PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

sezinti
14-11-06, 22:49
Buradan devam ediniz.

Medea
14-11-06, 22:50
OO ilk mesaj benden olsun.hadi arkadaşlar biraz bölüm tahmini yapalım :)

nesss
14-11-06, 22:52
Medea'cım tam senin soruna cevap verirken bu başlık kapanmıştır diye bir yazı geldi :D Gitti bütün yazdıklarım:D

Hayırlı olsun yeni başlığımız:)

tarik_naz
14-11-06, 22:55
ya tamam naz tarığın hala kendisine yalan söylediğini düşünüp bunları ortaya çıkarmaya çalışıyo ama bu yalanların hepsi birbirine bağlı. birini bulsa hepsi çorap söküğü gibi gelir. bu nedenle naz boşuna uğraşacak gibime geliyo. en azından bu bölümde. ama eğer bu bölümde bi yalanını çıkaracaksa tarığın bu japon konsolosluğunda hiç çalışmadığı gerçeği olabilir.

bu arada yeni başlık hayırlı olsun.

nowar_77
14-11-06, 22:57
O sarılma sahnesindeki bakışlar nedir öyle...Naz kendisiyle savaşmaktan hala bitkin düşmedi ya pes.Ama yakındır kendine bile itiraf etti aslında Tarık'ı sevdiğini uzun zaman saklanamayacak boyuta geldiler zaten.Tarık'ın hangi yalanlarını öğrenecek ve bunlara tepkisi nasıl olacak sizce?Çünkü hem aşık hem kandırılmış birisi şu anda Naz ve Tarık'ısevdiği halde yalanlarını yakalayınca neler olacak tahminleriniz var mı?

en büyük tepkiyi tabii tarık tekelioğlu olduğunu öğrendiğinde vereceğini tahmin etmek zor değil fakat sanırım bunun için 20. bölüm daha erken...aslında zeki bir kız olsa tarık çok açık veriyor, bazı sorular sorması gerekir

1. ayşe naz a tarık ın babası ve annesini şimdi yanlış hatırlamıyorsam küçükken kaybettiğini ya da ona benzer bir şey söylemişti..ama geçen bölüm tarık kızkardeşi ve annesiyle yemeğe gideceğini söylediğinde şaşırmadı bile:img-grin2

2.babası naza tarık eskiden hulusi bey in şoförüymüş dedi..ama naz belgin in aslında tarık ı tanıması gerektiğini düşünemedi...:img-grin2

eğer bu bölüm bu sorulardan yola çıkarak tarığı sıkıştırırsa bakalım tarık nasıl kıvıracak

nowar_77
14-11-06, 23:00
Medea'cım tam senin soruna cevap verirken bu başlık kapanmıştır diye bir yazı geldi :D Gitti bütün yazdıklarım:D

Hayırlı olsun yeni başlığımız:)

aynen :img-sorry ama kopyaladım da kurtardım:img-grin2

ceza_cansu
14-11-06, 23:05
Yeni başlığa geçmişiz hayırlı olsun.Bu arada fragmanı bir kaç kere daha izledim de ya o ne biçim bir kurbağa.Kız korkmasında ne yapsın.Naz duygularını Tarık'a karşı dile getiremiyor ama koyun o salona o kurbağanın aynısından bir kaç tane daha kız evlenme teklifi bile eder:D :D

nesss
14-11-06, 23:05
ya tamam naz tarığın hala kendisine yalan söylediğini düşünüp bunları ortaya çıkarmaya çalışıyo ama bu yalanların hepsi birbirine bağlı. birini bulsa hepsi çorap söküğü gibi gelir. bu nedenle naz boşuna uğraşacak gibime geliyo. en azından bu bölümde. ama eğer bu bölümde bi yalanını çıkaracaksa tarığın bu japon konsolosluğunda hiç çalışmadığı gerçeği olabilir.

bu arada yeni başlık hayırlı olsun.

Bak buna çok güldüm:D "bi yalanını çıkaracaksa tarığın bu japon konsolosluğunda hiç çalışmadığı gerçeği olabilir. "

Bence tüm gerçekler AŞKlarını itiraf ettikten sonra çıkacak, çıkmalı!

Birde eğer Bora ile Filiz'i bir arada görürse o zaman herşey ortaya çıkar gibime geliyor. Ne yapıp Naz'ı bu zamanlarda bankadan uzak tutmalı çünkü Bora ve Filiz sürekli bankadalar.

Sarılma sahnesi romantiğe benziyor ama ben Naz'ı okula bırakırken ki sahneyi daha çok beğendim. Hani Tarık motosikletin üzerinde ve galiba tam o sırada Frenceska arıyor. Belkide Tarık'ın cevabını öğrenmek için arıyor. Naz cevabın üzüleceği birşey olduğu için gitmek ister ama Tarık Naz'ın kolundan tutup kabul etmeyeceğini duymasını ister:D (şimdi böyle bir sahne oluştu kafamda:))

ceza_cansu
14-11-06, 23:08
Sarılma sahnesi romantiğe benziyor ama ben Naz'ı okula bırakırken ki sahneyi daha çok beğendim. Hani Tarık motosikletin üzerinde ve galiba tam o sırada Frenceska arıyor. Belkide Tarık'ın cevabını öğrenmek için arıyor. Naz cevabın üzüleceği birşey olduğu için gitmek ister ama Tarık Naz'ın kolundan tutup kabul etmeyeceğini duymasını ister:D (şimdi böyle bir sahne oluştu kafamda:))

Bencede böyle olucak.Keşke Tarık telefonu Naz'a verse ve de Tarık Naz'a İtalyanca birşeyler söylese Naz'da bunların hepsini İtalyan seramik güzele söylese ne güzel olur.(Fazla uçtum di mi:img-grin2 :img-grin2 )

dilek:)
14-11-06, 23:16
nesli bu senaristler önce sanamı okutuyor metni:img-grin2

nesss
14-11-06, 23:20
nesli bu senaristler önce sanamı okutuyor metni:img-grin2

:D :D

Yok be canım sadece görüntülerden en can alıcı olarak böyle bir senaryo çıkar diye düşündüm:D

dilek:)
14-11-06, 23:28
valla şu perşembe bi gelsede rahat etsem kafamda habire senaryo kurar oldum. benim kafamdaki fikirlerle iki film daha çıkar valla ama işin garip tarafı bizim diziyi tutturamıyorum ben fazla yükseklerdeyim he he:img-grin2

jenn
14-11-06, 23:57
uğur kedi demişki:

slm. arkadaşlar, önce bir duruma açıklık getirmek istiyorum. 20. bölümde olaylar sonuçlanacak demedim. bambaşka bir mekanda, yepyeni bir romantizm ve yakınlaşma yaşanacak, olaylar başka bir mecraya girecek dedim. 20. blm.ü böyle ballandırarak yazdım ama, 19 u sakın es geçmeyin. bir kere franceska yüreğimizi ağzımıza getirecek. naz'ın zorunlu staj konseri çok hoş bir sürpriz getirecek. şahane bir çello-gitar düo, feci bir romantizm ve komedi yaşanacak. tabii bora'nın foyasının çıkması da cabası. yani yy. de olaylar bir yandan çözülürken, bir yandan yeni düğümler örülüyor. bu arada dikkatinizi çekiyor mu bilmem, naz artık tarık'a hiç "kovuldun" diyemiyor.

18. blm.ün fragmanındaki kırmızı elbiseli kıza dikkat ettiniz mi kime benziyor:amelie filminin başrol oyuncusu audry tattou'ya. tipik bir fransız. ve bence dizideki renk ve tip dağılımı nefis. berrak gibi klasik bir sarışın, franceska gibi nefis bir latin, melisa gibi avrupai bir sarışın ve yeni spor öğretmeni kızımız gibi değişik bir fransız. ve hepsi de iyi oyuncu.

bu arada berrak'ın aynı tiple döndüğünü hiç sanmıyorum. eminim hulusi onu belkıs hanımın başına bela etmek için yollamıştır.

evet sevgili uğur kedinin yazdığı mesajları yeni topice alayım dedim.gözümüzün önünde olsun:)))

jenn
14-11-06, 23:59
bu yeni mekanı merak ettim doğrusu.bir seyahat sonucu gidilen şehirdışı bir mekan olabilirmi acaba.hani başbaşa kalmak zorunda olup sonucu romantizme bağlanan bir ortam:))))

Medea
15-11-06, 00:08
Hani ben bir ara bir yere gitseler de orada bişiler olsa dedim ya acaba öyle bişi mi?Mesela asansör gibi :) Geçmiş başlıkların birinde demiştim böyle bir ortamda bişiler olabilir diye.

nowar_77
15-11-06, 00:16
bu yeni mekanı merak ettim doğrusu.bir seyahat sonucu gidilen şehirdışı bir mekan olabilirmi acaba.hani başbaşa kalmak zorunda olup sonucu romantizme bağlanan bir ortam:))))

tam süper olur hocam...hani hatırlar mısınız Aytaç Arman la Türkan Şoray ın bir filmi vardı..oğlan kemancıydı sanırım..ormanda yollarını kaybetmişlerdi(dümenden:img-grin2 )yağmur bastırınca bir kulübeye sığınmışlar ve geceyi orada didişerek geçirmişlerdi..çok eğlenceli ve romantikti..benzer bir şey yaşansa fena mı olur:img-grin2

whiteangel
15-11-06, 01:53
Umut Kuzey' le KonuşaROCK programının 1 ayını geride bıraktık. 1 ay boyunca her hafta cuma akşamları profesyonel anlamda müzik yapan rock sanatçılarını bizlerle buluşturdu.

Bu haftaki konuğumuz ise, Barış Akarsu olucaktır. Barış Akarsu capcanlı performansıyla hayranlarına güzel bir müzik ziyafeti verecektir.

Barış Akarsu imzalı gitar kazanmak istiyorsanız program sırasında 2030 a göndereceğiniz sorularla bu gitarı kazanabilirsiniz. Barış Akarsu tarafından seçilecek olan en güzel soruyu yollayan arkadaşımız Barış Akarsu imzalı gitar kazanacaktır.

Ve daha bambaşka sürprizler sizleri bekliyor Cuma akşamı Barışseverler...

17.11.2006 ( Cuma günü ) 22:30 da Kral TV yi izlemeyi unutmayın ve kaçırmayın diyorum...
BARIŞ AKARSU Resmi web sitesinden alıntıdır.
sevgili yalancı yarim tutkunları cuma gecesi dizimizden kalan boşlukta ne izleyeceğiz diye düşünmeyin. işte size muhteşem bir program. saat 22.30 dan 01.00 a kadar 2,5 saat BARIŞ ve muhteşem canlı performansıyla dolu bir program.. şimdiden iyi seyirler:img-icecr

jenn
15-11-06, 09:29
Hani ben bir ara bir yere gitseler de orada bişiler olsa dedim ya acaba öyle bişi mi?Mesela asansör gibi :) Geçmiş başlıkların birinde demiştim böyle bir ortamda bişiler olabilir diye.

günaydın arkadaşlar:) sevgili medea asansör rtük engeline takılabilir:))))))))

jenn
15-11-06, 09:31
tam süper olur hocam...hani hatırlar mısınız Aytaç Arman la Türkan Şoray ın bir filmi vardı..oğlan kemancıydı sanırım..ormanda yollarını kaybetmişlerdi(dümenden:img-grin2 )yağmur bastırınca bir kulübeye sığınmışlar ve geceyi orada didişerek geçirmişlerdi..çok eğlenceli ve romantikti..benzer bir şey yaşansa fena mı olur:img-grin2

ormanda olabilir ama kış geliyor ya.bi uludağ bir kartalkaya gibi mekanlar olabilirmi?.araba bozulup yolda kalsalar.bide bu aşkın temelinde üç karakter var.tarık,naz vede subaru:))))bu üçlü yolda başbaşa:))))))

cave77
15-11-06, 09:46
Herkese günaydın =))))

Bence zaten herşey o Subaru marka araba da bitecek :))) :)))

yalut
15-11-06, 10:27
Bencede uludağ da çok güzel olur, bende daha önce yollarını kaybetip bir köyde mahsur kalabilirler diye yazmıştım, hatta aynı odada misafir edilsinler
falan diye yazmış, perşembeye az kaldı , heyecan dorukta çevremize dizimizin günü ve saatinin değiştiğini aman söylemeyi unutmayalım.

nelay
15-11-06, 10:35
evet dizimiz yarın.heyecan dorukta .cuma gecesi 22.30 da barış kral tv konuşarock programında ve cumartesi barış izmirde..bende gidiyorum konser var...

thesunset
15-11-06, 10:37
arkadaslar gunaydin,iki gun siteyi gelmedim......neler oldu neler!!!!
yeni basligimiz hayirli olsun....dizi 1 gun kaldi ve yine harzamn ki gibi cok heyecanliyim.......
benim icin bu hafta (fragmana gore) Tarik, bir yandan telefonu konusurken ...Naz'in eline tutuyor......simdilik benim favorim.......
ama o kurbaga sahnesi de cok hos guzukiyor..........ama konu uzerinde kurbaga olunca bence Naz az tebki bile verdi:img-grin2 ben olsaydim..ne yapardim???dusunmek bile istemiyorum:img-grin2
UGUR KEDI cok tesekkurler....sizin yazilariniza okurken cok cok heyecanliyorum...KONSERIMIZ basliyor!!!!pek sevindim

yeter be!
15-11-06, 13:35
OO YENİ SAYFAYA GEÇİLMİŞ....yeni bilgiler gelmiş uğur kediden...güzel...gelişmeler hoş..zaten bende artık yavaştan hem aşkın itiraf edilmesini hemde tarık ın yalanlarının ortaya çıkması gerektiğini düşünüyorum...e bunlar olsun ki gerçekler ortaya çıkınca oluşacak tepkileri görelim..bakalım bizim aşk ne kadar güçlüymüş...

zer
15-11-06, 15:46
merhaba arkadaşlar, ben çok giremiyorum siteye bi girdimi de bakıyorum almış başınızı gitmişsiniz yeni sayfalara geçmişsiniz ooooo ama yazdıklarınızı okumak itiraf edeyim bana daha büyük keyif veriyor harika fikirler projeler çıkıyor. sevgili uğur kedi, ip uçların çok heyecan verici hayallar kurduruyor arkadaşlara
dizinin senaristleri arada bir buraları okusalar çok güzel materyaller bulabilirler
neyse ben çok yazmayayım da yine sizi okumaya devam edeyim .

ceza_cansu
15-11-06, 16:38
Selam arkadaşlar.Bende şu yeni mekanı çok merak ettim ama tahminleriniz süper.Bu tahminlerden biri olsa ne güzel olur.Asansör gibi,bir yerde mahsur kalma gibi,yolda kalma gibi:img-grin2 :img-grin2Hepsi süper

sude9
15-11-06, 16:39
Dizi oldukça keyifli,izleyince sinir sitres kalmıyor,özellikle Hulusi ve yaptıkları tam eğlencelik,yayın gününün değişmesi iyi olmuş

jenn
15-11-06, 16:42
uğr kedi hocam.şu ümidin dershanesinide bi çare bulsanız..hala evde olması dikkat çekiyor gibi geliyor bana:)

nesss
15-11-06, 16:43
Yeni mekan İtalya olmasın:D Çok uçtum ama belki Frenceska yüzünden Tarık İtalya'ya gitmek zorunda kalır Naz'da peşinden ama tabi Naz'ın bahanesi olması kaydı ile :D Ama tabi bu düşününce imkansız geliyor....

Mantıklı olarak düşünürsek konser için belki şehir değişikliği olabilir ve birlikte baş başa geçirecekleri bir kaç gün ne güzel olurdu:D Şöför Tarık, ALfonso Tarık, Tekelioğlu Tarık, Şımarık zengin kız Naz, Patron kız bir yana sadece Tarık ve Naz olarak herşeyden uzakta sadece aşklarını yaşasalar diyorum:D

ceza_cansu
15-11-06, 16:46
Mantıklı olarak düşünürsek konser için belki şehir değişikliği olabilir ve birlikte baş başa geçirecekleri bir kaç gün ne güzel olurdu:D Şöför Tarık, ALfonso Tarık, Tekelioğlu Tarık, Şımarık zengin kız Naz, Patron kız bir yana sadece Tarık ve Naz olarak herşeyden uzakta sadece aşklarını yaşasalar diyorum:D

Bence çok güzel diyorsun ahh ahhh nede güzel olur o sahneler.

cave77
15-11-06, 16:48
Jenn hocam sana katılıyorum...Ümit dershaneye gitmeye başlasa iyi olacak...sonuçta çocuk o asosyal kimliğinden sıyrılmak için kendi kendine söz vermişti ve bunun ilk adımı olarak bir dershaneye yazılıp üniversiteyi kazanmaya karar vermişti...bu adımların devamı getirilirse yani ara sıra dershane sahneleri gösterilirse ve Ümit'i gene sürekli olarak evde zamanını geçirirken görmezsek daha iyi olur gibi =))))))

ceza_cansu
15-11-06, 16:51
Birde Bora olayı yüzünden Filiz-Ümit ilişkisi başlamadan askıya alındı.İkisinin tekrar beraber zaman geçirmeleri çok iyi olur.

nesss
15-11-06, 16:54
uğr kedi hocam.şu ümidin dershanesinide bi çare bulsanız..hala evde olması dikkat çekiyor gibi geliyor bana:)

Haklısın bencede Ümit olayını iyice hafife aldılar. ümit'i d ebiraz daha aktif hale getirmeliler çok eğlenceli bir karekter ve her esprisi diziye renk katıyor. Bence bazen ümit ile ilgili şeyler askıya alınıyor. Mesela Filiz'e olan duygularını birdenn bire yarıda kestiler. Ne Filiz anıyor Ümit'in adını (Bora olduğu sürece almaz ama) nede ümit hatırlıyor Filiz'i!! Ama ne kadar hoşlanıyordu Filiz'den hele Tarık'ın "Bu kalp seni unutur mu?" parçasını söylediği zamanki halleri çok şekerdi.

Ama şöyle bağlayabilirler. Şimdi Bora Bey'imizin foyası ortaya çıkacak. Tabi Filiz büyük hayal kırıklığı ile çok kötü günler geçirecek. Aşk acısı çekecek malesef. Belki bugünlerinde destek olarak Ümit esprileriyle ve sıcak sevgisiyle yanında olur ve bu aşk yeniden canlanır.:D

cave77
15-11-06, 17:05
Yeni mekan İtalya olmasın:D Çok uçtum ama belki Frenceska yüzünden Tarık İtalya'ya gitmek zorunda kalır Naz'da peşinden ama tabi Naz'ın bahanesi olması kaydı ile :D Ama tabi bu düşününce imkansız geliyor....

Bende seninle hemfikirim hocam,zaten daha önce dizide İtalya sahneleri görmek istediğimi belirtmiştim...çok da güzel olur hani yani Tarık-Naz-İtalya 3'ü bir arada :)))) belki hani hemen olmayabilir ama olur ya birgün Tarık eğitimini tamamlamak için İtalya'ya dönmek ister ya da başka bir sebep onu gitmeye mecbur kılarsa bi şekilde Naz da onunla birlikte gelebilir ve bunun diziye çok olumlu yansımaları olabilir özellikle A/B grubu reyting oranlarımızda bariz bir yükselme görülebilir...gerçi bu A/B grubundakiler öyle kel alaka programları üst sıralara taşıyorlar ki örneğin Sırlar Dünyası ya da arabesk öğesi aşırı yoğun olan programları vs...ama gene de bir şansımızı denemeye değer =))))))

ayşenurr
15-11-06, 18:57
DİZİ GİTTİKÇE HEYACANLI OLMAYA BAŞLADI.NAZ YAVAŞ YAVAŞ TARIĞIN YALANLARINI ORTAYA ÇIKARMAYA BAŞLIYACAK.BİRBİRLERİNE DUYGULARINI AÇIKLIYACAKLAR.BİRBİRLERİNE DUYGULARINI AÇIKLADIKLARI SAHNELER ÇOK ÖZEL OLMALI.KAÇ BÖLÜMDÜR BEKLİYORUZ.BİRBİRLERİNE AÇIKLADIKTAN SONRADA TARIĞIN KİMLİĞİ AÇIKLANMALI.SONRA AYRILIK GİRMELİ BİRAZDA GÖZYAŞI OLSUN.
BARIŞ AKARSU SENİ ÇOK SEVİYORUZZZ:good:
BARIŞ AKARSU TÜRKİYENİN YENİ ROCK STARI:img-punk:

sondakika
15-11-06, 19:22
evet yahu.bende şu ümitde bir el atsınlar..çoçuk iyice arada kayboldu.. birbirinden tuhaf, şu sırada birhaylide itici espiri, üreten bir makinaya çevirdiler resmen.. bencede bir dersane atmosferi fenada kaçmaz hani...

italya seferi, ekip için biraz tuzlu olur kanatindeyim..şimdi venedikte, bir seyru sefer düşünüyorumda ama şurası kesin; bu tarıkla naz, o sandal sefasında bile atışırlar.. :) :)

willlover
15-11-06, 19:47
Bence de şöyle bir İtalya macerası süper olurdu. Bu arada bu akşam Türkiye- İtalya maçı varken İtalya'ya ve futbol takımına olan hayranlığımı da belirteyim:love05: 11'inin 11'ine de ayrı bir aşığım desem yalan olmaz, özellikle de Buffon ile Del Piero'ya:img-grin2

Neyse, bence de Venedik'te bir sandal turu falan güzel olmaz mıydı:img-grin2 Ancak epey tuzlu kaçacağı da su götürmez bir gerçek. O yüzden güzel bir hayal ama olacağına da pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

Bu arada şu kurbağa süper olmuş, benim yanıma öyle bir kurbağayı bırakın, Tarık'a sarılmak ne demek, sırf korkudan evlenirim bile Tarık'la:img-grin2

jenn
15-11-06, 20:21
aa bakıyorum herkesde kurbağamania var...bu kurbağa olayı birbirlerine sevgilerini iletemiyen aşıklar tarafından kullanılabilecek iyi bir örnek olabilir:))))))

aşk_oyunu
15-11-06, 20:35
selam arkadalar bn hiç yorum yazmadım ancak şimdi bi iki şey yazaiim
çok güzelbir dizi ya ama hakkaten şuümitede el atsınlar ya...

willlover
15-11-06, 20:35
aa bakıyorum herkesde kurbağamania var...bu kurbağa olayı birbirlerine sevgilerini iletemiyen aşıklar tarafından kullanılabilecek iyi bir örnek olabilir:))))))

Aslında iyi bir taktik, haklısın jenn.:img-grin2 Mesela karşı tarafın kendisini sevdiğinden şüphelenen erkekler, bir de karşı taraf kurbağadan korkuyorsa, salsınlar kızın üzerine kurbağayı. Baka bakalım kız korkudan neler yapıyor:img-grin2 Ciddi söylüyorum, ben hem tiksinirim hem korkarım yani. Bir de Naz'ın zengin, şımarık tavırları olan bir kız olduğunu düşün, o herhalde kurbağa gördüğünde evden bile kaçabilir:img-grin2

ceza_cansu
15-11-06, 20:39
Bu arada şu kurbağa süper olmuş, benim yanıma öyle bir kurbağayı bırakın, Tarık'a sarılmak ne demek, sırf korkudan evlenirim bile Tarık'la:img-grin2

Aynen.Bende acayip tırsarım o tür hayvanlardan.Naz sarılmakta sonuna kadar haklı.:img-grin2 :img-grin2

jenn
15-11-06, 20:43
çok ani hareket ettiği için sanırım.hızlı hareket eden hayvanlar küçükde olsa korkutur mesela fareler:)))))))))))aslında farede kullanılabilirdi naz tarığın kucağını atlayıverirdi:)))))

ceza_cansu
15-11-06, 20:47
çok ani hareket ettiği için sanırım.hızlı hareket eden hayvanlar küçükde olsa korkutur mesela fareler:)))))))))))aslında farede kullanılabilirdi naz tarığın kucağını atlayıverirdi:)))))

Aman aman faremi.Aslında süper fikir ama heralde ben o sahneyi izleyemezidim:img-grin2 .Korku filmi izler gibi kapatırdım gözlerimi:img-grin2.Naz kesin sarılmakla kalmaz çığlıklar atardı:img-grin2

jenn
15-11-06, 20:51
Aman aman faremi.Aslında süper fikir ama heralde ben o sahneyi izleyemezidim:img-grin2 .Korku filmi izler gibi kapatırdım gözlerimi:img-grin2.Naz kesin sarılmakla kalmaz çığlıklar atardı:img-grin2

o kucağa atlama sırasında ikisi birden yere düşerlerdi:))))))ama bakın romantizme tarık yerde üstündede naz...tam romantizm....o sırada vahi bey içeri girip onları o şekilde görse yada ümit en sıcak esprilerinden birini patlatsa:)))

ceza_cansu
15-11-06, 20:55
o kucağa atlama sırasında ikisi birden yere düşerlerdi:))))))ama bakın romantizme tarık yerde üstündede naz...tam romantizm....o sırada vahi bey içeri girip onları o şekilde görse yada ümit en sıcak esprilerinden birini patlatsa:)))

Off offff süper olurdu süper.Özellikle içeri Vahi beyin ya da Ümit'in girmesi.Ümit kesin patlatırdı bir espiri.Tabi ikiside durumdan memnun ama Naz durumu toparlamak için Tarık'a ''Ne işin var altımda'' diye kesin sorardı:img-grin2 :img-grin2

cave77
15-11-06, 21:02
Off offff süper olurdu süper.Özellikle içeri Vahi beyin ya da Ümit'in girmesi.Ümit kesin patlatırdı bir espiri.Tabi ikiside durumdan memnun ama Naz durumu toparlamak için Tarık'a ''Ne işin var altımda'' diye kesin sorardı:img-grin2 :img-grin2

Tarık da esas sizin benim üstümde ne işiniz var Naz Hanım derdi :))))

jenn
15-11-06, 21:02
tarıktanda cevap şu olurdu..''bilmem siz üstüme düştünüz'':))))))))

ceza_cansu
15-11-06, 21:18
Naz kesin iki cevaptan hangisi olursa olsun şaşkınlıktan o şekilde kalmaya devam ederdi.Tabi Tarık'da:img-grin2 .Vay be bir fareden neler çıkardık neler:img-grin2 .Eee malzeme iyi olunca tabi işin içinde de Tarık-Naz romantizmi olunca herşeyi çıkartabiliriz:img-grin2 .Sınır tanımayız:img-grin2

nesss
15-11-06, 21:36
Önceden senaryo yazan arkadaşlarımız vardı özledim onları:D

sondakika
15-11-06, 21:39
kurbağa fare..ne oluyor a canlar..gittikçe safari olacak ortalık :) :) :) hmm tarıkla naz düşer ve nazda, tarık üstünde olursa..evet evet pek bir romans sahneleri akar ekranada..aman aman ümit, espiri falan yapmasın o an..!!! atmosferi bozar kanaatindeyim..bu ara performansı yerlerde de..!!! :) :)

ne yapıyorsunuz..şey inanmıyacaksınız ama kurbağa yakalıyorduk..!!!

jenn
15-11-06, 21:43
bide ben şöyle bi bölüm istiyorum iyi kotarılırsa çok komik olur..hulusi ile tarık aynı ortamda ama birbirlerinden habersiz olmalılar..hep birbirlerine teğet geçmeliler ama birbirlerini görmemeliler..böyle bi sahne seyirciyi müthiş güldürür..bu sahne çok kısa olmamalı iki reklam arası bir dönemi kapsamalı:)))))mesela hulusi banyodan çıkmalı tarık başka bir yerden gelip arkasından banyoya girmeli.ama biz seyirci ha karşılaştılar ha karşılaşacaklar diye kıvranmalıyız:))))))

sondakika
15-11-06, 21:50
sevgili jenn, çok güzel olurdu hakikaten. hatta içimden bir ses sanki böylesi sahneleri, bu haftaki bölümde göreceğiz diyor..hakikaten hoş olurdu..ayrıca ev halkı onu, hulusinin eski şoförü olarak bilmeside ayrı bir heyacan katacaktı ev halkına..tabi bütün bunlardan bihaber, bir hulusi...

jenn
15-11-06, 21:53
ya gerçekten süper olurdu hulusinin yüz ifadelerini hayal ettimde.ben geçen bölümde hulusinin şu karnını içine çekmesi olaylarına bayıldım hele klozetin üstünde belgine sen niye bana iyi bakmadın kadın demesine:))))))))))belginin ne diyorsun hulusi diş macunumu bitti demesine:)))))

ceza_cansu
15-11-06, 21:55
O diş macunu olayında resmen koptum.Hulusi ayrı telden çalıyor Belgin ayrı telden:img-grin2 :img-grin2Dayanamadım şimdi tekrar izledim o sahneyi:img-grin2 .

tarik_naz
15-11-06, 22:03
tarıkla, hulusi'nin ev içinde birbirini teğet geçmeleri fikri gerçekten güzel. izleyici açısından heyecanlı olur. fakat benim sıkıldığım konu tarık ve babasının hala barışmamaları. bu bölümde belki sizin dedikleriniz olabilir ama nereye kadar, keşke bölümün sonunda hulusi tarığı görse de dizi orda bitip, 19. bölümde baba oğul barışması izlesek. çünkü şuanda tarığın babasına çok ihtiyacı var. bi yandan franceska, bi yandan bora. herşeyi tarığın üzerine yıkıyolar. tarık o işlerden sıyrılıp naz'a vakit ayırsın :)

jenn
15-11-06, 22:05
tarıkla hulusinin bu dediğim olay sonrası bi noktada karşılaşmalarıda pek komik olurdu burunburuna gelmeleri:))))))

cave77
15-11-06, 22:07
Bende Naz ile Tarık'ın birbirlerine olan aşklarını itiraf edip bir ilişkiye başladıktan sonra aşklarını ev ahalisinden Vahi Bey'den Ümit'den gizleyerek nasıl yaşayacaklarını çok merak ediyorum[tabi bu durum Naz'ın Tarık'ın gerçek kimliğini öğrenmeden bir ilişkiye başlamaları şartıyla gerçekleşir,ki itirafdan önce kesinlikle öğrenmemeli bence kimliği,işin büyüsü kaçar anlamı kalmaz önemli olan şöför Tarıkla bir ilişkiye başlaması]....işte bu durumdan da çok komik sahneler çıkabilir :))) evde köşe kapmaca oynamalar falan...Naz'ın "kaçalım Tarık babam geliyor ya da Tarık'ın "Nazz çabuk ol Vahi Bey geliyor" nidaları falan,eyvah eyvah şimdi Ümit bizi görecek kaçalım buradan tarzında diyaloglar hoş olurdu hani yani:))) tabii eninde sonunda yakayı ele vereceklerdir bir şekilde ve bu durumda Vahi Bey'den gelecek tepki de olayın trajik tarafını yansıtacaktır.

ceza_cansu
15-11-06, 22:07
Dizi ekibi bu forumu okuduklarına göre kesin bir kaç bölüm içinde Tarık-Hulusi komedisini dizide de görürüz.Kesin çok güzel olur kesin:img-grin2

bülbül
15-11-06, 22:10
Köşe kapmaca-kaçma kovalamaca gibi sahneler güzel kotarılırsa seyirciyi en çok güldüren sahnelerdir..Yıllarca Dormen tiyatrosunda bu tip oyunlar sahnelenmişti...Ve çok güldüğümü hatırlıyorum tabii diğer seyircilerde...Yalancı yarimde de neden olmasın...Hatta kalabalık bir ortamda olması çok ta iyi olurdu..Bir odadan diğer odaya...Birbirlerinden habersiz belki haberi olan diğer kişilerin arasında...Düşündükce komik geliyor...:img-haha: :img-haha: :img-haha:

sondakika
15-11-06, 22:14
tarıkla, hulusi'nin ev içinde birbirini teğet geçmeleri fikri gerçekten güzel. izleyici açısından heyecanlı olur. fakat benim sıkıldığım konu tarık ve babasının hala barışmamaları. bu bölümde belki sizin dedikleriniz olabilir ama nereye kadar, keşke bölümün sonunda hulusi tarığı görse de dizi orda bitip, 19. bölümde baba oğul barışması izlesek. çünkü şuanda tarığın babasına çok ihtiyacı var. bi yandan franceska, bi yandan bora. herşeyi tarığın üzerine yıkıyolar. tarık o işlerden sıyrılıp naz'a vakit ayırsın :)

bak, güzel bir nokta daha..evet sevgili tarık_naz, gerçekten dizinin burası, en az tarık ile nazın birbirlerine kesin dille aşklarını itiraf edeceği nokta kadar içimde ukte ama meselenin birde arka yüzü var; bu barışma hadisesi gerçekleşirse, galiba kimlik ayrımınında sonu gelir gibi.. herhalde bu sebebten ötürü kırgınlık durumunu bir hayli uzattılar, dahada uzatacaklar gibi..

tarik_naz
15-11-06, 22:14
ama hala hulusi tarığı hiç işe yaramaz çocuk olarak görüyo. borcunu ödemek için şoförlük yaptığını, bankayı kurtarmak için kredileri kendisinin iptal ettiğini,3,5 gün okula gitse bile sonuçta başarılı bi şekilde 15 gün bankayı idare ettiğini, bora gibi bi belayı önceden farkedip bankayı zor duruma sokmaktan kurtardığını öğrenince ne yapacak onu merak ediyorum.

ceza_cansu
15-11-06, 22:15
cave bende bu sahnelerin kimlikten önce olmasını çok istiyorum.Naz'ın 'eyvah babam' hallerinde kesin koparız.Birde kimse anlamasın diye aralarında geçicek olan güya patron-şoför diyalogları da kesin komedi olur.:img-grin2

nesss
15-11-06, 22:17
Bende Naz ile Tarık'ın birbirlerine olan aşklarını itiraf edip bir ilişkiye başladıktan sonra aşklarını ev ahalisinden Vahi Bey'den Ümit'den gizleyerek nasıl yaşayacaklarını çok merak ediyorum[tabi bu durum Naz'ın Tarık'ın gerçek kimliğini öğrenmeden bir ilişkiye başlamaları şartıyla gerçekleşir,ki itirafdan önce kesinlikle öğrenmemeli bence kimliği,işin büyüsü kaçar anlamı kalmaz önemli olan şöför Tarıkla bir ilişkiye başlaması]....işte bu durumdan da çok komik sahneler çıkabilir :))) evde köşe kapmaca oynamalar falan...Naz'ın "kaçalım Tarık babam geliyor ya da Tarık'ın "Nazz çabuk ol Vahi Bey geliyor" nidaları falan,eyvah eyvah şimdi Ümit bizi görecek kaçalım buradan tarzında diyaloglar hoş olurdu hani yani :))) tabii eninde sonunda yakayı ele vereceklerdir bir şekilde ve bu durumda Vahi Bey'den gelecek tepki de olayın trajik tarafını yansıtacaktır.

İşte bu, benim de beklediğim görmek için sabırsızlandığım sahneler:D Kalbimden geçenleri yazmışsın. Kesinlikle Tarık'ın bütün yalanları ortaya çıkmadan böyle aşklarını gizli gizli yaşamalarını, kaçamak bakışmalarını mutlaka izlemeliyiz:D

ceza_cansu
15-11-06, 22:25
İşte bu, benim de beklediğim görmek için sabırsızlandığım sahneler:D Kalbimden geçenleri yazmışsın. Kesinlikle Tarık'ın bütün yalanları ortaya çıkmadan böyle aşklarını gizli gizli yaşamalarını, kaçamak bakışmalarını mutlaka izlemeliyiz:D

Doğru ya bakışmaları unutmuşum.Zaten farkında olmadan birbirlerine o kadar güzel bakıyorlarki bir de bilerek isteyerek 2 sevgilinin birbirlerine bakışları çok güzel olur.Tabi arabada önce evden çıkarken Naz'ın arkaya oturması evden çıktıktan sonra yolda durmaları ve Naz'ın öne geçmeleri de olmalı.Otomatik vitesli arabanın faydalarını Belgin'in Vahilerin evinde hastalandığında hastaneye götürülürken görmüştük.Aynı faydayı Tarık ve Naz içinde görsek hiç fena olmaz:img-grin2

jenn
15-11-06, 22:30
aslında müştemilat iyi bir ortam nasıl olsa hizmetliler gitti.orası tarığın mekanı kaçamak yeri:))..ümitin alfonso diyerekten sık baskın yapabileceği bi ortam:)))))))))

nesss
15-11-06, 22:35
Şimdiki bakışmalarından ikiside farkında değil ama :D Aslında farkındalarda kendilerine bile itiraf edemiyorlar o başka ama, ben böyle bilerek isteyerek ve içleri geçerek bakışmalarının çok daha romantik olacağını düşünüyorum:D

Ama tabi Vahi bey Tarık'ı ne kadar oğlu gibi sevse de Naz ile aralarında birşey olma ihtimalini bile vermiyor hatta bir keresinde Cevap Ustaya kızmıştı:D Tarzan ve Çita muhabbetinde tabi Naz Jenn oluyordu galiba ama :D

cave77
15-11-06, 22:36
aslında müştemilat iyi bir ortam nasıl olsa hizmetliler gitti.orası tarığın mekanı kaçamak yeri:))..ümitin alfonso diyerekten sık baskın yapabileceği bi ortam:)))))))))

Tabii birde her an evin eski çalışanlarının da geri dönme ihtimalini göz önüne alırsak,onlara da basılabilirler her an onlarda baskın yapabilirler,e bi de Berrak olacak artık ayrıca esas Belkıs Hanım var :))))) ohoo bunları basacak eleman sayısı fazlasıyla artı =)))))

jenn
15-11-06, 22:42
aaaaa artık berrak da o evin bir çalışanı olacağına göre ev pek renklenecek..:)))

sondakika
15-11-06, 22:43
hmm ya gerçekten hoş olurdu !!...evde, ev halkından saklamaları..pek komik ve bir o kadarda romantik sanheler akardı ekrandan..belkide böyle olacak, kim bilir.?. direk kimlik öğrendikten sonra gelmesin itiraf.. beleyip görelim.. kaldıki yapım takımı, bu sayfaları okuyorsa, emin olun canlar, bu ayrıntıyı atlamazlar zira bu tablo, en az iki hafta götürür diziyi..bizde bir hayli keyif alırız. :) :)

ceza_cansu
15-11-06, 22:44
Heralde koskoca evin her odasından baskın için birileri çıkıcak.Bırakın kardeşim Tarık ile Naz'ı bir başbaşa kalsınlar dimi ama:img-grin2.Kimbilir basıldıklarında Tarık ve Naz kıvırmak için neler yapar.Vazgeçtim yapabildiğiniz kadar baskın yapın romantizmin arasında komedi de olsun:img-grin2.Bu arada Berrak da o evde olucağına göre Naz Tarık'ı Berrak'tan da kıskanır mı???Hele bir de Berrak Tarık'ın gerçek kimliğini açıklamaz bu ikisi arasında bir sır olarak kalıcaksa daha da bir yakın olurlar.Naz kesin çatlar kesin.

cave77
15-11-06, 23:00
.Bu arada Berrak da o evde olucağına göre Naz Tarık'ı Berrak'tan da kıskanır mı???Hele bir de Berrak Tarık'ın gerçek kimliğini açıklamaz bu ikisi arasında bir sır olarak kalıcaksa daha da bir yakın olurlar.Naz kesin çatlar kesin.

Bak bu durum gerçekleşebilir ceza_cansu hatta çok da komik ve eğlenceli olur zira Naz Tarık'ı dişi sinekten bile kıskanacak potansiyele sahip Berrak'dan hayli hayli kıskanır :))))) Berrak uygun bir zamanı geldiğinde Tarık'a siz Hulusi Bey'in oğlu Tarık Tekelioğlu'sunuz sizi tanıyorum diyecektir.

nesss
15-11-06, 23:04
Berrak Tarık'ın başına bela olmasında! Bilmiyorum belki bıktığımdan Berrak'tan galiba böyle düşünüyorum ama belki tehdit ederek Tarık'ı iyice zor duruma düşürmesin malum Berrak hanım2ın paraya ne kadar düşkün olduğu ve 10 bin YTL için neler yaptığı:D

Medea
15-11-06, 23:09
kurbağa fare..ne oluyor a canlar..gittikçe safari olacak ortalık :) :) :) hmm tarıkla naz düşer ve nazda, tarık üstünde olursa..evet evet pek bir romans sahneleri akar ekranada..aman aman ümit, espiri falan yapmasın o an..!!! atmosferi bozar kanaatindeyim..bu ara performansı yerlerde de..!!! :) :)

ne yapıyorsunuz..şey inanmıyacaksınız ama kurbağa yakalıyorduk..!!!
Son dakika, valla bunca antipatik hayvanattan bunca romantizmi ancak biz çıkarırız hocam..kendimizi tebrik edelim.:img-grin2 :img-grin2

burcin_kaplan
15-11-06, 23:11
iyi akşamlar arkadaşlar...
fragmanda geçen bi laf beni şok ettide onu sormak istedim
''naz tarık'ın yalanlarını bir bir çözüyor'' bu ne demek yani hangi yalanını nasıl?? bunun hakkında bi bilgi war mı acaba özeti flnda okumadımda onda bişe denmiş mi??

cave77
15-11-06, 23:15
''naz tarık'ın yalanlarını bir bir çözüyor'' bu ne demek yani hangi yalanını nasıl?? bunun hakkında bi bilgi war mı acaba özeti flnda okumadımda onda bişe denmiş mi??

Valla özette de belirgin birşey yok bu konuyla ilgili arkadaşım,biz de senin gibi merak içindeyiz acaba Naz Tarık'ın ilk hangi yalanını çözecek diye...tabii herkesin kendince bir tahmini olabilir bu durumla ilgili.

nesss
15-11-06, 23:16

Oooo canım söylemediği yalan yok ki Tarık'ın HAYATI YALAN desek daha doğru olur galiba:D

Şimdi Tarık biliyorsun Alfonso ve Tekelioğlu bir kere bunları herkesten saklıyor. Naz'ın en nefret ettiği kişi tam kendileri oluyor:D Hele Naz bunu öğrendiğinde kıyamet kopacak çünkü:D

Aslında bu yalanlar içinde çok dürüst davranıyor, anlayacağın sadece kimliği hakkında yalanları var ve tabi bu yalanlar yeni yalanları doğuruyor ama duyguları çok gerçek:D

not: Burçin ben sorunu yanlış anlamışım :D

ceza_cansu
15-11-06, 23:23
Dizi için yaklaşık olarak son 20 saat 30 dk.Az kaldı sayılır:img-grin2 .Bende çok merak ediyorum.Acaba Naz Tarık'ın hangi yalanlarını ortaya çıkardı ya da çıkardığını sandı???Böyle kaç saat kaldığını sayınca da zaman hiç geçmiyor ya:img-sorry

Medea
15-11-06, 23:57
Ben artık Hulusinin olayının çözülmesini istiyorum uzamasın.Bir de Naz ve Tarık arasında daha çok romantizm olmalı bunca yakınlaşmadan sonra.

burcin_kaplan
15-11-06, 23:58
Oooo canım söylemediği yalan yok ki Tarık'ın HAYATI YALAN desek daha doğru olur galiba:D

Şimdi Tarık biliyorsun Alfonso ve Tekelioğlu bir kere bunları herkesten saklıyor. Naz'ın en nefret ettiği kişi tam kendileri oluyor:D Hele Naz bunu öğrendiğinde kıyamet kopacak çünkü:D

Aslında bu yalanlar içinde çok dürüst davranıyor, anlayacağın sadece kimliği hakkında yalanları var ve tabi bu yalanlar yeni yalanları doğuruyor ama duyguları çok gerçek:D

not: Burçin ben sorunu yanlış anlamışım :D

:):):) akşam akşam güldürdün walla beni nesss genede çok saol:) cwplar için tekrar çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
arada böle özetleri fln son olayları kaçırıyorumda ben ondan dolayı baya soru soruyorum geçen haftada böle olmuştu gene hatırlayanınız warsa:) bu arada bi soru daha sorucam ama çok soru sorduğumu farek ediyorm ben ya:)
hep perşembelerimi olucak bundan sonra dizi??

opas
16-11-06, 00:41
Renkli Hayatlar'da Binbir Gece yine bol bol gösterildi. Onun dışında Kaybolan Yıllar'a da yer verildi. Biz boşuna mail atıyoruz herhalde arkadaşlar.

whiteangel
16-11-06, 02:09
:):):) akşam akşam güldürdün walla beni nesss genede çok saol:) cwplar için tekrar çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
arada böle özetleri fln son olayları kaçırıyorumda ben ondan dolayı baya soru soruyorum geçen haftada böle olmuştu gene hatırlayanınız warsa:) bu arada bi soru daha sorucam ama çok soru sorduğumu farek ediyorm ben ya:)
hep perşembelerimi olucak bundan sonra dizi??

son duruma göre bundan sonra perşembeleri saat 20.00.. umarım değişiklik olmaz.

nimett
16-11-06, 08:16
Renkli Hayatlar'da Binbir Gece yine bol bol gösterildi. Onun dışında Kaybolan Yıllar'a da yer verildi. Biz boşuna mail atıyoruz herhalde arkadaşlar.

dün akşamki star haberde karagümrük yanıyorda bu gece ne olacak, tüm detayları ile verildi; bu sabahki Mesut Yar ile uyan Türkiye'de binbir gece detaylı olarak verildi işin özü star tv diğer kanal dizilerini dahi ekrana taşırken yalancı yarim ile ilgili haber yapmamaya özen gösteriyor!!!!!!!!! ortaya çıkan yanlış anlaşılmanın çözülmesi için birlikte çıkacakları canlı yayın dahi gerçekleşmedi , dizi olduğu gün star tv sayfasına girdiğimizde ilk olarak yalancı yarim karşımıza çıkıyordu, geçen hafta ikinci programdı bu hafta ise görülemeyecek kadar aşağılarda

yeni gün ve yayın saatinin hayırlı olması dileği ile, akşamı dört göz ile bekliyoruz

YALANCI YARİM HER PERŞEMBE SAAT SEKİZDE STAR TV'DE

LÜTFEN SEZON SONUNA KADAR AYNI GÜN VE SAATDE YAYINLANSIN, DEĞİŞİKLİK YAPILMASIN

sevgiler,

jenn
16-11-06, 09:22
dün akşamki star haberde karagümrük yanıyorda bu gece ne olacak, tüm detayları ile verildi; bu sabahki Mesut Yar ile uyan Türkiye'de binbir gece detaylı olarak verildi işin özü star tv diğer kanal dizilerini dahi ekrana taşırken yalancı yarim ile ilgili haber yapmamaya özen gösteriyor!!!!!!!!! ortaya çıkan yanlış anlaşılmanın çözülmesi için birlikte çıkacakları canlı yayın dahi gerçekleşmedi , dizi olduğu gün star tv sayfasına girdiğimizde ilk olarak yalancı yarim karşımıza çıkıyordu, geçen hafta ikinci programdı bu hafta ise görülemeyecek kadar aşağılarda

yeni gün ve yayın saatinin hayırlı olması dileği ile, akşamı dört göz ile bekliyoruz

YALANCI YARİM HER PERŞEMBE SAAT SEKİZDE STAR TV'DE

LÜTFEN SEZON SONUNA KADAR AYNI GÜN VE SAATDE YAYINLANSIN, DEĞİŞİKLİK YAPILMASIN

sevgiler,

evet bende baktım..starın sayfasındaki duruma.geçen hafta en üstte idi..bu kaybolan dizisi cumartesi gecesi yayınlanırken epeyi gerideydi.geçen hafta ikinci olunca onu üste taşıyarak ön plana çıkarmak istiyor sanırım.yada bu bizim paranoyamız..fakat dediğin gibi bazı dizilerin haberlerde bu kadar önplana çıkarılması çok abartılı geliyor bana..ama star en başından beri yalancı yarimi hiç haber bültenlerinde haber olarak vermedi.bilmem yanılıyormuyum .ben hatırlamıyorum.bi kaç magazinde ve çok abartılı olmadan verdi.aslında ben dizilerin, haber bültenlerinde sanki habermiş gibi gereksiz yer işgal etmesine çok karşı bir insanım.bunu atv kanalıda çok yapıyor..ben ve çevremdeki insanlar bu tür haberlere çok tepki gösteriyor..çünkü bir dizinin nasıl gelişeceği haber bültenlerinde niye yer alsınki.habermi bu..?.magazinlere bişey demem.zaten sonuçta magazin..dizi setlerinede yer verecek tabiki...bu birazda yapımcı ile tv kanalının bu konudaki iletişimine bağlı bir olay sanırım...bu arada ab grubunun reyting verdiği programları dizileri gözledim..hani şu kültürseviyesi yüksek kesim olduğu iddia edilen grubun..örneğin salı gecesi reytinglerinde bu grup binbirgece adlı diziyi çok yüksek bir oranla birinci yaptı..diziye bişey demiyorum.belliki çok emek verilmiş.aliyenin tahtina aday bir dizi.ama hatırla sevgilide çok emek verilmiş bir dizi. o ise totalde 12.ci ab de altıncı olmuş.peki bu fark nerden kaynaklanıyor?bu fark dün geceden beri haber bültenlerinde çok büyük bir haber değeri varmış gibi gösterilen binbirgece dizisindeki ahlaksız tekliften kaynaklanıyor..çünkü ab grubu bu tür olayları cazip buluyor.ve onları izliyor..belki bir kısmınıza garip gelecek ama işin özü burda..bizim dizimize bu tarz sahneler eklense ab grubu hareketleniverir..maalesef öyle..total ise bütün grupları içeriyor..her yaş grubu her gelir grubu her kültür grubu.hepsi var..ve bu toplam içinde biz gençlerden,gülmeyi arzu edenlerden ,naif ilişkilerin arzusunda olanlardan reytingi alıyoruz.bu yüzden totalle ab grubu arasındaki fark bundan oluşuyor..bu benim tespitim tabiki..

ipekb
16-11-06, 09:31
evet bende baktım..starın sayfasındaki duruma.geçen hafta en üstte idi..bu kaybolan dizisi cumartesi gecesi yayınlanırken epeyi gerideydi.geçen hafta ikinci olunca onu üste taşıyarak ön plana çıkarmak istiyor sanırım.yada bu bizim paranoyamız..fakat dediğin gibi bazı dizilerin haberlerde bu kadar önplana çıkarılması çok abartılı geliyor bana..ama star en başından beri yalancı yarimi hiç haber bültenlerinde haber olarak vermedi.bilmem yanılıyormuyum .ben hatırlamıyorum.bi kaç magazinde ve çok abartılı olmadan verdi.aslında ben dizilerin, haber bültenlerinde sanki habermiş gibi gereksiz yer işgal etmesine çok karşı bir insanım.bunu atv kanalıda çok yapıyor..ben ve çevremdeki insanlar bu tür haberlere çok tepki gösteriyor..çünkü bir dizinin nasıl gelişeceği haber bültenlerinde niye yer alsınki.habermi bu..?.magazinlere bişey demem.zaten sonuçta magazin..dizi setlerinede yer verecek tabiki...bu birazda yapımcı ile tv kanalının bu konudaki iletişimine bağlı bir olay sanırım...bu arada ab grubunun reyting verdiği programları dizileri gözledim..hani şu kültürseviyesi yüksek kesim olduğu iddia edilen grubun..örneğin salı gecesi reytinglerinde bu grup binbirgece adlı diziyi çok yüksek bir oranla birinci yaptı..diziye bişey demiyorum.belliki çok emek verilmiş.aliyenin tahtina aday bir dizi.ama hatırla sevgilide çok emek verilmiş bir dizi. o ise totalde 12.ci ab de altıncı olmuş.peki bu fark nerden kaynaklanıyor?bu fark dün geceden beri haber bültenlerinde çok büyük bir haber değeri varmış gibi gösterilen binbirgece dizisindeki ahlaksız tekliften kaynaklanıyor..çünkü ab grubu bu tür olayları cazip buluyor.ve onları izliyor..belki bir kısmınıza garip gelecek ama işin özü burda..bizim dizimize bu tarz sahneler eklense ab grubu hareketleniverir..maalesef öyle..total ise bütün grupları içeriyor..her yaş grubu her gelir grubu her kültür grubu.hepsi var..ve bu toplam içinde biz gençlerden,gülmeyi arzu edenlerden ,naif ilişkilerin arzusunda olanlardan reytingi alıyoruz.bu yüzden totalle ab grubu arasındaki fark bundan oluşuyor..bu benim tespitim tabiki..

süpersin....sevgili jenn ...kesinlikle sana katılıyorum

nowar_77
16-11-06, 09:57
çok güzel tesbitler jenn.A/B grubu olarak adlandırılan yüksek kültür düzeyindeki kişileri temsil eden izleyici kitlesinin asla spor olarak kabul etmediğim king box ve boks maçlarını .fair factor ü nasıl ilk sıralara yerleştirdiğini de unutmayalım..sorduğun zaman medeniyete toz kondurmazlar ama izledikleri ortada ..kan- kin -gözyaşı..yalancı yarim-hatırla sevgili gibi incitmeyen,ağlatmayan yapımlara bu yüzden rağbetleri yok maalesef..A/B grubunun reytinglerine baktığım zaman kendimi çok kültürsüz hissediyorum:img-grin2 çünkü beğenilerimiz hiç kesişmiyor

tarik_naz
16-11-06, 10:09
belki de star'ın yalancı yarimi hiç reklam yapmamasının nedeni işlerin yolunda gitmesinden kaynaklanıyodur. ya da işler yolunda gitse de gitmese de biz bu diziyi yayınlayacaz mantığı ile hareket ediyolardır. çünkü bu dizi çok sevildi. ve 20. bölüme merdiven dayadı. reytinglerin bu diziyi etkilemediği ortada. kötü reyting de alsa sonuna kadar gidecektir.

a/b grubunun reytingleri artık beni hiç ilgilendirmiyo. hatırla sevgili'yi 2 bölümdür ben de izliyorum ve gerçekten çok güzel dizi.ama gelen sonuçlar beni şok etti. orada da aşk var, romatizm var, komedi var ve en önemlisi türkiye gerçekleri var. ve bu türkiye gerçekleri olması milleti sıktı galiba ki böyle diziler izlenmez oldu.

yalut
16-11-06, 10:43
Sevgili Jenn ne diyeyim sana güzel tesbitlerin için , teşekkürler ,ellerine sağlık

dea
16-11-06, 11:02
arkadaslar hepiniz haklısınız da bence bosverelim ab'yi reytingi keyfimize bakalım.ben diyorumki;nerde,nezaman, nasıl bilmem ama yakın bir gelecekte bizim tarık nazı bi opse tam super olacak...:love05:

ilgi
16-11-06, 11:41
evet dea sana katılıyorum tarık nazı bi öpse gerçekten süper olur

yeter be!
16-11-06, 12:48
bazen konular çok havada bırakılıyormuş gibi geliyor bana..özelliklede 2 hız tutkunu genç...mecburiyetten birbirlerine tutunurlar gibi bir özetle başlayınca konu..bu 2 genç tarık ve naz ama hız tutkuları uçup gitti...aşk geldi cihana tamam ama bu ikisinin ilk aşkları değilmi hız tutkuları..adam italyanın şampiyon rallicisi ne zaman alfonsodan bahsedilse sadece 1 görüntü yayınlanıyor..2 senelik şampiyonun sadece 1 kerelik mi çekimi olur..üstelik tamam kimliğini falan saklıyor ama hiç mi yarışmazlar..cenk e ders verdiği sahnelerden sonra (keza o da sadece 2 kez oldu)bir daha yarış sahnesi izlemedik...

ben hala sabırla türkiye motor sporlarına da değinecekleri bir ralli sahnesi hatta birkaç tane ralli sahnesi bekliyorum umutla..

aşk ları ilan edilmeli artık tabi ki..2-3 bölüm içinde..ve hatta Tarık asıl kimliğini de yani yalanların sebebi olan kimliğini de kendisi söylemeli naz a..sebeplerini de anlatarak..en önemlisi de italyaya dönmesi için franceska nın ona uyguladığı baskılarıda anlatarak..ee birazda o küskünlük sahnelerini hatta nazın düşünüp affetmesini tarık ın yalvarmalarını izleyelim..eh mutlu son beklediğim aşikar sanırım...:)

willlover
16-11-06, 13:10
jenn, sana katılmamak elde değil... Büyük emeklerle yapılmış nice güzel diziler reyting kurbanı oluyor dizi aşırı derecede tanıtılmadığından dolayı. İşte bu reytingler yüzünden yerli dizileri izlemek istemiyorum. Hatta başladığım bir diğer yerli dizi olan Hatırla Sevgili ve Sağır Oda sonununu getirebilecek mi diye merak ediyorum. İnsanlar reyting korkusu içinde dizi izlememeli bence.Maalesef artık Türkiye'de çok yüksek reytingler yapmak için diziyle ilgili her şeyi ana haber bültenlerine taşımak gerekiyor. Yani bu tip şeyler yüzünden ana haber bülteninin haberlik tarafı kalmadı. İyice magazin oldu. Ancak ben artık Star'ın ana haberlerinde Yalancı Yarim'e yer vermesini istiyorum, zira diğer kanallar bunu çok güzel yapıyor ve bir saatlik ana haber bülteni süresinin neredeyse yarısını dizilerine harcıyorlar. Böyle bir durumda tabii ki 30,00 gibi rakamlar gelecektir, gelmesinden doğal da bir şey yoktur. Yalancı Yarim'e de aynı reklam kampanyaları yapılsa, reytingler uçar herhalde.

jenn
16-11-06, 13:18
birazda küçük ayrıntıların üzerinde durmak istiyorum..vahi beyin artık işine giden bir işadamı olmasını arzu ediyorum.hulusi bey işine başladığına göre vahi beyde işine gitmeli..ümitle ilgili düşüncemi belirtmiştim.birde hizmetliler evde yoklar ama evin temizlik işlerini belkıs hanımın yapması mümkündeğil.hadi yemek tamam temizlik için en azından hulusi beylerdeki gibi bir pasif hizmetçi karakteri olmalı diye düşünüyorum:)

ayşenurr
16-11-06, 14:13
genelde konular birbirinden çok kopuk.bir konuya geçiliyor heveslenmeye başlıyoruz sonu ne olacak diye.ama tabiki sonlandırılmadan daha başka konuya geçiliyor.bence senaristler bana pek başarılı gelmedi.konular daha ciddiyet kazanmalı.ümitte ayrı konu.espiriler çok basit ümit bana itici gelmeye başladı.fragmanı izlediğim kadarıyla hulusinin konularıda hep aynı.lütfen senaristler konulara daha özen gösterelim.ben burda kendimi yiyip bitiriyorum.sonuçta bu dizide barış akarsu oynuyor.barışımızın daha güzel konulu dizide oynamasını isterim.

yalut
16-11-06, 14:29
Sevgili Yeter be sana katılıyorum dizinin başlangıcında ikiside araba yarışı tutkunuydular , Naz da araba yarışındaki kazadan sonra araba kullanması yasaklanmış ve Tarık o yüzden işe başlamıştı. İkisine de ne oldu birden bire bu tutkuları bitti hele Tarık kendisini kanıtlamış biri olarak herşeyi göze almış bu tutkusu için ailesini, okulunu bile hiçe saymıştı, hatta etrafımda diziyi izleyen gençler bile soruyor bu bölümde araba yarışı varmı diye?
Reytinglere gelince aslında umurumuzda değil diyoruz , ama maalesef dizinin
sürekliliğini onlar karar veriyor. Star Tv ye kızıyorum çünkü dizimize gereken desteği asla yapmıyorlar.Başka kanallar nasıl yapıyor , görüyoruz 18. bölümü izleyeceğiz neredeyse 5 ay olacak dizi başlayalı , kanalında doğru dürüst reklam bile yapmadı.Hani derler ya yemeğin malzemesi tam olmalı, tuzu ayarında olmalı Star da dizimizle ilgili her şey var ama kullanamıyor nedense.

cave77
16-11-06, 14:31
Dizinin reklamı ve tanıtımı konusunda sanırım hepimiz şimdiye kadar yüzlerce mail atmışızdır Star'a ama hiçbir değişiklik olmadığı aşikar...herşey eski tas eski hamam gene...demek ki atılan mailler bu konuyla ilgili yerlere iletilmiyor...FM yapım Sıla'ya gösterdiği ilginin dörtte birini de bize gösterirse sonuç çok daha iyi olacaktır,demek istediğim bizim gücümüz biryere kadar yetiyor,Star'ın diziyle ilgili tanıtım ya da reklam vari haberleri magazin programlarında ana haberde yayınlaması için FM Yapım'ın bastırması gerekiyor çünkü biz ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım bu konuda başarılı olamadık...ben dizinin artık mantık hatalarına ya da onuna bununa takılmıyorum sonuçta mutlaka senaristlerin de bir bildiği var;en doğrusunu en iyisini onlar bilirler,hiç beklenmedik anlarda o havada kaldığı söylenen olaylar gene hiç beklenmedik ve de çok hoş bir şekilde birbirlerine bağlanacaklardır,benim buna inancım sonsuz,ki 17.bölümde çok iyi bir çıkış yakaladık ve bu böylede devam edecektir.Benim eleştirilerim diziden çok Star'ın yayın politikasına yönelik...ne içi boş hiçbir anlamı olmayan diziler var ama reklamın alası yapılarak şişirildikçe şişiriliyor e millet de merak edip izlemeye başlıyor...ben hep diyorum eğer şu an bizim yerimizde başka bir dizi olsaydı çoktan yayından kalkmıştı bu tanıtımsızlık yüzünden.

jenn
16-11-06, 14:43
cave sana katılıyorum..ben küçük ayrıntıların zaman zaman halledilmesi gerektiğini düşünüyorum mesela şu karakol imzasını geçen bölüm ne güzel ustaca bağladılar bunun gibi küçük ayrıtlar yukarıya yazmıştım onlarıda halletseler süper olacak..ben güveniyorum senaristlere yapacaklardır:)

nimett
16-11-06, 15:07
milliyet gazetesindeki reklamdan;

NAZ İZ PEŞİNDE

Tarık'ın Tekelioğlu ailesiyle olan ilişkisini ve Bora'ya güvenmeme sebeplerini bulduğunu düşünen Naz, Tarık'la konuşmaya karar veriyor.Bakalım, aynı anda birçok sorunla uğraşan Tarık ve aldatldığını düşünen Naz arasında neler olacak?

sevgiler,

yalut
16-11-06, 15:16
Günün dizileri bölümünde neden Yalancı Yarim yok , benmi görmüyorum acaba?

jenn
16-11-06, 15:23
Günün dizileri bölümünde neden Yalancı Yarim yok , benmi görmüyorum acaba?

bazen koyuyorlar bazen koymuyorlar..geçen hafta koymuşlardı..

tarik_naz
16-11-06, 15:46
yaw konu yine dönüp dolaşıp senaristlere gelmiş. tamam ufak ayrıntıların çözülmesi fikrinize katılıyorum ama erken eleştiri yapıyoruz. uğur kedi arkadamışımız senaristlerin dizi için çok çalıştıklarını, inanılmaz fikirlerinin olduğunu söylemişti.bu nedenle içimiz rahat olsun. havada kalan konuları yeri geldiğinde işliyolar zaten. işlemezlerse de canları saolsun :)

melis15
16-11-06, 15:59
mehraba arkadaşlar bence star tv kadar fm yapımında hatası var starda dizi için destek isteyebilir diziyi biraz ön plana çıkarmalı sınız diye bilir bizlerin elinden bukadar geliyor barışla merve programlara çıkacaklardıoda olmadı hala internet sitelerinde hala bu merve sevinin söyledi denen sözler hala yazıyor birlikte çıkıp düzeltilmesi gerekirdi yani her ikitarafında hatası var bence biran evel dizimize yeteri kadar önem verilmeli ben merak ediyorum fm yapımın sitesi yokmu olsa oraya mail yolardık.tepkimizi belirtirdik hem dizile ilgili hemde tanıtılmasıla ilgili

sondakika
16-11-06, 16:42
arkadaşlar yine kanayan yaramıza dönüyoruz..malum rating hele hele birkaç dizi daha bu hafta içi ekranlara veda edince, kod adı ve adak, insan ister istemez ürkmüyor değil..ama willover, sağır oda demiş, merak etmesin sağır odaya birşey olmaz..artık kemik bir yapı oldu son 3 haftanın ratinglerinde istikrar bir yana, hafif kıpırdamalarda yok değil..tek eksiği o dizinin, müzikleri.. gökhan kırdar bir iyilik yapsın..nerede vadi'de ki performansı..

gelelim bizim diziye, oldum olası haber bültenlerinde dizilerle ilgili metaryaller görmek, beni hep rahatsız etmiştir.. zira ülkenin toplumsal akışının ve bakış açılarının, nerelere doğru kaydığının en net göstergesi haberlerdir.. ama bir geçrek var; yalanci yarim, rating sorunu yaşamayan belkide yaşamayacak nadide dizilerden.. fm yapımın, sıla dizisine gösterdiği ilgi kadarını yalancı yarime göstermiyor sözü, biraz adaletten uzak eleştiri gibi geliyor.. zira diziye ilgi yapım evini aşar, sadece yapar ve bandı kanala gönderir.. bu etaptan sonra yapacağı tek şey bölüm ücretini tahsis etmektir.. ne demek istiyoruz? bir dizinin reklamını yada tanıdımı tamamen kanalı bağlar.. ama bu iş için en biçilmiş kaftan, magazin programlarıdır ve onlarında ratingi yabana atılmayak kadar..

şimdi gelelim diğer bir noktaya.. şu rating konusuna ve emek sarf edilip tutulmayan gibi gelen dizilere... yahu sadece emek sarf etmeyin, neyi, nerede nasıl yapacağınızı bilin.. bunu bilmek sarf edilen emeğe anlam yükler.alın kod adı dizisi yayından kalktı.. efendim gerçekleri anlatıyormuş, yok ciddi diziymiş.. kardeşim emek var ama dizinin senaryosu yavan, replikler havada, diyaloglar itici.. müzik allaha emanet, bir rejisi iyi diye halk bunu izlemek zorunda mı ?ya buram buram malum parti zihniyeti kokan görüş açısına ne demeli ? efendim emek varmış..emek var ama üründe kalite yok... unutulmamalı bu halk, kurtlar vadisini izledi, deli yüreği izledi, sağır odayı izliyor.. yani hepten boş değil.. burada halkı suçlamayın arkadaşlar,belki suçu en az kesim halk kesimi..ha rating cihazlarını elinde tutan kesimede kızmayın.. bütün top onların elinde değil..ilginç.!! bir örnek daha.. rejisi son derece berbat, çekimleri oldukça basit ve mantık hatalarının at başı gittiği kaybolan yıllar dizisi ise izlenmekte ?! neden ?

ya yapım şirketleri ? eline kamera kapan, ipini koparan kendisini sette buluyor. ortada kıyamet gibi dizi var.. herkesin hepsini takip etmesi tabiki zor, beklenemezde.. yapım şirketleri bunada dikkat etmeli.. yayından kalkıyor 2 dizi, yayına giriyor 2 katı.. olacak şey değil..

tutan dizilere dikkat ediniz, karakter analizleri son derece etkin, muzikleri dizinin atmosferine oldukça uygun ve çekici, senaryodaki replikler yavan değil bilhassa karakterleri oldugu gibi yansıtmakta..şu sıralar yayından kalkmasına üzüldüğüm tek dizi gözyaşı çetesi..diğerleri kalkması hiçte süpriz değil.. örnek verirsek, tabii müzik-senaryo- yönetim üçlüsünün birbirini tamaladığı dizilere, hırsız polis, avrupa yakası, biten kurtlar vadisi, son zamanların flash dizisi sıla.. demekki sadece emek sarf etmeyin ,birazda neyi nerede nasıl yapacağınızı bilin..

jenn
16-11-06, 17:04
bizim dizinin müziklerini ben çok seviyorum.sıcacık dizimiz gibi:)))bi kaç yeni ilave yapsalar dahada süper olur:)))

ceza_cansu
16-11-06, 17:11
Gerçektende bizim dizinin içinde kullanılan bütün müzikler,şarkılar hepsi süper.Bir kaç ilavenin yanında şu aaaa lı melodiye de bir an önce söz yazılsa çok güzel olur.:img-grin2

jenn
16-11-06, 17:13
hatta ben barışın konserlerinde otomobil uçar gideri rock alt yapısıyla söylemesini çok isterim.düşünsenize nefis bir cover olur:)))insanın içini kıpır kıpır yapan bir şarkı:)))

willlover
16-11-06, 17:36
hatta ben barışın konserlerinde otomobil uçar gideri rock alt yapısıyla söylemesini çok isterim.düşünsenize nefis bir cover olur:)))insanın içini kıpır kıpır yapan bir şarkı:)))

Valla onun bileceği iş; ama kulaklarımda canlandırıyorum da bu şarkıya rock altyapı iyi gitmez gibi:img-grin2 O şimdiki haliyle söylese de yeter:img-grin2 :img-grin2

sondakika
16-11-06, 17:37
evet arkadaşlar bizim dizimizin müziklerine sözüm yok. :) . diziye oturan bir müzik, içte arka fonda çalan melodilerde çekici ve kulağa hoş geliyor.. zaten bu denli düşük bir bütçede ve oyuncu sayısının az olmasına rağmen tutulmasının sebebleri arasındadır....ama ceza_cansu'nun dediği yeni melodilerde duymayı isteriz..bu alanda top barışta yahu..yani yap bir güzellik işte.. :) :) aaa göster sanatını... :) :)

bu arada sevgili tarık_naz, yok yahu eleştirmen falan değilim :) :) sadece izleyiciyim :) :)

thesunset
16-11-06, 17:54
merhaba arkadaslar.......1 saat icerisinde yazilariniza okuyorum ve glmek krizi gecirdim........super senaryolar yazdiniz.........eyvallah hocam!!!!

bu son 2 saat bi gecse....:img-grin2 bu hafta yine cok gulecegiz....KURBAGIMIZ var,daha neler var neler!!!!:img-grin2
bide ben her zaman yazmayi unutuyorum....TARIK - BELGIN HANIM'i konusmalari ve birbirine bakislari beni cok etkiliyor.......gercek bir anne ve oglu iliskisine cok guzel bi sekilde gosteriyorlar......

whiteangel
16-11-06, 19:23
arkadaşlarrr tv karşısındaki yerler kapıldı mııı:img-icecr hadi hepimize iyi seyirlerrr:img-haha: yaa niyeyse bu akşam çok heyecanlıyım ben.. şu an star haberi izliyorum ve binbirgece dizisinin çok abartılı bir şekilde ana haberde reklamı yapılıyor. galiba biz YY olarak üvey evlatız:img-sorry :img-sorry
duy bizi star tv.. hiç bir reklamını,tanıtımını yapmadığın,hatta fragmanını bile damlalıkla verdiğin yalancı yarim tutkunlarının isteklerine kulak ver....:icon_evil

nowar_77
16-11-06, 19:37
reytinglerin çok iyi olmasını en çok starın anlamsız üvey evlat muamelesine kapak olsun diye istiyorum..bangır bangır reklamını yaptığı öz evlat dizilerinden biri yayından kaldırıldı..diğeri de düşüşte ..üzülüyorum desem yalan olur..aha şu anda show haber de gülpare ile ilgili bir haber veriyorlar..bizim dizi de kendi yağı ile kavruluyor garibim...

ceza_cansu
16-11-06, 19:42
Az önce Star haberde gördüm.Doğan tv'nin %25 hisselerini sanırım Amerikanın ünlü bir medya kuruluşu ortak olmuş.Bir ilgisi olur mu bilmem ama belki bundan sonra Star'a yapılan üvey evlat muamelesi ortadan kalkar.Daha çok kazanç için daha çok reklam yapılmalı.

Dizimiz az sonra başlıcak.Herkese iyi seyirler.

BERNA
16-11-06, 20:27
Arkadaslar selamlasma iyi seyirler dilemek elbette diziyle ilgili yorumlarinizin bir kisminda olacaktir ama sadece bu amacli ve de kisisel bilgiler veren mesajlar birakmamaya ozen gosterelim.

Ozel sohbetlerinizi ozel mesaj yoluyla gerceklestirirseniz sevinirim

Saygilar
BERNA

ceza_cansu
16-11-06, 20:47
Off offff offffffff Naz bu bölüm resmen coştu.Bu kadar yaşadığımız şeyden sonra demeler toparlamak için verdiği örneklerle iyice batlamalar:img-grin2 :img-grin2.Tabi örnekler yine de süperdi Melisa,Francesca:img-grin2 :img-grin2 Diğer sahnelerde de resmen koptum.Ne pozitif enerjiymiş ya kırıldım gülmekten.:img-grin2 :img-grin2Hele o kurbağa ve sonrası yokmu süperdi:img-grin2

tarik_naz
16-11-06, 20:48
"yaşadığımız bunca şeyden sonra" işte bölümün en güzel lafı.
başta durağandı ama yavaş yavaş hareketleniyo :)
ama naz tam bi ikili ilişki pozisyonuna girmiş. bu laflar ancak birbirini seven iki kişi arasında olur.

cave77
16-11-06, 20:49
Yaw bu Naz'ın Tarık'a bir seni seviyorum demediği kaldı,sarılıyor yaslanıyor herşeyi yapıyor :)))) ama sonrada o kıvırması inkar etmesi yok mu çok komik oluyor ya :)))) e be kızım Naz artık hepimiz anladık ne inkar edersin daha:img-haha:

nesss
16-11-06, 20:51
Naz Bora şokunu zor atlatacak galiba:D Neyse anladı sonunda zor olsada...

Kurbağalı sahnelerin daha romantik olmasını umuyordum ama beklediğim gibi çıkmadı:D Ama Naz pot üzerine pot kırıyor maşallah :D Nerdeyse sevgiliymiş gibi davranıyor:D

Tarık'a da yazık yaw Naz kurtardım derken kızkardeşini kaptıracak:D

ceza_cansu
Bu arada Tarık uyurken onu seyretmesi de süperdi.Sonrası biraz kötüydü ama olsun.Yine de süperdi:img-grin2

eroglu_forever
Filizinkide Ne Büyük Aşkmış Yawwwfff...

Uyuz Etti Beni...

nowar_77
16-11-06, 20:52
benzini biten arabanın hırsız tarafından olay mahallinden uzaklaştırılmasına ses çıkarmayınca yuh be naz dedim ama yememiş bizim kız:img-grin2 yavaş yavaş gözü açılmaya başladı..bu arada kafasına çorap geçirmiş gaspçı süperdi:img-grin2 :img-grin2

nesss
16-11-06, 21:15
benzini biten arabanın hırsız tarafından olay mahallinden uzaklaştırılmasına ses çıkarmayınca yuh be naz dedim ama yememiş bizim kız:img-grin2 yavaş yavaş gözü açılmaya başladı..bu arada kafasına çorap geçirmiş gaspçı süperdi:img-grin2 :img-grin2

Kesinlikle en çok güldüğüm sahnelerden biri :D Tarık atma ve uydurma olayınıa caip aştı bende Naz yedi galiba demiştim ama Allah'tan böyle bir hata yapmadı :D

Ama çok iyiydi yaw canlandırdıkları sahne süperdi çok güldüm:D

tarik_naz
uff ya sıkıldım valla. tarık ve naz çok az sahne aldı bu bölümde. önümüzdeki bölümlerin temellerini atıyolar sanırım. diğer karakterlerin bölümü oldu bu bölüm.

inşallah yarın reytingler iyi gelir.

cave77
Bu bölümde Naz pek bi aktif canım :))) ah Hulusi vah Hulusi gene kazdığın kuyuya kendin düştün :))))

ayşenurr
16-11-06, 21:16
HULUSİ BEYİN SAHNELERİNE ÇOK YER VERİLMİŞ.NAZ VE TARIK ÇOK AZ GÖRÜNÜYORLAR.BEN HULUSİ BEYİ HİÇ SEVMİYORUM. ONU VE BASİT ESPİRİLERİNİ İZLERKEN ÇOK SIKILDIM. SENARİSTLER SESLENİYORUM DİZİDE ARTIK ESPRİ YAPILMASIN.ARTIK İSTEMİYORUM:icon_evil

nesss
16-11-06, 21:17
Haklısın canım Bora'yı bile göstermediler:D

Hulusi'nin gecesi bu akşam:D Bakalım Berrak neler yapacak Vahi Bey'lere gittiğinde Tarık'la karşılaştığında. Umarım patavatsızlık yapıp Tarık'ı zor durumda bırakmaz. Ama Tarık'ın gerçek kimliğini bildiğinden yakın davranabilir ve Naz deli olur:D

ceza_cansu
16-11-06, 21:20
Bende arabanın çalınma sahnesinde koptum.Hele o hırsız yok mu süperdi:img-grin2 .Bu arada Tarık ve Naz'ın az sahnelerinin olma nedeni bencede hazırlık olması için.Bu bölüm seyirciler sadece normal bir dizi izleyecek ama 19. ve 20. bölümlerde herkes hop oturup hop kalkıcak.Bu yüzden bu bölümün böyle olması doğal.Tarık ve Naz sahneleri az ama her sahne resmen bir olay

nowar_77
16-11-06, 21:20
yazıyoruz -çiziyoruz ama anlatamıyoruz..hulusi nin sahneleri beni de baydı..her bölümü iki kere seyrediyorum.ama bu bölümü seyretemeyeceğim sanırım...iki-üç sahne dışında çok basit bir bölüm olmuş...isyanlardayım yani..reyting yerlerde sanırım..yanılırım inşallah...

nowar_77
16-11-06, 21:31
yazıyoruz -çiziyoruz ama anlatamıyoruz..hulusi nin sahneleri beni de baydı..her bölümü iki kere seyrediyorum.ama bu bölümü seyretemeyeceğim sanırım...iki-üç sahne dışında çok basit bir bölüm olmuş...isyanlardayım yani..reyting yerlerde sanırım..yanılırım inşallah...

ayyy kendimi tekzip ediyorumm. bu bölümü sanırım on defa daha seyredeceğimmmm....o şarkı bütün bir bölüme bedellllllllllllllll...allahım güç ver banaaaaaa

nesss
16-11-06, 21:44
En en en ama en güzel bölüm Naz'ın Tarık'ı aratmacak senaryoyu yazdıktan sonra ki söylediği parça :D

Bu kadar mı güzel söylenir ve duruma uyar:D

Bu arada Hulusi için ne güzel Berrak gitti Meltem geldi yazık Belgin Hanım'a valla, arkasından çevrilen oyunlardan habersiz seviniyor...

Bu son reklam:( Umarım en son güzel bir şarkı ile bitirirler:D Arabanın içinde başbaşa:D

ceza_cansu
16-11-06, 21:45
Ne güzel şarkıydı o öyle hele o bakışmalar yok mu.Özellikle şarkının seni seviyorumlu kısmındaki bakışmalarına bittim resmen.Tabi Naz'ın Tarık'a artık inanmaması biraz canımı sıktı ama reklamdan önce arabaya binmesi keyfimi yerine getirdi.Bu arada Naz'ı çok hafife almışız.Kız çok zekiymişte haberimiz yokmuş.Yahu nerden girdin nerden çıktında buldun bu senaryoyu:img-grin2

ayşenurr
İNŞALLAH ŞARKI KURTARIR DURUMU AMA BEN BU BÖLÜMÜ BEĞENMEDİM.
ÇOK ÜZGÜNÜN ÇOOOOK:icon_cry:

cave77
Hulusi sahneleri biraz fazlalıktaydı hatta biraz değil bu bölüm Hulusi Tekelioğlu'na aitti ama dedikleri gibi umarım bu 19.ve 20.bölümlerin temelini oluşturmak içindir..sonuçta Berrak geri döndü,diziye yeni bir karakter girdi falan ama Barış'ın o Allahım güç ver bana şarkısını söylediği sahne yok muydu valla çok güzeldi ya hele ki bakışmaları falan,tek kelime ile mükemmeldi,bana göre 18.bölüm bir geçiş bölümüydü yani öyle umuyorum.Sanırım bu son reklam ve çok güzel bir noktada bitecek dizi,sabah arabada birbirlerine sarılmış vaziyette bunları uyurken bulurlarsa çok da komik olur :))))

nesss
16-11-06, 21:46
Naz Tarık'ın yanında dura dura onun atma ve uydurma hatta senaryo yazma yeteneğini hemen kaptı valla :D Nasıl uydurdun nasıl kılıfına göre anlattın valla tebrik ediyorum:D Demez mi Filiz Tekelioğlu'na aşıksın koptum valla :D Ah orda diyecekti ki Tarık benim gönlüm sadece birisi için atıyor ** o bunun farkında değil:D

Medea
16-11-06, 21:47
Arkadaşlar dizide Tarık ve Nazı gören oldu mu? Ben dizinin adını değiştiricem yakında "Hulusi Tekelioğlu ve elmaları" şeklinde.Bu ne ya şaka mı? Tamam bazern bazı yan oyuncular da ön plana çıkabilir ama burada resmen bölüm onlara tahsis edilmiş..abartın senaristler abartın az kaldı.Barış da Merve de ayrılsın dizi bitsin istediğiniz kadar Hulusi,Vahi BerrakBelkıs -ay daraldım- vs yazar durursunuz.Geçen bölüm ne kadar harikaysa bu da o kadar sıradan ötesiydi.Hulusu de esprileri de öyle.Tabiii ki dizilerin her bölümü aynı güzellikte olmayabilir ama bu kadar da fark olmaz.Dizinin başrol oyuncularının bu kadar geri planda kaldığı nerede görülmüş olacak iş değil.O güzelim kurbağa ve sarılma sahneleri de bozuk para gibi harcanmış yapmayın ben bile deha güzel yazardım.Geçiş bölümü bile olsa bu kadar baştan savma olamaz bir bölüm.Saçma sapan konular uzadıkça uzadı.Uzun sözün kısası..bu bölümü beğenmedimmm.

nowar_77
16-11-06, 21:48
En en en ama en güzel bölüm Naz'ın Tarık'ı aratmacak senaryoyu yazdıktan sonra ki söylediği parça :D

Bu kadar mı güzel söylenir ve duruma uyar:D

Bu arada Hulusi için ne güzel Berrak gitti Meltem geldi yazık Belgin Hanım'a valla, arkasından çevrilen oyunlardan habersiz seviniyor...

Bu son reklam:( Umarım en son güzel bir şarkı ile bitirirler:D Arabanın içinde başbaşa:D

yok yok ness hem berrak geri gelgi hem de promosyon olarak meltem de geldi...bir daha kimse gitsin demeyelim kdv si ile geri geliyor..cenk dedik dedik de bora gelmedi mi..melisa dedik franceska yolladılar....sayın senaristler noolur kimse gitmesin ..acıyın bizeee

ceza_cansu
16-11-06, 21:51
Sanırım bu son reklam ve çok güzel bir noktada bitecek dizi,sabah arabada birbirlerine sarılmış vaziyette bunları uyurken bulurlarsa çok da komik olur :))))

Öyle birşey olsa süper olur.Tarık ve Naz bütün gece dipdibe sabahta birbirlerine sarılmış bir şekilde uyansalar cidden süper olur.Her tarafları tutulur ama o sahne için değer:img-grin2

nesss
16-11-06, 21:51
Yok böyle bitirdiler ne diyeyim valla geçen haftaki muhteşem bölümden sonra bu iyi gelmedi :(( Barış'ın şarkı söylediği sahne hariç birşey yoktu. Ki ben o kolunu tuttuğu ve sarıldığı bölümlerde duygu krizine gireceğimi düşünüyordum ama olmamış olmamış....

Neyse klip yapacak bir şarkı bölümü var en azından !!!

ozqe
16-11-06, 21:52
ay yok ben haftaya izlemicem bu diziyi.
yeter artık ama amma uzattılar. 1 gıdım ilerlemiyo. brezilya dizilerine döndü heee... artık örenecekse örensin naz. yada ne bilim aşık olsunlar bişiler olsun. boş boş dizi izliyoz. sinirleniyom. anca yok onun ruyası yok onun kabusu yok onun hayali... böle giderse bırakıyom diziyi. :dito

ceza_cansu
16-11-06, 21:54
Valla arkadaşlar ben sizin gibi hiç sinirlenmedim.Çünkü bunun bir geçiş bölümü olucağını tahmin ettiğim için her Hulusi'li sahnede müzik dinledim.O yüzden Hulusi Bu hafta ne yaptı hiç bir fikrim yok.

cave77
16-11-06, 21:54
Bu bölümde başrolde resmen Bülent Kayabaş vardı...dizinin bu bölümü ona endekslenmiş birazcık,rol dağıtımı bu bölümde bana biraz adaletsiz geldi ama dediğim gibi bu durum bencede 18.bölümün bir geçiş bölümü olmasından dolayı gerçekleşti,sonuçta bu bölümden sonra dizi bambaşka bir seyir alacağından bu bölüm oldu bitti...Tarık'ın o söylediği muhteşem şarkı ve Naz'la olan bazı sahneleri olmasaydı çok daha sıkıcı olurdu bu bölüm...neyse inşallah reytinglerimiz iyi gelir diyeyim bari.

nowar_77
16-11-06, 21:56
Valla arkadaşlar ben sizin gibi hiç sinirlenmedim.Çünkü bunun bir geçiş bölümü olucağını tahmin ettiğim için her Hulusi'li sahnede müzik dinledim.O yüzden Hulusi Bu hafta ne yaptı hiç bir fikrim yok.

ben de:img-grin2 :img-grin2 hulusili kısımlarda sesi kısıp pc den müzik dinledim

ceza_cansu
16-11-06, 21:56
Ben bu haftaki reytinglerden çok şimdiden 19. ve 20. bölümlerin reytinglerini düşünmeye başladım.Bu bölüm herkesi sinirlendirdi.Bu bölümden sonra diziyi izlemekten vazgeçenler olursa sayımız iyice azalır.

BAGnergis
16-11-06, 21:59
gıccık oluyom yaw en güzel yerlerde bitiriyolar hep.ay filiz tekelioğlunu seviyosun diyeceğini anlamıştım ben nazın.ama tarık orda itiraf etmek zorunda kalır demiştim.e sonuçta aşağı tükürse sakal,yukarı tükürse bıyık

meryemce84
16-11-06, 22:04
Barış Akarsu'nun söylediği Barış Manço Şarkısı çok güzeldi.

Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin
Buz gibi sabahında
Bu korkunç yalnızlığımda
Seni bekliyorum yanıyor yüreğim

Yine gözyaşlarım yağmur gibi
Yaşıyorum anılarla
Birşeyler kopuyor sanki
Taa şuramda yanıyor yüreğim

Allahım güç ver bana sığındım sana
Bu ne dayanılmaz acı sabır ver bana
Yeter artık çektiklerim bitsin bu ceza
Ümitsiz haykırıyorum ne olur dön bana

Sana yazdığım en son şarkı bu
Artık kırıldı kalemim
Gökler şahidim olsun ki
Seni seviyorum yanıyor yüreğim

Sonbahar yaprakları gibi
Savruldu ümitlerim
Son bir kez duymak istersen

Medea
16-11-06, 22:05
Geçiş bölümü dediğiniz nedir?Gelecek için kurgunun şimdiden hazırlanmasıdır deği mi?Haa denebilir ki işte ilerisi için Berrakı sokmaya bahane aramak için bunlar yazıldı yok işte Filiz nişanlandı vs vs gelişmeler oldu filan.İyi de bunlar için bunca fuzuli aksiyona gerek yoktu ki?Olaylarda gelişme vs de olmadıki ayn yerdeler.Zaten Filize evlenme teklif edileceği belliydi,tarıkla Naz arasında da hiçbir gelişme olmadı..ee o zaman bu neyin geçişi??

Medea
16-11-06, 22:07
Ben bu haftaki reytinglerden çok şimdiden 19. ve 20. bölümlerin reytinglerini düşünmeye başladım.Bu bölüm herkesi sinirlendirdi.Bu bölümden sonra diziyi izlemekten vazgeçenler olursa sayımız iyice azalır.
Tamamen katılmasam da tabii ki mümkün.Ama hiçbir dizisever bir bölüm kötü diye vazgeçmez.Ne var ki önümüzdeki bölüm karar vermeleri için önem taşır.Yani bir iki bölüm daha bakar gene sevmezse o zaman bırakabilir insanlar bişi de denemez.

cave77
16-11-06, 22:07
Ya sizleri bilmiyorum ama bu Hulusi'nin aşırı kadın zaafı beni sıkmaya başladı yani tamam yeri gelince komik sahneler ama bazende itici geliyor...yani öyle her gördüğüne asılmak zorunda mı bu Hulusi karakteri?bilemiyorum ama birazcık bu imajı düzeltseler iyi olacak çünkü bu gidişle sempatikken antipatik olmaya başlayacak bu karakter.

ceza_cansu
16-11-06, 22:08
Geçiş bölümü dediğiniz nedir?Gelecek için kurgunun şimdiden hazırlanmasıdır deği mi?Haa denebilir ki işte ilerisi için Berrakı sokmaya bahane aramak için bunlar yazıldı yok işte Filiz nişanlandı vs vs gelişmeler oldu filan.İyi de bunlar için bunca fuzuli aksiyona gerek yoktu ki?Olaylarda gelişme vs de olmadıki ayn yerdeler.Zaten Filize evlenme teklif edileceği belliydi,tarıkla Naz arasında da hiçbir gelişme olmadı..ee o zaman bu neyin geçişi??

Açıkçası ben geçiş bölümü diyerek kendimi avutuyorum.Her ne kadar müzik dinlesemde ekranda hep Hulusi'yi görmek beni de sıktı ama şöyle birşey var 19. ve 20. bölüm.İkiside süper olucak.Belkide o bölümlerde sadece olaylar Tarık ve Naz'ın üzerinde gelişicek.Diğer oyunculara pek fazla yer verilmeyecek(İNŞALLAH).Bu yüzden bu bölümde böyle bir bölüm olsun dediler.İzleyiciler 17. bölümün etkisinden çıksın.18. bölüm biraz kafa dağıtsın nasıl olsa 19. ve 20. bölüm onları çok etkiliyicek denmiş olabilir.

nowar_77
16-11-06, 22:08
berrak ı diziye sokmaları şarttıysa niye çıkardılar ki kovmasaydı, çıkmasaydı..bu kadar gereksiz aksiyona ne gerek vardı ki..vallahi bu geceki bölümün tarı - naz sahneleri dışındaki bölümlerini seyredemedim .ya sesi kapatım ya da mutfak karıştırdım..hulusi yi görünce kalktım başından ya..

sondakika
16-11-06, 22:11
hmm ne tür bir, bir bölüm izledik? kim başrol, kim yan rol bir birine girdi..böyle iş olur mu, a dostlar... senarist takımı, lütfen, barış barış dedikte bir şarkıyla bölüm kurtulacağını mı sandınız...son sahne geldi... tamam dedim, işte geldi sahne, bir parçada olda kurtulmuş olacağız cadı belkıstan, yaşlı hulusiden ve berraktan.. aaa oda ne cart diye ekranda bir yazı... 18.bölüm sonu..hayda şaka mı bu ya..!! olmadı .. bu bölüm olmadı..ne diyeyim, hulusi resitali beni baydı...

gelincikkkk
16-11-06, 22:14
Öyle birşey olsa süper olur.Tarık ve Naz bütün gece dipdibe sabahta birbirlerine sarılmış bir şekilde uyansalar cidden süper olur.Her tarafları tutulur ama o sahne için değer:img-grin2

eğer birbirlerine sarılarak uyanırlarsa ve bu romantik sahneyi uzatırlarsa harika bi başlangıç olur haftaya :img-grin2

tabi kesinlikle şu hulusi sahnelerini azaltmaları lazım

Medea
16-11-06, 22:15
Vallahi son dakika arkadaşım ben bu Hulusinin elma merakı yüzünden elmadan nefret ettim yahu.

nowar_77
16-11-06, 22:16
yan rollere ağırlık verilmesinin bir mahsuru yok ama noolur hulusi- belgin - vahi- belkıs deği..hacer annem var mis gibi neler çıkar hacer anne- ayşe- sadri den.. bir romantizm de orada yaşanır ..işleyin işte ..diziye illa hatunlar sokacaksanız ..yaşı bu işe uygun ümit var..koy ümite beğeneceği bir cici dersane arkadaşı..oğlanın da yüzü gülsün..biz de şirin şirin seyredelim..hulusi den vazgeçin artık..kırkından sonra...diye giden bir atasözü var yahu..adam hücceten gidecek hatun diye diye..bari ona acıyın..

cave77
16-11-06, 22:17
Vallahi son dakika arkadaşım ben bu Hulusinin elma merakı yüzünden elmadan nefret ettim yahu.

Bi de şu kadın zaafı yani her gördüğü kadına asılması da beni bayılttı valla:img-elvis

ceza_cansu
16-11-06, 22:20
Ben Filiz olayına da takıldım.Ne yapmak istiyor anlamış değilim.Geçen hafta tamam dedim Filiz bu adamın sahtekar olduğunu anladı ama bu bölümde yaptıklarına ne demeli.İnsan birinin sahtekar olduğunu bile bile onunla nişanlanır mı ve de bir marifetmiş gibi kutlamaya gider mi???Aklıma 2 seçenek geliyor.Ya Filiz Bora'nın yalanlarını biraz daha ortaya çıkarıp amacını öğrenmek için kabul etti ya da en düşünmek istemediğim olay oldu Filiz Bora'ya inandı.

RODYA
16-11-06, 22:20
selam sondakika(murat),selam arkadaşlar.

arkadaşlar ortada bir şey yokken,ratingler için perşembeye konmalı diyen bendim.dediğim oldu.gayet güzel bir gün,ve saat.ama senaristler aklını başına almazsa,adım adım felakete gideriz.

bu neydi allah aşkına?hangimiz bu bölümden zevk aldık.hadi biz fanatiğiz,öylesine diziye bakan,günün yorgunluğunu,stresini atmak isteyen insanlar sizce ne düşünmüşlerdir? dizi yazın ab de,totalden bile yüksek share alıyordu.artık ab de çok çok düşük totale göre.c ya da d grubu,o katlanılamaz hulusi sahnelerini izlemiştir yine belki,ama ab izleyicisi buna daha ne kadar tahammül edebilir? barışın ve mervenin sadece tipi bile bu dizinin aslında ab dizisi olması gerektiğini insana düşündürür.ama senaryo,bu süreci tesine döndürüyor.

yazık ediyorlar güzelim diziye yazık.aslına o kadar potansiyel var ki.yakında düzelecek diyorlar,ama biraz daha geç kalırlarsa,kaybolan,vazgeçen seyirciyi toparlamak çok çok zor olur.

nesss
16-11-06, 22:21
Geçen hafta dizi çok güzle bir bölüm yayınladı ve çok iyi bir reyting hakediyordu. Ben o gündne sonra sabırsızlıkla reytingleri bekledim ama bu bölümden sonra açıkcası pek bir reyting beklemiyorum. Bu hafta reyting konusunda sakinim açıkcası!

Şaka bir yana umarım böyle bir geçiş bölümü sadece ve sadece bu haftalık kalır. Bu hafta aslında önemliydi diye düşünüyorum çünkü Perşembe gününde her hafta yayınlanacağı kesinleştiği bir hafta ve izleyici bugüne alışması için geçen haftaki gibi muhteşem bir bölüm hakediyordu. Çok kötü değildi ama bu kadar da Hulusi ve Berrak üzerine kurulu olmamalıydı.

Hulusi: Kadın hastası olduğunu bir kez daha kanıtladı bu bölümde. Kadınlar için yapamayacağı numara yok maşallah tabi her duruma uygun hazırlığınıda yapmayı unutmuyor helal olsun. 60 yaşındaki birisi için:D

Belgin: Belgin bu bölümde yanılttı beni. O zeki kadın neredeydi. Yine kocasının oyununa geldi ve Meltem diye birisinin gelmesine yardımcı oldu nerdeyse. 19.Bölümde Meltem'i gördüğünde Berrak'ı gönderdiğine pişman olacak bence...

Berrak: Onsuz bir YY düşünemiyorum! Herhalde YY bitince en çok onu özleyeceğim ne de olsa en çok gördüğümüz yüzleredn biri!

Vahi: Hulusi'ye ezilmekten kurtulamadı gitti yaw. Bi haddini bildiremedi. Tamam dostlar falan ama sürekli dediklerini harfiyen yerine getiriyor. Biraz daha baskın olması gerekiyor artık. Hele Belkıs gibi hoşlanacağı birisi gelmişken:D

Belkıs: Ben bu kadını sevdim, ne olursa olsun neşe getirdi. Onlu sahneler eğlenceliydi. Hem Hulusi'ye haddini bildirecek, diş geçirecek tek kişi olarak görüyorum. Hatta belki Hulusi bu sayede "KADIN"'ın ne anlama geldiğini ne olduğunu unutur:D

Ümit:Japon saçları çok şekerdi. Ama yine azdı yine azdı. Ben eskisi gibi Ümit'in esprilerini duymak onun güzel esprileri ile gülmek istiyorum. Hani nerde o ince ve zekice esprileri:(

Filiz: Resmen aptal aşık!!! Ya ben bu kızı zeki, cin birisi zannederdim. REsmen gözleri kör oldu. Sen üç gündür birisi ile birlikte ol. Abinin tüm uyarılarına rağmen kafanda hiç bir kuşku olmadan evlenme teklifini kabul et. Benim aklım almıyor. Bu kıza artık iyi bir ders gerekiyor. Bence Bora'dan yiyeceği kazığı kötü bir şekilde öğrenmesi lazım ki anlasın ne kadar safca hareket ettiğini!

Bora:Allah'tan az gördük yüzünü. Pek gözükmedi ama yapacağını da yaptı sağolsun. Elindeki fırsatı değerlendirdi ve Filiz'e evlenme teklifi etti hemde klışe bir şekilde. Bu son güzel günlerin Bora'cım 19.Bölüm'de görüşelim;)

Sadri ve Ayşe : Ben Sadri ve Ayşe'nin sahnelerini çok sevdim sadece bir tane vardı ama olsun. Ayşe uyandırmaya geldiğinde kötü bir horlama sahnesine rağmen izledi ya sevimli sevimli işte dedim bizimkilerin yaşayamadığı aşk başlıyor. Sadri'de nasıl uyandıysa kızı boğazlayacaktı ama Ayşe'yi farkettiğinde kala kaldı:D

Hacer Ana:Ben Sadri ile Ayşe'nin birlikte olacaklarına seviniyor diyorduma ama Sadri ve Ayşe'i öyle görünce pek bir tepki verdi. Kesin yanlış anladı hehehe. Bakalım haftaya Filiz ile nasıl konuşacak ve vazgeçirebilecek mi?

Ve en son kıyıda köşede kalan karekterlerimiz :D !!!!

Naz: Resmen coştu:D Öyle bir coştu ki hızını alamadı senaryo üstüne senaryo yazdı. Hemde ne senaryo bittim valla:D Bu şüpheci tavır yakıştı aslında bu sayede Tarık'ı biraz daha köşeye sıkıştıracak ve gerçekler yakında ortaya çıkacak. Tabi Tarık'ın can evinden vuruyor farkında değil ama! Sürekli yalan söylüyorsun, güvenmiyorum derken "onca yaşadığımız olaylardan " sonra demesi çok güzeldi. Bu bölümde aslında Tarık'ı nasıl ve nerde gördüğünü bir kez daha üstüne bastı. Ayrıca Filiz Tekelioğlu ile şöför Tarık arasındaki aşk macerasını yazarken bence biraz da kendi senaryosundan esinlendi. Zengin kız-şöför aşkı:D Ne yaparsa yapsın Tarıktan uzak duramıyor. Her bunaldığında soluğu Tarık'ın yanında alıyor işte güzel olan bu sahneler ama bu kadarcık!!!

Tarık:Bu bölümd eve bir kaç bölümdür en çok acıdığım ve üzüldüğüm kişi. Kardeşi elden gidiyor hemde dolandırıcı bir herifle, bankası elden gidiyor, Frenceska bir yandan baskı uygulayıp tehdit ediyor üstüne üstelik Naz'a yanlış anlaşılarak herşey kötüye gidiyor. Ve sürekli yalan üretmek zorunda kalıyor. Yakında dizinin adı Yalancı Yarim değil "Yalan Makinesi" falan olacak:)

oyy yoruldum yazarken ama bu bölümde o kadar çok yazacak şey vardı ki, belitmek istedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ( bunları o kadar çok koydum ki belki senaristler anlar:D)

Medea
16-11-06, 22:21
Ayrıca illa ki geçiş bölümü diye tutturdularsa bari Hulusinin olaylarını bir şekilde Tarık'a bağlasalardı ,onunla alakası olsaydı.Yok elma yok ayva bu ne.

yalut
16-11-06, 22:22
Dizinin en güzel bölümüTarık'ın muhteşem söylediği parçaydı tek kelime ile
harikaydı,yüreğine sağlık Barış . Bu bölüm nedense Hulusi Bey,Belgin Hanım,
Vahi Bey, Belkis Hanım arasında gitti geldi, yine rüyalar,yine Berrak, yine elmalar ne olur bana kızmayın ama spor salonundaki Belgin Hanımın resmi esprisi çok abartılıydı , bu bölümde biraz yine Hulusi Bey abartıları vardı bence inşallah bundan sonraki bölümlerde bunlara dikkate alınır, Filiz konusunda hala umutum var nedense, oyuna oyunla karşılık veriyor sanki ama yanılabilirim.Nazın Tarık''ın Filiz Tekelioğluna aşık zannetmesi Tarık'ın tavırlarından sonra normaldi.Arabadaki son bitiş sahnesi
çok güzeldi,ama maalesef tam orada bitti. Ama dediğim gibi Barış'ın seslendirdiği Allahım güç ver bana parçasını nefis okudu altta müzikle beraber harikaydı.Ben bu bölümde romantizm beklerken biraz hayal kırıklığına uğradım.

cave77
16-11-06, 22:24
Ben Filiz olayına da takıldım.Ne yapmak istiyor anlamış değilim.Geçen hafta tamam dedim Filiz bu adamın sahtekar olduğunu anladı ama bu bölümde yaptıklarına ne demeli.İnsan birinin sahtekar olduğunu bile bile onunla bir nişanlanırmı ve de bir marifetmiş gibi kutlamaya gider mi???Aklıma 2 seçenek geliyor.Ya Filiz Bora'nın yalanlarını biraz daha ortaya çıkarıp amacını öğrenmek için kabul etti ya da en düşünmek istemediğim olay oldu Filiz Bora'ya inandı.

O da ayrı bir muamma zaten,neyse 19.bölümde foyası ortaya çıkıyor bi şekilde Bora Bey'in...ya bu Filiz sayesinde olacak ya da başka bir şekilde...Filiz de öyle bir rol yapıyor ki gerçekten mi inandı yoksa numara mı yapıyor anlayamadık gitti.

ceza_cansu
16-11-06, 22:25
Ayrıca illa ki geçiş bölümü diye tutturdularsa bari Hulusinin olaylarını bir şekilde Tarık'a bağlasalardı ,onunla alakası olsaydı.Yok elma yok ayva bu ne.

Ben elmadan geçtim niye yediriyosun ellerinle.Bırak adam yesin.Allah'tan olay elmada bitti.Biraz daha devam etseydi 2. meşhur meyve olan şeftaliye geçiceklerdi tabi bende bayılıcaktım o sırada:icon_evil :icon_evil

bülbül
16-11-06, 22:27
Nedir bu ya nedir...dizi mi izledik işkencemi çektik belli değil..saygısızlığın daniskası nerdeyse...diğer bölümlere geçiş-meçiş ayaklarına yatmasınlar..geçiş yapmak istersen öyle bir geçiş yapacaksınki bir dahaki bölümü zor bekleyeceksin..Ama bu nasıl geçiştir ki bundan sonra seyretmeyeceğim diyenler oldu...insan seyrettiği diziden sıkılır mı yahu..Nedir yani olay...ekiptekiler kazan mı kaldırdı...Tarık'la Naz'ı çok gösteriyorsunuz..bizi de mi çok gösterin dediler...Başrol oyuncularını romantizmi bırakın benim karıya-kıza asılmamı-sporumu mu gösterin dediler...Benim rüyalarım bir ömre bedel mi dediler..Noldu da diziyi katletme savaşına girdiler..Bu kadar izleyene yazık ya...ayıp ya...Güzelim romatik sahneleri bile kısa tutmuşlar..sanki romantizm tu-kaka demişler...ondan sonra da reytingler niye böyle niye şöyle..20.bölüm süper olacak..ee olacakta bakalım 20.bölüme ne kadar izleyici kalacak...

Tarık'ın güzelim sesiyle söylediği ve tam da duruma uyan o güzelim şarkıdan başka güzel olan hiç bir şey yoktu...yoktu...Y O K T UUUU...

Yazıktır...bindiğiniz dalı kesiyorsunuz efendiler...

thesunset
16-11-06, 22:28
bu bolumu izlerken cok sikildim.......ben her zaman izlerim ve izlemeye devem edicem ama neden boyle yapiyorlar??anlamadim.....NILGUN BELGUN saygim var ama bu karekteri beni cok sikti........kusura bakmayin ama BELKIS HANIM beni sinirleniyor.........bilmem POZITIF ENERGI..........bilmem FENGSOYI......:icon_evil :icon_evil istemiyorum.........elmali berrak istemiyorum.........su hulusi beye kadinlara karsi davraniklarini bir daha izlemek istemiyorum........sikiliyorum:icon_evil ( kusura bakmayin ama cok sinirliyim)
bide ben o kadar o kurbaga icin hayyaler etmistim.....neydi o??? daha iyisine yapamazdilar yani!!!!!!!
saadece 2 sahneyi beyendim:
1-BARIS AKARSU "allahim guc ver bana" soyldi zama
2-naz ,tarig'i filiz tekelioglu asik zanneti(saadece oaraya guldum)

umarim reytingler kotu sonuclanmasin

meryemce84
16-11-06, 22:29
yazık ediyorlar güzelim diziye yazık.aslına o kadar potansiyel var ki.yakında düzelecek diyorlar,ama biraz daha geç kalırlarsa,kaybolan,vazgeçen seyirciyi toparlamak çok çok zor olur.

Desdi selam hazır tanıdık birini görmüşken.
Bi yorumda ben yapayım dedim.
Ben diziyi en başından beri izliyorum.Aşırı fanatiği değilim söyleyim.Kaçırdığım yerleri tekrarlarından izledim.Son bi kaç bölümdür keyif aldığımı söyleyemiyeceğim.Hulisi bey ve onun muhteşem planlarını gözüme gözüme batıyor.Bence artık Tarık hakkında gerçeklerin gün yüzüne çıkması gerekiyor.Aslında daha önceden böyle olması gerekirdi.Tabi bunlar benim düşüncelerim katılmayanlar olacaktır.

nowar_77
16-11-06, 22:33
Nedir bu ya nedir...dizi mi izledik işkencemi çektik belli değil..saygısızlığın daniskası nerdeyse...diğer bölümlere geçiş-meçiş ayaklarına yatmasınlar..geçiş yapmak istersen öyle bir geçiş yapacaksınki bir dahaki bölümü zor bekleyeceksin..Ama bu nasıl geçiştir ki bundan sonra seyretmeyeceğim diyenler oldu...insan seyrettiği diziden sıkılır mı yahu..Nedir yani olay...ekiptekiler kazan mı kaldırdı...Tarık'la Naz'ı çok gösteriyorsunuz..bizi de mi çok gösterin dediler...Başrol oyuncularını romantizmi bırakın benim karıya-kıza asılmamı-sporumu mu gösterin dediler...Benim rüyalarım bir ömre bedel mi dediler..Noldu da diziyi katletme savaşına girdiler..Bu kadar izleyene yazık ya...ayıp ya...Güzelim romatik sahneleri bile kısa tutmuşlar..sanki romantizm tu-kaka demişler...ondan sonra da reytingler niye böyle niye şöyle..20.bölüm süper olacak..ee olacakta bakalım 20.bölüme ne kadar izleyici kalacak...

Tarık'ın güzelim sesiyle söylediği ve tam da duruma uyan o güzelim şarkıdan başka güzel olan hiç bir şey yoktu...yoktu...Y O K T UUUU...

Yazıktır...bindiğiniz dalı kesiyorsunuz efendiler...

aynı şeyi ben düşündüm sevgili bülbül..diziye sonradan dahil olan nilgün belgün ün ön plana çıkarılma çabaları mıdır..b. kayabaş ın baskısı mıdır bunların sebebi..ancak böyle giderse rollleri fazlalaşmak değil rol alacakları dizi de olmayacak..ben bu diziyi barış için izliyorum diye bunca eziyete katlanmak zorunda mıyım..ben bir yığın diziyi ufak tefek gözüme batan şeyler yüzünden seyretmiyorum..ama bizim dizi onlara beş basmaya başladı...tek sahne için koca bölüm izledim bu akşam

ceza_cansu
16-11-06, 22:34
Umarım diziden biri şu anda bu yazdıklarımızı okuyordur ve de senaristleri görünce ilk işi bu tepkilerimizi onlara belirtmek olur.uğur kedi de olmasa yanmıştık.En azından şimdi 20. bölümle az da olsa kendimizi avutuyoruz.Buna benzer bir bölüm bir kere daha olmuştu.Tarih tekkerrürden ibaret derlerdi de inanmazdım.

~ topiqq ~
16-11-06, 22:34
aynen bülbül kesinlikle katılıyorum sana, yine diziyi izlemeye devam edeceğim tabii ki o ayrı konu!! ama biraz sıkıcıydı yani bölüm kabul etmek lazım!

Medea
16-11-06, 22:36
Desdi selam hazır tanıdık birini görmüşken.
Bi yorumda ben yapayım dedim.
Ben diziyi en başından beri izliyorum.Aşırı fanatiği değilim söyleyim.Kaçırdığım yerleri tekrarlarından izledim.Son bi kaç bölümdür keyif aldığımı söyleyemiyeceğim.Hulisi bey ve onun muhteşem planlarını gözüme gözüme batıyor.Bence artık Tarık hakkında gerçeklerin gün yüzüne çıkması gerekiyor.Aslında daha önceden böyle olması gerekirdi.Tabi bunlar benim düşüncelerim katılmayanlar olacaktır.

Ben de sonuna kadar izlerim ne olursa olsun ama keyifle izlemek varken neden böyle mide spazmı geçirelim değil mi efendim?Ayrıca herkes bizim kadar sabırlı olmaz.Bu bölüme kadar ölçülü eleştiriler yaptım hem çünkü bazı "tekrar ediyorlar" vs eleştirilerini çok haketmiyordu.Ama son harika bölümden ve tamam toparlıyorlar iyi demekkki eleştirileri dikkate aldılar" derken bunun olması canımı sıktı.Umarım artık uzamaz bişiler.Yazık etmeyin bu diziye..çok sıcak ve güzel çünkü.

sondakika
16-11-06, 22:38
rodya, selamlar efem, seni buradada görmek güzel efem.. .

sevgili medea, katılmamak elde mi..olan bizim güzelim elmanın imajına oldu yahu.. birde şu cadının, enerji lafına sinir oldum..yok pozitif ,yok bilmem negatif.. kurbağa koymuş..töbe Allahım birde bereket için, demez mi..midem hopladı..meğersem kurbağa sofradaymış.. fengşui..duymak bile istemiyorum.. bereket duasını duvarda olmasını tercih ederdim.. :)

hulusinin aklını başına alması lazım...sözde vermişti eşine, belgin hanıma..yani sözünü tutsun, hani bizlerde içinde fena olmaz. :) :) .zira baydı ya...

buarada, tarık gittikçe köşeye sıkışmaya başladı.. kimlik sorunun aydınlamasına az kaldı..ha!! dikkatimden kaçmadı.. bölümü sadece sevgili ness beğendi galiba :)

jenn
16-11-06, 22:39
bu gece için tek bir yorum yapacağım...helal olsun diyorum bu kadar izleyiciyi bu kadar kızdırdıkları için..yani bravo doğrusu burda herkes kızgın.ve bu dizide bunca bölümdür ilk kez komple herkes kızgın...bende dahil..

ceza_cansu
16-11-06, 22:43
bu gece için tek bir yorum yapacağım...helal olsun diyorum bu kadar izleyiciyi bu kadar kızdırdıkları için..yani bravo doğrusu burda herkes kızgın.ve bu dizide bunca bölümdür ilk kez komple herkes kızgın...bende dahil..

Sonuna kadar haklısın.E zor bir iş tabi herkesi bu kadar sinirlendirmek.Kutlamak lazım.Ben bu bölüm toplasan en fazla 3 ya da 4 sahne beğendim.Onlarıda toplasan 15 dk bile etmez.Çünkü bu sahneler de Tarık ve Naz vardı ve de süresi bu kadar azdı.

nesss
16-11-06, 22:43
bölümü sadece sevgili ness beğendi galiba :)

Heheheh yazdıklarımdan bu bölümü beğendiğim mi çıktı :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

Evet beğendim ama sadece Barış'ın şarkı söylediği yeri, bir arkadaşım şöyle demiş o sahne için iki saat eziyet çektim diye aynen öyle oldum:D Şuanda da o güzelim sahneyi parçalayıyorum ve bölüyorum:D YouTube'ye ekleyeceğim. Ne olsa elimizde sadece böyle birtanecik sahne var 18.Bölüm'den hatıra olsun bizlere:icon_evil

Medea
16-11-06, 22:44

Şimdiye kadar ben bu kadar sert hiç yazmadım farkındaysanız çünkü ufak tefek aksaklıklar vardı ve uzaması da bişilerin senaryo gereğiydi.Ama bu bölümde senaristler beni affetsin çok hoşgörülü olamayacağım.Çünkü geçiş bölümüyse o zaman Tarıkla ilgili bişiler olsaydı bari ya da Naz ile.Alakasız insanlar geçidine döndü dizi.Yeter elmadan bıktım..Hulusinin fel fecir okuyan çapkın gözlerinden de.Ben Naz ve Tarık üzerine kurulan bir senaryo istiyorum arzu ediyorlarsa diğerleri kendilerine bir senaryo ayrıyetten yazdırsınlar...hüff hakkaten kızmışız :)

jenn
16-11-06, 22:45
valla bişey söyleyimmi bu bölümün yarattığı tahribatı toparlamak için önümüzdeki haftanın fragmanı çok önemli.bu fragmanın romantizm dolu olması gerekiyor..başka yolu yokkkkkkkkkkk.o fragmanda sadece tarık ve naz olmalı vede çok hoş sahneler olmalı..

bülbül
16-11-06, 22:46
Ya arkadaslar bisi sorucam..
Tarigin arabada soyledigi sarkiyi bilen varmi..?
yani adini fln..
Lytven soyleyin...

Barış Manço'dan

ALLAH'IM GÜÇ VER BANA
Yine sensiz geçen bir gecenin
Buz gibi sabahında
Bu korkunç yalnızlığımda
Seni bekliyorum yanıyor yüreğim

Yine gözyaşlarım yağmur gibi
Yaşıyorum anılarla
Birşeyler kopuyor sanki
Taa şuramda yanıyor yüreğim

Sana yazdığım en son şarkı bu
Artık kırıldı kalemim
Gökler şahidim olsun ki

Sonbahar yaprakları gibi
Savruldu ümitlerim
Son bir kez duymak istersen

ceza_cansu
16-11-06, 22:47
Ya düşünüyorum düşünüyorum bulamadım kaç dakikadır.Şimdi buldum.Bende diyorum ne eksikti bu bölümde.Tabi bu bölüme en çok yakışıcak olay yoktu.25 Mayıs o da olsa tam olucaktı bu bölüm.Nasıl atladılar acaba hayret.

nesss
16-11-06, 22:49
Artık bugün ki yazılanları uğur arkadaşımız mı iletir yoksa senaristlerimiz mi gelir okur ne yaparlar bilmem ama bir şekilde dikkate alsınlar artık bizleri!

thesunset
16-11-06, 22:53
NESS ellerinize saglik.......ben bu bolum icin saadece bu sahnyi istiyorum ve bu bolum benim icin bitti.......
bide STAR TV beni cok sinirleniyor.......bu hafta en begenmedim bolumu icin cumartesi tekrar koydular..:icon_evil umarim .......umarim cumartesi 18 bolum tekrari olmasin..........ne olur olmasin:icon_evil
bende bi senaristlerimize tebrik etmek isterim.......bravo.......buyuk is....JENN sonsuza kadar haklisin..yaniiii

SANSAL bey tesekkurler

nimett
16-11-06, 22:53
Tarık'ın şarkı söylediği sahne muhteşemdi, bütün şarkıları çok güzel söylüyor ama bu şarkı olağanüstü güzeldi, tebrikler

bu bölümde Hulusi Bey'in sahneleri çok olmasına karşın(artık olmaması gerken bölümler Berrak ve elmalar) ben izlerken çok sıkılmadım, dizilerde zaman zaman yan rollerin öne çıkması olağandır ama beni asıl rahatsız eden bu sahnelerin Belkıs karakterinin dahil olmasından sonra artması ( giren sanatçının şartı gibi geliyor, kendisini çok sevmeme karşın , daha önce de belirttiğim gibi ben çok mutlu olmadım)

Tarık ve Naz'ın arabadaki sahnelerinin ve özellikle TARIK'IN MUHTEŞEM ŞARKISI VE YORUMU reytinglerde üst sıralara taşır diye umuyorum

sevgiler,

Medea
16-11-06, 22:54
Ben Barışın neden bu şarkıyı söylediğini buldum arkadaşlar,bölümü izlerken saç baş yolacağımızı bildiği için "hocam bunu söyleyeyim de izleyicilerin içini soğutayım" deyip de bizlerin bölümü izlerken hissedeceklerimize tercüman olmak istemiş olabilir :)

nesss
16-11-06, 22:55
NESS ellerinize saglik.......ben bu bolum icin saadece bu sahnyi istiyorum ve bu bolum benim icin bitti.......
bide STAR TV beni cok sinirleniyor.......bu hafta en begenmedim bolumu icin cumartesi tekrar koydular..:icon_evil umarim .......umarim cumartesi 18 bolum tekrari olmasin..........ne olur olmasin:icon_evil
bende bi senaristlerimize tebrik etmek isterim.......bravo.......buyuk is....JENN sonsuza kadar haklisin..yaniiii

Yok canım böyle bir hata yapmazlar herhalde:icon_evil Sen güzelim 17.Bölümü es geç tekrarını falan verme sonra bu haftaki bölümden sonra yarın herkese tekrar bu eziyeti yaşattır. Hani TV Kartımız bu Barış'ın söylediği sahneyi bir daha izleme fırsatımız olmasaydı sırf orası için belki izlerdim ama şuan da HAYIR!!

nowar_77
16-11-06, 22:59

SANSAL bey tesekkurler

zaten reytingler bu akşamki müstesna bölümle doğru orantılı gelirse star hemencecik tekrarı kaldırır yayın akışından ..zaten bahaneye bakıyor..ilk defa reytingler düşük gelirse neden böyle oldu demeyeceğim..

kimdir o
16-11-06, 22:59
Selam arkadaşlar ;

Valla bu geceki bölümün tek güzel karesi , araba sahnesi ve Tarığın söylediği O güzelim şarkıydı gerisi beni de pek açamadı bu akşam çok üzgünüm.
Umarım eleştiriler dikkate alınır başka da bir yorum yapamıyorum bu akşam.

:img-sorry :img-sorry

gelincikkkk
16-11-06, 23:06
arkadaşlar bune öfke bide dövün bari milleti uçmuşsunuz iyicene
senaristlerin hakkı yoksa barışın hakkı var bu diziye çok emek veriliyo bi bölümü kötü gitti diye bu kadar eleştiriyi hakettmiyorlar bence ne emekler veriliyo oyuncular barış hepsi nasıl yoruluyorlar farkında değilmisiniz ayıp vallahi

isterse bu bölüm dahada berbat olsun cumartesi 18.bölümü göstersinler ben yinede izlerim amma abarttınız durumu

pire için yorgan yakıyorsunuz resmen tamam bende bu bölümde hulusinin ve berrağı olaylarından biraz rahatsız odum ama bu kadar abartılacak bişiyok yani

Medea
16-11-06, 23:09
senaristlerin hakkı yoksa barışın hakkı var bu diziye çok emek veriliyo bi bölümü kötü gitti diye bu kadar eleştiriyi hakettmiyorlar bence ne emekler veriliyo oyuncular barış hepsi nasıl yoruluyorlar farkında değilmisiniz ayıp vallahi

isterse bu bölüm dahada berbat olsun cumartesi 18.bölümü göstersinler ben yinede izlerim amma abarttınız durumu

pire için yorgan yakıyorsunuz resmen tamam bende bu bölümde hulusinin ve barrağı olaylarından biraz rahatsız odum ama bu kadar abartılacak bişiyok yani

Beni bilen bilir bu dzi başladığından beri hiç sert yorum yapmadım ama bu bölüm bunu haketti.Üzgünüm.Yani seviyorum ama saçmaladıklarında da demem lazım.Şİmdiye kadar böyle kötü bir bölüm olmadı,bu önceki eleştirilerimin üzerne bir son damlaydı,onalrı hoşgördüm olabilir deidm ama bu bölümü hoş göremedim.Bu demek değildir ki ilelebet eleştireceim tabiiki değil.Biz de izleriz ama bunları dememiz gerekliydi.Esas Barışın ne kadar yorulduğunu,gözlerinin altındak torbaları gördüğüm bildiğim ve değmesini istediğim için yazdım bunları.

BaLıKK
16-11-06, 23:09
hayatımda ilk defa yalancı yarimi izlerken başka kanala döndüm..bu bölüm sadece hulusi-vahi-belkıs arasındaydı ve artık aşırı sıktı..
nazla tarık'ın nerdeyse tek sahnesi vardı oda malum Allahım güç ver bana sahnesiydi...
son sahneyide bnce çok yersiz bitirdiler..en azından bakışmadan sonra bir iki laf koyabilirlerdi..
20.bölüm tek tesellim ama haftayada böyle olursa 20.bölüme raytingler nasıl olur bilemem..toparlamaları lazım..umarım haftaya hulusisi vahisi ve belkısı az tarık ve nazı bol bi bölüm olur..arabada uyansalar birbirnin omuzunda mesela...herkesin en büyük beklentisi bu:img-grin2
ama korkarım o sahneyi bile atlayacaklar..valla biraz aşk görmek istiyoruz ciddi anlamda çok uzatıldı..naz tarıkla yakınlaşmadı borayla yakınlaştığı kadar..biraz itiraf lazım biraz aşk lazım..20 ye merdiven dayadık tık yok...

ceza_cansu
16-11-06, 23:10
Oyunculara bir sözümüz yok.Onların başarısı,verdikleri emek tartışılmaz.Barış Akarsu olsun Merve Sevi olsun hepsi süperler.Ancak bizim tepkimiz senaryoya.İlk defa bütün forum bir bölüme tepkiliyiz.Demekki bu bölümde hata var.Biz tabiki diziyi sonuna kadar izlicez ama izlerkende keyif almak istiyoruz.Bunun içinde tepkimizi belli etmeliyiz.

nowar_77
16-11-06, 23:12
zaten esip gürlemenin kendi adıma en büyük sebebi dizide barış ın da emeğinin olması..tv kanallarında bir yığın dizi var ..sevmediğimi izlemiyorum oluyor bitiyor..ama bu dizi farklı bu dizi barış ın dizisi..ne olursa olsun seyredeceğim bir dizi..ama ben onun bunca emek verdiği ,yorulduğu dizinin bu şekilde eziyet verici hale gelmesine tahammül edemiyorum...

beşiktaşlı
16-11-06, 23:15
Valla Barış ile Naz'ın sahnelerine bayıldım.Hele Ümit çok şeker yalnız Hulusi beyin entrikaları sıkmaya başladı biraz daha az olsa çok iyi olacak.

tarik_naz
16-11-06, 23:17
ben ilk reklamda anlamıştım bu bölümün ne kadar sıkıcı geçeceğini. fragmanda tarık ve naz'ı ne kadar gösterdilerse dizide de o kadar gösterdiler. toplam 70 dakika da 9-10 dk anca. tarığın bu bölümde konuştuğu kelime sayısı Sylvester Stallone'nun filmlerinde konuştuğu kelime sayısından bile azdı.

açıkcası izlediğim en sıkıcı-en monoton bölümdü (bora'yı çok az göstermelerine rağmen) inşallah raytingler ters tepki yapar da iyi gelir. yoksa bu bölüm ilk 20 ye bile girmez.

tarık yine şarkılarla aşkını itiraf etmeye devam ediyo.

gökler şahidim olsun ki
seni seviyorum

derken naz'a içten bakması çok hoştu.

thesunset
16-11-06, 23:18

pire için yorgan yakıyorsunuz resmen tamam bende bu bölümde hulusinin ve barrağı olaylarından biraz rahatsız odum ama bu kadar abartılacak bişiyok yani

ama bu bolum haketti......biz geldi zamanlar senaristlere tebrik ettik....ekibe alkisladik.........
ama bu bolum sacmaydi....keske daha iyi olsaydi ve biz oyle yazmazdik...ama malesef olmadi!!! biz bunlara yazdik ki birdaha bu hatayi yapmasinlar....biz bu diziyi her zaman izleriz....ama bizim gibi YALANCI YARIM'i fanatigi olmayanlar icin ayni sey gecerli degil....bi dukme basiyorlar ve kanal degisiyorlar!!!!
umarim bu son olsun

cave77
16-11-06, 23:18
Ben bu diziyi ne olursa olsun izlerim ama eleştirmenin gerektirdiği yerde de eleştire