Tüm Versiyonu Göster : Sahra-En Sevdiğiniz Karakter
Sahrada en sevdiginiz karakteri secin
Tabikii Serhat Tutumluer Yani MİTHAT :lol: :lol:
Eeeeeeeeeeeeeeeeh tabi ki MITHAT :!:
Nazli_Niko
15-01-05, 15:22
Ben En Cok Feyza'yi Seviyorum :D
tabiki mithat demircan.... ve sahra..
imported_HAVIN
16-01-05, 03:29
TABIKI MITHAT DEMIRCAN
justin_girl
16-01-05, 09:16
Eeeeeeeeeeeeeeeeh tabi ki MITHAT :P
aliyeaynalar
16-01-05, 09:57
Ruken Demirer - Feyza
Serhat Tutumluer _ MITHAT :D
Sahra,Mithat ve Feyza.
Cok seviyorum üçünü de...Oyumu Mithat'a verdim.
kesinlikle mithat demircan
SERHAT TUTUMLUER !!!!
Sahra güzel bi dizi ama tek izleme sebebim Serhat
havin_baran
17-01-05, 00:54
mithat
serhat tutumluerr
zaten onun icin izliyorum diziyi... :)
kesinlikle MİTHAT DEMİRCAN :)
beyazyagmur
18-01-05, 10:37
bu diziyi yeni yeni izlemeye başladım ve kesinlikle izleme sebebim SERHAT TUTUMLUER...
Kasırga İnsanlarından sonra bi dizide oynamasına çok sevindim...Çok iyi bir oyuncuuu :wink:
Mithat Demircaaaaaaaaaaaaaaaaaan :D :D :D
MİTHAT :D :D :D tabiki 8) 8) 8) 8) 8) öl ebi aşığı kim istemesssssss :lol: :lol: :lol: :lol:
MESLİHAN YELDAN. TİYATROCU FARKI :D
arzum onan da çok iyi , serhat tutumluer de.
ama oyum arzum onan'a.
ne de olsa benim dizimin prensinin eşi. yani yenge.
Tabiki mithat...sayesinde çok kız arkadaşım oldu ;) lafları başkalarına kullanıyorum :p arabası tipsiz böle bi diziye daha güzel bi araba versinler adama...Mithat herşeyin en iyisine layık ;) şaka bi yana rolunu mükemmel yapıyor helal olsun. Genç Mithatcılar Derneği ;P Kurucu üyesi
SERHAT TUTUMLUER ve SAHRA
serhat yıkıcı bir oy oranıyla önde...
kesinlikle SERHAT TUTUMLUER!!!
bence de Serhat Tutumluer (Mithat) Gerçekten rolünü çok iyi oynuyor..
Firuzan ile aralarında geçen konuşmalar ve Mithat'ın mimikleri çok şirin ve komik...
sevdiğim karakter diyemem ama oyunculuk açısından neslihan yeldan da harika bir iş çıkarıyor.
TABİKİİİİİİİİİİİİİİ MİTHAAAAAAAAAAAAAT
FİLİMDEKİ TEK KARAKTER MİTHAT
kesnlikle serhat tutumluer yani mithat.:lol:
bende o duaya AMIIIINNNN DEMEK ISTIYORUUMMM :)))
karakteri kötü yazılıyo olabilir ama en iyi oyuncu Neslihan Yeldan !
Tabiki Mithat ya,,Bu diziyi izlememin tek sebebi o.Hatta onun olmadı sahneleri bazen çeviriyorum.Mithat konuşmaya,o harika gözleriyle Sahra'ya bakmaya başlayınca tüm dünya duruyor...
(Niye hala sevgilin yok diyenlere cevaptır...)
aliyeaynalar
03-02-05, 21:18
Okan şenozanı beğenen yokmu ?
dizideki sinan yani...
tabiki MITHAT DEMIRCAN yani "SERHAT TUTUMLUER"
VALLAH HELAL OLSUN. :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :) :oops: YA onun mimiklerine bayiliyorum :oops: :oops: :oops: :oops:
diger oyuncularida begeniyorum ama su Mithat baska yaaaa 8) :wink: :oops: :roll:
ama hapsinede rollerini repliklerini iyi yaptiklari icin hepsinede helal olsun ve yürekten kutluyom :wink: :o :D
Sahra'daki bütün oyuncular rollerini çok güzel yerine getiriyorlar.
Ama benim en fazla beğendiğim MİTHAT DEMİRCAN :D :D
ben serkanı da çok sevmeye başladım.
yagmurun_sesi
09-02-05, 16:53
MITHAT
Tabiiiiikiiiii MITHAT :!:
bence de serhat tutumluer bu dizinin en iyisi :lol: :lol: :lol:
serhat tutumler olmasa izler miydim bilmiyorum :wink:
tabi ki MİTHAT zaten o olmazsa kimi izlicem
BEN FEYZAYI COK SEVIYORUM HEP OLUR OLMAZ YERLERDE GELIYO :D
troudeballe e katilmiyorum tam birbirlerini opuyordular ve feyza zile basti en sevdim karatere tabiki mithat demircan
TABİKİ (diziyi izleme sebebim :P ) MİTHAT.... :wink:
aysegulyozgat
17-02-05, 15:45
TABİKİ MİTHAT ONDAN BAŞKASIDA OLAMAZ ZATEN
anketteki isimlerin hepsi iyi karar vermek çok zor ama ben oyumu nil e veriyorum .Neslihan Yeldan bana 7 numarada ki Şebnem Sönmez i hatırlatıyor.
forgetmenot
19-02-05, 00:30
Ben Ruken Demirer'i Toprak Sergen'le oynadığı bir TV filminden hatırlıyorum,yani daha doğrusu unutmak istiyorum.Daha kiloluydu ve çok kötü oynuyordu.Şimdi çok sevimli,dersini iyi çalışmış,dizide oldukca başarılı!
aynen..bende o filimi hatirliyorum.sinir oluydum ona.hatta sahrada ilk gördümde demistimki budamiy oynuyo flan..ama simdi cok tatli bence.bence gercek hayattada böyle bi kisiligi vardir bu kizin...
Ben Ruken Demirer'i Toprak Sergen'le oynadığı bir TV filminden hatırlıyorum,yani daha doğrusu unutmak istiyorum.Daha kiloluydu ve çok kötü oynuyordu.Şimdi çok sevimli,dersini iyi çalışmış,dizide oldukca başarılı!
hangi filmden bahsediyorsunuz :?: :?: :roll:
forgetmenot
19-02-05, 14:56
Bir TV filmiydi.İsmini hatırlamıyorum.T.Sergen,ya kiralık katildi ya da mafyaydı,önce R.D.er'i tuzağına düşürmek için yaklaşıyor sonra da ona temiz bir aşk duyuyordu,sonra da görevini tamamklamadığı için öldürülüyordu.Kıza gelinlik alıyordu.Sanki Faruk Peker'de vardı ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.
bence SERHAT TUTUMLUER...
:D :D
BU DA SORULUR MU HERALDE MİTAT YANİ SARHAT ABİ DİYORUM ÇÜNKÜ BEN ONDAN YAŞÇA KÜÇÜĞÜM NEYSE...ZATEN DİZİYİ MİTAT İÇİN İZLİYORUM.MİTAT BENDEN ÇOK BÜYÜK OLMASINA RAMEN ÇOOOOOOOKK YAKIŞIKLIIII 8) İNŞALLAH BU SAYFAYA GİRERSİN VE BU YAZDIKLARIMI OKURSUN Ç OOOO K Y AAA K I Ş I K L I S I NNNN :!:
elbette MİTHAT ya böyle tatlı adam olur mu ya??
allah sahibine bağışlasın : :oops: tabi bana da bir tane bağışlasın :wink: :) :?
:arrow: tabi ki de MİTHAT ben böyle tatlı adam görmedim yaw çokkk tatlı
ben böyle aşık bir insan görmedim neyse allah bize de bi tane bağışlar inşallah :!:
BENCEDE KESİNLİKLE TARTIŞMASIZ SERHAT TUTUMLUER
EEEEEEEEEEEE TABİİ Kİ MİTHAT BAŞKA KİM OLABİLİR Kİ...BU DİZİDE MİTHAT TAN BAŞKA TATLI 8) VE ÇOOOOK İYİ ROL YAPAN YOK Kİ :!: (TABİİ BU BENİM FİKRİM)
Mithat!
bencede Mithat :oops:
fearless_angel
02-08-05, 20:44
dizinin başladığını duyduğumda sırf arzum onan yüzünden ekrana geçtim ama mithat'ı görünce herşey değişti :p walla arzum onanı hala çok seviyorum ama mithat bi tane!!!
hepsini çok seviyorum ama arzumla serhati tek geçerim napiyim yaaaaaaaaaa :rolleyes:
tabiyki SERHAT TUTUMLUER!!!!ya bu kadar mükemmel bi oyuncu yoktur
ben diziye sahra fastan dönünce izlemeye basladım mithatı görüncede bırakmadım :D
tabiki mithat
mavi deniz
20-08-05, 16:33
;) serhat tutumluer tabiki bir numara ben ona aşıgımmmmmmmmmmmmmmmm
mcYolgezeR
22-08-05, 08:50
Tabi ki Serhat Tutumluer için. En çok onun için. Diğerleri de çok iyi.
:rolleyes: Sahrada en sevdiginiz karakteri secin
Tabii ki de Serhat TUTUMLUER.....Oyunculuğunu çok güzel konuşturan bir insan.... Bunun aksini söyleyebilecek birisini tanımıyorum... :rolleyes:
bence olması çok normal.benim mithat'tan sonra en sevdiğim karakter o.kötü olabilir..ama tüm kötüler gibi sadece kötülük peşinde değil.zayıf yanları var.birini s evdi mi gerçekten ona iyi davranıyor.ve çok akıllı.
didou_didem
02-09-05, 13:40
mithattttttt :D
feyza da çoook tatlı yaa çok seviyorum onu
x.SeRPiL.x
06-09-05, 17:44
Bence Arzum Onannnnnnnnnnnnnn Süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben o diziyi hiç inandırıcı bulmadım ama arzum onanı izlemek bir keyifti.çok masum bir yüzü var :eek:
şıklarda yemin tezer olmadığı için oyumu mecburen mithat demircan'a verdim:)
afrodizyak
16-09-05, 15:13
bence mithat dünya tatlısı we çoooooooooooooooooooooooook karizmatik :D
yanık_koza
17-09-05, 15:52
bence arzum onan===sahra
;)
tabii ki tartışmasız mithat. ya onda şeytan tüyü var bence . hiç bir hali gözümden gitmiyo. bakışı ,duruşu, gülümsemesi, hatta ağlayışı... hayal gibi..
sahratwety
02-10-05, 18:18
tabiki mithat hem eş hem evlat hem baba hem kardeş hem arkadaş olarak mükemmel birisi
feyzayı da seviyorum çoook tatlı patavatsız
sahra karakterine gelince mithatında dediği gibi aşk ile eğilleşmesi gereken bi ruhu var ve mihatını buldu ben onu mithata aşık olunca seviyorum beraber güzeller sinanla olan hallerinden ve şımarık zengin kızı hallerinden nefret ediyorum ne diyim o mithatını buldu darısı başımıza :p
blackeagle
03-10-05, 16:34
tatısılmaz tabıkı mıthat! onun gıbı bır es onun gıbı baba onun gıbı ogul bulunurmu??? kısacası anlatılmaz yasanır bır karakter ;) zaten anket sonuclarıda bunu gostermıyormu :p
:D bence kesinlikle mithat ve sahra.ama ben oyumu mithata verdim.
ben oyumu feyzadan yana kullandim.çok tatli.
karakter olmasaydi anketin adi,oyuncu olsaydi eger nili oynayan oyuncu neslihan yeldani seçerdim.çünkü herkesin bu kadar nefretini kazandi nil karakteriyle,demek ki çok inandirici oynuyor.ben çok iyi buluyorum oyunculugunu....
Bencede sahrada en iyi karakter mithat. Çok sabırlı, anlayışlı ve şevkatli. Ama sahrayı da yabana atmayalım. İkisi birbirini bütünlüyo galiba
sahratwety
25-10-05, 18:10
Bencede sahrada en iyi karakter mithat. Çok sabırlı, anlayışlı ve şevkatli. Ama sahrayı da yabana atmayalım. İkisi birbirini bütünlüyo galiba
sahra sabırlı anlayışlı ve şefkatli olabilir ama niye ikide bir mithatı terkediyo mithat bunu hakediyomu da ipeği götürdüler mithatı terketti mithat onun için onca fedakarlık yapsın karşılığı bumuydu .
arkadaşlar sahra ve mithat rolünü çok güzel yapıyo ama feyzayı da unutmamak gerekir.çünkü çok tatlı ve komik.hani (11.bölümdü sanırım)sarhoş olmuştu ya orada çok gülmüştüm.o yüzden kimsenin hakkını yememek gerekir.ama ben oyumu mithata verdim. :rolleyes:
TELEVİZYON
31-10-05, 22:00
Mitat Benim En Sebdiğim Başka Birisini Taimiyorum Zaten :d :d :d
incredible
20-11-05, 04:00
benim faworim Arzum Onan...
buranın kullanıcılarının %90ının bayan olduğu hesaba katılırsa mithat çıkması bayağı normal :)
ceren_talinli
06-01-06, 01:37
Mithat Tabiki...:d Ve Yemin...:d Tek Geçerimm....teeeeeek....:)
saliha meryem
06-07-06, 10:38
bence arzum onanın burda hakkı yenmemelı super bır ıkılıydıler.
mıthah ve arzum onan
valla ben diziyi arzum onan için seyretmeye başladım ama serhat tutumlueride bu dizide ilkez tanıdım ve sevdim gelecek vaadeden bir oyuncu
ama oyum arzumuma sahraya
mitat ve saharaaa:img-grin2
...zühre nur...
17-07-06, 23:22
bence kesinlikle arzum onan...:love05:
tabiiikiii iki asiklar
sahra ve mitat super oyuncular
muggle_SaHRacı
06-02-07, 19:25
Oyuculuklarıya Sahra'da aşkın yanı sıra entrika ve dram katan;
Nil (Neslihan Yeldan) ve Melek (Güneş Berberoğlu):good: İkilinin sahneleri bide Mithat Nil ikilsi süperrrrrrrrr(muhteşem oyunculuk:happy0064 )
Mithat
Sahra ya olan aşk ı çok güzeldi
Mithat en sevdiğim karakterdi.sahra'ya olan aşkı çok güzeldi.çok içten seviyordu.
pek tabi ki Mithat. sevgisinin gerçekliğine tüm izleyenleri inandırdı ve aşkından asla vazgeçmedi.
bi de Firuzan Sultan. nasıl tatlı tonton bi kadındı.
hidden girl
10-03-07, 13:38
Mithat ve Sahra
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.