PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bir İstanbul Masalı-Bölüm Yorumları /1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

mykayra
13-09-04, 12:00
Artık vcd'lerimize kavuştuğumuz için yorumlara başlayabiliriz..

[list:8ae45969c7][list:8ae45969c7]http://www.metins.de/Images/bimcd.jpg[/list:u:8ae45969c7][/list:u:8ae45969c7]

fatma
15-09-04, 20:23
aaaa ne zaman çıktı bu ve nerden edinebiliyoruz mykayra nasıl vcd kurtlar vadisininki gibi bölüm bölüm mü?

bedus
15-09-04, 22:24
Sevgili fatma, BIM ile ilgili son gelismeler ve haberler basligina bakarsan, orada bol bol yorum var bu konu hakkinda. kolay gelsin :D

mykayra
16-09-04, 15:38
[list:159cc6d596]http://www.biristanbulmasali.com/images/giris_01.jpg[/list:u:159cc6d596]

Bu afişi müzik marketlerin kapılarında görebilirsiniz artık... :P :P

umay
17-09-04, 21:38
Bu akşam izledim 1.bölümü.. Selim Esma evliliğini izledikten sonra çok garip ve komik geldi bana ilk bölüm..Esma'nın Demir'e hayranlığı, Demir'in hızlı hayatı, Selim'in ARC'nin başındaki ilk günleri..

selimilknuresma
22-09-04, 09:24
arkadaşlar 3.ve 4. bölüm cdleri çıkmış..internet üzerinden nerden alabilirim . bana bu konuda bilgi verin lütfen.

neli
22-09-04, 10:00
seyredenler yaza bilirmi her cd. bir bölüm mü yoksa birkaç bölüm
den mi oluşuyor?

tşk :?:

tnttnt
22-09-04, 13:06
2cd werıolar her cdede 1 bolum

umay
22-09-04, 13:39
arkadaşlar 3.ve 4. bölüm cdleri çıkmış..internet üzerinden nerden alabilirim . bana bu konuda bilgi verin lütfen.
Selam selimilknuresma,
www.ideefixe.com sitesinden alabilirsin CD'leri. 1-2 günde geliyor..

feridearhan
22-09-04, 14:15
ALDIM VE İZLEDİM ÇOK AMA ÇOK GÜZEL NİYE KAÇIRMIŞIM DİYE ŞİMDİ DAHA ÇOK ÜZÜLÜYOTUM ALLAH'TAN VCD LERİ ÇIKMIŞ

selimilknuresma
22-09-04, 14:32
1.ve2. bölüm cdleri aldım.. 3. ve 4. bölüm cdlerini arıyorum.. her hafta 2 bölüm çıkmıyacakmıydı piyasaya . ama yok ideefixe sitesinden aldım zaten 1ve 2 yi.. ama ben 3ve 4 soruyorum...3ve 4. bölümü alan varmı?

bedus
01-10-04, 08:36
Ilk 2 bolumu seyrettim arkadaslar. Ve sanirim su son bolumlerden daha cok begendim. Daha once seyretmemistim ve son bolumlerini biliyor olmama ragmen ilk bolumleri daha esprili, daha guzel buldum.

destemona
01-10-04, 09:49
Ben 5-6'yı da aldım. Şimdiki bölümlerden daha çok zevkle izledim. Bu dizi uzadıkça büyüsü bozuluyor gibi geliyor bana.

daybreak
01-10-04, 09:56
ama neden çünkü o zamanlar beklenti içindeydik daha heycanlı izliyoduk ama şimdi öyle değil evlendiler ve beklentilerimiz azaldı. şuan ne bekliyoruz mesela kavga edecekler mi , ayrılacaklar mı , demir ne olacak falan filan. tam tema yok yani

sepeto2002
01-10-04, 10:29
Kesinlikle katılıyorum. Aynı fikirdeyim. Bütün beklentilerimiz esma ile selimin evlenmesiydi. Ve evlendiler.. Şimdi yeni heyecan yaratacak konulara ihityacimiz var. Bende CDleri takip ediyorum. Ama 7-8 bölüm CDsi daha hala yok piyasada.

daybreak
01-10-04, 10:45
ben adapazarında oturum.
ideefixe.comda baktım: teslimat sadece istanbul içi.
bulamıyorum VCDleri.
nasıl alabilirim

sepeto2002
01-10-04, 11:12
Bulursun, ben Antalyada oturuyorum, ve burasi Istanbula Adapazarindan daha uzak. D&R da satiliyor. 8O

daybreak
01-10-04, 11:36
adapazarında d&r yok

tazmanya
02-10-04, 19:53
Evet bende aldim hepsini 1-2 3-4 5-6 hatta ikde bierde esmanin "sana bi beddua edyimmi SELIM ARHAN umarim umarim bi gun sende asik olursun" sahnesini izliyorum coook guzel yaaaaa :P :P :P bide esma pastaya dustugunde iyi kalpli ve dusunceli selimimin omu kucaklayip hastaneye goturmesi cok guzel sahnelerdi :P :P :P

tnttnt
02-10-04, 20:53
ya dıkkat eden oldumu=ılk bolumde zekerıya partıye bı erkek arkadasını getırmıs ıste arhan aılesını anlatıyodu sızce o kımdı?ben bu gay ısı cıkınca farkettım ben herzmn zekerıyayı esmayla aralarında bısı olmasın dıye gay yaptıklaını dusunuyorum

violet
04-10-04, 10:18
ya arkadaşlar geçen gün burda okuduğumu sanıyorum ama ilk bölümlerden selim ve zekeriyanın bir repliği vardı selim ben romantik birine benziyormuyum demişti onun nerde olduğu hakkında bilgi verirmisiniz

michelle
04-10-04, 10:28
ya arkadaşlar geçen gün burda okuduğumu sanıyorum ama ilk bölümlerden selim ve zekeriyanın bir repliği vardı selim ben romantik birine benziyormuyum demişti onun nerde olduğu hakkında bilgi verirmisiniz

Sevgili Violet VCD'lerin 1.bölümünde.Selim ARC'nin başına geçiyor ve kartal yuvasındaki ilk günü.VCD görüntülerinde 43.dakikada olması lazım...eğer sorduğun buysa... :lol: :lol:

feridearhan
04-10-04, 10:30
Haır teslimat her yere yapılıyor ben afyonda oturuyorum teslimat bana kadar yapıldı kargo ile

violet
04-10-04, 10:50
sağol michelle o kısa repliğide yazarsanız çok sevinirim

umay
04-10-04, 14:46
Arkadaşlar 7. ve 8. bölüm VCD'leri çıktı mı? Bilen var mı?

seyhun
04-10-04, 15:12
Merhaba,
evet 7 ve 8. bölim vc diler çıktı.İzledim bile.Bu dizi harika..

daybreak
04-10-04, 16:00
buldum adapazarının kıyıda köşede kalmış kasetçilerinden birinde .
7-8 ne zaman çıktı.
helal olsun be bu ne hız.

Duygu
04-10-04, 16:28
buldum adapazarının kıyıda köşede kalmış kasetçilerinden birinde .
7-8 ne zaman çıktı.
helal olsun be bu ne hız.

Ya bi şey sorucam ne kadar bu cd lerin ücretleri ?

daybreak
04-10-04, 17:12
BEN 9.200.000 tlDEN ALDIM TANESİNİ

sepeto2002
08-10-04, 17:41
Ben 9.500.000 tan aliyorum. Ilk aldigimda beni kazikladikalar, 12 milyondan almistim. Hemde herzaman dvd kiraladigim, müsterisi oldugum yer... D&R da 9,5 mil. oldugunu görünce, hem sevindim, hemde kaziklandigima kizdim. 9-10 bölüm cd leri umarim pazartesiye cikmis olur!!

desb
08-10-04, 19:46
Ya arkadaşlar ben şu anda cd leri almıyorum esmayla selimin aşkları başladıktan sonra almaya başlıcam selimle esma yakınlaşması ,aşkı kaçıncı bölümde başlıyodu :?:

BuRcU_22
08-10-04, 20:57
yakınlaşmalar 10. bölümden itibaren başlıyo desb ama esmanın itirafı 31. bölüm...

Legolin
08-10-04, 22:10
aynen sevgili desb...
malesef 29. bölümden sonra almaya başlayabileceğim tabi umarım :cry: , şu tango kısmından sonra yani :wink:

ama 10. bölüm de süper ya o dans sahnesi. resmi sitede var bölüm 10 sahne 5 of of o ne sahne :P

sepeto2002
09-10-04, 09:17
Ben o sahneyi kacirmisim, bak hic haberim yok! Nasil bir sahne? Esma ile Selim'mi dans ediyorlar? Nerede dans ediyorlar? Ben onlarin ilk dansinin Tango gecesinde oldugunu düsünüyordum!?

Legolin
09-10-04, 10:09
evet, bir partide Esma ile Demir dans ediyor önce sonra Birnur geliyor, Selim de onla dans ediyor. tam yanyana geldiklerinde Demir'e diyo ki "bak kimi getirdim, eş değiştirmek istersin sanırım."
işte sonra Selim, Esma ile dans ediyor. unuttuysan mutlaka izlemelisin. jenerik müziği çalıyor, yavaşlatılmış şekil danslarını gösteriyor. son anda Selim, Esma'yı kendine çekiyor böyle haşince ehehe :lol: baya yakın vaziyette MÜKEMMEL bir bakış atıyor...ve 10. bölümün sonu :P

sepeto2002
09-10-04, 10:22
Tesekkürler Legolin! Woooowww, yani... unutmak ne kelime! IZLEMEMISIMKI!! Cok güzel bir sahne olmali.. Neyse VCD'si haftaya kadar cikar insallah!! Gecensene o dönemler biraz yogundum... kacirdigim cok olmustu. Daha dogrusu okadar fanatik degildim.

BuRcU_22
11-10-04, 20:34
9-10 u dün aldım, eğer şimdiye kadar hiç almadıysanız bile onu almalısınınz. O dans tango gecesinden bile iyi,

''esma demir yerine selimle dans ettiğine sinirli, selimin alaycı tavrına kızgın, selim ise hem esmayı demirden ayırmanın mutluluğunu hem de esmaya hissettiklerinin şaşkınlığını yaşıyor. Esma ise selimin ona bakışlarına ve hareketlerine bir anlam veremiyor, ama boş değil, biliyor...''

daybreak
12-10-04, 12:23
ben ctesi günü 10 milyondan aldım.
ama daha izlemeye fırsat bulamadım hiçbirini.
kalitesi nasıl VCDlerin

sepeto2002
12-10-04, 13:15
Acikcasi kalitelileri cok iyi degil. Ben bugüne kadar 1-8 bölümlerini aldim, yani cikan bütün cdleri.ama görüntü kalitesi herzaman mükemmel degildi. Bazen cdler takilabiliyorda. ama ne yapalim, müptela olmusuz bikere. 9-10'u bugün almaya gideyim. Madem cikmis!! Cok merak ediyorum o bölümleri.

daybreak
13-10-04, 11:04
hem 10 milyon , hem görüntü kalitesi düşük , hem de takılıyor. hadi bakalım hayırlısı

michelle
13-10-04, 11:14
Sanırım ben vcd konusunda şanslı çıktım.Bende 10 milyona alıyorum ama görüntüler vcd formatına göre çok güzel.Elimde ilk 8 bölüm var.Ve hiç görüntüde takılma sesde herhangi bir bozukluk olmadı.

daybreak
13-10-04, 11:43
izlemedim , izleyince yapacam yorumumu

sepeto2002
13-10-04, 13:16
Ben dün alabildim nihayet 9-10 bölüm cd'lerini. 9. bölümü hemen izledim. Çok güzeldi. En çok beğendiğim sahne ise Selimin Esmayı yanına çağırdıktan sonra, Esma ya Demir ile ilgili uyarıda bulunup, Esma odadan çıktıktan sonra, arkasına dönüp kendi kendine: ''Sorun şurdaki, senin artık kül kedisine benzer bir yanın kalmadı Esma Kozan'' demesi oldu. Esmanın güzelleştiğinin farkında... Bu aşam eve gidince bir an önce 10. bölümdeki dans sahnesi izlemem gerekiyor.

daybreak
13-10-04, 14:28
izle zaten 10. bölümden sonra olanlar oluyor.

desb
18-10-04, 18:09
iyi o zaman, artık ben de almaya başlayayım :D

hesk
19-10-04, 09:06
5-6 bölümde neler oluyordu... o bölümlerin cd sini alamadım...

daybreak
19-10-04, 09:33
ben aldım.1-2,3-4,5-6yı ama izleme fırsatım olmadı daha. haftasonu da 7-8,9-10u alırım. arşivleyip çoluğuma çocuğuma izlettirecem:)

KaDeRiM
19-10-04, 10:43
Ben 3-4-5-6-7-8 i aldım. 1-2 ve 9-10 u da alıcam. bulamadım da:D bizim yan taraftaki dükkan Cd'ci ordan alıyorum. Getirtecekmiş ötekileride. Sıkıyosa getirmesin zaten:D

daybreak
19-10-04, 11:05
bana korsan kakalamaya çalıştılar ama avaz avaz bağırınca vazgeçtiler. arkadaşlar çok dikkat edelim

umay
20-10-04, 16:24
Arkadaşlar 11-12. bölüm VCD'leri çıktı mı, bilen varmı?

KaDeRiM
20-10-04, 16:26
Hayır umaycım henüz çıkmadı. Çıkmasını dört gözle bekliyorum bende :wink:

umay
20-10-04, 16:31
Hayır umaycım henüz çıkmadı. Çıkmasını dört gözle bekliyorum bende :wink:
Bilgi verdiğin için çok sağol Kaderim.. Offf yaaa niye çıkmadı sanki :cry: :cry: :cry: :cry: zaten olaylar 10. bölümden sonra hareketleniyor....

tazmanya
20-10-04, 16:50
çok sinir oldum ya niye çikmadiki ben eskiden pazar gününden alırdım gittim bi baktım gelmemiş aman bi bzuk olmasında :wink: :wink: :wink

daybreak
21-10-04, 10:16
11-12 pazartesi çıkacakmış. ben öyle duydum

sercemyam
21-10-04, 10:51
Bir İstanbul Masalı 5. Bölüm: Esma zor günler geçiriyor... Demir ve Birnur' un evlilik kararı almaları, Arhan Malikanesi' nde bomba etkisi yaratmıştır. Behiye ve Ömer, küçük oğullarını evlendirecek olmanın sevincini yaşarlarken, Selim daha çok ailesinin Goyalılarla yakınlaşmasının holdinge sağlayacağı faydaları düşünmektedir. Evlilik haberi Kozan Ailesini de derinden etkilemiştir. Ozan, sonunda İpek' le başbaşa kalma fırsatı bulmuştur. Bu kez gerçekleri açıklamak konusunda kararlıdır. Arhanlar, müstakbel dünürleriyle ilk kez bir araya geldikleri akşam yemeğinde keyifli saatler geçirirlerken, aynı akşam Kozanlar için umulmadık bir şekilde noktalanacaktır. Esma, bu zor günleri ancak önemli kararlar alarak aşacaktır...

Bir İstanbul Masalı 6. Bölüm: Ömer ve Behiye arasında ipler kopma noktasına gelmiştir. Behiye, bavulunu alıp, malikaneyi terk eder. Esma staj için evden ayrılır. Çalışmaya başladığı fabrikada onu zor günler beklemektedir. Ömer, Behiye' den sonra Selim' e de sırrını açıklamak zorunda kalır. Ozan' ın İpek' e söylediği yalanlar artık kontrolden çıkmış, malikaneye kadar taşınmıştır. Ateş üstünde yürüyen Ozan, bu kez Suzan' dan kaçamayacaktır. ARC Holding' teki savaş kızışmış, silahlar çekilmiştir. Teoman, Selim' in ortaklık kurmaya çalıştığı Fransızları vazgeçirmeyi başarır. Kozanlar Esma' nın hasretine dayanamayıp, yollara düşerler. Esma' ya sürpriz yapmaya giderlerken, aslında onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

sercemyam
21-10-04, 10:52
Bir İstanbul Masalı 7. Bölüm: Kozan Ailesi, kazanın ardından yaralarını sarmaya çalışmaktadır. Suzan ve Cemal yoğun bakımda kritik 24 saati atlatmaya çalışan Çiçek için dua etmektedirler. Arhanlar' da da zor günler yaşanmaktadır. Behiye' nin boşanma konusundaki kararlılığını anlayan Ömer çaresizdir. Demir, ailedeki bu gelişmeleri en son öğrenen olur. Selim' in aksine olup bitenleri hiç de soğukkanlılıkla karşılamayacaktır. Hande, babasının çaresizliğine isyan edip soluğu ARC' de alır. Arhanlar' daki gelişmeler Goyalılar tarafından da endişeyle izlenmektedir. Birnur' un Demir' e hesap sormaya kalkması, Demir' i çileden çıkartacaktır. ARC' nin yeni kozmetik ortaklığını tanıtacağı basın toplantısı, Esma için beklenmedik gelişmelere gebedir...

Bir İstanbul Masalı 8. Bölüm: Esma, defilede tüm izleyenleri güzelliğiyle büyüler. Selim, Esma' yı tanımıştır ve şaşkındır. Demir ise gözlerini kamaştıran bu mankeni tanımamıştır. Ömer, Behiye' yle yeniden biraraya gelmek ister. Ozan, yalanları yüzünden kaybettiği İpek' in kalbini yeniden kazanmak için çılgınca bir yol deneyecektir. Cemal, kazanın ardından tüm masrafları ödemiş ama arabanın tamiri için parası kalmamıştır. Bu parayı bulmak için karanlık yolları tercih etmek zorunda kalacaktır. Demir ve Birnur arasındaki buzlar erir, nişan için düğmeye basılır. Arhan Malikanesi tüm partilerde olduğu gibi nişanda da bir çok misafiri ağırlayacaktır. Davetsiz olsalar bile!...

sercemyam
21-10-04, 10:55
Bir İstanbul Masalı 9. Bölüm: Cemal, borcunu bir türlü toparlayamıyor. Suzan, kocasının son günlerdeki halinden tedirgin, ağzını arıyor ama Cemal, ser verip sır vermiyor. Babasına sıkıntı yaratan borcu öğrenen Esma, daha önce reddettiği işi kabul ederek ARC' de çalışmaya başlar. Ömer, Behiye' ye kendisini affettirmek için onu adım adım takip edip, her fırsatı değerlendirir. Hande, nişana yaptığı sürpriz ziyaretin ardından Selim' le biraraya gelip, isteklerini söyleme fırsatı bulur. Bu kez Selim, taviz vermek zorunda kalacaktır. Ozan, sahnedeki performansının sonucunu, İpek' le ilk karşılaşmasında öğrenme fırsatı bulur. Esma ARC' de çalışmaya başladığı ilk günden itibaren farkını hissettirmeye başlayacaktır...

Bir İstanbul Masalı 10. Bölüm: Girdiği borç batağından bir türlü kurtulamayan Cemal, kızlarının imdadına yetişmesiyle bir nebze olsun rahat nefes alır. Behiye, Ömer' e karşı yumuşamaya başlamıştır. Suzan, kocasının son günlerdeki bitkinliğini neye yoracağını, kendisini ziyarete gelen iki kadının beklenmedik isteği karşısında ne yapacağını şaşırır. Teoman, tepeden inme bir şekilde holdingde işe başlayan Hande' den şüphelenir ve vakit kaybetmeden genç kadını gözlemeye başlar. Selim, stajdan sonra oldukça değişen Esma ile nişanlısıyla arasında sorunlar olan Demir' in yakınlaşmasından endişe etmektedir. Kozmetik firmasının başarısını kutlamak için verilen parti, Selim' in duruma müdahale etmesi için uygun fırsatı yaratacaktır.

sercemyam
21-10-04, 10:58
5-6-7-8-9-10 bölüm konularını vcd lerini alamayıp, merak eden arkadaşlarımız için gönderdim...

daybreak
21-10-04, 14:07
ya da alıpta henüz izleme fırsatı bulamayanlar için. sağol :)

denizz
21-10-04, 15:25
yani benim icin........

daybreak
21-10-04, 15:41
tamam senin için olsuunn :)

sercemyam
21-10-04, 16:44
Bir İstanbul Masalı 1. Bölüm: İstanbul' un gözde semtlerinden birindeki Arhan malikanesinde yaza veda partisi başlamak üzeredir. Partinin konukları, yaşanacak sürprizlerden habersizdir. Çünkü Ömer Arhan' ın vedasına şahitlik edeceklerdir.

Bir İstanbul Masalı 2. Bölüm: Esma, Demir' le öpüşmesinin etkisinden hala kurtulamamıştır... Behiye, Ömer' in hayatında bir başka kadın olduğundan şüphelenmektedir. Kocasını bu konuda sıkıltırdığında, hiç beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kalır. ARC Holding' teki iktidar savaşı ise gün geçtikçe kızışmaktadır. Selim, kozmetik sektörüne girmek için önündeki engelleri bir bir aşmaya çalışırken, Teoman savaşı sessiz ve derinden hamlelerle kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Bütün bu gerginliklerin arasında Arhan malikanesinde, Teoman ve Nebile Arhan' ın konuk olacağı akşam yemeği yeni sürprizlere sahne olacaktır. Esma, o geceden sonra bir daha göremediği Demir' le karşılaşmak için fırsat kollamaktadır. Fırsatını bulduğundaysa, günlerdir kafasında çevirip durduğu herşeyi bir bir anlatacaktır.
3 - 4 bölümleri bulamadım....

tnttnt
30-10-04, 23:11
vcdlerı ckartmaya devam etmıyecekler mı?????????????

fato
31-10-04, 12:02
unkapanında sordum bir ay ara verdiler diye söylediler

daybreak
01-11-04, 09:56
arkadaşlar VCDlerimi izleme şansını sonunda yakaladım. 1 çok iyiydi. Hiçbiryerinde bozulma falan yoktu ama2 iğrenç. 10. dakikadan 42. dakikaya falan geçiyor. kime başvurmam lazım. Aldığım yere gittim. orjinal dedi. birşey yapamayız dediler :(

VERDANA
01-11-04, 14:57
Arkadaşlar 1.bölümden 10.bölüme kadar ben de gördüm. Ama fiyatları 2 bölüm birarada 10 milyon TL. Ben sokaktan 1-2 bölümü bulabildim ancak gerisi yok. Bunu daha ucuz bir fiyata alma imkanı yok mudur bileniniz var mı?

Slayer
01-11-04, 15:22
Arkadaşlar 1.bölümden 10.bölüme kadar ben de gördüm. Ama fiyatları 2 bölüm birarada 10 milyon TL. Ben sokaktan 1-2 bölümü bulabildim ancak gerisi yok. Bunu daha ucuz bir fiyata alma imkanı yok mudur bileniniz var mı?

Belki Alan kişiler korsan oLarak piyasaya çıkarırlar yada paylaşıma açarlar sende indirebilirsin diğer türlü orjinal almak zorundasın ve buda 10milyondur

daybreak
02-11-04, 09:59
lütfen korsan almayalımmmm

gulpembe
02-11-04, 21:42
Arkadaşlar ben CD leri internetten idefixee den siparis ettim 10 gün oldu hala elime geçmedi gerçi minimum 10 gün demişlerdi de..Asıl söylemek istediğim bu değil tabi piyasaya 10. bölümden sonrası çıktı mı acaba bunu öğrenmek istiyorum. İdefixee'de bulamadım..

BuRcU_22
02-11-04, 22:55
Sanırım 1 ay ara vermişler burda bi arkadaş yazmıştı. Artık çıksın ya ben de çok istiyorum...

turuncu
03-11-04, 11:36
neeee 1 ay aramı aman allahım ya neden böyle bişey yaptılar ki şimdi nasıl beklicem 1 ay....çok güzel gidiyodu herşeyhele 10.bölümdeki selimle esmanın dans sahnesi harikaydı

gulpembe
03-11-04, 17:41
Nihayet VCD lerime kavustum, bu sabahki postayla geldiler.. Artik aksam doya doya seyrederim. Darisi seyretmeyenlerin basina.. :lol:

daybreak
04-11-04, 10:42
eh bekleyecez artık. başka çaremiz yok.
gözün aymış gülpembe. bak bakalım hata var mı VCDlerde.

gulpembe
04-11-04, 16:36
daybreak su ana kadar iki bolum seyrettim hata falan yoktu..
Eski bolumler bana daha hos ve sicak geldi..

daybreak
05-11-04, 09:00
benim 1de sorun yok.
2 hatalı.
3 fena değil
4 güzel
5 güzel
6da ara ara kesilmeler var.
7-8-9-10 izlemedim bilemiyorum.
beni bulur zaten bunlar :(

sepeto2002
05-11-04, 15:04
Bozuk mozuk, çıksın artık ama yeni VCD ler. 10. bölümde kaldık yani! Yeni bölümlerinde tadı yok zaten. Eskilerle avunuyorduk en azından.

daybreak
08-11-04, 13:13
niye ya son 2 bölüm gerçekten çok güzeldi.biraz haksızlık yapmıyormuyuz dizimize :(

turuncu
15-11-04, 22:16
ya dayberak doruya doru hiç geçen yılın tadı yok sanki selimle esmanın sahneleri zorlamayla yapılıyor oyuncuların geçen yılki şevki yok belki biraz fazla zorladılar senaryoyu belki uzadığı için eski havayı alamıyorum ben bilmiyorum

daybreak
17-11-04, 15:43
tamam bunu ben de kabul ediyorum ama hala daha beni heyecanlandırıyor ve izlerken mutlu oluyorum :)

BuRcU_22
17-11-04, 16:02
benim de 1den 9a kadar bi problemim olmadı ama 9. bölümde bi takıldı bikaç kere aletin üstüne vurmak zorunda kaldım. Kaç yıldır aynı aygıtı kullandığımız için problem ondan da kaynaklanıyor olabilir haksızlık etmiyim.
Ayrıca ben de eski tadı hiç ama hiç alamıyorum. Bir tek selim esma sahnelerinde değil diğer bölümlerinde de. Mesela bi sercan demir sahneleri izliyoduk kırılıyoduk yada tuğrul hoca çıkıyodu burak mıydı neydi o çıkıp sinirimizi bozuyodu. Sonra esma zeyneple dertleşiyodu benimde böyle bi arkadaşım olsun demekten alamıyoduk kendimizi. Bütün hikayeyle direk bağlantısı olmayan, sadece fazladan birşeyler katan bütün karakterleri çıkardılar. Bi adviyeyle zekeriya kaldı, sercanı da 40 yılda bi gsteriyolar. Bazılarınız kızsada ayşe de gitti boşu boşuna. Zevk almıyorum artık. Ama alışkanlık yaptı bi kere mecburuz izlemeye...

KaDeRiM
18-11-04, 08:47
Arkadaşlar haberi olmayanlar var aranızda sanırım. 11-12 VCD'leri çıktı. Müzik marketlerde satılıyor. Ben aldım izledim bile.
Bu arada Benim hiç bir Cdmde hiç bir hata yok. Hepsi gayet güzel çalışıyor:))

daybreak
18-11-04, 08:56
şanslısın o zaman.
benim hatasız olan yok desem yeridir.
11-12yi ben daha alamadım çünkü bulamadım

SYILMAZ
18-11-04, 15:40
arkadaşlar ben şimdi ideefixe baktım satışı yeni başlamış hemen sipariş verdim isterseniz bir göz atın

daybreak
18-11-04, 17:23
ben internet üzerinden satışı pek onaylamıyorum o yüzden müzik markette çıkmasını bekleyeceğim.

turuncu
18-11-04, 17:53
olley 11-12 çıkmış :!: son sevindim ya :D :D bende büyük bi merakla bekliyordum umarım bir dahaki sefere bu kadar çok ara vermezler :!:

kazmagirl
20-11-04, 19:55
sizce esmanın demire olan askı daha güzel diilmiydi şimdi ne oldu selimle evlendi bütün büyü bozuldu haksızmıyım

pinkzone
20-11-04, 19:57
bence haksızsın esma demire çocukluktan beri platonik aşıktı yani karşılıksız karşılığı gelin cede yani demirin iç yüzünü öğrenince işler bozuldu

Legolin
21-11-04, 16:33
sizce esmanın demire olan askı daha güzel diilmiydi şimdi ne oldu selimle evlendi bütün büyü bozuldu haksızmıyım

ben öyle düşünmüyorum... asıl masal Esma ile Selim' in adı konamamış aşkıydı bence. yani evlenene kadar olan süre... off off :cry:

BuRcU_22
21-11-04, 23:03
Yok yok "the return of masal" başlıyo, barıştılar :D Eski bölümlerin tadını alamicaz belki ama son iki-üç bölümü geçeceğinden eminim. Bu arada 11-12yi nerden buldunuz ben caddedeki bütün müzik marketleri gezdim bulamadım???

daybreak
22-11-04, 13:23
son bölümlerdeki tatminsizliğimiz bu bölümde giderilecek gibi gözüküyor.
esma ve demir aşkını ben de onaylıyordum başlarda ama asıl büyü esma selim aşkında.

michelle
25-11-04, 17:36
46.Bölüm Özeti

Selim’in istifası nelere yol açacak?Behiye, Ömer’e bulduğu notun hesabını soracak...

Selim istifa haberini ilk olarak Esma’ya verir. Esma sevdiği adamın, bu kadar yıprandığı işten ayrılmasına üzülmemiştir. İki sevgili fırsat bulmuşken İstanbul’un tadını çıkartırlar. Behiye, Şahika’dan Ömer’e gelen notu kocasının önüne koyar. Bir açıklama beklemektedir. Çiçek hamilelik belirtileri göstermeye başlar. Necati sevinçten havalara uçar. Atlattıkları büyük sıkıntıların ardından, her ikisinin de yüzleri gülmeye başlamıştır. Pelin, Demir’le arasında yıkılan köprüleri yeniden kurmak için harekete geçer. Zekeriya, Selim’in istifasını bir türlü içine sindirememiştir. Ömer Arhan’ın karşısına dikilip, aklından geçenleri dile getirir. Selim ve Esma akşam yemeğine çıkıyorlar. Selim’in istifasının ardından çıkılan bu yemek, uzun zaman sonra yaşanan huzurlu bir gece olacakken, sürpriz bir şekilde masaya dahil olan Demir ve Pelin’le gece bambaşka bir hale gelecektir.
http://66.225.228.147/~dizifilm/foto/albums/userpics/10001/thumb_bim_46_01.jpghttp://66.225.228.147/~dizifilm/foto/albums/userpics/10001/thumb_bim_46_03.jpghttp://66.225.228.147/~dizifilm/foto/albums/userpics/10001/thumb_bim_46_02.jpg

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=NuCalendar&op=ShowEvent&month=11&day=25&year=2004&eventid=795

bilenbiri
25-11-04, 17:39
demir bir patavatsızlık yapıp pelinin ve selimin yanında esma eski sevgilim gibi bir kelam edecek sanırım.

selimin istifasına çok sevindim. alkışlıyorum senaristleri.

KaDeRiM
25-11-04, 17:48
Bence yemekteki tatsıızlık Demir'in Kartal Yuvası'na oturduğu için Selim ve Esma'ya hava atar tarzda konuşması olabilir. Yani artık en büyük benim havalarında olabilir.
Behiye evi terk etsin ya. Yada neden o gidiyo Ömer gitsin köşkten. Sonracığıma Çiçek ve Necati gene hayal kırıklığına uğramaz inşallah. Hamilelik belirtileri diyo ama :roll: :roll:
Ayyy çok merak ediyom yaaaaaaaaaaaaaaa :roll: :roll:

demir
25-11-04, 17:50
ayyy çok merak ediyorum yaa.
Ve sevgili michelle sen Harikasın biliyormusun. İşten gider ayak bunu bize okuttun ya.
ben sana daha ne diyeyim ki. canımsın Kanımsın.

helal Sana.

desb
25-11-04, 22:59
Ayyyyyyyyy süper bi bölüm bekliyor bizi vayyy be en çokta yemekle zekariyanın diceklerini merak ediyorummmm :D

tnttnt
26-11-04, 07:41
dugunden sonrakı gun demır esmaya abım ısı ıle evledır ıkıncı plan olmaya alısabılecek mısın ? demıstı.ve bu ıstıfayla esmanın kesınlıkle ılk planda oldugu cıkacak.demır bunla ugrasabılır yemekte..bırde hala pelıne kızgın ise esmayı da kullanabılır..

bana cıcek hamıle degılmıs gıbı gelıyor..... :roll: umarım hamıledır.b

hanı bu arc yı yok selım yok hande yok esma yada demır kurtaracak falan dıyoruz ya bence behıye kurtaracak. :D ınsallah bu bolumde behıye suzan yakınlasması ızlerız behıyenın tek dostu suzan esasında........

yase
26-11-04, 09:16
bende şimdi baktım sabah sabah çok iyi geldi valla acayip merak ediyorum olacakları.
bence bu istifa güzel olacak mesala bir türlü gidemedikleri balayı bütün bu olanların üstüne süper olur valla güzel bölümler bizi bekliyor arkadaşlar.şimdi nasıl beklicez yaa geçmez bu 3 gün :(

daybreak
26-11-04, 10:39
sabah sabah çok mutlu oldum yaaa
1- demir kesin esmayla olan ilişkisinden bahsedecek. biz seninle de buraya gelmiştik di mi esma tarzı birşey olabilir.
2- iyi ki istifa etti selim. biz de özlediğimiz ve geçen haftadan ağzımıza çalınmış balı , bu sefer kovayla yiyecez gibi geliyor.
çok heyecanlıyım ya.
Allah'ım pazartesi çoook çabuk gelsin ne oluuuurrrr

sweetheart
26-11-04, 20:12
o ne güzel laf öyle daybreakcim...
kovanla bal yiycez ha!!!!!!!!!!!!güldürdün beni...:)))))
demir havaya girmesin hiç..onun ne olduğu,verdiği kararlar,yaşadığı hayat belli...seliminki belli...
ayrıca kocamannnnn bir çam deviriyor demir....selimi sinirlendirebilir...esmanın yüzü asık duruyo bi resimde....
güzelim yemeği rezil etmiş demir!!!
neyse esmaların istanbul gezilerini çok merak ediyorum....çok eğlenceli olacak!!!!!!!!!!!
bende acaip sabırsızlanıyorummmmm!!!!!!!!
ey zaman geç bir an önce...:))))))))))))))))))))))))))))))))))

bilenbiri
26-11-04, 21:02
çok ümit hayal kırıklığı getirmesin de!

sweetheart
26-11-04, 21:24
sadece biraz daha iyimser olup,mutlu olabilme isteği bendeki....
denemekten ne çıkar ki????

bilenbiri
26-11-04, 22:08
dene tabi, ben de istiyorum gerginliğin (yaşanacaksa muhakkak) son sahnede yaşanmasını, ondan önce romantikomik sahneler seyretmeyi ama ne zaman bu forumlarda çok beklenti içine girsek, sonuç hüsran oluyor.

bu sefer senin umduğun gibi olur umarım.

selimsesma
27-11-04, 10:57
Arkadaşlar fragmanı izledim ama hiçbir şey anlayamadım desem yalan olmaz.Sadece bu bölümde Selim-Esma tartışması yok gibi.Tabi belli olmaz tartışmalarını bende sevmiyorum ama mesela Selim istifa edip eve gelse Esma'ya biraz sert davransa sonra hatasını anlayıp kendini affettirmek için her yöntemi denese,eli ayağına dolaşsa çok eğlenceli olabilr belki :lol:Tabi sonra Esma Selimi affedip onun neşesini yerine getirmek için İstanbulu gezseler çok hoş olur :roll:

balik
27-11-04, 15:24
ya evet pazartesi gelse biran önce ya.çiçek hamileyse çok sevineceklerdir ve çok güzel moral olur bu onlara.
teşekkürler michelle.

yase
27-11-04, 15:52
arkadaşlar 13-14 bölümler çıktımı bilginiz varmı.

sweetheart
27-11-04, 16:33
dene tabi, ben de istiyorum gerginliğin (yaşanacaksa muhakkak) son sahnede yaşanmasını, ondan önce romantikomik sahneler seyretmeyi ama ne zaman bu forumlarda çok beklenti içine girsek, sonuç hüsran oluyor.

bu sefer senin umduğun gibi olur umarım.
fragmanda galata köprüsünün üstünde çok şirin görünüyorlardı...selim arc yüzüden biraz huzursuz görünse de bu sefer hüzran uzak gibi....
(ayrıca senin senaryoların mükemmel...herkesin ki gibi...mutluluk,hüzün birarada....:)))

bilenbiri
27-11-04, 16:52
önce teşekkür ederim.
umalım güzel bir bölüm olsun.

sweetheart
27-11-04, 16:58
ricA EDERİM ....
güzellikleri dile getirmek sizin yaptıklarınızın yanında az kalıyor....
beklemekle geçmiyor günler...fragmanlar az geliyor:))))))

albatros
28-11-04, 00:42
guzel bi bolum gibi gozukuyo fragamdan

demir bence esmayla olan gecmişini acmaz cunku benim tanığım demir eger imtikam alacaksa gecmişi diil geleceği kullanır.hoş pelinin karsısında son derece aciz gorunuyo benim gozume. zaten binnur da umursamaz tavırlarla agına dusurmustu demiri pelinde aynı taktiği uyguladı.

aynı ortamda olmaları zaten yeterince gerilim oluşturuyo.

behiyeden ii bi cıkış bekliyorum ben bu bolumde sahikanın foyasını belki o ortaya cıkarmak için calışmalara baslar.

cicek kesin hamiledir yeter artık bıkadar uzadığı bu konunun zaten

bu bolum esmayla demir uzerine olacak gibi herseyden once istanbul manzaralarını gormek için sabırsızlanıyorum

ii seyirler

michelle
28-11-04, 04:18
46.Bölüm Sesli Fragmanı

Arhan'larda büyük şok...

Selim yol ayrımında...

Selim Esma'ya:"Demir'le ortak bir tarihim/niz var Esma..."

Çiçek Necati'ye:" Bizim çocuğumuz olmayacak tamammı!!"

Demir Yemek masasında iken: "Babası tahtı kardeşiyle paylaşmayı önerince istifayı basıp gitmiş,öyle değilmi abi..."

Selim Yönetim kurulu toplantısında..."İstifa kararım birilerinin ekmeğine yağ sürecek ve bunuda hiç istemiyorum..."

Masal herkese süprizler hazırlıyor...

Esma Selim'e:"Verdiğin herhangi bir karar yüzünden pişmanlık duyarsan,kimin ne düşüneceğine aldırmadan vazgeçmelisin.Konu ben olsam bile...

bilenbiri
28-11-04, 12:41
Masal herkese süprizler hazırlıyor...

Esma Selim'e:"Verdiğin herhangi bir karar yüzünden pişmanlık duyarsan,kimin ne düşüneceğine aldırmadan vazgeçmelisin.Konu ben olsam bile...

sanırım bu laf selim'in "demirle bir geçmişin var" sözüne yanıt olarak söyleniyor esma tarafından. yani "demir benim için yanlış bir karardı ama kimseye aldırmadan vazgeçtim ve seninle olmayı seçtim" gibi.?????

ya da "evlendiğimiz için pişmansan bana aldırmadan bu evliliği sonlandır" anlamına da geliyor olabilir.

selim "ekmeğe yağ sürmek istemiyorum" dedikten sonra istifasını geri alacak gibi, tüh diyorum, yanlış bir karar olacak bu(vazgeçmesinin sebebi de annesinin ona ömer-şahika ilişkisinden bahsetmiş olması olabilir, yani selim sonunda arc'yi bekleyen faciayı görmüş olabilir, yine de istifasını geri almamalı.

michelle
28-11-04, 13:23
Selim bu cümleyi istifa kararını yönetim kurulana açıklarken söylüyor büyük ihtimalle...Ve o cümlenin devamında söylediği şöyler çok daha önemli diye düşünüyorum...Eminim orda bulunan bazı kişilere gözdağı bile vermiştir...

Yemek Demir'in sayesinde çok nahoş geçmiş belliki.Ama asıl merak ettiğim Esma ve Selim'in pencere önündeki konuşmasının yemekten sonra olup olmadığı...Selim'in yemekte giydiği gömlek ile pencere önünde konuşurken giydiği gömlek farklı...

Bu bölüm gerçekten süprizlerle dolu.....

pinkzone
28-11-04, 14:26
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/biristanbulmasali46.jpg

demir galiba büyük densizliklik yapcak şirketin başına geçmesini övüne övüne anlatcak gibi

tnttnt
28-11-04, 14:41
evet çıktı.portakal renklı...

esma-selim
28-11-04, 15:47
Ya arkadaşlar Esma'nın son söylediği söz ne anlama geliyor yaa??!! Nasıl yani?? Öff acaba bu lafı ne üzerine söyledi??

tnttnt
28-11-04, 18:00
ben esmanın bu sozunden
eger ıstıfandan pısmansan gerı al ve bnmle olan evlılıgınden pısmansanda bu gecerlı....babanların haklı cıkmasın dıye dırenme
der gibi degil mi??????????????*** :roll: :roll: :roll: :roll:

sbuffy
28-11-04, 18:15
bence esma orda eğer istifa etmekle pişmnanlık duyuyorsan ben işe dönmeni istemesem bile istifanı geri al demek istemiştir.yoksa esma evliliğini kastettiğini sanmıyorum.

BuRcU_22
28-11-04, 18:59
Bana da öyle geldi. Ama o zaman da yeni alınmış bi karar gibi oluyo yani eğer geri dönmek istiyosan git yanlız bırakma gibi bişey de olabilir istifa kararı yağ ve ekmek lafından sonra...

bilenbiri
28-11-04, 20:10
ben esmanın bu sozunden
eger ıstıfandan pısmansan gerı al ve bnmle olan evlılıgınden pısmansanda bu gecerlı....babanların haklı cıkmasın dıye dırenme
der gibi degil mi??????????????*** :roll: :roll: :roll: :roll:

bana da öyle gibi geldi, sadece işten de bahsediyor olabilir ama ben ilkini tercih ederim.

hermioneweasley
28-11-04, 20:57
her ikiside olabilir bana kalırsa ikiside bizim için iyi..
ben esmanın ve selimin ayrılacağına kesinlikle inanmıyorum.o yüzden romantik birşeyler seyretmek daha iyi olurdu.istifadan bahsediyorsa eğer esma ,ki bence bahsetmiyor çünkü selim esma ya demirle ortak
tarihiniz var filan dedi,üzülürüm çünkü gerçekten o işselimi çok yıpratıyordu.

tnttnt
28-11-04, 23:09
umarım cıcek olmıyacak lafını hamıle oldugunu zannedıpde yanılması uzerıne soylememıstır
ayhan okadar parayı nasıl bulur
demır harelde esma hakkında laf soylemıyor yemekte..sırf selıme laf sokuyor...eeee daha ne ıstıyor ?????????koltugunu ona bıraktı....

daybreak
29-11-04, 11:36
bence kesinlikle evlilik üzerine söylenmiş bir laf değil bu. kesinlikle istifa kararıyla ilgili. selim arhan öyle kolay kolay evliliğinden vazgeçmez.

daybreak
29-11-04, 13:24
ooo ben daha 11-12yi alacam inşallah.

Legolin
29-11-04, 18:08
hadi ya 13-14 çıktı mıııı 8O
ben malesef hiç bir bölümü almadım ama bu bölümün bir özelliği var snaırım :roll: var mı? şu aylin sahnesi :roll: çatlıyorum da arkadaşımla iddiaya girdik :D

turuncu
29-11-04, 18:25
off ya ben daha 11-12 yi bulamadım hiçbiryerde 13-14 çıkmı :? ş bile

tnttnt
29-11-04, 19:19
aylınlı sahnelerı ızleyınce sunu soylemelıyımkı nutkum tutuldu.................. 8O 8O 8O 8O

Pivo
29-11-04, 22:47
Selim ve Esma masadan kalkıp gitmekle en olgun davranışı sergilediler ve giderek büyüyorlar.
Demir bir kez daha ve hala küçük bir çocuk olduğunu (güzeel bir oyunculuk örneği ile) ortaya koydu. olgun bir şekilde o masada yemek yemek ona çok ama çok uzak, ARC başkanı olacak çocukkkk

turuncu
29-11-04, 22:57
B.İ.M bitmeden kesin bi yorum yapmak yanlış ama istediğim kadar güzel bi bölüm değildi şu ana kadar ki en can alıcı sahne demir in yemek masasınsa söyledikleriydi

djhuseyin
29-11-04, 23:14
demir'e ilk defa bu kadar sinir oldum sacmalığın dozunu iyice kaçırdı bir de yaptıklarından pişman olmaz mı orada bitiyorum işte. yaw bu çocuk ne zaman büyüyecek???

djhuseyin
29-11-04, 23:15
arkadaslar bir de selim'le esma boşanacaklar diye bi söylenti var ne kadar doğru olabilir ve sebebi ya da sebepleri neler olabilir? ben pek zannetmiyorum ama

_hasret
29-11-04, 23:16
haklisin.
dizide en güzel bölüm bence Esma la Selim in körünün üstündeki sahne.
selim in o siiri söylemesi ve istanbul un güzellikleri süperdi ya

Gabriel
29-11-04, 23:17
:arrow: Bu bölüm nasıl bitti son reklamdan sonra kaçırdım da bir anönce söylesenize çok merak ettim.Teşekkürler..

djhuseyin
29-11-04, 23:19
selim cafe'ye girdi ve bitti baska bisey yok

Gabriel
29-11-04, 23:30
teşekkür ederim:)

turuncu
29-11-04, 23:35
arkadaslar bir de selim'le esma boşanacaklar diye bi söylenti var ne kadar doğru olabilir ve sebebi ya da sebepleri neler olabilir? ben pek zannetmiyorum ama
belki selim bir çocukluk yapıp esma yı demir den kıskanır bu onların arasında büyük bir tartışmaya döner ama sonra selim hata yaptığını anlar ama asla boşanmazlar selim esma olgun insanlar boşanacaklar demesi magazin proğramlarının insanları meraklandırıp huylandırmayı sevmelerinden kaynaklanıyor

tnttnt
29-11-04, 23:39
1)YILDIZ olayı cok guzeldı canım........ :D
2)necatı de gelsın alsın karısını cok uzuldum onlaada evlatlıkta mı alamıyorlar........ :cry: :cry:
3)adam sankı cuzdanını unutmus .adam hapse gıder be... :?
4)omer de ortalıgı karıstırdı sonrada unutalım b u teklıfı dıyor........... :twisted:
5)ben behıyeden daha cok tepkıbeklerdım
6)esmayı da az buz ezmıyorlar behıye ve omerde ...yok yok bu kızın basına bırsey gelmelı arhanlar yuzunden yada boyle cok ıyı bırsey yapmalı.........
7)esma da demıre bu kadar yakın davranmasın ya........... :?
8)romantık gezme gezm dedınız yıne husran oldu.....
9)ay ben bu pelının sorunu da merak edıyorum ne acaba o karsılastıkları yarısta pelının babası da yok muydu???????sankı babası ıle ılgılı bırsey var ama..............

turuncu
29-11-04, 23:53
dizi sonlara doğru daha çok hareketlenmeye başladı özellikle pelinin yıldız ı anlatması çok güzeldi-bunu bilmeme rağmen-büyük bir zevkle izledim
acaba selim esmayı demirden kıskanacak mı?açıkcası bana öyle geliyor

bilenbiri
30-11-04, 00:22
Bir bölümlük saadetten sonra kabus geri döndü.

pinkzone
30-11-04, 01:15
bencede kabusa döndü valla
ben bu bölümde çiceğin çocuğu olamamasına ve bunun yüzünden eşinden ayrılmasına üzüldüm ve ağladım valla

bence esmayı çok ama çok sorunlar bekliyor gibi çünkü dershanedeki çocuğun bakışlarını hiç ama hiç beğenmedim. demir de yanlış anlaşılacak sanırım
eğer bir gün boşanırlarsa bu da selimin esmaya güvenmemesiden kaynaklanır

Legolin
30-11-04, 07:17
yaaa var yani 13-14 te o sahneler, tamamdır... :roll: :lol:

Legolin
30-11-04, 07:39
çoğu yerinde sinir olup kafayı yesem de iyi bir bölümdü. hmm adeti bozmayım maddeleyeyim :

- Selim' in cafede etrafını incelemesi çok şirindi. Huzur verdi valla
- Köprü üstü konuşmaları, Selim' in sarılışı, bakışları, gülüşleri ve ŞİİR muhteşemdi, süperdi, dehşetti... 8)
- Bu bölümse Zekeriya ve Pelin'e de ağırlık vermişler. Zekeriya, tek kelimeyle harikaydı Pelin de fena değildi ama niye o kadar ağladı çözemedim çözen varsa bi zahmet... :)
- O çocuğa da sinir oldum tabi, pataklayasım geldi. hala dersanede tutuyorlar ya ne diyim...
- Esma' nın dekolteler mi artmış ne :P
- Necati' nin parktaki haline ve Suzan,Cemal,Ayhan,Ozan dörtlüsünün Çiçek gelmeden önceki konuşmalarında çok güldüm :lol:
- Yemekte Demir' i boğasım geldi ayyy patavatsızlığın bu kadarı... :evil:
- Ama Esma' nın, kalkalım demesi iyiydi her ne kadar sonra cafede Demir' e çok sıcak davransa da... yani ne bilim adam yapıyor yapacağını sonra özür diliyor. Esma da hiçbir şey olmamış gibi davranıyor... pek normal değil gibi geliyor bana... :roll:
- Gece konuşurken, Selim neden "bu kadar basit değil" dedi tam çözemedim ama (acaba Demir'in hala Esma' dan hoşlandığını mı ima ediyor ) niye çekip gitti yaa :(
- Pencere önü Selim-Esma muhabbeti de iyiydi ama Esma, pek samimi gibi gelmedi bana orda. gerçi Selim de "kafam karışık" diyince morali bozulmuş olabilir tabi de... Esma' nın "konu ben olsam bile..." lafından sonra Selim' in bakış neydi öyle yaa aha dedim bişey yapçak nihahaha süperdi valla (ya bu bölümde hep bakış ve gülüşlere zoom mu yapmışlar yoksa ben mi zoom yaptım öldüm bittim tv karşısında :) )
- Çiçek-Necati olayı çok dramatik yaa :cry: Umutlanmıştık hamile diye...
- Behiye'den daha fazlasını beklerdim, şok oldum 8O
- Son sahnede Selim' in "arkadaşlar Esma Hanımı gördünüz mü?" dediğinde, sapığımız "niye sordun?" diyince koptum. Höh falan oldum o nasıl bi soruştu dövseydin bari :lol: Selim de kuzu kuzu "ben eşiyim de..." dedi ya ehehehe ama çok tatlıydı :P
- Son sahnede sinir oldum tabi... ya böyle kıskançlık triplerine girmeseler ne olurdu? gerçi daha belli değil belki olgunlukla karşılar Selimciğim (olur mu acaba :roll: ) gerçi şöyle bişey var: Selim, Demirin hala Esma'dan hoşlandığını düşünüyor sanırım (eh yalan da değil :roll: ) yani buna bağlı olarak kendini tutamayabilir ama umarım abartmazlar :?
- Selim' in son bakış neydi yaa yazılar falan geçerken kendimden geçmişim zor ayılttılar :lol:

Ay çok mu yazdım ne? kaptırmışım da neyse şimdilik bu kadar olsun...
Ya ne olur boşanma falan olmasın valla ağlarım :cry:
yani Göz göre göz göre bitmesin, ağlarım...

demir
30-11-04, 08:39
EVet Lego sana katılıyorum. Bir bölümlük Saadetten sonra kabus geri döndü.
- Demirin yemekte yaptıkları artık dikkate alınmayacak kadar basit kalıyor. Çünkü konu ne zaman Esma dan açılsa özellikle selimin karşısından Selime germek için elinden geleni yapıyor.
- Zaten Selim ve Esma bunları yaşayacaklarını biliyorlardı. Selim değilmiydi esmaya " Varmısın aşkımızı dünyaya duyuralım. sen yanımda olunca bütün zorlukları aşarız " diyen. Niye Demir esma konusunu açınca bozuluyor.
- Yemekten sonra evde Selim Esma diyaloğu "Demirle geşmişte yaşanan bir tarihiniz var" Höh yani. Sen bunları biliyordun be adam. Bunu Esmanın sürekli önüne koyuyorlar. SEn bunlara karşı çıkacağına birde esmanın yüzüne karşı söylüyorsun. Gerçekten Ben Esmanın yerinde olsam o sahnede daha farklı davranırdım. Mesela şöyle diyebilirdi. Ne yani Selim ben bunları senden sakladımda şimdi Demirden duyunca mı bozuldun? Ne bileyim o sahnede ilk defa Selime gerçekten çok kızdım. Hatta elimden gelse Esmayı o gece dışarı falan çıkartır Selimin biraz acı çekmesini sağlrdım.
- Evet Behiye konusuna gelince; Ömer de iyi ikili oynuyor yani. Evlerine yemeğe giderken Behiyeye karşı tutunduğu tavır, Esmayı koruyor gibi yansıtmaları, hatta yemekten çıkarken Esmaya teşekkür etmesi çok iyiydi. Sanki bu evliliğe yeşil ışık yakıyor gibiydi. Ama Behiyenin sözleri karşısından hepsini bir kalemde silip Esmayı Günah keçisi haline getirdi.Belki de kendi iç hesaplaşmasını, kendi hatasını Behiyey belli etmek istemedi ve olaylar Esmanın üzerine yıkıldı.
- Demirin Şakikaya "ben artık seninle değilim. Bundan sonra işi kendi yöntemlerim ile halledeceğim demesi belkide Selime karşı Esmayı kullanacağım ve onu can evinden vuracağım anlamına geliyor olabilir. Çünkü Selimin Esma konusunda tavır ve düşüncelerini çok iyi biliyor.

- Peline olan sevgim dün akşam bir kat daha arttı. Bence demiri dizginleyebilecek bir tek kişi o. Aferin Peline ve oyunculuğunu çok iyi sergiledi.
- Eve Esmanın dekolteleri biraz abartılı olmaya başladı. Kıyafetlerde değişti. Eee artık o da bir ARHAN olacak o kadar değilmi?
- Zekeriya işte dizinin gerçek galibi O yine her zamanki gibi SÜPEERRR di.
Neyse biraz uzun oldu galiba.

KaDeRiM
30-11-04, 08:52
Şimdi önce şunu söyleyeceğim. Dün akşamki bölüm sezonun en hareketli ve en harika bölümüydü bence. Her hafta yeni bir bölüm izledikten sonra bu sezonun en güzel bölümüydü diyorum. Demekki her bölüm ötekindne daha güzel oluyor :lol: Ben gerçekten inanılmaz beğendim. Evet şimdi adet yerini bulsun;

1- Selim'in kafede otururken etrafındaki insanlara görerek bakması çok hoştu.
2- Zekeriya'nın konuşmasına diyecek laf bile bulamıyorum. :lol:
3- Çiçek'in hamile olmadığı belliydi zaten. Evlatlık filan demişsiniz ama Necati kendi çocuğumu çok istiyorum dedi. Onlar için önemli olan kendi çocuklarının olması sanırım. İleride düşünülebilir. Necati Çiçek'i bırakmaz zaten.
4- Yemekte Demir'in tavırları, Esma-Selim'in verdiği tepki süperdi.
5- Selim'in Demir ile yaptığı konuşma muhteşemdi. Demir konuşamadı bile.
6- Yönetim kurulu toplantısında öldüm bittim resmen. Demir'i boğasım geldi. Adam hırs yaptı walla.
7- Selim ve Esma'nın pencere önü muhabbetinden sonra Selim'in istifasını geri çekmesi güzeldi. 'Pişman olduğun bir karar verdiysen vazgeç' Selim'de vazgeçti istifadan.
8 - Demir ve Esma'yı gören Selim suratı çok süperdi. Kıskanç Selim ehehehe
9- Behiye'nin tepkisi beni şaşırtmadı. Çok yerinde ve doğru bir karar verdi.Hayran olmamak elde değil.

Not : Bence; Demir'in önce yemekte ardından da Esma'ya ziyaretinde yatan tek amaç Esma ve Selim'den intikamını almak. Zaten başkan olmasındaki tek amaçta bu. Esma'yı abisine kaptırmış olmanın :!: :!: intikamını alacak aklı sıra. Yoksa pişman olup özür filan dileme olayları hikaye. Bundan sonra Demir ve Selim arasındaki olumsuz izleyebiliriz. Selim Demir'in hala Esma'yı sevdiğini düşünüyor. Bu aşikar. Ama bence kıskançlık krizlerine girmektense karısına daha çok sahip çıkmaya başlayabilir. Tabi ufak tefek tartışmalarda olacaktır. (ben istiyorum kavga etsinler ehehe)
Az kalsın unutuyordum. Arkadaşlar şu kabsu filan laflarını yine kullanmaya başladık he. Yapmayalım böyle lütfen. Hiç mi kavga hiç mi gerginlik olmayacak canım :?: :roll:

demir
30-11-04, 09:02
Ya KaDeRiM varya sende taktın bunların kavgalarına. Oldu olacak yaz bir bol kavgalı senaryo Ortaya şöyle karışık Demir-Pelin. Tatlı olarak da Ömer-BEhiye suratsızları.ve doğru senaristlere gönder. "Bugünkü öğle yemekleri benden" diye. Valla onlarında hoşuna gider hani. Hazır bir senaryo üstünde ufak tefek değişiklikler. :lol: :lol: :lol:

KaDeRiM
30-11-04, 09:05
Ya KaDeRiM varya sende taktın bunların kavgalarına. Oldu olacak yaz bir bol kavgalı senaryo Ortaya şöyle karışık Demir-Pelin. Tatlı olarak da Ömer-BEhiye suratsızları.ve doğru senaristlere gönder. "Bugünkü öğle yemekleri benden" diye. Valla onlarında hoşuna gider hani. Hazır bir senaryo üstünde ufak tefek değişiklikler. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: Ben kavgaya takmadım ama olacak :lol: :lol: Yani kavgasız evlilik mi olurmuş canım? Bırak evliliği sevgililer bile çok şiddetli kavga ederler. Yani hiç kavga etmeseler asıl o zaman gerçek dışı olmaz mı :?:
Hem ben en çok da kavgasız bölüm izlediğimizde herkes aman dizimize sahip çıkalım masal geri döndü filan diyo. Ondan sonra (bende çok güzel bir bölümdü bu haftaki) beğenmediğimiz bölüm olduğunda kabus geri döndü diyoruz. Bu ne kadar doğru :?:

demir
30-11-04, 09:10
Tamam olsunda sevgili KaDeRiM ben akşam Selimin sözlerine kırıldım ve çok kızdım. Sen zaten onların yaşadığı şeyleri biliyordun ve daha önceki konuşmada Esma Demirle olan ilişkisini ve boyutunu hatta yanlış yaptığını ve Demiri zaten sevmediğini anlattı. Ve bu konuda hem fifkir oldunuz. Ama Demir bu masalı kız arkadaşının yanında anlatınca mı tekrar esmayı bu konuda yaralamak istedin hemde taaa derinden.
Hem sen bunları biliyordun işin başından beri.
Yalan mı? :x :x :x

KaDeRiM
30-11-04, 09:37
Tamam olsunda sevgili KaDeRiM ben akşam Selimin sözlerine kırıldım ve çok kızdım. Sen zaten onların yaşadığı şeyleri biliyordun ve daha önceki konuşmada Esma Demirle olan ilişkisini ve boyutunu hatta yanlış yaptığını ve Demiri zaten sevmediğini anlattı. Ve bu konuda hem fifkir oldunuz. Ama Demir bu masalı kız arkadaşının yanında anlatınca mı tekrar esmayı bu konuda yaralamak istedin hemde taaa derinden.
Hem sen bunları biliyordun işin başından beri.
Yalan mı? :x :x :x

Doğru Canım doğru olmasına da diziye de renk katılması gerek. Selim'in tedirginliği Demir'in tavırları. Hala Esma'yı sevdiğini düşünüyor. Bu da onu kızdırıyor. Doğal olarak Hem Demir'e hemde Esma'ya karşı tepkiyle yaklaşıyor işte. Demir-Selim rekabetini zaten geçen bölümlerde çok çabuk kesmişlerdi. Yani Esma Selim'le evlenince Demir kabullenmiş gibi görünmüş ama kabul etmemişti. Şimdi de bunları su yüzüne çıkartıyor işte. Bence çok ağır kavgalara hazırlamalıyız kendimizi. Olması gereken bu.

pinkzone
30-11-04, 11:41
bu bölümler yoksa nasıl uzar dimi 70 bölüm çekilecekmiş

esmer
30-11-04, 12:08
dünkü bölüm çok güzeldi :P sonunu kaçırdım ama kaderim canım sayesinde ögrendim benim dünden aklımda kalan en güzel yerlerden bir tanesi pelin'in anlattıgı hikaye ve kibritlerin yıldız olması çok güzel ve duygusal bir sahneydi ya :cry: bayıldım :o

solitude
30-11-04, 13:44
Dünkü bölümden üzerinde durmaya değer bulduğum tek şey;

Pelin'in şimdiye kadarki yapmacıklarının bir anda nasıl bir samimi portreye büründüğününü anlamadım..Yani bu kıza öyle ''özgür kız'' havaları değil de şiir tadında ve sanki gözyaşlarının sıcaklığınını yanaklarınızdan yüreğinize ılık ılık değil,yakıcı bir şekilde sızdığını hissedermişcesine ağlaması daha mı yakışıyor ne?

Ve o yıldız hikayesi;kalbimi yerinden aldı,en olmadık yerlere ve zamanlara hele hele umutlara saldı,yorgun-argın geri getirip bıraktı..

Kibrit çöplerini deneyen var mı?..Ben denedim olmadı da...

ceylin
30-11-04, 13:49
ya yapmayın dizinin dünkü bölümü son reklama kadar harikaydı ama selimin onları görme sahnesi çok kötü inasanlar esma ve demir ilişkisini unutmuşken tekrar gündeme getirmeleri çok kötü zaten çoğunluk buna hiçbir anlam veremedi esma önce demir sonra selim.arkadaşlar kimse diziyi bizler kadar kendini vererk seyretmiyor diyalogalrı duymuyor herkes başta selime düşman oldu nasıl kardeşinin sevgilisine bakar diye tam herhes unutmuşken tekrar gündeme getirmeleri çok yanlış oldu aralarını bozmak istiyorlars başka birşey bulsunlar selim in eski sevgilisini çıkartsınlar veyafarklı biri entrikada melekler adasını geçmek üzere masalımız geçen seneyi çok özlüyorum inanın artık sadece muhteşem oyunları sanatları için seyretmeye başladım masalımı geri istiyorum

eves
30-11-04, 13:55
"Demir adam olmaz" dedirtecek bir bölümdü..

Cicek in yasadiklari dizinin en can alici sahneleriydi..Yalanci hamilelik denen bir olay tip da gercekten var ve esinin tek dilegini yerine getirememenin verdigi aci ve yasadiklarina üzüldüm..

Gercekten olabilecek konular beni genelde etkiler...Birileri bir yerde bu aciyi mutlaka yasamis ve yasiyordur diye düsünürüm..

ARC yi Kanal D yönetimine benzetiyorum.. Kimin ne yaptigi belirsiz..Kimsenin kimseden haberi yok...Sacma sapan sistem, ve gidisat..

Demir in köstebegin Sahika oldugunu bile bile hareket etmesi "bundan ne köy ne kasaba olur" u da ekletti düsüncelerime..

Behiye nin Ömerden bu kadar "basit" hesap sormasina sasirdim.
Ömer in bunu bildigi mesajin iceriginden belli..

Selim kilibikligini sürdürüyor...Esinin ailesi perisan ve arkadas siir okuyor..Bu ne is,bu ne ask sa..Böyle miymiy koca düsman basina diyecek kadar oluyorum bazen!

Toparlayip da cok harika yada cok kötü diyebilecegim bir bölüm degildi.. Iste yorumumuzu yaptik ama bu kadariyla...

seles
30-11-04, 14:11
İşte sadece hasretin eksik oldugu eski bölümler gibi güzel bir bölüm daha.bu bölümde selim ve demirin karakterleri daha net bir şekilde karşımıza çıktı.bir tarafta patavatsız,davranışlarının sonuçlarını tartmayan,bol bol özür dileyen,sevgide bile bencil demir diger tarafta sevgisini evliligini herşeyin üstünde tutan,makul davranışlı,istikrarlı selim.bu dizinin demir esma beraberligiyle devamını bekleyenlere şaşıyorum.böyle bir dizi demir gibi bir karaktere bina edilebilirmi.ben baştanberi selim esma demiştim.
bazen insanın aklıyla duyguları farklı şeyleri söyler.bizim ve selimin duyguları istifa kararını geri almamasını söylüyordu ama o aklının söyledigini yaptı,bence dogru yaptı.
pelin,diziye biraz daha uyum saglamış gibi.en sogukkanlı ve duygusuz gibi görünen insanlarda bile belirli bir derinlikte duygusal bir dünya var.hatta o derinlikte kimsenin farketmedigi çok güçlü duygular olabilir.kalbin zarına degdiginde onlarında gözlerinden yaşlar boşanır.
esmanın erkek ögrencisine ders çalıştırıken onun esmaya kötü bakışı,erkeklerin çogunun aslında kadınların bedenlerini sevdigini ve erkeklere karşı mesafeli ve dikkatli olunması gerektgini gösteriyor bence.
necatinin olgun ve anlayışlı davranışları örnek davranışlardı.bence o bebegi degil çicegi tercih edecek,etmeli de.
son bölümlerde araya çok fazla siyasi söylem sokuşturulmaya başlandı.zaten onları heryerde duyuyoruz,okuyoruz.yapılmasın lütfen.
selimin esmayı demirle gördügü zaman bakışlarında esmanın kendisine olan sevgisinden tereddüt yoktu sadece biraz şaşkınlık vardı.o sınanmış bir aşk zedelenmez kolay kolay.

daybreak
30-11-04, 14:12
süper süper süper bir bölümdü.
herşey dozundaydı. ne bir eksik ne de bir fazla.
aşk , duygusallık , kıskançlık. kara melek gibiydi dizimiz valla.
ben de maddeleyim bari dün akşamı.
1- selimin istifa kararı çok iyiydi. keşke hemen pes etmeseydi. değerini anlasalardı.
2- esma birgün dershaneyi assa olmazmıydı yani burada ettiler romantizmin içine.
3- demire çok acıyorum ben yaaa. zavallı acınacak halde gözünü hırs bürümüş. ama şahikayı şutlaması çok iyiydi.
4- bu kozanlar namuslu dürüst insanlar değiller miyidi. para bulunca hemen ev , araba hayaline kapıldılar.
5- zekeriya ve ömer bey konuşması çok çok iyiydi. zaten bir akıllı uslu zekeriya kaldı bu alemde
6- köprü üstünde orhan veli romantizmi süperdi.
7- yıldız meselesi çok güzel anlatılmıştı. ben de denedim ama beceremedim. olan benim gözyaşlarıma oldu. demek ki pelin kadar duygulu ağlayamadım.
8- esmaya aşık biri daha çıktı. Allah sonumuzu hayırlı etsin.
9- selim kıskanınca çok tatlı oluyor ya. o ne bakıştı öyle. dizi bitmiş , ekip ismi geçiyor ben hala daha kilitlenmiş vaziyette ekrana bakıyordum. ( teşhizi koydum. aşığım ben bu mehmet aslantuğ'a )
10- walla behiye çok sakin davrandı şahika konusunda. ben olsam rezil ederdim adamı . ilk değil ki bu.
11- çiçeğe çok üzüldüm akşam yaaa. ne umutlar beslemişti. necatinin parktaki herkese sarılması falan harikaydı.

yeter bakalım bu kadar. aklıma gelirse yazarım yine

SYILMAZ
30-11-04, 14:42
arkadaşlar selimin okuduğu şiiri yazan olabilirmi lütfen mükemmeldi.

daybreak
30-11-04, 14:43
kazandın mı iddiayı

daybreak
30-11-04, 14:49
ben bulurum belki dur bir arayayım

daybreak
30-11-04, 14:53
bu muydu ???

HÜRRİYETE DOĞRU

Gün doğmadan,
Deniz daha bembeyazken çıkacaksın yola.
Kürekleri tutmanın şehveti avuçlarında,
İçinde bir iş görmenin saadeti,
Gideceksin
Gideceksin ırıpların çalkantısında.
Balıklar çıkacak yoluna, karşıcı;
Sevineceksin.
Ağları silkeledikce
Deniz gelecek eline pul pul;
Ruhları sustuğu vakit martıların,
Kayalıklardaki mezarlarında,
Birden
Bir kıyamettir kopacak ufuklarda.
Denizkızları mı dersin, kuşlar mı dersin;
Bayramlar seyranlar mı dersin,
Şenlikler cümbüşler mi?
Gelin alayları, teller, duvaklar,
Donanmalar mı?
Heeey
Ne duruyorsun be, at kendini denize:
Geride bekliyenin varmış, aldırma;
Görmüyor musun, Her yanda hürriyet;
Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol;
Git gidebildiğin yere...

turuncu
30-11-04, 15:08
daybreak emin deilim ama sanırım o şiir değildi ya ben buğün okumuştum bi sitede o şiiri ama nerde yarım saattir düşünüyorum bulamıyorum :idea:

violet
30-11-04, 15:12
Bu Haluk Leventin şarkısı

daybreak
30-11-04, 15:21
ama orhan veli şiiri

michelle
30-11-04, 15:28
Galata Köprüsü

Dikilir köprü üzerine,
Keyifle seyrederim hepinizi.
Kiminiz kürek çeker, suya suya;
Kiminiz midye çıkarır dubalardan;
Kiminiz dümen tutar mavnalarda;
Kiminiz cimacıdır halat başında;
Kiminiz kuştur, uçar, şairane;
Kiminiz balıktır, pırıl pırıl;
Kiminiz vapur, kiminiz şamandıra;
Kiminiz bulut, havalarda;
Kiminiz çatanadır, kırdığı gibi bacayı,
Sıp diye geçer Köprü'nün altından;
Kiminiz düdüktür, öter;
Kiminiz dumandır, tüter;
Ama hepiniz, hepiniz...
Hepiniz geçim derdinde.
Bir ben miyim keyif ehli içinizde?
Bakmayın, gün olur, ben de
Bir şiir söylerim belki sizlere dair;
Elime üç beş kuruş geçer;
Karnım doyar benim de.

Orhan Veli Kanık...

demir
30-11-04, 15:33
Ayyy michelle ellerine sağlık. Çok iyi ettin bu şiiri buraya yazmakla. Bende bir sitede Orhan Veli yi buldum ama dasece 14 şiiri var ve içlerinde bu yoktu.
Teşekkürler.

daybreak
30-11-04, 15:47
bakalım imzaya ekledim olmuş mu.

Legolin
30-11-04, 16:17
önce izlemem gerek cd leri. daha alamadım bile :cry:

sweetheart
30-11-04, 17:22
dün akşam..... BİLENBİRİ bana söyledi de inanmak istemedim...ben bayan iyiniyet olarak mutlu mesut bir bölüm bekledim...en son sahneye kadar da öyleydi nitekim...ama o son sahne....
selim yanlış anlıycak,kavga,kavga,kavga....
offff..huzursuzluk olucak yine...selim kıskançlık yapıcak...ne var yani demir özür diliyo(aksini,intikam alma gibi şeyleri ise hiçççç aklımdan geçirmek bile istemiyorum)
o yüzü nasılda asıldı birden....ben dayanamam ya....
bırakıyım,takmıyım şu senaryoyu,böyle üzülüceksem sadece selimi seyrediyorum diyorum olmuyo oda....ben yine gece gece uykusuz kalıyorum:(((((((
yapılmaz ki ya...walla 5 bölüm daha böyle sürücekmiş diye okudum burda...kaldırmaz bünyem ciddi söylüyorum...hadi aile meselelerini anladık bu demir olayı çok saçma...
selim gibi mantıklı bir adam nasıl böyle tersten anlayabilir ki olayı...???böyle salakça nasıl düşünebilir???(esmanın demiri sevdiği düşüncesi yani...)
puffffffffff.....
bize yine beklemek düşüyo...ama bu sefer bu kadar saf olmıycamm...bilenbirinin sözünü dinleyip temkinli davranıcam çünkü sonradan,tersi çıkınca mosmoooorrrr oluyorum...
bu arada selimin istifasından sonra oturduğu cafe tünelde...bana çok yakın...en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum...

caldvite
30-11-04, 17:29
bence de dünkü bölüm gerçekten sezonun en güzellerinden biriydi,belki de en güzeliydi.ama ben kıskançlık olacağını zannetmiyorum.çünkü bana son sahnede selim'in ifadesini ortadan kesmişler gibi geldi.yani yüzünün alıcağı son ifade sanki o değildi.tamam ilk görüşte şaşırmış olabilir ama bilmiyorum işte pek anlatamadım galiba...anlayan biri olursa belki daha güzel anlatabilir belki...bence bizi merakta bırakmak için ortada kesmişler gibi geldi bana.

SYILMAZ
30-11-04, 17:33
arkadaşlar teşekkürler şiir ve mehmet aslantuğ mükemmel

sweetheart
30-11-04, 17:33
caldvite ....dilerim öyledir...
sana inanmak istiyorum..!!!

fezo
30-11-04, 18:03
Ya nasıl dayanıyosunuz Aylinli sahnelere sırf moralimi bozmamak için 19. bölüme kadar almıycam ben. 19-20 de artık Selimle Esma yakınlaşması onların da farkına varacağı hele geliyor. He he he. Çok güzeldiler. Bir an önce çıkar inşallah. Bu arad yine de merak ettim Aylinlisahneler nasıl azcık hatırlatsanıza? :)

daybreak
01-12-04, 13:22
walla ister Aylinli ister Ayşegüllü olsun farketmiyor benim için. torunlarıma miras bırakacam VCDlerimi. paramın son kuruşuna kadar devammm

daybreak
01-12-04, 13:28
ilk başta şaşırır ama sonra kendini toparlar ve ben ne düşünüyorum yaa diyip yanlarına gider.

michelle
01-12-04, 15:37
Çok etkileyici bir bölümdü, tıpkı diğer bölümler de olduğu gibi;
Selim hülyalı bakışlarıyla ve denize nazır manzara eşliğinde söylediği o güzel Orhan Veli şiiriyle hepimizin kalbini bir kere daha feth etti.Senaristler bunu çok iyi düşünmüşler...

Yemek sahnesi zaten Selim-Demir-Esma için bir başlangış noktası taşıyor...Üçünün içlerinde sakladığı belkide kendilerine bile itiraf edemedikleri şeyleri Demir yemekte biraz küstahça dile getirdi ama bu konuşmaların yapılması gerekiyordu.Hiçbirşey olmamış gibi davranmaları asıl saçmalık aslında...Selim ve Esma'nın yemekte ve yemek bitiminde el ele tutuşmaları Demir'e bir işaret niteliğindeydi ama Demir'in gözleri hırs ve intikam ile dolu olduğu için bunları göremiyor.

Selim tamirhanede Demir'e bunu söyledi ama Demir yine kendi bildiği yolda yürümeye devam edecektir...Şahika konusunda ise ateşle oynuyor diyorum.Şahika'yı saf dışı bıraktı ama Şahika bunun altında kalmaz gibi...gerçi istediğini elde etti,Demir kartal yuvasına yerleşti ama Selim Şahika için hala en büyük sorun bu yüzden Demir'i sıkıştırmaya devam edecektir.

Selim'in istifa kararını geri çekmesinden bu anlaşılıyor.Ömer her nekadar herkesin önünde Selim'den özür dilemiş olsada Selim babasına çok kırgın ve bunu dün bakışlarıyla gösterdi.Behiye'nin Ömer'e kibar ama bir o kadar da kendinden emin bir konuşma yapması Ömer'i sindirdi.Adam ne diyeceğini bilemedi.Eğer kavga çıkarsaydı bu Ömer'in Şahika'ya daha çok yakınlaşması demekti ve Behiye kartlarını iyi oynadı.Ama Esma için söyledikleri çok gaddarcaydı.Sanki ARC'nin ve Selim'in son zamanlarda başına gelen kötü olayların sorumlusu Esma'ymış gibi konuştu.

Kozanlar'ın halleri bölümün tek espiri konusuydu.Burada Kozanlar çok namuslu nasıl böyle şeyler düşünebilirler falan gibi şeyler yazılıyor ama onlarda insan ve her insanın zaafı vardır.Ve dün onlar bu zaaflarına yenilmediklerini bizlere çok güzel gösterdiler.Çiçek için üzülüyorum ama Necati için daha da çok üzülüyorum...Ama Necati Çiçek'i bu kadar kolay bırakmaz tabi bence her ikisininde biraz zamana ihtiyacı var.Zaman aralarındaki bu sorunu çözecektir.

Bu hafta ençok sevindiğim şeyde kimsenin mantık hatası aramaması, bu bölümde gözle görülür bir şey yoktu.Zaten her ayrıntıya,detaya takılırsak dizi Yalan Rüzgarına döner...Ama anlamadığım Pelin'in gözyaşları oldu.Demir'e kibrit olayını anlatmak içinmi gözyaşı döktü, yoksa kibrit sadece bir bahanemiydi çözemedim.Ve Pelin'e ilk kez bu bölümde acıdım doğrusu Demir çok sert çıkıştı,ama iki dengesiz birbirini tamamlar diyorum.

Dizinin yeni yüzü Fırat Esma’ya plotonik ve hastalıklı bir aşk besleyebilirmiş gibi geliyor bana.Esma’nın arkasından öyle bir baktıki o bakışlar hayra alamet değil.Esma’ya kötü birşey yapacakmış gibi duruyor.Esma çok iyi niyetli biri onun bu iyi niyetinden istifade etmeye çalışabilir.Zaten son sahnede Selim’e verdiği cevap ve Selim’in arksından bakmasından da belli.

Selim’i zor günler bekliyor...son final sahnesinde Demir ve Esma’nın samimi tavırlarını görünce Demir’in ne yapmak istediğini daha da iyi anlayacaktır.Birde papatyalar bu olayın üstüne tuz biber olacak.Esma Demir ve Selim arasındaki rekabeti biliyor Demir’in ne yapmaya çalıştığınıda biliyor ama nedense Demir’e karşı birtürlü hayır diyemiyor...Geçen sezonda böyle olmuştu...Esma Demir ile yaşadıklarına ne kadar tarih desede o tarih Esma’yı Selim’i ve tabii Demir’i hiç rahat bırakmayacak..

selimsesma
01-12-04, 16:42
Arkadaşlar şu Ayşegül ile Adviyenin yaptığı konuşma hani Adviyenin "Selim sizin bildiğiniz erkeklerden değildir"dediği sahne hangi bölümdeydi bilen varsa yazabilirmi acaba

KaDeRiM
01-12-04, 16:46
Arkadaşlar şu Ayşegül ile Adviyenin yaptığı konuşma hani Adviyenin "Selim sizin bildiğiniz erkeklerden değildir"dediği sahne hangi bölümdeydi bilen varsa yazabilirmi acaba

3. Bölümdeydi canım. Walla ben çok gülmüştüm:)

selimsesma
01-12-04, 16:51
Çoooook teşekkür ederim Kaderim :D

daybreak
01-12-04, 17:51
ben de çok güldüm yaaa

safak
01-12-04, 20:34
herşeyin dozunda olduğu, gelecek bölümlerle ilgili sinyaller veren güzel bir bölümdü.

bölümün başında Selim'in insanları izlemesi, köprü üzerindeki Selim-Esma konuşmaları ve Selim'in bakışları çok güzeldi. Selim'den dinlediğimiz Orhan Veli şiiri ise tadına doyulmayacak nitelikteydi.

Çiçek ve Necati için çok üzüldüm. Çiçek'in yaptığı oldukça zor bir şeydi. ama bence kendi huzuru için gerekliydi. eğer Necati ona geri dönerse en azından ilerde Necati baba olamadığı için kendini suçlamayacaktır. onu çocuksuz bir yaşama hapsettiğini düşünmeyecektir. Necati'ye bir çıkış yolu verdiğini ama onun geri döndüğünü bilip rahatlayacaktır.

Kozanlar'ın hayalleri bölümün tek neşeli kısmıydı. paranın sahibi ortaya çıkmasaydı da Kozanlar o parayı hiç birşeyi soruşturmadan almazlardı. para üzerine hayal kurmaları gayet doğal ve insaniydi. önemli olan hayallerini gerçekleştirmek adına dürüstlüğü bırakmamalarıydı. zaten dürüstlüğün en önemli ölçülerinden biri de budur bence. yani hayallerimize ulaşmak için izlediğimiz yollar ve bu yolda feda edip etmeyeceklerimizdir.

Behiye'nin Ömer ile konuşması zarif bir ültimatom gibiydi. bu ültimatomun kibarca yapılması karşı çıkılamazlığını değiştirmedi. Ömer bu konuşma karşısında hiç bir şey diyemedi. Behiye için üzülüyorum ve Ömer'in Behiye'yi haketmediğini düşünüyorum. ama Behiye'nin Esma'yı "Selim'in başarısızlığının arkasındaki kadın" olarak görmesine çok sinirlendim.

bu bölüm hep deşilmesini beklediğim Demir-Esma-Selim üçgeninin önümüzdeki bölümlere damgasını vuracağının sinyallerini verdi. bundan dolayı çok mutluyum. çünkü bu üçgen işlenmeliydi. Demir-Esma-Selim üçlüsü ele alınmayacaksa neden Esma ilk başta Demir'e aşıktı ya da aşık olduğunu sanıyordu. o zaman Esma ilk bölümden itibaren Selim'e aşık olsaydı daha mantıklı olurdu. ama BİM gerçek aşkı en umulmadık yerde bulan iki insanı, aşk karşısında her türlü imkansızlığın eninde sonunda boyun eğeceğini anlatıyor ( en azından benim için ). bu aşkı imkansız kılan en önemli unsur da Demir'di. bunun için bunu hiç yokmuş gibi varsaymak saçma olurdu.

yemek sahnesi gerçekten BİM için bir dönüm noktası oldu. yemekte Demir'in sözlerinden sonra Selim'in içine bir kurt düştü. artık bu kurt onun içini kemirecektir. ama üzüldüğüm nokta Selim'in Demir'in sözlerinin acısını Esma'ya soğuk davranarak Esma'dan çıkarması oldu. öfkesi hala geçmediği için pencere önünde yapılan konuşmada Esma'nın sözlerine karşılık hiç bir şey söylemedi. bir noktaya kadar Selim'in Demir'e direkt kızacağını sanmıyorum. kıskançlığını ve kızgınlığını büyük ölçüde ne yazık ki Esma'ya yansıtacağını düşünüyorum.

Esma'nın iyi niyetliliği onun başına iş açacak. Esma hem Demir konusunda, hem de Fırat yüzünden bu nedenle sıkıntı çekeceğe benziyor. özellikle Fırat'ın Esma için tehlike oluşturmasından korkuyorum. çünkü Esma'ya bakışı beğenmeden öte sapıkça bir şeyler taşıyordu.

solitude
01-12-04, 20:49
Selim-Demir-Esma üçgeninin irdelenmesi için bence geç kalındı..

Selim,Esma ile çıktıkları ve bıçaklandığı o ilk gece bu konuyu bir daha açmayacağını söyledikten sonra yeniden filmi başa sarmaları garip olacak..Fosilleşmesi için bıraktıkları şeyi arındırıp yeniden izleyiciye sunmak bana saçma geliyor açıkçası..

En başından bu niyetleri var mıydı yoksa konu sıkıntısından yeniden mi ısıtıyorlar merak ediyorum..

Hem ben izleyicinin hayal gücüne bıraktıkları asılı kalan bölümlerde Selim ve Esma arasında bu konuşmaların cerayan ettiğini sanıyordum,bakalım ne olacak..
İyi olmayacağı kesin ama,''aynı kıza aşık düşman kardeşleri'' izlemek istemem şahsen,konu buralara gelmişken tartışılan Selim-Esma ilişkisi kanıksanmışken arı kovanına çomak sokmak pek hoş olmayacak...

tnttnt
02-12-04, 09:28
selim esmayı herhangı bırısınden kıskanması eglencelı olabilir ama demirden kıskanması kotu olaylar getırır.........demır sercana selım esma hakkında soyledıklerı yalan degıldı ama esma ve selimden intıkam almakta kararlı......hayatında bırı olmasına ragmen..pelinin esma ve selime hayran kalması cok hostu ama peline ters dusuyor.demır okadar patavatsızlık yaptı ama pelın sen esmadan hoslanıyorsun deyınce de peline patavatsız dedı............komıktı. :D

KaDeRiM
02-12-04, 09:40
Walla ben Michelle ve Şafak'in sözlerine aynen ne eksik nede fazla, AYNEN katılıyorum.

CICO
02-12-04, 10:45
Arkadaşlar bana böyle bir bilgi geldi ne kadar doğru bilmiyorum... Bu ara forumları takip edemiyorum buradan mı alındı bilmiyorum ama gelecek bölümlerle ilgili yaşanacaklar hakkında bilgi var sizlerle paylaşmak istedim...

İstanbul masalı haftaya patlak veriyor iki bomba !!!!!
Selim Esmayı kıskanıyor onunla konuşuyorlar selim işte elimde olan bişey yok
geçmiş gözümün önüne
geliyor falan diyor esmada ona güven duymadığı için bozuluyor biraz .
Sonra dersanedeki fırat varya o çocuk esmanın başına bela oluyor herhalde
çünkü esmayla selim
evdeyken esmanın cebi çalar ve telefonu selim esma hanımın telefonu diye
açar sonra telefon kapanır
o arada esma gelir ve kimdi diye sorar selimde kapandı der tam o arada
bidaha çalar ve esma açar
telefonu telefonda demir tabiki selimin suratı ekşir esmada demir seni
soruyor der neyse sonra
behiye selimleri yemeğe çağırır esmayla selim gelirler sonra yemekte yani bu
yemek bir kutlama
yemeği sonra bir konuşma esnasında esma işle ilgili bir konuşma yapar o
arada behiye esmaya sen ne
anlıyorsunda konuşuyorsun der esmada masadan bir kalkar ben aşağıya annemin
yanına iniyorum der
selimde onlara onlara bir güzel kızar tabiki bu arada serviside suzan
yapmakta..
Sonra birinci bomba selim köstebeği bulmakta kararlı bunun için zekeriyayla
işbirliği yapar ve
şirketteki bütün odalara dinleyici yerleştirirler sonra şaikanın
konuşmalarını yakalarlar zekeriya
tamam işte söyleyelim herkese der ama selim kabul etmez o kadını peşine 24
saat dolaşacak bir adam
takarlar kesin deliller toplamadan olmaz der..Esmada bir halsizlikler
uyumalar falan çiçek zorla
onu doktora götürür ve esma hamile burada biter ...
Ama ilerki bölümlerde esma çocuğu düşürücekmiş..

michelle
03-12-04, 13:21
47.BÖLÜM BASIN BÜLTENİ......

ARC’de Selim ve Demir arasındaki gerginlik tırmanıyor...

Demir, abisiyle paylaştığı koltuğun getirdiği tüm yetkilerini kullanmaya başlar. Selim ve Zekeriya ise ARC’deki köstebeği bulabilmek için artık daha riskli yöntemler denemeye karar verirler. Arhanlar, malikanede aile içinde bir yemek organize ederler. Yemekte Selim’le birlikte Esma da konukları olacaktır. Çiçek, kocasından ayrılmak konusunda kararlıdır. Necati ise karısını kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Malikane personelinin yıllık zam oranları açıklanır. Behiye’nin uygun gördüğü zam oranları mutfakta işleri karıştıracaktır. Ceylan’la her geçen gün daha da yakınlaşan Ozan, İpek’ten gelen sürpriz mektupla karmakarışık olur. Esma son günlerde kendisini çok yorgun ve halsiz hissetmektedir. Çiçek kardeşine, kan tahlili yaptırması konusunda ısrar eder. Tahlil sonuçları müthiş bir gerçeği ortaya çıkartacaktır.

http://66.225.228.147/~dizifilm/foto/albums/userpics/10001/thumb_bim_47_1.jpghttp://66.225.228.147/~dizifilm/foto/albums/userpics/10001/thumb_bim_47_2.jpghttp://66.225.228.147/~dizifilm/foto/albums/userpics/10001/thumb_bim_47_3.jpghttp://66.225.228.147/~dizifilm/foto/albums/userpics/10001/thumb_bim_47_4.jpghttp://66.225.228.147/~dizifilm/foto/albums/userpics/10001/thumb_bim_47_5.jpg

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=NuCalendar&op=ShowEvent&month=12&day=

violet
03-12-04, 13:44
Evet bir insan 40 defa söylerse olumuş biz 400 defa söyledik sonuda esma hamile.Ve geçen e-mail atılan seneryoda sanırım doğru çıkacak

SYILMAZ
03-12-04, 14:22
arkadaşlar birşey dikkatimi çekti resimlerin birinde selim ve demir sanki dokunsan ağlayacaklarmış gibi umarım beklentimiz olur ama bana esmada başka birşeyler çıkacak gibi geliyor bu benim düşüncem bilmem siz ne dersiniz.

pinkzone
03-12-04, 14:26
esma hamilede ben çiçeke üzülüyorum onun hamile olduğunu duyunca sevinecektir ama içinde burukluk olacaktır. çünkü onun hala bir çocuğu yoktur yaaa

ben çiçeke çok üzülüyorum bence kesinlikle bir yerden para gelcek ve tüp bebeğe başvuracaklar diiimiii

violet
03-12-04, 14:29
SYılmaz ı okuyunca dikkat ettim resimlere gerçektende esma hamile değilde demirin seneryosundaki gibi hasta olabilir böyle olura behiye daha çabuk kabullenir esmayı çocuk herşeyin sonu olur tabi düşmezse

SYILMAZ
03-12-04, 14:42
banada öyle geliyor viloet çocuk herşeyin sonu olabilir bence artık esmayı önemsemeliler hastalık bir ölçüde onların aşkının büyüklüğünü ortaya koymak için bir fırsat olacak ve herkez bu aşka saygı duyacak.

violet
03-12-04, 14:45
bencede iki yolu var ya hasta yada hamile ama behiye ile bir tartışma sırasında veya aileden kaynaklanan stresten dolayı düşmesi ama ilki olur gibime geliyor bu sebepten düşme selim ailesini affetmez

KaDeRiM
03-12-04, 16:29
Bence hamile. Bir kan tahlili sonucunda hemen kötü bir hastalık olduğunu anlayamazlar. Yani kötü bir hastalık teşhisi konmadan önce bir kaç teste mazur kalır hasta. Onun için bence Esma hamile çıkacak. Tabiki hamilelik için erken bencede. O yüzden de bebeğini düşürmesi çok yerinde olacaktır. Bebeğini Arhan'lar yüzünden düşürürse zaten vicdan azabı duyulmasını sağlar.
Bence maille geçen bütün durumlar olacak. Ve kesinlikle dizi çok heyecanlı bir hal alamaya başlayacak.

pinkzone
03-12-04, 16:32
valla ne mail miş be bütün denilenler yavaş yavaş çıkıyor yaaa
çok iyi bir kaynak bu kesin

tnttnt
03-12-04, 16:52
yalnız oselımle demırın olan resım eskı bır resım degılmı??????????????????????????????????????????? ??

maıl dogru cıkacakmıs gıbı ama muthıs gercek deyınce hamılelık gelmıyor nedense.....

sweetheart
03-12-04, 16:57
wayyyy çok iyi yine bu hafta...
eğer esma,arhanların baskısı yüzünden,o üzüntüden dolayı düşürürse falan,selim dünyayı dar eder bence onlara...haksızda sayılmaz gibi....
o cafe sahnesinin üzerine problem olmaz diye umuyorum....
demir bu kıskançlık triplerine ne zaman son vericek acaba??alsin pelinini otursun işte....ne istiyo daha???
ya öyle beyninde tümör falan olmasın,hamile olsun daha şeker.....
çok üzücü olur yoksa esma iyileşene kadar....herkes matem havasında olur....
hatırlıyo musunuz ?asmalı konakta bahar kanser diye ne çk üzülmüştü insanlar...bende öyle....
ESMA ya hiçççççç dayanamam:((((

pinkzone
03-12-04, 16:59
inşallah dediğin gibi olur yoksa üzüntümden kahrolurum

sweetheart
03-12-04, 17:14
sen,ben....vs...birçok insan...
bim hayranları....yapamamlılar ya:(((((
dersler falan yeterince sıkıyo...bide esmaya üzülmeyelim:((((

KaDeRiM
03-12-04, 17:22
Merak etmeyin Esma hamile:)))
Tümör, kanser vs çıkarsa zaten çok sıradan olur. Hamile ve bebeğini düşürecek. Böylesi çok daha güzel ve ilginç olur.
Walla merakla bekliyorum. İnanılmaz heyecanlıyım eheueh

daybreak
03-12-04, 17:26
bak gene kıydın minicik yavruya.
bence de hamile. müthiş haber diyorlar

tnttnt
03-12-04, 17:30
ayy esma hamıle kalırsa cıcek ıcın nekadar zor bır durum............

sweetheart
03-12-04, 17:39
ayyyyy çok sevindim....
ama bebek düşürme olayı idda ediyorum arhanların yüzünden olursa selim baya çıkışır onlara...zaten tavrı çok net,kararı kesin....sert bir dille uyarır...
ama cidden çiçek için üzücü...ama ben olsam eğer benim öyle bir şansım olamayacaksa,yiğenim oluyo die de çok mutlu olur ve sevgimi ona sunardım...
söylemek kolay gelio gerçi...
allah yaşatmasın....

daybreak
03-12-04, 17:41
söylemesi çok kolay. dizide yazması oynaması da. ama ya gerçekte Allah kimseyi böyle zor bir imtihanla sınamasın

pinkzone
03-12-04, 17:44
dimi bence arhanlar yüzünden düşerse filmin yapısı bilem değişir valla
çünkü selim arhan öyle bir sert bir adım atarki behiye hanımda artık esmaya kötü davranmamaya başlar valla benim işime gelir çünkü onları böyle görünce üzülüyorum tabi esma açısından kaynana ne olucak işte hepsi de böyle

sweetheart
03-12-04, 17:50
kesinlikle katılıyorum..belki behiye suçluluk duygusyla bile sevebilir esmayı...

tnttnt
03-12-04, 17:58
demırle selım esıt hakka sahıp olacagına gore kartal yuvasını yanı odayı nasıl paylasacaklar.......... 8O 8O 8O cok merak edıyorum.........

pinkzone
03-12-04, 18:00
hııım bu da ayrı bir tartışma konusu valla

herhalde demir sekreter odasını alacak galiba veya odanın içne bir masa daha ama görünüm bozulur bu seferde

valla ben bile tam olarak kestiremiyorum

KaDeRiM
03-12-04, 18:38
Yok canım aynı odayı paylaşmaları da nereden çıktı? Öyle birşey yapmazlar. Demir''in zaten odası var. Önemli olan şirket içinde konumunun belli olması. Odanın bir önemi yok ki! Zaten öyle birşey olursa çok saçma olur. I ıhh sanmıyorum :roll:

maxpayne
03-12-04, 18:51
arkadaşlar niye illaki Esma bebeğini düşürüyor benim bilmediğim birşeyler mi var? hem bence demir in bu konuma gelmesi Selim ve Zekeriya yı köstebek konusunda tetikliyecektir... :P

KaDeRiM
03-12-04, 18:58
arkadaşlar niye illaki Esma bebeğini düşürüyor benim bilmediğim birşeyler mi var? hem bence demir in bu konuma gelmesi Selim ve Zekeriya yı köstebek konusunda tetikliyecektir... :P

Bir kaç gün önce bir mail gedli arkadaşlara. orda bu haftaki bölümle ilgili herşey yazıyordu. tıpatıp aynı şeyler ve bebeğini ileriki bölümlerde düşüreceği yazıyordu. o yüzden taktık bebeğin düşme olayına yani:)
Selim ve Zekeriya'da odalara dinleme cihazı koyacaklarmış:) Yine maile göre yani :lol:

eves
03-12-04, 19:03
kim bu mailleri yollayanan?

ayrica tnttnt belirtmis.. cicek icin cok zor olucak...

ya cicek in cogugu olmayacak mi?

KaDeRiM
03-12-04, 19:10
kim bu mailleri yollayanan?

ayrica tnttnt belirtmis.. cicek icin cok zor olucak...

ya cicek in cogugu olmayacak mi?

Walla maili yollayan kim bilmiyoruz ama mailde bahsedilen herşey bu haftaki özette var:D
Çiçek heralde henüz hamile kalmayacak.

esma-selim
03-12-04, 19:11
Ya arkadaşlar umarım gerçekten bebektir tüör,kanser gibi birşeyse çok fena bayar yani.
Bu arada çiçeğin çocuğu olacak çünkü ATV'nin tanıtım gecesinde Necati(Gerçek adını unuttum) yanlışlıkla ağzından kaçırmıştı, Ahu t. de shhht niye söylüyorsun demişti yani kıskanma gibi bir durum olacağını sanmıyorum ama emin de değilim yani... :roll: :? :oops:

BuRcU_22
03-12-04, 19:36
aaa? süper o zaman! ama şimdi de başımıza fırat çıktı. çok çektiricek ve bence selim demirden çok fırattan kıskanıcak esmayı. Sinir oldu zaten ben eşiyim derken. Mailde de vardı arıyomuş kapatıyomuş selim çıkıyomuş telefona filan.. Herneyse yeni sorunumuz vatana millete hayırlı olsun!

pinkzone
03-12-04, 19:48
bu yeni sorun başımızı fena arıtacak sanırım yaaa gıcık oluyorum şu fırata bir de galiba gizli numaradan arıyor fırat hımmm

valla bu sorun hakkında epeyce başımız ağrıyacak

gozde28
03-12-04, 22:20
gercekten bu firat esmayla selimin basina dert olacak galiba
belkide soylendigi gibi esa bebgini dusurecek ve bu firatin yuzunden olacak umarim boyle birsey olmaz.

Legolin
03-12-04, 22:44
eveeeeetttt, fragmannn fragmannn :D
pek bişey anlaşılmasa da ilk şoktan sonra aklımda kalanları söyleyeyim:

- Pelin, yataktan çıplak halde fırlıyordu. üstüne çarşafı sararak :D eh yanında Demir vardı tabe :P (kriz geçircem valla bunları öyle görmekten :P )
- Esma, kanepede uyuyakalmış sanırım, Selim, yanağını okşuyordu... valla artık bu sahnelerde bile coşar olduk :lol:
- Cemal, keyifli bir şekilde gülüyordu.
- ARC de toplantıdan bir görüntü vardı.
- Selim, cafeye giriyor, Esma kalkıyor ve Selim'e sarılıyordu.
- Selim ile Esma' nın başbaşa başka bir cafeden görüntüleri vardı.
- Arhanların evindeki yemekte Selim'i gösteriyor, pek mutlu değil :(
- Esma, köşkün merdivenlerinden mutfağa doğru iniyor hızlıca :roll: offf yine nolcak acaba...

ay hatırlamıyorum ya unuttum resmen :D benden bu kadar...

gozde28
03-12-04, 23:15
evet bende gorum fragamani biraz once
o kizin kim oldugunu dusunyordum yuzunu fazla gorememistim carsafi cekiyorudu ama pelinmis
ama guzel bir bolum geliyor galiba
umarim bu kadar bekleyisimiz bosuna gitmez

tnttnt
04-12-04, 08:14
harelde behıye bilerek suzana servıs yaptırıyor..esma cok sasırıyor o servıs yapınca... :? :?
bu yemekte selımın tepkısı cok onemlı umarım emaıldekı gıbı esmanın arkasında olur...........

KaDeRiM
04-12-04, 09:45
Ben daha fragmanı izleyemedim. Ama anlattığınız kadarı ile maildeki yazılanalrın tamamen uygun olduğunu fark ettim. Esma'nın mutfağa inmesi bile yazıyordu o mailde. İş konusunda bir söz söylüyor ve Behiye 'sen iş hayatından ne analrsın' gibi bir laf söylediği için ortam geriliyo. Sonra Suzan'ın servis yaptığını görünce iyice sinirlenip mutfağa iniyor Esma demekki.
Pelin'in bütün yaptıklarının altında keisnlikle bir sebep var. O evden gelen erkek seni onun sevgilisi değildi bence. Ya kardeşi yada babası(Gerçi erkek sesi genç ti ama) olabilir. Pelin'in ailevi sıkıntıları var. Ya da abbasının zoruyla birisiyle beraber olmaya zorlanıyor olabilir. O ses de zorla beraber olduğu kişinin olabilir!!!!
Zam olayı malikaneyi karıştırıyo deniliyo. Bence Behiye Suzan ve Cemal'e diğerlerine oranla çok daha fazla zam yapmış. Sonuçta dünürleri olduğu için onların daha iyi gelir seviyesine gelmelerini istemiştir. Bu nedenle de haksızlık olduğu düşünülecek.
Bunun dışında Kanepede uyuyakalması halsizliğinin belirtileri. Yani Esma yorgun olduğu için kanepede uyuya filan kalıyor:D :lol:
O bir sarılma sahnesi selim Demir ve Esma'yı gördükten sonra Esma gidip kocasına mı sarılıyo acaba. Öyle olabilir.
Öteki kafe sahnesinde de muhtemelen demir olayını konuşuyorlar.
Ve bence Fırat sanıldığı kadar bela olmayacak Esma'nın başına. Çocuk Fırat yüzünden düşmeyecek. Arhan'lar yüzünden düşecek. Fırat şimdi başına bela olmuş gibi görünse de ileriki bölümlerde bence Esma'ya yardımcı olacak..
Neyse bunlar benim düşüncelerim...

tutkum
04-12-04, 15:39
dizinin özetini anca okuya bildim.Sizce kan tahlilinin sonucu bebek mi ya başka bişey çıkarsa?

KaDeRiM
04-12-04, 15:59
dizinin özetini anca okuya bildim.Sizce kan tahlilinin sonucu bebek mi ya başka bişey çıkarsa?

canım birkaç gün öcne bir mail gelmişti. Orada bu özette yazanlar yazıyordu ve hamile olduğu ama sonradan bebeğini düşüreceği de yazıyordu. Bİz o yüzden hamile filan diyoruz.

tutkum
04-12-04, 16:47

canım birkaç gün öcne bir mail gelmişti. Orada bu özette yazanlar yazıyordu ve hamile olduğu ama sonradan bebeğini düşüreceği de yazıyordu. Bİz o yüzden hamile filan diyoruz.
saol şimdi anladım.

hermioneweasley
04-12-04, 22:36
üzgünüm arkadaşlar canınızı sıkmak istemem ama ya selim çocuğu istemez de esmamızı üzerse?!

tutkum
04-12-04, 22:39
bence düşünmek bile çok kötü ama insan düşünmedende edemiyor.Bir önceki bölümde esma selime eğer kararından pişman olursan bu ben bile olsam vazgeç dedi.Acaba araya bir soğukluk mu giricek?

caldvite
05-12-04, 11:55
biraz önce sesli fragmanı izledim. selim zekeriya'ya "kalleşi yakalamak için şovalyecilik yapmaya gerek yok dimi..."diyor
pelin demir'e "......aşık oldum ama o öldü."gibi bi şey söylüyor, başını tam anlayamadım. demir çok üzgün ama...
şahika ömer'e, "aileni rahatsız ettim özürdilerim, yeniden heyecanlansamda"
suzan cemal'e "kocasını o kadar seviyorki, onu eksik bırakmaktansa yalnız bırakıyor"gibi bi şiy söylüyo.
kusuruma bakmayın, tv'yi açar açmaz çıktı fragman, bi an afalladım pek iyi dinleyemedim o yüzden.anca bu kadar oldu...

caldvite
05-12-04, 12:14
tekrar izledim ve bu sefer daha iyi oldu.
pelin "mutluydum, gözüm hiç bi şey görmüyordu,aşıktım,ama öldü."diyor
suzan" kocasını o kadar seviyor ki,onu eksikli bırakmaktansa onsuz yaşamaya katlanıyor."
şahika," üzgünüm, aileni rahatsız ettiğim için, yeniden heyecanlanmaya başladığım için değil."

pinkzone
05-12-04, 15:44
hermioneweasley seneryosunu okuyan varmıdır bilemiyorum ama kavuşma sahneleri çok güzeldi beğendim

bimkolik
05-12-04, 15:57
bu suzana servis yaptirma iside çok sinir, musa ve tatiana dururken ona yaptirilmasi biraz senaryoyu yazanlarin abartisi gibi, bence her seyi önceden düsünebilen selimin annesini bu konuda uyarip tatsizlik olmadan isi halledebilirdi

pinkzone
05-12-04, 16:09
behiye hanım hırslı ve insanları küçük düşürmeye bayılır bu insan kendinden alt tabakalarıda çok küçük görür bu dizinin başından itibaren böyleydi

michelle
06-12-04, 09:18
47.Bölüm Sesli Fragman....

ARC Holding (sanırım)...Selim Zekeriya'ya: " İyi ama bir kalleşlede savaşırken şovelyelik yapmanında bir anlamı yok değilmi?"

Kozan'ların evi...Suzan Cemal'e: " O kadar seviyorki kocasını onu eksikli bırakmaktansa onsuz yaşamayı göze alıyor..."

Tamirhane...Pelin Demir'e... "Ama mutluydum,dünya umurumda değildi,aşıktım...öldü..."

ARC Holding...Şahika Ömer'e: "Üzgünüm ailenizi rahatsız ettiğim için,hala heyecanlanabildiğim için değil..."

daybreak
06-12-04, 10:06
evveeetttt bir hafta bekleyişin sonuna geldik. bu akşam yine her zamanki gibi süper bir bölüm olacak. oyy oyyy beklemekten içim çıktı walla. meraktan çatladım. haftasonu geçmek bilmedi.
esma hamile olduğunu öğrenecek. ve bu hamilelikle ilgili kötü şeyler olacak. dün atvde selçuk uluergüvenin oğlu komadaymış onunla röportj yaparken selçuk bey " dün burada bir istanbul masalının çekimleri vardı" dedi. bebek düşüyor muhtemelen.
artık şahika meselesi kapanmalı. çok sıktı. ne yani arc iyice batıp eve falan haciz gelmesini falan mı bekliyorrlar. bu kadar uzatmanın bir alemi yok. gelelim şu furat konusuna fırat ilk başlarda beşla olacak ama sonradan içindeki cevheri çıkarıp esmaya yardım edecek hatta bu arc konusunda bile olabilir. ama arhanlara bir yardımı olacak.

bimkolik
06-12-04, 11:16
Bence ARC ninyine büyük bir darbe alip s1k1ntiya girmeleri fena olmaz.Belki o zaman Behiyenin burnu sürter, Zekeriya da zaten sahikadan süpheleniyor esmadan yine yardim isteyip tabun meselesinde oldugu gibi kafa kafaya verip selimin bilgisayarina girildigini ve bunu yapanin sahika oldugunu ispatlasalar, tabii her _ey Esma sayesinde bulunsa (çok mu Türk filmioldu) Arhanlar çöküsün esiginden dönseler o zaman Behiye ve özellikle Ömerin gözüne girip en azindan saygi duymalarini saglar, Esma zaten basarili biri bunu anlamak istemeyen behiye ve Ömer. Çocuk meselesine gelince de Esma Behiyenin annesine servis yaptirmasina sinirlenip mutfaga inerken düsüp çocugu düsürürse Behiyeye biraz vicdan azabi olur,ay ben bu Behiyeye fena halde sinir oluyorum.

destemona
06-12-04, 12:37
Dün fragmanı izledim. Suzan yine servis yapıyordu ve Esma oradayken. Bence bu konuyu abarttılar, diziyi baştan sona izleyen arkadaşlar zaten bilir. Suzan servis yapmazdı. Esma ve Selim evlendiğinden beri ise bu ikinci. Gerçekten komik oluyor.

BuRcU_22
06-12-04, 13:16
kesinlikle katılıyorum. Daha mantıklı olabilir. Onlar evlenmeden önce de bikjaç kere servis yaptırsalardı daha inandırıcı olabilirdi...

michelle
06-12-04, 13:26
Dün fragmanı izledim. Suzan yine servis yapıyordu ve Esma oradayken. Bence bu konuyu abarttılar, diziyi baştan sona izleyen arkadaşlar zaten bilir. Suzan servis yapmazdı. Esma ve Selim evlendiğinden beri ise bu ikinci. Gerçekten komik oluyor.

Bende hep sizin gibi düşünüyordum,hatta dizideki en büyük mantık hatası olarak görüyordum bu sahneleri ama şimdi olaya farklı bakıyorum.Behiye Esma'ya bunu bilerek yapıyor.Aklı sıra Esma'ya kimin kızı olduğunu nerden geldiğini hatırlatmaya çalışıyor...Bunu da tabii böyle önemli bir yemeği Suzan'a servis yaptırarak göstermeye çalışıyor...

pinkzone
06-12-04, 13:28
bende michelle katılıyorum üst tabakadan insanlar gerçekten alt tabakaları çok aşşağalar ve onlara yerlerini bildirmekten çekinmezler

KaDeRiM
06-12-04, 13:38
Zaten dizinin en başından beri Behiye özellikle Esma'ya karşı tuhaftı. Yani Çiçek'i filan seviyordu ama Esma lafı olunca bozuluyordu. Demir olayından sonra kıza iyice sinir oldu. Derken Selim'le evlendi. Şimdi de aklı sıra Esma'nın onların seviyesind eolmadığını göstermeye çalışıyor. Ve Suzan'ı kullanarak Esma'yı zor durumda bırakıyor.
Ama bence Esma hemen düşüp bebeği düşürmez. Bu hamilelik olayı bir kaç bölüm devam eder.

seles
06-12-04, 14:32
yazılanlar dogru ama bence sadece fragmanları seyredip kesin bir yorum yapmak dogru degil.çünkü sahnenin çok az bir bölümü gösteriliyor ve bu bazen yanıltıcı olabiliyor hatta bazen tamamen farklı bir sonuç çıkabiliyor.akşamı bekleyip görelim ve gerçek yorumlarımızı yarın yazalım derim.

daybreak
06-12-04, 14:56
kesinlikle ve kesinlikle behiye esmaya nereden geldiğini göstermek için servis yaptırıyor. şeytan kadın :evil:
şu bebek düşürme meselesine gelince tabii ki hemen bu akşam olmayacak. en erken 2 bölüm sonra. bu akşam anca hamile olduğunu öğrenir.

demir
06-12-04, 15:35
Bu bekek haberinden en çok merak ettiğim şey prensimizin ve zekeriyanın takınacağı yüz ifadesi. Yani Selimin. Ve de Ömerin bundan sonra şahikaya olan tutumunu merak ediyorum. Ya Zekeriyaya ne demeli .Bence ona her bölümde herkesden çok yer verilmeli.

daybreak
06-12-04, 15:56
zekeriya doğal olarak çok sevinir. selim önce afallar. sonra çok sevinir sonra düşüncelere dalar ve adayı düşünür. ailesini ve ailesinin tepkisini düşünür.
Ömer zayıf karakterli bir insan. Onun için Şahikayla birlikte olmaları yine an meselesi. çünkü şahika bu zayıf yönü keşfetti. rahat duramaz.

caldvite
06-12-04, 16:51
ya inşallah selim istememezlik gibi bi şey yapmaz da esmayla aralarında saçma sapan bi sorun çıkmaz...

daybreak
06-12-04, 17:19
istememzlik değil de sanki tedirginlik yaşayacak gibi

caldvite
06-12-04, 17:27
bilmiyorum insanın aklına kötü şeyler geliyo vallah.senaristler kolayca sapıtabildiği için...

KaDeRiM
06-12-04, 18:25
Ya istememezlik olmaz sanmıyorum ama. Selim daha erken olduğunu söylerse Esma'ya ve Esma'da bebeği düşürürse bir şekilde o zaman işler karışır. Esma Selim'i suçlayabilir. Sen zaten istememiştin diyebilir yani.

selimsesma
06-12-04, 18:43
Arkadaşlar belki biraz fazla iyimser olacak ama az önce BİMin fragmanını izlerken kafamın üzerinde aynen böyle :idea: bir ampul yandı ve hemen buraya yazmak istedim.Cemal bir sahnede malikanenin mutfakta masada oturuyor karşısında Esma oturuyor şimdi elbisesinden anladım Esma olduğunu yemekte giydiği kıyafet var üzerinde ve Cemal çok neşeli bir şekilde "şşt" diyor Esma'ya acaba Esma babasına hamile olduğunu söylüyor olabilirmi ne dersiniz :roll:

KaDeRiM
06-12-04, 18:45
Aaaa olabilir mi acaba? Ben dizinin sonunda bekliyorum hamilelik haberini ama belli olmaz tabi. Yani dizinin en sonunda test sonucunda Esma'nın hamile olduğu çıkıyor. Esma şaşırıyor filan. Böyle düşündüm hep ben:) Ama inşallah dediğin gibidir..

selimsesma
06-12-04, 19:02
Şimdi böyle düşünürsek yani Esma babasına hamile olduğunu söylemese bile Esma'nın aşağıya indiğinde neşesi yerinde demekki.Birde biraz fazla türk filmi gibi olacak ama şu Suzan'ın Esma yemek yerken yanına üzgün bir ifadeyle geldiği sahne Esma'nın hamileliğini anlayıp çok duygulandığı için öyle üzgün görünüyor olabilir hani filmlerde "bunlar mutluluk gözyaşları" derlerya aynı onun gibi :cry: açıkçası ben o sahnede Behiye'nin öyle saçma bir hareket yapacağını zannetmiyorum ayrıca böyle birşey olsa bile Suzan kızının mutlulğu bozulmasın diye halinden memnun gibi görünmeye çalışır diye düşünüyorum aynı Selimlere yemeğe gelince yaptığı gibi :roll:

Pivo
06-12-04, 23:29
"içimi temizliyorsun Esma", ne kadar muhteşem bir sözcüktü.. Sen de benim içimi temizliyorsun BİM..huzur dizisi ya..sadece sevgi kokuyor..dikkate din arkadaşlar son dönemde yeni başlayan bikaç dizi hep benzer sevgileri bulmak istiyorlari BİM in ne kadar sevildiğini gördükleri için...

eves
06-12-04, 23:33
Sonunda köstebegin kim oldugu ortaya cikti ve bir seyirci olarak bizim üzerimizden bir yük kalkti.. :D oh be dedim.. sesimizi de duyuramiyoruz :D

Cicek in haline cok üzüldüm. Dünyanin en güzel duygularindan birini hic bir zaman yasayamamayi bilmek, yasatmamayi bilmek... tanrim bu ne acidir.. Bu ne büyük sevgi.. Vardir elbet gercek örnekleri... Sevdiginden onun mutlulugu ugruna bu devirde kac kisi kendi hayatindan vazgecer...
Bir ask in basina gelebilecek en amansiz acilardan biri olsa gerek..

Dizi genel anlamda güzeldi..

Hele o ikili replikler... Su Rallicinin Demir e yasadigi caresizligin ortaya cikardigi kendini anlamasi icin anlattiklari.. Kalbe saplanan aci bir siir tadinda.. Of of..

Selim in Esma ile yaptigi aski yüregime yazan dialogu..

Birde Necati ve Esmanin bulustugu yer Ortaköyde ki Beltas cafe miydi..
Ah benim sarap ezgili Ortaköyüm...

Ceylan in Ozan dersten ciktiktan sonra yerden alip Ipek adini gördükten sonra mektubu katlayip yerine koyusu.. Ruhunda asaleti tasiyan bu güzel kizin omuzlarinda ki yükü kac insan kaldirabilir.. Bu ne saygi, sevgiyi icine gömüpte yalana bandirilmis gecmise bu denli saygi göstermek.. Yüregi yansa da saygidan katlayip usulca yerine koymak...

Selim ve Zekeriya bantlari dinlerken Sahika " En basini kafaya alicam" (benzeri) lafi ile Ömer i kastetmisti.. Eh be yasli kurt yakistimi sana, senin kisiligine bu cocugun vazgecebilecegi basit zaaf...

Özenle islenmis nakis gibi bir bölümdü...

tnttnt
07-12-04, 00:13
cok guzel bır bolumdu...............

behıyenın taklıdını yapmayan tek kozan cıcek kozan kaldı :D :P :P

canımm cıcek ya........birde ilk ögrenen o oldu.......................

ya ipek gerı gelmesın.........................

yuh oldum ne bıcım hıkaye pelınınkı de...........wawww be..........ben baabası ıle ılgılı bır hıkaye cbeklemıstım...

arc batmadan sahıkanın foyası cıkcakk...........................

ıyı bare demır bır masa sandelye alıp gelmedı ........

ya ben bu kale