Tüm Versiyonu Göster : Orhan Aydın

demirkan
06-11-05, 15:31
oyuncu 1961 istanbul dogumlu 1976-1978 TRT Radyosu çocuk saati ve TRT Televizyonunda Yönetemen Aydogan ERGEZEN in yetiştirdigi oyuncu ŞİŞLİ BELEDİYESİ tiyatrosunda yer almış Türkiyenin ilk Mahalle tiyatrosu olan GAYRETTEPE OYUNCULARI TİYAGO tiyatrosunu kurmuş MALTEPE ÜNİVERSİTESİ KOÇLUK egitimi almış
5 tiyatro oyunu yazmış,yönetmiş ve bu oyunlarda oyunculuk yapmıştır.
önemli dizilerde önemli karakterleri oynamış HIRSIZ POLİS Hamza karakteri, YABANCI DAMAT Muh. Teoman karakteri, GÜMÜŞ dizisi Cevdet Karakteri ZİNCİRBOZAN da Deniz Baykal SESSİZ FIRTNA Şahin karakteri,HAYAT TÜRKÜSÜ Gürbüz karakteri nı oynamış
geniş bilgileri www.orhanaydin.com ve www.tiyago.com adreslerinde

burcugün
06-11-05, 20:03
evettt bu oyuncuyu tanıyorum ,tiyatro kökenli ama diger yaşca büyük olan orhan aydın la karıştırıyorlar. gümüş de gördüm tarık ünlüoglu ile aileye bela olacaklar. hırsız polis de polislere ugur yücel i ihbar falan ediyor .
başarılı oyuncu adam degişik bir tip ee adam baksanıza tiyatro sitesini inceledim ,yoksul ögrenciler için tiyatro yapıyor. bravo

cutiepie
26-01-06, 22:53
Gecenlerde bu web site'da Orhan Aydin ile ilgili bir haber okudum.

Haberi tekrar bulup okumak istedim ama bulamadim. Tam kelimesi kelimesine animsamiyorum ama haber soyleydi.
Gayrettepe Oyuncuları tiyatrosunu kurdugu, oyunlar yazdigi ve burdan gelen gelirlerle durumu olmayan ogrencilere yardim ettigi, ve bircok genci tiyatro konusunda egittigi ile ilgili bir haberdi.

Ben Orhan Aydin'i Hirsiz Polis, Gumus ve en son kisada olsa Sohret dizisinde gordum. Oyunculugu zaten tartisilmaz, ustalardan biri, begeni ile izledim oldugu dizileri, fakat bu haberi gorunce daha bir takdir ettim daha bir hayran oldum kendisine.

Ayakta alkisliyorum kendisini, ben istanbul'da yasamadigim icin gidip izleyemeyecegim Gayrettepe Oyuncularini ama imkani olan arkadaslar gitsinler, ben de ilk istanbul'a gelisimde izleyecegim kendisini muhakak.

Yolunuz acik olsun sayin Orhan Aydin ve basarilariniz daim olsun.

burcugün
04-02-06, 00:09
Gecenlerde bu web site'da Orhan Aydin ile ilgili bir haber okudum.

Haberi tekrar bulup okumak istedim ama bulamadim. Tam kelimesi kelimesine animsamiyorum ama haber soyleydi.
Gayrettepe Oyuncuları tiyatrosunu kurdugu, oyunlar yazdigi ve burdan gelen gelirlerle durumu olmayan ogrencilere yardim ettigi, ve bircok genci tiyatro konusunda egittigi ile ilgili bir haberdi.

Ben Orhan Aydin'i Hirsiz Polis, Gumus ve en son kisada olsa Sohret dizisinde gordum. Oyunculugu zaten tartisilmaz, ustalardan biri, begeni ile izledim oldugu dizileri, fakat bu haberi gorunce daha bir takdir ettim daha bir hayran oldum kendisine.

Ayakta alkisliyorum kendisini, ben istanbul'da yasamadigim icin gidip izleyemeyecegim Gayrettepe Oyuncularini ama imkani olan arkadaslar gitsinler, ben de ilk istanbul'a gelisimde izleyecegim kendisini muhakak.

Yolunuz acik olsun sayin Orhan Aydin ve basarilariniz daim olsun.
haberi bende okudum inanın duygulandım işte herşeyden önce insanlık ben oyununu seyrettim şişlide oynuyorlar oyun hakkikaten çok iyiydi ve yer çok zor bulduk bravo :good:

sinemacıkız
10-02-06, 14:30
tiyatrosuna gittim ,tarlabaşı pansiyonu adlı oyununu seyrettim komedi oyundu çok güzeldi ,ayrıca dizilerdende takip ediyorum önemli karakter oyuncusu ,şunu söyleyebilirim çok kaliteli ve karizmatik bir oyuncu

merve ist
12-02-06, 23:18
ben gümüş dizisinde seyrettim şadoglu ailesini dagıtı gerçi dizide kızdım ama iyi oyuncu tiyatrocu oldugunu bilmiyordum ama tahmin etmeliydim çünkü bakışları ve duruşları çok inandırıcıydı tebrik etmek lazım

sinemacıkız
12-02-06, 23:28
ben gümüş dizisinde seyrettim şadoglu ailesini dagıtı gerçi dizide kızdım ama iyi oyuncu tiyatrocu oldugunu bilmiyordum ama tahmin etmeliydim çünkü bakışları ve duruşları çok inandırıcıydı tebrik etmek lazım
hırsız polis de şöhret de birde emret komutanımda oynadı posta ferit in babasını oynadı

demirkan
13-02-06, 16:13
şişli de şişli belediyesi kültür merkezi salonunda kendi yazdıgı oyunu 12 kişilik oyuncu kadrosuyla seyrettik oyunun adı tarlabaşı pansiyonu idi komedi oyun ailece güzel bir akşam geçirdik tüm samimiyetimle bu kadar insancıl ve cana yakın bir insan olamaz ayrıca çok özel bir şey söyliyeyim salon herhalde 300 kişi falan alır gibi çok az boş yer vardı tiyatro için mücadele veren bu şahsa ben kendi adıma destek vermeye devam edecegim dizilerde oynadıgı karakterleri çok iyi anlatabilen bu oyuncuya başarılar diliyorum

merve ist
15-02-06, 14:55
tiyatrosunun tam yeri nerde nasıl irtibat kurabilirim bilen varsa memnun olurum

burcugün
17-02-06, 16:11
sevenlerine duyrulur tgrt de reklam jeneriginde gördüm bu pazar gizli dünyalar da

sinemacıkız
18-02-06, 12:55
ben de jenerigi gördüm ancak orhan aydın ın gizli dünyalar da oynaması şaşırttı beni hani genel de popiler dizilerde oynuyor. ama pazar günü seyredicem çok merak ediyorum yine ilegal aykırı bişeyler var galiba filmde ee tiyatro oyuncusunun performansı başka oluyor. pazar günü tgrt saat 19.45 sanırım

merve ist
19-02-06, 22:07
tgrt de gizli dünyalarda saat 20.00 da seyrettim olmaz böyle şey mükkemel oynadı bravo diyorum çarşamba tekrarını vereceklermiş saat 21.30 da
ailece aglattı bizi

burcugün
20-02-06, 18:18
bir babanın dramı , seyrettim hakikaten iyi oynadı orhan aydın Türkiye nin JAVİER BARDEM i (ispanyol oyuncu) son sahne müthişti

sinemacıkız
24-02-06, 20:08
Başarılı bir karakter oyuncusu olmanın yanında iyi de bir komedi yazarı. oyunlarından biliyorum. Pek çok komedi oyunundan daha fazla kahkaha var oyunlarında. www.orhanaydin.com ve www.tiyago.com kendisi hakkında bilgi alabileceğiniz siteler
sizde orhan aydın hayranısınız galiba şişli belediyesi kültür merkezinde oynuyorlar TARLABAŞI PANSİYONU adlı eser tavsiye ederim izleyin eger istanbul daysanız

burcugün
28-02-06, 12:38
ben oyunu izledim harika oyun sonu çok güzel bitti

sinemacıkız
04-03-06, 11:11
şu aralar dizilerde göremedim varda benmi rastlamadım gerçi tiyatro oyunu devam ediyor bildigim kadarı ile sinemaya sıcak bakmıyor galiba tiyatro agırlıklı çalışıyor sanırım hayırlısı

dizibarca
07-03-06, 13:56
ülkede 10 tane oyuncu varsa bunlardan bir tanesi orhan aydın dır. ben de çok begeniyorum tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yere gelen adam, işte bu nedenle kalıcı tebrik ediyorum

MikeWasovsky
08-03-06, 20:00
biliyorum ben o oyunu neredeyse her oyuna gidiyorum :)

dizibarca
09-03-06, 11:50
nasıl yani siz yoksa o tiyatrodamı görevlisiniz,yani oyuncumusunuz şakamı bu
merak ettim şimdi

mikewasowsky
10-03-06, 11:45
nasıl yani siz yoksa o tiyatrodamı görevlisiniz,yani oyuncumusunuz şakamı bu
merak ettim şimdi

Galiba ben şakirim:)

rejisör10
13-03-06, 09:29
beğenerek izliyorum türkiyenin su anda tek karekter oyuncusu adamı her rolde gördüm sanatçılık bu

dizibarca
14-03-06, 18:54
gönül dizisi sayfasında okudum haftaya pazartesi gönül dizisindeymiş

merve ist
18-03-06, 11:16
pazartesi gönül de varmış gönül dizisi forumuda okudum kesin diziye renk getirir

burcugün
18-03-06, 11:24
ben de duydum ama dogrumu halla şüpheliyim pazartesi gününü iple çekiyorum gönül dizisini ,biraz oyunculuk görelim

rejisör10
20-03-06, 09:22
orhan aydının sayfasına 1000 kişinin üzerinde giriş vardı 47 ye düşürmüşler bence orhan aydına ayıp etmişler

hayranları olarak bunu kınıyorum

burcugün
20-03-06, 13:46
orhan aydının sayfasına 1000 kişinin üzerinde giriş vardı 47 ye düşürmüşler bence orhan aydına ayıp etmişler

hayranları olarak bunu kınıyorum
aynen katılıyorum neden böyle olmuşki acaba bir yanlışlık olmasın

merve ist
22-03-06, 17:39
gönül dizisinde kaptan karakterini oynadı bahtışenle ve gülben ergenle olan sahneleri çok güzeldi, benim anlamadıgım orhan aydın çok degişik bir karakter neden kurtlar vadisinde oynamadı

sinemacıkız
26-03-06, 15:00
şu ara herhangi bir dizide devamlı yok galiba ben de merak ettim en son bende gönül dizisinde görmüştüm :img-hi:

burcugün
29-03-06, 12:46
beğenerek izliyorum türkiyenin su anda tek karekter oyuncusu adamı her rolde gördüm sanatçılık bu
aslında ACI HAYAT,AZAP YOLU ve HACI dizilerinde mükkemel olur. ama yok galiba rastlamadım

burcugün
29-03-06, 12:52
tiyatrosuna gittim ,tarlabaşı pansiyonu adlı oyununu seyrettim komedi oyundu çok güzeldi ,ayrıca dizilerdende takip ediyorum önemli karakter oyuncusu ,şunu söyleyebilirim çok kaliteli ve karizmatik bir oyuncu
emret komutanım arda kural ile resmi var sizde galiba başka resimleri varmı gerçi internet sitesinde var ama buraya nasıl konuldugunu bilmiyorum. :icon_ange

sinemacıkız
29-03-06, 13:07
bende tam olarak bilmiyorum ama resmi internet sitesinden indirebilirsiniz herhalde ben internet sitesini veriyim www.orhanaydin.com ben ordan almıştım farklı resimler var

merve ist
02-04-06, 17:53
şişli belediyesi tiyatro salonunda yeni oyunu üfürükçü zahide adlı oyunun provalarına başlamış kendi yazdıgı bir oyun sanırım bir yerde okumuştum agırlıklı tiyatro yapıyor. neden sinema yapmıyor anlamadım aslında hırsız polis de hamza gümüş de cevdet rolleri çok iyi olmuştu

sinemacıkız
12-04-06, 15:17
şişli belediyesi tiyatro salonunda yeni oyunu üfürükçü zahide adlı oyunun provalarına başlamış kendi yazdıgı bir oyun sanırım bir yerde okumuştum agırlıklı tiyatro yapıyor. neden sinema yapmıyor anlamadım aslında hırsız polis de hamza gümüş de cevdet rolleri çok iyi olmuştu
yeni oyun provalarına başladı demek oyunun adımı üfürükcü zahide komedimi acaba biliyorsanız yazarmısınız

dizibarca
13-04-06, 19:33
yabancı damat dizisinde başlıyormuş öyle duydum dogrumu bilmiyorum sadece tiyatro yapmak zor

demirkan
16-04-06, 11:48
sadece yabancı damat dizisinde başlamadı , şu aralar yönetmen abdullah oguz un çektigi yirmidokuz otuz adlı dizide ayrıca yönetmen çagan ırmak ın çektigi korku gerilim üzerine dizide de var. tabi birde önümüzdeki sezon kendi yazdıgı,yönettigi ve oyuncu olarak yer alacagı üfürükcü zahide adlı oyunuda var. ilgilenenlerin bilgisine

burcugün
20-04-06, 11:15
evet yazdıklarının hepsi dogru bu hafta yabancı damat da oynuyor. çagan ırmak ın yeni çektigi gerilim filmindede var bu yirmidokuz otuz adlı dizi forumuna baktım orda belirgin bişey yok

sinemacıkız
22-04-06, 14:34
bu hafta yabancı damat dizisinde niko nun muhasebecisini oynuyordu sanırım bir işler karıştırmış niko nun paraları uçmuş başarılı buluyorum orhan aydın ı çagan ırmak ın çektigi gerilim filmi kadrosunda varmış ögrendim kesin
ya bu yirmi dokuz otuz dizisinde de varmış ama hangi kanalda yayınlanacak onu bilmiyorum

burcugün
29-04-06, 17:52
evet yabancı damat da niko nun muhasebecisi ben de gördüm niko yandı :))

rejisör10
03-05-06, 14:21
cağan ırmak'ın çektiği kabuslar evi filminde oynuyor, yabancı damatta ortalığı karıstıracaga benziyor nikonun durumu vahim

merve ist
08-05-06, 09:51
abi yabancı damat da niko yu mahvetti ya niko hapse girdi muhasebecisini oynuyor bende seyrettim acaba kaç bölüm izleyecegiz merak ediyorum

dizibarca
13-05-06, 10:37
tek kelime ile bravo orhan aydın yabancı damat dizisine teoman karakteri ile bir anda renk kattın haftayı iple çekiyorum tiyatro oyuncusu olma farkı tabi :img-artis

rejisör10
19-05-06, 09:49
abi ne yapmıs yabancı damatta teomanı oynuyor ortalığı karıştırmış niko falan zor durumda

merve ist
12-06-06, 15:23
orhan aydın a ait buldugum resimler963

dizibarca
12-06-06, 15:32
964

oyuncuya ait bir resim de ben buldum

burcugün
13-06-06, 14:06
980
tiyatro ile ilgili resimlerini arıyorum bulunca koyarım mervecim

dizibarca
15-06-06, 22:04
10361038
Tiyatro Gösterisinden

sinemacıkız
29-06-06, 22:40
29-30 dizisinde gördüm biyerde daha okudum show tv de FELEK NE DEMEK adlı başlayacak yeni dizide varmış
arkadaşlar başka resimler varsa koyabilirmisiniz:img-kiss:

demirkan
12-07-06, 07:41
felek ne demek dizisinde gazete müdürünü oynuyor dizide çok begendim ,
dizi çok güzeldi çok komik burdan ayrıca kendisini tebrik ediyorum

simla85
17-07-06, 15:02
dizilerde cok basarılı buluyorum her karakteri oynayabilen bir oyuncu son olarak felek nedemekte komedi oynuyor ben tebrik ediyor ve basarılar diliyorum.

Memo_İSOM
19-07-06, 19:31
Tiyatro bilgisine sahip ve yetenekli her karekteri oynayabilen türkiyenin ender ve sağlam oyuncularından bir tanesi Oynadığı dizilerde ve felek ne demek adlı dizide başarıyla ve ilgiyle izliyorum...başarılarının devamını dilerim

hidayet77
19-07-06, 21:52
bence Türkiye nin kötü adam karakterini başarıyla oynayan en iyi oyuncusu tabi rahmetli Erol TAŞ ı saymazsak ,yabancı damat dizisinde niko nun muhasebecisi rolünde izledim hakikkaten muhteşemdi ,şu an felek ne demek dizisinde komedi oynuyor. bunuda anlamış degilim yinede bence Kötü adamı çok güzel oynuyor.

barbie5
05-08-06, 19:55
Tiyatro bilgisine sahip ve yetenekli her karekteri oynayabilen türkiyenin ender ve sağlam oyuncularından bir tanesi Oynadığı dizilerde ve felek ne demek adlı dizide başarıyla ve ilgiyle izliyorum...başarılarının devamını dilerim
aynen katılıyorum bende çok begeniyorum başarılı bir tiyatro ve sinema oyuncusu

sinemacıkız
11-08-06, 20:02
önemli sahnelerin karakter oyuncusu orhan aydın, kesinlikle katılıyorum super oyunculuk çıkarıyor .galiba arka sokaklar dizisinde bir bölümde oynamış ,arka sokaklar forum da okumuştum
tiyatro kimligi büyük avantaj tebrik ediyor ve başarı diliyorum.

simla85
11-08-06, 20:12
oyuncuya ait 2 adet resim bende çok begeniyorum çok degişik
1556
1557

dizibarca
17-08-06, 11:12
orhan aydın sevenleri ARKA SOKAKLAR dizisi 4. bölümde oynayacak herhalde dizinin forumlarında fotografları var

merve ist
05-09-06, 16:01
pasa parola yarışmasını izlerken denk geldi tiyatro oyuncusu FÜSUN ÖZTOPRAK la bu sene tiyatro yapacaklarmış çok iyi ikili olurlar bence oyunun adını merak ettim nerde oynayacaklar

burcugün
25-09-06, 15:06
saçma sapan konulu dizi enfilasyonunun yaşandıgı dönemde, hiç bir dizide yer almayıp bu sene tiyatro yapacak olan Orhan AYDIN bence en akıllı işi yapıyor tiyatrom internet sitesinde okudum ,şişli belediyesi destegi ile füsun Öztoprak ile AŞKIMIZ YALANMIŞ adlı oyunu sergileyecekmişler
tiyatro resmi sitesi www.tiyago.com :img-angel

simla85
25-09-06, 15:15
tiyatro zor iş ama yine kolay gelsin diyecegim ne zaman başlıyormuş

rejisör10
26-09-06, 14:06
saçma sapan konulu dizi enfilasyonunun yaşandıgı dönemde, hiç bir dizide yer almayıp bu sene tiyatro yapacak olan Orhan AYDIN bence en akıllı işi yapıyor tiyatrom internet sitesinde okudum ,şişli belediyesi destegi ile füsun Öztoprak ile AŞKIMIZ YALANMIŞ adlı oyunu sergileyecekmişler
tiyatro resmi sitesi www.tiyago.com :img-angel

aaa inanmıyorum ben geçen sene onun oynadığı tarlabaşı pansiyonu adlı oyununa gitmiştim çok beğenmiştim kısmet olursa inşallah bu oyununada gideceğim..
benim en çok hoşuma giden yoksul öğrencilere yardım falan yapıyorlar yani bu oyuna gidilmezde hangisine gidilir siz söyleyin
orhan aydın fisün öztoprakla beraber oynuyorlarmış sitede bende gördüm iyi partner olurlar fisün öztoprak aliyedeki başhekim esin hn'mı oynamıştı :img-grin2

demirkan
26-09-06, 16:29
2453

Kişi Bilgileri

Orhan AYDIN

Filmleri - Oyuncu (23 Film)

Gönül Kaptan Tuğrul 2006
29-30 Ufuk Bey 2006
Felek Ne Demek? Oğuz Bey 2006
Kabuslar Evi Derya nın abisi 2006
Arka Sokaklar Kamil 2006
Saklambaç 2005
Dolunay Yrd oyuncu 2005
Savcının Karısı 2005
Emret Komutanım Osman Bey 2005
Körfez Ateşi Yrd oyuncu 2005
Ömer Seyfettin: Diyet Budak Bey 2005
Kayıt Dışı Eray Akay 2005
Davetsiz Misafir Yrd oyuncu 2005
Aşk Oyunu Ünal Bey 2005
Aşk Her Yaşta Yrd oyuncu 2005
Gümüş Cevdet 2005
Belalı Baldız Yrd Oyuncu 2005
Şöhret Mesut 2005
Hırsız Polis Hamza 2005
Haziran Gecesi Kaptan 2004
Yabancı Damat Teoman Bey 2004
Bir İstanbul Masalı 2003
Hayat Bilgisi Yrd oyuncu 2003

SİNEMATURK den alıntıdır.

dizibarca
26-09-06, 16:42
2454
seni yaptıkların için çok seviyorum Orhan abi
oyunculuktan önce insansın hiç degişme, herşey gönlünce olsun

demirkan
02-10-06, 16:54
TRT için çekilen ve yönetmen Tunç BAŞARAN ın çektigi PERTEV BEYİN 3 KIZI dizisinde Şehzade Burhanettin bey karakterinde oynamış dizi daha yayınlanmamış sadece tiyatro degil dizilerede devam ediyor.

burcugün
05-10-06, 20:07
TRT ve dönem fliminde oynamak ayrıcalık tabi mutlaka izlerim zaten favori tiyatro oyuncularımdan dizi adı pertev bey in üç kızı cuma günleri 20.30 sanırım

sinemacıkız
19-10-06, 10:29
bende tiyatro haberlerini okudum ,şişli belediyesi kültür merkezi nde oynuyorlarmış kesin gidecegim çünkü 24 kasım da ögretmen lere oynayacaklar ,ee benimde annem ögretmen :img-grin2 tiyatro sitesi www.tiyago.com oyun programı var ilgilenenlere oyunun adı Aşkımız Yalanmış

rejisör10
27-10-06, 11:16
abi 4 kasımda değilmi oyun ben yanlışmı biliyorum tiyatro sitesine girdim ilk oyun 4 kasım diyor hatta dün akşamda TRT de seyrettim pertev beyin 3 kızı adlı dizide

www.tiyago.com

FBuse
22-11-06, 18:16
ben cok begeniyorum orhan aydini süper bi oyuncu, oyunculuk kariyerine bakarsaniz anlarsiniz! ya muhtesem birisi ya baska söze gerek yok diye düsünüyorum :good:

demirkan
25-11-06, 11:47
bir haber de benden yakında bir banka reklamında görecegiz oyuncuyu
büyük bir reklam şirketinin çektigi reklamda yer almış

barbie5
25-11-06, 11:53
hangi banka reklamı merak ettim şu an yayınlanmıyo sanırım biliyorsanız söyleyin ben de orhan aydın ı çok seviyorum :img-yes:

burcugün
26-11-06, 15:54
TEB Türkiye Ekonomi Bankası reklamında oynuyor. çok güzel bir reklam olmuş
yönetmeni Cem Yılmaz ın Opet reklamını çeken Hazım Başaran
Orhan Aydın ı Alpaçino ya çok benzettim bu reklamda

dizibarca
26-11-06, 16:05
3520bir arkadaş ALPAÇİNO ya benzedigini yazmış aynen katılıyorum ben reklamı gördüm ve hayranı olarak bir resim yakalayabildim başka elinde resim olan koyarsa sevinirim sonunda galiba reklam la yıldızı tam parladı

3516
3521
3522

hidayet77
14-12-06, 10:43
çok begendigim oyuncu orhan aydın sadece banka reklamında var
neden sinema veya bir dizide yok anlamadım
acaba varmı benmi göremiyorum çünkü kılktan kılga giriyo:icon_whis
bonus ekonomi bankası reklamında harika fakat çekimlerde gerçekten güzel sanki reklam degilde yabancı film gibi:happy0064

sinemacıkız
24-12-06, 21:42
21 aralık perşembe akşamı CKM yani cadde bostan kültür merk. tiyatro oyununu seyrettim oyunun adı aşkımız yalanmış , valla tek kelime ile şahane o koskoca salon doluydu ve herkes ayak da alkışladı tebrik etmek lazım ben başarılarının devamını diliyorum

barbie5
06-01-07, 19:22
4288
çok degişik bir fotografını buldum super bişey yaa

burcugün
15-01-07, 21:45
çok begendigim oyuncu orhan aydın sadece banka reklamında var
neden sinema veya bir dizide yok anlamadım
acaba varmı benmi göremiyorum çünkü kılktan kılga giriyo:icon_whis
bonus ekonomi bankası reklamında harika fakat çekimlerde gerçekten güzel sanki reklam degilde yabancı film gibi:happy0064

birçok projede yer aldıgını duydum ama seçici davranıyor sanırım
trt 1 hayat türküsü dizisinde başladıgını ve ayrıca çokbüyük bir proje olan zincirbozan dizisinde deniz baykal ı canlandıracagını duydum

merve ist
26-01-07, 17:55
TRT HAYAT TÜRKÜSÜ dizi forumunda okudum galiba orda başlamış,karakteri nedir bilmiyorum
ZİNCİRBOZAN dizisi sanırım sinema filmi olacakmış DENİZ BAYKAL karakterini oynadıgı söyleniyor
bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

saliha abla
16-02-07, 23:04
evet ya hayat turkusunde bende gördüm biraz komik bir adam olmuş ama çok güzel ,bu zincir bozan ı anlayamadım nerde yayınlanacakmış

dizibarca
16-02-07, 23:11
çok yakında super bir diziyle geliyor , sadece kanal star onu duydum :

demirkan
25-02-07, 12:58
5510
hoş bir resim buldum
www.orhanaydin.com sitesinde çok güzel resimler var

simla85
13-03-07, 09:14
star tv de başlayacak olan baş rolünü ÖZCAN DENİZİN oynadıgı KADER dizisinde oynuyormuş yeni ögrendim kesin izliycem başarı dileklerimle:good:

dizibarca
29-03-07, 17:16
star tv de başlayacak olan baş rolünü ÖZCAN DENİZİN oynadıgı KADER dizisinde oynuyormuş yeni ögrendim kesin izliycem başarı dileklerimle:good:

bunu bilmiyordum, KADER dizisi star tv de sanırım ,hiç bilgim yoktu

simla85
27-04-07, 14:13
evet ya hayat turkusunde bende gördüm biraz komik bir adam olmuş ama çok güzel ,bu zincir bozan ı anlayamadım nerde yayınlanacakmış

hayat türküsünde bende seyrettim koptum inanın ,nasıl bir tipleme hem sinir,hem komik,yani bravo diyecegim tek kelime ile tiyatro ayrıcalıgı kesin ortada canım her tip,her karakter oynuyabiliyorsun ve de inandırıcı oluyor
tebrik etmek lazım tabi

sinemacıkız
19-05-07, 20:55
bir dergide okudum şişli belediyesi kültür de yeni bir oyunu başlayacakmış
şeytana uyanlar adında ancak tarihini bilmiyorum

dizibarca
26-05-07, 17:37
7912
zincirbozan filmi deniz baykal karakteri

burcugün
31-05-07, 17:28
ben bişey merak ettim DOKTORLAR dizisinde oynadımı ,ben diziyi kaçırmadan seyrettim ama görmedim

saliha abla
26-06-07, 05:29
tiyatro da seyrettim bu kadar komik olamaz , dizilerde adam kötü rollerde oynuyor. trt hayat türküsü dizisindeki gürbüz tiplemesi gerçekten enteresandı kötü komik olmuştu şu an bir dizide varmı ?
doktorlar dizisinde bir bölümde gördüm oynadı
ben başarılarının devam etmesini dilerim.

barbie5
26-08-07, 08:23
şuı an bir dizide göremedim bilen varmı acaba oynuyormu

saliha abla
13-09-07, 20:24
burda mı yoksa bir gazete ilave sinde okudum bir dizide oynayacakmış ama tam net bilmiyorum

dizibarca
14-10-07, 09:42
şu an herhangi bir dizide oynamıyor. bildigim kadarı ile şişli belediyesi gayrettepe tiyatrosunda oyun sahneliyecek bence herhangi bir dizide oynamasında zaten tv lerdeki diziler çok saçma:img-yes:

demirkan
01-11-07, 16:49
kanal d sessiz fırtına dizisinde oynuyor . sessiz fırtına diziside çok güzel

saliha abla
06-01-08, 19:49
atv de başlayacak olan bir dizi geç gelen bahar fotografı ve ismi var sanırım orda başlıyor .

dizibarca
19-01-08, 21:03
tanıtımlarında gördüm ,atv de dizinin adı geç gelen bahar bildigim kadarı ile kanal d sessiz fırtına da oynuyor.

infinite
21-01-08, 17:42
sessiz fırtına dizisinde gördüm onu biliyorum ,diger geç gelen bahar dizisi onu bilmiyordum nasıl bir dizi ve nasıl bir karakter canlandırıyor?

demirkan
14-02-08, 17:12
13618
16828

Orhan Aydın

demirkan
14-02-08, 17:14
16824
16826
16827

orhan aydın

simla85
14-02-08, 18:33
13627
13628
13629
13630
13631
sessiz fırtına dizisinden bende bişeyler buldum

saliha abla
29-02-08, 19:36
sessiz fırtına dizisinde şahin karakterini oynuyor. başarılı oyuncuyu ben biraz JAVİER BARDEM e benzetiyorum

demirkan
29-02-08, 20:24
13978
13979

yeni resimler

atmosfer
20-03-08, 23:26
sessiz fırtına da eger yigit ile deniz e bişey yaparsan yakacam seni şahin bu kadar kötü olman gerekmiyor.sevgili orhan aydın :img-yes:

burcugün
08-04-08, 15:36
Pars Narko Terör dizisinde gördüm bu hafta degişik bir karakter çizmiş

atmosfer
10-05-08, 13:32
15903
pars narko terör

burcugün
10-05-08, 13:38
Şişli Belediyesi Dormen sahnesinde tiyatro provalarına başladılar nerden biliyorum çünkü ablam da o tiyatro da oynuyor:img-hyste oyunun adı TARLABAŞI PANSİYONU oyunu orhan aydın yazmış ve yönetiyor.
okuldan 3 arkadaş gittik provalara girme imkanım oldu oyun çok komikti
tiyatro gayrettepe oyuncuları tiyatrosu

infinite
10-05-08, 13:44
SESSİZ FIRTINA
15904
15905
15906
Orhan Aydın bu dizide çok iyi oynadı. dizinin sonunda yigit ve deniz i öldürtmeseydi daha iyi olacaktı

atmosfer
10-05-08, 13:57
15908

demirkan
13-06-08, 20:01
TARLABAŞI PANSİYONU adlı 2 perdelik komedi eserin provalarına şişli belediyesi haldun dormen sahnesinde başlamışlar 2008 -2009 tiyatro sezonunda sergilenecek
oyunun yazarı ve yönetmeni orhan aydın
kadroda taylan güner,murat onuk gibi dizilerden tanıdıgımız oyuncular var kalabalık bir kadro dan oluşan oyunmuş
başarılar