yüzük alsın

way be hepsini dikkatlice izlemisin walla ben bi sarilmalarini gordumya yerimden firladim sewincten tabiii sonrasini izledim ama hayal meyal hatirliom arkadaslar fragman nete dustumu izleyen varsa bana linki yollayabilirmisiniz??

acemicadi_selim
28-06-07, 10:24
özelliklede emre'nin koşup cemre'yi araması çok komikti.çünkü ağır çekim ile koşuodu berbat oluodu.ama bnce en güzel çift emre ve cemre=)

slm evt agir cekim olmasi onun kosmasinda biraz komikti ama bolumun basinda baris emreye tmm o zmn giriorum kizlar tuvaletine diyodu emrede tmm cnm o kadarda diil diodu (eren in agladigi kisimlar) ama cemreyi ararken daldi kizlar tuvaletine yani..... bide cemre ilk basta bagirdi cagirdi kurtarilmasi icin sonra yere oturdu durdu... annem sey demisti insan cikarin beni burdan filan die bagirir demisti cemrede aynisini soledi o sirada ama sessiz sessiz cok gulmustum orda ne alakaysaa:img-hyste ama ebt emre-cemre en gusel cift isimleri bile uyuyo yanii:img-wink: :img-yes:

acemicadi_selim
28-06-07, 11:02
ayyy resimleri gordum super helede sarilma sahnesinden var bitane aslinda dun aksam izledim ama emre cemreden sonra sewincten gozum hicbisi gormedi...nette aradim bulamadim nete dusssun hemen resimler cekicem walla nette goren varsa banada link yollasin lutfen

Cey0}
28-06-07, 11:09
Evet arkadfaşımda görmüş.Bana anlattı.Korkut Yoshy'e yüzük alıyordu.Ayrıca Cemre ile Emre bir yerde sarılıyormuş.bana öyle anlattı.Yani ben daha görmedim:(

kalemera
28-06-07, 11:18
ben bişi farkettim korkut yüzükleri gösterirken sakal mı bırakmış yoksa ban mı öyle gelio çok tarz olmuştu ama yinede gözlüğü vardı

N_e_z
28-06-07, 11:42
duyduk duymadik demeyin
erene dizi icin sevgili buldum:happy0064 :happy0064 :happy0064
hani kalpsizsindeki cocuk varya aci cekiyo fln dus yapan cocugu diyom yane
o erenle cok yakisir
oda coktatli birisi ne dersiniz?

yasecey
28-06-07, 11:57
du bi kız kendine gelsin zaten aşık olmuş gitmiş unutmak kolay mı hemen ama şöyle bi kaç sene geçsin o dediğin adamı yaparız hadi:img-hyste
şaka bi yana eren baya bi zaman sonra barışla olacak yani en azından bana öyle geliyo barış alevden küçük emrah bakışlarını kapsın erene u dönüşü yapar ama eren kabul eder mi bilmem

bak eren beni duyuyosan git atilla koş a yapış bak 4ünüz birden köşeyi dönersiniz sizinle birlikte mertte döner hemde kaç köşe dinle beni yap şu kıyağı:img-hyste :img-hyste
çikilotaya iyiliğin dokunur kız kaç kişinin duasını alırsın bak:):):):)

şaka bunlar ha mutlu olsun yeter :img-wink:
:img-polic :img-blush

fırtına_leyla
28-06-07, 11:58
slm arkadaşlar dün akşam reklamını verdiler ya tam tahmin ettiğim gibi oldu kapıyı açmış emre cemre emrenin boynuna atlıyo dönüyolar fln ayy çok tatlıydılar:img-in_lo

erkekkol
28-06-07, 11:59
duyduk duymadik demeyin
o erenle cok yakisir

aa evt olabilir ama boşuna birini bulmak için ugrasma valla bnde barışla olmasını pek istemiyorum bu yüzden benim aklımada dans yarışmasındaki ozan gelmişti yazmıştım ama tık olmadı yanlız emre cemre korkut yosemin mert gülçin toplandılar diyelim yazık erenimiz napıcak yanlız basına kıyamam ya su barışın aklı biran önce basına gelsin yada diziye biri katılsın eren için

N_e_z
28-06-07, 12:10
du bi kız kendine gelsin zaten aşık olmuş gitmiş unutmak kolay mı hemen ama şöyle bi kaç sene geçsin o dediğin adamı yaparız hadi:img-hyste
şaka bi yana eren baya bi zaman sonra barışla olacak yani en azından bana öyle geliyo barış alevden küçük emrah bakışlarını kapsın erene u dönüşü yapar ama eren kabul eder mi bilmem

bak eren beni duyuyosan git atilla koş a yapış bak 4ünüz birden köşeyi dönersiniz sizinle birlikte mertte döner hemde kaç köşe dinle beni yap şu kıyağı:img-hyste :img-hyste
çikilotaya iyiliğin dokunur kız kaç kişinin duasını alırsın bak:):):):)

şaka bunlar ha mutlu olsun yeter :img-wink:
:img-polic :img-blush

ay yagmur ablos sen beni güldürdünya allahda bir ömür boyu seni güldürsün
bi kac sene derken 10 senemi demk istedin
ama gercekten atillaya gitsin ya
ama bencede baris sonradan on asik olacak erenimin kiymetini anlayacak o güzelligini görecek ama
is isten gecmis olacak bu seferde eren onla oynar hahahahah

miracle girl
28-06-07, 12:20
duyduk duymadik demeyin
o erenle cok yakisir

Bravo neslihan sende durdun durdun turnanın gözünü çıkardın yane:img-hyste
Kız yarışmada başka bişey düşünmicem diyo sen tutmuşsun klipteki çocuk diye:D
Hem belli ki onada bi gıcıı varki o kadar bezbol sopasıyla vuruyolar:img-hyste

N_e_z
28-06-07, 12:26
Bravo neslihan sende durdun durdun turnanın gözünü çıkardın yane:img-hyste
Kız yarışmada başka bişey düşünmicem diyo sen tutmuşsun klipteki çocuk diye:D
Hem belli ki onada bi gıcıı varki o kadar bezbol sopasıyla vuruyolar:img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
e ne var yani herkezin bi sevgilisi var erosum birtanecik askim kaldi bi basina ya
bende onu öyle yalniz glörmeye dayanamiyorum
sevgilisi olsun istiyom
ama o basebol sopasiyla sadece klip icin vururyolrar yane

acemicadi_selim
28-06-07, 12:34
slm arkadaşlar dün akşam reklamını verdiler ya tam tahmin ettiğim gibi oldu kapıyı açmış emre cemre emrenin boynuna atlıyo dönüyolar fln ayy çok tatlıydılar:img-in_lo

ayy evt cok tatlilardi canlarim benim yaaa

neslihan walla alemsin yaaa kiz barisa sirilsiklam asik yani yoksa aglamazdi baris kesin buna geri doncek bariscaklar filan gerci barisa gicigim ama napalim yanii boyle olcak kesin yagmur supersin yaa bayildim yorumuna ayy kizlar walla show tv de reklamlar ciksada bizimkileri gorsek eger nete geldiyse bir bana linki yollarmii

N_e_z
28-06-07, 12:39
ayy evt cok tatlilardi canlarim benim yaaa

neslihan walla alemsin yaaa kiz barisa sirilsiklam asik yani yoksa aglamazdi baris kesin buna geri doncek bariscaklar filan gerci barisa gicigim ama napalim yanii boyle olcak kesin yagmur supersin yaa bayildim yorumuna ayy kizlar walla show tv de reklamlar ciksada bizimkileri gorsek eger nete geldiyse bir bana linki yollarmii

pervetecim onlar yeterki BARISsinlar ben barisi canimg ibi severim
ama ondan önce sadece ermani seviyom baris diil barismadan anti barisciyim
barsisinlar ozaman barsi 4eva´ciyim

acemicadi_selim
28-06-07, 12:44
pervetecim onlar yeterki BARISsinlar ben barisi canimg ibi severim
ama ondan önce sadece ermani seviyom baris diil barismadan anti barisciyim
barsisinlar ozaman barsi 4eva´ciyim

aynen cnm aynen barissinlar bende o zmn baris 4 eva dicem ama eren onu affedene kadar bende affetmemmm

N_e_z
28-06-07, 12:54
aynen cnm aynen barissinlar bende o zmn baris 4 eva dicem ama eren onu affedene kadar bende affetmemmm

al bendende oakdar ama barisi erman olarak severim
insallah ama cabuk barisirlar ya
barisirlar yazincada kelimeninicin barisin ismi var ya
ne demek istedigfimi anlamisindir insallah :img-pilot :img-pilot

miracle girl
28-06-07, 13:03
Aslında barış hoş çocuk ama içi kötü bildiğimiz gibi. Bende Erenin yerinde olsam kolay affetmem ama insan yine de sevdiği kişiyi bign affeder. Barışın aklı başına gelirse Erene aşık olursa Eren bign affedeblr.

N_e_z
28-06-07, 13:11
Aslında barış hoş çocuk ama içi kötü bildiğimiz gibi. Bende Erenin yerinde olsam kolay affetmem ama insan yine de sevdiği kişiyi bign affeder. Barışın aklı başına gelirse Erene aşık olursa Eren bign affedeblr.

evt cok hos cocuk iste ama karakteri pis
bence eren öyle artik kolay kolay affetmez barisi
afedersede ne güzel olur ama tabiiki ilk önce barisin
erene asik olmasi gerekiyo ve ispatlamasi gerekiyo

acemicadi_selim
28-06-07, 13:23

aslinda yakisikli tabii ama ici kotu ama ne olursa olsun eren affeder bence onu ztn o zmn da forumdakiler baris baris die kafayi yerler :img-hyste

yagmur94
28-06-07, 13:25
evt cok hos cocuk iste ama karakteri pis
bence eren öyle artik kolay kolay affetmez barisi
afedersede ne güzel olur ama tabiiki ilk önce barisin
erene asik olmasi gerekiyo ve ispatlamasi gerekiyo
evet eren gene o meşhur testlerinden yapması gerekiyor bu seferki soru zor olsun ama :D

off barış düzel artıkk.

aslinda yakisikli tabii ama ici kotu ama ne olursa olsun eren affeder bence onu ztn o zmn da forumdakiler baris baris die kafayi yerler :img-hyste

bak işte cnm buna takılıyorum

yasecey
28-06-07, 13:26
barış bence yakında acıların çocuğu çıkacak bilmiyorum belkide olmaz ama içimden bi ses bu adam küçükken kötü şeyler yaşamış diyo gelen vurmuş giden vurmuş anne baba yüzü görmemiş sokaklarda boynu bükük volta atarken bu hayata savıp sövüp intikam yemini etmiş gibi geliyo

yok yaw yurdum dizilerine kendimi fazla kaptırmışım sanırsam
hayırlısı olsun yasemin:icon_whis

N_e_z
28-06-07, 13:29
barış bence yakında acıların çocuğu çıkacak bilmiyorum belkide olmaz ama içimden bi ses bu adam küçükken kötü şeyler yaşamış diyo gelen vurmuş giden vurmuş anne baba yüzü görmemiş sokaklarda boynu bükük volta atarken bu hayata savıp sövüp intikam yemini etmiş gibi geliyo

yok okadarda degil onunkarakterinde yaziyodu ya ailesi gücbela geciniyo diye
bence bu sir ortaya cikcak ve baris ancak ozaman düzelecek

yagmur94
28-06-07, 13:31
barışın ailesi fakirmiş galiba kendi zengin gibi mi ne gösteriyormuş
bu yüzden bu kadar acımasız olabilir :S
karakter tanıtımında okudum (pekte beyenmedim tanıtımı)

yok okadarda degil onunkarakterinde yaziyodu ya ailesi gücbela geciniyo diye
bence bu sir ortaya cikcak ve baris ancak ozaman düzelecek

evet haklısın anca o zaman düzelir:icon_sorr
N_e_z avartarına bayıldım :D yasecey yapmış galiba süper.(burda söylenmez ama aklıma geldi)

ozlem_1905
28-06-07, 13:32

ablam o ztn acıların çocuğu guççük brış:img-hyste ya valla çocukluğunda zngin ya(ben inanmıyorum pek ama)çoook şımartılmıştır o da şımarık olmuştur

ekin-sarp
28-06-07, 13:34
selam arkadaslar :img-wink:
ben fragmani hala göremeyenlerdenim malesef :icon_sorr
cok görmek istiyorum cünkü cemre-emre sarilmasini cok merak ediyorum..
zaten artik birlessinler ya..cemre artik anlar herhalde emrenin onu gercekten sevdigini..demi?

N_e_z
28-06-07, 13:34
barışın ailesi fakirmiş galiba kendi zengin gibi mi ne gösteriyormuş
bu yüzden bu kadar acımasız olabilir :S
karakter tanıtımında okudum (pekte beyenmedim tanıtımı)

evet haklısın anca o zaman düzelir:icon_sorr
N_e_z avartarına bayıldım :D yasecey yapmış galiba süper.(burda söylenmez ama aklıma geldi)

evt öyle olursada kesin kizlar ona ii davrannir oda hatasini anlar (bana neslihan diyebilrisin)

ablam o ztn acıların çocuğu guççük brış:img-hyste ya valla çocukluğunda zngin ya(ben inanmıyorum pek ama)çoook şımartılmıştır o da şımarık olmuştur

inanmamakta haklisin cünkü ztn zengin degil
yalan söylüyo ailesi gücbela geciniyomus karakterinde öyle yaziyo

selam arkadaslar :img-wink:
ben fragmani hala göremeyenlerdenim malesef :icon_sorr
cok görmek istiyorum cünkü cemre-emre sarilmasini cok merak ediyorum..
zaten artik birlessinler ya..cemre artik anlar herhalde emrenin onu gercekten sevdigini..demi?

tek sen degil cnm bende hala göremedim ama fragman reismlerini multimedya bölümünden glörebilirsin ipek arkimiz eklemis cekipde

yagmur94
28-06-07, 13:37
evt öyle olursada kesin kizlar ona ii davrannir oda hatasini anlar (bana neslihan diyebilrisin)

belki o zamanda eren onu affeder
ama gene bir kaç sınavdan geçirir :D
ya acaba nasıl aşık olcak erene çok merak ediyorum :)

N_e_z
28-06-07, 13:47
ben gsliyim valla
böyle birşey derse çok komk olur ya :D
erende cemre gibi ispatla demesin :D

hehjehe
dermi der vallah erenin ne yapcagi belli olmaz
bide dermiski yoga yap haha
o halini cok mrk ederdim

yagmur94
28-06-07, 13:52
hehjehe
dermi der vallah erenin ne yapcagi belli olmaz
bide dermiski yoga yap haha
o halini cok mrk ederdim
olur mu olur valla
erencim mutlu olsun ya ağlamak yakışmıyor ona
barış yavaş yavaş iğrenmeye başladım senden ya :icon_mad:
ama ermanıma birşey diyemiyorum :img-in_lo :img-in_lo
galiba senaristler en son barış ve ereni yapcak gibi geliyor bana :icon_sorr
bir daha barış ereni üzsün gözü byle olcak :img-black

N_e_z
28-06-07, 13:59
olur mu olur valla
erencim mutlu olsun ya ağlamak yakışmıyor ona
barış yavaş yavaş iğrenmeye başladım senden ya :icon_mad:
ama ermanıma birşey diyemiyorum :img-in_lo :img-in_lo
galiba senaristler en son barış ve ereni yapcak gibi geliyor bana :icon_sorr
bir daha barış ereni üzsün gözü byle olcak :img-black

evet olabilir
ama bence bilerek
erenle yasemine sevgili
yapmadilkar
hani onlarin sevgilileri
var ya kiskanmaisnlar diye

miracle girl
28-06-07, 14:08
Ya bu forumda hep barış mı konuşulcak kuzularrr :D
Yağmurda barışın avukatı :D
Gerçekten sevgilileri mi var ki onlarıın!?
Madem öyle ama mertle gülçinin barıştırsınlar bari:)

N_e_z
28-06-07, 14:17

haha evt galuba öyle olcak e oazamn bi kisiy söyleyin onukonusalim
evt sadece erenle yaseminin sevgilisi var gülcinle cemrenin yok kendileir söylediler

yagmur94
28-06-07, 14:19
öyle olcam tabikide :D
ama artık sinir olmaya başladım barışa
ama erman için aynı şeyi söyleyemiyeceğim:img-in_lo .

haha evt galuba öyle olcak e oazamn bi kisiy söyleyin onukonusalim
evt sadece erenle yaseminin sevgilisi var gülcinle cemrenin yok kendileir söylediler

erenle yaseminin sevgilisi mi var kim söyler miisn cnm çok merak ettim :img-wink:

miracle girl
28-06-07, 14:38
Yelizcim resimleri beğenmene sevindim biraz kalitesi düşük ama idare edin;)
Vay demek sevgilileri var kimmiş neciymiş kenan doğulu deme bayılırım şurda :D :D
E ama kıskançlarsa ayrılsınlar madem:)
Hem zaten en sevgili olmaya yakın kişiler şuan cemre ve gülçin- emre ve mert

hahah Cemreyle Gülçin olsun :D Emreyle de Mer:img-hyste t
Yelizcim son sözüne birazcık katılıyorum ama anlarsın beni:img-wink: :icon_whis

ekin-sarp
28-06-07, 14:44
Vay demek sevgilileri var kimmiş neciymiş kenan doğulu deme bayılırım şurda :D :D

Kalitesi düsük olabilir ama gercekten cok saol,zaten resimde görmesem herhalde aglamaya baslardim fragmani göremedim diye..

Ayy insallah kenan dogulu degildir..yasoyla hic yakismiyorlar bence..
Evet cemreyle gülcin,emreylede mert olsun :img-hyste :img-hyste sayende biraz neselendim ipekcim :img-yes:
Evet cnm anliyorum seni :img-wink:

acemicadi_selim
28-06-07, 15:36

ayyy oldum gulmekten cemre-gulchin emre-mert super yaaa ayy cok komiksin fragman nete gelmedi hala die krizlere giriodum ii oldu bu bu arada fragman resimleri icin tekrar tesekkurlerr walla :) neyse ben uctum imza yapicam byes

ekin-sarp
28-06-07, 15:39
ayyy oldum gulmekten cemre-gulchin emre-mert super yaaa ayy cok komiksin fragman nete gelmedi hala die krizlere giriodum ii oldu bu bu arada fragman resimleri icin tekrar tesekkurlerr walla :) neyse ben uctum imza yapicam byes

bende zaten öldüm gülmekten o cümleden..alemsin ipek ya :img-hyste
ben hala krizlere giriyorum aslinda ama bir kac resimler (ipek sayesinde) geldigi icin biraz rahatladim..:img-wink:

yasecey
28-06-07, 16:48
hei nabesiniz hepsinin kuzuları ve yusufun kuzuları:):):)
ava yapmaktan bitkin düşmüş bi şekilde burdayım

yaw bune özel hayata yatay geçiş yapmışınız ama keşke ya anladınız işte halimizi y&y :img-blush

neyse fragman daha nette değil dün akşamdan sonrada görmedim bidaha anca bu gece uyumayın
barışın tokatının şapını cemrenin ağır çekim saç savuruşlarını bugün bol bol gördüm ben kesin uyuyamam:img-hyste :img-hyste

bella
28-06-07, 16:49
Yaseminin Korkutu görünce bayılması Korkut Yasemin deyince Korkut deyip tekrar bayılması açayip komikti

ekin-sarp
28-06-07, 16:52
hei nabesiniz hepsinin kuzuları ve yusufun kuzuları:):):)
ava yapmaktan bitkin düşmüş bi şekilde burdayım

yaw bune özel hayata yatay geçiş yağmışınız ama keşke ya anladınız işte halimizi y&y :img-blush

neyse fragman daha nette değil dün akşamdan sonrada görmedim bidaha anca bu gece uyumayın
barışın tokatının şapını cemrenin ağır çekim saç savuruşlarını bugün bol bol gördüm ben kesin uyuyamam:img-hyste :img-hyste

ya bu y&y yaso ve yusuf demek de ama senle ben de olurdu dimi cnm??
yeliz&yagmur :img-hyste
neyse ben kactim,hadi bye bye
cemrenin agir cekim sac savuruslari :img-hyste :img-hyste

miracle girl
28-06-07, 18:10
Eee başka fragmanı gören yokmu?
Valla bende olmasam kim nerden görecek resimleri:)
Özge galiba adın git cnm konsere güzelce izle onları benden de selam söyle;)Çekebilrsen de resim çek;)
Ya hala aklıma takıldı KorkutcuM neden tekrar gözlüklerinitakıyo.Yoksa lensleri mi düşürdü :D

N_e_z
28-06-07, 18:21
Özge galiba adın git cnm konsere güzelce izle onları benden de selam söyle;)Çekebilrsen de resim çek;)
Ya hala aklıma takıldı KorkutcuM neden tekrar gözlüklerinitakıyo.Yoksa lensleri mi düşürdü :D

galiba fargmani senden ve yagmur abladan baska gören yok cnm allah sendende ömür boyu razi olsun resimler icin ellerin kameran dert görmesin
ya bende biran önce glrmekistiyom fragmani ya dleireceeeem yoks a

miracle girl
28-06-07, 18:36
Özlemciim canım benim bitanecik kuzuum beniiimm sana iyi tatilelr arada beni düşün okey;) Benim yerime de yüz:)

Ya şu fragmanı bi dha görmek istiorm sadece 2 defa görebildim. Zaten birinde foto çekmeye çalışıodm:) Gerçi bakmadan çektim de :)
O yüzükler neyin nesi ya noluyooo!?
Tiyatro flndır inşallah:)

ozlem_1905
28-06-07, 19:27
Özlemciim canım benim bitanecik kuzuum beniiimm sana iyi tatilelr arada beni düşün okey;) Benim yerime de yüz:)

Ya şu fragmanı bi dha görmek istiorm sadece 2 defa görebildim. Zaten birinde foto çekmeye çalışıodm:) Gerçi bakmadan çektim de :)
O yüzükler neyin nesi ya noluyooo!?
Tiyatro flndır inşallah:)

tmm kanka hepiniz için yüzcem ya ben fragmanaı yrım grdüm ege çubukçu ödül fln alıorsu bilmiyorum onur ödülüdür heralde ay acaba ne zmn ünlü olcaklar işşallah geç olur ben isteemiom ya

miracle girl
28-06-07, 19:29
Ya ben bu diziyi günlük hallerini gördüğüm için çok seviyorum eğer yine ünlü hale girerlerde böle makyaj fln yaparlar ne bilim eski sevgim gidebilr.
Bu dizide gerçekten hepsini eşit sevmeye başladım. Ama yinede ünlü olsalarda farketmez;)
Sezen Aksu napıcak acaba?
O yüzükler ne iş onu merak ediyoruummm!?

ozlem_1905
28-06-07, 19:30

bilmem ki ama lenste zor oluodur bide dio ya"beni sevecekse böyle sevsin ben buyum"die:happy0064 :img-hyste o bu biz onu ööle sevdik(gerçi öbür türlüde severiz:img-hyste biz her halinde severiz son kararım:img-hyste )

miracle girl
28-06-07, 19:32
Biz severiz kuzu da. Yasemin sorun iştee.
Sev de kurtul be kız ya. Korkuttan daha iyisini mi bulacaksın. Görüyosun barış gibilerde var. Korkut bi melekkk.:love01: :love01:

ozlem_1905
28-06-07, 19:33
Ya ben bu diziyi günlük hallerini gördüğüm için çok seviyorum eğer yine ünlü hale girerlerde böle makyaj fln yaparlar ne bilim eski sevgim gidebilr.
Bu dizide gerçekten hepsini eşit sevmeye başladım. Ama yinede ünlü olsalarda farketmez;)
Sezen Aksu napıcak acaba?
O yüzükler ne iş onu merak ediyoruummm!?

evt onu bnde merak ettiğm işşallah yoshy ve korki evleniodur ama olamaz çünkü onlar kardeeşş!!:img-hyste :img-hyste :img-hystebarış dio valla senaryomda türk filmi

naeyır nevlenemezsiniz niz nardeşsiniz:img-hyste

neyseben gidiorummm 3 haftaya görüşürüz hepinizi çok öpuıorum klimanız gidior terlersiniz artık üşümeye son!!gerçi ipek üşütütr yine sizi:img-hyste

ohanges
28-06-07, 20:50
frangmanı grdüm
emre cemre sarılışına hayran hayran baktım
yaa özet ne zaman gelcek

ohanges
28-06-07, 20:54
vala sadece bi kısmı kafama takıldı
emre ile cemre baya samimi bir biçimde uzun uzun sarılıorlardı
sonra kızlar beyaz elbiselerle dans ediorlardı
bide ege çubukçu ödül alıodu belkide o kazandı bilmiorum

acemicadi_selim
28-06-07, 20:57
yaa ben bugunde gordum fragmani ama sonunu yaa emre-cemreyi gormedim sinir oldum tabii ozlemcim ii tatiller walla ne diyimm......

fragman nete geldimi bilen varmi ?????? uff yaaa emre cemre sahnesini kacirdim bu sefer cok sinir oldum gecen sefer gormustum gerci ama 1 kerecik yetmezki cnm uff be uff

charmedmaa
28-06-07, 20:58
vala sadece bi kısmı kafama takıldı
emre ile cemre baya samimi bir biçimde uzun uzun sarılıorlardı
sonra kızlar beyaz elbiselerle dans ediorlardı
bide ege çubukçu ödül alıodu belkide o kazandı bilmiorum
yada ikincilik aldi

nasil beyaz elbise acaba biyere mi gidiyorlar

Dilara03
28-06-07, 21:00
ya ben başını kaçırdımm mertle gülçinin gülüşmesini göremedim:( ama gelinlikli kzıalrı gördüm ewet ege çubukçu ödül alıodu korkut yüzüğün kapağını açtı mertle biri bakıodu biri el uzattı oda hemen kapağı kapattı

yasecey
28-06-07, 21:06
daha şimdi baktım yok malesef arkadaşlar
bu arada özlem çok geç kaldım biliyorum ama iyi yolculuklar canım kızma nolu ipekte yok:(

neyse akşam gösterilidi görmeyenlerin bi kısmı rastlamıştır
korkutummm:img-in_lo
ayh o yüzük olayının altından kesin başka bişey çıkar yasoya vermek istersin falan kabul etmez yıkılırsın yaw sana kim kıyar = yasemin:img-polic

offf derdinden şiştim korkut offff

charmedmaa
28-06-07, 21:09
daha şimdi baktım yok malesef arkadaşlar
bu arada özlem çok geç kaldım biliyorum ama iyi yolculuklar canım kızma nolu ipekte yok:(

neyse akşam gösterilidi görmeyenlerin bi kısmı rastlamıştır
korkutummm:img-in_lo
ayh o yüzük olayının altından kesin başka bişey çıkar yasoya vermek istersin falan kabul etmez yıkılırsın yaw sana kim kıyar yasemin:img-polic

offf derdinden şiştim korkut offff

ahhhh inanamiyorum simdi anadim yüsük meselesinin ya sakin bu yasemine teklif etmesin ya evet senin dedin gibti yasemin hayir der felan filan yikilir korukut aynen kim kiyar clark kent gibi adama ya

miracle girl
28-06-07, 21:09
Vayy ben yokum diye mi üzülüyo birisi
Süperman imdadına geldi kuzucuumm;)
Öyküyle seni çekiştiriyoruzzz;)
Senaryomu oku kız bi bölm dha yazdım;)
Fragman bi dha yayınlanmışama ben görmedim
Fotolarla idare ediyoruz
Sende avi falan yap;)
Banada gif yap gif gif :)

acemicadi_selim
28-06-07, 21:13
ayyy fragmanda korkut yuzukleri gosteriodu mert ve emreye sonra emre elini uzatiodu yuzukleri almak icin hemen kutuyu kapitiodu koptum orda walla:img-hyste :img-hyste ayyy hakkaten bu bi aptallik yapip(yagmur ve digerleri kizmayin:img-wink: ) da hemen yasemine teklif etmesin kesin yoshy kabul etmez sonra clark kent gibi adam yikilir walla

CAGKAN_SİMGE
28-06-07, 21:27
yq uff ya ben gormedim fragmani biri bana ozet gecebilirmi ya

jnm emre cemreyi bulup çıkartıyor sarılıyorlar yarım saat.korkut yine gözlüklerini takmış.2 tane nişan yüzüğü almış.sonra bizim kızlar gelinlik gibi bişey giyiyorlar.alev galiba yarışmayı kaybetmiş kızları boğuyordu.ege çubukçu ödül alıyordu.bu kadar...

acemicadi_selim
28-06-07, 21:29
yq uff ya ben gormedim fragmani biri bana ozet gecebilirmi ya

hatirladigim kadariyla emre cemreyi kurtario sarilip bole bi saat donuolar :img-in_lo :img-blush kizlar gelinlik gibi bisi giyiyo ege cubukcu odul alio bide korkutun elinde 2 tane yuzuk var emre elini yuzuklere uzatio korkut hemen kaptio kutuyu:img-hyste bide cemrenin elinde bi papatya var onu kokluo filan bu kadarini hatirliom walla bide baris alevi yanagindan opuodu (igrennc) bidee alev kizlara bagiriodu

CAGKAN_SİMGE
28-06-07, 21:32
ben girewbildim evt son girişim heralde bu klimanız gelddii!!son kez üşiyceksiniz ya kim nişanlanıor ya??

jnm kimse nişanlanmıor korkut nişan yüzükleri almış.galiba yoshye evlenme teklifi etcek.uçmuş bu korkut yha:img-hyste

charmedmaa
28-06-07, 21:33
hatirladigim kadariyla emre cemreyi kurtario sarilip bole bi saat donuolar :img-in_lo :img-blush kizlar gelinlik gibi bisi giyiyo ege cubukcu odul alio bide korkutun elinde 2 tane yuzuk var emre elini yuzuklere uzatio korkut hemen kaptio kutuyu:img-hyste bide cemrenin elinde bi papatya var onu kokluo filan bu kadarini hatirliom walla bide baris alevi yanagindan opuodu (igrennc) bidee alev kizlara bagiriodu
arkiler bi bakiyorsunuz yasemin ile korkut evleniyor onlarin giydi beyaz elbiseler dügün elbisesi

kumralım
28-06-07, 21:40
[QUOTE=kumralım;3891478]Meraba arkadaşalr...
Fragmanı gördüm süper bir bölüm bizi bekliyor galiba.
Emre Cemre'yi kurtarıyor.Sarılıyorlar yarım saat dönüyorlar.Galiba aralarında bir yakınlaşma olucak.
Ödülü Ege Çubukçu :img-in_lo 'mu alıyor ya anlamadım ben.
Tencere(Barış)Kapağı(Alev)öpüyodu.
Ay bide Korkut'un yüzük olayı var tabi.
Ama Yoshy kabul etmez herhalde.
Nişan yüssüğü hemide:)
Kızlar üsttlerinde gelinlik ellerinde çiçek dans ediyorlar orası süperdi =)

Bu arada Simge boşver cicim ya sen kimseyi inandırmak zorunda değilsin.Boşuna üzülme.Kıza zaten sen gereken cvbı resmlerle vermişsin :)

ozlem_1905
28-06-07, 21:41
jnm kimse nişanlanmıor korkut nişan yüzükleri almış.galiba yoshye evlenme teklifi etcek.uçmuş bu korkut yha:img-hyste

ay ben onların nişanını takarım gençler aralarında anlaşmışlar:img-hyste allahın ,izni peygamberin kavliyle kızımız yasemini oğlumuz korkuta istiyoruz:img-hyste :img-hyste

yasecey
28-06-07, 21:42
Vayy ben yokum diye mi üzülüyo birisi
Süperman imdadına geldi kuzucuumm;)
Öyküyle seni çekiştiriyoruzzz;)
Senaryomu oku kız bi bölm dha yazdım;)
Fragman bi dha yayınlanmışama ben görmedim
Fotolarla idare ediyoruz
Sende avi falan yap;)
Banada gif yap gif gif :)

sen bide özlem yoktunuz
ben alemlere akıyodum öykü söyledi beni çekiştirmişiniz vay kuzular vayy

korkutumm:img-in_lo
anam anam sen üzülecen kırılacan bak bu taş kalpli kız yüzünden:img-hyste :img-hyste
yaseminede kıyamıyorumki yaw gelinlikte giymiş
şimdi o sahneleride gösterdiler yüzükleride gösterdiler bizde yedik:img-polic

ama bekleyemiyorum artık yawws

miracle girl
28-06-07, 21:49
sen bide özlem yoktunuz
ben alemlere akıyodum öykü söyledi beni çekiştirmişiniz vay kuzular vayy

korkutumm:img-in_lo
anam anam sen üzülecen kırılacan bak bu taş kalpli kız yüzünden:img-hyste :img-hyste
yaseminede kıyamıyorumki yaw gelinlikte giymiş
şimdi o sahneleride gösterdiler yüzükleride gösterdiler bizde yedik:img-polic

ama bekleyemiyorum artık yawws

Uz ekiniz unuttun yağmurcuummmm:img-wink:
Ya deli misiniz ne evlenmesi daha yaşları ne başları ne:):icon_whis
Onlar numara ya teklif falan çıkmazz
Korkut cesaret edip çıkma teklifi etti de evlenme teklifi kaldı zaten:img-hyste

acemicadi_selim
28-06-07, 21:54
arkiler bi bakiyorsunuz yasemin ile korkut evleniyor onlarin giydi beyaz elbiseler dügün elbisesi

ayy super olur yaa ama bu ne hiz yani bizim cemre emre bile daha barismadilar onlara noluo hemen yaw yani daha bi bayilma olayi oldu sadece bide yaka duzeltme ama korkut ucmus tabii ama clark kent ya belki gelecegi gormustur yoshy ile evelendigini filan ondan teklif etcektir belki:img-hyste :img-pilot

yasecey
28-06-07, 22:11
yaw süpersiniz yaw öldüm burda
ama insan yani ben sevdiğine başka birini istermi
işte seversen onuda yaparsın ne diyim Allah mesut ettin bi yastıkta kocasınlar

yaseminde evlenmeye koşuyo ya korkuta
korkut bu gidişle bize kalır
ama neyse tamam baş göz edelim yaseminle:):):)

Dilara03
29-06-07, 09:57
özet gelmemiş daha fragman nete düşmüş ayy mertin kapısında gülçöinle mert konuşuodu güleren kesin gülçin esrayla çıkmadığını öğrenmişş ne güsel yaaa

N_e_z
29-06-07, 10:26
ay fragmani netten bende gördüm sonunda galiba okulda konser falanmi varda herkez beyaz giyiniyo sadece bizim kizlar degil alev arzu ve esrada beyaz giyinmisler ama bizim kizklar tabiiki daha güpzel ahahah ama kesin gine bu haftada fargmandaki bi kismini göstermezler her zamanki gibi

N_e_z
29-06-07, 10:38
ayy evt yani simdi acaaba hangi sahneyi goremicez bu bolum die dusunelim bari bakin yeni konu buldum:img-hyste

bence en son yeri göremicez hani hazirlanmalarini görcez fln sonra ne partysiyse artik orayi görenmicez gibime geliyo yani cemrenin emreye sarilmasini sahneye cikmalarini kesin görcez oarasi belli
hani o party sahnesi varya kesin ordan bi kismini glremicez yani ben öyle düsünüyorum

yasecey
29-06-07, 10:40
bende şimdi tekrar seyrettimde
bu seferki fragmanda pek heyecanlı bi sahne yok yaw bana mı öyle geldi
ama yinede burda gördüklerimizi yeni bölümdede görürüz e artık yeter
bu fragman karışıklıklarından 2 bölümdür fena çektik bu sefer bişey olmaz olursada ben alıştım mutlu mesut yaşıyorum:):):):)

bitek korkut babası kızların gelinlik sevdası çok heyecanlı :img-hyste

kalemera
29-06-07, 10:47
parti okul kapandığı için olabilir...:img-wink:

evet bende öyle düşünüyorum erol hoca bir hafta var okulun kapanmasına dedi fragmanda dikkatimi çekti esra ve arzu aynı şeyi giymişlerdi siyam ikizi gibib galiba çok komikti

N_e_z
29-06-07, 11:01
emre ile cemre ne kadar güzellerdi...:happy0064
emre bi kaç kere döndürüodu cemreyi
ahh ahh :happy0064 :happy0064 :happy0064

evt ya cok tatlilarda tipki sevgili gibi ah ah biran önce ciksalar yabende şimdi tekrar seyrettimde
bu seferki fragmanda pek heyecanlı bi sahne yok yaw bana mı öyle geldi
ama yinede burda gördüklerimizi yeni bölümdede görürüz e artık yeter
bu fragman karışıklıklarından 2 bölümdür fena çektik bu sefer bişey olmaz olursada ben alıştım mutlu mesut yaşıyorum:):):):)

bitek korkut babası kızların gelinlik sevdası çok heyecanlı :img-hyste

aslinda dedigin gibi pek heycan yoktu ama gülcinin erenin yaseminin ve cemrenin gelinlikle ve cicekle dans etmeleri bence cok komikti insallah biran lnce sesli fargman cikar

parti okul kapandığı için olabilir...:img-wink:

ya ben pek okul kapaniyo diye sanmiyorum ozaman nerde cekcekler diziyi

_KeNNy_
29-06-07, 11:19
ayy fragman gelmiş nete olee.özet yok mu hala?emrele cemre cok tatlılar ya bu gidişle barışcaklar gibi zatn cemrede cıcek fln koklayıp duruodu benm içime doğmuştu ama emre cemreyi bulduktm sonra sarılckları ama kapı kırlmamıs nasıl actı anahtarı mı aldı acaba emre ama alew gerı werdımı anahtarı kı ben en cok nasıl acacaını merk edıom kapıyı :D:D yoshy gozlukle cok tatlıydı:D:D

Numidian
29-06-07, 11:40
bana göre cuamrtesi gibi cıakr korkut gözlükleri takmsaydı daha iyiydi o yüzükleri neden almıs eger teklif edecekse yasemin kabul etmez

ASİ_YILLAR
29-06-07, 12:21
ya çok sağolun gerçekten arkadaşlar fragmanı izledi allahım çok güzel sabırsızlıkla bekliyom ya cemre emereye sarılıyodu ya bence fragmana bakılırasa bizimkiler yarışmayı kazanmış müthiş bişi ama o barışlı hiç sevmiyom uyuz

yasecey
29-06-07, 12:25
evettt avalarla multiyi coşturduktan sonra sıra geldi bu başlığa yusufun başlığınıda anca bitirdim:):):)

hımmmm...
ege çubukçu ödül alıyo ama o birinci olmuyo ha yine bi fragman şaşırtması benim bildiğim kızlar birinci olcak alev havayı alcak

ama yanlış çıkarsa burçaktandır
dizide korhan 1 numara yazılı pankartla yarışmada coşan kız:img-hyste :img-hyste
ona yürüyün:icon_whis

korkutum:img-in_lo
ben şimdi bu konuya bi girecem ama sonra çıkamıyom diğer mesaja kalsın
napolyon geliyo yine

YoShYÖzGe
29-06-07, 13:26
Fragmanı izledim!
Cemre-Emre çok tatlıydı :happy0064
Yoshym gözlük takmıştı çok tatlıydı:happy0064
En merak ettiğim yarışma sonucu ve Korkut'un yüzükleri:img-wink:

CAGKAN_SİMGE
29-06-07, 13:29
Fragmanı izledim!
Cemre-Emre çok tatlıydı :happy0064
Yoshym gözlük takmıştı çok tatlıydı:happy0064
En merak ettiğim yarışma sonucu ve Korkut'un yüzükleri:img-wink:

yha kesin 1.bizim kızlar olcak çünkü hacerdi galiba kapıcının eşi işte gelip kızları alkışlıyordu evde.alev ise esrayı boğuyordu.kesin bizimkiler 1.oldu...

ohanges
29-06-07, 13:31
inşalah canım
ya bzmkilern 1. olacagı belli de yetişirlermi
alevlerden sonra onlar vardı

YoShYÖzGe
29-06-07, 13:37
yha kesin 1.bizim kızlar olcak çünkü hacerdi galiba kapıcının eşi işte gelip kızları alkışlıyordu evde.alev ise esrayı boğuyordu.kesin bizimkiler 1.oldu...
Alev çatlıyorsa kesin kızlar birinci:img-hyste
Ege Çubukçu'ya katıldığı için ödül veriyorlardır.
Bence yetişirler çünkü önceki fragmanda sahneye çıkıyorlardı:img-wink:

acemicadi_selim
29-06-07, 13:40
slm bencede bizim kizlar kazancak yani baska nolabilirki cemre emre cok tatli yaa canlarim benimmm:img-in_lo :img-blush bide cemre bi cicek kokluoduyaa nie acabaa yaa?

miracle girl
29-06-07, 13:44
Bencede bizim kızlar kazanıcam.
Yani ege çubçu yarışmacı bile değil ki o kazansın.
Hem onun albümüde var zaten:)
Bide kızları evde alkışlıyolardı ordanda çakın:img-wink:
Hem bizim kızlar ondan bile daha iyi:img-yes: :img-wink:
Hadi ikiside olmaz derseniz Korkut kazansında kavga bitsin:happy0064 :img-wink: :img-yes: :icon_whis

N_e_z
29-06-07, 13:45
sesli fragman ciktimi arkiler cok mrk ediyom ama sekizinci bölüm özetide hic cikmamis site site dolastim yok yokyok
delircem simdi ya
slm bencede bizim kizlar kazancak yani baska nolabilirki cemre emre cok tatli yaa canlarim benimmm:img-in_lo :img-blush bide cemre bi cicek kokluoduyaa nie acabaa yaa?

evt bencede onlkar kazancak baska kim kazancikki alevlermi ay gülim bari yuhahah

acem kızı
29-06-07, 13:53
evt bencede onlkar kazancak baska kim kazancikki alevlermi ay gülim bari yuhahah

slm millet bayadır uğrayamıyodum zaten nete de gireiyom neslinin durumuna düştüm gibi bişi ahh çok zor neslicim çok zor

bana kalırsa yarışmayı Emre kazanacak nerden çıktı diceksiniz içimden geldi:)

yok hayır cemreyle araları düzelcek sanırım o yüzden hani yarışma veslile olacak

neyse herkes bişiler kazanacak:happy0064

yasecey
29-06-07, 15:54
vallaha kızlar ya toptan bi gelinlikçide işe girdi yada yıl sonu partisi falan filan bişey var elbise almaya gittiklerinde gelinlikleride aradan çıkardılar ee çeyiz zaten yakında yasoyu baş göz etcez korkutla ben erkek tarafı olcam

gelinlikçide işe girdiler ki yarışmayı kazanırlarsa nayır veya bi tanıdıklarının o gelinlikçi yardım ediyolar
çünkü eren süs falan takıyodu işte öyle bişey

acemicadi_selim
29-06-07, 17:06
sozde fragman cikinca kapatirdik bu bolumu yeni bi baslik acardik dizi basliyana kadar dioduk noldu kizlar oldunuzmu yaa canlanin biraz giriorum cikiorum bisi yazan yok bisi yazan olmayinca cevaplicak bi yazida olmuo yaaa aaa

CAGKAN_SİMGE
29-06-07, 17:27
ya sanki fragmanda barış aleve bağırıyordu :S

ee yağmurcum çünkü alev barışın telefonundan msj attı cemreye.kesin bu işte barışında parmağı olduğunu düşünmüşlerdir.o yüzden bağırıyordur barış aleve...

yagmur94
29-06-07, 17:29
ee yağmurcum çünkü alev barışın telefonundan msj attı cemreye.kesin bu işte barışında parmağı olduğunu düşünmüşlerdir.o yüzden bağırıyordur barış aleve...
ohh bağırsın bağırsın isterse geberteblir :D
aslında alev gzl kız ama olsun barıştan ve kızlardan uzak dursun
anca öyle severim onu :)

yagmur94
29-06-07, 17:32
bnce alevler yarışmadan atılırlar.çünkü yarışmaya hile karıştırdırlar...
yarışmadan atılsalar bile katıldılar sonuçta
zaten birinci olamazlardı
ama şarkı gzldi ya :D
yurta aşk cihanda aşk şarkısını seveirm ben :)

yagmur94
29-06-07, 17:36
yha bu sohwun sitesi uyyor halandaha özet yok üf yha sinir oldum zate çıldırıcam fragman var özet yok

bu arda barışl alev e bağırıyor ama sorada öpüor

sonra öpmüyor galiba gelince öpüyor yada
kendini alev hanıma affettirmek için öpüyor :img-cray: :img-beee:

eft sana katılıorm.alev özellikle cemre ve erene gıcık...

evet özellikle cemreye ama
erenede gıcık

N_e_z
29-06-07, 17:41
bnce alevler yarışmadan atılırlar.çünkü yarışmaya hile karıştırdırlar...

evt bencede cemre banu hocaya dicek kilitlendi diye banu hocada anlicak alevin oldugunu anahtari istedi diye ve yarismadan atilacak

acemicadi_selim
29-06-07, 17:41

haklisin walla ondan bagiriyodur kesin baska neden olcakkki amaan bagirsin tabiii ii olmus bencede alev yarismadan cikartilir hile yapti sonucta....emre cemre sahnelerini cook merak ediorum yaaa emre&cemre 4EVA yanii :img-in_lo :img-blush :love05: :love01: :love09:

butun askla ilgili olan emotionlari koydum walla

yagmur94
29-06-07, 17:42
eft dimi sn burda dururken napsın alevi seni öpsün ama erman olarak....
evet burda benim varım dimi simgeciğim :(
ama o ne yapıyor gidiyor düşman tarafa onu öpüyor
hatta çıkıyor :img-cray: :img-cray: :img-cray:
ahh barış ahh ne zaman düzeleceksin.
bne seni barış olarakta sevmek istiyorum sadece erman olarak değil :img-cray:
:img-blush

miracle girl
29-06-07, 17:42
evet ya alev kimmiş burda minicik yağmurcuk varken:img-hyste
ee konu ne pek anlayamadım :)
barış neden alevi öpüyo ki 9 numara miyop mu bu çocuk
korkut bile o gözlüklerle yasemini bulmuşken o gözlüksüz alevi buldu işe bak
en iyisi Korkut valla:img-yes: :img-wink: :icon_whis
ya ama o yüzükler ne iş hala çözemedim:bilmim

yagmur94
29-06-07, 17:45
evet ya alev kimmiş burda minicik yağmurcuk varken:img-hyste ee konu ne pek anlayamadım :)
barış neden alevi öpüyo ki 9 numara miyop mu bu çocuk
korkut bile o gözlüklerle yasemini bulmuşken o gözlüksüz alevi buldu işe bak
en iyisi Korkut valla:img-yes: :img-wink: :icon_whis
ya ama o yüzükler ne iş hala çözemedim:bilmim

alev kimmiş benim yanımda kızım :icon_whis
minicik sensin kızım.
ben alırım korumalarımı gideriz alevi saf dışı etmeye :img-hyste :img-hyste
ama bekliyorum biraz daha bekliyorum daha çok sinir olmak içn
onu çok kötü benzetcez korumalarımda:good:

naz özkul
29-06-07, 17:47
Fragmanı gördüm de hem biraz kısa hem de şarkılı olduğu için bir şey anlamadım. Tek hatırladığım Emre ve Cemre'nin sarılmasıydı. Nedense oraya taklıldım:) Yarışmayı bizimkiler kazanmıyor mu? Sanki ödülü başka biri alıyordu. O ödülü alan 2. olmuş olabilir mi? Ne çok soru sordum ya:)

acemicadi_selim
29-06-07, 17:48
alev kimmiş benim yanımda kızım :icon_whis
minicik sensin kızım.
ben alırım korumalarımı gideriz alevi saf dışı etmeye :img-hyste :img-hyste
ama bekliyorum biraz daha bekliyorum daha çok sinir olmak içn
onu çok kötü benzetcez korumalarımda:good:

bende gelirim onu benzetmek icin walla super olur bende su barisi baris olarakda sewmek istiorum erman disinda bi duzelse ama cocuk inatci cikti bi turlu duzelmio gidip ona 2 tane tokat atsam hemen kendine gelir de erene kosar ama nerde onda o akill

N_e_z
29-06-07, 17:49
ne konusuyorsunuz bakim bensiz bari bende birseyler yazim birazdan acemi cadiya bakmaya gitcem sonradanda iceri giremem artik yarin e sesli fragman ciktimi bari veya özet varmi?
ben gerci buldum 8. bölüm özeti diye ama 7. bölüm özeti yaziyodu

yagmur94
29-06-07, 17:51
bende gelirim onu benzetmek icin walla super olur bende su barisi baris olarakda sewmek istiorum erman disinda bi duzelse ama cocuk inatci cikti bi turlu duzelmio gidip ona 2 tane tokat atsam hemen kendine gelir de erene kosar ama nerde onda o akill
evet ya çok inatçi çıktı bu senaristler düzeltmiyorlar barışı
düzelsin erene aşık olsun ne kadar şeker çift olcaklar buna inanıyorum :)

ezzgiii
29-06-07, 17:53
evet ya çok inatçi çıktı bu senaristler düzeltmiyorlar barışı
düzelsin erene aşık olsun ne kadar şeker çift olcaklar buna inanıyorum :)
ama öle olursa olmaski biraz daha dursun artık öle:P ama eğer aşev ii olursa dizi bozulur söleyim bu benim filrim tabii barış ii olsunda alev olursa çok kötü olur

angels18
29-06-07, 17:55
fragmanı izledim ama bişey anlamadım tek anladğım şey korkutun gözlüklerine geri dönmesi oldu off ya gözlüksüz iyiydik neden taktıki yine onları

miracle girl
29-06-07, 17:58
alev düzelmezki zaten ondan o yetenek yok
ama barışın düzelme şansı var basit midir nedir bu senarsitler düzeltmediler:)
bak aklıma geldi bende bi senaristi gidip konuşiim:)
bnde düzeltiim senaryomda:)
yağmuruda alıcam aralarını+yuvalarını yapıcam:D
alev giibi oldu hee:D

yasecey
29-06-07, 18:11
yaaa ipek oda benim avam ama yusufumuz yaww niye değiştirdin kızım yaa bakıp bakıp senin avaya ben yine
neyse:hıh:hıh:hıh

kimin yuvasını yapcaz
ha yasoyla korkutun
ben oğlan tarafı olcam sen kız tarafı
ama şimdiden söylüyim vermezseniz yada yaso naz yapmaya devam ederse kaçırırız bak
korkut git kaçır kaçır sen mertide al yanına aaa yeter bu iş böyle gitmez

çikilotada gözcülük yapsın
ben sizin evi dizerim yuvanızı yaparım korkut
şiştim senin derdinden yaa
ama tabii yusuf bize kalsın:img-in_lo

miracle girl
29-06-07, 18:34
yağmurcum senin için değiştirdim avayı;)
yok kız onlar değil yağmurla barış:img-hyste
hem öle bişi olupta kız tarafı olsam ben senin oğlanı alıp kaçarım:img-hyste
benim kızda ortada kalır:D
benim bildiğim sesli fragman yok
ah o sessizde neler oluyor neler valla o fragman gibisini görmedim demiin önürü daha bi şoktu:img-wink: :img-yes:

*Rüya*
29-06-07, 18:36
Selam kizlarrr..
Simdi netden izledim fragmani..(Internetim seni seviyorum:img-hyste ) Masallah Cemre ile Emre öyle bir sarildilarki basim döndü yaniii..:img-wink: Korkutda yüzükleri çikariyor ama Yoshy ile ilgili degildir dimi..Yani daha olmamali..olamaz :icon_whis
Vee kizlara beyaz çok yakismisti..Gülçinin kücücük semsiyeside süper :img-hyste

miracle girl
29-06-07, 18:40
Selam kizlarrr..
Simdi netden izledim fragmani..(Internetim seni seviyorum:img-hyste ) Masallah Cemre ile Emre öyle bir sarildilarki basim döndü yaniii..:img-wink: Korkutda yüzükleri çikariyor ama Yoshy ile ilgili degildir dimi..Yani daha olmamali..olamaz :icon_whis
Vee kizlara beyaz çok yakismisti..Gülçinin kücücük semsiyeside süper :img-hyste

Aynen katılıyorum sana arkadaş:good:
Gülçini korur o şemsiye cnm:img-hyste
o yüzüğü öyküye aldı korkut yüzüğü öyküye verip bana kaçıcak biz anlaştık:img-hyste
onlar niye beyaz beyaz giyindiler dha çözemedimm

yasecey
29-06-07, 18:54
ha şöyle ya ne güzel oldu bak
ve yusufu sahiplenmeyin öyküyle kimin kaptı kaçtı yapacağı belli olmaz canımm:icon_whis

ben diyorum kızlar kendilerine çeyiz diziyo gelinlikleri aldılar yakında tencere tava takımınıda dizereler bi köşeye:img-hyste :img-hyste

kızlar gelinlikçide işe başlamış:img-polic
yada birine yardım ediyolar öyle bişey işte
şimdi şurda on tane tahmin atarım ama hiç biri tutmaz o başka:)

miracle girl
29-06-07, 19:12
Benim bi fikrimde reklam teklifi geldi diyorum:img-wink:
Yada canları istedi çocuklukları aklıllarına geldi evcilik oynayalım dediler:img-hyste
Ya herşey tamamda o yüzüğe manyık yürütemiyorum Yaseminr mi verce evlencekler mi yuh yani noluyooo:img-pilot

N_e_z
29-06-07, 19:19
Benim bi fikrimde reklam teklifi geldi diyorum:img-wink:
Yada canları istedi çocuklukları aklıllarına geldi evcilik oynayalım dediler:img-hyste
Ya herşey tamamda o yüzüğe manyık yürütemiyorum Yaseminr mi verce evlencekler mi yuh yani noluyooo:img-pilot

e evcilik oynuyorsalar neden alev arzu ve esrada beyaz giyindi ve herkez bahce gibi bir yerde egleniyo ?

miracle girl
29-06-07, 19:21
e evcilik oynuyorsalar neden alev arzu ve esrada beyaz giyindi ve herkez bahce gibi bir yerde egleniyo ?

onlarda mı giyinmiş ya hiç farketmemişim
o zaman tiyatro oyunu olabilir
yda dediğim gibi reklam çekimi flndır alevlerde atlamıışlardır hemen olaya

N_e_z
29-06-07, 19:27
onlarda mı giyinmiş ya hiç farketmemişim
o zaman tiyatro oyunu olabilir
yda dediğim gibi reklam çekimi flndır alevlerde atlamıışlardır hemen olaya

seyde oalbilir gecen bölüm müdür dediya okulun kjapanmasina bir hafta kaldi diye belki okul partysi falandir yada sezen aksuda oynicaktiya belki sezen aksu konser yapiyodu kizlarda birer minik serce
neyse ben cikiyorum ihlamurlar altina bakcam son bölüm PAY PAY

yasecey
29-06-07, 19:34
ya neslihan şu diziye bi sezen aksuyu sokamadın gitti kızım kadını her role koydun bi yoldan geçen insan evladı olmadığı kaldı böyle gidese dizide oynayacağı varsada oynamayacak
bak DF deki neslihana inat gelmiyom diyecek o olacak aaaaaaaa...

yaw işte korkutla yaso evleniyolar söylemeyim diyodumda artık çıktı bikere dün akşam nişanlarını yaptık:img-hyste :img-hyste
vermem korkutu:img-polic

ipek evet korhan gerçek bir müzisyen kliplerine bende rastladım

miracle girl
29-06-07, 19:41
ya neslihan şu diziye bi sezen aksuyu sokamadın gitti kızım kadını her role koydun bi yoldan geçen insan evladı olmadığı kaldı böyle gidese dizide oynayacağı varsada oynamayacak
bak DF deki neslihana inat gelmiyom diyecek o olacak aaaaaaaa...

yaw işte korkutla yaso evleniyolar söylemeyim diyodumda artık çıktı bikere dün akşam nişanlarını yaptık:img-hyste :img-hyste
vermem korkutu:img-polic

ipek evet korhan gerçek bir müzisyen kliplerine bende rastladım

Ay olmazz vermem Korkutuu ayıp kız nası söz aaa:fighting2
Evet ya şarkıyıda Korhan yazmış galba iyi çocuk oda:img-wink:
İsteyen alsın beni ilgilendirmez
Beni Korkut ilgilendirir:img-wink: :img-yes: (bizi)
sezen aksu ne zmana gelcek ne diye gelcek bi bakıp gidicek mi:img-hyste

N_e_z
29-06-07, 19:49
stt noluyoruz bakim bensiz korkutla
yaseminimi evlenidrdiniz yoksa
arkiler ben özeti ekledima ama
yalniz bni sorun var onuda okuyunca diz anlarsiniz artik
neyse siz devam edin ben cikiyom acemi cadi yarida kaldi ya herseyi kaciridm

yasecey
29-06-07, 19:51
neslihan 8. bölüm diye eklediğin özet 7. bölümün çıktı ne iş
bi üstteki mesajla noktalama işaretlerine kadar aynı bizimi yiyon:img-polic

ipek böceği tamam şakaydı
sezen aksu korkutun annesi çıkarmış napolyonun karısıymış:img-hyste :img-hyste
koptuğum andır yaw
güzel olur ama

miracle girl
29-06-07, 19:54
neslihan 8. bölüm diye eklediğin özet 7. bölümün çıktı ne iş
bi üstteki mesajla noktalama işaretlerine kadar aynı bizimi yiyon:img-polic

ipek böceği tamam şakaydı
sezen aksu korkutun annesi çıkarmış napolyonun karısıymış:img-hyste :img-hyste
koptuğum andır yaw
güzel olur ama

Ama öyle güzel bi kadından öyle güzel bi çocukta beklerim hani olur mu olur:img-wink:
Ama o babadan böyle bi çocuk nası çıkmış hala anlamadım:img-hyste
Buldumm babasının eski sevgilisi ilk göz ağrı olsun:img-hyste
Ya Korkutun anneside hiç gözükmedii
Ya şu Erenin babasınıda merak ettim nası biri bu ya gazeteyi okuduktan 5 saniye snra arıyo:img-hyste

yasecey
29-06-07, 20:14
evet yaso gözlük takmıştı fragmanda nasıl oldu diye soruyodu ben cevaplayım süper
ben grup ilk çıktığından beri yasemini seviyodumda diziyle dahada sevdim ya çok tatlı

emrede yarım saat döndürüyo
ama kesin dizide o yerler ağır çekim olur 4 saate çıkar o döndürüş:icon_whis

CAGKAN_SİMGE
29-06-07, 20:21
ya su yüzükler ve gelinlikler neyin nesi cokm merak ediyom ya bi özet cikmadida
delircem yoksa ben yinebi site site dolasim eniisi

bnce parti var ve kızlar parti için öyle giyindiler.bana öyle geliyor ama bilemem izleyip görcez...

CAGKAN_SİMGE
29-06-07, 20:24
bilyiorum bu gün ilk gördügümde seviuncten hopladim zipladim okuyunca 7. bölüm löezeti oldugunu anlkadim

eft yha çoğu sitede 7.bölüm özeti 8.bölüm özeti die yazılmış.izlemeden iş yapıyorlar yha...

miracle girl
29-06-07, 20:26
sen niye buraya koydun ki şeker silseydin keşke
aslında doru parti için giyiniolar galba
ama o yüzükleri çözemedim
hatıra için fln mı acaba

yagmur94
29-06-07, 20:28
sen niye buraya koydun ki şeker silseydin keşke
aslında doru parti için giyiniolar galba
ama o yüzükleri çözemedim
hatıra için fln mı acaba
o yüzüklere korkut yasemine verse tokatı yer heralde :D
bende çözemedim daha o yüzükleri merakta etmiyor değilim yani :)

CAGKAN_SİMGE
29-06-07, 20:36
akil avr mantik var ama bazi insanlarda yok iste napalim bizde baska birinin eklemsini beklicez show tv´nin siteside dizi yayinlkandiktan sonra ekliyo özeti delimidir nedir yaw

eft yha bk 7.bölümde özeti bekledim gelmedi sesli fragman bile gelmişti özet yoktu izlemiştim 7.bölümü salı günü show tvnin sitesine bi girdim özeti yazmışlar gıcıklar yha tam gününde neden yazmıyorlarsa show tv böyle güzel bi diziyi haketmiyor bnce pehh...

CAGKAN_SİMGE
29-06-07, 20:48
evt show tv´nin ayari yok iste ya
dedigim gibi showe tv gicik ben kanald´ye gecsin dizi istiyorum

starda olabilir yani kanal d de geç koyuyor özetleri hemde fragmanları geç veriyor ama star çarşamba gününden örneğin pazartesi günü olan iki ailenin fragmanını veriyor...

Freddie
29-06-07, 21:25
Cennet mahallesinin tekrarları kaldırlmış yerine pazartesiden itibaren hafta içi hergün 17:30da hepsibirin tekrarları verilecek

acemicadi_selim
29-06-07, 21:57
Cennet mahallesinin tekrarları kaldırlmış yerine pazartesiden itibaren hafta içi hergün 17:30da hepsibirin tekrarları verilecek

super yya yasadik bol bol cemre-emre gorcem artik bol bol izlerim durmadan artik ayy super yaaaa

kizlar ben kafayi yedim dizi icin saat sayiyorum artii+ dk basi fragmani izliorum cemre-emre sahnesi hele geri alip alip izliorum ben kafayi yedim heralde iice bakirkoyluk oldum gelsin su ozet ve pazar gunu yaw yoksa beni cemre-emre yuzunden hastaneye kaldircaklar:img-pilot :img-hyste

_KeNNy_
30-06-07, 07:36
arkiler gözümüz aydın sesli fragman da çıkmış
cemrele emre barısıoooo emre bna bı sans da wer dıo cemre de galıba hereks bı sandı daa hakeder gıbı bısı dıo
korkut:askın gozu kordur derler ama asıl benm gozm korms dıo
kızların bı arkadası war evlenıomus evlenceı kısı korkuta benzıo mert dıo korkuta ıkızını buldun
kızlar mudrle banu hocaya dıolar saln bıze lasm duun yapcas dıolar
sonra cemre o arkılerıne yıldırım bıle daa yavas bu ne hızlılık dıo fln fıln gerısını hatırlamıom ama bol bol cemre emre sahnelerı ızlıces anlasılar oleeee cok gusel ya
sıze bunları yazmak ıcn okadr urastm kı ınann 1 saat once gordum ama yazmk kısmt olmadı babam zorla havuza soktu bnı ıyıce uyanmm ıcın :D:D

N_e_z
30-06-07, 08:10
gördüm gördüm sesli fragmani gördüm anlatim hemen
biz geliyo nisanlisiyla adi can evlencekler sonra alev erenle gülcine diyoki bakim sonuclar aciklandigina espirilerinizden eser kalcakmi gülcin diyoki hic sanmyiorum erende diyoki sonradan ozaman birinciligimizin zevkini cikarcaz gibi birsey diyo emre cemreye diyoki ikimizi etkileyen birsey icin cemrede diyoki herkez bi sansi daha hakediyo bakisiyorlar sonra kizlar erol hoca bide banu hocayla konuyorlar diyolarki orayi kullanabilirmiyiz ama niye söylemediler banu hoca diyoki napcaksiniz orayi gülcin diyoki dügün müdür sügünmü diye sasrtiyio iste öyle alevde barisa diyoki simdi hemen dedigimi yap baris da sinirleniyo ben senin salak arkadaslarina benzemem diyo öyle iste sonra emre tiktakin sarki söyzleriniz diyo

acemicadi_selim
30-06-07, 10:12
allah sesli fragman ciktimi acabe nette varmi acaba ayy cemre herkez bi sansi hakedio mu dio ayy super yaa bayildim bayildim barisiolar demekki allah yaa simdi gobek atasim gelio ama ben gobek atana kadar sewincten kalpden gidebilirim hakkinizi helal edin arklar:img-hyste

CAGKAN_SİMGE
30-06-07, 10:23
oleyy bnde gördüm.şimdi barış'a alev emir veriyor yapıcaksın diyor oda bn senin emir verdiğin kişilere benzemem diyor.emre cemreye diyor ki ikimizi etkileyen birşey diyor ve cemrenin elini tutuyor cemre elini çekmiyor ve her insan bir şansı hakeder diyor emre çok tatlı gülümsüyorr ayy yarını ip ile çekiyorum...

N_e_z
30-06-07, 10:34
allah sesli fragman ciktimi acabe nette varmi acaba ayy cemre herkez bi sansi hakedio mu dio ayy super yaa bayildim bayildim barisiolar demekki allah yaa simdi gobek atasim gelio ama ben gobek atana kadar sewincten kalpden gidebilirim hakkinizi helal edin arklar:img-hyste

hayr cnm daha nette yok ya aksama yada yarin sbaha eklenmis olur
ama simdi yok bende baktim ama nafila ben tam üc kere gördüm :happy0064

ufff site site dolasiyom ama hala özet yok ya delircem

N_e_z
30-06-07, 11:15
starda olabilir yani kanal d de geç koyuyor özetleri hemde fragmanları geç veriyor ama star çarşamba gününden örneğin pazartesi günü olan iki ailenin fragmanını veriyor...

evt oda olabilir protesto yapalim ya

ay ne güzel haber ya cok sevindi

basligi düznlemisler herhalde demin 31 sayfaydi simdi 24

miracle girl
30-06-07, 11:40
Ya sesli fragman mı çıkmış gören var mı?
Mert napıoyo oda mı yüzük almış:)
Topluca evlensinler bea:)
Karar verdim ben nikah memuru olurum:)
Ama sıra Korkuta gelince Yasemin demem İpek derim haberiniz olsun:img-hyste

karafirtina
30-06-07, 11:44
ya ben cozdum galiba o kizlarin beyaz giyindikleri sahneyi ya bunlar olmaz oglan sarkisni galiba bu bolumde soyliyecek ordada boyle kiyafetleri vardir
umarim oyledir ben o sarkiyla tandim hepsiyi

yasecey
30-06-07, 11:51
ya nasıl
o yüzükleri tutan korkut değil mi şimdi
nasıl ikizi kadar benziyo nolyo
şu emre cemreyi biraz geçip diğerlerinide anlatsın yaw gören bi insan evladı rica ediyorum
ilk defa rastlamadım kıymayın bana
gülçin mertide anlatın
noluyo

zaten kötüyüm bugün:icon_sorr

N_e_z
30-06-07, 11:51
sesli fragman çıkmış ya ben daha göçrmedim gülçin-mert varmıydı nete düşmemiş heralde dahaa

evt sesli fragamn cikti ben bugün tam üc kere gördüm cok gpzeldi ama sadece gülcini gösterdiler merti glstermediler

Ya sesli fragman mı çıkmış gören var mı?
Mert napıoyo oda mı yüzük almış:)
Topluca evlensinler bea:)
Karar verdim ben nikah memuru olurum:)
Ama sıra Korkuta gelince Yasemin demem İpek derim haberiniz olsun:img-hyste

evt ben gördüm hemde tan üc kere canikom cok ügzel ya
cemre emreye bi sans veriyo dügün avr dügün

kalemera
30-06-07, 11:54
şimdi bunların bir arkadaşı var kızların ve erkeklerin ortak sanırsam bunlar evlenmeyi karar evleniyo ikisi, bu gelinlik işide evlenilecek kıza bakıyolar orda öyle komik dursun die giyniyolar bence sonra gülçin banu hocadan düşüğünü yapılıcak yerin anahtarını istiyo bana göre

fragmanda ise işte emre bana bi şans daha verir misin dio
cemre de herkesin bi şans daha ihtiyacı vardır dio
şo gelişme izlerken şaşırdım barış aleve dio ki bana o salak arkadaşların gibi davranamasın mı emredemesinn gibi bişi dio
organik şeker gülçin ve merte sizde sakın böyle bir çocukluk yapmayın dio gülçin ve mert gülüyo

emre korkut ikizini bulduk diodu
kızlar geline dioduki işte bu kadar çabuk mu gibi şeyler söylüyolardı hatırladığım kadarıyla

N_e_z
30-06-07, 11:55
eft bn gördüm yüzüklere ooo diyorlar sadece...

evt kokrut gösteriyo mertle emreye yüzükleri o yüzükler can ve nisanlisinin artik kimlerse
ama cok güzel olcak isterseniz bidaha özet gecim
emre cemreye ikimizi etkileyen birseye bi sans ver diyo cemrede herkez bi sansi hakkediyo dedi
sonra emre tiktak sarkisinin sarki sözlerini diyo
alev erenloe gülcine bakim yarisma sonuclarini duyunca espirilerinizden eser kalcakmi diyo gülcin hic sanmiyorum alevcim diyo erende birinciligimizi zevkini yasicak gibi birsey diyo öyle iste cok hüezl olucak

kalemera
30-06-07, 12:00
ve sonunda beklediğim gün ki bölüm geldi barış aleve isyan etti bana yanındaki slaklar gibi davranamasın yada emredemesin gibi bişi dedi içimin yağları eridi

miracle girl
30-06-07, 12:00
aslında doru olmazoğlanın klibindede böle beyaz bişeyler giymişlerdi böle sahneye mi çıkıcaklar acaba?
ama okul partiside olablr çnkü alevlerde özenli giyinmişlerdi

N_e_z
30-06-07, 12:03
ve sonunda beklediğim gün ki bölüm geldi barış aleve isyan etti bana yanındaki slaklar gibi davranamasın yada emredemesin gibi bişi dedi içimin yağları eridi

evt evet orasi cok hosuma gitti diyoki ben senin salak arkadaskarina benzemem diyo ama sonradan neden onu öpüyo anlamdim gitti

aslında doru olmazoğlanın klibindede böle beyaz bişeyler giymişlerdi böle sahneye mi çıkıcaklar acaba?
ama okul partiside olablr çnkü alevlerde özenli giyinmişlerdi

yok yok cnm dügün o cünkü dügünü okulda yapiyorlar simdi kizlar müdürün odasina gidiyo diyorlarki orayi kullanabiliryimiz ama nereyi demediler sonra banu hoca diyoki napcaksiniz güölcinde dügün diyo erol hocada sasiriyo

kalemera
30-06-07, 12:09
bunların ortak arkadaşları var sanırsam onlar evleniyo korkut yüüzkleri bence onlara hediye olsun die almış

N_e_z
30-06-07, 12:11
ne düğünü kız daha yaşları ne başlar ne kimin düğünüü!?

yok onlar evlenmiyo yarisma cikisi birilerine rastliyorlar bi kiza o kizda diyoki buda can nisanlim falan onlar evleniyo bizim kizlar degil

CAGKAN_SİMGE
iide gelinlik gibi bişey mi giyilir bnce gelinlikler çok kötüydü bnce onlar onu şamata için giydiler orda göz falan kırpıyorlar komiklik olsun die gözlerini cemre hızlı hızlı açıp kapatıyordu o halde mi düğüne gelicekler berbat bnce...

miracle girl
bunların ortak arkadaşları var sanırsam onlar evleniyo korkut yüüzkleri bence onlara hediye olsun die almış

Aman aman öyle olsun Korkut evlenmesin de:)
Eee o sakallar ne ayak:img-wink:
Ne düşünceli ya arkadaşlarına yüzük alıyoo:icon_whis (ya inşallah arkadaşalrına alıyodurrr!)
E o zaman Alevlerinde mi arkadaşı?
Okuldan birinin düğünü alabilir..

N_e_z
30-06-07, 12:14
iide gelinlik gibi bişey mi giyilir bnce gelinlikler çok kötüydü bnce onlar onu şamata için giydiler orda göz falan kırpıyorlar komiklik olsun die gözlerini cemre hızlı hızlı açıp kapatıyordu o halde mi düğüne gelicekler berbat bnce...

evt kizlar komikllik olsun diye giymislerdir görmedinizmi dans ediyorlardi ama bencede gelinlikler oaladar güzel degildi cok sadeydi bi kere
onlara daha güzelleri laik
ama neyse kesin arkileri gelinlik secmeye gitmistir onlarda
eglence olsund iye gyimislerdir gelinlikleri

CAGKAN_SİMGE
30-06-07, 12:17
evt kizlar komikllik olsun diye giymislerdir görmedinizmi dans ediyorlardi ama bencede gelinlikler oaladar güzel degildi cok sadeydi bi kere
onlara daha güzelleri laik
ama neyse kesin arkileri gelinlik secmeye gitmistir onlarda
eglence olsund iye gyimislerdir gelinlikleri

alevler çok hoş görünüyorlardı bizim kızlarda inş. çok güzel giyinirler.o gelinliklerle gelirlerse kötü durur bnce ama gösteri yapıcaklardır belkide...

yasecey
30-06-07, 12:19
ben gidiyorum
önümüzdeki günler giremem foruma
yeni bölüm hakkındaki yorumlarımıda ancak gelecek hafta içi veya sonu yapabilirim
beni özleyin ha:sad53: :sad53:
kendinize iyi bakın
bırakmayın diziyi
ipek sende korkutumuzu bırakma sana emanet:sad53:

YoShYÖzGe
30-06-07, 12:21
Sesli fragmanı gördüm:happy0064
Alev Barış'a ben ne dersem onu yap diyor Barış da ben senin salak arkadaşlarına benzemem diyor.Cemre ile Emre konuşuyor.Cemre herkese bir şans verilmeli falan diyor Emre de Tik Tak şarkısının sözlerini söylüyordu Korkut aşkın gözü kör ama asıl benim gözüm kör diyordu sonra kapı çalınıyor Korkut senin ne işin var burada diyor.Cemre orayı alabilirmiyimiz diyor Banu Hoca ne yapacaksınız Gülçin düğün diyor.Sonra gelinlikle gösteriyorlar.

Numidian
30-06-07, 12:22
baskasını evleniyor mus otak arkadasları bende tısrstım korkut teklif ederse yuzde 90 kabul etmezdi yasemin korkutun ikizini bu,lmus olduk hehe korkut o cocukdan biraz taktik alsa ya

N_e_z
30-06-07, 12:24
alevler çok hoş görünüyorlardı bizim kızlarda inş. çok güzel giyinirler.o gelinliklerle gelirlerse kötü durur bnce ama gösteri yapıcaklardır belkide...

evt alevler sirrindi elbise degil papyon onlari sirin yapmis bence
ama kizlar dahada güzel olur
evt bencede o gelinliklerle gitmesinler onlar cirkindi ya daha gpzellerini alsinlar yada pepsi reklamindaki elbiseleri gyisinler

miracle girl
30-06-07, 12:25
ben gidiyorum
önümüzdeki günler giremem foruma
yeni bölüm hakkındaki yorumlarımıda ancak gelecek hafta içi veya sonu yapabilirim
beni özleyin ha:sad53: :sad53:
kendinize iyi bakın
bırakmayın diziyi
ipek sende korkutumuzu bırakma sana emanet:sad53:

Ah cnm ya keşke gitmesen.:icon_sorr Benimde bugün son günüm arkadaşlar:icon_sorr
Özleyin bizi:sad53:

Ya Korkut evlenme teklifi etmez zaten hangi mantık?
Başkası evlensin boşverin:)

Yağmurrrr: