PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-2

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ceza_cansu
14-12-06, 22:04
Naz'ın bu seferki kıskançlığı diğerlerinden çok farklı olucak.Hem konu ciddi sonucunda hamilelik bu.Hem de Naz artık bu öpüşme olayından sonra Tarık'a daha da bağlandı.Hatta hastanede demişti ''hayatımın en önemli sorusuna cevap vericekken'' diye.Bakalım 23 de neler olucak???

Buyukbaba
14-12-06, 22:04
Komplo var bu işte. Kıskanıyorlar "yalancı yarim" ratinglerini :)

unseen
14-12-06, 22:05
Arkadaşlar ayşe 217de kalıyordu herhalde tarık gelince dedi ya tek kişilik odaya
aldıralım o yüzden karışıklık oldu...vede ben 20. bölümden sonra buraya yazmıştım
öpüşme gerçekmi değilmi çok konuştuk reyting yarattık senaristlerin bize bir güzel
lik yapacağını söylemiştim...işte sevgili senarislerden güzellik öpüşmeden sonra 2
bölüm geçti hala öğrenemedik...öğrenirizde ne zaman işte orası:bilmim

burcin_kaplan
Şarkılar konusunda aynı fikirdeyiz Burçin, Naz' ın halleri komikti gerçekten. Arada 'yuh' dahi dedim... Ümit' te sıkıntılı Filiz' den bu bölümde espri yapmadı. Ayrıca belitmeden geçemeyeceği Naz' ın aşık tavırları babasına çekmiş. Vahi Bey de pot kırmak da kızından geri kalmadı

:) ewet ya.. wahiyle belkısın halleride bi komedydi:) yıldızlarda havada bgn byaa çoktu dediya onlaradada baya güldüm bu hafta yan karakterlerden hiç sıkılmadım ben nedense..onlarda eğlendirdi beni.. hgele geçen haftaya göre bence çok daha iyiydi olan olaylar gelişenşeyler..
ya arkadaşlar şimdi 23. bölümden baya şey bekliyoruz karamsarlığa kapıldım ya ben şidmi ayşenin önemli bişeyi çıkarsa tarık hastaneden ayrılıpta nazla hangi ara konuşucak ki:icon_sorr alaaah! işllah hayal kırıklığına uğratmazlar bizii!!!

cave77
Bazı yerlerde STAR TV yayını gitmiş..Umarım reytingleri etkilemez...:icon_sorr :icon_sorr

Kablolu da gitmiş evet ama sonra gelmiş sanırım

BaLıKK
rekora koşuyoruz sanırım bu bölüm 64 kişi online:)
valla ne diyim böle bi bölüme böle bi son:icon_sorr 2-3 bölüm çözümlenmez ona yanıyorum bari öle 2 hafta beklediğimize değse de aşk görseeeek...şöle tarık gerçekleri anlatsa bide deseki o gece ne yaşandıysa doruydu dese..zaten ondan sonra Naz yelkenleri suya indirir..ama bence tarık ayşeyi açıklamadan geceyi açıklarsa aşk itirafıda güme gider Naz umursamaz bile...:icon_sorr off çok karışık..üzgünüm...
uğur kedi nerdesin yardıma ihtiyacımız varrrr:icon_sorr:icon_sorr

AfiLLi Aşk
14-12-06, 22:06
bu saatten sonra artık reyting önemli değil de.
bana sanki dizinin sonu geliyormuş gibi geldi. vahilerde tarığın, tekelioğulları ile bağlantısını öğrendi. herşeyin çıkması artık an meselesi gibi bişey oldu.

Medea
14-12-06, 22:08
Ne sonu arkadaşım daha yeni hareketlendi dizi neyapıyorsun? :) Hulusi hakikaten bu bölüm ilk defa itiraf etti oğlunu özlediğini çok şekerdi.Ayrıca Vahi de mahcup delikanlı havalarında Belkıs ile adeta flört etti, çok güldüm hallerine.

Buyukbaba
14-12-06, 22:08
bu saatten sonra artık reyting önemli değil de.
bana sanki dizinin sonu geliyormuş gibi geldi. vahilerde tarığın, tekelioğulları ile bağlantısını öğrendi. herşeyin çıkması artık an meselesi gibi bişey oldu.
Bence tam tersine. Artık herşey Tarık için daha kolay. Artık rahat rahat kendi evine bile gidebilir. Kimse de birşey sormaz. O yüzden dizinin sonu yakınlaşmadı, aksine uzaklaştı gibi geliyor bana.

ayşe1903
14-12-06, 22:09
Benim bildiğim Tarık ( nerden biliyorsun diye sormayın) Naz' ın çıkıp gitmesine izin vermez, vermemeli... Naz da o kızgınlıkla "sen ne biçim adamsın, kızı hamile onun başında bekleyeceğine hala benim yanıma geliyorsun" dese ne güzel olur...

burcin_kaplan
14-12-06, 22:10
arkadaşlar bu arada sizin dediğiniz şu barışma olayınada sanki burda duymuşlar gibi değindiler ya ben onada şaşırdım normalde hiç bi bölüm değinemdiler barışma oalyına tam bizim bu forumda konuşulduğu hafta bişeler dedi hulusi ne işse artık:)
yok yok ben diyorum şu hamile olayını bunların aklına getirmiceeektiik..:(

elifnazzz
14-12-06, 22:10
ya arkadaşlar sonunu göremedim..reklamlardan sonra noldu????
ya bu arada ayşe hamilemiymiş ya?:img-help:

Buyukbaba
14-12-06, 22:11
Kim çıkardı o hamilelik olayını. Bulun getirin. Ceza_cansu muydu? :)

cave77
Yok ya hele ki bu son olaydan sonra bence işler çok daha sarpa sardı,dizi tam tersine bayağı bir uzayacak gibi....şimdi Tarık'ın kendini aklama faslı olacak vs...ohoo daha birsürü malzeme çıkar bu bölümden

ayşe1903
Düğün çorbası fikrini de veren willover' dı zaten

burcin_kaplan
14-12-06, 22:12
Benim bildiğim Tarık ( nerden biliyorsun diye sormayın) Naz' ın çıkıp gitmesine izin vermez, vermemeli... Naz da o kızgınlıkla "sen ne biçim adamsın, kızı hamile onun başında bekleyeceğine hala benim yanıma geliyorsun" dese ne güzel olur...

ewett bencedee kesnlikle katılıyorum sanaa..umarım tarıkbırakmaz onu ölee.. yani ama taırkta şok oldu ne saçmalıyor bu kız diye? keşke akıl edebilse ordaki danışman kıza sormayı ..yada direk nazın arkasından koşsada ii olur..ya uğur kedi hocam bi girsede foruma bi kaç tiyo werse ya bize böle geçmez bu ama:icon_sorr

ceza_cansu
14-12-06, 22:13

Ya bunu bana hatırlatmasan olmaaz sanki:):).Nerde olmıcak şey var gider onu tahmin ederim ben.Zaten beni sinir eden şeyde bu.

ayşe1903
14-12-06, 22:14
ewett bencedee kesnlikle katılıyorum sanaa..umarım tarıkbırakmaz onu ölee.. yani ama taırkta şok oldu ne saçmalıyor bu kız diye? keşke akıl edebilse ordaki danışman kıza sormayı ..yada direk nazın arkasından koşsada ii olur..ya uğur kedi hocam bi girsede foruma bi kaç tiyo werse ya bize böle geçmez bu ama:icon_sorr

Naz' ın peşinden koşsun ki kızın neden kızdığını öğrensin

burcin_kaplan
14-12-06, 22:14

ya acaba ilk ben mi demiştim ki:img-blush walla ben ilklerde dedim gibi sankii:img-in_lo niye yazdım hayy aklımda kalsaydıı yaa!.. gırgır olsun diye yazdık olanlara bak :) arkadaşlar bundan sonra yazdığım şeylere daha çok dikkat edicem walla takip ediliyoruz arkadaşlaR:)

Medea
14-12-06, 22:15
Bu arada Naz'ın telefon çalınca Tarık'a türk filmi benzetmesi yapması çok hoştu."Dizilerde böyle en heyecanlı yere görüntü donar ona benzedi bu " demesine çok güldüm.Bölümün sonu da tam Naz'ın dediği gibi bitti :)

BaLıKK
14-12-06, 22:16
kim bu 217 kim:)başımıızı yaktı yaw:)
valla aklıma birsürü senaryo geliyor gelecek bölümlerle ilgili ama senaristler bizi şaşırtcak gibi...
yani tarıkta benim yüzümmden olabileceğini düşündüm diyerek tuz biber ekti...
bu arada ayşenin apandisi var sanırım ?:icon_sorr

Buyukbaba
14-12-06, 22:16
Arkadaşlar sizden ricam lütfen bundan sonra sadece "aşk" yazın. Kurdeşen olacağım böyle giderse. :)

FİLİZ-TB
14-12-06, 22:17
Yine çok güzel bir bölümdü Naz'ın aşkından deli olması ama bunu itiraf etmekden kaçınması yine de hareketleri ile kendi kendini yalanlaması Tarık'la tatlı atışmaları duyguların belli etmemek için çaba sarf ederken saçmalaması Barış'ın söylediği şarkılar , tam Tarık o geceyi anlatırken telefonun çalması ki ben simdi telefon gelecek diye gergin bekliyordum Vahi Beklıs hanım yakınlaşması Hulusi'nin özür dilemesi ve son sahne benim aklıma gelmeyen korkunç bir yanlış anlama

Buyukbaba
14-12-06, 22:18
Yine çok güzel bir bölümdü Naz'ın aşkından deli olması ama bunu itiraf etmekden kaçınması yine de hareketleri ile kendi kendini yalanlaması Tarık'la tatlı atışmaları duyguların belli etmemek için çaba sarf ederken saçmalaması Barış'ın söylediği şarkılar , tam Tarık o geceyi anlatırken telefonun çalması ki ben simdi telefon gelecek diye gergin bekliyordum Vahi Beklıs hanım yakınlaşması Hulusi'nin özür dilemesi ve son sahne hiç birimizin aklına gelmeyen korkunç bir yanlış anlama
Sorun da bu ya zaten. "Korkunç" bir yanlış anlama.

burcin_kaplan
14-12-06, 22:19
gene italya muhabbetine fln mı girsek ya biz nolur ne olmaz:):)
ya cidden bölüm gerçekten güzeldi ya hele başlrda nazın kendi kendine konuşmaları gene uyumaya çalışıp uyuyamaması :) böle bütün kareler aklından geçiyor ondan sonra sıra öpüşmeye geldi diğer hepsi gerçekti naz ama bundan emin diilsin gerçek olmaya bilir deyişi:) herşey süperdi ya:) bu arada nazın uyuya kaldıktan sonra işte hulusi belgin we belkısın odaya girmesi ardından nazın bi afallaması ne diyeceğini şaşırması gerçekten sonu dışında harika bir bölüm izledik...

ceza_cansu
14-12-06, 22:19
Bu arada Naz'ın telefon çalınca Tarık'a türk filmi benzetmesi yapması çok hoştu."Dizilerde böyle en heyecanlı yere görüntü donar ona benzedi bu " demesine çok güldüm.Bölümün sonu da tam Naz'ın dediği gibi bitti :)

Bende orda Naz'ın dediklerine resmen koptum:):).Çok yerinde bir örnekti bu.Sen kalk koskoca gün içinde çalıcak en uygunsuz zamanı bul.

sel9986
14-12-06, 22:21
bencede çok olmasada güzel denilebilecek bir bölümdü...şu doktorların söylememe hikayesi inandırıcılık noktasından koparan bir etkendi...ve aşk gerçekten alevlendi...:happy0064 .işte en çok hoşuma gidende o...:img-in_lo

burcin_kaplan
14-12-06, 22:21
ahh filiz ahh.. ya bu kızda hep uygunsuz zmnlarda mı arar bu ne böle ya? sanki 10 dak sonra arasa ayşe ölecekti olmaz yani böle bişe.. allah allah yok diyorum bunlar illa bizi strese sokacaklar...
bu arada arkadaşlar uğur kedinin yazdığı yazı nerde kaçncı sayfadaydı şu 23. bölümden tiyolar olan yazı bi bidaha okuyalımda belki bu bölümden sonra aklımıza yeni bişeler gelir?

Buyukbaba
14-12-06, 22:22
Ah şu sonu olmasa. Kaydettim diziyi, sırf sonu yüzünden 2. defa izleyesim yok şu anda. puuffss

ANIL_
14-12-06, 22:22
Bir kaç sayfa geride dün gece yazılan bazı yorumlar var. O yorumları okuman gerekiyor ozqe. Postların üzerindeki tarih ve saatten takip edebilirsin. Sadece arkadaşların temennisi bu itlaya :)

ewet malasef son reklamdan son 15 dkkayı izleyebldm ank da wardı sorun galiba

nowar_77
14-12-06, 22:23
yalnız arkadalşara resmen "komplo teorisi" üretmek üzereyim..yalancı yarim başlayınca giden kablolu tv (tesadüfe bak sadece star) bitince şıp diye geliverdi...yedek anten olmasa izleyemeyecektim..karla karışık yağmurlu da olsa seyrettim ama..çok snirlendim..stara da bir yığın mail attım..madem tekrarını versinler..reyting hesabına da yazdım ..sanırım alacağımız olacak ...

thesunset
14-12-06, 22:24
ben genel olarak bu bolumu cok beyendim...cok komikti,ve hatta beklemdigim kadar romantik sahneler vardi
Naz ın corbasi, , Sadri nin Goz yasları(adam resmen asik), Tarik ve Naz atısmaları:)... Hulusi,Belgin,belkis, Vahi diyalogları veeee meraklar icinde bırakan bir final daha( ne kadar sinirli be sekile olsada:))...
her sey cozulecek,eminim ... sizlerden bu kadar tepki beklemiyordum...sasirdim!!! sonuc amac neydi....bir yol bulmak ve Naz ve Tarik birbirine acilsinlar.....belki senaristler bu yolu tercih ettiler!!!aman sanki sizin aklinida gecmedi:)

BaLıKK
14-12-06, 22:25
kablolunun gitmesi kötü olmuş ratinglerde hem maç hemde bu yüzden düşüş yaşanabilir...
bu arada uğur kedi 23 te romantizm var demişmiydi:icon_sorr :)

unseen
14-12-06, 22:27
İlk ben yazmıştım..ne yapayım ayşe öyle midesini tutunca yemek yemeyince teşhisimi koydum ve bu kız hamile olmasın dedim..buraya yazınca benim gibi
düşünenler olduğunu gördüm..daha sonra naz gibi paranoyak olmaya başladığımızı
düşünüp gülmüştüm......hatta bana kızanlar olmuştu..tamam itiraf ettim..kırın kalemi kesin cezamı...razıyım ...:sad53:

ayşe1903
herkese selamlar. 21'de romantizm az bulunmuş bakıyorum. 22'de ise tarık feci hasta. biriniz yazmıştınız, naz artık bir çorba yapar diye. yapar yapar da nasıl yapar?:) ne çorbası yapar?:) naz bu, hem deli gibi merak eder, hem merakını saklarken saçmalar. siz şimdi bu aşk işte artık mı diyorsunuz? bu daha ne ki, gelecekte öyle bir tırmanacak ki aşk, 220 voltluk bir gerilim alanında kalacaklar. ve bu aşkın itirafı hiç bir şeye benzemeyecek. ama daha tadı çıkacak çok bölüm var. bu hafta yeni karakterimizin adı dolaşmaya başlıyor önce. bu bile hulusi'yi germeye yetiyor. onun merakı bu kadar mı komik olur?:) fakat işte şimdi söylüyorum, 23'te istediğiniz her şey var. aşk, endişe, kıskançlık, hüzün, drama, romantizm, tarık'ın çelebi kahramanlığı ve...a acaip bir... ve de yeni adamımız kim biliyor musunuz: yalçın menteş. şimdilik benden bu kadar. ne demişler, büyükşehir belediyesi çalışıyor.

Tekrar okumak isteyenler için

__SEYMEN__
evt ya çok güsel tarık bu bölümde bi şarkı söledi ya annesine unuttum şarkıyı ya adı neydi hatırlayan varmı:icon_sorr delircem şarkı aklıma glmior

beybolat
14-12-06, 22:28
Bu bölüm güzeldi genel olarak evet sonu çok klişe bitti ama yine de güzeldi.Belginle Hulusi konuşurken sen Tarıkla görüşüyorsun di mi?Nasıl bana benziyor mu?dedi ya çok komikti o sahne:img-hysteBir de Naz'ın beni Berrağa tercih edersin yani çorbasal olarak dediği sahne çok hoştu:)Bence çoğunuzun düşündüğü gibi 2-3 bölüm sürmeyecek bu yanlış anlama önümüzdeki bölüm çözümlenecek ama bölüm boyunca Naz Tarığa ne eziyetler çektirir onu kestiremiyorum:icon_whis

nowar_77
14-12-06, 22:30
evt ya çok güsel tarık bu bölümde bi şarkı söledi ya annesine unuttum şarkıyı ya adı neydi hatırlayan varmı:icon_sorr delircem şarkı aklıma glmior
yeter ki...
Ellerim gözlerim kelepçelerde
Sevda çöllerinde
Geçiyor aylarım yıllarım gecelerim
Sevda zindanlarında

Yeter ki sen sev beni
Yeter ki inan bana

Varlığın dilimde bir yudum su
Sevda çöllerinde
Hayalin serabın yeterdi bana
Sevda zindanlarında

Yeter ki sen sev beni
Yeter ki inan bana

fikret kızılok şarkısı..

sel9986
14-12-06, 22:30
:img-wink: gene italya muhabbetine fln mı girsek ya biz nolur ne olmaz:):)
ya cidden bölüm gerçekten güzeldi ya hele başlrda nazın kendi kendine konuşmaları gene uyumaya çalışıp uyuyamaması :) böle bütün kareler aklından geçiyor ondan sonra sıra öpüşmeye geldi diğer hepsi gerçekti naz ama bundan emin diilsin gerçek olmaya bilir deyişi:) herşey süperdi ya:) bu arada nazın uyuya kaldıktan sonra işte hulusi belgin we belkısın odaya girmesi ardından nazın bi afallaması ne diyeceğini şaşırması gerçekten sonu dışında harika bir bölüm izledik...

:good: bu italya konusunu yeni okudum...gerçekten çok hoş şeyler yazmışsınız,bende keşke dizi italyada geçebilse diyecem ama bir dizi için çok zor olur sanırım...yinede hayal etmek bile güzel:img-wink:

Buyukbaba
14-12-06, 22:31
Gelecek hafta herşey yoluna girecektir, ama ne olursa olsun, sonu böyle olmasa idi dadından yinmeyecekti.

sezinti
Buradan devam ediniz

BaLıKK
aşk, endişe, kıskançlık, hüzün, drama, romantizm, tarık'ın çelebi kahramanlığı

şimdi bu çelebi kahramanlık nerde kullanılcak çok merak ettim..aşk var..ama üstü kapalı birkaç sözle kalır sanırım bu aşk..endişeyi Tarık duyabilir..Kıskançlık bence Huluside olacak..hüzün drama bencede olsun çünkü çok müsait bi bölüm olacak hüzüne...ağlayabiliriz:)bakalım hayırlısı..:)

tılsım16
ya offf ya.. hiç beklemedıgım bı sondu ya zaten dızılerdekı bu yanlıs anlamalara sınır oluyorum...:icon_sorr :icon_sorr ama muthıs bı bolumdu yıne barısın sarkıları olsun nazın kıskanclıkları olsun cok guzeldı... corba olayına hıc gırmıyorum bıle:img-hyste :img-hyste umıtte tarık naz ılıskısıne karsı mı bana mı ole gelıo...??????:img-huh: :icon_conf bu ıs nasıl duzelecekse zaten hala ruya mı gercek mı su olay bı anlayamadık.... sımdı 23.bolumu nasıl beklıcez ya... 23.bolumle ılgılı tuyo fılan var mı??????

sezinti
Sevgili arkadaşlar

Diğer başlıkta devam ediniz

ceza_cansu
14-12-06, 22:33
Acaba Tarık'ın kahramanlığı Ayşe konusunda mı olucak?Aklıma başka bir ihtimal gelmedi.Bu arada yeni başlığımız hayırlı olsun.

burcin_kaplan
14-12-06, 22:34
Tekrar okumak isteyenler için

saol ayşe tekrar yazıyı önelere aldığın için hüzün den we dramadan anladığım ayşenin hastalığıyla ilgili bişeler .. şu tarıkn çelebi kaharamanlığına gelirseek! buda büyük ihtimalle ayşeyle ilgili bişeler olucak..aşk demiş bu aşk her yöne çekilebilir sadri ayşe aşkı ümit filiz aşkı naz tarık aşkı hatta we hatta vahi belkıs aşkı... alaahıım çok mu yücelttik acaba 23. bölümü?? off bak şimdi ya içime bi korku düştü?? ya şu a acaypi bir öpüşme değilseE??:img-in_lo

BaLıKK
14-12-06, 22:35
Acaba Tarık'ın kahramanlığı Ayşe konusunda mı olucak?Aklıma başka bir ihtimal gelmedi.Bu arada yeni başlığımız hayırlı olsun.

aklıma abuk sabuk şeyler geliyor..ayşe gerçekten hamileymiş falan tarık çocuğu nüfusuna alıyormuş :):):)nazlaştım sanırım ben yaa:)

Buyukbaba
saol ayşe tekrar yazıyı önelere aldığın için hüzün den we dramadan anladığım ayşenin hastalığıyla ilgili bişeler .. şu tarıkn çelebi kaharamanlığına gelirseek! buda büyük ihtimalle ayşeyle ilgili bişeler olucak..aşk demiş bu aşk her yöne çekilebilir sadri ayşe aşkı ümit filiz aşkı naz tarık aşkı hatta we hatta vahi belkıs aşkı... alaahıım çok mu yücelttik acaba 23. bölümü?? off bak şimdi ya içime bi korku düştü?? ya şu a acaypi bir öpüşme değilseE??:img-in_lo
Bana kalırsa çok ümitli olmayalım.Hayal kırıklığı olacak gibi geliyor.

ANIL_
bence bu yalnış anlamanın sonunu itirafa bağlayablirler ama bunun için belki yalnış anlaşılmayı 1-2 bölüm uzatabilirler

bu arada bu kaçıncı başlık oldu 22 de bölüm çürüttük hala ana sayfada değiliz üstelik az önce 65 kişi online olmuştu :sad53:

cave77

Benim uğur kedi'nin o mesajında aklımda kalan tek şey "...a acaip bir..." lafı o sağ ve sol taraftaki boşluklara ne gelecek çok merak ediyorum.

burcin_kaplan
14-12-06, 22:36
aklıma abuk sabuk şeyler geliyor..ayşe gerçekten hamileymiş falan tarık çocuğu nüfusuna alıyormuş :):):)nazlaştım sanırım ben yaa:)

baaallııık!! sakıın bak şimdi bunları sen senaristlerin aklına sokmayasın bi hamilleik yazdık onu kullandılar şidmi bunuda kullanmasınlar aman hemn sil mesjını:):img-hyste

ceza_cansu
Cansu yalnızmıyız, demiştim arkadaşlar geldi

Diğer başlığın kilitlendiğini gören arkadaşlar gelirler birazdan.Böyle güzel ve sonu böyle sinir edici bir bölümden sonra bu yorumlar bize yetmez.

ayşe1903
"a acayip bir" yanlış anlama olmasın..:img-hyste :img-hyste :img-hyste

whiteangel
Cansu yalnızmıyız, demiştim arkadaşlar geldi

YENİ başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar. BEN bu gece Tarık ın söylediği şarkılara bayıldım. Hep tam 12 den vuran şarkılardı.En çok da yayını kesilip izleyemeyen arkadaşlara üzüldüm. Umarım tekrarı en kısa zamanda yayınlanır. (Bahaneyle biz de sebepleniriz :):):) )

__SEYMEN__
14-12-06, 22:37
hayırlı olsun yeni başlığımız ayşeye nolmuş olabilirki doktorlara gıcık oldum ama ya insn bi çıtlatır uğur kedinin yazısı nerde bahsetmişsinzi

BaLıKK
"Tarık...a acaip bir...şok geliyor.."
olabilir..sonuçta tarık duyunca şok olucak yanii...bir anlık:)

nesss
Tam olayı anlatırken telefon çalması beni deli etti :( Ya ben bile çatladım meraktan Naz nasıl dellenmesin :D

Şaka bir yana sonundaki "Yalancı Yarim" parçası ile bitmesi ile ben yine dağıldım. Yorum yapacağım ama toparlayamıyorum kendimi :D

ayşenurr
14-12-06, 22:38
bence bu bölüm gayet iyiydi.hiç sıkılmadan izledim.naz tarığa sırılsıklam aşık olmuş.bu bölümde daha iyi anladım.yavaş yavaş birbirlerine yakınlaşma sinyalleri verilmeye başladı.

BaLıKK
14-12-06, 22:38
baaallııık!! sakıın bak şimdi bunları sen senaristlerin aklına sokmayasın bi hamilleik yazdık onu kullandılar şidmi bunuda kullanmasınlar aman hemn sil mesjını:):img-hyste

aman diyim sakın kullanmasınlar bu mesajın taraftarı değilim..:)zaten saçma olur yani Ayşenin hamile olması..hangi arada kimden oldu bu çocuk yahu:)

ayşe1903
14-12-06, 22:39
hayırlı olsun yeni başlığımız ayşeye nolmuş olabilirki doktorlara gıcık oldum ama ya insn bi çıtlatır uğur kedinin yazısı nerde bahsetmişsinzi

diğer başlıkta son sayfada kaldı sanırım

ceza_cansu
Benim uğur kedi'nin o mesajında aklımda kalan tek şey "...a acaip bir..." lafı o sağ ve sol taraftaki boşluklara ne gelecek çok merak ediyorum.

Evet ya bende.Belki bu yanlış anlaşılmasının çözülmesiyşe ilgili birşey olabilir.Aslında bu yanlış anlaşılma 2 bölüm kadar sürer gibi gelmişti bana ama belki haftaya bu ''a acayip bir'' tüyosu bu olayla ilgilidir.

sel9986

galiba biraz uçtun ama yinede bu dizide hiç bişey belli olmaz...bu arada belki tarığın üstüne kalacak işler bi şekilde ve nezda onu kıskandırmak için tekrar oyun oynayacak... ya bende saçmaladım galiba:icon_whis

burcin_kaplan
14-12-06, 22:40
"a acayip bir" yanlış anlama olmasın..:img-hyste :img-hyste :img-hyste

hahaha:) walla doğru ha güzlde uydu walla cuk oturdu yerine:):img-hyste ama ben hala bi öpüşmeyi tercih ediyorum tabiki:):good:

beybolat
14-12-06, 22:41
Ewet bu bizim 103. başlığımız hayırlı olsun:)Yahu o kadar başlık bitirdik(10 oldu galiba) hala anasayfaya alınmadık.Sevgili moderatörlerimiz dizimizi ne zaman anasayfaya alacaksınız?Benim bildiğim bu kadar ilgi gören başlıkları anasayfaya geçiriyordunuz.Bu konuda ayrıntılı bir Ö.M de attım ama cevap gelmedi.Artık bu diziye yeni başlıklar lazım(Bölüm yorumları,Fragman tahminleri,Basında çıkan haberler,Mantık hataları...vs)Ee artık sesimizi duyun lütfen...

Buyukbaba
14-12-06, 22:41
Bu 2 bölüm sürecek bir yanlış anlama değil ki. Tarık gidecek, kolundan tutacak ve ne olduğunu soracak. Yeter ki Naz "Bırak kolumu, sen ne yüzsüz şeysin, hala peşimden geliyorsun" demesin. Tarık bırakır :)

ayşenurr
14-12-06, 22:42
bu bölümü çok beğendim.hiç sıkılmadan izledim.bu bölümde daha iyi anladım naz tarığa sırılsıklam aşık.birbirlerine yakınlaşmalarına çok az bir zaman kaldı.

burcin_kaplan
14-12-06, 22:43
tarık nazın o akdar iyi dawranmasının ardından böle yapmasının altında bişeler olduğunu anlıcak tabiki..helede önceden bırak git diye o kadar bağırmışta bırakıp gitmemiş herşeyi açıklamış bi insan olarak ki o zmn olaylar bu kadar ciddi boyutta değildi..arkadaşlar diyorum sizeee ben bi kapı muhabbeti daha bekliyorum:)

ayşe1903
14-12-06, 22:44
Bu 2 bölüm sürecek bir yanlış anlama değil ki. Tarık gidecek, kolundan tutacak ve ne olduğunu soracak. Yeter ki Naz "Bırak kolumu, sen ne yüzsüz şeysin, hala peşimden geliyorsun" demesin. Tarık bırakır :)

Naz' ın söyleyeceği tam olarak bu; ama Tarık bırakmasın. Naz' ın aşkının farkında, onu görmeye hastaneye kadar gelmiş sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışmalı...

ceza_cansu
14-12-06, 22:45
uğur kedinin yazısı ''herkese selamlar. 21'de romantizm az bulunmuş bakıyorum. 22'de ise tarık feci hasta. biriniz yazmıştınız, naz artık bir çorba yapar diye. yapar yapar da nasıl yapar? ne çorbası yapar? naz bu, hem deli gibi merak eder, hem merakını saklarken saçmalar. siz şimdi bu aşk işte artık mı diyorsunuz? bu daha ne ki, gelecekte öyle bir tırmanacak ki aşk, 220 voltluk bir gerilim alanında kalacaklar. ve bu aşkın itirafı hiç bir şeye benzemeyecek. ama daha tadı çıkacak çok bölüm var. bu hafta yeni karakterimizin adı dolaşmaya başlıyor önce. bu bile hulusi'yi germeye yetiyor. onun merakı bu kadar mı komik olur? fakat işte şimdi söylüyorum, 23'te istediğiniz her şey var. aşk, endişe, kıskançlık, hüzün, drama, romantizm, tarık'ın çelebi kahramanlığı ve...a acaip bir... ve de yeni adamımız kim biliyor musunuz: yalçın menteş. şimdilik benden bu kadar. ne demişler, büyükşehir belediyesi çalışıyor.''

Arkadaşlar yazıyı buraya aldım.Bu ''...a acayip bir...'' yazısı gözümüzün önünden ayrılmasın.

jenn
14-12-06, 22:45
arkadaşlar ben bu bölümü çok beğendim.bu arada sizi tebrik ediyorum hem bölümü izleyip hemde burda yazma becerisini gösterdiğiniz için yani izlerken.valla ben asla konsantrasyonumu bozmadan direk bölümü izliyorum.nasıl konsantre oluyorsunuz bravo yani...sonra gelip yazılarınızı okuyorum.bir telaş bir heyecan var yorumlarınızda.gülümsüyorum okurken:)))))hepinizi birbirinize gaz veriyorsunuz.o güzelliği şöyle bir arkanıza yaslanarak neden izlemesiniz a be arkadaşlarım?.sindirerek,düşünerek,ayrıntıları gözleyerek rahat rahat keyifle izlemek varken ,anında her sahneye yorum yazıyorsunuz..ben şimdi düşüneceğim sabahleyin şöyle salim bir kafayla detaylı yorumumu yazacağım her zamanki gibi:)))))o güzelim şarkılara ne demeli.en güzel yorumlarından ikisini yaptı bu gece barış..harikaydı harika..

ha bu arada son sahne tabiki hastahanelerimizde herzaman görülmesi mevcut bir yanlışlıkdı..dizimizde bir renk olarak kullanılmış.(oda hasta karışıklığı yani).ama iyi şeylere vesile olacak bence:)))

whiteangel
14-12-06, 22:46

BENCE artık asla bırakmaz. Naz ne derse desin:img-yes: Tarık Naz'ın kendini sevdiğini kesin olarak anladı. Çorba tahminlerimiz tuttu arkadaşlar. Hatırlatırım.:) ben NAZO GELİN çorbası demiştim :good: bir arkadaş da DÜĞÜN ÇORBASI demişti. BİNGOOO ikisi birden tuttu:img-hyste :img-hyste :img-hyste

RebeCa
14-12-06, 22:47
selam arkadaşlar ,
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun öncelikle vallaha ne diyeceğimi şaşırdım yanıi bu senarıst takımından korkulur. herkesle aynı fikirdeyim bölüm sonu hariç süper bir bölümdü şimdi ayıkla pirincin taşını.
yorumuma gelince gecenin sözüaşk ve zavallı kelimesını aynı cümle içinde kullanma sonra benım gıbı tek başına kalırsın. bayıldım burdan ılerleyen bölümlerde belgın hanımın acı bir aşk geçmişi oldugu anlaşılacak ve naza bayagı bır ders olacak bu hıkaye.
Naz herzamankı gıbı yıne yanlış anladı olayı tabıı nasıl çözülecek önümüzdeki bölümde fılız ümitı arayacak ,tabıı umıt soguk ve fılız olanları anlatınca umıt te naza ve naz bır daha yanlış yapmanın uzuntusu ıle çırpınacak tarığa yaranmak için tabıı gerçeği öğrenene kadar kök söktürecek o ayrı.bence bu sırada tarık istıfa etmeli daha dgğrusu yeltenmelı ıstıfa etmeye bu neya yanlış anla sonra gerçeği ören gıt adamdan özzür dile
ama uğur kedı ne dedı 23 . bölüm için hersey vsr bekleyecegız artık .
23, bölüm 20yı aratmayacak bence.
bu aarda dızı süper ılerlıyor dıyaloglar müthiş herkesın elıone saglık tekrar
veee
1-belkıs -vahı aşkı
2-belkısın hıkayesı
3-nazın bbasının aşkına onayı kı bıraz zor olacak
4-sadrı -ayşe aşkı
5- filiz -ümit aşkı
6- hulusı -tarık barışması
7- en önemlısıtarık naz aşkı
görüyorsunuz çözulecek çok mesele var arkadaşlar :)

sel9986
14-12-06, 22:51
selam arkadaşlar ,
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun öncelikle vallaha ne diyeceğimi şaşırdım yanıi bu senarıst takımından korkulur. herkesle aynı fikirdeyim bölüm sonu hariç süper bir bölümdü şimdi ayıkla pirincin taşını.
yorumuma gelince gecenin sözüaşk ve zavallı kelimesını aynı cümle içinde kullanma sonra benım gıbı tek başına kalırsın. bayıldım burdan ılerleyen bölümlerde belgın hanımın acı bir aşk geçmişi oldugu anlaşılacak ve naza bayagı bır ders olacak bu hıkaye.
Naz herzamankı gıbı yıne yanlış anladı olayı tabıı nasıl çözülecek önümüzdeki bölümde fılız ümitı arayacak ,tabıı umıt soguk ve fılız olanları anlatınca umıt te naza ve naz bır daha yanlış yapmanın uzuntusu ıle çırpınacak tarığa yaranmak için tabıı gerçeği öğrenene kadar kök söktürecek o ayrı.bence bu sırada tarık istıfa etmeli daha dgğrusu yeltenmelı ıstıfa etmeye bu neya yanlış anla sonra gerçeği ören gıt adamdan özzür dile
ama uğur kedı ne dedı 23 . bölüm için hersey vsr bekleyecegız artık .
23, bölüm 20yı aratmayacak bence.
veee
1-belkıs -vahı aşkı
2-belkısın hıkayesı
4-sadrı -ayşe aşkı
5- filiz -ümit aşkı

birde TEOMAN meselesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayşe1903
14-12-06, 22:54
Naz bu sefer Tarık' ı kovmasın artık, soğuk davransın terslesin ama kovmasın. önce kovuyor sonra hatasını anlayıp özür diliyor...

AfiLLi Aşk
14-12-06, 22:54
veee
1-belkıs -vahı aşkı
2-belkısın hıkayesı
4-sadrı -ayşe aşkı
5- filiz -ümit aşkı

evet bu bölüm de herkesin aşkı ortaya çıkmaya başladı. özellikle vahi-belkıs arasındaki.
ama dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama vahi ilk defa cahide'sine sırtını döndü.belkıs ona herşeyi unutturdu galiba. ilerde naz-tarık evliliğinden önce vahi - belkıs evliliği görebilirmiyiz acaba?

bu arada yeni başlık hayırlı , yayınzedelere de geçmiş olsun diyorum. inşallah cumartesi tekrarını verirler de son 10 dakikası hariç süper geçen diziyi izleyebilirsiniz.

nesss
14-12-06, 22:57
Naz bu sefer Tarık' ı kovmasın artık, soğuk davransın terslesin ama kovmasın. önce kovuyor sonra hatasını anlayıp özür diliyor...

Bencede zaten kovacağını sanmıyorum. Aslında Tarık'a verilecek en büyük ceza Naz'ın ona hiç yokmuşsun gibi davranması olur. Çünkü arada aşk var ve aşk görmemezlikten gelmeye, umursanmaz davranmaya gelmez :D yokmuş gibi davranması hatta hiç birşey yokmuş gibi, umursamaz davranması , hiç hesap sormaması Tarık'ı deli edecektir. Ve deliye dönen Tarık Naz'dan hesap soracaktır. Bu da itirafı getirecektir karşılıklı tartışmadan sonra elbet birinin ağzından dökülecektir "Seni Seviyorum be !" cümlesi :D

ayşe1903
ama dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama vahi ilk defa cahide'sine sırtını döndü.belkıs ona herşeyi unutturdu galiba. ilerde naz-tarık evliliğinden önce vahi - belkıs evliliği görebilirmiyiz acaba?

.

Benimde dikkatimi çekti yazacaktım benden önce davrandın:img-yes: Eline alıp fotoğrafa dalardı normalde bu sefer yerine koydu ve arkasını döndü. Geride bırakmaya hazır olduğu mesajı verildi...Evlilik olur mu bilmem ama aşk yaşanacak gibi

sel9986
Arkadaşlar Bişey Soracam ????? Acaba Teoman Kötü Karekter Olarakmi Giriyor....çünki Her Dizide Bir Kötü Karekter Oluyor...bu Dizidede Cenk,,melisa,,bora Oldu.....şimdi Ise Kimse Yok??????????????????????????????

ceza_cansu
İlerleyen bölümlerde Belkıs'ın Naz'a kendi aşk olayını anlatması çok iyi olur.Belli ki Belkıs aşkla zavallı kelimelerini aynı cümlede kullandığı için çok acı çekmiş.Bu olayın Naz'a anlatılması çok iyi olur.

Buyukbaba
Cumartesi gece yarısı 1:50 de tekrar görünüyor ama, bu hafta geçen haftayı verebilirler geçen hafta olduğu gibi.

jlee
14-12-06, 23:00
Bencede zaten kovacağını sanmıyorum. Aslında Tarık'a verilecek en büyük ceza Naz'ın ona hiç yokmuşsun gibi davranması olur. Çünkü arada aşk var ve aşk görmemezlikten gelmeye, umursanmaz davranmaya gelmez :D yokmuş gibi davranması hatta hiç birşey yokmuş gibi, umursamaz davranması , hiç hesap sormaması Tarık'ı deli edecektir. Ve deliye dönen Tarık Naz'dan hesap soracaktır. Bu da itirafı getirecektir karşılıklı tartışmadan sonra elbet birinin ağzından dökülecektir "Seni Seviyorum be !" cümlesi :D

ne güzel demişsin böyle bi sahne olsa çok iyi olur. belki de uğur kedi'nin bahsettiği "...a acayip bir..." aşk itirafı sahnesidir heh :img-wink:

ayşe1903
14-12-06, 23:00
Arkadaşlar Bişey Soracam ????? Acaba Teoman Kötü Karekter Olarakmi Giriyor....çünki Her Dizide Bir Kötü Karekter Oluyor...bu Dizidede Cenk,,melisa,,bora Oldu.....şimdi Ise Kimse Yok??????????????????????????????

Malesef var şu oda numarasını karıştıran dikkatsiz hemşire... Benim bölüm adına kötü karakterim o

FİLİZ-TB
14-12-06, 23:02
Tarık'ın Naz'ı bırakacığını hiç sanmıyorum kendisinden hoşlandığını biliyor artık ne demişti Naz telefonla aradığında demek böyle Naz hanım oyun istiyorsunuz. Ancak Tarık son sahnede Naz'ın tutumu karşısında çok şaşırdı zaten olayın ne olduğunu öğrene kadar bırakmayacaktın peşini. Uğur kedi'nin bahsettiği Tarık'ın çelebi kahramanlığı sahnesini Ayşe'nin durumunu öğrenmek için doktorlar üzerinde gösterecek olmasın.

sel9986
14-12-06, 23:02
Malesef var şu oda numarasını karıştıran dikkatsiz hemşire...

HAKLISIN AMA DİĞERLERİNE GÖRE ONUN YAPTIĞI SAFİANE BİR HATA BEN KÖTÜ KAREKTER ANLAMINDA MERAK EDİYORUM????????????

ceza_cansu
14-12-06, 23:04
Malesef var şu oda numarasını karıştıran dikkatsiz hemşire...

Ya zaten o kadının ne yapmaya çalıştığı belli değil.Önce kendini komedyen sandı yok hastanın apandisti yerine sizinki alınır demeler sonrada Naz sadece oda numarasını söylediği anda hemen hamile demesi.Sanki koskoca hastanede sadece 217 numaralı odada hasta var.İnsan bir bilgisayarına bakar.Nerdeeee

nowar_77
14-12-06, 23:05
Cumartesi gece yarısı 1:50 de tekrar görünüyor ama, bu hafta geçen haftayı verebilirler geçen hafta olduğu gibi.

ama bu hafta meydana gelen sorundan dolayı haber sonrası iki kuşaktan birinde vermeli tekrarı..pek çok kişi seyredemedi arızadan dolayı ..verir diye umuyorum

bu arada hastanedeki doktorların çift dikiş açıklamalarına çok güldüm..
-nesi var doktor
-bt yapalım sonra açıklayacağım
-yani ciddi bir şey mi
-bir bt yapalım daha sonra açıklayacağım:img-hyste
danışmadaki hemşire de olaydı
-benim kimliğimi vereyim
-hastanın apandisiti varsa sizinkini alırız siz sonra aranızda anlaşırsınız:img-hyste

ayşe1903
14-12-06, 23:05
Arkadaşlar çelebi kahramanlık tanımından ne anlıyorsunuz?

ayşe1903
14-12-06, 23:06
Ya zaten o kadının ne yapmaya çalıştığı belli değil.Önce kendini komedyen sandı yok hastanın apandisti yerine sizinki alınır demeler sonrada Naz sadece oda numarasını söylediği anda hemen hamile demesi.Sanki koskoca hastanede sadece 217 numaralı odada hasta var.İnsan bir bilgisayarına bakar.Nerdeeee

Doğru söylemişsin( yazmışsın) dikkatsizin yanına laubali de demeyi unutmuşum...

DeL1nquenT
14-12-06, 23:07
ya hersey ıyı hosta onumuzdekı bolumde yalcın mentes (teoman) gırıyor. sızce nasıl bırısı olur ne ıs yapar ıyı mıdır kotu mudur ?
Onceden dedıgım gıbı Bu teoman bence Zamanında hulusiyle birlikte zamparalık yapmıs birisi olarak gozumde canlanıyor. Hulusi teomanın adını ve soyadını soledıgıne gore bunun altında kesın bırsey cıkacak sizlerin gorusu nedır acep ?

BaLıKK
14-12-06, 23:08
Allah b ilir bu hamilelik olayı hemşirenin yaptığı bir şakadırr..
az sonra gelir haha sevgilinizin kalbine indi sanırım özür dilerim der tarık'a..
çok kıl bi hemşireydi yani...
valla şu çelebi kahramanlık nedir hala anlamadım...:icon_whis

Medea
14-12-06, 23:09
Kablolu gitmiş vs dendi ama bu o bölgeye yada semte has bir arıza olmalı herhalde.Ben İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorm ve bir sorun yoktu bizde ve dzyi tamamen izledik.Bu da gösteriyor ki o kablo yayın gitmesi ülke genelinde bir durum değil ayrıca gittiyse her kanal etkilenir bundan bir şekilde.

nesss
14-12-06, 23:11
Benimde dikkatimi çekti yazacaktım benden önce davrandın:img-yes: Eline alıp fotoğrafa dalardı normalde bu sefer yerine koydu ve arkasını döndü. Geride bırakmaya hazır olduğu mesajı verildi...Evlilik olur mu bilmem ama aşk yaşanacak gibi

Ama bence orda sanki Cahide'sinden izin ister gibiydi. Cahide'm seni çok özlüyorum, çok seviyorum ama senin gibi yürekten sevebileceğim, içimi açabileceğim biri var der gibiydi :) Bilmem ben öyle hissettim :D

Vahi bey Cahide'sini unutacak hele hele yeniden aşık olacağı birisi için Cahide'sinin resmini bir köşelere atacak biri değil. Olmamalı da açıkcası!

Sevdiklerimizi kaybedebiliyoruz ama tekrar kalbimizi birisine açtığımızda kaybettiklerimizi asla unutmayız. Sadece en güzel köşemizde saklarız. Biliriz ki bizim mutluluğumuz onlarında mutluluğudur :)

nowar_77
14-12-06, 23:14
Kablolu gitmiş vs dendi ama bu o bölgeye yada semte has bir arıza olmalı herhalde.Ben İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorm ve bir sorun yoktu bizde ve dzyi tamamen izledik.Bu da gösteriyor ki o kablo yayın gitmesi ülke genelinde bir durum değil ayrıca gittiyse her kanal etkilenir bundan bir şekilde.

her kanal bir şekilde etkilenmemişti ..sadece star ın sinyali yoktu..ve çeşitli illerdeki pek çok kişi izleyememiş...en azından yalova-denizli-bursa da yoktu çünkü tel açtım sordum

nesss
14-12-06, 23:15
Birde Naz Tarık gittikten sonra dedi ya

"Bir konuda da tek olayım" diye işte orası çok hoşuma gitti :)

Aslında bilmiyo ki zaten tek!

Tek çünkü :

-eminim kaprislerine bu kadar katlandığı tek kız-eminim hakaretlerine birşey demeden yuttuğu tek kız
-eminim sürekli şarkı söylediği tek kız

hatta bunları bayağı sayabiliriz :)

ayşe1903
14-12-06, 23:16
Cahide hala önemli tabi, benim demek istediğim eskiden herşeyi Cahide' yle paylaşırdı:kendi sorunlarını, çocuklarını sorunlarını.. ama şimdi Belkıs Han. konuşabiliyor. Bu Cahide' ye verdiği değeri değiştirmez ama Belkıs Han. verdiği değeri gösterir...

ceza_cansu
14-12-06, 23:18
Evet ya ''bir konuda da tek olayım dişimi kırıcam'' kısmı beni de güldürdü.Bencede bir sürü şey sayabiliriz.En önemlisi de Tarık'ın aşık olduğu tek kişi olmalı Naz.

unseen
14-12-06, 23:19
Arkadaşlar geçen hafta ayşenin hamilelik teorimden sonra şom ağzımı açtım...ve ağzımdan çıkan tarığın çelebi kahramanlığı ile ilgili Türk filmi teorimi az sonra yaza
cağım...yazacaklarınızı şimdiden tahmin edebiliyorum paranoyanın böylesi....ama
ben yinede yazacağım..:img-wink:

elmali-turta
14-12-06, 23:19
nessscim ayşeyi gerçekte kötü adamlardan kurtarmadığı için belki kötü adamlardan da kurtardığı tek kızdır...:img-wink:

ANIL_
14-12-06, 23:20
her kanal bir şekilde etkilenmemişti ..sadece star ın sinyali yoktu..ve çeşitli illerdeki pek çok kişi izleyememiş...en azından yalova-denizli-bursa da yoktu çünkü tel açtım sordum

ank da 5-6 arkdsa sordum hepsinin gitmisti yayını yalnız ben kablolu gidince antenden denedim ordada yoktu star

opas
14-12-06, 23:22
Ama bence orda sanki Cahide'sinden izin ister gibiydi. Cahide'm seni çok özlüyorum, çok seviyorum ama senin gibi yürekten sevebileceğim, içimi açabileceğim biri var der gibiydi :) Bilmem ben öyle hissettim :D

Vahi bey Cahide'sini unutacak hele hele yeniden aşık olacağı birisi için Cahide'sinin resmini bir köşelere atacak biri değil. Olmamalı da açıkcası!

Sevdiklerimizi kaybedebiliyoruz ama tekrar kalbimizi birisine açtığımızda kaybettiklerimizi asla unutmayız. Sadece en güzel köşemizde saklarız. Biliriz ki bizim mutluluğumuz onlarında mutluluğudur :)

Bence de bu sahnede Vahi Cahide'den izin istiyor gibiydi. Yaa bu arada tarık_naz nerelerdesin?

Buyukbaba
14-12-06, 23:22
Arkadaşlar, diziyi fırsatınız varsa yeniden izleyin. Hele şu Naz'ın yatakta " bitti tarık, yok artık, tarık marık yok" derken ellerini çırpışına dikkat edin. Çatlayacaksınız. :)

ayşe1903
14-12-06, 23:27
Teoman karakterinin sanatsal yönü ağırlıktaydı di mi? hulusinin arkadaşı olduğunu pek sanmıyorum. Belgin' in eski bir arkadaşı olma ihtimali bana daha yakın geliyor...

bülbül
14-12-06, 23:35

Ankara'da da bazı arkadaşlarda yokmuş..son 20 dakika gelmiş...:img-pilot

nesss
14-12-06, 23:36
Teoman çok eğlenceli bir karakter olacağı kesin. Hulusi de tanıdığına göre ve direk ismini bildiğine göre çok ama çok yakından tanıdığı belkide paylaştığı birisidir :D

Belgin'i ondan kıskanacağı kesinde bakalım ne şamatalar kopacak :)

Bu arada Hulusi'nin oğluna duyduğu özlem çok güzeldi tabi sonunda bisiklet ile üzerine yürümesi çok komikti heheh :)

Medea
14-12-06, 23:38
Üstüme iyilik ,Ayşe'nin hamile olabileceğini ciddi ciddi düşünmüyorsunuz değil mi?Yahu kız kimsenin elini bile tutmadı ne hamilesi?Meryem ana mı bu? :) :)

bülbül
14-12-06, 23:38
bütün Bunlari Okurken ümit'in Hakkini Yememek Lazim Derim Ben...kisa Ama çok Etkili Oynadi...bu çocuk Gerçekten Iyi Bir Oyuncu...umarim Onu Da Uzun Yillar Içinde çok Daha Iyi Yerlerde Görürüz...

AfiLLi Aşk
14-12-06, 23:43
hulusi'nin oğluna özlemi böyle duygusalsa , barışmaları nasıl olur bi de siz düşünün. ağır yük bahanesiyle ne kadar güzel anlattı oğluna olan özlemini. tarığın hasta olduğunu duysaydı kesin bişeyler yapardı ve baba-oğul barışması olurdu. ama senaristler de işi biliyo önce özlem sonra barışma. :)

ayşe'ye de çok üzüldüm ya. tarığı gözünce kızın için parçalandı.
tarığın sadri'nin içini rahatlaması iyi oldu. şimdi sadri daha fazla ayşe'nin üzerinde duracak. aradaki tarık engeli kalkmış oldu.

bu arada belkıs hanımın "zavallı aşık kız" hikayesini çok merak ettim. ve bunu mutlaka naz'a anlatmalı.

whiteangel
14-12-06, 23:43
Arkadaşlar çelebi kahramanlık tanımından ne anlıyorsunuz?

yani alçakgönüllü bir kahramanlık. hani öyle dan dan kafasına vuran türden değil de.. Hani kimseciklere belli etmeden tamamen iyi niyetle ve de saklı gizli gibi gibi.. ee bu saatte bu kadar anlatılır hocam.:img-hyste yarın salim kafayla daha detaylı ve esaslı bir açıklama yaparız. :img-hyste

ayşe1903
14-12-06, 23:44
Naz' ın kardeşin çok bağlı bir abla olarak Ümit' i dinlemesi gerekiyor, 23. bölümde iki kardeş arasında güzel bir konuşma umuyorum. Naz bu sinirle abisini düşünüp Filiz' in notunu peşin olarak verecektir büyük ihtimal ama tersini yaparsa kardeşine iyilik yapmış olur.

ceza_cansu
14-12-06, 23:45
Tarık'ın kahramanlığı bana Ayşe'yle ilgili olucak gibi geliyor.Yani o kadar test yaptılar kıza demekki önemli bir hastalığı var.Belki para olarak yardım eder ya da ne bilim Ayşe ameliyata alınır kan gerekir vs.

nesss
14-12-06, 23:46
bütün Bunlari Okurken ümit'in Hakkini Yememek Lazim Derim Ben...kisa Ama çok Etkili Oynadi...bu çocuk Gerçekten Iyi Bir Oyuncu...umarim Onu Da Uzun Yillar Içinde çok Daha Iyi Yerlerde Görürüz...

Kesinlikle katılıyorum. Ta Hayat bilgisinde izlerken belliydi aslında. Daha 19 yaşında ama ilerledikçe daha güzel işler yapacağından eminim. Zaten yapmalı çok yetenekli ve sempatik.

Ümit deyince, çok üzüldü yaw. Haklı olarak tabi ama onun tarafından bakınca. Hafta ya umarım Filiz tarafından ilgisini belli ederek gerçekleri öğrenir:D Filiz bu yanlış anlaşıllayı telafi edecektir. Açık sözlü biri olarak bu işi kolay çözer. Bizimkiler gibi yalancı değil ki:D

ANIL_
14-12-06, 23:48
Kesinlikle katılıyorum. Ta Hayat bilgisinde izlerken belliydi aslında. Daha 19 yaşında ama ilerledikçe daha güzel işler yapacağından eminim. Zaten yapmalı çok yetenekli ve sempatik.

Ümit deyince, çok üzüldü yaw. Haklı olarak tabi ama onun tarafından bakınca. Hafta ya umarım Filiz tarafından ilgisini belli ederek gerçekleri öğrenir:D Filiz bu yanlış anlaşıllayı telafi edecektir. Açık sözlü biri olarak bu işi kolay çözer. Bizimkiler gibi yalancı değil ki:D

filiz yalan söylemekten çok ortadaki yalanları birleştirmekte daha başarılı :img-hyste

whiteangel
Bence Ayşe'nin hastalığı apandisit. Belirtiler onu işaret ediyor.Patlamış bile olabilir. Yüzü resmen yeşil bir renk almıştı.
Tekelioğlu ailesi yalancılıkta birbiriyle yarışıyor.Belgin Hanım OĞLUŞUNU görebilmek için nasıl süsledi,alladı,pulladı ...Çok eğlendim ben bu bölümde çooookkk..
Hamilelik de nerden çıktı yaa.. Hamile olanlar öyle acı çekip hastanelik olmaz ki. Valla Naz'a derken biz yy topici cümleten paranoyak olduk.:):):)

ayşe1903
yani alçakgönüllü bir kahramanlık. hani öyle dan dan kafasına vuran türden değil de.. Hani kimseciklere belli etmeden tamamen iyi niyetle ve de saklı gizli gibi gibi.. ee bu saatte bu kadar anlatılır hocam.:img-hyste yarın salim kafayla daha detaylı ve esaslı bir açıklama yaparız. :img-hyste

Sağol whiteangel, bu tanımdan yola çıkarsak bu kahramanlık Ayşe' ye yapılabilir. Para yardımı yapabilir ama kimden olduğunu söylemeyebilir... Peki parayı nerden bulacak? babasından isteyebilir mi acaba?

ceza_cansu
14-12-06, 23:49
Zaten dizide en rahat aşklarını yaşıcak olan çift Filiz-Ümit.Belkide bu yüzden hala aşkı başlatmadı senaristler.Filiz de Ümit de açık sözlü bir olay olsa ikiside ne sormak istiyorlarsa anında sorarlar birbirlerine.Aralarında asla nedensiz bir kıskançlık bile yaşanmaz.Aşk bir başlasın gerisi kolay.

Medea
14-12-06, 23:52
Biraz önce Alo starı aradım.Yetkili bayana yalancı yarim dizisi sırasındaa kesinti olduğunu kabloluda ve çoğumuzun izleyemediğini belirttim bir genel arıza mı var diye sordum.O da böyle bir arızanın yaşandığını,farkında olduklarını ve çok yerden çağrı aldıklarını söyledi.Dizinin tekrarının verileceğini de belirtti.Bölgesel bir durum mu yoksa ülke genelinde mi dediğimde ise genelde böyle bir durum olduğunu söyledi.

jlee
14-12-06, 23:54
Hulusi Bey'in o kadar bölüm sonra ilk kez "Tarık'ı özledim" demesinde bi iş var kesin yakın bi tarihte bu konuyla alakalı bi gelişme olur. Kullanılır bu. Ayrıca bugünkü hastane sahnelerinde Ayşe yerine Filiz'in kimliğini vermesi de boşuna değildi diye düşünüyorum. Onunla da ilişkili bişi olmalı di mi :) bu bölümde olmadı öyle değil mi dikkatimden kaçmış da olabilir. Biriniz demişsiniz gerçi kızın soyadını görünce nasılsa bu zengin biz yeryüzünde ne kadar tetkik varsa yapalım diye. Görücez bakalım yeni bölüm nelere gebe. Uf gebe dedim de aklıma o hemşire geldi pff...

nesss
14-12-06, 23:54
Ayşe'nin Tarık'ı gördüğünde öyle ağlaması beni bile ağlatacaktı. Bu kız gerçekten ama gerçekten aşıkmış valla. Tamam sevdiğini biliyorduk, hatta bir arada sevgisi yüzünden cadı bile olmuştu :D Ama bu hastalandığında Tarık'ı görünce ne kadar kötü oldu. Aslında Tarık'ın aşkı yüzünden kendini ne hale düşürdüğünü anladı belki, acısı üzüntüsü bundandı. Tabi Tarık'a da kızgın. Ne bileyim bu konuda çokta kızamıyorum. Çocukluktan kalma bir aşkı hep büyüttü içinde Tarık'ta da aynı sevgi olduğuna inandı ( sağolsun Tarık da yardımcı oldu bi nevi, onu ziyarete geldiğinde bakışmalar, çiçek almalar, yemek yaptırmalar). Ama tabi birazda Hacer ana sayesinde imkansız oldu bu aşk. Tüm bu olaylardan sonra Sadri duyduğu bence şuanlık aşk değil. Hele kalbinde hala Tarık acısı varken. Ama çok seviyor Sadri'yi hemde minnettar. Çünkü ayşe'nin başkasına aşık olduğunu düşündüğünde bile hep yanında oldu. Her zaman korudu ve kolladı....

jenn
14-12-06, 23:58
Sağol whiteangel, bu tanımdan yola çıkarsak bu kahramanlık Ayşe' ye yapılabilir. Para yardımı yapabilir ama kimden olduğunu söylemeyebilir... Peki parayı nerden bulacak? babasından isteyebilir mi acaba?

sizce tarık parayı nerden bulabilir..düşünün bakalım..?tarık en iyi hangi işi yapıyor:)))..ayrıca bir ayrıntı.hastahaneye ilk geldklerinde filiz kimliğini bıraktı .ve o kimlik kameranın açısına alındı.yani hastahane personeli filiz tekelioğlunu biliyordu.bunca tahlil v.s acaba bu zengin hanımı biraz yolalım mantığı olmasın:)))herne kadar filiz kim olduğumu söyleseydim desede.onlar çoktan öğrendi:))

Medea
15-12-06, 00:02
İş Tarıka dayanabilir ,Filiz kim olduğunu dese de.Tarık belki de Ayşeyi kırdım bari yararım dokunsun diye yarışmayı kabul edebilirmi acaba para için?

ayşe1903
15-12-06, 00:03
sizce tarık parayı nerden bulabilir..düşünün bakalım..?tarık en iyi hangi işi yapıyor:)))..ayrıca bir ayrıntı.hastahaneye ilk geldklerinde filiz kimliğini bıraktı .ve o kimlik kameranın açısına alındı.yani hastahane personeli filiz tekelioğlunu biliyordu.bunca tahlil v.s acaba bu zengin hanımı biraz yolalım mantığı olmasın:)))herne kadar filiz kim olduğumu söyleseydim desede.onlar çoktan öğrendi:))

Yarışarak kazanır eğer kendi bulacaksa parayı ve eğer yarışırsa kimliği tehlikeye girer, Filiz' in Tekelioğlu olduğunun öğrenilmesinin nasıl bi etkisi olabilir gidişata

nowar_77
15-12-06, 00:03

tarık iki işi iyi yapıyor..iyi şarkı söylüyor..iyi araba kullanıyor..hangisinden kazanırsa kazansın bize uyar..şarkıcılıktan kısa zamanda çok para işi zor ama taaa eskilerde kalan bir yarış teklifi var..tekrar gündeme gelebilir..

jenn
15-12-06, 00:07
tarık iki işi iyi yapıyor..iyi şarkı söylüyor..iyi araba kullanıyor..hangisinden kazanırsa kazansın bize uyar..şarkıcılıktan kısa zamanda çok para işi zor ama taaa eskilerde kalan bir yarış teklifi var..tekrar gündeme gelebilir..

yarışsın yarışsın.özledik yarışmasını:)))yani umarım yarış sahneleri olur.ben şahsen memnun olurum.bakalım göreceğiz:)))

yalut
Bence de güzel bir bölümdü. Yeni aşk kıvılcımları, diyaloglar ,parçalar ,süpriz son ve hele son sahnedeki jenerik müziğimiz hepsi çok güzeldi. Son sahnede yanlış anlaşılma ile tam yerinde bitti. Soru işaretleri ve tahminlerle bir hafta daha bekliyeceğiz.Günlerdir bu günü iple çekip izleyemeyen arkadaşlar için çok üzüldüm. İnşallah Star tv yerinde bir saatte tekrar verir.

ceza_cansu
Eğer parayı Tarık kendi bulucaksa yarış olayı tekrar gündeme getirilir.Sonucunda saolsun senaristler en ufak bir olayı bile asla atlamıyorlar.Yarış teklifi Tarık'a tekrar yapılırsa teklifi belki kabul edebilir.Hem kendini Ayşe'ye karşı da suçlu hissediyor.

unseen
15-12-06, 00:08
Arkadaşlar önümüzdeki hafta beklenenTarığın çelebi kahramanlığı Ayşe ile ilgili olacak büyük ihtimalle...vede çelebi dendiğine göre epey etkili bir kahramanlık yap
masını bekliyorum Tarıktan..şöyle Türk filmi tadında kahramanlık..eee durum böyle
olunca benimde aklıma neler geldi neler...Ayşe hasta muhtemelen ameliyat olacak
kan lazım olur kanıda Tarık verir..bunu düşündüm yok dedim bu beni kesmedi....
çelebi kahramanlık için bu basit olur dedim sonra ya böbrekleri iflas ettiyse(Ayşe
hastaneye giderken yan tarafını tutuyordu)acil bir böbrek aransın bizim Tarığın böbreğide aranan böbrek dokularına uysun Tarık hiç düşünmeden hemen böbreğini
vermeyi önersin alın size çelebi kahramanlık..GÜLMEYİN...Ayşe hastede olunca bir
hastalıkta söz konusu olunca benim aklıma böyle bir kahramanlık geldi...epey bi uçtum ama olsun...bu dizi beni acayip bir insan yaptı neler düşünüp yazıyorum
allahım...:icon_sorr .

Buyukbaba
15-12-06, 00:09
Para mesele değil artık. Filiz'in tekelioğlu olduğunu herkes, özkul ailesi dahil, biliyor. Yani Tarık ın yarışmasına lüzum yok. Filiz verir gerekli parayı.
Bu bölümün en önemli noktası bana kalırsa, Naz'ın artık Tarık la olan öpüşmesini hayatının en önemli olayı olarak adletmesi. Buna bir arkadaşım değinmişti. Sadece "seni seviyorum" demediler. Ama bir müddet daha dememeliler zaten.

opas
15-12-06, 00:09
Bence Ayşe'nin durumunda paraya ihtiyaç söz konusuu olur ve de bunu Tarık çözmeye çalışırsa çok saçma olur. Sonuçta orada Filiz de var. Her ne kadar Hacer Ana'dan bu durumu gizleseler de Filiz olayın ciddiyetini anne ya da babasına bir şekilde açıklar. Bence bu durumda Tarık bir şeyler yapmaya çalışırsa bu çelebi ama biraz da fuzuli bir kahramanlık olur. Yaa tarık_naz nerdesiiiiin?

AfiLLi Aşk
15-12-06, 00:10
ben çelebi kahramalığının ne anlamda olduğunu anlamadım ama. tarık bi kahramanlık daha yapacaksa ve bunda ayşe olacaksa yaptığı kahramalığı sadriye yıksın. herşeyi sadri yapmış gibi olsun.

yaptığı iş çelebi kahramanlığı ama kendisi gizli kahraman.

ayşe kendisine yapılan iyiliğin sadri tarafından yapıldığını bilsin ki hayatından tamamen tarığı çıkarsın.

ayşe1903
15-12-06, 00:13
ben çelebi kahramalığının ne anlamda olduğunu anlamadım ama. tarık bi kahramanlık daha yapacaksa ve bunda ayşe olacaksa yaptığı kahramalığı sadriye yıksın. herşeyi sadri yapmış gibi olsun.

ayşe kendisine yapılan iyiliğin sadri tarafından yapıldığını bilsin ki hayatından tamamen tarığı çıkarsın.

Sadri böyle birşeye göz yummaz ki, zaten Ayşe' yi Tarık' tan kıskanıyor bi de üstüne bu onu rahatsız eder. Ayrıca Sadri Ayşe için serserilerle dövüştü, kahramanlık sınavından geçti çoktan

Buyukbaba
15-12-06, 00:16
Şu çelebi sözcüğünü google dan aratın birkere. İlk sayfada başlığı sadece "çelebi" olan bir sonuç çıkacak. Girin ve bir okuyun derim.

nowar_77
15-12-06, 00:19
Bence Ayşe'nin durumunda paraya ihtiyaç söz konusuu olur ve de bunu Tarık çözmeye çalışırsa çok saçma olur. Sonuçta orada Filiz de var. Her ne kadar Hacer Ana'dan bu durumu gizleseler de Filiz olayın ciddiyetini anne ya da babasına bir şekilde açıklar. Bence bu durumda Tarık bir şeyler yapmaya çalışırsa bu çelebi ama biraz da fuzuli bir kahramanlık olur. Yaa tarık_naz nerdesiiiiin?

iş türk filimi esintili diziye dayanınca mantık biraz devre dışı kalıyor..bundan önce ayşe nin harç parası için hacer anne evi satmaya kalktığında bir yığın dolap çevrileceğine sadri hulusi ye durumu çıtlatsaydı para işi çözülürdü..vemem mi derdi hulusi..ama çıtlatmadı..aynı mantıkla yine tarık a muhtaç olunabilir:img-wink:

nesss
15-12-06, 00:20
Ahmet İnam'ın izniyle yayınlanmıştır, teşekkür ederiz.

Çelebi

Çelebi, tarihsel, kültürel çağrışımları yoğun olan bir sözcük. Çağımın insanlarını tanımada, belli özellikleri olan bir grup insana "çelebi" sözünü yakıştırmaktan çekinmiyorum. Garipler ve mahzunların yanında yer alırlar. Garipler kadar yalnız, mahzunlar kadar yoğun hüzün yaşayan insanlardan değildirler. Çelebilerin dikkat çekici özelliklerinden biri içtenliğidir. İnsanlara güvenmesi. "İnsan sıcaklığı" ile dolu olması. İyimserliği. İyimserliği elbette, bilgi ve zekâ eksikliğinden kaynaklanmaz, duyarsız, kaba bir insan değildir çelebi. Eksikliklerinin, sorunlarının, yetersizliklerinin, perişanlığının, dünyanın gidişindeki haksızlığın farkındadır. Derinden derine duyduğu acı, ruhunun "çok diplerinde" yaşanır. Çelebiyi hep gülümserken görürsünüz. Gülümsemesi yüzüne yapıştırılmış bir yama gibi durmaz. Çektiği acılar yaşam karşısındaki duyarsızlığından gelir. Acıları onu güzelleştirmiş, sevimli kılmıştır.

Bir anlamıyla "acıların çocuğu"dur çelebi, oysa acıdan hiç söz etmez. Acı çekmekten övünen, karamsarlık, asık yüzlülük, saldırganlık şampiyonu "entellere" hiç benzemez. Acının şirin kıldığı bu sevimli insan uzatıverir avucunu avucunuza, tutmazsanız, kızmaz; anlar, geri çeker. Saldırganlık duygularını mizahın, sporun, dansın, müziğin yoğunluğunda eritebilmiştir. Öfkelenmez. Hınç duymaz. İntikam duyguları taşımaz.

Kendinden memnundur. Neden? Çelebi yaşam enerjisini nereden alır? İnsan sevgisinden. Nasıl olup da insanları sevebilmektedir. Kendini sevebildiği için. Peki, neden kendini sevebiliyor? Çünkü güvenebiliyor. İnanabiliyor. Bağlanabiliyor. İnsanlara, geleceğe, kendisine güveninin ardında ne var? Hiç düş kırıklığına uğramıyor mu? Uğramaz olur mu? Bu denli duyarlı bir insanın, bağlanıp, kendini duygularına, düşüncelerine, inançlarına, sevdiklerine, söz verdiklerine adayabilen insanın sık sık umutsuzluklara düşebildiğini beklentilerinin gerçekleşmediğini gözlemleyebilirsiniz. Çelebi, bunca sıkıntıya, çileye katlanmayı bilendir. Neden? Sıkıntılardan kaçmadığı, onları kabul ettiği için. Yitirdiklerini görür, karşılaşır onlarla. Çaresizlikleriyle muhabbete geçebilir: "Elbette, ben buyum. Artılarım ve eksiklerimle böyle biriyim ben. Böyle biri olarak yaşayacağım. Böyle biri olarak gökyüzünün altında yeryüzünün üstündeyim. Acılarımı bir paratoner gibi çeker, gökyüzüyle yeryüzü arasında bir köprü olduğumu duyarım. Acılarım yalnız bana özgü değildir. Diğer insanlarla birlikte yaşıyorum. Acılarım beni güzelleştirmek, olgunlaştırmak, beni yaşadığım dünyada öteki insanlara karşı daha sorumlu kılmak içindir. Bir anlamı vardır, başıma gelenlerin. İnsanlara daha yararlı olmak, daha güzel duyguların kurulması için, çekilen bu çileler. Benim ve insanlığın çektikleri daha güzel bir dünyayı oluşturmak için adımlardır. Kişisel varlığımın bu evrenin bütünlüğü içinde kendi başına bir anlamı yoktur, ben herkes içinim, insanlık içinim. Acılarım insanlığa armağan olsun."

Çelebi, kendi varlığının bir "aşama" olduğunu düşünür. Gelişmeye, eleştiriye açık ruhu ile günlük dünya içinde, günlük dünyanın uzağındadır. Toplumsal ilişkileri başarabildiği için, siyasal, yönetimsel roller alabilir. İlkelerini içselleştirdiği için, ikide bir insanların yüzüne vurmaz. "Adalet, insan hakları, demokrasi, yüksek etik değerler, sanat, edebiyat, felsefe" gibi kavramları kullanmayı pek sevmez. Yaşar ve örnek olur insanlara.

Dünya görüşünü ve inançlarını da insanların yüzüne tokat gibi vurmayı sevmez. Çelebi'nin siyasal görüşlerini ancak eylemlerinden çıkarabilirsiniz. Çalışmayı sever. Sevmeyi sever.

Hınzırlardan farkı, sorgulamayı fazlaca sevmeyişidir. Sorgulamanın, irdelemenin, olur olmaz eleştirinin insanı geliştiremeyeceğini düşünür. Çelebi, eleştirilerini dolaylı olarak yapar, satır aralarında anlatır.

Gelecek korkum azalıyor, çelebilere rastladıkça.

Ahmet İnam

Gönülden Bilime

18 Ağustos 2001 tarihli Cumhuriyet Bilim Teknik Dergisi; 9. Sayfa

jenn
15-12-06, 00:21
Şu çelebi sözcüğünü google dan aratın birkere. İlk sayfada başlığı sadece "çelebi" olan bir sonuç çıkacak. Girin ve bir okuyun derim.

çelebi:Asil, nâzik, soylu, zarîf, terbiyeli

Buyukbaba
15-12-06, 00:22
İşte söylediğim "çelebi" buydu :)

Buyukbaba
15-12-06, 00:24
İlla diziyle bağdaştırmaya gerek yok ki bu çelebi'yi. Sadece en azından 1 kere okunmayı hakediyor.

nowar_77
15-12-06, 00:25
Kendinden memnundur. Neden? Çelebi yaşam enerjisini nereden alır? İnsan sevgisinden. Nasıl olup da insanları sevebilmektedir. Kendini sevebildiği için. Peki, neden kendini sevebiliyor? Çünkü güvenebiliyor. İnanabiliyor. Bağlanabiliyor. İnsanlara, geleceğe, kendisine güveninin ardında ne var? Hiç düş kırıklığına uğramıyor mu? Uğramaz olur mu? Bu denli duyarlı bir insanın, bağlanıp, kendini duygularına, düşüncelerine, inançlarına, sevdiklerine, söz verdiklerine adayabilen insanın sık sık umutsuzluklara düşebildiğini beklentilerinin gerçekleşmediğini gözlemleyebilirsiniz. Çelebi, bunca sıkıntıya, çileye katlanmayı bilendir. Neden? Sıkıntılardan kaçmadığı, onları kabul ettiği için. Yitirdiklerini görür, karşılaşır onlarla. Çaresizlikleriyle muhabbete geçebilir: "Elbette, ben buyum. Artılarım ve eksiklerimle böyle biriyim ben. Böyle biri olarak yaşayacağım.

ben böyle "çelebi" birisini tanıyorum sanki

bülbül
15-12-06, 00:26
Bir derdim var...yeter ki...fotolarından bir demet...

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=1832406&posted=1#post1832406

unseen
15-12-06, 00:30
Arkadaşlar Tarık para gerektiği için yarışacaksa eğer bu yaptığını niye kahramanlık
olarak değerlendirdiniz bunu anlamadım doğrusu.. bu kahramanlıktan çok iyilik olur
bence..

ayşe1903
15-12-06, 00:35
Öyle bir bölüm izledik ki kendi adıma yorum yapacak farklı konu bulamıyorum. Tekrar izleyince fikrim değişebilir tabi. Öpücük olayının suyu çıktı biraz, bu açığı ancak ikinci bir öpücük kapatabilir. Ayşe' nin tercihi bu bölümde belli oldu artık, Tarık' a karşı hisleri var ama oyunu Sadri' den yana kullanacak...Son sahneden tek beklentim Tarık' ın Naz' ın gitmesine izin vermemesi olacak.Yalçın Menteş' in diziye katkısı komedi unsuruna olur tabiatı gereği...

AfiLLi Aşk
15-12-06, 00:36
Çelebi
Çelebi genellikle kadınların aklını çelen yakışıklı, kibar, genç erkek tiplemedir.İstanbul ağzı ile kusursuz bir Türkçe konuşur. Çelebi bazı oyunlarda zengin bir bey, bazı oyunlarda bir mirasyedi, bazı oyunlarda ise zevk düşkünü bir çapkındır. :):)

alın size başka bir çelebi. sanırım tarık için bu tam uygunu. sakın bizim ki çapkınlık falan yapmasın. :)

Medea
15-12-06, 00:36
Biraz acele etmiyor musunuz karak vermekte?Belki de Filizle bunu konuşacak Tarık ve ona diyecek ki "Ayşe'ye yeterince kötülük ettim onu kırarak, bırak bari ona faydalı olayım bunu hallederek parayı ben kazayım kendimi iyi hissetmek için bunu yapmam lazım, izin ver"BU saçma bir durummu yani sizce? Bana göre bu; insani bir davranış ve sorumluluk bilinci,vefa demektir.

opas
15-12-06, 00:39
Bazı arkadaşlar Barış'ın söylediği şarkıların fonunda müzik olmasını beğenmiyoruz demişler yaa. Daha döğrusu müziksiz olmasını tercih ettiklerini belirtmişler. Aslında ben de Barış'ın salt kendi sesiyle şarkı söylemesini tercih ediyorum ama dizide şarkı üstüne gösterilen diğer sahneler bence genelde çok dramatik. Müzik ve Barış'ın sesi daha etkili oluyor bence bu sahnelerde. Ama dediğiniz gibi sadece geçişler kötü oluyor. Özellikle araba sahnelerinde yer alan şarkı sahnelerinde radyo açma ve kapama sahnesiyle bu sorunu giderebilirler sanırım.

Buyukbaba
15-12-06, 00:39
Biraz acele etmiyor musunuz karak vermekte?Belki de Filizle bunu konuşacak Tarık ve ona diyecek ki "Ayşe'ye yeterince kötülük ettim onu kırarak, bırak bari ona faydalı olayım bunu hallederek parayı ben kazayım kendimi iyi hissetmek için bunu yapmam lazım, izin ver"BU saçma bir durummu yani sizce? Bana göre bu; insani bir davranış ve sorumluluk bilinci,vefa demektir.
Ne yalan söyleyeyim Medea, biraz saçma oluyor böyle. Ayşe orada hasta yatağında yatarken, bizim ki vakit kaybını da göze alıp, gidecek, 1 kaç gün içinde yarış ayarlayacak, yarışacak, gelecek ve parayı ödeyecek. Siz olsaydınız böyle mi yapardınız, yoksa başka bir çare mi arardınız?

ayşe1903
15-12-06, 00:45
Bazı arkadaşlar Barış'ın söylediği şarkıların fonunda müzik olmasını beğenmiyoruz demişler yaa. Daha döğrusu müziksiz olmasını tercih ettiklerini belirtmişler. Aslında ben de Barış'ın salt kendi sesiyle şarkı söylemesini tercih ediyorum ama dizide şarkı üstüne gösterilen diğer sahneler bence genelde çok dramatik. Müzik ve Barış'ın sesi daha etkili oluyor bence bu sahnelerde. Ama dediğiniz gibi sadece geçişler kötü oluyor. Özellikle araba sahnelerinde yer alan şarkı sahnelerinde radyo açma ve kapama sahnesiyle bu sorunu giderebilirler sanırım.

Şöyle olabilir: Tarık' ın doğrudan Naz' a söylediği şarkılarda müzik kullanılmasın ama araya başka görüntüler girdiğinde o sahnelerle birlikte girsin müzik. Daha önce "Ben" şarkısıydı galiba yanlış olabilir böyle yapmışlardı ve iyi olmuştu

Medea
15-12-06, 00:46
Ben olasılıkları değerlendiriyorum.Senaristlerin neyi nasıl bağlayacağını bilemiyoruz ki.Yani buna bakmak lazım.Normalde doğru dediğiniz ama ya bir engel çıkarsa Filizin vermesine?Ayrıca para hemen trink ödenmez herzaman, s"iz gerekeni yapın " denir anlaşılır sonra da ödenir.Ben çoklu düşünüyorum sadece.

Buyukbaba
15-12-06, 00:50
Ben olasılıkları değerlendiriyorum.Senaristlerin neyi nasıl bağlayacağını bilemiyoruz ki.Yani buna bakmak lazım.Normalde doğru dediğiniz ama ya bir engel çıkarsa Filizin vermesine?Ayrıca para hemen trink ödenmez herzaman, s"iz gerekeni yapın " denir anlaşılır sonra da ödenir.Ben çoklu düşünüyorum sadece.
Eğer böyle olursa, benim diyecek tek şey "yok artık" olur. :)

AfiLLi Aşk
15-12-06, 01:04
naz öpücüğün cevabını sorarken;

"bi seni görmek istiyorum, bi istemiyorum"
"bi yanına geliyorum , bi kaçıyorum"
"belki kafamı toplamam da bi faydası olur"

derken tarık, naz'ın kendisinden bişeyler beklediğini anladı. "bi cevap ver de ona göre davranayım" manası taşıyo yukardaki sözler.

bu öpücüğün cevabında aşk itirafı kokuyo. ama ayşe meselesi işin içine girdi ya "uğur kedi'nin" dediği gibi aşk itirafı bişeye benzemeyecek galiba.

senaristlerin bu cevabı öyle lafla vermeyecekleri belli oldu. kesin cevapta ikinci bir öpüşme olacak. araya ayşe'yi de koydularki ortalık kızışsın aşk itirafı iyice çılgın bişey olsun. ne naz "ne söylediğinin farkına varmasın" ne de tarık.

ebru.karaca
15-12-06, 03:00
Herkese iyi geceler arkadaşlar;
Dizimiz bu hafta yine çoook güzeldi. Kısaca bahsetmem ve böylece gönlümü rahatlatmam lazım.

Bu akşam Naz'ın düşünceleri ile başladı yine. Pardon, pardon sözleri.. Bu sefer dile geldi Naz'ımız Yazıkki, kız kafayı yedi. Ama izlemesi çok hoş oluyor. Yaaa Naz hanım, AŞK insanı ne hale getiriyormuş....

Tarık'a çorba yapacağını artık hepimiz biliyorduk. Bir forumda ne çorbaşı yapacak demiştik, DÜĞÜN ÇORBASI'nı tutturdum. Ama ikinci bir çorba yapacağı hiç aklıma gelmemişti. Neyse, onu da düğünlü dernekli (EZOGELİN) yaptı. Güzel de oldu

"Ben seninle ilgilenmiyorum. Sadece merak ettim. İlgilensem, bir kat aşağı iner yanına gelip bakardım. Ama bak! Burada rahat yatağımda yatarken telefonla soruyorum." dedi dedi, başında sabahladı.
İLGİLENMEK ÖYLE DEĞİL, BÖYLE OLUR!

Geçen hafta bu yalan söyleme işine Filiz'i katmaları hoşuma gitmemişti. Yazdım mı, hatırlamıyorum. Bu hafta da Belgin hanımı kattılar. Bence bu hoş değil. Sadece Tarık yalan söyleseydi daha iyiydi bence. Böyle aileleri de işin içine katıp yalan söyletmeleri, ne bileyim bir tuhaf işte. Dizinin adı yakında YALANCI YARİM değil, YALANCI AİLEM olarak değişecek, haberiniz olsun. Hehe

Yani, hani sanki ÖZKUL AİLESİ doğrucu Davut da, TEKELİOĞLU AİLESİ üçkağıtçının önde gideni gibi...

Bu hafta Tarık ve Naz'ı izlemek yine çok keyifliydi. Naz'ın o dereceyi koyma (koyamama da diyebilirsiniz) faciası, çorbayı yapma (yapamama) sı , ki Belkıs hanıma "Size çorba yapmayla ilgili bir şey sorabilir miyim?" dedikten sonra "Nasıl yapılıyor?" demesi de ayrı bir hoştu doğrusu.. Sonracıma, Tarık'a yapılan itiraf. --"Bir yanına geliyorum, bir kaçıyorum. " bölümü var ya, işte o.

Bundan başka, hoşuma giden bir başka konu daha oldu. Hulusi'yi hep kızarken izledik. Tarık'dan bir iyi bahsettiği yer yoktu ayol. Yok şöyle kerata, yok böyle kötü-fena.. Ama bu bölümde sahiden özlediğini ve oğlunun yokluğunun onu nasıl etkilediğini görmüş olduk. Çok hoşuma gitti. Hulusi beyden bu duygusallığı görmek ne güzel..

Yine Belkıs hanım ve Vahi beyin ilişkilerinin pek sevimli olduğunu düşünüyorum. Birlikte olmaları sahiden çok hoş olacak. (Belkıs hanımın geçmişteki hatasını da merak ettim doğrusu. Gerçi yakında Naz dayanamayıp sorar. Duygusal bir anlarında. Belkıs hanım da anlatır, akıl verir, öğreniriz )

Şu Teo, Yalçın Menteş sanırım. Vee, Hulusi bey tanıdığına göre geçmişten bir hesapları var. Muhtemelen de Belgin hanım üzerinde. 23. bölümde kıskançlık var.

Ayşe'nin oyunculuğunu çok sevdim bu bölümde. Bu kadar mı güzel, inandırıcı oynanır. Sanki sahiden acı çekiyor. Hastalğı bence apandisit. Ama bir apandisit için de o kadar tahlile ne gerek, onu anlayamadım tabi. Bu arada odalar değiştiği için meydana gelen yanlış anlaşılmanın düzelmesi için haftayı bekleyeceğiz artık. Bence çok heyecanlı bir yerde bitmedi yani. Düzelmesi çok kolay bir konu. Bu düzelir düzelmesine de, Naz'ın Ayşe'yi kıskanması durumu düzelir mi, ne kadar sürede düzelir, orası tartışılır işte (BİR KONUDA TARIK'IN HAYATINDA İLK OLAYIM YA! DİŞİMİ KIRACAĞIM! İlksin kızım, ilk! Sadece farkında değilsin

Bu hafta sevgili tarık_naz'ın senaryolarını heyecanla bekleyeceğim yine:)

Herkese sevgiler, iyi geceler..

ipekb
15-12-06, 09:06
Gerçekten dün akşam dizi çok keyıflıydı...ben çok beğendim..gereksiz bütün mübalağalar yok olmuş...dizinin güzelliği ortaya daha bi çıktı..artık ipler tarığın elınde...tarık kedi fareyle oynar gibi oynuyo nazla...bu kız zaten edepsizdi..şimdi kafayı yicek çıldırcek ya...kafası soru işaretleri ile dolu ..hiç birine cevap bulamıyo..ve veee ha bre üstüne soru işareti ekleniyo...tarıkda yalan makınası na bağlansa paramparça edecek yanı...sahte kardeş,ölen anne..uuuuu..daha bi dolu yalan dolan..harbı yalancı yar bu....Ama dizide bir güzellik var hiç bozulmasın...Barış AKARSU nun şarkıları...şarkılara bi alt yapı eklendi..çok çok mükemmel oldu..vede şarkılar konularla içiçe gibide kliplendi...ben bu sahnelerı izlerken çok keyıf alıyorum..BARIŞ AKARSU çok iyi bi yorumcu...ne kadar güzel yorumluyo şarkıları ua....sanki yaşıyosunuz...sahneler daha bi izlenir oldu vede şarkı sözleri dizinin o ankı sahnesiyle bütünleşiyo...akşam ki barışın yorumu yine çok iyiydi..ekibe binlerce kere teşekkürler....BARIŞ AKARSU sana daçok teşekkürler can...ağzına yüreğine sağlık...:happy0064 :img-yes: :happy0064 :good: :img-yes: :good: :happy0064

jenn
15-12-06, 09:34
günaydın arkadaşlar...güzel bir güne merhaba..dizimizi izledik,sindirdik.şimdi yorum zamanı:)))

dün gece izlediğimiz bölümü ben çok beğendim ve keyifle izledim..dün gece özkol ailesinin evinde aşk rüzgarları meltem tadında öyle güzel estiki..bi tarafta belkıs ve vahinin o güzelim flörtü..ne güzeldi o replikler,o kaçamak bakışlar.ikinci baharlarındaki bu güzel insanların aşkın yaşı yok dercesine hissettiklerini aksettirme zarafetleri..sözün özüne gelemeden kaçamak cümleleri:))belkısın ben bir muftağa bakayım lafının ardından vahi'nin bende yatağa bakayım,aslında yatayım demesi ve yüz ifadesi şahaneydi:)))dün gece vahi bey süperdi..hani çelebi tanımlaması yapıldı ya geridi.tam çelebi adam..:)

naz kızımız ise artık kabına sığamayan,yüreği pırpır eden kafasından tarığı atamıyan ve bu nedenle bütün gecesini pür perişan ayakta geçiren halleriyle pek şirindi doğrusu..tarıkla gözgöze gelmenin dayanılmaz çekiciliğinden kendini kurtarmak isterken, derece koyma olayında adeta inanılmaz bir beceriksizlik örneği gösterdi:):)))).çareyi ağzına koymakta buldu:)))pek hoştu o sahneler.hele sabah dereceyi araması.... kesin yuttu sanmıştır:)))tam aşık kız..o kadar belli ediyorki:))
belgin hanımın yalanlar yumağına katkıları nasıldı ama:))belgini tek ilgilendiren o konumda oğluna yakın olmak.bunun içinde yalanlara yalan katmak pek önem arzetmiyor..inşallah söyledikleri yalanları unutmazlar:)))vahinin çay sahnesinde kızının ayakta tam önünde dikilmesi ve vahinin yüz ifadesi süperdi.o çay sahnesinde naz tam şaşkındı kendi orda ama kafa başka yerde:)))yani o kadar ruh beden uzaklaşmıştıki.hıncını belkısdan çıkardı..ama belkıs hanımın o sözü gerçekten çok anlamlıydı.....bana istedini söyleyebilirsin ama aşk ve zavallı kelimlerini asla aynı cümlede kullanma..ben o hatayı yaptım..şimdi yanlızım..işte bu konuşma eminim nazı çok etkiledi..o etkiyle tekrar tarığa yaklaştı..o çok merak ettiği soruyu sorma cesaretini gösterdi..tarığın bir derdim varı nazın gözlerinin içine bakarak söylerkenki bakışları nazı bitirmiştir.o ne bakışdı öyle...ve gelen telefon başlayan itirafı yarıda bıraktı..

jenn
15-12-06, 09:35
olayların ayşe boyutuna gelince..evet ayşenin hastalığı bir zehirleme vakası olabilir,bir apandisit vakasıda olabilir.yada gerçekten ameliyat gerekecek bir hastalıkta çıkabilir..aslında tarık ayşenin bu rahatsızlığında kendisinin payı olduğunu düşündü..ayşeyi üzdüğünü hatırladı belkide bu üzüntülerin sebeb olduğu bir olay olarak düşündü..doktorlar alemdi:) hepsi aynı şeyi tekrarlıyor..ama bence filiz kimliğini bıraktığı için filizin kim olduğunu biliyorlar..nazın danışmadaki hemşireye sorduğu ve aldığı cevapta odada yatan hastanın hamile olduğunu duyması kızda doğal olarak bir şok yarattı.oysa hemşire hastaları karıştırmıştı.üstünede tarığın benim sebeb olduğum olay demesi cuk oturdu.naz naapsın:)))tam bir yanlış anlama olay o noktada kaldı.ama haftaya durum anlaşılacak .220 volt şiddetinde olaylarla hemde..ve işte a acaip şeyde o zaman olacak:))

gelelim şarkılara..iki şarkı vede barış yorumu muhteşemdi.bazı arkadaşlarımız çıplak ses istemiş ama ben akustik gitar alt yapısına söylemesine bayıldım..çok yakışıyor bence.ve hep öyle söylesin...bayıldım ben...çok iyiydi yorumu...ve bitiş jeneriğinde gözlerini istemiştik yapım mekibinden sağolsunlar koymuşlar bide giriş jenerindeki görüntüleri yenileseler harika olacak..şimdilik yorumlarım bu kadar:))

jenn
15-12-06, 09:56
arkadaşlar bölüm yy resmi siteye eklendi.emuleyede konmuş.izleyemiyen ve yeniden izlemek isteyen arkadaşlara duyurulur:))

ayrıca şansal ağbimiz sitesine şarkıları koydu...nessde şu yasak olan siteye koydu.buda bilginize:)

nowar_77
15-12-06, 10:17
jenn teşekkürler ...yarım yamalak seyredebildim hemen indiriyorum

bu arada dün barış ın söylediği şarkılar harikaydı ...akşamdan beri onları dinliyorum...şarkı seçimleri müthiş..özellikle "yeter ki"

bir de dün akşam aklıma takıldı..evet iyi-güzel tarık ın ve filiz in evlatlık olduğu gayet güzel bir şekilde anlatılıp filiz ve tarık ilişkisi güzel kotarıldı..belgin oğlunu aratmayacak yalanlarla hatta iyice pekiştirdi olayı da hulusi ile durum ne olacak..ya belkıs ya da vahi ya da naz veya ümit bir şekilde denk gelir de bu durumu hulusi ile konuşma gereği duyarsa ..yani laf arasında filiz in evlatlık olduğu ve tarık olayından bahsedilirse ne olacak..hulusinin hiç birinden haberi yok ki...

jenn
15-12-06, 10:26

bu arada dün barış ın söylediği şarkılar harikaydı ...akşamdan beri onları dinliyorum...şarkı seçimleri müthiş..özellikle "yeter ki"

bir de dün akşam aklıma takıldı..evet iyi-güzel tarık ın ve filiz in evlatlık olduğu gayet güzel bir şekilde anlatılıp filiz ve tarık ilişkisi güzel kotarıldı..belgin oğlunu aratmayacak yalanlarla hatta iyice pekiştirdi olayı da hulusi ile durum ne olacak..ya belkıs ya da vahi ya da naz veya ümit bir şekilde denk gelir de bu durumu hulusi ile konuşma gereği duyarsa ..yani laf arasında filiz in evlatlık olduğu ve tarık olayından bahsedilirse ne olacak..hulusinin hiç birinden haberi yok ki...

işte o zaman ayıkla pirincin taşını..belgin sen bu çocukları bende yapmadınmı:)))))))))yeni aile faciası:))))))))))))

xeno
15-12-06, 10:29
Şöyle olabilir: Tarık' ın doğrudan Naz' a söylediği şarkılarda müzik kullanılmasın ama araya başka görüntüler girdiğinde o sahnelerle birlikte girsin müzik. Daha önce "Ben" şarkısıydı galiba yanlış olabilir böyle yapmışlardı ve iyi olmuştu

Bu konuda bende aynı görüşteyim, böylece duygular daha doğal bir şekilde iletilmiş olur ve Naz ile Tarık arasında olan sahne yapaylaşmaz diye düşünüyorum. Ama gerçekten diğer sahnelerin gösreildiği ve fon olarak müziğin olduğu zamanlarda çok etkileyici oluyor, orda da çıplak ses yerine müzikle şarkı söylenmesi daha çarpıcı bence.

nowar_77
15-12-06, 10:29
:img-hyste :img-hyste hele hele yeni piyasaya çıkacak olan teo nun belgin in gençlik aşkı ya da arkadaşı olduğunu var sayarsak allaah seyreyle gümbürtüyü..hulusi çocuklar ondan mı diye kalkarsa ayağa:img-hyste

AfiLLi Aşk
15-12-06, 10:38
:img-hyste :img-hyste hele hele yeni piyasaya çıkacak olan teo nun belgin in gençlik aşkı ya da arkadaşı olduğunu var sayarsak allaah seyreyle gümbürtüyü..hulusi çocuklar ondan mı diye kalkarsa ayağa:img-hyste

işte yeni senaryo... bi yandan tarık-naz gerilimi, bi yandan da hulusi-teo çekişmesi. bu evlatlık olayını hulusi eminim duyacak. teo da geldi. kesin bişeyler olacak belgin-hulusi arasında.

belgin ve hulusi evlatlık yüzünden kavga edip belgin de vahilere yerleşe de bilir. valla tarık ve naz dışındaki oyuncularında hayatlarını heyecanlandırmalı çok güzel olacak.

önceden sadece tarık ve naz konuşulurdu. şimdi diğer karakterlerde konuşulmaya başladı. ben ce güzel bi durum bu.

ipekb
15-12-06, 10:38
Yok artık okadar tiraji komık bı olay olmaz ana habere konu gibi bişey dediğin ama belkı daha önce hulusi oğluyla bi irtibata geçer..zaten içndekı özlemiartık kelımelere döküldü...belgin belkı olanları yavaş yavaş hulusiye aktarır...yada yada hulusi hiç belli olmaz tarığın arkasına adam takmıştır vede her hafta gittiği karakoldan bilgi alıp en başından beri nerde çaloştığını biliyordur..belkıde oğlunun nazın şöförü olduğunu ...koskoca bankacı...ama çok özledi evladını......yinede daha burnu sürtsün diyo...bakalım:img-in_lo :sad53: bye :img-pilot :img-help: :img-yes: :icon_whis

Buyukbaba
15-12-06, 10:40
"Belgin, nasıl? Bana benziyor mu?"
Haha, aklıma geldikçe gülüyorum.

ayşe1903
15-12-06, 10:42

Olmayacak şey değil aslında, Hulusi zaten oğlunun peşinde Vahi veya bir başkası ona Tarık' tan bahsederse Hulusi ilk başta yok öyle birşey falan diyecektir ama içine de bir kurt düşer. Şu şoförü bir göreyim diyebilir...Oğlunun yerini bilmiyor ve söylenen kişinin adı Tarık, sonra Filiz' in kardeşi ve Belgin de onu görmeye geliyor. Hulusi bunlardan birşeyler çıkarabilir

xeno
15-12-06, 10:46

Bende bu düşünceye katılıyorum bir kahramanlık olacak ve bunu Tarık yapacak ama bu işin çelebi kısmı Tarık gizli kahraman olup Sadri' yi kahraman olarak göstermesi olacak...

Buyukbaba
Bana şu konuşulanlardan sonra dizinin finali, "Tarık ile Naz'ın düğünlerinde yüzüğü Hulusi takarken" şeklinde olacak gibi geldi. Doğdu birden içime.

nowar_77
"Belgin, nasıl? Bana benziyor mu?"
Haha, aklıma geldikçe gülüyorum.

evet ya çok komikti..daha çok komik replikler var da unutuyorum ..bir kez daha seyretmem lazım...indiriyorum şimdi ,akşam gelince tekrar seyredecem...ikinci izleyişimde daha hoşuma gidiyor..ne olacağını bildiğim için gerilmeden izliyorum ...aralardaki konuşmalara daha çok dikkat ediyorum.

ipekb
15-12-06, 10:52
Bana şu konuşulanlardan sonra dizinin finali, "Tarık ile Naz'ın düğünlerinde yüzüğü Hulusi takarken" şeklinde olacak gibi geldi. Doğdu birden içime.

iyide senın dediğn o sahneye bihaylı var büyükbaba....dur şu naz bi şöööööyle ne olup bittiğini bi anlasın...gerçek kimlikler şöyle bi ortaya dökülsün..daha çook var oralara...ama inşallah temennım senın dediğin...o mutluluk simgesi yüzükler hulusicimden...

nowar_77
15-12-06, 10:57
her ne kadar her daim tarık karakterinin yandaşı olsam da dün akşam artık nazınşu an için yapabileceği her şeyi yaptığını düşünüyorum..garibimin bir yerde sürünmediği kalmıştı..çorbayı temizlerken onu da yaptı..bir seni seviyorum demediği kaldı..tarık ise naz dan emin oldukça oyun yapmaya başladı..haa naz eski ettkleri ile hak ediyor mu ediyor ..ama hemcinsimin de artık biraz daha tarık dan beklediğini görmesi gerekiyor gibi geliyor bana..hem o süpriz neydi ..ben mi kaçırdım..mutfağa gelmesi miydi süpriz..

Buyukbaba
15-12-06, 11:01
iyide senın dediğn o sahneye bihaylı var büyükbaba....dur şu naz bi şöööööyle ne olup bittiğini bi anlasın...gerçek kimlikler şöyle bi ortaya dökülsün..daha çook var oralara...ama inşallah temennım senın dediğin...o mutluluk simgesi yüzükler hulusicimden...

Zaten ben de finalden bahsettim ipekb :) Ne kadar uzakta olursa benim için, bizler için o kadar iyi. Ha bir de senaristlere ufak bir seslenişte bulunmak istiyorum;
Son zamanlarda moda olduğu gibi, biri çeker gider veya baba ölür veya buna benzer anlamsız ve hüzünlü sonlardan uzak dursunlar. Vurucu olsun diye, seyircinin bu kadar emeğini heba etmesinler. Bu dizi muhteşem ve mutlu bir final hakediyor. Ben eminim de mutlu finalden, yine de bir sesleneyim dedim :)
Sözüm meclisten dışarı, inşallah "eşeğin aklına karbuz kabuğu getirmek" gibi olmaz bu laflarım. :)

KoSiAr
15-12-06, 11:01
siz burda senoryoyu,..,..,. yazmissiniz ozaman hersey dahada cook karisacak,.,. ben en cok neyi merak ediyorum biliyormusunuz,.,? sonunda tarik bunlarin hepsini nasil aciklayacak (hani sadri temistiya ayse hastalandiginda yapti tedavileri toplasan iki ensiklopedi cikar) tarigin soyledigi yalanlari toplasan iki ensiklopedi cikar.,.,.,,.ama dediginiz gibi olsa ne guzel olur ortalik dahada karisir,.,., ozaman ayikla pirincin tasini ayikliya bilirsen

ayşe1903
15-12-06, 11:11
Benim istediğim birşey de itiraf yapılıp -ilişki olacaksa- ilişki başladıktan sonra Naz ve Tarık' en azında 2-3 bölüm birlikte görmek. İlişki başlayıp hemen sonra aralarına kara kedi girmesin, bir süre birşeyler paylaşsınlar kavga gürültü olmadan (küçük atışmalar olabilir tabi). Bu arada Filiz-Ümit ikilisinden veya Belkıs-Vahi-Naz üçlüsünden konu çıkar herhalde....Veya bu bölümleri Tarık Hulusi barışmasın da ayırabilirler...

AfiLLi Aşk
15-12-06, 11:16
ebru.karaca ve jenn, yorumlarınız çok güzel olmuş. başka söylenecek kelime kalmadı bize. :)

açıkcası 22.bölüm beklediğimden daha güzel oldu. ben bu kadar beklemiyordum. ama son telefon ve oda meselesi hariç. sanırım öpüşmenin cevabını öyle lafla vermek istememelerinden dolayı böyle bi yola gittiler. eski başlıklarda yapılan "aşk itirafı şiddetli bi kavga anında olsun" fikirleri gerçek olacak gibi.

ya keşke naz-berrak rekabetini biraz daha izleyebilseydik. naz'ın, evin hizmetçisini, evin şoföründen kıskanması çok güzeldi. naz, tarığı ayşe'den,filiz'den,melisa'dan ve franceska'dan kıskandığı kadar berrak'tan daha çok kıskanmalı. çünkü berrak bana göre onlardan daha güzel. makyajlı ya da makyajsız çok hoş bi kızmış. tarık, biraz daha kullanmalıydı bu fırsatı. naz, berrağın evde kalmasına nasıl müsade ediyo anlamadım. :)

ümit'in brad pitt, angelina jolie esprisi çok hoştu. ama çocuk filiz'in telefona cevap vermemesinden sonra resmen çöktü. naz'ın, tarık''tan hoşlandığını, onunla aralarında geçenlerin naz'ın çok önemli sırları olduğunu ümit'e söyleyiş şekli çok komikti.

22.bölüm için yazılan senaryolarda, hulusi'nin oğlunu hasta gördükten sonraki hali beni çok duygulandırmıştı. şimdi hulusi'nin oğluna özlemi bile bu kadar duygusalken, barışmaları nasıl olur bi de siz düşünün.

beni bu bölümde en çok etkileyen naz'ın kendisini "zavallı aşık" yerine koymasıydı. aşk da zavallılık olur mu ya. belkıs'ın yaşadıklarını kesinlikle naz'a anlatmalı. baksanıza belkıs'ın " zavallı aşık kız" lafını ettikten sonra "bak şimdi yalnızım" lafı bile nazı kesin çok etkiledi. ardından hemen belkıs hanımdan özür dilemiş galiba. çünkü belkıs naz'ın çorba yapmasına yardım etmiş.

"düğün" ve "ezo gelin" çorbalarını yaptıktan sonra tarığın "bana bişey mi ifade etmeye çalışıyosunuz" demesi cuk oturdu.
naz'ın tarığın göğsünü gördükten sonraki heyecanı görülmeye değerdi. bu kadar mı utangaç olunur, sadece vucüdünün kalp kısmını görüyosun ve gözlerini kaçırıyosun.

son olarak sadri de çok iyiydi bu bölümde. doktorların her girmek istediği muaneden sonra sadri'nin de onlara girmek istemesi çok komikti.

yalut
15-12-06, 11:18
Dünkü espriler çok hoştu gerçekten Filizin anne sen Tarık'ı doğurmadın dediği zaman Baban askerdeykenmi doğurdu Tarık'ı demesi, Belgin Hanımın Bisikletin yerini değiştirdiği zaman Hulusi Bey'in niye değiştirdin dediği zaman o tarafa çok gittim biraz da bu yöne gideyim demesi bilmem bizim dizi , insanı gülümsediyor, güldürüyor , bazen de aşk kıvılcımlarıyla ,tatlı tatlı geriyor insanı
ama iş stresi, ev stresi hiç bir stres kalmıyor , gelecek haftayı dört gözle bekliyoruz.

Medea
15-12-06, 11:20
Bir de Hulusi'nin Belkıs ve Vahi onlardayken dediği bir replik beni gülmekten öldürdü.Eşyaları,Belkıs'ın da önerisi ile Feng shui'ye göre düzenlerken sabrı taşan Hulusi koltuğu doğuya döndürün diyen Belkıs ve Belgin'e şunu söyler:

___ Neden?Ayçiçeği mi ekicez üzerine?

:) :)

zer
15-12-06, 11:22
ay arkadaşlar bi durun yahu az yavaş, yazdıklarınıza yetişemiyorum oku oku bitiremedim valla :img-help: ya ben bu bölümü çok sevdim, yani herşey bütün karakterler çok dengeli ve yerinde kullanılmıştı. Bu bölümde dikkatinizi çektiyse butün karakterler kullanılmıştı.Ben en çok sadri ve Ayşenin yaptıkları rolleri beğendim ikiside çok inandırıcıydı hele Ayşenin ağlama sahnesi süperdi.birkez daha tebrik ediyorum Ayşeyi, evet Naz sayesinde litaratürümüze yeni bir sözcük daha ekledi yani çorbasal olarak :img-hyste Hulusi'nin oğluna olan özlemi çok güzel verildi bide Belgin hanımın Tarık'ın dağ evinde yaptığı kahramanlığı öğrendiğinde oğlunun kolunu mıncıkaması Barış'ın, o'doğal refleksi vermesi, ah diye bağırması da, son derece başarılıydı. Çok beğendim.ee Şarkılara bişey demiyorum yoruma bile gerek bırakmayacak kadar güzeldi.Ya ben bu bölümü çok sevdim valla bu kadarını beklemiyordum açıkçası hastahanedeki son olayda olması gerekendi. Bu yanlış anlaşılma Tarık, ile Naz'ın, arasındakı gerilimi hakikaten 220w çıkaracak ee buda kaçınılmaz olarak patlayacak veeeeee büyük bir yangına sebep olacak. Arkadaşlar, bizim şaşkın aşıklarda ateşte yanacaklar hemide ne yanma :img-blush

ayşe1903
15-12-06, 11:37
Bu yanlış anlaşılma Tarık, ile Naz'ın, arasındakı gerilimi hakikaten 220w çıkaracak ee buda kaçınılmaz olarak patlayacak veeeeee büyük bir yangına sebep olacak. Arkadaşlar, bizim şaşkın aşıklarda ateşte yanacaklar hemide ne yanma :img-blush

Naz' da sigortalar attı zaten, evde yaptığı gizli aşk itirafı ( yanına geliyorum sonra kaçıyorum falan demesi) ardından da Tarık' a öfkesi arasında söylediği bu söz "hayatımın en önemli sorusunun cevabı" (gibi birşey). Naz duygularını saklamaya çalıştıkça bu sözler ağzında dökülüveriyor. Tarık şimdilik isteği dışında bir açık vermedi, hamilelikle ilgili kavgaları büyürse o da kontrolünü kaybedip içindekileri dökebilir belki...

Medea
15-12-06, 11:49
Naz' da sigortalar attı zaten, evde yaptığı gizli aşk itirafı ( yanına geliyorum sonra kaçıyorum falan demesi) ardından da Tarık' a öfkesi arasında söylediği bu söz "hayatımın en önemli sorusunun cevabı" (gibi birşey). Naz duygularını saklamaya çalıştıkça bu sözler ağzında dökülüveriyor. Tarık şimdilik isteği dışında bir açık vermedi, hamilelikle ilgili kavgaları büyürse o da kontrolünü kaybedip içindekileri dökebilir belki...

Zaten Naz çok açık etti orada tam cümle şuydu ." Hem seni görmek istiyorum hem senden kaçıyorum" :) Daha nasıl desin sensiz yapamıyorum diye :) :)

ayşenurr
15-12-06, 11:54
şuana kadar sözleriyle aşkını açık veren kişi naz oldu.tarık naza karşı aşkını o kadar belli etmedi.tarığın naza olan aşkını belli ettiği sahneler çok vurucu olacaktır. birbirlerine itirafları şiddetli şekilde kavga ederken,birden tarık nazı
öpecek ve aşk başlamış olacak.dünkü bölümde ayşenin oyunculuğunu bende beğendim.ayşe rolünü abartmadan ve sade dille izleyiciye duyguyu geçirebiliyor.barış akarsunun söylediği şarkılara söz bile bulamıyorum.muhteşem yorumlardı.

unseen
15-12-06, 11:55
Arkadaşlar bölüm yorumlarınıza aynen katılıyorum bende sıkılmadan büyük bir zevk
le izledim..şimdide reytingleri merak ediyorum..inşallah reytingler yüksek gelir...
özellikle ab iyi gelsin istiyorum..çünkü dikkat ettim ana sayfaya deçmek için ab
reytingi önemli..ana sayfadaki dizilerin total ve ab reytingleri birbirine yakın ve
istikrarlı olması gerekiyor..dizinin reytinglerinin oturmuş olması ve dalgalanmaması
lazım..

AfiLLi Aşk
15-12-06, 11:57
Zaten Naz çok açık etti orada tam cümle şuydu ." Hem seni görmek istiyorum hem senden kaçıyorum" :) Daha nasıl desin sensiz yapamıyorum diye :) :)

yatağında yatarken bile "başkalarını düşün, hatta ara konuş kafan dağılsın" diyo. yine tutup tarığı arıyo. kızın hayatında tarık'tan başka konuşabileceği kimse kalmamış.
"gecem de sensin gündüzüm de sen" olayına döndü bu iş.

ayşe1903
15-12-06, 12:04
yatağında yatarken bile "başkalarını düşün, hatta ara konuş kafan dağılsın" diyo. yine tutup tarığı arıyo. kızın hayatında tarık'tan başka konuşabileceğin kimse kalmamış.

O sahnede kimi arayacak diye merak etmiştim, Cenk' ten ve kız kardeşinden başka arkadşını görmedik Naz' ın o gitti yine Tarık' ı aradı:img-hyste :img-hyste

Buyukbaba
15-12-06, 12:05
yatağında yatarken bile "başkalarını düşün, hatta ara konuş kafan dağılsın" diyo. yine tutup tarığı arıyo. kızın hayatında tarık'tan başka konuşabileceğin kimse kalmamış.
Ben allah cenk zibidisini mi arıyor yoksa diye düşünmüştüm? :)

AfiLLi Aşk
15-12-06, 12:49
Tele - Barometre
total
14 Aralik 2006 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)

1 B.leverkusen-besiktas [net] Kand 14,90 37,10
2 Kaybolan Yillar [net] Star 8,10 20,80
3 Yalanci Yarim [net] Star 7,60 18,40

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
14 ARALIK 2006 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 B.LEVERKUSEN-BESIKTAS [NET] KAND 15,50 40,70
2 SOHRET [NET] ATV 6,60 17,20
3 SEV KARDESIM [NET] KAND 5,90 16,60
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,60 17,80
5 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 5,20 14,20
6 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,10 13,30

jenn
15-12-06, 12:53
valla dünkü yayın bozulması faciasından sonra çok iyi bir sonuç diyorum..çünkü türkiyenin bir çok yerinde dizi izlenemedi maalesef:))

whiteangel
15-12-06, 12:55
arkadaşlarr..

22. bölümü izleyemedimm.. izleme olanağı varmıdır yardım edermisiniz..?

şimdiden çok teşekkürler..:sad53:

İZLEYEMEYEN ARKADAŞLAR saat 13.00 dan itibaren bizim sitede (Barış Akarsu resmi) 22. bölüm tekrar yayınlanacaktır. İlginize bilginize :happy0064

Medea
15-12-06, 12:57
Bence de iyi sonuç.Hakikaten bayağı bi yerde kesildi yayın dizi sırasında.

AfiLLi Aşk
15-12-06, 12:57
valla dünkü yayın bozulması faciasından sonra çok iyi bir sonuç diyorum..çünkü türkiyenin bir çok yerinde dizi izlenemedi maalesef:))

yayın ve reklam bakımından tüm olumsuzluklara rağmen dizi gerçekten ülkemizde çok seviliyo. sanırım %20 share altına düşmesi yayın bozukluğunda kaynaklandı. eğer düzgün bi yayın olsaydı ben %22-23 civarı bekliyordum. böylece 2. olacaktık. ama star bunun farkındadır. olumsuz zamanlardaki (maçlar ve yayın bozukluğu) bu reytingler dizinin uzun soluklu olması için çok iyi bir durum.

willlover
15-12-06, 13:02
Bu arada reytingler gayet güzel gelmiş, belirtmeden geçmeyelim:) Dünkü bölümü bir kelimeyle tanımlayabilirsek gayet "şeker" bir bölümdü. Tabii sonu hariç...

Sonu gerçekten kötü bitti. Zaten Tarık- Naz aşkının önüne bariyerler çeken en önemli şey şu yanlış anlaşılmalar. Naz da her şeyi o sırada orada olan herhangi bir kişinin anlayabileceği gibi yanlış anladı maalesef:(

Bu bölüm de gayet neşeli, eğlenceliydi bunun dışında. Mesela Naz'ın "çorbasal açıdan" demesi beni gülme krizlerine soktu:img-yes: Ayrıca Hulusi'nin Bora ile ilgili görüşleri çok komikti; "Ben adamı gözünden anlarım." diye idda ettiği şeyleri dinlerken epey güldüm:) Bu arada bu bölüm sanırım "yanlış anlaşılmalar bölümü" idi genel olarak. Zira Ümit de Filiz'in niyetini yanlış anladı zaten. Bir de dizinin bu bölümü bir yanlış anlaşılmayla başladı. Naz, o kadar hasta olan Tarık'ı gece kulübünde sanmadı mı, bu kız iyice paranoyaklaştı dedim kendi kendime orada:img-yes:

Düğün çorbası, bir de ezo gelin çorbası olayları da çok güzeldi:) Belkıs Hanım'ın eski aşkını da çok merak ediyorum, hani şu "zavallı" tanımını kullandığı aşkını... Eminim o olay da açığa kavuşacaktır ilerleyen bölümlerde.

Ancak bu bölümde Barış'ın Bir Derdim Var yorumunu pek beğenmedim; bu sanırım şarkıyı daha önce Mor ve Ötesi'nden başka hiçbir grup ya da kişiden dinlememiş olmamdan kaynaklanıyor. O yüzden Barış'ın sesi bir hayli yabancı geldi bana. Ayrıca şarkı söylenirken arkadan müzik vermeleri de pek doğal olmuyor. Bunun dışında olumsuz bir eleştirim yok, gayet güzel bir bölüm izledik. Ama 23. bölüm çok çok daha iyi olmalı:)

ayşenurr
15-12-06, 13:04
reytingler gayet iyide,ben bu güzelim diziyi daha iyi yerlerde görmek istiyorum.
birincilik gibi.

Medea
15-12-06, 13:13
diziyi seyredemeyenler..dizideki şarkı söyleyen başrol oyuncusunun sitesinde öğle saat 13..de yeniden vercekler açon izleyin...ben 11 de izledim..

Ayol Barış desen olurdu,bu ne? İlahi,adı da yasak değil ya :) :)

bülbül
15-12-06, 13:14
Bu akşam beyaz shovda Nilgün Belgün ve Bülent Kayabaş konukmuş..:good:

jenn
15-12-06, 13:19
diziyi seyredemeyenler..dizideki şarkı söyleyen başrol oyuncusunun sitesinde öğle saat 13..de yeniden vercekler açon izleyin...ben 11 de izledim..

sevgili ipek çok hoşsun ya:))))))))))çok yaşa emi güldürdün beni:))))sansür koydun barışın adına...

AfiLLi Aşk
15-12-06, 13:19
Bu akşam beyaz shovda Nilgün Belgün ve Bülent Kayabaş konukmuş..:good:

kesin ikisinin de oynadığı "çinliler geliyor" filmi içindir. ama inşallah yalancı yarim dizisi için de konuşurlar.

zer
15-12-06, 13:44
arkadaşlar reytingler belli olmuş ben aktarma işini beceremediğim için
burda gösteremiyorum ama reytingler gayet iyi

tarik_naz
15-12-06, 13:58
senaryolara devam. tarık bu sefer ciddidir. ve ayrılık olur.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=1834534#post1834534

Buyukbaba
15-12-06, 14:06
tarik_naz bu biraz ağır kaçmış gibi. Benim bildiğim Tarık ne olursa olsun bir bayana el kaldırmaz :) Yüzünü döker gider.

tarik_naz
15-12-06, 14:13
tarik_naz bu biraz ağır kaçmış gibi. Benim bildiğim Tarık ne olursa olsun bir bayana el kaldırmaz :) Yüzünü döker gider.

ağır kaçma değil. orda tarık yine naz'a iyi davranmaya çalışıyo ama naz'ı tutana aşk olsun. birisinin naz'ın aklını başına getirmesi lazım. bu da tarık'tan başkası olamaz. kız uçtu çünkü. orda tarığa ettiği hakaret karşısında kim olsa aynı tokadı atardı.

tahahyper
15-12-06, 14:52
yaaa kardes gercekten tarik naza tokatmı atıyo siz nerden ogrendinizki bunu:img-wink:

Buyukbaba
15-12-06, 14:57
yaaa kardes gercekten tarik naza tokatmı atıyo siz nerden ogrendinizki bunu:img-wink:

Hayır. Şu anda öyle birşey yok. O sadece tarik_naz arkadaşımızın kurgusu. Ama olabilir, çünkü kendisinin senaryolarının çıktığı vakidir.

Askoyunu_ekin
15-12-06, 15:05
Çok güzel bu dizi izelemeye calısıyoruma fakat kacırdıgım boumleri var

cadii_sheker
15-12-06, 15:20
ayşe nn hastalıı ne yaa baya bi uzattılar o bölümü yok şu gelsin analatıcam yok bu gelsin anlatıcam bıkkınlık geldi bi müddet sonra...bu arada tarık ın söledii şarkıyı bn de beenmedm adam ii reklam yapıo ama sürekli şarkı söyletiyorlar:img-wink:

elmali-turta
15-12-06, 15:22
bu akşam beyaz showa bülent kayabaş ve nilgün belgin konukmuş izlemeek isteyenlerin bilgisine..bn şahsen izlicem eminimki çok komik olcak:)

ceza_cansu
15-12-06, 15:31
Bölümle ilgili yorumlarınıza katılıyorum arkadaşlar.Bana yazıcak birşey kalmamış.Reytingler her zamanki gibi çok iyi.Hatta arızaya rağmen çoook iyi.Bu arada umarım Beyaz Showda Bülent Kayabaş ve Nilgün Belgün den sonra Barış ve Merve'yi de görürüz.

jenn
15-12-06, 15:37
arkadaşlar reytingler belli olmuş ben aktarma işini beceremediğim için
burda gösteremiyorum ama reytingler gayet iyi

zerciğim reytingler eklendi gerideki sayfalarda var..

bu arada bölüm fotolarını multimedya bölümüne koydum arkadaşlar bilginize:))

jenn
15-12-06, 15:38
:img-help: :img-help: YA VAHİNİN RESMİ YOKMU???????????

BU ARADA BENDE YENİ ÜYE OLDUM HERKESE MERHABA

multimedyaya ekledim bölüm resimlerinde vahide var.yani ünal gümüş..

ayşenurr
15-12-06, 16:04
barış akarsu yeterki şarkısını çok güzel yorumlamış.devamlı dinliyorum.barış resmen yoruma ve şarkıya duygu katmış.bu diziyi en çokta barışın güzel sesini duyabilmek için izliyorum.
BARIŞ AKARSU seni çok seviyoruz.:img-yes:
BARIŞ AKARSU seni devamlı destekleyeceğiz.
sen herşeyin en güzelini hakediyorsun.:good:

unseen
15-12-06, 16:32
Reytingler geçen haftaya göre biraz düşmüş ama yinede çok iyi tabi..umarım yakında 1. olduğu günleri tekrar görürüz...

ayşe1903
15-12-06, 16:32
Tekrar söylemek istiyorum, 22. bölümün sonuna a acayip sinir oldum, hadi hemşire Naz' a Ayşe' yle ilgili yanlış bilgi verdi, daha Naz hamilelik haberini sindirememişken :img-huh: :img-huh: birde üstüne Tarık "gelip ben neden oldum" dedi ya:img-fear2 ... Belki Naz hastanını adını soracaktı hemşireye (sağduyulu davranarak) ama Tarık geldi ve Naz' ın dikkatini tek bir yöne çekti... Bu arada çok konuştuğumuz bomba haber de buymuş, biz neler düşünmüştük halbuki...:dito :dito

ceza_cansu
15-12-06, 16:51