Tüm Versiyonu Göster : Star Avı (Atv)
atv'de yepyeni yarisma basliyor: Star Avi
jüri: Deniz Seki, Ercan Saatci, Erol Köse
bu yarisma popstar gibi yani sarki yarismasi..
yakinda atv'de basliyor..
keşke deniz seki olmasaydı daha keyifle izlenirdi...bence artık şu yarışmaları kaldırsalar çok iyi olacak..ama merak ettim doğrusu bunu ben..ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı?
ben demin fragmeni gördügümde bugün yani 20 mart elemeler var diyodu..
herhalde bu ayin sonunda baslar
BU STAR AVI ÇOK İLGİNÇ
3/23/2006 12:52:33 PM
Yetenek yarışmalarına bir yenisi daha ekleniyor! ATV’nin “Star Avı”nda ilginç olan Ercan Saatçi’nin jüri üyeliği..
Doğan Grubu’nun müzik işlerinden sorumlu müdürü, DMC’nin patronu ve Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ün damadı Ercan Saatçi, rakip kanal ATV’nin programı için jüri üyesi oldu.
Saatçi, Kanal D’nin ilk Popstar yarışmalarında da jürideydi. Ama bu kez durum farklı. Çünkü yarışma rakip kanalda.. ATV’nin iddialı projesi Star Avı’ndan bahsediyoruz..
İşte programla ilgili olarak Sabah Gazetesi’nden çıkan haber:
Türkiye'ye yeni yüzler kazandırmayı hedefleyen 'Star Avı' için seçmelere önceki gün Adana'da başlandı. Dün de İzmir'de eleme yapan jüri; hafta sonunda da İstanbul'da star avına çıkacak.
Türkiye'nin yeni starını bulmak için yola çıkan atv'nin yetenek yarışması 'Star Avı'nın ilk durağı Adana'ydı. Önceki gün Zaimoğlu Oteli'nde gerçekleşen seçmelere çevre il ve ilçelerden yüzlerce star adayı başvurdu.
JÜRİNİN NOTU KITTI
Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Erol Köse'nin jüri üyeliği yaptığı programa; hünerlerini ortaya koymak için başvuranlar arasında gençler kadar orta yaşlılar da vardı. Büyük heyecan yaşayan adaylara en büyük morali ise yarışmanın sunucuları Berrak Tüzünataç ve Sinem Kobal verdi. Sabah erken saatlerinde Adana Zaimoğlu Otel'in önünde toplanan adaylar, bir yandan da jüri karşısına çıkmadan önce prova yapıyorlardı. Finalistleri tek tek içeri alarak, yeteneklerini izleyen jüri üyeleri ilk bölümde yüzlerce kişi arasında çok azına 'geçer not' verdi. Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Erol Köse'nin karşısında hünerlerini sergileyen star adayları, jüri karşısında bekledikleri cevabı alamayınca büyük üzüntü yaşadı. Adana, İzmir ve İstanbul'da yapılan ilk elemelerden yüzlerinin akıyla çıkan gençler; atv'de yayınlanacak 'Star Avı' isimli yarışmada Türkiye'nin yeni starı olmak için rekabet edecek.
Adana'daki 'Star Avı' elemelerinde Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Erol Köse'den oluşan jüri, çok sayıda finalisti izledi. Çok az adayı yeterli gören jüri; 1029 sıra numarası ile yarışan Neşe Ercan ile 1021 numaralı Ramazan Kasgit'in performanslarını beğendi. Yarışmacı olmaya hak kazanan Ramazan Kasgit, sevincini "Çok heyecanlı bir andı. Heyecanıma rağmen jürinin beni beğenmesine çok sevindim. Amacım finale kadar ilerleyebilmek" diye ifade etti. Adana'nın diğer star adayı Neşe Ercan ise "Bizlere böyle bir olanak yarattığı için atv'ye teşekkür ediyoruz. Umarım Türkiye'nin yeni starları arasında biz de yer alabiliriz" dedi.
yeter artıık bıktık bunlardan hayatta izlemem umuyorum insanlarda izlemez de kaldırılır hemen bakıyorum ercan saatçinin başka işi yok albüm çıkarsana be adam sanane milletten ayrıca önceden çıkanları da gördük ne star oldular ne bişey insanlar unttu gitti
Demin yarismanin fragmanini gördüm,,haftaya cuma yani 7 Nisan Avrupa saati 21.00da basliyor,,bana kalirsa fazla izlenmez cünkü o saatte Ihlamurlar Altinda var. Sahsen ben ona bakmayi tercih ederim yarismanin yerine,,belki reklamlarda Atvyi acabilirim kimler var kimler yok diye..
07.04.2006 19:00 Ali Kırca ile ATV Ana Haber Haberler Atv
07.04.2006 19:45 Spor Haberleri Haberler Atv
07.04.2006 20:00 Büyük Yalan Yerli Dizi Atv
07.04.2006 22:00 Star Avı Yarışma Atv
07.04.2006 23:45 İzleyici Yabancı Sinema Atv
evet bence de izlenmez gec saate yayinlanir artik...
artik baska birsey cikarsinlar hep sarki, dans yada evlilik yarismaliri insan bikiyo hep ayni seyleri görmekten
gayet gereksiz bir yarışma bence.insan bari biraz formatını değişik yapar.hep aynı şeyler.daha önceki yarışmalardan 1.çıkanların ne adı kaldı ne sanı.bayhanı,firdevsi hepsini unuttuk.star dediğin Hülya Avşar gibi yıllarca zirvede kalabilmeli.devamlı üretmeli.ama hiçbirinde bu kumaş yooooooook!!!!!
Ayrıca ben Deniz Sekiyede sinir oldum.o ne kaprisli bir insan öyle.hani desem çok büyük bir sanatçı o kadar olur diye ama o da yok.neydi o halleri öyle:yok aynı şarkıları söylemeyin,yok bu ne biçim şarkı,yok uykum geldi...zırvaladı durdu.o ne karışabılır kı söylenecek şarkılara.adam ne istiyosan onu söyler.o zaman yaz bi liste ver ellerine.
hani bu cuma baslicakti bu yarisma?? Gecende fragmanini gordum oyle yaziyordu ama dun aliye vardi..belkide hic baslamicak?? ya haftaya falan belki de oda olabilirr
atv avrupada cikmicak galiba... belkide ön elemeler diye cikmadi atv avrupada...
ratingler fena degilidi totalde 5. abde 6.
kaya_maniaa
08-04-06, 23:50
cuma akşamı izledim programı elemeleri gösterdiler baya bi güldüm doğrusu bikaç yerinde ama deniz seki bu yarışma programında brz farklı cok sinirli ve herşeye karışıyor..
insanlara sinirli diyoruz(ben de dahil,ben de ercan saatçiyi öyle buldum biraz mesela) ama oraya yüzlerce tip geliyor müzikle uzaktan yakından alakası olmayan ve bir fe hakaretler yağdırıp ısrar eden...jüriye de yazık...bir de herhalde yapımcılar sadece bu kavgalı gürültülü sahneleri koyuyorlar ne de olsa kavga her zaman rating alıyor.ben yarışmanın biraz başını izlememe rağmen yine de sinirlendiğim anlar oldu çok yeteneksiz ve bir o kadar da terbiyesiz bir dolu insan gördüm...jüriye de yazık yani... :img-huh:
biraz elemeleri seyrettim. ben bu jürilere gicik oluyorum ordaki insanlarin resmen ustune gülüyorlar. sonrada tipine bak sen star mi olacaksin gibisinden 'biz star ariyoruz' diyorlar
ya arkadaslar simdi bu yarisma atv avrupa'da olmucakmi?? gecen hafta fragman gostermislerdi ama olmamisti sonradan!! bu haftada gosterip duruyolar bakalim bu hafta olcakmi..gerci fazla bakamam zaten de..merak ettim su juri uyelerini
biraz elemeleri seyrettim. ben bu jürilere gicik oluyorum ordaki insanlarin resmen ustune gülüyorlar. sonrada tipine bak sen star mi olacaksin gibisinden 'biz star ariyoruz' diyorlar
evet çok aşşağılıyorlar milleti ya ben tv karşısında nasıl kızıyorum onlar öyle yağpınca öncekinde armağan vardı bundada daha çok erol köse yapıyor milleti küçültüyor
ben dün izledim yarismayi ve secilenler bence baya iyi sarki söylüyorlar formatida degisik ötekilerinden güzele benziyor ama erol köseyi hic sevmedim kendini cok begeniyor
evet ATV, ben de beğendim seçilen yarışmacıları...Bi Arapça söyleyen erkek yarışmacı var ona bayıldım,Deniz Sekinin grubundaydı çok içten söylüyodu.Elemeler de ise jürilerin insanları kırdığına katılıyorum ama müzikten hiç anlamayan kişilerin gelip orada vakit kaybettirmeleri de çok sinir bozucu,eğer programı izlediyseniz anlayacaksınız Adam şarkı değil sanki şiir okuyo bi başkası (afedersiniz) "böğürüyo"....Jüriye de hak vermek lazım.
ya bence formatı güzel..!! jürinin ayrılması fln ben beğendim formatını.. bide deniz seki nin CADALOZ dediği kızı çok beğendim yaa tatlı kız sesi de güzel..
gayet gereksiz bir yarışma bence.insan bari biraz formatını değişik yapar.hep aynı şeyler.daha önceki yarışmalardan 1.çıkanların ne adı kaldı ne sanı.bayhanı,firdevsi hepsini unuttuk.star dediğin Hülya Avşar gibi yıllarca zirvede kalabilmeli.devamlı üretmeli.ama hiçbirinde bu kumaş yooooooook!!!!!
Ayrıca ben Deniz Sekiyede sinir oldum.o ne kaprisli bir insan öyle.hani desem çok büyük bir sanatçı o kadar olur diye ama o da yok.neydi o halleri öyle:yok aynı şarkıları söylemeyin,yok bu ne biçim şarkı,yok uykum geldi...zırvaladı durdu.o ne karışabılır kı söylenecek şarkılara.adam ne istiyosan onu söyler.o zaman yaz bi liste ver ellerine.
yooo bence gayet değişik bir format.. hiçbir yarışmada jürinin ayrıldığını gruplar seçtiğini fln görmedim ben.. güzel olacak gibi.. göreceğiz beğenmezsem bende izlemem..
evet formati cok degisik simdiye kadar böyle sarki yarismasi yoktu.. ve erol kösenin dedigi gibi bu yarismada o varken star cikacakdir.. ratingleride düzelir herhalde yarisma baslayinca..
Bence kotu cunku hep bagris ve kotu laflar soylemek falan var ve bunu begenmiyorum ben.
Popstar daha iyi startv'de.
arkadaslar Size Birsey Sorcam,dün Deniz Seki'nin Yarismacilarinin Söyledigi Sarkinin Ismi Ne Ve Kim Söylüyor?????
Böyle Bi Sarkiyidi "söyle Buldunmu Aradigin Aski Söyleee..........."
Arkadaslar Eger Biliyorsaniz Lütfen Söyleyin!!!
şarkının adı tek başına..hem nilüfer söyledi hem de ayten alpman..
umarım yardımcı olmuşumdur :blush:
didou_didem
23-04-06, 13:42
ya arkadaşlar elemelerde bir yarışmacı gitarıyla arapça bir şarkı söylemişti ve galiba o şarkı ile elemeyi geçmişti o şarkının adını bilen biri var mı çok güzeldi ya
Arkadaslar hanii Deniz Sekinin grubunda bi kiz vardi CADALOZ diyodu ona, hizmasi falan var siyah kisa sacli, o kaldimi son 3e?? Ben izleyemedimde merak ettim :icon_whis
ya arkadaşlar elemelerde bir yarışmacı gitarıyla arapça bir şarkı söylemişti ve galiba o şarkı ile elemeyi geçmişti o şarkının adını bilen biri var mı çok güzeldi ya
Arapca Sarki : Diab - Tamally Maak alparsan söylemişti
gamlibaykusss
24-04-06, 00:10
cadoloz kız dediğiniz kızında söylediği ve Deniz SEkinin tüm grubunun söylediği şarkı neydi hatırlayan varsa yazarsa çok sevinirim.Hatta o kız A harfini söylerken sorun yaşadığın için bir kaç kez söylemişti.
Hayır o CADALOZ dediği kız son üçe kalmadı...
Tsk ederim yardimci oldugun icin, zaten ben 5e kaldiginda sasmisti onunla beraber cikan kiz ve onun yuzunden elenen kiz (ilk 5e girmeden) ondan daha iyi sarki soyluyodu!!
Zaten ilk 3e giremiyecegi belliydi, cunku bayabi zorlanmisti benim gordugum kadariyla
Ben bu yarismada bitane oglan var hani ikidebir oglum icin falan soyleyip duruyo onu begeniyorum (ismini hatirlamiyorum)
evet o süper söylemişti ama o şarkıyı ..kaldımı finallere ben izleyemedim...
aaii cok komik yaa uwhahaha deniz seki terketti programii.. 2 sever..
bii de diyordukii ben artik konusmiyacamm ve busuru konusuyorduu bu kadin konusacam derse kimbilir nekadar surer:S
dayanamadi kendi yarismacilarindan birisi gitti diye kendiside gitti wuahah..
neyse.. ERCAN SAATCII THE BOMB :img-dirol
erol koseninde gisilerii bek guzel wuahaha..:D
Yarisma cok iyi,yarismacilar cok basarili.Juri kotu,programi sunan da cok kotu.Kiz konusmasini bile bilmiyo,bence onun yerinde Sinem Kobal olmaliydi.Jurie gelince Erol Kose ile Deniz Sekiyi hic sevmiyorum.Tek istedikleri insanlari kucuk dusurmek.Ercan Saatci tam bi beyefendi cok az konusuyo.Favorim t-pop.Oylamaya gelince bence o aglayan kiz ucunculugu hakk etmedi.Gozyaslariyla halki kandirmaya basardi.
yahu ben sunucuya taktım. bir insan bir programı bu kadar kötü sunabilir mi yaa? o jüriye falan hakim olamadığı için program çığrından çıktı.
deniz seki'nin yaptığıda bence terbiyesizliktir. tamam yarışmacıları belki başarılıydı ama adı üzerinde yarışma. mutlaka biri gidecek. elemanın gitti diye neden yarışmayı terk ediyorsun anlamak mümkün değil.
ben sonunu izlememiştim.gerçekten yarışmayı mı terk etti.?tam denize göre bir davranış.ya bu kadın kendini ne sanıyor? çok burnu havalarda.yarışma boyunca kendini anlattı durdu.zate ben yarışmada jüri üyelerinin kavgasından başka bişey izleyemedim.habire birbirlerine dalaştılar.deniz bacaklarını açmakla uğraştığı için biaz geri planda kaldı bu kavgada :blush: ben çok kötü bir yarışma oldu.bir daha izlermiyim bilmiyorum.
Yalnız şu dikkatim çekti star avında ses var jüri yok,popstarda jüri var ses yok.Bu ikisini harmanlasalar manyak ötesi bir yarışma çıkar ortaya.küçük bir tavsiyeydi...
cok saol chissil,ama ben bu sarkiyi nerden bulcam ya,googlede aradim gelmiyor...
sana upload etmek istedim ama bu belge veri içermiyor diye bi yazı çıktı karşıma :icon_evil özelden sana msn adresimi wereim ekle beni,şarkıları yollayım...2 farklı yorum var bende..
ben sonunu izlememiştim.gerçekten yarışmayı mı terk etti.?tam denize göre bir davranış.ya bu kadın kendini ne sanıyor? çok burnu havalarda.yarışma boyunca kendini anlattı durdu.zate ben yarışmada jüri üyelerinin kavgasından başka bişey izleyemedim.habire birbirlerine dalaştılar.deniz bacaklarını açmakla uğraştığı için biaz geri planda kaldı bu kavgada :blush: ben çok kötü bir yarışma oldu.bir daha izlermiyim bilmiyorum.
Yalnız şu dikkatim çekti star avında ses var jüri yok,popstarda jüri var ses yok.Bu ikisini harmanlasalar manyak ötesi bir yarışma çıkar ortaya.küçük bir tavsiyeydi...
çok akıllıca bi yorum olmuş yarışmaların birleşmesi :blush:
aynı zamanda deniz seki harbi devamlı bacaklarıyla uğraştı bi de son sahnede sahneden inerken elini uzatıp bekledi ya ben koptumm :icon_ange
yalnız haklı bi tepkiydi bence verdiği çünkü verilen oylar yarışmacılara değil resmen jüri üyelerine verilmiş gibi oldu..deniz seki bunu açıklayabilseydi haklı olduğunu düşünen daha fazla insan olurdu..
_butterfly_
29-04-06, 13:23
gazetede okumuştum dün..mehmet ali erbil sunacaktı programıı ee nolduu???
yarışmayı sunmakkk sunmayaa çalışaan birinee verildi galibaa...insan bii ders alırr yaaa..juriyi kontrol edemedi..deniz sekiylee tartışdı....sinem kobal konu mankeniydi galibaa habire dıdıdıdı(heyecan efekti vermeyee çaıştı).
juri arasında farklı konular konuşuldu müzik dışında...
yarışlmayaa bakınn....(aslında hangi yarışmaa doğrukii :)
ama şimdi en komiği geliyorr..sonunu izleyemedimm:D KİM ELENDİİ..???
_butterfly_
29-04-06, 13:47
hadi bee genemi istifa etti..:D
ilk yarışmasındada istifaa etti..işi beceremiyorr istifaa ediyorr ohh ne güzel yaa:D
Hiç beğenmedim izlerken fenalık geldi bu kadar kötü programın içinde olmaması gereken tek kişide bence Ercan Saatçi'dir Erol Köse ayrı bi olay zaten lafları hep belden aşağıya vurdu yarışmacıları küçük düşürdü bu ne yaa bi insana canlı yayında o kadar insanların gözü önünde sen kırıkmısın?sende bi kırıklık var denirmi ayıp ya çocuk kendini savunamadı yok arabesk müzik yok pop müzik.. müziği tartışıcak program yapsalardı bari hem kendileri çıkartıyolar yarışmacıları hemde hepiniz bu akşam kötüydünüz diyolar millet izlerken sıkıldığından eminim orda izlicilerden biri jüriye ne güzel dedi yeter artık tartışmayın kabak tadı verdiniz diye :)
_butterfly_
29-04-06, 13:56
reytinglerr
total
8 STAR AVI-2 [NET] ATV 4.80 17.00
9 STAR AVI [NET]
a/b
9 STAR AVI-2 [NET] ATV 5.10 16.60
10 STAR AVI [NET]
:D :D :D
söylenecek söz yokturr herhall..;)
Hiç beğenmedim izlerken fenalık geldi bu kadar kötü programın içinde olmaması gereken tek kişide bence Ercan Saatçi'dir Erol Köse ayrı bi olay zaten lafları hep belden aşağıya vurdu yarışmacıları küçük düşürdü bu ne yaa bi insana canlı yayında o kadar insanların gözü önünde sen kırıkmısın?sende bi kırıklık var denirmi ayıp ya çocuk kendini savunamadı yok arabesk müzik yok pop müzik.. müziği tartışıcak program yapsalardı bari hem kendileri çıkartıyolar yarışmacıları hemde hepiniz bu akşam kötüydünüz diyolar millet izlerken sıkıldığından eminim orda izlicilerden biri jüriye ne güzel dedi yeter artık tartışmayın kabak tadı verdiniz diye :)
aynen katılıyorum bide bi sunucu vardı berrakmıdır nedir deli etti beni ne biçim sundu programı jurüye sen sus çok konuştun bilmem ne kim getirmiş onu oraya
purna arkadaşımızın dediğine katılıyorum deniz seki'nin bacaklarını gösterip durmasına bide ikide bir ercan saatçinin lafını kesmesine sinir oldum biliyosun adam sinir oluyo sus azcık yok duramaz illa adamın lafını kesicek
deniz sekı bacaklarını gosterıp durdu acıp durdu sagolsun.ama en ıyılerı ercan saatcı orda
:) evet ya katılıyorum sana açıp açıp durdu ....bacaklarını..evet öncekindede en iyisi ercan saatçiydi...
ya bu arada alpaslan elenmiş galiba üzüldüm ya...
didou_didem
30-04-06, 13:32
çok saol arkadaşım teşekkürler!!!!ayrıca son programda deniz seki sürekli bacaklarını gösterdi durdu yaa sinir oldum
_butterfly_
30-04-06, 19:26
FLAŞ!.. UÇANKUŞ, STAR AVI'NI TERKEDEN DENİZ SEKİ'NİN "GERİ DÖNÜP" DÖNMEYECEĞİ İLE İLGİLİ KONUYA SON NOKTAYI KOYUYOR: "SEKİ, KESİNLİKLE JÜRİ ÜYELİĞİNE GERİ DÖNECEKTİR. SON DÖNEMDE YILDIZI HEP AŞAĞI DOĞRU BİR SEYİR İZLEYEN DENİZ SEKİ, SADECE BİR ŞOV YAPMIŞTIR VE ETTİĞİ TÜM LAFLARI DA YİYECEKTİR. PEKİ YA BAHANESİ NE OLACAKTIR?.."
30/4/2006 18:27
Star Avı programında, neredeyse yapımcı başta olmak üzere herkese hakaret eden ve kesin bir dille programı bıraktığını canlı yayında beyan eden Deniz Seki geri dönecek mi?..
Bizce "kesin" dönecek.
Çünkü, son dönemde yıldızı sürekli düşen Seki, sadece bir şov yaptı ve haftaya yine programdaki yerini alacak.
Peki diyeceksiniz ki ya canlı yayında ettiği laflar!..
Hani, "Tazminatsa tazminat, yapımcı Fatih Aksoy'a öderim" lafları!..
İşte bu sözleri "unutacak" ve "Tazminatı ödeyecek durumum yok" diyecek (başta dediğimiz gibi yıldızı düştüğü için maddi durumu da kötü) ve yine jüri koltuğuna oturacak.
Peki ya millet ne diyecek?..
Türk milletini aptal yerine koyanlar sonunda hep kaybetmiştir!..
Bir de... İşin ilginç yanı, bu kadar olay olmasına rağmen program geçen hafta 21.55'te yayına giren "ana bölümünde" sadece 12 share almıştı.
Yani çok düşük bir izlenme payına ulaşabilmişti.
Yani... Deniz Seki, programa dönse bile, o program devam edecek mi ya da o program gece yarısına mı atılacak bu da bir başka konu!..
deniz sekinin jüriyi terk etmesi çok saçmaydı bence.
neyse hep bunlardan konuştuk benim favorilerim özgür ve t-pop.
arkadaşlar süleymanı beğenenler varsa yorumlarınızı bekliyorum ben çok sevdim hem çok ii sesi var hemde fiziği başka seven yokmu süleymanı
evet saçmaydı ya bende sevdim şu t-pop u güzel bir grup...bence en iyi performansi onlar sergilediler.aralarinda en cok omeri seviyorum.halk oylari yarismacilara degil juriye verdi.... :img-elvis
esos_XxX_erdi
01-05-06, 21:19
star avini ve popstari izledim bastan sona kadar ama hic bir yarisma DANS EDERMISIN?
yerini tutamazzzzzz
benim favorilerim:
t-pop (omer)
suleyman
:blush:
ben "RAKKAS" ı ve T-POP u beğeniyorum.. (özer de iyi) .. jüri nin yaptığı ayıptı tüm türkiye nin önünde çocuğun cinsel tecihini tartıştılar..
ben "RAKKAS" ı ve T-POP u beğeniyorum.. (özer de iyi) .. jüri nin yaptığı ayıptı tüm türkiye nin önünde çocuğun cinsel tecihini tartıştılar..
evet çok yanlıştı erol köseye sinir oldum zaten o yüzden sen bir kırıklık varmı ne demek o yaa..ayıptır...
VE DENİZ SEKİ’DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!.. “STAR AVI” PROGRAMININ JÜRİSİNİ CANLI YAYINDA TERK EDEN VE TAZMİNATINI ÖDEMEYE HAZIR OLDUĞUNU SÖYLEYEN DENİZ SEKİ YARIŞMAYA DEVAM EDECEK Mİ?..
3/5/2006 17:50
Deniz Seki “son kararını” açıkladı!..
İşte Seki’nin Uçankuş’a geçtiği yazılı açıklama!..
Değerli Basın Mensubu Dostlarım,
28 Nisan 2006 Cuma akşamı özel bir kanalda ilk bölümü yayınlanan Star Avı programında, tatsız bir olay yaşanmıştır.
Aldığım görgü ve terbiyeye ters düşecek hiçbir tavrı kabul etmeyeceğim için fevri davranarak, kişiliğime ve çok emek vererek günlerce sabahlara kadar bana inanıp heyecan ve inançla çalışan yarışmacılarıma yönelik uygunsuz davranışlar karşısında duygusal tepkiler verdim. Ticari kaygılarla hayatına yön vermeyen ve hep duygularıyla yaşayan bir sanatçı olarak, jüri üyesi arkadaşlarımın davranışlarını fazla ciddiye aldım.
Bunun yanı sıra, sonuçların ne şekilde değerlendirileceğinin canlı yayın esnasında bana bildirilmesinden ötürü tepkimi gizlemedim. Jüri koltuğunda oturuyorsam, inançlarımı sonuna kadar savunan bir sanatçı olarak, düşüncelerimi kamuoyundan gizlememeyi doğru buldum.
Olay neticesinde yazılı ve görsel yayın mecralarında yer alan rating kaygısıyla ve reklam amacıyla söz konusu tavrı sergilediğime yönelik eleştirileri kınıyor, 12 yıllık profesyonel müzik kariyerini geride bırakmış bir sanatçı olarak bu tarz kaygılarla hayatıma yön vermeyeceğimi bir kez daha belirtmek istiyorum.
İşimi ciddiye almamdan dolayı mesleğime verdiğim önem, Türk halkına duyduğum sorumluluk ve bana inanan, kariyerlerini benim varlığımla şekillendirecek olan iki çocuğuma duyduğum saygı nedeniyle, ekip arkadaşlarımla beraber aldığımız karar neticesinde, yarışmadaki jüri üyeliği görevime devam etme kararı verdim.
Konuyu bilgilerinize sunarım.
Sevgi ve saygılarımla,
DENİZ SEKİ
FLAŞ!... STAR’IN POPSTAR’I YÜRÜYOR, ATV’NİN KOPYA POPSTAR’I “STAR AVI” DÖKÜLÜYOR. BU GÖSTERİYOR Kİ, TAKLİTLER HER ZAMAN ASILLARINI BÜYÜTÜYOR!.
1/5/2006 14:52
ATV’deki Star Avı başlangıçta Popstar’dan çok farklı bir format olarak gösterilmişti.
Ancak stüdyo çekimlerine geçilince ortaya çıktı ki, Star Avı, Star’daki Popstar’ın birebir kopyası...
Tek farkı sadece jüri üyeleri, birinci seçilenin kendi gruplarından olduğunu görünce seviniyorlar!.
Bu arada... Star’daki Popstar ise ivme almaya başladı.
Ve dün Star’ın prime-time’de 13 share alıp ATV’yi geride bıraktı.
Belli ki bu taklit olayı yüzünden Popstar olayı büyüyecek.
Değişmeyen kural, taklitler asıllarını yaşatıyor.
Ayrıca dünkü bir gözlememiz... Popstar başladıktan hemen 5-10 dakika sonra bu kez reklama girmedi. Yani rahat rahat seyrettik. Aslında bu uygulama Star’ın diğer bazı programlarında da yapılıyor (neden yapıldığı belli değil) ... Sonuçta Popstar daha rahat, daha keyifle izlendi.
Belki Star yönetimi henüz Star’ı toplayamadı ama Popstar’ın Star’a bir ivme kazandıracağı kesin...
Kaynak: Ucankus.com
bence bu akşamki program diğer haftakinden bin kat daha güzeldi bu programda bayıldığım iki şey vardı birincisi deniz sekinin kıyafeti ikincisi ise elenen alp ve söylediği şarkıydı bir insan bu kadarmı güzel arapça söyler onun elenmesi bence hataydı o haftada çok güzel söylemişti ama napıcan ama o çoçuğa ve arapça şarkısını söylemesine bayılıyorum bu hafta adını bilmiyorum ama erol kösenin grubunda filiz değil diğer kız varya ona gıcık oluyorum çok burnu havada zaten sanki pop değilde türkü sölüyo gibi geldi popu türküye çevirdi ama program güzeldi
esos_XxX_erdi
06-05-06, 19:17
bence bu yarismada ercan saatcinin grubundan biri kazanir yada deniz sekinin cunku erol kose cok buyuk konusuyor..tmm iyi ola bilir ama cok ta ucmasin. suleyman ve t-pop guzel soyluyorlar
Bu jurı uyelerıne ne oldu arkadaşlar?başlarına saksı mı düştü?dün neredeyse hiç birbirleriyle konuşmadılar.bu da demek oluyo ki isteyince oluyomuş.demek ki ilk program reyting almak için yapılmış güzel bi çalışmaymış.hepsini tebrik ediyorum...
deniz seki hariç diğer jüri üyeleri fena değil erol köse bazen çok abuk sabuk konuşsa da programın rengi olacak gibi görünüyor ama deniz sekiyi hiç ama hiç sevmiyorum bu kadar dengesiz bir insan olamaz halkın kararına saygılıymış her zaman bak seen ne zaman saygı duymuş ne zaman verilen kararı beğenmese halka bir nevi sövüyor akıl öğretmeye kalkıyor o kim ki yaa daha önceki yarışmalarda da yaptı şimdi de yapıyor tek amacı reklam zaten onda o antipatiklik varken yazık yarışmacıları iyi olsa bile deniz seki yüzünden kolay kolay oy alamazlar...
bence ercan saatçi ikisinden de iyi,cok az konusuyo.ama bu hafta herhangi bi tartisma yoktu,umarim hep boyle devam eder.bi de birinciligi o kiz hak etmedi,suleymanin performansi herkesten iyidi,ama galiba halk oylarini juriye gonderiyor.
Alp'in söylediği arapça şarkıyı nerden bulabilirim yardımcı olabilecek varmı
bende var ama bir program sayesinde buldum başka bir fikrim yok googleden belki bulabilirsin siteye nasıl koyulduğunu bilsem koyardım ben ama malesef bilmiyorum
Ben bu yarışmayı alp için izliyordum oda ilk haftadan elendi...Nasıl sinir olmuştum anlatamam...Artık izlemiyorum...
star avı önceden cuma günleriydi bu hafta c.tesi warmış dans edermisini izliceğim için izliyemiceem yaa :icon_mad:
ben bu yarışmada deniz sekinin grubunda bi kız var adı galiba gamze onu çok beğeniyorum jüri üyelerinden erol köseye sinir oluyorum çok kendini beğenmiş. diğer yarışmalardan star çıkmadı çünkü ben yoktum falan demişti sinir olmuştum o laflarına
geçen hafta raitingler düştü diye bu haftayı yine olaylı yapmışlar.
şu yonca grubuna acayip kıl oluyorum. iğrençler..
orada beğendiğim iki isim var. özer ve t-pop
gerisi boş bence..
Bu kadar kavgali igneli laflarin oldugu, sayginin olmadigi bir yarisma gormedim.Bu insanlar juriyi cok kucumsuyor, yarismacilar ofke dolu alayci tavirlarla konusuyorlar.Jurinin bu kadar hakarete ugradigi bir sarki yarismasi olmamisti simdiye kadar..Juride ayni sekilde..bir garip yarisma bu..Ses yarismasindan cok sen bana bunu dedin sen boylesin ben boyleyim gibi kavgalar izletiyorlar..Yarismacilar birbiriyle, yarismacilar juriyle kavgali,,bir garip
dün gece dans edermisin bittikten sonra kanalları gezerken baktım bu var.hadi biraz takılayım dedim..aman tanrım ne acaip bi yarışmaydı bu.yazık oktay kaynarca misafir sunucu olarak şaşkındı..yarışmacılar son derece ukalaydı..t pop mudur nedir o grubun solistinin konuşmaları olsun diğer yarışmacıların kulisteki konuşmaları olsun.jüri ile yüzgöz olmuşlar çekişiyorlar,saygı sevgi yok..rezaletti tek kelimeyle..hiç beğenmedim.asla bi daha bakmam...
valla insanlar ne yapacaklarını nasıl rayting alacaklarını şaşırıyo bütün yarışmacılar jüriye hakaret ediyo alaycı bi tavır sergiliyo hele o t-pop taki ömer varya ona gıcık oldum hep ondan söz ediliyo diğerlerinden hiç söz edilmiyo zaten ben o çoçuğa inanmıyorum cdlerini kasetlerini aldığı bir kişiye böyle hakaretler edip sonra ama ben sizi seviyorum demesi sırf ön plana çıkmak için ben filizin gittiğine çok sevindim zaten neden girdi ta buraya kadar geldi anlamadım sinir oluyorum ona hiç birşeyde yakışmıyo zaten akşam saçı iğrenç ötesiydi güzelim saçını kestirmiş kıyafeti rezillikti yani yarışmada kimin ne yaptığı belli değil ben ilk defa böyle bi yarışma görüyorum
Yine yarışma biraz daha normal e döndü oktay kaynarca sayesinde..İlk 2 hafta neydi öyle berrak tüzünataç bir şey yapamıyor habire cırtlak cırtlak susun diye bağırıyordu gereksiz espriler yapıyordu..Yarışmacılar desen seviyesiz konuşmalar jüriye laf atmalar..İyiki elemiş erol köse, adama demedikllerini bırakmadılar..Çok seviyesizler çok kültürsüzler...Bir süleyman adam gibi konuştu zaten onunda tipinden iyi kültürlü biri olduğu belli..Yonca grubundaki kıza diyecek sözüm yok zaten...Nelerine güveniyorlarsa bu kadar artık..Çok saçma bir yarışma acilen iyi bir sunucunun bu işe el atması lazım diye düşünüyorum..O iki manken kızla gitmez o yarışma!!Aslında o yarışmacılarla nereye kadar o tartışılr..Zaten reytinglerde berbat bitmeden yarışma yayından kaldırılır diye düşünüyorum!!
arkadaşlar eğer izlediyseniz kim ilk üç sırada yer aldı ve elenen kim oldu bana söylermisiniz?
1,özer
2,t-pop
3,özen
4-SÜLEYMAN
filiz elendi
FİLİZ elenmiş..çok sevindim..iyi olmuş!!evet cok iyi oldu,cok bile kaldi...kendini beyenmis....bi sarkiyi dogru durust soyleyemiyordu...
1.Özer
2.Özen
3.T-Pop
4. 5. deniz sekiden oldugundan karar veremedi ve aralarinda karar vermelerini istedi ve Gamze ve Süleyman Gamzede Süleyman kalmali dedi...
Acayip gicik oluyorum Özen Ve özere hele erol köse yokmu ikisininde sesi kötü biri taklit ediyor biri ondan beter
bence Süleyman kazanmali...
bencede SÜLEYMAN kazanmalı içlerinden en iyi süleyman daha sonra t-pop erol kösenin yarısmacıları çoook kotu bennce
gamzenin elenmesine biraz üzüldüm doğrusu onun yerine özen elenseydi.
özerin 1. olmasına çoook sewindim inş. bu yarışmayı o kazanır.
Bu yarismada olanlar bastan beri inandirici degil..Her hafta birinci yapilan kimse ses cikaramasin diye sonuncu yapildi ve yollandi..kanalin bir ilgisi yok, oy yollayanlar tek merkezden galiba neyse fazla yorum yok..
Bende sastim kaldim. Nerdeyse her hafta birinci olan özer,bu hafta dördüncü oldu. Enteresan bir durum:fighting2
Bu yarismada olanlar bastan beri inandirici degil..Her hafta birinci yapilan kimse ses cikaramasin diye sonuncu yapildi ve yollandi..kanalin bir ilgisi yok, oy yollayanlar tek merkezden galiba neyse fazla yorum yok..
katılıyorum...bu yarışmanın erfken bitmeside iyi oldu...halkı kandırmaktan başka yaptıkları bişey yok(ercan saatçiyi tenzih ediyorum)....erol köse denen o adamdanda nefret ediyorum...bu ülkenin müzik piyasasına gelmiş geçmiş en dolandırıcı,parasever,yararsız insan...
birinci süleyman
ikinci t-pop
üçüncü özer
dördüncü de özen olmalıydı bence
arkadaslar kim birinci oldu bana siralamayi yazarmisiniz... özerin elenmesine cok sasirdim o benim favorimdi, bence özenin cikmasi gereiyordu!
merve_of_rnb
04-06-06, 13:00
arkadaslar kim birinci oldu bana siralamayi yazarmisiniz... özerin elenmesine cok sasirdim o benim favorimdi, bence özenin cikmasi gereiyordu!
1.özen
2.Süleyman
3.T-pop
4.özer
bence Süleymanin birinci olmasi gerekti daha iyi söylüyodu (bu benim fikrim) erol köse denen o adamdan da NEFRET ediyorum (bu da benim fikrim)!!
Suleyman birinci olmaliydi..Cocuk simarik degil, efendi, her sarkiyi duzgun soyledi, surekli gulumsuyor bundan daha iyi star mi bulacaklardi?Bu oylama duyumlari kulaktan kulaga dolastigina gore birsey var.Belkide o ask aciklamasi bunlari ort bas etmek icinde kullanilmis olabilir diyorlar.Evliyim dedi birde..:(
Suleyman birinci olmaliydi..Cocuk simarik degil, efendi, her sarkiyi duzgun soyledi, surekli gulumsuyor bundan daha iyi star mi bulacaklardi?Bu oylama duyumlari kulaktan kulaga dolastigina gore birsey var.Belkide o ask aciklamasi bunlari ort bas etmek icinde kullanilmis olabilir diyorlar.Evliyim dedi birde..:(
kesin bu yüzden yapılmıştır...ayrıca erol köse neki gülşen ne olsun...ikisininde kalitesi belli...ben erol köse gibi bir adamı bırakın yarışmaların juriliğinde müzik sektöründe bile görmek istemiyorum...mümkünse kaybolup gitsin bu ülkeden...kadınları soyup,porno içerikli klipler yaparak bize sunup bi iş becermiş gibi gezio ortalıkta...
MeRvE_1903
05-06-06, 01:02
bence böyle olmaliydi
1.SÜLEYMAN
2.t-pop
3.özer
4.özen
yaa bencede 1. SÜLEYMAN olmalıydı özen hiç ii deilkii buyuk haksızlık ettiler süleymana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acikcasii ben coook sasirdim!! NErdeyse her hafta 1ci olan ozer nasil elenirr yaa tuhaf geldi bana!! Ama Suleymanin elenmemesine cok sevindim orda kalmayi gercekten cok hak ediyor!! Su Ozende ciksin artik sinir oluyorum su kiza, cok kendini begenmis tavirlari var..Erol Koseyide gorduk neymis neciymiss..
bence
1.ÖZER
2.süleyman
3.t-pop
4.özen
olmalıydı özende ses yokki bu hafta güzelim sanane parçasını berbadetti.
Acikcasii ben coook sasirdim!! NErdeyse her hafta 1ci olan ozer nasil elenirr yaa tuhaf geldi bana!! Ama Suleymanin elenmemesine cok sevindim orda kalmayi gercekten cok hak ediyor!! Su Ozende ciksin artik sinir oluyorum su kiza, cok kendini begenmis tavirlari var..Erol Koseyide gorduk neymis neciymiss..
katiliyorum kesinlikle Süleyman kazanmaliydi erol kösenin aldigi yarismacilarda hic is yoktu ya biri taklitci biri ne bilim gicik bir tipti Süleyman Kazanmaliydi....
merve_of_rnb
05-06-06, 17:16
yaa arkadaslar bencede süleyman birinci olmasi lazimdi bence özen cok kendini begeniyodu neyse ellimizden birsey gelmez!!!
bide süleymanin soy ismi ne?? cevap yazarsaniz sevinirim
bencede süüleyman 1. olmalıydı ama o yarışmanın 1. si süleyman di zaten çünkü her hafta süleymana bütün jüri üyeleri olumlu ve çok güzel eleştirilerde bulundular umarım çok ii yerlere gelir süleyman
süleyman birinci olmalıydı bence..sesi ve kişiliği gerçekten çok iyiydi..özen bırakın birinciliği ilk 5 i bile hak etmiyordu..yazık..
bu arada süleymanın soyadı "akyıldız"..
Aslinda bu yarismalardan birinci olmak birseyi ifade etmiyor.Bundan sonrasi onemli kaybolan giden bir suru isim var tutunmayi becerebilen tutunur..
Ya su Ozende bi elenemedi gittii yaa bence Ozerin yerine o gitmeliydi,,kizin burnu acayip havada buna nasil oy veriyorlar anlamadim gitti!!! Tamam seni guzel olabilir ama karakterede bakilmali bence, oyle burnu havada kendini bisey zanneden birinin albumunu kim alir sonra?
keşke erol köse aşk itirafını daha önce yapsaymış reytingler artardı baksanıza bütün magazin programlarına haber oldu :) hehehe
deniz sekinin yarismacilarin arasinda bi uzun sacli biri vardi... erol köseyle canli yayinda kavga etmis onun resmi varmi birisindi yada ismi neydi....
Bu yarışmadaki kişiLerii unutmuşum ya.. Yarışma kısa sürmüştü dimi?? pekte önemsenmedii herhaLde.. aLbümü fLn çıkan oLmadı..
ya kimsede STAR AVINDAKI SULEYMANIN resimleri yokmu:D????
yada sey ben SULEYMANIN SARKILARINI NERDEN BULABILIRIM KI:s?
canım süleyman ekim kazım gibi albümünü çıkarıyo bazı nedenlerden dolayı albümünü kendi hazırladı o yüzden albüm işi gecikti malum siteye süleyman akyıldız yazarsan süleymanın kendi bestesini süleymanın yeni imajıyla izleyebilirsin birazdan süleymanın fotolarınıda eklerim bende çok
süleymanın yarışmadan fotoları
http://img215.imageshack.us/img215/6615/y1pqrzvxxcacr7wrc57enn6vn0.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/3849/bscap00002xg1aw1.jpg (http://imageshack.us)
süleymanın bana yolladığı fotoğrafları eklesemmiki ayıp olurmuki
Bu ayrışmanın 1. kimdi. Sanırım bi kızdı. Hala albüm çıkartamadı sanırım. Zaten yarışma çok kötü bi yarışmaydı bence.
Bu ayrışmanın 1. kimdi. Sanırım bi kızdı. Hala albüm çıkartamadı sanırım. Zaten yarışma çok kötü bi yarışmaydı bence.
yarışmanın birincisi özen mi özermi ne öyle bi kızdı ben yarışmayı sadece süleyman için izlerdim yarışma zaten tamaman raiting amaçlı çok kötü bir yarışmaydı deniz seki süleymana albüm yapıcam dedi güvendirdi ortadan toz oldu erol köse zaten ne yaptığı belirsiz bir adamdı yarışmanın 1.sinin ödülü albümdü kız bidaha görünmedi ortada
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.