PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

Buyukbaba
28-12-06, 21:53
Bu bölüm kesinlikle 20 den bile güzeldi. Bunun sebebi, benim ve herkesin beklentilerinin bir bölümde tamamının açıklığa kavuşacak kıvama gelene kadar çözülmesi idi. Ama ben 25 den de çok ümitliyim. O bundan biraz daha duygusal geçecektir.

gizz
28-12-06, 21:54
Tarık sonunda son noktayı koydu yani ben gerçek Naz'ı öpmüştüm dedi ya o laftan sonra asker arkadaşlığı bitmiştir :))) e be Naz daha desin bu çocuk sana ya,anla be artık,en açık biçimde dedi çocuk seni sevdiğini ben 26 olmadı 27.bölümde kesin ilan-ı aşk bekliyorum çünkü olaylar artık sınıra dayandı...bu arada babam dizinin tekrarı ne zaman kızım bir daha izleyelim diye soruyor :)))
ilan-ı aşk belki de ben asıl Hulusi'nin Tarık'ı görünce wereceği tepkiyi çok merak ediyorum.Ya Tarık'ın gerçek kimliği açığa çıkarsa?(Gerçi büyük ihtimalle Belgin engelleyecektir bunu ama)Hulusi Tarık'a bağırıp çağırcak mı,sarılcak mı?yoksa görmezden mi gelcek?diye birsürü soru geçiyo aklımdan

elif_eylül
28-12-06, 21:54
hulusinin metroseksüellik macerası burda biter arkadaşlar ya kalp krizi geçirir yada tarığı gebertir :img-hyste
nası kurtulacak bu işten yaw...

tarik_naz
28-12-06, 21:55
Ya hangi yerden bahsetsemki.Bölüm süperdi.Benim de 20. bölümden sonra en favori bölüm bu bölüm.Tarık resmen coştu.Ayrıca Tarık Naz'ı koltuğa oturttuktan sonra ''Ya sen olmasan BEN NE YAPARIM'' dedi ve Naz konuyu nereye getirdi.Yok yok bu bölüm unutulmaz.

ceza_cansu, repliklere tek başına yorulursun ne zaman başlayalım yazmaya. o kadar çok ki :D

tarık ve naz resmen bugün oyunculuk dersi verdiler. ikisi de rollerini çok güzel oynadı ikisini de tebrik ediyorum.

love-angel
off yaa ben doyamadım bu bölüme yaa bin kere verseler bin kere izlerim gerçekten 20. bölümden sonra artık milat sayılabilecek bi bölüm oldu ya tarık daha ne yapabilirki bi ayaklarına kapanıp seni seviyorum demedi hoş onuda dedi ama:happy0064

ceza_cansu
20. bölüm öpüşme açısından favorimdi ama bu bölümde öpüşmüş kadar oldular.Tarık'ın söylediği o kadar çok söz varki.Offf offffffff.Naz kesin eve gidince bu cümlelerin hepsini düşünücek.Düşünmeliiiii.

nesss
28-12-06, 21:56
ilan-ı aşk belki de ben asıl Hulusi'nin Tarık'ı görünce wereceği tepkiyi çok merak ediyorum.Ya Tarık'ın gerçek kimliği açığa çıkarsa?(Gerçi büyük ihtimalle Belgin engelleyecektir bunu ama)Hulusi Tarık'a bağırıp çağırcak mı,sarılcak mı?yoksa görmemezlikten mi gelcek?diye birsürü soru geçiyo aklımdan

Arkadaşlar biliyorsunuz Tarık, Hulusi Bay'in şöförlüğünü yapmıştı ve Hulusi arabanın içinde iken arabayı çaldırmıştı. Yani Naz öyle biliyor :D

Bence bu yalan Tarık'ı kurtaracaktır ama "Baba" cümlesi duyulduysa ki duyulmuş olması lazım mikrofondan on nasıl açıklayacaklar orası meçhul :D

Ben birde Naz'ın tüm bu söylenenlerden sonra tavrı nasıl olacak onu merak ediyorum :)

tarik_naz
28-12-06, 21:56
hulusinin metroseksüellik macerası burda biter arkadaşlar ya kalp krizi geçirir yada tarığı gebertir :img-hyste
nası kurtulacak bu işten yaw...

bence metroseksüellik aklına gelecek ve hiç duruşunu bozmayıp gidip tarığı kucaklayacak. bakın şimdiden söylüyorum. :)

ceza_cansu
28-12-06, 21:57
ceza_cansu, repliklere tek başına yorulursun ne zaman başlayalım yazmaya. o kadar çok ki :D

tarık ve naz resmen bugün oyunculuk dersi verdiler. ikisi de rollerini çok güzel oynadı ikisini de tebrik ediyorum.

Sanırım bütün bölümü yazıcam.Bir kendime gelim.Yarın akşam başlarım.Gece uzun.Sende uygun zamanında başla.Ben sana yetişirim:):)Yardım şart:)

BaLıKK
28-12-06, 21:58
işte benim nazım..
Nazoşiştim..
seninle arkadaş olamam..
ben gerçek nazı öptüm..

ayrıca kıskanması..nazın gösterdiği kızlara göz ucuyla bile bakmaması...kıskandırmaması..bunları sölemeesii..ee daha napsın bu çocuk yaaaww..

nesss
28-12-06, 22:02

Serdar canım lütfen bu bölümün tüm repliklerini yaz :D Baştan sona kadar her karakterin repliklerini :D

Süper bir senaryo, muhteşem repliklerdi :) Okurken bile çok güzeleceğimden eminim :)

Hem artık sen bu bölümden sonra senaryolarına devam edersin hem biz bir hafta beklerken senin senaryolarını okur ve keyifleniriz :D

cave77
28-12-06, 22:03
Açıkçası ben bu bölümde şu sahne daha güzeldi yok bu sahne daha iyiydi falan demeyeceğim çünkü bölüm komple mükemmeldi...hala iddaa ediyorum bu dizi Avrupa Yakası ile birlikte yılın en komik hatta şu ana kadar yapılmış en komik dizi içindeki romantizm öğeleri de cabası...bir dizinin iki başrol oyuncusu bu kadar mı birbirlerine yakışır ya bu kadar uyumlu olur mükemmel bir cast,bazen yok ya bu kadar da rol yapılmaz bunlar gerçekten böyleler mi acaba diyorum...hem Barış'ı hem de Merve'yi bu üstün performanslarından ötürü kutluyorum...ikisi de rollerini hakkını fazlasıyla veriyorlar,ikisininde ilk başrolü ama öylesine profesyoneller ki defalarca tebrik ediyorum kendilerini....dizideki tüm oyuncular birbirinden iyi hangisi daha iyi diyemiyorum herkes kusursuz rol yapıyor;Bülent Kayabaş,Ayşe Kökçü,Ünal Gümüş vs...tüm oyunculara ve tüm ekibe sonsuz teşekkürler daha ne diyim yani...kusursuz bölümdü hala aklıma geldikçe gülüyorum

FİLİZ-TB
28-12-06, 22:20
Bu bölüm her karesiyle harikaydı tüm oyuncular bu akşam muhteşemdi hepsini ayakta alkışlıyorum Tarık haklı Naz'ın bu halini bende hiç sevmedim bende eski Naz'ı geri istiyorum Tarık mahvoldu canım ya hüzün o güzel yüze hiç yakışmıyor kıyamam .
Yeni sloganımız mazoşitmisin hazır Nazoşit'im ve günlerdir beklenen öpüşme iyice netleşti ben gerçek Naz'ı öptüm.
Sadri'nin Hacer anneyi üzmemek için yaptığı jest çok duygu yüklü idi. Sadri iyice uçtu artık Tarık'ın Ayşe'nin sağlığını sormasına bile dayanamıyor. Ah Hulusi ah isteyince nasılda kuzu Belgin'in de dediği gibi ben Hulusi'yi eski hali ile seviyorum insanlar doğal halleri ile güzel sevgi bu işte tüm kusurlari ile birisini sevmek ve olduğu gibi kabul etmek. Ne olacak simdi Hulusi gördü Tarık'ı nasıl kurtulacak bu durumdan artık uğur kediden haber gelmesini bekleriz.

ayşenurr
28-12-06, 22:21
bu bölümün her saniyesi süperdi.:good: hem romantik:img-in_lo hemde çok komikti.evde ailece gülmekten öldük resmen:img-hyste :img-hyste

tarik_naz
28-12-06, 22:22
ya tüm bu olayları başlatan kişi olarak vahi'yi tebrik ediyorum. naz'a arkadaş fikrini vahi verdi . şimdi bölümü yeniden izliyorum cidden süper yaa.

ayrıca uğur kedi iyiki bölüm hakkında fazla tiyo vermemiş.

beybolat
28-12-06, 22:23
işte benim nazım..
Nazoşiştim..
seninle arkadaş olamam..
ben gerçek nazı öptüm..

ayrıca kıskanması..nazın gösterdiği kızlara göz ucuyla bile bakmaması...kıskandırmaması..bunları sölemeesii..ee daha napsın bu çocuk yaaaww..
Ben Tarık kesin kıskandırır diyordum senaristler beni ters köşe yaptı:)İzlerken beklenmedik gelişmelerin olması heyecan verici ve bunların olumlu yönde olması da cabası,böylesi çok daha etkileyiciydi,kutluyorum:good: Bu bölümde rol dağılımı çok güzeldi,replikler her zamanki gibi süperdi,gülmekten yerlere yattım bazı bölümlerde:img-hyste Favorilerim Nazoşistim ve Ben gerçek Naz'ı öptüm:)Ya ben bu bölümü bir kaç kez daha seyretmek istiyorum:)Tekrarlarının gün ve saatlerini yazın buraya:)N'olur haftaya yeni bölüm olsun yoksa ben bile:sad53:

love-angel
28-12-06, 22:23
sadece oyuncular deil herkes iidi senaristler hele yani bu bölüm ya bu kadar güzel olması şartmıydı yaa şimdi haftaya kadar bende hayat durdu. şimdiden istiyorum walla bi an önce tekrarını görelim sonra fragman gelsin yani yeni bölümü şimdi yayınlasalar gıkım çıkmaz

ceza_cansu
28-12-06, 22:25
ya tüm bu olayları başlatan kişi olarak vahi'yi tebrik ediyorum. naz'a arkadaş fikrini vahi verdi . şimdi bölümü yeniden izliyorum cidden süper yaa.

Evet ya ilk başta sinir oldum adama niye söyledi bu ''arkadaş'' kelimesini diye ama yani ne diyim.Ağzına sağlık.Adam bir konuştu pir konuştu.Eğer bu arkadaşlık olayı olmasaydı(tabi Naz'ın bu mükemmel abartılarını unutmamak lazım:)) Tarık asla bu cümleleri kuramazdı.

nesss
28-12-06, 22:28
Arkadaşlar ben sitenin perşembe günleri tam bu saatteki yedeklemeyi protesto ediyorum :D

Şaka bir yana neden bu saatte ve bu günde yaw :)

beybolat
28-12-06, 22:36
Arkadaşlar ben sitenin perşembe günleri tam bu saatteki yedeklemeyi protesto ediyorum :D

Şaka bir yana neden bu saatte ve bu günde yaw :)
Valla ya ben de acaba kasıtlı mı yapılıyor diye düşünmedim değil:)Neyse geçen haftaki gibi 5dk yarım saat değildi en azından:)Bu bölümü en yakın zamanda tekrar izlemek istiyorum.Keşke Star bir güzellik yapıp bu gece 02.00'de takrar verse:icon_twis Çok mu şey istiyorum acaba:icon_whis

yalut
28-12-06, 22:37
Bugünkü bölüm süperdi hem çok güldük, hemde Naz 'a deli olduk ama her esprisi, her duygusu çok güzeldi alkışlar tüm ekibe , dün galiba Tarık parça söylerken Babası görse surat ifadelerini ne olur diye yazmıştım bugün gördüm:img-hyste , teşekkürler tüm ekibe bu soğuk günlerde esprilerle , duygularla yuvalarımızı ısıttıkları için

Medea
28-12-06, 22:38
Yahu neydi bu böle?? Gülmekten kanepeden düşüyordum :) nefisti nefisssss.Tarık delirdi gerçi ama olsun :) Hoş,o arkadaşlık modu bizi bile çıldırttı :) Hele nereye gidelim diyen Naza psikoloğa ne dersiniz demesine öldüm.Ya sabırr çeke çeke haloldu adam.Tarıkı hiç bu kadar kararlı görmemeiştim.Barda ise Ümit gelmese neler yapcaktı.Hoş yaptı da zaten.Ben arkadaş olamam sizle dedi,eski nazı seviyorum dedi,eski nazı öptüm dedi neler neler.İan-ı aşk budur ya.Yorum yapacam ama nerden başlasam bitirsem bilemedim.Süperdiler ya güle güle izledim.Metroseksüeller korosu ayrı alemdi hangisi ayırayım ben şimdi?:)))Ayrıntılı yorum yapacağım ama yazmadan edemedim.BAYILDIMMMMMMMM.Ayrıca istesem olmaz,29 Aralık,yani yarın, benim doğumgünüm ve adım da Filizle o kadar ses açısından benzeşiyor ki sanki Barış bilerek doğumgünümü kutladı şarkısıyla :)))) Teşekkürler ekip..teşekkürler Barış, bana en güzel hediye oldu bu.

ceza_cansu
En önemli şeyi yazmayı unuttum.Hulusi'nin çantası:):).Bayıldım yani çok yakışmıştı:)))Bende mi alsam aynısından:icon_whis

FİLİZ-TB
Evet her hafta aynı şey oluyor bizim formu kilitmemizden korkuyorlar biz eniyisi bir yedekleme yapalım bu arada heyecanlar yatışır diye düşünüyorlar sanırım:img-hyste

MARAL_ARDA
28-12-06, 22:40
ya arkadaşlar barışın söledigi bi şarkı var o kızla romantik anlardaa hep o şarkı giriyo araya kimde var o şarkııııı

cave77
28-12-06, 22:40
Bakalım Tarık soh sahneden nasıl sıyrılacak,birkez kesin Hulusi gerçeği öğrenecek ondan kaçarı yok yani Vahilerde şöförlük yaptığını,başından geçen herşeyi vs...ama Vahi Beylere Naz'a falan çaktırmaz onları bir şekilde gene kandırırlar,bu yalancılık bulaşıcı bu yalana ortak olmayan birtek Hulusi kalmıştı o da sonunda yalancılık virüsünü kapacak sanırım :))) Tekelioğlu sülalesi toptan yalancı canım =)))) ha şu var bu gerçeği öğrendikten sonra ardından mutlaka bir barışma sahnesi yaşanacak Hulusi oğlunu affeder büyük olasılık ama acaba oğlunu affeden Hulusi oğlunun Vahi Beylerde hala şöförlük yapmasına izin verir mi?

thesunset
28-12-06, 22:41
ne habar sekerler!!....bu samim beni bitirdi...oyle guzel bir bolum izledik ki,yani yazicak kelime bulamiyorum....
butun dizi ekibine tesekkurler....2006 yili nasil da guzel veda ettiler!!!!superdi...superd...
Tarık : İste bu ya benim nazım bu
Naz : Sen mazosist misin?
Tarık: Yok Nazosistim:img-hyste

Belgin: Tarık, baban metroseksuel oldu....
Tarık: Yapma ya, gecmis olsun ...Neee?

o kadar guzel replikler bar ki....:)

ANIL_
28-12-06, 22:42
En önemli şeyi yazmayı unuttum.Hulusi'nin çantası:):).Bayıldım yani çok yakışmıştı:)))Bende mi alsam aynısından:icon_whis

ben yazmıştım onu çok güldüm onun çantasına ya :img-hyste :img-hyste

ha bide tarığın ceketini hiç beğenmedim

ayşenurr
28-12-06, 22:44
ben yazmıştım onu çok güldüm onun çantasına ya :img-hyste :img-hyste

ha bide tarığın ceketini hiç beğenmedim
gerçekten hulusinin çantası çok sevimliydi.çokta yakışmıştı.çantasına bende çok güldüm.:img-hyste :img-hyste

tılsım16
28-12-06, 22:45
muhtesem bı bolumdu soylenecek cok sey var ama ınsan nerden baslayacagını bılmııyor:happy0064 arkadaslar bu bolumden sonra ne olacagı hakkında bı fıkrı olan var mı???? tam yerınde bıttı dızı benım kafamda bır cok soru kaldı..... en son sahnede ben mı yanlıs gordum naz yok muydu???? yanı tarıgın ben eskı nazı optum cumlesınden sonra o ıcerı gırmedı dımı??? yaa ne olacagı hakkındda hıc bı fıkrım yok .... sımdı babası ve tarık sonunda karsı karsıya hemde en olmaması gereken ınsanların onunde........ufff tarık bu ısten nasıl kurtulacak benım aklıma hıcbısey gelmıo.. ama bı acıdanda ılan-ı asktan once naz gercegı ogrenmez gıbıma gelıo... zaten az daha bu sahnede ogrenıyordu.tarık agzından kacırıyodu.orda ben bıle kaldım televızyonun karsında oylece.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ayşenurr
28-12-06, 22:46
bu bölümde hangi sahneyi anlatacağımı şaşırdım.ne kadar güzel bölümdü.
tüm ekibi ve oyuncuları başarılarından dolayı kutluyorum.:good: :good: :happy0064 :happy0064 :good: :good: :happy0064 :happy0064 :good: :happy0064 :happy0064

güney-yase
28-12-06, 22:46
arkadaşlar bölümler çok güzeldi özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum tarığın benim öptüğüm naz bu naz değildi demesi yaa ne olur naz gerçeği öğrenmesin arkadaşlar tarığın bu sözüne yorum haksızmıyım güzel ve şaşırtıcı değilmiydi ya demekki gerçekti o öpüşma offff

senem_89
28-12-06, 22:47
ya süper bir bölümdü.söylcek kelime bulamıorum.güldüm,duygulandım,heycanlandım,kızdım, merak ettim.bütün bu duyguları bir bölümde yaşatan senaristleri kutluyorum ve bize bu kadr güzel bir dizi izlettirdikleri için çok çok teşekkür ediorum.

bülbül
28-12-06, 22:47
BU SENENİN SON YALANCI YARİMİNİ İZLEDİK...BİZİ KAHKAHALARLA YOLCU ETTİLER...

SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ TÜM YALANCI YARİM EKİBİ...ALKIŞLARLA SİZİ BEKLİYOR OLACAĞIZ...HER ZAMANKİ GİBİ...

http://img105.imageshack.us/img105/7589/nazus6.jpg (http://imageshack.us)http://img105.imageshack.us/img105/7589/nazus6.jpg (http://imageshack.us)http://img105.imageshack.us/img105/7589/nazus6.jpg (http://imageshack.us)http://img105.imageshack.us/img105/7589/nazus6.jpg (http://imageshack.us)

tarik_naz
28-12-06, 22:48
ümit: alo alfonso
ümit: alo naz
tarık: alo ümit
sadri: alo tarık
tarık: alo sadri
naz: kimle konuşuyosun sen
tarık :bi bilsem

buradası da harikaydı. hem izliyorum hem gülüyorum şimdi valla

Medea
28-12-06, 22:52
Lütfen gözlerin şarkısının orijinalini alalım Barışın albüme eklenince ! Onu seviyorsanız tabiii!

ceza_cansu
28-12-06, 22:52
ümit: alo naz
sadri: alo tarık
tarık: alo sadri
naz: kimle konuşuyosun sen
tarık :bi bilsem

buradası da harikaydı. hem izliyorum hem gülüyorum şimdi valla

Ya bende bölümü izlerken koptum orda.Zarf olayı falan ama ben şu anda Naz'ın o güzel sesiyle şarkı söylediği yerdeyim.Geç başladım izlemeye.Haykıracak nefesim kalmasa bile ellerim uzanır olduğun yere:):).Bu şarkıyı söylerken arabadaki el hareketleri süper.Şimdi dikat ettim.

jenn
28-12-06, 22:58
bölüm nasıldı ama tek kelimeyle şahane bir bölümdü.her karesi,her repliği ayrı güzel..tadına doyulmaz lezzette idi..ekip resmen çoşmuş bu bölümde...farklı mekanlar,tadında sahneler,müthiş komedi,ve muhteşem romantizm..helal olsun bu ekibe..başrolünden ,en küçük rolüne kadar,yünetmeninden set işçilerine kadar emek veren herkese kocaman bir teşekkür.bizleri mest ettikleri için..bu dizi türk tv tarihinin en güzel dizilerinden biri...tamamiyle yerli mahsulat, sıcacık vede içten..insanın içine mutluluk kıpırtıları katan, bir anda kavrayan tadına doyulmaz bir dizi...hele bu bölüm tam bir yılbaşı armağınıydı.çok teşekkürler yalancı yarim ekibi..ellerinize ,yüreğinize emeklerinize sağlık:))

tılsım16
28-12-06, 23:00
ewet yaa bende aradım o şarkıyı ama bulamadım. Olan varsa yollarsa çok sevinirim.

bende var o sarkı:img-yes: bu arda Medea ne zaman album cıkıo bı fıkrın var mı? dıger album tekrar cıkacak ama bu sarkıda mı eklenmıs olcak yoksa tamamen yenı bır album mu? ben anlamadım yaaa:img-help: :img-help:

ceza_cansu
28-12-06, 23:01
Ya bu arada geçen bayramda biz bölüm var mı yok mu diye kafa patlatırken Star özeti pazartesi verdi.İnşallah haftaya olucak olan bölümünde özetini pazartesi verirler.Yoksa çatlarız kesin çatlarız.

thesunset
28-12-06, 23:02
tarıkın soyundugu sahnedeki repliklere bayıldım :
Naz:ben eski naz olsaydım bu sozzne seni kovardım,
Tarik:sen eski naz olsaydın ben bu sozu soylemezdim:img-hyste

Hulusi Bey atm sekar olmus...ben koptum bu seker kelimeyi:)
HULUSİ: " Madam, ansante madam( elini operek)"
BELKIS: " Bilmukabele

simdi bir soru....Tarik BABA dadigi zaman Naz ordamiydi???
yoksa Tarikin sozlerinden etkisine orda kaldi!!!"ben gercek Naz'ı optum bu Naz'ı degil" dedi ya... :)

beşiktaşlı
28-12-06, 23:03
Çok süper bir bölümdü keşke tekrarı hemen olsa izlerdim.Çok güldük.....:img-hyste
Dizi rayına oturdu artık...Bundan sonra mükemmel devam eder gibime geliyor.:img-yes:

ayşenurr
28-12-06, 23:05
en güzel sahne ,naz giyinmiş, süslenmiş kapıdan çıkıp merdivenlerden inerken tarığın bakışları,tarığın naza çok güzel olmuşsun demesi ve gözlerin şarkısıydı.

Medea
28-12-06, 23:08
Otoparkta Nazı sinirlendirmek için uğraşması süperdi arabay dokundurdu arkadaki jeep'e filan.Naz sinirlenince de eskisi gibi" işte benim Naz'ım "dedi yaa :)) Süperdi :)

FeeLtoScreaM
28-12-06, 23:08
bende var o sarkı:img-yes: bu arda Medea ne zaman album cıkıo bı fıkrın var mı? dıger album tekrar cıkacak ama bu sarkıda mı eklenmıs olcak yoksa tamamen yenı bır album mu? ben anlamadım yaaa:img-help: :img-help:

Albumden hiç haberim yok. Ama çoğu şarkıları var barışın yarışmada söylediği şarkılar felan özellikle gitar parçaları ilgilenen varsa Tab'ları Solo ları var vereblirim. Ama Lütfen biriniz o şarkıyı gönderin.

thesunset
28-12-06, 23:11
Bende arıyorum o şarkıyı eğer gönderirsen çok sewinirim. Mail le msn den fln olabilir veya upload yapabilirsin. Farketmez ama bi türlü bulmam lazım

eyer biraz sabredarseniz ...Baris AKARSU albumu(yeni cikisini) alin ve o zaman bolbol dinleyin....biraz eserlere saygi gosterin ...lutfen!!!

yalut
28-12-06, 23:12
Galiba önümüzdeki bölümlerde yarış var, telefonda birde rekordan bahsedildi yanılmıyorsam cumartesi, pazar gününü verdi yarış hazırlıkları için ,birde iki kişinin asla yarıştığımı bilmemesi gerekiyor dedi Birisi annem,öteki Naz. ( Tabii geçen yarışı annesi öğlendi ve annelerden hiç bir saklanmıyor dedi çok güzeldi)

Bu bölümde herşey çok güzeldi.

tılsım16
28-12-06, 23:15
arkadaslar sızce bne olacak yanı babsı ve tarık arasında tabı naz orda yoktu benım gordugum kadarıylla gelecek bolumde ne olur sızce??

cave77
28-12-06, 23:17
Samim nasıldı Samim :)))) diziye acaip renk kattı,şahsen ben çok sevdim kendisi hele saçlarını :)))) çok şeker bir karakter =))))))

nimett
28-12-06, 23:18
olağanüstü güzel bir bölümdü,tüm yalancı yarim ekibine özellikle Barış Akarsu'ya çok teşekkürler,

sevgiler,

thesunset
28-12-06, 23:19
Galiba önümüzdeki bölümlerde yarış var, telefonda birde rekordan bahsedildi yanılmıyorsam cumartesi, pazar gününü verdi yarış hazırlıkları için ,birde iki kişinin asla yarıştığımı bilmemesi gerekiyor dedi Birisi annem,öteki Naz. ( Tabii geçen yarışı annesi öğlendi ve annelerden hiç bir saklanmıyor dedi çok güzeldi)

Bu bölümde herşey çok güzeldi.

evet ya....Tarik bi yuruyor...bide kendisine konusuyor....bir an donuyor...Naz'a goruyor....sasirmis bir vaziyette kaliyor.....
arkadaslar Tarik mahvoldu...ne yapacagini artik bilmiyor....:) bide banyoya gidiyor ya...sonra Barrak'i goruyor..adam resmen deli oldu..naasil Naz'i yine gorunce dili tutuldu:) ah Tarik yandin sen....:)

FeeLtoScreaM
28-12-06, 23:19
Komik sahnelerinden biride bu bölümde tarık değilde naz'ın şarkı söylemesiydi çok gülmüştüm şarkıyı söyleyişine

tarik_naz
28-12-06, 23:20
söze nerden başlayayım bilmiyorum. dizinin her karesi harikaydı. şimdi bi daha izlerken bile çok eğlendim. dizide oynayan tüm kişilere rolleri o kadar güzel paylaştırmışlar ki herbirini tek tek tebrik ediyorum. naz'dan tarığa, belgin'den hulusi'ye, belkıs'dan vahi'ye, sadri-ayşe hacer anne'ye, filiz ve ümit'e hepsi harikaydı. ve bu kadar kalabalık bi kadroya böylesine harika replikler hazırlayan senaristlere çok çok teşekkür ediyorum. ayrıca tüm yalancı yarim ekibine de tabiki. bize çok güzel bi akşam yaşattılar. hem bayram hem de yeniyıl hediyesi verdiler. ve 2006 yılına gülerek veda etmemizi sağladılar. tekrar teşekkürler.

dizi yorumu yapacam ama çok uzun olacak diye korkuyorum. en iyisi yorumları yarına saklamak.

ayşenurr
28-12-06, 23:20
bu bölüm çok güzeldi.çok iyi reytingi hakediyor.umarım reytingler çok iyi gelir.

nesss
28-12-06, 23:21
Medea'cım Elgiz'im benim :) Doğum Günün Günün kutlu Olsun Güzel Arkadaşım :)

Ben dayanamıyacağım tekrar izleyeceğim, sonra her karesine yorum yazmak istiyorum :)

FİLİZ-TB
28-12-06, 23:26

Ben dayanamıyacağım tekrar izleyeceğim, sonra her karesine yorum yazmak istiyorum :)

Elgiz canım benim nice, nice yıllara yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve huzur getirsin

bülbül
28-12-06, 23:32
Elgizcim...Mutlu yaşların uzun ömürlerin olsun...

Bu arada o dokundukları cipin sahibi gelen kişi değildi dimi...değildi deyin...olmaz..olamaz imkansız falan deyin...orda kopmuşum zaten...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

jenn
28-12-06, 23:37
medeacığım sevgili editörüm ne şanslısın tarık sanada iyiki doğdun demiş oldu:))))nice mutlu yıllara cancağızım:)))

jlee
28-12-06, 23:37
Elgizcim...Mutlu yaşların uzun ömürlerin olsun...

Bu arada o dokundukları cipin sahibi gelen kişi değildi dimi...değildi deyin...olmaz..olamaz imkansız falan deyin...orda kopmuşum zaten...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

hahah yok sanmıyorum bence otopark görevlisi falandı o. bu ne gürültü kardeşim demeye geldi. korna çalarak jeep'in sahibinin gelmesini sağlamaları komik olurdu zaten

Medea
28-12-06, 23:40
medeacığım sevgili editörüm ne şanslısın tarık sanada iyiki doğdun demiş oldu:))))nice mutlu yıllara cancağızım:)))

İstesem olmazdı ya :happy0064 Yani onca tarih varken yılbaşına yakın sen tut 29 aralık de :) Teşekkürler tüm kutlayanlara..tabii başta Barış'a :)

nesss
28-12-06, 23:40
Ümit ile Filiz'i ders çalışırken yakaladıktan sonra "Gözüm Üstünde" diyip çıktı. Daha sonra "Filiz ile ben kardeşlik, Filiz'i Tekelioğluları evlatlık aldılar hikayesi canımı sıkmaya başladı ama mecburuz işte idare edeceğiz.Naz'ın benim gerkeç Tarık Tekelioğlu olduğumuz öğrenmesi SONUM olur. Ne saçmalıyorsun Tarık niye senin sonun olsun, sadece Naz Özkul ile ilişkinin sonu olur. Yani SONUM olur." :)işte Tarık'ın içsesini duymak istiyorduk ya demekki Tarık kendi ile konuşmaya başladığında neler diyormuş neler ama senaristler bu zamana kadar bizden sakladılar aslında iyiki de öyle yapmışlar. Bu gün o kadar güzel ortaya çıktı ki :)

Medea
28-12-06, 23:47
Ben şeye koptum ve dakikalarca güldüm;Tarık Ümit ve Filiz'in ders çalıştığı odaya girince Ümit "Eyvah Mahmut hoca!!" dedi ya hababam sınıfı tadında bir replikti çok güldüm :) :) :)

beybolat
28-12-06, 23:53

Medea arkadaşım doğum günün kutlu olsun:):happy

Ya ama siz böyle yazınca kıskanıyorum ben:)Ben de tekrar izlemek istiyorum:)Yapabilen arkadaşlar Video google'a koyarsanız sevinirim:img-wink:2006'ya böyle mükemmel bir bölümle veda ettik.2007'de de aynı başarının sürmesini diliyorum.Tüm Yalancı Yarim ekibine teşekkür ediyorum bizlere böyle güzel duygular yaşattıkları için,bu diziyi yaptıkları için;emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim.Ve sevgili forumdaşlarım bu forumda duygularımızı,heyecanlarımızı paylaşıyoruz,o kadar sıcak ve samimi bir ortam yarattınız ki adeta ailem gibisiniz bazen kız kardeşimle ya da abimle konuşuyormuşum gibi hissediyorum:)Hepinizi çok seviyorum,belki foruma giremem şu sıralar finallerim var,yoğunum o yüzden şimdiden söyleyeyim Bayramınız Mübarek Olsun,Mutlu Yıllar...

yalut
28-12-06, 23:56
Hulusü Bey ,Teo ve Nazı'ın babasının dansları evlere şenlikti hele dans ederken iç sesleri iler konuşmaları :img-hyste

Mutlu yıllar Elgiz, doğum günün kutlu olsun

ceza_cansu
29-12-06, 00:00
Medea'cım bende doğum gününü tam 00.00 da kutlamak istedim.Barış'ın ki gibi kutlayamasak da:) iyiki doğdun canım nice senelere

Medea
29-12-06, 00:00
Valla sağolun mahcup etmeyin kutlayan herkese teşekkürler.Dizide 29 aralık tarihini duymak zaten başlıbaşına sürpriz oldu.Ayol vallahi sete gidince ekibe demedimdi :) :)

ayşenurr
29-12-06, 00:02
diziyi tekrar hemen verseler.tekrar izlemem lazım.bir kere izlemek yetmiyor.
bunun gibi güzel bölüm en az 2-3 kere izlemek lazım.

simser
29-12-06, 00:03
söze nerden başlayayım bilmiyorum. dizinin her karesi harikaydı. şimdi bi daha izlerken bile çok eğlendim. dizide oynayan tüm kişilere rolleri o kadar güzel paylaştırmışlar ki herbirini tek tek tebrik ediyorum. naz'dan tarığa, belgin'den hulusi'ye, belkıs'dan vahi'ye, sadri-ayşe hacer anne'ye, filiz ve ümit'e hepsi harikaydı. ve bu kadar kalabalık bi kadroya böylesine harika replikler hazırlayan senaristlere çok çok teşekkür ediyorum. ayrıca tüm yalancı yarim ekibine de tabiki. bize çok güzel bi akşam yaşattılar. hem bayram hem de yeniyıl hediyesi verdiler. ve 2006 yılına gülerek veda etmemizi sağladılar. tekrar teşekkürler.

dizi yorumu yapacam ama çok uzun olacak diye korkuyorum. en iyisi yorumları yarına saklamak.

yaaa nerden izliyosun tekrar??? bn bazı yerlerini izleyemedm bu gün annemn doğum gnüydü we ew çok kalabalıktıııııı:icon_sorr noolur bna da söleyin yaa hatta burdan yasaksa mail atarmısın bna adresim santa_fanta_@hotmail.com lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:img-help:

nesss
29-12-06, 00:11
Bu arada Ümit'in de Tarık'a ışıkları kapattıracağını söylediğinde Burhan abi gibi söylemesi çok hoştu :D

ceza_cansu
29-12-06, 00:15
Ya birde Naz otoparkta arabanın içinde Tarık'ın söylediği bir lafa gülerken
Tarık'ın ''bak vurma vurursan kötü olur'' demesi elleriyle kendini korumaya çalışması süperdi:):).Gerçi Naz yine birkaç tane vurdu ama neyse:)

tarik_naz
29-12-06, 00:16
medea, öncelikle doğum günün kutlu olsun. nice senelere.

yarın yorumlarımı yazacaktım ama dayanamadım.

naz: bu bölümde bana göre harikaydı. annem "ne güzel gülüyo bu kız" dedi ilk defa bu bölümde. ama haklı gülerken hiç rastgelmiyodu ki. ama gerçekten gülmek naz'a çok yakışıyo. arkadaşlık oyununu bence harika oynadı. babasının dediklerini aynen uyguladı ama birden değişmesi tabiki tarığın deli olmasını sağladı. haa bunu tarıktan laf almak için yaptıysa sonuna kadar başarılı oldu.ilk başlar da deli muamelesi gördü ama tarık'tan şimdiye kadar hiç duymadığı belki de bi kaç bölüm daha duyamayacağı çok güzel iltifatlar aldı. dün 2006'nin en iyisi seçilen jonny deep'in artık tesadüf müdür bilinmez bugün dizi de olması şaşırtıcıydı. ama orda naz'ın tarığı ima ettiği açıkca belliydi. "rüyalarında jonny'i görüyomuş" "inşallah jonny gibi birisi karşısına çıkarmış" hadi hadi biz de yemedik tarık da :)

parti kıyafeti muhteşemdi, tarık gibi biz de hayranlıkla baktık. hele o "çok güzelsin" den sonraki bakışmalar harikaydı. kamera ağır çekimde bi tarığı bi naz'ı gösteriyodu. işte "gözlerin" tam bu kısma uygundu ve öyle oldu.

tarık:naz'a yalan söylediğini anladığında hemen itiraf etmesi çok iyi oldu. naz da olması gereken gibi davrandı ve sağduyu ile yaklaştı. o kısımdaki "eski naz olsaydım şuan kovulmuştun", " eski naz olsaydınız bunları söylemezdim" repliği çok hoştu. sonra her kapının ardından hiç de istemediği manzaralar gördükten sonraki hali tam bi deli olma haliydi. filiz'le-ümit'i bastı, berrağı banyoda bastı (hayret naz bişey demedi buna), "ait olduğun yere git" deyince naz'ın odasına gitti ama vahi'yi görünce afalladı. üstüne bi de naz'ın arkadaş edaları iyice sinir etti. ama hepimizin beklediği aşk sözcüklerini bu sefer tarıktan duyduk.

tarık:işte böyle ya ben bu naz'ı seviyorum
naz: mazoşistmisin?
tarık: hayır nazoşistim

bu lafın üzerine başka ne denebilir ki. naz kendi hastalığını yarattığı için gurur duymalı.

ayrıca arkadaşım ta-, arkadaşım -rık, arkadaşım tarık repliği harikaydı. tarığın bu bölümdeki aşk kelimelerine devam edersek

*ben ne yaparım sensiz
*ben gerçek naz'ı öptüm bu naz'ı değil
*bi kez daha anladın ki dünyada düşülecek en kötü durum güzel bi kızın arkadaşı olmak.

ayrıca naz'ı eski haline getirmek için yaptığı numara çok zekiceydi.

hulusi: tek kelime ile MUHTEŞEM, başka bişey diyemiyorum. adam sanki yıllardır metroseksüel olmayı bekliyormış gibi birden coştu.
son sahnede tarığa kızacağını sanmıyorum. aklına metroseksüellik gelip, gülerek tarığın yanına gidip kucaklayacak bence.

belgin:tam bir ev hanımı gibiydi. hulusi metro seksüel o hala evimin direği diyo. ayrıca vahi'nin verdiği "allah allah" cevaplarına süper karşılık verdi. vahi ve belkıs'ın hulusi hakkında söylediklerine kızıyomuş gibi yapıp "yapar" demesi çok komikti.

belgin: sorma baban metro seksüel oldu
tarık: yapma ya geçmiş olsun. ne olduu? :)

vahi: bölümün bu halde komik olmasını, tarığın aşkını itiraf etmesini sağlayan gizli kahraman , naz'a arkadaşlık fikrini vermeseydi tarıktan biz o lafları hayatta duyamazdık. ayrıcahulusi ve teo dan alta kalır olmamak için çırpınışı çok komikti. onlar ne yaparsa o da yaptı. nasıl olsa belkıs'a yaranıyo.

belkıs:, tarık ve naz aşkını tamamen anladı. bölüm başındaki naz ve tarığın muhabbetini pardon :) bakışmalarını kestikten sonra ki lafları naz'ı yine sinir etti.

belkıs: hayallah biraz haddimi kaçırdım galiba
tarık: biraz mı, belkıs hanım, nerdeyse belediye başkanının size vermiş olduğu yetkiye dayanarak evlilik cüzdanını uzatacaktınız :):)

ümit:formdan düştü dedik ama bomba gibi döndü. her hareketi harikaydı. süper bi bölüm geçirdi. hacer anneye gitti, ameliyat parası için tarığın yarıştğını söyledi. belgin hanımın yanına gitti tarığın yarıştığını söyledi ortalık karıştırıcı oldu bi bakıma. tarık ile telefon muhabbetinde koptum valla. tarık ve ümit kafayı yiyecekti. alo alo alo ... ama ümit dans sırasında espriyi patlattı .
nazz, dans ettiğin çocuk seni soruyo,
seni
öveyim mi,
onu
döveyim mi:):) süperdi.

sadri: ayşe ile artık aralarında aşk başladı. kendileri de bunun farkında. hacer anneye ameliyat 800 ytl demesi çok güzeldi.

ayşe: sanırım artık tarık'tan kopmuş. baksanıza onun yarıştığını bilmesine rağmen hiç onu düşünmedi. ayrıca tarık la naz hakkında şakalaşması iyiye işaretti. kıza haksızlık ettik. :(

neyse bugünlük bu kadar. şimdi kişiler üzerine yorum yaptım yarı da genel bi yorum yaparız artık. çünkü bu bölüm gerçekten unutulmayacaklar arasına girdi.

ya bişey sorcam tarık aşkını ilan etti mi? yoksa başka bi ilan-ı aşk sahnesi izleyecez mi. çünkü uğur kedi aşk itirafı öyle olacak ki hiç bişey anlamayacaksınız demişti. yoksa o bölüm bu bölümmüydü.

~ topiqq ~
29-12-06, 00:21
medea doğum günün kutlu olsun!!=))

çok güzel bir bölümdü ben en çok naz'ın "niye mazoşist misin?" deyişine güldüm ve de tarık'ın "hayır nozişistim" diye cevap vermesini sevdim..disco sahnelerine zaten birşey demiyorum..bu arada ümit de artık anlamaya başladı naz ve tarık'ın adını koyamadıkları ilişkisini bakalım ne olacak!!

ceza_cansu
29-12-06, 00:22
tarik_naz çok saol beni büyük bir zahmetten kurardın.Yorumlarına tamamen katılıyorum.Bu arada sorduğun soruya bende şimdi takıldım.Sanırım bunun cevabı uğur kedi de.

nesss
29-12-06, 00:23
Tarık Naz'ın kolunu tutar :

Tarık : Bir tek şey soracağım. İçinden gerçekten böyle mi davranmak geliyor yoksa bunun için çabalıyor musun?

Naz : Ne demek bu şimdi?

Tarık : Çünkü ben .... bugün şunu anladım ki ... ben .... Gerçek Naz'ı ÖPTÜM . Bu Naz'ı değil!

- Lütfen. Rica ediyorum. O, ters, patavatsız, şımarık patronum olun ama şirin arkadaşım olmayın! Çünkü sizden arkadaş olmaz. BANA OLMAZ! YANİ BEN OLAMAM!

Güzel güzel bakışırlar :D Tam o sırada Ümit gelir ( alıştık aslında tam sahnenin ortasında birisinin gelmesine :D )

Umit : Ya nerdesiniz siz ya? Alfonso saat 12'te 3 var hadi sahneye, o kadar hazırlık yaptık boşa gitmesin.

Tarık ve Naz bakışırlar ....... Ve Tarık gider...

Ümit : Naz, siz napıyorsunuz?

Naz : Bİ BİLSEM!

tarik_naz
29-12-06, 00:25
arkadaşlar ben tv kartı ile diziyi kaydettiğim için tekrar izleyebiliyorum. yoksa başka nerden izleyebilecem ki :)

Medea
29-12-06, 00:26
Hakkaten nesss ya,bu durum şeye benziyor;tam gol olacakkken birisinin tvnin önünden geçmesi ve senin golü kaçırman gibi :) :)

simser
29-12-06, 00:26
ya bu ümit de dengesiz ama yaaa!!! nazla tarık yakınlaşınca kızıyo, hiç tanımadığı biri nazı sorunca öwiymmi diyooo!!!

Medea
29-12-06, 00:28
Hele hele de Tarıka kız ayarlamaya çalışması abartma durumunun nirvanasıydı :) :) E be Naz e be Naz bu nedir? :) Ya Tarıkı deli etmesine ne demeli kısmetim çıkar diye...off offf.Tarık meğer ne aşıkmış yahu.

simser
29-12-06, 00:30
ya ağlıycam walla yaaa!!! ilk defa bi bölümü kaçırdım o da şansdan en güzeli olduuuuuu ve şu anda tekrar izleyemiyorum:(:(:(
yorumları okudukça kötü oluyorm yaaaaa

nesss
29-12-06, 00:31
Tarık Naz'ın kolunu tutar :

Tarık : Bir tek şey soracağım. İçinden gerçekten böyle mi davranmak geliyor yoksa bunun için çabalıyor musun?

Naz : Ne demek bu şimdi?

Tarık : Çünkü ben .... bugün şunu anladım ki ... ben .... Gerçek Naz'ı ÖPTÜM . Bu Naz'ı değil!

- Lütfen. Rica ediyorum. O, ters, patavatsız, şımarık patronum olun ama şirin arkadaşım olmayın! Çünkü sizden arkadaş olmaz. BANA OLMAZ! YANİ BEN OLAMAM!

Güzel güzel bakışırlar :D Tam o sırada Ümit gelir ( alıştık aslında tam sahnenin ortasında birisinin gelmesine :D )

Umit : Ya nerdesiniz siz ya? Alfonso saat 12'te 3 var hadi sahneye, o kadar hazırlık yaptık boşa gitmesin.

Tarık ve Naz bakışırlar ....... Ve Tarık gider...

Ümit : Naz, siz napıyorsunuz?

Naz : Bİ BİLSEM!

Bence bu konuşmalar bi nevi AŞK İLANI idi. Ama bence başka bir senaryo bekliyor bizi. İki tarafta artık herşeyin farkında sadece adı konulamadı. Bundan sonra belkide Tarık'da Naz'da sınırları zorlayacak ama bakalım kim önce patlayacak. Eğer bugün ki gibi olursa yine Tarık patlayacağa benziyor :D Ama umarım baba-oğlu karşılaşması bu aşkın önüne geçmez :D Tamam onu da çok merak ediyorum ama araya birde bu mesele girerse bizim aşıklarımızın arası soğumasın ...

ceza_cansu
29-12-06, 00:32
Birde diyorki Naz yok soldaki güzel, yok sağdaki de fena değil, yok sen esmersin sarışın seversin.Aslında ben tam o sırada Tarık'ın ''yok ben esmer severim'' demesini bekledim ama olsun.

nesss
29-12-06, 00:33
Birde diyorki yok soldaki güzel yok sağdaki de fena değil yok sen esmersin sarışın seversin.Aslında ben tam o sırada ''yok ben esmer severim'' demesini bekledim ama olsun.

Bence Naz'da bekledi :D Hatta üstüne başa başa söyledi :D

tarik_naz
29-12-06, 00:34
haa bu arada elektrikleri kesecem deyip de kesmeyen elektrik idaresine de burdan teşekkürlerimi yolluyorum.:):) 2 saat gergin bekledim ama dizi tüm gerginliğimi aldı. şuana kadar en çok güldüğüm bölümdü. eğer bu bölümü tekrar bölüm olarak izleseydim tarık'tan beter olurdum.

simser
29-12-06, 00:34
ya bence bu bölüm gerçekler ortaya çıksa ve hulusiyle tarık barışsa iyi olur!! hem aradan çıkmış olur hem de aşk ilanından sonra olsa nazın tilkileri yine dönmeye başlar: o da mı yalandı diye

ayşenurr
29-12-06, 00:35
ya ağlıycam walla yaaa!!! ilk defa bi bölümü kaçırdım o da şansdan en güzeli olduuuuuu ve şu anda tekrar izleyemiyorum:(:(:(
yorumları okudukça kötü oluyorm yaaaaa

bu güzel bölümü kesinlikle star tv tekrar yayınlar.bende beklicem sabırsızlıkla.

simser
29-12-06, 00:40
bu güzel bölümü kesinlikle star tv tekrar yayınlar.bende beklicem sabırsızlıkla.
ya kesin yayınlar her hafta yayınlıyo ztn de bn şmdi meraktan çatlarımmm!!:(
eskiden tekrar cts günleri 3 gbi fln yayınlanıyodu ama geçen hafta 9:30da yayınlandı yine öyle olursa izleyemem dersanem warr:(

deeply1985
29-12-06, 00:41
öncelıkle dogum gunun kutlu olsun medea...ve benım ızledıgım ennnnnnn gusel bolumdu cok romantık olmus ve en sevdıgım yerı NAZOŞİST cok harıka olmus yalancı yarım ekıbını kutluyorum bu kadar hos bı bolum olabılırdı...

simser
29-12-06, 00:43
ben çıkıyorum arkadaşlar hepinise iii geceler....
mutlu yıllar medea doğum gnün kutlu olsn:)

unseen
29-12-06, 00:53
Süper...süper.....bu bölüm çok güzeldi gerçekten..uğur kedi dediğin gibiymiş....
bizim belediye çalışıyormuş...hemde ne çalışma...ya her karesi bu kadarmı dolu olur..aştılar bunlar aştılar....tüm ekibe :happy0064 :happy0064 :happy0064

Buyukbaba
29-12-06, 00:54
Medea ben de doğum gününü kutlarım.
Birincisi, yarın görün bak, bu gecenin rating 1.si Yalancı Yarim olacak.
İkincisi, gelecek haftaki bölüm, duygusallığı ile hepimizin şimdiye kadar izlediği en güzel bölüm olacak. Benim içime öyle doğuyor.
Dizi şu anda o kadar güzel bir yerde ki, artık geri dönülemez bir noktada. Naz "Bi bilsem" diyerek, aslında herşeyi berbat etmek üzere olduğunu ve yolunun yanlış olduğunu anladı.
Tarık zaten içsesi ile Naz'a olan açık aşkını dile getirdi.
tarik_naz'a katılıyorum, gelecek hafta Hulusi metroseksüelliği ile Yumuşak geçiş yapacak.
Geçenlerde, Ayşe'nin karakterini çok sertleştirdiklerini söylemiştim, daha yumuşak olması gerekiyordu. Bu bölümde tam gönlüme göreydi Ayşe.
Sadri'ye lafım yok. Başından beri en sevdiğim karakterlerden.
Bu bölüm o kadar dengeliydi ki, karakter geçişleri, aldıkları süreler, ilişkilerin yönü, her hikayenin paralel şekilde ilerlemesi yani biri çıkarken hepsinin çıkması veya tersi. Bu şu yönden önemli, bir hikayeyi izliyorsun, heyecanlı, ilerliyor, tırmanıyor, zevk veriyor, hikaye aniden başka birine kaydığında da aşırı duygusal hüzünlü bir sahne geliyor karşına. Birden tüm heyecanın kayboluyor, bu da izleyeni bayıyor. Bu bölümde tüm geçişler ipek gibiydi.
En önemli nokta, bu bölüm duygusal anlarda komediyi, komik anlarda duygusallığı birbiri içine başarı ile yedirdi. İşte bu da, bu forumdaki herkesin favori ekran seyirliği olan "duygusal-romantik komedi"'yi altın tepside önümüze sundu.
Bu bölümden çok umutluydum, hayal kırıklığına uğramadım. Ben 25. bölümden çok daha fazla umutluyum. Bekleyin ve görün.

ceza_cansu
29-12-06, 00:59
Bu bölüm sürpriz bir bölüm olucak diye dedik dedik dedik ve de yanılmadık.Cidden bu bölüm sürprizlerle dolu bir bölümdü.Bütün ekibe teşekkürler.Ellerine sağlık.

jlee
29-12-06, 01:03
Bu bölüm sürpriz bir bölüm olucak diye dedik dedik dedik ve de yanılmadık.Cidden bu bölüm sürprizlerle dolu bir bölümdü.Bütün ekibe teşekkürler.Ellerine sağlık.

fragman neredeyse hiçbir ipucu vermiyormuş. hiç böyle bir bölüm izleyeceğimizi tahmin etmemiştim ben ama o kadar mutlu oldum ki. daha başından en sevdiğim bölüm oluverdi zaten. fragman ve uğur kedi tüyoları bizi oyaladı ama hiçbir şey bilmiyormuşuz ve böylesi çok daha keyifliymiş bunu anladım. sürprizlerin ardı arkası kesilmedi. inanılmazdı. tüm ekibe teşekkür ediyorum ben de!

tarik_naz
29-12-06, 01:04
ya bişey sorcam tarık aşkını ilan etti mi? yoksa başka bi ilan-ı aşk sahnesi izleyecez mi. çünkü uğur kedi aşk itirafı öyle olacak ki hiç bişey anlamayacaksınız demişti. yoksa o bölüm bu bölümmüydü.

öpüşmenin tam cevabını 4 bölüm sonra aldık. hem de öpenden öpülenin yüzüne karşı.

"ben gerçek naz'ı öptüm, bu naz'ı değil" "Lütfen. Rica ediyorum. O, ters, patavatsız, şımarık patronum olun ama şirin arkadaşım olmayın! Çünkü sizden arkadaş olmaz. BANA OLMAZ! YANİ BEN OLAMAM!

tarığın bu lafları eski naz'ı istermiş gibi bi hava estirdi ama naz bunu öyle mi anladı.bence değil. tarık açık açık aşkını ilanetti naz'a.

"işte böyle ya ben bu naz'ı seviyorum", "nazoşist" ve "ben ne yaparım sensiz" cümleleri de bunun ispatı oldu.

valla bu ilan-ı aşk bana göre çok güzel oldu. şimdi kafa yorma sırası naz da. ondan bi aşk itirafı bekliyoruz. arkadaş naz büyük ihtimal gitti. ama eski naz da geri gelmeyecek. önümüzdeki bölümde gerçekten aşık naz'ı izleyecez. yalansız, oyunsuz.

whiteangel
29-12-06, 02:15
öpüşmenin tam cevabını 4 bölüm sonra aldık. hem de öpenden öpülenin yüzüne karşı.

"ben gerçek naz'ı öptüm, bu naz'ı değil" "Lütfen. Rica ediyorum. O, ters, patavatsız, şımarık patronum olun ama şirin arkadaşım olmayın! Çünkü sizden arkadaş olmaz. BANA OLMAZ! YANİ BEN OLAMAM!

tarığın bu lafları eski naz'ı istermiş gibi bi hava estirdi ama naz bunu öyle mi anladı.bence değil. tarık açık açık aşkını ilanetti naz'a.

"işte böyle ya ben bu naz'ı seviyorum", "nazoşist" ve "ben ne yaparım sensiz" cümleleri de bunun ispatı oldu.

valla bu ilan-ı aşk bana göre çok güzel oldu. şimdi kafa yorma sırası naz da. ondan bi aşk itirafı bekliyoruz. arkadaş naz büyük ihtimal gitti. ama eski naz da geri gelmeyecek. önümüzdeki bölümde gerçekten aşık naz'ı izleyecez. yalansız, oyunsuz.
tarik_naz bu bölüm yorumlarına aynen katılıyorum. tahminine gelince ben pek ihtimal vermemekle birlikte derimki;
belki önmüzdeki bölümde değil ama 26. bölümde kesinkes bu aşk resmiyet kazanacak yani aacayip bir aşk itirafı belki de iki aşk itirafı göreceğiz.

Medea
29-12-06, 03:26
Bir arkadaşımızın da dediği gibi;bu dizi, sezonun en komik repliklerine sahip bir iki dizisinden birisi bence.Akıllıca ve gerçekten güldüren cümleler hepsi.Bu süper replikler için senaristler Haluk Özenç ve Betül Karabulut'a çok ama çok teşekkür ederiz.

wesley
29-12-06, 08:49
barışcım seni akademiden beri izliyorum süper oldun ya.sen dizi ekibi de süpersiniz yolunuz açık olsun

amigoo28
29-12-06, 09:13
ya bisey srocam.. ben dün aksam hani hulusiler gerldi ya o cluba ordan sonrasina bakamadim. ne oldu anlatabilirmisiniz .!? simdiden tsk...°!!!

jenn
29-12-06, 09:37
Medea ben de doğum gününü kutlarım.
Birincisi, yarın görün bak, bu gecenin rating 1.si Yalancı Yarim olacak.
İkincisi, gelecek haftaki bölüm, duygusallığı ile hepimizin şimdiye kadar izlediği en güzel bölüm olacak. Benim içime öyle doğuyor.
Dizi şu anda o kadar güzel bir yerde ki, artık geri dönülemez bir noktada. Naz "Bi bilsem" diyerek, aslında herşeyi berbat etmek üzere olduğunu ve yolunun yanlış olduğunu anladı.
Tarık zaten içsesi ile Naz'a olan açık aşkını dile getirdi.
tarik_naz'a katılıyorum, gelecek hafta Hulusi metroseksüelliği ile Yumuşak geçiş yapacak.
Geçenlerde, Ayşe'nin karakterini çok sertleştirdiklerini söylemiştim, daha yumuşak olması gerekiyordu. Bu bölümde tam gönlüme göreydi Ayşe.
Sadri'ye lafım yok. Başından beri en sevdiğim karakterlerden.
Bu bölüm o kadar dengeliydi ki, karakter geçişleri, aldıkları süreler, ilişkilerin yönü, her hikayenin paralel şekilde ilerlemesi yani biri çıkarken hepsinin çıkması veya tersi. Bu şu yönden önemli, bir hikayeyi izliyorsun, heyecanlı, ilerliyor, tırmanıyor, zevk veriyor, hikaye aniden başka birine kaydığında da aşırı duygusal hüzünlü bir sahne geliyor karşına. Birden tüm heyecanın kayboluyor, bu da izleyeni bayıyor. Bu bölümde tüm geçişler ipek gibiydi.
En önemli nokta, bu bölüm duygusal anlarda komediyi, komik anlarda duygusallığı birbiri içine başarı ile yedirdi. İşte bu da, bu forumdaki herkesin favori ekran seyirliği olan "duygusal-romantik komedi"'yi altın tepside önümüze sundu.
Bu bölümden çok umutluydum, hayal kırıklığına uğramadım. Ben 25. bölümden çok daha fazla umutluyum. Bekleyin ve görün.

BU YORUMLARINA AYNEN KATILIYORUM BÜYÜKBABA:))

günaydın arkadaşlar..ben hala dün gecenin etkisi altındayım.sürekli replikler kafamda uçuşuyor..ya bu kadarmı dolu bir bölüm olur.her sahne süperdi..ekip resmen çoşmuştu..birçoğunuz replikleri sıralamış.bende bir ilave yapayım:)

vahi:benim bir tarzım varmı belkıs hanım?
belkıs: var vahi vahi bey var:) der ve elini tutar.

o bakışlar nasıldı ama:)))ah aşk nelere kadirsin..

tarık artık iç sesini kullanmaya başladı..ve iç sesi aşık tarık..bu bölümde tarık resmen aşık bir adamı oynadı..bu bölümde nazın iç sesi çok az yer aldı dikkat ederseniz..hep demiyormuyduk tarığın iç sesini duyalım:))ve nazın o arkadaşça havaları tarığa resmen kabus oldu bunu ekrandanda çok güzel yansıttılar..dün gece her oyuncu rolünü başarıyla canlandırdı.çok keyifli bir ekip bu ekip..adeta yaşıyorlar ve bizede yaşatıyorlar.hiç bir şey suni gelmiyor..ne komediyi sulandırıyorlar nede aşkı..tam tadında lezzetli bir yemek..ve herşeyden önemlisi biz izleyenlerin görüşlerine değer veriyorlar..sevgili uğur kedi burada bizim düşüncelerimizi okuyor.eminimki bunları değerlendiriyor..ve senaryo ekibi izleyicinin nabzını çok güzel tutuyor..sayın yönetmeninde bu ilk yönetmenlik denemesi sanırım şengül halat atak'ın..gittikçe artan bir başarıyla bu yolda hızla ilerlediğini görüyorum..ve bir hemcinsim olarak onun başarısından gurur duyuyorum..

metroseksüel dans üçlüsü harikaydı.hele hızlı çekim verdiler ya..yani ailecek yerlerdeydik:)))

vahinin kızının belkıs için ya o ya ben restini ,karşı atağa geçip o zaman sende tarığı kovacaksın demesi nazı can evinden vurması çok iyiydi:)))son derece akıllıcaydı..
clube gitmeden önce kapıdan nazın o muhteşem çıkışıyla ikisi arasındaki elektrik çok iyi verilmişti.gözlerin şarkısı devreye girdi.ikisininde saçları uçuştu..yani çok ince düşünülmüş bu sahneler..evet o telefon iletişimide en güzel sahnelerden biriydi.elden ele dolaşan telefon:)))neyseki tarığa jetonun düşmesini sağladı.yoksa tarık hiç yoktan güme gidecekti:))naşosit esprisi gecenin esprisiydi.en romantik an ise clup deki o itiraf..ben eski nazı öptüm itirafı ve ardından gelen cümleler..evet bence önümüzdeki hafta eğer tarığın gerçeği ortaya çıkmazsa naz ile tarık arasındaki iletişim çok farklı olacak..bakalım senaristlerimiz nasıl kotaracaklar merakla bekliyorum..hulusiye gelince bence devreye belgin girecek orada..ve hulusinin kulağına edeceği bir çift söz hulusinin tepkisini erteleyecek..nazda henüz içeri girmediği için olayı anlayamıyacak..belki huluside artık o yalanın bir parçası olacak belgin'in isteği ile..bakalım göreceğiz..

nowar_77
29-12-06, 10:02
dün akşamki bölümü gece tekrar izledim ve bu bölümü en favori bölümüm ilan ettim..öyle ki bir saniye bile beni sıkmadı ..her anından zevk aldım..diyorum ya ancak ikinci kere seyrettiğim zaman en iyi sindirip yorumluyorum..20. bölümde bile bazı sahneler abartı gelmişti bize -bknz: naz ın aşırı tepkileri-ama bu bölümde her şey kıvamındaydı..tarık ın kıskançlık sahnelerini çok merak ediyordum..bayıldım triplerine..naz da öyle cici bir arkadaş olmuştu ki:)bir ara boğasım geldi..çok güzeldi..hulusi ve samim harikaydı..belgin e zaten bitiyorum..klüpteki dans sahnesi tam dozunda ve çok komikti..ne diyeyim ki her anı çok güzeldi..bir de şunu anladım ki fazla tiyo bizi bozuyor..böyle ummadığımız güzelliklerle karşılaşmak çok daha güzel...
herkesin eline emeğine sağlık....

ipekb
29-12-06, 10:03
Akşam hakıkaten çok keyıflıydı...tarık artık duygularını dile getırebiliyor da..naz o kada r inatçı bir kız kı..bu aşkı önce kendıne itiraf etmekten korkuyor..bi kendine itiraf edebilse artık çekıncesi kalmayacak ama...onun yerıne abuk sabuk yöntemlere başvuruyor...yok arkadaşım vs...Gönül ferman dinlemez sevgili naz..sende sırılsıklam aşıksın...bundan kaçış yok anla artık ya..neden direniyosun ki...hulusının ,vahenın metroseksüellıkle işlenen sahnelere benı hıç sıkmadı..hulusi metro seksüel falan olamaz...yakında yanardağ gibi patlar...belginde bi garipsedi...oğlu tarıkta babası da içlerinden geldiği gibi haraket ediyorlar..duygularını belli eden insanlar..onun için metroseksüllik hulusıyı bozar..fakaat son anda baba oğul ....ne olur...ikside sarmaş dolaş olacak halleri yok...çok mera içindeyım..naz da önümüzdeki bölümde..çok şeyın cevabını aldığını anlayacak herhalde...nazoşist...daha napsın tarık...:good: :img-yes: :img-help:

fırtına_leyla
29-12-06, 10:31
evet akşamki bölüm süperdi tarık ne güzel itiraf etti kıza aşkını gelecek bölümü çok merak ediyorum çok güzel olacağı kesinn:img-yes:

zer
29-12-06, 10:46
allahım olamaz böyle bişey ya süpeeeeeeeer bi bölümdü bayıldım, kimdemiş ki
Türkiye'de romantik komedi dizileri çekmeyi beceremiyorlar diye bunu diyenlere
YALANCI YARIM kapak olsun bu kadar şahane replikler en baba komedi dizilerinde bile arka arkaya böyle güzel sunulmaz bu diziye emeği geçen en küçüğün den en büyüğüne kadar herkesin önünde saygıyla eğiliyorum
yaşanan önca acı ve sinir bozucu olaylara rağmen beni 1 buçuk saat güldüren
güldürürken bir anda hayatın bir diğer yanını gösterip hüzünlendiren, gülsek de, ağlasak da, aşk tan kaçılamayacağını bize hatırlatan bunları bi arada harika harmanlayan beyinlere bir kez daha çoooooooook teşkürler.:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 bütün alkışlar sizin için

güney-yase
29-12-06, 10:48
arkadaşlar size bi kötü haberim var kaynaklardan aldığım habere göre 39da bitirmeyi düşünüyorlarmış ama tarık ve naz çok tutulduğu için 52ye çıkarma imkanları varmış yani belli değil 52. bölüm 39da bitebilir

ayşenurr
29-12-06, 10:48
dünkü bölümde tarık resmen naza aşkını itiraf etti.bir türlü naz kabullenmek istemiyor.nazda çok aşık ama mantığı kabul ettirmiyor.tarık naz aşkının gerçek itirafına ön hazırlıktı.gerçek itirafı düşünemiyorum.çok tutkulu olur.

ayşenurr
29-12-06, 10:50
arkadaşlar size bi kötü haberim var kaynaklardan aldığım habere göre 39da bitirmeyi düşünüyorlarmış ama tarık ve naz çok tutulduğu için 52ye çıkarma imkanları varmış yani belli değil 52. bölüm 39da bitebilir

ay allah korusun 39 da bitmesin.uğur kedi 52 bölüm demişti.umarım 52 bölüm veya daha fazla olur.

güney-yase
29-12-06, 10:53
canım bende ondan öğrendim ama 52 daha belli değilmiş kesin bişi yok planmış sadece simdi görünürde 39 var ne kadar kötü bir durum yaa uffffff bitmesin

tarik_naz
29-12-06, 10:58
dünkü bölümde tarık resmen naza aşkını itiraf etti.bir türlü naz kabullenmek istemiyor.nazda çok aşık ama mantığı kabul ettirmiyor.tarık naz aşkının gerçek itirafına ön hazırlıktı.gerçek itirafı düşünemiyorum.çok tutkulu olur.

bence ön hazırlık falan değildi. tarık tarafından ilan-ı aşkı gördük. naz da bunu anladı. tarık üzerine düşen vazifeyi yaptı ve naz'a olan duygularını açığa vurdu. söz sırası şimdi naz da, "ben gerçek naz'ı öptüm" lafından sonra arkadaş naz gitti. tarık'tan da bu lafları duyduktan sonra "biz tarık'la neyiz" sorusuna en doğru cevabı bulmak düşünsün dursun. zaten geriye de bişey kalmadı. tarık artık şoförlük faslını geçti, naz'a benden sana arkadaş ("ben olamam") olmaz da dedi. naz kendisi de tarığa zaten aşık. geriye bi tek şey kalıyo

herkese iki iyi arkadaş gözüken iki sevgili. naz'ın tek çaresi bu.

deniz_15
29-12-06, 11:00
ya allah korusun bitmesin 39 bölümde hani 52 ye kada uzatılmıştı :icon_sorr
of yaaaaa olamaz

ayşenurr
29-12-06, 11:03
ön hazırlık dememdeki neden ikisi birbirine aynı anda sevdiklerini gösterip açığa vurmadılar.tam anlamıyla ikisinin birbirine itirafını görmedik.

Medea
29-12-06, 11:04

Aldığınız bu haber kesinlikle doğru değildir.Dizi 39 bölümden uzayacağı gibi 52'yi de geçme ihtimali oldukça yüksektir.Bilgiler ilk elden alınmıştır ve kesindir.

deniz_15
29-12-06, 11:06
Aldığınız bu haber kesinlikle doğru değildir.Dizi 39 bölümden uzayacağı gibi 52'yi de geçme ihtimali oldukça yüksektir.Bilgiler ilk elden alınmıştır ve kesindir.
içimi rahatlattın valla ohhhhhhhhhhhhh be nası korktum :happy0064 :happy0064 bide 52 dende uzatılma ihtimali varmış allaaaaahhh :happy0064

güney-yase
29-12-06, 11:07

kesin olduğunu biliyorum ban bag aiilesinde okuduğumu söledim sadece uğur kedi aynen bunları yazdı tarık ve naz çok tutulduğu için 52.bölüme uzaması planlanıyor diye ama kesin olduğunu bilmiyorum eğer kesinse sewinirim buna kesin olduğunu sölediğin için teşekkürler içimizi ferahlattın en azından

Buyukbaba
29-12-06, 11:08
Tabii ki bu dizinin aynı istikrarla devam etmesine bağlı. İzleyici aynı memnuniyetle izlemeye devam ettiği sürece uzamaması mümkün değil zaten.

güney-yase
29-12-06, 11:11

ben sadece bag ailesinde okuduğumu yazdım uğur kedi bunları yazmıştı dizi 39.bölümde bitirilmesi planlanıyor ama tarık ve naz çok tutuldu52.bölüme uzatmayı planlıyoruz dedi kesin olduğunu belirtmedi eğer kesinse bile sölediğiniz için çok teşekkürler içimizi ferahlattın saol

deniz_15
29-12-06, 11:11
kesin olduğunu biliyorum ban bag aiilesinde okuduğumu söledim sadece uğur kedi aynen bunları yazdı tarık ve naz çok tutulduğu için 52.bölüme uzaması planlanıyor diye ama kesin olduğunu bilmiyorum eğer kesinse sewinirim buna kesin olduğunu sölediğin için teşekkürler içimizi ferahlattın en azından
bende orada okudum ama tutuladuğu için 52 planlanıyor dendi.eeee dizi tutulduğuna göre 39 bitmesi imkansız

deniz_15
29-12-06, 11:18
arkadaşlar kusura bakmayın ben sadece okuduğumu yazdım sizinde bilginiz olsun diye

canım biz zati biliyoruz bunu anlaşmanın 39 bölümlk yapıldığını tuttuğu için sonra 52 ye kadar uzatıldığını falan yani burayı takip edenler biliyo tabi medea nın söylediği 52 den de uzatılma ihtimalini bak ben bilmiyodum

güney-yase
29-12-06, 11:24
canım biz zati biliyoruz bunu anlaşmanın 39 bölümlk yapıldığını tuttuğu için sonra 52 ye kadar uzatıldığını falan yani burayı takip edenler biliyo tabi medea nın söylediği 52 den de uzatılma ihtimalini bak ben bilmiyodum

ya gerçekten özzürdilerim ben böyle bişiyapmak istemezdim ne zamndan beri takip edemiyorum derslerimden dolayı aklımca haber vermek istedim ama zaten biliyomuşsunuz gerçekten kusura bakmayın dikkat etmeye çalışacam bundan sonra

nimett
29-12-06, 11:32
yılbaşı,bayram dolayısı ve gelinen son durum ile 25.bölümde baba-oğul barışmasını göreceğiz gibi geliyor, müthiş bir duygusal patlama bakliyorum,

Naz ve Tarık'ın yılbaşı dolayısı ile arkadaşlıkla başlayan eğlencelerinin süper bir yakınlaşma ile biteceğini ümit ediyorum bu sahneleri bizlere Naz ve Tarık'ın hatırlamaları şekilde yaşatacaklarını bekliyorum

25.bölümün 24.bölümden çok daha güzel olması dileği ile,

sitedeki tüm arkadaşlara sevdikleri ile birlikte mutlu yıllar,iyi bayramlar,

sevgiler,

deniz_15
29-12-06, 11:32
ay herkes burda bişe yazan yok
şu nazoşist repliğinin tamamını bilen var mı
bu replikte güzel
arkadaşı ta
arkadaşım rık
arkadaşım tarık

jenn
29-12-06, 11:33
arkadaşlar kusura bakmayın ben sadece okuduğumu yazdım sizinde bilginiz olsun diye

arkadaşım o yazıyı barışın sitesine ben yazdım ve burdan alıntı yaparak yazdım.sanki orda okumuş buraya haber verir gibi yazmanın ne alemi var.?.medea arkadaşımız dedikleriyle birebir örtüşen bir yazı..lütfen rica ederim yani ortaya olayı farklı cümlelerle yazıp panik havası estirmenin ne alemi var..dizi 52 ye uzayacak.hatta dahada uzayabilir..olay budur....

Buyukbaba
29-12-06, 11:41
ya gerçekten özzürdilerim ben böyle bişiyapmak istemezdim ne zamndan beri takip edemiyorum derslerimden dolayı aklımca haber vermek istedim ama zaten biliyomuşsunuz gerçekten kusura bakmayın dikkat etmeye çalışacam bundan sonra
Önemli olan forumu bilgilendirmeye çalışmak. Neden dert ediyorsun ki? Merak etme herkes senin iyi niyetli olduğunu biliyor. Yeni haberler duyarsan gel yaz buraya.

güney-yase
29-12-06, 11:43
arkadaşım o yazıyı barışın sitesine ben yazdım ve burdan alıntı yaparak yazdım.sanki orda okumuş buraya haber verir gibi yazmanın ne alemi var.?.medea arkadaşımız dedikleriyle birebir örtüşen bir yazı..lütfen rica ederim yani ortaya olayı farklı cümlelerle yazıp panik havası estirmenin ne alemi var..dizi 52 ye uzayacak.hatta dahada uzayabilir..olay budur....

ben gerekli açıklamayı yaptım bu arlar bakamadığımdan dolayı o yazıyı kaçırmışım konuyu büyütmeye gerek yok lütfen ben panik yapmaya çalışmadım çünkü panik yapılacak olayda yok ben o yazıyı kaçırmışim sizin yazdığınız yazıyı yanlışlıklada olsa tekrar yazmışım ben yalan bişi yazmadı sadece farklı zamanlarda oldu tamam okuyup tekrar olayı çıkarmaya çalışsam neyse ama öle bi amacım yok ben özürümü diledim niye bu kadar büyütülüyo ki

ebru.karaca
29-12-06, 11:46
Şimdi yorum zamanı..

Dünkü bölüm gerçekten ama gerçekten çooook eğlenceliydi. Nasıl güldüm, anlatamam.

Çiftimiz muhteşem bir performans sergilediler. Bu arkadaşlık muhabbeti epeyce güldürdü.
--"Ayy Tarıııkk! Senin şu şakaların yok mu? Hahahahaha.."
KÜÜÜTT (Tarık'ın omzuna konuşlanan bir yumruk )
Ya da, şu araba park etme teknikleri, Naz'ın Tarık'a şarkı söylemesi (muhteşemdi!!!!), vb..

Tarık bu yeni Naz'ı hiç beğenmedi. Ve defalarca da söyledi. O hallerini izlemek ayrı bir güzeldi zaten. Bir yerde Tarık diyor ya
"Ya yüzüne, eski Naz'ı özledim diyorum.
Yine arkadaşım Ta..
Yine arkadaşım Rık..
Yine arkadaşım Tarık!"
Bunlar nasıl repliklerdir, nereden insanın aklına gelir,.. tek kelimeyle bayıldım. (Senaristlere teşekkürü bir borç bilirim. Onu da bu araya sıkıştırayım)

Yine, Tarık'ın "Ben eski Naz'ı öptüm. Bu Naz'ı değil.." şeklinde başlayan replik de, ortam da, oyunculuk da, verdiği duygu da çok hoştu.. O konu bu bölümde yarım kaldı. Bir dahaki bölümde Naz'ın cevabını merakla bekleyeceğim.

Bu bölümde bu kadar yakın (!!!) olup, bu kadar tatlı çekişmeleri güzeldi. Ama bu bölümde Naz arkadaşça yaklaştı ya, Tarık'ı sinirlendirmeye görsün. Bu sefer Tarık arkadaşça yaklaşırsa görür gününü Johnny hayranı Naz..

Bu bölümde, Naz'ın Tarık'ın gerçek kimliğini öğrenmeye çok daha fazla yaklaştığını hissettim. Ama sonundaki babasıyla karşılaşmasından ziyade, Naz'ın Tarık'a kardeşi ile ilgili sakladığı bir şey olup olmadığını sorduğu yerdeki Tarık'ın itiraf düşüncelerinden bu kanıya kapıldım. Artık dayanamayacak. Bu yük ona ağır gelmeye başladı..

Neyse, ben romantizm alanlarına dönmek istiyorum yine. Gerçi romantizm tartışılır. Naz bir türlü ortamına giremedi. Hele o,
--"Niye? Mazoşist misin?"
--"Hayır. Nazoşistim!"
gibi muhteşem bir repliği ve ortamı bile değerlendiremedi ya (daha doğrusu arkadaşça değerlendirdi ya) helal olsun. Başka ne diyeyim? Gitti caaaanıımmm öpücük arefesi...

Bu bölümde (her ne kadar ARKADAŞLIK sözü fazla tekrarlanmış olsa da) ben duygularda ve hareketlerde çok fazla romantizm hissettim. Çünkü hatırlamaya çalışın, hiç Tarık'ı bu kadar Naz'dan hoşlandığını itiraf eder tarzda görmüş müydünüz? Bu kadar dile dökmüş müydü hiç? Cık! Ben hatırlamıyorum. Bunun sebebi de Naz'ın tutumlarıydı. Naz o kadar rahatttı ki(!) Tarık da, tam aksi de olsa düşüncelerini bu kadar rahat ifade edebildi.

Ama bundan sonra durum değişir. Çünkü artık Naz'a ARKADAŞ OLAMAYACAKLARINI ISRARLA SÖYLEDİ. Ve Naz da anladı. (O bakışlardan onu çıkarttım en azından).
--Ümit: "Naz! Siz ne yapıyorsunuz?"
--Naz:"Bir bilsem!"
Dün gece bir de Hulusi beye bayıldım. O Samim ne tatlıydı öyle. Onu da çok sevdim. Ara ara dizide görmeye devam etsek hiç fena olmaz. Renkli bir kişilik (Ve kesinlikle iyi bir oyuncu. O Hulusi'nin yanağından makas alması yok muuu? )

Teoman nasıl dumur oldu ama?
Onları izlemek çok zevkliydi. Yok yok, üçünü izlemek çok hoştu. Hulusi, Vahi ve Teo üçlemesi.. GÖBEK KARDEŞLİĞİ.. Yaşını başını almış, göbekli, saçına aklar düşmüş bu üç adamı bir gece klübünde dans ederken görmek çok eğlenceliydi. Hihi..

--"Helal sana Teocuğum.."
--"Asıl sana helal Hulusiciğim.."
--"Asıl ikinize birden helal!" Hah haaaaa..

Bu üçlü çok tutacaaak. Çooookkk..

Belgin hanımın gözü metroseksüel görsün artık.. Canım yaa, nasıl da özledi eski kocasını.

--"Belginciğim! Hayatımın anlamı!"
--"Hulusiciğim! Evimin direği!"

--"Hulusi! İyi misin?"
--"Hayır. Metroseksüelim!"

Tarık ile ESKİ HALİ ÖZLEMEK konusunda nasıl da aynı fikirdelerdi ama? İnsan kaybedince anlıyor, değil mi?

Ya bu dizi anlat anlat bitmez bu gün. Çok keyifliydi ya, anlatacak da bir o kadar çok oluyor o zaman.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Ha bir de Hulusi ile Tarık'ın karşılaşmasına ilişkin bir yorum yapayım.
Bence öyle bağırma çağırma olmayacak. Çünkü Hulusi artık metroseksüel ya, ona göre davranması lazım. Ya da Tarık oradan KAÇAR! Hihi.. Naz da peşinden. Neden kaçtığını anlamaz tabi. Böylece olayların açığa çıkması da engellenmiş olur. Gibi yani..

Herkese sevgiler..

ipekb
29-12-06, 11:47
kesinlikle bu dizi daha da uzayabilir...demedi demeyin...ya espiriler ...okadar yerınde olmaya başladı ki..ama 25.bölümde dilerim baba-oğul bi şekılde birbirleine kaynaşırlar ya...et tırnaktan ayrılırmı?..hulusi öyle çok kinci bi adam da değil...oğluda kan davalık değil...belki buzlar erir...fakat bu kez naz cephesi karışacak...naz TTekelıoğlu olduğunu öğrenince...kızgın boğalar gibi solur valla...aslında senarıstler diziyi çok keyıflı hale getirdiler...onların elıne teslım etmek daha bi mantıklı...
:img-yes: :img-yes: bye :good: :good: :good:

jenn
29-12-06, 11:48
2007’nin ekran yıldızları 2006 yılından belli oldu

Kimler bu yıl yıldızlarını daha da parlattı? Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’i yine en tepeye yazalım. Bu iki ismin, 2007’nin parlayan yıldızları olacağı iddiasını artık gönül rahatlığıyla ortaya atalım.

Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt da 2006’da önemli bir başarının altına imzalarını attılar. Arka Sokaklar’ın sevimli çifti Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş ise rakiplerinin kendileriyle arayı açmalarına fırsat bırakmadılar. Gençler ise daha çok Yalancı Yarim’in iki yıldızı Merve Sevi-Barış Akarsu çiftine takıldılar. 2007’nin ayak sesleri 2006 yılından kendini belli etti. Bu bir yıl boyunca Bizim Ekran’da da en çok, yukarıda ismini sıraladıklarımdan bahsedildi...

Memet Güler (29.12.2006)
http://www2.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=yazardetay&tarih=29.12.2006&Newsid=100765&Categoryid=4&wid=132

deniz_15
29-12-06, 11:51
haber için teşekkürler daha demin bagda okuyodum:happy0064
yıldız olmamamız mümkün mü

tılsım16
29-12-06, 11:59
reytıngler bellı oldu mu arkadasalr durum ne???????

güney-yase
29-12-06, 12:01
dünkü bölümde ayşe ve sadrinin halide çok güzeldi onlar arasındada yeni bi aşk belli olmaya başladı aüzaten belliydi de dünkü bölümle iice aralarında netlik kazanıldı ayşenin sadriye sarılması ve o anda hacer annenim içeriye girip sadrinin sözlerini birbirine karıştırması çok komikti

deniz_15
29-12-06, 12:02
uçankuşta da yook reytingler belli olmadı mı daha:img-wink:

ayşenurr
29-12-06, 12:03
jenn bu güzel haberi aktardığın için teşekkürler.merve sevi-barış akarsu bütün güzel övgüleri hak ediyorlar.ikisi birbirine çok uyumlu ve yakışıyorlar.barış akarsu yakışıklı,karizmatik,sesi güzel merve sevi hem çok güzel hem çekici tam bir esmer bomba.

thesunset
29-12-06, 12:39
Gunaydin arkadaslar....
ilk once IYI KI DOGDUN ELGIZ....(burda sende kendin icin Baris'in sesine hayal et:))
dun aksam cok guldum...sabah yine izledim ve hala guluyorum...karnim agriyor
butun yalanci yarim ekibe tesekkurler....bize 6 ay boyunca her hafta,tatil yapmadan..bu kadar guzel gunler ve aksamlari yasadiniz icin....sizleri ayakta alkisliyorum.....iyi ki siz varsiniz.:happy0064 :happy0064
24 bolum biz Tarikin askini izledik...hatta bence askini itiraf etti...Naz ne kadar anlamak istemese de....Tarik itiraf etti....simdi is Naz'a geldi...bence bundan sonra Tarik bu bolum gibi davranamaz....Naz eyer degismezse Tarik hatta belki bu sefer ters isler yapabilir...hatta ayrilabilir(YARIS YUZENDEN) ama hayatta Naz'a bunu soyleyemez....
bence Tarik Tekelioglu gercegi ortaya cikmaz....nasil olur,simdi tahminim yok...ama senaristlerimize guveniyorum....zaten Naz orda degil( ben gormedim..en azindan), Hulusi belki metroseksuel tavirlarina devam edicek...ya da Belgin el koyacak... orasi mechul!!!

tarik_naz
29-12-06, 12:41
jenn, haber için teşekkürler. Gençler ise daha çok Yalancı Yarim’in iki yıldızı Merve Sevi-Barış Akarsu çiftine takıldılar., kıskanılacak bi ilişkiyi kim izlemez ki. sadece gençler mi? hulusi'nin muzipliklerini her yaştan kesim izliyodur.

ebru.karaca, yorumun çok güzel olmuş. ellerine sağlık. aslında bu bölüm için söylenecek daha çok şey var. gerçekten şimdiye kadar hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. ayrıca romantizm de eksik değildi. aslında her komedinin altında bi romantizm vardı tarık ve naz arasında. bu romantizim 4 kere bozuldu

1- tarık yarıştığını naz'a söyledikten sonra naz'la bakışırken belkıs girdi.
2- "nazoşistim" dedikten sonra yine bakışırlarken otoparkçı girdi
3- tarık tam gerçeği söyleyecekken ümit aradı (iyi ki aradı ilk defa telefonun araya girmesine sevindim)
4- "gerçek naz'ı öptüm" den sonra yine bişeyler olacakken ümit araya girdi.

sadece tarık va naz mı, sadri ile ayşe de romantik bi kaç dakika yaşayacakken hacer anne odaya girdi. :)

yalnız tarık bu tekelioğlu baskısına ilk defa dayanamaz oldu.
"neyi öğrendiğini bilmiyorum ama eninde sonunda öğreneceğin bişey var"
tam cesaretini toplamıştı gerçeği söylemek için.imdadına ümit yetişti. daha öncede dediğim gibi "tekelioğlu itirafını" tarık kendisi yapacaktır. "SONU" olacağını bile bile. yani lafı buraya kadar getiren birisi ayrılığı göze almış demektir.

tarık üzerindeki bi baskıdan "naz'a açılamama baskısından" kurtuldu. sıra tekelioğlu baskısı kaldı. bu ne zaman patlak verecek bilinmez.

bölümü tarık mutsuz bitirdi. iki açıdan da hem babsını gördü hem de naz'la evden çıkarken ki bakışmalardan sonra naz'ın hala oyuna devam etmesinden itibaren mutsuz bi tarık izledik. tarığın bu üzüntülü rolü eminim hepinizi çok etkiliyodur. sanki gerçekten üzüntüsü varmış hissi veriyo hepimize.

naz ise kafası karışık bi şekilde bitirdi bölümü. mutlumuydu mutsuzmuydu kendisi de karar veremedi. tarık'tan ilan-ı aşkı duydu şoka girdi. bunun etkisini yeni bölümde görecez. ama baba-oğul işi tarığın bu aşk dolu sözlerini silip geçerse çok yazık olur. iyi ki naz o sırada salonda değildi.

dizi çok heyecanlı bi yerde bitti. tarığın mikrofona karşı "baba" demesi içses miydi dışses mi karar veremedim. galiba dışses di ve herkes duydu. bu durumu nasıl kurtaracaklar izleyip görecez.

ayşenurr
29-12-06, 12:44
ab 7-total 3.sıradayız.

nedim_bahar
29-12-06, 12:45
dün çoookk güzel çok eğlenceli bi bölümdü ama en heyecanlı yerde bitti çok merak ediyorum acaba haftaya neler olacak
naz&tarığın arkadaşlık sahneleri de çok komikti
Ay Tarık senin şu şakaların yok mu demesive sonrada gülmesi orası çok eğlenceliydi
ayrıca hulusinin de metroseksüel olması çok komikti
kısaca çok eğlenceli çok güzel bi bölümdü gelecek haftayı heyecanla bekliyorum...

thesunset
29-12-06, 12:48
tarık tam gerçeği söyleyecekken ümit aradı (iyi ki aradı ilk defa telefonun araya girmesine sevindim)
tarik_naz haklisin...tarik kedisi bile guldu ve mutlu oldu...gercekten cok etkilendim adam herseye goze almis...kendi sonusunu bile...birden bir telefon geldi...hayata yine geldi:) gercekten Tarik cok zor bir gun yasadi...Yazik oldu...

tarik_naz
29-12-06, 12:50
Tele - Barometre
28 Aralik 2006 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Survivor (final) [net] Show 8,50 22,30
2 Kaybolan Yillar [net] Star 7,60 19,40
3 Yalanci Yarim [net] Star 7,40 18,10

Hedef Kitle : A/b
28 Aralik 2006 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Survivor (final) [net] Show 10,20 28,70
2 Doktorlar [net] Show 6,70 19,90
3 Sohret [net] Atv 6,10 17,20
4 Kaybolan Yillar [net] Star 5,50 15,10
5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,40 19,50
6 Hirsiz-polis [net] Kand 5,20 14,30
7 Yalanci Yarim [net] Star 5,10 14,60

bu da tekrar reytingi
total
21- YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 3,10 12,50

janjanlı
29-12-06, 12:53
bence dizinin reytingleri gayet iyi doktorlar dizisinin okadar tanıtımı yapıldı ama bence aldıgı reyting düşük önümüzdeki hafta yalancı yarim daha da yükselecektir bu hafta survivor finalinin olması çok etkiledi

Medea
29-12-06, 12:56
AB yükselmeye başlamış bu iyi.Survivor'un birinciliği normal zira finaliydi ve uzun zamadır bekleniyordu.Ayrıca umurumda da değil vallahi efendim yahu.Çokkkkk güzeldi bu bölüm...heeee..ayrıca bizim bankamızdan sonra metroseksüelllerimiz ve nazoşistlerimiz varrr :) :) :)

jenn
29-12-06, 12:59
sonucu böyle bekliyordum..survivorun finali olduğu için..zaten ay ve yıl sonuydu dün gece yine taktik savaşları vardı..show özellikle finali dün geceye koydu..yeni dizi yeni olduğu için bir hareket yaşandı..ama bizim kemik kitlemiz asla dizimizi bırakmaz.kitle aynen duruyor:)))

ayşenurr
29-12-06, 13:04
kaç dizi varsa hepsi perşembe gününe doldular.yeni yayınlanan diziler gördüler perşembe günü o kadar yüksek reyting alınamıyor.çok kolay görmüşlerdi.o kadar çok dizi varki,birde fazladan ne hikmetse survivor finalide perşembe günü yayınlandı.dizimiz gayet iyi reytingleri.yeni yayınlanan dizilerin okadar çok reklamı yayınlanmasına rağmen.

tarik_naz
29-12-06, 13:04
bunlar 2006'nin son reytingleriydi. 3. bitirmemiz çok iyi oldu. çünkü 3 gün sonra reytinglerin ne olacağını kimse kestiremeyecek çünkü reyting evleri değişecek. kimin neyi izlediğini haftaya görecez. en azından yerimizi koruyarak 2006'yi bitiriyoruz. şunuda unutmamak lazım, aynı saatte 4 tane dizi ile yarıştık ve onların arasında 20.00-22.00 kuşağında birinci olduk. hatta bir tanesi de çok reklamı yapılan, baya iddalı olan "doktorlar"dı.

yapımcıları tebrik ediyorum diziyi çok heyecanlı bi yerde bitirdiler ki. yeni reytinglerde dikkat çeksin diye. çünkü milletimiz bu baba oğul barışmalarına- kavgalarına çok meyillidir.

bu saatten sonra bizim dizinin reyting derdi yok zaten. hangi programlar yayınlanırsa yayınlansın her zaman sabit %18 sharesi var. bu da bizi ilk 3 te tutmaya yeter. :)

bostepeli
29-12-06, 13:07
selam arkadaşlar hulusinin metro seksüel hallerine bayıldım çok güldüm danslarına:img-hyste ya tarık sonunda söyledi demek öpme olayı gerçekti i ne güzelde söyledi naza bide aşlarını itiraf etseler tarığın sondaki hali çok komikti babasını görünce şimdi yandı dedim valla:img-hyste bakalım neler olucak gelecek bölümde

thesunset
29-12-06, 13:13
reytinglerimiz cok iyi geldi...2006 yilini guzel veda ettiler....AB souclari yekselmis....ve yine har hafta gibi kendi saatemiz 1 olduk ve kimsye vermeye niyetimiz yok:)

whiteangel
29-12-06, 13:16
kaç dizi varsa hepsi perşembe gününe doldular.yeni yayınlanan diziler gördüler perşembe günü o kadar yüksek reyting alınamıyor.çok kolay görmüşlerdi.o kadar çok dizi varki,birde fazladan ne hikmetse survivor finalide perşembe günü yayınlandı.dizimiz gayet iyi reytingleri.yeni yayınlanan dizilerin okadar çok reklamı yayınlanmasına rağmen.

ayşenurr doğru tespitlerde bulunmuşsun. ilaveten şunu demek isterim. yalancı yarimin 24. bölümü açık ara 1. olmayı hakediyor. ne diyelim zevkler ve renkler tartışılmaz.. izlemeyenler çok şey kaybetti. ben 24. bölümü indiriyorum. bugün tekrar tekrar izliycem...doping bu bölüm doping...:happy0064

tarik_naz
GEÇEN HAFTA
total
2 YALANCI YARIM [NET] STAR 7,70 18,40

A/B
9 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,50 14,50

BU HAFTA
total

a/b

diğer formlarda çok kan kaybettiğimiz yazılmış :) katılıyormusunuz? :)

ipekb
Raytıngler iyi arkadaşlar..biraz önce barışın sitesinde okudum...bizim dizinin izleyıcısı sabıtlendi...orda sitedede yazmışlar ..şu aralar gündüz kuşağında eskı bölumlerim tekrarları bence yenı izleyıcı sağlayabilir ki...bizde bize gayet yetiyoruz aslında....ben çok mutluyum ya...:happy0064 :good: :img-hyste :img-yes: :img-pilot :good: :happy0064

ipekb
29-12-06, 13:18
yok ya ne kan kaybetmesi...neden böyle abuk sabuk yorum yaparlar..işte sonuç ortada....:good: :img-yes:

ayşenurr
29-12-06, 13:19
yalancı yarim kan kaybediyor.kaybolan yıllar formunda okumuşum.o kadar çok dizi var isimlerini karıştırıyorum.

whiteangel
29-12-06, 13:20
GEÇEN HAFTA
total
2 YALANCI YARIM [NET] STAR 7,70 18,40

A/B
9 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,50 14,50

BU HAFTA
total

a/b

diğer formlarda çok kan kaybettiğimiz yazılmış :) katılıyormusunuz? :):img-hyste eveeeetttt gülmekten katılıyoruzzzzz...:img-hyste bu onların temennisi olabilir ancak.. ama gerçek olması imkansızzzzz..:img-hyste

Medea
29-12-06, 13:21
Bu eğer kan kaybetmekse haftaya biz gider kan veririz onlar üzülmesinler sağolsunlar varolsunlar.Çok düşünceliler ağlamaklı oldum :)

thesunset
29-12-06, 13:26
ayyyyyy...tarik_naz nasil beni guldurdun!!!! onlar her hafta bunu yapiyorlar...yalanci yarim'i yokmis gibi davraniyorlar.....ne biliyim....basiret gozu ister bize gormek icin:)

jenn
29-12-06, 13:28
hırsız polisçilermi bu yorumu yapmış.gerçekten komik bir yorum.biz herhaftanın bir öncekiyle kıyasını hep koyarız.inceleriz irdeleriz.....share ve reyting paylarımızı.....öyle kemiğizki..inşallah hep böyle devam ederiz..:))

sondakika
29-12-06, 13:32
yahu yorum okumaktan ve ratinge muhbettine takılmaktan bölüm yorumu yazamadım

şu kadarını söyleyebilirim ki; kay kaybı falan yok.. eğer bunu hp forumunda söylemişlerle tam bilmiyorum.. ciddi kan kaybı hp'de .. böyle giderse kaybedecek kanda kalmayacak ...

dizi yorumu kaldı başka yazıya.. tüh be :img-wink:

bülbül
29-12-06, 13:34
Mesela geçen haftayla bu hafta arasındaki fark...amanın kıyamet kadar çokmuş derler kesin şimdi...:img-hyste :img-hyste

23.BÖLÜM->2 YALANCI YARIM [NET] STAR 7,70 18,40 (TOTAL)
24.BÖLÜM->3 YALANCI YARIM [NET] STAR 7,40 18,10 (TOTAL)

23.BÖLÜM->9 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,50 14,50 (A/B)
24.BÖLÜM->7 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,10 14,60 (A/B)

İsteyene hepsini gösteririz...:img-hyste :img-hyste

tarik_naz
29-12-06, 13:36
yahu yorum okumaktan ve ratinge muhbettine takılmaktan bölüm yorumu yazamadım

şu kadarını söyleyebilirim ki; kay kaybı falan yok.. eğer bunu hp forumunda söylemişlerle tam bilmiyorum.. ciddi kan kaybı hp'de .. böyle giderse kaybedecek kanda kalmayacak ...

dizi yorumu kaldı başka yazıya.. tüh be :img-wink:

hp formu değil ky formundan bi kaç kişi yazmış. sanırım reyting takibi yapmayan birileri. çünkü asıl kayıp ky deydi. ama öyle ama böyle. bizim de sıkı bi rakibimiz vardı ve olmaya da devam edecek "doktorlar". ona rağmen total de ona geçilmedik ve yine herzamanki oranımızı tutturduk :)

yaz
dünki bölüm ne kadar güzeldi yaa hala aklıma geldikçe gülüyorum.Hulusi, Teo ve Vahinin danslari :img-hyste Allahım deli bu adamlar.Metroseksüel olacaklar diye tahtalı köyü boylayacaklar:) dunden beri suratımda kocaman bir gülümseme ile dolaşıyorum.insanlar beni deli sanacaklar ama tabi "yalancı yarimi" izleyenler anlar durumumu bu nasıl bir dizi yaa. terapi gibi, izliyorum sıkıntı felan kalmıyor bir de etkisi de uzun sürüyor.Hala Nazın Tarıga arabayı çarptırdıgında "kaçalım" diyişine gülüyorum:img-hyste arabaya çarptıktan sonra Tarıgın bir bakışı vardı Naza:img-hyste senin yüzünden der gibi...neyi yazacagımı şaşırdım bütün karakterler o kadar sıcak o kadar komik ki, valla yazanı da, çekeni de oynayanı da para yatıranı da yayınlayanı da hepsini tebrik ediyorum bravo valla.bu dizi kalabalıgında bu kadar kaliteli bir iş çıkartıyorlar yaa BRAVO :happy0064 :good: Ama dün benim favorim Hulusiydi.o çantasını nereden aldıysa ben de bulup alıcam :img-hyste .
ya yok böyl etek tek olmuyor ben bu diziyi dün izlememiş birini bulup tamamını baştan sona anlatmazsam içimde kalacak:)
bu arada gerçekten dizinin kan kaybettigini yazan birileri mi olmuş !! yok yaa herhalde kimse bu kadar saçmalayamaz!!! şakadır şaka..:)

FeeLtoScreaM
Eğer diziyi kaçıranlar varsa aramızda Cumartesi 14:20 de tekrarı var dizinin. Kaçıranlar izleyebilir.

sondakika
29-12-06, 13:37
evet tek doğum günü kutlama dizimizde değil.. bir doğum günüde forumda gerçekleşmiş..

sevgili editörümüz ve forumuzun güzide yorumcularından, yalanci yarim dostlarından sevgil medea arkadaşımızın doğum günün en içten dileklerimizle kutlarız.. yaradan sağlık ve afiyetler versin bir ömür boyu.. ve cümle güzellikler beraberinde olsun.. hemde bayram arefesinde..

sondakika:img-cool2

editos: cümle yalanci yarim sevenlerin kurban bayramı ve yeni yılı kutlu olsun

nzlhan
29-12-06, 13:43
STAR TV'nin hafta sonu yayın akısında Yalancı Yarim tekrar görünmüyor. Sadece bu hafta Çarsamba gece yarısı verilen tekrarı görünüyor. Bayram dolayısıyla yeni bölüm verilmezse belki özel bölüm ya da tekrarını Persembe günü aynı saatinde yayınlayabilirler.

Bu Persembe aksamları bir dizi izleyebilmek için kaç takla atıyorum. Her Persembe bir ev o kadar hareketli olur mu kardesim ya? Dün aksam dizinin ilk yarısı gümbürtüye gitti. İzleyebildigim kadarıyla da muhtesem üçlümüzün (Hulusi, Vahi, Teoman) klüpteki dansları geceyi kurtarmama yetti. :)

Herkese iyi bayramlar ve mutlu yıllar dilerim...
Sevgilerimle...

Medea
29-12-06, 13:49
evet tek doğum günü kutlama dizimizde değil.. bir doğum günüde forumda gerçekleşmiş..

sevgili editörümüz ve forumuzun güzide yorumcularından, yalanci yarim dostlarından sevgil medea arkadaşımızın doğum günün en içten dileklerimizle kutlarız.. yaradan sağlık ve afiyetler versin bir ömür boyu.. ve cümle güzellikler beraberinde olsun.. hemde bayram arefesinde..

sondakika:img-cool2

editos: cümle yalanci yarim sevenlerin kurban bayramı ve yeni yılı kutlu olsun

Teşekkürler son dakika :) Dizideki kutlama kadar sizlerin de sözleriniz beni çok mutlu etti.Bize çok güzel bir yeni yı hediyesi bölüm verdiler.Bütün ekibe teşekkür ediyorum yürekten.

senny
29-12-06, 13:49
johnny depp ile ilgili sahneler çok hoşuma gitti.çünkü ben sıkı bir johnny fanıyım.yalnız aktör olarak johnny yi söylemesi tesadüf mü yoksa barışın kendini karayip korsanına benzetmesi muhabbetinden dolayı mı merak konusu.
nazın favori listesi
1-johnny depp
2-edward norton
3-george clooney

bende bizimkilere o arada liste benim beğendiğim aktörlerle aynı ama benim 2.sıramda brad pitt var dedim.ardından tv de naz da bazıları brad pitt i sever ama ben onu pek sevmiyorum dedi.sanki bana cevap veriyomuş gibi oldu.ben de şok oldum tabi

ipekb
29-12-06, 13:54
ya arkadaşlar barışın sitesi açıılmıyo ya...forumlara girilmiyo..kritik hata yazıyo...bakım mı var aceba....:img-help: bileniniz vardır muhakkak

Medea
29-12-06, 13:55
Evet bir sorun var bilgi aldığımızda haber vereceğim.

tarik_naz
29-12-06, 13:59
johnny depp ile ilgili sahneler çok hoşuma gitti.çünkü ben sıkı bir johnny fanıyım.yalnız aktör olarak johnny yi söylemesi tesadüf mü yoksa barışın kendini karayip korsanına benzetmesi muhabbetinden dolayı mı merak konusu.
nazın favori listesi
1-johnny depp
2-edward norton
3-george clooney

bende bizimkilere o arada liste benim beğendiğim aktörlerle aynı ama benim 2.sıramda brad pitt var dedim.ardından tv de naz da bazıları brad pitt i sever ama ben onu pek sevmiyorum dedi.sanki bana cevap veriyomuş gibi oldu.ben de şok oldum tabi

sadece senin tesadüfün mı?

“KARAYİP KORSANLARI” FİLMİYLE TAVAN YAPAN JOHNNY DEPP, 2006 YILINA DAMGASINI VURAN YILDIZ SEÇİLDİ."

dizi nerdeyse 10 gün önce çekildi ama 2 gün önce jonny 2006 yılının yıldızı seçildi. :) ama naz'ın birden jonny depp aşkının depreşmesine şaşırdım.

naz: aşık oldum
tarık: kime
naz: jonny'e

bi de rüyalarında hep jonny'i görüyomuş ve karşısına jonny gibi birisinin çıkmasını istiyomuş.

bu "aşık", "rüya", ve "jonny gibi birisi" durumlarının hepsi de tarığa uyuyo.

durun durun aslında naz da çaktırmadan bi bakıma ilan-ı aşk yapmış.

yahu uğur kedi haklıymış biz ilan-ı aşklardan hiçbişey anlamadık. tarık ve naz da anlamadı. yenisini isterizzz :)

Medea
29-12-06, 13:59
Arkadaşlar sanırım serverın taşınması ile ilgili bir çalışma yüzünden oluyormuş hata vermesi, bu durum bir kaç gün arada bir böyle olabilirmiş haber vereyim dedim.Önemli bir durum yok yani :)

sude9
29-12-06, 14:00
dünki bölüm ne kadar güzeldi yaa hala aklıma geldikçe gülüyorum.Hulusi, Teo ve Vahinin danslari :img-hyste Allahım deli bu adamlar.Metroseksüel olacaklar diye tahtalı köyü boylayacaklar:) dunden beri suratımda kocaman bir gülümseme ile dolaşıyorum.

Kesinlikle ,bu dizi insanda sinir denen birşey bırakmıyor,sinir de neymiş tarifini bilen varmı:img-hyste :img-hyste
Dizi ile ilgili hiç yorum yazmadım,bu ilk ama diziyi en başından beri severek izliyorum.Hulisi,Teo ve Vahi üçlemesi süperdi.Teo ve Hulisi yan yana dans ederken birden ekrana pat diye Vahi'nin çıkıp asıl beni görün dediği sahnede koptum resmen,bir üçlü bu kadar mı güzel olur,bayıldım resmen.Tarık ve Naz için söyleyecek bir söz bulamıyorum,süperdiler:img-hyste :love05: :love05:

yaz
29-12-06, 14:06
dünki Naz'n şarkısın da süperdi:img-heh: gerçekten sesi o kadar kötü mü yoksa özellikle mi o kadar berbat bir ses çıkarmaya çalışıyordu acaba ?Tarık durdurmasa ben odadan kaçıcaktım ne ses o öyle yaa:)

yaz
29-12-06, 14:09
Kesinlikle ,bu dizi insanda sinir denen birşey bırakmıyor,sinir de neymiş tarifini bilen varmı:img-hyste :img-hyste
Dizi ile ilgili hiç yorum yazmadım,bu ilk ama diziyi en başından beri severek izliyorum.Hulisi,Teo ve Vahi üçlemesi süperdi.Teo ve Hulisi yan yana dans ederken birden ekrana pat diye Vahi'nin çıkıp asıl beni görün dediği sahnede koptum resmen,bir üçlü bu kadar mı güzel olur,bayıldım resmen.Tarık ve Naz için söyleyecek bir söz bulamıyorum,süperdiler:img-hyste :love05: :love05:

bence de dünki en komik sahneydi o.zaten vahinin surat ifadesi öyle komik ki ciddi birşey söylerken bile benim gülmem geliyor.

cave77
29-12-06, 14:17
uğur kedi en son 23.bölümden sonra attığı mesajda şöyle demiş "zaten bunlar malum, ikisi de inatçı keçi. onun için diyorum ilan-ı aşk öyle böyle olmayacak" bundan önce 22.bölümde attığı mesajda da "bu daha ne ki, gelecekte öyle bir tırmanacak ki aşk, 220 voltluk bir gerilim alanında kalacaklar. ve bu aşkın itirafı hiç bir şeye benzemeyecek. ama daha tadı çıkacak çok bölüm var"demiş.

Sanırım açık ve net bir biçimde ilan-ı aşk henüz olmadı ya da daha doğrusu oldu biz bunun ilan-ı aşk olduğunu anladık fakat onlar henüz anlamadılar sanırım kurdukları cümlelerin ilan-ı aşkı çağrıştırdığını :)))) uğur kedi "daha tadı çıkacak çok bölüm var" dediğine göre sanırım biraz daha bekleyeceğiz gibi =))) yani birkaç hafta boyunca sürekli öpüşme gerçek mi değil mi diye tartışmıştık şimdi de ilan-ı aşk oldu mu olmadı mı diye tartışacağız sanırım:img-wink:

ipekb
29-12-06, 14:20
Dün dizide birşey eksikti...farkındamısınız bilmem ama barış şarkı söylemedi...ya ben barış dizi içnde şarkı söylediğinde bitiyorum...evde 3 tv var 3 de de o saatte yalancı yarım açık ve tam barış şarkısı başlayınca benım odamdan avazavaz BARIŞ AKARSU çağlıyo..ya bu çocuğun sesi.....ilaç gibi....meditasyon yapıyo bana valla...aaa bu arada barışın site nanay...çöktümü ne ya...tık yok ama..:sad53: bye :icon_sorr :img-wink: :icon_whis :img-help:

ayşenurr
29-12-06, 14:24
bence ilan-ı aşk olmadı.sadece birbirlerine imada bulunuyorlar.gerçek ilanı aşk olduğunda fragmanda gözlerin şarkısıyla beraber verirler.herkes kaç bölümdür ilan-ı aşk bekliyor.çok reklamını yaparlar.uğur kedinin dediği gibi aşk itirafları
öyle böyle olmuyacak diyor.

whiteangel
29-12-06, 14:27
ya arkadaşlar barışın sitesi açıılmıyo ya...forumlara girilmiyo..kritik hata yazıyo...bakım mı var aceba....:img-help: bileniniz vardır muhakkak

şu anda durum normal:) giriş yapabiirsiniz.. :)
ya aklıma geldikçe gülüyorum. hulusinin metrosexüel nasıl olunur dersi de şahaneydi... asabiyet yok.. asabiyet yok... şekerrrr:img-hyste bu samim bikaç bölüm daha kalsın dizide, hemen gitmesin..
_ belginn hayatımın anlamı..
_hulusiii evimin direği (direk yıkılmak üzere):img-hyste

_baban metroseksüel oldu tarık:img-yes:
_öyle mi geçmiş olsun... ne:img-pilot
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

tarik_naz
29-12-06, 14:27
uğur kedi en son 23.bölümden sonra attığı mesajda şöyle demiş "zaten bunlar malum, ikisi de inatçı keçi. onun için diyorum ilan-ı aşk öyle böyle olmayacak" bundan önce 22.bölümde attığı mesajda da "bu daha ne ki, gelecekte öyle bir tırmanacak ki aşk, 220 voltluk bir gerilim alanında kalacaklar. ve bu aşkın itirafı hiç bir şeye benzemeyecek. ama daha tadı çıkacak çok bölüm var"

Sanırım açık ve net bir biçimde ilan-ı aşk henüz olmadı ya da daha doğrusu oldu biz bunun ilan-ı aşk olduğunu anladık fakat onlar henüz anlamadılar sanırım kurdukları cümlelerin ilan-ı aşkı çağrıştırdığını :)))) uğur kedi "daha tadı çıkacak çok bölüm var" dediğine göre sanırım biraz daha bekleyeceğiz gibi =))) yani birkaç hafta boyunca sürekli öpüşme gerçek mi değil mi diye tartışmıştık şimdi de ilan-ı aşk oldu mu olmadı mı diye tartışacağız sanırım:img-wink:

yaa tarık bundan daha açık nasıl söyler ki naz'a aşık olduğunu. oğlan senin aşkından "nazoşist oldum" dedi. "benden sana arkadaş olmaz" dedi. "işte benim naz'ım bu ben seni bu halinle seviyorum" dedi. ve en önemlisi "ben gerçek naz'ı öptüm" dedi. (vay be sen neymişsin tarık)

naz da "jonny aşkı, rüyası ve jonny gibi birisi" ile bi bakıma tarığa aşkını itiraf etti ama yine imalı olarak etti.

sanırım tarık ve naz oturup bu söylediklerini bi araya getirecekler. ve sonunda ikisi de birbirine en anlamlı ilan-ı aşkı yapacaklar.

cave77
29-12-06, 14:36
yaa tarık bundan daha açık nasıl söyler ki naz'a aşık olduğunu. oğlan senin aşkından "nazoşist oldum" dedi. "benden sana arkadaş olmaz" dedi. "işte benim naz'ım bu ben seni bu halinle seviyorum" dedi. ve en önemlisi "ben gerçek naz'ı öptüm" dedi. (vay be sen neymişsin tarık)

naz da "jonny aşkı, rüyası ve jonny gibi birisi" ile bi bakıma tarığa aşkını itiraf etti ama yine imalı olarak etti.

sanırım tarık ve naz oturup bu söylediklerini bi araya getirecekler. ve sonunda ikisi de birbirine en anlamlı ilan-ı aşkı yapacaklar.

Benimde demek istediğim bu yani ortada bir ilan-ı aşk var ama üstü kapalı tam net değil tamam Tarık cephesinde biraz daha net bu durum hatta Tarık kendisini aştı bu bölümde hakkaten daha ne desin yani ama Naz daha hala ima safhasında hani kesin bir itiraf olmadı,olduğu anda zaten sevgili olacak...demem o ki,ki sende demişsin zaten,vakti geldiği an bunların ilan-ı aşk'ı öyle bir olmalı ki kafamızda soru işareti falan kalmasın...açık ve net bir şekilde herhangi bir şüphe duymaksızın "tamam artık oldu bu iş,bunlar artık sevgili oldu ya" diyelim hepimiz:img-wink:

sude9
29-12-06, 14:46
Naz henüz farkında değilse de Tarık aşkını itiraf etti,son sahnelerinde de Naz farkında olur gibi oldu zira Ümit ne yapıyorsunuz burada deyince Naz tahaf bir ifadeyle bilmiyorum dedi.Hulusi Tarık'ı gördü,haftaya Tarık'ın kimliği açığa çıkarsa karşılıklı ilan-ı aşk için daha zaman geçmesi gerekecek çünkü böyle bir durumda Naz'ın Tarık ile olan ilişkisinde yeni engeller çıkacaktır,(kişisel fikrim:img-swoon :img-in_lo )

tarik_naz
29-12-06, 14:55
ben bu baba-oğul karşılaşmasının naz ve tarığın ilişkisine etki edeceğini sanmıyorum. asıl ilişkiye etki edecek şey tarığın yarışacak olması. sonuçta bi anlaşma yaptı. gerçek yarış 2 hafta sonra ama cumartesi-pazar antremanlara gidecek. tamam kimseye çaktırmadan gidebilir ama işin kötü olan yanı şu ki naz, tarık hisslerini belli etmediği halde tarığın peşini bırakmıyodu, dün duyduğu o laflardan sonra artık tarığın da kendisi ile aynı durumda olduğunu anladı. ve tarığa daha çok bağlandı. şimdi cumartesi-pazar tarık ortalıktan kaybolursa. naz bunu farkeder ve tarığı aramaz direk yarış pistine gider. çünkü tarığın artık yalan söyleyeceği hiçbişey kalmadı yarışmak dışında.

ve tarığı yarışırken görürse işte o zaman tarık çok zorlanır. naz bu sefer tam olarak eski naz olur ve tarığı affetmez. hatta bu bölümde de söyledi "bi daha bana yalan söylersen ve yarışırsan seni affetmem" dedi.

anlayacağınız tarığın derdi babasıyla değil, yarışla.

tarik_naz
29-12-06, 15:01
of of star bayram ve yılbaşı hediyesini çok erken verdi. haftaya yeni bölüm var ve özeti de verilmiş. şaşırdım valla.

25.bölüm özeti

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=1951942#post1951942

freak_ufuk
29-12-06, 15:10
Arkadaşlar sabahtan beri Barış Akarsu nun dizide söylediği Gözlerin parçasını arıyorum lin veren arkadaşım olursa çok sevinirim.Elinde Bu parça bulunan varsa mail de atabilir.Adresim freakufuk@gmail.comŞimdiden teşekürler.....

unseen
29-12-06, 15:11
herkese merhaba...elektirik kesintisi yüzünden foruma giremememiştim..reytingleri
çok merak ettim sonunda öğrenince rahat bir nefes aldım..ky forumundan hariç
bir kaç dizinin forumunda da nedense dizimiz görmemezlikten geliniyor..rakipler yazılıyor yalancı yarim rakip olarak görülmüyor sanki perşembe 20.00 starda hangi dizi oynuyorsa reytingler zaten ortada...birde Barış için hoş olmayan yorum vardı
o yüzden sinir olmuştum ama reytingler onlara en güzel cevap oldu..umarım dizimiz bundan sonrada aynı lezzette devam eder..görmek istemeyenlerde nereye
kadar görmeyecekler bilmem çokta umurumda değil zatende..birde rahat durup olur olmadık yorum yapmasalar....

tarik_naz
29-12-06, 15:17
Naz’ın, Tarık’a arkadaşı gibi davranması Tarık’ı düşündürmeye başlar. Sonunda, bu arkadaşlık oyununa katılmaya karar veren Tarık, Naz ile kahvaltıya gittikleri bir mekanda, kendisine bir kız arkadaş edinince, Naz bu durumdan nasıl kurtulacağının planlarını yapmaya başlar.

madem öyle işte böyle naz, düşünme, kıskanma, aşk itirafı yapma ve eski tarığı isteme sırası sende. inşallah tarığın kız arkadaşı çok güzel birisidir. naz da kıskançlığından delirir:)

25. bölümde yine gülme krizlerine girecez anlaşılan. çok merak etmeye
başladım valla.

ha unuttum. tarıkoşist olma sırası da naz da :img-hyste

thesunset
29-12-06, 15:21
inanamiyorum...ozet gelmis:happy0064 STAR yine bize mutlu etti..Tarikde oyuna katildi....inatci kecileri gormeye devam::

eroglu_forever
29-12-06, 15:23
Çok Güzel...

Özet Gelmiş, Fragmanı Da Bi Görseydik...

tolgacan
Dün akşamki bölüm gerçekten de çok güzeldi. Naz-Tarık sahnelerine bayıldım. Özellikle de Naz, Tarık'a arabayı park ettirmeye çalışırken çok güldüm. :img-hyste Tarık ve Hulusi sonunda göz göze geldiler. Büyük ihtimalle Tarık hızla kaçıp orayı terkedecek, ama bir sürpriz de olabilir... Reyting'lerimiz de süper yine. Allah bozmasın...

Greek_girl
bu bolum cok komikti yaa,cok guldum bu bolumde.Tarik'la Naz'in diyaloglari da superrrdi.Oleeeey 25.bolum ozeti de gelmis:happy0064 .Cok tesekkurler tarik_naz.25.bolumde de anlasilan cok gulucez.Su Tarigin kiz arkadasi bulma konusu da supermis.Helal olsun Tarik'a.Naz,kiskancliktan catlayacak:img-hyste ve galiba sonunda o da askini itiraf edicek.:happy0064

ceza_cansu
29-12-06, 15:24
Ya inanamıyorum Star daha şimdiden özeti vermiş.Ben pazartesi verir diyordum ama bu durum süper oldu.Çok teşekkürler Star.Bu bizim için süper bir hediye oldu.Ayrıca reytinglerimizde çok iyi.Dünkü bölüm süperdi.E daha ne olsun di mi ama:happy0064 :happy0064

thesunset
29-12-06, 15:24
madem öyle işte böyle naz, düşünme, kıskanma, aşk itirafı yapma ve eski tarığı isteme sırası sende. inşallah tarığın kız arkadaşı çok güzel birisidir. naz da kıskançlığından delirir:)

25. bölümde yine gülme krizlerine girecez anlaşılan. çok merak etmeye
başladım valla.

ha unuttum. tarıkoşist ola sırası da naz da :img-hyste
Tarik_naz artik sira sende.....tarikosist senaryoya bekliyoruz!!!:img-hyste

ayşenurr
29-12-06, 15:26
özette verildiğine göre tarıkta nazın taktiğini uygulayacak.tabiki nazda eski tarığı isteyecek.bu arada naz aşırı derecede tarığı kıskanacak.nazda tarığı sevdiğine dair imalı sözler söyleyecek.bence arkadaşlık olayı bir bakıma iyi oldu.sevgilerine dair birbirlerine ipucu vermiş oldular.daha kolay birbirlerine açılabilirler.arkadaşlık olaylarından sonra süper aşk ilan-ı izliyecez.ilk teklif tarıktan gelecek.

tolgacan
29-12-06, 15:27
Bu arada duyduğuma göre dizinin süresi ilk önce 39 Bölüm olarak belirlenmiş ama iyi reyting'ler ve ilgi sayesinde bölüm sayısı uzatılmış arkadaşlar. :good:

Greek_girl
aaa arkadaslar reytingler de supermis yaw.Ayrica Star'a da ozet icin tesekkur etmeyi unuttum.TESEKKURLER STAR.

ceza_cansu
Anlaşılan bu 25. bölümde bizim beklediğimiz Tarık geliyor.Naz yine eski haline dönücektir.Kesin.Tabi bunun için önce bir yol bulması lazım.Bu bölümde çok komik olucak çok.

ayşenurr
29-12-06, 15:28
inanamiyorum...ozet gelmis:happy0064 STAR yine bize mutlu etti..Tarikde oyuna katildi....inatci kecileri gormeye devam::

hemde ne İNATÇI KEÇİLER.:img-hyste

thesunset
29-12-06, 15:46
dusunuyorum da...bu bolum Tarik cok uzuldu....25 bolum Nazin yaptikalrina karsilik vericegine de anladik...Tarik cok zeki,simdi onun kiz arkadasini merak ediyorum:) kesin esmer olacak:img-hyste Naz'a karsi kesin yapar!!!!

cave77
29-12-06, 15:55
"Naz’ın, Tarık’a arkadaşı gibi davranması Tarık’ı düşündürmeye başlar. Sonunda, bu arkadaşlık oyununa katılmaya karar veren Tarık, Naz ile kahvaltıya gittikleri bir mekanda, kendisine bir kız arkadaş edinince, Naz bu durumdan nasıl kurtulacağının planlarını yapmaya başlar" ee ben demiştim Naz'ın bu asker arkadaşlığı modu Tarık'ın yanında bir kızı gördüğü an da sona erer...Tarık efendi bu ne me lazım cin gibi çocuk,madem Naz bu oyunu sürdürmeye karar vermiş e tabi ona da eşlik etmek düşer bu durumda :))) yaa Naz Hanım gördün mü el mi yaman bey mi yamam tabi ki Tarık efendi daha yaman :))) neyse kıskanç Naz'ı görmeyi özlemiştik,belli ki dönüşü muhteşem olacak:img-yes:

deniz_15
29-12-06, 16:02
ayyy hastaneden yeni geldim nete girdim annnaaa ne göreyim şimdiden özet gelmiş.
yani naz o laflardan sonra hala arkadaşçılık oyununa devam ediyo sa yuuuh yani tarık ben gerçek nazı öptüm dedi bide.
valla kahvaltıda bi kız bulup nazı delirtme işi güzel olur ben ce ''tarıkıoşist nazı''
görmek için sabırsızlanıyorum .
kız güzel olsa bari yani bence nazın dans ettiği çocuk pekte yakışıklı bişe değildi

yalut
29-12-06, 16:02
Harika özet gelmiş , of of önümüzdeki hafta işler tersine dönüyor iyide oluyor
arkadaşım diyerek bakalım Nazın kolun vuracakmı?:img-hyste

cave77
29-12-06, 16:03
Hani Tarık kahvaltıya gittikleri zaman kendisine yeni bir kız arkadaş edinecekmiş ya(Naz'ın bu arkadaşlık muhabbetine son vermek için)...o zaman bu durumda diziye yeni bir bayan oyuncu mu katılacak acaba?yeni bir yüz yani?

Greek_girl
29-12-06, 16:04
ben de cok ozledim su kiskanc Naz'i ama sonunda gorecezz.:happy0064 Hem oyle boyle bi kiskanclik degil belki de bu kiskanclik askini itiraf etmeye yarayacak.Kiskanc Naz geliyorr siki dur Tarikk.:happy0064

tarik_naz
29-12-06, 16:08
ben de cok ozledim su kiskanc Naz'i ama sonunda gorecezz.:happy0064 Hem oyle boyle bi kiskanclik degil belki de bu kiskanclik askini itiraf etmeye yarayacak.Kiskanc Naz geliyorr siki dur Tarikk.:happy0064

süper bişey olacak yaa. naz feci kıskanacak ama hiçbişey yapamacak. çünkü kendisi demişti sana da bi kız ayarlayalım diye.tarığı kıskandırıken tarık naz'ın kolundan çekip oturtmuştu. naz neler yapacak bakalım. avcı av oldu valla.

Greek_girl
29-12-06, 16:09
Hani Tarık kahvaltıya gittikleri zaman kendisine yeni bir kız arkadaş edinecekmiş ya(Naz'ın bu arkadaşlık muhabbetine son vermek için)...o zaman bu durumda diziye yeni bir bayan oyuncu mu katılacak acaba?yeni bir yüz yani?

valla olur mu olur.Soyle guzel,manken gibi,esmer bi kiz katilsa cok iyi olurr.Gerci hic bi kadin bizim Naz'imizdan guzel degildir de...neyse.Hem Naz kisakanacaksa tam kiskansin.:img-hyste

ceza_cansu
29-12-06, 16:09
Cidden eski Naz'ın dönüşü muhteşem olucak.Zaten Tarık'ın yanında bir bayan görüp kıskanmasa kesin dünyanın sonu gelir:).Dünkü bölümdeki o söylediği şeyleri sadece lafta kalması için söyledi.Eğer Tarık o anda kızlardan birini beğendiğini söyleseydi Naz o mekanı başına yıkardı:):)

thesunset
29-12-06, 16