PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bir İstanbul Masalı-Bölüm Yorumları /3

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

halka
21-08-06, 11:20
Yaa halka,sen ne yaptın yaa...:img-kiss: O ne güzel replikler,o ne güzel resimler.İzliyor gibi oldum.Ellerine,kollarına,klavyene sağlık arkadaşım...:img-icecr Allah bozmasın hep böyle devam et...:img-grin2

cnmm benimm senden bunları duymak inan beni çoook mutlu etti...ben daha neler neler koycam...mesela içmizi temizliyorsun esma repliği veya bana iyi geliyorsun esma kozan su gibi ilaç gibi...ya nasıl sözlerdir bunlar ya...bunlarıda koycam hiiç merak etme...akşam bir istanbul masalı bitsin hele...img-grin2 hadi kendine iyi bak cnm...:img-kiss:

kusursuz
21-08-06, 12:11
cnmm benimm senden bunları duymak inan beni çoook mutlu etti...ben daha neler neler koycam...mesela içmizi temizliyorsun esma repliği veya bana iyi geliyorsun esma kozan su gibi ilaç gibi...ya nasıl sözlerdir bunlar ya...bunlarıda koycam hiiç merak etme...akşam bir istanbul masalı bitsin hele...img-grin2 hadi kendine iyi bak cnm...:img-kiss:
Sabırsızlıkla bekliyorum...:img-icecr valla replikler güzelde,asıl güzel olan onları Selim'den duyuyor olmak.O zaman başka bir güzel.Hadi akşam olsun artık,olsunda halka bize replik yazsın...:img-icecr

yaprak84
21-08-06, 12:36
arkadaslar atv fragmani verdi. avrupa saati ile atv avrupa bugün BIM´i saat 19.20´de yayinlayacak. hepinize iyi seyirler!

catherina
21-08-06, 13:18
arkadaşlar 2 gün girmedim ne yapmışsınız ya halka süper replikler hepinizin ellerine sağlık:img-ok:

bu arada bende bu gece bim var mı die sorucaktım ya. saolun sölediiniz için inşallah 36. bölümü verirler.38.bölümü verirlerse bi anlamı kalmaz romadaki evlenme görüntülerini kaçırırız inşallah 36.bölümü veya 37. bölümü verir

mrs_dudidu
21-08-06, 16:02
ya bir şey soracağım selim'in bıçaklanması kaçıncı bölümdeydi...

wonke
21-08-06, 16:16
32.bölümün sonunda bıçaklanıyo.
arkadaşlar bugün kesin 19:30 da oynuyor değil mi??bir de atv arupa nın yayın akışı nı bulabileceğim biyer varsa lütfen söylermisiniz??

halka
21-08-06, 20:10
en sonunda 31.bölüm bittiiii..heyt bea yarın 32.bölümün aşkın başlangıcı...şimdi 31.bölümü analiz edersek...ilk başta selim ve demirin kavgalarına bayıldım hele hele selimin 'bağırma'derken ki hali süperdi...adamın resmen bütün kasları kasıldı yüz ifadesi süperdi karizma işte..ayşenin 'şöför olmak kötü birşey mi behiye anne dememsi süperdi tabi selimin bunu tajrar etmesi de...yalnızzz esma nasıl ağzının payını verdi demire...'zaten sen herşeyi yanlışlıkla yapıyorsun diyip devam etmesi esmanın demire karşı artık hiçbirşey hissetmediğinin kanıtıdır...demirin esmaya hesap sormaya hiç hakkı yoktu zaten o kim oluyor ki.kız istediği kişiyle görüşür eğer esma onun için bu kadar önemliyse kaçırmasaydı elinden evlenmeseydi birnurla sanki biz zorladık...selimin ayrı eve çıkma kararını ilk duyduğumda o evde birşeyler olucağını düşünmüştüm ki bunu yarınki bölümde görücez:img-grin2 zekeriyada ne kurnaz anladı selimde birşeylerin olduğunu 'bahçe' lafından..selimin kıskançlığına bir kez daha tanık olduk.barış ve esmanın arkasından bakışı çok kötüydü ya aslında o nada neler hissettiğini yarın ağzından duyucaz...veee psikologla konuşmaları...kadında çok sıkıştırdı selimimizi ama iyi yaptı...'onun o güzel yüzünü bana olmıcak dedirten yüzünü görmeye dayanamıyorum' demesi beni çok üzdü..yazık adama ya ne kadar acı çekiyor canım benim...ama acılar biticek yakında bilmiyor...:img-grin2 yalnız şu çiçek te ne cin hemen nasıl anladı birşeylerin olduğunu 'sen ona komşuluktan daha fazla birşey hissediyorsun'..yok bu kız kesin cin....veeee son sahne artık esma da aşkın pençesinde..'o geceyi bende unutamadım'...unutamazsın tabiii koskoca selim arhan unuturlu be...biz kaç aydır unutamıyoruz sen haydi haydi unutamazsın...:img-grin2 :img-grin2

_ArZ_
21-08-06, 20:18
Ya şu zekeriyayı görünce boğasım geliyo.Adamdan nefret ediyorum yaa.Elimde değil ama onu gördüğümde içim bi kötü oluyo...Tamam esmayla selim için iyi şeyler yapmış olabilir.Ama sizinde bildiğiniz gibi GÜMÜŞte psikopat sapık biri... kötü karakteri çook müthiş bi şekilde oynuyo.Ve nerdeyse herkes artık ondan nefreet ediyo bende dahil...Kuzenlerimde de görünce hemen kanalı değiştiriyorum.Şİmdi onun suratını görmeye bile tahammülüm yok o derece ynii!!!!
Eveet bi bölümü daha izledik.Artık masal başlıyo ha:)Yaa yarın ki bölüm bayaa güzel olcak heralde.Yarın tamamen başlıyo dimi aşkları:img-sorry

halka
21-08-06, 20:29
Ya şu zekeriyayı görünce boğasım geliyo.Adamdan nefret ediyorum yaa.Elimde değil ama onu gördüğümde içim bi kötü oluyo...Tamam esmayla selim için iyi şeyler yapmış olabilir.Ama sizinde bildiğiniz gibi GÜMÜŞte psikopat sapık biri... kötü karakteri çook müthiş bi şekilde oynuyo.Ve nerdeyse herkes artık ondan nefreet ediyo bende dahil...Kuzenlerimde de görünce hemen kanalı değiştiriyorum.Şİmdi onun suratını görmeye bile tahammülüm yok o derece ynii!!!!
Eveet bi bölümü daha izledik.Artık masal başlıyo ha:)Yaa yarın ki bölüm bayaa güzel olcak heralde.Yarın tamamen başlıyo dimi aşkları:img-sorry

bnede gümüşü seyrederim ama yine de zekeriyeyı görünce onu boğasım gelmiyor...çok tatlı bnece...:img-grin2

gzd_gzd
21-08-06, 20:37
ben zekeriyayı çok seviyorum ya hele o yaptıı ince espriler çok komik oluyo:):)
bugn 31. bölm de bitti artk aşk başladı selimle esmann mutluluu yakalmasna ramak kaldı gerç yrnki bölmmn snnda daa heycnlı şeylr olck, bzmse baya bi sabrtmemiz gerekcek pelin için we demrn mutluluu içn.....
bugnkü bölmn başnda selmle kawga edrkenki sahne mehmet aslantuğ da ozan güven de süperdi mtş oynadılar selimn hç bişe yok die kendni savnması we demrn ısrarla buna karşı çkması,aralarnda bişe olduunu sölemesi,demirn gözlernden adeta ateş fşkırıyodu o sahnede,mükemmeldi.........
bi de fazla bi ayrntı olck ama sölemedn geçemycem bgnkü bölmn snnda esmann gydii o mavi bluz ona çok yakşmştı :):)

yaprak84
21-08-06, 20:41
arkadaslar BIM atv avrupa´da basladi. ve eminim buna cogunuz sevinecek: su an 36. bölümü yayinliyorlar. bu demekki önümüzdeki bölümlerde roma´da nikah var. YASASIN!!!

halka
21-08-06, 20:43
40.bölüm esmanın doğum günü...

se:mutfakta bir kaktüs buldum.
es:yaaa....
se:üstünde de bir not vardı.birisi bana fena halde kızmış herhalde...
es:evet, kızdım...
se:güzel karım benim, bayılıyorum bu saflığına...

http://img237.imageshack.us/img237/945/40bolum20zj0.jpg (http://imageshack.us)

halka
21-08-06, 20:46
41.bölüm kahvaltı sahnesi bayılıyorum bu sahneye....

se:beni kandırmak haaa...babam kozmetika toplantısı için arıyor...
es:hayır açamazsın...
se:açmam gerek...
es:olmaz...
se:açmam gerek esma...
es:olmaz burda daha önemli şeyler var...
se:açmam gerek sevgilim...

http://img237.imageshack.us/img237/8411/41bolum2et7.jpg (http://imageshack.us)

http://img169.imageshack.us/img169/1720/41bolum4db6.jpg (http://imageshack.us)

kusursuz
21-08-06, 20:51
Ya halka ne yaptın sen?"Burda daha önemli şeyler var" "Güzel karım benim,bayılıyorum bu saflığına" Bayıldım,resmen bayıldım...:img-kiss: :img-icecr

halka
21-08-06, 20:55
41.bölümmm...kahvaltıdan sonraki telefon görüşmeleri...

se:efendim canım..
es:ya selim kafam karışık biraz...
se:ne oldu?neden kafan karışık?
es:bilmiyorum karar veremiyorum bir türlü...hangisi daha güzeldi?beraber uyandığımız romadak ilk sabah mı yoksa bu sabah mı?
se:eeee bu konuyu sonra tartışalım istersen.bneimde bir fikrim var aslında..

http://img226.imageshack.us/img226/3462/41bolum5sa3.jpg (http://imageshack.us)

halka
21-08-06, 21:19
Ya halka ne yaptın sen?"Burda daha önemli şeyler var" "Güzel karım benim,bayılıyorum bu saflığına" Bayıldım,resmen bayıldım...:img-kiss: :img-icecr

aynen cnm ya bende bayılıyorum bu bölümlere..daha yüklücem btün replikler bitene kadar...ama 49.bölümden sonrasını yükleyemeyebilirm elim gitmiyor çünkü:icon_cry:

kusursuz
21-08-06, 21:29
aynen cnm ya bende bayılıyorum bu bölümlere..daha yüklücem btün replikler bitene kadar...ama 49.bölümden sonrasını yükleyemeyebilirm elim gitmiyor çünkü:icon_cry:
Ay sen yükle olsun.Derya haricinde ve -malum sahne- herşeyi yükleyebilirsin...:img-icecr

g_k
21-08-06, 22:12
36. bölüm süperdi ya bugün gösterdiler selim esma romada karşılaştılar
acaba yarın avrupa atvde war mı arkadaşlar yeni bir dizi başlıyoda

gzd_gzd
21-08-06, 22:17
ewt ya 36. bölm cdden çok güzeldi,bi ara korktm 38. bölmden bşlatcklar die ama Allahtan öle ypmadılar.......ada çook tatlı yaa çok şeker bi bebek:):) inş yarn o diziden snra werr atv avrupa bimi........

first lady
21-08-06, 22:43
bugün hem normal atv'den hem avrupadan seyrettim:img-grin2 .36.bölüm süper ya bayıldım selimin son sahnedeki haline:love05: .ya yarın diziden sonra bi spor programı var acaba ondan sonra verirlermi o da çok geç olur bi haberi alan yazsın hemen lütefennnnnn çünkü ben cumadan itibaren normal atv'den izleyemeyebilirim en azından evlendikleri bölümü kaçırmiyim:img-sorry

sweet923
21-08-06, 22:49
bugün normal atv de 31.bölümü bitirdik...en güzel bölümler yolda..çiçeğin, sen bu adama komşuluktan fazlasını hissediyosun demesine çok güldüm...aferim esmaya demire lafı nasıl da yapıştırdı..demir bu laflardan fazlasını hak etmişti zaten...en güzel kısmı selimin arabadan inip deniz kenarına esmanın yanına yürümesi oldu...bakalım daha güzel neler olacak..

yaprak84
21-08-06, 23:50
arkadaslar bir kaciniz at avrupa´da yayinlanan 36. bölümü izledi zaten. akabinde atv Beyaz Gelincigin kolaj bölümünü verdi. tam tv´yi kapatmak üzereyken BIM´in jenerik müzigini duydum. ve ne göreyim: atv BIM´in 38. bölümünü veriyor. ya su tutarsizlik beni mahf ediyor ya. o güzelim 37. bölümü atladilar ya, inanamiyorum! neyse, simdi 38. bölümü izliyorum, reklam girdi araya. hepinize duyurulur!

yaprak84
21-08-06, 23:58
arkadaslar bir kaciniz at avrupa´da yayinlanan 36. bölümü izledi zaten. akabinde atv Beyaz Gelincigin kolaj bölümünü verdi. tam tv´yi kapatmak üzereyken BIM´in jenerik müzigini duydum. ve ne göreyim: atv BIM´in 38. bölümünü veriyor. ya su tutarsizlik beni mahf ediyor ya. o güzelim 37. bölümü atladilar ya, inanamiyorum! neyse, simdi 38. bölümü izliyorum, reklam girdi araya. hepinize duyurulur!

bu kadar sacmalik olurmu yaa, inanamiyorum :icon_evil ! BIM´i baslattilar, simdi ise yarida kesip yarisma programini veriyorlar ya, bu kadar olur ancak. pes dogrusu! atv´ye nasil haddi bildirilir bilmiyorum! bu´na bir son verilmeli bence, cocuk´mu oynatiyorlar bunlar yaa :icon_evil ?!

gzd_gzd
21-08-06, 23:58
şu anda atv avrupada bi yarışma war ya wermiolar bimi.:(:(

gzd_gzd
22-08-06, 00:00
bi de reklamda yrn bimi 19.20 yane bize göre 20.20 die gösteriolar daa önc izlediimde o saatte bşk bi dizi wrdı annamadm yaaaa

mamie
22-08-06, 00:25
bugun iki bolum birden gosterdiler.artik anlamiyorum atv avrupayi.

abusra
22-08-06, 10:19
durumlar bayağı karışık anladığım kadarıyla yalnız avrupa normal atv den 9 bölüm önde biliyodum ben dün 37. bölüm yayınlandıysa 6 bölüm önde öyle mi

gzd_gzd
22-08-06, 10:23
yoq dün 36. bölüm yaynlandı atv avrupada ama snrm yne dn gece 38. bölümü yaynlamaya bşlamış 37. bölmü atlyp ama snra kesip yerne bi yarşma koymştu ben en sn baktıımda,atv avrupa naapmaya çalışıor annamıyorum......

abusra
22-08-06, 10:25
yoq dün 36. bölüm yaynlandı atv avrupada ama snrm yne dn gece 38. bölümü yaynlamaya bşlamış 37. bölmü atlyp ama snra kesip yerne bi yarşma koymştu ben en sn baktıımda,atv avrupa naapmaya çalışıor annamıyorum......
hıı haftaya o bölümler normal atv de yayınlanmaya başlıcak ordan izlemeye çalışırsınız
atv de biran önce düzene sokar inş

missryan
22-08-06, 13:34
slm millet ya biri bana bilgi verebilirmi dün avrupada kaçıncı bölüm yayınlandı ve bugün bim varmı???hani yeni bi dizi başlıyor ya ondan sordum....

wstep
22-08-06, 13:47
slm arkadaşlar dün akşam bim 36. bölümü yayınladı dimi ben baktığımda öyleydi sonra yarıda mı kesti? atv napıyo anlamadım diziyi bir türlü izleyemedik yani doğru düzgün.
bide bugün var mı ve varsa saat kaçta ????????????????

GİZO
22-08-06, 15:47
Arkadaşlar dün dizinin 31.bölümü yayınlandı esma ile selimin bırbırlerıne duydukları aşk şimdi alevlenıyor.Bu akşam kı bölüm çok güzel olucak.

özge KY
22-08-06, 15:56
Arkadaşlar dün dizinin 31.bölümü yayınlandı esma ile selimin bırbırlerıne duydukları aşk şimdi alevlenıyor.Bu akşam kı bölüm çok güzel olucak.
canım başlamasını nasıl iple çekiyorum bir bilsen ama daha 2 saat var:img-cray: :img-cray: 32. bölüm harika ötesi bi bölüm selim ve esma aşkı tam gaz:love05: :love01:

GİZO
22-08-06, 16:00
evet canım bir an önce başlasa diyorum. onların aşklarına hayranım selimin bakışları çok güzel.Aşk dolu bir adam.severken hiç korkmadan,hiç utanmadan...

first lady
22-08-06, 16:00
ya uf yine misafir var bizde inş izleyebilirim çok seviyorum 32.bölümü:img-sorry

GİZO
22-08-06, 16:05
Arkadaşlar ben dızıyı yenı izlediğim için bırsey sorucam dizinin son bölumunde esma ile selim yenıden evlenıyorlardı orayı anlamadım onlar bır nedenle ayrılmışlarmıydı?selım o bölumde sakallı falandı.

özge KY
22-08-06, 16:08
Arkadaşlar ben dızıyı yenı izlediğim için bırsey sorucam dizinin son bölumunde esma ile selim yenıden evlenıyorlardı orayı anlamadım onlar bır nedenle ayrılmışlarmıydı?selım o bölumde sakallı falandı.
canım esma bebeğini düşürdü ve selimden uzaklaştı sonra boşandılar selim tekneyle uzun bi yolculuğa çıktı esma ve ailesi başka bi yere taşındı orada esma ve turgutun evlenecekler günün bir gün öncesnde selim çıkageldi sonra selim ve esma kavuştu :love05: ve mutlu son:love05:

özge KY
22-08-06, 16:12
ya uf yine misafir var bizde inş izleyebilirim çok seviyorum 32.bölümü:img-sorry
canım 32. bölüm süper kesin izle izleyemezsen bile sabah saat 05:45 gibi başlıyo tekrarı yani önünde iki fırsat var değerlendir:img-grin2 valla ben akşam 6 da izliyorum sabah 6 da uyanıp yine izliyorum:img-grin2 manyaklık var biraz:img-grin2 bim manyaklığı:img-haha:

first lady
22-08-06, 16:18
canım 32. bölüm süper kesin izle izleyemezsen bile sabah saat 05:45 gibi başlıyo tekrarı yani önünde iki fırsat var değerlendir:img-grin2 valla ben akşam 6 da izliyorum sabah 6 da uyanıp yine izliyorum:img-grin2 manyaklık var biraz:img-grin2 bim manyaklığı:img-haha:
ay sağol ya iyi oldu bu akşam izlemezsem gece kalkarım.valla bende de başladı BİM manyaklığı dün 17:30'dan 19:30'a kadar atv'de izledim sonra 20:30 da avrupa atvdekini izledim ilk yayınlandığında bu kadar tutulmamıştım şimdi onlarla yatıp onlarla kalkıyorum.yanlız değilsin yani:img-grin2

esse_m
22-08-06, 16:22
aynı manyaklık bende de var bu durumda yanlız değilmişiz demekki 32. bölüm enim en sevdiğim bölümler arasında yer alır başlasada izlesek esmanın sarhoş hali selimlein onu uyken izlemesi ve bir çok sahne varda ahaah

özge KY
22-08-06, 16:22
ay sağol ya iyi oldu bu akşam izlemezsem gece kalkarım.valla bende de başladı BİM manyaklığı dün 17:30'dan 19:30'a kadar atv'de izledim sonra 20:30 da avrupa atvdekini izledim ilk yayınlandığında bu kadar tutulmamıştım şimdi onlarla yatıp onlarla kalkıyorum.yanlız değilsin yani:img-grin2
ne yalan söylim yalnız olmadığıma sevindim:img-grin2 bim manyağı bir kendimi zannediyodum 3 olduk acaba başka bim manyakları varmı?:img-haha:

zuzu07
22-08-06, 16:26
akradaşlar ya bir istanbul masalı saat 6 da başlayınca ben izleyemiyorum çünkü işteyim birşeyler yapamalıyız aranızda videolarını siteye ekleyeniniz varmı lütfen biriniz 30. bölümden sonrasını ekleyin ben bilmiyorum nasıl oldugunu bilsem izleyemiyorum

özge KY
22-08-06, 16:30
akradaşlar ya bir istanbul masalı saat 6 da başlayınca ben izleyemiyorum çünkü işteyim birşeyler yapamalıyız aranızda videolarını siteye ekleyeniniz varmı lütfen biriniz 30. bölümden sonrasını ekleyin ben bilmiyorum nasıl oldugunu bilsem izleyemiyorum
canım masalda full bölümler (24_71)de 33. bölüme kadr var devamınıda ekliyolar zaten oradn izleyebilrsin

havincim
22-08-06, 16:41
o manyaklık bende de var arkadaşlar:)yayınlandığı zamanlar bu kadar sevmezdim istanbul masalını ama şimdi tutkunu oldum...32.bölümü kaçıncı defa izleyeceğimi bilmiyorum,sayamadım da:)ama yine izlemek çok zevkli oluyor:)

özge KY
22-08-06, 16:43
aha 4 olduk:img-grin2 çoğalıyoruz bim manyakları olarak:img-hyste :img-hyste

gülpembe
22-08-06, 16:54

Slm;
Bende bir manyak kendim sanıyordum :img-grin2 Genelde bende hem akşam hemde sabah izliyorum.Annnemler benim psikopat olduğumu düşünmeye başladılar.Daha önce bu diziyi nasıl izlememişim hayret!!

özge KY
22-08-06, 17:04
Slm;
Bende bir manyak kendim sanıyordum :img-grin2 Genelde bende hem akşam hemde sabah izliyorum.Annnemler benim psikopat olduğumu düşünmeye başladılar.Daha önce bu diziyi nasıl izlememişim hayret!!
slm canım çığ gibi büyüyoruz 5 olduk bim manyakları olarak vatan millete hayırlı uğurlu olsun:img-haha: ama insan yalnız olmadığını bilince rahat oluyo ben de tek kendimi sanıyordum meğersem ne kadar varmış bim manyaklarından:img-grin2 valla bim bizi psikopat etti:img-hyste bim'i daha önce izleyememene üzüldüm bu akşam normal atv de 32. bölüm var izlemediysen kesinlikle izle süper ötesi bi bölüm çünkü:img-grin2 benim en sevdiğim bölümlerden bitanesi neyse uzttım cnm:img-kiss:

missryan
22-08-06, 17:42
benide aranıza alın bim manyakları:)bende yayınlandığı dönemde bu kadar değildim walla tekrarlarında böyle oldum:)neyse siz şimdi çoğunuz oturmuş atvnin karşısında bim'i bekliyorsunuz heralde...ben avrupadan takip ettiğim için burdayım:)...hadi size iyi izlemeler....:img-kiss:

Sunrise
22-08-06, 17:56
Valla ben ilk yayinlandigi donemden beri bimmanyagiyim::img-grin2 Ilk zamanlar bolumleri video kasetinde kaydedip defalarca izledim ve simdi bilgisayardan indirdigim sahneleri ve bolumleri izliyorum. Ve ayricada Atv Avrupadan takip ediyorum, ama gecen hafta ne yazikki 34. bolumu AtvAvrupanin program degisikliyi izleyemedim. Internet uzerindende normal atvde izlemeye calisiyorum ama bim basladiginda maalesef atv canli yayin baglantisi iyi degil ama genede izlemeye calisiyorum.
Eniyisi bir bi manyaklari dernegi kuralim:O

gzd_gzd
22-08-06, 17:58
ben bimi daa önce de izliyodm şmd de tekrrlarını hem 17.30da atvde hem de akşm avrupada izliyorum bi de sbh 6daki tekrrlarını izliyorum werrse atv avrupadaki sbh tekrrlarını da izliyorum bimin,sonunu fln blmeme ramen yne de aynı heycnla izliyorum :):) napym izle izle yetmiyo.......ha bi de vcdlerini almya bşladm koleksiyon ypcam artk:):)

gzd_gzd
22-08-06, 19:32
32. bölüm btti bras önce we mükemmel bi bölmdüü:):) selim-esma aşkı başladı artk,demir o fuları buldu we fuları esmaya korkarak werdkten we esma "benim" dedkten snraki surat ifadesi çook kötydü arabaya bnp aalaması we snrasnda "güneş battı kimse farknda diil" demesi de onn ne kdr kötü bi ruh hali içnde olduunu anlatıyodu......
tabe abisinin o günlüünü bulup demir doğduğu gn yazdklarını okuynca da iyce mahvoldu:(:( yrn yüzleşcekler zten.......
öte yandan esma we selim aşk sarhoşu.....çok mutlular,özellkle o esma barda sarhoşken yaptkları "kahin" muabbetine bayldm,süperdi ama o bıçak mutluluklarına byk bi gölge dşrdü.......snunu noolcaanı blmeme ramen o bıçak sahnesnde acyp bi heycn bastı ztn

özge KY
22-08-06, 19:46
benide aranıza alın bim manyakları:)bende yayınlandığı dönemde bu kadar değildim walla tekrarlarında böyle oldum:)neyse siz şimdi çoğunuz oturmuş atvnin karşısında bim'i bekliyorsunuz heralde...ben avrupadan takip ettiğim için burdayım:)...hadi size iyi izlemeler....:img-kiss:
bim manyakları kulübü açılmıştır:img-grin2
gel vatandaş gel bim manyaklığına gel:img-haha:
arkadaşlar bim manyakları olarak çığ gibi büyüyoruz :img-meeti
kulübümüz her vatandaşa açık yeterki bimci olsun bimle yatsın bimle kalksın
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
arkadaşlar bim manyaklarına 2 üye daha girmiştir (aha 7 olduk)vatana millete hayırlı uğurlu olsun:img-haha:
başka bim manyaklarıda bekleriz:img-grin2

ssvshy
22-08-06, 19:53
dün ve bugünkü bölüm en sevdiğim bölümlerdi barışın esmaya bir umut bekler gibi yalvarır bakışlarla bakması bana esmaya aşık olduğunu hissettirdi ama bunu ona söylemeye cesareti yoktu onu kaybetmektense dost kalmayı yeğledi gibime geldi selimin esmaya korkuyomusun diyip bende korkuyorum demesi esmanın o geceyi unutamadığını söylediğinde selimin yüzündeki mutluluk ifadesi.. kısaca arşivlerde bulunması gereken bir dizi bu her izlediğimde aynı zevki aldırıyorsa bana buna değer diye düşünüyorum

first lady
22-08-06, 20:15
bim manyakları kulübü açılmıştır:img-grin2
gel vatandaş gel bim manyaklığına gel:img-haha:
arkadaşlar bim manyakları olarak çığ gibi büyüyoruz :img-meeti
kulübümüz her vatandaşa açık yeterki bimci olsun bimle yatsın bimle kalksın
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
arkadaşlar bim manyaklarına 2 üye daha girmiştir (aha 7 olduk)vatana millete hayırlı uğurlu olsun:img-haha:
başka bim manyaklarıda bekleriz:img-grin2
valla bende bilmiyodum bu kadar fazla olduğumuzu ayrı bi kulüp açmal iyi olmuş özge KY:img-grin2 bugünki bölümü izledim ya şans valla misafirler tam jenerikte gitti bende tadını çıkarttım süper bi bölümdü yine.hele esmanın sarhoş olduğu bölüm ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh insan izledikçe anlıyo niye manyak olduğunu:img-grin2

aşk_oyunu
22-08-06, 20:18
dün ve bugünkü bölüm en sevdiğim bölümlerdi barışın esmaya bir umut bekler gibi yalvarır bakışlarla bakması bana esmaya aşık olduğunu hissettirdi ama bunu ona söylemeye cesareti yoktu onu kaybetmektense dost kalmayı yeğledi gibime geldi selimin esmaya korkuyomusun diyip bende korkuyorum demesi esmanın o geceyi unutamadığını söylediğinde selimin yüzündeki mutluluk ifadesi.. kısaca arşivlerde bulunması gereken bir dizi bu her izlediğimde aynı zevki aldırıyorsa bana buna değer diye düşünüyorum
ya bu günkü süperrdiiiiiiiii çok tatlılardı yaa resmen aşk başladı canlarımyaaaaaaa.....çoook işekrlerr
bnce o bakışlar bncede ssvshy arekadaşım o unutamadaım deyince bi mutlu oluu zaten artık her dakka armaya başladııı... çok şekerler özledim falan deiyince bn bile orda aşık oldum ya .... girecektim tv ye asıl güzel BÖLÜM YARIN 33 HASTANE SAHNESİ:) süperr heyecanla bekkliom grçi bilgde 100 kere izledim ama tv de bi başka yaaaaa.......:d

özge KY
22-08-06, 20:33
valla bende bilmiyodum bu kadar fazla olduğumuzu ayrı bi kulüp açmal iyi olmuş özge KY:img-grin2 bugünki bölümü izledim ya şans valla misafirler tam jenerikte gitti bende tadını çıkarttım süper bi bölümdü yine.hele esmanın sarhoş olduğu bölüm ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh insan izledikçe anlıyo niye manyak olduğunu:img-grin2
evet çok fazla olduk bim manyakları olarak gittikçede çoğalıyoruz:img-grin2 izleyebilmene sevindim:img-grin2 esmanın sarhoşluğuyla sabahki halleriyle telfondaki konuşmalarıyla herşeyleriyle harikaydı esma ve selim:love05: aşk gözlerden aktı taştı sel oldu resmen:img-kiss:

wstep
22-08-06, 20:34
slm arkadaşlar bu akşam bim varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?????? ??????????????????????

first lady
22-08-06, 20:42
evet çok fazla olduk bim manyakları olarak gittikçede çoğalıyoruz:img-grin2 izleyebilmene sevindim:img-grin2 esmanın sarhoşluğuyla sabahki halleriyle telfondaki konuşmalarıyla herşeyleriyle harikaydı esma ve selim:love05: aşk gözlerden aktı taştı sel oldu resmen:img-kiss:
sağol bende çok sevindim izleyebildiğime:img-grin2 .ay evet ya onların aşkı sel olurkende benim içimin yağları aktıııııııııııııı gitti yani ya bu kadarmı güzel anlatılaır aşk gözlerle ah selim ah yaktın bizi:img-grin2

gzd_gzd
22-08-06, 20:43
slm arkadaşlar bu akşam bim varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?????? ??????????????????????
blmiorum walla ben 19.20de dizi gösterio umarm diziden snra wardrr:img-sorry :img-sorry

wstep
22-08-06, 20:51
evet şuan atv avrupada da yeni başlayan diziyi gösteriyor ondan sonrada başka bi program var reklamlarda görmüştüm acaba yine gece mi yayınlıycaklar?????

halka
22-08-06, 20:51
32.bölümün son sahnesini ilk seyrettiğimde yani selimin bıçaklanmasını resmen öyle televizyona bakmıştım kaç dakika.birden öldü sanmıştım yaaa.o kadar kötü hissetmişitm ki bütün bir hafta diğer bölümü bekledim...çokk üzülmüştüm hatta itiraf ediyorum ağlamıştım da...nası bir manyaklıksa artık.sonra diğer bölümün fragmanını görünce içim rahatlamıştı hele selim ve esmanın öpüşmesini görünce mutluluktan uçmuştum...nese bi bölüm yine bitti...selim ve esma artık aşkın kucağında....birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini görmek için gözlerine bakmak yeterli...

gzd_gzd
22-08-06, 20:56
evet şuan atv avrupada da yeni başlayan diziyi gösteriyor ondan sonrada başka bi program var reklamlarda görmüştüm acaba yine gece mi yayınlıycaklar?????
hade yaa bşk bi prog olduunu blmiyodm ben inş korktuum başıma gelmez ama snrm yeni diziler başlynca atv avrupada bimi ya btrcekler ya da gecenn bi yarısna çekcekler gbi geliyo:(:(:(,hftaya normal atvden izlemem imkansz atv avrupada izlemeyi dşünüodm dnnce de atvde kaldıım yerdn devam etcktm bölece hç bölm kaçmıcaktı, ama planlarm atv avrupa saesnde suya dşüo snrm:icon_cry: :icon_cry:

özge KY
22-08-06, 20:59
sağol bende çok sevindim izleyebildiğime:img-grin2 .ay evet ya onların aşkı sel olurkende benim içimin yağları aktıııııııııııııı gitti yani ya bu kadarmı güzel anlatılaır aşk gözlerle ah selim ah yaktın bizi:img-grin2
ah ah insanın selime bakarken içinin yağlarının akmaması elde değil esmanın yerinde olsam o bakışlara dayanamaz eriyiverirdim valla:img-sorry ah selim ah yaktın bizi yaktın akıl mantık bırakmadın ah ah:icon_cry:

özge KY
22-08-06, 21:36
bu arada halkacım hani repliklerin devamını yazıcaktın özledik ama:icon_cry: şöyle selim ve esmadan bişeyler yazda keyfimiz yerine gelsin emi canım:img-kiss:

mili_gkhnözen1905
22-08-06, 21:37
36.bölüm dündü ben dün bakamadim dizim vardi ama odamdaki tvyi video cektim sonra izledem cok güzeldi ya en sonunda selimin esmayi gördügü sahne güzeldi..
bu aksam yok sanirim cünkü reklamlrda yarin yaziyordu..ama keske olsaydi ya...
yarinki bölüm 37. olucak demi cünkü dün sanirim beyaz gelincik bitincede vardi bim ama onada bakamadim ya....

wstep
22-08-06, 22:04
36.bölüm dündü ben dün bakamadim dizim vardi ama odamdaki tvyi video cektim sonra izledem cok güzeldi ya en sonunda selimin esmayi gördügü sahne güzeldi..
bu aksam yok sanirim cünkü reklamlrda yarin yaziyordu..ama keske olsaydi ya...
yarinki bölüm 37. olucak demi cünkü dün sanirim beyaz gelincik bitincede vardi bim ama onada bakamadim ya....

slm bu akşam olmadığına eminmisin? gece verirlermi acaba? bide yarın saat kaçta?

kusursuz
22-08-06, 22:10
Selam BİM manyakları...:img-icecr Benide aranıza alın.İlk bölümden son bölüme kadar hiç kaçırmadan izledim ve bir dizinin beni bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim.Gerçekten efsane gibi birşey.Pazartesileri iple çekerdim,akşam olmazdı bir türlü ogün.
Bugünkü bölüm en sevdiğim bölümler arasında.Esma'nın sarhoş olması...:img-icecr Bornoz ve dağınık saçlarıyla koltukla uyuyakalması...:img-grin2 Selim'in baygın baygın onu izlemesi...:img-kiss: Saçlarına falan dokunması...:img-grin2 Sabahki konuşmaları...:love05: Ne diyeyim yaa süperdi.Valla sonunu izlediğimde yine etkilendim,Selim bıçaklandı.İlk izlediğimde onunla birlikte bende kalpten gidicektim.canım yaa nasıl ölü gibi düştü yere...:icon_cry:

CARPE DİEM
22-08-06, 22:23
arkadaslar bim bu aksam yok atv avrupada yrn aksam 19.20 die gösterdi hiç olmassa yrn war 37. bölümü izleyebilcez en sonunda:img-grin2

first lady
22-08-06, 22:30
arkadaslar bim bu aksam yok atv avrupada yrn aksam 19.20 die gösterdi hiç olmassa yrn war 37. bölümü izleyebilcez en sonunda:img-grin2
bende şimdi gördüm avrupa atv'de oh ya yarın izliycez oooooooo muhteşem bölümü hepimizin gözü aydın:img-grin2

özge KY
22-08-06, 22:33
Selam BİM manyakları...:img-icecr Benide aranıza alın.İlk bölümden son bölüme kadar hiç kaçırmadan izledim ve bir dizinin beni bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim.Gerçekten efsane gibi birşey.Pazartesileri iple çekerdim,akşam olmazdı bir türlü ogün.
Bugünkü bölüm en sevdiğim bölümler arasında.Esma'nın sarhoş olması...:img-icecr Bornoz ve dağınık saçlarıyla koltukla uyuyakalması...:img-grin2 Selim'in baygın baygın onu izlemesi...:img-kiss: Saçlarına falan dokunması...:img-grin2 Sabahki konuşmaları...:love05: Ne diyeyim yaa süperdi.Valla sonunu izlediğimde yine etkilendim,Selim bıçaklandı.İlk izlediğimde onunla birlikte bende kalpten gidicektim.canım yaa nasıl ölü gibi düştü yere...:icon_cry:
zelişcim bim manyakları kulübüne hoşgeldin:img-grin2 senden ala bim manyağımı bulucaz:img-haha: şartımız sadece bimi çok sevmek gördüğümüz kadarıyla buda sende bolca var 32. bölüm benimde en sevdiğim bölümlerden esma ve selim aşkı harika ötesi bu bölümlerde keşke hep böyle sürseydi ay bak aklıma yine derya geldi fıttırdım yine gıcık ressam bozması:icon_evil selimimin aklını çeldi esmayla aralarına girdi:icon_evil ama selim ve esma sonunda kavuştu:love05:

CARPE DİEM
22-08-06, 22:37
bende şimdi gördüm avrupa atv'de oh ya yarın izliycez oooooooo muhteşem bölümü hepimizin gözü aydın:img-grin2
ewet ya ne kadar süper hatta şimdi de gösterio bu diziyi izlemekten hiç ama hiç bıkmam ne mutlu bizlere ne mutlu dizi izleyenlere BİR İSTANBUL MASALI gibi dizileri warrr:img-nyam:

first lady
22-08-06, 22:39
ewet ya ne kadar süper hatta şimdi de gösterio bu diziyi izlemekten hiç ama hiç bıkmam ne mutlu bizlere ne mutlu dizi izleyenlere BİR İSTANBUL MASALI gibi dizileri warrr:img-nyam:
kesinlikle katılıyorum arkadaşım ya süper bi dizi kırk yılın başında oluyo o senede Bim vardı işte:img-grin2

meste
22-08-06, 22:46
slm..
arkadaslar atv avrupada ne zaman başlıyo bilen varmı.sabaha kadar bekleyemem yine..

CARPE DİEM
22-08-06, 22:47
kesinlikle katılıyorum arkadaşım ya süper bi dizi kırk yılın başında oluyo o senede Bim vardı işte:img-grin2
o zaman 2043 te yeniden süper bi dizimiz olcak belki o zmnde bir istanbul masalı 2 yi çekerler konusuda selim we esmanın çocuklarının hikayesi ama ahu türkpençe we m. aslantuğda oynayck fazla uçtum galiba ama ne yapayım konu bim olunca.....insanın gözü bi şey görmüoooo:love05:

CARPE DİEM
22-08-06, 22:48
slm..
arkadaslar atv avrupada ne zaman başlıyo bilen varmı.sabaha kadar bekleyemem yine..
galiba bu aksam yok yrn 19.20 de die gösterdi bimin reklamını

halka
22-08-06, 22:49
bu arada halkacım hani repliklerin devamını yazıcaktın özledik ama:icon_cry: şöyle selim ve esmadan bişeyler yazda keyfimiz yerine gelsin emi canım:img-kiss:

merak etme canım en kısa zamnda koyucam..buaralar biraz yoğunum çok sık giremiyorum...zaman bulur bulmaz koyucam sözzz...bu arada beni de alın...var mı bizim gibi manyaklar yaaa...selim yere düşünce ağlamaya başladım resmen...

meste
22-08-06, 22:51
galiba bu aksam yok yrn 19.20 de die gösterdi bimin reklamını
teşekkür ederim yoksa sabaha kadar bekliycektim..neyse ben yine önlemimi alayım birz daha beklim.belli olmuyo nede olsa bu atv..

CARPE DİEM
22-08-06, 22:54
teşekkür ederim yoksa sabaha kadar bekliycektim..neyse ben yine önlemimi alayım birz daha beklim.belli olmuyo nede olsa bu atv..
hiç önemli diil ne de olsa BİM KARDEŞLİĞİ ewt bekle biraz daa bu atv nin işi hiç belli olmuo gerçi sadece atv nin değil tüm kanalların :icon_cry:

gzd_gzd
22-08-06, 22:58
bim konusnda özellkle atv avrupa sinir etti gerçi atv de sinr etmşti gece 1 de fln yaynlıyodu bi ara bimi ama Allahtan 17.30a çektiler........

özge KY
22-08-06, 23:01
merak etme canım en kısa zamnda koyucam..buaralar biraz yoğunum çok sık giremiyorum...zaman bulur bulmaz koyucam sözzz...bu arada beni de alın...var mı bizim gibi manyaklar yaaa...selim yere düşünce ağlamaya başladım resmen...
valla replikleri merakla bekliyorum:img-icecr sende bim manyakları kulübüne hoşgeldin canım:img-grin2 senin gibi bim manyaklarını aramızda görmek bizi çok sevindirir:img-nyam: vallabim manyakları olarak büyüdükçe büyüdük hadi hayırlısı:img-grin2 zeliş ve senle kaç olduk artık hatırlayamadım unutkanlık var biraz da:img-haha: neyse bim manyaklığının gitgide büyümesi vatana millete hayırlı olur inşallah:img-grin2 bu arada halkacım adını bilmiyorum nedir acaba?:img-kiss:

missryan
23-08-06, 09:10
ooff dün akşam yoktu yine yaa:(
neyseki sabah fragmanını gördüm bu akşam 20.20 de var hemde 37.blm:P

gzd_gzd
23-08-06, 09:15
ewt ya bu akşm war atv avrupada oleyy:):):)

cagkan_asn
23-08-06, 09:20
valla replikleri merakla bekliyorum:img-icecr sende bim manyakları kulübüne hoşgeldin canım:img-grin2 senin gibi bim manyaklarını aramızda görmek bizi çok sevindirir:img-nyam: vallabim manyakları olarak büyüdükçe büyüdük hadi hayırlısı:img-grin2 zeliş ve senle kaç olduk artık hatırlayamadım unutkanlık var biraz da:img-haha: neyse bim manyaklığının gitgide büyümesi vatana millete hayırlı olur inşallah:img-grin2 bu arada halkacım adını bilmiyorum nedir acaba?:img-kiss:
yaww benide alırmısınız aranıza bende bi bim manyaaayımm selimee bişi olduuunda gözlerim doluooo çok yakışıklı wee karizmatik biri demir yakışıklı ama çocukk:img-grin2

özge KY
23-08-06, 10:29
yaww benide alırmısınız aranıza bende bi bim manyaaayımm selimee bişi olduuunda gözlerim doluooo çok yakışıklı wee karizmatik biri demir yakışıklı ama çocukk:img-grin2
aramıza hoşgeldin canım bim manyakları kulübü doldu taşıyor:img-grin2 yeni üyelerimizi bekleriz:img-grin2 ah selim ah bende selim mevzusunu açmayayım sonra kapatamıyorum:img-haha: bu akşamki bölümü merakla bekliyorum selim bıcaklandı:img-cray: ama gerisi aşk dolu anlar:love05:

cagkan_asn
23-08-06, 10:31
yaaa geceee de burdayımm 3 tw yatıp 5:45 te kalkıomm bimi izliomm hiç reklam wermiolar tawsiye ederimm:D bu arada hoşbuldukk

özge KY
23-08-06, 10:46
yaaa geceee de burdayımm 3 tw yatıp 5:45 te kalkıomm bimi izliomm hiç reklam wermiolar tawsiye ederimm:D bu arada hoşbuldukk
evet sabah daha iyi ouyo aslında reklam verseler bile bir tane oluyo ve ancak 3-4 dakka sürüyo süper yani soluksuz bim keyfi arkadaşlar demirin selimin günlüğü için hesap sorucağı bölüm bu bölüm mü?bilen varsa söyleyebilrmi lütfen:img-kiss:

halka
23-08-06, 10:55
evet sabah daha iyi ouyo aslında reklam verseler bile bir tane oluyo ve ancak 3-4 dakka sürüyo süper yani soluksuz bim keyfi arkadaşlar demirin selimin günlüğü için hesap sorucağı bölüm bu bölüm mü?bilen varsa söyleyebilrmi lütfen:img-kiss:

evet cnm 33.bölüm yanibugün seyredicez...orda selimin yüz ifadesi çok şeker yaaa...:img-grin2

gzd_gzd
23-08-06, 11:06
bende sabha karşı izliyorum bimi ya ,atv avrupada biraz daa erkn bi saatte weriolar sbhları onu da izloorm gnelde, günde 2-3 kez izlemek daa iyi oluyo:):)

özge KY
23-08-06, 11:08
evet cnm 33.bölüm yanibugün seyredicez...orda selimin yüz ifadesi çok şeker yaaa...:img-grin2
cevapladığın için sağol büşracım bu bölümü merakla bekliyorum:img-kiss:

cagkan_asn
23-08-06, 11:11
arkadaslar bişi sorabilirmiym hani arhanların werdii bi parti wardı hangi bölüm o tango yapcaklar yaaa selim-esma

halka
23-08-06, 11:13
evet 32.bölümmm

ESMA: o geceyi bnede unutamadim. nasil boyle birsey olur bilmiyorum. olmaz biliyorum ama... nolur sizde soyleyin olmaz deyin zaten bisey olduguda yok nolduki hic. belki ikimizinde biraz akli karisikti buda cok dogal yani o tabun meselesi icin okDr cok beraber calistikki oyle degilmi???
SELIM: ben pek yalan soylemeyi beceremem Esma. oyuzden bu konuda yalan soylememi bekleme benden
ESMA: peki napicaz? bizim ... bizim beraber olmamiz mumkun degil;biz diye bir cumle kurulmasi bile cok sacma.
SELIM: korkuyormusun ?
ESMA: evet korkuyorum
SELIM: bu iyi cunku bende korkuyorum aramizdaki seyin ne oldugunu bilmiyorum ama sirtimi donup gitmeye cesaretim yok senin varmi??

ESMA: (hayir anlaminda basini sallar)

http://img243.imageshack.us/img243/544/32blm1gr6.jpg (http://imageshack.us)

gzd_gzd
23-08-06, 11:14
arkadaslar bişi sorabilirmiym hani arhanların werdii bi parti wardı hangi bölüm o tango yapcaklar yaaa selim-esma
34. bölüm cnm

halka
23-08-06, 11:14
devamı...

selim:ne düşünüyorsun
esma:hiçbirşey düşünmemeye çalışıyorum siz yani sen
selim:deniz hanımı düşünüyorum
esma:o kim
selim:bir kahin.bomba olayından sonra bir süre uyuyamamıştım ve bir psikiyatriste gittim.deniz hanım bir psikiyatrist.çok zeki,çok hoş bir kadın
ESMA:hımm
SELİM:nasıl hım
ESMA:hiç öyle
SELİM:sen kıskançmısındır
ESMA:hayır yani evet bilmem belki
SELİM:mesela sen buraktan bahsettiğinde çoşkuyla benim mideme kramplar giriyor
ESMA:hı hı
SELİM:ne oldu
ESMA:biliyormusun çiçek gerçeği biliyor.yani oda bir kahin
SELİM:nasıl yani
ESMA:işte yani sen biz tango
SELİM:tahmin etmeliydim.geçen gün bahçede karşılaştığımızda bakışlarıyla beni öldürecek sandım.ablan istediği zaman çok korkutucu olabiliyor
ESMA:sende sende istediğin zaman korkutucu olabiliyorsun.nevar korkutucu olmak hoşunuza mı gitti selim bey
SELİM:hayır az önce hiç tereddüt etmeden sen dedin ve bu çok hoşuma gitti.
ESMA:hım ama sonrada selim bey dedim.hı hı aaaah önemli değil
SELİM:hesap
ESMA:şarap lekesi hı hı hı şarap lekesi.ne diyicem evdekilere selimle şarap içerken üstüme mi döktüm diyeceğim hı hı hı
SELİM:benim daha iyi bir fikrim var

http://img208.imageshack.us/img208/4941/32blm2py6.jpg (http://imageshack.us)

cagkan_asn
23-08-06, 11:15
tesekkür ederimmm

halka
23-08-06, 11:17
devam ediyoruz sonuna kadar...:img-grin2

SELİM:nasıl beğendin mi
ESMA:güzel çok güzel ama böyle pat diye senin evine gelmek ne kadar doğru onu bilemiyorum
SELİM:ne yapıyorsun
ESMA:ayakkabılarımı çıkarıcam
SELİM:geç şöyle
ESMA:emredersiniz efendim hı hı
SELİM:aman otur
ESMA:hooopbaaa
SELİM:sarhoşuz galiba
ESMA:hayır sarhoş değilim
SELİM.ben bir kahve yapıcam sonra üstünü temizliyeceğiz ve seni temiz ve ayık bir şekilde eve bırakıcam
ESMA:muhteşem bir fikir bence
SELİM:güzel.bak esma yüzünü yıkamak istersen banyo şurda.ben giyecek birşeyler getiriyim.sana uygun ancak bunları bulabildim.esma iyi misin
ESMA:daha iyiyim duş yapmak iyi geliyor.
SELİM:giyecek birşeyler getirdim kapının arkasına bırakıyorum
ESMA:efendim
SELİM.giyecek birşeyler,giyecek birşeyler getirdim buraya bırakıyorum.havlular yandaki dolapta
ESMA:tamam

ESMA:çok içmişim ya
SELİM:kahven hazır
ESMA:teşekkür ederim
ESMA.çiçeğe gülüyorum.çünkü sen ona komşuluktan faz...
SELİM:esma,esma
ESMA:hımm
SELİM:evdekilerin haberi var mı
ESMA:neden,umarım yoktur.

http://img226.imageshack.us/img226/9505/32blm7mh1.jpg (http://imageshack.us)

halka
23-08-06, 11:19
ESMA:ah ah
SELİM:günaydın
ESMA:günaydın.başım çatlıyor
SELİM:akşamdan kalma olacağını tahmin etmiştim.uyuyakaldın bende üstünü örttüm
ESMA:teşekkür ederim.selim ben dün gece kendimi utandıracak birşeyler yapmadım dimi
SELİM:yo yo sadece uyumadan önce benden çok hoşlandığını ve ne yaşayacaksak hiçbirşeyden korkmadan yaşamamzı gerektiğini söyledin
ESMA:ya üff söylemiş olamam söylemedim dimi
SELİM:söylemedin ama ben söylüyorum işte şimdi
CEMAL:ben geldim selim bey aşağıda bekliyorum
SELİM:tamam geliyorum
ESMA:babam mı niye gelmiş
SELİM:sence niye
ESMA:aaa ya üf
SELİM:ben çıkıyorum kapıyı çekip çıkarsın
ESMA:ama
SELİM:hiçbirşeye dokunma sadece kapıyı çek ve çık.ben seni ararım

http://img183.imageshack.us/img183/5355/32blm11ad3.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/294/32blm12hq1.jpg (http://imageshack.us)

halka
23-08-06, 11:21
SELİM:nasıl geçti günün
ESMA:iyi başlarda biraz başım ağırır gibi oldu ama sonra geçti
SELİM:çabuk atlattın demek
ESMA:evet portakal suyu işe yaradı yani bugün ne oldu biliyormusun
ESMA:tuğrul hoca bize birer ders verdi.yani burakla bana.kısacası metodoloji dersinin hocasıyla konuşuyorsun
SELİM:metodoloji mi adı bile ürkütücü.esma seni özledim
CEMAL:esma gel tatlı yiyoruz
ESMA:şimdi kapatmam gerekiyor.içerden çağırıyorlar
SELİM:tamam.iyi akşamlar
ESMA:sanada

http://img80.imageshack.us/img80/1939/32blm14ej4.jpg (http://imageshack.us)

halka
23-08-06, 11:23
SELİM:birşey mi oldu esma
ESMA:yoo sadece evden çıkarken biraz zor izin aldım
SELİM:sanki daha başka birşey varmış gibi
ESMA:evet var.burda seninleyken herşey çok güzel çok mutluyum ama
SELİM:ama
ESMA:ama eve gittiğimde tek başıma kaldığım zaman bütün şeytanlar başıma üşüşüyor.işte senin durumun senin kim olduğun belli,benim belli
SELİM:burda sadece selim ile esma var.soyadlarımız yok
ESMA:demir öyle dememişti
SELİM:sana birşey sorucam esma,bir daha tekrar sormuycam bu soruyu.demirle sadece benim itirazım ya da ailemin baskısı nedeniyle mi ayrıldınız
ESMA:biz hiçbir zaman bir arada olamadık zaten.yani ben öyle olduğunu sanmıştım ama ne yazıkki çocukluk aşkım 100milyon dolar etmiyordu
SELİM:esma ben
ESMA:yo hayır bizim aşkımıza değer biçen sen değildin demirdi.onun beni sevmeye cesareti yoktu
SELİM:şimdide senin beni sevmeye cesaretin yok dimi
ESMA:bilmiyorum.bildiğim tek şey aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum.ailemin üzülmesini istemiyorum ama bu masadanda kalkıp gidemiyorum işte

ESMA:yani dersin ilk günü çocuklara biraz fazla sert çıktım ama yapmasaydım beni dinlemiyceklerdi
SELİM:ben bunu bir yerden hatırlıyorum.galiba benim ARCde hergün yaptığım işe benziyor
ESMA:ne yani şimdide bana çocuklara patronluk tasladığımımı söylüyorsun
SELİM:niye patronluk kötü birşey mi
ESMA:sence değil mi
SELİM:beni zorluyorsun ama
ESMA:tamam tamam metodoloji konusundan sıkıldın anlaşıldı
SELİM:seni eve geç bırakmak ve yeniden görme şansını kaçırmak istemiyorum sadece
ESMA:hep bir sonraki adımını tarmak zorundasın dimi
SELİM:eee ben patronum unuttun mu
ESMA:teşekkür ederim.

http://img80.imageshack.us/img80/570/32blm16ln5.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/5703/32blm17ar1.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/9820/32blm20xw3.jpg (http://imageshack.us)

halka
23-08-06, 11:25
arkadaşlar bundan sonra o günün hangi bölüm oynanadıysa onunla ilgili replikleri koyucam buraya...eğer önceden verdiysem şimdiden özür dilerim.olmazsa önceden verdikelrimi silerim...şimdi 32.bölümmm bittiiii akşmaa da 33.bölümm...

halka
23-08-06, 11:27

34.bölüm cnm...

abusra
23-08-06, 11:35
halka replikler için teşekkürler resimlr içinde hepsi süperler

cagkan_asn
23-08-06, 11:37
saoll tesekküürlerr

halka
23-08-06, 11:38
öenmli değil cnmm...eğer bulabilirsem demir ve pelinden de koyarım...:img-grin2

cagkan_asn
23-08-06, 11:41
yaww bu dizi züper bi dizii nie bitioki bunlarr aslında sıkmadann dewam etsee bide ne ewlilikmiş yaff 1 yılda başlarına gelmeyen kalmadıı mubarek bela ceker gibiler:D

abusra
23-08-06, 11:44
öenmli değil cnmm...eğer bulabilirsem demir ve pelinden de koyarım...:img-grin2
kesinlikle süper olur şuu meşerr kapıya eşşek buraktığı sahne olursaaa hele :) :) :)

halka
23-08-06, 11:52
kesinlikle süper olur şuu meşerr kapıya eşşek buraktığı sahne olursaaa hele :) :) :)

eğer bulabilrisem hemen...

*{LOLLY}*
23-08-06, 11:59
halka çok teşekkürler resimler ve replikler için... o güzel sahneleri tekrar yaşatıyorsun bizlere.ellerine sağlık....

cagkan_asn
23-08-06, 12:10
arkadaslarrr akşam olmuoo nedenn????

halka
23-08-06, 12:11
http://img247.imageshack.us/img247/1241/k1bydk1.jpg (http://imageshack.us)

şimdilik bunu bulabildim...araştırıyorum...

cagkan_asn
23-08-06, 12:11
bu çok güselll

sude9
23-08-06, 12:12
Halka;replikli resimler süper olmuş,ellerine emeğine sağlık
Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğini yazmışsın bu çok güzel:)tekrar teşekkürler

Selim bıçaklandı ve bu gün aşkın itirafı var,aşk bu kadar güzel mi anlatılır,Mehmet Aslantuğ gerçek bir oyuncu

cagkan_asn
23-08-06, 12:19
kesinlikleee sebebimm olurrrr hele o kadar yakışıokiiii

gzd_gzd
23-08-06, 12:41
http://img247.imageshack.us/img247/1241/k1bydk1.jpg (http://imageshack.us)

şimdilik bunu bulabildim...araştırıyorum...
bu çook güzel ya halka,dier replikler de çoook güzel eline saalık,bende istoorm başka pelin-demir repliklerini bulablrsen süper olur walla:):)

özge KY
23-08-06, 13:11
arkadaşlar bundan sonra o günün hangi bölüm oynanadıysa onunla ilgili replikleri koyucam buraya...eğer önceden verdiysem şimdiden özür dilerim.olmazsa önceden verdikelrimi silerim...şimdi 32.bölümmm bittiiii akşmaa da 33.bölümm...
büşracım çok teşekkürler canım repliklerde resimlerde harikaydı:img-grin2 33. bölümün repliklerini bekliyorum ellerine sağlık:img-kiss:

halka
23-08-06, 13:14
bu çook güzel ya halka,dier replikler de çoook güzel eline saalık,bende istoorm başka pelin-demir repliklerini bulablrsen süper olur walla:):)

cnm bikaç resim buldum demir ve pelinle ilgili akşam gelince hepsini koyucam...
beni bekleyin...

gzd_gzd
23-08-06, 13:24
cnm bikaç resim buldum demir ve pelinle ilgili akşam gelince hepsini koyucam...
beni bekleyin...
bekliorum walla ,şmdiden çoook saol cnm:):)

mine4
23-08-06, 13:41
Bir aşk bu kadar güzel anlatılır. Esma-Selim aşkı İnsanı bağımlı yapıyor,seyrettikce seyrettiriyor.

cagkan_asn
23-08-06, 14:33
ewett kesinliklee çünkü herkesin için olan yasamak istedii bi aşk hikayesii bu yüsden bölee baaammlılık yapıooo tabii benceeee

ruzgar88
23-08-06, 16:12
HALKA
cnm benim ya üç gün ortadan kayoldum ne güzel şeyler yazmışın ya çook güzellerdi yine duygulandım ama hast havasının üzerine iyi geldi cnm ellerine sağlık yüreğine sağlık öpyorum çook çoko tekrar teşekkür ediyorum y

ssvshy
23-08-06, 19:51
selimle demirin konuşmasında boğazımda bir yumruk gözyaşlarımı tutamaıdm bu bölümde çok güzeldi dizi zaten güzel ama bazı bölümler o kadar güel ve özeliki bu bölümde benim uzun zamndır beklediğim bölümlerden biriydiesmayla selimin hastanedeki halaleri selimin esma tam gidecekken eini tutması ne diyim daha tek kelimeyle muhteşemdi

halka
23-08-06, 20:02
ilk başta herkese çok teşekkürler....şimdi 33.bölümle başlıyorum...eğer önceden koyduysam özür dileirm...

ESMA:hani geçen gün aramızdaki bu şeyi bırakıp gitmeye cesaretin var mı diye sormuştun bana.o zaman cevap verememiştim.şimdi cevabı biliyorum ama sen beni duyamıyorsun
SELİM:mühim birşey söyleyeceksen duyabilirim
ESMA:demin söylediklerimi duydun mu
SELİM:birşey söylememiştin ki
ESMA:ben
SELİM:bende seni seviyorum hemde çok

http://img244.imageshack.us/img244/4959/33blm1qk1.jpg (http://imageshack.us)

http://img119.imageshack.us/img119/218/33blm2jk9.jpg (http://imageshack.us)

halka
23-08-06, 20:04
devam ediyoruzzz...:img-grin2

ESMA:nasılsın
SELİM:ya bu cep telefonlarının kötülüğüde bu.karşı tarafı şaşırtamıyorsun hiç
ESMA:sen kalbine bıçak saplanıp 5 günde iyileşen biri olarak bizi yeterince şaşırttın zaten
SELİM:biz buna aşkın gücü diyoruz küçük hanım.saçların böyle toplu olunca çok güzel oluyorsun biliyormusun
ESMA:şaçlarım mı evet top...aa senin yatman gerekmiyormuydu
SELİM:hayır.doktor günde üç kez sabah öğle ve akşam sana bakmam gerektiğini söyledi düzenli olarak yoksa iyileşemezmişim
ESMA:hımm peki yaran nasıl acıyor mu
SELİM:hayır acımıyor.aslında daha çok gülünce acıyor.o yüzden beni güldürmede ciddi şeylerden konuşalım
ESMA:iyi bende yarınki ders notlarını hazırlıyordum onlardan bahsediyim istersen.peki serbest piyasa ekonomilerinde büyüme alternatifleri
SELİM:seni seviyorum
SELİM:tamam sonra yine ararım
ESMA:tamam
SELİM:şimdi annenin yaptığı yemekleri yiyip iyileşmem lazım.sanada.

http://img175.imageshack.us/img175/9306/33blm6fo7.jpg (http://imageshack.us)

http://img175.imageshack.us/img175/8809/bscap0133dwxi6.jpg (http://imageshack.us)

özge KY
23-08-06, 20:04
Harika bi bölümdü:love01:esma ve selimin hastanedeki halleri telefondaki konuşmaları camdan cama bakışmaları herşey harikaydı:love05: ama demire çok üzüldüm o ağlarken benimde içim kan ağladı:img-cray: :img-cray: ama esma ve selimin mutlu olabilmesi için bu gerekliydi malesef:img-sorry ama demirde sonra pelinle mutlu olucak bu beni avutuyo çünkü oda sonunda gerçek aşkını bulacak:img-nyam: yarın bahar partisi var harika bi bölüm daha valla sabırsızlıkla bekliyorum:img-kiss:

halka
23-08-06, 20:07
veee son sahne..

DEMİR: Özelse ben çıkıyım mı..
SELİM: Yoo özeldi ama kapatıyordum zaten ayrıca senin bilmediğin bir konu da değil..
DEMİR: Haklısın..Artık birbirimizden saklamanın manası yok..
Herşeyin farkındayım..Gözümün önünde ruhum bile duymadan çektin aldın onu..
Ben de senin nasihatlerini dinledim.
Bu ilişki olmaz,Birnurla ilişkini gözden geçir...
Hep dinledim seni ama hep beni sevdiğini ve iyiliğimi istediğini düşünmüştüm..
Başka ne düşünebilirdim ki... Abimsin sen benim....
Bak 9 yaşında bir çocuk ne yazmış buraya...

Bugün hem güzel bir gün hem de kötü birgün..Bir kardeşim oldu adı Demir...

Gizli gizli hep benden nefret ettin di mi ilk doğduğum andan itibaren...
Ben çok selak bir adammışım ya..
Ben sana hep inandım...Hep güvendim ama ben senin küçük kardeşin hiç olamadım di mi...
Doğduğum andan itibaren rahatını kaçıran bir pürüzdüm ben öyle yazmışsın işte ve sonuna kadar bu bedeli ödemek zorundayım di mi ben...
Ben ailenin küçük haşarı çocuğu,sen başarılı,sözü dinlenen veliaht.
Ben birşey isteyince Demir sus sen ne anlarsın birşey sorunca sen yapamazsın aşık olunca hiçbir aşk 100milyon dolar etmez di mi...
Sevdiğim kadını elimden aldın....
SELİM: Bu defterde yazılanlar çocukluğa vedadan başka birşey değil...
Sen doğmadan önce bu evde yaşanan kavgaları bilmiyorsun o günlerin tek tanığı var oda benim...
9yaşında bir çocuğun her gününü anne ve babasının ayrılacağını düşünmekle geçirmesi nasıl birşey biliyor musun...
Ben biliyorum....
Sen doğduğunda çok sevinmiştim...
Bizimkiler uzun bir aradan sonra sakinleşmişlerdi...
Tüm dikkatlerini sana verdiler...
Ben rahatlamıştım ama aslında hiç beklemediğim bir anda bana artık büyüdün dediler...
Bu defterde yazılanlar sadece o yıllara ait hepsi bu...
Aslına bakarsan hep senin gibi biri olmak istedim...
Deli dolu,uçuk,istediği gibi yaşayan...
Yapamadım Demir...Çok istedim ama yapamadım...Çünkü senden büyüktüm...
Bugüne gelince sana söylediklerim konusunda haklıydım...
Binnurla ilişkin,esmayla yaşadıklarında...
Sen Esmayı sevmedin Demir kendini kandırmayı bırak...
Sana destek verdim..
Ne yapacaksan yap dedim...
Ne istersen yaşa...
Aşkın peşine gitmek istiyorsan git dedim..
Gerçekten aşık olsaydın eğer alır uzaklaşırdın onunla...
Bir tek şeyde yanlış düşündüm hiçbir aşk 100milyon dolar etmez derken yanıldım...
Bunu ancak şimdi anlayabiliyorum...
Çünkü...
Çünkü aşığım....
Evet aşığım...

http://img175.imageshack.us/img175/4381/33blm9np7.jpg (http://imageshack.us)

özge KY
23-08-06, 20:17
ah büşracım ya resimlerde repliklerde harikaydı:img-clapp hele son sahne:img-cray: çok teşekkürler ellerine sağlık:img-kiss:

halka
23-08-06, 20:29
bu da 32.bölümden resimler repliklerini önceden vermiştim...

http://img110.imageshack.us/img110/8808/32blm14ae4.jpg (http://imageshack.us)

http://img110.imageshack.us/img110/3177/bscap0027idbb7.jpg (http://imageshack.us)

halka
23-08-06, 20:49
http://img178.imageshack.us/img178/2445/41bolumreplikler3ww8.jpg (http://imageshack.us)

http://img110.imageshack.us/img110/4396/41bolumreplikler4qc8.jpg (http://imageshack.us)

http://img178.imageshack.us/img178/9915/43bolumreplikler5qp7.jpg (http://imageshack.us)

http://img178.imageshack.us/img178/6796/45bolumreplikler5ad5.jpg (http://imageshack.us)

http://img178.imageshack.us/img178/9950/57bolumreplikler3bo6.jpg (http://imageshack.us)

gzd_gzd
23-08-06, 20:56
koyduun repilkler çook güzel halka,pelinle demir replikleri de çok güzel eline sağlık........

bugn atvde yaynlanan 33. bölüm çok güzeldi yine noolcaanı blmeme ramen selim amelyattayken acyp bi heycnlandm yine,we tbe en sn sahne demirle selim yüzleşrlerken demire nasl üzüldm anlatamam o ağladkça ben de ağladm ama halka senn pelin-demir repliklerini okuynca moralm yerine geldi, çnk az kaldı o da mutlu olck,gerçi pelin demirin evlenme teklfini reddediyo ama snnda mutlu olcklar:):)
şu anda da atv avrupada selimle esma evlniyo 37. bölmde,2 bölm kaldı snrm pelinin gelmesne atv avrupa da:):):)

memoria
23-08-06, 21:06
daa önce hiç izlememiştim ne büyük hata yapmışım süper bi dizi bu arada bim in videolaını indirebilceim bi site adı verirseniz sevinirim şimdiden tşk

memoria
23-08-06, 21:07
slm arkadaşlar bend bu diziyi ilk defa izliorm ve çok güzel daa önceden izlemediime pişaman oldm acaba bim in videolarını indirebileceim bi site bilio musunuz??

ECE...:)
23-08-06, 21:11
Burda var sanırım !! baslıklar var ama içeriğine hiç girmedim .. bu arada repliker için saolun !!

-s_e yaren-
23-08-06, 21:14
Sonunda Selim ve Esma aşkı başladı...Selim ve Esmanın en güzel sahneleri var
Bugün atv yi izledim mükemmel bir bölümdü ya hastahane sahnesi selim ve esmanın muhteşemdi telefonla konusmaları ikisininde pencereden bakması selim in sana toplu saçda çok yakışıyo ya falan demesi offf süperrdii yaa.
Selim ve Esma aşkına bayılıyorumm...

CARPE DİEM
23-08-06, 21:43
halka resimler için çok çk teşekkürler bizlere o güzel anlara tekrar yaşattın yaaa sen çokkkk yaşaaaaaa:img-grin2

ikizlerbur
23-08-06, 21:50
Süper bi bölümdü esmada anladı ne kadar çok aşık olduğunu hastade odadaki konuşmaları selimin tam esma giderken elini tutması bende seni seviyorum demesi bu bölümleri pek iyi hatırlayamıyorum o yüzden ii oldu çooook güzeldi harika ötesiydi hatta demire çok üzüldüm dünde zaten fular meselesi yüzünden çok kötüydü olan ona oldu diycem ama oda yakında hayatının aşkına kavuşacak yarını sabırsızlıkla bekliyorum inanın başlayacağı zamanı sabırsızlıkla bekliyorum bütün işlerimi ona göre ayarlıyorum ben baya hasta oldum bu diziye ya ilk izlediğimdede böle olmuştum zaten :img-grin2 :img-grin2bazan rüyalarıma bile giriyo...:img-grin2

first lady
23-08-06, 22:37
ya ben bugün hem 33. hem 37. bölümü seyrettim süperdi ikiside ya bayıldım:img-grin2 .akşam izleyebilmek için babamı ve erkek kardeşimi zorla amcama gönderdim maç varmış onları bile iknaettim yedikapı dilencisi gibi yalvardım ya:img-sorry :img-haha: .bu BİM manyaklığı nereye kadar bilemiyorum yani.ah ahhhhhhhhhhhhhhhh yine süper selim sahneleri vardı romada:love05: aşklarının gerçek olmadığını söyleyenlere kapak olsun bence ya onlarıınki aşk değilse kiminki acaba?

cagkan_asn
23-08-06, 22:47
kasinlikle katılıoorum sahsenn ben böle bi aşkk içinn esma nın göze aldıklarını alabilirimm:D

gzd_gzd
23-08-06, 22:47
bgnkü 37. bölüm çook güzeldi ya,hemen snrasnda tam kapatıodm ki atv avrupayı 38. bölümü wermeye başladılar acyp mutlu oldm bi gnde 3 bölüm bim izlicem die ama atv avrupa yne yaptı yapacaını we 38. bölümü kesti:(:( inş en kısa zmnda geri kalanını werr.....

first lady
23-08-06, 22:51
bgnkü 37. bölüm çook güzeldi ya,hemen snrasnda tam kapatıodm ki atv avrupayı 38. bölümü wermeye başladılar acyp mutlu oldm bi gnde 3 bölüm bim izlicem die ama atv avrupa yne yaptı yapacaını we 38. bölümü kesti:(:( inş en kısa zmnda geri kalanını werr.....
evet ya yarısın kadar verdi bende şaşırdım:img-grin2tam kapatıyodum yine başladı:img-haha:

wstep
23-08-06, 23:03
slm arkadaşlar
atv avrupa ikidir arka arkaya 2 bölüm yayınlıyo hep böylemi olucak acaba? aslında böyle olması iyi yeni sezona kadar bitmez yoksa çünkü bi yayınlıyolar bi yayınlamıyolar. bide yarın akşam atv avrupada var mı BİM bilen var mı???????

yaprak84
23-08-06, 23:09
ya ben bugün BIM´i izleyemedim. ayni saat´de GS ve FB´nin maclari vardi tv´de. babamin istegi agir basti, mac´i izledi. AGLAMAK ISTIYORUM!!!

gzd_gzd
23-08-06, 23:09
slm arkadaşlar
atv avrupa ikidir arka arkaya 2 bölüm yayınlıyo hep böylemi olucak acaba? aslında böyle olması iyi yeni sezona kadar bitmez yoksa çünkü bi yayınlıyolar bi yayınlamıyolar. bide yarın akşam atv avrupada var mı BİM bilen var mı???????
ewt aslnda böle 2 bölm wermeleri daa iyi çnk daa 40 ksür bölüm war wermeleri gereken we yeni dziler başlynca ya bitirrler ya da saatini geçe çekerler,benm bldiim kadaryla yrn bim yok çnk 2 haftadr wermiolar prş gnleri bimi ama atv avrupa bu belli olmas gene gecenn 4ünde wereblir..........

hicran67
23-08-06, 23:12
slm arkadaşlar bilgisayarı kaç gündür açamıyorum virüs girdi günlerce nası uğraştım bi bilseniz düzelince hemen bilgisayara koştum maillerinizi okudum o repliklere resmen hasta oldum ne güzeldi ya halka seni çoooooooook tebrik ederim ayrıca da çok teşekkür ederim arkadaşlar maillerinizde sabaha kadar bekliyenlerden söz etmişsiniz ben de sabaha kadar bekliyorum hatta telefonu kuruyorum ama bu akşam yarıda kestiler bimi bi türlü anlayamıyorum nedir bu:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

hicran67
23-08-06, 23:22
ewt aslnda böle 2 bölm wermeleri daa iyi çnk daa 40 ksür bölüm war wermeleri gereken we yeni dziler başlynca ya bitirrler ya da saatini geçe çekerler,benm bldiim kadaryla yrn bim yok çnk 2 haftadr wermiolar prş gnleri bimi ama atv avrupa bu belli olmas gene gecenn 4ünde wereblir..........
evet gecenin dördünde veriyo ya nası bi hastalıksa bende o saate kadar bekliyorum ne kadar uykum olsada yatamıyorum içim bi türlü rahat etmiyo:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 bi de ben bi mesajı iki defa gönderdim görmüşsündür nasıl silineceği konusunda bi bilgin varmı ben bilgisayar konusunda çoook acemiyim:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

gzd_gzd
23-08-06, 23:31
evet gecenin dördünde veriyo ya nası bi hastalıksa bende o saate kadar bekliyorum ne kadar uykum olsada yatamıyorum içim bi türlü rahat etmiyo:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 bi de ben bi mesajı iki defa gönderdim görmüşsündür nasıl silineceği konusunda bi bilgin varmı ben bilgisayar konusunda çoook acemiyim:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
ben de uyusam bile o saatte kalkıyorum birden,ilahi bi güç olsa gerek beni o saatte uyandıran weya aşırı bim sevgisi:):)
bu arada mesajı silmşsn cnm,sorun yok yani:):)

cagkan_asn
23-08-06, 23:35
bu bölüm çok güseldii özellikle itiraff sahnesii allam yaaa ne güsell bi aşkk nese arkiler ben kaçtımm ii gecelrrr

hicran67
23-08-06, 23:40
ben de uyusam bile o saatte kalkıyorum birden,ilahi bi güç olsa gerek beni o saatte uyandıran weya aşırı bim sevgisi:):)
bu arada mesajı silmşsn cnm,sorun yok yani:):)
ya evet sildim sonradan canım:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 bu akşamki bölüm bi harikaydı diğilmi sbaha kadar oturuyorum gece saat 3 babam sen hala yatmadınmı diye soruyo mecburen yatmak zorunda kalıyorum tabi hiç uyurmuyum bütün ev halkı uyumuş bi kalktım o saatte bile zevkle seyrettim bimi ya valla anlamıyorum nası bi hastalık bu resmen bağımlısı oldum:img-grin2 :img-grin2

gzd_gzd
23-08-06, 23:51
her bölümü süper bimin e doal olark bu akşmki bölümü de çok güzeldi ben de hem 17.00deki tekrrnı izloorm hem de atv avrupadaki sbahn köründeki tekrrları da tabe,üstelk ben ilk yaynlandıında da izlemştm
resmn bu bi baımlılık olsa gerek ne kdr izlesem de bkmoorm:):)

hicran67
23-08-06, 23:58
her bölümü süper bimin e doal olark bu akşmki bölümü de çok güzeldi ben de hem 17.00deki tekrrnı izloorm hem de atv avrupadaki sbahn köründeki tekrrları da tabe,üstelk ben ilk yaynlandıında da izlemştm
resmn bu bi baımlılık olsa gerek ne kdr izlesem de bkmoorm:):)
çooooooook doğru söylüyosun bende hem 5deki tekrarını hem avrupayı hemde sabah 4tekini izliyorum ya bi dizi bu kadra mı gzl olur bayılıyorum hele selim yokmu ya adam o kadar gerçekçi oynuyoki bi ara gerçek sanıcam bi de o bakışları yokmu bi insan bu kadar mı güzel bakar yaaaaaaa:img-yes: :icon_redf :icon_redf :icon_redf

gzd_gzd
24-08-06, 00:02
selim de süper oynuyo ama ben demiri daha çoooook seviyorumm:):):)

hicran67
24-08-06, 00:14
selim de süper oynuyo ama ben demiri daha çoooook seviyorumm:):):)
evet oda çok tatlı hani abi ben sana naptım demişti ya kendini terstan atmak üzere olduu zmn içim nası oldu bilemezsin çooooooook üzüldüm:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

gzd_gzd
24-08-06, 08:16
ewt ya o sahnede yüreim ağzma geldi demre bşe olck die acyp ağlamştm o ağlrken:(:(

missryan
24-08-06, 11:36
avrupada harikaydı yaaa dünkü bölüm.....daha doğrusu bölümler...:)
çok sevindim walla iki bölüm birden verince...gerçi 38.bölümü kestiler ama çok güzel oldu yinede yaa....tam 50 dk.hiç reklam girmeden kesintisiz bim izlemek muhteşemdi:)
esmayla selim ne tatlıydı....karı kocayız ama liseliler gibi buluşuyoruz diyolar çok şirinlerdi....gerçi onları ne kadar çok seversem seviyim demirin o halini gördükçe uyuz oluyorum yaa....:icon_evil öldüresim geliyor selimle esmayı...aşkları çok güzel ama demir üzüldükçe bnm için onlara katlanmak zorlaşıyo:img-sorry...

bu arada atv avrupada bugün türkiye saatiyle 23.00de...sabah fragmanını gördüm haberiniz olsun;)

hicran67
24-08-06, 13:28
arkadaşlar atv avrupada fragmanı gördüm bu akşam saat 10da bim var yani mavi aydan snra:img-yes: :cheer: :cheer: :happy0064 dün sabah 5te bim varmıydı uyuyakalmışım bekledim ama sarı sıcağı yayınladılar bilen varsa cevap verebilirmi??????????????:img-help:

GİZO
24-08-06, 14:02
canım esma bebeğini düşürdü ve selimden uzaklaştı sonra boşandılar selim tekneyle uzun bi yolculuğa çıktı esma ve ailesi başka bi yere taşındı orada esma ve turgutun evlenecekler günün bir gün öncesnde selim çıkageldi sonra selim ve esma kavuştu :love05: ve mutlu son:love05:
Teşekkür ederim özgecim ama sonu mutlu bıtmesı çok guzel.Valla ben esmanın yerınde olsaydım o aşk dolu adamdan uzaklaşmazdım:img-grin2 ama en guzelı selım ve esma aşkı dızı bıtmış olsa bıle o büyük aşk unutulmaz dıyorum.Bu arada demir hayranı varmı aranızda?ben bır selım hayranı olarak demiri genelde kışın göruyorum dukkanı var oraya gelıyor sızınle paylaşmak istedim.

wonke
24-08-06, 15:01
sarı sıcak tan sonra bim yayınlandı.çok güzeldi sabaha karşı oynadı yine .
bu arada bim manyakları ben de geldim aranıza :):)
yalnız sanırım ben aranızdaki en manyak bim ci olabilirim.çünkü hem normal atv yi izliyorum.sonra normal atv nin sabah 06:00 da oynayan tekrarını izliyorum.sonra avrupa atv yi akşam izliyorum.bir de sabaha karşı yine atv avrupa yı izliyorum. üstüne üstlük buradan da beğendiğim sahneleri gelip indiriyorum.yani tam bir bim manyağıyım ama ben böyle çok mutluyum.bi de ben bitek kendimi sanırdım böyle ama iyi ki sizler de varsınız:):):):)

hicran67
24-08-06, 16:14
sabaha karşı hangi bölümü yayınlandı????????????????:img-help:

catherina
24-08-06, 18:18
arkadaşlar dün harikaydı atv avrupaya sonsuz teşekkürler ama askalsın 37. bölümden sonra kapatıyodum bi baktım devam edio çok güzeldi yaaa müthişti müthiş

halka
24-08-06, 18:28
SELİM:hoşgeldin
ESMA:merhaba
SELİM:çok güzelsin
ESMA:teşekkür ederim
ZEKERIYA- Aman efendim.. hosgeldin...eee nasil gidiyor asistanlik
ESMA- Iyi...senden iyi olmasin bir Tugrul hocamiz var canimizi cikariyor
ZEKERIYA- Özledim Esma seni ya...goruselim bir ara. Belki seni asistanliktan vazgeciririm hi...yani okuldaki asistanliktan tabi. E bu gunlerde iyi bir asistan bulmak cok kolay degil
ESMA- Hic sanmiyorum ama gurur duydum
SELIM- Eee izninizle
ZEKERIYA- Hi hi
ESMA- Kalabalik bir parti dimi?
ZEKERIYA- Eger kacmayi dusunuyorsan bosuna Selim seni SIKI SIKI tutmami tembih etti, konusacak seyleriniz vardir nede olsa
ESMA- Sen biliyormusun?
ZEKERIYA- E bunu anlamak icin muneccim olmak gerekmez. Adam seni gordugu zaman gozlerinin ici guluyor
ESMA- Tamam ama kimsenin haberi yok tamammi?
ZEKERIYA- Ben bundan pek emin degilim ama...

http://img177.imageshack.us/img177/2474/34blmpartiyedavetsi4.jpg (http://imageshack.us)

http://img150.imageshack.us/img150/5475/bib1yi2.jpg (http://imageshack.us)

http://img177.imageshack.us/img177/1959/esmaselim21ipfj4.jpg (http://imageshack.us)

halka
24-08-06, 18:32
SERCAN- Demir gozunu seveyim bu simdi halledilecek meselemi ya?
BIRNUR- Iyi aksamlar
DEMIR- Ya bisey soylicem sadece
SERCAN- Ne konusacaksin abi ya?
BIRNUR-Birak Sercan nereye gitmek istiyorsa oraya gitsin ha
DEMIR- Biyere giderken senden izinmi alicam?
ESMA- Beni davet ettigin icin cok tesekkur ederim
SELIM- Tesekkur etmesi gereken benim. Gecenin en guzel kadini davetimi kabul edip geldi daha ne isterim
ESMA- Beni utandirmak istiyorsan...bunu basariyorsun...tebrik ederim
SELIM- Yo gercegi soyluyorum. Herkez seni soruyor bana
ESMA- Sen ne diyorsun?
SELIM- Arkadasim diyorum...yalan soyluyorum yani....Sen benim sadece arkadasim degilsin sevdigim kadinsin
DEMIR- Baylar bayanlar...bir saniyenizi rica ediyorum. Cunku size bir cindirella parodisi sunmak istiyorum...Bir yanda biraz sonra arabasi bal kabagina donuscek olan kulkedisi ve obur yanda da yakisikli prensimiz Selim Arhan
ZEKERIYA- Demir hadi yuzunu yikayalim tamam mi?
DEMIR- Birak!
ZEKERIYA- Hadi yuzunu yikayalim
DEMIR- Ne yaptiklarim sana sacma mi geliyor? Bak!
ZEKERIYA- Hadi
DEMIR- Birak ben kendim giderim
AYHAN- Valla bir yabanci gorse varya benim minik kelebegimin Selim Arhanla Demir Arhani birbirine dusurdugunu soylerdi herhelde........Soylemezdi...soylemezdi...bende nerden uyduruyorsam boyle seyleri.....soylemezdi
BEHIYE- Biraz gelirmisin
ÖMER- Izninizle
BEHIYE- Ömer biseyler yap
ÖMER- Tamam merak etme
Degerli konuklar. Bahar partilerinin temel amaci Behiye Hanima gore butun bir kis bir arada olamadigimiz dostlarimizla beraber olmak, bana goreyse bahar yorgunlugunu uzerimden atmak. Onun icin bol bol dans ediyorum ama goruyorumki bu aksam piste pek ragbet yok. Ne dersiniz?Kis yorgunlugunu atmanin zamani gelmedimi? Hi? Hadi bakalim. Behiye....Byanalar kavalyelerinizin sizi dansa kaldirmasini beklerseniz sabaha kadar dans edemezsiniz haberiniz olsun
ZEKERIYA- Bu neydi simdi Demir Bey hi?
DEMIR- Onu bana sormicaksin. Kulkedisiyle prense soracaksin
BIRBUR- Oturun lutfen....Farkindamisin Demir bu gece kulkedisinin yanindaki prens olamadigina gore....sana bu masalda tek bir rol kaliyor...Balkabagina donusmek
DEMIR- Sen nesin? ....Bu masalin cadisimi?
BIRNUR- Ne halin varsa gor. Suc bendeki hala senin iyiligini dusunuyorum
ESMA- Ne oluyor SELIMß
SELIM- Kucuk bir surpriz....Hadi gel...

V E E E E T A N G O

http://img165.imageshack.us/img165/1861/esmaselim35vqge9.jpg (http://imageshack.us)

http://img152.imageshack.us/img152/9513/esmaselim40hxir9.jpg (http://imageshack.us)

mısra
24-08-06, 18:34
sevgili halka

30.bölümün ilk sahnesini hani selim esmanın kapısına dayanmıştı ya
orayı hiç seyredemedim.onun ilk sahnesini yazarsan çok sevinirim.

halka
24-08-06, 18:36
Arhanlarin kahvalti masasi. Hepsi susgun.

Ömer: Güzel bir geceydi, dimi, Selimin süprizine kadar tabii.
Selim birsey demez. Herkes ona bakar.
Ömer: Bize bir aciklama borclu oldugunu düsünmüyormusun Selim.
Selim:Dün gece benim yasadigimdan ve sizin gördüklerinizden daha farkli birsey olmadi.
Behiye: Yinede senden birseyler duymak isteriz, degilmi?
Selim gülümser.
Selim: Gercekten yasamaya basladigimi düsünüyorum Anne. Yasadigim anin tadina vararak, farkinda olarak. Hepsi bu.
Kozanlarda ayni sessizlik
Ayhan: Ya Ablacim, bu domatesin üstündekiler Kekik, degilmi?
Suzan: Evet Ayhancim, Kekik.
Ayhan: cok güzel fikir yah. Yani ayri bir koku vermis domateslere. Tebrik ederim. Yahu Kelebegim, bu arada, bu dün gece dans ettiginiz kopransitaydi dimi?
Esma: Ihimmihmmm....
Ozan: Ekmekler kizarmistir. Cayi biten varmi?
Suzan: Bana koyver oglum.
Cemal: Ayhan, müsade edersen, Esmayla birseyler konusacayim.

Ayhan buyur dersesine el hareketti yapar.

Arhanlarda yine:
Demir: Su yasadiklarini biraz acsan diyorum Abi. Dün gece gördüklerimizden sonra hepimiz merak icindegiz. Ögle degilmi Anne?
Selim: Aslinda bunun icin sana tesekkür etmem gerekiyor. Yani sen bizi ve Partidekileri aydinlatmasaydinda, ben Esmayla dans edicektim saten. Sonucta bir Parti vermistik, ve oradaki Müzisyenler gökten sengin inmemislerdi.
Ömer: Bak Selim...
Selim: Bir saniye Babacim. Bakin. Esma benim icin özel bir Insan. Evet, ona bir süredir kayitsiz degilim. Bunun ileride nasil bir bicim alicayini söglemek icin henüz erken. Ama su an güzel duygular yasiyorum. Eger daha fazlasini yasayacaksam, bunu yasayarak görmek istiyorum. Hepsi bu.
Ömer: Hepsinin bu olmadigini sende cok iyi biliyorsun Selim. Sadece nefes alip verdiginiz, ikinize ayit bir gezegende yasamiyorsunuz. Sirtindaki ceketden ibaret degilsin sen. Yanina yaklasan herkez, Arhanlar her ne anlam ifade ediyorsa, ona yaklasiyor demektir. Biz is hayatindada bu cati altinda büyük bir aileyiz.. Ne demek istedigimi anlatabildigime saniyorum.
Behiye: Tüm bunlari, Seliminde cok iyi bildiginden eminin Ömer.
Selim: Tabiki biliyorum Annecim. Sonucta bunlar cocuklugumdan bu yana ögretilen seyler, tipki Masadan kalkarken müsade istemek gibi. Müsadenizle.

Selim Masadan kalkar ve gider.
Kozanlar
Cemal: Sen bizi nasil bir duruma düsürdügünü farkindamisin Kizim. Demir Arhan yüzünden cekmedigimiz sikinti kalmadi. Peki simdi ne oluyor? Simdi de bu meselemi basliyacak?
Kovulmaktan, kötü söz isitmekten korkuyorsam namerdim. Ama senin ne istedigini, ne yapmaya calistigini anlayamiyorum Esma. Hadi hersey bir tarafa, sadece ögle yan yana durmanizinin bile Demiri nasil delirtigini göremiyormusun? Adam rezalet cikarti Aksam, ellinde isiklarla falan.
Esma: Ögle bir konustunkin Baba, kendimi bu Ailenin üzerine yolanmis bir lanet gibi hizsettim. Tesekkür ederim.
Esma masadan kalkar.
Cemal: Ben bunu mu sögledim simdi? Benim sögledigimden bumu anlasiliyor yani.
Suzan: Tamam Cemalcigim, sakin ol.
Sile basilir.
Ozan: Ben bakarim. Selim Bey?
Selim: Günaydin Ozan. Girebilirmiyim?
Ozan: Tabii, buyurun.
Selim: Günaydin, afiyet olsun.
Cemal:Selim Bey buyurun.
Suzan: Kahvalti edermisiniz?
Selim: Lütfen rahatsiz olmayin.
Cemal: Bende sizi almaya gelicektim ama bu sabah lafi bir türlü toparlayamadik.
Selim: Yoh, ben onun icin gelmedim saten.
Ayhan: Cay verim Selim Bey.Bir Arkadasim sagolsun ta Erzurumdan göndermiste, cok güzel bir cay.
Selim: Tesekkür ederim, ben Evde yeterince ictim.
Cemal: Ben bes dakkada hazirlanirim Selim Bey. Siz bes dakka istirahat edin.
Selim: Sen beni alma simdi Cemal Abi, hatta bir mahsuru yoksa ben Esmayla biraz disariya cikiyim. Müsade edermisiniz?
Cemal: Tabii.
Selim: Cikalimmi biraz?
Esma sade kafasiyla olur dercesine hareket yapar.
Selim: Izninizle.
Selim cikar ve Esmada pesinden gider.
Cemal: Nasil bir durum bu bögle yah.
Herkes yerine oturur.
SELİM:hımm henüz birşey olmadığının farkında mısın?
ESMA:nasıl yani
SELİM:ne zaman buluşsak birşeyler oluyor.masadaki bardaklar devriliyor,tabaklar çatlıyor,benim kalbime bıçak saplanıyor.şimdide ne olacak diye merak ediyorum.
ESMA:böyle şeyler söyleme
SELİM:artık olmasın zaten.yeterince üzüldük hepimiz.
ESMA:evet ama sadece istemekle olmuyor biliyorsun.bu sabah ne konuştunuz bilmiyorum ama babamın söyledikleri hala kulağımda.
SELİM:bizimkilerde bu sabah benimle konuşmaya çalıştılar ama zaten bunun olacağını ikimizde biliyorduk dimi?
ESMA.öyle tabi ama babam beni çok üzdü.
SELİM:bana güven sonunda kimse üzülmeyecek merak etme.ben adı konulmamış mulak şeyler yaşamıyorum esma sana karşı hissettiklerimin bir tek adı var:aşk.ve ben aşkımı korumak için elimsden gelen herşeyi yaparım yeterki sen iste.
SELİM:hiç kimseyi üzmeden ilişkimizin kabul edilmesini sağlıycam.bir tek şey istiyorum senden yanımda ol.hep yanımda ol.sen yanımda olursan yapamayacağım hiçbirşey yok.
ESMA:ne hissettiğimi biliyorsun.geçen gün hastanede daha ben söylemeden duymuştun.seni seviyorum.

http://img246.imageshack.us/img246/8105/34blm9nu8.jpg (http://imageshack.us)

halka
24-08-06, 18:38
SELİM:bu akşam evime taşınıyorum.
ESMA:bu harika bir haber yani yine yalnız kurt olacaksın
SELİM:yanımda olmadığın zamanlar seni özleyen bir yalnız kurt olucam şimdi olduğu gibi özledim seni.
ESMA:bende seni
SELİM.bu akşam ne yapıyorsun?
ESMA:ya eve erken gitmem gerek biliyorsun durumları
SELİM:anladım peki yarın bir tekne gezisine ne dersin?
ESMA:ciddi misin?çok isterim hem yarın öğleden sonra dersimde yok
SELİM.biliyorum.
ESMA:nerden biliyorsun?
SELİM:öğrenci işlerini arayıp öğrendim.
ESMA:delisin sen.
SELİM:evet öylede denebilir.
ESMA:şimdi burda olup bu güzelliği görmeni isterdim.
SELİM:nerdesin şimdi?
ESMA:okulun bahçesindeyim etrafımda bir sürü papatya var.
SELİM:severmisin papatyaları
ESMA:evet hemde çok
SELİM:tam mevsimi
ESMA:evet ama her güzel şey kısa sürer öyle değil mi?
SELİM:ama uzun sürenleride vardır.
ESMA:umarım vardır.
ESMA:aaa sen taksiye binermiydin?
SELİM:arabayla gelecektim ama cemal abiye ne diyeceğimi bilemedim.bunlar senin.
ESMA:çok teşekkür ederim çok güzeller
SELİM.akşam eve gitmekte ısrarlımısın hala
ESMA:malesef babamı geçen sabahki gibi görmek istemiyorum yine
SELİM.anlaşıldı en azından seni eve bırakabilirim dimi
ESMA:evet olur bence bir sakıncası yok
SELİM:güzel öyleyse ey zaman geçme dur
ESMA:ne güzel bir laf kim söylemiş
SELİM:söylemem çok gizli.

http://img182.imageshack.us/img182/781/esmaselim71febe0.jpg (http://imageshack.us)

halka
24-08-06, 18:39
SELİM.meraktan çatladın dimi tama söylüyorum goethenin lafı çok güzel dimi?esma esma niye ağlıyorsun,esma ne oldu,demir mi ,birşey anlamıyorum ki olmayacak ne demek esma esma yarım saat sonra ordayım geliyorum.

ESMA:olmayacak selim yapamıycaz.hiç kimseyi üzmesek bile demirin kendi kendini yiyip bitirmesine engel olamıycaz.
SELİM: esma bak bana hiçbirşey olmayacak demirle ilgilenicem durumu anlamasını sağlıycam
ESMA: olmayacak selim bu yaptığımız doğru değil hiçbir yerinden tutamıyorum
SELİM:peki ağla ağla ve rahatla yarın daha sakin kafayla konuşuruz tamam mı?

http://img147.imageshack.us/img147/6607/deneme90gucu5.jpg (http://imageshack.us)

halka
24-08-06, 18:42
ESMA:merhaba
SELİM: hoşgeldin
ESMA: ne oldu?
SELİM: o kadar güzelsinki
ESMA: teşekkür ederim.
SELİM: tekne hazır ne zaman istersen gideriz
ESMA:denizi çok seviyorsun dimi
SELİM:hemde çok bir yuva gibibenim için çocukken babamla çok sık giderdik ama sonraları
ESMA:sonra selim arhan oldun
SELİM: aynen öyle aslında demir doğduktan sonraoldum.ondan önce az deli değildim
ESMA: nasıl yani
SELİM: bir keresinde tekneyi yakıyordum
ESMA:hadi canım
SELİM:tabi nasılsa suda yanmaz diye bir sürü kolonyayı döktüm ahşapların üzerine sonrada ateşe verdim.
ESMA:vay vay vay sende hiç fena değilmişsin
SELİM: güzel günlerdi özlemiyor değilim
SELİM.dahası var kırdığım vazoda 18.y.y.dan kalma çini bir vazo çok pahalı yani
ESMA:itiraf ettin mi?
SELİM:etmedim karşısındayım edermiyim suruyorum suçlu çocuklar gibi gibisi fazla suçluyum annemde biliyor benim kırdığımı suzan abla ben kırdım dedi.hiç unutmam yaptığını ben bunu sana anlatmadım mı sizin eve geldiğimde cemal abiyle suzan abla ayrılmasın diye konuşmak için
ESMA:ben o zaman gitmiştim yoktum.
SELİM:heee ozan evdeydi hatırladım
ESMA:nasıl olacak selim ailemin üzülmesini istemiyorum yine aynı şeyleri yaşarlarsa üzüntümden ölürüm nasıl kaldırıcaz bunları
SELİM:esma
ESMA:birde demir var aynı bahçedeyiz.sürekli yüz yüze olucaz onu görmek,annenin bakışları,demirin yeni doğacak çocuğu var hep onu düşünüyorum içim düğüm düğüm
SELİM:benimle evlenir misin?
ESMA:bütün bun... ne ne dedin?
SELİM:söylediğin herşeyde haklısın.bütün bunlardan kurtulmanın bir tek yolu var yanıma gel benimle evlen karım olursan o zaman kimsenin birşey söylemeye hakkı olmaz.
Seni seviyorum Esma Kozan benimle evlenir misin?

http://img182.imageshack.us/img182/4589/34blmnkesitlerar0.jpg (http://imageshack.us)

http://img245.imageshack.us/img245/2407/34blmevlenmeteklifisonwj7.jpg (http://imageshack.us)

halka
24-08-06, 18:44
sevgili halka

30.bölümün ilk sahnesini hani selim esmanın kapısına dayanmıştı ya
orayı hiç seyredemedim.onun ilk sahnesini yazarsan çok sevinirim.

eğer yarım saat kadar bekleyebilirsen yazabilrim canım.birazdan geliyor...

halka
24-08-06, 18:49
30.BÖLÜM

ESMA:siz
SELİM:seni görmek istemiştim onun için geldim.ben dün gece seni üzdüysem özür dilerim esma.tamamen hataydı en azından başı
ESMA:evet hataydı.tango kısmıda sonrasıda hataydı
SELİM:ben tangoda iyiydim kötü olan sendin
ESMA:hadi ordan asıl sen dökülüyordun ya ben pardon sen dedim galiba buda hataydı
SELİM:esma

esma kapıyı kapatıp odaya girer...

http://img514.imageshack.us/img514/8711/dddddd3arqj1.jpg (http://imageshack.us)

mısra
24-08-06, 18:50
halkacım
tabi beklerim.teşekkürler.

halka
24-08-06, 18:52
koydum canım..istediğin yer di mi??

gzd_gzd
24-08-06, 19:08
demek bu akşm atv avrupada bimi weriolar ha?süper bi haber bu ya oleyy:):):) inş yine 2 bölüm ardarda werrler........

hicran67
24-08-06, 19:21
daha öncede sormuştum ama cevap alamadım sabah 6da yayınlanan bölüm kaçıncı bölümdü?????????

gzd_gzd
24-08-06, 19:27
ya sbh altıda bi daa mı yaynlanmış ??ben naslsa yaynlandı bi kere die bkmamştm atv avrupaya tühh yaa inş bi daa tekrrnı werrler yaynladkları bölmnn:(:(:(

hicran67
24-08-06, 19:32
ya sbh altıda bi daa mı yaynlanmış ??ben naslsa yaynlandı bi kere die bkmamştm atv avrupaya tühh yaa inş bi daa tekrrnı werrler yaynladkları bölmnn:(:(:(
ya evet canım bi daha yayınlamışlar duyunca şok oldum bi de o kdar beklemştm çççooooooooook üzüldüm inş 39. bölüm değildir ben o bölüm için haftalardır sabahlara kadar bekliyorum ya da senin dediğin gibi umarm tekrar verirler:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

gzd_gzd
24-08-06, 19:34
biras önce bten 34. bölüm çok gzeldi yaa......
esmayla selimin 2.kez tangı yapışları ama öncesnde demirn esmayla selmn yanyana olduunu herkese göstermesi........

snrasnda yne demirn rally arabası alması bi bilse o arabayla katılcaı yarışlar sayesnde hayatnn aşkıyla tanışcaanı..... bi de o sahneden önce arabaya kafasnı wurduu bi sahne wardı orda nası canı yandı ya acyp üzüldm

we en çok üzüldüüm yer demirle esmann konuşması oldu demir esmaya " canım çok yanıyor" derken we hala bi kabullenemeyiş içersndeyken snra esma selimi arayp buluştklarnda "neresnden tutsam olmuyor" die ağlarken de çook üzüldm

we en sn sahne esmann selime evlnme teklfi etmesi.......yne çok güzel we dygusal bi bölmdü

ha bi de çiçek babasyla necatiye geri dönerkenki sahne çoook komkti necati "yollarını bekledm" die kapıyı açp karşsnda cemali bulduunda we kurabiye yaptm dediinde cemalin o sertlkten snra "bi çay koy da içelm" dediinde......:):)

gzd_gzd
24-08-06, 19:37
ya evet canım bi daha yayınlamışlar duyunca şok oldum bi de o kdar beklemştm çççooooooooook üzüldüm inş 39. bölüm değildir ben o bölüm için haftalardır sabahlara kadar bekliyorum ya da senin dediğin gibi umarm tekrar verirler:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
geçen hfta sbaha karşı wrdkleri bölmlern tekrrnı bu hfta werdiler eer 39. bölümü wermşlerse ble mtlaka werrler tekrrnı cnm, ama bu yayn akışınn bi dzene grmesi lazım sabaha kdr oturp aynı kanala mı bakalm yane??:icon_evil

ruzgar88
24-08-06, 19:40
hızı acil gibisin halka cnm ellerine yüreğine sağlık cnm benim ya....
yine çoook güzel bir bölümdü ya bayıldım resmen bayıldım .... heleki o bakışlar o bakışlar.. ya bu dizideki herkes başlı başına bir oyuncu yaaaaaaaaa... hiç bir şey yapmasalarda gözleri yetiyor yaaaaaaaaaaa....
evet ben bu günkü bölüm de ilk olarak benim şahsım adına çoook güldüğüm bir kaç yer var oraları yazdıktan sonra romantizzzzzzzzmmmmmmmm rüzgarına kendimi bırakmak istiyorum ....
ilk olarak fikretin karısı .. sanırım hatta eminim sıdıkaydı aslın ismini şimdi hatırlayamadım ama neyse .. ya kadın ne rol yapıyor ** a.. bağırmalar yüz şekli jes mimik hepsi süpperdi .. aslında hiç de gülünecek bir şey değil di ama işte ben güldüm .. nazlıya çook kızdım kimse ye inanamadın al işte sonun ne oldu dedim ona da içim den ilk izlediğim de yaptığım gibi kocaman bir ohhhhhhhhh çektim .....
gelelim ikinci güldüğüm yere... binnurun kuyafeti neydi o ya allah aşkına sanki karnına bez tepmişin gibi ... ya insan az biraz bol giyer sanırım kızı çok çitrkinmiş gibi göztrmeye çalışıyorlar .. birde balkabağı ve cadı konuşmsına hayran kaldım ...
demir ve selim konu dışındalar ama habire şahika hanım anlatıyor anlattıkça anlatıyor ... bizimkilere soru soluyor ... iki küçük çocuk gibi masum ve suçlu bakışlar .... evet burada da çok güldüm demirin abime katılıyorum sözü neydi o ya.. madem abine o konuda katılıyorsun madem söyleyecek sözün yok o konuda başka konularda neden katılmıyorsun abine dimi ama orada biraz kızdım demire ....
şimdi romantizmmmmm e gelelim ... aslında halka her şeyi yamış ama ben dayanamadım biraz da ben yazmak istedim ...
ilk olarak tango sahnesi....
hatta ondan da önce esmanın partiye gelişi ...o muhteşem elbisesi mavilerin içnde kaybolan yeşiller ve o kırmızı halıydı yanlış hatırlamıyorsam üzerinden bir peri misali inişi ....boynundaki fları ile bütünleşmiş bir vucut... zekariyanın yanına yaklaşması ve selimin misafirlerini hiçe sayarcasına esmaya yönelmesi bakışları .. o nasıl bakıştır allahım allahım .... yaklaşması ve büyülendiğini dile dökmesi....
veeeeeeeeeeeeee o muhtşem sahn e.. bir göz işareti ile piyanistin değişmesi... elinin üzerinde esmanın eli birlikte sahneye çıkmaları ....ilk dönüş... gözler... etrafın gözleri hepsinin içinde başka bir duygıu aceba sen şu duygu ile bakacaksın diye senaristler yazıyorlar mı .... bilmeme ama hepsi rolünün hakkını veren isimler.... heleki memet aslantug.......
neyse devam edelim ... esmanın kulak ağızında maşallah ve o az biraz tango bilen esma ile hiç tango bilmeyen selim resmen tango gösterisi yapıyorlar millete karşı... gıpta ile kin ile sevinç ile sevgi ile nefret ile özlem ile bakan gözler arasında kamera birden kararıyor ve sabah oluyor ama fonda hala bizim kilerin müziği........
vee son sahne evlenme teklif edilen sahne .. ya ben dikkat ettim de esma ile selim her an çıkıyor karşımıza ama neden se ya sahnenin başını yada sonunu gösteriyorlar bize.... bu biraz zoruma gitti onlar ile ilgili daha çok daha uzun sahne görmek isterdim aceba replikmi bulmaıyorlar ....
neyse.. esmanın sezenişleri arasında aşık bir adamın bakışları ve bu aşık adamın iki dudağının arasından dökülen o büyülü sözcük .. tabi prensesimiz kendini öyle bir kaptırmışki yakışıklı prensin söyledikleri duymuyor bile....
benim ile evlenirmisin esma
esma hala demir annen baban .. annem babam ... diyor da diyor .. sonra köşeli olan ceton bir an da dank ediyor ve kızımız esma
Selim sen ....
tabi sonrasını tam olarak replik replik taırlamıyorum çünkü ben uçtum bu kısım da resmen uçtum 50 kez de izlesem ya ben bu diziye bir yere kadar hayranım yaaaaaaaaaaa
neyse çoook uzattım sıktım sizleride ama bunları bir yerlere dökmez sem rahat edemyeceğimi düşünmüştüm ... sevgi ile kalın bim ile kalın hoşçakalın ... ya sonunu bile bile bir insan ansıl bir diyi böle hayran hayran izler ya nalayamıyorum yaaaaaaaa
seni seviyorum bim ... ( ama ikinci sezon yarısına kadar bir de finalini:img-grin2 )

hicran67
24-08-06, 19:50
geçen hfta sbaha karşı wrdkleri bölmlern tekrrnı bu hfta werdiler eer 39. bölümü wermşlerse ble mtlaka werrler tekrrnı cnm, ama bu yayn akışınn bi dzene grmesi lazım sabaha kdr oturp aynı kanala mı bakalm yane??:icon_evil
sana katılıyorum cnm bunun artık gerçekten bi dzne girmesi lzm sabah 4 buçuğa kadar bekledim bimin fragmanını gördüm pazartesi yazıyodu yani o yüzden bekleyemedim sonunda uyuyakalmışım ztn beni asıl şaşırtan o hem fragmanında pzrtsi yazıyolar hem de perşembe gününün sabahı yayınlıyolar.........:icon_evil ....neyse dediğin gibi spr bi blmdü ama demirin hali çok kötüydü hani ne kadar selim esma yanlısı olsamda demirin halini görünce içim üzülmüyoda değilim hele çok acı çekiyorum içim yanıyo dediği sahne........gelelim esmayla selime çok tatlılar ya evlenme teklfi etti o tango sahnesi yok mu bayılıyorum ya bi de getirdiği papatyalar gerçekten güzel bi bölümdü:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

gülpembe
24-08-06, 19:59
Slm arkadaşlar;
Bu bölüm muhteşemdi(tıpkı diğer bölümler gibi)
Özellikle son sahne ayyy ne tatlılardı yaaa:love05: :love05:
Selim'in Esma'ya evlenme teklif ettiği sahnede kendimi yerlerde buldum.Tabi ben ilk defa izlediğim için daha sonra neler olacak bilmiyorum ama böyle daha iyi oluyor.Daha önce nasıl farketmemişim bu harika diziyi(hayret yani benim gibi bit tvkolik,olacak iş değil):img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Tango sahnesi muhteşemdi ya diyecek söz bulamıyorum,ama her ne kadar Selim aşığı olsamda Demir'e de üzülmüyor değilim:icon_cry:

Bu arada bişey soracağım;Demir'in intihar sahnesi yani kendini balkondan atma sahnesi hangi bölümde gerçekleşiyor??

Arkadaşlar bu benim son yazım olabilir(ailem internet bağlantısını kapatıyorda malesef)O nedenle benim yerime de yorum yapın olur mu??(gerçi ben zaten pek yorum yapmıyordum ama en azından okuyordum):icon_cry: :icon_cry:

Kendinize ve BİR İSTANBUL MASALI'na iyi bakın:img-grin2 :img-grin2

gzd_gzd
24-08-06, 20:01
sana katılıyorum cnm bunun artık gerçekten bi dzne girmesi lzm sabah 4 buçuğa kadar bekledim bimin fragmanını gördüm pazartesi yazıyodu yani o yüzden bekleyemedim sonunda uyuyakalmışım ztn beni asıl şaşırtan o hem fragmanında pzrtsi yazıyolar hem de perşembe gününün sabahı yayınlıyolar.........:icon_evil ....neyse dediğin gibi spr bi blmdü ama demirin hali çok kötüydü hani ne kadar selim esma yanlısı olsamda demirin halini görünce içim üzülmüyoda değilim hele çok acı çekiyorum içim yanıyo dediği sahne........gelelim esmayla selime çok tatlılar ya evlenme teklfi etti o tango sahnesi yok mu bayılıyorum ya bi de getirdiği papatyalar gerçekten güzel bi bölümdü:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
ewt ya ama naapalm bim içn katlancas wercekleri saati daa önce yaynlasnlar da ben sabah bile olsa izlerm ama ne zmn yaynlycaklarını blmedn beklemek hç hoş olmuyo........
senn de dediin gbi o papatyalar sahnesi güzeldi bi de selim "ey zaman akma dur" dedi ya o kısmı da çok beendm ben

ah ah demire nası üzüldm bu bölmde esmaya bi bakışı wardı ki böle gözleri dolu dolu... ama yrn daa çok üzülcem çnk yrnki bölmde demir selimn evinn terasndan atlamaya çalışcak:icon_cry: :icon_cry:

ruzgar88
24-08-06, 20:05
Slm arkadaşlar;
Selim'in Esma'ya evlenme teklif ettiği sahnede kendimi yerlerde buldum.Tabi ben ilk defa izlediğim için daha sonra neler olacak bilmiyorum ama böyle daha iyi oluyor.Daha önce nasıl farketmemişim bu harika diziyi(hayret yani benim gibi bit tvkolik,olacak iş değil):img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Tango sahnesi muhteşemdi ya diyecek söz bulamıyorum,ama her ne kadar Selim aşığı olsamda Demir'e de üzülmüyor değilim:icon_cry:

Bu arada bişey soracağım;Demir'in intihar sahnesi yani kendini balkondan atma sahnesi hangi bölümde gerçekleşiyor??

Arkadaşlar bu benim son yazım olabilir(ailem internet bağlantısını kapatıyorda malesef)O nedenle benim yerime de yorum yapın olur mu??(gerçi ben zaten pek yorum yapmıyordum ama en azından okuyordum):icon_cry: :icon_cry:

cnm aramızda olmayacağına üzüldüm hoş bir aydan ben de gideceğim ama neyse sanırım sorduğun bölüm ya önümüzdeki yada ondan sonraki bölüm olması gerek meyse cnm sen de kendine iyi bak arada net cafeen falan uğrarsın belki ...

gülpembe
24-08-06, 20:05
senn de dediin gbi o papatyalar sahnesi güzeldi bi de selim "ey zaman akma dur" dedi ya o kısmı da çok beendm ben

ah ah demire nası üzüldm bu bölmde esmaya bi bakışı wardı ki böle gözleri dolu dolu... ama yrn daa çok üzülcem çnk yrnki bölmde demir selimn evinn terasndan atlamaya çalışcak:icon_cry: :icon_cry:

Evet ya o papatya sahnesi ve Selim'in dediği söz çok güzeldi.Bu arada sorduğum sorunun cevabını almış oldum çok sağol.Demek yarınki bölümde Demir atlamaya çalışıyor.Daha önce de dediğim gibi her ne kadar Selim&Esma tarafını tutsamda Demir'e de üzülüyorum ama yakında hayatının aşkıyla karşılaşır herhalde(Pelin):love05:

gülpembe
24-08-06, 20:08
cnm aramızda olmayacağına üzüldüm hoş bir aydan ben de gideceğim ama neyse sanırım sorduğun bölüm ya önümüzdeki yada ondan sonraki bölüm olması gerek meyse cnm sen de kendine iyi bak arada net cafeen falan uğrarsın belki ...

Cevap için teşekkürler,umarım uğrayabilirim biraz zor ama...

hicran67
24-08-06, 20:08
şu tango sahnesi yokmu bitiyorum ya 10. bölümdede 28. bölümdede(kaçıncı blm olduğunu tam hatırlamasamda)bahar partisinin olduğu bölümdede bi harika o kadar izlememe rağmen o sahne beni kendine bağımlı yapmayı başarıyo aslında tangoyu anlamlı kılmada büyük bi payda gözler tabi ki........selimin göz temasları her bakışında bi şeyler anlatması ve söyleyemediği bi çok şeyi de gözleriyle söylemesi çok güzel ve en önemliside bunu o kadar ustalıkla yapması çok müthiş..:img-clapp :img-clapp gerçekten m.aslantuğ hakkında işnin ehli diyebilirim o kadar güzel ve anlamlı bakıyo ki.........:img-nyam:

denizkizi55
24-08-06, 20:09
arkadaslar atv avrupada bu aksam oynayacak mi ??:img-grin2

halka
24-08-06, 20:09
Slm arkadaşlar;

35.bölüm cnnm o dediğin sahne....bu arada aramıza hoşgeldin...:img-grin2

gzd_gzd
24-08-06, 20:11
Evet ya o papatya sahnesi ve Selim'in dediği söz çok güzeldi.Bu arada sorduğum sorunun cevabını almış oldum çok sağol.Demek yarınki bölümde Demir atlamaya çalışıyor.Daha önce de dediğim gibi her ne kadar Selim&Esma tarafını tutsamda Demir'e de üzülüyorum ama yakında hayatının aşkıyla karşılaşır herhalde(Pelin):love05:
senn sorunu görmedn yazdm ama önemli diil cnm, demiri çook seviyorum ben we çok üzülüyorum b yzden de pelinn dizide olcaı bölmleri iple çekiyorum,buraya bi daa gremyceine üzldm ya senn yerine de yorum yaparıs merak etme umarm sen de int cafedn fln grmeye frsat blup yormları okur we yorum yaparsn:):)

hicran67
24-08-06, 20:12
oynayacak cnm mavi aydan snra daha doğrusu fragmanda öyle dediler ne kadar güven olur bilmiyrm...:img-grin2 :img-grin2

gzd_gzd
24-08-06, 20:13
ewt mavi ay programndan snra oynuyomuş bize göre 23.00, oraya göre 22.00de:):)

hicran67
24-08-06, 20:23
arkadaşlar:img-grin2 eğer bimin jenerik müziğinin şarkı sözlerini bilen varsa yazabilir mi???????????çok merak ediyorum da şimdiden tşkküler:img-grin2

hicran67
24-08-06, 20:29
Slm arkadaşlar;

mailini okudum ayrılıyomuşsun üzüldüm:icon_cry: ama sen merak etme bizim bime çok iyi bakacağımızdan emin olabilirsin.........:img-grin2

gzd_gzd
24-08-06, 20:37
arkadaşlar:img-grin2 eğer bimin jenerik müziğinin şarkı sözlerini bilen varsa yazabilir mi???????????çok merak ediyorum da şimdiden tşkküler:img-grin2
işte jenerik müziin şarkı sözleri......
öğrenirmi er yada geç
sevmesini yüreğim
sağa sola savrulur
yaralanırım
zor bu hayat dediin
bir yanı demirden kor
bir yanı aklı selim
böylemidir
böylemidir
zor bu hayat dediin
istanbul seversem
seversem hiç korkmadan
hiç utanmadan
açarım pembeyi baharlar misali
bir hayatsa aşkın bedeli
ödenir böyle yazar AŞK MASALI.......

hicran67
24-08-06, 20:50
işte jenerik müziin şarkı sözleri......
öğrenirmi er yada geç
sevmesini yüreğim
sağa sola savrulur
yaralanırım
zor bu hayat dediin
bir yanı demirden kor
bir yanı aklı selim
böylemidir
böylemidir
zor bu hayat dediin
istanbul seversem
seversem hiç korkmadan
hiç utanmadan
açarım pembeyi baharlar misali
bir hayatsa aşkın bedeli
ödenir böyle yazar AŞK MASALI.......

sana gerçekten çok teşekkür ederim bu şarkıyı dinlemiştim ama sözlerini bilmiyodum saol...

gülpembe
24-08-06, 20:51
mailini okudum ayrılıyomuşsun üzüldüm:icon_cry: ama sen merak etme bizim bime çok iyi bakacağımızdan emin olabilirsin.........:img-grin2

Bim'e çok iyi bakacağınıza eminim canım,o nedenle gözüm arkada kalmayacak:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

gzd_gzd
24-08-06, 20:59
sana gerçekten çok teşekkür ederim bu şarkıyı dinlemiştim ama sözlerini bilmiyodum saol...
önemli diil cnm;)

hicran67
24-08-06, 21:06
bir an önce başlasa bim iple çekiyorum bu yayınlanacak olan bölüm hangi bölüm bi bilginiz var mı bi de bu sabah bim var mı...???????....:img-grin2

first lady
24-08-06, 21:31
bir an önce başlasa bim iple çekiyorum bu yayınlanacak olan bölüm hangi bölüm bi bilginiz var mı bi de bu sabah bim var mı...???????....:img-grin2
düğün yapılıyodu o bölüm galiba.hem köşkte hem malikanede düğün oluyodu falan.babamım ikna edersem bende izliycem çok hoş bi bölümdü bu:img-grin2

gzd_gzd
24-08-06, 21:35
düğün yapılıyodu o bölüm galiba.hem köşkte hem malikanede düğün oluyodu falan.babamım ikna edersem bende izliycem çok hoş bi bölümdü bu:img-grin2
ewt ya güzel bi bölümdü,esmann gydii gelinlik çok güzeldi, demirle pelinin tanıştkları bölüm de bu bölümdü snrım:):):)

hicran67
24-08-06, 21:47
o zmn bu bölüm baya güzel bir an önce başlasında izleyelim:img-kiss: :img-grin2 :img-nyam:

missryan
24-08-06, 22:05
bugün normal atvde izledim 34.bölümü...çok güzeldi...ama demire her zmn olduğu gibi çok üzüldüm yine:(esmaya içim acıyor demesi yokmu esmanın yerine ben eridim walla tv karşısında...:)
birnurunda karnı burnuna gelmiş....ama ilk defa birnur hakkında güzel bir yorum yapıcam hamilelik yakışmış birnura bu bölüm pek güzel geldi gözüme gerçi gıcıklığı aynı yine ama bi güzel geldi bana:)
yarınki bölüm sanırım demirin intihar etmeye kalktığı bölüm...kaçırmıştım 34.35. ve 36.bölümü tatilde olduğumdan dolayı heyecanla bekliyorum.....güzel oluyo böyle...gerçi annem şikayet ediyo bi normal bi avrupa karıştırıyorum diye ama olsun ben böyle çok memnunum:)
bir saat sonra başlicak avrupada....off sıkıldım ama başlasın artıııkkk:img-sorry

gzd_gzd
24-08-06, 22:08
bence de ya bi an ewwl başlasn bim:):)

kusursuz
24-08-06, 22:15
Halka replikler çok güzel canım.Ellerine sağlık...:img-kiss:

argos
24-08-06, 23:51
Bu son tekrarla efsane geri döndü.. Zaten hiç gitmemişti ki..
Bugün dahi bu dizi hakkında çok güzel şeyler yazabiliyorsak ne mutlu.. Tekrarını izlediğim bugünlerde, yine aynı güzel duygularla ve her bölümünde yeniden çok hoşluklar keşfederek hem mutlulukla hemde içimdeki buruklukla ve onları uğurlamış olmanın getirdiği hüzünle izliyorum. Hüzünle izliyorum çünkü ,böyle aşkın güzel ve özel yansıtıldığı bir dizi izlemedim.