Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-2
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
ceza_cansu
26-12-06, 15:13
Fragmanı şimdi daha dikkatli izledimde.Sanırım özette yazdığı gibi Tarık Naz'a eski Naz'ı daha çok sevdiğini söylüyor.Naz'da neden diyor.Zaten kıyafetlerde partideki kıyafetler.Heralde Naz başka bir adamla dans ettiği sırada Tarık daha fazla dayanamicak ve Naz'ı alıp götürücek.Sonrada konuşmaya başlıcaklar.Hem bu sayede Hulusi'ye de yakalanmadan çıkmış olurlar.
Fragmanı şimdi daha dikkatli izledimde.Sanırım özette yazdığı gibi Tarık Naz'a eski Naz'ı daha çok sevdiğini söylüyor.Naz'da neden diyor.Zaten kıyafetlerde partideki kıyafetler.Heralde Naz başka bir adamla dans ettiği sırada Tarık daha fazla dayanamicak ve Naz'ı alıp götürücek.Sonrada konuşmaya başlıcaklar.Hem bu sayede Hulusi'ye de yakalanmadan çıkmış olurlar.
ya ona ben de dikkat ettim de.partide tarık'ta gömlek varken sanki o son sahne de boğazlı kazak varmış gibi geldi bana. belki yanlış görmüşümdür bilemiyorum. ayrıca naz neden o çocuğu "nasıl" gibisinden tarığa gösteriyo. gerçekten de beklediğimizin tersi çıktı. biz tarıktan bu hareketi beklerken naz yaptı. belli ki bu arkadaşlık işini biraz abartmış. eski naz'ı geri istiyoruzzzz :img-hyste
fragmanın başında ümit ve filiz'in dansını gördünüz mü. filiz, bora felaketini çabuk atlattı valla. ne güzel dans ediyolar öyle. :)
özete ve fragmana bakarsak, oldukça komedi ve romans bir bölüm bizleri bekliyor.. içimdeki sesi dinlersem: nazın tarıkla arkadaş ilişkine girmesi, yani araya mesafeler koyması benim canımı sıkar gibi oldu.. biz itiraf beklerken önce bunu geçtim.. karşılıklı atışmalar beklerken içindeki sevgilerine dair, nereden çıktı bu arkadaş muhabbeti.. gerçi, iş bu ya, ayrılık yada mesafelerde aşka dair değil mi.?!. belki bu durum, tarığın içindeki harmanlanan ve gün geçtikcede dahada alevlenen aşkı dışarıya belirgin bir şekilde vurmasını sağlayacak..
ki, eski nazı sevdiğini söylmesi buna bir işaret.. esasında bu cümle yada bu istek curcunaya getirilip kaynatılacak laf değil.. üstü kapaklı bir itiraf gibi sanki... düşünülünce ortaya çıkanda bu.. zemin hazırlar gördüm ben senaristleri..
ötelerden beridir baba-oğul karşılaşması beklerdik.. ve geldi gibi hemde filizin doğum gününde süpriz partide.. oooo oldukça neşeli dakikalar vede kovalamacalar bekliyor bizleri.. hayırlısı artık.. ne kaldı perşembeye...
sondakika
ceza_cansu
26-12-06, 15:24
fragmanın başında ümit ve filiz'in dansını gördünüz mü. filiz, bora felaketini çabuk atlattı valla. ne güzel dans ediyolar öyle. :)
Belkide o konuşmayı bardan çıktıktan sonra değil başka bir gece yaparlar. Bu arada gerçektende çok güzel dans ediyorlardı.Birde o sahnede Naz biriyle dans ederken onu Tarık'a gösterdiği sırada Tarık'ın cevap şekline koptum.Orada öyle bir kaşlarını kaldırıyorki:):) çok komik geldi bana
whiteangel
26-12-06, 15:45
arkadaşlar özet nerde? ben özeti göremedim.:img-blush
arkadaşlar özet nerde? ben özeti göremedim.:img-blush
jlee arkadaşımız, 24.bölüm özetini multimedya kısmına eklemiş. orda bulabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=11
Bende fragmanı şansal abinin sitesinde izledim...Naz bence tarığın duygularını sezdı ve oynamaya karar verdi..yok normal arkadaşmış vs..değil..resmen tepkısını ölçecek...ama benım anlayamadığım..berrak tarığın odasında duş...tamı!!!!!!!!!!eğer bu naz o berrağı duştaaa bi yakalarsa....tuşşşşşşşşş...oldu ve kovulur o berrak....tarıkta ayıklasın prinçleri...artık bilemiyorum....nolur...:img-yes: :sad53: :icon_whis :icon_sorr :img-help: :img-in_lo :sad53: :img-wink:
Hımm şimdi anladım Ümit'in bulduğu kimliğin ne işe yaradığını..Ümit Filiz'in kimliğini buldu doğum tarihini öğrendi ve bu sürpriz partiyi organize etti...yani aslında o kimlik bulma olayının altından önemli birşey çıkmayacak doğum günü organizasyonu dışında.Fragmandaki ses ortalığı karıştırmaya çalışmış birazcık:img-yes: bunun dışında ben en çok Hulusilerle aynı mekanda pişti olacakları anı çok merak ediyorum,dans ederken burun buruna falan geliyorlarmış birde :)) :))
hıııım demek Ümiti şaşırtan Filiz'in, doğum tarihiymiş bar sahnesi çok eğlenceli olacağa benziyor bence Tarık'ın Naz'a kaşlarıyla verdiği cevap çok komik ya
kaçış sahneside kesin babasının geldiği sahne Tarık apartopar dışarı çıkar tabi peşinden de Naz, sanırım o soğuk soğuk bakışmalar da bardan çıkarkenki sahnede oluyor ve sanki Naz birşeylerden şüphelenmiş gibi bir soru soruyor Tarık'a o'da nediyeceğini şaşarmış gibi bir yüz ifadesi içerisinde
benim çözemediğim
1 Tarık, niye Berrak'ın bonyosuna girmek zorunda kaldı kimden saklanıyor?
2 niye o kadar acaleyle üstünü değiştiriyor bir yere yatişmeye çalışıyor gibi
ceza_cansu
26-12-06, 16:25
1 Tarık, niye Berrak'ın bonyosuna girmek zorunda kaldı kimden saklanıyor?
2 niye o kadar acaleyle üstünü değiştiriyor bir yere yatişmeye çalışıyor gibi
Ya bende tam bu 2 soruya takıldım.Belkide Tarık kendisi banyoya giricekti ama içerde Berrak'ın olduğunu bilmiyordu.Çünkü Tarık o sırada üstsüz.İçerde Berrak'ı görünce çıkmak istedi ama o sırada dışarda Naz Tarık diye bağırıyordu.Tarık'da Naz'a yakalanmamak için Berrak'a susmasını işaret etti.Tarık'ın hızlı bir şekilde üstünü çıkardığı sahne yarış sahnesinden sonrası.Çünkü Naz'ın kıyafetleri aynı ama neden aceleyle soyunuyor???
şimdi star da yalancı yarimin 2. bölümü başladı. haberi olmayanlara duyurulur.
herkese iyi seyirler :)
burcin_kaplan
26-12-06, 16:36
arkadaşlar selm .. özeti okudum fragmanıda izleyebildim sonunda..
kesinlikle katılıyorum o son konuşma bardan çıktıktan sonra değil
1- nazın ruju aynı değil
2- tarıkın üzernde kazak war..
3- ayrıca nazın üzrindede mont dışında boğazını örten bişe blüz war ama gecede boğazı açık dekolteli bir elbise giymişti...
haaa şöle bişe olabilr ewe döndükten sonra ikiside üzerlerini değiştirr fln tarık canı sıkıldığı için havuz başında oturuyordur işte bunuda naz görür odasından aşağı fln iner ondan sonra konuşurlar fln böle bişe olabilr belki..
bu bölüm çok garip olacağa benziyor gine çok güldürücekler bizi:):)
ceza_cansu
26-12-06, 16:41
24. bölüme geldik aşk itirafı dışında en çok görmek istediğim tek birşey var.MÜNİR.Valla Münir:):)
Ya bende tam bu 2 soruya takıldım.Belkide Tarık kendisi banyoya giricekti ama içerde Berrak'ın olduğunu bilmiyordu.Çünkü Tarık o sırada üstsüz.İçerde Berrak'ı görünce çıkmak istedi ama o sırada dışarda Naz Tarık diye bağırıyordu.Tarık'da Naz'a yakalanmamak için Berrak'a susmasını işaret etti.Tarık'ın hızlı bir şekilde üstünü çıkardığı sahne yarış sahnesinden sonrası.Çünkü Naz'ın kıyafetleri aynı ama neden aceleyle soyunuyor???
2. soruya bir cevabım yok ama, 1. soru için şöyle birşey diyebilirim. Babasından saklanıyordu. Belgin, Hulusi, Vahi, Belkıs toplanıp bara gidiyorlar veya bardan topluca dönüyorlar evde Tarık da var (ya onlardan sonra bara gitmek için çıkıyor veya onlardan önce bardan dönüyor).
24. bölüme geldik aşk itirafı dışında en çok görmek istediğim tek birşey var.MÜNİR.Valla Münir:):)
:img-hyste :img-hyste alemsin ceza_cansu, tarık tekelioğlu (naz'a göre) gibi onun da adı var kendi yok. o kadar adı geçti bi kere bile yüzünü göstermediler.
bu arada acaba partiye neden berrağı davet etmediler . naz o çocukla dans ederken tarık da berrakla dans ederdi. hem naz buna bişey diyemezdi. dese bile tarığın cevabı hazırdı
"evin şoförü ile evin bakıcısı dans edemez mi?"
"yoksa siz evin şoförünü, evin bakıcısından kıskanıyomusunuz?"
ama cidden ümit berrağı davet etmediyse ayıp etmiş. kızcağız onlar için o kadar uğraştı.
bence o tarığın giyinirken basılma sahnesi we de sinirli olmasının nedeni sadrinin kendisi yarışmadıını sölemesi olabilir... naza söz wermişdi yarışmicam die, naz da o yüsden kızmaya yanına geliyodu giyindiğini pardon soyunduğunu görünce durup islediii:D hulusiyle gece klubinde karşılaşmazlar bnce çnkü fragmanda hulusi gece klubünde dans ediyo çk neşeli.. hm karşılaşmaları bnce nazın olmadığı bir ortamda olur
ya hulusinin dansına da fularına da bayıldım bu arada yaaaa:img-hyste
merve sevi neden solaryuma ihtiyaç duyuyor. ten rengi ne güzelmiş eskiden şimdi çok esmerleşti :(
Ümit' in kimliği bulduğu kötü olmuş, anne ve baba adından filiz' in açığını bulması gerekiyor, prosedürü bilmiyorsa bile en azından kafası karışır Naz gibi şüphelenmeye başlar belki. Eskiden Ümit' in Tarık' ın gerçek kimliğine ulaşmasının tehlike yaratmayacağını düşünüyordum, kabullenir hatta tarık' a yardım eder diyordum ama artık kararsızım doğrusu. Yalana Filiz dahil bütün aile karıştı, Ümit için de rahatsız edici bir durum bence. Bir de önceden Ümit' in olaylara dalgaya almasını vurdum duymazlığa bağlamıştım ama şimdi olaylardan kaçmak için böyle davrandığını düşünüyorum. Aldatılmak Naz kadar onuda üzecektir. Naz Tarık' a güvendiyse o da Filiz' e güveniyor, geçen bölüm çok incindi başkası olduğunu düşündüğünde, bağlanmış demekki filiz' e.
Birde fragmanın sonunda Tarık ve Naz' ın birbirlerine bakışlarını hiç beğenmedim. Sebebini kestiremiyorum ama artık birbirlerine böyle kötü bakmasınlar:img-in_lo :img-in_lo
Arkadaşlar farkettiniz mi? İlk bölümler Naz Tarık'ın "Naz" ve "sen" demesine birşey demiyormuş:D
Bayağı özlemişim ilk bölümleri yeni bölüm öncesi güzel oldu:D
Arkadaşlar farkettiniz mi? İlk bölümler Naz Tarık'ın "Naz" ve "sen" demesine birşey demiyormuş:D
Haklısın Nesss, dizimiz yeşilçam tadında oldupu için tekrarları insanı baymıyor, tam tersi nostaji ortamı yaratıyor. "siz-sen" konusunda ise görüşüm: Naz' ı asıl rahatsız eden kendi duyguları, ilk bölümlerde de henüz duygu yoğunluğu yoktu. Şimdi Tarık' a yerini belli etmeye çalışıyormuş gibi yapıyor ama asıl patronluğunu kendisine hatırlatıyor:) :)
evet tarık hem vahi'nin yanında hem de naz'ın yanında "naz" ve "sen" diye konuşuyo. kıskançlıklardan sonra "siz"ler başladı :) jlee dediğin gibi solaryum naz'ı çok esmerleştirmiş. halbuki bu ilk bölümlerindeki hali daha hoş. heralde patron edası vermek için dizi ekibi solaryuma sokturdu naz'ı. böylece 3-4 yaş büyük göstermişler.
bu arada dünün tekrar reytinglerini kimse koymadı.
TELE - BAROMETRE
25 ARALIK 2006 PAZARTESİ
total
29 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 2,80 11,00
ab
42 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 1,50 7,90
sizce nasıl bu sonuçlar?
ceza_cansu
26-12-06, 18:12
Evet ya Naz ilk bölümlerde takılmamış ''sen''lere ama zaman ilerledikçe yani aralarında sevgi oluşmaya başlayınca Naz bazen ''sen'' kelimesinde bile anlamlar çıkarıcak hale gelebiliyor.Bu arada bence tekrar bölümlerinin reyting sonuçları iyi.
Ben Ümit' in kimlikten başka anlamlar çıkarabileceğini düşündüm ama özette yazan Filiz' e süpriz doğumgünü yapılacağı. Ümit' in kafası karışmayacak demek ki yoksa süpriz doğumgünü biraz zor olurdu. Naz başka biriyle dans ederken Tarık kalkıyor devamı gösterilmiyor, sanki Tarık Naz' ı engellemeye gidiyor gibi yansımış. Tarık orada Ümit varken böyle birşey yapmaz sanırım, babasını görmüş ve kalkmış olması daha muhtemel. Gönlüm Tarık' ın Naz yüzünden kalkmasını istiyor elbette. Tabi Naz her iki durumda da sonucu kendine bağlayacaktır ve bu nedenle de Tarık' ın arkasından gidebilir. İkisi başabaşa konuşurlarsa Tarık eski Naz' ı özlediğini bu sahnede söyler. Tarık ve Berrak arasındaki banyo sahnesine gelirsek, Tarık yanlışlıkla girmiş belli ama Naz' ın odasının karşısındaki banyoysa bu banyo Naz bi şekilde ikisinin banyodan çıktıklarını görürse ne tepki verir acaba. Ya şimdiki sağduyulu Naz devreye girecek ve öküzün altındaki buzağıyı rahat bırakacak, ya Tarık' la aralarındaki arkadaşlığa vuracak ve hatta Tarık' a bu konuda espiri bile yapacak (en zayıf ihtimal bu bence) ; ya da "eski Naz' ı" Tarık' a pek özletmeyecek
evet tarık hem vahi'nin yanında hem de naz'ın yanında "naz" ve "sen" diye konuşuyo. kıskançlıklardan sonra "siz"ler başladı :) jlee dediğin gibi solaryum naz'ı çok esmerleştirmiş. halbuki bu ilk bölümlerindeki hali daha hoş. heralde patron edası vermek için dizi ekibi solaryuma sokturdu naz'ı. böylece 3-4 yaş büyük göstermişler.
bu arada dünün tekrar reytinglerini kimse koymadı.
TELE - BAROMETRE
25 ARALIK 2006 PAZARTESİ
total
ab
sizce nasıl bu sonuçlar?
total gayet iyi.gündüz saati için..:))
~ topiqq ~
26-12-06, 19:30
naz ilk bölümlerde çok daha güzelmiş bence..şimdi o kadar çok makyaj yapıyolar ki 25yaşında gösteriyo..bugün tekrar bölümü izledim ve o kadar sade bi güzelliği vardı ki .ok hoşuma gitti
ceza_cansu
26-12-06, 19:48
Fragmanda Naz Tarık'a dans ettiği adamı gösterdikten sonra Tarık hızla kalkıp Naz'ın yanına gidiyor.Keşke o sahnede o hareketli şarkı bitse ve romantik birşeyler çalsa Tarık'la Naz'da dans etse ne güzel olur.Ya da önce Tarık-Filiz Ümit-Naz dans etsin.Sonra tabiki eşler değişsin:)
Fragmanı izledim ve özeti okudum. Açıkçası bar sahnelerinden pek hoşlandığımı söyleyemem. Sanırım ruhum 19. yüzyılda yaşıyor; çünkü ben bu tip şeyler yerine balolardan hoşlanıyorum:img-yes: Ben gece kulübü vs. yerlerden pek haz etmiyorum:)
Özet bence biraz karışık olmuş. Detaylı ama karışık:) Naz'ın arkadaş canlısı tavırları yerine her daim kıskanç tavırlarını tercih ettiğimi de eklemeliyim:icon_whis
Bu foruma geldiğimde sanırım 20. bölüm sonuydu. İnsanlar heyecanlı, devamlı burada ve her an yorum yapmaya hazırdılar.
Son 2 haftadır bir aksama var. Çünkü dizinin o heyecanı biraz duraganlaştı. Ben buna bağlıyorum. Bunda herkesin hayallerinin biraz olsun boşa çıkartılmasının da etkisi var sanıyorum. 20 den sonra neler hayal edilmişti.
Acaba o heyecan tekrar ne zaman geri gelecek. Yoksa çok mu kötümserim?
ceza_cansu
26-12-06, 22:37
Bu foruma geldiğimde sanırım 20. bölüm sonuydu. İnsanlar heyecanlı, devamlı burada ve her an yorum yapmaya hazırdılar.
Son 2 haftadır bir aksama var. Çünkü dizinin o heyecanı biraz duraganlaştı. Ben buna bağlıyorum. Bunda herkesin hayallerinin biraz olsun boşa çıkartılmasının da etkisi var sanıyorum. 20 den sonra neler hayal edilmişti.
Aslında bunun bölümlede ilgisi olabilir belki ama forum genellikle belirli gün ve saatler de yoğun oluyor.Yoksa bu heyecan kolay kolay gitmez merak etme:):)
love-angel
26-12-06, 22:39
ya arkadaşlar fragmanın sonundaki sahnede naz sendin dio yani bana öle geldi sanki sendin dio gibi belki naz tarığın yarıştığını anladı ve ondan öle sinirli bi şekilde bakıp sendin dio bencee
ceza_cansu
26-12-06, 22:42
ya arkadaşlar fragmanın sonundaki sahnede naz sendin dio yani bana öle geldi sanki sendin dio gibi belki naz tarığın yarıştığını anladı ve ondan öle sinirli bi şekilde bakıp sendin dio bencee
Ya bana da neden dedi gibi geldi.Eğer neden dediyse Tarık eski Naz'ı istediğini söylemiştir Naz da neden demiştir.Yani olabilir belki.
buna katılmıyorum ben, çünkü dizi her zaman aynı seviyede ilerleyemez. 20 den sonra tabiki herkesin hayalleri oldu. aşk başladı sandık, artık tarık ve naz rahat rahat konuşurlar sandık ama bu şekil daha güzel bence. naz, aşktan önce tüm olasılıkları deneyecek, önce dostum dedi tarık için ama kıskançlıklar yüzünden baya bi mesafeliydi, şimdi ise asker arkadaşı kadar yakın bi arkadaşlığa başladı. ve bunun da işe yaramayacağını tarık bizzat kendisi söyleyecek. allah bilir bu arkadaşlıktan sonra naz ve tarığı hangi modda görecez belli değil.
burada ki durağanlığın nedeni fikirlerimizi birgün de hatta bir saat içinde söyleyiveriyoruz. nerdeyse tüm ihtimalleri bi çırpıda aktarıyoruz. dolayısıyla günün diğer saatlerine söylenecek söz kalmıyo. jlee, ekşi sözlükte bişey yazmıştı ayrıca her ne kadar izleyiciler kafa kafaya verip bir sonraki bölümde olacakları tahmin etmeye çalışsa da genelde başarısız oluyorlar. bu da 5 bölüm sonra olacakların dahi tahmin edilebildiği türk dizilerinden ayırıyor yalancı yarim'i. hepimiz kafa yoruyoruz ama bambakşa şeylerle karşılaşıyoruz. ama son iki bölümdür,özelliklede son bölümün bitiş sahnesinden sonra apacak yorum bulamadık nerdeyse. fragman ve özet verildi ama karışık olmaları nedeniyle yine bişey diyemiyoruz. bu kadar yorum olmasına dua etmek lazım. :):)
eşki sözlükte yalancı yarimle ilgili güzel bi yazı daha
kanepeye keyifle uzanarak, sıcak bir çay eşliğinde televizyon izleme keyfini geri getirebilen,
'bu niye böyle oldu, eee amma saçma ha...' gibi sitemkar ve mana verilemeyen olaylardan uzak tutmayı bilen,
sık aralıklarla yüzünüze tebessüm koymayı başarabilen,
bir aşk hikayesinin silahlarla ve adam kaçırmalarla değil, nazla, utanmalarla, kafa karışıklığıyla, kıskançlıkla çocuklar gibi anlatılabileceğini hatırlatabilen,
kısır bir döngüye bağımlı kalmadan, hayatın her karesinden çeşitlemeler sunabilen,
saçma sapan magazinel konularla gündem doldurmadan, iddialıyız biz demeden de başarılı olunabileceğini gösteren,
izleyenlerine verdiğini geri almayı başararak, daha iyisini verebilen,
hiçbir şekilde göze batmadan, keyifli bir hikaye ve keyifli oyunculuklar izletebilen,
sevimli ve sıcacık bir dizi.
bülent kayabaş'a ayrıca değinmek gerek. inanılmaz güzel oynuyor. saygılar efem.
eşki sözlükte diziyle ilgili çok güzel yorum yapılmış.bizim diziyi izleyen izleyici çok güzel analiz etmiş.:good:
ceza_cansu
26-12-06, 22:53
Ya bana bu yorum tarzı çok tanıdık geldi.Belki bu forumdan bir arkadaşın yazısı olabilir ama kim yazdıysa kesinlikle çok güzel ifade etmiş.
burcin_kaplan
26-12-06, 22:58
Ya bana bu yorum tarzı çok tanıdık geldi.Belki bu forumdan bir arkadaşın yazısı olabilir ama kim yazdıysa kesinlikle çok güzel ifade etmiş.
bencede bu forumdan biri yazmış gibi geldi belki son dakika olabilir mi acaba? sanki o efem kelimesini kullanıyordu?
kim yazdığını tam olarak bilmesekte kesinlikle çok güzel bir yazı olmuş.. jleenin kide çok güzeldi.. çok doğru tespitler we yorumlar yapılıyor kesinlikle.
son gün iki günümüz arkadaşlar .. bakalım neler olucak ya bu arada nazla tarıkın konuşmasında banada 'nasıl' dedi gibi gelmişti:) herkes başka bişe düşünmüş anladığım kadarıyla genel oalrak.. bende şu eski naz olayını konuştuğunu düşünüyorum ama yarış olayda mantıklı belkide onuda konuşuyor olabilrler..
bu arada umarım berrakla tarıkı o banyoda görmez naz .. hatırlıyorumda bi berrak bornozluydu o zmn tarıkla konuşuo diye neler saymıştı şimdi bide böle yakalarsa çekeceği war tarıkın gerçekten askerliği yakar:)
Herkese iyi akşamlar...bugün fragman ve özetimiz geldi..sizlerin yorumlarınızı okumaya çalıştım...çalıştım diyorum çünkü hastayım yatıyorum..ama merakımdan
arasıra nete girip yazılanları takip etmeye çalıştım..şimdide BJK tv izliyorum..
sırf Barışı görmek için futbol programı izliyorum....
Hmm, az önce fragman tekrar verildi. Fragman müziğini "otomobil uçar gider" den "gözlerin" e çevirmişler. Acaba duygusal bir bölüm mü olacak? Bazen bölümle alaklı müzik olabiliyor.
Doğum gününde belki kardeşi için (aslında Naz için, Naz'in gözlerine bakarak okur ama) bir şarkı söylemesini isterler :) Yani Filiz ister;) O şarkıda "Gözlerin" olur :D
Herkese iyi akşamlar...bugün fragman ve özetimiz geldi..sizlerin yorumlarınızı okumaya çalıştım...çalıştım diyorum çünkü hastayım yatıyorum..ama merakımdan
arasıra nete girip yazılanları takip etmeye çalıştım..şimdide BJK tv izliyorum..
sırf Barışı görmek için futbol programı izliyorum....
Hmm. Az önce baktım da müzik değil ciddi ciddi futbol konuşuluyor. Barış çok yönlü olmaya doğru adım adım ilerliyor:) Müzik ile futbolu da iyi bağdaştırdı. Aferin çocuğa:)
Hmm, az önce fragman tekrar verildi. Fragman müziğini "otomobil uçar gider" den "gözlerin" e çevirmişler. Acaba duygusal bir bölüm mü olacak? Bazen bölümle alaklı müzik olabiliyor.
Peki görüntülerde bir değişiklik var mı?
Peki görüntülerde bir değişiklik var mı?
Hayır aynı beybolat. Sadece şarkı değişmiş.
Aslında görüntülerde yok ama, bu doğum günü partisinde Naz başka bir adam ile dans ederken Tarık dayanamayıp kalkıyor ya işte tam o sırada dans müziği çalsa ve bizimkiler dans etmeye başlasa ne güzel olur du:D Yine dans ederken Naz arkadaşım modunda Tarık'ı sinir ederdi ama bir yandan da aşık aşık bakışırlardı ;)
Aslında görüntülerde yok ama, bu doğum günü partisinde Naz başka bir adam ile dans ederken Tarık dayanamayıp kalkıyor ya işte tam o sırada dans müziği çalsa ve bizimkiler dans etmeye başlasa ne güzel olur du:D Yine dans ederken Naz arkadaşım modunda Tarık'ı sinir ederdi ama bir yandan da aşık aşık bakışırlardı ;)
bence tarık orda tam oğlanın kolundan tutup uzaklaştıracakken ya da naz'ın kolundan tutup çekecekken kapıdan babasının girdiğini görüp naz'ın kolunu bırakıp, hiçbişey demeden gidecek. tabi bu durumda naz kendisini kıskandığını düşünecek ve tarığın peşinden gidecek. naz neden çıktın diye soracak, tarıktan kıskanmayla alakalı bi cevap beklerken "hulusi beyi gördüm " deyip naz'ın sinir olmasını sağlayacak.
aslında senaryo yazılırmıştı bununla ilgili :)
fragmanın son sahnesi yarış sonrasına ait büyük ihtimalle. naz, tarık'a "nerdeydin" diyor sanırım.
partide tarık'ın "hayır" anlamında kaşlarını kaldırması çok tatlı olmuş. ha bi de nazın tarık'ı giyinirken gördüğündeki mimikleri var :)
partide tarık'ın "eeh yeter be" der gibi kalkışına anlam veremedim. o sahne nelere gebe çok merak ediyorum. gidip naz'ı kolundan çekip otur artık dicek değil elbet. der mi ki? ama o kalkış babayı görüp kaçmaya da benzemiyor. ben yine hiçbir tahminde bulunamıyorum yeni bölüme dair. ve bunun için alkışlamak istiyorum senaristlerimizi :happy0064
bu arada arkadaşlar sizce önümüzdeki hafta dizi yayınlanır mı?
bu arada arkadaşlar sizce önümüzdeki hafta dizi yayınlanır mı?
bunu konuşmak için erken ama haftaya perşembe bayram günü değil. ramazan bayramında da verilmeyecek diye bekliyorduk ama star diziyi yayınladı. büyük ihtimal haftaya da yayınlar. çünkü reytinglerde yeni denekler olacak. eğer o gün diğer kanallar dizilerini yayınlamazsa yalancı yarim alır başını gider. ama star diziyi yayınlamazsa da açıkcası kızmam çünkü 24 hatta 25.bölümünde çekildiğini varsayarsak 25 bölümdür ara vermeden çalışıyorlar. 1 hafta tatil iyi olur. ama dediğim gibi reytingi garantiye almak yayınlamalarında fayda var.
Ben bu fragmanı çok sevdim yaw defalarca izledim.Hızlı ve eğlenceli bir bölüm olacağa benziyor.Partide Tarık bir hışımla yerinden kalkıyor ya orada müzik değişip şöyle slow bir müzik çalsa Naz'la dans etseler süper olur.Bazı arkadaşlar bu ''askerlik arkadaşlığı'' tadındaki ilişkiden memnun gözükmüyor ama benim çok hoşuma gidiyor özellikle bu fragmandan sonra:)Tarığın eski Naz'ı(Her ne kadar gıcık,paranoyak,kıskanç,kaçık olsada:))istemesi çok güzel birşey,ne kadar olumsuz yanı olursa olsun onun aşık olduğu kişi o,ben Tarıktan bir atak bekliyorum.Mutlaka Naz'ı eski haline döndürecek bir hamle yapar.
Naz'ın şu Tarık Tekelioğlunu illa bir görmesi gerekse ve Tarık ile Sadri de birisini ona bu o diye gösterseler nası olurdu sizce?Bence görmeye değer :)
Naz'ın şu Tarık Tekelioğlunu illa bir görmesi gerekse ve Tarık ile Sadri de birisini ona bu o diye gösterseler nası olurdu sizce?Bence görmeye değer :)
Sonra vay o adamın haline...Hiç iyi olmazdı bence,benim bildiğim Naz anında dalar o adama:)
Naz'ın Tarık'ı soyunurken gördüğü andaki mimiklerine bayıldım ya :) :) Utanmakla hayranlık arasında bir ifadeyle izledi resmen.Çok komikti.
Naz'ın bu "asker arkadaşı" moduna girmesi tamamen bir savunma mekanizması bana göre.Yani Tarıkın yanında heyecanlanıyor ve kendne hakim olması güçleşiyor ona yakınlaşmaması için.Bunu bertaraf edebilmesi için de bilinçaltında böyle bir yol buldu ama nafile..çoktan aşık oldu Tarık'a,geçmiş ola :)
Ben de Naz'ın dans sahnesinde Tarığa bakışlarına,oradaki mimiklerine,hal ve hareketlerine bayıldım.Tarığın kaşını kaldırarak hayır demesi de çok komik gözüküyordu:)Çok doğal oynuyor valla,çok güzel bir bölüm olacak perşembeyi iple çekiyorum.
Hayır demekten çok o bence bir şaşırma mimiğiydi yani "ne yapıyor bu?" gibisinden :)
fragmanı seyredemedim daha.ama yazdıklarınızı okudum ve gittikçe meraklanmaya başladım.perşembeyi iple çekiyorum
2006’da reyting satrancını hangi kanal doğru oynadı?
Şunun şurasında ne kaldı yeni yıla girmeye? 2006’nın bu son günlerinde, gelin geçen yılın bir değerlendirmesini yapalım birlikte. Hangi kanal yılı başarıyla kapadı? Hangileri, bir önceki yılda yakaladıkları reytingleri mumla aradı? Baştan söyleyeyim, dört büyük kanal arasında 2006’da en büyük çıkışı Star yaptı. Kanalın, TMSF’den Doğan Grubu’na geçmesiyle ve başına da Fatih Edipoğlu’nun getirilmesiyle Star’daki hızlı değişim de start aldı.
TATİL YAPMADILAR
Yaz aylarında tatil yapmadı Star ekibi. Yeni dizilerini, sezon açılışını beklemeden sürdüler ekrana. O diziler arasından sıyrılan İki Aile ve Yalancı Yarim, kış sezonunun da yüksek rakamlı reyting alan dizileri arasına katıldılar. Kanalın, reyting terazisindeki ağırlığını artırdılar. Ramazan ayında Nihat Hatipoğu ile rakiplerinin önüne geçen Star, Ana Haber Bülteni’nde de yeni sunucusu Nazlı Öztarhan’la çoğu günü birinci kapattı. Pazar akşamları ise herkes, Popstar Alaturka’ya baktı. Buna, Şampiyonlar Ligi maçları da eklenince, Star, 2006’da dört büyük kanalın arasında yıldızını parlattı.
MEHMET GÜLER/ VATAN GAZETESİ 27.12.2006
günaydın arkadaşlar bakıyorum bütün olasılıklar tek tek masaya yatırılmış
çıka bilecek sonuçlar değerlendirilmiş ve artık sabırsızlıkla sanırım perşembe
beklenmekte benim aklıma bir şey geldi. Bilmem sizler ne düşünürsünüz
dizinin bölüm fragmanları ayrıca mı çekiliyor acaba çünkü zaman zaman gösterilen fragmanla dizideki gelişmelerin bire bir örtüşmediklerini görüyorum
bilmem sizlerin dikkatini çektimi
Gunaydin yalanci yarim ahalisi.....2 gun siteye gelmedim,sizleri cok ozledim...
1:30 saat yorumlara okudum,ancak simdi bitirdim...elleriniz dert gormesin:)
Bu bolum cok heyecanli olacak....fragmana ilk gordumde agzim acik kaldi...yani hic bisey anlamadim...sonra bir kac kez daha izledim:) o zaman bazi seyler anlasildi.....
Naz yine abartiyor...ama Tarik yapacagini cok iyi bilir,24 bolum izlemesek de kesin 25 bolum izleriz...bende eski Naz'i isterim:) biz sanirim 18 bolum den once cok eglenceli yorumlar yapmistik: fare meselesi :) ve sonraTarik,Hulusi den kaciyor ve onlarin maceralari:)ozette okudum ve o yorumlari hatirladim... biz ne guzel gunler yasamisiz ya....
whiteangel
27-12-06, 12:13
müjdeler olsun yalancı yarim tutkunları... hep diyorduk ya jenerik müziği artık değişsin diye.. jenerik değişti mi bilemem ama fragmanda otomobil değil gözlerin (yalancı yarim) çalıyor, tabiki muhteşem Barış Akarsu yorumu ile..24. bölüm fragmanı değişmiş anlıyacağınız. gözlerin eşliğindeki fragmanı henüz izleyemedinizse Şansal Abimizin sitesinde sizleri güzel bir sürpriz bekliyor.. Ben izledim ... çok güzel olmuş....
2006’da reyting satrancını hangi kanal doğru oynadı?
Şunun şurasında ne kaldı yeni yıla girmeye? 2006’nın bu son günlerinde, gelin geçen yılın bir değerlendirmesini yapalım birlikte. Hangi kanal yılı başarıyla kapadı? Hangileri, bir önceki yılda yakaladıkları reytingleri mumla aradı? Baştan söyleyeyim, dört büyük kanal arasında 2006’da en büyük çıkışı Star yaptı. Kanalın, TMSF’den Doğan Grubu’na geçmesiyle ve başına da Fatih Edipoğlu’nun getirilmesiyle Star’daki hızlı değişim de start aldı.
TATİL YAPMADILAR
Yaz aylarında tatil yapmadı Star ekibi. Yeni dizilerini, sezon açılışını beklemeden sürdüler ekrana. O diziler arasından sıyrılan İki Aile ve Yalancı Yarim, kış sezonunun da yüksek rakamlı reyting alan dizileri arasına katıldılar. Kanalın, reyting terazisindeki ağırlığını artırdılar. Ramazan ayında Nihat Hatipoğu ile rakiplerinin önüne geçen Star, Ana Haber Bülteni’nde de yeni sunucusu Nazlı Öztarhan’la çoğu günü birinci kapattı. Pazar akşamları ise herkes, Popstar Alaturka’ya baktı. Buna, Şampiyonlar Ligi maçları da eklenince, Star, 2006’da dört büyük kanalın arasında yıldızını parlattı.
MEHMET GÜLER/ VATAN GAZETESİ 27.12.2006
efem bu adamın bir çok yorumuna katılmıyordum.. dahası beni gerdiği yazılarıda yok değil.. tabi insan her daim germez bazen gülümsetir.. işte böylesi bir mehmet güler yazısı.. tespitleri son derece yerinde..
efendim satranç durumları hayatın her karesinde sektörün her alanında. akıllı oynamak başka.. starı bu noktada tebrik etmemek mümkün değil.. önceden eleştiri yağdırdığımız yönetim bir parça izleyicisine kulak verince doğruya varıldı...
sevgili tarık naz, böylesi bir haberi paylaştığın için teşekkürler efem...
sondakika
dizi kurdu
27-12-06, 13:08
arkadaşlar yalancı yarimin gündüz tekrarı mı var eğer öyleyse saat kaçta başlıyo biri söylerse sevinirim
bu arada fragman çok karışık ya ben en çok yarış sonrası neler olcağını sadrinin neler yapcağını nazın ve tarığın ne yapçağını merak ediyorum bu arada tarık ikinci kez nazı kıskanıyo birincisinden anlının akıyla çıktı ama şimdi napcak bunu tahmin etmek zor çünkü bora nın sahtekar olduğunu ve bi gün bunun ortaya çıkacağını biliyodu ama bu başka acaba bu böyle nasıl devam etcek yani samimi arkadaş modu kestirmek zor
acaba tarıkla berrağın aynı banyoda ne işi var tarık hulusiden saklanmaya çalışırken filan mı girdi acaba banyoya
arkadaşlar yalancı yarimin gündüz tekrarı mı var eğer öyleyse saat kaçta başlıyo biri söylerse sevinirim
Evet Yalancı Yarim'in geçmiş bölümleri haftaiçi her gün 16.25'de yayınlanıyor.
~ topiqq ~
27-12-06, 13:24
Fragmanda Naz Tarık'a dans ettiği adamı gösterdikten sonra Tarık hızla kalkıp Naz'ın yanına gidiyor.Keşke o sahnede o hareketli şarkı bitse ve romantik birşeyler çalsa Tarık'la Naz'da dans etse ne güzel olur.Ya da önce Tarık-Filiz Ümit-Naz dans etsin.Sonra tabiki eşler değişsin:)
inşallah dediğin gibi olur da vahi-hulusi-belgin-belkıs da orada olacak, sanmıyorum onların yanında tarık-naz'ın romantik bir şekilde dans edeceklerini..ama tabi büyükler bütün bunlar olduktan sonra gelse çok iyi olur!!=))
Bir final daha atlattım bugün şimdi gelelim yoruma
Öncelikle ben fragman ve jenerik müziğinin Yalancı Yarim müziği kalmasından yanayım. Gözlerin çok vurucu ve damar bir parça ve bence bu parçayı efektif kullanmak gerekir. Her defasında izleyiciye dinlettirirsek bir süre sonra anlamı kalmayabilir. Bence Gözlerin en romatik anlarda vurucu güç olarak kullanılmalıdır.
DeL1nquenT
27-12-06, 14:00
Partide Tarık Bir Hışımla kalkıyor ya yerınden bence orda Nazın Kolundan tutup Dışarı çıkartacak ve Tarık ile naz dışarı çıktıgı an hulusi ve tayfası Filizlerin parti verdiği kulube gelecek Filiz babasının geldiğini gorunce abisini arıcak babam geldi diye Tam o sırada Tarık NazLa dışarıda Nazın Son zamanlardaki hal ve tavırlarını sevmediğini söyleyecekken filiz telefon açıcak ve konusmaları yarım kalacak diye dusunuyorum.
bencede fragmanda otomobil uçar gider çalmaya devam ederse daha iyi olur gözlerin ise dizinin sonunda ve en romantik anlarda çalmalı dizinin başında ve sonunda aynı şarkı çalmamalı diye düşünüyorum
TELE - BAROMETRE
25 ARALIK 2006 PAZARTESİ
total
ab
2.bölüm reytingleri
26 ARALIK 2006 SALI
total
24 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,10 12,40
a/b
38 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 2,10 11,80
bölümler geçtikçe tekrar reytingleri de yükseliyo.:) ilk bölüme göre baya gelişme var. 20.bölümde nasıl olur artık görecez. bu arada gözlerinli fragman çok hoş olmuş.
Ya Ben çook Garipsedim Fragmanda Gözlerini Duyunca çünkü Romantik Anlarda çalinmasi Gereken Bi Parça
Ya Ben çook Garipsedim Fragmanda Gözlerini Duyunca çünkü Romantik Anlarda çalinmasi Gereken Bi Parça
Açıkcası ben de çok garipsedim.Bence de gözlerin romantik anlarda ve dizinin sonunda çalmalı çünkü o Naz&Tarık aşkını anlatan özel bir parça,anlamını yitirmemeli...O görüntülere de hiç gitmemiş,romantik anlardan ayrı bir fragman hazırlansaydı neyse...
salsa dergisi(27 aralık sayısı)
MERVE'nin rock'ı bana barış sevdirdi: başlıklı küçük bir yazısı var.bARIŞ HAKKINDA ÇOK İYİ ŞEYLER SÖYLEMİŞ birde beraber fotoları var...
star tv de biraz önce fragmanı izledim.gözlerin şarkısı çalıyordu.fragmanla şarkı uyum içinde olmamış.şarkıyı romantik anlarda çalınsın.fragmanlarda otomobil uçar şarkısı çalsın.
Ya Fragmanda Anladiğimiza Göre Biraz Hareketli Geçecek Bu Bölüm Yani Bu Fragmana Gözlerin Olmamiş
aslında bende fragmana uyduramadım ama.vardır bir bildikleri umarım:))belki şarkıyı önplana çıkarmak istediler..yani bilemiyorum.çünkü her fragmanda çalıcak.kulaklara yerleşecek.yani belki odur düşünülen..
Ne Bu Haliniz Yaw çook Durgunsunuz .
Bu Arada Eski Bölümleri Izlemek çok Güzel Yaaaa.
Varya Ne çektiriyormuş Naz Tarik'a O Zaman şimdi çektirmiyor Muçektiriyor Ama önceden Felaketmiş Yani.
Ilk Bölümden Bu Yana Naz Ve Tarik çok Olgunlaşti Eski Hallerinden Sanki Eser Yok .birbirlerni Büyüttüler Aslinda
Ne Bu Haliniz Yaw çook Durgunsunuz .
Bu Arada Eski Bölümleri Izlemek çok Güzel Yaaaa.
Varya Ne çektiriyormuş Naz Tarik'a O Zaman şimdi çektirmiyor Muçektiriyor Ama önceden Felaketmiş Yani.
Ilk Bölümden Bu Yana Naz Ve Tarik çok Olgunlaşti Eski Hallerinden Sanki Eser Yok .birbirlerni Büyüttüler Aslinda
ayrıca oyunculukları bile gelişmiş ikisininde..güzel bir süreç.. bence çekim ilk gördükleri an başladı.baksanıza ikinci bölümde naz filizi görünce nasıl kıskandı bugünkü bölümde hıncını çıkaracak..
Tarik Naza çok Ilimli Davraniyor Ama Naz Aah Naz Ne Yapiyor Hiç Bir Zaman Ne Inaniyor Ne Güveniyor
Bence fragman müziğinin değiştirilmesinin bir kaç sebebi olabilir. İlk önce "Gözlerin" şuanda en çok dikkat çeken dizi müziklerindne birisi. Ve fragman için çok dikkat çekici... Ayrıca 24.Bölümde bizi çok duygusal, romantik ve kafa karıştırıcı sahneler beklediğinden müziği değiştirmiş olabilirler:) biliyorsunuz ilk 20.Bölümde değişmişti fragman müziği ve nasıl bir bölümdü biliyoruz...
Ben 24.Bölüm'ün çok güzel olacağına inanıyorum.
Tarık eğer Naz'a "Eski kıskanç, şüpheci Naz'ı seviyordum, onu istiyorum" derse yandı. Naz bunu çok iyi kullanabilir ve Tarık'ın sınırlarını zorlayıp sonunda aşkını itiraf ettirebilir diye düşünüyorum :D
dünkü bölümde tezgahtar kızlara koptuum:))hani alışverişe gittiler ya:)))replikler süperdi..ayrıca hulusi ile vahinin ilk tanışmaları faslı.ha birde şey..hani tarık içeri giriyor vahinin odasına bi sürü şey söylüyor japonların yanında..vahi şaşırıyor neee ? diyor.sonra jeton düşüyor ne güzel ne güzelll diyor..çok hoştu ya.bide tarığı avukatım diye tanıştırmazmı? tarık gözlerini açtı:))))))
ceza_cansu
27-12-06, 16:00
Selam arkadaşlar.Ben bu gözlerinin çaldığı fragmanı henüz göremedim ama eminim vardır bir bildikleri.Bu arada bugün 3. bölümün tekrarı var ve bu bölümün özel yerleride var.
1-Tarık'ın Naz'a ilk şarkı söylediği bölüm
2-Naz'ın Tarık'ı ilk kez kıskandığı bölüm
3-Naz'ın Tarık'a karşı hislerinin oluşmaya başladığı ilk bölüm
4-Tarık'ın ilk kez kovulduğu bölüm.Vay be ne bölümmüş:):)
30 dakika sonra 3 bolum basliyicak, en sevdigim sahnelerden biri 3 bolumde var...hani Tarik gidiyor ya...sonra Naz arkasinda kosuyor:) yine o guzel gunleri hatirlamak cok guzel,yani ben hep izlerim de....reklamlar arasi daha guzel:)
whiteangel
27-12-06, 16:42
oh bee tekrar bölümü biraz geç de olsa başladı..:happy0064 fakat bu kukllalar beni şeeettiii:img-polic :img-hyste :img-hyste piercing di dövme ydi olurmuş gençlikte.. sürme olmazmış... sürme şe edermiş... ne alakaaa:img-hyste
ceza_cansu
27-12-06, 16:44
Tekrar bölümü başladı.Bu arada yeni fragmanı az önce tv de gördüm.Bana da biraz garip geldi özellikle böyle hareketli bir fragmana göre şarkı çok yavaş kaldı ama yine de güzeldi.Dediğim gibi kesin bir bildikleri vardır.
burcin_kaplan
27-12-06, 16:50
bende biraz önce gördüm yeni fragmanı we ne yalan söyliyim uymamış gibi sanki.. ama kesnlikle sizlere katılıyorum bi bildikleri warıdr we bide tabi duygusal bi bölüm olabilr düşüncesini doğurdu bu şarkı bende..
bu arada gerçektende merwe sevide bi değişklik war sanki ya? bu hali daha bi güzel geldi bana..
Hulisi ilk bölümlerde gerçekten çok komikmiş ya :img-hyste :img-hyste
Çok keyif aldım bu tekrar bölümlerinden :happy0064
burcin_kaplan
27-12-06, 17:32
vahi:'oğlum biraz adam olsa walla istemeye gelirdim ha''...:) koptum bu lafa..:) daha ilk bölümlerden hissetmiş adam :)
ya bu arada fragmanı werip duruyorlar dahada merak ediyorum ya..çok güzel bi bölüm olacağa benziyor ztn uğur kedi 24-25. bölmlerin çok güzel olacağını söylemişti ondan dolayı 4 gözle bekliyorum walla..
Bugün tekrarını izledim bir hatayı fark ettim...
Tarık Vahi beye işten ayrılınca arabanın anahtarını veriyor...
Ana anahtar Ford marka arabaların anahtarlarından...
Tarık ın sürdüğü araç ise Subaru Impreza....
Allah allah Subaru araçlar ne zamandan beri Ford anahtarlarla çalışıyor
Selam...Fragmanda gözlerin parçasının kullanılması iyi olmuş ama hareketli bir fragman olduğu için görüntülerin yanında yavaş kalmış. 20. bölümdeki gibi romantik sahnelerden oluşan bir fragmana ne kadar da yakışmıştı halbuki. 24. bölümde Naz kararını uygulayıp Tarık' a arkadaş olarak yaklaşacak ama Tarık onun davranışlarını nasıl karşılayacak merak ediyorum. Zeki ve tecrübeli Tarık Naz' ın taktiğini çözecektir ve üzerine gidip Naz' ı zorlayacaktır diyorum ama fragmanda Naz' ın davranışlarından rahatsızlığını Naz' a gösteriyor. Belki artık Tarık oyun oynamaktan sıkılmıştır ve kendini kontrol etmekten vazgeçip birşeylerin netleşmesi için çaba gösterir
Sizce bizim merakla beklediğimiz ilan-ı aşktan sonra ilişkileri nasıl şekillenecek. İkiside artık birbirlerinin duygularını öğrendikten sonra araya mesafe koymaya uzak durmaya falan kalkarlar mı? Yoksa bir şekilde ilişki başlar mı? Tarık açısından sorun yok ama Naz artık daha fazla kaçamaz, bu konuda konuşmaları ve bir karar almaları gerekir. Naz ondan hoşlandığını ama aralarında bir ilişki olamayacağını düşünüp Tarık' a böyle birşey söyleyebilir gibi geliyor bana...
Sizce bizim merakla beklediğimiz ilan-ı aşktan sonra ilişkileri nasıl şekillenecek. İkiside artık birbirlerinin duygularını öğrendikten sonra araya mesafe koymaya uzak durmaya falan kalkarlar mı? Yoksa bir şekilde ilişki başlar mı? Tarık açısından sorun yok ama Naz artık daha fazla kaçamaz, bu konuda konuşmaları ve bir karar almaları gerekir. Naz ondan hoşlandığını ama aralarında bir ilişki olamayacağını düşünüp Tarık' a böyle birşey söyleyebilir gibi geliyor bana...
Çok zor bir soru sordun kardeş:)bu soruyu 24. bölümden sonra cevaplasam kendi adıma,Vahi'nin Tarık&Naz ilişkisine bakış açısını ve bu durumun Naz'ı nasıl etkilediğini görmem lazım.Gerçi ''askerlik arkadaşlığı'' tadındaki ilişki nasıl etkilediği konusunda bir fikir veriyor ama acaba bu gerçekten Naz'ın düşüncesimi yoksa babasından çekindiği için mi böyle davranıyor onu kestiremiyorum.Eğer kendi düşüncesiyse ilan-ı aşk'tan sonra mesafe koymak isteyebilir eğer değilse ilişki başlar ve çok istediğimiz kaçamak bakışmaları,buluşmaları görürüz:)
Bence ilan-ı aşktan sonra senaristler, karakterlerin arasına mesafa koyacaktır. Zira diziyi mantıklı bir şekilde uzatabilecekleri birkaç fırsattan biri bu:) Ben de, Naz'ın araya biraz mesafe koymasından yanayım ilan-ı aşk olayından sonra.
Bence ilan-ı aşktan sonra senaristler, karakterlerin arasına mesafa koyacaktır. Zira diziyi mantıklı bir şekilde uzatabilecekleri birkaç fırsattan biri bu:) Ben de, Naz'ın araya biraz mesafe koymasından yanayım ilan-ı aşk olayından sonra.
Yerim ben onların mesafesini:)Valla ilan-ı aşk'tan sonra nasıl mesafe olursa artık:)Hadi öpücükte sarhoştu rüya sandı gerçeği öğrendiğinde de zaman aşımına uğradı araya Ayşe'nin hastalığı,yarış falan girdi derken Naz arkadaş olmaya karar verdi o konu bir şekilde geçiştirildi ama ilan-ı aşk'tan sonra artık bunların diyologlarını düşünemiyorum:icon_whisBu konu geçiştirilecek bir konu değil,çok büyük bir adım atılmış olacak,ilişkilerinin dönüm noktası olacak desek yanlış olmaz heralde Tarik_Naz'dan bu konuda senaryo bekliyorum:)(İstek senaryolara da başladık hadi hayırlısı:))
Ben de mesafe gireceğini düşünmüyorum, düşünemiyorum. Çünkü başından beri ilk hamleyi Naz'ın yapacağını düşünüyorum. Naz yaptıktan sonra zaten mesafe falan kalmayacaktır.
Zaten biliyoruz ki, bu dizideki ilan-ı aşk öyle eften püften birşey olmayacak. Dolsayısıyla kabul etmeme, reddetme, kınama :) vb. şeyler olmayacaktır.
Sadece öpüşme ve Belkıs hanımın bir sözü ile Naz'ın 22. bölümde takındığı halleri düşündüğümüzde de bu sonuca rahatlıkla varabiliriz.
20 bolumu da aslinda bir ilan-i ask kadar olmus...o zaman da ister istemez mesafeler koydular....
simdi bilerek bir ilan-i ask'tan sonra nasil mesafeler olacak onu cok merak ediyorum...yani aslinda Naz nasil mesafe koyacak?? o simdi bir dakika bile olsa Tarik'tan uzak duramiyor...kesin komik olacak.belki de direkt iliskiye giderler ozaman da kacislar olacak....is senaristlerin elinde...bakalim bizim icin neler hazirlayacaklar!!!!
TARIK_NAZ sayesinde bir kac sekilde ilan-i ask okuduk ve gecekten cok guzel oldu...yine tesekkurler
ilanı aşktan sonra yani sözlü dile getirişten sonra mesafe mümkünmü.?.bence asla mümkün değil.her yanlız kalışlarında bu ilanı aşkın dayanılmaz güzelliğini yaşayacaklar.aksini yaşarlarsa sadece rol yapmış olurlar:))))))ama çevreye hissettirmemeye çalışabilirler o ayrı mesele.tabi oda çok hoş vede komik sahnelere neden olabilir ama ikisinin yanlız kaldığı sahnelerin çok romantik olması gerekir ilanı aşktan sonra:))
whiteangel
27-12-06, 20:48
kanepeye keyifle uzanarak, sıcak bir çay eşliğinde televizyon izleme keyfini geri getirebilen,
'bu niye böyle oldu, eee amma saçma ha...' gibi sitemkar ve mana verilemeyen olaylardan uzak tutmayı bilen,
sık aralıklarla yüzünüze tebessüm koymayı başarabilen,
bir aşk hikayesinin silahlarla ve adam kaçırmalarla değil, nazla, utanmalarla, kafa karışıklığıyla, kıskançlıkla çocuklar gibi anlatılabileceğini hatırlatabilen,
kısır bir döngüye bağımlı kalmadan, hayatın her karesinden çeşitlemeler sunabilen,
saçma sapan magazinel konularla gündem doldurmadan, iddialıyız biz demeden de başarılı olunabileceğini gösteren,
izleyenlerine verdiğini geri almayı başararak, daha iyisini verebilen,
hiçbir şekilde göze batmadan, keyifli bir hikaye ve keyifli oyunculuklar izletebilen,
sevimli ve sıcacık bir dizi.
bülent kayabaş'a ayrıca değinmek gerek. inanılmaz güzel oynuyor. saygılar efem.
(vortik, 26.12.2006
İŞTE sözün özü... Ne güzel özetlemişler dizimizi. :) Ekşi sözlükten alıntıdır efeem :)
ilanı aşktan sonra yani sözlü dile getirişten sonra mesafe mümkünmü.?.bence asla mümkün değil.her yanlız kalışlarında bu ilanı aşkın dayanılmaz güzelliğini yaşayacaklar.aksini yaşarlarsa sadece rol yapmış olurlar:))))))ama çevreye hissettirmemeye çalışabilirler o ayrı mesele.tabi oda çok hoş vede komik sahnelere neden olabilir ama ikisinin yanlız kaldığı sahnelerin çok romantik olması gerekir ilanı aşktan sonra:))
Ewet itiraftan sonra bol bol romantizm istiyoruz:img-blush Ben bunlar sevgili olduktan sonra yalnız kaldıklarında birbirlerine nasıl hitap edecekler çok merak ediyorum:)Hele Naz'ın ağzından çıkacak olan sevgi sözcüklerini çok ama çok merak ediyorum:img-in_lo
Ewet itiraftan sonra bol bol romantizm istiyoruz:img-blush Ben bunlar sevgili olduktan sonra yalnız kaldıklarında birbirlerine nasıl hitap edecekler çok merak ediyorum:)Hele Naz'ın ağzından çıkacak olan sevgi sözcüklerini çok ama çok merak ediyorum:img-in_lo
mesela şöyle bir konuşma olabilir:).arabadalar..naz tarığa:benim için bir şarkı söylermisin? tarık:tabi bebeğim diyerek bir şarkı patlatır..naz zevkten dört köşe..okula gelirler.tarık herzamanki gibi nazın kapısını açar birbirlerine sevgi dolu bakarlar..bagajı açar çelloyu alır naza verir..kaçta alayım seni?.naz:her zamanki gibi biliyorsun deyip çapkınca gülümser:)tarık:)peki bi tanem der.....nazda o tatlı kırıtışıyla okula doğru çellosuyla yürür:))
hadi bakalım bu sahneye herkes bir senaryıo yazsın:))
mesela şöyle bir konuşma olabilir:).arabadalar..naz tarığa:benim için bir şarkı söylermisin? tarık:tabi bebeğim diyerek bir şarkı patlatır..naz zevkten dört köşe..okula gelirler.tarık herzamanki gibi nazın kapısını açar birbirlerine sevgi dolu bakarlar..bagajı açar çelloyu alır naza verir..kaçta alayım seni?.naz:her zamanki gibi biliyorsun deyip çapkınca gülümser:)tarık:)peki bi tanem der.....nazda o tatlı kırıtışıyla okula doğru çellosuyla yürür:))
hahaha, gülmekten yazamayacağım jenn. :) Kusura bakma. hahaha
ceza_cansu
27-12-06, 21:21
Ya ben aşk itirafı olduktan sonra olucakları nedense kestiremiyorum.Yani Tarık ve Naz sevgili olduklarında neler olur düşünemiyorum bile.Özellikle birbirlerine söylicekleri aşk sözcüklerini bende çok merak ediyorum.Naz'ın ağzından Tarık'a sevgilim,aşkım gibi kelimeler çıkıcak.Gözümle görmeden inanmam:):)
hiç gözümde canlandıramıyorum"bebeğim","bi tanem" ha:img-hyste nasıl bir imaj çizmişlerse bizim gözümüzde hayal bile edemiyorum :)....zor alışırız biz bunların bu hallerine ...
burcin_kaplan
27-12-06, 21:25
Ya ben aşk itirafı olduktan sonra olucakları nedense kestiremiyorum.Yani Tarık ve Naz sevgili olduklarında neler olur düşünemiyorum bile.Özellikle birbirlerine söylicekleri aşk sözcüklerini bende çok merak ediyorum.Naz'ın ağzından Tarık'a sevgilim,aşkım gibi kelimeler çıkıcak.Gözümle görmeden inanmam:):)
:img-hyste :img-hyste ya aynen yaa.. yok yok naz sölemez yoksa söler mi?? ehehe.. walla çok komik bende hiç düşenemiyorum nazın ağzından tarıka çıkacak o aşkım cnm bebeğim gibi kelimeleri:) ben daha tarıkın naz demesini bile garipsiyorum naz sağolsun ok adar çocğun konuşmalarını düzeltiyordu naz hanım naz hanım diye..:) gerçekten çok komik olucakya..
ben hiç bişe düşünemiyorum itiraftan sonrasıyla ilgili..
~ topiqq ~
27-12-06, 21:46
hahah ben naz'ın ilk sevgi sözcüğünü söyleyişini tahmin edebiliyorum..bence ya ağzından kaçıracak(ki çok komik olur) ya da acaip utanarak söyleyecek, ama her şekilde biz baya bi eğleneceğiz :)
Dizimize az kaldı ne güzel, Hulusü Bey ve Tarık galiba aynı ortamda olacaklar ve olacakları çok merak ediyorum, Hele Tarık'ın geçen bölümlerde Yaz demedim parçasını söylediği gibi bir ortam olsa Tarık yine bir parça seslendirirken Hulusü Bey içeri girse Tarık'ı şarkı söylerken görse Hulusü Bey',in ve Tarık'ın yüz ifadeleri nasıl olur acaba?
resmen tıkandık yani..jenn in önerisi üzerine bir kaç satır hayal yapayım dedim..olmadı..hiç canlandıramıyorum tarık ve naz ın birbirlerine açıldıktan sonraki hallerini ..sadece bakışırlar gibi geliyor bana ..ağızlarını -özellikle naz -açtılar mı romantizm filan kalmaz gibi geliyor bana:)helal olsun ,nasıl bir didişmişler ki çıkamıyoruz o moddan
whiteangel
27-12-06, 22:04
valla naz bazen öyle bir** tarıkk** diyor kiii .. hani sevgilim aşkım dese bu kadar etkili olamaz..:) bence birbirlerine *yarim* diye hitap ederler.. :)
ben fragmanda metrosexsüel hocası samim in hulusi den makas aldığı sahneyi her izleyişimde kopuyorum..:img-hyste biraz da bu konuyu irdeleyelim hadi..:img-hyste
ceza_cansu
27-12-06, 22:16
Samim uğur kedinin dediği gibi dünya şekeri bir gay.Bu adam kesin bizi çok güldürücek:):)
tarık eski naz'ı geri istiyor. tarık üzüntülü ama naz hala diretiyo arkadaşlık oyununda.
fragmanla ilgili bi senaryo yazdım. umarım beğenirsiniz. aslında daha erken koyacaktım ama 5 saat elektrikler kesikti. tekrar bölümünü de izleyemedim zaten :(
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=1940746#post1940746
resmen tıkandık yani..jenn in önerisi üzerine bir kaç satır hayal yapayım dedim..olmadı..hiç canlandıramıyorum tarık ve naz ın birbirlerine açıldıktan sonraki hallerini ..sadece bakışırlar gibi geliyor bana ..ağızlarını -özellikle naz -açtılar mı romantizm filan kalmaz gibi geliyor bana:)helal olsun ,nasıl bir didişmişler ki çıkamıyoruz o moddan
niye tıkandınız..mesela hayal edin onları başka ortamlarda..evde,müştemilatta aşklarını itiraf ettikten sonra birbirlerine nasıl davranacaklarını.hadi hayal edin:))
bence onlar sewgili olunca da hep didişirlerr, naz sürekli kıskançlık yapar fln...:img-hyste
yalancı yarim dizisinde önceden hiçbir yorum yapamıyorum.şimdiye kadar ne yorum yaptıysam hep zıttı çıktı.diziyle ilgili hayal bile kuramıyoruz.senaristler bizle zıt düşünüyorlar.onlar ne yazarlarsa onu izliyeceğiz.
bu arkadaşlık olayı, biraz ilişkilerine zarar verecek gibi. çünkü tarık, naz'dan geri haline dönmesini isteyecek naz da dönecek ama kendilerini zorunlu olarak bişey yapıyolarmış gibi hissedecekler. yani eski doğallığını kaybecek bu ilişki. bundan sonrası ya sevgili ya ayrılık olur valla. yoksa ikisi de içinde bulundukları konumdan hoşnut olmazlar.
Arkadaşlar sevgili nasıl olurlar bununla ilgili yorum yapmak olacaklarla ilgili tahminde bulunmak zor çünkü bir kere normal değiller şimdiye kadar normal iki insan gibi hiç sohbet bile etmediler..Naz sordu sorduğu sorularada kendisi cevap verdi..daha sonrada Tarıktan özür diledi..aşklarını ilk önce kendilerine itiraf edecekler zaten onlar birbirlerine itiraf edene kadar etrafındakiler anlayacaklar bence..itiraf ettiler diyelim..bu Nazla aşk zor yaşanır..ne yapacağı belli olmaz seviyorum der sonrada ben patronum der Tarığa nasıl davranacağını bilemez..aşkını saklamak için çok pot kırar..valla ben bunları normal sevgili gibi hayal edemiyorum..çok zor bu aşk çok zor..hele Nazla dahada zor..Tarık günde kaç kere sabır çeker bilmiyorum artık.. ama senaristlerimiz bize hoş sahneler izlettireceklerdir elbette...ben bu sahneler için daha epey var diyorum...
üff ya gece gece moralim bozuldu. kardeşim biraz önce işten geldi ve yarın bizim sokakta akşam 6 ile gece yarısına kadar elektrikler olmayacakmış. yani dizi saatinde elektrik olmayacak. şimdi beni iki türlü telaş sardı. ilki elektrik gerçekten kesilecek mi? ikincisi diziyi nerde izleyecem? :( inşallah dedikleri saatte kesilir de bi yerlere atarım kendimi, eğer o saatte kesmeyip tam dizi başlayınca keserlerseeeee :( (naz gibi oldum valla bu şüpheci halimden kurtulmam lazım :))
Bence 26. bölümde o beklediğimiz a acayip sahneyi izleyeceğiz. Ama ben sonrasında ne Naz'ın ne de Tarığın çok doğal bir şekilde hareket edeceklerini sanmıyorum. Her ne kadar ikisi de birbirlerine karşı güçlü duygular beslese de,
Naz çevre ve ailesinin göstereceği reksiyonu düşünüp duygularına engel olmak isteyecektir. Tarık da bugüne kadar söylemiş olduğu yalanların ezikliği ile ilişkilerinin daha da derinleşmesini istemeyebilir kendini daha fazla suçlu hissetmemek adına. Bu itiraf ve öpüşme belki sonrasında onların arasına daha çok mesafe de koyabilir.
23. bölümün tekrarı başladı arkadaşlar. Biliyorsunuzdur ama hatırlatayım dedim.
Arkadaşlar bu 23.bölüm tekrarını gece yarısımı seyrediyosunuz...hakıkaten dün gece 23.bölüm oynadımı?..ben o saatlerde ooo kaçıncı uykuda oluyorum..da...valla iyi dayanıyosunuz...sabah benım gibi 6.45 de kalkın bak...3.gün pes edersiniz..neyse..gelelım24.bölüme...
maymun gözünü açtı...naz ...kış uykusundanmı,neden uyandı anlamam ama...tarığın duygularının vede,bundan dolayıda tarığın bişeyleri itiraf edemediğini düşünüyo...oda...erkeklrei dize getirmenın yolu başka birisini devreye sokup test etmek...dans ederken...tarığı çıldırtmayı başardı...bakın hulusıye...babası da aynı..bakalım neler olacak...ikisininde durumu ???
Günaydın... Bu bölümde Tarık gerçekten Naz' ı kıskanacak mı bakalım. Naz' ın duygularının farkında olduğu için daha önce tam olarak kıskandığını sanmıyorum. Samimi biri olmadığını düşündüğü için Bora' ya daha çok gıcık oldu sanki... Naz duygularını -aşk anlamında- kolay yaşayamayan biri, Tarık, bunu bildiği için, sırf Naz barda biriyle dans etti diye kıskançlık krizlerine girmemesi lazım. Bu mantıkla vardığım sonuç, işin içinde duygular olduğunda durum değişir tabi:img-yes: :img-yes: . Tarık Naz' ın bakış açısının onu kendinden uzaklaştırabileceğini de düşünüp onun duygularının yön değiştirmemesi için girişimde bulunabilir elbette...
bence tarık da naz da önce kendilerine itiraf edicekler aşık olduklarını ama birbirlerinden saklamaya çalışıcaklar, naz yine potlar kırıcak, belki tarık da bu sefer bi kaç pot kırabilir?? bi kaç bölüm böyle itiraf edememiş hallerini izleriz bence;)
böyle tarık o gece ne.. fln diodu ya ayşe hastanedeyken parkta yine öyle yapar, nazı konuşturmaya çalışır, tabi şu askerlik arkadaşı geyiği bitince...
ya hani ayşe hastaydı partide ne işi war?? bu bölüm ya da gelicek bölüm o da ameliyat olabilir belki.. bu bölüm ayşeyle sadri yakınlaşıcak iycee:img-yes:
günaydın arkadaşlar güzel yurdumun insanı, yeni yılın ve bayramın hecanını, telaşını, tatlı tatlı yaşarken bende, şimdiden hepinize sağlıklı, mutlu ve Barış, dolu bir ülke ve dünya diliyorum. Bir çoğunuzu sanal ortamda da olsa Yalancı Yarim, sayesinde tanıdığıma ve beni yazdıklarınızla inanılmaz gülümseten mutlu eden herkese mutluluklar diliyorum. ben bugünden itibaren artık tatile gireceğim için büyük ihtimalle yazdıklarınızı okuyamıyacağ için çok üzülüyorum arkadaşlar çok fena alışmışım bu siteye yahu neyseki bugün en sevdiğim gün :happy0064 bunu bu şekilde telafi edeceğim.Ayrıca buradan bir teşekürüde bu güzel diziyi hazılayıp bizlere sunan emeği geçen herkese göndermek istiyorum onlarada 2007 yılında çok büyük başarılar bol reytingler diliyorum. bye
Niye öyle...bugün herkes pek bi ruhsuz...hı...benmi yanlışım...arkadaşlar bu akşam bizim akşamımız ya...pek sıkkın gördüm hepinizi..hiç paylaşma kaynaşma yok bugün...neyse....
ya sekizinci bölümü izliyorum şimdi .hani kapı arkasında naza gönülü söylediği bölüm hangisiydi yaaw
Niye öyle...bugün herkes pek bi ruhsuz...hı...benmi yanlışım...arkadaşlar bu akşam bizim akşamımız ya...pek sıkkın gördüm hepinizi..hiç paylaşma kaynaşma yok bugün...neyse....
ewt yaaa herkes bi durgun bu günn.... ama malum tüm yorumlar yapıldı herkes heycanla diziyi bekliyo artıkk.... dizimize son 7 saat arkadaşlarr...........:happy0064
ilk bölümlerde tarık naza hanım fln demiyodu, naz da hiç kızmıyodu, ama tarık sonradan naz hanım demeye başladı, hem de daha naz kızmadan, sizce neden öyle oldu?? ilk tanıştıklarında daha resmi olmaları gerekmez mi??
ya bi de bunların yaptıkları kawgalar hep sevgili kawgaları ztn:P bi de mesela naz hep aklın başka yerlerde di mi diyo tarık da hıhı diyo bişe olmuyo naz diyince kızıyo....... zor ya bu nazla uğraşmak yazık tarığaaa......
ya sekizinci bölümü izliyorum şimdi .hani kapı arkasında naza gönülü söylediği bölüm hangisiydi yaaw
8. Bölümde o sahne. Sonlara doğru. 50. dakikadan itibaren olması lazım :)
izledim demin yaw şimdi 7 yi izliyorum.şimdi naz ve melisa kavga etmesin diye tarık şarkı söylüyor.
bu melisa amma gıcıkmış
naz ve tarık ın etrafında çook entrika dönüyomuş şimdi fazla yook
ya peki sadrinin tarığı önce hulusiye ispiyonlayıp sonra da bardan kaçırdığı bölüm hangisiydi??
4 düncü bölümdü herhalde ben dünkü 3 bölümü izlemedim az daha 3 diycektim .özete baktım da öğrendim
ya peki sadrinin tarığı önce hulusiye ispiyonlayıp sonra da bardan kaçırdığı bölüm hangisiydi??
4 bolmudu....izlemek istersen bugun saat 16:30 star'a ac:) izleyeceksin:)
evt 4 bölüm ya bugün izleyecem valla süper bölümdü cenk kapıya gelmişti tarık onları takip edip nazı kutarmıştı falan güzel bölümdü
ben şmdi izliyorm ztn saolun;) tabi bu 16 30da da izlemiycem anlamına gelmez:D
güzel bölüm ama gerçekten, bi de bu bölümdemiydi hatırlamıyorum daha tamamını izlemedim ama bi yerde tarık cenkle tartışırken nazdan kız arkadaşım die bahsediyodu:good:
demin 7 bölümü izlerken bi ara naz hatırladı olayı ama anlamadım kız arkadaşım mı kız arkadaşın mı dediğini
demin 7 bölümü izlerken bi ara naz hatırladı olayı ama anlamadım kız arkadaşım mı kız arkadaşın mı dediğini
o sahnede tarık cenke kız arkadaşın dedi..
ben kız arkadaşım die hatırlıyorum ama yanlış duymuş da olabilirim tabii...:icon_whis
3 ve 23 bolum reytingleri:
TELE - BAROMETRE
27 ARALIK 2006
31 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 2,80 10,70
92 YALANCI YARIM (TKR)-GECE [NET] STAR 0,90 13,30
HEDEF KITLE : A/B
44 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 1,50 7,60
54 YALANCI YARIM (TKR)-GECE [NET] STAR 1,20 15,30
Greek_girl
28-12-06, 13:42
valla arkadaslar ben bi bolumu 80 defa da izlesem hic bikmam.Dizimizi izleyince cok heyecanlaniyorum yaw.
bende izlediğim bölümleri tekrar izliyorum.sanki daha önce izlememiş gibi.
bugün yeni bölümüde var.hem eski hemde yeni bölümü izliyeceğiz.
"bi daha kız arkadaşına dokunacak olursan yakarım seni dememişmiydim" dedi ve cenki bi güzel benzetmişti. orda kız arkadaşına derken sevgili olarak mı söyledi bilemiyorum. ama lafın gelişi öyle söyledi heralde.
ya ewet yaa.... süper oluyo bu nostalji işi, özlemişiz eski bölümleri de;)
bu gece gerçekten güselll, iki bölüm birdennnnnn:happy0064
"bi daha kız arkadaşına dokunacak olursan yakarım seni dememişmiydim" dedi ve cenki bi güzel benzetmişti. orda kız arkadaşına derken sevgili olarak mı söyledi bilemiyorum. ama lafın gelişi öyle söyledi heralde.
ya bn yanlış anladım heralde çünkü bn kız arkadaşım die anlamıştım
ama böyle çok saçma olmuyo mu kız arkadaşın diyince??? yane ne biliym "bi daha kız arkadaşına dokunacak olursan yakarım seni dememişmiydim" diyince garip oluyo sanki annamadım yaaaa:img-blush
Greek_girl
28-12-06, 13:52
32.sayfaya da bu mesaji koydum ama kimse farketmedi ne olacak bizim bu halimiz?
Dun aksam star'da yayinlanan zoom adli magazin programi kaybolan yillar ve iki aile dizilerinin setine gitti ve orada oyuncularla roportaj yapti,dizilerin gelecek bolumlerinde neler olacagina dair az-cok seyler soylendi.Ben programin sonuna kadar belki bizim dizimiz hakkinda da birseyle soylenir diye bekledim ama malesef dizimizden hic soz edilmedi. :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :sad53:
Dun aksam star'da yayinlanan zoom adli magazin programi kaybolan yillar ve iki aile dizilerinin setine gitti ve orada oyuncularla roportaj yapti,dizilerin gelecek bolumlerinde neler olacagina dair az-cok seyler soylendi.Ben programin sonuna kadar belki bizim dizimiz hakkinda da birseyle soylenir diye bekledim ama malesef dizimizden hic soz edilmedi. :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :sad53:
hmmm... belki şey yapıyolardr ne bilim her hafta kanalın iki dizisinden bahsediceklerdir ve bunlarla başlamışlardır,haftaya da yalancı yarimle başka bi diziden bahsederler.. bi programda bütün dizileri anlatırlarsa o zmn magazin haberlerine wakit kalmasdı dizi show gbi bişe olurdu
haklısın,bizim dizimizin hiç reklamı olmuyor.dizimiz iyi reyting alsada kimse farkında değil.genel bir düşünce oluşmuş diziler bakımından en kolay gün perşembe deniliyor.halbuki okadar çok dizi var reytingler bölünüyor.farkında bile değiller.
24 bolum once 4 bolumu izlemek cok guzel olacak,4 bolumu cok seviyorum( zeten her bolumu seviyorum:))
Tarik ve annesini bulusmasi...
Naz'in cellosunu akort etmesi.....
Nazi'in takipi ve yine kiskanmasi...
kulubedeki maceralari...Sadri ve Tarik'in konusmasi....
Tarik ,Naz'a merak ediyor ve eve geldigine gormek istiyor....saglam dondunuze sevindim...size bisey olursa issiz kalirim:)
dogru, issiz kalirsan,sonra karin ne der?:)
sonra Cenk ve Tarik'in kavgalari...ve sonunda kaza....sonu cok kotu!!!
herkes sustu yine.........
size bi soru o zmn:
sizce aşk itirafı ne zmn, nerde ve nasıl olcak?? değşik senaryolarınısı yazın buraya;)
herkes sustu yine.........
size bi soru o zmn:
sizce aşk itirafı ne zmn, nerde ve nasıl olcak?? değşik senaryolarınısı yazın buraya;)
uğur kedi aşk itirafı için "öyle böyle olmayacak" demişti. demek ki o bölümün senaryosu yazılmış bile. bu da demek oluyor ki çok fazla bir zaman kalmadı. haksız mıyım? 2-3 hafta içinde bu konu çözülecek gibi geliyor bana bu tüyoya bakılırsa.
arkadaşım dikkat ediyorum bütün dizi forumlarında o dizilerin fanları kendi dizleri için hep aynı şeyi söylüyorlar.herkes kendi dizisinin reklamının az yapıldığını söyleyip kanalları suçluyorlar..yani demekki herkes kendi dizisi açısından olayı böyle görüyor..o dediğin programda görüntü verilmedi ise bir sonrakinde verilmeyeceği anlamına gelmez.bunu anlamak içinde o tarz programları takip etmek gerekir.ben şahsen magazin programı izlemem..ancak bilirsem gösterecekler diye saati uygunsa bakarım..hasbel kader karşıma çıkarsa başka.:) her neyse yani üzmeyin kendinizi bunlar için..:)
arkadaşım dikkat ediyorum bütün dizi forumlarında o dizilerin fanları kendi dizleri için hep aynı şeyi söylüyorlar.herkes kendi dizisinin reklamının az yapıldığını söyleyip kanalları suçluyorlar..yani demekki herkes kendi dizisi açısından olayı böyle görüyor..o dediğin programda görüntü verilmedi ise bir sonrakinde verilmeyeceği anlamına gelmez.bunu anlamak içinde o tarz programları takip etmek gerekir.ben şahsen magazin programı izlemem..ancak bilirsem gösterecekler diye saati uygunsa bakarım..hasbel kader karşıma çıkarsa başka.:) her neyse yani üzmeyin kendinizi bunlar için..:)
al bendede o kadar.. dizimizin artık tanıtıma ihtiyacı falan yok.. zira gereken önemi gereken ilgiyi alıyor.. buda ratinglere yansıyor.. olayı çokta abartmamak lazım..
uğur kedi aşk itirafı için "öyle böyle olmayacak" demişti. demek ki o bölümün senaryosu yazılmış bile. bu da demek oluyor ki çok fazla bir zaman kalmadı. haksız mıyım? 2-3 hafta içinde bu konu çözülecek gibi geliyor bana bu tüyoya bakılırsa.
bn sadece sizn fikirlerinizi mrk etmiştm, nese....
çok merak ediyorum nasıl olucak, tarığın kim olduğu ortaya çıktıktan sonra olur bence..... naz tam bütün nefretini ifade ettikten sonra yalancı fln dedikten sonra yane, tam arkasını dönmüş giderken fln mesela tarık kolundan tutar,kendine çewirir ve öper flnn.......:img-in_lo
ama bnce daha en azından 3-4 bölüm wardır aşk itirafına, keşke bi an önce olsa:(
çok merak ediyorum nasıl olucak, tarığın kim olduğu ortaya çıktıktan sonra olur bence..... naz tam bütün nefretini ifade ettikten sonra yalancı fln dedikten sonra yane, tam arkasını dönmüş giderken fln mesela tarık kolundan tutar,kendine çewirir ve öper flnn.......:img-in_lo
ama bnce daha en azından 3-4 bölüm wardır aşk itirafına, keşke bi an önce olsa:(
ask itirafi ne kadar gec gelirse..o zaman bu guzel atismalar'i...Nazin pot kirmalari...imali laflari daha izleyicez
ben boyle cok daha seviyorum....ask'i o kadar guzel yasiyorlar ki bence hic itiraf etmesinler:)
aşk itirafının olması çok da önemli değil, onsuz da 23 bölümdür mis gibi gidiyor dizi. onlar birbirlerine bakışlarıyla, imalı sözlerle, kırdıkları potlarla, şarkılarla gayet güzel ifade ediyorlar zaten duygularını. dizide hareket ve aşka dair sahneler olsun yeter ki adı geçmese de olur daha.
keşke aşk itirafını sevgililer gününün olduğu zaman yani 14 şubat zamanında yapsalar. ama dizimiz gerçek hayatla birebir gitmiyo o var.
ya haklısınız şmdi de çok güzel dizi, çok sewiyorum bn de:):img-in_lo
ama ne bilim o zmn da ayrı bi güzel olur, o halleri de çok komik olurrr saklanmaları nazın kıskançlık krizleri fln:img-hyste
Evet yani reklamsız sansasyonsuz bile bu dizi böyle adından söz ettiriyorsa başarılı oluyorsa ancak takdir edilir yapanların da alnından öpülür.İnsanlar bazı forumlarda bu diziyi rakip görmüyorlarmış okuyorum bazen,enteresan efendim çok enteresan.Totalde ikinci olan ve ab de de zaman zaman düşmeler yaşasa da beli bir kitlesi olan bir diziyi rakip görmemek ancak deve kuşu gibi başını gömmekle mümkündür.
Evet yani reklamsız sansasyonsuz bile bu dizi böyle adından söz ettiriyorsa başarılı oluyorsa ancak takdir edilir yapanların da alnından öpülür.İnsanlar bazı forumlarda bu diziyi rakip görmüyorlarmış okuyorum bazen,enteresan efendim çok enteresan.Totalde ikinci olan ve ab de de zaman zaman düşmeler yaşasa da beli bir kitlesi olan bir diziyi rakip görmemek ancak deve kuşu gibi başını gömmekle mümkündür.
evet medea,ben genelde fırsat buldukça sadece okuma amaçlı pek çok dizi forumuna giriyorum..bazı forumlarda hiç yokmuş gibi davranıyorlar dizimize .rakip olarak adı bile geçmiyor:))yada kuvvetli olmadığını düşünüyorlar..ilginç geliyor bana böyle düşünmeleri,sonuçta herşeyi sıkı takip etmek lazım hangi gün hangi dizi hangi reytingi alıyor izlemek lazım..devekuşu sözünü sevdim..
valla ben bu son bi haftadaki gelişmelerden çok memnunum. dizinin ilk bölümlerden itibaren tekrarları başladı. son oynayan bölüm gece geç saatte de olsa sabahın köründe de olsa tekrarlanıyo. milliyet, hürriyet ve vatan gibi tirajlı gazetelerde dizinin başarısı ve oyuncularına yer veriliyo. son ütücü ve keyf-i sibel de dizi hakkında konuşuldu. köşe yazarlarından güzel yazılar geliyo. daha nasıl reklam olsun ki. bundan fazlası biraz sıkıntı verir bence.
10. bölüm ile 20.bölüm arasında tamam reklam sıkıntımız vardı neredeyse hiç dizinin adı geçmiyodu ama 20.bölüm gerçekten milad oldu. bence herşey şuan da tam tıkırında gidiyo.
ya arkadaşlar bu kdr takılmayın reklam olayına!! diziyi izliycek olan ztn şimdi de izliyo!!! reklam olsa nolur olmasa nolur? reytinglerimiz ii sonuçta, izlenmiyo diye diziyi abuk sabuk saatlere fln da koymuş diiler (ki ztn yeterince izleniyo;)) niye bu kadar panikliyosunuz anlamadım walla! siz takmayın böyle şeyleri, dizinin keyfini çıkarın;)
Arkadaşlar, 1-2 gün siteye giremeyebilirim o nedenle hepinizin bayramını ve yeni yılını şimdiden kutlamak istedim. İyi bayramlar ve mutlu yıllar herkese.....
ewt arkadaslar ben de gıremeyeblrmm hepınıze MUTLU YILLAR ve İYİ BAYRAMLAR DILERM..... bayram sonrasıı gorusmek uzere
saolun arkadaşlr size de mutlu yıllar ve iyi bayramlar:)
aa hepiniz nereye böyle.. bu bölüm hakkında yorum yapmadanmı gideceksiniz?:)))
benm biyere gittiğim yok walla arkadaşlar gidiomuş ama:( nese bayramdan sonra da konuşcak bol waktimis olur;)
yeni bölüme son 4 saat 12 dk:P:P
şmdiden iyi seyirler herkesee:D
bence önce açıklıcaklar birbirlerine duygularını sonra tarık tekellioğlu olduğu ortaya çıkıcak işte o zmn naz tarığı sevmesine rağmen onu affetmicek ta kiii tarık kendini affettirinceye kadar:img-wink:
eroglu_forever
28-12-06, 15:55
Öncelikle Herkese İyi Bayramlar,
Yeni Yılda Herşey Gönlünüzce Olsun,
Yeni Yılın Dizimize Başarı Getirmesi Dileğiyle...
Bowlingde Bileğimi Sakatladım... Bugün Benim İçin Kötü Geçiyo... Neyse Akşam Güzel Geçecek Ya...
bence önce açıklıcaklar birbirlerine duygularını sonra tarık tekellioğlu olduğu ortaya çıkıcak işte o zmn naz tarığı sevmesine rağmen onu affetmicek ta kiii tarık kendini affettirinceye kadar:img-wink:
o da ii fikir aslında.. bilmiyorm walla nolursa olsn eminim izlemesi çok zewkli olucak orası kesin:happy0064
ya tam burda uğur kedi hocamısdan bi ricada bulunsak bise bu konuda da biras ipucu werse:img-blush
ceza_cansu
28-12-06, 15:58
Selam arkadaşlar.Bölüme saatler kaldı.Ayşe ve Havin sizede mutlu yıllar ve iyi bayramlar ama jenn'in dediği gibi bölüm yorumu yapmadan nereye:)
birasdan yy 4. bölüm başlicak, 20 dk sonra fln ilgililere duyrulur.....:P
nese bu günlük bendn bu kdr hepinize ii akşamlar we iyi seyirler.....(tabi gece gelip yeni bölüm yorumlarınısı okumayı ihmal etmicem;))
Ayşe ve Havin sizleri de diziden sonra aramısda görmek isteris:)
ceza_cansu
28-12-06, 16:27
Ya az önce dizinin resmi sitesinde Merve Sevi'nin ropörtajlarından birini okudum ve şu kısma koptum.:):):)
Eğer Çalışma saati 18.00'i geçiyorsa, herkez bitmiş okeye dönmüş olabiliyor. Sufle verirken farklı kelimeler çıkabiliyor insanların ağzından. Dil sürçmeleri olabiliyor. Bir kere şöyle bir şey oldu: Bizim araba satılacak arabaya bakmaya gelen bir adam arabanın içinde, bizde giden arabaya bakıyoruz böyle arkasından şimdi kayıttayken yönetmenimiz biz sesli çekmediğimiz için mizansen verebiliyor. Şöyle yapın böyle yapın diyebiliyor.Arabanın içindeki adam da, hani satın alacağınız arabaya şöyle bir bakarsınız ya, adam da içine oturmuş, koltukla oynayın dedi yönetmenimiz. Ama biz kayıttayız yani bizim asla durumu bozma gibi bir lüksümüz yok. Adam arabayı sallamaya başladı aniden. Önümümğüzde sallanan bir araba O an kopmuştum mesela. Beyfendi figürandı ve çok komikti, kırdı arabayı nerdeyse.
ya şu kuklalara bitiyorum ya. çok komikler. yaşlı olan tarığı sevmiyo ama neyse.
"öyle çello çalarak kız tavlanmaz." "hem o çellonun yayını nasıl tutuyo öyle kurban bıçağı tutar gibi" :):)
ayrıca şu da çok konikti önceki skeçlerden.
"yılbaşı gecesi noel baba da yokmuş yerine orhan baba varmış" (popstar alaturka) ):)
Hacer Annemi gördünüz mü cin gibi cin:)Naz telefon çalınca nasıl kıskandı ama ben bunların ilk zamanlar bu duyguları yaşadığını unutmuşum iyi oldu bu nostalji işi hem de çok iyi:)
4. Bölümün en eğlenceli sahnelerinden:
Naz: bugünleri de gördük, elin şoförüne resital veriyoruz. istek parçan var mı? intizar? o şimdi asker? oynama şıkdım şıkıdım falan?
Tarık: geçen gece çaldığınızı çalın. albinoni'nin adagio'su. sonra oradan isterseniz bi nihavend taksimiyle "biz çamlıca'nın üç gülüyüz"e geçersiniz.
Naz 3.bölümden itibaren Tarık'a kaptırmış gönlünü,bana göre Tarık da Naz'dan bu bölümde yani 4.bölümde bayağı bir etkilenmiş Naz çello çalarken ona olan bakışları ele veriyor:img-wink: Yalancı Yarim'in nostaljisi de ayrı bir güzel oluyormuş canım =)))) yeni bölüm öncesi gayet iyi oldu,bu arada ben de şimdiden herkesin yeni yılını ve bayramını kutluyorum umarım yeni yılda da oldukça keyifli bölümler izleriz ve gene dizimizin reytingi bol olur:)
ayrıca 4.bölümün bi özelliği daha var franceska'ya giden fotoğraf bu bölümde çekilmiş. biraz önce o sahne geçti :)
ya bu tarık da ayşe'ye çok ümit vermiş. hatta kendisi bile ayşe'ye karşı bişeyler hissediyomuş gibi. bakışları falan aynı naz'a baktığı gibi. ayşe'ye hak vermeye başladım valla. :)
Yaa bir şey aklıma takıldı. 1. bölümde Francesca'yı oynayan kızla ilerleyen bölümlerde oynayan kişi, aynı kişi mi? Bana farklı gibi geldi de:)
Yaa bir şey aklıma takıldı. 1. bölümde Francesca'yı oynayan kızla ilerleyen bölümlerde oynayan kişi, aynı kişi mi? Bana farklı gibi geldi de:)
hayır aynı değiller hatta arada baaaya bi fark var :) ama 2. franceska role daha uygun. ilki çok masum kalıyor o role.
ya bu tarık da ayşe'ye çok ümit vermiş. hatta kendisi bile ayşe'ye karşı bişeyler hissediyomuş gibi. bakışları falan aynı naz'a baktığı gibi. ayşe'ye hak vermeye başladım valla. :)
Tarık Ayşe'ye karşı birşeyler hissediyordu yani tamam aşık değildi ama hoşlanıyordu bence,en azından o sıralar kardeş gözüyle bakmıyordu Ayşe'ye,fakat Naz'ı gördükten sonra ne yazık ki Ayşe tedavülden kaldırıldı :)))
4. bölümün bir özelliği de ümit'in espri konusunda aştığı bölüm olması sanırım. "lüks br tatlıcıda çalışan çellocu japon" ve "sınırı ne zaman geçtik" inanılmazdı.
Arkadaşlar, cevaplar için teşekkürler:) Ben mi yanlış izledim diyordum da:) Bu arada ben ilk bölümlerden izlemeye başlamamıştım bu diziyi. Ne yazık ki o sıralar önyargıyla bakıyordum. Ama şimdi bakıyorum da, nostalji iyi olmuş:) Bir de Ayşe'nin hali gerçekten içler acısı. Tarık'a aşık olarak yaşamak çok zor bir şey. Bunu Ayşe'nin ve Naz'ın hallerine bakarak anlayabiliriz:)
Ancak Ayşe'nin Tarık'a beslediği duygu bence tam olarak aşk değil. Daha çok hayranlık diyebiliriz:)
ceza_cansu
28-12-06, 17:47
Aslında Naz'ın Tarık'ı baş tacı yapması lazım.Baksanıza Naz'la ilgilenen en düzgün kişi Tarık.Cenk zaten serseri Bora desen sahtekarın önde gideni.Naz Tarık'ı elinden kaçırırsa yanar:)
Aslında Naz'ın Tarık'ı baş tacı yapması lazım.Baksanıza Naz'la ilgilenen en düzgün kişi Tarık.Cenk zaten serseri Bora desen sahtekarın önde gideni.Naz Tarık'ı elinden kaçırırsa yanar:)
Ama bence Tarık'ın da şu an itibariyle başına gelebilecek en iyi şey Naz:) Zira Ayşe iyi bir kız, ama Ayşe artık ona karşı bir şey hissetmiyor. Ayrıca Francesca para peşinde biri:) O yüzden Tarık da Naz'ı elinden kaçırırsa yazık olur gibi:) Bu arada Tarık da çok düzgün değil yani, Bora sahte kimlikle dolaşıyor falan ama, Tarık'ın söylediği kuyruklu yalanlar, Samanyolu galaksisinin uzunluğunu aşmak üzere:) Ama şu kadarını söyleyeyim, Tarık da Naz da çok arızalı tipler deyim yerindeyse:icon_whis
ceza_cansu
28-12-06, 18:07
Ama bence Tarık'ın da şu an itibariyle başına gelebilecek en iyi şey Naz:) Zira Ayşe iyi bir kız, ama Ayşe artık ona karşı bir şey hissetmiyor. Ayrıca Francesca para peşinde biri:) O yüzden Tarık da Naz'ı elinden kaçırırsa yazık olur gibi:) Bu arada Tarık da çok düzgün değil yani, Bora sahte kimlikle dolaşıyor falan ama, Tarık'ın söylediği kuyruklu yalanlar, Samanyolu galaksisinin uzunluğunu aşmak üzere:) Ama şu kadarını söyleyeyim, Tarık da Naz da çok arızalı tipler deyim yerindeyse:icon_whis
Haklısın ya Tarık da çok iyi sayılmaz.Böyle düşününce ne kadar da uyumlu bir çift ama.Tam tencere kapak:):)
son 2 saate girdik beni de telaş sardı. çünkü dünki duyumlarıma göre heran elektrikler kesilebilir bulunduğum yerde. :(
bu arada biraz geç farkettim ama. fragmanın son sahnesinde tarık ve naz'ın romantik olmayan bakışlarını sanırım dizinin başında izleyecez çünkü naz'ın ruju "pembe" ve gözlerin de hala son bölümdeki sürmenin siyahlığı var. sanırım tarığın yarıştığını naz çabuk anlıyo ki böyle hiç de hoş olmayan bi şekilde bakışıyolar. :)
bu arada biraz geç farkettim ama. fragmanın son sahnesinde tarık ve naz'ın romantik olmayan bakışlarını sanırım dizinin başında izleyecez çünkü naz'ın ruju "pembe" ve gözlerin de hala son bölümdeki sürmenin siyahlığı var. sanırım tarığın yarıştığını naz çabuk anlıyo ki böyle hiç de hoş olmayan bi şekilde bakışıyolar. :)
evet bunu ben de farkettim, hatta naz "nerdeydin" diye soruyor tarığa. hm ayrıca şimdi farkettim ki naz'ın tarığın omzuna dokunduğu sahnede de üzerinde o kıyafetler var. tartışma uzun sürmeyecek anlaşılan.
Dün,bizimkiler aşklarını itiraf ettikten sonra Naz'ın ağzından çıkacak olan sevgi sözcüklerini çok merak ettiğimi belirtmiştim ya bence ''Şövalye Ruhlu Sevgilim'' demeli şaka maka iki kere Naz'ın hayatını kurtardı hem de kendi hayatını riske atarak.Tarık,Naz dese yeter:img-haha:
Ben kesinlikle anladım. Naz'in Tarık'a ilk aşık olduğu, kalbinde şimşeklerin ilk çakmaya başladığı yer. Cenk ile kavga ettikten sonra elinden tutup motosiklete bindirdiği an:D
-Naz resmen şaşkına döndü. Çünkü dediğiniz gibi Naz2ın etrafındaki erkekler hep zengin çocuğu ( diyeceksiniz Tarık'ta zengin :)) ve çok şımarık dünyaları ben yarattım havasındalar. Ve Naz'ı kolayca elde edeceklerini düşünüyorlar tabi bu Cenk için geçerli. Ama Tarık'ın böyle birşey yapıp Naz'ın peşinden gitmesi ve Cenk'i perişan etmesi Naz'ın gözünde Tarık'ı bayağı bir yüceltmiştir.
:) 4.Bölüm gerçekten çok güzelmiş. Ümit'in esprileri Naz'ın ve Tarık'ın mimikleri o kadar şekerki..
Aslında ben başından beri diyorum Ayşe'ye Tarık ister istemez ümit verdi. Daha doğrusu sevecen ve yakın davranması eskiden yaşadıkları aşkı canlandırdı. Ayşe bence bu kadar kızgın ve kırgın olmakta haklı. Hele sınavına yetiştirip geri eve bıraktığı sahne var. İşte orda Tarık Ayşe'ye o kadar güzel bakıyor ki sanırsınız Tarık'ın da Ayşe'ye karşı yüreği kıpır kıpır :D Ama tabi gerek Hacer ana sayesinde gerekse Naz'a karşı ilgileri doğrultusunda zaten geçmişte kalan bir aşkı yeniden tutuşturmadı Tarık, ama Ayşe için bir kıvılcım yakmış oldu...
asıl bomba 5. bölümde olacak. tarığın ilk kez naz'a bişey hissetiğinin kanıtı. tarık hastaneden çıktıktan ve eve geldikten sonra naz "yarın izinlisin sevdiklerinle zaman geçir" diyo. tarık da "tamam o zaman yarın sabah 9 da burdayım" diyo. sonra naz tarığa bakarak...
aman neyse bunları yarınki bölümden sonra konuşuruz :D
asıl bomba 5. bölümde olacak. tarığın ilk kez naz'a bişey hissetiğinin kanıtı. tarık hastaneden çıktıktan ve eve geldikten sonra naz "yarın izinlisin sevdiklerinle zaman geçir" diyo. tarık da "tamam o zaman yarın sabah 9 da burdayım" diyo. sonra naz tarığa bakarak...
aman neyse bunları yarınki bölümden sonra konuşuruz :D
evet 5. bölüm en iyi bölümlerden biri. hastanedeki sahneler çok komik. sonra hırsız meselesi var. naz tarık'dan şüphelenip onu kovuyor. gerçekleri öğrenince de deliler gibi ağlıyor. mektup detayı da çok güzeldi.
http://img407.imageshack.us/img407/1464/16566bakarsuqs6.jpg
Star´ın sevilen dizisi Yalancı Yarim´de bu akşam neler olacak ?
Yalancı Yarim´de bu akşam
Naz, Vahi ile Belkıs hakkında konuşurken konu dönüp dolaşıp Tarık ve Naz ilişkisine gelir. Naz Vahi ile konuştuklarından sonra, aslında Tarık’ın arkadaşı olduğunu düşünür ve Tarık’a, arkadaşı gibi davranmaya başlar. Naz’ın bu tavırları karşısında Tarık, şaşkınlığa düşer ve eski Naz’ı daha çok sevdiğini söyler.
Filiz, Ümit’e ders çalışması konusunda yardımcı olur. Bir vesile ile Filiz’in doğum gününü öğrenen Ümit, son zamanların en gözde mekanlardan birinde Sadri, Ayşe, Filiz, Naz, Tarık ve kendisi için rezervasyon yaptırır. Filiz’e sürpriz bir doğum günü partisi hazırlarlar.
Hulusi, Belgin’in centilmen erkek olarak anlattığı, Belkıs’ın arkadaşı ve kendisinin de askerlik arkadaşı olan Teoman’ı kıskanır ve metroseksüel olmaya karar verir. Teoman’ı alt etmek için yapmadığı numara kalmaz. Akşam yemeğine Hulusilere davetli olan Teoman, Vahi ve Belkıs Hulusi’nin isteği doğrultusunda aynı gece, bir gece kulübüne giderler. Peki bu gece kulübü, Filiz’e sürpriz doğum günü partisi yapılan gece kulübü olursa neler yaşanır?
Star - 20:00
kaynak (http://www.zehir.tv/index.asp?sayfa=haberoku&hvid=6566&sayfalama=0)
yaa bu bölümde bişeyler olacak ama hayırlısı. bayram değil seyran değil bunlar durduk yere bu özeti niye koydu :) neyse son 1 saat
Bu bölüm çok önemli gelişmeler olacak,hissediyorum:)Dizimizin başlamasına 1 saatten az zaman kaldı:happy0064Hepinize iyi seyirler:img-wink:
nejatdidem
28-12-06, 19:22
evet bncede kesinlikle bu bölüm çok güzel olacak naz arkadaşça davrancak tarığa falan...tarık sinir olcak heheh:)nese son 40 dk...ii seyirler ve yorumlar arkadaşlar hepinizeeee:)
haftanın en sevdiğim gününün en sevdiğim saati geldi şükür..bu bölüm ne beklediğimi bilmiyorum ..tamamen süpriz olacak her şey..daha önceki haftalarda bir sürü tahmin yürütürdüm..ilk defa yorumsuz bir hafta benim için...herkese iyi seyirler...
BA forumundan bir haber aldım getirdim sizlere. Bilmeyenler öğrensin, bilenler hatırlasın:
"28 ARALIK 2006 TARİHLİ VATAN GAZETESİ TV EKİNİN 3.SAYFASINDA BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ BAŞLIĞINDA ŞÖYLE BİR ANEKTOD VARMIŞ...
**YALANCI YARİMİN BAŞROL OYUNCUSU BARIŞ AKARSU'NUN SET ARALARINDA TAHTA PARÇALARINDAN MİNİK BİBLOLAR YAPTIĞINI BİLİYOR MUYDUNUZ ? "
ceza_cansu
28-12-06, 19:47
Ya aslında şimdi Naz ve Tarık'ın arası iyi olunca(hatta çok iyi) aralarında hiçbir engel olmayınca,diğer karakterlerde işe karışmayınca bizde şaşkınlık yarattı.Tabi alışkın değil bünyelerimiz Naz'ın bu yeni haline o yüzden fikir yürütemiyoruz:):)
Neyse arkadaşlar bölüm başlamak üzere herkese iyi seyirler.
çoook komik bir bölüm ya her sahnesine çok güldüm hulusi sahneleri bile çok güzel :happy0064 :img-hyste
Bence harika bir bölüm. Açıkçası beklediğimden daha iyi ilerliyor. Keyfine doyulamayacak sonunda sanırım.
inanılmaz güzel başladı bu bölüm! heyecandan ayakta izliyorum. reklam girince rahatladım.
Repliğe bak ::img-yes
Tarık:Nereye gidiyoruz
Naz:Tarık hep ben söylüyorum bu sfeerde sen söyle nereye gideceğimizi
Tarık :Psikoloğa gitsek....
Naz: Tarık hep sen bana şarkı sölüyorsun bu seferde ben sana söyleyecem
Tarık :img-help:
Naz...Haykıracak nefesim kalmasa bilee
Tarık ...::img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
ceza_cansu
28-12-06, 20:36
Çürüdü çürüdü çürüdü Tarık'ın sağ omzu kesin çürüdü.Ya ben bile sevmedim bu yeni Naz'a Tarık nasıl katlansın.Bencede aşkın gerilimi yani eski Naz geri gelsin.Ya bu yeni Naz çok düzgün.Şüphelenmiyor,kıskanmıyor bu kadar uyum bu çifti bozuyor.
süper bi yarım saati yaa. tarığın her açtığı kapıdan birilerinin çıkması gerçekten tarık için deli olma nedeniydi.
hulusi ye çok güldüm.samim harika valla. (kazma hulusi :)) süperdi ya.
naz: nereye gidelim
tarık: psikoloğa
naz: aa niye
tarık: seni göstermeye :):) tarık bu gidişle kendisi psikoloğa gidecek anlaşılan.
Müthiş ötesi bir bölüm.. Ağzım resmen yırtılacak gülmekten :) Sürekli kahkahalar ile izliyorum. Süper replikler var yine.
Baklım Naz ve Tarık sinemaya gidecekler umarım. Naz çok komikti :) Tarık: Fikret Kızılok'tan "Aklımda Hep Sen Varsın" şarkısını biliyor musun?
Naz : " Hayır"
Tarık: O zaman onu söyleyin
Süperdi.
whiteangel
28-12-06, 20:39
Ben bu samim e bayıldımmm:img-hyste asabiyet yok.. asabiyet yok.. şekerr .:img-hyste
ceza_cansu
28-12-06, 20:39
Yalnız biz o kadar Naz bir daha şarkı söylemesin dedik.Yine söylettiler.Allah'tan Tarık istek şarkıda bulundu yoksa gidicekti bizim kulaklar:):):).Ayrıca psikolog kısmına ve de Samim'in metroseksüllek tanımları yaparken Hulusi'nin haline bayıldım.
vahi bey çok zeki adam valla. her şeyin farkında. ve bunu kullanarak belkısını kovmaktan kurtuldu
çok güldüm çookk..nefis olmuş bu bölüm...samim e hayaranlığım arttı valla..he o zülüf yok mu o zülüf ..öldürdü beni:img-hyste
bu arada tarık ın içsesi artsın dedikdi demi biz:)
love-angel
28-12-06, 20:41
çok harika bi bölüm naz herşeyde olduğu gibi bu arkadaşlığıda abarttı artık ne diyelim allah tarığa ve tabiki sağ omzuna sabır versin
elmali-turta
28-12-06, 20:59
ay bu bölüm süper ya...
hulisi öldürdü bnii o çantaneydi öleee bayıldım bayıldım:img-hyste
şu repliğe özellikle;
belgin:emin misin?
hulusi:hayır metroseksüelim
Alın size bu haftanın kelimesi: Nazoşist! :)
İşte benim Naz'ım böyledir.Ben seni böyle seviyorum :)
Nazoşit'im
ya bugün Tarık'tan ne inciler duyuyoruz böyle. Valla Tarık konuşmaya başlayınca bayağı güzel oluyormuş. Muhteşem bir bölüm. Hatta 20.Bölümü bile geçecek mi diye düşünüyorum :) Muhteşemlikte;)
sadece 2 şey dicem
1. Nazoşist
2. Hulisinin Çantası
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
valla ne diyeyim hiç bu kadar gülmemiştim. muhteşem bi bölüm.
nazoşist tarık
işte bu ya ben bu naz'ı seviyorum
hello everbody
Ayrıca Tarık ın iç sesi yokluğundan şikayet edenler, bu bölümden sonra hiç konuşmasın:) Tabii ayrıca Tarık ın sevgisinden şüphe edenler de :)
love-angel
28-12-06, 21:09
''işte benim nazım''
''mazoşist misin?'' ''hayır nazoşistim'' koptum yaa harikaydıbu bölüm gerçekten komik bi bölüm
Ayrıca Tarık ın iç sesi yokluğundan şikayet edenler, bu bölümden sonra hiç konuşmasın:) Tabii ayrıca Tarık ın sevgisinden şüphe edenler de :)
gerçekten. ben bütün sözlerimi geri alıyorum. bölümlerin çok önceden çekildiğini bilmesem forumlardan yola çıkarak senaryo yazıyorlar sanıcam. o kadar çok tesadüf oluyor ki
elif_eylül
28-12-06, 21:09
na-zo-şist başka bişey demiyorum:img-hyste :img-hyste
naz düzeldimi şimdi....
ceza_cansu
28-12-06, 21:10
Ya nasıl bir bölüm bu böyle.Özellikle Tarık'ın şu cümlelerine bittim.
1-İşte ya işte bu benim Naz'ım bu
2-Hayır ben Nazoşisttim.
Bu bölüm mükemmellllllll
gerçekten. ben bütün sözlerimi geri alıyorum. bölümlerin çok önceden çekildiğini bilmesem forumlardan yola çıkarak senaryo yazıyorlar sanıcam. o kadar çok tesadüf oluyor ki
jlee, sanıyorum 1 veya en fazla 2 bölüm geriden geliyor. Etkileniyorlar bu forumdan. Hala bunu savunuyorum.
Bu bölüm Tarık'ın bölümü :D
İlk Ümit ile Filiz'i odada ders çalışırken yakaladıktan sonra doğru gitmen gereken yere gidiyorsun dedikten sonra "Naz'ın odasına " gitmeside Naz'ın geçen bölümlerde bir arkadaşını ara kafan dağılsın diyip "Tarık'ı araması" kadar muhteşem oldu :D
Artık Tarık'ın da Naz'dan farkı kalmadığını anlamış olduk :)
Naz'ın Jonny Deep aşkıda neden acaba :D Tarık kime benziyor acaba :D
na-zo-şist başka bişey demiyorum:img-hyste :img-hyste
naz düzeldimi şimdi....
tarık dan bi daha o lafları uzun süre duyamayabilir bu yüzden oyuna devam diyecek. bi daha tarık ben seni seviyorum ne zaman der bilinmez.
love-angel
28-12-06, 21:12
replikler harikaya senaristler tarih yazıolar walla çok güzell :happy0064 :happy0064 işte bu yüzden bu diziyi seviyorum bu dizide bu replikler ve bizim evde star çektiği sürece perşembe günleri yalancı yarimden başka bişi izlenmez bizim evde:good: :good: hulusi harika yaa
whiteangel
28-12-06, 21:12
yaa lütfen şu otopark sahnesini tekrar versinler lütfennnnn...
nazoşist tarık:img-hyste
john depp hayranı -aşığı naz....
oyyy oyyyy oyyyy metrosexsüel hulusi
süpper bir bölüm izliyoruz... muhteşem ötesi..
belirtmeden geçmiyeyim, sadri, hacer anne ve ayşe nin ameliyat parası ile ilgili konuştukları bölümde gözlerim doldu.. afferin sadri harikasın..
ceza_cansu
28-12-06, 21:13
tarık dan bi daha o lafları uzun süre duyamayabilir bu yüzden oyuna devam diyecek. bi daha tarık ben seni seviyorum ne zaman der bilinmez.
Kesinlikle.Zaten bu yüzden birazdan barda başka bir adamla dans edicek.Tarık'ı bir daha böyle bulamaz.
Bu bölüm Tarık'ın bölümü :D
İlk Ümit ile Filiz'i odada ders çalışırken yakaladıktan sonra doğru gitmen gereken yere gidiyorsun dedikten sonra "Naz'ın odasına " gitmeside Naz'ın geçen bölümlerde bir arkadaşını ara kafan dağılsın diyip "Tarık'ı araması" kadar muhteşem oldu :D
Artık Tarık'ın da Naz'dan farkı kalmadığını anlamış olduk :)
Naz'ın Jonny Deep aşkıda neden acaba :D Tarık kime benziyor acaba :D
jonny deep bahane tarık şahane demek istiyo. tabiki orda tarığı kastediyo. rüyaların da jonny deep i görüyomuş. uydurma naz o gördüğün tarıktan başkası değil
Olm baban metroseksüel oldu
Hdi ya geçmiş olsun
:img-hyste :img-hyste
Garibim Ümit kaş yapayım derken göz çıkardı
mazoşist değil nazoşist.... harika yaa:happy0064 :happy0064 :happy0064
burcin_kaplan
28-12-06, 21:21
arkadaşlar mükemmel bir bölüm ya koptum:) hele şu nazoşistim olayına bttim:)
ehehe.. tarıkın aşkınıda geçrketen bu bölüm görmüşolduk ztn en son dediği damgayı koydu 'güzel bi kızla arkadaş olmak ne kadar kötüymüş gibi bişey söledi ya.. artık bakalım klüpte o dans ettiği çocuğa napcak nazın...:) allah nazda geldi fıstık gibi olmuş maşllah:)
burcin_kaplan
28-12-06, 21:23
yok yok bu olay tarıka ii oldu bence:) çok haz aldım ya nazın tavırlarından :)bilerek yapmaya tarıkı kıskandırmaya çalışsa bu akdar yapamaz kız kendine itiraf etmiyim diye yapıyor bu arada tarıkta çekiyor cezasını:) ehehe.. çok güzel ya gerçekten bu bölümüde mükkemmel bölümler arasına ekliyorum ben gerçekten:)
aha Naz Tarık a kız ayarlıyor...
Allah Rahmet eylesin Tarık Filizin doğumgününde Tarık ı kaybettik
oooff ki ne oooff, sonunda muhteşem buluşma
elmali-turta
28-12-06, 21:36
ben eski nası öptüm bu nazı değilll!
ay bu bölüm süperr ama sonu kötü bitcek heralde hulusi tarığa napcak acaba?
ooff offf, sonunda itiraf ben gerçek naz'ı öptüm
şimdi haftaya kadar kim bekleyecek yaaa. baba oğul karşılaştı