Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-3)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Degerli uyelerimiz
Kural disi mesaj sayisinin iyice artmis olmasindan dolayi kurallari tekrar hatirlatmak istiyorum.
1) Dizi ile ilgili olmayan kisisel konularin sohbetinin yapilmasi yasaktir. Buna ben cikiyorum, 15 dakika sonra yorum yazacagim, ailem TV izlememe izin vermiyor, fragmani henuz goremedim vs. tarzi mesajlar da dahildir. Eger fragmani gorduyseniz anlatirsiniz zaten, goremediyseniz de goren bir arkadasiniza ozel mesaj yoluyla ulasirsiniz. Sonradan takip eden birisi icin mesaj kalabaliginin ne kadar fazla oldugunu bilemezsiniz, amacimizi forumu daha takip edilebilir ve okunabilir kilmak.
2) Tek cumlelik mesaj yazmak yasaktir.
3) Buyuk harflerle mesaj yazmak yasaktir cunku internet ortaminda bagirmak manasina gelmektedir.
4) Tamami renkli mesajlar yazmak yasaktir, bazi sectiginiz renkleri okuyamiyorum bile.
5) Multimedya bolumu yaklasik 3 hafta once acilmistir ama siz hala buraya resim, imza vs. ekliyorsunuz. Lutfen, o konularla ilgili isteklerinizi ve yorumlarinizi da multimedya klasorune yapiniz ki calismayi yapan veya yapacak arkadaslarin haberi olsun.
6) Burasi bir sohbet forumu degildir o yuzden chat dili yerine duzgun Turkce kullanmaya ozen gosteriniz.
Bundan sonra kurallara uyarsaniz sayfa sayiniz da azalmayacaktir.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
ozlem_1905 10-06-07, 12:17 teyzenin torunu ünlü iş adamı atilla beyi oynayacak şekerim hani süperbabannenin yakışıklı lokum gibi torunu vardı ya:img-hyste :img-hyste
kızlara para vercek üff geçmiyo saatler:icon_whis
evt ya of heycnlıım çk ya rüyamda grdüm dün gece emre alevi dövüordu cemrenin arkasından koşuodu cemre seni seviorum fln diodu:D
Sweet Bunny 10-06-07, 12:22 teyzenin torunu ünlü iş adamı atilla beyi oynayacak şekerim hani süperbabannenin yakışıklı lokum gibi torunu vardı ya:img-hyste :img-hyste
kızlara para vercek üff geçmiyo saatler:icon_whis
Sorumu Cevapladigin icin cok tesekkür ederim.
Demek O Süperbabnenin Oglu:P
Babanne dogru söylomus..Torunu,Atilla hem Lokum,hemde Yakiskli..:):)
Kizlarda anladigim kadariyla o Parayi Korkuta verecek.
Ama Korkut kabul etmez Yaseminin parasini.
Fragmanda da bu ne diye bagriyodu:D
Neyse Aksam olsada izlesek!
Sweet Bunny 10-06-07, 12:24 evt ya of heycnlıım çk ya rüyamda grdüm dün gece emre alevi dövüordu cemrenin arkasından koşuodu cemre seni seviorum fln diodu:D
Haha..Emre Alevi dövüyomuydu..Gic güleceyim yoqtu.
Ama benim ellerime gecerse o Alev..Ben onu acayip benzetirdim:img-hyste
Sorumu Cevapladigin icin cok tesekkür ederim.
Demek O Süperbabnenin Oglu:P
Babanne dogru söylomus..Torunu,Atilla hem Lokum,hemde Yakiskli..:):)
Kizlarda anladigim kadariyla o Parayi Korkuta verecek.
Ama Korkut kabul etmez Yaseminin parasini.
Fragmanda da bu ne diye bagriyodu:D
Neyse Aksam olsada izlesek!
evet yaso itiraz yok diyo çeki verince korki de ben bunu almamda diyo:img-in_lo :img-in_lo (hep desin ehımm) sonra çeki açıyo gözlere bi zoom:img-hyste :img-hyste miktarı görünce şaşı oldu
Sweet Bunny 10-06-07, 12:27 evet yaso itiraz yok diyo çeki verince korki de ben bunu almamda diyo:img-in_lo :img-in_lo (hep desin ehımm) sonra çeki açıyo gözlere bi zoom:img-hyste :img-hyste miktarı görünce şaşı oldu
Hehe:img-hyste Parayi nerden bulduklarina Sasmistir,ve iste Miktari görünce..
Korkut varya süper!..Hep gülüyorum ben bu Adama...
Hehe:img-hyste Parayi nerden bulduklarina Sasmistir,ve iste Miktari görünce..
Korkut varya süper!..Hep gülüyorum ben bu Adama...
bende ölüyom yaw çok şeker:img-in_lo :img-in_lo
bide bu bölüm şarkı söylüyo şirinliği orda görün daha neler yapacak kim bilir onun sahnelere sabırsızlıkla beklediğim sahnelerin en başında:img-yes:
bu arada şirinlik deyince avanda süpermiş:img-wink:
Sweet Bunny 10-06-07, 12:36 bende ölüyom yaw çok şeker:img-in_lo :img-in_lo
bide bu bölüm şarkı söylüyo şirinliği orda görün daha neler yapacak kim bilir onun sahnelere sabırsızlıkla beklediğim sahnelerin en başında:img-yes:
Evet..bende sabirsizlikla bekliyom Korkutun Sahnelerini.
Ve tabiki Cemre ve Emre Sahnelerini,Bakalim noolcak Aralarinda.
Sagol avtarim Korkut 2:img-hyste
ya ben bu gece hep erenle barisi rüyamda gördüm anlatim size aslind acok komik
simdi eren ve bahadir hoca bi bahce gibi yerdeler baris hakkinda konusuyorlar sonra eren birden barisi yerde görtüyo yanina gidiyo bo bakiyo basi kanamis hemen hastaneye gltürüyorlar cocugu erende hep agliyodu güya bizima ilede gidiyo barisin yanina babamda bana gitmeme izin vermiyo erkegin yaninda ne isim var diye sonra erenle mert barisi hastaneden eve götürüyorlar böyle villa gibi bi eve sonra mert mutfaga gidiyo erende masaya dogru yaslaniyo basliyo aglamaya barisada gelip arkasindan sariliyo diyoki eren yapma böyle birseyim yok
sonra eren ona dogru dönüyo boynuna sariliyo sonra baris diyoki biliyorsun eren ben sana asigim sonra öpüyo onu (dudaktan):img-hyste :img-hyste
cok güzel bi rüyaydi ama benim ailenin ne isi vardi bende anlamadim :img-hyste
Sweet Bunny 10-06-07, 12:57 kimki bunlar?! :img-help:
Keske multimediaya ekleseydin cnm..Zaten uyari almisiz lütfen biraz daha dikkat edelim..Allah korusun sonra baslik kapanir..
Ben zaten heycandan artik yorumda yapamiyorum :D Kismetse aksama gelcem..Veee insallah Tolgi birisine asik olur!!
Evet,..Biraz dikkat edelim..Forumumuz kapanmasin.
Sence Tolgi kime asik olsun? Yada kime Asik olur?
Eger olursa bana Yasemin gibime geliyo.
Boran&Sila 10-06-07, 13:03 arkadaslar cok hizlisinizz ya...hicbirinizin yorumunu okuyamiyorum...okumaya kalksam 1 saat gecer:)
fragmani sonunda tam olarak izliyebildim...aleve ve o gruba yeni katilan kiza acayipp gicik oldum..hemen yetisirdi iddia meselesinii:icon_evil
korkut bu bölüm yine cok komik ya...zeyneble üf üf sIktin artik sabrimi tasirdin artik demeleri cok komik ve seker olmusss:):)bence tolgahan yani attila verdi o ceki....korkut gözleri nasil degisti bi ann:img-hyste bu bölümü heyecanla beklioyrum.
yoshy yine cok tatli bu bölüm demeden gecemicemm:):)
Aynen..Bencede Yoshy yada Eren..
Bence asik olursa hiç fena olmaz..Biraz daha çok Tolgiyi izleriz :D Yada keske biraz daha kalsa dizide..
Keske Erenle çiksa..Barisda onlari kiskansa..Ne süper olur :icon_whis
arkadaslar cok hizlisinizz ya...hicbirinizin yorumunu okuyamiyorum...okumaya kalksam 1 saat gecer:)
fragmani sonunda tam olarak izliyebildim...aleve ve o gruba yeni katilan kiza acayipp gicik oldum..hemen yetisirdi iddia meselesinii:icon_evil
korkut bu bölüm yine cok komik ya...zeyneble üf üf sIktin artik sabrimi tasirdin artik demeleri cok komik ve seker olmusss:):)bence tolgahan yani attila verdi o ceki....korkut gözleri nasil degisti bi ann:img-hyste bu bölümü heyecanla beklioyrum.
Hosgeldin Edacim..
Evet haklisin Korki çok tatliydi..
Tolgisde tatliydi ama dimiii?? :img-in_lo :img-in_lo Bizim zaten zevklerimiz ayni..MAA forumunda bulustuk tolgi forumunda bulustuk :img-hyste Neyse..
Su Alevin arkadasina bende sinir oldum..Aslinda geçenki bölümde okadarda gicik kapmamistim..Alevi sinir edip durdu ondan daha akilli çikmisti :img-hyste Ama bu bölümdee..:icon_evil sinir seyler
arkadaslar cok hizlisinizz ya...hicbirinizin yorumunu okuyamiyorum...okumaya kalksam 1 saat gecer:)
ama aleve yetistirmesi ii oldu cnm yoksa barisla emre hala ernle cemreyi kandirmis olcaklardi buda hic ii olmazdi bence söyledigi ii oldu
Aynen..Bencede Yoshy yada Eren..
Bence asik olursa hiç fena olmaz..Biraz daha çok Tolgiyi izleriz :D Yada keske biraz daha kalsa dizide..
Keske Erenle çiksa..Barisda onlari kiskansa..Ne süper olur :icon_whis
bence kimseye aşık olmaz yasemine olmasın dalarım korkutum var erene olabilir yani barıştan geçtim zaten sinir
arkiler buraya sakın resim eklemeyin eklediyseniz silin daha yeni bölüm sorumlularından biri gelip kuralları yazmış ne olur dikkat edin:img-yes:
ya aşık olma durumu yok sadece Gülçinle biraz arası olacak
içime doğdu ya baştan semedim ben bu çocuğu:img-yes:
ama aleve yetistirmesi ii oldu cnm yoksa barisla emre hala ernle cemreyi kandirmis olcaklardi buda hic ii olmazdi bence söyledigi ii oldu
Evet aslinda haklisin..:img-yes: ikiside gittikçe asik oluyorlardi..bari erken ögrenmis oldular :img-yes: Off ama keske Cemre Emreden duysaydi =(
Hosgeldin Edacim..
Evet haklisin Korki çok tatliydi..
Tolgisde tatliydi ama dimiii?? :img-in_lo :img-in_lo Bizim zaten zevklerimiz ayni..MAA forumunda bulustuk tolgi forumunda bulustuk :img-hyste Neyse..
Su Alevin arkadasina bende sinir oldum..Aslinda geçenki bölümde okadarda gicik kapmamistim..Alevi sinir edip durdu ondan daha akilli çikmisti :img-hyste Ama bu bölümdee..:icon_evil sinir seyler
o alevi tenhada kıstırırrım off yazamıyom bak sinir şey balıklar ikiydi üç oldu hemde son balık yetştiriyo idda işini aleve akıllanmayacaklar
alevde tabii koz geçti eline:img-polic
Evet aslinda haklisin..:img-yes: ikiside gittikçe asik oluyorlardi..bari erken ögrenmis oldular :img-yes: Off ama keske Cemre Emreden duysaydi =(
evt keske ondan duysaydi ama napalim kader
bu hafta cemrenin o sari blusu cok hosuma gitti yaw vicudunada cok yakismais yavrum be
o laf benim bi kere
di mi neslihan:happy0064
evt o lafi bende senden caldim hehe ben bi tane imza daha yaptim grup hepsi basligina ekledim hepside var üstünde isterseniz bi bakin
keşke emre söyleseydi iyi olurdu böyle temiz temiz açıklasaydı kızlar yine sinirlenir üzülürlerdide alevden duydukları gibi değil:img-yes:
neyse hayırlısı olsun ama emrenin işi baya zor artık
lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayın artık yawwwww
aklima süper birsey geldi simdi cemreyle eren iddiayi ögrendiler ya onlarda bi sarki yazsinlar duygularini ifade edebilmek icin o sarkida üc kalp oldun yad simdi hepe peslerinden koscaklarya özür dileye bilmek icin sonra eren yoshy cemre ve gülcin gecsinler karsilarina ask sakizi sarkisini söylesinler yakalarindan düssünler diye fln :img-pilot
o alevi tenhada kıstırırrım off yazamıyom bak sinir şey balıklar ikiydi üç oldu hemde son balık yetştiriyo idda işini aleve akıllanmayacaklar
alevde tabii koz geçti eline:img-polic
hemde nasıl bir kozz bizim bildiğimiz alev bu kozu kesinliklee kullanırr
of akşam olsada izlesek artık yoksa çatlıycam!!!!
KübraYasemin 10-06-07, 13:30 Arkiller resim olaylarInI lütfen multimediaya ekleyelim.
resmi ekleyen arkadasimIzda silsin lütfen.
BakIn buraya sadece yorum yazIliyor.
4 yüzün hepsi 1 dizisi ile ne ilgisi var allah askIn yaa.
Biraz kurallara dikkat edin uyarI almIsIz siz hala kendi basInIzda.
forumun kapanmamasInI istiyorsanIz lütfen daha dikkat edin.
biraz kurallara özen gösterin.
biraz sert konusuyorum ama baslIgIn kapanmasInI istemiyorm.
Herhalde sizde istemezsiniz bunu.
uyarI gelmis bundan sonra insallah dikkat edersiniz.
fragman konusu olursa bana öm attIn ben yardI ederim.
Firumdada birdaha ben fragman görmedim filan yazmayalim yada yollyin.
böyle seyler icin öm var.
erman burmali basligi acilmistir arkiler hayirli ugurlu olsun
benkac kere acmaya calistim ama olmadi yagmur ablamiz acmis sagoilsun
ya eren niye barisa öyle bakiyodu masada otuirurken
bide yasemin mert neden kosuyorlardi birine birsey mi oldu ya
hemde nasıl bir kozz bizim bildiğimiz alev bu kozu kesinliklee kullanırr
of akşam olsada izlesek artık yoksa çatlıycam!!!!
kullanmazmı balık beyin seve seve kullanırsinir bkalım nolcak merakla bekliyom ama saatler geçmek bilmiyo zaten dizi başlayınca hemen bitiyo
alevin o esraydı galiba idda işini söyleyince gözler nasıl parladı fena
arkadaşlar boşuboşuna mesajlarınızı harcamayın konuyla alakasız konuşuyosunuz yeter artık başka grupları falan karıştırmayın ya ne bu
sayfalar azalıyo diyoruz neden??? gereksiz mesajlardan nolur dikkat edin tekrar kapanmasın burası sonra ne kadar üzülüyosunuz bu size son dost tavsiyem yorum yazacaz yorum yazacak karşılık verecek mesaj yok lütfen
erman burmali basligi acilmistir arkiler hayirli ugurlu olsun
benkac kere acmaya calistim ama olmadi yagmur ablamiz acmis sagoilsun
ya eren niye barisa öyle bakiyodu masada otuirurken
bide yasemin mert neden kosuyorlardi birine birsey mi oldu ya
bişey değil şekerim başlık için
belki eren idda işini alevden duymuşlardı ama inanmadı barışla otururken yüzüne bakmak istedi belki yakıştıramadı yok alev yalan söylüyodur dedi içinden belkide barışın kendisinin böyle bişey varsa açıklamasını istiyo erene boşuna pollyanna demiyolar çok iyi niyetli partide cemre ona eren barışın okuldaki ününü biliyosun dikkat et deyincede yok ya yalandır dedi ne biliyim öyle şeyler işte neyse az kaldı öğrenecez:img-yes:
slm arkadaşlar nasıl gidiyo forum neyden bahsediyosun pek anlamadım ama halen fragmanı yorumluyosunuz biliyorum ben sadece bu alevin yapacağı şeylere sinir oluyorum özellikle cemre ve emre meselesinde inş iddia konusunu cemreye söylemez diyorum içimden ama o söylemezse yerinde duramaz üffff yaaaa:icon_sorr
kullanmazmı balık beyin seve seve kullanırsinir bkalım nolcak merakla bekliyom ama saatler geçmek bilmiyo zaten dizi başlayınca hemen bitiyo
alevin o esraydı galiba idda işini söyleyince gözler nasıl parladı fena
arkadaşlar boşuboşuna mesajlarınızı harcamayın konuyla alakasız konuşuyosunuz yeter artık başka grupları falan karıştırmayın ya ne bu
sayfalar azalıyo diyoruz neden??? gereksiz mesajlardan nolur dikkat edin tekrar kapanmasın burası sonra ne kadar üzülüyosunuz bu size son dost tavsiyem yorum yazacaz yorum yazacak karşılık verecek mesaj yok lütfen
evett nedense başlayıncaa sanki reklamlarr diziden daha uzun sürüyor sonra dizi başlayınca hemen bitiyor bide bu hafta heycanlı bir bölüm olucak !!!!
cnm haklısınnn bide böyle iki kelimelik mesajlar çok olluyor onları azaltırsdak belki hallour bu mesele ama azlamıyor maalesf
KübraYasemin 10-06-07, 14:10 Bence büyük bir dert cIkIyor.
kIzlarIn dördüde baya üzgün bakIyordu birde arkadan fon müzik filan.
Korkutun üzerinedik disörtün bakIsI süpermen miydi banamI öyle geldi ya???
arkiller bana kIzmadInIz demi öyle sert yazdIm filan.
ama ben sadece iyi niyetlilik yapmak istedim okadar.
yanlIs anlamamIstirsInIz beni insallah.
mert fragmanda organik şekere bunu senmi yaptın diyo oda yok dayıcım falan diyo yine iş karıştırdıysa cadı:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama korkiyle şarkı söylemeleri öldürüyo beni bi kaç saniyeliğine görsem bile bakalım akşama napcam:):):):):):)
ozlem_1905 10-06-07, 14:11 bende ölüyom yaw çok şeker:img-in_lo :img-in_lo
aynen ablacm ölüyoruz birlikte ayrıca şarkı sölüo o da sper ya.ayy bu akşamı iple çekiorum 1.bölümden sonra ilk defa bir bölümü bu kadar sabırsızlıkla bekliorumm:happy0064
mert fragmanda organik şekere bunu senmi yaptın diyo oda yok dayıcım falan diyo yine iş karıştırdıysa cadı:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama korkiyle şarkı söylemeleri öldürüyo beni bi kaç saniyeliğine görsem bile bakalım akşama napcam:):):):):):)
sarkı kalpsizsin değil heralde söyledikleri
mert bu oalyalardan etkilenir yazar yine
insallah cemre o muratz boz konserrindeki kizlar onlarin oldugunu söylerde müdür onlara inanir ve insallah kizmaz yaw inlsallah amin
Bence büyük bir dert cIkIyor.
kIzlarIn dördüde baya üzgün bakIyordu birde arkadan fon müzik filan.
Korkutun üzerinedik disörtün bakIsI süpermen miydi banamI öyle geldi ya???
arkiller bana kIzmadInIz demi öyle sert yazdIm filan.
ama ben sadece iyi niyetlilik yapmak istedim okadar.
yanlIs anlamamIstirsInIz beni insallah.
yok canım yazdığın şeylerde bi sorun yok üslubunda gayet normal bu başlık hepimizin tabiiki birbirimizi uyaracaz yeterki anlasın insanlar:):):)
evet korkutun üstünde süpermen baskılı tişört vardı 1 kaç bölümdür var zaten öyle şeyler iyiden iyiye clark kent oldu:img-hyste :img-hyste
bakalım ne zaman süpermen olup uçacak yasoyuda alıp:img-in_lo
bu durumda yasosa luise falanmıydı süpermenin sevdiği kızın ismi o olacak
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
söledikleri şarkı aşk sakızı korkut ve zeynebin çok komikler:happy0064
biliyorudma
dün yanlıslıkla yarısnı yaklamsdım acaba kalpsizsinim söylüyorlar dedik yasemin terslemişsse yazar diye hayal kruduk ama olmadı
ozlem_1905 10-06-07, 14:26 ay evt ya korkutun şarkı söölemesi hrika cnm bnm yaa kız Yağmur ablam nolcak bu senin halin ya iyce aşık olmuşun heral:img-hyste
insallah cemre o muratz boz konserrindeki kizlar onlarin oldugunu söylerde müdür onlara inanir ve insallah kizmaz yaw inlsallah amin
söyleyecek zaten hemde bişey olmaz bi kere yaptılar zaten müdür beyde kendi kurallarını çoktan çiğnedi paparazzinin önerdiği yarışma fikrini onaylayarak üstüne üstlük kazanana albüm yapılacak artık kızlara sesini çıkartamaz zaten bence anlamıştı bişeyler döndüğünü neyse kızlar katılacak yarışmaya işte birincide olacaklar gerisi muhabbet:icon_whis :img-wink: :img-yes:
tatli_kizim 10-06-07, 14:27 Slm canlarim nabersiniZz :img-wink:
sabah girmisdim kimsecikler yokdu simdi oohooo :img-wink:
bugün büyük gün...bu bölüm cok güzel olucak ve ayni zamanda cok udygulu olcekk...peceteleri hazirlayin kizlarr :icon_cry: :icon_sad: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
ozlem_1905 10-06-07, 14:29 Slm canlarim nabersiniZz :img-wink:
bugün büyük gün...bu bölüm cok güzel olucak ve ayni zamanda cok udygulu olcekk...peceteleri hazirlayin kizlarr :icon_cry: :icon_sad: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
iyiyiz pınarım evt sabırsızlıkla beklioruz ya.ayrıca kalpsizsini korkut yazsa bile yoshye yazmas çünkü o yasemine kalpsizsin demss
söyleyecek zaten hemde bişey olmaz bi kere yaptılar zaten müdür beyde kendi kurallarını çoktan çiğnedi paparazzinin önerdiği yarışma fikrini onaylayarak üstüne üstlük kazanana albüm yapılacak artık kızlara sesini çıkartamaz zaten bence anlamıştı bişeyler döndüğünü neyse kızlar katılacak yarışmaya işte birincide olacaklar gerisi muhabbet:icon_whis :img-wink: :img-yes:
eft bncede hiç bi$i diemes demeyede hakkı Y.O.K. zaten albüm çıkartmayı kabul ettiyse konseri öğrenncede ses çıkarmas... :)
ay evt ya korkutun şarkı söölemesi hrika cnm bnm yaa kız Yağmur ablam nolcak bu senin halin ya iyce aşık olmuşun heral:img-hyste
öyle oldu yaw napalım ama sevilmiycek gibimi korkut(yusuf yani:icon_whis )bizde seviyoz sevap:):):):):)
yaw aşk sakızını söylüyolar evet çok şirin ben ilk kalpsizsin sanmıştım nedense değilmiş
kalpsizsini mert yazacak bence korkutun yazmasını isterdimde bu bölüme bakılırsa merle gülçin kavga ediyo e madem gülçin mertin ilham meleği ver elini damar :img-hyste :img-hyste :img-hyste
oo güzel olcak:img-yes: :img-yes:
tatli_kizim 10-06-07, 14:31 iyiyiz pınarım evt sabırsızlıkla beklioruz ya.ayrıca kalpsizsini korkut yazsa bile yoshye yazmas çünkü o yasemine kalpsizsin demss
Haklisin Özlemcigim korkut askla Yoshy'E Kalpsizsin demess yanee...
bence eren baris'a yazsa tam uyar ama eren sarki sözü yazamaz ki..yani öle..:)
Slm canlarim nabersiniZz :img-wink:
tabi tabi ben bütün peçete koleksiyonumu ortaya döktüm bol bol ağlayacam ama korkiyi görünce gülerim yaw tutamam kendimi:img-hyste :img-hyste
nerdesin sen bu arada fragman nette izliyom izliyom sonda koşuyolar bişey anlamadım ama sadece mertle yaso koşmuyo arkada bi koşan daha var gülçin heralde yanda yam gözükmüyo acaba cemre alevemi daldı eren kafamı attı noldu bilmiyom:icon_whis
evet ablacm sevilmicek gibi değil ya aslında bencede sözleri mert yazar madem kavga ettiler dimi
evet tartışıyolardı gülçinin o çığırmaları falan fena kapıcıya bağruyodu 2 bölümdü galba kopmuştum ama merte fena patladı araları açılacak kesin neyse vardır bi hayır mertte bu ayrılığı 10-15 adet beste söz ve woowwoow a çevirir fenamı:img-hyste :img-hyste :img-hyste
tatli_kizim 10-06-07, 14:38 tabi tabi ben bütün peçete koleksiyonumu ortaya döktüm bol bol ağlayacam ama korkiyi görünce gülerim yaw tutamam kendimi:img-hyste :img-hyste
nerdesin sen bu arada fragman nette izliyom izliyom sonda koşuyolar bişey anlamadım ama sadece mertle yaso koşmuyo arkada bi koşan daha var gülçin heralde yanda yam gözükmüyo acaba cemre alevemi daldı eren kafamı attı noldu bilmiyom:icon_whis
Canim yok Gülcin degil oo :)
Canim hakikaten korkut senin gözlerini kör etmisss :img-hyste
Eren oo :) SAaclarindan ve elbisesinden görünüyorr :)
acemicadi_selim 10-06-07, 14:42 ayyy bu aksam dizimiz bekliemiorum artik yaaa alev iddiayida ogrendi yandi canim emrem yaaaa mert le gulcininde arasi acilcak kesin yaa ufff
Canim yok Gülcin degil oo :)
Canim hakikaten korkut senin gözlerini kör etmisss :img-hyste
Eren oo :) SAaclarindan ve elbisesinden görünüyorr :)
ben tam bakamadım ki mert varsa gülçindir dedim o yüzden attım yani kısaca:img-hyste :img-hyste
demekki geriye tek şık kalıyo aleve dalan cemre :):):):) keşkee hayal
tatli_kizim 10-06-07, 14:45 ben tam bakamadım ki mert varsa gülçindir dedim o yüzden attım yani kısaca:img-hyste :img-hyste
hehe :img-hyste :img-hyste
ama hakikaten ya cok merak ettim simdi...ücü nereye kosabilirler ya....ne olmusdur acaba??
cemreye bisey mi oldu acaba yine? (sanmiyorum ama..)
Ya arkadaşlar sizyaşlarını bili,yomusunuz:)yazsanıza ben hep karış tırıyon:)
yasemin=1986
cemre ve gülçin=1985
eren =1984
böyle canım hesapla işte en küçükleri yasom hehe:):):):)
bu arada yusufta 84 lü:img-hyste :img-hyste :img-hyste
onuda araya sıkıştırayım:img-wink:
hehe :img-hyste :img-hyste
ama hakikaten ya cok merak ettim simdi...ücü nereye kosabilirler ya....ne olmusdur acaba??
cemreye bisey mi oldu acaba yine? (sanmiyorum ama..)
bilmiyom bişey var ama öyle apar topar koştuklarına göre cemreye bişey olmamıştır yaw başka bişey ama bende çok merak ettim
tatli_kizim 10-06-07, 14:51 bilmiyom bişey var ama öyle apar topar koştuklarına göre cemreye bişey olmamıştır yaw başka bişey ama bende çok merak ettim
bugün görücezz iste....ama o sahne bölümün sonlarindaaa gelir..tahminime göre..
arkadaslar fark ettiniz mi bilmem ama fragmanda eren barisla konusuyordu..acaba ne konusucaklar...baris "affet beni" diyecek mi acaba....
ayy..erenim nasil bakmisdi ya.. :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
ben tam bakamadım ki mert varsa gülçindir dedim o yüzden attım yani kısaca:img-hyste :img-hyste
bende ilkten gülcin zannetim sonra bidaha görünce fragmani eren oldugunu anladim elbisesinden
ozlem_1905 10-06-07, 14:55 ay fragmanı tekrar tekrar izliorum süper bir bölüm olcakkama akşam birr türlü gelmior.bu arada nerey koşuorlar acaba ya öölee??
bugün görücezz iste....ama o sahne bölümün sonlarindaaa gelir..tahminime göre..
arkadaslar fark ettiniz mi bilmem ama fragmanda eren barisla konusuyordu..acaba ne konusucaklar...baris "affet beni" diyecek mi acaba....
ayy..erenim nasil bakmisdi ya.. :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
ben hiç zannetmiyorum barışın af dileyeceğini yalnız eren fena bakıyodu çok üzülmüş sanki bişeye ama bilmeme yani belki iddayı öğrenmeden öncedir o sahne ya da öğrendi barış böyle bişey yapabilirmi nasıl inandın yok yaw gibi lerinden çeşit çeşit bakış var birini atıyo işte sonuçta barış va emre birer kalın kütük:icon_whis :icon_whis :img-yes:
tatli_kizim 10-06-07, 15:00 ben hiç zannetmiyorum barışın af dileyeceğini yalnız eren fena bakıyodu çok üzülmüş sanki bişeye ama bilmeme yani belki iddayı öğrenmeden öncedir o sahne ya da öğrendi barış böyle bişey yapabilirmi nasıl inandın yok yaw gibi lerinden çeşit çeşit bakış var birini atıyo işte sonuçta barış va emre birer kalın kütük:icon_whis :icon_whis :img-yes:
bence bu konusma idaa'Dan sonra olucak.. :img-yes:
eenim cok üzgündüüüüüü
ozlem_1905 10-06-07, 15:00 ben hiç zannetmiyorum barışın af dileyeceğini yalnız eren fena bakıyodu çok üzülmüş sanki bişeye ama bilmeme yani belki iddayı öğrenmeden öncedir o sahne ya da öğrendi barış böyle bişey yapabilirmi nasıl inandın yok yaw gibi lerinden çeşit çeşit bakış var birini atıyo işte sonuçta barış va emre birer kalın kütük:icon_whis :icon_whis :img-yes:
ya eren son bir kez konuşmakl istemiştir mantıklı kız yani.bunu neden yaptınız işte niye bööle fln.ama emre hatasını anladıı
KübraYasemin 10-06-07, 15:00 yok canım yazdığın şeylerde bi sorun yok üslubunda gayet normal bu başlık hepimizin tabiiki birbirimizi uyaracaz yeterki anlasın insanlar:):):)
evet korkutun üstünde süpermen baskılı tişört vardı 1 kaç bölümdür var zaten öyle şeyler iyiden iyiye clark kent oldu:img-hyste :img-hyste
bakalım ne zaman süpermen olup uçacak yasoyuda alıp:img-in_lo
bu durumda yasosa luise falanmıydı süpermenin sevdiği kızın ismi o olacak
destek icin sagol canIm benim.
hehe o tshirten bende alacak cook talIydI ya.
Korkut sakIyI nasIl diyordu.
Iyiki adam oyouncu sarkIcI degildi ah.
Millet varya kullak felci gecirirdi.
ona mikrofon filan gerek yok öylede söyler o canIm.
kötü degilde yorumum korkut üzerine. cok tatlI biri o.
ay fragmanı tekrar tekrar izliorum süper bir bölüm olcakkama akşam birr türlü gelmior.bu arada nerey koşuorlar acaba ya öölee??
evt ya bende iki debir izleyip duruyom
bilmem cnm ne konustuklarini bende pek anlamaidm
alev cadisi nasilda hemen elin kaldirdi hepsi kaldirinca kiskanc seys
ben hiç zannetmiyorum barışın af dileyeceğini yalnız eren fena bakıyodu çok üzülmüş sanki bişeye ama bilmeme yani belki iddayı öğrenmeden öncedir o sahne ya da öğrendi barış böyle bişey yapabilirmi nasıl inandın yok yaw gibi lerinden çeşit çeşit bakış var birini atıyo işte sonuçta barış va emre birer kalın kütük:icon_whis :icon_whis :img-yes:
ne barismi baris ve af dilemek ay gülim bari hem af dilesede eren affetmez yahu
erenin bakisi süper di be
ya eren son bir kez konuşmakl istemiştir mantıklı kız yani.bunu neden yaptınız işte niye bööle fln.ama emre hatasını anladıı
evt bak buda olabilir aslinda hersey olabilir nasilsa biz birsey bilmyiyorum ama ben diyorumki benim gördpgüm rüyam gercek olsun yada seninki özlis muahahhaah :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
selam arkadaslar,nasilsinizzzz???
fragmani nihayet gördümmmmm:):)ama internette..ya kizlar gercekten söyleyeceklermi maskeli kizlarin onlar oldugunu??bence söylemezler..
ya su esraya sinir oldum ya,nerden ögrendi idda isini?kesin barisla emre konusruken onlari dinledi gizlice..bence yine süper bir bölüm olacak ama galba üzülecegiz bu bölümde:(..cemrenin o agir yürümelerinden anladim..
bu arada anti baris imzasini bugün yapabilirim ama elimde 8 isim var sadece..
ben size biraktim istersen yapiyim..
tatli_kizim 10-06-07, 15:14 selam millet ben geldim konu nedir barışı mı tartışıonuz yine :)
slm canimm :)
Barisi tartismadigimiz bir gün yokkii :img-hyste
bugnki bölümü konusuyordukk :)
ozlem_1905 10-06-07, 15:17 ee arkadaşlar donduk mu ya devam devam hadi bakalm.yeni bir alev daha yetişiyor.o yanındakki diğer kız herşeyi yetiştiren o ama eren ile cemrenin doğruyu öörenmesi iyi oldu.bu yalan ne kadar sürersiki.sürdükçe eren ve cemtreye zarar verirdi ve bence barış erene aşık oldu(e güzel kız doaaall))
miracle girl 10-06-07, 15:19 hoşbulduk pınar ve yelizcim
e doru barışı tartışmadan bi gn geçmez:D
bu arada imza işi noldu yapıldımıı?
aa bgn bölüm vardı dimi :D
nası başlıcak acaba cemre napıcak
ya rüyamda emreyi gördm kuaförcü olmuş :D
ya öyle bişey işte yani
bide aynı o erenin bakış sahnesinin mekanında yasonun şaşkın bakışlarıda var etrafa belki tam idda olayının açıklandığı sahnedir erenden birden dönüp şaşkınca barışa bakıyo o anda
yani alev bu acımaz gider herkes oturmuş bahçede çene çalarken gelir pat diye yumurtlar herkes şaşırır oraya buraya koşturuyolar aynı mekan aynı kıyafetler bişeyler oluyo yani neyse az kaldı dayanını kardeşlerim
hoşbulduk pınar ve yelizcim
e doru barışı tartışmadan bi gn geçmez:D
bu arada imza işi noldu yapıldımıı?
aa bgn bölüm vardı dimi :D
nası başlıcak acaba cemre napıcak
ya rüyamda emreyi gördm kuaförcü olmuş :D
evt cok haklisin illaki barisi cekistirmeliyiz yoksa siseriz
imza daha yapilmadi cnm, yelizin elinde sadece 8 isim var
ama bugün yapcakmis
emremi kuaförcümü
muhahaha
bu aralarda herkez hepsi1den birilerini rüyanda görüyo
sen bi benim rüyami okusaydin
ee arkadaşlar donduk mu ya devam devam hadi bakalm.yeni bir alev daha yetişiyor.o yanındakki diğer kız herşeyi yetiştiren o ama eren ile cemrenin doğruyu öörenmesi iyi oldu.bu yalan ne kadar sürersiki.sürdükçe eren ve cemtreye zarar verirdi ve bence barış erene aşık oldu(e güzel kız doaaall))
evet bencede esra sanki ikinci alev gibi..hic sevmedim onu ama güzellik acisindan bence esra alevden daha güzel...aslinda dedigin gibi cemreyle erenin dogruyu ögrenmesi iyi oldu..daha sürseydi hic iyi olmazdi..
selam arkadaslar,nasilsinizzzz???
fragmani nihayet gördümmmmm:):)ama internette..ya kizlar gercekten söyleyeceklermi maskeli kizlarin onlar oldugunu??bence söylemezler..
ya su esraya sinir oldum ya,nerden ögrendi idda isini?kesin barisla emre konusruken onlari dinledi gizlice..bence yine süper bir bölüm olacak ama galba üzülecegiz bu bölümde:(..cemrenin o agir yürümelerinden anladim..
bu arada anti baris imzasini bugün yapabilirim ama elimde 8 isim var sadece..
ben size biraktim istersen yapiyim..
söyleyecekler söylemeyipte napcaklar zaten yarışamaya katılınca ortaya çıkar anlar adam söylesinler zaten bitsin gitsin
cemrenin o ağır çekim dönüp gitmeleri bitiriyo beni hahahaa
anti barış imzasını sormuyom sen kesin beni eklemişindir:img-wink:
ya bnde ilk defa bir bölümü bu kadar heycanla bekliorum.kızlar var mısınız diziye kadar çıkmıyalım burdan(biraz abarttım ama)
ben zaten hiç çıkmıyorumki zorunlu kalmadıkça gerçi dizi başlayıncada çıkmıyom ama ağ bağlantıları fena pc iyi çalışmıyo cevaplar geç geliyo idare edin:img-wink:
bu arada fragmanda iş adamı atilla bey okulamı gelmiş yoksa hastanemidi neydi anlamadım kızların cemre rahatsızlığındaki aynı kıyafetleri vardı neyse az kaldı ama geçmiyo
yaso&yusuf nerden estiyse yine bana:img-hyste :img-hyste
söyleyecekler söylemeyipte napcaklar zaten yarışamaya katılınca ortaya çıkar anlar adam söylesinler zaten bitsin gitsin
cemrenin o ağır çekim dönüp gitmeleri bitiriyo beni hahahaa
anti barış imzasını sormuyom sen kesin beni eklemişindir:img-wink:
aslinda haklisin,evet söylesinler..zaten dedigin gibi nasil olsa elbet bir gün ortaya cikacak
cemrenin agir cekim dönüp gitmeleri bende gercekten sinir ediyor..sadece bunu cemrede yapiyolar..
evet cnm sormana gerek yok sen zaten imzada en basta:)
senin zaten hep aklında yusuf yaso ablacm.hep esiyor ztn sana hytımm
he vallah öyle:img-in_lo :img-in_lo
neyse az kaldı onları görmeme hehe:happy0064 :happy0064
aralarda burdayım yorumlarla ama sinirlendiğim bişey çıkarsa dizide gelemiyom basmıyo kafa o an aleve dalmayada gidebilirim arada olabilir hani ceren arabayı getirecekti gidecektik arada yusufuda kaçırıp gelecektik ama yok:img-hyste :img-hyste :img-hyste
neyse bigün seti basarım:img-polic
aslinda haklisin,evet söylesinler..zaten dedigin gibi nasil olsa elbet bir gün ortaya cikacak
cemrenin agir cekim dönüp gitmeleri bende gercekten sinir ediyor..sadece bunu cemrede yapiyolar..
evet cnm sormana gerek yok sen zaten imzada en basta:)
kızlar söylüyolar konserr işini iş atilladan parayıda alıyolar güzelde bi şarkı tamam gülçin saolsun merti kıskandırdı alın size kalpsizsin tabii o yazarsa 1.ler alevde şişsin:happy0064 :happy0064
korkut nasıl olsa almıyacak parayı demi gerçi miktarı görünce ne yiyosa boğazında kaldı ama almaz napolyon değil babası gibi bu arada babasındayım yok ortalarda yaw:img-hyste :img-hyste :img-hyste
miracle girl 10-06-07, 15:39 yağmur hiç pas vermiosn ayıp ama gol atıcam :D :D
yusufla kafayı mı bozdun görmüosn gol kralını :D
ozlem_1905 10-06-07, 15:48 kızlar söylüyolar konserr işini iş atilladan parayıda alıyolar güzelde bi şarkı tamam gülçin saolsun merti kıskandırdı alın size kalpsizsin tabii o yazarsa 1.ler alevde şişsin:happy0064 :happy0064
korkut nasıl olsa almıyacak parayı demi gerçi miktarı görünce ne yiyosa boğazında kaldı ama almaz napolyon değil babası gibi bu arada babasındayım yok ortalarda yaw:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ablacm dediimiz iddia işi ama o işide söylemeleri gerekiyodu.ben iddiayı öörenmelerine sevindim,yoksa daha çok üzüleceklerdi
yağmur hiç pas vermiosn ayıp ama gol atıcam :D :D
yusufla kafayı mı bozdun görmüosn gol kralını :D
yusuf:img-in_lo :img-in_lo
napıyım görmüyom kimsecikleri sen at golü karambolden ben kalede uyuyom şekerim:img-hyste :img-hyste
ayyy içim neşeyle doldu bak adı bile yetiyo:img-blush
korkut abi sen saf mısın ahh ah evet :img-hyste :img-hyste
özlem sen benim mesajlara takma ben de sonradan jeton düşüyo:img-wink:
ozlem_1905 10-06-07, 15:54 yusuf:img-in_lo :img-in_lo
napıyım görmüyom kimsecikleri sen at golü karambolden ben kalede uyuyom şekerim:img-hyste :img-hyste
ayyy içim neşeyle doldu bak adı bile yetiyo:img-blush
korkut abi sen saf mısın ahh ah evet :img-hyste :img-hyste
özlem sen benim mesajlara takma ben de sonradan jeton düşüyo:img-wink:
yok hytım ööle deme ablacm kötü anlamda söölemedim ya akşam gelmio yaaa:sad53: evt arkadaşlar ablamız daldı gitti yusuf yusuf diee :img-in_lo kaptırdı valla bu arada yusufa gözlük daha çok yakışıor daha tatlı oluor:happy0064
yok hytım ööle deme ablacm kötü anlamda söölemedim ya akşam gelmio yaaa:sad53: evt arkadaşlar ablamız daldı gitti yusuf yusuf diee :img-in_lo kaptırdı valla bu arada yusufa gözlük daha çok yakışıor daha tatlı oluor:happy0064
yagmur hep dalip gidiyor zaten..ilk bölümden beri öyle:)
yani korkutu ílk gördükten beri..evet yusufa gözlük yakisiyor ama cikarirsada fena olmaz bence:)
:img-in_lo bu ifadeyi çok seviyorum ya aynı benim şu andaki surat ifadem aynaya bakıyom aynı ben:img-hyste :img-hyste
özlem tamam şekerim ama sen beni anlıyon ben seni:happy0064
şurda 2 saat kaldı dayanın ama başlayınca çabuk bitiyo o başka
bu arada tolgacılar nerde yaw Allahım bi hafta çocuğun rolünü konuştum meğer lokum gibi iş adamı babannenin torunuymuş aslında saçlarda fena olmamış hani bana öyle geldi heralde :icon_whis
yagmur hep dalip gidiyor zaten..ilk bölümden beri öyle:)
yani korkutu ílk gördükten beri..evet yusufa gözlük yakisiyor ama cikarirsada fena olmaz bence:)
farketmez şekerim benim için gözlüklü gözlüksüz otursun karşına seyret 10-15 saat o cinsten bişey bu nedir anlamadım yaw:img-blush
ilk görüşte aşk diye bişey varmış demekki:img-hyste :img-hyste
korkut değişince yasoda aşık olacak ama o biraz kördü görmedi çocuğu onunkide ilk aşka giriyo işte
yaso bak dayanamıyom ben gelip kaçıracam ceren nerde esra çağla toplaşın babası otobüs şirketinde çalışan varmı anca sığarız:img-hyste :img-hyste
sete gitcez:img-wink:şaka ha inanmayın:img-hyste nerdeeee
mrb arkadaşlarr bendehesiciyim ama pek vaktim olmuyoor bu safayıı iyare etmey,ışmalarınızda başarılarr
yağmurr şimdi gördm de yattm kafayı uyudmm sora gne geldm bi baktmm dolmşş sayfalar yhaaa :) :) mayışk mayşk alişn konserine gitcm şimdii yağmur krtrr bnüü yhaaa :( :( bn gülçini istiorm onlr alişn dio bööööööööööööö :( bugn berbt bi gün olsa gerk eziyeti çekcss nseki cuma ebru gündeş var biras kulklarm dinlenrrr :) :)
eee ayrıca bndn başka oksye girn herkese geçmiş olsnn ayrıcaa sizi çok seiformm tüm hepsi 1 ailesiniiii görüşrsss :)
farketmez şekerim benim için gözlüklü gözlüksüz otursun karşına seyret 10-15 saat o cinsten bişey bu nedir anlamadım yaw:img-blush
ilk görüşte aşk diye bişey varmış demekki:img-hyste :img-hyste
korkut değişince yasoda aşık olacak ama o biraz kördü görmedi çocuğu onunkide ilk aşka giriyo işte
yaso bak dayanamıyom ben gelip kaçıracam ceren nerde esra çağla toplaşın babası otobüs şirketinde çalışan varmı anca sığarız:img-hyste :img-hyste
sete gitcez:img-wink:şaka ha inanmayın:img-hyste nerdeeee
evet ya farketmez..ikiside güzel:good:
sen tamamen kaptirdin cnm kendini..resmen asik olmusun sen yusufa:)
senin icin tek istegim insallah onu bir gün görürsün ve simsiki sarilirsin yada karsisina gecip 10-15 saat onu seyredersin_)
valla siz gidin sete,benim yerimede gidin,nasil olsa ben gelemem..:)
yağmurr şimdi gördm de yattm kafayı uyudmm sora gne geldm bi baktmm dolmşş sayfalar yhaaa :) :) mayışk mayşk alişn konserine gitcm şimdii yağmur krtrr bnüü yhaaa :( :( bn gülçini istiorm onlr alişn dio bööööööööööööö :( bugn berbt bi gün olsa gerk eziyeti çekcss nseki cuma ebru gündeş var biras kulklarm dinlenrrr :) :)
eee ayrıca bndn başka oksye girn herkese geçmiş olsnn ayrıcaa sizi çok seiformm tüm hepsi 1 ailesiniiii görüşrsss :)
:img-hyste :img-hyste çağla geçmiş olsun şekerim iyi eğlenmişindir inşallah
diziye az kaldı bekliyoz aralarda
eee vay vay işte bi idda işide burda sona eriyor ben emre kazanır barış kudurur gide anlatır diyodum ama top alevde patladı en kötüsü oldu cemrenin şerrinden koruyun kendinizi bu bölüm iyi patlar yada gelecek hafta:img-polic
crediblegirl05 10-06-07, 16:21 yaaa bişi sorcam.HAni o cadı kız cemreye büyü yaptırmıştı ya noldu sonra...Reklamlarda herşey normal görünüyodu.
yaaa bişi sorcam.HAni o cadı kız cemreye büyü yaptırmıştı ya noldu sonra...Reklamlarda herşey normal görünüyodu.
cemreyi hastaneye götürmüsler yaziyodu özette ama noluyo tam olarak bizimde pek bi fikrimiz yok yne cnm ama büyü tutmamistir daha diogrusu büyümü var allah asikina ya
bugün yani yarismada korkut sunuculuk yapcakmis ve gözlüklerini cikartcakmis bugün yarismayi gösterirseler tabiiki
Eh, az kaldı bu bölüme..:)
Arkadaşlar ben de bir Hepsi 1 izleyicisiyim. Eren favorim. :) Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim..
1 saat 2 dakika kaldı..:)
evt az kaldi jnm
benimde eren favorim senin gibi
aramizada cok hos geldin cancazim
heyyyyyyyt nıoluyoruz bakalım
pınar nerde yeliz anti barış:img-hyste :img-hyste
güzel olmuş:img-wink: vallah barışın başlığını ben açtım aklınıza gelirmiydi erene çektirdiklerini sayıp dalacam derken ha arkadaş hatrı işte:icon_whis
ne yapacak bakalım bu bölüm erenle yemeğe çıkınca gırtlanağına dayar inşallah garsonlar yosun buğlamayı bende gülmekten ölecem:img-polic
slm arkadaşlar nsl gidiyo hayat? benim açımdan saatler geçmek bilmiyo beklemek çok kötü bişey sabretmek çok zor offf geçmiyo zaman HEPSİmi özledim ben artık başlasada bende şu aleve rahat rahat kin kussam offf alev çok sinir bozucusun ufff!
selam arkadaşlar böyle bi günün ardından hepsi 1 i izlemek iyi gelcek :d bir şeyi merak ediyorm o büyücü kadın elindeki bebğe iğne batırdı ya hani şimdi (filmlerde olr ya) o bebğe ne yaptırrlarsa cemre de onu mu yapcak ??? bu arada oks ye girenlre gecmıs olsn
GÜLE GÜLE ''OKS''
erenle yemeğe çıkınca gırtlanağına dayar inşallah garsonlar yosun buğlamayı bende gülmekten ölecem:img-polic
hahahaha sen beni güldürdün ya allahda ömür boyu seni güldürsun askisi
yaw
insallah amin diyorum bende senin bu yazdigina
galiba baris erene yemekte cikma teklifi yapcak pek sanmiyom ama
slm arkadaşlar nsl gidiyo hayat? benim açımdan saatler geçmek bilmiyo beklemek çok kötü bişey sabretmek çok zor offf geçmiyo zaman HEPSİmi özledim ben artık başlasada bende şu aleve rahat rahat kin kussam offf alev çok sinir bozucusun ufff!
hayat ii gidiyoda ama bunu sormanin yeri burasi degil cancazim
bu konuda cok haklisin insan bi birseyi illaki izlemek istiyosa ve daha satler varsa o dizinin baslamasina zmn sanki duruyo inadina
bende hepsimi ve emremi cok özeledim
yaw
hahahaha sen beni güldürdün ya allahda ömür boyu seni güldürsun askisi
yaw
insallah amin diyorum bende senin bu yazdigina
galiba baris erene yemekte cikma teklifi yapcak pek sanmiyom ama
valla bence çıkma teklif edecek fırsatı kaçırırmı üçkağat olgunlamamış olgun kütük(?:icon_whis )görecem yosun buğlamayı yerken geçenki yemekte eren güzel yaptıda yırttı ama bu sefer yandı barış efendinin çırası:img-polic
yeliz birlikte gülecez:img-wink:
çağla şimdi bakmaya gidiyom şeker:happy0064
valla bence çıkma teklif edecek fırsatı kaçırırmı üçkağat olgunlamamış olgun kütük(?:icon_whis )görecem yosun buğlamayı yerken geçenki yemekte eren güzel yaptıda yırttı ama bu sefer yandı barış efendinin çırası:img-polic
yeliz birlikte gülecez:img-wink:
çağla şimdi bakmaya gidiyom şeker:happy0064
bencede aksam yemeginde cikma teklifi edebilir..dedigin gibi cok ückagitci..
belkide yosun bugalamyi yer gibi yapar ama yemez yada yedikten sonra hemen tuvalete gider:img-hyste
evt cnm birlike gülecez,süper bir bölüm olcak..iddanin ortaya ciktigi sahneler disinda..
ya cok saolun,simartiyorsunuz ama beni yaaa..ben aslinda o kadar beyenmedim...bu arada bana yeliz abla demene gerek yok cnm,sadece yeliz desen yeter:img-wink:
insallah dedigin gibi bogazinda kalir yosun buglama..iyyyyyyy
ben hemen giriyorum EB basligina,merak ettim resimleri..
yosun buğlama nedir yaw fragmanda duyunca şaştım erende bi alem:img-hyste :img-hyste
ama barışın o tip nasıldı ana yemeğin ismini duyunca tabii tabii alalım ohh olsun az kaldı dayanınbye
arkiler yarim saat kaldiii :happy0064
cok heyecanliyim arkiler yaaa :img-blush
sen nerdesin pınar
yeliz anti barış imzasına pınarıda yazdın demi ha tamam şekerim bi onun için barışın daltonları olduk o da bizim için anti barışçı olur artık:icon_whis
erenle çıkacakları yemeği düşünüyoruz ana yemek olarak yosun buğlama yiyecekler barışın surat çok komik:img-hyste :img-hyste
acaba tatlı olarak ne olur hımmmm enginar parmağı:img-hyste
brokoli göbeği:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ben bazen kendime dağılıyom yaw:img-polic
kızlar 5. bölüm başlamadan 6. başlığa geçiceksiniz bu gidişle
süper şeyler yazmışınız
az kaldı bu arada tolgahandan nefret ediyorum:img-blush
niye nefret ediyonki saçlardan mı:img-hyste :img-hyste
merak etme yaw kızlardan birine sulanmaz ama fragmanın bi yerinde romantik bakışlar atıyodu sağa sola belli olmaz belki olur yani neyse hayırlısı olsun ayy az kaldı:img-wink:
buralardayim cicim :img-wink:
aaa..bende simdi anti baris imzasina mi girdimm???
Aa inanmiyorumm :img-hyste Ama ben barisi seviyorumm :img-wink:
:)
cümle alem duydu zaten merak etme çift camdan barışa olan aşkını
ben yusufu kaçırmaya giderken sende arabanın tekerleklerine tutunup istanbula kadar gelip barışı dağa kaldırmasan iyi pınar:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ben yusufu kaçırmaya gidecem ha gelen varsa beklerim ama çok kişiyiz bilemem ehliyet yeni bende bişey olursa benden değil:img-polic
eren hadi anam şu yemek sahnesinde bitir barışı geçenki yemek sahnesinde beyaz gül kırmızı güle takmıştı pınar bakalım bu bölüm napcak olgunlaşmamış olgun kütükk barış beycim
ewett az kaldıı bende barışı hiç sewmiyorujmm hadi emree iddiadan sonra aşık oldu yokbu alev gibi kzı bırakılırmııymış çok beğendiyse kendisi çıksıun
inş.olurr ama hiç sanmıoormm bu bölümde yarışma olacağını
fragmanda gördmm galiba sölickler müdüreee konsere çıktıklarınıı
ayiptir söylemesi heycandan tuvaletim geldi :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya cok heycnaliyim ya insallah yarisma bu bölümde olur ama pek sanmiyorum ya cok gzel olucak yaw
Allahım mesajı görünce sandalyeden düşüyodum neslihan:img-hyste :img-hyste
yarışma bu bölüm değil boşuna bekleme canım bak inan bana burçak yanlış anlamış o zaman çekilen sahneler 5. bölüm sahneleri olamaz daha var yarışmaya canım:img-wink:
hem fragmanda olurdu öyle olsaydı şeker bu bölüm idda patlayacak
yaw bune geçen bölümü özet diye gösteriyolar tamam seyrediyozda zaten heyecan var yuh yani artık bekleyecez ama kesin özetten sonra reklam koyacaklar ahanda görürsünüz üfff çıldıracam:img-polic
Offf ya bi özet iledik hemen reklama girdi..Ayhh..Cemrenin karnina o agrilar girdiginde tüylerim diken diken oldu
olsn bi tazeleme oldu:D
enteresanano:D
öyle öylede zaten heyecanlıyız bu arada körlüğümü ve sağırlığımı kabul ediyorum iş adamını sekreteri atilla koğuşmu diyo koçmu diyo geçen bölüm çakamamışım ne oluyor bana yaw aslında iyi oldu geçen bölüm bakıp görmediğim çok yer varmış bu bendeki aşk yüzünden tamamdır iyidi iyi:img-wink:
miracle girl 10-06-07, 18:19 enteresanano:D
öyle öylede zaten heyecanlıyız bu arada körlüğümü ve sağırlığımı kabul ediyorum iş adamını sekreteri atilla koğuşmu diyo koçmu diyo geçen bölüm çakamamışım ne oluyor bana yaw aslında iyi oldu geçen bölüm bakıp görmediğim çok yer varmış bu bendeki aşk yüzünden tamamdır iyidi iyi:img-wink:
kız senin halin iyi değil valla kaptırdın gidiosn
bu aada enteresanano ne :)
atilla KOÇ galiba koç holdingleri :D
miracle girl 10-06-07, 18:25 gaz çıktı ya işe bak :D
ya şu kıza bak barışı öpüo öyygg :D
cemredeki gazmış valla söylemştimde kendim bile gülmüştüm doğru çıktı bakın erenin yemeklerine neler yapıyo vallah yanmışlar bu kızlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste
şimdi korki şarkı söylüyo:happy0064
hehe müslüm baba
miracle girl 10-06-07, 18:28 korkutta dünden razı şarkı sölemeye şu organik şeker aklına gircek bak çocuun :) seyirciler coştu eller havayaa :D
arabesks yapıo yaa:D
jazz ayrı bi güzl oldu :D
cimcime_kiz 10-06-07, 18:31 Selamlaaar .. :)
su an hepsi ye bakiyorum .. :)
Korkut arabesk sölio :img-hyste
Ayy ne tatli yaahuu :img-hyste .. ama iyki sonunda anladi arabeskin ona uymadigini .. :img-hyste
Eet o dünden hazir yarismaya katlimayi .. :img-hyste
Ayy Clark Kentim benim .. :img-hyste
Ay bakin ben size basdan beri dedim ..
Cemre yi Erenin Sebzeleri mafetti ... :img-hyste
Ay zavallim .. gaz kalmis :img-hyste
korkuttt!!!hayatımdaa gördüğümm en yakaışıklııı çocuk olmakla kalmıyo en karizmatikk esede sahip oluyoo aşkım bnmmmm afferinn sana organik şekerrrrr
:img-hyste :img-hyste :img-hyste iğne için doktor eli ısırmış yaw çok şeker şu korkut :D:img-in_lo :img-wink:
hahaha bizim arabanın kornası bile senden daha çok ses çıkarır biraz sesin çıksın eşek sıpası:img-hyste :img-hyste :img-hyste
korkut yaw ölecem bu arada yaseminide kaşla göz arasında öptü hipnozda kaçırmadım değil:icon_whis
kadife sesli korkut
miracle girl 10-06-07, 18:36 yuuuhh çeke bakkkkk!!! :D
korkutun sesii süper ötesi olduuuu ahh cnm yaa :D ;)
ay düldül dedi ya :D
esra coştu :D
cimcime_kiz 10-06-07, 18:36 :img-hyste :img-hyste :img-hyste iğne için doktor eli ısırmış yaw çok şeker şu korkut :D:img-in_lo :img-wink:
Valla yaa .. :img-hyste
cok seker yaa ... :D
AAAAAAAAaaaaa Korkutun sesi normale döndüü ... :)
Ay ne tatliii :img-hyste
Ay o Tolgahanda cok tatliymis haa ...
valla semiodum ama artik bi degisk geldi .. sevdim cocuu :)
Saci fena degilmis yaa .. yakisikliymis cocuk :good:
masal_perisi 10-06-07, 18:38 Eren'in dediği gibi...Çok fazla 0 var...Atilla'ya arabanın renginide söyleseymişler...Amda arabayıda getirecekmiş...
cimcime_kiz 10-06-07, 18:40 Eren'in dediği gibi...Çok fazla 0 var...Atilla'ya arabanın renginide söyleseymişler...Amda arabayıda getirecekmiş...
Evet evet .. :img-hyste
Gülcinde dioki .. glba oyuncak araba sandi .. cebinde getirmis dio :img-hyste
Ay su kapicilarda ... cok kültürlüymüs gibi davranillar :img-hyste
Allahım bu ses nedir ben ölecem yok yok yaşanır bu ses için millet nolcak halimiz toptan intahar sebebimiz olacak yusuf bizim çok güzel sesi var yawwwwww:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
cimcime_kiz 10-06-07, 18:43 Ayy Korkutun sesi nasil yaa ... :img-hyste
Borazan sesli korkut gitti .. kadife sesli korkut geldii :img-hyste
Yaa Clark Kentim benim .. :img-hyste
Sese bak sese .. yakoooo :)
miracle girl 10-06-07, 18:44 Allahım bu ses nedir ben ölecem yok yok yaşanır bu ses için millet nolcak halimiz toptan intahar sebebimiz olacak yusuf bizim çok güzel sesi var yawwwwww:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
amanın millet bu sesi hiç iyi olmadı yağmuru hepten kaybedicez ve galiba benide kaybedicez benim ruh ikizimle beraber bi eren gbi uçucaz:img-wink: :img-in_lo :img-blush :good:
bu onun harbici sesi mi yoksa dublaj mı :)
yok yaw kendi sesi balans ve manevradan biliyorum orda sesi zaten böyleydi ama pek konuşmuyodu benim izlediğim sahnelerde burda bi acayip geliyo o yüzden ama kendi sessi ayyy ölecemmmm...
çok tatlı bakalım yaso duyunca napcak:img-in_lo
Bu dizi beni öldürcek :img-hyste Simdi gülmekten ölcem..hersey süper yaa..
Organik seker bayiliyorum sana sekerim :happy0064
Korkutun sesi süperrrr!! Aman tanrim
Barisada siyahlar çok yakismis..:img-in_lo :img-in_lo
Heycandan ne yazcagimi bilmiyorum..TV basinda kop kop yoruldum yani :img-hyste
ozlem_1905 10-06-07, 18:45 yaaaaaaaaaaa kusra bakmayın ama ben eski korkutu istiorum o sesiyle daha tatlı,daha sempatiktin eski sesli korkutu istiyorum bööle daha yakışıklı ama eski korkut daha sempatik,daha bi tatlıydı.off yaa
masal_perisi 10-06-07, 18:46 Evet evet .. :img-hyste
Gülcinde dioki .. glba oyuncak araba sandi .. cebinde getirmis dio :img-hyste
Ay su kapicilarda ... cok kültürlüymüs gibi davranillar :img-hyste
Evet...Ya çok komik...Hele kapıcılar...:img-hyste :img-hyste
Organik Şeker'de az cadı değil...Yok dayıcım onu da nerden çıkardın diyor...Ama ellerine sağlık...Cidden borozan Korkut gitti...Kadife sesli Korkut geldi...Korkut'un süper halleri bekliyor bizi...
ooooooofffffffffff korkut yıkıo ortalığı sesi süper oldu yha sırf karizma yha bide gözlükleri çıkarsa tam süper olcak:img-in_lo emre çok cixxx:img-in_lo barışın tipi bni bağlamıo gıcıkk şey kötü insan:img-gun: oooffff korkut süperr ötesi oldu yha sesiyle:img-in_lo yosh duyunca napcak acabaa?:happy0064
Boran&Sila 10-06-07, 18:47 aaaa korkutun sesi degistii inanmiyorummm:)organik seker yine ne isler cevirdii:)ama ben alismisim korkutun eski sesine cok tuhaf oldum birden..eski sesi dahami yakisiyodu nee:icon_whis ama olsun yaa bu seside cok iyi olmus...yasemin simdi biraz sevmeye baslar belki...:happy0064
ayy tolgahan cok tatliydi ya....kizlar almak istemedi ama attila bey israr edince aldilar..:):)yoshy nin korkuta ceki verdigi sahneyi cok merak ediyorum:img-yes:
amanın millet bu sesi hiç iyi olmadı yağmuru hepten kaybedicez ve galiba benide kaybedicez benim ruh ikizimle beraber bi eren gbi uçucaz:img-wink: :img-in_lo :img-blush :good:
ipek sendemi amanın çoğalacaz taşacaz birazdan sonumuz kötü yarabbim ne sesti bu bağırırkende güzeldide yani şimdi ehem bilmem bi su içmem lazım:img-in_lo :img-in_lo
babası yapmış o sesi duydunuzmu hipnozda arabanın kornası bile daha çok ses çıkarır bağır demiş çocuğa o zaman dan beri böyle çikilotayı çok seviyom artık:happy0064 :happy0064
napolyon sen iyice fena oldun bu bünyede:img-polic
yaaaaaaaaaaa kusra bakmayın ama ben eski korkutu istiorum o sesiyle daha tatlı,daha sempatiktin eski sesli korkutu istiyorum bööle daha yakışıklı ama eski korkut daha sempatik,daha bi tatlıydı.off yaa
Ilk önce bende soke oldum öyle düsündüm..Ama bence böylede çok sirin yaa..Süper bence..Sadece yeni haline alismam lazim..Ama bence böylede çok tatli :happy0064
yaaaaaaaaaaa kusra bakmayın ama ben eski korkutu istiorum o sesiyle daha tatlı,daha sempatiktin eski sesli korkutu istiyorum bööle daha yakışıklı ama eski korkut daha sempatik,daha bi tatlıydı.off yaa
kesinliklee bu daha güzel benceee ayy harikaaa ben bu zeynebii çok seviyorumm zaten dayısınıda seviyorummmm bde giyiniyor şimdiii yağmurr imdatt ben tekrar aşık oluyorum korkutaa!!!!
cimcime_kiz 10-06-07, 18:48 Allahım bu ses nedir ben ölecem yok yok yaşanır bu ses için millet nolcak halimiz toptan intahar sebebimiz olacak yusuf bizim çok güzel sesi var yawwwwww:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Eet ya .. ama kendi sesi degil snrsm :)
Hani sete giden arkadasa sormusduk .. oda demisdi ses ayni diye :img-hyste
Boran&Sila 10-06-07, 18:50 Evet...Ya çok komik...Hele kapıcılar...:img-hyste :img-hyste
Organik Şeker'de az cadı değil...Yok dayıcım onu da nerden çıkardın diyor...Ama ellerine sağlık...Cidden borozan Korkut gitti...Kadife sesli Korkut geldi...Korkut'un süper halleri bekliyor bizi...
ay evet ya zeyneb ne seker kiz:)bide gözlerini nasil yumuyor...cadi kizz:)korkutun gözlükleri de yakinda cikar...gercekten süper bir korkut gelcek herhaldee:):)....yasemin ne yapicak cok merak ediyorum..herhalde hepsinin agzi acik kaliirrr:)korkutun hypnosda da yasemin demesi cok sekerdiii:)
Biliyorum burasi yeri degil ama birisi bana nolur Organik Sheker imzasi yapsin..çok sevdim ben onu yaw :D kiz resmen mucizeler yaratiyor..O büyücü kadin biraz Organik shekerden ders alsin bence :img-hyste
artık eski bölümleri sarıp sarıp izliycez karizmaydı ama böylede güzel olmuş yaw çok tatlı olmuş napalım biz eski korkutu çok sevdik ama şimdi kat kat katlandık yer kalmadı bende ölüyom:img-in_lo :img-in_lo
başlıyo hadi
masal_perisi 10-06-07, 18:52 Biliyorum burasi yeri degil ama birisi bana nolur Organik Sheker imzasi yapsin..çok sevdim ben onu yaw :D kiz resmen mucizeler yaratiyor..O büyücü kadin biraz Organik shekerden ders alsin bence :img-hyste
Kesinlikle haklısın...Dizideki büyücü yani Rezzan Kiraz...Dizideki rolü için Organik şeker'den ders alabilir...:img-hyste :img-hyste
Boran&Sila 10-06-07, 18:52 bu sesi süper ama alışmak zoor olcak dier sesine alıştık tbi her ikisindede süper aslındaa:)
evet bencede alismak cok zor olucak..ama bence gayet güzel oldu böyle..:)korkut yine komiklik yapmaya devam eder hic süphem yokk:):)...
tolgis cok tatliydi yaaa...ceki vermekde nekadar israr etti:img-in_lo
tatli_kizim 10-06-07, 18:54 arkadaslar korkutun sesi acayip degismiSs :)
Murat Boz'un sesine benezttim :)
ama Hpynos ile mi oldu? bizim zenep mi ilesdirdi..?
Cok mantiksiz bencee :img-wink:
ya korkut kendi sesini ayarlayabiliyordu ama göstermiyordu yada..:img-wink:
üüüf ne bilemm :) Reklamda simdii :)
Ayrica Korkutun üstünde o sey gercektennn güzelmiSs :)
Supermannn :)
nese basliyo galiba dizii
bye
yaa çocukk okadarr karizmatikkkleşti sesini düzeltti bu yaseminde tık yokk!!! off offfff gıcık oldum yaaa korkuttt yazık bu korkutaaa oda insannnn aaaa korkut gel yaaa yine sesi yükselicekk aaaa
miracle girl 10-06-07, 18:55 haha atilla tatilde :D
amannn korkut coştuu!
Sweet Bunny 10-06-07, 18:55 Ay..Ben basini kacirdim..Bi Actim Televisionu baktim Korkutun sesi degismis!
Noluyo ya..Acayip Sasirdim..Nasil oldu bu?
Ama Ses de Yakismis ha:)
tatli_kizim 10-06-07, 18:57 Ya Yasemin hicc umursamadii korutuu ya..
insan bu kadar köööörrr olabilir miii yaaa??
cimcime_kiz 10-06-07, 18:57 Ay süpermenim korkut :)
Yasemin daha farkedemedi .. sesi :img-hyste
Ay masda herkez Shokda :img-hyste
Ay sesin cok normal cikio diye soruo Eren :img-hyste
Ay Yasemin hic umursamio ... :icon_sorr
Yasemin cok pisman olacaksin ... !!!
artık alışın millet korkutun yeni sesine çok güzel haha atilla tatilde :img-hyste :img-hyste vah zavallım neler çekmiş
yasemin takmadı ama evet üfff yaso ya seni seviyom ama böyle giderse yasonun bende sonu fena
masal_perisi 10-06-07, 18:58 Korkut çoştu...Atilla'ya çok kızmış...İçinde tuttuğu bir öfke varmış...
Barış harbi sen basit misin oğlum....Emre'nin babası ile dalga geçiyon..Emre güzel ağzının payını verdi ama...Bir te Emre'nin telefonu ile yemek rezervasyonu yaptı...
Boran&Sila 10-06-07, 18:59 :img-hyste korkut atilla yoshye asildi sandii:img-hyste ama yoshy pek sasirmadi...diger kizlar daha cok sasirdi:icon_whis
miracle girl 10-06-07, 18:59 ay çocuk kedi gbi yasemini eline sürtünüo:D
çok şeker bu yaa ayyy yerim ben onuuu
hammmm :D
tatli_kizim 10-06-07, 19:00 ayyy ben korkutunn sesinnnneee hiccc alisamadimm yaaaa.....
cok degisikkk:sad53:
ayrica nasil sinirlendii korkut yaa atillllaa hakkindaa :) dövcekk zannetimm :)
cimcime_kiz 10-06-07, 19:00 Ay Korkutum kiskandi yaaa ... :)
Yürü Clark Kent kim tutaaar seni bee :img-hyste
Demek tanisiyormus onunlaaa korkutum :img-hyste
Ayy .. babasi yüzünden herseeey .. atilla okulda .. atilla tatilde .. vs :img-hyste
Vaay Emreyle BAris Kavga eddi ..
Pislik Baris .. ne oyunlar pesindesin
gülçinin eski sevgilisi korhan şarkıcı korhanmış vay be tanınan birisi oynamaz diyodum burçak diyodu yarışmada ikinci olacak o korhanmış vay anasını sayın seyirciler:img-pilot
bu korhan zuhal topalın nişanlısı şarkıcı bugün magazi porogramında çıktı ve gülçine asılıcak gibi!!!
miracle girl 10-06-07, 19:03 oww oww oww mert kıskanıyooo Allah ımmm onlarda kaşınıyo ama ya cnm mertciim :)
Boran&Sila 10-06-07, 19:03 ayyy ben korkutunn sesinnnneee hiccc alisamadimm yaaaa.....
cok degisikkk:sad53:
ayrica nasil sinirlendii korkut yaa atillllaa hakkindaa :) dövcekk zannetimm :)
bende alisamadim cnm..ama yoshy niye takmadi anlamadim..diger kizlar daha cok yakisti..
aboo mert nasil sinirlendiii...korhan gicigi cikti simdi:icon_whis
inanmıyorumm mert kalpsizsiniii gülçine mi yazıcakkkk offf mertçimm benimmm yazık çok sinirlendiii gülçindee iyi çocuk flnn neresii iyi çocukk sen merti öldürmek mi istiyorsunnn
ayyy bu balıklar öldürecek beni:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
şıkkıdı şıkkıdı
salak o şıkkıdımı
e ne
çankırı :img-hyste
masal_perisi 10-06-07, 19:06 Ya bu ilişkileri sonucun da en çok üzülen Eren olacak...Emre-Cemre olur...Yasemin-Korkut...Mert-Gülçin...
Mert çok pis kıskandı Gülçin'i...
Alevcim...O 2sini hak edecek kadar kötü birisin...:):):)
Boran&Sila 10-06-07, 19:06 :img-hyste cemre 9 canli diyo gicik alev....ayy ne gicik ya...3üde insanin morelini bozuyo..
cemre anladi dolabinin birisini karistirdigini...hadi hayirlisi:icon_whis
sIkkidi diyo salak kizz yaa:img-hyste
cimcime_kiz 10-06-07, 19:08 Ayy MErt nasilda kiskandi :img-in_lo :img-hyste
Gülcionde tekmeyi atti ama Erene :img-hyste
Ayy .. bide su sözleri yapsalarda hazirlansalar yarismaya :icon_sorr
Bide su $ikkidi mi dir Cankrimidr nedir :img-hyste bidkim :img-hyste :img-hyste
masal_perisi 10-06-07, 19:08 Kızlar Hoca'ya...Murat Boz Konserindeki Kızlar olduklarını söylediler...Hoca krize girdi...Gülüyor herif :):):)
Boran&Sila 10-06-07, 19:09 aaa söylediler hocayaa:img-hyste ne komikler nasilda gülüyolarr hicbirsey olmamis gibi..:img-hyste
masal_perisi 10-06-07, 19:11 Hoca herşeyi biliyormuş başından beri......Kızlar şok oldu...1 hafta uzaklaşytıyo kızları okuldan...Olamaz ya...Biraz anlayışlı davransa ölecek...
cimcime_kiz 10-06-07, 19:12 Ay hoca krize girdi .. kafayi mi yedi napdi :img-hyste
Gül Gül ölüo adam .. :img-hyste
Ay su alevde cok salak ...
kredi karti numarasini verio .. kiyak yesinde görün :img-hyste
belliydi zaten müdürün baştan beri bildiği ama ben affeder diyodum neyse artık
alev dolandırıldı ohh
korkuta kızlar asılıyo dalacam
Boran&Sila 10-06-07, 19:14 Ay hoca krize girdi .. kafayi mi yedi napdi :img-hyste
Gül Gül ölüo adam .. :img-hyste
Ay su alevde cok salak ...
kredi karti numarasini verio .. kiyak yesinde görün :img-hyste
ay gercekten yaa....kredi karti numarasini nasil verdi yaa:icon_whis cok iyi oldu salak aleve..
ama ben kizlara cok üzüldüm ya..okuldan uzaklastirildilarr:sad53: madem hoca okadar anlayisliydi kimseye demese olmuyodu:sad53:
cimcime_kiz 10-06-07, 19:14 Anuu .. adam birden BASINDAN BERI BILMEDIGIMIMI SANIYORSUNUZ diince ..
Kizlarinn yüzü ZOOMLANDI :img-hyste
adam o borc meselesini nerden ögrendiyse .. :icon_whis
Ay zavallilar yaa .. uzaklasdirma da aliolar .. :icon_sorr
masal_perisi 10-06-07, 19:15 Oh olsun Alev'e hak etti...
Cemre'nin planını merak ediyorum...Madem Patlak verdi...İnceldiği yerden kopsun...
Kıza ben de dalacağım....Niye asılıyor kız buna...
clark kent:img-hyste
bu karizmanın sırrı ne
babasına çekmiş:img-hyste :img-hyste
çok tatlı yaw ama o kıza dalarım vallah
neyse hiç olmasa bişeyler anlatabildi karizma falan korkutada yavaş yavaş dank ediyo
offf alev dövecem
tatli_kizim 10-06-07, 19:16 bende alisamadim cnm..ama yoshy niye takmadi anlamadim..diger kizlar daha cok yakisti..
aboo mert nasil sinirlendiii...korhan gicigi cikti simdi:icon_whis
evet ya..korhan'Da tipsiz ama yAa :)
Ayrica arkiler Cemre acilen kilo almasi lazim..cok zayif kizcagiiiizz Yaa :)
tabi evde dogru drüst yemek yiyemiyoo :img-hyste
Boran&Sila 10-06-07, 19:17 Anuu .. adam birden BASINDAN BERI BILMEDIGIMIMI SANIYORSUNUZ diince ..
evet borc meselesini nasil ögrendi bende sasirdim...simdi kizlar bihafta okula gitmicek...alev sevinir salak kiz...su magazinci kadinada sinir oluyorum yaa
masal_perisi 10-06-07, 19:18 Atom fiziğini bile anlarım ama kızların ne istediğini anlamıcam galiba....Emre çok komiksin ya...
Alev çok yapmacık aşkım diyor ya...Sinir şey...Sırf gıcıklık
''Sikkidi Sikkidi'' .. ''çankiri çankiri'' tutmayin beni kopmak istiyorum :img-hyste :img-hyste Feciiii bi bölüm bu yaa..Hersey süper allahim..!!!
Yoshyyymmm çok güzelsin yaa :img-in_lo :img-in_lo Aslinda uzaklastirmalari iyi oldu simdi yarisma için çalisabilirler..Korkutun fikiri tabii :img-wink:
miracle girl 10-06-07, 19:19 alevn sesi o kdrda kötü deilmiş bea :D :D:img-hyste
berbat bi performans :D
Boran&Sila 10-06-07, 19:19 üff alev yine bozdu herseyii....ne sinir kiz ya..hala askim diyor...caksa bitane üfff:icon_evil emreyede aciyorum biraz...böyle salak bir kizla nasil beraber olmus ya...ben bitirmeden bitmez mis miss:img-hyste
tatli_kizim 10-06-07, 19:19 Anuu .. adam birden BASINDAN BERI BILMEDIGIMIMI SANIYORSUNUZ diince ..
Aslinda daha iyi.. Yarismaya dahada iyi hazirlanabilirler..
Yarisma 6. bölümde olucak dimi arkiler?
Ayrica alevin dudaklari ne öle?? :) tomates gibii :) :img-hyste
Sweet Bunny 10-06-07, 19:19 evet borc meselesini nasil ögrendi bende sasirdim...simdi kizlar bihafta okula gitmicek...alev sevinir salak kiz...su magazinci kadinada sinir oluyorum yaa
Simdi bunlar Okula Bir Hafta gitmicek ya..
Yarismaya nezaman katilacaklar?
yoksa o Haftanin icinde degilmi?
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Allahım ölecem gülmekten bu ne ikiside arkada dans ediyo balıklar cemre aferim valla heheheheheheh
Allahım çakkıdı deyişe bak:img-hyste :img-hyste
cimcime_kiz 10-06-07, 19:20 evet borc meselesini nasil ögrendi bende sasirdim...simdi kizlar bihafta okula gitmicek...alev sevinir salak kiz...su magazinci kadinada sinir oluyorum yaa
VAlla yaa ... paparazzii :)
Isde bence mantik hatasi .. nereden ögrendisse borc meselesini .. :icon_whis
Yada hocalari söledi müdüre .. bilmiom artik .. o kadinda sölemez aslinda ama .. :icon_whis
evet ya..korhan'Da tipsiz ama yAa :)
Ayrica arkiler Cemre acilen kilo almasi lazim..cok zayif kizcagiiiizz Yaa :)
tabi evde dogru drüst yemek yiyemiyoo :img-hyste
Aynen Pinarcim..kollari çok zayif..=( haklisim, Erenin yemeklerindendir :D Su gaz olayida süperdi..çok güldüm yine :img-hyste
Alevde makyaj yapinca resmen rahatliyo..stres atiyo..Töövbe tövbe :img-cool2
ya babam izletmiyo yine ayar oldum be uff
korkutun gerçek sesi acayip karizmatik ya çok hoşuma gitti
aşk sakızını arabesk söylerken kardeşimle koptuk ya yarıldık gülmekten
Gülçinin yeşil t-shirt ü çok güzel
o korhanı yolarım ya sarktı cimcimeme
Mert yürü kim tuttar seni arkandayız
masal_perisi 10-06-07, 19:21 Alev...Kesinlikle şarkı söyleme...Yok yani bu da kulak...Hele son bağırması....Allah'ım fil bacak...Kötü ses
PRinCesS_Mm 10-06-07, 19:24 Aynen Pinarcim..kollari çok zayif..=( haklisim, Erenin yemeklerindendir :D Su gaz olayida süperdi..çok güldüm yine :img-hyste
Alevde makyaj yapinca resmen rahatliyo..stres atiyo..Töövbe tövbe :img-cool2
ahaha evet yaa aLLah akiL fikiR veRsiin vaLLa:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yaa baris yine her bölümde oldugu gibii gicikligini gösterdii...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Allahım ölecem gülmekten bu ne ikiside arkada dans ediyo balıklar cemre aferim valla heheheheheheh
Allahım çakkıdı deyişe bak:img-hyste :img-hyste
çakkıdı değil o akuıllım şıkkıdı:img-hyste
yoksaa.... heh buldum çankırı
katıksız salak bu kızlar ya
yusufunda zekası ortaya çıkmaya başladı
küçükken doktorun elini ısırıyormuş :img-hyste
masal perisi haklısın
alevin bacakları çok kalın
10 yıllık ağaç gövdesi gibi:img-hyste
tatli_kizim 10-06-07, 19:25 Rüya apla haklisin..:) ama alevi yaslaninca görmek istiyorum..yani o kadar cok makyajjj yapiyoorr rki...bide hic yakismiyorr..yakissa barii
ayrica evet bende korkutun Jazz sölediginde cokk güldümm :img-hyste
seside yani massallahi vaRr :)
masal_perisi fil basak dedinde dolma bacagi dememissin :) unuttun herhaldee :img-hyste
Aa mervecigimm :) gicikligini mi gösterdii??
Ne yapti yine baris?? melek kadar masummm baris ne yaptii?? :):)
Ayrica siyah'Da yakisyooo bariSAa :)
Boran&Sila 10-06-07, 19:25 ayyyyyyyyyy ne salak kiz bu alev ya.....:img-hyste :img-hyste cakkidiyi nasil söylüyor ya...rezil oldu yaaa:img-hyste ayyyy sarkiyi mahfetti yaa:img-hyste ayy gülme krizine girdim yaa:img-hyste
tatli_kizim 10-06-07, 19:28 ayyyyyyyyyy ne salak kiz bu alev ya.....:img-hyste :img-hyste cakkidiyi nasil söylüyor ya...rezil oldu yaaa:img-hyste ayyyy sarkiyi mahfetti yaa:img-hyste ayy gülme krizine girdim yaa:img-hyste
yaa uff....show TV'de reklamm erkenn bittiyor yaa:(
Show türk'De daha reklamm :(
ama bitmekk üzereee :sad53:
Acem kızı...Yelda dersen daha çok sevirinim...Çok haklısın...10 yıllık ağaç gibi...http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
peki yelda:img-yes: :img-wink:
ama hakikatten tam gıcık kızı bulmuşlar
ses yok (bkz:çakkıdı) zeka yok (bkz:dolandırıldı) dans yok(bkz:geçen bölüm)
herşeye de bişey buluyorum yani:img-hyste
Boran&Sila 10-06-07, 19:29 ay bu alev insanin hem morelini bozuyor hemde güldürüyor ya...resmen sarkiyi mahfetti...nasil güldüm ya...bilgisayarin basinda gül güldüm yaa:img-hyste cakkidi cakkidii:img-hyste kizlar cok tatli yaaa..baris ereni davet etti...erende kabul etti bakalim nolcakk:):)yemekdemi biter acaba???:icon_whis
yaw bu alev uçmuş aaaa diyo bitirdi beni kasedi çıksın ilk ben alacam:img-hyste :img-hyste
ama çok güldüm ya alev sayesinde saolsun hele ikiside arkada dans ediyo yaktılar beni
aşıksın dararara bu şarkıyı pınarada yolluyom barış yine karıştırıyo bişeyler offfffff
masal_perisi 10-06-07, 19:30 Rüya apla haklisin..:) ama alevi yaslaninca görmek istiyorum..yani o kadar cok makyajjj yapiyoorr rki...bide hic yakismiyorr..yakissa barii
ayrica evet bende korkutun Jazz sölediginde cokk güldümm :img-hyste
seside yani massallahi vaRr :)
masal_perisi fil basak dedinde dolma bacagi dememissin :) unuttun herhaldee :img-hyste
Aa mervecigimm :) gicikligini mi gösterdii??
Ne yapti yine baris?? melek kadar masummm baris ne yaptii?? :):)
Ayrica siyah'Da yakisyooo bariSAa :)
Haklısın canım...Unuttum...Fİl+Dolma Bacak...Kendini güzel sanan meymenetsiz...:img-hyste :img-hyste
cimcime_kiz 10-06-07, 19:30 Hehee .. Korkut icindeki gizemli kisiyle kavga edio .. :img-hyste
Terbiyesiz dio .. cümlesinin devamini getirmiyormus :img-hyste
Ayy yerim yahuu .. Korkutum benim yahuu :img-hyste
Sweet Bunny 10-06-07, 19:31 Ya Birisi bana Korkutun Sesi niye degistigini söyleyebilirmi lütfen?
Basini epey kacirdim..Tv acdigimda sok oldum:)..Neyse Reklamlar bittmi?
Boran&Sila 10-06-07, 19:31 yaa uff....show TV'de reklamm erkenn bittiyor yaa:(
Show türk'De daha reklamm :(
ama bitmekk üzereee :sad53:
cnm ben internetten izliyorum...showturkde dizi saat 19.30 türkiye saati 20.30da basladi..sinir oldum...internetten daha iyi..görüntü kalitesi iyi olmasadaa:sad53:
bu bölüm süper ya..aleve hala gülüyorum yaa:img-hyste
yoshy bu bölüm süperrrr...saclari düz cok güzel olmusss:happy0064
Hehee .. Korkut icindeki gizemli kisiyle kavga edio .. :img-hyste
Terbiyesiz dio .. cümlesinin devamini getirmiyormus :img-hyste
Ayy yerim yahuu .. Korkutum benim yahuu :img-hyste
yaw güzel oldu seste babasıyla konuşurken farkına vardım tamamda bu seferde fısıldıyo azcık daha açsın sesi muhteşem
bi de babası benim neden normal bi çocuğum yok deyip uzaklara dalıyo o da bakıyo babam kime bakıyo diye:img-hyste :img-hyste
yusuf:img-in_lo :img-in_lo
masal_perisi 10-06-07, 19:34 peki yelda:img-yes: :img-wink:
ama hakikatten tam gıcık kızı bulmuşlar
ses yok (bkz:çakkıdı) zeka yok (bkz:dolandırıldı) dans yok(bkz:geçen bölüm)
herşeye de bişey buluyorum yani:img-hyste
Herşeye de bir şey bulmakta haklısın...Yazdıkların çok doğru...Zeka yok..Ses yok..Dans yok..Fizik kıssadan hissed bir durum..:img-hyste :img-hyste
Boran&Sila 10-06-07, 19:34 tolgis cok tatli ya..ama kizlardan birine asik olmicak herhalde...fazla göstermiyolar tolgisii:img-in_lo ay alev ne komiksin yaa....morelim düzeldi yahuu:img-hyste cakkidi cakkidii:img-hyste kizlar diyolar ya biz kesin birinci olamayiz diyee:img-hyste
Ya Birisi bana Korkutun Sesi niye degistigini söyleyebilirmi lütfen?
organik şeker hipnoz yaptı korkut uyudu çocukluğuna gitti babası korkuta çocukken bizim arabanın kornası bile senden daha çok ses çıkarır bağır biraz eşek sıpası demiş:img-hyste :img-hyste :img-hyste
onu anlattı çikilotada baban sana öyle bişey demediiii sil onu kafandan ve uyan dedi uyanınca hali bu:img-in_lo
cimcime_kiz 10-06-07, 19:35 Ya Birisi bana Korkutun Sesi niye degistigini söyleyebilirmi lütfen?
Organik seker .. Korkuta hipnoz yapdi :img-hyste
Ondan sonra .. basdan beri sorunun babasina karsi olan Korkusundan kaynaklandigini .. yani bir kornadan daha az ses cikardigi icn babasi kiziomus ...
isde o.sekerde hipnozla onu eski haline getirdi .. :img-hyste
arkadaşlarrrr aranızdaa sevda çiçerği fanı varsaa kesinlikle tanımıştırrr!!!! atilla koçun ofisi!!! gökhan özenin ofisiii off anılarımda canlandıı bu arada bu atilla başımıza bela olucak gibi korhan daa
tatli_kizim 10-06-07, 19:36 Cüss yaneee :img-hyste
alevin sesi ne ölEe :)
sonunda Ohohoooooo falan diyoo :img-hyste koptumm :)
agzina sinek kacicakk diye korktumm :img-hyste
ayyyy....dansalarinada bayildimm :) :img-hyste igrencitii :)
miracle girl 10-06-07, 19:38 nasıl süper bi bölm bu ya korkut böe mi kalcak ya alışamadım başkasymış gbi gelio :)
alev berbat ya çakkıdı diyiş süper :D:D
gülçinle mert nolucak neymiş glçnin son sözüü
gercektende kizlarin alev gibi bi belalari varmiymis önceden ?
yok yaw oralar senaryo sırf kızların normal hayatlarıyla alakası yok:img-wink:
pınar vallahi o sondaki wooowoow lar aaaaaa lar neydi öyle öldüm gülmekten gümgöbek alev:img-hyste :img-hyste
ooo arkadaşlar dizi reklama girdi hemen dolmuşsunuz foruma:happy0064
cemre iyi akıl etti valla tuzağa düşürdü alevi zaten hepside istiyodu aleve böyle bişey yapmak aferin cemreye:good: ayrıca bu okul müdürü kızların durumuna hem sevinip gurur duyuyo hem ceza veriyo nasıl iş anlamadım ben:icon_sorr
tatli_kizim 10-06-07, 19:39 Arkiler ben size diyim..
su barisssinn paralarii yokk :(
zengin degil yane anlciaginizz :sad53:
ayrica su ilyaz efednii "karicimm...sevgilimm" falannnn diyor yaa kopuyorumm :)
masal_perisi 10-06-07, 19:40 arkadaşlarrrr aranızdaa sevda çiçerği fanı varsaa kesinlikle tanımıştırrr!!!! atilla koçun ofisi!!! gökhan özenin ofisiii off anılarımda canlandıı bu arada bu atilla başımıza bela olucak gibi korhan daa
Hemen tanıdım...Manyak Sevda Çiçeği fanlarından biri oalrak....Ah ah..Ne bölümler geçti o ofiste...leyla'nın kılı değişimi...Ah ah
Boran&Sila 10-06-07, 19:40 Cüss yaneee :img-hyste
alevin sesi ne ölEe :)
sonunda Ohohoooooo falan diyoo :img-hyste koptumm :)
agzina sinek kacicakk diye korktumm :img-hyste
ayyyy....dansalarinada bayildimm :) :img-hyste igrencitii :)
:img-hyste sorma cnm....sarkiyi mahfettiler ya...güzelim sarkiya yazik oldu...ayy ama morelim düzeldi ya:img-hyste igrencti ama cok güldümm:img-hyste
cimcime_kiz 10-06-07, 19:42 Ayy evet yaa ..
Hay o Aleve ne diim ..
Kulaklarim agridi yahuu .. :img-cool2 :img-hyste
Su kapicilarda cok kültürlü haa ..
Beethoven .. Mozart fln dinliolar .. :img-hyste
Asiksiin .. Asiksin arkadaaas :img-hyste
Kizlar Cemreye dio .. :img-hyste
tatli_kizim 10-06-07, 19:42 arkiler lütfenn durun..
cosmayinn ya sizidenn sonra cosalimm :(
simdi buraya bak diziye bakk..zor oluyoo
ya ben su atillla beye takildimm ...
o konuk oyuncu muuuuu????
konuk oyuncu falan yazmadi yoksa yazdida ben mi kacirdimm???
masal_perisi 10-06-07, 19:43 Arkiler ben size diyim..
su barisssinn paralarii yokk :(
zengin degil yane anlciaginizz :sad53:
ayrica su ilyaz efednii "karicimm...sevgilimm" falannnn diyor yaa kopuyorumm :)
Haklısın....Bence de zengin değil...Barış fena çullayacak...Tabi Alev ile intikam için birleşirse durum farklı...
Eren çok güzel olmu ya...Kumral cimcimem benim...Süper gözükyor...
valla bu gidişle şarkıyı ya eren ya cemre yazar idda işi çıkınca kızlar uğraşıyo
bu arada eren çok güzel olmuş ama barış için üffff
korkutum çıktı
alev ve saz arkadaşları kadar sazanını ilk defa görüyorum hem sazan hem sa..k yani anlayan anladı ayrıca sınıf alkışladıya hep beraber benimde alkışlayasım geldi bu rezaletlik için kim bilir ne kadar çok çalıştılar:img-hyste ama emeklerinin karşılığını aldılar:img-hyste :img-hyste sazanlıkta son yenilik ALEV VE TAYFASIIIIIIIIIII!!!!! :img-hyste :img-hyste :img-yes:
cimcime_kiz 10-06-07, 19:44 Cemrenin Alisveris listesine kopdum :img-hyste
- AntiBakteriel Sabun
- Deterjan vs... :img-hyste
Bide Eren Teyzelerine gidiomus takliti yapio .. giydiklerine bakin :img-hyste
Boran&Sila 10-06-07, 19:45 arkiler lütfenn durun..
cosmayinn ya sizidenn sonra cosalimm :(
simdi buraya bak diziye bakk..zor oluyoo
ya ben su atillla beye takildimm ...
o konuk oyuncu muuuuu????
konuk oyuncu falan yazmadi yoksa yazdida ben mi kacirdimm???
cnm konuk oyuncu yazdi basta..hatta tolga sayisman yazdi:)korkutun babasi ceki geri getirdi...off tolgis cok tatli yaa:img-in_lo
cemrede ne komik alisveris listesi hazirlamiss:img-hyste
masal_perisi 10-06-07, 19:47 valla bu gidişle şarkıyı ya eren ya cemre yazar idda işi çıkınca kızlar uğraşıyo
bu arada eren çok güzel olmuş ama barış için üffff
korkutum çıktı
Bence de....Ve büyük ihtimalle Eren yazar gibime geliyor...Çok güzeldi Cimcimem ya...Barış'da cidden basit...Fotoğrafı çekti hemen..
Boran&Sila 10-06-07, 19:48 offf baris ne sinir...hala leptop diyor....barisin parasi yok zannetmistim:icon_whis ama resim cekti kesin emreye göstermek icin:icon_sorr
Boran&Sila 10-06-07, 19:50 :img-hyste eren nasilda yalanlar uyduruyor..kizlari cok özlemiss:img-hyste :)
yoshy: ne o rüyanda bizimi gördünn:img-hyste
ay esra duydu simdi iddia meselesini..gicik bariss:sad53: leptop diye leptop oldu yaa:icon_evil
masal_perisi 10-06-07, 19:51 5 Bölümden Cok Güzel Resimler Cektim Ama malesef Eklemiyorum
Eğer normal dizi resimleri başlığına eklersen hiç bir sorun olmaz...Gereksiz yere başlık açmak forum kurallarına aykırı...O yüzden açtığın başlıklar kapandı...
Ah...Barış ah..Bir idda uğruna harcadı Eren'î...kazandı sonunda laptopu başı göğe erer artık...Esra'da duydu zaten...Of of
kiz çakkidi çakkidi oynasalim..Alevin sayesinde bu sarkidanda bir anda bikiverdim :img-hyste Ay nebicim ses o öyle aman tanrim..Evdeki bütün pencereler çatladi vallah..Sikayet gelcek diye korkuyorum :img-hyste
miracle girl 10-06-07, 19:53 çnkü sen beniiimm...
al işte ya sanane dedi ya manyak mı bu kız hayır ya çok üzüldüm yaaa :(
:img-hyste mert ile korhan biaradaa:)ayy mert gördü yanlis anlamasaa:sad53:
Sen nerden izliyorsunki canim? Ben görmedim oralarini daha :icon_sorr
Ay Tolgahan süper yaaa..O gülüs o gözler aman tanrim :img-in_lo :img-in_lo Keske sürekli dizide oynasa :icon_sorr :icon_sorr
[...Melis...] 10-06-07, 19:54 Ay O alevin sesi neydi resmen pop'u operaya çevirdi ayy gerçekten kulaklarimi tikicaktim yani bir insanin bu kadar mi kotu sesi olur ... muhaha :img-hyste :img-hyste
Birde arkadaslar bilmiyorum siz fark ettinizmi ammaa okul'un muduru ve ilyas efendi ayni kisi .. bunu ilk defa bu bolumde fark ettim .. ve de çok sasirdim
masal_perisi 10-06-07, 19:55 Ah Alev...Ah...Senin saçını başını yollacam...Eren'imin yüzü nasılda düştü...Çok üzüldü bebeşim ya...Allah seni ne yapmasın Barış...
cimcime_kiz 10-06-07, 19:56 arkadaslar bu baris nasil etkilenmedi erenden yaa top mudur nedir.
Canim valla yavas yavs bende süpeleniom :img-hyste
Cocuk kafasini laptop la bozdu .. laptop yukari .. laptop asaa :img-hyste
Alcam ona bi laptop oda kurtulsun .. Bizde .. Erende :img-hyste
En cokda erene üzülüom .. pempe gözlügünü cikaramadi bi türlü
Saf kiz .. acidim yaa :icon_sorr
Ama bakin .. Cemre nkdr akilli .. :good:
Hem daveti geri cevirdi .. bide üstüne firca atti :img-hyste
Sweet Bunny 10-06-07, 19:56 ;3653555']Ay O alevin sesi neydi resmen pop'u operaya çevirdi ayy gerçekten kulaklarimi tikicaktim yani bir insanin bu kadar mi kotu sesi olur ... muhaha :img-hyste :img-hyste
Birde arkadaslar bilmiyorum siz fark ettinizmi ammaa okul'un muduru ve ilyas efendi ayni kisi .. bunu ilk defa bu bolumde fark ettim .. ve de çok sasirdim
Ne ayni kisi mi?:img-hyste Haha..Bende hic farketmedim ya..
Simdi acayp gülesim geldi:img-hyste ..
Boran&Sila 10-06-07, 19:56 off ya mert ile gülcin kavga etti...offfff alevvvvvvvvv seni öldürcem.iddiayi söylediii:sad53:
ALEVVVVVVVV kıskıs gülüyo ya olamaz alevvvv sinir bozucu böcek seni bööööö! o daltonlar dediğin senden bin kat zeki,güzel ve başarılı!!!! ufff alevvvvv
GULE_HAVIN 10-06-07, 19:58 Canim valla yavas yavs bende süpeleniom :img-hyste
evet cnm eren cabuk teslim oldu bakalim ne olacak.
cemrem bu bolum cok guzel
Boran&Sila 10-06-07, 19:59 offff alev offf senin sacini basini yolcam ya...iddiayi söyledi..off baris hala emreye sucu atiyor ya...off erenim nasilda yikildi....kesin bitcek birazdan yaa:sad53: :sad53:
off ya mert ile gülcin kavga etti...offfff alevvvvvvvvv seni öldürcem.iddiayi söylediii:sad53:
yaa öldümm onlaraaaa kalpsizsinn ortaya çıktı yason sağolsunn mertçimm yazık onaa yaa yazıkkk
Sweet Bunny 10-06-07, 20:00 Canim valla yavas yavs bende süpeleniom :img-hyste
Evet dime..Biz burda,Hepsi 1 Ailesi ,para biriktirelim..Barisa Laptop alalim..
En iyisi bu olur..Adam Laptop diyo,baska bisi demiyo ya.Iyice sinirimi bozdu:img-hyste
alev ne kadar salak gülüyo ya öldürecem
idda işi pff anlayın artık şu barışın gıcıklığını laptopu kapınca nasıl güldü
kızlar çok üzüldü ya
bu arada şarkıyı yaso yazıyo vay be:happy0064
masal_perisi 10-06-07, 20:01 Eren'îm...Nasılda üzüldü ya...Kıyamam ben sana...Barış sana basit bile ditemiyorum...İğrençsin..ya Eren gibi kızı nasıl üzersin...Allah seni bildiği gibi yapsın...
miracle girl 10-06-07, 20:01 off alevvvvv
off mertttt off
off korkut içmiden geldi :D
yasemine ilham geldi :)
kalpsizsin ortaya çıktı gerçi buna yalan şarkısıda uyar ama o daha önce çıktı ortaya!
----ama kabul yanıldım sen yalandın!----
Boran&Sila 10-06-07, 20:02 kalpsizsin sarkisi uydu gercekten barisa...sinir cocuk...daha dogrusu sinir alev...of simdide reklama girdii...of ya morelim bozuldu..ama eren aglamadi..aglar sanmistim...gercekten aralarinda yoshy dertsizz:)bulmus korkut gibi cocugu..en iyisi o valla:)ne iddia icin beraber ne baska bisey icin..gerci mertte iyi cocuk,ama gülcinle kavga ettiler..offf:sad53:
off ya erenim cnm nasıl üzüldü ya yıkıldı resmen şu barışın tek derdi laptop alsın laptopunu başına çalsın:sad53:
Boran&Sila 10-06-07, 20:05 baris hala utanmadan emreyi sucluyor..akillanmaz bu cocuk ya...kalpsizsin yoshy yaziyorr:)bu dizi gercekten sanki onlarin gercek hayatlari gibime geliyo:)gerci kalpsizsin sarkisi söz müzik onlarami ayit bilmiyorum ama:)
of kesin cok heyecanli biyerde biter...emreyede yazik..baris yüzünden cemre simdi emredende sogmusturr:sad53:
erkek milleti değilmi hepsi aynı ufff yokmu bi tane farklı ya ama korkut ayrı biyerde ona laf yok:img-yes: ztn istisnalar kaideyi bozmaz!
barış nie hala erenin peşinden koşuo anlamdım.e buldu güzel kızı aşık oldu tabi
ya ne aşkı mkimbilir ne düşünüyo işte offf kıza yemekte diyo tabi tabi bi taraftanda bi laptop için neler çekiyoruz diyo kazma yaa offf
şarkıyı yaso yazıyo vay be iyi oldu bu:):):):
ama artık anlayın barış gıcığın teki
off yine bitcek:icon_sorr
bencde barış erenin peşinden nie koşuyoki erenimi üzsün sonrada peşinden eren eren die koşsun
Boran&Sila 10-06-07, 20:07 ya ne aşkı mkimbilir ne düşünüyo işte offf kıza yemekte diyo tabi tabi bi taraftanda bi laptop için neler çekiyoruz diyo kazma yaa offf
bencede hic asik olmadi..numaradan pesinden kosuyor iste...eren sanki onu kolay kolay affedcek..simdi olan emreyede oldu..cemrede emreyi ayni baris gibi zannetcek..of alev offff sacini yolabilirmiyim???
off reklamm çıktıı zatennn mertee ağladımm offf mertçimm öldüüü öldü kıskançlıktannn bak korkuumaaa yasemin nasıl nede
1 o benim korkutum diil(ki onun diil haklı:9
2:o artık gümbür gümbür diil
3 de benekliimm
:çok karizmatikk artık
ya reklam çıktı offff yazık mertçimee yazık ne diimm yaa mertle korkut ağlarlar şimdi birliktee
erkek milleti değilmi hepsi aynı ufff yokmu bi tane farklı ya ama korkut ayrı biyerde ona laf yok:img-yes: ztn istisnalar kaideyi bozmaz!
korkut var işte bi tek:img-in_lo
mertte fena bağırdı ama yanlış anlamanında yanlışı kıza basıl bağırdı sen benim diyo devamınıda getir hadi :icon_whis
alevin gülmeleri çok sinir ben demiştim bahçede konuşurlarken gelir yumurtlar diye vay be önceden baya bilmişim olacakları erenin fragmanda bakışlarından anlamıştım çok şaşkın bakıyolardı:img-yes:
Boran&Sila 10-06-07, 20:10 mert cok üzüldü gercekten....ama yanlis anladi gülcinle aralarinda bisey yok aslinda..:icon_whis offf ya dizi iyice karisti...esra salagi nerden geldi ya..herseyi mahfetti...alevde söylemese olmazdi tabi..dolandirildi kiz üzülcegi yerde hala kötülük pesindee:icon_evil
ya ne aşkı mkimbilir ne düşünüyo işte offf kıza yemekte diyo tabi tabi bi taraftanda bi laptop için neler çekiyoruz diyo kazma yaa offf
yaa evettt şu korhana acaip kıl oldummm ama mertimizin bestyesi onunkini tabiki ezer geçerrr offf gıcıklşar içlendi
alev barış korhan!!!
korkut var işte bi tek:img-in_lo
mertte fena bağırdı ama yanlış anlamanında yanlışı kıza basıl bağırdı sen benim diyo devamınıda getir hadi :icon_whis
alevin gülmeleri çok sinir ben demiştim bahçede konuşurlarken gelir yumurtlar diye vay be önceden baya bilmişim olacakları erenin fragmanda bakışlarından anlamıştım çok şaşkın bakıyolardı:img-yes:
korkut demeyin bana ya:img-in_lo ayrıca ben eski korkutumu istiyorumm:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo eski sesini özledim onun eski esip gürlemesini aniden yasemin demesini özledim off korkut off:img-in_lo
cimcime_kiz 10-06-07, 20:11 Barisi döverim döverim döverim ..
Hala bütün sucu Emreye atiyor .. salak midr nedir yaa
Zavalli eren ve cemre .. :icon_sorr
Bide Alev saclarini öle savuruo ya .. Yolarim Yolarim yolarim o saclarini :img-hyste
Boran&Sila 10-06-07, 20:12 Barisi döverim döverim döverim ..
Hala bütün sucu Emreye atiyor .. salak midr nedir yaa
Zavalli eren ve cemre .. :icon_sorr
Bide Alev saclarini öle savuruo ya .. Yolarim Yolarim yolarim o saclarini :img-hyste
gercekten ya ne yüzsüz...leptopu aldi daha ne istiyor ya...bide erene |