PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-2

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

Müge
22-12-06, 00:05
Arkadaşlar ben de her hafta izliyorum diziyi ama yorum yazamıyorum iş güç işte..
Bu akşamki bölüm bana kısa geldi..Naz'ın şüpheciklerine doyamadım :)Bu kız beni bir gün kanser edecek valla billa...
Bugün de Tarık'ların evinde aşkını anlatacak sandım ama nerde abuk subuk bir şey dedi...delirti beni :) yine de çok seviyorum ben onu ..

Hulusi amcacım çok güldürdü beni bugün.ah ah askerde bile çapkınlık yapmış:img-hyste

Yılbaşını beraber geçirsinler ve artık aşk olduklarını söylesinler birbirlerine..mesala öpüssünler:img-blush ve bu sırada Belgin bassın onları,bugün parkta yaptığı gibi :)

Medea
22-12-06, 00:07
Belgin tipik türk annesi işte oğlunu paylaşamıyor :) Ben ileriki bölümlerde bol bol Belgin&Tarık&Naz sahnesi bekliyorum senaristler.

nesss
22-12-06, 00:08
yarın okul olduğu için uzun yorumumu yapayım dedim.

öncelikle şunu söylemek istiyorum. dizinin orta yaş tarafından izlenmesini kesinlikle hulusi, belgin, belkıs ve vahi sağlıyo. özellikle de hulusi.

bu bölüme gelirsek. çok güzel bi bölüm izledik. bana göre geçiş bölümü falan değildi. basbaya birşeyler ortaya çıktı. duygular ifade edildi. kahramanlıklar yapıldı. geçiş bölümlerde ilerki bölümlere hazırlıklar yapılır ama bu bölümün bittiği sahne sanki bir dizinin final sahnesi gibiydi. herşey çözüme kavuşmuş, iyi oğlan herkesi mutlu etmiş ve dizi bitmiş gibiydi.

- öpüşmenin cevabını merak ettik durduk, tarık da tartışma esnasında öyle bi yere yerleştirdiki "evet"i, erman toroğlu'nun "oynat uğurcuğum"una döndü. 3-4 izleyişte anlayabildik. ama sonuçta öpüşme gerçek çıktı oh bee dedik. sadece biz mi naz da "oh be" dedi.

-naz'ın takside bu sefer dışses ile olanları anlatması ve taksicinin herşeyi duyup naz'ı dinlemesi çok hoştu. naz, önce tarığın "evet"ini de yalan sandı ama, aslında tarığın söylediklerinin hiç birinin yalan olmadığını anlaması, hatta bi tane bile yalanını bulamaması naz'ın gardını düşürdü. "ben ne kadar kötü düşünüyomuşum" dedi sonunda kendine.
taksici: hep böyle olur yenge ne kadar kavga edersen et sonunda hep aşk kazanır. taksici hemen anladı naz'ın aşık olduğunu :)

- böbrek-bebek benzetmesi tam yerindeydi.
-artık tarık ve naz'ın kendi aralarında sizli konuşmaların kalkması güzel oldu. tabi naz fikrinden caymazsa.

-naz "biraz yürüyelim araba hep aramızda şoför patron hissi verdiği için yapmak istediğimi yapamıyorum" deyince acaba ne yapmak istiyo diye meraklandım. ama sadece özür dilemek içinmiş. fakat bunu neden böyle yaptığını da anladım. orda naz patronu olarak özür dilemedi. sevgilisi olarak özür diledi. tarık tabiki hayal kırıklığı yaşadı, ah belgin ah 30 sn geç gelsen bu iş bitmişti. liseli aşıklarımız ne güzel öpüşecekti . tarık da az değil öpüşmeyi o da istiyoki naz'a "yani ne, bi daha ne" diyerek istediğini belli ediyo.

-franceska bitti, filiz bitti, aye bitti derken şimdi de belgin çıktı. ama bu sefer roller değişti. kıskanan taraf belgin :) hep allah tarığa sabır versin diyoduk (hala da diyoruz) şimdi allah naz'a da sabır versin. belginden çekeceği var. belgin bunların niyetini anladıki tarığı bi dakika yalnız bırakmaz artık.

-naz'ın şüphe etseydim şuan da şunları şüphe ediyo olurdum dediklerinin hepsinin gerçek olması süperdi. kız durdu durdu, gerçekleri ortaya çıkaracağı zaman şüphelerine inanmamaya başladı. bi de kendine acıması yok mu "en sonunda kendine pes" dedi.

naz: çok çektirmişim sana, sen iyi katlanmışsın bana
tarık: bi de bana sor

- ayşe'nin, naz'ın tarık tekelioğlundan nefret ettiğini öğrendiğinde, tarık dan intikam alacakmış gibi davranması beni çok korkuttu.

ama tarık bi taşla 4 kuş vurmuş oldu.
1- parayı kazandı
2- naz'a verdiği sözü tutmuş gözüktü ve olası gerilimi önledi
3- ayşe'yi sadriye aşık ederek, ayşe'nin olası intikamını önledi
4- sadri'nin isteğini yerine getirdi.

kahramalık bu olsa gerek
ben önceden de demiştim zaten bi kahramanlık yapıp onu sadriye yükleyecek diye. kendisi çelebi kahramanı, ve herkesin gizli kahramanı.

tarık-naz çok güzel özetlemişsin.

açıkcası ben hala Ayşe'den bir intikam en azından Tarık'ın üzülmesi için birşeyler yapmasını bekliyorum. Çünkü Naz ile konuşmasındaki suratı hiç hayırlı değildi valla :( Sanki birşeyler yapacak kendi çapında ama sonunda Tarık'ın aslında ona ne kadar çok değer verdiğini ve hep korumaya çalıştığını anlayacak.

Birde ben şuna dikkat ettim. YY'de kimse aşkını açık açık ifade etmiyor. Sadri bile Ayşe'ye aşık olduğunu Tarık'a ifade edemedi, söyleyemedi :D

Bu arada asıl itiraf hulusi'den geldi. Teo'ya kızıp çok içmeye başladığında Vahi'yi mutfağa çağırmıştı ya işte orda "Vahi kadınlarımız elden gidiyorB][/B]" diyerek Belkıs'ın Vahi için ne kadar önemli olduğunuda artık kavramış olduğunu anladık:D

nowar_77
22-12-06, 00:08
:) :)

Bana da öyle geliyor, bize konu olsun diye söylenmiş (yazılmış) bir söz de olabilir tabi. A acayipi tartışırken kaç sayfa eskittik ama :img-hyste :img-hyste . Naz' ın sabahın köründe Belginlere gitmesi gerçekten acayipti doğrusu, Naz' ın aşkından gözü kararmış sabahı zor etmiş... Normalde bu Naz' dan bu davranışı beklemezdim, en azında öğleye kadar sabredebilirdi ama aceleciliğini aşık olmasına verdim

naz ın hiç bir tepkisi dozunda değil ki aşkı dozunda olsun ...tabii ki onu da abartacak..:)ve aslında işin kötü tarafı bu aşk ne kadar kuvvetli olursa gerçekler ortaya çıkınca öfkesi de o denli müthiş olacak..gerçekten yandın sen tarık:)

unseen
22-12-06, 00:10
Arkadaşlar evde misafir olduğu için sağolsunlar dizi oynarken konuştukları için
çoğu dialogları espirileri kaçırdım...onun için herhalde dizi çabuk bitti gibi geldi
bana..ben en çok filiz ve hacer anne gelmeseydi ayşe naza tarıkla ilgili gerçeği
söylermiydi onu merak ettim..ayşenin tavırlarını hiç beyenmedim..bence hala
ayşe tarığa aşık ve bence bizimkiler için hala potansiyel tehlike olduğunu düşünü
yorum..

Bedişş
22-12-06, 00:11
slm Arkadaşlar,

Bu hafta duygusallığın çok yoğun olduğu bir bölüm izledik.Herşey çok güzeldide şu Belgin hanım biraz daha geç gelse daha iyi olmazmıydı.Parkta ki eşsiz güzel duygusallığın içine limon sıktı tam anlamıyla.Hele o oğlunu kıskanmalarına ne demeli.Ben ondan hiç böyle davranışlar beklemezdim doğrusu.Tipik oğlan annesi modeli çizmişler.Bundan sonraki bölümlerde Nazın Belgin hanımdan çekeceği var doğrusu.EE etme bulma dünyası şimdiye kadar Tarık o kadar şey çekti ki Naz dan.Şimdi Yandın Naz diyorum.İşi çok zor valla.Birşeyler ortaya çıkıp Bunlar evlenmeye felan kalksalar başta Belgin hanım hayır diyecek gibi.Yandı gülüm keten helvası.seyreyleyin cümbüşü...
Bu bölümde en çok Tarık ın babasıyla konuşmaları beni etkiledi...süperdi.Ayrıca Hacer annenin kül yutmayan tavrı ne kadar da akıllı bir kadın olduğunu gösterdi.Hele ümitin artık herşey bitti deyip gelen telefonla yeniden hayata dönmesi mükemmel di.Hulisinin teo kabusu ve geçmişte yaptıklarının bir bir ortaya dökülmesi ise çok komik sahnelerdi.Şimdi nedense bu teonun gelmesinin Belkıs hanım la belgin hanımın bir tezgahı olduğunu da düşünmeden geçemeyeceğim.Hulusiye bir oyun oynanıyor gibi geldi bana....
hele final hiç aklıma böyle birşey gelmemişti doğrusu.Çelebi Tarık olurda bu kadar ince bir duygusallık olmaz dedirten cinsinden çok güzeldi...helal sana Çelebi Tarık diyorum......Yüreği güzel ince düşünceli ,korumacı Tarık....

Sevgiyle kalın BARIŞ LA kalın.....

Medea
22-12-06, 00:12
ayrıca eklemeden geçemiyeceğim o güzelim kimlergeldi kimler geçti yorumunun bu kadar kısa verilmesine üzüldüm..şahane başlamıştı.önümüzdeki haftaki bölümde tamamnı dinleyeceğimizi umuyorum.
kimlergeldi kimler geçti hayatımdan
en güzeli senin kadar sevilmedi demeli tarık:)))
Bence de bu olmadı.Güzelim şarkı ve süper yorumu heba etmişler,bu olmazzzz.O şarkı bir sonraki bölümde mi olur artık bilemem ama gene söylenmeli.Bu sefer kesmeden ama!

nazlikiz
22-12-06, 00:13
bayiliyorum su raigin annesine yaa(adini hatirlayamadim) cook güzel bir bölümdü bence heyecanla izledim

jenn
22-12-06, 00:16
bayiliyorum su raigin annesine yaa(adini hatirlayamadim) cook güzel bir bölümdü bence heyecanla izledim

:)))))))raig kim??.ay çok hoşsun arkadaşım..tarık oldu raig:)))))

Müge
22-12-06, 00:16
Birde ben şuna dikkat ettim. YY'de kimse aşkını açık açık ifade etmiyor. Sadri bile Ayşe'ye aşık olduğunu Tarık'a ifade edemedi, söyleyemedi :D

Bu arada asıl itiraf hulusi'den geldi. Teo'ya kızıp çok içmeye başladığında Vahi'yi mutfağa çağırmıştı ya işte orda "Vahi kadınlarımız elden gidiyorB][/B]" diyerek Belkıs'ın Vahi için ne kadar önemli olduğunuda artık kavramış olduğunu anladık:D

Evet nesss'cim dediğin gibi Sadri&Tarık ve aşık olduğu Ayşe ve Naz'a açılamamıyorlar ...Ben sonunda biran da bir kıvılcım olacak diye düşünüyorum bakalım...

Vahi 'de Belkıs'a şık ama Cahide duymasın dedi...Hala rahmetli karısına aşık ve Belkıs ile arasında kalıyor..

Bir şey sorucağım haftalardır Naz'ların evinde çalışan erkek hizmetciler nerede?Hakan Salınmış ve Ali Uyandıran acaba diziden çıktılar mı?

tarik_naz
22-12-06, 00:19
uğur kedi'nin bahsettiği ...a acayip bir... buyük ihtimal yarıştı. , endişe, kıskançlık, hüzün, drama, romantizm, tarık'ın çelebi kahramanlığı ve...a acaip bir... bu mesajı yazdığında henüz 21. bölüm olduğu için. 23. bölümde heyecan açısından yarışın olacağını söylemek istememiş olabilir. dikkat ettiyseniz kahramanlıktan sonra "acayip " diyor.

bu bölümde başka acayip olan "belginin kıskançlığı" desem, belirtmiş zaten, naz'ın sabahın köründe tarığı ziyarete gelmesi bize acayip gelmez. naz'ı artık su gibi biliyoruz. yapar böyle şeyler. acayip bir öpüşme de olmadı. geriye bi tek yarış kaldı.

ceza_cansu
22-12-06, 00:22
Bir şey sorucağım haftalardır Naz'ların evinde çalışan erkek hizmetciler nerede?Hakan Salınmış ve Ali Uyandıran acaba diziden çıktılar mı?

Belkıs Hanım olunca onlara gerek kalmadı heralde.Hem Berrak da var artık evde.Sanırım diziden ayrıldılar.

ayşe1903
22-12-06, 00:22
naz ın hiç bir tepkisi dozunda değil ki aşkı dozunda olsun ...tabii ki onu da abartacak..:)ve aslında işin kötü tarafı bu aşk ne kadar kuvvetli olursa gerçekler ortaya çıkınca öfkesi de o denli müthiş olacak..gerçekten yandın sen tarık:)

Doğru aslında Naz duygularını çok kolay gösteren biri, davranışlarıyla da duygularının altını kalın çizgilerle çiziyor... Tekelioğlu adını duyduğu anda nasıl da yerinden fırladı, Hacer Anne ve Filiz gelmeseydi o sahne nasıl devam edecekti merak ettim doğrusu. Ayşe kendisine hakim olamayıp Tarık' la ilgili kafa karıştırıcı bir yorum yapabilirdi:img-yes: veya Naz Ayşe' nin üstüne atlayabilirdi, Tarık' ın yerini öğrenmek için:img-hyste. Tarık hakkındaki gerçekleri öğrendiğinde ise ne yapar hiç bilmiyorum. Belki Türkiye' ye sığamaz müzik eğitimi bahanesiyle yurt dışına açılır:img-hyste. Şaka bir yana senaristler olayı nasıl bağlayacaklar şimdiden merak ediyorum. Durum öyle bir boyuta taşındı ki çiftimizin duyguları açığa çıkma noktasında ve bunda en büyük rol Naz' ın Tarık' a katıksız güvenmeye başlaması. Naz bu güvenin boş olduğunu öğrendiğinde gerçek anlamda bir şok geçirecek. Belgin Han. bile aralarındaki çekimin farkında ve Naz' ı oğluna layık mı diye denemeye başlayacak galiba ileriki bölümlerde. Naz çorba sınavını geçti belki ama çay servisinden sınıfta kaldı...

deeply1985
22-12-06, 00:25
bence ayse tarıktan ıntıkam alcak olsaydı 21.bolumde uydurduklarını fılıze soyleyıp bı anlamda tarıgı kurtarmazdı sonucta onun uydurdugu yalan tarıgın cok cok ısıne yaradı.aslında ayse ıyı bı kızcagız bence sadrıyı sevıyo...

Müge
22-12-06, 00:31
Belkıs Hanım olunca onlara gerek kalmadı heralde.Hem Berrak da var artık evde.Sanırım diziden ayrıldılar.

Teşekkür ederim cevabladığın için :img-wink:
Ama onlarda diziye renk katıyordu aralarındaki sakarlıklar, konuşmalar hoştu...

beybolat
22-12-06, 00:32
Ben de bir ara Naz Ayşe'nin üzerine atlayacak sandım,o ne sinirdi ya Tarık Tekelioğlu adını duyunca;Tarığın kimliğini öğrenince çok büyük olaylar olacak çok:img-help:

tarik_naz
22-12-06, 00:32
naz'ın tarık tekelioğlu'na bu kadar tepki göstermesine şaşırdım doğrusu, aradan o kadar zaman geçti. unutup gitmesi lazımdı olanları. sonuçta herşey tatlıya bağlanmış, sen onun evine bile rahatça gidip geliyosun. annesi ile aran iyiydi (bu bölüme kadar). senaristler sanırım bu olayı sıcak tutmak istiyo. anladık ki naz'ın gerçeklere karşı tutumu hiç de hoş olmayacak. her ne kadar tarığı sevse de.

bu arada şu replik de çok hoştu.

naz: bak abin geldi aklıma tüylerim diken diken oldu yine, abin dediysem yanlış anlama asıl abinden bahsetmiyorum. tarık tekelioğlundan bahsediyorum. yoksa abin pırlanta gibi bi insan.

dışarı bakar

naz: eee nerde bu pırlanta.

ama tarık da gerçekten pırlanta gibi çocuk. naz'ın bu seferki tespiti yerindeydi.

ceza_cansu
22-12-06, 00:36
Ya bu bölüm Naz'ın bir tek kanatları eksikti.Eğer böyle devam ederse yakında onlarda çıkar.Bu nasıl bir yapı???O kadar şey oldu ama yeni Naz hiç şüphelenmedi.Çok değişti çooook.

Medea
22-12-06, 00:38
bence ayse tarıktan ıntıkam alcak olsaydı 21.bolumde uydurduklarını fılıze soyleyıp bı anlamda tarıgı kurtarmazdı sonucta onun uydurdugu yalan tarıgın cok cok ısıne yaradı.aslında ayse ıyı bı kızcagız bence sadrıyı sevıyo...

Ayşe'de hala Tarık'a karşı çözemediği bitmeyen birşeyler var.Evet Sadriye aşık lmaya başladı ama Tarık ile doğru dürüst bir konuşup da içindekileri tamamen bitiremedi o nedenle bence ikilemde.Tarık onun için geçmişinin büyük bir parçası ve kopmak zor geliyor duygusal anlamda.Bu nedenle de kısa bir süre de olsa bocalayacak ve belki de tarıkla Nazın arasında soğuk rüzgarlar estirebilecek istemeden de olsa.Ama uzun süreceğini sanmıyorum,ben Tarık ve Ayşe'nin bir özel konuşma yapmaları gerektiğini düşünüyorum.

nesss
22-12-06, 00:42
Ayşe'de hala Tarık'a karşı çözemediği bitmeyen birşeyler var.Evet Sadriye aşık lmaya başladı ama Tarık ile doğru dürüst bir konuşup da içindekileri tamamen bitiremedi o nedenle bence ikilemde.Tarık onun için geçmişinin büyük bir parçası ve kopmak zor geliyor duygusal anlamda.Bu nedenle de kısa bir süre de olsa bocalayacak ve belki de tarıkla Nazın arasında soğuk rüzgarlar estirebilecek istemeden de olsa.Ama uzun süreceğini sanmıyorum,ben Tarık ve Ayşe'nin bir özel konuşma yapmaları gerektiğini düşünüyorum.

Haklısın canım. İşte anlatmaya çalıştığım aslında buydu :D Tabi ben ssenin gibi güzel ifade edemedim. Sonuçta Ayşe kötü birisi değil. Ama Tarık'a karşı çok kırgınlıkları var o yüzden Medea'cığımın dediği gibi istemeden soğuk rüzgarlar estirebilir. ama belki o soğuk rüzgarın ardından sıcak bir aşk rüzgarı eser :D

ayşe1903
22-12-06, 00:44
Ya bu bölüm Naz'ın bir tek kanatları eksikti.Eğer böyle devam ederse yakında onlarda çıkar.Bu nasıl bir yapı???O kadar şey oldu ama yeni Naz hiç şüphelenmedi.Çok değişti çooook.

Tam tersi bence çok şüphelendi ve şüphelerinin hepsini de dile getirdi. Ama artık Tarık' a güvenmeye karar verdiği için şüpheleriyle kafayı bozup Tarık' ı sorgulamayı bıraktı. eski Naz olsa sorularıyla Tarık' ı boğardı bu bölüm, yeni Naz ise şüphelendiği yerleri iyimser bakış açısıyla geçiştirdi... Birşey daha ekleyeyim Belginlerde Filiz "Naz annemi ciddiye almış" diye (sözde) bir şaka yaptı ya orada ben bile bozuldum açıkçası -sanki bana söylenmiş gibi :)...

ceza_cansu
22-12-06, 00:47
Tam tersi bence çok şüphelendi ve şüphelerinin hepsini de dile getirdi. Ama artık Tarık' a güvenmeye karar verdiği için şüpheleriyle kafayı bozup Tarık' ı sorgulamayı bıraktı. eski Naz olsa sorularıyla Tarık' ı boğardı bu bölüm, yeni Naz ise şüphelendiği yerleri iyimser bakış açısıyla geçiştirdi...

Ya tabi şüphelendi ama hiçbirşey yapmadı.Melekliğide bu yüzden zaten.Yoksa eski Naz olsa ohooooo Tarık'ın 40 kere yakasına yapışmıştı ama bu bölüm yakasından çok koluna yapışmış gibiydi.Tarık nereye Naz oraya.Tarık Naz'a Ayşe'yi merak ettim diyor Naz da istersen gidelim diyor.Zaten burda kulaklarıma inanamadım:):).Bakalım ne zamana kadar sürücek bu melek Naz.

tarik_naz
22-12-06, 00:48
Haklısın canım. İşte anlatmaya çalıştığım aslında buydu :D Tabi ben ssenin gibi güzel ifade edemedim. Sonuçta Ayşe kötü birisi değil. Ama Tarık'a karşı çok kırgınlıkları var o yüzden Medea'cığımın dediği gibi istemeden soğuk rüzgarlar estirebilir. ama belki o soğuk rüzgarın ardından sıcak bir aşk rüzgarı eser :D

ama naz bu bölümde o kadar iyiydi ki, tarığa "düşüncelisin" diyo, tarık da "ayşeyi düşünüyorum" dedikten sonra naz "gidelim mi" diyo.
bu naz'ı bi daha böyle görürmüyüz acaba. ya da hep böyle görürmüyüz acaba desem daha doğru olur ki hep böyle göreceğimizi sanmıyorum. çünkü tarığın yarıştığını sanınca yine eski naz'a bürünüverdi birden.

naz şuan "çıtkırıldım" pozisyonunda. tarığın çok dikkatli olması lazım.

unseen
22-12-06, 00:50
Ben Ayşenin Sadriye aşık olduğuna inanmıyorum..Sadriyi sığınacak liman gibi gördü
ğünü düşünüyorum..Tarık onunla konuştuktan sonra hayalleri yıkıldı ve boşluğa
düştü..yanındada Sadri olduğu için ona yakınlaştı..eğer hacer annenin isteği ile
Tarığın onunla konuştuğunu öğrenirse Sadriyi anında unutup Tarığa koşar..

ayşe1903
22-12-06, 00:53
Ya tabi şüphelendi ama hiçbirşey yapmadı.Melekliğide bu yüzden zaten.Yoksa eski Naz olsa ohooooo Tarık'ın 40 kere yakasına yapışmıştı ama bu bölüm yakasından çok koluna yapışmış gibiydi.Tarık nereye Naz oraya.Tarık Naz'a Ayşe'yi merak ettim diyor Naz da istersen gidelim diyor.Zaten burda kulaklarıma inanamadım:):).Bakalım ne zamana kadar sürücek bu melek Naz.

Bence çok sürmesin, Naz gibi bir kızın sürekli Tarık' ın peşinde dolaşması tuhaf geldi bana. Yakın davransın tabi ama dozunu da ayarlasın canım.:img-blush .. Daha önce dediğimiz gibi bu kızın davranışlarının ayarı yok. Ya soğuk davranıyor ya da fazla sıcak:img-yes:

nowar_77
22-12-06, 00:53

valla bana çok sürmez gibi geliyor ama belli de olmaz ..eğer buradan dile gelen bir aşka yol açılacaksa ki bana göre daha erken çünkü karşılıklı aşlarını söylediklerinde tarık gibi bir karakterin yalanla aşkı sürdürmesi beklenmez ki bu da gerçeklerin ortaya çıkmasını gerektirir ..bana göre bunun için de erken..onun için naz en kısa sürede aslına döner derim ben...

deeply1985
22-12-06, 00:54

aslında bu konuda haklısın canım tarıkla konusursa ustesınden daha kolay gelır ve sadrıyle aralarında bıseyler olması dahada kolaylasır..naz gercekten bu bolumde cok sekerdı bence nazdan zıyade tarık sevdıgını bu bolumde dahada fazla gosterdı benım asıl merak ettıgım tarık annesıne ne dedı annesı bısıler kırdı:img-pilot

Medea
22-12-06, 00:56
Ben Ayşenin Sadriye aşık olduğuna inanmıyorum..Sadriyi sığınacak liman gibi gördü
ğünü düşünüyorum..Tarık onunla konuştuktan sonra hayalleri yıkıldı ve boşluğa
düştü..yanındada Sadri olduğu için ona yakınlaştı..eğer hacer annenin isteği ile
Tarığın onunla konuştuğunu öğrenirse Sadriyi anında unutup Tarığa koşar..

Tarık bir hayaldi onun için ,gençlik ütopyası belki de.Ama Sadri gerçek,Ayşe o alışkanlığı ve uzun süre birlikte olmayı aşk zannediyor ama değildi.Şİmdi gerçek aşka yaklaşınca Tarıkla olan neydi peki diye sorguluyor kendini.Çıkış yolu arıyor bir yerde.Ne zaman ki Tarık ile konuşacak ve biraz zaman geçecek gerçekleri anlayacaktır Ayşe.

tarik_naz
22-12-06, 01:01
bu arada ben naz-filiz, naz-ayşe arasında bi arkadaşlık beklerken tam tersi oldu. naz'ın filiz'e, filiz'in de naz'a gıcık kaptığını anladık. ayşe zaten naz'a gıcık, naz da ayşe ile arasını düzeltmek için konuşuyoduki nerdeyse kızı boğacaktı. tam bi bermuda şeytan üçgeni anlaşılan.

hepimizin istediği bu bölümden sonra galiba şu;

naz hep böyle kalsa, ayşe sadriye aşık olsa, belgin oğlunu kıskanmasa, telefonlar çalmasa, arkadaşlar aramasa . biz de rahat rahat bi aşk izlesek :):)

nesss
22-12-06, 01:09
bu arada ben naz-filiz, naz-ayşe arasında bi arkadaşlık beklerken tam tersi oldu. naz'ın filiz'e, filiz'in de naz'a gıcık kaptığını anladık. ayşe zaten naz'a gıcık, naz da ayşe ile arasını düzeltmek için konuşuyoduki nerdeyse kızı boğacaktı. tam bi bermuda şeytan üçgeni anlaşılan.

naz hep böyle kalsa, ayşe sadriye aşık olsa, belgin oğlunu kıskanmasa, telefonlar çalmasa, arkadaşlar aramasa . biz de rahat rahat bi aşk izlesek :):)

Diziyi izlerken repliklerine ayrı gülüyorum. birde foruma geliyorum burdaki yorumlara gülüyorum. Çok güzel ifade etmişsin cnm gece gece güldürdün beni:D

naz hep böyle kalsa, ayşe sadriye aşık olsa, belgin oğlunu kıskanmasa, telefonlar çalmasa, arkadaşlar aramasa . biz de rahat rahat bi aşk izlesek

unseen
22-12-06, 01:15
Medea inşallah senin dediğin gibi olur..ya ben bu bölümde Ayşenin Naza karşı dav
ranışlarını beyenmedim..içten içe Nazı kıskanıyor birde Tarıkla Nazın ilişkileri başla
dığında Ayşe bunu öğrendiğinde kıskançlığını ve Tarığa olan duygularını bastıra
bilecekmi?onlardan bana ne diyebilecekmi?yoksa kıskançlık ve intikam duygularımı
ön plana çıkacak? Ayşe nedense bana güven vermiyor...neyse ilerleyen bölümlerde görürüz ..gerçek kişiliğini ve duygularını öğreniriz....

whiteangel
22-12-06, 02:04

ama o zaman bu kadar heyecan olmaz kiii...
BEN bu bölümde en çok hulusiye güldüm:) ve hulusiye gelen metrosexsüel hocasına:) kilometresexsüel erkek:img-hyste modeli :)

cave77
22-12-06, 09:35
Ayşe'nin kalbinin bir köşesinde hala Tarık'a duyduğu hisler barınmakta,ki bence mantıklı olan da bu çünkü hiç kimse yıllardır o denli yoğun bir duyguyla sevdiği kişiyi bir anda öyle pat diye unutamaz öyle Naz gibi bitti gitti demekle olmuyor bu işler :))) Ayşe'nin Tarık'ı öyle bir anda unutması bana mantıksız gelir açıkçası,Tarık Ayşe ile bir kez konuştu Sadri onu serserilerden kurtardı ve Ayşe hemencecik Tarık'ı unutuverip Sadri'den hoşlanmaya başladı yani bilmiyorum çok hızlı gelişti bu kısımlar.Bende sizler gibi Tarık'la Ayşe arasında daha açık ve net bir konuşma bekliyorum aksi taktirde bu durum muallakta kalırsa işler karışabilir.

Bu arada Naz ne kadar bahtsız bir kızmış yahu,Ayşe Francesca Melisa derken Tekelioğlu ailesinin bayan fertleri de Naz'a pek sıcak bakmıyorlar görünüşe göre,özellikle Belgin Hanım'dan tam eli maşalı bir kaynana olur,bu gidişle Tarık'ın kafasına daha çok abajur fırlatacak gibi :) sanırım Tarık-Naz ilişkisinde Naz'a tek destek verecek bayan şahsiyet Belkıs Hanım olacak:img-yes:

Buyukbaba
22-12-06, 09:37
Naz'ın böyle kalacağı konusunda fazla ümitli olmayın:) 22. bölümün başında, yataktaki yorum sahnelerinde, "Tarık bitmiştir" ne kadar gerçekse bu halleri de o kadar gerçek.
Bu bölüm tam bir palavra Naz izlendi. Neymiş, eski Naz olsaymışmış, kesin böyle düşünürmüşmüş.:)
Gelecek bölümlerde bu işin patlaması pek yıkıcı olur.
Ben zaten Naz'ın böyle olması taraftarı değilim. Bu kadar kolay Naz, zaten "kolaydır". Ha, Tarık çok çekti yeter diyorsanız da, Naz karakterini amiyane tabiri ile "ehlileştirmek" :) çözüm değil.

ipekb
22-12-06, 09:40
Bence bu bölüm de kıskançlıkların dozu max daydı...hulusi belgini,belgin oğlunu,vahı belkısı,herkes ilişkilrni masaya yatırdı...ayşe artık emin...sadri ayşenin gerçeği oldu,zaten sonunda da tarık sadrıye kıyak çektı şöför mahalıne sadrıyı oturttu..iyide oldu...davul dengi dengine...
hulusi varya gittikçe belgıne yapışacak...teo meo adam resmen hulusinin belgini görebilmesi için giriş yapmış...
amaaa vahe de bi şeyın farkına varıyo..belkısı görüyo..sahipleniyo....
ümit çok aceleci davranmış olduğunu farketti..filize olan sevgisi daha da artttı...
Gelelın naza...ya kız varya tam kontak...düşüncelerın içine girdikçe..kendi kendine tarığı aklama yolları üretti..kafasındaa da tarığı temıze çıkardı..vee artık duygularının önüne engel diye sıraladıkları aralanıyo..da!!!bu adam yalancı naz...AH kızım ya senınde o kadar haklı olduğun yer varkı..sana resmen ailecek komplo kurdular..bütün aile tarık konusunda naza yalan söyledi...belgin hanım,filiz,ayşe,sadri...eee nasıl bu yalanı temızlicekler bilmem..naz da zavallı ..demiştirki..herkes bir ağızdan bu tarık tekelı değil...dedi...amaaa naz şöfer tarık ile bankacı tarık aynı çıkınca ....çok insanın canını yakacak...kız haklı valla...şimdi pek mutlu...şöfer e olan sevgisi depreşti...ve yakında iyce alev alacak....amaaaaaaaaaaa...burdada belgin oğluna karşı koruma kollama iç güdüsü ile...kaynana silahını çekti...offffffff of...artık 24. bölümde nooolur benden hiiiç tık yok şu an......

yalut
22-12-06, 09:45
Güzel bir bölümdü ama bir şeyler eksikti oda galiba haftalardır beklediğimiz romantizm 20. bölümün sonundan beri kendimce galiba çok şeyler bekler oldum
ama ileriki bölümlerde olacaktır inşallah, araba yarışı heyecan kattı diziye, inşallah bundan sonraki bölümlerde devamı gelir, Ayşenin hala Naz' ı kıskanıyor olması Filiz gelmese gerçekleri açıklayacaktı neredeyse Nazın Tarık'ı elinden aldığını düşünüyor ama Sadriye de birşeyler hissetiyor. Benim tanıdığım Sadri sonraki bölümlerde yarışmadığını mutlaka Ayşe'ye açıklayacaktır. Peki Sadri bu yarışı geçti bu eleme yarışıydı , final yarışında Sadrimi yarışacak Tarıkmı?Nazla Tarık'ın bakışmaları , gözleriyle konuşmaları güzeldi. Belgin Hanım kayınvaldelik moduna girdi ya önümüzdeki bölümlerde tatlı didişmeler izleyeceğiz gibi.
Hulusi Beyin metrosexsüel olmasını izleyip güleceğiz galiba, o hoca kalacakmı merak ediyorum doğrusu.

jenn
günaydın arkadaşlar,güneşli ama soğuk bir güne merhaba:)

efendim şimdi gelelim dün geceki bölümün yorumuna...ben ne yazıkki ilk sahneleri zamansız gelen bir telefon yüzünden dikkatli izleyemedim..naz ve tarığın hastahane kapısı önündeki dialoglarını yani..yanlız filizin ağbi gelsene tahlil sonuçları açıklanacak dedikten sonra nazın e öğren bakalım kızmı erkekmi demesini vede tarığın şaşkın bakışının yer aldığı sahneden itibaren rahat rahat izledim..nazın takside kendine kendine konuştuğu sahneler pek hoştu..taksi şöförleri nelere şahit oluyor:)))kısacası naz tarıktan kopmayı o kadar istemiyorki..kendikendine telkin yaparak değişmeye ve olaylara pozitif bakmaya karar verdi..gerçektende bu bölüm naz için tarığa ve olaylara pozitif bakma açısından bir sınavdı adeta..ama ben nazın bu durumunun çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum..eskisi kadar sen benim şöförümsün muhabbetine girmesede yinede terslikleri olacaktır.çünkü huyu öyle..ama karşısında mülayim tarık değil,sert bir tarık bulacaktır..nazın hastahaneye çiçekle gelmesi ve tarığın şaşınlığı hoştu ama ayşenmin bakışları hoş değildi..yani hastahanedede hoş değildi..parkta geçen sohbet kıvamına gelmişken belgin'in damlası olayı yarım bıraktı ama.tarık belgin'in teklifini kabul etmek zorunda kaldı.sonuçta annesi bunu istiyorsa vardır bir sebebi diye düşündü..naz biraz burulsada pozitif bakma telkiniyle tarığın gidişine ses çıkarmadı..arabada anne oğul baya gerildiler..belgin, nazın oğluna yaptıklarını belliki içinde biriktirmiş...adeta patladı..belgin oğluna çok düşkün ve dominant karakterli bir anne..şu ana kadar ses çıkarmamıştı ama artık ipleri eline almak gereğini hissetti.çünkü oğlu ile naz arasındaki yakınlaşmayı iyice sezdi..kendi içsesiyle konuşmalarında nazın ailelerine layık bir gelin olamıyacağını ifade edip durdu..nazı bu konuda zor günler bekliyor bence..parktaki konuşmada tarık bir ara kötü oldu..çünkü naz aslında tarığın ona hiç yalan söylemediğini ifade ettiğinde tarığın içi buruldu bence..

dün geceki bölümün hulusili sahneleri süperdi..evdeki yemekte hulusinin sarhoş kıvamı çok iyiydi.gözleri,yüzünün kıpkırmızı olması..mutfalta vahiye kadınlarımız elden gidiyor uyarısı:))).teo ise tam tahmin ettiğim bir karakter çıktı::)son derece gıcık ve hulusiden aslında nefret eden geçmişten bir kuyruk acısı olan ,ve ondan daha üstün olduğunu ispat etmeye çalışan bir karakter..nitekim hulusileri uğurlarken vahi'nin hulusi pırlanta gibi adamdır.ufak tefek kusurları olsada hem kusursuz insan varmı? dedikten sonra teo nun ben demesi sonra lafı değiştirmesi,teonun megaloman bir karakter olarak hulusiyi deli edeceğini gösterdi. hulusinin metroseksüellik üzerine replikleri muhteşemdi..sadriye benim karım benim dışımda kimseye seksüel kelimesini kullanamaz deyişi:)))seksüel kelimesinin başına getirdi kelimelerle alemdi gerçekten ama en çok kilometreseksüele güldüm:))))hoca nasıldı ama:)hulusi önce korktu samimi görünce:) bakalım samim hulusiden nasıl bir metroseksüel erkek yaratacak:))))

jenn
dün gece en hoşuma giden sahnelerden biride hiç şüphesiz ümidin dibe vurmuş ruh halinden 30 saniyelik tel konuşması ile anında tavan yapmasıydı:)))süperdi ya.ne mutlu oldu çocuk...hayat böyle işte:))

nazın ev ziyareti giyimi kuşamı makyajı pek hoştu.çok sempatikti...sabahın köründeki ziyareti ile ev ahalisini hayli şaşırtı.aslında şu lafı enteresandı nazın. şimdi eski naz olsam tarığın tarık tekelioğlu olduğundan şüphelenirdim dedi.yani kafasının köşesinde o şüphe çoktan oluşmuş durumda ama epeyi geriye atmış o şüpheyi:))tarıkla salondaki muhabbetleri ve belginin kıskançlıkları çok şekerdi:))

ayşe meselesine gelince..bence ayşedeki ruh hali şu..ayşe kendisini reddeden tarıka şu an kin besliyor.onu acıtmak istiyor.onun nazdan hoşlandığının farkında ve içgüdsel olarak zihninde öne çıkıyor acıtma hissi..evet bence sadriye duygusal boşluk sonucu yaklaştı ama yavaş yavaş sadri onun vazgeçilmezi olacak..eski aşkından geriye kalan aşk kırıntılarıda zaman içinde yok olacak.çünkü sadriyle birşeyleri paylaşıyor.sadri onun kahramanı hele onun için yarışan sadri ayşenin gözünde çok daha fazla büyüyecek..

tarık ise herzamanki gibi ailesine yardımcı olmak için elinden geleni yaptı ve bunu yaparken olayı öyle organize ettiki kimse zarar görmedi..filizin ben babamdan parayı isterim demesine karşı çıktı.bu karşı çıkışın sebebi tekbaşına birşeyleri başarabilmek ve onun faydalarını ihtiyacı olan insanlara taksim etmek gayretindeydi..yarıştı ayşenin ameliyat parasını çıkardı.ve sadriyi yarıştı göstrerekte sadrinin ayşenin gözündeki değerini arttırdı.elbet sadri tarığa bunu neden yaptığının hesabını soracak ama eminimki tarık dostluk kavramıyla açıklayacak bunu:).bu arada barışın hapkido dersleri işe yaramışki sadriyi bi darbede bayılttı:)))çelebi kavramı tam karşılığını bu yarış sahnelerinde buldu:)

peki bundan sonra neler olacak?bence bundan sonra dizide yeni açılımlar olacak.aşk artık tavan yapacak ve bir patlama olacak.ama aileler farklı bakış açılarıyla bu olaya pekde sıcak bakmayacaklar gibi geliyor bana..vahi bey şöför tarıkla biricik kızı nazın aşkına sıcak bakmayabilir..diğer cephede ise belgin hanım biricik oğluşuyla nazın aşkına sıcak bakmayacak tabiki:)araya yeni kahramanlar girebilir yani.şahsen ben bekliyoru iki cephedede..onları birbirlerinde uzaklaştırmak adına ailelerin katkılarıyla..göreceğiz bakalım:)

yaz
22-12-06, 09:55
herkese merhaba,bu benim ilk mailim yeniyim yani o yüzden bir kusurum olursa lütfen affedin..ben yalancı yarim dizisini cok seviyorum (hatta bayılıyorum desem daha dogru cunki bir gün gülmekten gerçekten yere düşüp bayılıcam) benim kadar bu diziyi seven insanlarla sohbet etmek güzel olucak tabi beni de aranıza alırsanız:icon_whis
dunki bölüm bence her zamanki gibi cok keyifliydi.bence bölümün yıldızı Belgin hanımdı.özellikle Hulisinin "bana kamyon mu çarptı" dedikten sonra "evet ama plakasını aldım 34 rakı 003, 3 şişe rakı çarptı sana" demesi bence dunki en iyi espiriydi.bir de Tarıgın babasına söyledikler güzeldi ama ben simdi bir sekilde soylenenleri duymustur uyanır boynuna sarılır derken uyandı gercekten ama bogazına sarıldı:) neyse ki Teoman dedi de Tarık uzerine alınmadı yoksa ömür billah barışamazlardı herhalde...

cave77
22-12-06, 10:04
peki bundan sonra neler olacak?bence bundan sonra dizide yeni açılımlar olacak.aşk artık tavan yapacak ve bir patlama olacak.ama aileler farklı bakış açılarıyla bu olaya pekde sıcak bakmayacaklar gibi geliyor bana..vahi bey şöför tarıkla biricik kızı nazın aşkına sıcak bakmayabilir..diğer cephede ise belgin hanım biricik oğluşuyla nazın aşkına sıcak bakmayacak tabiki:)araya yeni kahramanlar girebilir yani.şahsen ben bekliyoru iki cephedede..onları birbirlerinde uzaklaştırmak adına ailelerin katkılarıyla..göreceğiz bakalım:)

Bak böyle birşey olabilir çünkü açık biçimde Belgin Hanım Tarık'ın Naz'dan hoşlandığını anladı ama gel gör ki kendisi Naz'dan pek hazzetmiyor hatta hiç hazzetmiyor ve onu ne oğluna ne de ailesine layık görüyor,bunu belli etti bu bölümde...bu durumda Tarık'ı Naz'dan uzak tutmak için devreye birini sokabilir mesela aile dostlarından birinin kızını falan Tarık'a yamamaya çalışabilir,oğlunu başka bir kadınla paylaşamama düşüncesi;Türk toplumunda bu tür bir anne profili mevcut yani ve eğer bu düşünceyle hareket ederse pekala tanıdığı birini dediğim gibi tanıdıkları bir dostlarının kızını devreye sokabilir Tarık'ı Naz'dan uzaklaştırmak için.

Bu arada yaz aramıza hoşgeldin;)

nowar_77
22-12-06, 10:07
herkese merhaba,bu benim ilk mailim yeniyim yani o yüzden bir kusurum olursa lütfen affedin..ben yalancı yarim dizisini cok seviyorum (hatta bayılıyorum desem daha dogru cunki bir gün gülmekten gerçekten yere düşüp bayılıcam) benim kadar bu diziyi seven insanlarla sohbet etmek güzel olucak tabi beni de aranıza alırsanız:icon_whis
dunki bölüm bence her zamanki gibi cok keyifliydi.bence bölümün yıldızı Belgin hanımdı.özellikle Hulisinin "bana kamyon mu çarptı" dedikten sonra "evet ama plakasını aldım 34 rakı 003, 3 şişe rakı çarptı sana" demesi bence dunki en iyi espiriydi.bir de Tarıgın babasına söyledikler güzeldi ama ben simdi bir sekilde soylenenleri duymustur uyanır boynuna sarılır derken uyandı gercekten ama bogazına sarıldı:) neyse ki Teoman dedi de Tarık uzerine alınmadı yoksa ömür billah barışamazlardı herhalde...

hoş geldin yaz...kusur ne demek..bütün yorumları zevkle okuyoruz..
bu arada teşekkürler bana "34 RA-KI 003 esprisini hatırlattığın için..çok hoşuma gitmişti ama unutmuştum..hep böyle oluyor zaten ..o kadar güzel replikler var ki..hangi birini aklımızda tutacağımızı bilemiyoruz..ancak tekrar tekrar izledikçe akla geliyor...

yaz
22-12-06, 10:18
hoşbulduk,gerçekten bu dizisini her reprigini yazıp tekrar tekrar okumak geliyor benim de içimden.espirilerin hepsi cok komik:img-hyste
Bence ne Belgin hanımın ne Filizin ne de Ayşenin Naza sinir olmaya hakları yok cunki hepsi kızın gözünün içine baka baka saniyede otuz yalan atıyorlar bir de gıcık mı olacaklar yani zaten zavallım serseme döndü garibim neye inanacagını şaşırdı en sonunda kendisinin hasta olduguna karar verdi:)

nowar_77
22-12-06, 10:29
dün gece bizim dizi bittikten sonra atv de yeni başlayan diziye bir göz atayım dedim..ana bir de baktım bizim geçen bölümdeki çift dikiş doktorumuz orada da arz-ı endam eylemiş..demek ki artık dizi doktorluğu da başladı:)aile doktoru gibi...de tamamını izleyemedim..gerçekten artık komediye ihtiyacımız var..bizim diziden sonra ağır geldi...bakalım reytinlere nasıl etki edecek dün geceki dizi furyası..

elmali-turta
22-12-06, 10:46
dün gece bizim dizi bittikten sonra atv de yeni başlayan diziye bir göz atayım dedim..ana bir de baktım bizim geçen bölümdeki çift dikiş doktorumuz orada da arz-ı endam eylemiş..demek ki artık dizi doktorluğu da başladı:)aile doktoru gibi...de tamamını izleyemedim..gerçekten artık komediye ihtiyacımız var..bizim diziden sonra ağır geldi...bakalım reytinlere nasıl etki edecek dün geceki dizi furyası..

ewt bnde grdm doktoru diyorum bn bu adamı biyerden tanıyom ama snra aklıma geldi gul gul oldüm,diziyede biraz baktım aama oldukça iddalı bi dizi şahsen bn çok etkilendim inşallah bizim reytingleri etkilemez:img-wink:

yaz
22-12-06, 11:10
Dün Barışın soyledigi sarkı Erol Evgindendi di mi ? yaa ne kadar guzel soyledi normalde ben sarkıları ilk soyleyenlerden dinlemeyi severim .mesela ne kadar sevsem de "kadınım" sarkısını ne Yasardan ne de Teomandan dinlemem ama Barısda birşey var ki ne soyleyerse soylesin o kadar içten soyluyor ki şarkı onun oluyor.siz de oyle gelmiyor mu ?

boncuk28
22-12-06, 11:11
Bu arada dün akşamki bölüm yine süperdi yaa. Kıyamam tarık iyilik meleği mi desem ne desem sana. Sadri için ne büyük iyilik yaptı ya Nazı da kırmamış oldu bence süper bi fikir ama keşke eliyle ense köküne vurmasaydı komik durdu biraz yani Ama öbür türlü vursada olmaz çünkü sert kaçardı dimi neyse ben dizimi çok ama çok seviyoruum keşke hiiiç bitmese dimi

nowar_77
22-12-06, 11:21
Dün Barışın soyledigi sarkı Erol Evgindendi di mi ? yaa ne kadar guzel soyledi normalde ben sarkıları ilk soyleyenlerden dinlemeyi severim .mesela ne kadar sevsem de "kadınım" sarkısını ne Yasardan ne de Teomandan dinlemem ama Barısda birşey var ki ne soyleyerse soylesin o kadar içten soyluyor ki şarkı onun oluyor.siz de oyle gelmiyor mu ?

ajda pekkan "kimler geldi,kimler geçti" değil miydi...o kadar kısa sürdü ki..bak şimdi tereddüt ettim yazarken...ama haklısın barış bir şarkıyı söyledi mi bende sahibi bile olsa kimsenin şansı kalmıyor ..bir daha ondan dinlemek istemiyorum..bu nerdeyse 4 yıldır böyle...aslında yakında barış tan başka kimseyi dinlemez olacam...:))

cave77
22-12-06, 11:22
ajda pekkan "kimler geldi,kimler geçti" değil miydi...o kadar kısa sürdü ki..bak şimdi tereddüt ettim yazarken...ama haklısın barış bir şarkıyı söyledi mi bende sahibi bile olsa kimsenin şansı kalmıyor ..bir daha ondan dinlemek istemiyorum..bu nerdeyse 4 yıldır böyle...aslında yakında barış tan başka kimseyi dinlemez olacam...:))

Ajda Pekkan'dan Kimler Geldi Kimler Geçti'yi söyledi ama yarım kaldı güzelim şarkı:icon_sorr umarım haftaya bir şekilde tamamlanır

himydude
22-12-06, 11:24
tamam izlerken çok eğleniyoruz....ama sıkıldım artık bu kısır döngüden..yani hep aynı şeyler oluyo...sanki ilkm bölümden beri aynı şeyi izliyoruz...bu kadar yalanda olmaz yaa..nazda çok safmış...bence acil bişiler yapılmalı senaryo ile ilgili...daha fazla saçmalamaz umarım...

jenn
22-12-06, 11:24
evet bencede şarkı tamamlanmalı.çünkü çok güzel başlamıştı.yorum çok iyiydi.ben eve dönüş sahnesin kimlergeldi kimlergeçti..hiç birisi senin kadar sevilmedi demesini bekliyorum:)))

nzlhan
22-12-06, 11:25
Merhaba arkadaslar;
Ders yogunlugumdan dolayı kendime haftada 2 aksam birer dizi izleme sansı verdim. Öncelikli tercihim Kınalı Kuzular'dı öbüründe ise zorlandım ama ipi gögüsleyen Yalancı Yarim oldu. :happy0064 Dizi ekibi üzerine düseni gerçekten iyi yapıyorlar. Yani tercihimden dolayı çok mutluyum. Diziyi izledikten sonra repliklerden dolayı suratımda hala sapsal bir gülümseme oluyor.

Ben aslında mankenlikten, sarkıcılıktan terfi etmis oyuncuları pek sevmem. Ama Barıs bu isi kotardı gibi. Ekip isini o kadar iyi yapıyor ki o da arada isini az çok yürütüyor. O kadar komik repliler var ki karnımın agrısından dolayı artık milletin oyunculugunu filan seçemeyecek durumdayım. Bence dün aksamki en bomba replik, Naz'ın Tekelioglu evine Tarık'ı ziyarete gittiginde yasananlardı.
"Tarık: Günaydın... Naz ne isin var senin burada? (Biraz kem küm. :) Yani niye geldin gibi birsey oldu bu ama?
Naz: Dün Belgin Hanım istedigin zaman ziyarete gelebilirsin demisti?
Tarık: ?!?
Belgin: Yaa...
Filiz: Naz Hanım'da annemi ciddiye almıs iste...:img-hyste :img-hyste :img-hyste "
Bu replikten sonra evdeki herkes yerde gülmekten kıvranıyordu.:img-hyste Ama genel olarak replikler ve sahneler gerçekten çok iyiydi...

nowar_77
22-12-06, 11:30
tamam izlerken çok eğleniyoruz....ama sıkıldım artık bu kısır döngüden..yani hep aynı şeyler oluyo...sanki ilkm bölümden beri aynı şeyi izliyoruz...bu kadar yalanda olmaz yaa..nazda çok safmış...bence acil bişiler yapılmalı senaryo ile ilgili...daha fazla saçmalamaz umarım...

fikirlere saygı ama biz senaryodan ziyadesiyle memnunuz ...zaten eğlenceli tarafı kısır-döngü..kısırlık bitse işin zevki de kalmayacak..ha diyelim her şey açığa çıktı..ekranlardaki kimin eli kimin cebinde ,dayatılmış dramatizasyona dayalı ağlak dizilerden ne farkı kalacak..öyle diziler var ki kötüler öyle kötü ki insanın içi almıyor seyretmeyi..ama bizim dizimiz insanların hem iyi hem kötü yanlarının olabileceğini vurguluyor..şeker gibi bir dizi..

yaz
22-12-06, 11:31
dogru tabi Ajda Pekkandandı nedense aklımda Erol Evgin kalmış ama normal oyle mest oldum ki dinlerken:) keske sırf bu dizide soyledigi sarkılardan bir album yapsalar ne guzel olurdu valla kosa kosa gider alırdım.aslında diger dizilern albuleri cıkmıstı "yalancı yarim" icin de bir album cıkartabilirler hem kendi sarkısı da var.gerci ben ne diyorum ki daha bir klip bile yok ! ne kaseti:icon_cry:

cave77
22-12-06, 11:31
Benimde dün en çok hoşuma giden replik Belgin Hanımla Naz arasında geçen bir replik oldu.

Naz:Hiç şüpheci bir yapım yoktur..

Belgin Hanım:Ne hoş bir yapı!!! ( yüzünde beliren hafiften "yeme beni Naz" tarzı bir gülümseme eşliğinde) :))))

BERNA
22-12-06, 11:33
Sevgili Yalanci Yarim forumu uyeleri

Tartisma seviyesi site kurallarina aykiri olmasa da uyenin yazdigi dizi degil de oyunculara yonelik gorus mesaji ve sonrasindaki mesajlar konu basliginin disinda oldugu icin silinmistir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

yaz
22-12-06, 11:42
bir de dun sey vardı hani Umit hastaneye cicek getirdi de Sadirnin bir bakısı vardı dondu ona dedi yaa "bilsem burada oldugunu sana da alırdım" demesi sonra doktor donup "zaten siz istemezdiniz herhalde" demesi de cok komikti yaa ben bu Umiti cok seviyorum ama hep soguk espiri yapıyor diyor dizidekiler ama bence cok komik oluyor:img-hyste bir de Belgin hanımın Nazla Tarıgı bas basa bırakırken sey demesi " sizin konusacak konularınız vardır arabanını yagı benzin durumu filitresi felan":img-hyste :img-hyste offf bu dizi cok komik yaa aklıma geldikce guluyorum

DeL1nquenT
22-12-06, 11:52
bir de dun sey vardı hani Umit hastaneye cicek getirdi de Sadirnin bir bakısı vardı dondu ona dedi yaa "bilsem burada oldugunu sana da alırdım" demesi sonra doktor donup "zaten siz istemezdiniz herhalde" demesi de cok komikti yaa ben bu Umiti cok seviyorum ama hep soguk espiri yapıyor diyor dizidekiler ama bence cok komik oluyor:img-hyste bir de Belgin hanımın Nazla Tarıgı bas basa bırakırken sey demesi " sizin konusacak konularınız vardır arabanını yagı benzin durumu filitresi felan":img-hyste :img-hyste offf bu dizi cok komik yaa aklıma geldikce guluyorum

Nedense bir ümite birde hulusinin Tarık'ı boğmadan önceki haline güldüm gözleri Fal taşı gibi açıldı (gece yarısı evine gizlice hırsız girmişte onun sesini duyması gibi bir izlenim verdi) resmen orda koptum :)
Nerdeyse bütün yorumlar yapıldı bütün sözler söylendi gibi... uğur kedi hocam gelde bizi yeni bir meraklı bekleyiş içine sok lütfennn...

Buyukbaba
22-12-06, 11:53
Haha, dün gecen aklımda kalan bir replik;
Naz:Neymiş?
Tarık:Böbrek
Naz:Böbrek dediğin değil mi?
Tarık:Evet
Naz:Bi an bebek dedin sandım. Yani hızlı söyledin ya, böbrek bebek benziyor:)

ayşenurr
22-12-06, 12:11
bizim dizi kadar seviyeli,romantik,aşırı derecede güldüren,insanı germeyen hatta bütün streslerini insanın üzerinden alan başka bir dizi varmıdır acaba.
ben bu diziyi çok seviyorum.dizi ekibini başarılarından dolayı kutluyorum.:good: :happy0064

zer
22-12-06, 12:27
evet sanırım herkes yorumlarını bitirmiş ve gördüğüm, bu bölümünde beğenilmiş olması buna bende dahilim. Bu bölümde oyunculuklarını konuşturanlar ise Hulusi(Bülent Kayabaş ) Belgin ( Ayşe KÖKÇÜ) Hacer anne yılların verdiği tecrübeyi ustalıkla işleyerek bu ikiliye eşlik etti replikler her zaman ki gibi yerinde ve dozunda kullanılarak dizinin akıcılığını bir şelale misalı görüntüledi. Dizi aslında tam da benim istediğim gibi ilerliyor hernekadar bazı arkadaşlarımız aşkın dile gelmemesinden sikayettiçi olsalarda ben tam tersini düşünüyorum bence herzaman en çekici ve en heyecanlı olan dile gelmemiş olan aşklardır o'aşklar üzerinde yaşanan gelgitlerdir.Bi düşünün çoğunluk ne istiyor ne tahmin ediyoruz işte bu aşk artık dile gelsin bunlar gizli veya alenen aşklarını yaşasınlar sonra sölenen yalanlar ortaya çıksın e'bu kaçınılmazı yapsın birsüre küs kalsınar ama herzaman aşk kazanacağı için nasıl olsa barışırlar onlar erer muradına bize de mutluluklar dilemek kalır. Bence böyle bir seneryonun hiç bir çekiciliği ve heyecanı olmaz çoğu zaman senaristler bile sırf seyirci böyle istiyor diye aslında yapmak istediklerini yapma cesareti gösteremiyorlar malum kaygılardan dolayı bütün bunlar aslında herzaman tek düzelikte şikayetçi de olsak özgünlükten, farklı olmaktan, korktuğumuz için birazda bizim suçumuz çünkü kolay olanı kolayı istiyoruz.
oysa tam tersi bir seneryo düşünsek aslında zor olanı seçsek yani bu aşk dile gelmese uzunca birsüre, ama onların her davranışları, her bakışları, hatta her kavgaları bile bu aşkı daha tutukulu, daha harlı hale getirse öyleki bunlar birbirlerini bir dakika bie göremeden yaşıyamaz, nefes alamaz hale gelseler ve tam bu alevin ortasında yalanlar dökülse ortalar tıpkı geçek hayatta olduğu gibi suratımıza hayatımızın öteki yüzü çarpsa ne yapardık? o zaman yaşanan aşk yalanmı olacak, yada şoför Tarık aşkı gerçektide, Bankacı Tarık, olunca bu aşk birden yalanmı olacak bi insan etiyle kanıyla ruhuyla yaşadığı duyguları statuka farkı nedeniyle birden bire hiç yaşanmamışmı farz edecek bu nasıl olacak.İşte tam burda gerçek aşk her iki gönül cephesinde sınavdan geçecek eyer kahramanlarımız bu sınavdan kalırlarsa zaten bu aşk hiç yaşanmamış olmayacakmı ama her şeye rağmen bunu başarırlarsa zor olanın üstesinden geldikleri için bu aşkın sonu daha güzel olmazmı. o yüzden kolayı değil zoru seçsinler ve lütfen bu dizi farklılığını sonuna kadar götürsün:good:

tarik_naz
22-12-06, 12:36
jenn, bölüm yorumun çok güzel olmuş ellerine sağlık.
yaz, aramıza hoşgeldin. aramıza yeni kişilerin katılmasına seviniyorum valla.
nzlhan, bence çok iyi bir karar vermişsin yalancı yarimi izlemekle. emin ol pişman olamaycaksın. dizinin en önemli özelliklerinden birisi de harika replikler zaten. çarşamba günü nostalji yapalım dedik, bi dünya güzel replik ortaya çıktı. önümüzdeki bölümlerde daha da çıkacağı kesin.

dün gece uzun yorumumu yapmıştım. gerçekten çok güzel bi bölümdü. özellikle naz'ın yeni halini çok beğendim. inşallah bu hali uzun sürer demek istiyorum ama çok zor. baksanıza tarığın yarıştığını sandığında hemen eski naz oluverdi. huylu huyundan vazgeçmez demişler. 22'de hulusi oğluna olan duygularını gösterdi, 23 te de tarık babasını ne kadar sevdiğini ve özlediğini gösterdi. 24'te bi barışma olur mu dersiniz?

24.bölüm hakkında hiçbir ipucu yok. az çok bildiklerimiz naz'ın iyi halinin bi süre daha devam edeceği , belgin hanımın kıskaçlığının süreceği, hulusi'nin metroseksüel olup olmama durumu . bunların dışında pek bişey bilmiyoruz.

dün kimse şu sözden bahsetmedi ama dünün en güzel sözü şuydu.

hulusi: tencere yuvarlanmış, kapağıyla arkadaş olmuş

zerrinakbay
22-12-06, 12:45
Ayşe'nin nesi var niçin amaliyat olacak :( ben izlemeyeli neler neler olmuş yok biz Tarık'ı evlatlık aldık falan filan offff kaçıyor güzelim dizi

thesunset
22-12-06, 12:47
arkadaslar hepinizin ellerine saglik...ne kadar guzel yorumlar yazmissiniz....cok keyf aldim.....
zer arkadasim sana sonuna kadar katiliyorum..bizim dizi herzaman farkli oldu..ne kadar esas konusu sofor-patron iliskisi olsa da ..bu aski her zaman cok farki bi sekli bize gosteriyorlar..ve ben cok memnunum...bu guzelim aski,dillere dusmeden o guzel bakislara...Nazin pot kirmasina:) zaten konusuyor....
bide gercekten 24 bolum icin elimizde hic bit tiyo yok.. bide bilmiyorum dizinin resmi sitesinde baktiniz mi??? foto galeri kisminda yeni resimler eklendi...ve bir resim benim daikkatima cakti...Merve sevi'nin resmi deniz ortasinda!!!!!
acaba bi yere gidiyorlar???

tarik_naz
22-12-06, 12:49
Tele - Barometre
21 Aralik 2006 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kaybolan Yillar [net] Star 8,00 21,80
2 Yalanci Yarim [net] Star 7,70 18,40
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,60 18,00
4 Sohret [net] Atv 6,50 15,50

Hedef Kitle : A/b
21 Aralik 2006 Perşembe
1 Sohret [net] Atv 7,40 19,80
2 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,90 22,50
3 Hirsiz-polis [net] Kand 6,50 19,40
4 Kaybolan Yillar [net] Star 6,30 18,10
5 Sev Kardesim [net] Kand 6,00 15,90
6 Bebegim. [net] Atv 5,80 16,30
7 Fear Factor [net] Show 5,70 15,50
8 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 5,50 23,10
9 Yalanci Yarim [net] Star 5,50 14,50

tarik_naz
22-12-06, 12:51
reytingler de geldi. tahmin ettiğimiz gibi ilk ikideki yerimiz artık garanti. ve baya da bi fark var diğer dizilerle arasında.. a/b grubunu pek önemsemiyorum zaten çünkü %18 lik dilimi kapsıyo :)

dikkat ettiniz mi kaybolan yıllarla aramızdaki reyting farkı çok az %0,30. geçilmiyecek bi rakam değil.

cave77
22-12-06, 12:52
Total sonuçları her zamanki gibi mükemmel ötesi önemli olan da bu,A/B önemli değil ama bir şekilde o da yükselse iyi olacak ona da bir çözüm bulurlar artık.

ipekb
22-12-06, 12:53
Ya benım anlamadığım bu raytınglerde a-b dediği kırsal olmayan kesimmi oluyo...birtürlü içinden çıkamadım da....ama total de...çok iiyiii..ya şu gönlüm istıyo ki a-b denen de de iyi olsun...

yaz
22-12-06, 12:54
jenn, bölüm yorumun çok güzel olmuş ellerine sağlık.
yaz, aramıza hoşgeldin. aramıza yeni kişilerin katılmasına seviniyorum valla.
nzlhan, bence çok iyi bir karar vermişsin yalancı yarimi izlemekle. emin ol pişman olamaycaksın. dizinin en önemli özelliklerinden birisi de harika replikler zaten. çarşamba günü nostalji yapalım dedik, bi dünya güzel replik ortaya çıktı. önümüzdeki bölümlerde daha da çıkacağı kesin.

dün gece uzun yorumumu yapmıştım. gerçekten çok güzel bi bölümdü. özellikle naz'ın yeni halini çok beğendim. inşallah bu hali uzun sürer demek istiyorum ama çok zor. baksanıza tarığın yarıştığını sandığında hemen eski naz oluverdi. huylu huyundan vazgeçmez demişler. 22'de hulusi oğluna olan duygularını gösterdi, 23 te de tarık babasını ne kadar sevdiğini ve özlediğini gösterdi. 24'te bi barışma olur mu dersiniz?

24.bölüm hakkında hiçbir ipucu yok. az çok bildiklerimiz naz'ın iyi halinin bi süre daha devam edeceği , belgin hanımın kıskaçlığının süreceği, hulusi'nin metroseksüel olup olmama durumu . bunların dışında pek bişey bilmiyoruz.

dün kimse şu sözden bahsetmedi ama dünün en güzel sözü şuydu.

hulusi: tencere yuvarlanmış, kapağıyla arkadaş olmuş

...
hosbulduk, boyle samimi ve duzeyli bir sohbete dahil olmak benim icin buyuk keyif hele de yalanci yarim ile iligi konusma frsati bulmusum sabahdan beri agazim kulaklarimda zaten:happy0064
bence gelecek bolumde bol bol Hulisi ve Teomani izlicez tabi HUlisi Vahiyi de yanina cekip "sen de ders alacaksin" diye tutturur mu bilemiyorum zavalli adam Hulisinin elinde oyuncak oldu:) Nazin yeni hali bence de uzun surmez ama Naz galiba Tarik Tekelioglunun pesine dusecek cunki Ayseye oyle bir "hem senin hem de senin gibilerin intikamini alicam" dedi ki insallah kafayi simdi de buna takmaz:)

cave77
22-12-06, 12:55
Ya benım anlamadığım bu raytınglerde a-b dediği kırsal olmayan kesimmi oluyo...birtürlü içinden çıkamadım da....ama total de...çok iiyiii..ya şu gönlüm istıyo ki a-b denen de de iyi olsun...

A/B sosyo-ekonomik düzeyi yüksek olanları kapsayan grup; %18 lik bir dilimi oluşturuyor çok da önemli değil

thesunset
22-12-06, 12:55
reytingler de gelmis,Tarik_naz sagolsun... totalde her hafta 2 yedeyiz ve hic degismiyor...umarim en kisa zamanda birince oluruz.....:)
A/B icin daha iyi reyting bekliyordum...ama onemli degil:) ben gayit memnunum
butun dizi ekibine tesekkurler

whiteangel
22-12-06, 12:57
ben geçen sayfalardan birinde bir arkadaşın sorusu üzerine (daha 23.ölüm yayınlanmadan) 2.lik kesin de 1. liği zorlarız demiştim. haklı çıktım.:happy0064 reytingimiz çok iyi. ab grubunu da kendi hallerine bırakalım.:) önümüzdeki haftalarda 1. oluruz gibi geliyor bana.ab grubuna Hulusinin esprisi ile yanıt versek mi acaba? **tencere yuvarlanmış,kapağıyla arkadaş olmuş..**:img-hyste

boncuk28
22-12-06, 12:59
evet totalde birinciliğe yaklaşıyoruz gittikçe ama ab de bir dengesizlik var bir sitede grafik de vardı ordan anladığım kadarıyla dizi başta çok iyi ama ikinci yarı sona doğru kan kaybediyo bunu tabiki yapımcılar çok iyi biliyodur ama ilginç geldi bana

cave77
22-12-06, 13:04
evet totalde birinciliğe yaklaşıyoruz gittikçe ama ab de bir dengesizlik var bir sitede grafik de vardı ordan anladığım kadarıyla dizi başta çok iyi ama ikinci yarı sona doğru kan kaybediyo bunu tabiki yapımcılar çok iyi biliyodur ama ilginç geldi bana

Ya aslına bakarsan bu hafta A/B de ben iyi bir sonuç bekliyordum çünkü yarış sahneleri vs..vardı,hatırlarsanız o hiçbirimizin beğenmediği 18.bölüm totalde 2. A/B de 3.olmuştu...demek ki bizim beğenmediğimiz bölümleri onlar beğeniyor,onların beğendiğini bizler beğenmiyoruz :))) garip bir durum,bu A/B grubunu özel bir inceleme altına almak lazım =))))))

ayşenurr
22-12-06, 13:06
totalda iyiyiz.ab grubunda çok iyi değiliz.bunun çaresine bakılması lazım.

tarik_naz
22-12-06, 13:10

bu saatten sonra çaresine bakılamaz çünkü 1 ocaktan itibaren reyting evleri değişiyo :) a/b %8 e düşüyo. yeni evler hangi diziyi izliyomuş neyi seviyomuş ocak ayındaki ilk bölümden sonra anlayacaz. tüm dengeler değişecek anlayacağınız.

bakarsınız tavan yaparız, bakarsınız reytingler düşer. bunu şuan için kimse bilemez.

beybolat
22-12-06, 13:10
Ooo raitinglerde gelmiş totalde raitingimiz çok iyi 3 diziyle yarışıyoruz o saatte,kendi saat dilimimizde 1.yiz;umarım birkaç bölüm sonra gün 1.liğini garantileriz.Tarik_Naz senin daha önce eklediğin bir yazı vardı AGB'nin denekleri değiştirme kararıyla ilgili ya acaba şimdiden değiştirirler mi yoksa ocak ayı içerisinde mi değiştirirler?Acaba bizim izlenme oranlarını etkiler mi?Etkilerse olumlu mu etkiler,olumsuz mu? Tam herşey yolunda gidiyor derken nerden çıktı bu ya,şimdi de bunun için stres yaşıyorum...

jenn
22-12-06, 13:11
22.ci bölüm yani geçen haftanın reytingleri:
total:3 YALANCI YARIM [NET] STAR 7,60 18,40
a/b:
6 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,10 13,30

23.cü bölüm yani dünkü bölüm reytingleri:

total:2 YALANCI YARIM [NET] 7,70 18,40

a/b:9 YALANCI YARIM [NET] 5,50 14,50

arkadaşlar bu oranları koydumki karşılaştırma yapasınız..gördüğünüz gibi ab grubunda dokuzuncu olsakda share ve reyting artışımız var...dikkatinizi çekmek isterim..

beybolat
22-12-06, 13:16
bakarsınız tavan yaparız, bakarsınız reytingler düşer. bunu şuan için kimse bilemez.
Saol Tarik_Naz cevabımı aldım.Neyse olumlu düşünelim şimdilik...Yeni yıla nasıl girersen bütün sene öyle geçecek durumları olacak yani,umarım yeni evlerdekiler eskileri aratmaz izlenme açısından...

cave77
22-12-06, 13:17
Totalde Kaybolan Yıllar'la aramızdaki fark sadece %0,30 yani birazcık daha çabalanırsa 1.olmamak içten bile değil,şöyle biraz daha atraksiyon olursa dizide totalda 2 haftaya kalmaz 1.lik garanti olur:img-yes:

unseen
22-12-06, 13:19
Reytingler gelmiş..total çok iyi de şu ab can sıkmaya devam ediyor..yakında
reyting cihazları olan kişiler değişecekmiş..ab reytingini belirleyen kişilerin seçiminde daha detaylı araştırma yapılacakmış..kişilerin üniversite mezunu olmaları
nın haricinde ailelerininde eğitim seviyelerine bakılacakmış..inşallah bu durum dizi
mize olumlu yönde yansır..

cave77
22-12-06, 13:22
reyting cihazları olan kişiler değişecekmiş..ab reytingini belirleyen kişilerin seçiminde daha detaylı araştırma yapılacakmış..kişilerin üniversite mezunu olmaları
nın haricinde ailelerininde eğitim seviyelerine bakılacakmış..inşallah bu durum dizi

Ayrıca o 2201 hanenin %18'ini oluşturan A/B grubunun yüzdesi de toplamda %8'e düşürülecekmiş.%10'luk kısım ekarte edilecek yani.

jenn
22-12-06, 13:22
ben ab grubunu hiç dert etmiyorum sonuçta 6.cıda olsak 9.cuda reyting ve share oranımız düşmüyorki...ha daha çok olsun istenirse olaya mesela sıkı bir öpüşme tekrar katılabilir:)))))ab grubu sever böyle şeyleri:)))

tarik_naz
22-12-06, 13:24

yeni oranlarla %8 lik bir dilimin dizinin kaderine ne gibi etkisi olabilir ki. kanal %8'e mi bakar yoksa geri kalana mı? o yüzden a/b nin düşük olmasını takmamak lazım.

fakat en azından yeni sistem gelmeden son hafta totalde bi birincilik yaşasak çok güzel olur.

belki ocağın ilk haftası bayram nedeniyle dizi yayınlanmayacak, o yüzden 24. bölümü çok iyi yapmaları lazım.

cave77
22-12-06, 13:25
ben ab grubunu hiç dert etmiyorum sonuçta 6.cıda olsak 9.cuda reyting ve share oranımız düşmüyorki...ha daha çok olsun istenirse olaya mesela sıkı bir öpüşme tekrar katılabilir:)))))ab grubu sever böyle şeyleri:)))

Hay aklınla bin yaşa be hocam,e boşuna demiyorlar aklın yolu birdir diye :))) evet bu A/B grubu böyle öpüşme sahnelerinin olduğu bölümleri pek bir seviyor,20.bölümden tecrübe ile sabittir yani hepimiz şahidiz :)))) o nedenle gene olursa şöyle en sıkısından bir öpüşme sahnesi A/B'yi de esir alırız :))) A/B grubunda öpüşmeden önceki bölüm olan 19.bölümde A/B reytingimiz %4,30 du sharemiz %12,9 du ve sıralamada 9.uncuyduk,20.bölümde öpüşme oldu ve reyting %6,30'a çıktı sharemizde %16,9 olmuştu ve sıralamada da 9.luktan 5.liğe yükselmiştik...e sonuç ortada lazım artık bir tane daha =)))))

whiteangel
22-12-06, 13:30

ab grubunun her hafta 1. yaptığı diziye geçen yıl bir kaç defa bakmıştım. Bu yüzden de ab grubu yalancı yarime fazla ilgi göstermez diye düşünüyorum.:)Yani ben onların 1.yaptığı diziyi bir bölüm bile baştan sona izlemeye tahammül edemedim.tabiki tüm dizilere pek çok emek verildiğinin fakındayız.bu yüzden de kötülemek yermek gibi bir niyetim asla yok,yanlış anlaşılmasın. demek istediğim özetle şu: bizim dizimiz bana çok güzel geliyor. bir hafta boyunca bekliyorum,yayını sırasında büyük keyif alıyorum.sonra bu topicdeki paylaşımlarla bir haftalık bekleme sürecini de büyük keyifle geçiriyorum.ee daha ne olsun?bundan iyisi şamda kayısı :):good:

beybolat
22-12-06, 13:31
belki ocağın ilk haftası bayram nedeniyle dizi yayınlanmayacak, o yüzden 24. bölümü çok iyi yapmaları lazım.
Dizimiz her hafta aralıksız yayınlandı ya bu bana çok garip gelir,boşlukta hissederim kendimi:)Bari en romantik sahnelerden bir kolaj yapıp yayınlasalar hem belki daha önce izlemeyenlerin de ilgisini çeker...

jenn
22-12-06, 13:40
Hay aklınla bin yaşa be hocam,e boşuna demiyorlar aklın yolu birdir diye :))) evet bu A/B grubu böyle öpüşme sahnelerinin olduğu bölümleri pek bir seviyor,20.bölümden tecrübe ile sabittir yani hepimiz şahidiz :)))) o nedenle gene olursa şöyle en sıkısından bir öpüşme sahnesi A/B'yi de esir alırız :))) A/B grubunda öpüşmeden önceki bölüm olan 19.bölümde A/B reytingimiz %4,30 du sharemiz %12,9 du ve sıralamada 9.uncuyduk,20.bölümde öpüşme oldu ve reyting %6,30'a çıktı sharemizde %16,9 olmuştu ve sıralamada da 9.luktan 5.liğe yükselmiştik...e sonuç ortada lazım artık bir tane daha =)))))

kesinlikle hak veriyorum. ab grubu bu romantizme ve o güzel öpüşme sahnesiyle epeyi ilgilenmişki o hafta büyük artış olmuş.demekki ab yi etkilemenin yolu buradan geçiyor..isteriz efendim sıkı bir fragmanla yeniden aşka giden yolda aynı güzellikte bir öpüşme sahnesi:)

DeL1nquenT
22-12-06, 13:50
vallahi reytinglerimiz çok iyi A/B'de şansımız yaver gitmiyor. Aman pekte önemli değil zaten...
Az bir farkla kaybolan yıllar 1 ci olmuş ama hiç sorun değil aynı kanalın 2 dizi birinci oluyor bundan daha mutluluk verici bişey olabilir mi

unseen
22-12-06, 13:55
Arkadaşlar ab grubunu anlamak biraz zor...sanırım ab grubu Melisa gibi karekterle
rin dizilerde olmasından hoşlanıyor...onun gibi planlar yapan istediğini elde etmek
için kadınlığını kullanan vs. karekterlerin neler yapacağını görmek aslında biraz
entrika görmek istiyorlar...dikkat ettiyseniz dizimiz en yüksek ab reytingini Melisa
nın olduğu bölümlerde almıştı...

cave77
22-12-06, 14:02
Arkadaşlar ab grubunu anlamak biraz zor...sanırım ab grubu Melisa gibi karekterle
rin dizilerde olmasından hoşlanıyor...onun gibi planlar yapan istediğini elde etmek
için kadınlığını kullanan vs. karekterlerin neler yapacağını görmek aslında biraz
entrika görmek istiyorlar...dikkat ettiyseniz dizimiz en yüksek ab reytingini Melisa

Yani bu durumda Melisa geri mi dönsün[aman ben almayayım :))] ama hakikaten sen diyince baktım da haklısın yani o kız varken A/B reytingleri bayağı yüksekmiş ayrıca bir de o malum öpüşme sahnesinin olduğu 20.bölümde de bayağı yükselmiş A/B grubu reytingleri...neyse mutlaka düzelir ya zaten bence herşey gayet mükemmel sonuçta önemli olan totaldır,A/B için de bir hal çaresine bakar dizi ekibi.

beybolat
22-12-06, 14:08
Ben o bölümleri çok seviyordum.O zamanlar özel bölümlerimiz vardı dizi başlamadan önce,4 saat dizi keyfi yapıyordum:)Tabi evde herkes isyanlarda geçen hafta zaten izlemiştin şimdi niye aynısını izliyorsun diye tartışıyorlardı benle ama ben baskın karakterim,benim dediğim oluyordu:)Bu dizinin en güzel yanıda tekrarları izlerken de ilk izleyişimle aynı tadı almam başka dizilerde böyle olmadı hiç kesinlikle sıkılmıyorum 22. bölümü 3 kere izledim her izleyişimden ayrı bir keyif aldım.O replikleri yazan senaristleri ne kadar alkışlasak azdır valla bravo:img-clapp

izmirli esmer
22-12-06, 14:19
arkadaslar birakin reytinglerden konusmayi artikkk
reytingler ne güzel iste dizininn....
neyse dün yine cok güzel bi bölüm izledik
en begendigim sahne nazin kendi kendine konusmasiydi
bankta orururken...
bi sonraki bölümü iple cekiyorumm
bye bye bye bye

legends_of
22-12-06, 14:37
arkadaslar birakin reytinglerden konusmayi artikkk
reytingler ne güzel iste dizininn....
neyse dün yine cok güzel bi bölüm izledik
en begendigim sahne nazin kendi kendine konusmasiydi
bankta orururken...
bi sonraki bölümü iple cekiyorumm

Gerçekten de çok güzel bir bölümdü Bu dizi de her şeyi bulabiliyosunuz Komedi, Aşk ,Hüzün hepsi var Ayrıca hülusi mükemmel ya her bölüm güldürmekten geri kalmıyo sağolsun:happy0064 :img-hyste :good: :img-yes: :img-in_lo

ebru.karaca
22-12-06, 14:41
Okumalar bitti, şimdi yazma zamanı. :)

Bu akşamki bölüme bence bakışmalar damgasını vurdu. O, her şeyi anlatan ama hiç bir şeyi dile dökemeyen bakışlar.. Hani insanın içinin aktığı, ah ah dedirten bakışlar.. Yani bu sefer ben bile Naz söyledi söyleyecek dedim yani. O kadar! Bayıldım! Bayıldım! :wink:

Geçen haftanın replik zenginliği yoktu ama.. neyse. Senaristlerimiz nasılsa o açığı da kapatırlar. :)

Hulusi bey ve Tarık'ın konuşması (daha doğrusu Tarık'ın monologu) çok hoştu. Geçen hafta Hulusi beyin duygusallığını izlemiştik, bu hafta Tarık. Eee, sırası gelmişti hani. Gerçi ben Hulusi beyin tüm bu konuşmaları duyduğu ve ilerleyen bölümlerde bir yerde açığa çıkacağı kanaatindeyim. (Şu "hı hı" mevzuunda olduğu gibi :) )

Tarık'ın hastaneden çıkıp da, arabaya bindiği yerdeki konuşmaları sırasındaki kahkahalarını çok sevdim. O kadar içten gülüyordu ki, sanki sahiden neşeli. Gülüşlerini zaten seviyoruz. O ayrı da, yani o bölümde sahiden pek bir hissettirdi bana. :)

Yine, Tarık'ın Naz'ı kendi evinde gördüğü yerdeki "siz"li, "sen"li diyaloğu da sevdim. Çok hoş bir sahneydi.

Naz'ın taksideki hali bir harikaydı. O kendi kendine konuşmalar.. Rezillik! Rezillik! :) Şoförün bakışlarına ne demeli. Bir ara taksici de şarkı söylemeye başlamazsa iyidir dedim :) (Bu arada şoförün "SONUNDA AŞK KAZANIR" repliğine karşı Naz'ın hiç cevap vermediğine (daha doğrusu bu sefer karşı çıkmadığına) dikkat ettiniz mi? :)

Bu diyaloglar neticesinde Naz'ın akıllı uslu halini de görmüş olduk şükür. Bundan sonra konuşmalarında "şimdi şüpheci bir insan olsaydım, şöyle şöyle düşünürdüm" diyerek yine aklından geçenleri söylemesi de komikti. :wink:

naz: yani
tarık:yani ne?
naz: yani bi daha
tarık: bi daha ne?
naz: bi dahaa

Bu diyaloğu ve Belgin hanımın caanım ortamı mahvetmesini unutmayacağım.

Yine çok güzel bir bölüm izledik. Hani TRT'nin programlarından hatırladığımız bir söz vardır. Anlamını daha iyi kavrayarak, şimdi sarf etmek istiyorum.

YAYINDA VE YAPIMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Buyukbaba
22-12-06, 14:42
Ya arkadaşlar, yarış sahnesine baktım yeniden. Bir ara Tarık'ı arabanın içinde gösteriyor ya, orada arabanın benzin ışığı mı yanıyor? Sen kalk çooook önemli yarışa gir, benzin ışığın yansın :) Maazallah bitiverir kalırsın son şikanda:)

ebru.karaca
22-12-06, 14:44
Tele - Barometre
21 Aralik 2006 Perşembe
1 Kaybolan Yillar [net] Star 8,00 21,80
2 Yalanci Yarim [net] Star 7,70 18,40
[/B]
Bu arada reytinglerimiz de çok iyi gidiyor.
A/b'nin oran olarak artışta olması da gayet iyi..
1. olduğumuz güne kadar bununla yetinelim bakalım:)

jenn
22-12-06, 14:48
Perşembe'nin Star'ları

http://img302.imageshack.us/img302/8746/2427901el6.jpg (http://imageshack.us)

Perşembe günü Star TV, Prime Time Tüm kişilerde aldığı 16.40 izlenme oranı ile rakiplerine fark atarak birinci oldu.Yayınlandığı ilk günden bu yana zirvedeki yerini koruyan, başrollerini Barış Akarsu, Merve Sevi, Bülent Kayabaş, Ayşe Kökçü ve Ünal Gümüş’ ün paylaştığı eski Türk filmlerini aratmayan aşk hikayesiyle Yalancı Yarim dizisi, Tüm kişilerde yüzde 7.70 reyting, yüzde 18.40 izlenme payı aldı.

Burak Hakkı, Saruhan Hünel, Yeşim Büber ve Fikret Hakan gibi güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Kaybolan Yıllar dizisi ise unutulmaz sahneleriyle dolu 24.bölümüyle yüzde 8 reyting ve yüzde 21.8 izlenme payı alarak Tüm kişiler hedef kitlesinde ilk sırada yer aldı…

http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5661405.asp?gid=90

~ topiqq ~
22-12-06, 14:49
bu bölüm gerçekten bakışmaların bölümüydü..bana biraz çabuk geçti gibi geldi bu hafta, çok fazla olay olmadı ya ondandır herald, sanki başladı ve bitti gibi geldi..belgin hanım o güzel ortamı bozdu ya nasıl üzüldüm, o gelmeseydi o sahnenin sonu belliydi ;)

bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum uğurkedi bu bölümde acaip bişey olucak dememiş miydi??ama yanlış hatırlıyorum heralde

cave77
22-12-06, 14:53
bu bölüm gerçekten bakışmaların bölümüydü..bana biraz çabuk geçti gibi geldi bu hafta, çok fazla olay olmadı ya ondandır herald, sanki başladı ve bitti gibi geldi..belgin hanım o güzel ortamı bozdu ya nasıl üzüldüm, o gelmeseydi o sahnenin sonu belliydi ;)

bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum uğurkedi bu bölümde acaip bişey olucak dememiş miydi??ama yanlış hatırlıyorum heralde

Sanırım o a acaip bir'den kasıt a acaip bir yarış sahnesiydi.

Jenn,haber için çok teşekkürler,hakkaten bizim dizimiz perşembenin her anlamda Star'ı :img-wink:

ceza_cansu
22-12-06, 14:53
Selam arkadaşlar.Reytingler gelmiş totalde yine çok iyiyiz.Ab grubuna bir yorumum yok.O yine herzamanki gibi anlamsız.Bu arada perşembenin starları haberi de süper.Saol jenn haber için

tarik_naz
22-12-06, 14:56
Perşembe'nin Star'ları

http://img302.imageshack.us/img302/8746/2427901el6.jpg (http://imageshack.us)

Perşembe günü Star TV, Prime Time Tüm kişilerde aldığı 16.40 izlenme oranı ile rakiplerine fark atarak birinci oldu.Yayınlandığı ilk günden bu yana zirvedeki yerini koruyan, başrollerini Barış Akarsu, Merve Sevi, Bülent Kayabaş, Ayşe Kökçü ve Ünal Gümüş’ ün paylaştığı eski Türk filmlerini aratmayan aşk hikayesiyle Yalancı Yarim dizisi, Tüm kişilerde yüzde 7.70 reyting, yüzde 18.40 izlenme payı aldı.

Burak Hakkı, Saruhan Hünel, Yeşim Büber ve Fikret Hakan gibi güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Kaybolan Yıllar dizisi ise unutulmaz sahneleriyle dolu 24.bölümüyle yüzde 8 reyting ve yüzde 21.8 izlenme payı alarak Tüm kişiler hedef kitlesinde ilk sırada yer aldı…

http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5661405.asp?gid=90

dizi kendi reklamını aldığı reytinglerle yapıyo ve hakediyo bunu. bu sonuçlar şunu gösteriyo star bu ikiliyi kolay kolay bozmaz. bitse de bitirmez gibime geliyo. çünkü star pazartesi günleri birinci olmaya başladı, perşembe günleri de birinci oluyo. iki aile dizisi 26 bölümlüktü, başarısı sayesinden bi 13 bölüm daha anlaşma sağlandı. inşallah bizim dizi de 26-39-52 diye gider.

Buyukbaba
22-12-06, 14:58

Bölüm kemiksiz 1 saat 16 dk. Sürdü. Bu tamamiyle dizinin kapladığı alan. Baştaki ve sondaki jingle, aradaki reklamlar hariç. Yani o kadar kısa sürmedi:) Olsa olsa 3-5 dk.:)

beybolat
22-12-06, 15:07
dizi kendi reklamını aldığı reytinglerle yapıyo ve hakediyo bunu. bu sonuçlar şunu gösteriyo star bu ikiliyi kolay kolay bozmaz. bitse de bitirmez gibime geliyo. çünkü star pazartesi günleri birinci olmaya başladı, perşembe günleri de birinci oluyo. iki aile dizisi 26 bölümlüktü, başarısı sayesinden bi 13 bölüm daha anlaşma sağlandı. inşallah bizim dizi de 26-39-52 diye gider.

Ewet dizi aldığı izlenme oranlarıyla kendi reklamını kendi yapıyor.Bu yorumuna katılmakla beraber Star tv den de destek bekliyorum bir zahmet...Yalancı Yarim ile Kaybolan Yıllar muhteşem ikili oldular hakkaten perşembeyi parsellediler umarım yeni yılda da başarılarını arttırarak devam ettirirler:)Uğur kediii nerdesin?Bizi tüyosuz bırakma,elimizde ipucu da yok,geçmez bu hafta böyle...

thesunset
22-12-06, 15:36
Bu bolum duygularina en iyi ifade eden kisi bence Tarik oldu...hem babasiyla konusurken cok etkilendim...hemde Filiz ve Sadrinin yaninda ki konusmalari....kendi ayakta durmasini calisirken...sikistigi zamanda anne ve babasiya muhtac olmak istemiyor....orda gercekten cok etkilendim.....ee zaten celebi tarik'a da bu yakisir:)

sondakika
22-12-06, 15:42
ekranların neşe kaynaklarından; yalancı yarim..

gerçekten böyle.. yorulanların dizisi..!!. yada bıkanların. hiçte abartmadım.. efendim nelerden derseniz; klasik ekran muhabbetlerinden söz ediyoruz.. bir parça stress atmak isteyen, bununla birlikte gününde hatta günlerin yorgunluğunu atmak için birebir bir menü... demek istediğim; bu ara fazladan sitkom tarzı dizilere takılıyorum.. şunu belirmem lazım; hayat başka güzelmiş yahu.. ekranlarda komedi alanında şüphesiz avrupa yakası ipi göğüsleyen yapım.. ama romantik komedi deyince, bu noktada yalancı yarimin eline kimse su dökemez.. aslında bunu diyerek; starın diğer bir starı olan iki aile dizisini es geçmeyelim.. onunda yeri başka.. hepside gülümseyi unutmuş bizler için neşe kaynakları..!! şükür hepsi farklı günlerde...

dönelim geçen bölüme... birkere teonun olduğu karelerde bana fenalıklar geldi.. afakanalar bastı.. hele hulusinin şarhoş olma sahnelerinde adeta bitap düştüm.. denge kurulamamış..

uzayan bir konu var dizimizde.. aslında konular var ama bu kısım fazladan canımızı sıkmaya başladı.. malum muhabbet teması; meşhur öpücük.. artık şüphelenmeye başladım.. galiba senarist takımıda bu bir rüya mı değil mi bilmiyor ondan bir türlü kaleme gelemedi. işin aslı başka mı yoksa.. öyle ya neden uzatırsınız, aa dostlar.. yoksa bir süpriz mi var gerilerde.. kim bilir..?!

sevdiğim dizilerde ekran klişeleri görmek beni gerer.. uçurmak(abartmak) gibi olmasın ama bu durum elimde değil.. yalancı yarimde iki haftadır bir klişe aldı başını gidiyor.. efendim, çok tanıdık bir klişe.. can alıcı bir sohbetin ister romantik olsun ister merak unsurunu hat safhasına taşıyacak konu olsun önemli değil.. çart diye gelen bir telefon yada 3. bir göz, ortada muhabbet namına ne var ne yok içine eder.. aslında sadece ortamın değil, dizininde orta yerine eder, bu gelişme.. olmadı.. olmamalıydı.. yani bizim öpücük meselesi adeta devlet sırrı oldu.. komedi tarafıda varya bu dizinin, alın size esaslı bir komedi.. neyse efendim kaldı başka bir bahara.. eee artık söyletsinler yahu..

nazın, gardı düşmüş, artık tamamen tarığa inanıyor hanımzade.. inanmak bir yana özür bile diledi.. diledi dilemesinede kafasının taaa orta yerinde hala bir durum var ki; gölge gibi oraları karartmakta:sınıf varkı .. yani şoför- patron durumları.. bakmayın siz, işin bu yanı fenada bir geyik kokmakta.. zira Allahın taksicisi bile çözmüş olayı "yenge her zaman kavgalar olur ama hep aşk kazanır" doğru bir tespit.. belgin hanım bile kavramış vaziyeti; yoksa bunların aralarında birşey mi var..? var belgin hanım var.. ama bir türlü naz kızımızın kafasındaki gölgeler kalkmıyor.. hala patron ayakları.. inadı kırıldı, gardı düştü, kendini tarığın sularına salıverdi de, o gölge hala kafasında.. oda bir kalksın, şifreli konuşmalarda buharlaşacak gibi..

bir ara sohbet konusunu meşgul eden bir kavram vardı; çelebilik.. nedir, ne değildir.?!. uzun uzun yorumlar, hatta yazılmış makaleler bile okuduk.. okumak başka, görmek başka tabii.. yarış sonunda çelebilik olayının ne boyutlarda oldugunu görme fırsatımız oldu.. valla tarığın yaptıgı sevimli hileyi biz yemedik.. korkarım kardeşi filizde yemez.. ayşe ile naz yedi ya.. canım, bizede bu yeter.. önemli olan ne yaptığınız değil, niçin yaptığınız..amaca ulaştık mı.?!. evet, tamamdır demek..

ha sadrinin yaptığı tam bir donkişotluktu.. ama aşk nelere yaptırmıyor insana.. donkişotlukta işin ucuz yanı ya.!!.ve bu kafadarların, hacer anneye karşı ayşenin durumu saklamalarına ne denir onuda kestirmek güç.!! hele bunun içinde yalan konuşmaları.. alıştık artık demeyin ha..

efendim elimizde bu bölümden, tatlı tatlı bakışmalar kaldı.. buram buram romans kokan.. dahası tarık efendinin, babası hulusiye söylemlerinde bir parçada duygulandık.. evet sevdiklerimizin değerini, elimizdeyken bilenlerden olmayı dileyelim derim..

sondakika...

ceza_cansu
22-12-06, 15:49
Ya gerçekten bende bu Teo lu sahnelerde resmen patladım sıkıntıdan.Bu yüzden Hulusi'nin arkasındayım:):).Yensin şu Teo yu.

tarik_naz
22-12-06, 15:56
sondakika yorumun harika, diziler hakkındaki yorumlarına katılmamak elde değil. ellerine yüreğine sağlık.

valla tarığın yaptıgı sevimli hileyi biz yemedik.. korkarım kardeşi filizde yemez.. ayşe ile naz yedi ya..

içimi okudun galiba çünkü yazdığım yeni senaryoda da bundan bahsettim :)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=9

____

ayşenurr
22-12-06, 16:12
teo olayını fazla uzatmadan diziden yollasalar iyi olur.diziye sonradan hangi karekter girdiyse hiç birini beğenmedim.herhalde özellikle seçiyorlar.dünkü bölümde tarık çok duygusal sahnelerde kendini gösterdi.babasına olan konuşmaları,sadriye yaptığı iyilik çok güzel sahnelerdi.belginin naza karşı tavırlarını haklı buluyorum.naz devamlı olarak tarığı belgin hanımın yanında azarladı.nazın belgin hanımın gözüne ve gönlüne girmesi için çok çabalaması lazım.ilerki bölümlerde yarışmada, tarığın yarıştığı ortaya çıkacaktır.adaletli olanda bu olur.

yaz
22-12-06, 16:14
ben Teo'yu sevdim zaten Yalçın Menteşi tatlı kacıklarda da cok severdim onu bu dizide görmek iyi oldu bir de ben Belginin Hulusinin çapkınlıklarını kovalamasından bıkmıştım biraz da Hulusi kovalasın Belgini oh olsun ona:)ayrıca metroseksüel bir Hulusi (büyük ihtimalle Vahiye de ders aldılır bu) görmek çok komik olacak

yalancı yarim
22-12-06, 16:20
ya bu bölümün sadece yarısını izleyebildim uff o parkta oturma kısımları fln...:icon_sorr :icon_sorr ama izlediğim kadarıyla ben yine zewk aldım yani...bu bölümde ya nazz cokk iiydi...sanki bi soferle patron diilde....neyse öle iste...reytinglerde bence kötü diiil...yalancı yarimi izlerken dert fln kalmıyo...ya ben baylıyorum bu hulusiye...cok güldürüyo beni:happy0064 :happy0064

thesunset
22-12-06, 16:21
belginin naza karşı tavırlarını haklı buluyorum.naz devamlı olarak tarığı belgin hanımın yanında azarladı.nazın belgin hanımın gözüne ve gönlüne girmesi için çok çabalaması lazım.ilerki bölümlerde yarışmada, tarığın yarıştığı ortaya çıkacaktır.adaletli olanda bu olur.

Belgin hanim hakli olabilir.....ama o da kendisi bu yalanlar icerisinde...gozu tutmadiysa,Naz'a sevmediyse neden by yalanlara soyledi? bir gun gercekler ortaya cekerse o zaman Belgin hanim ne jevab verebilir? bence ne Filiz ne Belgin hanim Naz'a bu kadar gicik olmamalilar....ama yinede guzel gunler bizi bekliyor....kaynana-gelin adayi sahneler cok keyfli olacak sanirim:):)
ama bizi gecekten bir adet ugur kedi lazim:)

yalancı yarim
22-12-06, 16:24
ya bide dizideki asklar yawa yawas artmaya basladı...tarık we naz...filiz we ümit...ins. sadriyle aysede olur yakın zamanda...sadrinin her halinden belli ayseyi sewiyo...aysede yola gelse ne gsl olucak(:

yaz
22-12-06, 16:26
ya bide dizideki asklar yawa yawas artmaya basladı...tarık we naz...filiz we ümit...ins. sadriyle aysede olur yakın zamanda...sadrinin her halinden belli ayseyi sewiyo...aysede yola gelse ne gsl olucak(:

vahi ve belkız da var:img-in_lo

senny
22-12-06, 16:27
arkadaşlar dünkü bölümü izleme şansım olmadı.tekrarını veriyorlar mı?

zer
22-12-06, 16:41
sanırım Y.Y resmi sitesinin multimedya bölümüne bütün bölümler sırayla ekleniyor takip edersen mutlaka görürsün arkadaşım şimdiden iyi seyirler.

ayşe1903
22-12-06, 16:50
Selam arkadaşlar, perşemde geldi geçti, dizimizi izledik, sıra geldi yorumlara... Yaptığınız yorumları okudum ve sevdiğim bir dizi hakkında konuşabileceğim kişiler olmasına bir kez daha sevindim. Gelecek bölümle ilgili bende herhangi bir tahmin yok. 23. bölüm arkasında sadece Hulusi-Teoman gerginliğini ve 20.000 ytl ödül yarışını bıraktı (24. bölüme devretti). Teoman karakteri bana sıcak gelmedi açıkçası, metroseksülliği mi, tavırları mı yoksa Hulusiciğimizin keyfini kaçırması mı bilmem ama ben pek hoşlanmadım. Kalıcı bir karakterse dizinin devamında Hulusi' yi rahatsız etmekten başka bir rolü olmayacakmış gibi geldi. Dizinin gidişatını etkileyebileceği bir pozisyona geçecek mi zamanla göreceğiz tabi. Naz' ın değişimi hakkındaki fikrimi dün yazmıştım ama biraz daha açayım. Naz ın bu yeni hali aşırı tavırlarını törpülediği için iyi, fakat Tarık' ın yakınında olma çabaları Naz' la ters düşüyor. Hani Naz kolay kız değildi, Tarık' ın dikkatini ilk çekme nedeni de Naz' ın ona karşı kayıtsızlığı değilmiydi. Bu bölümde Tarık uzaklaştı Naz yaklaştı gibi oldu... Naz' ın bu yeni hali ilişki açısından olumlu ama kız bu yüzden Belginlerin evinde Tarık' ın karşısında Filiz' den soğuk şakayı duydu. Filiz' in şakası beni bile rahatsız etti ama Naz tüm mülayimliğiyle gülümsemeye devam etti... Belgin Hanım tüm annelerin oğulları için düşündüğü gibi oğlunu paylaşmak istemiyor. Naz' ın hep olumsuz yönlerini gördü şimdiye kadar ama Naz ve Tarık arasındaki yakınlaşmayı farkettiğine göre Naz' ın şımarık zengin kızı olduğunu düşünmesin artık. Öyle bir kız olsa şoförüne karşı böyle davranırmıydı. Tamam Belgin' in yanında Naz Tarık' ı umursamaz davranmaya çalışyor ama Tarık annesine aslında öyle olmadığını açıklayabilir. Filiz de Naz' ı zorlayacak gibi, eğer böyle olursa Naz Ümit konusunda Filiz' e tırnaklarını çıkarsın. Tartıştığımız çelebi kahramanlığı gördük bu bölüm, ben Sadri Tarık' ın yardımını kabul etmez demiştim ama Tarık yardımını Sadri' ye yansıtmayı ustalıkla yaptı, Sadri' nin gururunu incitmedi... Ayşe konusundaki yorumlarınıza katılıyorum, Ayşe' nin Naz' a bakışları ve tavırları hiç hoş değildi. Sadri birşeyler yapsın ve Ayşe' yi kendine bağlasın, Tarık da son bir konuşma ile bu konuyu kapatsın... Bu bölümden anlaşıldı ki Naz' ın bu ilişki için aşması gereken engel sadece kendi duyguları değil, başta da Belgin hanım. Uzun zamandır tartıştığımız öpücüğü gelirsem, bu öpücük konusunu bizde en az Naz kadar düşündük ve tartıştık. Bende ikinci bir tanesinin yaşanmasını istiyorum, daha önce bir dizideki karakterlerin öpüşmesi konusuna bu kadar takılmamıştım. Şöyle adam gibi ayık kafayla bir öpüşsünler; Naz, biz ve reytingler rahatlayalım artık. Neyse şimdilik aklıma gelenler bunlar zaten yeterince uzun oldu...

ayşenurr
22-12-06, 16:51
Belgin hanim hakli olabilir.....ama o da kendisi bu yalanlar icerisinde...gozu tutmadiysa,Naz'a sevmediyse neden by yalanlara soyledi? bir gun gercekler ortaya cekerse o zaman Belgin hanim ne jevab verebilir? bence ne Filiz ne Belgin hanim Naz'a bu kadar gicik olmamalilar....ama yinede guzel gunler bizi bekliyor....kaynana-gelin adayi sahneler cok keyfli olacak sanirim:):)
ama bizi gecekten bir adet ugur kedi lazim:)

belgin hanımın yalan söylemesinin tek sebebi tarık içindir.tarık annesinden gerçek kimliğini açıklamaması için ricada bulunmuştur.oğlunu çok sevdiğinden kıramamıştır.yalanlar denizinin içinde belginde boğulmuştur.

dea
22-12-06, 17:05
ya ben bizim bu dizideki ''hız''dan sikayetciyim arkadaslar.filiz cok hızlı asık oluyor ve aynı hızla unutuyor ve hatta hızını almısken ikinci kez bile aska yelken acabiliyor.ayse ilk goz agrısı,cocukluk askı,platonik takıntısı tarık'tan cok hızlı vazgecebiliyor ve baska birisinden etkilenebiliyor.ya cahit'e ne demeli; oldugunu bile kabul edemeyecek kadar cok sevdigi cahidesi'nin ustune gulu koklaması icin belkıs hanım'ın gelip 2-3bolum arz-ı endam eylemesi yetti.bu ne hız cahit bey?ama heyhat asıl biraz hızlı davranması gereken bizimki
ler ne yapıyor?el insaf 22bolum bitti sadece ruya mı gercek mi belli olmayan bir opucuk var ortada.garibim tarık sadece pistlerde hız yapabiliyor...olmuyooor biraz aksiyon senarist beyler ve hanımlar..biraz ilerleme kaydedelim artık.artık ne olacaksa olsun yeter di mi ama canım?lutfen bir muddet kimse tarık'la naz'ı rahatsız etmesin,:love09: ,:love01: bizde izleyelim doya doya:img-blush

havinnnn
22-12-06, 17:15
katılıorm dea sana... su opucugu bı anlayabılseydıkk ne guzel anlatıordu tarık bıze de gosterıordu telı calmasaydıı sımdı goremıcek mıyzz daha kesnlestıremdk yahu... ve artk romance baslasın dıorm ben cunku sıkıntı basmya basladı.. duyrulurr.... ugur kedı hocam senı 444 gozle beklıorzz

bostepeli
22-12-06, 17:19
slm arkadaşlar dün güzel bi bölüm izledik bence ya bu nazın paranoyak halleri beni çok güldürüyo:img-hyste şüphe etmemeye çalışıyo ama yapamıyo kendini zor sakinleştiriyo:img-yes: ya şu belginde naz ve tarık bank ta otururken tam zamanında geldi belgin dedi biraz daha dudak dudağa:love05: gelecektiniz e niye girdin aralarına sinir oldum belgine ama tarığın sonda yaptığı çok güzeldi sadri ne olduğunu anlamadı ama tarık iyi yaptı ayşe sadriyi görünce çok sevindi aşk onlar için başladı peki bu naz ve tarık için ne zaman başlıycak başlasa iyi olur yoksa benim kalbim dayanmıycak zor bi ihtimal bi anda ama artık alenen herşey ortada herkes fark etti durumlarını konuşsunlar bu ilişkiyi sıkıldım bu hallerinden bakalım gelecek bölümde neler olucak merakla bekliyorum :img-wink:

tarik_naz
22-12-06, 18:12
naz yarış gerçeğini öğrenir. bakalım tarığa kızacak mı, senaryolara devam

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=1895815&posted=1#post1895815

hafta sonu yoğun olacağım için bugün yazabildiğim kadar yazacam.

ayşe1903
22-12-06, 18:20
naz yarış gerçeğini öğrenir. bakalım tarığa kızacak mı, senaryolara devam

hafta sonu yoğun olacağım için bugün yazabildiğim kadar yazacam.

Tarık_Naz öncelikle :good: :good: :happy0064 :happy0064 :happy0064. Naz' ın bu sefer ne söyleyeceğini çok merak ettim... Gitmesi gereken bir parti falan var da kavalye olarak Tarık' ı mı götürecek??? (diziyi yorumlar gibi oldu:img-blush )

dea
22-12-06, 18:47
ya pardon kendime bir duzeltme cahit degil vahi bey olacak tabiki.cahit kim yaw! valla bizimkiler bir turlu kavusamıyorlarya bende onları dusunmekten sapıttım herhalde:icon_whis

nejatdidem
22-12-06, 19:06
valla dünkü bölüm güzeldiii...

nazın hastaneden çıkıp gimedi tarıın arkasından naaaz die baırması falan....
parkta oturmaları
vahi-teo olayıııı...

ama tek kusuur sanki dier bölümlere göre naz-tarık sahnesi daa azdı gibi..
ama en sonunu .çok güzel bitirdilerr kesinlikle:)

nowar_77
22-12-06, 19:07
herkese iyi akşamlar:)ilk önce öncelikli merakımı giderdim..insan akşama kadar girmediği eve girip de elini bile yıkamadan reyting bakar mı bakaar..:)neyse ki güzel gelmiş ..bir değişiklik yok..sonra da yorumlarınızı okudum..hemen hemen hepsine katılıyorum ..aklın yoku bir..ancak şu aşklarını bir ana önce açıklasınlar sıkıldık kısmında fikirlerimiz ayrılıyor..aslında yeni oluşmaya başlayan bir aşkın en güzel zamanları tarafların birbirine açılamadıkları sancılı,çekişmeli ,didişmeli olan kısımları..hele dışardan izleyen için..açılınca ne olacak..artık bizi meraklandıran ,heyecanlandıran ne kalacak..bir-iki bölüm tatlı tatlı ,sorunsuz yaşasalar aşklarını izlerken sıkılırız biz..işin doğası böyle..acı çekme..özleme bitince aşkın çekiciliği biter gibi geliyor bana..ben bu hallerinin devam etmesi taraftarıyım...ikisinin kendilerine itiraflarını görelim ..ama birbirlerine itirafları için daha erken..

jenn
22-12-06, 20:44
daha önce yazmıştım ama hatırlayatım dedim.bu gece son ütücüde barış akarsu ve nilgün belgün konuk..:)

dileksu
22-12-06, 20:56
Yurtdisindan izleyen arkadaslarin dikkatine,
bir arkadasimizin yazmis oldugu mesajdir.Imzamin oldugu linki tiklarsaniz tepkinizide oraya yazabilirsiniz.

Kanallar bizi dikkate almiyor o zaman sira RTUK'te..
Desteklerinizi bekliyoruz..

Sayin yetkili,
Ben Avrupada yasiyan bi izleyici olarak maalesef televizyon kanallarini Euro D, Euro Star, ATV Avrupa vs. olarak izliyorum maalesef diyorum cunki artik bikmis durumdayim.nedeni ise su berbat Call Sell reklamlari , bu konu gercekten artik bizi televizyondan soguttu ne zaman reklama girse bi program tamam diyoruz artik bekle bi 15 dk..
Reklamlar zaten rahat bi 5 dk suruyor hatta 10 dk bile suren var sonrada o igrenc reklam cikiyor ' Call sell' ve b 7 dk daha..
Nedir bu ya biz istemiyoruz AB King Pro veya Salyangoz ozutu krem biz rahatca dizimizi/ filmimizi/ programimizi izlemek istiyoruz ..
O kadar cok rahatsizizki bu durumdan bu kadar ileri gittik.
Lutfen siz bu sykayeti dikkate alin ve kaldirin su berbat seyleri yayindan LUTFEN!

Saygilar
Kendi adiniz

Iste sitenin adresi:
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

Email adresi:
rtuk@rtuk.gov.tr

Telefon numarasi:
0 (312) 297 50 00

shadowblue
22-12-06, 21:18
Dün akşam çok eğlendim:)önce Tarığın Naz'a öpücükle ilgili cevabım ''evet'' demesi sonra Naz'ın takside düşüdükleri ve kendi kendine konuşmaları,hastaneye gelince Tarıkla şu diyoloğu;

Naz:Nesi varmış?
Tarık:Böbrek
Naz:Böbrek dedin,değil mi?
Tarık:Evet
Naz:Bir an bebek dedin sandım.Hızlı söyledin ya böbrek,bebek benziyor:img-hyste Naz Tarık parktaki bakışmaları pek bir romantikti Belgin Hanım bölene kadar.Belgin Hanımın içinde bulunduğu diyologlar da hoştu.
Hulusi:Bana kamyon mu çarptı?
Belgin:Evet plakasını da aldım 34 RAKI 003,3 şişe rakı çarptı sana:img-hyste

Tarık:Naz ne isin var senin burada?
Naz: Dün Belgin Hanım istedigin zaman ziyarete gelebilirsin demisti.
Belgin(şaşırmış bir halde):Yaa
Filiz: Naz Hanım'da annemi ciddiye almıs işte(Naz bozulur)şaka yaptım:)

Belgin:Ben sizi yalnız bırakayım.Konuşacaklarınız vardır İŞLE ilgili,arabanın yağı,filtresi,benzin durumu falan:img-hyste

Naz:Hiç süpheci bir yapım yoktur.
Belgin:Ne hos bir yapı:)

Bir de Tarık Naz'ın parkta bir diyoloğu vardı
Naz kötü espri yapar bunun üzerine;
Naz:Bu konuda iyi değilim Ümit'e hiç benzememişim.
Tarık:Tam tersi çok benziyorsun:)

Bayılıyorum bu diziye,izleyince stress mtress kalmıyor bende:)Ben yine uğur kedi'yi özledim:)Bölüm öyle bir yerde bitti ki tahmin yürütemiyorum.Dünkü bölüm çok güzeldi ama romantizm azdı sanki Uğur kedinin dediği 220 volt gerilimli aşkın yaşanacağı bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum:img-yes:

Tarik_Naz senaryonu okudum çok güzel olmuş yine.Yalnız ben artık dizide izlediklerimle,senin yazdıklarını karıştırır oldum:icon_whis Devamını bekliyorum:img-wink:

cousin
22-12-06, 22:10
gerçekten çok sevdiğim bir dizi

ama dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bi mantık hatası gözüme çarptı.
bu naz viyolonsel çalmıyo mu.eee bu mini etekle gidiyo okula arada bi.
mini etekle pek de rahat olmaz(!) hak verirsiniz ki değil mi.

nowar_77
22-12-06, 22:14
gerçekten çok sevdiğim bir dizi

ama dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bi mantık hatası gözüme çarptı.
bu naz viyolonsel çalmıyo mu.eee bu mini etekle gidiyo okula arada bi.
mini etekle pek de rahat olmaz(!) hak verirsiniz ki değil mi.

haklı bir tesbit arkadaşım:img-yes: zaten naz şu ara okulu da astı..violonseli (pardon çello yu dedim; ama sonra arandım ki çellonun diğer adı violonselmiş..valla bu dizi sayesinde daha neler öğreneceğim bakalım:))rafa kaldırdı..tarık üzerine master yapıyor..tez hazırlıyor..meşgul yani:img-hyste

jenn
22-12-06, 22:23
haklı bir tesbit arkadaşım:img-yes: zaten naz şu ara okulu da astı..violonseli rafa kaldırdı..tarık üzerine master yapıyor..tez hazırlıyor..meşgul yani:img-hyste

kopardın beni nowar:img-hyste gecenin esprisi bu işte:img-hyste aslında mini etekle zor gerçekten:)))hiç düşünmemiştik onu..doğru tespit:)ama şimdi bide şöyle düşünün..şöförü tarık.onu hergün görüyor..kızımız ona hoş görünme içgüdüsüylede hareket etmiş olabilir:)dersleri boşvermiştir..

willlover
22-12-06, 22:33
Dersleri sallayın gitsin yaa, nasıl olsa para desen var, yetenek desen var, e üzerine master yaptığı insan da o bilmese de epey zengin:) Tamam onlar kurtardı bu işi:img-yes: Ne gerek var canım ders çalışmaya ,okula gitmeye:) Bu arada sabah olur olmaz Naz, Tarıkların evine damlamıştı, cidden okulu falan yok mu bu kızın:) Yoksa dizi gününe göre cumartesi falan mıydı:)

tarik_naz
22-12-06, 22:37
işte 24. bölüme yakışır bi senaryo. sonu muhteşem. bi mesaja sığmadığı için 2 mesaj halinde. senaryo sonun da "gözlerin" şarkısını hazırlamanızı tavsiye ederim.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=1898624&posted=1#post1898624

havinnnn
22-12-06, 23:16
tarik-naz sen supersnnn bole bı sahneyı gercekten gormek ısterm dedgın gıbı gozlern sarkısını dınleyerk okudm.... :) umarm gerceklesırr.. cok basarılıı..

whiteangel
22-12-06, 23:49
bence ayşenin hastalığı bayıyo uzatmasınlar artık tarıkla naza gelelm

yapma arkadaşım yaa. daha geçen bölüm çıktı hastalığı.hiç uzatmadılar bence...Ayşe nin hastalığı aslında biçok olayın akışını hızlandırdı. ayrıca ben samimiyetle söylüyorumki bu dizide usta oyuncular kadar genç oyuncular da çok çok başarılılar. özellikle ayşe ve ümit karakterleri.. :)

willlover
22-12-06, 23:59
Bence de hastalık uzatılıp sakız gibi yapılmadı. Hatta bu hastalık olayını iyice melodrama çevirip dizinin ana yapısını bozmamalarını da takdir ettim. Klişe hastane diyaloglarını görmedik. Hatta bizim Türk dizilerinde bir hastane sahnesi oldu mu, bölümün yarısı orada hüzünlü şarkılar, ağlak türkülerle geçer ve insanın içi bayılır. Ama Yalancı Yarim'de bu başımıza gelmedi çok şükür:)

beybolat
23-12-06, 00:09
Acaba 24. bölümde yılbaşı konusu işlenmiş olabilir mi?Tarik_naz'ın senaryosu o kadar güzelki a acaip etkilendim:img-in_lo

willlover
23-12-06, 00:17
Acaba 24. bölümde yılbaşı konusu işlenmiş olabilir mi?Tarik_naz'ın senaryosu o kadar güzelki a acaip etkilendim:img-in_lo

Yılbaşı mı? Neden olmasın ki:) Bence tam yeri tam zamanı yani:img-wink: Hem senaryo açısından zaman kazanılır ve dizinin konusu biraz daha uzar; hem de gayet eğlenceli olur:) Ayrıca eğer bu hafta yılbaşı olursa, öbür hafta da Kurban Bayramı konu edilsin çok rica ediyorum:) Hatta Teo'nun üzerine bir tane deve salsın Hulusi:img-yes:

tarik_naz
23-12-06, 00:31

beybolat,ben yılbaşı'nın işleneceğini sanmıyorum. işlenirse de gerçekten çok güzel bi bölüm olur.

ben de gerçekte olmayacağını varsayarak böyle bişey yazmayı düşündüm. hiç olmazsa o ambiansı vermeye çalıştım. ama görüldüğü gibi hiç biyerde tarık ve naz'a rahat yok. eminim öyle bi bölüm çekilse, tarık ve naz da partiye gitseler en fazla 10-15 dakika dururlar. :)

burcin_kaplan
23-12-06, 00:35
selamlar arkadaşlar dün yedekleme olayı çıktı forumda 5 dak. yazıyordu bekledim bekledim kaç beş dakka geçti bende en sonunda çıkıp uyumaya karar werdim ondan sonrada yorum yazamadım ztn:) bütün yorumlarınızıda tam olarak okuyamadım ama çoğunu okumuşmdur..

kendi yorumuma gelirsem beklediğimin üzerinde bir bölüm değildi ..22 mi 23 mü diye sorulursa 22 yi seçerdim galiba güzellik açısından.. ama nazın attığı adımlar iyiye işaret ..bu bölüm yaptığı paronoyalırın geneli doğruydu ama onların hepsni görmemezlikten gelmeye çalıştı bizim saf nazcığımız:)tarıka karşı olan dawranışları çok güzeldi genel oalrak şu banka gitmeden önce arabada dediği lafta ben bi kaldım ne diyor naz bunu dermiydi diye (patron şöfr olduğumuzu hatırlyaıp yapmak isteğimi yapamıyorum gibi bişey demişti)..belgin hanımcığımız gine tut biber ekti olaya ztn bu dizide filiz olsun serserilerimiz olsun belgin olsun hepsinin zmnlaması mükemmel...:)
teomuza gördük bu bölüm wenedense teodan beklediğimi bulamadım daha sevebiliceğim bi tip gelir gibi düşünüyordum ama ilk kez hulusinin tarafındayım glaiba:) yazık adamcağıza ya..:) bide asker arkadaşı çıktı iyi mi...bu bölümde teo sahnleri beni genel olarak sıktı açık konuşmak gerekirse.. ama şu belginin kendi kendini yeme sahnelerinden çok büyük keyif aldım şimdiden başladı gelin çekememezliğine:):)
tarıkın yatığı gerçkten çelebi kahramanlıktı.. herşeyin hallolmasını sağladı yaptığı bu hareket ama ben bişeyi anlamadım 20 bin ytl yi bi yarış daha yaptıktan sonra alağı söyleniyordu ama hemn aldı muhtemellen bunuda diğer haftaya bağlarlar neden parayı hmn aldığını çünkü 2-3 haftadır olan olayların açıklamasını diğer haftaya atıyorlar mantık hatası olmaktan kurtarıyorlar bu sayede:)
neysee.. 23. bölümümüz böylelikle gelip geçti..artık 24. bölümü 4 gözle bekliyorum çünkü artık tarıkla nazın önünde bi engel kalmadı ..ayşe olayıda halledildi gibi bişe.. aralarındaki buzlarda eridi belkide düşündüğümz öpücük gelebilr pek yakında:) bu arada tarık_nazın senaryosu çok güzel olmuştu özellikle şu yılbaşı partisi olayını çok güzel düşünmş gerçek dizmizdede bu yılbaşı olayını umarım kullanırlar ve şu 00.00 ı gösterdiğinde saatler bizi büyük bi süpriz bekler dizide:):)

beybolat
23-12-06, 00:38
Ben de sanmıyorum ama senin senaryonu okuyunca olmasını çok istedim:)24. bölümle ilgili hiç bir fikrim yok.Nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum.Kendimi derslere mi versem ne yapsam:icon_whis Uğur kedi gelir mi acaba diye bekliyorum ama bu saatten sonra gelmez heralde...

zeynepppaliii
23-12-06, 00:46
muhteşemdi ya dünkü blm...:)
ama ne zmn barışacaklar tarık_naz ikilisi..???
bn onları sevgiliyken çok merak ediorum ya....

eroglu_forever
23-12-06, 01:58
Ewet Arkadaşlar Barış Şu An Son Ütücüde 'Gözlerin' Parçasını Okuyor...

tılsım16
23-12-06, 02:08
tarık_naz muthıssın o ne guzel senaryo... bu senaryoyu kullanmalılar yalancı yarımde yanı bu kadar guzel yazılır bı senaryyo.... dokturmusuun yıne:good: :good: :good: :good:

Bedişş
23-12-06, 08:00
SlmArkadaşlar,
Raytingler çok güzel gelmiş gene.Gerçi A/B de sıramız düşsede oranlar yükselmiş....Y.y ekibini kutluyorum öncelikle ve Tarık-NAz müthişsin gerçekten de.Son yazdıkların süper olmuş....En azından bizim istediğimiz doğrultuda yazıyorsun gelişmeleri......Tebrik ediyorum seni......
Bu arada uğur kedi bizi terketti galiba.Uzun zamandır ortalarda yok.Uğur kedi lütfen gelsen artık da bize gelişmelerle ilgili tüyolar versen ne güzel olacak.Tıkandık artık,fikir üretemiyoruz.İyiki Tarık-Naz varda bizi mutlu ediyor yazdıklarıyla..24.bölüm nasıl olacak acaba .seni bekliyoruz.....

Sevgiyle kalın BARIŞ LA kalın....

ayşe1903
23-12-06, 09:13
Günaydın arkadaşlar, dün gece hiç izlemediğim halde son ütücüyü seyrettim. Diziden iki oyuncu, dizinin yayınlandığı kanalda bir programa katılıyorlar, hakkında konuşulur demiştim. Lakin beklentim boş çıktı, sadece sette Barış' ın tahta oymacılığı yaptığını öğrendik... Zaten Barış programda çok az vardı (ya da bana mı öyle geldi). Gözlerin sarkısının diziden görüntüler eşliğinde söylenmesi hoş oldu, ama şarkının hemen ardında Islak Islak söylenince Gözlerin havada kaldı. Diziden bahsetmeyecekler o halde müzikal anlamda şarkının internetteki başarısını dile getirebilirlerdi... Neyse bu reklam konusunu bozuk plak gibi tekrarlamak hoşuma gitmiyor ama bu kayıtsızlığa gece gece canım sıkıldı... Burada bir arkadaşım demişti diziye oyuncuları da sahip çıkmıyor diye, haklı gerçekten....

jenn
23-12-06, 09:26
Günaydın arkadaşlar, dün gece hiç izlemediğim halde son ütücüyü seyrettim. Diziden iki oyuncu, dizinin yayınlandığı kanalda bir programa katılıyorlar, hakkında konuşulur demiştim. Lakin beklentim boş çıktı, sadece sette Barış' ın tahta oymacılığı yaptığını öğrendik... Zaten Barış programda çok az vardı (ya da bana mı öyle geldi). Gözlerin sarkısının diziden görüntüler eşliğinde söylenmesi hoş oldu, ama şarkının hemen ardında Islak Islak söylenince Gözlerin havada kaldı. Diziden bahsetmeyecekler o halde müzikal anlamda şarkının internetteki başarısını dile getirebilirlerdi... Neyse bu reklam konusunu bozuk plak gibi tekrarlamak hoşuma gitmiyor ama bu kayıtsızlığa gece gece canım sıkıldı... Burada bir arkadaşım demişti diziye oyuncuları da sahip çıkmıyor diye, haklı gerçekten....

bu görüşünü kabul edemiyeceğim..diziye oyuncular sahip çıkmıyor görüşünü yani..son ütücü bir show programıydı..çok konuklu bir program..program boyunca geçen alt yazılar ve ara reklamda kullanılan ifade şuydu.starın reyting rekorları kıran dizisi yalancı yarimin oyuncusu..bu alt yazı sürekli alttan geçti.ve bence bu bile büyük bir reklamdı.ayrıca nilgün belgün'ün barışla ilgili söyledikleride güzeldi..oyunculuğuyla ilgili..ve diziden görüntüler verildi.bu tür programlar doğaçlama yürür..barışı özellikle en son çıkardı programda ve finali ona yaptırdı.reyting amacıyla elbette..

ayşe1903
23-12-06, 09:36
Ben fikrimi söyledim, o kadar alt yazı da geçsin artık onu da yapmazlarsa zaten kasıt ararım. Neyse ben bu konuda artık yazmayacağım dizinin yaptığı reklam kanalın sorunu.

yağmur meleği
23-12-06, 09:41
çok sewiyorum diziyi harika özelliklede naz ve tarığaaa çok tatlılar:love04 çok şekerler nese bye herkese

Buyukbaba
23-12-06, 10:18
Akşam Barış parçayı (gözlerin) yanlış mı okudu bana mı öyle geldi? :)
Ayrıca daha sözlerini ezberlememiş sanırım. Önündeki kağıttan okuyordu. Sanırım sette çok vakit harcamaktan müzisyen tarafına ağırlık vermeye fırsat bulamıyor.

nowar_77
23-12-06, 10:31
dün gece barış ı ekranda görmek çok güzeldi..sabrın sonu barış diye diye bir hal oldum gerçi ama:)canlı canlı barış ı dinlemek bir başka güzel oluyor..gözlerin şarkısını çok fazla canlı söylemediği için sözleri henüz ezberleyememiş olması çok normal..şarkı benim kulağıma harika geldi..

thesunset
23-12-06, 10:43
Gunaydin arkadaslar..bakiyorum herkes dun aksam ekran basindaydi ve son utucu izlediniz:) Baris Akarsu son kisi geldi ve onunla final yaptilar....tabi reytingler onemli:) Baris 3 sarki canli soyledi ve ben cok beyendim...orda herkes playback soylerken Baris canli soyledi:good: burda son utucu foruma olmadigina gore:)saadece GOZLERIN parcasi icin yazicam...ben gayit beyendim.... orkestra bu sarkiyi yanlis caldi(hatta ben bir an suphelendim ne caliyorlar) ama yine ben keyf aldim.....Baris Akarsu tesekkurler
Nilgun Belgun bayabi Baris'i sevdi:) cok guzel yorumlar yapti:good:
umarim bugun Ugur kedi buraya bi gelse....24 bolum ilgili tarik_naz senaryo disinda elimizde baska bisey yok:)( tarik_naz supersin...tesekkurler)

ayşenurr
23-12-06, 10:48
barış akarsu son ütücü programında çok iyiydi.gözlerin şarkısını güzel yorumladı.
ıslak ıslak şarkısıyla herkesi kendine hayran bıraktı.programda diziden bahsedilmedi.barış çok mütevazi biri.kendi reklamını bile yapmıyor.gözlerin şarkısının kırdığı rekor söylenmeliydi.kasetinde yer alacağınıda.barışı izlemek ve dinlemek süperdi.

Buyukbaba
23-12-06, 11:36
Tekrar izleyince düşündüm. Naz'ın Tarık'tan özür dilemesini düşündüm. Bazıları 23. bölümde öpüşme olmamasından dolayı hayal kırıklığına uğramış olabilirler. Ama aslında 23. bölüm dizinin dönüm noktalarından biri. Şöyle ki;
Bu kız hayatında kimseden özür dilememiş. Belki ailesi dışında. Özür dilemesi için özür dileyeceği kişiyi kendine çok yakın hissetmesi gereken bir karakter Naz karakteri. Hani söze gelmesin, güzel ve tatlı çekişmenin bu şekilde devam etmesi herkesin temennisi ya, bana göre bu özür bile bir nev'i sevginin söze gelmesidir. Naz bu özür ile aslında aralarındaki tüm mesafeyi yer ile yekzan eyledi.
Naz'ın mizacı bunu gerektriyor. Bundan sonra her olacak şey daha bir mesafesiz, daha bir candan, daha bir hevesli olacaktır.
Bu bölüm bu anlamda bir geçiş bölümü olmasına karşın, asıl verdiği mesaj ile aslında bir dönüm noktası.
Tüm bunların yanında, Naz'ın artık öpüşmenin gerçek olduğunu bilmesi ve hiç ters tepki vermeden aksine özür dilemesi de cabası.

tarik_naz
23-12-06, 11:50
buyukbaba, haklısın. aslında kızdığımız gelişmelerin sonunda hep yeni ve güzel olaylar gelişti. mesela filiz tam tarık öpüşmenin gerçek olduğunu söyleyeceği anda aramasaydı dizi bu şekil olamaycaktı. halbuki ne kadar kızmıştık o telefona. o telefon aslında naz'ın şüpheci yaklaşımını sildi.

şimdi de tam tarık ve naz öpüşecekken belgin geldi diye kızdık ama belki de iyi oldu. zaten orda ikisinin de niyeti öpüşmeydi. önemli olan da o. diğer bölümlerde mutlaka olacaktır.

ayrıca naz'ın şoföründen özür dilememesi daha önemli bi konu. çünkü naz, tarık'tan şoförü olarak özür dilememek için parka götürmüştü. artık ne olarak dilediyse :love01: :):)

naz'ın öpüşmeye