PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-2

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

deniz_15
20-12-06, 16:27
hatırlatayım dedim gece saat 01.20 de tekrar var .kanalın internet sitesinde öle diyo

tarik_naz
20-12-06, 16:33
hatırlatayım dedim gece saat 01.20 de tekrar var .kanalın internet sitesinde öle diyo

star'ın gece yarısı anlayışına bayılıyorum valla. :) normalde gece 12 yi geçince diğer günün programı başlar. yani bölümün tekrarını çarşamba 01,20 olarak verdiyse dün gece vermeliydi. oysa star tekrarı bu gece verecek ve aslında perşembe günü yayınlamış olacak :) çoğu kişi benimle aynı fikirdedir heralde :)

deniz_15
20-12-06, 16:40
bi an kafam karıştı sen diyosun ki çarşamba diyo ama perşembe yayınlıyo yani saat olarak öle oluyo

BaLıKK
20-12-06, 17:09
son gün ve son saatler geçmek bilmiyor..özet gelmiş fragman verilmiş yorumlar yapılmış ve forum sessizliğe bürünmüş oluyıorr..:)
fragmandan hiçbişey anlaşılmıyor..açıkçası Naz'ın bu kadar çabuk hatasını anlaması beni şaşırttı bi okadarda sevindirdi..bu bölüm ralli sahnesinde biter gibi bir his var içimde ama bu sefer Tarık kaza yapar..tabiki ufak sıyrıklarla atlatır ama Naz başından bi saniye ayrılmaz..:)
tahmin yürütmek zor beklemekten başka çare yok..bu arada uğur kedi hiç uğramıyor sanırım çok yoğun..
şu rating işinede bişey diyemeyeceğim..çözüm değil bence..:icon_sorr

jenn
20-12-06, 17:15
arkadaşlar sessizlik normal.sonuçta bölümü bekliyoruz..bakalım ne sürprizler bizi bekliyor..biraz önce dizide seslendirilen şarkıları dizi görüntüleri eşliğinde izledimde..nostaljik tatta pek hoşuma gitti:)temmuzdan bu yana ne güzellikler yaşanmış bu dizide..tarık ve naz ne güzel flört etmişler.o imalı konuşmalar......hadi size bir soru..?

diziyi birinci bölümden itibaren izleyenlere tabiki:))evet naz ve tarık ayrı değerlendirilerek..birbirilerine ne zaman birşeyler hissetmeye başladılar dersiniz.?.sorum bu?::)))

tarik_naz
20-12-06, 17:20
arkadaşlar sessizlik normal.sonuçta bölümü bekliyoruz..bakalım ne sürprizler bizi bekliyor..biraz önce dizide seslendirilen şarkıları dizi görüntüleri eşliğinde izledimde..nostaljik tatta pek hoşuma gitti:)temmuzdan bu yana ne güzellikler yaşanmış bu dizide..tarık ve naz ne güzel flört etmişler.o imalı konuşmalar......hadi size bir soru..?

diziyi birinci bölümden itibaren izleyenlere tabiki:))evet naz ve tarık ayrı değerlendirilerek..birbirilerine ne zaman birşeyler hissetmeye başladılar dersiniz.?.sorum bu?::)))

naz açısından yanlış hatırlamıyosam 2 yada 3. bölümdü galiba. naz dışarda uyuyakalmış tarık da yeşil battaniyesini onun üzerine örtmüştü. sabah naz tarığın odasına gelince tarığın elinde aynı battaniyeyi görmüş ve tarığa uzun uzun bakmıştı sanırım ozaman naz, tarığa karşı bişeyler hissetmeye başladı.

ceza_cansu
20-12-06, 17:23
jenn sanırım Naz 2. bölümün sonu 3. bölümün tamamında Tarık'a karşı birşeyler hissetmeye başladı.Filiz'i sevgilisi sandı ve de çok kıskandı.Hatta bu yüzden babasından Tarık'ı kovmasını istedi.Tabi kardeşi olduğunu öğrenince peşinden baya yol koştu:):).Tarık duygularını pek belli etmiyor ama o da 4. bölümde birşeyler hissetmeye başladı.Naz'ı Cenk'in elinden kurtarmak için ölümü bile göze aldı.Tabi bu ikiside daha ilk belirtiler:)

Buyukbaba
20-12-06, 17:23

Maalesef bilmiyorum:)
Ben de bir soru sorayım o vakit;

Dizide otomobil uçar gider jingle'ı belli bir bölümden itibaren Barış tarafından seslendirildi. Kaçıncı bölümdü bu? :)

jenn
20-12-06, 17:25
Maalesef bilmiyorum:)
Ben de bir soru sorayım o vakit;

Dizide otomobil uçar gider jingle'ı belli bir bölümden itibaren Barış tarafından seslendirildi. Kaçıncı bölümdü bu? :)

birinci bölümden itibaren.her iddiasına varım:)))))))

not olarak:dizinin ilk tanıtım jeneriklerinde bu şarkı ercüneyt özdemir tarafından seslendirildi.ama ilk bölümden itibaren barışın seslendirdiği jenerik yayına girdi..

tarik_naz
20-12-06, 17:26
tarık açısından ise; bana göre, naz, tarığın melisa'nın 3 misli maaş teklifini kabul etti sandığı gece tarık ve melisa evden ayrılırlarken tarığın gitmemek için direnmesi ve naz'ın odasının penceresinden gözyaşları ile bi bakıma tarığa veda ettiği anda tarık da naz'a karşı bişeyler hissetmeye başladı.

deniz_15
evet hatırlıyorum ya tarıkın kardeşi gelmişti naz görmüştü. sonra naz uyurken tarık üzerine pike örttü. bence o zaman .naz filizi sevgilisi sanıp kıskanmıştı.yani o yüzden kovdu

thesunset
jenn cok zor bir soru sordun...bende gecen hafta eski bolumleri yine seyrettim ve bende bu soruyu dusundum...kafam cok karisti....
bence Naz icin ,ilk etkilenmek: behcede cello calarken, tarik yanina gitti ve onunla konust...
Tarık: Sizi hayal kırıklığını ugratmak istemezdim. Ama o kadar da zeki degilim. Yarısacaktım, oyle rezil edecektim ki onu, ehliyetini yırtıp atacaktı sinirinden. Vazgeçtiysem tek sebebi var: siz arabadaydıniz. Kazanmak icin her seyi yapardım, ama milyonda bir de olsa sizin hayatınıza tehlikeye atamam. sizi kucuk dusurduysem babana yada o zibidiye karsı, ozur dilerim. Soz, kendimi affettirecegim
bence Naz ilk defa bu sozleri sonunda etkilendi ve hatta Tarigi konumak icin gitti...ama Filiz ordaydi:)
Tarik icin biraz tederginim,karar veremedim!!! o zaten her zaman Naza iyi davrandi...belki Naz'a korumak icin ,Cenki takip ettigi zaman diye bilirim, orda Naza bisey olmasina istemezdi

ceza_cansu
20-12-06, 17:29
Naz konusunda hepimiz aynı bölümden bahsediyoruz ama Tarık saolsun tam bir sır kutusu.Ne zaman ilk belirtileri oldu kesin bir tahminimiz yok.

jenn
20-12-06, 17:33
bence onlar birbirlerini ilk gördükleri an birbirlerinden etkilendilerama farkına varmaları ikisi içinde değişik zamanlarda oldu..

Buyukbaba
20-12-06, 17:33
birinci bölümden itibaren.her iddiasına varım:)))))))

not olarak:dizinin ilk tanıtım jeneriklerinde bu şarkı ercüneyt özdemir tarafından seslendirildi.ama ilk bölümden itibaren barışın seslendirdiği jenerik yayına girdi..
Ben 3. bölüm olarak biliyorum:)

thesunset
20-12-06, 17:36
EN cok ilk defa 7 bolumun sonunu Tarigin Naza karsi hislerini emin oldum.....Naz bahcede uyua kalmis,Tarik uzerine orttu...Naz uyandi ve Tarik dedi ki:
Veda etmeden gide medim, kendine iyi bak....orda ki Tarikin bakislarina hic bir zaman unutmiyacam....cok etkilendim

deniz_15
20-12-06, 17:38
evet 1. bölümden beri izliyorum .ama tarıkın ne zaman bişeyler hissettiği konusunda tahmin yürütemiyorum

thesunset
20-12-06, 17:38
Ben 3. bölüm olarak biliyorum:)
ilk bolumden beri Baris'in sesiydi...kaydettim...biliyorum:)

tarik_naz
20-12-06, 17:42
valla onu bunu bilmem bu aşk, iki taraflı olarak "yaz demedim" şarkısı ile başladı.

yaz demedim, kış demedim
sen istedin ben geldim
nedir bu senden çektiğim
böyle ihanet görmedim.

bu kısmı söylerken sürekli elleriyle naz'ı göstermesi herşeyi açıklıyor galiba.. şarkı bittikten sonra naz tarığın koluna giriyo ve götürüyo (bölüm 6) :)

thesunset
20-12-06, 17:47
valla onu bunu bilmem bu aşk, iki taraflı olarak "yaz demedim" şarkısı ile başladı.

yaz demedim, kış demedim
sen istedin ben geldim
nedir bu senden çektiğim
böyle ihanet görmedim.

bu kısmı söylerken sürekli elleriyle naz'ı göstermesi herşeyi açıklıyor galiba.. şarkı bittikten sonra naz tarığın koluna giriyo ve götürüyo (bölüm 6) :)
evet ya...orda ki Nazin davranisi cok komikti.....:img-hyste demek saadece onu sofor olarak biliyordu.....e o zaman melisamiz de Nicole oldu:img-hyste

ceza_cansu
20-12-06, 17:47

yaz demedim, kış demedim
sen istedin ben geldim
nedir bu senden çektiğim
böyle ihanet görmedim.

Özellikle Naz'ın Tarık'a baygın baygın bakması Tarık da Naz'a bakınca Naz'ın gözlerini kaçırması,gülümsemesi.Buralar çok güzeldi.Melisa bile sinir değildi o zamanlar:):):)

deniz_15
20-12-06, 17:51
evet ya...orda ki Nazin davranisi cok komikti.....:img-hyste demek saadece onu sofor olarak biliyordu.....e o zaman melisamiz de Nicole oldu:img-hyste
ay evet melisa öyle demişti nicole olddddduu
yani 6. bölüm olabilir tarık melisayı evine bırakmıştı gezmek yerine
bu arada melisa yani didemdi dimi gerçek adı.o arka sokaklar dizisindeydi dünkü bölümde

willlover
20-12-06, 18:22
Tabii ben Fransız kaldım:) Şahsen diziyi izlemeye 7 ya da 8. bölümde başlamıştım. Ama bakıyorum da, dizide bölümler ilerledikçe her şey daha bir yerine oturuyor ve dizi daha sağlamlaşıyor. Yalnız, Yaz Demedim eşliğindeki bar sahnelerini izlemiştim:img-wink:

ayşe1903
20-12-06, 18:25

Diziyi 1. bölümden itibaren izliyorum bende, Naz açısından bakarsak: ilk defa kendini gösterdiği yer; Tarık' ı Filiz' den kıskanıp babasına kovdurduğu ve sonra durumu anlayınca taksinin peşinden koştuğu bölüm derim. Tarık' da karar vermek daha zor, Naz için kendini tehlikeye attığı sahnede ona değer verdiğini gösterdi ama buna aşk diyemem, Melisa' nın kendisiyle dışarı çıkma isteğine Naz' ın izin vermediğini düşünüp onunla konuştuğu yer olabilir. Oradaki halleri patron-şoför gibi değildi. Suna Han. ve Cevat Bey (adı buydu galiba) bile ortamı terk ettiler rahat konuşsunlar diye... Tarık orada hem Naz' ı üzmemek için Melisa' yla çıkma konusunda kararsız kaldı hemde Naz için değerli olduğunu da bildiği için onun izin verdiğini de düşünmedi. Bu sahne benim çok hoşuma gitmişti...:blush: .

elmali-turta
20-12-06, 18:32
Diziyi 1. bölümden itibaren izliyorum bende, Naz açısından bakarsak: ilk defa kendini gösterdiği yer; Tarık' ı Filiz' den kıskanıp babasına kovdurduğu ve sonra durumu anlayınca taksinin peşinden koştuğu bölüm derim. Tarık' da karar vermek daha zor, Naz için kendini tehlikeye attığı sahnede ona değer verdiğini gösterdi ama buna aşk diyemem, Melisa' nın kendisiyle dışarı çıkma isteğine Naz' ın izin vermediğini düşünüp onunla konuştuğu yer olabilir. Oradaki halleri patron-şoför gibi değildi. Suna Han. ve Cevat Bey (adı buydu galiba) bile ortamı terk ettiler rahat konuşsunlar diye... Tarık orada hem Naz' ı üzmemek için Melisa' yla çıkma konusunda kararsız kaldı hemde Naz için değerli olduğunu da bildiği için onun izin verdiğini de düşünmedi. Bu sahne benim çok hoşuma gitmişti...:blush: .

katılıyorum ayşe bna grede ilk defa aşk naz için orda başladı ilk kıskançlığı:)snra bide ayşeyi tarığın karısı sanıp kıskanması vardı:img-wink:

tarik_naz
20-12-06, 19:34
senaristler ve yönetmen mümkün olduğunca dizi de çok az mantık hatası yapmaya çalışıyolar ve bunda baya başarılılar. çünkü dizi de mantık hatası yok denecek kadar az
ama geçen hafta şöyle eski bölümlere kısa kısa bakarken 15.bölümde bişey dikkatimi çekti. dizi de hulusinin bankadaki odası hep binanın üst katındaymış gibi gösterildi. tarık ve naz bankadan atıldıklarında hep üst katı göstererek el hareketleri yaptılar. hulusi asansörü falan kullanmıyorum dedi ama. 15.bölümde tarık, babasının odasında naz'ın bora'yı öpmesini düşünerek dışarıya bakarken, aslında çekim yapılan katın zemin kat olduğunu gördüm :) arka planda arabalar hulusinin odası ile aynı seviyede geçiyolar.
sizin de dikkatinizi çektimi o bölümü izlerken bilmiyorum ama ben daha geçen hafta farkettim :)

işte resim

http://img47.imageshack.us/my.php?image=pdvd331jd6.jpg

ceza_cansu
20-12-06, 19:48
Bende şimdi senin sayende fark ettim.Bölümü 3-4 kere izledim ama hiç dikkatimi çekmemişti.

bülbül
20-12-06, 20:03
jenn sayende bölümler arası nostalji yaşadık...ara ara yapalım bunu hoş oluyor...:good: :good:

boncuk28
20-12-06, 20:07
iyi akşamlar son bölümün fragmanını göremedim kimselerde biyerlere eklememiş galiba :icon_whis yarın da gelmek bilmiyo off off dizideki mantık hatalarından bahsediyorken bi tane de benim aklıma takıldı Bir bölümünde nazların arabaları satılıyodu. Tarık önüne gelene arabanın anahtarını verdi valla adam beğendim dedi arabayı aldı gitti. Notermiş alım satımmış paraymış hiç muhabbet olmadı çok komiğime gitmişti.

jenn
20-12-06, 20:10
jenn sayende bölümler arası nostalji yaşadık...ara ara yapalım bunu hoş oluyor...:good: :good:

yapalım tabii..:))şimdi başka soru ..ben derimki..bugünden itibarewn her bölümün en sevdiğimiz ve de en sevmediğimiz sahnelerini yazalım.yani sıralayalım...buna geçen haftaki bölümden başlayalım..mesela geçen hafta ben en çok:
1-belginin oğluna ayy bişi isteyecem.o güzel sesinden bir şarkı söylesen demesini ve tarığın bu şarkıyı tüm sevenlere ithaf etmesini yeterki yi söylemesini ve ardından gelen görüntüleri..vede sonunda hulusinin teo kim diyerek olayın içine tabiri caizse......etmesini çok sevdim:)))))))))

thesunset
20-12-06, 20:12
Dun aksam bazi arkadaslar bu bolum icin biraz hayal kirikligi yasandilar...ne biliyim daha fazla seyler beklediklerini soylediler....ama bence bu bolum cok guzel ve en onemlisi cok ozel olacak,cunku Naz ilk defa tariki inanmak istiyor....ve bu cok buyuk birsey
daha romantik.. ya da ne biliyim ask bekliyordunuz ama guven olmasa...inanmak olmasa ne farkeder ki??? yine bu ask bozulacakti..... senaristler cok ince dusunmusler,tebrik ederim...ilk guven meselesini biraz da olsa halletmesini istediler
bence ask itirafi simdi olmayacak..belki 26 bolum sonunu olabilir(daha dogrusu 2 sezonun sonu)ondan oncesi ben hic beklemiyorum...zaten Naz ve Tariki simdiki hallerini cok seviyorum...cok guzel flort ediyorlar:)

ceza_cansu
20-12-06, 20:17
Bencede bu nostalji olayı çok iyi olur.Hey gidi günler heyyy:):):).Benim geçen bölümde sevdiğim sahneler
1-Naz'ın Tarık'a yaptığı ilk çorba.(Özellikle burnunda un olması süperdi:))
2-Çorbayı getirişteki gülüşü
Sevmediğim tek bir sahne var.O da o gıcık hemşireli sahneler:icon_evil :icon_evil

thesunset
20-12-06, 20:20
yapalım tabii..:))şimdi başka soru ..ben derimki..bugünden itibarewn her bölümün en sevdiğimiz ve de en sevmediğimiz sahnelerini yazalım.yani sıralayalım...buna geçen haftaki bölümden başlayalım..mesela geçen hafta ben en çok:
1-belginin oğluna ayy bişi isteyecem.o güzel sesinden bir şarkı söylesen demesini ve tarığın bu şarkıyı tüm sevenlere ithaf etmesini yeterki yi söylemesini ve ardından gelen görüntüleri..vede sonunda hulusinin teo kim diyerek olayın içine tabiri caizse......etmesini çok sevdim:)))))))))
jenn sen burayi nasil haraketlendiriyorsun,baravo :)
1- senin de dedigin gibi....yeter ki sarkisini bende cok sevdim
2-22 bolumun ilk dakikalarini de cok sevdim...Naz'in icses konusmalari...bide baska kisiye dusunmek istedi ve Tariki aradi....:)

thesunset
20-12-06, 20:23
Bencede bu nostalji olayı çok iyi olur.Hey gidi günler heyyy:):):).Benim geçen bölümde sevdiğim sahneler
Sevmediğim tek bir sahne var.O da o gıcık hemşireli sahneler:icon_evil :icon_evil

evet ya....bide bu replik:
beni berrak a tercih edersin yani CORBASAL olarak:):)

cave77
20-12-06, 20:30
Geçen hafta dizide en sevdiğim sahneler

1-)Çorbasal olarak repliğinin geçtiği sahne

2-)Tarık'ın Bir Derdim Var'ı söylediği an ve o an Naz'la olan karşılıklı bakışmaları

3-)Belkıs'ın Naz'a "bana ne dersen de ama asla aşk ile zavallı kelimesini bir arada kullanma,ben bu hatayı birkez yaptım bak şimdi yalnızım" dediği sahne

Sevmediğim sahne ise;

1-)O hemşirenin densizliği

tarik_naz
20-12-06, 20:33

jenn, bu akımı başlattın artık. haftaya da yeni konular buluruz zamanı geçiririz. daha oylanacak çok konumuz var :)

geçen haftanın en beğendiğim sahneleri
1- tarık-naz telefon konuşması,berrak kıskançlığı
2- naz'ın dereceyi tarığın yuttuğunu sanması :)
3- naz'ın her çorba getirişindeki o çocuksu gülüşü :)

ve tabiki yeter ki şarkısı.

en beğenmediğim sahne, danışmadaki görevlinin ayşe hastalıkla çebelleşirken espri yapması :icon_evil

burcin_kaplan
20-12-06, 20:35
1)nazın odasının kapısının çalındıktan sonra saçını düzeltmesi fln ardından ümitin yaptığı şu angelina brad espiririsi:)
2)nazın ümite kırdığı potlar:)
3) nazın tarıkın başında uyuya kalması we vahi belkıs ve belgin hanım gelince birden uyandırılması ordaki uyanış şekli çok tatlıydı merwe sevinin:)
4) barışın , nazdan ikinci çorbayı isteyince gerçekten gidip getiriyor mu diye aya kalkıp bakması:)

ammada çok sahne warmış düşündükçe bütün sahneler güzeldi gerçekten bu bölümdee :)
sevmediğim sahneye gelirsemm
ilk heşimre olayına çok sinirlendim ama anladım ki gerçekten o olay bize yaradı:) ondan dolayı onu sevmemeyi geçtim sevdiğim sahneler kısmına bile alabilriim:):)

tarik_naz
20-12-06, 20:37
ammada çok sahne warmış düşündükçe bütün sahneler güzeldi gerçekten bu bölümdee :)

aynen, karar veremiyo insan.

dikkat ettiyseniz herkes farklı sahneler yazıyo. demekki çok güzel bi bölüm olmuş :)

thesunset
20-12-06, 20:48
bide en sevdigim repligi yazmak istedim:
Tarik: ben size ne zaman yalan soyledim ki?
yani en son?
bugun hic soyledim mi?

jenn
20-12-06, 20:53
aslında huusinin oğluna özlemini dile getirdiği sahnede hoştu.hulusice olsada:))))))aaaa asıl ben şu sahneyede bayıldım...

belkıs: ben mutfağa bir bakayım

vahi:bende yatağa

belgin aaa diye dönünce vahide aniden dönüp

vahi: aslında bakmışkem yatayım ::))))demesi..süper süperdi:))))))))

burcin_kaplan
20-12-06, 20:57
benim bu bölümde en sevdiğim replikler şu çorbasal olayının gelişmesi ve tarıkın o dediği laflardı gerçektende bide iki kere geçmesi o konuşmanın dahada komik oldu hem belgin hanıma hem naza aynı cümleler kullanıldı çok güzel olmuş ondan dolayı:)eheh..

jenn
20-12-06, 21:01
aslında farkındamısınız bu bölüm hepimizin aklında nice güzellik bırakmış..böyle ortaya dökünce anlıyoruz..zaten hep diyorum bu dizinin replikleri çooook güzelllll:))))))

Buyukbaba
20-12-06, 21:07
Ben de yazayım sevdiğim yerleri;

1) Berrak kıskançlığından sonra "bitmiştir benim için yok, tarık marık yooook, bitti tarık artık, gitti" derken mimikleri ve el çırpışı.:)
2)"Koooovdum ümit" :)
3)Belgin Tarık ın kahramanlığını anlatırken Belgin neeee diye bağırdığında Tarık ın surat ifadesi.
4) Kızan Nazın Ümit in yanında saçmalaması ve ağzından "başka birşey kaçırmadım ağzımdan umarım dedikten sonra ümit'in şimdi kaçırdın ağzından dediğinde Naz'ın "Ne?" demesi.
5)"Yeter ki" şarkısı ve o sırada kurgulanan aşk hikayeleri.
6)Naz'ın 2. defa çorba almaya giderken arkasından kapıya çıkan Tarık'a, daha önce hiç olmadığı kadar sevecen yaklaşması ve onu düşünmesi.
7)"Bir seni görmek istiyorum bir istemi,yorum, bir yanına geliyorum bir kaçıyorum".

Ben sonu dışında bu bölümü çok sevmişim anlaşılan.

nowar_77
20-12-06, 21:08
enn sevdiğim sahneler mii..hımm
1.benim için bu bölümün en güzel anları "yeter ki"şarkısının söylendiği anlar idi..o günden beri sürekli dinliyorum
2.çorba fasılları...
3.ateş ölçme karmaşası
4."en son ne zaman yalan söyledim "li replikler
5.hulusi nin "bana benziyor mu beeelgin"de kopuş yaşandı bende

sevmediğim sahneleri unutmuşum...demek ki yok muş:img-yes:

ANIL_
20-12-06, 21:13
1. Nazın "bi seni görmek istiyorum" diye başlayan repliği
2. Hulusinin özür dilediği sahne
3. son olarakta "çorbasal olarak" :)

whiteangel
20-12-06, 21:56
aslında farkındamısınız bu bölüm hepimizin aklında nice güzellik bırakmış..böyle ortaya dökünce anlıyoruz..zaten hep diyorum bu dizinin replikleri çooook güzelllll:))))))

Evet yaa jenn e katılıyorum. mesela
Git beni bisiklette bekle.:)
hı hı :)
delirtme beni NAAAAAAAAAAAZZZ al şunu:)
her bölümden bi sürü replik var aklımda yer eden.. son bölümden ise
çorbasal olarak :)

tarik_naz
20-12-06, 22:18
dizinin her repliği çok güzel hepsi harika ama tek kelime ile yapılan konuşmalar ve anlamlar daha bi güzel oluyo.

mesela "kaç"

tarık: buraya gelirse ne yapacam ben
belgin: (tansiyon) "kaç"
filiz: bahçe duvarından "kaç"
tarık: nereye
filiz: yerinde olsam italya'ya. başına 1 milyon avro ödül konmuş
tarık: "kaç"
filiz: bence ben değil sen "kaç" (süper bi konuşmaydı yaa)

sonra "yaniii"
tarığın naz'ın saçını beğenmemesi

sonra "çekicilik"
naz: konuşmaya başlayınca çekicilik mekicilik kalmıyo
tarık: şarkı söyleyemeyeceğime göre sizin için hiç bi çekiciliğim kalmadı. çekiciliğim kalmayınca hiç çekilmem, o yüzden daha fazla canınızı sıkmadan ben aranızdan çekileyim

sonraa "yok"
naz: ben ateşine bakıyodum aa "yok"(derece en son tarığın ağzındaydı)
belgin: ateşimi "yok"
naz:"yok" derece "yok", aaa o da "yok" (ateşi)

son olarak "hı hı"
"hı hı" nın koca bir bölümü bize zevkle izleteceği hiç alkıma gelmezdi.

nesss
20-12-06, 22:25
Aslında her bölümde çok güzel replikler çok güzel sahneler vardı. Ama benim en çok en çok hoşuma giden sahneler :

................................

Naz: "Sen gerçekten ciddi misin?Gitmemek konusunda"
Tarık: "Evet"
Naz: " Peki Mutfak robotumuz olmasa bile"
Tarık: "Evet"
Naz: " Biz senden kurtulamayacak mıyız?Elbet vardır bişey o evde olmadığı zaman kalmayacağın"
Tarık: "Var"
Naz: "Ben hemen bulayım şunu"
Tarık: Fazla uzakta aramayın

( bu sahne en çok hoşuma giden sahne idi. Çünkü Tarık2ın Naz'a karşı aşkını ve onu kaybetme korkusunu burda belli etti:D)

...................................

Naz: ne yapmaya çalışıyosun? Amacın ne senin? Ben sana ne yaptım ya ne istiyosun benden?
Tarık: naz hanım
Naz: ya bırak beni ya bırak (odasına gider)
Tarık: (içses) oğlum tarık, bu sefer bu kapıdan çıkarsan bi daha dönüşü yok. Bunu bil. Sonra yeteri kadar savaşmadığın için pişman olma (naz’ın peşinden gider)

(tarık kapıya yaslanır ve konuşmaya başlar)

Tarık: naz hanım
Naz: çek git, sesini bile duymak istemiyorum
Tarık: beni kovdunuz demi?
Naz: evettt
Tarık: o zaman şuanda karşınıza emir verebileceğiniz şoförünüz yok naz hanım. Ben konuşucam. İster dinlersiniz, ister dinlemezsiniz
Naz: dinlemeyecemmm
Tarık: ümit’le çıkıyoduk odadan, iki dakika kalmamı istedi, ümit’in yerini söyledim şu kadarcık hatrım olsun dedi, ümit çıkar çıkmaz üzerime şarabı döktü, neye uğradığımı anlamadan gömleğimi çıkardı, tam o sırada siz kapıya vurdunuz., oda servisidir açıver dedi, hıh hepsi bu. Hiç bişey olmadı ve bian bile aklımdan geçmedi.
(naz’dan ses gelmez)
Tarık: (içses) boşuna çeneni yoruyosun tarık, filiz haklı sağlam hikaye ama kim inanır ki buna. Kimi kandırıyorum ki?

Tarık gitmek için niyetlenir ama sonra durur ve tekrar kapıya yaslanır.

Tarık: seni çok özleyecem, patronluğumuz dışındaki her şeyiyle. Keşke başka şartlar altında tanışabilseydik. (bu lafların üzerine naz nerdeyse ağlamak üzeredir.) Ama hayat işte, kendinize iyi bakın. Sizi üzdüysem affedin, ya da affetmeyin, ben affetseniz de affetmeseniz de pişmanım zaten.
................................

Tarık:Alo.Eee noldu kurtardın mı bankayı?
Filiz:Kurtardım kurtardım.hatta 40 da yeni şube açtım öğlene kadar 100 e tamamlıycam…abi sana bankacılıkla ilgili temel bir bilgi vereyim.bir bankayı 5 dk batırabilirsin ama 5 yılda kurtaramazsın.ee tabi bunu ünv. De 4. günde öğretiyorlar sen 3.5 günde bıraktığın için kılpayı kaçırmışsın…
Tarık:Aferin..Lafı döndür dolaştır oraya getir.Filiz senden yardım istediğime pişman etme beni.Bankayı kurtarıcam diye bütün gün senden laf işitmektense tek başıma ve huzur içinde batırırım daha iyi.
Filiz:Tamam abi ben çıkıyorum.
Tarık:Ben seni ararım.

Naz odaya girer.

Tarık:buyrun.
Naz:Ümit espirinin dozunu biraz kaçırdı farkındayım. kusura bakma biliyorsun işte!.Bora bey Tarık Tekelioğlu ve Tek Bank hakkında biraz bilgi toplamış.onları paylaşmak istedi.seni ilgilendiren bir konu olsa gel otur bizle diycem ama şimdi biraz tuhaf gözükür! şöför masada falan!!…
Tarık:Hiç gelip açıklama yapmanıza gerek yoktu Naz hanım ben haddimi bilirim.
Naz:Yoksa soframızda daima yerin var.Bunu bil.
Tarık:Biliyorum.

Naz odadan çıkarken;

Tarık:Kız kardeşimle konuşuyordum.
Naz:İstediğinle konuşursun .Niye açıklama gereği hissettin ki?
Tarık:Hiiç..biriyle paylaşmak istedim bu sırada siz vardınız yanımda…
Naz:Ama kusura bakma gitmem lazım.şu anda Bora beyle paylaşacaklarım seninle paylaşacaklarımdan daha önemli.Yani Tarık Tekelioğlu ve Tek bank hakkında bizle paylaşacağı bilgileri diyorum..işle ilgili.
Tarık:istediğinizi paylaşırsınız.niye açıklama gereği hissettiniz ki?
Naz ters ters bakarak kapıdan çıkar…............................................ .............

N:Ne yapmaya çalışıyosun sen
T:Naz hanım gelmeyin üstüme canım sıkkın
N:Canı sıkkınmıs benimki seninkinden sıkkın
T:Sizin canınız niye sıkkın
N:Boşver
T:Siz Bilirsiniz
N:ha bu kadar yanı
T:ne
N:sizin niye canınız sıkkın boswer sız bılırsınız bu yanı
T:Ne yapacaktım
N:İnsan birz daha çaba gösterir karşısındakınin derdini sıkıntısını ogrenmek ıcın bı kere sor ole kapa konuyu iyi valla
T:BEn en azından 1 kere sordum
N:He bıde laf sokuyoruz ustune evet ben sormadım cunku kesın ıtalyan sevgılınle ilgili bırseydır ve ben onun adını bıle duymak ıstemıyorum
T:Bende bıdaha sormadım cunku kesın mustakbel esınız bora beyle ılgılı bıseydır ve bende onun adını duymak bıle ıstemıyorum
N:Senın gıdıp arabayı yıkamadan almak gerekmıyor mu ?

.................................................. ................

Polis:evet beyfendi tebrik ederim iki tehlikeli dönüş bir kapı açma ZEVKLE İZLEDİK ŞİDDETLE KINADIK!! Bir açıklama yapmak istemisiniz?
Tarık: Bi açıklama yapsak cezayı etkilermi?
Polis:Hayır!

.............................................

Tarık: EĞER DÜN KAL DESEYDİNİZ BUGÜNE BİŞEY KALMAZDI

.............................................

Naz:Doğru mu?
Tarık:Ne doğru mu?
Naz:Hiç bir şey olmadı mı gerçekten?
Tarık:Olmadı ..
Naz:Bir an bile aklından geçmedi mi?
Tarık: Geçmedi

.........................................

Naz: Senın maasın Cep telefonu Odemeye yetıyomu yanından ayrıldıgım zaman hemen konusmaya baslıyosun yazık
Tarık: O zaman yanımdan ayrılmayın, Yanı maddı acıdan

.................................

Tarık:Naz Hanım size tek bırsey soylıyecem bir dahada bu konuyu asla acmıcam iflas ettınız gıtmedım arabasız kaldınız gıtmedım benle degıl bugun bır omur boyu konusmayın yıne gıtmem ama eger bu teklıfı kabul edersenız ıste o zaman gıderım

...........................................

Naz:yazık alısmıstık oburunun rahatlıgına
Tarık:ciddimisiniz sırf bana ınat olsun dıyemı soyluyorsunuz mesele arabaysa rahat edın dıye koltugu one ceker gıderım hıc sorun degıl mesele bensem ceker gıderım oda hıc sorun degıl
Naz:o zaman koltugu bıraz one cek, amma gıtme meraklısıymıssın yok ole olsa gıderım yok bole olurssa gıderım, once kuafore ugrucaz
Tarık:neden
Naz:Kagıt kesıcemde orda makas var ne demek neden sacımı yaptırıcam
Tarık: neden
Naz:bı kere sen bana neden dıye soramassın boyle
Tarık:neden
Naz:Bız konusmazken daha ıyı anlasıyorduk farkında mısın
Tarık:Haklısınız o zaman yıne susalım ıstersenız
Naz:susalım susmasınada duramayosunkı dayanamayıp bı laf edıveriyosun
Tarık:E o zaman ınada bındı sımdı bu ıs

........................................

cenk:professional pist istiyodun işte sana pist,Bak seni tarihe gömüşümü seyretmek için hayranlarımda üşenmemiş gelmiş

TARIK:BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASI RALLİCİ CADDE TAYFASI

.................................

Naz:Bu seferkini ben yaptım
Tarık:Tek başına mı?
Naz:Tamam biri durdu başımda.
Tarık:Zehirlenmem yani.Ne çorbası bu?
Naz:Ezogelin
Tarık:Dün düğün bugün ezogelin.Birşey mi anlatmaya çalışıyorsunuz bana Naz Hanım
Naz:Pişman olabilirim diye aklımdan geçirmiştim ama bu kadar çabuk olucağını tahmin etmemiştim.
Tarık:Elinize sağlık
Naz:Beğendin mi cidden?
Tarık:Çok
Naz:Doğru söyle
Tarık:Ben size ne zaman yalan söyledim Naz hanım?Yani en son?Bugün söyledim mi hiç?

..................................

Melisa Tarık'ı almaya geldiğinde eğlenceye gitmek için. Mutfaktaki konuşmaları ve

Gitmemi istiyor musunuz? Gitmeyi istiyor musunuz? sorularının sorulduğu sahneler :D

Ya daha bir sürü var aslında ama baktımda bayağı eklemişim zaten:D:)

ebru.karaca
20-12-06, 22:26

:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:

Sevgili Nesss;
Bu güzel replikler için teşekkürler..

tarik_naz
20-12-06, 22:31
cidden bugün tam bi nostalji oldu. çok da güzel oldu. ness, replikler için teşekkürler. jenn bu nostalji havasını başlattığın için sana da teşekkürler. yalnız tüm şeyleri bugün ortaya dökmeyelim haftaya da kalsın. :)

nowar_77
20-12-06, 22:32
bu diziye tutkunluğumun ikinci nedeni bu müthiş zekice kotarılmış replikler zaten..dizinin ertesi günü ağzıma takılan bir söz veya cümle muhakkak oluyor.."yani" ler, "hı..hı"lar uzun süre evde- okulda dilimize yapıştı kaldı..tek sözcüğünü kaçırmamak için izlerken gözüm kadar kulaklarımı da dört açıyorum:))

tarik_naz
20-12-06, 22:36
bu diziye tutkunluğumun ikinci nedeni bu müthiş zekice kotarılmış replikler zaten..dizinin ertesi günü ağzıma takılan bir söz veya cümle muhakkak oluyor.."yani" ler, "hı..hı"lar uzun süre evde- okulda dilimize yapıştı kaldı..tek sözcüğünü kaçırmamak için izlerken gözüm kadar kulaklarımı da dört açıyorum:))

yalancı yarimi farklı kılan da bu zaten. (şoför-patron aşkı zaten farklı kılıyo da)
çoğu dizi de gözler konuşurken yalancı yarimde dudaklar konuşuyo :) diziyi dinlemezsen hiç bişey anlayamazsın. o yüzden dizi başladığında bizim evde tıp oyunu oynanıyo :)

jenn
20-12-06, 22:37
neslihan'cığım döktürmüşsün önümüze 22 bölümün güzelliklerini bir çırpıda sunuvermişsin.çok teşekkürler...:)))harikasın...:)))

tarik_naz
20-12-06, 22:41
bu arada 20.bölüm anısına 3.hafta önce yaptığım avatarın cevabı hala yanıt bulmadı :( inşallah bu hafta cevabını bulurda "gerçekmiş" ya da "rüyaymış" diye değiştireyim sıkıldım valla :icon_sorr

nowar_77
20-12-06, 22:43
yalancı yarimi farklı kılan da bu zaten. (şoför-patron aşkı zaten farklı kılıyo da)
çoğu dizi de gözler konuşurken yalancı yarimde dudaklar konuşuyo :) diziyi dinlemezsen hiç bişey anlayamazsın. o yüzden dizi başladığında bizim evde tıp oyunu oynanıyo :)

demek ki yalancı yarim izlenen evlerde kısa süreli sus yaşanıyor..aynen bizde de konuşmak yasak dizi bitene kadar:)
bir de hacer annemin sözlerine hastayım..aklımda tam kalmaz ki yazayım..

sadri ye..ev satılması esnasında

-senin zekan benden fazla olabilir ama ben 60 yıldır kullanıyorum:))

ayşe1903
20-12-06, 22:43
Arkadaşlar nostaji için teşekkürler, hatırlattığınız replikler birbirinden güzeldi :happy0064 :happy0064 .

tarik_naz
20-12-06, 22:48
demek ki yalancı yarim izlenen evlerde kısa süreli sus yaşanıyor..aynen bizde de konuşmak yasak dizi bitene kadar:)
bir de hacer annemin sözlerine hastayım..aklımda tam kalmaz ki yazayım..

sadri ye..ev satılması esnasında

-senin zekan benden fazla olabilir ama ben 60 yıldır kullanıyorum:))

nowar doğrusu buymuş "sen de benden çok olabilir ama ben senden 40 sene fazla kullandım" cidden güzel sözmüş :)

nesss
20-12-06, 22:50
bu arada 20.bölüm anısına 3.hafta önce yaptığım avatarın cevabı hala yanıt bulmadı :( inşallah bu hafta cevabını bulurda "gerçekmiş" ya da "rüyaymış" diye değiştireyim sıkıldım valla :icon_sorr

Haklısın canım bence de artık 23.Bölümde öğrenmeliyiz. ki bence parktaki konuşmalar arasında bu sohbet geçecektir :)

Ama benim bu konu ile ilgili bir mantık yürütmem var. Şimdi o gece eğer Tarık gerçekten Naz'ı öpmüş olsaydı bence olaylar böyle olmazdı. Çünkü Tarık Naz'ı öptüyse bunu gerçekten aşık olduğu için yapmış olması lazım. Ve yaptıysa arkasında durup bir ilişki başlaması gerekirdi. Bilmiyorum bence gerçek değil. Gerçek olsaydı Tarık'ın bu şekilde davranmaması gerekirdi. Bir şekilde o gece böyle birşey yaşandıysa bunu Naz ile açık açık konuşup duygularını ifade etmeleri lazımdı :D

Eğer öptü ve hala birlikte değillerse, hala şöför-patron muhabbeti oluyorsa bu Tarık karakterine yakışmıyor bence. Yada benim mantığıma uymuyor :D Umarım anlatabilmişimdir;)

nowar_77
20-12-06, 22:54
nowar doğrusu buymuş "sen de benden çok olabilir ama ben senden 40 sene fazla kullandım" cidden güzel sözmüş :)

teşekkürler tarık_naz ..ben de o kadar muhafaza oluyor işte:))

ve ness haklısın ben de aynı şekilde düşündüm o öpücükle ilgili ..aslında ortada öpücük falan yok ve o konuşma telefonla kesilmeseydi tarık bunu naz a dürüstçe söylerdi..demek ki telefon aslında işe yaramışş:))

tarik_naz
20-12-06, 22:56
naz'ın düşüncelerinden sonra artık öpüşmenin gerçek ya da rüya olmasının bi anlamı kalmadı. naz rüya görmüş olsa bile onu gerçekmiş gibi yaşadı ve tarık öpmediği halde naz hal ve hareketleriyle tarığa da bu duyguyu yaşattı. yani bi bakıma "sanal öpüşme" oldu :)

tarığın naz'ın her sorduğunda hemen cevaba hazır olması öpüşmenin gerçek olmadığına dair bi işaret. çünkü öpen birisi biraz çekinerek konuşur. halbuki tarık çok rahat biçimde "sarhoştunuz, gözünüzü açamıyodunuz, ben de yanınıza geldim sizi yatırdım" gibi böyle rahatça anlatamaz.

burdan çıkan sonuç öpüşme rüyaydı :) ama inşallah yanılıyorumdur.

jenn
20-12-06, 22:57
bence öpüşme tamamiyle nazın rüyası..evet gerçek olsaydı tarık naza çok daha farklı yaklaşırdı...sonuçta bir öpüşme yaşanmış.resmi olmazdı yani belli ederdi.ama öyle olmadığına göre öpüşme rüya çıkacak.aslında rüya çıkması daha iyi..eğer gerçek çıkarsa naz çok yoğun bir bunalıma girer.tarığı sizden sene,şöförlükten sevgili olmaya taşıması bir süreç ister...

nesss
20-12-06, 23:01
Ama şöyle birşey de var. Şimdi ortada öpücük yoksa Naz düşünecek o zaman Tarık ona karşı böyle duygular hissetmiyor, o bunun hayalini rüyasını görüyor ama Tarık ise öpmedi! diye düşünecek ve üzülecek. O yüzden bence Tarık neden öpmediğini aslında bunu istediğini romantik bir şekilde anlatması gerekiyor...

Aslında o gece sorhoş olduğunda eğer böyle birşey yapsaydı ondan yararlanmak olacağını bunun doğru olmayacağını söylemeli. A

Ama öpücük yoksa bile romantik sahneler anlatabilir. Mesela; sarhoş olan Naz'ı yatırmak için Tarık Naz'ın yanına gelir ve üstünü örter. Daha sonra uykuya dalan Naz'ı bu kadar masum ve sevimli bir şekilde görmenin hayranlığı ile doya doya Naz'ı seyreder. Aklında bugüne kadar yaşadıkları güzel olaylar. Aslında birbirleri için ne kadar değerli olduklarını ve öpmemesi gerektiğini anlar. Naz'ı uyurken izleyen Tarık sonunda kendine Naz'ı ne kadar çok sevdiğini ve bu kadar olaylara ona olan aşkı sayesinde katlandığını anlar :D Ve bunun verdiği mutluluk ile uyumak için yerine geçer ;)

Buyukbaba
20-12-06, 23:02
İnşallah rüya değildir. Yoksa çok yorucu olur tekrar başa dön, öpüşmeye kadar gel. Eğer öpüşme olduysa, sizden sene, şoförlükten sevgililiğe çok kolay atlanır, ki büyük oranda ilk adımlar atıldı zaten. Hani Naz anlat da kafamı toplayayım yardımcı olsun dedi ya Tarık'a, bence öpüşme artıya, rüya nispeten uzağa yönlendirecektir olayları.

opas
20-12-06, 23:04
Bence öpüşme gerçek ama Tarık bunu tepkisini kestiremediği için Naz'a söylemeyecek de olabilir. O anın büyüsü geçti sonuçta. Belki öpüşmenin gerçek olduğunu bizler de ileriki bölümlerde öğreniriz Naz'la birlikte.Eee adı üstünde yalancı yarim. Yaw o kadar alıştım ki yalana artık her olayda bir bit yeniği arıyorum:icon_whis

tarik_naz
20-12-06, 23:05
nesss'in dediği gibi öpmedim ama neden diye bir sor. bu neden sorusunun cevabını tarık çok romantik anlatırsa öpmüş kadar olur. belki o nedenin sonucu yeni, gerçek bi öpüşme getirir ne dersiniz.

nowar_77
20-12-06, 23:06
Ama şöyle birşey de var. Şimdi ortada öpücük yoksa Naz düşünecek o zaman Tarık ona karşı böyle duygular hissetmiyor, o bunun hayalini rüyasını görüyor ama Tarık ise öpmedi! diye düşünecek ve üzülecek. O yüzden bence Tarık neden öpmediğini aslında bunu istediğini romantik bir şekilde anlatması gerekiyor...

Aslında o gece sorhoş olduğunda eğer böyle birşey yapsaydı ondan yararlanmak olacağını bunun doğru olmayacağını söylemeli. A

Ama öpücük yoksa bile romantik sahneler anlatabilir. Mesela; sarhoş olan Naz'ı yatırmak için Tarık Naz'ın yanına gelir ve üstünü örter. Daha sonra uykuya dalan Naz'ı bu kadar masum ve sevimli bir şekilde görmenin hayranlığı ile doya doya Naz'ı seyreder. Aklında bugüne kadar yaşadıkları güzel olaylar. Aslında birbirleri için ne kadar değerli olduklarını ve öpmemesi gerektiğini anlar. Naz'ı uyurken izleyen Tarık sonunda kendine Naz'ı ne kadar çok sevdiğini ve bu kadar olaylara ona olan aşkı sayesinde katlandığını anlar :D Ve bunun verdiği mutluluk ile uyumak için yerine geçer ;)

ama sanki tarık ın bunları söylemesi için çok erken...arada bir yığın yalan varken ve naz hala sen şoförsün ben patron derken tarık asla bunları naz a söylemez...önce naz dan emin olmak ister..gibi..tabii bunları gerçekten düşünmüşse:img-yes:

nesss
20-12-06, 23:09
ama sanki tarık ın bunları söylemesi için çok erken...arada bir yığın yalan varken ve naz hala sen şoförsün ben patron derken tarık asla bunları naz a söylemez...önce naz dan emin olmak ister..gibi..tabii bunları gerçekten düşünmüşse:img-yes:

Haklsın bunları böyle söyleyemez. O zaman şöyle bir arkadaşımın dediği gibi bunları anlatırken bunları düşünür ( yani gerçek budur sadece biz görürüz:D ) ama Naz'a mantıklı birşey anlatır:) Çünkü o dağ evinde ben eminim Tarık da duygularını belli etmiş, en azından kendi kendine bunları düşünmüş olması lazım en azından bu kadar duygusu artmış olmadı dimi:D

burcin_kaplan
20-12-06, 23:14
nesss'in dediği gibi öpmedim ama neden diye bir sor. bu neden sorusunun cevabını tarık çok romantik anlatırsa öpmüş kadar olur. belki o nedenin sonucu yeni, gerçek bi öpüşme getirir ne dersiniz.

bence tam bi öpüşme gelicekken belgin hanım olaya dahil olup o romantizimi bozabilir biliosunuz ki ztn alıştık olayların bölünmesine serseriler olsun telefon olsun...
bencede rüya gibi öpüşme.. rüya olup olmamasının fark ediceğini zannetmiyorum artık bu durumda naz ztn öpmüş kadar oldu tarığa gelirsek nazın o akdar kendine dediklerinden sonra ztn nazın kendini öpmek istediğini anladı..yani sonuç oalrak öpüşmüş kadar oldular:) şu akşam partkta ne konuşucaklarını gerçekten çok merak ediyorum ben..nazı etkilemişki orda konuşulanlar sabah kalktı tarık için belginlere gitti ama tarıkta nazın gelmesine şaşırdı yani olay şöle tarık bilmeden söledikleriyle nazı etkiledi ama tarık bu kdar etkilediğini anlamadı:) bu biraz karışık oldu sanki:icon_whis neyse gelsin artık şu yarında izleyelim dizimizi:)

nowar_77
20-12-06, 23:16
Haklsın bunları böyle söyleyemez. O zaman şöyle bir arkadaşımın dediği gibi bunları anlatırken bunları düşünür ( yani gerçek budur sadece biz görürüz:D ) ama Naz'a mantıklı birşey anlatır:) Çünkü o dağ evinde ben eminim Tarık da duygularını belli etmiş, en azından kendi kendine bunları düşünmüş olması lazım en azından bu kadar duygusu artmış olmadı dimi:D

yya tarık karakteri öyle bir çizilmiş ki..içinde bir takım duygular olduğu için mi naz için bir takım fedakarlıklar ve kahramanlıklar yapıyor yoksa öyle iyi bir karaktere sahip ki bunları her o durumda olan insan için yapar mı işin içinden çıkamıyorsun..daha doğrusu tarık ın iç sesi jenn in dediği gibi hiç ses çıkarmadığı için kapalı kutu durumunda ..ama naz hırçın kız olduğu için yaptığı en ufak olumlu davranış aşkından ölüyor havası veriyor..ne dedimse ben şimdi..umarım anlatabildim:))

nesss
20-12-06, 23:24
yya tarık karakteri öyle bir çizilmiş ki..içinde bir takım duygular olduğu için mi naz için bir takım fedakarlıklar ve kahramanlıklar yapıyor yoksa öyle iyi bir karaktere sahip ki bunları her o durumda olan insan için yapar mı işin içinden çıkamıyorsun..daha doğrusu tarık ın iç sesi jenn in dediği gibi hiç ses çıkarmadığı için kapalı kutu durumunda ..ama naz hırçın kız olduğu için yaptığı en ufak olumlu davranış aşkından ölüyor havası veriyor..ne dedimse ben şimdi..umarım anlatabildim:))

Kesinlikle.. Naz duygularını o kadar çok belli ediyor ki, bazne o kadar saçmalıyor ki Naz'ın dedi divane aşık olduğu belli oluyor. Ama Tarık herşeyi mantık çerçevesinde, olması gerektiği gibi yapıyor. Tabi bu kadar hakarete ve olaylara katlanmak hiç bir mantığa sığmıyor ama:D Tarık'ın belli ettiği bir iki yer var ama. ama hiç bir yerde aha Tarık Naz için kör kütük aşık diyemiyoruz... Çünkü Tarık o kadar iyi birisi ki etrafındaki herkesin iyiliği için uğraşabilecek birisi. Mesela hatırlarsınız Naz ile sahil kenarında bankta konuşurken Melisa hakkında onun için bile "kötü birisi olabileceğine inanmıyorum" demişti.

Birde bana saçma gelen. Bir öz eleştiri olarak. Aslında daha önce yazılmıştı. Tarık yurt dışında her gün bir bayan ile sevgili olduğunda da mı bu kadar dürüsttü? Yani ne bileyim öyle birşey doğru değil. Ama İtalya'da yapıyordu. Ama şuan da Naz'a aşık olmadan önce bile kimseye yan gözle bakmadı. Hiç bir kız arkadaşı olmadı. Ne bileyim Naz'a ilk görüşte aşık oldu desem. Yine de mantığıma yatmıyor :D Ama tabi herşeyde mantık aramamk lazım dimi;)

ayşe1903
20-12-06, 23:29

Tarık' ta şövalye ruhu var bence, zor durumdakilere yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Naz için yarıştı, bu bölümde Ayşe içinde yarışıyor. Naz' ı sapıklarda kurtardı, zaten yapabilecek herkesin böyle davranması gerekir (zorunda değildi tabi ama kurtarma şansı olmasına rağmen kaçıp gitmek de insanlığa yakışmaz, Sadri de Ayşe için yaptı aynı şeyi). Yaptıkları Naz' a özel değil ama yapma nedenleri Naz söz konusu olduğunda farklılaşıyor... Tarık' ın bu haliyle ilk bölümlerdeki biraz vurdum duymaz hali farklı, (değişimi her ne kadar ani de olsa) kendisi de dedi ben değiştim diye. Naz yeni yeni değişmeye başladı

jenn
20-12-06, 23:33

:)))))))))))novarcığım gayet güzel anlattın.aslında nazda yalancı.ama nasıl..?naz kendine yalan söylüyor:kendi kendine konuşurken bile kendine yalan söylüyor:))))))

nowar_77
20-12-06, 23:35
Birde bana saçma gelen. Bir öz eleştiri olarak. Aslında daha önce yazılmıştı. Tarık yurt dışında her gün bir bayan ile sevgili olduğunda da mı bu kadar dürüsttü? Yani ne bileyim öyle birşey doğru değil. Ama İtalya'da yapıyordu. Ama şuan da Naz'a aşık olmadan önce bile kimseye yan gözle bakmadı. Hiç bir kız arkadaşı olmadı. Ne bileyim Naz'a ilk görüşte aşık oldu desem. Yine de mantığıma yatmıyor :D Ama tabi herşeyde mantık aramamk lazım dimi;)

kötülük sorgulanır ama iyilik asla sorgulanmamalıdır der patagonya atasözü:))demek başına gelenlerden öyle bir ders aldı ki eski tarık gitti yerine yeni tarık geldi..kaçıncı bölümdü bilmiyorum ama sadri "sen çok değiştin" demişti tarık a ...gerçekten de fazla mantık aramayacaksın..ya da yukarıda ki gibi uygun sebepler arayıp bulacaksın:))ki mutlu mutlu dizini seyredesin:))

tarik_naz
20-12-06, 23:46
kötülük sorgulanır ama iyilik asla sorgulanmamalıdır der patagonya atasözü:))demek başına gelenlerden öyle bir ders aldı ki eski tarık gitti yerine yeni tarık geldi..kaçıncı bölümdü bilmiyorum ama sadri "sen çok değiştin" demişti tarık a ...gerçekten de fazla mantık aramayacaksın..ya da yukarıda ki gibi uygun sebepler arayıp bulacaksın:))ki mutlu mutlu dizini seyredesin:))

iyilikleri bile hep kötü olarak sorgulayan naz da artık akıllandı ki, bu bölümde tarığa inanmaya karar veriyo.
tarık kimseye hiç geçmişini anlattı mı, hiçbirimiz tarığın geçmişini bilmiyoruz. ama az çok naz'ın geçmişini biliyoruz, annesi ölmüş kendisini eve kapamış dış dünya ile ilişkisini kesmiş,biraz da araba sevdalısı şımarık bi kızmıştı.

tarığın da italyan sevgilileriyle olan fotolarından sonra neden burda bu kadar değişti diyoruz. ama belki de tarık hep böyleydi.

fakat illaki tarık değiştiyse, tarığı asıl değiştiren ,babasının onu mahkemeye vermesi oldu. onu kendisine gurur meselesi yaptı. ve vahi'nin ona duyduğu saygı tarığı çok değiştirdi. melisa'nın odasında ümitle "kendisi hakkında" konuştuklarını hatırlayın. orda ümite kendisini anlatırken ne kadar da içten anlatıyodu. mahkeme olayı ve evden dışlanması tarığı çok değiştirdi. :)

jenn
20-12-06, 23:51
nasıl değişmesin tarık aslında özü iyi bir insan.ama birden beşparasız kaldı.ve ona kucak açan vahi bey çıktı karşısına..özündeki iyiliklerde vahi beyin saygı ve sevgi dolu davranışlarıyla ortaya çıktı.herne kadar vahi beyin şımarık kızı naz onu bezdirmeye kalksada her defasında vahinin bastığı frenle devam etti..ve zaman içinde bu zor kız tarığın ilgisini çekti.çünkü tarık kesinlikle işe başladığı gün şöyle düşündü..hım.güzel kız.ben bu karizmamla burda çok rahat ederim..ama daha ilk gün şapkayı ters giydirdi.oğlum tarık senin bu kızdan çekeceğin var dedi:)))

nowar_77
20-12-06, 23:56
nasıl değişmesin tarık aslında özü iyi bir insan.ama birden beşparasız kaldı.ve ona kucak açan vahi bey çıktı karşısına..özündeki iyiliklerde vahi beyin saygı ve sevgi dolu davranışlarıyla ortaya çıktı.herne kadar vahi beyin şımarık kızı naz onu bezdirmeye kalksada her defasında vahinin bastığı frenle devam etti..ve zaman içinde bu zor kız tarığın ilgisini çekti.çünkü tarık kesinlikle işe başladığı gün şöyle düşündü..hım.güzel kız.ben bu karizmamla burda çok rahat ederim..ama daha ilk gün şapkayı ters giydirdi.oğlum tarık senin bu kızdan çekeceğin var dedi:)))

yaa evet çook güzel sahnelerdi onlar..hakikaten bu gece nostaljik bir gece oldu..yarın uygun bir zamanımda ilk bölümleri seyredeceğim..çok eğlenceli sahneler vardı..
evet işte ben de tarık ın vahi bey ve ailesi için duyduğu bir yerde minnettarlıktan dolayı naz ile ilgili duygularını ayırt edemiyorum bazen..tarık ın iç sesinden rica ediyorum..biraz ses ver de biz de tarık içsel:)olarak ne durumda görelim

tarik_naz
21-12-06, 00:13
yaa evet çook güzel sahnelerdi onlar..hakikaten bu gece nostaljik bir gece oldu..yarın uygun bir zamanımda ilk bölümleri seyredeceğim..çok eğlenceli sahneler vardı..
evet işte ben de tarık ın vahi bey ve ailesi için duyduğu bir yerde minnettarlıktan dolayı naz ile ilgili duygularını ayırt edemiyorum bazen..tarık ın iç sesinden rica ediyorum..biraz ses ver de biz de tarık içsel:)olarak ne durumda görelim

bence tarığa içses yakışmıyo, naz'a daha çok yakışıyo. tarık, bakışlarıyla, mimikleriyle anlatsın içinde bulunduğu durumu. mesela, belkıs, tarığın serserilerin önüne atladığını anlattığında tarığın surat ifadesi süperdi.

bi de dikkat ettiniz mi, tarığa çok önemli karar anlarında içses veriyolar.

-(iyi düşün tarık bu kapıdan çıkarsan bi daha geri dönüşü yok, sonra çabalamadığın için pişman olma)
-(bora, elbet ya filizle ya nazla evlenecek, kız kardeşin mi naz mı?)
-(dağ evinde naz sızınca tarığın elindeki fırsatı kullanıp kullamayacağına karar vermesi)

ayşe1903
21-12-06, 00:19
bence tarığa içses yakışmıyo, naz'a daha çok yakışıyo. tarık, bakışlarıyla, mimikleriyle anlatsın içinde bulunduğu durumu. mesela, belkıs, tarığın serserilerin önüne atladığını anlattığında tarığın surat ifadesi süperdi.

bi de dikkat ettiniz mi, tarığa çok önemli karar anlarında içses veriyolar.

-(iyi düşün tarık bu kapıdan çıkarsan bi daha geri dönüşü yok, sonra çabalamadığın için pişman olma)
-(bora, elbet ya filizle ya nazla evlenecek, kız kardeşin mi naz mı?)
-(dağ evinde naz sızınca tarığın elindeki fırsatı kullanıp kullamayacağına karar vermesi)

Katılıyorum, Tarık' ın içsesi karar verme aşamasında içinde yaşadığı çatışmayı göstermek amacıyla kullanılıyor. Naz ise her daim kendiyle çatışma içinde olduğu için onun içsesi hiç susmuyor...

nehirrrr
21-12-06, 00:21
Merhaba arkadaslar, ben bu foruma daha once hic ugramazdim ama gecenlerde son bolumunu izledim ve cok hosuma gitti. Bunca zaman neden izlemedim bilmiyorum. Baris Akarsu'nun ilk tecrubesi galiba ama gercekten kendinden inanalamayacak derecede iyi oynuyor. Merve Sevi'nin zaten tiyatro okudugunu biliyorum. Oyuncularin hepsi profesyonel ve isin egitimizi almislar. Ayrica yeni yuzler cok fazla bu dizide. Belkide en cok o yanini sevdim. Genc yetenekler cok fazla, cesaret edipte boyle bir kadro haziryalan sahisi tebrik etmek lazim.

Bu arada izledigim galiba 22.ci bolumdu:) Birsey aklima takildi, kusura bakmayin daha once izlemedigimden:), Ayse'nin rolu tam olarak nedir? Tarik'a asik mi? Sadri'nin kardesi mi? Yoksa Tarik'in yakin bir arkadasi mi?

ayşe1903
21-12-06, 00:25
Bu arada izledigim galiba 22.ci bolumdu:) Birsey aklima takildi, kusura bakmayin daha once izlemedigimden:), Ayse'nin rolu tam olarak nedir? Tarik'a asik mi? Sadri'nin kardesi mi? Yoksa Tarik'in yakin bir arkadasi mi?

Merhabalar, Ayşe Tarık' ın çocukluk aşkı (şu anda aralarında birşey yok), ama hala Tarık' a karşı boş değil. Sadri ise Tarık' ın dostu ve Ayşe' nin sevgili adayı (biz öyle umuyoruz)

tarik_naz
21-12-06, 00:28
Merhaba arkadaslar, ben bu foruma daha once hic ugramazdim ama gecenlerde son bolumunu izledim ve cok hosuma gitti. Bunca zaman neden izlemedim bilmiyorum. Baris Akarsu'nun ilk tecrubesi galiba ama gercekten kendinden inanalamayacak derecede iyi oynuyor. Merve Sevi'nin zaten tiyatro okudugunu biliyorum. Oyuncularin hepsi profesyonel ve isin egitimizi almislar. Ayrica yeni yuzler cok fazla bu dizide. Belkide en cok o yanini sevdim. Genc yetenekler cok fazla, cesaret edipte boyle bir kadro haziryalan sahisi tebrik etmek lazim.

ayşe, tarığın evlerinde önceden hizmetçi olarak çalışmış hacer annenin torunu, tarık, hacer annesini çok sevdiği için aralarındaki bağ hiç kopmamış. ayşe ve tarık beraber büyüdükleri için ayşe tarığa küçüklüğünden beri aşıkmış. ama tarık ona "seni kardeşim gibi seviyorum" deyince kızın hayalleri alt üst oldu ve tarığı kafasından silmeye çalışıyo.

bu arada aramıza hoşgeldin.

nowar_77
21-12-06, 00:30
Katılıyorum, Tarık' ın içsesi karar verme aşamasında içinde yaşadığı çatışmayı göstermek amacıyla kullanılıyor. Naz ise her daim kendiyle çatışma içinde olduğu için onun içsesi hiç susmuyor...

bu yorumuna bayıldım..:img-hyste doğru valla..

belki de haklısın tarık_naz..içses gerçekten naz a yakışıyor..onun içinde yaşattığı çatışmaları bize yansıtıyor..tamam tarık ın iç sesi az konuşsun ,biz meraktan çatlayalım ..bu oğlan naz için acaba gerçekte ne hissediyor diye..ben sadece onu merak ediyorum..bi onu söylesin sonra ebediyete kadar sussun:))

nehirrrr
21-12-06, 00:35
ayşe, tarığın evlerinde önceden hizmetçi olarak çalışmış hacer annenin torunu, tarık, hacer annesini çok sevdiği için aralarındaki bağ hiç kopmamış. ayşe ve tarık beraber büyüdükleri için ayşe tarığa küçüklüğünden beri aşıkmış. ama tarık ona "seni kardeşim gibi seviyorum" deyince kızın hayalleri alt üst oldu ve tarığı kafasından silmeye çalışıyo.

bu arada aramıza hoşgeldin.

HImmm, tamam tesekkur ederim arkadasim. Zaten anlamistim Tarik'a hastalandiginda beni boyle gormeni istemiyorum demesinden. Ha bu arada "Yalanci Yarim"in fan sitesinde senaryonu okudum cok guzel yaziyorsun..... Hosbulduk;)

nehirrrr
21-12-06, 00:36
Merhabalar, Ayşe Tarık' ın çocukluk aşkı (şu anda aralarında birşey yok), ama hala Tarık' a karşı boş değil. Sadri ise Tarık' ın dostu ve Ayşe' nin sevgili adayı (biz öyle umuyoruz)

Sanki bana Sadri Filiz'e asikmis gibi geldi ama yanlis mi anlamisim???? Yani son bolumde Umitle Filiz'in bir arada oldugu sahnelerden pek hoslanmadigini sezinledim:)

tarik_naz
21-12-06, 00:37
benim tarığın duygularını gösterdiği ve unutamadığım, uzun sürede unutamayacağım bi sahne var.

o da bora, naz'a evlenme teklifi yapmış. naz reddetmiş ama tarık kabul etti sandığında.

sahil kenarında "ayrılacağız" şarkısını söyleyişiydi.

naz bir yandan tiamoyla karışık "seni seviyorum" derken, tarık "ayrılacağız" diyodu.

nowar_77
21-12-06, 00:37
nehirrrr hoşgeldin...:img-yes:

ben bu arada starda tekrarı bekliyorum..umarım verir ..tekrarı tv de seyretmek daha güzel oluyor..

nehirrrr
21-12-06, 00:40
nehirrrr hoşgeldin...:img-yes:

ben bu arada starda tekrarı bekliyorum..umarım verir ..tekrarı tv de seyretmek daha güzel oluyor..

Hosbulduk:) Ha bu arada bir sorum daha olacakti. Bu son:), Yalanci Yarim hangi gun ve saat kacta oynuyor?

opas
21-12-06, 00:41
Sanki bana Sadri Filiz'e asikmis gibi geldi ama yanlis mi anlamisim???? Yani son bolumde Umitle Filiz'in bir arada oldugu sahnelerden pek hoslanmadigini sezinledim:)

Hayır arkadaşım Sadri Filiz'e değil Ayşe'ye aşık aslında. Son sahnelerde senin sezinlediğin Ayşe'nin hastalığından dolayı duyduğu endişedir Sadri'nin.

ayşe1903
21-12-06, 00:41

(telefona cevap verişini diyorsan) Oradaki tavrı Ayşe' ye üzüldüğü içindi, Sadri Ayşe' ye aşık. Ümit' le Filiz arasındaki herhangi birşeyle Sadri doğrudan ilgilenmez zaten. Perşembe günleri saat 20:00' da yayınlanıyor.

nehirrrr
21-12-06, 00:43
Hayır arkadaşım Sadri Filiz'e değil Ayşe'ye aşık aslında. Son sahnelerde senin sezinlediğin Ayşe'nin hastalığından dolayı duyduğu endişedir Sadri'nin.

Hadi ya:) Bende iyi atmisim yani:) Neyse demekki ben yanlis anladim. Ben de zannettimki Sadri, Ayse'yi kardesi gibi goruyor:)

nowar_77
21-12-06, 00:43
Hosbulduk:) Ha bu arada bir sorum daha olacakti. Bu son:), Yalanci Yarim hangi gun ve saat kacta oynuyor?

bize sorulacak en kolay soruyu sordun bak şimdi:)
perşembe saat 20.00 de

tarık naz yine haklısın çok güzel bir sahneydi ve tarık orada ilk defa naz cephesinde kendini oldukça çaresiz hissetti sanki...

nehirrrr
21-12-06, 00:45
(telefona cevap verişini diyorsan) Oradaki tavrı Ayşe' ye üzüldüğü içindi, Sadri Ayşe' ye aşık. Ümit' le Filiz arasındaki herhangi birşeyle Sadri doğrudan ilgilenmez zaten. Perşembe günleri saat 20:00' da yayınlanıyor.

Tamam, konu anlasildi arkadaslar:) Tesekkurler. Bu arada dizinin yayin saati cok iyi. Haberlerden sonra olmasi izlenme oranini yukseltiyordur kanaatimce.Reytingleri nasil? (Sanirim yine bir soru sordum ama:icon_sorr )

beybolat
21-12-06, 00:46
İmzamda yazıyor:)
Tarik_Naz dediğin sahneyi ben de çok seviyorum.O son söylediği seni seviyorum ardından sahilde Tarığın sarkıya geçmesi bir de 7. bölüm sonuydu sanırım Naz bahçede uyuyakalmıştı,Tarık gelip üstünü örtmüştü orada birbirlerine bakışları çok güzeldi hala etkileniyorum izlerken,sağolsun arkadaşlar you tube'a eklemişler.Orada daha başka sahneler de var hani yeni gelen arkadaşlar merak ediyorsa bakabilir:)

nehirrrr
21-12-06, 00:49
İmzamda yazıyor:)
Tarik_Naz dediğin sahneyi ben de çok seviyorum.O son söylediği seni seviyorum ardından sahilde Tarığın sarkıya geçmesi bir de 7. bölüm sonuydu sanırım Naz bahçede uyuyakalmıştı,Tarık gelip üstünü örtmüştü orada birbirlerine bakışları çok güzeldi hala etkileniyorum izlerken,sağolsun arkadaşlar you tube'a eklemişler.Orada daha başka sahneler de var hani yeni gelen arkadaşlar merak ediyorsa bakabilir:)

Bu yeni gelen arkadas ben oluyorum sanirim:) Tamam, ben de zaten ordan izledim bazi sahnelerini, hatta 22.ci bolumu ordan izlemistim:) Tesekkurler.

whiteangel
21-12-06, 01:02
trafik polisinin unutulmaz sözünü hatırladım şimdi :)
tebrik ederiz beyefendi,iki tehlikeli dönüş, bir kapı açma... hayranlıkla izledik, şiddetle kınıyoruz:img-hyste
Ya gündüz kuşağında tekrarı başlasa hiç fena olmayacak galiba...
Haaa bu arada TEO hepimizi ters köşeye yatırdı. Belgin in değil Hulusi nin tanıdığı çıktı baksanıza. :)

whiteangel
21-12-06, 01:05
starda dizimizin tekrarı başladı arkadaşlarr:) iyi seyirler hepinize.:)

Bedişş
21-12-06, 02:15
trafik polisinin unutulmaz sözünü hatırladım şimdi :)
tebrik ederiz beyefendi,iki tehlikeli dönüş, bir kapı açma... hayranlıkla izledik, şiddetle kınıyoruz:img-hyste
Ya gündüz kuşağında tekrarı başlasa hiç fena olmayacak galiba...
Haaa bu arada TEO hepimizi ters köşeye yatırdı. Belgin in değil Hulusi nin tanıdığı çıktı baksanıza. :)

Evet whiteangel teo Hulisinin askerlik arkadaşı çıktı ama bu Belginin de arkadaşı olmadığı anlamına gelmez dimi???Belki de ikiside belgine aşıktı da Belgin Hulisiyi tercih etti.Bu yüzdende Hulisi Teoya gıcık gidecektir belli mi olur.

Şu an dizinin tekrarını izliyorum da bu sahneler çok hoşuma gitti:

1-Sadri:Kahvaltımı hazırlıyorsun Hacer anne,
Hacer anne: yok bağlama çalıyorum.Ordan bir la versene!!!!

2_Hulisinin oğlunu özlediğini anlatan duygusal konuşmalar(burda bende çok etkilendim)...

3-Belgin Hanımın ziyarete geldiğinde Tarıkla konuşmaları.Ve şarkı istemesi ...

Aslında birçok sahnede süper replikler var..Hepsi birbirinden güzel ve komik...
Şu perşembe gelsin artık.Parkta neler olmuş öğrenelim.....

Sevgiyle kalın BARIŞLA kalın...

whiteangel
21-12-06, 02:27
Evet whiteangel teo Hulisinin askerlik arkadaşı çıktı ama bu Belginin de arkadaşı olmadığı anlamına gelmez dimi???Belki de ikiside belgine aşıktı da Belgin Hulisiyi tercih etti.Bu yüzdende Hulisi Teoya gıcık gidecektir belli mi olur.

Şu an dizinin tekrarını izliyorum da bu sahneler çok hoşuma gitti:

1-Sadri:Kahvaltımı hazırlıyorsun Hacer anne,
Hacer anne: yok bağlama çalıyorum.Ordan bir la versene!!!!

2_Hulisinin oğlunu özlediğini anlatan duygusal konuşmalar(burda bende çok etkilendim)...

3-Belgin Hanımın ziyarete geldiğinde Tarıkla konuşmaları.Ve şarkı istemesi ...

Aslında birçok sahnede süper replikler var..Hepsi birbirinden güzel ve komik...
Şu perşembe gelsin artık.Parkta neler olmuş öğrenelim.....

Sevgiyle kalın BARIŞLA kalın...

Ya aslında olabilir tabi ki. ama tam bir bermuda şeytan üçgeni olacak. hulusi-belgin-teo:img-hyste
Ben de 22. bölümü tekrar izledikten sonra bu bölümün çok harika bir bölüm olduğunu tekrar hatırladım.Hulusinn oğluna özlemini anlattığı bölümlerde gözlerimden akan yaşlara engel olamadım. ahhh yaaa seviyorum bu diziyi bennnn.. emeği geçen herkeslere selam olsun.:)

jenn
21-12-06, 11:17
günaydın arkadaşlar..bu perşembede ne çabuk geliyor değilmi?)).valla perşembeye alındığından beri haftalar çok çabuk geçmeye başladı sanki:))çok iyi oldu böyle..bu gece nazı bir melek gibi göreceğiz gibime geliyor..hatta tarığı bile çok şaşırtan bir melek:))))

realyok
21-12-06, 11:27
Merhabalar arkadaşlar,

Akşam yazdıklarınızı şimdi okudum ve günüme gülümseme ve neşe doldu :happy0064 Ne güzel bir nostalji gecesi yaşamışsınız öyle, tarık_naz, beybolat, jenn, ness, nowar harikasınız, aranızda olamadığıma çok üzüldüm walla... Oysa ki yazılacak ne çok sahne ne çok replik var daha :good:

Anlaşıldı ki ne kada güzel bir hikayesi, ne kadar başarılı bir senaryosu, ne kadar uygun bir kastı ve ne şahane izleyicileri var dizimizin :img-wink:

Bugün perşembe, hem nostalji mutluluğu hem de yeni bölüm heyecanı :happy0064 Yani: tutmayın beni

zerrinakbay
21-12-06, 11:30
Severek ve zevkle izlediğim bir diziydi ama malesef perşembe akşamına aldılar bende o günden beri izleyemiyorum ancak diğer dizi reklama girince izlemeye çalışıyorum Tarık'la Naz birbirine iyice aşık oldular mı bunu açıkca belli etmeye başladılar mı ?

realyok
21-12-06, 11:35
Severek ve zevkle izlediğim bir diziydi ama malesef perşembe akşamına aldılar bende o günden beri izleyemiyorum ancak diğer dizi reklama girince izlemeye çalışıyorum Tarık'la Naz birbirine iyice aşık oldular mı bunu açıkca belli etmeye başladılar mı ?

Evet Zerrin, dizi perşembeye alındığından beri daha sıcak ve samimi diyaloglar ve sahneler var, izlemeyerek çok şey kaçırıyorsun inan bana. Tarık'la Naz birbirine iyice yakınlaştılar ve aşıklar, davranışlarıyla da belli oluyor, ama ikisi de henüz itiraf edemediler kendilerine, ama çok az kaldı, bu bölümden çok ümitliyim. bence kaçırma.

jenn
21-12-06, 11:52

demek tercih durumunda kaldın..e o zaman indireceksin bölümleri..çünkü aşk hayli ilerledi kafalarda:)))yani bizim dizimiz sevdiğimizdenmi bilmem ,reklam arası izlenecek bir dizi değil.her anı her karesi izlemeye değer bence:))

ayşe1903
21-12-06, 12:18
Selam arkadaşlar geldik perşembeye, büyük gün... :happy0064 İki haftadır dilimizden düşürmediğimiz 'a acayip' şeyin ne olduğunu bu akşam görebileceğiz. Arkadaşların yorumları doğruysa ve dağdaki öpüşme rüyaysa parkta gerçekleşir umarım. Hazır Naz' ın gardı bu kadar düşmüşken ve Tarık' ın davranışlarını samimi olduğuna da inanmışken romantizm dozunu arttırsınlar biraz di mi? Belki tam öpecekken Belgin Han.' mı farkederler ve yine bir şey olmaz ama bence bu bile iyi olur. Naz' ın duygularından kaçmayı bıraktığı anlamına gelir ve Tarık Naz' a karşı daha rahat davranabilir... Nehirrr, reytingler konusunda arkadaşlarım kadar bilgili değilim ama onların dediklerini aktarayım gayet güzel gidiyor....

kale
21-12-06, 12:30
Bu aksam bosum ve merakla Naz'in tepkisini bekliyorum... Heyecanli bir bolum sanirim Tarik yarismaya katiliyor, fragmani seyretimde merakla aksami bekliyorum :good: yalnis hatirlamiyorsam 20:00 civarindaydi, bir turlu saatine alisamadim da...

willlover
21-12-06, 12:33
Bu aksam bosum ve merakla Naz'in tepkisini bekliyorum... Heyecanli bir bolum sanirim Tarik yarismaya katiliyor, fragmani seyretimde merakla aksami bekliyorum :good: yalnis hatirlamiyorsam 20:00 civarindaydi, bir turlu saatine alisamadim da...

Merhaba kale:img-wink: Seni Hatırla Sevgili başlığından sonra burada görmek ne hoş:) Ben de yeni saatine o kadar alışamadım; ama el kol bağlı, mecbur izliyoruz:) Bu bölüm gerçekten çok heyecanlı olacak gibi. Özellikle de şu yarış sahnelerini çok merak ediyorum. Uzun bir aradan sonra dizide ilk defa yarış sahneleri olacak:)

zer
21-12-06, 12:36
ya arkadaşlar süpersiniz valla ne güzel nostalji yaşattınız harika
ee artık heyecan dorukta içimdeki ses bu bölüm çok güzel olcak diyor
Naz kızımız kendini bukadar helak etmese tam süper olcak:img-yes:
oo kale, hoş geldin uzun zamandır seni göremiyorduk kendinizi fazla özletmeyin lütfen

kale
21-12-06, 12:37
Merhaba willlover canımcıgım arada sira giriyorum ben de bu foruma, Naz anladigim kadari ile Tarik'a bu sefer inanma yollun gidecek,taktik degisikligi bakalim bu kararina ne kadar sadik kalacak :img-blush Tarık bakalım o opucuk ıcın ne hıkaye bulacak...

whiteangel
21-12-06, 12:40
Arkadaslar merhaba tekrar:) Aslinda bu soruyu daha once sormustum ama kimse cevap vermedi. Sanirim goren olmamisti. Acaba dizimizin reytingleri nasil? Iyi mi?

reytinglerimiz çok iyi maaşallah. :) tüm olumsuzluklara rağmen bu dizinin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var. ben bu hafta 2.lik kesin,1.liği zorlarız diyorum.:)

ayşe1903
21-12-06, 12:45
Yarış sahnesi son değilse yani devamını izlersek Naz' ın bu seferki tepkisi nasıl olur sizce? Bana bu sefer daha ılımlı olacak gibi geliyor, Ayşe' yi kıskansa bile sert bir tepki vermeyebilir, sonuçta hastaneye çiçek bile götürecek bu bölüm. Tepkisi iyi olacaksa derecesi ne kadar olur? Sadece tatlı-sert bir şekilde yaptığının yanlış olduğunu mu söyler yoksa endişelendiği için boynuna mı sarılır???

willlover
21-12-06, 12:46
Merhaba willlover canımcıgım arada sira giriyorum ben de bu foruma, Naz anladigim kadari ile Tarik'a bu sefer inanma yollun gidecek,taktik degisikligi bakalim bu kararina ne kadar sadik kalacak :img-blush Tarık bakalım o opucuk ıcın ne hıkaye bulacak...

Valla ben de Naz'ın Tarık'a inanma yoluna gitmesine şaşırdım dersem yalan olmaz:) Zira onun bu tip anlarda en büyük taktiği tokat atma ve odasında yastıkları yerlere savurup ağlamak oluyordu:) Bu arada öpücük olayı 23. bölümde bir açıklığa kavuşacak evet; umarım Tarık bir hikaye uydurmaktan ziyade gerçekleri açıklar:) Bir de tabii "a acayip" bir sahne olacakmış, ama o sahnenin ne olacağına dair pek bir fikrim yok:)

kale
21-12-06, 12:57
zer merhaba canım,

willlover, Naz'in gecen bolumde ki yuz hali cok komikti ama Ayse ıcın duyduklarında hamile olmasi beni ekranda maf etti ya :img-hyste Naz'in hemen ferman vermesi beni ekranda maf ediyor... Ayse'nin hastaligi da sanirim bu bolumde cozulecek, Sadri'de artik su evlenme teklifini etsede ben de ekran basinda gerilmesem...

willlover
21-12-06, 13:07
Sadri kesinlikle Ayşe ile olan ilişkisine bir ad koymalı artık, haklısın kale. Yani kız da geriliyor Sadri'nin yanında. Bu arada Sadri bu bölümde Tarık'a epey bozulabilir. Zira Tarık kimne derse desin yine bildiğini okuyor gibi bu yarışa katılmakla.

cave77
21-12-06, 13:21
Sadri'nin bu duruma bozulacağı kesin çünkü özette "Tarık Ayşe’ye gerekli parayı bulmak için yarışmaya karar verir. Sadri ise Ayşe için gereken parayı, kendisinin bulması gerektiğini düşünür ve Tarık’ı engellemeye çalışır." yazıyor,demek ki Sadri ile Tarık arasında bu konuyla ilgili bir konuşma geçebilme ihtimali yüksek.

thesunset
21-12-06, 14:17
ve sonunda persembe geldi,bu hafta eminim cok guzel bir bolum izleyicez... zaten UGUR KEDI yazdiklari hic bir zaman aksine olmadi...ve o bizi dedi ki bu bolum icin hersey var...gercekten oyle gozukuyor....Naz ilk defa inanmak istiyor.....yaris sahneleri var(cok ozlemisim:)her ne kadar -12 bolum- hayal kirikligi ugratmistim, yine merakla bekliyorum)... ama bu bolum icin ne fragmanda ne ozette ... Umit konusu acmadi!!!!merak ettim Umitin hali ne olacak??

ayşenurr
21-12-06, 14:59
dizimizin başlamasına saatler kaldı.naz tarığa bu bölümde inanacakmış.naz için bayağı büyük gelişme.bugün en severek izleyeceğim sahneler kuşkusuz yarış sahneleri olacaktır.bugün bizi çok güzel bölüm bekliyor.

realyok
21-12-06, 15:12
ayşenurr;1884990.bugün en severek izleyeceğim sahneler kuşkusuz yarış sahneleri olacaktır.bugün bizi çok güzel bölüm bekliyor.

evet ya ayşenur, sana katılıyorum. Kaç bölümdür aynı yarış sekansını izlemekten sıkılmıştık. Yeni yarış sahneleri iyi gelecek hepimize :happy0064

tarik_naz
21-12-06, 15:19
bu bölümde merak edilecek çok şey var valla. özellikle de tarık ve naz'ın bölüm başı ve park konuşmaları. yarış sahnesinde heyecan olacağını pek sanmıyorum, ilk yarışda frenler boşaltılmıştı ama bu sefer temiz bi yarış olacak. kaza falan olmadığı sürece sakin bi yarış olacak. önemli olan eğer tarık yarışı kazanırsa parayı kime, nasıl ve kimlerin yanında verecek? :) onu da öbür bölümde izleyecez galiba, inşallah bu bölümde izleriz de ayşe-naz durumu tamamen çözülür.

sondakika
21-12-06, 15:25
püfür püfür nostalji rüzgarı esmiş forumda... ne yalan söyleyeyim sanki daha mı özeldi o bölümler, yani daha mı güzel..? yoksa tuhaf bir his mi, nostalji rüzgarında.. dur şimdi haksızlık yapmayalım, ekibe..!!!..

yarışın ayşe için olduğu aşkikarda forumda hala konuşulan bir öpücük durumu var.. hayal miydi yoksa rüya mı.?. aslında sadece son sayfalarda konuşulan bir konu değil, 80 küsür sayfası olan bu yeni başlığın taa ilk sayfalarındada bu konu vardı.. senarist takımı, fazla mı ketum takılıyor ne? anlamadık gitti.. devlet sırrına döndü, şu güzelim anın hikmeti.. be güzelim verin artık tarifi, ne bekletirsiniz onca fanı..aaaa olmuyor efendim olmuyor..

tarık-naz, avatarındaki sorunun cevabı alamıdığından tek yakınan sen değil mişsin yane.. cümle alem şikayetçi efem..!!!

gelelim şu teo ya.. adam hulusinin askerlik arkadaşı çıktı iyi mi?! gerçi hulusi adamı tanıyordu ya bakalım ne gibi katkıları olacak diziye..

bu bölümde canı sıkılan yine sadri olacak.. ha hacer anneyide unutmayalım.. oda bir hayli stresse düşecek...

sondakika...

tarik_naz
21-12-06, 15:42
tarık-naz, avatarındaki sorunun cevabı alamıdığından tek yakınan sen değil mişsin yane.. cümle alem şikayetçi efem..!!!

valla önceden inşallah gerçektir diyodum öpüşme için ama fikrim değişti. inşallah rüyadır. naz, rüya olduğunu öğrenirse artık kafasını şu soru kurcalayacak. acaba tarık beni beğenmiyor mu?, ondan sonra izleyin şamatayı. naz, tarığa kendini beğendirmek için süslenecek püslenecek, bunları tarığa göstermeye çalışacak.

aman neyse boşverin, ben yine senaryo oluşturmaya başladım galiba. :)

ceza_cansu
21-12-06, 15:50
Selam arkadaşlar.İşte güzel bir perşembe günü daha:).Dün geceki nostalji olayı süpermiş.Keşke evde olsaydım da bende birşeyler yazabilseydim.Hepinizin yazdıklarına katılıyorum.Ne kadar da güzel bölümler izlemişiz biz.E nede olsa 5.5 ay oldu ama her bölüm aklımda.Ya böyle diyince yaşlanmış hissettim kendimi birden:):):).
Neyse bölüme saatler kaldı.Ben şu park olayını çok merak ediyorum.Aslında yarış sonrası yaşanıcaklarıda çok merak ediyorum ama sanırım o konu haftaya kalıcak

beybolat
21-12-06, 15:57
Arkadaşlar bu eklendi mi bilmiyorum;
Size göre rating rekorları kıran dizilerde “en çekici” bayan hangisi?

Yüzde Oy
Aslı – Gülse Birsel (Avrupa Yakası) 2,73% 470
Aslı – Sinem Öztufan (Karagümrük Yanıyor) 0,53% 85
Ceren – Sezen Akbaşoğulları (Beyaz Gelincik) 2,79% 465
Eda – İclal Aydın (İki Aile) 2,45% 392
Ezel – Yeşim Büber (Kaybolan Yıllar) 2,28% 440
Ezo – Nurgül Yeşilçay (Ezo Gelin) 2,06% 408
Filiz – Tuba Büyüküstün (Ihlamurlar Altında) 10,36% 1725
Gülşen – Ahu Türkpençe (Şöhret) 1,54% 224
Hanzade – Başak Köklükaya (Yanık Koza) 2,82% 356
Mavi – Özlem Düvencioğlu (Hırsız Polis) 20,11% 3231
Naz – Merve Sevi (Yalancı Yarim) 4,67% 742
Nazlı – Nehir Erdoğan (Yabancı Damat) 2,22% 350
Nermin – Selin Demiratar (Acı Hayat) 1,64% 225
Sıla – Cansu Dere (Sıla) 9,18% 1552
Şehrazat – Bergüzer Korel (Binbir Gece) 32,68% 5235
Ankete Toplam 15900 Kişi Katılmıştır.

Bu Uçankuş'un anketi oylama hala devam ediyor.Ben Filiz-Şehrazat-Naz üçlüsü arasında baya zorlandım:)Şaka şaka tabiki de oyumu Naz'a verdim:)

zerrinakbay
21-12-06, 16:03
demek tercih durumunda kaldın..e o zaman indireceksin bölümleri..çünkü aşk hayli ilerledi kafalarda:)))yani bizim dizimiz sevdiğimizdenmi bilmem ,reklam arası izlenecek bir dizi değil.her anı her karesi izlemeye değer bence:))

Ahhh elimde olsa izlemem mi? bizim evde oylama sonucu diğer kanalın dizisi izleniyor Şöhret yani o da güzel ama ben Yalancı Yarimi çok seviyorum neyse bana verdiğin adres için teşekkürler oradan takip edeceğim

ceza_cansu
21-12-06, 16:06
Evet arkadaşlar oylamaya sizde katılırsanız iyi olur.Merve'yle rakipleri arasında oylamada çok fark var.1. yapamazsak bile ilk 3'e yer almalı.Bu arada az önce tv de gördüm.Son ütücüde sadece Barış değil Nilgün Belgün de var.Demekki diziden daha çok bahsedicekler(yani umarım).

beybolat
21-12-06, 16:23
Arkadaşlar uğur kedi hala uğramadı di mi?Biz bu gece bu başlığı da bitiririz.İtalya ile ilgili konuştuklarımızı yine göremeyecek.İki başlıktır bahsi geçiyor;olmayacak bile olsa,hayal bile olsa yaptığımız yorumları görmesini isterdim:icon_sorr

cave77
21-12-06, 16:57
uğur kedi çok yoğun bu aralar,yoğunluğu azalınca mutlaka gelecektir gene:img-wink:

Şimdi fragmanı bir daha izledim de Merve'ye de arap sürmesi pek bir yakışmış canım :)))) o da sanırım Barış'dan feyz aldı Barış da arap sürmesi çekiyor ya[sürmenin ona çok yakıştığını birkez daha belirtmeme gerek yok] :))) artık ikisi de sürmeli oldu =))))))))

jenn
21-12-06, 17:02
uğur kedi çok yoğun bu aralar,yoğunluğu azalınca mutlaka gelecektir gene:img-wink:

Şimdi fragmanı bir daha izledim de Merve'ye de arap sürmesi pek bir yakışmış canım :)))) o da sanırım Barış'dan feyz aldı Barış da arap sürmesi çekiyor ya :)))[sürmenin ona çok yakıştığını birkez daha belirtmeme gerek yok] artık ikisi de sürmeli oldu =))))))))

evet çok yakışmış merveyede..barış yıllardır arap sürmesi kullanır..bakışları keskinleştiriyor..merveyede bulaştırmış demek.çokda iyi yapmış.pek hoş olmuş:))))

ayşenurr
21-12-06, 17:13
bence yarışma sahneleri çok güzel olacaktır.dizi alfonso tarık kimliği ile başlamıştı.benimde çok hoşuma gitmişti.senaristler alfonso tarık kimliğinde önem vermeliler.çok silik kaldı.tabiki park konuşmalarını bende merak ediyorum ama düşüncelerimin bir köşesinde diyorumki hep aynı konuşmalar olacak.
yarışma diziye biraz canlılık getirir diye düşündüm.

willlover
21-12-06, 17:25
Açıkçası ben dizinin çok da yarışmaya endeksli olmasını istemiyorum; ama çok uzun aradan sonra yarış sahneleri izleyeceğimiz için ben de mutluyum ne yalan söyleyeyim:)

beybolat
21-12-06, 19:02
Dizimizin başlamasına 1 saat kaldı:happy0064 Sizi bilmem ama ben bu saat 20.00 olayından çok memnunum:)Neyse ben kaçıyorum,hepinize iyi seyirler:img-wink:

nejatdidem
21-12-06, 19:09
eft çok az kaldı başlamasına çok merak ediorum nasıl olucak nesee herkese ii yorumlar:)

ceza_cansu
21-12-06, 19:39
Şu an forumdaki bu sessizlik tam anlamıyla fırtına önceki sessizlik:):).Yaklaşık 2 saat sonra bu fırtına kopucak:).Sonunda haberler bitti.Herkese şimdiden iyi seyirler arkadaşlar.

tarik_naz
21-12-06, 19:40
haberler bitti. son iki reklam.
herkese iyi seyirler. bakalım tarık neler söyledi de naz'ın aklını başına getirdi.

burcin_kaplan
21-12-06, 19:49
selamlar arkadaşlar son 10 dakikamız kaldı 23. bölümü izlemek için:) umarıım çok güzel bi bölüm olurr.. herkese iyi seyirleerr...

sondakika
21-12-06, 19:55
evet cümleten tüm forum ahalisine iyi seyirler.. reklamlardan sonra dizimiz başlıyor efem.. bakalım nelere olacak nelere ?!!!

evet, reklam aralarında uğramak şartıyla :)

Buyukbaba
21-12-06, 19:56
Bu forumu seviyorum yav. Herkese mutlu dakikalar. Umarım gönlünüzden geçenler bu bölümde gerçekleşir :)

burcin_kaplan
21-12-06, 20:04
arkadaşlar gerçek çıktı ii mi:) ehehe..öğrendik merak ettiğimiz soruyu walla ama ters köşe oldu mçok şaşırdım ewet deyince.. neyse bakalım olaylar garip ilerliyor ilgimi çekti:):)

Buyukbaba
21-12-06, 20:27
Fazla mı yakınlaştılar ne? Öpüşme olur mu dersiniz?

tarik_naz
21-12-06, 20:27
helal olsun tarığa gerçekten öpmüş. naz artık "sen" demesine de izin verdi oh oh. valla kızın aklı başına gelmiş.

arabadayken aklımda olanları yapamıyorum dedi. ne demek istedi acaba

burcin_kaplan
21-12-06, 20:28
Fazla mı yakınlaştılar ne? Öpüşme olur mu dersiniz?

walla nazın son lafını ben biraz kaldım gibi sanki:)ne dedi patron şöfr olduğumuzu hatırlatıyor bu araba bana öle oluncada yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum:):) ben bu cümlede bi kaldım gerçekten:) naz kafasına saksı düşmüş gibi bu bölümde walla süper süper... :)

Buyukbaba
Ben o cümleyi kaçırdım. Öptüm mü dedi orada? Tam olarak ne dedi?

ceza_cansu
Aman aman aman nasıl bir bölüm bu yaaa.Vay be cidden öpüşmüşler.İnanamadım.Doğru mu duydum diye tereddüt bile ettim.Bakalım bu park sahnelerinde neler olucak?

burcin_kaplan
21-12-06, 20:29
Ben o cümleyi kaçırdım. Öptüm mü dedi orada? Tam olarak ne dedi?

bunlar gine tartışıyordu..barişta birden ewet dedi.. sonrada buraya boşuna gelmemiş olun sorunuza cwp bulun gibi bişe dedi yan..öpüşmeyi kast ederek eweti dedi..o aradada öpülşmeyi tekrar gösterdiler ztn.

elif_eylül
21-12-06, 20:30
ya dakgınlıkla kaçırdım başını tarık öpmüşmü cidden cevap verin nolur ya:img-pilot

Buyukbaba
21-12-06, 20:31
bunlar gine tartışıyordu..barişta birden ewet dedi.. sonrada buraya boşuna gelmemiş olun sorunuza cwp bulun gibi bişe dedi yan..öpüşmeyi kast ederek eweti dedi..o aradada öpülşmeyi tekrar gösterdiler ztn.
Sağol burçin. O kadar hızlı geçtiler ki. Kaçırdım :) Park sahneleri mükemmel geçecek. Çok umutluyum çok.

burcin_kaplan
21-12-06, 20:32
Sağol burçin. O kadar hızlı geçtiler ki. Kaçırdım :) Park sahneleri mükemmel geçecek. Çok umutluyum çok.

walla bende umutluyum ya:) naz oakdar pozitif dawrandıki şu belkıs bi işe yaradı walla pozitif olayları nazı açtı:):)kız düzgün düşünemey başladı artık..:good:

tılsım16
21-12-06, 20:39

neee ben orayı kacırdım???? evet mı dedı barıs ?? yanı gercekmıs bunu beklemıodum ya......:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

tılsım16
21-12-06, 20:53
ya tarıgın babasıyla konusması cok guzel ya...tarıkta babasını cok ozlemıs ve cok sevıo bunuda ılk defa goruyoruzzz:img-wink: :img-wink: :img-wink:

Buyukbaba
21-12-06, 21:03
Şiştik galiba. Ne bekledim ne oldu. Bakalım daha ne olacak.

ceza_cansu
Ah be Belgin Hanım ah be ne diye çevirirsin kafanı.Baksana dümdüz yoluna.Gitti bütün romantizm.Neyse o ana kadar olanlarda güzeldi.Naz da dayanamadı Tarık'sızlığa.Ne aşkmış:):)

ANIL_
Belgin teyze mükemmel zamanlama helal olsun yani :sad53:

Zaten dizimiz 2 haftadır muhteşem zamanlamalarla öne çıkmaya başladı

nowar_77
21-12-06, 21:04
ben boşuna sevmiyorum hacer annemiii.şeytana pabuç böyle ters giydirilir işte..üçü bir hacer anne etmedi.:))bu bölümün favori karakteri hacer annemm..

sondakika
21-12-06, 21:05
öpüşme sahnesi muhabbetini yine delindi.. şükür bu kez çalan telefon değil ama belgin hanım muhabbetin en can alıcı noktasında geldi.. kötü oldu.. yine kaldı başka bahara..

baba-oğul arasındaki soğukluğun uzaması baymaya başladı.. bir neteciye bağlanması kötü olmaya başladı.. kaldıki dizide tarık haricinden herkes yalancı..!

cave77
21-12-06, 21:06
Tarık'ın babasıyla olan sahneleri bölümün en güzel sahnelerinden biriydi tabii son anda boğazına sarılma sahnesi ayrı bir komikti :))))

elif_eylül
:img-hyste :img-hyste
ay hala gülüyorum bu dizi süper motive ediyo insanı nazın düzelmesinede sevindim
yalnız tekelioğlu malikanesine alışamadım kurtlar vadiside orda çekiliyodu hulusinin yatağında işlenen cinayetler salonda ağır ağır diyaloglar çatışmalar falan geliyo aklıma konsantre olamıyorum neyse aşarım zamanla:img-yes:

ceza_cansu
Belgin Hanıma o mükemmel zamanlamasından dolayı kızgınım ama Hulusî'yi yatağa yatırdıkları sırada Hulusi birden kalkınca ve görevliler korkunca söylediği söze koptum.''Korkmayın o normal sesi.Demek siz horlarken duysanız polis çağırırdınız'':):):)

nowar_77
21-12-06, 21:07
öpüşme sahnesi muhabbetini yine delindi.. şükür bu kez çalan telefon değil ama belgin hanım muhabbetin en can alıcı noktasında geldi.. kötü oldu.. yine kaldı başka bahara..

baba-oğul arasındaki soğukluğun uzaması baymaya başladı.. bir neteciye bağlanması kötü olmaya başladı.. kaldıki dizide tarık haricinden herkes yalancı..!

beni bayanda belgin-belkıs-vahi-ve teo nun sofra muhabbeti oldu..o kadar uzatmaya ne gerek var ki...

Buyukbaba
21-12-06, 21:19
O kadar, başlarda Belginin Tarık'ı tanımaması ama son zamanda Filizin kardeşi olduğunu bildiğini söylediği hakkında laf ettim, bana çözüm konusunda bir arkadaşın söylediği aynı kelimeler kullanıldı. Kelimesi kelimesine.
Vay be.

erenalp_18
21-12-06, 21:26
dünkü tekrarının reytingleri

total
94 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 0,80 13,60

ab
74 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 0,90 12,20

tarik_naz
21-12-06, 21:33
ben dememişmiydim tarık yapacağı kahramanlığı sadriye yükleyecek diye. helal olsun valla. gerçekten çelebi kahramanlığı yaptı :)

nesss
21-12-06, 21:33
Tarık, süpersin, süper..

-Muhteşem bir dotsun...
-Muhteşem bir aşıksın :D

Tarık'ın yaptığı jeste bayıldım bayıldım. İşte bu "çELEBİ KAHRAMAN";)

HEHEH birden aklıma gelemdi:)

burcin_kaplan
21-12-06, 21:34
teo metroseksüelse ben kilometreseksüel olucam!
haaa pırlanta gibi abinden bahsediyorum ..eee nerde bu pırlanta:)
koptum koptuumm:):)
nazın yaptığı tahminler yani daha doğrusu yapamamaya çalıştığı paranoyalar ne hikmetse hep doğruydu bu bölümde:) ama bu seferde düzgün dawranası tuttu :)

vee işte tarıkın ne kadar iyi bi insan olduğunu bi kere daha göstermesi:) çok güzel bişey yaptı ya şuan hem naz açısından hem sadri hemde ayşe açısından :) mükemmel bağlamışlar olayı gerçekten..sadri kahramını oldu gene ayşenin we naza werdiği sözüde tutmuş oldu tarık..

Buyukbaba
21-12-06, 21:34
Çelebi kahramanlığı cevabını buldu sanırım.

ceza_cansu
21-12-06, 21:35
Vay be Tarık da da ne el varmış.Bir vurdu tak Sadri yerde ama helal olsun süper toparladı durumu.Peki haftaya ne yapıcak?Belki yarışmaz onun yerine Hacer Ana Hulusiden para ister.Hulusi verir.Konu güzel bir şekilde kapanır.Ya pardon ben paranın bu yarıştan sonra verildiğini unutmuşum:)

cave77
21-12-06, 21:36
Naz:Hiç şüpheci bir yapım yoktur

Belgin Hanım:Ne hoş bir yapı :)))

Yalnız Belgin Hanım ilerde bayağı problem olacak gibi,yedirmeyecek bu kadın oğlunu Naz'a amma kıskanç ha Naz'dan beter çıktı :))))

Bu arada Tarık hem mükemmel bir aşık hem de mükemmel bir dost:img-yes: hakkaten çelebi kahramanlık diye buna denir işte helal olsun:img-wink:

nowar_77
21-12-06, 21:36
samim nasıl samim..bayıldım..öyle cuk oturan tipler buluyorlar ki..metroseksüelin en şirinini bulmuşlar vallaaa:img-hyste

tarik_naz
21-12-06, 22:15
ya tam zamanında yedekleme başladı tüm romantizim gitti valla formda :)
sadri ve belginden sonra bir de dizifilm
bugün kimse naz ve tarık dan yana değil anlaşılan. allahtan naz şüphelerini sildi :)

ceza_cansu
21-12-06, 22:17
Ya cidden Naz'ın işi çok zor.Öyle bir kaynanası varki başında aman aman:))).Bu arada Ayşe'nin bu bölümde Naz'a bakışlarını ve söylediklerini hiç beğenmedim ama bölümün soununda bu Sadri olayı iyi oldu.

tılsım16
21-12-06, 22:19
cok guzel bı bolumdu ama genelde sadrı ve ayse ustune kuruluydu bıde bana cabuk bıttı gıbı geldı yaw...:icon_sorr

tarik_naz
21-12-06, 22:20
Ya cidden Naz'ın işi çok zor.Öyle bir kaynanası varki başında aman aman:))).Bu arada Ayşe'nin bu bölümde Naz'a bakışlarını ve söylediklerini hiç beğenmedim ama bölümün soununda bu Sadri olayı iyi oldu.

tarık o koltuğa sadriyi oturtmasaydı. cidden yanmıştı. hem kahramanlık yaptı hem de ayşe den kurtuldu. naz'a tarık tekelioğlu gerçeğini söylecek diye korktum . ve o korkum her zaman olacak galiba.

ama tarık o kahramanlığı yapmasaydı ve ayşe'yi sadriye aşık etmeseydi işi gerçekten zordu.

nowar_77
21-12-06, 22:23
gerçekten çoook güldüğüm bir bölüm oldu..yemek faslı hariç hulusi ye de belgin e de bayıldım bu bölümde ..hele belgin hanım a sevgilerimi gönderiyorum..insan bu kadar güzel kaynanalık yapar mı...

elmali-turta
21-12-06, 22:24
ay katılıyorum tarık-naz bi saattir uğraşıyom maşşalh bi yedekleme yaptılar 5 dk yazıyo ama kaç 5 dk oldu..:)
neyse bn bu akşamki bölümü çok beğendm hemde çooook,öncelikle parktaki konuşmada naz söylediklerini bitirdikten snra tarığın bu kadarmı deyişiyle bnde aynen bu kadarmı dedimm.açıkcası daha başka bişey bekliyodum yanii tarık bn senden çok hemde çokk.... diyince insan daha başka bişi anlıyo ve devamını başka düşünüyo:img-wink: :img-wink:
bu bölüm çok güzeldide o teo hulusi belgin belkıs sofra muhabbeti çok uzadı gbi geldi yani bnm düşüncem.bide yarış sahnesini çok güzel bağladılar yani sadrini baygın olarak arabaya binmesi ve nazın onun başını çarpmasıyla uyanması çok güzeldii:img-hyste

nesss
21-12-06, 22:26
ya tam zamanında yedekleme başladı tüm romantizim gitti valla formda :)
sadri ve belginden sonra bir de dizifilm
bugün kimse naz ve tarık dan yana değil anlaşılan. allahtan naz şüphelerini sildi :)

Haklısın tarık-naz tam yedekleme yapılacak zaman :D Tüm duygusallık gitti :D

hehe şaka bir yana muhteşem bir bölümdü. Tüm telefonlara rağmen izleyebildim. biraz soluklanayım uzun bir yorum yapacağım:D

cave77
21-12-06, 22:27
Şu Samim denen şirinlik muskası şahsiyet Hulusi'den nasıl bir metroseksüel yaratacak çok merak ediyorum :))) Hulusi'de ne de güzel bir metroseksüel olur ha =)))))))

ceza_cansu
21-12-06, 22:27
Bunu söyliceğim hiç aklıma gelmezdi ama ben bu bölümden sonra tamamen Hulusi'nin arkasındayım.Bu Belkıs ve Teo tam tencere kapak.Özellikle Hulusi'yi metro pardon kilometreseksüel olarak düşünemiyorum:):).Adama biraz destek vermemiz şart:)

Gözlerime inanamıyorum.Arkadaşlar uğur kedi forumdaaaaaa.Acaba ne haberler getirdi bize

nesss
21-12-06, 22:28
Bora'nın verdiği yüzükte sahne çıktı çok güldüm 64 YTL zuahahhah :D

tarik_naz
21-12-06, 22:29
tarığa içses istedik bu bölümde tarığın içsesine doyduk :) dün yazdığım mesajı geri alıyorum. tarığa da içses çok yakışıyomuş :)

nowar_77
21-12-06, 22:30
Bora'nın verdiği yüzükte sahne çıktı çok güldüm 64 YTL zuahahhah :D

ben onun filiz sadriye "sat,çatır çatır ye parasını " dediği zaman sahte çıkmasını bekliyordum..demek ki zamanı şimdiymiş..senaristlerin işine karışan taş olur..taş:))

ayşenurr
bende bugün belgin hanımı çok beğendim.konuşmaları süperdi.yarış sahneleride güzeldi.bugünkü yarış ön eleme olduğuna göre diğer haftada finali var.bu öpüşme olmuş.parktaki konuşmalardan anlaşıldı.bu bölümde ayşenin tarığa aşık olduğunu bir kez daha görmüş olduk.genel olarak güzel bölüm izlemiş olduk.

BaLıKK
çok zeki adam şu Tarık..:)
ee ne demişler anlayan beri come back:)
genel olarak bakarsak bence durgun bi bölümdü..sanki patlama önceki sessizlik gibi geldi..yani 24 süper olacak gibi geliyor bana..
Anladığım kadarıyla öpüşme rüya..ama Naz bu bölümde acayip tatlıydı..pamuk kıvamında aşık bir genç kız olmuş..şu Tarıkta biraz belli etse duygularını nolur yani...
yalçın menteş güzeldi açıkçası diziye hoş bi hava katmış..hulusiye zaten hastayım..çok tatlıydı bu akşam..
diyorumki şu öpüşme olayı fazla uzamasın bide gerçeği olsun tam olsun yaw:)

AneLkALeX
21-12-06, 22:32
bu bolumde guldugum cook guzel yerler vardııı
boranın yuzuguu mıllattan kalma cıktıı 64 ytl hehehehe
hulusının askerlık arkdası tertıbb dansoze yaptıklarını soledı koptumm orda
nazın boleee kalmasınıı ısterıım cokkk ıyı yaaaaa ne guzel bır bolumde ılkdefa yanlıs anlamamaya calıstııı bişeleriii tebrık edıoorumm buyuzden onu
parkta romantızmın içineee ettı belgıınn yaaaaaaaaaaa ne guzel tarık baglıyıcaktııı işi offff oofffff belgın ooffff yook kolaymıymıs oglusunu elınden almakk Çooooook kolay tabiii nazın bır senııı sevıoom dmesı tarıkı ona kosması demektırrrrrrr

yarısa gelınce 24.bolumde adetaaa rally yarısı ızlıyıcezzz sadrıle tarık hem naz anlamsındıye hemdee ayse hayal kırıklıgına dusmesıın dıyeee bu oyuna devam etcekkler yarıs boyunca ama tarık fire verecekk ve tabii nazzz eskıı ................................neyse bu kadar yeter

bülbül
21-12-06, 22:32
metroseksüel kim
banlliyo seksüel
tüpgeçit seksüel
kilometre seksüel

Çokkk güldüm çok...kimin aklına geldiyse bin yaşasın...

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

beybolat
21-12-06, 22:33
He he uğur kedi gelmiş:)Hoş geldin hocam:)bu bölüm çok güzeldi.Tarığın Sadri'ye yaptığı jest bölümün en anlamlı sahnesiydi,çok beğendim.

ayşenurr
21-12-06, 22:33
metroseksüel kim
banlliyo seksüel
tüpgeçit seksüel
kilometre seksüel

Çokkk güldüm çok...kimin aklına geldiyse bin yaşasın...

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

aynen bende çok güdüm.bu bölümde hulusi çok iyiydi.tam formundaydı.:img-hyste :img-hyste

jenn
21-12-06, 22:34
selam arkadaşlar ben bu gece çok güldüm.hulusi beni kopardı.detayları yarın yazacam ama şu öpüşmenin gerçeğini istiyoruz yani...bu diziye şöyle güzel bir öpüşme yakışır.aynı rüyadaki tadında:))))

nowar_77
21-12-06, 22:35
anam anam uğur kedi hocam gelmiş..süper zamanlama..şimdi bizim bir kaç tiyoya ihtiyacımız var..eldeki stoklar tükendi ..neye yorum yapacağız değil mi ya..hoş geldin hocam:))

Buyukbaba
21-12-06, 22:35
E öpüşme gerçekti zaten. ben mi yanlış anladım. Tekrar seyrettim şimdi. Tarık "evet" diyerek cevap veriyor öptüğüne dair. Kaç defa öpüşecekler daha. :) İleride daha ileride:)

beybolat
21-12-06, 22:36
selam arkadaşlar ben bu gece çok güldüm.hulusi beni kopardı.detayları yarın yazacam ama şu öpüşmenin gerçeğini istiyoruz yani...bu diziye şöyle güzel bir öpüşme yakışır.aynı rüyadaki tadında:))))
Yahu öpüşme gerçek değil miydi ya Tarık sorunun cevabı evet demedi mi?

tarik_naz
He he uğur kedi gelmiş:)Hoş geldin hocam:)bu bölüm çok güzeldi.Tarığın Sadri'ye yaptığı jest bölümün en anlamlı sahnesiydi,çok beğendim.

sen ne diyosun ya resmen gözümden yaş geldi o sahnede. bir de tarık babasına özlemini giderirken "seni seviyorum, senin herşeyini özledim" derken yanımda sadece babam vardı, bakamadım valla yüzüne, :img-in_lo

BaLıKK
amanın uğur kedi burda...çok merak ediyorum neler söleyecek vallaa..
sıkı tüyolar lazım yoksa 1 hafta böle geçmez yaaw:icon_sorr

ceza_cansu
21-12-06, 22:37
Bölümün başında öpüşmenin gerçek olup olmadığına tam karar verememiştim.Belgin Hanım her ne kadar romantizm bozsada bu park sahnesinde öpüşmenin gerçek olduğunu süper diyaloglarla öğrendik ama bu bize yetmez.Bir tane daha şart:):)

cave77
21-12-06, 22:39
O öpüşme gerçek değildi ve artık bu diziye jenn'in de dediği gibi şöyle en gerçeğinden ve en tutkulusundan bir öpüşme sahnesi hatta sahneleri lazım :)))))

Ohooo uğur kedi hocam gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş:img-wink:

nesss
21-12-06, 22:40
O öpüşme gerçek değildi ve artık bu diziye jenn'in de dediği gibi şöyle en gerçeğinden ve en tutkulusundan bir öpüşme sahnesi hatta sahneleri lazım :))

Ohooo uğur kedi hocam gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş:img-wink:

öpüşme gerçek değil miydi. Evet demedi yaw:D Ben mi yanlış anladım

ayşe1903
21-12-06, 22:42
O öpüşme gerçek değildi ve artık bu diziye jenn'in de dediği gibi şöyle en gerçeğinden ve en tutkulusundan bir öpüşme sahnesi hatta sahneleri lazım :)):

Öpüşme gerçekti sanki, parkta konuştular ya o zaman sarhoştuk tekrarlamayız, ortamın romantiklğinden oldu diye... Belgin hanımın zamanlaması harikaydı bu arada:icon_evil

BaLıKK
21-12-06, 22:42
yaw park sahnesinde Tarık sanki nazın neden bahsettiğini anlamıyor havasına girdi..yani anlıyorda rüya olduğunu anlıyor..nerde evet dedi yaw bn niye duymadım..
Boşa gelmiş olmayın dedi..ee evet falan duymadım ben..of tam bi muamma..:)

ceza_cansu
21-12-06, 22:43

Ya şimdi benim kafamda karıştı.Bencede gerçekti.Hem parktaki konuşmalarında gerçek olduğunuda söylediler.Hatta Naz dağdaydık,ortam romantikti birşeyler oldu falan dedi.Hatta Tarık Naz'dan bir öpücük bekledi:).Yok yok gerçekti öpüşme ama bir tane daha şart:)

beybolat
Ya benim kafam karıştı:img-help: Gösterilen rüya olandı ama Tarık evet demedi mi yaw?Ben de taktım öpüşmeye,bu kadar romantizm meraklısı olduğumu bilmiyordum valla:icon_whis

jenn
ben açıkçası gerçek olduğunu belirten bir ifadeye rastlamadım.yani siz hangi konuşmada yakaladınız öpüşmenin gerçek olduğunu??

ayşenurr
21-12-06, 22:44
bu bölümde teo karekterini hiç beğenmedim.bana çok itici geldi.tarıkda ne kadar yardımsever olduğunu gösterdi.sadriyi, yarıştı gibi göstermesini beğenmedim.o sahne bana yapay geldi.tam çelebi tarık oldu.:icon_whis

ayşe1903
yaw park sahnesinde Tarık sanki nazın neden bahsettiğini anlamıyor havasına girdi..yani anlıyorda rüya olduğunu anlıyor..nerde evet dedi yaw bn niye duymadım..
Boşa gelmiş olmayın dedi..ee evet falan duymadım ben..of tam bi muamma..:)

Hastane önünde Naz taksiye binerken "sorunuzun cevabı evet" gibi birşey söyledi

nowar_77

yok yok doğru anladın..:))tarık ın çözüm üretme yeteneğine hayrandım bir kez daha hayran oldum..o evet i o kadar gerekli yerde söyledi ki tamamen bir strateji şaheseri...o evetten başka hiç bir açıklama taksiyi geri döndürmezdi..naz ın bu bölümdeki alışık olmadığımız hallerinin tek sebebi o evett

BaLıKK
21-12-06, 22:46
Hastane önünde Naz taksiye binerken "sorunuzun cevabı evet" gibi birşey söyledi

hmm..o zaman evet dediyse Parktaki tavırlar niye öyleydi anlamadım yaw..sanki anlamıyormuş gibiydi..gerçek olsada olmasada bi öpüşme daha şart yaw kesin şart:)

cave77
ben açıkçası gerçek olduğunu belirten bir ifadeye rastlamadım.yani siz hangi konuşmada yakaladınız öpüşmenin gerçek olduğunu??

Öpüşme gerçek değildi orada Tarık'ın süper bir akıl ve kelime oyunu vardı:img-yes: olay bundan ibaret

ceza_cansu

İlk olarak hastanenin önünde Tarık evet dedi.Sonra Naz takside konuşurken adamdaki yüzsüzlüğe bak.Hem karım hamile hemde seni öp.. dedi ve taksici bakınca kaldı.Burda bende kararsız kaldım ama park sahnesinde Naz dağdaydık ortam romantikti aramızda birşeyler oldu sen bir daha olucağını mı sandın gibi birşeyler söyledi.Hatta Tarık Naz'a öpüşme kelimesini söyletmek için üstüne gitti ama Naz söylememede inat etti.Bana gerçek gibi geldi

jenn
21-12-06, 22:47
ayrıca eklemeden geçemiyeceğim o güzelim kimlergeldi kimler geçti yorumunun bu kadar kısa verilmesine üzüldüm..şahane başlamıştı.önümüzdeki haftaki bölümde tamamnı dinleyeceğimizi umuyorum.
kimlergeldi kimler geçti hayatımdan
en güzeli senin kadar sevilmedi demeli tarık:)))

ayşenurr
21-12-06, 22:50
öpüşme sahnesi gerçek.tarık nazla kelime oyunu oynuyor.amaç ağzından kendisine olan duyguları alabilmek.nazın kendisinden hoşlandığını anlarsa hemen açılacak.nazın kendisini sevdiğini daha tam olarak anlayamadı.

ayşe1903
21-12-06, 22:50
hmm..o zaman evet dediyse Parktaki tavırlar niye öyleydi anlamadım yaw..sanki anlamıyormuş gibiydi..gerçek olsada olmasada bi öpüşme daha şart yaw kesin şart:)

Parkta naz' ın arabada söylediklerinden