PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bir İstanbul Masalı-Bölüm Yorumları /2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

meg
01-08-06, 23:45
öbürünün adı Barış Ağvada pansiyonu olan. Okula gidince Selim görüyo Burak'ı bir de hani bir kere eve bırakıyor Esmayı, Demir ve Selim görüyor. Bu bölüm yarın yayınlanacak zaten, izleriz gene:img-grin2

abusra
01-08-06, 23:46
öbürünün adı Barış Ağvada pansiyonu olan. Okula gidince Selim görüyo Burak'ı bir de hani bir kere eve bırakıyor Esmayı, Demir ve Selim görüyor. Bu bölüm yarın yayınlanacak zaten, izleriz gene:img-grin2
hıı anladım karışıyo tabi zamanlaa saol

prettygirl
01-08-06, 23:47
heee şimdi hatırladım tamam Burak'la Barış'ı karıştırdım ben ya....ama o birbirlerini kıskandıkları sahne müthiştiiiiii:img-grin2

meg
01-08-06, 23:52
evet ya süperdi gerçekten:)

prettygirl
01-08-06, 23:54
yarına az kaldı sayılır...tangoya da az kaldıııııııı.spr yaaaaaa:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

esse_m
02-08-06, 00:15
27. bölüm evet çok güzel bir bölümdü.

seminerden sonra selimle esmanın okul otoparkında konuştukları sahne süperdi.

e- selim bey kusura bakmayın teşekkür edemedim size, kalabalığı yarmak zor oldu birde burak hiç susmayınca...
s- buraak hııı evet erkek arkadaşın ama biraz hırslı galiba dikkat et.
e- evet hırslı bazen canımı çok sıkıyor ama hayır o benim erkek arkadaşım değil , daha kaç kere söylemem gerekecek .
s- uzaktan bakınca öyle görünüyor.
e- pardon ama uzaktan bakan biri biraz önce okulun en güzel kızıyla flört ettiğinizi düşünebilir. öyle hafifteneline dokunmalar, bilemiyorum .
s- hahhah hoş bir kızdı gerçekten . neyse ben eve gidiyorum , gel sende istersen
e- hayır benim işim var size iyi günler
s- peki hoşçakal

mili_gkhnözen1905
02-08-06, 00:35
25.bölümü kacirmistim bomba filan vardi cok merak etmistim gece tekrarina baktim cok güzeldi ya bugünde 26.bölümdü oda cok güzeldi
selimin esmayi rüyasinda görmesi en güzeliydi ya.....

meltem-cmbl
02-08-06, 11:14
27. bölüm evet çok güzel bir bölümdü.

seminerden sonra selimle esmanın okul otoparkında konuştukları sahne süperdi.

e- selim bey kusura bakmayın teşekkür edemedim size, kalabalığı yarmak zor oldu birde burak hiç susmayınca...
s- buraak hııı evet erkek arkadaşın ama biraz hırslı galiba dikkat et.
e- evet hırslı bazen canımı çok sıkıyor ama hayır o benim erkek arkadaşım değil , daha kaç kere söylemem gerekecek .
s- uzaktan bakınca öyle görünüyor.
e- pardon ama uzaktan bakan biri biraz önce okulun en güzel kızıyla flört ettiğinizi düşünebilir. öyle hafifteneline dokunmalar, bilemiyorum .
s- hahhah hoş bir kızdı gerçekten . neyse ben eve gidiyorum , gel sende istersen
e- hayır benim işim var size iyi günler
s- peki hoşçakal

kıskançlıklar başlamış ha:img-grin2 daha o bölümü izlemem için 10 nbölüm varr oooooooo nese beklicez artıkkkk

sude9
02-08-06, 12:09
Bazılarımız diziyi bizden öce seyrediyor,üstelik en güzel sahnelerin başladığı bölümler,atv şu an yeni başlayan Esma-Demir ilişkisini gösteriyor,neyse yakında Esma-Selim izlemeye başlarım,şimdiden sabırsızlandım

first lady
02-08-06, 14:18
yarına az kaldı sayılır...tangoya da az kaldıııııııı.spr yaaaaaa:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
ya ben dizinin bu kısımlarını izlememiştim ama bildiğim kadarıyla bu tangodan sonra esma-selim aşkı başlıyo e daha erken değilmi onun için yani demir evlenme falan teklif etmediki daha bugün nasıl başlıycak esma-selim aşkı:img-help:

esse_m
02-08-06, 14:24
ya ben dizinin bu kısımlarını izlememiştim ama bildiğim kadarıyla bu tangodan sonra esma-selim aşkı başlıyo e daha erken değilmi onun için yani demir evlenme falan teklif etmediki daha bugün nasıl başlıycak esma-selim aşkı:img-help:

canım atv avrupadakiler bizden 10 bölüm öndeler o yüzden onlar tango sahnelerine yaklaştılar biz bugün 18. bölümü seyredeceğiz

first lady
02-08-06, 14:25
canım atv avrupadakiler bizden 10 bölüm öndeler o yüzden onlar tango sahnelerine yaklaştılar biz bugün 18. bölümü seyredeceğiz
aaaaa bilmiyodum ben çok sağol.peki kaçta başlıyo orda bende ordan seyrediyim selim-esma aşkını bekliyorumda günlerdir:img-grin2

sinem*
02-08-06, 15:19
aaaaa bilmiyodum ben çok sağol.peki kaçta başlıyo orda bende ordan seyrediyim selim-esma aşkını bekliyorumda günlerdir:img-grin2
kaçta başladığı pek belli olmuyor ama bugün sarı sıcaktan önce verirler,yarın 22.00 da

first lady
02-08-06, 16:19
kaçta başladığı pek belli olmuyor ama bugün sarı sıcaktan önce verirler,yarın 22.00 da
tamam çok sağol:img-grin2

ssvshy
02-08-06, 19:23
şu selimin bunu benden duymamalıydın dediği sırada ki hali adam esmeyı demirle istemiyo ama onuda koruyo bence en başından beri selim ortaklığın dışında demirin vereceği zararı bilyodu esmanın ona duyduğu aşkı anlayamayacak ve onu üzecek sel,im bunun farkındaydı en sondaki hali de bunun en büyük örneği

gulseven
02-08-06, 19:45
normal atv deki bölüm bugün biraz yavandı
pek bişey olmadı

selimin esmaya çiçek geldi sanıp bi hışımla içeri girmesi komikti
bakalım çiçekler kimden gelmiş esma hanım dedi
hande de çiçekler bana diyince selimin hali süperdi

ssvshy
02-08-06, 20:06
sadece çiçekmi zekeriyanın yanındaki arkadaşını zekeriya gibi sanması ve ona davranışı adam selimin davranışlarını biraz garipsedi belkide oda onu öle sandı çok komikti ya şu diznin saati deişse yine geceye alınsa gürültüden hiçbirşey anlamıyom hiç tadı olmuyo geceki gibi

prettygirl
02-08-06, 20:08
Az kaldı 27. bölüüme...Sabırsızlıkla bekliyorum valla...sonra yine yaparım yorum her geceki gibi:img-grin2

gulseven
02-08-06, 20:18
evet zekeriya da sonra dedi ya ne deseydim selim bu benim normal arkadaşım mı dedi ya.komikti ciden
ama bi ara bende erkek arkadaşı sandım öyle fayanlardan yok evimiz diye konuşmalarından:)

prettygirl
02-08-06, 21:09
arkadaşlar 27. bölüm başladı...çok güzel ya...Şu Birnur ne gıcık yaaaa:icon_evil :icon_evil Yönetim kurulu toplantısında Teo'nun yaptıkları konuşulduktan sonra Selim hala istifa etmekte kararlı olduğunu söledi..Ömer oylamaya sundu...kabul edenler "Selim" etmeyenler "herkes" çok komik bir sahneydi yaaa....Ayrıca Selimin tekrar psikoloğa gitmesi çok centilmenceydi...Yavaş yavaş dökülcek artık zaten...Her gittiğinde Esma konusu açılıyo zaten...
devam edicem...

prettygirl
02-08-06, 22:03
Hayır Selim Arhan sen SUÇLULUK duygusu hissetmiyosun aşıksın sen yaaa:love05: muhteşem yaaa muhteşemmmmmm...
ve tam Selim konuşurken Burakla Esma'yı görünce daldı" pardon soruyu tekrar alabilir miyim???" heheh:img-grin2 :img-grin2
tabiiki de dışardaki konuşmaları...ikisi de birbirini kıskandııııııııı:img-grin2 başlıo işte başlıoooo:img-kiss: :img-kiss: :love05:

g_k
02-08-06, 22:07
eetttttttt aşıkkk
süper bir bölümdü yaaa çok güzel esmaya aşık oldu konferansda esmaya bakışı harikaydı cnm yaaa
çok sabırlı bir insan çok tatlı yaaa:love05: :love05: :love05:

meg
02-08-06, 22:23
evet ya süper bölümdü arkadaşlar. Artık tango başlasınnn:)
Ya bu arada yarı akşam 28. bölüm ama ben izleyemicem, düğün var:( Yarın akşamki bölümde önemli birşey oluyormuydu?

meg
02-08-06, 22:24
evet ya süper bölümdü arkadaşlar. Artık tango başlasınnn:)
Ya bu arada yarı akşam 28. bölüm ama ben izleyemicem, düğün var:( Yarın akşamki bölümde önemli birşey oluyor muydu?:icon_cry:

kübranejat
02-08-06, 22:25
O bölüm gerçekten süper ahh ahh bize de gelse o bölümlerr :(

prettygirl
02-08-06, 22:27
sabret Kübraa..:img-grin2

kübranejat
02-08-06, 22:53
Edemiyorumm :( :( :(

prettygirl
02-08-06, 23:07
bu hafta BİM süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:img-kiss: :love05: :img-kiss: :love05:

missryan
03-08-06, 11:46
offf off off harika bir bölümdü harika...selimle esma arasında alttan alttan kıskançlıklar başladı:)çok şekerlerdi yaa...
demirin sarhoş olduğu sahne de çok komikti...demir çok tatlıydı sarhoşken...çok güldüm:img-hyste
ay birnurdan dün akşam yine nefret ettim...yok hizmetçileri aşağılamalar,esmaya sen bu malikaneye ayak basamazsın demeler,esmadan karın ağrısı diye söz etmeler...uyuz oldum ya!!
ama demir ağzının payını çok güzel verdi..."bir daha esmanın adını ağzına alırsan boşanmaktan vazgecerim,sana öyle bir koca olurumki kan kusarsın":)

baran-havin
03-08-06, 12:51
ya arkadaslar dün atv avrupada hangi bölüm vardi?????
ve neler olduu lütfen bana biri anlatabilirmi??
ben kacirdim ya lütfen

prettygirl
03-08-06, 13:53
43. sayfada yazıo..diziden sonra anlatmıştım ben...27. bölüm oynadı dün gece...

havincim
03-08-06, 14:12
tango kaçıncı bölümdeydi?
bu akşamki bölümde selim ve esma yakınlaşması olacak mı yine:)bir an önce akşam olsun dayanamıyorum artıkk!

mamie
03-08-06, 14:23
29 bolumde dans ediyorlar.yani yarinki bolum galiba.cok guzel ve komik bir sahne:)

halka
03-08-06, 15:08
ya bende 29.bölümü seyretmek istiyorum...neyse ya az kaldı kurtulcaz yakında esmasız selim ve selimsiz esmadan...

baran-havin
03-08-06, 15:09
43. sayfada yazıo..diziden sonra anlatmıştım ben...27. bölüm oynadı dün gece...
tsk ederim bakicam simdi

prettygirl
03-08-06, 17:01
bişi değil canım...akşamı sabırsızlıkla bekliyorum valla:img-kiss:

havincim
03-08-06, 17:55
cvplarınız için çok saolun:)demek ki yarın başlıyor herşey:)
bu akşam avrupa atv de saat kaçta verilecek BİM?

baran-havin
03-08-06, 18:11
cvplarınız için çok saolun:)demek ki yarın başlıyor herşey:)
bu akşam avrupa atv de saat kaçta verilecek BİM?
ben fragmani gördüm ve 21:00 yaziyordu

meltem-cmbl
03-08-06, 19:38
daha demin 19.bölümü izledimm demir esmayı sevmiş ama neden çabuk pes ediyo anlamdım valal selimi sevmeye başaldım ya prettygirl dediğin oldu ya şimdi esma selim sahnelerinini gelmesini istiyorummm bu bölümde vardı gene ufakta olsa çok heycanlanıyorumm selim esma sahnelerine

OZKORKMAZ
03-08-06, 20:00
daha demin 19.bölümü izledimm demir esmayı sevmiş ama neden çabuk pes ediyo anlamdım valal selimi sevmeye başaldım ya prettygirl dediğin oldu ya şimdi esma selim sahnelerinini gelmesini istiyorummm bu bölümde vardı gene ufakta olsa çok heycanlanıyorumm selim esma sahnelerine
oo dur bakalım daha ne gzl sahneleri olucak hatırladıgıma göre sen seyretmemiştin daha önce valla ben seyrettim ama ben bile yeniden izliyor gibi heyecanliyım bende normal atv den izliorum ve biz baya gerideyiz ilerdeki bölümler hakkındad yorum yazılınca burası brz karısıo ama olsun bilmediğimizseyler değil ztn canım sıkılınca onlarıda acıp izliorum pc de neyse 19 bölüm tabii ki yine harikaydı behiye nsl bir insan ben hiç çözemedim o ayseyi evlatlık almak iyi davranmak aklına geliorda kozanlara böyle davranmk.. valla anlamadım buyuk dengesizlik bence bnm düüncem senaristler behiyeden nefret edilmesın die yapıo bunları esmanın demire evlenme teklifinden sonra söyleikleri işte bzim anlatmak istediklerimizi gayet acık özetledi demirin ask derecesini kararlarına sahip çıkma seviyesini ve de selim zekeriya sahnesinde selimin o durusu her seyi gösterio bence selimin esmayı sahilde araması öyle izleyince yan yana oturunca dedim işte bu ya ztn esma ne dedi ablasına ben böyle bir adam istemirum dedi demir için bende dedim şte sen öyle bir adam istiyorsun onları yan yaa görünce her neyse cok yazdım

missryan
03-08-06, 20:06

aynen sende benim gibi oluyorsun canım...bende önceleri demir diyordum gerçi hala demiri daha çok seviyorum ama selim-esma aşkını destekliyorum ben...hem dur bakalım daha ne sahneler ne güzellikler görüceksin sen...o zaman selim-esma aşkını daha çok sevicek daha heyecanla bekliceksin...;)

meltem-cmbl
03-08-06, 20:07
oo dur bakalım daha ne gzl sahneleri olucak hatırladıgıma göre sen seyretmemiştin daha önce valla ben seyrettim ama ben bile yeniden izliyor gibi heyecanliyım bende normal atv den izliorum ve biz baya gerideyiz ilerdeki bölümler hakkındad yorum yazılınca burası brz karısıo ama olsun bilmediğimizseyler değil ztn canım sıkılınca onlarıda acıp izliorum pc de neyse 19 bölüm tabii ki yine harikaydı behiye nsl bir insan ben hiç çözemedim o ayseyi evlatlık almak iyi davranmak aklına geliorda kozanlara böyle davranmk.. valla anlamadım buyuk dengesizlik bence bnm düüncem senaristler behiyeden nefret edilmesın die yapıo bunları esmanın demire evlenme teklifinden sonra söyleikleri işte bzim anlatmak istediklerimizi gayet acık özetledi demirin ask derecesini kararlarına sahip çıkma seviyesini ve de selim zekeriya sahnesinde selimin o durusu her seyi gösterio bence selimin esmayı sahilde araması öyle izleyince yan yana oturunca dedim işte bu ya ztn esma ne dedi ablasına ben böyle bir adam istemirum dedi demir için bende dedim şte sen öyle bir adam istiyorsun onları yan yaa görünce her neyse cok yazdım

evet ilk defa izliyorum bu diziyi ama sadece son bölümmünü izlemişitm önceden ve bir anlam veremiyodumm niye dedi esma selim oldu hep esma demir olacak zannederdimm izlemesemde ama şimdi izliyorumda gerçekten esma&seim aşkı daha güsell olucak başlarda demir&esma diyodummm ama şimdi değiştiii:img-grin2

abusra
03-08-06, 20:50
yya ortada tuhaf olan bi durum varki odaa izlediğimiz halde aynı heyecanla tekrar izlememizzzz

Billush
03-08-06, 20:53
Ben ilk defa tam olarak tekrarlardan izliyorum.Gerçekten çok heyecanlı bir dizi.Zamanında izlemediğim için pişmanım iyi ki tekrarlarını veriyorlar.Selim ve Esma'lı bölümlerin başlamasını bekliyorum:)

burcin_kaplan
03-08-06, 20:54
arkadaşlar türkiye saatiyle bgn 10da mı başlıcak BIM.. bide bgnkü bölüm de neler olucak ya bi bilginiz war mı?? şu tango bu bölümde mi olucak yoksa*

meltem-cmbl
03-08-06, 20:54
Ben ilk defa tam olarak tekrarlardan izliyorum.Gerçekten çok heyecanlı bir dizi.Zamanında izlemediğim için pişmanım iyi ki tekrarlarını veriyorlar.Selim ve Esma'lı bölümlerin başlamasını bekliyorum:)
aynen bende ilk defa izliyorummm niye önceden izlemmeişim ya çok pişmanım esma ve selim aşkı başlamasını bekliyorum bende:img-grin2

abusra
03-08-06, 20:59
hafta içi hergün olması süper olduu olaylar çabuk gelişiyo

ssvshy
03-08-06, 21:09
bugünkü bölüm dönüm noktası olan bir bölümdü dün kendi kendime artık esma demir sahneleri bitsede selim esma başlasa diyodum ve bugünden itibaren başlayacak ama ben hala yayınsaatinden şikayetçiyim şansıma uzun zamandır bu saatlerde evde gürtültü olmazdı şimdi evin kalabalıklığı apartmandaki tadilat izlememi zorlaştırıyor selimin esmayı gizliden koruyuculuğu çok hoşuma gidiyo ne kadar sert olsada bir yanı hep esmanın tarafında gerçi hep en başından eri her ikiside ne kadar kavga etsede hep birbirlerine karşı bi duygsal koruyucu tarafları vardı

abusra
03-08-06, 21:35
bugünkü bölüm dönüm noktası olan bir bölümdü dün kendi kendime artık esma demir sahneleri bitsede selim esma başlasa diyodum ve bugünden itibaren başlayacak ama ben hala yayınsaatinden şikayetçiyim şansıma uzun zamandır bu saatlerde evde gürtültü olmazdı şimdi evin kalabalıklığı apartmandaki tadilat izlememi zorlaştırıyor selimin esmayı gizliden koruyuculuğu çok hoşuma gidiyo ne kadar sert olsada bir yanı hep esmanın tarafında gerçi hep en başından eri her ikiside ne kadar kavga etsede hep birbirlerine karşı bi duygsal koruyucu tarafları vardı
daha selim esmaya çok var uydu yayını bizden önce galina 29. bölümdeler ama hala selim esma sahneleri başlamamış

havincim
03-08-06, 23:15
esma demirin evlenme teklifini reddektikten sonra esma ve selim yavaş yavaş yakınlaşmaya başlıyorlardı...yani ben öyle hatırlıyorum...
yarın tango bölümü vaarrrr:):)çook güzel...
arkadaşlar birşey soracağım ağvada bölüm kaçıncı bölümdü?

denizkizi55
04-08-06, 00:15
arkadaslar tango'dan önceki sahneler nekadarda hosmus öyle yaaa:img-grin2
burda sunulmusolan bölümlerde o sahneler yok maalesef..
aramizda varmi acabatv karti sayesinde bölümleri cekip buraya ekleyebilecek bi hayirsever??...:img-grin2 tek umudummmm ...
arsiv yapmak istiyorum acikcasi ama bunun icin full bölümler lazimm mümkünsee....??varmi aramida böyle biri?????????

Billush
04-08-06, 01:10
aynen bende ilk defa izliyorummm niye önceden izlemmeişim ya çok pişmanım esma ve selim aşkı başlamasını bekliyorum bende:img-grin2
Daha önce kesik kesik izlemişliğim vardı ama tam izlemek gibi olmuyor tabi:)
Selim'le Esma'nın Roma sahnelerini görmüştüm çok güzeldi.O bölümler gelse keşke:)

sılam
04-08-06, 08:52
Daha önce kesik kesik izlemişliğim vardı ama tam izlemek gibi olmuyor tabi:)
Selim'le Esma'nın Roma sahnelerini görmüştüm çok güzeldi.O bölümler gelse keşke:)

billur'cum merhaba canım BİM bir hastalık canım tutulunca bir daha bırakamıyorsun ama olsun tüm hastalıklar keşke böyle güzel olsa:img-grin2

billur evet gülüm roma sahneleri çok güzeldi 7 bölüm sonra o sahneleri izleyeceğiz ama bence selim-esma aşkı çok çabuk oluştu çok çabukta bitiverdi yani ayrılık bölümlerini çok gerksiz olarak uzatıldı ve barışmalarını da sadece bir bölüme sığdırdılar ben isterdim ki şöyle doya doya aşklarını yaşasınlar 2 veya 3 bölüm ayrı kalsınlar birleşmeleri de son derece romantik bir şekilde olsaydı ne güzel olurdu ama olmadı ne yazık ki:img-sorry

missryan
04-08-06, 10:43
ohh nihayet tango bölümü geldiiiii:)bugün büyük gün arkadaşlar...esma-selim arasındaki yakınlaşma ilk kez tam anlamıyla başlıyoooo:)selimin son sahnedeki bakışları çookk güzelldii....:P

havincim
04-08-06, 11:23
evet bu akşamki bölüm çok harika olacak daha şimdiden çok heyecanlıyım:):)
selimin psikologla konuşmasına çok güldüm dün akşam:)

meltem-cmbl
04-08-06, 11:25
of of biizm o bölümleri izlemememize çok var ya merakla beklicemmmmm

abusra
04-08-06, 11:26
of of biizm o bölümleri izlemememize çok var ya merakla beklicemmmmm
aynen bizz daha 20. bölümdeyiz demir esma yeni ayrıldılar

kübranejat
04-08-06, 14:04
Arkadaşlar dün normal Atv de 19. bölüm verilmişti. İzleyince çok kötü oldum ya resmen ağladım :) Demir ve Esma sahneleri çok kötüydü. Özellikle Demir evlenme teklifi ettiğinde Esma kabul etmeyince Demir ağladı ya orada çok kötü oldum ya.

Ama şunu anlayamıyorum Selim Demir e ne yaparsan yapp arkanbdayım demiş ben unutmuştum o sahneyi Demir Esma ile tekrar konuşabilirdi. Ama o Birnur l konuşmayı tercih etti ve orada Birnur a evlenme işini söyledi galiba değil mi??

Ama 19. bölüm çok kötü gerçekten o taşınma sahneleri filan hem de Selim ailesine kızdı ya Kozan ların gideceğini öğrenince orası çok güzeldi Esma nın köşke sgeldiği sahne de süperdi kısacası bölümün tamamı çok güzeldi ve aynı za<manda biraz da kötüydü hep ağladım ya :)

meg
04-08-06, 15:57
evet bu akşamki bölüm çok harika olacak daha şimdiden çok heyecanlıyım:):)
selimin psikologla konuşmasına çok güldüm dün akşam:)

evet arkadaşlar bu akşamki bölüm çok gzüel:) Saat kaçta yayınlanacak biliyor musunuz?

meltem-cmbl
04-08-06, 16:11
Arkadaşlar dün normal Atv de 19. bölüm verilmişti. İzleyince çok kötü oldum ya resmen ağladım :) Demir ve Esma sahneleri çok kötüydü. Özellikle Demir evlenme teklifi ettiğinde Esma kabul etmeyince Demir ağladı ya orada çok kötü oldum ya.

Ama şunu anlayamıyorum Selim Demir e ne yaparsan yapp arkanbdayım demiş ben unutmuştum o sahneyi Demir Esma ile tekrar konuşabilirdi. Ama o Birnur l konuşmayı tercih etti ve orada Birnur a evlenme işini söyledi galiba değil mi??

Ama 19. bölüm çok kötü gerçekten o taşınma sahneleri filan hem de Selim ailesine kızdı ya Kozan ların gideceğini öğrenince orası çok güzeldi Esma nın köşke sgeldiği sahne de süperdi kısacası bölümün tamamı çok güzeldi ve aynı za<manda biraz da kötüydü hep ağladım ya :)

işte cnm benımde bu yüzden fikrim değişti demir esmayla yine konuşabilirdi ** gitti birnuru seçtiii bu yüzden artık selimmmm hep selimmm:img-grin2

gulseven
04-08-06, 17:25
ohh nihayet tango bölümü geldiiiii:)bugün büyük gün arkadaşlar...esma-selim arasındaki yakınlaşma ilk kez tam anlamıyla başlıyoooo:)selimin son sahnedeki bakışları çookk güzelldii....:P

şanslıyım hem normal atv yi hemde avrupa atv yi izliyorum.
birazdan normal atv de başlıycak esma ve demir yeni ayrıldılar
avrupa atv de ise süper gün.tango zamanııııııııı :img-kiss:

g_k
04-08-06, 18:28
dün akşam çok heyecanlı bitti tango bölümü bu akşam bomba bir bölüm olacakk...........

OZKORKMAZ
04-08-06, 19:22
evet 20. bölümde bitti ve selim&esma aşkı yavaş yavaş başlıyor çok gzl ya valla sabırsızlıkla bekliyorum diğer bölümleri şimdi p.tesi beklemek zor gelio acaba zamanında 1 hafta nsl bekliyormuşum neyse son bakışı çok tatlıydı selim in ayrıca demirle tenis oynarkende ekstra tatlıydı keske sürekli öyle giyinse ama işte olmuo çok iyi bir bölümdü yine

michelle
04-08-06, 19:29
Bölüm bittiğinden beri Selim'in o buğulu bakışları gözümünden önünden gitmiyor,aynı anda hem şaşkınlık hem hayranlıkla öyle güzel bakıyor ki Esma'ya...şimdilik duygularını inatla inkar ededursun yakında o gözler hem aşk hemde tutkuyla parlayacak...O sahneleri yeniden ve yeniden izlemek için sabırsızlanıyorum...

meltem-cmbl
04-08-06, 19:29
evet 20. bölümde bitti ve selim&esma aşkı yavaş yavaş başlıyor çok gzl ya valla sabırsızlıkla bekliyorum diğer bölümleri şimdi p.tesi beklemek zor gelio acaba zamanında 1 hafta nsl bekliyormuşum neyse son bakışı çok tatlıydı selim in ayrıca demirle tenis oynarkende ekstra tatlıydı keske sürekli öyle giyinse ama işte olmuo çok iyi bir bölümdü yine
evet güsel bır bölümdü selim esma aşkı gelecek bölümdemi başlıcak ya sabırsızlıkla bekliyorummm vallaaa:love05:

OZKORKMAZ
04-08-06, 19:36
evet güsel bır bölümdü selim esma aşkı gelecek bölümdemi başlıcak ya sabırsızlıkla bekliyorummm vallaaa:love05:
ya öyle hemen bir başlangıç olmayacak daha ama böyle küçük küçük kimse farkında omadan aralarında bir bağ kurulacak ama daha var bnm bildigim öyle harika sahnelere

*deniz*
04-08-06, 19:47
Büyük bir zevkle bim'i yeniden izliyorum.Her gün 17.30'u sabırsızlıkla bekliyorum daha önceden izlediğim bir diziyi bu kadar zevkle seyredeceğimi düşünemezdim.Büyük bir heyecanla selim esma aşkının başlamasını bekliyorum.Mehmet Aslantuğ ne kadar yakışıklı,ne kadar güzel bakan ve gülen bir adam.Yeni sezonda onu yine güzel bir aşk hikayesinde görürüz umarım.O sevgiyle bakan gülen gözlerini yeniden izlerken şu dönem dizilerde oynayan diğer jönleri düşündümde...arada büyük bir fark var oyunculuk budur dedirtiyor..

kübranejat
04-08-06, 20:22
Bugün normal atv de 20. yi izledik. Ayy sonu çok güzeldii.. Bitince işte başlıyorr dedim valla kendi kendime :)

-s_e yaren-
04-08-06, 20:27
Normal atv yi bende izledim bugün.
Sonu gercekten çok güzeldi.Selimin Esmaya bakısları muhteşemdi
yaa.Artık yavaş yavaş başlıyo oh be sonunda tekrardan izleyebilicem Selim-Esma aşkını ne kadar da özlemişim onları ya

kübranejat
04-08-06, 20:29
Evett yaa gerçektenn harika yaa..

sweet923
04-08-06, 20:47
bugün normal atv de 20. bölümdü..yavaş yavaş başlıyacak galiba selim esma aşkı....esma uyurken nasıl da bakıyordu selim esmaya...

burcin_kaplan
04-08-06, 22:17
arkdşlar ya avrupa atvde bölüm bittimi yoksa daha başlamadı mı?? şimdi özel hat warda anlamadım ya..ne zmn başladı yada başlıcak?

meg
04-08-06, 22:32
şimdi başladı:)

halka
04-08-06, 23:06
20.bölümde bitti ha gayret az kaldı..artık yavaş yavaş gerçek aşk başlıyor hayırlısı...:img-grin2

burcin_kaplan
04-08-06, 23:42
ya arkdaşlar inanamıyorum tam bölüm başladı bunlar tango yaptılar fln bizde elektirik gittiii yaaa.. we izlemedim şimdi geldi elektirk yanii ufff..
arkdaşlar biriniz bölümde neler oldu anlatabilr msinz???? sadece esmalı ve selimli olayları anlatsanız yeterr:):) çok teşşekkür ederim şidmden.

sinem*
05-08-06, 00:02
ya arkdaşlar inanamıyorum tam bölüm başladı bunlar tango yaptılar fln bizde elektirik gittiii yaaa.. we izlemedim şimdi geldi elektirk yanii ufff..
arkdaşlar biriniz bölümde neler oldu anlatabilr msinz???? sadece esmalı ve selimli olayları anlatsanız yeterr:):) çok teşşekkür ederim şidmden.
esma selime tangoyu öğretmeye çalışıyordu sonra dansa kaldıran kadın ve adam yanlış yapıyorsunuz gözlerinizin içine bakın felan dedi onlarda öyle dans ettiler ikiside çok etkilendi normal olarak
sonra selimin arabasıyla eve gidiyorlardı selim çok dalgındı esmada hiç konuşmuyordu sonra esma babasını gördüğünde görmemezlikten geldi
eve geldiklerinde esma arabanın arkasındaki çantasını almak için döndüğünde selimde döndü ve kafalarını çarptılar:img-grin2 sonra inince esma teşekkür ederken anahtarını düşürdü sonra selim onu almak için eğildi esmada eğildi gözgöze geldiler tuhaf bir bakış attılar tango kısmı burda bitti
esma sabah kalktığında ağvaya gitmeye karar verdi çünkü selimden etkilendiğini düşünüyordu selimde aynı şekilde çok düşünceliydi,çiçekten esmanın nereye gittiğini öğrenip onun yanına gitti kapıyı çaldı ve 29.bölüm bitti ama masal tadında görüntüler başlığında sayfa 5 te 29.bölüm sahneleri var sağa tıklatıp farklı kaydet diyerek izleyebilirsin ancak bu kadar anlatabildim:img-grin2

burcin_kaplan
05-08-06, 00:25
esma selime tangoyu öğretmeye çalışıyordu sonra dansa kaldıran kadın ve adam yanlış yapıyorsunuz gözlerinizin içine bakın felan dedi onlarda öyle dans ettiler ikiside çok etkilendi normal olarak
sonra selimin arabasıyla eve gidiyorlardı selim çok dalgındı esmada hiç konuşmuyordu sonra esma babasını gördüğünde görmemezlikten geldi
eve geldiklerinde esma arabanın arkasındaki çantasını almak için döndüğünde selimde döndü ve kafalarını çarptılar:img-grin2 sonra inince esma teşekkür ederken anahtarını düşürdü sonra selim onu almak için eğildi esmada eğildi gözgöze geldiler tuhaf bir bakış attılar tango kısmı burda bitti
esma sabah kalktığında ağvaya gitmeye karar verdi çünkü selimden etkilendiğini düşünüyordu selimde aynı şekilde çok düşünceliydi,çiçekten esmanın nereye gittiğini öğrenip onun yanına gitti kapıyı çaldı ve 29.bölüm bitti ama masal tadında görüntüler başlığında sayfa 5 te 29.bölüm sahneleri var sağa tıklatıp farklı kaydet diyerek izleyebilirsin ancak bu kadar anlatabildim:img-grin2

çooook teşekkür ederiiiim... walla çok saol ciddeeen:) süper bölümmüş ama neyse artık bu bölümle aşkları başlamıştırrR:) öbür bölüm bildiğim kadarıyla şu resim olayı olucak sabah kahvaltıda.. resimlerini çekicekler unun sonra demir resimleri fln görücek:) ohh ohh bölümler yaklaşıo süperr walla.

havincim
05-08-06, 01:06
ya böyle yerde biter mi bölüm ya:fighting2 bana yapılır mı bu:icon_cry: işin yoksa bekle 3 gün:icon_cry: :icon_cry:
bu bölümün en güzel sahneleri ilk sahneleriydi yani tango sahneleri,garajda göz göze gelmeler:)en sevdiğim bölümler geldi artık ağzım kulağımda izliyorum bölümleri baştan sona:)

missryan
05-08-06, 10:19
nihayet beklediğimiz bölümler başladı........:P
en güzel sahneler tabikide tango sahneleriydi...esmanın çiçek'e selimden etkilendiğini itiraf etmeside çok güzeldi.....ben unutmuştum o itirafı o yüzden böyle bir şaşırdım esma bu kadar çabukmu aşık olucak diye....olsun böyle daha iyi:)....
ama cidden öyle bir sahnede bırakılırmı yaa:(...şimdi işin yoksa bekle iki gün.....:img-sorry

g_k
05-08-06, 11:49
süperrr bölümlerr yaaa başladı tamda heyecanlı yerinde bittirdiler p.tesine kadar beklememiz lazım

kübranejat
05-08-06, 13:12
Aslında sadece Avrupa Atv de değil normal Atv de de başlıyor galiba yavaş yavaş. O çalışma zamanları süperdi...

mili_gkhnözen1905
05-08-06, 19:24
dünki bölüm cok güzeldi tango sahnelerini güzeldi sonra selimin esmayi eve getirdikten sonra esmanin anahtarini düsürmesi selimle göze göze gelmeleri
esmanin cicegi selimden etkilendigini aciklamasini genel olarak güzeldi
simdi bekle pazartesiye kadar....haftasonuda olsa ne olur sanki....

catherina
05-08-06, 20:07
arkadaşlar 30. bölüm özetini bulamıyorum bulan yayınlayabilir mi çççççççççoooooooooookkkkkkkkk merak ediyorumda tam da sahnesinde bitirdiler!!!!!!!!!!!

catherina
05-08-06, 20:12
arkadaşlar şimdiden vermek belki yanlış ama sizinle paylaşmak istedim işte 33. bölüm özeti:
Bir İstanbul Masalı'nda, geceleri kana bulanan Esma ve Selim'in aşkları yarım kalıyor. Ölümle yaşam arasında gidip gelen Selim, Arhan Ailesi'ni yasa boğuyor
atv'nin büyük bir tiryakilikle izlenen ünlü dizisi "Bir İstanbul Masalı" gergin bekleyişe sahne olacak heyecan dolu 33. bölümüyle sürüyor. Dizide bu akşam; Selim ile Esma arasındaki aşk başlamadan yarım kalıyor, Selim'in bıçaklanma haberi Arhan Malikanesi'ne bomba gibi düşüyor ve gergin bir bekleyiş başlıyor.

BAŞLAMADAN BİTTİ
Selim ve Esma tam da aşklarını itiraf etmişlerken, ansızın meydana gelen talihsiz olayla neye uğradıklarını şaşırırlar. Aşıkların ilk gecesi kana bulanmış, daha başlamadan her şey yarım kalmıştır. Arhan Malikanesi Selim'in bıçaklanması haberiyle sarsılır. Ömer ve Behiye başta olmak üzere tüm malikane halkı soluğu hastanede alırlar. Gergin bir bekleyiş başlamıştır. ARC'de de tüm işler askıya alınır, holdingde nefesler tutulmuş, tüm gözler Selim'in yaşam mücadelesine çevrilmiştir.

AYŞE KAÇTI
Diğer yandan, Kazım Ayşe'yi daha fazla saklayamaz. Küçük kız babasının yanından kaçarak Behiye Anne'sine doğru yola çıkar. İpek, on sekizini doldurmuştur. Ozan'la birlikte doğum gününü neşe içinde kutlarlar, ama günün sonunda İpek'in kızgın babası karşılarına dikilecektir. Selim, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide gidip gelirken, Esma endişeli bekleyişini sürdürmektedir. Üstelik bir yandan da Demir'le köşe kapmaca oynamak zorunda kalacaktır.

catherina
05-08-06, 20:12
bana 30. bölümü bulursanız çok sevinirim :)))

kübranejat
05-08-06, 20:14
Atv nin sitesinde bölüm özeti vardır eğer video istiyorsan ben yükledim masal tadında görüntüler başlığında bulabilirsin...

yaprak84
06-08-06, 01:33
arkadaslar bir sorum olacak:

bazi özel videolarda gördüm bu sahneyi ama hangi bölüme ait oldugunu bilmiyorum ne yazikki. esma bebegi kaybettikten sonra selim´le sahilde yürüyorlar ve aniden esma kacip gidiyor. selim ise gitmesini bir sekilde engellemeye calisiyor, sanki "gitme" diyor. esma o sahnede tozpembe renginde bir kaban giyinmis, boynunda beyaz bir atki var. eger bana bu sahnenin hangi bölüme ait oldugunu söylerseniz cok sevinirim. simdiden tesekkür ederim!

kübranejat
06-08-06, 02:03
Tam hatırlamıyorum hangi bölüm olduğunu ama galiba o çocuğun düştüğü yere gitmişlerdi beraber. Çocuğun düştüğü bölümden 2-3 bölüm sonra olması lazım 1 bölüm sonra olacağını sanmıyorum.

Tam olarak bir bilgi veremediğim için üzgünüm...

halka
06-08-06, 21:50
arkadaslar bir sorum olacak:

bazi özel videolarda gördüm bu sahneyi ama hangi bölüme ait oldugunu bilmiyorum ne yazikki. esma bebegi kaybettikten sonra selim´le sahilde yürüyorlar ve aniden esma kacip gidiyor. selim ise gitmesini bir sekilde engellemeye calisiyor, sanki "gitme" diyor. esma o sahnede tozpembe renginde bir kaban giyinmis, boynunda beyaz bir atki var. eger bana bu sahnenin hangi bölüme ait oldugunu söylerseniz cok sevinirim. simdiden tesekkür ederim!

bu anlattığın olay esmanın bir rüyasında...o rüyada 50.bölümdü.esma bebeğini kaybettikten sonra görmüştü.

kübranejat
07-08-06, 01:06
Heee evet eve onu diyorsunn deniz kenarındalar böyle evett hatırladımm :) Ben de unutmuşum... Aslında Selim hiçbiryere gitmiyordu ki Esma kafasında kurmuş :)

Billush
07-08-06, 12:07
Ya ben bu akşam izleyemeyeceğim,o saatte yolda olacağız of ya merak da ediyorum tam izlememiştim bu bölümü parça parça izlemiştim yine öyle kalacak:(

prettygirl
07-08-06, 12:59
Arkadaşlar 3-4 gündür yazamadım...dersanem başlıcak sınav için çalışıyorum(malum lise 2:img-icecr )..sizi unuttuğumu sanmayın...valla bu geceki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...çoook güzel bi yerde kaldı yaaaaaa:love05: :love05: :love05:

catherina
07-08-06, 15:17
Aslında sadece Avrupa Atv de değil normal Atv de de başlıyor galiba yavaş yavaş. O çalışma zamanları süperdi...

saol da ben atv avrupadan takip ediyorum atv kendi bölüm özetini verio yani o çok gerilerde bide masal tadında görüntülere bakiim gerçekten saol:img-grin2 :img-grin2

abusra
07-08-06, 16:44
normalde biz daha 21. bölümdeyiz avrupada kaçıncı bölüm

prettygirl
07-08-06, 17:39
avrupada 30. bölüm var bu gece:love05:

havincim
07-08-06, 18:43
30.bölüm ağvadaki bölüm:)çok güzel olacak:)
bu akşam atv avrupa da saat kaçta BİM?

yaprak84
07-08-06, 19:01
BIM bu aksam atv avrupa´da türkiye saatiyle 22´de yayinlanacak. en azindan dün aksam fragman böyle söylüyordu.

halka
07-08-06, 19:15
daha demin 21.bölüm bitti böylece esma v edemir sayfası da kapandı.sıra geldi selim ve esmaya...:img-grin2

kusursuz
07-08-06, 19:27
daha demin 21.bölüm bitti böylece esma v edemir sayfası da kapandı.sıra geldi selim ve esmaya...:img-grin2
Evet canım ve sonu çok güzeldi...
Unutmayın ben şöforünüzün kızıyım...:img-icecr

halka
07-08-06, 19:36
Evet canım ve sonu çok güzeldi...
Unutmayın ben şöforünüzün kızıyım...:img-icecr

ya bombanın patladığı bölüm kaçıncı bölümdü cnm hatırlıomusun??o bölümde esmanın ne oldu sorusuna bende bilmiyorum diyerek ağlaması çok güzeldi..

meltem-cmbl
07-08-06, 19:40
21.bölmümü i<leidm demin selim ve esma aşlkı başlıyo sanırsamm sonu çok güseldi

unutmayın ben şöförün kızıyım dedi çok güselddiii hele şükür başlıyo esma&selim

esse_m
07-08-06, 19:41
Esmanin Demirle Konuştuklari Sahnede çok Güzeldi .
Esmanin Demir Nikah Masasindayken Demire Bakmasi Demirin Esmayi Görmesi Ve Esmanin Ağcin Arkasina Saklanmasi Ve Kendi Toparlayip Yürürüp Gitmesi
Selimin Esmaya Peynirli Omlet Hazirlamasi Ve Birbirleyiyle Atişmalari
Esmanin Selime ''unuttuz Galiba Ben Söförün Kiziyim'' Dedikten Sonraki Selimin Esmaya Hayran Hayran Bakişi Ah Ahhh

Bence En Güzel Bölümlerinden Biri De 21. Bölümmüş

kübranejat
07-08-06, 19:41
Bugünkü bölüm süperdi ahh şimdi Avrupa Atv dekilerin bu akşamki bölümü Ağva galiba :( :( :(

Ama bizimm :( Neyse ya aslında biz de şanslıyız Selim in Esma ya aşık olduğu bölümlere yaklaştıkk :)

Arkadaşlar 8 bölüm sonra Tangoo oleyyy :)

meltem-cmbl
07-08-06, 19:45
Bugünkü bölüm süperdi ahh şimdi Avrupa Atv dekilerin bu akşamki bölümü Ağva galiba :( :( :(

Ama bizimm :( Neyse ya aslında biz de şanslıyız Selim in Esma ya aşık olduğu bölümlere yaklaştıkk :)

Arkadaşlar 8 bölüm sonra Tangoo oleyyy :)

evet 8 bölüm sonra tangoo bende günleri sayıyorumm valla şu tango sahnesini çok merak ettim perşembe gününe geliyo sanırsam bu perşembe değil haftaya perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorummm:img-grin2

kübranejat
07-08-06, 19:46
Hee bu arada Meltem cim videolar başlığından video indirme tamam mı? :) Heyecanla bekle daha güzel :)

meltem-cmbl
07-08-06, 19:47
Hee bu arada Meltem cim videolar başlığından video indirme tamam mı? :) Heyecanla bekle daha güzel :)
ok tmm indirmeme:img-grin2 yaw ama 8 gün nasıl bekl,cem yaa:img-sorry

kusursuz
07-08-06, 19:58
Halka, Ya kusura bakma şimdi gördüm canım.Valla tam olarak bilmiyorum ama az kaldı.Şu tabun olayı için bombalanıyordu.Bir kaç bölüm kaldı...
Valla tango sahnesini dayanamadım ben izledim burdaki videolardan ama izlemeyenler izlemesin,tadı çıkmaz.Önümüzdeki bölümler süperrrrrrrrrrrr

halka
07-08-06, 20:02
Halka, Ya kusura bakma şimdi gördüm canım.Valla tam olarak bilmiyorum ama az kaldı.Şu tabun olayı için bombalanıyordu.Bir kaç bölüm kaldı...
Valla tango sahnesini dayanamadım ben izledim burdaki videolardan ama izlemeyenler izlemesin,tadı çıkmaz.Önümüzdeki bölümler süperrrrrrrrrrrr

bende oturdum seyrettim hatta daha fazllasına kadar gittim.en son 48.bölümde bıraktım.insan dayanamıyor daha 8 gün var ya:icon_cry:

kübranejat
07-08-06, 20:24
Maalesef 8 de değil :( 8 bölüm var ama araya hafta sonu da giriyoo :( :( :(

sinem75
07-08-06, 20:30
Arkadaşlar bugün ATV Avrupa'da yeni bölüm varmı.Fragman göreniniz oldumu hiç.Az sonra Bir Demet Tiyatro başlayacak acaba ondan sonramı var.

g_k
07-08-06, 20:41
eet ondan sonra yeni bölüm

AYGÜZELI
07-08-06, 23:11
valla suana kadar izledigim en güzel bölüm 30´uncu bölümdü benim icin.
hangi karesini anlatimki hayrankaldim selimin o bakislarina esmaya ic cekislerine bir oyuncu bu kadar basarili yansitamaz aski kutluyorum mehmet aslantugu iyiki varsin.
hele o zekeriyanin selimin dinlemesi icin koydugu eser
(beni körkuyularda merdivensiz birakma)harikka bir eser aski ne güzel anlatiyo.
esma bahceden gecerken selimin o bakislari ah ah ne bakisti öyle.

"""yeniden BIM izlemek ne keyifli"""

sweet923
07-08-06, 23:17
biz daha ne yazık ki 21.bölümü bitirdik...demir mevzusu bitti..büyük bir ızdırapla tabiki...atv avrupadakiler bizi katlayıp gidiyorlar...esmanın demiri uzaktan seyredişi gözümün önünden hiç gitmedi...selim esmaya omlet yaptı...benim de canım çekti bu arada..en son esma tekerlek değiştirecekti orda bitti galiba...yoksa değiştirdi mi bitti...selimin esmaya yan yan bakışları harika..değil mi arkadaşlar..daha çok başındayız ama olsun..demir zavallım bitap halde binnura burası benim yatağım orası senin deyip duruyordu..en çok nazlıya güldüm..ilahi nazlı..ay keşke demir bey esmayı alıp gelmese de sevenler kavuşsa diyordu..kocaman bir kahkaha patlattım...

AYGÜZELI
07-08-06, 23:25
sevgili sweet923....eh en az 2 hafta sonra bu kareleri izleme sansiniz var cok sansliyiz biz dizinin en güzel bölümlerini izliyoruz suan yeniden.zaten 30`uncu bölümden sonra cok ayri bir özelligi var bu dizinin bende en cok istedigim selim esma beraberligini izliyorum cok keyifli tabi dizinin son 10 bölümü haric tam bir hayal kirikligi yaratmisti bende olsun ama simdi bu sahnelerin keyfini cikaralim o sahnelere var baya.

baran-havin
07-08-06, 23:36
atv avrupadaki 30bölümün son sahnesi bence cok güzeldi demirin selimin odasina girib resimleri önüne atib bagirmasi demir süper ya

sweet923
07-08-06, 23:38
sevgili sweet923....eh en az 2 hafta sonra bu kareleri izleme sansiniz var cok sansliyiz biz dizinin en güzel bölümlerini izliyoruz suan yeniden.zaten 30`uncu bölümden sonra cok ayri bir özelligi var bu dizinin bende en cok istedigim selim esma beraberligini izliyorum cok keyifli tabi dizinin son 10 bölümü haric tam bir hayal kirikligi yaratmisti bende olsun ama simdi bu sahnelerin keyfini cikaralim o sahnelere var baya.

evet katılıyorum..esma ve selim ikilisini izlemek adeta bir keyif...selimin esmaya bakışı öldürüyor beni...şu an en güzel bölümleri izlemekteyiz....her geçen bölümde daha da anlam buluyor esma-selim ikilisi...

mili_gkhnözen1905
08-08-06, 00:26
ben izleyemedim ya nasil bakcam bu bölüme cok istedigim bölümdü ya
artik gece bakarim tabi veririlerse....

denizkizi55
08-08-06, 00:43
atv avrupada kacinci bölüm oynadi..?? neler oldu??:img-grin2

missryan
08-08-06, 16:40
atv avrupada kacinci bölüm oynadi..?? neler oldu??:img-grin2

canım 30.bölüm oynadı avrupada....çok güzeldi...selim ağvaya geldi işte....ama esma hep kaçtı ondan....sonra ist.da konuştular unutalım ağvayı falan dediler....böyle bişey olamaz dediler....en son demir ağvada çekilen fotografları selim'in masasına fırlattı ve selimin yüzünde bitti.....

abusra
08-08-06, 16:43
normal atv de dün demir evlendiii baqkalım bu gün nolcak 22. bölümdeyizzz

denizkizi55
08-08-06, 18:28
canım 30.bölüm oynadı avrupada....çok güzeldi...selim ağvaya geldi işte....ama esma hep kaçtı ondan....sonra ist.da konuştular unutalım ağvayı falan dediler....böyle bişey olamaz dediler....en son demir ağvada çekilen fotografları selim'in masasına fırlattı ve selimin yüzünde bitti.....

sana cok tsk ederim cnm ..demek daha ask resmi olarak baslamadi?? ohhhhhhh kacirmamisim dahalik..ehehe buaksam var mi atv avrupada??:img-grin2

meltem-cmbl
08-08-06, 19:47
normal atvde 22. bölümüm izledim bugün ama hiçbirgelişme olamdı bu bölümüm pek beğenmedimmm

missryan
08-08-06, 20:11
sana cok tsk ederim cnm ..demek daha ask resmi olarak baslamadi?? ohhhhhhh kacirmamisim dahalik..ehehe buaksam var mi atv avrupada??:img-grin2
ewt cnm var....hatta 15-20 dk.sonra başlicak:)

g_k
08-08-06, 21:51
bugün atv avrupada 31, bölüm bitti süper bir bölümdü
selim yeni evine taşındı ayşe kaçırıldı bir sürü olay oldu en önemlisi esma selime aşkını itiraf edecek :love05: :love05: :love05:

mili_gkhnözen1905
08-08-06, 22:27
süper bir bölümdü yaaa selim sonunda esmadan hoslandigini :love05: anladi ask basliyor ama ben 30.bölümün basina bakmadim ya esma dediya bende unutamadim gibi birsey ne oldu ne bitti orda ya video yokmu ya 30.bölümün......

AYGÜZELI
08-08-06, 22:42
zaten 30´uncu bölümden sonra en güzel bölümler oynadi benim icin ve bugünkü bölümde cok güzeldi......selimin psikologa yaptigi itiraf askinin okadar büyük olmasi ve esmayi o bahcede dimdik yikilmadan askina karsilik vermeden görmek onu malikaneden tasinmaya yitti iyide oldu yani askini tam sinamis oldu..esmada itirafini yapti yarinki bölümü merakla bekliyorum...ayse kacirildi ozanin burnu sürttü ve eve geri döndü.
yine cok güzel bir bölümdü ama mehmet aslantug´a yine hayran kaldim nasil böyle yansita biliyor duygulari harikka bir oyuncu,seyretmeye doyamiyorum.
tüm ekibi kutlamak gerek böyle bir uyum icin.

denizkizi55
08-08-06, 23:15
vatana millete hayirli ugurlu olsun..sonunda basliyo arkadaslar...hem ask hemde dizinin hemen hemen en güzel bölümleri:img-grin2 ..atv avrupada birdahaki bölüm nezaman oyuyo?? sanirim yarin yok dimi??

gzd_gzd
08-08-06, 23:43
bgün atv avrupa da werilen bölüm çook gzeldi en önemlsi de artık selim-esma aşkı başlıcak,selim yaralnck bssürü önemli olaylar olck daa önc izlememe ramen hala çook heycnlıyım:img-grin2

gulseven
09-08-06, 09:05
oh beee
bilen bilmeyen aşk nasılmış görücek artık:img-kiss:
atv avrupada süper bi bölüm izledik dün akşam.bayıldım gene
m.aslantuğ gibi aşkı ve aşık erkeği canlandıran var mı başka;)

abusra
09-08-06, 11:19
sizde aşk başladı demek normal atv den 9 bölüm ileridesiniz sanırımm

abusra
09-08-06, 11:22
bu arada reytiglere baktım bu kadar izleyicisi varken heralde ilk 10 a girmiştir diye ama patesi günü 36. olmuşşş çook kötü yaa

catherina
09-08-06, 11:26
arkadaşlar dünkü bölüm harikaydı en güzel bölümler başlıo selimin psikoloğa itirafı çok güzeldi tabi esmanın bende unutamadım demeside:)) bugünde 20:30 da başlıcak atv avrupada kaçırmayın ya bölümler süpppppeeeeeeeerrrrrrrr.

missryan
09-08-06, 18:37
ayy süpper bi bölümdü yaa.....sonu mükemmel bitti....:P
bugünkü bölümde selimle esma aşkı resmi olarak başlıyo:)
demir dünkü bölümde esmaya hesap sormaya kalkarak çok ileri gitti bence...gerçi esma ağzının payını verdi ama bu kadar ileri gitmesinede gerek yoktu....ama yinede çok üzüldüm demiree:(tamam ileri falan gitti ama kıyamam ben ona yaaa:img-sorry......neyse neyse sonuçta esmada itiraf etti....çok güzel bölümler geliyo çoookkk....:)

mamie
09-08-06, 19:37
arkadaslar yarin avrupada bir istanbul masali yokmu.cunku once mavi ay var ondan sonrada yasemin bozkurt ile hayat oyunlari var.cikmicakmi yoksa???

denizkizi55
09-08-06, 19:40
hakikaten yaa buaksam yokmuuu?? benim hatirladigim kadariyla atv avrupada carsamba aksamlari oynamiyodu sari sciak yokmu normalde yoksa ben mi yanlis hatirliyorum..herneyse kesin olarak buaksam oynayacagina dair reklam falan gören oldumuuu?

halka
09-08-06, 19:42
ya 23.bölüm demin bitti.hadi ya gelsin şu tango.:icon_cry: ne güzel avrupa'da herkes seyrediyor...

mamie
09-08-06, 19:43
bu aksam var hemen haberlerden sonra.ben reklami gordum.ben yarini soruyordum

meltem-cmbl
09-08-06, 19:47
yaw bugünkü 23.bölüm harikaydı ama sonunu kaçırdım ya selim nefes le ilgili bişey söylüyodu birnura ben oonu duymak istedim ama reklam oldu sonra kaçırdım bana tam cümle oalark söylermisin acaba selim birnura ne dedi

halka
09-08-06, 19:50
aynı havayı solumak istemiyorsan nefes almazsın olur biter.esma bir süredir burda kalmıyordu ama artık burda yaşıcak tarzında birşey söledi meltemcim...

OZKORKMAZ
09-08-06, 20:02
evet selim esma askı baslıyor ya bu beni çok mutlu edior bakalım daha neler görecegiz sanırım bomba sahnesi yaklaşıyor orada dahada yakınlaşacaklardı e hayırlısı artık bizeizlemek düşüo

meltem-cmbl
09-08-06, 20:02
aynı havayı solumak istemiyorsan nefes almazsın olur biter.esma bir süredir burda kalmıyordu ama artık burda yaşıcak tarzında birşey söledi meltemcim...
aynı havayı solumak dedi reklama girdi ben esma bbir süredir burda kalmıyordu ama artık burda yaşıcak kımından itibaren izledim uf onu ağzından duyamadımm ya ufff

baran-havin
09-08-06, 21:56
ya ben son iki bölümü izliyemedim 30 ve 31 bölümü bugünkü 32 bölümüde yarim izliyebildim :-(
tüm bölümleri yokmu bu bölümlerin? sadece kisa sahneler var tüm bölüm istiyorum :-/

g_k
09-08-06, 21:59
bugün avrupa atv deki bölüm bomba gibiydi yaa süperdi
esma selim aşkı başladı arkilerrr esmada selimde artık itiraf etti
en önemlisi selim bıçaklandıı :img-sorry

baran-havin
09-08-06, 21:59
ayy süpper bi bölümdü yaa.....sonu mükemmel bitti....:P
bugünkü bölümde selimle esma aşkı resmi olarak başlıyo:)
demir dünkü bölümde esmaya hesap sormaya kalkarak çok ileri gitti bence...gerçi esma ağzının payını verdi ama bu kadar ileri gitmesinede gerek yoktu....ama yinede çok üzüldüm demiree:(tamam ileri falan gitti ama kıyamam ben ona yaaa:img-sorry......neyse neyse sonuçta esmada itiraf etti....çok güzel bölümler geliyo çoookkk....:)
ya demir resimleri görünce esmanin yanina gidibde ona hesab sormasi filan
orayi bana bi anlatirmisin? lütfen izliyemedimde
klibi olsa izlerdim ama yok galiba :-/

baran-havin
09-08-06, 22:00
bugün avrupa atv deki bölüm bomba gibiydi yaa süperdi
esma selim aşkı başladı arkilerrr esmada selimde artık itiraf etti
en önemlisi selim bıçaklandıı :img-sorry
bucaklandimi yaa oofff oralari izliyemedim yaa
heb anlatmanizi istiyorum ama ne yapiim
neden bucaklandi

g_k
09-08-06, 22:14
esmayla buluşup yemeğe gitmişlerdi ordan çıkışta tinerci onu bıçaklamıştı

g_k
09-08-06, 22:29
arkadaşlar yarın avrupa atvde sanırım bim yok yerine bir yarışma programı başlıyo offf yaa

baran-havin
09-08-06, 22:33
esmayla buluşup yemeğe gitmişlerdi ordan çıkışta tinerci onu bıçaklamıştı
anladim tsk ederim cnm

gzd_gzd
09-08-06, 22:52
arkadaşlar yarın avrupa atvde sanırım bim yok yerine bir yarışma programı başlıyo offf yaa
o programdan snra weriyo olablrler weya ilk bşta yaptkları gbi hftada 3-4 gn fln wercek olablrler

gzd_gzd
09-08-06, 22:55
bugün hem atvdeki hem de atv avrupadaki bölümler süperdi,atvdeki bölümün snunda selimin esmayı koruması,atv avrupadaki bölümde de aşklarının başlaması demirin esmanın fularını blması we en önemlisi selimin bıçaklanması..çook heycnlydı yaff:img-grin2

asslli
09-08-06, 22:56
ya bu günkü bölümde binnur esma ya bişiler söyledi aynı havayı paylaşmak istemiyorum gibi bişiler selim o zaman ne dedi biri nolur cwp yazsın

halka
09-08-06, 23:03
ya bu günkü bölümde binnur esma ya bişiler söyledi aynı havayı paylaşmak istemiyorum gibi bişiler selim o zaman ne dedi biri nolur cwp yazsın

aynı havayı solumak istemiyorsan nefes almazsın olur biter.esma bir süredir burda yazşamıyordu ama artık burda yaşıcak bu fikre alışsan iyi edersin tarzında birşey söledi.

esmerseker
10-08-06, 00:04
Atv Avrupa da ayşe yi babası kaçirdi acaba ne olucak meraktan çatlicam ayşe arhanlara geri dönecekmi? Bu tekrarı olduğu için soruyorum.. hadi biri cevaplasın ya nolur :img-nyam:

yesimelgin
10-08-06, 00:13
ayşenin babasıyla arhanlar iyi geçinmeye başlıycaklardı ama şimdi döncekmi pek hatırlamıyorum

__ezel__
10-08-06, 01:38
bugün selimin esmayı savunması harikaydı
cevapta öyle
nefes almazsın olur biter
öl sen demediği kaldı binnura:img-grin2

ssvshy
10-08-06, 11:51
uzun zmaadır beklediğim bir bölümdü ayşenin kaybolması onu esmanın bulması ve en can alıcı söz kaybolmak isteyen küçük kızlar birbirlerini buluyor belkide...
sonrasında selimin esmayo binnura karşı savunması daha beklediğim çok sahne var :img-grin2

sinem*
10-08-06, 12:02
dün avrupa atv de izlediğim bölüm harikaydı esma ve selim resmen başladı yani selim tinerci tarafından bıçaklandı sonunda ama olsun
ondan önceki sahneler yani esmanın sarhoş olması,selim yanağına deyecekken şarabın dökülmesi sonra esmann gülerek ben şimdi evdekilere selimle şarap içerken üzerim battı mı diyeceğim demesi,sonra selimin onu eve götürmesi yani hepsi süperdi
bu akşamki bölüm daha güzel sanırım türkiye saatiyle 22.00 da verecekler

missryan
10-08-06, 12:04
bu akşamki bölüm daha güzel sanırım türkiye saatiyle 22.00 da verecekler

canım eminmisin yaa...hiç fragmanda göstermediler....eğer olursa cidden çok sevinirim.....çünkü önce alişanın mı ne eğlence programı,sonrada yasemin bozkurtla bilmemne diye gösterdiler....sanırım bu akşam yok:img-sorry....

missryan
10-08-06, 12:25
muhteşem bir bölümdü.....ama selim-esma aşkını ne kadar çok sevsemde demire dayanamıyorum ben....nasıl üzgün ve kırgın canımm yaa...:(
esmaya o fuları verirken o yüz ifadesi o ağlamaklı bakışları bitirdi beni yaa....:icon_cry:
en sonunda oda kabulleniyor ama şu anki haline çok üzülüyorum...
esma ve selim arasındaki aşkta giderek ilerliyor....gelecek bölüm bim'in en güzel bölümlerinden biri....ama bugün izleyebilecekmiyiz acaba:img-sorry
haberi olan olursa hemen yazsın buraya lütfen....

asslli
10-08-06, 12:45
aynı havayı solumak istemiyorsan nefes almazsın olur biter.esma bir süredir burda yazşamıyordu ama artık burda yaşıcak bu fikre alışsan iyi edersin tarzında birşey söledi.
cwp verdiğin için saol

sinem75
10-08-06, 15:02
Bugün ATV Avrupa'da BİM varmı arkadaşlar.Ben işyerindeyim evde olanlar acaba hiç fragman gördülermi.

gzd_gzd
10-08-06, 15:37
bgn atv avrupada bim yoq sanrım önce bi yarışma programı war snra da şu anda adını unuttuum bi kadınla hayat oynları die bi dizi war,ama belki ondn snra yaynlarlar

Müge
10-08-06, 17:57
Eski bölümlerin tekrarını izlemek ,zamanında yayınlanan bölümlerden daha keyifli geldi bana...Fakat çok çabuk geçiyor bölümler,Ayşe'nin evlatlık edilme sahnesi ne çabuk geldi...Selim ve Esma ne zaman evleneceklerdi?Ada ne zaman doğacak tı? :)

halka
10-08-06, 19:20
bu bölümün en beğendiğm kısmı selim biz şey değiliz demesiydi...çok tatlılardı yaaa

havincim
10-08-06, 19:24
24.bölümde çok harikaydı...doktor erdal ve selimin konuşmaları çok güzeldi:)biz "şey" değiliz dedi ya çok komikti:)

meltem-cmbl
10-08-06, 19:33
24.bölümde çok harikaydı...doktor erdal ve selimin konuşmaları çok güzeldi:)biz "şey" değiliz dedi ya çok komikti:)
evet orasıı çok komikti biz şey değiliz:img-haha: bu bölüm gerçekten harikaydıı
bişey sorcam binnurun bebği doğacakmı aacaba

halka
10-08-06, 19:41
evet orasıı çok komikti biz şey değiliz:img-haha: bu bölüm gerçekten harikaydıı
bişey sorcam binnurun bebği doğacakmı aacaba

doğucak 35.bölümde cnm.36.bölümde adayı görücez zaten.

gmz
10-08-06, 20:00
yaa biri bana erdal ile selim arasındaki konuşmaları hatırladaığı kadarıyla söyleyebilir mi kaçırdım ya

meltem-cmbl
10-08-06, 20:30
doğucak 35.bölümde cnm.36.bölümde adayı görücez zaten.
ada binnrun çocuğumu peki sonra binnur noluyoçünkü başka kız geliyo hani dizinin sonunda bi kız vardı ben adanın ondan olduğunu zannediyodumm peki binnura nolucakk

gzd_gzd
10-08-06, 20:40
ada binnrun çocuğumu peki sonra binnur noluyoçünkü başka kız geliyo hani dizinin sonunda bi kız vardı ben adanın ondan olduğunu zannediyodumm peki binnura nolucakk
yoq ada binnrla demirn çocuu , 2. sezonda demirle binnr boşancklar ztn öbr kız yane pelini ilk bşta kskanck binnr ama hatrlarıım kdryla snra onnda bi sewglsi oluodu

meltem-cmbl
10-08-06, 20:55
yoq ada binnrla demirn çocuu , 2. sezonda demirle binnr boşancklar ztn öbr kız yane pelini ilk bşta kskanck binnr ama hatrlarıım kdryla snra onnda bi sewglsi oluodu
hımm anladım ama bbeği demir alıyo binnur ra kalmıyo dimi

halka
10-08-06, 21:13
hımm anladım ama bbeği demir alıyo binnur ra kalmıyo dimi
yok velayeti birnur alıyor demir ara sıra görmeye gidiyor...

havincim
10-08-06, 22:36
bu akşam atv avrupada bim yok galiba:icon_cry: ama ben yine de bekleyeceğim belki verirler hayat oyunlarından sonra...

abusra
10-08-06, 22:56
bu akşam atv avrupada bim yok galiba:icon_cry: ama ben yine de bekleyeceğim belki verirler hayat oyunlarından sonra...
galibaa atv avrupada daha düzene girmedii bir istanbul masalı en iyisi normal atvden takip etmekk

gzd_gzd
10-08-06, 23:18
atv avrupada ilk yaynlamaya başladıklarnda da hftada 3 gn mü ne weriolardı ama 2 hftadr fln iiydi her gn gsteriolardı ,gnde 2 kez BİM izlemek de ksel oluodu inş yrn atv avrupada werrler yne gnde 2 kez izleyeblrim BİM'i:img-grin2

yaprak84
10-08-06, 23:19
arkadaslar atv avrupa´nin yayin akisi bir siteden ögreniliyormu? ben her dakika fragman´i yakalamak ugruna atv´yi izleyememki. belki sizin bu konuda fikriniz varsa bana yardimci olursaniz sevinirim. BIM´i ilk yayinlandigi dönemlerde derslerimin yogunlugundan izleyemedim, simdi ise atv´nin yayin akisinin belirsizligi engel oluyor. YARDIM LÜTFEN!

abusra
10-08-06, 23:50
arkadaslar atv avrupa´nin yayin akisi bir siteden ögreniliyormu? ben her dakika fragman´i yakalamak ugruna atv´yi izleyememki. belki sizin bu konuda fikriniz varsa bana yardimci olursaniz sevinirim. BIM´i ilk yayinlandigi dönemlerde derslerimin yogunlugundan izleyemedim, simdi ise atv´nin yayin akisinin belirsizligi engel oluyor. YARDIM LÜTFEN!
bu yüzden en iyisi normal atv den izlemek galiba saati hiç şaşmıyo hiç olmazsa takip edersiniz

incredible
10-08-06, 23:53
arkadaşlar avrupa tv arada böle yapıo gece 1 gibi başlar devamııı dizinin....

michelle
11-08-06, 04:28
Ben bundan sonra Avrupa yayın akışını buraya yazabilirim...

11 Ağustos Cuma akşamı yayın akışına göre de ne yazık ki Bim gecenin 04:50'sinde verecek görünüyor.Prıme Tıme programları arasında dizimiz yok...

18:30
HABER ALİ KIRCA İLE ATV ANA HABER
19:20
ÖZEL HAT* MAGAZİN

21:20
SÜPER LADY *YARIŞMA* 1.BÖLÜM
22:40
BUL KAZAN*YARIŞMA *
01:00
HABER ALİ KIRCA İLE ATV ANA HABER *Tekrar!! “
01:50
SÜPER LADY *YARIŞMA* 1.BÖLÜM
03:20
A MAGAZİN *MAGAZİN*
04:50
BIR ISTANBUL MASALI *YERLİ DİZİ*33.bölüm
05:30
AVRUPA YAKASI *YERLİ DİZİ*

missryan
11-08-06, 10:05

yaa inanamıyorum ya o saatte verilirmi yaa:img-sorry...sabahın 5inde kalkıp izlenirmi yaa:(yani atv 40 yılda bir istikrarlı gidiyordu (o da avrupa kanalında...)sonunda yaptı yine yapacağını bundan sonra perşembe ve cuma bu saatte verilir o zmn heralde...oofff off hayret bişey yani......

gzd_gzd
11-08-06, 10:24
yaa inanamıyorum ya o saatte verilirmi yaa:img-sorry...sabahın 5inde kalkıp izlenirmi yaa:(yani atv 40 yılda bir istikrarlı gidiyordu (o da avrupa kanalında...)sonunda yaptı yine yapacağını bundan sonra perşembe ve cuma bu saatte verilir o zmn heralde...oofff off hayret bişey yani......
katılıyorum ya nden sbhn 5nde weriyolar annamıoyrum üstlik en gzel bölümleri başlıyoken,inş pzt salı çrş yine haberlerdn snra wermeye dwm eder,diziyi kesmesn de gününü azaltsn ben ona ble razıyım

abusra
11-08-06, 10:48
katılıyorum ya nden sbhn 5nde weriyolar annamıoyrum üstlik en gzel bölümleri başlıyoken,inş pzt salı çrş yine haberlerdn snra wermeye dwm eder,diziyi kesmesn de gününü azaltsn ben ona ble razıyım
arkadaşlar tabi 5.00 te kalkmak zor ama normal atvyle aralarındaa 9 bölüm var bencee 9 bölüm daha bekleyin olmazsaa normal atv den izlemeye başlayın

serap1985
11-08-06, 10:58
bir istanbul masalının normal atv de yayınlanan bölümleri iş saatine denk geliyo izlemek zorlaşıyo..kaliteli yapımların pek yayınlanmadığı dönemde maslımızın tekrarı ilaç gibi gelmişti..ama şimdi bu yapılan seyirciyle dalga geçmek gibi bişey...tamda masalımız masal olmaya başlamışken...

abusra
11-08-06, 11:08
bir istanbul masalının normal atv de yayınlanan bölümleri iş saatine denk geliyo izlemek zorlaşıyo..kaliteli yapımların pek yayınlanmadığı dönemde maslımızın tekrarı ilaç gibi gelmişti..ama şimdi bu yapılan seyirciyle dalga geçmek gibi bişey...tamda masalımız masal olmaya başlamışken...
hıı pardon ben o yönden düşünememiştim acaba atv ye mail atsak bi sonuç çıkarmı

TEKİN
11-08-06, 12:01
ben bir şey soracağım dün akşam bölüm yayınlandımı

gzd_gzd
11-08-06, 12:03
ben bir şey soracağım dün akşam bölüm yayınlandımı
atv avrupada yayınlanmadı malesf

catherina
11-08-06, 12:19
ya ne yapmaya çalışıolar sabahın köründe kalkıp izlenirmi ayrıca en güzel bölümler başlıo hem reytingler mi düşük ki hiç sanmıorum ama hep böle yapıo atv sizin dediğiniz gibi günler azalsın ama bölümleri kaçırmayalım belki normal atvyle birlikte gitmek istiodur.bu arada artık kaçırdığımız bölümleri normal atvden bakçaz heralde ya en heycanlı bölümünde yapılır mı yaaaa:(((((inşallah pzt salı çrş normal saatlerde verir yani 22:30 da bile verse razıyım

catherina
11-08-06, 12:21
hatta 00:00 da verselerde razıyım ben ya bölümleri kaçırmak istemiom atv ye email çeksek belki hepimiz çekersek normal yayına döner ne dersiniz?

gzd_gzd
11-08-06, 12:27
bence de mail atrsak eski yayn dzenne döner,daa önce de nrmal atvde gecenn 1inde başlıodu,şikayet gelnce 17.30a çektler,eer mail atrsak yne eskisi gbi her gn makul bi saatte wermeye bşlarlar

Sunrise
11-08-06, 13:53
Ben sikayet maili attim bile cunku benim normal atvden izleme imkanim yok. Atv avrupadada sabah erken saatte yayinlanmasindanda memnn degilim. Ne guzel makul saatte veriyorlardi, bir iki sacma sapan yarisma yayinlayacaklar diye Bir Istanbul Masalini ya yayinlamiyorlar yada sabah erken verecekler. Olacak is degil yani

yaprak84
11-08-06, 14:28
Ben bundan sonra Avrupa yayın akışını buraya yazabilirim...

11 Ağustos Cuma akşamı yayın akışına göre de ne yazık ki Bim gecenin 04:50'sinde verecek görünüyor.Prıme Tıme programları arasında dizimiz yok...

05:30
AVRUPA YAKASI *YERLİ DİZİ*

ya ben anliyamadim bunu: BIM simdi hem sabahin bir saatinde gösterilecek hemde kisaltilacakmi? saat 4.50´de basliyorsa nasil 5.30´da bitebilirki? buna aciklik getirebilen varmi aranizda.

bu arada sana emeginden ötürü cok tsk ederim michelle, süpersin!

gzd_gzd
11-08-06, 14:50
cdden ya 4.50de bşlyp 5.30da btiomuşş sbh yaynlanmasna o kdr snrlendm ki süresne bkmamışm, yaff inş bu geçici bi drumdur eski dzenne geri dner

michelle
11-08-06, 15:04
ATV'nin yeni yayın akışına göre dizi 21:20'e alındı...Saat 04:50'de tekrarı var...Atv'ye ne kadar güven olur bilmiyorum ama Avrupa yayınını takip ediyorsanız 21:20'de bakmanızı tavsiye ederim...

ÖZEL HAT* MAGAZİN

22:30
SÜPER LADY -1 YARIŞMA

23:40
BUL KAZAN *YARIŞMA *
SÜPER LADY -1 YARIŞMA

A MAGAZİN *MAGAZİN*

LİSA
11-08-06, 15:47
ATV'nin yeni yayın akışına göre dizi 21:20'e alındı...Saat 04:50'de tekrarı var...Atv'ye ne kadar güven olur bilmiyorum ama Avrupa yayınını takip ediyorsanız 21:20'de bakmanızı tavsiye ederim...

ÖZEL HAT* MAGAZİN

22:30
SÜPER LADY -1 YARIŞMA

23:40
BUL KAZAN *YARIŞMA *
SÜPER LADY -1 YARIŞMA

A MAGAZİN *MAGAZİN*
eylem ciğim beni tanırsın ben masalevinden çalıkuşu güzelim ya iyiki bakmışsın bende saat kaçta oynayacak diye tv ye bakmaktan helak oldum inşallah bu satte verirler ellerine sağlık canımsın ya

aşk_oyunu
11-08-06, 16:03
ya şimdi bu avrupa da ki yayın akışı dimi normal atv de türkiyede yine 17:30 da yani bn memnundm saatindenn yaa acil cvp verin!!

abusra
11-08-06, 16:18
ya şimdi bu avrupa da ki yayın akışı dimi normal atv de türkiyede yine 17:30 da yani bn memnundm saatindenn yaa acil cvp verin!!
evet normal atv de gine aynı saatte atv avrupadaki saat değiştiii bu arada arkadaşlar gözünüz aydın inş bundan sonra saatlerle oynamazlar

wonke
11-08-06, 16:27
ya arkadaşlar artık saat kaçta oynucakmış atv avrupada bilen varsa lütffen hemen yazsın acil cevap bekliyorum

LİSA
11-08-06, 16:35
arkadaşlar bence sattlerde tutarsızlıklar olabilir cünkü salı gününe özel hat tanıtımı veriyor atv yani bizi ekran başına bağlamak için ellerinden ne geliyorlarsa yapıyorlar birgün 8.30 da bir gün 22.30 da kaç bölümü bu yüzden seyredemedim

gzd_gzd
11-08-06, 16:51
at

[/B]
inşallah bu saatte werrler yaaa:img-sorry :img-sorry :img-sorry

mili_gkhnözen1905
11-08-06, 18:39
bugün var dimi kesin ya mavi aymi neydi öle yarisma varya ben istemiyorum ya bunlar yüzünden bime bakamiyoruz....

gzd_gzd
11-08-06, 19:21
bgn atvde yaynlanan 25. blm çoook gzeldi yine,bi de akşm atv avrupada werseler daa ksel olckk:img-kiss: :img-kiss:

meltem-cmbl
11-08-06, 19:21
bugünkü bölüm çok güseldii hele bomba sahnesi harikaydııı ....muhteşemdii

first lady
11-08-06, 19:25
bencede süperdi bu bölüm ya ben izleyememiştim ilk yayınlandığında bu bölümleri yeni yeni aşık oluyolar süpeeeeeeeeerrrrrrrrrr:love05:

abusra
11-08-06, 20:47
bencede süperdi bu bölüm ya ben izleyememiştim ilk yayınlandığında bu bölümleri yeni yeni aşık oluyolar süpeeeeeeeeerrrrrrrrrr:love05:
bim in son bölümü yayınlandığı gün bildiğiniz gibi 5 saatlik süper bi bölüm olduu final bölümünden sonra set arkası görüntüleri gösterdiler 25. bölüm için mehmet aslantuğğğ
_sette kayda değer bi bomba patlattık tam o sahne çekilezek herkez saklandıı banadda cesaret vermeye çalışıyolar bende öyle bi yüz ifadesi varki patladı patlıcak
demişti izlerken özellikle o sahneye dikkat ettim gerçekten kendini çok kasmışşş

first lady
11-08-06, 22:37
bim in son bölümü yayınlandığı gün bildiğiniz gibi 5 saatlik süper bi bölüm olduu final bölümünden sonra set arkası görüntüleri gösterdiler 25. bölüm için mehmet aslantuğğğ
_sette kayda değer bi bomba patlattık tam o sahne çekilezek herkez saklandıı banadda cesaret vermeye çalışıyolar bende öyle bi yüz ifadesi varki patladı patlıcak
demişti izlerken özellikle o sahneye dikkat ettim gerçekten kendini çok kasmışşş
evet ya o sahnede cidden korkmuş adam ama nasıl korkmasın ben bile havaya zıpladım:img-grin2 :img-haha:

meltem-cmbl
11-08-06, 22:39
evet ya o sahnede cidden korkmuş adam ama nasıl korkmasın ben bile havaya zıpladım:img-grin2 :img-haha:
aynne cnm ya bende zıpladım valla:img-grin2 ağlamak geldi içimden birdenn

first lady
11-08-06, 23:14
aynne cnm ya bende zıpladım valla:img-grin2 ağlamak geldi içimden birdenn
selim esmaaaaaaaaa diye koşunca benimde gözlerim doldu yaaaaaa:img-sorry ,ha bide ambulansta esma gözünü açıp 'selim noldu' dediya orda:love05: :img-haha:

gzd_gzd
11-08-06, 23:14
atv avrupada weriolar diziyi yaa oley bi ara acyp korkmştm wermicekler bgn die

Chae Ryung
11-08-06, 23:50
ya arkadaşlr malesef bu gün bizim televizyon bozuldu ve izleyemedim 25. bölümü... :icon_cry: en çok da bomba sahnesine bakmak istiyordum ama maalesef...:icon_cry: eğer aranızda nasıl izleyebileceğimi bilen varsa bana 25. bölümü nasıl izleyebileceğimi söyleyebilir mi? lütfen:img-sorry

Müge
12-08-06, 00:46
Bombalı sahne çok etkiliyeciydi ..Selim'in Esma'ya karşı tavırları çok hoşuma gidiyor..Aşık ama aşkını belli etmeden kaleyi içten fet ediyor..:img-grin2

esse_m
12-08-06, 01:47
ya arkadaşlr malesef bu gün bizim televizyon bozuldu ve izleyemedim 25. bölümü... :icon_cry: en çok da bomba sahnesine bakmak istiyordum ama maalesef...:icon_cry: eğer aranızda nasıl izleyebileceğimi bilen varsa bana 25. bölümü nasıl izleyebileceğimi söyleyebilir mi? lütfen:img-sorry
haftaya pazartesi kalkıp 05:45 izleyebilrsin

missryan
12-08-06, 09:16
ohh dün verdiler nihayet yaa:)öncelikle burdan michelle arkadaşıma çok teşekkür ediyorum...:img-kiss:
o olmasaydı ben dün hiç bakmayı düşünmüyordum vermicekler diye....iyiki bakmışım çok saol michelle....

missryan
12-08-06, 10:37
33.bölüme gelince söylememe gerek yok heralde...çok güzeldi....demirle selim arasındaki konuşma çok duygusaldı....
demir cnm ağladı yine yaa:icon_cry:...yani şu bölümlerin bir an önce geçmesini istiyorum demirin mutlu olduğu bölümleri görmek için:)
esmayla selim çok şekerdi:P.....ama ben maalesef bugün tatile gidiyorum....
o yüzden önümüzdeki hafta olan bütün bölümleri kaçırıcam:(:(:(uydu olmadığı için gittiğim yerde.....napiyim bende normal atvden izlerim artık.....:img-sorry
yaa bişey sorucam ben....hani selim esmaya doğumgünü mü ne yapıyordu sürprizdi sanırım....demir yine çok üzgündü falan ama belli etmiyordu...hatta esma pembeli bişey giymişti....o bölüm kaçıncı bölüm bilen varmı????:img-sorry

abusra
12-08-06, 11:56
25 bölüm süperdiii herkez süper oynadı tek kelimeyle oskarlık oyun derler ya aynen öyleydii

gzd_gzd
12-08-06, 12:07
dün atvde yaynlanan 25. bölümde bomba sahnesi mkemmeldi,akşm avrupada yanlanan bölüm de süper bi bölümdü özellkle selimn esmaya hastne odasnda "ben de seni seviyorum" demesi we tbk de selimle demirin finaldeki o konuşmaları,kıyamıyorum ben ya demirn aalamasna:icon_cry,demrn aaladıı zmnlar selime çok kızıyorum onu üzdüü içn,pzt gnü atv avrupada selmn esmayı bahar partsne davet ettii blm war snrm,çok heycnlı bölmler bizi bekliyo::img-grin2

halka
12-08-06, 12:15
33.bölüme gelince söylememe gerek yok heralde...çok güzeldi....demirle selim arasındaki konuşma çok duygusaldı....
demir cnm ağladı yine yaa:icon_cry:...yani şu bölümlerin bir an önce geçmesini istiyorum demirin mutlu olduğu bölümleri görmek için:)
esmayla selim çok şekerdi:P.....ama ben maalesef bugün tatile gidiyorum....
o yüzden önümüzdeki hafta olan bütün bölümleri kaçırıcam:(:(:(uydu olmadığı için gittiğim yerde.....napiyim bende normal atvden izlerim artık.....:img-sorry
yaa bişey sorucam ben....hani selim esmaya doğumgünü mü ne yapıyordu sürprizdi sanırım....demir yine çok üzgündü falan ama belli etmiyordu...hatta esma pembeli bişey giymişti....o bölüm kaçıncı bölüm bilen varmı????:img-sorry

40.bölümdü cnm...

kübranejat
12-08-06, 12:51
Merhaba arkadaşlar... Kaç gündür siteye giremedim.

Bu akşam tatile gidiyorum bir süre giremeyeceğim burada olmayacağım.

Ve sanıyorum ki Bir İstanbul Masalı nı da izleyemeyeceğim :(

Burayı özleyeceğim... Herkese iyi tatiller mi desem ne desem tatil az kaldı ama :)

gizem_89
12-08-06, 13:13
iyi tatiller sana cnm

ya nie kimse yokkkk

gzd_gzd
12-08-06, 13:25
ya nie kimse yokkkk
ben warmmm:img-grin2 bu arada avatarn çok gzel ahuyla ozan çook şrin çıkmışlar

missryan
12-08-06, 14:05
40.bölümdü cnm...

canım çok tşk ederim cvp verdiğin için....
neyseki o bölümü kaçırmıyorum yani inşallah eve gelmiş olurumda kaçırmam....:img-sorry...

didou_didem
12-08-06, 14:08
arkadaşlar bişi sorucam dün akşam selim'in bıçaklandığı esma'nın başında durduğu bölüm kaçıncı bölüm hangi sahnededir indircem bilmiyorum hangi bölüm?

wonke
12-08-06, 14:10
33.bölümdü..arkadaşlar avrupa atv nin yayın akışı nı bulamıyorum.bilen varsa lütfen buraya da yazabilirmi???

kübranejat
12-08-06, 15:37
Teşekkür ederim Gizem cim...

Chae Ryung
12-08-06, 15:55
haftaya pazartesi kalkıp 05:45 izleyebilrsin
çok teşekkür ederim. mutlaka izleyeceğim.:img-clapp

abusra
12-08-06, 15:59
hafta sonu olunca kimse yorum yazmıyo sanırımm

mamie
12-08-06, 16:06
pazertesi avrupada 20.50 cikacakmis.reklamini gordum

catherina
12-08-06, 16:09
dünkü bölüm hepinizin dediği gibi süperdi.selim ve esmanın camdan cama konuşmaları ve selimin eve geldiğinde kapıdan girerken dönüp bakması süperdi bu arada atv avrupaya binlerce teşekkürler yayınladığı için:) süperdi ya gene. demirede çok üzüldüm çok duygulu konuştular ya selimin itirafını da yabana atmayın AŞIĞIM!!!!!!!!

catherina
12-08-06, 16:11
pazertesi avrupada 20.50 cikacakmis.reklamini gordum

20:50 derken neyi kastettin cnm hani avrupada 19:30 dio bizde 20:30 da başlıo ya 20:50 de mi 21:50 de mi yayınlancak yazarsan sevinirim:img-grin2

ssvshy
12-08-06, 19:21
benim kafama takıldı esmanın anası kanserse bu kadın ameliyat sonrasında niye kemoterapi radyoterapi gibi bişey göstermedi gösterdide benmi hatırlamıyom eğer sırf ortaya bir hastalık olayı atmka için olduysa bu bölüm saçma yani biranda iyileşme falan bombalı bölümde sel,imin hertaraf koşturması onun bir kez daha ne kaadr duyarlı olduğunu gözteriyor diğerleri herkes kendi adamının başındaydı hele esmaya koşması yokmu

mamie
12-08-06, 22:59
20:50 derken neyi kastettin cnm hani avrupada 19:30 dio bizde 20:30 da başlıo ya 20:50 de mi 21:50 de mi yayınlancak yazarsan sevinirim:img-grin2

avrupadaki reklamda 20:50 yazdi.yani 9da falan baslar.ama son anda bir deysiklik olursa bilemicem.

meltem-cmbl
13-08-06, 01:28
evet tango sahnesine son 5 gün kaldı çok merak ediyorum valla sırfo bölümü izlicem diye staja 1 hafta geç başlıcam:img-grin2

wonke
13-08-06, 13:14
arkadaşlar eğer avrupa atv yi türkiye den izleyenler varsa 20:50 avrupa saatiyle başlıyo ama türkiye saatiyle bir saat daha ekliyoruz.yani 22:50 de başlıyo burada.

gzd_gzd
13-08-06, 13:24
arkadaşlar eğer avrupa atv yi türkiye den izleyenler varsa 20:50 avrupa saatiyle başlıyo ama türkiye saatiyle bir saat daha ekliyoruz.yani 22:50 de başlıyo burada.
21:50 olması grekmiomu o zaman yaw?1 saat war die bliorum ben ama:S

*arife*
13-08-06, 21:10
arkadaşlar ben 25. bölümü çok seviyorum yani bomba bölümünü önceden avrupada izlemiştim ama yine normal atv de yine izledim müthiş bi bölüm ya bimi yüz defa verseler yine izlerim

catherina
14-08-06, 19:10
arkadaşlar acaba çarşamba ve cuma var mı bim atv avrupada.çrş maç var die gösterio ondan sonramıki????????????

meltem-cmbl
14-08-06, 19:18
şimdi 26.bölümü izledimm süper bibölümdü selim yavaş yavaş esmaya aşıkolmaya başladıı esmaların evinde uyuması çok güseldii bide psikiyatrıs sahnesii seliörüyasında esmayıda görmeye başladıı süperr süperr:img-grin2
tangoyada son 3 gün kaldıı çok heycanlıyım:img-grin2

*arife*
14-08-06, 19:21
şimdi 26.bölümü izledimm süper bibölümdü selim yavaş yavaş esmaya aşıkolmaya başladıı esmaların evinde uyuması çok güseldii bide psikiyatrıs sahnesii seliörüyasında esmayıda görmeye başladıı süperr süperr:img-grin2
tangoyada son 3 gün kaldıı çok heycanlıyım:img-grin2
aynen katılıyorumşimdi bende izledim çok güzel ya süperdi hele selim in dışarıdan esma ya bakışı tam anlamıyla süperdi bayılıyorum ya

gzd_gzd
14-08-06, 19:26
26. bölüm yine her bölüm olduu gbi mükemmeldi,snrım bu akşm atv avrupada da war,akşamı iple çekiyorumm:):):)

halka
14-08-06, 19:29
yine çok güzel bi bölümdü...selim çok tatlıydı ya o çaresizliği falan süperdi ya...esmayı rüyasında görmesi kendi kendi saçmalama selim demesi.aslında nasıl da inkar etmiş o zmanlar kendine esmayı sevdiğini.neyse az kaldı tango herşeyin başlangıcı olucak...:img-grin2

*arife*
14-08-06, 19:35
bencede sadece üç bölüm kaldı tango ya o müthiş bölüme aşkın kıpırtılarına

yaprak84
14-08-06, 19:42
slm arkadaslar,

az evvel atv avrupa´yi izlerken BIM´in fragmanini verdiler. avrupa saati ile 19.20 dediler. ya ben bu isi anliyamadim? bunlar cocuk oynattiklarinimi saniyorlar? daha öglen saat 20.50´de yayinlanacak dediler. bu istikrarsizlik beni cildirtacak nerdeyse ya, sinir oluyorum. vaktinde BIM´i izlemek icin bir takla atmam kaldi ya, nedir bu???

gzd_gzd
14-08-06, 19:54
ben sbh izlediimde avrupa saatyle 19.20de bir demet tiyatroyu gösteriyodu,atv avrupa cdden istikrarslık yapıyo,diziyi ne zmn hangi saatte yaynlıcaı belli diil,cuma gnü de önce yok görünüodu,snra yaynladılar ama.....

*arife*
14-08-06, 19:59
bencede ondan normal atv de izliyorum bende

yaprak84
14-08-06, 20:06
ne yazikki benim normal atv´yi izlemek gibi bir imkanim yok, yurt disinda yasayinca tek alternatif atv avrupa. ya sinir oluyorum yaa!

abusra
14-08-06, 20:16
26 bölüm artık selim esmadan hoşlanmaya başlıyo yada sevdiğini fark etmeye başladığı bölümler gene ozan güvenin performansı süperdi hele dizinin sonu çok güzeldii kesinlikle

gzd_gzd
14-08-06, 20:28
26 bölüm artık selim esmadan hoşlanmaya başlıyo yada sevdiğini fark etmeye başladığı bölümler gene ozan güvenin performansı süperdi hele dizinin sonu çok güzeldii kesinlikle
ewt ozan güvenn perfrmansı yne sperdi,abisinin istifa etmemesi içn haberi basna szdıranın teoman olduunu blması we bnu dooruca diil de herkesi şaşrtacak bi şeklde anltması......

meltem-cmbl
14-08-06, 21:53

evet dizisinin sonu mükemmelldi demir süper bişey yaptıı çok çok güseldi

abusra
14-08-06, 23:03
evet ama ben 34. bölümü merak ediyorum ozan güvenin oğlu oynamış gzd_gzd saolsun fark etmiş söyledii

first lady
14-08-06, 23:16
ya ben bugünki bölümü ilk kez setrettim veeee tek kelimeyle ba-yıl-dımmmmmmmmmmm:img-grin2 koltuğun üstünde uykuya geçmesi falan süperdi:love05: ha bu arada sabaha kadar selimle tango yaptım rüyamda yaaaaaaaaaaaaaaaaa gelsin artık şu bölüm çatlıycam meraktan:img-haha:

mili_gkhnözen1905
14-08-06, 23:50
ya ben bakamadim biri kisa özet yapabilirmi ya cok merak ediyorum ya
filmimle ayni saate aslinda ben 20.50 zannediyordum bir demet vardi ama demeki erken baslamis nedenki ya....