PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

tarik_naz
24-12-06, 12:03
hoşgeldin uğur kedi, 24 ve 25 çok güzel olacak demek. bunu söylemen bile yeterli bizim için. fazla derinlere dalmadan üstü kapalı tüyo olarak nitelendiriyorum ben bunları :)

metroseksüel hulusi, kahraman sadri, gerçek öpüşme,kafalar karışık, naz'ın tarığa askerlik arkadaşıymış gibi davranması :)

yine tarık ve naz'ın tatlı çekişmelerine şahit olacaz anlaşılan ne güzel. ve anladığım kadarıyla ilan-ı aşk zamanı yakınlaştı.

sevda_cicegimm
24-12-06, 12:04
Reytinglerimiz çok ama çok iyi totalda en kötü ihtimalle hep 2.falan oluyoruz ayrıca kendi saat dilimimizde de hep 1.yiz...Star bizim dizi ve Kaybolan Yıllar sayesinde perşembe günleri hep gün birincisi oluyor.

cok saol cnm.baya iyi o zaman.dizi guzel olunca tabi izleyende bol oluyor.:img-yes:

Buyukbaba
24-12-06, 12:06
Sevgili uğur kedi. Tam da mesajında açıkladığın gibi, ağır bir konu üzerine seviyeli ve espirili yaklaşımla çekilen bu diziye verilen emekten ötürü, tüm dizi ve set ekibine ayrıca değerli oyunculara selam ve sevgilerimizi iletirsen seviniriz. Bu forumdaki herkes adına bunu söylemekte sakınca görmüyorum, çünkü zaten herkes bunu söylemeyi canı gönülden istiyor. Laf değil bu söylediğim, gerçekten dile gelirse ben şahsen çok sevinirim.

cave77
24-12-06, 12:07
Ohooo uğur kedi hocam sağolsun mesaj atmış bizi o etrafımızı saran merak çemberinin içinden çekip almış :)))) hem de ne güzel tüyolar vermiş gene =))))) güzel pazar günümüz daha da bir güzel oldu sayesinde:img-wink: öpüşmenin gerçek olduğu bu bölümde belli olmuştu aslında taa 20.bölümde belliydi çünkü o öpüşme sahnesi rüya olamayacak kadar gerçekçi bir biçimde yansıtılmıştı,Naz'ın içine düştüğü çelişki de bunun göstergesiydi,bakalım Tarık askerlikten ne zaman terhis olacak :))) umarım Tarık'ınki kısa dönem askerliktir =)))) Hulusi'nin metroseksüelliğin tarihini yazacağı sahneleri merakla bekliyoruz :))) kilometreseksüel Hulusi =)))))) ben bizim dizideki sıcaklığı,samimiyeti ve gerçekçiliği başka hiçbir dizide bulamıyorum:img-yes: bizdeki yalanlar bile gerçek gibi duruyor =)))

beybolat
24-12-06, 12:10
tarık'la naz'a gelince...o öpüşme gerçek mi rüya mı diye diye hem sizin kafanız karıştı, hem naz'ın. ama gerçek olma ihtimali, naz'ın durumu rasyonalize etme gereği doğurdu. yani demem o ki, evet öpüştüler ve akılları karıştı. ama bu o kadar olmaması gereken bir şey ki, naz'cık bu durumu kurtarmak için "askerlik arkadaşlığı" tadında bir ilişki yaratıyor. o kadar iyi arkadaşız ki-babasının dediği gibi-hani başka ne olsun?:) tabii naz böyle yapar da tarık durur mu?:) o da bu topa öyle bir giriyor ki...zaten bunlar malum, ikisi de inatçı keçi. onun için diyorum ilan-ı aşk öyle böyle olmayacak.
Biliyodum gerçek olduğunu biliyodum:happy0064 :happy0064 ''Askerlik arkadaşlığı'' tadındaki ilişki eminim çok komik olacak yine Naz'ın kıskançlığını görecez heralde ama bu sefer kendisinden benim tahminim bu yönde:img-wink: Tarıkta az değil yani:)Daha önce de yazmıştım İlan-ı aşk sahnesinin çok etkileyici olması gerektiğini,orjinal olması gerektiğini eee bu diziye de bu yakışır.Uğur kedi geldiğin ve bize yeni haberler verdiğin için çok saol:)

Greek_girl
24-12-06, 12:15
ooo ugur kedi hocam hosgeldiniz.Verdiginiz tuyolar icin coooookkkkk tesekkurler.Demek ki 24. ve 25.bolum de superrr olacak:happy0064 .Tarik_naz arkadasim eee artik sen de bu aldigimiz tuyolardan yaralanarak bi senaryo yazarsin insallah.

Buyukbaba
24-12-06, 12:15
Hazır uğur kedi buradayken bir soru sorayım.
Malum dizimiz 26. bölüme yaklaşıyor. Genelde 13 er bölümlük yapılan sözleşmenin 2. parçası bitmek üzere. Eğer sakıncası yoksa, dizinin 39'a uzayıp uzamayacağı ile ilgili bir bilgi alabilir miyiz?
Şu sıralar oktay kaynarca, zuhal olcay gibi oyuncuların rol aldığı bir dizi fragmanı dönmeye başladı. Nereye, hangi güne konacağı meçhul?
Mümkün müdür acaba?

beybolat
24-12-06, 12:18
Hazır uğur kedi buradayken bir soru sorayım.
Malum dizimiz 26. bölüme yaklaşıyor. Genelde 13 er bölümlük yapılan sözleşmenin 2. parçası bitmek üzere. Eğer sakıncası yoksa, dizinin 39'a uzayıp uzamayacağı ile ilgili bir bilgi alabilir miyiz?
Şu sıralar oktay kaynarca, zuhal olcay gibi oyuncuların rol aldığı bir dizi fragmanı dönmeye başladı. Nereye, hangi güne konacağı meçhul?
Mümkün müdür acaba?

Ewet ya bazı sitelerde de 30 bölümde biteceği söyleniyor inanmıyorum ama yine de görünce moralim bozuldu.39 kesin olacak di mi?

fırtına_leyla
24-12-06, 12:19
aslında dizi çok güzel reytinglerde de genellikle 1. olmadı 2. oluyo bence bu diziyi uzatabilirler çünkü izleniyo reytingleride iyi bitmesi için sebep yok gibi ama...

cave77
24-12-06, 12:23
aslında dizi çok güzel reytinglerde de genellikle 1. olmadı 2. oluyo bence bu diziyi uzatabilirler çünkü izleniyo reytingleride iyi bitmesi için sebep yok gibi ama...

Yazın hep 1.oluyorduk kışında 2.oluyoruz aslına bakarsan pek birşey değişmedi:img-wink:bu dizi tabiki uzayacak niye bitsin ki,"biter mi acaba" lafını telafuz etmemize sebep olacak herhangi bir gelişme dahi söz konusu değilken endişelenmeye gerek yok bana göre:img-yes:bence hepimiz dizinin keyfini çıkaralım =))))))) hiç merak etmeyin emin olun uzar bu dizi;)

tarik_naz
24-12-06, 12:23
ooo ugur kedi hocam hosgeldiniz.Verdiginiz tuyolar icin coooookkkkk tesekkurler.Demek ki 24. ve 25.bolum de superrr olacak:happy0064 .Tarik_naz arkadasim eee artik sen de bu aldigimiz tuyolardan yaralanarak bi senaryo yazarsin insallah.

24.bölümde istediğimiz yılbaşı işi olmayacak anlaşılan, şimdi iyiki o senaryoyu yazmışım diyorum. özel bölüm yerine geçti :) gerçek olmasa bile tarık ve naz'a romantik bi yılbaşı yaşattık.

greek_girl, henüz askerlik yapmadığım için ,askerlik arkadaşlığı tadında ilişki nasıl olur bilemiyorum :):) o yüzden perşembeyi bekleyip görecez, kusura bakmayın.

nowar_77
24-12-06, 12:25
teşekkürler uğur kedi hocam..bizlerle paylaştıkların için..dizi hakkındaki bütün yorumlarına katılıyorum..önümüzdeki bölümlerle ilgili olarak yazdıklarında bizim düşündüklerimizden farklı olarak "askerlik arkadaşı "mevzuu..demek naz çıkışı bu şekilde buldu..e güzel ..tam benm hayal arzu ettiğim minvalde gelişiyor duygusal durum demek ki..hemen yakınlaşmanın olması beni hayal kırıklığına uğratırdı doğrusu..biraz daha uzasın bu belirsiz flört durumu"şeytan azapta gerek değil mi ya...

bölüm sayısı konusunda barış bir röportajında 39 bölüm için anlaştık...duruma göre uzayabilir demişti...belki merakı tatmin eder.

uğur kedi
24-12-06, 12:26
dizimizden sizler memnun olduğunuz sürece biz ve kanalımız da memnun olacağız. 39'a da gideceğiz. ama naz ve tarık'ın öyle açılımları var ki, aslında 52 planlıyoruz. diğer sözünü ettiğiniz dizi hangi kanalda bilmiyorum. soruyu tam anlamadım.

jenn
24-12-06, 12:29
dizimizden sizler memnun olduğunuz sürece biz ve kanalımız da memnun olacağız. 39'a da gideceğiz. ama naz ve tarık'ın öyle açılımları var ki, aslında 52 planlıyoruz. diğer sözünü ettiğiniz dizi hangi kanalda bilmiyorum. soruyu tam anlamadım.

teşekkür ederiz hocam.zaten böyle güzel giden dizinin uzun devam edeceğine biz emindik..arkadaşın bahsettiği starda yakında başlıyacak bir dizi.starın bir çok uygun günü var.onlardan birine koyar herhalde:)

cave77
24-12-06, 12:29

Arkadaş,Star'da Geniş Zamanlar diye bir dizi başlayacakmış acaba eğer hani bizim dizi 26 bölümlük ise bizim dizi bitecek de o mu başlayacak bizim yerimize anlamında söyledi hocam ama dediğiniz gibi bu dizi 52 bölümlükte olur 65 bölümlükte dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz diziyi :))) tüm izleyiciler çok memnun dizimizden,cevabınız için teşekkürler;)

tarik_naz
24-12-06, 12:30

of of of 52'yi planlıyorsunuz demek. süper yaaa. bizler sonuna kadar memnunuz uğur hocam. siz planladığınız şeyden vazgeçmeyin. tarık ve naz o açılımlarından vazgeçmesinler...

sözünü ettiğimiz dizi geniş zamanlar, ama o dizinin günü belli cuma günleri yayınlanacak.

beybolat
24-12-06, 12:30
24. ve 25. bölüm çok güzel ve komik olacak askerlik tadında ilişkiyle geçecek:)26. bölümde muhteşem olur heralde ilan-ı aşk ve romantizm bölümü olacağından şüphem yok.Ondan sonraki bölümlerde patron-şoför aşkını izleyeceğiz:)Çok eğlenceli olur heralde Vahi Bey ve Ümit'ten saklanmaları,kaçamak bakışlar falan yani öyle olur umarım:)Ha bir de Belgin Hanım var:)

52 mi?Süpersiniz hocam:good:

Greek_girl
24-12-06, 12:36
24.bölümde istediğimiz yılbaşı işi olmayacak anlaşılan, şimdi iyiki o senaryoyu yazmışım diyorum. özel bölüm yerine geçti :) gerçek olmasa bile tarık ve naz'a romantik bi yılbaşı yaşattık.

greek_girl, henüz askerlik yapmadığım için ,askerlik arkadaşlığı tadında ilişki nasıl olur bilemiyorum :):) o yüzden perşembeyi bekleyip görecez, kusura bakmayın.

eee ne yapalim idare edicez artik.Buna da sukurrrrrr

Buyukbaba
24-12-06, 12:36
of of of 52'yi planlıyorsunuz demek. süper yaaa. bizler sonuna kadar memnunuz uğur hocam. siz planladığınız şeyden vazgeçmeyin. tarık ve naz o açılımlarından vazgeçmesinler...

sözünü ettiğimiz dizi geniş zamanlar, ama o dizinin günü belli cuma günleri yayınlanacak.
Evet tarik_naz, dizi "geniş zamanlar" ve yakında star tv'de başlıyor. Cuma olmasına sevindim. Zaten günü belli olmasaydı da, 52'yi duyduktan sonra pek bir önemi kalmadı :)

tarik_naz
24-12-06, 12:40
aslında bu konuyu yine açmak istemiyorum ama, yeri geldi galiba.

*dizinin uzun soluklu olacağını öğrendik,
*reytinglerimiz de çok iyi
*formdaki yoğunluk ve yapılan yorumlarda malum.

moderatörlere anasayfaya geçmeyi rica etsek :img-wink: ne dersiniz

whiteangel
24-12-06, 12:41

uğur kedi hocam açılımlar derken.. hulusican ve kardeşlerini de görecek miyiz?:img-hyste ya ben bu bölümde belginin kaynanalık triplerine bayıldım mesela..
biz dizimizden çok memnunuz,perşembeyi iple çekiyoruz. hatta burdaki forum ahalisi ahbap olduk. bence bu dizi en az iki sezon sürecek kadar malzemeye sahip. tüm dizi ekibine selamlar,kolay gelsin :)

ipekb
24-12-06, 12:42
Ama bizim dizimizin günü ve satınde oynama yok deme arkadaşlar.?çünkü ben hem günden hem saatten çok memnunum...inşallah değişmez ya ...valla ortaya bi laf atıyosunuz sonra ayıkla pirinci..........

Buyukbaba
24-12-06, 12:43
eee ne yapalim idare edicez artik.Buna da sukurrrrrr
Greek_girl, askerlik arkadaşı meselesini şu şekilde açıklamaya çalışayım. İnşallah doğru yorumluyorumdur;
"Sevgili olamayacak kadar yakın dost".

beybolat
24-12-06, 12:45
Bugün aldığım haberlerden sonra forumdan ayrılasım yok ama dışarı çıkmam lazım:icon_neut Neyse hepinize iyi yorumlar.Uğur kedi tekrar çok,çok ama çok teşekkür ederiz:):)Ha bir de İtalya ile ilgili ilginç fikirlerimiz var önceki sayfalarda olur ya da olmaz yine de görmeni isteriz uğur kedi:)

Hatta sayfasını vereyim 45'te başlıyor:)Bir önceki başlıkta da var gerçi bu konu hakkında yorumlar ama neyse...Artık anasayfaya alınsak diyorum böyle bölük pörçük başlıklarla olmuyor...

jenn
24-12-06, 12:47
Ama bizim dizimizin günü ve satınde oynama yok deme arkadaşlar.?çünkü ben hem günden hem saatten çok memnunum...inşallah değişmez ya ...valla ortaya bi laf atıyosunuz sonra ayıkla pirinci..........

ne oluyorsunuz arkadaşlar nazlaşma modunamı geçiyorsunuz:)).tabiki günü değişmeyecek.star tv perşembe gününü birinci bitirmesini sağlayan dizilerinin gününü değiştirirm hiç.:))
ayrıca starda yeni bir dizi başlıyacak diye endişeye kapılma gereğini en son düşünecek olan herhalde bizler olmalıyız:))))))

sondakika
24-12-06, 12:50
umarım tadı bozulmadan seri tamamlanır.. zira uzayan diziler arasında tekrara gitmeyeden, bozulmayan, çılkı çıkmayan dizi sayısı çok az.. hatta yok denecek kadar az.. bu alanda rakipsiz dizi avrupa yakasıdır.. umarız yalancı yarimde sendelemeden bozulmadan 52 görür.. umarız..

zira konu yelpazesi şimdilik çok dar.. yeni konulara yelken açılmadan, sendelemeden ilerlemek zor gibi.. buda demektir ki; bir sezon finali olacak.. hayırlısı artık.. korkarım itirafta sezon finaline kalacak gibi.. ki millet merakt olsun yahu..

sondakika

FİLİZ-TB
24-12-06, 12:55
Ugur kedi senden gelecek haberleri dört gözle bekliyordum dizinin 52 bölüme kadar devam edecek olmasını ümit ediyorum.Bizler sonuna kadar sizlerle birlikteyiz. Tarık ve Naz aşkının da ben öyle bir çırpıda çabucak yaşanmasını istemem söyle sindire sindire eh bizler burda merakdan ölürüz ama onların arasındaki tatlı çekişmeleri de izlemek son derece keyifli olacaktır. Hulusi'nin metroseksüel olmak adına girece şekli gözümde canlandırıyordum da simdi onun gibi sert görüntülü birinin içinden nasıl bir kuzu çıkacak bakalım. Belgin hanımla sanırım işimiz olacak daha simdiden kafayı taktı Naz'a hoş Naz olmasada o oğluşunu kolay, kolay kimseyle paylaşamaz. Tarık'la Naz'ın arasındaki yakınlaşmayı Filiz ve Belgin çözdü sayılır Filiz'in hastanenin önünde Tarık'la Naz'ı gördükten sonraki eyvah diyişi de bunu anlatıyor zaten. Bakılım Vahi'nin tavrı ne olacak gerçi Belkıs onu idare eder.

elmali-turta
24-12-06, 13:08
sevgili uğur kedi hoşgeldinnn;
bize verdiğin tiyolar ve bilgiler için sana yrıca teşekkür ederim.ayrıca vakit ayırıp buraya gelip bizim yorumlarımızı okumanda ayrı jest doğrusu:)inşallah dizi 52ye kadar devam eder bizde doya doya izleriz:happy0064 :happy0064

Buyukbaba
24-12-06, 13:10
Ugur kedi senden gelecek haberleri dört gözle bekliyordum dizinin 52 bölüme kadar devam edecek olmasını ümit ediyorum.Bizler sonuna kadar sizlerle birlikteyiz. Tarık ve Naz aşkının da ben öyle bir çırpıda çabucak yaşanmasını istemem söyle sindire sindire eh bizler burda merakdan ölürüz ama onların arasındaki tatlı çekişmeleri de izlemek son derece keyifli olacaktır. Hulusi'nin metroseksüel olmak adına girece şekli gözümde canlandırıyordum da simdi onun gibi sert görüntülü birinin içinden nasıl bir kuzu çıkacak bakalım. Belgin hanımla sanırım işimiz olacak daha simdiden kafayı taktı Naz'a hoş Naz olmasada o oğluşunu kolay, kolay kimseyle paylaşamaz. Tarık'la Naz'ın arasındaki yakınlaşmayı Filiz ve Belgin çözdü sayılır Filiz'in hastanenin önünde Tarık'la Naz'ı gördükten sonraki eyvah diyişi de bunu anlatıyor zaten. Bakılım Vahi'nin tavrı ne olacak gerçi Belkıs onu idare eder.
FİLİZ_TB, Bülent Kayabaş'ın geçmişteki filmlerini çok izlemediğini anladım ben buradan:)
Göreceksin, Samim var ya Samim, ben metro'muyum diye kuşkuya kapılacak Hulusi'yi gördükten sonra. Ben çok güzel canlandırıyorum gözümde valla:)

tarik_naz
24-12-06, 13:16
zira konu yelpazesi şimdilik çok dar.. yeni konulara yelken açılmadan, sendelemeden ilerlemek zor gibi.. buda demektir ki; bir sezon finali olacak.. hayırlısı artık.. korkarım itirafta sezon finaline kalacak gibi.. ki millet merakt olsun yahu..

itiraf derken, tarık tekelioğlu itirafı demek istedin heralde. valla sezon o sahne ile bitse koca yazı nasıl geçiririz bilemem.
ama itirafın sezon sonuna kalmasının şöyle güzel bi yanı olur. en az 14-15 bölüm şoför tarık ve naz'ın aşkına tanık olacaz. bizim istediğimiz de bu değil mi? :img-wink:

fırtına_leyla
24-12-06, 13:19
evet haklısın arkadaşım 14-15 bölüm onları öyle izlemek çok güzel ve tabikide eğlenceli:img-wink: :img-yes:

Greek_girl
24-12-06, 13:22
itiraf derken, tarık tekelioğlu itirafı demek istedin heralde. valla sezon o sahne ile bitse koca yazı nasıl geçiririz bilemem.
ama itirafın sezon sonuna kalmasının şöyle güzel bi yanı olur. en az 14-15 bölüm şoför tarık ve naz'ın aşkına tanık olacaz. bizim istediğimiz de bu değil mi? :img-wink:

aman Allah korusun.Koca yaz nasil gecer bilemem.Ben meraktan catlarim valla:img-yes: .Kendimizi ancak bu forumla avuturuz.Ugur kedi hocam diger arkadaslari bilemem ama bana 52 bolum de yetmezzzzz.Bana ancak 100 bolum yeter.:img-hyste

sondakika
24-12-06, 13:27

zevgili tarık_naz evet itiraf derken tekelioğlunun itirafını kast ettim. hem aşk hemde gerçek tarık tekelioğlu olduğunun itirafı.., büyük olasılıkla böyle olur gibi.. zira milleti merak içinde bırakmak lazım ki yol alalım :) .. eğer 52. bölüme kadar düşünülüyorsa bu yeni bir gelişme demektir.. senaryoya mutlaka yeni konular, yeni yüzler gelecek demektir.. bunun diğer bir anlamı dizide ciddi yapılanmalar olacak demek.. şuan var olan konu sayısına bakarsak bu tempoda 52'ye zor gider bu dizi.. fazla zaman geçmez kendini tekrara bile başlar.. bakalım artık bir sezon finali mutlaka görecek gibiyiz..

Buyukbaba
24-12-06, 13:36
zevgili tarık_naz evet itiraf derken tekelioğlunun itirafını kast ettim. hem aşk hemde gerçek tarık tekelioğlu olduğunun itirafı.., büyük olasılıkla böyle olur gibi.. zira milleti merak içinde bırakmak lazım ki yol alalım :) .. eğer 52. bölüme kadar düşünülüyorsa bu yeni bir gelişme demektir.. senaryoya mutlaka yeni konular, yeni yüzler gelecek demektir.. bunun diğer bir anlamı dizide ciddi yapılanmalar olacak demek.. şuan var olan konu sayısına bakarsak bu tempoda 52'ye zor gider bu dizi.. fazla zaman geçmez kendini tekrara bile başlar.. bakalım artık bir sezon finali mutlaka görecek gibiyiz..
Valla sondakika, çok kötümsersin.:) Merak etme, 23 bölüm sıkmadıysa, kalan 29 bölüm de sıkmaz. Elbette değişiklik olacaktır. Bir kere değişiklik olmazsa, senaristler kendileri sıkılacaklardır..:)

nowar_77
asker arkadaşlığına taktım ben..naz bu kıskançlıkla bu işi asla beceremez..iş bu tür arkadaşlığa geldi mi tarık nereden vuracak ,nazı kıskançlığından....hatta aslında naz ı kastederek beğendiği bir kız olduğunu bir türlü açılamadığını söyleyip naz dan kendisine yardımcı olup fikir vermesini isteyebilir ..naz hem biz arkadaşız deyip nasıl kıskandığını belli etsin ki..kafayı bu kızın kim olduğuna takacak senaryolar yazacaktır..bir yığın komedi çıkar buradan..

thesunset
ugur kedi hosgeldin...bi bilsen nekadar size beklettik??her gun buraya bu umitle geldik...ugur kedi bizim icin 1 satir bile olsa haberi var:)
dizi umarim 52 bolume kadar devam edecek...ben cok istiyorum, biz cok memnunuz:)

jenn
24-12-06, 13:38
bence yeni yüzler yeni açılımlar girecektir..belginin sıkı kaynana moduyla nazı bir tehlike olarak görüp oğlu için kendi dşündüğü yeni adaylar yaratabilirler..ayrıca vahininde biricik kızını,hernekadar severse sevsin tarığı şöför olarak layık görmeyeceğini düşünüyorum...buda yeni engeller yaratmak demektir.aşıklarımızın çok çekeceği çile var gibi geliyor bana:)))) yani bunlar yeni açılımlar.mutlaka naz içinde bir karakter girecektir..

ceza_cansu
24-12-06, 13:38
Özellikle 52. bölüme kadar düşünmeleri süper oldu.Verdiğin haberler için çok teşekkürler uğur kedi.Artık forumca senin için marşlar yazıcak hale geldik:)Tekrar saol.

thesunset
24-12-06, 13:39
asker arkadaşlığına taktım ben..naz bu kıskançlıkla bu işi asla beceremez..iş bu tür arkadaşlığa geldi mi tarık nereden vuracak ,nazı kıskançlığından....hatta aslında naz ı kastederek beğendiği bir kız olduğunu bir türlü açılamadığını söyleyip naz dan kendisine yardımcı olup fikir vermesini isteyebilir ..naz hem biz arkadaşız deyip nasıl kıskandığını belli etsin ki..bir yığın komedi çıkar buradan..
cok guzel yorumladin...bende zaten bu askerlik arkadasligi nasil olacak cok merak ediyorum???ama senin yorumun cok guzel...begendim bir kiz varrrrr:img-hyste o zaman Nazin haline gormek lazim!!!!

nowar_77
24-12-06, 13:45
cok guzel yorumladin...bende zaten bu askerlik arkadasligi nasil olacak cok merak ediyorum???ama senin yorumun cok guzel...begendim bir kiz varrrrr:img-hyste o zaman Nazin haline gormek lazim!!!!

manzarayı gözünüzün önüne getirin..naz aynanın karşısında "çok güzel gözlü bir esmer dedi" ben olabilir miyim...ama anlayışlı ,zeki ve becerikli de dedi yok yok bu ben değilim..ben safım safff...hem bi çorba bile yapamıyorumm..kim bu kız yaaa...diye ter ter tepiniyor:img-hyste

ceza_cansu
24-12-06, 13:45
Naz ve Tarık'ı askerlik arkadaşı kıvamında düşünemiyorum.Buna karşılık Tarık ne yapıcak onu hiç düşünemiyorum.Bizi çooooook güzel bölümler bekliyor.

ANIL_
24-12-06, 14:01
ya hani uğur kedi demişti 20 de dağılcaksınız diye
bidahaki dağılcağımız bölüm ne zaman onu merak ediyorum ? (üstü kapalı itirafı sordum :))

Greek_girl
24-12-06, 14:07
manzarayı gözünüzün önüne getirin..naz aynanın karşısında "çok güzel gözlü bir esmer dedi" ben olabilir miyim...ama anlayışlı ,zeki ve becerikli de dedi yok yok bu ben değilim..ben safım safff...hem bi çorba bile yapamıyorumm..kim bu kız yaaa...diye ter ter tepiniyor:img-hyste

valla eger boyle bisey olursa gelecek bolumde cok gulucezzz.Cok iyi bi dusunce nowar_77.Sen bu gelecek bolumle ilgili bi senaryo yazabilirsin.Ben senaryo okumaya cok hevesliyim de ama ne yazikki kendim yazamiyorum.:img-hyste

eroglu_forever
24-12-06, 14:11
Arkadaşlar Biraz Alakasız Olacak Ama,

"Yaz Demedim" Parçasına Klip Çekilmişmiydi?

tarik_naz
24-12-06, 14:13
Naz ve Tarık'ı askerlik arkadaşı kıvamında düşünemiyorum.Buna karşılık Tarık ne yapıcak onu hiç düşünemiyorum.Bizi çooooook güzel bölümler bekliyor.

biliyosunuz artık, tarık bi oyun olduğunu anladığı an çok güzel karşı oyunlar hazırlıyo. mesela tarık tekelioğlu oyunu, hastayken naz'ın telefonla arayıp ilgi-merak yüzünden çıkan oyun. emin olun tarık yine bizi çok güldürecek ve naz'a yine sürekli pot kırdıracak :)

nowar söylediğine katılmamak elde değil. tarık, naz'ın arkadaş olarak yaklaşımını anladığı an da böyle bişeyler söylese naz direk aynanın karşısına :):)

bu arada tarığı tebrik etmek lazım, adam 20.bölümde gerçekten de naz'ı öpmüş ama naz'a bi gram bile belli etmedi. hep naz'ın üzerine gelmesini bekledi, çok kurnaz bu tarık çok.. :)

bu arada bi kaç foto buldum, sizlerle de paylaşmak istedim.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=28

ceza_cansu
24-12-06, 14:17
Ya Tarık işi iyice abartıp Naz'ı daha çok deli etmek için Naz'a bir kız göstermez di mi?Aslında hoşlandığı kız olarak Naz'ı tarif edicek ama Naz'a tabiki başka birini göstericek.Yok yok Naz'daki yapı kesin bozulur:):)

ayşenurr
24-12-06, 14:20
uğur kedi güzel haberlerle gelmiş.çok teşekkür ederiz.dizimizin 52.bölüme kadar uzayacağına çok sevindim.öpüşme sahneside gerçekmiş.ben tarığın sırıtmasından anlamıştım.ben önceleri birbirlerine açılsınlar diyordum.benim için şimdi açılmaları o kadar önemli değil.bu durumlarıda çok güzel.içten içten birbirlerini seviyorlar.bugün tekrarını izlediğimde naz ve tarık karakterlerden sonra diğer karakterleride sevmeye başladım.belgin hanımı çok beğendim.aynen böyle devam etsin.bu diziyi çok seviyoruz.hiç bitmesini istemiyorum.tüm ekibi ve oyuncuları başarılarından dolayı kutluyorum.:happy0064 :happy0064 :good: :good: :happy0064 :happy0064 :good: :good:

thesunset
24-12-06, 14:22
Ya Tarık işi iyice abartıp Naz'ı daha çok deli etmek için Naz'a bir kız göstermez di mi?Aslında hoşlandığı kız olarak Naz'ı tarif edicek ama Naz'a tabiki başka birini göstericek.Yok yok Naz'daki yapı kesin bozulur:):)

ne yaptin ya!!! iyi ki Naz degismiz:):) eyer Tarik baska bir kiz gosterse eski Naz olsaydi...neler yapardi neler!!! bakalim yeni Nazimiz neler yapacak?

nowar_77
24-12-06, 14:23

yok yok tarık akıllı adamdır o kadarını yapmaz..çünkü naz ın yapısı bozulur bir de tarık ın yapısını bozar..:)

ama şunu yapabilir ..bu kızın sevgisini kazanmak için neler yapmalıyım ..mesela siz nelerden etkilenirsiniz diye sorup öğrendiklerini çaktırmadan naz a uygularsa çok romantik ve naz ı şaşırtan güzellikler yapabilir..

Greek_girl
24-12-06, 14:33
Arkadaşlar Biraz Alakasız Olacak Ama,

"Yaz Demedim" Parçasına Klip Çekilmişmiydi?

evet arkadasim.Ben viva kanalinda 5-6 kez gordum.Klip muhtesem.Tarik Naz'a gulu verirken klip bitiyorr.

eroglu_forever
24-12-06, 14:39
evet arkadasim.Ben viva kanalinda 5-6 kez gordum.Klip muhtesem.Tarik Naz'a gulu verirken klip bitiyorr.

Sağolasın;

Ben De Uyduda İstanbul TV De Rastladım,

İlk Defa İzlediğim İçin Biraz Şaşırdım (Müzik Kanallarının Sıkı Takipçisi Olmama Rağmen İlk Defa Gördüm),

Güzel Olmuş Klip :good: :img-yes: :good:

BERNA
24-12-06, 14:45
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz. Bir onceki foruma asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13068

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harflerle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

sondakika
24-12-06, 14:50
yeni bir başlık efendim hayırlı olsun diyelim.. kaldığımız yerden devam edelim..büyük baba kötümser demiş aslında kötümserlik değil efem.. ben sadece olanı söyledim.. yeni gelişmeler ve yeni yüzler şart.. bu yeni yüzlerde teo gibi olmamalı.. yahu bu tarığın bir arkadaşı eşi dostu yok mu.. tek sadri mi yaw.. alla alla.. hadi naz tekil takılıyor.. öyle samimi arkadaşı yok.. mesala tarığın kankaları gelebilir.. ama nerede.. hatta gelip bir kimlik krizide yaşana biilir..

tarik_naz
24-12-06, 14:51
bir başlık daha eskittik, bu kaç oldu sayamadım 14 ya da 15. başlık galiba :) neyse yeni başlık hayırlı olsun.

nowar, senin fikrin çok güzel ama, tarık, naz'ın bu halini hiç bi zaman bozmak istemeyecektir. çünkü naz, tarığın ağzından bundan sonra filiz ve ayşe dışında çıkacak her kız isminde eski haline dönüverir valla. :)

jenn
24-12-06, 15:15
madem yeni başlığa geçtik ben uğur kedinin mesajını buraya taşıyorum:))gözümüzün önünde olsun:)

UĞUR KEDİ demişki: selamlar hepinize. nihayet gelebildim. gerçekten ağır bir haftaydı. 23'ü beğenmenize çok sevindim. 24 ve 25 de çok çok ama çok güzel. hulusi metroseksüelliğin tarihini yazıyor. hele bir çantası var ki...bu kadar mı trendi olur. samim dünya şekeri bir gay. ve tabii teo...hulusi'ye böyle meydan okunur da hulusi bunu görmez mi? sadri tarık'ın jestinin üzerine yatmayacak tabii ki. o, hayal kahramanlıklar üzerine değil, beceriksizce de olsa gerçekler üzerine bir aşk istiyor. ve tabii zaman alacak, tarık şüphesinden kurtulması. neticede herkes sevdiği için biricik olmak istemez mi? tarık'la naz'a gelince...o öpüşme gerçek mi rüya mı diye diye hem sizin kafanız karıştı, hem naz'ın. ama gerçek olma ihtimali, naz'ın durumu rasyonalize etme gereği doğurdu. yani demem o ki, evet öpüştüler ve akılları karıştı. ama bu o kadar olmaması gereken bir şey ki, naz'cık bu durumu kurtarmak için "askerlik arkadaşlığı" tadında bir ilişki yaratıyor. o kadar iyi arkadaşız ki-babasının dediği gibi-hani başka ne olsun? tabii naz böyle yapar da tarık durur mu? o da bu topa öyle bir giriyor ki...zaten bunlar malum, ikisi de inatçı keçi. onun için diyorum ilan-ı aşk öyle böyle olmayacak.
bu arada ratingler iyi gidiyor gerçekten. ab de düşük olmak biraz da kanalın ab'yle ilişkisiyle ilgili. ama ocaktan itibaren panelde ab %8'le temsil edilecek. bu bizim için avantajlı bir durum olabilir. tabii televizyonculuk açısından aynısını söylemek mümkün değil.
birinizin yazdığı gibi,aşk üzerine, bütün temel kavram ve değerler üzerine hiç ödün vermeden düzgün bir iş olması bizim için çok önemli. kızdığınız şeylere bile dönüp bakarsanız, aslında olması gerektiği gibi sonuçlanıyor. yalanlar bile masum...büyük sözler söylemeden, hayatın tam da kendisi gibi..."seviyeli ilişkiler" yok bizim dizimizde. sıcak, samimi ve sahici. kafamızdaki engellerden yaşayamadığımız herşey gibi ve kadar. evet biraz genç belki ama hangi evde hulusi-belgin yok? çocuklarına teslim vahi yok? işte böyle...fırsat oldukça haberleşmek üzere...

burcin_kaplan
24-12-06, 15:51
selamlar arkadaşlar yeni başlığımız hayırlı olsun:) uğurkedi gelmişşş hoş gelmiş msjını şimdi okudum iyiki buraya eklemişsiniz yoksa göremicektim walla..
24 ve 25 de çok çok ama çok güzel.. demiş..uğur kedi böle dediyse kesin süper bölümler izlicez.. fazla bi tiyo gelmemiş anladığım kadarıyla öle a acayip gibi heycanlandırıcak bişe dememiş:)
Tarıkla naz anladığım kadarıyla gene çekişicekler birbirlerine laf atmalar fln:) her zmn o hallerini çok sevmişimdir ztn çok tatlı oluyorlar.. 24 ve 25 te bu olaylara çok rastlıcaz ve şu aşk itirafı yaklaşmaya başladı gibi geliyor artk bana..öle böle olmıcak dedi uğur kedimiz ondan dolayı walla heycanla bekliyorum o sahneleri .. nasıl olucak acaba kesin çok güzel sahneler izlicez..

cave77
24-12-06, 16:17
Ben şu Naz ile Tarık'ın askerlik arkadaşı moduna girmeleri nereye kadar sürecek şimdiden merak etmeye başladım:img-wink: sonuçta bu konuda Naz'ın bakış açısı daha doğrusu askerlik arkadaşı olmak kavramından ne anladığı önemli,şimdi normalde askerlik arkadaşı kavramı erkeklere yönelik bir kavram askerlik arkadaşı olan iki erkek kanka gibi olur iki kardeş gibi herşeylerini paylaşırlar fakat tabiki bazı konularda durum değişir :))) yani sadece çok ama çok iki dost olurlar ama gel gör ki bir bayanla bir erkek nasıl asker arkadaşı olur işte burası tartışmaya açık bir konu :)))) bence en kısa zamanda Naz Tarık'ı terhis eder gibi geliyor :))))

ceren81
24-12-06, 16:25
yeni başlık hayırlı olsun...
ben ençok Hulusi'nin metroseksüel halini merak ediyorum...o sahnelerde eminim çok gülecez çok eğleneceğiz...

willlover
24-12-06, 17:01
Uğur kedi gelmiş yine sanırım:) Bu arada Samim'e hiç değinmedim; ama Samim çok az görünmesine rağmen beni çok güldürmüştü 23. bölümde:) O adam kim bilmiyorum ama jest ve mimikleri süperdi:) Hulusi'yi de metroseksüel olarak hayal bile edemiyorum:) Bu arada Teo'yu hiç sevemedim ben. Diziye yakıştıramadım.

Naz ve Tarık'ın askerlik arkadaşı modunda olmalarına gelince, gerçekten çok ilginç:) Tabii askerlik arkadaşından askerlik arkadaşına değişir. Mesela Warriors adlı bir İngiliz TV filminde askerlik arkadaşı olan bayan ve bay karakterler süper bir aşk yaşıyor:) Mesela yani:img-yes:

gizz
24-12-06, 17:32
yeni başlığımız hayırlı olsun
ben de Hulusi'nin metroseksüel halini çook merak ediyorum :D

unseen
24-12-06, 17:38
Yeni başlık hayırlı olsun...Uğur kedi gelmiş..dizimizin geleceği ile ilgili haberler vermiş..24.ve25.bölümler çok güzel olacak demiş...sağolsun varolsunda bu sefer
tiyolar biraz üstü kapalı olmuş...demek askerlik arkadaşı gibi olacaklar....
eee o zaman askerlik arkadaşları nasıl vakit geçirirler onlara değinmek lazım...
bence hazır yılbaşı gelmişken şöyle başbaşa bir yılbaşı gecesi geçirebilirler..tabi
arkadaş olarak yani..:img-wink: başka neler yapabilirler acaba :icon_whis

nimett
24-12-06, 17:54
önyargıları bir kenara bırakıp izlemeye koyulduğunuzda 2. dakikada sizi kendisine bağımlı hale getiren dizi. sıkıntılarınızı unutturup gülmekten yoracak kadar eğlenceli. işini çok iyi yapan bir ekibin ellerinde ve oyuncularının hepsi çok başarılı. rahatsız eden tek bir yanı bile olmaz mı bir dizinin? söz konusu yalanci yarim ise olmaz... hiçbir noktanın atlanmadığı, özenle yazılmış bir senaryoya sahip. çok gerilerde kalmış bir detayın 10 bölüm sonra tekrar ortaya çıkması gibi durumlarla karşılaşılabiliyor. ayrıca her ne kadar izleyiciler kafa kafaya verip bir sonraki bölümde olacakları tahmin etmeye çalışsa da genelde başarısız oluyorlar. bu da 5 bölüm sonra olacakların dahi tahmin edilebildiği türk dizilerinden ayırıyor yalancı yarim'i. zekice yazılmış kahkahası bol replikleri ise en büyük artısı belki de.

diziyle alakalı onlarca site ve bir o kadar da forum olmasına rağmen ben bunlara bir yenisini eklemeden edemedim. "ben forum morum gezemem üşenirim" diyenlerin işine yarayacağını umuyorum. buyrun bu da linki:
(bkz: http://yalanci-yarim.blogspot.com)
(jamie lee, 24.12.2006 13:46)

ekşi sözlükten bir yorum,

sevgiler,

tarik_naz
24-12-06, 18:00
jlee, ağzına sağlık, ekşi sözlükte çok güzel anlatmışsın yalancı yarimi teşekkürler.
ayrıca siteye benim senaryolarımı da koyduğun için tekrar teşekkürler.

jlee
24-12-06, 18:06
jlee, ağzına sağlık, ekşi sözlükte çok güzel anlatmışsın yalancı yarimi teşekküler.
ayrıca siteye benim senaryolarımı da koyduğun için tekrar teşekkürler.

rica ederim tarık_naz. sitede yazmıştım ama burda tekrar etmek istiyorum. senaryoların çok tatlı. okurken ağzım kulaklarıma varıyor. senaryoların sayesinde dizi haftada bir kez değil de bikaç kez yayınlanıyormuş gibi oluyor. benim amacım onların daha çok kişiye ulaşmasını sağlamaktı. yazmaya devam edersen hepimizi mutlu edeceksin.

nowar_77
24-12-06, 18:41
sevgili jlee ekşi sözlük teki yorum için çok teşekkürler ..bu arada siteni de dolaştım..ellerine sağlık..çok güzel olmuş..bu arada bölümlerin videolarını toplu halde bulmak çok hoşuma gitti..arada girer nostalji yaparım..
(bu arada ben bunları yazarken teknoloji tv de barış ıslak ıslak söylüyor:img-yes: )

senem_89
24-12-06, 19:16
ya bişi dicem madem bu öpüşme gerçek neden tarık hiç düşünmüo?seven insanın aklından çıkmaz.nazın hep aklını kurcalıodu mesela ama tarık biliodu.tamam bizim kafamızı karıştırmak için belki böle bi sahne koymadılar ama geçen bölümde herşey açıklanınca bence böle bişi olmalıydı.

jlee
24-12-06, 19:20
ya bişi dicem madem bu öpüşme gerçek neden tarık hiç düşünmüo?seven insanın aklından çıkmaz.nazın hep aklını kurcalıodu mesela ama tarık biliodu.tamam bizim kafamızı karıştırmak için belki böle bi sahne koymadılar ama geçen bölümde herşey açıklanınca bence böle bişi olmalıydı.

haklısın. hep nazın düşündüklerine tanık oluyoruz. tarık'ın aklından geçenlere çok az şahit oluyoruz. tarık'ın iç dünyası bize pek yansıtılmıyor. yani biz de nazdan çok şey biliyor sayılmayız aslında. neyin yalan neyin doğru olduğu dışında...

tarik_naz
24-12-06, 20:00

bu aşkın zor olan tarafını naz yaşıyo. çünkü tarık ona göre bi şoför. doğal olarak aşkı naz tarafından izlemek bence daha zevkli.

tarık açısından bi sorun yok. duygularını açığa vuramayan erkek rolünü oynuyo. tamam şoför ama sonuçta zengin birisi. ikisi arasında şuan da aşkı daha rahat kabullenen kişi tarık , o yüzden tarık açısından düşünecek pek fazla şey yok.

öpüşmeyi tarık niye düşünmüyo konusuna gelirsek. herşey açığa çıktıktan sonra dediğin sahne oldu aslında

naz: tamam olur öyle şeyler ama yanii
tarık: yani ne?
naz: yani bi dahaa
tarık: bi daha ne?
naz: bi dahaa

bu konuşma tarığın düşüncesini açıklıyodur umarım. (bu konuşmadaki bakışmalar süperdi yaaa, belginin dediği gibi liseli aşıklar gibi melül melül bakışıyolardı :) )

whiteangel
24-12-06, 20:01

doğru haklısın ama... Düşünmeye fırsat buldu mu ki? zaten dağda hastalanmıştı, bir de serserilerle dövüşüp iyice halsiz düştü. eve gelince de bakımdı, tedaviydi, çorbaydı derken... :) ayşe nin hastalığı, belgin hanımın kaynanalık tripleri... eee garibim tarık ne ara düşünecek o öpüşmeyi.. :) bir de unutmayalım ki erkekler bayanlar gibi pek hayal kurmazlar :)

melis15
24-12-06, 20:08
bencede haklısınız tarık hiç hatırlamıyor mesala tarıkta iç ses olarak bize gösterilmeli naz nasıl yaşıyor çelişkiler tarıkda yaşamalı artık tarık birşeyleri göstermeli mesala hayal olarak o gece yaşanan öpüşmeyi rüyalarına girmeli tarıkta hiç tepki yok bizlerde rüyamı gerçekmi bilemiyoruz tarık sahroş değildi mesala tarık o geceyle ilgili hayal kurabilir duygularını iç ses olarak bizlere yasıta bilir diye düşünüyorum tarık sadece bakışları ve imaları var umarım 24 ve25 bölümde tarık duguları ortaya çıkar ben bunu bekliyorum uğur kedi bu sefer fazla tiyo vermemiş ama bakalım 24cü bölümde belki bu düşündüklerimiz olur ahhbir salı olsa fragmanda belki birşeyler görürüz bakalım bekleyip göreceğiz

ANIL_
24-12-06, 20:12
Tarık italyada birçok kızla beraber olmuş. Yani aslında tarık için açılmak o kadarda zor olmasa gerek ama gel görki esas oğlanımız naz kızımıza aşık olmuş durumda ve açılamıyor

thesunset
24-12-06, 20:24
bence Tarikin ic konusmalarina pek gerek yok...Tarik bakislariyla,sarkilariyla ve en onemlisi Naz icin katlandigi herseyi ve yaptiklariyla konusuyor.... belki ben farkli dusunuyorum,ama ben eyer biri bana 'seni seviyorum' dese ve baska kisi Tarik gibi davransda....Tarik'i inanirim:) bilmiyorum bence konusmalar yalan olabilir...ama bir insanin yaptiklari ve bakislari hic bir zaman yalan olmaz....
bilmiyorum cokmu farkli dusunuyorum??

beybolat
24-12-06, 20:27
Arkadaşlar uçankuş'un anketi devam ediyor:)

Size göre rating rekorları kıran dizilerde “en çekici” bayan hangisi?
Yüzde Oy
Aslı – Gülse Birsel (Avrupa Yakası) 3,36% 876
Aslı – Sinem Öztufan (Karagümrük Yanıyor) 0,55% 150
Ceren – Sezen Akbaşoğulları (Beyaz Gelincik) 2,44% 754
Eda – İclal Aydın (İki Aile) 2,21% 798
Ezel – Yeşim Büber (Kaybolan Yıllar) 2,67% 773
Ezo – Nurgül Yeşilçay (Ezo Gelin) 2,77% 725
Filiz – Tuba Büyüküstün (Ihlamurlar Altında) 11,84% 3180
Gülşen – Ahu Türkpençe (Şöhret) 1,77% 366
Hanzade – Başak Köklükaya (Yanık Koza) 2,74% 588
Mavi – Özlem Düvencioğlu (Hırsız Polis) 18,18% 5048
Naz – Merve Sevi (Yalancı Yarim) 5,16% 1416
Nazlı – Nehir Erdoğan (Yabancı Damat) 2,07% 683
Nermin – Selin Demiratar (Acı Hayat) 1,72% 389
Sıla – Cansu Dere (Sıla) 10,42% 2741
Şehrazat – Bergüzer Korel (Binbir Gece) 32,92% 8787
Ankete Toplam 27274 Kişi Katılmıştır.

Uçankuş (http://www.ucankus.com/)-->Tıkla:)

Son durum bu hatırlatayım dedim:img-wink:

ceza_cansu
24-12-06, 20:46
Bu hafta tüyosuz salıya kadar ne yapıcaz diye düşünüyordum ama uğur kedi sayesinde artık askerlik arkadaşı olayını düşünmeye başladım.Acaba nasıl sahneler olucak hala merak ediyorum.
Bu arada yeni başlığımız hayırlı olsun.Nice başlıklara.

simser
24-12-06, 21:08
uğur kedi de pek ipucu wermemiş bu hafta:( askerlik arkadaşı gbi olmaları daha ii ya en azından artık naz hanım sendromu yaşamayısss:happy0064 artık nazın ark gbi dawranmaya çalışırken yanlışlıkla sewdiğini belli edicek potlar kırıp toparlamaya çalışmasını isleris bol bol çok eğlenceli olucak benceeeee:D

Medea
24-12-06, 21:21
Bence de artık Tarıkın iç sesi de duygularını anlatmak için biraz devreye sokulmalı.Bir kere konuştu kendisiyle o da dağda kulübede.Biraz da Tarık'ın dile gelmiş duygularını duymak istiyoruz.

tarik_naz
24-12-06, 21:24
valla bu kadar olur tarık_naz aynı şeyi düşünmüşüz .... oradaki konuşmalar bana bizim diziyi hatırlattı..ama ben unutmuşum senaristlerinin aynı olduğunu..neden tanıdık geldi diyorum:)

eee tarık ne demiş aklın yolu birdir :) ve bi de görünen köy kılavuz istemezmiş. zaten o diziyi izlememin nedeni de bizim dizinin senaristlerinin yazmış olması. tarık ve naz arasındaki komik repliklerden parçalar bulabilirmiyim diye izliyorum ya da bizim dizide görebileceğimiz replikler olur mu diye.

simser
24-12-06, 21:49
ya başlarda da tarık çok belli edodu naz kapalı kutuydu bnce...şmdi artık ikisinin de belli etmesinin zmnı gelmedi mi sizce de:img-wink: ikisi de belli ederse hm dha eğlenceli olr hm de dha romantikkk çünkü ikisi de çok tatlııı birbirlerine de çok yakışıyolarrr:img-in_lo

tarik_naz
24-12-06, 22:27
aslında bu konuyu yine açmak istemiyorum ama, yeri geldi galiba.

*dizinin uzun soluklu olacağını öğrendik,
*reytinglerimiz de çok iyi
*formdaki yoğunluk ve yapılan yorumlarda malum.

moderatörlere anasayfaya geçmeyi rica etsek :img-wink: ne dersiniz

bence yalancı yarim, arka sokaklar ve iki ailenin an sayfaya alınması lazımm

aslında ben bugün bundan bahsetmiştim ama o saatlerde yeni tüyolar geldiği için mesaj görülmedi heralde. bana göre bizim dizimiz anasayfa standartlarına uygun hale geldi. ama bunu değerlendirmek bize düşmez. biz sabırla sıramızı bekleyecez :)

jenn
24-12-06, 23:02
arkadaşlar 23.cü bölüme ait bir miktar fotoğrafı multimedya bölümüne ekledim..link aşağıda..:)

http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=1916867&posted=1#post1916867

beybolat
24-12-06, 23:56
Uğur kedi geldi biz yine sessiziz ee n'olcak şimdi:)

Neyse ben yorum yapayım bari,askerlik arkadaşlığı konusunda tahminim şu yönde;Naz Tarığa artık sen benim için şoförden ötesin diyecek Tarıkta başka birşey zannedip heyecanlanacak,Naz sen benim en iyi arkadaşımsım,dostumsun gibi birşeyler söyleyecek,benimle herşeyini paylaşabilirsin,Tarıkta bunu yemeyecek tabi vay sen misin benimle oynayan deyip ona göre davranacak.Hani en iyi arkadaşı,kankası ya aralarında başka birşey olamaz ya Tarık Naz'ı kıskandırmak için onu tarif ederek bir kızdan hoşlandığını söyleyecek;Naz da bu ben miyim acaba?Yoksa başkası olabilir mi?Acaba Ayşe mi? gibisinden sorularla boğuşacak ve çileden çıkacak...

Sabahta uğur kedi'nin mesajını okuyunca üstü kapalı bu yorumu yapmıştım açayım dedim:)Kısacası Naz yine kıskanacak ama bu sefer kendisini:)

Biz de onların bu sevimli hallerini zevkle izleyeceğiz:)

simser
25-12-06, 01:35
kimseden ses çıkmıyooo!!!!!!! bari herkes bu bölümle ilgili tahmin fln yürütmeye çalışsn bişe yapsn.. maksat konuşma olsn yani;) uğur kedi bu bölümle ilgili de çok ipucu wermedi ki!!!:( ya da dizi tarıkla naz sahnesinde bitmş olsaydı mesela konuşcak çk şey olurdu: bakınız geçen hafta hulusicana kdr gitti muhabbet:D
ya bu arada geçen bölümde a acayip bişe yoktu bence işallah bu bölmde olur. walla dürüst olmak gerekirse bnce bu son bölüm 22. kdr iyi deildi. o çok güzeldi, tarıkla naz onda çok sewimlilerdi çorbalar fln... bu sefer ikisinin sahneleri azdı. bi de neden bilmiyorm ama sanki kısa sürdü gibi geldi bana

simser
25-12-06, 02:00
ya şmdi aklıma geldi de acaba bu belkıs hanımın zawallı aşık kız hikayesinin teoyla bi ilgisi olabilir mii??:img-meeti
tmm ya bna bile biras saçma geldi şmdi düşününce ama yane en azından o adamın arkadaşı fln olabilir belki........ hala saçmalıyorm boşwern en iyisi:icon_whis

jenn
25-12-06, 09:02
Uğur kedi geldi biz yine sessiziz ee n'olcak şimdi:)

Neyse ben yorum yapayım bari,askerlik arkadaşlığı konusunda tahminim şu yönde;Naz Tarığa artık sen benim için şoförden ötesin diyecek Tarıkta başka birşey zannedip heyecanlanacak,Naz sen benim en iyi arkadaşımsım,dostumsun gibi birşeyler söyleyecek,benimle herşeyini paylaşabilirsin,Tarıkta bunu yemeyecek tabi vay sen misin benimle oynayan deyip ona göre davranacak.Hani en iyi arkadaşı,kankası ya aralarında başka birşey olamaz ya Tarık Naz'ı kıskandırmak için onu tarif ederek bir kızdan hoşlandığını söyleyecek;Naz da bu ben miyim acaba?Yoksa başkası olabilir mi?Acaba Ayşe mi? gibisinden sorularla boğuşacak ve çileden çıkacak...

Sabahta uğur kedi'nin mesajını okuyunca üstü kapalı bu yorumu yapmıştım açayım dedim:)Kısacası Naz yine kıskanacak ama bu sefer kendisini:)

Biz de onların bu sevimli hallerini zevkle izleyeceğiz:)

evet hoşuma gitti bu fikir.naz tarığa yakın dost havalarında yaklaşınca tarık da boş durmayacak tabii:))tarık nazın duygularını çözdü..madem öyle işte böyle diyerek nazı çileden çıkarmanın yollarını bulacak sanırım:))))

cave77
25-12-06, 10:19
Naz'ın zaten bir kıskanmadığı kendisi kalmıştı,yakında onu da başaracak bu gidişle:img-wink: artık Tarık'ın elinde öpüşme gibi bir koz da var,Tarık gibi zeki bir karakter elindeki bu kozları en iyi şekilde kullanarak Naz'ı aşkını itiraf etmeye zorlayacaktır,hani bazılarımız ilk itirafın Tarık'dan geleceğini düşünebilir ama bu itiraf ilk önce Naz'dan gelecek sanırım,kızcağız artık dayanamayıp eeee yettiii bee diyip itiraf edecek =))))

ipekb
25-12-06, 10:50
Naz'ın zaten bir kıskanmadığı kendisi kalmıştı,yakında onu da başaracak bu gidişle:img-wink: artık Tarık'ın elinde öpüşme gibi bir koz da var,Tarık gibi zeki bir karakter elindeki bu kozları en iyi şekilde kullanarak Naz'ı aşkını itiraf etmeye zorlayacaktır,hani bazılarımız ilk itirafın Tarık'dan geleceğini düşünebilir ama bu itiraf ilk önce Naz'dan gelecek sanırım,kızcağız artık dayanamayıp eeee yettiii bee diyip itiraf edecek =))))

VAAAY çok doğru..bu kız çatlar tarıktan önce aşkını kesın ıtıraf eder..bu kız okadar canı tez ki...bazen kendımı buluyorum..ya..saf...zavallı bi de adı edepsize çıkmış...tezcanlılığından....:img-yes: :img-wink:

whiteangel
25-12-06, 11:05
Herkesin beğendiği diziler vardır. Bizimkilerin sayısı seksen tanede üçü geçmez. Star'daki Yalancı Yarim'i 'Sabun köpüğü uçurur gibi' seyrediyoruz. Hulusi, 'Hulusi Kentmen'i, Vahi 'Vahi Öz'ü, Belgin 'Belgin Doruk'u hatırlatıyor. Arada, gırgır şamata gülüyorsunuz. Zaman zaman aşk ve dram, senaryonun sosu oluyor. Zaten bizim kafadakilerin fazla olduğunu güzel izlenme payı her zaman ispatlıyor. Yapımcı uyanık. Birkaç hafta önce Nilgün Belgün'ü ekibe dahil etti. Bu hafta Yalçın Menteş'i gördük. Demek ki, nabızlar iyi tutuluyor....burhan ayeri(güneş gazetesi)

Şimdi bu yazıyı okuyunca bir kere daha anladım ki ..güzel işler elbet takdir ediliyor. medya,magazin desteği ve reklamı olmadan bu kadar başarılı olan bir dizi daha yok. yani en azından bu sezon dizileri içinde yok diyebiliriz.
gelelim 24. bölüm tahminlerime..naz ; şöför-patron konumundan askerlik arkadaşlığı konumuna getirdiğine göre, tarık tan bir itiraf ya da ilk adıım bekliyor olabilir.bazı arkadaşların belirttiği gibi nazın zaaflarını iyi bilen tarık bu bölümde nazı kıskandırmak için ve itirafa zorlamak için elinden geleni yapar. haa naz pes eder mi? hiç sanmam:img-yes: naz ancak gider , kendini yatağına atar,yastıklarını yumruklar... ti a mo ti a mo ti a mo diye ağlar.. burda belkıs devreye girer bence.:img-yes: hem tarıkla hem nazla konuşur. zaten şu an için bu aşka destek veren sadece belkıs var, tabii yalancı yarim forum ahaliini saymazsak..:)

tarik_naz
25-12-06, 11:21
herkese iyi haftalar.

valla günler gibi, dizinin bölümleri de su gibi geçiyor. daha son bölümün tadı geçmeden, yeni bölüm geliveriyo. indirip tekrar izlemesem bölümlerde neler olmuş unutup gidecem. 24.bölüme geldik. yarını fragmanla, özetle, çarşambayı da ufak bi nostaljiyle geçirdik mi tamam. her ne kadar uğur kedi tüyolar verse de hala bana göre sır gibi geliyo. tabi tarık ve naz açısından. hulusi'nin metroseksüelliğinin komikliğini az çok gözümde canlandırabiliyorum (geçmişten :) )

son bölümde naz, tarık ile arkadaşlık adına ilk adımı atmıştı, tabi bunda öpüşmenin gerçek olmasının çok önemi var. yoksa naz o "evet" cevabını almasaydı tarığın işi yine zordu. "evet" cevabı naz'ı düşünmeye sevketti ve sonunda şüpheci naz gitti. yerine doğruları düşünen ama şüpheci kimliğinden sıyrıldığı için onlara inanmayan, arkadaş naz geldi. belli ki hastane gecesinden sabaha kadar geçen sürede naz "bu öpüşme gerçek olduysa, tarık artık benim neyim " konusunda bol bol düşünmüş ve sonunda tarığın suyunda gitmeye, onunla dostça fakat biraz mesafeli bi arkadaşlık kurmaya karar vermiş. bu arkadaşlığın eğlenceli olacağı kesin. en azından ilan-ı aşka kadar.

tarık, naz'ın duygularından emin. naz ise aşık ama sahte arkadaşlık numarası yapıyo. tabii tarık bu konuya kayıtsız kalmayacak. yine bol bol pot kırdıracak naz'a. ama bu seferki tatlı sürtüşme öncekilere göre daha farklı olacak, çünkü önceden şüpheci naz vardı pot kırsa bile üzerini hemen örtüyodu, ama şimdi "bir kıvılcım bile" aşk itirafı için yeterli olabilecek konumdalar.

eee bize de tadını çıkararak izlemek düşüyo.

zer
25-12-06, 11:35
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar ya sabahtan beri yazdıklarınızı okuyup
bitirmeye çalışıyorum anca bitirebildim. valla öyle bir alışkanlık olduki gelir gelmez bilgisayarı açıp okumak istiyorum yazdıklarınızı beyin cimlastiği iyi geliyor
geri sayım başladı bu arada uğur kedi, gelmiş azda olsa tüyolar vermiş demekki
bizi yine hoş sahneler bekliyor

wellcome
25-12-06, 12:02
“ dün yazmak istediğim bir konu vardı,bir türlü fırsat bulamadım yazmaya. konu reytinglerle ilgili efendim hani biz totalde 2. olduğumuz halde ab de istediğimiz neticeyi tutturamıyoruz ya.. bu topicte yazan forum ahalisinden ve çevremde diziyi izleyenlerden yaptığım bir tespit var. aslında benim gördüğüm bildiğim tanıdığım yalancı yarim izleyicilerinin çoğu ab grubuna dahil kişiler.. ya bu benim aklıma takıldı,sizlerle paylaşayım dedim. bu konuda sizin gözlem ve tespitlerinizi de öğrenmek isterim doğrusu.”

Whiteangel’ın geçen başlıkta kalan bu yazısına cevap vermek istedim.Bence de gayet doğru bir tesbit.Kendimden örnek vereyim.Eşim de ben de üniversite mezunu, çalışan insanlarız.Gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel yönden ab grubuna dahil olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.Her ikimiz de bu diziyi severek izliyoruz.Çevremde de izleyenler olduğunu biliyorum.Hatta size geçen bölümle ilgili komik bir durumu anlatayım.Ben sevdiğim dizileri yalnız seyretmekten hoşlanıyorum.Yani uzaktan kumanda aleti benim elimde olmalı ve kimse konsantrasyonumu bozmamalı.Neyse ben geçtim salona star ve euro star arasında mekik dokuyarak bölümü izledim.Bu arada eşim de mutfakta aynı diziyi izliyor ve hatta 70 yaşındaki annem de kendi odasında Yalancı Yarim izlemekle meşgul. Düşünün bir evdeki her üç televizyonda da aynı saatte aynı dizi izleniyor.(Tabi diğerleri reklam aralarında kanal değiştirmiş olabilirler.)Durumun komikliğini ertesi günkü matematik sınavına hazırlanmak zorunda olduğu için diziyi izlemeyen kızımın ağzından duyunca fark ettim.Tabi bir de çocuğa o saatte işkence çektirdiğimizi düşünerek biraz üzüldüm. Ayrıca çok iyi biliyorum ki çocuklarımın sınıf arkadaşları ve aileleri de bu diziyi severek izliyor.Ama maalesef ne bizim evde ne de onlarda raiting aleti mevcut değil.

unseen
25-12-06, 12:09
Herkese iyi haftalar...bu hafta çok meraktayız..neler olacak bilmiyoruz..böyle dizide gelişecek olaylar hakkında hiç bir fikri olmadan beklemek de zormuş...her
hafta ya dizinin bittiği sahneden yada uğur kedinin tüyolarından olacaklar hakkında bir fikrimiz oluyordu..beklemek zor geliyor böyle..şu Salı gelsede fragmanı
görsek..bu arada arkadaşlar dizinin resmi sitesini bulamıyorum..resmen kayıplarda.
yoksa benmi bulamıyorum...:img-help: :img-help:

jenn
25-12-06, 12:44
“ dün yazmak istediğim bir konu vardı,bir türlü fırsat bulamadım yazmaya. konu reytinglerle ilgili efendim hani biz totalde 2. olduğumuz halde ab de istediğimiz neticeyi tutturamıyoruz ya.. bu topicte yazan forum ahalisinden ve çevremde diziyi izleyenlerden yaptığım bir tespit var. aslında benim gördüğüm bildiğim tanıdığım yalancı yarim izleyicilerinin çoğu ab grubuna dahil kişiler.. ya bu benim aklıma takıldı,sizlerle paylaşayım dedim. bu konuda sizin gözlem ve tespitlerinizi de öğrenmek isterim doğrusu.”

Whiteangel’ın geçen başlıkta kalan bu yazısına cevap vermek istedim.Bence de gayet doğru bir tesbit.Kendimden örnek vereyim.Eşim de ben de üniversite mezunu, çalışan insanlarız.Gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel yönden ab grubuna dahil olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.Her ikimiz de bu diziyi severek izliyoruz.Çevremde de izleyenler olduğunu biliyorum.Hatta size geçen bölümle ilgili komik bir durumu anlatayım.Ben sevdiğim dizileri yalnız seyretmekten hoşlanıyorum.Yani uzaktan kumanda aleti benim elimde olmalı ve kimse konsantrasyonumu bozmamalı.Neyse ben geçtim salona star ve euro star arasında mekik dokuyarak bölümü izledim.Bu arada eşim de mutfakta aynı diziyi izliyor ve hatta 70 yaşındaki annem de kendi odasında Yalancı Yarim izlemekle meşgul. Düşünün bir evdeki her üç televizyonda da aynı saatte aynı dizi izleniyor.(Tabi diğerleri reklam aralarında kanal değiştirmiş olabilirler.)Durumun komikliğini ertesi günkü matematik sınavına hazırlanmak zorunda olduğu için diziyi izlemeyen kızımın ağzından duyunca fark ettim.Tabi bir de çocuğa o saatte işkence çektirdiğimizi düşünerek biraz üzüldüm. Ayrıca çok iyi biliyorum ki çocuklarımın sınıf arkadaşları ve aileleri de bu diziyi severek izliyor.Ama maalesef ne bizim evde ne de onlarda raiting aleti mevcut değil.

sevgili wellcome yazını okudum ve bizim evdeki manzaranın aynısını sende gördüm:))evet bende diziyi yanlız izlemekten yanayım..ve diğer ev sakinleride izliyor.ayrı ayrı..ama ben kendime bir çare buldum:))))ben kulaklık takıp izliyorum:))):)))istediğim kadar açıyorum sesini...yakında sağır olacağım:))))))

yeter be!
25-12-06, 14:22
ben son bölümde Naz ın makyajını beğenmedim...hele ruj u çok kötüydü bence..kıyafetler iyiyidi de makyaj çok gözüme battı.

bu bölümde neler olacak tahmin edemiyorum...ama asker arkadaşı muhabbeti dönecekse ortada zararlı çıkacak olan kişi kesin Naz olacaktır....

senem_89
25-12-06, 14:29
ben son bölümde Naz ın makyajını beğenmedim...hele ruj u çok kötüydü bence..kıyafetler iyiyidi de makyaj çok gözüme battı.

bu bölümde neler olacak tahmin edemiyorum...ama asker arkadaşı muhabbeti dönecekse ortada zararlı çıkacak olan kişi kesin Naz olacaktır....

evet bencede rujun rengi çok kötüydü yakışmamıştı hatta ben fragmanda farkettim ve bölüm boyunca gözüme çarptı.ama sürme güzel olmuştu.

Greek_girl
25-12-06, 14:31

katiliyorum sana yeter be!evet,son bolumde naz'in ruju berbatti.

bu asker arkadasi olayinda da sana katiliyorum.Karli cikacak olan kisi Tarik olacak,Naz da kiskancligindan catlayacak:img-hyste .Bu bolumde cok gulecezz cokkkkk.:img-hyste Nedense bugun forum cok sessiz galiba herkes bekleme moduna gecmis.

simser
25-12-06, 14:39
evet yaa... bi an önce yrn gelsin de fragmanı görelm artıkk en azından ona göre yorum yaparız... bu arada nazın ruju benm de dikkatimi çekti:img-yes:

ceza_cansu
25-12-06, 15:18
Selam herkese iyi haftalar.Naz'ın bu askerlik arkadaşı kararını nasıl aldığını merak etmeye başladım.Nasıl ve de ne şekilde bu kararı alıcak???Öpüşme olayı gerçek ve bu Naz'ın hayatındaki neredeyse en önemli olan şey.Hiçbirşey yaşanmamış gibi Tarık'a şoför olarak davranamaz ama sevgili de olamazlar.Naz'da en iyisi dost olalım diye düşünmüştür ama bakalım bu askerlik arkadaşı olayına ne kadar dayanabilicek???Sonucunda madem dostlar Naz Tarık'a bir kız ayarlamak zorunda kalabilir:):):).Tabi bu sadece Tarık'ın Naz'a oynayacağı ufak oyunlardan biri:)Çok merak ediyorum bu bölümü.

Arkadaşlar bu arada bugünden itibaren hafta içi hergün saat 16.30 da dizimizin tekrarları var.Biz forumda nostalji yapınca anlaşılan kanal bende yaparım dedi:):)

unseen
25-12-06, 16:41
Arkadaşlar dizimizin tekrarı başladı..1. bölümden itibaren olduğuna göre 2007nin
ilk haftalarıda dizimizin tekrarları var...:happy0064 :happy0064 :happy0064

zer
25-12-06, 16:41
nerdesiniz ey ahali, niye kimseler yok, ya bende amma tembel oldum ha
habire siz yorum yapın ben okuyayım diyorum bendeki de iş güzarlık yani kusura bakmayın neyse birazda ben yorum yapayım. O' halde ben şu soruları sorarak başlayayım. Naz'ın, askerlik arkadaşlığı ayağına yatma işini nasıl kıvıracağını ve niye böyle bir taktik izleme gereği duyduğunu düşündüm, aklıma gelen,
1 ci neden Naz, böyle yaparak Tarık, ile aralarındaki kendince sorun ettiği
patron şoför iklemini ortadan kaldıracak böylece daha yakın davranma fırsatını yakalamış olacak 2 ci neden Tarık'a göstereceği yakınlıkla sözüm ona Tarık bunu yanlış anlamamış olcak ya ee kankasını niye yanlış anlasın canım !.. belki bu yolla Tarık'ın, ağzını arama yoluna da gidecek ama saftirik kızımız daha kiminle dans ettiğini bilmediği için yani bu konularda taaa İtalyalarda mastır yapmış birinin olduğunu nerden bilsin, malesef kazdığı kuyuya kendisi düşecek 3 cü neden kendisine bu yönde dışardan gelecek sorulara karşı iyibir mazeret olabilir şöyleki, pardon Naz hanım, siz çıkıyormusunuz?
hayır sadece asker arkadaşıyız yaniiii sadece arkadaşız :img-in_lo
deyip kendisine yönelen şüpheleride böylelikle kamufle etmiş olacak hehe ee bizde yuttuk Naz hanım yemeyin bizi siz sırılsıklam aşıksınız işte itiraf edin yahu bizide bu işkenceden kurtarın artık. Yada yok yok etmeyin sizin böyle didişmeleriniz daha çok hoşuma gidiyor
daha güzel oluyor :img-yes: aman siz bilirsiniz ne haliniz varsa görün kafımı bıraktınız bizde yahu dövbe dövbe:img-blush

jenn
25-12-06, 16:47
evet şu anda birinci bölüm yayınlanıyor.nerden nereye geldiğimizi görmek bakımından vede tam anlamıyla nostalji yaşamak için ,ilk bölümlerini izleyememiş sonradan diziye kapılmış olanlar için uzun süreli bir maraton başladı:))çok keyifliii

ceza_cansu
25-12-06, 16:51
Tv den bölümlerin tekrarını izlemek her zaman daha keyifli oluyor.Bu eski bölümler bizim için çok iyi oldu.Bu sayede forum sessiz olduğu zaman o günkü tekrar bölümü hakkında konuşabiliriz:):).

simser
25-12-06, 16:56
ya eskileri izlemek de çok zewkli oluyo yaaa:D
vahinin saçı eskiden çok komikmiş ama:img-hyste
dizide görünce aklıma geldi bnce bu bölümde olmasa bile önümüzdeki bikaç bölüm içinde belginle hacer anne de barışabilirler... nese bn diziye dönüyorum herkese iyi seyirler;)

tarik_naz
25-12-06, 17:12
birinci bölümden itibaren başladığına göre, artık hergün dizimizi izleyecez. eski bölüm yorumlarını yaparak da nostalji yapmış oluruz.

heralde star geçen hafta yaptığımız nostaljiyi gördü ve diziyi yayınlamaya başladı. reklam reklam diyoduk star reklamın alasını yaptı galiba. ne dersiniz?

burcin_kaplan
25-12-06, 17:20
selamlar arkadşlar.. şu tekrar işi çok iyi oldu ya helede benim gibi ilk bölümleri izlemeyen arkadşlar için:) şimdi yeni bölüm gibi geliyor bunları ilk kez izlediğim içn.. ama çok büyük değişmeler fark ettim.. mesela seslendirme ve görüntülerde bi gariplik war gibi geldi bana hafiften heralde ilk bölüm diyedir ..bu arada ümit sanki biraz daha minyon duruyor , şimdi daha bi büyük gibi acaba kilo mu aldı biraz ondan dolayımı neyse şimdi ki hali daha güzel ztn:)
çok güzel oldu gerçekten bu olay yaa melisanın geldiği bölümleri tekrar izleyeceğimede çok seviniyorum o bölümlerde çok güzeldi:) ne kıskanmıştı ama naz tarıkı:)

simser
25-12-06, 17:20
ahh ahhh!! sen böyle şöförü zor bulursun bidaa nazzz...
adam hem yakışıklı espirili komik yetenekli düşünceli romantikkk hem de çok kültürlü baksanısa 3,5 yıl romada yaşamış, iki yabancı dil biliyo (japonca-italyanca);):P............
off ya nerde öyle şöförlerr,, keşke bizm şöförde öle olsaydı yaaa:img-in_lo

tarik_naz
25-12-06, 17:34
selamlar arkadşlar.. şu tekrar işi çok iyi oldu ya helede benim gibi ilk bölümleri izlemeyen arkadşlar için:) şimdi yeni bölüm gibi geliyor bunları ilk kez izlediğim içn.. ama çok büyük değişmeler fark ettim.. mesela seslendirme ve görüntülerde bi gariplik war gibi geldi bana hafiften heralde ilk bölüm diyedir ..bu arada ümit sanki biraz daha minyon duruyor , şimdi daha bi büyük gibi acaba kilo mu aldı biraz ondan dolayımı neyse şimdi ki hali daha güzel ztn:)
çok güzel oldu gerçekten bu olay yaa melisanın geldiği bölümleri tekrar izleyeceğimede çok seviniyorum o bölümlerde çok güzeldi:) ne kıskanmıştı ama naz tarıkı:)

ümit minyon tipli de naz'a ne demeli, bi o zaman bakın bi de şimdi. ilk bölümde tam yaşını gösteren bi kız gibi ama şimdi sanki 23-24 yaşındaymış gibi makyaja boğuyolar. bence bu ilk bölümdeki hali daha hoşmuş.

burcin_kaplan
25-12-06, 17:40
ümit minyon tipli de naz'a ne demeli, bi o zaman bakın bi de şimdi. ilk bölümde tam yaşını gösteren bi kız gibi ama şimdi sanki 23-24 yaşındaymış gibi makyaja boğuyolar. bence bu ilk bölümdeki hali daha hoşmuş.

ya ben ztn öncedne izlememiştim ondan dolayı nazı büyük sanıyorum geçen sitede gördüm 87 liymiş daha ya:img-yes: şok olmuştumm! walla o makyajlar yüzünden dediğin gibi bi 4-5 yaş büyük gösterio.. öle makyaja boğmasalar kendi hali makyajsız çok daha güzel bence merwe sevinin..

ceza_cansu
25-12-06, 17:42
Ya bende deminden beri bulmaya çalışıyorum Naz'daki değişim ne diye ama bulamamıştım.Bu arada şimdi izleyince aklıma geldi Tarık iyiki telefonunu kaybetmiş.Eğer kaybetmeseydi belkide Naz'la hiç tanışamıcaktı.İtalya'yı arayıp borcunu ödetirdi.İyiki kaybolmuş telefon.Telefonun gizemli sırrı:):)

beybolat
25-12-06, 17:49
Ben bu 1.bölümü zamanında bir aksilik yüzünden yarım yamalak izlemiştim.İnternetten de izlemedim.Çok hoşuma gitti şimdi izleyince,hele o Naz'ın şoför adayları neymiş öyle:img-hyste Naz yatsın kalksın Tarığa dua etsin bence:)

ayşe1903
25-12-06, 18:06
Ya bende deminden beri bulmaya çalışıyorum Naz'daki değişim ne diye ama bulamamıştım.Bu arada şimdi izleyince aklıma geldi Tarık iyiki telefonunu kaybetmiş.Eğer kaybetmeseydi belkide Naz'la hiç tanışamıcaktı.İtalya'yı arayıp borcunu ödetirdi.İyiki kaybolmuş telefon.Telefonun gizemli sırrı:):)

Bu dizide telefonda önemli roller üstlendi zaten. Önemli anlarda çalacak diye bakar oldum...:img-hyste :img-hyste

jlee
25-12-06, 18:15
ilk yönetmenin çektiği bölümlerde, yani sanırım 5. bölüme kadar, barış'ın olduğu sahnelerde görüntüde bir tuhaflık var, yanlardan basık (anlatamadım ama). bilmiyorum başka farkeden oldu mu? yüzü uzun çıkıyor. neden böyle bir şey yapılmış olabilir? çok kötü gözüküyor. acaba diyorum ilk yönetmenin barış'a gıcığı mı vardı?

beybolat
25-12-06, 18:17
Gaddar kız ne olucak:icon_twis vay be nereden nereye:icon_whis Vakti zamanında serseri olarak gördüğü,küçümsediği şoförüne şimdi sırılsıklam aşık:img-in_loNaz'ın durumu da zor sonuçta şoförüne aşık nasıl kabul etsin o öpücüğü,şu ''askerlik arkadaşlığı'' tadındaki ilişkiyi a acaip merak ediyorum.Çok matrak olacak çok:img-yes:

fırtına_leyla
25-12-06, 18:19
aynen haklısınız bende izledim tekrarını çok özlemişim be hala esprilerine gülünüyo:img-yes:

ayşenurr
25-12-06, 18:20
ilk bölümüde tekrar beğenerek izledim.çok komik sahneler vardı. babasının mahkemeye verişi ve hakimin konuşmalarında çok güldüm.:img-hyste

Buyukbaba
25-12-06, 18:21
Haha, bugün 5. bölümü izledim. Hani son bölümde Naz ben kimseden daha önce özür dilemedim diyordu ya, ben unutmuşum Naz'ın Tarık tan hem de name ile özür dilediğini. Özür dilerken bile yalan söylemiş. Çok yalancı kız canım şu Naz :)

tarik_naz
25-12-06, 18:21
ilk yönetmenin çektiği bölümlerde, yani sanırım 5. bölüme kadar, barış'ın olduğu sahnelerde görüntüde bir tuhaflık var, yanlardan basık (anlatamadım ama). bilmiyorum başka farkeden oldu mu? yüzü uzun çıkıyor. neden böyle bir şey yapılmış olabilir? çok kötü gözüküyor. acaba diyorum ilk yönetmenin barış'a gıcığı mı vardı?

evet ben bölümleri indirdikten sonra izlediğimde farketmiştim. özellikle 2. ve 3. bölümde naz çello çalarken. naz'ı gösteren kamerada sorun yokken, tarığı gösteren kamera da görüntü ekranın 2 yanından daralıyo ve tarık inceliyo. allahtan sonraki bölümlerde böyle teknik hatalar olmadı.

cave77
25-12-06, 18:22
Yaw bu Ayşe Tarık'a ne kadar aşıkmış valla helal olsun kıza gene iyi unutabilmiş Tarık'ı bu kadar kısa süre içerisinde....kızın her halinden Tarık'a acaip derecede bağlı olduğu belli oluyor:img-yes:

Nostalji güzel oldu ya,ilk bölümden itibaren çok komik bir dizi olduğu ve bu çizgisini muhafaza edeceği belliydi zaten

simser
25-12-06, 18:23
Haha, bugün 5. bölümü izledim. Hani son bölümde Naz ben kimseden daha önce özür dilemedim diyordu ya, ben unutmuşum Naz'ın Tarık tan hem de name ile özür dilediğini. Özür dilerken bile yalan söylemiş. Çok yalancı kız canım şu Naz

evet yaaa bakın hiç bizim tarığımız öyle yalancı mı:P
şaka bi yana da bn yeni bölüm için iyce meraklanmaya başladım!!! bence bu bölüm yine hulusiyle tarık karşılaşıcaklar, barışırlarmı bilmiyorm ama karşılaşırlar:img-yes:
naz yeni bölümlerde çirkinleşmiş ama yaa eskiden daha güzelmişş, makyajdan heralde.. ayşe de tam tersine şimdi güzelleşti, güzel giyinmeye de başladı artık:img-wink:

ayşenurr
25-12-06, 18:26
Yaw bu Ayşe Tarık'a ne kadar aşıkmış valla helal olsun kıza gene iyi unutabilmiş Tarık'ı bu kadar kısa süre içerisinde....kızın her halinden Tarık'a acaip derecede bağlı olduğu belli oluyor:img-yes:

Nostalji güzel oldu ya,ilk bölümden itibaren çok komik bir dizi olduğu belliydi zaten

ayşenin tarığı unuttuğu yokki,sadriyle teselli buluyor.büyük aşk kolay kolay unutulmaz.naz tarık aşkına ilerki bölümlerde zarar verebilir.

tarik_naz
25-12-06, 18:26
evet yaaa bakın hiç bizim tarığımız öyle yalancı mı:P
şaka bi yana da bn yeni bölüm için iyce meraklanmaya başladım!!! bence bu bölüm yine hulusiyle tarık karşılaşıcaklar, barışırlarmı bilmiyorm ama karşılaşırlar:img-yes:

ama tarık babasını öyle görüncü (misal samim :) ) artık koşup kucaklar mı yoksa arkasına bakmadan kaçar mı bilemem :)

hatta babasını hiç öyle görmese daha iyi bence. tarık "baba ben senin her halini özlemişim" dediğine çok pişman olur. :):)

simser
25-12-06, 18:28
şimdi dikkatimi çekti de tarık da başta ayşeye boş deilmişş, tmm çok aşık deilmiş ama hiçbişe hissetmiyomuş da denemez!! nazı görünce kızcağzı unutuwermişşş:icon_whis

simser
25-12-06, 18:30
ama tarık babasını öyle görüncü (misal samim :) ) artık koşup kucaklar mı yoksa arkasına bakmadan kaçar mı bilemem :)

hatta babasını hiç öyle görmese daha iyi bence. tarık "baba ben senin her halini özlemişim" dediğine çok pişman olur. :):)

hahahaha!!! doğru wala ben onu unutmuşum:img-hyste hulusi bu bölüm çok komik olucak çooookkkkk:happy0064

cave77
25-12-06, 18:30
ayşenin tarığı unuttuğu yokki,sadriyle teselli buluyor.büyük aşk kolay kolay unutulmaz.naz tarık aşkına ilerki bölümlerde zarar verebilir.

Zaten son bölümde Naz'a olan bakışları pek hayra alamet değildi,bu kız hiç beklenmedik anda birşeyler yapabilir,yani unutmuş gözüküyor ama hiç belli olmaz,bu sessiz hali pek hayırlı olmayacak gibi duruyor...ayrıca son bölümde Naz'a durduk yere sana şimdi Tarık Tekelioğlu'nun yerini söyleyim mi demesi de bir garipti.yani kafasından o an ne geçti neye istinaden bunu söyledi ya da neden bunu söylemek istedi anlamadım doğrusu?

ayşe1903
25-12-06, 18:32
şimdi dikkatimi çekti de tarık da başta ayşeye boş deilmişş, tmm çok aşık deilmiş ama hiçbişe hissetmiyomuş da denemez!! nazı görünce kızcağzı unutuwermişşş:icon_whis

Ayşe Tarık' tan ümitliydi ilk bölümlerde sonra araya mesafe girince (tabi Naz da girdi) durum değişti. Aklıma bir şey geldi Ayşe Hacer Annenin Tarık' tan kendisiyle konuşmasını istediğini bilmiyor di mi? Tarık' ın ilgisinin Hacer Anne yüzünden engellendiğini falan düşünmüyordur inşallah...

simser
25-12-06, 18:33
bence ayşeden tarığa zarar gelmezzz!! eğer unuttuysa ztn unutmuştur hiçbişe yapmasına gerek kalmaz, eğer hala sewiyosa da sewdiğinin üzülmesini istemez we yine bişey yapmaz.. yapıcak olsa eline çok fırsat geçti çoktan bişeler yapardı, en azından filizin kardeş meselesini anlatmasına yardımcı olmazdı!!!

beybolat
25-12-06, 18:37
Hacer Anne'nin de ilk bölüm performansını çok beğendim gerek Ayşeyle,gerek Tarıkla konuşmaları çok güzeldi.Aslında ben diziyi Hacer Anne için izliyorum:)Çok zeki yaw,cin gibi onun sahnelerine bayılıyorum.Ayşe'nin de performansı çok iyi gerçekten Tarığa ne kadar aşık olduğunu gözleriyle belli ediyor.Yalnız Tarıkta az değil bu ilk bölümde Ayşe'ye bakışları sonra gazoz kapağını sorması yani kız da boş yere ümitlenmemiş.Filizi de çok beğeniyorum çok doğal oynuyor rolünü;ben bu nostalji işini çok sevdim ama malesef yarın okulum akşama kadar 2. bölümü izleyemeyeceğim:icon_sorr Neyse yarın en azından yeni bölüm fragmanını göreceğim onunla idare ederim:)

tarik_naz
25-12-06, 18:37
bence ayşeden tarığa zarar gelmezzz!! eğer unuttuysa ztn unutmuştur hiçbişe yapmasına gerek kalmaz, eğer hala sewiyosa da sewdiğinin üzülmesini istemez we yine bişey yapmaz.. yapıcak olsa eline çok fırsat geçti çoktan bişeler yapardı, en azından filizin kardeş meselesini anlatmasına yardımcı olmazdı!!!

aynen katılıyorum. tarığı sevse bile tarığı üzecek bişey yapmak istemez ayşe. o sadece tarık ve naz'ı yanyana görmeye tahammül edemiyo. daha doğrusu naz'a gıcık oluyo. gerek hastaneye ziyaretteki tavırları gerek se naz ve tarık eve gelince ayşe'nin naz'a tavrı. kısacası ayşe'nin derdi tarık'la değil naz'la.

ayşenurr
25-12-06, 18:38
Ayşe Tarık' tan ümitliydi ilk bölümlerde sonra araya mesafe girince (tabi Naz da girdi) durum değişti. Aklıma bir şey geldi Ayşe Hacer Annenin Tarık' tan kendisiyle konuşmasını istediğini bilmiyor di mi? Tarık' ın ilgisinin Hacer Anne yüzünden engellendiğini falan düşünmüyordur inşallah...

hacer anneyle tarığın konuşmasını ayşe bilmiyor.ayşe öğrenirse kötü olur.
tarık benimle hacer anne yüzünden ayrıldı der.iyice ümitlenmeye başlar.

cave77
25-12-06, 18:42

Hayır Ayşe'nin o konuşmadan haberi yok,o yüzden hani olur ya Tarık'ın Hacer Anne'nin isteği üzerine kendisiyle o şekilde bir konuşma yaptığını öğrenirse aslında Tarık'ın bunu istemediğini belki kendisinden hoşlandığını ama Hacer Anne'ye itiraz edemediği için bu konuşmayı yaptığını sanabilir,olur mu olur yani ama olursa da kötü olur,zar zor unutmaya çalıştığı hatta sanırım unutabildiği o aşk yeniden alevlenebilir ama bi de şu açıdan bakalım Tarık sonuçta Ayşe'ye aşık olsaydı isterse Hacer Anne ona yüz kez Ayşe ile konuş desin gene de asla konuşmazdı yani Tarık cephesinde Ayşe'ye karşı bir kardeş sevgisi dışında hiçbirşey yoktu...ama bu konuşmanın Hacer Anne'nin isteğiyle olduğunu öğrenirse gene de düz mantık hemen Tarık'ın bunu istemeye istemeye yaptığını zannedecektir...derinlemesine düşünmez.

simser
25-12-06, 18:42
bence artık ayşe de nazla tarığın arasında bişeler olduğunu anlamıştır, tarık kaza yapınca naz hastaneye geldi, ayşe hasta olduğunda yine tarığın peşinden geldi, tarık da naz ne zmn ne derse yapıyo o gece hastanede ayşeyi bırakıp nazla gitti mesela!! hem tarığı artık sewmiyo olsa bile naza sinir olması doal hangimis eskiden sewdiğimiz ya da bizi seven birini başkasıyla görünce yanındakine sinir olmaz ki:img-blush

ayşe1903
25-12-06, 18:43
Ayşe özünde iyi biri, Tarık' ı üzmek istemeyeceğini düşünüyorum bende. Ama son bölümde intikamdan falan bahsetti. Eğer kin beslemiyorsa bu kelimeyi ağzına bile almaması gerekiyordu. Tarık' a zarar vermek istemez belki ama Tarık_Naz' a katılıyorum Naz' ı üzmek istiyor gibi... Tarık ve Ayşe tekrar bu konuyu konuşacak olurlarsa umarım Tarık ağzında bir şey kaçırmaz, yoksa en başta kalbi kırılacak olan kişi Sadri olur...

cave77
25-12-06, 18:45
aynen katılıyorum. tarığı sevse bile tarığı üzecek bişey yapmak istemez ayşe. o sadece tarık ve naz'ı yanyana görmeye tahammül edemiyo. daha doğrusu naz'a gıcık oluyo. gerek hastaneye ziyaretteki tavırları gerek se naz ve tarık eve gelince ayşe'nin naz'a tavrı. kısacası ayşe'nin derdi tarık'la değil naz'la.

Aslında işin kötü tarafı da bu zaten,sonuçta Naz'a gıcık orası kesin bu yüzden Naz'ı üzecek bazı durumlara sebebiyet verebilir ama bu durum Tarık'a da otomatikman yansır yani o da üzülür bunun sonucunda,Ayşe karakteri bu dizide benim tam anlamıyla çözemediğim tek karakter.yani şunu yapamaz ya da bunu yapar diyemiyorum daha henüz keşfedemediğimiz bir yanı var bu kızın.

tarik_naz
25-12-06, 18:49
Aslında işin kötü tarafı da bu zaten,sonuçta Naz'a gıcık orası kesin bu yüzden Naz'ı üzecek bazı durumlara sebebiyet verebilir ama bu durum Tarık'a da otomatikman yansır yani o da üzülür bunun sonucunda,Ayşe karakteri bu dizide benim tam anlamıyla çözemediğim tek karakter.yani şunu yapamaz ya da bunu yapar diyemiyorum daha henüz keşfedemediğimiz bir yanı var bu kızın.

bi yandan tarığa aşık gibi "beni bu halde görmeni istemiyorum" diyo, diğer yandan da sadri'nin yarıştığını öğrenince bu sefer de sadri'ye aşıkmış gibi "biliyodum senin yarışacağını" deyip sadriye sarılıyo.. yaw bu kız kime aşık.

cave,haklısın bu kızı keşfedemedik gitti.

ayşe1903
25-12-06, 18:52
yaw bu kız kime aşık.

[.

Bence Ayşe hayalinde yaşattığı karaktere aşık, çevresinde bu modele uyan bir kişi olduğunda ona karşı ilgi duymaya başlıyor... Naz' a anlattığı sabıka hikayesinde Tarık' ı kahraman olarak tasvir etmişti....

cave77
25-12-06, 18:54
bi yandan tarığa aşık gibi "beni bu halde görmeni istemiyorum" diyo, diğer yandan da sadri'nin yarıştığını öğrenince bu sefer de sadri'ye aşıkmış gibi "biliyodum senin yarışacağını" deyip sadriye sarılıyo.. yaw bu kız kime aşık.

Hah işte bende bunu anlamıyorum,yani kimi ne ölçüde sevdiğini anlayamadım bir türlü..."beni bu halde görmeni istemiyorum" bunu diyen birisi hala eski aşkını tam anlamıyla unutamamış demektir bana göre,var birşeyler var ama çözemiyoruz...hayır iki kişiyi aynı anda sevmek mümkündür yani imkansız gibi durur ama olağandır öyle bir arkadaşım vardı oradan biliyorum :))) fakat sonunda kimse mutlu olamadı...

simser
25-12-06, 18:54
ya bence tarığı daha unutamadı ama sewgisi gittikçe azalıyo bu arada da sadriye ilgi duymaya başladı.. yane aklı karışık sanırım o da bilmiyodur kime aşık olduğunu

beybolat
25-12-06, 18:59

Ya aslında Ayşe'nin de kafası karışık.Bir yanda yıllardır birlikte büyüdüğü çocukluk aşkı Tarık diğer yanda bir şeyler paylaştığı,değer verdiği fakat ona karşı ne hissettiğine tam olarak karar veremediği Sadri var.Hacer Anne Tarığın Ayşeyle konuşmasını istedi fakat Ayşe bunu bilmediği için bunun nedenini Naz olarak görüyor,Naz'a da bu yüzden kızgın.

ceza_cansu
25-12-06, 18:59
Ya aslında Ayşe'nin derdi Tarık'ın onu reddetmesi.Tarık Ayşe'ye onu kardeşi gibi gördüğünü söyledi ama bu Ayşe'yi vazgeçireceği yerde değişik bir duyguya soktu.Sadri'ye gelince onu sadece seviyor ama Tarık'a aşık.Bugün gelse Hacer Anne Ayşe'ye izin verse istediğini seç diye Ayşe gözü kapalı Tarık der.

RebeCa
25-12-06, 19:02
sevgili wellcome yazını okudum ve bizim evdeki manzaranın aynısını sende gördüm:))evet bende diziyi yanlız izlemekten yanayım..ve diğer ev sakinleride izliyor.ayrı ayrı..ama ben kendime bir çare buldum:))))ben kulaklık takıp izliyorum:))):)))istediğim kadar açıyorum sesini...yakında sağır olacağım:))))))

jenn çözümüm güzelmiş.bende sevdıgım diziyi tekbaşıma izlemekten zevk alırım zıra babamla seyrettıguım zaman reklam arasında çevırır bende sınır olurum oyuzden odamda rahat rahat seyrederım reklemda bıle çevırmem hatta cebım çalsa bıle (önemlı degılse) açmam,tabıı (sesını kıstıgımı soylemem gerek yok).
içeride babamda aynı dızıyı seyredıyor tabıı bızım evde de reytıng aletı yok.
gelelım bu haftaya ugur kedı sagolsun 24 v25 .bölümlerde süpermış Naz'ın u yaklaşımına tabıı Tarık da çok güzel bir şekılde cevap verecek ve Naz yıne sınır krızlerı geçırecek .tabıı amelıyatımız var bu bölümde metroseksuel ve flortoz bır yapıya sahıp olan hulusı ve tabııkı samım ...... bakalım ne oalcak yarın fragman dönmeye başlar.

sevgiler

simser
25-12-06, 19:12
bakalım belgin bu yeni kilometroseksüel hulusiden ne kdr zmnda skılıcak?? belki de yeni halini hiç beğenmez teoyla daha da yakınlaşır we hulusi de çatlar kıskançlıktannnn o sıfır kilometro süslü haliyle birden sert sert bağırmaya başlar tekrar:img-hyste

ya arkadaşlar fragman bu gece 12:00dan itibaren mi yayınlanır sabah belli bi saatten itibaren mi???

tarik_naz
25-12-06, 19:15
bakalım belgin bu yeni kilometroseksüel hulusiden ne kdr zmnda skılıcak?? belki de yeni halini hiç beğenmez teoyla daha da yakınlaşır we hulusi de çatlar kıskançlıktannnn o sıfır kilometro süslü haliyle birden sert sert bağırmaya başlar tekrar:img-hyste

hulusi, inatçılığı yüzünden rezil olacak millete, çünkü belgin "biz senin bu halini çok seviyoruz" dedi. madem belgin, kendisi haricinde başka birisine seksüel kelimesini kullandı. hulusi de kendisini maçoseksüel ilan etseydi. daha komik olurdu valla :)

ceza_cansu
25-12-06, 19:17
Hulusi'nin herşeyi tuhaf olduğu için kesin metroseksüel halleride çok tuhaf olucak.Düşünsenize Hulusi manikür yaptırmış,parlatıcı sürdürmüş ellerini kurutuyor:):):)

shadowblue
25-12-06, 19:20
Ya aslında Ayşe'nin derdi Tarık'ın onu reddetmesi.Tarık Ayşe'ye onu kardeşi gibi gördüğünü söyledi ama bu Ayşe'yi vazgeçireceği yerde değişik bir duyguya soktu.Sadri'ye gelince onu sadece seviyor ama Tarık'a aşık.Bugün gelse Hacer Anne Ayşe'ye izin verse istediğini seç diye Ayşe gözü kapalı Tarık der.
Ben senin düşündüğünün tam tersini düşünüyorum.Bence Tarığı seviyor,Sadri'ye aşık ama henüz bunun farkında değil.Ben daha önce bu duruma benzer bir yabancı dizi izlemiştim.Orada kız yıllardır birlikte büyüdüğü çocukluk arkadaşına aşıktı.Bu çocuğun bir erkek arkadaşı daha vardı zamanla o kız ile diğer çocuk arasında aşk başladı.Kız çok ikilemde kaldı hangisini seviyorum diye ama sonunda beraber büyüdüğü çocuğun onun geçmişine ait masum bir aşk olduğuna karar verdi gerçek aşkının diğer çocuk olduğunu anladı.Ben de Ayşe'nin gerçek aşkının Sadri olduğunu düşünüyorum.Sadece bunu fark etmesi zaman alacak.

simser
25-12-06, 19:24
Ben senin düşündüğünün tam tersini düşünüyorum.Bence Tarığı seviyor,Sadri'ye aşık ama henüz bunun farkında değil.Ben daha önce bu duruma benzer bir yabancı dizi izlemiştim.Orada kız yıllardır birlikte büyüdüğü çocukluk arkadaşına aşıktı.Bu çocuğun bir erkek arkadaşı daha vardı zamanla o kız ile diğer çocuk arasında aşk başladı.Kız çok ikilemde kaldı hangisini seviyorum diye ama sonunda beraber büyüdüğü çocuğun onun geçmişine ait masum bir aşk olduğuna karar verdi gerçek aşkının diğer çocuk olduğunu anladı.Ben de Ayşe'nin gerçek aşkının Sadri olduğunu düşünüyorum.Sadece bunu fark etmesi zaman alacak.

shadowblue'ya katılıyorummm... ayşe hayatına giren ilk erkek, ilk aşkı tarık diye kimse onun yerini tutamaz die düşünüyo.. bi kere hacer anneye demişti bn kararımı werdim: sadri die:)

eroglu_forever
25-12-06, 20:03
Arkadaşlar Kötü Haber :

Kurtlar Vadisi Efsanesi,

Kurtlar Vadisi - Güneydoğu Konseptiyle Perşembe Günleri Show TV' De...

Az Önce Bahadır Özdener Resmi Açıklamasını Show TV Ana Haberde Yaptı...

Bu Sefer,

Polat Alemdar Ve Ekibi Resmi Görev İle, Güneydoğuda Teröre Karşı Savaşak...

Ha Bu Arada Dizinin Bu Sefer Yayınlanma Garantisi War. (KV Ekibi BirKaç Ay Önce Başbakanın Yoğun Programına Rağmen Görüşüp Garantisini Aldılar...)

Dizinin Yayın Saati Belli Değil; İnşallah Yalancı Yarimle Çakışmaz...

Sevineyimmi Üzüleyimmi Bilemedim Yaw??? (Bir KV & YY Fanatiği Olarak)

Ayrıca Kaynak İsterseniz :

http://www.medyafaresi.com/?hid=2359&cid=8

cave77
25-12-06, 20:16
Yaw durun bakalım gün doğmadan neler doğar tamam perşembe günü olabilir ama şu an için kesinlikle bizimle çakışmayacak çünkü Show Tv perşembe günü saat 20:15'e "Doktorlar" adlı yeni bir dizi koydu,bu perşembe başlayacak yani bu durumda Kurtlar Vadisi prş olsa bile kesinlikle en erken saat 22:00 de başlayacak,bu durumda da esas olan Hırsız-Polis,Kaybolan Yıllar,Bebeğim vs..dizilerine olacak.

whiteangel
25-12-06, 20:18
Arkadaşlar Kötü Haber :

Kurtlar Vadisi Efsanesi,

Kurtlar Vadisi - Güneydoğu Konseptiyle Perşembe Günleri Show TV' De...

Az Önce Bahadır Özdener Resmi Açıklamasını Show TV Ana Haberde Yaptı...

Bu Sefer,

Polat Alemdar Ve Ekibi Resmi Görev İle, Güneydoğuda Teröre Karşı Savaşak...

Ha Bu Arada Dizinin Bu Sefer Yayınlanma Garantisi War. (KV Ekibi BirKaç Ay Önce Başbakanın Yoğun Programına Rağmen Görüşüp Garantisini Aldılar...)

Dizinin Yayın Saati Belli Değil; İnşallah Yalancı Yarimle Çakışmaz...

Sevineyimmi Üzüleyimmi Bilemedim Yaw??? (Bir KV & YY Fanatiği Olarak)

Ayrıca Kaynak İsterseniz :

http://www.medyafaresi.com/?hid=2359&cid=8
Bildiğim kadarıyla kv türü dizi ve programların saat 22.00 den önce yayınlanması yasak. Çocukların şiddet içeren programlardan korunması amacıyla,bu tür diziler saat 22.00 den snra yayınlanıyor. Bu nedenle yalancı yarimle çakışması söz konusu olmaz.

nowar_77
25-12-06, 20:24
bence endişeye mahal yok..whiteangel in de belirttiği gibi saat 22.00 de olur o dizi ..daha erkene koyamazlar..onu da o saatte olan diziller düşünsün..haa ikinci olmayız da 3.oluveririz..sanki reytingler konusunda üstüme bir rehavet geldi..her halukarda dizimizin izleyicisi dizisinden vaz geçmez..

whiteangel
25-12-06, 20:28
hulusi, inatçılığı yüzünden rezil olacak millete, çünkü belgin "biz senin bu halini çok seviyoruz" dedi. madem belgin, kendisi haricinde başka birisine seksüel kelimesini kullandı. hulusi de kendisini maçoseksüel ilan etseydi. daha komik olurdu valla :)
ilahi tarik_naz çok yaşa emi..:img-hyste koptum akşam akşam yahu.. literatüre yeni bir niteleme sıfatı katmışsın. maçosexsüel :img-hyste aslında Hulusi yi tam olarak niteliyor bu terim.:img-hyste

beybolat
25-12-06, 20:30
Anlaşıldı Show tv Star'la başa çıkamayınca bu yola başvurdu demek.Bizi etkiler mi bilmem ama kaybolan yılları etkileyeceği kesin böyle olursa muhteşem ikilimiz(Yalancı Yarim&Kaybolan Yıllar) bozulacak.Kanalda da ne hırs varmış bütün dizileri koydu karşımıza baktı olmadı en sonunda ağır topunu koydu.Şu kanal stratejilerinden hiç hoşlanmıyorum ne o öyle savaşır gibi...

cave77
25-12-06, 20:39
Ya ben artık bu reyting olayına takılmıyorum çünkü bizim diziye olan güvenim tam,kemikleşmiş bir izleyici kitlemiz var zaten,artı Kurtlar Vadisi konsepti gereği diğer bazı arkadaşların dediği gibi saat 22:00 de yayınlanacak,zaten Show saat 20:00'ye yeni bir dizi koyuyor bu hafta...her neyse esas bizim diziye güvenmenin sebebi değil sonuçta biz eskiden cuma gibi çok ama çok zorlu bir günde yayınlanıyorduk ona rağmen hep en kötü 4.olduk hatta çoğu zaman Yabancı Damat'ı geçtik ve 3.olduk,sonuçta yayınlandığımız günlerde ne kadar zorlu diziler olursa olsun bizim dizimizin acaip bir direnç gücü var,bir şekilde mutlaka üst sıralarda yer almayı başarıyor,seveni çok fazla...yani bu durumda KV yayınlanınca 2.olmayız da 3. ya da 4.oluruz bu birşeyi değiştirmez,ne farkeder ki ayrıca yeni yılla beraber reyting cihazlarının olduğu evler değişecek başka evlere reyting cihazları konulacak artı A/B grubu oranı %8'e düşürülecek yani birçok şey değişebilir henüz hiçbirşey belli değil ki...ayrıca bizim çakışma gibi bir sorunumuz da olmayacak en azından,bizden önce çakışacak diziler düşünsün bence...ayrıca perşembe diyorlar ama belli olmaz sonuçta,daha dizi çekilecekte vs..ohoo birsürü şey...o yüzden endişelenmeye bence hiç gerek yok en azından şimdiden,KV yayına girdiği zaman alınacak sonuca ya da karşılaşılacak duruma göre bir hal tarzı belirlenir ama şimdiden niye strese sokalım ki kendimizi,ki ortada zerre kadar strese girecek bir durum yok.

jenn
25-12-06, 20:41
arkadaşlar niye üzülüyorsunuz.?.naapalım kurtlar vadisi başlarsa başlasın...daha çekilecek.. kimbilir ne zaman yayına girecek..şiddet içeren dizilerin 22 den önce konulmaması gerekiyor..biliyorum bazılarınız kurtlar vadisini izliyor..onlara zor olacak aynı saat olursa.ki aynı saatte olması ihtimali bence yok denecek kadar az...ama ben şahsen birbirine bu kadar zıt iki diziden eğer yalancı yarime tutkunsam onun bende yarattığı atmosferi asla kurtlar vadisiyle değiştirmem..

nowar_77
25-12-06, 20:43
Keşke Cuma Gününü Değiştirmeselerdi...

televizyon dünyası rekabet dünyası..öğrendik artık bunu ...hep olacaktır bunlar..sürekli yeni diziler yayınlanıyor..perşembe - cuma ..ne fark eder ki..yarın öbür gün cuma bir dizi kalkar yerine bir dizi konur..reytingleri al-üst eder..yani bunun sonu yok..her dizi kısmeti kadar reytingini alır diyelim..dizimizi seyredelim..gerisi allah-kerim..

eroglu_forever
25-12-06, 20:45
Arkadaşlar KV - Güneydoğuyu Bir Önceki KV İle Karıştırmayın;

Eskisi Gibi Şiddet İçeriği Olmayacak Dizide;

Senaryo Dewlet Onayından Geçti...

Daha Ayrıntılı Bilgi İçin :

http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=29962

Dizinin Perşembe Günü Yayınlanacağı Kesinleşti,

Fakat Saati Henüz Belli Değil.

Büyük Bir İhtimalle 22:00' Da Olur. Benim Endişem Çakışma İhtimalinin Bulunmasıydı, İnşallah Çakışmazlar...

Perşembe Günleri Benim İçin Yorucu Geçecek...

Önce YY Sonra KV...

beybolat
25-12-06, 20:52
Endişelenmeye ve tadımızı bozmaya gerek yok aslında hem KV Şubat'ın ilk haftası başlayacakmış o güne kadar 4 ya da 5 bölümümüz yayınlanacak,ilişkiler rayına oturacak.Dizimizin tekrarları da bitmiş olur.İzleyici kitlemiz de iyice oturmuş olur diye düşünüyorum.Benim bozulduğum nokta artık bu kanalların rekabet olayını abartmış olmaları,illa hepsi her güne iki dizi koyayım diye uğraşıyor sonra bazıları tutunamıyor 5-10 bölümde yayından kaldırılıyor olan o dizileri izleyen seyirciye ve o dizide oynayan oyunculara oluyor.Yazık onların emeğine...

ceza_cansu
25-12-06, 20:52
Ya bencede düşünmeye gerek yok.Zaten artık kanalında dizimize ne kadar önem verdiğini biliyoruz.Ayrıca KV perşembe günü yayınlanıcaksa Star perşembeye daha da çok özen gösterir.KV başlıcak diye perşembe gününün reytinglerini ona bırakalım diye hiçbir kanal düşünmez.

eroglu_forever
25-12-06, 20:56
Ya bencede düşünmeye gerek yok.Zaten artık kanalında dizimize ne kadar önem verdiğini biliyoruz.Ayrıca KV perşembe günü yayınlanıcaksa Star perşembeye daha da çok özen gösterir.KV başlıcak diye perşembe gününün reytinglerini ona bırakalım diye hiçbir kanal düşünmez.

İnşallah Dediğiniz Gibi Olur...

Starın Yalancı Yarim Ve Kaybolan Yıllara Yüklenmesi Lazım,

Hem Ciddi Tanıtımlar Yapılmalı,

Hem De Senaryolar Hareketlendirilmeli, Orjinal Fikirler Üretilmeli,

Mesela Fırtına' Nın Son Bölümünün Finali Gerçekten Çok Güzeldi...

Buyukbaba
25-12-06, 21:05
arkadaşlar niye üzülüyorsunuz.?.naapalım kurtlar vadisi başlarsa başlasın...daha çekilecek.. kimbilir ne zaman yayına girecek..şiddet içeren dizilerin 22 den önce konulmaması gerekiyor..biliyorum bazılarınız kurtlar vadisini izliyor..onlara zor olacak aynı saat olursa.ki aynı saatte olması ihtimali bence yok denecek kadar az...ama ben şahsen birbirine bu kadar zıt iki diziden eğer yalancı yarime tutkunsam onun bende yarattığı atmosferi asla kurtlar vadisiyle değiştirmem..
Maalesef KV nin epey bir bölümü hazır bile. Sadece kanalla anlaşma için bu kadar bekledi. 22:00 konusunda görüşler doğru.Ama tekrarları 20:00 da olacaktır. Ben öyle düşünüyorum.
Bazılarımız neden endişeleniyoruz diyor. Lakin, gözünüzden kaçmasın, bir dizinin hayatı, aldığı rating'e dolayısıyla reklama bağlı. Kanalların ana girdisi reklam ve bu reklamlar özellikle ratingi yüksek programlar arasına veriliyor. Onun için kanallar gelirlerini riske atmak istemezler. Rating düşerse, program kalkar. Maalesef bu iş bu kadar acımasız.
Umalım da seyircisinin sesine kulak veren star sağduyulu davransın ve umalım ki perşembe gününe Melisa gibi damlayan showtv ye dizimizin kemikleşmiş seyircisi karşı koyabilsin. İyimser olalım ama startv bir "Tarık" olmak zorunda.

eroglu_forever
25-12-06, 21:12
Maalesef KV nin epey bir bölümü hazır bile. Sadece kanalla anlaşma için bu kadar bekledi. 22:00 konusunda görüşler doğru.Ama tekrarları 20:00 da olacaktır. Ben öyle düşünüyorum.
Bazılarımız neden endişeleniyoruz diyor. Lakin, gözünüzden kaçmasın, bir dizinin hayatı, aldığı rating'e dolayısıyla reklama bağlı. Kanalların ana girdisi reklam ve bu reklamlar özellikle ratingi yüksek programlar arasına veriliyor. Onun için kanallar gelirlerini riske atmak istemezler. Rating düşerse, program kalkar. Maalesef bu iş bu kadar acımasız.
Umalım da seyircisinin sesine kulak veren star sağduyulu davransın ve umalım ki perşembe gününe Melisa gibi damlayan showtv ye dizimizin kemikleşmiş seyircisi karşı koyabilsin. İyimser olalım ama startv bir "Tarık" olmak zorunda.

Ewet Haklısınız...

KV 22:00' Da Yayınlanır Ve Öncesinde Tekrarı Olur. KV' Nin Tekrarlarını Bilmeyen Yoktur Heralde, Ciddi Anlamda Reyting Alır...

Starın Diziyi Perşembeye Çekmesi Çok Yanlış Oldu,

Zaten Uzun Zamandan Beri KV Dedikoduları Mewcuttu,

Perşembe Günü Yayınlanacağını Tahmin Etmek İçin Kahin Olmaya Da Gerek Yok...

beybolat
25-12-06, 21:13
KV bölümleri hazır mı?Şubatta başlayacak diye biliyorum.Umarım şu Doktorlar denilen dizi tutar çünkü ben eminimki KV özeti ya da tekrarı bile onun raitinglerini ikiye katlar.

Buyukbaba
25-12-06, 21:15
Ewet Haklısınız...

KV 22:00' Da Yayınlanır Ve Öncesinde Tekrarı Olur. KV' Nin Tekrarlarını Bilmeyen Yoktur Heralde, Ciddi Anlamda Reyting Alır...

Starın Diziyi Perşembeye Çekmesi Çok Yanlış Oldu,

Zaten Uzun Zamandan Beri KV Dedikoduları Mewcuttu,

Perşembe Günü Yayınlanacağını Tahmin Etmek İçin Kahin Olmaya Da Gerek Yok...
Bunda tek umudum yeni başlayan "doktorlar". Aslında 2 ucu keskin bıçak. Doktorlar tutmazsa, kv tekrarı girer, doktor tutarsa bizim share den alır. pffss

ANIL_
25-12-06, 21:17
kv nin yayınlanacağı zamana kadar yayınlanacak bölümler çok önemli
mümkün olduğunca kemikleşmiş seyirci kitlemizi arttırmamız lazım

Buyukbaba
25-12-06, 21:18
KV bölümleri hazır mı?Şubatta başlayacak diye biliyorum.Umarım şu Doktorlar denilen dizi tutar çünkü ben eminimki KV özeti ya da tekrarı bile onun raitinglerini ikiye katlar.
Hazır beybolat. Hatta yaklaşık 1 sezonluk bölümü hazır. ANIL_ ın dediği gibi, dizi öyle bir yere gelmeli ki kopamamalı insanlar o vakte kadar.

beybolat
25-12-06, 21:24
kv nin yayınlanacağı zamana kadar yayınlanacak bölümler çok önemli
mümkün olduğunca kemikleşmiş seyirci kitlemizi arttırmamız lazım
Ewet kesinlikle katılıyorum.Bunun için ilk hamleyi 1. bölümden itibaren tekrarları yayınlayarak yaptı.Şimdi işin magazinsel tarafını halletmesi lazım.Kanalın biraz atak davranması lazım en azından kemikleşmiş kitle için çünkü Show'un yapacağı reklamı biliyorum ben,sağır sultan bile duyar KV'nin başladığını,gününü,saatini...

jenn
25-12-06, 21:25
sevgili eroğlu arkadaşım felaket tellalı gibi panik halinde başladın yazmaya:)ne yapabiliriz.?.yapacak bişey varmı.?.star bilmiyormu bu durumu ?bütün kanallar biliyor.hepsi birbirini takip ediyor..biz zaten birinci değilizki reytinglerde ikiyiz..üç oluruz dört oluruz...ne olacak başka.?.her kanalın izleyeni var..eğer bir kitlesi varsa bunu değiştirmez.ha yüzer gezer kitle gider.ama yalancı yarimin yüzergezer kitlesi olduğunu sanmıyorum..özel bölümüyle çakışırsakda mesela sen eroğlu. özel bölümünüde izlermisin yalancı yarimin yerine? işte bu soruya verilen cevap önemli..

ayrıca kaybolan yıllar,hırsız polis yeni başlayan bebeğim büyük ihtimal aynı saate denk gelecek onlar naapsın..?yani sizin dediğinizden şu çıkıyor perşembeleri diğer kanallar ekran karartsınlar bi show açık kalsın.çünkü kurtlar vadisi oynayacak.olacak şeymi bu?

simser
25-12-06, 21:27
ya arkadaşlar bu kadar paniklemeyin, eminim ki benim gibi kurtlar wadisini sewmeyen bissürü kişi wardır!!!! hem ztn kurtlar wadisi 22 00 da yayınlanır büyük ihtimalle... ya öle olmasa bile napalım bisde ikincilik yerine üçüncülüğe razı olcasss;).... herkes de kv izliycek deil ya!!!

ceza_cansu
25-12-06, 21:33
sevgili eroğlu arkadaşım felaket tellalı gibi panik halinde başladın yazmaya:)ne yapabiliriz.?.yapacak bişey varmı.?.star bilmiyormu bu durumu ?bütün kanallar biliyor.hepsi birbirini takip ediyor..biz zaten birinci değilizki reytinglerde ikiyiz..üç oluruz dört oluruz...ne olacak başka.?.her kanalın izleyeni var..eğer bir kitlesi varsa bunu değiştirmez.ha yüzer gezer kitle gider.ama yalancı yarimin yüzergezer kitlesi olduğunu sanmıyorum..özel bölümüyle çakışırsakda mesela sen eroğlu. özel bölümünüde izlermisin yalancı yarimin yerine? işte bu soruya verilen cevap önemli..

Yani.Ayrıca bizki cumaları bile ilk 5 dışında sıralamalarda olmazdık.Diyelim KV özel bölümü reyting almaya başladı.Reytinglerde en kötü ihtimal şöyle olur;ilk 2 yi yeni bölüm ve özel bölüm alsa,3 ve 4'ü Kaybolan Yıllarla Hırsız Polis paylaşsa biz 5-6 arasında gidip geliriz.Bunlarda en kötü ihtimaller.Star da gün 1. olmaz 2.olur.Bunlara şimdiden takmayalım.Önümüzde tadını çıkartacağımız çok güzel bölümler var.

AneLkALeX
25-12-06, 21:34
ya arkadaşlar bu kadar paniklemeyin, eminim ki benim gibi kurtlar wadisini sewmeyen bissürü kişi wardır!!!! hem ztn kurtlar wadisi 22 00 da yayınlanır büyük ihtimalle... ya öle olmasa bile napalım bisde ikincilik yerine üçüncülüğe razı olcasss;).... herkes de kv izliycek deil ya!!!

hohoooo olee bır dızııınınn ancak sayılı sevmeyenlerıı vardııır KV nın konusu teror dosyasımıs ve suanda turıyeede yasanan teror olaylarıı ılee emınıımm buuyukk sharee elde etcekk kıı bu kacınılmazzz tek umudumuz ya starın yalancı yarımıı haftasonuna almasıı yada Kv nın perşembe gunu oynamamasıı yada bızımle aynı saatte olmamasıı pöööfffff nerden cıktıı eger Kv ezıcı bır ustunluk kurarsa yalancı yarım 52 bolume uzamaz 39 da tak bitirirlerrrr :(:(

jenn
25-12-06, 21:39
ayrıca size somut örnek..şu anda en çok reytingi hangi dizi yapıyor biliyorsunuz.binbirgece.yüzde altmışa yakın reyting alıyor.aynı gece birçok dizi oynuyor..altına sıralanıyorlar..bundan daha normal bişi olabilirmi..?

nowar_77
25-12-06, 21:40

+1:) benim de hiç ilgi ve görüş alanıma girmedi o dizi ...ne başını ne sonunu bilirim.. bizim gibi düşünenler için pek bir şey fark etmeyecek..
ayrıca perşembe günü yayınlanan bütün diğer diziler için aynı durum söz konusu olacak..nasıl yalancı yarimin seyircisi bir kısım seyircisi kv sine kayacaksa aynı saatte olan diğer kanal dizileri için de geçerli bu.sıralama bir sıra kayacak en kötü ihtimal..

simser
25-12-06, 21:42
umarım aynı saate gelmez iki dizi!! gelse bile benm için farketmez aslında ama iki dizi arasında kalcak arklar adına üzülürüm:
ya en kötü ihtimalle günü değişir direk diziyi kaldırıcaklarını sanmıyorrum. star da bu kdr reyting alan bi diziyi hmn kaldırmaz heralde! sonuçta kv yokken izleyen bu kdr insan varsa bu izleyici potansiyelini başka güne aktararak tekrar yakalar;)

whiteangel
25-12-06, 21:46
hohoooo olee bır dızııınınn ancak sayılı sevmeyenlerıı vardııır KV nın konusu teror dosyasımıs ve suanda turıyeede yasanan teror olaylarıı ılee emınıımm buuyukk sharee elde etcekk kıı bu kacınılmazzz tek umudumuz ya starın yalancı yarımıı haftasonuna almasıı yada Kv nın perşembe gunu oynamamasıı yada bızımle aynı saatte olmamasıı pöööfffff nerden cıktıı eger Kv ezıcı bır ustunluk kurarsa yalancı yarım 52 bolume uzamaz 39 da tak bitirirlerrrr :(:(

arkadaşlar bu yazdıklarınıza hiç katılmıyorum. kv daha önce kaç sezon yayınlandı bilmiyorum,çünkü hiç izlemedim. yayınlandığı dönemde çok izlendiğinden haberim var tabi ki.. yani bu durumda diğer kanallar kv saatinde yayınlarını durduracak değiller her halde. hele şu yy 39 da tak bitirirler ifadesi hiç hoş değil. eğer bu bir temenni değilde üzüntü ile yapılmış bir yorum ise derim ki, biz dizimizi her koşulda izleriz, asla ve kat a başka kanalda o an yayınlanan dizi bize cazip gelmez. haa şimdi biz niye dağdaki oğlağın suyuna yahni yapmaya başladık derseniz valla bilemiycem. aramızda kv sevenleri de var , tabiki onların endişesini anlıyorum. iki dizi çakışır da seçim yapmak zorunda kalırsam tedirginliği yaşıyor olabilirler.ben sakin olalım,bekleyelim görelim diyorum.

eroglu_forever
25-12-06, 21:48

ayrıca kaybolan yıllar,hırsız polis yeni başlayan bebeğim büyük ihtimal aynı saate denk gelecek onlar naapsın..?yani sizin dediğinizden şu çıkıyor perşembeleri diğer kanallar ekran karartsınlar bi show açık kalsın.çünkü kurtlar vadisi oynayacak.olacak şeymi bu?

Sevigili Arkadaşım;

Hassasiyetimin Sebebi Ciddi Bir Yalancı Yarim Fanatiği Olmamdan...

Böyle Güzel Bir Dizinin Saçma Sapan Reyting Oyunlarına Kurban Gitmesinden Endişeleniyorum...

Özel Bölüm Olayına Gelince;

Geçmişte Koyu Bir KV Fanatiği Olmama Rağmen,

Bırakın Özel Bölümünü, İki Dizinin Yayın Saatleri Çakışsa Bile Tercihim YY' Den Yana Olur...

Buyukbaba
25-12-06, 21:49
umarım aynı saate gelmez iki dizi!! gelse bile benm için farketmez aslında ama iki dizi arasında kalcak arklar adına üzülürüm:
ya en kötü ihtimalle günü değişir direk diziyi kaldırıcaklarını sanmıyorrum. star da bu kdr reyting alan bi diziyi hmn kaldırmaz heralde! sonuçta kv yokken izleyen bu kdr insan varsa bu izleyici potansiyelini başka güne aktararak tekrar yakalar;)
Zaten kötü bir durumda çözüm o olacaktır.
Herkes iyimser olmaya çalışıyor görüyorum. Hepimiz seviyoruz dizimizi. Kötümser yaklaşanlar da sadece diziyi çok sevdikleri için yapıyorlar bunu.
Rating vs. endişe etmeyin demek, pek gerçekçi değil. Yine de endişelenmek lazım. Hatırlayın 2 sene 3 sene önceyi. Kv karşısına gelen diziler patır patır döküldü, yayından kalktı. Neredeyse perşembeleri dizi olmayacaktı başka kanalda:)
İnşallah hayırlısı olur. Dizimiz kalkmaz ama sıkı rekabete denk gelirse, günü değişecektir.

jenn
25-12-06, 21:50
arkadaşlar şu anki konuşmalarınız dereyi görmeden paçaları sıvamak.....ben bazı arkadaşların düşüncelerine hayret ediyorum..inşallah yayından kakmazda inşallah şu olurda bu olurda.yok günü deişsinde...sanki bir tek biz varız o gece.kurtların karşısında...diğer altı dizi yok..onların içinde en iyi durumda olanız totalde.yinede ola bize olacak telaşındasınız....biraz relaks olun...bu ne böyle..tadı kalmadı nerdeyse matem havasına gireceksiniz..

nowar_77
25-12-06, 21:51
Sevigili Arkadaşım;

Böyle Güzel Bir Dizinin Saçma Sapan Reyting Oyunlarına Kurban Gitmesinden Endişeleniyorum...

Geçmişte Ciddi Bir KV Fanatiği Olmama Rağmen,

Bırakın Özel Bölümünü, Eğer İki Dizinin Yayın Saatleri Çakışsa Bile Tercihim YY' Den Yana Olur...

budur..bunu üzerine daha yoruma gerek yok..sanırım kv sinin seyircisinden biz çalacağız:) o zaman onlar düşünsün:)

simser
25-12-06, 21:52
ya bence çok fazla panik yaptık arkadaşlar... kv vadisi başladı die kanalı kapatıp gitmicekler ya:D şu veya bu şekilde izleyenlerin bi kısmı kurtlar vadisine kaysa bile bu yalancı yarimi hiç kimse izlemicek artık demek deilki.......

whiteangel
25-12-06, 21:53
Sevigili Arkadaşım;

Geçmişte Ciddi Bir KV Fanatiği Olmama Rağmen,

Bırakın Özel Bölümünü,