Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-2
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
bu arada vahi bey in hiç de naz -tarık ilişkisine olumsuz bir tavrı olmadığını keşfetmiş olduk dolaylı da olsa..belkıs ın gitmesine karşılık tarık ı takas ettiğine göre ...yani belkıs benim için neyse tarık da senin için o dedi adam..belkıs ın onun için ne olduğu da malumaliniz.."benim bir tarzım var mı belkıs hanım":)
evet haklısın bu bölümde bi bakıma vahi'den tarık-naz ilişkisine onay çıktı. belkıs da biliyo zaten, ümit'te son 2 bölümdür bunun farkında. naz'ın biz tarık'la sevgili olursak evde nasıl olacaz gibi bi derdi kalmadı. arkadaş görünümlü iki aşık olacaklar. başbaşa oturmalar da, bi köşede fısıldaşmalar da saklanmalarına gerek yok. ama öpücüklerde ve sarılmalarda :) bi yerlere kaçarlar heralde :)
"iki aile" dizisi aklıma geldi bunları yazınca. orda da son bölümde evdekilerden saklanmak için gece yarısı köşkün bahçesindeki çukur gibi bi yerde başbaşa romantik anlar yaşamıştı o dizinin aşıkları :) bizim dizi de bunlar ne zaman olacak diye ahh çektim. hele biz de böyle süper senaristler varken o sahneleri hayal bile edemiyorum.harika olacağı kesin.
~ topiqq ~
29-12-06, 23:51
ben dünkü bölümde en çok tarık'ın naz'a "ben o eski parlayan,kızgın,patronluk taslayan naz'ı öptüm!!" dedikten sonra naz'ın yüzündeki ifadeyi ve o anı beğendim, hem çok gerçekçiydi hem de duygusal..oyuncuları kutlamak lazım
evet haklısın bu bölümde bi bakıma vahi'den tarık-naz ilişkisine onay çıktı. belkıs da biliyo zaten, ümit'te son 2 bölümdür bunun farkında. naz'ın biz tarık'la sevgili olursak evde nasıl olacaz gibi bi derdi kalmadı. arkadaş görünümlü iki aşık olacaklar. başbaşa oturmalar da, bi köşede fısıldaşmalar da saklanmalarına gerek yok. ama öpücüklerde ve sarılmalarda :) bi yerlere kaçarlar heralde :)
"iki aile" dizisi aklıma geldi bunları yazınca. orda da son bölümde evdekilerden saklanmak için gece yarısı köşkün bahçesindeki çukur gibi bi yerde başbaşa romantik anlar yaşamıştı o dizinin aşıkları :) bizim dizi de bunlar ne zaman olacak diye ahh çektim. hele biz de böyle süper senaristler varken o sahneleri hayal bile edemiyorum.harika olacağı kesin.
o diziyi ben de takip ediyordum başlarda ama sonra aşklarını ortaya koyunca işin esprisi kaçtı gibi bende artık eski zevki almıyorum ..benim hissiyatım tabii..bana iyi yansımadığı için olabilir....onun için sanki hemen birbirlerine tam açılmasınlar istiyorum ben ..ama bizimkilerinki hoşuma da gidebilir ..yani o kısımda kararsızım:)
ya dikkat ettiyseniz herşeyin eskisini istiyor ve özlüyoruz, eski bölümleri tekrar izliyoruz, naz'ın makyajının falan o zamanki gibi olmasını istiyoruz. naz, arkadaşça davranmaya çalışıyo eski sinirli naz'ı istedik. naz, tarığı kıskanmaktan biraz vazgeçti naz'ın eski kıskanmalarını özledik. eminim ilan-ı aşktan bi süre sonra da naz ve tarığın şimdi ki hallerini özleyecez. ama her daim izlediğimiz her bölümden zevk alacaz o kesin.
beşiktaşlı
30-12-06, 00:21
Bende Cevat ustayı, Suna hanımı, birde adını unuttum(yaşlılık işte:img-hyste )onları geri istiyorum çünkü onlar ayrı bir tadtı.
ceza_cansu
30-12-06, 00:35
Ya bu arada özetin bugünden verilmesi cidden çok iyi oldu.Umarım fragmanda net olur.Yani en azından fragmanda Naz'ın Tarık'ı kıskandığı sahne olsa,Naz'ın (sözde) rakibini falan görsek çok iyi olur:):)
çok güzel bi 24.bölüm sonrasında bu bölümün en'lerini yapmasak olmaz heralde. bayramda buranın yoğun olmayacağını düşünerek şimdiden koyayım dedim. replikler ve sahneleri hatırlamayanlar için ceza_cansu ve ben multimedya kısmında dizinin büyük bi kısmını yazıya geçirdik. linki aşağıda. birden fazla seçenek yazabilirsiniz :)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=11
İşte Yalancı Yarim 24.bölüm En'leri
1-En Beğendiğiniz Replik:?
2-En Beğendiğiniz Sahne:?
3-En Çok güldüğünüz Sahne:?
4-En Romantik Sahne:?
5-En Duygusal Sahne:?
6-En Beğenmediğiniz Sahne:?
ceza_cansu
30-12-06, 00:53
tarik_naz haklısın bu bölüm en lerini yazmassak ayıp olur
1-en beğendiğim replik:İşte ya işte bu benim Naz'ım bu ve hayır Nazoşisttim
2-en beğendiğim sahne:Tarık ve Naz'ın bardaki ve de otoparktaki halleri
3-en çok güldüğüm sahne:Naz'ın Tarık'ı soyunurken gördüğündeki yüz ifadesi ve sonrasında söylediği sözler ve de Hulusi.Birde Hulusi-Vahi-Teo bardaki dansları Vahi'nin bazen tam ortadan geçmesi
4-en romantik sahneTarık'ın barda Naz'a ben eski Naz'ı öptüm dediği sahne
5-en duygusal sahne:aklıma gelmiyor
6-en beğenmediğim sahne:Yok
ebru.karaca
30-12-06, 00:57
jenn,
ebru.karaca, yorumun çok güzel olmuş. ellerine sağlık. aslında bu bölüm için söylenecek daha çok şey var. gerçekten şimdiye kadar hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. ayrıca romantizm de eksik değildi. aslında her komedinin altında bi romantizm vardı tarık ve naz arasında. bu romantizim 4 kere bozuldu
1- tarık yarıştığını naz'a söyledikten sonra naz'la bakışırken belkıs girdi.
2- "nazoşistim" dedikten sonra yine bakışırlarken otoparkçı girdi
3- tarık tam gerçeği söyleyecekken ümit aradı (iyi ki aradı ilk defa telefonun araya girmesine sevindim)
4- "gerçek naz'ı öptüm" den sonra yine bişeyler olacakken ümit araya girdi.
yalnız tarık bu tekelioğlu baskısına ilk defa dayanamaz oldu.
"neyi öğrendiğini bilmiyorum ama eninde sonunda öğreneceğin bişey var"
tam cesaretini toplamıştı gerçeği söylemek için.imdadına ümit yetişti. daha öncede dediğim gibi "tekelioğlu itirafını" tarık kendisi yapacaktır. "SONU" olacağını bile bile. yani lafı buraya kadar getiren birisi ayrılığı göze almış demektir.
Evet sevgili tarık_naz;
Arkadaşça süren ilişkide buram buram romantizm kokladık ve her seferinde bir şekilde bozdular!:img-in_lo
Şu Tarık'ın her şeyi göze almış olması fikrine de katılıyorum. Ama sen yine de senaryolarında onları ayırma olur mu? :)
Bende Cevat ustayı, Suna hanımı, birde adını unuttum(yaşlılık işte:img-hyste )onları geri istiyorum çünkü onlar ayrı bir tadtı.
Sahi bak, onları unutmuşum.. :img-blush :img-blush
ceza_cansu
30-12-06, 01:16
Ya demin replikleri okurken Ümit'in bardaki hali geldi aklıma.Tekrar izledim orayı ve şu replikleri söyleyiş şekline yine koptum.''Seni övim mi onu dövim mi.''Hatta bölümü izlerken Tarık'ın adamı dövmek için kalktığını bile düşünmüştüm.Bende ne kötüyüm:icon_whis :)
ya herşey iyi güzel de daha bunlar aşık olduklarının farkında diiller!! farkındalar da yane kendilerini kandırmaya çalışıyolar: naz biz tarıkla neyiz die düşünüyodum buldum arkadaşız fln doo(replikleri tam hatırlamıyorum) tarık da nazla ilişkinin sonu olur yani sonun olur dio sonra da saçmalama tarık dio, benzer replikler dağda kulübede mahsur kaldıklarında da wardı!!! bunlar daha aşık olduklarını kendilerinden saklamaya çalışıyo yaaa!!!!
whiteangel
30-12-06, 03:04
ya herşey iyi güzel de daha bunlar aşık olduklarının farkında diiller!! farkındalar da yane kendilerini kandırmaya çalışıyolar: naz biz tarıkla neyiz die düşünüyodum buldum arkadaşız fln doo(replikleri tam hatırlamıyorum) tarık da nazla ilişkinin sonu olur yani sonun olur dio sonra da saçmalama tarık dio, benzer replikler dağda kulübede mahsur kaldıklarında da wardı!!! bunlar daha aşık olduklarını kendilerinden saklamaya çalışıyo yaaa!!!!
ee işte işin büyüsü de burda..aşk var ama adı konulmadı. birbirlerinden değil kendilerinden bile saklıyolar duygularını. ama çok şekerler yaa.. keşke günümüzde tarık ile naz ın aşkları gibi aşklar yaşansa..:)
whiteangel
30-12-06, 03:10
Şiirin dizileri
Oturdum sezon başından beri ekranlarda boy gösteren dizilerin isimlerini sıraladım tek tek. Duygusal çağrışımlar yaptıran isimler seçmişlerdi çoğu. Peş peşe yazınca, dizi isimlerinden güzel bir aşk şiiri çıkıverdi. Dizileri izlemek de, isimlerinden şiir derlemek de güzeldi. Paylaşalım dedim...
..bebeğim
yalancı yarim
hayatım sana feda
iyi ki varsın
hatırla sevgili
rüya gibi
cennet mahallesi
sevda çiçeği
bebeğim
hayatım sana fena
binbir gece
ıhlamurlar altında
sahte prenses
kaybolan yıllar
karagümrük yanıyor
en son babalar duyar
mehmet güler - vatan gazetesi:)
Merhaba arkadaslar, ben yeni bolumu henuz izledigim icin bolum yorumuda bu zamana kaldi malesef:) Neyse, aslinda butun soylenecek sozeri soylemissiniz siz. Uzun uzun tartisilmis her ayrinti. Ben de hani nerden aklina gelmis Jonny Depp diyoruz ya, ona soyle bir aciklama getireyim; bence o anda en begendigi aktor olarak soyleyecegi kisinin adini dusunurken Tarikla yuz yuze olduklari icin Jhonny Depp aklina gelmistir:) Eh ne de olsa Tarik= Jhonny Depp gibi birsey olmus:) Yani aslinda Tarik biraz dusunse anlayacak Naz'in ilan-i askini ama:) Tam o sirada kardesim baksana sen bi aynaya diyesim geldi yani:)
Ha bu arada partide hani Ayse dans etmemek icin (oyle saniyorum:)) agrim var dedi ya. Tarik da atlamaz mi hemen "ne agrisiymis" diye! Yahu dur bi dinle, hayret bisey... Kizda ayyy benimle nasilda ilgileniyor diye yesillenicek sonra... Hersey tam bitti derken baslayacak yeniden! Sadri'de iyi kiskaniyor yani Ayse'yi!:)
Replikler harika! 1. Avrupa Yakasi, 2. Yalanci Yarim yani:) Butun ekibi tebrik etmek istiyorum... Ozellikle Romantik-komedi olarak konusundan sapmadan diziyi devam ettirdikleri icin!
arkadaşlar hepinizin yeni yılı ve bayramı kutlu olsun..yeni yılda hergününüz bir bayram neşesi içinde geçsin:))ilavetende dizimiz bu yıl boyunca hep devam etsin:)))
arkadaşlar hepinizin yeni yılı ve bayramı kutlu olsun..yeni yılda hergününüz bir bayram neşesi içinde geçsin:))ilavetende dizimiz bu yıl boyunca hep devam etsin:)))
...amin arkadaşım...ALLAHın iznıyle devam edecek inşallah...:img-yes: :img-yes: bye bye
Evet, ya arkadaslar simdiden hepinizin bayramini ve yeni yilini kutluyorum:) Dizimiz hic bitmesin! Nice bolumlere hep beraberrrr!
Herkese slm;)
1-)En beğendiğim replik tabiki Nazoşistim =))))) ha bi de ben sensiz ne yaparım lafı
2-)En beğendiğim sahne gene nazoşistim lafının geçtiği sahne
3-)En çok güldüğüm sahne; Vahi-Hulusi-Teo komedi dans üçlüsünün bardaki halleri ve birde araba Tarık'ın Naz'a psikologa gidelim size baktıracağız biraz tuhafsınız da dediği sahne ayrıca Tarık'ın Naz'a siz babanızla otururken yataktan mı düştünüz kafanızın üzerine dediği an =)))))))
4-)En romantik sahne; Club 84'e gitmek için Naz hazırlandıktan sonra kapıdan çıkarken Tarık'ın onu görmesi ve Naz'ın güzelliği karşısında afallaması o sırada da Gözlerin şarkısının çalmaya başladığı an
5-)En Duygusal Sahne; Tarık'ın Naz'a "bugün şunu anladım ki ben gerçek naz’ı öptüm,bu Naz’ı değil,lütfen rica ediyorum,o ters patavatsız, şımarık patronum olun ama şirin arkadaşım olmayın çünkü sizden arkadaş olmaz bana olmaz yani ben olamam!" dediği sahne(Tarık'ın suraf ifadesi,bakışları ve mimikleri o an içinde taşıdığı üzüntüyü öylesine güzel yansıttı ki)
herkese günaydınnn!!!!
ya star bize şahane bi süpriz yaptı ve özeti erken yolladı, istermisiniz fragmanı da erken yayınlasınlar??? ayyy süper olur walla:img-in_lo
uğur kedi nerdesin hocam yaaaa!!!! yardıma ihtiyacımıs war!!:icon_sorr
arkadaşlar bu gün starda son bölümün tekrarı olcaktı galiba, biri öyle demişti ama starın internet sayfasında yokkkkkkk:icon_sad:
aynı dileklerle tüm forumdaşlarımın yeni yılını ve de bayramını kutluyorum:happy0064
"bir sene sonra görüşürüz "şeklindeki kötü espriyi de yapmak isterdim ama yarın akşama kadar kimbilir kaç kere daha girerim foruma :)herkese tekrar sevgiler...
burcin_kaplan
30-12-06, 11:07
aynı dileklerle tüm forumdaşlarımın yeni yılını ve de bayramını kutluyorum:happy0064
"bir sene sonra görüşürüz "şeklindeki kötü espriyi de yapmak isterdim ama yarın akşama kadar kimbilir kaç kere daha girerim foruma :)herkese tekrar sevgiler...
:) dün alsında bu espiriden yeterince duymuştum ama forumdada yapılması tam süper oldu:):)
bölümü sonunda indirdim we tekrar izlicem .. gerçketen süper bi bölümdü dikkat etmemi istediğiniz bi bölüm war mı hani geçen bölüm konuşuyorduk şurdaki el hareketlerine bakın nazın çok komik fln diye??:) öle bi yer war mıydı bu bölümdede??
hepinizin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar umarım dilediğiniz gibi bir yıl olurr:)
:) dün alsında bu espiriden yeterince duymuştum ama forumdada yapılması tam süper oldu:):)
bölümü sonunda indirdim we tekrar izlicem .. gerçketen süper bi bölümdü dikkat etmemi istediğiniz bi bölüm war mı hani geçen bölüm konuşuyorduk şurdaki el hareketlerine bakın nazın çok komik fln diye??:) öle bi yer war mıydı bu bölümdede??
hepinizin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar umarım dilediğiniz gibi bir yıl olurr:)
naz'ın şarkı söylerken ki el hareketlerine bakmanı tavsiye ederim. biraz daha uzatsa tarığın gözlerini çıkaracaktı nerdeyse. :)
burcin_kaplan bence bu bölümün her yerine çoookkk dikkat etmen gerekicekk:) özellikle de tarıkla nazın sahnelerine;):happy0064
burcin_kaplan
30-12-06, 11:12
saol tarık_naz oraya dikkat etmemiştm ben izlerken bi bakim şimdi ..
simser aslında doğru sölüosun o kadar ince ayrıntılar wardıki bütün sahnelrinde helede şu tarıkın her açtığı kapının ardından biri çıkma olayını şuan merakla bekliyorm yeni başladımda.. orda ben bi kopmuştum tam izleyememiştim ondan:)
burcin_kaplan
30-12-06, 11:21
Belkıs:pardon böldüm
naz: yok bişeyi bölmediniz cnm
belkıs: yok yok böldüm
naz:saçmalmayın belkıs hanım bölünücek bişe mi war? hayret bişe yani şöförüm hasta bende bi şe edim dedimm..
belkıs:ateşine bakim...siz rahatszz olmayın bn hmn çıkıorum ee tedaviyi yarım bırakmamak lazım:)
weee naz gittii:) ehehe.. :) bu belkıs az çektirmicek naza bu konuda bunların ilişkinsinde kesinlikle belkısın rolü olucak:)
konuyu ben açtım ama kendim yazmamışım :)
1-En Beğendiğiniz Replik: nazoşist'li kısım ve, arkadaşım ta-, arkadaşım -rık, arkadaşım tarık :)
2-En Beğendiğiniz Sahne: tabi ki naz'ın parti kıyafetleri ile evden çıkışından sonraki tarık ve naz'ın bakışmaları.
3-En Çok güldüğünüz Sahne: samim'in hulusi'ye metroseksüellik dersi verirken, huusi'ye kazma,odun, şeker ve kız demesi :) bi de hulusi-teo ve vahi'nin gece klübündeki ilk dansları.
4-En Romantik Sahne: en beğendiğim sahne zaten en romantik sahneydi. "gözlerin" şarkısı eşliğinde tarığın naz'a "çok güzel olmuşsun " deyişi ve bakışmaları
5-En Duygusal Sahne: tarığın, naz'a tüm sevgi sözlerini söyledikten sonra bile hala oyun oynamaya devam ettiği gece kulübünde naz'ın yanından üzüntülü bi şekilde ayrılması ve ardından "ben gerçek naz'ı öptüm" lü sahne.
6-En Beğenmediğiniz Sahne: hulusi-vahi-teo dansını hızlandırmaları
1-en beğendiğim replik:nazoşistim,arkadaşım ta- akadaşım rık- arkadaşım tarık
3-en güldüğüm sahne:otopark sahnesi,hulusi ve teo dansederkan vahinin araya girdiği sahne,ümitin naza onu dövim mi seni övim mi dediği sahne,samimin hulusi2den makas alır gibi elini uzatıp sonra eline vurduğu sahne
2-en beğendiğim sahne,4-en romantik sahne ve 5-en duygusal sahne:Tarık'ın Naz'a "bugün şunu anladım ki ben gerçek naz’ı öptüm,bu Naz’ı değil,lütfen rica ediyorum,o ters patavatsız, şımarık patronum olun ama şirin arkadaşım olmayın çünkü sizden arkadaş olmaz.bana olmaz... yani ben olamam" dediği sahne ve "işte benim nazım bu" dediği sahne
6- en beğenmediğiniz sahne:yok
Arkadaşlar, hepinize sevdiklerinizden hiç ayrılmayacağınız yeni, sağlıklı ve mutlu bir yıl ayrıca ayrı düştüklerinizle kavuşmanızı sağlayacak huzurulu ve hayırlı bir kurban bayramı diliyorum.
kafama bişe takıldı yaw yarın yalancı yarimin 16.50 tekrarı var diyolar ama starın sitesinde yazmıyor starda mı yoksa euro starda mı
Şimdi seyredince daha güzel oturdu. Hani Naz'ın partiye giderken ettiği bir laf vardı "Ama içimden bir ses ne diyor biliyor musun? Bu gece ikimizin de şanslı gecesi olacak diyor. Uzun süredir görmeyi bekleyip de göremediğimiz birilerini göreceğiz".
Sanıyorum bu Tarık için "Babası" idi. Gerçi Tarık geçen bölüm de görmüştü babasını ama bu sefer babasının gördüğünü gördüğünü gördü.
Naz da kıskanan ve seven bir "Tarık" gördü.
E hoş oldu be.
tarik_naz bu tip ufak çapta bir nabız yoklaması yapmış sanırım, ben de cevap vereyim:img-wink:
Yalancı Yarim 24.bölüm En'leri
1-En Beğendiğiniz Replik: Benim en beğendiğim replik, "Nazoşist" ve bir de Ümit'in "Seni ona öveyim mi, yoksa onu döveyim mi?" kısmı. Gülmekten karnıma ağrılar girdi:img-yes:
2-En Beğendiğiniz Sahne: Tarık ve Naz'ın birlikte olduğu tüm diyalogların olduğu sahneler çok hoşuma gitti:img-wink:
3-En Çok güldüğünüz Sahne: Tarık ve Naz'ın sinemaya giderkenki sahneleri
4-En Romantik Sahne: Bence en romantik sahne, Ayşe ile Sadri arasındaki sahneydi. Hani Hacer Anne'nin onları o vaziyette gördüğü sahne:img-wink:
5-En Duygusal Sahne: Sanırım, Tarık'ın "Ben eski Naz'ı öptüm." gibi bir şeyler demişti ya barda, orasıydı:)
6-En Beğenmediğiniz Sahne: Ben şu Teo ile ilgili sahneleri fazla sevmiyorum. Tamam, Hulusi'nin kendine hoca tutması falan çok komik ama, Teo karakterini hiç sevmediğimden bana antipatik geliyor.
Ben şu Teo ile ilgili sahneleri fazla sevmiyorum. Tamam, Hulusi'nin kendine hoca tutması falan çok komik ama, Teo karakterini hiç sevmediğimden bana antipatik geliyor. demiş willover!! ben de katılıyorum o fikirlerine, ne biliym ya sinir bi adam teo, ses tonu bile gıcığma gitti!! yalçın menteşin ses tonu normalde öyle değil, sanırım karizmatik bi ses tonu olsn diye yapmış ama yakışmamış benceee:bilmim
ama yine de bölüm şahaneydi, bn malesef televizyonda yayınlandığında kaçırmıştım ama sonradan izledim bi kaç kere:) şu anda da tekrar izliyorum;)
bu belkıs hanım nazı delirticek bi gün yaaaa:img-hyste aslında ben belkıs hanıma da uyuz olmuştum diziye ilk girdiğinde hiç sewmemiştimmm:img-blush sonradan sewdim ama:) hep nazın tarığa olan aşkını yüzüne wuruyoo:good:
ya bu hafta hiç kimse haftaya nolcak diye konuşmuyo yaaaa, yine tahmin etmesi çok zor bi yerlerde bitti!! tamam özeti okuduk ama o da fazla ipucu wermiyo açıkçası sadece dizinin ilk 2 ya da 3 dakikası için tahmin yürütemizi sağlıyo!!! yane en azından benm için öyle ben hiç tahmin yürütemiyorum!!!! keşke uğur kedi gelse bişeler sölese ya da fragman fln gösterilse:img-in_lo
ya yazdıktan sonra farkettm de çok fasla yüz ifadesi kullanmışım bea:img-hyste
ben çözüm yolumu buldum walla bilgisayarı odamdaki tv ye bağladım monitör yerine, isteiğim zmn isliyorum yalancı yarimi tv de;)
1-En Beğendiğiniz Replik:?nazoşist ve arkadaşım ta,arkadaşım rık,arkadaşım tarık:)
2-En Beğendiğiniz Sahne:nazın kapıdan çıkışıyla tarığın baygın bakışları ve uçuşan saçlar:)
3-En Çok güldüğünüz Sahne:metroseksüel dans üçlüsünün hızlı çekim dansları:)
4-En Romantik Sahne:tabiki uçuşan saçların vede bakışların olduğu sahne:)
5-En Duygusal Sahne:tarığın eski nazı öptüm dediği ve yüzündeki üzgün ifadeli sahne
6-En Beğenmediğiniz Sahne:nazın şarkı söylediği sahne:)
ceza_cansu
30-12-06, 15:49
Ya ben bu 25. bölüm için hala aynı şeyi merak ediyorum.Tabikide Naz'ın rakibini:).Bölümü tekrar izlerken daha da çok fark ettim.Ya Naz ne çektirmiş Tarık'a bu bölümde.Şimdi intikam zamanı.Tarık'ın Naz'ı kıskandırma halleri kesin çok komik olur ve de eski Naz anında geri döner.Ama durumu fazla abartmaya gerek yok.Yoksa Naz en eski haline döner.Yapar yani ben beklerim bunu Naz'dan:)
1-En Beğendiğiniz Replik: Çok var aslında ama bi tane söyleyim hadi:)
Naz:Bak bak sırıtıyor bak.Söyler misin ne geçicek eline?
Tarık:İşte bu ya benim Naz'ım bu.Ben seni böyle seviyorum.Bana böyle bağırıp çağırınca,azarlayınca.
Naz:Mazoşist misin sen?
Tarık:Hayır,Nazoşisttim:img-hyste Herkes duygulanmış bu sahnede ama ben çok gülmüştüm,çok hoşuma gitmişti:)
2-En Beğendiğiniz Sahne:Hemen hemen hepsi:img-wink:
3-En Çok güldüğünüz Sahne:Naz&Tarık otoparktaki sahnelerine,Ümit'in Naz'a:Naz ‘ şu dans ettiğin çocuk! Seni soruyo!
Seni
Öviyim mi?
Onu
Döviyim mi? dediği sahne:) ve Tarığın annesiyle telefon konuşmasında;
Belgin:Sorma baban metroseksüel oldu.
Tarık:Yapma ya geçmiş olsun...NE OLDU???:img-hyste
4-En Romantik Sahne:Birden fazla vardı aslında;
1.Tarığın Nazoşistim dedikten sonra ikilinin bakışmaları
2.Tarık&Naz'ın Club 84'e gitmeden önce,gözlerin şarkısının çaldığı anlar
3.Tarığın Naz'a ben gerçek Naz'ı öptüm dediği sahne ve oradaki bakışmalar
Bunların hepsi çok romantikti:img-in_lo
5-En Duygusal Sahne: Kesinlikle bu diyoloğun yaşandığı sahne;
Tarık:Bi tek şey soracam. İçinden gerçekten böyle mi davranmak geliyor,yoksa bunun için çabalıyor musun?
Naz:Ne demek bu şimdi?
Tarık:Çünkü ben, bugün şunu anladım ki ben gerçek Naz’ı öptüm, bu Naz’ı değil, lütfen rica ediyorum, o ters patavatsız, şımarık patronum olun, ama şirin arkadaşım olmayın. Çünkü sizden arkadaş olmaz, bana olmaz yani ben olamam.
6-En Beğenmediğiniz Sahne:Bu bölüm yok.
Biraz önce Star Tv'de Barış ve Merve'yi gösterdiler daha doğrusu hani yeni yıl geldiği zaman o kanalda yer alan programları sunan kişiler ya da o kanaldaki dizilerde rol alan oyuncular yeni yılla ilgili mesajlar verirler mutlu yıllar dilerler ya o tarz birşeydi...Barış'la Merve de yeni yılın herkese mutluluk başarı sağlık ve barış getirmesini falan dilediler,ikisi de çok şekerdi her zamanki gibi...sanırım ara sıra tekrar gösterirler yarın saat 00:00'a kadar..haberiniz olsun istedim;)
Greek_girl
30-12-06, 16:51
Biraz önce Star Tv'de Barış ve Merve'yi gösterdiler daha doğrusu hani yeni yıl geldiği zaman o kanalda yer alan programları sunan kişiler ya da o kanaldaki dizilerde rol alan oyuncular yeni yılla ilgili mesajlar verirler mutlu yıllar dilerler ya o tarz birşeydi...Barış'la Merve de yeni yılın herkese mutluluk başarı sağlık ve barış getirmesini falan dilediler,ikisi de çok şekerdi her zamanki gibi...sanırım ara sıra tekrar gösterirler yarın saat 00:00'a kadar..haberiniz olsun istedim;)
ben de gordum hem de iki kere.Dedigin gibi ikisi de cok sekerdii.:happy0064
teşekkürler haber için ..sen söyleyince tv yi açtım ama şansıma racon aslan çıktı:)
Greek_girl
30-12-06, 17:10
arkadaslar bugun forum cok sessiz niye ki acaba?Ugur kedi hocam gelse tartisilacak bi konu olur,hem forumumuz da birz hareketlenir ama malesef yokk:icon_sorr
tekrarını nerden izliyosunuz acaba
bugün tekrarı euro star da vardı. yarın da büyük ihtimal türk star da olur. ama saati belli değil :)
demek star yeni kutlama mesajlarında barış ve merve de var. şuan evde olmadığım için göremedim. eminim çok hoş çıkmışlardır
ceza_cansu
30-12-06, 17:23
Ya çok saol haber verdiğin için.Kanalları geçerken bir baktım Star da Barış ve Merve ama tam sonu.Sadece ikisini yan yana dururken gördüm.Ne söylediler diye çok merak ediyordum.
şimdi starda yeni başlayan dizinin tanıtımını verdi de sanırım oktay kaynarca nın dizideki ismi tarık...yanlış anlamadıysam:img-blush ..isim kıtlığına kıran mı girdi yoksa tarık şu sıralar çok popüler bir isim mi:)
whiteangel
30-12-06, 18:46
şimdi starda yeni başlayan dizinin tanıtımını verdi de sanırım oktay kaynarca nın dizideki ismi tarık...yanlış anlamadıysam:img-blush ..isim kıtlığına kıran mı girdi yoksa tarık şu sıralar çok popüler bir isim mi:)
ama bizim tarık alfonso tarık..:) yarın 24. bölümün tekrarı starda saat kaçta bir bilen haber verse sevinirim.
TÜM YALANCI YARİM TUTKUNLARINA GÖNÜLLERİNCE MUTLU BAYRAMLAR... BAYRAM TADINDA NİCE YILLAR DİLERİM:) Dilerim ki yeniyılda da dizimiz reyting rekorları kırsın. oyuncularından set görevlilerine kadar bu diziye emeği geçen tüm yapım ekibinin bayramını ve yeniyılını kutlarım... :)
ya bildiğim kadarıyla starda tekrar yok yarın.. euro starı bilmiyorm tabe:)
24.bölüm en'lerine cevap verdiğiniz için teşekkürler. aslında bu bölümün her karesi "en" olabilecek nitelikteydi. bizimkisi forum sessiz kalmasın niyetliydi açıkcası.
sıra geldi bayram ve yeni yıl kutlamasına;
öncelikle tüm YALANCI YARİM oyuncu ve teknik ekibine, sonra da dizifilm ailesine, güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum.
ve acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçirdik. ama yalancı yarim sayesinde son 24 haftamızı hep gülerek geçirdik. burada çok zevkli zamanlar geçirdik. ama bunlar 2006 da kaldı :) şimdi önümüzde allah kısmet ederse yeni bölümler, yeni heyecanlar, yeni zevkli zamanlar olacak. Hoş geldin yeni yıl. Hoşgeldin 2007. Mutlu yıllar YALANCI YARİM sevenleri.
ama bizim tarık alfonso tarık..:) yarın 24. bölümün tekrarı starda saat kaçta bir bilen haber verse sevinirim.
TÜM YALANCI YARİM TUTKUNLARINA GÖNÜLLERİNCE MUTLU BAYRAMLAR... BAYRAM TADINDA NİCE YILLAR DİLERİM:) Dilerim ki yeniyılda da dizimiz reyting rekorları kırsın. oyuncularından set görevlilerine kadar bu diziye emeği geçen tüm yapım ekibinin bayramını ve yeniyılını kutlarım... :)
ya yok gözüküyo ama yarın iki defa magazin programı zoom gözüküyo bi gündüz bi gece ama sanmıyorum tekrar olacağını çünkü magazin programlarını bilirsiniz 2006 olan olayları anlata anlata bitiremezler .normalde gece yayın yaparlar 2006 haberleri falan 2007 ye girince yılın ilk görüntüleri
ama ben yinede bekliycem
slm arkadaşlar az önce yeni bölüm özetini okudum nazın arkadaşça davranma oyununa tarıkta katılıyo ve olan oluyo nazı resmen delirtecek tarık yeni kız arkadaşı ediniyo merak ediyorum naz nasıl kurtulacak bu durumdan:img-hyste ya filizin doğum günüde güme gitti ya sonunda köftecide kutlıycak doğum gününü ya bu hulusinin metroseksüel halleri beni çok güldürüyo:img-hyste belgin bakalım geri döndürecekmi eski hulusiyi izleyip görücez:img-wink:
bence o köftecide çok eğlenicekler:) hem de romantik anlar da olabilir yine(öyle umuyorum yane)...........:)
ceza_cansu
30-12-06, 19:41
Büyük ihtimalle yarın siteye giremicem.
Bu yüzden şimdiden herkese iyi bayramlar.Ayrıca iyi seneler.2006 nın son 6 ayını beraber geçirdik.2007 yılını da beraber geçirmek dileğiyle.
Naz’ın, Tarık’a arkadaşı gibi davranması Tarık’ı düşündürmeye başlar. Sonunda, bu arkadaşlık oyununa katılmaya karar veren Tarık, Naz ile kahvaltıya gittikleri bir mekanda, kendisine bir kız arkadaş edinince, Naz bu durumdan nasıl kurtulacağının planlarını yapmaya başlar.
Tarık'ın club84'teki itirafından sonra Naz bana mısın dememiş şu özete bakılırsa. Helal olsun bu kıza. tarik_naz kardeş, daha ortada itiraf mitiraf yokmuş demek ki. İtiraf olsa, Naz da birşeyler anlar, bu kadar ızdırap çektirmezdi yahu. :)
I ıh yok. Ben gidip söyleyecem bu adam seni seviyor diye:) İnanmaz ki:)
bende herkesin bayramını ve yeni yılını kutlarım. 2007 yılında dizimizin çok başarılı olup,çok reytingler getirmesi dileğiyle.
Naz’ın, Tarık’a arkadaşı gibi davranması Tarık’ı düşündürmeye başlar. Sonunda, bu arkadaşlık oyununa katılmaya karar veren Tarık, Naz ile kahvaltıya gittikleri bir mekanda, kendisine bir kız arkadaş edinince, Naz bu durumdan nasıl kurtulacağının planlarını yapmaya başlar.
Tarık'ın club84'teki itirafından sonra Naz bana mısın dememiş şu özete bakılırsa. Helal olsun bu kıza. tarik_naz kardeş, daha ortada itiraf mitiraf yokmuş demek ki. İtiraf olsa, Naz da birşeyler anlar, bu kadar ızdırap çektirmezdi yahu. :)
ama gerçekten şöyle doyurucu bir itiraf yok ki..mesela mazoşist değil nazoşistim ..ne demek kendi kendime eziyetten değil..senin bana eziyet etmenden hoşlanıyorum..bu bir itiraf değil..seninle kavga etmeyi seviyorum sadece...ben eski naz ı seviyorum..insan arkadaşını da sever..kedisini de köpeğini de..bu da değil...ben seninle arkadaş olamam..seninle arkadaş olmak istemiyorum..ne olacağımı da bilmiyorum..bu da hiç değil:)kız kısmısı şöyle açık ve net ifadeler ister emin olmak için.."ben sana aşığım "gibi.."seni seviyorum"gibi...bir de kızımız zaten bu işten korkuyor..ürküyor ..adlandıramıyor..o zaman tabii işi yokuşa sürmeye devam edecek..ta ki..duvar gibi kendi kıskançlığına çarpana kadar:)
doğru sölüyosun walla inanmazzz... adam ben o nazı öptüm dedi, ben seni öyle sewiyorum dedi, bendn sana ark olmaz dedi daha napsınn....
ama asıl sorun bunu nazın kabul etmek istememesinde!!
naz istediği kadar anlasın. hatta tarığın ilan-ı aşk yaptığından adı gibi emin olsun tarığın, naz'ın yaptıklarına tepkisiz kalması beklenemezdi zaten. tarığın son lafından sonra zaten hiç konuşmadılar
hatta belkide naz, o geceki olaydan sonra eski naz olmaya karar verecek ama özette kahvaltı diyor. yani tarık, naz'ın eski naz'a döndüğünü bilmiyo belki de. direk olaya dalıyo. :)
naz akıllı bi kız, "nazoşist" kelimesini, "ben seni böyle seviyorum" cümlesini, "ben ne yaparım sensiz" cümlesini %100 anladı ama oyunu sonuna kadar oynamaya karar verdi. ve sonunda tarık patladı "ben gerçek naz'ı öptüm" o an da naz oyunun sonuna geldi ama tarığı da kızdırdı.
ama gerçekten şöyle doyurucu bir itiraf yok ki..mesela mazoşist değil nazoşistim ..ne demek kendi kendime eziyetten değil..senin bana eziyet etmenden hoşlanıyorum..bu bir itiraf değil..seninle kavga etmeyi seviyorum sadece...ben eski naz ı seviyorum..insan arkadaşını da sever..kedisini de köpeğini de..bu da değil...ben seninle arkadaş olamam..seninle arkadaş olmak istemiyorum..ne olacağımı da bilmiyorum..bu da hiç değil:)kız kısmısı şöyle açık ve net ifadeler ister emin olmak için.."ben sana aşığım "gibi.."seni seviyorum"gibi...bir de kızımız zaten bu işten korkuyor..ürküyor ..adlandıramıyor..o zaman tabii işi yokuşa sürmeye devam edecek..ta ki..duvar gibi kendi kıskançlığına çarpana kadar:)
ya eet orası öyle, bis bi seni sewiyorum duymadan kolay kolay inanmayoz sewildiğimize:img-in_lo ama yine de naz da tarığa hiç seni sewiyorum demesi için cesaret wermediki!! şimdiye kadar hanım dedirtiyodu, ikide bi ewin şöförü fln diodu, aradaki farkı hep wurguluyodu yane, şimdi de o kadar ii ark ki insan o kdr yakın arkına yangözle bakamass!!! yani bakar da yane ayıp olur:) ortasını bulamıyo ki kız!!!
Bir de şu var kafama takılan. Daha doğrusu merak ettiğim. Evet, Naz Tarık'ın şarkıyı kesip mikrofona karşı "baba" demesini duymamış olabilir.
Ama Ümit duydu. Biliyoruz ki pastayı taşıyordu. Bir kere şarkıyı söylerken çat kesti. İnsan gayri ihtiyari ne oluyor diye durup döner bakar.
Eko'lu mikrofon sesi "baba" olarak çok net duyuldu.
Bu bölümde Ümit duymuş olacak mı olmayacak mı? Açıkçası merak ettim.
Bir de şu var kafama takılan. Daha doğrusu merak ettiğim. Evet, Naz Tarık'ın şarkıyı kesip mikrofona karşı "baba" demesini duymamış olabilir.
Ama Ümit duydu. Biliyoruz ki pastayı taşıyordu. Bir kere şarkıyı söylerken çat kesti. İnsan gayri ihtiyari ne oluyor diye durup döner bakar.
orada olayı şöyle kıvırabilir tarık..filiz baban burda:)olamazmı? bi şekilde kıvıracak sonuçta:)
"tarık babasını ufakken kaybettiği için hulusi'yi babası gibi sever" gibi bişeyler diyecektir umarım belgin. ama ümit ve vahi bu konuda baya saf rolü oynuyolar. vahi herşeye olumlu yaklaşıyo, ümit'in hayat umrunda değil aklında sadece filiz var :) anlamamışlardır bişey falan :)
orada olayı şöyle kıvırabilir tarık..filiz baban burda:)olamazmı? bi şekilde kıvıracak sonuçta:)
Öyle de :) Hulusi'nin eli armut toplamıyor ki. Hulusi'nin vereceği tepkiye çok bağlı bir şey bu :)
Öyle de :) Hulusi'nin eli armut toplamıyor ki. Hulusi'nin vereceği tepkiye çok bağlı bir şey bu :)
orda tabiki hulusi tepki verecek ama vahiler hulusi'nin tarığın arabasını çaldırdığı için kızdığını sanacaklar. ve tarığın kaçması için belki de vahi hulusi'yi tutacak :)
orda tabiki hulusi tepki verecek ama vahiler hulusi'nin tarığın arabasını çaldırdığı için kızdığını sanacaklar. ve tarığın kaçması için belki de vahi hulusi'yi tutacak :)
Uygun ve mantıklı.:)
ya ümit sorunu benmde aklıma geldi aslında!!! ama eminim uygun bi yalan bulurlar!!!;)
arkadaşlar ben çıkıyorum, muhtemelen gece tekrar girerim ama o zmn burda olmayacak arkadaşların bayramını ve yeni yılını şimdiden kutlarım;)
arkadaşlar iyi bayramlar,iyi seneler.
love-angel
30-12-06, 21:48
herkesin yeni yılı ve bayramı kutlu olsun yeni yılınızın bu forumdaki kadar içten ve samimi yani sıcacık bi yıl olmasını diliyorum
arkadaşlar aşağıdaki linkten itibaren 24.cü bölüm fotolarını ekledim.buyrun linki ziyaret edebilirsiniz:))
http://212.174.201.133/forum/showthread.php?t=10187&page=30
yine forumda sessiz bi gece......
arkadaşlar sizce tarık baba demesini ümite nası açıklıycak??? ya da aniden bardan kaçıp gitmesini naza nası açıklıycak? ya da ne bilim arkadaş tarık nası olu sizce?.. daha fazla şey yazmak ya da bişeyler hakkında yorum yapabilmek isterdim ama yeni bölüm hakkında hiçbi fikrim yok malesefff:(
ilk olarak tarık kaçacak, sonra hulusi sadri'yi görecek sadri tırsıp o da kaçacak, tabi arkasından ayşe, sonra hulusi filiz'e dönecek, filiz de fırlayıp koşarak gidecek tabi arkasından ümit...
naz da dışarda bunların önünden tek tek kaçışını izleyip bi anlam veremeden şaşırıp kalacak. önce tarık,sonra sadri..ayşe..filiz tek tek önünden geçecek en sonunda ümit naz'ın elinden tutup onu da götürecek.
ilk olarak tarık kaçacak, sonra hulusi sadri'yi görecek sadri tırsıp o da kaçacak, tabi arkasından ayşe, sonra hulusi filiz'e dönecek, filiz de fırlayıp koşarak gidecek tabi arkasından ümit...
naz da dışarda bunların önünden tek tek kaçışını izleyip bi anlam veremeden şaşırıp kalacak. önce tarık,sonra sadri..ayşe..filiz tek tek önünden geçecek en sonunda ümit naz'ın elinden tutup onu da götürecek.
hehehe!! çok komik olucak kaçış sahneleriii:img-hyste
ama benim asıl sorduğum şu yani kaçıcaklar sonra da köfteciye gidicekler de orda niye kaçtın dediklerinde ne diycekk? ya da ümit baba dediğini duymuşsa nası açıklıycak bu durumu???
ya keşke sinema sahnelerini koysalardı açıkçası ben bekledim şöle romantik bir film izleme sahnesi.nese umarım ileriki bölümlere diorum:img-wink:
bence naz duymadı baba dediğini eğer duyduysada babası olmadığı için hulusiye hep baba derdi huluside böyle istedi fln diyip kıvırabilirler.ama hulusi napıcak bilmiorum ortalık karışıcak:)
bu arada hepinizn yeni yılını ve kurban bayramını şimdiden kutluyorm.umarım hepimize yeni yıl sağlık,mutluluk ve BARIŞ getirir.
sinema sahneleri de artık aşk itirafından sonra inşalla kısmetse;):P
düşünsenize jhonny depp filmi izliyolar tarık kıskançlıktan çatlıyooo ikide bi nazzzz die bağrıyo naz da aaa canım kıskanma onun yeri ayrı senn yerin ayrı fln dio ya da ama napim çok yakışıklı dayanamıyorumki fln dio:img-hyste
ahahah senaristimiz döktürmüş yine... keşke böyle olsa gerçekten çok eğlendim okurken :img-hyste
Ya arkadaşlar dizi gerçekten bu hafta komediydi
Ama bazı dizilerin bölümlerine bakıyorum dizi oyuncuları yazıyor burda diziden 1 kişi yokmu acaba
kusura bakmayın bu hafta uzun uzadıya senaryo yazamayacam ama aklıma kısa bişey geldi yazayım dedim.
gece kulübünden ilk olarak tarık kaçacak, sonra hulusi sadri'yi görecek sadri tırsıp o da kaçacak, tabi arkasından ayşe, sonra hulusi filiz'e dönecek, filiz de fırlayıp koşarak gidecek tabi arkasından ümit...
tarık kaçarken sadri arkasından
sadri: tarık beklee diye bağırır, tarık durup
tarık:sen niye kaçıyosun ki der,
sadri:önce babanın bana bi bakışı gör, ondan sonra niye kaçtığımı anlarsın arkadan ayşe bağırır
ayşe: bekleyinn
sadri: allahhh ayşe'yi unuttuk .
tarık: hepiniz benim kaçmamı mı bekliyodunuz helal olsun valla.
filiz ordan
filiz:abiiii bekleyin
tarık:sana ne oldu,
filiz: babam seni gördü ya gece kulübü yıkılmadan canımı kurtayım dedim
en arkadan
ümit :ya beklesenize" ,
tarık: ha bi siz eksiktiniz, size ne oldu
naz: asıl size ne oldu da hepiniz kaçıştınız
tarık,sadri, ayşe ve filiz birbirlerinin suratına bakarlar.
tarık: şeyyy, hulusi tekelioğlu da gelmiş buraya beni de görünce biliyosun işte durumu.
tarık'tan geçerli açıklama gelmiştir, naz sadri'ye bakar
sadri: valla yarın işbaşı var bu saatte hulusi amca beni orda görecek, ben de gidip elini öpecektim haa. . hele bi de tarığı görmüşken, allah korusun
sadri de yırtar
ayşe: malüm hastayım. bu saatte ne işin var diye kızar diye korktum, hele bi de tarığı görmüşken, allah korusun
sıra filiz dedir
filiz: babam gece dışarı çıkmama hayatta izin vermez, verse bile bu gece vermezdi hele bi de abimi görmüşken, allah korusun.
tarık:(alaycı bi şekilde) kusura bakmayın ya hayatınızı tehlikeye attım. delirdiniz mi siz ya.
naz: peki sen niye kaçıyodun ümit
ümit: hiç bana bakma naz, onlar kaçınca bana da topuklamak kaldı.
naz: iyi de hulusi amca sana niye kızsın ki
ümit: naz ne kadar unutkansın, belgin teyze rahatsızlandığında beni oğlu yerine koymuştu yine koyar diye korktum.
naz: iyi de tarık onun oğlu değil ki
tarık ve diğerleri endişe ile ümit'in ağzından çıkacak kelimeye bakarlar.
ümit: naz, hulusi amca nasıl filiz'in babasıysa bi bakıma alfonsonun da babası sayılır. öyle değil mi alfonso
tarık: yaaa, babam sayılır
naz biraz düşünür ve gülmeye başlar.
ümit: hoppala neden gülüyosun ki durduk yere
naz: ama bi kaçışınız vardı ki görecektiniz. çok komiktiniz,
sonra hepsi birbirlerine bakışır ve kahakaya boğulurlar.
çok süper bir bölümdü..yeni senaryolarda harika...evet herkesin kurban bayramı ve yeni yılı kutlu olsun...
ceza_cansu
31-12-06, 01:08
Ya tarik_naz gece gece koptum senaryona.Dizide de böyle bir sahne olmasını çok isterim.Özellikle herkes Naz'ın önünden tek tek çıkarken Naz'ın surat ifadesini düşünemiyorum bile:):):)
EE diyelım kı o bardan herkes kaçtı..Belgin hanım,vahe bey,belkıscığım..vede teo..onlarda görecekler ya..valla bilmiyorum bu sefer arapsaçı oldu..içinden nasıl çıkıp,nasıl bi haye uydurup bu yalan devam edecek...bence artık gerçekler su yüzüne çıksın...bu tarık zavallım,sadece kımliğini gizlemek adına ne kadar töhmet altına girdi ya...zavallı yalan üstüne yalan...ya bırak söylediği yalanlrı kendi ya unutup fire verecek,yada kendide iyice inanır olacak...AŞK artık bu kadar ulu orta olmuşken....tarık resman aşkını,sevgisini haykırıyo ya..kıza...Ama naz bi öğrenirse şöferle bankacı tarık kimliğinin örtüştüğünü..valla o kızın...tepkısı...e bilemiyorum artık:img-in_lo ...:img-help: :img-pilot :good: bye
Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu OLsun.. Umarım Herkes İstediği Gibi Bir Yıl Geçirir...
whiteangel
31-12-06, 10:43
arkadaşlar aşağıdaki linkten itibaren 24.cü bölüm fotolarını ekledim.buyrun linki ziyaret edebilirsiniz:))
http://212.174.201.133/forum/showthread.php?t=10187&page=30
fotolar çok güzel jenn teşekkürler. arkadaşlar starda merve ile barış'ın yılbaşı ve bayram kutlamasını izlediniz mi? çok şekerler :)
yeniyıla barış'la girmek ister misiniz? BARIŞ bu gece istanbul gölge bar da sahne alıyor. ayrıntılar için barış akarsu başlığına bakabilirsiniz. :)
herkese iyi bayramlar mutlu yıllar:img-wink:
fotolar çok güzel jenn teşekkürler. arkadaşlar starda merve ile barış'ın yılbaşı ve bayram kutlamasını izlediniz mi? çok şekerler :)
yeniyıla barış'la girmek ister misiniz? BARIŞ bu gece istanbul gölge bar da sahne alıyor. ayrıntılar için barış akarsu başlığına bakabilirsiniz. :)
whiteangel, ben de tam barış ve merve'nin yeni yıl mesajını söyleyecektim sen benden önce davrandın. biraz önce gördüm ben de. gerçekten çok şeker çıkmışlar. yüzlerinden gülücük hiç eksik olmasın.
ayrıca star'a da teşekkür ederim iki starımıza bu yeniyıl mesajlarını iletmelerine layık gördükleri için.
herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun.
http://img205.imageshack.us/img205/7252/yilbai2nh7.jpg (http://imageshack.us)
whiteangel, ben de tam barış ve merve'nin yeni yıl mesajını söyleyecektim sen benden önce davrandın. biraz önce gördüm ben de. gerçekten çok şeker çıkmışlar. yüzlerinden gülücük hiç eksik olmasın.
ayrıca star'a da teşekkür ederim iki starımıza bu yeniyıl mesajlarını iletmelerine layık gördükleri için.
herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun.
Haha, bana daha denk gelmedi. Ve ben daha merve sevi'nin gerçek sesini hiç duymadım. Burcu başaran'dan sonra çok garip gelecektir eminim ki. Ama merak etmiyor da değilim :)
bugsbunny05
31-12-06, 11:52
ya evet ya çok merak ediom sesi çok cırtlak ki kendi sölemio dublaj var :D
Greek_girl
31-12-06, 12:00
Herkese iyi bayramlar ve mutlu yillar!Seneye gorusmek uzere saglicakla kalin !!!:img-hyste
sabah ben de izledim bizim çifte kumruların yeni yıl mesajını:)bizden de mutlu yıllar ikisine ...sağlık ,barış,huzur..
Arkadaşlar özette hiç bahsetmiyor ama yılbaşı konusu geçer mi acaba?Bunlar 29 Aralıktan devam edecekler yeni bölüme yani en azından Bayramın falan geçmesi lazım belki de bu yüzden Tarıkla Hulusi'yi karşılaştırdılar.Belki barışırlar,Bayramda küslük olmaz ya o bakımdan:img-blush
arkadslar bu arada merve sevi resmı sitesinde online olark gozukuor ve ozel mesjları goruntuluor ben de msj attm umarm cevp verır haber verıym dedm
Arkadaşlar özette hiç bahsetmiyor ama yılbaşı konusu geçer mi acaba?Bunlar 29 Aralıktan devam edecekler yeni bölüme yani en azından Bayramın falan geçmesi lazım belki de bu yüzden Tarıkla Hulusi'yi karşılaştırdılar.Belki barışırlar,Bayramda küslük olmaz ya o bakımdan:img-blush
valla olur mu olur. geçen hafta da özet ve fragmanda bişey göstermediler ama arkasından neler neler çıktı. dediğin gibi henüz 29 aralık gecesindeler ve yılbaşına 2 günleri var.
ama dikkat ettiniz mi bilmiyorum 23.bölümde naz'ın hulusilerin evine tarığı ziyarete geldiği zamandan beri 2 bölümdür hala aynı gündeler :) tarık yarıştı, eve geldiler, naz arkadaş oldu,sinemaya gittiler, sonra da doğumgünü partisine. hatta yeni bölümde de gece yarısından devam edecekler. sabah da
kahvaltıya gidecekler sonrası da naz'ın kıskançlık oyunları ile geçer. sanmıyorum 2 gün geçirip de yılbaşı veya bayram olacağını.
Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar...iyi yıllar...büyükbaba,eğer bu dizi merve sevinin gerçek sesi ile başlasaydı okadar severdinizki..tamamşu an çok sevdik bende farkındayım..ama merve kendi sesi ilede çok iyi...:img-yes: :happy0064 bye
Eveet, hani geniş zamanlar hangi güne gelecek diye sormuştum, bazı arkadaşlar da cuma demişti. Evet sanıyorum cuma. Eğer sezon finali değilse, en son babalar duyar bu hafta bitiyor. Hem de mutlu sonla bitiyor.
Dizi finalleri her zaman üzer beni. Emek harcarsınız, takip eder, yayınlanacağı günü beklersiniz. Ama zamanı gelir ve biter.
Yalancı yarim'in tadına iyice varmaya çalışın, gün gelip bittiğinde çok üzüleceğiz.
Eveet, hani geniş zamanlar hangi güne gelecek diye sormuştum, bazı arkadaşlar da cuma demişti. Evet sanıyorum cuma. Eğer sezon finali değilse, en son babalar duyar bu hafta bitiyor. Hem de mutlu sonla bitiyor.
Dizi finalleri her zaman üzer beni. Emek harcarsınız, takip eder, yayınlanacağı günü beklersiniz. Ama zamanı gelir ve biter.
Yalancı yarim'in tadına iyice varmaya çalışın, gün gelip bittiğinde çok üzüleceğiz.
ewt yaaa!!! bak hüzünlendm şimdi:icon_sorr
Herkese iyi bayramlar ve iyi seneler! Bikaç gün foruma giremeyeceğim ve bu beni oldukça üzüyor. Merve ve Barış'ın Star'da çıkan kutlamalarını da izleyemedim bugün yolda olacağım için de izleyebileceğimi sanmıyorum malesef :( birileri kaydedebilse çok iyi olurdu..
Herkese iyi bayramlar ve iyi seneler! Bikaç gün foruma giremeyeceğim ve bu beni oldukça üzüyor. Merve ve Barış'ın Star'da çıkan kutlamalarını da izleyemedim bugün yolda olacağım için de izleyebileceğimi sanmıyorum malesef :( birileri kaydedebilse çok iyi olurdu..
Biri yardımcımız olsa da gerçekten, merve sevi'nin kendi sesini duyabilsem ben de.:)
uğur kedi de gelmiş. Muhteşem bir bölümdü uğur kedi. Herkesin eline sağlık. Muhtemelen yorumları da okuyorsundur şimdi. Ben 25 ten daha umutluyum. Hadi bakalım.
Herkese iyi bayramlar ve iyi seneler
araniza yeni geldim.!! bende yalanci yarim hayraniyim
sanarim bu bilgi sizde yok
25.bölüm özeti
Filiz’in dogum gününü kutlamak için gittikleri gece kulübünde Hulusi, Vahi, Belgin, Belkis ve Teoman ile karsilasan, Tarik, Naz, Filiz, Ümit, Sadri ve Ayse ne yapacaklarini bilmezler. Tarik, Filiz’e dogum günü sarkisi söylemek için çiktigi sahnede, Hulusi ile göz gözedir. Hulusi ve Tarik’in ne yapacaklarini bilemeyen yakinlari, merakla beklemektedirler. Gece kulübünde isler arap saçina döner. Tarik çareyi yine kaçmakta bulur. Gece kulübünden apar topar kaçan gençler, geceyi köftecide bitirirler.
Metroseksüel olmak için kendisine yasam koçu tutan Hulusi’nin, halini begenmeyen Belgin, Teoman’dan yardim ister. Teoman’in yardimi Hulusi’ye nelere mal olacaktir?
Naz’in, Tarik’a arkadasi gibi davranmasi Tarik’i düsündürmeye baslar. Sonunda, bu arkadaslik oyununa katilmaya karar veren Tarik, Naz ile kahvaltiya gittikleri bir mekanda, kendisine bir kiz arkadas edinince, Naz bu durumdan nasil kurtulacaginin planlarini yapmaya baslar.
Hacer, Ayse’nin ameliyat masraflari konusunda Ayse ve Sadri’nin, kendisine yalan söylediklerini ögrenir ve kizar. Ameliyat masraflari için para bulup getirir.
4 Ocak Persembe 20:00 / YENI BÖLÜM
arkadaşlar ben yeni yıl kutlamasını kaydetmiştim ama başını azcık kaçırdım. merak edipte izleyemeyenlere yardımcı olabilirim :) en azından nasıl çıkmışlar onu görürsünüz :)
"uğur kedi" hoşgeldin, senin de bayramın ve yeni yılın kutlu olsun. 24. bölüm gerçekten de dediğin gibi çok harikaydı. şimdi sıra 25 te. aynı heyecanla 25. bölümü bekliyoruz.
R_Styla, aramıza hoşgeldin.
Herkese iyi bayramlar,mutlu yıllar.
Uğur Kedi hoşgeldin senin ve tüm Yalancı Yarim ekibinin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun.24. bölümü çok beğendik,tüm ekibi kutluyoruz:img-wink:
arkadaşlar ben yeni yıl kutlamasını kaydetmiştim ama başını azcık kaçırdım. merak edipte izleyemeyenlere yardımcı olabilirim :) en azından nasıl çıkmışlar onu görürsünüz :)
"uğur kedi" hoşgeldin, senin de bayramın ve yeni yılın kutlu olsun. 24. bölüm gerçekten de dediğin gibi çok harikaydı. şimdi sıra 25 te. aynı heyecanla 25. bölümü bekliyoruz.
R_Styla, aramıza hoşgeldin.
ya ben kacırdım yardımcı olursan cok sewinirim
hepinize iyi seneler ve mutlu bayramlar diliyorum. 4 0cak perşembe yayındayız. ara vermiyoruz. ve de tahmin ettiğiniz gibi yine bomba bir 25 geliyor. fakat yine yazmadan yapamayacağım. 26 ve 27'de ortalık toz-duman. sen misin "arkadaşım" yapan. tarık bu. öyle bir numara çekiyor ki...el mi yaman, bey mi yaman? ama işte hep böyle olmaz mı, ondan sonra olaylar çığrından çıkıyor. 27'de 220 voltluk bir yüksek gerilim hattı içinde kalacağız. iki inatçı keçi, karşılaşır bir köprüde durumu.
bu arada size ekrandan geçen enerji o kadar doğru ki... gerçekten çok keyifle çalışan bir ekibimiz var. tatil günlerini bile birlikte değerlendiriyorlar. hatta bu gece de birlikte coşulacak. e, durum böyle olunca sıcak ve samimi olmaz mı?
hepinize iyi seneler ve mutlu bayramlar diliyorum. 4 0cak perşembe yayındayız. ara vermiyoruz. ve de tahmin ettiğiniz gibi yine bomba bir 25 geliyor. fakat yine yazmadan yapamayacağım. 26 ve 27'de ortalık toz-duman. sen misin "arkadaşım" yapan. tarık bu. öyle bir numara çekiyor ki...el mi yaman, bey mi yaman? ama işte hep böyle olmaz mı, ondan sonra olaylar çığrından çıkıyor. 27'de 220 voltluk bir yüksek gerilim hattı içinde kalacağız. iki inatçı keçi, karşılaşır bir köprüde durumu.
bu arada size ekrandan geçen enerji o kadar doğru ki... gerçekten çok keyifle çalışan bir ekibimiz var. tatil günlerini bile birlikte değerlendiriyorlar. hatta bu gece de birlikte coşulacak. e, durum böyle olunca sıcak ve samimi olmaz mı?
Sevigili Uğur Kedi çok tşkkrler bilgiler için şimdi daha bir heyecanla bekler oldum. Eee ama Naz hanım kaşınmıştı bakalım Tarık ne yapacak
hoş geldin uğur kedi..bayramın ve de yeni yılın kutlu olsun..sen bizi arada gelip mutlu ediyorsun ya..tanrı da seni mutlu kılsın..ağzından yine bal damlamış..biz daha 24 ü sindirememişken 27 diyorsun bize..düşün dur artık ne olacak diye ...bu gece için tüm ekibe iyi eğlenceler..:happy0064
Sevigili Uğur Kedi çok tşkkrler bilgiler için şimdi daha bir heyecanla bekler oldum. Eee ama Naz hanım kaşınmıştı bakalım Tarık ne yapacak
ben 25.bölüm özeti yazmisdim
25.bölüm özeti
25.bölüm özeti
Filiz’in dogum gününü kutlamak için gittikleri gece kulübünde Hulusi, Vahi, Belgin, Belkis ve Teoman ile karsilasan, Tarik, Naz, Filiz, Ümit, Sadri ve Ayse ne yapacaklarini bilmezler. Tarik, Filiz’e dogum günü sarkisi söylemek için çiktigi sahnede, Hulusi ile göz gözedir. Hulusi ve Tarik’in ne yapacaklarini bilemeyen yakinlari, merakla beklemektedirler. Gece kulübünde isler arap saçina döner. Tarik çareyi yine kaçmakta bulur. Gece kulübünden apar topar kaçan gençler, geceyi köftecide bitirirler.
Metroseksüel olmak için kendisine yasam koçu tutan Hulusi’nin, halini begenmeyen Belgin, Teoman’dan yardim ister. Teoman’in yardimi Hulusi’ye nelere mal olacaktir?
Naz’in, Tarik’a arkadasi gibi davranmasi Tarik’i düsündürmeye baslar. Sonunda, bu arkadaslik oyununa katilmaya karar veren Tarik, Naz ile kahvaltiya gittikleri bir mekanda, kendisine bir kiz arkadas edinince, Naz bu durumdan nasil kurtulacaginin planlarini yapmaya baslar.
Hacer, Ayse’nin ameliyat masraflari konusunda Ayse ve Sadri’nin, kendisine yalan söylediklerini ögrenir ve kizar. Ameliyat masraflari için para bulup getirir.
4 Ocak Persembe 20:00 / YENI BÖLÜM
:img-hyste "kaşınmıştı". Tam doğru kelime:) Ama yine de çok kaşımamak lazım.
Bu 220V bize az gelmeye başladı. Şunu 380V sanayi voltajı yapamaz mıyız? :)
Peki bu gerilim nasıl bir gerilim olacak ? 2 inatçı keçi derken herşey ortada olupta hala itirafın gelmemesi durumumu olcak acaba ? :img-pilot
Seviyorum ben bu ekibi canım:)Valla biz de forumca sizinle aynı durumdayız,yakında toplanıp karşınıza çıkarsak şaşırmayın:)Eee böyle sıcak diziye böyle samimi izleyiciler:)Yüksek gerilimli bölümler beni gerecek anlaşılan,finallerimle çakışıyor ama olsun Yalancı Yarime her zaman vakit ayırırım.Tekrarlarını bile zevkle izliyoruz.Bize böyle bir dizi sunduğunuz için tüm Yalancı Yarim ekibine çok teşekkür ederiz.Yeni yılda da şahane bölümler izlemek ve raiting rekorları kırmak dileğiyle:)
burcin_kaplan
31-12-06, 14:15
selamlar uğur kedi bizi gene sevindirdin walla şu bayram gününde:)
ben bi soru sormak istiyorum dizinin 52 bölüme uzatılma olayı ne oldu acaba??? işalh uzamıştırda daha çok sevniriz şu günde:)
uğur kedi, yüksek gerilimli mesajın için teşekkürler :) 27.bölüm tam da finallerimin bittiği güne denk geliyo. artık stres mi atarım, iyice gerilirmiyim o zaman görecez. 25.bölüm hakkında erken özet sayesinde bilgi aldık. saolasın sen de 26 ve 27 de olacaklardan kesitler verdin. sana ve dizi ekibine bu gece bol eğlenceler. sonuna kadar hakediyosunuz eğlenmeyi :)
the.flash.31
31-12-06, 14:26
teşekkürler uğur kedi :happy0064 , gerçekten ekip harika inşallah yy hiç bitmez :img-yes: :happy0064
Sevgili forum ahalisi bayramınız kutlu olsun....bayramla beraber gelen yeni yıl sizlerin ve sevdikleriniz için mutluluk,sağlık,başarı ve huzur getirmesi dileğiyle....
MUTLU YILLAR.....
whiteangel
31-12-06, 14:39
Seviyorum ben bu ekibi canım:)Valla biz de forumca sizinle aynı durumdayız,yakında toplanıp karşınıza çıkarsak şaşırmayın:)Eee böyle sıcak diziye böyle samimi izleyiciler:)Yüksek gerilimli bölümler beni gerecek anlaşılan,finallerimle çakışıyor ama olsun Yalancı Yarime her zaman vakit ayırırım.Tekrarlarını bile zevkle izliyoruz.Bize böyle bir dizi sunduğunuz için tüm Yalancı Yarim ekibine çok teşekkür ederiz.Yeni yılda da şahane bölümler izlemek ve raiting rekorları kırmak dileğiyle:)
valla bayram günü bile forumda bu kadar kişi online:) uğur kedi hocamız gelmiş, bayramımızı ve yeniyılımızı kutlamış.. Sağolsun varolsun..:) biz bu diziyi, oyuncularını, yapım ekibini, izleyicilerini, forum ahalisini velhasıl her bi unsurunu seviyoruz... :) :good:
25.bölüm için şimdiden heyecan yaptık..dört gözle beklemedeyiz.
Not: Gectiğimiz sayfalarda bi arkadaş dizi oyuncularından kimse bu başlığa yazmıyor mu? diye sormuştu. uğur kedi dostumuz yapım ekibindendir. yani haberleri ilk elden alıyoruz.:)
ugur kedi hosgeldiniz...sizin ve yalanci yarimin bayrami ve yeni yiliniz kutlu olsun.....yine bize cok guzel habarler verdiniz...tesekkurler.....220 voltluk gerilim geliyor....hepimiz hazirli olmamiz gerikiyor:)
biz dahasina de bekleriz
Sevgili arkadaşlar hepinizin Kurban Bayramınız ve Yeni Yılınız kutlu herşey gönlünüzce olsun sevgiler
Arkadaşlar yeni yılınız mutlu, bayramınız kutlu olsun hepinizin:)
Bu arada bugün Star'a dikkatli bakmalıyım ki şu yeni yıl mesajını göreyim:)
~ topiqq ~
31-12-06, 15:12
hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar
ayrıca şimdiden iyi senelerr, mutlu yıllarr!!=))
selam uğur kedi hocam:) sizinde yeni yılınız ve bayramınız kutlu olsun..yine güzel haberlerle gelmişsiniz..ekibinizin bu güzel uyumunun herdaim devam etmesini canı yürekten diliyorum.hepiniz harikasınız..demek bu gecede birlikte çoşacaksınız..yoksa bu gece barış akarsu'nun yılbaşı konserinemi gideceksiniz..ah orda olmak vardı:)))
Sevgili Uğurkedi haberler için teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorduk 25. bölümü
26. ve 27. bölüm içinde yazdıklarınla bizdede bekleme hat safhada artık.
Hepinizin Yeni Yılı ve Bayramı kutlu olsun Sağlık , Sevgi ve Barış dolu nice yıllar.Bu akşam İstanbulda olmak vardı ama herkese iyi eğlenceler.
ha bu arada arkadaşlar şansal ağbimiz barışla mervenin yeni yıl kutlamasını sitesine koymuş.izleyemiyenler ordan izleyebilir:)))
barış ve merve'nin yeni yıl mesajından bi kaç foto ekledim. bakmak isteyenler için link aşağıda :)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=31
burcin_kaplan
31-12-06, 16:34
çok saol haber werdiğin için jenn.. sonunda izleyebildim senin sayende:) bu ne tatlılıktır allahım ikiside çok şeker çıkmış ayrıca ikisinin sesini tekrar duymak çok iyi geldi bana ne zmndır duymuyordum barişin sesinide şarkılar dışında.. merwe sevininde öle.. merwes evinin seside çok tatlıdır.. ayy bi garip oldum walla bunlar ne kadar tatlı böle :)
bu arada 24. bölüm için bu 24 bölüm arasında izlediğim en güzel bölüm demiştim amaa galiba 25-26-27. bölümleri izlediğimde bu görüşüm gene değişicek gibi hepsi birbirinden güzel olucak anlaşılaan wee 27. bölümde artık bi a acayip öpücük bekliyorum ben hazır 220w yede ulaştık:)çok merak ediyorum neler olacağını tarık iyi yapmışlar walla dinsizin hakkındanimansız gelirmiş :) kesin kendine kız buldu ya onun bi erkek arkadaşınıda bulur naza yapmaya çalışır:):) nazda kafayı sıyırır tabi böle bişe olursa:)ehehe..
[QUOTE=tarik_naz;1966690]arkadaşlar ben yeni yıl kutlamasını kaydetmiştim ama başını azcık kaçırdım. merak edipte izleyemeyenlere yardımcı olabilirim :) en azından nasıl çıkmışlar onu görürsünüz :)
Ya lütfen banada yarımcı olabilirmisin bende izlemek istiorum.bugün bütün reklamları izledim herkes çıktı bi onlar çıkmadı kafayı yicem.
arkadaşlar herkesin yeni yılı ve bayramı mübarek olsun..
umarım 2007 dede aynı keyifli ortamı sürdürürüz
whiteangel
31-12-06, 17:23
[QUOTE=tarik_naz;1966690]arkadaşlar ben yeni yıl kutlamasını kaydetmiştim ama başını azcık kaçırdım. merak edipte izleyemeyenlere yardımcı olabilirim :) en azından nasıl çıkmışlar onu görürsünüz :)
Ya lütfen banada yarımcı olabilirmisin bende izlemek istiorum.bugün bütün reklamları izledim herkes çıktı bi onlar çıkmadı kafayı yicem.
Şansal Abinin sitesinden izleyebilirsin arkadaşım. Burdan site adresi veremiyoruz. :)istersen özeline Şansal Abinin site adresini gönderirim.:good:
nejatdidem
31-12-06, 18:06
evt banada yollarsan adresi ö.m.yle çok sevinicem...buarada arkadaşlar hepinize ii bayramlar ve mutlu yıllar=)):)
selam arkadaşlar 24 bölüm hakkında herkes yorum yaptı ancak gelebıldım ve okudum hepsıne aynen katılıyorum bu bölümün repligi sen mazoşistmısın hayır nazoşistım ,
daha ne denebılırkı süper bır bölümdü tüm ekibi herzamankı gıbı kutluyorum.
[B]medea geç oldu ama perşembeden berı sıteye gıremedım senın de dogum gunun kutlu olsun .
uğur kedı yıne getırdıgın guzel haberler ıçın teşekkürler.
25. özet gelmiş ben zaten 24 bıter bıtmez 25 i tahmın ettım .tarıgın böyle bır numara yapacagını çünkü naz ınatla duygularını ınkar edıyor kendıne bıle eeee hal böyle olunca bak ne yapıyor arkadaşın Tarık
son olarak herkesın bayramını ve yenı yılını en içten dıleklerımle kutlarım.
bu arada mıllıyet gazetesının verdıgı ekte yabancı damat dızısınde oynayan ruşen karakterı ıle yalancı yarım dızısınde oynayan ayşe karaktarı yanı belgın erdogan sevgılıymış.
elmali-turta
31-12-06, 20:05
arkadaşlar hepinize iyi yıllar
bu arada az önce grdm haberi olmanyanlara söliyim dedim saat 21.00'da kanaltürkteki yeniyıl programına nilgün belgin,bülent kayabaş ve merve sevi katılıyo haberiniz olsun:)
bu gece barıs golge barda cıkıyor,yoksa ekıpte golgeye eglenmeye mı gıdecek:icon_sorr bu aksam degıl ama ocakta barısın kadıkoy halk egıtımde verecegı konsere ısallah gıdecem:img-wink: ozledım barısın muhtesem canlı performansını
ebru.karaca
31-12-06, 21:50
ha bu arada arkadaşlar şansal ağbimiz barışla mervenin yeni yıl kutlamasını sitesine koymuş.izleyemiyenler ordan izleyebilir:)))
Çok teşekkürler..
Yalancı Yarim 24.bölüm En'leri
1) En beğendiğim replik: --"Niye? Mazoşist misin?" --"Yoo, Nazoşistim!"
2) En beğendiğim sahne: Partiye giderlerken Gözlerin şarkısı eşliğindeki ortam.
3) En çok güldüğüm sahne: Üçlü koalisyonun dansı ve replikleri :)
--"Helal sana Teocuğum.."
--"Asıl sana helal Hulusiciğim.."
--"Asıl ikinize birden helal!"
4) En romantik sahne: Tarık'ın Naz'a "Ben eski Naz'ı özledim" dediği sahne. Hani sonunda
"Ya yüzüne, eski Naz'ı özledim diyorum.
Yine arkadaşım Ta..
Yine arkadaşım Rık..
Yine arkadaşım Tarık!" diyordu..
5) En duygusal sahne: Tarık'ın Naz'a "Ben eski Naz'ı öptüm" dediği sahneydi. Orada Naz pek bir şey söyleyemedi ama sadece bakışları bile çok şey anlattı. Tarık da aynı duygusallıktaydı.
6) En beğenmediğiniz sahne: İnanın aklıma hiç öyle bir sahne gelmiyor. Ben bu bölümde her yerde güldüm :)
Son olarak:
Herkese iyi bayramlar ve mutlu yıllar diliyorum.
Daha önce kutlamıştım ama bu sitede geç oldu, kusura bakma Elgizciğim.. Doğum günün kutlu olsun. Nice 29 Aralıklara.. :)
bugün mazoşist lafını yalancı yarimden sonra ikinci defa duydum. avrupa yakası'nda fatoş, tanrıverdi'ye "mazoşist misin" dedi. ama tanriverdi tarık gibi olup da "hayır fatoşistim" diyemedi.
eeee işte tarık farkı. :) her baba yiğidin harcı değildir böyle iddalı bi aşk sözcüğü söylemek :)
kanalturku ızleyen var mı ????merve dızı hakkında ne dedı vb vb vb?ben bı ara yakaladım,kursat basar bulent beye yalancı yarım gun bırıncısı oluyor dedı bulent beyde evet seyırcıyı yakaladık dedı:good:
kanalturku ızleyen var mı ????merve dızı hakkında ne dedı vb vb vb?ben bı ara yakaladım,kursat basar bulent beye yalancı yarım gun bırıncısı oluyor dedı bulent beyde evet seyırcıyı yakaladık dedı:good:
ya evde tek tv de uydu var onda da babamlar farklı yeri izliyo. bi ara baktım ama o sırada da merve neden psikoloğa gittiğini açıklıyodu :) sonra bi daha açtım o sırada da 87 doğumlu olduğunu söyledi:) şuan izlemek istiyorum ama babam " bu ne ya" deyip kapatıyo :)
valla ben kral da barışı bekliyordum..arada zaplarken iki kere denk geldim..birinde metin ersoy un şarkısında calipso yapıyordu..diğerinde erol büyükburç un şarkısında salsa yapıyordu:) geri kalan kısımla ilgili bir bilgim yok..
elmali-turta
31-12-06, 23:30
ben izliyorum dediğin gbi bülent kayabaş dizi hakkında o kadar söyledi merveninde ilk geldiği zamanı kaçırmışım ama açtığımda oyunculuğunun çok rahat olduğunu söylediler çok doğal oynadığını fln söylediler oda teşekkür ederim dedi nilgün belgünde anlatsana fln dedi tam anlatıyodu ama konu konu karıştı pskololog meselesine geçtiler oda konuşamadı:img-wink:
ama dikkat ettiyseniz merve çok rahat birisi. karşısında o kadar usta kişiler var ama -hani tarığa diyoya- dili pabuç gibi. kimseye laf bırakmıyo :) böyle girişken olması onun oyunculuğu açısından çok iyi tabiki. kimsenin karşısından ezilip büzüleyim gibi bi görüntüsü yok. çok rahat ağzındakileri karşısında kim olursa olsun söylüyo. :)
buyukbaba, merve'nin sesini merak ediyordun, izleyebildin mi programı. valla dizi de iyiki kendi sesini kullanmamış. kalın bi ses tonu var. naz karakterine mervenin kendi ses tonu gitmezmişti. zaten merve bu ses tonuyla oynadığı yapımlarda sürekli başkası tarafından seslendirilir :)
ama dikkat ettiyseniz merve çok rahat birisi. karşısında o kadar usta kişiler var ama -hani tarığa diyoya- dili pabuç gibi. kimseye laf bırakmıyo :) böyle girişken olması onun oyunculuğu açısından çok iyi tabiki. kimsenin karşısından ezilip büzüleyim gibi bi görüntüsü yok. çok rahat ağzındakileri karşısında kim olursa olsun söylüyo. :)
buyukbaba, merve'nin sesini merak ediyordun, izleyebildin mi programı. valla dizi de iyiki kendi sesini kullanmamış. kalın bi ses tonu var. naz karakterine mervenin kendi ses tonu gitmezmişti. zaten merve bu ses tonuyla oynadığı yapımlarda sürekli başkası tarafından seslendirilir :)
İzliyorum tarik_naz. Aynen dediğin gibi. :) Ahh Burcu başaran Ahh:)
Ustalara karşı altta kalmıyor doğru ama bunun sebebi girişkenlikten başka birşey. 19 yaş ve biraz nasıl diyeyim deli doluluk, bu şekilde ne olacağını düşünememe gibi durumlar yaratabiliyor. Onun umrunda değil ki yerilmek, başkasının düşeceği durum. Tatlı bir kızcağız.:)
Ve bu kızın gülüşüne bile gülünür. Sadece mimiklerine değil:)
elmali-turta
31-12-06, 23:49
bi daha dizi hakkında konuşmazlar diyodum şimdi reklamlar bitti kürşat başar dediki nilgün ve merve ve bülnt kayabaş vardı o gitti,siz yalanci yarimi çekiyosunuz dme dedi ve gn 1.si oluo dedi nilgün belgün ewt dedi mervede dediki hayır 2. oluyo dedi 1. kaybolan yıllar oluyo dedi nilgün hnım dediki ama arada çok az bi fark oluyo dedi snra merve dediki ama oda starın dizisi dedi yani perşembe akşamları saat 8'de ne kanal d ne star ne atv bizim onümüze geçemiyo dedi bnuda heryerde söylüyorum dedi:)snra kürşat be nilgün hanıma sordu merve nası bi oyuncu diye oda dediki merve çok hiperaktif hemde aşırı dedi ama oyun oynancağı zaman kesinlikle çok ciddidir dedi hatta taklidini yaptı çok komikti:)mervede dedi ewt o disiplinli olduğumdan kaynaklanıo fln dedi snra nilgün belgün devam etti merveyi çok taktir ettiğini söyledi makyaja güzelliğe pek önm göstermediğini onun için oyunun çok önmli olduğunu söyledi ve işini çok sevdiğini söyledi bnm içinde önmli olan o dedi.snra mervede ailesinden aldığı terbiyeden bahsetti okul yıllarında nası olduğunu fln anlattı yalancı yarim için okulunun kaydını 1 yıl dondurduğunu sölyedi:good:
aslında bu programa bıde barıs gıdermıs:img-wink: merve-barıs ıkılısı programlara beraber katılmıyor belk dızının buyusu kacmasın dıye...
Arkadaşlar yılbaşını beraber kutlayacağız galiba burada. Hepinize iyi yıllar diliyorum. Havai fişeğim olsaydı patlatırdım valla :)
arkadaşlar hepinize iyi seneler. 2007'ye birlikte girdik. sene boyunca beraber olmak dileğiyle.
elmali-turta
01-01-07, 00:04
ewt 2007'ye girdik hepinizin yeni yılı kutlu olsun bütün bir yılı burda ve yalancı yarimle geçirmek dileğiyle:happy0064
mutlu yıllar arkadaşlar:happy0064
elmali-turta
01-01-07, 00:15
arkadaşlar farkettiniz mi,mervenin üstündeki gri elbiseyle starda yayınlanan yeni yıl mesajındaki kıyafeti aynı galiba eğer öleyse ikisi aynı gün çekilmiş heralde:)
Mutlu yıllar:) Bizler şimdiden bir aile olduk. Umarım bu ailemiz genişler:)
Mutlu yıllar:) Bizler şimdiden bir aile olduk. Umarım bu ailemiz genişler:)
Ailenin diğer bireyleri şu an zevk-ü safa sürmekteler. Naz'ın dediği gibi "alemlere aktılar arkadaşlar" :)
Ailenin diğer bireyleri şu an zevk-ü safa sürmekteler. Naz'ın dediği gibi "alemlere aktılar arkadaşlar" :)
Sanırım Barış Akarsu konserinden söz ediyorsun:) Cidden, oranın atmosferi ne de güzel olur şimdi. İnsan kendini yılbaşında Yalancı Yarim dizisinin içinde gibi hisseder:) Zira Barış Akarsu'suz bir Yalancı Yarim düşünülemez:)
burcin_kaplan
01-01-07, 01:00
arkadşalarr hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı mutlu bir yıl olur işllahh hepiniz içinn:)
bu arada tabi yalancı yarim doluda biryıl olur işallah:)
arkadaşlar farkettiniz mi,mervenin üstündeki gri elbiseyle starda yayınlanan yeni yıl mesajındaki kıyafeti aynı galiba eğer öleyse ikisi aynı gün çekilmiş heralde:)
doğrudur. sete giden bi arkadaştan 25.bölüm çekimlerinin cuma günü bittiğini duymuştum. merve ve diğer oyuncular yılbaşı nedeniyle birgün izin alabildilerse o günde hepsini aradan çıkartmış olabilirler :)
arkadaslar starın sıtesınde hafta ıcı 16 30 yalancı yarım tekrar yazıyor.
Gunaydin arkadaslar....mutlu yillar....dun aksam birlikte yeni yili kutladiniz:)supersiniz:good:
umarim bu yil hepimiz icin mutluluk ,saglik getirsin....yalani yarim gunlerimiz olsun:)
günaydın arkadaşlar..evet yeni yılın ilk günaydını:))evet dün gece tahmin edildiği üzere merve,cavit çetin,fulya ve ünal bey barışın konserindelermiş vede çok eğlenmişler:))yeni yılın ilk haberi olsun buda:))
herkese yeni yılın ve haftanın ilk gününde günaydınlar.
aman sıkıntılı kalkmayın yataktan yeni yılın bu ilk gününde. eğer sıkıntılı kalktıysak ne yapıyoduk :) belkıs hanım çok iyi öğretti bize bunu. derin nefes alıyoruzzz, içimizdeki negatif enerjiyi dışarıya bırakıyoruzz :) veya sinirliyseniz şuan da, naz'ın yaptığı seansı tavsiye ederim ama bayram günü birilerini kırmak olmaz değil mi :):)
jenn, yeni yılın ilk haberleri senden gelmiş teşekkürler. bizimkiler gönüllerince eğlenmişler anlaşılan. konsere giden medea'dan ayrıntılı bi rapor isteriz ama :) öyle telefonla konser dinletmek olmaz. kıskandım valla burda.
BURHAN AYERİ DEMİŞKİ:
NOTLAR: Son Ütücü'ye Kaynana Semra ve Caner'in çıkarılışı büyük tepki topladı. Sorular ortak; 'Hani bunlar ekranda gözükmeyecekti?'. Mesaj yollayanlar içinde Esra Hanzede'yi temsilci seçtik. Gönül Albayrak, Ayça Erman'ın dizi değerlendirmesine bozulanlardan. 'Ayça Hanım'ın kara listeye aldığı Selena ve Acemi Cadı'yı kızım, yeğenlerim ve arkadaşları hiç kaçırmıyor. Bazı dostlarımız Hırsız-Polis geceleri misafirliğe bile gitmiyorlar. Keza Cennet Mahallesi'ni eğlenceli bulan epey 50 yaşüstü tanıdığım var. Tabii benim yargılarım da kendime göre. Ben, Avrupa Yakası, Yalancı Yarim dışında bir şey izlemiyorum. Ancak, kendi beğenilerimi de genellemeye kalkmıyorum' diyor.
Burhan Ayeri
01 Ocak 2007 Pazartesi, akşam gazetesi web sitesi
jenn, barış'ın sitesine bu haberi eklediğin için de teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, bir süre giremedim çok sayfa eskitmişsiniz.... Bu kadar güzel bir bölümden sonra normal tabi... Yorum kısmına geçersek, benim bu bölümden çıkardılarım:
1. Tarık' ın Naz' a karşı duygularının yoğunluğu; Naz' ın davranış değişikliğinin gerçek olduğuna (kısmen de olsa) inandı ve onu kaybetmemek için bir tek sana aşığım demediği kaldı. Tarık Naz' dan daha cesur davrandı ve ilgisini açıkça belirtti bu bölümde. Naz' ın yaptığı oyun bu haftaki bölümde ayağına dolanacak galiba ama 24. bölümde Tarık' tan emin oldu. Eğer hala Tarık' ın hislerinden şüphe ediyorsa bu sadece Naz' ın şüpheci karakterinin bir ürünü olabilir...:img-hyste Arkadaşlık oyunu 25. bölümde Tarık' ın hamlesiyle bitecek gibi, tabi eğer Naz da Tarık' a gıcıklık diye kendine birini bulmazsa...:) :) . Şaka bir yana Naz bu kız arkadaş olayında yine kıvranan taraf olacak malesef
2. Ayşe' nin Sadri' ye karşı hisleri gerçek aşka dönüşmüş gibi. Barda Tarık yanındayken bile gözleri Sadri' nin üzerinden ayrılmadı. Sadri' nin dürüstlüğünü çok takdir ettim ayrıca, Ayşe' yle aralarında küçük bir yalanın bile olmasını istemedi ve Tarık tehlikesin rağmen gerçeği söyledi... Sadri' nin Hulusi Bey' e de kazan kaldıracağı günleri iple çekiyorum:)
3. Tarık' ın Filiz-Ümit ilişkisinden tek çekincesi: bu yakınlığın gerçeklere açılacak kapıyı aralamasıymış... Ümit bir şey öğrendim deyince "birlikte vakit geçirmelerine izin vermemeliydim" dedi. Mutlaka abi olarak kız kardeşine sahip çıkacak ama Ümit' i tanıyor ve onun iyi biri olduğunu biliyor, bu yönden bir kaygısı yoktur herhalde.
4. Naz, Tarık' la ilişkisini bir kalıba sokmaya çalıştı ama yine aşırıya kaçtı... İkisi de bu bölümde çok şekerdi doğrusu, Nazoşist' le biten replik harikaydı, bardaki konuşmaları, bakışları çok duygusaldı... Bunun üzerine Naz hala oyuna nasıl devam edebilecek göreceğiz, Tarık kendini açıkça ortaya koydu bence..
5. Belgin-Hulusi-Vahi-Belkıs dörtlüsü bu bölümde çok eğlenceliydi, tam dozunda ve keyifli sahnelerdi. Vahi ve Belkıs ilişkisi de dolu dizgin ilerliyor, bu hızla giderlerse Naz ve Tarık' tan önce onların yakınlaşmasını izleyeceğiz. Naz' ın babasıyla konuşmasında dikkatimi çeken bir şey de Naz babasıyla çok sert konuşmadı, Belkıs ile ilişkisini sorgularken sanki böyle birşey olsa Naz' ın tepkisi çok ağır olmayacakmış gibi geldi bana, Aferin demiyecek tabi ama ondan her zamanki gibi aşırı bir tepki gelmeyecek gibi...Tam tersi olma ihtimali yüksek tabi, Naz bu...
6. Bu bölümde Naz' ın kıyafetlerini beğendim, Tarık genelde güzel giyiniyordu ama Naz' ın bazı kıyafetlerini beğenmiyordum. Makyajı ise biraz fazla, Merve zaten çok güzel bir kız bu kadar makyaja gerek yok bence. İlk bölümlerde daha sade bir güzelliği vardı. Yaşını büyütme amacı gütmüyorlarsa ( zaten Naz karakteri de genç biri, neden büyük görünsün) hafif, günlük bir makyaj daha hoş olur bence.
7. Bölümü genel olarak değerlendirirsem her sahnesinden keyif aldığım çok eğlenceli bir bölümdü. 23. bölümdeydi galiba Naz "hatta ara, kafan dağılsın" demiş ve ardında Tarık' ı aramıştı, bu bölümde de Tarık "gitmem gereken yere git" dedi ve Naz' ın odasına gitti. Kendilerine hakim olamıyorlar mı ne???:img-hyste . Devamında Vahi Bey' i odada görünce Barış' ın yüzünün aldığı ifade ve kıvırma çabaları çok komikti. Barış' ın yüz ifadeleri durumu yansıtmada çok başarılı, mimiklerini başarıyla kullanıyor. Naz hala üzerini örtmeye çalışsa da Tarık Naz' a karşı olan duygularını sorgulamaya başladı, Naz' la ilişkisinin hayatındaki önemini bu bölümde dile getirdi.( "gerçekleri öğrenirse sonum olur" diye kendine itiraf ettiği sahnede). aynı kabullenmeyi 25. bölümde Naz' da da göreceğiz gibi geliyor bana, Tarık' ın arkadaşı olmanın pek eğlenceli birşey olmadığını bu bölümde anlayacak ne de olsa... Birde şu Naz' ın karşısına Tarık' tan yakışıklı kimse çıkmayacak galiba, bardaki çocuk bence hoş değildi... Telefonlar yine dönüm noktası oldu... Naz: Kiminle konuşuyorsun? Tarık: Bir bilsem... ile biten sahne gerçekten çok komikti... Yorumumda 'çok' kelimesini oldukça fazla kullandım galiba ama bu dizi çoookkkk güzellllll
Son olarak tekrar herkesin yeni yılını ve bayramını kultarım.....
ayse1903:Arkadaşlık oyunu 25. bölümde Tarık' ın hamlesiyle bitecek gibi, tabi eğer Naz da Tarık' a gıcıklık diye kendine birini bulmazsa...
ayse sanirim ugur kedi mesajini gormedin...bu oyun 27 bolum kadar surecek...Tarik bu:) ve ondan sonra 220 voltluk gerilim geliyor:)
ya tarık son bölümda nazın arkadaşlık oyunlarından sıkıldı ama onun dışında genelde içten içe naza çok gülüyo, onun kıskançlıkları fln tarığı çok eğlendiriyo:D naz arkadaş muhabbetinden vazgeçtikten sonra da bi süre yeni kız arkadaşıyla nazı sinir etmeye dewam edebilir:) bence öyle olucak naz eski naz olur ama bu sefer de tarık onla oyun oynar;)
ceza_cansu
01-01-07, 13:22
Yeni yılın ilk gününde herkese selam arkadaşlar.Uğur kedi gelmiş.Yine bize süper bilgiler getirmiş çok saol.Sen olmasan ne yapıcaz acaba.Tekrar saol.Bu 27. bölümü merak etmeye başladım bile.
Greek_girl
01-01-07, 13:25
bu arada mıllıyet gazetesının verdıgı ekte yabancı damat dızısınde oynayan ruşen karakterı ıle yalancı yarım dızısınde oynayan ayşe karaktarı yanı belgın erdogan sevgılıymış.
aaa cok sasirdim.Yalanci yarim Cuma gunleri yayinlanirken Yabanci Damat dizisiyle rakiptik.Ama olsun A$K engel tanimaz.
Greek_girl
01-01-07, 13:28
ugur kedi hocam sizin de yeni yiliniz ve bayraminiz kutlu olsun.Bayram da bile bizi unutmadiginiz icin ve verdiginiz bilgiler icin cooookkkk tesekkurler.:happy0064
uğur kedi verdiğin yiyolar için çook teşekkürler var ya nası makbule geçti bu bayram günü seninde bayramın v yeni yılın kutlu olsun
Dün yılbaşı gecesi bizim için ayrı özeldi çünkü dizi ekibi bizimle Gölge barda idi :) Cavit Çetin Güner,Fulya Ceylan,Merve Sevi ve Ünal Silver aramıza katıldılar geceyarısına doğru ve beraber çok güzel anlar yaşadık.Yalancı yarim resmi sitesinde de görevim olduğu ve sete de gidip herkesle tanıştığım için beni de tanıdılar ve bayağı bir kaynaştık çok şekerdiler hepsi.O kadar ki Merve Sevi bir şarkıda sahneye çıkarak Barış ile birikte dansetti Barış da ona teşekkür etti.Harika bir geceydi arkadaşlar anlatamam size süperdi :)
oofff ya foto yok mu foto elgiz ablacım fotoooo.bagdada koymadınız ayyy çatlıycam yoksa
Dün yılbaşı gecesi bizim için ayrı özeldi çünkü dizi ekibi bizimle Gölge barda idi :) Cavit Çetin Güner,Fulya Ceylan,Merve Sevi ve Ünal Silver aramıza katıldılar geceyarısına doğru ve beraber çok güzel anlar yaşadık.Yalancı yarim resmi sitesinde de görevim olduğu ve sete de gidip herkesle tanıştığım için beni de tanıdılar ve bayağı bir kaynaştık çok şekerdiler hepsi.O kadar ki Merve Sevi bir şarkıda sahneye çıkarak Barış ile birikte dansetti Barış da ona teşekkür etti.Harika bir geceydi arkadaşlar anlatamam size süperdi :)
benim gecem de süper geçti ama yine de seni çok kıskandımmmm:img-blush
İnsaf ama sabaha karşı eve geldik,lütfen biraz anlayışlı olun olur mu.Ya şimdi düşündüm de; biz yeni yıla baya baya diziyle girmişiz yahu :) :)
Greek_girl
01-01-07, 13:53
valla Medea sen cok sanslisin yaw.Nerde bizde o sans?Yeni yila yalanci yarim ekibiyle girmek cok guzel bi duygu olmali.Buradaki garibanlar icin resim cekseydin iyi olurdu.Senin adina cok sevindim.:happy0064
İnsaf ama sabaha karşı eve geldik,lütfen biraz anlayışlı olun olur mu.Ya şimdi düşündüm de; biz yeni yıla baya baya diziyle girmişiz yahu :) :)
neyse anlayışlı davranacam ne zaman istersen o zaman koy.ne güzel ya çok şanslısın ben dizi ekibiyle girecem yeni yıla var ya of of
çook kıskandım seni
ceza_cansu
01-01-07, 14:00
Vayyy.Medea senin adına çok sevindim.Bunları bize de anlattığın için ayrı sevindim.Tarık-Naz dansını göremedik ama sen Barış-Merve dansını görmüşsün.Ahh ahh keşke bizde bu güzel dansı en azından dizide görsek.
uğu kedi budasın izin verirsen sana bişi sorucam.nazla tarık aşklarını birbirlerine açıkladıktan sonramı tarığın tarık tekellioğlu olduğu anlaşılıcak yoksa herşey ortaya çıktıktan sonramı?çok merak ediorum yanıtlarsan sevinirm.
uğu kedi budasın izin verirsen sana bişi sorucam.nazla tarık aşklarını birbirlerine açıkladıktan sonramı tarığın tarık tekellioğlu olduğu anlaşılıcak yoksa herşey ortaya çıktıktan sonramı?çok merak ediorum yanıtlarsan sevinirm.
yaa ewt bunu ben de çok merak ediyorum!!! yani tarık kendini sewgilisine mi affettirmeye çalışıyo olcak yoksa sewdiği kıza mı aslında bu sorunun cewabı dizinin dewamı hakkında baya fikir werir bizee:img-help:
ama sonuçta senaristlere kalmış bişey ama sevgilisi olursa zor söyler ama ben sevgili olmalarını çok istiyorum o ayrı mesele
yaa ewt bunu ben de çok merak ediyorum!!! yani tarık kendini sewgilisine mi affettirmeye çalışıyo olcak yoksa sewdiği kıza mı aslında bu sorunun cewabı dizinin dewamı hakkında baya fikir werir bizee:img-help:
Arkadaşlar bence bu kadar detay vermez.Hem vermesinde zaten işin sürprizi kaçar.Ne anlamı kalır o zaman?Biz kendi istediklerimizi belirelim.Mesela hepimiz patron şoför aşkını görmek istiyoruz kimlik açıklanmadan önce.Vahi,Ümitten saklanmalar,kaçamak buluşmalar,bakışlar.
İyice uyuz bir hal almaya başladı dizi. Hep başa dönüyor.. Formatı buzoluyor artık naz ın salak ça davranmasından sıkılmaya başladım.. Bence bu aşk olayı çok uzadı. Artık herşey açıklığa kavuşmalı diye düşünüyorum. Dizi 3 yerde geçiyor buda sıkıcı olmaya başladı. Sadri ve ayşe üstüne biraz daha gitmeliler. İyice sıradanlaşmadan senaristlerin el koyması lazım olaya...
İyice uyuz bir hal almaya başladı dizi. Hep başa dönüyor.. Formatı buzoluyor artık naz ın salak ça davranmasından sıkılmaya başladım.. Bence bu aşk olayı çok uzadı. Artık herşey açıklığa kavuşmalı diye düşünüyorum. Dizi 3 yerde geçiyor buda sıkıcı olmaya başladı. Sadri ve ayşe üstüne biraz daha gitmeliler. İyice sıradanlaşmadan senaristlerin el koyması lazım olaya...
senin fikrindir saygı duyarız. ama biraz argo kullanmasaydın iyiydi. hem senaryonun başa döndüğünü söylemişsin. öyle bişey yok. senaryo tam istediğimiz gibi geçiyo. bu bölümlerde aşklarını itiraf edecekler merak etme hatta tarık cephesinde itiraf oldu denilebilir ama gerçeklerin ortaya çıkmasına daha var.
dizi 3 yerde geçiyo demişsin. kaç dizi de sürekli mekan değişikliği oluyo ya da kaç dizide 8-10 tane mekan kullanılıyo. reyting rekortmeni dizi de bile 3 tane mekan var :)
Argo kullandığımı düşünmüyorum. O şeklin başka bir açıklamasıda varmı onuda bilmiyorum.. Bende izliyorum bu diziyi arkadaşım ilk bölümden itibaren herneyse yarışa girmeye iyetim yok iyi seyirler..
birazdan dizinin tekrarı başlayacak..ilk defa evdeyim ve izleyeceğim (gerçi bu bölümü kimbilir kaç kere izledim ama olsun)tatili seviyorum :img-yes:
bu arada dün akşam kanal türk deki prg devamını izledim ..epey uzun sürdü..eskiden sırf tarık a acıyordum..naz ın çenesinden neler çekiyor diye..dün akşamdan sonra barış için de mi üzülsem dedim:)maşallah dil pabuç merve de ..aynı dizideki naz ..yokmuş meğer biribirinden farkları:)
birazdan dizinin tekrarı başlayacak..ilk defa evdeyim ve izleyeceğim (gerçi bu bölümü kimbilir kaç kere izledim ama olsun)tatili seviyorum :img-yes:
bu arada dün akşam kanal türk deki prg devamını izledim ..epey uzun sürdü..eskiden sırf tarık a acıyordum..naz ın çenesinden neler çekiyor diye..dün akşamdan sonra barış için de mi üzülsem dedim:)maşallah dil pabuç merve de ..aynı dizideki naz ..yokmuş meğer biribirinden farkları:)
nowar programın tekrarını mı izledin yoksa dünden aklında kalanları mı söylüyosun. eğer tekrarını yayınladılarsa üzüldüm valla izleyemediğim için. :(
haha, doğru söze ne denir? Bir de o şen kahkahalar yok mu? Dizide Naz'ın "kikikiki" gülüşü yerine, Merve'nin "aaaahaahhahaa" gülüşünü kullansalarmış yer yerinden oynarmış :)
nowar programın tekrarını mı izledin yoksa dünden aklında kalanları mı söylüyosun. eğer tekrarını yayınladılarsa üzüldüm valla izleyemediğim için. :(
yok yok..dün akşamdan aklımda kalanları söylüyorum..başlarında zaplarken görmüştüm de tv de ,sonradan döndüğümde devam ediyordu..programın kapanışına kadar kaldı zaten merve ve nilgün belgün..ama bülent kayabaş erken ayrılmıştı sanırım..
haha, doğru söze ne denir? Bir de o şen kahkahalar yok mu? Dizide Naz'ın "kikikiki" gülüşü yerine, Merve'nin "aaaahaahhahaa" gülüşünü kullansalarmış yer yerinden oynarmış :)
evet dün akşam ben de onu düşündüm ama hemen vaz geçtim:)merve bir kahkaha ya başladı mı dizinin sonunda ağzını kapardı herhalde..o nasıl gülmek ya:)bir de dizideki ses çok güzel..aman merve seslendirme yapmasın:)
yok yok..dün akşamdan aklımda kalanları söylüyorum..başlarında zaplarken görmüştüm de tv de ,sonradan döndüğümde devam ediyordu..programın kapanışına kadar kaldı zaten merve ve nilgün belgün..ama bülent kayabaş erken ayrılmıştı sanırım..
programn tekrarı ne zmn haberiniz warmı arkadaşlar?? bn de izlemek istiyorum da
ya uğur kedi bişe yazmadan gitmiş yaaaaaa:icon_sorr
evet dün akşam ben de onu düşündüm ama hemen vaz geçtim:)merve bir kahkaha ya başladı mı dizinin sonunda ağzını kapardı herhalde..o nasıl gülmek ya:)bir de dizideki ses çok güzel..aman merve seslendirme yapmasın:)
Arkadaşlar öyle demeyin ama belki Merve de bu forumu okuyordur:)Kızın moralini bozmayalım.Bundan önceki dizilerinde kendi sesini kullanmış,bundan sonrakilerde de kullanabilir.
Arkadaşlar öyle demeyin ama belki Merve de bu forumu okuyordur:)Kızın moralini bozmayalım.Bundan önceki dizilerinde kendi sesini kullanmış,bundan sonrakilerde de kullanabilir.
doğru söylüyorsun :)hani dizideki sese alıştık ya ondan kulağımıza öyle gelmiştir..:img-yes:
burcin_kaplan
01-01-07, 16:39
arkadaşlar bence diğer sese alıştığınız için öle gelio:) çünkü neye alışırsanız ilk duyduğunuza yani o her zmn diğerine göre daha iyi gelir alışmış olduğunuz için mesela bende merwenin normal sesine alışmıştım diğer bir çok dizide kendi sesini kullanmıştı çünkü ..programlarda fln da izlediğim için merwenin sesi gayet tatlı geliyor bana..ayrıca çokda şeker bi insan ya ztn diziyi izlemeye başlamamın nedeni tamamen merwe seviydi:)
arkadaşlar bence diğer sese alıştığınız için öle gelio:) çünkü neye alışırsanız ilk duyduğunuza yani o her zmn diğerine göre daha iyi gelir alışmış olduğunuz için mesela bende merwenin normal sesine alışmıştım diğer bir çok dizide kendi sesini kullanmıştı çünkü ..programlarda fln da izlediğim için merwenin sesi gayet tatlı geliyor bana..ayrıca çokda şeker bi insan ya ztn diziyi izlemeye başlamamın nedeni tamamen merwe seviydi:)
Ama burçin o kahkaha sırasında Merve'nin içine başka bir varlık giriyor sanki:) Merve değil o gülen, başka bişi:)
ebru.karaca
01-01-07, 16:59
bugün mazoşist lafını yalancı yarimden sonra ikinci defa duydum. avrupa yakası'nda fatoş, tanrıverdi'ye "mazoşist misin" dedi. ama tanriverdi tarık gibi olup da "hayır fatoşistim" diyemedi.
eeee işte tarık farkı. :) her baba yiğidin harcı değildir böyle iddalı bi aşk sözcüğü söylemek :)
:img-wink: :img-wink: :img-wink:
Dinlettiğin güzel şarkılar için çoook teşekkür ederim Elgizciğim.. Orada olamadım ama sayende -mışım gibi hissettim :) Sizin de ne kadar eğlendiğiniz çoşkunuz ve çığlıklarınızdan anlaşılıyordu zaten. :) Barış'ı ve yorumlarını dinlemek de ayrı bir keyifti.
Tekrar teşekkürler..
ceza_cansu
01-01-07, 17:03
Ya bencede alışkanlıkla ilgili bir şey bu.Mesela ben ilk başlarda Naz'ın sesine alışmakta zorlandım.Merve'nin sesinden sonra o ses tuhaf gelmişti ama şimdide tam tersi.Artık Naz'ın sesine alışınca Merve'nin sesi tuhaf geliyor.Tabi gülüşü hariç.Çünkü Merve'nin gülüşünü hatırlamıyorum ama yazılanları okuyunca çok merak ettim.
vay be taa 6.bölümde hem de naz'ın kıskançlıklarının olmadığı ama tembelliği yüzünden tarık işsiz kalıyomuştu. tabi imdadına zamanın altın çocuğu belgin yetişti. :) ve çok iyi etti
oooo millet boş durmamış.. forum almış başını gitmiş.. bayramda bile ortalık şenlenmişte, benim aklım sevgili medea arkadaşımızın şanşlı zaman diliminde kaldı.. vay be.. alın, piyango çıksa bu kadar sevinir insan.. nasipli bir günmüş efem.. darısı bizim başlara diyeceğimde nasıl olacak bu kestirmek güç.. :) yine bizimle paylaştığı için teşekkürü borç bilirim.. ama orada olmak vardı be demekten kendimi alamadım efem.....
bak bak bak...belgin in naz a tavrı da burada başlamış:)kadın altıncı bölümden beri soruyor...ne bu aranızdaki diye...tarık ın cevabı...amaan bana ne o şımarık kızdan....sen daha ne şımarıklıklar göreceksin ve de hatta mumla arayacaksın deseler gülerdi tarık..ama şimdi bak mumla arıyor o kizi:)
naz: gerçekten o kadar yakışıklı mı yani? (tarık tekelioğlu)
tarık: evet nerdeyse benim kadar :):)
----
filiz: abimi oğluşum diye kaydetmişsin beni filiz
belgin: ne yapayım, seni de kızışım diye mi kaydecektim
6.bölümden hoş replikler :)
ceza_cansu
01-01-07, 17:29
Vay be bu nostalji işi cidden çok güzel oluyor.Belgin hanım akıllı kadın.Daha bu bölümden anlamış bizimkilerin aralarında olucakları.Bu arada birazdan Tarık-Naz aşkının ilk büyük tehlikesi görünücek.Yani Melisa.Ne kadar da özlemiştik:icon_whis:)
naz: gerçekten o kadar yakışıklı mı yani? (tarık tekelioğlu)
tarık: evet nerdeyse benim kadar :):)
----
filiz: abimi oğluşum diye kaydetmişsin beni filiz
belgin: ne yapayım, seni de kızışım diye mi kaydecektim
6.bölümden hoş replikler :)
gerçekten süper replikler. Bu tekrar bölümleri çok güzel oluyor fırsat buldukça izliyorum çok keyifli :)
bu bölümde tarık barda şarkı söledikten sonra giderlerken naz tarığın koluna giriyoooo:)
bi de yine barda naz kalkalm dio tarık da ayıp olur dio, naz da bana ayıp olurken umrunuzda olmuyo ama diooo:img-hyste
ya merwe sewinin sesi hakkında da yorum yapmadan geçemiycem, ben eski diziden alıştığım için seslendirme başta garip gelmişti ama şimdi alıştım;) ama bence yine de kendi sesi de güzel seslendirme yapmasa da olurdu yane:)
la minörden girelim bir yerlerden çıkarız herhalde:img-hyste de parmak oynatmadan çalınan tek çello naz ın çellosuydu bir zamanlar:)hey gidi günler:)o zaten kendi kendini çalıyor benim çalmama gerek kalmadı dedi attı çello yu bir tarafa naz:)
Vay be bu nostalji işi cidden çok güzel oluyor.Belgin hanım akıllı kadın.Daha bu bölümden anlamış bizimkilerin aralarında olucakları.Bu arada birazdan Tarık-Naz aşkının ilk büyük tehlikesi görünücek.Yani Melisa.Ne kadar da özlemiştik:icon_whis:)
Ya ne demessi