kalemera
20-06-07, 17:34
Bana göre Korkutun babasıda olabilir benim tahminim fakat emin deilim
ama nasıl bir yardım yaptığına bağlı.Maddi ise ben Korkutun babası diyorum
ama nasıl bir yardım yaptığına bağlı.Maddi ise ben Korkutun babası diyorum
|
Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-3) kalemera 20-06-07, 17:34 Bana göre Korkutun babasıda olabilir benim tahminim fakat emin deilim ama nasıl bir yardım yaptığına bağlı.Maddi ise ben Korkutun babası diyorum Numidian 20-06-07, 17:53 kızlar neden yarısmadan vazgececek kim yardım edecek korkut içnideki süpermeni nasıl gösterecek fragman cıska keskede izlesek N_e_z 20-06-07, 18:26 iiki yarismada kalpsizsini söylüyorlar danslari muhtesem ama hanimisi de söyleyebilirlerde yada tempo chom:) 20-06-07, 18:28 iiki yarismada kalpsizsini söylüyorlar danslari muhtesem ama hanimisi de söyleyebilirlerde yada tempo aa bence kalpsizsin ii ya..:img-wink: hane dizideki gelişmelerle de paralel olduğu için daa bi uyumlu oluyo:img-wink: ya acaba kızlara korkutun babası mı yardım edecek??Birden aklıma geldi:) yasecey 20-06-07, 18:30 bu dünyada çok nadir görülen tek tür sazanlardan biriymişim yeni anladım gece çıkış yapmadan vurmuş kafayı yatmışım neyse geldim gerçekten önce yazılan mesajlara şöyle bi baktım bi arkadaşa çok güzel şeyler söyleyecektim ama vazgeçtim özet gelmiş galiba daha okumadım bikaç öm almışım sete gideceğimiz daha kesin değil gidersek söz size yusuftan önce oğuzhanın boynuna atlayacam merak etmeyim gidebilirsem... yarışma falan bu bölüm olmayacak bence 8. bölüm diye biliyorum ben işte sizin yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla bi vazgeçiş varmış sonra bi yardım alıyolarmış falan bu bölüm öyle geçer korkutun düzeldiğinide büyük ihtimal bu bölüm sonu yada 8. bölüm başı görürüz:img-yes: herkese merhaba geç oldu biraz gidip özeti okuyum:):):) N_e_z 20-06-07, 18:31 aa bence kalpsizsin ii ya..:img-wink: hane dizideki gelişmelerle de paralel olduğu için daa bi uyumlu oluyo:img-wink: ya acaba kızlara korkutun babası mı yardım edecek??Birden aklıma geldi:) olabilir ** atilla tas veya murat bozda olabilir bi bakmisiniz sezen aksu hahah :happy0064 ozmn sezen aksu yardim ederse tempoyu söylesinler yada kac yil gecti aradan ( cok hayal kuruyom) bence en ii sarki hanimis olur aslinda bu sarkidas uyar durumlara cünkü cocuklar sevmeyi bilmiyorlar fln gibi hani diyorlarya oda bi gpn büyüycecek sevmesini ögrenecek chom:) 20-06-07, 18:35 olabilir ** atilla tas veya murat bozda olabilir bi bakmisiniz sezen aksu hahah :happy0064 ozmn sezen aksu yardim ederse tempoyu söylesinler yada kac yil gecti aradan ( cok hayal kuruyom) bence en ii sarki hanimis olur aslinda bu sarkidas uyar durumlara cünkü cocuklar sevmeyi bilmiyorlar fln gibi hani diyorlarya oda bi gpn büyüycecek sevmesini ögrenecek aa evt aslında hanimiş de olabilermişş..:icon_ange sezen aksuu gelse artık kim tutar bu diziyi..:Dsüpper olurdu ama hayall kuruyoruss ne yazık ki:icon_sorr chom:) 20-06-07, 18:38 bu dünyada çok nadir görülen tek tür sazanlardan biriymişim yeni anladım gece çıkış yapmadan vurmuş kafayı yatmışım neyse geldim gerçekten önce yazılan mesajlara şöyle bi baktım bi arkadaşa çok güzel şeyler söyleyecektim ama vazgeçtim özet gelmiş galiba daha okumadım bikaç öm almışım sete gideceğimiz daha kesin değil gidersek söz size yusuftan önce oğuzhanın boynuna atlayacam merak etmeyim gidebilirsem... yarışma falan bu bölüm olmayacak bence 8. bölüm diye biliyorum ben işte sizin yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla bi vazgeçiş varmış sonra bi yardım alıyolarmış falan bu bölüm öyle geçer korkutun düzeldiğinide büyük ihtimal bu bölüm sonu yada 8. bölüm başı görürüz:img-yes: herkese merhaba geç oldu biraz gidip özeti okuyum:):):) aaa sete gidersen boyunlarına atlamaya başlamışken cem i de aradan çıkarıverr..:img-wink: :img-hyste ya korkutt zaten düzgünn kii gerçi gözlüğü falan çıkarır afet olur artıkınn yoshy de korkuta aşık olurr..süpper süpper:) N_e_z 20-06-07, 18:39 aa evt aslında hanimiş de olabilermişş..:icon_ange sezen aksuu gelse artık kim tutar bu diziyi..:Dsüpper olurdu ama hayall kuruyoruss ne yazık ki:icon_sorr evt hem hanimis dansida süper evt sezen aksu gelirse bu diziye bakmayan .... ne olsun yane ozmn dizi reyting rekorlari kirar yaw ama dedigin gibi hayal kuruyoz iste acem kızı 20-06-07, 18:46 şimdi konuyu çözebildim sanırım:) yarışmada hangi şarkı söylense iyi olurdu benim tek favorim kolay mı sevmek hem diziye de uyar ne dersiniz bi de iki kelime hani aşkını dışa vuramayan mert+gülçine yasecey 20-06-07, 18:57 aaa sete gidersen boyunlarına atlamaya başlamışken cem i de aradan çıkarıverr..:img-wink: :img-hyste ya korkutt zaten düzgünn kii gerçi gözlüğü falan çıkarır afet olur artıkınn yoshy de korkuta aşık olurr..süpper süpper:) düzelmesinden kast ettiğim zaten gözlüklerini çıkarmasıydı kusura bakmayın cemin yanından teğet geçerim büyük ihtimal tabii gidebilirsem neyse... özeti okudum kızların yarışmaya girmekten vazgeçtikleri sırada onları kim geri döndürecek hiç bi fikrim yok daha doğrusu hiç atmayım tutturamıyorum ayrıca fragmanı görmedim ama herhalde çıkmadı demi çıksa bile artık fragman hakkındada pek yorum yapmıycam ondada tutturamıyorum:) bir an önce yeni bölüm akşamı gelsin zaten 6. bölümden bişey anlamadım işte öyle :):):) ipekcim hani rüya canımm:happy0064 miracle girl 20-06-07, 19:21 ya yağmurr sete mi gidiyorsunuz bende geliim nolurr:) nerde bu set bende gitmek istiyorumm:) N_e_z 20-06-07, 19:25 ya yağmurr sete mi gidiyorsunuz bende geliim nolurr:) nerde bu set bende gitmek istiyorumm:) set beykent üniveerstesinde cnm selam arkadaslar,nasilsiniz? hep ayni soruyu soruyorum ama napiyim cok merak ediyorum..fragman yada özet geldi mi??insallah gelmistir.. bu arada konu nedir? fragman yok ama özet var multimedya bölümünde canikom yasecey 20-06-07, 19:25 ya yağmurr sete mi gidiyorsunuz bende geliim nolurr:) nerde bu set bende gitmek istiyorumm:) ya yok daha kesin değil gel tabii beklerim biz gidebilirsek ... rüya nerde:):):) korkiyle beni mi gördün yoksa:img-hyste :img-hyste keşke:img-in_lo özet gelmiş yorumlar görelim hımmmm korkutun süpermen içerden çıkıyo bu bölüm hep beraber uçacaz aaaa inşallah bu bölüm çok görürüm onu yoksa çıldırdığımın vaktidir geçen bölüm yerle bir oldum zaten üfff o esprilerin devamını bekleriz ama lütfen gözler yuvada dursun korkuyorum:img-hyste :img-hyste hani nerde bakıyım bide sonra süperdi diyooooo Allahım benim sonum hayır değil:img-blush edit:editliye editliye bi hal oldum nefret şu devrik cümleler miracle girl 20-06-07, 19:28 way be demek korkutun içinde süperman çıkanmış ortaya süper:) inşallah bu bölüm güzel olur erende abartmasın ya onunla oynayan bri için bu kadar üzülmeye ne gerek var basssın tokatı gitsin yoluna yani şimdi yarışmaya katılmayacaklar mı? miracle girl 20-06-07, 19:32 cnm çok isterdim seninle korkutu görmeyi ama dha senin neye benzediğini bilmiyorum :D rüyamda yusuf vardı ama orda adı korkuttu:) bizim okuldayız cesaretini toplayıp yasemine çıkma teklifi ediyo yasemin teklifi kabul emeyin çok üzülüyo bunlardan benim haberim yok sonra bana teklif ediyo bende ondan hoşlandığım için kabul ediyorumyanında bi arkadaşı daha var ama hatırlamıyorum(?)sonra ben ilgisini çekmeye çalışıyorum bana bakmıyo bile hatta arkadaşıyla başka bi kızın eteğine falan bakıyo ya korkutt diyorm snra yseminin baktığını görüyo bana sarılıyo falan snra ben işi çakıyorum ağlayarak uzaklaşıyorum merdivende bana acılı acılı baktı sonra ben sınıfa kaçınca gelemedi ... bu korkutla ilgili rüyam uyanıp bi daha daldım ve bu seferde kendimi bi balonda uçarken gördüm ve ne göreyim aşağıda kayıklarda eren-barış/cemre-emre var ben durup durup erene sesleniorm gülüp gülüp dönüyo sanki hiç bişi olmamış gibi barışla dolaşıyo snra emre kayığı okulun köşesine çekiyo denizde okulun dibinde ha :D aa napıyo bunlar drkeenn bu sefer hepten uyanıyorum bu rüyayı unutmamak için çbalıyorum vee sonunda yazdım buraya :D korkutun yaptıkları çok üzdü beni yaaa:(:img-in_lo emreyle cemrenin barışmasınıda anca rüyamda görücem galiba:) hadi rüyama yorum yapın:) bu rüyaya + rep isterim :D N_e_z 20-06-07, 19:33 saol cnm..bende simdi okudum..eee özetdeki hangi konuyu konusuyordunuz? kizlar mi,alev-baris mi,korkut mu?? evt orda oluyo hatta allah izin verirse bu sene yaz tatilinde bende gidcem oraya bol bol resim cekip eklicem sizin icin bhilmem herhangi bi konuyu konusuyouz yasecey 20-06-07, 19:34 way be demek korkutun içinde süperman çıkanmış ortaya süper:) inşallah bu bölüm güzel olur erende abartmasın ya onunla oynayan bri için bu kadar üzülmeye ne gerek var basssın tokatı gitsin yoluna yani şimdi yarışmaya katılmayacaklar mı? yok bence bu bölüm değil yarışma 8. bölüm büyük ihtimal bu bölüm işte özette yazdığı gibi ereni yatıştırma yarışmaya girelim mi girmeyelim mi süpriz bi vatan evladı kimse kızları geri yarışmaya girmeye ikna edecekmiş özeti okudum ama bunları hatırlıyorum işte bu bölüm bunlarla geçer tabii bide korkutum o benim tamam demiycem küsüyosunuz kıyamıyorum size .. ekin-sarp 20-06-07, 19:40 evt orda oluyo hatta allah izin verirse bu sene yaz tatilinde bende gidcem oraya bol bol resim cekip eklicem sizin icin bhilmem herhangi bi konuyu konusuyouz galba siz seyi konusuyorsunuz..duyduguma göre yagmur sete gidiyormus?? keske bende gelebilsem ya..neyse,yagmurcum sana korkiyle iyi eglenceler :img-hyste N_e_z 20-06-07, 19:43 pinarcim özet var fragman yok hey bi bakmissiniz yagmur abla sete gidiyo ertesi gün gazetede: yusuf akgünün yeni sevgilisi kim? ve altinda yagmur abla :img-hyste tatli_kizim 20-06-07, 19:47 hmm :) özeti okudum :) Eren icin cokk kötü bir bölüm olucakkk :sad53: :sad53: ya neslicigim ben hala bizim siteye giremiomm :sad53: :sad53: ekin-sarp 20-06-07, 19:50 hmm :) özeti okudum :) Eren icin cokk kötü bir bölüm olucakkk :sad53: :sad53: ya neslicigim ben hala bizim siteye giremiomm :sad53: :sad53: bencede eren icin kötü bir bölüm olacak..bence baris alevle konustugunda eren hep görecek ve cok üzülecek ama en iyiside barisa cok kizacak ve ondan nefret edicek:img-hyste *Rüya* 20-06-07, 19:57 Selam arkadaslar..Bir kaç gün giremedim yine geride kaldim =) Hiçbirseyden haberim yok..Fragman çiktimiii? Konu nee? :icon_whis Yardimci olun nooolur =D Bu pazar tokat sahnesi var..=( Alev-Baris sahneleri kesin devam edicek..Bünyem kaldirirmi bilemiyorum..:icon_sorr ekin-sarp 20-06-07, 19:58 evt erene ne oldu acaba cok merak ediyom kesin agliyordur ama iiki barisa tokat atiyo evt iyki tokat atti barisa,cünkü o hak etti bunu ben valla erenin yerinde olsam döverdim:img-hyste iki gözüde mosmor olurdu:img-hyste alevde sonunda inandi büyülerin isine yaramadigi..bakalim bu sefer hangi cinlik gecicek aklindan.. yasecey 20-06-07, 20:00 korkutla gördüğün rüya ne öyle ya sen barışı görmüş olmayasın barışı çok batırdık korkut göklerde içimizde bilinç altı karakterleri ters çevirmiş vay anasını ne yorum yapıyorum be devam... ya işte dizi bu emre-cemre eren-barış kayıkta ha :img-hyste :img-hyste burda tam ortadan vuracak bi gülme efekti yok malesef bende bikere eren ve barışı gördüm sarılıyolardı bende barışı yoluyodum heheyt bütün gün burda onları konuşursak olacak bu dua et mutfaktan su alırken karşına alev çıkmıyo halüsünasyon(doğru yazmışımdır inşallah yok yanlış yazmışım saolsun arama motoru l değil n imiş) korku filmine bağlarız aayyy salonda barışla yanyana burhanı seyredip gülüyoruz Allahım uyanmalıyım... editledim buraya okeyto:):) nesli ahh ah nerde o günler gazete haberine diyorum neyse efkarlandım :) N_e_z 20-06-07, 20:00 evt iyki tokat atti barisa,cünkü o hak etti bunu ben valla erenin yerinde olsam döverdim:img-hyste iki gözüde mosmor olurdu:img-hyste alevde sonunda inandi büyülerin isine yaramadigi..bakalim bu sefer hangi cinlik gecicek aklindan.. al bendende oakdar canli cnali gömerdim ebn onu yahu yasatmazdim bana birisi böyle birsey yapsadi allahim ya yazik benim erosuma bende dizide oynasaydim erenlerin tarafindan birisi olsaydim dizide kendimi tutamaz pataklardim o barisi böyle bi sinirleniridm ozmn cocugu hastanelik ederim ekin-sarp 20-06-07, 20:07 Selam arkadaslar..Bir kaç gün giremedim yine geride kaldim =) Hiçbirseyden haberim yok..Fragman çiktimiii? Konu nee? :icon_whis Yardimci olun nooolur =D Bu pazar tokat sahnesi var..=( Alev-Baris sahneleri kesin devam edicek..Bünyem kaldirirmi bilemiyorum..:icon_sorr selam rüya,hosgeldin cnm:img-wink: fragman daha cikmadi konuda zaten sende dedin erenin o muhtesem tokat sahnesi:good: :good: baska konu konusulmuyor galba.. miracle girl 20-06-07, 20:07 gördüm yağmurcum tek yorum yapanda sensin tek rep verende :D ya korkuttan beklemezdim valla nasıl rüyaymış:) çok şeker ya rüyamda bile görmek onu çok mutlu etti beni(!) emreyi görmek süperdi:D yaseminide görmek gerçi uzaktan daltonlar gibi gözüüolardı ama :D :D yasecey 20-06-07, 20:12 gördüm yağmurcum tek yorum yapanda sensin tek rep verende :D ya korkuttan beklemezdim valla nasıl rüyaymış:) çok şeker ya rüyamda bile görmek onu çok mutlu etti beni(!) emreyi görmek süperdi:D yaseminide görmek gerçi uzaktan daltonlar gibi gözüüolardı ama :D :D off bende bende napıyım acaba görmek için dur bi karıştırıyım kitapları bana hep barış denk geliyo ya nasıl kader bu ben yusufu görmek istiyorum neyse sevindim rüya bile olsa zaten anca rüyamızda görürüz:img-hyste :img-hyste erenle cemreyi de görmüşün emrede varmış ohh 8. bölümü sırf şerit gibi geçirmişin bravo...:):):) *Rüya* 20-06-07, 20:14 selam rüya,hosgeldin cnm:img-wink: fragman daha cikmadi konuda zaten sende dedin erenin o muhtesem tokat sahnesi:good: :good: baska konu konusulmuyor galba.. Canim sagol cevap için =) Masllah baya ilerliyorsunuz bende geride kaliyorum =( Zaten pazar günü zor izledim H1i..Baris&Alev..Sizin dediginiz gibi tencere&kapak :D Oooofff.. off =( içine giriyordu kizin miracle girl 20-06-07, 20:25 off bende bende napıyım acaba görmek için dur bi karıştırıyım kitapları bana hep barış denk geliyo ya nasıl kader bu ben yusufu görmek istiyorum neyse sevindim rüya bile olsa zaten anca rüyamızda görürüz:img-hyste :img-hyste erenle cemreyi de görmüşün emrede varmış ohh 8. bölümü sırf şerit gibi geçirmişin bravo...:):):) ayy düşünsene bu bölümde rüyamdaki gibi emre cemreyi romantik bi kayık gezisine çıkarsaa:):img-in_lo sonrada bizim okula parketse tam süper olur:img-hyste :img-hyste valla benim rüyam tam olarak oynasa süper olur:) rüyam bna fragman gbi geldi:happy0064 :img-hyste yasecey 20-06-07, 20:35 ayy düşünsene bu bölümde rüyamdaki gibi emre cemreyi romantik bi kayık gezisine çıkarsaa:):img-in_lo sonrada bizim okula parketse tam süper olur:img-hyste :img-hyste valla benim rüyam tam olarak oynasa süper olur:) rüyam bna fragman gbi geldi:happy0064 :img-hyste bide sen balondasın yaw ne kadar uçmuşun ipek:img-hyste ama güzel rüya vallahi yusufun olduğu her sahne gibi:img-in_lo daha çarşambadayız günler geçmiyo bu bölümü çok merak ettim yaw barışa atılan tokatı bekldim geçen bölüm boş döndüm ama kesin bu bölüm olacak bide korki bişeyler yapcak süpermen gibi uçup batman gibi konacak:img-blush :img-hyste :img-hyste miracle girl 20-06-07, 20:43 özlem özlem gel rüyamı oku öbür sayfalarda yorum yap snrada rep ver :D :img-hyste korkutuM benm süperman oluyoorr:) o korkur bizim yağmur;) bize özel;):img-in_lo emre napcak acaba kayık turu mu :D :img-hyste ezzgiii 20-06-07, 20:44 ben geldimmmmmm:happy0064 :happy0064 :happy0064 ewt arkadaşlar konu ne diye sormuyorum direk konuya dalıyorum zaten uyarı almışız:img-hyste :icon_sorr ewt rüyalrınız güsel size i rüyalar bende görüyom ama ancak rğyada işte nerde sete gitcem fln hele bi 24 haziran gelsinsize bomba resimler getircem maxland hesabı yani :happy0064 ezzgiii 20-06-07, 20:46 özlem özlem gel rüyamı oku öbür sayfalarda yorum yap snrada rep ver :D :img-hyste korkutuM benm süperman oluyoorr:) o korkur bizim yağmur;) bize özel;):img-in_lo emre napcak acaba kayık turu mu :D :img-hyste ya acep nie bu kadar önemli sizin için rep_?ben bilmiodum bile rep ne fln:) ama madem herkes istio bende bende senin rüyada korkut süperman oluo ha bare spider man olsaydıda yasoy i kurtarsaydı ya da yosy de spiderwoman olabilrdi saçma ama batman in kız batman hesabı var yani neden örümcek kadın olmasan:S çok saçmaladım ebn enii si bi konu açalım miracle girl 20-06-07, 22:24 yok cnm rüyamda süperman olmuyo özette öyle yazıyo okumadın mı korkutun içindeki süperman ortaya çıkacak yazıda benim rüyamda başka şeler oluyo :( sen en iyisi oku öbür sayfalarda... evet özet geldi canlarım:) özlem başlama ya pes et artık :D rüyam nasıl yorum yapın okudunuz mu:) senaryo yazmış gibi oldum yakında yazarım onuda yerine:) aa doru hiç mertcimle gülçincim hakkında bişi yok:( barışır onalr ya o maçtan snra yürek mi dayanır:) özlem rüyamı okudun mu süperr(!);) Numidian 20-06-07, 22:59 arkadaslar fragmanı gördüm yarısma bu bölümde korkut özlükleri cıkarıyor önce merte gösteriyor heralde tam net değildi ama sonrA a kızların evine gidiyor tahminen yasemindi yasemin baylıyor korkut tutuyor yani bu bölüm güzel olacak inte cıkdı ise video linkini yolarmsınız eger aramzıda izleyip kaydeden varsa yagmur94 21-06-07, 00:06 cnm çok isterdim seninle korkutu görmeyi ama dha senin neye benzediğini bilmiyorum :D rüyamda yusuf vardı ama orda adı korkuttu:) bizim okuldayız cesaretini toplayıp yasemine çıkma teklifi ediyo yasemin teklifi kabul emeyin çok üzülüyo bunlardan benim haberim yok sonra bana teklif ediyo bende ondan hoşlandığım için kabul ediyorumyanında bi arkadaşı daha var ama hatırlamıyorum(?)sonra ben ilgisini çekmeye çalışıyorum bana bakmıyo bile hatta arkadaşıyla başka bi kızın eteğine falan bakıyo ya korkutt diyorm snra yseminin baktığını görüyo bana sarılıyo falan snra ben işi çakıyorum ağlayarak uzaklaşıyorum merdivende bana acılı acılı baktı sonra ben sınıfa kaçınca gelemedi ... bu korkutla ilgili rüyam uyanıp bi daha daldım ve bu seferde kendimi bi balonda uçarken gördüm ve ne göreyim aşağıda kayıklarda eren-barış/cemre-emre var ben durup durup erene sesleniorm gülüp gülüp dönüyo sanki hiç bişi olmamış gibi barışla dolaşıyo snra emre kayığı okulun köşesine çekiyo denizde okulun dibinde ha :D aa napıyo bunlar drkeenn bu sefer hepten uyanıyorum bu rüyayı unutmamak için çbalıyorum vee sonunda yazdım buraya :D korkutun yaptıkları çok üzdü beni yaaa:(:img-in_lo emreyle cemrenin barışmasınıda anca rüyamda görücem galiba:) hadi rüyama yorum yapın:) bu rüyaya + rep isterim :D kız baya ilginç bir rüyaymış rüyaya rep istendiği nerde görülmüş ama verim repimi :) miracle girl 21-06-07, 00:21 diğer yağmurda öyle demişti:) bu ilginç rüyaya yakışır dedim:) senaryo kısmınada senaryomu yazdım okuyun gülün:D bu özettede hiç mert-gülçin yok ya korkutcuM gözlüğünü mü ıkarıyo oo süperr(!) aşkitom şekerim benimm rüyamda kötü ama olsun:) yasecey 21-06-07, 00:31 arkadaslar fragmanı gördüm yarısma bu bölümde korkut özlükleri cıkarıyor önce merte gösteriyor heralde tam net değildi ama sonrA a kızların evine gidiyor tahminen yasemindi yasemin baylıyor korkut tutuyor yani bu bölüm güzel olacak inte cıkdı ise video linkini yolarmsınız eger aramzıda izleyip kaydeden varsa yasemin niye bayılıyo anlamadımki zaten uykuluyum anında giriş yapmışım ortama korkutttt ölürüm... :img-hyste :img-hyste senin kıymetini anlar inşallah yoksa elimden bi kaza çıkacak yaw sen ne tatlı bi adamsın başımızı belaya soktun forumcak bakırköye 3 kaldık ohh yasemin görsün :hıh:hıh:hıh:hıh inşallah yarın fragmana rastlarım:img-blush biliyorum saçmalıyorum ama saat kaç sol üst köşede yazıyo??? sen şimdi gerçekten gördün demi fragmanı paso korkut-yasemin anlatmışın helal be bu bölüm çok sahneleri vardır inşallah geçen bölüm bittimmmm işte bide o tokatı merak ediyorum başka bişey yok bide yarışma:icon_whis bari yine diğer bölümden sahneler karışmasa fragmana dağıtırım yorum yapıyoz sonra çıkmıyo yazık bizede ama:icon_sorr miracle girl 21-06-07, 00:46 ya valla emre cemreyle bi kayık turu yapsın süper olur:) gülçinde mertle iyice barışsın yakınlaşsın kaynaşsın:) barış patlasın bişi olsun pff olsun:) alevin saçı dökülsün volume anahtarı bozulsun:) korkut kalsın ordaa:img-in_lo :img-blush :icon_whis bu arada ysemin niye bayılıyo hee yoksa korkut gözlüğü çıakrdığı için mi bizde olsak bizde bayılırız dimi yağmur kardeş:img-wink: yasecey 21-06-07, 00:53 sende mi burdasın korkuta çok fena takan bir diğer kardeşim vede onu rüyasında gören şanslı insanoğlu bayılmak kelimemi ipek gözlüklü gözlüksüz farketmez kardeşim:img-in_lo offf neyse:img-blush alevden söz açılmışken bu bölümde büyü gibi saçma şeylerden bi iş olmayacağını anlamış özette yazıyo ama entrikalar çoğalıyo saçını başını yolacam püfff barışla gezsin tozsun oje sürsünler birbirlerine korkutuma mertime ve kızlara dokunmasın:hıh hadinbye bye miracle girl 21-06-07, 00:56 evt bak iyi senaryo konusu;) birbirlerine oje sürüp barbieleriyle oynasınlar barışla:) hatat zeynepte gelsin ama onun bile zekA seviyesi çok yüksek kalır onalrın yanında:D büyü fln olmaması iyi ya buda sazan büyüye inanıyo evt şanslıyım rüyamda gördüğüm yetmiyo bide çıkma teklifi edip duygularımla oynuyo:) ne güzel oynuyo ama :D aynenn korkutuMa,mertiMe,kızlarıMa ve emreMe dokunmasınlar:) aa aev emrenin peşini bıraktı gbi barışı buldu tbi sazan atladıı(!) hadi yağmurcum sanada bnada iyi geceler korkutlu rüyalar;) bye Numidian 21-06-07, 01:16 yasemin niye bayılıyo anlamadımki zaten uykuluyum anında giriş yapmışım ortama korkutttt ölürüm... :img-hyste :img-hyste senin kıymetini anlar inşallah yoksa elimden bi kaza çıkacak yaw sen ne tatlı bi adamsın başımızı belaya soktun forumcak bakırköye 3 kaldık ohh yasemin görsün :hıh:hıh:hıh:hıh inşallah yarın fragmana rastlarım:img-blush biliyorum saçmalıyorum ama saat kaç sol üst köşede yazıyo??? sen şimdi gerçekten gördün demi fragmanı paso korkut-yasemin anlatmışın helal be bu bölüm çok sahneleri vardır inşallah geçen bölüm bittimmmm işte bide o tokatı merak ediyorum başka bişey yok bide yarışma:icon_whis bari yine diğer bölümden sahneler karışmasa fragmana dağıtırım yorum yapıyoz sonra çıkmıyo yazık bizede ama:icon_sorr gece gece o kadarını gördüm ama eminim korkut gözlükleri cıarıyordu kzıalrda baya sastı bayılan birni gördüm korkut tuttu ama emin değilim yaseminmi yakısıklılıgna bayılmısdır yada ben yanlıs gördm ama eminim :happy0064 Numidian 21-06-07, 01:20 korhan değişik bir sarkı söylüyordu alevin grubuda o kadar kötü değildi hepside kalpsizsiniz söyliyordu ama korkut baya yakısıklı olmus saclar jölli gözlükler cıkmıs takım elbise rüyarlar görmeye baslamısınız hayırlı olsun Allahdan rüyamda bir erkeği görecek kadar sapıtmadım :img-hyste yasemini görsem hiçde fena olmaz ama olmuyor YoShYÖzGe 21-06-07, 06:58 arkadaslar fragmanı gördüm yarısma bu bölümde korkut özlükleri cıkarıyor önce merte gösteriyor heralde tam net değildi ama sonrA a kızların evine gidiyor tahminen yasemindi yasemin baylıyor korkut tutuyor yani bu bölüm güzel olacak inte cıkdı ise video linkini yolarmsınız eger aramzıda izleyip kaydeden varsa Yaa ben de görmek istiyorum!:sad53: Süper yaa Korkut değişicekmiş acaba Yasemin napıcak? Süper süper bir bölüm olacak kaç haftadır bunu bekliyordum:img-wink: Dilara03 21-06-07, 08:30 ya fragmanda gülçin mert varmıydı ben hala görmeimmmm özeti yeni okudum mert hiç yok yaa nolcak acaba şu süpriz kişi kimm Boran&Sila 21-06-07, 08:45 özeti daha okumadim ve fragmani görmedim...bu bölümde yarisma olcakmis demkkk:happy0064 ay alev cikarsa yine sahneye gülmekten ölürüz kizlarr:img-hyste erenin tokatini&yoshy ve korkut sahnelerini cok merak ediyorum..korkut gözlügünü cikariyomus herhalde,yaseminde sok oldu herhalde ondan bayildi:img-hyste gülcin ve mert bir anönce sorunlarini halletsinler,merte cok aciyorum gülcin yanlis anladi merti...3 gün daha var:):icon_sorr chom:) 21-06-07, 09:02 ama alevler fragmanda biraz güzel yapıyolardı..:img-wink: pek gülmeyeceğiz heralde.. uff yapma yaa..:icon_sorr aman neyse. nasıl olsa sonunda bizimkiler kazanırr:) fragmanı çok merak ettim amaa..:D yasecey 21-06-07, 10:13 Allahımmm fragmanı gördüüüm çok mutluyum yaso bayılsın ayılsın yerlerde yuvarlansın bi zahmet hiç kimsede tutmasın o endam o boy o pos sabah sabah beni benden aldı nedir bu Allah yaratırken çok fena ayrıcalık tanımış sanırsam offf korkutum :img-in_lo ölecem bi çığlık atma efekti simgesi falan yok mudurr:img-blush bu arada yarışma bu bölüm yanlız alevin şarkısı ıhım ama ses fena değil be kızın ses güzel yani ayyyy:happy0064 yaso korkutu görünce bayılıyo galiba ohhh sefam olsun oh olsun :bella mert gülçin karşılıklı sahnesi görmedim zaten sesli fragman değildi bol bol erenin üzüntüsüne üzülen suratlar vardı korkutu görünce benim kayış koptu o an Numidian 21-06-07, 10:19 ege cubukcuda vardı heralde o yardım ediyor bana yasemin bayıldı gibi geldi hehe güzel bir bölüm gözlükleri nasıl cıakrttı acaba yasecey 21-06-07, 10:20 fragman çıkmış off ben göremedim you tube eklense bizde izlesek:sad53: bu arada fragmanı gören arkadaşalr emrem varmıydı yanı onuda gösterdilermi:icon_whis emreyi iki yerde gördüm galiba bi yarışma sahnesinde cemre yi izliyo bi de okulun koridorunda ağır çekim koşuyo bu haftada bol bol ağır çekim var sanırım neyse:icon_whis alevin ses güzel harbi yani çok fazla göremedim ama en azından bu şarkı şıkkıdıdan daha güzel söylemiş yandaşlarıda dans ediyo off bu bölüm güzel olcak inşallah işte bide tokat sahnesi var yine fragmanda hımmmm yarışma sahneleri ege çubukçu , korhan , alev , sonrada bizim kızlar söylüyo:img-wink: evet bayılan yasemindi yani banada öyle geldi korkutta tutuyodu kucağına alıyodu ayy romantik :img-hyste :img-hyste değişiyo ya bu bölüm alev bile kraliçe gibi gözüktü gözüme ... crazygamze 21-06-07, 10:40 bizimkiler kazanıyo kızlar merka etmeyin:):)nerden bildimi sormayın ama:) yasecey 21-06-07, 10:56 bizimkiler kazanıyo kızlar merka etmeyin:):)nerden bildimi sormayın ama:) zaten tüyolar önceden geldi alev havayı alıyo kızlar birinci korhan ikinci oluyo:img-yes: dizi bu öyle olacak iyiler mutlaka kazanır banka reklamı gibi oldu ama:):):) sabır gitti bende yalnız nasıl bekleyecem:icon_whis chom:) 21-06-07, 11:35 zaten tüyolar önceden geldi alev havayı alıyo kızlar birinci korhan ikinci oluyo:img-yes: dizi bu öyle olacak iyiler mutlaka kazanır banka reklamı gibi oldu ama:):):) sabır gitti bende yalnız nasıl bekleyecem:icon_whis uff ya bu süper bi bölümm çatladımm napsakkinee..:D walla foruma şöle 1-2 sa bakmıyım ortalıkk kaynıyo hemenn..çok hareketli bi forum maşallahh!!:happy0064 ya cemrecmm nolur affet emreyii:icon_sorr ya harbiden yoshy bayılıyosaa tamamdır onların işi:img-wink: sadce gözlüğünü mü çıkarıyo??yane yoshy bayıldığına göre korkut tam bi afet olmuşturr!!:) miracle girl 21-06-07, 11:39 yağmuurr kız nazar mı değdirdin ne rüyamda göremedi korkutuMu ama hayaliyle yaşıyorum mesela şuan yanımda :D ya bu bölüm çok güzel olcak galiba korkutuM gözlüğünü çıkarıyoo aşkııMM:)(ız;)) dediim gibi yasoda onu görünce bayılıyo ilk defa dediğim tutuyo desene:) inşallah bende fragman görürüm:) bu arada senaryomu okudunuz mu gece gece esti bian yazıverdim:) erkekkol 21-06-07, 11:47 of ya fragmanı hala göremedim netede gelmemiş çok merak ettim korkutu yasemin neden bayılıyo korkutu görünce deilheralde erene yazık ya çok üzüldüm tabi en merak ettiğim bi arkadaş sete gitiginde sölemişti hani cemre bi odada kitli mi ne kaliyomuş sonra korkut ve emre gidiyomuş galiba yanliş hatırlamıyosam inşalah bu bölüm gülçin ve mertin arasıda düzelir ufffff bi görsem su fragmanı chom:) 21-06-07, 11:48 yağmuurr kız nazar mı değdirdin ne rüyamda göremedi korkutuMu ama hayaliyle yaşıyorum mesela şuan yanımda :D ya bu bölüm çok güzel olcak galiba korkutuM gözlüğünü çıkarıyoo aşkııMM:)(ız;)) dediim gibi yasoda onu görünce bayılıyo ilk defa dediğim tutuyo desene:) inşallah bende fragman görürüm:) bu arada senaryomu okudunuz mu gece gece esti bian yazıverdim:) senaryo süpper ya..emre düşüyoo cemre de ayaklarına kapanıyo sanıyo:img-hyste erenn karate takımına katılmak isterim bi ara uğraşmışlığım var dövüş sporlarıyla,,elim de ağırdır yanee!!:) barışı da zevkle döverimm:icon_twis chom:) 21-06-07, 11:51 of ya fragmanı hala göremedim netede gelmemiş çok merak ettim korkutu yasemin neden bayılıyo korkutu görünce deilheralde erene yazık ya çok üzüldüm tabi en merak ettiğim bi arkadaş sete gitiginde sölemişti hani cemre bi odada kitli mi ne kaliyomuş sonra korkut ve emre gidiyomuş galiba yanliş hatırlamıyosam inşalah bu bölüm gülçin ve mertin arasıda düzelir ufffff bi görsem su fragmanı cemrenn kilitli kalması sanırım senaryolarda yazıyodu,,hatta alev kilitliyodu..yanlış hatırlıyosun o senaryoydu..:img-yes: miracle girl 21-06-07, 11:54 ben yazmadım o senaryoyu valla cemreyi kitlemem ben alevi kitlerim:D int.te var mı fragman acaba bi bkayım yağmurr nerdeeee:) bi senaryo dha yazim mi isteklere bakıcam ona göre;) senryomu okumayan kalmasın:) bende yağmur gbi dk. başı barışa bi araç mı çarptırsam ne :D chom:) 21-06-07, 12:00 ben yazmadım o senaryoyu valla cemreyi kitlemem ben alevi kitlerim:D int.te var mı fragman acaba bi bkayım yağmurr nerdeeee:) bi senaryo dha yazim mi isteklere bakıcam ona göre;) senryomu okumayan kalmasın:) bende yağmur gbi dk. başı barışa bi araç mı çarptırsam ne :D kitle cnm kitle hemi de ööle bi kitle ki çıkamasınn kitlediin yerdenn:icon_twis senaryolara devam et de yine böyle rüyaların üzerine kurgula daha bi komik&&doğal oluyo bence:) Numidian 21-06-07, 12:10 fragmanı iki kere izlememe ragmen bıkmadım internete düserse bol bol izleriz artık bu bölüm ççok güel oalcak korkut sadece gözlüğü cıkarmıyor saclar jöleli takım elbise tam bir karizma oluyor yasemibnde catlıyor heh yarsımadan sonra uamrım korkutun peşini kzıalr bırakmaz yasemin catlar catlar durur ezzgiii 21-06-07, 12:15 fragmanı iki kere izlememe ragmen bıkmadım internete düserse bol bol izleriz artık bu bölüm ççok güel oalcak korkut sadece gözlüğü cıkarmıyor saclar jöleli takım elbise tam bir karizma oluyor yasemibnde catlıyor heh yarsımadan sonra uamrım korkutun peşini kzıalr bırakmaz yasemin catlar catlar durur :) evt görmüştümr eismde bayağı bi yakışıklı oluor korkut yosy de anlasın artık kourkut u bu arda korkutun zate gizli bi karizması var cnm:) N_e_z 21-06-07, 12:19 fragmanı iki kere izlememe ragmen bıkmadım internete düserse bol bol izleriz artık bu bölüm ççok güel oalcak korkut sadece gözlüğü cıkarmıyor saclar jöleli takım elbise tam bir karizma oluyor yasemibnde catlıyor heh yarsımadan sonra uamrım korkutun peşini kzıalr bırakmaz yasemin catlar catlar durur ne yani yarisma bu haftami??? ay cok heycanliyim ben hala göremedim ya eee baska noluyo miracle girl 21-06-07, 12:20 :) evt görmüştümr eismde bayağı bi yakışıklı oluor korkut yosy de anlasın artık kourkut u bu arda korkutun zate gizli bi karizması var cnm:) gizli bile değil apaçık ortada açık bi karizması var:img-in_lo o ne canlar yakmıştırrr:) ay kızlar etrafını nasıl sarıyodu babasıda gurur duydu :D onun tek düşündüğü yasemin ama bizi gördüğü yoookk(!):img-in_lo Ateş 21-06-07, 12:40 bende fragmanı gördüm :happy0064 bu bölüm yine süper yarışama bu bölüm ve ege çubukçuda oynuyo korkut gözlükleri çıkarmış çok yakışıklıydı bide yasemin bayıldığında kucaklıyo ya çok güzeldi ama eren ağlıyo:icon_sorr bu bölüm çok üzülcek galiba barışa tokat attı çok iyi oldu anlasın ne kaybettiğini cemrede inşallah emre yi affeder... (melike) 21-06-07, 12:53 bende fragmanı gördüm :happy0064 bu bölüm yine süper yarışama bu bölüm ve ege çubukçuda oynuyo korkut gözlükleri çıkarmış çok yakışıklıydı bide yasemin bayıldığında kucaklıyo ya çok güzeldi ama eren ağlıyo:icon_sorr bu bölüm çok üzülcek galiba barışa tokat attı çok iyi oldu anlasın ne kaybettiğini cemrede inşallah emre yi affeder... ewet inş barışırlar ereni kaybetti oo ... alewle çıkıcaklar sonrada pişman olup erene gelicekk korkutta yaseminle olursa süper olur tabi gülçindeeee........organik şeker çok tatlı bilmiş şey .......:img-yes: bye tatli_kizim 21-06-07, 13:37 arkiler ben merveden bisi duydumm, :):):) fragman cikmiSS :) korkut gözlügü cikariyormusss...jole sürüyormuSs (yasadin yagmur hade :) ) Erenimde agliyormuSs :( iyice anlatabilirmisiniz..? daha neler gördünüz..?? yasecey 21-06-07, 13:47 ayyy baya bi kulaklarım çınlatılmış pınaaarrr ipekkk korkutum gözlüklerini atıyo ya o boy o pos nazar değdireceniz fazla konuşmayın ha çok tatlı olmuş ne karizmadır yaso anında yerde ohh canıma değsin çeksin korkut gibi adam onu seviyo biz anca rüyamızda görüyoruz hatta ben onu bile göremiyorum ne talihtir heyhat:img-blush ayyy:img-in_lo fragmanı tekrar göremedim dışardaydım ama tekrar görmem lazım hatta bir an önce yeni bölüm yayınlansın ben ölüyom miracle girl 21-06-07, 13:51 ayyy baya bi kulaklarım çınlatılmış pınaaarrr ipekkk korkutum gözlüklerini atıyo ya o boy o pos nazar değdireceniz fazla konuşmayın ha çok tatlı olmuş ne karizmadır yaso anında yerde ohh canıma değsin çeksin korkut gibi adam onu seviyo biz anca rüyamızda görüyoruz hatta ben onu bile göremiyorum ne talihtir heyhat:img-blush ayyy:img-in_lo fragmanı tekrar göremedim dışardaydım ama tekrar görmem lazım hatta bir an önce yeni bölüm yayınlansın ben ölüyom ya şöyle söleme yağmur ya kalpten gidicem zaten rüyamda göremedim:( ama hayali var yanımda çok eğleniorm onunla:D bana aşk sakızını söylüyo:D:img-in_lo ay atmasın gözlüğü kırılır:img-hyste özlem olcaktı şimdi :D ya cnm benm gözlüklü-gözlüksüz prensim beniiiM biziiiM:) sen yne şanslısın fragmanı gördün ben onuda göremedim hemen izlemek istiyorum yaaaaaa:img-in_lo yasecey 21-06-07, 14:09 ya şöyle söleme yağmur ya kalpten gidicem zaten rüyamda göremedim:( ama hayali var yanımda çok eğleniorm onunla:D bana aşk sakızını söylüyo:D:img-in_lo ay atmasın gözlüğü kırılır:img-hyste özlem olcaktı şimdi :D ya cnm benm gözlüklü-gözlüksüz prensim beniiiM biziiiM:) sen yne şanslısın fragmanı gördün ben onuda göremedim hemen izlemek istiyorum yaaaaaa:img-in_lo ayy sabah sabah ne şans mutfaktan odaya küçük bi maraton koşusu yaptım sesi duyunca ve gördüm evet gördüm ve ... gerisini anlatmam:img-hyste ama çok güzeldi gerçi bu sessiz fragman seslisi çıksın orda daha beter oluruz ipek halimiz fena kızım acil set yolu gözüktü bu bünyelere:img-in_lo :::Tugce::: 21-06-07, 14:19 gülçin ve yasoo süperler çok tatlılar ya gerçi hepsi tatlı ama bn ençok onlaru-ı seviimm dizi ii bir dizi Gülçinist 21-06-07, 14:26 fragman yayınlandımıı yhaa süperrr :S bn beklemiodm amaa gülçinimi gördnzmü napıodu yha çok merk ediormmm :S ??? ayrıca yusufu merk ettmm ama en çkta gülçnimiii :( :( yha bide okla gittim diplomamı aldm bide üstün başarı belgesi verdiler çok mutlumm :) yasecey 21-06-07, 14:26 ya bu fragman nette varmı yokmu diye mesajlar yazmasanız kızdıracaksınız bölüm sorumlusunu öm ile halledelim bidaha söyleyim daha nette yok arkadaşlar ha ipek o ambulans burayada uğrasın emi ben napcam yaw fragmanda 3 saniye görmüşümdür topu topu evin içinde bi koşuşum vardı iyiki kimse yoktu:img-hyste :img-hyste erenin çok üzüntülü sahneleri vardı bide o 6. bölü fragmanına karışan tokat sahnesi bu bölüm muradımıza erecez inşallah ben duble erecem o başka:img-in_lo alevin şarkısıda yıktı geçirdi ama güzel söylüyo harbiden bi ara gülşen söylüyo zannettim ama alevin sesi bravo ege çubukçu(doğrumu yazdım soyadını kusura bakmayın yanlış ise) ve korhanda var:img-yes: miracle girl 21-06-07, 14:31 hehe alemsin yağmur ya o koşuşunu görmek isterdim:D tv hemen yanımda olduğu için çok şanslıyım bi buraya yazıorm bi tvye bakıorm:D ya alevin sesi konuşurken bile çırtlak nasıl güzel sölüo şarkıyı ptoshoplamışalrdır:img-hyste yasecey 21-06-07, 14:36 ya fragmanda neler oluyo biriniz bi yazarmi birsey anlamadim ya lütfen madem fragmani göremedim sizden duiyimde bende yprum yazim yane dimi hadi kisacabi yazin da sırasıyla ege korhan alev ve kızların yarışmadaki sahne görüntüleri var şarkılarıyla birlikte aralarda korki erenin tokatı kızların üzgün bakışları emrenin cemreye bakışı yasonun bayılması haha falan var zaten sessiz fragman pek bişey anlaşılmıyo anca şarkı :):):) alevin ses güzeldi bence yani şıkkıdıdan yurtta aşk falan bişeyler dırtıllıyo o kız zaten söylüyomuş opera falan bişeyler varmış tamam dizide kötü ama normal hayatta on numara bi kız bence sezen eğitim bakımından :img-yes: Gülçinist 21-06-07, 14:37 alevn çakkıdıdn sora güsel bi şarkı beklnmez yha ondnn berbat tokatta barışmıı atıorr erneee?? bide korhann varsa iii iii korhn olsnn yha gülçinmde olsnn süpermiş bölüm :) yasecey 21-06-07, 15:07 alevn çakkıdıdn sora güsel bi şarkı beklnmez yha ondnn berbat tokatta barışmıı atıorr erneee?? bide korhann varsa iii iii korhn olsnn yha gülçinmde olsnn süpermiş bölüm :) çağla sen merte fena kafayı takmışın kız çok tatlı iyi bi çocuk işte daha ne olsun korhanı seviyon mu??? korhan biraz üç kağıtçı vallah barışın bi numara küçüğü:img-hyste alevle iş birliği yaparken o gözler neydi gözlerden anlaşılır zaten bütün olay bi tek korkutunkine bakmayın onlar özel:img-in_lo tatli_kizim 21-06-07, 15:32 arkiler ya..su erenimin durumu nolucak.. ??? :sad53: :sad53: :sad53: cok üzülüyorum..ama daha fragmani göremedim :( N_e_z 21-06-07, 15:42 ben kesin bu bölümde aglarim ya ben cok duygusalim bide en sevdigim sanatcilar öyle dizide bayilirsa aglarlarsa ben ehmen tsusunamiye dönüsüürüm ya kiyamam ben onlara insalah okadarda acikli olmaz bu bölüm benkiyamam yasoma ya allahim niye bayiliyo cok merak ediyom ya delircem simdi fragmani görsemde kurtulsam miracle girl 21-06-07, 16:14 gördüm gördüüm fragmanı gördümm aman TanrıM nk bu korkutuM süper olmuş valla heyecandan ne yazdıımı şaşırdım fraganı görünce volume sonladım yere atladım:) korkahnın sesi güzelmiş ya:) alevede şok oldum nasıl ses o :D ama en iyisi bizim kızlar emre nasıl bakıyo cemreye cnm cnm cnm ahh korkutt onu görünce yere düştüm valla bende bayılcam yaaa ahh(!) Dilara03 21-06-07, 16:17 fragmanıı gördüm süperdii:happy0064 :happy0064 korkut çok güzel olmuştu yasemin bayılınca kucakladı hemen mertimi hiç göstermediler:sad53: alevlerin şarkısı yurtta aşk cihanda aşktı korhanın şarkısıda güzeldii nisan ayı aşk falan diye ama en güzeli kalpsizsindii gazeteyi görüp seviniyolardı kızlarr yasecey 21-06-07, 16:19 gördüm gördüüm fragmanı gördümm aman TanrıM nk bu korkutuM süper olmuş valla heyecandan ne yazdıımı şaşırdım fraganı görünce volume sonladım yere atladım:) korkahnın sesi güzelmiş ya:) alevede şok oldum nasıl ses o :D ama en iyisi bizim kızlar emre nasıl bakıyo cemreye cnm cnm cnm ahh korkutt onu görünce yere düştüm valla bende bayılcam yaaa ahh(!) sonunda kardeşim yaw korkutu gördünmü yasonun bayıldığını:img-hyste :img-hyste ölürüm ya ben koştum evin içinde sende yeremi düştün:):) erenin haline kızlar çok üzülüyo fragmanda ya artık seyrederken naparsınız bilemem:icon_whis erkekkol 21-06-07, 16:30 yahhhhhhhhhooooooo yasasınnnnnnnn fragmanı gördüm oturuyodum kumandaya doğru uçuş yaptım ay cnım erencim ya nasıl da aglıyo yaso bayılmakta haklı yani çocuk evrim geçirince haliyle oda etkilenmiştir gülçini pek göremedim cemre emreye süper bakıyodu alevde fena deildi ama bizimkiler baska ışıklandıra falan süperdi bayıldım ahhhhhhhh bide sesli fragmanı görsek soka giricez herkese ii yorumlar:happy0064 :happy0064 :happy0064 bye yasecey 21-06-07, 16:40 arkadaslar cok yavas ilerliyoz ya hadi cosalim biraz yedinci bölüm baslicak biz hala kapatamadik bu basligida ya baslik dmeisken kacinci basliga gectikki 4mü? ne dördü kız 6. başlıktayız yuhh yediye geçecez ki zaten yedinci bölümle coşar burası ben kızların gazeteye bakıp sevindiklerini görmedim yaw kaçırmışım korkuta bakıp bi yandanda zıplamaktan ama yaso niye bayılıyo yaw ne gerek var şimdi ben olsam bayılırım zaten seviyomda bu kadar mı olur:img-hyste :img-hyste neyse yeni bölüm bi gelsinn N_e_z 21-06-07, 16:42 ne dördü kız 6. başlıktayız yuhh yediye geçecez ki zaten yedinci bölümle coşar burası ben kızların gazeteye bakıp sevindiklerini görmedim yaw kaçırmışım korkuta bakıp bi yandanda zıplamaktan ama yaso niye bayılıyo yaw ne gerek var şimdi ben olsam bayılırım zaten seviyomda bu kadar mı olur:img-hyste :img-hyste neyse yeni bölüm bi gelsinn yuh yane altinci baslik mi helal olsun bize #gazetemi ne gazetesi? aslind abyilmasi ii oldu hep eren gülcin cemre ile ilgili seyler oluyo birazda yaso ile ilgili birsey olsu n tatli_kizim 21-06-07, 16:43 ya arkiler siz bakiyorsunuz ben bakamiomm :( banada giciklik ypaio sanki :(:( ayricaaa herkes mutlu erenim mi mutsuzzz :sad53: :sad53: öööf öfff...su b ile baslayan S ile bitennnnn adama varya....Döverim onu yhanii :img-hyste Yaaa piss ya...erenimi nasil üzüyor o B ile baslayan S ile biten...hay yarrabim ya...Alev'De snei kandirsin sende gör gününü basit b ile baslayan S ile biten ADAM!!! :img-hyste yasecey 21-06-07, 16:47 ya arkiler siz bakiyorsunuz ben bakamiomm :( banada giciklik ypaio sanki :(:( ayricaaa herkes mutlu erenim mi mutsuzzz :sad53: :sad53: öööf öfff...su b ile baslayan S ile bitennnnn adama varya....Döverim onu yhanii :img-hyste Yaaa piss ya...erenimi nasil üzüyor o B ile baslayan S ile biten...hay yarrabim ya...Alev'De snei kandirsin sende gör gününü basit b ile baslayan S ile biten ADAM!!! :img-hyste ya tamam ben söyleyim havan batsın barıştan söz ediyon alev onu kandırır dediğin gibi pınar bütün intikamımızı alır zaten ondan sonra anlar erenin kıymetini ama eren harbi üzgün fragmanda bide kızlarda üzgün onun haline suratları hep asıktı yasonun bayıldığı yer :img-hyste :img-hyste tekrar görmem lazım korkut offf ipek netcez:img-in_lo tokat sahnesi bu bölüme kısmet inşallah meksika kalkışına hazır olun hep beraber tokatın sesini duyduğunuz anda:):) kalemera 21-06-07, 16:54 meraba arkadaşlar fragmanı izledim süper ötesi bir bölüm bizleri bekliyor fakat benim korkum geçen bölümlerdeki gibi bazı sahnelerin 8.bölümde yayınlanması:icon_whis :icon_whis cansu236 21-06-07, 17:13 meraba arkadaşlar fragmanı izledim süper ötesi bir bölüm bizleri bekliyor fakat benim korkum geçen bölümlerdeki gibi bazı sahnelerin 8.bölümde yayınlanması:icon_whis :icon_whis evet dediğin gibi olabilir. sessiz fragmanda böyle oluyo ama sesli fragman gelirse anlarız bu arada bende izledim fragmanı süperdi cemre ve emre bakışıyolardı:img-yes: yazık emre hayran hayran cemreyi izliyodu. korkutta çok süper olmuş valla:good: ekin-sarp 21-06-07, 17:20 selam arkadaslar,nasilsiniz?? insallah fragman gelmistir..fragman gelmiyince konusacak konu bulamiyoruz.. yani aslinda özetde varda ama fragmani cok merak ediyorum..ve insallah sesli fragman gelmistir geldiyse.. yasecey 21-06-07, 17:30 selam arkadaslar,nasilsiniz?? insallah fragman gelmistir..fragman gelmiyince konusacak konu bulamiyoruz.. yani aslinda özetde varda ama fragmani cok merak ediyorum..ve insallah sesli fragman gelmistir geldiyse.. yeliz:) fragman çıktıda sesli değil ayrıca netede düşmemiş bazı arkadaşlar görmediği için yorum yapmakta zorlanıyoruz bi tek şunu söyleyi korkutum:img-blush anlamışındır baktım yok bu arada çıkınca atacam fragı miracle girl 21-06-07, 17:42 ne dördü kız 6. başlıktayız yuhh yediye geçecez ki zaten yedinci bölümle coşar burası ben kızların gazeteye bakıp sevindiklerini görmedim yaw kaçırmışım korkuta bakıp bi yandanda zıplamaktan ama yaso niye bayılıyo yaw ne gerek var şimdi ben olsam bayılırım zaten seviyomda bu kadar mı olur:img-hyste :img-hyste neyse yeni bölüm bi gelsinn benim kader ortağımm belki yediği bişi dokunmuştur da bayılmıştır herşeyi korkutuMa bağlamayalım ama bayılınmıcak gbi bi çocukta değilll:)(!) *Rüya* 21-06-07, 17:47 Selam canlariiim..:) Fragman çikmis dogrumuu? Ben nekadar sanssizim yaa..Niye ben hep cumartesileri görüyorum su fragmaniii? Offf yaa..Beklerim beklerim çikmaz :icon_sorr :icon_sorr Batsin bu dünyaaa bitsin bu rüya(ben degil..=P) :bella:klme:icon_cry: SELİN ASLAN 21-06-07, 17:49 fragmanı izledim ama şok oldum korkut müthişti.çok yakışıklı olmuş ben gibi yaseminde şaşırmış heralde ki bayıldı.güzel bir bölüm olacak kaçırmamak lazım. N_e_z 21-06-07, 17:51 Selam canlariiim..:) Fragman çikmis dogrumuu? Ben nekadar sanssizim yaa..Niye ben hep cumartesileri görüyorum su fragmaniii? Offf yaa..Beklerim beklerim çikmaz :icon_sorr :icon_sorr Batsin bu dünyaaa bitsin bu rüya(ben degil..=P) :bella:klme:icon_cry: evt cnm fragmancikti ama ben hala göremedim :icon_sorr :img-sorry mrk etme cnm ebnde daha göremedim yahu yalniz degilsin arkiler siz diyorsunuzya yasemin bayildi diye bide korkut degisti diye belki korkutun yakisikliligina bayilmisitr :img-hyste :happy0064 *Rüya* 21-06-07, 17:58 fragmanı izledim ama şok oldum korkut müthişti.çok yakışıklı olmuş ben gibi yaseminde şaşırmış heralde ki bayıldı.güzel bir bölüm olacak kaçırmamak lazım. Anlat kiz anlaattt neler oluyordu? :D Ay heycanlandim simdi..Korkut degisti yani öylemi? Gözlükmü çIkti?! Cikarmasin gözlügü ya =( Neyse.. Yoshyde artik farkina variyor =) çok sevindim :happy0064 :happy0064 chom:) 21-06-07, 18:06 arkadaşlar bu gidişle korkutumuza nazar değecekk elemtera fiş kem gözlere şiş:img-hyste ya yoshy harbiden korkutun yakışıklılığına bayılsa süpperr olur bi de bu bölümden sonra yoshy koşmaya başlarmış korkutun arkasından:img-hyste düşünsenize bii süpper yaa:img-hyste yasecey 21-06-07, 18:07 yasemin bayılıyo kızların kapısının önünde hemen korkut kapıda oda kapıyı açmış bayılıyo korkutta kucağına alıyodu ama ben zannetmiyorum korkutun değiştiğine bayılsın yani inşallah öyledirde sesi değiştiğinde tık çıkmadı kızda neyse inşallah anlar artık ya ben şiştim görsün artık şu cevheri aşık olsun ama en az korkut kadar sevinceye dek korkut pas vermesin kıskandırsın çektirsin biliyorum çok gaddarım ama korkutum çok üzüldü:icon_sorr o da biraz üzülsün ne var hem aşk dediğin acı çekmektir zaten hemen olmaz nede olsa bi dizi hehe Numidian 21-06-07, 18:25 bencede yasemin o yüzen bayılmaz ama korkutan hoslanmaya yavas yavas kıskanmaya baslar heh bencede acı ceksin ayrıca fragman cıakrsa birbirimize pm ile atalım arkadaslar miracle girl 21-06-07, 19:01 ya inanmıorm cnm erenciM ağlıyo ya nasıda tokat atıo pislik ne dedi kimbilir ya cemreyi kitlemiş pis alev tbi kazanıcaklarını anladıı pis şeylerrr ya korkutu nereye itiyolar bunu unutmıcam fln dedi noluyo:) _KeNNy_ 21-06-07, 19:10 çok heycanlı bu bölüm yaf cemreyi bi yere kitlio gıcık alew ama büyük itimalle emre kurtarcak onu zaten özette de yazıodu kurtarsın cemre onu affettın ne güzel olr bu sefer arkasını donup saclarını savurup gıtmesın uyuz edıo bnı ole yapması yazmasınlar senarıstler ole sahnee.korkutu gordum sok oldum sprr olmus ama bellıydı bu cocukta bısıler olduğu yoshde asık olsa ya artık korkuta.sonunda yarısma oluo bızım kıslar kazanır inş. demıcem cunku buyuk ıtımaalle onlar kazanır sonucta ıyılerın kazanması lazım ve fragmanda gorduumuz en ii yarısmacı tabıkı de hepsi kızlarıydı :D:D:D:D:D yasecey 21-06-07, 19:11 sesli fragmanda çıkmış ohh kızlar yarışmaya üç gün kaldı diyolar korki giriyo içeriye organik dayı evde yabancı biri geziyo diyo:img-hyste herhalde korkiyi yarışmada sunucu olsun diye zorluyo itiyolar o da bunu hiç unutmayacam diyo alev yine bişeyler yapıyo cemreyi odaya kilitlemiş bunu biliyoduk tüyocu saolsun şarkılar söyleniyo eren ağlıyo yaa ama barışa inen tokat sesi acayip duyuluyo şlap diye ohhhh sefam olsun emre cemre diye ağır çekim koşuyo yine işte öyle korkut pc senin yüzünden kafayı yedi bak sorma nedenini:img-in_lo tatli_kizim 21-06-07, 19:15 ya tamam ben söyleyim havan batsın barıştan söz ediyon alev onu kandırır dediğin gibi pınar bütün intikamımızı alır zaten ondan sonra anlar erenin kıymetini ama eren harbi üzgün fragmanda bide kızlarda üzgün onun haline suratları hep asıktı yasonun bayıldığı yer :img-hyste :img-hyste tekrar görmem lazım korkut offf ipek netcez:img-in_lo tokat sahnesi bu bölüme kısmet inşallah meksika kalkışına hazır olun hep beraber tokatın sesini duyduğunuz anda:):) uuf..:( özeti okumadin mi..:( eren kendini tutamiyormus onlari öle görünce..:( bende kendimi tutamazdimm..:( su alev eger b ile baslayan S ile biten adamiii kandirirsa habrii sevicemm su ale ii :) _KeNNy_ 21-06-07, 19:26 ya bi de kızlar korkutu itiyolardı acaba ne için itiyolar sunucu olcaktı galıba bırı ole demıstı yanlıs hatırlamıosam acaba onun ıcın mı canım utanıomu sahneye cıkmaya :D miracle girl 21-06-07, 19:29 aaa aşkıM ya utanmasın o sahnelerin yıldızıı:) bu arada korkutun soyadı biliniyor mu dizideki? N_e_z 21-06-07, 19:29 sesli fragmanda çıkmış ohh kızlar yarışmaya üç gün kaldı diyolar korki giriyo içeriye organik dayı evde yabancı biri geziyo diyo:img-hyste herhalde korkiyi yarışmada sunucu olsun diye zorluyo itiyolar o da bunu hiç unutmayacam diyo alev yine bişeyler yapıyo cemreyi odaya kilitlemiş bunu biliyoduk tüyocu saolsun şarkılar söyleniyo eren ağlıyo yaa ama barışa inen tokat sesi acayip duyuluyo şlap diye ohhhh sefam olsun emre cemre diye ağır çekim koşuyo yine işte öyle korkut pc senin yüzünden kafayı yedi bak sorma nedenini:img-in_lo ay bendeki sansa bakin ya sesli fragmanda cikti ben ne seslisini gördüm ne sessizini ya nette hic yokmu delircem simdi bide bi sorum olcak meksika kalkisi ne ? _KeNNy_ 21-06-07, 19:34 aaa aşkıM ya utanmasın o sahnelerin yıldızıı:) bu arada korkutun soyadı biliniyor mu dizideki? ben hiç duymadım walla ama yarışme başlamadan once arka ses ''ve sunucu korkut bılmemneyı sahneye davet edıyorum'' fln derse orenırıs:img-yes: :img-wink: yasecey 21-06-07, 19:35 ay bendeki sansa bakin ya sesli fragmanda cikti ben ne seslisini gördüm ne sessizini ya nette hic yokmu delircem simdi bide bi sorum olcak meksika kalkisi ne ? nette yok fragman şimdi baktım yaw meksika dalgası varya maçta tribünlerde oleee işte öyle bişey ama bundan sonra erenin barışa attığı tokatın şlap sesinde forumcak yapılan hareket olarak kazınacak beyinlere:):) sizdekide şans ha ben habire görüyorum çok şükür ama eren ağlıyoo kıyamam korkutumu görüyorum otomatik neşe geliyo ama:img-in_lo korkutun soyadı geçiyomu bilmiyorum dikkatimi çekmedi adama bakmaktan N_e_z 21-06-07, 19:38 canim o sans bendede var..:) bende ikisi cikmadi..bekliom vallahh ölecee :D demekki ikimizde bu konuda sansizisz ay bari birisi nette eklesede net olmasada izlemek isterim ya nette yok fragman şimdi baktım yaw meksika dalgası varya maçta tribünlerde oleee işte öyle bişey ama bundan sonra erenin barışa attığı tokatın şlap sesinde forumcak yapılan hareket olarak kazınacak beyinlere:):) sizdekide şans ha ben habire görüyorum çok şükür ama eren ağlıyoo kıyamam korkutumu görüyorum otomatik neşe geliyo ama:img-in_lo korkutun soyadı geçiyomu bilmiyorum dikkatimi çekmedi adama bakmaktan tüh insallah yarin nete eklenir ha simdi anladim hahaha eren o tokati yaparim ben o meksika dalgasini yahu hüngür hüngür mü agliyo yoksa sessizmi cok mrk ettim simdi yaw sizde öylebi ballandira ballandira anlatiyonuzki icim gidiyo ya Arkilerr biri bana cvp verebilirmiii..Grup Hepsi basliginada yazmistim ama sayfayi kaybettim cvpi okuyamadim :D Bizim kizlarin degisik dögmeleri varya hanii..Onlar gerçekmi? gerçekse ne yaziyor..Bilen varsa cvp versin lütfen vallah ben shsen ne yaziyo bilmyiorum erenin kolundakini okumaya calistima ma ne yaziyo okuyamadim *Rüya* 21-06-07, 19:38 Arkilerr biri bana cvp verebilirmiii..Grup Hepsi basliginada yazmistim ama sayfayi kaybettim cvpi okuyamadim :D Bizim kizlarin degisik dögmeleri varya hanii..Onlar gerçekmi? gerçekse ne yaziyor..Bilen varsa cvp versin lütfen _KeNNy_ 21-06-07, 19:43 Arkilerr biri bana cvp verebilirmiii..Grup Hepsi basliginada yazmistim ama sayfayi kaybettim cvpi okuyamadim :D Bizim kizlarin degisik dögmeleri varya hanii..Onlar gerçekmi? gerçekse ne yaziyor..Bilen varsa cvp versin lütfen yasemınnkınde kendın ol yazıo galıba bı de kolunda kalp mı deısık selıılı bısı wr onda yazı yazmıo sadece sekıl healde bı de duyduuma gore yoshynın sırtında annesınn ısmı mı ne yasıomus yasecey 21-06-07, 19:43 Arkilerr biri bana cvp verebilirmiii..Grup Hepsi basliginada yazmistim ama sayfayi kaybettim cvpi okuyamadim :D Bizim kizlarin degisik dögmeleri varya hanii..Onlar gerçekmi? gerçekse ne yaziyor..Bilen varsa cvp versin lütfen erenin bileğinde ingilizce kendin ol cemre(_KeNNy_ ) o yazı erende canım yasonun kolunda boydan boya ingilizce hayat herşeye rağmen geçer yazıyo sırtında annesinin ismi bileğinde var koltuk altına yakın yerde var bitane yaso coşturmuş cemre ve gülçinde yok sanırım ha bide erenin ayak bileğinde var:):):) nesli eren ağlıyo işte böyle sesi gidip geliyo canım yaw miracle girl 21-06-07, 19:43 ya yağmurcum aynı durum ama bi an aklıma esti soyadı hani dedim sahnelerin yıldızı korkutt dedim soyad eksikliği hissettim:D ama ne güzel itiiliyo ya ben aşık oluyorum bu çocuğa ya ben hepten gidiyorum biri tutsun beni bırakmayın beniii(!) bende çok şanslıyım valla yağmur dk. başı showda bekliorm zaten hep görüorm artık şansım döndüü:) bu korkut melek ya bu yarı kötü günümde beni mutlu etti cnm beniim(!) yasecey 21-06-07, 19:48 ya yağmurcum aynı durum ama bi an aklıma esti soyadı hani dedim sahnelerin yıldızı korkutt dedim soyad eksikliği hissettim:D ama ne güzel itiiliyo ya ben aşık oluyorum bu çocuğa ya ben hepten gidiyorum biri tutsun beni bırakmayın beniii(!) bende çok şanslıyım valla yağmur dk. başı showda bekliorm zaten hep görüorm artık şansım döndüü:) bu korkut melek ya bu yarı kötü günümde beni mutlu etti cnm beniim(!) ooo sendemi aşık oluyon korkuta ben kıskanıyorum yalnız kızmayın:img-hyste bide yaso aşık olsun ama delirtmesin gidip kaçıracam vermeyecem ipek gel esrayla bana ortak ol ceren gitti zaten niye bugün kötü günün ne güzel ikide bi fragmanı görüyon ama korkutun iyileştirici bi gücü var yusuf diyelim biz ona aklıma geldikçe gülümsüyorum ben aşık olalı çok olmuş:icon_whis N_e_z 21-06-07, 19:48 arkiler lütfen grup hepsi basligina bi gidin birsey sordum konu fdizile alakasiz oldugu icin buraya yazmadimlptfen acil ay yazik erenime demekki sesli agliyo vay vay vay canim benüm yaaaww tatli_kizim 21-06-07, 19:49 erenin bileğinde ingilizce kendin ol cemre(_KeNNy_ ) o yazı erende canım yasonun kolunda boydan boya ingilizce hayat herşeye rağmen geçer yazıyo sırtında annesinin ismi bileğinde var koltuk altına yakın yerde var bitane yaso coşturmuş cemre ve gülçinde yok sanırım ha bide erenin ayak bileğinde var:):):) nesli eren ağlıyo işte böyle sesi gidip geliyo canım yaw nee..?? sesli mi aglio..? ya dayanamam ya.... yaaaa su..!!!!! su barisii dövcemm yaaa...erene napti böle...eren gclü bir kizdirrr!!!1 ulann bariss..yine YAPTIGIN YAPICAGINI!!! kizi üzdün,aglaattirdin sonunda mutlumusun?????? adini aldimmm kusura bakmaaa forum kirlendi simdi.!!!!!!!!!!!!!! delisin senn yaaaa...deli!!! seni sevmyiorum badirSSS!!!!!!!! alevden daha giciksin ve vicdansizsin..!!!!!!1 yine sinirledin yaa... N_e_z 21-06-07, 19:51 nee..?? sesli mi aglio..? ya dayanamam ya.... yaaaa su..!!!!! su barisii dövcemm yaaa...erene napti böle...eren gclü bir kizdirrr!!!1 ulann bariss..yine YAPTIGIN YAPICAGINI!!! kizi üzdün,aglaattirdin sonunda mutlumusun?????? adini aldimmm kusura bakmaaa forum kirlendi simdi.!!!!!!!!!!!!!! delisin senn yaaaa...deli!!! seni sevmyiorum badirSSS!!!!!!!! alevden daha giciksin ve vicdansizsin..!!!!!!1 yine sinirledin yaa... sana yüzde yüz katiliyprum pinarcim dedigin herseyi bende diyoerum allah allah delimidirler nedirler ben artik barisa deli bedri dicem ztn herkeze öyle diyom normalde ama barisada söylicem barisi sevenler alinmasin ltfen vijdansizin tekinede bu yaksiir deli tatli_kizim 21-06-07, 19:55 sana yüzde yüz katiliyprum pinarcim dedigin herseyi bende diyoerum allah allah delimidirler nedirler ben artik barisa deli bedri dicem ztn herkeze öyle diyom normalde ama barisada söylicem barisi sevenler alinmasin ltfen vijdansizin tekinede bu yaksiir deli bana katilmana sevindim arkadasimm :img-wink: ya barisi kim sevio ya..?? Aa..Rüya aplacigim sende brisi seviodun dimi..? :) halada seviomusun?? :) ----------- ya bir insan bu kadar mi olur ya?? oda kalp yok yürk yok..!! ya harbidennn ck sinirlendimm ya.!!!! tmm herseye oke dedim....nefret etitm barisdan ama bisey demedim..! :img-wink: Ama erenin hickire hickira veya sesli aglamasiii..!!!!!! Bardagi tasiran son damla oldu..!!!!!!!!!!!! *Rüya* 21-06-07, 19:55 erenin bileğinde ingilizce kendin ol cemre(_KeNNy_ ) o yazı erende canım yasonun kolunda boydan boya ingilizce hayat herşeye rağmen geçer yazıyo sırtında annesinin ismi bileğinde var koltuk altına yakın yerde var bitane yaso coşturmuş cemre ve gülçinde yok sanırım ha bide erenin ayak bileğinde var:):):) nesli eren ağlıyo işte böyle sesi gidip geliyo canım yaw Masallah seninde dedigin gibi döktürmüs..Annesinin ismi yaziyor demek? çok tatli yaa =) cvp için sagol.. Neyse ben konuyu saptirmiyim pek.. Erennnnn sana sesleniyorummmmm..Bosver sen Buragi..Tolgiyi al sen :img-hyste Birak Alev Barisin tursusunu kursun..degmez canim degmezzz..Birak aglamayiii..Güçlü durkiiii oda anlasin degeriniiii..Kalkik yerleri daha çok kalkmasin *Rüya* 21-06-07, 19:58 bana katilmana sevindim arkadasimm :img-wink: ya barisi kim sevio ya..?? Aa..Rüya aplacigim sende brisi seviodun dimi..? :) halada seviomusun?? :) ----------- ya bir insan bu kadar mi olur ya?? oda kalp yok yürk yok..!! ya harbidennn ck sinirlendimm ya.!!!! tmm herseye oke dedim....nefret etitm barisdan ama bisey demedim..! :img-wink: Ama erenin hickire hickira veya sesli aglamasiii..!!!!!! Bardagi tasiran son damla oldu..!!!!!!!!!!!! Evet Pinarcim seviyordum..Simdi sevmiyorum :) Ama nefretde edemiyorum..Biliyorum size çok tuhaf gelicek ama bu Barisda seytan tüyü var vallah..Nefret edemiyorum iste..Tabiiki çOk sinirleniyorum!! Hele su iddiaa ortaya çiktiginda kafayi yiycektim..Ama olanlari cabucak unutuveriyorum napim =( N_e_z 21-06-07, 19:59 Masallah seninde dedigin gibi döktürmüs..Annesinin ismi yaziyor demek? çok tatli yaa =) cvp için sagol.. Neyse ben konuyu saptirmiyim pek.. Erennnnn sana sesleniyorummmmm..Bosver sen Buragi..Tolgiyi al sen :img-hyste Birak Alev Barisin tursusunu kursun..degmez canim degmezzz..Birak aglamayiii..Güçlü durkiiii oda anlasin degeriniiii..Kalkik yerleri daha çok kalkmasin evt bayabi döktürmüs cnm cok tatli ben olsam dedemin adini yazdirirdim evt barisi unutsun atillaya kosssun yada murata yani murat boza muraz biz demisken ben korkurun bazi konusma sekillerini bölyle yüz mimikleirni murat bniza benzetiyom *Rüya* 21-06-07, 20:01 evt bayabi döktürmüs cnm cok tatli ben olsam dedemin adini yazdirirdim evt barisi unutsun atillaya kosssun yada murata yani murat boza muraz biz demisken ben korkurun bazi konusma sekillerini bölyle yüz mimikleirni murat bniza benzetiyom Vallah ben Murat Bozu pek tanimam açikcasi..Ondan pek mimikleri hakkinda birsey diyemicem :) Ama Tolgimi iyi taniriiimmm...:img-in_lo :img-in_lo Ahh ahh..Aslinda hiç farketmez..Atilla yada Murat..Ikiside hos :D Barisdan kurtulsun yeter..çünkü gerçekten degmez..O Aleviyle mutlu mesut yasasin..Allah bir yastikta kocatsin miracle girl 21-06-07, 20:03 bu sesli fragman iyi oldu ya barışa atılan tokattan süper ses çıkıyo benm haftalardır yazdığım senaryolarıma döktüğüm ses işte o ses "şlapp" diye süper ya ama aşkım benm ereniM ağlıyo ya"kendimi çok değersiz hissettim"diyo ya cnm benm barışa değer mi barış onu kaybettiği için üzülsün ya emrede yavaşlamaya başladı cemreden mi bulaştı ne bunalr topluca yaşlanıyolar :D :D N_e_z 21-06-07, 20:05 Vallah ben Murat Bozu pek tanimam açikcasi..Ondan pek mimikleri hakkinda birsey diyemicem :) Ama Tolgimi iyi taniriiimmm...:img-in_lo :img-in_lo Ahh ahh..Aslinda hiç farketmez..Atilla yada Murat..Ikiside hos :D Barisdan kurtulsun yeter..çünkü gerçekten degmez..O Aleviyle mutlu mesut yasasin..Allah bir yastikta kocatsin hehehe erene erkek mi yok allah aksina ya eren elini sallasa ellisi birgün dizide erenin baristan daha yakisikli bir sevgilisi olursa ozmn eren ona kiskananlar catlasin kiskananlar catlasin sarkisini söyler vallahi alevle barisadas tek diyecegim su TENCERE YUVARLANMIS KAPAGINI BUOLMUS TENCERE (ALEV) KAPAK (BARIS) *Rüya* 21-06-07, 20:07 ben kaçtim canlarim..Size iyi yorumlar bye Uyari almayalim diye son bir dizi yorumu: Kararimi verdim bu Pazar Alev&Baris sahneleri olursa hemencecik kanali degistircem..Cünkü tahammül edemiyorum artik :icon_evil Emreciiimm..Sende biraz daha orjinal birseyler düsünsen iyi olur :) Cemre gibi birisini tamamen kaybetme..!! N_e_z 21-06-07, 20:10 ben kaçtim canlarim..Size iyi yorumlar bye Uyari almayalim diye son bir dizi yorumu: Kararimi verdim bu Pazar Alev&Baris sahneleri olursa hemencecik kanali degistircem..Cünkü tahammül edemiyorum artik :icon_evil Emreciiimm..Sende biraz daha orjinal birseyler düsünsen iyi olur :) Cemre gibi birisini tamamen kaybetme..!! evt bende cikiyom simdi size ii geceler son dizi yorumun icin bende yorumun icin bi yorum yazcam bende ilkten öyle düsünmüstüm alev veya baris gelince kanal degisecem diye ama kim bilir nezaman hepsiyi gösterirler kacirmak istemem valahi miracle girl 21-06-07, 20:14 neslihan ablacım iyi geceler pınarcım bende katılıyorum nasıl bi insan ya bu benim bi arkaadaşım var yağmur diye o seviyor bu taıdıklarımdan ve hala oda doruyu bulsada sevmese artıkk(!) ya pardonda sessi ağlama mı bu durumda:D(işim şakası tbi:)) kalemera 21-06-07, 20:24 ya bu fragmanda ve özette hiç gülçin-mertin adı geçmiyodu acaba ne olucak bu bölümde onların arasında barışıcaklar mı acaba?:img-help: :img-help: yasecey 21-06-07, 20:57 ya bu fragmanda ve özette hiç gülçin-mertin adı geçmiyodu acaba ne olucak bu bölümde onların arasında barışıcaklar mı acaba?:img-help: :img-help: gerçekten yaw ben fragmanda bitek korkutun değişip geldiği yerde gördüm merti yoktu gülçinle karşılıklı sahnesi falan barışırlar inşallahta belki ben kaçırmışımdır:img-yes: _KeNNy_ 21-06-07, 21:10 gerçekten yaw ben fragmanda bitek korkutun değişip geldiği yerde gördüm merti yoktu gülçinle karşılıklı sahnesi falan barışırlar inşallahta belki ben kaçırmışımdır:img-yes: ya ben tamamını ızledım ama hıc hatırlamıorum gulcın-mert sahnesı ama mutlaka olur bısıler senarıstler atlamaslar onu kı zaten mert onlara beste werdıı ıcın karsılascakları bı an olcaktır mutlaka hemşire 21-06-07, 22:10 gerçekten yaw ben fragmanda bitek korkutun değişip geldiği yerde gördüm merti yoktu gülçinle karşılıklı sahnesi falan barışırlar inşallahta belki ben kaçırmışımdır:img-yes: ben ve benim gibi fragmanı izleyememiş talihsizler için fragmanı anlatırmısın özelliklede korkutun değişip geldiği yeri.... Şimdiden sağol. yasecey 21-06-07, 22:20 ben ve benim gibi fragmanı izleyememiş talihsizler için fragmanı anlatırmısın özelliklede korkutun değişip geldiği yeri.... Şimdiden sağol. anlatıyım canım yani korkutun değiştiği yerden bahsedeyim zaten çok kısa ama böyle mertin evinde salona giriyo takım elbise saçlar tarz olmuş:img-in_lo mertin yeğeni dayı evde yabancı biri dolaşıyo diyo bi yerdede kızların evinde kapıdalar yaseminle korkut karşı karşıya korkut aynı giysilerle yaso bayılıyo korkide onu kucağına alıyo bu kadar yani korkut sahneleri:):):) geri kalanlar tokat sahnesi yarışma sahnesi erenin üzüldüğü işte emrenin ağır çekim cemre diye koştuğu alevin yine kötü kadın kahkahaları attığı sahneler :img-wink: ha bide unuttum yarışma kulisinde kızlar korkutu itiyolar oda bunu unutmayacammı diyo öyle bişey:) sahneye itiyolar çocuğu zaten yarışmada sunuculuk yapacak _KeNNy_ 21-06-07, 22:26 ben sessiz fragmanı göremedim ya yoshy bayılıomuu nıekıne acep korkutu ole gorunce bası dondu herlde:D:D5 dk aralıklarla yokluorum malum sıteyı ama ne gelen framann war ne gıden :( mxrxt 21-06-07, 22:35 ne fragman oynadimi bende görmedim..simdi merak ettim neyse umarim bugün yarin bende görürüm show turk hep gec yayinliyoryaa...bye hemşire 21-06-07, 22:55 anlatıyım canım yani korkutun değiştiği yerden bahsedeyim zaten çok kısa ama böyle mertin evinde salona giriyo takım elbise saçlar tarz olmuş:img-in_lo mertin yeğeni dayı evde yabancı biri dolaşıyo diyo bi yerdede kızların evinde kapıdalar yaseminle korkut karşı karşıya korkut aynı giysilerle yaso bayılıyo korkide onu kucağına alıyo bu kadar yani korkut sahneleri:):):) geri kalanlar tokat sahnesi yarışma sahnesi erenin üzüldüğü işte emrenin ağır çekim cemre diye koştuğu alevin yine kötü kadın kahkahaları attığı sahneler :img-wink: ha bide unuttum yarışma kulisinde kızlar korkutu itiyolar oda bunu unutmayacammı diyo öyle bişey:) sahneye itiyolar çocuğu zaten yarışmada sunuculuk yapacak çok çok teşekkürler.Sen olmasan meraktan ölecektim. Demek Emre de Cemredeki genç yaşta yaşlanma ve yavaşlama hastalığına yakalanmış.Yazık oldu genç yaşta hem emrenin savuracak saçları da yok nolcak şimdi? Ay ya Korkutu çok merak ediyorum gerçi o her haliyle yakışıklı ama neyse.Ya insallah yaso korkut için bayılıyodur.Bi de korkutu neden itiyolar acaba.İnsallah üzmezler çocuğu onu üzen karşısında beni bulur valla.(abarttım galiba sanırım bana da plotonik aşk bulaştı ama yavaşlık hastalığından iyidir) Gülçin Mert sahneleriyle ilgili bişey yokmuş galiba ama Mert'in suçsuzluğu ortaya çıkar insallah. veee erene barış olmasın ya umarım yeni ve yakışıklı biri gelirona(korkuttan yakışıklı olamaz ama neyse) yasecey 21-06-07, 23:01 bişey değil canım kızlar korkutu sahneye itiyolar galiba sunuculuk yapsın diye oda önce utanıyo zorla çıkartıyolar belki sete giden zaten arkadaş demişti bu bölüm yarışmada sunuculuk yapacak diye:img-yes: yavaşlık hastalığından iyidir o ağır çekimler yedi beni zaten forumcak korkuta aşığız:img-blush bu arada ben yasonun korkutu görünce onun değişmesine bayıldığını sanmıyorum sesi değiştiğinde tık çıkmadı kızda neyse korkut mutlu olsun başka bişey gerekmez yasoda ayılıp bayılsın biraz ohh olsun miracle girl 21-06-07, 23:06 yağmuur msj kutunu boşal senaryonun ilk kısmını yolllıcam bakalım beencen mi:) cemrenin ağır sahneleri mi öldürüyo beni ya o yetmedi şimdi emre yavaşladı:) yasecey 21-06-07, 23:12 yağmuur msj kutunu boşal senaryonun ilk kısmını yolllıcam bakalım beencen mi:) cemrenin ağır sahneleri mi öldürüyo beni ya o yetmedi şimdi emre yavaşladı:) okeyto boşalttım canım kusura bakma:):) cemrenin emrenin ağır çekimleri tam komalık saç savuruşlar bitiriyo yeter yani artık kafamı çeviriyorum tvden uzatmasınlar bu kadar bu bölümde alev cemreyi odaya kilitliyo:img-hyste cemre ya kim kilitledi bu kapıyı diyo alevde arkadan kapının arkasından sinsi sinsi gülüyo alem ya evet entrikalar diz boyu kötülük yapmayı beceremeyen iki salak arkadaşıyla ruh üçüzü bi karakter ama gülüyorum bu ne renktir nasıl bi safoluktur gül gül :img-hyste :img-hyste ama bu bölüm şakıyı pek fena söylememiş yani azıcık beğendim:icon_whis (fragmanda görülen kadarıyla:)) miracle girl 21-06-07, 23:15 bende beğendim açıkçası:) korhanda iyiydi:) en iyisi bizim kızlar:) ya emre arıyo yazık ya ama bulması lazım o kdr bağırıyo kızda oda yanii ya alev öle bi gülüyo ki sinirimi bozuyo cemre duymuo mu o sesi yaaaa:) yasecey 21-06-07, 23:22 bende beğendim açıkçası:) korhanda iyiydi:) en iyisi bizim kızlar:) ya emre arıyo yazık ya ama bulması lazım o kdr bağırıyo kızda oda yanii ya alev öle bi gülüyo ki sinirimi bozuyo cemre duymuo mu o sesi yaaaa:) emre buluyo ama alev istediği kadar gülsün şekerim o gülsün bende ona güleyim:img-hyste :img-hyste alev girdiğinde çalan bi müzik var alevin gelişini müjdeliyen ben o müziğede gıcığım nedense:):):) aslında hemen ardından bi gülme sesi yankılanıyo ya bizim evde:icon_whis bu arada yasonun başı dönüyo kesin ona bayılıyo bence araya sıkıştırayım demedi demeyin yarışma yüzünden heyecanmı bastı kızı nedir ama ben olsam korkuta bayılırım bugün fragmanı görünce evde küçük bi 100 metre engelli koşusu yaptım zaten :img-in_lo :img-in_lo ahh korkut sen nelere kadirsin yawww hemşire 21-06-07, 23:33 bişey değil canım kızlar korkutu sahneye itiyolar galiba sunuculuk yapsın diye oda önce utanıyo zorla çıkartıyolar belki sete giden zaten arkadaş demişti bu bölüm yarışmada sunuculuk yapacak diye:img-yes: yavaşlık hastalığından iyidir o ağır çekimler yedi beni zaten forumcak korkuta aşığız:img-blush bu arada ben yasonun korkutu görünce onun değişmesine bayıldığını sanmıyorum sesi değiştiğinde tık çıkmadı kızda neyse korkut mutlu olsun başka bişey gerekmez yasoda ayılıp bayılsın biraz ohh olsun aslında haklısın yasemin buzdoladı olduğu için korki yüzünden bayılmıyo olabilir benim aklıma şu büyücü kadın ve tesadüfler geldi.Acxaba alev bu sefer yasonun saçını mı aldı ve bir tesadüfle ona da mı bişey oldu?Gerçi bu büyü ve tesadüfler çok saçma ama aklıma geldi işte. yasecey 21-06-07, 23:38 büyü falan saçma ama düşüncen gayet mantıklı alev bişeyler yapabilir yine gerçi olmaz ya bunuda yaptırdığı büyüye yorar kesin geçen bölüm sonu arkadaşı arzu geldi saçlarını aldım diye eren ve yasonun ki kesin başka birilerinin saçları onunla yine gideceği yer belli ama bişey tutturamaz yasoda belki heyecandan falan bayılıyo yarışma günü çünkü korkutun giydiklerine bakılırsa:img-yes: ayy hemen kucağına alıyo:img-blush bittiğim andır o an off... miracle girl 21-06-07, 23:38 yok bu bölmde büyü olmıcak denmişti yağmurcum senaryo son hız devammm:)! Numidian 21-06-07, 23:43 güzel bir bölüm oalcagı mutlak yorgunludkan bayılıyor oalbir ama herkes yakısıklılıgın gördüğü için bayılmasını istiyor eminim ya fragman cıksa inte deli oalcam sesliyi izleyemedim hemşire 21-06-07, 23:46 büyü falan saçma ama düşüncen gayet mantıklı alev bişeyler yapabilir yine gerçi olmaz ya bunuda yaptırdığı büyüye yorar kesin geçen bölüm sonu arkadaşı arzu geldi saçlarını aldım diye eren ve yasonun ki kesin başka birilerinin saçları onunla yine gideceği yer belli ama bişey tutturamaz yasoda belki heyecandan falan bayılıyo yarışma günü çünkü korkutun giydiklerine bakılırsa:img-yes: ayy hemen kucağına alıyo:img-blush bittiğim andır o an off... oh büyü olmayacakmış zaten sinirlerimi bozuyodu.Demek korkut yarışma günü için öyle hazırlanmışe peki gözlükleri yok muydu? Yasoyu nasıl gördüde kucağına aldı hemen:img-in_lo yasecey 21-06-07, 23:52 işte gözlükler yoktu saçları falan yapmış bide takım elbise giymiş:img-in_lo yaso bayılıyo zaten karşı karşıyalar kapının önünde yere düşmesin diye kucağına alıyo:img-blush dikkat dikkat forum insanları bu sözüm size fragman nete düşmüş nottur seslisi hepsi bir 7.bölüm fragmanı diye aratın çıkar bye bye bye dunya93 22-06-07, 07:43 fragmanı demin gördüm..çok süper bi bölüme benziyoo.yarışmalar fln.erene üzüldüm canım benim ya nasıl ağlıyodu.inşllah barış için fln ağlamıyodur(galiba öyle ama:icon_sorr )yasemin korkutu görünce şoka fln girdi galiba.yarışmada baya güzel olacağa benziyo.alevde yarışma için iyi bişi yapmaya çalışmışa benziyo ama bizim kızların şarkıları gösterleri fln daha güzel olmuş.yanlız anlamadığım bi kaç şey var 1)alev kızları tuvalete kitledi mi kitledi?(fragmanda öyle bişiler gözüküyo) 2)eren niye biz yarışmadan çekiliyoruz diyo? (of ya ben bu bölümü izleyemiyecem ağlıyacam şimdi ya :sad53: acaba tekrar fln oluyomu oluyosa hangi gün hangi saat nolursunuz bilen varsa söylesin) Boran&Sila 22-06-07, 08:53 oo süper bir bölüm bizi bekliyorrr:happy0064 ya ben you.... baktim ama yoshynin bayilidigini görmedim.....kac kere tekrar izledim ama yoshynin bayildigi bir sahne yok..neyse artik tvde gördügümde görürüm... orkut bu bölüm cok degismisss,bakalim yoshy napcak...acaba korkut yüzündenmi bayildi cok merak ediyorum... alevin yurtta ask cihanda askini pek begendigim söylenmez,ama cakkididan iyi söylemiss:img-hyste kizlarin kalpsizsini en iyisi tabi:) erende agliyordu yaa:sad53: ama barisa tokati attigi cok iyi oldu:happy0064 zeyneb ne seker,dayi evde yabanci biri var diyo:img-hyste YoShYÖzGe 22-06-07, 08:54 Fragmanı gördüm!!! Korkut süperdi yaa süperdi:happy0064 Yoshym bayılıyordu:sad53: Korkut kucağına alıyordu:happy0064 Eren'e çok üzüldüm:sad53: Bizim kızlar sahnede süperdi:happy0064 Alevler Gülşen'in şarkısın söylüyorlardı kendi şarkıları yoktu hehehehe:happy0064 pink_girl_56 22-06-07, 09:38 Arkadaşalr o Alev gerizekalısını öldürmek istiyorum yyaa boğucam o kızı...Cemreyi tuvalete kitliyor..Canım Erenim nasıl ağlıyo yaa..O ses Alevden çıkmaz arkadaşlar.. _KeNNy_ 22-06-07, 09:50 fragmanı demin gördüm..çok süper bi bölüme benziyoo.yarışmalar fln.erene üzüldüm canım benim ya nasıl ağlıyodu.inşllah barış için fln ağlamıyodur(galiba öyle ama:icon_sorr )yasemin korkutu görünce şoka fln girdi galiba.yarışmada baya güzel olacağa benziyo.alevde yarışma için iyi bişi yapmaya çalışmışa benziyo ama bizim kızların şarkıları gösterleri fln daha güzel olmuş.yanlız anlamadığım bi kaç şey var 1)alev kızları tuvalete kitledi mi kitledi?(fragmanda öyle bişiler gözüküyo) 2)eren niye biz yarışmadan çekiliyoruz diyo? (of ya ben bu bölümü izleyemiyecem ağlıyacam şimdi ya :sad53: acaba tekrar fln oluyomu oluyosa hangi gün hangi saat nolursunuz bilen varsa söylesin) alew cemreyı tuvalete kıtledı canm bı de cemreyı tuvalete kıtleyınce 3 kısı yarısmaya cıkamayacakları ıcın eren ole dıo ama sonra emre (beyaz atlı prensı:img-grin2 :img-in_lo )cemreyı gıdıp buluo we yarısmaya cıkıolar _KeNNy_ 22-06-07, 10:26 yaf korkutu bızım kızlardan baska bırı daa ıtıklıo o kım kı acaba anlayan war mı (biri daa mı katıldı arkadaş grubumuza-diziye-) AyŞiN_92 22-06-07, 10:45 arkadaşlar fragmanı izledim süperdi erenim nasılda barışa tokat atıyodu ohh ii oldu o barışa o alev salağı cemreye napıyo öyle gıcık şey yoshy bayılıyodu korkut kucağına alıo ayy her zamanki gibi süper bi bölüm olcak:img-in_lo N_e_z 22-06-07, 11:18 bende fragmani gördüm nbetten sonunda llahim ya inanmiyorum bu kadar gützel bir bölüm olurmu hic ama yaseminin bayildigini glrmedim YoShYÖzGe 22-06-07, 11:26 Bu bölümde yarışma var!:happy0064 Alev gıcık ya Cemre'yi tuvalete kitliyormuş:img-in_lo Eren canım nasıl üzgündü yaaa:sad53: Bir daha izlemek istiyorum!!Olan göndersin noluuurrr!! artist_kiz 22-06-07, 11:30 oleyyy yaa bu bölümdemiş yarışma çok sevindim fragmanı gördüm harikaaaa yaaa süper... alevv cemreyi tuvalete mii kilitliyomuuşşş???ayyy kız anladı kazanamıcanı bunlardan medet umuyo artıkk walla:D erkekkol 22-06-07, 11:32 b ende onu farkettim sayıorum sayıyorum 5 u dedim gözlerimi bozduk sonunda evet ya 5 kşiler aam ben arzuya benzetim beyz elbisesinden ama nie itsin ki o yani kızlarla ne işi var pink_girl 22-06-07, 11:33 yha hepsi nin dizi tekrarları eskiden cuma veriliyodu ama artık verilmiyo neden ? artist_kiz 22-06-07, 11:44 evet ya tekrarın werilmemesi kkötü oldu bu bölüm süper olcak 10 kere seyretsem doyamam heralde keşke tekrarlar werilse yaaa.gerçekten bilen warmı neden tekrarların kaldırıldığını??? artist_kiz 22-06-07, 12:03 ben alevleri çok merak ediyorum fragmanda biraz gösterdiler.duyduğum kadarıyla alev berbat sölemek için uğraşmıyoduu:D.acaba sonucunda ne olacak yarışmanın??erenin tokadı ayrı tabii ohh ii oldu barışa erenin ellerine sağlıkk... yasemin bayılıomuu??bak onu bilmiodummm.bu kızların işi çok zor yaww sırayla hepsine bişe oluoo.cemrenin hastenelik olması gülçinin sesi,erenin bacaklarının kilitlenmesi sonundada yaseminede bişe oluo demek.. cemre_melike 22-06-07, 12:05 bilmiyorum ama artık cuma günleri saat 20.00 da çoğunlukla g.o.r.a. gibi bir çok film koyuyolar kumralım 22-06-07, 12:31 Fragmanı dün gece gördüm:) Süper bir bölüm olucak... Alev Cemre'yi tuvalete kitliyordu. Emre koşuyodu Cemre diye. Barış Eren'den o beklediğimiz takatı yiyor... Eren kendini değersiz hissettiğini söylüyodu. Bence Barış o tokattan sonra kesin Eren'e aşık olucak.:) Yarışma bu hafta süper olucak. miracle girl 22-06-07, 12:32 ya bu bölümde en çok şunları merak ediyorum: 1.Korkutu neye zorluyolar 2.Yasemin neden bayılıyo 3.Korkutun gözlüklerine nolduuu:) 4.Alev manyak mı:D 5.Emreyede mi yaşlılık bulaştıda ağır çekim koşuyor:D:D charmedmaa 22-06-07, 12:45 inanamiyorum ya demin fragmani gördüm uff ya bu bölüm cok mütis olucak chom:) 22-06-07, 12:51 ya bu bölümde en çok şunları merak ediyorum: 1.Korkutu neye zorluyolar 2.Yasemin neden bayılıyo 3.Korkutun gözlüklerine nolduuu:) 4.Alev manyak mı:D 5.Emreyede mi yaşlılık bulaştıda ağır çekim koşuyor:D:D 1.korkutu sunucu olmaya zorlarlar 2.yoshy mümkünse korkutun yakışıklılıına bayılsın:) 3.korkutun gözlükleri ya çöptedir ya da hatıra olsun die saklıodur:) 4.bu da soru mu??manyakk tabe hatta ötesi..:img-hyste 5.emreyi bi check-up tan geçirmek lazım tez eldenn..yanında cemreyle birlikte tabe:img-wink: umarım böyle olur özellikle 2. madde..:):img-hyste bi de arkadaşlar 2. fragman çıkmadı hala di mi??:icon_roll artist_kiz 22-06-07, 12:59 evvvettt herşey süper olcakk helede yarışma mükemmel olcak kızlar ztn süperrr ama erene çok üzülüom ya yazııkk kızaa emre kendini nasıl afffettircek cemreyee acabaaa bu kızda az zorluu diiil yani umarım affader korkutun gözlükler nere gitmiş bilinmez ama belki ii olmuştur.yasemin beğenir yani belki... sora gülçinin sesi ne zaman düzeldi öle baya çabukmuş yani nese düzelsindee.. ayrıca alev-barış cephesinde nolcakk??o tokat barışı kendine getircek mi acabaa??hem ztn alevle yakınlaşmalarının ndeni bi çıkar içinmii??yoksa gerçekte birbirlerini beğendikleri için mi??alev bende beğeniyorum demişti ama hala emrenin peşindee yazık cemre ye neler yapıomuş kızaa. alevden korkulur walla yaa düşmanı olmak istemem:D nese görcez artıkk bu bölüm diierlerinden daha farklı.heyecan hareketlilik herşey bu bölümdee yaaa off şu pazar gelemedi gitti ben izliyemicemm ama sora izlerim artık:(nese izliyip görcezz şafak 2:D aysegul_90 22-06-07, 13:13 fragmanı tüm uğraşlarım sonunda gördüm...:D şimdi ben bi fragman yorumu yaparım ;) ayy işte merakla beklediğimiz tokat sahnesi bu bölüm...ilk o olay gerçekleşicek heralde hani yaseminin"kızlar!" dediği yerde o olucak çünkü kıyafetleri filan aynıydı Bu alevin ne alıp veremediği var ya ne akla hizmet cemreyi kilitliyo...işte onun o aklından da ancak bunlar çıkar kilitleyince nolucak ki sanki cemrenin emresi(!) onu bulamıcak bulur bulur büyük aşk onun ki :img-wink: hala ispatlayamadığı büyük aşk:img-pilot kooorkkkutt :img-in_lo cnm ya çok tatlı olmuş ama bence o gözlüklerini sadece yarışma gününe özel olarak çıkarıyo yani ben derim ki sadece bi günlük...:( yine takar diye düşünüyorum:icon_shad yaseminin bayılma sahnesiyle de ilgili yorum ypmak isterdim ama sessiz fragmanı göremedim internette yok showdada çıkmaz artık niye bayılıyo acaba :icon_whis :img-meeti üff zaten gıcık oldum hiç gülçin-mert sahnesi yok napıcammmm bennn !! :( erene de yazık ama yaa çekmediği kalmadı şu barış denen gıcıktan:img-cool2 neyse yaa görn varsa sessiz fragmanı internette haber versin nolurr:img-blush g_i_z_e_m 22-06-07, 13:17 bilio musunuz blmiorum ama sewgili uçuk kaçık ama tatlı hocamız bahadır efe geçen sene yazın kurulan boyband B.O.M.B'un üyesiydi geçen gün farkettim dergileri karıştırırken artist_kiz 22-06-07, 13:29 bilio musunuz blmiorum ama sewgili uçuk kaçık ama tatlı hocamız bahadır efe geçen sene yazın kurulan boyband B.O.M.B'un üyesiydi geçen gün farkettim dergileri karıştırırken haa evet bende gördüm posteri war B.O.M.Bun bende yine bende dizi başladıktan sora farkettim çok şeker oda :D chom:) 22-06-07, 13:30 bilio musunuz blmiorum ama sewgili uçuk kaçık ama tatlı hocamız bahadır efe geçen sene yazın kurulan boyband B.O.M.B'un üyesiydi geçen gün farkettim dergileri karıştırırken uuuu..iiymişş:)heralde cidden dansçı..çünkü show da bak kim dans ediyor da bengü nün koçluğunu o yapıyordu..tabe yanlış hatırlamıyorsam..:icon_roll guilty 22-06-07, 13:34 Vayy Ege Çubukçu konuk bu seferde hee çok güzel olucak gerçekten bubölümm:) Alev siniri kilitledi kızı odaya Emre bulucak sanırım o anda da barışsınlar yaaa.. Barış artık kesin Eren'e aşık olur... g_i_z_e_m 22-06-07, 13:37 bahadır'ın ağzından yazıorum 1984 istanbul doğumluyum. Lise eğitimimi Beyazıt Lisesi'nde tamamladım. Aynı yıl FFDC'de profesyonel dans hayatına başladım. Efe, Aytunç Bentürk ve Murat İnce'yle birlikte aFgM ve Salsa Turka dans gruplarında bulundum. Birçok dans prodüksiyonuna katıldım ve birçok başarıya imza attım. demiş En sewdiği boyband grubu da Back Street Boys tatli_kizim 22-06-07, 13:38 int. fragmani gördüm..sesli olani... Gercekten cok duygusaldi... Yani B ile baslayan S ile biten adam toat yiyo Erenden..(helal olsun erene :) ) saaap diye yapisiverdi..b ile baslayan s ile biten adam nsl bakmisdi o zaman...kesin eren'de öpzür dilim demiyordur icinden kesin rezil oldum simdi derdindedir...!!! Erende sonunda gercektenn sesli agliyordu.. "kendimi cok degersiz hissediyorum dedi..:( eger fragman repligi eklenmemisse ben simdi eköliyoru,..;) chom:) 22-06-07, 13:42 Vayy Ege Çubukçu konuk bu seferde hee çok güzel olucak gerçekten bubölümm:) Alev siniri kilitledi kızı odaya Emre bulucak sanırım o anda da barışsınlar yaaa.. Barış artık kesin Eren'e aşık olur... amann eksik kalsın o pislik barışın aşkı..gıcık!!:icon_evil onlar alevle daa uyumlular hem..tencere&&kapak ikilisi..:img-hyste ya bu arada fragmanda alev ne kadar komik&&içten dio ""MÜKEMMEL miyim NE??"" ya tam coşmuş orda koptumm,,surat ifadesi ve söyleyişi fln çok komik orda..:img-hyste billur_ezgi 22-06-07, 13:45 anti alev! ben hayatımda alev kadar fesat ve kıskanç birini görmedim ne kdr uğrassada cemrenin tırnağı olamaz!!!!!!! chom:) 22-06-07, 13:49 anti alev! ben hayatımda alev kadar fesat ve kıskanç birini görmedim ne kdr uğrassada cemrenin tırnağı olamaz!!!!!!! ıyy gıcık alevv!!ne tırnağı cemre yle karşılaştırılamass bile.. ama kendini övmesi fln çokk komikk..bööle kendi kendine konuşuyo..delii işte..:img-hyste artist_kiz 22-06-07, 13:49 bende şimdi netten tekrar izliorum fragmanı süperr yaa bu kdr olur ege çubukççuu falan çok güzel olcak çoookk şuu barışta erene aşıkk oldumu tamamdırr...alev neler yapıo öle yaa kızın kötülükte üstüne yok yani tatli_kizim 22-06-07, 13:57 amann eksik kalsın o pislik barışın aşkı..gıcık!!:icon_evil onlar alevle daa uyumlular hem..tencere&&kapak ikilisi..:img-hyste ya bu arada fragmanda alev ne kadar komik&&içten dio ""MÜKEMMEL miyim NE??"" ya tam coşmuş orda koptumm,,surat ifadesi ve söyleyişi fln çok komik orda..:img-hyste evet ya öle diyoorr..... gicik iste..acayip kiskanncc ya..hele dudaklarini gördünüz mü..:) kipkirmizi..hic yakismamiss bööh..:):) ayrica fragman repligi ekledim..:) charmedmaa 22-06-07, 13:57 arkiler bir kac reim getirdim qualisi pek güzel digil ama napyiyim insallah beyenirsiniz http://img467.imageshack.us/img467/4681/hepsibirqu7.png (http://imageshack.us) http://img476.imageshack.us/img476/9463/hepsibir2lp9.png (http://imageshack.us) http://img503.imageshack.us/img503/8417/hepsibir3zl2.png (http://imageshack.us) http://img255.imageshack.us/img255/5558/hepsibir4ck4.png (http://imageshack.us) http://img513.imageshack.us/img513/5016/hepsibir5yd8.png (http://imageshack.us) http://img442.imageshack.us/img442/9985/hepsibir6wk7.png (http://imageshack.us) http://img467.imageshack.us/img467/3559/hepsibir7nn7.png (http://imageshack.us) http://img467.imageshack.us/img467/3002/hepsibir8om6.png (http://imageshack.us) http://img467.imageshack.us/img467/4605/hepsibir9zs8.png (http://imageshack.us) http://img442.imageshack.us/img442/7679/hepsibir10vh3.png (http://imageshack.us) http://img442.imageshack.us/img442/1965/hepsibir11ow6.png (http://imageshack.us) http://img525.imageshack.us/img525/250/hepsibir12df4.png (http://imageshack.us) rep ile yorum beklerim charmedmaa 22-06-07, 14:03 bir kac tane daha http://img248.imageshack.us/img248/7627/hepsibir13cx3.png (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/71/hepsibir14av4.png (http://imageshack.us) http://img507.imageshack.us/img507/8426/hepsibir15lu6.png (http://imageshack.us) http://img78.imageshack.us/img78/1948/hepsibir16ah4.png (http://imageshack.us) http://img238.imageshack.us/img238/4991/hepsibir17vd2.png (http://imageshack.us) http://img140.imageshack.us/img140/2066/hepsibir18cu5.png (http://imageshack.us) rep ile yorum beklerim miracle girl 22-06-07, 14:06 arkadaşım buraya koyma lütfen uyarı alıcaz kimsede uyarmıo alla alla yasak buraya koyma resimleri multimedyaya koyy lütfen hmen sil onlarıı! Gülçinist 22-06-07, 14:15 yhaa bnde şimdi izledimdee alevn sesii hoşuma gittii haaa :) :) şake tabekedee ama çakkıdan güsel olduu kesn oneydi öle yhaaa :) :) korkuttt süperdiii yha çok tatlıydııı :) bide bn bişi sorcmm alev cemreyi klitliorr yoksa tüm kızları mı gülçinii felnn :icon_whis :icon_sorr :img-in_lo tatli_kizim 22-06-07, 14:22 yhaa bnde şimdi izledimdee alevn sesii hoşuma gittii haaa :) :) şake tabekedee ama çakkıdan güsel olduu kesn oneydi öle yhaaa :) :) korkuttt süperdiii yha çok tatlıydııı :) bide bn bişi sorcmm alev cemreyi klitliorr yoksa tüm kızları mı gülçinii felnn :icon_whis :icon_sorr :img-in_lo sadece cemreyi galba.. _KeNNy_ 22-06-07, 15:02 ya ben hala yoshynın bayıldığı fragmanı goremedım nette de yok ya cok merak ettım sımdı.ılk cıkan fragman olduğu ıcın rastlamadım malum pazaraın fragmamanı gorene kadr on saat beklemenıs gerekıo.baktım cıddem bahadır efe b.o.m.b. grubunun uyesıymıs hıc dıkkatımı cekmemıstı walla.cemre sarkı solerken nasıl bakıo emreye ya of gel pazar gell.alew de o cakkıdı performansından sonra ewrım mı gecırdı ne :D sesı deısmıs sankı artık cırlamıyo sarkı soluo :D bu pazar da ozet wercekler mı acaba aslında ıı oluo ozet daa cok goruos dızıyı ama gec baslıo bı de acba ozet yuzunden gec baslıo dıe bazı sahnelerı gostermıolar mı hanı daa da gec kalmasın bundan sonrakı progrm hesabı bu sefer de ole olr mu acaba belkı de emre cemreyı bulur ama yarısmaya cıkmadan kesılır (kı inş olmas)siz ne dersiniz N_e_z 22-06-07, 15:27 ya bende sessiz fragmani görmek istiyom ernim benim askim aglamaktan gözleri kizarmis askimin benüm ya alevde co pis ya kiskancliktan cemreyi tuvalete kapatti ama galiba cemre kurtuluyo cünkü cemrede vardi dans ederken hatta sirin sitrin emreyle bakisiyorlardi yaw cok tatlidilar gülcinle mert nbolcak cok mrk ediyom insallah barisirlar aslinda iiki yasemin bayiliyo son zamanlarda hep gülcin eren ve cemreyle alakali birseyler vardi dizide yaseminin hic derdi yoktu iikibi simdi yasemine birsey oluyo yane ama neden bayiliyo acikcasi onuda ok mrk ediyom bugün yine showu actim ve yine inadina göster,ediler hep yaz dizilerini gösterdiler merve_polat 22-06-07, 15:34 biran önce paar gelsede erenin barışa tokat attığı sahneyi görsek meraktan çatlıyıcam...esli fragmanda emrenin cemre diye bağırdığı an bittim resmen kesin o kurtarır cemreyi canım yaa hem böylece biraz affettirir kendini:happy0064 GULE_HAVIN 22-06-07, 15:52 fargmani izledim netten cemrem ve emrem nekadar seker yaa emrem cemre die bariyor ve cemrede cok seker soyluyor kim kitledi kapaiyi cok tatli yaa. sizi cok seviyorum cemrem ve emrem fenerli95 22-06-07, 15:56 Ya ben izledim Korkut Takım elbise giyyiyodu.Ve Emre Kızlar sahne deyken ona hayran hayran bakıyodu.Birde stella_56 ya anlatım Korkutun Kakım elbise giyeceğini duydu heyecandan ölüyodu.Habide o anti hepsici sadece korkut için izliyo.Cahil ne olcak.. YoShYÖzGe 22-06-07, 16:26 Ben sesli fragmanı görmemiştim sağol N_e_z:img-wink: Alev,Cemre'yi tuvalete kilitliyordu Eren canımm nasıl ağlıyordu:sad53: En merak ettiğim şeylerden biri Yaseminim neden bayılıyor:sad53: Nil_fuN 22-06-07, 16:31 ya fragmanı izledim harika bence ama eren çok üzgün üzüntüsü son gördüklerin kesin alevle beraber elelelerdi ondandır yazık ya kızlar 1. olur ztn ama eren yarışmada çekiliyoruz dedi bekirmelike 22-06-07, 17:01 ben bu dizide en çok yaseminin we mertin oyunculuğunu sewiorum:happy0064 :img-wink:bu bölüm çok güzeldibye tatli_kizim 22-06-07, 17:06 slm arkiler.:) yaa evet ya erenimin gözleri sismis aglamakdan.. Ama yiende iyi olud...icine kapanmasi daha mi iyi olurdu..? iyi iste patladi..:( chom:) 22-06-07, 17:20 slm arkiler.:) yaa evet ya erenimin gözleri sismis aglamakdan.. Ama yiende iyi olud...icine kapanmasi daha mi iyi olurdu..? iyi iste patladi..:( ya bence de böylesi daa ii..içini döksün de rahatlasınn..ya eren biras da ""alev"" olmasına sinir oldu bence,,hani sanki alevle aynı kefeye konuyo gibi oldu..:icon_sorr uff yaa gıcık barışş..ne diyim sana.. Meryemce90 22-06-07, 17:33 aynen ya erenime yazik o üzülmesin kiyamayiz ona bizzz ben onu cok seviom... baris cok sinir acayp sinirimi bozuyo ya... bu bölümü heycanla bekliyorum hele cemreye de cok yazik ya kiz i nereye kilitlemis gicik alev, illede gicikligini yapcak herzamanki gibi, insallah beyaz atli prensi emre bulur onu!!!!!!!!!!! ayrica gülcinle ve mertle ilgili hic bisiy yok fragmanada onlar da barissinlar, yaa cok yalnis anlasilmalar oldu uffff uffff...... korkut süper ya bir numara:D N_e_z 22-06-07, 17:47 ya daha cok var pazara yaaaaa ben bukadar bekleyemem ki erenim cnm benim kiyamam ben ona yahu askim bnminnsallah hersey düzelir tatli_kizim 22-06-07, 18:05 ya bence de böylesi daa ii..içini döksün de rahatlasınn..ya eren biras da ""alev"" olmasına sinir oldu bence,,hani sanki alevle aynı kefeye konuyo gibi oldu..:icon_sorr uff yaa gıcık barışş..ne diyim sana.. Evet belki alev oldugu icin... ama iste..kötüler kaybeder iyiler kazanir mutlaka..:) ama erenim böle nher bölümde aglamasin..:( ama nasil aglamasin ya...simdi o b ile baslayan s ile biten adam durmadan inadina yapar erenin gözü önünde..!!!! :@ N_e_z 22-06-07, 18:24 e hadi kizlar costurmamaiz lazim burayi bol bol orum yazmamiz lazim bu basligida hejen bitirmemiz klazim ya hadi bi konu bulalim onun hakkinda konusalim hmmmmmmmm mesela .... cemreyel emre sizce cemre emreyi bu bölümde affedermi ? miracle girl 22-06-07, 18:26 ya ben eski bölümleri izlemeye başladım bu dizi etki bıraktı bende:) korkutuMu bu kadar özliCEM hiç aklıma gelmezdi bian önce pazar olsada özlesek aslında hergn yeni bölüm olsa pembe dizi tarzı :D hatta mor dizi :D :D ya eren ağlamasın cnm o benim pis barış ağlattı güzeliM kızı alevden manyaklık mı bulaştı ne ama ne güzel şlap diye ses çıkıyo oh olsun sen kiminle dans ettin barış efendiiii! artist_kiz 22-06-07, 18:26 e hadi kizlar costurmamaiz lazim burayi bol bol orum yazmamiz lazim bu basligida hejen bitirmemiz klazim ya hadi bi konu bulalim onun hakkinda konusalim hmmmmmmmm mesela .... cemreyel emre sizce cemre emreyi bu bölümde affedermi ? ayy keşke affetsee yaa.biraz zor ama belki ufak ufak bişeyler olabilir hele emrenin cemre die bağıra bağıra aramasıınaa çok üzüldüümm yaa canım bnm yazıkk çocuğaa off:img-yes: tatli_kizim 22-06-07, 18:32 e hadi kizlar costurmamaiz lazim burayi bol bol orum yazmamiz lazim bu basligida hejen bitirmemiz klazim ya hadi bi konu bulalim onun hakkinda konusalim hmmmmmmmm mesela .... cemreyel emre sizce cemre emreyi bu bölümde affedermi ? tabikide hayir..;) Cemre affederse o kadar olay kolay gözümden düser :) N_e_z 22-06-07, 18:37 ya ben eski bölümleri izlemeye başladım bu dizi etki bıraktı bende:) korkutuMu bu kadar özliCEM hiç aklıma gelmezdi bian önce pazar olsada özlesek aslında hergn yeni bölüm olsa pembe dizi tarzı :D hatta mor dizi :D :D ya eren ağlamasın cnm o benim pis barış ağlattı güzeliM kızı alevden manyaklık mı bulaştı ne ama ne güzel şlap diye ses çıkıyo oh olsun sen kiminle dans ettin barış efendiiii! evt bende hep eski bölümleri izliyom netten yok pembe dizi gibi olura heycan kalmazki bence evt aglamaisn benim askim o o aglamyaz deymez basris icin ama alevin sesi okadarda kötü degildi gülshenin sarkisini sölylerken bence ayy keşke affetsee yaa.biraz zor ama belki ufak ufak bişeyler olabilir hele emrenin cemre die bağıra bağıra aramasıınaa çok üzüldüümm yaa canım bnm yazıkk çocuğaa off:img-yes: evt insallah barisirlar ya cok üzülüyom onlar icin ya ama bence cemrenin kalbi ona isinmaya baslar bu bölüm ayni beyaz atli prens gibi kurtardi onu tuvaletten heheeh artist_kiz 22-06-07, 18:38 cemre emre bilindik bişe ama |