G-O-T-H-İ-K-A
25-06-07, 09:56
ya bn dün izlemedim ama yarışma olmadı heralde yoksa oldu mu özetlerden bütün dizi anlamış gbiyim herald cemre kapatılınca olmadı yoksa çekildiler de girmediler mi of kafm karıştı :S :D
|
Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-3) G-O-T-H-İ-K-A 25-06-07, 09:56 ya bn dün izlemedim ama yarışma olmadı heralde yoksa oldu mu özetlerden bütün dizi anlamış gbiyim herald cemre kapatılınca olmadı yoksa çekildiler de girmediler mi of kafm karıştı :S :D dizi_kolikk 25-06-07, 10:01 Gülmekten ölcem şimdi..:img-hyste :img-hyste Nasıl bayıldı Korkut diye Yasemin...:img-hyste :img-hyste hehe:happy0064 haftanın sahnesi oydu bence... en fazla güldüüm de bayıldıktan sonra korkut diip kalktı sonra tekrardan bayıldı acaip komikti:img-hyste :img-hyste YoShYÖzGe 25-06-07, 10:10 Süper ve en heyecanlı bölümlerden biriydi! İlk başlarda Eren'in ağlamasına,Eren'in durumuna,kızların üzülmesine çoook üzüldüm:sad53: :sad53: Yasemin'in bayılma nedeni Korkutmuş:img-yes: :img-hyste Ayılıp sonra tekrar Korkut diye bayılması çok güzel bir sahneydi:img-hysteYasemin bence orada çok tatlıydı.Zaten her zaman öyle:happy0064 Ama yine en heyecanlı yerde bitirdiler...!!! Yine bir hafta bekleyeceğim yaa off:sad53: gnt 25-06-07, 10:14 hehe:happy0064 haftanın sahnesi oydu bence... en fazla güldüüm de bayıldıktan sonra korkut diip kalktı sonra tekrardan bayıldı acaip komikti:img-hyste :img-hyste slm arkadaşlar evt bencede o sahne süpperdi aslında sadece bi göslük biras kıyafet ne kdr çok değiştirmiş ya inş cemre emreyi affeder ya erene çok üsüldüm pislik barış ya bu kdr kendini beğenmişlik,ukelalık olur west 25-06-07, 10:17 arkadaslar benim anlamadigim birsey var bahadir hoca okulun bitmesine bir hafta kaldi dedi peki bunlar okulda cekim yapmayacaklar mi?:img-help: dizi_kolikk 25-06-07, 10:33 arkadaslar benim anlamadigim birsey var bahadir hoca okulun bitmesine bir hafta kaldi dedi peki bunlar okulda cekim yapmayacaklar mi?:img-help: yapmazlar herhalde... belki de yaz kursu falan ayy bilmiorum walla benim de aklım karıştı:img-hyste ezzgiii 25-06-07, 10:33 arkadaslar benim anlamadigim birsey var bahadir hoca okulun bitmesine bir hafta kaldi dedi peki bunlar okulda cekim yapmayacaklar mi?:img-help: ee okulda çekim yapmak zorunda deillerki 1. olunca kaset çıkçak nasılsa ee onnun maceraları fln iştee dizi_kolikk 25-06-07, 10:36 ee okulda çekim yapmak zorunda deillerki 1. olunca kaset çıkçak nasılsa ee onnun maceraları fln iştee aslında haklısın:img-yes: yaz tatili boyunca o konuyu anlatabilirler... sonrasında da okula dönüş... esros_16 25-06-07, 10:36 korkut her zamanki gibi harikaydın yaaa.......ne kadar karizmatik olmuştun öölee...... KORKUT:BENSİZ HİÇBİŞEY YAPAMAZLAR YAW:img-hyste :img-hyste :img-hyste YoShYÖzGe 25-06-07, 10:41 Korkut süperdi bu bölümde yaa harika olmuştu:happy0064 Acaba hep öyle mi kalacak yoksa yine gözlük mü takacak bana göre farketmez her zaman çok tatlı:img-wink: N_e_z 25-06-07, 10:43 yupi dünkü bölüm süperdi ama yine herzamanki gibi show gicik oldum yine fragmandan bi kismini ghöstermediler sonra pazar keyfinde hepsiyi göswtercektiler hep az sonra az sonra bi baktim göstermediler bitirdiler prigrami ama yasemin agladiya eren icin beni tutabilene ask olsun bende onlan birlikte hüngür hüngür agladim resmen SİLVİA 25-06-07, 10:44 üni kzanamak ta o kadar kolaydııı:img-hystesınava ne kadar kaldı ki öyle bi ay çalışmakla olmuyo kiii...aynı yerleri kazanmalaı çok zor nasıl olucak bilmiom wallaaa..... yaa ewtt 3 ay kala çalışınca zar zor kazanılıo bide aslı inek gibi çalışıo:img-hyste aynı yeri kazanmaları imkansız ama aynı ilçe felan olur bbide bu dizi kaç bölüm sürecek bilen warmı batuhan_gumus 25-06-07, 10:44 1 HEPSI 1 [NET] SHOW 4,50 19,302 KASIRGA (Y.S) [NET] KAND 3,80 23,30 3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,40 21,60 4 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 3,20 16,60 5 SAHARA (Y.S) [NET] KAND 3,00 14,30 6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,90 19,60 7 OLUMCUL DENEY (Y.S) [NET] STAR 2,50 11,30 8 HEPSI 1 (OZET) [NET] SHOW 2,40 13,30 9 IBO SHOW [NET] ATV 2,40 12,30 10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,30 14,30 TOTAL 1 HEPSI 1 [NET] SHOW 5,30 22,102 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,10 20,60 3 HEPSI 1 (OZET) [NET] SHOW 3,10 16,50 4 SAHARA (Y.S) [NET] KAND 2,90 13,60 5 KASIRGA (Y.S) [NET] KAND 2,80 18,80 6 IBO SHOW [NET] ATV 2,80 14,40 7 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 2,70 15,30 8 YESEREN DUSLER [NET] STV 2,60 10,90 9 OLUMCUL DENEY (Y.S) [NET] STAR 2,50 11,40 10 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 2,40 17,6 YHA ınamıyorum ratıngler süper 1 olmuşuz juppyy :happy0064 fleiziggirl 25-06-07, 10:46 sonunda her 2 sinde de birinci olduk:img-wink: bu arada bazı arkadaslar diziyi nerden izleyebilirim diye soruyo show tv nin internet adresinden tamamını izleyebilirsinin ama sanırım 7. bölüm daha gelmemiş ozlem_1905 25-06-07, 10:47 yeni yazabiliorm ya hepsi çıkmadı dün off yaa çok üzüldüm neyse süeper bir bölümdü valla çok beğeendim korki çok yakışıklı olmuştu yoshy de bayıoldı ztn!!hemen bunla ilgili bir senaryo yazmam lzm!!artık yoshy ve korki arasında bişeyler başlasın yaa!! fleiziggirl 25-06-07, 10:49 arkadslar pazar keyfinde cıkmadı ama pazr keyfi özet te cıktılar hepsi bende 2 saat bekledim ama sonunnda izlemeden yattım:icon_sorr Gülçinist 25-06-07, 10:56 yhaaa arkadşlarr yasemn nası bauldıı varyaaa ohh yyhnee :) gerçi bn olsam bnde bayılırmm çok tatlı olmş yha bitim fallaa :) gülçinmm satennn bambaşkaydıı süprdiii bitanmm yhaa ama barışn tokat sahnesini kaçırdm içim gittii göremedmm ama indirp islicemm :) :)bu arada harbidenn pazr keyfini isleeen oldumuu yhaaa :( :( gülçinmm süperdii ama yasemnle kenn douluu mu yhaa :( ASİ_YILLAR 25-06-07, 11:10 arkadaşlar dünkü bölüm süperdi korkuta hayran oldum valla çok tatalı olmuştu ya niye hepsini göstermediler ama müthiş bir bölümdü herşeye rağmen heyecenla izledim vallla 8.bölümü iple çekiyom N_e_z 25-06-07, 11:11 ohhhoo sonunda yine birinci olduk :happy0064 :happy0064 :happy0064 ya fragman veya özet geldimi bile ock mrk ediyom yaseminergeneci 25-06-07, 11:15 ayy süper bir bölümdü valla ya alev gene yaptı yapacağını bAkalım neler olajak gelecek hafta yasecey 25-06-07, 11:15 evet millet AB dede totaldede birinci olmuşuz zaten bu bölüme yakışırdı ayhh korkim:img-in_lo dün dizi nete düşer düşmez seyrettim o bayılma sahnesini hemde üstüste kaç defa hatırlamıyorum bile çok güzeldi bundan sonra yasoyla korkutumun daha çok sahnesi olur bende evde bayılır ayılırım artık yaso gibi sonra tektrar bakar görür tekrar bayılırm ne şekerlerdi yawww:img-blush ozlem_1905 25-06-07, 11:17 ohhhoo sonunda yine birinci olduk :happy0064 :happy0064 :happy0064 ya fragman veya özet geldimi bile ock mrk ediyom NEsli kız daha dün izledik yni bölüğmü biraz yavaş kızım yaa fragman veya özet gören oldu mu??:img-hyste acaba haftaya yapılmıcak mı??:img-hyste N_e_z 25-06-07, 11:21 NEsli kız daha dün izledik yni bölüğmü biraz yavaş kızım yaa fragman veya özet gören oldu mu??:img-hyste acaba haftaya yapılmıcak mı??:img-hyste e napim merk ediyom cok fena kimsede reuim cekmemis galiba site site dolasiyom resim yok neyse dizi nete düstümü bidaha izleyim ve yine aglaiym dedigim gibi yasemini eren icin aglarken gördpügümde hüngür hüngür bende katila katila aglaidm canim ebnim cok aciklidi ztn duygusalim bide asklarimi aglarken görnce kendimi tutamadim :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: Ağzım açık kaldı Korkuta yani bayılabilirdim..Hele o konuşması süper çok yakışıklı yaaa :):img-in_lo e bens ize dedim korkuta bayildi diye ama ben o sahnede kopptum ya kendimi yerlere attim cok komikti :img-hyste bence alev esra ve arzu üclüsünde yarismada en güzeli arzudu cok sirin olmustu ozlem_1905 25-06-07, 11:30 ay hani alev hep mükemmelmiyim ne diyo ya benden aleve cevap alev:mükemmel miyim ne?? özlem:ben sana söyliyim szoralanıorsan HAYIR DEİLSİN!! YoShYÖzGe 25-06-07, 11:33 Alev yapacağını yaptı gıcık işte ama Emre Cemre'yi kurtaracak! Zaten fragmanda kızlar sahneye çıkmıştı. Korkut Yasemin'e bakıp sahnede konuşmaya başladı yaa orası süperdi!Ama en güzel yer bayılma sahnesiydi:img-hyste fırtına_leyla 25-06-07, 11:33 slm arkadaşlar süper bi bölümdü ama fragmanda görüntüyü gösterip dizide vermemesine sinir oluyom çıkamadılar sahneye bidahaki bölüme kaldı cemrem cnm ya kaldı içerde aferin emreye nasıl aradı kızı cemre bağırır emre diye fln ayy süper olucak emreye bayıldım bu bölüm ama erene çok üzüldüm barışa da + olarak gıcık oldum korkut süperdi ya vayy be dedim yaniii not:reytinglerde 1.olmuşuz süper yaaa:happy0064 fleiziggirl 25-06-07, 11:36 bence bundan sonra artık reytinglerde ya 1. yada 2. oluruz cünkü star ve atv de rakibimiz yok(ibo show eskisi kadar reyting almıyo)ama sadece kanald nin koydugu yabancı filmler bizi gecebilir belki. ha bide show ana haber olabilir:img-wink: YoShYÖzGe 25-06-07, 11:37 Fragmanı netten izledim. Aslı'nın o haline çok üzüldüm Denizle Mine'yi görünce nasıl ağlıyordu yaa:sad53: Alp Koray'a süper bir laf söyledi Aslı hakkındadır kesin:img-wink: yasecey 25-06-07, 11:38 ee şimdi bu olay üzerine cemre emreye biraz yumuşarmı ki bence hayır neyse biraz daha sürer mert çok tatlı ya korkutla konuşurken yaso bayıldığında arkadan diyo kıza kolanya getirin:img-hyste zaten bi korkut bi mert bide kapıcı ilyada dizinin tek doğru düzgün erkekleri ama tabii korkut ahh ah:img-blush daisyy 25-06-07, 11:45 ewet yaa korkut çok tatlıydı konuşması ise acayip güzeldi özelliklede çin atasözü off bitirdi beni :):)yine çok güzel bi bölümdü !!!! N_e_z 25-06-07, 11:46 cemre yine süperdi ya nasilda aleve ben sidmi bi carparsam dedi ya koptum orda ya yerim ebn onun kaba davranislarini cnm ebnüm ya yaseminin korkuta bayilmai ztn keisndi gülcinin sesi acilacagida danslari süperdi muhrtesemdi daha dogrusu cemreninde saclari süperdi alevde naisl kiskandi ama slk sey :img-hyste ben bu duruma sadece sunu söylüyorum kiskananlar catlasin kiskananlar catlasin YoShYÖzGe 25-06-07, 12:00 ewet yaa korkut çok tatlıydı konuşması ise acayip güzeldi özelliklede çin atasözü off bitirdi beni :):)yine çok güzel bi bölümdü !!!! Evet o atasözü süperdi:happy0064 Sahneye çıkacağı zaman bunu hiç unutmıcam diyordu bi de orada süperdi nasıl götürüyordu kızlar ama :img-hyste N_e_z 25-06-07, 12:20 su an yine bakiyom diziye agliyom ya cok sey... üff hani yasemind iyoya gidemezsin eren bide cemre diyo dokunsam aglican fln ya ya su paparaziyi girtlaklicaktim dün merve_polat 25-06-07, 12:22 ya bu fragmanlarda yaa ooff sahneye çıkıcaklardıı yaaa :sad53: :sad53: evet yaa benimde çk sinirim bozuldu en hayecanlı yerinde kestiler.emre cemreyi kurtarınca umarım aralarındaki buzlar erir zten bu bölüm emre fazle aktif değildi yani pek sahnesi yoktu anca o barış gıcığının yanına koymuşlar o kadar ama son sahneler yani cemreyi ararken çok tatlıydı....:happy0064 esros_16 25-06-07, 12:22 peki bunu nasıl farkediyo yani ona aşık olduunu ve davranışları o anlardaki hali fln nasıl oluyo bilipte anlatmıyosanız varya:img-cool2 :img-hyste N_e_z 25-06-07, 12:23 bugünkü posta gazetesinden.. SEZEN SÜRPRİZİ Hepsi adlı müzik grubunun üyeleri Cemre,Eren,Yasemin ve Gülçin show tv'de yayınlanan 'Hepsi 1'adlı dizide konservatuarda okuyan ve müzik grubu kuran 4 genç kızı canlandırıyorlar.Hepsi grubunun en büyük hayali geçtiğimiz yaz konser verip turneye çıktıkları Sezen Aksu'nun dizilerinde rol almasıymış.Bunun için Sezen Aksu'ya teklif götüren kızlar olumlu cevap almış.Sezen Aksu bugüne kadar birçok diziden oynaması için teklifler aldı.Ancak yanlızca 'İkinci Bahar'ın bir bölümünde rol aldı.. baksaniza sezen aksu dizide oynicakmis süper ya bakarsiniz tenmpoyu söylerler ay simdiden cok heycanlandim CAGKAN_SİMGE 25-06-07, 12:27 bencede yaf anla cemre anla-belkı de anlamıstır ama ınat edıodur ya da o ıddadan sonra kenıdne yedıremıodur onu sewmeyı- emre cemreyı kurtardıında ıns. ona sarılır ya bı de acaba emre kapınn anahtarını gıdp alcak mı yoksa kapıyı kırcak mı cok merk edıom :D:D eft arkadasım bnde cok merak ediorm ama bnce kapıyı kırıcak.ee biraz erkekliğini göstersin.cemre gidipte emreye sarılmassa yuhh derim artık.ayy o korkut neydi öyle çok tatlıydı.yoshynin bayılması çok komikti.bnce yoshyde korkuta bişeyler hissedio.barışa sinir oldum.ohh eren tokatı yapıştırdı.bn orda olsam saçını başınıda yolardım.korkutun saklanması çok komikti.sahneye çıkıp geri girmeler falan.babasıda bnm oğlum falan diordu.kızlarda ayy sizin mi oğlunuz çok tatlı diolardı.fragmana uyuz oldum.emre onu kurtarıodu ve sahneye çıkıolardı emre böle kendisi ile gurur duyuyordu cemreye bakıyordu acayip bakışıolardı.neden orda kestiler anlamadım.şok oldum resmen.alevin mukemmel miyim ne lafı çok komikti.bide sahnede opera falanda kattı şarkının içine hehe:img-hyste N_e_z 25-06-07, 12:32 ay demin o yatakta oturrken ve yaseminin banyoda aglarken kismini izledim ay hicgira hicgira agladim bizim bitane dogru arkimiz bile yok onlar tam dört kisi keske benimde hayatimonlar gibiolsa keske kirk yil düsünsem bi dizi icin bukadar hicgira hicgira aglicam aklima gelmezdi:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: CAGKAN_SİMGE 25-06-07, 12:36 yapmazlar herhalde... belki de yaz kursu falan ayy bilmiorum walla benim de aklım karıştı:img-hyste ama acemi cadıda hemen yaz tatili bitmişti yani yaz tatilindede yaz tatili bitmiş gibi gösteriolardı belki burdada öyle yaparlar yada tatile falan giderler emre ile falan karşılaşırlar hehe güzel olur aslında.erenin izmire gitmemesinde en çok payı olan emre bnce... fleiziggirl 25-06-07, 12:39 bence bu bölümde gülçinin oyunculuğu diger bölümlere göre kat kat iiyiydi özellkle o gecn bölümde yani 6. bölümde cok yapmacık geliyodu bana ama bu bölümde cok tatlı cıkmıs özellkle ilk başlarda:img-wink: mxrxt 25-06-07, 13:03 Ratingler iki gruptada 1 numara ..dizinin dünkü bölüm cok güzeldi gene bazi hatalar vardi ama genede güzel bir bölümdü ama hepsinin de dün yarisacaklarini düsümüstüm acikcasi artik hafataya izleyecegiz sanirm..bye yasecey 25-06-07, 13:06 Off bee ne bölümdü ama Gecee rüyamda görmedim 1 gibi uyudum hepsini gördüm valla Yağmur gelsin anlatırım;) yaw tamam anlat hadin ipek yaww biz kaçıralım bölüşecez bak bu konuyu fazla konuşmayalım ortaklar çoğalıyo diye yazdık onları beni delirtme yusufun kuzusu:img-hyste :img-hyste bi imza yapmışım ki sormayın ekleyim mi ama gülersiniz neyse hadiii ben habire yasonun bayıldığı yeri seyrediyorum herhalde bi hafta o sahneye takarım ben ama yasonun bakışlarına bakılırsa sesi değiştiğinde takmadı ama bu sefer iş tamam ohh be nihayet taş kalpli yasemin gizli gizli bakıyo yalnız yaso görmedim sanma:img-hyste :img-hyste miracle girl 25-06-07, 13:22 yaw tamam anlat hadin ipek yaww biz kaçıralım bölüşecez bak bu konuyu fazla konuşmayalım ortaklar çoğalıyo diye yazdık onları beni delirtme yusufun kuzusu:img-hyste :img-hyste bi imza yapmışım ki sormayın ekleyim mi ama gülersiniz neyse hadiii ben habire yasonun bayıldığı yeri seyrediyorum herhalde bi hafta o sahneye takarım ben ama yasonun bakışlarına bakılırsa sesi değiştiğinde takmadı ama bu sefer iş tamam ohh be nihayet taş kalpli yasemin gizli gizli bakıyo yalnız yaso görmedim sanma:img-hyste :img-hyste İyi hadi öyle olsun burda mı anlatayım nerdee:) Sen o yaptığın imzaya dua et:img-wink: Emreli kısım; İlk rüyamda kuaförcüydü Şimdikindede bi kıza birini ayarlaaya çalışıryor.Kız anlatıyor,anlatıyor bende duymaya çalışıyorum. İşte ona kol atmışım kendime yaklaştırıyorum. Sonra mutfağa gittiler. Bende peşlerinden gittim sonra. Işık kapalı.Orası karanlık ama bi Cem parlıyo orda çok olmasada onu gördüm Saldırır gibi bi koştum Hepsine birdnen sarıldım Cem elimi tuttu falan sonra çocuk kaçtı :) Korkutu anlamamı istediğine emin misin yağmur-cum(- var dikkatini çekerim;)) tatli_kizim 25-06-07, 13:35 Arkilr ben geldimm :):) Dünlü bölümm cok güzeldi (sonu haric) En begendigim sahne ise yoshy'in bayilma sahnesiii ve kkorkut sahnelerii :sad53: Erene bu bölüm cok üzüldüm :sad53: Her ne kadarda cok iyi aglama rolü yapamazsada,ama denedigi icin Tüüylerimi diken diken yapti. Cok üzülmüsdüm erene. Banu hocada nasil bir hoca amaa :img-wink: Ögrenci aralarinda ayrimcilikk yapioo resmenn :img-hyste ayrica Arkadasim Merve (princess_Mm) bugün dediki Alev eskiden vokalist yapmiss..inanabiliomusunuz :) Ayrica evet ya alev'in aslinda cok güzel sesi var ama o ohhahahhoooo yapmasii sarkiyi maf etmeye yetiyor. Ayrica bliomuydunuz bilmiom ama bizim Yoshy Kenan Dogulunun Ex Askiymis :) acem kızı 25-06-07, 13:39 slm millet nete pek fazla giremiyorum kesiliyor falan işte neyse dün akşam en komik sahne yoshynn bayılma sahnesiydi -yasemin!!! ayılıyor -korkut:img-hyste yokk böle bişi artı çok komikti diğer sahnelerde kızlar çok güzel olmuşlar ya:img-yes: erenin ağlamaktan gözleri şişti yazık Alev... nefretliksin :img-yes: yasecey 25-06-07, 13:40 hoşgeldin pınar evet alevin varmış öyle işleri:img-polic opera falan ama eğitimi falan çok güzel o kızın yaw geleceğin idolü olabilir bakın söyleyim:icon_whis şarkıları bilerek mahvediyo dün ilk başta güzel söylüyoduda o aaaa lar yıktı geçti bu arada bende dün gece duydum yaso-kenan-ex yalandır yaw hiç inanmıyorum:img-yes: tatli_kizim 25-06-07, 13:42 hoşgeldin pınar evet alevin varmış öyle işleri:img-polic opera falan ama eğitimi falan çok güzel o kızın yaw geleceğin idolü olabilir bakın söyleyim:icon_whis şarkıları bilerek mahvediyo dün ilk başta güzel söylüyoduda o aaaa lar yıktı geçti bu arada bende dün gece duydum yaso-kenan-ex yalandır yaw hiç inanmıyorum:img-yes: ama canim kendileri söledi Ya :) kenan ve yasemin kendileri sölemislerr :img-wink: :img-wink: Ya bugün okuldan sonra eve geldik :) evin önünde Merve ile (princess_Mm) ile onusuyoruz hepsi bir hakkinda :) yagmur yagmaya baslaRr :img-hyste taaaaa....alevden - organik sekere kadar hepissni konusdukk ve tabi,dogal olarak islandikk ) yasecey 25-06-07, 13:46 ya yasemin anlatıyodu doğru olabilirde fazla girmeyimde yaso zaten daha yaşı yirmi nerde ex ama doğru olabilir yaso konuşuyodu fakat tam yayınlamadılar:img-yes: pınarrrrr demek ben yağdım ha üzerinize güzelll bu arada adı b ile başlayıp ş ile biten adamdan tamamen bağlar koptu demi artık korkutçusun o da güzelllll... b ile ş nin bi babası çıksın ortaya nolur dizide korkutun babasından daha napolyon olsun çeksin kulağını araya alevide katsın büyücüde yani hiç böyle bi isimle anmak istemiyorum ama safiye abla deyim yoldu alevi:D:D:D ohhhh tatli_kizim 25-06-07, 13:50 ya yasemin anlatıyodu doğru olabilirde fazla girmeyimde yaso zaten daha yaşı yirmi nerde ex ama doğru olabilir yaso konuşuyodu fakat tam yayınlamadılar:img-yes: pınarrrrr demek ben yağdım ha üzerinize güzelll bu arada adı b ile başlayıp ş ile biten adamdan tamamen bağlar koptu demi artık korkutçusun o da güzelllll... b ile ş nin bi babası çıksın ortaya nolur dizide korkutun babasından daha napolyon olsun çeksin kulağını araya alevide katsın büyücüde yani hiç böyle bi isimle anmak istemiyorum ama safiye abla deyim yoldu alevi:D:D ohhhh :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste eminim canim..b ile baslayan S ile biten birini tanimiyorum..! aaa yoksa o babanenin torununun ismimiydii..? :img-hyste Evet korkutcugum canim..:) artik b ile baslayan s'ci olmacamm... (yani...iste..olmicamm..ama emin konusmim..yok yok olmamm herhalde...yok yok..yada...yok yok :) :( ) Ay istrmisiniz o büyücü kadin b ile baslaya s ile bitenin annesi olsunn:img-hyste yasecey 25-06-07, 13:53 ooo süperrrr aslında ben korkutun babasının eski bi gönül macerasından dünyaya gelmiş garip yavrusu olsun istiyorum korkutla barış kardeş çıkar veya hastanede karışmış olurlar yok yok barış o zaman zengin olur hayır o safiye annesi çıkarsada zengin olur istemem çeksin cezasını -ayy kıız alev nasıl olmuş manikürüm yesinler birbirlerini:hıh:hıh:hıh:hıh ipekkk eminim korkutuda anlat hadinn:happy0064 :happy0064 Cey0} 25-06-07, 13:55 Arkadaşlar bölüm yorumum çok geç olabilir ama bugün kuran kursuna gittim.Ve daha yeni döndüm.Dünkü bölüm çok güzeldi.Barış'a gıcık oldum.Birde pişkin pişkin ben ne yaptım diyor bak bak bak.Korkut'umunu gizli güçleri var.Hemen frenkanslarına bakıp kızların bir sorunu olup olmadığını anladı:img-hyste Korkut'um gereçkten çok yakışıklı oldu.Baksanıza Yoshy bile bayoldı çocuğa:img-hyste :img-hyste Alev sinir şey yine yapcağını yaptı.Cemre'yi kilitledi.Ama neyse ki Emre kurtarak ya kızların gösterisini de gösterselerdi ya hemen bitti.Kısaca çok güzel bir bölümdü. charmedmaa 25-06-07, 14:06 aynen bencede en güzel sahne odu korkut bail yasemin!!! ayil korkut bayil arkiler bis esorcam bir bölümde cemre hepimiz birimiz diyor eren de birimiz emreye asik o sahne hangi bölüm deydi sarp_manyagi 25-06-07, 14:06 bölüm acayip güzeldi ya bayıldım resmen bu bölüme cemreye ne olcak çok merake diyorum ve erene olan hayranlığım bin kat arttı bundan böyle benim için sadece eren-gülçin var:img-yes: şaka şaka diğerleride harika ama onlar bir başka artık gözümde...korkut acayip yakışıklı oldu ama mert bir başka gözümdee:img-in_lo neyse kısacası bölüm süperdii:happy0064 acemicadi_selim 25-06-07, 14:20 slm arkiler sonunda ankaradan geldim ve internetime kavustum:happy0064 bu bolum superdi korkut superdi yani bayildim..ayyy yoshy bayilio sonra korkut dio tekrar bayilio yaa bu bolum olan en gusel sahnelerden birisiydi yani super otesiydi:) bide erenin aglamasina cok uzuldum yani o baris icin aglamaya degmez yazik o gozyaslarina walla....emrenin barisa ozur dilemesi icin tutturmasi superdi emrem benim yaaaa:img-in_lo bide mudurle eren hakkinda konusmasina ilk basta kizlara danismadan ne die konusuon dedim ama sonra iiki konusmussun dedim yani...ayy cemre ins. cikar ordan yani kesin cikar cnm ayy hemde emre cikarir onu ordan sonra o emreye sarilir affeder filan :img-in_lo :img-blush yalniz bu bolum hic gulcin mert sahnesi yoktu yani gulcin merti terslemedi filan yani hicbisi olmadi ama neyse onumuzdeki bolumu merakla bekliorum bi hafta gecmezzzzzz:img-yes: :icon_whis ozlem_1905 25-06-07, 14:21 ooo süperrrr aslında ben korkutun babasının eski bi gönül macerasından dünyaya gelmiş garip yavrusu olsun istiyorum korkutla barış kardeş çıkar veya hastanede karışmış olurlar yok yok barış o zaman zengin olur hayır o safiye annesi çıkarsada zengin olur istemem çeksin cezasını -ayy kıız alev nasıl olmuş manikürüm yesinler birbirlerini:hıh:hıh:hıh:hıh ipekkk eminim korkutuda anlat hadinn:happy0064 :happy0064 kardeş olmaları imkansız huyları çoook frklı korkutum çook daha ii bir insan ama alev ve barış olabilir alev be barış evleniyormuş nikah masasında tam evlencekken emre geliyor emre:"duruunn" Barış:niye oğlum,basit misin ya Cemre:sensinm o basit Emre:siz kardeşsizinz Alev:nee Barış:haydaa türk filmimi çekiyoruz ya?? :img-hyste Cey0} 25-06-07, 14:23 slm arkiler sonunda ankaradan geldim ve internetime kavustum:happy0064 bu bolum superdi korkut superdi yani bayildim..ayyy yoshy bayilio sonra korkut dio tekrar bayilio yaa bu bolum olan en gusel sahnelerden birisiydi yani super otesiydi:) bide erenin aglamasina cok uzuldum yani o baris icin aglamaya degmez yazik o gozyaslarina walla....emrenin barisa ozur dilemesi icin tutturmasi superdi emrem benim yaaaa:img-in_lo bide mudurle eren hakkinda konusmasina ilk basta kizlara danismadan ne die konusuon dedim ama sonra iiki konusmussun dedim yani...ayy cemre ins. cikar ordan yani kesin cikar cnm ayy hemde emre cikarir onu ordan sonra o emreye sarilir affeder filan :img-in_lo :img-blush yalniz bu bolum hic gulcin mert sahnesi yoktu yani gulcin merti terslemedi filan yani hicbisi olmadi ama neyse onumuzdeki bolumu merakla bekliorum bi hafta gecmezzzzzz:img-yes: :icon_whis Müdür dedinde şu Erol bey ve İlyas efendi aynı kişi.Ben yeni farkettim. yasecey 25-06-07, 14:30 kardeş olmaları imkansız huyları çoook frklı korkutum çook daha ii bir insan ama alev ve barış olabilir alev be barış evleniyormuş nikah masasında tam evlencekken emre geliyor emre:"duruunn" Barış:niye oğlum,basit misin ya Cemre:sensinm o basit Emre:siz kardeşsizinz Alev:nee Barış:haydaa türk filmimi çekiyoruz ya?? :img-hyste haha bende zaten attım onu barış korkutun kardeşimi çıksın alevinmi:img-hyste iyice Türk filmi yaptık ama alevle ruh ikizi oldukları kesin ceyda ben onu ilk bölümde farkettim kapıcıya bi fazladan göbek koymuşlar:):):):) miracle girl 25-06-07, 14:31 Aaaa Müdürle İlyas efendi aynı kişi miymiş:) Hiç farketmedim vallaa Gerçi Hacerin çizdiği resimden belli ama :D pink_girl_56 25-06-07, 14:38 Müdür dedinde şu Erol bey ve İlyas efendi aynı kişi.Ben yeni farkettim. Ya bnde diyorum İlyas Efendi birisine çok benziyor..Demek Erol hocaymışş.. Cey0} 25-06-07, 14:54 Ya bnde diyorum İlyas Efendi birisine çok benziyor..Demek Erol hocaymışş.. Evet bende geçe bölüm farkettim..Aynı kişilermiş.Oysa ilk bakışta anlamak mümkün değil:D:D:D PRinCesS_Mm 25-06-07, 14:56 Aaaa Müdürle İlyas efendi aynı kişi miymiş:) Hiç farketmedim vallaa Gerçi Hacerin çizdiği resimden belli ama :D haha ben o resimden farkettim zatenn..dünde abLama dedim ee noLmus dedibende biLiomuydunn Evetttt dedi bende baka kaLdim dedim herhalde bi tek ben farketmemisimm... yaa yasemin cok güzeL bayiLdii yaa güLmekten catLadikk abLamLarLaaa acaip komiktii :img-hyste :img-hyste youtube'den ikidebir geri saerip izLiyorumm..korkuttt demesii güLmee krizine sokuyoo benii... PInarcim cok sansisizz biz okuldan geldigimizdee ne güzeL dizi hakinda konusuoduk yagmur yagmaya basLadii simdi günes varr :img-hyste :img-hyste miracle girl 25-06-07, 14:58 Ben hiç dikkatt etmemişim. Hacerin çizdiği resimden sonra bile çakmadım benim gözüm kimlerde tabii:) Ama süper değişmiş sesi kılıı kıyafeti:) Söyleyn sağolsun ya nasılda izliyorum ben hiç bakmamışım bile adama:D PRinCesS_Mm 25-06-07, 15:06 Ben hiç dikkatt etmemişim. Hacerin çizdiği resimden sonra bile çakmadım benim gözüm kimlerde tabii:) Ama süper değişmiş sesi kılıı kıyafeti:) Söyleyn sağolsun ya nasılda izliyorum ben hiç bakmamışım bile adama:D vaLLa bende hic bakmadiimm bide o kadar gülüodum adama daha ayni kisi oLdugunu biLe farkettmedimm...eminsinmi demesi cok komik yaaa:img-hyste tatli_kizim 25-06-07, 15:45 haha ben o resimden farkettim zatenn..dünde abLama dedim ee noLmus dedibende biLiomuydunn Evetttt dedi bende baka kaLdim dedim herhalde bi tek ben farketmemisimm... yaa yasemin cok güzeL bayiLdii yaa güLmekten catLadikk abLamLarLaaa acaip komiktii youtube'den ikidebir geri saerip izLiyorumm..korkuttt demesii güLmee krizine sokuyoo benii... PInarcim cok sansisizz biz okuldan geldigimizdee ne güzeL dizi hakinda konusuoduk yagmur yagmaya basLadii simdi günes varr :img-hyste :img-hyste Kardesimm :img-hyste Hosgeldinnn canimm :img-wink: Evet simd günes var yaa..gercekten cok sansisiZZ :) :img-hyste Aaa :O :o Hic fark etmedim ya bende..Erol hoca ve ilyaz efnedi ayni kisi mi..? Aaahh... Hacerin cizdigi resimden azicik benzetiodum erol hocaya ama ilyaz efendiyi degill :) Cok degisikler valla...hayret nasil fark edememdimmm :) aaa...eklendi mi youtube< :) hemen akiomm :D KeReMcEmLoVeRiN 25-06-07, 16:06 sLm arkadasLar...:img-wink: Hepsi 1`in dünki bölümü yine süperdiii:img-wink: bayiliyorum kizlarin tarzina yaaaa cok güzel giyiniyorlarrrr:happy0064 yaseminin korkutu gördügü sahne cok komikti yaaa ayilip yine bayilmasi :img-hyste :img-hyste cok güzeldi orasi...korkuut gercekten cok yakisikli..bence öncedende belliydi yakisikli oldugu:img-wink: N_e_z 25-06-07, 16:15 ay cok fena oldumy ien su kizlar erenlerin odasinda konusurken bidaha izleyim dedim yapamadim agladim yine cok fena of of cok agladim napicam ben bu kiozkarla yaktilar beni aglkattilar:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :not_i: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: CAGKAN_SİMGE 25-06-07, 16:37 Evet bende geçe bölüm farkettim..Aynı kişilermiş.Oysa ilk bakışta anlamak mümkün değil:D:D:D bn gördüğüm anda farkettim.biraz acemi cadıya çevirmişler onu.çünkü acemi cadıdada dilaver-ferit rolünü aynı kişi oynuor.ve dilaverde müdür:icon_whis miracle girl 25-06-07, 16:42 E ama adam iyi oynuyor. Belki oyuncu bulamamışlardır. Belki de adam kendine güvendiği için ben oynarım demiştir. ozlem_1905 25-06-07, 16:54 E ama adam iyi oynuyor. Belki oyuncu bulamamışlardır. Belki de adam kendine güvendiği için ben oynarım demiştir. oolabilir gendine küvenmiş olabilir ya da işin esprisi neyse ya bu konu üstünde amma durduk ha ay yeni fragman gelmedi nolcak acaba diziyi son bölümlerde iyce duygusal yaptılar valla.aahhaa ilham gelddi emre<:evet siz kardeşsiniz Barış:bvasit kere basit ne diiyorsun? cemre:emmrereee yalnış anlamışızz onlar kardeş değil ikizlermişş:img-hyste alev:neeee eren:yok daha neler angels18 25-06-07, 17:36 slm arkadaslar daha yeni yorum yapabiliyorum cok güzel bir bölümdü barısa cok sinir oldum ya resmen odun yontulmamıs odun ya ne biçim insan bu ya emre bile cerene asık oldu barıs hiç mi bişey hissetmedi erene ne biçim insan eren layık falan değil zaten barısa yine kenetlendiler birbirlerine işte dostluk bu ya son sahnede şarkılarını söylüyorlardı orayı haftaya gösterecekler cok sinir oldum ya fragmanda gösteriyorlardı kesin cemreyi emre bulacak ama anahtar yok kapıyı falanmı kıracak ki ayrıca korkut cokkkk tatlı olmus yaso bile görüp bayıldı aşk başlıyor millett hadi vatana millete hayırlı olsun dört gözle bekliyorduk bu aşkı birde cemre-emre gülçin-mert aşkları baslasın tamam erenede birini bulalım mesela atilla koş nasıl olur sizce??? yakışmazmı erenimize ne dersiniz??? M€LİS 25-06-07, 17:40 Dün bi ara zaplarken Korkutu gördüm ve resmen tutuldum arkadaşlar.. :img-in_lo Kimse çözemedi beni bütün gece.. Çok şirin olduğunu farkındaydım ama o gözlükleri atınca, nası bişey oldu o öyle yaa..!! Beğendiğim Yakışıklılar listemin baş köşesine oturmayı başardı dün Yusuf Bey :img-hyste Yasemine çok güldüm ayrıca, onu görünce bayılması sonra ayılıp tekrar bayılması, bn de olsam bayılırdım heralde :img-hyste angels18 25-06-07, 17:44 Dün bi ara zaplarken Korkutu gördüm ve resmen tutuldum arkadaşlar.. :img-in_lo Kimse çözemedi beni bütün gece.. Çok şirin olduğunu farkındaydım ama o gözlükleri atınca, nası bişey oldu o öyle yaa..!! Beğendiğim Yakışıklılar listemin baş köşesine oturmayı başardı dün Yusuf Bey :img-hyste Yasemine çok güldüm ayrıca, onu görünce bayılması sonra ayılıp tekrar bayılması, bn de olsam bayılırdım heralde :img-hyste kesinlikle cok tatlı olmus ya saclar falan cok karizmatik olmus hakikaten yaseminin yerinde kim olsa bayılırdı 360 derece dönüş yaptı korkut miracle girl 25-06-07, 17:49 Olmaz Neslihan ablacıM... Sonra hatalar oluyo fragmanda istemem ben öyle şey;) Geç olsun ama düzgün olsun yane. Yani fragmanda var olan bölüm dizide olmuyo ya onu kastettim. N_e_z 25-06-07, 17:50 Olmaz Neslihan ablacıM... Sonra hatlar oluyo fragmanda istemem ben öyle şey;) Geç olsun ama düzgün olsun yane. nasil hatlar yani anlamdim canimcim ama ben hemen görmek istiyom ya insalah yine böyle acikli bi sahne yoktur acemicadi_selim 25-06-07, 17:51 slm arkiler konumuz ne bakalim ayy son bolum superdi yoshynin ayilip bayilmalari superdi sonunda bunlarin aski da baslio hele sukur neyse bence emre nasil bilmem ama bi sekilde cemreyi kurtarir sonrada barisirlar bolece ayyyy super olur super:img-in_lo :img-blush neyse bide yaaa cemre kaybolunca korkuta solemediler soleseler korkut hemen 6. his midir nedir ole bulur yada insan cemrenin cep tlf unu kurcalar yani sonucata cepine bakip gittti yani o zmn hemen bulcaklar tabii ben cemreci olarak cok uzuldum bu duruma bu arada multimedya bolumune korkut yoshy resmi koydum meraklilarina duyurulur:img-hyste :happy0064 acemicadi_selim 25-06-07, 17:54 slm arkiler ya insalah özet ve fragm,an cabuk gelir ya ben bekleyemem ki simdi cumaya kadar ya uf yaa ben hem hemen gelmesini istiorum cunku meraktan kafayi yemis durumdayim hemde gelmesini istemiorum gelirse heyecanim dahada artar artik meraktan kafada sac kalmaz sonra bakirkoyluk olurum walla aman ne biliiim iice sacmaladim ben yaaa uffff korkutu ole gorunce insanin sacmamalamasi mumkunmu ama hala soklar icindeyim bide cemrenin kilitli kalmasi filan beni deli etti yani neyseee......... N_e_z 25-06-07, 17:54 slm arkiler konumuz ne bakalim ayy son bolum superdi yoshynin ayilip bayilmalari superdi sonunda bunlarin aski da baslio hele sukur neyse bence emre nasil bilmem ama bi sekilde cemreyi kurtarir sonrada barisirlar bolece ayyyy super olur super:img-in_lo :img-blush neyse bide yaaa cemre kaybolunca korkuta solemediler soleseler korkut hemen 6. his midir nedir ole bulur yada insan cemrenin cep tlf unu kurcalar yani sonucata cepine bakip gittti yani o zmn hemen bulcaklar tabii ben cemreci olarak cok uzuldum bu duruma bu arada multimedya bolumune korkut yoshy resmi koydum meraklilarina duyurulur:img-hyste :happy0064 evt sonunda onlarinda a$ki ba$liyo yasemin korkutun gömlegini düzeltirken sanki evlilermis gibidi haha altinci his keske söyleseler hahah gülerdik yine ama emre cok tatlidi eren eglarken git özür dile fln dedi ya baris ah aha ah a$kim benüm ya nasilda kizlarin tarafindadi erkekkol 25-06-07, 17:57 ya bu dizi bagladı resmen beni kendine daha demin yatmıştım rüyamda gördüm bazı yerleri komikti bazı yerleri açıklıydı neyse alatıyım simdi korkut manyak güzel giyinmeye baslamış yosy asık olmus sürekli korkutu düşünüyo korkuta zeka patlaması yasamış yosynin deiiyle kızlar etranda okuldalar sonra yasemin geliyo kooooorrrrrrkuuuuuuuuuuuuuuuttttt die bagrıo yasemin dio oda adımımı ögreniyosun dio yosy kim bu kızlar hesap ver kim korkut:sey yasemin sey bilmiyorum hayranlarım olduklarını söylüyolar yasemin:korkut sacını basını yalarım senin(kızlar o arada çiğlık çığlıha korkut diye bagrıyolar yasemin:hani sen bni seviyodun korkut:seviyorum yasemin dio sonra ona yazdığı siiri söylüyo al beni kolarına güzel yasemin yani rüyamda faan gülmüş olabilirim acıklı yeri hç anlatmıyım çok kötüydü çünkü acemicadi_selim 25-06-07, 18:00 Müdür dedinde şu Erol bey ve İlyas efendi aynı kişi.Ben yeni farkettim. nee yeni mi fark ettin ben ilk basta anlamistim yani acemi cadida da ayni sey varya ondan cabucak dikkatimi cekmisti benim ama cokda onemsemiorum filmlerde cok oluo zt o kapici ve karisinin sahneleri bayiyo ozellikle gecen bolum cok vardi sahneleri de sinir olmustum onun yerine cemre-emre gulcin-mert yoshy-korkut veya eren ve yeni bi ask sahneleri olabilirdi mesela N_e_z 25-06-07, 18:00 ya hani cmere yasemine dediya dokunsam aglican diye yasemin ozmn dokunma demesi offff offf kendimi resmen tutamuyom ya simdi bagirrarak aglicam ya ne bu ya bu dizide bu kadar aglanirmi ya 4. defa bakiyom o sahneye ve 4 kere agladim miracle girl 25-06-07, 18:02 evet Neslihancım o zaman dokunnma bölümünde bende ağlıcaktım. Bi ara gözlerim doldu ya ama misafirler var diye ağlamamya ayarladım kendimi. Bu bölüm Yasemini çok sevdim nedense artık ikisinide yakıştırıyorum ayırmıcam onları:) acemicadi_selim 25-06-07, 18:04 evt sonunda onlarinda a$ki ba$liyo yasemin korkutun gömlegini düzeltirken sanki evlilermis gibidi haha altinci his keske söyleseler hahah gülerdik yine ama emre cok tatlidi eren eglarken git özür dile fln dedi ya baris ah aha ah a$kim benüm ya nasilda kizlarin tarafindadi ayy evt emre cok tatliydi git ozur dile filan superdi yani baris ama gicik ben naptimki ozur diliiim filan dio yaa sinir oldum ayy emrem benim bayiliorum sana yaaa......emrenin mudurlede konusmasi ii oldu yoksa eren gidiodu yanii... ve hakkaten evlilermis gibiydi yaaaa:img-hyste bu arada erkekkol ruyan supermis bayildim yaniiii.......:happy0064 acemicadi_selim 25-06-07, 18:07 ya hani cmere yasemine dediya dokunsam aglican diye yasemin ozmn dokunma demesi offff offf kendimi resmen tutamuyom ya simdi bagirrarak aglicam ya ne bu ya bu dizide bu kadar aglanirmi ya 4. defa bakiyom o sahneye ve 4 kere agladim ayy evt o sahne superdi bayilmistim yani ama aglamadim ztn evde bissuru kisi vardi aglasam gulerlerdi bana heralde yani ama o sahne superdi bu arada emre olmasa gidiodu eren walla super bu emre bayiliorum ona yaaaa:img-in_lo N_e_z 25-06-07, 18:07 bende aslinda öyle pek sevmem ailemin yaninda bi dizi icin aglamaya ama bu sefer kendimi tutamadim ama bugpn tek basima evdedim youtube´dan izlyiordum o sahneleri birden hüngür hüngür hicgira hicgira agladim nedense yani anlicaniz iki gözüm iki cesme aglaidm resmen ilk defa bi dizi icin bukadar cok aglamistim bu bölümde yani bu dizide bideihlamurlar altinda yoksa hic öyle fazla aglamam ama heosi baska iste heo benim ruhuma isledi onlarsiz yapamam okulda bile hep onlari düsünürm ozlem_1905 25-06-07, 18:10 ya ben hiçbir dizi içina ğlamadım ya burdada ağlamadım niye acaba duygusuz muyum ne??ya da duyguya giremedim:img-hyste pink_girl_56 25-06-07, 18:41 Çok ağladı çok bn ağlamıycam dedikçe yine ağlıyorum...Tekrar izleyincede ağladım...Gerçek arkadaşlar...Eren üzülünce onlarda üzüldüler..Eren ağlayınca onlarda...Hele o valizini hazırlarken dokunsam ağlıycaksın demesine ve yoshyin banyoda ağlamasına...Onlar gerçek arkadaşlar çünkü...Şimdi bile ağlıyorum... dizi_kolikk 25-06-07, 18:51 en son dört hafta önce ıhlamurlar altında için öylesine şiddetli ağlamıştım ama dün rekorumu kırdım çok güzeldi o sahneler özellikle yasemin in banyoda ağlaması :icon_sorr chaylack 25-06-07, 18:52 bende dün ve geçen hafta meraktan izledim gerçekten güzel bir dizi kızlar başarılılar ayrıca kapıcı ve karısına acayip güldüm gerçekten çok şekerler çok sanat sever bir çift çok güzel dizi valla:) fleiziggirl 25-06-07, 18:55 arkadaslar ya show tv nin sitesinde dilek ve görüşlerinizi bildiriniz diye bi bölüm var ya ordan tekrarının yaınlanmasını istiyoruz yazsak topluca o zaman belki yayınlarlar .yani daha fazla bölüm olmadıgı için hergün yaınlayamazlar ama en azından haftada bir kez tekrarını yapsınlar ya yoksa ben bu gidişle diziyi artık izleyemiycem cünkü dersaneden cıkısımız dizinin baslama saatine denk geliyo bide eve gidene kadar dizinin yarısı kacıyo:img-in_lo ben yazıp gönderdimm ya lütfenn siz de gönderin :img-blush Cey0} 25-06-07, 18:57 Evet gerçekten Yoshy'nin banyo da ağlaması çok duygusaldı.Bende çok sevdiğim bir arkadaşımdan ayrılsam bende ağlardım.Ama neyse ki İlyas efendi ile Hacer yüzümüzü güldürdü.Bu arada Korkut'a da çok güldüm.Mert'e 'Hadi gidelim'diyo Mert'te'Nereye'diye karşılık veriyor.Korkut'Bilmiyorum ama kızların bize ihtiyacı var'diyo bunların gibisinden o sahne çok komikti.Bu arada Korkut'un gizli güçleri var.Geçen bölümde de bu bölümde de ne dediyse oldu. yasecey 25-06-07, 19:03 hei kuzular nabersiniz ben geldim:):) kızların ağlayışına ben hiç ağlamadım yaw taş kalplinin önde gideniyim alevden bile daha taşımm:icon_whis bitek yaso banyoda ağlarken oda yasemini sevdiğimden bide hiç öyle görmemişiz ya canımı korkutumla artık bol bol gülerler yasemin :img-in_lo korkut ama çabuk olmaz o başka olsun ben beklerim yaso korkutun ceketini falan düzeltiyo ayh gidip tekrar seyredeyim:) :::Tugce::: 25-06-07, 19:06 harika ötesi bir bölümdü.korkt ve yasemin çok tatlılardı..... ya herkes çok tatlıydı alev hariç:img-yes: N_e_z 25-06-07, 19:06 Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...:(:( vallah ben agladim bile hemde tam tamina dört kere yane bide yarina rkim eglcek beraber netten segretcez kjim bilir ozmn naparimkendiimi köprüdenmi atarim ne aglamaktan zibaririm herhalde okadar güzeldiki bu bölüm yaseminin aglkamasina dayanamadim aksim ebnpüm ya hemşire 25-06-07, 19:07 bu bölümdeki en doğru cümle neydi? Korkutu zorla sahneye çıkarttıklarında yaseminin içi rahat etmez ve ona destek olomak için sahnenin yanına gelirler sonra korkutu görünce: -Kızlar boşuna yarışıyoruz bu gecenin birincisi korkut Cey0} 25-06-07, 19:10 Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...:(:( Ben ağlamadım.Çünkü ağlayacak bir bölüm değildi:D:DBence fazla duygusal da değildi.Ben sadece babam ve oğlum,yd ve kk dizi ve filmlerine ağladım.Reklam olmasın diye kelimelerinin baş harflerini yaazdım(: ozlem_1905 25-06-07, 19:12 hei kuzular nabersiniz ben geldim:):) kızların ağlayışına ben hiç ağlamadım yaw taş kalplinin önde gideniyim alevden bile daha taşımm:icon_whis bitek yaso banyoda ağlarken oda yasemini sevdiğimden bide hiç öyle görmemişiz ya canımı korkutumla artık bol bol gülerler yasemin :img-in_lo korkut ama çabuk olmaz o başka olsun ben beklerim yaso korkutun ceketini falan düzeltiyo ayh gidip tekrar seyredeyim:) yağmur abla valla herşeye yoshy korkutu karıştırmasan olmaz özellikle korkutu aha ilham geldi yoshy:korkut neni çok neviyorum korkut:bende nasemin nama bu aşk nimkansız yasemin:neden korkut neden emre:nünkü siz kardeşsiziniz cemre:emtre oha dünyada herkes kardeş heralde baruış:basit misin olum herkesi kardeş yaptın eren:şişşt romantizmi bozmainn yasecey 25-06-07, 19:17 nözleeeeeeeeeeemmm... bende diyorum niye nasemin falan diyo eski türk filmi tadımı vermeye çalışıyon kuzu artık o devirler geçti kardeş çıkmıyolar anca birinin babası diğerinin babasını vuruyo falan filan işte korkininde babasında vurulacak göz yok dün nasıl kızlara hava atıyodu benim oğlum diye:img-hyste kızlarda korkut diye bağıtıyola bak özlem korkutu karıştırdım diyo sana yemin uğraşmıyorum laf kendiliğinden geliyo aşk işte:icon_whis ama barış erenin teyzesinin kızı çıksın lütfen:img-help: yalnış duymadınız teyzesinin kızı alevle birbirlerine oje sürsünler:hıh:hıh:hıh PRinCesS_Mm 25-06-07, 19:20 yağmur abla valla herşeye yoshy korkutu karıştırmasan olmaz özellikle korkutu aha ilham geldi yoshy:korkut neni çok neviyorum korkut:bende nasemin nama bu aşk nimkansız yasemin:neden korkut neden emre:nünkü siz kardeşsiziniz cemre:emtre oha dünyada herkes kardeş heralde baruış:basit misin olum herkesi kardeş yaptın eren:şişşt romantizmi bozmainn ahahahahhaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste güLme krizine soktunn....Emre hakikatten bütün sevenlerii kardes yapmaya basLadii...:img-hyste :img-hyste N_e_z 25-06-07, 19:25 yağmur abla valla herşeye yoshy korkutu karıştırmasan olmaz özellikle korkutu aha ilham geldi yoshy:korkut neni çok neviyorum korkut:bende nasemin nama bu aşk nimkansız yasemin:neden korkut neden emre:nünkü siz kardeşsiziniz cemre:emtre oha dünyada herkes kardeş heralde baruış:basit misin olum herkesi kardeş yaptın eren:şişşt romantizmi bozmainn e yagmur ablamiz korkutla yoshyi her lafa sokmasa olmaz sen bilmezmisin o onlara asik bikere ask insani bu hallerede sokuyormus megersem yag,ur ablacim sne en iisi sete git orda bol bol öpüsük koklasirsiniz hilary_berfu 25-06-07, 19:26 yoshy:korkut neni çok neviyorum korkut:bende nasemin nama bu aşk nimkansız yasemin:neden korkut neden emre:nünkü siz kardeşsiziniz cemre:emtre oha dünyada herkes kardeş heralde baruış:basit misin olum herkesi kardeş yaptın eren:şişşt romantizmi bozmainn:img-yes: özlemmm çok komiksin nerden buldun bunu ya tam bir türk filmi!!:img-yes: Cey0} 25-06-07, 19:37 neslihan bana ne laf atıyon taş kalpli kuzu sen hiç sevmedin mi ben sizden biraz büyük olduğum için aşk nedir bilirim:icon_whis her mesajım ona geliyo napıyım bana biraz ayrıcalık tanıyın bu başlıkta deliyim yakarım :img-polic :img-hyste :img-hyste :img-hyste işte korkut sonra paravanın arkasına saklandı o gıcık sunucu kızmıydı neydi dokundu itekledi çekiştirdi vakti gelecek orayıda dağıtacam bitek benimkiler sağ kurtulur kim olduğunu anladınız bu arada mertide seviyorum ama emreyle barışa çok fena sinir oluyorum emreye neden oluyorum bilmiyorum tipten kaybediyo üç kağıtçıya benziyo biraz bence:):):) Yanlış anlamayın ama biraz saçma bu yazdıklarımız.Çünkü onlar kim bilir bizlerden ne kadar yaş büyük.Hem onları tanımıyoruz ki.Lütfen yanlış anlamayın.Ama saçma oluyo aşkım falan.Tabi bend eyapıyorum ama biraz düşündüm ve saçma davrandığımı farkettim.Lütfen yanlış anlamayın. sarısın_bomba 25-06-07, 19:38 yaa arkadaşlar bu bölüm süperdii reytinglerde çok güzelll yaa eren için çook üzüldümmm diğerleri içindee çok üzüldümm ama korkut harbiden süperr olduu yaa yasemin nasıl bayıldıı korkutt nasıltuttu süperdii yaa alevii öldürcem yaa ne igrenöç biri ama emrem buluyoo cemreyii oleyy öbürr bölümü sabırsızlıkla bekliyorumm N_e_z 25-06-07, 19:41 neslihan bana ne laf atıyon taş kalpli kuzu sen hiç sevmedin mi ben sizden biraz büyük olduğum için aşk nedir bilirim:icon_whis her mesajım ona geliyo napıyım bana biraz ayrıcalık tanıyın bu başlıkta deliyim yakarım :img-polic :img-hyste :img-hyste :img-hyste işte korkut sonra paravanın arkasına saklandı o gıcık sunucu kızmıydı neydi dokundu itekledi çekiştirdi vakti gelecek orayıda dağıtacam bitek benimkiler sağ kurtulur kim olduğunu anladınız bu arada mertide seviyorum ama emreyle barışa çok fena sinir oluyorum emreye neden oluyorum bilmiyorum tipten kaybediyo üç kağıtçıya benziyo biraz bence:):):) ne ben tas kalpliimiykm :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: ya bende sevdim ama senin kadar degil canisi yane seni anlamam biraz zor benimde byüyümem gerekiyo ozmn ancak ask nedir bilirim ama sen ve korki bambaska birsey:img-hyste neyse ben cikiyom PAY PAY Cey0} 25-06-07, 19:43 yaa arkadaşlar bu bölüm süperdii reytinglerde çok güzelll yaa eren için çook üzüldümmm diğerleri içindee çok üzüldümm ama korkut harbiden süperr olduu yaa yasemin nasıl bayıldıı korkutt nasıltuttu süperdii yaa alevii öldürcem yaa ne igrenöç biri ama emrem buluyoo cemreyii oleyy öbürr bölümü sabırsızlıkla bekliyorumm reyting dedin de ben reytingleri görmedim biri bana ö.m yoluyla gönderebilir mi acaba?Bu arada show tv yine yapacağını yaptı.Çok reklam koyup az dizi gösterdi. yasecey 25-06-07, 19:53 benim yazdıklarımı ciddiye alıyosanız sizede bravo yani ha herhalde şaka yapıyoruz dimi bi alemsiniz o kadar uçmadık daha bu arada reytigler geldi total dede AB dede birinciyiz bu kadar söylesem yeter herhalde ozlem_1905 25-06-07, 19:55 benim yazdıklarımı ciddiye alıyosanız sizede bravo yani ha herhalde şaka yapıyoruz dimi bi alemsiniz o kadar uçmadık daha bu arada reytigler geldi total dede AB dede birinciyiz bu kadar söylesem yeter herhalde tabi cnm şaka onlar cidiye almıorum bende hiç dalgasına evet reytingler süper ya ikisindede 1.olmuşuz hepsi1. Cey0} 25-06-07, 19:56 benim yazdıklarımı ciddiye alıyosanız sizede bravo yani ha herhalde şaka yapıyoruz dimi bi alemsiniz o kadar uçmadık daha bu arada reytigler geldi total dede AB dede birinciyiz bu kadar söylesem yeter herhalde Gördüm şimdi canım ama yinede teşekkürler.Ayrıca show tv çok reklam koydu.Bişey anlamadımm neredeyse.Tabi lafın gelişi anladım da reklam koymasalar çok iyi olucak ama nerdee.. gkn_delisi 25-06-07, 20:20 Bende hepsi biri severek izliyorum gerçekten çok güzel hepsi grubuda çok tatlılar :img-in_lo bu haftaki bölümde süperdi sonuda çok heyecanlı bitti reytinglerinde yüksek olması çok güzel hep böyle devam eder umarım:img-in_lo :img-blush chom:) 25-06-07, 20:47 oyy anam anam kıyamam size benn..herkes ağlamışş bu bölümm:icon_sorr ben ağlamadım ama eşiğinden döndümm yane..:img-pilot neyse ki sonradan herşey düseldi şimdi emrem de cemremi kurtarır yarışmada 1. olurlar erenciimin iice morali yerine gelir:) ya cemrem bu sefer de inanmassa artık emreme..daa napsın çocukk..gerçi birasçk daa burnu sürtülse mi ne??:icon_whis ama yok yaa..dediğiniz gibi emrem kapıyı kırsın cemrem de boynuna atlasınn..:happy0064 ya yoshy korkuta bayıldı fln..süpperdi ya..artıkınn yoshy&&korkut durumları başlıorrr..şappiii!!:happy0064 :::Tugce::: 25-06-07, 20:57 Önceden barış diyebilirdim ama artık barıştan nefret ediyorummmm.Yaso&korkut:img-yes: çok ama çok tatlılar bencede. İkinci favorim ise tabiki Gülçin mert >>ozgekync<< 25-06-07, 22:42 Birinci olmamıza gerçekten çok sevindim...Hemde iki ayrı grupta da...Ama ben bunu diğer programların sona ermesine de bağlıyorum tabi ama en önemlisi Hepsi1 in başarısı...Benim favori çiftim Cemre&Emre 2.Mert&Gülçin 3.Yaso&Korkut(Clark Kent:img-pilot ) immortalf1 25-06-07, 23:16 herkesee sLmLarr yaa bu hafta süper bi böLümdy qerçektenn kısLar çook ii hasırLandıLar korkut oLayı tamamen şoke durumuyduu resmenn kurbağadan prense dönüşmüştyy umarım yasoyLaa araLarında aşk artıq başLarrr:D:D NİLYA 25-06-07, 23:22 şuan izlediğim tek dizi..yakında son tercih'de favorim olcak...ekranlarda görmek istediğim tek şey gençlik dizileri zaten..bu arada herkeze sLm :img-yes: miracle girl 25-06-07, 23:25 yağmur abla valla herşeye yoshy korkutu karıştırmasan olmaz özellikle korkutu aha ilham geldi yoshy:korkut neni çok neviyorum korkut:bende nasemin nama bu aşk nimkansız yasemin:neden korkut neden emre:nünkü siz kardeşsiziniz cemre:emtre oha dünyada herkes kardeş heralde baruış:basit misin olum herkesi kardeş yaptın eren:şişşt romantizmi bozmainn Heh bravo Özlem Bi Korkutla Yaseminin kardeş olmadıı kalmıştı Bende Clark Kentle kardeşim dimi:img-hyste Sen harbi süper konik yazıosn bende yazarım da ciddi adamım ben:img-hyste klgçaglar 26-06-07, 07:09 arkadaslar cemrenin kurtulup yarısmayı kazancaından eminiz çünkü geçen bölümün fragmanında gösterdiler yarısmaya katıldıklrını fakat yayınlamadılar ariezz 26-06-07, 07:58 Bence Emre'nin Cemre'yi kurtarmasi ve onu yarismaya yetistirebilmesini sagladigi için, Cemre iliskilerini 2. defa gozden geçirecektir. çağloş 26-06-07, 08:28 Bence Emre'nin Cemre'yi kurtarmasi ve onu yarismaya yetistirebilmesini sagladigi için, Cemre iliskilerini 2. defa gozden geçirecektir. katılıyorum eğer emre kurtarırsa cemreyi kesin ona karşı olan akını anlar.yani birleşme ihtimalleri yüksek.alev zaten yine durazmaz bir şeyler yapar.bakalım göreceğiz.alevin planları hiç bitmez zaten. ekin-sarp 26-06-07, 09:34 selam arkadaslar,nasilsiniz???? neler konusuyorsunuz?? ben cemreyle emre icin cok seviniyorum,cünkü cemre yavas yavas güvenmeye basliyacak bence cünkü o kurtariyor onu ve kazanirsalar onun sayesinde olcak :happy0064 batuhan_gumus 26-06-07, 09:38 yha inanmiyorum bu bölüm harikaydı ama alev keşke cemreyi o odaya kapatnasaydı pisss alev yhaa acaba emre cemreyi kurtaracakmı ? inş öyle olu yoksa yarışmayı kaybedecekler bende sinir den köpüricem uff çatlak alevvvv dedebaba 26-06-07, 09:38 cemre ile emre yeniden çıkacaklar garanti veriyorum size cemre gerçek hayatta kenan doğuludanmı hoşlanıyormuş yalancı yarime destek batuhan_gumus 26-06-07, 09:40 bu arada ratınglerde uçma var yha ne güzel baya bi izlenmişiz yesss:img-wink: :happy0064 :img-in_lo joo hayır oo yasemindi dedebaba yaemin ve kenan doğulu cemrem değıl ekin-sarp 26-06-07, 09:46 bu arada ratınglerde uçma var yha ne güzel baya bi izlenmişiz yesss:img-wink: :happy0064 :img-in_lo joo hayır oo yasemindi dedebaba yaemin ve kenan doğulu cemrem değıl evet reytingleri bende gördüm..gercekten büyük bir cikis var,birinci siradayiz :happy0064 :happy0064 sonuna kadar hepsi 1!!!!!!! ozlem_1905 26-06-07, 11:51 bu arada ratınglerde uçma var yha ne güzel baya bi izlenmişiz yesss:img-wink: :happy0064 :img-in_lo joo hayır oo yasemindi dedebaba yaemin ve kenan doğulu cemrem değıl evet reytingler süpperr bak gene ilham geldi mert:nülçin gülçin:nert mert:nülçin seni çok neviyorumm gülçin:nahhh nert bende seni çok neviyorum ama nardeş çıkmayız işşallah mert:nişşallah nülçin nişşallah barış:durun emre:siz kaardeşiniz brış:harbiden nasitsin ya oğlum nardeş değil nikizsiniz ditycektik ya korkut:ıo zaman siz nem kardeş nem ikizsiniz eren:nemde sevgili mert:nayır bizimde naşımıza gelecekti gülçin:ninanmıyorum sizeee nayırrr yoshy:inan nülçin ben korkutla,alev barışla, narddeş çıktı sen de nolabilirsin gülçin:nayır doktora gidecem devamı sonraya yazarım batuhan_gumus 26-06-07, 12:00 evet reytingler süpperr bak gene ilham geldi mert:nülçin gülçin:nert mert:nülçin seni çok neviyorumm gülçin:nahhh nert bende seni çok neviyorum ama nardeş çıkmayız işşallah mert:nişşallah nülçin nişşallah barış:durun emre:siz kaardeşiniz brış:harbiden nasitsin ya oğlum nardeş değil nikizsiniz ditycektik ya korkut:ıo zaman siz nem kardeş nem ikizsiniz eren:nemde sevgili mert:nayır bizimde naşımıza gelecekti gülçin:ninanmıyorum sizeee nayırrr yoshy:inan nülçin ben korkutla,alev barışla, narddeş çıktı sen de nolabilirsin gülçin:nayır doktora gidecem devamı sonraya yazarım arkadaşlar yha süper olmuşş bravoo yhaa nayırr nolamazz gülçin ve mert kardeşş nayırr nolamazz:img-blush :dito :dito :dito ayşegül_elif 26-06-07, 12:06 kızlar bu ne hız 3 günde bi başlık daha bitirmek üzeresiniz:) erenin babsına çok kızmıştım sonradan gerçegi anlayınca sinirim geçti eğer bi kez daha kızlara bulaşırsa o paparaziyi öldürürümmmmmmmm şeytan nolucak alev seni öldürmek istiyorum cemremi kitledi ya ama işe yaradı emreye inanır cemre umarım alevde hırsından çtlar barışın yanağı ruj oldu eren görse üzülür:( yaso korkut çok komikti yasemin (ayılıp)korkut(geri bayılıyo:):):)) çok komikti ya yaso ağladığında acayip üzüldüm ya umarım birinci olurlar yasecey 26-06-07, 12:07 nözlemmm sen uçmuşun kızım alevle barış hangi ara kardeş çıktı yasoyla korkut kardeşse vayy korkutun babası fena çapkın zaten belliydi artık kulağını çekecek bide kızı oldu yalnız gülçinle mert hem kardeş hem ikiz biri sarışın biri esmer:img-hyste :img-hyste :img-hyste miracle girl 26-06-07, 12:07 evet reytingler süpperr bak gene ilham geldi mert:nülçin gülçin:nert mert:nülçin seni çok neviyorumm gülçin:nahhh nert bende seni çok neviyorum ama nardeş çıkmayız işşallah mert:nişşallah nülçin nişşallah barış:durun emre:siz kaardeşiniz brış:harbiden nasitsin ya oğlum nardeş değil nikizsiniz ditycektik ya korkut:ıo zaman siz nem kardeş nem ikizsiniz eren:nemde sevgili mert:nayır bizimde naşımıza gelecekti gülçin:ninanmıyorum sizeee nayırrr yoshy:inan nülçin ben korkutla,alev barışla, narddeş çıktı sen de nolabilirsin gülçin:nayır doktora gidecem devamı sonraya yazarım Kız delisin ya sen harbi:) Herkesi kardeş ettin:) Ya senaryolar kısmına yaz boşver bişi olmaz burada yer kaplamasın:) Açtığın başlık kitlemiş bence senaryolar kısmına yaz bende oraya komik bişey yazmıştım yaaa:img-wink: Ama güzel yazıosun gül gül koptum yane:img-hyste (papatya papatya:img-hyste ) miracle girl 26-06-07, 12:09 nözlemmm sen uçmuşun kızım alevle barış hangi ara kardeş çıktı yasoyla korkut kardeşse vayy korkutun babası fena çapkın zaten belliydi artık kulağını çekecek bide kızı oldu yalnız gülçinle mert hem kardeş hem ikiz biri sarışın biri esmer:img-hyste :img-hyste :img-hyste O zaman babaları aynıdır. Başka başka annelerden halletmiştir.:img-hyste Ama bi pürüz daha var. Mertin hiçbir yakını yaşamıyor. Ama Gülçinin hepiciği sağlam dimi? Eee Erene bi kardeş yokmu onunkide ben olim nolur:happy0064 Beni Clark Kenkte kardeş yap Özlemmm O olmadı Yaseminle ikiz ya ondan snrada Korkutla kardeş olmuş olurum nasi fikiirr:img-wink: :happy0064 ozlem_1905 26-06-07, 12:30 Kız delisin ya sen harbi:) Herkesi kardeş ettin:) Ya senaryolar kısmına yaz boşver bişi olmaz burada yer kaplamasın:) Açtığın başlık kitlemiş bence senaryolar kısmına yaz bende oraya komik bişey yazmıştım yaaa:img-wink: Ama güzel yazıosun gül gül koptum yane:img-hyste (papatya papatya:img-hyste ) namanda benim kankam espride mii yaparmış aman aman yesinler:img-hyste ayrıca onları ben kardeş yapmıorum emre başlattı alevle barışı kardeş yaptı cnmcm:img-hyste yağmur(kar) abla ilk senaryomda onlar nevlenirken kardeşlerdi alev ve barışş bi de ztn krdeş deiller atıyorlar kafadan cemre_melike 26-06-07, 12:59 yarın tekrarını daha iyi izlicem zaten bu bölüm bana biraz uzun geldi. tabi uzun gelir çünkü onların konserlerinden gelir gelmez dizi başladı yani bn pazar günü bütün gün onları gördüm..:img-in_lo ohanges 26-06-07, 13:17 bu bölüm süperdi yanlız bu ne hız ben 60.sayfada kalmıştım ya neyse bendede şans yok diziyi kaçırdğımdan nette izlemiştim keşke bekleseymişimde tv de izleseymişim olsun ben yine izlerim ayrıca korki&yoshy ikilisine hasta oldum yaff YoShYÖzGe 26-06-07, 13:33 Yarın tekrarı var. Kaçıranlara büyük fırsat:img-wink: Saat 20.30'da ekin-sarp 26-06-07, 14:15 eee konu nedir arkiler?? bence yasoyla korkutun o mükemmel sahnesini konusalim :img-yes: süper bir sahneydi ya,ben bayildim bin kere izlesem bikmam valla :img-hyste bayildi,ayildi korkut dedi yine bayilidi :img-hyste coooook yakisiyorlar,canlarim benim ya.. love_girl 26-06-07, 14:37 ya kızlar bişi sorcam bn pazar günü diziyi izlediimde en son emre cemre die bağırıyo cemrde duyodu tam ses vercekken bitti şimdi showda fragmanı gösterdiler yarın tekrarı oynıcakmış ordada bzmkiler sahneye çıkıo nasıl bu iş anlamadım bn ya? N_e_z 26-06-07, 14:40 ya kızlar bişi sorcam bn pazar günü diziyi izlediimde en son emre cemre die bağırıyo cemrde duyodu tam ses vercekken bitti şimdi showda fragmanı gösterdiler yarın tekrarı oynıcakmış ordada bzmkiler sahneye çıkıo nasıl bu iş anlamadım bn ya? okulda yarisma varya o yüzden sahnedeler yarin tekrarini segredersen anlarisn bu bölüm cok acikli baslarda benden söylemesi miracle girl 26-06-07, 14:55 Evet ağlayabilirsin ki ben ağlıcaktım misafirler olmasa. Yarın rahatça izlerim,ağlarım artık.:) Ama asıl Korkut bomba kardeşlerim dimi amaa:) Cey0} 26-06-07, 14:59 Evet ağlayabilirsin ki ben ağlıcaktım misafirler olmasa. Yarın rahatça izlerim,ağlarım artık.:) Ama asıl Korkut bomba kardeşlerim dimi amaa:) Evet.Bir de napğolyon kızlara benim oğlum diye hava atıyodu.Paragöz ne olacak ayrıca çapkın şey.Oğlunu öyle eğitmeye çalıştğına göre.....Kendisi nedir senaristler bilir:D ümit_milli_zey 26-06-07, 15:05 bu olay sayesinde cemreyle emrenin arası düzelcek yaşasınnn abi korkut neydi yaa yamuldum resmen:img-in_lo ozlem_1905 26-06-07, 15:13 Evet ağlayabilirsin ki ben ağlıcaktım misafirler olmasa. Yarın rahatça izlerim,ağlarım artık.:) Ama asıl Korkut bomba kardeşlerim dimi amaa:) ya kanka sendemi ya ben kesin taş kalpliyim valla ya içimden hiiiç ağlamak gelmedi valla taş kalpliyim ya off kalbim taş mı oldu yoksa? benim için sevmekte zorsa yalnız kaliim akıllaniim artık bakiim dünya dönüor oooff taş kalpliyim bnn ezzgiii 26-06-07, 15:18 ya kanka sendemi ya ben kesin taş kalpliyim valla ya içimden hiiiç ağlamak gelmedi valla taş kalpliyim ya off kalbim taş mı oldu yoksa? benim için sevmekte zorsa yalnız kaliim akıllaniim artık bakiim dünya dönüor oooff taş kalpliyim bnn benimde hiç ağlamak gelmedi yoksa bendemi taş kalpliğim yoksa değilmiyim_? insan aplamadı die taş kalpli mi olur_? yok olmaz yoksa taş kalplimiyi:D:D:) Cey0} 26-06-07, 15:22 benimde hiç ağlamak gelmedi yoksa bendemi taş kalpliğim yoksa değilmiyim_? insan aplamadı die taş kalpli mi olur_? yok olmaz yoksa taş kalplimiyi:D:D:) Benim de içimden ağlamak gelmedi.Bence fazla duygusal değildi.Babam ve oğlum filmi gibi aşırı duygusal olanlara ağlarım yoksa hiçç.Afeddersiniz biraz taş kalpliyimde:'( miracle girl 26-06-07, 15:34 ÖzlemciM senin kalbin değil kendin taş gibisin :D:D(havaya girme ha esprik) Ben ağlarım valla çok duygusalım Korkutu görünce transa geçerim hiç bişi duymam,görmem erkekkol 26-06-07, 15:40 ya nie kimse yok forumda offfff konusucak bişi kalmadı konu bulalım mesella emre ve cemre yarısmadan sonra yanlız kaldıklarında emre beni affettinmi die sorarsa cemrenin tebkisi neolur sevinirmi evet affetim mi dr yoksa yine yanliş anlayıp sn bn seni afediyim diyemi ni ordan çıkardın diyip saçlarını savurup üflayerek gidermmi N_e_z 26-06-07, 16:13 tmm cnm cvp verdiğin için sağol:img-wink: birsey diil cnm ya belki yarin bende bakarim ama n insalah kendimi tutarim simdiye kadar o aglama sahnelerinde kendimi tutamadim yarinda aglarsam abbamin dilinden kurtulamam yasecey 26-06-07, 16:50 o kadarda değil ceyda farkındaysanız ki kesin yaz mevsimindeyiz bazı arkadaşlar gittiler bi yerlere girmiyolar ve ben bütün gün burdaydım ama açılan doğru düzgün bi konu olsa yorum yapcaz herhalde:img-yes: burası kolay kolay boş kalmaz yarın dizimizin tekrarı var yine coşarız büyük ihtimalle fragmanda gösterilir reklam arasında özetimizde yakında gelir yine coşarız boşuna üzmeyin kendinizi:icon_whis alev cemreye barışın telefonundan mesaj çekti hadi uzunda değil ama 2 cümle 1 saniyede nasıl yazıp geri verdi telefonu yaw bende niye istedi teli diye bakarken cemreye mesaj geldi:img-hyste bu arada çocuğu öptü arada kaynadı vay alev vay:img-hyste N_e_z 26-06-07, 17:10 Gerçekten bu aralar kimse girmiyor.Zaten ben önceden anlamıştım.Malesef ilerki bölkümlerinde başlık bomboş kalıcak giren kullanıcı sayısı azalıcak demiştim.Ve dediğim çıktı:( hay nekadar $om agizliymi$$in kiz :img-hyste :img-hyste aqma öyle olmasin lütfen herkez girsin buraya ya böälümler güzellestikce azaliyoruz yaprak dökümü gibi bu baslik bir agac ve biz üyeler birer yaprak ve agacimizin yapraklari dökülüyo:icon_cry: :icon_cry: o kadarda değil ceyda farkındaysanız ki kesin yaz mevsimindeyiz bazı arkadaşlar gittiler bi yerlere girmiyolar ve ben bütün gün burdaydım ama açılan doğru düzgün bi konu olsa yorum yapcaz herhalde:img-yes: burası kolay kolay boş kalmaz yarın dizimizin tekrarı var yine coşarız büyük ihtimalle fragmanda gösterilir reklam arasında özetimizde yakında gelir yine coşarız boşuna üzmeyin kendinizi:icon_whis alev cemreye barışın telefonundan mesaj çekti hadi uzunda değil ama 2 cümle 1 saniyede nasıl yazıp geri verdi telefonu yaw bende niye istedi teli diye bakarken cemreye mesaj geldi:img-hyste bu arada çocuğu öptü arada kaynadı vay alev vay:img-hyste evt haklisin herkez gidiyo ama yaz tatlinde bende *** giremicem türkiyede internetimiz yok daha dogrusu bilgisayarimiz biel yok neyse kzenlerimde girerim ben sizi kolay koaly yalniz birakmam ama bizde suc dedigingibi yagmur ablacim konu bulamiyoruz neyi konussaki acaba ????hmmmmm...???? buldum !!!! yaseminle kokutu konusalim yada gülcinle merti fln benim anlamdigim ne bilyiormusun hani gülcin merte küstü bu bölüm yüzünde güller aciyodu merti görünce ama senin degin gibi yagmur ablos uzun bir mesaji iki saniyede yolladi bide igrenc dudaklariyla gül gibi cocugun yanaklarini öptü iyyyy miracle girl 26-06-07, 17:16 o kadarda değil ceyda farkındaysanız ki kesin yaz mevsimindeyiz bazı arkadaşlar gittiler bi yerlere girmiyolar ve ben bütün gün burdaydım ama açılan doğru düzgün bi konu olsa yorum yapcaz herhalde:img-yes: burası kolay kolay boş kalmaz yarın dizimizin tekrarı var yine coşarız büyük ihtimalle fragmanda gösterilir reklam arasında özetimizde yakında gelir yine coşarız boşuna üzmeyin kendinizi:icon_whis alev cemreye barışın telefonundan mesaj çekti hadi uzunda değil ama 2 cümle 1 saniyede nasıl yazıp geri verdi telefonu yaw bende niye istedi teli diye bakarken cemreye mesaj geldi:img-hyste bu arada çocuğu öptü arada kaynadı vay alev vay:img-hyste Ben daha tatile çıkmadım YağmurcuM ama heran Bodrum sularına kendimi bırakabilirim;) Şu Alevin mesajına gelince Barış ne yazdığı madem merak ediyor gönderilenlerden bulamaz mı? bu 1 Cemrenin tel. nosunun barışta ne işi var hangi ara aldı 2 Bu kızda napıo cnm ne öpüyo çocuğu aaa!3 kalemera 26-06-07, 17:18 N_e_zcim sana katılıyorum mert onlara başarılar dilediğinde çok mutluydu herşeyi unutmuş gibi yani bence böyle bir olay es geçilirse çok büyük bir mantık hatası olur yani meritn gülçinin gözündeki suçu onu esrayla aldatmak ve birde yalan söylemek bence bu hemen unutulucak bir olay deil yasecey 26-06-07, 17:19 neslihan barışın neresi gül kız:img-hyste :img-hyste ipek biz yusufla tatile çıkacaz hani operasyon nerden çıktı bodrum ama gerçekten cemrenin nosunu hangi ara almış barış vay vay cemrenin gelen kutusundada barışlar çokmuydu banamı öyle geldi:icon_whis N_e_z 26-06-07, 17:21 Ben daha tatile çıkmadım YağmurcuM ama heran Bodrum sularına kendimi bırakabilirim;) Şu Alevin mesajına gelince Barış ne yazdığı madem merak ediyor gönderilenlerden bulamaz mı? bu 1 Cemrenin tel. nosunun barışta ne işi var hangi ara aldı 2 Bu kızda napıo cnm ne öpüyo çocuğu aaa!3 bizi birakma ipek bende bodrumu istioyom evet cok haklisin msj kutusuna bakabilir akil var mantik var ama barisda ne gezeeer evet oda cok dogru hani cemre barisi sevmiyordu kiz deli diil herhaldede sevmedigi birine numarasini versin Ben daha tatile çıkmadım YağmurcuM ama heran Bodrum sularına kendimi bırakabilirim;) Şu Alevin mesajına gelince Barış ne yazdığı madem merak ediyor gönderilenlerden bulamaz mı? bu 1 Cemrenin tel. nosunun barışta ne işi var hangi ara aldı 2 Bu kızda napıo cnm ne öpüyo çocuğu aaa!3 bizi birakma ipek bende bodrumu istioyom evet cok haklisin msj kutusuna bakabilir akil var mantik var ama barisda ne gezeeer evet oda cok dogru hani cemre barisi sevmiyordu kiz deli diil herhaldede sevmedigi birine numarasini versin o kadarda değil ceyda farkındaysanız ki kesin yaz mevsimindeyiz bazı arkadaşlar gittiler bi yerlere girmiyolar ve ben bütün gün burdaydım ama açılan doğru düzgün bi konu olsa yorum yapcaz herhalde:img-yes: burası kolay kolay boş kalmaz yarın dizimizin tekrarı var yine coşarız büyük ihtimalle fragmanda gösterilir reklam arasında özetimizde yakında gelir yine coşarız boşuna üzmeyin kendinizi:icon_whis alev cemreye barışın telefonundan mesaj çekti hadi uzunda değil ama 2 cümle 1 saniyede nasıl yazıp geri verdi telefonu yaw bende niye istedi teli diye bakarken cemreye mesaj geldi:img-hyste bu arada çocuğu öptü arada kaynadı vay alev vay:img-hyste aa olurmu cnm cocuk tatli biri simdi dizide karakteri köätü diye cirkin olcak diil ya Cey0} 26-06-07, 17:36 N_e_zcim sana katılıyorum mert onlara başarılar dilediğinde çok mutluydu herşeyi unutmuş gibi yani bence böyle bir olay es geçilirse çok büyük bir mantık hatası olur yani meritn gülçinin gözündeki suçu onu esrayla aldatmak ve birde yalan söylemek bence bu hemen unutulucak bir olay deil Evet belki yarışma heyecanından Gülçin olanları unuttu.Ama önümüzde ki bölüm kesinlikle düzeltirler merak etmeyin.Gerçekten Alev çok iğrenç bir kız. kalemera 26-06-07, 17:50 Arkdaşlar bu Gülçin&Mert ne olcak? bende kendime bu soruyu soruyorum bikaç gündür ama için işinden çıkamadım zaten bu bölümde böyle aralarında soğuk bakışmalar oldu o başarı dileklerinen önce ama umarım senaristler bu konu ilie ilgili bi açıklama getirir önümüzdeki bölümlerde ben bide şu korhandan şüpheleniyorum mert kulise geldiğinde öyle bi baktı ki korhana valla ben bile tırstım yani. tatli_kizim 26-06-07, 18:53 slm arkilerr :) insallah az sonra reülik yazcamm :) ayrica evet bu bölümde pek yada HIC mert - gülcin sahnesi olmadii ozlem_1905 26-06-07, 18:59 slm arkilerr :) insallah az sonra reülik yazcamm :) ayrica evet bu bölümde pek yada HIC mert - gülcin sahnesi olmadii sana da selam pınarcm ya kimse yok mu dur ben ipekle yasğmuru çairiim ama onlar yusuf akgünden çıkabilirlerse aşık olmuşlar ama neyse cnmöcm evet gülçin-mert olmadı ya yaz cnm replikk bende senaryo ayzcam duyrulur yasecey 26-06-07, 19:10 hehe yusufun başlığını kapattık 2. sini açtık millet duyrulur özlem size açıklamış bugün ordaydık hep:img-in_lo :img-in_lo pınar hoşgeldin yaw geçen seferde yaso korkut sahnesi yoktu pek bakın bu hafta coştu gelecek bölüm onlar açıklığa kavuşur çok konu var daha işlenecek tabii emre-cemreden yer kalırsa:icon_whis bu kurtarma olayı yarışma falan bilemem:img-wink: miracle girl 26-06-07, 19:13 Bende geldim şekerler;) Evet Yusufumuzun başlığı yenilendi;) Ben şiirlerimle tükettim başlığı Yağmur küstü sandımda küsmemiş iyi biz kardeşizz;) Cemre bu bölüm bilmem de bi gün affedecek Emreyi Belki bu sefer inanır ama çünkü sonuçta onun için boş koridorlarda koştu onu aradı demii? Yapma be Özlem ya bende heralde 3 hafta sonra giderm sen dönersin ben giderim nöbet gibi:) Beni çok ararsınız söliim:) Benim şiirlerim olmadan geçemz birgün:) ÖZlem sensiz de geçmez sen serinletiyodun insaları:) ozlem_1905 26-06-07, 19:15 neslihan barışın neresi gül kız:img-hyste :img-hyste ipek biz yusufla tatile çıkacaz hani operasyon nerden çıktı bodrum ama gerçekten cemrenin nosunu hangi ara almış barış vay vay cemrenin gelen kutusundada barışlar çokmuydu banamı öyle geldi:icon_whis gül ama dikenlli gül ya gülü seven dikenine katlanır derler e biz gülü(barışu)sevmiyoruz niye dikenine katlanıorus o gıcıın:img-hyste senarist çıkar barışıııı yoksa ipek karete takımıyla bende kiremitle dalcaz çocuğa kafası gibi vücududa basit olcak:img-hyste N_e_z 26-06-07, 19:17 madem sezen aksuda dizide oynicak size düsünjcemi anlatim kizlar yarismayi kazancak albüm yapcak bunu duyan sezen aksu kizlari görmek ister ve beraber bir düet yaparlar lkesin böyle olur xane sezeninde oynicagi bölümü cokm mrk ediyom ozlem_1905 26-06-07, 19:19 Bende geldim şekerler;) Evet Yusufumuzun başlığı yenilendi;) Ben şiirlerimle tükettim başlığı Yağmur küstü sandımda küsmemiş iyi biz kardeşizz;) Cemre bu bölüm bilmem de bi gün affedecek Emreyi Belki bu sefer inanır ama çünkü sonuçta onun için boş koridorlarda koştu onu aradı demii? Yapma be Özlem ya bende heralde 3 hafta sonra giderm sen dönersin ben giderim nöbet gibi:) Beni çok ararsınız söliim:) Benim şiirlerim olmadan geçemz birgün:) ÖZlem sensiz de geçmez sen serinletiyodun insaları:) işte herkesi serinletiodum birazda denizde bebndde serinliim bak barışı dövme planlarıbnı yapalım bn gitmeden benim aklımda kiremit var:img-hyste ya ben dönüorum sen gidiosun ya sen kaç hafta kalcabn:icon_sorr miracle girl 26-06-07, 19:21 madem sezen aksuda dizide oynicak size düsünjcemi anlatim kizlar yarismayi kazancak albüm yapcak bunu duyan sezen aksu kizlari görmek ister ve beraber bir düet yaparlar lkesin böyle olur xane sezeninde oynicagi bölümü cokm mrk ediyom Evet hatta durun tahmin edim düet şarkısının adıda Tempo olsun:happy0064 Belkide Sezen kızlara albüm yapmada yardım eder birsürü şarkı verir:) + Mertte var tabi:) E bide ben varım:):) Ben 2 hafta fln kalırım heralde şeker;) seçimden sonrada gidicem ama:) ozlem_1905 26-06-07, 19:23 Evet hatta durun tahmin edim düet şarkısının adıda Tempo olsun:happy0064 Belkide Sezen kızlara albüm yapmada yardım eder birsürü şarkı verir:) + Mertte var tabi:) E bide ben varım:):) Ben 2 hafta fln kalırım heralde şeker;) seçimden sonrada gidicem ama:) ya kanka bu kadar mı olur bizde seçime yetişmek için 21 temmuzda fln döncez uufff neyse e tabi senin bestelerin olmadan olur mu yarın gidip kiremmitleri alıyorum:img-hyste N_e_z 26-06-07, 19:26 Evet hatta durun tahmin edim düet şarkısının adıda Tempo olsun:happy0064 Belkide Sezen kızlara albüm yapmada yardım eder birsürü şarkı verir:) + Mertte var tabi:) E bide ben varım:):) Ben 2 hafta fln kalırım heralde şeker;) seçimden sonrada gidicem ama:) evt cok güzel olur ya ztn tempo sarkisini bide dansini cok seviyom yada söylede olabilir kizlar tv´ye cikiyo yarismayi gösterirler sezende begenir kizlari onlarlada single yapar ~GoThIcA~ 26-06-07, 19:36 slm cnlarm nbrsinis....:) ee ne kaynatıosunus bakalım....:) ipekmmm nereye gidiosun yahhh...:) hmmm özet çıktı mı amaçıkmamı$tr di mi daha erken....:) acemicadi_selim 26-06-07, 19:38 slm ben geldim ne konusuonuz bakiim yeni konu ne bugun giremedim foruma anca simdi geldim avatarlar yapcam simdi yeni yeni ayy neyse bye canlarim yaa yeni bolumun fragmani geldimi yada ozet filan sezen aksumu oynucak dizide super yaa kesin gelir bu yeni sarkicilar da kimmis die sonra onlarla duet yapar iste sponsor olur filan heralde ama bence bu bolum affeder cemre emreyi yani ins. affeder.....bu arada butun yaz boyu surcekmis hepsi 1 sezon finali filan olmucakmis yani neyse ztn bilionuzdurda ben solemis oluyimm dedim neyse byes canlarim ozlem_1905 26-06-07, 19:41 evt yrn gidiorum inşaata ve kiremit alıyorum valla ciddiim bakın ben dövcem barışı yzık olcak çocuğa tabi ipek benden önce davranır mı bilem:icon_whis ~GoThIcA~ 26-06-07, 19:43 evt yrn gidiorum inşaata ve kiremit alıyorum valla ciddiim bakın ben dövcem barışı yzık olcak çocuğa tabi ipek benden önce davranır mı bilem:icon_whis kızım yapma yah bi sırık için değmez kodese girmee etmeeğleme gözünü seviim....:)ipek sende yapma uymayn birbirinize..:) yasecey 26-06-07, 19:46 barışta insan kimbilir neler yaşamış küçükken babasımı dövmüş annesini terk etmiş bi tekmede siz vurmayın dokunmayın zavallıya:icon_sorr aaaaa benide çağırın önce ben çakacam ereni ağlatmak neymiş gösterecem küçük emrah bakışlı acıların çocuğu kılıklı laptop cambazı iddacı barış beye yagmur94 26-06-07, 19:46 gül ama dikenlli gül ya gülü seven dikenine katlanır derler e biz gülü(barışu)sevmiyoruz niye dikenine katlanıorus o gıcıın:img-hyste senarist çıkar barışıııı yoksa ipek karete takımıyla bende kiremitle dalcaz çocuğa kafası gibi vücududa basit olcak:img-hyste hop hop durun bakalın ya barışa dalan olursa bende korkuta dalarım he(tabi dalabilirsem :icon_whis ) N_e_z 26-06-07, 19:46 slm cnlarm nbrsinis....:) ee ne kaynatıosunus bakalım....:) ipekmmm nereye gidiosun yahhh...:) hmmm özet çıktı mı amaçıkmamı$tr di mi daha erken....:) iiyiz canixis eh ne olsun diziyi yaz tatilinde segredebilecegimizi konusuyoz sende cemre gibi lafinda temizlik var :img-hyste :img-hyste özet cikmadi fragmanda cikmadi ama yarin tekrari var slm ben geldim ne konusuonuz bakiim yeni konu ne bugun giremedim foruma anca simdi geldim avatarlar yapcam simdi yeni yeni ayy neyse bye canlarim yaa yeni bolumun fragmani geldimi yada ozet filan sezen aksumu oynucak dizide super yaa kesin gelir bu yeni sarkicilar da kimmis die sonra onlarla duet yapar iste sponsor olur filan heralde ama bence bu bolum affeder cemre emreyi yani ins. affeder.....bu arada butun yaz boyu surcekmis hepsi 1 sezon finali filan olmucakmis yani neyse ztn bilionuzdurda ben solemis oluyimm dedim neyse byes canlarim yok cnm özet mözet fragman mragman birsey yok maalesef evt sezen aksuda bi iki bölümlük oynicakmis gruphepsi basliginda birisi blöyle bi haber eklemis evt yrn gidiorum inşaata ve kiremit alıyorum valla ciddiim bakın ben dövcem barışı yzık olcak çocuğa tabi ipek benden önce davranır mı bilem:icon_whis yok cnm sen zahmet etme biz onu en iisi denizin ortasina atalim köpek baliklari parcalisin onu onlar yaosin o isi kızım yapma yah bi sırık için değmez kodese girmee etmeeğleme gözünü seviim....:)ipek sende yapma uymayn birbirinize..:) caglacim hakli birbirinizi cok fena kiskirtiyonuz ha benden söylemesi sonra birgün sizi hapise ziyarete geliriz:p hop hop durun bakalın ya barışa dalan olursa bende korkuta dalarım he(tabi dalabilirsem :icon_whis ) haha benim kimsem yok emre haric o benim askim emreye dalan karsisinda beni bulur benden söylemesi miracle girl 26-06-07, 19:50 Aaa bir dakika ya burda benimde adım geçiyooo. Olayda benim işim yok ben dövdüm rahatladım sıra özlemde:) ben karete takımıyla daldım yaa:) yağmur sende fazla kaşınma;)(94) N_e_z 26-06-07, 19:53 Aaa bir dakika ya burda benimde adım geçiyooo. Olayda benim işim yok ben dövdüm rahatladım sıra özlemde:) ben karete takımıyla daldım yaa:) yağmur sende fazla kaşınma;)(94) ooohho siz bayabi eli masalisiniz bakiyom dövün sövün benim yerimede dövün aslinda ben bi sete gitsem yanima bi döner bicagi alsam barisdan güzel böyle bol soslu salatali bi döner yapsam ne dersiniz sizde yermisiniz?:img-hyste :img-hyste :img-hyste ~GoThIcA~ 26-06-07, 19:54 iiyiz canixis eh ne olsun diziyi yaz tatilinde segredebilecegimizi konusuyoz sende cemre gibi lafinda temizlik var :img-hyste :img-hyste özet cikmadi fragmanda cikmadi ama yarin tekrari var caglacim hakli birbirinizi cok fena kiskirtiyonuz ha benden söylemesi sonra birgün sizi hapise ziyarete geliriz:p [/I] valla en kıyak tarafıda bu yazın hepsi 1 imiz var bizim.....:) napııım izleye izleye cemreyedöndüm bnde....: aman Allah korusun....:) valla hem barı$ada yazık sizbirbirinizi deil aplamız yağmuru dinleyin ......:) aplamızn tavsiyelerini dinleyn...:) yagmur94 26-06-07, 19:54 Aaa bir dakika ya burda benimde adım geçiyooo. Olayda benim işim yok ben dövdüm rahatladım sıra özlemde:) ben karete takımıyla daldım yaa:) yağmur sende fazla kaşınma;)(94) allah allah siz barışa dalıyorsunuzda ben niye korkuta dalamıyormuşum babama söyleyeceğim koruma versin bana gidip dövelim :D ordada karşımıza yasemin engeli takılır ama nyse :) uyarı :Barış kendine koruma tutsan iyi edersin her zaman ben yetişemem. N_e_z 26-06-07, 20:00 valla en kıyak tarafıda bu yazın hepsi 1 imiz var bizim.....:) napııım izleye izleye cemreyedöndüm bnde....: aman Allah korusun....:) valla hem barı$ada yazık sizbirbirinizi deil aplamız yağmuru dinleyin ......:) aplamızn tavsiyelerini dinleyn...:) bend ehepsi 1 i izleye izleye onlar gibi oldum onlar gibi giyiniyom onlar gibi konusoym ........ allah allah siz barışa dalıyorsunuzda ben niye korkuta dalamıyormuşum babama söyleyeceğim koruma versin bana gidip dövelim :D ordada karşımıza yasemin engeli takılır ama nyse :) uyarı :Barış kendine koruma tutsan iyi edersin her zaman ben yetişemem. evt ya kiz hakli hepimiz barisa daldik yahu yazik degil aslinda ama napim iste cok duygusalim yagmur94 26-06-07, 20:02 evt ya kiz hakli hepimiz barisa daldik yahu yazik degil aslinda ama napim iste cok duygusalim ehh be sonunda tamam barışı sevmiyorsunuz anladıkta bari ermana dalmayın ya yazık çocuğa tamam barışı bende sevmiyorum uyuz oluyorum ama ilerki bölümlerde erene aşık olcak ve bence çok güzel bir aşk izliycez heralde erenn sap gibi kalmıycak :icon_whis yasecey 26-06-07, 20:03 ya neyse bırakın barışı merte gelin ne kadar tatlı oda demi iyiki korkut onun yanına taşınmış(bu mesajada korkutu soktum diye coşmayın devamı var) gülçin geçen bölüm kapıyı açtı hani eren eşyalarını topluyodu mertle korki geldi orda merte kötü baktı unutmamış onlar yakında barışırlar yaw ama önce şu yarışma işi çözülsün bi şekilde olur tabi korkutun(bak haaa) dediği gibi ona söylediklerini gidip gülçine söylerse:):):) N_e_z 26-06-07, 20:05 ehh be sonunda tamam barışı sevmiyorsunuz anladıkta bari ermana dalmayın ya yazık çocuğa tamam barışı bende sevmiyorum uyuz oluyorum ama ilerki bölümlerde erene aşık olcak ve bence çok güzel bir aşk izliycez heralde erenn sap gibi kalmıycak :icon_whis evt ya haklisin ermana bende bayiliyoruzm ama barisa gicik oluyorum ah nerde o gpnler insallah asik olur ya erosuma miracle girl 26-06-07, 20:05 Yaseminden önce kız takılırız cnm:) Neyse ya ne dövmesi boşverin oda dizi dışı iyi adam ama dizi içi dövüüün:) Lafları süper ama basit misin oğlum :D N_e_z 26-06-07, 20:07 ya neyse bırakın barışı merte gelin ne kadar tatlı oda demi iyiki korkut onun yanına taşınmış(bu mesajada korkutu soktum diye coşmayın devamı var) gülçin geçen bölüm kapıyı açtı hani eren eşyalarını topluyodu mertle korki geldi orda merte kötü baktı unutmamış onlar yakında barışırlar yaw ama önce şu yarışma işi çözülsün bi şekilde olur tabi korkutun(bak haaa) dediği gibi ona söylediklerini gidip gülçine söylerse:):):) evt cok haklisin korkutun mertin yanina tasinmasi cok cok cok cok ii oldu ama gpülcinin merte kötü baktigini hic glrmedim ben galiab orda aglamakla mesguldum yagmur94 26-06-07, 20:10 evt ya haklisin ermana bende bayiliyoruzm ama barisa gicik oluyorum ah nerde o gpnler insallah asik olur ya erosuma aşık olcak olmasına ama bu seferde eren onu affetmiycek süper olcak bence ahh barış ahh bir düzelsen :) hell_scream_89 26-06-07, 20:31 arkadaşlar dizi setinin nerede olduğunu bilen var mı ? Çok acill lazımda :s karafirtina 26-06-07, 20:36 ay millet bugun hpesibir 7.bolume izledim nolmus oyle korkiye bi abuk subuk konusmasa 1 numara olcak gercek diyorum ben cem yani emrenin oyunculugunu hic begenmiyorum bana hic samimi gelmiyo ama korkut oyle eddegil icten oynuyo:img-wink: korkut: YASEMIN yasemin :Korkut koptugum an bu andir:img-hyste yasecey 26-06-07, 20:52 meyra hoşgeldin evet yaw bende emreyi bi türlü sevemedim ne biliyim galiba tipi bana biraz üç kağıtçı gibi mi desem neyse uyuşamadık kimse kızmasın ama korki anında yani:img-in_lo çok pozitif çok sevimli o sahneyi hala izleyip ölüyorum çok güzeldi yaa artık hep böyle sahneler bekliycem yaso korkut coşsun biraz:icon_whis hell_scream_89 istanbul beykent üniversitesi benim bildiğim okudukları akademinin çekimleri orda yapılıyo galiba:img-yes: miracle girl 26-06-07, 20:57 Nedense ben Emreyi seviyorum yani şeker çocuk tabi Korktut kada olmasa... Korkutu bende ilk görüşte sevdim yani çok sevmliydi saf bi duruşu vardı ama şimdi apayrı seviyorum anlamadım nolduğunu:) Mert zaten şeker biri onuda (onun kadar olmasada) seviyorum Barışa diyecek bulamıyorum baştan beri gıcık gleliyodu şimdi tipi birz hoş geldi ama hala gıcık oluyorum sadece şu basit lafı hoşuma gitti! ~GoThIcA~ 26-06-07, 21:07 Nedense ben Emreyi seviyorum yani şeker çocuk tabi Korktut kada olmasa... Korkutu bende ilk görüşte sevdim yani çok sevmliydi saf bi duruşu vardı ama şimdi apayrı seviyorum anlamadım nolduğunu:) Mert zaten şeker biri onuda (onun kadar olmasada) seviyorum Barışa diyecek bulamıyorum baştan beri gıcık gleliyodu şimdi tipi birz hoş geldi ama hala gıcık oluyorum sadece şu basit lafı hoşuma gitti! ipek duygularımız kar$ılıklı ....:) korkut bi tane........:) basit msn nesn ipek ya.....:img-hyste :img-hyste (kuzu $aka yaptım heee...:):) nese bn kaçar bye.... sakın ba$lıı kapamadan yatmayın haa......:) püren_hepsi 26-06-07, 21:15 arkadaşlar dizi setinin nerede olduğunu bilen var mı ? Çok acill lazımda :s dizi beykent üniversitesinde çekiliyomuş "ayasağ"diye bi köyün içinde karafirtina 26-06-07, 21:51 meyra hoşgeldin evet yaw bende emreyi bi türlü sevemedim ne biliyim galiba tipi bana biraz üç kağıtçı gibi mi desem neyse uyuşamadık kimse kızmasın ama korki anında yani:img-in_lo çok pozitif çok sevimli o sahneyi hala izleyip ölüyorum çok güzeldi yaa artık hep böyle sahneler bekliycem yaso korkut coşsun biraz:icon_whis hell_scream_89 istanbul beykent üniversitesi benim bildiğim okudukları akademinin çekimleri orda yapılıyo galiba:img-yes: ya konusma tarzina gicik oluyorum emrenin sanki dediklerini senaryo geregi soyluyo yani hic gercekci duygulu oynuyamiyo bence. tamda cemreme bulmuslar onu yaw keske onun yerine baskasi oynasaydi tabi benim sahsi fikrim:img-wink: miracle girl 26-06-07, 22:51 Ya bişey sorucam ben yeni farkeetim de Eren ora ağlıyodu ya Sonrada Korkarım.. dedi ordan sonra acaba ben ona aşık oldum falan mı dicekti şimdi merak ettim(?) yasecey 26-06-07, 23:01 evet öyle diyecekti kesin çünkü yine orda konuşurken banu hocayla ben sizin kadar soğukkanlı düşünemiyorum falan dedi zaten ağlarkende alevle gördüğü içn ağladı söyledi çünkü alevle gördüm barışı diye aşık olmuş :img-yes: ne kadar kolay söyleniyo dimi ahh ah dizi_kolikk 27-06-07, 08:41 Ya bişey sorucam ben yeni farkeetim de Eren ora ağlıyodu ya Sonrada Korkarım.. dedi ordan sonra acaba ben ona aşık oldum falan mı dicekti şimdi merak ettim(?) evet,evet kesinlikle öyle diyecekti... zavallım benim... aşık olacak başka adam kalmamış gibi barış efendiye aşık oldu :icon_sorr N_e_z 27-06-07, 08:46 evet,evet kesinlikle öyle diyecekti... zavallım benim... aşık olacak başka adam kalmamış gibi barış efendiye aşık oldu :icon_sorr gercektenmi ben hic öyle birsey farketmemistim galinba ben orda aglamakla mesguldum ne dediki tam olarak? ozgeanitgan 27-06-07, 09:09 ark. selam ben de bir hepsi hhayranıyım her bölümünü izliyorum bir şey sorucam dizimiz yaz dizisimi yani sezon finaline girdimi? cevabınızı bekliyorunm bende bir gülçin hayranıyım:good: N_e_z 27-06-07, 09:10 ark. selam ben de bir hepsi hhayranıyım her bölümünü izliyorum bir şey sorucam dizimiz yaz dizisimi yani sezon finaline girdimi? cevabınızı bekliyorunm bende bir gülçin hayranıyım:good: sen meraklanma canm sezona girmicek yaz dizisi olcakmis yani yazada hepsimizi her hafta görcez Dilara03 27-06-07, 09:51 fragman yada özet varmıı biraz yorum yapıyım bu bölüm içn bi kere herkes sölemiştir ama ben yine sölimm:D cemre kurtulcakk fragmanda gösterdiler emrenin kurtarması daha bi iyi oldu aşkını ispatlamış oldu bence gülçin we mert bu bölümde barışsınn bencceee yoshy de korkutu sevmeye başlıyo ve yine bencee N_e_z 27-06-07, 10:13 fragman yada özet varmıı biraz yorum yapıyım bu bölüm içn bi kere herkes sölemiştir ama ben yine sölimm:D cemre kurtulcakk fragmanda gösterdiler emrenin kurtarması daha bi iyi oldu aşkını ispatlamış oldu bence gülçin we mert bu bölümde barışsınn bencceee yoshy de korkutu sevmeye başlıyo ve yine bencee evt bencede öyle olucak cemrede artik bu yeni bölümde emreye asik olmaya baslicak dedebaba 27-06-07, 10:17 ya kesin olaylar başka ne olabilirki emre cemreyi kurtaracak daha sonra yine aşk yalancı yarim bitmiyor yasecey 27-06-07, 10:19 yaw şurda bişey kalmmamış başlığın kapanmasına coşun biraz dilaranında söylediği gibi cemre ordan kurtulur romeosunun sayesinde zaten dün tekrar bölümünün fragmanını izledim yani eski fragman ama bu sefer yarışmadaki dans sahneleri falan çoğalmış sanki yada benim ilgimi yeni çekiyo vede geçen bölüm sessiz fragmanı yasonun bayıldığı yer falan var heyecanlı yerde bitirmediler bu fragman karışıklığı hep sürecekse biz ne konuşacaz eee kızların yarışmayı kazanacağıda gün gibi açık biraz dikkat etsinler şu fragman olayına örnek 3. bölüm... 2. bölüm sonu açtılar kapıyı şaşırdılar konuştuk kimi gördüler diye fragman çıktı hepimiz hastanedeki kim emre kimin elini tutuyo diye 1 hafta tıngırdadık yani merak insanı öldürüyo yaww merak dizilerin bir numaralı unsuruysa dayasınlar razıyım konuşacak dertleşecek bişey olmuyo fragmanlar karışmasın 1 kere oldu tamamda neyse... bide eveeet ağır çekimin en çok yakıştığı çifti bu bölümde farkettim kimmm haaa meraklandırıyım diyecem ama siz benden çakarsınız yasemin ve korkut hep ağır çekim olsunlar ağır çekim yürüsünler ağır çekim koşsunlar yasonun ağır çekim bayıldığı gibi hep emreyle cemreyemi zaten saç savuruşlar gözüme öyle bi batıyoki artık hep onlara mı birazda bize:icon_whis :img-hyste :img-hyste batuhan_gumus 27-06-07, 10:36 yha ben inanmıyorum hiç cemre hayranları yok mu burada HEP EREN GÜLÇİN GENELIKLE BU ARADA GEÇENDE MERTLE GÜLÇİNİ YEMEK YIYERKEN GÖRDÜM FOTO ÇEKTİM PC M DE DURUYOR bye hell_scream_89 27-06-07, 10:40 hell_scream_89 istanbul beykent üniversitesi benim bildiğim okudukları akademinin çekimleri orda yapılıyo galiba:img-yes: Cevap verdiğin için teşekkürler ama okuldaki çekimler bitti.. Diğer setin adresini bilen varsa lütfen burdan ya da PM ile bana ulaşsın :img-wink: :good: N_e_z 27-06-07, 10:59 yha ben inanmıyorum hiç cemre hayranları yok mu burada HEP EREN GÜLÇİN GENELIKLE BU ARADA GEÇENDE MERTLE GÜLÇİNİ YEMEK YIYERKEN GÖRDÜM FOTO ÇEKTİM PC M DE DURUYOR bye evt bencede hep gülcin ve ereren fanlari var ama neyse n gercekten onlarimi gördün yoksa dizidenmi ______________ Önemli: arkadaslar siz hepsi1´in tekrari bugün oynicani dediniz ama ben demin showda reklamlara baktim bugün kismetim otel ve aci hayat var heüsi 1 yokmus acemicadi_selim 27-06-07, 11:05 yha ben inanmıyorum hiç cemre hayranları yok mu burada HEP EREN GÜLÇİN GENELIKLE BU ARADA GEÇENDE MERTLE GÜLÇİNİ YEMEK YIYERKEN GÖRDÜM FOTO ÇEKTİM PC M DE DURUYOR bye aaa olmazmi ben warim mesela cemre fanatigi olarak sonra cemreu die biri var yanlis hatirlamiosam chom filan war aslinda war bayagi fani cnm yasecey 27-06-07, 11:07 yaseminin de hayranları fazla burda hişşşt sahiplenmeyin hemen :hıh:hıh:hıh o söylediklerin ya geçen haftanın yada dünün canım çünkü söylediğin ikinci diziyi dün akşam gösterdiler daha hem ben fragmanı gördüm ve siteden baktım yayın akışı bugün hepsi 1 tekrar ama sizinki almanya galiba orda yoksa bilemem:icon_whis erkekkol 27-06-07, 11:08 yha ben inanmıyorum hiç cemre hayranları yok mu burada HEP EREN GÜLÇİN GENELIKLE BU ARADA GEÇENDE MERTLE GÜLÇİNİ YEMEK YIYERKEN GÖRDÜM FOTO ÇEKTİM PC M DE DURUYOR bye bn varım cnım cemre hayranı çok tatlı bnce konusmasıda çok tatlı inatlarıda ve tabi en güzel laf sokması aleve çok süper otturuyo yani zaten o grup çıktıgından beri en çek onu seviyodum simdi daha çok seviyorum aslında hepsini seviyorum ama o bi başka artık su grup atlarınıda bulsalar nasıl bulçaklar acaba nasıl gelçek akıllarına ünlü sözlerinden olabilirmi hepimiz birimiz birimiz hepimiz için sonuç olarak HEPSİ acemicadi_selim 27-06-07, 11:12 slm fragman yada ozet geldimiii???? bu bolum kesin cemre kurtulcak emre tarafindan ztn cemre emreyi sewiodu 2. 3. bolumu hatirlatirim sewmio diyenlere:img-wink: o zmn de cemre onu affetcek artik super olcak sonra bunlar yarismaya girip kazancaklar tabiikii sonra bunlara album yapilcak sezen aksuda onlarla duet yapcak yada sponsor olcak heralde amaaan neyse yaaa sinir oldum hala fragman filan yok ortalardaa *Rüya* 27-06-07, 11:23 Selam kizlarrr.. Bunu üzülerek söylüyorum ama : biz galiba gene unutulduk :img-hyste Baslik hala açilmamis..Neyse ben sahsen alistim bu duruma :icon_sorr Birdahaki bölümü açikasi hiç merak etmiyorum..Cemre konusu zaten belli..Emre Cemreyi bulucak..:img-wink: yasecey 27-06-07, 11:42 bende bölüm açılmıştır diye yusufun başlığından bu tarafa koştum ama yok neyse yaw açılır merak etmeyin evet bugün tekrar bölümü var 20.30 dün iki kere gördüm tekrar bölüm fragmanını ayyy izle izle doymuyo insan bu akşamda bi aksilik olmazsa izleyecem yasom korkim:img-in_lo onlar ne güzel sahnelerdi sar sar seyret zaten bi itirafta bulunursam 7. bölümü tam anlamıyla netten seyretmedim sadece yasemin yusuf sahneleri:img-blush napıyım yawwww ya ben bugün tekrar var diye biliyorum dün gördüm bak şimdi şu işe neslihan yaa o söylediğin ikinci dizi bizim dizinin tekrarından sonra bugün tekrar var millet showun sitesinde yazıyo yaaa zaten söylediğin ikinci dizinin tekrarı dün oynadı:icon_whis (isimlerini niye yazmıyom bilmiyom ama 3. tekil şahıs gibi) N_e_z 27-06-07, 11:46 bende bölüm açılmıştır diye yusufun başlığından bu tarafa koştum ama yok neyse yaw açılır merak etmeyin evet bugün tekrar bölümü var 20.30 dün iki kere gördüm tekrar bölüm fragmanını ayyy izle izle doymuyo insan bu akşamda bi aksilik olmazsa izleyecem yasom korkim:img-in_lo onlar ne güzel sahnelerdi sar sar seyret zaten bi itirafta bulunursam 7. bölümü tam anlamıyla netten seyretmedim sadece yasemin yusuf sahneleri:img-blush napıyım yawwww ya ben bugün tekrar var diye biliyorum dün gördüm bak şimdi şu işe neslihan yaa ya hangi showda gösteriyo tekrari yagmur ablacim bizde shpow turk var ordada kismetim otel ve aci hayat var fragmanlarda öyle gösteriyodu miracle girl 27-06-07, 11:46 Ya emin misin neslihan olması lazım Showa dava açarım valal:) İzlemem lazım tekrar canlı canlııı:) Showturkse tamam bende o yok:) Normalinde var o zaman yihuuu:happy0064 yasecey 27-06-07, 11:48 ya kızım sen showtürkden bahsediyon bari öyle söyle neslihan çıldırıyodum yaw ben dün hakiki showda gördüm tekrar bölümü diye fragman 7. bölüm fragmanı ayy yedin beni yedin nesli ipek var bugün tekrar davanı geri çek canım görecen yine bizimkileri:):):):) tabi bi aksilik çıkmasa:img-wink: MasalTeam 27-06-07, 12:10 Diger baslik 1250 mesaji gectigi icin kapatilmistir. Yazilariniza buradan devam edebilirsiniz. Bir önceki başlığın linki aşağıda verilmiştir: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=26513 Saygilar, Dizifilm.com Moderatörü MasalTeam MasalTeam 27-06-07, 12:12 1250 mesaji gectigi icin kapatilmistir.Yazilariniza asagidaki linkten devam edebilirsiniz.. http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=26904 Saygilar, Dizifilm.com Moderatörü MasalTeam yasecey 27-06-07, 12:17 yeni başlık hayırlı olsun vatana millete bugün 20.30 show tv tekrar bölümü var tekrar duyuralım bu arada takip etcem senaryonu nafi2008 bekliyorum:):):) ve başlığı oylayın lütfennnnn:happy0064 ebru_cenk 27-06-07, 12:44 |