PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yabancı Damat-Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

_duygucuk_
27-12-06, 16:08
uff uff valla direketn dönsünler mahkemeden hakim onaylamadıkça boşanamazlar:):)
niko onlarıu görrmeseydi yine nazlı inanabilirrdi ah ihsan nerden çıktın sen velayet davası araları iyice soğutacak:(:(

dFKto
27-12-06, 23:25
Bir iki bölüm böyle sürer ama boşanmazlar, sanmam.

paçiii_melos
28-12-06, 12:58
reytingler

TELE - BAROMETRE
27 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 10,40 24,50
2 AVRUPA YAKASI (TKR) [NET] ATV 7,60 17,80
3 KARAGUMRUK YANIYOR [NET] STAR 6,80 16,00
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,60 17,70
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,20 16,40
6 CANDAN OTE [NET] STAR 5,90 15,20
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,70 14,90
8 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,50 18,20

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
27 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 13,40 35,70
2 AVRUPA YAKASI (TKR) [NET] ATV 8,90 23,20
3 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 6,70 18,50
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 20,00
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 18,70
6 CANDAN OTE [NET] STAR 5,70 15,40
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,00 21,60

Tekrarları bile ilk 10'a girebilen bir diziyi yürekten kutluyorum ya süper beni gülmekten koparıyor,helal olsun onlara :)

*deniz*
28-12-06, 21:57
Bu hafta Özete göre çok önemli gelişmeler var Niko Nazlı evliliği çatırdıyor velayet sorunları yaşıyorlar ama fragmanda her şey güllük gülistanlık en önemli konu noel baba kılığına girmiş ruşen.

eylemm
29-12-06, 00:09
Bu hafta Özete göre çok önemli gelişmeler var Niko Nazlı evliliği çatırdıyor velayet sorunları yaşıyorlar ama fragmanda her şey güllük gülistanlık en önemli konu noel baba kılığına girmiş ruşen.

Ne zaman doğru dürüst bir fragman verdilerki zaten??Dua etsinler sadık yabancı damat izleyicisine,fragmanı dikkate almadan izliyoruz.

dFKto
29-12-06, 18:40
Gerçekten fragmanda iş yok yine...

RIZA_BABA
29-12-06, 20:44
acaba dizi bitecekmi arkadaşlar bence tekrar barışmaları saçma olur bir keresindede olmuşru böle

acaba bitecekmi yoksa devam edecekmi

neslih@n
29-12-06, 21:45
Çok gzl bi bölm Herzmanki gbi .. herkez çok gzl oynuyr fln ama Noldu Byle Nazlıyla Niko'ya Ya.. Ymn ederm tanıyamıyorum bn Nikoyu.. Birbirlerini Ne kadr Çok sewiyolrdı bunlar bide şimdiki durumlrna bkn . Ayrılcklr. olck işmi ya.. Ayrılmk için ne kadar acle edylr.. Birbirlrni Ne kadr Çk sewiyolrdı.. Noldu şmdi byle.. Ayrılmasnlar ya..

TVKOLİK
29-12-06, 21:49
Uzatmak için yapıyorlar ama, seyirci kan ağlıyor yahu!

İftiranın bu kadarı!!:( :icon_conf :img-cold: :fighting2

tuğba filiz
29-12-06, 21:49
acaba dizi bitecekmi arkadaşlar bence tekrar barışmaları saçma olur bir keresindede olmuşru böle

acaba bitecekmi yoksa devam edecekmi

nehirin bugünki röportajına bakılırsa belki 4. sezon bile olabilirmiş

bu akşamki bölüm çok güzeldi birbirlerinden ayrılar çok mutsuzlar emma iyice karıştırdı ortalığı nasıl düzelicek acaba

neslih@n
29-12-06, 21:56

İftiranın bu kadarı!!:( :icon_conf :img-cold: :fighting2
:good:

Çk haklsn

aylince
29-12-06, 22:02
niko ne yapıyor nasıl boylesine bir suçla suçlar nazlıyı.hiç mi karısına güveni yok anlamıyorum..

emma da konuşuyor abuk subuk of off niko da emmaya inanıyor bravo

nazlı velayeti vermez tepkisi süperdi

özgür şarkı söyledi bir ara süperdi onu dinlemek.niko çok sert davranıyor nazlıya tamam barışsın demiyorum ama bu kadar da şüphe çok yanlış

nazlının annesiyle konuşması çok duygusaldı

mektupta çok duygusaldı

*özgürkız*
29-12-06, 22:02
Harikaydı hele memikin o sözü yok mu torunumun eteğinden çocuğunu alacak adam anasının karnından daha doğmadı dedi ya harikaydı.Niko çok ama çok ayıp etti ay birde şey demiyrlarmı yüz kızartıcı suç fln sinir avukat ya

aylince
29-12-06, 22:03
bilmiyorum ama nikoya kızdım insan eşini boyle bir şeyle suçlar mı çok yanlış bence.mektupta herşeyi anlatmıştı nazlı nasıl inanıyor emmaya

nazlıya da adamla dogumgununde birşeyler içti diye kızmıştım çok yanlıştı

aylince
29-12-06, 22:12
nazlı esraya inandı niko da emmaya bravo aşıklarımıza

velayeti almak için yapıyor niko ama çok yanlış yapıyor..ahh ahh ayırdılar aşıklarımızı

mektup süperdi ya

sevgilim..diye başlıyordu

seni hep sevecegim diye bitiyordu.. :)

dFKto
29-12-06, 22:12
Çok güzel bir bölümdü. Özgür yine harika oynadı. Bakışlarını konuşturdu. Ege'yle ve Kahraman'la telefonda konuşma sahneleri çok etkileyiciydi. Son sahnedeki bakışlarınaysa bittim. Hele şarkı bomba gibiydi.Çok güzeldi, çok...:happy0064

*deniz*
29-12-06, 22:13
Nazlı defalarca Nikoya yaşattıklarını şimdi kendi yaşıyor nasıl kötü bir duygu olduğunu anlayacaktır artık.Defalarca niko kendisini aldattı diye onu terk etmiş hakaretler etmişti( sen ne adi adammışsın, sen ne biçim bir insansın)çocuklarının yüzünü göstermemekle tehdit etmişti.Şimdi Niko Nazlının kendisini aldattığına emin onları yürürken nazlı ondan çiçek alırken görmüştü ve çok çok kızgın tepkilerinin normal olduğunu düşünüyorum.

*deniz*
29-12-06, 22:16
Ahh birde O şarkı :) dizide aniden Özgürün sesini duyunca yüreğim hopladı çok mutlu oldum.Şarkı çok çok güzeldi,çok duygusaldı şarkı bitene kadar kalbim güm güm attı :)

aylince
29-12-06, 22:16
evet çiçek alması da yanlıştı bak hatırlattın haklısın.nazlı yanlış yaptı ama boylesine bir suçlamayı haketmedi bence

dFKto
29-12-06, 22:17
Nazlı daha önce inanmanmştı Niko'ya, kaç kez hem de Şimdi bana inanmıyor diye gurur yapması gereksiz. Niko açısından düşünüp suçsuzluğunu ispatlamaya çalışmalıydı.

Bu arada Yabancı damattaki performansıyla dikkat çeken Yeliz Akkaya Binbir Gece dizisinde rol alacakmış. Vatan TV de yazıyordu.

*deniz*
29-12-06, 22:22
evet çiçek alması da yanlıştı bak hatırlattın haklısın.nazlı yanlış yaptı ama boylesine bir suçlamayı haketmedi bence

Canım haklısın masum olan hiç kimse böyle bir suçlamayı haketmez ve nazlı da masum ama aynı hatayı kaç kere nazlı yaptı.Çok seven bir koca böyle kanıtlar olunca yok benim karım yapmaz diye düşünmezki öyle düşünse ''ne geniş adam'' denmezmi?Şimdi çok öfkeli çok kırgın çok kızgın.Nazlı G.Antep'e gitmemeliydi karısıyla konuşma şansı bile kalmadı ne yapsaydı?

sarp_manyagi
valla o salak kadını boğarım ya neler neler dedi gerizekalı televizyonda yani ona burhan-gaffur ikilisinden allah belanı versini armağan ediyorum:img-punk: :img-music nikonun sesini duyunca valla böle bi tuhaf oldum ya harbiden süper bir ses var ya adam da neyse egeyle niko tel.ler konuştu ya bayıldım ya nasıl güzel konuşuyor o öyle ya ısırıcam valla yakalarsam yanaklarını:img-yes: valla nazlı yada niko sahnesi olmadığı zaman sılayı açtım nazlı yada niko sahnesi olduğu zaman yabancı damatı izledim memik-eftelya sahnelerinden bıktım he

tuğba filiz
aynen betüle katılıyorum çiçek alması içki içmesi hoş değildi ama o da yaptığı hatayı anladı nikonu bu kadar katı olması gerekmiyodu

gözdeee_17
29-12-06, 22:26
Bence Nazli Bunu Hakketti Ihsan La Cafelerde Kahve Içerken Bunlari Da Düşünmeliydi Ve Bunu Nazli Yerine Niko Yapsaydi Nazli Neler Yapardi.ve Niko Da Hakli Bana Göre Ve Davayi Niko Kazanir.ya Da Barişirlar Ayriyetten Ben Nikonun Yerinde Olsam Nazli Yi Hayatta Affetmem Adam Yunanistan Dayken Ihsan La çok Mutluydu Ona Resmen Rahatlik Batmiş Yani.

Nazli_Niko 4eve
29-12-06, 22:27
yaa bu ne yaa dizide resmen düsman edecekler nazli ve niko yu bu ayrilikta.
Nazli avukatin niko velayeti istiyo dediginde nasil oldu:icon_sorr

gözdee_17 nazli böyle olacagini bilemezdiki yani nazli ihsanla sadece arkadasdi, nazlinin tek hatasi o gülü almakdi bence!

eylul288
29-12-06, 22:28
off sinri oldumm yaaaa bölee kötüü bitmesinn bu filmmm
öncedenn nazlıı terkediyoduu şimdidee nikooo herşey tersinee döndüüü
arkadaşlarrr yaa şu arabanın içinde egeylee konuştularr yaaa niko orda özgürün bi şarkısı çalıyooduu onun ismi ney biliyomsusunuzzz

*deniz*
29-12-06, 22:34
Nikonun Kahramanla yaptığı konuşma çok güzeldi :)kahramanın ''feride de aynı yollardan geçti bana neler çektirdi'' dediği sahne ve nikonun şaşkınlığı sonra ''siz nasıl kabul ettiniz bilmeme ama ben yapamam''demesi yanlış anlaşmalarla süren konuşma çok iyiydi :)

neslih@n
29-12-06, 22:38
NazLı NKonn Drmunu fln filn derkn bya üzldk ama arada Nazire feride Harikalrdı. Özllkle Nazirenn o Nazlının sütünü alışına fln o sahnede Üzgn olmasaydım Kopardım ama .. Gülmdmde ..Nazlıyla Nikonn Durumu. İnş Bşnmazlar yaa :(

eylul288
29-12-06, 22:38
arkaadaşlarr orda çalan şarkının ne olduğunu biliyomsusunuzzzz:img-help: :img-help: :img-help:

Nazli_Niko 4eve
29-12-06, 22:40
arkaadaşlarr orda çalan şarkının ne olduğunu biliyomsusunuzzzz:img-help: :img-help: :img-help:

o sarkiyi bizde ilk deaf duyduk, ama özgürün albümündendir kessin:img-yes: cok güzel bi sarkiydi:img-yes:

Nerde bitti yaaa inanmiyorum, niko acayip sinirlernmdi:icon_sorr

eylul288
29-12-06, 22:44
mavii duvarmıydıı acabaa bendee anlamadımm ama çok güzeldiiii

tuğba filiz
29-12-06, 22:45
çok üüzüldüm ya emmada saçma sapan açıklamalar yaptı nolcak şimdi nasıl barışcaklar

tuğba filiz
29-12-06, 22:46
mavii duvarmıydıı acabaa bendee anlamadımm ama çok güzeldiiii

mavi duvar değil özgürün yeni arkılarından olabilir

meltem_89
29-12-06, 22:48
süper bir bölümdü bu sezon izledim en güzel bölüm zaten özgürün şarkısını duyunca herşey bitti egeyle yaptigi konusmak çok güzeldi arkadada özgürün sarkısı süper bi bölümdü :D

*deniz*
29-12-06, 22:51
Emmanın açıklamalarını duyunca Antep'te neler olacak,Kahraman,Memik Nasıl tepki gösterecekler çok merak ediyorum.Nazlıya kızacaklarmı yoksa ona inanacaklarmı?

Özgür'ün söylediği şarkı büyük bir ihtimalle Albümüne koyacağı parçalardan biri.

dFKto
29-12-06, 22:56
Kesin Kahraman yine kriz geçirir:img-wink: Ama inanırlar. sanırım bu boşanma davasını biraz uzatacaklar. İş inada binecek, Nazlı çocukları istedi diye inatlaşıp, konuşmaya ya da suçsuzluğunu ispatlamaya çalışmayacaktır. Niko ne kadar üzgündü, içim parçalandı.:img-sorry

Özgür'ün söylediği şarkı yeni bir şarkı, kendi bestesi olmalı. Albümüne koyacaktır. Hepimiz ilk kez duyuyoruz.

canannn53
29-12-06, 23:34
dediğiniz gibi nikoya yapılanların hepsi şimdi nazlıya oluyor. aslında bi bakımdan nazlı anlamıştır nikoya sen nasıl bi adamsın fln dediğinde nikonun ne hisstettiğini ama yne de yeter bu ayrılıklar. emma ya da gıcık oldum. bakalım ailenin tepkisi nolcak tv haberiyle ilgili...

dazzle
30-12-06, 01:12
ne olursa olsun niko velayet konusunda çok acımasız çocuklar henüz küçük ve sen yıllardır güvendigin karına nasıl bunu yaparsın avukat çok kötü konuştu çok üzüldüm niko nazlı sahnelerini begenmedim o ihsana ne demeli bukadar zülüyosun git konuş nikoyla yuvayı yıkıyosun emmayıda öldürebilirim cocuguna ve kocasına kavuşmak için neler yapıo buadamda saplantılı olacak dedim ama manyak çıkmadı gerci gerekte olmadı eger nazlı o çiçegi almasaydı okadar yakın davranmasıydı niko o resimlere inanmazdı ve en azından nazlının açıklamalarına inanabilirdi ama nazlının çok ama çok hatası var ne gerek var okadar yakın olmanın bu bir erkek hemde boş vede sen güzel bi kadınsın kesin biyerlerde seni yanlış anlar adamla içki içmeler falan çok yanlış onun dışında çok güldüğüm sahnelerde vardı nazire yemekten çatlıcak gerci buzamana kadar bişe olmadı:Dsana gaz yapar dedi kaptı sütü:img-hyste yarıldım orda ve bi arkadasin dedigi gibi kahraman niko konuşmaları harikaydi hehhhehehe:happy0064

eylemm
30-12-06, 01:19
Çok etkileyici bir bölümdü.Bazı arkadaşlarımız nazlı nikoyu gereksiz yere kıskanıp olay çıkardığında çocuklarını göstermemekle tehdit ettiğinde ona ağzına geleni söylediğinde gayet normal karşılıyor ne yapsın seven kadın kıskanır,niko da nazlıyı dikkate alıp esrayı işten çıkarmalıydı falan diyorlardı.Şimdi bakıyorum aynı şeyi niko yaptığında çok kızdık nazlıya nasıl böyle kötü davranır diyorlar ee etme bulma dünyası Nazlı zamanında çok nikonun burnundan getirdi hayatını zehir etti şimdi sıra nikoda üstelik nikonun kıskançlık yapması için yeterli sebepleride var.Bazı arkadaşlar nehir sevgisiyle nazlının yanlışlarınıda görmüyorlar ikisini birbirine karıştırıyorlar.Şimdi yaşadıklarını nazlı fazlasıyla hak etti.Niko hiç bir kadınla nazlının ihsanla yakınlaştığı kadarın yarısı kadar bile yakınlaşmamıştı.

Bu arada bu gün dizi izlerken Özgür'ün sesini duyduğumda kendimden geçtim o nasıl bir şarkı,nasıl duygulu bir okumaydı öyle yarabbim bittim resmen bittim.Eğer diğer şarkılarıda böyleyse( ki eminim hepsi birbirinden iyidir) Özgür bomba gibi geliyor arkadaşlar hazır olun :)

defneee
30-12-06, 01:22
bu bölüm çok güzeldi nazlı'nın hali perişan yazık niko desen oda çok fena ama ne olursa olsun çocukları almak istemesi yanlış bari bi kere daha konuşsalardı... bütün olanalra rağmen nazire beni koparttı gülmekten nazlının odasına gelip sütü alması falan:) hele ferideyle o çarşafı çekiştirmeleri:img-hyste öldüm gülmekten...

eylemm
30-12-06, 01:31
Niko normal bir boşanma olsaydı asla çocukların velayetini almazdı,zaten daha önce boşanmaya kalktıklarında çocuklar annede kalacak nazlı ne isterse o olacak demişti ama şimdi durum farklı bunu neden anlamıyorsunuz?niko nazlının kendisini aldattığından emin,yıkılmış durumda ona acı çektirmek istiyor kendisini aldattığına inandığı bir kadına bu çok sevdiği karısıda olsa ödül verir gibi sorunsuz bir boşanma sağlayamaz.Şimdi her şey çok sıcak niko şokta nasıl olgunca düşünmesini yada nazlıya acımasını beklersiniz daha kötü şeyler bile yapabilirdi.

stormy
30-12-06, 01:46
Bence Nazlinin Nikoyu hic affetmemesi gerekir..Niko gibi basina bir suru yanlis anlama gelmis birinin Nazliyi bir kalemde silmesi ve ona iffetsiz demeye calismasi cok cirkin..Nazlida gurur varsa gercekler ortaya ciktiktan sonra Nikoyu affetmez yada uzun sure affetmez.

eylemm
30-12-06, 02:04
Bence Nazlinin Nikoyu hic affetmemesi gerekir..Niko gibi basina bir suru yanlis anlama gelmis birinin Nazliyi bir kalemde silmesi ve ona iffetsiz demeye calismasi cok cirkin..Nazlida gurur varsa gercekler ortaya ciktiktan sonra Nikoyu affetmez yada uzun sure affetmez.

Nazlıda gurur varsa affetmez diyorsun ne yani bu durumda Niko da hiç gurur yokmuydu Nazlı onu defalarca ahlaksızlıkla ihanetle suçladı ama Niko herseferinde peşinden gitti kanıtlar topladı suçsuzluğunu ispatladı.Bu durumda Niko hata yapmıştı öylemi?kesinlikle nazlının peşinden gitmemeliydi.

stormy
30-12-06, 02:12
Nazlıda gurur varsa affetmez diyorsun ne yani bu durumda Niko da hiç gurur yokmuydu Nazlı onu defalarca ahlaksızlıkla ihanetle suçladı ama Niko herseferinde peşinden gitti kanıtlar topladı suçsuzluğunu ispatladı.Bu durumda Niko hata yapmıştı öylemi?kesinlikle nazlının peşinden gitmemeliydi.

Niko her gordugu resime inaniyor, her gordugunden bir anlam cikarabiliyorsa o zaman Niko Nazliyi 5-6 kere aldatti simdiye kadar...Niko sence cocuklari Nazlidan nasil alacak?Bir tek yolu var eger mahkemeye Nazlinin ahlaksiz bir hayat yasadigini ispatlarsa..Bir insan kendi cocuklarinin annesine boyle bir sey yapmaya kalkabiliyorsa o kadina yapilmis en buyuk hakarettir..

eylemm
30-12-06, 02:24
Niko her gordugu resime inaniyor, her gordugunden bir anlam cikarabiliyorsa o zaman Niko Nazliyi 5-6 kere aldatti simdiye kadar...Niko sence cocuklari Nazlidan nasil alacak?Bir tek yolu var eger mahkemeye Nazlinin ahlaksiz bir hayat yasadigini ispatlarsa..Bir insan kendi cocuklarinin annesine boyle bir sey yapmaya kalkabiliyorsa o kadina yapilmis en buyuk hakarettir..

Niko resimleri gördükten sonra şüphelendi ama tam emin olamadı nazlıya bile bir şey sormadı ama na zamanki onları çok mutlu bir şekilde yanyana yürürlerken gördü nazlının adama bakışlarını ve ihsanın verdiği gülü aldığını gördü ondan sonra inandı.hatta nazlıya '' allah kahretsin o pislik herife nasıl baktığını gördüm''dedi yani daha ciddi kanıtları vardı.Birde henüz mahkeme olmadı o zamana kadar ne gibi gelişmeler olacağı belli değil dediğim gibi şimdi Niko şokta çok kızgın daha sonra sakinleşince ne yapacağını göreceğiz.

gönülçelen
30-12-06, 03:25
özgür çok başarılıydı bu bölümde tüm duyguları bizlere çok güzel yansıttı söylediği şarkıda süperdi umarım albümünde yer alır bayıldım şarkıya
nehir o kadar güzel oynadı ki dizinin bitmesini hiç istemedim büyüleyiciydi nazlının yazdığı mektup çok anlamlıydı ve nehirin sesiyle daha da anlam kazanıyordu bu bölümü çok beğendim her ne kadar nazlıyla niko ayrıysada
ayrıca feride ve nazirenin atışmaları gülmekten kırdı geçirdi :)
ege her zamanki gibi çok şekerdi ne tatlı konuşuyodu öyle

aylince
30-12-06, 09:23
Bir insan kendi cocuklarının annesine boyle bir sey yapmaya kalkabiliyorsa o kadına yapılmış en buyuk hakarettir..

stormy duygularımızı süper anlatmış.nikoya kızgınlıgımın nedeni bu.nazlının kıskançlıkları da saçmaydı.ama bu çok başka bunu yapmamalıydı niko

haklıyken haksız duruma düştü bunu yaparak bence..

nazlının ihsanla içki içmesi ve çiçek alması hataydı.ondan onceki kıskançlıklarında haksız oldugunu nazlı zaten mektupta yazmış nikoya.tepkileri yanlıştı ve o da biliyordu.sen boşanalım deyince anladım sana güvenmem gerektigini dedi nazlı.niko yine de emmaya inanıyor çok yanlış yapıyor..

hala
30-12-06, 10:04
Aylince Niko yaşgününden dönerlerkrn ve sonrasında nazlı ile bu konuda kavga etmişlerdi nazlı kocasına hiçbirşey olmadığına dair ikna etmiş Niko ona inanmıştı Resimleri Emma getirdikten sonra Niko karısını takip edip adamla buluştuğunu gördü birde çiçekleri kabul etmesi Nikoyo çılgına çevirdi.Nazlı niko ile arasında geçen münakaşadan sonra hassas davranıp İhsanla buluşmamalıydı en büyük hatası o Niko artık karısının kendisini aldaddığından emin Karısından intikam almayı düşünüyor.Aşk ve nefret birbirine çok yakın duygular :icon_sorr :img-yes: Kabollenemiyor.kendisininin o kadar severken karısının başkasını sevmesini

özocan
30-12-06, 10:51
akşamki bölüm güzeldi aamaa size katılyorum bende çok kızdım nikoya ya kaç yıllık eşin o senin böle suçlaması çokk ağır yani off off umarım barışırlar

nazlınıun avukatın söylediklerini duyunca tepkisi gerçekten harikaydı ya vermicek çacukları ona bence haklı vermemekle ya çocuklar küçük yani annlerinin yanında kalması en iyisi,

nazlının mektubu süperdi ağlattı beni seni hep seveceğim süperdi zaten ah ah onlar ayrılmasın

tuğba filiz
30-12-06, 11:03
süper bi bölümdü ama ayrılardı nazlının avukat sahnesindeki bakışları sözleri harikaydı niko artık emmanın açıklamasından sonra daha da kızdı niko karakteri neden böyle oldu anlamadım mektup süperdi çok ağladım ya sevgilim diye başlamış canım ya bu bölümde egeye bayıldım ya çok tatlıydı

_duygucuk_
30-12-06, 11:53
akşamki bölüm güzeldi ama ayrılık çok kötü oldu :(
nazlı haklıyken haksız oldu ihsan dan ççek filan alarak:(
niko ise bir anne yi çocuklarından ayırnmakla en büyük hatayı yaptı nazlı çok üzüldü ve o telefondan sonra iyi akşmalar deyip kapatabilirdi:)
emma ise saçma sapan açıklamalar yapıyor ihsan yaptı o fotoğrafları sen nerde görüdnkü birikte olduklarını mutsuz bir bölümdü:(
ayrıca egenin konuşmalrı telefonda çok şekerdi uzanıp kardeişine baktı çook tatlıydı çok:):)

crazygirl7500
30-12-06, 11:56
ya şu mektubuuu birniz yasabilirmisniz:img-wink:

*özgürkız*
30-12-06, 12:34
Ben ancak imzamdaki kadarını biliyorum...
Senaristlerden tek bir isteğim var lütfen ama lütfen diziyi Aliye'ye çevirmesinler

KOMİK
30-12-06, 13:02
bensadece eski nazlı niko yu istiyorum

alperkaya
30-12-06, 13:06
No PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 SILA [NET] ATV 18.20 45.60
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 11.90 29.50
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11.10 28.30
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6.70 20.20
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5.70 19.60

S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 SILA [NET] ATV 17.90 42.10
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10.20 23.90
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 8.70 22.00
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6.00 15.80
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5.80 16.40

dFKto
30-12-06, 13:51
Raitingler gayet iyi.Tekrarlar kaçıncı oldu acaba?
Niko Nazlı'nın canını yakmak istiyor, çünkü onun kendisini aldattığını düşünüyor. bu çok normal, ihanete uğradığını düşünen bir insan bunu kendisine yapan kişiden intikam almaya çalışır. Üstelik Nikonun aldatıldığını düşünmesi için çok haklı sebepleri var. Nazlı hemen kaçıp gideceğine kalıp Nikonun daha önce defalarca yaptığı gibi kendini temize çıkarması gerekiyordu.

eylemm
30-12-06, 14:40
Ne yaptı ya niko nazlıya hemen çocuklarının annesine bunu nasıl yapar ? diyorsunuz.Durun bakalım mahkeme olmadı daha boşanmadılar hemen nikoyu düşman ilan ettiniz.Şimdi çok öfkeli ilerde ne olacak bilmiyoruzki sanki çocukları almış mahkemede nazlının ihanetini açıklamış gibi davranıyorsunuz.Nazlı neler yapmıştı kimse bir şey söylemiyordu niko'ya düşman oldunuz.Çok iyi yaptı Niko en azından onun da duyguları olabileceğini öfkelenebileceğini gördük hep nazlının hezeyanlarını izlemiştik şimdiye kadar.

Nazlının tepkisi süperdi diyorsunuz nesi süperdi anlamadım.Dünyada bir anne varmıdırki çocuklarını alacağız diyen bir avukata ''tabi siz bilirsiniz'' desin hangi anne olursa olsun hayır asla çocuklarımı vermem diyecektir.Nazlı normal olanı yaptı.

dFKto
30-12-06, 14:46
Bana biraz Nehir'le canlandırdığı karakter birbirine karıştırılıyormuş gibi geldi eylemm, oysa Nehir de röportajında söylemiş ben Nazlı gibi davranmam hemen çekip ailemin yanına gitmem diye.

gözdeee_17
30-12-06, 14:53
Ama Arkadaşlat Neticede Niko Hakli çünkü Emma Ortaliği Kariştirdi Sonra Ihsan In Nazli Ya Verdiği Gülleri Gördü.ve Onunda Duygulari şu An çok Karişik.karisinin Onu Aldattiğini Düşündüğü Için çocuklarini Istiyor Ama Ada çok Küçük Ve Annesinde Kalmali.ayrica O Arabada Ki Konuşma çok Duygusaldi.ve Nazli Antep E Gitmeyip Kocasiyla Konuşmayi Deneseydi Belki Böyle Olmazdi.hem Kendide Geçen Sezonda Niko Ya Ayni şeyleri Yaşatti Anlamiş Oldu Yani.

_hülya_keremcem
30-12-06, 15:35
arkadaslar mektubu buraya yazabilir msiniz......

avrilcansu
30-12-06, 15:38
Bu bölüm çok güzeldi
Nikonun çocuklarını almak istemesi ağır bir karar ama benc ehaklıda yani sonuçta bir anne gerçekte aldatsaydı, iyi bir anne olamazdı çocukalrına, gerçi aldatmadıda, yani öyle olsaydı haklıydı.Özgür muhteşem oynadı bu bölümde, söylediği şarkı muhteşemdi, bayıldım o şarkıya, umarım bazı arkadaşlar çekmiştir.Avukat geldiğinde nehirin önünde bir saç vardı sinir oldum ona :)
ferideyle Nazire kırdı beni gülmekten yine, o ütü muhabbetiyle :img-hyste
Mustafacanla Eniştede muhteşemdiler :img-hyste
yine çok güzel bir bölüm izledik, Reytingler de çok iyi 2. olmuşuz.

duygus
30-12-06, 17:02
nikoya çok kızdım daha küçük bir çocugu sen nasıl annesinden alırsın vallahi çok kızdım

Gunel
30-12-06, 17:42
iyi aksamlar.dun cok guzel bir bolum izldedim.tum oyunculari kutlarim,hakkaten hepsi bir-birinden muhtesemdiler...hele ozgur cevikin bu bolumdeki oyunculugunu kusursuz buldum.bence niko cocuklari annesinden ayirmamali,hele-hele o yastaki cocuklari.ama niko su an nazliya cok kizgin ve ondan intikam almaya calisiyor...ama ofkeyle kalkan zararla oturur demisler ve bunu niko unutmamali.birde simdiye kadar nazli nikoya cektirdiklerini simdi kendi cekiyor.yani artik anlamisdir bosubosuna insani suclamak diger tarafa ne kadar aci cektiriyor.bence nazli kendinin suclu olmadigini anlatsaydi cok guzel olurdu.ama tabi ki bu bir dizi...bir sekilde bir olay uzamali...insallah 1-2 bolume her sey duzelir ve yine bir araya gelirler,biz yine yeni bir ucuncu kisiyi bekleriz...
neyse ben kendi fikrimi bildirdim,simdi sizden bir sey soracagim cevaplarsaniz cok sevinirim:dun ozgur cevik dizide bir sarki soyledi adini bilen var mi?varsa lutfen yazarmisiniz...simdiden tesekkurler

dFKto
30-12-06, 18:04
O şarkıyı biz de ilk kez duyduk, yeni bir şarkı, kendi bestesi olabilir. Albümüne koyacağını düşünüyoruz.

stormy
30-12-06, 18:41
Bir kadinin toplum icinde adi iffetsize cikarilmasi ne cirkin birsey, ozelliklede cocuklarinin annesi olan bir kadinin...Nazli haksiz diyorsunuz bazilariniz,ozelliklede sanirim bazi bayanlar.Neymis Niko soktaymista cikamamis, Niko avukatini gonderip..Niko bey cok buyuk bir haksizliga ugradi dedirtebiliyor ama.Mahkemede cocuklari almak icin iffetsiz oldugunu kanitlamak zorunda bunuda o resimelrle yapar ancak...Ben bir erkegim ama bir kadin icin bu lafin cikarilmasi heleki o kisi unlu biriyse, o zaman daha buyuk rezalet...Bu tur iftiralar yuzunden insanlarin baslarina kotu seyler geliyor..Niko gibi herseyi anlamaya calisan birinin bir anda Nazliyi bu kadar kolay yargilamasi ve hukum vermeside mantiksiz..Niko gorduklerine inanarak hata ediyor..Nazli belkide iyi niyetiyle karsidaki insana guvendi ama onu bir baba olarak anlamaya calisti, cunku o da kizini buyutmeye calisan bir babaydi..Bir kadin bir erkekle arkadaslik kuramaz mantigi hemen yurur zaten, insanlar hep kotu gozle bakarlar..yazik.

kalbim-sevgi
30-12-06, 18:50
Bir kadinin toplum icinde adi iffetsize cikarilmasi ne cirkin birsey, ozelliklede cocuklarinin annesi olan bir kadinin...Nazli haksiz diyorsunuz bazilariniz,ozelliklede sanirim bazi bayanlar.Neymis Niko soktaymista cikamamis, Niko avukatini gonderip..Niko bey cok buyuk bir haksizliga ugradi dedirtebiliyor ama.Mahkemede cocuklari almak icin iffetsiz oldugunu kanitlamak zorunda bunuda o resimelrle yapar ancak...Ben bir erkegim ama bir kadin icin bu lafin cikarilmasi heleki o kisi unlu biriyse, o zaman daha buyuk rezalet...Bu tur iftiralar yuzunden insanlarin baslarina kotu seyler geliyor..Niko gibi herseyi anlamaya calisan birinin bir anda Nazliyi bu kadar kolay yargilamasi ve hukum vermeside mantiksiz..Niko gorduklerine inanarak hata ediyor..Nazli belkide iyi niyetiyle karsidaki insana guvendi ama onu bir baba olarak anlamaya calisti, cunku o da kizini buyutmeye calisan bir babaydi..Bir kadin bir erkekle arkadaslik kuramaz mantigi hemen yurur zaten, insanlar hep kotu gozle bakarlar..yazik.

sana kesinlikle katliyorum

eylemm
30-12-06, 18:58
Stormy sen anlamak istemiyorsun galiba Niko henüz mahkemeye gitmedi karısını iffetsizlikle suçlamadı daha çocuklarını almadı yani sen senaryo yazıyorsun.Şokta diyoruz çünkü daha olay sıcak ve ani karar verdi sonrasında sağ duyuyla düşününce ne yapacağını bilmiyoruz.Zaten mahkemede kanıt olarak resimleri göstermesine bile gerek kalmadı İhsanın karısı tv de kocasının Nazlıyla ilişkisi olduğunu açıkladı yani nazlıyı iffetsiz durumuna zaten emma düşürdü.

Sen erkekmişsin ilerde karını başkasıyla çok samimi şekilde görürsen o adamın karısıda sana karının benim kocamla ilişkişsi var derse sanırım bir süreliğinede olsa ihanete uğradığını düşünürsün.Nazlı Nikoya daha beterlerini yaptı niko erkek diye her türlü aşşağılanmayı hak ediyormudu yani.

stormy
30-12-06, 19:12
Stormy sen anlamak istemiyorsun galiba Niko henüz mahkemeye gitmedi karısını iffetsizlikle suçlamadı daha çocuklarını almadı yani sen senaryo yazıyorsun.Şokta diyoruz çünkü daha olay sıcak ve ani karar verdi sonrasında sağ duyuyla düşününce ne yapacağını bilmiyoruz.Zaten mahkemede kanıt olarak resimleri göstermesine bile gerek kalmadı İhsanın karısı tv de kocasının Nazlıyla ilişkisi olduğunu açıkladı yani nazlıyı iffetsiz durumuna zaten emma düşürdü.

Sen erkekmişsin ilerde karını başkasıyla çok samimi şekilde görürsen o adamın karısıda sana karının benim kocamla ilişkişsi var derse sanırım bir süreliğinede olsa ihanete uğradığını düşünürsün.Nazlı Nikoya daha beterlerini yaptı niko erkek diye her türlü aşşağılanmayı hak ediyormudu yani.

1) Daha mahkeme olmadi biliyorum ama avukat cocuklari alma seklini mutlaka Nikoya soyledi ve adam antepe gelip haksizliga ugradi diyebiliyor

2) Aramizda bir cok benzeri olay gectikten sonra, karimin beni ne kadar sevdigini biliyorsam ve o cocuklarimin annesiyse gorduklerimle hemen hukum vermem sorma luksunde bulunruum ve cekip gitmem..Baskalarinin demesiylede hicbirsey yapmam..Ayni seyler Nikonun basina kac kez geldi kendisini Nazli yerine koysun

3) Bir erkek icin karisini aldatmis lafi unutulup gider..Ama bir kadin icin bunun adi ciktimi bir kere zor temizlenir..Malesef toplum boyle..

4) Birinin bana yalan soyledigini anlayabilirim

5) Sende bence biraz Niko hayrani oldugun icin objektif bakamiyorsun

eylemm
30-12-06, 19:27
Bence de senin Niko veya Özgürle bir derdin var ısrarla Niko suçlu diyorsun bazı konularda hak versen böyle düşünmeyeceğim.Ama şu konuda da haklı dediğini okumadım.Avukat çocukları alma şeklini Nikoya söyledi tamam ama iki gün sonra nikonun karar değiştirip avukatına ben fevri karar verdim ama çocuklarımın annesine mahkemede böyle bir suçlama yapamam demeyeceğini nereden biliyoruz.Ben ısrarla daha olayın şokunda diyorum henüz iki gün oldu olayı öğreneli bekleyelim bakalım neler olacak.
Birinin bana yalan söylediğini anlarım lafında çok komik insanoğluyuz karşımızdakine güveniriz bazende kandırılırız,Bence bu kadar büyük konuşma.Nazlıda esraya inanmıştı herkes yanılabilir.

aylince
30-12-06, 19:46
nehiri çok seviyorum ama nazlıyla karıştırmıyorum..

özgürü çok seviyorum ama nikoyla karıştırmıyorum..

bu herkesin olaylara bakış açısıyla ilgilidir.nazlının yaptıkları dogruydu demiyorum.açık açık söylüyorum.nazlı dogumgununde ihsanla birşeyler içti bu çok yanlıştı..nazlı çiçek aldı bu çok yanlıştı..nazlı eskiden kıskandı bu çok yanlıştı..kıskançlık olabilir ama tepkileri yanlıştı..hemen evi terketmeler..

ama niko avukat nikoya sordu.velayeti sadece şoyle geri alabiliriz dedi.velayet anneden kolay alınmaz zaten.bu şekilde alınır.niko da "gerekeni yapın" dedi.şimdi şoyle birşey var niko belki de bunu bilmiyor..gerekeni yapın derken bunu düşünmedi..tamam oyleyse..ama bu suçla eşini suçlayacaksa niko yanlış yapıyor..hem de çok yanlış..insan sevdigi kadına bunu yapmaz..niko karakteri bunu hiç yapmaz..

hala
30-12-06, 19:48
Şunu unutmayınız nniko çok hassas Kısa bir süre önce İhsan konusunda eşiyle kavga etti ve düşüncelerini söyledi.

Nazlının Duyarlı davranıp.İhsanla buluşmaması gerekiyordu.Nikoyu düşünmeliydi

Emmanın resimleri getirdikten sonra Niko karısını takip edip onların yine buluştuğunu hatta İhsanın Nazlıya çiçek alp vermesini Nazlınınçiçeği kabuletmesiyle şüpheleri kesinleşti.

Nazlı yine kaçtı .Kaçmayıp kocasına gerçekleri ispatlamalıydı.

Bir kere başından beri hatalı .Eşinden habersiz doğru tanımadığı bir erkekle Hayvanat bahçesine gitmesi(Çoçuk için bile olsa )bile çok büyük bir hata.

Nazlının hataları çok İhsan konusunda Anladı ama biraz geç kaldı.

Niko çok kırgın .Nazlının kendisine böyle bişi yapmasını hazmedemiyor(Çünkü gerçek sanıyor) Keşke nazlı ist.kalıp kocasına suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışsaydı.

eylemm
30-12-06, 19:54
Tamam Aylince senin söylediklerin tamam aslında,tek taraflı bakmıyorsun.Bende Niko şimdilik tepkilerinde haklı diyorum çok kızgın ihanete uğradığına emin öyle olmasa niko böyle şeyler yaparmıydı hiç.Ama sonra bunları uygulamaya sokmaz diyorum bizim tanıdığımız Niko karakterine uymaz en azından.Eğer Niko mahkemede karısını ihanetle suçlarsa o zaman bencede yanlış yapar.Ama sizde şimdilik niko böyle tepkiler vermekte haklı demeliydiniz o bir erkek ve korkunç derecede kızgın bir melek gibi davranmasını bekleyemezsiniz.Nazlının da hemen Antep'e gidip Nikoyla konuşma anlaşma yollarını kapattığını unutmayalım.

aylince
30-12-06, 19:59
niko haklı kızmakta ama bu suçla suçlamasın..barışmasın isterse..ama bu suçla suçlamasın..

dFKto
31-12-06, 01:32
Bir kadının bir ekekle arkadaş olmasında, beraber bir yerlere gitmesinde, hatta çiçek almasında hiç bir mahzur yok benim açımdan. Hemen yanlış anlaşılmasına da karşıyım. Bu yüzden bu konuda Nazlı'nın hata yaptığını söylemedim hiç. Bana göre Nazlı'nın hatası daha önce defalarca kıskançlık krizlerine kapılıp haksızca suçladığı eşinin durumuna düşer düşmez de eskisi gibi davranıp hemen baba evine gitmesi. Madem Niko onu yanlış anladı kalıp onu inandırmaya çalışacaktı. Evet bir kadının bu şekilde suçlanması çok ağır ama buna sebebiyet veren biraz da Nazlı'nın çekip gitmesi oldu.

bronz
31-12-06, 02:59
Bir kadının bir ekekle arkadaş olmasında, beraber bir yerlere gitmesinde, hatta çiçek almasında hiç bir mahzur yok benim açımdan. Hemen yanlış anlaşılmasına da karşıyım. Bu yüzden bu konuda Nazlı'nın hata yaptığını söylemedim hiç. Bana göre Nazlı'nın hatası daha önce defalarca kıskançlık krizlerine kapılıp haksızca suçladığı eşinin durumuna düşer düşmez de eskisi gibi davranıp hemen baba evine gitmesi. Madem Niko onu yanlış anladı kalıp onu inandırmaya çalışacaktı. Evet bir kadının bu şekilde suçlanması çok ağır ama buna sebebiyet veren biraz da Nazlı'nın çekip gitmesi oldu.
Defakto sana katılıyorum. Susmak ve cekip gitmek bir yerde sucu kabul etmek anlamına gelir.(Eskilerin bir deyimi vardır ''Sükut ikrardan gelir'') Gitmeyip mücadele etmesi gerekirdi. Kendini aklayabilirdi.:sad53:

hala
31-12-06, 08:25
Tabiki bir kadının bir erkekle arkadaşlığında herhangi bir yanlışlık yok.Ama yeni tanıdığın bir erkekle bu kadar samimi davranmak yanlış.Üstelik eşinle o konuda kavga etmişsen eşinin kıskandığını bile bile tekrar buluşması yanlış eşinin o konudaki hassasiyetini düşünmeliydi.Kaçıp gitmesi zaten başlıbaşına bir hata

rihanna
31-12-06, 10:43
herkese iyi bayramlar mutlu yıllar:img-wink:

cerenimo_
31-12-06, 11:16
Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu OLsun.. Umarım Herkes İstediği Gibi Bir Yıl Geçirir...

cadii_sheker
31-12-06, 12:54
bu haftaki bölm hiç ama hiç güzel deildi herşey fazla abartılmış.niko yu resmn kötü adam yapmışlar aynı aliye deki sinan gibi nazlı da şimdi çocukları için savaşan bi kadını oynamaa başladı bnce böle olmamalıydı.niko çocukların velayetini nazlıya vermelydi en azından yoksa iş intikama dönüşür ve aşk faln yok olur ve dizinn bi anlamı kalmz birbirinden nefret edn iki kişi nası aşık olur kiii keşke hiç yayınlamasalardı bu bölümü...

_hülya_keremcem
31-12-06, 15:34
ya arkadaslar ya replikler bölümüne ya da buraya su mektup sahnesini ekleyebilir misiniz çok merak ediyorumm ben o sahneyi kaçırdımm lütfenn.....

Boojoo
01-01-07, 02:43
nazlının niyeti kötü olmayabilir, adamla bi ilişkisi olmayabilir ama bana yapılsa, yani nikonun yerinde olsam,bndn habersiz hayvanat bahçesine gittiği için, o kdr samimi olduğu için, görüşme dediğim halde görüştüğü için, doğum gününde oturup karşılıklı içki içtiği için, nolursa olsun affetmezdim. tabi bu bnm düşünce tarzım, belki biraz katı bakıyor olabilirim ama, bn kabul etmem. ama tabi niko affetsin yoksa dizi devam etmez :D:D

elmali-turta
01-01-07, 09:30
ya arkadaslar ya replikler bölümüne ya da buraya su mektup sahnesini ekleyebilir misiniz çok merak ediyorumm ben o sahneyi kaçırdımm lütfenn.....

eewt bnde mektubu istiyorum oaray kaçırmıştım zahmet olmazsa yazabilirmisiniz?

mozitekuto
01-01-07, 10:54
bence nazlının yaptığı yanlış. hem ihsanla bu kadar gezmesi, hem buluştuğu zaman yanak yanağa öpüşmesi, hem de niko kendini yanlış anladığı halde hemen pes edip antepe dönmesi. nazlı yanlış, niko haklı...

KEREMCEMHAYRANI
01-01-07, 14:55
ya arkadaşlar bu bi dizi taktiğidir öyle çok mutlu çiftlerin evliliğini uçuruma sürüklenir ama her zaman barışılır merak etmeyin. no panic

tuğba filiz
01-01-07, 18:53
tamam nazlı gitmemeliydi ama niko da çok sert tepi gösterdi yoksa nazlı kalıp suçsuzluğunu kanıtlardı

opıum
01-01-07, 23:45
:img-patsa Bir kadının bir ekekle arkadaş olmasında, beraber bir yerlere gitmesinde, hatta çiçek almasında hiç bir mahzur yok benim açımdan. Hemen yanlış anlaşılmasına da karşıyım. Bu yüzden bu konuda Nazlı'nın hata yaptığını söylemedim hiç. Bana göre Nazlı'nın hatası daha önce defalarca kıskançlık krizlerine kapılıp haksızca suçladığı eşinin durumuna düşer düşmez de eskisi gibi davranıp hemen baba evine gitmesi. Madem Niko onu yanlış anladı kalıp onu inandırmaya çalışacaktı. Evet bir kadının bu şekilde suçlanması çok ağır ama buna sebebiyet veren biraz da Nazlı'nın çekip gitmesi oldu.

ben bu yorumna tamamen katılıyorum. ihsan duygularını belli etmedi ki sonuçta dost olarak yaklaştı. zaten problem çıkaran o değil karısı emma oldu. yani nazlının arkadaş olarak seçtiği adam da yanlış değildi. ama eskiden yaptıkları çok hatalı herşey bu noktadan çıktı bence. ama bu ayrılığın aliyedekine dönüştürüleceğini sanmıyorum. ihsan mutlaka nikoyla konuşacaktır. ama bakalım nazlı nasıl bağışlayavcak nikoyu.

dazzle
03-01-07, 15:45

yeni okudum bu yorumunu sende haklısın biyerde storymi ama dikkat ettiysen niko nazlının yaptıklarının 10/1ini yapmadı yani bi kadına çiçek vermedi onunla samim bir sekilde oturup içki içmedi ne olursa olsun hangi erkek olsa yanlış anlar vede hangi kadın olsa!!oyuzden nazlınında kendini nikonun yerine koyması gerekir belki niko resimlere inanmazdı onları çok samimi görmese özelliklede çiçek alırken!yani bunda tabi bişe yok ama hersey üstüste gelince ve birleşince ortaya çok şey çıkıyor cidden.gerci bunu fişekleyen bu ateşi körleyen emma ama enazından nazlı gördü gercekleri çok kötü birşekildede olsa o saçma sapan kıskançlıklar yaparken nikonunki bence çok yerinde nazlının kıskançlığı 1.değil 2.değil 3.değil umarım demek istedigimi anlatabilmişimdir....bu arada bütün yükü tabiki nazlıya yüklemiyorum ama nikoda çalışıo ve sürekli onunla ilgilenemez sanıırm sebeblerden biride bu

Tatlikizz*
04-01-07, 18:42
bence nazlının boşanma davasını açmaması gerekirdi istanbulda kalıp barışmak için savaşması gerekirdi hemen çekip gitmesi sanki onu olmayan suçunu kabullenmiş gibi gösterdi...

paçiii_melos
05-01-07, 00:25
bence nazlının boşanma davasını açmaması gerekirdi istanbulda kalıp barışmak için savaşması gerekirdi hemen çekip gitmesi sanki onu olmayan suçunu kabullenmiş gibi gösterdi...

Çok haklısın arkadaşım ama hepimiz biliyoruz ki Nazlı'nın tek yaptığı hata ufacık bir şey olduğunda hemen Antep'e uçması ya da Annesine haber vermesidir.
Ben bu konuda başından beri Nikonun tarafındayım,keşke yarın yeni bölüm olsaydı yaa off neyseee. Kesin boşanmazlar tabiiki de işte illa biiz meraktan çatlatacaklar.
Nazlı keşke dursaydı Nikonun kendini Esra konusunda nasıl aklamay çalıştığı gibi yapsaydı kendini inandırsaydı ama yoo o hemen çekti gittii, ki Niko zaten başından beri başkası ile bu kadar samimi olsaydı Nazlı kıyametleri kopartırdı :img-yes:

iremege
05-01-07, 19:53
niko nazlıya tokatmı attı bana mı öyle geldi yoksa anlamadım gitti????

hala
05-01-07, 20:02
Nerden çıkarttın tokat atmayı tokat atmadı:img-in_lo

tuğba filiz
05-01-07, 22:27
niko nazlıya tokatmı attı bana mı öyle geldi yoksa anlamadım gitti????

arkadaşım niko tokat atmadı resimleri fırlatınca tokat atmış gibi durdu ama atmadı

eylemm
06-01-07, 02:08
Çoook tatsız bir cuma akşamı geçirdim.Yabancı Damatsız bir hafta çok sıkıcı oldu.Hele şimdi çok heyecanlı bir konu varken ve bizler gelişmeleri büyük bir merakla beklerken,dizinin olmaması çok kötü oldu.Yeni bölümü bir hafta nasıl bekliyeceğim derken bekleyiş iki haftaya çıktı...Hiç olmazsa özeti ve fragmanı pazartesiden vermeye başlasalar da biraz neler olacağı konusunda ip uçlarımız olabilse.

Tatlikizz*
06-01-07, 13:54
evet yaaa çok kötü oldu

tuğba filiz
06-01-07, 16:03
sevgilim!
beni tanidiginda basina buyruk bir kizdim.herkesten, herseyden kiskandim seni! taki sen bir gün cekip gidene kadar!birbirimizin sözüne inanmassak evliligin ne anlami var demistin! simdi ayni seyi iliklerime kadar ben hissediyorum! sucsuz oldugumu kanitlayabilirim. ama yüzündeki nefreti gördükten sonra ne önemi var? cocuklari aldim anneme gidiyorum! Istedigin zaman davayi acabilirsin! seni hep sevecegim!

nazli

kırmızıgüle teşekkürler mektubu isteyen arkadaşlar buyrun

elmali-turta
06-01-07, 17:59
sevgilim!
beni tanidiginda basina buyruk bir kizdim.herkesten, herseyden kiskandim seni! taki sen bir gün cekip gidene kadar!birbirimizin sözüne inanmassak evliligin ne anlami var demistin! simdi ayni seyi iliklerime kadar ben hissediyorum! sucsuz oldugumu kanitlayabilirim. ama yüzündeki nefreti gördükten sonra ne önemi var? cocuklari aldim anneme gidiyorum! Istedigin zaman davayi acabilirsin! seni hep sevecegim!

nazli

kırmızıgüle teşekkürler mektubu isteyen arkadaşlar buyrun

mektup için teşekkürler çok saolun arkadaşlar bn burayı kaçırmıştımda tekrar teşekkürler:))):)))

Boojoo
06-01-07, 22:11
ben nazlıyı suçlu buluyorum. nikoya yaptıklarını anlatmalıydı, hayvanat bahçesine gittiklerini falan, hatta nikonun bundan daha onlar gitmeden haberi olması lazımdı. ayrıca baş başa elin adamlarıyla içki içmesi çok yanlış. bunlar bana yapılsa, niyet nolursa olsun affetmezdim. evli birine yakışmayan hareketler. niko ne yapsa yeridir. niko bunları yapmış olsa nazlı tokatta atardı.belki bu sefer diziyi uzatmak için boşatırlar, sonra dayanamazlar tekrar evlenirler. evlenirkende final olur. çünkü hep kapanışları bir düğünle yapıyorlar:)

dizici_manyak
07-01-07, 14:57
kanal d'nin yayın politikası!

Seyirci artık tepkisiz kalmasın!

Kanal D'nin yaptığı saygısızlık seyirciyi çileden çıkarmaya devam ediyor.
Her hafta dizilerini aksatması binbir türlü bahanelerle yayınlamamasına bir son verelim.

Tüm seyircileri Kanal D'yi protesto etmeye çağırıyoruz!!

http://kanaldyisevmiyorum.blogcu.com/1669918/

arkadaşlar sizde bize katılın ve destek verin kafasına göre dizileri yayınlamayan bu kanala artık birşeyler yapmalıyız

burayı ziyaret edin ve yorumunuzu yazın!

medihaysen
08-01-07, 02:08
ihsan karakterini canlandıran kişinin ismini bilen var mı? bence nikodan çok daha yakışıklı..

simge07
08-01-07, 12:16
ihsan karakterini canlandıran kişinin ismini bilen var mı? bence nikodan çok daha yakışıklı..

ihsan karakterini onur saylak canlandırıyo. eğer izlemek istersen kod adı adlı dizide de oynuyordu ama bana göre niko daha yakışıklı

tuğba filiz
08-01-07, 12:58
arkadaşa saygı duyuyorum ama niko bence daha yakışıklı

bu haftaki bölümde barışma görebilecek miyiz acaba çok uzamasın artık bu küslük:img-wink:

eylemm
08-01-07, 14:23
Bu hafta Yabancı Damat'ın yeni bölümü yine yokmuş :( 84. bölümün tekrarı var.
Kanald nin yayın akışına baktım bu sadece bizim dizi için geçerli değil nerdeyse hiç bir dizini yeni bölümü değil.Y.Dökümü,Gümüş,I.Altında,Fırtınagibi dizilerin de ya kolaj bölümü yada hiç yok.

tuğba filiz
08-01-07, 14:38
Bu hafta Yabancı Damat'ın yeni bölümü yine yokmuş :( 84. bölümün tekrarı var.
Kanald nin yayın akışına baktım bu sadece bizim dizi için geçerli değil nerdeyse hiç bir dizini yeni bölümü değil.Y.Dökümü,Gümüş,I.Altında,Fırtınagibi dizilerin de ya kolaj bölümü yada hiç yok.

bende şimdi gördüm şok oldum bi hafta daha mı bekliycez offf üzüldüm ya

canannn53
09-01-07, 19:09
off ya geçen hafta bayram falandiye yoktu. bu hafta niye yok??? nası beklicez yaa.

maynaq
09-01-07, 19:36
arkiler bn buraya takılmıyorum ama ybancı damat ı ılk gunden berı ıslıyorumm 2 hafta ust uste werılmemesı cok kotu nasıl beklıcez zaten heyacanlı bolumler. fırtına gumus kırık kanatlar hırsız polıs falan hıcbırı yok sanırsam (( zaten kırık kanatlar kalkıo da)) sadece ıhlamurlar altında war neyse arkiler herkese ıı aksamlar

medihaysen
09-01-07, 20:02
ablamın bir teorisine göre dava olcak. ihsan öyle bişi yok dicek. çocuklar nazlıya kalcak. Son sahnede niko mal gibi nazlıya bakacak :P Allahım ne olur gerçekleşsin...

adviş
09-01-07, 22:35
ablamın bir teorisine göre dava olcak. ihsan öyle bişi yok dicek. çocuklar nazlıya kalcak. Son sahnede niko mal gibi nazlıya bakacak :P Allahım ne olur gerçekleşsin...

mal gibi bakmak?açıklarsanız.bir de bunun için dua etmek ..:img-hyste bye.

medihaysen
09-01-07, 22:48
mal gibi bakmak?açıklarsanız.bir de bunun için dua etmek ..:img-hyste bye.

:blink: <-- ahanda böyle işte. yeterince açıklayıcı oldum sanırım.. bye

adviş
10-01-07, 00:08
:blink: <-- ahanda böyle işte. yeterince açıklayıcı oldum sanırım.. bye

ben o kadarını biliyorumda.senin beni anladığını sanmıyorum.anlayacağınıda sanmıyorum.bunu anlamamakta benim hatam.ahanda yazmışsın ya.işte o zaman anlaşıldı.
bu nedenle konu benim açımdan kapanmıştır.

medihaysen
10-01-07, 00:56
ben o kadarını biliyorumda.senin beni anladığını sanmıyorum.anlayacağınıda sanmıyorum.bunu anlamamakta benim hatam.ahanda yazmışsın ya.işte o zaman anlaşıldı.
bu nedenle konu benim açımdan kapanmıştır.

Ahanda = işte bu demektir.

Ve benim gibi cici kızlar tarafından kötü anlamda kullanılmaz.. Bence bu kadar önyargılı olma.. Yoksa yanlış anladığınla kalırsın ;) Bu konu benim açımdan da kapanmıştır.

paçiii_melos
10-01-07, 11:11
Merhabalar kimse yok galiba neyse....
Cuma günü Ihlamurlar ALtında var da Yabancı Damat var mı acaba ya ben fragman da özet de göremedim de bir soruyum dedim

purna
10-01-07, 11:14
cuma yabancı damat yok maskelı besler var

aysede
10-01-07, 15:07
Peki neden 2 haftadır yok ben onu anlayamıyorum ? :(

gemini7
10-01-07, 21:20
Yaa özledim artık diziyi 2 haftadır yok olmaz ki böyle yaaa :(

dizi_tirya
10-01-07, 22:00
Kanald Bayram tatilinde.Ama bayramda da bu hafta da dizilerin yayınlandığı saatte hepsinin kolajlarını vereceğine sürekli aynı filmleri koyuyor.
Yani tüm hafta yayınlanan dizilerin iki hafta boyunca kolajını vermeliydi bence.
Nazlı ile Niko sahneleri çok olsun dedik,böyle olsun demedik.Vur dedik,öldürmemiş katletmişler.
Niko ile Nazlı bu hallere asla düşmezdi.Yabancı Damat dizinin adı en başta:(
Ben onları böyle görmek istemiyorum.Yüz yüze bakamayacak hale gelmesinler:(

medihaysen
11-01-07, 04:13
Nazlı ile Niko sahneleri çok olsun dedik,böyle olsun demedik.Vur dedik,öldürmemiş katletmişler.
Niko ile Nazlı bu hallere asla düşmezdi.Yabancı Damat dizinin adı en başta:(
Ben onları böyle görmek istemiyorum.Yüz yüze bakamayacak hale gelmesinler:(

adamlar akıllı.. anladılar türk halkı sürünmeyi seviyor.. uzatıkça uzatacaklar.. bakalım nereye kadar. ikinci bir aliye vakası olacak gibi.. :img-bored :mad72:

nazlı ve niko çiftinin çok görünmesi taraftarı değilim..gaziantep ahalisi diziyi en izlenir kılan şeydir bence..

nazlı niko
12-01-07, 08:34
arkadaşlar peki haftaya yabancı damat olacak mı bi bilginiz var mı

*özgürkız*
12-01-07, 15:15
bölüm özetini şimdi okudum kesin nazlının başına bişiy gelicek aklıma gelmişti nikoya gelen süpriz ziyaretçi ihsan ve herşeyi anlatıcak bence
çok merak ediyorum

özgür_keremcem
12-01-07, 15:21
kanald nin sitesinde ben göremedim özeti melisçim nereden buldubn??

KOMİK
12-01-07, 15:43
yeni bölümde pişman oluormuş niko
yüzyılın aşkı demişlere haberde bencede öle :D:)
güzel bir bölüme benzior inşallah saneleri çoktur acaba nazlı nereye gidecek bunu taaa bir hafta sıonra örenşcez şimdiden merak sardı beni:D:)

_duygucuk_
12-01-07, 16:07
yeni bölüm hangi gün oynaycak acaba niko nun fikrini değiştirecek?
nazlı neye gidecek ihssan da çkıp açıklama yapsın o fotoğrafları ben yaptım diye nazlı ve niko için artık çok geçse.. bu iş bitti demektir yeni bölüm özeti nerede yazıyor acaba???yani nerden buldun meliscim:)

aylince
12-01-07, 16:42
bence de ihsan anlatacak nikoya

of nazlı nereye gidiyor herşey karıştı..

tuğba filiz
12-01-07, 16:59
süper bi bölüm olcak niko biraz geç te olsa anlıycak herşeyi nazlı nereye gidiyo ya

dFKto
12-01-07, 17:03
Yine mi gidiyor Nazlı? :icon_neut Ne kadar ilginç bir karakter..

defneee
12-01-07, 18:24
bu akşam yeni bölüm yokmu ben görmedim hiç fragmanı

girl01
12-01-07, 18:50
bu akşam yeni bölüm yokmu ben görmedim hiç fragmanı

bugün ne yaziki yabaci damat yok.onun yerine maskeli besler var. yine vermediklerini hic anlamiyorum ya! insallah gelecek hafta verirler...

tuğba filiz
12-01-07, 18:50
bu akşam malesef yok dizimiz haftaya inşallah güzel bi barışma sahnesi bekliyoruz

dFKto
12-01-07, 20:23
Yine Niko özür dileyecek galiba. Halbuki bu yanlış anlaşılmada Nazlı'nın payı çok. Nazlı Niko'yu yanlış anlayıp kıskanınca da Niko özür diliyor, Niko Nazlı'yı yanlış anlayıp kıskanınca da, iyi valla.
Bu bölüm baştan sona Kahraman'la dolu olmaz umarım. Nazlı ve Niko az görünürse onların (daha tecrübeli olanların) oyunculuğu bile tatsız tutsuz oluyor.

kİşİsElbİşEy
12-01-07, 21:25
Bu hafta niye yok bilen varmı, lütfen yazın. umarım kaldırılması gibi birşey yoktur. :sad53:

Leyla01
12-01-07, 21:57
evet bu hafta niye yok yabanci damat iki hafta oldu ya çok merak ediyorum neler oliçak bu bölumde bilen varsa soylesin lutfen

*deniz*
12-01-07, 22:04
Bu hafta niye yok bilen varmı, lütfen yazın. umarım kaldırılması gibi birşey yoktur. :sad53:

Bu hafta kanalD'nin bir dizisi hariç hiç bir dizisinin yeni bölümü yoktu.Yani Yabancı Damat'a özel bir yayınlanmama durumu yok.

dFKto
12-01-07, 22:30
Az önce filmde alt yazı geçti zaten haftaya Yabancı Damatın yeni bölümü diye..

*özgürkız*
13-01-07, 00:03
kanald nin sitesinde ben göremedim özeti melisçim nereden buldubn??

yabancı damatın resmi sitesinde vardı ben orda gördüm bir baktım melis eklemş bile

aylince
13-01-07, 11:33
bu sefer nazlı haksızdı nikoyla barışmak için ugraşacaktı..ama niko oyle bir suçlamada bulundu ki haklıyken haksız konumda..bundan dolayı yine niko nazlıyla barışmak için ugraşacak..niko nazlıyı affetmesin isterse ama bu suçla suçlamasın..çok yanlıştı yapmamalıydı..belki yine de yanlış anlamadır avukatın dediklerini anlamamıştır diyorum..

sarp_manyagi
13-01-07, 11:48
ya nie yoktu dün akşam dizimiz allah allah cnm sıkıldı valla

deniz_15
13-01-07, 13:08
bişe diycem ama tepki yok ben yd'nin eski fanatikiyim yani şimdi pek izlemiyorum konusu iyice türk yunan ilişkilerinden çıktı.tamam komik ama nazlı ve nikonun kıskançlık olaylarındanda bay geldi.ara ara bakıyorum yine ama

sadece_ozge
13-01-07, 13:17
sanmam ya mumkun degıl kaldırılması 3 sezondur bouylesıne yukarlarda kalmak her dıznın harcı degıl mutlaka devam etnelı okadar guzelkı tyanı sonu gelmemelı rekor falan kırılmlı upuzunolupta. ama ben bsey anlamadım burdada yazmıssnz ya nıko nazlıyı baska nyle sucladı. aldatma konusu dısında.

dFKto
13-01-07, 13:33
Sadece aldatmayla suçladı, ve bu çok ağırına gittiği için canını yakmak istedi, çocukların velayetini alması için ne gerekiyorsa yapması talimatını verdi avukatına, normal olanı yaptı yani. Nazlı hemen terketmeyip durumu açıklamak için gereken neyse onu yapmalıydı, suçu kabullenmiş gibi oldu. Başka bir şeyle suçlamadı.

özgür_keremcem
13-01-07, 13:57
aslında nazlı suçlu burda özür dilicek birisi varsa nazlı.defaktoya katılıyorum bu konuda.

aylince
13-01-07, 14:01
herkesin kendi düşüncesidir tabi.ben de nazlının yaptıklarını yanlış buluyorum.ama nikonun bu suçlaması benim degerlerime gore çok yanlış bir suçlama yapmamalıydı..eşin hayat arkadaşın herşeyin onu boylesine bir suçla suçlayamazsın..yapamazsın..niko yapmazdı ben belki yine de yanlış anlamıştır diyorum..umarım oyledir..niko bunu yapmasın..

Tatlikizz*
13-01-07, 14:14
çok haklısın

aysede
13-01-07, 15:37
Ya ben yeni bölüm özetini okuduktan sonra nsl haftayı bekleyebilcem mrk ediorum.. bence nazlı intihara girişecek .. ne yapsın kız yapayalnız ortada kalmış. çocukları da niko istiyor.. :(

aylince
13-01-07, 15:49
intihar evet olabilir..çünkü nazlı nikonun suçlamasından sonra bir de kahramanın böyle düşünmesinden dolayı perişan..

ben eglenceli birşey düşündüm..:) nazlı nikoya "seninle arkadaş kalalım" der.arkadaşça takılırlar sonra tekrar aşık olurlar..ve birbirlerine güvenmeleri gerektigini anlarlar..:)

dFKto
13-01-07, 16:19
Eğer intihar ederse bu da sorumsuzca bir davranış olur, çocukları nereye bırakacak, umarım böyle bir saçmalık olmaz.

*deniz*
13-01-07, 16:50
Başta Nazlı gitmekte çok hatalıydı,kalmalı ve suçsuzluğunu ispatlamalıydı her zaman Niko'nun yaptığı gibi.Ama bu haftaki özet'e göre Niko Nazlının suçsuzluğunu öğreniyor bunun üzerine Nazlıyı araması normal artık.O çok sevdiği karısı ve çocuklarının annesi masum olduğunu öğrenince tabiki arayacak.Nazlı da Esra olayında Nikonun masum olduğunu öğrendiği zaman Niko dan özür dilemişti.
İntihar olursa çok saçma olur bencede,yanında iki bebek varken yapmaz Nazlı ama intihar bir cinnet anı değilmidir aslında, ağır bir bunalım sonucu olabilirde,umarım bu varsayım geçersiz olur bende böyle bir sahne istemem.

dFKto
13-01-07, 18:24
Artık özetlerde her şeyi anlatmıyorlar böylesiş daha iyi oldu, merak ediyoruz. Aslında Niko'nun gerçeği öğrendikten sonra arayıp Nazlı'nın gönlünü alması doğal gerçekten de. Ben 84. bölümün son sahnesinde Niko'nun bakışlarındaki öfke ve üzüntüden fazlasıyla etkilenmişim galiba.

Tatlikizz*
13-01-07, 19:13
bence niko gerçeği öğrenince aramasın antebe gitsin nazlıya bi sürpriz yapsın ve onungönlünü alsın daha iyi olur

*özgürkız*
13-01-07, 22:17
Nazlı'nın intihar etmesi bence saçma bir düşünce çocukları var ayrıca nazlı aklı başında bir kadın bunu yapmaz belki hayriyelere falan gider ama bişiy olur
kesin bişiy gelicek başına ama ne?

BÖRTÜ_BÖCEK
13-01-07, 22:42
YA ARKADAŞLAR SİZ 85 İNCİ BÖLÜMÜ İZLEDİNİZ Mİ:icon_whis VERDİLER Mİ YAAAA

dFKto
13-01-07, 22:54
85. bölüm 19 Ocak'ta yayınlanacak, izlemedik.

Tatlikizz*
14-01-07, 13:03
off cumayı iple çekiyorum

tuğba filiz
14-01-07, 21:05
bence intahar etmez nazlı bu iki çocuğuna karşı sorumsuzluk olur arkadaş kalalım konusuna gelince bence o da olmaz sonuçta niko onu kötü bi şekilde suçladı o kadar sözden sonra arkadaş kalamazlar heralde ama nazlının başına birşey gelecek belli

özgür_keremcem
15-01-07, 10:02
nazlı eğer intihar ederse çok saçma olur bence.sonuçta ortda 2 çocuk var.çok sorumsuzca bir davrasnış olur ama niko antep e gelip nazlıya barışalım desin nazlıda özür dilesin ve barışsınlar:)

stormy
15-01-07, 19:12
Nazlinin Nikonun suratina soyle okkali bir tokat attigini gormek istiyorum...Hakkediyor cunku..Sonrada uzun sure affetmesin..

d.cansel
15-01-07, 20:00
Arkadaşlar bu dün babamla dizilerden konuşurken TV'de Nehir Erdoğanı gördü,''Bu kız bizim pastanede çekim yapıyordu dedi ben ayrıntıyı sorunca Nazlı pastanede oturuyormuş,sonra çantasını çalmışlar oda çantam diye koşuşturuyormuş ...Babam böyle dedi ama Nazlı'yı başka dizi oyuncularıyla karıştırması muhtemel ekranda çok dizi var ve babam dizilerden pek anlamaz ,Yorumlarınızı okudumda Nazlı nın bu olaydan ötürü başına bir iş gelmesi olasıdır sadece tahmin

Tatlikizz*
15-01-07, 20:31
evet nazlının başına bi iş gelcek

BÖRTÜ_BÖCEK
15-01-07, 20:48
yaa çok merak ediyorummm:icon_sorr ne olcek acepp
bence nikonun burnu biraz sürtsün nazlı hemen affedmesin
bide intarr etmesin yaa yazık çoluk çocuğu var anası ne yapar sonra:icon_sorr :img-huh:

RIZA_BABA
15-01-07, 21:53
nazlı ile niko boşandılarmı arkadaşlar izleyemedimde bi kaç bölüm

maynaq
15-01-07, 21:57
nazlı ile niko boşandılarmı arkadaşlar izleyemedimde bi kaç bölüm

yoq bosanmadılar ama bosanmaq uzereler ama nazlının basına kotu biseyler gelıjeq galıpa.:(:(

RIZA_BABA
15-01-07, 22:02
teşekkür erderim arkadaşım peki arkadaşlar ne gelecek nazlının başına yani tahmininiz veya bir tüyo varmı

eylemm
16-01-07, 00:29
Nazlinin Nikonun suratina soyle okkali bir tokat attigini gormek istiyorum...Hakkediyor cunku..Sonrada uzun sure affetmesin..

yaa çok merak ediyorummm:icon_sorr ne olcek acepp
bence nikonun burnu biraz sürtsün nazlı hemen affedmesin
bide intarr etmesin yaa yazık çoluk çocuğu var anası ne yapar sonra:icon_sorr :img-huh:

Böyle yorumları okuyunca gözlerime inanamıyorum.Acaba siz içinde Niko ve Nazlı isminde karakterler olan başka bir dizimi izliyorsunuz??Ya bu nazlı yıllardır yüz elli kere nikoyu haksız yere suçladı,gereksiz kıskançlıklar ve kaprislerle canından bezdirdi defalarca evi terk edip baba evine gitti çocuğu dünya aleme rezil etti kırk yılda bir bir kere de niko kıskançlık yaptı ki çok haklıydı nazlı gbi gereksiz yere de yapmadı karısını adamla gezerken ondan çiçek alırken gördü nazlı adamla hayvanat bahçelerine gezmelere gitti karşılıklı şampanyalar içti ve niko da aldatıldığına emin olduğu için nazlının canını yakmak istedi ama sadece istedi henüz çocukları falan da almadı ama şimdi ''nazlı onu affetmesin ,nikonun burnu sürtülsün'' falan diyorsunuz bu nasıl bir bakış açısı nasıl bir çifte standarttır anlamıyorum.
Bence Nazlının burnu sürtmeli niko ona aldatma olmamış olabilir ama sen o adama o kadar cesaret vermemeliydin,evli bir kadına yakışır şekilde davranmalıydın diye tavır yapmalı Nazlı da nikonun gönlünü almak için bin dereden su getirmeli,yeter artık bu Nazlının şımarıklıkları,kaprisleri.

döndü
16-01-07, 14:32
arkadaşlar yabancı damat kaldırıldımı cuma günü çıkmadı merak ettim veya günümü değişti?:img-yes:

KOMİK
16-01-07, 15:36
arkadaşlar yabancı damat kaldırıldımı cuma günü çıkmadı merak ettim veya günümü değişti?:img-yes:
hyr dizimiz kaldırılmadı sadece
bayramdan sonrakş hafta dengelemk için oynatmadılar bu hafta yeni bölümüyle oynaycak :D:)

doğaç-ayshee
16-01-07, 16:30
merhaba ya yabancı damat niye 2 haftadır gösterilmiyo bi aralar kaldırıldı fln zannettim :'( bşrş bayramdu neyse de dieri niyeki zaten işler iyice karıştı niko çocukları fln istio bitti fln die düşündüm bitmesin yaa biterse çok kötü olur...

aylince
16-01-07, 19:06
nikoya niye bu kadar kızgınsınız anlamadım ama sizlerin yorumu tabi birşey diyemem..

niko nazlıya kızmakta haklı..ama o suçla suçlamasın bunu yapmasın..

fragmanda niko konuşuyor..gelişme var diyecegim ama yine tarzı aynı fragmanda etkileyici birşey görmedim..

nazlı niko görüntüleri var ama karışık yine..

eski bölümlerden..niko hapiste..nazlı gelir sarılır oper "neler oluyor niko inanamıyorum" der..işte o andaki gibi duygularım..neler oluyor nazlıya-nikoya-aşklarına-romantik komedi dizimize neler oluyor..

Tatlikizz*
16-01-07, 19:41
ooooooof of bi araları düzelseydi rahatlıycaktım

tuğba filiz
16-01-07, 21:43
nikoya niye bu kadar kızgınsınız anlamadım ama sizlerin yorumu tabi birşey diyemem..

niko nazlıya kızmakta haklı..ama o suçla suçlamasın bunu yapmasın..

fragmanda niko konuşuyor..gelişme var diyecegim ama yine tarzı aynı fragmanda etkileyici birşey görmedim..

nazlı niko görüntüleri var ama karışık yine..

eski bölümlerden..niko hapiste..nazlı gelir sarılır oper "neler oluyor niko inanamıyorum" der..işte o andaki gibi duygularım..neler oluyor nazlıya-nikoya-aşklarına-romantik komedi dizimize neler oluyor..

betülcüm süper bi yorum canım harika ben frgamnıgöremedim ama güzel sahneler izlemek istiyoruz artık

_duygucuk_
18-01-07, 10:56
yeni bölümlrde yine onlara bodrum yolu gözükmüş:):)
demek nazlı evden ayrılınca arkadaşı zeynebin yanına gidecek benim tahminim bu belkide başka birşeydir niko da hemen bodruma gelecek tabii ohh bodrumun siminin tılsımı onları tekrar birleştirebilir:):):)

purna
18-01-07, 11:24
nıko barışmak ister ama nazlı ıstemez bu sefer sonra belkı tekrar barısırlar

ayşenurr
18-01-07, 15:47
beğenerek izlediğim dizi.3 sezondur kaçırmadan izliyorum.oyuncuların hepsi birbirinden başarılı.dizideki tüm karakterlerin hepsini seviyorum.feride nazire ikilisi süper.ikisi çok komikler.:img-hyste

dFKto
18-01-07, 16:28
Demek Nazlı yine Bodrum'a gidecek, Niko da peşinden...
Şu eve bomba gibi düşecek olan haber ne acaba merak ettim.

tuğba filiz
18-01-07, 17:37
nazlı ve nikoya bodrum yolu gözüküyo arkadaşlar yeniden aşkları alevlenir inşallah şu eve bomba gibi düşen meseleyi bende merak ediyorum

kU_bRa
18-01-07, 18:02
ya bencede süpeR bi diZİ...dewam etsiN sonunA kadaR izLerim faLLa...hepsi çok güseL yapıo rolüNÜ...çok başaRıLıLarhepSİni tebRİk ediOrum...:img-wink:

yakupoglu61
18-01-07, 18:04
nikonun herşeyi öğrenmesi iyi olacak...
AMA nazlıya kendini affettirebilirmi bu soru işareti...
şimdi sadece suratı felçli AMA kahraman en sonunda tamamen felç geçirecek herhalde...

.:Havin_Baran:.
18-01-07, 21:28
geçen hafta yeni bölüm yoktu dimi yaa

Tatlikizz*
18-01-07, 21:33
evet bayram nedeniyle

***merve***
18-01-07, 22:32
3 hafta soora nihayet yeni bölümü isleyebilicesss ya :happy0064

aysede
19-01-07, 10:38
Evet, artık bi an önce 20.00 olsun .. Çok heyecanlandım :)

aylince
19-01-07, 21:32
çook güzeldi süperdi.nazlı-niko aşkı süper bir aşk çook seviyorum onların aşkını:)

*özgürkız*
19-01-07, 21:53
harikaydı muhteşem oynadılar feride ve nazire yine komiklerdi olan kahraman oldu ve nazlıya bizde nazlıya bişiy olucak sandık :) olmadı ama neyseki

dFKto
19-01-07, 21:54
Güzel ve duygusal bir bölümdü. Yine Özgür'ün şarkısıyla büyülendik, muhteşemdi. Nazlı'ya gittikçe daha fazla kızıyorum. Bu kadar saçma sapan davranan, aklına koyduğunu yapan, hem kendine hem çevresine zarar verecek kadar dikbaşlı ve inatçı bir insan olamaz. Çocuklarını da hiç düşünmüyor.

_duygucuk_
19-01-07, 22:07
güzel bir bölümdü bakalım daha neler olacak nazlı kesin bodruma zeynebin yanına gidiyor niko yla tekrar konuşup anlaşsalar keşke olan çocuklara oluyor yazık:(
mustafa can nazire kadrosu iyiyidi:):)
şarkı yine muhteşemdi emma da en sonunda gerçekleri itiraf etti:):):)

aylince
19-01-07, 22:16
nazlı da niko da süper ikisini de çook seviyorum.duygulandırdılar yine telefon konuşması muhteşemdi.nazlı kırıldı haklı bence ahh niko ahh "birşeyi biliyorum nazlı hala beni seviyor" diyor:) tabi seni seviyor niko nazlın:)

*deniz*
20-01-07, 00:06
Çok güzel bir bölümdü.Nazlının babasına doğruları anlatmaya çalışmaması,sesiz kalıp herkesin ona inanmasını beklemesi yanlış geldi.Hiç kendini temize çıkarmaya çalışmıyor,ona inanılmayınca hemen kaçmayı tercih ediyor.Yine kaçtı,şimdi de baba evini terk etti.Artık Niko'ya da çok kırıldı ve kızdı-resimleri basına onun verdiğini sanıyor-bakalım Niko barışmak için yine ne kadar uğraşacak.Niko'nun barmene verdiği tepki ve İhsan'la konuşma sahneleri çok güzeldi.
Özgür'ün şarkısı muhteşemdi.Müziği de sözleri de çok güzel çok anlamlı ve diziye, Niko-Nazlı nın şu anki durumlarına çok uyan bir şarkı oldu.

defneee
20-01-07, 00:44
bu bölümde çok güzeldi...niko çok iyi yaptı o yumruğu atıp haketti o çoktan...yazık oldu yine bizimkilere yaa...nazlı nereye gidiyo acaba zeynep'in yanınamı taksideki konuşması niko'yla ağlattı beni özgür'ün şarkısınıda duyunca daha bi duygulandım...nazlı keşke biraz daha sakin davranabilse....haftayı iple çekiyorum valla....

yakupoglu61
20-01-07, 00:48
nazlının nikoyu affetmemesini doğru bir hareket olarak görüyorum...
bir kadının dediklerine inanıp hiç anlayıp dinlemeden karısınına boşanma davası açan nikoyu burda hatalı buldum.aama kısa zamanda barışacaklarına eminim...

Rabish
20-01-07, 17:27
Dizimizin eski tadini kaybettigi bu bolumde tescillendi bence :(
Bu inatçi kiz Nazli , bu vahsi adamda Niko olamaz diyordum kendi kendime ..
Uzuluyorum , Rabia'nin dedikodularina bu kadar onem vermelerine uzuluyorum, Eftelyanin durumunun basa sarilmasina uzuluyorum ( Turkler-Yunanlilar hikayesi ) .. Yazik
Ama hala izliyorum ve son bolumune kadar izlicem cunku senaryodaki mantiksizliklara ragmen harika bir kadro var bu dizide .. Ozgur bu bolum kendini asti ..

Nazli&Niko'nun telefon konusmasi bana biraz "bos" geldi .. Yani en azindan Niko Antep'e gidebilirdi .. Telefonda oyle kuru kuru ozur diledi. Ama o sarki yok mu ? O sarki isi bitirdi , Niko'nun 'boslugunu' cok iyi kapatti .. Harika bir ses ve mukemmel bir yorum :img-wink:

KOMİK
20-01-07, 17:32
eski günleri aramamak çok zor artık barışsınlar diorum senaristler uzatacağız diye diziyi resmen katlettiler
ve de televizyon hebrinde kedni ewdeki görtüntülerini olmas bana çok saçma geldi
umarım en yakın zamanda esk haline döner dizimşiz:D:)

aylince
20-01-07, 19:29
bence süperdi herşeyiyle mükemmeldi.çok begendim..kutluyorum ekibi çok başarılılar:)

nazlı-niko telefon konuşması süperdi.nazlı niko aşkı süper bir aşk muhteşemler:)

__ezel__
20-01-07, 19:42
valla bence bu diziyi feride ve nazire götürüyor:)
çok komik ve çok tatlılar hele de o ihsanı azarlamaları çok hoştu:)

Tatlikizz*
20-01-07, 19:49
Dizimizin eski tadini kaybettigi bu bolumde tescillendi bence :(
Bu inatçi kiz Nazli , bu vahsi adamda Niko olamaz diyordum kendi kendime ..
Uzuluyorum , Rabia'nin dedikodularina bu kadar onem vermelerine uzuluyorum, Eftelyanin durumunun basa sarilmasina uzuluyorum ( Turkler-Yunanlilar hikayesi ) .. Yazik
Ama hala izliyorum ve son bolumune kadar izlicem cunku senaryodaki mantiksizliklara ragmen harika bir kadro var bu dizide .. Ozgur bu bolum kendini asti ..

Nazli&Niko'nun telefon konusmasi bana biraz "bos" geldi .. Yani en azindan Niko Antep'e gidebilirdi .. Telefonda oyle kuru kuru ozur diledi. Ama o sarki yok mu ? O sarki isi bitirdi , Niko'nun 'boslugunu' cok iyi kapatti .. Harika bir ses ve mukemmel bir yorum :img-wink:

çok haklısın katılıyorum sana

tuğba filiz
20-01-07, 22:19
süper bi bölümdü nazlı da niko da süperdiler nikoya çok üzüldüm acayip pişman oldu nazlı da kötü durumdaydı kahramana çok kızdım insan nasıl kızına güvenmez

kalbim-sevgi
21-01-07, 23:04
süper bi bölümdü nazlı da niko da süperdiler nikoya çok üzüldüm acayip pişman oldu nazlı da kötü durumdaydı kahramana çok kızdım insan nasıl kızına güvenmez
SANA KESINLIKLE katliyorum bencede insan kizina nasil guvenmez ya bu arada niko ozur dilemesi biraz sacma geldi bana bence niko kesinlikle antepe gitmesi gerekiyordu

_duygucuk_
22-01-07, 15:50
tam tahmin ettiğim gibi nazlı zeynep e gdiyor zeynep te niko ya haber veriyor dur bakalım neler olcak?
ama tahmnilerim dpğru umarım barışırlar küs kalmasınlar:):):)

tuğba filiz
22-01-07, 17:23
zeynep nikoyu arıyo ve çağırıyo aşıklarımızı görücez bu hafta ve bence barışcaklar süper bi bölüm olcak

KOMİK
22-01-07, 18:57
bu hafta onları daha çok görücez yaşasın :D:)

dFKto
22-01-07, 18:59
Bu bölümde barışmıyorlar gibi sanki, fotoğraflara bakılırsa. ama belki bölümün sonunda barışırlar. Nazlı çok naz yapmaz umarım.

ros_e
22-01-07, 19:58
benim bu bölüm çok hoşuma gitti ağlıcaktım nerdeyse özellikle babası felç geçirdiğinde nazlı onun yanına gidince babasının tavrı nazlıya çok dokundu yabancı damat çok güsel bir dizi:img-yes:

dFKto
22-01-07, 21:35
Nazlı ve babasının durumu beni de çok hüzünlendirmişti geçen bölümde, bakalım bu bölümde neler olacak, yine duygusal sahneler var gibi. Özellikle Niko'nun çaresiz ve üzgün halini biraz fazla gösterirler umarım o harika şarkı eşliğinde. Gerçi üzülüyorum Niko için ama Özgür o sahnelerde müthiş oynuyor.

aylince
22-01-07, 22:08
ayrılık olmuyor onlara nazlı-niko birarada muhteşem.ayrıyken ikisi de üzgün of off..yüzleri gülsün artık ozledik gülüşlerini ikisinin de:)

*deniz*
22-01-07, 22:21
Resimlere bakılırsa bu hafta niko ve nazlı karşı karşıya gelecekler.İyi ayrılığı fazla uzatmayacaklar.Bir resimde Niko kapının önünde egeyi gezdirmiş geri getirmiş Nazlıya ''bir saniye beni dinle'' der gibi durmuş,resmi görünce içim sızladı niko çok üzgün ve çaresiz duruyordu.Umarım Nazlı onu dinler ''hayır'' demez.

dFKto
22-01-07, 23:17
Sanki Nazlı dinlemiyormuş gibi görünüyor resimde Deniz, benim de içim sızladı.

eylemm
23-01-07, 14:55
Şu senaristlere kızıyorum,her zaman Niko yu Nazlının peşinden koşturuyor onu yalvartıyorlar.Gerçek hayatta hiç bir koca bu kadar alttan almaz herhalde,çoktan böyle bir kadına ''e yeter artık ne halin varsa gör''derdi ve daha fazla uğraşmazdı.Aynı yanlış anlamayı Nazlı hanım da yaşamıştı onu bile hatırlamıyor.Burnunu havaya kaldırıp kapris yapıyor.Kendi öz babası bile ona inanmadı kocasının hemen kendisinie inanmasını nasıl bekliyor anlamıyorum.Üstelik Kahraman Nazlıyı Niko gibi İhsanla gezerken ondan çiçek alırken de görmedi.Allahım bu sefer Niko fazla yalvarmasın,perişan olmasın.Bir kere konuşmayı teklif etsin Nazlı kabul etmezse çekip gitsin.Dünyada böyle bir kadın varmıdır yaa!niko bana güvenmedi tamam artık her şey bitti diyor,ne çocuklarını düşünüyor ne de daha önce kocasıyla yaşadıklarını.

hala
23-01-07, 15:04
Bende sana katılıyorum Eylem Nazlı kocasıyla İhsan konusunda atıştığı halde Tekrar İhasnın görüşme talebini kabul etti ondan çıçek kabul etti.Bu konuda Kocasının hassasiyetini biliyordu.Niko belki nazlıyla konuşup ikna olurdu.Karısıyla İhsanı yanyana tekrar görmeseydi.:img-wink:
Hem Nazlı Nikonun kendisini suçlamasından sonra İhsana resimlerin hesabını sormak için tekrar buluştuğunda İhsan ona Niko ile konuşabilirim .Ona olanları anlatırım dediğinde hayır artık çok geç diye reddedi kalıp suçsuzluğunu ispat edeceğine kaçtı Oysa daha önce Nikoyu suçladığında Niko hep ona masum olduğuna inandırmak için çabaladı.:img-wink:

Nazlı susup her seferinde insanların onu anlamasını bekliyor.Çabalıyan hep karşı taraf oluyor.Artık birazda kendi çabalasın eşi için cocukları için:img-wink:

eylemm
23-01-07, 15:22
Aslında ben niko yada kızıyorum.Çoğu zaman çok pasif davranıyor,biraz daha tabiri caizse ''yumruğunu masaya vurmayı bilmeli''Karısından çekiniyor,karısının ailesinden çekiniyor,herkesi memnun edeceğim diye uğraşıp duruyor.Kırk yılda bir o yanlış anladı ama şimdi fitil fitil burnundan geliyor.Niko her zaman her şeyi kabullenen alttan alan taraf olduğu için şimdi onun bir şeyi yanlış anlayıp nazlı hanımı üzmesi olay oluyor.''Haddini bil Niko sen hiç hata yapamazsın,hiç kimseyi suçlayamazsın,hiç bir şeyi yanlış anlayamazsın''deniliyor.Bu durumu Niko yarattı aslında.

hala
23-01-07, 15:42
Ama nikonu karekteri öyle aslında altan almıyor o karısını çok seviyor o yüğzdende ona karşı hoşgörülü yapı olarakda sakin Ben birazda Niko karekterini büyük oğluma benzetiyorum oda sevdiklerine karşı çok verici.Ama öyle olmak çoğu zaman tabiki iyi değil bir bakmışsın karşı taraf her zaman senden daha fazlasını bekliyor bir kerede istedikleri gibi olmazsa senden kötüsü olmuyor.

Aslında Nikonun annesi arayıp nazlının ailesi ile konuşalım dediğinde diğerleri ne konuşacaksın diye caydırdılar o yüreğinin sesini dinleyip Feride hanımla görüşse belki Niko biraz yumuşar ve farklı düşünebilirdi Özellikle cocuklarını alma konusunda:img-wink:

ebruli1903
23-01-07, 16:16
cünkü nazli´nin kendisini aldattigini düsündügü icin,nazli´yi hic tanimamis,yazik.
tamam elinde bunu düsündürebilecek fotograflar var,kimsenin aklina fotomontaj olabilecegi gelmez böyle bir durumda,benimde gelmezdi ama buna inanmak ile sadece olabilir mi böyle birsey diye düsünmek ayri seyler.
herseyden önce nazli´yi dinlemedi bile..
ve cok agir bir sekilde incitti,nazli´yi hic tanimamis.
nazli niko´yu affetmemeli,kendisi icin,ailesi icin ...

eylemm
23-01-07, 16:50
Çok haklısın ebruli,bence de nazlı niko'yu hiiç affetmemeli ki Niko da o şımarık kaprisli,kendisine hiç bir zaman güvenmemiş olan nazlı dan kurtulsun.Nazlı da nikonun kendisin aldattığını defalarca düşünmüştü ama yazık ben hiç kocamı tanıyamamışım onun beni aldatacağını nasıl düşündüm diye kendini sorgulamadı şimdi de ben ona defalarca güvenmedim niko bunu bana asla yapmaz demedim ama o demeliydi o bana güvenmeliydi demeli ve nikonun hayatından çıkıp gitmeli.sonuçta dizi bitecek bile olsa...

hala
23-01-07, 17:01
Ebruli bu nasıl yanlı bir düşünce Nazlı Nikonun kendisini aldattığını düşündüğünde Her seferinde Niko ispatlamak için çabaladı ve Nazlıyı affetti Nikonun nazlya olan sevgisini sorgıladığında Ama sıra Nazlıya gelince affetmemeli diyorsun.Bu nasıl bencilce bir yaklaşım böyle Yeni gençlik iyiki hep senin gibi düşünmüyor çünkü uzun süren evlilikler hiç olmaz o zaman.

Diziyi nasıl izlediğinizide anlayamadım .Acaba ben farklı bir diziyimi izliyorum seninle:img-wink:

eylemm
23-01-07, 17:05
Ah halacım ah! hep diyorum ya galiba içinde Niko-Nazlı karakterlerinin olduğu iki ayrı dizi var :)

dFKto
23-01-07, 17:38
Şimdi de bütün aile Niko'yu suçlayacakmış neden çocukların velayetini almak istedi diye. Sanki aynı durumda onlar olsa istemezlermiş gibi. Kahraman kıznın yüzüne bile bakmamıştı oysa, kızına o bile inanmadı, Niko gördüklerinden ve Emma'nın anlattıklarından sonra nasıl inansın. Nazlı kesinlikle haksız ama onu haklı buluyorlar çünkü senaristler onun çektiği sıkıntıyı daha fazla ön plana çıkarıyorlar, bol bol ağlatıyorlar insanlar da acıyor tabi. Oysa Niko neler hissetmiştir kimbilir. Üstelik Nazlı daha önce Nikonun yeminlerine bile inanmamıştı, gizli kameralarla ispatlaması gerekmişti. Hatta dansöz kucağına oturdu ya da bir partide bir kadınla kadeh kaldırdı diye bile hiç bir şey sormadan terketmişti kocasını. Tanrım ne kadar şımarık ve kaprisli davranışları var.

ebruli1903
23-01-07, 19:02
merhaba hala,öncelikle yazdigim mesajin arkasindayim cünkü aralarinda ki güven bu kez tamamen sarsildi,affetmemesini isteyisim´in bencil düsünmem ile alakasi yok cünkü öyle düsünmüyorum.
daha acik anlatmam gerekirse;daha önce foruma üye degildim,dolayisi ile fikirlerimi paylasamadim,ama daha önce ki hadiseler´in bazilarinda da niko´nun nazli´yi affetmemesini istemistim yani sebep su:güven birkez sarsildi ise,yanildi ise tekrar barisarak geri gelmez,bende yani ayrilsinlar,affetmesinler ve birbirlerinin hayatinda ki önemini ciddi olarak ögrensinler istiyorum,hani kagit üzerinde de ayrilmis olmanin verdigi bir ders olacaktir,hayatlarinda ki büyük bosluk birbirlerini tamamladiklarini,asla hic olmayacak suclamalar yapip hata yaptiklarini belki daha iyi hissettirir diye.bilmiyorum ne demek istedigimi anlatabildim mi ama sen beni belli ki yanlis anlamissin,diyecegim su;emin ol ki ayni dizi´yi ayni sekilde izliyoruz yani iyi ki yeni genclik senin gibi düsünmüyor demissin ya,bende zaten anladigin sekilde düsünmüyorum,umarim gercekten anlatabilmisimdir.yanlis anlasilmama sebep ise acelem oldugu icin mesaji kisa cekmis olmam galiba,neyse bir daha acele etmem..saygilarimla,kib

ebruli1903
23-01-07, 19:12
yasananlar sirasinda sorgulamadi evet ama sonrasinda sorguladi nede olsa,peki ne degisti ? bende diyorum ki,bari nazli affetmesinde bosansinlar,bazi seyleri daha iyi anlamak icin,anlatmaya calistigim sadece buydu ama acele ise seytan karisir derler ya,evet bu dogru gercekten cünkü acelem oldugu icin mesaji cok hizli bir sekilde yazip fikrimin yanlis anlasilmasina sebep oldum.ama simdi oldu sanirim,saygilarimla kib.

ebruli1903
23-01-07, 19:14
acele ise seytan karisir sözünün gectigi mesaji eylem arkadasimiza yazmistim,belirtmemisim,söyleyeyim dedim ..

döndü
24-01-07, 10:35
nazlı ve niko barışacak bundan emin olun böyle sağlam temeller üzerine kurulmuş bir evlilik yıkılmaz onlar çok zorluklar yaşadı bunuda atlatırlar. ışık ve segiyle çözülecek herşey:img-wink:

aylince
24-01-07, 13:48
efsane aşk bu barışırlar hayırlısı:)

fragmana pes diyorum artık.nazire,celayir ve digerleri bu ne boyle anlamadım.nazlı-niko dizinin esas karakterleri artık ozen gosterin onlara.nazlı-nikoyu gösterin.onları konuşturun.aşkı gösterin

neslih@n
24-01-07, 16:02
efsane aşk bu barışırlar hayırlısı:)

fragmana pes diyorum artık.nazire,celayir ve digerleri bu ne boyle anlamadım.nazlı-niko dizinin esas karakterleri artık ozen gosterin onlara.nazlı-nikoyu gösterin.onları konuşturun.aşkı gösterin

Çok hakLsın.. :good:

EmiLy_
24-01-07, 16:58
slm.ben bu diziyi geçen senellerde çok takip etmezdim ama bu sene acaip sardı beni.bu seneki senaryo bence daha güzel.daha komik:img-hyste hele nazireye bayılıyorum.nazlının aldatma olayındada nikoyu haklı buluyorum.sonuçta nazlı da dergide gördüğü bi resim yüzünden yine antepe gitmiş ve bir sürü olay olmuştu... umarım bir an önce barışırlar...

opıum
24-01-07, 19:15
tabii ki barışacaklar nazlı ve niko. ama onların durumlarına ilşkilerine ait şeyler yzılsa da izlesek. tamam nazire, celayir hepsi güzel ama asıl aşk hikayesi iki dakkada bir çatışma ayrıldılar olmamalı bence. daha yaratıcı çatışmlara bulsalar daha heyecan verici olmaz mı?

BÖRTÜ_BÖCEK
24-01-07, 20:58
YA ASLINDA BARIŞMALARINI BENDE ÇOK İSTİYORUM AMA BENCE NAZLI BARIŞMASIN YANE NİKO ÖN YARGILI DAVRANIP ÇEKTİ GİTTİ ŞİMDİ İŞİNE GELİYO BARIŞACAK...REKLAMDA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA NİKO ANTEPE GİDECEK..bye

BÖRTÜ_BÖCEK
24-01-07, 21:00
OPIUM SANA KATILIYORUM NAZLI İLE NİKO YU 10-15 DK GÖSTERİYORLAR.SİNİRİM BOZULUYO :img-help:

_duygucuk_
25-01-07, 16:50
bence 1-2 bölüm sonra barışırlar ama artık küs oldukları kavga ve kıskançlık istemiyoruz mutlu olsunlar biraz aşk yaşasınlar ne güzel olr:):):)
bölüm güzel bakalım neler olacak:):)

börtüböcek
25-01-07, 17:42
bir an önce barışsınlar

ama Nazlı çok içerledi,yani cidden Nikomu (!) nun işi zor

dFKto
25-01-07, 23:36
Fragmanı izlemedim, bakalım yarınki bölümde neler olacak? Nazlı daha fazla perişan etmese bari hem Niko'yu, hem çocukları ve hem de kendini.

Bu arada artık özet ayrı verilmiyor galiba, geçen hafta özetten sonra reklam girmediler.Halbuki öylesi daha iyiydi.

eylemm
26-01-07, 09:17
Resimlere bakılırsa Nazlının yüzünde hiç yumuşama yok ama bakalım umarım çok kapris yapmaz.
Bu arada Celayir'in kur yaptığı kadın da sanırım travesti ve onlar bunun farkında değiller:)
Özetten sonra reklem verilmemesi beni de zorladı.Nerdeyse başını kaçırıyordum.

delfin23
26-01-07, 10:41
Bence Niko Nazlı'ya çok yalvarmamalı her seferinde özür dileyen ilişkide fedakar olan hep Niko.Nazlı Nikoya hiçbir açıklama yapmadan Yine her zamanki gibi çocukları aldıgı gibi ailesinin yanına gitti.Açıkçası ben bu durumda Nikoyu haklı buluyorum resimleri gördükten sonra Niko'nun aklı çok karışmıştı ama Nazlı hakında hüküm vermemişti ne zamanki Nazlı'nın İhsanla konuşmalarını ve Nazlının İhsandan çiçek aldıgını görene kadar bence Kim olursa olsun bu Görüntü karşında herkes Niko'nun düşündügü gibi düşünürdü.Bence evli bir kadının bir erkekle bu kadar samimi olması doğru degil.Bu bölümde her zamanki gibi Nazlının ailesi Nikonun üstüne gidecekler ve Niko'ya kötü davranacaklar bence bu durum çok yanlış her seferinde Niko'yu suçluyorlar hiç bir zaman hatayı kızlarında bulmuyorlar ama Niko'nun ailesi tam tersi her zaman ılıman sakin bu ilişki için yapıcı davranıyorlar.Yunanistanda yayınlanan ve ilgiyle izlenen bu dizi Senaristler sayesinde Türkleri kavgacı Yunanlıları kibar ve Uyumlu insanlar olarak gösteriyor.

mn54
26-01-07, 12:49
yabancı damatı çok seviyorum ve beğenerek izliyorum::cheer:

eylemm
26-01-07, 16:41
Bence Niko Nazlı'ya çok yalvarmamalı her seferinde özür dileyen ilişkide fedakar olan hep Niko.Nazlı Nikoya hiçbir açıklama yapmadan Yine her zamanki gibi çocukları aldıgı gibi ailesinin yanına gitti.Açıkçası ben bu durumda Nikoyu haklı buluyorum resimleri gördükten sonra Niko'nun aklı çok karışmıştı ama Nazlı hakında hüküm vermemişti ne zamanki Nazlı'nın İhsanla konuşmalarını ve Nazlının İhsandan çiçek aldıgını görene kadar bence Kim olursa olsun bu Görüntü karşında herkes Niko'nun düşündügü gibi düşünürdü.Bence evli bir kadının bir erkekle bu kadar samimi olması doğru degil.Bu bölümde her zamanki gibi Nazlının ailesi Nikonun üstüne gidecekler ve Niko'ya kötü davranacaklar bence bu durum çok yanlış her seferinde Niko'yu suçluyorlar hiç bir zaman hatayı kızlarında bulmuyorlar ama Niko'nun ailesi tam tersi her zaman ılıman sakin bu ilişki için yapıcı davranıyorlar.Yunanistanda yayınlanan ve ilgiyle izlenen bu dizi Senaristler sayesinde Türkleri kavgacı Yunanlıları kibar ve Uyumlu insanlar olarak gösteriyor.

Katılıyorum:img-yes:

ecemb
26-01-07, 19:01

Kesinlikle katılıyorum... :img-yes:

ecemb
26-01-07, 19:03
Bugün yeni bölümü var... Bakalım neler olacak... :img-wink:

neslih@n
26-01-07, 21:54
Harika bi bölümdü.. SüperDi.. ((herzamanKi Gibi))

Bodrumu fln.. gösterdiLer baYıLdım..

FerideNİN Memik dednn nikoyla konuşması..Vs.. Nazlın ağlaması üzlmesi..

Bu kadar harika başka bi dizi daha warmı ya.. HerşeyiyLe MükemmeL !!!

*deniz*
26-01-07, 22:05
Çok güzel,çok duygusal bir bölümdü..

Bir kere başta Nazlının ailesine haksızlık ettik(özet yanılttı)Niko'yu beklediğimden çok daha iyi karşıladılar.Özellikle Feride ve Memik dedenin yaklaşımı çok güzeldi.Kahraman bile çok iyiydi.
Zeynep'in Niko'yu araması da çok iyi oldu,afferin ona..gerçek bir arkadaşın yapması gerekeni yaptı..
Nazlı çok katı gibi gözükse de aslında içi kan ağlıyor ve Niko'yu çok özlüyor.Biraz direndikten sonra fazla uzatmadan affedecek diye düşünüyorum yani öyle umuyorum.
Özgür'ün şarkısı çok kısacık bir an bir kaç nota çalındı ama ama bile çok heyecanlandırdı harika bir müziği var,şarkı devam eder diye umdum ama bu hafta olmadı.Bölüm resimlerinde Nazlı ve Niko yüz yüze geliyordu ama yayınlanmadı artık haftaya izleyeceğiz.

aylince
26-01-07, 22:07
fragmanda neler gösteriyorlar boyle onemli güzel sahneler varken oncelikle tekrar tepki gostereyim fragmana..

çok güzeldi yine.ama aşıklarımızı birarada görmeyi özledik.of off yine ayrılardı

niko antepe geldiginde nazlının ailesi ona çok güzel şeyler soyledi.çok hoşuma gitti.nikoyu çok seviyorlar :)

nazlı mı haklı niko mu haklı..nazlı da onceden neler yaptı diyenlere de en güzel cevabı feride verdi..

niko "nazlıyı üzmek istedim ondan yaptım" deyince feride "evlatla kıskançlık bir degildir oglum" dedi.evet nikonun egeyle adayı almak istemesi çok yanlıştı.niko hatalıydı ve hatasının farkında..

nazlı da hatalı..hemen gitmeyebilirdi..ama kırgındı ve biraz inatçı yapısı var..gururu da var..

nazlı da niko da süper :)

nehir özgür çok başarılıydı :)

yabancı damat süper.tüm ekibi kutluyorum :)

özocan
26-01-07, 22:14
bu bölüm süperdi bizim muhteşem aşıklarımız ayrılardı gerçekten onları beraber görmeyi o kadar çok özledikki ahh ahh....

öncelikle feride-kahraman-nazlı sahnelri muhteşemdi yaa beni yine çook ağlattılar gerçekten aile bağlarını seyirciye o kadar gerçekci aktarıyorlarki ya süperdi..

nikonun antep e gittiğinde gördüğü ilgi süperdi artık nazlının ailesi nikoyu çok iyi tanımış memik dedenin olgun tavırları(nikoya karşı) süperdi ferideyle nikonun konuşması memik dedeyle nikonun konuşması süperdi nikoya değer veriyorlar ve ona güveniyorlar süper

zeynepin nikoyu araması çok ince bir davranıştı süperdi sonundada egeyi nikonun yanına götürmesi gerçek dostluğu anlatıyordu...

egenin o hareketleri çook tatlıştı yaa ayy cnmm ya baba dedi durdu başka bişi demedi çok tatlıydı ..:)

nazlı niko süper nehir özgür harika oynadılar yine
bu ekip 4. sezonuda yapar herkesi tebrik ediyorum...

sarp_manyagi
26-01-07, 22:17
yaww bu nazlı nie böle yapıo ki off yaa öyle yakışıklı öyle tatlı öyle süper aşık çocuk bırakılır mı ki??off ya acaba şimdi ne olcak artık birleşsinler ve mümkünse bir daha hiç ayrılmasınlar bu arada bölüm süperdi reytingleri ne zaman öğreniriz

guzinn
26-01-07, 22:41
arkadaşlar merhaba bu sayfaya ilk kez yazıyorum ama yabancı damat ı ilk günden beri fırsatını bulduğum her an izliyorum...3 yıldır tadından hiç bişey katbetmedi bence hala kahkahalar atarak kimi zamansa hüzünlenerek izliyorum...oyuncular süper senaryo süper her şey çok güzel...bu akşamki bölümde çok güzeldi bence..yalnız her yerde aşıklar ayrı galiba ne bu yaaa:( ben bi tek gümüş ün çok sıkı takipçisiyim ve ondada kaç bölümdür ayrılık rüzgarları esiyo ama barışcak bizimkiler inşallah...umarım nazlı yla niko da barışır...bu arada dikkatimi çok komik bir mantık hatası çekti bu akşam yabancı damatta onu da ilgili sayfaya yazıcam bilmem siz fark ettiniz mi?? hadi herkese iyi akşamlar..bu arada tüm yabancı damat ekibini 3 yıldır çıkardıkları bu başarılı senaryo ve oyunculuklarından ötürü tebrik ederim:good:

dFKto
26-01-07, 23:38
Çok güzel bir bölümdü, çok beğendim, Niko Kahramanların evine ilk geldiğinde çok duygulandım. Özgür yine çok iyiydi. Memik Dede'ye bayılıyorum. Çok olgun ve mantıklı bir karakter.

Niko'yu gayet iyi karşıladılar, özellikle Feride'nin yaklaşımı çok güzeldi. Niko'nun ne kadar üzgün olduğunu hepsi farketti ve anlayış gösterdiler. Bir tek Nazlı anlamadı. Nazlı'ya gittikçe daha fazla kızıyorum. Bu kadar bencil, şımarık ve düşüncesiz bir insan olamaz. Sadece Niko'ya yaptıkları için değil, ailem, annem - babam merak eder, üzülürler zaten babam üzüntüden felç geçirdi deyip aramıyor ertesi güne kadar bekliyor, ertesi gün bile arkadaşı hatırlatınca arıyor. Aşırı derecede kaprisli, sinir bozacak kadar inatçı ve başkalarını düşünmeyen birisi oldu çıktı. Tamam daha önce de evini terketmişti ama sevmediği biriryle evlenmemek içindi o ve daha genç , daha tecrübesiz ve yalnızdı. Şimdi daha olgun, daha mantıklı olması gerek çünkü evli ve iki çocuk annesi artık. Kendisinden önce çocuklarını düşünmesi lazım.

Boşanma esnasında eşine kızgın olmayan bir baba bile çocuklarının velayetini isteyebilir,sonuçta onun da çocukları, zaten yüzyüze de görüşmemişlerdi. Feride'nin bunu evlat acısı olarak adlandırması duruma hiç uygun değildi, ayrıca bu Nazlı'nın yaptığı gibi basit bir kıskançlık değildi, aldatıldığını düşünen bir erkek için bu son derece acı veren bir şeydir.

Ege çok tatlıydı. Babasını her sorduğunda Nazlı'nın yüreğinin parça parça olması gerek ama nerdeee?

met
26-01-07, 23:56
Merhaba,

Birkaç bölümdür dikkatimi çekiyor,dizi akışında zaman zaman Gökhan Kırdar'ın söylediği arka planda bir şarkı çalıyor.Sanırım yeni yaptığı bir çalışma.Acaba adını bilen var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

dFKto
26-01-07, 23:59
nazlı niko süper nehir özgür harika oynadılar yine
bu ekip 4. sezonuda yapar herkesi tebrik ediyorum...
yapar yapmasına da tüm ekibin özellikle oyuncuların ve de senaristin başlarkenki heyecan ve istekle çalışması gerek galiba. 3. sezon da çok iyi gidiyor neden 4. sezon da olmasın ki? En azından diziye emek veren set işçilerinin biz tiryakileri kadar bunu istediklerinden eminim. Linkte onlardan birisinin dizilerin bitmesine ne kadar üzüldüklerini anlatan bir yazı var.
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6175

hala
26-01-07, 23:59
Birkaç bölümdür arka planda çalan şarlı Gökhan kırdara değil Özgür Çevik'e aittir yeni bir beste:img-wink:

met
27-01-07, 00:18
Birkaç bölümdür arka planda çalan şarlı Gökhan kırdara değil Özgür Çevik'e aittir yeni bir beste:img-wink:

Parça Özgür Çevik'e ait olabilir ama ses Kırdar gibi geldi bana.Peki parçayı bilen yok mu arkadaşlar.Eğer albümde var ise albümü gidip beklemeden alacağım .o kadar beğendim.

dFKto
27-01-07, 00:23
Özgür Çevik'in parçası son üç bölümdür arka planda yer alıyor, kendisi söylüyor.Ama ne yazıkki albümü henüz çıkmadı. Eğer o parçadan bahsediyorsan. Gökhan Kırdarın söylediği parça sadece son bölümlerde değil, sezon başından beri var.Adını bilmiyorum.

*deniz*
27-01-07, 00:41
Met eğer sorduğun ''nasıl olsa düştüm aşka'diye sözleri olan şarkıysa Gökhan Kırdar'ın.''dokunduğumdan uzak,kokladığımdan tatsız''diye başlayan şarkıysa Özgür'ün.

met
27-01-07, 01:12
Met eğer sorduğun ''nasıl olsa düştüm aşka'diye sözleri olan şarkıysa Gökhan Kırdar'ın.''dokunduğumdan uzak,kokladığımdan tatsız''diye başlayan şarkıysa Özgür'ün.

İçinde sanırım
Aşkın alevse hasretin bir kor
Senin yokluğunu kalbime sor
dizeleri geçiyordu.Bahsettiğin sözleri hatırlayamadım.

_duygucuk_
27-01-07, 12:33
bölüm güzeldi niko ile nazlı görüşünce baklaım neler olacak?
ege ye yazık çocuk babanın hasretinden hasta olacak:):)
mustafa canda yalan söyledi babsı yine köpürecek zeynep in abisi miydi eşi miydi anlamadım ama sanırım absiydi:):)
zeynep e helal olsun iyiki aradı niko yu:):):)

KOMİK
27-01-07, 12:53
bana biraz kısa geldi bu bölüm
nedense
güldüğüm yerler olodubu bölümde umarım barışırlar arttık
nazlı jın damarına çok bastı niko

*özgürkız*
27-01-07, 13:32
Güzeldi ama artık aynı kardede görelim onları lütfen aşklarının başladığı yerdeler bodrumda yani bölümde onları birlikte görmeyi istiyorum artık.

ezgi 1
27-01-07, 13:57
Dokunduğumdan uzak
Kokladığımdan tatsız
Karanlık ve dipsiz kuyularla
Dolu dünya sevgilim
Tutun bize düşme
Dokunduğumdan uzak
Kokladığımdan tatsız
Artık yabancısın
Karanlık ve dipsiz kuyularla
Dolu dünya sevgilim
Ve ben artık gitmeliyim
Bu bir veda değil sevgilim
Kaçırma gözlerini zamandan
Ne son nede başlangıç yaşadığımız
Karımız olsun bize kalanlar

çok güzel bir beste ..konserde dinleme fırsatı bulduğumuz bestelerinin hepsi de çok güzeldi..:img-yes:

delfin23
27-01-07, 16:05
Dünkü bölüm yine çok güzeldi ama kahramanın nikoya davranış şekli çok kötüydü özeliklede nikonun bodrumda onlara telefon açtığı sahnede nazlı onun yüzünden gitti adam olsaydıda karısını evinde tutsaydı bunlar bence çok kötü laflar yine her zamanki gibi kızının tarafını tutuyor nazlıyada inanılmaz sinir oluyorum açıkçası nikonun ona yalvarmasını istemiyorum

tuğba filiz
27-01-07, 17:59
süper bi bölümdü nikoyu çok güzel karşıladılar gaziantepte nikoda nazlıda çok pişmandılar egenin sürekli babasını sorması çok tatlıydı zeynepe helal olsun barıştırmak için elinden geleni yaptı ama eksik gösterdiler galiba dün gece